Subota, 03.11.2007.

18:40

Lagana pobeda Partizana - 82:67

Izvor: B92

Lagana pobeda Partizana - 82:67 IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

213 Komentari

Sortiraj po:

Ivan

pre 16 godina

To sto pobedjujemo Zvezdu,nije nista novo,jer pred pocetak utakmice samo je pitanje sa koliko razlike ce se zavrsiti utakmica.NLB liga ipak nije pravi pokazatelj snage Partizana,vec Evroliga.Ipak za takav vid takmicenja,nema mesta Vranjesu i njemu slicnima.Sto se Pekovica tice ovo je definitivno godina sazrevanja kao igraca jer ovo nije onaj isti igrac od prosle sezone.To sto nece igrati za Srbiju jeste velika steta ali momak je ipak rodjen u C.Gori i treba ga razumeti i maksimalno ispostovati njegovu volju.BRAVO NIKOLA SAMO NAPRED

Dimitrije, Bg

pre 16 godina

@ Rale

Micu Berica sam video prosle nedelje na treningu u Hali sportova NBG, sa nekim klincima, ne znam koji je klub u pitanju.

VukSrbin

pre 16 godina

Marko-delija(to mu je valjda akademsko zvanje), Cvija i sl.

Stvarno nemam ništa protiv tako duboko misaonog poznavanja košarke... Ali ako U UBEDLJIVO NAJSLABIJOJ IGRI OD POČETKA PRIPREMNOG PERIODA bude ovolika razlika (ukočena i veća da vas STOKA ne razbije sa 30 razlike)i MI NE MOŽEMO BOLJE (a svaku prethodnu smo odigrali bolje) onda mislim stvarno...

NEGO, KO JE ZA PETICIJU DA SE POTPUNO IGNORIŠU KOMENTARI VRSNIH POZNAVALACA KOŠARKE IZ KKSS NEKA PODRŽI OVAJ KOMENTAR...

I kako reče jedan genije: Sve je isto samo milana nema (prokom trefl 0 od 2 a milanče NAJVEĆI DELIJA SVIH VREMENA KOJI JE PRVO LJUBIO GRB PARTIZANA NAJBOLJI STRELAC... mislite o tome)...

kukoc

pre 16 godina

e,@MRMOT
Ma da bi ja tu litru, onako iz gusta, ali nisan u prilici, hocu kazat, daliko san, no bice i to jednog lipog dana, kada budem moga moju momcad pratit na tekmi u bgd. Lip pozdrav za fanove kosarke na prostoru ex Juge.

Branislav Radovic

pre 16 godina

@kosta 1703
Svaka cast za onaj vic o pekovicu,sjajan je, i odrazava razliku izmedju PARTIZANA i kk s.sezona :):):):):)
P.S. Odavno se nisam sladje nasmejao:)

pape

pre 16 godina

Tomo Grobare,ja sam isto navijac Partizana iz Zagreba pa mi se javi da se nadjemo i zajedno odemo na tekmu protiv Cibone.Ovo je moj mail:m_stantic@yahoo.com...
Opet pregazili jadnu Zvezdicu,nista novo,melji i dalje Partizane moj...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

@Dragan

...Crno-bela boja mila...
to bi mogla da bude ,,podloga''.
Ma bice jos ideja i predloga Grobari su to skrpicemo zajedno nesto za DULETA!!!

Contractor

pre 16 godina

NE bih mnogo da pricam o utakmici, ko je gledao sve mu je jasno.
Samo zelim da Cvijin komentar (br. 156) predlozim za HIT MESECA :o)
Ovako nesto ne moze svako da izvali, moras da budes mnogo talentovan...

Red Star Killer

pre 16 godina

Cestitam mom Partizanu, najboljem basketball klubu svih vremena. Zvezda ima dobar tim, ali za drugo mesto i uleb kup.
Pozdrav za sve prave Grobare (one koji ne pljuju kada dobijemo jednu Barselonu u zadnjim sekundama).

Vlada-PFC

pre 16 godina

Ko ubuduće ovo SPRDANJE PARTIZANA sa totalno nedoraslim protivnikom (i ovaj put identično kao i svih proteklih godina i decenija!) nazove samo "derbijem" (a kamoli "večitim derbijem"!) - neka mu se glas osuši (ako tu glupost izgovori) ili mu se ruka ukoči (ako tu glupost napiše)!!!

wlado

pre 16 godina

ovi komentari su sjajni, umro sam o' smeha, svaka cast, grobari imaju smisao za humor

svaka cast, partizan je institucija, a vi kako te?

Jurisic Zeljko,Graz

pre 16 godina

br.158 (parni valjak, 3. novembar 2007 21:52)

Decko moje djete vec ide u prvi Razred. Ali godine prolaze marsala

Ja mislim da znas sta sa tim hocu reci. Jer ste vi Grobari toliko bistri HA HA HA

poz.Delija

Milan

pre 16 godina

Reche El Gordo u komentaru na vest da je Zvezda pobedila Cukaricki:
"Decko,imas svoj klub,prati ga,navijaj i ne lupetaj.Pusti prvaka Evrope i Sveta na miru,resice on svoje probleme.Tikvica jos mirise."

DOKLE VISE TA 1991!?

Da li si negde medju ovim komentarima pronasao godinu kada ja PARTIZAN osvojio Evropu u kosarci?

Ne! Mi nismo izkompleksirani!

MI SMO PARTIZAN

Grobari Istok

pre 16 godina

@Cvija

Cvijo, jadni Cvijo. Mi euforicni kada dobijemo Zvezdu? Pa, covece, sto se rezultatske neizvesnosti tice za nas je to isto kao kada dobijemo Siroki (mada sa Zvezdom imamo bolji skor). Izgleda da cete najzad umreti od muke.

Mrmot

pre 16 godina

.....Pozdrav od Splicana, nije mi jasno zasto fanovi Partizana toliko nadobudno i ruzno larmaju protiv Zvizde i svi drugi klubova u NLB. Mozda igrate najbolji basket ali nisan siuran da cete sve i dobit.
U litru Dalmoskog crnjaka da sutra Zvizda dobija. Gledacu na Fox-u to!
Pozdrav braco Srbi!!!
(KUKOC, 2. novembar 2007 14:53)

E Kukoc, ja donosim meze....ima neke ribe?

nick_the_quick

pre 16 godina

@Sale nish
hahaha,kako si duhovit,koji si ti car,mislim pravi si smeker,legendo...Kakav si kralj,ne mogu da verujem,znaci lik si nevidjeni...Pretpostavljam da su svi grobari inteligentni kao ti...

zvezdas_lux

pre 16 godina

kad bas da bude los dan kad igramo protiv partizana a i netreba mi da igramo ovu ligu opste madajte ljudi samo hrvati imaju korist od ovoga a mi samo gubimo sada u euroligi ima tri ekipe cibona ,olimpija i partizan a za dve tri godine jedna ekipa mocice da igra euroligu pa vi vidite ko ce ..naravno ZVEZDA

DuxPfC

pre 16 godina

Cuo sam proverenu informaciju da ce Crvena Zvezda posle sezone 2167 najverovatnije pokrenuti projekat EVROPSKA ZVEZDA, samo kazu plase se nekog buckastog, procelavog, sto im neda titulu pa ne moogu da krenu sa projektom...!!!??? UZMI DULE 10001 TITULU!!!

mali veseljace...

pre 16 godina

@ marko delija

Ti bas nista nisi naucio prethodnih 6 godina, i o tome kako i na koji nacin Dule tempira i dize formu za play off.

Jorovic standardan??? Pa taj decko nece ni zaigrati za zvezdu. A sto se tice Milosevica, neko vec rece, taj ce igrati 5 do 10 min.

Mi cemo imati padove u igri, ali ja ne sumnjam da ce Dule sve to da dotera u red kad bude trebalo. I ne zaboravi na izjavu Grega Popovica: "Nikada ne potcenjujte srce sampiona". Ali vi ne znate o kakvom je srcu rec...

Vuk

pre 16 godina

Rutinska pobeda. Iznenadjujuce, obzirom da Zvezda ove godine igra mnogo bolje nego prosle, ali uzroke treba traziti ili u tome sto je sama liga slabija nego prosle godine (pa su ekipe ujednacenije) ili je Partizan konacno pronasao "hemiju" tima koja donosi dobre rezultate.

Vec sam rekao da Partizan ima mnogo borbeniji tim nego prosle godine-otisli su kamings (prejaki individualac), Drobnjak (iskusan, ali je drugu polovinu prvenstva "ladio" na trojci), Bakic (poluigrac, slabiji cak i od svog brata), Perovic (lucidan, kvalitetan, ali nije "razbijac" i bez pobednickog je mentaliteta) i Bogdanovic (bez srca, igrac koji se jednostavno nije uklopio u Duletov nacin rada). Zbog toga smo svi mi bili u zabludi da Partizan ove godine ima slabiji tim nego prosle. Na srecu, pogresili smo (i ja, priznajem). Ovaj tim ima veliko srce (i pobednicki mentalitet, a bogami i iskustvo) iako je izuzetno mlad. Upravo u ovoj sezoni se pokazuje sta znaci to sto igramo Evroligu 6. put za redom...

Sto se same utakmice tice, bila je neizvesna samo u prvoj i do polovine druge cetvrtine. Posle toga, Zvezda je samo na pocetku trece cetvrtine prisla na -3 (cini mi se) i to je sve. Ostalo vreme je dominirao Partizan, koji je odigrao gotovo celu poslednju cetvrtinu kao na treningu-raszigravali su se igraci koji inace nesto manje igraju. Tako smo imali prilike da vidimo koliko Tripkovic nije u formi i koliko zapravo tesko podnosi pritisak. Nadam se da ce ovih 11 poena okrenuti taj negativni mehanizam u njegovoj glavi i da ce prellomiti i dati ono sto se vec duze ocekuje od njega. Dobitak iz te price je to sto smo videli i Milosevica, za koga, zbog dobre igre Cede i kredita koji ima Kecman, nismo do sada videli dovoljno da bi se nesto o njemu moglo reci. Decko ima fantasticne predispozicije! Odlicno se krece, jak je, po prirodi nije preteran stegnut. On ce tek pokazati koliko vredi. Vranjes-suvisno je bilo sta reci izuzev-"vrebalica" (balvan). Ko razume. shvatice sta sam zeleo da kazem. Ovo je realan odnos snaga (a bice i kada se oporave zvezdini povredjeni igaci), zato sto se Partizan dosta spustio gas i dzentlmenski dozvolio Zvezdi da smanji na pristojnu razliku, inace, da je ispracena tendencija, lako je moglo biti i 30 razlike.

Za kraj, ako pricamo o dolazecim igracima (tj. pojacanjima), zaista bi bilo lepo videti jednog dobrog igraca pod kosem u Partizanu (ne mora da bude 5ica, samo da moze da igra pod kosem:))!

Pozz

Nemanja Delija

pre 16 godina

Dobro je grobari,bili ste bolji ovaj derbi i zasluzeno ste dobili.Ali ovo je samo jedna u nizu utakmica koju cemo da odigramo,bice jos puno nasih medjusobnih duela.Dobili ste bitku ali ne i rat.U ovom trenutku vi imate spremniji,bolji tim i odigrali ste vise jacih utakmica,ali Zvezda se jos nije kompletirala.U svakom slucaju dovescemo jos jednog centra verovatno Mileta Ilica (daj Boze),a i kada se na teren vrate Aleksandrov,Milosevic i Jorovic kao i kad se uigra Gromiko,bice mnogo povoljniji rezultat.Zivi bili pa videli.Pozdrav svim Delijama.

mvp

pre 16 godina

@ kad je peka u krupnom planu

A onda sigurno ugasis tv kad je Misanovic-JEDINICA RUZNOCE u kadru (i to ne u krupnom planu, dovoljno je samo malo da ga uhvate)

Jedino Aleksandrov u KK Sledeci Milenijum malo popravlja prosek lepote, ostali su ruzni za medalju!

VELJA

pre 16 godina

Alo ljudi, sto toliko kudite Vranesa? Tek mu je 4-5 utakmica u dresu Partizana, vidi se da mu fali rutine i iskustva. Veceras je prvih 6 min odigrao sasvim solidno (pogotovo u odbrani), lupio je 3-4 banane Misanovicu, koji posle toga nije ni ulazio u reket. Toliko se oduzeo da je zazalio sto je postao dobitnik prestizne nagrade "lavlje srce":).

Vreme ce pokazati , ali mislim da ce Vranes svojih 10-15 min po mechu sasvim solidno iskoriscavati...Pozdrav!

head hunteer

pre 16 godina

rutinska pobeda u utakmici bez brige...necu analizirati igru partizana...samo cu reci...slobodna bacanja..katastrofa na obe strane..i trojke takodje..mislim da bi chilleadersice sutirale bolje..heheh..tema...pera bozic...svi znammo da je on vojnik partizana i zadrti grobar..on je sasvim pristojan igrac..nego je mnogo lose sto ga dule koristi za ovakve zadatke..igra bez samopouzdanja..takodje je lose sto su i sudije u guma ligi pocele da mu sviraju nepostojece prekrshaje..pouceni sudjenjem iz evrolige,,jako losa stvar za peru..ali pero znaj da te svaki grobar voli ,ceni i postuje...bice bolje ..pokazi im da znash da pogodish 3,da udjesh pod kos..da sutnesh kada treba...grobari te vole...napred pero i pozz svim grobarima...idemo da demoliramo pao...forza kk partizan...

Omni

pre 16 godina

U poslednjih desetak godina nisam gledao slabiju igru Partizana na jednoj utakmici protiv Zvezde. Bezbroj prodatih lopti, promasenih suteva, pogresnih dodavanja, glupih faulova... i pored svega toga nisu nas samo pobedili, nego su nas RAZVALILI ko beba zvecku. Stvarno mi nije jasno sta se desava sa nasim igracima? Zbog cega su skoro svi veceras bili uplaseni, kao da igraju protiv Bulsa sve sa Dzordanom u sastavu. Tadija bled kao krpa, Misanovic iz bacanja ni do obruca da dobaci... ma da ne komentarisem dalje, samo se jos vise nerviram.
Ipak, posle ove utakmice par stvari je malo jasnije. Pod jedan, sad znamo zasto su doveli ono drvo od Vranesa, da bi se izivljavao rampama iskljucivo nad nasim centrima; pod dva, prodali su nam foru da Palasio ne moze ni konstrukciju kosa da pogodi. I ne moze, pogadjao je uglavnom trojke; pod tri, oni su TIM koji se tako i ponasa i igra, a mi smo, na zalost, grupa PROSECNIH igraca od kojih vecina uopste ne bi bila losa za neki Srpskoligaski klub. I nista se nece promeniti povratkom Jorovica, Aleksandrova, Milosevica, dovodjenjem Jao Mileta (ne daj boze, mada, zasto i mi ne bi imali svoj balvan) i dalje cemo ostati "komsinica za sledecu sezonu", kako me vec dugo zezaju svi prijatelji, navijaci onih.
Idem da se zavucem u neku rupu i da odbolujem ovo od veceras, a najgore od svega je sto sam svestan da ce mi se ovo desavati jos puno puta ove sezone. (e da je bar samo ove...)
P.S. Nikoli Pekovicu svaka cast na kosarkaskoj igri (ne samo veceras).

PFC Girl

pre 16 godina

Da volim CRNO-BELE ponosno kazem svima , VOLIM to slavno ime i divim se samo njima . Na svetu nista vece ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema CRNO - BELOJ boji . Ljubav prema klubu ne moze da prestane , dok zivim pevacu njemu VOLIM TE PARTIZANE ! Ja VOLIM PARTIZANA i svakog novog dana , kucace srce moje za CRNO - BELE boje ! ! !

peka

pre 16 godina

marko-delija
Cudno je sta marketing moze da uradi sa decjim mozgom!
Inace svrha marketinga je da u ocima potrosaca stvori percepciju da je nas proizvod bolji od konkurentskog,iako to nemora biti tako.
Cudno je to kako se CZ predstavlja kao lider NLB,kao najbolja ekipa.....
Stalno su u iscekivanju Aleksandrova(a decko nije pokazao nista niti ce)Jorovica(a decko povredjen godinu i pol,pa da li ste svesni koliko ce njemu trebati da se vrati u kakvu takvu formu mozda isto toliko)Milosevic(videli smo prosle sezone)Stalno dolazeca 5(njega nismo videli prosle sezone).......
Ziveo partizan!!!

SaLe Nish

pre 16 godina

Na zadnjem sastanku najuticajnijih ljudi nase kosarke (prisutni su bili Gurovic, Slavnic , Zeravica , Kapicic ) jednoglasno je usvojeno sledece:
1. Partizanov trener Dule Vujosevic pocinje uvek sa jednom tehnickom greskom!
2. Partizan ulazi u bonus sa 2(dve) licne greske dog protivnicka ekipa sa 7(sedam)
3. Zadnjih 3(tri) minuta utakmice Partizan igra sa jednim igracem manje!
4. Slobodna bacanja Partizanovi igraci sutiraju sa linije za tri poena!
5.Partizanovi igraci izlaze iz igre sa dosudjene 4(cetri) licne greske!
6. U zadnjem minutu ako dodje do slobodnih bacanja Partizanovi igraci ih izvode drugom loptom takozvanom MEDICINKOM!
7.Svaki kos protivnicke ekipe dat u zadnjem minutu vazi se 3(tri) poena ma odakle bio dat!
Sve ove tacke doneli smo jednoglasno u cilju izjednacavanja Partizana sa drugim ekipama i da bi takmicenje bilo zanimljivije!

BANE KUMANOVO

pre 16 godina

Prvi put gledam na satelitu PARTIZAN zato sto RT Srbije ne prenosi najveci Srpski brend SRAMOTA.Sto se tice utakmice o maloj Zvezdi necu ni da pricam oni nisu dorasli SAMPIONU.PARTIZAN sjajan u vecem delu utakmice.Igra kosarku koja se sad forsira u EVROPI brza napad se mnogo brze zavrsava.U takvoj igri normalno je da ima i gresaka.Mislim da fali samo jedna trojka suter i eto nas u top16.Palasio odlican kad se uigra sa saigracima nema toliko da gresi u kontrama.Vranjes iako ga svi kritikuju vrsi posao svaka njegova blokada kontra.PEKOVIC i TEPIC njihova sezona.Ova ekipa imace i padove mozda vec protiv PANATENAIKOSA ili Cibone ali oni koji vole PARTIZAN moraju da podrze DULETOV rad zato sto definitivno zna ovaj posao.POZDRAV za sve koji vole PARTIZAN za druge se navija.

Plikuscht

pre 16 godina

@ (marko-delija, 3. novembar 2007 19:03):

Vec smo polemisali, ali kako vidim - opet cemo.

1. 'Ja sam vec rekao, ovo je Partizanov maksimum(mislim na poslednjih 20 dana).'
E, ja ne mislim. Kecman nije dostigao formu, Velickovic takodje, Tripkovic je u debelom minusu jos uvek, Vitkovac se tek uhodava, kao i Palasio (koji se privikava i na debelog i na klince i na evropsku kosarku), a Vranes ... tesko da moze gore.
Tako da, moj prijatelju, i te kako ovaj tim moze (i treba!) bolje od ovoga.

2. 'Nadam se da cemo napraviti dobar posao i dovesti dobro resenja na petici koliko sledece sedmice.'
Hmmm, da, vrlo lepo ... tako i mi mozemo da kazemo da se nadamo da ce doci pojacanje pa cemo biti jos bolji, zar ne? Kakav je ovo argument!?

3. 'Ovaj mec nije odraz kvaliteta jedne i druge ekipe, vec trenutna forma.'
Zanimljivo ... niste li vi (zvezdasi) danima pricali kako ste u super formi, kako imate skor 6-1, kako je tim preporodjen i 10 puta bolje/lepse igra od proslogodisnjeg, kako je Tadija bog, Omar cudotvorac ... sta bi sad!? Sada, posle grubog poraza, odjednom ispade da objasnjavate da niste u formi!? Da ... barem lepse zvuci, ako nista drugo.

4. 'Znam da je za grobare vazan svaki mec koji pobede, pa je za njih ovo realan pokazatelj odnosa kvaliteta!'
Ova izjava, dolazeci od navijaca jedne zvezde, a upucen au smeru KK Partizan - da nije smena bila bi zalosna. Narocito posle poslednjih 6 sezona ... mada tacnije, posle poslednjih 50-ak sezona, od momenta kada se sa betonskih terencica na otvorenom preslo na parket.

Ni rec od tebe o losim pojacanjima, o nestrucnom radu uprave i strucnog (da li je!?) staba, o nedostatku kvalitetnog rada sa mladjim kategorijama, o lakonskom i neodgovornom trosenju para, itd. ... o bilo cemu sto bi bila konstruktivna kritika sopstvenog kluba. Uporno gledanje u tudje dvoriste i izjave tipa 'e, da vam se neko povredi, bilo bi drugacije' je dosta mizerno, ziherasko i pojednostavljeno gledanje na stvari. Obaska i pakosno. A i za to postoji primer - sta bi pre par sezona kada nam je pola tima bilo povredjeno pola sezone - ko je i tada uzeo titulu?

No dobro ... vi kukajte sto dovodite povredjene igrace i cekajte da se nasi povrede, ako vam je to momenat za sansu. Sta drugo da vam se kaze ...

Mrki Mance

pre 16 godina

Kao sto je rekao Dule, Partizan je tim, i to pre svega. Slavko je zbunjen ali ima vremena i da se on navikne, 4 blokade su ipak 4 blokade bez obzira na visinu. Neki kosarkaski genije je napisao da je zvezda bez bitnih igraca. I sta bi bio Partizan bez Kecmana i Tepica, a zvezda bez igraca kao sto je onaj sto sam zaboravio kako se zove iz FMP-a a nije bio reprezentativac u Spaniji. Pa taj nije igrao vec vise od 15 meseci, i nemam pojma kako bi on kao takav pomogao zvezdi. Dobar je on igrac, ali opet 15 meseci. Milosevic je dobar ali steta sto nije nas igrac, mislim sto nije Srbin. Zaboravljaju ljudi ko je otisao iz Partizana a dosao je Milosevic, Balaban i slicni. Kako ce igrati zvezda kada se svi vrate na teren, pa kad budu drugi gubili minutazu, pa kad krene netrepeljivost u ekipi. Apetiti rastu, i svakako ako Partizan prodje sto je vrlo tesko u top 16, i uzme dovoljan broj poena, pa to zanci ugovor na tri godine sa Euroligom. E to je velika stvar koja ce biti krajnji ekser u kovcegu srpske kosarke, koja ce tada moci da se meri sa bugarima i madjarima, uz malo srece makedoncima i bosancima. Na niske smo grane spali, to je cinjenica. Zao mi je sto KSS nije dao pare i podmazao da Pekovic igra za nas, sto ga nije oslobodio pritisaka kojima je bio izlozen. I zao mi je sto je moka bio selektor a ne Dule, cisto da ne slusam price tipa ovaj Tepic je odlican ali nije bezobrazan, itd. A kako u Euroligi moze da igra, mali balavac sa 20 godina. Kao i svi igraci u Partizanu, ima srce, ima smirenost, ima kulturu i moze da trpi Duleta zasto sto zna da ce zbog njega on i ostali biti veliki igraci i jos veci ljudi. Nije srce samo kad igraci kao Novica idu da se tuku sa klupskog kolegu koji je najbolji igrac ekipe i najveci potencijal, vec je srce kad bijes Barsu u Beogradu zato sto te bodri 7000 navijaca koji ginu za klub kao i svi igraci. To je ono sto fali nasem sportu generalno, da se gine za klub i za zemlju. KK Partizan je jednina sportska ekipa pored mozda VK Partizan gde se igra srcem, i gde sport nije postao novac, vec je ostao ljubav. Nije bitno da se prodas vec srce na terenu da ostavis. Bog ce vratiti i onima koji su manje srece i manjeg talenta, svi ce biti veliki ljudi i uz malo srece svi ce uzeti dovoljno para da mogu da se podmire. Svaka cast decacima, svaka cast i starijima, svaka cast i Duletu koji ce ostati vecno u srcu svih navijaca, pa cak i da predje u zvezdu i dobije sledecih 50 derbija, uzme 10 titula, jer Dule je Dule. Neko je takodje rekao, steta sto je otisao Gurovic sada nemamo koga da zezamo. I na jugu treba da se peva pesma: My name is Dule, Vujosevic Dule.
p.s.
Svaka cast navijacima za skaniranje Borovnjaku, svaka cast, pa to je da covek suzu pusti.

manager

pre 16 godina

Partizan je još uvek jak za CZ, ali u odnosu na prošlu godinu je više nego slab...
p.s. Dule morali baš taj drvoseča (Vraneš) da igra centra? Prodaj ga majke ti!Hoćemo Jovu Stanojevića! Nemoguće da Mega Ishrana ima više para od partizana!!!

C_Barkley

pre 16 godina

@novica_velickovic: ne diraj Borovnjaka decko igra super za BCP 2 i trudi se uvek kao da mu zivot zavisi od toga. Slusa, uci bice jednog dana nadam se od njega igrac za starting 5.

Dragan

pre 16 godina

@FoRzA PxFxCx
Zvuci odlicno!Jos da smislis na ritam koje pesme bi se pevala i super!Grobari podrzite nas jer Dule je to zasluzio!Kad Zeljko ima svoju pesmu u Panatenaikosu,treba i Dule da je ima u NASEM Partizanu!

expert

pre 16 godina

Dobro, ova pobeda nad "grupom gradjana Crvena Zvezda" ne znaci mnogo...kao ni 2 pobede na startu eurolige! I dalje pokazujemo gomilu slabosti...Nedostatak prave alternative za Pekovica,jos jedan igrac koji ce da "povuce" kada treba....da li Tepic ili Tripko ili neko ko trenutno nije u Partizanu...Tepic je pokazao da na poziciji 1 moze da odigra mnogo bolje nego prosle sezone te da je Dule od njega napravio ono sto je zeleo-univerzalca!!! Ipak, i pored dobrog izdanja pod kosevima, mislim da nam treba jos jedan igrac u rotaciji koji bi mogao da pokrije po potrebi pozicije 4 i 5....Neko je spomenuo Jovu Stanojevica...a jel moze neko mladji? Nije realno ocekivati Ercega...ali neka takav....e, onda bi mogli da budemo ,mogo jaki! Grupu koju imamo u euroligi mozemo da prodjemo ako je suditi po onome sto smo videli....ipak...treba ocekivati i oscilacije u igri, neki ne planiran poraz....povrede.....ma koliko smesno zvucalo poredjenje sa komsijama ali oni su konstantno obogaljeni povredama ili losom formom igraca...Milosevic, Jorovic i Aleksandrov su solidni igraci, imaju potencijal....ali ga u Zvezdi nece pokazati....Pogledajte samo Cedomira...Momak je bio sinonim za bezkorisnog igraca dok je igrao u komsiluku...a sada igra bitnu ulogu i doprinosi rezultatima sasvim solidnom igrom! Nadam se da i Dule deli moje misljenje...i da ce se nesto desiti po ovom pitanju!

jordan13

pre 16 godina

ljudi, umesto sto gubite vreme objasnjavajuci musavima kosarku, idite na
http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_surv/europe_survey.htm i pomozite nasim asovima da dobiju zasluzeno mesto u istoriji !

Cvija

pre 16 godina

Apsolutno razumem ovu euforiju Grobara, ipak su pobedili CRVENU ZVEZDU. Slavite "zasluzili" ste uz ipak mali vetar u ledja od strane sudija u drugoj cetvrtini je prelomio utakmicu. Mi jos uvek imamo problem sa shvatanjem kosarke jer kada kod nas odlicno odigraju dva igraca ( Kuk i Tadija ) svi ostali imaju indeks ispod 10, a kada kod glodara odlicno odigraju dva igraca ostali iz startne imaju indeks svi preko 10. Mi jos uvek nismo tim iz prostog razloga sto se svake godine menja okosnica tima( prodaja ili povrede igraca ) a kupovina pojedinih igraca mi izgleda kao nacin za pranje para ( ovaj smesni Kovac uzas od beka sutera ili kupis Jorovica pa on ne igra 1.5 sezonu, Gromiko 1 sezonu itd. )
Sve u svemu partizan ima uigraniju ekipu i po meni MNOGO boljeg trenera koji stalno misli u napred ( sto i iskreno nije mnogo tesko kada pobede dolaze same po sebi onda i mozes ubacivati klince za " sledecu sezonu " da se uigravaju ), nama ostaje da se nadamo da ce doci prava petica i da ce se povredjeni sto pre oporaviti pa da pokazemo ovim nabedjenim navijacima da i mi jako dobro znamo da igramo kosarku.
Pozdrav svim Delijama i samo hrabro Zvezda je sampion.

Zeka-Peka

pre 16 godina

@kad je peka u krupnom planu

Peka ce bome da zaradi kesha pa ce biti i za plasticnu... A nema tih hirurga koji mogu ovakvu Zvezdu u basketu da dovedu u red.

KOSTA1703

pre 16 godina

Krenuli igraci Partizana na mec sa Zvezdom.Usli u svlacionicu, kad im kaze Pekovic:
-Ljudi, sto lepo ne idete negde u diskoteku da se zezate.Igracu ja malo sam.
Poceli saigraci da ga ubedjuju, da ne moze sam, ipak je Zvezda drzavni projekat, ipak je dato puno nivca da se napravi ekipa.
-Ma.Idite samo vi u provod, ja cu sam.
Ubedi on njih, odu oni do diskoteke...Negde pri kraju trece cetvrtine, bace pogled na rezultat, kad tamo 20 razlike za Partizan.
Oni pocnu jos vise da se zezaju, smeju, popiju po koju....
Pogledaju rezultat na kraju meca, kad ono SAMO POLA kosa pobedio Partizan.
Pozure oni u svlacionicu da vide, kako je to zvezda UMALO dobila mec, kada tamo....
Pekovic sedi u uglu svlacionice vrlo neraspolozen.
-Pa dobro bre,sto si neraspolozen.Ipak si sam pobedio ZVezdu..
-Ma pusti, razbio bih ja njih 30 razlike, da me nije sudija iskljucio na samom pocetku poslednje cetvrtine....

mvp

pre 16 godina

Dokle vise KK SLEDECA SEZONA?!
Ja vec godinu i vise apelujem da promenite ime u KK SLEDECI MILENIJUM!
Krajnje je vreme stvarno da to i uradite

DjoleMaler

pre 16 godina

@Rudy
Rekoh ja tebi sinoc u gradu ko ce da pobjedi,a vi se meni smijete i zezate!jbg,tako je to kad skoro citav grad navija za zlezdu!I jos nesto,nisi jos priznao onaj kompleks,jbg nema veze!Posto sam kod druga gledao tekmu,bi mi malo cudno sto se na radujem toliko,ja sam mislio da je ovo derbi,ali sta ces!Valjda ce sledece sezone biti bolje!Drago mi je zbog Urosa,popravio se!!!

Rudy-vidimo se u gradu,moracu te zezati jbg sam si to trazio kad se mi zadrikivao!
A HTELA JE ONA DA POBJEDI SAMPIONA,AL NE IDE,AL NE IDE.....vise srece drugi put,a ja sad odoh da zezam ove cigane po gradu! Poz vraco GROBARI

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Волим га к'о ока два, молим се сваки дан за њега, за славни клуб свима знан... Београдски Партизан!
Текму не могу да коментаришем, нема сврхе, играчи су све рекли на терену, а Звездаше нећу да пецкам, јер немам више жеље, маште, нема више те еуфорије после победе, није то дерби као и пре, а и довољно је њима и овако тешко, где ћу још ја да има стајем на муку. :)) И није ми јасно зашто је Звездаша вечерас било само око 50! Тачно је да као бојкотују Гумену лигу, али зашто их је онда било око 3-4 хиљада на досадашњих утакмицама? Ваљда су и они схватили да нема сврхе да долазе на дерби. :))
Позз за Гробаре и Марка и КГ-а! :))

vlado-GROBARI KARAKAJ SRPSKI GRAD

pre 16 godina

ja stvarno ne znam sta hoce komsije vise dovoljno je samo reci uzmi DULE NOVU (vise ne znam koju po redu)TITULU.
i KARAKAJ JE CRNO-BELI grad

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Hvala CRNO-BELIMA na prijatno provedenoj subotnjoj veceri!!!
Iskreno ocekivao sam mnogo jaci otpor Zvezde ali iako dobri igraci Kadija i Kukavno Omarce ne mogu sami protiv cele jedne institucuje.
Srvarno je rec o vrh igracima ali oni su naisli na sloznu druzinu na celu sa Pekmenom koji sa lakocom izbacuje jednog po jednog Zvezdinog centra iz igre.Vazno je da ceo tim konstantno napreduje(a sezona se tek zahuktava), pa je i pored ogromnog broja pocetnickih gresaka utakmica na vreme prelomljena.A bice siguran sam oni stari i Pera Kapiten i Tripko kao sto ce sve bolji biti i Vitkovac, Milosevic, Vranes(VERUJTE MI).

@Dragan

Trazio si pesmu za Duleta, skroz podrzavam tu akciju i evo neceg sto sam ,,skrpio na brzaka'' mozda nije nesto a mozda se nekome i dopadne, Grobari pisite i vi inspirisani novim pobedama!!!

Ko na zemlju spusta komsije
Ko na suvo brije Pantere
I Evropi deli lekcije...

I da krenes ti od nule
sampion ces biti DULE
DULE MAJSTORE DULE MAJSTORE

Ko to vredno skuplja titule
Ko od dece pravi asove
UVEK je uz svoje GROBARE...

LJUBAV SAMO NAMA ZNANA
DO SMRTI UZ PARTIZANA
KAO JEDAN SVI
NJEMU ODANI!!!

Pozdrav svim Grobarima i vidimo se sutra u 2 u HRAMU FUDBALA!!!

Grobelar

pre 16 godina

KKSS sampion...al na "Kukovo leto"

p.s. Cak i ako Dule ne uspe da od Vranesa napravi respektabilnu peticu, na terenu i klupi je uvek potrebno imati "maskotu", neki vedri i simpa lik koji timu donosi srecu :)

djns

pre 16 godina

@marco-delija

"Ja sam vec rekao, ovo je Partizanov maksimum(mislim na poslednjih 20 dana)", ovo su tvoje reci sa kojima se ja ne slazem! Partizan je trenutno daleko od svoga maksimuma. Kao prvo zbog toga sto Tripkovic je i dalje daleko od igre koja se od njega ocekuje (otprilike 4 trojke, tj. 15 prosecnih poena po mecu), drugo, Kecman nije na svom nivou, nema konstantnost koja ga je krasila prethodne sezone(fali nam njegovih 10-tak poena i izmedju 5 0 10 skokova p outakmici). Iako svi plluju po Vranesu, i od njega ocekujem bolju igru. Vec se vidi napredak sto se tice igre u odbrani (kada je on u igri Partizan igra zonu i to je protiv Zvezde prilicno dobro islo) Kod njega je problem igra u napadu, ali i to ce biti bolje vremenom. Kao sto vi ocekujete stranca na poziciji petice, tako i mi ocekujemo na poziciji cetvorke (mislim da ce to biti oko nove godine, pogotovo ako se plasiramo ili nam plasman u TOP 16 bude izvestan). I konacno ocekujem poboljsanje igre Palasija koji ce smanjiti broj izgubljenih lopti vremenom i sigurno popraviti sut.
Tako da ne budes u zabludi da je Partizan odigrao nesto maestralno protiv Zvezde a da Zvezda nije imala vece. Pa Pekovic je odigrao samo 23 minuta, zamisli sta bi bilo da je igrao 38 kao sto je igrao u Evroligi.
Dobro si rekao da ces se nagledati svakakvih gluposti veceras na ovom forumu, ali tvoja izjava da Partizan igra na svom maksimumu je jedna od tih.

petar srdanovic

pre 16 godina

@marko-delija
Na osnovu cega mislis da je ovo maksimum Partizana. U svakom timu su uvek moguca poboljsanja, na slobodnim bacanjima, rezonskijim trojkama, jos jedan kvalitetan centar...
Realno sam ocekivao mnogo bolju igru CZ, mnogo jaci otpor. I nije bio neki "derbi"

Dragan

pre 16 godina

U Hag,u Hag,Duleta u Hag!:)
Zbog sistematskog zlostavljanja, silovanja,mucenja i ponizavanja nacionalne manjine u Srbiji nad kojom vec 7 godina sprovodi totruru Haski sud podize optuznicu protiv Duleta Vujosevica,poznatog i kao agent Dule 007!
P.S.Pod hitno smisliti pesmu za nasu legendu Duleta Vujosevica!

zileinter

pre 16 godina

E stvarno nisam ocekivao ovakvu takmu,pa dokle vise taj kompleks?Inace Tadija je upropastio sanse Zvezde veceras jer je previse silovao loptu a jos uvek nije taj profil igraca koji ima ruku odluke i nema tu smirenost,nadam se da ce to do kraja sezone dobiti jer ima predispozicije da bude igrac tipa Stojakovic...Zasto je Grominko presedeo 37 min. kada je decko u ona tri pokazao vise nego Tica sto ce da pokaze za celu sezonu???A vi grobari,videcemo se mi jos 5-6 tekmi do kraja sezone,pravu vasu snaguvidecemo kada se oporave Jorovic,Markovic i Aleksandrov za sada samo vi slavite...

Sima

pre 16 godina

@Novica Velickovic
Dejanu Borovnjaku se skandira zato sto je on kao neka maskota ovog naseg kluba i svi znamo da kvalitetom nije kalibar za nas tim,ali bori se i veliki je Grobar,eto ti objasnjenja za skandiranje njegovog imena...

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Novica_Velickovic
Зашто дираш Боровњака?! Дечко је млад, неискусан, има јако мало минута у првом тиму Партизана, увек се максимално труди, у последње време је доста и очврснуо. Једном му је већ скандирано на дербију, када смо исто овако напунили комшиницу, јер смо желели да и он као млад играч уђе у игру. Мислим, да му је сада највише скандирано и због тога што се повредио, (надам се да није ништа озбиљно). Иначе, он у Партизану 2 пружа одличне партије, тако је било и са Новицом, а видите га сада!

Gordan

pre 16 godina

Iako sam Delija čestitam igračima, a i navijačima Partizana!
Onu jedinu slabu tačku-skok, Partizan je u potpunosti uspio da pretvori u prednost, a Zvezda i dalje muku muči sa klasičnom peticom... Valjda će Grom da napravi nešto... Uz iskreno nadanje ka boljem pozdravljam te riječima: Zvezdo, najbolja si, najbolja, iza tebe armija je najveća, najveća; volimo te do kraja Zvezdo...

Aleksandar

pre 16 godina

Ovo veceras je realan odnos snaga. Pa sta ocekivati kada ti neigraju igraci koji bi trebalo da igraju u prvoj petorci. Verovatno bi odnos snaga bio drugciji i ako se obistini da Zvezda trazi nekog upotrebljivog centra bice kud i kamo drugcije. Sada Zvezda zavisi od dvojce igraca pa ako jedan od njih zakaze gube sigurno cak i od Heliosa.

Schwiza

pre 16 godina

Svim gledaocima koji su kupili ulaznicu za tribine bice vraceno po 150 dinara, a onima koji su kupili ulaznicu za parter po 250 dinara, jer je igrao samo jedan tim, a posmatraci su platili da gledaju dva.

whatever

pre 16 godina

Vec sam dva puta slao komentar o Zvezdinoj igri ali moderatori nisu hteli da ga puste.To je jedna prosecna ekipa od koje su mediji napravili senzaciju.Cela igra im zavisi od toga koliko ce trojki dati Kuk i Dragicevic a u odbrani su najgori u ligi.To se lepo videlo i veceras.
Sto se tice Partizana meni je najdraze to sto nismo odigrali nesto sjajno a opet smo ubedljivo pobedili.To je odlika velikih ekipa.Pekovica vise nije potrebno komentarisati,covek jednostavno razbija.Palasio preteruje,gubi mnogo lopti i pokusava neke nemoguce ulaze kao da je na treningu.Ali sredice to Dule na vreme.Opet je i pored toga bio medju najboljima.Novica jako dobar,nadam se da ce i Tripku napokon krenuti,mada nisam optimista po pitanju njegove igre.Mislim i da ce Milosevic biti dobro pojacanje.Vranes je imao par banani ali je opet tesko drvo.Ajde da ne koristi mnogo ekipi nego lik ladno i smeta nasim igracima.Veceg retarda ja duze nisam video.
U svakom slucaju prava rec koja opisuje vecerasnji derbi je RUTINSKI!

Toma

pre 16 godina

Došli, vidjeli, pobjedili. Bravo za Duleta i sve igrače. Ovo je bio još jedan od mnogobrojnih treninga u Gumi ligi, pred pravu utakmicu u sredu protiv Panatenaikosa. Jedva čekam da vidim Partizan druge nedjelje uživo u Zagrebu u Guma ligi. Pozdrav za sve grobarke i grobare od navijača Partizana iz Zagreba.

Schwiza

pre 16 godina

@ marko-delija
Razlog za pobedu Partizana je, bez zelje da nekoga potcenjujem, razlika u klasi izmedju ova dva tima u ovome momentu. Gledajuci uzivo ovu utakmicu, sve vreme sam imao utisak da Partizan moze napraviti razliku koliku god zeli..
A tvoj komentar da je ovo maksimum ove ekipe... Pa, to si napisao i pre desetak dana a ova ekipa igra jos malo bolje i sigurnije nego tada... A ne pominjuci to sto ce nekoliko igraca do kraja sezone vidno napredovati, zar stvarno ne vidis prostor za napredak kod ekipe koja je van suterske forme?
Ipak, pozdrav za rebe i kako sam vec jednom napisao, lepo je da volis i pratis kosarku, pa makar bio i sa pogresne strane..
Pozdrav za sve Grobare i cestitke ekipi!!!

Selena-Grobarka KG

pre 16 godina

Da,da,da,odracete nas u subotu,samo,lepo rece jedan,koju subotu?!!Ma laganica!
Nego ovo meni uopste nije zanilmljivo,nema gurovica da divlja i podize atmosferu,daj nek se vrati da me malo nervira))
Tripkovic popravlja formu i samo,polako bez pritiska i ponovo ce biti najbolji.A onog Vranesa bolje vise da ne pusta u igru kad kod je lopta bila kod njega on je napravio glupost i cabe mu brate tolka visina kad ne zna da je iskoristi!Pekovic,kako smo vec navikli ove sezone,odlican,samo neka nastavi tako!Velickovic je isto dobar,kao i Kecman,poznat po kupljenju ostatka i naravno poentiranja!Palasio dobar,al mnogo bre gubi lopte.
Sve u svemu super su bili,bar nisam kidala zivce ko protiv Barse i Roana.Sad jos da se usresredimo na Panatinaikos i da pokusamo da ih malo dovedemo u red,ne bi bilo lose jel da?
Pozz za sve grobare!
Crno-bela boja mila...!
Partizan 4-ever!

pedja

pre 16 godina

Moji cigani, nemate pojma koliko mi znate ulepsati dan, odnosno vece. Na svu srecu pa smo pobedili, inace bi 15 dana brujali kako je doslo cigansko vreme, kako je sad pravi cas da osvojite prvenstvo i osetite sta znaci evropsko takmicenje. Mozete samo da sanjate, zivio PARTIZAN i hajmo DULE po novu titulu i TOP16.

PARTIZAN SAMPION!!!

C_Barkley

pre 16 godina

Ocekivano, malo teze nego sto sam ocekivao, ali nema veze. Mora mr. 007 da kalkulise malo, ipak uskoro igramo mnogo bitniju utakmicu.
Svaka cast Dulety na pripremi tima za ovakvu utakmicu samo 3 dana posle onog trilera u Francuskoj.
Pekovic je toliko dominantan da ne vredi o tome pricati.
Sve u svemu, zao mi je sto nisam mogao iskoristiti svoju sezonsku kartu danas nego sam morao ostati kuci u mracnom mi Kragujevcu.
Nema veze, prezivecu do srede nekako, ionako se lecim vec 10 dana od prosle utakmice protiv Barce.
U sredu mi iz sveg glasa 3h navijamo, nasi sa 110 svojih mogucnosti igraju. rezultat nebitan.
OSECAJ NEVEROVATAN
CENA: NEPROCENJIVO!!!

MilosRS

pre 16 godina

Rutinski... Samo da se zna ko je bolji. A Zvezdin fenomenalni prvi centar i nas proslavljeni reprezentativac Misanovic 0 poena, 2 skoka i 5 licnih. Briljantno!

Lika

pre 16 godina

E ako je ovo ta nova Zvezda onda mi se svidja,mnogo je smešnija nego do sad.Pa njih Nikola može da dobije da je sam na terenu i to za jedno poluvreme.
Rasti Zvezdo.....

montenegro fans

pre 16 godina

koliko jos treba da se dokazuje da je PARTIZAN 10 puta bolji od CZ i da je titula sigurna,samo ovako nastavite,VOLIM PATIZAN...

Darko

pre 16 godina

Rutinski. Eto Karadzicu, "Stoka"
vas nije dobila sa 30 razlike, ali samo zato sto je poslednju cetvrtinu igrao drugi tim !!! Dokle vise? Ovo vec postaje dosadno. I zamolio bih novinare da ovo vise ne nazivaju "veciti" derbi... deplasirano je...PARTIZAN SAMPION !!!

marko-delija

pre 16 godina

Razlog ovako visokog poraza stoji u ocajnom sutu spolja i sa linije bacanja,igraci su igrali pod velikim pritiskom cije ja razloge zaista ne znam i nisu mi jasni!
Drugi razlog visokog poraza jeste to sto su u prelomnom trenutku tadija i kuk stali,nije imao ko da ih odmeni a to se protiv Partizana vraca na ovakav nacin!
Generalno mec je prelomio Pekovic, a kasnije je pogadjao ko je stigao!Kamenac(Palasio) pogodio 2 trojke, jednu uz mnogo srece na slican nacin Kecman za 2 poena...
Ja sam vec rekao, ovo je Partizanov maksimum(mislim na poslednjih 20 dana).
Zvezdi fale Milosevic i Aleksandrov,zamislite Partizan bez Tepica i Kecmana...
Ovaj kao i svaki derbi do super lige se brzo zaboravlja!
Nadam se da cemo napraviti dobar posao i dovesti dobro resenja na petici koliko sledece sedmice,prizeljkujem sto brzi oporavak milosevica aleksandrva i jorovica, sasvim dovoljno vremena do superlige da se ekipa ukomponuje!
Takodje Gromiko mora imati vecu minutazu!
Na debilne komentare necu odgovarati jer to nikad i ne radim!
Ovaj mec nije odraz kvaliteta jedne i druge ekipe, vec trenutna forma i dobar odnosno los dan, odraz kvaliteta cemo videti u superligi!
Znam da je za grobare vazan svaki mec koji pobede, pa je za njih ovo realan pokazatelj odnosa kvaliteta!
Oni su to mislili i prosle sezone(4 pobede pre plejofa) pa su onda morali da jure pobedu iz auta protiv desetkovane CZ!
Ja nikad nisam potcenjivao KKP i znam koji su njegovi dometi!
Na ovom forumu svakakve gluposti mozemo procitati, ja sam ovde redovno posle svake vesti, i bicu do kraja, rekao sam da cemo biti ravnopravan konkurent za titulu, pa ce vreme pokazati ko je u pravu, a vec mi je muka kad pomislim sta cu sve veceras procitati...

Rade

pre 16 godina

...Ne razumem o cemu se ovde pise - Partizan - Zvezda u kosarci derbi?!!!Kakav derbi? Za Partizan ovo je i tako ce biti jos dugo, obicna trening utakmica, jer Zvezda vise od tri decenije u kosarci nije ni rival, a kamoli ravnopravan.U ostalom, Partizan je institucija, najvece sportsko drustvo od kojeg se uci...

-_-

pre 16 godina

...kao shto napisa ovde pre god dana jedan dechko u vezi pobede PARTIZANA nad zvezdom ---

"Vest vam je tipa : ima hleba u pekari" :)

GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE ALEEEEE PARTIZAN LE A LE

pogrebnik from zutica town

pre 16 godina

E,i sta sad ima novo....
Razmisljao sam celo drugo poluvreme,sta bi to moglo biti,i setih se konacno.....
1.Boris Bakic-najtrofejniji Zvezdin igrac(kao igrac Partizana 4 titule).
2.Boris Bakic-konacno izgubio u derbiju(kao igrac Crvene Zvezde)
3.Cedomir Vitkovac-konacno slavio u derbiju(kao igrac Partizana),i na dobrom putu da uzme 1 titulu(od svega po jednu)
4.Tadiji Dragicevicu jasno da ce morati da dodje u Partizan ako zeli titulu/prsten.
5.I izgleda ove godine nemaju KLOVNA.
AKO SE NEKO SETI JOS NECEGA NEKA DOPUNI KOMENTAR.

Dzoni

pre 16 godina

Bruka i sramota za Zvezdu da ne mogu ni da prismrde Partizanu i
FMP-u... Kakva je to organizacija koja dozvoljava godine neuspeha i blamiranja klubu koji je bio sinonim uspeha!!!

John Terry

pre 16 godina

Chestitke Partizanu na lakoj i zasluzhenoj pobedi,koja recimo da nikad nije ni dolazila u pitanje.Partizan je ozbiljan Evropski klub sa trenerom koji bi,da nije onako nevaspitan,bio medju najboljim trenerima sveta. Moja zvezda treba najpre da postane kosharkashki klub (izbaciti Cvetkovica,Shljivanchanina,Kovacha,Bakica,Ticu...)
pa tek onda da se nada da mozhe da pruzhi otpor Partizanu.Zhao mi je shto je tako,ali to je nazhalost istina!
Pozdrav svim ljubiteljima kosharke,uz hadu da ce i ostale "derbi" utakmice od sada da prodju bez incitenata!
Shteta shto je Pekovic Crnogorac,zaista shteta!
Delija Nish

sergioKV

pre 16 godina

Laganica! Pobedismo "hit" ove lige 15 razlike. Da nije odigrao poslednju cetvrtinu sa drugim timom i sa 40%, siguran sam da bi se ponovilo onih 36 razlike od pre 2 godine, ako ne i vise. Nadam se da ce ova pobeda zapusiti usta zvezdasicama za narednih 10 godina. A 2017. mozda napreduju i izvuku produzetke... Do tada ce Pekovic i ekipa da gaze i dalje!

Grooobar

pre 16 godina

Derbi?Ma daj bre...Samo smo se uigravali za utakmicu protiv sampiona Evrope za par dana.Za Zvezdine navijace i simpatizere ovo je bilo jedno lepo iskustvo i prilika da vide sta ce cekati njhov tim i ove sezone u utakmicama protiv Partizana(utakmicama jer ovaj duel odavno nije derbi).Pozdrav za sve Grobare!

grba

pre 16 godina

Laganica. Trebalo bi doneti zakon kojim bi Partizan pocinjao utakmice sa 15 poena minusa u odnosu na protivnike. Koliko toliko utakmice bi postale neizvesne i uzbudljive.

ivanbgd

pre 16 godina

Nema sta bolji su i to je realno,nama ostaje ne znam ni ja sta jer ocigledno ovo nije bas nesto od tima...bice bolje kad se vrate ova trojica,mada opet realno bolji su!!!nazalost

Baca

pre 16 godina

Kakva farsa od organizacije. Blagajne zatvorene, a Hala unutra zvrji poluprazna. Pa kome je to u intresu i gde je nestalo 3000 karata koje nisu pustene prodaju. Odsad idem samo na fudbal

bobanmkd

pre 16 godina

Ljudi,pazite ovo:na 7 razlike za Partizan,tri igraca C.Z.krecu u kontri,sami-samcati,na nasoj polovini nema nijednog igraca osim Pekovica pod kosem.Ovi se uplase verovatno koliko crno-belog dresa jos i vise Pekovici i sutnu(normalno i promase) TROJKU!?!?! Dule,u sledecem mecu stavi na centru Misu Tumbasa i opet ce ovi da izgube 20 razlike!A,vi slobodno menjajte ime u KK ONA SEZONA POSLE SLEDECE SEZONE!!!!!!!!

Miki

pre 16 godina

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !!!!
Ово дерби !?
Ма ајте молим вас!
Али овај тим КК "следећа сезона" има перспективу,али стварно тек следеће сезоне!

YounG BoyS

pre 16 godina

A bre ljudi nishta novo,daj shta se lozite vishe ! Ovi cigani znaju da preteruju ali mnogo cesto ! Ovaj CooK je bolji od Palacia !? Pa Palacio samo da smanji izgubljene lopte i to je to,dobar procenat za 1 za 2 za 3.Shto je bitno Palacio igra dobro u EL protiv velikih klubova,a gde igra cook !? Protiv Ostendea !? Pa tu bi i ja ubacio 30 poena.Videla se snaga te vashe mocne Zvezde sve je bilo extra,najbolja kosarka u galaksiji,najbrza kosarka u svemiru,naravno sve dok ne dodje Partizan i sa pola snage sad dve jake tekme iza sebe odigra kao da je Zvezda neka nizerazredna ekipa.A ajde sad da vas pitam,jel su vas kojim slucajem pokrale sudije !? ili vam je parket bio klizav ili vam je smetalo to shto klima uredjaiji nisu radili na 20* nego na 22* !

Partizan 007 ,a ko bi drugi ? ? ?

Peca

pre 16 godina

Jel vidite Cigani kako se igra i kako se navija. Kad nesto naucite javite se na cas. Odsada cemo Vam naplacivati casove. Pozdrav za sve GROBARE IZ JAGODINE.

SOUTH OF HEAVEN

pre 16 godina

GROBARI, BRACO, nemojte tako! Uozbiljite se! Imam jedan strucan komentar u vezi "derbija": HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Xaxa…pa ovo je smejurija!Jel ova Zvezda do veceras bila prva na tabeli?Ako jeste,ona ne znam sta da kazem osim samo to da treba da se zavuku u misju rupu!Znaci sa pola gasa smo ih dobili!Neverovatno!Cak je I onaj sebicnjak Palacio imao solidan ucinak!Pekovc po obicaju,melje li melje,Ceda Vitkovac se nesto nije proslavio,Kecman kao I obicno odlican u odbrani,Bozic kapiten razocarao,Novica kao I obicno odigrao kraljevski,setite se samo onog zakucavanja!Kakvo srce ima taj momak!Jednostavno ga obozavam!Samo napred Novica,idol moj!!!Kada se povredio Borovnjak svanulo mi je!Nikako ga ne gotivim!A Vranesa kao I obicno necu ni da komentarisem,samo neka ide decko u 3. Albansku ligu pa neka tamo igra!Ovo je bre Srbija,ovo je bre Partizan a ovaj krsni Crnogorac je ocigledno zalutao.Najvise mi je zao Tripkovica,pravi velike oscilacije,Dule ga psuje,jednostavno,veliki je pritisak na ovom momku!A da li ste culi onu nebulozu komentatora sa Fox_a(onaj sto je inervjuisao Vujosevica posle tekme)gde covek pita:Mislim da su vam I ovog puta Pekovic I Vranes doneli prevagu?E tada kad nisam umro od smeha!Strasno!I jos jedna stvar mi nije jasna:nasi navijaci su pevali:Jedan je Dejan Borovnjak!Skandal!Pa cime je to Deki zasluzio?Gubljenjem lopti?Cime???Kao sto rece Vujosevic okrecemo se sledecoj koja je za nas veoma vazna!Sama cinjenica da smo domacini mi uliva nadu da tu mozemo uz max koncetraciju da dobijemo!Zato,momci srecno u sredu I svi smo uz vas!!!

Jabbar

pre 16 godina

Zamolio bih ovdasnje medije, sve u cilju preciznog i verodostojnog informisanja javnosti, da prestanu da koriste izraz "derbi", a posebno "veciti", u najavama i izvestajima o kosarkaskim susretima izmedju KK Institucija i KKSS. Toliko.

Ikarus

pre 16 godina

Pozdrav od Splicana, nije mi jasno zasto fanovi Partizana toliko nadobudno i ruzno larmaju protiv Zvizde i svi drugi klubova u NLB. Mozda igrate najbolji basket ali nisan siuran da cete sve i dobit.
U litru Dalmoskog crnjaka da sutra Zvizda dobija. Gledacu na Fox-u to!
Pozdrav braco Srbi!!!
(KUKOC, 2. novembar 2007 14:53)

Burazeru, salji to vino koje si obecao na sledecu adresu:

KK PARTIZAN

Humska 1
11000 Beograd
Srbija

Pozdrav GROBARI!

peking 2008

pre 16 godina

senzacionalno resenje za skupljace perja...kaponja za predsednika, moka za trenera, vratiti cicu i milicica i ziku auka za finansijera. vedecete vec sledece godine!!!

Srki

pre 16 godina

Toliko o tome :-)
Gani, počnite polako da se navikavate na poraze, mada ste se od nas na njih odavno navikli... Pošto više nema Gurovića, koga ste odredili da plače?
Ironija je što je najtrofejniji igrač Zvezde Bakić, a sve trofeje je dečko osvojio u Partizanu. Šteta je samo što će na tom broju i ostati :-)
Pozdrav za sve grobare!

Rudy_vgd

pre 16 godina

Kakva bruga,katastrofa prava,pa ne mogu da vjerujem tako sam mislio da je zvezda se uigrala,ali ne.Ocajna je zvezdina igra,,,,,Djole Maleru cestitam na pobedi....

uveksampionibezmnogoteskoca

pre 16 godina

Kao Zvezdas cestitam.
Nema price bolji ste u kosarci, ali vi nama to u fudbalu niste priznavali ni 91 godine, tu je razlika.

Miroslav

pre 16 godina

Sramota,kakvo je ovo sudjenje ovo nema nigde,pa i nije cudo sto ispadamo u prvom krugu na EP kad se prvak zna unapred. od kad je partizan poceo da osvaja prvenstvo od tad Srbija nista nije osvojila tolko da se zna kakav smo narod.

Jeco volim te

pre 16 godina

Bice bolje kada petorka bude ovako zvucala : Cook,aleksandrov,jorovic,dragicevic,i po mogucnosti novi centar,a ako ne onda miske....bar se nadam....Red Star forever i delije sever

rumuni

pre 16 godina

uzmi dule 7 titulu.pa ovo je smesno.pa opet ste doveli dzordana seceranca(kuk).pitajte danilovica da vam proda duleta vujosevica pa mozda i uzmete tituli.haha.ajde palite cigani i nemoj da se javljate vise.aj

Shele

pre 16 godina

Znalo se da ce Partizan da pobedi, samo je bilo pitanje kojim ce se rezultatom utakmica zavrsiti. Ma Partizan ove sezone sve zivo gazi .... !

realno *

pre 16 godina

***

NIKOLA PEKOVIĆ je za samo 23 minuta na terenu imao index 42!!! eeej ljudi 42

To je dokaz da ova utakmica nije imala na najmanju šansu da posle +9 u prvom poluvremenu bude neizvesna. Da je trebalo Peković bi igrao 37 minuta i dao 40 poena.
Odličan i Novica sa indexom 20, i Milt, a ostali samo prosečni.

VOLIM PARTIZAN

Cure

pre 16 godina

Igraci Partizana mogu ujutro da cepaju drva i opet lagano da dobiju zvezdu. Ovo se ne vidi po rezultatu, al je bilo cisto PONIZAVANJE.

Uzmi Stevo prvu titulu! HA, HA

Aleksa

pre 16 godina

Ja vise ne mogu ni da se nasalim sa komsinicom..ne mogu..prazan sam..ovo mi nekako dodje normalno kao prva jutarnja kafa...nego,jel Vranes okrecio sve sto je trebalo?
Dusa me boli kad vidim kako se Novica nervira...

rale

pre 16 godina

Mislim sta reci???
Ja ne verujem...
Zvezda nikada nece biti sampion samo zato sto nema trenera kojeg ce da postuju kao sto postuju Dula...

GUNNER

pre 16 godina

Ciganiiii, gde ste sad???!?!?!?? Shta bi sa onim vashim najavama? Ma smeshni ste!!! Pobedili smo vas, a pri tom je Vujoshevic odmarao najboljeg igraca, a kad ga je ubacio na par minuta ugazio vas je!!!

Razocarani Delija

pre 16 godina

Ljudi ova Zvezda je tuga,jad i cemer.Sve se svodi na sut za tri,a bekovi uzasni pa je i procenat suta za tri katastrofalan uvjek.Centra ni nemamo,Misanovic veze nema a on je jedini centar.Prosto je tuga gledati Pekovica kako se igra sa Zvezdom,daje koseve iz odbojke!Tako ce i biti sa svakom ozbiljnijom ekipom.Iskreno Zvezdi je trebao i mnogo jaci budzet da napravi novu ekipu,i mnogo bolja pojacanja o Tice,Bakica ili Sljivancanina.U svakom slucaju nista novo u nasoj kosarci...

Predskazanje

pre 16 godina

Broj'tro komsinice, kako si spavala? Znam, opet te je probudio onaj zli debeli covek, sram ga bilo. Vrati se ti, draga moja na spavanje i lepo sanjaj titule, Evroligu i F4. U snovima je sve moguce a vidis i sama da je stvarnost surova...

gogi

pre 16 godina

A htela je ona da pobedi SAMPIONA, al ne ide ne ide.... lagano, rutinski, opusteno, vec pomalo i dosadno ! Nego... ove godine moze lako da bude fajnal for u BG-u.... mislite o tome !

Veljko-Grobar

pre 16 godina

prosto smo ih rasturili nisu se sastavili sa sobom. cigani su nam bili laksi trening pred PAO Pekovic je dokazo da je jedan od najbojih igraca evrope sudeci po ovom treningu PAO ce pasti u grotlu pionira

excentric

pre 16 godina

A komšijski novinarčići ovo i dalje zovu derbi!?

Jedina zamerka ide televiziji koja je radila prenos, što nije stavljeno obaveštenje da ovaj program nije preporučljiv za mlađe od 18 godina...

joco

pre 16 godina

MISLIM STA RECI :) da nisu opet sudije krive? hahahahaha!!! Mozda bi i pobedili da CVETKOVIC proba da jos malo podigne carape!!!! Smesni ste ko cirkus!!!

Mrske

pre 16 godina

Pa sad sta reci......
24 od zadnja 32 derbija dobio je PARTIZAN. I to sve sa Duletom na klupi. Komsijam cu samo da porucim cuvenu poruku sa greb-greb kartica "vishe srece sledeci put" :)

kosarkas

pre 16 godina

Sta reci...
Ajde lepo svi oni koi su najavljivali pobedu gana u ponedeljak na doktora i da izvrse kompletan pregled...pa vi ste ludi..
Pa vi nikda niste bili jadniji ali imali ste srece sto nam je bio los dan,inace bi vas odrali bar jedno 46!

E a sad o nama:
PEKOVIC...sta reci
Velickovic...veceras odlican
Milosevic...sasvim solidan
Tripkovic..polako se vraca u formu
Tepic..pogodio 2 vazne trojke

VRANJES...katastrofa
Palasio...preteruje i mnogo trosi lopte,uz male korekcije bice OK

PROF. D-R VUJOSEVIC MAESTRALAN!

Milanche

pre 16 godina

Dok zivim klicacu njeeemu, volim te Partizaneeeee!!!!!!
Ale aleeeee, Partizan ale... sveto ime je, vecno zivece,... njemu dajem sve...
Nananananaaaaaaaa

ДаркоПГ

pre 16 godina

Са пола гаса.

Паласио надиграо Кука, Новица надиграо Тадију, Пековић истраумирао Мишановића, шта рећи...

Надам се делије да сте схватили гдје сте што се тиче квалитета у односу на Партизан, ни 48 сати после меча и пута из Француске не можете да побиједите.

Сад назад испод шатора.

zasto cutite,zasto cutite

pre 16 godina

Da li ste se stvarno nadali?
najzalije mi misa sa lavljim srcem,nakon onog airballa sa bacanja ne verujem da ce se oporaviti

SLAVISA

pre 16 godina

hahaahahahahhahaahah bas je bilo zanimljivo gledati ovo maltretiranje na terenu.Bravo DULE idemo do nove titule.POZDRAV ZA SVE GROBARE.REPUBLIKA SRPSKA JE UZ PARTIZAN

Realno

pre 16 godina

Nista novo...Zvezda ima kao sto sam i prije govorio ocajne bekove kao i slabe centre.Oborili smo rekord po broju promasenih ZICERA!Bakic nije kosarkas,Kovac,Sljivancanin,svi su prosjecni.Puno licnih gresaka a losa odbrana,kad naidje ekipa sa iole ozbiljnijim centrima Zvezda nema sta da trazi,tako da podhitno treba dovesti dobru peticu!Misanovic je slab a Kikanovic nije pravi centarSto se tice bekova nadam se sto brzem oporavku mozemo reci nasih klucnih igraca Milosevica i Jorovica pa da vise ne gledamo Bakica.Steta samo za Kuka i Dragicevica jer zasluzuju bolju ekipu.Sto se tice Partizana i njima treba centar kao leb,jer Pekovic nije robot da sve sam radi na svaku utakmicu,a Vranes najgori centar kojeg sam ja u zivotu gledao!Ni bekovska linija nije nesto ali sa Vranesom i Borovnjakom se ne moze u veca djela.

greg

pre 16 godina

Mogli smo i nekog jaceg da neadjemo da nam bude sparing partner pred jos jedno Evroligasko iskustvo,ali i ovako smo zahvalni komsinici, bolje ista nego nista ;)...

Sta reci

pre 16 godina

Nevjerovatno je da Partizan ne moze da dovede iole ozbiljnijeg centra od Vranesa!Jeste da je budzet tanak ali zar nije mogao da se dovede recimo Jovo Stanojevic neuporedivo bolji od onog balvana a sigurno nije skuplji jer Stanojevic igra sjajno u Mega Ishrani.

Benedikt XVI

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da je Karadzic tolika kukavica da ne sme da odmori Kuka koji svaku utakmicu igra 35+ min. iako je sve odavno reseno jer se boji da ne izgubi preko 20 razlike! Makar je uveo Gromika da oseti malo atmosferu. Inace Partizan je objektivno bolji tim, posebno na poziciji 5 i na trenerskoj klupi.

johnny

pre 16 godina

Mozda vas nismo pobedili a mozda 100% jesmo!Svaka cast za Pekovica ali i za ostale igrace.U Zvezdi jedino se video Kuk,Tadije nije bilo nigde.Pasce i Pao u Pioniru!Pozdrav za sve navijace Partizana!

Sokrates

pre 16 godina

Sta se drugo moglo ocekivati.Ovi ce nam uvijek u ledja gledati.Rutinski bez mnogo trosenja snage.Partizan je za Zvezdu tim iz druge galaksije.Mislim da je pretjerano meceve izmedju Partizana i Zvezde nazivati derbijem.Odavno to nije slucaj jer se unaprijed zna tko dobija.
Pozdrav

realno *W

pre 16 godina

zašto ćutite, zašto ćutite, zašto ćutite, zašto ćutite,

realno *

neinteresantna utakmica koja je više nego ijedna do sada u NLB
ligi poslužila za razigravanje druge (treće) postave, sa obzirom
da na postavu zadnjih 5-6 minuta!!!
Ovo definitivno nije bio derbi Partizan je "samleo" CZV, i osamio se na
čelu lige. Partizan pokazuje neverovanu zrelost, sa ,još uvek,
malim simptomima nekih dečijih bolesti (izg. lopte) ali ekipa igra VRHUNSKI
, i sa još jednim igračem to bi bila prava ekipa.

Svaka čast Duletu i igračima, i hvala im na ovom divnom subotnjem popodnevu

VOLIM PARTIZAN

vladasm

pre 16 godina

Izgleda da je ladja kapetana kuka potonula od zlog gusarskog plemena zvanog GROBARI!!!
P.S.-htela "stoka" da ih nabije 30 razlike...

Ilij@

pre 16 godina

Za izjavu Duska Vujosevica da nema favorita u ovoj utakmici je smesno.Procitao sam jedan komentar takodje u kome je pisalo sl: Pre utakmice nema favorita , posle 'ovih 20 razlike ne oslikava pravu razliku izmedju Partizana i Crvene Zvezde ' istina je :)

pogrebnik from zutica town

pre 16 godina

E,i sta sad ima novo....
Razmisljao sam celo drugo poluvreme,sta bi to moglo biti,i setih se konacno.....
1.Boris Bakic-najtrofejniji Zvezdin igrac(kao igrac Partizana 4 titule).
2.Boris Bakic-konacno izgubio u derbiju(kao igrac Crvene Zvezde)
3.Cedomir Vitkovac-konacno slavio u derbiju(kao igrac Partizana),i na dobrom putu da uzme 1 titulu(od svega po jednu)
4.Tadiji Dragicevicu jasno da ce morati da dodje u Partizan ako zeli titulu/prsten.
5.I izgleda ove godine nemaju KLOVNA.
AKO SE NEKO SETI JOS NECEGA NEKA DOPUNI KOMENTAR.

excentric

pre 16 godina

A komšijski novinarčići ovo i dalje zovu derbi!?

Jedina zamerka ide televiziji koja je radila prenos, što nije stavljeno obaveštenje da ovaj program nije preporučljiv za mlađe od 18 godina...

Ikarus

pre 16 godina

Pozdrav od Splicana, nije mi jasno zasto fanovi Partizana toliko nadobudno i ruzno larmaju protiv Zvizde i svi drugi klubova u NLB. Mozda igrate najbolji basket ali nisan siuran da cete sve i dobit.
U litru Dalmoskog crnjaka da sutra Zvizda dobija. Gledacu na Fox-u to!
Pozdrav braco Srbi!!!
(KUKOC, 2. novembar 2007 14:53)

Burazeru, salji to vino koje si obecao na sledecu adresu:

KK PARTIZAN

Humska 1
11000 Beograd
Srbija

Pozdrav GROBARI!

Predskazanje

pre 16 godina

Broj'tro komsinice, kako si spavala? Znam, opet te je probudio onaj zli debeli covek, sram ga bilo. Vrati se ti, draga moja na spavanje i lepo sanjaj titule, Evroligu i F4. U snovima je sve moguce a vidis i sama da je stvarnost surova...

KOSTA1703

pre 16 godina

Krenuli igraci Partizana na mec sa Zvezdom.Usli u svlacionicu, kad im kaze Pekovic:
-Ljudi, sto lepo ne idete negde u diskoteku da se zezate.Igracu ja malo sam.
Poceli saigraci da ga ubedjuju, da ne moze sam, ipak je Zvezda drzavni projekat, ipak je dato puno nivca da se napravi ekipa.
-Ma.Idite samo vi u provod, ja cu sam.
Ubedi on njih, odu oni do diskoteke...Negde pri kraju trece cetvrtine, bace pogled na rezultat, kad tamo 20 razlike za Partizan.
Oni pocnu jos vise da se zezaju, smeju, popiju po koju....
Pogledaju rezultat na kraju meca, kad ono SAMO POLA kosa pobedio Partizan.
Pozure oni u svlacionicu da vide, kako je to zvezda UMALO dobila mec, kada tamo....
Pekovic sedi u uglu svlacionice vrlo neraspolozen.
-Pa dobro bre,sto si neraspolozen.Ipak si sam pobedio ZVezdu..
-Ma pusti, razbio bih ja njih 30 razlike, da me nije sudija iskljucio na samom pocetku poslednje cetvrtine....

realno *W

pre 16 godina

zašto ćutite, zašto ćutite, zašto ćutite, zašto ćutite,

realno *

neinteresantna utakmica koja je više nego ijedna do sada u NLB
ligi poslužila za razigravanje druge (treće) postave, sa obzirom
da na postavu zadnjih 5-6 minuta!!!
Ovo definitivno nije bio derbi Partizan je "samleo" CZV, i osamio se na
čelu lige. Partizan pokazuje neverovanu zrelost, sa ,još uvek,
malim simptomima nekih dečijih bolesti (izg. lopte) ali ekipa igra VRHUNSKI
, i sa još jednim igračem to bi bila prava ekipa.

Svaka čast Duletu i igračima, i hvala im na ovom divnom subotnjem popodnevu

VOLIM PARTIZAN

vladasm

pre 16 godina

Izgleda da je ladja kapetana kuka potonula od zlog gusarskog plemena zvanog GROBARI!!!
P.S.-htela "stoka" da ih nabije 30 razlike...

Dragan

pre 16 godina

U Hag,u Hag,Duleta u Hag!:)
Zbog sistematskog zlostavljanja, silovanja,mucenja i ponizavanja nacionalne manjine u Srbiji nad kojom vec 7 godina sprovodi totruru Haski sud podize optuznicu protiv Duleta Vujosevica,poznatog i kao agent Dule 007!
P.S.Pod hitno smisliti pesmu za nasu legendu Duleta Vujosevica!

ДаркоПГ

pre 16 godina

Са пола гаса.

Паласио надиграо Кука, Новица надиграо Тадију, Пековић истраумирао Мишановића, шта рећи...

Надам се делије да сте схватили гдје сте што се тиче квалитета у односу на Партизан, ни 48 сати после меча и пута из Француске не можете да побиједите.

Сад назад испод шатора.

Plikuscht

pre 16 godina

@ (marko-delija, 3. novembar 2007 19:03):

Vec smo polemisali, ali kako vidim - opet cemo.

1. 'Ja sam vec rekao, ovo je Partizanov maksimum(mislim na poslednjih 20 dana).'
E, ja ne mislim. Kecman nije dostigao formu, Velickovic takodje, Tripkovic je u debelom minusu jos uvek, Vitkovac se tek uhodava, kao i Palasio (koji se privikava i na debelog i na klince i na evropsku kosarku), a Vranes ... tesko da moze gore.
Tako da, moj prijatelju, i te kako ovaj tim moze (i treba!) bolje od ovoga.

2. 'Nadam se da cemo napraviti dobar posao i dovesti dobro resenja na petici koliko sledece sedmice.'
Hmmm, da, vrlo lepo ... tako i mi mozemo da kazemo da se nadamo da ce doci pojacanje pa cemo biti jos bolji, zar ne? Kakav je ovo argument!?

3. 'Ovaj mec nije odraz kvaliteta jedne i druge ekipe, vec trenutna forma.'
Zanimljivo ... niste li vi (zvezdasi) danima pricali kako ste u super formi, kako imate skor 6-1, kako je tim preporodjen i 10 puta bolje/lepse igra od proslogodisnjeg, kako je Tadija bog, Omar cudotvorac ... sta bi sad!? Sada, posle grubog poraza, odjednom ispade da objasnjavate da niste u formi!? Da ... barem lepse zvuci, ako nista drugo.

4. 'Znam da je za grobare vazan svaki mec koji pobede, pa je za njih ovo realan pokazatelj odnosa kvaliteta!'
Ova izjava, dolazeci od navijaca jedne zvezde, a upucen au smeru KK Partizan - da nije smena bila bi zalosna. Narocito posle poslednjih 6 sezona ... mada tacnije, posle poslednjih 50-ak sezona, od momenta kada se sa betonskih terencica na otvorenom preslo na parket.

Ni rec od tebe o losim pojacanjima, o nestrucnom radu uprave i strucnog (da li je!?) staba, o nedostatku kvalitetnog rada sa mladjim kategorijama, o lakonskom i neodgovornom trosenju para, itd. ... o bilo cemu sto bi bila konstruktivna kritika sopstvenog kluba. Uporno gledanje u tudje dvoriste i izjave tipa 'e, da vam se neko povredi, bilo bi drugacije' je dosta mizerno, ziherasko i pojednostavljeno gledanje na stvari. Obaska i pakosno. A i za to postoji primer - sta bi pre par sezona kada nam je pola tima bilo povredjeno pola sezone - ko je i tada uzeo titulu?

No dobro ... vi kukajte sto dovodite povredjene igrace i cekajte da se nasi povrede, ako vam je to momenat za sansu. Sta drugo da vam se kaze ...

SLAVISA

pre 16 godina

hahaahahahahhahaahah bas je bilo zanimljivo gledati ovo maltretiranje na terenu.Bravo DULE idemo do nove titule.POZDRAV ZA SVE GROBARE.REPUBLIKA SRPSKA JE UZ PARTIZAN

djns

pre 16 godina

@marco-delija

"Ja sam vec rekao, ovo je Partizanov maksimum(mislim na poslednjih 20 dana)", ovo su tvoje reci sa kojima se ja ne slazem! Partizan je trenutno daleko od svoga maksimuma. Kao prvo zbog toga sto Tripkovic je i dalje daleko od igre koja se od njega ocekuje (otprilike 4 trojke, tj. 15 prosecnih poena po mecu), drugo, Kecman nije na svom nivou, nema konstantnost koja ga je krasila prethodne sezone(fali nam njegovih 10-tak poena i izmedju 5 0 10 skokova p outakmici). Iako svi plluju po Vranesu, i od njega ocekujem bolju igru. Vec se vidi napredak sto se tice igre u odbrani (kada je on u igri Partizan igra zonu i to je protiv Zvezde prilicno dobro islo) Kod njega je problem igra u napadu, ali i to ce biti bolje vremenom. Kao sto vi ocekujete stranca na poziciji petice, tako i mi ocekujemo na poziciji cetvorke (mislim da ce to biti oko nove godine, pogotovo ako se plasiramo ili nam plasman u TOP 16 bude izvestan). I konacno ocekujem poboljsanje igre Palasija koji ce smanjiti broj izgubljenih lopti vremenom i sigurno popraviti sut.
Tako da ne budes u zabludi da je Partizan odigrao nesto maestralno protiv Zvezde a da Zvezda nije imala vece. Pa Pekovic je odigrao samo 23 minuta, zamisli sta bi bilo da je igrao 38 kao sto je igrao u Evroligi.
Dobro si rekao da ces se nagledati svakakvih gluposti veceras na ovom forumu, ali tvoja izjava da Partizan igra na svom maksimumu je jedna od tih.

Aleksa

pre 16 godina

Ja vise ne mogu ni da se nasalim sa komsinicom..ne mogu..prazan sam..ovo mi nekako dodje normalno kao prva jutarnja kafa...nego,jel Vranes okrecio sve sto je trebalo?
Dusa me boli kad vidim kako se Novica nervira...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Hvala CRNO-BELIMA na prijatno provedenoj subotnjoj veceri!!!
Iskreno ocekivao sam mnogo jaci otpor Zvezde ali iako dobri igraci Kadija i Kukavno Omarce ne mogu sami protiv cele jedne institucuje.
Srvarno je rec o vrh igracima ali oni su naisli na sloznu druzinu na celu sa Pekmenom koji sa lakocom izbacuje jednog po jednog Zvezdinog centra iz igre.Vazno je da ceo tim konstantno napreduje(a sezona se tek zahuktava), pa je i pored ogromnog broja pocetnickih gresaka utakmica na vreme prelomljena.A bice siguran sam oni stari i Pera Kapiten i Tripko kao sto ce sve bolji biti i Vitkovac, Milosevic, Vranes(VERUJTE MI).

@Dragan

Trazio si pesmu za Duleta, skroz podrzavam tu akciju i evo neceg sto sam ,,skrpio na brzaka'' mozda nije nesto a mozda se nekome i dopadne, Grobari pisite i vi inspirisani novim pobedama!!!

Ko na zemlju spusta komsije
Ko na suvo brije Pantere
I Evropi deli lekcije...

I da krenes ti od nule
sampion ces biti DULE
DULE MAJSTORE DULE MAJSTORE

Ko to vredno skuplja titule
Ko od dece pravi asove
UVEK je uz svoje GROBARE...

LJUBAV SAMO NAMA ZNANA
DO SMRTI UZ PARTIZANA
KAO JEDAN SVI
NJEMU ODANI!!!

Pozdrav svim Grobarima i vidimo se sutra u 2 u HRAMU FUDBALA!!!

SaLe Nish

pre 16 godina

Na zadnjem sastanku najuticajnijih ljudi nase kosarke (prisutni su bili Gurovic, Slavnic , Zeravica , Kapicic ) jednoglasno je usvojeno sledece:
1. Partizanov trener Dule Vujosevic pocinje uvek sa jednom tehnickom greskom!
2. Partizan ulazi u bonus sa 2(dve) licne greske dog protivnicka ekipa sa 7(sedam)
3. Zadnjih 3(tri) minuta utakmice Partizan igra sa jednim igracem manje!
4. Slobodna bacanja Partizanovi igraci sutiraju sa linije za tri poena!
5.Partizanovi igraci izlaze iz igre sa dosudjene 4(cetri) licne greske!
6. U zadnjem minutu ako dodje do slobodnih bacanja Partizanovi igraci ih izvode drugom loptom takozvanom MEDICINKOM!
7.Svaki kos protivnicke ekipe dat u zadnjem minutu vazi se 3(tri) poena ma odakle bio dat!
Sve ove tacke doneli smo jednoglasno u cilju izjednacavanja Partizana sa drugim ekipama i da bi takmicenje bilo zanimljivije!

Mrske

pre 16 godina

Pa sad sta reci......
24 od zadnja 32 derbija dobio je PARTIZAN. I to sve sa Duletom na klupi. Komsijam cu samo da porucim cuvenu poruku sa greb-greb kartica "vishe srece sledeci put" :)

kosarkas

pre 16 godina

Sta reci...
Ajde lepo svi oni koi su najavljivali pobedu gana u ponedeljak na doktora i da izvrse kompletan pregled...pa vi ste ludi..
Pa vi nikda niste bili jadniji ali imali ste srece sto nam je bio los dan,inace bi vas odrali bar jedno 46!

E a sad o nama:
PEKOVIC...sta reci
Velickovic...veceras odlican
Milosevic...sasvim solidan
Tripkovic..polako se vraca u formu
Tepic..pogodio 2 vazne trojke

VRANJES...katastrofa
Palasio...preteruje i mnogo trosi lopte,uz male korekcije bice OK

PROF. D-R VUJOSEVIC MAESTRALAN!

joco

pre 16 godina

MISLIM STA RECI :) da nisu opet sudije krive? hahahahaha!!! Mozda bi i pobedili da CVETKOVIC proba da jos malo podigne carape!!!! Smesni ste ko cirkus!!!

zasto cutite,zasto cutite

pre 16 godina

Da li ste se stvarno nadali?
najzalije mi misa sa lavljim srcem,nakon onog airballa sa bacanja ne verujem da ce se oporaviti

MilosRS

pre 16 godina

Rutinski... Samo da se zna ko je bolji. A Zvezdin fenomenalni prvi centar i nas proslavljeni reprezentativac Misanovic 0 poena, 2 skoka i 5 licnih. Briljantno!

John Terry

pre 16 godina

Chestitke Partizanu na lakoj i zasluzhenoj pobedi,koja recimo da nikad nije ni dolazila u pitanje.Partizan je ozbiljan Evropski klub sa trenerom koji bi,da nije onako nevaspitan,bio medju najboljim trenerima sveta. Moja zvezda treba najpre da postane kosharkashki klub (izbaciti Cvetkovica,Shljivanchanina,Kovacha,Bakica,Ticu...)
pa tek onda da se nada da mozhe da pruzhi otpor Partizanu.Zhao mi je shto je tako,ali to je nazhalost istina!
Pozdrav svim ljubiteljima kosharke,uz hadu da ce i ostale "derbi" utakmice od sada da prodju bez incitenata!
Shteta shto je Pekovic Crnogorac,zaista shteta!
Delija Nish

bobanmkd

pre 16 godina

Ljudi,pazite ovo:na 7 razlike za Partizan,tri igraca C.Z.krecu u kontri,sami-samcati,na nasoj polovini nema nijednog igraca osim Pekovica pod kosem.Ovi se uplase verovatno koliko crno-belog dresa jos i vise Pekovici i sutnu(normalno i promase) TROJKU!?!?! Dule,u sledecem mecu stavi na centru Misu Tumbasa i opet ce ovi da izgube 20 razlike!A,vi slobodno menjajte ime u KK ONA SEZONA POSLE SLEDECE SEZONE!!!!!!!!

-_-

pre 16 godina

...kao shto napisa ovde pre god dana jedan dechko u vezi pobede PARTIZANA nad zvezdom ---

"Vest vam je tipa : ima hleba u pekari" :)

GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE ALEEEEE PARTIZAN LE A LE

YounG BoyS

pre 16 godina

A bre ljudi nishta novo,daj shta se lozite vishe ! Ovi cigani znaju da preteruju ali mnogo cesto ! Ovaj CooK je bolji od Palacia !? Pa Palacio samo da smanji izgubljene lopte i to je to,dobar procenat za 1 za 2 za 3.Shto je bitno Palacio igra dobro u EL protiv velikih klubova,a gde igra cook !? Protiv Ostendea !? Pa tu bi i ja ubacio 30 poena.Videla se snaga te vashe mocne Zvezde sve je bilo extra,najbolja kosarka u galaksiji,najbrza kosarka u svemiru,naravno sve dok ne dodje Partizan i sa pola snage sad dve jake tekme iza sebe odigra kao da je Zvezda neka nizerazredna ekipa.A ajde sad da vas pitam,jel su vas kojim slucajem pokrale sudije !? ili vam je parket bio klizav ili vam je smetalo to shto klima uredjaiji nisu radili na 20* nego na 22* !

Partizan 007 ,a ko bi drugi ? ? ?

SOUTH OF HEAVEN

pre 16 godina

GROBARI, BRACO, nemojte tako! Uozbiljite se! Imam jedan strucan komentar u vezi "derbija": HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!

C_Barkley

pre 16 godina

Ocekivano, malo teze nego sto sam ocekivao, ali nema veze. Mora mr. 007 da kalkulise malo, ipak uskoro igramo mnogo bitniju utakmicu.
Svaka cast Dulety na pripremi tima za ovakvu utakmicu samo 3 dana posle onog trilera u Francuskoj.
Pekovic je toliko dominantan da ne vredi o tome pricati.
Sve u svemu, zao mi je sto nisam mogao iskoristiti svoju sezonsku kartu danas nego sam morao ostati kuci u mracnom mi Kragujevcu.
Nema veze, prezivecu do srede nekako, ionako se lecim vec 10 dana od prosle utakmice protiv Barce.
U sredu mi iz sveg glasa 3h navijamo, nasi sa 110 svojih mogucnosti igraju. rezultat nebitan.
OSECAJ NEVEROVATAN
CENA: NEPROCENJIVO!!!

Sta reci

pre 16 godina

Nevjerovatno je da Partizan ne moze da dovede iole ozbiljnijeg centra od Vranesa!Jeste da je budzet tanak ali zar nije mogao da se dovede recimo Jovo Stanojevic neuporedivo bolji od onog balvana a sigurno nije skuplji jer Stanojevic igra sjajno u Mega Ishrani.

Ilij@

pre 16 godina

Za izjavu Duska Vujosevica da nema favorita u ovoj utakmici je smesno.Procitao sam jedan komentar takodje u kome je pisalo sl: Pre utakmice nema favorita , posle 'ovih 20 razlike ne oslikava pravu razliku izmedju Partizana i Crvene Zvezde ' istina je :)

Mrki Mance

pre 16 godina

Kao sto je rekao Dule, Partizan je tim, i to pre svega. Slavko je zbunjen ali ima vremena i da se on navikne, 4 blokade su ipak 4 blokade bez obzira na visinu. Neki kosarkaski genije je napisao da je zvezda bez bitnih igraca. I sta bi bio Partizan bez Kecmana i Tepica, a zvezda bez igraca kao sto je onaj sto sam zaboravio kako se zove iz FMP-a a nije bio reprezentativac u Spaniji. Pa taj nije igrao vec vise od 15 meseci, i nemam pojma kako bi on kao takav pomogao zvezdi. Dobar je on igrac, ali opet 15 meseci. Milosevic je dobar ali steta sto nije nas igrac, mislim sto nije Srbin. Zaboravljaju ljudi ko je otisao iz Partizana a dosao je Milosevic, Balaban i slicni. Kako ce igrati zvezda kada se svi vrate na teren, pa kad budu drugi gubili minutazu, pa kad krene netrepeljivost u ekipi. Apetiti rastu, i svakako ako Partizan prodje sto je vrlo tesko u top 16, i uzme dovoljan broj poena, pa to zanci ugovor na tri godine sa Euroligom. E to je velika stvar koja ce biti krajnji ekser u kovcegu srpske kosarke, koja ce tada moci da se meri sa bugarima i madjarima, uz malo srece makedoncima i bosancima. Na niske smo grane spali, to je cinjenica. Zao mi je sto KSS nije dao pare i podmazao da Pekovic igra za nas, sto ga nije oslobodio pritisaka kojima je bio izlozen. I zao mi je sto je moka bio selektor a ne Dule, cisto da ne slusam price tipa ovaj Tepic je odlican ali nije bezobrazan, itd. A kako u Euroligi moze da igra, mali balavac sa 20 godina. Kao i svi igraci u Partizanu, ima srce, ima smirenost, ima kulturu i moze da trpi Duleta zasto sto zna da ce zbog njega on i ostali biti veliki igraci i jos veci ljudi. Nije srce samo kad igraci kao Novica idu da se tuku sa klupskog kolegu koji je najbolji igrac ekipe i najveci potencijal, vec je srce kad bijes Barsu u Beogradu zato sto te bodri 7000 navijaca koji ginu za klub kao i svi igraci. To je ono sto fali nasem sportu generalno, da se gine za klub i za zemlju. KK Partizan je jednina sportska ekipa pored mozda VK Partizan gde se igra srcem, i gde sport nije postao novac, vec je ostao ljubav. Nije bitno da se prodas vec srce na terenu da ostavis. Bog ce vratiti i onima koji su manje srece i manjeg talenta, svi ce biti veliki ljudi i uz malo srece svi ce uzeti dovoljno para da mogu da se podmire. Svaka cast decacima, svaka cast i starijima, svaka cast i Duletu koji ce ostati vecno u srcu svih navijaca, pa cak i da predje u zvezdu i dobije sledecih 50 derbija, uzme 10 titula, jer Dule je Dule. Neko je takodje rekao, steta sto je otisao Gurovic sada nemamo koga da zezamo. I na jugu treba da se peva pesma: My name is Dule, Vujosevic Dule.
p.s.
Svaka cast navijacima za skaniranje Borovnjaku, svaka cast, pa to je da covek suzu pusti.

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Волим га к'о ока два, молим се сваки дан за њега, за славни клуб свима знан... Београдски Партизан!
Текму не могу да коментаришем, нема сврхе, играчи су све рекли на терену, а Звездаше нећу да пецкам, јер немам више жеље, маште, нема више те еуфорије после победе, није то дерби као и пре, а и довољно је њима и овако тешко, где ћу још ја да има стајем на муку. :)) И није ми јасно зашто је Звездаша вечерас било само око 50! Тачно је да као бојкотују Гумену лигу, али зашто их је онда било око 3-4 хиљада на досадашњих утакмицама? Ваљда су и они схватили да нема сврхе да долазе на дерби. :))
Позз за Гробаре и Марка и КГ-а! :))

Veljko-Grobar

pre 16 godina

prosto smo ih rasturili nisu se sastavili sa sobom. cigani su nam bili laksi trening pred PAO Pekovic je dokazo da je jedan od najbojih igraca evrope sudeci po ovom treningu PAO ce pasti u grotlu pionira

Sokrates

pre 16 godina

Sta se drugo moglo ocekivati.Ovi ce nam uvijek u ledja gledati.Rutinski bez mnogo trosenja snage.Partizan je za Zvezdu tim iz druge galaksije.Mislim da je pretjerano meceve izmedju Partizana i Zvezde nazivati derbijem.Odavno to nije slucaj jer se unaprijed zna tko dobija.
Pozdrav

Benedikt XVI

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da je Karadzic tolika kukavica da ne sme da odmori Kuka koji svaku utakmicu igra 35+ min. iako je sve odavno reseno jer se boji da ne izgubi preko 20 razlike! Makar je uveo Gromika da oseti malo atmosferu. Inace Partizan je objektivno bolji tim, posebno na poziciji 5 i na trenerskoj klupi.

realno *

pre 16 godina

***

NIKOLA PEKOVIĆ je za samo 23 minuta na terenu imao index 42!!! eeej ljudi 42

To je dokaz da ova utakmica nije imala na najmanju šansu da posle +9 u prvom poluvremenu bude neizvesna. Da je trebalo Peković bi igrao 37 minuta i dao 40 poena.
Odličan i Novica sa indexom 20, i Milt, a ostali samo prosečni.

VOLIM PARTIZAN

Darko

pre 16 godina

Rutinski. Eto Karadzicu, "Stoka"
vas nije dobila sa 30 razlike, ali samo zato sto je poslednju cetvrtinu igrao drugi tim !!! Dokle vise? Ovo vec postaje dosadno. I zamolio bih novinare da ovo vise ne nazivaju "veciti" derbi... deplasirano je...PARTIZAN SAMPION !!!

peka

pre 16 godina

marko-delija
Cudno je sta marketing moze da uradi sa decjim mozgom!
Inace svrha marketinga je da u ocima potrosaca stvori percepciju da je nas proizvod bolji od konkurentskog,iako to nemora biti tako.
Cudno je to kako se CZ predstavlja kao lider NLB,kao najbolja ekipa.....
Stalno su u iscekivanju Aleksandrova(a decko nije pokazao nista niti ce)Jorovica(a decko povredjen godinu i pol,pa da li ste svesni koliko ce njemu trebati da se vrati u kakvu takvu formu mozda isto toliko)Milosevic(videli smo prosle sezone)Stalno dolazeca 5(njega nismo videli prosle sezone).......
Ziveo partizan!!!

GUNNER

pre 16 godina

Ciganiiii, gde ste sad???!?!?!?? Shta bi sa onim vashim najavama? Ma smeshni ste!!! Pobedili smo vas, a pri tom je Vujoshevic odmarao najboljeg igraca, a kad ga je ubacio na par minuta ugazio vas je!!!

Zeka-Peka

pre 16 godina

@kad je peka u krupnom planu

Peka ce bome da zaradi kesha pa ce biti i za plasticnu... A nema tih hirurga koji mogu ovakvu Zvezdu u basketu da dovedu u red.

greg

pre 16 godina

Mogli smo i nekog jaceg da neadjemo da nam bude sparing partner pred jos jedno Evroligasko iskustvo,ali i ovako smo zahvalni komsinici, bolje ista nego nista ;)...

Milan

pre 16 godina

Reche El Gordo u komentaru na vest da je Zvezda pobedila Cukaricki:
"Decko,imas svoj klub,prati ga,navijaj i ne lupetaj.Pusti prvaka Evrope i Sveta na miru,resice on svoje probleme.Tikvica jos mirise."

DOKLE VISE TA 1991!?

Da li si negde medju ovim komentarima pronasao godinu kada ja PARTIZAN osvojio Evropu u kosarci?

Ne! Mi nismo izkompleksirani!

MI SMO PARTIZAN

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Novica_Velickovic
Зашто дираш Боровњака?! Дечко је млад, неискусан, има јако мало минута у првом тиму Партизана, увек се максимално труди, у последње време је доста и очврснуо. Једном му је већ скандирано на дербију, када смо исто овако напунили комшиницу, јер смо желели да и он као млад играч уђе у игру. Мислим, да му је сада највише скандирано и због тога што се повредио, (надам се да није ништа озбиљно). Иначе, он у Партизану 2 пружа одличне партије, тако је било и са Новицом, а видите га сада!

gogi

pre 16 godina

A htela je ona da pobedi SAMPIONA, al ne ide ne ide.... lagano, rutinski, opusteno, vec pomalo i dosadno ! Nego... ove godine moze lako da bude fajnal for u BG-u.... mislite o tome !

Schwiza

pre 16 godina

@ marko-delija
Razlog za pobedu Partizana je, bez zelje da nekoga potcenjujem, razlika u klasi izmedju ova dva tima u ovome momentu. Gledajuci uzivo ovu utakmicu, sve vreme sam imao utisak da Partizan moze napraviti razliku koliku god zeli..
A tvoj komentar da je ovo maksimum ove ekipe... Pa, to si napisao i pre desetak dana a ova ekipa igra jos malo bolje i sigurnije nego tada... A ne pominjuci to sto ce nekoliko igraca do kraja sezone vidno napredovati, zar stvarno ne vidis prostor za napredak kod ekipe koja je van suterske forme?
Ipak, pozdrav za rebe i kako sam vec jednom napisao, lepo je da volis i pratis kosarku, pa makar bio i sa pogresne strane..
Pozdrav za sve Grobare i cestitke ekipi!!!

Omni

pre 16 godina

U poslednjih desetak godina nisam gledao slabiju igru Partizana na jednoj utakmici protiv Zvezde. Bezbroj prodatih lopti, promasenih suteva, pogresnih dodavanja, glupih faulova... i pored svega toga nisu nas samo pobedili, nego su nas RAZVALILI ko beba zvecku. Stvarno mi nije jasno sta se desava sa nasim igracima? Zbog cega su skoro svi veceras bili uplaseni, kao da igraju protiv Bulsa sve sa Dzordanom u sastavu. Tadija bled kao krpa, Misanovic iz bacanja ni do obruca da dobaci... ma da ne komentarisem dalje, samo se jos vise nerviram.
Ipak, posle ove utakmice par stvari je malo jasnije. Pod jedan, sad znamo zasto su doveli ono drvo od Vranesa, da bi se izivljavao rampama iskljucivo nad nasim centrima; pod dva, prodali su nam foru da Palasio ne moze ni konstrukciju kosa da pogodi. I ne moze, pogadjao je uglavnom trojke; pod tri, oni su TIM koji se tako i ponasa i igra, a mi smo, na zalost, grupa PROSECNIH igraca od kojih vecina uopste ne bi bila losa za neki Srpskoligaski klub. I nista se nece promeniti povratkom Jorovica, Aleksandrova, Milosevica, dovodjenjem Jao Mileta (ne daj boze, mada, zasto i mi ne bi imali svoj balvan) i dalje cemo ostati "komsinica za sledecu sezonu", kako me vec dugo zezaju svi prijatelji, navijaci onih.
Idem da se zavucem u neku rupu i da odbolujem ovo od veceras, a najgore od svega je sto sam svestan da ce mi se ovo desavati jos puno puta ove sezone. (e da je bar samo ove...)
P.S. Nikoli Pekovicu svaka cast na kosarkaskoj igri (ne samo veceras).

Realno

pre 16 godina

Nista novo...Zvezda ima kao sto sam i prije govorio ocajne bekove kao i slabe centre.Oborili smo rekord po broju promasenih ZICERA!Bakic nije kosarkas,Kovac,Sljivancanin,svi su prosjecni.Puno licnih gresaka a losa odbrana,kad naidje ekipa sa iole ozbiljnijim centrima Zvezda nema sta da trazi,tako da podhitno treba dovesti dobru peticu!Misanovic je slab a Kikanovic nije pravi centarSto se tice bekova nadam se sto brzem oporavku mozemo reci nasih klucnih igraca Milosevica i Jorovica pa da vise ne gledamo Bakica.Steta samo za Kuka i Dragicevica jer zasluzuju bolju ekipu.Sto se tice Partizana i njima treba centar kao leb,jer Pekovic nije robot da sve sam radi na svaku utakmicu,a Vranes najgori centar kojeg sam ja u zivotu gledao!Ni bekovska linija nije nesto ali sa Vranesom i Borovnjakom se ne moze u veca djela.

rale

pre 16 godina

Mislim sta reci???
Ja ne verujem...
Zvezda nikada nece biti sampion samo zato sto nema trenera kojeg ce da postuju kao sto postuju Dula...

rumuni

pre 16 godina

uzmi dule 7 titulu.pa ovo je smesno.pa opet ste doveli dzordana seceranca(kuk).pitajte danilovica da vam proda duleta vujosevica pa mozda i uzmete tituli.haha.ajde palite cigani i nemoj da se javljate vise.aj

Cure

pre 16 godina

Igraci Partizana mogu ujutro da cepaju drva i opet lagano da dobiju zvezdu. Ovo se ne vidi po rezultatu, al je bilo cisto PONIZAVANJE.

Uzmi Stevo prvu titulu! HA, HA

Jabbar

pre 16 godina

Zamolio bih ovdasnje medije, sve u cilju preciznog i verodostojnog informisanja javnosti, da prestanu da koriste izraz "derbi", a posebno "veciti", u najavama i izvestajima o kosarkaskim susretima izmedju KK Institucija i KKSS. Toliko.

Razocarani Delija

pre 16 godina

Ljudi ova Zvezda je tuga,jad i cemer.Sve se svodi na sut za tri,a bekovi uzasni pa je i procenat suta za tri katastrofalan uvjek.Centra ni nemamo,Misanovic veze nema a on je jedini centar.Prosto je tuga gledati Pekovica kako se igra sa Zvezdom,daje koseve iz odbojke!Tako ce i biti sa svakom ozbiljnijom ekipom.Iskreno Zvezdi je trebao i mnogo jaci budzet da napravi novu ekipu,i mnogo bolja pojacanja o Tice,Bakica ili Sljivancanina.U svakom slucaju nista novo u nasoj kosarci...

Shele

pre 16 godina

Znalo se da ce Partizan da pobedi, samo je bilo pitanje kojim ce se rezultatom utakmica zavrsiti. Ma Partizan ove sezone sve zivo gazi .... !

Lika

pre 16 godina

E ako je ovo ta nova Zvezda onda mi se svidja,mnogo je smešnija nego do sad.Pa njih Nikola može da dobije da je sam na terenu i to za jedno poluvreme.
Rasti Zvezdo.....

Dragan

pre 16 godina

@FoRzA PxFxCx
Zvuci odlicno!Jos da smislis na ritam koje pesme bi se pevala i super!Grobari podrzite nas jer Dule je to zasluzio!Kad Zeljko ima svoju pesmu u Panatenaikosu,treba i Dule da je ima u NASEM Partizanu!

johnny

pre 16 godina

Mozda vas nismo pobedili a mozda 100% jesmo!Svaka cast za Pekovica ali i za ostale igrace.U Zvezdi jedino se video Kuk,Tadije nije bilo nigde.Pasce i Pao u Pioniru!Pozdrav za sve navijace Partizana!

marko-delija

pre 16 godina

Razlog ovako visokog poraza stoji u ocajnom sutu spolja i sa linije bacanja,igraci su igrali pod velikim pritiskom cije ja razloge zaista ne znam i nisu mi jasni!
Drugi razlog visokog poraza jeste to sto su u prelomnom trenutku tadija i kuk stali,nije imao ko da ih odmeni a to se protiv Partizana vraca na ovakav nacin!
Generalno mec je prelomio Pekovic, a kasnije je pogadjao ko je stigao!Kamenac(Palasio) pogodio 2 trojke, jednu uz mnogo srece na slican nacin Kecman za 2 poena...
Ja sam vec rekao, ovo je Partizanov maksimum(mislim na poslednjih 20 dana).
Zvezdi fale Milosevic i Aleksandrov,zamislite Partizan bez Tepica i Kecmana...
Ovaj kao i svaki derbi do super lige se brzo zaboravlja!
Nadam se da cemo napraviti dobar posao i dovesti dobro resenja na petici koliko sledece sedmice,prizeljkujem sto brzi oporavak milosevica aleksandrva i jorovica, sasvim dovoljno vremena do superlige da se ekipa ukomponuje!
Takodje Gromiko mora imati vecu minutazu!
Na debilne komentare necu odgovarati jer to nikad i ne radim!
Ovaj mec nije odraz kvaliteta jedne i druge ekipe, vec trenutna forma i dobar odnosno los dan, odraz kvaliteta cemo videti u superligi!
Znam da je za grobare vazan svaki mec koji pobede, pa je za njih ovo realan pokazatelj odnosa kvaliteta!
Oni su to mislili i prosle sezone(4 pobede pre plejofa) pa su onda morali da jure pobedu iz auta protiv desetkovane CZ!
Ja nikad nisam potcenjivao KKP i znam koji su njegovi dometi!
Na ovom forumu svakakve gluposti mozemo procitati, ja sam ovde redovno posle svake vesti, i bicu do kraja, rekao sam da cemo biti ravnopravan konkurent za titulu, pa ce vreme pokazati ko je u pravu, a vec mi je muka kad pomislim sta cu sve veceras procitati...

Srki

pre 16 godina

Toliko o tome :-)
Gani, počnite polako da se navikavate na poraze, mada ste se od nas na njih odavno navikli... Pošto više nema Gurovića, koga ste odredili da plače?
Ironija je što je najtrofejniji igrač Zvezde Bakić, a sve trofeje je dečko osvojio u Partizanu. Šteta je samo što će na tom broju i ostati :-)
Pozdrav za sve grobare!

peking 2008

pre 16 godina

senzacionalno resenje za skupljace perja...kaponja za predsednika, moka za trenera, vratiti cicu i milicica i ziku auka za finansijera. vedecete vec sledece godine!!!

Milanche

pre 16 godina

Dok zivim klicacu njeeemu, volim te Partizaneeeee!!!!!!
Ale aleeeee, Partizan ale... sveto ime je, vecno zivece,... njemu dajem sve...
Nananananaaaaaaaa

Dzoni

pre 16 godina

Bruka i sramota za Zvezdu da ne mogu ni da prismrde Partizanu i
FMP-u... Kakva je to organizacija koja dozvoljava godine neuspeha i blamiranja klubu koji je bio sinonim uspeha!!!

Schwiza

pre 16 godina

Svim gledaocima koji su kupili ulaznicu za tribine bice vraceno po 150 dinara, a onima koji su kupili ulaznicu za parter po 250 dinara, jer je igrao samo jedan tim, a posmatraci su platili da gledaju dva.

Sima

pre 16 godina

@Novica Velickovic
Dejanu Borovnjaku se skandira zato sto je on kao neka maskota ovog naseg kluba i svi znamo da kvalitetom nije kalibar za nas tim,ali bori se i veliki je Grobar,eto ti objasnjenja za skandiranje njegovog imena...

pedja

pre 16 godina

Moji cigani, nemate pojma koliko mi znate ulepsati dan, odnosno vece. Na svu srecu pa smo pobedili, inace bi 15 dana brujali kako je doslo cigansko vreme, kako je sad pravi cas da osvojite prvenstvo i osetite sta znaci evropsko takmicenje. Mozete samo da sanjate, zivio PARTIZAN i hajmo DULE po novu titulu i TOP16.

PARTIZAN SAMPION!!!

ivanbgd

pre 16 godina

Nema sta bolji su i to je realno,nama ostaje ne znam ni ja sta jer ocigledno ovo nije bas nesto od tima...bice bolje kad se vrate ova trojica,mada opet realno bolji su!!!nazalost

sergioKV

pre 16 godina

Laganica! Pobedismo "hit" ove lige 15 razlike. Da nije odigrao poslednju cetvrtinu sa drugim timom i sa 40%, siguran sam da bi se ponovilo onih 36 razlike od pre 2 godine, ako ne i vise. Nadam se da ce ova pobeda zapusiti usta zvezdasicama za narednih 10 godina. A 2017. mozda napreduju i izvuku produzetke... Do tada ce Pekovic i ekipa da gaze i dalje!

Miki

pre 16 godina

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !!!!
Ово дерби !?
Ма ајте молим вас!
Али овај тим КК "следећа сезона" има перспективу,али стварно тек следеће сезоне!

Selena-Grobarka KG

pre 16 godina

Da,da,da,odracete nas u subotu,samo,lepo rece jedan,koju subotu?!!Ma laganica!
Nego ovo meni uopste nije zanilmljivo,nema gurovica da divlja i podize atmosferu,daj nek se vrati da me malo nervira))
Tripkovic popravlja formu i samo,polako bez pritiska i ponovo ce biti najbolji.A onog Vranesa bolje vise da ne pusta u igru kad kod je lopta bila kod njega on je napravio glupost i cabe mu brate tolka visina kad ne zna da je iskoristi!Pekovic,kako smo vec navikli ove sezone,odlican,samo neka nastavi tako!Velickovic je isto dobar,kao i Kecman,poznat po kupljenju ostatka i naravno poentiranja!Palasio dobar,al mnogo bre gubi lopte.
Sve u svemu super su bili,bar nisam kidala zivce ko protiv Barse i Roana.Sad jos da se usresredimo na Panatinaikos i da pokusamo da ih malo dovedemo u red,ne bi bilo lose jel da?
Pozz za sve grobare!
Crno-bela boja mila...!
Partizan 4-ever!

mvp

pre 16 godina

Dokle vise KK SLEDECA SEZONA?!
Ja vec godinu i vise apelujem da promenite ime u KK SLEDECI MILENIJUM!
Krajnje je vreme stvarno da to i uradite

DjoleMaler

pre 16 godina

@Rudy
Rekoh ja tebi sinoc u gradu ko ce da pobjedi,a vi se meni smijete i zezate!jbg,tako je to kad skoro citav grad navija za zlezdu!I jos nesto,nisi jos priznao onaj kompleks,jbg nema veze!Posto sam kod druga gledao tekmu,bi mi malo cudno sto se na radujem toliko,ja sam mislio da je ovo derbi,ali sta ces!Valjda ce sledece sezone biti bolje!Drago mi je zbog Urosa,popravio se!!!

Rudy-vidimo se u gradu,moracu te zezati jbg sam si to trazio kad se mi zadrikivao!
A HTELA JE ONA DA POBJEDI SAMPIONA,AL NE IDE,AL NE IDE.....vise srece drugi put,a ja sad odoh da zezam ove cigane po gradu! Poz vraco GROBARI

petar srdanovic

pre 16 godina

@marko-delija
Na osnovu cega mislis da je ovo maksimum Partizana. U svakom timu su uvek moguca poboljsanja, na slobodnim bacanjima, rezonskijim trojkama, jos jedan kvalitetan centar...
Realno sam ocekivao mnogo bolju igru CZ, mnogo jaci otpor. I nije bio neki "derbi"

Mrmot

pre 16 godina

.....Pozdrav od Splicana, nije mi jasno zasto fanovi Partizana toliko nadobudno i ruzno larmaju protiv Zvizde i svi drugi klubova u NLB. Mozda igrate najbolji basket ali nisan siuran da cete sve i dobit.
U litru Dalmoskog crnjaka da sutra Zvizda dobija. Gledacu na Fox-u to!
Pozdrav braco Srbi!!!
(KUKOC, 2. novembar 2007 14:53)

E Kukoc, ja donosim meze....ima neke ribe?

grba

pre 16 godina

Laganica. Trebalo bi doneti zakon kojim bi Partizan pocinjao utakmice sa 15 poena minusa u odnosu na protivnike. Koliko toliko utakmice bi postale neizvesne i uzbudljive.

montenegro fans

pre 16 godina

koliko jos treba da se dokazuje da je PARTIZAN 10 puta bolji od CZ i da je titula sigurna,samo ovako nastavite,VOLIM PATIZAN...

whatever

pre 16 godina

Vec sam dva puta slao komentar o Zvezdinoj igri ali moderatori nisu hteli da ga puste.To je jedna prosecna ekipa od koje su mediji napravili senzaciju.Cela igra im zavisi od toga koliko ce trojki dati Kuk i Dragicevic a u odbrani su najgori u ligi.To se lepo videlo i veceras.
Sto se tice Partizana meni je najdraze to sto nismo odigrali nesto sjajno a opet smo ubedljivo pobedili.To je odlika velikih ekipa.Pekovica vise nije potrebno komentarisati,covek jednostavno razbija.Palasio preteruje,gubi mnogo lopti i pokusava neke nemoguce ulaze kao da je na treningu.Ali sredice to Dule na vreme.Opet je i pored toga bio medju najboljima.Novica jako dobar,nadam se da ce i Tripku napokon krenuti,mada nisam optimista po pitanju njegove igre.Mislim i da ce Milosevic biti dobro pojacanje.Vranes je imao par banani ali je opet tesko drvo.Ajde da ne koristi mnogo ekipi nego lik ladno i smeta nasim igracima.Veceg retarda ja duze nisam video.
U svakom slucaju prava rec koja opisuje vecerasnji derbi je RUTINSKI!

C_Barkley

pre 16 godina

@novica_velickovic: ne diraj Borovnjaka decko igra super za BCP 2 i trudi se uvek kao da mu zivot zavisi od toga. Slusa, uci bice jednog dana nadam se od njega igrac za starting 5.

expert

pre 16 godina

Dobro, ova pobeda nad "grupom gradjana Crvena Zvezda" ne znaci mnogo...kao ni 2 pobede na startu eurolige! I dalje pokazujemo gomilu slabosti...Nedostatak prave alternative za Pekovica,jos jedan igrac koji ce da "povuce" kada treba....da li Tepic ili Tripko ili neko ko trenutno nije u Partizanu...Tepic je pokazao da na poziciji 1 moze da odigra mnogo bolje nego prosle sezone te da je Dule od njega napravio ono sto je zeleo-univerzalca!!! Ipak, i pored dobrog izdanja pod kosevima, mislim da nam treba jos jedan igrac u rotaciji koji bi mogao da pokrije po potrebi pozicije 4 i 5....Neko je spomenuo Jovu Stanojevica...a jel moze neko mladji? Nije realno ocekivati Ercega...ali neka takav....e, onda bi mogli da budemo ,mogo jaki! Grupu koju imamo u euroligi mozemo da prodjemo ako je suditi po onome sto smo videli....ipak...treba ocekivati i oscilacije u igri, neki ne planiran poraz....povrede.....ma koliko smesno zvucalo poredjenje sa komsijama ali oni su konstantno obogaljeni povredama ili losom formom igraca...Milosevic, Jorovic i Aleksandrov su solidni igraci, imaju potencijal....ali ga u Zvezdi nece pokazati....Pogledajte samo Cedomira...Momak je bio sinonim za bezkorisnog igraca dok je igrao u komsiluku...a sada igra bitnu ulogu i doprinosi rezultatima sasvim solidnom igrom! Nadam se da i Dule deli moje misljenje...i da ce se nesto desiti po ovom pitanju!

mali veseljace...

pre 16 godina

@ marko delija

Ti bas nista nisi naucio prethodnih 6 godina, i o tome kako i na koji nacin Dule tempira i dize formu za play off.

Jorovic standardan??? Pa taj decko nece ni zaigrati za zvezdu. A sto se tice Milosevica, neko vec rece, taj ce igrati 5 do 10 min.

Mi cemo imati padove u igri, ali ja ne sumnjam da ce Dule sve to da dotera u red kad bude trebalo. I ne zaboravi na izjavu Grega Popovica: "Nikada ne potcenjujte srce sampiona". Ali vi ne znate o kakvom je srcu rec...

wlado

pre 16 godina

ovi komentari su sjajni, umro sam o' smeha, svaka cast, grobari imaju smisao za humor

svaka cast, partizan je institucija, a vi kako te?

VukSrbin

pre 16 godina

Marko-delija(to mu je valjda akademsko zvanje), Cvija i sl.

Stvarno nemam ništa protiv tako duboko misaonog poznavanja košarke... Ali ako U UBEDLJIVO NAJSLABIJOJ IGRI OD POČETKA PRIPREMNOG PERIODA bude ovolika razlika (ukočena i veća da vas STOKA ne razbije sa 30 razlike)i MI NE MOŽEMO BOLJE (a svaku prethodnu smo odigrali bolje) onda mislim stvarno...

NEGO, KO JE ZA PETICIJU DA SE POTPUNO IGNORIŠU KOMENTARI VRSNIH POZNAVALACA KOŠARKE IZ KKSS NEKA PODRŽI OVAJ KOMENTAR...

I kako reče jedan genije: Sve je isto samo milana nema (prokom trefl 0 od 2 a milanče NAJVEĆI DELIJA SVIH VREMENA KOJI JE PRVO LJUBIO GRB PARTIZANA NAJBOLJI STRELAC... mislite o tome)...

Peca

pre 16 godina

Jel vidite Cigani kako se igra i kako se navija. Kad nesto naucite javite se na cas. Odsada cemo Vam naplacivati casove. Pozdrav za sve GROBARE IZ JAGODINE.

Grobelar

pre 16 godina

KKSS sampion...al na "Kukovo leto"

p.s. Cak i ako Dule ne uspe da od Vranesa napravi respektabilnu peticu, na terenu i klupi je uvek potrebno imati "maskotu", neki vedri i simpa lik koji timu donosi srecu :)

Toma

pre 16 godina

Došli, vidjeli, pobjedili. Bravo za Duleta i sve igrače. Ovo je bio još jedan od mnogobrojnih treninga u Gumi ligi, pred pravu utakmicu u sredu protiv Panatenaikosa. Jedva čekam da vidim Partizan druge nedjelje uživo u Zagrebu u Guma ligi. Pozdrav za sve grobarke i grobare od navijača Partizana iz Zagreba.

BANE KUMANOVO

pre 16 godina

Prvi put gledam na satelitu PARTIZAN zato sto RT Srbije ne prenosi najveci Srpski brend SRAMOTA.Sto se tice utakmice o maloj Zvezdi necu ni da pricam oni nisu dorasli SAMPIONU.PARTIZAN sjajan u vecem delu utakmice.Igra kosarku koja se sad forsira u EVROPI brza napad se mnogo brze zavrsava.U takvoj igri normalno je da ima i gresaka.Mislim da fali samo jedna trojka suter i eto nas u top16.Palasio odlican kad se uigra sa saigracima nema toliko da gresi u kontrama.Vranjes iako ga svi kritikuju vrsi posao svaka njegova blokada kontra.PEKOVIC i TEPIC njihova sezona.Ova ekipa imace i padove mozda vec protiv PANATENAIKOSA ili Cibone ali oni koji vole PARTIZAN moraju da podrze DULETOV rad zato sto definitivno zna ovaj posao.POZDRAV za sve koji vole PARTIZAN za druge se navija.

mvp

pre 16 godina

@ kad je peka u krupnom planu

A onda sigurno ugasis tv kad je Misanovic-JEDINICA RUZNOCE u kadru (i to ne u krupnom planu, dovoljno je samo malo da ga uhvate)

Jedino Aleksandrov u KK Sledeci Milenijum malo popravlja prosek lepote, ostali su ruzni za medalju!

DuxPfC

pre 16 godina

Cuo sam proverenu informaciju da ce Crvena Zvezda posle sezone 2167 najverovatnije pokrenuti projekat EVROPSKA ZVEZDA, samo kazu plase se nekog buckastog, procelavog, sto im neda titulu pa ne moogu da krenu sa projektom...!!!??? UZMI DULE 10001 TITULU!!!

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Xaxa…pa ovo je smejurija!Jel ova Zvezda do veceras bila prva na tabeli?Ako jeste,ona ne znam sta da kazem osim samo to da treba da se zavuku u misju rupu!Znaci sa pola gasa smo ih dobili!Neverovatno!Cak je I onaj sebicnjak Palacio imao solidan ucinak!Pekovc po obicaju,melje li melje,Ceda Vitkovac se nesto nije proslavio,Kecman kao I obicno odlican u odbrani,Bozic kapiten razocarao,Novica kao I obicno odigrao kraljevski,setite se samo onog zakucavanja!Kakvo srce ima taj momak!Jednostavno ga obozavam!Samo napred Novica,idol moj!!!Kada se povredio Borovnjak svanulo mi je!Nikako ga ne gotivim!A Vranesa kao I obicno necu ni da komentarisem,samo neka ide decko u 3. Albansku ligu pa neka tamo igra!Ovo je bre Srbija,ovo je bre Partizan a ovaj krsni Crnogorac je ocigledno zalutao.Najvise mi je zao Tripkovica,pravi velike oscilacije,Dule ga psuje,jednostavno,veliki je pritisak na ovom momku!A da li ste culi onu nebulozu komentatora sa Fox_a(onaj sto je inervjuisao Vujosevica posle tekme)gde covek pita:Mislim da su vam I ovog puta Pekovic I Vranes doneli prevagu?E tada kad nisam umro od smeha!Strasno!I jos jedna stvar mi nije jasna:nasi navijaci su pevali:Jedan je Dejan Borovnjak!Skandal!Pa cime je to Deki zasluzio?Gubljenjem lopti?Cime???Kao sto rece Vujosevic okrecemo se sledecoj koja je za nas veoma vazna!Sama cinjenica da smo domacini mi uliva nadu da tu mozemo uz max koncetraciju da dobijemo!Zato,momci srecno u sredu I svi smo uz vas!!!

Grobari Istok

pre 16 godina

@Cvija

Cvijo, jadni Cvijo. Mi euforicni kada dobijemo Zvezdu? Pa, covece, sto se rezultatske neizvesnosti tice za nas je to isto kao kada dobijemo Siroki (mada sa Zvezdom imamo bolji skor). Izgleda da cete najzad umreti od muke.

Vlada-PFC

pre 16 godina

Ko ubuduće ovo SPRDANJE PARTIZANA sa totalno nedoraslim protivnikom (i ovaj put identično kao i svih proteklih godina i decenija!) nazove samo "derbijem" (a kamoli "večitim derbijem"!) - neka mu se glas osuši (ako tu glupost izgovori) ili mu se ruka ukoči (ako tu glupost napiše)!!!

Rade

pre 16 godina

...Ne razumem o cemu se ovde pise - Partizan - Zvezda u kosarci derbi?!!!Kakav derbi? Za Partizan ovo je i tako ce biti jos dugo, obicna trening utakmica, jer Zvezda vise od tri decenije u kosarci nije ni rival, a kamoli ravnopravan.U ostalom, Partizan je institucija, najvece sportsko drustvo od kojeg se uci...

vlado-GROBARI KARAKAJ SRPSKI GRAD

pre 16 godina

ja stvarno ne znam sta hoce komsije vise dovoljno je samo reci uzmi DULE NOVU (vise ne znam koju po redu)TITULU.
i KARAKAJ JE CRNO-BELI grad

Vuk

pre 16 godina

Rutinska pobeda. Iznenadjujuce, obzirom da Zvezda ove godine igra mnogo bolje nego prosle, ali uzroke treba traziti ili u tome sto je sama liga slabija nego prosle godine (pa su ekipe ujednacenije) ili je Partizan konacno pronasao "hemiju" tima koja donosi dobre rezultate.

Vec sam rekao da Partizan ima mnogo borbeniji tim nego prosle godine-otisli su kamings (prejaki individualac), Drobnjak (iskusan, ali je drugu polovinu prvenstva "ladio" na trojci), Bakic (poluigrac, slabiji cak i od svog brata), Perovic (lucidan, kvalitetan, ali nije "razbijac" i bez pobednickog je mentaliteta) i Bogdanovic (bez srca, igrac koji se jednostavno nije uklopio u Duletov nacin rada). Zbog toga smo svi mi bili u zabludi da Partizan ove godine ima slabiji tim nego prosle. Na srecu, pogresili smo (i ja, priznajem). Ovaj tim ima veliko srce (i pobednicki mentalitet, a bogami i iskustvo) iako je izuzetno mlad. Upravo u ovoj sezoni se pokazuje sta znaci to sto igramo Evroligu 6. put za redom...

Sto se same utakmice tice, bila je neizvesna samo u prvoj i do polovine druge cetvrtine. Posle toga, Zvezda je samo na pocetku trece cetvrtine prisla na -3 (cini mi se) i to je sve. Ostalo vreme je dominirao Partizan, koji je odigrao gotovo celu poslednju cetvrtinu kao na treningu-raszigravali su se igraci koji inace nesto manje igraju. Tako smo imali prilike da vidimo koliko Tripkovic nije u formi i koliko zapravo tesko podnosi pritisak. Nadam se da ce ovih 11 poena okrenuti taj negativni mehanizam u njegovoj glavi i da ce prellomiti i dati ono sto se vec duze ocekuje od njega. Dobitak iz te price je to sto smo videli i Milosevica, za koga, zbog dobre igre Cede i kredita koji ima Kecman, nismo do sada videli dovoljno da bi se nesto o njemu moglo reci. Decko ima fantasticne predispozicije! Odlicno se krece, jak je, po prirodi nije preteran stegnut. On ce tek pokazati koliko vredi. Vranjes-suvisno je bilo sta reci izuzev-"vrebalica" (balvan). Ko razume. shvatice sta sam zeleo da kazem. Ovo je realan odnos snaga (a bice i kada se oporave zvezdini povredjeni igaci), zato sto se Partizan dosta spustio gas i dzentlmenski dozvolio Zvezdi da smanji na pristojnu razliku, inace, da je ispracena tendencija, lako je moglo biti i 30 razlike.

Za kraj, ako pricamo o dolazecim igracima (tj. pojacanjima), zaista bi bilo lepo videti jednog dobrog igraca pod kosem u Partizanu (ne mora da bude 5ica, samo da moze da igra pod kosem:))!

Pozz

Red Star Killer

pre 16 godina

Cestitam mom Partizanu, najboljem basketball klubu svih vremena. Zvezda ima dobar tim, ali za drugo mesto i uleb kup.
Pozdrav za sve prave Grobare (one koji ne pljuju kada dobijemo jednu Barselonu u zadnjim sekundama).

Grooobar

pre 16 godina

Derbi?Ma daj bre...Samo smo se uigravali za utakmicu protiv sampiona Evrope za par dana.Za Zvezdine navijace i simpatizere ovo je bilo jedno lepo iskustvo i prilika da vide sta ce cekati njhov tim i ove sezone u utakmicama protiv Partizana(utakmicama jer ovaj duel odavno nije derbi).Pozdrav za sve Grobare!

head hunteer

pre 16 godina

rutinska pobeda u utakmici bez brige...necu analizirati igru partizana...samo cu reci...slobodna bacanja..katastrofa na obe strane..i trojke takodje..mislim da bi chilleadersice sutirale bolje..heheh..tema...pera bozic...svi znammo da je on vojnik partizana i zadrti grobar..on je sasvim pristojan igrac..nego je mnogo lose sto ga dule koristi za ovakve zadatke..igra bez samopouzdanja..takodje je lose sto su i sudije u guma ligi pocele da mu sviraju nepostojece prekrshaje..pouceni sudjenjem iz evrolige,,jako losa stvar za peru..ali pero znaj da te svaki grobar voli ,ceni i postuje...bice bolje ..pokazi im da znash da pogodish 3,da udjesh pod kos..da sutnesh kada treba...grobari te vole...napred pero i pozz svim grobarima...idemo da demoliramo pao...forza kk partizan...

PFC Girl

pre 16 godina

Da volim CRNO-BELE ponosno kazem svima , VOLIM to slavno ime i divim se samo njima . Na svetu nista vece ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema CRNO - BELOJ boji . Ljubav prema klubu ne moze da prestane , dok zivim pevacu njemu VOLIM TE PARTIZANE ! Ja VOLIM PARTIZANA i svakog novog dana , kucace srce moje za CRNO - BELE boje ! ! !

Contractor

pre 16 godina

NE bih mnogo da pricam o utakmici, ko je gledao sve mu je jasno.
Samo zelim da Cvijin komentar (br. 156) predlozim za HIT MESECA :o)
Ovako nesto ne moze svako da izvali, moras da budes mnogo talentovan...

Rudy_vgd

pre 16 godina

Kakva bruga,katastrofa prava,pa ne mogu da vjerujem tako sam mislio da je zvezda se uigrala,ali ne.Ocajna je zvezdina igra,,,,,Djole Maleru cestitam na pobedi....

Baca

pre 16 godina

Kakva farsa od organizacije. Blagajne zatvorene, a Hala unutra zvrji poluprazna. Pa kome je to u intresu i gde je nestalo 3000 karata koje nisu pustene prodaju. Odsad idem samo na fudbal

VELJA

pre 16 godina

Alo ljudi, sto toliko kudite Vranesa? Tek mu je 4-5 utakmica u dresu Partizana, vidi se da mu fali rutine i iskustva. Veceras je prvih 6 min odigrao sasvim solidno (pogotovo u odbrani), lupio je 3-4 banane Misanovicu, koji posle toga nije ni ulazio u reket. Toliko se oduzeo da je zazalio sto je postao dobitnik prestizne nagrade "lavlje srce":).

Vreme ce pokazati , ali mislim da ce Vranes svojih 10-15 min po mechu sasvim solidno iskoriscavati...Pozdrav!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

@Dragan

...Crno-bela boja mila...
to bi mogla da bude ,,podloga''.
Ma bice jos ideja i predloga Grobari su to skrpicemo zajedno nesto za DULETA!!!

Branislav Radovic

pre 16 godina

@kosta 1703
Svaka cast za onaj vic o pekovicu,sjajan je, i odrazava razliku izmedju PARTIZANA i kk s.sezona :):):):):)
P.S. Odavno se nisam sladje nasmejao:)

uveksampionibezmnogoteskoca

pre 16 godina

Kao Zvezdas cestitam.
Nema price bolji ste u kosarci, ali vi nama to u fudbalu niste priznavali ni 91 godine, tu je razlika.

Gordan

pre 16 godina

Iako sam Delija čestitam igračima, a i navijačima Partizana!
Onu jedinu slabu tačku-skok, Partizan je u potpunosti uspio da pretvori u prednost, a Zvezda i dalje muku muči sa klasičnom peticom... Valjda će Grom da napravi nešto... Uz iskreno nadanje ka boljem pozdravljam te riječima: Zvezdo, najbolja si, najbolja, iza tebe armija je najveća, najveća; volimo te do kraja Zvezdo...

Cvija

pre 16 godina

Apsolutno razumem ovu euforiju Grobara, ipak su pobedili CRVENU ZVEZDU. Slavite "zasluzili" ste uz ipak mali vetar u ledja od strane sudija u drugoj cetvrtini je prelomio utakmicu. Mi jos uvek imamo problem sa shvatanjem kosarke jer kada kod nas odlicno odigraju dva igraca ( Kuk i Tadija ) svi ostali imaju indeks ispod 10, a kada kod glodara odlicno odigraju dva igraca ostali iz startne imaju indeks svi preko 10. Mi jos uvek nismo tim iz prostog razloga sto se svake godine menja okosnica tima( prodaja ili povrede igraca ) a kupovina pojedinih igraca mi izgleda kao nacin za pranje para ( ovaj smesni Kovac uzas od beka sutera ili kupis Jorovica pa on ne igra 1.5 sezonu, Gromiko 1 sezonu itd. )
Sve u svemu partizan ima uigraniju ekipu i po meni MNOGO boljeg trenera koji stalno misli u napred ( sto i iskreno nije mnogo tesko kada pobede dolaze same po sebi onda i mozes ubacivati klince za " sledecu sezonu " da se uigravaju ), nama ostaje da se nadamo da ce doci prava petica i da ce se povredjeni sto pre oporaviti pa da pokazemo ovim nabedjenim navijacima da i mi jako dobro znamo da igramo kosarku.
Pozdrav svim Delijama i samo hrabro Zvezda je sampion.

jordan13

pre 16 godina

ljudi, umesto sto gubite vreme objasnjavajuci musavima kosarku, idite na
http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_surv/europe_survey.htm i pomozite nasim asovima da dobiju zasluzeno mesto u istoriji !

kukoc

pre 16 godina

e,@MRMOT
Ma da bi ja tu litru, onako iz gusta, ali nisan u prilici, hocu kazat, daliko san, no bice i to jednog lipog dana, kada budem moga moju momcad pratit na tekmi u bgd. Lip pozdrav za fanove kosarke na prostoru ex Juge.

zileinter

pre 16 godina

E stvarno nisam ocekivao ovakvu takmu,pa dokle vise taj kompleks?Inace Tadija je upropastio sanse Zvezde veceras jer je previse silovao loptu a jos uvek nije taj profil igraca koji ima ruku odluke i nema tu smirenost,nadam se da ce to do kraja sezone dobiti jer ima predispozicije da bude igrac tipa Stojakovic...Zasto je Grominko presedeo 37 min. kada je decko u ona tri pokazao vise nego Tica sto ce da pokaze za celu sezonu???A vi grobari,videcemo se mi jos 5-6 tekmi do kraja sezone,pravu vasu snaguvidecemo kada se oporave Jorovic,Markovic i Aleksandrov za sada samo vi slavite...

manager

pre 16 godina

Partizan je još uvek jak za CZ, ali u odnosu na prošlu godinu je više nego slab...
p.s. Dule morali baš taj drvoseča (Vraneš) da igra centra? Prodaj ga majke ti!Hoćemo Jovu Stanojevića! Nemoguće da Mega Ishrana ima više para od partizana!!!

Nemanja Delija

pre 16 godina

Dobro je grobari,bili ste bolji ovaj derbi i zasluzeno ste dobili.Ali ovo je samo jedna u nizu utakmica koju cemo da odigramo,bice jos puno nasih medjusobnih duela.Dobili ste bitku ali ne i rat.U ovom trenutku vi imate spremniji,bolji tim i odigrali ste vise jacih utakmica,ali Zvezda se jos nije kompletirala.U svakom slucaju dovescemo jos jednog centra verovatno Mileta Ilica (daj Boze),a i kada se na teren vrate Aleksandrov,Milosevic i Jorovic kao i kad se uigra Gromiko,bice mnogo povoljniji rezultat.Zivi bili pa videli.Pozdrav svim Delijama.

pape

pre 16 godina

Tomo Grobare,ja sam isto navijac Partizana iz Zagreba pa mi se javi da se nadjemo i zajedno odemo na tekmu protiv Cibone.Ovo je moj mail:m_stantic@yahoo.com...
Opet pregazili jadnu Zvezdicu,nista novo,melji i dalje Partizane moj...

Miroslav

pre 16 godina

Sramota,kakvo je ovo sudjenje ovo nema nigde,pa i nije cudo sto ispadamo u prvom krugu na EP kad se prvak zna unapred. od kad je partizan poceo da osvaja prvenstvo od tad Srbija nista nije osvojila tolko da se zna kakav smo narod.

Jeco volim te

pre 16 godina

Bice bolje kada petorka bude ovako zvucala : Cook,aleksandrov,jorovic,dragicevic,i po mogucnosti novi centar,a ako ne onda miske....bar se nadam....Red Star forever i delije sever

Aleksandar

pre 16 godina

Ovo veceras je realan odnos snaga. Pa sta ocekivati kada ti neigraju igraci koji bi trebalo da igraju u prvoj petorci. Verovatno bi odnos snaga bio drugciji i ako se obistini da Zvezda trazi nekog upotrebljivog centra bice kud i kamo drugcije. Sada Zvezda zavisi od dvojce igraca pa ako jedan od njih zakaze gube sigurno cak i od Heliosa.

nick_the_quick

pre 16 godina

@Sale nish
hahaha,kako si duhovit,koji si ti car,mislim pravi si smeker,legendo...Kakav si kralj,ne mogu da verujem,znaci lik si nevidjeni...Pretpostavljam da su svi grobari inteligentni kao ti...

Jurisic Zeljko,Graz

pre 16 godina

br.158 (parni valjak, 3. novembar 2007 21:52)

Decko moje djete vec ide u prvi Razred. Ali godine prolaze marsala

Ja mislim da znas sta sa tim hocu reci. Jer ste vi Grobari toliko bistri HA HA HA

poz.Delija

Dimitrije, Bg

pre 16 godina

@ Rale

Micu Berica sam video prosle nedelje na treningu u Hali sportova NBG, sa nekim klincima, ne znam koji je klub u pitanju.

zvezdas_lux

pre 16 godina

kad bas da bude los dan kad igramo protiv partizana a i netreba mi da igramo ovu ligu opste madajte ljudi samo hrvati imaju korist od ovoga a mi samo gubimo sada u euroligi ima tri ekipe cibona ,olimpija i partizan a za dve tri godine jedna ekipa mocice da igra euroligu pa vi vidite ko ce ..naravno ZVEZDA

Ivan

pre 16 godina

To sto pobedjujemo Zvezdu,nije nista novo,jer pred pocetak utakmice samo je pitanje sa koliko razlike ce se zavrsiti utakmica.NLB liga ipak nije pravi pokazatelj snage Partizana,vec Evroliga.Ipak za takav vid takmicenja,nema mesta Vranjesu i njemu slicnima.Sto se Pekovica tice ovo je definitivno godina sazrevanja kao igraca jer ovo nije onaj isti igrac od prosle sezone.To sto nece igrati za Srbiju jeste velika steta ali momak je ipak rodjen u C.Gori i treba ga razumeti i maksimalno ispostovati njegovu volju.BRAVO NIKOLA SAMO NAPRED

Miroslav

pre 16 godina

Sramota,kakvo je ovo sudjenje ovo nema nigde,pa i nije cudo sto ispadamo u prvom krugu na EP kad se prvak zna unapred. od kad je partizan poceo da osvaja prvenstvo od tad Srbija nista nije osvojila tolko da se zna kakav smo narod.

marko-delija

pre 16 godina

Razlog ovako visokog poraza stoji u ocajnom sutu spolja i sa linije bacanja,igraci su igrali pod velikim pritiskom cije ja razloge zaista ne znam i nisu mi jasni!
Drugi razlog visokog poraza jeste to sto su u prelomnom trenutku tadija i kuk stali,nije imao ko da ih odmeni a to se protiv Partizana vraca na ovakav nacin!
Generalno mec je prelomio Pekovic, a kasnije je pogadjao ko je stigao!Kamenac(Palasio) pogodio 2 trojke, jednu uz mnogo srece na slican nacin Kecman za 2 poena...
Ja sam vec rekao, ovo je Partizanov maksimum(mislim na poslednjih 20 dana).
Zvezdi fale Milosevic i Aleksandrov,zamislite Partizan bez Tepica i Kecmana...
Ovaj kao i svaki derbi do super lige se brzo zaboravlja!
Nadam se da cemo napraviti dobar posao i dovesti dobro resenja na petici koliko sledece sedmice,prizeljkujem sto brzi oporavak milosevica aleksandrva i jorovica, sasvim dovoljno vremena do superlige da se ekipa ukomponuje!
Takodje Gromiko mora imati vecu minutazu!
Na debilne komentare necu odgovarati jer to nikad i ne radim!
Ovaj mec nije odraz kvaliteta jedne i druge ekipe, vec trenutna forma i dobar odnosno los dan, odraz kvaliteta cemo videti u superligi!
Znam da je za grobare vazan svaki mec koji pobede, pa je za njih ovo realan pokazatelj odnosa kvaliteta!
Oni su to mislili i prosle sezone(4 pobede pre plejofa) pa su onda morali da jure pobedu iz auta protiv desetkovane CZ!
Ja nikad nisam potcenjivao KKP i znam koji su njegovi dometi!
Na ovom forumu svakakve gluposti mozemo procitati, ja sam ovde redovno posle svake vesti, i bicu do kraja, rekao sam da cemo biti ravnopravan konkurent za titulu, pa ce vreme pokazati ko je u pravu, a vec mi je muka kad pomislim sta cu sve veceras procitati...

Jeco volim te

pre 16 godina

Bice bolje kada petorka bude ovako zvucala : Cook,aleksandrov,jorovic,dragicevic,i po mogucnosti novi centar,a ako ne onda miske....bar se nadam....Red Star forever i delije sever

Cvija

pre 16 godina

Apsolutno razumem ovu euforiju Grobara, ipak su pobedili CRVENU ZVEZDU. Slavite "zasluzili" ste uz ipak mali vetar u ledja od strane sudija u drugoj cetvrtini je prelomio utakmicu. Mi jos uvek imamo problem sa shvatanjem kosarke jer kada kod nas odlicno odigraju dva igraca ( Kuk i Tadija ) svi ostali imaju indeks ispod 10, a kada kod glodara odlicno odigraju dva igraca ostali iz startne imaju indeks svi preko 10. Mi jos uvek nismo tim iz prostog razloga sto se svake godine menja okosnica tima( prodaja ili povrede igraca ) a kupovina pojedinih igraca mi izgleda kao nacin za pranje para ( ovaj smesni Kovac uzas od beka sutera ili kupis Jorovica pa on ne igra 1.5 sezonu, Gromiko 1 sezonu itd. )
Sve u svemu partizan ima uigraniju ekipu i po meni MNOGO boljeg trenera koji stalno misli u napred ( sto i iskreno nije mnogo tesko kada pobede dolaze same po sebi onda i mozes ubacivati klince za " sledecu sezonu " da se uigravaju ), nama ostaje da se nadamo da ce doci prava petica i da ce se povredjeni sto pre oporaviti pa da pokazemo ovim nabedjenim navijacima da i mi jako dobro znamo da igramo kosarku.
Pozdrav svim Delijama i samo hrabro Zvezda je sampion.

uveksampionibezmnogoteskoca

pre 16 godina

Kao Zvezdas cestitam.
Nema price bolji ste u kosarci, ali vi nama to u fudbalu niste priznavali ni 91 godine, tu je razlika.

Realno

pre 16 godina

Nista novo...Zvezda ima kao sto sam i prije govorio ocajne bekove kao i slabe centre.Oborili smo rekord po broju promasenih ZICERA!Bakic nije kosarkas,Kovac,Sljivancanin,svi su prosjecni.Puno licnih gresaka a losa odbrana,kad naidje ekipa sa iole ozbiljnijim centrima Zvezda nema sta da trazi,tako da podhitno treba dovesti dobru peticu!Misanovic je slab a Kikanovic nije pravi centarSto se tice bekova nadam se sto brzem oporavku mozemo reci nasih klucnih igraca Milosevica i Jorovica pa da vise ne gledamo Bakica.Steta samo za Kuka i Dragicevica jer zasluzuju bolju ekipu.Sto se tice Partizana i njima treba centar kao leb,jer Pekovic nije robot da sve sam radi na svaku utakmicu,a Vranes najgori centar kojeg sam ja u zivotu gledao!Ni bekovska linija nije nesto ali sa Vranesom i Borovnjakom se ne moze u veca djela.

Novica_Velickovic

pre 16 godina

Xaxa…pa ovo je smejurija!Jel ova Zvezda do veceras bila prva na tabeli?Ako jeste,ona ne znam sta da kazem osim samo to da treba da se zavuku u misju rupu!Znaci sa pola gasa smo ih dobili!Neverovatno!Cak je I onaj sebicnjak Palacio imao solidan ucinak!Pekovc po obicaju,melje li melje,Ceda Vitkovac se nesto nije proslavio,Kecman kao I obicno odlican u odbrani,Bozic kapiten razocarao,Novica kao I obicno odigrao kraljevski,setite se samo onog zakucavanja!Kakvo srce ima taj momak!Jednostavno ga obozavam!Samo napred Novica,idol moj!!!Kada se povredio Borovnjak svanulo mi je!Nikako ga ne gotivim!A Vranesa kao I obicno necu ni da komentarisem,samo neka ide decko u 3. Albansku ligu pa neka tamo igra!Ovo je bre Srbija,ovo je bre Partizan a ovaj krsni Crnogorac je ocigledno zalutao.Najvise mi je zao Tripkovica,pravi velike oscilacije,Dule ga psuje,jednostavno,veliki je pritisak na ovom momku!A da li ste culi onu nebulozu komentatora sa Fox_a(onaj sto je inervjuisao Vujosevica posle tekme)gde covek pita:Mislim da su vam I ovog puta Pekovic I Vranes doneli prevagu?E tada kad nisam umro od smeha!Strasno!I jos jedna stvar mi nije jasna:nasi navijaci su pevali:Jedan je Dejan Borovnjak!Skandal!Pa cime je to Deki zasluzio?Gubljenjem lopti?Cime???Kao sto rece Vujosevic okrecemo se sledecoj koja je za nas veoma vazna!Sama cinjenica da smo domacini mi uliva nadu da tu mozemo uz max koncetraciju da dobijemo!Zato,momci srecno u sredu I svi smo uz vas!!!

excentric

pre 16 godina

A komšijski novinarčići ovo i dalje zovu derbi!?

Jedina zamerka ide televiziji koja je radila prenos, što nije stavljeno obaveštenje da ovaj program nije preporučljiv za mlađe od 18 godina...

Razocarani Delija

pre 16 godina

Ljudi ova Zvezda je tuga,jad i cemer.Sve se svodi na sut za tri,a bekovi uzasni pa je i procenat suta za tri katastrofalan uvjek.Centra ni nemamo,Misanovic veze nema a on je jedini centar.Prosto je tuga gledati Pekovica kako se igra sa Zvezdom,daje koseve iz odbojke!Tako ce i biti sa svakom ozbiljnijom ekipom.Iskreno Zvezdi je trebao i mnogo jaci budzet da napravi novu ekipu,i mnogo bolja pojacanja o Tice,Bakica ili Sljivancanina.U svakom slucaju nista novo u nasoj kosarci...

Sta reci

pre 16 godina

Nevjerovatno je da Partizan ne moze da dovede iole ozbiljnijeg centra od Vranesa!Jeste da je budzet tanak ali zar nije mogao da se dovede recimo Jovo Stanojevic neuporedivo bolji od onog balvana a sigurno nije skuplji jer Stanojevic igra sjajno u Mega Ishrani.

Dzoni

pre 16 godina

Bruka i sramota za Zvezdu da ne mogu ni da prismrde Partizanu i
FMP-u... Kakva je to organizacija koja dozvoljava godine neuspeha i blamiranja klubu koji je bio sinonim uspeha!!!

pogrebnik from zutica town

pre 16 godina

E,i sta sad ima novo....
Razmisljao sam celo drugo poluvreme,sta bi to moglo biti,i setih se konacno.....
1.Boris Bakic-najtrofejniji Zvezdin igrac(kao igrac Partizana 4 titule).
2.Boris Bakic-konacno izgubio u derbiju(kao igrac Crvene Zvezde)
3.Cedomir Vitkovac-konacno slavio u derbiju(kao igrac Partizana),i na dobrom putu da uzme 1 titulu(od svega po jednu)
4.Tadiji Dragicevicu jasno da ce morati da dodje u Partizan ako zeli titulu/prsten.
5.I izgleda ove godine nemaju KLOVNA.
AKO SE NEKO SETI JOS NECEGA NEKA DOPUNI KOMENTAR.

realno *W

pre 16 godina

zašto ćutite, zašto ćutite, zašto ćutite, zašto ćutite,

realno *

neinteresantna utakmica koja je više nego ijedna do sada u NLB
ligi poslužila za razigravanje druge (treće) postave, sa obzirom
da na postavu zadnjih 5-6 minuta!!!
Ovo definitivno nije bio derbi Partizan je "samleo" CZV, i osamio se na
čelu lige. Partizan pokazuje neverovanu zrelost, sa ,još uvek,
malim simptomima nekih dečijih bolesti (izg. lopte) ali ekipa igra VRHUNSKI
, i sa još jednim igračem to bi bila prava ekipa.

Svaka čast Duletu i igračima, i hvala im na ovom divnom subotnjem popodnevu

VOLIM PARTIZAN

SLAVISA

pre 16 godina

hahaahahahahhahaahah bas je bilo zanimljivo gledati ovo maltretiranje na terenu.Bravo DULE idemo do nove titule.POZDRAV ZA SVE GROBARE.REPUBLIKA SRPSKA JE UZ PARTIZAN

Baca

pre 16 godina

Kakva farsa od organizacije. Blagajne zatvorene, a Hala unutra zvrji poluprazna. Pa kome je to u intresu i gde je nestalo 3000 karata koje nisu pustene prodaju. Odsad idem samo na fudbal

zileinter

pre 16 godina

E stvarno nisam ocekivao ovakvu takmu,pa dokle vise taj kompleks?Inace Tadija je upropastio sanse Zvezde veceras jer je previse silovao loptu a jos uvek nije taj profil igraca koji ima ruku odluke i nema tu smirenost,nadam se da ce to do kraja sezone dobiti jer ima predispozicije da bude igrac tipa Stojakovic...Zasto je Grominko presedeo 37 min. kada je decko u ona tri pokazao vise nego Tica sto ce da pokaze za celu sezonu???A vi grobari,videcemo se mi jos 5-6 tekmi do kraja sezone,pravu vasu snaguvidecemo kada se oporave Jorovic,Markovic i Aleksandrov za sada samo vi slavite...

Gordan

pre 16 godina

Iako sam Delija čestitam igračima, a i navijačima Partizana!
Onu jedinu slabu tačku-skok, Partizan je u potpunosti uspio da pretvori u prednost, a Zvezda i dalje muku muči sa klasičnom peticom... Valjda će Grom da napravi nešto... Uz iskreno nadanje ka boljem pozdravljam te riječima: Zvezdo, najbolja si, najbolja, iza tebe armija je najveća, najveća; volimo te do kraja Zvezdo...

Jurisic Zeljko,Graz

pre 16 godina

br.158 (parni valjak, 3. novembar 2007 21:52)

Decko moje djete vec ide u prvi Razred. Ali godine prolaze marsala

Ja mislim da znas sta sa tim hocu reci. Jer ste vi Grobari toliko bistri HA HA HA

poz.Delija

Predskazanje

pre 16 godina

Broj'tro komsinice, kako si spavala? Znam, opet te je probudio onaj zli debeli covek, sram ga bilo. Vrati se ti, draga moja na spavanje i lepo sanjaj titule, Evroligu i F4. U snovima je sve moguce a vidis i sama da je stvarnost surova...

Ilij@

pre 16 godina

Za izjavu Duska Vujosevica da nema favorita u ovoj utakmici je smesno.Procitao sam jedan komentar takodje u kome je pisalo sl: Pre utakmice nema favorita , posle 'ovih 20 razlike ne oslikava pravu razliku izmedju Partizana i Crvene Zvezde ' istina je :)

zasto cutite,zasto cutite

pre 16 godina

Da li ste se stvarno nadali?
najzalije mi misa sa lavljim srcem,nakon onog airballa sa bacanja ne verujem da ce se oporaviti

vladasm

pre 16 godina

Izgleda da je ladja kapetana kuka potonula od zlog gusarskog plemena zvanog GROBARI!!!
P.S.-htela "stoka" da ih nabije 30 razlike...

KOSTA1703

pre 16 godina

Krenuli igraci Partizana na mec sa Zvezdom.Usli u svlacionicu, kad im kaze Pekovic:
-Ljudi, sto lepo ne idete negde u diskoteku da se zezate.Igracu ja malo sam.
Poceli saigraci da ga ubedjuju, da ne moze sam, ipak je Zvezda drzavni projekat, ipak je dato puno nivca da se napravi ekipa.
-Ma.Idite samo vi u provod, ja cu sam.
Ubedi on njih, odu oni do diskoteke...Negde pri kraju trece cetvrtine, bace pogled na rezultat, kad tamo 20 razlike za Partizan.
Oni pocnu jos vise da se zezaju, smeju, popiju po koju....
Pogledaju rezultat na kraju meca, kad ono SAMO POLA kosa pobedio Partizan.
Pozure oni u svlacionicu da vide, kako je to zvezda UMALO dobila mec, kada tamo....
Pekovic sedi u uglu svlacionice vrlo neraspolozen.
-Pa dobro bre,sto si neraspolozen.Ipak si sam pobedio ZVezdu..
-Ma pusti, razbio bih ja njih 30 razlike, da me nije sudija iskljucio na samom pocetku poslednje cetvrtine....

zvezdas_lux

pre 16 godina

kad bas da bude los dan kad igramo protiv partizana a i netreba mi da igramo ovu ligu opste madajte ljudi samo hrvati imaju korist od ovoga a mi samo gubimo sada u euroligi ima tri ekipe cibona ,olimpija i partizan a za dve tri godine jedna ekipa mocice da igra euroligu pa vi vidite ko ce ..naravno ZVEZDA

rale

pre 16 godina

Mislim sta reci???
Ja ne verujem...
Zvezda nikada nece biti sampion samo zato sto nema trenera kojeg ce da postuju kao sto postuju Dula...

Sokrates

pre 16 godina

Sta se drugo moglo ocekivati.Ovi ce nam uvijek u ledja gledati.Rutinski bez mnogo trosenja snage.Partizan je za Zvezdu tim iz druge galaksije.Mislim da je pretjerano meceve izmedju Partizana i Zvezde nazivati derbijem.Odavno to nije slucaj jer se unaprijed zna tko dobija.
Pozdrav

Aleksa

pre 16 godina

Ja vise ne mogu ni da se nasalim sa komsinicom..ne mogu..prazan sam..ovo mi nekako dodje normalno kao prva jutarnja kafa...nego,jel Vranes okrecio sve sto je trebalo?
Dusa me boli kad vidim kako se Novica nervira...

YounG BoyS

pre 16 godina

A bre ljudi nishta novo,daj shta se lozite vishe ! Ovi cigani znaju da preteruju ali mnogo cesto ! Ovaj CooK je bolji od Palacia !? Pa Palacio samo da smanji izgubljene lopte i to je to,dobar procenat za 1 za 2 za 3.Shto je bitno Palacio igra dobro u EL protiv velikih klubova,a gde igra cook !? Protiv Ostendea !? Pa tu bi i ja ubacio 30 poena.Videla se snaga te vashe mocne Zvezde sve je bilo extra,najbolja kosarka u galaksiji,najbrza kosarka u svemiru,naravno sve dok ne dodje Partizan i sa pola snage sad dve jake tekme iza sebe odigra kao da je Zvezda neka nizerazredna ekipa.A ajde sad da vas pitam,jel su vas kojim slucajem pokrale sudije !? ili vam je parket bio klizav ili vam je smetalo to shto klima uredjaiji nisu radili na 20* nego na 22* !

Partizan 007 ,a ko bi drugi ? ? ?

John Terry

pre 16 godina

Chestitke Partizanu na lakoj i zasluzhenoj pobedi,koja recimo da nikad nije ni dolazila u pitanje.Partizan je ozbiljan Evropski klub sa trenerom koji bi,da nije onako nevaspitan,bio medju najboljim trenerima sveta. Moja zvezda treba najpre da postane kosharkashki klub (izbaciti Cvetkovica,Shljivanchanina,Kovacha,Bakica,Ticu...)
pa tek onda da se nada da mozhe da pruzhi otpor Partizanu.Zhao mi je shto je tako,ali to je nazhalost istina!
Pozdrav svim ljubiteljima kosharke,uz hadu da ce i ostale "derbi" utakmice od sada da prodju bez incitenata!
Shteta shto je Pekovic Crnogorac,zaista shteta!
Delija Nish

Nemanja Delija

pre 16 godina

Dobro je grobari,bili ste bolji ovaj derbi i zasluzeno ste dobili.Ali ovo je samo jedna u nizu utakmica koju cemo da odigramo,bice jos puno nasih medjusobnih duela.Dobili ste bitku ali ne i rat.U ovom trenutku vi imate spremniji,bolji tim i odigrali ste vise jacih utakmica,ali Zvezda se jos nije kompletirala.U svakom slucaju dovescemo jos jednog centra verovatno Mileta Ilica (daj Boze),a i kada se na teren vrate Aleksandrov,Milosevic i Jorovic kao i kad se uigra Gromiko,bice mnogo povoljniji rezultat.Zivi bili pa videli.Pozdrav svim Delijama.

nick_the_quick

pre 16 godina

@Sale nish
hahaha,kako si duhovit,koji si ti car,mislim pravi si smeker,legendo...Kakav si kralj,ne mogu da verujem,znaci lik si nevidjeni...Pretpostavljam da su svi grobari inteligentni kao ti...

ДаркоПГ

pre 16 godina

Са пола гаса.

Паласио надиграо Кука, Новица надиграо Тадију, Пековић истраумирао Мишановића, шта рећи...

Надам се делије да сте схватили гдје сте што се тиче квалитета у односу на Партизан, ни 48 сати после меча и пута из Француске не можете да побиједите.

Сад назад испод шатора.

Veljko-Grobar

pre 16 godina

prosto smo ih rasturili nisu se sastavili sa sobom. cigani su nam bili laksi trening pred PAO Pekovic je dokazo da je jedan od najbojih igraca evrope sudeci po ovom treningu PAO ce pasti u grotlu pionira

GUNNER

pre 16 godina

Ciganiiii, gde ste sad???!?!?!?? Shta bi sa onim vashim najavama? Ma smeshni ste!!! Pobedili smo vas, a pri tom je Vujoshevic odmarao najboljeg igraca, a kad ga je ubacio na par minuta ugazio vas je!!!

joco

pre 16 godina

MISLIM STA RECI :) da nisu opet sudije krive? hahahahaha!!! Mozda bi i pobedili da CVETKOVIC proba da jos malo podigne carape!!!! Smesni ste ko cirkus!!!

MilosRS

pre 16 godina

Rutinski... Samo da se zna ko je bolji. A Zvezdin fenomenalni prvi centar i nas proslavljeni reprezentativac Misanovic 0 poena, 2 skoka i 5 licnih. Briljantno!

rumuni

pre 16 godina

uzmi dule 7 titulu.pa ovo je smesno.pa opet ste doveli dzordana seceranca(kuk).pitajte danilovica da vam proda duleta vujosevica pa mozda i uzmete tituli.haha.ajde palite cigani i nemoj da se javljate vise.aj

-_-

pre 16 godina

...kao shto napisa ovde pre god dana jedan dechko u vezi pobede PARTIZANA nad zvezdom ---

"Vest vam je tipa : ima hleba u pekari" :)

GROBARI S'TOBOM SVE DO POBEDE ALEEEEE PARTIZAN LE A LE

Ikarus

pre 16 godina

Pozdrav od Splicana, nije mi jasno zasto fanovi Partizana toliko nadobudno i ruzno larmaju protiv Zvizde i svi drugi klubova u NLB. Mozda igrate najbolji basket ali nisan siuran da cete sve i dobit.
U litru Dalmoskog crnjaka da sutra Zvizda dobija. Gledacu na Fox-u to!
Pozdrav braco Srbi!!!
(KUKOC, 2. novembar 2007 14:53)

Burazeru, salji to vino koje si obecao na sledecu adresu:

KK PARTIZAN

Humska 1
11000 Beograd
Srbija

Pozdrav GROBARI!

Cure

pre 16 godina

Igraci Partizana mogu ujutro da cepaju drva i opet lagano da dobiju zvezdu. Ovo se ne vidi po rezultatu, al je bilo cisto PONIZAVANJE.

Uzmi Stevo prvu titulu! HA, HA

ivanbgd

pre 16 godina

Nema sta bolji su i to je realno,nama ostaje ne znam ni ja sta jer ocigledno ovo nije bas nesto od tima...bice bolje kad se vrate ova trojica,mada opet realno bolji su!!!nazalost

peking 2008

pre 16 godina

senzacionalno resenje za skupljace perja...kaponja za predsednika, moka za trenera, vratiti cicu i milicica i ziku auka za finansijera. vedecete vec sledece godine!!!

Aleksandar

pre 16 godina

Ovo veceras je realan odnos snaga. Pa sta ocekivati kada ti neigraju igraci koji bi trebalo da igraju u prvoj petorci. Verovatno bi odnos snaga bio drugciji i ako se obistini da Zvezda trazi nekog upotrebljivog centra bice kud i kamo drugcije. Sada Zvezda zavisi od dvojce igraca pa ako jedan od njih zakaze gube sigurno cak i od Heliosa.

Dragan

pre 16 godina

U Hag,u Hag,Duleta u Hag!:)
Zbog sistematskog zlostavljanja, silovanja,mucenja i ponizavanja nacionalne manjine u Srbiji nad kojom vec 7 godina sprovodi totruru Haski sud podize optuznicu protiv Duleta Vujosevica,poznatog i kao agent Dule 007!
P.S.Pod hitno smisliti pesmu za nasu legendu Duleta Vujosevica!

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

Hvala CRNO-BELIMA na prijatno provedenoj subotnjoj veceri!!!
Iskreno ocekivao sam mnogo jaci otpor Zvezde ali iako dobri igraci Kadija i Kukavno Omarce ne mogu sami protiv cele jedne institucuje.
Srvarno je rec o vrh igracima ali oni su naisli na sloznu druzinu na celu sa Pekmenom koji sa lakocom izbacuje jednog po jednog Zvezdinog centra iz igre.Vazno je da ceo tim konstantno napreduje(a sezona se tek zahuktava), pa je i pored ogromnog broja pocetnickih gresaka utakmica na vreme prelomljena.A bice siguran sam oni stari i Pera Kapiten i Tripko kao sto ce sve bolji biti i Vitkovac, Milosevic, Vranes(VERUJTE MI).

@Dragan

Trazio si pesmu za Duleta, skroz podrzavam tu akciju i evo neceg sto sam ,,skrpio na brzaka'' mozda nije nesto a mozda se nekome i dopadne, Grobari pisite i vi inspirisani novim pobedama!!!

Ko na zemlju spusta komsije
Ko na suvo brije Pantere
I Evropi deli lekcije...

I da krenes ti od nule
sampion ces biti DULE
DULE MAJSTORE DULE MAJSTORE

Ko to vredno skuplja titule
Ko od dece pravi asove
UVEK je uz svoje GROBARE...

LJUBAV SAMO NAMA ZNANA
DO SMRTI UZ PARTIZANA
KAO JEDAN SVI
NJEMU ODANI!!!

Pozdrav svim Grobarima i vidimo se sutra u 2 u HRAMU FUDBALA!!!

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

@Novica_Velickovic
Зашто дираш Боровњака?! Дечко је млад, неискусан, има јако мало минута у првом тиму Партизана, увек се максимално труди, у последње време је доста и очврснуо. Једном му је већ скандирано на дербију, када смо исто овако напунили комшиницу, јер смо желели да и он као млад играч уђе у игру. Мислим, да му је сада највише скандирано и због тога што се повредио, (надам се да није ништа озбиљно). Иначе, он у Партизану 2 пружа одличне партије, тако је било и са Новицом, а видите га сада!

Mrki Mance

pre 16 godina

Kao sto je rekao Dule, Partizan je tim, i to pre svega. Slavko je zbunjen ali ima vremena i da se on navikne, 4 blokade su ipak 4 blokade bez obzira na visinu. Neki kosarkaski genije je napisao da je zvezda bez bitnih igraca. I sta bi bio Partizan bez Kecmana i Tepica, a zvezda bez igraca kao sto je onaj sto sam zaboravio kako se zove iz FMP-a a nije bio reprezentativac u Spaniji. Pa taj nije igrao vec vise od 15 meseci, i nemam pojma kako bi on kao takav pomogao zvezdi. Dobar je on igrac, ali opet 15 meseci. Milosevic je dobar ali steta sto nije nas igrac, mislim sto nije Srbin. Zaboravljaju ljudi ko je otisao iz Partizana a dosao je Milosevic, Balaban i slicni. Kako ce igrati zvezda kada se svi vrate na teren, pa kad budu drugi gubili minutazu, pa kad krene netrepeljivost u ekipi. Apetiti rastu, i svakako ako Partizan prodje sto je vrlo tesko u top 16, i uzme dovoljan broj poena, pa to zanci ugovor na tri godine sa Euroligom. E to je velika stvar koja ce biti krajnji ekser u kovcegu srpske kosarke, koja ce tada moci da se meri sa bugarima i madjarima, uz malo srece makedoncima i bosancima. Na niske smo grane spali, to je cinjenica. Zao mi je sto KSS nije dao pare i podmazao da Pekovic igra za nas, sto ga nije oslobodio pritisaka kojima je bio izlozen. I zao mi je sto je moka bio selektor a ne Dule, cisto da ne slusam price tipa ovaj Tepic je odlican ali nije bezobrazan, itd. A kako u Euroligi moze da igra, mali balavac sa 20 godina. Kao i svi igraci u Partizanu, ima srce, ima smirenost, ima kulturu i moze da trpi Duleta zasto sto zna da ce zbog njega on i ostali biti veliki igraci i jos veci ljudi. Nije srce samo kad igraci kao Novica idu da se tuku sa klupskog kolegu koji je najbolji igrac ekipe i najveci potencijal, vec je srce kad bijes Barsu u Beogradu zato sto te bodri 7000 navijaca koji ginu za klub kao i svi igraci. To je ono sto fali nasem sportu generalno, da se gine za klub i za zemlju. KK Partizan je jednina sportska ekipa pored mozda VK Partizan gde se igra srcem, i gde sport nije postao novac, vec je ostao ljubav. Nije bitno da se prodas vec srce na terenu da ostavis. Bog ce vratiti i onima koji su manje srece i manjeg talenta, svi ce biti veliki ljudi i uz malo srece svi ce uzeti dovoljno para da mogu da se podmire. Svaka cast decacima, svaka cast i starijima, svaka cast i Duletu koji ce ostati vecno u srcu svih navijaca, pa cak i da predje u zvezdu i dobije sledecih 50 derbija, uzme 10 titula, jer Dule je Dule. Neko je takodje rekao, steta sto je otisao Gurovic sada nemamo koga da zezamo. I na jugu treba da se peva pesma: My name is Dule, Vujosevic Dule.
p.s.
Svaka cast navijacima za skaniranje Borovnjaku, svaka cast, pa to je da covek suzu pusti.

manager

pre 16 godina

Partizan je još uvek jak za CZ, ali u odnosu na prošlu godinu je više nego slab...
p.s. Dule morali baš taj drvoseča (Vraneš) da igra centra? Prodaj ga majke ti!Hoćemo Jovu Stanojevića! Nemoguće da Mega Ishrana ima više para od partizana!!!

Benedikt XVI

pre 16 godina

Ne mogu da verujem da je Karadzic tolika kukavica da ne sme da odmori Kuka koji svaku utakmicu igra 35+ min. iako je sve odavno reseno jer se boji da ne izgubi preko 20 razlike! Makar je uveo Gromika da oseti malo atmosferu. Inace Partizan je objektivno bolji tim, posebno na poziciji 5 i na trenerskoj klupi.

Mrske

pre 16 godina

Pa sad sta reci......
24 od zadnja 32 derbija dobio je PARTIZAN. I to sve sa Duletom na klupi. Komsijam cu samo da porucim cuvenu poruku sa greb-greb kartica "vishe srece sledeci put" :)

kosarkas

pre 16 godina

Sta reci...
Ajde lepo svi oni koi su najavljivali pobedu gana u ponedeljak na doktora i da izvrse kompletan pregled...pa vi ste ludi..
Pa vi nikda niste bili jadniji ali imali ste srece sto nam je bio los dan,inace bi vas odrali bar jedno 46!

E a sad o nama:
PEKOVIC...sta reci
Velickovic...veceras odlican
Milosevic...sasvim solidan
Tripkovic..polako se vraca u formu
Tepic..pogodio 2 vazne trojke

VRANJES...katastrofa
Palasio...preteruje i mnogo trosi lopte,uz male korekcije bice OK

PROF. D-R VUJOSEVIC MAESTRALAN!

gogi

pre 16 godina

A htela je ona da pobedi SAMPIONA, al ne ide ne ide.... lagano, rutinski, opusteno, vec pomalo i dosadno ! Nego... ove godine moze lako da bude fajnal for u BG-u.... mislite o tome !

johnny

pre 16 godina

Mozda vas nismo pobedili a mozda 100% jesmo!Svaka cast za Pekovica ali i za ostale igrace.U Zvezdi jedino se video Kuk,Tadije nije bilo nigde.Pasce i Pao u Pioniru!Pozdrav za sve navijace Partizana!

Milanche

pre 16 godina

Dok zivim klicacu njeeemu, volim te Partizaneeeee!!!!!!
Ale aleeeee, Partizan ale... sveto ime je, vecno zivece,... njemu dajem sve...
Nananananaaaaaaaa

greg

pre 16 godina

Mogli smo i nekog jaceg da neadjemo da nam bude sparing partner pred jos jedno Evroligasko iskustvo,ali i ovako smo zahvalni komsinici, bolje ista nego nista ;)...

Shele

pre 16 godina

Znalo se da ce Partizan da pobedi, samo je bilo pitanje kojim ce se rezultatom utakmica zavrsiti. Ma Partizan ove sezone sve zivo gazi .... !

Rudy_vgd

pre 16 godina

Kakva bruga,katastrofa prava,pa ne mogu da vjerujem tako sam mislio da je zvezda se uigrala,ali ne.Ocajna je zvezdina igra,,,,,Djole Maleru cestitam na pobedi....

realno *

pre 16 godina

***

NIKOLA PEKOVIĆ je za samo 23 minuta na terenu imao index 42!!! eeej ljudi 42

To je dokaz da ova utakmica nije imala na najmanju šansu da posle +9 u prvom poluvremenu bude neizvesna. Da je trebalo Peković bi igrao 37 minuta i dao 40 poena.
Odličan i Novica sa indexom 20, i Milt, a ostali samo prosečni.

VOLIM PARTIZAN

Peca

pre 16 godina

Jel vidite Cigani kako se igra i kako se navija. Kad nesto naucite javite se na cas. Odsada cemo Vam naplacivati casove. Pozdrav za sve GROBARE IZ JAGODINE.

Srki

pre 16 godina

Toliko o tome :-)
Gani, počnite polako da se navikavate na poraze, mada ste se od nas na njih odavno navikli... Pošto više nema Gurovića, koga ste odredili da plače?
Ironija je što je najtrofejniji igrač Zvezde Bakić, a sve trofeje je dečko osvojio u Partizanu. Šteta je samo što će na tom broju i ostati :-)
Pozdrav za sve grobare!

grba

pre 16 godina

Laganica. Trebalo bi doneti zakon kojim bi Partizan pocinjao utakmice sa 15 poena minusa u odnosu na protivnike. Koliko toliko utakmice bi postale neizvesne i uzbudljive.

Grooobar

pre 16 godina

Derbi?Ma daj bre...Samo smo se uigravali za utakmicu protiv sampiona Evrope za par dana.Za Zvezdine navijace i simpatizere ovo je bilo jedno lepo iskustvo i prilika da vide sta ce cekati njhov tim i ove sezone u utakmicama protiv Partizana(utakmicama jer ovaj duel odavno nije derbi).Pozdrav za sve Grobare!

sergioKV

pre 16 godina

Laganica! Pobedismo "hit" ove lige 15 razlike. Da nije odigrao poslednju cetvrtinu sa drugim timom i sa 40%, siguran sam da bi se ponovilo onih 36 razlike od pre 2 godine, ako ne i vise. Nadam se da ce ova pobeda zapusiti usta zvezdasicama za narednih 10 godina. A 2017. mozda napreduju i izvuku produzetke... Do tada ce Pekovic i ekipa da gaze i dalje!

bobanmkd

pre 16 godina

Ljudi,pazite ovo:na 7 razlike za Partizan,tri igraca C.Z.krecu u kontri,sami-samcati,na nasoj polovini nema nijednog igraca osim Pekovica pod kosem.Ovi se uplase verovatno koliko crno-belog dresa jos i vise Pekovici i sutnu(normalno i promase) TROJKU!?!?! Dule,u sledecem mecu stavi na centru Misu Tumbasa i opet ce ovi da izgube 20 razlike!A,vi slobodno menjajte ime u KK ONA SEZONA POSLE SLEDECE SEZONE!!!!!!!!

Darko

pre 16 godina

Rutinski. Eto Karadzicu, "Stoka"
vas nije dobila sa 30 razlike, ali samo zato sto je poslednju cetvrtinu igrao drugi tim !!! Dokle vise? Ovo vec postaje dosadno. I zamolio bih novinare da ovo vise ne nazivaju "veciti" derbi... deplasirano je...PARTIZAN SAMPION !!!

Miki

pre 16 godina

ХА ХА ХА ХА ХА ХА ХА !!!!
Ово дерби !?
Ма ајте молим вас!
Али овај тим КК "следећа сезона" има перспективу,али стварно тек следеће сезоне!

montenegro fans

pre 16 godina

koliko jos treba da se dokazuje da je PARTIZAN 10 puta bolji od CZ i da je titula sigurna,samo ovako nastavite,VOLIM PATIZAN...

pedja

pre 16 godina

Moji cigani, nemate pojma koliko mi znate ulepsati dan, odnosno vece. Na svu srecu pa smo pobedili, inace bi 15 dana brujali kako je doslo cigansko vreme, kako je sad pravi cas da osvojite prvenstvo i osetite sta znaci evropsko takmicenje. Mozete samo da sanjate, zivio PARTIZAN i hajmo DULE po novu titulu i TOP16.

PARTIZAN SAMPION!!!

SOUTH OF HEAVEN

pre 16 godina

GROBARI, BRACO, nemojte tako! Uozbiljite se! Imam jedan strucan komentar u vezi "derbija": HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!!!

C_Barkley

pre 16 godina

Ocekivano, malo teze nego sto sam ocekivao, ali nema veze. Mora mr. 007 da kalkulise malo, ipak uskoro igramo mnogo bitniju utakmicu.
Svaka cast Dulety na pripremi tima za ovakvu utakmicu samo 3 dana posle onog trilera u Francuskoj.
Pekovic je toliko dominantan da ne vredi o tome pricati.
Sve u svemu, zao mi je sto nisam mogao iskoristiti svoju sezonsku kartu danas nego sam morao ostati kuci u mracnom mi Kragujevcu.
Nema veze, prezivecu do srede nekako, ionako se lecim vec 10 dana od prosle utakmice protiv Barce.
U sredu mi iz sveg glasa 3h navijamo, nasi sa 110 svojih mogucnosti igraju. rezultat nebitan.
OSECAJ NEVEROVATAN
CENA: NEPROCENJIVO!!!

Jabbar

pre 16 godina

Zamolio bih ovdasnje medije, sve u cilju preciznog i verodostojnog informisanja javnosti, da prestanu da koriste izraz "derbi", a posebno "veciti", u najavama i izvestajima o kosarkaskim susretima izmedju KK Institucija i KKSS. Toliko.

Lika

pre 16 godina

E ako je ovo ta nova Zvezda onda mi se svidja,mnogo je smešnija nego do sad.Pa njih Nikola može da dobije da je sam na terenu i to za jedno poluvreme.
Rasti Zvezdo.....

Rade

pre 16 godina

...Ne razumem o cemu se ovde pise - Partizan - Zvezda u kosarci derbi?!!!Kakav derbi? Za Partizan ovo je i tako ce biti jos dugo, obicna trening utakmica, jer Zvezda vise od tri decenije u kosarci nije ni rival, a kamoli ravnopravan.U ostalom, Partizan je institucija, najvece sportsko drustvo od kojeg se uci...

Grobelar

pre 16 godina

KKSS sampion...al na "Kukovo leto"

p.s. Cak i ako Dule ne uspe da od Vranesa napravi respektabilnu peticu, na terenu i klupi je uvek potrebno imati "maskotu", neki vedri i simpa lik koji timu donosi srecu :)

Schwiza

pre 16 godina

Svim gledaocima koji su kupili ulaznicu za tribine bice vraceno po 150 dinara, a onima koji su kupili ulaznicu za parter po 250 dinara, jer je igrao samo jedan tim, a posmatraci su platili da gledaju dva.

djns

pre 16 godina

@marco-delija

"Ja sam vec rekao, ovo je Partizanov maksimum(mislim na poslednjih 20 dana)", ovo su tvoje reci sa kojima se ja ne slazem! Partizan je trenutno daleko od svoga maksimuma. Kao prvo zbog toga sto Tripkovic je i dalje daleko od igre koja se od njega ocekuje (otprilike 4 trojke, tj. 15 prosecnih poena po mecu), drugo, Kecman nije na svom nivou, nema konstantnost koja ga je krasila prethodne sezone(fali nam njegovih 10-tak poena i izmedju 5 0 10 skokova p outakmici). Iako svi plluju po Vranesu, i od njega ocekujem bolju igru. Vec se vidi napredak sto se tice igre u odbrani (kada je on u igri Partizan igra zonu i to je protiv Zvezde prilicno dobro islo) Kod njega je problem igra u napadu, ali i to ce biti bolje vremenom. Kao sto vi ocekujete stranca na poziciji petice, tako i mi ocekujemo na poziciji cetvorke (mislim da ce to biti oko nove godine, pogotovo ako se plasiramo ili nam plasman u TOP 16 bude izvestan). I konacno ocekujem poboljsanje igre Palasija koji ce smanjiti broj izgubljenih lopti vremenom i sigurno popraviti sut.
Tako da ne budes u zabludi da je Partizan odigrao nesto maestralno protiv Zvezde a da Zvezda nije imala vece. Pa Pekovic je odigrao samo 23 minuta, zamisli sta bi bilo da je igrao 38 kao sto je igrao u Evroligi.
Dobro si rekao da ces se nagledati svakakvih gluposti veceras na ovom forumu, ali tvoja izjava da Partizan igra na svom maksimumu je jedna od tih.

Selena-Grobarka KG

pre 16 godina

Da,da,da,odracete nas u subotu,samo,lepo rece jedan,koju subotu?!!Ma laganica!
Nego ovo meni uopste nije zanilmljivo,nema gurovica da divlja i podize atmosferu,daj nek se vrati da me malo nervira))
Tripkovic popravlja formu i samo,polako bez pritiska i ponovo ce biti najbolji.A onog Vranesa bolje vise da ne pusta u igru kad kod je lopta bila kod njega on je napravio glupost i cabe mu brate tolka visina kad ne zna da je iskoristi!Pekovic,kako smo vec navikli ove sezone,odlican,samo neka nastavi tako!Velickovic je isto dobar,kao i Kecman,poznat po kupljenju ostatka i naravno poentiranja!Palasio dobar,al mnogo bre gubi lopte.
Sve u svemu super su bili,bar nisam kidala zivce ko protiv Barse i Roana.Sad jos da se usresredimo na Panatinaikos i da pokusamo da ih malo dovedemo u red,ne bi bilo lose jel da?
Pozz za sve grobare!
Crno-bela boja mila...!
Partizan 4-ever!

vlado-GROBARI KARAKAJ SRPSKI GRAD

pre 16 godina

ja stvarno ne znam sta hoce komsije vise dovoljno je samo reci uzmi DULE NOVU (vise ne znam koju po redu)TITULU.
i KARAKAJ JE CRNO-BELI grad

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Волим га к'о ока два, молим се сваки дан за њега, за славни клуб свима знан... Београдски Партизан!
Текму не могу да коментаришем, нема сврхе, играчи су све рекли на терену, а Звездаше нећу да пецкам, јер немам више жеље, маште, нема више те еуфорије после победе, није то дерби као и пре, а и довољно је њима и овако тешко, где ћу још ја да има стајем на муку. :)) И није ми јасно зашто је Звездаша вечерас било само око 50! Тачно је да као бојкотују Гумену лигу, али зашто их је онда било око 3-4 хиљада на досадашњих утакмицама? Ваљда су и они схватили да нема сврхе да долазе на дерби. :))
Позз за Гробаре и Марка и КГ-а! :))

Sima

pre 16 godina

@Novica Velickovic
Dejanu Borovnjaku se skandira zato sto je on kao neka maskota ovog naseg kluba i svi znamo da kvalitetom nije kalibar za nas tim,ali bori se i veliki je Grobar,eto ti objasnjenja za skandiranje njegovog imena...

DjoleMaler

pre 16 godina

@Rudy
Rekoh ja tebi sinoc u gradu ko ce da pobjedi,a vi se meni smijete i zezate!jbg,tako je to kad skoro citav grad navija za zlezdu!I jos nesto,nisi jos priznao onaj kompleks,jbg nema veze!Posto sam kod druga gledao tekmu,bi mi malo cudno sto se na radujem toliko,ja sam mislio da je ovo derbi,ali sta ces!Valjda ce sledece sezone biti bolje!Drago mi je zbog Urosa,popravio se!!!

Rudy-vidimo se u gradu,moracu te zezati jbg sam si to trazio kad se mi zadrikivao!
A HTELA JE ONA DA POBJEDI SAMPIONA,AL NE IDE,AL NE IDE.....vise srece drugi put,a ja sad odoh da zezam ove cigane po gradu! Poz vraco GROBARI

Toma

pre 16 godina

Došli, vidjeli, pobjedili. Bravo za Duleta i sve igrače. Ovo je bio još jedan od mnogobrojnih treninga u Gumi ligi, pred pravu utakmicu u sredu protiv Panatenaikosa. Jedva čekam da vidim Partizan druge nedjelje uživo u Zagrebu u Guma ligi. Pozdrav za sve grobarke i grobare od navijača Partizana iz Zagreba.

whatever

pre 16 godina

Vec sam dva puta slao komentar o Zvezdinoj igri ali moderatori nisu hteli da ga puste.To je jedna prosecna ekipa od koje su mediji napravili senzaciju.Cela igra im zavisi od toga koliko ce trojki dati Kuk i Dragicevic a u odbrani su najgori u ligi.To se lepo videlo i veceras.
Sto se tice Partizana meni je najdraze to sto nismo odigrali nesto sjajno a opet smo ubedljivo pobedili.To je odlika velikih ekipa.Pekovica vise nije potrebno komentarisati,covek jednostavno razbija.Palasio preteruje,gubi mnogo lopti i pokusava neke nemoguce ulaze kao da je na treningu.Ali sredice to Dule na vreme.Opet je i pored toga bio medju najboljima.Novica jako dobar,nadam se da ce i Tripku napokon krenuti,mada nisam optimista po pitanju njegove igre.Mislim i da ce Milosevic biti dobro pojacanje.Vranes je imao par banani ali je opet tesko drvo.Ajde da ne koristi mnogo ekipi nego lik ladno i smeta nasim igracima.Veceg retarda ja duze nisam video.
U svakom slucaju prava rec koja opisuje vecerasnji derbi je RUTINSKI!

Schwiza

pre 16 godina

@ marko-delija
Razlog za pobedu Partizana je, bez zelje da nekoga potcenjujem, razlika u klasi izmedju ova dva tima u ovome momentu. Gledajuci uzivo ovu utakmicu, sve vreme sam imao utisak da Partizan moze napraviti razliku koliku god zeli..
A tvoj komentar da je ovo maksimum ove ekipe... Pa, to si napisao i pre desetak dana a ova ekipa igra jos malo bolje i sigurnije nego tada... A ne pominjuci to sto ce nekoliko igraca do kraja sezone vidno napredovati, zar stvarno ne vidis prostor za napredak kod ekipe koja je van suterske forme?
Ipak, pozdrav za rebe i kako sam vec jednom napisao, lepo je da volis i pratis kosarku, pa makar bio i sa pogresne strane..
Pozdrav za sve Grobare i cestitke ekipi!!!

petar srdanovic

pre 16 godina

@marko-delija
Na osnovu cega mislis da je ovo maksimum Partizana. U svakom timu su uvek moguca poboljsanja, na slobodnim bacanjima, rezonskijim trojkama, jos jedan kvalitetan centar...
Realno sam ocekivao mnogo bolju igru CZ, mnogo jaci otpor. I nije bio neki "derbi"

C_Barkley

pre 16 godina

@novica_velickovic: ne diraj Borovnjaka decko igra super za BCP 2 i trudi se uvek kao da mu zivot zavisi od toga. Slusa, uci bice jednog dana nadam se od njega igrac za starting 5.

expert

pre 16 godina

Dobro, ova pobeda nad "grupom gradjana Crvena Zvezda" ne znaci mnogo...kao ni 2 pobede na startu eurolige! I dalje pokazujemo gomilu slabosti...Nedostatak prave alternative za Pekovica,jos jedan igrac koji ce da "povuce" kada treba....da li Tepic ili Tripko ili neko ko trenutno nije u Partizanu...Tepic je pokazao da na poziciji 1 moze da odigra mnogo bolje nego prosle sezone te da je Dule od njega napravio ono sto je zeleo-univerzalca!!! Ipak, i pored dobrog izdanja pod kosevima, mislim da nam treba jos jedan igrac u rotaciji koji bi mogao da pokrije po potrebi pozicije 4 i 5....Neko je spomenuo Jovu Stanojevica...a jel moze neko mladji? Nije realno ocekivati Ercega...ali neka takav....e, onda bi mogli da budemo ,mogo jaki! Grupu koju imamo u euroligi mozemo da prodjemo ako je suditi po onome sto smo videli....ipak...treba ocekivati i oscilacije u igri, neki ne planiran poraz....povrede.....ma koliko smesno zvucalo poredjenje sa komsijama ali oni su konstantno obogaljeni povredama ili losom formom igraca...Milosevic, Jorovic i Aleksandrov su solidni igraci, imaju potencijal....ali ga u Zvezdi nece pokazati....Pogledajte samo Cedomira...Momak je bio sinonim za bezkorisnog igraca dok je igrao u komsiluku...a sada igra bitnu ulogu i doprinosi rezultatima sasvim solidnom igrom! Nadam se da i Dule deli moje misljenje...i da ce se nesto desiti po ovom pitanju!

Zeka-Peka

pre 16 godina

@kad je peka u krupnom planu

Peka ce bome da zaradi kesha pa ce biti i za plasticnu... A nema tih hirurga koji mogu ovakvu Zvezdu u basketu da dovedu u red.

mvp

pre 16 godina

Dokle vise KK SLEDECA SEZONA?!
Ja vec godinu i vise apelujem da promenite ime u KK SLEDECI MILENIJUM!
Krajnje je vreme stvarno da to i uradite

jordan13

pre 16 godina

ljudi, umesto sto gubite vreme objasnjavajuci musavima kosarku, idite na
http://euroleaguequiz.euroleague.net/50y_surv/europe_survey.htm i pomozite nasim asovima da dobiju zasluzeno mesto u istoriji !

Dragan

pre 16 godina

@FoRzA PxFxCx
Zvuci odlicno!Jos da smislis na ritam koje pesme bi se pevala i super!Grobari podrzite nas jer Dule je to zasluzio!Kad Zeljko ima svoju pesmu u Panatenaikosu,treba i Dule da je ima u NASEM Partizanu!

BANE KUMANOVO

pre 16 godina

Prvi put gledam na satelitu PARTIZAN zato sto RT Srbije ne prenosi najveci Srpski brend SRAMOTA.Sto se tice utakmice o maloj Zvezdi necu ni da pricam oni nisu dorasli SAMPIONU.PARTIZAN sjajan u vecem delu utakmice.Igra kosarku koja se sad forsira u EVROPI brza napad se mnogo brze zavrsava.U takvoj igri normalno je da ima i gresaka.Mislim da fali samo jedna trojka suter i eto nas u top16.Palasio odlican kad se uigra sa saigracima nema toliko da gresi u kontrama.Vranjes iako ga svi kritikuju vrsi posao svaka njegova blokada kontra.PEKOVIC i TEPIC njihova sezona.Ova ekipa imace i padove mozda vec protiv PANATENAIKOSA ili Cibone ali oni koji vole PARTIZAN moraju da podrze DULETOV rad zato sto definitivno zna ovaj posao.POZDRAV za sve koji vole PARTIZAN za druge se navija.

Plikuscht

pre 16 godina

@ (marko-delija, 3. novembar 2007 19:03):

Vec smo polemisali, ali kako vidim - opet cemo.

1. 'Ja sam vec rekao, ovo je Partizanov maksimum(mislim na poslednjih 20 dana).'
E, ja ne mislim. Kecman nije dostigao formu, Velickovic takodje, Tripkovic je u debelom minusu jos uvek, Vitkovac se tek uhodava, kao i Palasio (koji se privikava i na debelog i na klince i na evropsku kosarku), a Vranes ... tesko da moze gore.
Tako da, moj prijatelju, i te kako ovaj tim moze (i treba!) bolje od ovoga.

2. 'Nadam se da cemo napraviti dobar posao i dovesti dobro resenja na petici koliko sledece sedmice.'
Hmmm, da, vrlo lepo ... tako i mi mozemo da kazemo da se nadamo da ce doci pojacanje pa cemo biti jos bolji, zar ne? Kakav je ovo argument!?

3. 'Ovaj mec nije odraz kvaliteta jedne i druge ekipe, vec trenutna forma.'
Zanimljivo ... niste li vi (zvezdasi) danima pricali kako ste u super formi, kako imate skor 6-1, kako je tim preporodjen i 10 puta bolje/lepse igra od proslogodisnjeg, kako je Tadija bog, Omar cudotvorac ... sta bi sad!? Sada, posle grubog poraza, odjednom ispade da objasnjavate da niste u formi!? Da ... barem lepse zvuci, ako nista drugo.

4. 'Znam da je za grobare vazan svaki mec koji pobede, pa je za njih ovo realan pokazatelj odnosa kvaliteta!'
Ova izjava, dolazeci od navijaca jedne zvezde, a upucen au smeru KK Partizan - da nije smena bila bi zalosna. Narocito posle poslednjih 6 sezona ... mada tacnije, posle poslednjih 50-ak sezona, od momenta kada se sa betonskih terencica na otvorenom preslo na parket.

Ni rec od tebe o losim pojacanjima, o nestrucnom radu uprave i strucnog (da li je!?) staba, o nedostatku kvalitetnog rada sa mladjim kategorijama, o lakonskom i neodgovornom trosenju para, itd. ... o bilo cemu sto bi bila konstruktivna kritika sopstvenog kluba. Uporno gledanje u tudje dvoriste i izjave tipa 'e, da vam se neko povredi, bilo bi drugacije' je dosta mizerno, ziherasko i pojednostavljeno gledanje na stvari. Obaska i pakosno. A i za to postoji primer - sta bi pre par sezona kada nam je pola tima bilo povredjeno pola sezone - ko je i tada uzeo titulu?

No dobro ... vi kukajte sto dovodite povredjene igrace i cekajte da se nasi povrede, ako vam je to momenat za sansu. Sta drugo da vam se kaze ...

SaLe Nish

pre 16 godina

Na zadnjem sastanku najuticajnijih ljudi nase kosarke (prisutni su bili Gurovic, Slavnic , Zeravica , Kapicic ) jednoglasno je usvojeno sledece:
1. Partizanov trener Dule Vujosevic pocinje uvek sa jednom tehnickom greskom!
2. Partizan ulazi u bonus sa 2(dve) licne greske dog protivnicka ekipa sa 7(sedam)
3. Zadnjih 3(tri) minuta utakmice Partizan igra sa jednim igracem manje!
4. Slobodna bacanja Partizanovi igraci sutiraju sa linije za tri poena!
5.Partizanovi igraci izlaze iz igre sa dosudjene 4(cetri) licne greske!
6. U zadnjem minutu ako dodje do slobodnih bacanja Partizanovi igraci ih izvode drugom loptom takozvanom MEDICINKOM!
7.Svaki kos protivnicke ekipe dat u zadnjem minutu vazi se 3(tri) poena ma odakle bio dat!
Sve ove tacke doneli smo jednoglasno u cilju izjednacavanja Partizana sa drugim ekipama i da bi takmicenje bilo zanimljivije!

peka

pre 16 godina

marko-delija
Cudno je sta marketing moze da uradi sa decjim mozgom!
Inace svrha marketinga je da u ocima potrosaca stvori percepciju da je nas proizvod bolji od konkurentskog,iako to nemora biti tako.
Cudno je to kako se CZ predstavlja kao lider NLB,kao najbolja ekipa.....
Stalno su u iscekivanju Aleksandrova(a decko nije pokazao nista niti ce)Jorovica(a decko povredjen godinu i pol,pa da li ste svesni koliko ce njemu trebati da se vrati u kakvu takvu formu mozda isto toliko)Milosevic(videli smo prosle sezone)Stalno dolazeca 5(njega nismo videli prosle sezone).......
Ziveo partizan!!!

head hunteer

pre 16 godina

rutinska pobeda u utakmici bez brige...necu analizirati igru partizana...samo cu reci...slobodna bacanja..katastrofa na obe strane..i trojke takodje..mislim da bi chilleadersice sutirale bolje..heheh..tema...pera bozic...svi znammo da je on vojnik partizana i zadrti grobar..on je sasvim pristojan igrac..nego je mnogo lose sto ga dule koristi za ovakve zadatke..igra bez samopouzdanja..takodje je lose sto su i sudije u guma ligi pocele da mu sviraju nepostojece prekrshaje..pouceni sudjenjem iz evrolige,,jako losa stvar za peru..ali pero znaj da te svaki grobar voli ,ceni i postuje...bice bolje ..pokazi im da znash da pogodish 3,da udjesh pod kos..da sutnesh kada treba...grobari te vole...napred pero i pozz svim grobarima...idemo da demoliramo pao...forza kk partizan...

VELJA

pre 16 godina

Alo ljudi, sto toliko kudite Vranesa? Tek mu je 4-5 utakmica u dresu Partizana, vidi se da mu fali rutine i iskustva. Veceras je prvih 6 min odigrao sasvim solidno (pogotovo u odbrani), lupio je 3-4 banane Misanovicu, koji posle toga nije ni ulazio u reket. Toliko se oduzeo da je zazalio sto je postao dobitnik prestizne nagrade "lavlje srce":).

Vreme ce pokazati , ali mislim da ce Vranes svojih 10-15 min po mechu sasvim solidno iskoriscavati...Pozdrav!

Omni

pre 16 godina

U poslednjih desetak godina nisam gledao slabiju igru Partizana na jednoj utakmici protiv Zvezde. Bezbroj prodatih lopti, promasenih suteva, pogresnih dodavanja, glupih faulova... i pored svega toga nisu nas samo pobedili, nego su nas RAZVALILI ko beba zvecku. Stvarno mi nije jasno sta se desava sa nasim igracima? Zbog cega su skoro svi veceras bili uplaseni, kao da igraju protiv Bulsa sve sa Dzordanom u sastavu. Tadija bled kao krpa, Misanovic iz bacanja ni do obruca da dobaci... ma da ne komentarisem dalje, samo se jos vise nerviram.
Ipak, posle ove utakmice par stvari je malo jasnije. Pod jedan, sad znamo zasto su doveli ono drvo od Vranesa, da bi se izivljavao rampama iskljucivo nad nasim centrima; pod dva, prodali su nam foru da Palasio ne moze ni konstrukciju kosa da pogodi. I ne moze, pogadjao je uglavnom trojke; pod tri, oni su TIM koji se tako i ponasa i igra, a mi smo, na zalost, grupa PROSECNIH igraca od kojih vecina uopste ne bi bila losa za neki Srpskoligaski klub. I nista se nece promeniti povratkom Jorovica, Aleksandrova, Milosevica, dovodjenjem Jao Mileta (ne daj boze, mada, zasto i mi ne bi imali svoj balvan) i dalje cemo ostati "komsinica za sledecu sezonu", kako me vec dugo zezaju svi prijatelji, navijaci onih.
Idem da se zavucem u neku rupu i da odbolujem ovo od veceras, a najgore od svega je sto sam svestan da ce mi se ovo desavati jos puno puta ove sezone. (e da je bar samo ove...)
P.S. Nikoli Pekovicu svaka cast na kosarkaskoj igri (ne samo veceras).

PFC Girl

pre 16 godina

Da volim CRNO-BELE ponosno kazem svima , VOLIM to slavno ime i divim se samo njima . Na svetu nista vece ne moze da postoji nego sto je nasa ljubav prema CRNO - BELOJ boji . Ljubav prema klubu ne moze da prestane , dok zivim pevacu njemu VOLIM TE PARTIZANE ! Ja VOLIM PARTIZANA i svakog novog dana , kucace srce moje za CRNO - BELE boje ! ! !

mvp

pre 16 godina

@ kad je peka u krupnom planu

A onda sigurno ugasis tv kad je Misanovic-JEDINICA RUZNOCE u kadru (i to ne u krupnom planu, dovoljno je samo malo da ga uhvate)

Jedino Aleksandrov u KK Sledeci Milenijum malo popravlja prosek lepote, ostali su ruzni za medalju!

Vuk

pre 16 godina

Rutinska pobeda. Iznenadjujuce, obzirom da Zvezda ove godine igra mnogo bolje nego prosle, ali uzroke treba traziti ili u tome sto je sama liga slabija nego prosle godine (pa su ekipe ujednacenije) ili je Partizan konacno pronasao "hemiju" tima koja donosi dobre rezultate.

Vec sam rekao da Partizan ima mnogo borbeniji tim nego prosle godine-otisli su kamings (prejaki individualac), Drobnjak (iskusan, ali je drugu polovinu prvenstva "ladio" na trojci), Bakic (poluigrac, slabiji cak i od svog brata), Perovic (lucidan, kvalitetan, ali nije "razbijac" i bez pobednickog je mentaliteta) i Bogdanovic (bez srca, igrac koji se jednostavno nije uklopio u Duletov nacin rada). Zbog toga smo svi mi bili u zabludi da Partizan ove godine ima slabiji tim nego prosle. Na srecu, pogresili smo (i ja, priznajem). Ovaj tim ima veliko srce (i pobednicki mentalitet, a bogami i iskustvo) iako je izuzetno mlad. Upravo u ovoj sezoni se pokazuje sta znaci to sto igramo Evroligu 6. put za redom...

Sto se same utakmice tice, bila je neizvesna samo u prvoj i do polovine druge cetvrtine. Posle toga, Zvezda je samo na pocetku trece cetvrtine prisla na -3 (cini mi se) i to je sve. Ostalo vreme je dominirao Partizan, koji je odigrao gotovo celu poslednju cetvrtinu kao na treningu-raszigravali su se igraci koji inace nesto manje igraju. Tako smo imali prilike da vidimo koliko Tripkovic nije u formi i koliko zapravo tesko podnosi pritisak. Nadam se da ce ovih 11 poena okrenuti taj negativni mehanizam u njegovoj glavi i da ce prellomiti i dati ono sto se vec duze ocekuje od njega. Dobitak iz te price je to sto smo videli i Milosevica, za koga, zbog dobre igre Cede i kredita koji ima Kecman, nismo do sada videli dovoljno da bi se nesto o njemu moglo reci. Decko ima fantasticne predispozicije! Odlicno se krece, jak je, po prirodi nije preteran stegnut. On ce tek pokazati koliko vredi. Vranjes-suvisno je bilo sta reci izuzev-"vrebalica" (balvan). Ko razume. shvatice sta sam zeleo da kazem. Ovo je realan odnos snaga (a bice i kada se oporave zvezdini povredjeni igaci), zato sto se Partizan dosta spustio gas i dzentlmenski dozvolio Zvezdi da smanji na pristojnu razliku, inace, da je ispracena tendencija, lako je moglo biti i 30 razlike.

Za kraj, ako pricamo o dolazecim igracima (tj. pojacanjima), zaista bi bilo lepo videti jednog dobrog igraca pod kosem u Partizanu (ne mora da bude 5ica, samo da moze da igra pod kosem:))!

Pozz

mali veseljace...

pre 16 godina

@ marko delija

Ti bas nista nisi naucio prethodnih 6 godina, i o tome kako i na koji nacin Dule tempira i dize formu za play off.

Jorovic standardan??? Pa taj decko nece ni zaigrati za zvezdu. A sto se tice Milosevica, neko vec rece, taj ce igrati 5 do 10 min.

Mi cemo imati padove u igri, ali ja ne sumnjam da ce Dule sve to da dotera u red kad bude trebalo. I ne zaboravi na izjavu Grega Popovica: "Nikada ne potcenjujte srce sampiona". Ali vi ne znate o kakvom je srcu rec...

DuxPfC

pre 16 godina

Cuo sam proverenu informaciju da ce Crvena Zvezda posle sezone 2167 najverovatnije pokrenuti projekat EVROPSKA ZVEZDA, samo kazu plase se nekog buckastog, procelavog, sto im neda titulu pa ne moogu da krenu sa projektom...!!!??? UZMI DULE 10001 TITULU!!!

Mrmot

pre 16 godina

.....Pozdrav od Splicana, nije mi jasno zasto fanovi Partizana toliko nadobudno i ruzno larmaju protiv Zvizde i svi drugi klubova u NLB. Mozda igrate najbolji basket ali nisan siuran da cete sve i dobit.
U litru Dalmoskog crnjaka da sutra Zvizda dobija. Gledacu na Fox-u to!
Pozdrav braco Srbi!!!
(KUKOC, 2. novembar 2007 14:53)

E Kukoc, ja donosim meze....ima neke ribe?

Milan

pre 16 godina

Reche El Gordo u komentaru na vest da je Zvezda pobedila Cukaricki:
"Decko,imas svoj klub,prati ga,navijaj i ne lupetaj.Pusti prvaka Evrope i Sveta na miru,resice on svoje probleme.Tikvica jos mirise."

DOKLE VISE TA 1991!?

Da li si negde medju ovim komentarima pronasao godinu kada ja PARTIZAN osvojio Evropu u kosarci?

Ne! Mi nismo izkompleksirani!

MI SMO PARTIZAN

Grobari Istok

pre 16 godina

@Cvija

Cvijo, jadni Cvijo. Mi euforicni kada dobijemo Zvezdu? Pa, covece, sto se rezultatske neizvesnosti tice za nas je to isto kao kada dobijemo Siroki (mada sa Zvezdom imamo bolji skor). Izgleda da cete najzad umreti od muke.

wlado

pre 16 godina

ovi komentari su sjajni, umro sam o' smeha, svaka cast, grobari imaju smisao za humor

svaka cast, partizan je institucija, a vi kako te?

Vlada-PFC

pre 16 godina

Ko ubuduće ovo SPRDANJE PARTIZANA sa totalno nedoraslim protivnikom (i ovaj put identično kao i svih proteklih godina i decenija!) nazove samo "derbijem" (a kamoli "večitim derbijem"!) - neka mu se glas osuši (ako tu glupost izgovori) ili mu se ruka ukoči (ako tu glupost napiše)!!!

Red Star Killer

pre 16 godina

Cestitam mom Partizanu, najboljem basketball klubu svih vremena. Zvezda ima dobar tim, ali za drugo mesto i uleb kup.
Pozdrav za sve prave Grobare (one koji ne pljuju kada dobijemo jednu Barselonu u zadnjim sekundama).

Contractor

pre 16 godina

NE bih mnogo da pricam o utakmici, ko je gledao sve mu je jasno.
Samo zelim da Cvijin komentar (br. 156) predlozim za HIT MESECA :o)
Ovako nesto ne moze svako da izvali, moras da budes mnogo talentovan...

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

@Dragan

...Crno-bela boja mila...
to bi mogla da bude ,,podloga''.
Ma bice jos ideja i predloga Grobari su to skrpicemo zajedno nesto za DULETA!!!

pape

pre 16 godina

Tomo Grobare,ja sam isto navijac Partizana iz Zagreba pa mi se javi da se nadjemo i zajedno odemo na tekmu protiv Cibone.Ovo je moj mail:m_stantic@yahoo.com...
Opet pregazili jadnu Zvezdicu,nista novo,melji i dalje Partizane moj...

Branislav Radovic

pre 16 godina

@kosta 1703
Svaka cast za onaj vic o pekovicu,sjajan je, i odrazava razliku izmedju PARTIZANA i kk s.sezona :):):):):)
P.S. Odavno se nisam sladje nasmejao:)

kukoc

pre 16 godina

e,@MRMOT
Ma da bi ja tu litru, onako iz gusta, ali nisan u prilici, hocu kazat, daliko san, no bice i to jednog lipog dana, kada budem moga moju momcad pratit na tekmi u bgd. Lip pozdrav za fanove kosarke na prostoru ex Juge.

VukSrbin

pre 16 godina

Marko-delija(to mu je valjda akademsko zvanje), Cvija i sl.

Stvarno nemam ništa protiv tako duboko misaonog poznavanja košarke... Ali ako U UBEDLJIVO NAJSLABIJOJ IGRI OD POČETKA PRIPREMNOG PERIODA bude ovolika razlika (ukočena i veća da vas STOKA ne razbije sa 30 razlike)i MI NE MOŽEMO BOLJE (a svaku prethodnu smo odigrali bolje) onda mislim stvarno...

NEGO, KO JE ZA PETICIJU DA SE POTPUNO IGNORIŠU KOMENTARI VRSNIH POZNAVALACA KOŠARKE IZ KKSS NEKA PODRŽI OVAJ KOMENTAR...

I kako reče jedan genije: Sve je isto samo milana nema (prokom trefl 0 od 2 a milanče NAJVEĆI DELIJA SVIH VREMENA KOJI JE PRVO LJUBIO GRB PARTIZANA NAJBOLJI STRELAC... mislite o tome)...

Dimitrije, Bg

pre 16 godina

@ Rale

Micu Berica sam video prosle nedelje na treningu u Hali sportova NBG, sa nekim klincima, ne znam koji je klub u pitanju.

Ivan

pre 16 godina

To sto pobedjujemo Zvezdu,nije nista novo,jer pred pocetak utakmice samo je pitanje sa koliko razlike ce se zavrsiti utakmica.NLB liga ipak nije pravi pokazatelj snage Partizana,vec Evroliga.Ipak za takav vid takmicenja,nema mesta Vranjesu i njemu slicnima.Sto se Pekovica tice ovo je definitivno godina sazrevanja kao igraca jer ovo nije onaj isti igrac od prosle sezone.To sto nece igrati za Srbiju jeste velika steta ali momak je ipak rodjen u C.Gori i treba ga razumeti i maksimalno ispostovati njegovu volju.BRAVO NIKOLA SAMO NAPRED