Sreda, 31.10.2007.

11:12

Saša Pavlović ostaje u Klivlendu

Izvor: B92

Saša Pavloviæ ostaje u Klivlendu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

24 Komentari

Sortiraj po:

hayabusa

pre 16 godina

Sto se primate ljudi,od Pavlovica cete gledat samo razglednice iz Amerike,ne mislite valjda da ce doci da vam igra kvalifikacije za evropsko?!Covjek je izabrao Srbiju samo radi olimpijskih igara jer bi tu sebi najbolje podigao NBA cijenu.Posto su se Cica,Moka & moskitosi postarali da OI gledate na TV-u,Pavlovica cete gledati samo u Klivlendovom dresu.Kao satisfakciju imate ono "from Serbia" kad ga najavljuju pred NBA meceve.

Kale

pre 16 godina

Alo, junaci, Vi ste veci Srbi nego mi u Srbiji i od toga ne mozete pobeci, pa ma kako se deklarisali. Bruko ljudska, menjajte pamet ili proterajte NJegosa iz vaseg bita!

valjevac

pre 16 godina

moradoh i ja da se umesam u prepucavanje....
jeli budvanine, gde je rodjen Ivan Rakitic? a gde Dzo Simunic, a Mladen Petric... e vidis, oni su HRVATI rodjeni u SVAJCARSKOJ, Simunic u Australiji, pa igraju za HRVATSKU! alo zemljak! za HRVATSKU! e pa tako i Pavlovic, mozda se oseca kao Srbin pa za tu repku i igra... razmisli malo o ovome...
nisu svi koji zive u tvojoj crnjoj gori CRNOGORCI! ne znam da li znas? kao sto ni svi koji se rode u Srbiji nisu Srbi... vec ima i Madjara, i Rusina, i Hrvata itd, da se ostali ne uvrede sto ih ne nabrojah! toliko!

djole

pre 16 godina

Montenegro o cemu ti pricas. Holden igra za Ruse, pa sta. U pitanju su takmicarske ambicije. Sa Montenegro reprezentacijom nikad nece igrati neko znacajnije takmicanje, a ako bude i igrao neko EP, bice topovska hrana. U ostalom Srbin je (iz Crne Gore), kao i sto si verovatno ti, pa i nije mnogo promasio ako igra za reprezentaciju drzave koja se zove Srbija. Po tvojoj logici bi onda Radmanovic trebao da igra za BiH, Stojakovic za Hrvatsku, pa cak i Sinisa Mihajlovic je trebalo po toj logici da igra za Hrvatsku. Po mom misljenju bilo koji srpski sportista ima pravo da se opredeli za koju ce od dve srpske drzave da igra, Srbiju ili Crnu Goru, i za koju god da se opredeli nema mu se sta zameriti.

nigger

pre 16 godina

Dobio je i više nego što realno vredi.Sam je kriv ako ove sezone bude imao podredjeniju ulogu u timu.Umesto da potpiše ugovor i na manju sumu i bude celu predsezonu sa timom i samim tim se bolje spremi za sezonu i prakticno time uloži u neki sledeći ugovor,on se ku..i kao malo mu 12 miliona,a narod u njegovoj zemlji nema ni za hleb!!!
Ne voli on košarku...

Nemanja

pre 16 godina

Montenegro bajo glupo je stvarno raspravljati i pljuvati nekaog zato sto je odlucio da igra za jednu od zemalja... to je kao kad bi mi u Srbiji pljuvali Cabarkapu koji je rodjen u Zrenjaninu sto je resio da igra za CG. To je njihov izbor i to treba postovati. A takodje treba uzeti u obzir i to sto recimo Pavlovic verovatno ima i takmicarske ambicije pa kapira da je bolje da igra za Srbiju koja je verovatno bolja od CG u trenutno a rtecimo Cabarkapa ima zelju da se vrati iz mrtvih... Pozz bez ljutnje sportr treba da spaja ne da razdvaja...

Aki

pre 16 godina

Pa Crna Gora se busala samoopredeljenjem kada je bio referendum...sto ti sada toko smeta da covek koji se deklarise kao Srbin igra za Srbiju??? Nije mi jasno. Ne zaboravi ishod referenduma. Nemozes ti skoro 50% ljudi da teres na silu na nesto za sta su bili PROTIV.

Ozren

pre 16 godina

Pa dobro ne igra za svoju zemlju ali zato igra za svoj narod. Da se i ostali crno gorci predstavljaju kao srbi onda bi sigurno igrao za tu zemlju. Ovako Sasa igra za srpski narod iz bilo kakve zemlje - Srbija, Hrvatska, Bosna, CRNA GORA itd. Po vasem misljenju bi Pedja Stojakovic trebao da igra za HRVATSKU!

Aca

pre 16 godina

@Bojan
O "podrsci" Lebrona i njegovoj eventualnoj umesanosti, tj. uticaju koje su njegove izjave imale na to da uprava Klivlenda potpise ugovor sa Sasom Pavlovicem, sudim na osnovu izjava koje prenose mediji ukljucujuci i ovaj. Ipak je Lebron No. 1 u Klivlendu (verovatno i sire) i nije bas da se ne obraca paznja na njegove izjave. Ne kazem da je to bilo od presdunog znacaja. Po meni je mnogo bitnije da Lebron tu podrsku pokaze na terenu. Sto se tice ugovora, mislim da je srazmeran onome sto Pavlovic u ovom trenutku realno moze da pruzi, a da li takav ugovor ima najmanje 100 NBA igraca to ne znam .. . verovatno ima. Ali zasto je to na kraju krajeva i bitno. Pavlovic i njegov menadzer su pokusali da uzmu najvecu mogucu cifru i samo oni znaju da li su u tome uspeli. U svakom slucaju Saletu sve najbolje!

Vlada

pre 16 godina

Sve cestitke Dragovicu, jedno veliko uaaaa Montenegru. Ti decko nemas pametnija posla nego da ovde dolazis i provociras? Blago tebi i ljudima oko tebe... Sa svakim likom i komentarom poput tebe i tvojih sve mi je draze i draze sto smo sada sdva sveta.

budvanin

pre 16 godina

Dragovicu sigurno ti ne bi bilo milo da Nikola Zigic igra za Makedoniju,Predrag Stojakovic za Rumuniju, Ivan Miljkovic za Bosnu... Prema tome razmisli ti malo o tome a ja tvrdim da je Sasha Pavlovic izdajica jer nema nikakve veze sa Srbijom niti je tamo stvoren kao igrac. Ne treba da zvizdis Burzu,niti Prekovicu isto kao sto ni ja ne treba da zvizdim Srbima koji igraju za Zetu u fudbalu,Buducnost u odbojci... Ali to nije isti slucaj jer Burzo igra za svoju zemlju a PAVLOVIC ZA TUDJU!

andro

pre 16 godina

Pare za koje je Pavlovic potpisao su: 4.7 M$ za prvu, 5.3 M$ za drugu i garantovano 2 M$ (u slucaju buyouta) ili 6 M$ za trecu sezonu. Po mom misljenju malo vise nego sto vredi. Tamo igrace placaju dobrim delom na osnovu statistike, a Sasine kolone su (sem koseva) prazne - na stranu sto je to dobrim delom zbog specificne uloge koju u timu ima.
Prvi meseci sezone nisu toliko bitni. Treba ocekivati da ce Sasa da propusti otvaranje protiv Dallasa veceras, na gostujucoj turneji (6 meceva) da uglavnom sedi na klupi, a posle toga da se vrati u rotaciju (mahom zbog toga sto je propustio celu predsezonu i ucenje novog napada koji igraju). Da li ce da se vrati u startnu petorku ili da bude 6-7mi covek ostaje da se vidi, meni pre deluje ovo drugo, Gibson je u plej-ofu pokazao puno, treba ocekivati da mu daju sansu da se razvije. Sto znaci da se Hughes vraca na SG (mada im to nije bas sjajno funkcionisalo u pred sezoni). Klivlend ima ogroman problem na bekovskim pozicijama i Sasa taj problem pravi samo nesto manjim. Na zalost ulozili su pare u Hughesa i time sebe osudili na to da do dobrog PGa mogu da dodju samo cudnim spletom okolnosti (npr. da se Gibson razvije u istog, sto niko stvarno ne ocekuje). Hughes naravno nije PG i tu poziciju ne zna da igra (petorka od prosle sezone sa njim i Sasom na bekovskim pozicijama je bila iz ocaja). Sa Hughesom i Sasom kao starterima na bekovskim pozicijama, Klivlend je ozbiljno limitiran u napadu.

Bojan

pre 16 godina

@Aca
Ima toliko veliku podrsku u Lebronu da su mu prvo rekli da je slobodan.Volim sto je ostao u Kavalirsima,jer im je po mom misljenju potreban(imaju slab tim),ali opet dobio je malu sumu posle mnogo natezanja.Bolji ugovor od njega,garantujem ima bar 100 NBA kosarkasa.

andro

pre 16 godina

Dobro je za Pavlovica sto je potpisao ovaj ugovor, istina bilo bi bolje da je to uradio pre par nedelja. Ovako je propustio pred sezonu, kao i prvu utakmicu sezone (danas) i bice mu teze da se vrati u prvu petorku. Pare koje je dobio su vise nego dobre i tesko da bi bilo gde dobio vise. Njegov menadzer je poznat po tome sto pregovara nemilosrdno i obicno izvuce pare za svoje klijente (na stetu klubova) tako da je dobro da se sve dobro zavrsilo. Bilo bi lepo za Klivlend da potpisu i Varejao-a (nude mu nesto reda 6-7 M$ za prvu sezonu, a on trazi 10, sto ne vredi ni u ludilu).

Dragovic

pre 16 godina

@Montenegro
Ja zaiste ne razumem ljude poput tebe. A sta mislis da gledas malo u svoje dvoriste. Koliko da je - tvoje je. Za tim si verovatno ceznuo vec 90-ak godina a "pokoljenja predaka sto se o jadu zabavise i trpese pod uzdama Srbije" se ponose tobom. I svih ovih godina si verujem sa gnusanjem gledao na recimo Paspalja dok je sa Saletom (onim drugim) i Divcem uzimao medalje i (sto da ne napisem)dizao tri prsta. Ili mozda na Vuju sa Butulijom, Skrbicem i bracom Perunicic. I da ne nabrajam dalje .. Al' nije to vise tema. Dokle ide ta degeneracija? Jel' ja sada treba isto tako nesto da napisem o Pekovicu, Vujosevicu .. . da ne pominjem mesetarenja po fudbalu i ostalim sportovima. Treba li da zvizdim Burzi i osudjujem? Treba li da ne gledam Partizan u kome vam se uigravaju reprezentativci? Ja kazem, svaka im cast, odlicni su igraci (dobro onaj visi je diskutabilan) ali momci svaka cast, samo napred! Bolje bi bilo da se uzmete "upamet" gledate svoja posla a svoje frustracije ostavite na za neko drugom mestu. Ovo je pre svega sportski sajt.
Nadam se da ce moderatori objaviti ovaj komentar. Ovo je samo kriticki osvrt na komentare u kojima se nipodastavaju igraci rodjeni u CG a koji su se odlucili da igraju za SRB (ili su bar izrazili takvu zelju). Nije mi bila namera da negog vredjam. Razmislite o ovome sto sam napisao.

Montenegro

pre 16 godina

Uh, sad mi je lakse. Sad ce covjek da se posveti skroz kosarci i srpskoj reprezentaciji. Ima sa njim na 2-3.ci da razbijate po Pekingu i okolini.
Jos ako Moka ostane selektor... Odmah saucesce da vam izjavim.

E viiiiva Mooonteneeegro

Aca

pre 16 godina

Necu sada da pametujem, ali realno je bilo da potpisu ugovor sa Saletom. Imao je solidnu sezonu iza sebe, pokazao da moze i da zna. Ima veliku podrsku u Lebronu i to bi trebalo da mu bude jos veca stimulacija u ovoj sezoni. Ostaje mrlja na reprezentatvinom planu, videccemo sta ce biti dalje .. . Sale sve najbolje, i ove godine da te gledamo u finalu a nadam se i u dresu Srbije - kad se ovde neke stvari dovedu na svoje mesto.

Dragovic

pre 16 godina

@Montenegro
Ja zaiste ne razumem ljude poput tebe. A sta mislis da gledas malo u svoje dvoriste. Koliko da je - tvoje je. Za tim si verovatno ceznuo vec 90-ak godina a "pokoljenja predaka sto se o jadu zabavise i trpese pod uzdama Srbije" se ponose tobom. I svih ovih godina si verujem sa gnusanjem gledao na recimo Paspalja dok je sa Saletom (onim drugim) i Divcem uzimao medalje i (sto da ne napisem)dizao tri prsta. Ili mozda na Vuju sa Butulijom, Skrbicem i bracom Perunicic. I da ne nabrajam dalje .. Al' nije to vise tema. Dokle ide ta degeneracija? Jel' ja sada treba isto tako nesto da napisem o Pekovicu, Vujosevicu .. . da ne pominjem mesetarenja po fudbalu i ostalim sportovima. Treba li da zvizdim Burzi i osudjujem? Treba li da ne gledam Partizan u kome vam se uigravaju reprezentativci? Ja kazem, svaka im cast, odlicni su igraci (dobro onaj visi je diskutabilan) ali momci svaka cast, samo napred! Bolje bi bilo da se uzmete "upamet" gledate svoja posla a svoje frustracije ostavite na za neko drugom mestu. Ovo je pre svega sportski sajt.
Nadam se da ce moderatori objaviti ovaj komentar. Ovo je samo kriticki osvrt na komentare u kojima se nipodastavaju igraci rodjeni u CG a koji su se odlucili da igraju za SRB (ili su bar izrazili takvu zelju). Nije mi bila namera da negog vredjam. Razmislite o ovome sto sam napisao.

Aca

pre 16 godina

Necu sada da pametujem, ali realno je bilo da potpisu ugovor sa Saletom. Imao je solidnu sezonu iza sebe, pokazao da moze i da zna. Ima veliku podrsku u Lebronu i to bi trebalo da mu bude jos veca stimulacija u ovoj sezoni. Ostaje mrlja na reprezentatvinom planu, videccemo sta ce biti dalje .. . Sale sve najbolje, i ove godine da te gledamo u finalu a nadam se i u dresu Srbije - kad se ovde neke stvari dovedu na svoje mesto.

Vlada

pre 16 godina

Sve cestitke Dragovicu, jedno veliko uaaaa Montenegru. Ti decko nemas pametnija posla nego da ovde dolazis i provociras? Blago tebi i ljudima oko tebe... Sa svakim likom i komentarom poput tebe i tvojih sve mi je draze i draze sto smo sada sdva sveta.

Montenegro

pre 16 godina

Uh, sad mi je lakse. Sad ce covjek da se posveti skroz kosarci i srpskoj reprezentaciji. Ima sa njim na 2-3.ci da razbijate po Pekingu i okolini.
Jos ako Moka ostane selektor... Odmah saucesce da vam izjavim.

E viiiiva Mooonteneeegro

Kale

pre 16 godina

Alo, junaci, Vi ste veci Srbi nego mi u Srbiji i od toga ne mozete pobeci, pa ma kako se deklarisali. Bruko ljudska, menjajte pamet ili proterajte NJegosa iz vaseg bita!

Ozren

pre 16 godina

Pa dobro ne igra za svoju zemlju ali zato igra za svoj narod. Da se i ostali crno gorci predstavljaju kao srbi onda bi sigurno igrao za tu zemlju. Ovako Sasa igra za srpski narod iz bilo kakve zemlje - Srbija, Hrvatska, Bosna, CRNA GORA itd. Po vasem misljenju bi Pedja Stojakovic trebao da igra za HRVATSKU!

Nemanja

pre 16 godina

Montenegro bajo glupo je stvarno raspravljati i pljuvati nekaog zato sto je odlucio da igra za jednu od zemalja... to je kao kad bi mi u Srbiji pljuvali Cabarkapu koji je rodjen u Zrenjaninu sto je resio da igra za CG. To je njihov izbor i to treba postovati. A takodje treba uzeti u obzir i to sto recimo Pavlovic verovatno ima i takmicarske ambicije pa kapira da je bolje da igra za Srbiju koja je verovatno bolja od CG u trenutno a rtecimo Cabarkapa ima zelju da se vrati iz mrtvih... Pozz bez ljutnje sportr treba da spaja ne da razdvaja...

Aki

pre 16 godina

Pa Crna Gora se busala samoopredeljenjem kada je bio referendum...sto ti sada toko smeta da covek koji se deklarise kao Srbin igra za Srbiju??? Nije mi jasno. Ne zaboravi ishod referenduma. Nemozes ti skoro 50% ljudi da teres na silu na nesto za sta su bili PROTIV.

djole

pre 16 godina

Montenegro o cemu ti pricas. Holden igra za Ruse, pa sta. U pitanju su takmicarske ambicije. Sa Montenegro reprezentacijom nikad nece igrati neko znacajnije takmicanje, a ako bude i igrao neko EP, bice topovska hrana. U ostalom Srbin je (iz Crne Gore), kao i sto si verovatno ti, pa i nije mnogo promasio ako igra za reprezentaciju drzave koja se zove Srbija. Po tvojoj logici bi onda Radmanovic trebao da igra za BiH, Stojakovic za Hrvatsku, pa cak i Sinisa Mihajlovic je trebalo po toj logici da igra za Hrvatsku. Po mom misljenju bilo koji srpski sportista ima pravo da se opredeli za koju ce od dve srpske drzave da igra, Srbiju ili Crnu Goru, i za koju god da se opredeli nema mu se sta zameriti.

hayabusa

pre 16 godina

Sto se primate ljudi,od Pavlovica cete gledat samo razglednice iz Amerike,ne mislite valjda da ce doci da vam igra kvalifikacije za evropsko?!Covjek je izabrao Srbiju samo radi olimpijskih igara jer bi tu sebi najbolje podigao NBA cijenu.Posto su se Cica,Moka & moskitosi postarali da OI gledate na TV-u,Pavlovica cete gledati samo u Klivlendovom dresu.Kao satisfakciju imate ono "from Serbia" kad ga najavljuju pred NBA meceve.

andro

pre 16 godina

Pare za koje je Pavlovic potpisao su: 4.7 M$ za prvu, 5.3 M$ za drugu i garantovano 2 M$ (u slucaju buyouta) ili 6 M$ za trecu sezonu. Po mom misljenju malo vise nego sto vredi. Tamo igrace placaju dobrim delom na osnovu statistike, a Sasine kolone su (sem koseva) prazne - na stranu sto je to dobrim delom zbog specificne uloge koju u timu ima.
Prvi meseci sezone nisu toliko bitni. Treba ocekivati da ce Sasa da propusti otvaranje protiv Dallasa veceras, na gostujucoj turneji (6 meceva) da uglavnom sedi na klupi, a posle toga da se vrati u rotaciju (mahom zbog toga sto je propustio celu predsezonu i ucenje novog napada koji igraju). Da li ce da se vrati u startnu petorku ili da bude 6-7mi covek ostaje da se vidi, meni pre deluje ovo drugo, Gibson je u plej-ofu pokazao puno, treba ocekivati da mu daju sansu da se razvije. Sto znaci da se Hughes vraca na SG (mada im to nije bas sjajno funkcionisalo u pred sezoni). Klivlend ima ogroman problem na bekovskim pozicijama i Sasa taj problem pravi samo nesto manjim. Na zalost ulozili su pare u Hughesa i time sebe osudili na to da do dobrog PGa mogu da dodju samo cudnim spletom okolnosti (npr. da se Gibson razvije u istog, sto niko stvarno ne ocekuje). Hughes naravno nije PG i tu poziciju ne zna da igra (petorka od prosle sezone sa njim i Sasom na bekovskim pozicijama je bila iz ocaja). Sa Hughesom i Sasom kao starterima na bekovskim pozicijama, Klivlend je ozbiljno limitiran u napadu.

budvanin

pre 16 godina

Dragovicu sigurno ti ne bi bilo milo da Nikola Zigic igra za Makedoniju,Predrag Stojakovic za Rumuniju, Ivan Miljkovic za Bosnu... Prema tome razmisli ti malo o tome a ja tvrdim da je Sasha Pavlovic izdajica jer nema nikakve veze sa Srbijom niti je tamo stvoren kao igrac. Ne treba da zvizdis Burzu,niti Prekovicu isto kao sto ni ja ne treba da zvizdim Srbima koji igraju za Zetu u fudbalu,Buducnost u odbojci... Ali to nije isti slucaj jer Burzo igra za svoju zemlju a PAVLOVIC ZA TUDJU!

valjevac

pre 16 godina

moradoh i ja da se umesam u prepucavanje....
jeli budvanine, gde je rodjen Ivan Rakitic? a gde Dzo Simunic, a Mladen Petric... e vidis, oni su HRVATI rodjeni u SVAJCARSKOJ, Simunic u Australiji, pa igraju za HRVATSKU! alo zemljak! za HRVATSKU! e pa tako i Pavlovic, mozda se oseca kao Srbin pa za tu repku i igra... razmisli malo o ovome...
nisu svi koji zive u tvojoj crnjoj gori CRNOGORCI! ne znam da li znas? kao sto ni svi koji se rode u Srbiji nisu Srbi... vec ima i Madjara, i Rusina, i Hrvata itd, da se ostali ne uvrede sto ih ne nabrojah! toliko!

nigger

pre 16 godina

Dobio je i više nego što realno vredi.Sam je kriv ako ove sezone bude imao podredjeniju ulogu u timu.Umesto da potpiše ugovor i na manju sumu i bude celu predsezonu sa timom i samim tim se bolje spremi za sezonu i prakticno time uloži u neki sledeći ugovor,on se ku..i kao malo mu 12 miliona,a narod u njegovoj zemlji nema ni za hleb!!!
Ne voli on košarku...

andro

pre 16 godina

Dobro je za Pavlovica sto je potpisao ovaj ugovor, istina bilo bi bolje da je to uradio pre par nedelja. Ovako je propustio pred sezonu, kao i prvu utakmicu sezone (danas) i bice mu teze da se vrati u prvu petorku. Pare koje je dobio su vise nego dobre i tesko da bi bilo gde dobio vise. Njegov menadzer je poznat po tome sto pregovara nemilosrdno i obicno izvuce pare za svoje klijente (na stetu klubova) tako da je dobro da se sve dobro zavrsilo. Bilo bi lepo za Klivlend da potpisu i Varejao-a (nude mu nesto reda 6-7 M$ za prvu sezonu, a on trazi 10, sto ne vredi ni u ludilu).

Bojan

pre 16 godina

@Aca
Ima toliko veliku podrsku u Lebronu da su mu prvo rekli da je slobodan.Volim sto je ostao u Kavalirsima,jer im je po mom misljenju potreban(imaju slab tim),ali opet dobio je malu sumu posle mnogo natezanja.Bolji ugovor od njega,garantujem ima bar 100 NBA kosarkasa.

Aca

pre 16 godina

@Bojan
O "podrsci" Lebrona i njegovoj eventualnoj umesanosti, tj. uticaju koje su njegove izjave imale na to da uprava Klivlenda potpise ugovor sa Sasom Pavlovicem, sudim na osnovu izjava koje prenose mediji ukljucujuci i ovaj. Ipak je Lebron No. 1 u Klivlendu (verovatno i sire) i nije bas da se ne obraca paznja na njegove izjave. Ne kazem da je to bilo od presdunog znacaja. Po meni je mnogo bitnije da Lebron tu podrsku pokaze na terenu. Sto se tice ugovora, mislim da je srazmeran onome sto Pavlovic u ovom trenutku realno moze da pruzi, a da li takav ugovor ima najmanje 100 NBA igraca to ne znam .. . verovatno ima. Ali zasto je to na kraju krajeva i bitno. Pavlovic i njegov menadzer su pokusali da uzmu najvecu mogucu cifru i samo oni znaju da li su u tome uspeli. U svakom slucaju Saletu sve najbolje!

Montenegro

pre 16 godina

Uh, sad mi je lakse. Sad ce covjek da se posveti skroz kosarci i srpskoj reprezentaciji. Ima sa njim na 2-3.ci da razbijate po Pekingu i okolini.
Jos ako Moka ostane selektor... Odmah saucesce da vam izjavim.

E viiiiva Mooonteneeegro

budvanin

pre 16 godina

Dragovicu sigurno ti ne bi bilo milo da Nikola Zigic igra za Makedoniju,Predrag Stojakovic za Rumuniju, Ivan Miljkovic za Bosnu... Prema tome razmisli ti malo o tome a ja tvrdim da je Sasha Pavlovic izdajica jer nema nikakve veze sa Srbijom niti je tamo stvoren kao igrac. Ne treba da zvizdis Burzu,niti Prekovicu isto kao sto ni ja ne treba da zvizdim Srbima koji igraju za Zetu u fudbalu,Buducnost u odbojci... Ali to nije isti slucaj jer Burzo igra za svoju zemlju a PAVLOVIC ZA TUDJU!

Dragovic

pre 16 godina

@Montenegro
Ja zaiste ne razumem ljude poput tebe. A sta mislis da gledas malo u svoje dvoriste. Koliko da je - tvoje je. Za tim si verovatno ceznuo vec 90-ak godina a "pokoljenja predaka sto se o jadu zabavise i trpese pod uzdama Srbije" se ponose tobom. I svih ovih godina si verujem sa gnusanjem gledao na recimo Paspalja dok je sa Saletom (onim drugim) i Divcem uzimao medalje i (sto da ne napisem)dizao tri prsta. Ili mozda na Vuju sa Butulijom, Skrbicem i bracom Perunicic. I da ne nabrajam dalje .. Al' nije to vise tema. Dokle ide ta degeneracija? Jel' ja sada treba isto tako nesto da napisem o Pekovicu, Vujosevicu .. . da ne pominjem mesetarenja po fudbalu i ostalim sportovima. Treba li da zvizdim Burzi i osudjujem? Treba li da ne gledam Partizan u kome vam se uigravaju reprezentativci? Ja kazem, svaka im cast, odlicni su igraci (dobro onaj visi je diskutabilan) ali momci svaka cast, samo napred! Bolje bi bilo da se uzmete "upamet" gledate svoja posla a svoje frustracije ostavite na za neko drugom mestu. Ovo je pre svega sportski sajt.
Nadam se da ce moderatori objaviti ovaj komentar. Ovo je samo kriticki osvrt na komentare u kojima se nipodastavaju igraci rodjeni u CG a koji su se odlucili da igraju za SRB (ili su bar izrazili takvu zelju). Nije mi bila namera da negog vredjam. Razmislite o ovome sto sam napisao.

nigger

pre 16 godina

Dobio je i više nego što realno vredi.Sam je kriv ako ove sezone bude imao podredjeniju ulogu u timu.Umesto da potpiše ugovor i na manju sumu i bude celu predsezonu sa timom i samim tim se bolje spremi za sezonu i prakticno time uloži u neki sledeći ugovor,on se ku..i kao malo mu 12 miliona,a narod u njegovoj zemlji nema ni za hleb!!!
Ne voli on košarku...

hayabusa

pre 16 godina

Sto se primate ljudi,od Pavlovica cete gledat samo razglednice iz Amerike,ne mislite valjda da ce doci da vam igra kvalifikacije za evropsko?!Covjek je izabrao Srbiju samo radi olimpijskih igara jer bi tu sebi najbolje podigao NBA cijenu.Posto su se Cica,Moka & moskitosi postarali da OI gledate na TV-u,Pavlovica cete gledati samo u Klivlendovom dresu.Kao satisfakciju imate ono "from Serbia" kad ga najavljuju pred NBA meceve.

Aca

pre 16 godina

Necu sada da pametujem, ali realno je bilo da potpisu ugovor sa Saletom. Imao je solidnu sezonu iza sebe, pokazao da moze i da zna. Ima veliku podrsku u Lebronu i to bi trebalo da mu bude jos veca stimulacija u ovoj sezoni. Ostaje mrlja na reprezentatvinom planu, videccemo sta ce biti dalje .. . Sale sve najbolje, i ove godine da te gledamo u finalu a nadam se i u dresu Srbije - kad se ovde neke stvari dovedu na svoje mesto.

andro

pre 16 godina

Dobro je za Pavlovica sto je potpisao ovaj ugovor, istina bilo bi bolje da je to uradio pre par nedelja. Ovako je propustio pred sezonu, kao i prvu utakmicu sezone (danas) i bice mu teze da se vrati u prvu petorku. Pare koje je dobio su vise nego dobre i tesko da bi bilo gde dobio vise. Njegov menadzer je poznat po tome sto pregovara nemilosrdno i obicno izvuce pare za svoje klijente (na stetu klubova) tako da je dobro da se sve dobro zavrsilo. Bilo bi lepo za Klivlend da potpisu i Varejao-a (nude mu nesto reda 6-7 M$ za prvu sezonu, a on trazi 10, sto ne vredi ni u ludilu).

Bojan

pre 16 godina

@Aca
Ima toliko veliku podrsku u Lebronu da su mu prvo rekli da je slobodan.Volim sto je ostao u Kavalirsima,jer im je po mom misljenju potreban(imaju slab tim),ali opet dobio je malu sumu posle mnogo natezanja.Bolji ugovor od njega,garantujem ima bar 100 NBA kosarkasa.

andro

pre 16 godina

Pare za koje je Pavlovic potpisao su: 4.7 M$ za prvu, 5.3 M$ za drugu i garantovano 2 M$ (u slucaju buyouta) ili 6 M$ za trecu sezonu. Po mom misljenju malo vise nego sto vredi. Tamo igrace placaju dobrim delom na osnovu statistike, a Sasine kolone su (sem koseva) prazne - na stranu sto je to dobrim delom zbog specificne uloge koju u timu ima.
Prvi meseci sezone nisu toliko bitni. Treba ocekivati da ce Sasa da propusti otvaranje protiv Dallasa veceras, na gostujucoj turneji (6 meceva) da uglavnom sedi na klupi, a posle toga da se vrati u rotaciju (mahom zbog toga sto je propustio celu predsezonu i ucenje novog napada koji igraju). Da li ce da se vrati u startnu petorku ili da bude 6-7mi covek ostaje da se vidi, meni pre deluje ovo drugo, Gibson je u plej-ofu pokazao puno, treba ocekivati da mu daju sansu da se razvije. Sto znaci da se Hughes vraca na SG (mada im to nije bas sjajno funkcionisalo u pred sezoni). Klivlend ima ogroman problem na bekovskim pozicijama i Sasa taj problem pravi samo nesto manjim. Na zalost ulozili su pare u Hughesa i time sebe osudili na to da do dobrog PGa mogu da dodju samo cudnim spletom okolnosti (npr. da se Gibson razvije u istog, sto niko stvarno ne ocekuje). Hughes naravno nije PG i tu poziciju ne zna da igra (petorka od prosle sezone sa njim i Sasom na bekovskim pozicijama je bila iz ocaja). Sa Hughesom i Sasom kao starterima na bekovskim pozicijama, Klivlend je ozbiljno limitiran u napadu.

Aca

pre 16 godina

@Bojan
O "podrsci" Lebrona i njegovoj eventualnoj umesanosti, tj. uticaju koje su njegove izjave imale na to da uprava Klivlenda potpise ugovor sa Sasom Pavlovicem, sudim na osnovu izjava koje prenose mediji ukljucujuci i ovaj. Ipak je Lebron No. 1 u Klivlendu (verovatno i sire) i nije bas da se ne obraca paznja na njegove izjave. Ne kazem da je to bilo od presdunog znacaja. Po meni je mnogo bitnije da Lebron tu podrsku pokaze na terenu. Sto se tice ugovora, mislim da je srazmeran onome sto Pavlovic u ovom trenutku realno moze da pruzi, a da li takav ugovor ima najmanje 100 NBA igraca to ne znam .. . verovatno ima. Ali zasto je to na kraju krajeva i bitno. Pavlovic i njegov menadzer su pokusali da uzmu najvecu mogucu cifru i samo oni znaju da li su u tome uspeli. U svakom slucaju Saletu sve najbolje!

Vlada

pre 16 godina

Sve cestitke Dragovicu, jedno veliko uaaaa Montenegru. Ti decko nemas pametnija posla nego da ovde dolazis i provociras? Blago tebi i ljudima oko tebe... Sa svakim likom i komentarom poput tebe i tvojih sve mi je draze i draze sto smo sada sdva sveta.

Ozren

pre 16 godina

Pa dobro ne igra za svoju zemlju ali zato igra za svoj narod. Da se i ostali crno gorci predstavljaju kao srbi onda bi sigurno igrao za tu zemlju. Ovako Sasa igra za srpski narod iz bilo kakve zemlje - Srbija, Hrvatska, Bosna, CRNA GORA itd. Po vasem misljenju bi Pedja Stojakovic trebao da igra za HRVATSKU!

Aki

pre 16 godina

Pa Crna Gora se busala samoopredeljenjem kada je bio referendum...sto ti sada toko smeta da covek koji se deklarise kao Srbin igra za Srbiju??? Nije mi jasno. Ne zaboravi ishod referenduma. Nemozes ti skoro 50% ljudi da teres na silu na nesto za sta su bili PROTIV.

Nemanja

pre 16 godina

Montenegro bajo glupo je stvarno raspravljati i pljuvati nekaog zato sto je odlucio da igra za jednu od zemalja... to je kao kad bi mi u Srbiji pljuvali Cabarkapu koji je rodjen u Zrenjaninu sto je resio da igra za CG. To je njihov izbor i to treba postovati. A takodje treba uzeti u obzir i to sto recimo Pavlovic verovatno ima i takmicarske ambicije pa kapira da je bolje da igra za Srbiju koja je verovatno bolja od CG u trenutno a rtecimo Cabarkapa ima zelju da se vrati iz mrtvih... Pozz bez ljutnje sportr treba da spaja ne da razdvaja...

valjevac

pre 16 godina

moradoh i ja da se umesam u prepucavanje....
jeli budvanine, gde je rodjen Ivan Rakitic? a gde Dzo Simunic, a Mladen Petric... e vidis, oni su HRVATI rodjeni u SVAJCARSKOJ, Simunic u Australiji, pa igraju za HRVATSKU! alo zemljak! za HRVATSKU! e pa tako i Pavlovic, mozda se oseca kao Srbin pa za tu repku i igra... razmisli malo o ovome...
nisu svi koji zive u tvojoj crnjoj gori CRNOGORCI! ne znam da li znas? kao sto ni svi koji se rode u Srbiji nisu Srbi... vec ima i Madjara, i Rusina, i Hrvata itd, da se ostali ne uvrede sto ih ne nabrojah! toliko!

djole

pre 16 godina

Montenegro o cemu ti pricas. Holden igra za Ruse, pa sta. U pitanju su takmicarske ambicije. Sa Montenegro reprezentacijom nikad nece igrati neko znacajnije takmicanje, a ako bude i igrao neko EP, bice topovska hrana. U ostalom Srbin je (iz Crne Gore), kao i sto si verovatno ti, pa i nije mnogo promasio ako igra za reprezentaciju drzave koja se zove Srbija. Po tvojoj logici bi onda Radmanovic trebao da igra za BiH, Stojakovic za Hrvatsku, pa cak i Sinisa Mihajlovic je trebalo po toj logici da igra za Hrvatsku. Po mom misljenju bilo koji srpski sportista ima pravo da se opredeli za koju ce od dve srpske drzave da igra, Srbiju ili Crnu Goru, i za koju god da se opredeli nema mu se sta zameriti.

Kale

pre 16 godina

Alo, junaci, Vi ste veci Srbi nego mi u Srbiji i od toga ne mozete pobeci, pa ma kako se deklarisali. Bruko ljudska, menjajte pamet ili proterajte NJegosa iz vaseg bita!