Četvrtak, 27.09.2007.

16:43

Vujošević: ''Odgovornost UO KSS-a''

Izvor: ŽÈ

Vujoševiæ: ''Odgovornost UO KSS-a'' IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

35 Komentari

Sortiraj po:

Car Danilo

pre 16 godina

Kakav strucni savet, zasto trazite razloge neuspeha u strucnom savetu.Trener je taj koji ce ili da stvori i pripremi tim ili da bude gubitnik.Ja se slazem sa jednim kolegom da su Maljkovic, Pesic, Ivkovic, Obradovic tipicni pozeri i tada su iskoristili vanserijske kvalitete na tada teritoriji Jugoslaviji igraca i pomocu njih stvorili imena.Jedini pravi radnik je Vujosevic.Sada kada treba od pocetka ja vam tvrdim da ce Crna Gora brze stvoriti reputaciju nego Srbija. Pa to je u mentalitetu Srba ako ja nemogu to tebi nedam.Pa zato ce uskoro i Albanci da imaju drzavu.Nema u Srbiji dobrog trenera.Neko pominje Vukoicica, a on pion Rase Radovanovica.Muta ma ajde nezna da prica bice trener.Moka bio najbolje resenje, jer se ne boji kao oni pozeri.Moka stvorio mnoge nase asove ali svi zaboravili to.Ostavite Moku neka zvrsi posao koji je poceo.Mladje eneracije talentovane dolaze i treba vremena.
A te menadzere kao sto su Danilovic, Divac, Paspalj, Ivkovic itd to treba isterati iz Srpske kosarke.

srbogor

pre 16 godina

Posto Vam smeta Homer-Crnogorac,iscerajte,brate i Igora Kolakovica sto vam je donio odbojkasku bronzu(sa svim Nikicem i ostalim Crnogorcima),napravite (c)etnicki ciste klubove i reprezentacije,pa sprem'te se spremite za osvajanje svijeta.Do Tokija!Sramota jedna,braco Srbi!

Sibilio

pre 16 godina

Koliko je ovde "Strucnjaka" to je strasno. Dusko Vujosevic je grobar srpske kosarke? Crnogorci su za sve krivi? Sve same nebuloze.
Kao prvo, srpska kosarka, kao samostalna, postoji nesto vise od godinu dana. Nasledila je poziciju SFRJ, SRJ,SiCG pa je i uspehe tih reprezentacija prihvatila kao svoje. Svakako da i treba da ih tako prihvati, ali ne kao samo svoje. Da ne podsecam kako su tim uspesima bitno doprineli igraci koji sada imaju druge pasose. Neko ce reci da su srpski igraci bili dominantni deo svakog tima koji je napravio neki uspeh, narocito od 1995-2002. Da, ali oni su izasli iz tzv. jugoslovenske skole kosarke, igrali su u najacim evropskim klubovima(Djordjevic, Danilovic, Bodiroga, Savic, Paspalj, Loncar, Beric, Rebraca, Obradovic)ili NBA (Divac, Stojakovic) i po koji igrac iz domace lige (Tomasevic, Scepanovic, Vujanic, Drobnjak). Dakle, uspesi su dosli kao refleksija nekog prethodnog rada i sazrevanja u nekoj drugoj ligi, u drugom sistemu vrednosti. Pored toga jasno je uocljivo da je 9 od 10 tih sjajnih reprezentativaca neke od nasih bivsih drzava u najznacajnijim periodima svog igrackog sazrevanja igralo u Partizanu i to pod komandom, ovde cesto osporavanog, Duska Vujosevica.
Svako razuman i dobronameran ce zakljuciti da razlozi poslednjih neuspeha reprezentacije Srbije (SiCG) ne leze u kompetentnosti i strucnosti Duska Vujosevica, u po nekom igracu iz Crne Gore koji igra u Partizanu, a drznuo se da nastupa za reprezentaciju svoje zemlje, ili u tome sto Partizan osvaja titulu prvaka svake godine. Dragi prijatelji i ljubitelji kosarke, razlozi su u losem radu saveza, u nekompetentnosti raznih grebatora po klubovima, u losem materijalnom polozaju klubova, koji su prinudjeni da prodaju tek formirane igrace i u mnogo toga jos, sto ima veze samo sa kosarkom.
Najveci je problem sto je nama, uvek, neko drugi kriv. E pa student nije zapalio zito!

shobajic

pre 16 godina

Zasto vise pominjete tog Duska Ivanovica?
On je "rolling-stone"(citaj crnogorac), i nema vise nikakve veze sa srpskom kosarkom, i srbijom uopste!
Javno je izjavio kako ceka dan kad ce CG biti samostalna, zato ne vidim nikakve razloge sto bi on trebao da bude selektor,clan strucnog saveta...

_N_

pre 16 godina

ALOOOOOOO!!!!

Ovaj covek je trener Crne Gore!?!?

Sta on radi u nasem upravnom odboru!!!!

To je isti lik koji je "pomogao" Pekovicu da odabere Crnu Goru kao svoju selekciju!

Napolje matori, kod kuce imaj sve funkcije kojih se sete!
Ali bi trebalo da budes trener Partizana i to je sve!!!
Dokle vise, ovakvi likovi...

Y/Kv

pre 16 godina

Ti cuti,ti sto vrbujes igrace za zemlju ciji si selektor i otimas bukvalno,kako za Partizan tako i za Crnu Goru.
Tvoji rezultati se poznaju na jeziku,na vredjanju sudija,igraca kako svojih tako i protivnickih,trener si sa najmanjim stepenom kulture i postovanja,neiskren si i radis samo u svom interesu pri tom ti po ulogama u Partizanu ne mogu sugerisati ili ti te vaspitavati ni Todoric a ni Danilovic!
Jos nesto,da zadnjih godina nisi uzimao-otimao Zvezdi najbolje igrace nikada nebih niti jednu titulu imao sa Partizanom ( Tomasevic-Vujanic-Stanojevic-Ostojic-Bogdanovic...) da nije tako i da su tvoji trenreski okviri i kvalitet visi i bolji,odavno bi te se setio neki klub iz evrope iz zemalja gde se ceni rad,rad i samo rad pogotovu nasih strucnjaka koji bi te u krajnjem slucaju preporucili nekom klubu ( Maljkovic,Ivkovic,Ivanovic,Pesic,Obradovic,Obradovic...).No do tada ce mo gledati nesto buckasto koje vredja sve i psuje na dve njemu jedino dostupne klupice,klupice Partizana i C.Gore.

satro Sotra

pre 16 godina

Do kada ce doticni da nama u Srbiji drzi pridike sta treba da radimo! Neka sprema SVOJU reprezentaciju, a mi cemo se bez njega vec nekako snaci.

Crnogorski insajder

pre 16 godina

Ove izjave najvećeg grobara srpske košarke (u bukvalnom smislu) su klasična zamena teza u već poznatom stilu! Istina je, da je izgleda ovo bio jedini način da neki smognu snage i počnu da rade nešto što je odavno trebalo da urade, a to je da sklone ovog insajdera druge države i druge, rivalske košarkaške organizacije iz organa upravljanja odakle lakše može da zahvata iz već dobro presušenog bazena srpske košarkaške talente i vrbuje ih da igraju za Crnu goru. Da je stao na tome bilo bi dobro, već je u dobro poznatom Bjekovic Tumba stilu koji su primenjivali na fudbalske rivale Partizana, počeo to da radi sa Srpskom košarkaškom organizacijom. Da je slabi na svakom koraku, za šta je Aleksandar Pavlović najbolji primer. Oni nisu mogli da ga zavrbuju da igra za CG reprezentaciju ali su sa Vujoševićem stavljanjem njega na spisak pojačali pritisak na njega i njegove roditelje do te mere da očigledno on nije smeo da igra ni za košarkašku organizaciju Srbije.
O tome kako je zaoštrio i zamutio odnose u našem domaćem prvenstvu stalnim teorijama zavere preko kojih uvek izbori povlašćen položaj kod sudija mučno je više i govoriti.
Kada konačno neki drugi počnu da osvajaju titule u Srbiji a ne njegov tim, tada će i košarka ovde početi da se oporavlja !!!

glas razuma

pre 16 godina

Ovo je više nego zabrinjivajuće. Ovolika količina gluposti (čast izuzecima) u ovim komentarima. Tužno, kakav sve svet ima kompjutere...

BiP

pre 16 godina

POČINJE PRODAJA GODIŠNJIH KARATA datum: 25.09.2007

28-tog septembra počinje prodaja godišnjih karata za sve utakmice koje će Partizan igrati ove sezone u Evroligi, NLB i domaćoj ligi. Godišnje karte se mogu kupiti radnim danima od 10h do 16h u prostorijama Kluba.



Cene godišnjih karata:


Tribine 50 €

Parter 100 €

p.s. Ajmo da im pomognemo da sto pre dovedu centra !

Predrag

pre 16 godina

Covek i dalje prica, a unistio je kosarku u Srbiji. Koliko reprezentativaca (Srbije) daje Partizan ?
Raspad sistema je poceo kad je on postavljen za trenera Partizana.
Od Partizana je napravio KK Montenegro.

kotleba

pre 16 godina

Nekako u senci ovih dogadjaja bez polemika je prosla vest o ukidanju kazne Danilovicu,predsedniku jednog naseg kosarkaskog kluba,za brutalno prebijanje sudije.Njega za predsednika KSS umesto Kaponje,pa udri po sudijama u kvalifikacijama...Tako se vraca ugled nase kosarke!

zarinjo

pre 16 godina

Vujosevicu treba zabraniti da trenira. Nikad nista nije osvojio zahvaljujuci svom znanju! Uvek sve zna i uvek je u pravu, ceo zivot manipulise ljudima. Navikao da zivi od slave drugih ljudi i pljuvanja po njima. Vreme je za mladje ljude.

Kosarkas

pre 16 godina

Sta se ovaj iz Monetenegra i selektor te zemlje javlja.Da li ima pravo na to?Neka brine o njihovoj kosarci.Gde je njegova odgovornost za "uspeh" u Svedskoj.Gde je njegov izvestaj.Ima pametnih u ovoj zemlji Srbiji koji bi mogli da rese problem kosarke

the MAN

pre 16 godina

Jesam Grobar,ali Dule, sada vec guras nos tamo gde ti nije mesto.Selektor si nase SESTRE SA JUGA i bolje razmisljaj o njima!Mozda mislis najbolje,medjutim ne treba da te to vise brine.Smeta mi sto ste toliko protiv Moke Slavnica i sto svi govorite da je bio Pesic bilo bi drugacije,da je bio ovaj da je bio onaj. Prisetite se malo, svakog naseg selektora delila je tanka linija od pukovnika do pokojnika i obrnuto,zaboravili ste trojke u poslednjim sekundama,mnogobrojne penal zavrsnice,sta da su trojke promasene,da je ruka sa slobodnih bacanja zadrhtala sta bi onda bilo? Ivkovic,Obradovic,Pesic koliko kod su Veliki imali su i srece.Ivkovic je JEDVA prosao Bugare u kvalifikacijama za eurobasket '95 ,a bili smo u najjacem sastavu,sta je sa Saletovim trojkama '92,'95,97,98 koje su proslavile i Obradovica kao trenera,sta je sa Gurovicevim trojkama i Jaricevim pogocima sa slobodnih bacanja u Indijanapolisu? Nikada nismo bili superiorni u potpunosti,pobedjivali smo jer smo imali fantasticne igrace pa naravno i strucnjake,ali smo imali i srece.Obradovic je Veliki strucnjak pa nije imao istu ni '99 u Francuskoj ni '00 i '04 u Atini,a o Novom Sadu da ne govorim.Pesic nije smeo da preuzme reprezentaciju iz straha da se to i njemu ne desi,a oni koji su se usudili da je preuzmu opekli su se i zbog nase poznate sujete i zbog nedovoljnog treniranja nasih perspektivnih i talentovanih igraca kojima su bitne neke druge vrednosti,a i zbog te srece koju ocigledno nisu imali ni Dule, ni Sakota ,ni Moka koji je ladno mogao do bronze da je Gurovic pogodio koju trojku vise,da je Marko odigrao neki bolji pas,da je Darko igrao vise ka kosu,da nismo promasili toliko slobodnih bacanja,da je baba imala k.... bila bi deda.... koliko sve to zvucalo glupo moglo je da se desi,a tada bi i Moka i svi ostali bili dignuti u nebesa-toliko puta vidjeno.Neka se nasi Strucnjaci konacno sloze da smo u G.....A i da zajedno treba da isplivamo,ali iskreno zajedno,da shvatimo da neigramo samo mi kosarku i da pocnemo da treniramo-mislim na igrace,da ti raznorazni saveti iskreno stanu iza ONOG koga podrze i ne peru ruke ako neuspemo,ne moze uvek selektor da bude kriv,da Oni koji pametuju po medijima tipa trebalo je ovako ili onako preuzmu posao koji im se nudi i pokazu sta znaju, ko zna mozda uspeju;sve u svemu,sve se vrti tako cemo mi ponovo da budemo tamo gde nam je mesto-na vrhu samo da se opametimo konacno. Sa verom u Bolje Sutra i Nova Zlata-Zivela Srbija!!!

ledolomac

pre 16 godina

A po cemu je Danilovic zasluzio da bude u toj cetvoroclanoj komisiji. Ne, nisu sporni njegovi igracki kvaliteti i uspesi, skidam kapu majstore! Ali njegove menadzerske sposobnosti su ravne nuli, incident u Vrscu takvom uglednom sportskom radniku nikad ne sme da se desi...

Shane

pre 16 godina

Selektor strane zemlje birao selektora Srbije?! Pa nije cudo kad je I Kapicic stranac jos na celu saveza!! Crnogorci nam svojim "SPOSOBNOSTIMA" razbucali rukomet a evo krenuli sa onim konjem Barovicem koji je "najzasluzniji" za "Siroki brijeg" ligu do generala Kaponje koji jos izgleda nije zavrsio skroz posao?!

Dragan

pre 16 godina

Preuzeto iz sutrasnjeg Sporta!!!!
Vujošević demantovao interesovanje za beka Golden Stejta.
Specijalizovani košarkaški internet sajt www.eurobasket.com,
objavio je informaciju da je Partizan zainteresovan za Kelenu
Azubuikea (24, 196), Engleza nigerijskog porekla.

Prošlu sezonu Azubuike je proveo u NBA ligi, u dresu Golden Stejta i na 41. utakmici (devet puta starter) prosečno je beležio 7.1 poen i 2.3 skoka za 16.3 minuta provedena na terenu. Za beka Voriorsa, koji je prošao trening kamp, interesovanje je pokazao i Makabi iz Tel Aviva.

Da li postoji mogućnost da nekadašnji student Kentaki univerziteta, posle Miltona Palasija, postane drugi stranac u crno-belom dresu pitamo trenera Duška Vujoševića.

- To menadžeri dižu cenu. Nije istina da to što je objavljeno – kaže trofejni stručnjak.

S obzirom na to da danas ističe rok za licenciranje za Jadransku ligu zanima nas i da li će Nenad Čanak eventualno biti prijavljen za ovo takmičenje?

- Ne, on traži novi posao. Nijednog trenutka nismo razmišljali u tom pravcu – naglasio je Vujošević.

Filip

pre 16 godina

Pa zar nije Vujosevic crnogorac?
Ne kapiram zasto daje sebi slobodu da komentarise na ovakav nacin kada srpska kosarka uopste nije njegov problem.

Andrya

pre 16 godina

Klasicna Homerova prica, javlja se kad je sve gotovo... Sve ovo u vezi Strucnog saveta je kozmeticke prirode, i Homer je u pravu - sta zna Zoran Zivkovic o kosarci i cime on moze da joj pomogne? Strasno koliko se bivsi "vrlo uspesni" politicari i dalje muvaju i guraju i teraju sve sto je kvalitetno. Ti ljudi su sam kancer ovog drustva, dok se to ne otera nece biti niceg dobrog. A Homere, ti trazi pojacanja da ti dovedu a ne u Borovnjaka i Canka da se pouzdas pa da gledamo smejuriju od igre.

Miroslav

pre 16 godina

Dule se po običaju uvek oseća prozvanim i uvek ima nešto da kaze ... naravno nikada nije on kriv :-)

Šta vam je sada Kapičić kriv?? Pa on je tu jer niko drugi to mesto nije hteo !!!!!!!!

Zašto DIVAC, DANILOVIĆ, ĐOLE, SAVIĆ & Co. ne sazovu Konferenciju za ŠTAMPU i Otvoreno kazu:

"HOĆEMO MI DA VODIMO SRPSKU KOŠARKU. SVI OSTALI HVALA LEPO I DOVIĐENJA"

pa da vidim koće da im se suprotstavi???

Ima samo jedno ALI!!!

Lakše je Kiritikovati nego latiti se Posla. E zato smo tu gde Jesmo!!!!

Lično bih voleo da se Divac & Co. skupe hrabrosti i krenu da rade pravi posao.

aca

pre 16 godina

"Vujošević: ''Odgovornost UO KSS-a"
A njegova odgovornost?
Vujosevic je svoju ulogu dozivljavao kao savetodavnu zato nije smatrao da je u sukobu interesa pa bi sad da da neki savet

Boris

pre 16 godina

Svaka cast Vujosevicu, ali on nije Srbim da bi mogao da komentarise ovakve stvari! Ipak je on ovde 'gast arbajter' i kao takav bi morao da vodi racuna o tome sta prica!

Plikuscht

pre 16 godina

Ne mirisem nesto preterano Homera, ali cenim da mu svak ovde stoji. Taj famozni Strucni savet zaista nema nikakva konkretna OVLASCENJA, jer oni mogu da se sastaju svaki drugi dan i donose po zilion odluka svaki put ali UO KSS-a je taj koji donosi FINALNE ODLUKE, i to je mesto gde lezi ODGOVORNOST, ta cudna stvart koju su mnogi zaboravili.
Da drugari, ODGOVORNOST za nesto sto je ucinjeno. Moka je otisao i vratio se sa 0:3. To je kraj price. UO ga je postavio i neko mora da snosi odgovornost za tih 0:3 takodje, a ne da se kola slome samo na Moki i ona tri njegova pavijana koji su se takvi kakvi jesu, ipak trudili da posao odrade sto bolje.
Sto ne znaju bolje ... druga je prica.

Grobelar

pre 16 godina

Kakav UO, kakvi bakraci. Evo vest: Partizan hoce da dovede Kelenu Azubikea (24g,196cm), igraca Warriorsa kome, najverovatnije, nece biti ponudjen novi ugovor od GSW. Momak, ocigledno, nije 5-ca koja nam je preko potrebna, ali u citavu pricu upleo se i Makabi...:)

Neven

pre 16 godina

Najveci kocnicar Srpske kosarke je Kapicic jer se krije iza idiotskog statuta iz proslog veka. Gde je njegova odgovornost?? E zato treba Bora Stankovis da bude predsednik I to da mu se da MANDAT na dve godine. Pa jedino sa Borinim autoritetom mozemo da izadjemo iz nebulozne Jadranske lige bez ikakvih posledica!!

TeoFan

pre 16 godina

Evo ja cu da se igram nove igre-VIRTUELNI PREDSEDNIK KSS-A.


Strucni savet:
-Miroslav Nikolic Muta
-Vlada Vukoicic
-Vlada Djurovic
-Jovica Antonic
-Lale Lucic
-Vladan Tegeltija:)
-Slobodan Sarenac:)

Savetodavno telo:
-Svetislav Pesic
-Dusan Ivkovic
-Zeljko Obradovic
-Dusko Ivanovic
-Bozidar Maljkovic

Cilj:Olimpijada 2012.

Reprezentacija:
-Milos Teodosic
-Mladen Jeremic
-Stefan Stojacic
-Nemanja Aleksandrov
-Novica Velickovic
-Milan Macvan
-Dejan Musli
-Nikola Koprivica
-Nikola Dragovic
-Aleksandar Pavlovic
-Darko Milicic
-Nenad Krstic
-Marko Keselj
-Stefan Markovic
-Uros Tripkovic
-Milenko Tepic

Prosek ekipe 25 godina.
To je ekipa koja se sastaje svakog leta,bez izuzetaka,i vracamo se na vrh.

Selektor:Bilo ko sem Moke.

TeoFan

pre 16 godina

Evo ja cu da se igram nove igre-VIRTUELNI PREDSEDNIK KSS-A.


Strucni savet:
-Miroslav Nikolic Muta
-Vlada Vukoicic
-Vlada Djurovic
-Jovica Antonic
-Lale Lucic
-Vladan Tegeltija:)
-Slobodan Sarenac:)

Savetodavno telo:
-Svetislav Pesic
-Dusan Ivkovic
-Zeljko Obradovic
-Dusko Ivanovic
-Bozidar Maljkovic

Cilj:Olimpijada 2012.

Reprezentacija:
-Milos Teodosic
-Mladen Jeremic
-Stefan Stojacic
-Nemanja Aleksandrov
-Novica Velickovic
-Milan Macvan
-Dejan Musli
-Nikola Koprivica
-Nikola Dragovic
-Aleksandar Pavlovic
-Darko Milicic
-Nenad Krstic
-Marko Keselj
-Stefan Markovic
-Uros Tripkovic
-Milenko Tepic

Prosek ekipe 25 godina.
To je ekipa koja se sastaje svakog leta,bez izuzetaka,i vracamo se na vrh.

Selektor:Bilo ko sem Moke.

Boris

pre 16 godina

Svaka cast Vujosevicu, ali on nije Srbim da bi mogao da komentarise ovakve stvari! Ipak je on ovde 'gast arbajter' i kao takav bi morao da vodi racuna o tome sta prica!

Miroslav

pre 16 godina

Dule se po običaju uvek oseća prozvanim i uvek ima nešto da kaze ... naravno nikada nije on kriv :-)

Šta vam je sada Kapičić kriv?? Pa on je tu jer niko drugi to mesto nije hteo !!!!!!!!

Zašto DIVAC, DANILOVIĆ, ĐOLE, SAVIĆ & Co. ne sazovu Konferenciju za ŠTAMPU i Otvoreno kazu:

"HOĆEMO MI DA VODIMO SRPSKU KOŠARKU. SVI OSTALI HVALA LEPO I DOVIĐENJA"

pa da vidim koće da im se suprotstavi???

Ima samo jedno ALI!!!

Lakše je Kiritikovati nego latiti se Posla. E zato smo tu gde Jesmo!!!!

Lično bih voleo da se Divac & Co. skupe hrabrosti i krenu da rade pravi posao.

the MAN

pre 16 godina

Jesam Grobar,ali Dule, sada vec guras nos tamo gde ti nije mesto.Selektor si nase SESTRE SA JUGA i bolje razmisljaj o njima!Mozda mislis najbolje,medjutim ne treba da te to vise brine.Smeta mi sto ste toliko protiv Moke Slavnica i sto svi govorite da je bio Pesic bilo bi drugacije,da je bio ovaj da je bio onaj. Prisetite se malo, svakog naseg selektora delila je tanka linija od pukovnika do pokojnika i obrnuto,zaboravili ste trojke u poslednjim sekundama,mnogobrojne penal zavrsnice,sta da su trojke promasene,da je ruka sa slobodnih bacanja zadrhtala sta bi onda bilo? Ivkovic,Obradovic,Pesic koliko kod su Veliki imali su i srece.Ivkovic je JEDVA prosao Bugare u kvalifikacijama za eurobasket '95 ,a bili smo u najjacem sastavu,sta je sa Saletovim trojkama '92,'95,97,98 koje su proslavile i Obradovica kao trenera,sta je sa Gurovicevim trojkama i Jaricevim pogocima sa slobodnih bacanja u Indijanapolisu? Nikada nismo bili superiorni u potpunosti,pobedjivali smo jer smo imali fantasticne igrace pa naravno i strucnjake,ali smo imali i srece.Obradovic je Veliki strucnjak pa nije imao istu ni '99 u Francuskoj ni '00 i '04 u Atini,a o Novom Sadu da ne govorim.Pesic nije smeo da preuzme reprezentaciju iz straha da se to i njemu ne desi,a oni koji su se usudili da je preuzmu opekli su se i zbog nase poznate sujete i zbog nedovoljnog treniranja nasih perspektivnih i talentovanih igraca kojima su bitne neke druge vrednosti,a i zbog te srece koju ocigledno nisu imali ni Dule, ni Sakota ,ni Moka koji je ladno mogao do bronze da je Gurovic pogodio koju trojku vise,da je Marko odigrao neki bolji pas,da je Darko igrao vise ka kosu,da nismo promasili toliko slobodnih bacanja,da je baba imala k.... bila bi deda.... koliko sve to zvucalo glupo moglo je da se desi,a tada bi i Moka i svi ostali bili dignuti u nebesa-toliko puta vidjeno.Neka se nasi Strucnjaci konacno sloze da smo u G.....A i da zajedno treba da isplivamo,ali iskreno zajedno,da shvatimo da neigramo samo mi kosarku i da pocnemo da treniramo-mislim na igrace,da ti raznorazni saveti iskreno stanu iza ONOG koga podrze i ne peru ruke ako neuspemo,ne moze uvek selektor da bude kriv,da Oni koji pametuju po medijima tipa trebalo je ovako ili onako preuzmu posao koji im se nudi i pokazu sta znaju, ko zna mozda uspeju;sve u svemu,sve se vrti tako cemo mi ponovo da budemo tamo gde nam je mesto-na vrhu samo da se opametimo konacno. Sa verom u Bolje Sutra i Nova Zlata-Zivela Srbija!!!

Neven

pre 16 godina

Najveci kocnicar Srpske kosarke je Kapicic jer se krije iza idiotskog statuta iz proslog veka. Gde je njegova odgovornost?? E zato treba Bora Stankovis da bude predsednik I to da mu se da MANDAT na dve godine. Pa jedino sa Borinim autoritetom mozemo da izadjemo iz nebulozne Jadranske lige bez ikakvih posledica!!

Plikuscht

pre 16 godina

Ne mirisem nesto preterano Homera, ali cenim da mu svak ovde stoji. Taj famozni Strucni savet zaista nema nikakva konkretna OVLASCENJA, jer oni mogu da se sastaju svaki drugi dan i donose po zilion odluka svaki put ali UO KSS-a je taj koji donosi FINALNE ODLUKE, i to je mesto gde lezi ODGOVORNOST, ta cudna stvart koju su mnogi zaboravili.
Da drugari, ODGOVORNOST za nesto sto je ucinjeno. Moka je otisao i vratio se sa 0:3. To je kraj price. UO ga je postavio i neko mora da snosi odgovornost za tih 0:3 takodje, a ne da se kola slome samo na Moki i ona tri njegova pavijana koji su se takvi kakvi jesu, ipak trudili da posao odrade sto bolje.
Sto ne znaju bolje ... druga je prica.

Filip

pre 16 godina

Pa zar nije Vujosevic crnogorac?
Ne kapiram zasto daje sebi slobodu da komentarise na ovakav nacin kada srpska kosarka uopste nije njegov problem.

Shane

pre 16 godina

Selektor strane zemlje birao selektora Srbije?! Pa nije cudo kad je I Kapicic stranac jos na celu saveza!! Crnogorci nam svojim "SPOSOBNOSTIMA" razbucali rukomet a evo krenuli sa onim konjem Barovicem koji je "najzasluzniji" za "Siroki brijeg" ligu do generala Kaponje koji jos izgleda nije zavrsio skroz posao?!

ledolomac

pre 16 godina

A po cemu je Danilovic zasluzio da bude u toj cetvoroclanoj komisiji. Ne, nisu sporni njegovi igracki kvaliteti i uspesi, skidam kapu majstore! Ali njegove menadzerske sposobnosti su ravne nuli, incident u Vrscu takvom uglednom sportskom radniku nikad ne sme da se desi...

Kosarkas

pre 16 godina

Sta se ovaj iz Monetenegra i selektor te zemlje javlja.Da li ima pravo na to?Neka brine o njihovoj kosarci.Gde je njegova odgovornost za "uspeh" u Svedskoj.Gde je njegov izvestaj.Ima pametnih u ovoj zemlji Srbiji koji bi mogli da rese problem kosarke

kotleba

pre 16 godina

Nekako u senci ovih dogadjaja bez polemika je prosla vest o ukidanju kazne Danilovicu,predsedniku jednog naseg kosarkaskog kluba,za brutalno prebijanje sudije.Njega za predsednika KSS umesto Kaponje,pa udri po sudijama u kvalifikacijama...Tako se vraca ugled nase kosarke!

zarinjo

pre 16 godina

Vujosevicu treba zabraniti da trenira. Nikad nista nije osvojio zahvaljujuci svom znanju! Uvek sve zna i uvek je u pravu, ceo zivot manipulise ljudima. Navikao da zivi od slave drugih ljudi i pljuvanja po njima. Vreme je za mladje ljude.

Y/Kv

pre 16 godina

Ti cuti,ti sto vrbujes igrace za zemlju ciji si selektor i otimas bukvalno,kako za Partizan tako i za Crnu Goru.
Tvoji rezultati se poznaju na jeziku,na vredjanju sudija,igraca kako svojih tako i protivnickih,trener si sa najmanjim stepenom kulture i postovanja,neiskren si i radis samo u svom interesu pri tom ti po ulogama u Partizanu ne mogu sugerisati ili ti te vaspitavati ni Todoric a ni Danilovic!
Jos nesto,da zadnjih godina nisi uzimao-otimao Zvezdi najbolje igrace nikada nebih niti jednu titulu imao sa Partizanom ( Tomasevic-Vujanic-Stanojevic-Ostojic-Bogdanovic...) da nije tako i da su tvoji trenreski okviri i kvalitet visi i bolji,odavno bi te se setio neki klub iz evrope iz zemalja gde se ceni rad,rad i samo rad pogotovu nasih strucnjaka koji bi te u krajnjem slucaju preporucili nekom klubu ( Maljkovic,Ivkovic,Ivanovic,Pesic,Obradovic,Obradovic...).No do tada ce mo gledati nesto buckasto koje vredja sve i psuje na dve njemu jedino dostupne klupice,klupice Partizana i C.Gore.

Andrya

pre 16 godina

Klasicna Homerova prica, javlja se kad je sve gotovo... Sve ovo u vezi Strucnog saveta je kozmeticke prirode, i Homer je u pravu - sta zna Zoran Zivkovic o kosarci i cime on moze da joj pomogne? Strasno koliko se bivsi "vrlo uspesni" politicari i dalje muvaju i guraju i teraju sve sto je kvalitetno. Ti ljudi su sam kancer ovog drustva, dok se to ne otera nece biti niceg dobrog. A Homere, ti trazi pojacanja da ti dovedu a ne u Borovnjaka i Canka da se pouzdas pa da gledamo smejuriju od igre.

BiP

pre 16 godina

POČINJE PRODAJA GODIŠNJIH KARATA datum: 25.09.2007

28-tog septembra počinje prodaja godišnjih karata za sve utakmice koje će Partizan igrati ove sezone u Evroligi, NLB i domaćoj ligi. Godišnje karte se mogu kupiti radnim danima od 10h do 16h u prostorijama Kluba.



Cene godišnjih karata:


Tribine 50 €

Parter 100 €

p.s. Ajmo da im pomognemo da sto pre dovedu centra !

aca

pre 16 godina

"Vujošević: ''Odgovornost UO KSS-a"
A njegova odgovornost?
Vujosevic je svoju ulogu dozivljavao kao savetodavnu zato nije smatrao da je u sukobu interesa pa bi sad da da neki savet

Grobelar

pre 16 godina

Kakav UO, kakvi bakraci. Evo vest: Partizan hoce da dovede Kelenu Azubikea (24g,196cm), igraca Warriorsa kome, najverovatnije, nece biti ponudjen novi ugovor od GSW. Momak, ocigledno, nije 5-ca koja nam je preko potrebna, ali u citavu pricu upleo se i Makabi...:)

Dragan

pre 16 godina

Preuzeto iz sutrasnjeg Sporta!!!!
Vujošević demantovao interesovanje za beka Golden Stejta.
Specijalizovani košarkaški internet sajt www.eurobasket.com,
objavio je informaciju da je Partizan zainteresovan za Kelenu
Azubuikea (24, 196), Engleza nigerijskog porekla.

Prošlu sezonu Azubuike je proveo u NBA ligi, u dresu Golden Stejta i na 41. utakmici (devet puta starter) prosečno je beležio 7.1 poen i 2.3 skoka za 16.3 minuta provedena na terenu. Za beka Voriorsa, koji je prošao trening kamp, interesovanje je pokazao i Makabi iz Tel Aviva.

Da li postoji mogućnost da nekadašnji student Kentaki univerziteta, posle Miltona Palasija, postane drugi stranac u crno-belom dresu pitamo trenera Duška Vujoševića.

- To menadžeri dižu cenu. Nije istina da to što je objavljeno – kaže trofejni stručnjak.

S obzirom na to da danas ističe rok za licenciranje za Jadransku ligu zanima nas i da li će Nenad Čanak eventualno biti prijavljen za ovo takmičenje?

- Ne, on traži novi posao. Nijednog trenutka nismo razmišljali u tom pravcu – naglasio je Vujošević.

Predrag

pre 16 godina

Covek i dalje prica, a unistio je kosarku u Srbiji. Koliko reprezentativaca (Srbije) daje Partizan ?
Raspad sistema je poceo kad je on postavljen za trenera Partizana.
Od Partizana je napravio KK Montenegro.

Crnogorski insajder

pre 16 godina

Ove izjave najvećeg grobara srpske košarke (u bukvalnom smislu) su klasična zamena teza u već poznatom stilu! Istina je, da je izgleda ovo bio jedini način da neki smognu snage i počnu da rade nešto što je odavno trebalo da urade, a to je da sklone ovog insajdera druge države i druge, rivalske košarkaške organizacije iz organa upravljanja odakle lakše može da zahvata iz već dobro presušenog bazena srpske košarkaške talente i vrbuje ih da igraju za Crnu goru. Da je stao na tome bilo bi dobro, već je u dobro poznatom Bjekovic Tumba stilu koji su primenjivali na fudbalske rivale Partizana, počeo to da radi sa Srpskom košarkaškom organizacijom. Da je slabi na svakom koraku, za šta je Aleksandar Pavlović najbolji primer. Oni nisu mogli da ga zavrbuju da igra za CG reprezentaciju ali su sa Vujoševićem stavljanjem njega na spisak pojačali pritisak na njega i njegove roditelje do te mere da očigledno on nije smeo da igra ni za košarkašku organizaciju Srbije.
O tome kako je zaoštrio i zamutio odnose u našem domaćem prvenstvu stalnim teorijama zavere preko kojih uvek izbori povlašćen položaj kod sudija mučno je više i govoriti.
Kada konačno neki drugi počnu da osvajaju titule u Srbiji a ne njegov tim, tada će i košarka ovde početi da se oporavlja !!!

shobajic

pre 16 godina

Zasto vise pominjete tog Duska Ivanovica?
On je "rolling-stone"(citaj crnogorac), i nema vise nikakve veze sa srpskom kosarkom, i srbijom uopste!
Javno je izjavio kako ceka dan kad ce CG biti samostalna, zato ne vidim nikakve razloge sto bi on trebao da bude selektor,clan strucnog saveta...

_N_

pre 16 godina

ALOOOOOOO!!!!

Ovaj covek je trener Crne Gore!?!?

Sta on radi u nasem upravnom odboru!!!!

To je isti lik koji je "pomogao" Pekovicu da odabere Crnu Goru kao svoju selekciju!

Napolje matori, kod kuce imaj sve funkcije kojih se sete!
Ali bi trebalo da budes trener Partizana i to je sve!!!
Dokle vise, ovakvi likovi...

srbogor

pre 16 godina

Posto Vam smeta Homer-Crnogorac,iscerajte,brate i Igora Kolakovica sto vam je donio odbojkasku bronzu(sa svim Nikicem i ostalim Crnogorcima),napravite (c)etnicki ciste klubove i reprezentacije,pa sprem'te se spremite za osvajanje svijeta.Do Tokija!Sramota jedna,braco Srbi!

glas razuma

pre 16 godina

Ovo je više nego zabrinjivajuće. Ovolika količina gluposti (čast izuzecima) u ovim komentarima. Tužno, kakav sve svet ima kompjutere...

Sibilio

pre 16 godina

Koliko je ovde "Strucnjaka" to je strasno. Dusko Vujosevic je grobar srpske kosarke? Crnogorci su za sve krivi? Sve same nebuloze.
Kao prvo, srpska kosarka, kao samostalna, postoji nesto vise od godinu dana. Nasledila je poziciju SFRJ, SRJ,SiCG pa je i uspehe tih reprezentacija prihvatila kao svoje. Svakako da i treba da ih tako prihvati, ali ne kao samo svoje. Da ne podsecam kako su tim uspesima bitno doprineli igraci koji sada imaju druge pasose. Neko ce reci da su srpski igraci bili dominantni deo svakog tima koji je napravio neki uspeh, narocito od 1995-2002. Da, ali oni su izasli iz tzv. jugoslovenske skole kosarke, igrali su u najacim evropskim klubovima(Djordjevic, Danilovic, Bodiroga, Savic, Paspalj, Loncar, Beric, Rebraca, Obradovic)ili NBA (Divac, Stojakovic) i po koji igrac iz domace lige (Tomasevic, Scepanovic, Vujanic, Drobnjak). Dakle, uspesi su dosli kao refleksija nekog prethodnog rada i sazrevanja u nekoj drugoj ligi, u drugom sistemu vrednosti. Pored toga jasno je uocljivo da je 9 od 10 tih sjajnih reprezentativaca neke od nasih bivsih drzava u najznacajnijim periodima svog igrackog sazrevanja igralo u Partizanu i to pod komandom, ovde cesto osporavanog, Duska Vujosevica.
Svako razuman i dobronameran ce zakljuciti da razlozi poslednjih neuspeha reprezentacije Srbije (SiCG) ne leze u kompetentnosti i strucnosti Duska Vujosevica, u po nekom igracu iz Crne Gore koji igra u Partizanu, a drznuo se da nastupa za reprezentaciju svoje zemlje, ili u tome sto Partizan osvaja titulu prvaka svake godine. Dragi prijatelji i ljubitelji kosarke, razlozi su u losem radu saveza, u nekompetentnosti raznih grebatora po klubovima, u losem materijalnom polozaju klubova, koji su prinudjeni da prodaju tek formirane igrace i u mnogo toga jos, sto ima veze samo sa kosarkom.
Najveci je problem sto je nama, uvek, neko drugi kriv. E pa student nije zapalio zito!

satro Sotra

pre 16 godina

Do kada ce doticni da nama u Srbiji drzi pridike sta treba da radimo! Neka sprema SVOJU reprezentaciju, a mi cemo se bez njega vec nekako snaci.

Car Danilo

pre 16 godina

Kakav strucni savet, zasto trazite razloge neuspeha u strucnom savetu.Trener je taj koji ce ili da stvori i pripremi tim ili da bude gubitnik.Ja se slazem sa jednim kolegom da su Maljkovic, Pesic, Ivkovic, Obradovic tipicni pozeri i tada su iskoristili vanserijske kvalitete na tada teritoriji Jugoslaviji igraca i pomocu njih stvorili imena.Jedini pravi radnik je Vujosevic.Sada kada treba od pocetka ja vam tvrdim da ce Crna Gora brze stvoriti reputaciju nego Srbija. Pa to je u mentalitetu Srba ako ja nemogu to tebi nedam.Pa zato ce uskoro i Albanci da imaju drzavu.Nema u Srbiji dobrog trenera.Neko pominje Vukoicica, a on pion Rase Radovanovica.Muta ma ajde nezna da prica bice trener.Moka bio najbolje resenje, jer se ne boji kao oni pozeri.Moka stvorio mnoge nase asove ali svi zaboravili to.Ostavite Moku neka zvrsi posao koji je poceo.Mladje eneracije talentovane dolaze i treba vremena.
A te menadzere kao sto su Danilovic, Divac, Paspalj, Ivkovic itd to treba isterati iz Srpske kosarke.

Boris

pre 16 godina

Svaka cast Vujosevicu, ali on nije Srbim da bi mogao da komentarise ovakve stvari! Ipak je on ovde 'gast arbajter' i kao takav bi morao da vodi racuna o tome sta prica!

TeoFan

pre 16 godina

Evo ja cu da se igram nove igre-VIRTUELNI PREDSEDNIK KSS-A.


Strucni savet:
-Miroslav Nikolic Muta
-Vlada Vukoicic
-Vlada Djurovic
-Jovica Antonic
-Lale Lucic
-Vladan Tegeltija:)
-Slobodan Sarenac:)

Savetodavno telo:
-Svetislav Pesic
-Dusan Ivkovic
-Zeljko Obradovic
-Dusko Ivanovic
-Bozidar Maljkovic

Cilj:Olimpijada 2012.

Reprezentacija:
-Milos Teodosic
-Mladen Jeremic
-Stefan Stojacic
-Nemanja Aleksandrov
-Novica Velickovic
-Milan Macvan
-Dejan Musli
-Nikola Koprivica
-Nikola Dragovic
-Aleksandar Pavlovic
-Darko Milicic
-Nenad Krstic
-Marko Keselj
-Stefan Markovic
-Uros Tripkovic
-Milenko Tepic

Prosek ekipe 25 godina.
To je ekipa koja se sastaje svakog leta,bez izuzetaka,i vracamo se na vrh.

Selektor:Bilo ko sem Moke.

zarinjo

pre 16 godina

Vujosevicu treba zabraniti da trenira. Nikad nista nije osvojio zahvaljujuci svom znanju! Uvek sve zna i uvek je u pravu, ceo zivot manipulise ljudima. Navikao da zivi od slave drugih ljudi i pljuvanja po njima. Vreme je za mladje ljude.

Grobelar

pre 16 godina

Kakav UO, kakvi bakraci. Evo vest: Partizan hoce da dovede Kelenu Azubikea (24g,196cm), igraca Warriorsa kome, najverovatnije, nece biti ponudjen novi ugovor od GSW. Momak, ocigledno, nije 5-ca koja nam je preko potrebna, ali u citavu pricu upleo se i Makabi...:)

Filip

pre 16 godina

Pa zar nije Vujosevic crnogorac?
Ne kapiram zasto daje sebi slobodu da komentarise na ovakav nacin kada srpska kosarka uopste nije njegov problem.

Kosarkas

pre 16 godina

Sta se ovaj iz Monetenegra i selektor te zemlje javlja.Da li ima pravo na to?Neka brine o njihovoj kosarci.Gde je njegova odgovornost za "uspeh" u Svedskoj.Gde je njegov izvestaj.Ima pametnih u ovoj zemlji Srbiji koji bi mogli da rese problem kosarke

glas razuma

pre 16 godina

Ovo je više nego zabrinjivajuće. Ovolika količina gluposti (čast izuzecima) u ovim komentarima. Tužno, kakav sve svet ima kompjutere...

Sibilio

pre 16 godina

Koliko je ovde "Strucnjaka" to je strasno. Dusko Vujosevic je grobar srpske kosarke? Crnogorci su za sve krivi? Sve same nebuloze.
Kao prvo, srpska kosarka, kao samostalna, postoji nesto vise od godinu dana. Nasledila je poziciju SFRJ, SRJ,SiCG pa je i uspehe tih reprezentacija prihvatila kao svoje. Svakako da i treba da ih tako prihvati, ali ne kao samo svoje. Da ne podsecam kako su tim uspesima bitno doprineli igraci koji sada imaju druge pasose. Neko ce reci da su srpski igraci bili dominantni deo svakog tima koji je napravio neki uspeh, narocito od 1995-2002. Da, ali oni su izasli iz tzv. jugoslovenske skole kosarke, igrali su u najacim evropskim klubovima(Djordjevic, Danilovic, Bodiroga, Savic, Paspalj, Loncar, Beric, Rebraca, Obradovic)ili NBA (Divac, Stojakovic) i po koji igrac iz domace lige (Tomasevic, Scepanovic, Vujanic, Drobnjak). Dakle, uspesi su dosli kao refleksija nekog prethodnog rada i sazrevanja u nekoj drugoj ligi, u drugom sistemu vrednosti. Pored toga jasno je uocljivo da je 9 od 10 tih sjajnih reprezentativaca neke od nasih bivsih drzava u najznacajnijim periodima svog igrackog sazrevanja igralo u Partizanu i to pod komandom, ovde cesto osporavanog, Duska Vujosevica.
Svako razuman i dobronameran ce zakljuciti da razlozi poslednjih neuspeha reprezentacije Srbije (SiCG) ne leze u kompetentnosti i strucnosti Duska Vujosevica, u po nekom igracu iz Crne Gore koji igra u Partizanu, a drznuo se da nastupa za reprezentaciju svoje zemlje, ili u tome sto Partizan osvaja titulu prvaka svake godine. Dragi prijatelji i ljubitelji kosarke, razlozi su u losem radu saveza, u nekompetentnosti raznih grebatora po klubovima, u losem materijalnom polozaju klubova, koji su prinudjeni da prodaju tek formirane igrace i u mnogo toga jos, sto ima veze samo sa kosarkom.
Najveci je problem sto je nama, uvek, neko drugi kriv. E pa student nije zapalio zito!

Shane

pre 16 godina

Selektor strane zemlje birao selektora Srbije?! Pa nije cudo kad je I Kapicic stranac jos na celu saveza!! Crnogorci nam svojim "SPOSOBNOSTIMA" razbucali rukomet a evo krenuli sa onim konjem Barovicem koji je "najzasluzniji" za "Siroki brijeg" ligu do generala Kaponje koji jos izgleda nije zavrsio skroz posao?!

the MAN

pre 16 godina

Jesam Grobar,ali Dule, sada vec guras nos tamo gde ti nije mesto.Selektor si nase SESTRE SA JUGA i bolje razmisljaj o njima!Mozda mislis najbolje,medjutim ne treba da te to vise brine.Smeta mi sto ste toliko protiv Moke Slavnica i sto svi govorite da je bio Pesic bilo bi drugacije,da je bio ovaj da je bio onaj. Prisetite se malo, svakog naseg selektora delila je tanka linija od pukovnika do pokojnika i obrnuto,zaboravili ste trojke u poslednjim sekundama,mnogobrojne penal zavrsnice,sta da su trojke promasene,da je ruka sa slobodnih bacanja zadrhtala sta bi onda bilo? Ivkovic,Obradovic,Pesic koliko kod su Veliki imali su i srece.Ivkovic je JEDVA prosao Bugare u kvalifikacijama za eurobasket '95 ,a bili smo u najjacem sastavu,sta je sa Saletovim trojkama '92,'95,97,98 koje su proslavile i Obradovica kao trenera,sta je sa Gurovicevim trojkama i Jaricevim pogocima sa slobodnih bacanja u Indijanapolisu? Nikada nismo bili superiorni u potpunosti,pobedjivali smo jer smo imali fantasticne igrace pa naravno i strucnjake,ali smo imali i srece.Obradovic je Veliki strucnjak pa nije imao istu ni '99 u Francuskoj ni '00 i '04 u Atini,a o Novom Sadu da ne govorim.Pesic nije smeo da preuzme reprezentaciju iz straha da se to i njemu ne desi,a oni koji su se usudili da je preuzmu opekli su se i zbog nase poznate sujete i zbog nedovoljnog treniranja nasih perspektivnih i talentovanih igraca kojima su bitne neke druge vrednosti,a i zbog te srece koju ocigledno nisu imali ni Dule, ni Sakota ,ni Moka koji je ladno mogao do bronze da je Gurovic pogodio koju trojku vise,da je Marko odigrao neki bolji pas,da je Darko igrao vise ka kosu,da nismo promasili toliko slobodnih bacanja,da je baba imala k.... bila bi deda.... koliko sve to zvucalo glupo moglo je da se desi,a tada bi i Moka i svi ostali bili dignuti u nebesa-toliko puta vidjeno.Neka se nasi Strucnjaci konacno sloze da smo u G.....A i da zajedno treba da isplivamo,ali iskreno zajedno,da shvatimo da neigramo samo mi kosarku i da pocnemo da treniramo-mislim na igrace,da ti raznorazni saveti iskreno stanu iza ONOG koga podrze i ne peru ruke ako neuspemo,ne moze uvek selektor da bude kriv,da Oni koji pametuju po medijima tipa trebalo je ovako ili onako preuzmu posao koji im se nudi i pokazu sta znaju, ko zna mozda uspeju;sve u svemu,sve se vrti tako cemo mi ponovo da budemo tamo gde nam je mesto-na vrhu samo da se opametimo konacno. Sa verom u Bolje Sutra i Nova Zlata-Zivela Srbija!!!

ledolomac

pre 16 godina

A po cemu je Danilovic zasluzio da bude u toj cetvoroclanoj komisiji. Ne, nisu sporni njegovi igracki kvaliteti i uspesi, skidam kapu majstore! Ali njegove menadzerske sposobnosti su ravne nuli, incident u Vrscu takvom uglednom sportskom radniku nikad ne sme da se desi...

kotleba

pre 16 godina

Nekako u senci ovih dogadjaja bez polemika je prosla vest o ukidanju kazne Danilovicu,predsedniku jednog naseg kosarkaskog kluba,za brutalno prebijanje sudije.Njega za predsednika KSS umesto Kaponje,pa udri po sudijama u kvalifikacijama...Tako se vraca ugled nase kosarke!

Y/Kv

pre 16 godina

Ti cuti,ti sto vrbujes igrace za zemlju ciji si selektor i otimas bukvalno,kako za Partizan tako i za Crnu Goru.
Tvoji rezultati se poznaju na jeziku,na vredjanju sudija,igraca kako svojih tako i protivnickih,trener si sa najmanjim stepenom kulture i postovanja,neiskren si i radis samo u svom interesu pri tom ti po ulogama u Partizanu ne mogu sugerisati ili ti te vaspitavati ni Todoric a ni Danilovic!
Jos nesto,da zadnjih godina nisi uzimao-otimao Zvezdi najbolje igrace nikada nebih niti jednu titulu imao sa Partizanom ( Tomasevic-Vujanic-Stanojevic-Ostojic-Bogdanovic...) da nije tako i da su tvoji trenreski okviri i kvalitet visi i bolji,odavno bi te se setio neki klub iz evrope iz zemalja gde se ceni rad,rad i samo rad pogotovu nasih strucnjaka koji bi te u krajnjem slucaju preporucili nekom klubu ( Maljkovic,Ivkovic,Ivanovic,Pesic,Obradovic,Obradovic...).No do tada ce mo gledati nesto buckasto koje vredja sve i psuje na dve njemu jedino dostupne klupice,klupice Partizana i C.Gore.

_N_

pre 16 godina

ALOOOOOOO!!!!

Ovaj covek je trener Crne Gore!?!?

Sta on radi u nasem upravnom odboru!!!!

To je isti lik koji je "pomogao" Pekovicu da odabere Crnu Goru kao svoju selekciju!

Napolje matori, kod kuce imaj sve funkcije kojih se sete!
Ali bi trebalo da budes trener Partizana i to je sve!!!
Dokle vise, ovakvi likovi...

srbogor

pre 16 godina

Posto Vam smeta Homer-Crnogorac,iscerajte,brate i Igora Kolakovica sto vam je donio odbojkasku bronzu(sa svim Nikicem i ostalim Crnogorcima),napravite (c)etnicki ciste klubove i reprezentacije,pa sprem'te se spremite za osvajanje svijeta.Do Tokija!Sramota jedna,braco Srbi!

Neven

pre 16 godina

Najveci kocnicar Srpske kosarke je Kapicic jer se krije iza idiotskog statuta iz proslog veka. Gde je njegova odgovornost?? E zato treba Bora Stankovis da bude predsednik I to da mu se da MANDAT na dve godine. Pa jedino sa Borinim autoritetom mozemo da izadjemo iz nebulozne Jadranske lige bez ikakvih posledica!!

Plikuscht

pre 16 godina

Ne mirisem nesto preterano Homera, ali cenim da mu svak ovde stoji. Taj famozni Strucni savet zaista nema nikakva konkretna OVLASCENJA, jer oni mogu da se sastaju svaki drugi dan i donose po zilion odluka svaki put ali UO KSS-a je taj koji donosi FINALNE ODLUKE, i to je mesto gde lezi ODGOVORNOST, ta cudna stvart koju su mnogi zaboravili.
Da drugari, ODGOVORNOST za nesto sto je ucinjeno. Moka je otisao i vratio se sa 0:3. To je kraj price. UO ga je postavio i neko mora da snosi odgovornost za tih 0:3 takodje, a ne da se kola slome samo na Moki i ona tri njegova pavijana koji su se takvi kakvi jesu, ipak trudili da posao odrade sto bolje.
Sto ne znaju bolje ... druga je prica.

Andrya

pre 16 godina

Klasicna Homerova prica, javlja se kad je sve gotovo... Sve ovo u vezi Strucnog saveta je kozmeticke prirode, i Homer je u pravu - sta zna Zoran Zivkovic o kosarci i cime on moze da joj pomogne? Strasno koliko se bivsi "vrlo uspesni" politicari i dalje muvaju i guraju i teraju sve sto je kvalitetno. Ti ljudi su sam kancer ovog drustva, dok se to ne otera nece biti niceg dobrog. A Homere, ti trazi pojacanja da ti dovedu a ne u Borovnjaka i Canka da se pouzdas pa da gledamo smejuriju od igre.

Miroslav

pre 16 godina

Dule se po običaju uvek oseća prozvanim i uvek ima nešto da kaze ... naravno nikada nije on kriv :-)

Šta vam je sada Kapičić kriv?? Pa on je tu jer niko drugi to mesto nije hteo !!!!!!!!

Zašto DIVAC, DANILOVIĆ, ĐOLE, SAVIĆ & Co. ne sazovu Konferenciju za ŠTAMPU i Otvoreno kazu:

"HOĆEMO MI DA VODIMO SRPSKU KOŠARKU. SVI OSTALI HVALA LEPO I DOVIĐENJA"

pa da vidim koće da im se suprotstavi???

Ima samo jedno ALI!!!

Lakše je Kiritikovati nego latiti se Posla. E zato smo tu gde Jesmo!!!!

Lično bih voleo da se Divac & Co. skupe hrabrosti i krenu da rade pravi posao.

aca

pre 16 godina

"Vujošević: ''Odgovornost UO KSS-a"
A njegova odgovornost?
Vujosevic je svoju ulogu dozivljavao kao savetodavnu zato nije smatrao da je u sukobu interesa pa bi sad da da neki savet

Dragan

pre 16 godina

Preuzeto iz sutrasnjeg Sporta!!!!
Vujošević demantovao interesovanje za beka Golden Stejta.
Specijalizovani košarkaški internet sajt www.eurobasket.com,
objavio je informaciju da je Partizan zainteresovan za Kelenu
Azubuikea (24, 196), Engleza nigerijskog porekla.

Prošlu sezonu Azubuike je proveo u NBA ligi, u dresu Golden Stejta i na 41. utakmici (devet puta starter) prosečno je beležio 7.1 poen i 2.3 skoka za 16.3 minuta provedena na terenu. Za beka Voriorsa, koji je prošao trening kamp, interesovanje je pokazao i Makabi iz Tel Aviva.

Da li postoji mogućnost da nekadašnji student Kentaki univerziteta, posle Miltona Palasija, postane drugi stranac u crno-belom dresu pitamo trenera Duška Vujoševića.

- To menadžeri dižu cenu. Nije istina da to što je objavljeno – kaže trofejni stručnjak.

S obzirom na to da danas ističe rok za licenciranje za Jadransku ligu zanima nas i da li će Nenad Čanak eventualno biti prijavljen za ovo takmičenje?

- Ne, on traži novi posao. Nijednog trenutka nismo razmišljali u tom pravcu – naglasio je Vujošević.

Predrag

pre 16 godina

Covek i dalje prica, a unistio je kosarku u Srbiji. Koliko reprezentativaca (Srbije) daje Partizan ?
Raspad sistema je poceo kad je on postavljen za trenera Partizana.
Od Partizana je napravio KK Montenegro.

BiP

pre 16 godina

POČINJE PRODAJA GODIŠNJIH KARATA datum: 25.09.2007

28-tog septembra počinje prodaja godišnjih karata za sve utakmice koje će Partizan igrati ove sezone u Evroligi, NLB i domaćoj ligi. Godišnje karte se mogu kupiti radnim danima od 10h do 16h u prostorijama Kluba.



Cene godišnjih karata:


Tribine 50 €

Parter 100 €

p.s. Ajmo da im pomognemo da sto pre dovedu centra !

satro Sotra

pre 16 godina

Do kada ce doticni da nama u Srbiji drzi pridike sta treba da radimo! Neka sprema SVOJU reprezentaciju, a mi cemo se bez njega vec nekako snaci.

Crnogorski insajder

pre 16 godina

Ove izjave najvećeg grobara srpske košarke (u bukvalnom smislu) su klasična zamena teza u već poznatom stilu! Istina je, da je izgleda ovo bio jedini način da neki smognu snage i počnu da rade nešto što je odavno trebalo da urade, a to je da sklone ovog insajdera druge države i druge, rivalske košarkaške organizacije iz organa upravljanja odakle lakše može da zahvata iz već dobro presušenog bazena srpske košarkaške talente i vrbuje ih da igraju za Crnu goru. Da je stao na tome bilo bi dobro, već je u dobro poznatom Bjekovic Tumba stilu koji su primenjivali na fudbalske rivale Partizana, počeo to da radi sa Srpskom košarkaškom organizacijom. Da je slabi na svakom koraku, za šta je Aleksandar Pavlović najbolji primer. Oni nisu mogli da ga zavrbuju da igra za CG reprezentaciju ali su sa Vujoševićem stavljanjem njega na spisak pojačali pritisak na njega i njegove roditelje do te mere da očigledno on nije smeo da igra ni za košarkašku organizaciju Srbije.
O tome kako je zaoštrio i zamutio odnose u našem domaćem prvenstvu stalnim teorijama zavere preko kojih uvek izbori povlašćen položaj kod sudija mučno je više i govoriti.
Kada konačno neki drugi počnu da osvajaju titule u Srbiji a ne njegov tim, tada će i košarka ovde početi da se oporavlja !!!

shobajic

pre 16 godina

Zasto vise pominjete tog Duska Ivanovica?
On je "rolling-stone"(citaj crnogorac), i nema vise nikakve veze sa srpskom kosarkom, i srbijom uopste!
Javno je izjavio kako ceka dan kad ce CG biti samostalna, zato ne vidim nikakve razloge sto bi on trebao da bude selektor,clan strucnog saveta...

Car Danilo

pre 16 godina

Kakav strucni savet, zasto trazite razloge neuspeha u strucnom savetu.Trener je taj koji ce ili da stvori i pripremi tim ili da bude gubitnik.Ja se slazem sa jednim kolegom da su Maljkovic, Pesic, Ivkovic, Obradovic tipicni pozeri i tada su iskoristili vanserijske kvalitete na tada teritoriji Jugoslaviji igraca i pomocu njih stvorili imena.Jedini pravi radnik je Vujosevic.Sada kada treba od pocetka ja vam tvrdim da ce Crna Gora brze stvoriti reputaciju nego Srbija. Pa to je u mentalitetu Srba ako ja nemogu to tebi nedam.Pa zato ce uskoro i Albanci da imaju drzavu.Nema u Srbiji dobrog trenera.Neko pominje Vukoicica, a on pion Rase Radovanovica.Muta ma ajde nezna da prica bice trener.Moka bio najbolje resenje, jer se ne boji kao oni pozeri.Moka stvorio mnoge nase asove ali svi zaboravili to.Ostavite Moku neka zvrsi posao koji je poceo.Mladje eneracije talentovane dolaze i treba vremena.
A te menadzere kao sto su Danilovic, Divac, Paspalj, Ivkovic itd to treba isterati iz Srpske kosarke.