Subota, 22.09.2007.

18:26

Partizan 6 od 6, gostima sve pobede

Izvor: B92

Partizan 6 od 6, gostima sve pobede IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

111 Komentari

Sortiraj po:

Grobar(Paris)

pre 16 godina

SVAKA CAST.Kako igrate stvarno ocaravajuce,kolika je samo razlika Partizana od pre 3 meseca i sad prosto neverovatno samo tako nastavite da igrate i stvarno niste zasluzili da vas izbace iz kupa UEFA.POZ svim grobarima

MILAN_TAROT

pre 16 godina

A pocetak te 2 grozne godine za zvedu pocinje 29. u hramu,mada ja bi licno isao na nereseno,oduvace njih OFK,VOSA,VOZDOVAC,SMEDEREVO,CUKARICKI...a za evropu necu da pricam! Zvezdo uz duzno postovanje-zao mi te je!

Dragiša

pre 16 godina

""svezu se 2-3 dobra rezultata i o bojkotu ni rec. sad djuka vise nije cigan, zecevic kao da ne postoji...ma sve med i mleko. e moji grobarcici, deco euforicna..
(redstar4ever, 23. septembar 2007 16:38) ""

Bojkot je bio potreban(i dao je rezultate) u trenutku kada je VELIKI PARTIZAN igrao loše skoro kao Zvezda sada. Kroz celu tu pricu provlacila su se i mnoga politicka a ne samo sportska pitanja. Mnoge stvari u vezi sa bojkotom nisu bile lepe ni prijatne, ali je sam bojkot bio potreban. A kakvi su rezultati bojkota: za male pare dovedeno 5-6, za naše uslove(a mozda i sire), VRHUNSKIH IGRACA, napravljen kvalitetan i efikasan tim koji igra brz, moderan, efikasan ali i lep fudbal i konacano, u prva dva meseca sezona u svih 8 zvanicnih utakmica zabelezeno 8 pobeda sa u proseku vise od 3 postignuta gola po utakmici!!! Ja razumem vase ocajnicke nade, shvatate i vi da Partizan ove sezone samo neki eventualni unutrasnji razdori mogu da zaustave, ali kada se stvari postave na pravo mesto i kada neki klub igra ovako kako sada igra Partizan, mislim da je u najmanju ruku smesno govoriti o bilo kakvom bojkotu. Mislim da se VI ti koji bi sada trebalo da razmisljate o bojkotu, i ISKRENO VAM ZELIM, uprkos tvom zlonamernom komentaru, da na rezultat bojkota ne cekate pune 2 godine koliko je nama trebalo. IPAK OVA SRBIJA ZASLUZUJE BAR 2 JAKA EVROPSKA TIMA!

NAPRED PARTIZAN!!!

Marko_PFC

pre 16 godina

Dobro je,dobro je...Lagano i opusteno do derbija!Pa cemo videti!?!Ja mislim da ce iz keca doci!!!!

Poz za grobare! EB 1994.!.!

Dragisa

pre 16 godina

@Straus

Svaka cast na komentaru i voleo bih da ti se ispuni zelja(Jugovic, Mihajlovic...) pa makar i bilo napeto prvenstvo. A za OVAKAV PARTIZAN i takvu Zvezdu, Kup UEFA bi bio pretesan! Ali ne samo vama, neka strucnjake kao sto je Djukic(ali i igrace kakvi su Juca, Moreira, Diarra, Jovetic) nadju i Vosa i Napredak i Hajduk i Mladost i Radnicki... Nek imamo prvu ligu od 8 klubova ali neka svaki od tih klubova ima sta da kaze u Evropi, bar protiv timova iz Kupa UEFA! Aj ziveli i naravno...
NAPRED PARTIZAN!!!

Jose

pre 16 godina

@Teri, #76
"Protiv BIVŠEG drugoligaša je lako a kako je protiv BIVŠEG evropskog i svetskog prvaka"

Obrati paznju na naglaseni deo svog teksta.

michigan

pre 16 godina

Jos Pekarica iz Vose i nana nana nana nana liga sampionaliga sampiona.Proverio sam Pekaric kosta 50.000-100.000 evra
Savet Tomicu

redstar4ever

pre 16 godina

svezu se 2-3 dobra rezultata i o bojkotu ni rec. sad djuka vise nije cigan, zecevic kao da ne postoji...ma sve med i mleko. e moji grobarcici, deco euforicna..

Shomi

pre 16 godina

Pa ne mogu da verujem da ovde ima navijaca komsinice.Ljudi-Partizan je dao 27 golova na 8 utakmica.A Zvezda?Dobro,kao mi igrali sa Zrinjskim...A vi?Levadija-velikani Evro fudbala.Zato-psssstt....

Chachanin

pre 16 godina

Svaka vam chast momci! Najbolji ste!!! Na derbiju ce biti situacija kao poslednjih nekoliko godina: Partizan ce napadati tokom cele utakmice, Zvezda ce se braniti i chekati kontru ili chekati potplacenog sudiju da svira penal kad neki Zvezdin igrach promashi loptu pa se sapletne dva metra van 16-erca( u tom sluchaju i obavezan crveni karton za nekog Partizanovog igracha).

Maratonci (Najveci Grobari)

pre 16 godina

Vidim da neki vec panice zbog toga sto partizan nije odigrao leprsavo kao do sada.E pa ne moze uvek tako.Ponekad i teren a i protivnik ne dozvoljavaju da se odigra leprsavo.Na kraju krajeva rezultat se pamti,tako je bilo i protiv artmedije.Vazno je da mi i dalje pobedjujemo i da smo efikasni pogotovu nasi spiceva.

DZON DEDA

pre 16 godina

Veliki uspeh,nema sta.Prvi gol iz ofsajda,drugi slucajan,crveni karton za neugodne lucance ma svemir ste nema sta.Dolazi vam jedna ekipa u subotu,tu cete lepo proci kao i uvek nema sta.Pozdrav za sve tikvice

Straus

pre 16 godina

Sve cestitke Djukicu od navijaca Zvezde. Mnogo su te majstore osporavali ali si ih na pravi nacin demantovao. Tvoj kalibar, tvoji klasici, Jugovic, Mihajlovic potrebni su mojoj Zvezdi da se trgne iz letargije, da prenesu sve sto su naucili tamo u dalekom svetu kada su osvajali lige sampiona u moj klub. Nisu postali "zvezdine zvezde" iako su zasluzili pre sadasnjih nekih zvezda.
Bravo Partizanu i steta sto je ispao iz kupa UEFA.

Valjak

pre 16 godina

Ljudi, 75 komentara nekoliko sati posle utakmice Mladost Lucani - Partizan!!! Znaci da se desava nesto neverovatno, da nas fudbal ponovo pocinje da nesto vredi i nadam se da cemo zadrzati Djukica sto duze. Malopre sam video golove, stvarno su fenomenalni.

Solskjaer

pre 16 godina

Predivno popodne u Lucanima i dosta dobar ambijent, stadion, pa skoro pun, dosta i grobara, kop jedno 600-700 ljudi, navijanje, pa moglo je i bolje, ali nije lose. Utakmica veoma teska za Partizan, prvo poluvreme dosta losa igra, Mladost se odlicno branila, stvarno su kidisali na nas, cak su i preterivali u agresivnosti, ali svejedno Partizan neorganizovan i veoma tesko je probijao bedem Mladosti. Lazevski, katastrofalan, mnogo gresaka, uglavnom svi opasni napadi Lucana isli su preko njegove strane, jako lose. Prvi gol je pao pomalo neocekivano, pas iza odbrane i Diara siguran. Pred odmor sok gol za Partizan, ali desava se. Drugo poluvreme pocinje u istom stilu i muka do drugog gola, koji je pao slucajno, Lazevski je uputio centarsut, ali je lopta na iznenadjenje svih, a pogotovo golmana Mladosti, zavrsava u mrezi. Posle tog gola stvari krecu na bolje, ponovo precizna, sigurna igra Partizana, mislim skripalo je dosta u odbrani, ali u napadu je mnogo bolje bilo drugo poluvreme. I na kraju, vise nego pozitivni prvi utisci o najnovijem pojacanju Partizana, Stjepanovic, vidi se da decko zna dosta, siguran je, ima dobar pregled, veoma dobar sa loptom i majstorija na kraju za cetvrti gol Partizana. Sve u svemu tesko gostovanje i ako to mozda rezultat ne govori, ali nikome nece biti lako protiv organizovane ekipe iz Lucana. NAPRED PARTIZAN!!!!

Djani Lood!!!

pre 16 godina

62. (DOMINIRAJ, 22. septembar 2007 20:23)
'Bitno je da dodje mnogo Grobara, da se napravi prava domacinska atmosfera, u kojoj ce se videti koliko smo iznad komsinice...'

Brate moj Grobaru, zar moramo opet dokazivati ko je iznad koga? Nek se loze na njihovu tribinu u rupi koja je veca za koju hiljadu, ali to je sve sto imaju!!! A da, imaju i koreografije... Znas sta bi im Djani rekao "VRH BRATE"

HA
HA
HA

LACKO

pre 16 godina

Da zvezda je tim za velike utakmice,protiv velikana kao sto su LEVADIJA,GROCLIN,ajde grobari u derbiju sa 50% snage,cuvamo se za vaznije utakmice u domacem prvenstvu!

slucio se desaj

pre 16 godina

E sad ovako.Partizan nema nista bolji tim od onog iz prosle sezone.Nemoze niko da me ubijedi da je Moreira bolji od Marinkovica,naprotiv.Da je Zuka bolji od Tomica,identicni igraci.Sa druge strane nema Lomica,Smiljanica,Bajica[bolji od oba stopera].Mislim da je i Kralj bolji od Bozovica.Desilo se da je Djukic promijenijo sistem igre[sa 4-5-1 na 4-4-2]i podredio ga malom Joveticu.Postavite ovu ekipu u sistem iz prosle sezone,sta ce uraditi,nista.Da li se to Djukicu desilo slucajno ili namjerno neznam.U svakom slucaju Partizanu se nije desio ni Djukic ni Petric ni Tomic,desio se Jovetic.Malo li je.I jos nesto.Odbrana nije dobra.Rnic i Mihajlov losi,mali Obradovic u ofanzivi dobar ali u defanzivi ne na tom nivou.Nadam se da ce se i tu nesto "desiti"

Mrkonjic Grad ! RS

pre 16 godina

GROBARI UZ VAS ! MRKONJIC GRAD RS! pune tribine ludih navijaca nemamo baklje prskalice gore bubnjevi tutnje pesme su nam ruzne jer mi smo stoka sa TRIBINE JUZNE ale aleee !

Milos

pre 16 godina

LAZEVSKI je jos jedan fantastican izdanak iz Partizanove omlad.skole!
Odlican je, i fudbalski podseca malo na Rukavinu.
Mali, BRAVO za gol!

Teri

pre 16 godina

Čestitam Grobari radujte se još koji dan dok imate za šta da se radujete jer za sedam dana više nećete imati razloga da se smejete i radujete.29.septembar- početak kraja Partizana. Protiv bivšeg drugoligaša je lako a kako je protiv bivšeg evropskog i svetskog prvaka e to će te osetiti na svojoj koži!Pozdrav svim navijačima najjačeg srpskog kluba(čitaj:pozdrav svim navijačima Zvezde)!

Fox Mulder

pre 16 godina

Kao prvo-cestitam Grobari ! Jesam se malo ponadao kod poluvremena, priznajem al....
Nama je sada najvaznije da sutra dobijem-kako znamo i umemo da razlika ne bi bila prevelika, a bude li tako derbi ne mozemo lose da odigramo !Ma dobro, to vec znate..... A to bi s obzirom na dosadasnje igre znacilo i remi ! Bitno je samo da se ne odlepe previse do zimske pauze, jer mi moramo da se spremimo na zimu kako valja, jer ce ovi stranci prvi put proci zajedno cele pripreme ! Lako je Grobarima, njima su svi stigli na pocetak priprema, u vec gotov Djukin sistem igre, ponasanja, zato to sad ovako dobro izgleda ! U suprotnpm braco - naj...li smo ! Iskreno !!!!

Bez

pre 16 godina

Baš mi je drago što je Mladost nila bolja od PFC-a, pa još nezasluženo izgubila..Ma, trebalo je biti 4:1 Mladost..Crknite, šmekeri iz neosvojive štenare!!
Kad ste vi bili bolji i zasluženo dobili derbi, marvo neopevana?!

Sniper

pre 16 godina

Vremena se menjaju.....Neki to ne vide ili nece da vide...ili prosto nemaju hrabrosti da pogledaju istini u oci....
Partizan je 50tih i 60tih bio nas najbolji klub, ubedljivo. Cak su igrali i u finalu kupa Sampiona 66 i nesrecno izgubili. A onda je zvezda polako preuzela primat krajem 70tih i 80tih i ostvarila svoj vrhunac 91 u bariju....sve posle toga je jedno veliko NISTA. A onda je Partizan pocetkom novog milenijuma ponovo poceo da popunjava prazan prostor nasih timova u Evropi i polako i sigurno stvara IME i tim koji znaci nesto i igra nesto u Evropskim okvirima. Prvo liga Sampiona, pa liga Uefa, pa nesrecan poraz na penale od Petrzalke kada je definitivno samo odlozena ali ne i izgubljena promocija velikog Partizana. CAS je kucnuo i vreme ponovne dominacije vec stize.....
Ove godine dupla kruna, sledecih godina liga Sampiona, sledecih decenija PARTIZAN i samo PARTIZAN, potpuna dominacija PARTIZANA!
Ostace Zvezda, raspasti se nece, na bol, zalost i secanje njenih nesrecnih navijaca kako su nekada bili prvaci Evrope i sveta a sad ih nigde nema ....

slavko20

pre 16 godina

bio sam na utakmici, i mogu vam reci da je veoma bledo izdanje imao u prvom poluvremenu.... jedan jedini napad na gol smo imali, kada smo i postigli gol... drugo poluvreme smo bash ono otkinuli, mada je i tada imalo pomalo problema u odbrani.. dok sredina i napad su delovali zaista efektno... mislim da je se previshe frosiralo po levoj strani... 3-4 napada uzstopno Maletic na desnoj strani je ostajao sam, ali niko ga nije video ili nije xteo da ga proigra... kako god... Igrac utakmice definitivno diarra.. posle njega moreira najbolji...

Napred CRNO BELI !!!

Branko

pre 16 godina

Bio sam na tekmi. Prvo poluvreme prosecno, drugo mnogo bolje.
Sredni red i spic sasvim solidni, ali odbrana tanka sa dosta gresaka (Lazarevski i Sikumic). Moramo naci nekog dobrog igraca pozadi pa onda u Evropu.

marko

pre 16 godina

ljudi moji zaboravicete Moreiru kada vidite Stjepanovica Danas sam bio U Lucanima ooodavno nisam video takav talenat !!!!!!
ps Mladost je jedna ozbiljna prvoligaska ekipa ,samo dva gola su primili do sada u 5 kola nisu izgubili ni 1 utakmicu a pogledajte rezultat 1-4 !!!!!!!

Zbunjen

pre 16 godina

Nisam slusao ceo radio prenos, ali komentator je rekao da je Mladost bila bolja u 1. poluvremenu.U drugom PFC je poveo sa 2:1 tek nakon iskljucenja domaceg igraca. Da li je razlog za nesto losiju igru iscekivanje derbija ili je bio slab dan videcemo vec protiv Rada. U svakom slucaju samo se bodovi i golovi racunaju....

DOMINIRAJ

pre 16 godina

Sledece subote,na derbiju, Partizan je apsolutni favorit i to moze da bude najveci problem. Nadam se da ce Djuka uspeti da opusti igrace, i ubedi da ne izgore u zelji i igraju opusteno, a da ce rezultat doci. I nije bitno da li cemo pobediti. Bitno je da dodje mnogo Grobara, da se napravi prava domacinska atmosfera, u kojoj ce se videti koliko smo iznad komsinice,u svakom smislu. Nas trener je napravio evropsku igru, nasi navijaci navijaju sa vise zara nego ikad, i konacno sve ide u pravom smeru. Oni to vide, svi to vide.Molim i navijace da ne traze pobedu, cim igraci izadju iz tunela, pustimo ih neka igraju bez opterecenja i sve ce doci na svoje mesto.

kao mali ucen sam
da za njega navijam
gde god igra da ja pratim
Sveto ime Partizan...

Masic Nemanja

pre 16 godina

@Baca

Zvezda je dala cetiri gola Banatu u Zrenjaninu ovog proleca u pobedi od 4:1.To je inace bila pretposlednja utakmica Dusana Bajevica na klupi Crvene Zvezde.

Ovaj decko koji tvrdi da Mladost do danas nije izgubila ni jednu utakmicu gresi.Lucanci su izgubili prosle nedelje u Novom Sadu 2:1.

ocevidac

pre 16 godina

Ja sam bio na utakmici,pošto vidim da tražite nekoga da da opis utakmice:Došao sam iz Ivanjice u Lučane i posle ovakve igre Partizan sigurno je da cu ih gledati i u Čačku i u Kruševcu.
Do prvog gola Partizana utakmica je bila malo i dosadna.Diarra je bio na ivici ofsajda i sjajni rešio situaciju jedan na jedan.Onda Partizan počinje da razvijha svoju prepoznatljivu igru međutim prima kiks gol u 45. min.Gol je bio klasičan primer opuštanja pred poluvreme.U drugom poluvremenu drugi Partizan,sjajna igra i odmah crveni karton za oštre igraše Mladosti.Drugi gol levog beka koji bi trebalo da je Lazarević a ne Lazevski kako ovde neki pominju, je bio dosta srećan praktični iz centaršuta lopta mu prelazi preko noge.Treći gol je bio fantastičan.Sjajan pas Moreire, u oko pogađa Diarru koji rutinski rešava.Četvrti gol je najlepši koji sam ikada u životu video,u našoj ligi.Sjajna brza akcija i prelep gol Stjepanovića koji je sjajno odigrao ali mora se priznati da je veoma lenj i da se malo vraća nazad.Sve u svemu prelepo poslepodne za mene i zaista sjajna partija Partizan u drugom pol.Mladost je imala tri četri sjajne prilike što zaista zabrinjava,dosta kikseva zadnje linije,i promaja na levoj strani u defanzivi,ali ne i u ofanzivi gde je Tošić sjajno igrao.Čovek može da pojede loptu.Diarra je sjajno igrao nisam verovao da je onako brz i spretan.

dejan8

pre 16 godina

Alo bre!!! bio sam na utakmici, i partizan uopste nije lako pobedio mladost(iako rezultat govori drugacije)!!! i, ruku na srce, sudija je bezveze dao crveni karton igracu mladosti, cak je i "navijao" za partizan!! mladost je bila bolja u vecem delu utakmice!!!

Shoxy

pre 16 godina

Taman sam mislio da necu morati da odgovaram nekome na glupe komentare kad eto ga zext_delija i dcz. Prvom d porucim mozda Vosu dobijete(mada tesko,)a u derbiju i ptice znaju a i realno pogledaj da nema sta da trazite. Pogledaj ovo 8 tekmi(6 u MSL i 2 u Kup uefa) 27 dali 4 primili, Mi na ejdnoj utakmici dajemo koliko vi za celo prvenstvo do sada, znaci 3 gola cak smo danas i dali gol vise:)) a cuj ovog dcz: " Pocelo je pocelo. Ka ne ide tu su sudije!!! Ali cemo na derbiju postaviti na svoje mssto:))) kad bi poceli zvezdinu biografiju iz prosle zezone o sudijama, memoari bi se napisali, zati nemoj da pokreces bezveze tu pricu smejace ti se ljudi. A i ne vidim da na 4-1 moze sudija da ti pomoge, a i covek je zasluzio drugi zuti je je sprecio kontru partizana da nije skrsio Moreiru pao bi gol sigurno, a u vasem slucaju ne bi jer nemate spiceve. zasto cuti cekaj derbi nadaj se porazu sa sto manjom razlikom i placi posle toga. Pozdrav za sve GROBARE!!!! P.S. Vi ste u 5-oj utakmici tek osviojili bodova koliko smo mi u dve(mislim na Evropu)

krki

pre 16 godina

slusaj molim te zalopojke navijaca komsinice, a vama kad su sudili penal protiv smedereva a faul bio na 20 metara od gola pa iskljuceni igraci protiv severine pa penali...nemoj o sudjenju molim te!objasnicemo vam neke stvari sledece nedelje!
mi grobari majstori zanata svog...

Nemanja

pre 16 godina

Svaka cast majstori,sledece godine nam ne gine liga sampiona jer smo izgleda samo mi dostojni takvog takmicenja u Srbiji.Apel svima u Partizanu da se oslone na postojeci igracki kadar i okrenu i mladjim selekcijama jer su oni najbolji u Evropi.B92 najjaci ste

Damjan

pre 16 godina

Jel moze neko da da realan komentar utakmice naravno neko ko je bio i gledao ?
Nacuo sam da nismo igrali na nasem nivou i da rezultat nije realan odnos snaga na terenu.
Sve jedno sreca prati hrabre a i u godinama iza nas koliko je nismo imali trebali bi da prezimimo u ligi sampiona!

ZeXy DeLiJa

pre 16 godina

Grobljari naplaticete ovaj poklon sudije u nekom od narednih meceva...Delije sutra u sto vecem broju na Marakanu da napravimo uvertiru pred derbi...Dobijamo sutra sigurno...Na krilima delija Zvezda dobija...A vi Grobljari radujte se do 29. u Humskoj...NAPRED ZVEZDA!!!

pinki

pre 16 godina

Svaka cast !!!
Jeste da napunimo mrezu protivnika al obavezno primimo gol od objektivno dosta slabijih!!!

Odbrana da se disciplinuje!!!

Alex

pre 16 godina

Kakav Partizan - strasan Partizan! Jedva cekam derbi, a stavicu 100 evrica na 5+ ili igracu iz keca u keca! Mnogo smo jaki! Jednim udarcem, dve muve - Partizan pobedjuje Zvezdu, a ja uzimam lovu na kladionici!

Baca

pre 16 godina

Bravo Grobari!Ovo je definitivno najbolji nas tim u poslednji 10 godina a mozda i vise. Stvarno se ne secam kad su nase raspale komisije u svojoj istoriji uspele nekom da daju 4 gola u gostima. Ima bre da im pukne petarda u derbiju!!

Bane

pre 16 godina

Vidim da i Paok dobija u gradskom derbiju ...to znaci da ce i sledece nedelje na jna biti isto 7 od 7...

samo za tebe srce mi kuca ..o Partizane ti dobro znas..juzna tribina sad je uz tebe ...Grobari ti pevaju u glas

istina

pre 16 godina

ZVEZDA se bori za uefa kup,izgleda da se zadovoljila sa predhodne dve DUPLE KRUNE.A ti partizane,igraj i pobedjuj nase jadne timove jer ti je imperativ svake sezone titula,i za nju molis boga da nas najveci klub udje u malu krizu.A grobari kao i uvek,bodre svoje ljubimce po Lucanima i loze se kao svake sezone i traze utehu u nasoj ligi!A sta je sa novim stadionom,do kada vise partizan igra na vojnom stadionu?Istina po nekad zaista boli!

Delija

pre 16 godina

Kako ste samo poleteli... Bolje ostanite na zemlji ima jos mnogo da se igra. Ja razumem da ste vi zeljni pobeda , ali budite realni da vam je titula jos veoma daleko. Vidimo se na derbiju!!!
Poz Delijama

ajmo milivoje

pre 16 godina

Bravo crno beli,samo tako nastavite!Ja sam predvideo da će biti 3-0,ali ovako je još bolje!Biće 3-0 sledeće subote na našem stadionu,naravno za moreiru i drugove!Pozz za sve grobare!

madball

pre 16 godina

samo tako...sledeci su cigani...spremni budite za finalni udarac ko ce vam nokautirat.....vec sada da vam bude jasno titula je nasa.....samo jedan grad samo jedan klub samo partizan samo beograd

gogi

pre 16 godina

Nista novo posto nam je liga smesna,timovi su puni grugoligaskih igraca,tako da partizanovi igraci imaju laksi trening,sledeceg vikenda pokazace nam koliko vrede,NAPRED PARTIZAN!

Valjak

pre 16 godina

Šteta što nema TV prenos svih utakmica Partizana ove godine. Osim što volim Partizan uživam u lepoti igre ovog tima. Šteta je što sa sadašnjim timom ne igramo Ligu Šampiona. Imali bi šta da pokažemo Evropi.

zeken

pre 16 godina

Lazevski i Stjepanovic pogodili. To me raduje. Diarra ponovi potvrdio da je fantastican. Mec nisam gledao tako da neznam kako su ostali odigrali pa ne zelim da komentarisem.

zorz

pre 16 godina

Jos jedna pobeda Partizana.Sta reci sem lagano,sigurno i samouvereno.Iz danasnje utakmice u Lucanima pored 3 boda veoma je bitno sto je Rnic ostao na klupi iz cega se moze izvesti zakljucak da verovatno nece poceti derbi za 7dana sto je OK.Znate sta je najpozitivnije kod Partizana ove sezone sem igre?To sto ne letimo.Ne bijemo na sva zvona da igramo ovako i onako,da postizemo prelepe golove i sl.Jednostavno u svim izjavama koje dolaze iz Humske vidi se mirnoca,stalozenost,skromnost i vera u sebe.Gledajte ove iz Zvezde.Posle utakmice protiv onih padobranaca iz Poljeke utrkuju se ko ce glasnije da izjavi da su igrali izuzetno,da su imali pregrst sansi,da protivnik nije imao ni jednu sansu i sl. A kakve ce sve hvalospeve Piksi da peva na konferenciji za novinare posle ulaska Zvezde u Grupu Kupa uefa to mogu samo pretpostaviti.Zasto to rade stvarno mi nije jasno valjda vole da lazu sami sebe.Mi to ne radimo iako sigurno imamo vise argumenata od drustvanceta iz Zvezde da radimo tako nesto.Mi ne pricamo toliko o sebi,jednostavno prepustili smo da to drugi rade.Neka drugi pricaju kako to Partizan igra.Sledeci je Rad,tu ce verovatno Djuka izmesati karte i odmoriti neke igrace za derbi.A posle Rada dolazi Zvezda.U medjuvremenu ce na forumima a i preko novina mozda neki da pricaju kako je Zvezda bolja,da pricaju o nekim kompleksima Partizana,da ce nas poniziti,razbiti jer mi nemamo pojma i sl. stvari ali znate sta.Ne interesuje nas to.Samo neka oni pricaju.Mi gledamo samo sebe i sta budemo imali kazacemo na terenu 29. u Humskoj.

Frey

pre 16 godina

Dobro momci, necemo sad bas sve pobjede do kraja prvenstva, jer ono, nabicemo komplekse svima ostalima. Daj bar da igramo nekad nereseno. :-D

SANDRO MG

pre 16 godina

ALE ALE O PARTIzAN ALE SVEJEDNO IME JE VECNO ZIVECE NJEMU DAJEM SVE .... ee ovo je smesno vise nije zanimljivo ! GDJE SI ZVEZDO SADAAA

GROBAR NIS

pre 16 godina

Crno-Bela masina!!!Zgazicemo ih u derbijuuuuuu!!!Od prvog casa zivota svog,od trena kad sam ugled`o dan u mojoj se glavi misao radja da zivimo za PARTIZAN....

sasa

pre 16 godina

Izgleda je partizan bolje pazario igrace u prelaznom roku od crvene zvezde.steta sto je onako diskvalifikovan u kupu UEFA,ali videcemo kako ce proci u derbiju.

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

O O O Partizane...
6 od 6 100%
Lazevski i Stjepanovic postigli prvence ali zasto je odbrana toliko velikodusna te deli ,,asistencije'' protivnicima?!?
Mislite o tome pre nego o zvezdi...

zorz

pre 16 godina

Jos jedna pobeda Partizana.Sta reci sem lagano,sigurno i samouvereno.Iz danasnje utakmice u Lucanima pored 3 boda veoma je bitno sto je Rnic ostao na klupi iz cega se moze izvesti zakljucak da verovatno nece poceti derbi za 7dana sto je OK.Znate sta je najpozitivnije kod Partizana ove sezone sem igre?To sto ne letimo.Ne bijemo na sva zvona da igramo ovako i onako,da postizemo prelepe golove i sl.Jednostavno u svim izjavama koje dolaze iz Humske vidi se mirnoca,stalozenost,skromnost i vera u sebe.Gledajte ove iz Zvezde.Posle utakmice protiv onih padobranaca iz Poljeke utrkuju se ko ce glasnije da izjavi da su igrali izuzetno,da su imali pregrst sansi,da protivnik nije imao ni jednu sansu i sl. A kakve ce sve hvalospeve Piksi da peva na konferenciji za novinare posle ulaska Zvezde u Grupu Kupa uefa to mogu samo pretpostaviti.Zasto to rade stvarno mi nije jasno valjda vole da lazu sami sebe.Mi to ne radimo iako sigurno imamo vise argumenata od drustvanceta iz Zvezde da radimo tako nesto.Mi ne pricamo toliko o sebi,jednostavno prepustili smo da to drugi rade.Neka drugi pricaju kako to Partizan igra.Sledeci je Rad,tu ce verovatno Djuka izmesati karte i odmoriti neke igrace za derbi.A posle Rada dolazi Zvezda.U medjuvremenu ce na forumima a i preko novina mozda neki da pricaju kako je Zvezda bolja,da pricaju o nekim kompleksima Partizana,da ce nas poniziti,razbiti jer mi nemamo pojma i sl. stvari ali znate sta.Ne interesuje nas to.Samo neka oni pricaju.Mi gledamo samo sebe i sta budemo imali kazacemo na terenu 29. u Humskoj.

Sniper

pre 16 godina

Vremena se menjaju.....Neki to ne vide ili nece da vide...ili prosto nemaju hrabrosti da pogledaju istini u oci....
Partizan je 50tih i 60tih bio nas najbolji klub, ubedljivo. Cak su igrali i u finalu kupa Sampiona 66 i nesrecno izgubili. A onda je zvezda polako preuzela primat krajem 70tih i 80tih i ostvarila svoj vrhunac 91 u bariju....sve posle toga je jedno veliko NISTA. A onda je Partizan pocetkom novog milenijuma ponovo poceo da popunjava prazan prostor nasih timova u Evropi i polako i sigurno stvara IME i tim koji znaci nesto i igra nesto u Evropskim okvirima. Prvo liga Sampiona, pa liga Uefa, pa nesrecan poraz na penale od Petrzalke kada je definitivno samo odlozena ali ne i izgubljena promocija velikog Partizana. CAS je kucnuo i vreme ponovne dominacije vec stize.....
Ove godine dupla kruna, sledecih godina liga Sampiona, sledecih decenija PARTIZAN i samo PARTIZAN, potpuna dominacija PARTIZANA!
Ostace Zvezda, raspasti se nece, na bol, zalost i secanje njenih nesrecnih navijaca kako su nekada bili prvaci Evrope i sveta a sad ih nigde nema ....

Shoxy

pre 16 godina

Taman sam mislio da necu morati da odgovaram nekome na glupe komentare kad eto ga zext_delija i dcz. Prvom d porucim mozda Vosu dobijete(mada tesko,)a u derbiju i ptice znaju a i realno pogledaj da nema sta da trazite. Pogledaj ovo 8 tekmi(6 u MSL i 2 u Kup uefa) 27 dali 4 primili, Mi na ejdnoj utakmici dajemo koliko vi za celo prvenstvo do sada, znaci 3 gola cak smo danas i dali gol vise:)) a cuj ovog dcz: " Pocelo je pocelo. Ka ne ide tu su sudije!!! Ali cemo na derbiju postaviti na svoje mssto:))) kad bi poceli zvezdinu biografiju iz prosle zezone o sudijama, memoari bi se napisali, zati nemoj da pokreces bezveze tu pricu smejace ti se ljudi. A i ne vidim da na 4-1 moze sudija da ti pomoge, a i covek je zasluzio drugi zuti je je sprecio kontru partizana da nije skrsio Moreiru pao bi gol sigurno, a u vasem slucaju ne bi jer nemate spiceve. zasto cuti cekaj derbi nadaj se porazu sa sto manjom razlikom i placi posle toga. Pozdrav za sve GROBARE!!!! P.S. Vi ste u 5-oj utakmici tek osviojili bodova koliko smo mi u dve(mislim na Evropu)

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

O O O Partizane...
6 od 6 100%
Lazevski i Stjepanovic postigli prvence ali zasto je odbrana toliko velikodusna te deli ,,asistencije'' protivnicima?!?
Mislite o tome pre nego o zvezdi...

ocevidac

pre 16 godina

Ja sam bio na utakmici,pošto vidim da tražite nekoga da da opis utakmice:Došao sam iz Ivanjice u Lučane i posle ovakve igre Partizan sigurno je da cu ih gledati i u Čačku i u Kruševcu.
Do prvog gola Partizana utakmica je bila malo i dosadna.Diarra je bio na ivici ofsajda i sjajni rešio situaciju jedan na jedan.Onda Partizan počinje da razvijha svoju prepoznatljivu igru međutim prima kiks gol u 45. min.Gol je bio klasičan primer opuštanja pred poluvreme.U drugom poluvremenu drugi Partizan,sjajna igra i odmah crveni karton za oštre igraše Mladosti.Drugi gol levog beka koji bi trebalo da je Lazarević a ne Lazevski kako ovde neki pominju, je bio dosta srećan praktični iz centaršuta lopta mu prelazi preko noge.Treći gol je bio fantastičan.Sjajan pas Moreire, u oko pogađa Diarru koji rutinski rešava.Četvrti gol je najlepši koji sam ikada u životu video,u našoj ligi.Sjajna brza akcija i prelep gol Stjepanovića koji je sjajno odigrao ali mora se priznati da je veoma lenj i da se malo vraća nazad.Sve u svemu prelepo poslepodne za mene i zaista sjajna partija Partizan u drugom pol.Mladost je imala tri četri sjajne prilike što zaista zabrinjava,dosta kikseva zadnje linije,i promaja na levoj strani u defanzivi,ali ne i u ofanzivi gde je Tošić sjajno igrao.Čovek može da pojede loptu.Diarra je sjajno igrao nisam verovao da je onako brz i spretan.

Straus

pre 16 godina

Sve cestitke Djukicu od navijaca Zvezde. Mnogo su te majstore osporavali ali si ih na pravi nacin demantovao. Tvoj kalibar, tvoji klasici, Jugovic, Mihajlovic potrebni su mojoj Zvezdi da se trgne iz letargije, da prenesu sve sto su naucili tamo u dalekom svetu kada su osvajali lige sampiona u moj klub. Nisu postali "zvezdine zvezde" iako su zasluzili pre sadasnjih nekih zvezda.
Bravo Partizanu i steta sto je ispao iz kupa UEFA.

DOMINIRAJ

pre 16 godina

Sledece subote,na derbiju, Partizan je apsolutni favorit i to moze da bude najveci problem. Nadam se da ce Djuka uspeti da opusti igrace, i ubedi da ne izgore u zelji i igraju opusteno, a da ce rezultat doci. I nije bitno da li cemo pobediti. Bitno je da dodje mnogo Grobara, da se napravi prava domacinska atmosfera, u kojoj ce se videti koliko smo iznad komsinice,u svakom smislu. Nas trener je napravio evropsku igru, nasi navijaci navijaju sa vise zara nego ikad, i konacno sve ide u pravom smeru. Oni to vide, svi to vide.Molim i navijace da ne traze pobedu, cim igraci izadju iz tunela, pustimo ih neka igraju bez opterecenja i sve ce doci na svoje mesto.

kao mali ucen sam
da za njega navijam
gde god igra da ja pratim
Sveto ime Partizan...

Bez

pre 16 godina

Baš mi je drago što je Mladost nila bolja od PFC-a, pa još nezasluženo izgubila..Ma, trebalo je biti 4:1 Mladost..Crknite, šmekeri iz neosvojive štenare!!
Kad ste vi bili bolji i zasluženo dobili derbi, marvo neopevana?!

Alex

pre 16 godina

Kakav Partizan - strasan Partizan! Jedva cekam derbi, a stavicu 100 evrica na 5+ ili igracu iz keca u keca! Mnogo smo jaki! Jednim udarcem, dve muve - Partizan pobedjuje Zvezdu, a ja uzimam lovu na kladionici!

GROBAR NIS

pre 16 godina

Crno-Bela masina!!!Zgazicemo ih u derbijuuuuuu!!!Od prvog casa zivota svog,od trena kad sam ugled`o dan u mojoj se glavi misao radja da zivimo za PARTIZAN....

LACKO

pre 16 godina

Da zvezda je tim za velike utakmice,protiv velikana kao sto su LEVADIJA,GROCLIN,ajde grobari u derbiju sa 50% snage,cuvamo se za vaznije utakmice u domacem prvenstvu!

Bane

pre 16 godina

Vidim da i Paok dobija u gradskom derbiju ...to znaci da ce i sledece nedelje na jna biti isto 7 od 7...

samo za tebe srce mi kuca ..o Partizane ti dobro znas..juzna tribina sad je uz tebe ...Grobari ti pevaju u glas

Djani Lood!!!

pre 16 godina

62. (DOMINIRAJ, 22. septembar 2007 20:23)
'Bitno je da dodje mnogo Grobara, da se napravi prava domacinska atmosfera, u kojoj ce se videti koliko smo iznad komsinice...'

Brate moj Grobaru, zar moramo opet dokazivati ko je iznad koga? Nek se loze na njihovu tribinu u rupi koja je veca za koju hiljadu, ali to je sve sto imaju!!! A da, imaju i koreografije... Znas sta bi im Djani rekao "VRH BRATE"

HA
HA
HA

pinki

pre 16 godina

Svaka cast !!!
Jeste da napunimo mrezu protivnika al obavezno primimo gol od objektivno dosta slabijih!!!

Odbrana da se disciplinuje!!!

krki

pre 16 godina

slusaj molim te zalopojke navijaca komsinice, a vama kad su sudili penal protiv smedereva a faul bio na 20 metara od gola pa iskljuceni igraci protiv severine pa penali...nemoj o sudjenju molim te!objasnicemo vam neke stvari sledece nedelje!
mi grobari majstori zanata svog...

marko

pre 16 godina

ljudi moji zaboravicete Moreiru kada vidite Stjepanovica Danas sam bio U Lucanima ooodavno nisam video takav talenat !!!!!!
ps Mladost je jedna ozbiljna prvoligaska ekipa ,samo dva gola su primili do sada u 5 kola nisu izgubili ni 1 utakmicu a pogledajte rezultat 1-4 !!!!!!!

SANDRO MG

pre 16 godina

ALE ALE O PARTIzAN ALE SVEJEDNO IME JE VECNO ZIVECE NJEMU DAJEM SVE .... ee ovo je smesno vise nije zanimljivo ! GDJE SI ZVEZDO SADAAA

Baca

pre 16 godina

Bravo Grobari!Ovo je definitivno najbolji nas tim u poslednji 10 godina a mozda i vise. Stvarno se ne secam kad su nase raspale komisije u svojoj istoriji uspele nekom da daju 4 gola u gostima. Ima bre da im pukne petarda u derbiju!!

madball

pre 16 godina

samo tako...sledeci su cigani...spremni budite za finalni udarac ko ce vam nokautirat.....vec sada da vam bude jasno titula je nasa.....samo jedan grad samo jedan klub samo partizan samo beograd

zeken

pre 16 godina

Lazevski i Stjepanovic pogodili. To me raduje. Diarra ponovi potvrdio da je fantastican. Mec nisam gledao tako da neznam kako su ostali odigrali pa ne zelim da komentarisem.

Nemanja

pre 16 godina

Svaka cast majstori,sledece godine nam ne gine liga sampiona jer smo izgleda samo mi dostojni takvog takmicenja u Srbiji.Apel svima u Partizanu da se oslone na postojeci igracki kadar i okrenu i mladjim selekcijama jer su oni najbolji u Evropi.B92 najjaci ste

Milos

pre 16 godina

LAZEVSKI je jos jedan fantastican izdanak iz Partizanove omlad.skole!
Odlican je, i fudbalski podseca malo na Rukavinu.
Mali, BRAVO za gol!

Valjak

pre 16 godina

Šteta što nema TV prenos svih utakmica Partizana ove godine. Osim što volim Partizan uživam u lepoti igre ovog tima. Šteta je što sa sadašnjim timom ne igramo Ligu Šampiona. Imali bi šta da pokažemo Evropi.

ajmo milivoje

pre 16 godina

Bravo crno beli,samo tako nastavite!Ja sam predvideo da će biti 3-0,ali ovako je još bolje!Biće 3-0 sledeće subote na našem stadionu,naravno za moreiru i drugove!Pozz za sve grobare!

Mrkonjic Grad ! RS

pre 16 godina

GROBARI UZ VAS ! MRKONJIC GRAD RS! pune tribine ludih navijaca nemamo baklje prskalice gore bubnjevi tutnje pesme su nam ruzne jer mi smo stoka sa TRIBINE JUZNE ale aleee !

Solskjaer

pre 16 godina

Predivno popodne u Lucanima i dosta dobar ambijent, stadion, pa skoro pun, dosta i grobara, kop jedno 600-700 ljudi, navijanje, pa moglo je i bolje, ali nije lose. Utakmica veoma teska za Partizan, prvo poluvreme dosta losa igra, Mladost se odlicno branila, stvarno su kidisali na nas, cak su i preterivali u agresivnosti, ali svejedno Partizan neorganizovan i veoma tesko je probijao bedem Mladosti. Lazevski, katastrofalan, mnogo gresaka, uglavnom svi opasni napadi Lucana isli su preko njegove strane, jako lose. Prvi gol je pao pomalo neocekivano, pas iza odbrane i Diara siguran. Pred odmor sok gol za Partizan, ali desava se. Drugo poluvreme pocinje u istom stilu i muka do drugog gola, koji je pao slucajno, Lazevski je uputio centarsut, ali je lopta na iznenadjenje svih, a pogotovo golmana Mladosti, zavrsava u mrezi. Posle tog gola stvari krecu na bolje, ponovo precizna, sigurna igra Partizana, mislim skripalo je dosta u odbrani, ali u napadu je mnogo bolje bilo drugo poluvreme. I na kraju, vise nego pozitivni prvi utisci o najnovijem pojacanju Partizana, Stjepanovic, vidi se da decko zna dosta, siguran je, ima dobar pregled, veoma dobar sa loptom i majstorija na kraju za cetvrti gol Partizana. Sve u svemu tesko gostovanje i ako to mozda rezultat ne govori, ali nikome nece biti lako protiv organizovane ekipe iz Lucana. NAPRED PARTIZAN!!!!

Frey

pre 16 godina

Dobro momci, necemo sad bas sve pobjede do kraja prvenstva, jer ono, nabicemo komplekse svima ostalima. Daj bar da igramo nekad nereseno. :-D

gogi

pre 16 godina

Nista novo posto nam je liga smesna,timovi su puni grugoligaskih igraca,tako da partizanovi igraci imaju laksi trening,sledeceg vikenda pokazace nam koliko vrede,NAPRED PARTIZAN!

Valjak

pre 16 godina

Ljudi, 75 komentara nekoliko sati posle utakmice Mladost Lucani - Partizan!!! Znaci da se desava nesto neverovatno, da nas fudbal ponovo pocinje da nesto vredi i nadam se da cemo zadrzati Djukica sto duze. Malopre sam video golove, stvarno su fenomenalni.

Chachanin

pre 16 godina

Svaka vam chast momci! Najbolji ste!!! Na derbiju ce biti situacija kao poslednjih nekoliko godina: Partizan ce napadati tokom cele utakmice, Zvezda ce se braniti i chekati kontru ili chekati potplacenog sudiju da svira penal kad neki Zvezdin igrach promashi loptu pa se sapletne dva metra van 16-erca( u tom sluchaju i obavezan crveni karton za nekog Partizanovog igracha).

sasa

pre 16 godina

Izgleda je partizan bolje pazario igrace u prelaznom roku od crvene zvezde.steta sto je onako diskvalifikovan u kupu UEFA,ali videcemo kako ce proci u derbiju.

slavko20

pre 16 godina

bio sam na utakmici, i mogu vam reci da je veoma bledo izdanje imao u prvom poluvremenu.... jedan jedini napad na gol smo imali, kada smo i postigli gol... drugo poluvreme smo bash ono otkinuli, mada je i tada imalo pomalo problema u odbrani.. dok sredina i napad su delovali zaista efektno... mislim da je se previshe frosiralo po levoj strani... 3-4 napada uzstopno Maletic na desnoj strani je ostajao sam, ali niko ga nije video ili nije xteo da ga proigra... kako god... Igrac utakmice definitivno diarra.. posle njega moreira najbolji...

Napred CRNO BELI !!!

Maratonci (Najveci Grobari)

pre 16 godina

Vidim da neki vec panice zbog toga sto partizan nije odigrao leprsavo kao do sada.E pa ne moze uvek tako.Ponekad i teren a i protivnik ne dozvoljavaju da se odigra leprsavo.Na kraju krajeva rezultat se pamti,tako je bilo i protiv artmedije.Vazno je da mi i dalje pobedjujemo i da smo efikasni pogotovu nasi spiceva.

Jose

pre 16 godina

@Teri, #76
"Protiv BIVŠEG drugoligaša je lako a kako je protiv BIVŠEG evropskog i svetskog prvaka"

Obrati paznju na naglaseni deo svog teksta.

istina

pre 16 godina

ZVEZDA se bori za uefa kup,izgleda da se zadovoljila sa predhodne dve DUPLE KRUNE.A ti partizane,igraj i pobedjuj nase jadne timove jer ti je imperativ svake sezone titula,i za nju molis boga da nas najveci klub udje u malu krizu.A grobari kao i uvek,bodre svoje ljubimce po Lucanima i loze se kao svake sezone i traze utehu u nasoj ligi!A sta je sa novim stadionom,do kada vise partizan igra na vojnom stadionu?Istina po nekad zaista boli!

Fox Mulder

pre 16 godina

Kao prvo-cestitam Grobari ! Jesam se malo ponadao kod poluvremena, priznajem al....
Nama je sada najvaznije da sutra dobijem-kako znamo i umemo da razlika ne bi bila prevelika, a bude li tako derbi ne mozemo lose da odigramo !Ma dobro, to vec znate..... A to bi s obzirom na dosadasnje igre znacilo i remi ! Bitno je samo da se ne odlepe previse do zimske pauze, jer mi moramo da se spremimo na zimu kako valja, jer ce ovi stranci prvi put proci zajedno cele pripreme ! Lako je Grobarima, njima su svi stigli na pocetak priprema, u vec gotov Djukin sistem igre, ponasanja, zato to sad ovako dobro izgleda ! U suprotnpm braco - naj...li smo ! Iskreno !!!!

Shomi

pre 16 godina

Pa ne mogu da verujem da ovde ima navijaca komsinice.Ljudi-Partizan je dao 27 golova na 8 utakmica.A Zvezda?Dobro,kao mi igrali sa Zrinjskim...A vi?Levadija-velikani Evro fudbala.Zato-psssstt....

michigan

pre 16 godina

Jos Pekarica iz Vose i nana nana nana nana liga sampionaliga sampiona.Proverio sam Pekaric kosta 50.000-100.000 evra
Savet Tomicu

DZON DEDA

pre 16 godina

Veliki uspeh,nema sta.Prvi gol iz ofsajda,drugi slucajan,crveni karton za neugodne lucance ma svemir ste nema sta.Dolazi vam jedna ekipa u subotu,tu cete lepo proci kao i uvek nema sta.Pozdrav za sve tikvice

Delija

pre 16 godina

Kako ste samo poleteli... Bolje ostanite na zemlji ima jos mnogo da se igra. Ja razumem da ste vi zeljni pobeda , ali budite realni da vam je titula jos veoma daleko. Vidimo se na derbiju!!!
Poz Delijama

ZeXy DeLiJa

pre 16 godina

Grobljari naplaticete ovaj poklon sudije u nekom od narednih meceva...Delije sutra u sto vecem broju na Marakanu da napravimo uvertiru pred derbi...Dobijamo sutra sigurno...Na krilima delija Zvezda dobija...A vi Grobljari radujte se do 29. u Humskoj...NAPRED ZVEZDA!!!

Branko

pre 16 godina

Bio sam na tekmi. Prvo poluvreme prosecno, drugo mnogo bolje.
Sredni red i spic sasvim solidni, ali odbrana tanka sa dosta gresaka (Lazarevski i Sikumic). Moramo naci nekog dobrog igraca pozadi pa onda u Evropu.

Teri

pre 16 godina

Čestitam Grobari radujte se još koji dan dok imate za šta da se radujete jer za sedam dana više nećete imati razloga da se smejete i radujete.29.septembar- početak kraja Partizana. Protiv bivšeg drugoligaša je lako a kako je protiv bivšeg evropskog i svetskog prvaka e to će te osetiti na svojoj koži!Pozdrav svim navijačima najjačeg srpskog kluba(čitaj:pozdrav svim navijačima Zvezde)!

slucio se desaj

pre 16 godina

E sad ovako.Partizan nema nista bolji tim od onog iz prosle sezone.Nemoze niko da me ubijedi da je Moreira bolji od Marinkovica,naprotiv.Da je Zuka bolji od Tomica,identicni igraci.Sa druge strane nema Lomica,Smiljanica,Bajica[bolji od oba stopera].Mislim da je i Kralj bolji od Bozovica.Desilo se da je Djukic promijenijo sistem igre[sa 4-5-1 na 4-4-2]i podredio ga malom Joveticu.Postavite ovu ekipu u sistem iz prosle sezone,sta ce uraditi,nista.Da li se to Djukicu desilo slucajno ili namjerno neznam.U svakom slucaju Partizanu se nije desio ni Djukic ni Petric ni Tomic,desio se Jovetic.Malo li je.I jos nesto.Odbrana nije dobra.Rnic i Mihajlov losi,mali Obradovic u ofanzivi dobar ali u defanzivi ne na tom nivou.Nadam se da ce se i tu nesto "desiti"

Damjan

pre 16 godina

Jel moze neko da da realan komentar utakmice naravno neko ko je bio i gledao ?
Nacuo sam da nismo igrali na nasem nivou i da rezultat nije realan odnos snaga na terenu.
Sve jedno sreca prati hrabre a i u godinama iza nas koliko je nismo imali trebali bi da prezimimo u ligi sampiona!

Zbunjen

pre 16 godina

Nisam slusao ceo radio prenos, ali komentator je rekao da je Mladost bila bolja u 1. poluvremenu.U drugom PFC je poveo sa 2:1 tek nakon iskljucenja domaceg igraca. Da li je razlog za nesto losiju igru iscekivanje derbija ili je bio slab dan videcemo vec protiv Rada. U svakom slucaju samo se bodovi i golovi racunaju....

Masic Nemanja

pre 16 godina

@Baca

Zvezda je dala cetiri gola Banatu u Zrenjaninu ovog proleca u pobedi od 4:1.To je inace bila pretposlednja utakmica Dusana Bajevica na klupi Crvene Zvezde.

Ovaj decko koji tvrdi da Mladost do danas nije izgubila ni jednu utakmicu gresi.Lucanci su izgubili prosle nedelje u Novom Sadu 2:1.

dejan8

pre 16 godina

Alo bre!!! bio sam na utakmici, i partizan uopste nije lako pobedio mladost(iako rezultat govori drugacije)!!! i, ruku na srce, sudija je bezveze dao crveni karton igracu mladosti, cak je i "navijao" za partizan!! mladost je bila bolja u vecem delu utakmice!!!

redstar4ever

pre 16 godina

svezu se 2-3 dobra rezultata i o bojkotu ni rec. sad djuka vise nije cigan, zecevic kao da ne postoji...ma sve med i mleko. e moji grobarcici, deco euforicna..

Dragisa

pre 16 godina

@Straus

Svaka cast na komentaru i voleo bih da ti se ispuni zelja(Jugovic, Mihajlovic...) pa makar i bilo napeto prvenstvo. A za OVAKAV PARTIZAN i takvu Zvezdu, Kup UEFA bi bio pretesan! Ali ne samo vama, neka strucnjake kao sto je Djukic(ali i igrace kakvi su Juca, Moreira, Diarra, Jovetic) nadju i Vosa i Napredak i Hajduk i Mladost i Radnicki... Nek imamo prvu ligu od 8 klubova ali neka svaki od tih klubova ima sta da kaze u Evropi, bar protiv timova iz Kupa UEFA! Aj ziveli i naravno...
NAPRED PARTIZAN!!!

Dragiša

pre 16 godina

""svezu se 2-3 dobra rezultata i o bojkotu ni rec. sad djuka vise nije cigan, zecevic kao da ne postoji...ma sve med i mleko. e moji grobarcici, deco euforicna..
(redstar4ever, 23. septembar 2007 16:38) ""

Bojkot je bio potreban(i dao je rezultate) u trenutku kada je VELIKI PARTIZAN igrao loše skoro kao Zvezda sada. Kroz celu tu pricu provlacila su se i mnoga politicka a ne samo sportska pitanja. Mnoge stvari u vezi sa bojkotom nisu bile lepe ni prijatne, ali je sam bojkot bio potreban. A kakvi su rezultati bojkota: za male pare dovedeno 5-6, za naše uslove(a mozda i sire), VRHUNSKIH IGRACA, napravljen kvalitetan i efikasan tim koji igra brz, moderan, efikasan ali i lep fudbal i konacano, u prva dva meseca sezona u svih 8 zvanicnih utakmica zabelezeno 8 pobeda sa u proseku vise od 3 postignuta gola po utakmici!!! Ja razumem vase ocajnicke nade, shvatate i vi da Partizan ove sezone samo neki eventualni unutrasnji razdori mogu da zaustave, ali kada se stvari postave na pravo mesto i kada neki klub igra ovako kako sada igra Partizan, mislim da je u najmanju ruku smesno govoriti o bilo kakvom bojkotu. Mislim da se VI ti koji bi sada trebalo da razmisljate o bojkotu, i ISKRENO VAM ZELIM, uprkos tvom zlonamernom komentaru, da na rezultat bojkota ne cekate pune 2 godine koliko je nama trebalo. IPAK OVA SRBIJA ZASLUZUJE BAR 2 JAKA EVROPSKA TIMA!

NAPRED PARTIZAN!!!

Marko_PFC

pre 16 godina

Dobro je,dobro je...Lagano i opusteno do derbija!Pa cemo videti!?!Ja mislim da ce iz keca doci!!!!

Poz za grobare! EB 1994.!.!

MILAN_TAROT

pre 16 godina

A pocetak te 2 grozne godine za zvedu pocinje 29. u hramu,mada ja bi licno isao na nereseno,oduvace njih OFK,VOSA,VOZDOVAC,SMEDEREVO,CUKARICKI...a za evropu necu da pricam! Zvezdo uz duzno postovanje-zao mi te je!

Grobar(Paris)

pre 16 godina

SVAKA CAST.Kako igrate stvarno ocaravajuce,kolika je samo razlika Partizana od pre 3 meseca i sad prosto neverovatno samo tako nastavite da igrate i stvarno niste zasluzili da vas izbace iz kupa UEFA.POZ svim grobarima

istina

pre 16 godina

ZVEZDA se bori za uefa kup,izgleda da se zadovoljila sa predhodne dve DUPLE KRUNE.A ti partizane,igraj i pobedjuj nase jadne timove jer ti je imperativ svake sezone titula,i za nju molis boga da nas najveci klub udje u malu krizu.A grobari kao i uvek,bodre svoje ljubimce po Lucanima i loze se kao svake sezone i traze utehu u nasoj ligi!A sta je sa novim stadionom,do kada vise partizan igra na vojnom stadionu?Istina po nekad zaista boli!

ZeXy DeLiJa

pre 16 godina

Grobljari naplaticete ovaj poklon sudije u nekom od narednih meceva...Delije sutra u sto vecem broju na Marakanu da napravimo uvertiru pred derbi...Dobijamo sutra sigurno...Na krilima delija Zvezda dobija...A vi Grobljari radujte se do 29. u Humskoj...NAPRED ZVEZDA!!!

dejan8

pre 16 godina

Alo bre!!! bio sam na utakmici, i partizan uopste nije lako pobedio mladost(iako rezultat govori drugacije)!!! i, ruku na srce, sudija je bezveze dao crveni karton igracu mladosti, cak je i "navijao" za partizan!! mladost je bila bolja u vecem delu utakmice!!!

Teri

pre 16 godina

Čestitam Grobari radujte se još koji dan dok imate za šta da se radujete jer za sedam dana više nećete imati razloga da se smejete i radujete.29.septembar- početak kraja Partizana. Protiv bivšeg drugoligaša je lako a kako je protiv bivšeg evropskog i svetskog prvaka e to će te osetiti na svojoj koži!Pozdrav svim navijačima najjačeg srpskog kluba(čitaj:pozdrav svim navijačima Zvezde)!

zorz

pre 16 godina

Jos jedna pobeda Partizana.Sta reci sem lagano,sigurno i samouvereno.Iz danasnje utakmice u Lucanima pored 3 boda veoma je bitno sto je Rnic ostao na klupi iz cega se moze izvesti zakljucak da verovatno nece poceti derbi za 7dana sto je OK.Znate sta je najpozitivnije kod Partizana ove sezone sem igre?To sto ne letimo.Ne bijemo na sva zvona da igramo ovako i onako,da postizemo prelepe golove i sl.Jednostavno u svim izjavama koje dolaze iz Humske vidi se mirnoca,stalozenost,skromnost i vera u sebe.Gledajte ove iz Zvezde.Posle utakmice protiv onih padobranaca iz Poljeke utrkuju se ko ce glasnije da izjavi da su igrali izuzetno,da su imali pregrst sansi,da protivnik nije imao ni jednu sansu i sl. A kakve ce sve hvalospeve Piksi da peva na konferenciji za novinare posle ulaska Zvezde u Grupu Kupa uefa to mogu samo pretpostaviti.Zasto to rade stvarno mi nije jasno valjda vole da lazu sami sebe.Mi to ne radimo iako sigurno imamo vise argumenata od drustvanceta iz Zvezde da radimo tako nesto.Mi ne pricamo toliko o sebi,jednostavno prepustili smo da to drugi rade.Neka drugi pricaju kako to Partizan igra.Sledeci je Rad,tu ce verovatno Djuka izmesati karte i odmoriti neke igrace za derbi.A posle Rada dolazi Zvezda.U medjuvremenu ce na forumima a i preko novina mozda neki da pricaju kako je Zvezda bolja,da pricaju o nekim kompleksima Partizana,da ce nas poniziti,razbiti jer mi nemamo pojma i sl. stvari ali znate sta.Ne interesuje nas to.Samo neka oni pricaju.Mi gledamo samo sebe i sta budemo imali kazacemo na terenu 29. u Humskoj.

Delija

pre 16 godina

Kako ste samo poleteli... Bolje ostanite na zemlji ima jos mnogo da se igra. Ja razumem da ste vi zeljni pobeda , ali budite realni da vam je titula jos veoma daleko. Vidimo se na derbiju!!!
Poz Delijama

slucio se desaj

pre 16 godina

E sad ovako.Partizan nema nista bolji tim od onog iz prosle sezone.Nemoze niko da me ubijedi da je Moreira bolji od Marinkovica,naprotiv.Da je Zuka bolji od Tomica,identicni igraci.Sa druge strane nema Lomica,Smiljanica,Bajica[bolji od oba stopera].Mislim da je i Kralj bolji od Bozovica.Desilo se da je Djukic promijenijo sistem igre[sa 4-5-1 na 4-4-2]i podredio ga malom Joveticu.Postavite ovu ekipu u sistem iz prosle sezone,sta ce uraditi,nista.Da li se to Djukicu desilo slucajno ili namjerno neznam.U svakom slucaju Partizanu se nije desio ni Djukic ni Petric ni Tomic,desio se Jovetic.Malo li je.I jos nesto.Odbrana nije dobra.Rnic i Mihajlov losi,mali Obradovic u ofanzivi dobar ali u defanzivi ne na tom nivou.Nadam se da ce se i tu nesto "desiti"

DZON DEDA

pre 16 godina

Veliki uspeh,nema sta.Prvi gol iz ofsajda,drugi slucajan,crveni karton za neugodne lucance ma svemir ste nema sta.Dolazi vam jedna ekipa u subotu,tu cete lepo proci kao i uvek nema sta.Pozdrav za sve tikvice

FoRzA_PxFxCx

pre 16 godina

O O O Partizane...
6 od 6 100%
Lazevski i Stjepanovic postigli prvence ali zasto je odbrana toliko velikodusna te deli ,,asistencije'' protivnicima?!?
Mislite o tome pre nego o zvezdi...

Bez

pre 16 godina

Baš mi je drago što je Mladost nila bolja od PFC-a, pa još nezasluženo izgubila..Ma, trebalo je biti 4:1 Mladost..Crknite, šmekeri iz neosvojive štenare!!
Kad ste vi bili bolji i zasluženo dobili derbi, marvo neopevana?!

Djani Lood!!!

pre 16 godina

62. (DOMINIRAJ, 22. septembar 2007 20:23)
'Bitno je da dodje mnogo Grobara, da se napravi prava domacinska atmosfera, u kojoj ce se videti koliko smo iznad komsinice...'

Brate moj Grobaru, zar moramo opet dokazivati ko je iznad koga? Nek se loze na njihovu tribinu u rupi koja je veca za koju hiljadu, ali to je sve sto imaju!!! A da, imaju i koreografije... Znas sta bi im Djani rekao "VRH BRATE"

HA
HA
HA

Frey

pre 16 godina

Dobro momci, necemo sad bas sve pobjede do kraja prvenstva, jer ono, nabicemo komplekse svima ostalima. Daj bar da igramo nekad nereseno. :-D

SANDRO MG

pre 16 godina

ALE ALE O PARTIzAN ALE SVEJEDNO IME JE VECNO ZIVECE NJEMU DAJEM SVE .... ee ovo je smesno vise nije zanimljivo ! GDJE SI ZVEZDO SADAAA

GROBAR NIS

pre 16 godina

Crno-Bela masina!!!Zgazicemo ih u derbijuuuuuu!!!Od prvog casa zivota svog,od trena kad sam ugled`o dan u mojoj se glavi misao radja da zivimo za PARTIZAN....

Sniper

pre 16 godina

Vremena se menjaju.....Neki to ne vide ili nece da vide...ili prosto nemaju hrabrosti da pogledaju istini u oci....
Partizan je 50tih i 60tih bio nas najbolji klub, ubedljivo. Cak su igrali i u finalu kupa Sampiona 66 i nesrecno izgubili. A onda je zvezda polako preuzela primat krajem 70tih i 80tih i ostvarila svoj vrhunac 91 u bariju....sve posle toga je jedno veliko NISTA. A onda je Partizan pocetkom novog milenijuma ponovo poceo da popunjava prazan prostor nasih timova u Evropi i polako i sigurno stvara IME i tim koji znaci nesto i igra nesto u Evropskim okvirima. Prvo liga Sampiona, pa liga Uefa, pa nesrecan poraz na penale od Petrzalke kada je definitivno samo odlozena ali ne i izgubljena promocija velikog Partizana. CAS je kucnuo i vreme ponovne dominacije vec stize.....
Ove godine dupla kruna, sledecih godina liga Sampiona, sledecih decenija PARTIZAN i samo PARTIZAN, potpuna dominacija PARTIZANA!
Ostace Zvezda, raspasti se nece, na bol, zalost i secanje njenih nesrecnih navijaca kako su nekada bili prvaci Evrope i sveta a sad ih nigde nema ....

Baca

pre 16 godina

Bravo Grobari!Ovo je definitivno najbolji nas tim u poslednji 10 godina a mozda i vise. Stvarno se ne secam kad su nase raspale komisije u svojoj istoriji uspele nekom da daju 4 gola u gostima. Ima bre da im pukne petarda u derbiju!!

Mrkonjic Grad ! RS

pre 16 godina

GROBARI UZ VAS ! MRKONJIC GRAD RS! pune tribine ludih navijaca nemamo baklje prskalice gore bubnjevi tutnje pesme su nam ruzne jer mi smo stoka sa TRIBINE JUZNE ale aleee !

zeken

pre 16 godina

Lazevski i Stjepanovic pogodili. To me raduje. Diarra ponovi potvrdio da je fantastican. Mec nisam gledao tako da neznam kako su ostali odigrali pa ne zelim da komentarisem.

sasa

pre 16 godina

Izgleda je partizan bolje pazario igrace u prelaznom roku od crvene zvezde.steta sto je onako diskvalifikovan u kupu UEFA,ali videcemo kako ce proci u derbiju.

Alex

pre 16 godina

Kakav Partizan - strasan Partizan! Jedva cekam derbi, a stavicu 100 evrica na 5+ ili igracu iz keca u keca! Mnogo smo jaki! Jednim udarcem, dve muve - Partizan pobedjuje Zvezdu, a ja uzimam lovu na kladionici!

Damjan

pre 16 godina

Jel moze neko da da realan komentar utakmice naravno neko ko je bio i gledao ?
Nacuo sam da nismo igrali na nasem nivou i da rezultat nije realan odnos snaga na terenu.
Sve jedno sreca prati hrabre a i u godinama iza nas koliko je nismo imali trebali bi da prezimimo u ligi sampiona!

Valjak

pre 16 godina

Šteta što nema TV prenos svih utakmica Partizana ove godine. Osim što volim Partizan uživam u lepoti igre ovog tima. Šteta je što sa sadašnjim timom ne igramo Ligu Šampiona. Imali bi šta da pokažemo Evropi.

Shoxy

pre 16 godina

Taman sam mislio da necu morati da odgovaram nekome na glupe komentare kad eto ga zext_delija i dcz. Prvom d porucim mozda Vosu dobijete(mada tesko,)a u derbiju i ptice znaju a i realno pogledaj da nema sta da trazite. Pogledaj ovo 8 tekmi(6 u MSL i 2 u Kup uefa) 27 dali 4 primili, Mi na ejdnoj utakmici dajemo koliko vi za celo prvenstvo do sada, znaci 3 gola cak smo danas i dali gol vise:)) a cuj ovog dcz: " Pocelo je pocelo. Ka ne ide tu su sudije!!! Ali cemo na derbiju postaviti na svoje mssto:))) kad bi poceli zvezdinu biografiju iz prosle zezone o sudijama, memoari bi se napisali, zati nemoj da pokreces bezveze tu pricu smejace ti se ljudi. A i ne vidim da na 4-1 moze sudija da ti pomoge, a i covek je zasluzio drugi zuti je je sprecio kontru partizana da nije skrsio Moreiru pao bi gol sigurno, a u vasem slucaju ne bi jer nemate spiceve. zasto cuti cekaj derbi nadaj se porazu sa sto manjom razlikom i placi posle toga. Pozdrav za sve GROBARE!!!! P.S. Vi ste u 5-oj utakmici tek osviojili bodova koliko smo mi u dve(mislim na Evropu)

Branko

pre 16 godina

Bio sam na tekmi. Prvo poluvreme prosecno, drugo mnogo bolje.
Sredni red i spic sasvim solidni, ali odbrana tanka sa dosta gresaka (Lazarevski i Sikumic). Moramo naci nekog dobrog igraca pozadi pa onda u Evropu.

redstar4ever

pre 16 godina

svezu se 2-3 dobra rezultata i o bojkotu ni rec. sad djuka vise nije cigan, zecevic kao da ne postoji...ma sve med i mleko. e moji grobarcici, deco euforicna..

gogi

pre 16 godina

Nista novo posto nam je liga smesna,timovi su puni grugoligaskih igraca,tako da partizanovi igraci imaju laksi trening,sledeceg vikenda pokazace nam koliko vrede,NAPRED PARTIZAN!

madball

pre 16 godina

samo tako...sledeci su cigani...spremni budite za finalni udarac ko ce vam nokautirat.....vec sada da vam bude jasno titula je nasa.....samo jedan grad samo jedan klub samo partizan samo beograd

ajmo milivoje

pre 16 godina

Bravo crno beli,samo tako nastavite!Ja sam predvideo da će biti 3-0,ali ovako je još bolje!Biće 3-0 sledeće subote na našem stadionu,naravno za moreiru i drugove!Pozz za sve grobare!

Nemanja

pre 16 godina

Svaka cast majstori,sledece godine nam ne gine liga sampiona jer smo izgleda samo mi dostojni takvog takmicenja u Srbiji.Apel svima u Partizanu da se oslone na postojeci igracki kadar i okrenu i mladjim selekcijama jer su oni najbolji u Evropi.B92 najjaci ste

pinki

pre 16 godina

Svaka cast !!!
Jeste da napunimo mrezu protivnika al obavezno primimo gol od objektivno dosta slabijih!!!

Odbrana da se disciplinuje!!!

Bane

pre 16 godina

Vidim da i Paok dobija u gradskom derbiju ...to znaci da ce i sledece nedelje na jna biti isto 7 od 7...

samo za tebe srce mi kuca ..o Partizane ti dobro znas..juzna tribina sad je uz tebe ...Grobari ti pevaju u glas

krki

pre 16 godina

slusaj molim te zalopojke navijaca komsinice, a vama kad su sudili penal protiv smedereva a faul bio na 20 metara od gola pa iskljuceni igraci protiv severine pa penali...nemoj o sudjenju molim te!objasnicemo vam neke stvari sledece nedelje!
mi grobari majstori zanata svog...

ocevidac

pre 16 godina

Ja sam bio na utakmici,pošto vidim da tražite nekoga da da opis utakmice:Došao sam iz Ivanjice u Lučane i posle ovakve igre Partizan sigurno je da cu ih gledati i u Čačku i u Kruševcu.
Do prvog gola Partizana utakmica je bila malo i dosadna.Diarra je bio na ivici ofsajda i sjajni rešio situaciju jedan na jedan.Onda Partizan počinje da razvijha svoju prepoznatljivu igru međutim prima kiks gol u 45. min.Gol je bio klasičan primer opuštanja pred poluvreme.U drugom poluvremenu drugi Partizan,sjajna igra i odmah crveni karton za oštre igraše Mladosti.Drugi gol levog beka koji bi trebalo da je Lazarević a ne Lazevski kako ovde neki pominju, je bio dosta srećan praktični iz centaršuta lopta mu prelazi preko noge.Treći gol je bio fantastičan.Sjajan pas Moreire, u oko pogađa Diarru koji rutinski rešava.Četvrti gol je najlepši koji sam ikada u životu video,u našoj ligi.Sjajna brza akcija i prelep gol Stjepanovića koji je sjajno odigrao ali mora se priznati da je veoma lenj i da se malo vraća nazad.Sve u svemu prelepo poslepodne za mene i zaista sjajna partija Partizan u drugom pol.Mladost je imala tri četri sjajne prilike što zaista zabrinjava,dosta kikseva zadnje linije,i promaja na levoj strani u defanzivi,ali ne i u ofanzivi gde je Tošić sjajno igrao.Čovek može da pojede loptu.Diarra je sjajno igrao nisam verovao da je onako brz i spretan.

DOMINIRAJ

pre 16 godina

Sledece subote,na derbiju, Partizan je apsolutni favorit i to moze da bude najveci problem. Nadam se da ce Djuka uspeti da opusti igrace, i ubedi da ne izgore u zelji i igraju opusteno, a da ce rezultat doci. I nije bitno da li cemo pobediti. Bitno je da dodje mnogo Grobara, da se napravi prava domacinska atmosfera, u kojoj ce se videti koliko smo iznad komsinice,u svakom smislu. Nas trener je napravio evropsku igru, nasi navijaci navijaju sa vise zara nego ikad, i konacno sve ide u pravom smeru. Oni to vide, svi to vide.Molim i navijace da ne traze pobedu, cim igraci izadju iz tunela, pustimo ih neka igraju bez opterecenja i sve ce doci na svoje mesto.

kao mali ucen sam
da za njega navijam
gde god igra da ja pratim
Sveto ime Partizan...

Masic Nemanja

pre 16 godina

@Baca

Zvezda je dala cetiri gola Banatu u Zrenjaninu ovog proleca u pobedi od 4:1.To je inace bila pretposlednja utakmica Dusana Bajevica na klupi Crvene Zvezde.

Ovaj decko koji tvrdi da Mladost do danas nije izgubila ni jednu utakmicu gresi.Lucanci su izgubili prosle nedelje u Novom Sadu 2:1.

Fox Mulder

pre 16 godina

Kao prvo-cestitam Grobari ! Jesam se malo ponadao kod poluvremena, priznajem al....
Nama je sada najvaznije da sutra dobijem-kako znamo i umemo da razlika ne bi bila prevelika, a bude li tako derbi ne mozemo lose da odigramo !Ma dobro, to vec znate..... A to bi s obzirom na dosadasnje igre znacilo i remi ! Bitno je samo da se ne odlepe previse do zimske pauze, jer mi moramo da se spremimo na zimu kako valja, jer ce ovi stranci prvi put proci zajedno cele pripreme ! Lako je Grobarima, njima su svi stigli na pocetak priprema, u vec gotov Djukin sistem igre, ponasanja, zato to sad ovako dobro izgleda ! U suprotnpm braco - naj...li smo ! Iskreno !!!!

Straus

pre 16 godina

Sve cestitke Djukicu od navijaca Zvezde. Mnogo su te majstore osporavali ali si ih na pravi nacin demantovao. Tvoj kalibar, tvoji klasici, Jugovic, Mihajlovic potrebni su mojoj Zvezdi da se trgne iz letargije, da prenesu sve sto su naucili tamo u dalekom svetu kada su osvajali lige sampiona u moj klub. Nisu postali "zvezdine zvezde" iako su zasluzili pre sadasnjih nekih zvezda.
Bravo Partizanu i steta sto je ispao iz kupa UEFA.

LACKO

pre 16 godina

Da zvezda je tim za velike utakmice,protiv velikana kao sto su LEVADIJA,GROCLIN,ajde grobari u derbiju sa 50% snage,cuvamo se za vaznije utakmice u domacem prvenstvu!

Chachanin

pre 16 godina

Svaka vam chast momci! Najbolji ste!!! Na derbiju ce biti situacija kao poslednjih nekoliko godina: Partizan ce napadati tokom cele utakmice, Zvezda ce se braniti i chekati kontru ili chekati potplacenog sudiju da svira penal kad neki Zvezdin igrach promashi loptu pa se sapletne dva metra van 16-erca( u tom sluchaju i obavezan crveni karton za nekog Partizanovog igracha).

marko

pre 16 godina

ljudi moji zaboravicete Moreiru kada vidite Stjepanovica Danas sam bio U Lucanima ooodavno nisam video takav talenat !!!!!!
ps Mladost je jedna ozbiljna prvoligaska ekipa ,samo dva gola su primili do sada u 5 kola nisu izgubili ni 1 utakmicu a pogledajte rezultat 1-4 !!!!!!!

Zbunjen

pre 16 godina

Nisam slusao ceo radio prenos, ali komentator je rekao da je Mladost bila bolja u 1. poluvremenu.U drugom PFC je poveo sa 2:1 tek nakon iskljucenja domaceg igraca. Da li je razlog za nesto losiju igru iscekivanje derbija ili je bio slab dan videcemo vec protiv Rada. U svakom slucaju samo se bodovi i golovi racunaju....

Milos

pre 16 godina

LAZEVSKI je jos jedan fantastican izdanak iz Partizanove omlad.skole!
Odlican je, i fudbalski podseca malo na Rukavinu.
Mali, BRAVO za gol!

slavko20

pre 16 godina

bio sam na utakmici, i mogu vam reci da je veoma bledo izdanje imao u prvom poluvremenu.... jedan jedini napad na gol smo imali, kada smo i postigli gol... drugo poluvreme smo bash ono otkinuli, mada je i tada imalo pomalo problema u odbrani.. dok sredina i napad su delovali zaista efektno... mislim da je se previshe frosiralo po levoj strani... 3-4 napada uzstopno Maletic na desnoj strani je ostajao sam, ali niko ga nije video ili nije xteo da ga proigra... kako god... Igrac utakmice definitivno diarra.. posle njega moreira najbolji...

Napred CRNO BELI !!!

Valjak

pre 16 godina

Ljudi, 75 komentara nekoliko sati posle utakmice Mladost Lucani - Partizan!!! Znaci da se desava nesto neverovatno, da nas fudbal ponovo pocinje da nesto vredi i nadam se da cemo zadrzati Djukica sto duze. Malopre sam video golove, stvarno su fenomenalni.

Solskjaer

pre 16 godina

Predivno popodne u Lucanima i dosta dobar ambijent, stadion, pa skoro pun, dosta i grobara, kop jedno 600-700 ljudi, navijanje, pa moglo je i bolje, ali nije lose. Utakmica veoma teska za Partizan, prvo poluvreme dosta losa igra, Mladost se odlicno branila, stvarno su kidisali na nas, cak su i preterivali u agresivnosti, ali svejedno Partizan neorganizovan i veoma tesko je probijao bedem Mladosti. Lazevski, katastrofalan, mnogo gresaka, uglavnom svi opasni napadi Lucana isli su preko njegove strane, jako lose. Prvi gol je pao pomalo neocekivano, pas iza odbrane i Diara siguran. Pred odmor sok gol za Partizan, ali desava se. Drugo poluvreme pocinje u istom stilu i muka do drugog gola, koji je pao slucajno, Lazevski je uputio centarsut, ali je lopta na iznenadjenje svih, a pogotovo golmana Mladosti, zavrsava u mrezi. Posle tog gola stvari krecu na bolje, ponovo precizna, sigurna igra Partizana, mislim skripalo je dosta u odbrani, ali u napadu je mnogo bolje bilo drugo poluvreme. I na kraju, vise nego pozitivni prvi utisci o najnovijem pojacanju Partizana, Stjepanovic, vidi se da decko zna dosta, siguran je, ima dobar pregled, veoma dobar sa loptom i majstorija na kraju za cetvrti gol Partizana. Sve u svemu tesko gostovanje i ako to mozda rezultat ne govori, ali nikome nece biti lako protiv organizovane ekipe iz Lucana. NAPRED PARTIZAN!!!!

Maratonci (Najveci Grobari)

pre 16 godina

Vidim da neki vec panice zbog toga sto partizan nije odigrao leprsavo kao do sada.E pa ne moze uvek tako.Ponekad i teren a i protivnik ne dozvoljavaju da se odigra leprsavo.Na kraju krajeva rezultat se pamti,tako je bilo i protiv artmedije.Vazno je da mi i dalje pobedjujemo i da smo efikasni pogotovu nasi spiceva.

Shomi

pre 16 godina

Pa ne mogu da verujem da ovde ima navijaca komsinice.Ljudi-Partizan je dao 27 golova na 8 utakmica.A Zvezda?Dobro,kao mi igrali sa Zrinjskim...A vi?Levadija-velikani Evro fudbala.Zato-psssstt....

Jose

pre 16 godina

@Teri, #76
"Protiv BIVŠEG drugoligaša je lako a kako je protiv BIVŠEG evropskog i svetskog prvaka"

Obrati paznju na naglaseni deo svog teksta.

michigan

pre 16 godina

Jos Pekarica iz Vose i nana nana nana nana liga sampionaliga sampiona.Proverio sam Pekaric kosta 50.000-100.000 evra
Savet Tomicu

Marko_PFC

pre 16 godina

Dobro je,dobro je...Lagano i opusteno do derbija!Pa cemo videti!?!Ja mislim da ce iz keca doci!!!!

Poz za grobare! EB 1994.!.!

Dragisa

pre 16 godina

@Straus

Svaka cast na komentaru i voleo bih da ti se ispuni zelja(Jugovic, Mihajlovic...) pa makar i bilo napeto prvenstvo. A za OVAKAV PARTIZAN i takvu Zvezdu, Kup UEFA bi bio pretesan! Ali ne samo vama, neka strucnjake kao sto je Djukic(ali i igrace kakvi su Juca, Moreira, Diarra, Jovetic) nadju i Vosa i Napredak i Hajduk i Mladost i Radnicki... Nek imamo prvu ligu od 8 klubova ali neka svaki od tih klubova ima sta da kaze u Evropi, bar protiv timova iz Kupa UEFA! Aj ziveli i naravno...
NAPRED PARTIZAN!!!

Dragiša

pre 16 godina

""svezu se 2-3 dobra rezultata i o bojkotu ni rec. sad djuka vise nije cigan, zecevic kao da ne postoji...ma sve med i mleko. e moji grobarcici, deco euforicna..
(redstar4ever, 23. septembar 2007 16:38) ""

Bojkot je bio potreban(i dao je rezultate) u trenutku kada je VELIKI PARTIZAN igrao loše skoro kao Zvezda sada. Kroz celu tu pricu provlacila su se i mnoga politicka a ne samo sportska pitanja. Mnoge stvari u vezi sa bojkotom nisu bile lepe ni prijatne, ali je sam bojkot bio potreban. A kakvi su rezultati bojkota: za male pare dovedeno 5-6, za naše uslove(a mozda i sire), VRHUNSKIH IGRACA, napravljen kvalitetan i efikasan tim koji igra brz, moderan, efikasan ali i lep fudbal i konacano, u prva dva meseca sezona u svih 8 zvanicnih utakmica zabelezeno 8 pobeda sa u proseku vise od 3 postignuta gola po utakmici!!! Ja razumem vase ocajnicke nade, shvatate i vi da Partizan ove sezone samo neki eventualni unutrasnji razdori mogu da zaustave, ali kada se stvari postave na pravo mesto i kada neki klub igra ovako kako sada igra Partizan, mislim da je u najmanju ruku smesno govoriti o bilo kakvom bojkotu. Mislim da se VI ti koji bi sada trebalo da razmisljate o bojkotu, i ISKRENO VAM ZELIM, uprkos tvom zlonamernom komentaru, da na rezultat bojkota ne cekate pune 2 godine koliko je nama trebalo. IPAK OVA SRBIJA ZASLUZUJE BAR 2 JAKA EVROPSKA TIMA!

NAPRED PARTIZAN!!!

MILAN_TAROT

pre 16 godina

A pocetak te 2 grozne godine za zvedu pocinje 29. u hramu,mada ja bi licno isao na nereseno,oduvace njih OFK,VOSA,VOZDOVAC,SMEDEREVO,CUKARICKI...a za evropu necu da pricam! Zvezdo uz duzno postovanje-zao mi te je!

Grobar(Paris)

pre 16 godina

SVAKA CAST.Kako igrate stvarno ocaravajuce,kolika je samo razlika Partizana od pre 3 meseca i sad prosto neverovatno samo tako nastavite da igrate i stvarno niste zasluzili da vas izbace iz kupa UEFA.POZ svim grobarima