Utorak, 18.09.2007.

22:39

Rosenborg neporažen u Londonu!

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Rosenborg neporažen u Londonu! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

44 Komentari

Sortiraj po:

Cika Fowler

pre 16 godina

@Frey
Nadam se da je replika na prijateljskom nivou! Jeste Liverpul imao "malo srece", ali je moje srce nekako uz njih, pa ne mogu bas da sagledam njihovo osvajanje LS kao stvar srece. Treba se ne pomiriti sa 3:0 i dati jos tri gola i na kraju pobediti. Sve te "srece" se debelo plate, ako ne na mostu, onda na cupriji (sta im je sudjeno u poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Celzija?). Proslogodisnji osvajac LS? Zao mi je igraca, ali to je bila pobeda onih koji su "ugurali" Milan u LS! Tacno je da nista nije sigurno. Steaua - tesko, bilo koji drugi "autsajder" - tesko, moj komentar je bio samo mala prepiska izmedju fana Steaue (Baca) i fana rumunke iz Banata (ja), koja navija za Steauu! Benigno 100%! A, sto se pravih potencijalnih osvajaca tice - mislim da je Liverpul jaci nego pre dve-tri godine, Celzi slabiji, Lion - povredjen, Barsa klimava, Milanu je bilo i vise nego dovoljno, tako da mi se prosto namecu - Mancester, Real (u `90) i Liverpul. Da smo zivi i zdravi, videcemo. Ja cu da navijam za "golove Dzerarda iz slobodnjaka", ti navijaj da se vrati Drogba i proradi Sevcenko, pa se "cujemo u maju" da razmenimo utiske o "daj boze" lepom fudbalu!
Pozdrav!

Frey

pre 16 godina

@Cika Fowler

Celsi ne moze da osvoji? PA ako pratis fudbal, a vidim da pratis, znas jedno - LS skoro nikad ne osvaja najbolji nego ko ima najvise tzv. sportske srece. Da li je ko mislio da Liverpool moze kada je jedva prosao grupu golom Gerrarda iz slobodnjaka protiv Olimpijakosa; kada je protiv Chelsija mogao da prodje uz sumnjiv gol i na kraju stigne 3:0. Ili da Milan moze kada je ocajno igrao cele sezone i na kraju BUM? Nista nije sigurno, pogotovo kad se radi o velikim ekipama. Ali cisto sumnjam da ce Steaua osvojiti, mada bih ja licno volio da neki autsajder osvoji ako vec Chelsea ne bude mogao.

gandra - Čelsi

pre 16 godina

@gandra - Čelsi
Sta ti hoces,nismo uzeli torfej tri godina to je tacno,a seceas lis e pre toga da smo uzeli titulu bezijednog poraza! ! !
a mpre toga duplu krunu i td i td.
Vidis lis ta ove god rade nasi "klinci".
Da Murinjo radi stim klincima gde bi bio na tabeli,ma kakava tabela bio bi u drugoj divizji...
Taj avs Myurinjo koje je pare potrosio na transferemnasao glupog avru,kad ti je on nanjusiomi otrkio nekog igraca kao Wenger,vec kupuje gotove zvezde..
Ma nemam sta stobom raspravljati pogledaj tabelu Arsenal bezi Celziju dva boda i utakmica manje...Ppozdrav svim GUnnersima iz Srbije...

Masic Nemanja

pre 16 godina

@dusko

Kako ti nemas pojma.Zamolio bih da se ovde javljaju samo oni koji malo bolje poznaju fudbal.Prvo, Murinjo nije kriv nimalo.Pogledaj snimak meca, pa komentarisi.Chelsea je imao 29 udaraca na gol, dve stative i jos mnogo sansi, ali nije htelo u gol.Murinjo je postavio igru najbolje sto je mogao, a svi znamo da je bio bez centralnih veznih igraca Lamparda i Balaka, da ne spominjem napadace Drogbu i Pizara.Kazes da je prodaja Robena tragicna stvar, ali isto tako kazes da je Maluda ponajbolji.Pa covece, oni igraju na istoj poziciji.O cemu ti pricas?Roben nije za Premijer ligu, previse je mekan u duelima i stalno se povredjuje.Chelsea je za njega izvukao 36 miliona, cak 12 vise nego sto je placen jedan Anri.

Top!!!

pre 16 godina

@gandra-celzi

svaki put smo u LS i za razliku od Celskija smo igrali finale, da nije bilo lemana verovatno bi i osvojili!!! Pozz za sve Gunnerse!!!

Masic Nemanja

pre 16 godina

@Manchester United

Nemoj da se zavaravas da ce Chelsea biti cetvrti u grupi.Prolaze Chelsea i Valensija.Ne znam da li si gledao pregled utakmica?Chelsea je imao 29 udaraca na gol, dve stative i jos puno dobrih sansi, ali nece pa nece.Mozda bas Mancester u nedelju plati.Celsiju se ne moze desiti da bude cetvrti u grupi kao vi pre dve godine, u grupi sa Viljarealom koji dobija petarde po spanskom prvenstvu, sa tamo nekim Lilom i Benfikom.Grupa u kojoj su Valensija, Salke i Rozenborg koji je u Ligi Sampiona propustio samo par sezona, je mnogo jaca.

dusko

pre 16 godina

murinjo je jedini krivac iz razloga sto je sam unistio celzi a snaga celzija je u kompaktnom veznom redu koji je imao...prodaja robena je tragicna stvar za njih,maluda je ponajbolji a beleti igrac koji moze da odigra samo ovu sezonu posto nije resenje za ostrvski fudbal.Covek nije uspeo da uklopi tako dobre individualce pogotovu Balaka izuzetnog potencijala u paru sa Lampardom...nije mi zao posrnuca ipak je to radnicki klub dosta vise sa mondensko-avangardnim stilom krvavih dijamanat.

NSDULE

pre 16 godina

Kakva moc???
Pojma Vi nemate!!!
Nadam se da ce Vas i Manchester oduvati. Vreme je da zauzmete sredinu tabele gde i pripadate. A onaj vas ruski salajko, zaljubio se i bole ga bas sta vi radite na terenu. E to je Vas konacni kraj.

gandra - Čelsi

pre 16 godina

@svi koji navijate za arsenal
Pa zato vam u poslednje vreme rasturavaju ti mladi neafirmisani igrači , tri sezone bez ijednog trofeja! Svaka čast, pa to može i bežanija!

Splinter Arsa

pre 16 godina

Pa Murinjo nije kriv- nego Abramovich i te njegove futball+biznis+kladionice= lake pare zato je fudball sada postao Novi Biznis prijatelji- nikad u milion godina ne bi Rozenberg mogli dati gol Chelsiju, i igra na kraju da se zavrsava 1-1... Bio sam razocaran- ne igram na kladionice al sam kako Englezi kazu True Blue Fan.... Abramovich i Shevchenko napolje- neka idu negde u Sibiriju pa tamo nek se bave s Polarnim medvedima :)

nislija

pre 16 godina

ne potcenjujte norveyane...gledao sam ec i zasluzen remi...roye. je odlicna ekipa i da nisam gledao i ja bi se iynenadio reylutatom...imaju dobre afrikance ,igraju brz fudbal,atipican ya norveyane..
vrlo dobra i neygodn aekipa

Gunner

pre 16 godina

ARSENAL Forever!!! Glupi navijaci Chelsea nikad nece shvatiti da je klub imao dvogodishnju epizodu, a sad se vraca gde i pripada, u prosek!!!! Pozdrav sa sve tobdzije u Srbiji!!!

masta radi svasta

pre 16 godina

@lubrikant
celsi igrao bez pola tima?!Cech, Belletti, Terry, Alex, Ashley Cole, Joe Cole, Makelele, Essien, Malouda, Shevchenko, Kalou
meni ovo izgleda jakom postavom...

JASMIN CHELSEA

pre 16 godina

Biće chelsi novi prvak evrope ovo je prolazna kriza koja prestaje pobijedom na old trafordu ševa se vraća u formu
GO CHELSEA PO TITULU

Радомир

pre 16 godina

Ко вам је крив што играте на утакмице где је квота на из 1 у 1 1.30.

Челси је комедија, у Енглеској је опет књига спала на три имена.

Cika Fowler

pre 16 godina

@Baca
Postovanje!
Imali smo malu prepisku pre dva dana... Pokusaj da objasnim @Freju da mu izreka nije na mestu, jer se slozih sa tobom da Celzi nema sanse da osvoji LS i onako usput da mu kazem (pretpostavim) i zbog cega je tvoj izbor Steaua (znamo se sa teniskog dela sajta). I meni bi bilo drago da Steaua uradi "nesto"... zbog... moje drage rumunke iz Banata, koja iz sve snage navija za Steauu... Da ne duzim, Samo jedno pitanje - Zbog cega, posle onakvog (zdravorazumskog komentara i razmisljanja), crni Baco, stavi Celzi na tiket? Eto, nije mi jasno!

Nemanja Vidic

pre 16 godina

HA HA HA....Da to je taj mocni Chelsea sto gazi sve pred sobom.Nemojte da se vadite na to da niste imali neke standardne igrace jer protiv takve ekipe mozete igrati i sa drugom postavom a imali ste dosta prvotimaca.A sto se tice navijace prava ste sramota ni stadion od 40 hiljada nemozete napuniti a Old Traford je uvjek pun i to su pravi navijaci...Pozz za sve prave navijace najboljeg kluba na svetu Manchester Uniteda!!!GLORY GLORY!!!

expert

pre 16 godina

Najavio sam da Chelsea mora da bude jako oprezan....ovo mi se ni malo ne svidja....zelim da verujem da je ovo prolazna kriza koja ce proci uskoro i da cu uskoro imati priliku ponovo da gledam mocnu igru chelsija!!! Jedina dobra stvar je da je Shevchenko dao gol, ako vec mozemo da trazimo dobre stvari iz ovog rezultata. Jose, uradi nesto! Pokazi sada da si zaista najbolji trener!!!

Manchester United

pre 16 godina

Smesni ste i vi i vash,Celsi,kad vam nema Drogbe i Lamparda,ne mozete nista da uradite,nema ko da vam da go,(a tolike pare dali na Shevchenka,koji ne moze da se opasulji otkad je Doshao u Klub,a Balaka nisu prijavili koja glupost)necete biti ni 3 u grupi ni u Kup Uega ne idete,ispascete kao niko,GO,GO,GO MUNTD!!! Forever!!!!

LESKOVAC-TOBDZIJA

pre 16 godina

Tako je TOPE care,i sam sam veliki navijac ARSENALA i prosto je milina gledati sta radi Venger sa malo para,dovede mladog i neafirmisanog igraca i napravi od njega azdaju,Lauren,Ebue,Fabregas pa i Anri,a uz to i prelep fudbal,nemoguce je gledati fudbal a ne zavoleti Arsenal.Javi se sutra da proslavimo prvenac

lubrikant

pre 16 godina

kako Murinjo moze biti kriv ako balvan (Maluda) pogodi stativu sa pola metra? razumem da trener bude kriv ako lose postavi igru ili ne spremi ekipu, ali ne zasluzuje prozivke zbog gluposti...Osim toga, Rozenborg nije provincijski tim koji je dosao da izgubi sa sto manje razlike, vec tim koji je desetak puta igrao LS, i to dok se Celsi koprcao po sredini Premiershipa...daleko od toga da volim Murinja, ali Celsi je igrao bez pola tima, pred polupraznim stadionom, sa protivnikom koji nema sta da izgubi i ovaj rezultat uopste nije senzacija...malo realnosti i objektivnog sagledavanja molim....pozdrav :-)

OM

pre 16 godina

Ma ajde ljudi molim vas pa garantujem zivotom da je namesten X,pa i ja sam cekao za pare i jos par mojih prijatelja,prosto je sramota gde je otisao fudbal!!

GunnerByKosovo

pre 16 godina

Bravo za Murinja...
I LS uprsko ,a Premier liga super.Neka Otane vecno u Selziju pa za titulu olaksaj nam posao...
Go
Go
Go Gunners!

Nikola the kopite

pre 16 godina

hahaha, cuveni celzi... hahahaha
odakle su se oni stvorili... gotova je 'era' celzija... ako je i bilo neke ere... hahahahaha
YNWA

lubrikant

pre 16 godina

kako Murinjo moze biti kriv ako balvan (Maluda) pogodi stativu sa pola metra? razumem da trener bude kriv ako lose postavi igru ili ne spremi ekipu, ali ne zasluzuje prozivke zbog gluposti...Osim toga, Rozenborg nije provincijski tim koji je dosao da izgubi sa sto manje razlike, vec tim koji je desetak puta igrao LS, i to dok se Celsi koprcao po sredini Premiershipa...daleko od toga da volim Murinja, ali Celsi je igrao bez pola tima, pred polupraznim stadionom, sa protivnikom koji nema sta da izgubi i ovaj rezultat uopste nije senzacija...malo realnosti i objektivnog sagledavanja molim....pozdrav :-)

Nikola the kopite

pre 16 godina

hahaha, cuveni celzi... hahahaha
odakle su se oni stvorili... gotova je 'era' celzija... ako je i bilo neke ere... hahahahaha
YNWA

GunnerByKosovo

pre 16 godina

Bravo za Murinja...
I LS uprsko ,a Premier liga super.Neka Otane vecno u Selziju pa za titulu olaksaj nam posao...
Go
Go
Go Gunners!

OM

pre 16 godina

Ma ajde ljudi molim vas pa garantujem zivotom da je namesten X,pa i ja sam cekao za pare i jos par mojih prijatelja,prosto je sramota gde je otisao fudbal!!

expert

pre 16 godina

Najavio sam da Chelsea mora da bude jako oprezan....ovo mi se ni malo ne svidja....zelim da verujem da je ovo prolazna kriza koja ce proci uskoro i da cu uskoro imati priliku ponovo da gledam mocnu igru chelsija!!! Jedina dobra stvar je da je Shevchenko dao gol, ako vec mozemo da trazimo dobre stvari iz ovog rezultata. Jose, uradi nesto! Pokazi sada da si zaista najbolji trener!!!

Splinter Arsa

pre 16 godina

Pa Murinjo nije kriv- nego Abramovich i te njegove futball+biznis+kladionice= lake pare zato je fudball sada postao Novi Biznis prijatelji- nikad u milion godina ne bi Rozenberg mogli dati gol Chelsiju, i igra na kraju da se zavrsava 1-1... Bio sam razocaran- ne igram na kladionice al sam kako Englezi kazu True Blue Fan.... Abramovich i Shevchenko napolje- neka idu negde u Sibiriju pa tamo nek se bave s Polarnim medvedima :)

LESKOVAC-TOBDZIJA

pre 16 godina

Tako je TOPE care,i sam sam veliki navijac ARSENALA i prosto je milina gledati sta radi Venger sa malo para,dovede mladog i neafirmisanog igraca i napravi od njega azdaju,Lauren,Ebue,Fabregas pa i Anri,a uz to i prelep fudbal,nemoguce je gledati fudbal a ne zavoleti Arsenal.Javi se sutra da proslavimo prvenac

gandra - Čelsi

pre 16 godina

@svi koji navijate za arsenal
Pa zato vam u poslednje vreme rasturavaju ti mladi neafirmisani igrači , tri sezone bez ijednog trofeja! Svaka čast, pa to može i bežanija!

Masic Nemanja

pre 16 godina

@dusko

Kako ti nemas pojma.Zamolio bih da se ovde javljaju samo oni koji malo bolje poznaju fudbal.Prvo, Murinjo nije kriv nimalo.Pogledaj snimak meca, pa komentarisi.Chelsea je imao 29 udaraca na gol, dve stative i jos mnogo sansi, ali nije htelo u gol.Murinjo je postavio igru najbolje sto je mogao, a svi znamo da je bio bez centralnih veznih igraca Lamparda i Balaka, da ne spominjem napadace Drogbu i Pizara.Kazes da je prodaja Robena tragicna stvar, ali isto tako kazes da je Maluda ponajbolji.Pa covece, oni igraju na istoj poziciji.O cemu ti pricas?Roben nije za Premijer ligu, previse je mekan u duelima i stalno se povredjuje.Chelsea je za njega izvukao 36 miliona, cak 12 vise nego sto je placen jedan Anri.

Nemanja Vidic

pre 16 godina

HA HA HA....Da to je taj mocni Chelsea sto gazi sve pred sobom.Nemojte da se vadite na to da niste imali neke standardne igrace jer protiv takve ekipe mozete igrati i sa drugom postavom a imali ste dosta prvotimaca.A sto se tice navijace prava ste sramota ni stadion od 40 hiljada nemozete napuniti a Old Traford je uvjek pun i to su pravi navijaci...Pozz za sve prave navijace najboljeg kluba na svetu Manchester Uniteda!!!GLORY GLORY!!!

Радомир

pre 16 godina

Ко вам је крив што играте на утакмице где је квота на из 1 у 1 1.30.

Челси је комедија, у Енглеској је опет књига спала на три имена.

JASMIN CHELSEA

pre 16 godina

Biće chelsi novi prvak evrope ovo je prolazna kriza koja prestaje pobijedom na old trafordu ševa se vraća u formu
GO CHELSEA PO TITULU

nislija

pre 16 godina

ne potcenjujte norveyane...gledao sam ec i zasluzen remi...roye. je odlicna ekipa i da nisam gledao i ja bi se iynenadio reylutatom...imaju dobre afrikance ,igraju brz fudbal,atipican ya norveyane..
vrlo dobra i neygodn aekipa

Masic Nemanja

pre 16 godina

@Manchester United

Nemoj da se zavaravas da ce Chelsea biti cetvrti u grupi.Prolaze Chelsea i Valensija.Ne znam da li si gledao pregled utakmica?Chelsea je imao 29 udaraca na gol, dve stative i jos puno dobrih sansi, ali nece pa nece.Mozda bas Mancester u nedelju plati.Celsiju se ne moze desiti da bude cetvrti u grupi kao vi pre dve godine, u grupi sa Viljarealom koji dobija petarde po spanskom prvenstvu, sa tamo nekim Lilom i Benfikom.Grupa u kojoj su Valensija, Salke i Rozenborg koji je u Ligi Sampiona propustio samo par sezona, je mnogo jaca.

Cika Fowler

pre 16 godina

@Frey
Nadam se da je replika na prijateljskom nivou! Jeste Liverpul imao "malo srece", ali je moje srce nekako uz njih, pa ne mogu bas da sagledam njihovo osvajanje LS kao stvar srece. Treba se ne pomiriti sa 3:0 i dati jos tri gola i na kraju pobediti. Sve te "srece" se debelo plate, ako ne na mostu, onda na cupriji (sta im je sudjeno u poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Celzija?). Proslogodisnji osvajac LS? Zao mi je igraca, ali to je bila pobeda onih koji su "ugurali" Milan u LS! Tacno je da nista nije sigurno. Steaua - tesko, bilo koji drugi "autsajder" - tesko, moj komentar je bio samo mala prepiska izmedju fana Steaue (Baca) i fana rumunke iz Banata (ja), koja navija za Steauu! Benigno 100%! A, sto se pravih potencijalnih osvajaca tice - mislim da je Liverpul jaci nego pre dve-tri godine, Celzi slabiji, Lion - povredjen, Barsa klimava, Milanu je bilo i vise nego dovoljno, tako da mi se prosto namecu - Mancester, Real (u `90) i Liverpul. Da smo zivi i zdravi, videcemo. Ja cu da navijam za "golove Dzerarda iz slobodnjaka", ti navijaj da se vrati Drogba i proradi Sevcenko, pa se "cujemo u maju" da razmenimo utiske o "daj boze" lepom fudbalu!
Pozdrav!

Manchester United

pre 16 godina

Smesni ste i vi i vash,Celsi,kad vam nema Drogbe i Lamparda,ne mozete nista da uradite,nema ko da vam da go,(a tolike pare dali na Shevchenka,koji ne moze da se opasulji otkad je Doshao u Klub,a Balaka nisu prijavili koja glupost)necete biti ni 3 u grupi ni u Kup Uega ne idete,ispascete kao niko,GO,GO,GO MUNTD!!! Forever!!!!

Cika Fowler

pre 16 godina

@Baca
Postovanje!
Imali smo malu prepisku pre dva dana... Pokusaj da objasnim @Freju da mu izreka nije na mestu, jer se slozih sa tobom da Celzi nema sanse da osvoji LS i onako usput da mu kazem (pretpostavim) i zbog cega je tvoj izbor Steaua (znamo se sa teniskog dela sajta). I meni bi bilo drago da Steaua uradi "nesto"... zbog... moje drage rumunke iz Banata, koja iz sve snage navija za Steauu... Da ne duzim, Samo jedno pitanje - Zbog cega, posle onakvog (zdravorazumskog komentara i razmisljanja), crni Baco, stavi Celzi na tiket? Eto, nije mi jasno!

masta radi svasta

pre 16 godina

@lubrikant
celsi igrao bez pola tima?!Cech, Belletti, Terry, Alex, Ashley Cole, Joe Cole, Makelele, Essien, Malouda, Shevchenko, Kalou
meni ovo izgleda jakom postavom...

Gunner

pre 16 godina

ARSENAL Forever!!! Glupi navijaci Chelsea nikad nece shvatiti da je klub imao dvogodishnju epizodu, a sad se vraca gde i pripada, u prosek!!!! Pozdrav sa sve tobdzije u Srbiji!!!

NSDULE

pre 16 godina

Kakva moc???
Pojma Vi nemate!!!
Nadam se da ce Vas i Manchester oduvati. Vreme je da zauzmete sredinu tabele gde i pripadate. A onaj vas ruski salajko, zaljubio se i bole ga bas sta vi radite na terenu. E to je Vas konacni kraj.

dusko

pre 16 godina

murinjo je jedini krivac iz razloga sto je sam unistio celzi a snaga celzija je u kompaktnom veznom redu koji je imao...prodaja robena je tragicna stvar za njih,maluda je ponajbolji a beleti igrac koji moze da odigra samo ovu sezonu posto nije resenje za ostrvski fudbal.Covek nije uspeo da uklopi tako dobre individualce pogotovu Balaka izuzetnog potencijala u paru sa Lampardom...nije mi zao posrnuca ipak je to radnicki klub dosta vise sa mondensko-avangardnim stilom krvavih dijamanat.

Top!!!

pre 16 godina

@gandra-celzi

svaki put smo u LS i za razliku od Celskija smo igrali finale, da nije bilo lemana verovatno bi i osvojili!!! Pozz za sve Gunnerse!!!

gandra - Čelsi

pre 16 godina

@gandra - Čelsi
Sta ti hoces,nismo uzeli torfej tri godina to je tacno,a seceas lis e pre toga da smo uzeli titulu bezijednog poraza! ! !
a mpre toga duplu krunu i td i td.
Vidis lis ta ove god rade nasi "klinci".
Da Murinjo radi stim klincima gde bi bio na tabeli,ma kakava tabela bio bi u drugoj divizji...
Taj avs Myurinjo koje je pare potrosio na transferemnasao glupog avru,kad ti je on nanjusiomi otrkio nekog igraca kao Wenger,vec kupuje gotove zvezde..
Ma nemam sta stobom raspravljati pogledaj tabelu Arsenal bezi Celziju dva boda i utakmica manje...Ppozdrav svim GUnnersima iz Srbije...

Frey

pre 16 godina

@Cika Fowler

Celsi ne moze da osvoji? PA ako pratis fudbal, a vidim da pratis, znas jedno - LS skoro nikad ne osvaja najbolji nego ko ima najvise tzv. sportske srece. Da li je ko mislio da Liverpool moze kada je jedva prosao grupu golom Gerrarda iz slobodnjaka protiv Olimpijakosa; kada je protiv Chelsija mogao da prodje uz sumnjiv gol i na kraju stigne 3:0. Ili da Milan moze kada je ocajno igrao cele sezone i na kraju BUM? Nista nije sigurno, pogotovo kad se radi o velikim ekipama. Ali cisto sumnjam da ce Steaua osvojiti, mada bih ja licno volio da neki autsajder osvoji ako vec Chelsea ne bude mogao.

OM

pre 16 godina

Ma ajde ljudi molim vas pa garantujem zivotom da je namesten X,pa i ja sam cekao za pare i jos par mojih prijatelja,prosto je sramota gde je otisao fudbal!!

Nikola the kopite

pre 16 godina

hahaha, cuveni celzi... hahahaha
odakle su se oni stvorili... gotova je 'era' celzija... ako je i bilo neke ere... hahahahaha
YNWA

LESKOVAC-TOBDZIJA

pre 16 godina

Tako je TOPE care,i sam sam veliki navijac ARSENALA i prosto je milina gledati sta radi Venger sa malo para,dovede mladog i neafirmisanog igraca i napravi od njega azdaju,Lauren,Ebue,Fabregas pa i Anri,a uz to i prelep fudbal,nemoguce je gledati fudbal a ne zavoleti Arsenal.Javi se sutra da proslavimo prvenac

GunnerByKosovo

pre 16 godina

Bravo za Murinja...
I LS uprsko ,a Premier liga super.Neka Otane vecno u Selziju pa za titulu olaksaj nam posao...
Go
Go
Go Gunners!

lubrikant

pre 16 godina

kako Murinjo moze biti kriv ako balvan (Maluda) pogodi stativu sa pola metra? razumem da trener bude kriv ako lose postavi igru ili ne spremi ekipu, ali ne zasluzuje prozivke zbog gluposti...Osim toga, Rozenborg nije provincijski tim koji je dosao da izgubi sa sto manje razlike, vec tim koji je desetak puta igrao LS, i to dok se Celsi koprcao po sredini Premiershipa...daleko od toga da volim Murinja, ali Celsi je igrao bez pola tima, pred polupraznim stadionom, sa protivnikom koji nema sta da izgubi i ovaj rezultat uopste nije senzacija...malo realnosti i objektivnog sagledavanja molim....pozdrav :-)

Top!!!

pre 16 godina

@gandra-celzi

svaki put smo u LS i za razliku od Celskija smo igrali finale, da nije bilo lemana verovatno bi i osvojili!!! Pozz za sve Gunnerse!!!

Manchester United

pre 16 godina

Smesni ste i vi i vash,Celsi,kad vam nema Drogbe i Lamparda,ne mozete nista da uradite,nema ko da vam da go,(a tolike pare dali na Shevchenka,koji ne moze da se opasulji otkad je Doshao u Klub,a Balaka nisu prijavili koja glupost)necete biti ni 3 u grupi ni u Kup Uega ne idete,ispascete kao niko,GO,GO,GO MUNTD!!! Forever!!!!

Nemanja Vidic

pre 16 godina

HA HA HA....Da to je taj mocni Chelsea sto gazi sve pred sobom.Nemojte da se vadite na to da niste imali neke standardne igrace jer protiv takve ekipe mozete igrati i sa drugom postavom a imali ste dosta prvotimaca.A sto se tice navijace prava ste sramota ni stadion od 40 hiljada nemozete napuniti a Old Traford je uvjek pun i to su pravi navijaci...Pozz za sve prave navijace najboljeg kluba na svetu Manchester Uniteda!!!GLORY GLORY!!!

Cika Fowler

pre 16 godina

@Baca
Postovanje!
Imali smo malu prepisku pre dva dana... Pokusaj da objasnim @Freju da mu izreka nije na mestu, jer se slozih sa tobom da Celzi nema sanse da osvoji LS i onako usput da mu kazem (pretpostavim) i zbog cega je tvoj izbor Steaua (znamo se sa teniskog dela sajta). I meni bi bilo drago da Steaua uradi "nesto"... zbog... moje drage rumunke iz Banata, koja iz sve snage navija za Steauu... Da ne duzim, Samo jedno pitanje - Zbog cega, posle onakvog (zdravorazumskog komentara i razmisljanja), crni Baco, stavi Celzi na tiket? Eto, nije mi jasno!

expert

pre 16 godina

Najavio sam da Chelsea mora da bude jako oprezan....ovo mi se ni malo ne svidja....zelim da verujem da je ovo prolazna kriza koja ce proci uskoro i da cu uskoro imati priliku ponovo da gledam mocnu igru chelsija!!! Jedina dobra stvar je da je Shevchenko dao gol, ako vec mozemo da trazimo dobre stvari iz ovog rezultata. Jose, uradi nesto! Pokazi sada da si zaista najbolji trener!!!

Радомир

pre 16 godina

Ко вам је крив што играте на утакмице где је квота на из 1 у 1 1.30.

Челси је комедија, у Енглеској је опет књига спала на три имена.

JASMIN CHELSEA

pre 16 godina

Biće chelsi novi prvak evrope ovo je prolazna kriza koja prestaje pobijedom na old trafordu ševa se vraća u formu
GO CHELSEA PO TITULU

masta radi svasta

pre 16 godina

@lubrikant
celsi igrao bez pola tima?!Cech, Belletti, Terry, Alex, Ashley Cole, Joe Cole, Makelele, Essien, Malouda, Shevchenko, Kalou
meni ovo izgleda jakom postavom...

nislija

pre 16 godina

ne potcenjujte norveyane...gledao sam ec i zasluzen remi...roye. je odlicna ekipa i da nisam gledao i ja bi se iynenadio reylutatom...imaju dobre afrikance ,igraju brz fudbal,atipican ya norveyane..
vrlo dobra i neygodn aekipa

Splinter Arsa

pre 16 godina

Pa Murinjo nije kriv- nego Abramovich i te njegove futball+biznis+kladionice= lake pare zato je fudball sada postao Novi Biznis prijatelji- nikad u milion godina ne bi Rozenberg mogli dati gol Chelsiju, i igra na kraju da se zavrsava 1-1... Bio sam razocaran- ne igram na kladionice al sam kako Englezi kazu True Blue Fan.... Abramovich i Shevchenko napolje- neka idu negde u Sibiriju pa tamo nek se bave s Polarnim medvedima :)

Gunner

pre 16 godina

ARSENAL Forever!!! Glupi navijaci Chelsea nikad nece shvatiti da je klub imao dvogodishnju epizodu, a sad se vraca gde i pripada, u prosek!!!! Pozdrav sa sve tobdzije u Srbiji!!!

gandra - Čelsi

pre 16 godina

@svi koji navijate za arsenal
Pa zato vam u poslednje vreme rasturavaju ti mladi neafirmisani igrači , tri sezone bez ijednog trofeja! Svaka čast, pa to može i bežanija!

NSDULE

pre 16 godina

Kakva moc???
Pojma Vi nemate!!!
Nadam se da ce Vas i Manchester oduvati. Vreme je da zauzmete sredinu tabele gde i pripadate. A onaj vas ruski salajko, zaljubio se i bole ga bas sta vi radite na terenu. E to je Vas konacni kraj.

dusko

pre 16 godina

murinjo je jedini krivac iz razloga sto je sam unistio celzi a snaga celzija je u kompaktnom veznom redu koji je imao...prodaja robena je tragicna stvar za njih,maluda je ponajbolji a beleti igrac koji moze da odigra samo ovu sezonu posto nije resenje za ostrvski fudbal.Covek nije uspeo da uklopi tako dobre individualce pogotovu Balaka izuzetnog potencijala u paru sa Lampardom...nije mi zao posrnuca ipak je to radnicki klub dosta vise sa mondensko-avangardnim stilom krvavih dijamanat.

Masic Nemanja

pre 16 godina

@Manchester United

Nemoj da se zavaravas da ce Chelsea biti cetvrti u grupi.Prolaze Chelsea i Valensija.Ne znam da li si gledao pregled utakmica?Chelsea je imao 29 udaraca na gol, dve stative i jos puno dobrih sansi, ali nece pa nece.Mozda bas Mancester u nedelju plati.Celsiju se ne moze desiti da bude cetvrti u grupi kao vi pre dve godine, u grupi sa Viljarealom koji dobija petarde po spanskom prvenstvu, sa tamo nekim Lilom i Benfikom.Grupa u kojoj su Valensija, Salke i Rozenborg koji je u Ligi Sampiona propustio samo par sezona, je mnogo jaca.

Masic Nemanja

pre 16 godina

@dusko

Kako ti nemas pojma.Zamolio bih da se ovde javljaju samo oni koji malo bolje poznaju fudbal.Prvo, Murinjo nije kriv nimalo.Pogledaj snimak meca, pa komentarisi.Chelsea je imao 29 udaraca na gol, dve stative i jos mnogo sansi, ali nije htelo u gol.Murinjo je postavio igru najbolje sto je mogao, a svi znamo da je bio bez centralnih veznih igraca Lamparda i Balaka, da ne spominjem napadace Drogbu i Pizara.Kazes da je prodaja Robena tragicna stvar, ali isto tako kazes da je Maluda ponajbolji.Pa covece, oni igraju na istoj poziciji.O cemu ti pricas?Roben nije za Premijer ligu, previse je mekan u duelima i stalno se povredjuje.Chelsea je za njega izvukao 36 miliona, cak 12 vise nego sto je placen jedan Anri.

gandra - Čelsi

pre 16 godina

@gandra - Čelsi
Sta ti hoces,nismo uzeli torfej tri godina to je tacno,a seceas lis e pre toga da smo uzeli titulu bezijednog poraza! ! !
a mpre toga duplu krunu i td i td.
Vidis lis ta ove god rade nasi "klinci".
Da Murinjo radi stim klincima gde bi bio na tabeli,ma kakava tabela bio bi u drugoj divizji...
Taj avs Myurinjo koje je pare potrosio na transferemnasao glupog avru,kad ti je on nanjusiomi otrkio nekog igraca kao Wenger,vec kupuje gotove zvezde..
Ma nemam sta stobom raspravljati pogledaj tabelu Arsenal bezi Celziju dva boda i utakmica manje...Ppozdrav svim GUnnersima iz Srbije...

Frey

pre 16 godina

@Cika Fowler

Celsi ne moze da osvoji? PA ako pratis fudbal, a vidim da pratis, znas jedno - LS skoro nikad ne osvaja najbolji nego ko ima najvise tzv. sportske srece. Da li je ko mislio da Liverpool moze kada je jedva prosao grupu golom Gerrarda iz slobodnjaka protiv Olimpijakosa; kada je protiv Chelsija mogao da prodje uz sumnjiv gol i na kraju stigne 3:0. Ili da Milan moze kada je ocajno igrao cele sezone i na kraju BUM? Nista nije sigurno, pogotovo kad se radi o velikim ekipama. Ali cisto sumnjam da ce Steaua osvojiti, mada bih ja licno volio da neki autsajder osvoji ako vec Chelsea ne bude mogao.

Cika Fowler

pre 16 godina

@Frey
Nadam se da je replika na prijateljskom nivou! Jeste Liverpul imao "malo srece", ali je moje srce nekako uz njih, pa ne mogu bas da sagledam njihovo osvajanje LS kao stvar srece. Treba se ne pomiriti sa 3:0 i dati jos tri gola i na kraju pobediti. Sve te "srece" se debelo plate, ako ne na mostu, onda na cupriji (sta im je sudjeno u poslednjoj prvenstvenoj utakmici protiv Celzija?). Proslogodisnji osvajac LS? Zao mi je igraca, ali to je bila pobeda onih koji su "ugurali" Milan u LS! Tacno je da nista nije sigurno. Steaua - tesko, bilo koji drugi "autsajder" - tesko, moj komentar je bio samo mala prepiska izmedju fana Steaue (Baca) i fana rumunke iz Banata (ja), koja navija za Steauu! Benigno 100%! A, sto se pravih potencijalnih osvajaca tice - mislim da je Liverpul jaci nego pre dve-tri godine, Celzi slabiji, Lion - povredjen, Barsa klimava, Milanu je bilo i vise nego dovoljno, tako da mi se prosto namecu - Mancester, Real (u `90) i Liverpul. Da smo zivi i zdravi, videcemo. Ja cu da navijam za "golove Dzerarda iz slobodnjaka", ti navijaj da se vrati Drogba i proradi Sevcenko, pa se "cujemo u maju" da razmenimo utiske o "daj boze" lepom fudbalu!
Pozdrav!