Nedelja, 16.09.2007.

19:26

Grbić: Najdraža bronza u karijeri

Izvor: IL

Grbiæ: Najdraža bronza u karijeri IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

14

pre 16 godina

@Ilija
Ilija, potpuno se slazem sa tobom, ipak je on prilicno "mator". Ali koliko ce puta on da digne prvi tempo, zavisi i od prijema, koji nije bio bas sjajan!

Blazo

pre 16 godina

Videce Spanci svoje kada se Katalonija odvoji. nece vise biti ni u prvih 36 kada su u pitanju odbojka, kosarka, fuzbal, pljuckanje u dalj :)

Serbiangirl

pre 16 godina

@brondza
Čovek lupi glupost i ostane živ! Ti kao da si pao sa Marsa, znaš li uopšte koji period su naše selekcije u samom svetskom i evrposkom vrhu? Zar podmlađivanje nije neki proces koji svi moraju kad tad proći, samo neki uspešnije od drugih! Stvarno si napisao glupost, svaka ti čast!

Nikola hvala za svaku utakmicu koju si odigrao u državnom dresu. Kod vas nije bio problem ni naziv države, ni boja zastave, ni himna, uspesi su stizali sa svih takmičenja. Hvala još jednom svim reprezentativcima.

grobar

pre 16 godina

Nikola, koje god vi mesto bili, odbojka nece biti vise to bez tvojih prepoznatljivih kuvanja. Covece, zbog tebe sam kao klinac zavoleo odbojku!!!

branko

pre 16 godina

Prvo sve čestitke na osvojenoj medalji, koja je u ovom trenutku vrijedna kao da je zlatna.
Moram da kažem da smo na ovom prvenstvu igrali prilično loše, da nismo imali igru i da smo do medalje stigli isključivo na "suvi" kvalitet onih najstarijih igrača uz odličnog Bojana Janjića koji je donio taj dodatni kvalitet koji je bio potreban da bi uopšte došli u situaciju da se borimo za medalju.Mislim da smo ovog puta bili i miljenici sreće, koja je uvijek potrebna da bi se postigao jedan ovakav rezultat. Još jednom sve čestitke uz napomenu da se danas igra mnogo brža i modernija odbojka, i ako ne uspijemo da unapedimo igru i uhvatimo korak sa vremenom teško da ćemo se skoro ponovo radovati.

marko

pre 16 godina

Gospodin koji je dao komentar br. 19 mogao je da vidi razliku izmedju Vujovica,V.Grbica i Nikica i Kovacevica.Nije problem u Nikoli vec u njima.Kljucni momenti na odlucujicim utakmicama su zavrsavani pocetnickimgreskama,uglavnom Nikica ,iako je bio sam ili sa jednim blokom.Takodje mislim da je Bjelics trebao biti u timu jer nismo imali servera koji bi poremetio protivnikov prijem.

pedja

pre 16 godina

sve cestitka. iz srca..
hvala vam mnogo..
pre svega zbog stava prema svojoj drzavi, prema narodu, prema sebi samom, sto i nije najmanje vazno..
nadam se velikom doceku ispred skupstine jer to vi zasluzujete...da vam se svi zahvalimo!!!!!

Zoka

pre 16 godina

Gde su Italijani? Gde Holandjani? Gde su vicesampioni sveta Poljaci? Gde Bugari? Gde su Hrvati koji su najavljivani kao najvece iznenadjenje? Gde su Francuzi? Ubitacni novi tim Nemacke? Koliko tu ima velikana i pretendenata na medalje a samo su 3 mesta na postolju. Jedina reprezentacija koja je godinama u vrhu svetske odbojke je nasa. Svi ostali su imali uspone i padove, samo su nasi uvek u 4 najbolje ekipe.
Cestitke majstorima.

Natasha

pre 16 godina

Nisu mogli cak ni dodelu medalja da prikazu, odmah su se ubacili u prenos fudbala, kao da nam ga nije dosta na svakom bozijem kanalu.
Niko da im cestita na medalji.
Nema doceka.
Sramota.
Fantasticno je sta ovi momci rade kad pogledas sa cime sve moraju da se izbore.
Svaka vam cast.
Kovacevicu silo kraljevacka, ljube te sestre najvise na svetu!!

naOOtilus

pre 16 godina

pratim odbojku od kad znam za sebe i Nikola i svi momci koji su igrali za reprezentaciju zaslužuju samo reči hvale...
mi smo igrali na olimpijadi u Sidneju onako kako Brazil danas nas pobedjuje...
mozda nesto duze traje smena generacija... sve je to mozda... ali smena je i u nekim drugim timovima pa ne osvajaju bronze na evropskim i ne igraju polufinala svetskih prvenstava...
malo ko veruje u njih (uglavnom povucen losom igrom nekih drugih timskih sportova)... ali i pored malih sansi... vidi se da igraju srcem i dusom i da umeju da igraju kao tim... taj tim je osvojio Zlato u Sidneju i u Ostravi... nesto izmenjen tim je osvojio i ovu Bronzu... i Nikola za koga svi pričaju da je bleda senka onog iz Sidneja vodi ovu reprezentaciju do borbi za medalje... eeee da su nam svi tako "loši" :o)
Bravo momci! svaka čast!
Nadam se da će se kvalifikovati i za Peking pa da se budim (čitaj ne spavam) ko za svetsko prošle godine :)
Srećno!
Hvala na svemu!

NEVEROVATNO

pre 16 godina

BRAVO LJUDI,SVAKA VAM CAST! Kao i mnogo puta do sada obradovali ste nas velikim uspehom,pobedama, zalaganjem,izgaranjem do kraja... Pravi ste u svakom pogledu,sportisti i licnosti za primer i ponos!
Mala opaska: nikako mi nije jasno,Zvezda odigra utkmicu za zaborav u Cacku,razocara po ko zna koji put od pocetka sezone i "zasluzi" vise od 180 komentara.Ovi momci se vracaju sa bronzom sa Evropskog prvenstva,a na vest se odgovori sa 20-ak postova?!
Gde je logika i dokle cemo se zaludjivati laznom nadom,trositi svoje vreme,novac i emocije na nesto sto donosi uglavnom veeelika razocarenja.Da se razumemo,Zvezdas sam,navijam i volim fudbal,ali za toliko interesovanje,potrebna je dvosmerna "komunikacija",zar ne?
jos jednom,BRAVO ODBOJKASI

Zoki

pre 16 godina

Mali problem je sto smo mi navikli na medalje i obicno zlatne medalje sa svih prvenstava, ali sad je doslo do smena generacija i nazalost malo smo posustali, ali ovo sto su odbojkasi pokazali je za svaku pohvalu.....kad bi se svi ugledali /svi-- citaj KOSARKASI/ gde bi nam bio kraj!!!!

Srbijo ovi momci su zasluzili docek na terasi skupstine....

salens

pre 16 godina

Svaka cast momci! Ovo je takodje i veoma bitna bronza za ove mlade koji su osetili kako je to popeti se na podijum. Bravo majstori!!!

зоран

pre 16 godina

Хвала репрезентаивцима Србије на бронзаној медаљи и Николи Грбићу на свему приказаном током његове каријере човек је био проглашаван много пута играчем године у свету и код нас. Не могу а да не поменем ону сјајну генерацију са његовим братом Вањом, Мештером, Бошканом, Мијићем (либеро), Миљковићем, Герићем, Вујовићем и осталима који су врхунац достигли 2000 у Сиднеју и 2001 у Прагу свака часта Вама момци на бронзи то је превелики успех али имате још да учите од генерације која је покорила ЕВРОПУ и СВЕТ и нажалост више нико не игра одбојку на високом нивоу као што се играла 2000 и 2001. Морате још да се потрудите да би сте освајали злата јер још увек не играте баш најбоље у блоку, лош сервис а и напад није неки а како се играло у Сиднеју види на следећем линку
http://www.youtube.com/watch?v=UjzIozpmQoU

SVAKA CAST

pre 16 godina

HVALA MOMCIMA KOJI SU NA PRVENSTVO OTISLI BEZ VELIKE POMPE A SRCEM I ZNANJEM ODIGRALI ODLICNO I DONELI MEDALJU.NIJE BITNO DA LI SPANCI NAPREDUJU A MI PADAMO KAO STO TO NEKI KAZU OVDE BITNO JE DA NE MOZES IMATI UVEK SAVRSENU EKIPU KAKVU SMO IMALI MI NEKOLIKO GODINA NEGO I DA KADA DOLAZI SMENA GENERACIJA EKIPA USPEVA DA ODRZI NIO IGARA NA NIVOU OD 5,6 REPREZENTACIJA U SVETU.ZA JEDNU ZEMLJU OD 6 MILIONA STANOVNIKA TO JE FANTASTICAN REZULTAT ZATO JE OVA MEDALJA VREDNA KAO I DA JE ZLATNA.DRAGO MI JE STO SU SE POJAVILE NOVE REPREZENTACIJE KAO FINSKA ,SPANIJA I OSTALE KOJE CE DA UNESU NOV VETAR U OVAJ PRELEPI SPORT,UZGRED BUDI RECENO UZ VATERPOLO,TENIS I STRELJASTVO,KAJAK PERJANICU NASIH USPEHA ZADNJIH NEKOLIKO GODINA.POZDRAV

Sarajlije

pre 16 godina

Petre mislim da si pomjesao Vladu Petkovica sa njegovim starijim bratom Veljkom koji je takodje tehnicar.Ovo je Vladi prva medalja,a inace je 83.godiste,pa ako ti je 24 godine puno onda ok.Treba reci da ima jos jako dobrih mladih igraca koji sada nisu imali mjesta a u buducnosti svakako hoce.Primaci:Petric,Mitrovic,Roljic,Cupkovic,Dukic.Blokeri:Bjelica,Radic.Korektori:Bojovic,Dokic.Libera:Ilic,Rosic.Nazalost Petre slazem se s tobom da nemamo na vidiku bas neku ekstra klasu na nivou Nikole Grbica,koji bi moga da bude dobra zamjena na poziciji tehnicara.

branko pavlicic

pre 16 godina

Комплимнти свима. Поред медаље, највећи добитак је Бојан Јанић који је у нападу играо скоро на нивоу Вање и Квиска. На неком следећем турниру могао би у први план избити Ковачевић, а то би већ било јако пуно.
Што се тиче будућег дизача ја ћу понављати макар ме у овом часу сви сматрали лудаком, да ће наш нови, велики техничар, српски Бланже, бити Иван Миљковић не одмах него од 2009 г.после Олимпијаде.

aca

pre 16 godina

I pored svih uspeha u karijeri i svih medalja koje je osvojio Grbicu ova medalja BRONZANA puno znaci ali...
Pojedincima koji su samo sedeli pored TV i grickali cips ipak to nije dovoljno i kako oni uspeju da prvi napisu komentar stvarno mi nije jasno

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Хвала Никола!! Али још ћемо те ми гледати, ово ти је само последње ЕП, играћеш т још на ОИ 2008. год.!

1054

pre 16 godina

Inace, Nikola je nedavno izjavio da ce se oprostiti na olimpijadi 2008. Tako da izjava da mu je ovo poslednje evropsko prvenstvo ne znaci da nece vise igrati za reprezentaciju, ipak cemo ga gledati jos bar godinu dana!

ilija

pre 16 godina

Nikola je senka igraca koji je bio u sidneju,nazalost bleda senka.Pitajte ljude koji poznaju odbojku.Koliko je nikola puta digao tempo na ovom turniru.Cinjenica je da su igraci koji su pucali krajeve imali stalno dvojni blok zato sto nismo imali napad kroz sredinu,a kad digne tempo to je na silu i obicno neprecizno.To je realnost.U svakom slucaju hvala ti Nikola za sve.Voleo bih da neki poznavalac odbojke da komentar na moj komentar.Poz

1054

pre 16 godina

@Petar
Verovatno mislis na Veljka Petkovica (Vladovog brata) koji ima zlato sa olimpijade i jos pa medalja i stariji je.
Za Vladu Petkovica ovo je prva medalja(siguran sam ne i poslednja) u seniorskoj reprezentaciji i Vlada je 83. god
pozdrav

srpkinja

pre 16 godina

Cestitke nasim odbojkasima! Ova bronza sjaji zlatnim sjajem! Hvala vam! Hvala ti Nikola za sve pobede i radosti koje si nam pricinio!

Petar

pre 16 godina

B92: Kolakovic je izrazio zadovoljstvo zbog toga što su MLADI igrača, Nikola Kovacević, VLADO PETKOVIC, Miloš Nikić, Saša Starović i Marko Podraščanin imali priliku da se raduju svojoj prvoj medalji u seniorskoj selekciji.

Ima Petkovic jos medalja, a daleko od toga da je mlad.


Drago mi je sto smo nekako pregrmeli podmladjivanje primaca i blokera. Nije bas sve najsjajnije, ali je proslo. Samo me brine sta cemo sa tehnicarima. Da li ima nekih klinaca koji mogu da budu u vrhu svetkih tehnicara?

Jale Dobric

pre 16 godina

Zdravo narode,
sta drugo poruciti Nikoli do HVALA.
Sa toliko volje i zara igrati je za svaku pohvalu.
Odazivanje na poziv selektora je bilo vise nego dovoljno, a medalja je nagrada i sjajnom Nikoli za sve sto je pruzio(a verujem da tu nije kraj).

3MAJ

pre 16 godina

Svaka cast, sve cestitke na izvanrednom uspehu!

Nadam se da ce se Nikola predomisliti i odloziti kraj reprezentativne karijere. Po igrama koje pruza, mogao bi bar jos 10 godina da igra u vrhunskoj formi.

Ova reprezentacija je vec 10 godina u svetskom odbojkaskom vrhu, sto je veliki uspeh na koji svi treba da budemo veoma ponosni. Iako nas svake godine napusti po jedan igrac svetske klase, uspevamo da ostanemo medju najboljima.

Ali mi takvi kakvi jesmo, uvek tezimo samo prvim mestima. Ovoj ekipi za to ipak nedostaje jos jedan ekstra igrac - nadajmo se da ce se pojaviti.

Jale Dobric

pre 16 godina

Zdravo narode,
sta drugo poruciti Nikoli do HVALA.
Sa toliko volje i zara igrati je za svaku pohvalu.
Odazivanje na poziv selektora je bilo vise nego dovoljno, a medalja je nagrada i sjajnom Nikoli za sve sto je pruzio(a verujem da tu nije kraj).

3MAJ

pre 16 godina

Svaka cast, sve cestitke na izvanrednom uspehu!

Nadam se da ce se Nikola predomisliti i odloziti kraj reprezentativne karijere. Po igrama koje pruza, mogao bi bar jos 10 godina da igra u vrhunskoj formi.

Ova reprezentacija je vec 10 godina u svetskom odbojkaskom vrhu, sto je veliki uspeh na koji svi treba da budemo veoma ponosni. Iako nas svake godine napusti po jedan igrac svetske klase, uspevamo da ostanemo medju najboljima.

Ali mi takvi kakvi jesmo, uvek tezimo samo prvim mestima. Ovoj ekipi za to ipak nedostaje jos jedan ekstra igrac - nadajmo se da ce se pojaviti.

Sarajlije

pre 16 godina

Petre mislim da si pomjesao Vladu Petkovica sa njegovim starijim bratom Veljkom koji je takodje tehnicar.Ovo je Vladi prva medalja,a inace je 83.godiste,pa ako ti je 24 godine puno onda ok.Treba reci da ima jos jako dobrih mladih igraca koji sada nisu imali mjesta a u buducnosti svakako hoce.Primaci:Petric,Mitrovic,Roljic,Cupkovic,Dukic.Blokeri:Bjelica,Radic.Korektori:Bojovic,Dokic.Libera:Ilic,Rosic.Nazalost Petre slazem se s tobom da nemamo na vidiku bas neku ekstra klasu na nivou Nikole Grbica,koji bi moga da bude dobra zamjena na poziciji tehnicara.

SVAKA CAST

pre 16 godina

HVALA MOMCIMA KOJI SU NA PRVENSTVO OTISLI BEZ VELIKE POMPE A SRCEM I ZNANJEM ODIGRALI ODLICNO I DONELI MEDALJU.NIJE BITNO DA LI SPANCI NAPREDUJU A MI PADAMO KAO STO TO NEKI KAZU OVDE BITNO JE DA NE MOZES IMATI UVEK SAVRSENU EKIPU KAKVU SMO IMALI MI NEKOLIKO GODINA NEGO I DA KADA DOLAZI SMENA GENERACIJA EKIPA USPEVA DA ODRZI NIO IGARA NA NIVOU OD 5,6 REPREZENTACIJA U SVETU.ZA JEDNU ZEMLJU OD 6 MILIONA STANOVNIKA TO JE FANTASTICAN REZULTAT ZATO JE OVA MEDALJA VREDNA KAO I DA JE ZLATNA.DRAGO MI JE STO SU SE POJAVILE NOVE REPREZENTACIJE KAO FINSKA ,SPANIJA I OSTALE KOJE CE DA UNESU NOV VETAR U OVAJ PRELEPI SPORT,UZGRED BUDI RECENO UZ VATERPOLO,TENIS I STRELJASTVO,KAJAK PERJANICU NASIH USPEHA ZADNJIH NEKOLIKO GODINA.POZDRAV

srpkinja

pre 16 godina

Cestitke nasim odbojkasima! Ova bronza sjaji zlatnim sjajem! Hvala vam! Hvala ti Nikola za sve pobede i radosti koje si nam pricinio!

aca

pre 16 godina

I pored svih uspeha u karijeri i svih medalja koje je osvojio Grbicu ova medalja BRONZANA puno znaci ali...
Pojedincima koji su samo sedeli pored TV i grickali cips ipak to nije dovoljno i kako oni uspeju da prvi napisu komentar stvarno mi nije jasno

1054

pre 16 godina

Inace, Nikola je nedavno izjavio da ce se oprostiti na olimpijadi 2008. Tako da izjava da mu je ovo poslednje evropsko prvenstvo ne znaci da nece vise igrati za reprezentaciju, ipak cemo ga gledati jos bar godinu dana!

Zoka

pre 16 godina

Gde su Italijani? Gde Holandjani? Gde su vicesampioni sveta Poljaci? Gde Bugari? Gde su Hrvati koji su najavljivani kao najvece iznenadjenje? Gde su Francuzi? Ubitacni novi tim Nemacke? Koliko tu ima velikana i pretendenata na medalje a samo su 3 mesta na postolju. Jedina reprezentacija koja je godinama u vrhu svetske odbojke je nasa. Svi ostali su imali uspone i padove, samo su nasi uvek u 4 najbolje ekipe.
Cestitke majstorima.

branko pavlicic

pre 16 godina

Комплимнти свима. Поред медаље, највећи добитак је Бојан Јанић који је у нападу играо скоро на нивоу Вање и Квиска. На неком следећем турниру могао би у први план избити Ковачевић, а то би већ било јако пуно.
Што се тиче будућег дизача ја ћу понављати макар ме у овом часу сви сматрали лудаком, да ће наш нови, велики техничар, српски Бланже, бити Иван Миљковић не одмах него од 2009 г.после Олимпијаде.

1054

pre 16 godina

@Petar
Verovatno mislis na Veljka Petkovica (Vladovog brata) koji ima zlato sa olimpijade i jos pa medalja i stariji je.
Za Vladu Petkovica ovo je prva medalja(siguran sam ne i poslednja) u seniorskoj reprezentaciji i Vlada je 83. god
pozdrav

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Хвала Никола!! Али још ћемо те ми гледати, ово ти је само последње ЕП, играћеш т још на ОИ 2008. год.!

Petar

pre 16 godina

B92: Kolakovic je izrazio zadovoljstvo zbog toga što su MLADI igrača, Nikola Kovacević, VLADO PETKOVIC, Miloš Nikić, Saša Starović i Marko Podraščanin imali priliku da se raduju svojoj prvoj medalji u seniorskoj selekciji.

Ima Petkovic jos medalja, a daleko od toga da je mlad.


Drago mi je sto smo nekako pregrmeli podmladjivanje primaca i blokera. Nije bas sve najsjajnije, ali je proslo. Samo me brine sta cemo sa tehnicarima. Da li ima nekih klinaca koji mogu da budu u vrhu svetkih tehnicara?

ilija

pre 16 godina

Nikola je senka igraca koji je bio u sidneju,nazalost bleda senka.Pitajte ljude koji poznaju odbojku.Koliko je nikola puta digao tempo na ovom turniru.Cinjenica je da su igraci koji su pucali krajeve imali stalno dvojni blok zato sto nismo imali napad kroz sredinu,a kad digne tempo to je na silu i obicno neprecizno.To je realnost.U svakom slucaju hvala ti Nikola za sve.Voleo bih da neki poznavalac odbojke da komentar na moj komentar.Poz

Natasha

pre 16 godina

Nisu mogli cak ni dodelu medalja da prikazu, odmah su se ubacili u prenos fudbala, kao da nam ga nije dosta na svakom bozijem kanalu.
Niko da im cestita na medalji.
Nema doceka.
Sramota.
Fantasticno je sta ovi momci rade kad pogledas sa cime sve moraju da se izbore.
Svaka vam cast.
Kovacevicu silo kraljevacka, ljube te sestre najvise na svetu!!

grobar

pre 16 godina

Nikola, koje god vi mesto bili, odbojka nece biti vise to bez tvojih prepoznatljivih kuvanja. Covece, zbog tebe sam kao klinac zavoleo odbojku!!!

NEVEROVATNO

pre 16 godina

BRAVO LJUDI,SVAKA VAM CAST! Kao i mnogo puta do sada obradovali ste nas velikim uspehom,pobedama, zalaganjem,izgaranjem do kraja... Pravi ste u svakom pogledu,sportisti i licnosti za primer i ponos!
Mala opaska: nikako mi nije jasno,Zvezda odigra utkmicu za zaborav u Cacku,razocara po ko zna koji put od pocetka sezone i "zasluzi" vise od 180 komentara.Ovi momci se vracaju sa bronzom sa Evropskog prvenstva,a na vest se odgovori sa 20-ak postova?!
Gde je logika i dokle cemo se zaludjivati laznom nadom,trositi svoje vreme,novac i emocije na nesto sto donosi uglavnom veeelika razocarenja.Da se razumemo,Zvezdas sam,navijam i volim fudbal,ali za toliko interesovanje,potrebna je dvosmerna "komunikacija",zar ne?
jos jednom,BRAVO ODBOJKASI

Zoki

pre 16 godina

Mali problem je sto smo mi navikli na medalje i obicno zlatne medalje sa svih prvenstava, ali sad je doslo do smena generacija i nazalost malo smo posustali, ali ovo sto su odbojkasi pokazali je za svaku pohvalu.....kad bi se svi ugledali /svi-- citaj KOSARKASI/ gde bi nam bio kraj!!!!

Srbijo ovi momci su zasluzili docek na terasi skupstine....

pedja

pre 16 godina

sve cestitka. iz srca..
hvala vam mnogo..
pre svega zbog stava prema svojoj drzavi, prema narodu, prema sebi samom, sto i nije najmanje vazno..
nadam se velikom doceku ispred skupstine jer to vi zasluzujete...da vam se svi zahvalimo!!!!!

naOOtilus

pre 16 godina

pratim odbojku od kad znam za sebe i Nikola i svi momci koji su igrali za reprezentaciju zaslužuju samo reči hvale...
mi smo igrali na olimpijadi u Sidneju onako kako Brazil danas nas pobedjuje...
mozda nesto duze traje smena generacija... sve je to mozda... ali smena je i u nekim drugim timovima pa ne osvajaju bronze na evropskim i ne igraju polufinala svetskih prvenstava...
malo ko veruje u njih (uglavnom povucen losom igrom nekih drugih timskih sportova)... ali i pored malih sansi... vidi se da igraju srcem i dusom i da umeju da igraju kao tim... taj tim je osvojio Zlato u Sidneju i u Ostravi... nesto izmenjen tim je osvojio i ovu Bronzu... i Nikola za koga svi pričaju da je bleda senka onog iz Sidneja vodi ovu reprezentaciju do borbi za medalje... eeee da su nam svi tako "loši" :o)
Bravo momci! svaka čast!
Nadam se da će se kvalifikovati i za Peking pa da se budim (čitaj ne spavam) ko za svetsko prošle godine :)
Srećno!
Hvala na svemu!

salens

pre 16 godina

Svaka cast momci! Ovo je takodje i veoma bitna bronza za ove mlade koji su osetili kako je to popeti se na podijum. Bravo majstori!!!

marko

pre 16 godina

Gospodin koji je dao komentar br. 19 mogao je da vidi razliku izmedju Vujovica,V.Grbica i Nikica i Kovacevica.Nije problem u Nikoli vec u njima.Kljucni momenti na odlucujicim utakmicama su zavrsavani pocetnickimgreskama,uglavnom Nikica ,iako je bio sam ili sa jednim blokom.Takodje mislim da je Bjelics trebao biti u timu jer nismo imali servera koji bi poremetio protivnikov prijem.

branko

pre 16 godina

Prvo sve čestitke na osvojenoj medalji, koja je u ovom trenutku vrijedna kao da je zlatna.
Moram da kažem da smo na ovom prvenstvu igrali prilično loše, da nismo imali igru i da smo do medalje stigli isključivo na "suvi" kvalitet onih najstarijih igrača uz odličnog Bojana Janjića koji je donio taj dodatni kvalitet koji je bio potreban da bi uopšte došli u situaciju da se borimo za medalju.Mislim da smo ovog puta bili i miljenici sreće, koja je uvijek potrebna da bi se postigao jedan ovakav rezultat. Još jednom sve čestitke uz napomenu da se danas igra mnogo brža i modernija odbojka, i ako ne uspijemo da unapedimo igru i uhvatimo korak sa vremenom teško da ćemo se skoro ponovo radovati.

зоран

pre 16 godina

Хвала репрезентаивцима Србије на бронзаној медаљи и Николи Грбићу на свему приказаном током његове каријере човек је био проглашаван много пута играчем године у свету и код нас. Не могу а да не поменем ону сјајну генерацију са његовим братом Вањом, Мештером, Бошканом, Мијићем (либеро), Миљковићем, Герићем, Вујовићем и осталима који су врхунац достигли 2000 у Сиднеју и 2001 у Прагу свака часта Вама момци на бронзи то је превелики успех али имате још да учите од генерације која је покорила ЕВРОПУ и СВЕТ и нажалост више нико не игра одбојку на високом нивоу као што се играла 2000 и 2001. Морате још да се потрудите да би сте освајали злата јер још увек не играте баш најбоље у блоку, лош сервис а и напад није неки а како се играло у Сиднеју види на следећем линку
http://www.youtube.com/watch?v=UjzIozpmQoU

Serbiangirl

pre 16 godina

@brondza
Čovek lupi glupost i ostane živ! Ti kao da si pao sa Marsa, znaš li uopšte koji period su naše selekcije u samom svetskom i evrposkom vrhu? Zar podmlađivanje nije neki proces koji svi moraju kad tad proći, samo neki uspešnije od drugih! Stvarno si napisao glupost, svaka ti čast!

Nikola hvala za svaku utakmicu koju si odigrao u državnom dresu. Kod vas nije bio problem ni naziv države, ni boja zastave, ni himna, uspesi su stizali sa svih takmičenja. Hvala još jednom svim reprezentativcima.

Blazo

pre 16 godina

Videce Spanci svoje kada se Katalonija odvoji. nece vise biti ni u prvih 36 kada su u pitanju odbojka, kosarka, fuzbal, pljuckanje u dalj :)

14

pre 16 godina

@Ilija
Ilija, potpuno se slazem sa tobom, ipak je on prilicno "mator". Ali koliko ce puta on da digne prvi tempo, zavisi i od prijema, koji nije bio bas sjajan!

ilija

pre 16 godina

Nikola je senka igraca koji je bio u sidneju,nazalost bleda senka.Pitajte ljude koji poznaju odbojku.Koliko je nikola puta digao tempo na ovom turniru.Cinjenica je da su igraci koji su pucali krajeve imali stalno dvojni blok zato sto nismo imali napad kroz sredinu,a kad digne tempo to je na silu i obicno neprecizno.To je realnost.U svakom slucaju hvala ti Nikola za sve.Voleo bih da neki poznavalac odbojke da komentar na moj komentar.Poz

Petar

pre 16 godina

B92: Kolakovic je izrazio zadovoljstvo zbog toga što su MLADI igrača, Nikola Kovacević, VLADO PETKOVIC, Miloš Nikić, Saša Starović i Marko Podraščanin imali priliku da se raduju svojoj prvoj medalji u seniorskoj selekciji.

Ima Petkovic jos medalja, a daleko od toga da je mlad.


Drago mi je sto smo nekako pregrmeli podmladjivanje primaca i blokera. Nije bas sve najsjajnije, ali je proslo. Samo me brine sta cemo sa tehnicarima. Da li ima nekih klinaca koji mogu da budu u vrhu svetkih tehnicara?

Sarajlije

pre 16 godina

Petre mislim da si pomjesao Vladu Petkovica sa njegovim starijim bratom Veljkom koji je takodje tehnicar.Ovo je Vladi prva medalja,a inace je 83.godiste,pa ako ti je 24 godine puno onda ok.Treba reci da ima jos jako dobrih mladih igraca koji sada nisu imali mjesta a u buducnosti svakako hoce.Primaci:Petric,Mitrovic,Roljic,Cupkovic,Dukic.Blokeri:Bjelica,Radic.Korektori:Bojovic,Dokic.Libera:Ilic,Rosic.Nazalost Petre slazem se s tobom da nemamo na vidiku bas neku ekstra klasu na nivou Nikole Grbica,koji bi moga da bude dobra zamjena na poziciji tehnicara.

1054

pre 16 godina

@Petar
Verovatno mislis na Veljka Petkovica (Vladovog brata) koji ima zlato sa olimpijade i jos pa medalja i stariji je.
Za Vladu Petkovica ovo je prva medalja(siguran sam ne i poslednja) u seniorskoj reprezentaciji i Vlada je 83. god
pozdrav

Александра, Гробари - Кумодраж

pre 16 godina

Хвала Никола!! Али још ћемо те ми гледати, ово ти је само последње ЕП, играћеш т још на ОИ 2008. год.!

aca

pre 16 godina

I pored svih uspeha u karijeri i svih medalja koje je osvojio Grbicu ova medalja BRONZANA puno znaci ali...
Pojedincima koji su samo sedeli pored TV i grickali cips ipak to nije dovoljno i kako oni uspeju da prvi napisu komentar stvarno mi nije jasno

Jale Dobric

pre 16 godina

Zdravo narode,
sta drugo poruciti Nikoli do HVALA.
Sa toliko volje i zara igrati je za svaku pohvalu.
Odazivanje na poziv selektora je bilo vise nego dovoljno, a medalja je nagrada i sjajnom Nikoli za sve sto je pruzio(a verujem da tu nije kraj).

3MAJ

pre 16 godina

Svaka cast, sve cestitke na izvanrednom uspehu!

Nadam se da ce se Nikola predomisliti i odloziti kraj reprezentativne karijere. Po igrama koje pruza, mogao bi bar jos 10 godina da igra u vrhunskoj formi.

Ova reprezentacija je vec 10 godina u svetskom odbojkaskom vrhu, sto je veliki uspeh na koji svi treba da budemo veoma ponosni. Iako nas svake godine napusti po jedan igrac svetske klase, uspevamo da ostanemo medju najboljima.

Ali mi takvi kakvi jesmo, uvek tezimo samo prvim mestima. Ovoj ekipi za to ipak nedostaje jos jedan ekstra igrac - nadajmo se da ce se pojaviti.

srpkinja

pre 16 godina

Cestitke nasim odbojkasima! Ova bronza sjaji zlatnim sjajem! Hvala vam! Hvala ti Nikola za sve pobede i radosti koje si nam pricinio!

1054

pre 16 godina

Inace, Nikola je nedavno izjavio da ce se oprostiti na olimpijadi 2008. Tako da izjava da mu je ovo poslednje evropsko prvenstvo ne znaci da nece vise igrati za reprezentaciju, ipak cemo ga gledati jos bar godinu dana!

branko pavlicic

pre 16 godina

Комплимнти свима. Поред медаље, највећи добитак је Бојан Јанић који је у нападу играо скоро на нивоу Вање и Квиска. На неком следећем турниру могао би у први план избити Ковачевић, а то би већ било јако пуно.
Што се тиче будућег дизача ја ћу понављати макар ме у овом часу сви сматрали лудаком, да ће наш нови, велики техничар, српски Бланже, бити Иван Миљковић не одмах него од 2009 г.после Олимпијаде.

SVAKA CAST

pre 16 godina

HVALA MOMCIMA KOJI SU NA PRVENSTVO OTISLI BEZ VELIKE POMPE A SRCEM I ZNANJEM ODIGRALI ODLICNO I DONELI MEDALJU.NIJE BITNO DA LI SPANCI NAPREDUJU A MI PADAMO KAO STO TO NEKI KAZU OVDE BITNO JE DA NE MOZES IMATI UVEK SAVRSENU EKIPU KAKVU SMO IMALI MI NEKOLIKO GODINA NEGO I DA KADA DOLAZI SMENA GENERACIJA EKIPA USPEVA DA ODRZI NIO IGARA NA NIVOU OD 5,6 REPREZENTACIJA U SVETU.ZA JEDNU ZEMLJU OD 6 MILIONA STANOVNIKA TO JE FANTASTICAN REZULTAT ZATO JE OVA MEDALJA VREDNA KAO I DA JE ZLATNA.DRAGO MI JE STO SU SE POJAVILE NOVE REPREZENTACIJE KAO FINSKA ,SPANIJA I OSTALE KOJE CE DA UNESU NOV VETAR U OVAJ PRELEPI SPORT,UZGRED BUDI RECENO UZ VATERPOLO,TENIS I STRELJASTVO,KAJAK PERJANICU NASIH USPEHA ZADNJIH NEKOLIKO GODINA.POZDRAV

salens

pre 16 godina

Svaka cast momci! Ovo je takodje i veoma bitna bronza za ove mlade koji su osetili kako je to popeti se na podijum. Bravo majstori!!!

зоран

pre 16 godina

Хвала репрезентаивцима Србије на бронзаној медаљи и Николи Грбићу на свему приказаном током његове каријере човек је био проглашаван много пута играчем године у свету и код нас. Не могу а да не поменем ону сјајну генерацију са његовим братом Вањом, Мештером, Бошканом, Мијићем (либеро), Миљковићем, Герићем, Вујовићем и осталима који су врхунац достигли 2000 у Сиднеју и 2001 у Прагу свака часта Вама момци на бронзи то је превелики успех али имате још да учите од генерације која је покорила ЕВРОПУ и СВЕТ и нажалост више нико не игра одбојку на високом нивоу као што се играла 2000 и 2001. Морате још да се потрудите да би сте освајали злата јер још увек не играте баш најбоље у блоку, лош сервис а и напад није неки а како се играло у Сиднеју види на следећем линку
http://www.youtube.com/watch?v=UjzIozpmQoU

NEVEROVATNO

pre 16 godina

BRAVO LJUDI,SVAKA VAM CAST! Kao i mnogo puta do sada obradovali ste nas velikim uspehom,pobedama, zalaganjem,izgaranjem do kraja... Pravi ste u svakom pogledu,sportisti i licnosti za primer i ponos!
Mala opaska: nikako mi nije jasno,Zvezda odigra utkmicu za zaborav u Cacku,razocara po ko zna koji put od pocetka sezone i "zasluzi" vise od 180 komentara.Ovi momci se vracaju sa bronzom sa Evropskog prvenstva,a na vest se odgovori sa 20-ak postova?!
Gde je logika i dokle cemo se zaludjivati laznom nadom,trositi svoje vreme,novac i emocije na nesto sto donosi uglavnom veeelika razocarenja.Da se razumemo,Zvezdas sam,navijam i volim fudbal,ali za toliko interesovanje,potrebna je dvosmerna "komunikacija",zar ne?
jos jednom,BRAVO ODBOJKASI

Zoki

pre 16 godina

Mali problem je sto smo mi navikli na medalje i obicno zlatne medalje sa svih prvenstava, ali sad je doslo do smena generacija i nazalost malo smo posustali, ali ovo sto su odbojkasi pokazali je za svaku pohvalu.....kad bi se svi ugledali /svi-- citaj KOSARKASI/ gde bi nam bio kraj!!!!

Srbijo ovi momci su zasluzili docek na terasi skupstine....

naOOtilus

pre 16 godina

pratim odbojku od kad znam za sebe i Nikola i svi momci koji su igrali za reprezentaciju zaslužuju samo reči hvale...
mi smo igrali na olimpijadi u Sidneju onako kako Brazil danas nas pobedjuje...
mozda nesto duze traje smena generacija... sve je to mozda... ali smena je i u nekim drugim timovima pa ne osvajaju bronze na evropskim i ne igraju polufinala svetskih prvenstava...
malo ko veruje u njih (uglavnom povucen losom igrom nekih drugih timskih sportova)... ali i pored malih sansi... vidi se da igraju srcem i dusom i da umeju da igraju kao tim... taj tim je osvojio Zlato u Sidneju i u Ostravi... nesto izmenjen tim je osvojio i ovu Bronzu... i Nikola za koga svi pričaju da je bleda senka onog iz Sidneja vodi ovu reprezentaciju do borbi za medalje... eeee da su nam svi tako "loši" :o)
Bravo momci! svaka čast!
Nadam se da će se kvalifikovati i za Peking pa da se budim (čitaj ne spavam) ko za svetsko prošle godine :)
Srećno!
Hvala na svemu!

Natasha

pre 16 godina

Nisu mogli cak ni dodelu medalja da prikazu, odmah su se ubacili u prenos fudbala, kao da nam ga nije dosta na svakom bozijem kanalu.
Niko da im cestita na medalji.
Nema doceka.
Sramota.
Fantasticno je sta ovi momci rade kad pogledas sa cime sve moraju da se izbore.
Svaka vam cast.
Kovacevicu silo kraljevacka, ljube te sestre najvise na svetu!!

Zoka

pre 16 godina

Gde su Italijani? Gde Holandjani? Gde su vicesampioni sveta Poljaci? Gde Bugari? Gde su Hrvati koji su najavljivani kao najvece iznenadjenje? Gde su Francuzi? Ubitacni novi tim Nemacke? Koliko tu ima velikana i pretendenata na medalje a samo su 3 mesta na postolju. Jedina reprezentacija koja je godinama u vrhu svetske odbojke je nasa. Svi ostali su imali uspone i padove, samo su nasi uvek u 4 najbolje ekipe.
Cestitke majstorima.

marko

pre 16 godina

Gospodin koji je dao komentar br. 19 mogao je da vidi razliku izmedju Vujovica,V.Grbica i Nikica i Kovacevica.Nije problem u Nikoli vec u njima.Kljucni momenti na odlucujicim utakmicama su zavrsavani pocetnickimgreskama,uglavnom Nikica ,iako je bio sam ili sa jednim blokom.Takodje mislim da je Bjelics trebao biti u timu jer nismo imali servera koji bi poremetio protivnikov prijem.

pedja

pre 16 godina

sve cestitka. iz srca..
hvala vam mnogo..
pre svega zbog stava prema svojoj drzavi, prema narodu, prema sebi samom, sto i nije najmanje vazno..
nadam se velikom doceku ispred skupstine jer to vi zasluzujete...da vam se svi zahvalimo!!!!!

branko

pre 16 godina

Prvo sve čestitke na osvojenoj medalji, koja je u ovom trenutku vrijedna kao da je zlatna.
Moram da kažem da smo na ovom prvenstvu igrali prilično loše, da nismo imali igru i da smo do medalje stigli isključivo na "suvi" kvalitet onih najstarijih igrača uz odličnog Bojana Janjića koji je donio taj dodatni kvalitet koji je bio potreban da bi uopšte došli u situaciju da se borimo za medalju.Mislim da smo ovog puta bili i miljenici sreće, koja je uvijek potrebna da bi se postigao jedan ovakav rezultat. Još jednom sve čestitke uz napomenu da se danas igra mnogo brža i modernija odbojka, i ako ne uspijemo da unapedimo igru i uhvatimo korak sa vremenom teško da ćemo se skoro ponovo radovati.

grobar

pre 16 godina

Nikola, koje god vi mesto bili, odbojka nece biti vise to bez tvojih prepoznatljivih kuvanja. Covece, zbog tebe sam kao klinac zavoleo odbojku!!!

Serbiangirl

pre 16 godina

@brondza
Čovek lupi glupost i ostane živ! Ti kao da si pao sa Marsa, znaš li uopšte koji period su naše selekcije u samom svetskom i evrposkom vrhu? Zar podmlađivanje nije neki proces koji svi moraju kad tad proći, samo neki uspešnije od drugih! Stvarno si napisao glupost, svaka ti čast!

Nikola hvala za svaku utakmicu koju si odigrao u državnom dresu. Kod vas nije bio problem ni naziv države, ni boja zastave, ni himna, uspesi su stizali sa svih takmičenja. Hvala još jednom svim reprezentativcima.

Blazo

pre 16 godina

Videce Spanci svoje kada se Katalonija odvoji. nece vise biti ni u prvih 36 kada su u pitanju odbojka, kosarka, fuzbal, pljuckanje u dalj :)

14

pre 16 godina

@Ilija
Ilija, potpuno se slazem sa tobom, ipak je on prilicno "mator". Ali koliko ce puta on da digne prvi tempo, zavisi i od prijema, koji nije bio bas sjajan!