Nedelja, 19.08.2007.

10:05

Milovanović u Dinamu iz Kijeva?

Izvor: B92

Milovanoviæ u Dinamu iz Kijeva? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

94 Komentari

Sortiraj po:

Blagoje

pre 16 godina

Decko nije ni svestan koje fizicke predispozicije ima, o tehnici da ne pricam ali nema srce, da je bar malo kao Bosko Jankovic imali bi novog Dejana Savicevica ovako nista! Onaj koji je reko da je najgori zvezdin kapiten u istoriji nije pogresio!

Pera Detlic

pre 16 godina

Da je Milovanovic tako kvalitetan fudbaler, otisao bi on iz Zvezde pre Zigica, Kovacevica i Jankovica, pa cak i zaboravljenog Bisevca, ali je cinjenica da su ponude najverovatnije bile mrsave (citaj 'realne') pa se Zvezda, ili sam kapiten neckao. A izjave da decko nema vise motiva da igra u Srbiji, tj. za Zvezdu su u suprotnosti sa tvrdnjama kako je on Zvezdino dete i slicno...pa bas zbog cinjenice da je ponikao u Zvezdi i nekim cudom poneo kapitensku traku bi trebao do zadnjeg dana koji provodi u Zvezdi da daje maksimum i svojim htenjem i borbenoscu da daje primer ostalim igracima, a ne da jedan Lukas koji je dosao pre mesec dana u Zvezdu pokazuje 10 puta vise nego on. Umor ne moze da opravda ono nezainteresovano 'trckaranje' po terenu koje sam ja video protiv Smedereva u subotu. U krajnjoj liniji on nije ni igrao u Glazgovu i mogao je barem toliko da se odmori...ma suvisno je vise pisati, kao da je on jedini reprezentativac u Evropi koji je, jadan, imao samo par dana odmora. Realnost je takva, bajke i zelje su nesto drugo. Putuj Dejane, steta sto nisi ranije otisao da te zapamtim u boljem svetlu...

pera_genije

pre 16 godina

@red star

Veoma postoavani gospodine pod ovim pseudonimom , ocigledno je da ti moj komentar izvlacis iz konteksta, a zasto to radis nemam pojma!
Kao prvo napisao sam da su placeni 10-20 puta a ne 20-30 puta vise od doktora, druga stvar naveo sam i to da razumem da se za klasu placa, ali ovo sto mi gledamo nije ni "k" od klase - doslovce tako!
Sto se tice bosonogih Afrikanaca i njihove uloge u vodecim evroskim klubovima...reci cu ti samo: nas takvi nekako uvek obidju i dobijemo uglavnom skart...pa covece ti bi da poredis Drogbu, Eto-a i ostale ale sa Dijarom Gajem ...
Reci cu ti za tvoju informaciju da sam i ja Zvezdas, ali realni i ne mogu da pricam i pisem ono sto nije samo zato sto volim Zvezdu ...ako si pratio malo igre nase nam drage Zvezdice ove, pa cak i prosle sezone mogao si da zapazis ( pod uslovom da objektivno gledas na stvari) da oni uopste nemaju sistem u igri i da je to samo mucenje one jadne lopte... e sad ja nebi rekao da je to uvek do trenerovog sistema igre, pre da je stvar u neznanju.
Slazem se sa tobom da je generacija sa Vidicem i kasnije Zigic, Jankovic, Kovacevic...solidna, ali se isto tako bojim i poslednja koja je u nasem fudbalu stasala ... pitam se samo ko ce nam igrati za Repku za koju godinu ?
Covece budi realan i pogledaj istini u oci, ovo sto se nama prezentira na nasim poljanama je mucenje one jadne lopte i zivaca nas koji ih kao posmatramo !
Nemam ja nista protiv Milovanovica, ali moras priznati da deck , pod uslovom da nije sin Djoke Bombe( koji uzgred takodje nije bio neki veliki majstor), nebi nikad mogao da dodje do dresa prvotimca i kapitena nase nam drage Zvezdice!
Ja sam malo stariji fudbalski ljubitelj fudbala i reci cu sa duznim postovanjem , da mi vise stofa za igrace tipa Piksija - Stojkovica , Mijatovica, Savicevica... ranije Sestica,Petrovica, Savica,Susica...NEMAMO i sa ovakvim radom i odnosom prema grbu koji ovi klinci nose na grudima, necemo jos dugo imati !
Pa covece reci ti meni ko je sad u nasemo fudbalu uopste sposoban da povede akciju, da odigra fintu, petu, posalje rivala po burek, ustopa loptu posle centarsuta i fintom ih izbaci iz igre...jednostavno uradi ono zbog cega mi dolazimo na stadion ???
Ja cu da ti odgovorim, NIKO, na zalost ... to se bato radja i radom u mladjim kategorijama izbrusi ... a posto kod nas rad u mladjim kategorijam prakticki i ne postoji , rekoh treba napraviti rez i sve promeniti...inace smo na dobrom putu za samo dno evropskog fudbala!

Zivi bili pa videli!

Srdacan pozdrav !

sloba

pre 16 godina

@Makedonac Tga za jug

Ja opet ponavljan a pogledaj i sajt UEFE da igraci koji su licencirani za kvalifikacije LS a njihovi klubovi ispadnu, imaju pravo do 30 avgusta da promene klub i da ih novi klub registruje za novo takmicenj. Ronaldo kada je presao u Milan nije mogao da igra igra za Milan u LS jer je presao posle prvog septembra a i bio je licenciran za Real

Неша србин

pre 16 godina

То је одлична вест и за Дејана и за Звезду! 3 милиончића Е није за бацање!

milos

pre 16 godina

Mislio sam da to drvo nikada necemo prodati. U stvari jos nije prodat. Milionce je puna kapa za njega, sa njim u paketu i Raskovic, Andjelkovic, Pantic...

Dinamo Kijev

pre 16 godina

Mislim da je doslo do nesporazuma!!! Pixi ce nama da plati za ovog kapitena!! Pa mora i on da jede nesto, a nemamo mi para za bacanje!!!

Makedonec&T*ga za jug

pre 16 godina

br.79 Cika Slobo,a sto Daniel Alves nije igrao za Sevilju protiv AEK-a?Naravno,nada se transferu u Celzi da bi mogao da igra LS za Celzi(ili Van Der Vart iz Hamburgera).Grobar nije napisao glupost.A prelazni rok je 30 avgust da bi mogli da REGISTRUJU igrace za nove klubove i naravno da ih prijave za utakmice u Evropi(ali samo oni igraci koji nisu igrali u kupovima koje organizira UEFA u sezoni 2007-2008).

DM72

pre 16 godina

Pokazace on protiv Glazgova kakva je igracina. Svi kriticari ucutace kad Dejan donese Zvezdi prolaz u ligu sampiona. Dejane veruj u sebe i u boga, a sve ostalo ce doci...

Ronin Betch

pre 16 godina

Jednu Stvar nikako da ukapiram. Koliko je igraca Zvezda uspela da proda i to za solidne pare (za neke su bili i komentari tipa neka ide makar i da mi platimo) koji nevrede ni pola koliko vrede u igrama inostrana pojacanja koja su dovela u ovom i proslom prelaznom roku, mislim na Gaja, Kastilja vrlo verovatno Lukas i Molina koji izgleda nisu nikako promasaji. Dal su oni toliko glupi ili smo mi tolik pametni da kupujemo dobre igrace za sitne pare a krseve izvozimo za Solidnu kintu (3 Miliona malolije za Milovanovica). Koliko se secam Lukas i Molina zajedno nisu placeni toliko a mislim da u igri vrede duplo.

red star

pre 16 godina

@pera genije

Ti nisi genije vec evgenije.Mozda bi tebe trebalo staviti u vrh saveza.Mozes zamisliti kakav bi to savez i organizacija bila.Siris demagogiju da su fudbaleri placeni 20-30 pta vise nego doktori. Pa covece ne moze svako da se bavi fudbalom, kosarkom, tenisom, itd.To sto kazes da neki bosonogi afrikanci igraju kod nas fudbal, pa ti isti afrikanci su vodeci igraci u velikim evropskim klubovima.Drugo kazes da takvih kod nas u Srbiji ima koliko hoces.Pa nece biti.Ne moze se na fakultet bez osnovne skole.To sto deca uce fudbal od kojejkakvih nadri trenera nije ni f od fudbala.U Srbiji mozda postoje 2-3 kluba gde se dobro radi za nase uslove.Ti zastupas stav M.djorica da je dovodjenje stranaca u nas fudbal propast. Pa dok nismo dovodili strance i ekipe igrale samo sa nasim igracima (mislim samo na Srbiju ne bivsu Jugoslaviju) nista nije moglo da se uradi na medjunarodnoj sceni.Veliki klubovi zive od medjunarodnih utakmica a ne od nasih gde je karta 200 dinara i gledalaca 2000 a pola udje dzabe.Prema tome 2-4-3 miliona evra zza igraca sa nasih prostora je velika lova, a oni ako su pametni posle mogu i u veliki klub (Vidic,Zigic,Jankovic itd)

sloba

pre 16 godina

@Grobar

Kako nema pravio da igra u Evropi, vidis da nista ne zanas.Kvalifikacije se ne racunaju a prelazni rok u Evropi traje do 30 Avgusta da te cika Sloba nesto nauci. A ostalim kritizerima decko sada nije u formi , nije imao ni dan odmora, na evrpskom prvenstvu je bio jedan od boljih u nasoj ekipi.Malo se izduvao inace dobar igrac.Drugo ovi sto vecito kritikuju Piksija, Terzica, babarogica itd. pa sta ako Piksi ima Ferari, te pare je zaradio od dugogodisnje i uspesne karijere, nije ih ukrao, os tih para moze i jahtu da kupi.zar malo ljudi u ovoj Srbiji ima jahte a ne zna im se poreklo novca i sigurno ne uzima pareod transfera.Ovo uglavnom pisu grobari i tkzv navijaci Zvezde kojima vecito nesto smeta. Idi Deki i sretan ti put.Igraces u velikom timu

pera_genije

pre 16 godina

Koliko mi samo Milovanovica imamo u nasoj ligi, pa to je za Riplija !
Ne valja nam cela liga i uopste kompletna fudbalska organizacija!
Pa covece to su pretplacene vucibatine, koje se razvlace po terenu , a placeni mesecno su kao 10-20 najboljih doktora u Srbiji ...razumem ja da je sport postao biznis i da se za klasu placa, ali bato ovo sto mi gledamo nije ni "k" od klase !
Treba jednom napraviti rez, promeniti kompletan savez i rukovodstva svih klubova u Srbiji, a kompletan Fudbalski kadar otpustiti i odigrati jednu sezonu sa juniorskim ekipama...tako ce bar ljubitelji fudbala da gledaju decu koja ce da trce i da se bore i da pokazu bar delic onoga sto ovu igru cini magicnom ( pod uslovom da se ne mesaju raznorazni mesetari i tatice koje guraju svoje pulene).... u suprotnom nam pre ili kasnije sledi sudbina Madjara....do kada bre da gledamo ove nase pretplacene "zvezde i zvezdice" koje nemaju srca , volje ni zelje da pokazu bar delic onoga sto su ih godinama ucili u fudbalskim skolama...pa zar smo tako nisko spali da nam Zvezdu i Partizan pa cak i nizerazredne klubove predstavljaju kojekakvi bosonogi Latino Ameri i Afrikanci koji u srecna vremena nebi imali mestu u derbijima tipa "Mrcajevci - Veliki Brabonjak ili ti Zitiste - Donja Omasnica"... Eeee Fudbale ko te sve igra !?

PROMENE IZ KORENA ! ! !

*bane*

pre 16 godina

*Ružno je je što pljujete dečka , zato što više nema motiva da igra u Zvezdi !! Nije lako igrati sa raznim Javorima , Banatima, a u Evropu ne proviriti ! Siguran sam da u njemu ima štofa i da će u nekoj dobroj ligi napredovati , ali Basta bi mogao da ostane u Zvezdi ako uspemo da zaigramo u LŠ !! Voleo bi više da igra Trajković i Perović (kad se oporavi) jer to su momci koji nisu imali nikog da ih progura a ipak vrede ! Sa Jestrovićem i golmanom koji može biti Žilić ili Avramov ili , ili. . . nebitno a nemam ništa protiv povratka starih asova, koji još nisu matori a odigrali su i zaradili dovoljno u inostranstvu, kao što su Gvozdenović , Drulić , pa i Đorđić koji je bliži Zvezdi nego nekom skandinavskom klubu !

nikola

pre 16 godina

najbolji zvezdin talenat u zadnjih 5-10 god.Pisete gluposti kad je zvezda izbacila iz podmlatka boljeg igraca.Bravo Deki puno srece!!!!!!

Milan Delija

pre 16 godina

Dace bog pa ce Djoka Bomba da ode.. Ali verovatno je on jos jedan od onih Dzajinih munja i ima 50%-50% ugovor sa Zvezdom odnosno menagerom. Verovatno zato se i cekalo ovolko na ponudu koja ce barem nesto doneti Zvezdi. Uostalom svedok tome je i cinjenica i da smo mnogo bolje igrace od njega prodavali za manje pare.

Bilo kako bilo putuj kapiten i gledaj preko ramena...

bojan

pre 16 godina

Neko ovde spominje dobre igre ovog decka u Zvezdi i u mladjim rep. selekcijama... To je ono, sto bi se reklo: "I corava kokoska kljucne po neko zrno"... Putuj, Dejane, Zvezda duuugo nije imala goreg kapitena...

Sveti Nikola Zigic

pre 16 godina

Sram vas bre bilo!!! Sramota je bre pljuvati decka, koji je zvezdi doneo 3 DUPLE KRUNE! Deksa je odlican vezni igrac, bio standardan clan svih mladih selekcija...a bice i A tima. Trenutno nije u formi, sto se vidi, a to nije razlog da se blati. On je zasluzio da ode i mnogo ranije! Jedan je DEKSA KAPITEN!!! Srecno majstore!

marko

pre 16 godina

Pitali Dejana Milovanovica:
- Na kojoj poziciji igras?
- Igram kapitena... :)))

Zdravo, Deki, srecno ti bilo... Zvezdi ce sigurno biti lakse bez tebe...

Mirko015

pre 16 godina

Znaci Kijev, znaci fudbal, znaci Ukraina, znaci bice mi tamo bolje, znaci hvala Zvezdi, znaci....znaci...nepismen sam...Pozzz

Maticni

pre 16 godina

Nije mi jasno kako ljudi toliko brzo zaboravljaju dobre igre ovog decka u Zvezdi i mladoj (mladim) reprezentacijama. To sto vise nema motiva da igra ovde i hoce da zaradi novce napolju je sasvim ocekivano za stanje u nasem fudbalu. Greska je sto nije prodat na pocetku sezone, jer je njegova pozicija dobro pokrivena, a ne da se dopusti da mu zvizde jer nece da mu neko od kostolomaca iz Cuke ili Smedereva pokida ligamente. Nije da ga branim jer je stvarno lose igrao, ali se treba setiti samo prvenstva za mlade od pre dva meseca i videti da je bio odlican u paru sa Smiljanicem kao zadnji vezni. A ovi "strucnjaci" koji sve gledaju kroz FootballManager naocare su tek posebna prica. Nije vam ovo sah pa da su programeri napravili boljeg robota od Kasparova, ovo je fudbal, najlepsa i najpopularnija igra na svetu.

bobax

pre 16 godina

Ej ljudi moji,tesko cemo mi do lige sampiona...Dok mi sedimo ovde i raspravljamo ko i kako treba da igra,nasi fudbaleri "treniraju" po splavovima i diskotekama...Tutoric i Koroman preksinoc,na dan pred utkmicu sa Smederevom, u "la sans" u Novom Sadu...Neki na splavovima a i ostali verovatno negde na "treningu"...Jeste koroman resio susret juce ali da je otisao na spavanje u 00:00 verovatno bi igrao jos bolje...Takvi neprofesionalni odnosi prema klubu su rezultat nasih neuspeha...To je cinjenica...Na terenu se vidi koliko trcimo a o brzini i da ne govorimo...jer da smo fizicki spremni ne bismo dobili 7 zutih kartona u skotskoj...Vecina zbog prekrsaja sa ledja i slicno...Naravno i zbog glupih prigovora...Nadam se da se u sledecih 10 dana promeni nesto, pa valjda su i oni svesni koji je ulog u pitanju i da konacno dojemo do te LS.....Moramo da menjamo radne navike pa bar da na fizickom planu budemo kao ekipe iz zapadne evrope pa tako da mozemo necemu io da se nadamo u LS...delija

kosta

pre 16 godina

Pa vi bre, komentatori, nemate pojma o biznisu! Umesto da ga hvalite na sva usta, govorite koliko je on dobar igrač, značajan za klub, perspektivan i slično, a vi udarili na iskrenost...
I neki će Ukrajinac samo da dođe na sajt B92, pročita vaše komentare i sve će mu biti jasno... Znači ništa od tri miliona. Samo kvarite Piksetu pos'o, sram vas bilo...

Zbunjen

pre 16 godina

Ljudi sto se palite na tih 3 miliona?
To je cena koju Zvezda trazi celog prelaznog roka i naravno nikom nije palo na pamet da toliko plati, pa je Milovanovic ostao u CZ. Sada kad se pokazalo da je visak, levo smetalo, prodace ga po mnogo, mnogo nizoj ceni. Jednostavno ljudi tvrde pazar, ali kasnoooo... Prvenstvo je vec pocelo, a kod vas igraci nisu sigurni da li ce ostati u klubu ili ne. To ce se svakako odraziti na, ionako losu, igru, narocito ako ne prodjete kvalifikacije za LS. Verovatno Pixi preuzima recept KK "Sledeca sezona".

Ali ozbiljno

pre 16 godina

Odlicno ide Milovanovic on je neprimetan, prodaj i Bastu i Andjelkovic dobro trce al neznaju sa loptom, naravno otarasi se starca Randjelovica i Pixi dovedi jos stranaca, nemaju tehniku al trce i imaju prijem lopte bolji nego bilo koji nas igrac!!!

sinovi jove stevica

pre 16 godina

Svi vi koji hvalite milovanovica - ne znate nista o fudbalu! Pa nije potrebno samo da je neko zvezdino dete, pa da automatski bude u prvom timu! Taj decko veze nema, a nekad je bio talenat, uzgred i po njemu se vidi da mu je zvezda doqurcila, a povrh svega jos je i kapiten?!? Sto ga se pre resimo to bolje!!!

k3NgUr Bg

pre 16 godina

Neka ide. Na toj poziciji moze bolje da odigra od njega Nikola Trajkovic koji vec 2 sezone greje klupu zbog Milovanovica. 3 miliona je sasvim dobra cifra za njega.

aleksandar

pre 16 godina

Idi sto pre onako nista ne igras samo usporavas igru.Djurovski je pogresio sto te je drzao u timu,bolje bi bilo da si ulazio sa klupe vise bi golova davao
I Pixy sad si nasao da dovodis pojacanja,ti su trebao pre mesec dana.

johnny

pre 16 godina

STA JE BRE IZDAJICE? vi ste mi neke delije ,do pre par meseci ste ga hvalili(setite se kijeva i reprezentacije) i kukali da ga ne prodaju a sad kad je van forme vi ga pljujete i proterujete ....braco srbi nek vam je na cast-srpska posla

Markooo

pre 16 godina

Neka ide,nece Zvezdi biti lose,a za 3 miliona moze svasta da se kupi! Drugo,prave DELIJE mu jnce nisu zvizdale,to su radili poznavaoci fudbala sa zapada i istoka,sa severa se nije cuo nijedan zvizduk! Dodjite malo na utakmicu,pa cete videti ko zvizdi na svaki los potez i ko celu utakmicu PEVA!!! TISINA!!!!!!!!!!

poplaws

pre 16 godina

ma nije zasluzio ovoliku pljuvachinu jeste dechko van forme(totalno)ali setite se i lepih momenata gol u Veroni i josh mnogo slobodnih udaraca realno neshto je i on dao ZVEZDI ali je ochito doshlo do prezasicenja.Idi mali nek ti je sa srecom!!!ali 3 milke su premija za ovakvog igraca(trenutno gledano)!!!ipak hvala i srecno ali idi shto pre!?!?!?

Nelson Muntz

pre 16 godina

Ма, која црна 3 милиона??? За те паре може да се купи врло добар играч, а не овај свилени колебљивац који се вуче по терену к'о корњача! Пример Ђокића најбоље доказује да су лоше куповине у фудбалу могуће, али 3 милиона је баш много. Звезди би се исплатило да га прода и за 3000 евра, јер својим (обавезним) присуством на терену само квари и успорава ионако лошу игру. Неуспех читавог тима је много већи проблем и губитак, него јефтина продаја неког фудбалера. Не спорим да је Деки велики Звездаш, али сто пута сам рекао да у фудбалу више нема емоција и да они који неиспуњавају захтеве који се пред њих постављају морају да лете напоље! Миловановић је тренутно први на листи таквих! Хвала му на свему, али и срећан пут из Звезде у којој му поодавно нема места.

Roy Keane

pre 16 godina

Ma, neka im ga damo i na 60 mesecnih rata, samo ako hoce da ga uzmu!
Kad on ode, izgledace mi kao da Zvezda ima igraca vise na terenu.
P.S.
Ako su Ukrajinci zainteresovani, treba im dati i zlatokosu, i to za dz.

Danijel

pre 16 godina

Kupite Lee Trundla iz Bristol Citija, decko ima 30 godina ali odlicno igra!
Kupili su ga iz Swonsija za milion funti....
Ujedno bio je i najbolji strelac Lige ONE prosle godine!!!!!

zeljko

pre 16 godina

Daj boze da se ostvari taj transfer i da konaco vidimo ledja najlosijem kapitenu u istoriji CZ!Jos samo da se oslobodimo Baste i videcemo ledja toj promasenoj generaciji 1984 koja je mnogo obecavala a nista nije uradila(Jankovic,Basta,Milovanovic,Mrdja,Perovic...

Delija Svilajnac

pre 16 godina

Ma nek ide on je u Zvezdi do sada osvojio 3 duple krune i ocigledno je da se decko zasitio nase lige,a 3 miliona evra je dobra cifra za obestecenje.

Milan

pre 16 godina

Nikad mi se nije dopadao kao igrac i mislim da je dobro za CZ da uzne lovu, jer nece biti oslabljeni njegovim odlaskom. Otvorice se usput mesto za Milijasa, Burzanovica, Molinu...

@Pixy

pre 16 godina

"Zvezda traži 3 miliona evra za Milovanovića?!?!?!" Pa nije ni čudo što ne možemo da ga prodamo. Pixy, ako nude više od 300.000 uzi lovu i beži. I to sve udarajući se nogama u *ulju.

Danijel

pre 16 godina

Prodajte Koromana, sta prodajete Milovanovica......
A od tih para kupite Mokoenu iz Svazilenda, a i nekoliko momaka iz Eritreje bi predstavljalo pravo pojacanje!

Ivica

pre 16 godina

Srecno. Mozda je imao mali pad forme zadnjih utakmica ali on je dao puno zvezdi , od 18 - 19 godina je u prvom timu a njegove najbolje partije bile su dok je Zenga bio trener Zvezde.On nikad nije bio nezadovoljan nikad nije pravio problema , sve u svemu pravi zvezdas. Pozeljuem ti puno uspeha u inostrane kariere . P. S vrati se za nekoliko godina.

odlazi

pre 16 godina

Prvi pravi potez piksija, trebali su odavno vec da ga poklone.
Nikada mi nije bilo jasno zasto jedan tako prosecan fudbaler privalci toliku paznju, takvih kao on imam za izvoz u kamionima.

Skomi

pre 16 godina

Na sta ovo lici?
Prodajemo nase igrace svake sekunde, toliko mlade da ih se ljudi nece ni secati da su igrali u Zvezdi (ili Partizanu, sve jedno)...Tek sto su stasali da igraju ozbiljan seniorski fudbal (neke i pre toga)..
A kupujemo navodna pojacanja kojima urucuju otkaze i u Abu Dabiju, igrace koji vise nisu ni za te lige za razonodu...ili debele Brazilce ili tamo neki skart...sve sami skart...
A jadni novinari, pisu li pisu...sramota...
KAko covek vise da navija???

Mare

pre 16 godina

Ha,ha...pa ako je ovo tacno bice to prvo veliko pojacanje za zvezdu ove sezone.Velika i jaka liga,za isto takvog igraca.Ako ode pre mocnih rendzera mozda i udjemo u ligu sampiona.

Neocekivana sansa!

pre 16 godina

Ako je istina ovo za 3 miliona, onda je ovo "win-win" situacija! Em ce da se resimo manekena, em ce da uzmemo 3 milionceta da se dovede jos koji igrac!
PIXI, MOLIM TE, NE OKLEVAJ!!!

kole

pre 16 godina

ovo ce biti zvezdino najvece pojacanje u sezoni koja je pred nama...prodajte ga pa makar i na kilo samo neka "kapiten" vidi izlazna vrata Marakane...

kapiten

pre 16 godina

Tako je i treba da ide...odkada je cuo da ce preci u inostranstvo vise se ne vidi na terenu...kada gledam utakmicu zaboravim da je on u postavi...bar da dobijemo pare od njega ako nista drugo!!!!

hagen

pre 16 godina

Eeeeee kad bi to bilo istina!!! Daj boze da je to tacno... zamislite ljudi 3 milke za ovog debi.a! Naj najgori kapiten u istoriji CZ!!!
Pixi daj ga dzaba ako ovi ne daju pare, samo nek ide vise...

bgd

pre 16 godina

mozda je i vreme da ode jer njegove ovogodisnje igre su daleko od kapitenskih i bolje je da ga se secamo kao nekog ko je osvojio 3 duple krune nego da bude oteran kao pjanovic.

GROBAR

pre 16 godina

Gluposti!!! Kako moze da ga kupi kad ne bi imao pavo da igra u evropi jer je vec igrao za zvazdu ? Od toga nema nista verujete mi moze da ode samo u nekom klubu koji ne igra u evropi videcete.

johnny

pre 16 godina

jos jedan igrac koji je dao Zvezdi vise nego ona njemu a vi ga sada pljujete...
Srecno ti bilo u Kijevu mada je konkurencija zestoka,ne znam dal ces se naigrati. U svakom slucaku srecno!

sagna

pre 16 godina

Ljudi, ovakva rekonstrukcija tima je solidna. Odlazak Milovanovica je dobra stvar za Zvezdu ukoliko su finansijski detalji ugovora povoljni. Ukoliko je tacno da se radi o sumi oko 3 mil. mislim da nema dileme. RED STAR - G.RANGERS 2:0

Srdjan

pre 16 godina

Piksi, raspitaj se da li nekom klubu u Evropi trebaju cistacice, rasprodaj ove nase pa kupi neke iz Juzne Amerike, jeftinije su, a i pasce marza ;)

vlade-ch

pre 16 godina

super.neka ide i vreme je da ode,po meni on je tek prosecan igrac i neznam kako je dobio traku valjda na osnovu staza u zvezdi.igracemo bez njega brze i bolje.

Vuk

pre 16 godina

Nadam se da mu ovo nece propasti kao Napoli, nek ide i nek se ne vraca, jer je doziveo da mu delije kao kapitenu zvizde!!! Nek povede i onu plavokosu, bolje je i bez njega, a ti piksi kupuj desnog beka!!

Zvezdas91

pre 16 godina

Zao mi9 je sto moram o Zvedinom detetu ovako da napisem, ali nema Milovanovic mesta pored Lukasa, Kastilja i ostalih.

SRECNO U KIJEVU

Zvezdas91

pre 16 godina

Zao mi9 je sto moram o Zvedinom detetu ovako da napisem, ali nema Milovanovic mesta pored Lukasa, Kastilja i ostalih.

SRECNO U KIJEVU

vlade-ch

pre 16 godina

super.neka ide i vreme je da ode,po meni on je tek prosecan igrac i neznam kako je dobio traku valjda na osnovu staza u zvezdi.igracemo bez njega brze i bolje.

Srdjan

pre 16 godina

Piksi, raspitaj se da li nekom klubu u Evropi trebaju cistacice, rasprodaj ove nase pa kupi neke iz Juzne Amerike, jeftinije su, a i pasce marza ;)

Vuk

pre 16 godina

Nadam se da mu ovo nece propasti kao Napoli, nek ide i nek se ne vraca, jer je doziveo da mu delije kao kapitenu zvizde!!! Nek povede i onu plavokosu, bolje je i bez njega, a ti piksi kupuj desnog beka!!

kosta

pre 16 godina

Pa vi bre, komentatori, nemate pojma o biznisu! Umesto da ga hvalite na sva usta, govorite koliko je on dobar igrač, značajan za klub, perspektivan i slično, a vi udarili na iskrenost...
I neki će Ukrajinac samo da dođe na sajt B92, pročita vaše komentare i sve će mu biti jasno... Znači ništa od tri miliona. Samo kvarite Piksetu pos'o, sram vas bilo...

Ivica

pre 16 godina

Srecno. Mozda je imao mali pad forme zadnjih utakmica ali on je dao puno zvezdi , od 18 - 19 godina je u prvom timu a njegove najbolje partije bile su dok je Zenga bio trener Zvezde.On nikad nije bio nezadovoljan nikad nije pravio problema , sve u svemu pravi zvezdas. Pozeljuem ti puno uspeha u inostrane kariere . P. S vrati se za nekoliko godina.

Nelson Muntz

pre 16 godina

Ма, која црна 3 милиона??? За те паре може да се купи врло добар играч, а не овај свилени колебљивац који се вуче по терену к'о корњача! Пример Ђокића најбоље доказује да су лоше куповине у фудбалу могуће, али 3 милиона је баш много. Звезди би се исплатило да га прода и за 3000 евра, јер својим (обавезним) присуством на терену само квари и успорава ионако лошу игру. Неуспех читавог тима је много већи проблем и губитак, него јефтина продаја неког фудбалера. Не спорим да је Деки велики Звездаш, али сто пута сам рекао да у фудбалу више нема емоција и да они који неиспуњавају захтеве који се пред њих постављају морају да лете напоље! Миловановић је тренутно први на листи таквих! Хвала му на свему, али и срећан пут из Звезде у којој му поодавно нема места.

Sveti Nikola Zigic

pre 16 godina

Sram vas bre bilo!!! Sramota je bre pljuvati decka, koji je zvezdi doneo 3 DUPLE KRUNE! Deksa je odlican vezni igrac, bio standardan clan svih mladih selekcija...a bice i A tima. Trenutno nije u formi, sto se vidi, a to nije razlog da se blati. On je zasluzio da ode i mnogo ranije! Jedan je DEKSA KAPITEN!!! Srecno majstore!

hagen

pre 16 godina

Eeeeee kad bi to bilo istina!!! Daj boze da je to tacno... zamislite ljudi 3 milke za ovog debi.a! Naj najgori kapiten u istoriji CZ!!!
Pixi daj ga dzaba ako ovi ne daju pare, samo nek ide vise...

Skomi

pre 16 godina

Na sta ovo lici?
Prodajemo nase igrace svake sekunde, toliko mlade da ih se ljudi nece ni secati da su igrali u Zvezdi (ili Partizanu, sve jedno)...Tek sto su stasali da igraju ozbiljan seniorski fudbal (neke i pre toga)..
A kupujemo navodna pojacanja kojima urucuju otkaze i u Abu Dabiju, igrace koji vise nisu ni za te lige za razonodu...ili debele Brazilce ili tamo neki skart...sve sami skart...
A jadni novinari, pisu li pisu...sramota...
KAko covek vise da navija???

bgd

pre 16 godina

mozda je i vreme da ode jer njegove ovogodisnje igre su daleko od kapitenskih i bolje je da ga se secamo kao nekog ko je osvojio 3 duple krune nego da bude oteran kao pjanovic.

johnny

pre 16 godina

jos jedan igrac koji je dao Zvezdi vise nego ona njemu a vi ga sada pljujete...
Srecno ti bilo u Kijevu mada je konkurencija zestoka,ne znam dal ces se naigrati. U svakom slucaku srecno!

sagna

pre 16 godina

Ljudi, ovakva rekonstrukcija tima je solidna. Odlazak Milovanovica je dobra stvar za Zvezdu ukoliko su finansijski detalji ugovora povoljni. Ukoliko je tacno da se radi o sumi oko 3 mil. mislim da nema dileme. RED STAR - G.RANGERS 2:0

marko

pre 16 godina

Pitali Dejana Milovanovica:
- Na kojoj poziciji igras?
- Igram kapitena... :)))

Zdravo, Deki, srecno ti bilo... Zvezdi ce sigurno biti lakse bez tebe...

GROBAR

pre 16 godina

Gluposti!!! Kako moze da ga kupi kad ne bi imao pavo da igra u evropi jer je vec igrao za zvazdu ? Od toga nema nista verujete mi moze da ode samo u nekom klubu koji ne igra u evropi videcete.

sinovi jove stevica

pre 16 godina

Svi vi koji hvalite milovanovica - ne znate nista o fudbalu! Pa nije potrebno samo da je neko zvezdino dete, pa da automatski bude u prvom timu! Taj decko veze nema, a nekad je bio talenat, uzgred i po njemu se vidi da mu je zvezda doqurcila, a povrh svega jos je i kapiten?!? Sto ga se pre resimo to bolje!!!

Neocekivana sansa!

pre 16 godina

Ako je istina ovo za 3 miliona, onda je ovo "win-win" situacija! Em ce da se resimo manekena, em ce da uzmemo 3 milionceta da se dovede jos koji igrac!
PIXI, MOLIM TE, NE OKLEVAJ!!!

kole

pre 16 godina

ovo ce biti zvezdino najvece pojacanje u sezoni koja je pred nama...prodajte ga pa makar i na kilo samo neka "kapiten" vidi izlazna vrata Marakane...

Mare

pre 16 godina

Ha,ha...pa ako je ovo tacno bice to prvo veliko pojacanje za zvezdu ove sezone.Velika i jaka liga,za isto takvog igraca.Ako ode pre mocnih rendzera mozda i udjemo u ligu sampiona.

@Pixy

pre 16 godina

"Zvezda traži 3 miliona evra za Milovanovića?!?!?!" Pa nije ni čudo što ne možemo da ga prodamo. Pixy, ako nude više od 300.000 uzi lovu i beži. I to sve udarajući se nogama u *ulju.

Maticni

pre 16 godina

Nije mi jasno kako ljudi toliko brzo zaboravljaju dobre igre ovog decka u Zvezdi i mladoj (mladim) reprezentacijama. To sto vise nema motiva da igra ovde i hoce da zaradi novce napolju je sasvim ocekivano za stanje u nasem fudbalu. Greska je sto nije prodat na pocetku sezone, jer je njegova pozicija dobro pokrivena, a ne da se dopusti da mu zvizde jer nece da mu neko od kostolomaca iz Cuke ili Smedereva pokida ligamente. Nije da ga branim jer je stvarno lose igrao, ali se treba setiti samo prvenstva za mlade od pre dva meseca i videti da je bio odlican u paru sa Smiljanicem kao zadnji vezni. A ovi "strucnjaci" koji sve gledaju kroz FootballManager naocare su tek posebna prica. Nije vam ovo sah pa da su programeri napravili boljeg robota od Kasparova, ovo je fudbal, najlepsa i najpopularnija igra na svetu.

zeljko

pre 16 godina

Daj boze da se ostvari taj transfer i da konaco vidimo ledja najlosijem kapitenu u istoriji CZ!Jos samo da se oslobodimo Baste i videcemo ledja toj promasenoj generaciji 1984 koja je mnogo obecavala a nista nije uradila(Jankovic,Basta,Milovanovic,Mrdja,Perovic...

johnny

pre 16 godina

STA JE BRE IZDAJICE? vi ste mi neke delije ,do pre par meseci ste ga hvalili(setite se kijeva i reprezentacije) i kukali da ga ne prodaju a sad kad je van forme vi ga pljujete i proterujete ....braco srbi nek vam je na cast-srpska posla

bobax

pre 16 godina

Ej ljudi moji,tesko cemo mi do lige sampiona...Dok mi sedimo ovde i raspravljamo ko i kako treba da igra,nasi fudbaleri "treniraju" po splavovima i diskotekama...Tutoric i Koroman preksinoc,na dan pred utkmicu sa Smederevom, u "la sans" u Novom Sadu...Neki na splavovima a i ostali verovatno negde na "treningu"...Jeste koroman resio susret juce ali da je otisao na spavanje u 00:00 verovatno bi igrao jos bolje...Takvi neprofesionalni odnosi prema klubu su rezultat nasih neuspeha...To je cinjenica...Na terenu se vidi koliko trcimo a o brzini i da ne govorimo...jer da smo fizicki spremni ne bismo dobili 7 zutih kartona u skotskoj...Vecina zbog prekrsaja sa ledja i slicno...Naravno i zbog glupih prigovora...Nadam se da se u sledecih 10 dana promeni nesto, pa valjda su i oni svesni koji je ulog u pitanju i da konacno dojemo do te LS.....Moramo da menjamo radne navike pa bar da na fizickom planu budemo kao ekipe iz zapadne evrope pa tako da mozemo necemu io da se nadamo u LS...delija

Mirko015

pre 16 godina

Znaci Kijev, znaci fudbal, znaci Ukraina, znaci bice mi tamo bolje, znaci hvala Zvezdi, znaci....znaci...nepismen sam...Pozzz

Ali ozbiljno

pre 16 godina

Odlicno ide Milovanovic on je neprimetan, prodaj i Bastu i Andjelkovic dobro trce al neznaju sa loptom, naravno otarasi se starca Randjelovica i Pixi dovedi jos stranaca, nemaju tehniku al trce i imaju prijem lopte bolji nego bilo koji nas igrac!!!

kapiten

pre 16 godina

Tako je i treba da ide...odkada je cuo da ce preci u inostranstvo vise se ne vidi na terenu...kada gledam utakmicu zaboravim da je on u postavi...bar da dobijemo pare od njega ako nista drugo!!!!

Roy Keane

pre 16 godina

Ma, neka im ga damo i na 60 mesecnih rata, samo ako hoce da ga uzmu!
Kad on ode, izgledace mi kao da Zvezda ima igraca vise na terenu.
P.S.
Ako su Ukrajinci zainteresovani, treba im dati i zlatokosu, i to za dz.

poplaws

pre 16 godina

ma nije zasluzio ovoliku pljuvachinu jeste dechko van forme(totalno)ali setite se i lepih momenata gol u Veroni i josh mnogo slobodnih udaraca realno neshto je i on dao ZVEZDI ali je ochito doshlo do prezasicenja.Idi mali nek ti je sa srecom!!!ali 3 milke su premija za ovakvog igraca(trenutno gledano)!!!ipak hvala i srecno ali idi shto pre!?!?!?

Markooo

pre 16 godina

Neka ide,nece Zvezdi biti lose,a za 3 miliona moze svasta da se kupi! Drugo,prave DELIJE mu jnce nisu zvizdale,to su radili poznavaoci fudbala sa zapada i istoka,sa severa se nije cuo nijedan zvizduk! Dodjite malo na utakmicu,pa cete videti ko zvizdi na svaki los potez i ko celu utakmicu PEVA!!! TISINA!!!!!!!!!!

sloba

pre 16 godina

@Grobar

Kako nema pravio da igra u Evropi, vidis da nista ne zanas.Kvalifikacije se ne racunaju a prelazni rok u Evropi traje do 30 Avgusta da te cika Sloba nesto nauci. A ostalim kritizerima decko sada nije u formi , nije imao ni dan odmora, na evrpskom prvenstvu je bio jedan od boljih u nasoj ekipi.Malo se izduvao inace dobar igrac.Drugo ovi sto vecito kritikuju Piksija, Terzica, babarogica itd. pa sta ako Piksi ima Ferari, te pare je zaradio od dugogodisnje i uspesne karijere, nije ih ukrao, os tih para moze i jahtu da kupi.zar malo ljudi u ovoj Srbiji ima jahte a ne zna im se poreklo novca i sigurno ne uzima pareod transfera.Ovo uglavnom pisu grobari i tkzv navijaci Zvezde kojima vecito nesto smeta. Idi Deki i sretan ti put.Igraces u velikom timu

DM72

pre 16 godina

Pokazace on protiv Glazgova kakva je igracina. Svi kriticari ucutace kad Dejan donese Zvezdi prolaz u ligu sampiona. Dejane veruj u sebe i u boga, a sve ostalo ce doci...

Makedonec&T*ga za jug

pre 16 godina

br.79 Cika Slobo,a sto Daniel Alves nije igrao za Sevilju protiv AEK-a?Naravno,nada se transferu u Celzi da bi mogao da igra LS za Celzi(ili Van Der Vart iz Hamburgera).Grobar nije napisao glupost.A prelazni rok je 30 avgust da bi mogli da REGISTRUJU igrace za nove klubove i naravno da ih prijave za utakmice u Evropi(ali samo oni igraci koji nisu igrali u kupovima koje organizira UEFA u sezoni 2007-2008).

odlazi

pre 16 godina

Prvi pravi potez piksija, trebali su odavno vec da ga poklone.
Nikada mi nije bilo jasno zasto jedan tako prosecan fudbaler privalci toliku paznju, takvih kao on imam za izvoz u kamionima.

Danijel

pre 16 godina

Prodajte Koromana, sta prodajete Milovanovica......
A od tih para kupite Mokoenu iz Svazilenda, a i nekoliko momaka iz Eritreje bi predstavljalo pravo pojacanje!

k3NgUr Bg

pre 16 godina

Neka ide. Na toj poziciji moze bolje da odigra od njega Nikola Trajkovic koji vec 2 sezone greje klupu zbog Milovanovica. 3 miliona je sasvim dobra cifra za njega.

pera_genije

pre 16 godina

Koliko mi samo Milovanovica imamo u nasoj ligi, pa to je za Riplija !
Ne valja nam cela liga i uopste kompletna fudbalska organizacija!
Pa covece to su pretplacene vucibatine, koje se razvlace po terenu , a placeni mesecno su kao 10-20 najboljih doktora u Srbiji ...razumem ja da je sport postao biznis i da se za klasu placa, ali bato ovo sto mi gledamo nije ni "k" od klase !
Treba jednom napraviti rez, promeniti kompletan savez i rukovodstva svih klubova u Srbiji, a kompletan Fudbalski kadar otpustiti i odigrati jednu sezonu sa juniorskim ekipama...tako ce bar ljubitelji fudbala da gledaju decu koja ce da trce i da se bore i da pokazu bar delic onoga sto ovu igru cini magicnom ( pod uslovom da se ne mesaju raznorazni mesetari i tatice koje guraju svoje pulene).... u suprotnom nam pre ili kasnije sledi sudbina Madjara....do kada bre da gledamo ove nase pretplacene "zvezde i zvezdice" koje nemaju srca , volje ni zelje da pokazu bar delic onoga sto su ih godinama ucili u fudbalskim skolama...pa zar smo tako nisko spali da nam Zvezdu i Partizan pa cak i nizerazredne klubove predstavljaju kojekakvi bosonogi Latino Ameri i Afrikanci koji u srecna vremena nebi imali mestu u derbijima tipa "Mrcajevci - Veliki Brabonjak ili ti Zitiste - Donja Omasnica"... Eeee Fudbale ko te sve igra !?

PROMENE IZ KORENA ! ! !

pera_genije

pre 16 godina

@red star

Veoma postoavani gospodine pod ovim pseudonimom , ocigledno je da ti moj komentar izvlacis iz konteksta, a zasto to radis nemam pojma!
Kao prvo napisao sam da su placeni 10-20 puta a ne 20-30 puta vise od doktora, druga stvar naveo sam i to da razumem da se za klasu placa, ali ovo sto mi gledamo nije ni "k" od klase - doslovce tako!
Sto se tice bosonogih Afrikanaca i njihove uloge u vodecim evroskim klubovima...reci cu ti samo: nas takvi nekako uvek obidju i dobijemo uglavnom skart...pa covece ti bi da poredis Drogbu, Eto-a i ostale ale sa Dijarom Gajem ...
Reci cu ti za tvoju informaciju da sam i ja Zvezdas, ali realni i ne mogu da pricam i pisem ono sto nije samo zato sto volim Zvezdu ...ako si pratio malo igre nase nam drage Zvezdice ove, pa cak i prosle sezone mogao si da zapazis ( pod uslovom da objektivno gledas na stvari) da oni uopste nemaju sistem u igri i da je to samo mucenje one jadne lopte... e sad ja nebi rekao da je to uvek do trenerovog sistema igre, pre da je stvar u neznanju.
Slazem se sa tobom da je generacija sa Vidicem i kasnije Zigic, Jankovic, Kovacevic...solidna, ali se isto tako bojim i poslednja koja je u nasem fudbalu stasala ... pitam se samo ko ce nam igrati za Repku za koju godinu ?
Covece budi realan i pogledaj istini u oci, ovo sto se nama prezentira na nasim poljanama je mucenje one jadne lopte i zivaca nas koji ih kao posmatramo !
Nemam ja nista protiv Milovanovica, ali moras priznati da deck , pod uslovom da nije sin Djoke Bombe( koji uzgred takodje nije bio neki veliki majstor), nebi nikad mogao da dodje do dresa prvotimca i kapitena nase nam drage Zvezdice!
Ja sam malo stariji fudbalski ljubitelj fudbala i reci cu sa duznim postovanjem , da mi vise stofa za igrace tipa Piksija - Stojkovica , Mijatovica, Savicevica... ranije Sestica,Petrovica, Savica,Susica...NEMAMO i sa ovakvim radom i odnosom prema grbu koji ovi klinci nose na grudima, necemo jos dugo imati !
Pa covece reci ti meni ko je sad u nasemo fudbalu uopste sposoban da povede akciju, da odigra fintu, petu, posalje rivala po burek, ustopa loptu posle centarsuta i fintom ih izbaci iz igre...jednostavno uradi ono zbog cega mi dolazimo na stadion ???
Ja cu da ti odgovorim, NIKO, na zalost ... to se bato radja i radom u mladjim kategorijama izbrusi ... a posto kod nas rad u mladjim kategorijam prakticki i ne postoji , rekoh treba napraviti rez i sve promeniti...inace smo na dobrom putu za samo dno evropskog fudbala!

Zivi bili pa videli!

Srdacan pozdrav !

Pera Detlic

pre 16 godina

Da je Milovanovic tako kvalitetan fudbaler, otisao bi on iz Zvezde pre Zigica, Kovacevica i Jankovica, pa cak i zaboravljenog Bisevca, ali je cinjenica da su ponude najverovatnije bile mrsave (citaj 'realne') pa se Zvezda, ili sam kapiten neckao. A izjave da decko nema vise motiva da igra u Srbiji, tj. za Zvezdu su u suprotnosti sa tvrdnjama kako je on Zvezdino dete i slicno...pa bas zbog cinjenice da je ponikao u Zvezdi i nekim cudom poneo kapitensku traku bi trebao do zadnjeg dana koji provodi u Zvezdi da daje maksimum i svojim htenjem i borbenoscu da daje primer ostalim igracima, a ne da jedan Lukas koji je dosao pre mesec dana u Zvezdu pokazuje 10 puta vise nego on. Umor ne moze da opravda ono nezainteresovano 'trckaranje' po terenu koje sam ja video protiv Smedereva u subotu. U krajnjoj liniji on nije ni igrao u Glazgovu i mogao je barem toliko da se odmori...ma suvisno je vise pisati, kao da je on jedini reprezentativac u Evropi koji je, jadan, imao samo par dana odmora. Realnost je takva, bajke i zelje su nesto drugo. Putuj Dejane, steta sto nisi ranije otisao da te zapamtim u boljem svetlu...

Milan

pre 16 godina

Nikad mi se nije dopadao kao igrac i mislim da je dobro za CZ da uzne lovu, jer nece biti oslabljeni njegovim odlaskom. Otvorice se usput mesto za Milijasa, Burzanovica, Molinu...

Delija Svilajnac

pre 16 godina

Ma nek ide on je u Zvezdi do sada osvojio 3 duple krune i ocigledno je da se decko zasitio nase lige,a 3 miliona evra je dobra cifra za obestecenje.

aleksandar

pre 16 godina

Idi sto pre onako nista ne igras samo usporavas igru.Djurovski je pogresio sto te je drzao u timu,bolje bi bilo da si ulazio sa klupe vise bi golova davao
I Pixy sad si nasao da dovodis pojacanja,ti su trebao pre mesec dana.

bojan

pre 16 godina

Neko ovde spominje dobre igre ovog decka u Zvezdi i u mladjim rep. selekcijama... To je ono, sto bi se reklo: "I corava kokoska kljucne po neko zrno"... Putuj, Dejane, Zvezda duuugo nije imala goreg kapitena...

Milan Delija

pre 16 godina

Dace bog pa ce Djoka Bomba da ode.. Ali verovatno je on jos jedan od onih Dzajinih munja i ima 50%-50% ugovor sa Zvezdom odnosno menagerom. Verovatno zato se i cekalo ovolko na ponudu koja ce barem nesto doneti Zvezdi. Uostalom svedok tome je i cinjenica i da smo mnogo bolje igrace od njega prodavali za manje pare.

Bilo kako bilo putuj kapiten i gledaj preko ramena...

*bane*

pre 16 godina

*Ružno je je što pljujete dečka , zato što više nema motiva da igra u Zvezdi !! Nije lako igrati sa raznim Javorima , Banatima, a u Evropu ne proviriti ! Siguran sam da u njemu ima štofa i da će u nekoj dobroj ligi napredovati , ali Basta bi mogao da ostane u Zvezdi ako uspemo da zaigramo u LŠ !! Voleo bi više da igra Trajković i Perović (kad se oporavi) jer to su momci koji nisu imali nikog da ih progura a ipak vrede ! Sa Jestrovićem i golmanom koji može biti Žilić ili Avramov ili , ili. . . nebitno a nemam ništa protiv povratka starih asova, koji još nisu matori a odigrali su i zaradili dovoljno u inostranstvu, kao što su Gvozdenović , Drulić , pa i Đorđić koji je bliži Zvezdi nego nekom skandinavskom klubu !

red star

pre 16 godina

@pera genije

Ti nisi genije vec evgenije.Mozda bi tebe trebalo staviti u vrh saveza.Mozes zamisliti kakav bi to savez i organizacija bila.Siris demagogiju da su fudbaleri placeni 20-30 pta vise nego doktori. Pa covece ne moze svako da se bavi fudbalom, kosarkom, tenisom, itd.To sto kazes da neki bosonogi afrikanci igraju kod nas fudbal, pa ti isti afrikanci su vodeci igraci u velikim evropskim klubovima.Drugo kazes da takvih kod nas u Srbiji ima koliko hoces.Pa nece biti.Ne moze se na fakultet bez osnovne skole.To sto deca uce fudbal od kojejkakvih nadri trenera nije ni f od fudbala.U Srbiji mozda postoje 2-3 kluba gde se dobro radi za nase uslove.Ti zastupas stav M.djorica da je dovodjenje stranaca u nas fudbal propast. Pa dok nismo dovodili strance i ekipe igrale samo sa nasim igracima (mislim samo na Srbiju ne bivsu Jugoslaviju) nista nije moglo da se uradi na medjunarodnoj sceni.Veliki klubovi zive od medjunarodnih utakmica a ne od nasih gde je karta 200 dinara i gledalaca 2000 a pola udje dzabe.Prema tome 2-4-3 miliona evra zza igraca sa nasih prostora je velika lova, a oni ako su pametni posle mogu i u veliki klub (Vidic,Zigic,Jankovic itd)

Ronin Betch

pre 16 godina

Jednu Stvar nikako da ukapiram. Koliko je igraca Zvezda uspela da proda i to za solidne pare (za neke su bili i komentari tipa neka ide makar i da mi platimo) koji nevrede ni pola koliko vrede u igrama inostrana pojacanja koja su dovela u ovom i proslom prelaznom roku, mislim na Gaja, Kastilja vrlo verovatno Lukas i Molina koji izgleda nisu nikako promasaji. Dal su oni toliko glupi ili smo mi tolik pametni da kupujemo dobre igrace za sitne pare a krseve izvozimo za Solidnu kintu (3 Miliona malolije za Milovanovica). Koliko se secam Lukas i Molina zajedno nisu placeni toliko a mislim da u igri vrede duplo.

Danijel

pre 16 godina

Kupite Lee Trundla iz Bristol Citija, decko ima 30 godina ali odlicno igra!
Kupili su ga iz Swonsija za milion funti....
Ujedno bio je i najbolji strelac Lige ONE prosle godine!!!!!

nikola

pre 16 godina

najbolji zvezdin talenat u zadnjih 5-10 god.Pisete gluposti kad je zvezda izbacila iz podmlatka boljeg igraca.Bravo Deki puno srece!!!!!!

milos

pre 16 godina

Mislio sam da to drvo nikada necemo prodati. U stvari jos nije prodat. Milionce je puna kapa za njega, sa njim u paketu i Raskovic, Andjelkovic, Pantic...

Неша србин

pre 16 godina

То је одлична вест и за Дејана и за Звезду! 3 милиончића Е није за бацање!

Blagoje

pre 16 godina

Decko nije ni svestan koje fizicke predispozicije ima, o tehnici da ne pricam ali nema srce, da je bar malo kao Bosko Jankovic imali bi novog Dejana Savicevica ovako nista! Onaj koji je reko da je najgori zvezdin kapiten u istoriji nije pogresio!

Zbunjen

pre 16 godina

Ljudi sto se palite na tih 3 miliona?
To je cena koju Zvezda trazi celog prelaznog roka i naravno nikom nije palo na pamet da toliko plati, pa je Milovanovic ostao u CZ. Sada kad se pokazalo da je visak, levo smetalo, prodace ga po mnogo, mnogo nizoj ceni. Jednostavno ljudi tvrde pazar, ali kasnoooo... Prvenstvo je vec pocelo, a kod vas igraci nisu sigurni da li ce ostati u klubu ili ne. To ce se svakako odraziti na, ionako losu, igru, narocito ako ne prodjete kvalifikacije za LS. Verovatno Pixi preuzima recept KK "Sledeca sezona".

Dinamo Kijev

pre 16 godina

Mislim da je doslo do nesporazuma!!! Pixi ce nama da plati za ovog kapitena!! Pa mora i on da jede nesto, a nemamo mi para za bacanje!!!

sloba

pre 16 godina

@Makedonac Tga za jug

Ja opet ponavljan a pogledaj i sajt UEFE da igraci koji su licencirani za kvalifikacije LS a njihovi klubovi ispadnu, imaju pravo do 30 avgusta da promene klub i da ih novi klub registruje za novo takmicenj. Ronaldo kada je presao u Milan nije mogao da igra igra za Milan u LS jer je presao posle prvog septembra a i bio je licenciran za Real

Danijel

pre 16 godina

Prodajte Koromana, sta prodajete Milovanovica......
A od tih para kupite Mokoenu iz Svazilenda, a i nekoliko momaka iz Eritreje bi predstavljalo pravo pojacanje!

vlade-ch

pre 16 godina

super.neka ide i vreme je da ode,po meni on je tek prosecan igrac i neznam kako je dobio traku valjda na osnovu staza u zvezdi.igracemo bez njega brze i bolje.

Skomi

pre 16 godina

Na sta ovo lici?
Prodajemo nase igrace svake sekunde, toliko mlade da ih se ljudi nece ni secati da su igrali u Zvezdi (ili Partizanu, sve jedno)...Tek sto su stasali da igraju ozbiljan seniorski fudbal (neke i pre toga)..
A kupujemo navodna pojacanja kojima urucuju otkaze i u Abu Dabiju, igrace koji vise nisu ni za te lige za razonodu...ili debele Brazilce ili tamo neki skart...sve sami skart...
A jadni novinari, pisu li pisu...sramota...
KAko covek vise da navija???

Maticni

pre 16 godina

Nije mi jasno kako ljudi toliko brzo zaboravljaju dobre igre ovog decka u Zvezdi i mladoj (mladim) reprezentacijama. To sto vise nema motiva da igra ovde i hoce da zaradi novce napolju je sasvim ocekivano za stanje u nasem fudbalu. Greska je sto nije prodat na pocetku sezone, jer je njegova pozicija dobro pokrivena, a ne da se dopusti da mu zvizde jer nece da mu neko od kostolomaca iz Cuke ili Smedereva pokida ligamente. Nije da ga branim jer je stvarno lose igrao, ali se treba setiti samo prvenstva za mlade od pre dva meseca i videti da je bio odlican u paru sa Smiljanicem kao zadnji vezni. A ovi "strucnjaci" koji sve gledaju kroz FootballManager naocare su tek posebna prica. Nije vam ovo sah pa da su programeri napravili boljeg robota od Kasparova, ovo je fudbal, najlepsa i najpopularnija igra na svetu.

Vuk

pre 16 godina

Nadam se da mu ovo nece propasti kao Napoli, nek ide i nek se ne vraca, jer je doziveo da mu delije kao kapitenu zvizde!!! Nek povede i onu plavokosu, bolje je i bez njega, a ti piksi kupuj desnog beka!!

bobax

pre 16 godina

Ej ljudi moji,tesko cemo mi do lige sampiona...Dok mi sedimo ovde i raspravljamo ko i kako treba da igra,nasi fudbaleri "treniraju" po splavovima i diskotekama...Tutoric i Koroman preksinoc,na dan pred utkmicu sa Smederevom, u "la sans" u Novom Sadu...Neki na splavovima a i ostali verovatno negde na "treningu"...Jeste koroman resio susret juce ali da je otisao na spavanje u 00:00 verovatno bi igrao jos bolje...Takvi neprofesionalni odnosi prema klubu su rezultat nasih neuspeha...To je cinjenica...Na terenu se vidi koliko trcimo a o brzini i da ne govorimo...jer da smo fizicki spremni ne bismo dobili 7 zutih kartona u skotskoj...Vecina zbog prekrsaja sa ledja i slicno...Naravno i zbog glupih prigovora...Nadam se da se u sledecih 10 dana promeni nesto, pa valjda su i oni svesni koji je ulog u pitanju i da konacno dojemo do te LS.....Moramo da menjamo radne navike pa bar da na fizickom planu budemo kao ekipe iz zapadne evrope pa tako da mozemo necemu io da se nadamo u LS...delija

johnny

pre 16 godina

jos jedan igrac koji je dao Zvezdi vise nego ona njemu a vi ga sada pljujete...
Srecno ti bilo u Kijevu mada je konkurencija zestoka,ne znam dal ces se naigrati. U svakom slucaku srecno!

sinovi jove stevica

pre 16 godina

Svi vi koji hvalite milovanovica - ne znate nista o fudbalu! Pa nije potrebno samo da je neko zvezdino dete, pa da automatski bude u prvom timu! Taj decko veze nema, a nekad je bio talenat, uzgred i po njemu se vidi da mu je zvezda doqurcila, a povrh svega jos je i kapiten?!? Sto ga se pre resimo to bolje!!!

Markooo

pre 16 godina

Neka ide,nece Zvezdi biti lose,a za 3 miliona moze svasta da se kupi! Drugo,prave DELIJE mu jnce nisu zvizdale,to su radili poznavaoci fudbala sa zapada i istoka,sa severa se nije cuo nijedan zvizduk! Dodjite malo na utakmicu,pa cete videti ko zvizdi na svaki los potez i ko celu utakmicu PEVA!!! TISINA!!!!!!!!!!

Sveti Nikola Zigic

pre 16 godina

Sram vas bre bilo!!! Sramota je bre pljuvati decka, koji je zvezdi doneo 3 DUPLE KRUNE! Deksa je odlican vezni igrac, bio standardan clan svih mladih selekcija...a bice i A tima. Trenutno nije u formi, sto se vidi, a to nije razlog da se blati. On je zasluzio da ode i mnogo ranije! Jedan je DEKSA KAPITEN!!! Srecno majstore!

Zvezdas91

pre 16 godina

Zao mi9 je sto moram o Zvedinom detetu ovako da napisem, ali nema Milovanovic mesta pored Lukasa, Kastilja i ostalih.

SRECNO U KIJEVU

Srdjan

pre 16 godina

Piksi, raspitaj se da li nekom klubu u Evropi trebaju cistacice, rasprodaj ove nase pa kupi neke iz Juzne Amerike, jeftinije su, a i pasce marza ;)

GROBAR

pre 16 godina

Gluposti!!! Kako moze da ga kupi kad ne bi imao pavo da igra u evropi jer je vec igrao za zvazdu ? Od toga nema nista verujete mi moze da ode samo u nekom klubu koji ne igra u evropi videcete.

hagen

pre 16 godina

Eeeeee kad bi to bilo istina!!! Daj boze da je to tacno... zamislite ljudi 3 milke za ovog debi.a! Naj najgori kapiten u istoriji CZ!!!
Pixi daj ga dzaba ako ovi ne daju pare, samo nek ide vise...

Ivica

pre 16 godina

Srecno. Mozda je imao mali pad forme zadnjih utakmica ali on je dao puno zvezdi , od 18 - 19 godina je u prvom timu a njegove najbolje partije bile su dok je Zenga bio trener Zvezde.On nikad nije bio nezadovoljan nikad nije pravio problema , sve u svemu pravi zvezdas. Pozeljuem ti puno uspeha u inostrane kariere . P. S vrati se za nekoliko godina.

Nelson Muntz

pre 16 godina

Ма, која црна 3 милиона??? За те паре може да се купи врло добар играч, а не овај свилени колебљивац који се вуче по терену к'о корњача! Пример Ђокића најбоље доказује да су лоше куповине у фудбалу могуће, али 3 милиона је баш много. Звезди би се исплатило да га прода и за 3000 евра, јер својим (обавезним) присуством на терену само квари и успорава ионако лошу игру. Неуспех читавог тима је много већи проблем и губитак, него јефтина продаја неког фудбалера. Не спорим да је Деки велики Звездаш, али сто пута сам рекао да у фудбалу више нема емоција и да они који неиспуњавају захтеве који се пред њих постављају морају да лете напоље! Миловановић је тренутно први на листи таквих! Хвала му на свему, али и срећан пут из Звезде у којој му поодавно нема места.

Danijel

pre 16 godina

Kupite Lee Trundla iz Bristol Citija, decko ima 30 godina ali odlicno igra!
Kupili su ga iz Swonsija za milion funti....
Ujedno bio je i najbolji strelac Lige ONE prosle godine!!!!!

zeljko

pre 16 godina

Daj boze da se ostvari taj transfer i da konaco vidimo ledja najlosijem kapitenu u istoriji CZ!Jos samo da se oslobodimo Baste i videcemo ledja toj promasenoj generaciji 1984 koja je mnogo obecavala a nista nije uradila(Jankovic,Basta,Milovanovic,Mrdja,Perovic...

johnny

pre 16 godina

STA JE BRE IZDAJICE? vi ste mi neke delije ,do pre par meseci ste ga hvalili(setite se kijeva i reprezentacije) i kukali da ga ne prodaju a sad kad je van forme vi ga pljujete i proterujete ....braco srbi nek vam je na cast-srpska posla

Ali ozbiljno

pre 16 godina

Odlicno ide Milovanovic on je neprimetan, prodaj i Bastu i Andjelkovic dobro trce al neznaju sa loptom, naravno otarasi se starca Randjelovica i Pixi dovedi jos stranaca, nemaju tehniku al trce i imaju prijem lopte bolji nego bilo koji nas igrac!!!

marko

pre 16 godina

Pitali Dejana Milovanovica:
- Na kojoj poziciji igras?
- Igram kapitena... :)))

Zdravo, Deki, srecno ti bilo... Zvezdi ce sigurno biti lakse bez tebe...

nikola

pre 16 godina

najbolji zvezdin talenat u zadnjih 5-10 god.Pisete gluposti kad je zvezda izbacila iz podmlatka boljeg igraca.Bravo Deki puno srece!!!!!!

sloba

pre 16 godina

@Grobar

Kako nema pravio da igra u Evropi, vidis da nista ne zanas.Kvalifikacije se ne racunaju a prelazni rok u Evropi traje do 30 Avgusta da te cika Sloba nesto nauci. A ostalim kritizerima decko sada nije u formi , nije imao ni dan odmora, na evrpskom prvenstvu je bio jedan od boljih u nasoj ekipi.Malo se izduvao inace dobar igrac.Drugo ovi sto vecito kritikuju Piksija, Terzica, babarogica itd. pa sta ako Piksi ima Ferari, te pare je zaradio od dugogodisnje i uspesne karijere, nije ih ukrao, os tih para moze i jahtu da kupi.zar malo ljudi u ovoj Srbiji ima jahte a ne zna im se poreklo novca i sigurno ne uzima pareod transfera.Ovo uglavnom pisu grobari i tkzv navijaci Zvezde kojima vecito nesto smeta. Idi Deki i sretan ti put.Igraces u velikom timu

DM72

pre 16 godina

Pokazace on protiv Glazgova kakva je igracina. Svi kriticari ucutace kad Dejan donese Zvezdi prolaz u ligu sampiona. Dejane veruj u sebe i u boga, a sve ostalo ce doci...

Blagoje

pre 16 godina

Decko nije ni svestan koje fizicke predispozicije ima, o tehnici da ne pricam ali nema srce, da je bar malo kao Bosko Jankovic imali bi novog Dejana Savicevica ovako nista! Onaj koji je reko da je najgori zvezdin kapiten u istoriji nije pogresio!

kapiten

pre 16 godina

Tako je i treba da ide...odkada je cuo da ce preci u inostranstvo vise se ne vidi na terenu...kada gledam utakmicu zaboravim da je on u postavi...bar da dobijemo pare od njega ako nista drugo!!!!

bgd

pre 16 godina

mozda je i vreme da ode jer njegove ovogodisnje igre su daleko od kapitenskih i bolje je da ga se secamo kao nekog ko je osvojio 3 duple krune nego da bude oteran kao pjanovic.

sagna

pre 16 godina

Ljudi, ovakva rekonstrukcija tima je solidna. Odlazak Milovanovica je dobra stvar za Zvezdu ukoliko su finansijski detalji ugovora povoljni. Ukoliko je tacno da se radi o sumi oko 3 mil. mislim da nema dileme. RED STAR - G.RANGERS 2:0

Neocekivana sansa!

pre 16 godina

Ako je istina ovo za 3 miliona, onda je ovo "win-win" situacija! Em ce da se resimo manekena, em ce da uzmemo 3 milionceta da se dovede jos koji igrac!
PIXI, MOLIM TE, NE OKLEVAJ!!!

kole

pre 16 godina

ovo ce biti zvezdino najvece pojacanje u sezoni koja je pred nama...prodajte ga pa makar i na kilo samo neka "kapiten" vidi izlazna vrata Marakane...

Mare

pre 16 godina

Ha,ha...pa ako je ovo tacno bice to prvo veliko pojacanje za zvezdu ove sezone.Velika i jaka liga,za isto takvog igraca.Ako ode pre mocnih rendzera mozda i udjemo u ligu sampiona.

odlazi

pre 16 godina

Prvi pravi potez piksija, trebali su odavno vec da ga poklone.
Nikada mi nije bilo jasno zasto jedan tako prosecan fudbaler privalci toliku paznju, takvih kao on imam za izvoz u kamionima.

Roy Keane

pre 16 godina

Ma, neka im ga damo i na 60 mesecnih rata, samo ako hoce da ga uzmu!
Kad on ode, izgledace mi kao da Zvezda ima igraca vise na terenu.
P.S.
Ako su Ukrajinci zainteresovani, treba im dati i zlatokosu, i to za dz.

Milan

pre 16 godina

Nikad mi se nije dopadao kao igrac i mislim da je dobro za CZ da uzne lovu, jer nece biti oslabljeni njegovim odlaskom. Otvorice se usput mesto za Milijasa, Burzanovica, Molinu...

Delija Svilajnac

pre 16 godina

Ma nek ide on je u Zvezdi do sada osvojio 3 duple krune i ocigledno je da se decko zasitio nase lige,a 3 miliona evra je dobra cifra za obestecenje.

@Pixy

pre 16 godina

"Zvezda traži 3 miliona evra za Milovanovića?!?!?!" Pa nije ni čudo što ne možemo da ga prodamo. Pixy, ako nude više od 300.000 uzi lovu i beži. I to sve udarajući se nogama u *ulju.

poplaws

pre 16 godina

ma nije zasluzio ovoliku pljuvachinu jeste dechko van forme(totalno)ali setite se i lepih momenata gol u Veroni i josh mnogo slobodnih udaraca realno neshto je i on dao ZVEZDI ali je ochito doshlo do prezasicenja.Idi mali nek ti je sa srecom!!!ali 3 milke su premija za ovakvog igraca(trenutno gledano)!!!ipak hvala i srecno ali idi shto pre!?!?!?

k3NgUr Bg

pre 16 godina

Neka ide. Na toj poziciji moze bolje da odigra od njega Nikola Trajkovic koji vec 2 sezone greje klupu zbog Milovanovica. 3 miliona je sasvim dobra cifra za njega.

aleksandar

pre 16 godina

Idi sto pre onako nista ne igras samo usporavas igru.Djurovski je pogresio sto te je drzao u timu,bolje bi bilo da si ulazio sa klupe vise bi golova davao
I Pixy sad si nasao da dovodis pojacanja,ti su trebao pre mesec dana.

Zbunjen

pre 16 godina

Ljudi sto se palite na tih 3 miliona?
To je cena koju Zvezda trazi celog prelaznog roka i naravno nikom nije palo na pamet da toliko plati, pa je Milovanovic ostao u CZ. Sada kad se pokazalo da je visak, levo smetalo, prodace ga po mnogo, mnogo nizoj ceni. Jednostavno ljudi tvrde pazar, ali kasnoooo... Prvenstvo je vec pocelo, a kod vas igraci nisu sigurni da li ce ostati u klubu ili ne. To ce se svakako odraziti na, ionako losu, igru, narocito ako ne prodjete kvalifikacije za LS. Verovatno Pixi preuzima recept KK "Sledeca sezona".

kosta

pre 16 godina

Pa vi bre, komentatori, nemate pojma o biznisu! Umesto da ga hvalite na sva usta, govorite koliko je on dobar igrač, značajan za klub, perspektivan i slično, a vi udarili na iskrenost...
I neki će Ukrajinac samo da dođe na sajt B92, pročita vaše komentare i sve će mu biti jasno... Znači ništa od tri miliona. Samo kvarite Piksetu pos'o, sram vas bilo...

Mirko015

pre 16 godina

Znaci Kijev, znaci fudbal, znaci Ukraina, znaci bice mi tamo bolje, znaci hvala Zvezdi, znaci....znaci...nepismen sam...Pozzz

bojan

pre 16 godina

Neko ovde spominje dobre igre ovog decka u Zvezdi i u mladjim rep. selekcijama... To je ono, sto bi se reklo: "I corava kokoska kljucne po neko zrno"... Putuj, Dejane, Zvezda duuugo nije imala goreg kapitena...

Milan Delija

pre 16 godina

Dace bog pa ce Djoka Bomba da ode.. Ali verovatno je on jos jedan od onih Dzajinih munja i ima 50%-50% ugovor sa Zvezdom odnosno menagerom. Verovatno zato se i cekalo ovolko na ponudu koja ce barem nesto doneti Zvezdi. Uostalom svedok tome je i cinjenica i da smo mnogo bolje igrace od njega prodavali za manje pare.

Bilo kako bilo putuj kapiten i gledaj preko ramena...

*bane*

pre 16 godina

*Ružno je je što pljujete dečka , zato što više nema motiva da igra u Zvezdi !! Nije lako igrati sa raznim Javorima , Banatima, a u Evropu ne proviriti ! Siguran sam da u njemu ima štofa i da će u nekoj dobroj ligi napredovati , ali Basta bi mogao da ostane u Zvezdi ako uspemo da zaigramo u LŠ !! Voleo bi više da igra Trajković i Perović (kad se oporavi) jer to su momci koji nisu imali nikog da ih progura a ipak vrede ! Sa Jestrovićem i golmanom koji može biti Žilić ili Avramov ili , ili. . . nebitno a nemam ništa protiv povratka starih asova, koji još nisu matori a odigrali su i zaradili dovoljno u inostranstvu, kao što su Gvozdenović , Drulić , pa i Đorđić koji je bliži Zvezdi nego nekom skandinavskom klubu !

pera_genije

pre 16 godina

Koliko mi samo Milovanovica imamo u nasoj ligi, pa to je za Riplija !
Ne valja nam cela liga i uopste kompletna fudbalska organizacija!
Pa covece to su pretplacene vucibatine, koje se razvlace po terenu , a placeni mesecno su kao 10-20 najboljih doktora u Srbiji ...razumem ja da je sport postao biznis i da se za klasu placa, ali bato ovo sto mi gledamo nije ni "k" od klase !
Treba jednom napraviti rez, promeniti kompletan savez i rukovodstva svih klubova u Srbiji, a kompletan Fudbalski kadar otpustiti i odigrati jednu sezonu sa juniorskim ekipama...tako ce bar ljubitelji fudbala da gledaju decu koja ce da trce i da se bore i da pokazu bar delic onoga sto ovu igru cini magicnom ( pod uslovom da se ne mesaju raznorazni mesetari i tatice koje guraju svoje pulene).... u suprotnom nam pre ili kasnije sledi sudbina Madjara....do kada bre da gledamo ove nase pretplacene "zvezde i zvezdice" koje nemaju srca , volje ni zelje da pokazu bar delic onoga sto su ih godinama ucili u fudbalskim skolama...pa zar smo tako nisko spali da nam Zvezdu i Partizan pa cak i nizerazredne klubove predstavljaju kojekakvi bosonogi Latino Ameri i Afrikanci koji u srecna vremena nebi imali mestu u derbijima tipa "Mrcajevci - Veliki Brabonjak ili ti Zitiste - Donja Omasnica"... Eeee Fudbale ko te sve igra !?

PROMENE IZ KORENA ! ! !

red star

pre 16 godina

@pera genije

Ti nisi genije vec evgenije.Mozda bi tebe trebalo staviti u vrh saveza.Mozes zamisliti kakav bi to savez i organizacija bila.Siris demagogiju da su fudbaleri placeni 20-30 pta vise nego doktori. Pa covece ne moze svako da se bavi fudbalom, kosarkom, tenisom, itd.To sto kazes da neki bosonogi afrikanci igraju kod nas fudbal, pa ti isti afrikanci su vodeci igraci u velikim evropskim klubovima.Drugo kazes da takvih kod nas u Srbiji ima koliko hoces.Pa nece biti.Ne moze se na fakultet bez osnovne skole.To sto deca uce fudbal od kojejkakvih nadri trenera nije ni f od fudbala.U Srbiji mozda postoje 2-3 kluba gde se dobro radi za nase uslove.Ti zastupas stav M.djorica da je dovodjenje stranaca u nas fudbal propast. Pa dok nismo dovodili strance i ekipe igrale samo sa nasim igracima (mislim samo na Srbiju ne bivsu Jugoslaviju) nista nije moglo da se uradi na medjunarodnoj sceni.Veliki klubovi zive od medjunarodnih utakmica a ne od nasih gde je karta 200 dinara i gledalaca 2000 a pola udje dzabe.Prema tome 2-4-3 miliona evra zza igraca sa nasih prostora je velika lova, a oni ako su pametni posle mogu i u veliki klub (Vidic,Zigic,Jankovic itd)

Ronin Betch

pre 16 godina

Jednu Stvar nikako da ukapiram. Koliko je igraca Zvezda uspela da proda i to za solidne pare (za neke su bili i komentari tipa neka ide makar i da mi platimo) koji nevrede ni pola koliko vrede u igrama inostrana pojacanja koja su dovela u ovom i proslom prelaznom roku, mislim na Gaja, Kastilja vrlo verovatno Lukas i Molina koji izgleda nisu nikako promasaji. Dal su oni toliko glupi ili smo mi tolik pametni da kupujemo dobre igrace za sitne pare a krseve izvozimo za Solidnu kintu (3 Miliona malolije za Milovanovica). Koliko se secam Lukas i Molina zajedno nisu placeni toliko a mislim da u igri vrede duplo.

Makedonec&T*ga za jug

pre 16 godina

br.79 Cika Slobo,a sto Daniel Alves nije igrao za Sevilju protiv AEK-a?Naravno,nada se transferu u Celzi da bi mogao da igra LS za Celzi(ili Van Der Vart iz Hamburgera).Grobar nije napisao glupost.A prelazni rok je 30 avgust da bi mogli da REGISTRUJU igrace za nove klubove i naravno da ih prijave za utakmice u Evropi(ali samo oni igraci koji nisu igrali u kupovima koje organizira UEFA u sezoni 2007-2008).

Dinamo Kijev

pre 16 godina

Mislim da je doslo do nesporazuma!!! Pixi ce nama da plati za ovog kapitena!! Pa mora i on da jede nesto, a nemamo mi para za bacanje!!!

milos

pre 16 godina

Mislio sam da to drvo nikada necemo prodati. U stvari jos nije prodat. Milionce je puna kapa za njega, sa njim u paketu i Raskovic, Andjelkovic, Pantic...

Неша србин

pre 16 godina

То је одлична вест и за Дејана и за Звезду! 3 милиончића Е није за бацање!

sloba

pre 16 godina

@Makedonac Tga za jug

Ja opet ponavljan a pogledaj i sajt UEFE da igraci koji su licencirani za kvalifikacije LS a njihovi klubovi ispadnu, imaju pravo do 30 avgusta da promene klub i da ih novi klub registruje za novo takmicenj. Ronaldo kada je presao u Milan nije mogao da igra igra za Milan u LS jer je presao posle prvog septembra a i bio je licenciran za Real

pera_genije

pre 16 godina

@red star

Veoma postoavani gospodine pod ovim pseudonimom , ocigledno je da ti moj komentar izvlacis iz konteksta, a zasto to radis nemam pojma!
Kao prvo napisao sam da su placeni 10-20 puta a ne 20-30 puta vise od doktora, druga stvar naveo sam i to da razumem da se za klasu placa, ali ovo sto mi gledamo nije ni "k" od klase - doslovce tako!
Sto se tice bosonogih Afrikanaca i njihove uloge u vodecim evroskim klubovima...reci cu ti samo: nas takvi nekako uvek obidju i dobijemo uglavnom skart...pa covece ti bi da poredis Drogbu, Eto-a i ostale ale sa Dijarom Gajem ...
Reci cu ti za tvoju informaciju da sam i ja Zvezdas, ali realni i ne mogu da pricam i pisem ono sto nije samo zato sto volim Zvezdu ...ako si pratio malo igre nase nam drage Zvezdice ove, pa cak i prosle sezone mogao si da zapazis ( pod uslovom da objektivno gledas na stvari) da oni uopste nemaju sistem u igri i da je to samo mucenje one jadne lopte... e sad ja nebi rekao da je to uvek do trenerovog sistema igre, pre da je stvar u neznanju.
Slazem se sa tobom da je generacija sa Vidicem i kasnije Zigic, Jankovic, Kovacevic...solidna, ali se isto tako bojim i poslednja koja je u nasem fudbalu stasala ... pitam se samo ko ce nam igrati za Repku za koju godinu ?
Covece budi realan i pogledaj istini u oci, ovo sto se nama prezentira na nasim poljanama je mucenje one jadne lopte i zivaca nas koji ih kao posmatramo !
Nemam ja nista protiv Milovanovica, ali moras priznati da deck , pod uslovom da nije sin Djoke Bombe( koji uzgred takodje nije bio neki veliki majstor), nebi nikad mogao da dodje do dresa prvotimca i kapitena nase nam drage Zvezdice!
Ja sam malo stariji fudbalski ljubitelj fudbala i reci cu sa duznim postovanjem , da mi vise stofa za igrace tipa Piksija - Stojkovica , Mijatovica, Savicevica... ranije Sestica,Petrovica, Savica,Susica...NEMAMO i sa ovakvim radom i odnosom prema grbu koji ovi klinci nose na grudima, necemo jos dugo imati !
Pa covece reci ti meni ko je sad u nasemo fudbalu uopste sposoban da povede akciju, da odigra fintu, petu, posalje rivala po burek, ustopa loptu posle centarsuta i fintom ih izbaci iz igre...jednostavno uradi ono zbog cega mi dolazimo na stadion ???
Ja cu da ti odgovorim, NIKO, na zalost ... to se bato radja i radom u mladjim kategorijama izbrusi ... a posto kod nas rad u mladjim kategorijam prakticki i ne postoji , rekoh treba napraviti rez i sve promeniti...inace smo na dobrom putu za samo dno evropskog fudbala!

Zivi bili pa videli!

Srdacan pozdrav !

Pera Detlic

pre 16 godina

Da je Milovanovic tako kvalitetan fudbaler, otisao bi on iz Zvezde pre Zigica, Kovacevica i Jankovica, pa cak i zaboravljenog Bisevca, ali je cinjenica da su ponude najverovatnije bile mrsave (citaj 'realne') pa se Zvezda, ili sam kapiten neckao. A izjave da decko nema vise motiva da igra u Srbiji, tj. za Zvezdu su u suprotnosti sa tvrdnjama kako je on Zvezdino dete i slicno...pa bas zbog cinjenice da je ponikao u Zvezdi i nekim cudom poneo kapitensku traku bi trebao do zadnjeg dana koji provodi u Zvezdi da daje maksimum i svojim htenjem i borbenoscu da daje primer ostalim igracima, a ne da jedan Lukas koji je dosao pre mesec dana u Zvezdu pokazuje 10 puta vise nego on. Umor ne moze da opravda ono nezainteresovano 'trckaranje' po terenu koje sam ja video protiv Smedereva u subotu. U krajnjoj liniji on nije ni igrao u Glazgovu i mogao je barem toliko da se odmori...ma suvisno je vise pisati, kao da je on jedini reprezentativac u Evropi koji je, jadan, imao samo par dana odmora. Realnost je takva, bajke i zelje su nesto drugo. Putuj Dejane, steta sto nisi ranije otisao da te zapamtim u boljem svetlu...