Sreda, 08.08.2007.

20:28

Stojković: "Pobedili smo sami sebe"

Izvor: B92

Stojkoviæ: "Pobedili smo sami sebe" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

229 Komentari

Sortiraj po:

Pasi poljana

pre 16 godina

Pa to da ce Pixi da unisti zvezdu je znao svaki normalan covek!!! A vi ste se nalozili "evropska zvezda"! Shta sam video protiv FK livade, protiv Rangersa necu ni da gledam!!! BRUKA

goran

pre 16 godina

U ovom slucaju,uigranost jedne ekipe ovisi od mogucnosti trenera da stvori atmosferu,na prvom mjestu,ne dozvoli jaz izmedju pridoslica i starih igraca,te da u kratkom vremenskom roku sve to uklopi u cjelinu.Naravno da Bosko u svemu tome ima jako malo iskustva,i ne treba mu zamjerati.U svakom slucaju ocigledno je da ce se morati sacuvati 95%ove ekipe za iducu sezonu,sto nije ni malo lako,pa onda ocekivati sa nekom realnoscu,prolaz medju azdaje.Nije zahvalno kritikovati bilo koga u ovom momentu,jer su svi oni,od Piksija do Barkosa,na sceni zbog novca.Pa logicna je velika zelja svih da se unovce odlaskom u LS.Stim u vezi,poruka navijacima i pristalicama crveno-bele boje;ostanite smireni,realni i cuvajte zdravlje.

Gaja PN

pre 16 godina

PIXI PIXI sta si bre doveo ovog BARKOSA...?! Ako ti se svidja TI GA VODI KUCI!!! Ovi se nece uigraju do pocetka SLEDECE SEZONE!!!!!!

Marko NS

pre 16 godina

Jel dolazi neki napadac u Zvezdu ili ne? Istice rok, a nigde nikakve najave...Rendzers doveo Kozina iz Lansa, razbijac nigga...smorio sam s ovim pitanjem, i na drugoj Zvezdinoj temi :)

Delija_Gradiska

pre 16 godina

Ono sto je najzalosnije ova jalova ekipa ce i uci u LS, ali sta ce nam sada tamo.Pixi pogledaj Dinamo za tri igraca 50 miliona evra,a mi za sve ove nase jos da doplatis 47 miliona ne bi bilo bruka.Treba nama jedan kao pokojni Arkan pa da ih samara svako poluvrijeme e onda bi mozda nesto i bilo ovako... Ali neka sta ovi grobari oce pa jel jos iko vidio ekipu koja da 11 golova pa ispadne hehe,pa toga nema ni kod Diznija.Pozdrav za sve Delije

cekicar

pre 16 godina

@ marc
Poslednji penal koji je Partizanu sviran protiv komsinice bio je ne tako "davne" '95 u prolece, a svirao ga je Zoran Petrovic, posle igranja rukom nekog zvezdinog igraca(skinuo loptu sa glave Savi Milosevicu).

Goxi

pre 16 godina

Ocigledno da nasem fudbalu nema napred.Prodaju se mladji iole kvalitetniji igraci a dovode neka pojacanja u vidu ispusenih mustikli...Riba od glave smrdi,trener nista promeniti nece.Sve je do uprave,svaka se ponasa na isti nacin.Napuniti dzepove izbeci blamazu u Evropi i tavoriti u nasem prvenstvu i hvaliti se pobedama nad ekipama u meridijan super ligi,molim te kojoj super i koja prva liga pa to je nekadasnja zona.Znaci Stojkovic i Zecevic pod hitno iz klubova i klubove privatizovati,pogledajte i Bugare i Rumune gde su u odnosu na nas... Znaci stvar je do uprava klubova koje treba raskrinkati a ne do trenera,sta ce on sa ovakvim jadnim i nepripremljenim igracima.Nek nam je Bog upomoc

goran

pre 16 godina

Edna molba :
Boško, ti želam da si poživiš ušte 100 godina i da ja treniraš vašata zveza. So tebe zvezda si ima najneubava igra vo našijot region!!!!
NAPRED PARTIZAN

Brojne titule i još po nešto

pre 16 godina

Narode,pa mi nemamo igru već godinu dana dok nas je i Bajević trenirao.Ovo je samo kulminacija problema.Mislio sam,kada je došao Bajević,da će nam donijeti evropski šmek ali ništa od toga.Sreća pa smo tada imali Žigu pa se moglo i bunariti.Ja za Boška nisam bio od početka:Čim je on već u prve dvije utakmice forsirao formaciju 3-5-2 meni je sve bilo jasno.NADAM SE DA ĆE SE NEŠTO PROMJENITI za ovih 5 dana,da će proraditi naš srpski ili južnoamerički inat ali nisam neki veliki optimista.Jeste nama lako da pametujemo za komijuterom ali svako vidi da nešto ne štima.Ne sumnjam ja da Boško želi da uvede Zvezdu u LŠ ali mi se čini da nema dovoljno znanja i šmeka za to.Sve se nadam da ću pogrješiti.Daj Bože.

Napred Zvezdo,samo napred Zvezdo...

johnny

pre 16 godina

tipican srpski mentalitet...."sta bre,kakva levadija..."....misle na jedne a igraju protiv drugih kao da su imali prednost 5:0 iz prve tekme.....pa daj boze da sam u pravu i da se zaigra kako zvezda treba i mora da igra.......samo ako su stranci prava pojacanja ...mada...

Veliki Zigic

pre 16 godina

Nema opravdanja! Uvek cu biti uz Zvezdu, ali odgovorni za onu bruku od juce moraju da preuzmu odgovornost! I igraci i trener, a Boga mi i predsednik!
Ocigledno je da su igraci jaci deo Crvene Zvezde, dok trener i predsednik spadaju u slabiji... Nadam se da ce biti dovoljno normalni i posteni i da ce podneti ostavke! Najaci deo Zvezde su njeni navijaci i ubedjen sam da ce "prva ekipa" sa severa znati sta i kada da preduzme, a ujedno to bi bila neka vrsta skole grobarima! Verujem u Ultras, jer oni su jedini koji mogu da "prodrmaju" nasu Zvezdu!!!

Sloba

pre 16 godina

Ma nije stvar u tome sto su izgubili.Bitno je da su prosli.Ali jel' sme jedan profesionalni klub sebi da dozvoli da na golu ima golmana koji prima onakav gol?Pa mene je u onom trenutku bilo sramota vise nego njega.Pa posle se protivnicki igraci osilili i opet sa pola terena precka.Koji je to klub pa da mogu onako da nas ponizavaju?I nije problem u tome sto su igraci van forme.Problem je u glavi.

putnik

pre 16 godina

Kakav predsednik takav klub, a naravno takva i igra. Zvezdaš sam od malena, sada imam 44 godine. Gledao sam mnoge zvezdine velike i male utakmice, ali mislim da ovakva igra nije bila apsolutno nikada. Nemam komentara za Piksijeve reči jer su uvreda za normalne ljude. Očigledno je da je rešenje potpuna privatizacija, jer ovo sada nema veze sa mozgom. Dovode se igrači koji nemaju elementarna znanja u fudbalu, što važi i za većinu naših fudbalera. O kakvom se uspehu nada Piksi i boljoj igri, sa kojim igračima? Da li se on seća da li je ovako nespreman mogao da čeka početak sezone kod svojih trenera? Malo sutra! Da li je neko čuo za Levadiju pre susreta sa Zvezdom? Moj predsedniče, sada smo na nivou klubova sa Malte, Linhenštajna i Farskih Ostrva, a da ne nabrajam koje su sve zemlje ispred nas. Sramota! Hitno je potrebna reakcija Delija. Zašto oni ćute? Ili su i vođe Delija kupljeni da ćute?

Profa Milan

pre 16 godina

"da si išta zapamtio od onoga što si video i doživeo kada su klub vodili CVELE i DŽAJA ". Dosta bre sa tim Džajom! Taj nas i jeste doveo dovde! Da nije bilo Cveleta nikad se mi ne bi radovali! Kakav je Džaja Ekspert videli smo kad je Cvele napustio klub!
Kad sam pre par meseci pisao ovde da je Boško nula pola Vas me kritikovalo!
E zbog toga:
VODI NAS BOŠKO KOMANDANTE!
(Žedne) PREKO VODE DO SLOBODE! (iz Užica)!!!
Za ovo ste najviše krivi vi koji ste pisali u stilu:
"šta će nama stranac imamo mi Boška - on je pobedio Partizan nekoliko puta"!
Onaj Partizan bi i ja sa klupe pobedio i to sa barem duplo većom razlikom! I da ponovim: taman i da uđemo u Ligu Šampiona ja tvrdim - Boško je nula od trenera!!
P.S. Pročitajte u današnjim Novostima koliko stranaca ima u svakom Engleskom premijerligašu i koliko je stranih trenera pa će vam valjda nešto i biti jasno!

Ares

pre 16 godina

e Delije sram vas bilo cim izgubimo utakmicu odmah se krivi Bosko i osudjuju igraci a kad se pobedjuje sve je ok. Pada Rendzers. Pozdrav delije

Alex nis

pre 16 godina

Ljudi nasa zvezda propade nacisto koliko volim ovaj klub toliko ga owaj djurovski blago receno UNISTAVAAAAA!!! pa djurovski nebi mogo da vodi ni fk jastrebac owde kod mene u komsiluk!!!Pixi nalazi drugog trenera owaj ce ispadne grdji od bajevica sto se cini nevetovatno da neko moze da bude gori od bajevica al ovaj je na dobrom putu da postane!!!Nek dovedu nekog trenera koj ce igra makar sa dva spica ako do tada budemo kupili nekog napadaca!

ccc...

pre 16 godina

piksi i stevanovic stvarno nista ne znaju o fudbalskom trzistu, i izgleda ne prate ga uopste.
Sta su para potrosili, na obicne fudbalske neznalice kao Barkos, Salas, Molina, Lukas.

Evo par vrhunskih igraca sprema ovih gore pomenutih, kojima su ugore istekli kod sadasnjih klubova
1. zadnji vezni - Alessio Tacchinardi(igrao u Juvenstus i Villareal, 100 puta bolji od Castilja, a covek trazi klub)

2. plejmejker- Milos Maric( covek je igrao u Ligu sampiona sa Olimpiakosom prosle sezone, a gde je Molina igrao)

3. Napadaci - Victor Agali(bivsi Igrac Schalkea 28 god.), Kovacevic i Paolo Wanchope(reprezentivac Kosta Rike, igrao u Engleskoj i Spaniji) -birajte sami, svi su Barkosa izmislili fudbal.

4.Levi Bek - Nikola Mijailovic( Wisla Krakow, a mozda je i dobar Bronowicki)

5.Stoper - Bruno Cirillo(igrao u Ligu Sampiona sa Grckim Aek-om, igrao u Italiju prije toga- Sad presao u Spanski Levante)

6.Levi vezni - Mile Stejovski( igrao u svajcarski BaZel i Francuski Lil, reprezentivac Australije) ili Sebastian Pardo( mladi Chileanac, iz Feyenoorda)

Evo dobar satav:
Golman- Randjelovic
Desni Bek - Risto Lakic
Levi Bek - Nikola Mijailovic(Bronowicki)
Stoper - Cirillo
Stoper - Guye(ili Gavrancic na pozajmicu)
Zadnji Vezni - Tacchinardi
Desni Vezni - Koroman
Levi Vezni - Pardo/sterjovski
Plejmejker- Maric
Poluspic - Burzanovic
Spic - Agali/KOvacevic/Wanchope

A Djurovski je 100 % lud, izbaci covek Barkosa i Burzanovica, oba napadaca, i ubaci Dva veezna igraca, stvarno mu treba dat da cuva ovce a igracima dat 3 mjeseca bez plate

zdravko colic

pre 16 godina

@marc
"bosanski fudbal ipak, slozicemo se, mnogo ispred estonskog"

Kakav fudbalski analfabeta, sto bi rekao moj prijatelj. Pa da li ti znas da u Bosni ko igra X kod kuce, odmah ulazi u zonu za ispadanje?
Na kraju prosle sezone je razlika na tabeli izmedju 4 i 15 tima (koji je ispao) bila 6 bodova.
Zaista kvalitetno, kao kod Emira Kusturice!

Shone

pre 16 godina

Tim mora biti izmenjen vec za vikend protiv Cukarickog a kamoli u Glazgovu!!!Razbice nas ko zvecku ako ne odigraju bar 50% bolje,mada nisam siguran da je to trenutno moguce!Zvezda ni prosle sezone nije blistala,Evropa ne prasta losu pripremljenost,formu a tek kvalitet tima...Pitanje je koliko smo zaista kvalitetni,koliko su pridosli stranci prava pojacanja-za sada sve to lici na ujdurmu sa ljudima kojima je Zvezda voljeni klub!!!
Uvek je bilo i bice zlih jezika sa druge strane brda,na njih ne treba obracati paznju,ali je istina ono sto treba da nas zaboli-Zvezda nema igru a i igraci nisu na nivou dresa koji nose,kad su zamalo ispali od polu-amatera sta reci...Neko rece u komentaru da su Estonci bolji od Zrinjskog-e sa time se ne mogu sloziti,da je sa 2 strane bila iole ozbiljnija ekipa dali bi nam 4 komada po prikazanoj igri nasih igraca...
Rekoh vec da nisam optimista ali se kao i svaki pravi navijac(onako navijacki) nadam da moze da se desi cudo protiv Rendzersa mada su definitivno kvalitetniji od nas i sada je evidentno da su apsolutni favoriti!!!
Tako je mozda i bolje,jedino sto ovaj poraz moze jos vise da veze noge igracima...Uz lose vodjenje sa klupe kakvo je bilo na ove dve utakmice i bez neophodnih promena u prvom sastavu - PUKOSMO U SKOTSKOJ!!!

borhes delija

pre 16 godina

Ljudi jer zna neko hoce li dovoditi napadaca? Posto ako hoce mora do ponoci da potpise,da bih igrao protiv Rendzersa.Ali izgleda da o toga nema nista...

Komocar

pre 16 godina

@ KOMENT. 1 !
Bok, Kale!
Ispricavam se kaj ovako upadam. Ak si onaj Kale Sumadinac,kaj je igral 1990.leta za Petu Armijsku oblast ( nogometna momcad ), budi fer pa mi ostavi email, rad sam uvjek koketirat sa tobom. Bil si majstor baluna i covijek za sva vrijemena i sve ljude!

denis

pre 16 godina

Svi vi kojima je Zvezda u srcu, lepo na Marakanu u subotu protiv Cukarickog, pa da Djurovskom iz sveg glasa kazemo sta mislimo. Do sada nijedan trener nije ostao imun na prozivke i zvizduke sa tribina. Nek podvije rep i nek pali u Makedoniju. Ko me podrzava neka preporuci ovaj komentar

Japanac

krol bl

pre 16 godina

Bravo Gigo majstore hahahahah

evo ja cu na beka,ako nista drugo imam 120 kila,neka me je*e ko me prodje na terenu.

hahaha bravo Gigo jos jednom

gogson

pre 16 godina

Koroman, Kastiljo, Gaj nek ostanu, sve ostalo, pocev od Boska pa do manekena u kopackama, go**ivom motkom rasterati!
Uf, al` sam nervozan!

tuzlak

pre 16 godina

Dragi piksi,ja neznam ko te prevari pa si nam doveo Indijance iz J.Amerike.
Dok si se ti vozas po Hrvatskom primorju i piuckao vino sa svoim strim frendicima, nama su uvaljivali "fudbalere" iz egzoticnih banana zemalja,pa se sada naj strasnije obrukasmo.
Akako i nebi kad na ljudi uvalju golove sa pola terena,pa sta da ocekujemo od rendzersa.
Bosko jadan nije kriv,stace kad ima posla sa apacima,i nasim i pravim.
Valjda je dosta price o neuigranost i cekanju forme,kad ce moje tempirad,da znam kada da upalim TV.
Verni Tuzlaci!!!

Milan Petrovic

pre 16 godina

Slažem se sa komentarima da se Zvezda obrukala juče. Od ponašanja, igre, samopouzdanja nije bilo ničega. Jedino dobro, je prolaz u sledeće kolo.
Bio sam veliki zagovornik da se dovede iskusan, po mogućstvu strani trener. Iako sam veliki poštovaoc Pixija, moram priznati da nije smeo podleći pritiscima da je Boško rešenje za Zvezdu. A bili su pritisci nevidjeni, da je bolje pare dati za fudbalere negoli za novog trenera. Sada je isuviše kasno za bilo kakve rezove dok se učestvuje u Evropi.
Verujem da ipak imamo šansi sa Škotima. Uz neophodne promene u timu. Burzanović i Molina moraju igrati da bi Zvezda imala kakvu takvu šansu. Bajalica, takođe. Tim za Škote bi trebao izgledati ovako: Randjelović, u odbrani Bronovicki, Gaj, Bajalica, Andjelković, na sredini Kastiljo, Lukaš, Molina, Burzanović, polušpic Koroman i napred ipak Barcos.
Topalovići leče svoje višedecenijske komplekse i neću ih komentarisati.
Za domaće prvenstvo ima vremena. Te znaju i Topalovići da to zavisi samo od Zvezde.
Ipak ćemo sa nestrpljenjem čekati utorak uveče i nadati se potpuno opravdano Zvezdinom uspehu.

Dragan BL

pre 16 godina

Ne mogu vjerovati ! ! !Oni misle u evropu! ?Daleko smo mi od evrope u svakom smislu te rjeci a u fudbalskom i predaleko.Mislio sam doci na utakmicu sa Rangersima,a zaista ne vidim svrhu dolaska i jos jednog u nizu razocarenja.Onaj Djurovski neznam koga glumi po pitanju toga da svaku utakmicu pocinje sa drugim igracima,mozda Beniteza ?A tek se ne mogu sjetiti i jednog profesionalnog fudbalskog kluba koji igra sa tri zadnja vezna,alo bre pa protiv koga ti igras jel protiv Barce pa da cekas kontru ili protiv tamo neke Levadije iz Estonije ?Jedino ko nam moze pomoci u ovom trenutku je dragi Bog i Ognjen Koroman(eventualno Kastiljo).Pomozi Boze,i sa verom u Boga.Pozz za svu bracu Srbe .

Ivan

pre 16 godina

Ljudi,sve mi je bilo jasno o kakvoj se Zvezdi radi kada mi je burazer koji radi kao konobar u jednom eksluzivnom beogradskom restoranu rekao da su u tom istom restoranu gosti pre otprilike mesec dana gosti bili nas "dragi" predsednik Piksi i Joca Amsterdam.Sigurno su samo skolski drugovi koji se nisu videli dugo jer ovaj drugi dugo bio u zatvoru.

Djordje KV

pre 16 godina

Ovo je sramota!!! Bosko covece, mislim da je vreme da razmislis o nekom drugim igracima! Andjelkovic - RUPA, onaj ga je prolazio kad god je hteo, Tutoric je toliko nesiguran i nezreo da je smesno, Basta totalno nezainteresovan, prebacite ga malo u Ub da igra da se ohladi, Milovanovic tanak, mislim da ne zasluzuje kapitensku traku! Razmisli malo sta ti radi Bajalica, taj Poljak i Milijas na klupi! Zasto ste doveli tog carobnjaka, madjionicara ili kako god? Jel on prosao neke lekarske preglede?? Ljudi razmislite malo, ako je ovako bilo protiv Levadije, ne smem ni da pomisljam kako ce biti protiv Rendzersa. Pozdrav svim Delijama!

pera

pre 16 godina

Kako ih nije sramota da uopste komentarisu utakmicu, najlosija zvezda jos od 2004! Djurovskog uopste ne treba ni nazivati trenerom!!! Milovanovic bez dileme najgori kapiten u istoriji zvezde, randjelovic je ceo zivot bio rezerva i sad je kao standardni golman?! Prognoziram petardu protiv rangersa!!!!

Aragorn

pre 16 godina

Siguran sam da je ovo sveopšte razočaranje rezultatom pre svega posledica atmosfere stvorene u našim medijima da će Zvezda lako i bez ikakvih problema pobediti Levadiju. Svi su očekivali da će biti lakih 5:0 za nas. Smešno, moramo shvatiti da više nismo u poziciji da potcenjujemo nikoga i da treba da se radujemo svakoj pobedi i svakom sledećem krugu takmičenja. Ako se za trenutak spustimo sa visina sa kojih (nadobudno) posmatramo sve protivnike koji nisu zvučna evropska imena, onda možemo videti šta je bilo loše a šta dobro u revanšu. Gomile gluposti koje su naši igrači napravili mene najviše plaše, jer u važnim utakmicama ne pobeđuje onaj tim koji igra bolje, već onaj koji pravi manje grešaka. Ostaviti igrača posle kornera potpuno samog na 5 metara od gola, promašiti 3 čiste šanse za presudan drugi gol u situacijama »jedan na jedan« sa golmanom (Kastiljo, Koroman, Lukaš) a posebno primiti gol sa pola terena su diletantske gluposti koje su nedopustive. Loše je i to što u odbrani nema rutine, što neki vezni igrači ne pipnu loptu po 20 minuta, što je špic usamljen i odsečen u napadu... Dobro je pre svega to što smo prošli i što i dalje imamo šanse za Ligu šampiona. Zato, podrška ekipi, malo poverenja neće škoditi, nismo velesila, ali nisu ni Škoti. A kritike, pljuvanja, smenjivanja i analize ostavite za kasnije. Ili za kafanu.

eldiablo

pre 16 godina

(Delije Svilajnac, 8. avgust 2007 21:03)

Lepo sam ti bio rekao da ne trabunjash mnogo ovde.A ti nastavio,a sad' si pocheo i da se nervirash...

Balansero

pre 16 godina

Posle prve utakmice ucinilo mi se da je los teren vise smetao Levadiji nego Zvezdi. Sad vidim da se nisam prevario.

Muslina od blata da pravite. A Dzaju od g****a.

Ivica

pre 16 godina

Sramota od Zvezde! Ali setimo se kraja prvenstva i komentara da se traži novi trener, pa 90% ljudi je komentarisalo da je Boško veliki zvezdaš i da treba da ostane, čak sam i ja počeo da razmišljam da možda treba da ga ostavimo!? Ali kako Zvedu može da vodi čovek koji ne ume ni da priča, polupismen!? Pa setimo se Pixija kad je došao u Zvezdu, pa bio je pravi nišlijski geak, a sada je on veličina, džet set Srbije! Pa kako može Zvezda da se vodi na relaciji Beograd-Pariz-Beograd!? Ili da se odluči da živi u Srbiji i on i njegova porodica ili nek napusti Zvezdu!!! Ovako samo nam maglu prodaje! Što je najtužnije, ovde su grobarski komentari o Zvezdi najtačniji! Kakva dupla kruna Meridijan lige, kad je liga prošle godine bila očaj! I što je najgore, onaj Rendžers je očajan koliko i Zvezda, tako da može da se desi izreka ,,i ćorava koka ubode po koje zrno!", pa da ovakva Zvezda i prodje u ligu šampiona! Dokle će u prvoj postavi igrati igrači da bi se samo prodali, tipa Milovanovića i Baste!? Pa zar Zvezda ne može da kupi boljeg golmana od onog strca Randjelovića, šta je sa tim Banovićem? Pa taj kukavni Randjelović je primio toliko blam golova da ne bi smeo da brani ni u beogradskoj zoni? Zar je moguće da se Zvezda brani od Levadije, pa ja to ne mogu da verujem? Izgubiti od Levadije, strašno, nedopustivo! Ne mogu više da komentarišem, jeza me od svega hvata, ovo je skandal od Zvezde, najveća sramota i najveće dno našeg fudbala!

conery

pre 16 godina

Gospodine predsednice, pocnite da vodite klub kako valja ili odlazite svi kompletno. Otvorite oci i pogledajte sramoti u oci. Moja preporuka ja da naterate sve igrace i strucni stab, kao i upravu da svi procitaju ove komentare, pa da vide sta narod misli o vama i o vasoj igri. Mozda vam tada dodje iz d... u glavu. Momka sa komentarom pod br. 144 podsetio bih na utakmicu Bezanija-Partizan 3-4. Prvo poluvreme 3-0 za Bezaniju. Svi znaju sta je bilo na poluvremenu, pa bih ga zamolio da gleda u svoj kokosinjac,a nas da ostavi na miru. Sa Zvezdom do groba.

Branx

pre 16 godina

*mimie*@, Potpuno se slazem sa tobom za Bajalicu ali bi te ispravio! Odigrao je on 2.3 utakmice za Zvezdu i pokazao je hladnokrvnosti, pametnu igru, i pokazao je da je odlican odbrambeni igrac sa mozgom sto je jako bitno! Ali u nasoj Zvezdi ima prioritenijih igraca medju kojima je i Tutoric, a bio ranije Joksimovic... To nije toliko strasno koliko nam se strasan kapiten! Ovom prilikom mu se i obracam! Dejane Milovanovicu molim te urazumi se ako nece ovi ljudi pored tebe koji te drze u timu. Nemoj muciti i sebe i nas. Nisi ti decko za fudbal, nisi ni za Zvezdu, nemoj se bezveze skrivati svaku utakmicu svih 90min. Svi smo videli da ne znas nista i oprastamo ti sve samo idi, idi, idi.... Pa valjda ti je tata dovoljno zaradio da mozes normalno da zivis, a milioner neces postati kao sto su Bosko Jankovic, Ziga, Kovacevic, Vlada Stojkovic... Jesu oni tvoji drugovi i jesi i njima bio kapiten ali su oni bolji bre od tebe. Dejane izvini i hvala na razumevanju!

Giga

pre 16 godina

Bosko, da ti pojednostavim:Trenutno imas 3 igraca koja mogu da igraju u Zvezdi. BURZANOVIC je nas najbolji igrac, zatim KASTILJO i KOROMAN.
Reci gazdi da ti fali jos najmanje OSAM.Kad to kazem mislim na utakmicu protiv Rendzersa i CL. U slucaju da ih ne nadjete skidajte se vas dvojica.I bez trcanja bicete bolji od ovih nepismenih igraca koje trenutno imate.
Mogu Vam i ja pomoci.Iako imam 40, bolji sam od Milovanovica. Fudbala vise znam, a imam i srce.Znaci Bosko ides na zadnjeg, Kastiljo zadnji vezni, ja pored njega, a ispred nas dvojice Burza polulevo, Koroman desno i Piksi u sredinu.Znaci sad nas je 6, i veruj mi da bi taj Burgos ili Djordjevic na ovaj nacin da li bar na svakoj utakmici 2 gola.
Bosko, vezni mora da trazi igru, da se nadigrava sa protivnikom, a ne kao ove p..... da se sklanjaju i skrivaju. I onda i Basta moze biti trener.Ionako nama trener ni ne treba!

delija PG

pre 16 godina

Richie pfc

Jesi li ti zdrav!? MRS U HUM(S)KU! PRICAS O UTAKMICI OD PRIJE 60 godina! RAPID, DINAMO,TIKVA... sve su to nezaboravne petarde! Jos se usudjujes da pominjes derbi...Statistika i trofeji sve govore!
OD OVAKVE IGRE GORE NE MOŽE! PAO JE RENDZERS '91., PASCE I OVE GODINE!
UVEK UZ ZVEZDU!!!

Zil de Bilde

pre 16 godina

Piksi jesmo pobedili sami sebe stoji to, ali gore od ovoga ne moze to je moje misljenje. Imali smo srece u zrebu i namesta nam se ta prokleta LIGA SAMPIONA. Ovo je sansa za sve nas, sada i ko zna kada. RANDJELOVICU MARS IZ ZVEZDE!!!!!

BOJAN

pre 16 godina

Miševi svi u rupe, ako nekome nešto smeta marakana sever subota protiv čuke pa na po vašem mišljenju malim tekmama kažite šta imate protiv uprave a ne da prozivate po netu,zato miševi u rupe a delije na sever..... NEMA MALIH UTAKMICA KAD IGRA ZVEZDA

justinijan

pre 16 godina

@misa "Najvece pojacanje za Zvezdu bi bilo da proda Bastu i Milovanovica. Steta sto ih niko nece."

Pa Vojvodina je trazila Bastu. Probajte kod njih.

bajron

pre 16 godina

Sramota tako se ne igra fudbal, tako se ne postavlja taktika za revans. DJurovski mora da shvati da je on sada prvi trener a ne pomocnik. Mislim da je vreme da se svi zapitaju da li je on pravi izbor!!!!!

goxy

pre 16 godina

Mnogo igraca je tu bez svezine. Gaj komplikuje, kad taj kisne bice kraj. Bajalica je doveden da igra, a nema ga nigde. Milovanovic bez ofanzive, slobodnjak sa 20m prebacuje 3m preko gola. Ako D Kovacevic nije bolji od Barkosa, ne znam ko je. A sto se tice Rendzersa moyda bude dva puta 0/0 pa penali. Onog Demarkusa Bizlija treba tako izvizdati, cim primi loptu, nikako vredjati. Plasim se i prekida, osim dva centralna halfa svi ostali su niski i slabi u skoku. Morace da igra Pantic, kakav je takav je, mora neko da napravi faul, da se potuce ako treba, inace ce nas sabiti i na snagu uvaliti bar 2 komada.

Ninoslav Nis

pre 16 godina

Opet silni poznavaoci fudbala komentarisu i ostanu zivi. Pa to u svetu nema nigde. Pa sta treba da kazu navijaci Intera koji su potrosili milijarde eura i osvojili samo titulu prvaka Italije. Alo bre ljudi uzmite se u pamet budite realni pa fudbal danas igraju svi.Pa jedna Jermenija nas je pobedila a sve su bili igraci svetskog glasa. A sa druge strane Boskova taktika i nije bila tako losa. Kako je izasao Barkos i krenuli sa "TAKTIKOM 4-6-0" kako kazu vajni poznavaoci da se branimo a posebno komentator na onom odvratnom RTS koji gledam samo kad je neki sport u pitanju Zvezda je imala 3 zicera. Ko ne voli Zvezdu i njene uspehe ne voli ni svoju zemlju. Zvezdas sam celog zivota ali sam tugovao zbog Partizana jer smo kao narod imali sta da predstavimo svetu. Bice Zvazda prava videcete a onda ce te svi Vi koji sada kudite da se uvucete u misju rupu i da budete nemi posmatraci. Pozdrav svim DELIJAMA i hrabro do Lige Sampiona

Schuster

pre 16 godina

Ja kada na poslu zabrljam mene gazda kazni i odbije od plate, a ovi zabrljali dva puta - u Beogradu i Talinu, a dobili samo ukor. Sada moram reci svom gazdi da se ugleda na zvezdinog gazdu.

Živan Miladinović

pre 16 godina

Predlažem hitno dovođenje proverenog stručnjaka, iskrenog patriote i velikog Zvezdaša, gospodina Milana Živadinovića. Dozvolite , Zvezda je sa njim na čelu gajila prepoznatljiv i lepršav stil igre. Ne zaboravite da je uspešno vodio Al Ahli, sto je za zemlje arapskog sveta klub u rangu Real Madrida. Trenutno je bez angažmana i mislim da bi bio voljan da pomogne.

Nemes1s

pre 16 godina

posao koji ja radim se u mnogome razlikuje od fudbala, ali naravno da ima i slicnosti. kao sto je zvezda imala zadatak da pobedi levadiju (neresen rezultat ili poraz ravno katastrofi) i time pokaze da im je forma u uzlaznoj putanji tako i ja dobijam zadatak koji treba da odradim. kada se sve zavrsi niko me ziv ne pita kako sam to uradio, sta sam koristio, vec je najbitniji rezultat (rezultat je uvek merilo prikazane igre oba tima na terenu, dosta smo se vadili na to kako smo bili bolji, ali nas sudija ne voli i kako nesretno gubimo). znaci: zvezda solidna u prvom poluvremenu, ali 80% vremena u mecu je levadija diktirala tempo, pa cak i dok je zvezda napadala videlo se da je to ipak igra koja odgovara njima. kada ja nesto dobro ne uradim sef zna toliko da me izriba da mi dodje da ga mlatnem po glavi ili da cutim i da pokazem da mogu vise. pitam se samo u kom segmentu igre je to zvezda pokusala da pokaze da je prva utakmica bila samo los dan, neuigranost... , koliko sam ja video ni u jednom. apsolutna nezainteresovanost na terenu, gde mozda dva ili tri igraca zasluzuju prolaznu ocenu, a ostali ni za nulu nisu. jednom prilikom mi je sef rekao: "nemoj licno da me shvatas, ovo je posao, nemam ja nista protiv tebe". pa majke mu sto to piksi ne moze uraditi. pa ubio bih boga u njima ako tako treba igrati za crvenu zvezdu. pa makar rizikovao citavu sezonu, ali mi neki ljudi vise marakanu ne bi videli. mislim logicno je da piksi ne voli da prica sta se desava u njegovom dvoristu, pa nama uvaljuje price kako ce zvezda igrati bolje, potresao nas drugi gol... , pa zar levadija da nas protrese. non stop se prica kako je levadija dobar tim, sastavljen od iskusnih igraca i nesto malo i mladih, ali talentovanih. ok, mozda sve to stoji, ali gde je zvezda u celoj toj prici. koliko je zvezda ime, koliko zvezda ima dobrih igraca, koliko je velika zvezdina tradicija. za djurovkog nikad nisam govorio niti da je dobar niti da je los trener, jednostavno je on dobio zadatak da nas uvede u klempavu ligu i treba ga podrzati do kraja, ali ovako nezainteresovana igra protiv slabijih protivnika je iskljucivo greska trenera. i sta sad, odemo u grazgov (e to je veliki klub) i igramo svim srcem, ali ipak nesto nedostaje. naravno jer se ekipa formira igrajuci sa slabijim timovima, gde su nasi totalno nezainteresovani. molim sve ljude u zvezdi da urade nesto pod hitno, da nas barem igrom zadovolje, a rezultat ce naravno onda i doci, jer ako se to ne uradi, bice lincovani svi u zvezdi, ja cu ako treba prvi krenuti sa motkom na marakanu, jer se sprdaju sa nasim brendom, a to ne moze. ovo vam je poslednja sansa da pomognete svima, u suprotno pozivam sve da krenemo na linc protiv odgovornih, i nikako ne prihvatam ostavke pojedinaca, ima da platis i to zestoko, lako neces pobeci. poz za sve ljubitelje fudbala.

milos

pre 16 godina

Nikada nisam pomisljao da cu pozeleti da Zvezda ne udje u Ligu sampiona. Sada se najiskrenije nadam da necemo proci dalje, jer ako nas kojim slucajem u'ere prolaz protiv Rendezersa ima da se izbrukamo u LS samo tako. Bolje je igrati Ligu UEFA ili cak ni to nego gledati nazovi fudbalere koji brukaju svetinju.
Nismo zasluzili Evropu.

Delija

pre 16 godina

@marc
Covek je bolestan i opterecen ZVEZDOM kad pise komentar u tri sata.Spavaj bolje sada jer tek neces moci kad prodjemo Rendzers.

Gajo

pre 16 godina

Pozdrav svima,

ZEZDA ZVEZDA nekada svetski tim.

Ove godiene treba "moji" zvezdasi da učite od partiazana.

3 reči za kraj
DEBAKL, SRAMOTA, KATASTROFA

Če vdimo u Glazgovu šta če biti

ortiz

pre 16 godina

Procete vi Rangers sigurno,zato sto su oni gori od vas,a Skotski fudbal je uzas.Srecno gani.A problem je sto vam presednik nema ni osnovnu skolu

Miodrag

pre 16 godina

Ne treba biti fudbalski znalac da bi se ova utakmica i kompletna prosla sezona sagledala.Sve je potpuno jasno.Godinu dana Zvezda nema igru...Bajevic je zato i otisao,a Djurovski nije nista promenio.A i kako bi, kad covek nije strucan.Tj.nema pojma.Pa i sa kadrom koji ima Vojvodina covek je napravio igru,izvukao maximum.Partizan je prosle sezone bio ocaj i to je razlog titule Zvezdine,a odkada pratim fudbal*30 god* poslednja godina je ubedljivo najora!Pixi uradio si los posao nedovodjenjem nekog strucnog trenera!

Dushman

pre 16 godina

Sto vas VOLIM sto ste tako slozni u KRITIKOVANjU OMILjENOG VAM KLUBA. Znate da pricate GROBARIMA nesto.
Bice vama NjA NjA NjA NjA sa Pixijem i Dixijem

groby

pre 16 godina

Komsinice, mnogo si toga pogresno uradila u ovom prelaznom roku... Zbog srpskog fudbala i zajednickog koeficijenta se nadam da ima vremena da se popravi ali zbog prvenstva i duple krune partizana se nadam da nema...

Boki

pre 16 godina

E ovde još ima ljudi koji porede zvezdu od pre 20 godina sa ovom. Mislim, locirajte se u koordinatnom sistemu i na kalendaru, za početak.
Moja teorija je da Ogi Koroman dosta sputava ono što čelinici Zvezde traže od nje i njene igre. Zar nije lepša akcija iz koje smo sinoć uvaljali gol (prosto u tri poteza) sredina - bok - sredina nego neki Ognjenov prodor iz dubine i šut na gol sa 27-28 metara, pa šta bude. Tačno je da nam je to donelo pobedu u prvom meču ali tu nema nekog prostora za opasniju i efikasniju igru u napadu. Sinoć je bukvalno samo on igrao u napadu i to nije njegov plus (kao što neki komentarišu) već minus za ceo tim i ozbiljan propust za našeg trenera. Nije teško naći odgovarajuću igru, samo treba probadi i znati.
Sve najbolje zvezdi u daljem takmičenju.

doe

pre 16 godina

Jel se secate pre ovog dvomeca natipsa po novinama...Lebadija ce se nabrojati nasih golova:) hehe a u stvari primili su TRI a dali dva.

Goran

pre 16 godina

@marc, zaboravio si samo jedno da dodas:

MAY: Zvezda slavi duplu krunu, a grobari obecavaju da ce se nece vise cekati 11 godina da pobede u derbiju i prisete se nekog faula, penala... zbog kojeg ponovo nece u kvalifikacije za LŠ.

:)

Kuliraj malo, oterajte one skotove iz uprave pa da se nadamo da će bar ove godine biti zanimljiv derbi :)

A što se tiče Boška Đurovskog, prošle godine sam govorio da Zvezda u svojoj istoriji nije imala goreg golmana, ovaj i ne liči na golmana (može da se nađe i na B92 u komentarima), a celo leto sam se molio da nađu i Tutu Bugarina samo da ne bude ovaj Boško Đurovski, pa moram da dodajem da nikada nije imala ni goreg trenera.

marc

pre 16 godina

Koliko god da ne cenim Zvezdu, zaista nisam ocekivao da cu ikada da dozivim da je vidim da se brani bez napadaca protiv ekipe koja bi u Srbiji bila osrednji drugoligas. Poraz Zvezde me nije ni malo iznenadio, on je realan pokazatelj njihovog kvaliteta. Meni je mnogo vise zanimljiv jedan fenomen koji se ciklicno ponavlja ovde na komentarima B92, evo vec ne znam koju godinu za redom. Na osnovu "pattern-a" evo pogleda u sadasnjost i buducnost:
AVGUST- jedini period godine kad su cigani realni, jer tad ispadaju iz 3-eg kola kvalifikacija za LS, i prvog kola UEFA kupa. Oni tad nakratko progledaju, i pljuju redom.
SEPTEMBAR- apatija, ali se svirne po neki penal na 18-om metru od gola, pa se pobedi, pa izgleda da nije sve tako crno.
OKTOBAR- "pobede" su vec ucestale, a novinari koji za 10 cevapa pisu sta god zelite, podgrevaju pricu da je ovo prava Zvezdana, a da je ono u septembru bilo samo par losih dana (indikativno je da za Zvezdu losi dani nastupe jedino u Evropi :)).
NOVEMBAR- Zvezda vodi, blizi se zimska pauza, pobedi se Partizan golom iz navucenog penala, koji se PFC-u u derbiju ne bi svirnuo ni kad bi upucali naseg igraca (stvarno, da li neko zna kako je izgledao taj poslednji derbi-penal za nas, te daleke 94-te?), i pitamo se- ma da ono u septembru nije bio samo neki ruzan san? I onda zvezdino prolece, sve je super, pobedi se OFK koji i ne pokusava da predje centar, kao jesenas u rupi, ma lepota bozja, Liga Sampiona je tu, samo sto nije...
Ali gani, samo sto nije. Prednost nas Grobara je ta sto mi makar zivimo na planeti Zemlji, mi smo u govnima i znamo da smo u govnima. Da, cak i sad, bez obzira na 6-1, 5-0, koji JESU rezultati za postovanje, jer je bosanski fudbal ipak, slozicemo se, mnogo ispred estonskog (je l' bese estonskog, nisam pogresio?). Na kojoj planeti vi zivite, ne znam, ali vidim da vam je ovo sto se desilo cudno, kazete "losa igra". A kad je ona bila dobra? Da li je bila dobra prosle sezone, kada vas je vodio Bajevic? Sa ovom igrom ste postali najslabiji sampion u istoriji zemlje, objasnjavajuci sebi to losom ligom, iako u ovoj ligi igra puno timova jacih od Levadije, Tromsa, Libereca i sesnaestogodisnjih juniora Strazbura. U toj vasoj "sampionskoj" sezoni smeniste 2 trenera! Da, dva, smenili ste i Boska Djurovskog, ali to sto niko nije hteo da vas uzme (pitam se zasto???), pa je on MORAO da ostane je druga prica. Da li vam i to nesto govori o vasoj tituli? A da li vam nesto govori da je i tad, u trenucima najvece krize u istoriji kluba, haosa i pljuvacine od strane medija, Partizan ipak otisao dalje od vas u UEFA kupu? A da li vam nesto govori da ce i sa NULOM ove sezone, PFC da ima mnogo vise bodova od vas na UEFA listi? No, da vas ne bedacim, onima kojima je bitna ova titula u prljavoj kaljuzi Terza-Dzaja lige (lepo su izgledali jedan do drugog preksinoc na stadionu pod Goricom), evo lepe vesti: opet cete uzeti duplu krunu! Bravo gani, zeljo u zrebu svih evropskih mrsavela!

IskreniDelija

pre 16 godina

Pa, ljudi, dokle cete da pljujete po njima? Citam vase komentare i ne mogu da se nacudim - gde vam je pobegla realnost? Zvezda i nas fudbal nisu vise ono sto su bili. Secamo se - mnogi od nas - nadam se - generacije '91 nase Zvezde i one fantasticne (po imenima) reprezentacije iz 90 i 98 sa svetskih prvenstava. Da li zaista mozete da se SADA nadate necemu sto su tadasnji velikani fudbala radili dok su stvarali magiju po travnatim terenima? Ne mozete. Morate da shvatite da mi vise nismo liga u rangu sa spanskom, italijanskom...belgijskom, turskom, grckom... pa cak - koliko god to bolelo - ni hrvatskom. Jednostavno - mi igramo fus fudbal bez organizacije, koncepta ni tima koji moze da se pohvali da ima igraca koji je odigrao vise od dve i po sezone za svoju ekipu pre nego sto nadje "uhlebljenje" u inostranstvu. Tadasnja Zvezda sa onim genijima bi mogla da dozvoli da nazove neuspehom losu igru i -cak- propustenu priliku da se plasira u LS. U ovim vremenima - mi samo srcemo poslednja secanja na slavne dane u nadi da nas istina koju nam svakodnevnica potura nece prozdreti i naterati nas da shvatimo realnu situaciju. Cisto da ne bih bio previse crn - znajte da se i ja, sa svima vama, iskreno nadam nekom cudu i molim da nasa Zvezda opet pronadje put slave, ukoliko ga do sada nije izgubila - i da nama donese bar malo srece. U svakom slucaju, da i ja ubacim mali klise - NAPRED ZVEZDOOO UVEK SMO UZ TEBE I U DOBRU I U ZLU

Delija Junior

pre 16 godina

Mare care svaka cast na komentaru.Rekao sam ja od pocetka da Pixy nije za Zvezdu,jedini njegov uspeh su 2 duple krune a u tim sezonama nijednog pravog konkurenta nismo imali izuzimajuci komsije koji su se raspali a ostali klubovi su na nivou najgorih u Evropi,uostalom poseta na nasim stadionima na kojima su po 100 do 200 gledalaca dovoljno govori.Dakle Pixy najvise bih voleo kao i uvek kada pisem o ovakvim stvarima da nisam u pravu jer bi to znacilo Zvezdin uspeh ali ne bih rekao da gresim

Delije Svilajnac

pre 16 godina

Ljudi sta je sa vama pa ne mrzimo mi Zvezdu,sve ovo su dobronamerne kritike na racun voljenog kluba da bi se osvestili jer ljudi niste ni svesni koja bi to bruka bila za klub da smo ispali od Livade.Alo bre gol sa 50 ! metara,Igranje bunkera poslednjih pola sata u formaciji 4-6-0 protiv Livade i na kraju poraz od 2-1 protiv poluamatera pa to MORA da se iskritikuje i te kako! Videcemo u narednim danima sta sledi.Prvo Cuka na Mari u subotu pa posle Ajbrox park i Glazgow Rangers bice zanimljivo

Sven Vinjakson

pre 16 godina

Postovana gospodo iz uprave. Imam resenje za trenera. Pitajte tata Dzaju kako je Prosinecki stvarno dosao u Zvezdu. Tako sto ga je jedan trener, kome je zivotna zelja bila da trenira Zvezdu a par godina kasnije je osvojio trece mesto na Svetskom prvenstvu, proglasio za debila kako bi pomenuti Robert za dzabaka dosao u Zvezdu i kako bi i taj trener kasnije zahvaljujuci tome dosao do mesta Sefa strucnog staba nase Zvezde. Na njegovu zalost neki losi ljudi napravise gradjanski rat i sprecise ga da dodje u Zvezdu, pa je morao postati "izbornik" i osvojiti trece mesto na SP. Zamenio je beli sal sa kapom Francuskog zandarma. Koliko da razbije maler. Da li znate o kome je rec. Sto je bolji nas batko Bole (sjajan igrac u svoje vreme) od "izbornika". Pa oboje nisu Srbi nego su stranci. Pa sta ako je ovaj "izbornik" iz lijepe njihove. Kako da se probudi cuveni srpski inat kad su Srbi u manjini u Zvezdi. Vise je "zapadnih" hriscana nego "istocnih". Znaci sta. Dovedite Ciru Blazevica za trenera pa da kompletiramo veselje. Mozda promenimo ime u Zvezda INTERnationale. Kakve veze ima sto u Celziju ima Engleza (anglikanaca) samo u tragovima. Oni nemaju problema sa tim. Vlasnik valjda pravoslavac, trener katolik, vecina igraca katolici, unijati ili sta vec. Ne vredjam nicija verska osecanja jer sam i sam vernik. To se sada zove globalizacija. Ako vec Pixi i drustvo oce globalizaciju, onda nek je sprovedu kako treba. Moze se i do LS i sa relativno malo para. Naravno ne moze se osvojiti ali se mogu uzeti neke parice od ucesca i osvojiti vredni bodovi za naredne sezone, pa mic po mic. Ili se stvarno internacionalizujte ili gradite buducnost na nasim mladim igracima i sa nasom decom, a ne cim naprave dva dobra dodavanja ili daju koji go, odmah ih brze bolje prodajete. Ne valja Vam posao gospodo. Ne valja. Nije kriv Bole. Covek zna koliko zna. Mozda za 10-ak godina uz dobar rad i kaljenje u inostranstvu. Pa nije valjda Ljupko Petrovic veliki trener. Trenirao Osijek (cini mi se nisam siguran)i Vojvodinu sa kojom je uzeo prvenstvo SFRJ i preuzeo Zvezdu sa kojom je postao prvak Evrope. Pa i ja bih kao trener da mi daju najbolje basketase iz NBA uzeo Svetsko prvenstvo i Olimpijadu. Taktika je prosta. Ljudi igrajte kako znate jer to znate bolje od mene. Nas Bole ima tim iz koga su mu prodali spiceve, solidan srednji red zakomplikovali sa verovatno dobrim strancima, ali koji za 10 dana ne mogu da se sastave, napadaci isto tako i sta. Tesko da bi se i Erikson za kratko vreme snasao. Mislim da covek ipak zna fudbal bolje od nas internet komentatora. Mislim da bi se jedna stvar ipak generalno mogla poboljsati. Kako se sve vazne medjunarodne utakmice (klupske i reprezentativne) igraju u periodu mart - decembar, onda bi trebalo da se i nase prvenstvo igra u tom nekom periodu. Tako bi se barem izbacio faktor neuigranosti. Neka pametniji i kompetentiji od mene razmisle o tome. Na kraju sta reci. Volim nasu Srbiju i nas sport i nisam ostrasceni mrzitelj svega i svacega (barem ne bez dobrog razloga). Zelim da svima nama bude bolje. Ali kada? Sa 45 godina i ovakvim desavanjima kod nas, bojim se da necu docekati bolje dane. I ja sam nekada ostavljao silne pare, grlo i dane na severu i na gostovanjima. Vise to ne prilici mojim godinama. Sada sam vise za Zapad sa decom. Ali sta tamo da vidimo. Deca me pitaju kada gledaju video kasete iz tog doba sta se to sada desava. Sta da im kazem? Shvatice valjda kad porastu. A i mi. Bojim se samo da privatizacija naseg sporta ne prodje kao i privatizacija nase privrede. Upropastis firmu da bi je jeftinije kupio. Nece valjda. Kako bilo Zvezdo osvetlaj nam obraz ako je ikako moguce protiv Glazgova pa makar i ispala. Nemoj samo da se vise brukamo. Nije sramota izgubiti, vec izgubiti obraz. Znaju to i stranci. Pokazite nasu srpsku dusu, ljubav i gostoprimstvo. Prihvatite te strance kao svoje. Ne budite ljubomorni i sebicni ako trenutno vise zaradjuju od Vas. Tako je u svim zemljama. Samo sto su oni hladni profesionalci, a mi imamo onu toplu, pravoslavnu, slovensku dusu. Uz njih ce te i Vi napredovati, bolje se prodati i na kraju obezbediti za ceo zivot kao i oni. Ako ne zbog sebe ono zbog Zvezde i pre svega Srbije. Napred Zvezdo, samo hrabro. Pozdrav svima bez obzira na navijacko opredeljenje.

Игор

pre 16 godina

Писки доста је било спрдања. Реци нам кога доводиш од голмана и нападача. Никог ? Е па онда браћо моја по црвено-белој крви смо ми дубоко заглибили. Ако никога не доведе можемо да се опростимо и од одбране титуле и од одбране купа и од Лиге Шампиона а и вала и од Купа Уефа. Уиграност нам је катастрофа, не могу да саставе два нормална паса а да не погреше, играмо дубинским лоптама као да играмо против Манчестера, Лиона и осталих великана.
Европска Звезда ПОД ХИТНО ! !
Наша толеранција има граница !!

mare.m

pre 16 godina

Veliki Predsedniče PIXI,da malo više vremena provodiš u klubu a ne da se manekenišeš po svetu i telefonski vodiš klub;da pre i u toku prelaznog roka budeš maksimalno aktivan i dovodiš prava pojačanja a ne da ideš na krstarenja Jadranom na jahtama Deje,Bokšića i koga sve već ne;da si išta zapamtio od onoga što si video i doživeo kada su klub vodili CVELE i DŽAJA , naša ZVEZDA ne bi bila klub kog dobija jedna LEVADIJA,LIBEREC itd.klubovi koji nisu postojali ili znali šta je EVROPSKO takmičenje ,kada je naša ZVEZDA bila prvak EVROPE I SVETA.Kako te nije samo stid da nam daješ ovakve komentare kao da mi nemamo pojma šta je fudbal i kao da je ovo prva utakmica koju smo gledali u životu.Ni jednog igrača nisi stvorio za ove godine koje si u ZVEZDI samo prodaješ ono što ti j džaja ostavio u amanet.Možda grešim tvoji su Georgijev,Tadeu,Suzuki ...Ostali su ti iz DŽAJINOG vremena još Milovanović i Basta koje sa ovakvom igrom možeš prodati jedino klubi niže reputacije od LEVADIJE.Mislim da je krajnje vreme da se uozbiljiš i počneš da vodiš ozbiljno klub koji ti je poveren jer je to jedna velika institucija ove zemlje.Nemoj da sramotiš ,ovakvim vodjenjem kluba,sve ono što su generacije sticale.Nemoj da ti ekipu za borbu za ulazak u LIGU ŠAMPIONA formiraju kojekakvi belosvetski nazovi menažeri i to svi dolaze na kraj priprema STRAŠNO.Pojedinačno u sadašnjoj ekipi ZVEZDE samo GAJ,KASTILJO,TRAJKOVIĆ,BURZANOVIĆ,BAJLICA,KOROMAN, zaslužuju ZVEZDIN dres.Stranci koji su stigli nemam komentar jer su tek dve utakmice tu i neznam kakvi su ali prvi utisci su da ste bacili pare.Bolje da ste to dali nekim našim klincima i napravili mladu ekipu za naredni period iz svoje škole.Omladinska škola Vam je predsedniče katastrofalna a to Vam je bio jedan od aduta kada ste dolazili kako će te oformiti omladinsku školu koja će moći da bude stub ekipe,Šta ste uradili , NIŠTA.VELIKI PREDSENIČE kako Vas samo nije bilo sramota na prvoj utakmici ove sezone na našoj MARAKANI,ako ste se uopšte tada vratili s akrstarenja,sa LEVADIJOM,igrali ste evropsku utakmicu na oranici,katastrofalno pripremljen teren BRUKA.Kažete koncert ČOLE,pa on je bio u JUNU ako se nevaram.Niste imali ni dva meseca da zamenite busen nego se brukate pred svetom ,NAŠI VRLI DOMAĆINI TAKO SE DOMAĆINSKI POSLUJE.
Poštovani,prijatelji nije DJurovski kriv što je trener ZVEZDE.Razumite čoveka,niti predlaže koje igrače da dovedu,niti kad da ih dovedu,nezna na koje igrače da računa na pripremama,kogaima za pripreme a koga za takmičenje.Otkada je PIXI stigao to je praksa,jedni se pripremaju,drugi igraju predkola u ligi šampiona pa onda odlaze a prvenstvo igra treća ekipa.
Tako nebi mogao ni ser Ferguson a ne naš Boško Djurovski.On čovek je dobio priliku da vodi ZVEZDU ida jednom kaže bio sam trener ZVEZDE i sve će da uradi što mu kažu da se nekome ne zameri da ostane trener ZVEZDE još koji dan.,pa makar mu sutra doveli i novih jedanest da igraju umesto ovih sa kojima je spremao sezonu.
Što se tiče golmana šta reći mislim da je o njemu suvišno trošiti reči i vreme.KOd golmana se ponavlja PIXI-jeva praksa kao velikog predsednika,dovesti najboljeg u ligi pa nek sedi naklupi.Koliko se sećam BANOVIĆ je bio najbolji golman SCG došao kao klinac i do A reprezentacije pa sedi n aklupi ili čak ni to,TRAJKOVIĆ najbolji igrač SCG tek sad silom prilika dobija šansu i to sa klupe,BURZANOVIĆ najbolji igrač SCG pre nego jedošao u ZVEZDU sad naklupi.Poslednja dvojca jedina koja imaju klikera i šmeka za igru , ane Milovanović koji zna samo nekad da opali po lopti i ništa drugo.
Oprostite što sam Vas udavio sa pisanjem poštovani ali ovo je samo delić onoga što mislim da nije u redu u NAŠOJ ZVEZDI.Slažem se sa vima koji kažu da treba da ostanemo uz klub i u porazi i upobedi ali moramo malo da stanemo na zemlju i vidimo realno šta je razlog ovakvom srozavanju ugleda NAŠE ZVEZDE.
Moramo da probudimo našeg VELIKOG PREDSEDNIKA iz njegove predseničke fotelje koja je u Parizu da nešto učini poslednji je čas i počne da vodi klub kako dolikuje renomeu ZVEZDE.Ako nemože ili neume pošteno je to reći i ustupiti mesto nekome ko to može.
PIXI TI SI JEDINI KRIVAC ZA OVAKVU ZVEZDU KAO KLUB.PROBUDI SE ,IMA JOŠ VREMENA.

U nadi da ćemo proći RENDŽERS,

POZDRAV

Darko

pre 16 godina

Sta komentarisati?? Za Levantiju sam cuo prosle srede, jedva da se setim i kako se zove tim...

Sad nisam siguran, jel bolje da je zvezda ispala sad ili da cekamo petarde kod kuce i u Glazgovu?
Ako ovako nastave Zvezda ce se uskoro citati Zrinjski!

Lazo

pre 16 godina

Jel' neko javio Deju u Budvu da pocne pripreme za LS sa Zvezdom, treba nam jedan iz CG da bude par sa ovim sto dade gol....protiv Milana!

mizzuno

pre 16 godina

pa nemogu da verujem da trener jedne ekipe kao sto je crvena zvezda da izjavu da su mu igrala samo dvojica ili trojica igraca a ostali da su bili nemi posmatraci igre. alo bre bosko dali ti sebe prvenstveno cenis kao coveka kako je moguce da ti igraci stoje na terenu. sta si ti bosko radio sve vreme priprema pa i danas na utakmici kad si igraci dozvoljavaju da stoje na terenu na utakmici koja ti je najvaznija u sezoni, nije mi jasno kako ti to kao trener dozvoljavas. sa takvim izjavama dajes do znanja i sam sebi da nisi dorasto da budes trener zvezde. OVO JE STVARNO SRAMOTA MR. DJUROVSKI. pa sad me je vise iznervirala ta tvoja izjava nego danasnja igra zvezde.kupi mprnje i vozi u neke nize rangove fudbala na kaljenje a ti pixi ako mislis i dalje voditi zvezdu dovodi nekog iskusnijeg trenera i jos dva spic igraca, inace .......

Marko NS

pre 16 godina

Krivi su i igraci, ali najvise trener.
Samo par kritika, sta mi prvo pada na pamet:
-Gaj i Tutoric: zasto krakata gospoda glume driblere, i kad prodju jednog igraca vuku loptu dok je ne izgube? Stoperi,hej... Gaju zakonom zabraniti da drzi loptu duze od 2 sekunde.
-Milovanovic-Zvezdo daj mu i lovu od obestecenja i nek ide, nek glumi fudbalera i kapitena nekom drugom
-Basta-dati mu malo adrenalina i proteina pred utakmicu, a i psihologa. Dokle njegovi kilavi startovi i zuti kartoni?
-Randjelovic-nabavimo mu telefon Omerovica, nek prepricavaju golove s pola...
-Lukas-ocekivao sam tehniku od Portugalca..
-Milijas-sta je sa covekom, toliko gnjavi loptu da je to nenormalno
-Djurovski-neka se bavi delatnoscu u koju se razume, trenerski posao u velikom klubu nije za njega, nema ni znanje ni autoritet. Mozda je i Piksi kriv za to, nije nasao boljega pa ga je zadrzao..i urusio mu ionako kilavo samopouzdanje. Verovatno mu i sastavlja tim. Da je Bosko autoritet, dreknuo bi Gaju, Milijasu i ostalima, bar ne bi smeli da guse igru, ako ne znas sta ces sa loptom vrati je nazad, ispucaj je...
Docekali samo da Viktor Levada ima bolju tehniku od Zvezdinih igraca.

Sta je dobro iz svega ovog? Ispascemo 90% od Rendzersa, ali bar ce sansu dobijati Molina, Burzanovic i ostali koji lice na moguce kreatore igre, da ne kazem fudbalere.
Milovanovicu, Djurovski - arivederci!

dejan zvornik

pre 16 godina

Rekoh ja posle prve utakmice da ce Burzanovic odvesti Zvezdu u drugo kolo i da po onakvoj Marakani nije mogao da igra.

Ova situacija me podseca na onaj period kada je moj Partizan usao u LS. I on se tada mucio u predkolu ali je kasnije izbacio Newcastl.

Mozda ista sudbina ceka i Zvezdu, mada ste mnogo losi.

Srecno

Babin_zub

pre 16 godina

Ma sve se videlo na pripremama,sta i mozemo ocekivati...Nisu doveli po jednog dobrog igraca u svaku od linija tima,pripremne utakmice su igrali sa treceligasima a i od njih su redovno primali od 1-2 komada po utakmici.
Jasno je da ce se preslikati proslo leto tj da cemo uskoro igrati samo prvenstvo i kup,a sto pre ode Djura to ce ekipa pre "odraditi pripreme" i uigrati se,pa mozda i krenemo u borbu za titulu,jer realno,ovo za nasu ligu i nije losa ekipa(za titulu)samo im treba trener.

Ali kad Pixija boli uvo za Zvezdu,sto bih se ja nervirao?Odoh na burek pa na posao,imam dovoljno svojih problema u kuci i bez njih.
Ai vama predlazem isto.

Stevo

pre 16 godina

Koliko sam bio srecan kad su otisli Purovic i Djokic,mislio sam uzeli smo lepu kintu,dovescemo nekog jakog centarfora.Sada zalim za njima!Jedino mi je krivo sto nisam uzeo pare u kladionici,puko sam za 12 hiljada jer sam odigrao Zvezdu 0-2!Randjelovicu puca za nas koji nemamo leba da jedemo a volimo Zvezdu milion puta vise od njih.Covek prima gol sa 50 metara,legenda!Ozbiljno razmisljam da batalim pracenje fudbala,jer ovo nije dobro za zdravlje.Plakao bih od muke.

DelijeSE(r)VER

pre 16 godina

Da kazem samo jedno,sada je cilj ne obrukati se protiv Rendzersa jer ovo nije Zvezda kakvu je prodavac magle Pixi najavljivao,posto smo nepovlasceni u zrebu i za 1 kolo kupa uefa moze nam lako doci neki veoma jak protivnik mada ova Zvezda bi se i protiv Zvinjskog mucila da prodje.Opsta KATASROFA,bruka i sramota jad beda cemer
Ps.I za kraj taktika 4-6-0 protiv Livade : ) : ) : ).O Boze dragi . . .

kimi

pre 16 godina

ako se dobro secam svaku sezonu koju je zvezda pocinjala extra u evropi zavrsavala je neslavno. uvek nas je u sledecem kolu izbacivala neka ekipa jedva a posle daleko stizala.prosle godine milan, pa unazad psv,verder i tako dalje... pa jednom i mi da prodjemo na guzove , valjda ce biti bolje.uostalom uvek smo dobro prolazili sa ostrvskim klubovima.srecno ZVEZDA U LIGI SAMPIONA

delija72

pre 16 godina

Ovo je super,bas cemo sad uci u Ligu Sampiona bas zbog toga sto svi kad misle da smo dobri nista ne bude vec 15 godina tako,ja se svama svima kladim da prolazimo Glazgov.Zivi bili pa vidili.
I KAD GUBIM JA SAM ZVEZDAS!!!!!!!!!

ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE!!!!!!!!!!!!

share SO

pre 16 godina

Dragane Stojkovici, Vi jeste bili vrhunski igrac ali trofej pobednika kupa sampiona nemate!!! Morali ste otici da bi ga Zvezda osvijila a to nam puno govori da kad god ste Vi tu Zvezdi ne ide dobro. A cuveni penal? Nema te pobednicki mentalitet!!! Hvala vam ali mislim da ovo nije za vas, previse skrivate oci dok pricate... idite... Jos cu jedno reci, LECITE KOMPLEKS OD 91 U ZVEZDI ali Vi ste los vodja, ovo nije za VAS. Jedino nasa ZVEZDA gubi.

posmatrac

pre 16 godina

sta da kazem osim SRAMOTA!!!pa jel moguce da izgubimo od levadije!!!pa ovo je ne sramota vec ne znam ni ja sam sta...pa da li je moguce da poslednjih 20 min igramo bez napadaca!!!odgovor MOGUCE ITEKAKO!!!sta ce nam rendzers uraditi ne smem ni da zamislim jos jedna petarda u evropi,revans u beogradu samo formalnost,naslov ce biti u novinama za nedelju dana,uvek sam bio umereni optimista ali sad sam sasvim REALAN.osvestimo se vise dosta nam je bilo sanjarenja o ls,ovo je rasulo,ne znam vise ni sta da kazem.treba bandu proterati od onog sto je zaduzen za teren pa sve do piksija,sanse da prodjemo rendzers su dva posto,evo opet sam optimista,ko misli i da je dva posto puno nek preporuci komentar

Re@L DELIJA

pre 16 godina

Koliko pateticnih i gubitnickih komentara, uzas.Vi ljudi mora da ste sve postigli u zivotu, pa sada samo fali da zvezda osvoji ligu sampiona...ali, da, to i da se desi,vi biste i to pripisali sebi i svom licnom uspehu. Zivot ste dali i srecu za zvezdu... ma da.
A sada sto se tice zvezdine igre - igraci izgledaju neuigrano i bezidejno, kao da su se prvi put sastali. Ocigledno je da igra mora da bude bolja ako mislimo da prodjemo Rangers. Mislim da Djurovski nije najbolje resenje za zvezdinog trenera,ali eto, imace jos par sansi da pokaze sta zna. A isto vazi i za Stojkovica.

DELIJA ZAUVEK

pre 16 godina

A sta i ako udjemo u Champions league sta tada???Da pucamo po petardu na svakoj tekmi kao Levski prosle godine NE HVALA! Radije cu gledati Zvezdu po meridijan super njivama nego Zvezdu kako bruka klub i cast miliona navijaca blamiranjem u Evropi.A kada dodje bolje vreme (a mora kad tad) tada razmisljati o ligi sampiona i o Evropskoj Zvezdi.AMIN

Zlo ne spava

pre 16 godina

Molim sve koji posecuju ovaj sajt da pogledaju vest na pocetnoj strani Djurovski kako izjavljuje da zeli ofanzivnu Zvezdu ej bre a on protiv Livade igra prvo 4-5-1 pa u poslednjih pola sata 4-6-0 bez ijednog napadaca.EVROPSKA ZVEZDA GDE VAM JE EVROPSKA ZVEZDA !!!!!

vlada

pre 16 godina

mislim da ova pojacanja nisu pojacanja, jer bolji igraci su prodati, a stalno se govori o ligi sampiona. neznam samo gde bi zvezdi stvarno bio domet u toj ligi sampiona da su tu jos igraci koje je zvezda tako lako i prebrzo isprodavala. pa zar nije mogao, na pr.jedan zigic da dostigne dvocifrenu milionsku vrednost u zvezdi preko lige sampiona, pa da se onda proda, a i da zvezda ima vecu korist. pa onda pantelic, kovacevic bisevac... e da je ona zvezda koja je osvojila kup sampiona tako rasprodavala... dalje i nije potreban komentar.
drugo, mislim da zvezda ne treba dovoditi strance sa juzne zemljine hemisfere (malo glup izraz, ali mislim na juznjake). nasem timu trebaju igraci koji su navikli na rad i disciplinu, a to su igraci iz nemacke, norveske, svedske, danske... oni znaju sta znaci disciplina u igri, a kreativaca ima kod nas na pretek. znaci treba napraviti zdravu mesavinu, da bi ekipa funkcionisala. ovako svi umetnici, a niko da "mesa malter". trener sevilje zna zasto mu u veznom redu igra danac iz salkea paulsen (ili kako se vec zove). o ovome bi trebalo ozbiljno razmisliti. mislim da ova zvezda nema kvaliteta za dalje. ovo je kraj. bez iluzija i razocaravanja, danas se u evropi igra i trenira sasvim drugacije.

Mauwivauwi

pre 16 godina

BRAVO Zvezdo...svaka cast..Sta vi da trazite u LS???Cemu da se navijaci nadaju...?Da li je ovo svetska zvezda Stojkovicu?Ovakvom igrom necete ni do sredine tabele u nasoj ligi da ne pominjemo takmicenje u LS...Smramota...Iskreno, volim da gledam zvezdu u evro kupivima ali sa ovakovom igrom, ne bi gleda ni da mi daju kartu za dzabe..Pojacanja?GDE SU?KO? Zali boze baceni novac...nemam vishe sta da kazem, mnogo sam iznerviran..STRASNO!!! Sa srecom u Glazgovu, nemoj te bas da nas obrukate...

IZDAJA

pre 16 godina

RANDJELOVICU DALI SI TI NORMALAN???
Pa gde zevas,daje ti covek gol sa 100m. Eee muko moja!!!
Amkar-Terek 1 (3:1)
CSKA-Himki 1 (2:0)
Kuban-Ural 0-2 (1:1)
Sarajevo-Genk 2 (0:1)
Sahtjor-Pyunik 2-3 (2:1)
Saragosa-Parma 1x (0:0 70`)
Levadija-Zvezda 0-2 (2:1)
ps. Ako neko zna Randjelovicevu adresu nek napise da mu trazim pare za tiket...

era

pre 16 godina

Sa Boskom Djurovskim kao trenerom Zvezda nema sta da trazi, ni u ligi sampiona, ni u nasem prvenstvu. Ko to ne vidi nikad nece progledati. DA LI TO VIDI PIKSI? Pa taj covek moze da trenira samo Zvezdu. Ne zna jednu prosirenu da sastavi. BOSKO ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!

Kizony

pre 16 godina

Predlažem rukovodstvu CZ da podnesu prijavu UEFA protiv Livadije zbog omalovažavanja i fudbalskog maltretiranja na terenu igrača, stručnog štaba i armije navijača CZ. Ko su, bre, oni da se tako sprdaju sa nekadašnjim evropskim i svetskim šampionom, breee. Kako ih bre nije sramota da daju onakv zverski gol, što neko reče "sa pola hektara" (svaka čast za komentar - nasmejao me čovek do suza). Dobro, možda u to vreme ('91. godine) nisu imali TV prijemnike pa nisu znali, ali mora da su imali novine. Čisto sumnjam da bi smeli tako da se zezaju sa drugim svetskim i evropskim prvacima. Ma, ovo je gore od rasizma, šovinizma, nacizma i ko zna čega još zajedno. I naravno, Pixeta i Terza da oštro protestvuju i zahtevaju od svog drugara Mišela, da se ti i takvi timovi doživotno isključe iz evropskih takmičenja da se takve nemile scene ne bi u budućnosti ponavljale. Koristim priliku da uputim komentar podrške grupi građana zvanoj Crvena zvezda da se, posle ovoga, ipak ne rasformiraju. Ma doći će bolji dani. Ajd' sad hrabro na Rendžers

necu da ti kazem

pre 16 godina

Alooooooooo. Pa ovi ne trce bwe uopste. Nemaju snage ni da ...
Bruka. Dokle ce da se pripremate ? Do decembra mozda. Pixi sram te bilo!!!

zinjo zlatibor

pre 16 godina

Zvezdas sam 30 godina i od kako pamtim zvezda goru utakmicu nije odigrala. Da su kojim slucajem ispali trebalo ih je sve najuriti a sto se tice stranaca koji su letos dosli cist promasaj. Burzanovic treba da igra bez obzira sto je dao gol. Sledeci rival RENDZERS. Sta reci, optimista sam kao i uvek ali sa ovakvom igrom na AJBROKS PARKU ne gine nam 3 komada. Pozdrav za sve delije sa Zlatibora.

Jovan.Z.

pre 16 godina

Stojković:Pobedili smo sami sebe.Navijči nisu treneri a ponajmanje igrači(većina je loptu gledala na TV).Igra je očajna ali bi bilo čudo da tim koji je na okupu 10 dana blista.Pojačanja su solidna,Poljak je po meni najtanji ali može zameniti oba beka što je veoma dobro.Na kraju mislim da će mnogi genijalci za koji mesec polizati sve što su popljuvali po Barkosu jer on je solidan napadač i sigurno će proraditi samo se nadam da mu ne prevode šta onjemu pišu novine i navijači inače će pobeći

mrgaga

pre 16 godina

Pixi nisi ti slep i igao si mnogo vecifudbal i znas sta je ovo na terenu.Ne uzimam tvoju izjavu za ozbiljno jer sam ubedjen da si i ti zabrinut.Znas sta znaci losa igra,znas ta nam fali u igri i zato preuzmi stvar u svoje ruke i na posao.Visi na svakom treningu i radi sa njima,uli im samopouzdanje i veru da mogu nesto da urade posto bosko to ne moze i ne ume.

Pixi ti si mi jedina nada

Mila

pre 16 godina

Igrom prilika nisam mogla da gledam ni prvu ni drugu utakmicu sa Levadijom,pa ne zelim mnogo igru da komentarisem,ali vidi se da tu nesto ne stima.Molinu je Djurovski u nekim intervjuima hvalio a posle ga ne stavlja u igru od pocetka.Po meni to nema logike...Burzanovic IMA izuzetan kvalitet,cini mi se da to ne vidi Bosko...Imamo protivnika sa kojim mozemo ravnopravno da igramo ali...Da li ce Zvezda to iskoristiti videcemo.Nadam(o) se da hoce.

paracinac

pre 16 godina

ne mogu da verujem da neko trazi burzanovica u prvih 11,pa covek nijedan pas nije imao kako treba,sta dao je gol,pa i ja bih ga dao onako sa mojih 100kg,milovanovic je bio posmatrac,tutoric i basta za zonu,barkos ne prilagodjen,spor manevar,gaj izginuo zbog slepaca,kastiljo i lukas takodje,bronovicki je levi bek i neznam zasto ga bosko gura na desnu stranu,mozda je andjelkovic prgav i ima dobru zaledjinu pa nesme da ga zameni,o golmanu sam pricao pre mesec ipo pa je sad suvisno sve ste videli,milijas smesan,dok je tarajkovic pokazo malo borbenosti ali sve u svemu nista,koromanu svaka cast treba da izudara ove klince pa bi leteli po terenu kao sto lete po kafanama po srbiji

VECITI OPTIMISTA

pre 16 godina

Realno, nisu igrali najspremniji! Sto? Ne znam! Mozda je to i deo taktike za trece kolo! Sta je bilo sa Molinom i Salasom?

milos

pre 16 godina

Ma koga briga sto Djurovski veze sal oko ruke?!Pa da li neko trazi od Murinja da veze sal,ili da Celzi pobedi?!Sigurno jedan od losijih trnera u Istoriji Zvezde!!!

Северац

pre 16 godina

Пре месец-два, сетићемо се коментара, "Ђуровски је звездаш 100% - не треба нам неки надмени странац који ће да нам узме лову", "Бошко Звездин војник - треба му пружити шанску". Послушао је Пикси, дали су му шансу, али мислим да ми више немамо шансе. Свако ко је икада гледао фудбал видео је да Звезда нема игру. У три утакмице створене су две шансе, уз неповезану и "зблануту" игру у којој нико не зна шта му је задатак. Нема игре - крив је тренер. Изгледа да је у стручном штабу једино проф. Пајић одрадио посао. Остало је пар дана до Ренџерса и за то време не може ништа да се уради. Велика је ово срамота за Звезду, да нас води недоказан тренер који је предходно водио Срем. Свака част Бошку, али занат се не пече у Звезди. Надам се да сада неће бити крив Пикси, јер навијачи су то тражили...
ОГИЈА ЗА КАПИТЕНА...

Raša

pre 16 godina

Pixi, bio si dosta dobar fudbaler ali si 0 (nula) za vođenje kluba. Nemaš trenera, skupio si gomilu niskobudžetnih polufudbalera, nemaš u timu Srbe, koji mogu da se zainate, ti ustvari nisi nikakav predsednik kluba. Često nisi pored kluba. Sa tobom će biti samo nerviranje odn. totalno ćeš srozati CZ a zatim pobeći.

basel

pre 16 godina

bosko,od prve pripremne utakmice pricas bice bolje.pogubio si sve konce i daj sam ostavku.danasnje vodjenje utakmice nije ni tebi jasno.ovo je strasno.

Darko

pre 16 godina

Koja crna liga sampiona ovi ce da ispadnu iz nase jadne srpske lige. Brate ovo je uzas i sramota. Bolje ce biti jer gore nenmoze! Neka nam je Bog u pomoci..

Aca_USA

pre 16 godina

A vikalo se Bajevicu odlazi, i covek ode....
"A ja sto cu, ali sa kime cu ?
Malo rukah, malena i snaga,
jedna slamka vedju vihorove,
sirak tuzni bez nigdje nikoga..."

Mario

pre 16 godina

sramota,bruka!!!oce da dovede jos napadaca a ni ove ne koristi.bruka za crvenu zvezdu.od levadije izgubiti i kad su dali go raduju se.ma nemam reci!!!

Kent

pre 16 godina

Nema nikakve razlike izmedju Piksija i Dzajica,obojica vode ili su vodili Zvezdu ka dnu.Ko se seca zna da je jedan od razloga zbog kojeg je Muslin napustio Zvezdu bio taj da se zadrzi makar jos jednu sezonu ista ekipa tj. Vidic, Vitakic,Disljenkovic,Djordjevic itd.U ovom prelaznom roku ista prica.Djurovski nije trener za Zvezdu,njemu je mesto u Bezaniji,Napretku ili Smederevu.Ne znam koliko je tacna informacija da je Muslin ovog leta odbio Zvezdu,ali nije ni cudo jer sa takvim komunjarama u upravi niko normalan ne bi saradjivao.

maxa-delija

pre 16 godina

OVO JE STRASNO!!!
Čime je to Bosko zaslužio da vodi Crvenu Zvezdu? Dali to Piksi štedi lovu na treneru?Ako je tako evo JA ću ga zameniti bez honorara, ali onda nema mesta u klubu za Bastu.
P.S...Ako se ništa ne uradi u klubu do vikenda , jel 1000% Zvezda ne može da pobedi Čukarički bojim se da je ne zadesi sudbina Partizana od prosle sezone.

Ronin Betch

pre 16 godina

Pa djurovski ima toliko samopouzdanja da to nije normalno. On jos ima obraza da nesto gleda sa pozitivne strane. Taktika koju hoce da sprovede na terenu nije ni za trecerazredni klub a kamoli za LS. Mozda je kao igrac zaduzio zvezdu ali to nezanci da treba da je srozava kao trene i da ostali to gledaju. Cinjenica je jedno NIJE ZA TRENERA koji moze da vodi zvezdu i mora da se menja. Nadam se da neko iz uprave citaju ove komentare jer cak i oni sa osnovnom znanjem o fudbalu znaju da je on najveci krivac. Poslednja dva naslova o Zvezdi ima oko 500 komentara i nijedan pozitivan o Djurovskom.
Sve u svemu
BOSKO USTEDEO SI NAM MAPO PARA U PROLECNOM DELU A SADA DA DODJE PRAVI TRENER KOJI ZNA KAKO SE VODI TIM A TI MOZES DA BUDES POMOCNIK POMOCNOG TRENERA GOLMANA (da cracas lopte koje odu iza gola) HVALA I DOVIDJENA

Cofi

pre 16 godina

Ljudi dragi koga ovaj idiot od Piksija zavarava. Cenio sam ga vise od Dzaje ali ovo...
i ako sam zvezdas mogu slobodno da tvrdim da Partizan ove sezone ima mnogo bolji tim od nas. Mi jedino sto imamo to je Koroman, kastiljo i stoperi Gay i Tutoric i prodana dusa Basta. Partizan je bolji u svim drugim segmentima pocevsi od sjajnog golmana Bozovica, pa do malog Jovetica. Piksi Piksi nisi smeo da prodas purovica i vladu stojkovica. Sta i ako udjemo u LS, mogu samo da zamislim kako ce petarde da pljuste iza ledja kilavog ranjdelovica. Bez dobrog golmana dzaba sve

Srdjan

pre 16 godina

Dragane Stojkovicu, nekada ste bili idol svima nama, svi smo zdusno navijali za Vas kada ste harali Evropom.Svi Vas smatraju jednim od obrazovanijh i boljih fudbalera koje je izrodio Balkan, a Vi nas danas pravite idiotima.Zar ovi fudbaleri mogu da udju u ligu sampiona!?I ako udju nekom srecom. tim kao C.Zvezda treba da nastavi da se bruka.SRAMOTA!!!Vasa, ne nasa!

Strale

pre 16 godina

Pricate Djurovski ovo,Djurovski ono...los trener,losa ekipa,bla,bla...ALO!!!Pre par meseci,kad smo bezali Partizanu,Djirovski je bio "vrh,sjajan...".Skidam kapu,buduci da je preuzeo ekipu posle Bajevicevog "junackog" dela...Ali se i tad videlo da covek nemoze da vodi ekipu u Evropu.Sto se tima tice...Lukas mozda i trci u prazno,ali se za razliku od coveka koji nosi traku na ruci i trudi.Ne zaboravite da je svima njima ovo tek druga zvanicna utakmica u Zvezdi.Barkos je dosao pre 15 dana,tek cemo ga videti.Koroman,Burzanovic,Kastiljo,Gaj,Basta,Lukas,Molina.Eto 7 igraca za Rendzers.Ne plasim se ni Tutorica,ni Andjelkovica..Randjelovic je najslabija karika.45 metara,protiv Levadije???matorog ni Makabi nije hteo.
Nadam se,iskreno,da ce nas pogledati sreca u Glazgovu,i da ce se nasi dovoljno naloziti pred prepunom Marakanom,pa ih zgaziti...jer bez puno srece,nema nista od Evrope...a meni se,iskreno,smucilo da gledam Hajduk iz Kule,Bezaniju i ostale "livadske" klubove.
Za Zvezdu,Evropu i novog trenera...Ziveli Zenga i Muslin!

szsd

pre 16 godina

e stvarno smo mi Srbi zalosni..450 negativnih komentara za sat vremena..ne kazem da nije bilo lose,naprotiv, bilo je tuzno, ali sad sam sto posto siguran da ulazimo u LS..kad kog je Srbima krenulo lose, zavrsilo se sjajno, zivi bili pa videli..

zvezdas

pre 16 godina

bolje sad da vide da moraju da menjaju puno toga nego ovakva katastrofa da se dogodila protiv rendjersa. zamislite sa ovakvom igrom dali bi nam 5 golova minimum ali otom potom sve dok smo u evropi optimista sam i bicu samo u slucaju nedaj BOZE poraza protiv rendjersa ni u kojim slucaju da rasproda ekipu jer tako necemo ni u grupi uefa .

Richipfc

pre 16 godina

Although the first ever derby was won by Red Star, Partizan still holds the record victory: 7-1. Ovo je za one koji stalno spominju Croatiu,Rapid... itd. Neka pronadju dali je Zvezda pobedila Partizan toliko makar i na prijateljskoj utakmici, ako su je ikad odigrali!!!! Posle PSV-a bice odlican i Rangers!!!!

Osamuceni

pre 16 godina

Cukarichki je Manchester za ove chobane sa livad(ij)e! Ziv nisam kakvo ce zavrtanje usiju pasti u subotu.Srecom,uvek imaju dobro opravdanje; pochetak prvenstva, odmaranje pred rendzere, umor od danasnje utakmice... Trecerazredni cirkus!

Lazarus

pre 16 godina

Zvezda i Rendžeri igraju u utorak, zar ne?? Samo me podsetite da li su i FK Tehničari imali svojih sat vremena utorkom na B92??
U svakom slučaju reality show sa grupom momaka skupljenih s' konca i s' konopca i pod imenom "I mi bismo u Ligu šampiona" se nastavlja, a najveće smejurije tek slede...

Velja

pre 16 godina

Ako ovako nastave mislim da cu promeniti klub, pocesu da navijam za Macvu iz Sapca. postavlja se pitanje kako to da izvedem jer je Zvezda u SRCU.

behar

pre 16 godina

@ PIXI I J(b)OSKO

DALI SE VAS DVOJE SECATE KO JE SMENIO PETKOVICA?
PA MI GOSPODO SA NASIM KOMENTARIMA NA B92.
POLAKO SAD JE NA VAS RED PA IDALJE BACAJTE NAM PRASINU U OCI AKO MISLITE DA SMO GLUPI.
VIDIM DA JE TREND DA SE POZIVAJU ISTOMISLJENICI DA PODRZAVAJU KOMENTARE AL JA TO NECU URADITI MENI JE CIKJ DA DOTICNA GOSPODA PROCITAJU OVO UPOZORENJE

behar

pre 16 godina

Ma da Pixi, moze da se nosi al Bosko i da povede tebe i to znate gde u 100 lepe.Pa kome vi prodajete maglu.Alo bre svi mi nezadovoljni i razocarani samo ti i tvoji balvani zadovoljni prolaskom dalje.Gde bre dalje dalje od ovoga nije zdravo po naciju. debili jedni debilski

John Terry

pre 16 godina

Dokle vishe ti shablonski izgovori!!!!!!!!
Niste vi pobedili sebe nego vas je Levadija pobedila,i makar morate da im priznate da su bili bolji,iako ste se izvukli.Dakle pobedila vas je levadija a ne sami sebe!
Umesto shto izgovarate te shablon rechenice,bolje bi bilo da se malo uigrate kako nebiste opet osramotili moju zvezdu!!!
A posle rendzhersa,shta god da se desi,molim vas GONITE se iz moje zvezde!

Djordjevic Dejan

pre 16 godina

Piksi ovi igraci su skroz neprovereni Barkos i Salas nisu za zvezdu doveli ste lukasa za poziciju zadnjeg veznog on igra ofanzivnog desnog igraca u vezi Milovanovic kada prima loptu u svakom kontaktu lopta moze da mu razbije nos a za Djurovskog da negovorim covek nemoze ni beogradsku zonu da trenira nema vezu sa vezom igraci mu se sudaraju po terenu na jednoj poziciji 3 igraca lose mnogo lose

Veoma ZABRINUT

pre 16 godina

Vec godinama se pitam jedno i nikako da nadjem odgovor. Mozda mi Pixi ili Bosko pomognu da najzad dodjem do odgovora. Najiskrenije Vas molim da mi kazete ima li Zvezda KONDICIONOG TRENERA i zbog cega su nasi u poredjenju sa inostranim igracima toliko inferiorni na tom polju? Bez uvrede, na terenu izgledaju kao nekakve babe. Fudbal se igra 90 min. i ko nije u stanju da taj period izdrzi u punom ritmu ne treba njime da se bavi! Sto se tice sezone "koja jos nije ni pocela", neka nam Pixi objasni da li je mozda, po njegovom misljenju sezona samo nasa tramvaj liga?
Ako je tako, onda ovo mozda i nije bio los trening. Bojim se
samo da Rendzersi ne pocnu da se izivljavaju na nama, ne znajuci da smo mi jos u fazi priprema.

Delije Svilajnac

pre 16 godina

Sramota bre i bruka kako smo igrali mi smo bre od LIVADARA izgubili i poslednjih 30 minuta igrali klasican bunker sa 0 napadaca protiv Livade.Mislim izmena Barkos Milijas je kriminalna.Sta reci cemu se nadati sada kada imamo najbolji zreb u poslednjih 15 godina a mi imamo nikad gori tim i nikad goreg trenera,pa i ja volim Zvezdu vise od svega a za razliku od Djurovskog ne dobijam platu za to vec dajem i poslednje pare iz dzepa da gledam tu istu Zvezdu

Dekki

pre 16 godina

Ovo su klasicne izjave za javnost.Ni Pixi ni Bosko nisu debili i jasno im je da je igra ocajna i da nemaju sanse protiv rendzersa sa tromom ,neagresivnom i rastimovanom igrom.Bosko nema dovoljno srca da kaze da je ovo preveliki zalaogaj za njega ,da nije trener za Zvezdin renome ,i u skladu sa tim podnese ostavku ,a Pixi da prizna i preduzme neke korake i ispravi brojne greske koje je napravio u prelaznom roku.Igracki kadar nije sjajan,ali sigurno da bi bolji trener popravio igru.Pa Bosko jos nema ni viziju kojih bi 11 igraca trebalo da budu starteri .A i nije mi jasno, kada je ocigledno da nam fale kvalitetni stoperi,zasto Pixi nije nista uradio po tom pitanju! Dovodjenje igraca veznog reda,sa kvalitetima kakve vec imaju postojeci igraci ,nije bilo pametno,kao i dovodjenje igraca koji "pune mreze" tako "jake" ekvadorske lige.

Zare

pre 16 godina

Pokazalo se da Boško ipak nije rešenje za trenera. Kompletne pripreme su bile promašaj i to postaje tradicija od dolaska Pixija za predsednika. Zvezda kasno kreće na pripreme i pri tom u prvim zavaničnim utakmica igra sa drugačijom ekipom (i taktikom)od one koja prodje pripreme. Na samim pripremam se očigledno radi loše jer Zvezda jako slabo igra odmah nakon njih. Takodje i ove godine Zavezda na pripremama igra sa jako slabim ekipama od kojih su mnoge ispod nivoa naših drugoligaša. Dovedena pojačanja su potpisivala ugovore bez ikakve probe a neki koji su se pokazali dobro na pripremama nisu potpisali! I na kraju kao završni udarac neki igrači (Milovanović i Basta) su na pragu da odu iz kluba čim ispadnemo iz kvalifikacija za LŠ, pa za šta će oni da se bore!?.
Ovo sve zajedno govori o jednom amaterskom pristupu celoj priči i bojim se da nas sa ovkvim potezima ovo rukovodstvo neće uvesti u Evropu još dugo, dugo.

Srpska posla

pre 16 godina

U Zvezdi se sve vise spominje da je dovoljno pobediti sa 1/0.Alo ljudi,sa takvim stavom smo i dosli do ovakvog rezultata!Ma treba im nacrtati da se Levadija mora dobiti sa 5 golova i svaki drugi rezultat dozivljavati kao katastrofu!Ovako,nasi manekeni cim dodju do povoljnog rezultata prestaju da igraju.Pa valjda znate u kom klubu igrate?!

Sport Bili

pre 16 godina

Trener treba da ulije samopouzdanje ekipi, a ne da daje kontradiktorne izjave svaki dan!
Od dve zvanicne utakmice ove sezone, u obe je Salovski uspeo da pogresno postavi igru! Sta ce biti u subotu protiv Cukarickog, pitam se!
Svi koji mogu da dodju na Marakanu da podrzimo Zvezdu za vikend, a Boleta cemo lako promeniti ako nastavi sa ovakvom "leprsavom" igrom!

Bojan Jankovic

pre 16 godina

Imao sam priliku da utakmicu gledam iz prve ruke u Talinu. Zvezda je igrala ocajno i nije zasluzila da prodje dalje. Sva ostala prica Stojkovica, Djurovskog je suvisna. Igraci su stojali po terenu. Nije bilo trcanja, uklizavanja, itd. Jedina komunikacije medju njima je bila rasprava i svadja. SRAMOTA!

PS. Stranci Barkos i Lukas su kompletni promasaji. Valjda su ih uzeli kao zvaku za navijace.

ZVEZDASICA

pre 16 godina

Ova utakmica nije bila sjajna,ali Zvezdo uz tebe sam i u dobru i u zlu!Treba nam dobar napadac,ali najvaznije je da UVEK IGRA BASTA,jer je on NAS NAJBOLJI IGRAC! ZVEZDO,SA BASTOM U LIGU SAMPIONA!!!

zeljko

pre 16 godina

od coveka koji je igrao kao defanzivac nisam nista bolju taktiku niti ocekivao osim sramnog defanzivnog stila sa pet defanzivnih veznjaka koji su vise kvarili nasu /ne/igru nego sto su joj pomogli.Pamet u glave pre utorka jer ovo nije moja zvezda DANICA,DZAJA I CVELE hvala vam za sve one dane koje ce mnoge buduce generacije moci samo da sanjaju i kazu...BILA JEDNOM JEDNA ZVEZDA EVROPSKA!

mimie

pre 16 godina

za Milana kom 42
Mislim da ti komentar nije na mestu sto se tice Bajalice!Koje je on dve utakmice u kontinuitetu odigrao pa si ti mogao da vidis da decko nije za Zvezdu?Ako ga licno poznajes kao sto kazes,znaci pratio si njegove igre u Knezevcu i Ofki,pa si iz istih zakljucio da nije za Zvezdu?Imamo li mi trenutno boljeg stopera uz Gaja od njega?Zelim samo da kazem da mi je muka od raznih Tutorica,Joksimovica i ostalih koji moraju da se prodaju.Neka decko dobije sansu da vidimo sta i koliko zna pa onda mozemo da sudimo o njegovim igrama i kvalitetima,zar ne?Kao i mnogi igraci koji su dovedeni da sede na klupi!
Nisi fer

Vuk

pre 16 godina

Bese tvrdjava "Marakana" branili su je ratnici i zmajevi sada je tvrdjava "Toyota park" i brane je gejse i balerine....
Zvezdo dao sam ti ljubav, srce , zivot , sve , a sada mi od tebe ostaje samo BENSEDIN !!!!!
Voleo sam te , volim te i volecu te zauvek , ali da znas da nije lepo od tebe

Zika

pre 16 godina

Ko je ovde lud?????????
Trener fudbaler Crvene zvezde Boško Djurovski izjavio je da njegova ekipa u nastavku sezone ne sme sebi da dopusti da odigra loše kao na revanš susretu sa Levadijom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Odigrali smo bez samopouzdanja. Ovakva igra više ne sme da nam se ponovi. Ne mogu dva ili tri igrača nešto da pokušavaju, a ostali ništa. Tako se ne može proći nijedna ekipa", rekao je Djurovski posle utakmice koju je njegov tim u Talinu izgubio sa 2:1.

Zvezda je, ipak, zahvaljujući golu postignutom u gostima obezbedila plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona u kome će se sastati sa škotskim Glazgov Rendžersom.

"Poslednjih 15 minuta utakmice sam se molio Bogu da ne primimo gol... Do susreta sa Glazgovom moraćemo da korigujemo neke stvari", dodao je Djurovski.

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković ocenio je da je gostovanje njegovog kluba u Talinu proteklo neuspešno, ali da je najbitnije da ekipa nije eliminisana sa evropske scene.

"Igrači zaslužuju kritike. Verujem, ipak, da i pored loše igre večeras možemo do Lige šampiona", istakao je Stojković.

Zvezda je drugi gol na utakmici primila u 67. minutu, kada je Konstatin Nahk iz slobodnog udarca sa polovine terena lobovao neopreznog golmana beogradske ekipe Ivana Randjelovića.

"Taj gol me je psihički presekao. Morao sam da se vratim i da sagigračima ne pokažem da sam uzdrman. Bilo mi je veoma teško, ali sam sada srećan što nas taj gol nije koštao eliminacije", rekao je Randjelović.

Srđ@N

pre 16 godina

JA NE MOGU DA VERUJEM DA JE NAŠ KAPITEN DEJAN Hoću-Po-Svaku-Cenu-U-Evrpu-Ali-Sam-Levat-Pa-Ne-Mogu-A-Šetam-Po-Terenu-Jer-Moram-Da-Se-Prodam MILOVANOVIĆ PROVEO ČITAV MEČ U IGRI. JA ZABORAVIO DA POSTOJI.
setite se bivših zvezdinih kapoitena
-vidića
-pantelića
-kovačevića
pa uporedite sa ovim

jos jedan delija u nizu

pre 16 godina

Nadam se Pixi, nadam se... ali... zaista je mrka kapa... sta reci sem da su to do sada prane price i da se malo toga pokazalo na terenu. Zaista nemam predstavu sta bi to moglo da pomogne Zvezdi da promeni nacin igre za 7 dana, ali ako te price nisu prazne, bacite se na posao i radite sta ste naumili, jer sve prolazi a Zvezda ce ostati... nadam se u Ligi Sampiona! Srecno!

Rajche

pre 16 godina

"Sezona nije još ni počela"?!?! Kuku meni, dođe mi da plačem... Nema tu kazne, klupa i ostalo, metla, pa na ulicu! Svi! Svi! Svi!

Milan

pre 16 godina

Komentar je da imamo srece sto smo prosli. Uglavnom mislim da je losa utakmica. Moja zvezda me razocarala, razocarao me pristup... Jedina svetla tacka je povratak Burzanovica... Moj iskreni savet je da promene celokupnu odbranu i da se opamete. A mozda zele da ih neko opameti. Recimo petardom u sred Beograda pred prepunoj Marakani.
Ne zelim nikoga da omalovazavam, ali od 100. derbija nisam propustio nijedan, a do 100. derbija sam bio na desetak, plus kup utakmice sa partizanom, znaci preko 50 medjusobnih duela, i nikada do prosle godine nisam video losiji fubal. Zveda je uvek igrala odlicno na prolece, a prosle sezone da se sasteve to je bilo tesko. Nije zvezda bila toliko bolja koliko su bili losi ostali. Mislim da je uprava napravila puno losih poteza, pocev od prodaje celog tima pa do dovodjenja ekstra pojacanja tipa Dramani, Tadeu, Suzuki...

I sta sad?
Pod hitno pamet u glavu... O igracima, golman ima svoje trenutke, odbrana pod hitno na remont, zalosno je sto neko kao Bajalica igra u zvezdi, Tutoric, Raskovic takodje (nemam nista protiv momaka, prvog i licno znam, pricam o njihovim kvalitetima a ne omalovazavam), jednostavno nisu za zvezdu, dobri su ali nisu za tim, ali je doslo vreme da svako igra danas u zvezdi, sredina terena je natrpana, ne zna se sta ko igra, Milijas prespor, Lukas ide svuda gde je lopta, Milovanovic konstantno los, e da vecita enigma Basta, zaista me razocarao ali neka, ima i on trenutke, osvezenja treba traziti u sledecim igracima tipa Burzanovic, Trajkovic (decko je izbaran pre dve godine za najboljeg igraca tadasnje meridijan super lige a sezonu i po je presedo na klupi)koji je na prolece pokazao sve kvalitete, Bojanu Jankovicu(rodjenom bratu Boska Jankovica)... O napadu treba pisati romane, nema zvezda kvalitetnog napadaca. Djordjevic je mlad, bez iskustva... Barkos nije los, ali nema ko da ga uposli, da li ste videli Bastine centarsuteve. Sacuvaj Boze... Molina cini mi se moze da donese novinu, ali samo Djurovski zna zasto ga nema u timu. Hitno treba napadac... Trziste je takvo da u nasoj zemlji nema pravog. Rakic ne zasluzuje zvezdu...A stranca kvalitetnog je tesko naci jer takav igra u sigurno bogatijem i organizovanijem klubu od zvezde... Da ne ispadne kako samo kukam, ima i pozitivne stvari a to su Koroman, Burzanovic, Kastiljo, Trajkovic pa i Andjelkovic.. Mislim da u njima lezi kljuc pobede i protiv Rendzersa i osvajanja duple krune ponovo...
Taktika se treba promeniti na 3-5-2 ili na 4-3-3 uz napomenu da nam treba samo jedan zadnji vezni a to je kastiljo sa jakim i brzim bok igracima, na levoj strani to su Andjelkovic (Trisovic ili Milijas ili Trajkovic) a na desnoj, Basta i Koroman... Igru da kreiraju pre svega Burzanovic, pa tek onda Milovanovic i Lukas uz pomoc Kastilja, a u napadu da budu minimum dva napadaca, jer kad okruze jednog tu se pojave odmah 3 protivnicka igraca i zato napadaci ne mogu nista da urade jer su sami a teret se mora podeliti...
Djurovski je posebna prica, kao igrac bio je pravi laf, u to vreme jedan od nasih najboljih igraca... nedostaje mu malo vise drcnosti i kada se bude oslobodio uticaja gornjeg doma Zvezde bice pravi...

Nadam se najboljem mojoj.
zvezdi.

Svi u napad...

hagen

pre 16 godina

Uhhhh, sta reci..
Koliko god to zvucalo glupo, mislim da je ovde PIXI najmanje kriv!
Dovedeni igraci i uopste ceo tim i nije toliko los, koliko je trener ocajan! Ja sam od pocetka bio za stranog trenera (Del Neri po mom ukusu) ali kada su pocela ona prepucavanja te onaj ce te ovaj ce i kad su svi redom poceli odbijati da dolaze, rekao sam - pa mozda i treba dati sansu ovom Djurovskom (da ne kazem Glupovskom)... medjutim, ocigledno je da to nije bila dobra odluka...
Jos uvek nije kasno da dodje do smene trenera, "samo" treba dovesti nekog trenera koji je bar malo upoznat sa ovom ekipom (makar to bio i Kosanovic ili cak Sekularac ili Pizon - mada za ovog treceg bas nesto i nisam, jer od Glasgova verovatno ispadamo (na zalost) ali mozemo u ligu kupa uefa (namerno malim) sto bi meni ipak na kraju krajeva zadovoljilo...

Nemoze niko da me ubedi da je ova ekipa losa i da imamo gore igrace nego one sezone kada nam je glavni spic bio kurpulentni Bogavac a stameni stoper Stevo Glogov kolac, i Vitakic "bicu i ja jednom brz" , krs krseva...
E sad mnogi napadaju Pixija za Suzukija (ustvari njega su vec svi zaboravili) i Vladu "bas sam lep" Georgijeva.. ali
evo moje misljenje o svakom "vaznijem" igracu, pa bas bih voleo da cujem sta vi mislite o tome (naravno, ocekujem misljenje onih koji su gledali bar 3 utakmice ove sezone)
Randjelovic - po meni solidan golman (to mislim i posle ovog primljenog gola sa 50 metara), setite se samo odbranjenog slobodnjaka.. al aj sad..
Andjelkovic - dobar za kupus (doveden levi bek za milion i greje klupu ili igra "desnog beka").. kad sam vec kod Bronovickog, gledah ga protiv Sindjelica i nije uopste toliko los
Gaj - solidan, ali konstantno igra nonsalantno i uopste se ne bih bunio da na njegovom mestu vidim Bajalicu (naravno, ako je u formi)
Tutoric - glavni krivac za ispadanje protiv Libereca, solidan i nista vise
Basta - pod hitno pozvati Skali i Molder da istraze koji su to vanzemaljci oteli onog naseg Bastu kom je klicao sever i u njegovo telo stavilo ovu babu Simanu koja pojma nema
Kastiljo - dobar, moze bolje (u poredjenju sa proslom sezonom)
Lukas - sasvim dobar igrac ( ne krivite ga za promasen volje, pa nije on spic vec zadnji vezni)
Milovanovic - mislim, sta reci...
Milijas - dobar igrac, kad hoce... ali on je "ceo zivot" igrao zadnjeg veznog a ne polu spica, kao danas
Burzanovic - tako, tako... nekad bljesne a nekad mi je tako izgubljen, da nemam reci
Koroman - mozete da pricate sta hocete i da ga napadate sto gnjavi loptu (a kome da je doda?!) ali on je trenutno najbolji igrac u CZ!!! I pri tome ZELI da igra u Zvezdi i ne pada mu napamet da ide napolje iako bi duplo vise zaradjivao i u rumunskoj ligi!!!... i da, on je desno krilo a ne spic - kao danas
Barkos -malo je odigrao za neku pravu ocenu, ali onako ruzno trcanje u zivotu nisam video - toliko gadno izgleda kad trci da to nije normalno.. ni malo sportskog duha u njemu... c c c
drugi spicevi (koji drugi?!) nisu ni vredni pomena...

Ono sto mene brine je suplja odbrana (o nemanju spiceva drugi put)!!! Pa to je ista odbrana koja je zajedno vise od jedne sezone a igraju ko da su se jutros na aerodromu prvi put videli ( i sinjdjelic nam umalo dade gol)

Samo da imamo dobrog trenera ovo bi bila vise nego lepa ekipa!!!

No sta je tu je!!! Ja volim Zvezdu i volecu je bez obzira bila prva ili zadnja i licno mislim da i slepac vidi da stosta ne valja al ne okrecimo joj sada ledja (najlakse je pljuvati) nego dodjimo u nas hram fudbala na revans protiv Glasgova (pa makara tamo bilo i 5:0) i pokazimo kako se navija (kao liverpulovi navijaci u finalu pre dve godine kada su gubili i kada su svi videli trofej u rukama milana, a ne ko grobari - kada su vodili i kada su ih svi videli u sledecem kolu!!!)

SAMO NAPRED ZVEZDO!!!

Lopez

pre 16 godina

piksi legendo,molim te,ali MOLIM TE SHVATI DA MILOVANOVIC NIJE IGRAC ZA ZVEZDU. pa taj decko ima po 3 kontakta sa loptom na svakoj utakmici,shvati da za njega NE MOGU DA SE DOBIJU PARE.

igramo sa tri zadnja vezna eejj....

pacer djurovski igra formaciju 4-6-0,kao da igramo sa chelsijem u gostima eejj bree...

Dupla kruna ole

pre 16 godina

Pixi poceo si opasno da me nerviras u poslednje vreme ovo je najveca bruka izgubiti od 1 livade.Smejem se :) (a place mi se)

Zvezdas

pre 16 godina

Ovo je rasulo ljudi.Kaze Bosko bilde da odbrana i vezni red nemaju samopouzdanje a ni jedan napadac od pocetka priprema nije do sada dao ni 1 i slovima j e d a n jedini gol.

LUKAVI

pre 16 godina

Zbog lose politike kluba,katastrofalnog trenera i prekasno dovedenih pojacanja propusticemo istorijsku sansu da se plasiramo u ligu sampiona!Iduce godine necemo imati ovako dobar zreb.

horny.cg

pre 16 godina

cak 8 il 9 stranaca koji gotovo da i ne prave razliku. previse! velike pare za mali kvalitet.
s druge strane, posle ko zna koje rasprodaje, nisu dovedena adekvatna pojacanja. ne mozes da dovedes anonimusa iz ocajnog tima iz portugalske lige, il anonimuse iz argentine il odakle li vec i da mu odmah nametnete teret ulaska u LS. to treba da bude planski zadatak i ekipa koja se selektira i trenira godinama za taj cilj.
zvezda nikad slabija,bez zelje i volje,al prije svega bez kvaliteta. ako se gubi od prvaka ESTONIJE,onda takmicenje po grupama LS zvuci kao iluzija.
zeta jeste izgubila od GR, al je igrala dopadljivo protiv kaunasa i rendzera u 1 mecu. njima svaka cast je su pokazali da ce kurazno i hrabro izaci na megdan protiv mnogo jacih od sebe. zvezda bez borbe, bez mirisa i ukusa.
da je neka jaca ekipa od glazgova, crno bi im se pialo, ovako ko zna...
p.s. mozda zvuci smijesno, al ubijedjen sam da zeta nije gora od ove generacije zvezde koja nema ni vodju, ni trenera a golgetera ni za spas!!

unproforac

pre 16 godina

Bosko, a ponajvise nam je nedostajao jedan zreo trener koji zna i da ukomponije ekipu! Blago receno KATASTROFA ! Znaci tek sad vidim zasto je Piksi upirao toliko da nadje trenera !!! Imao je i vise nego pravo ! I samo da kazem, SVAKA TI JE ZLATNA KALE !!! Vidi se da smo generacija ! Ma ne smijem ni da pomislim kako bi neka od Zvezdinih generacija pre 92´ razvalila ove estonce !

zex

pre 16 godina

Ja rezervisem karte za prolecne evropske utakmice zvezde u Kupu UEFA. To je moj stav koji je bio i jos uvek je. Izgradite i vi svoj a ne da posle svake utakmice menjate misljenja kao deca od 7 god. (ko je prvi na tabeli na njega navijam)

Dača

pre 16 godina

Boško Đurovski je pre dve godine bio trener u Pančevu (vodio je ekipu PSK-a u 1.Telekom Ligi)i meni je tada bilo jasno da nema pojma.

grmalj

pre 16 godina

Sta ste navalili s temom kakva je taktika Djurovskog bila zadnjih 25. minuta. Zar nisu igraci sami doveli citav tim u takvu situaciju da se bore da ne prime gol . Nije Bodsko igrao nego jedanaestorica na terenu ad kojih jedan dobija zuti karton kao poslednji pionir pocetnik tako da nece moci da igra sledecu utakmicu.I za to je Bosko kriv jer mu nije stavio selotejp na usta . Bosku svaka cast , jer od takvih "zvezdica" je velicina kao sto je Bajevic ili Muslin pobegao...

Delija_Gradiska

pre 16 godina

Pa kako vas nije sramota dresa koji nosite, jedino Koroman i Lukas trce ovi ostali prime loptu trk dva onda stane pa doda i naravno ostaje stajati sramota pa ni na prijateljskoj trbate vise da trcite.Basta ako ti se ne igra idi brate reci da neces da igras i cao,hvali ti tvoja ljubav Boskic pa patis jeli, neces ti u Palermo, ne bi te ni Levadija sada uzela.A i Bosko je stucnjak svjetskoga glasa ej gubimo a on vadi jedinog napadaca, nije ni taj Barkos kriv kako ce covjek da da go a nemoze lopte iole dobre da dobije a sam ko avet u napadu.Sto Molina ne udje.E majko moja draga zar da ovo docekam da strepim od Levadije, razbice nas oni ruzni Skoti ko beba zvecku, a tek Cukaricki.Zar ovakvi da idemo u ligu smpiona pa da nas tamo brukaju.Pozdrav za sve Delije i daj Boze krenucemo da igramo kao Zvezda(ma da neznam ko moze od ovih igracina nasih).Zivela Zvezda i Majka Srbija

nele

pre 16 godina

Jao bosko ko te dovde.Majko mila.Kaze Tutoric se dobro nosio sa Estoncima.Pa ja ne mogu da verujem.Tutoric veze nema.Srce mi je stalo kad je polomio nekog Estonca u kaznenom prostoru.Sreca da je sudija vec svirao nesto pre toga.Gde je Bajalica?Zasto on ne igra?Bolji je od Tutorica 100puta.Kakav bre Andjelkovic?Zasto Branovicki sedi na klupi?Gde je Molina?Jesmo doveli pojacanja l.s. ili za klupu?Tim pojedinacno gledano i nije tako los ali je totalno neuigran.Mogu da se kladim da bi Zenga ovaj tim 50puta bolje uigrao.Bosko,mrs iz Zvezde.

milosch977

pre 16 godina

Mislio sam da je Ivan Adzic najgori kapiten u istoriji ZVEZDE ali sam se prevario!Ovaj sada je bez premca. Za 45 minuta u nastavku primio je tri(3) lopte.Strasno!!!Boze pomozi nam protiv Skota!!!

Delija

pre 16 godina

Posle toliko izjava da idemo na napadacku taktiku, pala je velika bruka. Nije ovo toliko los tim, nego imamo trenera koji ne moze da uradi nista. Zavrsicemo isto kao i Partizan sa Jesicem.

Milosh

pre 16 godina

LS ? Sa ovako pogubljenim igracima,nisam bas siguran.Medjutim,posto je Piksi pokusao sa poznatijim trenerim (Zengom,Bajevicem),a nije uspeo,ne bi me cudilo da to bas Bosko Djurovski uradi,na iznenadjenje i zaprepascenje svih.

Koroman

pre 16 godina

Dzurovski: "nismo imali ni jednu povredu u toku priprema sto znaci da su pripreme bile pravilno dozirane" !!!

Al si ih pripremio svaka ti cast!!!


MUSLINA ZA TRENERA!!!

shecky

pre 16 godina

NE DIRAJTE TADICA I KACARA ONI SU ZA VOSU 100% !!! ko vam je kriv kad ne znate da pravite igrace.....

Da li su ovi igraci kupovani planski,posto na nekim pozicijama imamo po tri igraca a nemamo centarfora.Umesto da radimo u interesu Zvezde i srpskog fudbala i kupimo Tadica,Rakica,Fejsu,Kacara mi dovodimo gomilu stranaca.
(ZVEZDA, 8. avgust 2007 20:46)

ZVEZDA

pre 16 godina

Da li su ovi igraci kupovani planski,posto na nekim pozicijama imamo po tri igraca a nemamo centarfora.Umesto da radimo u interesu Zvezde i srpskog fudbala i kupimo Tadica,Rakica,Fejsu,Kacara mi dovodimo gomilu stranaca.

Gnojlo Manojlo

pre 16 godina

Savet komsijama:
Promenite ime u FK Smesna Zvezda!

Sramota me sto sam navijao da pobedite ali eto, mislio sam "nash klub..."
Bas sam budala sto sam verovao da cete u Estoniji zeleti da igrate fudbal. Sam sam kriv.

Ko je zato da od sutra poskupi paradajz neka preporuci komentar!

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Od kada pratim fudbal Zvezda nije bila smijesnija ekipa.Gledali smo tekmu iz kladionice i svi su psovali i smijali se.Nemamo trenera,odbranu,napadaca a u sredini imamo najgoreg kapitena u istoriji,milovanovica.Sramna partija bivseg evopskog sampiona protiv estonskih amatera!Pixi je prodao Purovica i Djokica,svi smo bili srecni a sada bi nam odlicno dosla ta dva golgetera.Randjelovic me negativno iznenadio,Tutiric rupa od igraca,Andjelkovic i Basta su vise u napadu a odbrana za njih ne postoji.Lukas samo trci ne zna ni sam gdje,Gay solidan ali ne moze sve sam u odbrani,Kastiljo takodje a Milias prosjecan i spor(tipican igrac za nasu ligu),kapitena ne komentarisem a Burzanovic je pokazao zasto treba da igra u prvom timu.Koromanu ne zamjeram onu blamazu kad se spetljao jer se najvise trudi i da je imao malo srece dao bi evro-gol,Molina nije ni igrao.I sve to na celu sa ocajnim amaterom Djurovskim.
Iskreno nemamo mi para za bolje strance i trenere ali evo recimo jedan Bronowicki je placen citav miliona a nije znao uputiti dobar centarsut.Nisam bas optimista da ce se stvari nesto poboljsati.Partizan realno ima mnogo bolju ekipu sa dobrim trenerom i igraju odlican fudbal.Nama ostaje nada da cemo dovesti dobrog napadaca(sumnjam) i da ce Salas da pokaze neki kvalitet.Bosko ne ide sigurno dok je Zvezda u Evropi,kasno je za novog trenera.Rendzers je bezveze ekipa ali za nas klasa,eto bilo bi dobro da nas malo podceni posle ove bruke.Sve u svemu zalosno.

acko

pre 16 godina

slazem se sa zapazanjima piksija i djurovskog...
mozda i bolje sto smo sad izgubili nego od rendzersa...
I ljudi, ne napadajte randjelovica, bio je nemocan kod golcine sa centra, i mnogo bolji golman bi bio savladan da je cak onamo stajao u trenutku shuta

Sasa

pre 16 godina

Pikse samo tako, napred nema nazad. Pobeda je pobeda, takticki zrelo odigrana utakmica inace nebe imalo nikakve drazi da je sve bilo glatko, a ovako je utakmica zadovoljila i najprobirljivije sladokusce. Uostalom fudbal se i igra zbog navijaca. Najbolji smo i sto ono kazu na reklami " ja tu nebi nista menjo".

Stojković D.

pre 16 godina

Piksi ne filozofiraj nego pod hitno novog trenera dovedi. Ovaj ne bi trenirao ni FK Železničar iz Inđije, da se ja pitam.

Doca

pre 16 godina

Na cemu je to zasnovan Piksijev optimizam? Ovi vec mesec dana neuspevaju da pronadju igru iako se mahom radi o igracima koji su prosle godine igrali zajedno, a da ni ne pominjemo razocaravajuca pojacanja. Sa druge strane je Rendzers koji je u formi, pa je pobedio i Celzi.

deki delija

pre 16 godina

Sra reci posle ovih izjava nasih celnih ljudi?!Nista,samo pustam da mi rastu rogovi ili usi!Onda idem da se vidim u ogledalo,da vidim dali neko misli da sam magarac ili majmun!Iako sam mozda i jedno i drugo ja imam obraza i izjavjujem da smo mi danas ispali iz Lige Sampiona!

MM

pre 16 godina

I ja mislim da je najveci problem bio sampouzdanje (igraci nisu verovali u pobedu nad Levadijom), a ne to sto je taktika bila pogresna, sto nema napadaca, sto nije igrao Molina, ...

Trivuljina

pre 16 godina

Ma dajte molim vas... nema mjesta za neku demagogiju... Bosko predji na 4-4-2 vidis da ovako neide, nemamo mi igrace za 4-3-3 (ustvari 4-5-1)
E da al u 4-4-2 nebi mogao da igra kapiten, a treba se prodati ccccc zbog jednog euro gola i dva dobra dodavanja na 10 utakmica
Nemoguce je da su ovi momci zaboravili da igraju fudbal
AJMO ZVEZDO AJMOOOOOOOOOO

Zeljko

pre 16 godina

Ponovo na pocetku prelaznog roka kad nam je bio potreban jedan dobar spic i trener. Smatram da Bosko nema kvaliteta za Zvezdu, moze biti zvezdas koliko god hoce, ali to nije dovoljno za trenersko mesto u Zvezdi. Neophodan je i jedan spic kalibra Darka Kovacevica (nazalost ispustili su ga), za Ljuboju jos nije kasno, on bi za Zvezdu u ovom trenutku bio premija. I zasto se prodaju igraci na kraju prelaznog roka kad nema vremena da se uigra druga postava. Cini mi se da uskoro slede nove prodaje. Jedino dobro za sad je ostanak Kastilja, mada je i to mac sa dve ostrice, oticice kao slobodan igrac. Nesto treba promeniti pod hitno.

Delija Banja Luka

pre 16 godina

Nista od LS ni ove sezone Piksi uvijek istu pricu ponavlja posle svake lose odigrane utakmice te igraci su dobili ukor te ovo,te ono,sad kad je Zvezda konacno imala srece prilikom zreba sad ce zbog katastrofalne igre da ostane bez LS i opet ce da bude ista prica nismo imali srece.SRAMOTA STA SE DESAVA SA ZVEZDOM:

Kale

pre 16 godina

( NE ) Igra koja zabrinjava.
Nista ne razumem, a milslim da niko razuman nema odgovor za ovo sta se dogadja sa Zvezdinom ( NE ) Igrom.
Pixi :
Pobogu covece, pa sta je ovo. Zar se moraju pojacanja dovoditi minut pre dvanaest. Vidi se da su to nespremni igraci, na koje Zvezda ne moze da ceka. Oni treba da nose igru, a ne da budu nemi posmatraci.
Bosko:
Pobogu covece, pa osim Ognjena, ovo ti je nespreman tim. Pa sta radis ( te ) svakog dana. Ne raumem! Izmene. Zaboga vidis li da ti je Basta nezainteresovan, Milovanovic ..... ej, i ja sam bio nekada kapiten, ali kada nije islo, klupa momak.... Gaj, reci mu bre da on ne treba da misli i mrsi, njegov drugi kontakt sa loptom MORA biti predaja lopte NAJBLIZEM igracu. Tutoric je izgubljen u prostoru...... ako nema kompas, klupa bre. Randjel, ej bre , takav gol je dao Cvjetin Blagojevic 1980. godine u revansu Karl Cajsu u Jeni, od tada nije vidjan.
Narode : Za sedam dana neznam sta ce se desiti, ali znam da to vise nije ona moja Zvezda , to je trenutno tim koji je ( kada sam ja bio aktivan fudbaler 1984-1991 ) na nivou medjuopstinske lige, Zonasi su bili Brazilci za sadasnjeg naseg prvaka.
I na kraju, ne zamerite mi vi mladji momci koji se palite danas na Vecite, ali to ne zasluzuje vise paznje normalnog coveka. Partizanovci to i za Vas vazi, jer Zrinjski je bio skupina veselih momaka, a ....... ma tuga, nema se vise nista reci.

Emil-Kumanovo

pre 16 godina

Gledao Randjelovic da ovi nemogu da daju gol pa covek poso u napad da zabije ali zaboravio na svoj gol!!! Smesna igra Crvene Zvezde... Ali nadamo se da posle kise dolazi sunce... Pozdrav za sve delije sirom sveta!!!

Elem

pre 16 godina

Jao -najveca bruko srpskog fudbala u zadnjih 20 god, mislim na poraz od Levadije-…Zvezdo, nisi imala samopouzdanja?!
Nemaju samopouzdanja protiv Levadije?!
Sokirao ih drugi gol?!
Ovo je pocetak sezone…
bla, bla bla..pa ljudi sve ekipe koje se bore za ulazak u LS su na pocetku svojih sezona, znaci svima su isti uslovi!
E moj Pixi-Azerbejdzan, Levadija- ti si jedan obican samoreklamer.
Upropastio si srpski fudbal dok si bio u Savezu, pa ces sad i Zvezdu

Vucko

pre 16 godina

Piksi izribaj ih dobro sve, ali najveci deo krivice je tvoj sto si stavio ovog amatera za trenera koji je iskustvo sticao u drugoligaskim ekipama Srema i Radnickog N.(bez ikakvog omalozavanja ovih ekipa). Ovoj ekipi treba trener koji ima kvalitet, iskustvo i autoritet, trener koji ce da uigra ove sasvim solidne igrace a hvale jedan spic i stoper. Odbrana nam je ocajna, ne moze se u LS sa Tutoricem i Andjelkovicem.

Ivan

pre 16 godina

Hej Pixi, Djurovski osvestite se!!!!Ne moze ovako da se igra, menjajte nesto, ovo je veoma mrsavo i jadno...Gde je danas bio Molina, a gde Salas??Ja shvatam to da treba vremena Barkosu, ali obicno prvi utisak ostaje do kraja-kakav je na pocetku, takav je!Koroman je pola Zvezdinog tima...Basta se trudi, ali Milovanovic spava...Sve u svemu ovako do LS ne moze...

pih

pre 16 godina

"Sledeći protivnik je Rendžers.

"Optimista sam pred tu utakmicu, i mislim da Zvezda može da se nosi sa njima", kaže Piksi.
"

HAHAHAHAHAHAHAHA

Kale

pre 16 godina

( NE ) Igra koja zabrinjava.
Nista ne razumem, a milslim da niko razuman nema odgovor za ovo sta se dogadja sa Zvezdinom ( NE ) Igrom.
Pixi :
Pobogu covece, pa sta je ovo. Zar se moraju pojacanja dovoditi minut pre dvanaest. Vidi se da su to nespremni igraci, na koje Zvezda ne moze da ceka. Oni treba da nose igru, a ne da budu nemi posmatraci.
Bosko:
Pobogu covece, pa osim Ognjena, ovo ti je nespreman tim. Pa sta radis ( te ) svakog dana. Ne raumem! Izmene. Zaboga vidis li da ti je Basta nezainteresovan, Milovanovic ..... ej, i ja sam bio nekada kapiten, ali kada nije islo, klupa momak.... Gaj, reci mu bre da on ne treba da misli i mrsi, njegov drugi kontakt sa loptom MORA biti predaja lopte NAJBLIZEM igracu. Tutoric je izgubljen u prostoru...... ako nema kompas, klupa bre. Randjel, ej bre , takav gol je dao Cvjetin Blagojevic 1980. godine u revansu Karl Cajsu u Jeni, od tada nije vidjan.
Narode : Za sedam dana neznam sta ce se desiti, ali znam da to vise nije ona moja Zvezda , to je trenutno tim koji je ( kada sam ja bio aktivan fudbaler 1984-1991 ) na nivou medjuopstinske lige, Zonasi su bili Brazilci za sadasnjeg naseg prvaka.
I na kraju, ne zamerite mi vi mladji momci koji se palite danas na Vecite, ali to ne zasluzuje vise paznje normalnog coveka. Partizanovci to i za Vas vazi, jer Zrinjski je bio skupina veselih momaka, a ....... ma tuga, nema se vise nista reci.

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Od kada pratim fudbal Zvezda nije bila smijesnija ekipa.Gledali smo tekmu iz kladionice i svi su psovali i smijali se.Nemamo trenera,odbranu,napadaca a u sredini imamo najgoreg kapitena u istoriji,milovanovica.Sramna partija bivseg evopskog sampiona protiv estonskih amatera!Pixi je prodao Purovica i Djokica,svi smo bili srecni a sada bi nam odlicno dosla ta dva golgetera.Randjelovic me negativno iznenadio,Tutiric rupa od igraca,Andjelkovic i Basta su vise u napadu a odbrana za njih ne postoji.Lukas samo trci ne zna ni sam gdje,Gay solidan ali ne moze sve sam u odbrani,Kastiljo takodje a Milias prosjecan i spor(tipican igrac za nasu ligu),kapitena ne komentarisem a Burzanovic je pokazao zasto treba da igra u prvom timu.Koromanu ne zamjeram onu blamazu kad se spetljao jer se najvise trudi i da je imao malo srece dao bi evro-gol,Molina nije ni igrao.I sve to na celu sa ocajnim amaterom Djurovskim.
Iskreno nemamo mi para za bolje strance i trenere ali evo recimo jedan Bronowicki je placen citav miliona a nije znao uputiti dobar centarsut.Nisam bas optimista da ce se stvari nesto poboljsati.Partizan realno ima mnogo bolju ekipu sa dobrim trenerom i igraju odlican fudbal.Nama ostaje nada da cemo dovesti dobrog napadaca(sumnjam) i da ce Salas da pokaze neki kvalitet.Bosko ne ide sigurno dok je Zvezda u Evropi,kasno je za novog trenera.Rendzers je bezveze ekipa ali za nas klasa,eto bilo bi dobro da nas malo podceni posle ove bruke.Sve u svemu zalosno.

Vuk

pre 16 godina

Bese tvrdjava "Marakana" branili su je ratnici i zmajevi sada je tvrdjava "Toyota park" i brane je gejse i balerine....
Zvezdo dao sam ti ljubav, srce , zivot , sve , a sada mi od tebe ostaje samo BENSEDIN !!!!!
Voleo sam te , volim te i volecu te zauvek , ali da znas da nije lepo od tebe

pih

pre 16 godina

"Sledeći protivnik je Rendžers.

"Optimista sam pred tu utakmicu, i mislim da Zvezda može da se nosi sa njima", kaže Piksi.
"

HAHAHAHAHAHAHAHA

Gnojlo Manojlo

pre 16 godina

Savet komsijama:
Promenite ime u FK Smesna Zvezda!

Sramota me sto sam navijao da pobedite ali eto, mislio sam "nash klub..."
Bas sam budala sto sam verovao da cete u Estoniji zeleti da igrate fudbal. Sam sam kriv.

Ko je zato da od sutra poskupi paradajz neka preporuci komentar!

Koroman

pre 16 godina

Dzurovski: "nismo imali ni jednu povredu u toku priprema sto znaci da su pripreme bile pravilno dozirane" !!!

Al si ih pripremio svaka ti cast!!!


MUSLINA ZA TRENERA!!!

Sasa

pre 16 godina

Pikse samo tako, napred nema nazad. Pobeda je pobeda, takticki zrelo odigrana utakmica inace nebe imalo nikakve drazi da je sve bilo glatko, a ovako je utakmica zadovoljila i najprobirljivije sladokusce. Uostalom fudbal se i igra zbog navijaca. Najbolji smo i sto ono kazu na reklami " ja tu nebi nista menjo".

Milan

pre 16 godina

Komentar je da imamo srece sto smo prosli. Uglavnom mislim da je losa utakmica. Moja zvezda me razocarala, razocarao me pristup... Jedina svetla tacka je povratak Burzanovica... Moj iskreni savet je da promene celokupnu odbranu i da se opamete. A mozda zele da ih neko opameti. Recimo petardom u sred Beograda pred prepunoj Marakani.
Ne zelim nikoga da omalovazavam, ali od 100. derbija nisam propustio nijedan, a do 100. derbija sam bio na desetak, plus kup utakmice sa partizanom, znaci preko 50 medjusobnih duela, i nikada do prosle godine nisam video losiji fubal. Zveda je uvek igrala odlicno na prolece, a prosle sezone da se sasteve to je bilo tesko. Nije zvezda bila toliko bolja koliko su bili losi ostali. Mislim da je uprava napravila puno losih poteza, pocev od prodaje celog tima pa do dovodjenja ekstra pojacanja tipa Dramani, Tadeu, Suzuki...

I sta sad?
Pod hitno pamet u glavu... O igracima, golman ima svoje trenutke, odbrana pod hitno na remont, zalosno je sto neko kao Bajalica igra u zvezdi, Tutoric, Raskovic takodje (nemam nista protiv momaka, prvog i licno znam, pricam o njihovim kvalitetima a ne omalovazavam), jednostavno nisu za zvezdu, dobri su ali nisu za tim, ali je doslo vreme da svako igra danas u zvezdi, sredina terena je natrpana, ne zna se sta ko igra, Milijas prespor, Lukas ide svuda gde je lopta, Milovanovic konstantno los, e da vecita enigma Basta, zaista me razocarao ali neka, ima i on trenutke, osvezenja treba traziti u sledecim igracima tipa Burzanovic, Trajkovic (decko je izbaran pre dve godine za najboljeg igraca tadasnje meridijan super lige a sezonu i po je presedo na klupi)koji je na prolece pokazao sve kvalitete, Bojanu Jankovicu(rodjenom bratu Boska Jankovica)... O napadu treba pisati romane, nema zvezda kvalitetnog napadaca. Djordjevic je mlad, bez iskustva... Barkos nije los, ali nema ko da ga uposli, da li ste videli Bastine centarsuteve. Sacuvaj Boze... Molina cini mi se moze da donese novinu, ali samo Djurovski zna zasto ga nema u timu. Hitno treba napadac... Trziste je takvo da u nasoj zemlji nema pravog. Rakic ne zasluzuje zvezdu...A stranca kvalitetnog je tesko naci jer takav igra u sigurno bogatijem i organizovanijem klubu od zvezde... Da ne ispadne kako samo kukam, ima i pozitivne stvari a to su Koroman, Burzanovic, Kastiljo, Trajkovic pa i Andjelkovic.. Mislim da u njima lezi kljuc pobede i protiv Rendzersa i osvajanja duple krune ponovo...
Taktika se treba promeniti na 3-5-2 ili na 4-3-3 uz napomenu da nam treba samo jedan zadnji vezni a to je kastiljo sa jakim i brzim bok igracima, na levoj strani to su Andjelkovic (Trisovic ili Milijas ili Trajkovic) a na desnoj, Basta i Koroman... Igru da kreiraju pre svega Burzanovic, pa tek onda Milovanovic i Lukas uz pomoc Kastilja, a u napadu da budu minimum dva napadaca, jer kad okruze jednog tu se pojave odmah 3 protivnicka igraca i zato napadaci ne mogu nista da urade jer su sami a teret se mora podeliti...
Djurovski je posebna prica, kao igrac bio je pravi laf, u to vreme jedan od nasih najboljih igraca... nedostaje mu malo vise drcnosti i kada se bude oslobodio uticaja gornjeg doma Zvezde bice pravi...

Nadam se najboljem mojoj.
zvezdi.

Svi u napad...

Stojković D.

pre 16 godina

Piksi ne filozofiraj nego pod hitno novog trenera dovedi. Ovaj ne bi trenirao ni FK Železničar iz Inđije, da se ja pitam.

deki delija

pre 16 godina

Sra reci posle ovih izjava nasih celnih ljudi?!Nista,samo pustam da mi rastu rogovi ili usi!Onda idem da se vidim u ogledalo,da vidim dali neko misli da sam magarac ili majmun!Iako sam mozda i jedno i drugo ja imam obraza i izjavjujem da smo mi danas ispali iz Lige Sampiona!

Emil-Kumanovo

pre 16 godina

Gledao Randjelovic da ovi nemogu da daju gol pa covek poso u napad da zabije ali zaboravio na svoj gol!!! Smesna igra Crvene Zvezde... Ali nadamo se da posle kise dolazi sunce... Pozdrav za sve delije sirom sveta!!!

Elem

pre 16 godina

Jao -najveca bruko srpskog fudbala u zadnjih 20 god, mislim na poraz od Levadije-…Zvezdo, nisi imala samopouzdanja?!
Nemaju samopouzdanja protiv Levadije?!
Sokirao ih drugi gol?!
Ovo je pocetak sezone…
bla, bla bla..pa ljudi sve ekipe koje se bore za ulazak u LS su na pocetku svojih sezona, znaci svima su isti uslovi!
E moj Pixi-Azerbejdzan, Levadija- ti si jedan obican samoreklamer.
Upropastio si srpski fudbal dok si bio u Savezu, pa ces sad i Zvezdu

Delije Svilajnac

pre 16 godina

Sramota bre i bruka kako smo igrali mi smo bre od LIVADARA izgubili i poslednjih 30 minuta igrali klasican bunker sa 0 napadaca protiv Livade.Mislim izmena Barkos Milijas je kriminalna.Sta reci cemu se nadati sada kada imamo najbolji zreb u poslednjih 15 godina a mi imamo nikad gori tim i nikad goreg trenera,pa i ja volim Zvezdu vise od svega a za razliku od Djurovskog ne dobijam platu za to vec dajem i poslednje pare iz dzepa da gledam tu istu Zvezdu

hagen

pre 16 godina

Uhhhh, sta reci..
Koliko god to zvucalo glupo, mislim da je ovde PIXI najmanje kriv!
Dovedeni igraci i uopste ceo tim i nije toliko los, koliko je trener ocajan! Ja sam od pocetka bio za stranog trenera (Del Neri po mom ukusu) ali kada su pocela ona prepucavanja te onaj ce te ovaj ce i kad su svi redom poceli odbijati da dolaze, rekao sam - pa mozda i treba dati sansu ovom Djurovskom (da ne kazem Glupovskom)... medjutim, ocigledno je da to nije bila dobra odluka...
Jos uvek nije kasno da dodje do smene trenera, "samo" treba dovesti nekog trenera koji je bar malo upoznat sa ovom ekipom (makar to bio i Kosanovic ili cak Sekularac ili Pizon - mada za ovog treceg bas nesto i nisam, jer od Glasgova verovatno ispadamo (na zalost) ali mozemo u ligu kupa uefa (namerno malim) sto bi meni ipak na kraju krajeva zadovoljilo...

Nemoze niko da me ubedi da je ova ekipa losa i da imamo gore igrace nego one sezone kada nam je glavni spic bio kurpulentni Bogavac a stameni stoper Stevo Glogov kolac, i Vitakic "bicu i ja jednom brz" , krs krseva...
E sad mnogi napadaju Pixija za Suzukija (ustvari njega su vec svi zaboravili) i Vladu "bas sam lep" Georgijeva.. ali
evo moje misljenje o svakom "vaznijem" igracu, pa bas bih voleo da cujem sta vi mislite o tome (naravno, ocekujem misljenje onih koji su gledali bar 3 utakmice ove sezone)
Randjelovic - po meni solidan golman (to mislim i posle ovog primljenog gola sa 50 metara), setite se samo odbranjenog slobodnjaka.. al aj sad..
Andjelkovic - dobar za kupus (doveden levi bek za milion i greje klupu ili igra "desnog beka").. kad sam vec kod Bronovickog, gledah ga protiv Sindjelica i nije uopste toliko los
Gaj - solidan, ali konstantno igra nonsalantno i uopste se ne bih bunio da na njegovom mestu vidim Bajalicu (naravno, ako je u formi)
Tutoric - glavni krivac za ispadanje protiv Libereca, solidan i nista vise
Basta - pod hitno pozvati Skali i Molder da istraze koji su to vanzemaljci oteli onog naseg Bastu kom je klicao sever i u njegovo telo stavilo ovu babu Simanu koja pojma nema
Kastiljo - dobar, moze bolje (u poredjenju sa proslom sezonom)
Lukas - sasvim dobar igrac ( ne krivite ga za promasen volje, pa nije on spic vec zadnji vezni)
Milovanovic - mislim, sta reci...
Milijas - dobar igrac, kad hoce... ali on je "ceo zivot" igrao zadnjeg veznog a ne polu spica, kao danas
Burzanovic - tako, tako... nekad bljesne a nekad mi je tako izgubljen, da nemam reci
Koroman - mozete da pricate sta hocete i da ga napadate sto gnjavi loptu (a kome da je doda?!) ali on je trenutno najbolji igrac u CZ!!! I pri tome ZELI da igra u Zvezdi i ne pada mu napamet da ide napolje iako bi duplo vise zaradjivao i u rumunskoj ligi!!!... i da, on je desno krilo a ne spic - kao danas
Barkos -malo je odigrao za neku pravu ocenu, ali onako ruzno trcanje u zivotu nisam video - toliko gadno izgleda kad trci da to nije normalno.. ni malo sportskog duha u njemu... c c c
drugi spicevi (koji drugi?!) nisu ni vredni pomena...

Ono sto mene brine je suplja odbrana (o nemanju spiceva drugi put)!!! Pa to je ista odbrana koja je zajedno vise od jedne sezone a igraju ko da su se jutros na aerodromu prvi put videli ( i sinjdjelic nam umalo dade gol)

Samo da imamo dobrog trenera ovo bi bila vise nego lepa ekipa!!!

No sta je tu je!!! Ja volim Zvezdu i volecu je bez obzira bila prva ili zadnja i licno mislim da i slepac vidi da stosta ne valja al ne okrecimo joj sada ledja (najlakse je pljuvati) nego dodjimo u nas hram fudbala na revans protiv Glasgova (pa makara tamo bilo i 5:0) i pokazimo kako se navija (kao liverpulovi navijaci u finalu pre dve godine kada su gubili i kada su svi videli trofej u rukama milana, a ne ko grobari - kada su vodili i kada su ih svi videli u sledecem kolu!!!)

SAMO NAPRED ZVEZDO!!!

nele

pre 16 godina

Jao bosko ko te dovde.Majko mila.Kaze Tutoric se dobro nosio sa Estoncima.Pa ja ne mogu da verujem.Tutoric veze nema.Srce mi je stalo kad je polomio nekog Estonca u kaznenom prostoru.Sreca da je sudija vec svirao nesto pre toga.Gde je Bajalica?Zasto on ne igra?Bolji je od Tutorica 100puta.Kakav bre Andjelkovic?Zasto Branovicki sedi na klupi?Gde je Molina?Jesmo doveli pojacanja l.s. ili za klupu?Tim pojedinacno gledano i nije tako los ali je totalno neuigran.Mogu da se kladim da bi Zenga ovaj tim 50puta bolje uigrao.Bosko,mrs iz Zvezde.

IZDAJA

pre 16 godina

RANDJELOVICU DALI SI TI NORMALAN???
Pa gde zevas,daje ti covek gol sa 100m. Eee muko moja!!!
Amkar-Terek 1 (3:1)
CSKA-Himki 1 (2:0)
Kuban-Ural 0-2 (1:1)
Sarajevo-Genk 2 (0:1)
Sahtjor-Pyunik 2-3 (2:1)
Saragosa-Parma 1x (0:0 70`)
Levadija-Zvezda 0-2 (2:1)
ps. Ako neko zna Randjelovicevu adresu nek napise da mu trazim pare za tiket...

marc

pre 16 godina

Koliko god da ne cenim Zvezdu, zaista nisam ocekivao da cu ikada da dozivim da je vidim da se brani bez napadaca protiv ekipe koja bi u Srbiji bila osrednji drugoligas. Poraz Zvezde me nije ni malo iznenadio, on je realan pokazatelj njihovog kvaliteta. Meni je mnogo vise zanimljiv jedan fenomen koji se ciklicno ponavlja ovde na komentarima B92, evo vec ne znam koju godinu za redom. Na osnovu "pattern-a" evo pogleda u sadasnjost i buducnost:
AVGUST- jedini period godine kad su cigani realni, jer tad ispadaju iz 3-eg kola kvalifikacija za LS, i prvog kola UEFA kupa. Oni tad nakratko progledaju, i pljuju redom.
SEPTEMBAR- apatija, ali se svirne po neki penal na 18-om metru od gola, pa se pobedi, pa izgleda da nije sve tako crno.
OKTOBAR- "pobede" su vec ucestale, a novinari koji za 10 cevapa pisu sta god zelite, podgrevaju pricu da je ovo prava Zvezdana, a da je ono u septembru bilo samo par losih dana (indikativno je da za Zvezdu losi dani nastupe jedino u Evropi :)).
NOVEMBAR- Zvezda vodi, blizi se zimska pauza, pobedi se Partizan golom iz navucenog penala, koji se PFC-u u derbiju ne bi svirnuo ni kad bi upucali naseg igraca (stvarno, da li neko zna kako je izgledao taj poslednji derbi-penal za nas, te daleke 94-te?), i pitamo se- ma da ono u septembru nije bio samo neki ruzan san? I onda zvezdino prolece, sve je super, pobedi se OFK koji i ne pokusava da predje centar, kao jesenas u rupi, ma lepota bozja, Liga Sampiona je tu, samo sto nije...
Ali gani, samo sto nije. Prednost nas Grobara je ta sto mi makar zivimo na planeti Zemlji, mi smo u govnima i znamo da smo u govnima. Da, cak i sad, bez obzira na 6-1, 5-0, koji JESU rezultati za postovanje, jer je bosanski fudbal ipak, slozicemo se, mnogo ispred estonskog (je l' bese estonskog, nisam pogresio?). Na kojoj planeti vi zivite, ne znam, ali vidim da vam je ovo sto se desilo cudno, kazete "losa igra". A kad je ona bila dobra? Da li je bila dobra prosle sezone, kada vas je vodio Bajevic? Sa ovom igrom ste postali najslabiji sampion u istoriji zemlje, objasnjavajuci sebi to losom ligom, iako u ovoj ligi igra puno timova jacih od Levadije, Tromsa, Libereca i sesnaestogodisnjih juniora Strazbura. U toj vasoj "sampionskoj" sezoni smeniste 2 trenera! Da, dva, smenili ste i Boska Djurovskog, ali to sto niko nije hteo da vas uzme (pitam se zasto???), pa je on MORAO da ostane je druga prica. Da li vam i to nesto govori o vasoj tituli? A da li vam nesto govori da je i tad, u trenucima najvece krize u istoriji kluba, haosa i pljuvacine od strane medija, Partizan ipak otisao dalje od vas u UEFA kupu? A da li vam nesto govori da ce i sa NULOM ove sezone, PFC da ima mnogo vise bodova od vas na UEFA listi? No, da vas ne bedacim, onima kojima je bitna ova titula u prljavoj kaljuzi Terza-Dzaja lige (lepo su izgledali jedan do drugog preksinoc na stadionu pod Goricom), evo lepe vesti: opet cete uzeti duplu krunu! Bravo gani, zeljo u zrebu svih evropskih mrsavela!

Delija Banja Luka

pre 16 godina

Nista od LS ni ove sezone Piksi uvijek istu pricu ponavlja posle svake lose odigrane utakmice te igraci su dobili ukor te ovo,te ono,sad kad je Zvezda konacno imala srece prilikom zreba sad ce zbog katastrofalne igre da ostane bez LS i opet ce da bude ista prica nismo imali srece.SRAMOTA STA SE DESAVA SA ZVEZDOM:

Kizony

pre 16 godina

Predlažem rukovodstvu CZ da podnesu prijavu UEFA protiv Livadije zbog omalovažavanja i fudbalskog maltretiranja na terenu igrača, stručnog štaba i armije navijača CZ. Ko su, bre, oni da se tako sprdaju sa nekadašnjim evropskim i svetskim šampionom, breee. Kako ih bre nije sramota da daju onakv zverski gol, što neko reče "sa pola hektara" (svaka čast za komentar - nasmejao me čovek do suza). Dobro, možda u to vreme ('91. godine) nisu imali TV prijemnike pa nisu znali, ali mora da su imali novine. Čisto sumnjam da bi smeli tako da se zezaju sa drugim svetskim i evropskim prvacima. Ma, ovo je gore od rasizma, šovinizma, nacizma i ko zna čega još zajedno. I naravno, Pixeta i Terza da oštro protestvuju i zahtevaju od svog drugara Mišela, da se ti i takvi timovi doživotno isključe iz evropskih takmičenja da se takve nemile scene ne bi u budućnosti ponavljale. Koristim priliku da uputim komentar podrške grupi građana zvanoj Crvena zvezda da se, posle ovoga, ipak ne rasformiraju. Ma doći će bolji dani. Ajd' sad hrabro na Rendžers

mare.m

pre 16 godina

Veliki Predsedniče PIXI,da malo više vremena provodiš u klubu a ne da se manekenišeš po svetu i telefonski vodiš klub;da pre i u toku prelaznog roka budeš maksimalno aktivan i dovodiš prava pojačanja a ne da ideš na krstarenja Jadranom na jahtama Deje,Bokšića i koga sve već ne;da si išta zapamtio od onoga što si video i doživeo kada su klub vodili CVELE i DŽAJA , naša ZVEZDA ne bi bila klub kog dobija jedna LEVADIJA,LIBEREC itd.klubovi koji nisu postojali ili znali šta je EVROPSKO takmičenje ,kada je naša ZVEZDA bila prvak EVROPE I SVETA.Kako te nije samo stid da nam daješ ovakve komentare kao da mi nemamo pojma šta je fudbal i kao da je ovo prva utakmica koju smo gledali u životu.Ni jednog igrača nisi stvorio za ove godine koje si u ZVEZDI samo prodaješ ono što ti j džaja ostavio u amanet.Možda grešim tvoji su Georgijev,Tadeu,Suzuki ...Ostali su ti iz DŽAJINOG vremena još Milovanović i Basta koje sa ovakvom igrom možeš prodati jedino klubi niže reputacije od LEVADIJE.Mislim da je krajnje vreme da se uozbiljiš i počneš da vodiš ozbiljno klub koji ti je poveren jer je to jedna velika institucija ove zemlje.Nemoj da sramotiš ,ovakvim vodjenjem kluba,sve ono što su generacije sticale.Nemoj da ti ekipu za borbu za ulazak u LIGU ŠAMPIONA formiraju kojekakvi belosvetski nazovi menažeri i to svi dolaze na kraj priprema STRAŠNO.Pojedinačno u sadašnjoj ekipi ZVEZDE samo GAJ,KASTILJO,TRAJKOVIĆ,BURZANOVIĆ,BAJLICA,KOROMAN, zaslužuju ZVEZDIN dres.Stranci koji su stigli nemam komentar jer su tek dve utakmice tu i neznam kakvi su ali prvi utisci su da ste bacili pare.Bolje da ste to dali nekim našim klincima i napravili mladu ekipu za naredni period iz svoje škole.Omladinska škola Vam je predsedniče katastrofalna a to Vam je bio jedan od aduta kada ste dolazili kako će te oformiti omladinsku školu koja će moći da bude stub ekipe,Šta ste uradili , NIŠTA.VELIKI PREDSENIČE kako Vas samo nije bilo sramota na prvoj utakmici ove sezone na našoj MARAKANI,ako ste se uopšte tada vratili s akrstarenja,sa LEVADIJOM,igrali ste evropsku utakmicu na oranici,katastrofalno pripremljen teren BRUKA.Kažete koncert ČOLE,pa on je bio u JUNU ako se nevaram.Niste imali ni dva meseca da zamenite busen nego se brukate pred svetom ,NAŠI VRLI DOMAĆINI TAKO SE DOMAĆINSKI POSLUJE.
Poštovani,prijatelji nije DJurovski kriv što je trener ZVEZDE.Razumite čoveka,niti predlaže koje igrače da dovedu,niti kad da ih dovedu,nezna na koje igrače da računa na pripremama,kogaima za pripreme a koga za takmičenje.Otkada je PIXI stigao to je praksa,jedni se pripremaju,drugi igraju predkola u ligi šampiona pa onda odlaze a prvenstvo igra treća ekipa.
Tako nebi mogao ni ser Ferguson a ne naš Boško Djurovski.On čovek je dobio priliku da vodi ZVEZDU ida jednom kaže bio sam trener ZVEZDE i sve će da uradi što mu kažu da se nekome ne zameri da ostane trener ZVEZDE još koji dan.,pa makar mu sutra doveli i novih jedanest da igraju umesto ovih sa kojima je spremao sezonu.
Što se tiče golmana šta reći mislim da je o njemu suvišno trošiti reči i vreme.KOd golmana se ponavlja PIXI-jeva praksa kao velikog predsednika,dovesti najboljeg u ligi pa nek sedi naklupi.Koliko se sećam BANOVIĆ je bio najbolji golman SCG došao kao klinac i do A reprezentacije pa sedi n aklupi ili čak ni to,TRAJKOVIĆ najbolji igrač SCG tek sad silom prilika dobija šansu i to sa klupe,BURZANOVIĆ najbolji igrač SCG pre nego jedošao u ZVEZDU sad naklupi.Poslednja dvojca jedina koja imaju klikera i šmeka za igru , ane Milovanović koji zna samo nekad da opali po lopti i ništa drugo.
Oprostite što sam Vas udavio sa pisanjem poštovani ali ovo je samo delić onoga što mislim da nije u redu u NAŠOJ ZVEZDI.Slažem se sa vima koji kažu da treba da ostanemo uz klub i u porazi i upobedi ali moramo malo da stanemo na zemlju i vidimo realno šta je razlog ovakvom srozavanju ugleda NAŠE ZVEZDE.
Moramo da probudimo našeg VELIKOG PREDSEDNIKA iz njegove predseničke fotelje koja je u Parizu da nešto učini poslednji je čas i počne da vodi klub kako dolikuje renomeu ZVEZDE.Ako nemože ili neume pošteno je to reći i ustupiti mesto nekome ko to može.
PIXI TI SI JEDINI KRIVAC ZA OVAKVU ZVEZDU KAO KLUB.PROBUDI SE ,IMA JOŠ VREMENA.

U nadi da ćemo proći RENDŽERS,

POZDRAV

ZVEZDA

pre 16 godina

Da li su ovi igraci kupovani planski,posto na nekim pozicijama imamo po tri igraca a nemamo centarfora.Umesto da radimo u interesu Zvezde i srpskog fudbala i kupimo Tadica,Rakica,Fejsu,Kacara mi dovodimo gomilu stranaca.

unproforac

pre 16 godina

Bosko, a ponajvise nam je nedostajao jedan zreo trener koji zna i da ukomponije ekipu! Blago receno KATASTROFA ! Znaci tek sad vidim zasto je Piksi upirao toliko da nadje trenera !!! Imao je i vise nego pravo ! I samo da kazem, SVAKA TI JE ZLATNA KALE !!! Vidi se da smo generacija ! Ma ne smijem ni da pomislim kako bi neka od Zvezdinih generacija pre 92´ razvalila ove estonce !

Trivuljina

pre 16 godina

Ma dajte molim vas... nema mjesta za neku demagogiju... Bosko predji na 4-4-2 vidis da ovako neide, nemamo mi igrace za 4-3-3 (ustvari 4-5-1)
E da al u 4-4-2 nebi mogao da igra kapiten, a treba se prodati ccccc zbog jednog euro gola i dva dobra dodavanja na 10 utakmica
Nemoguce je da su ovi momci zaboravili da igraju fudbal
AJMO ZVEZDO AJMOOOOOOOOOO

Srđ@N

pre 16 godina

JA NE MOGU DA VERUJEM DA JE NAŠ KAPITEN DEJAN Hoću-Po-Svaku-Cenu-U-Evrpu-Ali-Sam-Levat-Pa-Ne-Mogu-A-Šetam-Po-Terenu-Jer-Moram-Da-Se-Prodam MILOVANOVIĆ PROVEO ČITAV MEČ U IGRI. JA ZABORAVIO DA POSTOJI.
setite se bivših zvezdinih kapoitena
-vidića
-pantelića
-kovačevića
pa uporedite sa ovim

Vucko

pre 16 godina

Piksi izribaj ih dobro sve, ali najveci deo krivice je tvoj sto si stavio ovog amatera za trenera koji je iskustvo sticao u drugoligaskim ekipama Srema i Radnickog N.(bez ikakvog omalozavanja ovih ekipa). Ovoj ekipi treba trener koji ima kvalitet, iskustvo i autoritet, trener koji ce da uigra ove sasvim solidne igrace a hvale jedan spic i stoper. Odbrana nam je ocajna, ne moze se u LS sa Tutoricem i Andjelkovicem.

Zvezdas

pre 16 godina

Ovo je rasulo ljudi.Kaze Bosko bilde da odbrana i vezni red nemaju samopouzdanje a ni jedan napadac od pocetka priprema nije do sada dao ni 1 i slovima j e d a n jedini gol.

Bojan Jankovic

pre 16 godina

Imao sam priliku da utakmicu gledam iz prve ruke u Talinu. Zvezda je igrala ocajno i nije zasluzila da prodje dalje. Sva ostala prica Stojkovica, Djurovskog je suvisna. Igraci su stojali po terenu. Nije bilo trcanja, uklizavanja, itd. Jedina komunikacije medju njima je bila rasprava i svadja. SRAMOTA!

PS. Stranci Barkos i Lukas su kompletni promasaji. Valjda su ih uzeli kao zvaku za navijace.

acko

pre 16 godina

slazem se sa zapazanjima piksija i djurovskog...
mozda i bolje sto smo sad izgubili nego od rendzersa...
I ljudi, ne napadajte randjelovica, bio je nemocan kod golcine sa centra, i mnogo bolji golman bi bio savladan da je cak onamo stajao u trenutku shuta

behar

pre 16 godina

@ PIXI I J(b)OSKO

DALI SE VAS DVOJE SECATE KO JE SMENIO PETKOVICA?
PA MI GOSPODO SA NASIM KOMENTARIMA NA B92.
POLAKO SAD JE NA VAS RED PA IDALJE BACAJTE NAM PRASINU U OCI AKO MISLITE DA SMO GLUPI.
VIDIM DA JE TREND DA SE POZIVAJU ISTOMISLJENICI DA PODRZAVAJU KOMENTARE AL JA TO NECU URADITI MENI JE CIKJ DA DOTICNA GOSPODA PROCITAJU OVO UPOZORENJE

Raša

pre 16 godina

Pixi, bio si dosta dobar fudbaler ali si 0 (nula) za vođenje kluba. Nemaš trenera, skupio si gomilu niskobudžetnih polufudbalera, nemaš u timu Srbe, koji mogu da se zainate, ti ustvari nisi nikakav predsednik kluba. Često nisi pored kluba. Sa tobom će biti samo nerviranje odn. totalno ćeš srozati CZ a zatim pobeći.

Zeljko

pre 16 godina

Ponovo na pocetku prelaznog roka kad nam je bio potreban jedan dobar spic i trener. Smatram da Bosko nema kvaliteta za Zvezdu, moze biti zvezdas koliko god hoce, ali to nije dovoljno za trenersko mesto u Zvezdi. Neophodan je i jedan spic kalibra Darka Kovacevica (nazalost ispustili su ga), za Ljuboju jos nije kasno, on bi za Zvezdu u ovom trenutku bio premija. I zasto se prodaju igraci na kraju prelaznog roka kad nema vremena da se uigra druga postava. Cini mi se da uskoro slede nove prodaje. Jedino dobro za sad je ostanak Kastilja, mada je i to mac sa dve ostrice, oticice kao slobodan igrac. Nesto treba promeniti pod hitno.

Ivan

pre 16 godina

Hej Pixi, Djurovski osvestite se!!!!Ne moze ovako da se igra, menjajte nesto, ovo je veoma mrsavo i jadno...Gde je danas bio Molina, a gde Salas??Ja shvatam to da treba vremena Barkosu, ali obicno prvi utisak ostaje do kraja-kakav je na pocetku, takav je!Koroman je pola Zvezdinog tima...Basta se trudi, ali Milovanovic spava...Sve u svemu ovako do LS ne moze...

Sport Bili

pre 16 godina

Trener treba da ulije samopouzdanje ekipi, a ne da daje kontradiktorne izjave svaki dan!
Od dve zvanicne utakmice ove sezone, u obe je Salovski uspeo da pogresno postavi igru! Sta ce biti u subotu protiv Cukarickog, pitam se!
Svi koji mogu da dodju na Marakanu da podrzimo Zvezdu za vikend, a Boleta cemo lako promeniti ako nastavi sa ovakvom "leprsavom" igrom!

milosch977

pre 16 godina

Mislio sam da je Ivan Adzic najgori kapiten u istoriji ZVEZDE ali sam se prevario!Ovaj sada je bez premca. Za 45 minuta u nastavku primio je tri(3) lopte.Strasno!!!Boze pomozi nam protiv Skota!!!

Marko NS

pre 16 godina

Krivi su i igraci, ali najvise trener.
Samo par kritika, sta mi prvo pada na pamet:
-Gaj i Tutoric: zasto krakata gospoda glume driblere, i kad prodju jednog igraca vuku loptu dok je ne izgube? Stoperi,hej... Gaju zakonom zabraniti da drzi loptu duze od 2 sekunde.
-Milovanovic-Zvezdo daj mu i lovu od obestecenja i nek ide, nek glumi fudbalera i kapitena nekom drugom
-Basta-dati mu malo adrenalina i proteina pred utakmicu, a i psihologa. Dokle njegovi kilavi startovi i zuti kartoni?
-Randjelovic-nabavimo mu telefon Omerovica, nek prepricavaju golove s pola...
-Lukas-ocekivao sam tehniku od Portugalca..
-Milijas-sta je sa covekom, toliko gnjavi loptu da je to nenormalno
-Djurovski-neka se bavi delatnoscu u koju se razume, trenerski posao u velikom klubu nije za njega, nema ni znanje ni autoritet. Mozda je i Piksi kriv za to, nije nasao boljega pa ga je zadrzao..i urusio mu ionako kilavo samopouzdanje. Verovatno mu i sastavlja tim. Da je Bosko autoritet, dreknuo bi Gaju, Milijasu i ostalima, bar ne bi smeli da guse igru, ako ne znas sta ces sa loptom vrati je nazad, ispucaj je...
Docekali samo da Viktor Levada ima bolju tehniku od Zvezdinih igraca.

Sta je dobro iz svega ovog? Ispascemo 90% od Rendzersa, ali bar ce sansu dobijati Molina, Burzanovic i ostali koji lice na moguce kreatore igre, da ne kazem fudbalere.
Milovanovicu, Djurovski - arivederci!

Sven Vinjakson

pre 16 godina

Postovana gospodo iz uprave. Imam resenje za trenera. Pitajte tata Dzaju kako je Prosinecki stvarno dosao u Zvezdu. Tako sto ga je jedan trener, kome je zivotna zelja bila da trenira Zvezdu a par godina kasnije je osvojio trece mesto na Svetskom prvenstvu, proglasio za debila kako bi pomenuti Robert za dzabaka dosao u Zvezdu i kako bi i taj trener kasnije zahvaljujuci tome dosao do mesta Sefa strucnog staba nase Zvezde. Na njegovu zalost neki losi ljudi napravise gradjanski rat i sprecise ga da dodje u Zvezdu, pa je morao postati "izbornik" i osvojiti trece mesto na SP. Zamenio je beli sal sa kapom Francuskog zandarma. Koliko da razbije maler. Da li znate o kome je rec. Sto je bolji nas batko Bole (sjajan igrac u svoje vreme) od "izbornika". Pa oboje nisu Srbi nego su stranci. Pa sta ako je ovaj "izbornik" iz lijepe njihove. Kako da se probudi cuveni srpski inat kad su Srbi u manjini u Zvezdi. Vise je "zapadnih" hriscana nego "istocnih". Znaci sta. Dovedite Ciru Blazevica za trenera pa da kompletiramo veselje. Mozda promenimo ime u Zvezda INTERnationale. Kakve veze ima sto u Celziju ima Engleza (anglikanaca) samo u tragovima. Oni nemaju problema sa tim. Vlasnik valjda pravoslavac, trener katolik, vecina igraca katolici, unijati ili sta vec. Ne vredjam nicija verska osecanja jer sam i sam vernik. To se sada zove globalizacija. Ako vec Pixi i drustvo oce globalizaciju, onda nek je sprovedu kako treba. Moze se i do LS i sa relativno malo para. Naravno ne moze se osvojiti ali se mogu uzeti neke parice od ucesca i osvojiti vredni bodovi za naredne sezone, pa mic po mic. Ili se stvarno internacionalizujte ili gradite buducnost na nasim mladim igracima i sa nasom decom, a ne cim naprave dva dobra dodavanja ili daju koji go, odmah ih brze bolje prodajete. Ne valja Vam posao gospodo. Ne valja. Nije kriv Bole. Covek zna koliko zna. Mozda za 10-ak godina uz dobar rad i kaljenje u inostranstvu. Pa nije valjda Ljupko Petrovic veliki trener. Trenirao Osijek (cini mi se nisam siguran)i Vojvodinu sa kojom je uzeo prvenstvo SFRJ i preuzeo Zvezdu sa kojom je postao prvak Evrope. Pa i ja bih kao trener da mi daju najbolje basketase iz NBA uzeo Svetsko prvenstvo i Olimpijadu. Taktika je prosta. Ljudi igrajte kako znate jer to znate bolje od mene. Nas Bole ima tim iz koga su mu prodali spiceve, solidan srednji red zakomplikovali sa verovatno dobrim strancima, ali koji za 10 dana ne mogu da se sastave, napadaci isto tako i sta. Tesko da bi se i Erikson za kratko vreme snasao. Mislim da covek ipak zna fudbal bolje od nas internet komentatora. Mislim da bi se jedna stvar ipak generalno mogla poboljsati. Kako se sve vazne medjunarodne utakmice (klupske i reprezentativne) igraju u periodu mart - decembar, onda bi trebalo da se i nase prvenstvo igra u tom nekom periodu. Tako bi se barem izbacio faktor neuigranosti. Neka pametniji i kompetentiji od mene razmisle o tome. Na kraju sta reci. Volim nasu Srbiju i nas sport i nisam ostrasceni mrzitelj svega i svacega (barem ne bez dobrog razloga). Zelim da svima nama bude bolje. Ali kada? Sa 45 godina i ovakvim desavanjima kod nas, bojim se da necu docekati bolje dane. I ja sam nekada ostavljao silne pare, grlo i dane na severu i na gostovanjima. Vise to ne prilici mojim godinama. Sada sam vise za Zapad sa decom. Ali sta tamo da vidimo. Deca me pitaju kada gledaju video kasete iz tog doba sta se to sada desava. Sta da im kazem? Shvatice valjda kad porastu. A i mi. Bojim se samo da privatizacija naseg sporta ne prodje kao i privatizacija nase privrede. Upropastis firmu da bi je jeftinije kupio. Nece valjda. Kako bilo Zvezdo osvetlaj nam obraz ako je ikako moguce protiv Glazgova pa makar i ispala. Nemoj samo da se vise brukamo. Nije sramota izgubiti, vec izgubiti obraz. Znaju to i stranci. Pokazite nasu srpsku dusu, ljubav i gostoprimstvo. Prihvatite te strance kao svoje. Ne budite ljubomorni i sebicni ako trenutno vise zaradjuju od Vas. Tako je u svim zemljama. Samo sto su oni hladni profesionalci, a mi imamo onu toplu, pravoslavnu, slovensku dusu. Uz njih ce te i Vi napredovati, bolje se prodati i na kraju obezbediti za ceo zivot kao i oni. Ako ne zbog sebe ono zbog Zvezde i pre svega Srbije. Napred Zvezdo, samo hrabro. Pozdrav svima bez obzira na navijacko opredeljenje.

denis

pre 16 godina

Svi vi kojima je Zvezda u srcu, lepo na Marakanu u subotu protiv Cukarickog, pa da Djurovskom iz sveg glasa kazemo sta mislimo. Do sada nijedan trener nije ostao imun na prozivke i zvizduke sa tribina. Nek podvije rep i nek pali u Makedoniju. Ko me podrzava neka preporuci ovaj komentar

Japanac

Dupla kruna ole

pre 16 godina

Pixi poceo si opasno da me nerviras u poslednje vreme ovo je najveca bruka izgubiti od 1 livade.Smejem se :) (a place mi se)

Lopez

pre 16 godina

piksi legendo,molim te,ali MOLIM TE SHVATI DA MILOVANOVIC NIJE IGRAC ZA ZVEZDU. pa taj decko ima po 3 kontakta sa loptom na svakoj utakmici,shvati da za njega NE MOGU DA SE DOBIJU PARE.

igramo sa tri zadnja vezna eejj....

pacer djurovski igra formaciju 4-6-0,kao da igramo sa chelsijem u gostima eejj bree...

Lazarus

pre 16 godina

Zvezda i Rendžeri igraju u utorak, zar ne?? Samo me podsetite da li su i FK Tehničari imali svojih sat vremena utorkom na B92??
U svakom slučaju reality show sa grupom momaka skupljenih s' konca i s' konopca i pod imenom "I mi bismo u Ligu šampiona" se nastavlja, a najveće smejurije tek slede...

Strale

pre 16 godina

Pricate Djurovski ovo,Djurovski ono...los trener,losa ekipa,bla,bla...ALO!!!Pre par meseci,kad smo bezali Partizanu,Djirovski je bio "vrh,sjajan...".Skidam kapu,buduci da je preuzeo ekipu posle Bajevicevog "junackog" dela...Ali se i tad videlo da covek nemoze da vodi ekipu u Evropu.Sto se tima tice...Lukas mozda i trci u prazno,ali se za razliku od coveka koji nosi traku na ruci i trudi.Ne zaboravite da je svima njima ovo tek druga zvanicna utakmica u Zvezdi.Barkos je dosao pre 15 dana,tek cemo ga videti.Koroman,Burzanovic,Kastiljo,Gaj,Basta,Lukas,Molina.Eto 7 igraca za Rendzers.Ne plasim se ni Tutorica,ni Andjelkovica..Randjelovic je najslabija karika.45 metara,protiv Levadije???matorog ni Makabi nije hteo.
Nadam se,iskreno,da ce nas pogledati sreca u Glazgovu,i da ce se nasi dovoljno naloziti pred prepunom Marakanom,pa ih zgaziti...jer bez puno srece,nema nista od Evrope...a meni se,iskreno,smucilo da gledam Hajduk iz Kule,Bezaniju i ostale "livadske" klubove.
Za Zvezdu,Evropu i novog trenera...Ziveli Zenga i Muslin!

John Terry

pre 16 godina

Dokle vishe ti shablonski izgovori!!!!!!!!
Niste vi pobedili sebe nego vas je Levadija pobedila,i makar morate da im priznate da su bili bolji,iako ste se izvukli.Dakle pobedila vas je levadija a ne sami sebe!
Umesto shto izgovarate te shablon rechenice,bolje bi bilo da se malo uigrate kako nebiste opet osramotili moju zvezdu!!!
A posle rendzhersa,shta god da se desi,molim vas GONITE se iz moje zvezde!

zex

pre 16 godina

Ja rezervisem karte za prolecne evropske utakmice zvezde u Kupu UEFA. To je moj stav koji je bio i jos uvek je. Izgradite i vi svoj a ne da posle svake utakmice menjate misljenja kao deca od 7 god. (ko je prvi na tabeli na njega navijam)

Dača

pre 16 godina

Boško Đurovski je pre dve godine bio trener u Pančevu (vodio je ekipu PSK-a u 1.Telekom Ligi)i meni je tada bilo jasno da nema pojma.

Veoma ZABRINUT

pre 16 godina

Vec godinama se pitam jedno i nikako da nadjem odgovor. Mozda mi Pixi ili Bosko pomognu da najzad dodjem do odgovora. Najiskrenije Vas molim da mi kazete ima li Zvezda KONDICIONOG TRENERA i zbog cega su nasi u poredjenju sa inostranim igracima toliko inferiorni na tom polju? Bez uvrede, na terenu izgledaju kao nekakve babe. Fudbal se igra 90 min. i ko nije u stanju da taj period izdrzi u punom ritmu ne treba njime da se bavi! Sto se tice sezone "koja jos nije ni pocela", neka nam Pixi objasni da li je mozda, po njegovom misljenju sezona samo nasa tramvaj liga?
Ako je tako, onda ovo mozda i nije bio los trening. Bojim se
samo da Rendzersi ne pocnu da se izivljavaju na nama, ne znajuci da smo mi jos u fazi priprema.

era

pre 16 godina

Sa Boskom Djurovskim kao trenerom Zvezda nema sta da trazi, ni u ligi sampiona, ni u nasem prvenstvu. Ko to ne vidi nikad nece progledati. DA LI TO VIDI PIKSI? Pa taj covek moze da trenira samo Zvezdu. Ne zna jednu prosirenu da sastavi. BOSKO ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!

paracinac

pre 16 godina

ne mogu da verujem da neko trazi burzanovica u prvih 11,pa covek nijedan pas nije imao kako treba,sta dao je gol,pa i ja bih ga dao onako sa mojih 100kg,milovanovic je bio posmatrac,tutoric i basta za zonu,barkos ne prilagodjen,spor manevar,gaj izginuo zbog slepaca,kastiljo i lukas takodje,bronovicki je levi bek i neznam zasto ga bosko gura na desnu stranu,mozda je andjelkovic prgav i ima dobru zaledjinu pa nesme da ga zameni,o golmanu sam pricao pre mesec ipo pa je sad suvisno sve ste videli,milijas smesan,dok je tarajkovic pokazo malo borbenosti ali sve u svemu nista,koromanu svaka cast treba da izudara ove klince pa bi leteli po terenu kao sto lete po kafanama po srbiji

dejan zvornik

pre 16 godina

Rekoh ja posle prve utakmice da ce Burzanovic odvesti Zvezdu u drugo kolo i da po onakvoj Marakani nije mogao da igra.

Ova situacija me podseca na onaj period kada je moj Partizan usao u LS. I on se tada mucio u predkolu ali je kasnije izbacio Newcastl.

Mozda ista sudbina ceka i Zvezdu, mada ste mnogo losi.

Srecno

Doca

pre 16 godina

Na cemu je to zasnovan Piksijev optimizam? Ovi vec mesec dana neuspevaju da pronadju igru iako se mahom radi o igracima koji su prosle godine igrali zajedno, a da ni ne pominjemo razocaravajuca pojacanja. Sa druge strane je Rendzers koji je u formi, pa je pobedio i Celzi.

MM

pre 16 godina

I ja mislim da je najveci problem bio sampouzdanje (igraci nisu verovali u pobedu nad Levadijom), a ne to sto je taktika bila pogresna, sto nema napadaca, sto nije igrao Molina, ...

Rajche

pre 16 godina

"Sezona nije još ni počela"?!?! Kuku meni, dođe mi da plačem... Nema tu kazne, klupa i ostalo, metla, pa na ulicu! Svi! Svi! Svi!

Dekki

pre 16 godina

Ovo su klasicne izjave za javnost.Ni Pixi ni Bosko nisu debili i jasno im je da je igra ocajna i da nemaju sanse protiv rendzersa sa tromom ,neagresivnom i rastimovanom igrom.Bosko nema dovoljno srca da kaze da je ovo preveliki zalaogaj za njega ,da nije trener za Zvezdin renome ,i u skladu sa tim podnese ostavku ,a Pixi da prizna i preduzme neke korake i ispravi brojne greske koje je napravio u prelaznom roku.Igracki kadar nije sjajan,ali sigurno da bi bolji trener popravio igru.Pa Bosko jos nema ni viziju kojih bi 11 igraca trebalo da budu starteri .A i nije mi jasno, kada je ocigledno da nam fale kvalitetni stoperi,zasto Pixi nije nista uradio po tom pitanju! Dovodjenje igraca veznog reda,sa kvalitetima kakve vec imaju postojeci igraci ,nije bilo pametno,kao i dovodjenje igraca koji "pune mreze" tako "jake" ekvadorske lige.

ZVEZDASICA

pre 16 godina

Ova utakmica nije bila sjajna,ali Zvezdo uz tebe sam i u dobru i u zlu!Treba nam dobar napadac,ali najvaznije je da UVEK IGRA BASTA,jer je on NAS NAJBOLJI IGRAC! ZVEZDO,SA BASTOM U LIGU SAMPIONA!!!

szsd

pre 16 godina

e stvarno smo mi Srbi zalosni..450 negativnih komentara za sat vremena..ne kazem da nije bilo lose,naprotiv, bilo je tuzno, ali sad sam sto posto siguran da ulazimo u LS..kad kog je Srbima krenulo lose, zavrsilo se sjajno, zivi bili pa videli..

Ronin Betch

pre 16 godina

Pa djurovski ima toliko samopouzdanja da to nije normalno. On jos ima obraza da nesto gleda sa pozitivne strane. Taktika koju hoce da sprovede na terenu nije ni za trecerazredni klub a kamoli za LS. Mozda je kao igrac zaduzio zvezdu ali to nezanci da treba da je srozava kao trene i da ostali to gledaju. Cinjenica je jedno NIJE ZA TRENERA koji moze da vodi zvezdu i mora da se menja. Nadam se da neko iz uprave citaju ove komentare jer cak i oni sa osnovnom znanjem o fudbalu znaju da je on najveci krivac. Poslednja dva naslova o Zvezdi ima oko 500 komentara i nijedan pozitivan o Djurovskom.
Sve u svemu
BOSKO USTEDEO SI NAM MAPO PARA U PROLECNOM DELU A SADA DA DODJE PRAVI TRENER KOJI ZNA KAKO SE VODI TIM A TI MOZES DA BUDES POMOCNIK POMOCNOG TRENERA GOLMANA (da cracas lopte koje odu iza gola) HVALA I DOVIDJENA

Северац

pre 16 godina

Пре месец-два, сетићемо се коментара, "Ђуровски је звездаш 100% - не треба нам неки надмени странац који ће да нам узме лову", "Бошко Звездин војник - треба му пружити шанску". Послушао је Пикси, дали су му шансу, али мислим да ми више немамо шансе. Свако ко је икада гледао фудбал видео је да Звезда нема игру. У три утакмице створене су две шансе, уз неповезану и "зблануту" игру у којој нико не зна шта му је задатак. Нема игре - крив је тренер. Изгледа да је у стручном штабу једино проф. Пајић одрадио посао. Остало је пар дана до Ренџерса и за то време не може ништа да се уради. Велика је ово срамота за Звезду, да нас води недоказан тренер који је предходно водио Срем. Свака част Бошку, али занат се не пече у Звезди. Надам се да сада неће бити крив Пикси, јер навијачи су то тражили...
ОГИЈА ЗА КАПИТЕНА...

Branx

pre 16 godina

*mimie*@, Potpuno se slazem sa tobom za Bajalicu ali bi te ispravio! Odigrao je on 2.3 utakmice za Zvezdu i pokazao je hladnokrvnosti, pametnu igru, i pokazao je da je odlican odbrambeni igrac sa mozgom sto je jako bitno! Ali u nasoj Zvezdi ima prioritenijih igraca medju kojima je i Tutoric, a bio ranije Joksimovic... To nije toliko strasno koliko nam se strasan kapiten! Ovom prilikom mu se i obracam! Dejane Milovanovicu molim te urazumi se ako nece ovi ljudi pored tebe koji te drze u timu. Nemoj muciti i sebe i nas. Nisi ti decko za fudbal, nisi ni za Zvezdu, nemoj se bezveze skrivati svaku utakmicu svih 90min. Svi smo videli da ne znas nista i oprastamo ti sve samo idi, idi, idi.... Pa valjda ti je tata dovoljno zaradio da mozes normalno da zivis, a milioner neces postati kao sto su Bosko Jankovic, Ziga, Kovacevic, Vlada Stojkovic... Jesu oni tvoji drugovi i jesi i njima bio kapiten ali su oni bolji bre od tebe. Dejane izvini i hvala na razumevanju!

grmalj

pre 16 godina

Sta ste navalili s temom kakva je taktika Djurovskog bila zadnjih 25. minuta. Zar nisu igraci sami doveli citav tim u takvu situaciju da se bore da ne prime gol . Nije Bodsko igrao nego jedanaestorica na terenu ad kojih jedan dobija zuti karton kao poslednji pionir pocetnik tako da nece moci da igra sledecu utakmicu.I za to je Bosko kriv jer mu nije stavio selotejp na usta . Bosku svaka cast , jer od takvih "zvezdica" je velicina kao sto je Bajevic ili Muslin pobegao...

Zare

pre 16 godina

Pokazalo se da Boško ipak nije rešenje za trenera. Kompletne pripreme su bile promašaj i to postaje tradicija od dolaska Pixija za predsednika. Zvezda kasno kreće na pripreme i pri tom u prvim zavaničnim utakmica igra sa drugačijom ekipom (i taktikom)od one koja prodje pripreme. Na samim pripremam se očigledno radi loše jer Zvezda jako slabo igra odmah nakon njih. Takodje i ove godine Zavezda na pripremama igra sa jako slabim ekipama od kojih su mnoge ispod nivoa naših drugoligaša. Dovedena pojačanja su potpisivala ugovore bez ikakve probe a neki koji su se pokazali dobro na pripremama nisu potpisali! I na kraju kao završni udarac neki igrači (Milovanović i Basta) su na pragu da odu iz kluba čim ispadnemo iz kvalifikacija za LŠ, pa za šta će oni da se bore!?.
Ovo sve zajedno govori o jednom amaterskom pristupu celoj priči i bojim se da nas sa ovkvim potezima ovo rukovodstvo neće uvesti u Evropu još dugo, dugo.

mimie

pre 16 godina

za Milana kom 42
Mislim da ti komentar nije na mestu sto se tice Bajalice!Koje je on dve utakmice u kontinuitetu odigrao pa si ti mogao da vidis da decko nije za Zvezdu?Ako ga licno poznajes kao sto kazes,znaci pratio si njegove igre u Knezevcu i Ofki,pa si iz istih zakljucio da nije za Zvezdu?Imamo li mi trenutno boljeg stopera uz Gaja od njega?Zelim samo da kazem da mi je muka od raznih Tutorica,Joksimovica i ostalih koji moraju da se prodaju.Neka decko dobije sansu da vidimo sta i koliko zna pa onda mozemo da sudimo o njegovim igrama i kvalitetima,zar ne?Kao i mnogi igraci koji su dovedeni da sede na klupi!
Nisi fer

behar

pre 16 godina

Ma da Pixi, moze da se nosi al Bosko i da povede tebe i to znate gde u 100 lepe.Pa kome vi prodajete maglu.Alo bre svi mi nezadovoljni i razocarani samo ti i tvoji balvani zadovoljni prolaskom dalje.Gde bre dalje dalje od ovoga nije zdravo po naciju. debili jedni debilski

Stevo

pre 16 godina

Koliko sam bio srecan kad su otisli Purovic i Djokic,mislio sam uzeli smo lepu kintu,dovescemo nekog jakog centarfora.Sada zalim za njima!Jedino mi je krivo sto nisam uzeo pare u kladionici,puko sam za 12 hiljada jer sam odigrao Zvezdu 0-2!Randjelovicu puca za nas koji nemamo leba da jedemo a volimo Zvezdu milion puta vise od njih.Covek prima gol sa 50 metara,legenda!Ozbiljno razmisljam da batalim pracenje fudbala,jer ovo nije dobro za zdravlje.Plakao bih od muke.

delija72

pre 16 godina

Ovo je super,bas cemo sad uci u Ligu Sampiona bas zbog toga sto svi kad misle da smo dobri nista ne bude vec 15 godina tako,ja se svama svima kladim da prolazimo Glazgov.Zivi bili pa vidili.
I KAD GUBIM JA SAM ZVEZDAS!!!!!!!!!

ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE!!!!!!!!!!!!

Babin_zub

pre 16 godina

Ma sve se videlo na pripremama,sta i mozemo ocekivati...Nisu doveli po jednog dobrog igraca u svaku od linija tima,pripremne utakmice su igrali sa treceligasima a i od njih su redovno primali od 1-2 komada po utakmici.
Jasno je da ce se preslikati proslo leto tj da cemo uskoro igrati samo prvenstvo i kup,a sto pre ode Djura to ce ekipa pre "odraditi pripreme" i uigrati se,pa mozda i krenemo u borbu za titulu,jer realno,ovo za nasu ligu i nije losa ekipa(za titulu)samo im treba trener.

Ali kad Pixija boli uvo za Zvezdu,sto bih se ja nervirao?Odoh na burek pa na posao,imam dovoljno svojih problema u kuci i bez njih.
Ai vama predlazem isto.

Dushman

pre 16 godina

Sto vas VOLIM sto ste tako slozni u KRITIKOVANjU OMILjENOG VAM KLUBA. Znate da pricate GROBARIMA nesto.
Bice vama NjA NjA NjA NjA sa Pixijem i Dixijem

Milosh

pre 16 godina

LS ? Sa ovako pogubljenim igracima,nisam bas siguran.Medjutim,posto je Piksi pokusao sa poznatijim trenerim (Zengom,Bajevicem),a nije uspeo,ne bi me cudilo da to bas Bosko Djurovski uradi,na iznenadjenje i zaprepascenje svih.

LUKAVI

pre 16 godina

Zbog lose politike kluba,katastrofalnog trenera i prekasno dovedenih pojacanja propusticemo istorijsku sansu da se plasiramo u ligu sampiona!Iduce godine necemo imati ovako dobar zreb.

zeljko

pre 16 godina

od coveka koji je igrao kao defanzivac nisam nista bolju taktiku niti ocekivao osim sramnog defanzivnog stila sa pet defanzivnih veznjaka koji su vise kvarili nasu /ne/igru nego sto su joj pomogli.Pamet u glave pre utorka jer ovo nije moja zvezda DANICA,DZAJA I CVELE hvala vam za sve one dane koje ce mnoge buduce generacije moci samo da sanjaju i kazu...BILA JEDNOM JEDNA ZVEZDA EVROPSKA!

Srdjan

pre 16 godina

Dragane Stojkovicu, nekada ste bili idol svima nama, svi smo zdusno navijali za Vas kada ste harali Evropom.Svi Vas smatraju jednim od obrazovanijh i boljih fudbalera koje je izrodio Balkan, a Vi nas danas pravite idiotima.Zar ovi fudbaleri mogu da udju u ligu sampiona!?I ako udju nekom srecom. tim kao C.Zvezda treba da nastavi da se bruka.SRAMOTA!!!Vasa, ne nasa!

Aca_USA

pre 16 godina

A vikalo se Bajevicu odlazi, i covek ode....
"A ja sto cu, ali sa kime cu ?
Malo rukah, malena i snaga,
jedna slamka vedju vihorove,
sirak tuzni bez nigdje nikoga..."

zinjo zlatibor

pre 16 godina

Zvezdas sam 30 godina i od kako pamtim zvezda goru utakmicu nije odigrala. Da su kojim slucajem ispali trebalo ih je sve najuriti a sto se tice stranaca koji su letos dosli cist promasaj. Burzanovic treba da igra bez obzira sto je dao gol. Sledeci rival RENDZERS. Sta reci, optimista sam kao i uvek ali sa ovakvom igrom na AJBROKS PARKU ne gine nam 3 komada. Pozdrav za sve delije sa Zlatibora.

milos

pre 16 godina

Ma koga briga sto Djurovski veze sal oko ruke?!Pa da li neko trazi od Murinja da veze sal,ili da Celzi pobedi?!Sigurno jedan od losijih trnera u Istoriji Zvezde!!!

DELIJA ZAUVEK

pre 16 godina

A sta i ako udjemo u Champions league sta tada???Da pucamo po petardu na svakoj tekmi kao Levski prosle godine NE HVALA! Radije cu gledati Zvezdu po meridijan super njivama nego Zvezdu kako bruka klub i cast miliona navijaca blamiranjem u Evropi.A kada dodje bolje vreme (a mora kad tad) tada razmisljati o ligi sampiona i o Evropskoj Zvezdi.AMIN

Игор

pre 16 godina

Писки доста је било спрдања. Реци нам кога доводиш од голмана и нападача. Никог ? Е па онда браћо моја по црвено-белој крви смо ми дубоко заглибили. Ако никога не доведе можемо да се опростимо и од одбране титуле и од одбране купа и од Лиге Шампиона а и вала и од Купа Уефа. Уиграност нам је катастрофа, не могу да саставе два нормална паса а да не погреше, играмо дубинским лоптама као да играмо против Манчестера, Лиона и осталих великана.
Европска Звезда ПОД ХИТНО ! !
Наша толеранција има граница !!

Giga

pre 16 godina

Bosko, da ti pojednostavim:Trenutno imas 3 igraca koja mogu da igraju u Zvezdi. BURZANOVIC je nas najbolji igrac, zatim KASTILJO i KOROMAN.
Reci gazdi da ti fali jos najmanje OSAM.Kad to kazem mislim na utakmicu protiv Rendzersa i CL. U slucaju da ih ne nadjete skidajte se vas dvojica.I bez trcanja bicete bolji od ovih nepismenih igraca koje trenutno imate.
Mogu Vam i ja pomoci.Iako imam 40, bolji sam od Milovanovica. Fudbala vise znam, a imam i srce.Znaci Bosko ides na zadnjeg, Kastiljo zadnji vezni, ja pored njega, a ispred nas dvojice Burza polulevo, Koroman desno i Piksi u sredinu.Znaci sad nas je 6, i veruj mi da bi taj Burgos ili Djordjevic na ovaj nacin da li bar na svakoj utakmici 2 gola.
Bosko, vezni mora da trazi igru, da se nadigrava sa protivnikom, a ne kao ove p..... da se sklanjaju i skrivaju. I onda i Basta moze biti trener.Ionako nama trener ni ne treba!

conery

pre 16 godina

Gospodine predsednice, pocnite da vodite klub kako valja ili odlazite svi kompletno. Otvorite oci i pogledajte sramoti u oci. Moja preporuka ja da naterate sve igrace i strucni stab, kao i upravu da svi procitaju ove komentare, pa da vide sta narod misli o vama i o vasoj igri. Mozda vam tada dodje iz d... u glavu. Momka sa komentarom pod br. 144 podsetio bih na utakmicu Bezanija-Partizan 3-4. Prvo poluvreme 3-0 za Bezaniju. Svi znaju sta je bilo na poluvremenu, pa bih ga zamolio da gleda u svoj kokosinjac,a nas da ostavi na miru. Sa Zvezdom do groba.

horny.cg

pre 16 godina

cak 8 il 9 stranaca koji gotovo da i ne prave razliku. previse! velike pare za mali kvalitet.
s druge strane, posle ko zna koje rasprodaje, nisu dovedena adekvatna pojacanja. ne mozes da dovedes anonimusa iz ocajnog tima iz portugalske lige, il anonimuse iz argentine il odakle li vec i da mu odmah nametnete teret ulaska u LS. to treba da bude planski zadatak i ekipa koja se selektira i trenira godinama za taj cilj.
zvezda nikad slabija,bez zelje i volje,al prije svega bez kvaliteta. ako se gubi od prvaka ESTONIJE,onda takmicenje po grupama LS zvuci kao iluzija.
zeta jeste izgubila od GR, al je igrala dopadljivo protiv kaunasa i rendzera u 1 mecu. njima svaka cast je su pokazali da ce kurazno i hrabro izaci na megdan protiv mnogo jacih od sebe. zvezda bez borbe, bez mirisa i ukusa.
da je neka jaca ekipa od glazgova, crno bi im se pialo, ovako ko zna...
p.s. mozda zvuci smijesno, al ubijedjen sam da zeta nije gora od ove generacije zvezde koja nema ni vodju, ni trenera a golgetera ni za spas!!

Delija_Gradiska

pre 16 godina

Pa kako vas nije sramota dresa koji nosite, jedino Koroman i Lukas trce ovi ostali prime loptu trk dva onda stane pa doda i naravno ostaje stajati sramota pa ni na prijateljskoj trbate vise da trcite.Basta ako ti se ne igra idi brate reci da neces da igras i cao,hvali ti tvoja ljubav Boskic pa patis jeli, neces ti u Palermo, ne bi te ni Levadija sada uzela.A i Bosko je stucnjak svjetskoga glasa ej gubimo a on vadi jedinog napadaca, nije ni taj Barkos kriv kako ce covjek da da go a nemoze lopte iole dobre da dobije a sam ko avet u napadu.Sto Molina ne udje.E majko moja draga zar da ovo docekam da strepim od Levadije, razbice nas oni ruzni Skoti ko beba zvecku, a tek Cukaricki.Zar ovakvi da idemo u ligu smpiona pa da nas tamo brukaju.Pozdrav za sve Delije i daj Boze krenucemo da igramo kao Zvezda(ma da neznam ko moze od ovih igracina nasih).Zivela Zvezda i Majka Srbija

Kent

pre 16 godina

Nema nikakve razlike izmedju Piksija i Dzajica,obojica vode ili su vodili Zvezdu ka dnu.Ko se seca zna da je jedan od razloga zbog kojeg je Muslin napustio Zvezdu bio taj da se zadrzi makar jos jednu sezonu ista ekipa tj. Vidic, Vitakic,Disljenkovic,Djordjevic itd.U ovom prelaznom roku ista prica.Djurovski nije trener za Zvezdu,njemu je mesto u Bezaniji,Napretku ili Smederevu.Ne znam koliko je tacna informacija da je Muslin ovog leta odbio Zvezdu,ali nije ni cudo jer sa takvim komunjarama u upravi niko normalan ne bi saradjivao.

Djordjevic Dejan

pre 16 godina

Piksi ovi igraci su skroz neprovereni Barkos i Salas nisu za zvezdu doveli ste lukasa za poziciju zadnjeg veznog on igra ofanzivnog desnog igraca u vezi Milovanovic kada prima loptu u svakom kontaktu lopta moze da mu razbije nos a za Djurovskog da negovorim covek nemoze ni beogradsku zonu da trenira nema vezu sa vezom igraci mu se sudaraju po terenu na jednoj poziciji 3 igraca lose mnogo lose

Richipfc

pre 16 godina

Although the first ever derby was won by Red Star, Partizan still holds the record victory: 7-1. Ovo je za one koji stalno spominju Croatiu,Rapid... itd. Neka pronadju dali je Zvezda pobedila Partizan toliko makar i na prijateljskoj utakmici, ako su je ikad odigrali!!!! Posle PSV-a bice odlican i Rangers!!!!

Mauwivauwi

pre 16 godina

BRAVO Zvezdo...svaka cast..Sta vi da trazite u LS???Cemu da se navijaci nadaju...?Da li je ovo svetska zvezda Stojkovicu?Ovakvom igrom necete ni do sredine tabele u nasoj ligi da ne pominjemo takmicenje u LS...Smramota...Iskreno, volim da gledam zvezdu u evro kupivima ali sa ovakovom igrom, ne bi gleda ni da mi daju kartu za dzabe..Pojacanja?GDE SU?KO? Zali boze baceni novac...nemam vishe sta da kazem, mnogo sam iznerviran..STRASNO!!! Sa srecom u Glazgovu, nemoj te bas da nas obrukate...

mrgaga

pre 16 godina

Pixi nisi ti slep i igao si mnogo vecifudbal i znas sta je ovo na terenu.Ne uzimam tvoju izjavu za ozbiljno jer sam ubedjen da si i ti zabrinut.Znas sta znaci losa igra,znas ta nam fali u igri i zato preuzmi stvar u svoje ruke i na posao.Visi na svakom treningu i radi sa njima,uli im samopouzdanje i veru da mogu nesto da urade posto bosko to ne moze i ne ume.

Pixi ti si mi jedina nada

share SO

pre 16 godina

Dragane Stojkovici, Vi jeste bili vrhunski igrac ali trofej pobednika kupa sampiona nemate!!! Morali ste otici da bi ga Zvezda osvijila a to nam puno govori da kad god ste Vi tu Zvezdi ne ide dobro. A cuveni penal? Nema te pobednicki mentalitet!!! Hvala vam ali mislim da ovo nije za vas, previse skrivate oci dok pricate... idite... Jos cu jedno reci, LECITE KOMPLEKS OD 91 U ZVEZDI ali Vi ste los vodja, ovo nije za VAS. Jedino nasa ZVEZDA gubi.

Delija Junior

pre 16 godina

Mare care svaka cast na komentaru.Rekao sam ja od pocetka da Pixy nije za Zvezdu,jedini njegov uspeh su 2 duple krune a u tim sezonama nijednog pravog konkurenta nismo imali izuzimajuci komsije koji su se raspali a ostali klubovi su na nivou najgorih u Evropi,uostalom poseta na nasim stadionima na kojima su po 100 do 200 gledalaca dovoljno govori.Dakle Pixy najvise bih voleo kao i uvek kada pisem o ovakvim stvarima da nisam u pravu jer bi to znacilo Zvezdin uspeh ali ne bih rekao da gresim

Schuster

pre 16 godina

Ja kada na poslu zabrljam mene gazda kazni i odbije od plate, a ovi zabrljali dva puta - u Beogradu i Talinu, a dobili samo ukor. Sada moram reci svom gazdi da se ugleda na zvezdinog gazdu.

Ivica

pre 16 godina

Sramota od Zvezde! Ali setimo se kraja prvenstva i komentara da se traži novi trener, pa 90% ljudi je komentarisalo da je Boško veliki zvezdaš i da treba da ostane, čak sam i ja počeo da razmišljam da možda treba da ga ostavimo!? Ali kako Zvedu može da vodi čovek koji ne ume ni da priča, polupismen!? Pa setimo se Pixija kad je došao u Zvezdu, pa bio je pravi nišlijski geak, a sada je on veličina, džet set Srbije! Pa kako može Zvezda da se vodi na relaciji Beograd-Pariz-Beograd!? Ili da se odluči da živi u Srbiji i on i njegova porodica ili nek napusti Zvezdu!!! Ovako samo nam maglu prodaje! Što je najtužnije, ovde su grobarski komentari o Zvezdi najtačniji! Kakva dupla kruna Meridijan lige, kad je liga prošle godine bila očaj! I što je najgore, onaj Rendžers je očajan koliko i Zvezda, tako da može da se desi izreka ,,i ćorava koka ubode po koje zrno!", pa da ovakva Zvezda i prodje u ligu šampiona! Dokle će u prvoj postavi igrati igrači da bi se samo prodali, tipa Milovanovića i Baste!? Pa zar Zvezda ne može da kupi boljeg golmana od onog strca Randjelovića, šta je sa tim Banovićem? Pa taj kukavni Randjelović je primio toliko blam golova da ne bi smeo da brani ni u beogradskoj zoni? Zar je moguće da se Zvezda brani od Levadije, pa ja to ne mogu da verujem? Izgubiti od Levadije, strašno, nedopustivo! Ne mogu više da komentarišem, jeza me od svega hvata, ovo je skandal od Zvezde, najveća sramota i najveće dno našeg fudbala!

pera

pre 16 godina

Kako ih nije sramota da uopste komentarisu utakmicu, najlosija zvezda jos od 2004! Djurovskog uopste ne treba ni nazivati trenerom!!! Milovanovic bez dileme najgori kapiten u istoriji zvezde, randjelovic je ceo zivot bio rezerva i sad je kao standardni golman?! Prognoziram petardu protiv rangersa!!!!

Ivan

pre 16 godina

Ljudi,sve mi je bilo jasno o kakvoj se Zvezdi radi kada mi je burazer koji radi kao konobar u jednom eksluzivnom beogradskom restoranu rekao da su u tom istom restoranu gosti pre otprilike mesec dana gosti bili nas "dragi" predsednik Piksi i Joca Amsterdam.Sigurno su samo skolski drugovi koji se nisu videli dugo jer ovaj drugi dugo bio u zatvoru.

Djordje KV

pre 16 godina

Ovo je sramota!!! Bosko covece, mislim da je vreme da razmislis o nekom drugim igracima! Andjelkovic - RUPA, onaj ga je prolazio kad god je hteo, Tutoric je toliko nesiguran i nezreo da je smesno, Basta totalno nezainteresovan, prebacite ga malo u Ub da igra da se ohladi, Milovanovic tanak, mislim da ne zasluzuje kapitensku traku! Razmisli malo sta ti radi Bajalica, taj Poljak i Milijas na klupi! Zasto ste doveli tog carobnjaka, madjionicara ili kako god? Jel on prosao neke lekarske preglede?? Ljudi razmislite malo, ako je ovako bilo protiv Levadije, ne smem ni da pomisljam kako ce biti protiv Rendzersa. Pozdrav svim Delijama!

Komocar

pre 16 godina

@ KOMENT. 1 !
Bok, Kale!
Ispricavam se kaj ovako upadam. Ak si onaj Kale Sumadinac,kaj je igral 1990.leta za Petu Armijsku oblast ( nogometna momcad ), budi fer pa mi ostavi email, rad sam uvjek koketirat sa tobom. Bil si majstor baluna i covijek za sva vrijemena i sve ljude!

putnik

pre 16 godina

Kakav predsednik takav klub, a naravno takva i igra. Zvezdaš sam od malena, sada imam 44 godine. Gledao sam mnoge zvezdine velike i male utakmice, ali mislim da ovakva igra nije bila apsolutno nikada. Nemam komentara za Piksijeve reči jer su uvreda za normalne ljude. Očigledno je da je rešenje potpuna privatizacija, jer ovo sada nema veze sa mozgom. Dovode se igrači koji nemaju elementarna znanja u fudbalu, što važi i za većinu naših fudbalera. O kakvom se uspehu nada Piksi i boljoj igri, sa kojim igračima? Da li se on seća da li je ovako nespreman mogao da čeka početak sezone kod svojih trenera? Malo sutra! Da li je neko čuo za Levadiju pre susreta sa Zvezdom? Moj predsedniče, sada smo na nivou klubova sa Malte, Linhenštajna i Farskih Ostrva, a da ne nabrajam koje su sve zemlje ispred nas. Sramota! Hitno je potrebna reakcija Delija. Zašto oni ćute? Ili su i vođe Delija kupljeni da ćute?

Delija

pre 16 godina

Posle toliko izjava da idemo na napadacku taktiku, pala je velika bruka. Nije ovo toliko los tim, nego imamo trenera koji ne moze da uradi nista. Zavrsicemo isto kao i Partizan sa Jesicem.

Srpska posla

pre 16 godina

U Zvezdi se sve vise spominje da je dovoljno pobediti sa 1/0.Alo ljudi,sa takvim stavom smo i dosli do ovakvog rezultata!Ma treba im nacrtati da se Levadija mora dobiti sa 5 golova i svaki drugi rezultat dozivljavati kao katastrofu!Ovako,nasi manekeni cim dodju do povoljnog rezultata prestaju da igraju.Pa valjda znate u kom klubu igrate?!

Cofi

pre 16 godina

Ljudi dragi koga ovaj idiot od Piksija zavarava. Cenio sam ga vise od Dzaje ali ovo...
i ako sam zvezdas mogu slobodno da tvrdim da Partizan ove sezone ima mnogo bolji tim od nas. Mi jedino sto imamo to je Koroman, kastiljo i stoperi Gay i Tutoric i prodana dusa Basta. Partizan je bolji u svim drugim segmentima pocevsi od sjajnog golmana Bozovica, pa do malog Jovetica. Piksi Piksi nisi smeo da prodas purovica i vladu stojkovica. Sta i ako udjemo u LS, mogu samo da zamislim kako ce petarde da pljuste iza ledja kilavog ranjdelovica. Bez dobrog golmana dzaba sve

zvezdas

pre 16 godina

bolje sad da vide da moraju da menjaju puno toga nego ovakva katastrofa da se dogodila protiv rendjersa. zamislite sa ovakvom igrom dali bi nam 5 golova minimum ali otom potom sve dok smo u evropi optimista sam i bicu samo u slucaju nedaj BOZE poraza protiv rendjersa ni u kojim slucaju da rasproda ekipu jer tako necemo ni u grupi uefa .

Zlo ne spava

pre 16 godina

Molim sve koji posecuju ovaj sajt da pogledaju vest na pocetnoj strani Djurovski kako izjavljuje da zeli ofanzivnu Zvezdu ej bre a on protiv Livade igra prvo 4-5-1 pa u poslednjih pola sata 4-6-0 bez ijednog napadaca.EVROPSKA ZVEZDA GDE VAM JE EVROPSKA ZVEZDA !!!!!

Jovan.Z.

pre 16 godina

Stojković:Pobedili smo sami sebe.Navijči nisu treneri a ponajmanje igrači(većina je loptu gledala na TV).Igra je očajna ali bi bilo čudo da tim koji je na okupu 10 dana blista.Pojačanja su solidna,Poljak je po meni najtanji ali može zameniti oba beka što je veoma dobro.Na kraju mislim da će mnogi genijalci za koji mesec polizati sve što su popljuvali po Barkosu jer on je solidan napadač i sigurno će proraditi samo se nadam da mu ne prevode šta onjemu pišu novine i navijači inače će pobeći

Darko

pre 16 godina

Sta komentarisati?? Za Levantiju sam cuo prosle srede, jedva da se setim i kako se zove tim...

Sad nisam siguran, jel bolje da je zvezda ispala sad ili da cekamo petarde kod kuce i u Glazgovu?
Ako ovako nastave Zvezda ce se uskoro citati Zrinjski!

mizzuno

pre 16 godina

pa nemogu da verujem da trener jedne ekipe kao sto je crvena zvezda da izjavu da su mu igrala samo dvojica ili trojica igraca a ostali da su bili nemi posmatraci igre. alo bre bosko dali ti sebe prvenstveno cenis kao coveka kako je moguce da ti igraci stoje na terenu. sta si ti bosko radio sve vreme priprema pa i danas na utakmici kad si igraci dozvoljavaju da stoje na terenu na utakmici koja ti je najvaznija u sezoni, nije mi jasno kako ti to kao trener dozvoljavas. sa takvim izjavama dajes do znanja i sam sebi da nisi dorasto da budes trener zvezde. OVO JE STVARNO SRAMOTA MR. DJUROVSKI. pa sad me je vise iznervirala ta tvoja izjava nego danasnja igra zvezde.kupi mprnje i vozi u neke nize rangove fudbala na kaljenje a ti pixi ako mislis i dalje voditi zvezdu dovodi nekog iskusnijeg trenera i jos dva spic igraca, inace .......

posmatrac

pre 16 godina

sta da kazem osim SRAMOTA!!!pa jel moguce da izgubimo od levadije!!!pa ovo je ne sramota vec ne znam ni ja sam sta...pa da li je moguce da poslednjih 20 min igramo bez napadaca!!!odgovor MOGUCE ITEKAKO!!!sta ce nam rendzers uraditi ne smem ni da zamislim jos jedna petarda u evropi,revans u beogradu samo formalnost,naslov ce biti u novinama za nedelju dana,uvek sam bio umereni optimista ali sad sam sasvim REALAN.osvestimo se vise dosta nam je bilo sanjarenja o ls,ovo je rasulo,ne znam vise ni sta da kazem.treba bandu proterati od onog sto je zaduzen za teren pa sve do piksija,sanse da prodjemo rendzers su dva posto,evo opet sam optimista,ko misli i da je dva posto puno nek preporuci komentar

Delije Svilajnac

pre 16 godina

Ljudi sta je sa vama pa ne mrzimo mi Zvezdu,sve ovo su dobronamerne kritike na racun voljenog kluba da bi se osvestili jer ljudi niste ni svesni koja bi to bruka bila za klub da smo ispali od Livade.Alo bre gol sa 50 ! metara,Igranje bunkera poslednjih pola sata u formaciji 4-6-0 protiv Livade i na kraju poraz od 2-1 protiv poluamatera pa to MORA da se iskritikuje i te kako! Videcemo u narednim danima sta sledi.Prvo Cuka na Mari u subotu pa posle Ajbrox park i Glazgow Rangers bice zanimljivo

Goran

pre 16 godina

@marc, zaboravio si samo jedno da dodas:

MAY: Zvezda slavi duplu krunu, a grobari obecavaju da ce se nece vise cekati 11 godina da pobede u derbiju i prisete se nekog faula, penala... zbog kojeg ponovo nece u kvalifikacije za LŠ.

:)

Kuliraj malo, oterajte one skotove iz uprave pa da se nadamo da će bar ove godine biti zanimljiv derbi :)

A što se tiče Boška Đurovskog, prošle godine sam govorio da Zvezda u svojoj istoriji nije imala goreg golmana, ovaj i ne liči na golmana (može da se nađe i na B92 u komentarima), a celo leto sam se molio da nađu i Tutu Bugarina samo da ne bude ovaj Boško Đurovski, pa moram da dodajem da nikada nije imala ni goreg trenera.

milos

pre 16 godina

Nikada nisam pomisljao da cu pozeleti da Zvezda ne udje u Ligu sampiona. Sada se najiskrenije nadam da necemo proci dalje, jer ako nas kojim slucajem u'ere prolaz protiv Rendezersa ima da se izbrukamo u LS samo tako. Bolje je igrati Ligu UEFA ili cak ni to nego gledati nazovi fudbalere koji brukaju svetinju.
Nismo zasluzili Evropu.

Nemes1s

pre 16 godina

posao koji ja radim se u mnogome razlikuje od fudbala, ali naravno da ima i slicnosti. kao sto je zvezda imala zadatak da pobedi levadiju (neresen rezultat ili poraz ravno katastrofi) i time pokaze da im je forma u uzlaznoj putanji tako i ja dobijam zadatak koji treba da odradim. kada se sve zavrsi niko me ziv ne pita kako sam to uradio, sta sam koristio, vec je najbitniji rezultat (rezultat je uvek merilo prikazane igre oba tima na terenu, dosta smo se vadili na to kako smo bili bolji, ali nas sudija ne voli i kako nesretno gubimo). znaci: zvezda solidna u prvom poluvremenu, ali 80% vremena u mecu je levadija diktirala tempo, pa cak i dok je zvezda napadala videlo se da je to ipak igra koja odgovara njima. kada ja nesto dobro ne uradim sef zna toliko da me izriba da mi dodje da ga mlatnem po glavi ili da cutim i da pokazem da mogu vise. pitam se samo u kom segmentu igre je to zvezda pokusala da pokaze da je prva utakmica bila samo los dan, neuigranost... , koliko sam ja video ni u jednom. apsolutna nezainteresovanost na terenu, gde mozda dva ili tri igraca zasluzuju prolaznu ocenu, a ostali ni za nulu nisu. jednom prilikom mi je sef rekao: "nemoj licno da me shvatas, ovo je posao, nemam ja nista protiv tebe". pa majke mu sto to piksi ne moze uraditi. pa ubio bih boga u njima ako tako treba igrati za crvenu zvezdu. pa makar rizikovao citavu sezonu, ali mi neki ljudi vise marakanu ne bi videli. mislim logicno je da piksi ne voli da prica sta se desava u njegovom dvoristu, pa nama uvaljuje price kako ce zvezda igrati bolje, potresao nas drugi gol... , pa zar levadija da nas protrese. non stop se prica kako je levadija dobar tim, sastavljen od iskusnih igraca i nesto malo i mladih, ali talentovanih. ok, mozda sve to stoji, ali gde je zvezda u celoj toj prici. koliko je zvezda ime, koliko zvezda ima dobrih igraca, koliko je velika zvezdina tradicija. za djurovkog nikad nisam govorio niti da je dobar niti da je los trener, jednostavno je on dobio zadatak da nas uvede u klempavu ligu i treba ga podrzati do kraja, ali ovako nezainteresovana igra protiv slabijih protivnika je iskljucivo greska trenera. i sta sad, odemo u grazgov (e to je veliki klub) i igramo svim srcem, ali ipak nesto nedostaje. naravno jer se ekipa formira igrajuci sa slabijim timovima, gde su nasi totalno nezainteresovani. molim sve ljude u zvezdi da urade nesto pod hitno, da nas barem igrom zadovolje, a rezultat ce naravno onda i doci, jer ako se to ne uradi, bice lincovani svi u zvezdi, ja cu ako treba prvi krenuti sa motkom na marakanu, jer se sprdaju sa nasim brendom, a to ne moze. ovo vam je poslednja sansa da pomognete svima, u suprotno pozivam sve da krenemo na linc protiv odgovornih, i nikako ne prihvatam ostavke pojedinaca, ima da platis i to zestoko, lako neces pobeci. poz za sve ljubitelje fudbala.

BOJAN

pre 16 godina

Miševi svi u rupe, ako nekome nešto smeta marakana sever subota protiv čuke pa na po vašem mišljenju malim tekmama kažite šta imate protiv uprave a ne da prozivate po netu,zato miševi u rupe a delije na sever..... NEMA MALIH UTAKMICA KAD IGRA ZVEZDA

delija PG

pre 16 godina

Richie pfc

Jesi li ti zdrav!? MRS U HUM(S)KU! PRICAS O UTAKMICI OD PRIJE 60 godina! RAPID, DINAMO,TIKVA... sve su to nezaboravne petarde! Jos se usudjujes da pominjes derbi...Statistika i trofeji sve govore!
OD OVAKVE IGRE GORE NE MOŽE! PAO JE RENDZERS '91., PASCE I OVE GODINE!
UVEK UZ ZVEZDU!!!

Balansero

pre 16 godina

Posle prve utakmice ucinilo mi se da je los teren vise smetao Levadiji nego Zvezdi. Sad vidim da se nisam prevario.

Muslina od blata da pravite. A Dzaju od g****a.

Aragorn

pre 16 godina

Siguran sam da je ovo sveopšte razočaranje rezultatom pre svega posledica atmosfere stvorene u našim medijima da će Zvezda lako i bez ikakvih problema pobediti Levadiju. Svi su očekivali da će biti lakih 5:0 za nas. Smešno, moramo shvatiti da više nismo u poziciji da potcenjujemo nikoga i da treba da se radujemo svakoj pobedi i svakom sledećem krugu takmičenja. Ako se za trenutak spustimo sa visina sa kojih (nadobudno) posmatramo sve protivnike koji nisu zvučna evropska imena, onda možemo videti šta je bilo loše a šta dobro u revanšu. Gomile gluposti koje su naši igrači napravili mene najviše plaše, jer u važnim utakmicama ne pobeđuje onaj tim koji igra bolje, već onaj koji pravi manje grešaka. Ostaviti igrača posle kornera potpuno samog na 5 metara od gola, promašiti 3 čiste šanse za presudan drugi gol u situacijama »jedan na jedan« sa golmanom (Kastiljo, Koroman, Lukaš) a posebno primiti gol sa pola terena su diletantske gluposti koje su nedopustive. Loše je i to što u odbrani nema rutine, što neki vezni igrači ne pipnu loptu po 20 minuta, što je špic usamljen i odsečen u napadu... Dobro je pre svega to što smo prošli i što i dalje imamo šanse za Ligu šampiona. Zato, podrška ekipi, malo poverenja neće škoditi, nismo velesila, ali nisu ni Škoti. A kritike, pljuvanja, smenjivanja i analize ostavite za kasnije. Ili za kafanu.

Milan Petrovic

pre 16 godina

Slažem se sa komentarima da se Zvezda obrukala juče. Od ponašanja, igre, samopouzdanja nije bilo ničega. Jedino dobro, je prolaz u sledeće kolo.
Bio sam veliki zagovornik da se dovede iskusan, po mogućstvu strani trener. Iako sam veliki poštovaoc Pixija, moram priznati da nije smeo podleći pritiscima da je Boško rešenje za Zvezdu. A bili su pritisci nevidjeni, da je bolje pare dati za fudbalere negoli za novog trenera. Sada je isuviše kasno za bilo kakve rezove dok se učestvuje u Evropi.
Verujem da ipak imamo šansi sa Škotima. Uz neophodne promene u timu. Burzanović i Molina moraju igrati da bi Zvezda imala kakvu takvu šansu. Bajalica, takođe. Tim za Škote bi trebao izgledati ovako: Randjelović, u odbrani Bronovicki, Gaj, Bajalica, Andjelković, na sredini Kastiljo, Lukaš, Molina, Burzanović, polušpic Koroman i napred ipak Barcos.
Topalovići leče svoje višedecenijske komplekse i neću ih komentarisati.
Za domaće prvenstvo ima vremena. Te znaju i Topalovići da to zavisi samo od Zvezde.
Ipak ćemo sa nestrpljenjem čekati utorak uveče i nadati se potpuno opravdano Zvezdinom uspehu.

zdravko colic

pre 16 godina

@marc
"bosanski fudbal ipak, slozicemo se, mnogo ispred estonskog"

Kakav fudbalski analfabeta, sto bi rekao moj prijatelj. Pa da li ti znas da u Bosni ko igra X kod kuce, odmah ulazi u zonu za ispadanje?
Na kraju prosle sezone je razlika na tabeli izmedju 4 i 15 tima (koji je ispao) bila 6 bodova.
Zaista kvalitetno, kao kod Emira Kusturice!

Shone

pre 16 godina

Tim mora biti izmenjen vec za vikend protiv Cukarickog a kamoli u Glazgovu!!!Razbice nas ko zvecku ako ne odigraju bar 50% bolje,mada nisam siguran da je to trenutno moguce!Zvezda ni prosle sezone nije blistala,Evropa ne prasta losu pripremljenost,formu a tek kvalitet tima...Pitanje je koliko smo zaista kvalitetni,koliko su pridosli stranci prava pojacanja-za sada sve to lici na ujdurmu sa ljudima kojima je Zvezda voljeni klub!!!
Uvek je bilo i bice zlih jezika sa druge strane brda,na njih ne treba obracati paznju,ali je istina ono sto treba da nas zaboli-Zvezda nema igru a i igraci nisu na nivou dresa koji nose,kad su zamalo ispali od polu-amatera sta reci...Neko rece u komentaru da su Estonci bolji od Zrinjskog-e sa time se ne mogu sloziti,da je sa 2 strane bila iole ozbiljnija ekipa dali bi nam 4 komada po prikazanoj igri nasih igraca...
Rekoh vec da nisam optimista ali se kao i svaki pravi navijac(onako navijacki) nadam da moze da se desi cudo protiv Rendzersa mada su definitivno kvalitetniji od nas i sada je evidentno da su apsolutni favoriti!!!
Tako je mozda i bolje,jedino sto ovaj poraz moze jos vise da veze noge igracima...Uz lose vodjenje sa klupe kakvo je bilo na ove dve utakmice i bez neophodnih promena u prvom sastavu - PUKOSMO U SKOTSKOJ!!!

ccc...

pre 16 godina

piksi i stevanovic stvarno nista ne znaju o fudbalskom trzistu, i izgleda ne prate ga uopste.
Sta su para potrosili, na obicne fudbalske neznalice kao Barkos, Salas, Molina, Lukas.

Evo par vrhunskih igraca sprema ovih gore pomenutih, kojima su ugore istekli kod sadasnjih klubova
1. zadnji vezni - Alessio Tacchinardi(igrao u Juvenstus i Villareal, 100 puta bolji od Castilja, a covek trazi klub)

2. plejmejker- Milos Maric( covek je igrao u Ligu sampiona sa Olimpiakosom prosle sezone, a gde je Molina igrao)

3. Napadaci - Victor Agali(bivsi Igrac Schalkea 28 god.), Kovacevic i Paolo Wanchope(reprezentivac Kosta Rike, igrao u Engleskoj i Spaniji) -birajte sami, svi su Barkosa izmislili fudbal.

4.Levi Bek - Nikola Mijailovic( Wisla Krakow, a mozda je i dobar Bronowicki)

5.Stoper - Bruno Cirillo(igrao u Ligu Sampiona sa Grckim Aek-om, igrao u Italiju prije toga- Sad presao u Spanski Levante)

6.Levi vezni - Mile Stejovski( igrao u svajcarski BaZel i Francuski Lil, reprezentivac Australije) ili Sebastian Pardo( mladi Chileanac, iz Feyenoorda)

Evo dobar satav:
Golman- Randjelovic
Desni Bek - Risto Lakic
Levi Bek - Nikola Mijailovic(Bronowicki)
Stoper - Cirillo
Stoper - Guye(ili Gavrancic na pozajmicu)
Zadnji Vezni - Tacchinardi
Desni Vezni - Koroman
Levi Vezni - Pardo/sterjovski
Plejmejker- Maric
Poluspic - Burzanovic
Spic - Agali/KOvacevic/Wanchope

A Djurovski je 100 % lud, izbaci covek Barkosa i Burzanovica, oba napadaca, i ubaci Dva veezna igraca, stvarno mu treba dat da cuva ovce a igracima dat 3 mjeseca bez plate

Profa Milan

pre 16 godina

"da si išta zapamtio od onoga što si video i doživeo kada su klub vodili CVELE i DŽAJA ". Dosta bre sa tim Džajom! Taj nas i jeste doveo dovde! Da nije bilo Cveleta nikad se mi ne bi radovali! Kakav je Džaja Ekspert videli smo kad je Cvele napustio klub!
Kad sam pre par meseci pisao ovde da je Boško nula pola Vas me kritikovalo!
E zbog toga:
VODI NAS BOŠKO KOMANDANTE!
(Žedne) PREKO VODE DO SLOBODE! (iz Užica)!!!
Za ovo ste najviše krivi vi koji ste pisali u stilu:
"šta će nama stranac imamo mi Boška - on je pobedio Partizan nekoliko puta"!
Onaj Partizan bi i ja sa klupe pobedio i to sa barem duplo većom razlikom! I da ponovim: taman i da uđemo u Ligu Šampiona ja tvrdim - Boško je nula od trenera!!
P.S. Pročitajte u današnjim Novostima koliko stranaca ima u svakom Engleskom premijerligašu i koliko je stranih trenera pa će vam valjda nešto i biti jasno!

Brojne titule i još po nešto

pre 16 godina

Narode,pa mi nemamo igru već godinu dana dok nas je i Bajević trenirao.Ovo je samo kulminacija problema.Mislio sam,kada je došao Bajević,da će nam donijeti evropski šmek ali ništa od toga.Sreća pa smo tada imali Žigu pa se moglo i bunariti.Ja za Boška nisam bio od početka:Čim je on već u prve dvije utakmice forsirao formaciju 3-5-2 meni je sve bilo jasno.NADAM SE DA ĆE SE NEŠTO PROMJENITI za ovih 5 dana,da će proraditi naš srpski ili južnoamerički inat ali nisam neki veliki optimista.Jeste nama lako da pametujemo za komijuterom ali svako vidi da nešto ne štima.Ne sumnjam ja da Boško želi da uvede Zvezdu u LŠ ali mi se čini da nema dovoljno znanja i šmeka za to.Sve se nadam da ću pogrješiti.Daj Bože.

Napred Zvezdo,samo napred Zvezdo...

Veliki Zigic

pre 16 godina

Nema opravdanja! Uvek cu biti uz Zvezdu, ali odgovorni za onu bruku od juce moraju da preuzmu odgovornost! I igraci i trener, a Boga mi i predsednik!
Ocigledno je da su igraci jaci deo Crvene Zvezde, dok trener i predsednik spadaju u slabiji... Nadam se da ce biti dovoljno normalni i posteni i da ce podneti ostavke! Najaci deo Zvezde su njeni navijaci i ubedjen sam da ce "prva ekipa" sa severa znati sta i kada da preduzme, a ujedno to bi bila neka vrsta skole grobarima! Verujem u Ultras, jer oni su jedini koji mogu da "prodrmaju" nasu Zvezdu!!!

Delija_Gradiska

pre 16 godina

Ono sto je najzalosnije ova jalova ekipa ce i uci u LS, ali sta ce nam sada tamo.Pixi pogledaj Dinamo za tri igraca 50 miliona evra,a mi za sve ove nase jos da doplatis 47 miliona ne bi bilo bruka.Treba nama jedan kao pokojni Arkan pa da ih samara svako poluvrijeme e onda bi mozda nesto i bilo ovako... Ali neka sta ovi grobari oce pa jel jos iko vidio ekipu koja da 11 golova pa ispadne hehe,pa toga nema ni kod Diznija.Pozdrav za sve Delije

shecky

pre 16 godina

NE DIRAJTE TADICA I KACARA ONI SU ZA VOSU 100% !!! ko vam je kriv kad ne znate da pravite igrace.....

Da li su ovi igraci kupovani planski,posto na nekim pozicijama imamo po tri igraca a nemamo centarfora.Umesto da radimo u interesu Zvezde i srpskog fudbala i kupimo Tadica,Rakica,Fejsu,Kacara mi dovodimo gomilu stranaca.
(ZVEZDA, 8. avgust 2007 20:46)

maxa-delija

pre 16 godina

OVO JE STRASNO!!!
Čime je to Bosko zaslužio da vodi Crvenu Zvezdu? Dali to Piksi štedi lovu na treneru?Ako je tako evo JA ću ga zameniti bez honorara, ali onda nema mesta u klubu za Bastu.
P.S...Ako se ništa ne uradi u klubu do vikenda , jel 1000% Zvezda ne može da pobedi Čukarički bojim se da je ne zadesi sudbina Partizana od prosle sezone.

Osamuceni

pre 16 godina

Cukarichki je Manchester za ove chobane sa livad(ij)e! Ziv nisam kakvo ce zavrtanje usiju pasti u subotu.Srecom,uvek imaju dobro opravdanje; pochetak prvenstva, odmaranje pred rendzere, umor od danasnje utakmice... Trecerazredni cirkus!

Velja

pre 16 godina

Ako ovako nastave mislim da cu promeniti klub, pocesu da navijam za Macvu iz Sapca. postavlja se pitanje kako to da izvedem jer je Zvezda u SRCU.

vlada

pre 16 godina

mislim da ova pojacanja nisu pojacanja, jer bolji igraci su prodati, a stalno se govori o ligi sampiona. neznam samo gde bi zvezdi stvarno bio domet u toj ligi sampiona da su tu jos igraci koje je zvezda tako lako i prebrzo isprodavala. pa zar nije mogao, na pr.jedan zigic da dostigne dvocifrenu milionsku vrednost u zvezdi preko lige sampiona, pa da se onda proda, a i da zvezda ima vecu korist. pa onda pantelic, kovacevic bisevac... e da je ona zvezda koja je osvojila kup sampiona tako rasprodavala... dalje i nije potreban komentar.
drugo, mislim da zvezda ne treba dovoditi strance sa juzne zemljine hemisfere (malo glup izraz, ali mislim na juznjake). nasem timu trebaju igraci koji su navikli na rad i disciplinu, a to su igraci iz nemacke, norveske, svedske, danske... oni znaju sta znaci disciplina u igri, a kreativaca ima kod nas na pretek. znaci treba napraviti zdravu mesavinu, da bi ekipa funkcionisala. ovako svi umetnici, a niko da "mesa malter". trener sevilje zna zasto mu u veznom redu igra danac iz salkea paulsen (ili kako se vec zove). o ovome bi trebalo ozbiljno razmisliti. mislim da ova zvezda nema kvaliteta za dalje. ovo je kraj. bez iluzija i razocaravanja, danas se u evropi igra i trenira sasvim drugacije.

necu da ti kazem

pre 16 godina

Alooooooooo. Pa ovi ne trce bwe uopste. Nemaju snage ni da ...
Bruka. Dokle ce da se pripremate ? Do decembra mozda. Pixi sram te bilo!!!

VECITI OPTIMISTA

pre 16 godina

Realno, nisu igrali najspremniji! Sto? Ne znam! Mozda je to i deo taktike za trece kolo! Sta je bilo sa Molinom i Salasom?

Mila

pre 16 godina

Igrom prilika nisam mogla da gledam ni prvu ni drugu utakmicu sa Levadijom,pa ne zelim mnogo igru da komentarisem,ali vidi se da tu nesto ne stima.Molinu je Djurovski u nekim intervjuima hvalio a posle ga ne stavlja u igru od pocetka.Po meni to nema logike...Burzanovic IMA izuzetan kvalitet,cini mi se da to ne vidi Bosko...Imamo protivnika sa kojim mozemo ravnopravno da igramo ali...Da li ce Zvezda to iskoristiti videcemo.Nadam(o) se da hoce.

Lazo

pre 16 godina

Jel' neko javio Deju u Budvu da pocne pripreme za LS sa Zvezdom, treba nam jedan iz CG da bude par sa ovim sto dade gol....protiv Milana!

kimi

pre 16 godina

ako se dobro secam svaku sezonu koju je zvezda pocinjala extra u evropi zavrsavala je neslavno. uvek nas je u sledecem kolu izbacivala neka ekipa jedva a posle daleko stizala.prosle godine milan, pa unazad psv,verder i tako dalje... pa jednom i mi da prodjemo na guzove , valjda ce biti bolje.uostalom uvek smo dobro prolazili sa ostrvskim klubovima.srecno ZVEZDA U LIGI SAMPIONA

DelijeSE(r)VER

pre 16 godina

Da kazem samo jedno,sada je cilj ne obrukati se protiv Rendzersa jer ovo nije Zvezda kakvu je prodavac magle Pixi najavljivao,posto smo nepovlasceni u zrebu i za 1 kolo kupa uefa moze nam lako doci neki veoma jak protivnik mada ova Zvezda bi se i protiv Zvinjskog mucila da prodje.Opsta KATASROFA,bruka i sramota jad beda cemer
Ps.I za kraj taktika 4-6-0 protiv Livade : ) : ) : ).O Boze dragi . . .

IskreniDelija

pre 16 godina

Pa, ljudi, dokle cete da pljujete po njima? Citam vase komentare i ne mogu da se nacudim - gde vam je pobegla realnost? Zvezda i nas fudbal nisu vise ono sto su bili. Secamo se - mnogi od nas - nadam se - generacije '91 nase Zvezde i one fantasticne (po imenima) reprezentacije iz 90 i 98 sa svetskih prvenstava. Da li zaista mozete da se SADA nadate necemu sto su tadasnji velikani fudbala radili dok su stvarali magiju po travnatim terenima? Ne mozete. Morate da shvatite da mi vise nismo liga u rangu sa spanskom, italijanskom...belgijskom, turskom, grckom... pa cak - koliko god to bolelo - ni hrvatskom. Jednostavno - mi igramo fus fudbal bez organizacije, koncepta ni tima koji moze da se pohvali da ima igraca koji je odigrao vise od dve i po sezone za svoju ekipu pre nego sto nadje "uhlebljenje" u inostranstvu. Tadasnja Zvezda sa onim genijima bi mogla da dozvoli da nazove neuspehom losu igru i -cak- propustenu priliku da se plasira u LS. U ovim vremenima - mi samo srcemo poslednja secanja na slavne dane u nadi da nas istina koju nam svakodnevnica potura nece prozdreti i naterati nas da shvatimo realnu situaciju. Cisto da ne bih bio previse crn - znajte da se i ja, sa svima vama, iskreno nadam nekom cudu i molim da nasa Zvezda opet pronadje put slave, ukoliko ga do sada nije izgubila - i da nama donese bar malo srece. U svakom slucaju, da i ja ubacim mali klise - NAPRED ZVEZDOOO UVEK SMO UZ TEBE I U DOBRU I U ZLU

groby

pre 16 godina

Komsinice, mnogo si toga pogresno uradila u ovom prelaznom roku... Zbog srpskog fudbala i zajednickog koeficijenta se nadam da ima vremena da se popravi ali zbog prvenstva i duple krune partizana se nadam da nema...

Boki

pre 16 godina

E ovde još ima ljudi koji porede zvezdu od pre 20 godina sa ovom. Mislim, locirajte se u koordinatnom sistemu i na kalendaru, za početak.
Moja teorija je da Ogi Koroman dosta sputava ono što čelinici Zvezde traže od nje i njene igre. Zar nije lepša akcija iz koje smo sinoć uvaljali gol (prosto u tri poteza) sredina - bok - sredina nego neki Ognjenov prodor iz dubine i šut na gol sa 27-28 metara, pa šta bude. Tačno je da nam je to donelo pobedu u prvom meču ali tu nema nekog prostora za opasniju i efikasniju igru u napadu. Sinoć je bukvalno samo on igrao u napadu i to nije njegov plus (kao što neki komentarišu) već minus za ceo tim i ozbiljan propust za našeg trenera. Nije teško naći odgovarajuću igru, samo treba probadi i znati.
Sve najbolje zvezdi u daljem takmičenju.

Miodrag

pre 16 godina

Ne treba biti fudbalski znalac da bi se ova utakmica i kompletna prosla sezona sagledala.Sve je potpuno jasno.Godinu dana Zvezda nema igru...Bajevic je zato i otisao,a Djurovski nije nista promenio.A i kako bi, kad covek nije strucan.Tj.nema pojma.Pa i sa kadrom koji ima Vojvodina covek je napravio igru,izvukao maximum.Partizan je prosle sezone bio ocaj i to je razlog titule Zvezdine,a odkada pratim fudbal*30 god* poslednja godina je ubedljivo najora!Pixi uradio si los posao nedovodjenjem nekog strucnog trenera!

Gajo

pre 16 godina

Pozdrav svima,

ZEZDA ZVEZDA nekada svetski tim.

Ove godiene treba "moji" zvezdasi da učite od partiazana.

3 reči za kraj
DEBAKL, SRAMOTA, KATASTROFA

Če vdimo u Glazgovu šta če biti

Delija

pre 16 godina

@marc
Covek je bolestan i opterecen ZVEZDOM kad pise komentar u tri sata.Spavaj bolje sada jer tek neces moci kad prodjemo Rendzers.

Živan Miladinović

pre 16 godina

Predlažem hitno dovođenje proverenog stručnjaka, iskrenog patriote i velikog Zvezdaša, gospodina Milana Živadinovića. Dozvolite , Zvezda je sa njim na čelu gajila prepoznatljiv i lepršav stil igre. Ne zaboravite da je uspešno vodio Al Ahli, sto je za zemlje arapskog sveta klub u rangu Real Madrida. Trenutno je bez angažmana i mislim da bi bio voljan da pomogne.

Ninoslav Nis

pre 16 godina

Opet silni poznavaoci fudbala komentarisu i ostanu zivi. Pa to u svetu nema nigde. Pa sta treba da kazu navijaci Intera koji su potrosili milijarde eura i osvojili samo titulu prvaka Italije. Alo bre ljudi uzmite se u pamet budite realni pa fudbal danas igraju svi.Pa jedna Jermenija nas je pobedila a sve su bili igraci svetskog glasa. A sa druge strane Boskova taktika i nije bila tako losa. Kako je izasao Barkos i krenuli sa "TAKTIKOM 4-6-0" kako kazu vajni poznavaoci da se branimo a posebno komentator na onom odvratnom RTS koji gledam samo kad je neki sport u pitanju Zvezda je imala 3 zicera. Ko ne voli Zvezdu i njene uspehe ne voli ni svoju zemlju. Zvezdas sam celog zivota ali sam tugovao zbog Partizana jer smo kao narod imali sta da predstavimo svetu. Bice Zvazda prava videcete a onda ce te svi Vi koji sada kudite da se uvucete u misju rupu i da budete nemi posmatraci. Pozdrav svim DELIJAMA i hrabro do Lige Sampiona

justinijan

pre 16 godina

@misa "Najvece pojacanje za Zvezdu bi bilo da proda Bastu i Milovanovica. Steta sto ih niko nece."

Pa Vojvodina je trazila Bastu. Probajte kod njih.

bajron

pre 16 godina

Sramota tako se ne igra fudbal, tako se ne postavlja taktika za revans. DJurovski mora da shvati da je on sada prvi trener a ne pomocnik. Mislim da je vreme da se svi zapitaju da li je on pravi izbor!!!!!

Zil de Bilde

pre 16 godina

Piksi jesmo pobedili sami sebe stoji to, ali gore od ovoga ne moze to je moje misljenje. Imali smo srece u zrebu i namesta nam se ta prokleta LIGA SAMPIONA. Ovo je sansa za sve nas, sada i ko zna kada. RANDJELOVICU MARS IZ ZVEZDE!!!!!

eldiablo

pre 16 godina

(Delije Svilajnac, 8. avgust 2007 21:03)

Lepo sam ti bio rekao da ne trabunjash mnogo ovde.A ti nastavio,a sad' si pocheo i da se nervirash...

Dragan BL

pre 16 godina

Ne mogu vjerovati ! ! !Oni misle u evropu! ?Daleko smo mi od evrope u svakom smislu te rjeci a u fudbalskom i predaleko.Mislio sam doci na utakmicu sa Rangersima,a zaista ne vidim svrhu dolaska i jos jednog u nizu razocarenja.Onaj Djurovski neznam koga glumi po pitanju toga da svaku utakmicu pocinje sa drugim igracima,mozda Beniteza ?A tek se ne mogu sjetiti i jednog profesionalnog fudbalskog kluba koji igra sa tri zadnja vezna,alo bre pa protiv koga ti igras jel protiv Barce pa da cekas kontru ili protiv tamo neke Levadije iz Estonije ?Jedino ko nam moze pomoci u ovom trenutku je dragi Bog i Ognjen Koroman(eventualno Kastiljo).Pomozi Boze,i sa verom u Boga.Pozz za svu bracu Srbe .

tuzlak

pre 16 godina

Dragi piksi,ja neznam ko te prevari pa si nam doveo Indijance iz J.Amerike.
Dok si se ti vozas po Hrvatskom primorju i piuckao vino sa svoim strim frendicima, nama su uvaljivali "fudbalere" iz egzoticnih banana zemalja,pa se sada naj strasnije obrukasmo.
Akako i nebi kad na ljudi uvalju golove sa pola terena,pa sta da ocekujemo od rendzersa.
Bosko jadan nije kriv,stace kad ima posla sa apacima,i nasim i pravim.
Valjda je dosta price o neuigranost i cekanju forme,kad ce moje tempirad,da znam kada da upalim TV.
Verni Tuzlaci!!!

gogson

pre 16 godina

Koroman, Kastiljo, Gaj nek ostanu, sve ostalo, pocev od Boska pa do manekena u kopackama, go**ivom motkom rasterati!
Uf, al` sam nervozan!

Alex nis

pre 16 godina

Ljudi nasa zvezda propade nacisto koliko volim ovaj klub toliko ga owaj djurovski blago receno UNISTAVAAAAA!!! pa djurovski nebi mogo da vodi ni fk jastrebac owde kod mene u komsiluk!!!Pixi nalazi drugog trenera owaj ce ispadne grdji od bajevica sto se cini nevetovatno da neko moze da bude gori od bajevica al ovaj je na dobrom putu da postane!!!Nek dovedu nekog trenera koj ce igra makar sa dva spica ako do tada budemo kupili nekog napadaca!

johnny

pre 16 godina

tipican srpski mentalitet...."sta bre,kakva levadija..."....misle na jedne a igraju protiv drugih kao da su imali prednost 5:0 iz prve tekme.....pa daj boze da sam u pravu i da se zaigra kako zvezda treba i mora da igra.......samo ako su stranci prava pojacanja ...mada...

cekicar

pre 16 godina

@ marc
Poslednji penal koji je Partizanu sviran protiv komsinice bio je ne tako "davne" '95 u prolece, a svirao ga je Zoran Petrovic, posle igranja rukom nekog zvezdinog igraca(skinuo loptu sa glave Savi Milosevicu).

Marko NS

pre 16 godina

Jel dolazi neki napadac u Zvezdu ili ne? Istice rok, a nigde nikakve najave...Rendzers doveo Kozina iz Lansa, razbijac nigga...smorio sam s ovim pitanjem, i na drugoj Zvezdinoj temi :)

goran

pre 16 godina

U ovom slucaju,uigranost jedne ekipe ovisi od mogucnosti trenera da stvori atmosferu,na prvom mjestu,ne dozvoli jaz izmedju pridoslica i starih igraca,te da u kratkom vremenskom roku sve to uklopi u cjelinu.Naravno da Bosko u svemu tome ima jako malo iskustva,i ne treba mu zamjerati.U svakom slucaju ocigledno je da ce se morati sacuvati 95%ove ekipe za iducu sezonu,sto nije ni malo lako,pa onda ocekivati sa nekom realnoscu,prolaz medju azdaje.Nije zahvalno kritikovati bilo koga u ovom momentu,jer su svi oni,od Piksija do Barkosa,na sceni zbog novca.Pa logicna je velika zelja svih da se unovce odlaskom u LS.Stim u vezi,poruka navijacima i pristalicama crveno-bele boje;ostanite smireni,realni i cuvajte zdravlje.

jos jedan delija u nizu

pre 16 godina

Nadam se Pixi, nadam se... ali... zaista je mrka kapa... sta reci sem da su to do sada prane price i da se malo toga pokazalo na terenu. Zaista nemam predstavu sta bi to moglo da pomogne Zvezdi da promeni nacin igre za 7 dana, ali ako te price nisu prazne, bacite se na posao i radite sta ste naumili, jer sve prolazi a Zvezda ce ostati... nadam se u Ligi Sampiona! Srecno!

Zika

pre 16 godina

Ko je ovde lud?????????
Trener fudbaler Crvene zvezde Boško Djurovski izjavio je da njegova ekipa u nastavku sezone ne sme sebi da dopusti da odigra loše kao na revanš susretu sa Levadijom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Odigrali smo bez samopouzdanja. Ovakva igra više ne sme da nam se ponovi. Ne mogu dva ili tri igrača nešto da pokušavaju, a ostali ništa. Tako se ne može proći nijedna ekipa", rekao je Djurovski posle utakmice koju je njegov tim u Talinu izgubio sa 2:1.

Zvezda je, ipak, zahvaljujući golu postignutom u gostima obezbedila plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona u kome će se sastati sa škotskim Glazgov Rendžersom.

"Poslednjih 15 minuta utakmice sam se molio Bogu da ne primimo gol... Do susreta sa Glazgovom moraćemo da korigujemo neke stvari", dodao je Djurovski.

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković ocenio je da je gostovanje njegovog kluba u Talinu proteklo neuspešno, ali da je najbitnije da ekipa nije eliminisana sa evropske scene.

"Igrači zaslužuju kritike. Verujem, ipak, da i pored loše igre večeras možemo do Lige šampiona", istakao je Stojković.

Zvezda je drugi gol na utakmici primila u 67. minutu, kada je Konstatin Nahk iz slobodnog udarca sa polovine terena lobovao neopreznog golmana beogradske ekipe Ivana Randjelovića.

"Taj gol me je psihički presekao. Morao sam da se vratim i da sagigračima ne pokažem da sam uzdrman. Bilo mi je veoma teško, ali sam sada srećan što nas taj gol nije koštao eliminacije", rekao je Randjelović.

Darko

pre 16 godina

Koja crna liga sampiona ovi ce da ispadnu iz nase jadne srpske lige. Brate ovo je uzas i sramota. Bolje ce biti jer gore nenmoze! Neka nam je Bog u pomoci..

Mario

pre 16 godina

sramota,bruka!!!oce da dovede jos napadaca a ni ove ne koristi.bruka za crvenu zvezdu.od levadije izgubiti i kad su dali go raduju se.ma nemam reci!!!

basel

pre 16 godina

bosko,od prve pripremne utakmice pricas bice bolje.pogubio si sve konce i daj sam ostavku.danasnje vodjenje utakmice nije ni tebi jasno.ovo je strasno.

Re@L DELIJA

pre 16 godina

Koliko pateticnih i gubitnickih komentara, uzas.Vi ljudi mora da ste sve postigli u zivotu, pa sada samo fali da zvezda osvoji ligu sampiona...ali, da, to i da se desi,vi biste i to pripisali sebi i svom licnom uspehu. Zivot ste dali i srecu za zvezdu... ma da.
A sada sto se tice zvezdine igre - igraci izgledaju neuigrano i bezidejno, kao da su se prvi put sastali. Ocigledno je da igra mora da bude bolja ako mislimo da prodjemo Rangers. Mislim da Djurovski nije najbolje resenje za zvezdinog trenera,ali eto, imace jos par sansi da pokaze sta zna. A isto vazi i za Stojkovica.

doe

pre 16 godina

Jel se secate pre ovog dvomeca natipsa po novinama...Lebadija ce se nabrojati nasih golova:) hehe a u stvari primili su TRI a dali dva.

ortiz

pre 16 godina

Procete vi Rangers sigurno,zato sto su oni gori od vas,a Skotski fudbal je uzas.Srecno gani.A problem je sto vam presednik nema ni osnovnu skolu

goxy

pre 16 godina

Mnogo igraca je tu bez svezine. Gaj komplikuje, kad taj kisne bice kraj. Bajalica je doveden da igra, a nema ga nigde. Milovanovic bez ofanzive, slobodnjak sa 20m prebacuje 3m preko gola. Ako D Kovacevic nije bolji od Barkosa, ne znam ko je. A sto se tice Rendzersa moyda bude dva puta 0/0 pa penali. Onog Demarkusa Bizlija treba tako izvizdati, cim primi loptu, nikako vredjati. Plasim se i prekida, osim dva centralna halfa svi ostali su niski i slabi u skoku. Morace da igra Pantic, kakav je takav je, mora neko da napravi faul, da se potuce ako treba, inace ce nas sabiti i na snagu uvaliti bar 2 komada.

krol bl

pre 16 godina

Bravo Gigo majstore hahahahah

evo ja cu na beka,ako nista drugo imam 120 kila,neka me je*e ko me prodje na terenu.

hahaha bravo Gigo jos jednom

borhes delija

pre 16 godina

Ljudi jer zna neko hoce li dovoditi napadaca? Posto ako hoce mora do ponoci da potpise,da bih igrao protiv Rendzersa.Ali izgleda da o toga nema nista...

Ares

pre 16 godina

e Delije sram vas bilo cim izgubimo utakmicu odmah se krivi Bosko i osudjuju igraci a kad se pobedjuje sve je ok. Pada Rendzers. Pozdrav delije

Sloba

pre 16 godina

Ma nije stvar u tome sto su izgubili.Bitno je da su prosli.Ali jel' sme jedan profesionalni klub sebi da dozvoli da na golu ima golmana koji prima onakav gol?Pa mene je u onom trenutku bilo sramota vise nego njega.Pa posle se protivnicki igraci osilili i opet sa pola terena precka.Koji je to klub pa da mogu onako da nas ponizavaju?I nije problem u tome sto su igraci van forme.Problem je u glavi.

goran

pre 16 godina

Edna molba :
Boško, ti želam da si poživiš ušte 100 godina i da ja treniraš vašata zveza. So tebe zvezda si ima najneubava igra vo našijot region!!!!
NAPRED PARTIZAN

Goxi

pre 16 godina

Ocigledno da nasem fudbalu nema napred.Prodaju se mladji iole kvalitetniji igraci a dovode neka pojacanja u vidu ispusenih mustikli...Riba od glave smrdi,trener nista promeniti nece.Sve je do uprave,svaka se ponasa na isti nacin.Napuniti dzepove izbeci blamazu u Evropi i tavoriti u nasem prvenstvu i hvaliti se pobedama nad ekipama u meridijan super ligi,molim te kojoj super i koja prva liga pa to je nekadasnja zona.Znaci Stojkovic i Zecevic pod hitno iz klubova i klubove privatizovati,pogledajte i Bugare i Rumune gde su u odnosu na nas... Znaci stvar je do uprava klubova koje treba raskrinkati a ne do trenera,sta ce on sa ovakvim jadnim i nepripremljenim igracima.Nek nam je Bog upomoc

Gaja PN

pre 16 godina

PIXI PIXI sta si bre doveo ovog BARKOSA...?! Ako ti se svidja TI GA VODI KUCI!!! Ovi se nece uigraju do pocetka SLEDECE SEZONE!!!!!!

Pasi poljana

pre 16 godina

Pa to da ce Pixi da unisti zvezdu je znao svaki normalan covek!!! A vi ste se nalozili "evropska zvezda"! Shta sam video protiv FK livade, protiv Rangersa necu ni da gledam!!! BRUKA

marc

pre 16 godina

Koliko god da ne cenim Zvezdu, zaista nisam ocekivao da cu ikada da dozivim da je vidim da se brani bez napadaca protiv ekipe koja bi u Srbiji bila osrednji drugoligas. Poraz Zvezde me nije ni malo iznenadio, on je realan pokazatelj njihovog kvaliteta. Meni je mnogo vise zanimljiv jedan fenomen koji se ciklicno ponavlja ovde na komentarima B92, evo vec ne znam koju godinu za redom. Na osnovu "pattern-a" evo pogleda u sadasnjost i buducnost:
AVGUST- jedini period godine kad su cigani realni, jer tad ispadaju iz 3-eg kola kvalifikacija za LS, i prvog kola UEFA kupa. Oni tad nakratko progledaju, i pljuju redom.
SEPTEMBAR- apatija, ali se svirne po neki penal na 18-om metru od gola, pa se pobedi, pa izgleda da nije sve tako crno.
OKTOBAR- "pobede" su vec ucestale, a novinari koji za 10 cevapa pisu sta god zelite, podgrevaju pricu da je ovo prava Zvezdana, a da je ono u septembru bilo samo par losih dana (indikativno je da za Zvezdu losi dani nastupe jedino u Evropi :)).
NOVEMBAR- Zvezda vodi, blizi se zimska pauza, pobedi se Partizan golom iz navucenog penala, koji se PFC-u u derbiju ne bi svirnuo ni kad bi upucali naseg igraca (stvarno, da li neko zna kako je izgledao taj poslednji derbi-penal za nas, te daleke 94-te?), i pitamo se- ma da ono u septembru nije bio samo neki ruzan san? I onda zvezdino prolece, sve je super, pobedi se OFK koji i ne pokusava da predje centar, kao jesenas u rupi, ma lepota bozja, Liga Sampiona je tu, samo sto nije...
Ali gani, samo sto nije. Prednost nas Grobara je ta sto mi makar zivimo na planeti Zemlji, mi smo u govnima i znamo da smo u govnima. Da, cak i sad, bez obzira na 6-1, 5-0, koji JESU rezultati za postovanje, jer je bosanski fudbal ipak, slozicemo se, mnogo ispred estonskog (je l' bese estonskog, nisam pogresio?). Na kojoj planeti vi zivite, ne znam, ali vidim da vam je ovo sto se desilo cudno, kazete "losa igra". A kad je ona bila dobra? Da li je bila dobra prosle sezone, kada vas je vodio Bajevic? Sa ovom igrom ste postali najslabiji sampion u istoriji zemlje, objasnjavajuci sebi to losom ligom, iako u ovoj ligi igra puno timova jacih od Levadije, Tromsa, Libereca i sesnaestogodisnjih juniora Strazbura. U toj vasoj "sampionskoj" sezoni smeniste 2 trenera! Da, dva, smenili ste i Boska Djurovskog, ali to sto niko nije hteo da vas uzme (pitam se zasto???), pa je on MORAO da ostane je druga prica. Da li vam i to nesto govori o vasoj tituli? A da li vam nesto govori da je i tad, u trenucima najvece krize u istoriji kluba, haosa i pljuvacine od strane medija, Partizan ipak otisao dalje od vas u UEFA kupu? A da li vam nesto govori da ce i sa NULOM ove sezone, PFC da ima mnogo vise bodova od vas na UEFA listi? No, da vas ne bedacim, onima kojima je bitna ova titula u prljavoj kaljuzi Terza-Dzaja lige (lepo su izgledali jedan do drugog preksinoc na stadionu pod Goricom), evo lepe vesti: opet cete uzeti duplu krunu! Bravo gani, zeljo u zrebu svih evropskih mrsavela!

Gnojlo Manojlo

pre 16 godina

Savet komsijama:
Promenite ime u FK Smesna Zvezda!

Sramota me sto sam navijao da pobedite ali eto, mislio sam "nash klub..."
Bas sam budala sto sam verovao da cete u Estoniji zeleti da igrate fudbal. Sam sam kriv.

Ko je zato da od sutra poskupi paradajz neka preporuci komentar!

Sasa

pre 16 godina

Pikse samo tako, napred nema nazad. Pobeda je pobeda, takticki zrelo odigrana utakmica inace nebe imalo nikakve drazi da je sve bilo glatko, a ovako je utakmica zadovoljila i najprobirljivije sladokusce. Uostalom fudbal se i igra zbog navijaca. Najbolji smo i sto ono kazu na reklami " ja tu nebi nista menjo".

Kale

pre 16 godina

( NE ) Igra koja zabrinjava.
Nista ne razumem, a milslim da niko razuman nema odgovor za ovo sta se dogadja sa Zvezdinom ( NE ) Igrom.
Pixi :
Pobogu covece, pa sta je ovo. Zar se moraju pojacanja dovoditi minut pre dvanaest. Vidi se da su to nespremni igraci, na koje Zvezda ne moze da ceka. Oni treba da nose igru, a ne da budu nemi posmatraci.
Bosko:
Pobogu covece, pa osim Ognjena, ovo ti je nespreman tim. Pa sta radis ( te ) svakog dana. Ne raumem! Izmene. Zaboga vidis li da ti je Basta nezainteresovan, Milovanovic ..... ej, i ja sam bio nekada kapiten, ali kada nije islo, klupa momak.... Gaj, reci mu bre da on ne treba da misli i mrsi, njegov drugi kontakt sa loptom MORA biti predaja lopte NAJBLIZEM igracu. Tutoric je izgubljen u prostoru...... ako nema kompas, klupa bre. Randjel, ej bre , takav gol je dao Cvjetin Blagojevic 1980. godine u revansu Karl Cajsu u Jeni, od tada nije vidjan.
Narode : Za sedam dana neznam sta ce se desiti, ali znam da to vise nije ona moja Zvezda , to je trenutno tim koji je ( kada sam ja bio aktivan fudbaler 1984-1991 ) na nivou medjuopstinske lige, Zonasi su bili Brazilci za sadasnjeg naseg prvaka.
I na kraju, ne zamerite mi vi mladji momci koji se palite danas na Vecite, ali to ne zasluzuje vise paznje normalnog coveka. Partizanovci to i za Vas vazi, jer Zrinjski je bio skupina veselih momaka, a ....... ma tuga, nema se vise nista reci.

Richipfc

pre 16 godina

Although the first ever derby was won by Red Star, Partizan still holds the record victory: 7-1. Ovo je za one koji stalno spominju Croatiu,Rapid... itd. Neka pronadju dali je Zvezda pobedila Partizan toliko makar i na prijateljskoj utakmici, ako su je ikad odigrali!!!! Posle PSV-a bice odlican i Rangers!!!!

pih

pre 16 godina

"Sledeći protivnik je Rendžers.

"Optimista sam pred tu utakmicu, i mislim da Zvezda može da se nosi sa njima", kaže Piksi.
"

HAHAHAHAHAHAHAHA

ZVEZDASICA

pre 16 godina

Ova utakmica nije bila sjajna,ali Zvezdo uz tebe sam i u dobru i u zlu!Treba nam dobar napadac,ali najvaznije je da UVEK IGRA BASTA,jer je on NAS NAJBOLJI IGRAC! ZVEZDO,SA BASTOM U LIGU SAMPIONA!!!

Delija Banja Luka

pre 16 godina

Nista od LS ni ove sezone Piksi uvijek istu pricu ponavlja posle svake lose odigrane utakmice te igraci su dobili ukor te ovo,te ono,sad kad je Zvezda konacno imala srece prilikom zreba sad ce zbog katastrofalne igre da ostane bez LS i opet ce da bude ista prica nismo imali srece.SRAMOTA STA SE DESAVA SA ZVEZDOM:

Stefan DELIJA

pre 16 godina

Od kada pratim fudbal Zvezda nije bila smijesnija ekipa.Gledali smo tekmu iz kladionice i svi su psovali i smijali se.Nemamo trenera,odbranu,napadaca a u sredini imamo najgoreg kapitena u istoriji,milovanovica.Sramna partija bivseg evopskog sampiona protiv estonskih amatera!Pixi je prodao Purovica i Djokica,svi smo bili srecni a sada bi nam odlicno dosla ta dva golgetera.Randjelovic me negativno iznenadio,Tutiric rupa od igraca,Andjelkovic i Basta su vise u napadu a odbrana za njih ne postoji.Lukas samo trci ne zna ni sam gdje,Gay solidan ali ne moze sve sam u odbrani,Kastiljo takodje a Milias prosjecan i spor(tipican igrac za nasu ligu),kapitena ne komentarisem a Burzanovic je pokazao zasto treba da igra u prvom timu.Koromanu ne zamjeram onu blamazu kad se spetljao jer se najvise trudi i da je imao malo srece dao bi evro-gol,Molina nije ni igrao.I sve to na celu sa ocajnim amaterom Djurovskim.
Iskreno nemamo mi para za bolje strance i trenere ali evo recimo jedan Bronowicki je placen citav miliona a nije znao uputiti dobar centarsut.Nisam bas optimista da ce se stvari nesto poboljsati.Partizan realno ima mnogo bolju ekipu sa dobrim trenerom i igraju odlican fudbal.Nama ostaje nada da cemo dovesti dobrog napadaca(sumnjam) i da ce Salas da pokaze neki kvalitet.Bosko ne ide sigurno dok je Zvezda u Evropi,kasno je za novog trenera.Rendzers je bezveze ekipa ali za nas klasa,eto bilo bi dobro da nas malo podceni posle ove bruke.Sve u svemu zalosno.

ZVEZDA

pre 16 godina

Da li su ovi igraci kupovani planski,posto na nekim pozicijama imamo po tri igraca a nemamo centarfora.Umesto da radimo u interesu Zvezde i srpskog fudbala i kupimo Tadica,Rakica,Fejsu,Kacara mi dovodimo gomilu stranaca.

Doca

pre 16 godina

Na cemu je to zasnovan Piksijev optimizam? Ovi vec mesec dana neuspevaju da pronadju igru iako se mahom radi o igracima koji su prosle godine igrali zajedno, a da ni ne pominjemo razocaravajuca pojacanja. Sa druge strane je Rendzers koji je u formi, pa je pobedio i Celzi.

acko

pre 16 godina

slazem se sa zapazanjima piksija i djurovskog...
mozda i bolje sto smo sad izgubili nego od rendzersa...
I ljudi, ne napadajte randjelovica, bio je nemocan kod golcine sa centra, i mnogo bolji golman bi bio savladan da je cak onamo stajao u trenutku shuta

Elem

pre 16 godina

Jao -najveca bruko srpskog fudbala u zadnjih 20 god, mislim na poraz od Levadije-…Zvezdo, nisi imala samopouzdanja?!
Nemaju samopouzdanja protiv Levadije?!
Sokirao ih drugi gol?!
Ovo je pocetak sezone…
bla, bla bla..pa ljudi sve ekipe koje se bore za ulazak u LS su na pocetku svojih sezona, znaci svima su isti uslovi!
E moj Pixi-Azerbejdzan, Levadija- ti si jedan obican samoreklamer.
Upropastio si srpski fudbal dok si bio u Savezu, pa ces sad i Zvezdu

Cofi

pre 16 godina

Ljudi dragi koga ovaj idiot od Piksija zavarava. Cenio sam ga vise od Dzaje ali ovo...
i ako sam zvezdas mogu slobodno da tvrdim da Partizan ove sezone ima mnogo bolji tim od nas. Mi jedino sto imamo to je Koroman, kastiljo i stoperi Gay i Tutoric i prodana dusa Basta. Partizan je bolji u svim drugim segmentima pocevsi od sjajnog golmana Bozovica, pa do malog Jovetica. Piksi Piksi nisi smeo da prodas purovica i vladu stojkovica. Sta i ako udjemo u LS, mogu samo da zamislim kako ce petarde da pljuste iza ledja kilavog ranjdelovica. Bez dobrog golmana dzaba sve

Velja

pre 16 godina

Ako ovako nastave mislim da cu promeniti klub, pocesu da navijam za Macvu iz Sapca. postavlja se pitanje kako to da izvedem jer je Zvezda u SRCU.

Aca_USA

pre 16 godina

A vikalo se Bajevicu odlazi, i covek ode....
"A ja sto cu, ali sa kime cu ?
Malo rukah, malena i snaga,
jedna slamka vedju vihorove,
sirak tuzni bez nigdje nikoga..."

mare.m

pre 16 godina

Veliki Predsedniče PIXI,da malo više vremena provodiš u klubu a ne da se manekenišeš po svetu i telefonski vodiš klub;da pre i u toku prelaznog roka budeš maksimalno aktivan i dovodiš prava pojačanja a ne da ideš na krstarenja Jadranom na jahtama Deje,Bokšića i koga sve već ne;da si išta zapamtio od onoga što si video i doživeo kada su klub vodili CVELE i DŽAJA , naša ZVEZDA ne bi bila klub kog dobija jedna LEVADIJA,LIBEREC itd.klubovi koji nisu postojali ili znali šta je EVROPSKO takmičenje ,kada je naša ZVEZDA bila prvak EVROPE I SVETA.Kako te nije samo stid da nam daješ ovakve komentare kao da mi nemamo pojma šta je fudbal i kao da je ovo prva utakmica koju smo gledali u životu.Ni jednog igrača nisi stvorio za ove godine koje si u ZVEZDI samo prodaješ ono što ti j džaja ostavio u amanet.Možda grešim tvoji su Georgijev,Tadeu,Suzuki ...Ostali su ti iz DŽAJINOG vremena još Milovanović i Basta koje sa ovakvom igrom možeš prodati jedino klubi niže reputacije od LEVADIJE.Mislim da je krajnje vreme da se uozbiljiš i počneš da vodiš ozbiljno klub koji ti je poveren jer je to jedna velika institucija ove zemlje.Nemoj da sramotiš ,ovakvim vodjenjem kluba,sve ono što su generacije sticale.Nemoj da ti ekipu za borbu za ulazak u LIGU ŠAMPIONA formiraju kojekakvi belosvetski nazovi menažeri i to svi dolaze na kraj priprema STRAŠNO.Pojedinačno u sadašnjoj ekipi ZVEZDE samo GAJ,KASTILJO,TRAJKOVIĆ,BURZANOVIĆ,BAJLICA,KOROMAN, zaslužuju ZVEZDIN dres.Stranci koji su stigli nemam komentar jer su tek dve utakmice tu i neznam kakvi su ali prvi utisci su da ste bacili pare.Bolje da ste to dali nekim našim klincima i napravili mladu ekipu za naredni period iz svoje škole.Omladinska škola Vam je predsedniče katastrofalna a to Vam je bio jedan od aduta kada ste dolazili kako će te oformiti omladinsku školu koja će moći da bude stub ekipe,Šta ste uradili , NIŠTA.VELIKI PREDSENIČE kako Vas samo nije bilo sramota na prvoj utakmici ove sezone na našoj MARAKANI,ako ste se uopšte tada vratili s akrstarenja,sa LEVADIJOM,igrali ste evropsku utakmicu na oranici,katastrofalno pripremljen teren BRUKA.Kažete koncert ČOLE,pa on je bio u JUNU ako se nevaram.Niste imali ni dva meseca da zamenite busen nego se brukate pred svetom ,NAŠI VRLI DOMAĆINI TAKO SE DOMAĆINSKI POSLUJE.
Poštovani,prijatelji nije DJurovski kriv što je trener ZVEZDE.Razumite čoveka,niti predlaže koje igrače da dovedu,niti kad da ih dovedu,nezna na koje igrače da računa na pripremama,kogaima za pripreme a koga za takmičenje.Otkada je PIXI stigao to je praksa,jedni se pripremaju,drugi igraju predkola u ligi šampiona pa onda odlaze a prvenstvo igra treća ekipa.
Tako nebi mogao ni ser Ferguson a ne naš Boško Djurovski.On čovek je dobio priliku da vodi ZVEZDU ida jednom kaže bio sam trener ZVEZDE i sve će da uradi što mu kažu da se nekome ne zameri da ostane trener ZVEZDE još koji dan.,pa makar mu sutra doveli i novih jedanest da igraju umesto ovih sa kojima je spremao sezonu.
Što se tiče golmana šta reći mislim da je o njemu suvišno trošiti reči i vreme.KOd golmana se ponavlja PIXI-jeva praksa kao velikog predsednika,dovesti najboljeg u ligi pa nek sedi naklupi.Koliko se sećam BANOVIĆ je bio najbolji golman SCG došao kao klinac i do A reprezentacije pa sedi n aklupi ili čak ni to,TRAJKOVIĆ najbolji igrač SCG tek sad silom prilika dobija šansu i to sa klupe,BURZANOVIĆ najbolji igrač SCG pre nego jedošao u ZVEZDU sad naklupi.Poslednja dvojca jedina koja imaju klikera i šmeka za igru , ane Milovanović koji zna samo nekad da opali po lopti i ništa drugo.
Oprostite što sam Vas udavio sa pisanjem poštovani ali ovo je samo delić onoga što mislim da nije u redu u NAŠOJ ZVEZDI.Slažem se sa vima koji kažu da treba da ostanemo uz klub i u porazi i upobedi ali moramo malo da stanemo na zemlju i vidimo realno šta je razlog ovakvom srozavanju ugleda NAŠE ZVEZDE.
Moramo da probudimo našeg VELIKOG PREDSEDNIKA iz njegove predseničke fotelje koja je u Parizu da nešto učini poslednji je čas i počne da vodi klub kako dolikuje renomeu ZVEZDE.Ako nemože ili neume pošteno je to reći i ustupiti mesto nekome ko to može.
PIXI TI SI JEDINI KRIVAC ZA OVAKVU ZVEZDU KAO KLUB.PROBUDI SE ,IMA JOŠ VREMENA.

U nadi da ćemo proći RENDŽERS,

POZDRAV

Vucko

pre 16 godina

Piksi izribaj ih dobro sve, ali najveci deo krivice je tvoj sto si stavio ovog amatera za trenera koji je iskustvo sticao u drugoligaskim ekipama Srema i Radnickog N.(bez ikakvog omalozavanja ovih ekipa). Ovoj ekipi treba trener koji ima kvalitet, iskustvo i autoritet, trener koji ce da uigra ove sasvim solidne igrace a hvale jedan spic i stoper. Odbrana nam je ocajna, ne moze se u LS sa Tutoricem i Andjelkovicem.

Emil-Kumanovo

pre 16 godina

Gledao Randjelovic da ovi nemogu da daju gol pa covek poso u napad da zabije ali zaboravio na svoj gol!!! Smesna igra Crvene Zvezde... Ali nadamo se da posle kise dolazi sunce... Pozdrav za sve delije sirom sveta!!!

MM

pre 16 godina

I ja mislim da je najveci problem bio sampouzdanje (igraci nisu verovali u pobedu nad Levadijom), a ne to sto je taktika bila pogresna, sto nema napadaca, sto nije igrao Molina, ...

grmalj

pre 16 godina

Sta ste navalili s temom kakva je taktika Djurovskog bila zadnjih 25. minuta. Zar nisu igraci sami doveli citav tim u takvu situaciju da se bore da ne prime gol . Nije Bodsko igrao nego jedanaestorica na terenu ad kojih jedan dobija zuti karton kao poslednji pionir pocetnik tako da nece moci da igra sledecu utakmicu.I za to je Bosko kriv jer mu nije stavio selotejp na usta . Bosku svaka cast , jer od takvih "zvezdica" je velicina kao sto je Bajevic ili Muslin pobegao...

Vuk

pre 16 godina

Bese tvrdjava "Marakana" branili su je ratnici i zmajevi sada je tvrdjava "Toyota park" i brane je gejse i balerine....
Zvezdo dao sam ti ljubav, srce , zivot , sve , a sada mi od tebe ostaje samo BENSEDIN !!!!!
Voleo sam te , volim te i volecu te zauvek , ali da znas da nije lepo od tebe

Milan

pre 16 godina

Komentar je da imamo srece sto smo prosli. Uglavnom mislim da je losa utakmica. Moja zvezda me razocarala, razocarao me pristup... Jedina svetla tacka je povratak Burzanovica... Moj iskreni savet je da promene celokupnu odbranu i da se opamete. A mozda zele da ih neko opameti. Recimo petardom u sred Beograda pred prepunoj Marakani.
Ne zelim nikoga da omalovazavam, ali od 100. derbija nisam propustio nijedan, a do 100. derbija sam bio na desetak, plus kup utakmice sa partizanom, znaci preko 50 medjusobnih duela, i nikada do prosle godine nisam video losiji fubal. Zveda je uvek igrala odlicno na prolece, a prosle sezone da se sasteve to je bilo tesko. Nije zvezda bila toliko bolja koliko su bili losi ostali. Mislim da je uprava napravila puno losih poteza, pocev od prodaje celog tima pa do dovodjenja ekstra pojacanja tipa Dramani, Tadeu, Suzuki...

I sta sad?
Pod hitno pamet u glavu... O igracima, golman ima svoje trenutke, odbrana pod hitno na remont, zalosno je sto neko kao Bajalica igra u zvezdi, Tutoric, Raskovic takodje (nemam nista protiv momaka, prvog i licno znam, pricam o njihovim kvalitetima a ne omalovazavam), jednostavno nisu za zvezdu, dobri su ali nisu za tim, ali je doslo vreme da svako igra danas u zvezdi, sredina terena je natrpana, ne zna se sta ko igra, Milijas prespor, Lukas ide svuda gde je lopta, Milovanovic konstantno los, e da vecita enigma Basta, zaista me razocarao ali neka, ima i on trenutke, osvezenja treba traziti u sledecim igracima tipa Burzanovic, Trajkovic (decko je izbaran pre dve godine za najboljeg igraca tadasnje meridijan super lige a sezonu i po je presedo na klupi)koji je na prolece pokazao sve kvalitete, Bojanu Jankovicu(rodjenom bratu Boska Jankovica)... O napadu treba pisati romane, nema zvezda kvalitetnog napadaca. Djordjevic je mlad, bez iskustva... Barkos nije los, ali nema ko da ga uposli, da li ste videli Bastine centarsuteve. Sacuvaj Boze... Molina cini mi se moze da donese novinu, ali samo Djurovski zna zasto ga nema u timu. Hitno treba napadac... Trziste je takvo da u nasoj zemlji nema pravog. Rakic ne zasluzuje zvezdu...A stranca kvalitetnog je tesko naci jer takav igra u sigurno bogatijem i organizovanijem klubu od zvezde... Da ne ispadne kako samo kukam, ima i pozitivne stvari a to su Koroman, Burzanovic, Kastiljo, Trajkovic pa i Andjelkovic.. Mislim da u njima lezi kljuc pobede i protiv Rendzersa i osvajanja duple krune ponovo...
Taktika se treba promeniti na 3-5-2 ili na 4-3-3 uz napomenu da nam treba samo jedan zadnji vezni a to je kastiljo sa jakim i brzim bok igracima, na levoj strani to su Andjelkovic (Trisovic ili Milijas ili Trajkovic) a na desnoj, Basta i Koroman... Igru da kreiraju pre svega Burzanovic, pa tek onda Milovanovic i Lukas uz pomoc Kastilja, a u napadu da budu minimum dva napadaca, jer kad okruze jednog tu se pojave odmah 3 protivnicka igraca i zato napadaci ne mogu nista da urade jer su sami a teret se mora podeliti...
Djurovski je posebna prica, kao igrac bio je pravi laf, u to vreme jedan od nasih najboljih igraca... nedostaje mu malo vise drcnosti i kada se bude oslobodio uticaja gornjeg doma Zvezde bice pravi...

Nadam se najboljem mojoj.
zvezdi.

Svi u napad...

Strale

pre 16 godina

Pricate Djurovski ovo,Djurovski ono...los trener,losa ekipa,bla,bla...ALO!!!Pre par meseci,kad smo bezali Partizanu,Djirovski je bio "vrh,sjajan...".Skidam kapu,buduci da je preuzeo ekipu posle Bajevicevog "junackog" dela...Ali se i tad videlo da covek nemoze da vodi ekipu u Evropu.Sto se tima tice...Lukas mozda i trci u prazno,ali se za razliku od coveka koji nosi traku na ruci i trudi.Ne zaboravite da je svima njima ovo tek druga zvanicna utakmica u Zvezdi.Barkos je dosao pre 15 dana,tek cemo ga videti.Koroman,Burzanovic,Kastiljo,Gaj,Basta,Lukas,Molina.Eto 7 igraca za Rendzers.Ne plasim se ni Tutorica,ni Andjelkovica..Randjelovic je najslabija karika.45 metara,protiv Levadije???matorog ni Makabi nije hteo.
Nadam se,iskreno,da ce nas pogledati sreca u Glazgovu,i da ce se nasi dovoljno naloziti pred prepunom Marakanom,pa ih zgaziti...jer bez puno srece,nema nista od Evrope...a meni se,iskreno,smucilo da gledam Hajduk iz Kule,Bezaniju i ostale "livadske" klubove.
Za Zvezdu,Evropu i novog trenera...Ziveli Zenga i Muslin!

behar

pre 16 godina

@ PIXI I J(b)OSKO

DALI SE VAS DVOJE SECATE KO JE SMENIO PETKOVICA?
PA MI GOSPODO SA NASIM KOMENTARIMA NA B92.
POLAKO SAD JE NA VAS RED PA IDALJE BACAJTE NAM PRASINU U OCI AKO MISLITE DA SMO GLUPI.
VIDIM DA JE TREND DA SE POZIVAJU ISTOMISLJENICI DA PODRZAVAJU KOMENTARE AL JA TO NECU URADITI MENI JE CIKJ DA DOTICNA GOSPODA PROCITAJU OVO UPOZORENJE

Re@L DELIJA

pre 16 godina

Koliko pateticnih i gubitnickih komentara, uzas.Vi ljudi mora da ste sve postigli u zivotu, pa sada samo fali da zvezda osvoji ligu sampiona...ali, da, to i da se desi,vi biste i to pripisali sebi i svom licnom uspehu. Zivot ste dali i srecu za zvezdu... ma da.
A sada sto se tice zvezdine igre - igraci izgledaju neuigrano i bezidejno, kao da su se prvi put sastali. Ocigledno je da igra mora da bude bolja ako mislimo da prodjemo Rangers. Mislim da Djurovski nije najbolje resenje za zvezdinog trenera,ali eto, imace jos par sansi da pokaze sta zna. A isto vazi i za Stojkovica.

Milan Petrovic

pre 16 godina

Slažem se sa komentarima da se Zvezda obrukala juče. Od ponašanja, igre, samopouzdanja nije bilo ničega. Jedino dobro, je prolaz u sledeće kolo.
Bio sam veliki zagovornik da se dovede iskusan, po mogućstvu strani trener. Iako sam veliki poštovaoc Pixija, moram priznati da nije smeo podleći pritiscima da je Boško rešenje za Zvezdu. A bili su pritisci nevidjeni, da je bolje pare dati za fudbalere negoli za novog trenera. Sada je isuviše kasno za bilo kakve rezove dok se učestvuje u Evropi.
Verujem da ipak imamo šansi sa Škotima. Uz neophodne promene u timu. Burzanović i Molina moraju igrati da bi Zvezda imala kakvu takvu šansu. Bajalica, takođe. Tim za Škote bi trebao izgledati ovako: Randjelović, u odbrani Bronovicki, Gaj, Bajalica, Andjelković, na sredini Kastiljo, Lukaš, Molina, Burzanović, polušpic Koroman i napred ipak Barcos.
Topalovići leče svoje višedecenijske komplekse i neću ih komentarisati.
Za domaće prvenstvo ima vremena. Te znaju i Topalovići da to zavisi samo od Zvezde.
Ipak ćemo sa nestrpljenjem čekati utorak uveče i nadati se potpuno opravdano Zvezdinom uspehu.

denis

pre 16 godina

Svi vi kojima je Zvezda u srcu, lepo na Marakanu u subotu protiv Cukarickog, pa da Djurovskom iz sveg glasa kazemo sta mislimo. Do sada nijedan trener nije ostao imun na prozivke i zvizduke sa tribina. Nek podvije rep i nek pali u Makedoniju. Ko me podrzava neka preporuci ovaj komentar

Japanac

ccc...

pre 16 godina

piksi i stevanovic stvarno nista ne znaju o fudbalskom trzistu, i izgleda ne prate ga uopste.
Sta su para potrosili, na obicne fudbalske neznalice kao Barkos, Salas, Molina, Lukas.

Evo par vrhunskih igraca sprema ovih gore pomenutih, kojima su ugore istekli kod sadasnjih klubova
1. zadnji vezni - Alessio Tacchinardi(igrao u Juvenstus i Villareal, 100 puta bolji od Castilja, a covek trazi klub)

2. plejmejker- Milos Maric( covek je igrao u Ligu sampiona sa Olimpiakosom prosle sezone, a gde je Molina igrao)

3. Napadaci - Victor Agali(bivsi Igrac Schalkea 28 god.), Kovacevic i Paolo Wanchope(reprezentivac Kosta Rike, igrao u Engleskoj i Spaniji) -birajte sami, svi su Barkosa izmislili fudbal.

4.Levi Bek - Nikola Mijailovic( Wisla Krakow, a mozda je i dobar Bronowicki)

5.Stoper - Bruno Cirillo(igrao u Ligu Sampiona sa Grckim Aek-om, igrao u Italiju prije toga- Sad presao u Spanski Levante)

6.Levi vezni - Mile Stejovski( igrao u svajcarski BaZel i Francuski Lil, reprezentivac Australije) ili Sebastian Pardo( mladi Chileanac, iz Feyenoorda)

Evo dobar satav:
Golman- Randjelovic
Desni Bek - Risto Lakic
Levi Bek - Nikola Mijailovic(Bronowicki)
Stoper - Cirillo
Stoper - Guye(ili Gavrancic na pozajmicu)
Zadnji Vezni - Tacchinardi
Desni Vezni - Koroman
Levi Vezni - Pardo/sterjovski
Plejmejker- Maric
Poluspic - Burzanovic
Spic - Agali/KOvacevic/Wanchope

A Djurovski je 100 % lud, izbaci covek Barkosa i Burzanovica, oba napadaca, i ubaci Dva veezna igraca, stvarno mu treba dat da cuva ovce a igracima dat 3 mjeseca bez plate

Stojković D.

pre 16 godina

Piksi ne filozofiraj nego pod hitno novog trenera dovedi. Ovaj ne bi trenirao ni FK Železničar iz Inđije, da se ja pitam.

Ivan

pre 16 godina

Hej Pixi, Djurovski osvestite se!!!!Ne moze ovako da se igra, menjajte nesto, ovo je veoma mrsavo i jadno...Gde je danas bio Molina, a gde Salas??Ja shvatam to da treba vremena Barkosu, ali obicno prvi utisak ostaje do kraja-kakav je na pocetku, takav je!Koroman je pola Zvezdinog tima...Basta se trudi, ali Milovanovic spava...Sve u svemu ovako do LS ne moze...

Trivuljina

pre 16 godina

Ma dajte molim vas... nema mjesta za neku demagogiju... Bosko predji na 4-4-2 vidis da ovako neide, nemamo mi igrace za 4-3-3 (ustvari 4-5-1)
E da al u 4-4-2 nebi mogao da igra kapiten, a treba se prodati ccccc zbog jednog euro gola i dva dobra dodavanja na 10 utakmica
Nemoguce je da su ovi momci zaboravili da igraju fudbal
AJMO ZVEZDO AJMOOOOOOOOOO

Delije Svilajnac

pre 16 godina

Sramota bre i bruka kako smo igrali mi smo bre od LIVADARA izgubili i poslednjih 30 minuta igrali klasican bunker sa 0 napadaca protiv Livade.Mislim izmena Barkos Milijas je kriminalna.Sta reci cemu se nadati sada kada imamo najbolji zreb u poslednjih 15 godina a mi imamo nikad gori tim i nikad goreg trenera,pa i ja volim Zvezdu vise od svega a za razliku od Djurovskog ne dobijam platu za to vec dajem i poslednje pare iz dzepa da gledam tu istu Zvezdu

Koroman

pre 16 godina

Dzurovski: "nismo imali ni jednu povredu u toku priprema sto znaci da su pripreme bile pravilno dozirane" !!!

Al si ih pripremio svaka ti cast!!!


MUSLINA ZA TRENERA!!!

nele

pre 16 godina

Jao bosko ko te dovde.Majko mila.Kaze Tutoric se dobro nosio sa Estoncima.Pa ja ne mogu da verujem.Tutoric veze nema.Srce mi je stalo kad je polomio nekog Estonca u kaznenom prostoru.Sreca da je sudija vec svirao nesto pre toga.Gde je Bajalica?Zasto on ne igra?Bolji je od Tutorica 100puta.Kakav bre Andjelkovic?Zasto Branovicki sedi na klupi?Gde je Molina?Jesmo doveli pojacanja l.s. ili za klupu?Tim pojedinacno gledano i nije tako los ali je totalno neuigran.Mogu da se kladim da bi Zenga ovaj tim 50puta bolje uigrao.Bosko,mrs iz Zvezde.

Zare

pre 16 godina

Pokazalo se da Boško ipak nije rešenje za trenera. Kompletne pripreme su bile promašaj i to postaje tradicija od dolaska Pixija za predsednika. Zvezda kasno kreće na pripreme i pri tom u prvim zavaničnim utakmica igra sa drugačijom ekipom (i taktikom)od one koja prodje pripreme. Na samim pripremam se očigledno radi loše jer Zvezda jako slabo igra odmah nakon njih. Takodje i ove godine Zavezda na pripremama igra sa jako slabim ekipama od kojih su mnoge ispod nivoa naših drugoligaša. Dovedena pojačanja su potpisivala ugovore bez ikakve probe a neki koji su se pokazali dobro na pripremama nisu potpisali! I na kraju kao završni udarac neki igrači (Milovanović i Basta) su na pragu da odu iz kluba čim ispadnemo iz kvalifikacija za LŠ, pa za šta će oni da se bore!?.
Ovo sve zajedno govori o jednom amaterskom pristupu celoj priči i bojim se da nas sa ovkvim potezima ovo rukovodstvo neće uvesti u Evropu još dugo, dugo.

zex

pre 16 godina

Ja rezervisem karte za prolecne evropske utakmice zvezde u Kupu UEFA. To je moj stav koji je bio i jos uvek je. Izgradite i vi svoj a ne da posle svake utakmice menjate misljenja kao deca od 7 god. (ko je prvi na tabeli na njega navijam)

horny.cg

pre 16 godina

cak 8 il 9 stranaca koji gotovo da i ne prave razliku. previse! velike pare za mali kvalitet.
s druge strane, posle ko zna koje rasprodaje, nisu dovedena adekvatna pojacanja. ne mozes da dovedes anonimusa iz ocajnog tima iz portugalske lige, il anonimuse iz argentine il odakle li vec i da mu odmah nametnete teret ulaska u LS. to treba da bude planski zadatak i ekipa koja se selektira i trenira godinama za taj cilj.
zvezda nikad slabija,bez zelje i volje,al prije svega bez kvaliteta. ako se gubi od prvaka ESTONIJE,onda takmicenje po grupama LS zvuci kao iluzija.
zeta jeste izgubila od GR, al je igrala dopadljivo protiv kaunasa i rendzera u 1 mecu. njima svaka cast je su pokazali da ce kurazno i hrabro izaci na megdan protiv mnogo jacih od sebe. zvezda bez borbe, bez mirisa i ukusa.
da je neka jaca ekipa od glazgova, crno bi im se pialo, ovako ko zna...
p.s. mozda zvuci smijesno, al ubijedjen sam da zeta nije gora od ove generacije zvezde koja nema ni vodju, ni trenera a golgetera ni za spas!!

hagen

pre 16 godina

Uhhhh, sta reci..
Koliko god to zvucalo glupo, mislim da je ovde PIXI najmanje kriv!
Dovedeni igraci i uopste ceo tim i nije toliko los, koliko je trener ocajan! Ja sam od pocetka bio za stranog trenera (Del Neri po mom ukusu) ali kada su pocela ona prepucavanja te onaj ce te ovaj ce i kad su svi redom poceli odbijati da dolaze, rekao sam - pa mozda i treba dati sansu ovom Djurovskom (da ne kazem Glupovskom)... medjutim, ocigledno je da to nije bila dobra odluka...
Jos uvek nije kasno da dodje do smene trenera, "samo" treba dovesti nekog trenera koji je bar malo upoznat sa ovom ekipom (makar to bio i Kosanovic ili cak Sekularac ili Pizon - mada za ovog treceg bas nesto i nisam, jer od Glasgova verovatno ispadamo (na zalost) ali mozemo u ligu kupa uefa (namerno malim) sto bi meni ipak na kraju krajeva zadovoljilo...

Nemoze niko da me ubedi da je ova ekipa losa i da imamo gore igrace nego one sezone kada nam je glavni spic bio kurpulentni Bogavac a stameni stoper Stevo Glogov kolac, i Vitakic "bicu i ja jednom brz" , krs krseva...
E sad mnogi napadaju Pixija za Suzukija (ustvari njega su vec svi zaboravili) i Vladu "bas sam lep" Georgijeva.. ali
evo moje misljenje o svakom "vaznijem" igracu, pa bas bih voleo da cujem sta vi mislite o tome (naravno, ocekujem misljenje onih koji su gledali bar 3 utakmice ove sezone)
Randjelovic - po meni solidan golman (to mislim i posle ovog primljenog gola sa 50 metara), setite se samo odbranjenog slobodnjaka.. al aj sad..
Andjelkovic - dobar za kupus (doveden levi bek za milion i greje klupu ili igra "desnog beka").. kad sam vec kod Bronovickog, gledah ga protiv Sindjelica i nije uopste toliko los
Gaj - solidan, ali konstantno igra nonsalantno i uopste se ne bih bunio da na njegovom mestu vidim Bajalicu (naravno, ako je u formi)
Tutoric - glavni krivac za ispadanje protiv Libereca, solidan i nista vise
Basta - pod hitno pozvati Skali i Molder da istraze koji su to vanzemaljci oteli onog naseg Bastu kom je klicao sever i u njegovo telo stavilo ovu babu Simanu koja pojma nema
Kastiljo - dobar, moze bolje (u poredjenju sa proslom sezonom)
Lukas - sasvim dobar igrac ( ne krivite ga za promasen volje, pa nije on spic vec zadnji vezni)
Milovanovic - mislim, sta reci...
Milijas - dobar igrac, kad hoce... ali on je "ceo zivot" igrao zadnjeg veznog a ne polu spica, kao danas
Burzanovic - tako, tako... nekad bljesne a nekad mi je tako izgubljen, da nemam reci
Koroman - mozete da pricate sta hocete i da ga napadate sto gnjavi loptu (a kome da je doda?!) ali on je trenutno najbolji igrac u CZ!!! I pri tome ZELI da igra u Zvezdi i ne pada mu napamet da ide napolje iako bi duplo vise zaradjivao i u rumunskoj ligi!!!... i da, on je desno krilo a ne spic - kao danas
Barkos -malo je odigrao za neku pravu ocenu, ali onako ruzno trcanje u zivotu nisam video - toliko gadno izgleda kad trci da to nije normalno.. ni malo sportskog duha u njemu... c c c
drugi spicevi (koji drugi?!) nisu ni vredni pomena...

Ono sto mene brine je suplja odbrana (o nemanju spiceva drugi put)!!! Pa to je ista odbrana koja je zajedno vise od jedne sezone a igraju ko da su se jutros na aerodromu prvi put videli ( i sinjdjelic nam umalo dade gol)

Samo da imamo dobrog trenera ovo bi bila vise nego lepa ekipa!!!

No sta je tu je!!! Ja volim Zvezdu i volecu je bez obzira bila prva ili zadnja i licno mislim da i slepac vidi da stosta ne valja al ne okrecimo joj sada ledja (najlakse je pljuvati) nego dodjimo u nas hram fudbala na revans protiv Glasgova (pa makara tamo bilo i 5:0) i pokazimo kako se navija (kao liverpulovi navijaci u finalu pre dve godine kada su gubili i kada su svi videli trofej u rukama milana, a ne ko grobari - kada su vodili i kada su ih svi videli u sledecem kolu!!!)

SAMO NAPRED ZVEZDO!!!

Delija_Gradiska

pre 16 godina

Pa kako vas nije sramota dresa koji nosite, jedino Koroman i Lukas trce ovi ostali prime loptu trk dva onda stane pa doda i naravno ostaje stajati sramota pa ni na prijateljskoj trbate vise da trcite.Basta ako ti se ne igra idi brate reci da neces da igras i cao,hvali ti tvoja ljubav Boskic pa patis jeli, neces ti u Palermo, ne bi te ni Levadija sada uzela.A i Bosko je stucnjak svjetskoga glasa ej gubimo a on vadi jedinog napadaca, nije ni taj Barkos kriv kako ce covjek da da go a nemoze lopte iole dobre da dobije a sam ko avet u napadu.Sto Molina ne udje.E majko moja draga zar da ovo docekam da strepim od Levadije, razbice nas oni ruzni Skoti ko beba zvecku, a tek Cukaricki.Zar ovakvi da idemo u ligu smpiona pa da nas tamo brukaju.Pozdrav za sve Delije i daj Boze krenucemo da igramo kao Zvezda(ma da neznam ko moze od ovih igracina nasih).Zivela Zvezda i Majka Srbija

Zika

pre 16 godina

Ko je ovde lud?????????
Trener fudbaler Crvene zvezde Boško Djurovski izjavio je da njegova ekipa u nastavku sezone ne sme sebi da dopusti da odigra loše kao na revanš susretu sa Levadijom u drugom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Odigrali smo bez samopouzdanja. Ovakva igra više ne sme da nam se ponovi. Ne mogu dva ili tri igrača nešto da pokušavaju, a ostali ništa. Tako se ne može proći nijedna ekipa", rekao je Djurovski posle utakmice koju je njegov tim u Talinu izgubio sa 2:1.

Zvezda je, ipak, zahvaljujući golu postignutom u gostima obezbedila plasman u treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona u kome će se sastati sa škotskim Glazgov Rendžersom.

"Poslednjih 15 minuta utakmice sam se molio Bogu da ne primimo gol... Do susreta sa Glazgovom moraćemo da korigujemo neke stvari", dodao je Djurovski.

Predsednik Crvene zvezde Dragan Stojković ocenio je da je gostovanje njegovog kluba u Talinu proteklo neuspešno, ali da je najbitnije da ekipa nije eliminisana sa evropske scene.

"Igrači zaslužuju kritike. Verujem, ipak, da i pored loše igre večeras možemo do Lige šampiona", istakao je Stojković.

Zvezda je drugi gol na utakmici primila u 67. minutu, kada je Konstatin Nahk iz slobodnog udarca sa polovine terena lobovao neopreznog golmana beogradske ekipe Ivana Randjelovića.

"Taj gol me je psihički presekao. Morao sam da se vratim i da sagigračima ne pokažem da sam uzdrman. Bilo mi je veoma teško, ali sam sada srećan što nas taj gol nije koštao eliminacije", rekao je Randjelović.

Srđ@N

pre 16 godina

JA NE MOGU DA VERUJEM DA JE NAŠ KAPITEN DEJAN Hoću-Po-Svaku-Cenu-U-Evrpu-Ali-Sam-Levat-Pa-Ne-Mogu-A-Šetam-Po-Terenu-Jer-Moram-Da-Se-Prodam MILOVANOVIĆ PROVEO ČITAV MEČ U IGRI. JA ZABORAVIO DA POSTOJI.
setite se bivših zvezdinih kapoitena
-vidića
-pantelića
-kovačevića
pa uporedite sa ovim

Bojan Jankovic

pre 16 godina

Imao sam priliku da utakmicu gledam iz prve ruke u Talinu. Zvezda je igrala ocajno i nije zasluzila da prodje dalje. Sva ostala prica Stojkovica, Djurovskog je suvisna. Igraci su stojali po terenu. Nije bilo trcanja, uklizavanja, itd. Jedina komunikacije medju njima je bila rasprava i svadja. SRAMOTA!

PS. Stranci Barkos i Lukas su kompletni promasaji. Valjda su ih uzeli kao zvaku za navijace.

Kent

pre 16 godina

Nema nikakve razlike izmedju Piksija i Dzajica,obojica vode ili su vodili Zvezdu ka dnu.Ko se seca zna da je jedan od razloga zbog kojeg je Muslin napustio Zvezdu bio taj da se zadrzi makar jos jednu sezonu ista ekipa tj. Vidic, Vitakic,Disljenkovic,Djordjevic itd.U ovom prelaznom roku ista prica.Djurovski nije trener za Zvezdu,njemu je mesto u Bezaniji,Napretku ili Smederevu.Ne znam koliko je tacna informacija da je Muslin ovog leta odbio Zvezdu,ali nije ni cudo jer sa takvim komunjarama u upravi niko normalan ne bi saradjivao.

maxa-delija

pre 16 godina

OVO JE STRASNO!!!
Čime je to Bosko zaslužio da vodi Crvenu Zvezdu? Dali to Piksi štedi lovu na treneru?Ako je tako evo JA ću ga zameniti bez honorara, ali onda nema mesta u klubu za Bastu.
P.S...Ako se ništa ne uradi u klubu do vikenda , jel 1000% Zvezda ne može da pobedi Čukarički bojim se da je ne zadesi sudbina Partizana od prosle sezone.

Darko

pre 16 godina

Koja crna liga sampiona ovi ce da ispadnu iz nase jadne srpske lige. Brate ovo je uzas i sramota. Bolje ce biti jer gore nenmoze! Neka nam je Bog u pomoci..

Srdjan

pre 16 godina

Dragane Stojkovicu, nekada ste bili idol svima nama, svi smo zdusno navijali za Vas kada ste harali Evropom.Svi Vas smatraju jednim od obrazovanijh i boljih fudbalera koje je izrodio Balkan, a Vi nas danas pravite idiotima.Zar ovi fudbaleri mogu da udju u ligu sampiona!?I ako udju nekom srecom. tim kao C.Zvezda treba da nastavi da se bruka.SRAMOTA!!!Vasa, ne nasa!

szsd

pre 16 godina

e stvarno smo mi Srbi zalosni..450 negativnih komentara za sat vremena..ne kazem da nije bilo lose,naprotiv, bilo je tuzno, ali sad sam sto posto siguran da ulazimo u LS..kad kog je Srbima krenulo lose, zavrsilo se sjajno, zivi bili pa videli..

Lazarus

pre 16 godina

Zvezda i Rendžeri igraju u utorak, zar ne?? Samo me podsetite da li su i FK Tehničari imali svojih sat vremena utorkom na B92??
U svakom slučaju reality show sa grupom momaka skupljenih s' konca i s' konopca i pod imenom "I mi bismo u Ligu šampiona" se nastavlja, a najveće smejurije tek slede...

Osamuceni

pre 16 godina

Cukarichki je Manchester za ove chobane sa livad(ij)e! Ziv nisam kakvo ce zavrtanje usiju pasti u subotu.Srecom,uvek imaju dobro opravdanje; pochetak prvenstva, odmaranje pred rendzere, umor od danasnje utakmice... Trecerazredni cirkus!

Ronin Betch

pre 16 godina

Pa djurovski ima toliko samopouzdanja da to nije normalno. On jos ima obraza da nesto gleda sa pozitivne strane. Taktika koju hoce da sprovede na terenu nije ni za trecerazredni klub a kamoli za LS. Mozda je kao igrac zaduzio zvezdu ali to nezanci da treba da je srozava kao trene i da ostali to gledaju. Cinjenica je jedno NIJE ZA TRENERA koji moze da vodi zvezdu i mora da se menja. Nadam se da neko iz uprave citaju ove komentare jer cak i oni sa osnovnom znanjem o fudbalu znaju da je on najveci krivac. Poslednja dva naslova o Zvezdi ima oko 500 komentara i nijedan pozitivan o Djurovskom.
Sve u svemu
BOSKO USTEDEO SI NAM MAPO PARA U PROLECNOM DELU A SADA DA DODJE PRAVI TRENER KOJI ZNA KAKO SE VODI TIM A TI MOZES DA BUDES POMOCNIK POMOCNOG TRENERA GOLMANA (da cracas lopte koje odu iza gola) HVALA I DOVIDJENA

John Terry

pre 16 godina

Dokle vishe ti shablonski izgovori!!!!!!!!
Niste vi pobedili sebe nego vas je Levadija pobedila,i makar morate da im priznate da su bili bolji,iako ste se izvukli.Dakle pobedila vas je levadija a ne sami sebe!
Umesto shto izgovarate te shablon rechenice,bolje bi bilo da se malo uigrate kako nebiste opet osramotili moju zvezdu!!!
A posle rendzhersa,shta god da se desi,molim vas GONITE se iz moje zvezde!

Raša

pre 16 godina

Pixi, bio si dosta dobar fudbaler ali si 0 (nula) za vođenje kluba. Nemaš trenera, skupio si gomilu niskobudžetnih polufudbalera, nemaš u timu Srbe, koji mogu da se zainate, ti ustvari nisi nikakav predsednik kluba. Često nisi pored kluba. Sa tobom će biti samo nerviranje odn. totalno ćeš srozati CZ a zatim pobeći.

vlada

pre 16 godina

mislim da ova pojacanja nisu pojacanja, jer bolji igraci su prodati, a stalno se govori o ligi sampiona. neznam samo gde bi zvezdi stvarno bio domet u toj ligi sampiona da su tu jos igraci koje je zvezda tako lako i prebrzo isprodavala. pa zar nije mogao, na pr.jedan zigic da dostigne dvocifrenu milionsku vrednost u zvezdi preko lige sampiona, pa da se onda proda, a i da zvezda ima vecu korist. pa onda pantelic, kovacevic bisevac... e da je ona zvezda koja je osvojila kup sampiona tako rasprodavala... dalje i nije potreban komentar.
drugo, mislim da zvezda ne treba dovoditi strance sa juzne zemljine hemisfere (malo glup izraz, ali mislim na juznjake). nasem timu trebaju igraci koji su navikli na rad i disciplinu, a to su igraci iz nemacke, norveske, svedske, danske... oni znaju sta znaci disciplina u igri, a kreativaca ima kod nas na pretek. znaci treba napraviti zdravu mesavinu, da bi ekipa funkcionisala. ovako svi umetnici, a niko da "mesa malter". trener sevilje zna zasto mu u veznom redu igra danac iz salkea paulsen (ili kako se vec zove). o ovome bi trebalo ozbiljno razmisliti. mislim da ova zvezda nema kvaliteta za dalje. ovo je kraj. bez iluzija i razocaravanja, danas se u evropi igra i trenira sasvim drugacije.

Mauwivauwi

pre 16 godina

BRAVO Zvezdo...svaka cast..Sta vi da trazite u LS???Cemu da se navijaci nadaju...?Da li je ovo svetska zvezda Stojkovicu?Ovakvom igrom necete ni do sredine tabele u nasoj ligi da ne pominjemo takmicenje u LS...Smramota...Iskreno, volim da gledam zvezdu u evro kupivima ali sa ovakovom igrom, ne bi gleda ni da mi daju kartu za dzabe..Pojacanja?GDE SU?KO? Zali boze baceni novac...nemam vishe sta da kazem, mnogo sam iznerviran..STRASNO!!! Sa srecom u Glazgovu, nemoj te bas da nas obrukate...

IZDAJA

pre 16 godina

RANDJELOVICU DALI SI TI NORMALAN???
Pa gde zevas,daje ti covek gol sa 100m. Eee muko moja!!!
Amkar-Terek 1 (3:1)
CSKA-Himki 1 (2:0)
Kuban-Ural 0-2 (1:1)
Sarajevo-Genk 2 (0:1)
Sahtjor-Pyunik 2-3 (2:1)
Saragosa-Parma 1x (0:0 70`)
Levadija-Zvezda 0-2 (2:1)
ps. Ako neko zna Randjelovicevu adresu nek napise da mu trazim pare za tiket...

milos

pre 16 godina

Ma koga briga sto Djurovski veze sal oko ruke?!Pa da li neko trazi od Murinja da veze sal,ili da Celzi pobedi?!Sigurno jedan od losijih trnera u Istoriji Zvezde!!!

paracinac

pre 16 godina

ne mogu da verujem da neko trazi burzanovica u prvih 11,pa covek nijedan pas nije imao kako treba,sta dao je gol,pa i ja bih ga dao onako sa mojih 100kg,milovanovic je bio posmatrac,tutoric i basta za zonu,barkos ne prilagodjen,spor manevar,gaj izginuo zbog slepaca,kastiljo i lukas takodje,bronovicki je levi bek i neznam zasto ga bosko gura na desnu stranu,mozda je andjelkovic prgav i ima dobru zaledjinu pa nesme da ga zameni,o golmanu sam pricao pre mesec ipo pa je sad suvisno sve ste videli,milijas smesan,dok je tarajkovic pokazo malo borbenosti ali sve u svemu nista,koromanu svaka cast treba da izudara ove klince pa bi leteli po terenu kao sto lete po kafanama po srbiji

Darko

pre 16 godina

Sta komentarisati?? Za Levantiju sam cuo prosle srede, jedva da se setim i kako se zove tim...

Sad nisam siguran, jel bolje da je zvezda ispala sad ili da cekamo petarde kod kuce i u Glazgovu?
Ako ovako nastave Zvezda ce se uskoro citati Zrinjski!

kimi

pre 16 godina

ako se dobro secam svaku sezonu koju je zvezda pocinjala extra u evropi zavrsavala je neslavno. uvek nas je u sledecem kolu izbacivala neka ekipa jedva a posle daleko stizala.prosle godine milan, pa unazad psv,verder i tako dalje... pa jednom i mi da prodjemo na guzove , valjda ce biti bolje.uostalom uvek smo dobro prolazili sa ostrvskim klubovima.srecno ZVEZDA U LIGI SAMPIONA

share SO

pre 16 godina

Dragane Stojkovici, Vi jeste bili vrhunski igrac ali trofej pobednika kupa sampiona nemate!!! Morali ste otici da bi ga Zvezda osvijila a to nam puno govori da kad god ste Vi tu Zvezdi ne ide dobro. A cuveni penal? Nema te pobednicki mentalitet!!! Hvala vam ali mislim da ovo nije za vas, previse skrivate oci dok pricate... idite... Jos cu jedno reci, LECITE KOMPLEKS OD 91 U ZVEZDI ali Vi ste los vodja, ovo nije za VAS. Jedino nasa ZVEZDA gubi.

Stevo

pre 16 godina

Koliko sam bio srecan kad su otisli Purovic i Djokic,mislio sam uzeli smo lepu kintu,dovescemo nekog jakog centarfora.Sada zalim za njima!Jedino mi je krivo sto nisam uzeo pare u kladionici,puko sam za 12 hiljada jer sam odigrao Zvezdu 0-2!Randjelovicu puca za nas koji nemamo leba da jedemo a volimo Zvezdu milion puta vise od njih.Covek prima gol sa 50 metara,legenda!Ozbiljno razmisljam da batalim pracenje fudbala,jer ovo nije dobro za zdravlje.Plakao bih od muke.

Marko NS

pre 16 godina

Krivi su i igraci, ali najvise trener.
Samo par kritika, sta mi prvo pada na pamet:
-Gaj i Tutoric: zasto krakata gospoda glume driblere, i kad prodju jednog igraca vuku loptu dok je ne izgube? Stoperi,hej... Gaju zakonom zabraniti da drzi loptu duze od 2 sekunde.
-Milovanovic-Zvezdo daj mu i lovu od obestecenja i nek ide, nek glumi fudbalera i kapitena nekom drugom
-Basta-dati mu malo adrenalina i proteina pred utakmicu, a i psihologa. Dokle njegovi kilavi startovi i zuti kartoni?
-Randjelovic-nabavimo mu telefon Omerovica, nek prepricavaju golove s pola...
-Lukas-ocekivao sam tehniku od Portugalca..
-Milijas-sta je sa covekom, toliko gnjavi loptu da je to nenormalno
-Djurovski-neka se bavi delatnoscu u koju se razume, trenerski posao u velikom klubu nije za njega, nema ni znanje ni autoritet. Mozda je i Piksi kriv za to, nije nasao boljega pa ga je zadrzao..i urusio mu ionako kilavo samopouzdanje. Verovatno mu i sastavlja tim. Da je Bosko autoritet, dreknuo bi Gaju, Milijasu i ostalima, bar ne bi smeli da guse igru, ako ne znas sta ces sa loptom vrati je nazad, ispucaj je...
Docekali samo da Viktor Levada ima bolju tehniku od Zvezdinih igraca.

Sta je dobro iz svega ovog? Ispascemo 90% od Rendzersa, ali bar ce sansu dobijati Molina, Burzanovic i ostali koji lice na moguce kreatore igre, da ne kazem fudbalere.
Milovanovicu, Djurovski - arivederci!

DELIJA ZAUVEK

pre 16 godina

A sta i ako udjemo u Champions league sta tada???Da pucamo po petardu na svakoj tekmi kao Levski prosle godine NE HVALA! Radije cu gledati Zvezdu po meridijan super njivama nego Zvezdu kako bruka klub i cast miliona navijaca blamiranjem u Evropi.A kada dodje bolje vreme (a mora kad tad) tada razmisljati o ligi sampiona i o Evropskoj Zvezdi.AMIN

dejan zvornik

pre 16 godina

Rekoh ja posle prve utakmice da ce Burzanovic odvesti Zvezdu u drugo kolo i da po onakvoj Marakani nije mogao da igra.

Ova situacija me podseca na onaj period kada je moj Partizan usao u LS. I on se tada mucio u predkolu ali je kasnije izbacio Newcastl.

Mozda ista sudbina ceka i Zvezdu, mada ste mnogo losi.

Srecno

DelijeSE(r)VER

pre 16 godina

Da kazem samo jedno,sada je cilj ne obrukati se protiv Rendzersa jer ovo nije Zvezda kakvu je prodavac magle Pixi najavljivao,posto smo nepovlasceni u zrebu i za 1 kolo kupa uefa moze nam lako doci neki veoma jak protivnik mada ova Zvezda bi se i protiv Zvinjskog mucila da prodje.Opsta KATASROFA,bruka i sramota jad beda cemer
Ps.I za kraj taktika 4-6-0 protiv Livade : ) : ) : ).O Boze dragi . . .

Sven Vinjakson

pre 16 godina

Postovana gospodo iz uprave. Imam resenje za trenera. Pitajte tata Dzaju kako je Prosinecki stvarno dosao u Zvezdu. Tako sto ga je jedan trener, kome je zivotna zelja bila da trenira Zvezdu a par godina kasnije je osvojio trece mesto na Svetskom prvenstvu, proglasio za debila kako bi pomenuti Robert za dzabaka dosao u Zvezdu i kako bi i taj trener kasnije zahvaljujuci tome dosao do mesta Sefa strucnog staba nase Zvezde. Na njegovu zalost neki losi ljudi napravise gradjanski rat i sprecise ga da dodje u Zvezdu, pa je morao postati "izbornik" i osvojiti trece mesto na SP. Zamenio je beli sal sa kapom Francuskog zandarma. Koliko da razbije maler. Da li znate o kome je rec. Sto je bolji nas batko Bole (sjajan igrac u svoje vreme) od "izbornika". Pa oboje nisu Srbi nego su stranci. Pa sta ako je ovaj "izbornik" iz lijepe njihove. Kako da se probudi cuveni srpski inat kad su Srbi u manjini u Zvezdi. Vise je "zapadnih" hriscana nego "istocnih". Znaci sta. Dovedite Ciru Blazevica za trenera pa da kompletiramo veselje. Mozda promenimo ime u Zvezda INTERnationale. Kakve veze ima sto u Celziju ima Engleza (anglikanaca) samo u tragovima. Oni nemaju problema sa tim. Vlasnik valjda pravoslavac, trener katolik, vecina igraca katolici, unijati ili sta vec. Ne vredjam nicija verska osecanja jer sam i sam vernik. To se sada zove globalizacija. Ako vec Pixi i drustvo oce globalizaciju, onda nek je sprovedu kako treba. Moze se i do LS i sa relativno malo para. Naravno ne moze se osvojiti ali se mogu uzeti neke parice od ucesca i osvojiti vredni bodovi za naredne sezone, pa mic po mic. Ili se stvarno internacionalizujte ili gradite buducnost na nasim mladim igracima i sa nasom decom, a ne cim naprave dva dobra dodavanja ili daju koji go, odmah ih brze bolje prodajete. Ne valja Vam posao gospodo. Ne valja. Nije kriv Bole. Covek zna koliko zna. Mozda za 10-ak godina uz dobar rad i kaljenje u inostranstvu. Pa nije valjda Ljupko Petrovic veliki trener. Trenirao Osijek (cini mi se nisam siguran)i Vojvodinu sa kojom je uzeo prvenstvo SFRJ i preuzeo Zvezdu sa kojom je postao prvak Evrope. Pa i ja bih kao trener da mi daju najbolje basketase iz NBA uzeo Svetsko prvenstvo i Olimpijadu. Taktika je prosta. Ljudi igrajte kako znate jer to znate bolje od mene. Nas Bole ima tim iz koga su mu prodali spiceve, solidan srednji red zakomplikovali sa verovatno dobrim strancima, ali koji za 10 dana ne mogu da se sastave, napadaci isto tako i sta. Tesko da bi se i Erikson za kratko vreme snasao. Mislim da covek ipak zna fudbal bolje od nas internet komentatora. Mislim da bi se jedna stvar ipak generalno mogla poboljsati. Kako se sve vazne medjunarodne utakmice (klupske i reprezentativne) igraju u periodu mart - decembar, onda bi trebalo da se i nase prvenstvo igra u tom nekom periodu. Tako bi se barem izbacio faktor neuigranosti. Neka pametniji i kompetentiji od mene razmisle o tome. Na kraju sta reci. Volim nasu Srbiju i nas sport i nisam ostrasceni mrzitelj svega i svacega (barem ne bez dobrog razloga). Zelim da svima nama bude bolje. Ali kada? Sa 45 godina i ovakvim desavanjima kod nas, bojim se da necu docekati bolje dane. I ja sam nekada ostavljao silne pare, grlo i dane na severu i na gostovanjima. Vise to ne prilici mojim godinama. Sada sam vise za Zapad sa decom. Ali sta tamo da vidimo. Deca me pitaju kada gledaju video kasete iz tog doba sta se to sada desava. Sta da im kazem? Shvatice valjda kad porastu. A i mi. Bojim se samo da privatizacija naseg sporta ne prodje kao i privatizacija nase privrede. Upropastis firmu da bi je jeftinije kupio. Nece valjda. Kako bilo Zvezdo osvetlaj nam obraz ako je ikako moguce protiv Glazgova pa makar i ispala. Nemoj samo da se vise brukamo. Nije sramota izgubiti, vec izgubiti obraz. Znaju to i stranci. Pokazite nasu srpsku dusu, ljubav i gostoprimstvo. Prihvatite te strance kao svoje. Ne budite ljubomorni i sebicni ako trenutno vise zaradjuju od Vas. Tako je u svim zemljama. Samo sto su oni hladni profesionalci, a mi imamo onu toplu, pravoslavnu, slovensku dusu. Uz njih ce te i Vi napredovati, bolje se prodati i na kraju obezbediti za ceo zivot kao i oni. Ako ne zbog sebe ono zbog Zvezde i pre svega Srbije. Napred Zvezdo, samo hrabro. Pozdrav svima bez obzira na navijacko opredeljenje.

Delija Junior

pre 16 godina

Mare care svaka cast na komentaru.Rekao sam ja od pocetka da Pixy nije za Zvezdu,jedini njegov uspeh su 2 duple krune a u tim sezonama nijednog pravog konkurenta nismo imali izuzimajuci komsije koji su se raspali a ostali klubovi su na nivou najgorih u Evropi,uostalom poseta na nasim stadionima na kojima su po 100 do 200 gledalaca dovoljno govori.Dakle Pixy najvise bih voleo kao i uvek kada pisem o ovakvim stvarima da nisam u pravu jer bi to znacilo Zvezdin uspeh ali ne bih rekao da gresim

ortiz

pre 16 godina

Procete vi Rangers sigurno,zato sto su oni gori od vas,a Skotski fudbal je uzas.Srecno gani.A problem je sto vam presednik nema ni osnovnu skolu

BOJAN

pre 16 godina

Miševi svi u rupe, ako nekome nešto smeta marakana sever subota protiv čuke pa na po vašem mišljenju malim tekmama kažite šta imate protiv uprave a ne da prozivate po netu,zato miševi u rupe a delije na sever..... NEMA MALIH UTAKMICA KAD IGRA ZVEZDA

Djordje KV

pre 16 godina

Ovo je sramota!!! Bosko covece, mislim da je vreme da razmislis o nekom drugim igracima! Andjelkovic - RUPA, onaj ga je prolazio kad god je hteo, Tutoric je toliko nesiguran i nezreo da je smesno, Basta totalno nezainteresovan, prebacite ga malo u Ub da igra da se ohladi, Milovanovic tanak, mislim da ne zasluzuje kapitensku traku! Razmisli malo sta ti radi Bajalica, taj Poljak i Milijas na klupi! Zasto ste doveli tog carobnjaka, madjionicara ili kako god? Jel on prosao neke lekarske preglede?? Ljudi razmislite malo, ako je ovako bilo protiv Levadije, ne smem ni da pomisljam kako ce biti protiv Rendzersa. Pozdrav svim Delijama!

zdravko colic

pre 16 godina

@marc
"bosanski fudbal ipak, slozicemo se, mnogo ispred estonskog"

Kakav fudbalski analfabeta, sto bi rekao moj prijatelj. Pa da li ti znas da u Bosni ko igra X kod kuce, odmah ulazi u zonu za ispadanje?
Na kraju prosle sezone je razlika na tabeli izmedju 4 i 15 tima (koji je ispao) bila 6 bodova.
Zaista kvalitetno, kao kod Emira Kusturice!

putnik

pre 16 godina

Kakav predsednik takav klub, a naravno takva i igra. Zvezdaš sam od malena, sada imam 44 godine. Gledao sam mnoge zvezdine velike i male utakmice, ali mislim da ovakva igra nije bila apsolutno nikada. Nemam komentara za Piksijeve reči jer su uvreda za normalne ljude. Očigledno je da je rešenje potpuna privatizacija, jer ovo sada nema veze sa mozgom. Dovode se igrači koji nemaju elementarna znanja u fudbalu, što važi i za većinu naših fudbalera. O kakvom se uspehu nada Piksi i boljoj igri, sa kojim igračima? Da li se on seća da li je ovako nespreman mogao da čeka početak sezone kod svojih trenera? Malo sutra! Da li je neko čuo za Levadiju pre susreta sa Zvezdom? Moj predsedniče, sada smo na nivou klubova sa Malte, Linhenštajna i Farskih Ostrva, a da ne nabrajam koje su sve zemlje ispred nas. Sramota! Hitno je potrebna reakcija Delija. Zašto oni ćute? Ili su i vođe Delija kupljeni da ćute?

Sloba

pre 16 godina

Ma nije stvar u tome sto su izgubili.Bitno je da su prosli.Ali jel' sme jedan profesionalni klub sebi da dozvoli da na golu ima golmana koji prima onakav gol?Pa mene je u onom trenutku bilo sramota vise nego njega.Pa posle se protivnicki igraci osilili i opet sa pola terena precka.Koji je to klub pa da mogu onako da nas ponizavaju?I nije problem u tome sto su igraci van forme.Problem je u glavi.

goran

pre 16 godina

Edna molba :
Boško, ti želam da si poživiš ušte 100 godina i da ja treniraš vašata zveza. So tebe zvezda si ima najneubava igra vo našijot region!!!!
NAPRED PARTIZAN

Zeljko

pre 16 godina

Ponovo na pocetku prelaznog roka kad nam je bio potreban jedan dobar spic i trener. Smatram da Bosko nema kvaliteta za Zvezdu, moze biti zvezdas koliko god hoce, ali to nije dovoljno za trenersko mesto u Zvezdi. Neophodan je i jedan spic kalibra Darka Kovacevica (nazalost ispustili su ga), za Ljuboju jos nije kasno, on bi za Zvezdu u ovom trenutku bio premija. I zasto se prodaju igraci na kraju prelaznog roka kad nema vremena da se uigra druga postava. Cini mi se da uskoro slede nove prodaje. Jedino dobro za sad je ostanak Kastilja, mada je i to mac sa dve ostrice, oticice kao slobodan igrac. Nesto treba promeniti pod hitno.

deki delija

pre 16 godina

Sra reci posle ovih izjava nasih celnih ljudi?!Nista,samo pustam da mi rastu rogovi ili usi!Onda idem da se vidim u ogledalo,da vidim dali neko misli da sam magarac ili majmun!Iako sam mozda i jedno i drugo ja imam obraza i izjavjujem da smo mi danas ispali iz Lige Sampiona!

Sport Bili

pre 16 godina

Trener treba da ulije samopouzdanje ekipi, a ne da daje kontradiktorne izjave svaki dan!
Od dve zvanicne utakmice ove sezone, u obe je Salovski uspeo da pogresno postavi igru! Sta ce biti u subotu protiv Cukarickog, pitam se!
Svi koji mogu da dodju na Marakanu da podrzimo Zvezdu za vikend, a Boleta cemo lako promeniti ako nastavi sa ovakvom "leprsavom" igrom!

Dupla kruna ole

pre 16 godina

Pixi poceo si opasno da me nerviras u poslednje vreme ovo je najveca bruka izgubiti od 1 livade.Smejem se :) (a place mi se)

Rajche

pre 16 godina

"Sezona nije još ni počela"?!?! Kuku meni, dođe mi da plačem... Nema tu kazne, klupa i ostalo, metla, pa na ulicu! Svi! Svi! Svi!

Zvezdas

pre 16 godina

Ovo je rasulo ljudi.Kaze Bosko bilde da odbrana i vezni red nemaju samopouzdanje a ni jedan napadac od pocetka priprema nije do sada dao ni 1 i slovima j e d a n jedini gol.

jos jedan delija u nizu

pre 16 godina

Nadam se Pixi, nadam se... ali... zaista je mrka kapa... sta reci sem da su to do sada prane price i da se malo toga pokazalo na terenu. Zaista nemam predstavu sta bi to moglo da pomogne Zvezdi da promeni nacin igre za 7 dana, ali ako te price nisu prazne, bacite se na posao i radite sta ste naumili, jer sve prolazi a Zvezda ce ostati... nadam se u Ligi Sampiona! Srecno!

unproforac

pre 16 godina

Bosko, a ponajvise nam je nedostajao jedan zreo trener koji zna i da ukomponije ekipu! Blago receno KATASTROFA ! Znaci tek sad vidim zasto je Piksi upirao toliko da nadje trenera !!! Imao je i vise nego pravo ! I samo da kazem, SVAKA TI JE ZLATNA KALE !!! Vidi se da smo generacija ! Ma ne smijem ni da pomislim kako bi neka od Zvezdinih generacija pre 92´ razvalila ove estonce !

Milosh

pre 16 godina

LS ? Sa ovako pogubljenim igracima,nisam bas siguran.Medjutim,posto je Piksi pokusao sa poznatijim trenerim (Zengom,Bajevicem),a nije uspeo,ne bi me cudilo da to bas Bosko Djurovski uradi,na iznenadjenje i zaprepascenje svih.

LUKAVI

pre 16 godina

Zbog lose politike kluba,katastrofalnog trenera i prekasno dovedenih pojacanja propusticemo istorijsku sansu da se plasiramo u ligu sampiona!Iduce godine necemo imati ovako dobar zreb.

Dekki

pre 16 godina

Ovo su klasicne izjave za javnost.Ni Pixi ni Bosko nisu debili i jasno im je da je igra ocajna i da nemaju sanse protiv rendzersa sa tromom ,neagresivnom i rastimovanom igrom.Bosko nema dovoljno srca da kaze da je ovo preveliki zalaogaj za njega ,da nije trener za Zvezdin renome ,i u skladu sa tim podnese ostavku ,a Pixi da prizna i preduzme neke korake i ispravi brojne greske koje je napravio u prelaznom roku.Igracki kadar nije sjajan,ali sigurno da bi bolji trener popravio igru.Pa Bosko jos nema ni viziju kojih bi 11 igraca trebalo da budu starteri .A i nije mi jasno, kada je ocigledno da nam fale kvalitetni stoperi,zasto Pixi nije nista uradio po tom pitanju! Dovodjenje igraca veznog reda,sa kvalitetima kakve vec imaju postojeci igraci ,nije bilo pametno,kao i dovodjenje igraca koji "pune mreze" tako "jake" ekvadorske lige.

zeljko

pre 16 godina

od coveka koji je igrao kao defanzivac nisam nista bolju taktiku niti ocekivao osim sramnog defanzivnog stila sa pet defanzivnih veznjaka koji su vise kvarili nasu /ne/igru nego sto su joj pomogli.Pamet u glave pre utorka jer ovo nije moja zvezda DANICA,DZAJA I CVELE hvala vam za sve one dane koje ce mnoge buduce generacije moci samo da sanjaju i kazu...BILA JEDNOM JEDNA ZVEZDA EVROPSKA!

Lopez

pre 16 godina

piksi legendo,molim te,ali MOLIM TE SHVATI DA MILOVANOVIC NIJE IGRAC ZA ZVEZDU. pa taj decko ima po 3 kontakta sa loptom na svakoj utakmici,shvati da za njega NE MOGU DA SE DOBIJU PARE.

igramo sa tri zadnja vezna eejj....

pacer djurovski igra formaciju 4-6-0,kao da igramo sa chelsijem u gostima eejj bree...

Dača

pre 16 godina

Boško Đurovski je pre dve godine bio trener u Pančevu (vodio je ekipu PSK-a u 1.Telekom Ligi)i meni je tada bilo jasno da nema pojma.

shecky

pre 16 godina

NE DIRAJTE TADICA I KACARA ONI SU ZA VOSU 100% !!! ko vam je kriv kad ne znate da pravite igrace.....

Da li su ovi igraci kupovani planski,posto na nekim pozicijama imamo po tri igraca a nemamo centarfora.Umesto da radimo u interesu Zvezde i srpskog fudbala i kupimo Tadica,Rakica,Fejsu,Kacara mi dovodimo gomilu stranaca.
(ZVEZDA, 8. avgust 2007 20:46)

milosch977

pre 16 godina

Mislio sam da je Ivan Adzic najgori kapiten u istoriji ZVEZDE ali sam se prevario!Ovaj sada je bez premca. Za 45 minuta u nastavku primio je tri(3) lopte.Strasno!!!Boze pomozi nam protiv Skota!!!

Delija

pre 16 godina

Posle toliko izjava da idemo na napadacku taktiku, pala je velika bruka. Nije ovo toliko los tim, nego imamo trenera koji ne moze da uradi nista. Zavrsicemo isto kao i Partizan sa Jesicem.

Srpska posla

pre 16 godina

U Zvezdi se sve vise spominje da je dovoljno pobediti sa 1/0.Alo ljudi,sa takvim stavom smo i dosli do ovakvog rezultata!Ma treba im nacrtati da se Levadija mora dobiti sa 5 golova i svaki drugi rezultat dozivljavati kao katastrofu!Ovako,nasi manekeni cim dodju do povoljnog rezultata prestaju da igraju.Pa valjda znate u kom klubu igrate?!

mimie

pre 16 godina

za Milana kom 42
Mislim da ti komentar nije na mestu sto se tice Bajalice!Koje je on dve utakmice u kontinuitetu odigrao pa si ti mogao da vidis da decko nije za Zvezdu?Ako ga licno poznajes kao sto kazes,znaci pratio si njegove igre u Knezevcu i Ofki,pa si iz istih zakljucio da nije za Zvezdu?Imamo li mi trenutno boljeg stopera uz Gaja od njega?Zelim samo da kazem da mi je muka od raznih Tutorica,Joksimovica i ostalih koji moraju da se prodaju.Neka decko dobije sansu da vidimo sta i koliko zna pa onda mozemo da sudimo o njegovim igrama i kvalitetima,zar ne?Kao i mnogi igraci koji su dovedeni da sede na klupi!
Nisi fer

zvezdas

pre 16 godina

bolje sad da vide da moraju da menjaju puno toga nego ovakva katastrofa da se dogodila protiv rendjersa. zamislite sa ovakvom igrom dali bi nam 5 golova minimum ali otom potom sve dok smo u evropi optimista sam i bicu samo u slucaju nedaj BOZE poraza protiv rendjersa ni u kojim slucaju da rasproda ekipu jer tako necemo ni u grupi uefa .

Veoma ZABRINUT

pre 16 godina

Vec godinama se pitam jedno i nikako da nadjem odgovor. Mozda mi Pixi ili Bosko pomognu da najzad dodjem do odgovora. Najiskrenije Vas molim da mi kazete ima li Zvezda KONDICIONOG TRENERA i zbog cega su nasi u poredjenju sa inostranim igracima toliko inferiorni na tom polju? Bez uvrede, na terenu izgledaju kao nekakve babe. Fudbal se igra 90 min. i ko nije u stanju da taj period izdrzi u punom ritmu ne treba njime da se bavi! Sto se tice sezone "koja jos nije ni pocela", neka nam Pixi objasni da li je mozda, po njegovom misljenju sezona samo nasa tramvaj liga?
Ako je tako, onda ovo mozda i nije bio los trening. Bojim se
samo da Rendzersi ne pocnu da se izivljavaju na nama, ne znajuci da smo mi jos u fazi priprema.

Djordjevic Dejan

pre 16 godina

Piksi ovi igraci su skroz neprovereni Barkos i Salas nisu za zvezdu doveli ste lukasa za poziciju zadnjeg veznog on igra ofanzivnog desnog igraca u vezi Milovanovic kada prima loptu u svakom kontaktu lopta moze da mu razbije nos a za Djurovskog da negovorim covek nemoze ni beogradsku zonu da trenira nema vezu sa vezom igraci mu se sudaraju po terenu na jednoj poziciji 3 igraca lose mnogo lose

behar

pre 16 godina

Ma da Pixi, moze da se nosi al Bosko i da povede tebe i to znate gde u 100 lepe.Pa kome vi prodajete maglu.Alo bre svi mi nezadovoljni i razocarani samo ti i tvoji balvani zadovoljni prolaskom dalje.Gde bre dalje dalje od ovoga nije zdravo po naciju. debili jedni debilski

Mario

pre 16 godina

sramota,bruka!!!oce da dovede jos napadaca a ni ove ne koristi.bruka za crvenu zvezdu.od levadije izgubiti i kad su dali go raduju se.ma nemam reci!!!

basel

pre 16 godina

bosko,od prve pripremne utakmice pricas bice bolje.pogubio si sve konce i daj sam ostavku.danasnje vodjenje utakmice nije ni tebi jasno.ovo je strasno.

Zlo ne spava

pre 16 godina

Molim sve koji posecuju ovaj sajt da pogledaju vest na pocetnoj strani Djurovski kako izjavljuje da zeli ofanzivnu Zvezdu ej bre a on protiv Livade igra prvo 4-5-1 pa u poslednjih pola sata 4-6-0 bez ijednog napadaca.EVROPSKA ZVEZDA GDE VAM JE EVROPSKA ZVEZDA !!!!!

era

pre 16 godina

Sa Boskom Djurovskim kao trenerom Zvezda nema sta da trazi, ni u ligi sampiona, ni u nasem prvenstvu. Ko to ne vidi nikad nece progledati. DA LI TO VIDI PIKSI? Pa taj covek moze da trenira samo Zvezdu. Ne zna jednu prosirenu da sastavi. BOSKO ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!

necu da ti kazem

pre 16 godina

Alooooooooo. Pa ovi ne trce bwe uopste. Nemaju snage ni da ...
Bruka. Dokle ce da se pripremate ? Do decembra mozda. Pixi sram te bilo!!!

VECITI OPTIMISTA

pre 16 godina

Realno, nisu igrali najspremniji! Sto? Ne znam! Mozda je to i deo taktike za trece kolo! Sta je bilo sa Molinom i Salasom?

zinjo zlatibor

pre 16 godina

Zvezdas sam 30 godina i od kako pamtim zvezda goru utakmicu nije odigrala. Da su kojim slucajem ispali trebalo ih je sve najuriti a sto se tice stranaca koji su letos dosli cist promasaj. Burzanovic treba da igra bez obzira sto je dao gol. Sledeci rival RENDZERS. Sta reci, optimista sam kao i uvek ali sa ovakvom igrom na AJBROKS PARKU ne gine nam 3 komada. Pozdrav za sve delije sa Zlatibora.

Kizony

pre 16 godina

Predlažem rukovodstvu CZ da podnesu prijavu UEFA protiv Livadije zbog omalovažavanja i fudbalskog maltretiranja na terenu igrača, stručnog štaba i armije navijača CZ. Ko su, bre, oni da se tako sprdaju sa nekadašnjim evropskim i svetskim šampionom, breee. Kako ih bre nije sramota da daju onakv zverski gol, što neko reče "sa pola hektara" (svaka čast za komentar - nasmejao me čovek do suza). Dobro, možda u to vreme ('91. godine) nisu imali TV prijemnike pa nisu znali, ali mora da su imali novine. Čisto sumnjam da bi smeli tako da se zezaju sa drugim svetskim i evropskim prvacima. Ma, ovo je gore od rasizma, šovinizma, nacizma i ko zna čega još zajedno. I naravno, Pixeta i Terza da oštro protestvuju i zahtevaju od svog drugara Mišela, da se ti i takvi timovi doživotno isključe iz evropskih takmičenja da se takve nemile scene ne bi u budućnosti ponavljale. Koristim priliku da uputim komentar podrške grupi građana zvanoj Crvena zvezda da se, posle ovoga, ipak ne rasformiraju. Ma doći će bolji dani. Ajd' sad hrabro na Rendžers

Mila

pre 16 godina

Igrom prilika nisam mogla da gledam ni prvu ni drugu utakmicu sa Levadijom,pa ne zelim mnogo igru da komentarisem,ali vidi se da tu nesto ne stima.Molinu je Djurovski u nekim intervjuima hvalio a posle ga ne stavlja u igru od pocetka.Po meni to nema logike...Burzanovic IMA izuzetan kvalitet,cini mi se da to ne vidi Bosko...Imamo protivnika sa kojim mozemo ravnopravno da igramo ali...Da li ce Zvezda to iskoristiti videcemo.Nadam(o) se da hoce.

Jovan.Z.

pre 16 godina

Stojković:Pobedili smo sami sebe.Navijči nisu treneri a ponajmanje igrači(većina je loptu gledala na TV).Igra je očajna ali bi bilo čudo da tim koji je na okupu 10 dana blista.Pojačanja su solidna,Poljak je po meni najtanji ali može zameniti oba beka što je veoma dobro.Na kraju mislim da će mnogi genijalci za koji mesec polizati sve što su popljuvali po Barkosu jer on je solidan napadač i sigurno će proraditi samo se nadam da mu ne prevode šta onjemu pišu novine i navijači inače će pobeći

Северац

pre 16 godina

Пре месец-два, сетићемо се коментара, "Ђуровски је звездаш 100% - не треба нам неки надмени странац који ће да нам узме лову", "Бошко Звездин војник - треба му пружити шанску". Послушао је Пикси, дали су му шансу, али мислим да ми више немамо шансе. Свако ко је икада гледао фудбал видео је да Звезда нема игру. У три утакмице створене су две шансе, уз неповезану и "зблануту" игру у којој нико не зна шта му је задатак. Нема игре - крив је тренер. Изгледа да је у стручном штабу једино проф. Пајић одрадио посао. Остало је пар дана до Ренџерса и за то време не може ништа да се уради. Велика је ово срамота за Звезду, да нас води недоказан тренер који је предходно водио Срем. Свака част Бошку, али занат се не пече у Звезди. Надам се да сада неће бити крив Пикси, јер навијачи су то тражили...
ОГИЈА ЗА КАПИТЕНА...

mrgaga

pre 16 godina

Pixi nisi ti slep i igao si mnogo vecifudbal i znas sta je ovo na terenu.Ne uzimam tvoju izjavu za ozbiljno jer sam ubedjen da si i ti zabrinut.Znas sta znaci losa igra,znas ta nam fali u igri i zato preuzmi stvar u svoje ruke i na posao.Visi na svakom treningu i radi sa njima,uli im samopouzdanje i veru da mogu nesto da urade posto bosko to ne moze i ne ume.

Pixi ti si mi jedina nada

Lazo

pre 16 godina

Jel' neko javio Deju u Budvu da pocne pripreme za LS sa Zvezdom, treba nam jedan iz CG da bude par sa ovim sto dade gol....protiv Milana!

mizzuno

pre 16 godina

pa nemogu da verujem da trener jedne ekipe kao sto je crvena zvezda da izjavu da su mu igrala samo dvojica ili trojica igraca a ostali da su bili nemi posmatraci igre. alo bre bosko dali ti sebe prvenstveno cenis kao coveka kako je moguce da ti igraci stoje na terenu. sta si ti bosko radio sve vreme priprema pa i danas na utakmici kad si igraci dozvoljavaju da stoje na terenu na utakmici koja ti je najvaznija u sezoni, nije mi jasno kako ti to kao trener dozvoljavas. sa takvim izjavama dajes do znanja i sam sebi da nisi dorasto da budes trener zvezde. OVO JE STVARNO SRAMOTA MR. DJUROVSKI. pa sad me je vise iznervirala ta tvoja izjava nego danasnja igra zvezde.kupi mprnje i vozi u neke nize rangove fudbala na kaljenje a ti pixi ako mislis i dalje voditi zvezdu dovodi nekog iskusnijeg trenera i jos dva spic igraca, inace .......

delija72

pre 16 godina

Ovo je super,bas cemo sad uci u Ligu Sampiona bas zbog toga sto svi kad misle da smo dobri nista ne bude vec 15 godina tako,ja se svama svima kladim da prolazimo Glazgov.Zivi bili pa vidili.
I KAD GUBIM JA SAM ZVEZDAS!!!!!!!!!

ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE!!!!!!!!!!!!

posmatrac

pre 16 godina

sta da kazem osim SRAMOTA!!!pa jel moguce da izgubimo od levadije!!!pa ovo je ne sramota vec ne znam ni ja sam sta...pa da li je moguce da poslednjih 20 min igramo bez napadaca!!!odgovor MOGUCE ITEKAKO!!!sta ce nam rendzers uraditi ne smem ni da zamislim jos jedna petarda u evropi,revans u beogradu samo formalnost,naslov ce biti u novinama za nedelju dana,uvek sam bio umereni optimista ali sad sam sasvim REALAN.osvestimo se vise dosta nam je bilo sanjarenja o ls,ovo je rasulo,ne znam vise ni sta da kazem.treba bandu proterati od onog sto je zaduzen za teren pa sve do piksija,sanse da prodjemo rendzers su dva posto,evo opet sam optimista,ko misli i da je dva posto puno nek preporuci komentar

Babin_zub

pre 16 godina

Ma sve se videlo na pripremama,sta i mozemo ocekivati...Nisu doveli po jednog dobrog igraca u svaku od linija tima,pripremne utakmice su igrali sa treceligasima a i od njih su redovno primali od 1-2 komada po utakmici.
Jasno je da ce se preslikati proslo leto tj da cemo uskoro igrati samo prvenstvo i kup,a sto pre ode Djura to ce ekipa pre "odraditi pripreme" i uigrati se,pa mozda i krenemo u borbu za titulu,jer realno,ovo za nasu ligu i nije losa ekipa(za titulu)samo im treba trener.

Ali kad Pixija boli uvo za Zvezdu,sto bih se ja nervirao?Odoh na burek pa na posao,imam dovoljno svojih problema u kuci i bez njih.
Ai vama predlazem isto.

Игор

pre 16 godina

Писки доста је било спрдања. Реци нам кога доводиш од голмана и нападача. Никог ? Е па онда браћо моја по црвено-белој крви смо ми дубоко заглибили. Ако никога не доведе можемо да се опростимо и од одбране титуле и од одбране купа и од Лиге Шампиона а и вала и од Купа Уефа. Уиграност нам је катастрофа, не могу да саставе два нормална паса а да не погреше, играмо дубинским лоптама као да играмо против Манчестера, Лиона и осталих великана.
Европска Звезда ПОД ХИТНО ! !
Наша толеранција има граница !!

Delije Svilajnac

pre 16 godina

Ljudi sta je sa vama pa ne mrzimo mi Zvezdu,sve ovo su dobronamerne kritike na racun voljenog kluba da bi se osvestili jer ljudi niste ni svesni koja bi to bruka bila za klub da smo ispali od Livade.Alo bre gol sa 50 ! metara,Igranje bunkera poslednjih pola sata u formaciji 4-6-0 protiv Livade i na kraju poraz od 2-1 protiv poluamatera pa to MORA da se iskritikuje i te kako! Videcemo u narednim danima sta sledi.Prvo Cuka na Mari u subotu pa posle Ajbrox park i Glazgow Rangers bice zanimljivo

Goran

pre 16 godina

@marc, zaboravio si samo jedno da dodas:

MAY: Zvezda slavi duplu krunu, a grobari obecavaju da ce se nece vise cekati 11 godina da pobede u derbiju i prisete se nekog faula, penala... zbog kojeg ponovo nece u kvalifikacije za LŠ.

:)

Kuliraj malo, oterajte one skotove iz uprave pa da se nadamo da će bar ove godine biti zanimljiv derbi :)

A što se tiče Boška Đurovskog, prošle godine sam govorio da Zvezda u svojoj istoriji nije imala goreg golmana, ovaj i ne liči na golmana (može da se nađe i na B92 u komentarima), a celo leto sam se molio da nađu i Tutu Bugarina samo da ne bude ovaj Boško Đurovski, pa moram da dodajem da nikada nije imala ni goreg trenera.

IskreniDelija

pre 16 godina

Pa, ljudi, dokle cete da pljujete po njima? Citam vase komentare i ne mogu da se nacudim - gde vam je pobegla realnost? Zvezda i nas fudbal nisu vise ono sto su bili. Secamo se - mnogi od nas - nadam se - generacije '91 nase Zvezde i one fantasticne (po imenima) reprezentacije iz 90 i 98 sa svetskih prvenstava. Da li zaista mozete da se SADA nadate necemu sto su tadasnji velikani fudbala radili dok su stvarali magiju po travnatim terenima? Ne mozete. Morate da shvatite da mi vise nismo liga u rangu sa spanskom, italijanskom...belgijskom, turskom, grckom... pa cak - koliko god to bolelo - ni hrvatskom. Jednostavno - mi igramo fus fudbal bez organizacije, koncepta ni tima koji moze da se pohvali da ima igraca koji je odigrao vise od dve i po sezone za svoju ekipu pre nego sto nadje "uhlebljenje" u inostranstvu. Tadasnja Zvezda sa onim genijima bi mogla da dozvoli da nazove neuspehom losu igru i -cak- propustenu priliku da se plasira u LS. U ovim vremenima - mi samo srcemo poslednja secanja na slavne dane u nadi da nas istina koju nam svakodnevnica potura nece prozdreti i naterati nas da shvatimo realnu situaciju. Cisto da ne bih bio previse crn - znajte da se i ja, sa svima vama, iskreno nadam nekom cudu i molim da nasa Zvezda opet pronadje put slave, ukoliko ga do sada nije izgubila - i da nama donese bar malo srece. U svakom slucaju, da i ja ubacim mali klise - NAPRED ZVEZDOOO UVEK SMO UZ TEBE I U DOBRU I U ZLU

doe

pre 16 godina

Jel se secate pre ovog dvomeca natipsa po novinama...Lebadija ce se nabrojati nasih golova:) hehe a u stvari primili su TRI a dali dva.

groby

pre 16 godina

Komsinice, mnogo si toga pogresno uradila u ovom prelaznom roku... Zbog srpskog fudbala i zajednickog koeficijenta se nadam da ima vremena da se popravi ali zbog prvenstva i duple krune partizana se nadam da nema...

Boki

pre 16 godina

E ovde još ima ljudi koji porede zvezdu od pre 20 godina sa ovom. Mislim, locirajte se u koordinatnom sistemu i na kalendaru, za početak.
Moja teorija je da Ogi Koroman dosta sputava ono što čelinici Zvezde traže od nje i njene igre. Zar nije lepša akcija iz koje smo sinoć uvaljali gol (prosto u tri poteza) sredina - bok - sredina nego neki Ognjenov prodor iz dubine i šut na gol sa 27-28 metara, pa šta bude. Tačno je da nam je to donelo pobedu u prvom meču ali tu nema nekog prostora za opasniju i efikasniju igru u napadu. Sinoć je bukvalno samo on igrao u napadu i to nije njegov plus (kao što neki komentarišu) već minus za ceo tim i ozbiljan propust za našeg trenera. Nije teško naći odgovarajuću igru, samo treba probadi i znati.
Sve najbolje zvezdi u daljem takmičenju.

Dushman

pre 16 godina

Sto vas VOLIM sto ste tako slozni u KRITIKOVANjU OMILjENOG VAM KLUBA. Znate da pricate GROBARIMA nesto.
Bice vama NjA NjA NjA NjA sa Pixijem i Dixijem

Miodrag

pre 16 godina

Ne treba biti fudbalski znalac da bi se ova utakmica i kompletna prosla sezona sagledala.Sve je potpuno jasno.Godinu dana Zvezda nema igru...Bajevic je zato i otisao,a Djurovski nije nista promenio.A i kako bi, kad covek nije strucan.Tj.nema pojma.Pa i sa kadrom koji ima Vojvodina covek je napravio igru,izvukao maximum.Partizan je prosle sezone bio ocaj i to je razlog titule Zvezdine,a odkada pratim fudbal*30 god* poslednja godina je ubedljivo najora!Pixi uradio si los posao nedovodjenjem nekog strucnog trenera!

Gajo

pre 16 godina

Pozdrav svima,

ZEZDA ZVEZDA nekada svetski tim.

Ove godiene treba "moji" zvezdasi da učite od partiazana.

3 reči za kraj
DEBAKL, SRAMOTA, KATASTROFA

Če vdimo u Glazgovu šta če biti

milos

pre 16 godina

Nikada nisam pomisljao da cu pozeleti da Zvezda ne udje u Ligu sampiona. Sada se najiskrenije nadam da necemo proci dalje, jer ako nas kojim slucajem u'ere prolaz protiv Rendezersa ima da se izbrukamo u LS samo tako. Bolje je igrati Ligu UEFA ili cak ni to nego gledati nazovi fudbalere koji brukaju svetinju.
Nismo zasluzili Evropu.

Delija

pre 16 godina

@marc
Covek je bolestan i opterecen ZVEZDOM kad pise komentar u tri sata.Spavaj bolje sada jer tek neces moci kad prodjemo Rendzers.

Živan Miladinović

pre 16 godina

Predlažem hitno dovođenje proverenog stručnjaka, iskrenog patriote i velikog Zvezdaša, gospodina Milana Živadinovića. Dozvolite , Zvezda je sa njim na čelu gajila prepoznatljiv i lepršav stil igre. Ne zaboravite da je uspešno vodio Al Ahli, sto je za zemlje arapskog sveta klub u rangu Real Madrida. Trenutno je bez angažmana i mislim da bi bio voljan da pomogne.

Nemes1s

pre 16 godina

posao koji ja radim se u mnogome razlikuje od fudbala, ali naravno da ima i slicnosti. kao sto je zvezda imala zadatak da pobedi levadiju (neresen rezultat ili poraz ravno katastrofi) i time pokaze da im je forma u uzlaznoj putanji tako i ja dobijam zadatak koji treba da odradim. kada se sve zavrsi niko me ziv ne pita kako sam to uradio, sta sam koristio, vec je najbitniji rezultat (rezultat je uvek merilo prikazane igre oba tima na terenu, dosta smo se vadili na to kako smo bili bolji, ali nas sudija ne voli i kako nesretno gubimo). znaci: zvezda solidna u prvom poluvremenu, ali 80% vremena u mecu je levadija diktirala tempo, pa cak i dok je zvezda napadala videlo se da je to ipak igra koja odgovara njima. kada ja nesto dobro ne uradim sef zna toliko da me izriba da mi dodje da ga mlatnem po glavi ili da cutim i da pokazem da mogu vise. pitam se samo u kom segmentu igre je to zvezda pokusala da pokaze da je prva utakmica bila samo los dan, neuigranost... , koliko sam ja video ni u jednom. apsolutna nezainteresovanost na terenu, gde mozda dva ili tri igraca zasluzuju prolaznu ocenu, a ostali ni za nulu nisu. jednom prilikom mi je sef rekao: "nemoj licno da me shvatas, ovo je posao, nemam ja nista protiv tebe". pa majke mu sto to piksi ne moze uraditi. pa ubio bih boga u njima ako tako treba igrati za crvenu zvezdu. pa makar rizikovao citavu sezonu, ali mi neki ljudi vise marakanu ne bi videli. mislim logicno je da piksi ne voli da prica sta se desava u njegovom dvoristu, pa nama uvaljuje price kako ce zvezda igrati bolje, potresao nas drugi gol... , pa zar levadija da nas protrese. non stop se prica kako je levadija dobar tim, sastavljen od iskusnih igraca i nesto malo i mladih, ali talentovanih. ok, mozda sve to stoji, ali gde je zvezda u celoj toj prici. koliko je zvezda ime, koliko zvezda ima dobrih igraca, koliko je velika zvezdina tradicija. za djurovkog nikad nisam govorio niti da je dobar niti da je los trener, jednostavno je on dobio zadatak da nas uvede u klempavu ligu i treba ga podrzati do kraja, ali ovako nezainteresovana igra protiv slabijih protivnika je iskljucivo greska trenera. i sta sad, odemo u grazgov (e to je veliki klub) i igramo svim srcem, ali ipak nesto nedostaje. naravno jer se ekipa formira igrajuci sa slabijim timovima, gde su nasi totalno nezainteresovani. molim sve ljude u zvezdi da urade nesto pod hitno, da nas barem igrom zadovolje, a rezultat ce naravno onda i doci, jer ako se to ne uradi, bice lincovani svi u zvezdi, ja cu ako treba prvi krenuti sa motkom na marakanu, jer se sprdaju sa nasim brendom, a to ne moze. ovo vam je poslednja sansa da pomognete svima, u suprotno pozivam sve da krenemo na linc protiv odgovornih, i nikako ne prihvatam ostavke pojedinaca, ima da platis i to zestoko, lako neces pobeci. poz za sve ljubitelje fudbala.

Schuster

pre 16 godina

Ja kada na poslu zabrljam mene gazda kazni i odbije od plate, a ovi zabrljali dva puta - u Beogradu i Talinu, a dobili samo ukor. Sada moram reci svom gazdi da se ugleda na zvezdinog gazdu.

Ninoslav Nis

pre 16 godina

Opet silni poznavaoci fudbala komentarisu i ostanu zivi. Pa to u svetu nema nigde. Pa sta treba da kazu navijaci Intera koji su potrosili milijarde eura i osvojili samo titulu prvaka Italije. Alo bre ljudi uzmite se u pamet budite realni pa fudbal danas igraju svi.Pa jedna Jermenija nas je pobedila a sve su bili igraci svetskog glasa. A sa druge strane Boskova taktika i nije bila tako losa. Kako je izasao Barkos i krenuli sa "TAKTIKOM 4-6-0" kako kazu vajni poznavaoci da se branimo a posebno komentator na onom odvratnom RTS koji gledam samo kad je neki sport u pitanju Zvezda je imala 3 zicera. Ko ne voli Zvezdu i njene uspehe ne voli ni svoju zemlju. Zvezdas sam celog zivota ali sam tugovao zbog Partizana jer smo kao narod imali sta da predstavimo svetu. Bice Zvazda prava videcete a onda ce te svi Vi koji sada kudite da se uvucete u misju rupu i da budete nemi posmatraci. Pozdrav svim DELIJAMA i hrabro do Lige Sampiona

Branx

pre 16 godina

*mimie*@, Potpuno se slazem sa tobom za Bajalicu ali bi te ispravio! Odigrao je on 2.3 utakmice za Zvezdu i pokazao je hladnokrvnosti, pametnu igru, i pokazao je da je odlican odbrambeni igrac sa mozgom sto je jako bitno! Ali u nasoj Zvezdi ima prioritenijih igraca medju kojima je i Tutoric, a bio ranije Joksimovic... To nije toliko strasno koliko nam se strasan kapiten! Ovom prilikom mu se i obracam! Dejane Milovanovicu molim te urazumi se ako nece ovi ljudi pored tebe koji te drze u timu. Nemoj muciti i sebe i nas. Nisi ti decko za fudbal, nisi ni za Zvezdu, nemoj se bezveze skrivati svaku utakmicu svih 90min. Svi smo videli da ne znas nista i oprastamo ti sve samo idi, idi, idi.... Pa valjda ti je tata dovoljno zaradio da mozes normalno da zivis, a milioner neces postati kao sto su Bosko Jankovic, Ziga, Kovacevic, Vlada Stojkovic... Jesu oni tvoji drugovi i jesi i njima bio kapiten ali su oni bolji bre od tebe. Dejane izvini i hvala na razumevanju!

goxy

pre 16 godina

Mnogo igraca je tu bez svezine. Gaj komplikuje, kad taj kisne bice kraj. Bajalica je doveden da igra, a nema ga nigde. Milovanovic bez ofanzive, slobodnjak sa 20m prebacuje 3m preko gola. Ako D Kovacevic nije bolji od Barkosa, ne znam ko je. A sto se tice Rendzersa moyda bude dva puta 0/0 pa penali. Onog Demarkusa Bizlija treba tako izvizdati, cim primi loptu, nikako vredjati. Plasim se i prekida, osim dva centralna halfa svi ostali su niski i slabi u skoku. Morace da igra Pantic, kakav je takav je, mora neko da napravi faul, da se potuce ako treba, inace ce nas sabiti i na snagu uvaliti bar 2 komada.

Giga

pre 16 godina

Bosko, da ti pojednostavim:Trenutno imas 3 igraca koja mogu da igraju u Zvezdi. BURZANOVIC je nas najbolji igrac, zatim KASTILJO i KOROMAN.
Reci gazdi da ti fali jos najmanje OSAM.Kad to kazem mislim na utakmicu protiv Rendzersa i CL. U slucaju da ih ne nadjete skidajte se vas dvojica.I bez trcanja bicete bolji od ovih nepismenih igraca koje trenutno imate.
Mogu Vam i ja pomoci.Iako imam 40, bolji sam od Milovanovica. Fudbala vise znam, a imam i srce.Znaci Bosko ides na zadnjeg, Kastiljo zadnji vezni, ja pored njega, a ispred nas dvojice Burza polulevo, Koroman desno i Piksi u sredinu.Znaci sad nas je 6, i veruj mi da bi taj Burgos ili Djordjevic na ovaj nacin da li bar na svakoj utakmici 2 gola.
Bosko, vezni mora da trazi igru, da se nadigrava sa protivnikom, a ne kao ove p..... da se sklanjaju i skrivaju. I onda i Basta moze biti trener.Ionako nama trener ni ne treba!

delija PG

pre 16 godina

Richie pfc

Jesi li ti zdrav!? MRS U HUM(S)KU! PRICAS O UTAKMICI OD PRIJE 60 godina! RAPID, DINAMO,TIKVA... sve su to nezaboravne petarde! Jos se usudjujes da pominjes derbi...Statistika i trofeji sve govore!
OD OVAKVE IGRE GORE NE MOŽE! PAO JE RENDZERS '91., PASCE I OVE GODINE!
UVEK UZ ZVEZDU!!!

justinijan

pre 16 godina

@misa "Najvece pojacanje za Zvezdu bi bilo da proda Bastu i Milovanovica. Steta sto ih niko nece."

Pa Vojvodina je trazila Bastu. Probajte kod njih.

bajron

pre 16 godina

Sramota tako se ne igra fudbal, tako se ne postavlja taktika za revans. DJurovski mora da shvati da je on sada prvi trener a ne pomocnik. Mislim da je vreme da se svi zapitaju da li je on pravi izbor!!!!!

Zil de Bilde

pre 16 godina

Piksi jesmo pobedili sami sebe stoji to, ali gore od ovoga ne moze to je moje misljenje. Imali smo srece u zrebu i namesta nam se ta prokleta LIGA SAMPIONA. Ovo je sansa za sve nas, sada i ko zna kada. RANDJELOVICU MARS IZ ZVEZDE!!!!!

Ivica

pre 16 godina

Sramota od Zvezde! Ali setimo se kraja prvenstva i komentara da se traži novi trener, pa 90% ljudi je komentarisalo da je Boško veliki zvezdaš i da treba da ostane, čak sam i ja počeo da razmišljam da možda treba da ga ostavimo!? Ali kako Zvedu može da vodi čovek koji ne ume ni da priča, polupismen!? Pa setimo se Pixija kad je došao u Zvezdu, pa bio je pravi nišlijski geak, a sada je on veličina, džet set Srbije! Pa kako može Zvezda da se vodi na relaciji Beograd-Pariz-Beograd!? Ili da se odluči da živi u Srbiji i on i njegova porodica ili nek napusti Zvezdu!!! Ovako samo nam maglu prodaje! Što je najtužnije, ovde su grobarski komentari o Zvezdi najtačniji! Kakva dupla kruna Meridijan lige, kad je liga prošle godine bila očaj! I što je najgore, onaj Rendžers je očajan koliko i Zvezda, tako da može da se desi izreka ,,i ćorava koka ubode po koje zrno!", pa da ovakva Zvezda i prodje u ligu šampiona! Dokle će u prvoj postavi igrati igrači da bi se samo prodali, tipa Milovanovića i Baste!? Pa zar Zvezda ne može da kupi boljeg golmana od onog strca Randjelovića, šta je sa tim Banovićem? Pa taj kukavni Randjelović je primio toliko blam golova da ne bi smeo da brani ni u beogradskoj zoni? Zar je moguće da se Zvezda brani od Levadije, pa ja to ne mogu da verujem? Izgubiti od Levadije, strašno, nedopustivo! Ne mogu više da komentarišem, jeza me od svega hvata, ovo je skandal od Zvezde, najveća sramota i najveće dno našeg fudbala!

Balansero

pre 16 godina

Posle prve utakmice ucinilo mi se da je los teren vise smetao Levadiji nego Zvezdi. Sad vidim da se nisam prevario.

Muslina od blata da pravite. A Dzaju od g****a.

Aragorn

pre 16 godina

Siguran sam da je ovo sveopšte razočaranje rezultatom pre svega posledica atmosfere stvorene u našim medijima da će Zvezda lako i bez ikakvih problema pobediti Levadiju. Svi su očekivali da će biti lakih 5:0 za nas. Smešno, moramo shvatiti da više nismo u poziciji da potcenjujemo nikoga i da treba da se radujemo svakoj pobedi i svakom sledećem krugu takmičenja. Ako se za trenutak spustimo sa visina sa kojih (nadobudno) posmatramo sve protivnike koji nisu zvučna evropska imena, onda možemo videti šta je bilo loše a šta dobro u revanšu. Gomile gluposti koje su naši igrači napravili mene najviše plaše, jer u važnim utakmicama ne pobeđuje onaj tim koji igra bolje, već onaj koji pravi manje grešaka. Ostaviti igrača posle kornera potpuno samog na 5 metara od gola, promašiti 3 čiste šanse za presudan drugi gol u situacijama »jedan na jedan« sa golmanom (Kastiljo, Koroman, Lukaš) a posebno primiti gol sa pola terena su diletantske gluposti koje su nedopustive. Loše je i to što u odbrani nema rutine, što neki vezni igrači ne pipnu loptu po 20 minuta, što je špic usamljen i odsečen u napadu... Dobro je pre svega to što smo prošli i što i dalje imamo šanse za Ligu šampiona. Zato, podrška ekipi, malo poverenja neće škoditi, nismo velesila, ali nisu ni Škoti. A kritike, pljuvanja, smenjivanja i analize ostavite za kasnije. Ili za kafanu.

pera

pre 16 godina

Kako ih nije sramota da uopste komentarisu utakmicu, najlosija zvezda jos od 2004! Djurovskog uopste ne treba ni nazivati trenerom!!! Milovanovic bez dileme najgori kapiten u istoriji zvezde, randjelovic je ceo zivot bio rezerva i sad je kao standardni golman?! Prognoziram petardu protiv rangersa!!!!

eldiablo

pre 16 godina

(Delije Svilajnac, 8. avgust 2007 21:03)

Lepo sam ti bio rekao da ne trabunjash mnogo ovde.A ti nastavio,a sad' si pocheo i da se nervirash...

conery

pre 16 godina

Gospodine predsednice, pocnite da vodite klub kako valja ili odlazite svi kompletno. Otvorite oci i pogledajte sramoti u oci. Moja preporuka ja da naterate sve igrace i strucni stab, kao i upravu da svi procitaju ove komentare, pa da vide sta narod misli o vama i o vasoj igri. Mozda vam tada dodje iz d... u glavu. Momka sa komentarom pod br. 144 podsetio bih na utakmicu Bezanija-Partizan 3-4. Prvo poluvreme 3-0 za Bezaniju. Svi znaju sta je bilo na poluvremenu, pa bih ga zamolio da gleda u svoj kokosinjac,a nas da ostavi na miru. Sa Zvezdom do groba.

Ivan

pre 16 godina

Ljudi,sve mi je bilo jasno o kakvoj se Zvezdi radi kada mi je burazer koji radi kao konobar u jednom eksluzivnom beogradskom restoranu rekao da su u tom istom restoranu gosti pre otprilike mesec dana gosti bili nas "dragi" predsednik Piksi i Joca Amsterdam.Sigurno su samo skolski drugovi koji se nisu videli dugo jer ovaj drugi dugo bio u zatvoru.

Dragan BL

pre 16 godina

Ne mogu vjerovati ! ! !Oni misle u evropu! ?Daleko smo mi od evrope u svakom smislu te rjeci a u fudbalskom i predaleko.Mislio sam doci na utakmicu sa Rangersima,a zaista ne vidim svrhu dolaska i jos jednog u nizu razocarenja.Onaj Djurovski neznam koga glumi po pitanju toga da svaku utakmicu pocinje sa drugim igracima,mozda Beniteza ?A tek se ne mogu sjetiti i jednog profesionalnog fudbalskog kluba koji igra sa tri zadnja vezna,alo bre pa protiv koga ti igras jel protiv Barce pa da cekas kontru ili protiv tamo neke Levadije iz Estonije ?Jedino ko nam moze pomoci u ovom trenutku je dragi Bog i Ognjen Koroman(eventualno Kastiljo).Pomozi Boze,i sa verom u Boga.Pozz za svu bracu Srbe .

tuzlak

pre 16 godina

Dragi piksi,ja neznam ko te prevari pa si nam doveo Indijance iz J.Amerike.
Dok si se ti vozas po Hrvatskom primorju i piuckao vino sa svoim strim frendicima, nama su uvaljivali "fudbalere" iz egzoticnih banana zemalja,pa se sada naj strasnije obrukasmo.
Akako i nebi kad na ljudi uvalju golove sa pola terena,pa sta da ocekujemo od rendzersa.
Bosko jadan nije kriv,stace kad ima posla sa apacima,i nasim i pravim.
Valjda je dosta price o neuigranost i cekanju forme,kad ce moje tempirad,da znam kada da upalim TV.
Verni Tuzlaci!!!

krol bl

pre 16 godina

Bravo Gigo majstore hahahahah

evo ja cu na beka,ako nista drugo imam 120 kila,neka me je*e ko me prodje na terenu.

hahaha bravo Gigo jos jednom

Komocar

pre 16 godina

@ KOMENT. 1 !
Bok, Kale!
Ispricavam se kaj ovako upadam. Ak si onaj Kale Sumadinac,kaj je igral 1990.leta za Petu Armijsku oblast ( nogometna momcad ), budi fer pa mi ostavi email, rad sam uvjek koketirat sa tobom. Bil si majstor baluna i covijek za sva vrijemena i sve ljude!

borhes delija

pre 16 godina

Ljudi jer zna neko hoce li dovoditi napadaca? Posto ako hoce mora do ponoci da potpise,da bih igrao protiv Rendzersa.Ali izgleda da o toga nema nista...

gogson

pre 16 godina

Koroman, Kastiljo, Gaj nek ostanu, sve ostalo, pocev od Boska pa do manekena u kopackama, go**ivom motkom rasterati!
Uf, al` sam nervozan!

Shone

pre 16 godina

Tim mora biti izmenjen vec za vikend protiv Cukarickog a kamoli u Glazgovu!!!Razbice nas ko zvecku ako ne odigraju bar 50% bolje,mada nisam siguran da je to trenutno moguce!Zvezda ni prosle sezone nije blistala,Evropa ne prasta losu pripremljenost,formu a tek kvalitet tima...Pitanje je koliko smo zaista kvalitetni,koliko su pridosli stranci prava pojacanja-za sada sve to lici na ujdurmu sa ljudima kojima je Zvezda voljeni klub!!!
Uvek je bilo i bice zlih jezika sa druge strane brda,na njih ne treba obracati paznju,ali je istina ono sto treba da nas zaboli-Zvezda nema igru a i igraci nisu na nivou dresa koji nose,kad su zamalo ispali od polu-amatera sta reci...Neko rece u komentaru da su Estonci bolji od Zrinjskog-e sa time se ne mogu sloziti,da je sa 2 strane bila iole ozbiljnija ekipa dali bi nam 4 komada po prikazanoj igri nasih igraca...
Rekoh vec da nisam optimista ali se kao i svaki pravi navijac(onako navijacki) nadam da moze da se desi cudo protiv Rendzersa mada su definitivno kvalitetniji od nas i sada je evidentno da su apsolutni favoriti!!!
Tako je mozda i bolje,jedino sto ovaj poraz moze jos vise da veze noge igracima...Uz lose vodjenje sa klupe kakvo je bilo na ove dve utakmice i bez neophodnih promena u prvom sastavu - PUKOSMO U SKOTSKOJ!!!

Alex nis

pre 16 godina

Ljudi nasa zvezda propade nacisto koliko volim ovaj klub toliko ga owaj djurovski blago receno UNISTAVAAAAA!!! pa djurovski nebi mogo da vodi ni fk jastrebac owde kod mene u komsiluk!!!Pixi nalazi drugog trenera owaj ce ispadne grdji od bajevica sto se cini nevetovatno da neko moze da bude gori od bajevica al ovaj je na dobrom putu da postane!!!Nek dovedu nekog trenera koj ce igra makar sa dva spica ako do tada budemo kupili nekog napadaca!

Ares

pre 16 godina

e Delije sram vas bilo cim izgubimo utakmicu odmah se krivi Bosko i osudjuju igraci a kad se pobedjuje sve je ok. Pada Rendzers. Pozdrav delije

Profa Milan

pre 16 godina

"da si išta zapamtio od onoga što si video i doživeo kada su klub vodili CVELE i DŽAJA ". Dosta bre sa tim Džajom! Taj nas i jeste doveo dovde! Da nije bilo Cveleta nikad se mi ne bi radovali! Kakav je Džaja Ekspert videli smo kad je Cvele napustio klub!
Kad sam pre par meseci pisao ovde da je Boško nula pola Vas me kritikovalo!
E zbog toga:
VODI NAS BOŠKO KOMANDANTE!
(Žedne) PREKO VODE DO SLOBODE! (iz Užica)!!!
Za ovo ste najviše krivi vi koji ste pisali u stilu:
"šta će nama stranac imamo mi Boška - on je pobedio Partizan nekoliko puta"!
Onaj Partizan bi i ja sa klupe pobedio i to sa barem duplo većom razlikom! I da ponovim: taman i da uđemo u Ligu Šampiona ja tvrdim - Boško je nula od trenera!!
P.S. Pročitajte u današnjim Novostima koliko stranaca ima u svakom Engleskom premijerligašu i koliko je stranih trenera pa će vam valjda nešto i biti jasno!

Brojne titule i još po nešto

pre 16 godina

Narode,pa mi nemamo igru već godinu dana dok nas je i Bajević trenirao.Ovo je samo kulminacija problema.Mislio sam,kada je došao Bajević,da će nam donijeti evropski šmek ali ništa od toga.Sreća pa smo tada imali Žigu pa se moglo i bunariti.Ja za Boška nisam bio od početka:Čim je on već u prve dvije utakmice forsirao formaciju 3-5-2 meni je sve bilo jasno.NADAM SE DA ĆE SE NEŠTO PROMJENITI za ovih 5 dana,da će proraditi naš srpski ili južnoamerički inat ali nisam neki veliki optimista.Jeste nama lako da pametujemo za komijuterom ali svako vidi da nešto ne štima.Ne sumnjam ja da Boško želi da uvede Zvezdu u LŠ ali mi se čini da nema dovoljno znanja i šmeka za to.Sve se nadam da ću pogrješiti.Daj Bože.

Napred Zvezdo,samo napred Zvezdo...

johnny

pre 16 godina

tipican srpski mentalitet...."sta bre,kakva levadija..."....misle na jedne a igraju protiv drugih kao da su imali prednost 5:0 iz prve tekme.....pa daj boze da sam u pravu i da se zaigra kako zvezda treba i mora da igra.......samo ako su stranci prava pojacanja ...mada...

Veliki Zigic

pre 16 godina

Nema opravdanja! Uvek cu biti uz Zvezdu, ali odgovorni za onu bruku od juce moraju da preuzmu odgovornost! I igraci i trener, a Boga mi i predsednik!
Ocigledno je da su igraci jaci deo Crvene Zvezde, dok trener i predsednik spadaju u slabiji... Nadam se da ce biti dovoljno normalni i posteni i da ce podneti ostavke! Najaci deo Zvezde su njeni navijaci i ubedjen sam da ce "prva ekipa" sa severa znati sta i kada da preduzme, a ujedno to bi bila neka vrsta skole grobarima! Verujem u Ultras, jer oni su jedini koji mogu da "prodrmaju" nasu Zvezdu!!!

Goxi

pre 16 godina

Ocigledno da nasem fudbalu nema napred.Prodaju se mladji iole kvalitetniji igraci a dovode neka pojacanja u vidu ispusenih mustikli...Riba od glave smrdi,trener nista promeniti nece.Sve je do uprave,svaka se ponasa na isti nacin.Napuniti dzepove izbeci blamazu u Evropi i tavoriti u nasem prvenstvu i hvaliti se pobedama nad ekipama u meridijan super ligi,molim te kojoj super i koja prva liga pa to je nekadasnja zona.Znaci Stojkovic i Zecevic pod hitno iz klubova i klubove privatizovati,pogledajte i Bugare i Rumune gde su u odnosu na nas... Znaci stvar je do uprava klubova koje treba raskrinkati a ne do trenera,sta ce on sa ovakvim jadnim i nepripremljenim igracima.Nek nam je Bog upomoc

cekicar

pre 16 godina

@ marc
Poslednji penal koji je Partizanu sviran protiv komsinice bio je ne tako "davne" '95 u prolece, a svirao ga je Zoran Petrovic, posle igranja rukom nekog zvezdinog igraca(skinuo loptu sa glave Savi Milosevicu).

Delija_Gradiska

pre 16 godina

Ono sto je najzalosnije ova jalova ekipa ce i uci u LS, ali sta ce nam sada tamo.Pixi pogledaj Dinamo za tri igraca 50 miliona evra,a mi za sve ove nase jos da doplatis 47 miliona ne bi bilo bruka.Treba nama jedan kao pokojni Arkan pa da ih samara svako poluvrijeme e onda bi mozda nesto i bilo ovako... Ali neka sta ovi grobari oce pa jel jos iko vidio ekipu koja da 11 golova pa ispadne hehe,pa toga nema ni kod Diznija.Pozdrav za sve Delije

Marko NS

pre 16 godina

Jel dolazi neki napadac u Zvezdu ili ne? Istice rok, a nigde nikakve najave...Rendzers doveo Kozina iz Lansa, razbijac nigga...smorio sam s ovim pitanjem, i na drugoj Zvezdinoj temi :)

Gaja PN

pre 16 godina

PIXI PIXI sta si bre doveo ovog BARKOSA...?! Ako ti se svidja TI GA VODI KUCI!!! Ovi se nece uigraju do pocetka SLEDECE SEZONE!!!!!!

goran

pre 16 godina

U ovom slucaju,uigranost jedne ekipe ovisi od mogucnosti trenera da stvori atmosferu,na prvom mjestu,ne dozvoli jaz izmedju pridoslica i starih igraca,te da u kratkom vremenskom roku sve to uklopi u cjelinu.Naravno da Bosko u svemu tome ima jako malo iskustva,i ne treba mu zamjerati.U svakom slucaju ocigledno je da ce se morati sacuvati 95%ove ekipe za iducu sezonu,sto nije ni malo lako,pa onda ocekivati sa nekom realnoscu,prolaz medju azdaje.Nije zahvalno kritikovati bilo koga u ovom momentu,jer su svi oni,od Piksija do Barkosa,na sceni zbog novca.Pa logicna je velika zelja svih da se unovce odlaskom u LS.Stim u vezi,poruka navijacima i pristalicama crveno-bele boje;ostanite smireni,realni i cuvajte zdravlje.

Pasi poljana

pre 16 godina

Pa to da ce Pixi da unisti zvezdu je znao svaki normalan covek!!! A vi ste se nalozili "evropska zvezda"! Shta sam video protiv FK livade, protiv Rangersa necu ni da gledam!!! BRUKA