Sreda, 08.08.2007.

09:13

Kastiljo u Zvezdi do leta 2008.

Izvor: B92

Kastiljo u Zvezdi do leta 2008. IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

69 Komentari

Sortiraj po:

ECVADOR

pre 16 godina

E nasta je ova jadna Zvezda PALA.Da tamo neki matori iz Ecvadora ("fudbalska velesila) bude naj bolji igrac i da se tzv."delije" pale na njega.Zato uz jedevite jade i to sa porazom (nesto me podsjetise na Zrinjski) prodju neku Levadiju,amatere iz Estonije,CUJ ESTONIJE.Bre cutite zbog takvi "navijaca" i jeste srpski fudbal na naj nizim granama.

milan

pre 16 godina

drago mi je sto nije napustio Zvezdu ali me brine ko ce njega da zameni kad dobijemo 0.00 evra za njega kad ode kao slobodan igrac.trebace nam dobra lova da se dovede takav talenat da zauzme takvu pozicju.nadam se da ce neko sa nase klupe biti toliko dobar da ce moci da ga zameni.

Tom

pre 16 godina

@Nikola_pg

Ja sam delija od kad znam za sebe, na severu sam redovno.

Moj komentar je bio napisan pre meca sa Levadijom. Iz najbolje namere.

U nasem prvenstvu postoje samo dva kluba koja mogu da se bore za titulu. Zasluzeno smo osvojili te dve duple krune; bili smo bolji od ocajnog Partizana. Sto ne znaci da smo mi bili dobri! Proslo prvenstvo je bilo ubedljivo najgore u celoj istoriji naseg fudbala, osvojili smo ga ocajnom igrom(koja se nastavlja do dan-danas). Dugovi 8 miliona evra? Ako ti kao "pravi zvezdas" i poznavalac finansijskog i materijalnog stanja Zvezde kazes da je 8 mil. - onda dobro. A koliki su ti dugovi sada? Mislim cisto da se zna, da ne bude i dalje dugovi, dugovi, mora da se prodaje, nema ozbiljne kupovine...

A Njegovo visocanstvo Piksija treba neko(Skupstina kluba)da ozbiljno da priupita neke stvari.

Cezar

pre 16 godina

Od kad se to kod nas kaze "ponajbolji"? Ja sam mislio da postoji samo najbolji ili jedan od najboljih, ali izgleda da ovi novinari previse citaju Index pa su pokupili nesto od brace nam drage i vracaju u upotrebu srpsko-hrvatski jezik!

Milan Sd

pre 16 godina

Koliko sam voleo Piksija do skoro-toliko je sada mali ,a zasto pa ima dokaza...Tipa od odlaska na klupu Japana kao pomocnik ili sta god bio u Japanu..Pa onda potpisan ugovor sa Real Madridom za pozajmicu fudbalera u Zvezdu...Pa po dolasku izgradnja Tojota arene...Pa onda dolazi ovaj fudbaler-pa onaj..Pa dolazi Hektor Kuper i ko zna da se seti jos kojih trenera-da bi danas bio najveci uspeh sto i jeste ostanak Kastilja,ali bez produzetka ugovora(sto znaci i bez para za njega)..A po savremenoj metodologiji kad fudbaler ode dobijes lepe pare za njega..Pa takodje ni za Ailtona nismo dobili nista-pa makar bilo i 10000evra..Dosta vise prodavanja magle nasim navijacima koji to nisu zasluzili...Cudi me Pixi jer je igrao fudbal svuda po svetu,a sada vodi klub domacinski iz Francuske...Pa nije on Berluskoni da se tako ponasa i izigrava japija,a onda kuka kako nema Zvezda dovoljno para u klubu..

Nikola_pg

pre 16 godina

@Tom

Kad si tako pametan, a siguran sam da si obojen u crno-bijelo i da bi za 20 eur napisao sta god treba na ovom forumu objasni odakle ove dvije duple krune. Dug je bio 8 miliona, ja cu ti reci, jer ti nisi zvezdas pa neznas. I drugi su prodavali igrace pa su se dugovi gomilali.

Ti da pricas o Pixiju... Svasta...

Dušan Savić

pre 16 godina

Kastiljo je jedan od najzaslužnijih što smo osvojili duplu krunu i njegov ostanak je nešto najbolje što nam se skoro desilo. Voleo bih samo da ga obavežemo ugovorom da posle bude lakše i njemu i nama. Levadiju sigurno prolazimo, za Rendžers ćemo morati ozbiljno da se spremamo(nadam se sa Burzanovićem u timu i dva špica). Strah me da ovo sa Kastiljom nije zamazivanje očiju kad su u pitanju napadači (kao što je dolazak Nonde). Što se grobara tiče, mogu samo da laprdaju o našim igračima jer svoje nemaju. Ja ne kažem da je taj Diara loš igrač, ali je neumesno porediti ga sa Kastiljom u bilo kom smislu.
Treba da dovedemo još jednog napadača bez kuknjave kako nemamo para (gde je procenat od Jankovića, gde su sponzori, nadamo se prodaji Žige). Ipak, prvi korak ka Ligi šampiona je napravljen ostankom Kastilja. Boško, uzmi se u pamet, dva špica i Burza. Srećno, momci! Zvezda do smrti!

telekommag

pre 16 godina

Za dve godine koliko gazduje Zvezdom mali s Pasje poljane kraj Nish veoma bistro razmislja koju ce cenu imati Kastiljo u leto 2008

Tom

pre 16 godina

@Nikola_pg

Jao, cuti molim te!

Ti i tebi slicni me neodoljivo podsecaju na dede i babe koji su tokom Slobine vladavine vikali: "Mi ne damo naseg predsednika";"Predsednik je u pravu za sve sto radi" i sl. Narodu je trebalo 10 godina da srusi Slobu. Nadam se da ce Pixi potrajati samo toliko. Necu da ulazim u hronologiju genijalnih poteza dragog ti predsednika. Necu da pitam kako nikad da saznamo koliki su stvarno ti dugovi, koji su btw vraceni tako sto je prodata celokupna najbolja generacija Zvezde u poslednjih 15 godina. Na taj nacin je dugove mogao da vrati svako od nas. Necu da pitam kako to da nije uspeo da nadje evropskog trenera(koga je trazio mesec dana, a desetak strucnjaka ga je odbilo). Necu da pitam kako to da jedno prvoklasno pojacanje iz inostranstva(za koje niko nije cuo) izgubi mesto u prvih 11 od Zvezdinog omladinca. Necu da pitam kako to da on i njegov pulen Bosko Dj. na sva usta najavljuju ofanzivnu i atraktivnu Zvezdu, a igraju anti-fudbal sistem 4-5-1. Necu da pitam kako to da je svojevremeno uspeo da otera nekoliko velikih sponzora, a kasnije na mala vrata vratio jednog od njih, sa kojim ocigledno ima neki opasan dil. Necu da pitam zasto je nebrojeno puta lagao ili obmanjivao navijace Zvezde.
Necu da pitam kakva mu je ono export-import politika.
Nista necu da pitam.

Reci cu: "Bravo predsednice, svaka vam cast". Ako ce to da resi sve probleme Zvezde, onda cu to da kazem. Pa da lepo zivimo u zabludi.
A, sto se Kastilja tice, daj Boze da ostaje do leta 2008. Mada je verovatnija varijanta da je ugovor produzen kako bi Pixi mogao da ga proda, sto ce se na kraju i desiti. Nije Lukas doveden za dzabe, kao sto ni Stancic nije produzio ugovor da bi mu Zvezda davala platu. Idu i Kastiljo i Milovanovic(daleko mu lepa kuca). A ti razmilsi malo. Za svoje dobro. Jer, ko zna na kakve ces sve fore da padas u zivotu, ako ti jedan Pixi prodaje maglu.

eldiablo

pre 16 godina

"Izdvojiti 20 miliona evra za Žigića je ludost", tvrdi sportski direktor Valensije Migel Anhel Ruiz i dodaje: "On je dobar fudbaler koji nas interesuje, ali se pojedinci poslednjih dana gadjaju ciframa".

Uz sportskog direktora Ruiza i trener Kike Flores je dao pozitivnu ocenu o kvalitetima našeg
reprezentativca, medjutim, kako pišu "Večernje novosti" Valensija je za realizaciju transfera spremna da ponudi "samo" 10 miliona evra, duplo manje nego što traži klub sa "Sardinera". I manje nego što nudi Fenerbahče. Ali, kako se Žigiću baš i ne ide u Tursku, neka nikoga ne začudi ako i naredne sezone ostane u Rasingu!

"Nikola mora da prelomi, da li će da ode i dobije bogatiji ugovor ili će ostati još sezonu sa nama. Transfer Žigića je prilika da zaradimo, ali na njega nismo primorani", pokušao je da objasni predsednik Pernija koji od početka prelaznog roka "tvrdi pazar".

Ruku na srce, 20 miliona evra koliko traži Rasing, daleko je od realnosti. Nikola Žigić u septembru puni 27 godina, iza njega je samo jedna sezona u Primeri i bez obzira na njegove sjajne kvalitete, pitanje je sa kolikim bi se uspehom prilagodio u nekoj novoj sredini.

O "napumpanoj" ceni koju traži Rasing najbolje svedoče brojke: Bajern je Luku Tonija, bivšu "zlatnu kopačku" Evrope, platio 11 miliona evra, najbolji strelac Mundijala Miroslav Klose je koštao 15 miliona, supertalentovani Brazilac Pato 20, a Francuz Tjeri Anri - 24 miliona evra.

Babin_zub

pre 16 godina

Daj bre ljudi,potpisite novi ugovor sa covekom uz opciju da narednog leta u slucaju povoljne ponude moze otici.Tako ce i klub dobiti novac od transfera,ali i Kastiljo ono sto zeli-odlazak u jacu ligu.Zamislite jos ako se plasiramo u LS koliko bi igracima skocila cena,narocito kvalitetnim poput Kastilja.
Pixi,mnoooogo si brate glOOp.

inviktus

pre 16 godina

Sta je sa Sabani Nonda? necete njega jeli? ili imate nameru da dovedete Drogbu?...joooj Zvezdo al ste smesni keve mi :-).
Dabog da ispali od Levadije!!!
PFC-Skoplje Juzna Srbija nikad Makedonija

Milan

pre 16 godina

Znaci,sto se mene tice, Milovanovic je slobodan da bira klub i za cifru koja nije milionska.
Realno,da vredi nesto,do sada bi ga neko sigurno kupio tj. ponudio 2-3 miliona.
Strasno me podseca na Sasu Ilica...kao najbolji igrac,kapiten,ovo ono,a niko ga nece. Jedva se prisljamcio u Galatu,pa posle u Salcburg,sto su osrednji klubovi.

Don Quijote

pre 16 godina

Bas mi zao sto to nisam mogao uzivo da slusam. Mislim, kako Grobari pevaju "Give peace a chance".
Slusao sam ih kako pevaju " Tito, Partija, crno-bela armija" i stvarno su zvucali kao hor Jevreja iz opere "Nabuko". I dan-danas se najezim, samo kad se setim.

goxy

pre 16 godina

Bolje da se uzme 2 miliona. Ja vam tvrdim od kako se on povredio u derbiju No 3, mi smo poceli da igramo presing sa Trajkovicem i dobili sve. Daje on golove iz prekida, i to je OK. Ali posao zadnjeg veznog je da organizuje igru, i pravi visak. Nema on startnu brzinu za veci domet.

salens

pre 16 godina

Ovo je super stvar! Ako pomogne Zvezdi da udje u LS i odbrani titulu, to sigurno vredi vise od 5 miliona za kojih bi mogao da se proda na zimu. A ne mogu da verujem da ima licemera koji sad govore bolje da je Zvezda uzela pare za njega! Kad god neko ode iz Zvezde to je los potez pixija i uprave, a sada kad su zadrzali najboljeg igraca(igrom slucaja doduse) vi se zalite. Stvarno neki ne mogu da se odupru pogresnim vrednostima ovog koje namece ovo drustvo. Castillo KRALJ!!!

PFC

pre 16 godina

@ Caci

Izlupeta se ti najstrasnije.
Diara je fenomenalan igrac.
Mnogi mladi africki igraci u Evropu stizu kroz male klubove (npr.kakv je Zrinjski) pa naprave velike evropske karijere.
A gde je vas Zigic igrao do 23. god?!Zrinjski je sigurno jaci klub od klubova iz prve srpske lige!
A sto se Nonde tice, on je samo jedan u nizu koji vas je odbio, ne zna se koliki je broj igraca i trenera su u ovom prelaznom roku odbio Zvezdu.
Kastiljo je mozda bio prosle god. najbolji stranac u nasoj ligi, ali ove nece- Zuka i Moreira su izmislili fudbal za tog vaseg sporaca.
Nazirem ocaj u tvojim recima jer znas da Partizan uzima titulu ove godine.

bamboocha_C_Z

pre 16 godina

najzad dobre vesti...JEDNO PRAVO POJACANJE!!!
iskreno receo, kastiljo je jedini od svih ovih stranaca(delimicno i gaj) pokazao da vredi, najborbeniji je, pozrtvovan i jedini vredi. videce se jos za ovaj nova pojacanja...jedino molina obecava, bronowickog jos nisam gledao...

shone

pre 16 godina

Alo bre Grobari, citajte vesti iz vaseg kluba, a i ako vec citate vesti iz Zvezde, suzdrzite se glupih komentara.

Kastiljo nije neka igracina ali je svakako jedan od boljih u Zvezdi, i dobro je sto ce igrati i ove sezone.

Nikola_pg

pre 16 godina

Volim ove sto kritikuju Pixija. Bas onako se vidi da su Zvezdasi. Ima tu nekoliko dezurnih pametnjakovica, pa sto se god uradi udare po njemu. Mada to su grobarcici, nisu to Zvezdini navijaci. Podrzavam sve sto Pixi radi, bas sve i svaka mu cast jer se sa kojekakvim kriticarima, pametnjakovicima i ostalim "dobronamjernim" savjetodavcima treba izboriti.

Pixi, samo naprijed, nedaj da te uzdrmaju. Njih ni kuci niko ne slusa...

Suvi Genije

pre 16 godina

Au, sjajno!!! Dakle, titula je ponovo nasa, verovatno i Kup, s obzirom da groblje ponovo ima ocajnu ekipu... A za Evropu cemo videti, malo je jedan Kastiljo... Ma, dokle doguramo, u svakom slucaju procicemo bolje nego crno–beli...

platini

pre 16 godina

E to je pravi Srbin!!!!!
Bravo majstore!!!!!
Kakav Juventus, Zvezda je za njih pojam!
Ko je za to da mu na severu napravimo veliki transparent neka preporuci komentar.

SA KASTILJOM U LIGU ŠAMPIONA GDE NAM JE I MESTO!!!!!

mapko

pre 16 godina

Stvarno sjajan igrac.Videlo se to jos na SP u Nemackoj.Ne znam zasto je problem priznati kvalitet igracu iz rivalskog tabora , cak mislim da je to mnogo normalnije nego pljuvanje loseg igraca iz rivalskog tabora . Iako volim Partizan postovanje za najboljeg stranca ( uz Westa ) koji je igrao u Srbiji

Milos, Srbija

pre 16 godina

@bobanmkd
Jel ti kao i vecina tvojih crno-belih drugara imas neki problem sa citanjem? (posto imas sa pisanjem pretpostavljam da je odgovor da). Procitaj vest ponovo, lepo, polako, pa ces videti da nam svojim zluradim komentarom nisi dao nijednu novu informaciju o kvoti stranaca, jer je to vec uradio B92. Zbog takvih kao sto si ti, "napaljen, zapaljen, jaci od svih" Partizan nece igrati u Evropi ove godine. Idi procitaj te vesti sa malo manje zara, pa pevaj "Give peace a chance", mozda ti se provetri usijana glava.

MARKO

pre 16 godina

Kastiljov ostanak je nase najvece pojacanje.Najkompletniji zadnji vezni u Srbiji i pitanje je ko ce ga zameniti kada ode.Mislim da je pravo vreme za dovodjenje Fejse a ne da se ceka kao do sad da talentovani igraci iz nase lige odlaze u inostranstvo i tamo se afirmisu.

caci

pre 16 godina

smesni su mi ovi grobari.
Netrebate na forumima pokazivati da ste jaci od nas,to treba pokazati na terenu kao u predhodne dve godine!
Mi pokusavamo da dovedemo nondu a vi doveli amatera iz zrinjskog!Mi zadrzali najboljeg stranca u nasoj ligi a vi ...pa vi nemate ni jednog vodju u timu,zaboravio sam to.Verovatno ste trebali da zadrzite ova pojacanja sto su vam dosla iz kineske extra jake lige i ovo pojacanje koje su izbacili iz extra jakog kluba "ZRINJSKI"
HAHAHAHAHA
STVARNO STE SMESNI
nego vas muka tera na takve komentare posto neznate kako izgleda trofej!!!

hagen

pre 16 godina

Vise bih volio da je otisao posle kvalifikacija za ligu sampiona te da smo uzeli dva tri miliona nego da ode na kraju sezone bez obestecenja!!!
Nadam se da ce potpisati novi ugovor te da ce Zvezda u skladu s tim dobiti neke pare, a onda bi ovo bila fantasticna vest!!!

P.S. mi i bez njega mozemo osvojiti domace prvenstvo, a tesko da sta mozemo ako ostanemo bez 2,3 milke

XAXA

pre 16 godina

A to su mu produžili zato što nema NIŠTA od NONDE......

hahahahaha

P.S.dali se to "CRVENI PENAL" raspada,a Stojković je reko da če od da ugasi SVETLO pre nego što če da zatvori vrata

... to je zivot u Srbiji

pre 16 godina

Evo je jos jedna vest da se namire navijaci crvene z! Kao ono – ‘’Rakic nece doci ali dolazi Nonda!’’ Sada nista od Nonde ali, pazi sad, Kastiljo ostaje! Zakljucak – Pixy majstore!

P.S. Samo mi nije jasno kako se ne probude navijaci crvenih!

P.S.1 sve je ovo smejurija! setite se dan posle titule Partizana u kosarci naslova i sve je jasno! Ali nema veze, gleda neko odozgo sve!!!

Joao

pre 16 godina

Sjajno, momak je stvarno najvece zvezdino strano pojacanje za sada... Jos kada bismo prosli Estonce i onda... Rendzers nije prejaka ekipa, ali za nas je svako jak

bobanmkd

pre 16 godina

Dosta vise lazete kada su Zvezdini Fudbaleri u pitanju. Da je hteo Juventus da ga uzme on bi otiso trceci! Juventus ima popunjenu kvotu stranaca i covek je nemajuci kud ostao u Zvezdi! Ali B92 toliko navija za Zvezdu da ovo nece ni objaviti. I,posle teme o Partizanu cekam drufu basu temu.recimo o KK Crvena Zvezda!?

Joakim

pre 16 godina

Bravo. Igrac kakav je Castiljo je potreban Zvezdi. Mislim da je najbolje pojacanje u poslednjih par godina. Apsolutno sam siguran da ce biti kljuc nase igre, ma koliko god ostao. Dakle Segundo svaka cast, igraces u osmini Lige Sampiona zajedno sa ZVEZDOM

bogatiji sam od castilja

pre 16 godina

Bio je zainteresovan i REAL I MILAN I BARCELONA ALI ETO NJEMU LEPSE U SRBIJI I BOLJA PLATA I NIVO LIGE PA JE OSTAO U zvezdi.Ma daj pustite me te lafine dizete ga onako bez veze prosecan igrac.Dr Juca from Humska 1

Sport Bili

pre 16 godina

Ovo nam je najvece pojacanje!!! Ova ekipa 'ladno uzima duplu krunu, uz malo sportske drskosti (ne srece, to pricaju male ekipe) ulazimo u ligu sampiona!!!
Napred Zvezdo!!!

Milos, Srbija

pre 16 godina

Jako dobra vest (iako je splet srecnih okolnosti, za Zvezdu, doprineo ovome). Ovom coveku zelim sve najbolje u karijeri i zivotu. Ne verujem da voli Zvezdu koliko ja, pa da se trudi iz ljubavi, ali joj je dao puno za samo godinu dana i hvala mu na tome. Pravi profesionalac i na svu srecu - em dobar, em Zvezdin.

Broj 1

pre 16 godina

Zao mi je Kastilja jer je u pravom dobu da zaigra za ozbiljne evropske timove i pokaze kvalitet. Nadam se radi njegovog profesionalizma i talenta da ce zaigrati za neki bogati tim.
Posto navijam za Zvezdu drago mi je sto najbolji igrac nece jos otici.
Jos kad zabije gol Rendzersima u gostima...jaooo

Delija TB

pre 16 godina

Super vijest. Kastiljo je najbolji igrac ovog tima Crvene zvezde. Jedan je i od najboljih strijelaca, s obzirom da nam se napadaci zadnju godinu dana bas nesto i ne isticu. Pod hitno Stojkovic treba kupiti kvalitetnog i provjernenog napadaca.

Milos, Srbija

pre 16 godina

@bobanmkd
Jel ti kao i vecina tvojih crno-belih drugara imas neki problem sa citanjem? (posto imas sa pisanjem pretpostavljam da je odgovor da). Procitaj vest ponovo, lepo, polako, pa ces videti da nam svojim zluradim komentarom nisi dao nijednu novu informaciju o kvoti stranaca, jer je to vec uradio B92. Zbog takvih kao sto si ti, "napaljen, zapaljen, jaci od svih" Partizan nece igrati u Evropi ove godine. Idi procitaj te vesti sa malo manje zara, pa pevaj "Give peace a chance", mozda ti se provetri usijana glava.

Don Quijote

pre 16 godina

Bas mi zao sto to nisam mogao uzivo da slusam. Mislim, kako Grobari pevaju "Give peace a chance".
Slusao sam ih kako pevaju " Tito, Partija, crno-bela armija" i stvarno su zvucali kao hor Jevreja iz opere "Nabuko". I dan-danas se najezim, samo kad se setim.

platini

pre 16 godina

E to je pravi Srbin!!!!!
Bravo majstore!!!!!
Kakav Juventus, Zvezda je za njih pojam!
Ko je za to da mu na severu napravimo veliki transparent neka preporuci komentar.

SA KASTILJOM U LIGU ŠAMPIONA GDE NAM JE I MESTO!!!!!

Nikola_pg

pre 16 godina

Volim ove sto kritikuju Pixija. Bas onako se vidi da su Zvezdasi. Ima tu nekoliko dezurnih pametnjakovica, pa sto se god uradi udare po njemu. Mada to su grobarcici, nisu to Zvezdini navijaci. Podrzavam sve sto Pixi radi, bas sve i svaka mu cast jer se sa kojekakvim kriticarima, pametnjakovicima i ostalim "dobronamjernim" savjetodavcima treba izboriti.

Pixi, samo naprijed, nedaj da te uzdrmaju. Njih ni kuci niko ne slusa...

caci

pre 16 godina

smesni su mi ovi grobari.
Netrebate na forumima pokazivati da ste jaci od nas,to treba pokazati na terenu kao u predhodne dve godine!
Mi pokusavamo da dovedemo nondu a vi doveli amatera iz zrinjskog!Mi zadrzali najboljeg stranca u nasoj ligi a vi ...pa vi nemate ni jednog vodju u timu,zaboravio sam to.Verovatno ste trebali da zadrzite ova pojacanja sto su vam dosla iz kineske extra jake lige i ovo pojacanje koje su izbacili iz extra jakog kluba "ZRINJSKI"
HAHAHAHAHA
STVARNO STE SMESNI
nego vas muka tera na takve komentare posto neznate kako izgleda trofej!!!

Sport Bili

pre 16 godina

Ovo nam je najvece pojacanje!!! Ova ekipa 'ladno uzima duplu krunu, uz malo sportske drskosti (ne srece, to pricaju male ekipe) ulazimo u ligu sampiona!!!
Napred Zvezdo!!!

Broj 1

pre 16 godina

Zao mi je Kastilja jer je u pravom dobu da zaigra za ozbiljne evropske timove i pokaze kvalitet. Nadam se radi njegovog profesionalizma i talenta da ce zaigrati za neki bogati tim.
Posto navijam za Zvezdu drago mi je sto najbolji igrac nece jos otici.
Jos kad zabije gol Rendzersima u gostima...jaooo

Milos, Srbija

pre 16 godina

Jako dobra vest (iako je splet srecnih okolnosti, za Zvezdu, doprineo ovome). Ovom coveku zelim sve najbolje u karijeri i zivotu. Ne verujem da voli Zvezdu koliko ja, pa da se trudi iz ljubavi, ali joj je dao puno za samo godinu dana i hvala mu na tome. Pravi profesionalac i na svu srecu - em dobar, em Zvezdin.

mapko

pre 16 godina

Stvarno sjajan igrac.Videlo se to jos na SP u Nemackoj.Ne znam zasto je problem priznati kvalitet igracu iz rivalskog tabora , cak mislim da je to mnogo normalnije nego pljuvanje loseg igraca iz rivalskog tabora . Iako volim Partizan postovanje za najboljeg stranca ( uz Westa ) koji je igrao u Srbiji

bogatiji sam od castilja

pre 16 godina

Bio je zainteresovan i REAL I MILAN I BARCELONA ALI ETO NJEMU LEPSE U SRBIJI I BOLJA PLATA I NIVO LIGE PA JE OSTAO U zvezdi.Ma daj pustite me te lafine dizete ga onako bez veze prosecan igrac.Dr Juca from Humska 1

Joakim

pre 16 godina

Bravo. Igrac kakav je Castiljo je potreban Zvezdi. Mislim da je najbolje pojacanje u poslednjih par godina. Apsolutno sam siguran da ce biti kljuc nase igre, ma koliko god ostao. Dakle Segundo svaka cast, igraces u osmini Lige Sampiona zajedno sa ZVEZDOM

Milan

pre 16 godina

Znaci,sto se mene tice, Milovanovic je slobodan da bira klub i za cifru koja nije milionska.
Realno,da vredi nesto,do sada bi ga neko sigurno kupio tj. ponudio 2-3 miliona.
Strasno me podseca na Sasu Ilica...kao najbolji igrac,kapiten,ovo ono,a niko ga nece. Jedva se prisljamcio u Galatu,pa posle u Salcburg,sto su osrednji klubovi.

Delija TB

pre 16 godina

Super vijest. Kastiljo je najbolji igrac ovog tima Crvene zvezde. Jedan je i od najboljih strijelaca, s obzirom da nam se napadaci zadnju godinu dana bas nesto i ne isticu. Pod hitno Stojkovic treba kupiti kvalitetnog i provjernenog napadaca.

Joao

pre 16 godina

Sjajno, momak je stvarno najvece zvezdino strano pojacanje za sada... Jos kada bismo prosli Estonce i onda... Rendzers nije prejaka ekipa, ali za nas je svako jak

MARKO

pre 16 godina

Kastiljov ostanak je nase najvece pojacanje.Najkompletniji zadnji vezni u Srbiji i pitanje je ko ce ga zameniti kada ode.Mislim da je pravo vreme za dovodjenje Fejse a ne da se ceka kao do sad da talentovani igraci iz nase lige odlaze u inostranstvo i tamo se afirmisu.

Tom

pre 16 godina

@Nikola_pg

Jao, cuti molim te!

Ti i tebi slicni me neodoljivo podsecaju na dede i babe koji su tokom Slobine vladavine vikali: "Mi ne damo naseg predsednika";"Predsednik je u pravu za sve sto radi" i sl. Narodu je trebalo 10 godina da srusi Slobu. Nadam se da ce Pixi potrajati samo toliko. Necu da ulazim u hronologiju genijalnih poteza dragog ti predsednika. Necu da pitam kako nikad da saznamo koliki su stvarno ti dugovi, koji su btw vraceni tako sto je prodata celokupna najbolja generacija Zvezde u poslednjih 15 godina. Na taj nacin je dugove mogao da vrati svako od nas. Necu da pitam kako to da nije uspeo da nadje evropskog trenera(koga je trazio mesec dana, a desetak strucnjaka ga je odbilo). Necu da pitam kako to da jedno prvoklasno pojacanje iz inostranstva(za koje niko nije cuo) izgubi mesto u prvih 11 od Zvezdinog omladinca. Necu da pitam kako to da on i njegov pulen Bosko Dj. na sva usta najavljuju ofanzivnu i atraktivnu Zvezdu, a igraju anti-fudbal sistem 4-5-1. Necu da pitam kako to da je svojevremeno uspeo da otera nekoliko velikih sponzora, a kasnije na mala vrata vratio jednog od njih, sa kojim ocigledno ima neki opasan dil. Necu da pitam zasto je nebrojeno puta lagao ili obmanjivao navijace Zvezde.
Necu da pitam kakva mu je ono export-import politika.
Nista necu da pitam.

Reci cu: "Bravo predsednice, svaka vam cast". Ako ce to da resi sve probleme Zvezde, onda cu to da kazem. Pa da lepo zivimo u zabludi.
A, sto se Kastilja tice, daj Boze da ostaje do leta 2008. Mada je verovatnija varijanta da je ugovor produzen kako bi Pixi mogao da ga proda, sto ce se na kraju i desiti. Nije Lukas doveden za dzabe, kao sto ni Stancic nije produzio ugovor da bi mu Zvezda davala platu. Idu i Kastiljo i Milovanovic(daleko mu lepa kuca). A ti razmilsi malo. Za svoje dobro. Jer, ko zna na kakve ces sve fore da padas u zivotu, ako ti jedan Pixi prodaje maglu.

Cezar

pre 16 godina

Od kad se to kod nas kaze "ponajbolji"? Ja sam mislio da postoji samo najbolji ili jedan od najboljih, ali izgleda da ovi novinari previse citaju Index pa su pokupili nesto od brace nam drage i vracaju u upotrebu srpsko-hrvatski jezik!

XAXA

pre 16 godina

A to su mu produžili zato što nema NIŠTA od NONDE......

hahahahaha

P.S.dali se to "CRVENI PENAL" raspada,a Stojković je reko da če od da ugasi SVETLO pre nego što če da zatvori vrata

... to je zivot u Srbiji

pre 16 godina

Evo je jos jedna vest da se namire navijaci crvene z! Kao ono – ‘’Rakic nece doci ali dolazi Nonda!’’ Sada nista od Nonde ali, pazi sad, Kastiljo ostaje! Zakljucak – Pixy majstore!

P.S. Samo mi nije jasno kako se ne probude navijaci crvenih!

P.S.1 sve je ovo smejurija! setite se dan posle titule Partizana u kosarci naslova i sve je jasno! Ali nema veze, gleda neko odozgo sve!!!

hagen

pre 16 godina

Vise bih volio da je otisao posle kvalifikacija za ligu sampiona te da smo uzeli dva tri miliona nego da ode na kraju sezone bez obestecenja!!!
Nadam se da ce potpisati novi ugovor te da ce Zvezda u skladu s tim dobiti neke pare, a onda bi ovo bila fantasticna vest!!!

P.S. mi i bez njega mozemo osvojiti domace prvenstvo, a tesko da sta mozemo ako ostanemo bez 2,3 milke

Babin_zub

pre 16 godina

Daj bre ljudi,potpisite novi ugovor sa covekom uz opciju da narednog leta u slucaju povoljne ponude moze otici.Tako ce i klub dobiti novac od transfera,ali i Kastiljo ono sto zeli-odlazak u jacu ligu.Zamislite jos ako se plasiramo u LS koliko bi igracima skocila cena,narocito kvalitetnim poput Kastilja.
Pixi,mnoooogo si brate glOOp.

bamboocha_C_Z

pre 16 godina

najzad dobre vesti...JEDNO PRAVO POJACANJE!!!
iskreno receo, kastiljo je jedini od svih ovih stranaca(delimicno i gaj) pokazao da vredi, najborbeniji je, pozrtvovan i jedini vredi. videce se jos za ovaj nova pojacanja...jedino molina obecava, bronowickog jos nisam gledao...

shone

pre 16 godina

Alo bre Grobari, citajte vesti iz vaseg kluba, a i ako vec citate vesti iz Zvezde, suzdrzite se glupih komentara.

Kastiljo nije neka igracina ali je svakako jedan od boljih u Zvezdi, i dobro je sto ce igrati i ove sezone.

Nikola_pg

pre 16 godina

@Tom

Kad si tako pametan, a siguran sam da si obojen u crno-bijelo i da bi za 20 eur napisao sta god treba na ovom forumu objasni odakle ove dvije duple krune. Dug je bio 8 miliona, ja cu ti reci, jer ti nisi zvezdas pa neznas. I drugi su prodavali igrace pa su se dugovi gomilali.

Ti da pricas o Pixiju... Svasta...

Suvi Genije

pre 16 godina

Au, sjajno!!! Dakle, titula je ponovo nasa, verovatno i Kup, s obzirom da groblje ponovo ima ocajnu ekipu... A za Evropu cemo videti, malo je jedan Kastiljo... Ma, dokle doguramo, u svakom slucaju procicemo bolje nego crno–beli...

PFC

pre 16 godina

@ Caci

Izlupeta se ti najstrasnije.
Diara je fenomenalan igrac.
Mnogi mladi africki igraci u Evropu stizu kroz male klubove (npr.kakv je Zrinjski) pa naprave velike evropske karijere.
A gde je vas Zigic igrao do 23. god?!Zrinjski je sigurno jaci klub od klubova iz prve srpske lige!
A sto se Nonde tice, on je samo jedan u nizu koji vas je odbio, ne zna se koliki je broj igraca i trenera su u ovom prelaznom roku odbio Zvezdu.
Kastiljo je mozda bio prosle god. najbolji stranac u nasoj ligi, ali ove nece- Zuka i Moreira su izmislili fudbal za tog vaseg sporaca.
Nazirem ocaj u tvojim recima jer znas da Partizan uzima titulu ove godine.

goxy

pre 16 godina

Bolje da se uzme 2 miliona. Ja vam tvrdim od kako se on povredio u derbiju No 3, mi smo poceli da igramo presing sa Trajkovicem i dobili sve. Daje on golove iz prekida, i to je OK. Ali posao zadnjeg veznog je da organizuje igru, i pravi visak. Nema on startnu brzinu za veci domet.

telekommag

pre 16 godina

Za dve godine koliko gazduje Zvezdom mali s Pasje poljane kraj Nish veoma bistro razmislja koju ce cenu imati Kastiljo u leto 2008

bobanmkd

pre 16 godina

Dosta vise lazete kada su Zvezdini Fudbaleri u pitanju. Da je hteo Juventus da ga uzme on bi otiso trceci! Juventus ima popunjenu kvotu stranaca i covek je nemajuci kud ostao u Zvezdi! Ali B92 toliko navija za Zvezdu da ovo nece ni objaviti. I,posle teme o Partizanu cekam drufu basu temu.recimo o KK Crvena Zvezda!?

inviktus

pre 16 godina

Sta je sa Sabani Nonda? necete njega jeli? ili imate nameru da dovedete Drogbu?...joooj Zvezdo al ste smesni keve mi :-).
Dabog da ispali od Levadije!!!
PFC-Skoplje Juzna Srbija nikad Makedonija

salens

pre 16 godina

Ovo je super stvar! Ako pomogne Zvezdi da udje u LS i odbrani titulu, to sigurno vredi vise od 5 miliona za kojih bi mogao da se proda na zimu. A ne mogu da verujem da ima licemera koji sad govore bolje da je Zvezda uzela pare za njega! Kad god neko ode iz Zvezde to je los potez pixija i uprave, a sada kad su zadrzali najboljeg igraca(igrom slucaja doduse) vi se zalite. Stvarno neki ne mogu da se odupru pogresnim vrednostima ovog koje namece ovo drustvo. Castillo KRALJ!!!

eldiablo

pre 16 godina

"Izdvojiti 20 miliona evra za Žigića je ludost", tvrdi sportski direktor Valensije Migel Anhel Ruiz i dodaje: "On je dobar fudbaler koji nas interesuje, ali se pojedinci poslednjih dana gadjaju ciframa".

Uz sportskog direktora Ruiza i trener Kike Flores je dao pozitivnu ocenu o kvalitetima našeg
reprezentativca, medjutim, kako pišu "Večernje novosti" Valensija je za realizaciju transfera spremna da ponudi "samo" 10 miliona evra, duplo manje nego što traži klub sa "Sardinera". I manje nego što nudi Fenerbahče. Ali, kako se Žigiću baš i ne ide u Tursku, neka nikoga ne začudi ako i naredne sezone ostane u Rasingu!

"Nikola mora da prelomi, da li će da ode i dobije bogatiji ugovor ili će ostati još sezonu sa nama. Transfer Žigića je prilika da zaradimo, ali na njega nismo primorani", pokušao je da objasni predsednik Pernija koji od početka prelaznog roka "tvrdi pazar".

Ruku na srce, 20 miliona evra koliko traži Rasing, daleko je od realnosti. Nikola Žigić u septembru puni 27 godina, iza njega je samo jedna sezona u Primeri i bez obzira na njegove sjajne kvalitete, pitanje je sa kolikim bi se uspehom prilagodio u nekoj novoj sredini.

O "napumpanoj" ceni koju traži Rasing najbolje svedoče brojke: Bajern je Luku Tonija, bivšu "zlatnu kopačku" Evrope, platio 11 miliona evra, najbolji strelac Mundijala Miroslav Klose je koštao 15 miliona, supertalentovani Brazilac Pato 20, a Francuz Tjeri Anri - 24 miliona evra.

Dušan Savić

pre 16 godina

Kastiljo je jedan od najzaslužnijih što smo osvojili duplu krunu i njegov ostanak je nešto najbolje što nam se skoro desilo. Voleo bih samo da ga obavežemo ugovorom da posle bude lakše i njemu i nama. Levadiju sigurno prolazimo, za Rendžers ćemo morati ozbiljno da se spremamo(nadam se sa Burzanovićem u timu i dva špica). Strah me da ovo sa Kastiljom nije zamazivanje očiju kad su u pitanju napadači (kao što je dolazak Nonde). Što se grobara tiče, mogu samo da laprdaju o našim igračima jer svoje nemaju. Ja ne kažem da je taj Diara loš igrač, ali je neumesno porediti ga sa Kastiljom u bilo kom smislu.
Treba da dovedemo još jednog napadača bez kuknjave kako nemamo para (gde je procenat od Jankovića, gde su sponzori, nadamo se prodaji Žige). Ipak, prvi korak ka Ligi šampiona je napravljen ostankom Kastilja. Boško, uzmi se u pamet, dva špica i Burza. Srećno, momci! Zvezda do smrti!

Milan Sd

pre 16 godina

Koliko sam voleo Piksija do skoro-toliko je sada mali ,a zasto pa ima dokaza...Tipa od odlaska na klupu Japana kao pomocnik ili sta god bio u Japanu..Pa onda potpisan ugovor sa Real Madridom za pozajmicu fudbalera u Zvezdu...Pa po dolasku izgradnja Tojota arene...Pa onda dolazi ovaj fudbaler-pa onaj..Pa dolazi Hektor Kuper i ko zna da se seti jos kojih trenera-da bi danas bio najveci uspeh sto i jeste ostanak Kastilja,ali bez produzetka ugovora(sto znaci i bez para za njega)..A po savremenoj metodologiji kad fudbaler ode dobijes lepe pare za njega..Pa takodje ni za Ailtona nismo dobili nista-pa makar bilo i 10000evra..Dosta vise prodavanja magle nasim navijacima koji to nisu zasluzili...Cudi me Pixi jer je igrao fudbal svuda po svetu,a sada vodi klub domacinski iz Francuske...Pa nije on Berluskoni da se tako ponasa i izigrava japija,a onda kuka kako nema Zvezda dovoljno para u klubu..

Tom

pre 16 godina

@Nikola_pg

Ja sam delija od kad znam za sebe, na severu sam redovno.

Moj komentar je bio napisan pre meca sa Levadijom. Iz najbolje namere.

U nasem prvenstvu postoje samo dva kluba koja mogu da se bore za titulu. Zasluzeno smo osvojili te dve duple krune; bili smo bolji od ocajnog Partizana. Sto ne znaci da smo mi bili dobri! Proslo prvenstvo je bilo ubedljivo najgore u celoj istoriji naseg fudbala, osvojili smo ga ocajnom igrom(koja se nastavlja do dan-danas). Dugovi 8 miliona evra? Ako ti kao "pravi zvezdas" i poznavalac finansijskog i materijalnog stanja Zvezde kazes da je 8 mil. - onda dobro. A koliki su ti dugovi sada? Mislim cisto da se zna, da ne bude i dalje dugovi, dugovi, mora da se prodaje, nema ozbiljne kupovine...

A Njegovo visocanstvo Piksija treba neko(Skupstina kluba)da ozbiljno da priupita neke stvari.

milan

pre 16 godina

drago mi je sto nije napustio Zvezdu ali me brine ko ce njega da zameni kad dobijemo 0.00 evra za njega kad ode kao slobodan igrac.trebace nam dobra lova da se dovede takav talenat da zauzme takvu pozicju.nadam se da ce neko sa nase klupe biti toliko dobar da ce moci da ga zameni.

ECVADOR

pre 16 godina

E nasta je ova jadna Zvezda PALA.Da tamo neki matori iz Ecvadora ("fudbalska velesila) bude naj bolji igrac i da se tzv."delije" pale na njega.Zato uz jedevite jade i to sa porazom (nesto me podsjetise na Zrinjski) prodju neku Levadiju,amatere iz Estonije,CUJ ESTONIJE.Bre cutite zbog takvi "navijaca" i jeste srpski fudbal na naj nizim granama.

bogatiji sam od castilja

pre 16 godina

Bio je zainteresovan i REAL I MILAN I BARCELONA ALI ETO NJEMU LEPSE U SRBIJI I BOLJA PLATA I NIVO LIGE PA JE OSTAO U zvezdi.Ma daj pustite me te lafine dizete ga onako bez veze prosecan igrac.Dr Juca from Humska 1

XAXA

pre 16 godina

A to su mu produžili zato što nema NIŠTA od NONDE......

hahahahaha

P.S.dali se to "CRVENI PENAL" raspada,a Stojković je reko da če od da ugasi SVETLO pre nego što če da zatvori vrata

bobanmkd

pre 16 godina

Dosta vise lazete kada su Zvezdini Fudbaleri u pitanju. Da je hteo Juventus da ga uzme on bi otiso trceci! Juventus ima popunjenu kvotu stranaca i covek je nemajuci kud ostao u Zvezdi! Ali B92 toliko navija za Zvezdu da ovo nece ni objaviti. I,posle teme o Partizanu cekam drufu basu temu.recimo o KK Crvena Zvezda!?

PFC

pre 16 godina

@ Caci

Izlupeta se ti najstrasnije.
Diara je fenomenalan igrac.
Mnogi mladi africki igraci u Evropu stizu kroz male klubove (npr.kakv je Zrinjski) pa naprave velike evropske karijere.
A gde je vas Zigic igrao do 23. god?!Zrinjski je sigurno jaci klub od klubova iz prve srpske lige!
A sto se Nonde tice, on je samo jedan u nizu koji vas je odbio, ne zna se koliki je broj igraca i trenera su u ovom prelaznom roku odbio Zvezdu.
Kastiljo je mozda bio prosle god. najbolji stranac u nasoj ligi, ali ove nece- Zuka i Moreira su izmislili fudbal za tog vaseg sporaca.
Nazirem ocaj u tvojim recima jer znas da Partizan uzima titulu ove godine.

inviktus

pre 16 godina

Sta je sa Sabani Nonda? necete njega jeli? ili imate nameru da dovedete Drogbu?...joooj Zvezdo al ste smesni keve mi :-).
Dabog da ispali od Levadije!!!
PFC-Skoplje Juzna Srbija nikad Makedonija

caci

pre 16 godina

smesni su mi ovi grobari.
Netrebate na forumima pokazivati da ste jaci od nas,to treba pokazati na terenu kao u predhodne dve godine!
Mi pokusavamo da dovedemo nondu a vi doveli amatera iz zrinjskog!Mi zadrzali najboljeg stranca u nasoj ligi a vi ...pa vi nemate ni jednog vodju u timu,zaboravio sam to.Verovatno ste trebali da zadrzite ova pojacanja sto su vam dosla iz kineske extra jake lige i ovo pojacanje koje su izbacili iz extra jakog kluba "ZRINJSKI"
HAHAHAHAHA
STVARNO STE SMESNI
nego vas muka tera na takve komentare posto neznate kako izgleda trofej!!!

Broj 1

pre 16 godina

Zao mi je Kastilja jer je u pravom dobu da zaigra za ozbiljne evropske timove i pokaze kvalitet. Nadam se radi njegovog profesionalizma i talenta da ce zaigrati za neki bogati tim.
Posto navijam za Zvezdu drago mi je sto najbolji igrac nece jos otici.
Jos kad zabije gol Rendzersima u gostima...jaooo

... to je zivot u Srbiji

pre 16 godina

Evo je jos jedna vest da se namire navijaci crvene z! Kao ono – ‘’Rakic nece doci ali dolazi Nonda!’’ Sada nista od Nonde ali, pazi sad, Kastiljo ostaje! Zakljucak – Pixy majstore!

P.S. Samo mi nije jasno kako se ne probude navijaci crvenih!

P.S.1 sve je ovo smejurija! setite se dan posle titule Partizana u kosarci naslova i sve je jasno! Ali nema veze, gleda neko odozgo sve!!!

Babin_zub

pre 16 godina

Daj bre ljudi,potpisite novi ugovor sa covekom uz opciju da narednog leta u slucaju povoljne ponude moze otici.Tako ce i klub dobiti novac od transfera,ali i Kastiljo ono sto zeli-odlazak u jacu ligu.Zamislite jos ako se plasiramo u LS koliko bi igracima skocila cena,narocito kvalitetnim poput Kastilja.
Pixi,mnoooogo si brate glOOp.

goxy

pre 16 godina

Bolje da se uzme 2 miliona. Ja vam tvrdim od kako se on povredio u derbiju No 3, mi smo poceli da igramo presing sa Trajkovicem i dobili sve. Daje on golove iz prekida, i to je OK. Ali posao zadnjeg veznog je da organizuje igru, i pravi visak. Nema on startnu brzinu za veci domet.

Sport Bili

pre 16 godina

Ovo nam je najvece pojacanje!!! Ova ekipa 'ladno uzima duplu krunu, uz malo sportske drskosti (ne srece, to pricaju male ekipe) ulazimo u ligu sampiona!!!
Napred Zvezdo!!!

Joao

pre 16 godina

Sjajno, momak je stvarno najvece zvezdino strano pojacanje za sada... Jos kada bismo prosli Estonce i onda... Rendzers nije prejaka ekipa, ali za nas je svako jak

Milos, Srbija

pre 16 godina

@bobanmkd
Jel ti kao i vecina tvojih crno-belih drugara imas neki problem sa citanjem? (posto imas sa pisanjem pretpostavljam da je odgovor da). Procitaj vest ponovo, lepo, polako, pa ces videti da nam svojim zluradim komentarom nisi dao nijednu novu informaciju o kvoti stranaca, jer je to vec uradio B92. Zbog takvih kao sto si ti, "napaljen, zapaljen, jaci od svih" Partizan nece igrati u Evropi ove godine. Idi procitaj te vesti sa malo manje zara, pa pevaj "Give peace a chance", mozda ti se provetri usijana glava.

Don Quijote

pre 16 godina

Bas mi zao sto to nisam mogao uzivo da slusam. Mislim, kako Grobari pevaju "Give peace a chance".
Slusao sam ih kako pevaju " Tito, Partija, crno-bela armija" i stvarno su zvucali kao hor Jevreja iz opere "Nabuko". I dan-danas se najezim, samo kad se setim.

Tom

pre 16 godina

@Nikola_pg

Jao, cuti molim te!

Ti i tebi slicni me neodoljivo podsecaju na dede i babe koji su tokom Slobine vladavine vikali: "Mi ne damo naseg predsednika";"Predsednik je u pravu za sve sto radi" i sl. Narodu je trebalo 10 godina da srusi Slobu. Nadam se da ce Pixi potrajati samo toliko. Necu da ulazim u hronologiju genijalnih poteza dragog ti predsednika. Necu da pitam kako nikad da saznamo koliki su stvarno ti dugovi, koji su btw vraceni tako sto je prodata celokupna najbolja generacija Zvezde u poslednjih 15 godina. Na taj nacin je dugove mogao da vrati svako od nas. Necu da pitam kako to da nije uspeo da nadje evropskog trenera(koga je trazio mesec dana, a desetak strucnjaka ga je odbilo). Necu da pitam kako to da jedno prvoklasno pojacanje iz inostranstva(za koje niko nije cuo) izgubi mesto u prvih 11 od Zvezdinog omladinca. Necu da pitam kako to da on i njegov pulen Bosko Dj. na sva usta najavljuju ofanzivnu i atraktivnu Zvezdu, a igraju anti-fudbal sistem 4-5-1. Necu da pitam kako to da je svojevremeno uspeo da otera nekoliko velikih sponzora, a kasnije na mala vrata vratio jednog od njih, sa kojim ocigledno ima neki opasan dil. Necu da pitam zasto je nebrojeno puta lagao ili obmanjivao navijace Zvezde.
Necu da pitam kakva mu je ono export-import politika.
Nista necu da pitam.

Reci cu: "Bravo predsednice, svaka vam cast". Ako ce to da resi sve probleme Zvezde, onda cu to da kazem. Pa da lepo zivimo u zabludi.
A, sto se Kastilja tice, daj Boze da ostaje do leta 2008. Mada je verovatnija varijanta da je ugovor produzen kako bi Pixi mogao da ga proda, sto ce se na kraju i desiti. Nije Lukas doveden za dzabe, kao sto ni Stancic nije produzio ugovor da bi mu Zvezda davala platu. Idu i Kastiljo i Milovanovic(daleko mu lepa kuca). A ti razmilsi malo. Za svoje dobro. Jer, ko zna na kakve ces sve fore da padas u zivotu, ako ti jedan Pixi prodaje maglu.

telekommag

pre 16 godina

Za dve godine koliko gazduje Zvezdom mali s Pasje poljane kraj Nish veoma bistro razmislja koju ce cenu imati Kastiljo u leto 2008

Delija TB

pre 16 godina

Super vijest. Kastiljo je najbolji igrac ovog tima Crvene zvezde. Jedan je i od najboljih strijelaca, s obzirom da nam se napadaci zadnju godinu dana bas nesto i ne isticu. Pod hitno Stojkovic treba kupiti kvalitetnog i provjernenog napadaca.

Milos, Srbija

pre 16 godina

Jako dobra vest (iako je splet srecnih okolnosti, za Zvezdu, doprineo ovome). Ovom coveku zelim sve najbolje u karijeri i zivotu. Ne verujem da voli Zvezdu koliko ja, pa da se trudi iz ljubavi, ali joj je dao puno za samo godinu dana i hvala mu na tome. Pravi profesionalac i na svu srecu - em dobar, em Zvezdin.

Joakim

pre 16 godina

Bravo. Igrac kakav je Castiljo je potreban Zvezdi. Mislim da je najbolje pojacanje u poslednjih par godina. Apsolutno sam siguran da ce biti kljuc nase igre, ma koliko god ostao. Dakle Segundo svaka cast, igraces u osmini Lige Sampiona zajedno sa ZVEZDOM

hagen

pre 16 godina

Vise bih volio da je otisao posle kvalifikacija za ligu sampiona te da smo uzeli dva tri miliona nego da ode na kraju sezone bez obestecenja!!!
Nadam se da ce potpisati novi ugovor te da ce Zvezda u skladu s tim dobiti neke pare, a onda bi ovo bila fantasticna vest!!!

P.S. mi i bez njega mozemo osvojiti domace prvenstvo, a tesko da sta mozemo ako ostanemo bez 2,3 milke

MARKO

pre 16 godina

Kastiljov ostanak je nase najvece pojacanje.Najkompletniji zadnji vezni u Srbiji i pitanje je ko ce ga zameniti kada ode.Mislim da je pravo vreme za dovodjenje Fejse a ne da se ceka kao do sad da talentovani igraci iz nase lige odlaze u inostranstvo i tamo se afirmisu.

platini

pre 16 godina

E to je pravi Srbin!!!!!
Bravo majstore!!!!!
Kakav Juventus, Zvezda je za njih pojam!
Ko je za to da mu na severu napravimo veliki transparent neka preporuci komentar.

SA KASTILJOM U LIGU ŠAMPIONA GDE NAM JE I MESTO!!!!!

mapko

pre 16 godina

Stvarno sjajan igrac.Videlo se to jos na SP u Nemackoj.Ne znam zasto je problem priznati kvalitet igracu iz rivalskog tabora , cak mislim da je to mnogo normalnije nego pljuvanje loseg igraca iz rivalskog tabora . Iako volim Partizan postovanje za najboljeg stranca ( uz Westa ) koji je igrao u Srbiji

Suvi Genije

pre 16 godina

Au, sjajno!!! Dakle, titula je ponovo nasa, verovatno i Kup, s obzirom da groblje ponovo ima ocajnu ekipu... A za Evropu cemo videti, malo je jedan Kastiljo... Ma, dokle doguramo, u svakom slucaju procicemo bolje nego crno–beli...

Nikola_pg

pre 16 godina

Volim ove sto kritikuju Pixija. Bas onako se vidi da su Zvezdasi. Ima tu nekoliko dezurnih pametnjakovica, pa sto se god uradi udare po njemu. Mada to su grobarcici, nisu to Zvezdini navijaci. Podrzavam sve sto Pixi radi, bas sve i svaka mu cast jer se sa kojekakvim kriticarima, pametnjakovicima i ostalim "dobronamjernim" savjetodavcima treba izboriti.

Pixi, samo naprijed, nedaj da te uzdrmaju. Njih ni kuci niko ne slusa...

bamboocha_C_Z

pre 16 godina

najzad dobre vesti...JEDNO PRAVO POJACANJE!!!
iskreno receo, kastiljo je jedini od svih ovih stranaca(delimicno i gaj) pokazao da vredi, najborbeniji je, pozrtvovan i jedini vredi. videce se jos za ovaj nova pojacanja...jedino molina obecava, bronowickog jos nisam gledao...

shone

pre 16 godina

Alo bre Grobari, citajte vesti iz vaseg kluba, a i ako vec citate vesti iz Zvezde, suzdrzite se glupih komentara.

Kastiljo nije neka igracina ali je svakako jedan od boljih u Zvezdi, i dobro je sto ce igrati i ove sezone.

Milan

pre 16 godina

Znaci,sto se mene tice, Milovanovic je slobodan da bira klub i za cifru koja nije milionska.
Realno,da vredi nesto,do sada bi ga neko sigurno kupio tj. ponudio 2-3 miliona.
Strasno me podseca na Sasu Ilica...kao najbolji igrac,kapiten,ovo ono,a niko ga nece. Jedva se prisljamcio u Galatu,pa posle u Salcburg,sto su osrednji klubovi.

salens

pre 16 godina

Ovo je super stvar! Ako pomogne Zvezdi da udje u LS i odbrani titulu, to sigurno vredi vise od 5 miliona za kojih bi mogao da se proda na zimu. A ne mogu da verujem da ima licemera koji sad govore bolje da je Zvezda uzela pare za njega! Kad god neko ode iz Zvezde to je los potez pixija i uprave, a sada kad su zadrzali najboljeg igraca(igrom slucaja doduse) vi se zalite. Stvarno neki ne mogu da se odupru pogresnim vrednostima ovog koje namece ovo drustvo. Castillo KRALJ!!!

eldiablo

pre 16 godina

"Izdvojiti 20 miliona evra za Žigića je ludost", tvrdi sportski direktor Valensije Migel Anhel Ruiz i dodaje: "On je dobar fudbaler koji nas interesuje, ali se pojedinci poslednjih dana gadjaju ciframa".

Uz sportskog direktora Ruiza i trener Kike Flores je dao pozitivnu ocenu o kvalitetima našeg
reprezentativca, medjutim, kako pišu "Večernje novosti" Valensija je za realizaciju transfera spremna da ponudi "samo" 10 miliona evra, duplo manje nego što traži klub sa "Sardinera". I manje nego što nudi Fenerbahče. Ali, kako se Žigiću baš i ne ide u Tursku, neka nikoga ne začudi ako i naredne sezone ostane u Rasingu!

"Nikola mora da prelomi, da li će da ode i dobije bogatiji ugovor ili će ostati još sezonu sa nama. Transfer Žigića je prilika da zaradimo, ali na njega nismo primorani", pokušao je da objasni predsednik Pernija koji od početka prelaznog roka "tvrdi pazar".

Ruku na srce, 20 miliona evra koliko traži Rasing, daleko je od realnosti. Nikola Žigić u septembru puni 27 godina, iza njega je samo jedna sezona u Primeri i bez obzira na njegove sjajne kvalitete, pitanje je sa kolikim bi se uspehom prilagodio u nekoj novoj sredini.

O "napumpanoj" ceni koju traži Rasing najbolje svedoče brojke: Bajern je Luku Tonija, bivšu "zlatnu kopačku" Evrope, platio 11 miliona evra, najbolji strelac Mundijala Miroslav Klose je koštao 15 miliona, supertalentovani Brazilac Pato 20, a Francuz Tjeri Anri - 24 miliona evra.

Dušan Savić

pre 16 godina

Kastiljo je jedan od najzaslužnijih što smo osvojili duplu krunu i njegov ostanak je nešto najbolje što nam se skoro desilo. Voleo bih samo da ga obavežemo ugovorom da posle bude lakše i njemu i nama. Levadiju sigurno prolazimo, za Rendžers ćemo morati ozbiljno da se spremamo(nadam se sa Burzanovićem u timu i dva špica). Strah me da ovo sa Kastiljom nije zamazivanje očiju kad su u pitanju napadači (kao što je dolazak Nonde). Što se grobara tiče, mogu samo da laprdaju o našim igračima jer svoje nemaju. Ja ne kažem da je taj Diara loš igrač, ali je neumesno porediti ga sa Kastiljom u bilo kom smislu.
Treba da dovedemo još jednog napadača bez kuknjave kako nemamo para (gde je procenat od Jankovića, gde su sponzori, nadamo se prodaji Žige). Ipak, prvi korak ka Ligi šampiona je napravljen ostankom Kastilja. Boško, uzmi se u pamet, dva špica i Burza. Srećno, momci! Zvezda do smrti!

Nikola_pg

pre 16 godina

@Tom

Kad si tako pametan, a siguran sam da si obojen u crno-bijelo i da bi za 20 eur napisao sta god treba na ovom forumu objasni odakle ove dvije duple krune. Dug je bio 8 miliona, ja cu ti reci, jer ti nisi zvezdas pa neznas. I drugi su prodavali igrace pa su se dugovi gomilali.

Ti da pricas o Pixiju... Svasta...

Cezar

pre 16 godina

Od kad se to kod nas kaze "ponajbolji"? Ja sam mislio da postoji samo najbolji ili jedan od najboljih, ali izgleda da ovi novinari previse citaju Index pa su pokupili nesto od brace nam drage i vracaju u upotrebu srpsko-hrvatski jezik!

Milan Sd

pre 16 godina

Koliko sam voleo Piksija do skoro-toliko je sada mali ,a zasto pa ima dokaza...Tipa od odlaska na klupu Japana kao pomocnik ili sta god bio u Japanu..Pa onda potpisan ugovor sa Real Madridom za pozajmicu fudbalera u Zvezdu...Pa po dolasku izgradnja Tojota arene...Pa onda dolazi ovaj fudbaler-pa onaj..Pa dolazi Hektor Kuper i ko zna da se seti jos kojih trenera-da bi danas bio najveci uspeh sto i jeste ostanak Kastilja,ali bez produzetka ugovora(sto znaci i bez para za njega)..A po savremenoj metodologiji kad fudbaler ode dobijes lepe pare za njega..Pa takodje ni za Ailtona nismo dobili nista-pa makar bilo i 10000evra..Dosta vise prodavanja magle nasim navijacima koji to nisu zasluzili...Cudi me Pixi jer je igrao fudbal svuda po svetu,a sada vodi klub domacinski iz Francuske...Pa nije on Berluskoni da se tako ponasa i izigrava japija,a onda kuka kako nema Zvezda dovoljno para u klubu..

Tom

pre 16 godina

@Nikola_pg

Ja sam delija od kad znam za sebe, na severu sam redovno.

Moj komentar je bio napisan pre meca sa Levadijom. Iz najbolje namere.

U nasem prvenstvu postoje samo dva kluba koja mogu da se bore za titulu. Zasluzeno smo osvojili te dve duple krune; bili smo bolji od ocajnog Partizana. Sto ne znaci da smo mi bili dobri! Proslo prvenstvo je bilo ubedljivo najgore u celoj istoriji naseg fudbala, osvojili smo ga ocajnom igrom(koja se nastavlja do dan-danas). Dugovi 8 miliona evra? Ako ti kao "pravi zvezdas" i poznavalac finansijskog i materijalnog stanja Zvezde kazes da je 8 mil. - onda dobro. A koliki su ti dugovi sada? Mislim cisto da se zna, da ne bude i dalje dugovi, dugovi, mora da se prodaje, nema ozbiljne kupovine...

A Njegovo visocanstvo Piksija treba neko(Skupstina kluba)da ozbiljno da priupita neke stvari.

milan

pre 16 godina

drago mi je sto nije napustio Zvezdu ali me brine ko ce njega da zameni kad dobijemo 0.00 evra za njega kad ode kao slobodan igrac.trebace nam dobra lova da se dovede takav talenat da zauzme takvu pozicju.nadam se da ce neko sa nase klupe biti toliko dobar da ce moci da ga zameni.

ECVADOR

pre 16 godina

E nasta je ova jadna Zvezda PALA.Da tamo neki matori iz Ecvadora ("fudbalska velesila) bude naj bolji igrac i da se tzv."delije" pale na njega.Zato uz jedevite jade i to sa porazom (nesto me podsjetise na Zrinjski) prodju neku Levadiju,amatere iz Estonije,CUJ ESTONIJE.Bre cutite zbog takvi "navijaca" i jeste srpski fudbal na naj nizim granama.