1. Tako je braco Grci.Hvala vam sto ste nam ulepsali dan, zelim vam mnogo srece u finalu.Vratite se u Atinu sa zlatnim odlicjima.
  (Delija, 25. jul 2007 01:14)

  # Link komentara

 2. Svaka cast za grke barem nekaoni prodju a ne ovi luzeri a ovi moji sugradjani sto su pukli je steta ali nadam se da ce ih "osvetiti" grci i ovako ne volim ove spance
  (Stefan Paris, 25. jul 2007 01:34)

  # Link komentara

 3. Nadam se da je naš vajni selektor gledao polufinale i video da nismo ni blizu kvaliteta ekipa koje su se plasirale u polufinale. Naduvane zvezdice treba spustiti na zemlju. SJAJNA GENERACIJA PARTIZANA! Zato su ih i isprašili iz Partizana i sad sa novim timom igraju lepo za oko. Đukiću svaka čast kako je brzo ukomponovao tim. Šteta ako ih izbace iz Evrope, jer mogli bi napraviti bum! A Zvezda ne verujem da ima šanse da se uopšte plasira u Evropu. Zvezdin predsednik, "hohštapler svetskog ranga" baš je ljubitelj medija: svi pričaju i pišu o njegovom uspehu u transferima ovog leta! Moguće da je on i profitirao, ali lično. A Zvezda će da tresne o zemlju i, nadam se, osvestiti se i rešiti se šljama!
  Jadan je naš fudbal, šta je doživeo!
  (istiski ljubitelj fudbala, 25. jul 2007 11:27)

  # Link komentara