Nedelja, 15.07.2007.

18:26

Đukić zadovoljan pojačanjima

Izvor: Ðorðe Lazareviæ

Ðukiæ zadovoljan pojaèanjima IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Tatjana Bisenija(Djuka) Luzicki

pre 16 godina

...Kad vidim ovog coveka,tako lepog i uvek elegantnog,prosto postanem srecna i ponosna, sto sam Grobarka....Priznajem palim se na "DJUKU",svetskog smekera i tek tada shvatim,zasto "Muskarci znaju kako,a zene zasto"...(reklama za Jelen pivo,prim.prev.)i uvek se iznova i iznova odusevim,kad se Djuka pojavi...
U potpisu PIVOMANIJA(UMESTO)SINEMANIJE…Eh,nek ide sve u propast….
GROBARKA DO KOSKE

Zivko

pre 16 godina

@ Milos:
Ma sokole moj vi ste najbolji!!! Hehehe! Mi pobedjujemo samo sa 0:0!!! Hehehe! Atletiko, M.City, franjevci, zrinjevci...Kompleksi nize vrednosti! Ne pomaze vam ni onaj vas psiholog! Ni Frojd vam ne bi pomogao da je ziv! Cudo nevidjeno ste vi grobari! Takvi se retko radjaju! Za muzeja!
Nego ako znas da citas, knjigu u ruke pa protabiri fudbalsku statistiku! Ona je zakon! Ziv bio i dugo 'uzivao' u uspesima nase ( i vase ) Zvezde!
PS. Ako se ne ugasite da li menjate ime? Ovo je sokole bas prevazidjeno!

Milos

pre 16 godina

@ PFC SAMPION

E majstore pusti ove BIVSE- to su bivsi navijaci, bivsi klub…
Sve si im rekao, i kulturno si im rekao, za razliku od njih!

Ovaj Zivko zaboravlja da je do 91. god. nas najbolji predstavnik u Evropi bio Partizan! Partizan je bio vicesampion Evrope, i to je u odnosu na njihovo osvajanje KS zapravo samo razlika u rezultatu jedne utakmice- i oni i mi smo igrali finale KS- Zvezda je uspela da pobedi u svom finalu, mi nismo.
Partizan bar moze da kaze da su mu u timu igrali igraci koji su potekli u klubu, a sta je sa Zvezdom- sve su im igrali igraci dovedeni iz drugih klubova, drugih republika.
Drugo- kad neko kaze (kao Wuk) da je Partizan srecno upao u LS sezona 03/04, samo bih ga podsetio da je Partizan i pre te eliminacije Njukasla, par godina ranije isto izbacio Njukasl iz evropskih takmicenja, ali Zvezdasi to “zaboravljaju”.
Komentator EUROSPORTA- Englez je svojevremeno rekao da kad je zrebanje za evropska takmicenja (bila je prica o engleskim klubovima i njihovim rivalima) da je Partizan nabio kompleks Njukaslu, i da se njihovi predstavnici uvek plase da ne izvuku Partizan- toliko o slucajnom upadanju u LS.
Pre bih rekao da je slucajno vase osvajanje KS- s obzirom da su najbolji italijanski, engleski klubovi imali zabranu takmicenja, da ste u odnosu na danasnju LS, imali samo par tekmi do finala, da ne pricam o nekim ludacki srecnim okolnostima na nekim tekmama, da ste prolazili dalje u glavnom sa 0:0, ili 1:0 rezultatima to samo potvrdjuje moje reci.
O uspesima srpskih klubova u Evropi u zadnjoj deceniji mozemo samo da pricamo o Partizanu… da ne navodim ono sto je PFC rekao, s tim u vezi samo jedno pitanje Zivko- kako vas nije sramota da se javljate, kad samo Partizan doprinosi nacionalnom koeficijentu?!
Sto se Evrope tice (e tu nema lazi, nema prevare)- za nju u sadasnjosti postoji samo Partizan, Zvezde nigde nema, toliko o tome da ste prvi klub…pre bih rekao da ste vi klub proslosti, a Partizan buducnosti.

wuk

pre 16 godina

@pfc sampinjon

svaka cast na vasim velikim evropskim uspesima, al mislim da ste imali vise srece nego pameti... kod svog nabrajanja preskocio si uspehe iz zadnje dve sezone.. ipak hajduk iz kule nije mala ekipa :)

Zivko

pre 16 godina

@PFC "SAMPION 2007-08" ( Hehehe! ):
Opet puno pricas sokole! Izgleda da bi ti kao i drugi grobari najradije izbrisali 1991! Al' ne ide, ne ide! Ne moze se izbrisati najveci klupski uspeh srpskog ( a i bivseg jugoslovenskog ) fudbala! Posle toga nismo imali uspeha u Evropi kao ni vi! Vase ucesce u LS je bilo mizerno! Hvalite se time da vam je vas protivnik postao prvak Evrope!! Hehehe! Pa sokole moj nervozni i nas proslogodisnji protivnik je sadasnji prvak Evrope! Pa, sta! Ono sto me zabavlja je cinjenica da ste vi jedini, da ponovim JEDINI, inostrani klub kog je pobedila Sliema sa Malte! Po tome ce te ostati upamceni kao po Tikvi, Timoku, Fljamurtariju, izjavama o visokoj travi itd. Ako sokole moj ne zelis da se vracas u proslost jer te to puno boli onda hajde da govorimo o sadasnjosti i bliskoj proslosti: tri puta zaredom smo vas okrenuli pre par meseci, uzeli titulu i kup na vasem stadionu!!! Boli te, zar ne? Sada idemo ka Evropi, sta ce biti videcemo al' je cinjenica da ste se vi prepali, da ne upotrebim tezi izraz, da ne ostavarimo ono sto vi, poslednje fudbalske neznalice, smatrate "najvecim uspehom jugoslovenskog fudbala". Bar se tako izrazio vas omiljeni Zeka kad ste ostvarili plasman u LS gde ste bili poslednji od 32 ucesnika!! Hehehehe!
Zao mi vas je jer rezultati pokazuju da smo mi Real a vi Atletiko; mi Milan a vi Inter; mi Manchester United a vi Manchester City itd. Uvek ste drugi, nikad prvi. Al' sokole moj pazi i Vosa gazi, mozda ne budete ni drugi! A i Zrinjski se ostri...Hehehe!
Zelim ti sokole dobro zdravlje i da pozivis puno godina i da se potajno, da te niko od tvojih ne vidi, divis nasim buducim uspesima kao sto se, u to sam siguran, divis onim trofejima iz 1991, godine koja se ne moze izbrisati!

PFC ŠAMPION 2007-08

pre 16 godina

@ Zivko:

Kao prvo - drago mi je da gani poput tebe čitaju vesti o Partizanu, da su jako nervozni (ako su makar malo nalik tebi - ti si neprevaziđeno nervozan)...

Kao drugo, ipak izgleda i ti veruješ u to što ja pričam...uostalom - i sam si napisao "PFC ŠAMPION 2007-08"...onda kad si kucao moj nick! :)))

Kao treće, ne znam šta sam to tako "napričao", a pre svega ne znam KOJI SU TO VAŠI BROJNI EVROPSKI USPESI??? Ili šalješ komentar iz Barija, pokušavaš to još od 1991. pa ti nikako nije uspelo do danas kad ti se napokon isplatio 16-godišnji trud??? Dečko, smiri hormone, već punih 16 godina dobijate samo šamare po Evropi, najveći "uspeh" vam je plasman u 2. kolo Kupa UEFA! A za to vreme su neki drugi klubovi skupljali poene za rejting i koeficijent Srbije - ne vi!

Kao četvrto - ti BAŠ voliš da živiš u prošlosti, ALI BAŠ! Pazi čoveka, pominje Fljamurtari, Kroaciju...tekme od pre 20, odnosno 10 godina...Ja tebe razumem, tebi je teško da se "setiš" nečeg novijeg poput naše LIGE ŠAMPIONA, LIGE UEFA SA ZIMOVANJEM U EVROPI, OPET LIGE UEFA IZ PROŠLE SEZONE...a ako mi dozvoliš da sad i ja makar malo zavirim u prošlost (mada sam zbog toga ljut na samog sebe, veruj) - reći ću samo 0:9 (toliki vam je zbirni "iznos" kojeg ste "stvorili" u 2 uzastopne tekme u Evropi (PSV, ZENIT)...tako nešto nije "uspelo" nikada nijednom drugom našem klubu...skoro pa dupla petarda...A nećemo sad tamo o nekim CSKA iz Ukrajine (jeste, postoji i tamo klub tog imena), nećemo o Ekerenima, nećemo ni o Liberecu kojeg je sad nedavno izbacio iz Intertotoa i jedan klub iz Kazahstana (ili Azerbejdžana, nisam siguran), nećemo o petardi u Vigu (ali je još sramotnije da ste potom i per forfe izgubili 0:3 jer ne znate da računate kartone), nećemo o vašem DEMOLIRANJU 24.02. ove godine kada je trebalo da rezultat bude jedno 2:10 za nas (i nikada neću prežaliti što vam nismo dali tih 10 komada a tad ste tako zreli bili za to!), nećemo ni o mnogo čemu drugom...

Hvala ti na našoj brizi da se čuvamo Hrvata, mada ti moram reći da ni nemamo tako loš skor sa njima (Kroacija i Rijeka) - 3 pobede, 1 poraz, gol razlika 7:6. Sada protiv Zrinjskog (to je ipak više hrvatski nego bosanski klub) ćemo taj bilans samo još poboljšati....pa da i ti meni ostaneš sad živ i zdrav, umiren mojim podacima i iznad svega srećan!

Dimche

pre 16 godina

Ja stvarno neznam sta hoce ovi cigani, kazu da su ovi igraci koji su sada stigli VRH. I kako su najskuplji u istoriji srpskog fudbala a obojica vrede oko 2.8 miliona eura a Milijasa jos nisu platili Zemunu kojeg su kupili za 3 miliona. SMESNI STE HEAD HUNTERS

Zivko

pre 16 godina

@ PFC Sampion 2007-08:
Svaka ti cast! Sta si sve napricao a ostao ziv! To moze samo jak organizam! Posle silnih poraza od Zvezde, posle nasih evropskih uspeha, posle silnih petardi koje ste primali, posle Fljamurtarija, Croatia=e, Slieme sa Malte (!!!!) ti si sokole postao rezistentan na vase neuspehe i na nase uspehe pa tako ziv i zdrav lupas kao Maksim po diviziji. Ziv mi bio sokole puno godina i prezivio sve buduce poraze koji vas ocekuju od nas,kao i sve nase buduce uspehe. I cuvaj se sokole Hrvata, na njih ste osetljivi!!

Sokrates

pre 16 godina

@LsD
Prije svega hvala na ljubaznom obracanju.Primjeti se da ti pristojno vaspitanje nije jaca strana.Sto se pasulja tice mislim da si ti za nesto tako mnogo kvalifikovaniji od moje malenkosti.Sto se poznavanja svjetskog fudbala tice mogu da ti kazem da si mnogo zelen u toj oblasti.O neobjektivnosti i pristrasnosti je izlisno pricati.Meni je jasno da ste vi zvezdasi mnogo razocarani sto i pored velikih unutrasnjih problema Partizan nije na dno potonuo vec se cak izuzetno pojacao.Zuka i Moreira su igrali u velikim klubovima.Sikimic je igrao u prvoj francuskoj diviziji.Sta su to vasa pojacanja do sada u karijeri napravila?Najbolji strelac ekvadorske lige? Salas carobnjak?Kakva bre ekvadorska liga kakvi bakraci.Salasova zvjezda je odavno prestala da sija.Za druga dva igraca nikad nisam cuo i nisam u mogucnosti da dajem bilo kakvu ocjenu.Pored svega toga ne pada mi na pamet da vrijedjam vase nove igrace kao u stilu "beraci banana".Prvenstvo ce uskoro poceti i sve ce na vidjelo doci a onda ce mecka da zaigra ispred vrata"jedinog pravog srpskog"kluba.
Pozdrav za sve one kojima je crno bela boja u srcu.

koliko kostaju pojacanja?

pre 16 godina

Pojacanja klubova sa ovih prostora nikad nece biti u rangu Mancestera,
ali Zvezda je realno napravila ogroman pomak u dovodjenju istih u nase klubove-
Salas i Barkos su Zvezdu kostala oko 3miliona dolara,to su najskuplji transferi u istoriji naseg fudbala...
Salas je bivsi i siguran sam opet reprezentativac Ekvadora,koji je bio na pragu PSV-a,ali zbog povrede je
ostao u Ekvadoru.njegov gol je bio izabran za najlepsi gol na Coppa America pre 3godine!
Barkos je bio na sirem spisku ``strasne`` reprezentacije Argentine za Coppa America,
najbolji je strelac ekvadorske lige...
Molina je reprezentativac Kolumbije,bio je izabran za najboljeg igraca paragvajskog prvenstva,
covek ima svoj sajt...
Bronovicki je reprezentativac Poljske,Zvezda ce platiti obestecenje u visini od 1milion eura
za njega..Lukas je provereni igrac Boaviste,o Kastilju ne treba trositi reci,izabran za najboljeg igraca
nase lige,standardan reprezentativac Ekvadora...
Cak je onaj katastrofalni georgiev standardni reprezentativa Bugarske.
pa cak I Nikolae je reprezentativac Rumunije,o Kandeli ne vredi trositi reci...
Znaci Zvezda u svoje redove dovodi reprezentativce,placa obestecenja za te igrace...
1pitanje za komsije-za kog je igraca Partizan platio obestecenje i koliko?
Koliko iznose transferi tih igraca?
Gde su igrali ti igraci,u Hong Kongu i Rumuniji kao ovaj Hugo Vitor,Dijara u Zrinjskom...
ma daj,ne zasmejavajte me...

PFC - ŠAMPION 2007-2008

pre 16 godina

Ovih dana, predsednik jednog nama “bliskog” kluba se oglasio u javnosti vrlo duhovitom “ala Pasja poljana” rečenicom, koja ima čak i književnu potku. Pa dobro, i Lav Nikolajevič Tolstoj je iz “Jasne poljane”, pa tom logikom i dotični “gospodin” iz “Pasje poljane” smatra da verovatno ima književnog dara. Doduše, on se bavi kozerijom ali i to je neka vrsta književnosti, valjda…

Ali “Monsieur” Pikse (ili Pink – zbog koloritne palačinke oko vrata) se izgleda malo zabunio...Samo je jedan stadion, jedna gradjevina za sportske namene na Topčiderskom brdu. Tamo gde on sada „rezidira“ bila je nekada neka vrsta „pasje poljane“ jer su se na tom mestu, pre nekoliko ratova, dresirali psi i konji za potrebe žandarmerije, a pre spuštanja stadiona (rupa je to, moram se ovako izraziti, ne može rupa da se „podiže“) tu je bila septička jama u koju se slivao sav otpad sa Banjice i okoline i, iako geografski blizu, daleko je to od Topčiderskog brda. Dobro, čovek nije iz Beograda pa ne zna, opraštamo mu...Medjutim, on zato itekako zna da „zalaje“ prema Topčiderskom brdu! Ali, što reče naš narod – „pas laje, vetar nosi“!

A kada je reč o trofejima - pa dobro, neka „Monsieur Pink“ uzme i ove godine sve trofeje, nemam ništa protiv. Kad god su poslednjih par decenija uzimali ovde trofeje – dobijali su „šamarčine“ širom Evrope! A mi? Mi smo i bez trofeja sebi u Evropi stvorili poslednjih godina puno toga respektabilnog – i ime, i renome, i klupski koeficijent, i doprinos nacionalnom koeficijentu Srbije (ranije SCG), i stalnu poziciju nosioca u žrebu...Sem toga, mi smo uvek bili fini jer...ipak smo mi imali lepo detinjstvo! Zašto? Pa bili smo privilegovani kao vojni klub, za razliku od kluba „napredne omladine Beograda“ i nismo stoga željni igračaka. A oni neka se izigraju pa kad ih prođe volja - neka i nama poklone po koje lonče ili ćup ili pehar. Bolje tako nego da ih zadrže u svojim rukama jer...kad usledi „nova evropska pljuska po obrazu“ – ispašće im iz ruku i taj ćup, razbiće se i on u paramparčad...

I naposletku, recimo i to da su oni „jedini autentični Srpski klub“, koji igra na našem NAJVEĆEM i najlepšem stadionu sa originalnim imenom (kojeg inače niko drugi nema na ovom svetu...ime su mu dakle oni izmislili...al’ zamalo...) itd., itd. Zbog svega navedenog biće nam čast kada se sete i nas, tamo nekog muslimansko-jugoslovensko-komunističkog bastiona koji nosi kompromitovano ime – PARTIZAN.

Stari Latini su za ovo imali jednu lepu reč – AGRICOLA....

Dupla kruna ole

pre 16 godina

@Vlado danas u ponedeljak 16.07.2007 tacno u 13-58 ostavljam ovaj i ovakav komentar:
partizan ce u ovoj sezoni na kraju imati minimum 10 bodova manje od Zvezde a i nece uci u grupe uefa,za derbije da i ne govorim elem na kraju sezone ce biti.Zvezda = 11 dupla kruna

Zlo ne spava

pre 16 godina

Ne razumem toliki nerealni optimizam groblja.Kazete kvalitetnija pojacanja doveo partizan?Pa Zvezda jos nije ni dovela pojacanja na pripreme a usto su 2 igraca placena po 1.5 milona evra a oni vasi beraci banana?Pazite da vam se ne dogodi jes neka petarda u Evropi grobari

LsD

pre 16 godina

Ovaj 'SOKRATES' nema pojma!!Partizan je doveo bolja pojacanja od Zvezde??DECKIC DA LI SI JE...O NORMALAN?Idi tresi pasulj,nemoj ovde da se brukas...I bez pojacanja je mnogo jaca od Partizana a kamoli sa njima!!Inace Grobarski klub se raspada,to je ocigledno!!

GROBAR

pre 16 godina

I vi ovde i Djukic pricate o nekim " bebama " koje treba da sazre uz iskusne igrace.A ja vas pitam koje su to bebe kad su sve bebe koje iole vrede otisle...Jedino je ostao Jovetic koji je pootpisao ugovor na 2 god taman toliko da sa 19 god ode bez obestecenje...Sjajan posao odradjen u prelaznom roku nema sta ...

Dule

pre 16 godina

Ljudi, kako mozete da trazite Tosica, a mi nemamo mesta u timu ni za takve igrace kao sto su Dj. Lazic, i Marinkovic, pa moraju da ulaze sa klupe.
Mada bi meni Dj. Lazic morao da bude u prvih 11. Bar umesto Maletica.
Drugo, PREDRAG LAZIC ME ODUSEVLJAVA! On je solidno odigrao i jesenas, ne znam sta su vise hteli od njega, pogotovo sto je on kao novajlija (jesenas ) morao da prodje period adaptacije.
U svakom slucaju mnogo je sazreo u ovih par meseci, i postao stvarno paklen igrac, jedan je od najvecih pokretaca Partizana u fazi napada!
Mnogo agresivan fudbaler, puno probija, a cak i da ne da gol, stvara sanse drugima. Stalno se nesto desava kad je on u posedu lopte.

Peca Cicevac

pre 16 godina

Sad jeP.Lazic izuyetno opasan,a proletos je morao u Bezaniju. Bozovi' uliva poverenje, odbrana je ipak kriminalna. Lazarevic nije resenje za levu stranu, stopera imamo komada dva, jedino Rukavina.Treba nam bek,stoper i spic koji moze nekad da da gol i glavom, od Delibasica na ovamo niko nije dao gol posle centarsuta. Tanko je ovo za titulu.

Mesija

pre 16 godina

Lepo je momci sto se realni kad poredite pojacanja partizana i Zvezde, jedino sto nismo culi koliko su placena pojacanja iz brazila kad svi znamo da vas maleni klub nema para ni da isplati jednog pravog grobara Alberta Nadja?!! Uzgred samo Salas(Carobnjak) je kostao 1,8 mil $ a uz to je igrac iz Ecuadora, pa sta mislite koliko onda kosta neki pravi Brazilac a ne beraci banana iz Humske?!! Videcemo na derbiju ko je kupovao igrace a ko berace!

Sokrates

pre 16 godina

Partizan ulazi u novo prvenstvo mnogo jaci nego prethone sezone.Pojacanja koja su dosla garantuju bolje rezultate.Bozovic,Zuka,Moreira,Sikimic i novi napadac Hugo su pojacanja prve klase.Diaru momentalno ne bih ocjenjivao jer je momak igrao u prilicno slaboj BiH ligi a i u Portugalu se nije naigrao.Partizanove navijace najvise brine odbrana.Krajnje je vrijeme da Partizan kao veliki klub sa najboljom fudbalskom skolom iz svojih redova izbaci jednog kvalitetnog stopera.Djukic kao nekad vanserijski odbrambeni igrac mogao bi tu mnogo da pomogne.Tko zna mozda bude nesto od Jovanovica ili Knezevica koji su na pripremama ostavili vise nego dobar utisak.Sto se utakmice sa Zrinjskim tice Partizan ulazi kao veliki favorit.Sve osim dvije ubjedljive pobjede bio bi neuspjeh.Kako se utakmica blizi prijetnje iz Mostara su sve blaze.Znaju oni s kim imaju posla.Sliskovic se vec priprema za defanzivnu taktiku.Vjerovatno ce igrati na 0:0 i kontru sto bi za njih objektivno bio senzacionalan uspjeh.Kao i svake godine titula ce se odlucivati izmedju dva beogradska kluba.Vojvodina ima jak i organizovan klub ali je to jos premalo da bi pomrsili racune Partizanu i Zvezdi.Pojacanja Zvezde su u redu ali kvalitetno slabija od Partizanovih.Partizan ima realne sanse za prvaka drzave.Samo jos da se unutrasnji problemi srede u sta sam vise nego siguran.
Pozdrav

Vlada

pre 16 godina

Danas, u ponedeljak, 16.07.2007, tačno u 08:05 ujutro (po BG-vremenu) ostavljam ovaj i ovakav komentar:
OVAJ PARTIZAN ĆE U SEZONI 2007/08 UBEDLJIVO OSVOJITI TITULU PRVAKA (za kup ne mogu da se zakunem jer je to oduvek bio "utešni trofej" a sem toga imaćemo "dosta posla" i u Evropi...), A U KUPU UEFA ĆE MINIMUM PONOVITI VERMEZOV REZULTAT IZ SEZONE 2004/05, DAKLE OPET PROLEĆE U EVROPI I MINUMUM 1/8-FINALA!
Ko je spreman da stavi sad neku kintu (posebno pozivam ganfere, najmilije mi je da njima uzmem teško zarađeno sa semafora kod Skupštine) - tu sam!
VOLIM TE PARTIZANE MOJ JEDINI!

bobanmkd

pre 16 godina

Milose,daj boze da su Knezevic i Jovanovic tako dobri kako ti kazes!
Niko srecniji da mi konacno dobijemo vrhunske stopere iz svoje skole!Ja ne pamtim da smo nekad ta mesta popunili iz nasih redova.Oprosti,ali tvoj mail mi izgleda nekako kao licna zelja,isuvise.Da nije tako zar bi Tomic trazio Pekarica?Sada,kada on ne dolazi pominju se Jovanovic i Knezevic.Isto mi je cudno kako pre Holandije Djukic nije hteo da vrati Lazica iz Bezanije a sada ovaj ispade bolje resenje od Tosica.Kako i da je napominjem da bi voleo da si u pravu posto titula ove godine stvarno nema cenu!

Vasilije

pre 16 godina

Dosta nepoverenja od strane navijaca, ali vec sam rekao i recicu ponovo, da smo jaci nego prosle sezone sigurno. Prodali smo Gulana i verovatno Smiljanica, ali smo doveli Moreiru i Zuku, sa kojima smo dobili iskustvo i priliku da ostale bebe sazre uz sigurno dobre igrace. Budjet smo popravili, a i ujedno bolje ovako, nego da smo uzimali kredide i zaduzivali se kod banaka. Situacija u klubu se resava i na skupstini kluba u Avgustu, ce se konacno zavrsiti ova agonija i formirati novo rukovodstvo. Konkurencija u napadu je jaca i sigurno da cemo biti mnogo opasniji. Kritikuje se odbrana, pa ja bih se slozio sa komentarom, da je napad najbolja odbrana i uopste nemislim da nam je odbrana toliko slaba. Zrinjski sam pratio nekoliko puta i mislim da nemamo potrebe da se plasima, ali nikako da ih potcenimo. Mislim da je nasa sansa u organizovanoj i pas igri, sa pojacanim presingom na sredini. Lose bi bilo igrati duel igru, jer mislim da su tu jaki i koriste svaku priliku za kontra napad, ali verujem Djukicu i mislim da ce on znati da postavi pravu taktiku. Ponovio bih ponovo i mislim da bi to bilo najvece pojacanje za Partizan. Jedna velika podrska i glas nas navijaca na stadijonu, da se svi zajedno radujemo, jer tako MNOGO SMO JAKI!!!

Nenad,Bgd.

pre 16 godina

Vidim svi vape za stoperom,i imam pitanje u vezi s` tim.Gde je Perendija?Decka sam gledao do pre neku godinu.Jak,visok,beskompromisan borac,a pritom elegantan kao Mile Rumun,nekad.Ne mogu da verujem da taj decko nije dobio sansu.Bio je odlican i u reprezentaciji,koja je bila vicesampion Evrope.Igrao je u generaciji sa Lolom,Nebojsom Marinkovicem i Borkom Veselinovicem.Voleo bih,ako neko nesto zna,da mi odgovori.Hvala.

SHEARER

pre 16 godina

Partizanu je neophodan jak,smiren,koji zna sa loptom stoper za razliku od onog Zekinog coveka za namestanje Bajica i ovog toze nervoze Rnica(setite se samo i crvenog protiv Dinamo B.ista reakcija ko protiv Cigosa)Znaci ili Pekaric ili neki crnac tipa West(pa sta ako ima 4 banke)

Milos

pre 16 godina

@ Bobanmkd

Tosic nam ne treba, jer imamo PREDRAGA LAZICA, koji je isti tip igraca, zapravo tehnicki jos bolji i fizicki jaci. Drugo, vec imamo dosta igraca u veznom redu.
Za stopere imamo Knezevica i Jovanovica koji su fantasticni, pritom jako ko stene, ne znam nikoga ko nije odusevljen njima, a da ih je gledao uzivo.
Vreme je za afirmaciju stopera iz Partizanove skole.

Milan Boss

pre 16 godina

Ajmo crno-beli...
Zadnja linija bi trebalo da se pojaca,fali nam jos jedan vrhunski stoper.Mislim da ce nam se u Beogradu uskoro prikljuciti i "Bambi" Tosic,covek se sve dogovorio sa nama,jedino jos zateze "veliki gazda" Mirko Vucurevic, verovatno zbog toga sto nije postao predsednik Partizana(a i nece to nikad postati).Dobro bi bilo da u nase redove konacno stigne jedan odlican napadac,jer me pomalo brinu promasaji Diare,Jovetica,Vitora Huga...
Sve u svemu,mislim da smo kadri da ove godine pomrsimo racune ciganima,i ako bog da opet zaigramo u ligi UEFA.
Molim sve ljude koji istinski vole Partizan da ove godine nasim momcima pruze bezrezervnu podrsku na svim frontovima,jer smo samo zajedno MNOGO JAKI...

stefan paris

pre 16 godina

ljudi,pa sami znate koliko je PARTIZAN do sada bio neefikasan u napadu.cemu tolika galama oko te odbrane,kad isto tako znamo da je napad najbolja odbrana!meni je licno sladja pobeda od 4:3,nego 1:0!!! VOLIM PARTIZAN!!!!!!!

stewo_Grobar_bn

pre 16 godina

Videcemo dali Djukic govori istinu tek u cetvrtak u mostaru,nadam se da je u pravu posto je zrinjski nije tpliko jak bijeljanski radnik je igrao sa njim ove sezone kod nas 2:2 a sta je radnik a sta PARTIZAN u kvalitetu mislim.Partizane pobedi uz tebe su GROBARI BN Republika Srpska dolazimo u mostar da te bodrimo pozzz

Bobanmkd

pre 16 godina

Sve je to u redu ali meni nije jasno sta ce se desiti ako se ne daj boze Sikimic povredi??Povrede su u fudbalu normalna stvar.U tom slucaju opet Rnica li da gledamo??!Licno smatram da Tomic mora dovesti jos jednog stopera i Zorana Tosica pa bi onda progutali prodaju Smiljanica.Ovako je sve na ivici.Cini mi se da trener
Djukic i rukovodstvo ne shvatataju da kiksa ne sme biti i da se titula moraa osvojiti po svaku cenu,kao
cigani pre 4 godine sa Muslinom kada su osvojili titulu sa golovima u 100 tom minutu

nz

pre 16 godina

Bilo bi dobro da se odbrana jos malo pojaca. U svakom slucaju valjalo bi i da napad bude efikasan pa da ne mora odbrana da vadi stvar kada je gusto. Nadamo se najboljem tj. tituli i Evropskom prolecu. Napred Partizan, nazad svi ostali.

Bobanmkd

pre 16 godina

Sve je to u redu ali meni nije jasno sta ce se desiti ako se ne daj boze Sikimic povredi??Povrede su u fudbalu normalna stvar.U tom slucaju opet Rnica li da gledamo??!Licno smatram da Tomic mora dovesti jos jednog stopera i Zorana Tosica pa bi onda progutali prodaju Smiljanica.Ovako je sve na ivici.Cini mi se da trener
Djukic i rukovodstvo ne shvatataju da kiksa ne sme biti i da se titula moraa osvojiti po svaku cenu,kao
cigani pre 4 godine sa Muslinom kada su osvojili titulu sa golovima u 100 tom minutu

Milan Boss

pre 16 godina

Ajmo crno-beli...
Zadnja linija bi trebalo da se pojaca,fali nam jos jedan vrhunski stoper.Mislim da ce nam se u Beogradu uskoro prikljuciti i "Bambi" Tosic,covek se sve dogovorio sa nama,jedino jos zateze "veliki gazda" Mirko Vucurevic, verovatno zbog toga sto nije postao predsednik Partizana(a i nece to nikad postati).Dobro bi bilo da u nase redove konacno stigne jedan odlican napadac,jer me pomalo brinu promasaji Diare,Jovetica,Vitora Huga...
Sve u svemu,mislim da smo kadri da ove godine pomrsimo racune ciganima,i ako bog da opet zaigramo u ligi UEFA.
Molim sve ljude koji istinski vole Partizan da ove godine nasim momcima pruze bezrezervnu podrsku na svim frontovima,jer smo samo zajedno MNOGO JAKI...

PFC - ŠAMPION 2007-2008

pre 16 godina

Ovih dana, predsednik jednog nama “bliskog” kluba se oglasio u javnosti vrlo duhovitom “ala Pasja poljana” rečenicom, koja ima čak i književnu potku. Pa dobro, i Lav Nikolajevič Tolstoj je iz “Jasne poljane”, pa tom logikom i dotični “gospodin” iz “Pasje poljane” smatra da verovatno ima književnog dara. Doduše, on se bavi kozerijom ali i to je neka vrsta književnosti, valjda…

Ali “Monsieur” Pikse (ili Pink – zbog koloritne palačinke oko vrata) se izgleda malo zabunio...Samo je jedan stadion, jedna gradjevina za sportske namene na Topčiderskom brdu. Tamo gde on sada „rezidira“ bila je nekada neka vrsta „pasje poljane“ jer su se na tom mestu, pre nekoliko ratova, dresirali psi i konji za potrebe žandarmerije, a pre spuštanja stadiona (rupa je to, moram se ovako izraziti, ne može rupa da se „podiže“) tu je bila septička jama u koju se slivao sav otpad sa Banjice i okoline i, iako geografski blizu, daleko je to od Topčiderskog brda. Dobro, čovek nije iz Beograda pa ne zna, opraštamo mu...Medjutim, on zato itekako zna da „zalaje“ prema Topčiderskom brdu! Ali, što reče naš narod – „pas laje, vetar nosi“!

A kada je reč o trofejima - pa dobro, neka „Monsieur Pink“ uzme i ove godine sve trofeje, nemam ništa protiv. Kad god su poslednjih par decenija uzimali ovde trofeje – dobijali su „šamarčine“ širom Evrope! A mi? Mi smo i bez trofeja sebi u Evropi stvorili poslednjih godina puno toga respektabilnog – i ime, i renome, i klupski koeficijent, i doprinos nacionalnom koeficijentu Srbije (ranije SCG), i stalnu poziciju nosioca u žrebu...Sem toga, mi smo uvek bili fini jer...ipak smo mi imali lepo detinjstvo! Zašto? Pa bili smo privilegovani kao vojni klub, za razliku od kluba „napredne omladine Beograda“ i nismo stoga željni igračaka. A oni neka se izigraju pa kad ih prođe volja - neka i nama poklone po koje lonče ili ćup ili pehar. Bolje tako nego da ih zadrže u svojim rukama jer...kad usledi „nova evropska pljuska po obrazu“ – ispašće im iz ruku i taj ćup, razbiće se i on u paramparčad...

I naposletku, recimo i to da su oni „jedini autentični Srpski klub“, koji igra na našem NAJVEĆEM i najlepšem stadionu sa originalnim imenom (kojeg inače niko drugi nema na ovom svetu...ime su mu dakle oni izmislili...al’ zamalo...) itd., itd. Zbog svega navedenog biće nam čast kada se sete i nas, tamo nekog muslimansko-jugoslovensko-komunističkog bastiona koji nosi kompromitovano ime – PARTIZAN.

Stari Latini su za ovo imali jednu lepu reč – AGRICOLA....

Milos

pre 16 godina

@ Bobanmkd

Tosic nam ne treba, jer imamo PREDRAGA LAZICA, koji je isti tip igraca, zapravo tehnicki jos bolji i fizicki jaci. Drugo, vec imamo dosta igraca u veznom redu.
Za stopere imamo Knezevica i Jovanovica koji su fantasticni, pritom jako ko stene, ne znam nikoga ko nije odusevljen njima, a da ih je gledao uzivo.
Vreme je za afirmaciju stopera iz Partizanove skole.

Vlada

pre 16 godina

Danas, u ponedeljak, 16.07.2007, tačno u 08:05 ujutro (po BG-vremenu) ostavljam ovaj i ovakav komentar:
OVAJ PARTIZAN ĆE U SEZONI 2007/08 UBEDLJIVO OSVOJITI TITULU PRVAKA (za kup ne mogu da se zakunem jer je to oduvek bio "utešni trofej" a sem toga imaćemo "dosta posla" i u Evropi...), A U KUPU UEFA ĆE MINIMUM PONOVITI VERMEZOV REZULTAT IZ SEZONE 2004/05, DAKLE OPET PROLEĆE U EVROPI I MINUMUM 1/8-FINALA!
Ko je spreman da stavi sad neku kintu (posebno pozivam ganfere, najmilije mi je da njima uzmem teško zarađeno sa semafora kod Skupštine) - tu sam!
VOLIM TE PARTIZANE MOJ JEDINI!

stewo_Grobar_bn

pre 16 godina

Videcemo dali Djukic govori istinu tek u cetvrtak u mostaru,nadam se da je u pravu posto je zrinjski nije tpliko jak bijeljanski radnik je igrao sa njim ove sezone kod nas 2:2 a sta je radnik a sta PARTIZAN u kvalitetu mislim.Partizane pobedi uz tebe su GROBARI BN Republika Srpska dolazimo u mostar da te bodrimo pozzz

nz

pre 16 godina

Bilo bi dobro da se odbrana jos malo pojaca. U svakom slucaju valjalo bi i da napad bude efikasan pa da ne mora odbrana da vadi stvar kada je gusto. Nadamo se najboljem tj. tituli i Evropskom prolecu. Napred Partizan, nazad svi ostali.

stefan paris

pre 16 godina

ljudi,pa sami znate koliko je PARTIZAN do sada bio neefikasan u napadu.cemu tolika galama oko te odbrane,kad isto tako znamo da je napad najbolja odbrana!meni je licno sladja pobeda od 4:3,nego 1:0!!! VOLIM PARTIZAN!!!!!!!

SHEARER

pre 16 godina

Partizanu je neophodan jak,smiren,koji zna sa loptom stoper za razliku od onog Zekinog coveka za namestanje Bajica i ovog toze nervoze Rnica(setite se samo i crvenog protiv Dinamo B.ista reakcija ko protiv Cigosa)Znaci ili Pekaric ili neki crnac tipa West(pa sta ako ima 4 banke)

Vasilije

pre 16 godina

Dosta nepoverenja od strane navijaca, ali vec sam rekao i recicu ponovo, da smo jaci nego prosle sezone sigurno. Prodali smo Gulana i verovatno Smiljanica, ali smo doveli Moreiru i Zuku, sa kojima smo dobili iskustvo i priliku da ostale bebe sazre uz sigurno dobre igrace. Budjet smo popravili, a i ujedno bolje ovako, nego da smo uzimali kredide i zaduzivali se kod banaka. Situacija u klubu se resava i na skupstini kluba u Avgustu, ce se konacno zavrsiti ova agonija i formirati novo rukovodstvo. Konkurencija u napadu je jaca i sigurno da cemo biti mnogo opasniji. Kritikuje se odbrana, pa ja bih se slozio sa komentarom, da je napad najbolja odbrana i uopste nemislim da nam je odbrana toliko slaba. Zrinjski sam pratio nekoliko puta i mislim da nemamo potrebe da se plasima, ali nikako da ih potcenimo. Mislim da je nasa sansa u organizovanoj i pas igri, sa pojacanim presingom na sredini. Lose bi bilo igrati duel igru, jer mislim da su tu jaki i koriste svaku priliku za kontra napad, ali verujem Djukicu i mislim da ce on znati da postavi pravu taktiku. Ponovio bih ponovo i mislim da bi to bilo najvece pojacanje za Partizan. Jedna velika podrska i glas nas navijaca na stadijonu, da se svi zajedno radujemo, jer tako MNOGO SMO JAKI!!!

Nenad,Bgd.

pre 16 godina

Vidim svi vape za stoperom,i imam pitanje u vezi s` tim.Gde je Perendija?Decka sam gledao do pre neku godinu.Jak,visok,beskompromisan borac,a pritom elegantan kao Mile Rumun,nekad.Ne mogu da verujem da taj decko nije dobio sansu.Bio je odlican i u reprezentaciji,koja je bila vicesampion Evrope.Igrao je u generaciji sa Lolom,Nebojsom Marinkovicem i Borkom Veselinovicem.Voleo bih,ako neko nesto zna,da mi odgovori.Hvala.

Mesija

pre 16 godina

Lepo je momci sto se realni kad poredite pojacanja partizana i Zvezde, jedino sto nismo culi koliko su placena pojacanja iz brazila kad svi znamo da vas maleni klub nema para ni da isplati jednog pravog grobara Alberta Nadja?!! Uzgred samo Salas(Carobnjak) je kostao 1,8 mil $ a uz to je igrac iz Ecuadora, pa sta mislite koliko onda kosta neki pravi Brazilac a ne beraci banana iz Humske?!! Videcemo na derbiju ko je kupovao igrace a ko berace!

bobanmkd

pre 16 godina

Milose,daj boze da su Knezevic i Jovanovic tako dobri kako ti kazes!
Niko srecniji da mi konacno dobijemo vrhunske stopere iz svoje skole!Ja ne pamtim da smo nekad ta mesta popunili iz nasih redova.Oprosti,ali tvoj mail mi izgleda nekako kao licna zelja,isuvise.Da nije tako zar bi Tomic trazio Pekarica?Sada,kada on ne dolazi pominju se Jovanovic i Knezevic.Isto mi je cudno kako pre Holandije Djukic nije hteo da vrati Lazica iz Bezanije a sada ovaj ispade bolje resenje od Tosica.Kako i da je napominjem da bi voleo da si u pravu posto titula ove godine stvarno nema cenu!

Peca Cicevac

pre 16 godina

Sad jeP.Lazic izuyetno opasan,a proletos je morao u Bezaniju. Bozovi' uliva poverenje, odbrana je ipak kriminalna. Lazarevic nije resenje za levu stranu, stopera imamo komada dva, jedino Rukavina.Treba nam bek,stoper i spic koji moze nekad da da gol i glavom, od Delibasica na ovamo niko nije dao gol posle centarsuta. Tanko je ovo za titulu.

Dule

pre 16 godina

Ljudi, kako mozete da trazite Tosica, a mi nemamo mesta u timu ni za takve igrace kao sto su Dj. Lazic, i Marinkovic, pa moraju da ulaze sa klupe.
Mada bi meni Dj. Lazic morao da bude u prvih 11. Bar umesto Maletica.
Drugo, PREDRAG LAZIC ME ODUSEVLJAVA! On je solidno odigrao i jesenas, ne znam sta su vise hteli od njega, pogotovo sto je on kao novajlija (jesenas ) morao da prodje period adaptacije.
U svakom slucaju mnogo je sazreo u ovih par meseci, i postao stvarno paklen igrac, jedan je od najvecih pokretaca Partizana u fazi napada!
Mnogo agresivan fudbaler, puno probija, a cak i da ne da gol, stvara sanse drugima. Stalno se nesto desava kad je on u posedu lopte.

GROBAR

pre 16 godina

I vi ovde i Djukic pricate o nekim " bebama " koje treba da sazre uz iskusne igrace.A ja vas pitam koje su to bebe kad su sve bebe koje iole vrede otisle...Jedino je ostao Jovetic koji je pootpisao ugovor na 2 god taman toliko da sa 19 god ode bez obestecenje...Sjajan posao odradjen u prelaznom roku nema sta ...

koliko kostaju pojacanja?

pre 16 godina

Pojacanja klubova sa ovih prostora nikad nece biti u rangu Mancestera,
ali Zvezda je realno napravila ogroman pomak u dovodjenju istih u nase klubove-
Salas i Barkos su Zvezdu kostala oko 3miliona dolara,to su najskuplji transferi u istoriji naseg fudbala...
Salas je bivsi i siguran sam opet reprezentativac Ekvadora,koji je bio na pragu PSV-a,ali zbog povrede je
ostao u Ekvadoru.njegov gol je bio izabran za najlepsi gol na Coppa America pre 3godine!
Barkos je bio na sirem spisku ``strasne`` reprezentacije Argentine za Coppa America,
najbolji je strelac ekvadorske lige...
Molina je reprezentativac Kolumbije,bio je izabran za najboljeg igraca paragvajskog prvenstva,
covek ima svoj sajt...
Bronovicki je reprezentativac Poljske,Zvezda ce platiti obestecenje u visini od 1milion eura
za njega..Lukas je provereni igrac Boaviste,o Kastilju ne treba trositi reci,izabran za najboljeg igraca
nase lige,standardan reprezentativac Ekvadora...
Cak je onaj katastrofalni georgiev standardni reprezentativa Bugarske.
pa cak I Nikolae je reprezentativac Rumunije,o Kandeli ne vredi trositi reci...
Znaci Zvezda u svoje redove dovodi reprezentativce,placa obestecenja za te igrace...
1pitanje za komsije-za kog je igraca Partizan platio obestecenje i koliko?
Koliko iznose transferi tih igraca?
Gde su igrali ti igraci,u Hong Kongu i Rumuniji kao ovaj Hugo Vitor,Dijara u Zrinjskom...
ma daj,ne zasmejavajte me...

Sokrates

pre 16 godina

@LsD
Prije svega hvala na ljubaznom obracanju.Primjeti se da ti pristojno vaspitanje nije jaca strana.Sto se pasulja tice mislim da si ti za nesto tako mnogo kvalifikovaniji od moje malenkosti.Sto se poznavanja svjetskog fudbala tice mogu da ti kazem da si mnogo zelen u toj oblasti.O neobjektivnosti i pristrasnosti je izlisno pricati.Meni je jasno da ste vi zvezdasi mnogo razocarani sto i pored velikih unutrasnjih problema Partizan nije na dno potonuo vec se cak izuzetno pojacao.Zuka i Moreira su igrali u velikim klubovima.Sikimic je igrao u prvoj francuskoj diviziji.Sta su to vasa pojacanja do sada u karijeri napravila?Najbolji strelac ekvadorske lige? Salas carobnjak?Kakva bre ekvadorska liga kakvi bakraci.Salasova zvjezda je odavno prestala da sija.Za druga dva igraca nikad nisam cuo i nisam u mogucnosti da dajem bilo kakvu ocjenu.Pored svega toga ne pada mi na pamet da vrijedjam vase nove igrace kao u stilu "beraci banana".Prvenstvo ce uskoro poceti i sve ce na vidjelo doci a onda ce mecka da zaigra ispred vrata"jedinog pravog srpskog"kluba.
Pozdrav za sve one kojima je crno bela boja u srcu.

PFC ŠAMPION 2007-08

pre 16 godina

@ Zivko:

Kao prvo - drago mi je da gani poput tebe čitaju vesti o Partizanu, da su jako nervozni (ako su makar malo nalik tebi - ti si neprevaziđeno nervozan)...

Kao drugo, ipak izgleda i ti veruješ u to što ja pričam...uostalom - i sam si napisao "PFC ŠAMPION 2007-08"...onda kad si kucao moj nick! :)))

Kao treće, ne znam šta sam to tako "napričao", a pre svega ne znam KOJI SU TO VAŠI BROJNI EVROPSKI USPESI??? Ili šalješ komentar iz Barija, pokušavaš to još od 1991. pa ti nikako nije uspelo do danas kad ti se napokon isplatio 16-godišnji trud??? Dečko, smiri hormone, već punih 16 godina dobijate samo šamare po Evropi, najveći "uspeh" vam je plasman u 2. kolo Kupa UEFA! A za to vreme su neki drugi klubovi skupljali poene za rejting i koeficijent Srbije - ne vi!

Kao četvrto - ti BAŠ voliš da živiš u prošlosti, ALI BAŠ! Pazi čoveka, pominje Fljamurtari, Kroaciju...tekme od pre 20, odnosno 10 godina...Ja tebe razumem, tebi je teško da se "setiš" nečeg novijeg poput naše LIGE ŠAMPIONA, LIGE UEFA SA ZIMOVANJEM U EVROPI, OPET LIGE UEFA IZ PROŠLE SEZONE...a ako mi dozvoliš da sad i ja makar malo zavirim u prošlost (mada sam zbog toga ljut na samog sebe, veruj) - reći ću samo 0:9 (toliki vam je zbirni "iznos" kojeg ste "stvorili" u 2 uzastopne tekme u Evropi (PSV, ZENIT)...tako nešto nije "uspelo" nikada nijednom drugom našem klubu...skoro pa dupla petarda...A nećemo sad tamo o nekim CSKA iz Ukrajine (jeste, postoji i tamo klub tog imena), nećemo o Ekerenima, nećemo ni o Liberecu kojeg je sad nedavno izbacio iz Intertotoa i jedan klub iz Kazahstana (ili Azerbejdžana, nisam siguran), nećemo o petardi u Vigu (ali je još sramotnije da ste potom i per forfe izgubili 0:3 jer ne znate da računate kartone), nećemo o vašem DEMOLIRANJU 24.02. ove godine kada je trebalo da rezultat bude jedno 2:10 za nas (i nikada neću prežaliti što vam nismo dali tih 10 komada a tad ste tako zreli bili za to!), nećemo ni o mnogo čemu drugom...

Hvala ti na našoj brizi da se čuvamo Hrvata, mada ti moram reći da ni nemamo tako loš skor sa njima (Kroacija i Rijeka) - 3 pobede, 1 poraz, gol razlika 7:6. Sada protiv Zrinjskog (to je ipak više hrvatski nego bosanski klub) ćemo taj bilans samo još poboljšati....pa da i ti meni ostaneš sad živ i zdrav, umiren mojim podacima i iznad svega srećan!

Sokrates

pre 16 godina

Partizan ulazi u novo prvenstvo mnogo jaci nego prethone sezone.Pojacanja koja su dosla garantuju bolje rezultate.Bozovic,Zuka,Moreira,Sikimic i novi napadac Hugo su pojacanja prve klase.Diaru momentalno ne bih ocjenjivao jer je momak igrao u prilicno slaboj BiH ligi a i u Portugalu se nije naigrao.Partizanove navijace najvise brine odbrana.Krajnje je vrijeme da Partizan kao veliki klub sa najboljom fudbalskom skolom iz svojih redova izbaci jednog kvalitetnog stopera.Djukic kao nekad vanserijski odbrambeni igrac mogao bi tu mnogo da pomogne.Tko zna mozda bude nesto od Jovanovica ili Knezevica koji su na pripremama ostavili vise nego dobar utisak.Sto se utakmice sa Zrinjskim tice Partizan ulazi kao veliki favorit.Sve osim dvije ubjedljive pobjede bio bi neuspjeh.Kako se utakmica blizi prijetnje iz Mostara su sve blaze.Znaju oni s kim imaju posla.Sliskovic se vec priprema za defanzivnu taktiku.Vjerovatno ce igrati na 0:0 i kontru sto bi za njih objektivno bio senzacionalan uspjeh.Kao i svake godine titula ce se odlucivati izmedju dva beogradska kluba.Vojvodina ima jak i organizovan klub ali je to jos premalo da bi pomrsili racune Partizanu i Zvezdi.Pojacanja Zvezde su u redu ali kvalitetno slabija od Partizanovih.Partizan ima realne sanse za prvaka drzave.Samo jos da se unutrasnji problemi srede u sta sam vise nego siguran.
Pozdrav

LsD

pre 16 godina

Ovaj 'SOKRATES' nema pojma!!Partizan je doveo bolja pojacanja od Zvezde??DECKIC DA LI SI JE...O NORMALAN?Idi tresi pasulj,nemoj ovde da se brukas...I bez pojacanja je mnogo jaca od Partizana a kamoli sa njima!!Inace Grobarski klub se raspada,to je ocigledno!!

Dupla kruna ole

pre 16 godina

@Vlado danas u ponedeljak 16.07.2007 tacno u 13-58 ostavljam ovaj i ovakav komentar:
partizan ce u ovoj sezoni na kraju imati minimum 10 bodova manje od Zvezde a i nece uci u grupe uefa,za derbije da i ne govorim elem na kraju sezone ce biti.Zvezda = 11 dupla kruna

Zivko

pre 16 godina

@ PFC Sampion 2007-08:
Svaka ti cast! Sta si sve napricao a ostao ziv! To moze samo jak organizam! Posle silnih poraza od Zvezde, posle nasih evropskih uspeha, posle silnih petardi koje ste primali, posle Fljamurtarija, Croatia=e, Slieme sa Malte (!!!!) ti si sokole postao rezistentan na vase neuspehe i na nase uspehe pa tako ziv i zdrav lupas kao Maksim po diviziji. Ziv mi bio sokole puno godina i prezivio sve buduce poraze koji vas ocekuju od nas,kao i sve nase buduce uspehe. I cuvaj se sokole Hrvata, na njih ste osetljivi!!

Zlo ne spava

pre 16 godina

Ne razumem toliki nerealni optimizam groblja.Kazete kvalitetnija pojacanja doveo partizan?Pa Zvezda jos nije ni dovela pojacanja na pripreme a usto su 2 igraca placena po 1.5 milona evra a oni vasi beraci banana?Pazite da vam se ne dogodi jes neka petarda u Evropi grobari

Dimche

pre 16 godina

Ja stvarno neznam sta hoce ovi cigani, kazu da su ovi igraci koji su sada stigli VRH. I kako su najskuplji u istoriji srpskog fudbala a obojica vrede oko 2.8 miliona eura a Milijasa jos nisu platili Zemunu kojeg su kupili za 3 miliona. SMESNI STE HEAD HUNTERS

wuk

pre 16 godina

@pfc sampinjon

svaka cast na vasim velikim evropskim uspesima, al mislim da ste imali vise srece nego pameti... kod svog nabrajanja preskocio si uspehe iz zadnje dve sezone.. ipak hajduk iz kule nije mala ekipa :)

Zivko

pre 16 godina

@PFC "SAMPION 2007-08" ( Hehehe! ):
Opet puno pricas sokole! Izgleda da bi ti kao i drugi grobari najradije izbrisali 1991! Al' ne ide, ne ide! Ne moze se izbrisati najveci klupski uspeh srpskog ( a i bivseg jugoslovenskog ) fudbala! Posle toga nismo imali uspeha u Evropi kao ni vi! Vase ucesce u LS je bilo mizerno! Hvalite se time da vam je vas protivnik postao prvak Evrope!! Hehehe! Pa sokole moj nervozni i nas proslogodisnji protivnik je sadasnji prvak Evrope! Pa, sta! Ono sto me zabavlja je cinjenica da ste vi jedini, da ponovim JEDINI, inostrani klub kog je pobedila Sliema sa Malte! Po tome ce te ostati upamceni kao po Tikvi, Timoku, Fljamurtariju, izjavama o visokoj travi itd. Ako sokole moj ne zelis da se vracas u proslost jer te to puno boli onda hajde da govorimo o sadasnjosti i bliskoj proslosti: tri puta zaredom smo vas okrenuli pre par meseci, uzeli titulu i kup na vasem stadionu!!! Boli te, zar ne? Sada idemo ka Evropi, sta ce biti videcemo al' je cinjenica da ste se vi prepali, da ne upotrebim tezi izraz, da ne ostavarimo ono sto vi, poslednje fudbalske neznalice, smatrate "najvecim uspehom jugoslovenskog fudbala". Bar se tako izrazio vas omiljeni Zeka kad ste ostvarili plasman u LS gde ste bili poslednji od 32 ucesnika!! Hehehehe!
Zao mi vas je jer rezultati pokazuju da smo mi Real a vi Atletiko; mi Milan a vi Inter; mi Manchester United a vi Manchester City itd. Uvek ste drugi, nikad prvi. Al' sokole moj pazi i Vosa gazi, mozda ne budete ni drugi! A i Zrinjski se ostri...Hehehe!
Zelim ti sokole dobro zdravlje i da pozivis puno godina i da se potajno, da te niko od tvojih ne vidi, divis nasim buducim uspesima kao sto se, u to sam siguran, divis onim trofejima iz 1991, godine koja se ne moze izbrisati!

Milos

pre 16 godina

@ PFC SAMPION

E majstore pusti ove BIVSE- to su bivsi navijaci, bivsi klub…
Sve si im rekao, i kulturno si im rekao, za razliku od njih!

Ovaj Zivko zaboravlja da je do 91. god. nas najbolji predstavnik u Evropi bio Partizan! Partizan je bio vicesampion Evrope, i to je u odnosu na njihovo osvajanje KS zapravo samo razlika u rezultatu jedne utakmice- i oni i mi smo igrali finale KS- Zvezda je uspela da pobedi u svom finalu, mi nismo.
Partizan bar moze da kaze da su mu u timu igrali igraci koji su potekli u klubu, a sta je sa Zvezdom- sve su im igrali igraci dovedeni iz drugih klubova, drugih republika.
Drugo- kad neko kaze (kao Wuk) da je Partizan srecno upao u LS sezona 03/04, samo bih ga podsetio da je Partizan i pre te eliminacije Njukasla, par godina ranije isto izbacio Njukasl iz evropskih takmicenja, ali Zvezdasi to “zaboravljaju”.
Komentator EUROSPORTA- Englez je svojevremeno rekao da kad je zrebanje za evropska takmicenja (bila je prica o engleskim klubovima i njihovim rivalima) da je Partizan nabio kompleks Njukaslu, i da se njihovi predstavnici uvek plase da ne izvuku Partizan- toliko o slucajnom upadanju u LS.
Pre bih rekao da je slucajno vase osvajanje KS- s obzirom da su najbolji italijanski, engleski klubovi imali zabranu takmicenja, da ste u odnosu na danasnju LS, imali samo par tekmi do finala, da ne pricam o nekim ludacki srecnim okolnostima na nekim tekmama, da ste prolazili dalje u glavnom sa 0:0, ili 1:0 rezultatima to samo potvrdjuje moje reci.
O uspesima srpskih klubova u Evropi u zadnjoj deceniji mozemo samo da pricamo o Partizanu… da ne navodim ono sto je PFC rekao, s tim u vezi samo jedno pitanje Zivko- kako vas nije sramota da se javljate, kad samo Partizan doprinosi nacionalnom koeficijentu?!
Sto se Evrope tice (e tu nema lazi, nema prevare)- za nju u sadasnjosti postoji samo Partizan, Zvezde nigde nema, toliko o tome da ste prvi klub…pre bih rekao da ste vi klub proslosti, a Partizan buducnosti.

Zivko

pre 16 godina

@ Milos:
Ma sokole moj vi ste najbolji!!! Hehehe! Mi pobedjujemo samo sa 0:0!!! Hehehe! Atletiko, M.City, franjevci, zrinjevci...Kompleksi nize vrednosti! Ne pomaze vam ni onaj vas psiholog! Ni Frojd vam ne bi pomogao da je ziv! Cudo nevidjeno ste vi grobari! Takvi se retko radjaju! Za muzeja!
Nego ako znas da citas, knjigu u ruke pa protabiri fudbalsku statistiku! Ona je zakon! Ziv bio i dugo 'uzivao' u uspesima nase ( i vase ) Zvezde!
PS. Ako se ne ugasite da li menjate ime? Ovo je sokole bas prevazidjeno!

Tatjana Bisenija(Djuka) Luzicki

pre 16 godina

...Kad vidim ovog coveka,tako lepog i uvek elegantnog,prosto postanem srecna i ponosna, sto sam Grobarka....Priznajem palim se na "DJUKU",svetskog smekera i tek tada shvatim,zasto "Muskarci znaju kako,a zene zasto"...(reklama za Jelen pivo,prim.prev.)i uvek se iznova i iznova odusevim,kad se Djuka pojavi...
U potpisu PIVOMANIJA(UMESTO)SINEMANIJE…Eh,nek ide sve u propast….
GROBARKA DO KOSKE

Mesija

pre 16 godina

Lepo je momci sto se realni kad poredite pojacanja partizana i Zvezde, jedino sto nismo culi koliko su placena pojacanja iz brazila kad svi znamo da vas maleni klub nema para ni da isplati jednog pravog grobara Alberta Nadja?!! Uzgred samo Salas(Carobnjak) je kostao 1,8 mil $ a uz to je igrac iz Ecuadora, pa sta mislite koliko onda kosta neki pravi Brazilac a ne beraci banana iz Humske?!! Videcemo na derbiju ko je kupovao igrace a ko berace!

Bobanmkd

pre 16 godina

Sve je to u redu ali meni nije jasno sta ce se desiti ako se ne daj boze Sikimic povredi??Povrede su u fudbalu normalna stvar.U tom slucaju opet Rnica li da gledamo??!Licno smatram da Tomic mora dovesti jos jednog stopera i Zorana Tosica pa bi onda progutali prodaju Smiljanica.Ovako je sve na ivici.Cini mi se da trener
Djukic i rukovodstvo ne shvatataju da kiksa ne sme biti i da se titula moraa osvojiti po svaku cenu,kao
cigani pre 4 godine sa Muslinom kada su osvojili titulu sa golovima u 100 tom minutu

LsD

pre 16 godina

Ovaj 'SOKRATES' nema pojma!!Partizan je doveo bolja pojacanja od Zvezde??DECKIC DA LI SI JE...O NORMALAN?Idi tresi pasulj,nemoj ovde da se brukas...I bez pojacanja je mnogo jaca od Partizana a kamoli sa njima!!Inace Grobarski klub se raspada,to je ocigledno!!

Dupla kruna ole

pre 16 godina

@Vlado danas u ponedeljak 16.07.2007 tacno u 13-58 ostavljam ovaj i ovakav komentar:
partizan ce u ovoj sezoni na kraju imati minimum 10 bodova manje od Zvezde a i nece uci u grupe uefa,za derbije da i ne govorim elem na kraju sezone ce biti.Zvezda = 11 dupla kruna

PFC - ŠAMPION 2007-2008

pre 16 godina

Ovih dana, predsednik jednog nama “bliskog” kluba se oglasio u javnosti vrlo duhovitom “ala Pasja poljana” rečenicom, koja ima čak i književnu potku. Pa dobro, i Lav Nikolajevič Tolstoj je iz “Jasne poljane”, pa tom logikom i dotični “gospodin” iz “Pasje poljane” smatra da verovatno ima književnog dara. Doduše, on se bavi kozerijom ali i to je neka vrsta književnosti, valjda…

Ali “Monsieur” Pikse (ili Pink – zbog koloritne palačinke oko vrata) se izgleda malo zabunio...Samo je jedan stadion, jedna gradjevina za sportske namene na Topčiderskom brdu. Tamo gde on sada „rezidira“ bila je nekada neka vrsta „pasje poljane“ jer su se na tom mestu, pre nekoliko ratova, dresirali psi i konji za potrebe žandarmerije, a pre spuštanja stadiona (rupa je to, moram se ovako izraziti, ne može rupa da se „podiže“) tu je bila septička jama u koju se slivao sav otpad sa Banjice i okoline i, iako geografski blizu, daleko je to od Topčiderskog brda. Dobro, čovek nije iz Beograda pa ne zna, opraštamo mu...Medjutim, on zato itekako zna da „zalaje“ prema Topčiderskom brdu! Ali, što reče naš narod – „pas laje, vetar nosi“!

A kada je reč o trofejima - pa dobro, neka „Monsieur Pink“ uzme i ove godine sve trofeje, nemam ništa protiv. Kad god su poslednjih par decenija uzimali ovde trofeje – dobijali su „šamarčine“ širom Evrope! A mi? Mi smo i bez trofeja sebi u Evropi stvorili poslednjih godina puno toga respektabilnog – i ime, i renome, i klupski koeficijent, i doprinos nacionalnom koeficijentu Srbije (ranije SCG), i stalnu poziciju nosioca u žrebu...Sem toga, mi smo uvek bili fini jer...ipak smo mi imali lepo detinjstvo! Zašto? Pa bili smo privilegovani kao vojni klub, za razliku od kluba „napredne omladine Beograda“ i nismo stoga željni igračaka. A oni neka se izigraju pa kad ih prođe volja - neka i nama poklone po koje lonče ili ćup ili pehar. Bolje tako nego da ih zadrže u svojim rukama jer...kad usledi „nova evropska pljuska po obrazu“ – ispašće im iz ruku i taj ćup, razbiće se i on u paramparčad...

I naposletku, recimo i to da su oni „jedini autentični Srpski klub“, koji igra na našem NAJVEĆEM i najlepšem stadionu sa originalnim imenom (kojeg inače niko drugi nema na ovom svetu...ime su mu dakle oni izmislili...al’ zamalo...) itd., itd. Zbog svega navedenog biće nam čast kada se sete i nas, tamo nekog muslimansko-jugoslovensko-komunističkog bastiona koji nosi kompromitovano ime – PARTIZAN.

Stari Latini su za ovo imali jednu lepu reč – AGRICOLA....

Zlo ne spava

pre 16 godina

Ne razumem toliki nerealni optimizam groblja.Kazete kvalitetnija pojacanja doveo partizan?Pa Zvezda jos nije ni dovela pojacanja na pripreme a usto su 2 igraca placena po 1.5 milona evra a oni vasi beraci banana?Pazite da vam se ne dogodi jes neka petarda u Evropi grobari

koliko kostaju pojacanja?

pre 16 godina

Pojacanja klubova sa ovih prostora nikad nece biti u rangu Mancestera,
ali Zvezda je realno napravila ogroman pomak u dovodjenju istih u nase klubove-
Salas i Barkos su Zvezdu kostala oko 3miliona dolara,to su najskuplji transferi u istoriji naseg fudbala...
Salas je bivsi i siguran sam opet reprezentativac Ekvadora,koji je bio na pragu PSV-a,ali zbog povrede je
ostao u Ekvadoru.njegov gol je bio izabran za najlepsi gol na Coppa America pre 3godine!
Barkos je bio na sirem spisku ``strasne`` reprezentacije Argentine za Coppa America,
najbolji je strelac ekvadorske lige...
Molina je reprezentativac Kolumbije,bio je izabran za najboljeg igraca paragvajskog prvenstva,
covek ima svoj sajt...
Bronovicki je reprezentativac Poljske,Zvezda ce platiti obestecenje u visini od 1milion eura
za njega..Lukas je provereni igrac Boaviste,o Kastilju ne treba trositi reci,izabran za najboljeg igraca
nase lige,standardan reprezentativac Ekvadora...
Cak je onaj katastrofalni georgiev standardni reprezentativa Bugarske.
pa cak I Nikolae je reprezentativac Rumunije,o Kandeli ne vredi trositi reci...
Znaci Zvezda u svoje redove dovodi reprezentativce,placa obestecenja za te igrace...
1pitanje za komsije-za kog je igraca Partizan platio obestecenje i koliko?
Koliko iznose transferi tih igraca?
Gde su igrali ti igraci,u Hong Kongu i Rumuniji kao ovaj Hugo Vitor,Dijara u Zrinjskom...
ma daj,ne zasmejavajte me...

stewo_Grobar_bn

pre 16 godina

Videcemo dali Djukic govori istinu tek u cetvrtak u mostaru,nadam se da je u pravu posto je zrinjski nije tpliko jak bijeljanski radnik je igrao sa njim ove sezone kod nas 2:2 a sta je radnik a sta PARTIZAN u kvalitetu mislim.Partizane pobedi uz tebe su GROBARI BN Republika Srpska dolazimo u mostar da te bodrimo pozzz

nz

pre 16 godina

Bilo bi dobro da se odbrana jos malo pojaca. U svakom slucaju valjalo bi i da napad bude efikasan pa da ne mora odbrana da vadi stvar kada je gusto. Nadamo se najboljem tj. tituli i Evropskom prolecu. Napred Partizan, nazad svi ostali.

stefan paris

pre 16 godina

ljudi,pa sami znate koliko je PARTIZAN do sada bio neefikasan u napadu.cemu tolika galama oko te odbrane,kad isto tako znamo da je napad najbolja odbrana!meni je licno sladja pobeda od 4:3,nego 1:0!!! VOLIM PARTIZAN!!!!!!!

Milos

pre 16 godina

@ Bobanmkd

Tosic nam ne treba, jer imamo PREDRAGA LAZICA, koji je isti tip igraca, zapravo tehnicki jos bolji i fizicki jaci. Drugo, vec imamo dosta igraca u veznom redu.
Za stopere imamo Knezevica i Jovanovica koji su fantasticni, pritom jako ko stene, ne znam nikoga ko nije odusevljen njima, a da ih je gledao uzivo.
Vreme je za afirmaciju stopera iz Partizanove skole.

Vasilije

pre 16 godina

Dosta nepoverenja od strane navijaca, ali vec sam rekao i recicu ponovo, da smo jaci nego prosle sezone sigurno. Prodali smo Gulana i verovatno Smiljanica, ali smo doveli Moreiru i Zuku, sa kojima smo dobili iskustvo i priliku da ostale bebe sazre uz sigurno dobre igrace. Budjet smo popravili, a i ujedno bolje ovako, nego da smo uzimali kredide i zaduzivali se kod banaka. Situacija u klubu se resava i na skupstini kluba u Avgustu, ce se konacno zavrsiti ova agonija i formirati novo rukovodstvo. Konkurencija u napadu je jaca i sigurno da cemo biti mnogo opasniji. Kritikuje se odbrana, pa ja bih se slozio sa komentarom, da je napad najbolja odbrana i uopste nemislim da nam je odbrana toliko slaba. Zrinjski sam pratio nekoliko puta i mislim da nemamo potrebe da se plasima, ali nikako da ih potcenimo. Mislim da je nasa sansa u organizovanoj i pas igri, sa pojacanim presingom na sredini. Lose bi bilo igrati duel igru, jer mislim da su tu jaki i koriste svaku priliku za kontra napad, ali verujem Djukicu i mislim da ce on znati da postavi pravu taktiku. Ponovio bih ponovo i mislim da bi to bilo najvece pojacanje za Partizan. Jedna velika podrska i glas nas navijaca na stadijonu, da se svi zajedno radujemo, jer tako MNOGO SMO JAKI!!!

Sokrates

pre 16 godina

Partizan ulazi u novo prvenstvo mnogo jaci nego prethone sezone.Pojacanja koja su dosla garantuju bolje rezultate.Bozovic,Zuka,Moreira,Sikimic i novi napadac Hugo su pojacanja prve klase.Diaru momentalno ne bih ocjenjivao jer je momak igrao u prilicno slaboj BiH ligi a i u Portugalu se nije naigrao.Partizanove navijace najvise brine odbrana.Krajnje je vrijeme da Partizan kao veliki klub sa najboljom fudbalskom skolom iz svojih redova izbaci jednog kvalitetnog stopera.Djukic kao nekad vanserijski odbrambeni igrac mogao bi tu mnogo da pomogne.Tko zna mozda bude nesto od Jovanovica ili Knezevica koji su na pripremama ostavili vise nego dobar utisak.Sto se utakmice sa Zrinjskim tice Partizan ulazi kao veliki favorit.Sve osim dvije ubjedljive pobjede bio bi neuspjeh.Kako se utakmica blizi prijetnje iz Mostara su sve blaze.Znaju oni s kim imaju posla.Sliskovic se vec priprema za defanzivnu taktiku.Vjerovatno ce igrati na 0:0 i kontru sto bi za njih objektivno bio senzacionalan uspjeh.Kao i svake godine titula ce se odlucivati izmedju dva beogradska kluba.Vojvodina ima jak i organizovan klub ali je to jos premalo da bi pomrsili racune Partizanu i Zvezdi.Pojacanja Zvezde su u redu ali kvalitetno slabija od Partizanovih.Partizan ima realne sanse za prvaka drzave.Samo jos da se unutrasnji problemi srede u sta sam vise nego siguran.
Pozdrav

Zivko

pre 16 godina

@ PFC Sampion 2007-08:
Svaka ti cast! Sta si sve napricao a ostao ziv! To moze samo jak organizam! Posle silnih poraza od Zvezde, posle nasih evropskih uspeha, posle silnih petardi koje ste primali, posle Fljamurtarija, Croatia=e, Slieme sa Malte (!!!!) ti si sokole postao rezistentan na vase neuspehe i na nase uspehe pa tako ziv i zdrav lupas kao Maksim po diviziji. Ziv mi bio sokole puno godina i prezivio sve buduce poraze koji vas ocekuju od nas,kao i sve nase buduce uspehe. I cuvaj se sokole Hrvata, na njih ste osetljivi!!

PFC ŠAMPION 2007-08

pre 16 godina

@ Zivko:

Kao prvo - drago mi je da gani poput tebe čitaju vesti o Partizanu, da su jako nervozni (ako su makar malo nalik tebi - ti si neprevaziđeno nervozan)...

Kao drugo, ipak izgleda i ti veruješ u to što ja pričam...uostalom - i sam si napisao "PFC ŠAMPION 2007-08"...onda kad si kucao moj nick! :)))

Kao treće, ne znam šta sam to tako "napričao", a pre svega ne znam KOJI SU TO VAŠI BROJNI EVROPSKI USPESI??? Ili šalješ komentar iz Barija, pokušavaš to još od 1991. pa ti nikako nije uspelo do danas kad ti se napokon isplatio 16-godišnji trud??? Dečko, smiri hormone, već punih 16 godina dobijate samo šamare po Evropi, najveći "uspeh" vam je plasman u 2. kolo Kupa UEFA! A za to vreme su neki drugi klubovi skupljali poene za rejting i koeficijent Srbije - ne vi!

Kao četvrto - ti BAŠ voliš da živiš u prošlosti, ALI BAŠ! Pazi čoveka, pominje Fljamurtari, Kroaciju...tekme od pre 20, odnosno 10 godina...Ja tebe razumem, tebi je teško da se "setiš" nečeg novijeg poput naše LIGE ŠAMPIONA, LIGE UEFA SA ZIMOVANJEM U EVROPI, OPET LIGE UEFA IZ PROŠLE SEZONE...a ako mi dozvoliš da sad i ja makar malo zavirim u prošlost (mada sam zbog toga ljut na samog sebe, veruj) - reći ću samo 0:9 (toliki vam je zbirni "iznos" kojeg ste "stvorili" u 2 uzastopne tekme u Evropi (PSV, ZENIT)...tako nešto nije "uspelo" nikada nijednom drugom našem klubu...skoro pa dupla petarda...A nećemo sad tamo o nekim CSKA iz Ukrajine (jeste, postoji i tamo klub tog imena), nećemo o Ekerenima, nećemo ni o Liberecu kojeg je sad nedavno izbacio iz Intertotoa i jedan klub iz Kazahstana (ili Azerbejdžana, nisam siguran), nećemo o petardi u Vigu (ali je još sramotnije da ste potom i per forfe izgubili 0:3 jer ne znate da računate kartone), nećemo o vašem DEMOLIRANJU 24.02. ove godine kada je trebalo da rezultat bude jedno 2:10 za nas (i nikada neću prežaliti što vam nismo dali tih 10 komada a tad ste tako zreli bili za to!), nećemo ni o mnogo čemu drugom...

Hvala ti na našoj brizi da se čuvamo Hrvata, mada ti moram reći da ni nemamo tako loš skor sa njima (Kroacija i Rijeka) - 3 pobede, 1 poraz, gol razlika 7:6. Sada protiv Zrinjskog (to je ipak više hrvatski nego bosanski klub) ćemo taj bilans samo još poboljšati....pa da i ti meni ostaneš sad živ i zdrav, umiren mojim podacima i iznad svega srećan!

Milos

pre 16 godina

@ PFC SAMPION

E majstore pusti ove BIVSE- to su bivsi navijaci, bivsi klub…
Sve si im rekao, i kulturno si im rekao, za razliku od njih!

Ovaj Zivko zaboravlja da je do 91. god. nas najbolji predstavnik u Evropi bio Partizan! Partizan je bio vicesampion Evrope, i to je u odnosu na njihovo osvajanje KS zapravo samo razlika u rezultatu jedne utakmice- i oni i mi smo igrali finale KS- Zvezda je uspela da pobedi u svom finalu, mi nismo.
Partizan bar moze da kaze da su mu u timu igrali igraci koji su potekli u klubu, a sta je sa Zvezdom- sve su im igrali igraci dovedeni iz drugih klubova, drugih republika.
Drugo- kad neko kaze (kao Wuk) da je Partizan srecno upao u LS sezona 03/04, samo bih ga podsetio da je Partizan i pre te eliminacije Njukasla, par godina ranije isto izbacio Njukasl iz evropskih takmicenja, ali Zvezdasi to “zaboravljaju”.
Komentator EUROSPORTA- Englez je svojevremeno rekao da kad je zrebanje za evropska takmicenja (bila je prica o engleskim klubovima i njihovim rivalima) da je Partizan nabio kompleks Njukaslu, i da se njihovi predstavnici uvek plase da ne izvuku Partizan- toliko o slucajnom upadanju u LS.
Pre bih rekao da je slucajno vase osvajanje KS- s obzirom da su najbolji italijanski, engleski klubovi imali zabranu takmicenja, da ste u odnosu na danasnju LS, imali samo par tekmi do finala, da ne pricam o nekim ludacki srecnim okolnostima na nekim tekmama, da ste prolazili dalje u glavnom sa 0:0, ili 1:0 rezultatima to samo potvrdjuje moje reci.
O uspesima srpskih klubova u Evropi u zadnjoj deceniji mozemo samo da pricamo o Partizanu… da ne navodim ono sto je PFC rekao, s tim u vezi samo jedno pitanje Zivko- kako vas nije sramota da se javljate, kad samo Partizan doprinosi nacionalnom koeficijentu?!
Sto se Evrope tice (e tu nema lazi, nema prevare)- za nju u sadasnjosti postoji samo Partizan, Zvezde nigde nema, toliko o tome da ste prvi klub…pre bih rekao da ste vi klub proslosti, a Partizan buducnosti.

Milan Boss

pre 16 godina

Ajmo crno-beli...
Zadnja linija bi trebalo da se pojaca,fali nam jos jedan vrhunski stoper.Mislim da ce nam se u Beogradu uskoro prikljuciti i "Bambi" Tosic,covek se sve dogovorio sa nama,jedino jos zateze "veliki gazda" Mirko Vucurevic, verovatno zbog toga sto nije postao predsednik Partizana(a i nece to nikad postati).Dobro bi bilo da u nase redove konacno stigne jedan odlican napadac,jer me pomalo brinu promasaji Diare,Jovetica,Vitora Huga...
Sve u svemu,mislim da smo kadri da ove godine pomrsimo racune ciganima,i ako bog da opet zaigramo u ligi UEFA.
Molim sve ljude koji istinski vole Partizan da ove godine nasim momcima pruze bezrezervnu podrsku na svim frontovima,jer smo samo zajedno MNOGO JAKI...

SHEARER

pre 16 godina

Partizanu je neophodan jak,smiren,koji zna sa loptom stoper za razliku od onog Zekinog coveka za namestanje Bajica i ovog toze nervoze Rnica(setite se samo i crvenog protiv Dinamo B.ista reakcija ko protiv Cigosa)Znaci ili Pekaric ili neki crnac tipa West(pa sta ako ima 4 banke)

Nenad,Bgd.

pre 16 godina

Vidim svi vape za stoperom,i imam pitanje u vezi s` tim.Gde je Perendija?Decka sam gledao do pre neku godinu.Jak,visok,beskompromisan borac,a pritom elegantan kao Mile Rumun,nekad.Ne mogu da verujem da taj decko nije dobio sansu.Bio je odlican i u reprezentaciji,koja je bila vicesampion Evrope.Igrao je u generaciji sa Lolom,Nebojsom Marinkovicem i Borkom Veselinovicem.Voleo bih,ako neko nesto zna,da mi odgovori.Hvala.

bobanmkd

pre 16 godina

Milose,daj boze da su Knezevic i Jovanovic tako dobri kako ti kazes!
Niko srecniji da mi konacno dobijemo vrhunske stopere iz svoje skole!Ja ne pamtim da smo nekad ta mesta popunili iz nasih redova.Oprosti,ali tvoj mail mi izgleda nekako kao licna zelja,isuvise.Da nije tako zar bi Tomic trazio Pekarica?Sada,kada on ne dolazi pominju se Jovanovic i Knezevic.Isto mi je cudno kako pre Holandije Djukic nije hteo da vrati Lazica iz Bezanije a sada ovaj ispade bolje resenje od Tosica.Kako i da je napominjem da bi voleo da si u pravu posto titula ove godine stvarno nema cenu!

Vlada

pre 16 godina

Danas, u ponedeljak, 16.07.2007, tačno u 08:05 ujutro (po BG-vremenu) ostavljam ovaj i ovakav komentar:
OVAJ PARTIZAN ĆE U SEZONI 2007/08 UBEDLJIVO OSVOJITI TITULU PRVAKA (za kup ne mogu da se zakunem jer je to oduvek bio "utešni trofej" a sem toga imaćemo "dosta posla" i u Evropi...), A U KUPU UEFA ĆE MINIMUM PONOVITI VERMEZOV REZULTAT IZ SEZONE 2004/05, DAKLE OPET PROLEĆE U EVROPI I MINUMUM 1/8-FINALA!
Ko je spreman da stavi sad neku kintu (posebno pozivam ganfere, najmilije mi je da njima uzmem teško zarađeno sa semafora kod Skupštine) - tu sam!
VOLIM TE PARTIZANE MOJ JEDINI!

Peca Cicevac

pre 16 godina

Sad jeP.Lazic izuyetno opasan,a proletos je morao u Bezaniju. Bozovi' uliva poverenje, odbrana je ipak kriminalna. Lazarevic nije resenje za levu stranu, stopera imamo komada dva, jedino Rukavina.Treba nam bek,stoper i spic koji moze nekad da da gol i glavom, od Delibasica na ovamo niko nije dao gol posle centarsuta. Tanko je ovo za titulu.

Dule

pre 16 godina

Ljudi, kako mozete da trazite Tosica, a mi nemamo mesta u timu ni za takve igrace kao sto su Dj. Lazic, i Marinkovic, pa moraju da ulaze sa klupe.
Mada bi meni Dj. Lazic morao da bude u prvih 11. Bar umesto Maletica.
Drugo, PREDRAG LAZIC ME ODUSEVLJAVA! On je solidno odigrao i jesenas, ne znam sta su vise hteli od njega, pogotovo sto je on kao novajlija (jesenas ) morao da prodje period adaptacije.
U svakom slucaju mnogo je sazreo u ovih par meseci, i postao stvarno paklen igrac, jedan je od najvecih pokretaca Partizana u fazi napada!
Mnogo agresivan fudbaler, puno probija, a cak i da ne da gol, stvara sanse drugima. Stalno se nesto desava kad je on u posedu lopte.

GROBAR

pre 16 godina

I vi ovde i Djukic pricate o nekim " bebama " koje treba da sazre uz iskusne igrace.A ja vas pitam koje su to bebe kad su sve bebe koje iole vrede otisle...Jedino je ostao Jovetic koji je pootpisao ugovor na 2 god taman toliko da sa 19 god ode bez obestecenje...Sjajan posao odradjen u prelaznom roku nema sta ...

Sokrates

pre 16 godina

@LsD
Prije svega hvala na ljubaznom obracanju.Primjeti se da ti pristojno vaspitanje nije jaca strana.Sto se pasulja tice mislim da si ti za nesto tako mnogo kvalifikovaniji od moje malenkosti.Sto se poznavanja svjetskog fudbala tice mogu da ti kazem da si mnogo zelen u toj oblasti.O neobjektivnosti i pristrasnosti je izlisno pricati.Meni je jasno da ste vi zvezdasi mnogo razocarani sto i pored velikih unutrasnjih problema Partizan nije na dno potonuo vec se cak izuzetno pojacao.Zuka i Moreira su igrali u velikim klubovima.Sikimic je igrao u prvoj francuskoj diviziji.Sta su to vasa pojacanja do sada u karijeri napravila?Najbolji strelac ekvadorske lige? Salas carobnjak?Kakva bre ekvadorska liga kakvi bakraci.Salasova zvjezda je odavno prestala da sija.Za druga dva igraca nikad nisam cuo i nisam u mogucnosti da dajem bilo kakvu ocjenu.Pored svega toga ne pada mi na pamet da vrijedjam vase nove igrace kao u stilu "beraci banana".Prvenstvo ce uskoro poceti i sve ce na vidjelo doci a onda ce mecka da zaigra ispred vrata"jedinog pravog srpskog"kluba.
Pozdrav za sve one kojima je crno bela boja u srcu.

Dimche

pre 16 godina

Ja stvarno neznam sta hoce ovi cigani, kazu da su ovi igraci koji su sada stigli VRH. I kako su najskuplji u istoriji srpskog fudbala a obojica vrede oko 2.8 miliona eura a Milijasa jos nisu platili Zemunu kojeg su kupili za 3 miliona. SMESNI STE HEAD HUNTERS

wuk

pre 16 godina

@pfc sampinjon

svaka cast na vasim velikim evropskim uspesima, al mislim da ste imali vise srece nego pameti... kod svog nabrajanja preskocio si uspehe iz zadnje dve sezone.. ipak hajduk iz kule nije mala ekipa :)

Zivko

pre 16 godina

@PFC "SAMPION 2007-08" ( Hehehe! ):
Opet puno pricas sokole! Izgleda da bi ti kao i drugi grobari najradije izbrisali 1991! Al' ne ide, ne ide! Ne moze se izbrisati najveci klupski uspeh srpskog ( a i bivseg jugoslovenskog ) fudbala! Posle toga nismo imali uspeha u Evropi kao ni vi! Vase ucesce u LS je bilo mizerno! Hvalite se time da vam je vas protivnik postao prvak Evrope!! Hehehe! Pa sokole moj nervozni i nas proslogodisnji protivnik je sadasnji prvak Evrope! Pa, sta! Ono sto me zabavlja je cinjenica da ste vi jedini, da ponovim JEDINI, inostrani klub kog je pobedila Sliema sa Malte! Po tome ce te ostati upamceni kao po Tikvi, Timoku, Fljamurtariju, izjavama o visokoj travi itd. Ako sokole moj ne zelis da se vracas u proslost jer te to puno boli onda hajde da govorimo o sadasnjosti i bliskoj proslosti: tri puta zaredom smo vas okrenuli pre par meseci, uzeli titulu i kup na vasem stadionu!!! Boli te, zar ne? Sada idemo ka Evropi, sta ce biti videcemo al' je cinjenica da ste se vi prepali, da ne upotrebim tezi izraz, da ne ostavarimo ono sto vi, poslednje fudbalske neznalice, smatrate "najvecim uspehom jugoslovenskog fudbala". Bar se tako izrazio vas omiljeni Zeka kad ste ostvarili plasman u LS gde ste bili poslednji od 32 ucesnika!! Hehehehe!
Zao mi vas je jer rezultati pokazuju da smo mi Real a vi Atletiko; mi Milan a vi Inter; mi Manchester United a vi Manchester City itd. Uvek ste drugi, nikad prvi. Al' sokole moj pazi i Vosa gazi, mozda ne budete ni drugi! A i Zrinjski se ostri...Hehehe!
Zelim ti sokole dobro zdravlje i da pozivis puno godina i da se potajno, da te niko od tvojih ne vidi, divis nasim buducim uspesima kao sto se, u to sam siguran, divis onim trofejima iz 1991, godine koja se ne moze izbrisati!

Zivko

pre 16 godina

@ Milos:
Ma sokole moj vi ste najbolji!!! Hehehe! Mi pobedjujemo samo sa 0:0!!! Hehehe! Atletiko, M.City, franjevci, zrinjevci...Kompleksi nize vrednosti! Ne pomaze vam ni onaj vas psiholog! Ni Frojd vam ne bi pomogao da je ziv! Cudo nevidjeno ste vi grobari! Takvi se retko radjaju! Za muzeja!
Nego ako znas da citas, knjigu u ruke pa protabiri fudbalsku statistiku! Ona je zakon! Ziv bio i dugo 'uzivao' u uspesima nase ( i vase ) Zvezde!
PS. Ako se ne ugasite da li menjate ime? Ovo je sokole bas prevazidjeno!

Tatjana Bisenija(Djuka) Luzicki

pre 16 godina

...Kad vidim ovog coveka,tako lepog i uvek elegantnog,prosto postanem srecna i ponosna, sto sam Grobarka....Priznajem palim se na "DJUKU",svetskog smekera i tek tada shvatim,zasto "Muskarci znaju kako,a zene zasto"...(reklama za Jelen pivo,prim.prev.)i uvek se iznova i iznova odusevim,kad se Djuka pojavi...
U potpisu PIVOMANIJA(UMESTO)SINEMANIJE…Eh,nek ide sve u propast….
GROBARKA DO KOSKE