Četvrtak, 28.06.2007.

02:24

'Crno-beli' proslavili titulu

Izvor: B92

'Crno-beli' proslavili titulu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

25 Komentari

Sortiraj po:

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 16 godina

Kada bivsi igraci dodju na proslavu osvojene titule, jos jednom pokzuju da oni nisu samo bili igraci tog tima, vec su i njegovi veliki navijaci. Retko koji tim to ima!!

dule_dr

pre 16 godina

dasica ste zaboravili. on ide zajedno sa mijatovicem u paketu kao zahvalnica montenigersa za izbor pekovica. naravno ako budu imali gde da dodju(4milke minusa, drustvo).

AVANGARDA

pre 16 godina

@ (Grobelar, 28. jun 2007 12:36)

POTPUNO si pogresno shvatio sta sam hteo da kazem!!!

PARTIZAN jednostavno SPAJA, bez obzira na nacionalnost (to se vidi po nasim ''strancima''...)!!!

Uopste se ne radi o nikakvom SRPSTVU i NE SRPSTVU!

Licno meni je ''najlepsa'' CRNO - BELA boja!!!

realno *w

pre 16 godina

SASTAV SLEDEĆE SEZONE:

PLEJ: MIJATOVIĆ (ili stranac) i Tepić

DVOJKE: Tripković i Haus

KRILA: Kecman (Šuput), Vitkovac

KRILNI CENTAR: Drobiša i Novica

Centri: Peković, pojačanje + Golubović.
Mislim da bi to bila jedna jako ozbiljna ekipa.

PARTIZAN 07

MILE

pre 16 godina

To je PARTIZAN.Svako leto okupe se tu svi igrači bivši i sadašnji jedne VELIKE LJUDSKE GROMADE i svima je zajednička ljubav prema klubu da se ne zaboravi odakle su potekli.Čestitam VAM titulu a ovakvim ponašanjem siguran sam da vam sledi još mnogo uspeha.Kada pogledam imena koja su bila na proslavi a i oni koji nisu bili u Beogradu a pripadaju PARTIZANU to je da se SMRZNEŠ.To može samo PARTIZAN i niko više u EVROPI.POZDRAV SVIMA...

Bane

pre 16 godina

Nemojte se zanositi, kad je Partizan u poslednjih nekoliko godina doveo toliko zvučnih pojačanja. Svake godine je tim jedva skrpljen, ali su rezultati dobri.
Lično bih bio zadovoljan sa Teodosićem i jednim solidnim centrom, a da obavezno ostane Dule Kecman

Aca Cubrilo

pre 16 godina

Rodni je bio na proslavi.Ljudi sta su on i Drole a uz njih Brkic ,Tomasevec, Radosevic radili u Partizanu.Ej a Kime Bogojevic trener.Ludnicaaaaaaaaaaaaa.
Obrisi suze.....

Grobelar

pre 16 godina

@AVANGARDA

Glupo i detinjasto je biti maliciozan na taj nacin. Mogli bismo da kazemo i BOSANSKI reprezentativac Aleksej Nesovic, ali otuzno je spustati se na taj nivo "dokazivajuci" necije (ne)srpstvo. Nesterovic je rodjen u Sloveniji, koliko znam... a ti proveri za Alekseja po kom osnovu igra za BiH!

Nikola,Zemun

pre 16 godina

Iza nas je jedna od najuspesnijih sezona u poslednjih desetak godina i mislim da svi mi navijaci Partizana mozemo biti ponosni na momke koji su nosili SVETI CRNO-BELI DRES. Naravno, bilo je ove sezone uspona i padova, ali na kraju, posle osvajanja seste uzastopne titule, jadranske lige i plasmana u TOP16 EL mislim da treba da budemo vise nego zadovoljni.
Osvrnuo bih se na pojedinacan ucinak igraca ove sezone:
TEPIC iza sebe ima vise nego uspesnu debitantsku sezonu u dresu Partizana i on je za mene jedno od najprijatnijih iznenadjenja. Treba imati u vidu i to da je ove sezone prvi put u svojoj karijeri igrao na jedinici. Poseduje veoma dobar ulaz, igra glavom, ima dobar pregled igre, veoma je dobar u odbrani, a glavni nedostatak u ovom trenutku mu je nesto slabiji sut. Uz poboljsanje suta sa poluodstojanja i odstojanja ima sanse da se razvije u jednog od najboljih spoljnih igraca na ovim prostorima.
BOGDANOVIC, nazalost, ove sezone nije dobio sansu da pokaze sve svoje kvalitete. U retkim prilikama kada je dobio pravu sansu (Makabi), potpuno ju je iskoristio (izabran u TOP5 EL). Njegove osnovne prednosti su skocnost i pokretljivos, dobar sut i solidna igra ledjima, zbog koje moze povremeno da igra „laznu cetvorku“ i da navuce dva igraca i otvori prostor za povratni pas. Nedostac su mu slabija duel igra, zbog koje, uprkos dobrom prvom koraku tesko moze da odradi ulaz do kosa i slabija igra u odbrani, iako je dosta napredovoa kod ovog parametra. Luki zelim puno srece u nastavku karijere i zahvaljujem mu na svemu sto je pruzio u dresu Partizana.
KECMAN je igrac koga bi svaki trener pozeleo u svom timu. Od njega smo prakticno na svakoj utakmici mogli da ocekujemo destak poena i 5-6 skokova i dobru igru u odbrani. U mnogim vaznim trenucima je preuzimao odgovornost na sebe, a njegov produzeni drugi korak je najbolji posle onog koji je imao pokojni HARIS BRKIC (LEGENDA ZIVI VECNO). Nadam se da ce Dule i sledece sezone igrati u Partizanu.
BAKIC zbog problema sa povredama ove sezone nije mnogo igrao, ali uprkos tome ponavljam da po meni on nema kvalitet za Partizan. Uprkos velikoj borbenosti i pozrtvovanju u odbrani, visok i nesiguran dribling i, za igraca koji igra na njegovoj poziciji, los sut su, ipak, preveliki nedostaci.
TRIPKOVIC je ove sezone igrao po sistemu toplo-hladno. Ipak, smatram da je u pojedinim segmentima igre (odbrana, prodor, asistencija) dosta napredovao, ali da mu, ipak, da bi ga i definitivno svrstali u red velikih igraca nedostaje kontinuitet dobrih igara. Sve u svemu, drago mi je sto Trip ostaje u Partizanu i nadam se da ce sledeca sezona (konacno) biti njegova.
VELICKOVIC je igrac koji igra SRCEM i predstavlja najbolji dokaz da se (eventualni) nedostatak talenta moze nadoknaditi velikim trudom i zalaganjem, i sto je kod Novice slucaj VELIKOM LJUBAVI PREMA KLUBU CIJI DRES NOSIS, ali da obrnuto ne vazi. Zato bih, kada bih birao izmedju njega, Dragicevica, Aleksandrova, Ercega, uvek odabrao Novicu. Na mnogo utakmica ove sezone unosio je preko potrebnu agresivnost u igru Partizana i cesto bio igrac preokreta (Cibona). Uz sve to, decko (sto je i normalno, posto je Zemuncanin) ima M...A i ne preza ni od koga.
PEROVIC je dosta oscilirao ove sezone i imam utisak da nam je pomalo „ostao duzan“. Istina, povreda na utakmici sa Cibonom ga je poprilicno izbacila iz ritma, ali se sve zaboravlja posle sjajne partije u cetvrtoj utakmici finala plej-ofa. Kosti zelim sve najbolje u nastavku karijere u dresu GSV-a (Partizan je Evropski klub koji je dao najvise igraca za NBA ligu) ili Unikahe.
PEKOVIC je prvi deo sezone odigrao ispod ocekivanja, ali se u nastavku „probudio“. Prelomni mec za njega je bio onaj u Zagrebu, protiv Cibone. Ovog, jednog od najsnaznijih centara Evrope, vidim kao jednog od predvodnika novog Partizana. Nikola igra jako dobro ledjima i sjajno se snalazi u samom reketu, ali mu je los sut sa poluodstojanja glavni nedostatak. Ove sezone je znatno podigao prosek suta sa penala i ostaje mu jos da natera sudije da razumeju njegovu snagu, drugim recima da izbegne pravljenje glupih faulova kod postavljanja bloka.
DROBNJAK je igrac cije nas je iskustvo i nesumnjivi kvalitet uvelo u TOP16 i na kraju donelo titulu. Drole je u finisu sezone imao mali pad u formi, sto je i razumljivo posle veoma naporne sezone koju je u velikoj meri izneo na svojim ledjima. Utiska sam, ipak, da je mnogo vise koristio timu kada se spustio u reket gde je (uglavnom) lako izlazio na kraj sa svojim cuvarima, nego kada je „visio“ na 6.25. Nadam se i verujem da ce on i naredne sezone nositi voljeni crno-beli dres.
KAMINGS je po meni najbolji igrac Partizana ove sezone, ali i najbolji igrac superlige. Zajedno sa Drobnjakom nas je uveo u TOP16, ali i najvaznije utakmice odigrao najbolje. Ovu i drugi deo prosle sezone je odigrao potpuno drugacije nego sto je to bio slucaj kada je nosio dres Hemofarma; potpuno se podredio timu, sutirao iz izgradjenih pozicija, lako probijao prvu liniju odbrane, asistirao i, sto je najvaznije, preuzimao odgovornost u kljucnim momentima na sebe. VONTIGO, HVALA TI ZBOG SVEGA STO SI URADIO ZA NAS PARTIZAN! ZELIM TI PUNO USPEHA U NASTAVKU KARIJERE, UZ NAPOMENU DA SI UVEK DOBRODOSAO U PARTIZAN I DA JE OD SADA PARTIZAN I TVOJA KUCA!
BOZIC je veoma zahvalan igrac, ciji se pravi ucinak na terenu ne moze videti kroz statisticke parametre, ali koji je jako bitan igrac. O njegovoj dobroj igri u odbrani ne treba trositi reci, uz napomenu da je u prethodnim sezonama pogodjao i neke veoma bitne trojke u finalnim serijama plej-ofa.

Sto se tice sledece sezone, siguran sam da medju posetiocima ovog sajta ima onih koji su mnogo bolje upoznati sa eventualnim pojacanjima za narednu sezonu. Po onome sto sam ja cuo:
- Bogdanovic ide u Montepaski ili Hemofarm. Njegov eventualni transfer u Vrsac mogao bi da podrazumeva i povratak Suputa u Partizan.
- Kosta Perovic ide u NBA (Golden Stejt) ili Unikahu, koja je veoma zainteresovana za njegove usluge.
- Vontigo Kamings ide u Makabi.
U, po nas najboljoj varijanti ovde bi mogla da se zavrsi lista odlazaka, ali je jos uvek neizvesna situacija oko nekoliko igraca:
- Boris Bakic bi mogao u Podgoricu, u zamenu za Nenada Mijatovica,
- Vladimr Micov bi mogao u Taukeramiku, a ovaj transfer bi (indirektno) mogao da podrazumeva i povratak Fredija Hausa u Partizan,
- Situacija oko Bozica, Kecmana i Drobnjaka je neizvesna, ali postoji realna opcija da oni ostanu u Partizanu.

Sto se tice pojacanja, Vitkovac je vec potpisao (nezvanicno, on je vec godinu dana Partizanov igrac, a sve to je bilo vezano i za Tepicev transfer u Partizan), a pored Mijatovica, Suputa i Hausa, spominju se jos i Milos Bojovic iz Sloge (nisam siguran da je ovaj igrac neophodan Partizanu), Marko Pekovic iz Buducnosti, kao i Scepanovic i Djuro Ostojic, koji su, nekako, uvek u igri kao pojacanja za Partizan.

Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

Plikuscht

pre 16 godina

Svaka cast ovim klincima (uz par matoraca :) ...

Ali druga je stvar vise no zanimljiva. Simptomaticno je da se ogromna vecina bivsih igraca iz vecine ekipnih sekcija SD-a (kosarkaska, fudbalska, vaterpolo, pa i rukometna) 'vracaju' klubu i odrzavaju kontakt sa klubom.
Ne videh toga u iole respektibilnoj meri kod komsija. Od njih, ko jednom ode - taj je pobegao glavom bez obzira.

I to nesto znaci ...

as

pre 16 godina

Miroslav Berić, Aleksandar Čubrilo, Miroslav Radošević, Nenad Čanak, Vlado Šćepanović, Đuro Ostojić i Vule Avdalović...

Eto nam potencijalnih pojacanja!

glupi zmaj

pre 16 godina

Jel to znaci da ce sledece sezone da se vrne Radosevic?
Taj momak je znao da igra. Jest da je malo mator, 33 ili 34 godine ako se ne varam, ali je laf imao i sut i ulaz.

dushan01

pre 16 godina

To su sve legende kluba, ljudi koji su zaista zaduzili ovu zemlju! Naravno, da oni sami to nikada nisu izjavili (kao poneki), vec su to govorili njihovi rezultati!
ZIVEO PARTIZAN

umetnik

pre 16 godina

Kakvi likovi, pravi Partizanovci, tj. pravi ljudi. Aleksandar Čubrilo, Miroslav Radošević, Nenad Čanak, Đuro Ostojić! Gde su ovi ljudi, lepo sto se neko setio da ih pozove.

Nikola,Zemun

pre 16 godina

Iza nas je jedna od najuspesnijih sezona u poslednjih desetak godina i mislim da svi mi navijaci Partizana mozemo biti ponosni na momke koji su nosili SVETI CRNO-BELI DRES. Naravno, bilo je ove sezone uspona i padova, ali na kraju, posle osvajanja seste uzastopne titule, jadranske lige i plasmana u TOP16 EL mislim da treba da budemo vise nego zadovoljni.
Osvrnuo bih se na pojedinacan ucinak igraca ove sezone:
TEPIC iza sebe ima vise nego uspesnu debitantsku sezonu u dresu Partizana i on je za mene jedno od najprijatnijih iznenadjenja. Treba imati u vidu i to da je ove sezone prvi put u svojoj karijeri igrao na jedinici. Poseduje veoma dobar ulaz, igra glavom, ima dobar pregled igre, veoma je dobar u odbrani, a glavni nedostatak u ovom trenutku mu je nesto slabiji sut. Uz poboljsanje suta sa poluodstojanja i odstojanja ima sanse da se razvije u jednog od najboljih spoljnih igraca na ovim prostorima.
BOGDANOVIC, nazalost, ove sezone nije dobio sansu da pokaze sve svoje kvalitete. U retkim prilikama kada je dobio pravu sansu (Makabi), potpuno ju je iskoristio (izabran u TOP5 EL). Njegove osnovne prednosti su skocnost i pokretljivos, dobar sut i solidna igra ledjima, zbog koje moze povremeno da igra „laznu cetvorku“ i da navuce dva igraca i otvori prostor za povratni pas. Nedostac su mu slabija duel igra, zbog koje, uprkos dobrom prvom koraku tesko moze da odradi ulaz do kosa i slabija igra u odbrani, iako je dosta napredovoa kod ovog parametra. Luki zelim puno srece u nastavku karijere i zahvaljujem mu na svemu sto je pruzio u dresu Partizana.
KECMAN je igrac koga bi svaki trener pozeleo u svom timu. Od njega smo prakticno na svakoj utakmici mogli da ocekujemo destak poena i 5-6 skokova i dobru igru u odbrani. U mnogim vaznim trenucima je preuzimao odgovornost na sebe, a njegov produzeni drugi korak je najbolji posle onog koji je imao pokojni HARIS BRKIC (LEGENDA ZIVI VECNO). Nadam se da ce Dule i sledece sezone igrati u Partizanu.
BAKIC zbog problema sa povredama ove sezone nije mnogo igrao, ali uprkos tome ponavljam da po meni on nema kvalitet za Partizan. Uprkos velikoj borbenosti i pozrtvovanju u odbrani, visok i nesiguran dribling i, za igraca koji igra na njegovoj poziciji, los sut su, ipak, preveliki nedostaci.
TRIPKOVIC je ove sezone igrao po sistemu toplo-hladno. Ipak, smatram da je u pojedinim segmentima igre (odbrana, prodor, asistencija) dosta napredovao, ali da mu, ipak, da bi ga i definitivno svrstali u red velikih igraca nedostaje kontinuitet dobrih igara. Sve u svemu, drago mi je sto Trip ostaje u Partizanu i nadam se da ce sledeca sezona (konacno) biti njegova.
VELICKOVIC je igrac koji igra SRCEM i predstavlja najbolji dokaz da se (eventualni) nedostatak talenta moze nadoknaditi velikim trudom i zalaganjem, i sto je kod Novice slucaj VELIKOM LJUBAVI PREMA KLUBU CIJI DRES NOSIS, ali da obrnuto ne vazi. Zato bih, kada bih birao izmedju njega, Dragicevica, Aleksandrova, Ercega, uvek odabrao Novicu. Na mnogo utakmica ove sezone unosio je preko potrebnu agresivnost u igru Partizana i cesto bio igrac preokreta (Cibona). Uz sve to, decko (sto je i normalno, posto je Zemuncanin) ima M...A i ne preza ni od koga.
PEROVIC je dosta oscilirao ove sezone i imam utisak da nam je pomalo „ostao duzan“. Istina, povreda na utakmici sa Cibonom ga je poprilicno izbacila iz ritma, ali se sve zaboravlja posle sjajne partije u cetvrtoj utakmici finala plej-ofa. Kosti zelim sve najbolje u nastavku karijere u dresu GSV-a (Partizan je Evropski klub koji je dao najvise igraca za NBA ligu) ili Unikahe.
PEKOVIC je prvi deo sezone odigrao ispod ocekivanja, ali se u nastavku „probudio“. Prelomni mec za njega je bio onaj u Zagrebu, protiv Cibone. Ovog, jednog od najsnaznijih centara Evrope, vidim kao jednog od predvodnika novog Partizana. Nikola igra jako dobro ledjima i sjajno se snalazi u samom reketu, ali mu je los sut sa poluodstojanja glavni nedostatak. Ove sezone je znatno podigao prosek suta sa penala i ostaje mu jos da natera sudije da razumeju njegovu snagu, drugim recima da izbegne pravljenje glupih faulova kod postavljanja bloka.
DROBNJAK je igrac cije nas je iskustvo i nesumnjivi kvalitet uvelo u TOP16 i na kraju donelo titulu. Drole je u finisu sezone imao mali pad u formi, sto je i razumljivo posle veoma naporne sezone koju je u velikoj meri izneo na svojim ledjima. Utiska sam, ipak, da je mnogo vise koristio timu kada se spustio u reket gde je (uglavnom) lako izlazio na kraj sa svojim cuvarima, nego kada je „visio“ na 6.25. Nadam se i verujem da ce on i naredne sezone nositi voljeni crno-beli dres.
KAMINGS je po meni najbolji igrac Partizana ove sezone, ali i najbolji igrac superlige. Zajedno sa Drobnjakom nas je uveo u TOP16, ali i najvaznije utakmice odigrao najbolje. Ovu i drugi deo prosle sezone je odigrao potpuno drugacije nego sto je to bio slucaj kada je nosio dres Hemofarma; potpuno se podredio timu, sutirao iz izgradjenih pozicija, lako probijao prvu liniju odbrane, asistirao i, sto je najvaznije, preuzimao odgovornost u kljucnim momentima na sebe. VONTIGO, HVALA TI ZBOG SVEGA STO SI URADIO ZA NAS PARTIZAN! ZELIM TI PUNO USPEHA U NASTAVKU KARIJERE, UZ NAPOMENU DA SI UVEK DOBRODOSAO U PARTIZAN I DA JE OD SADA PARTIZAN I TVOJA KUCA!
BOZIC je veoma zahvalan igrac, ciji se pravi ucinak na terenu ne moze videti kroz statisticke parametre, ali koji je jako bitan igrac. O njegovoj dobroj igri u odbrani ne treba trositi reci, uz napomenu da je u prethodnim sezonama pogodjao i neke veoma bitne trojke u finalnim serijama plej-ofa.

Sto se tice sledece sezone, siguran sam da medju posetiocima ovog sajta ima onih koji su mnogo bolje upoznati sa eventualnim pojacanjima za narednu sezonu. Po onome sto sam ja cuo:
- Bogdanovic ide u Montepaski ili Hemofarm. Njegov eventualni transfer u Vrsac mogao bi da podrazumeva i povratak Suputa u Partizan.
- Kosta Perovic ide u NBA (Golden Stejt) ili Unikahu, koja je veoma zainteresovana za njegove usluge.
- Vontigo Kamings ide u Makabi.
U, po nas najboljoj varijanti ovde bi mogla da se zavrsi lista odlazaka, ali je jos uvek neizvesna situacija oko nekoliko igraca:
- Boris Bakic bi mogao u Podgoricu, u zamenu za Nenada Mijatovica,
- Vladimr Micov bi mogao u Taukeramiku, a ovaj transfer bi (indirektno) mogao da podrazumeva i povratak Fredija Hausa u Partizan,
- Situacija oko Bozica, Kecmana i Drobnjaka je neizvesna, ali postoji realna opcija da oni ostanu u Partizanu.

Sto se tice pojacanja, Vitkovac je vec potpisao (nezvanicno, on je vec godinu dana Partizanov igrac, a sve to je bilo vezano i za Tepicev transfer u Partizan), a pored Mijatovica, Suputa i Hausa, spominju se jos i Milos Bojovic iz Sloge (nisam siguran da je ovaj igrac neophodan Partizanu), Marko Pekovic iz Buducnosti, kao i Scepanovic i Djuro Ostojic, koji su, nekako, uvek u igri kao pojacanja za Partizan.

Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

Plikuscht

pre 16 godina

Svaka cast ovim klincima (uz par matoraca :) ...

Ali druga je stvar vise no zanimljiva. Simptomaticno je da se ogromna vecina bivsih igraca iz vecine ekipnih sekcija SD-a (kosarkaska, fudbalska, vaterpolo, pa i rukometna) 'vracaju' klubu i odrzavaju kontakt sa klubom.
Ne videh toga u iole respektibilnoj meri kod komsija. Od njih, ko jednom ode - taj je pobegao glavom bez obzira.

I to nesto znaci ...

umetnik

pre 16 godina

Kakvi likovi, pravi Partizanovci, tj. pravi ljudi. Aleksandar Čubrilo, Miroslav Radošević, Nenad Čanak, Đuro Ostojić! Gde su ovi ljudi, lepo sto se neko setio da ih pozove.

dushan01

pre 16 godina

To su sve legende kluba, ljudi koji su zaista zaduzili ovu zemlju! Naravno, da oni sami to nikada nisu izjavili (kao poneki), vec su to govorili njihovi rezultati!
ZIVEO PARTIZAN

MILE

pre 16 godina

To je PARTIZAN.Svako leto okupe se tu svi igrači bivši i sadašnji jedne VELIKE LJUDSKE GROMADE i svima je zajednička ljubav prema klubu da se ne zaboravi odakle su potekli.Čestitam VAM titulu a ovakvim ponašanjem siguran sam da vam sledi još mnogo uspeha.Kada pogledam imena koja su bila na proslavi a i oni koji nisu bili u Beogradu a pripadaju PARTIZANU to je da se SMRZNEŠ.To može samo PARTIZAN i niko više u EVROPI.POZDRAV SVIMA...

realno *w

pre 16 godina

SASTAV SLEDEĆE SEZONE:

PLEJ: MIJATOVIĆ (ili stranac) i Tepić

DVOJKE: Tripković i Haus

KRILA: Kecman (Šuput), Vitkovac

KRILNI CENTAR: Drobiša i Novica

Centri: Peković, pojačanje + Golubović.
Mislim da bi to bila jedna jako ozbiljna ekipa.

PARTIZAN 07

Bane

pre 16 godina

Nemojte se zanositi, kad je Partizan u poslednjih nekoliko godina doveo toliko zvučnih pojačanja. Svake godine je tim jedva skrpljen, ali su rezultati dobri.
Lično bih bio zadovoljan sa Teodosićem i jednim solidnim centrom, a da obavezno ostane Dule Kecman

as

pre 16 godina

Miroslav Berić, Aleksandar Čubrilo, Miroslav Radošević, Nenad Čanak, Vlado Šćepanović, Đuro Ostojić i Vule Avdalović...

Eto nam potencijalnih pojacanja!

Aca Cubrilo

pre 16 godina

Rodni je bio na proslavi.Ljudi sta su on i Drole a uz njih Brkic ,Tomasevec, Radosevic radili u Partizanu.Ej a Kime Bogojevic trener.Ludnicaaaaaaaaaaaaa.
Obrisi suze.....

AVANGARDA

pre 16 godina

@ (Grobelar, 28. jun 2007 12:36)

POTPUNO si pogresno shvatio sta sam hteo da kazem!!!

PARTIZAN jednostavno SPAJA, bez obzira na nacionalnost (to se vidi po nasim ''strancima''...)!!!

Uopste se ne radi o nikakvom SRPSTVU i NE SRPSTVU!

Licno meni je ''najlepsa'' CRNO - BELA boja!!!

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 16 godina

Kada bivsi igraci dodju na proslavu osvojene titule, jos jednom pokzuju da oni nisu samo bili igraci tog tima, vec su i njegovi veliki navijaci. Retko koji tim to ima!!

Grobelar

pre 16 godina

@AVANGARDA

Glupo i detinjasto je biti maliciozan na taj nacin. Mogli bismo da kazemo i BOSANSKI reprezentativac Aleksej Nesovic, ali otuzno je spustati se na taj nivo "dokazivajuci" necije (ne)srpstvo. Nesterovic je rodjen u Sloveniji, koliko znam... a ti proveri za Alekseja po kom osnovu igra za BiH!

glupi zmaj

pre 16 godina

Jel to znaci da ce sledece sezone da se vrne Radosevic?
Taj momak je znao da igra. Jest da je malo mator, 33 ili 34 godine ako se ne varam, ali je laf imao i sut i ulaz.

dule_dr

pre 16 godina

dasica ste zaboravili. on ide zajedno sa mijatovicem u paketu kao zahvalnica montenigersa za izbor pekovica. naravno ako budu imali gde da dodju(4milke minusa, drustvo).

dule_dr

pre 16 godina

dasica ste zaboravili. on ide zajedno sa mijatovicem u paketu kao zahvalnica montenigersa za izbor pekovica. naravno ako budu imali gde da dodju(4milke minusa, drustvo).

Plikuscht

pre 16 godina

Svaka cast ovim klincima (uz par matoraca :) ...

Ali druga je stvar vise no zanimljiva. Simptomaticno je da se ogromna vecina bivsih igraca iz vecine ekipnih sekcija SD-a (kosarkaska, fudbalska, vaterpolo, pa i rukometna) 'vracaju' klubu i odrzavaju kontakt sa klubom.
Ne videh toga u iole respektibilnoj meri kod komsija. Od njih, ko jednom ode - taj je pobegao glavom bez obzira.

I to nesto znaci ...

Nikola,Zemun

pre 16 godina

Iza nas je jedna od najuspesnijih sezona u poslednjih desetak godina i mislim da svi mi navijaci Partizana mozemo biti ponosni na momke koji su nosili SVETI CRNO-BELI DRES. Naravno, bilo je ove sezone uspona i padova, ali na kraju, posle osvajanja seste uzastopne titule, jadranske lige i plasmana u TOP16 EL mislim da treba da budemo vise nego zadovoljni.
Osvrnuo bih se na pojedinacan ucinak igraca ove sezone:
TEPIC iza sebe ima vise nego uspesnu debitantsku sezonu u dresu Partizana i on je za mene jedno od najprijatnijih iznenadjenja. Treba imati u vidu i to da je ove sezone prvi put u svojoj karijeri igrao na jedinici. Poseduje veoma dobar ulaz, igra glavom, ima dobar pregled igre, veoma je dobar u odbrani, a glavni nedostatak u ovom trenutku mu je nesto slabiji sut. Uz poboljsanje suta sa poluodstojanja i odstojanja ima sanse da se razvije u jednog od najboljih spoljnih igraca na ovim prostorima.
BOGDANOVIC, nazalost, ove sezone nije dobio sansu da pokaze sve svoje kvalitete. U retkim prilikama kada je dobio pravu sansu (Makabi), potpuno ju je iskoristio (izabran u TOP5 EL). Njegove osnovne prednosti su skocnost i pokretljivos, dobar sut i solidna igra ledjima, zbog koje moze povremeno da igra „laznu cetvorku“ i da navuce dva igraca i otvori prostor za povratni pas. Nedostac su mu slabija duel igra, zbog koje, uprkos dobrom prvom koraku tesko moze da odradi ulaz do kosa i slabija igra u odbrani, iako je dosta napredovoa kod ovog parametra. Luki zelim puno srece u nastavku karijere i zahvaljujem mu na svemu sto je pruzio u dresu Partizana.
KECMAN je igrac koga bi svaki trener pozeleo u svom timu. Od njega smo prakticno na svakoj utakmici mogli da ocekujemo destak poena i 5-6 skokova i dobru igru u odbrani. U mnogim vaznim trenucima je preuzimao odgovornost na sebe, a njegov produzeni drugi korak je najbolji posle onog koji je imao pokojni HARIS BRKIC (LEGENDA ZIVI VECNO). Nadam se da ce Dule i sledece sezone igrati u Partizanu.
BAKIC zbog problema sa povredama ove sezone nije mnogo igrao, ali uprkos tome ponavljam da po meni on nema kvalitet za Partizan. Uprkos velikoj borbenosti i pozrtvovanju u odbrani, visok i nesiguran dribling i, za igraca koji igra na njegovoj poziciji, los sut su, ipak, preveliki nedostaci.
TRIPKOVIC je ove sezone igrao po sistemu toplo-hladno. Ipak, smatram da je u pojedinim segmentima igre (odbrana, prodor, asistencija) dosta napredovao, ali da mu, ipak, da bi ga i definitivno svrstali u red velikih igraca nedostaje kontinuitet dobrih igara. Sve u svemu, drago mi je sto Trip ostaje u Partizanu i nadam se da ce sledeca sezona (konacno) biti njegova.
VELICKOVIC je igrac koji igra SRCEM i predstavlja najbolji dokaz da se (eventualni) nedostatak talenta moze nadoknaditi velikim trudom i zalaganjem, i sto je kod Novice slucaj VELIKOM LJUBAVI PREMA KLUBU CIJI DRES NOSIS, ali da obrnuto ne vazi. Zato bih, kada bih birao izmedju njega, Dragicevica, Aleksandrova, Ercega, uvek odabrao Novicu. Na mnogo utakmica ove sezone unosio je preko potrebnu agresivnost u igru Partizana i cesto bio igrac preokreta (Cibona). Uz sve to, decko (sto je i normalno, posto je Zemuncanin) ima M...A i ne preza ni od koga.
PEROVIC je dosta oscilirao ove sezone i imam utisak da nam je pomalo „ostao duzan“. Istina, povreda na utakmici sa Cibonom ga je poprilicno izbacila iz ritma, ali se sve zaboravlja posle sjajne partije u cetvrtoj utakmici finala plej-ofa. Kosti zelim sve najbolje u nastavku karijere u dresu GSV-a (Partizan je Evropski klub koji je dao najvise igraca za NBA ligu) ili Unikahe.
PEKOVIC je prvi deo sezone odigrao ispod ocekivanja, ali se u nastavku „probudio“. Prelomni mec za njega je bio onaj u Zagrebu, protiv Cibone. Ovog, jednog od najsnaznijih centara Evrope, vidim kao jednog od predvodnika novog Partizana. Nikola igra jako dobro ledjima i sjajno se snalazi u samom reketu, ali mu je los sut sa poluodstojanja glavni nedostatak. Ove sezone je znatno podigao prosek suta sa penala i ostaje mu jos da natera sudije da razumeju njegovu snagu, drugim recima da izbegne pravljenje glupih faulova kod postavljanja bloka.
DROBNJAK je igrac cije nas je iskustvo i nesumnjivi kvalitet uvelo u TOP16 i na kraju donelo titulu. Drole je u finisu sezone imao mali pad u formi, sto je i razumljivo posle veoma naporne sezone koju je u velikoj meri izneo na svojim ledjima. Utiska sam, ipak, da je mnogo vise koristio timu kada se spustio u reket gde je (uglavnom) lako izlazio na kraj sa svojim cuvarima, nego kada je „visio“ na 6.25. Nadam se i verujem da ce on i naredne sezone nositi voljeni crno-beli dres.
KAMINGS je po meni najbolji igrac Partizana ove sezone, ali i najbolji igrac superlige. Zajedno sa Drobnjakom nas je uveo u TOP16, ali i najvaznije utakmice odigrao najbolje. Ovu i drugi deo prosle sezone je odigrao potpuno drugacije nego sto je to bio slucaj kada je nosio dres Hemofarma; potpuno se podredio timu, sutirao iz izgradjenih pozicija, lako probijao prvu liniju odbrane, asistirao i, sto je najvaznije, preuzimao odgovornost u kljucnim momentima na sebe. VONTIGO, HVALA TI ZBOG SVEGA STO SI URADIO ZA NAS PARTIZAN! ZELIM TI PUNO USPEHA U NASTAVKU KARIJERE, UZ NAPOMENU DA SI UVEK DOBRODOSAO U PARTIZAN I DA JE OD SADA PARTIZAN I TVOJA KUCA!
BOZIC je veoma zahvalan igrac, ciji se pravi ucinak na terenu ne moze videti kroz statisticke parametre, ali koji je jako bitan igrac. O njegovoj dobroj igri u odbrani ne treba trositi reci, uz napomenu da je u prethodnim sezonama pogodjao i neke veoma bitne trojke u finalnim serijama plej-ofa.

Sto se tice sledece sezone, siguran sam da medju posetiocima ovog sajta ima onih koji su mnogo bolje upoznati sa eventualnim pojacanjima za narednu sezonu. Po onome sto sam ja cuo:
- Bogdanovic ide u Montepaski ili Hemofarm. Njegov eventualni transfer u Vrsac mogao bi da podrazumeva i povratak Suputa u Partizan.
- Kosta Perovic ide u NBA (Golden Stejt) ili Unikahu, koja je veoma zainteresovana za njegove usluge.
- Vontigo Kamings ide u Makabi.
U, po nas najboljoj varijanti ovde bi mogla da se zavrsi lista odlazaka, ali je jos uvek neizvesna situacija oko nekoliko igraca:
- Boris Bakic bi mogao u Podgoricu, u zamenu za Nenada Mijatovica,
- Vladimr Micov bi mogao u Taukeramiku, a ovaj transfer bi (indirektno) mogao da podrazumeva i povratak Fredija Hausa u Partizan,
- Situacija oko Bozica, Kecmana i Drobnjaka je neizvesna, ali postoji realna opcija da oni ostanu u Partizanu.

Sto se tice pojacanja, Vitkovac je vec potpisao (nezvanicno, on je vec godinu dana Partizanov igrac, a sve to je bilo vezano i za Tepicev transfer u Partizan), a pored Mijatovica, Suputa i Hausa, spominju se jos i Milos Bojovic iz Sloge (nisam siguran da je ovaj igrac neophodan Partizanu), Marko Pekovic iz Buducnosti, kao i Scepanovic i Djuro Ostojic, koji su, nekako, uvek u igri kao pojacanja za Partizan.

Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke, a posebno navijacima Partizana!

Grobelar

pre 16 godina

@AVANGARDA

Glupo i detinjasto je biti maliciozan na taj nacin. Mogli bismo da kazemo i BOSANSKI reprezentativac Aleksej Nesovic, ali otuzno je spustati se na taj nivo "dokazivajuci" necije (ne)srpstvo. Nesterovic je rodjen u Sloveniji, koliko znam... a ti proveri za Alekseja po kom osnovu igra za BiH!

umetnik

pre 16 godina

Kakvi likovi, pravi Partizanovci, tj. pravi ljudi. Aleksandar Čubrilo, Miroslav Radošević, Nenad Čanak, Đuro Ostojić! Gde su ovi ljudi, lepo sto se neko setio da ih pozove.

as

pre 16 godina

Miroslav Berić, Aleksandar Čubrilo, Miroslav Radošević, Nenad Čanak, Vlado Šćepanović, Đuro Ostojić i Vule Avdalović...

Eto nam potencijalnih pojacanja!

glupi zmaj

pre 16 godina

Jel to znaci da ce sledece sezone da se vrne Radosevic?
Taj momak je znao da igra. Jest da je malo mator, 33 ili 34 godine ako se ne varam, ali je laf imao i sut i ulaz.

dushan01

pre 16 godina

To su sve legende kluba, ljudi koji su zaista zaduzili ovu zemlju! Naravno, da oni sami to nikada nisu izjavili (kao poneki), vec su to govorili njihovi rezultati!
ZIVEO PARTIZAN

Aca Cubrilo

pre 16 godina

Rodni je bio na proslavi.Ljudi sta su on i Drole a uz njih Brkic ,Tomasevec, Radosevic radili u Partizanu.Ej a Kime Bogojevic trener.Ludnicaaaaaaaaaaaaa.
Obrisi suze.....

Bane

pre 16 godina

Nemojte se zanositi, kad je Partizan u poslednjih nekoliko godina doveo toliko zvučnih pojačanja. Svake godine je tim jedva skrpljen, ali su rezultati dobri.
Lično bih bio zadovoljan sa Teodosićem i jednim solidnim centrom, a da obavezno ostane Dule Kecman

MILE

pre 16 godina

To je PARTIZAN.Svako leto okupe se tu svi igrači bivši i sadašnji jedne VELIKE LJUDSKE GROMADE i svima je zajednička ljubav prema klubu da se ne zaboravi odakle su potekli.Čestitam VAM titulu a ovakvim ponašanjem siguran sam da vam sledi još mnogo uspeha.Kada pogledam imena koja su bila na proslavi a i oni koji nisu bili u Beogradu a pripadaju PARTIZANU to je da se SMRZNEŠ.To može samo PARTIZAN i niko više u EVROPI.POZDRAV SVIMA...

realno *w

pre 16 godina

SASTAV SLEDEĆE SEZONE:

PLEJ: MIJATOVIĆ (ili stranac) i Tepić

DVOJKE: Tripković i Haus

KRILA: Kecman (Šuput), Vitkovac

KRILNI CENTAR: Drobiša i Novica

Centri: Peković, pojačanje + Golubović.
Mislim da bi to bila jedna jako ozbiljna ekipa.

PARTIZAN 07

AVANGARDA

pre 16 godina

@ (Grobelar, 28. jun 2007 12:36)

POTPUNO si pogresno shvatio sta sam hteo da kazem!!!

PARTIZAN jednostavno SPAJA, bez obzira na nacionalnost (to se vidi po nasim ''strancima''...)!!!

Uopste se ne radi o nikakvom SRPSTVU i NE SRPSTVU!

Licno meni je ''najlepsa'' CRNO - BELA boja!!!

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 16 godina

Kada bivsi igraci dodju na proslavu osvojene titule, jos jednom pokzuju da oni nisu samo bili igraci tog tima, vec su i njegovi veliki navijaci. Retko koji tim to ima!!