Utorak, 26.06.2007.

18:48

Simon Vukčević u Sportingu

Izvor: Ðorðe Lazareviæ

Simon Vukèeviæ u Sportingu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

Dragan,BGD

pre 16 godina

Sta smeta moderatoru B92?To sto sam napisao da je Vukcevic ubrojan medju najbolje mlade igrace sveta,
pred SP 2006.u Nemackoj i to zajedno sa Ronaldom,Mesijem i drugima.Ako ne znate taj podatak,to nije moj problem,
poslacu vam evropske sportske magazine da se uverite.Da li je mozda problem sto apelujem da ne treba mrzeti Vukcevica, sto je igrao u Partizanu,a ti si Zvezdas,ili ga ne treba mrzeti sto je Crnogorac,a oni su nas jednostavno otkacili.
Da li je Simon uradio nesto lose da bi bilo ko imao razloga da ga potvenjuje ili jos gore da ga credja.

manager

pre 16 godina

Grobari ne lupajte gluposti... Deecko je 79 godiste i ima 28 godina. A oterali su ga u Saturn brze bolje jer je pretili da se otkrije ta afera...

daywalker

pre 16 godina

(ZAPADNI, 26. jun 2007 21:48)
Alo bilDe svoje komplakse leci na nekom drugom mestu, po mogustvu u ustanovi za tesko-mentalno obolele osobe.
Takodje, sta rade moderatori sajta? Politicki komentari tamo gde im je i mesto-na delu sajta koji se bavi tom tematikom.

dragan - Čelsi

pre 16 godina

Vukčević je strašan igrač, nisamo ga gledo u poslednju godinu ipo u rusiji, ali je odigro dvije utakmice za reprezentaciju - igrač utakmice protiv mađarske i za mladu povređen daje prvi gol protiv bugarske. Za mene i ostale crnogorce to je više nego dovoljno! Želimo mu svu sreću u sportingu!

Imam jednu novost, ako koga interesuje, boško janković na meti čelsija!!

http://www.tribalfootball.com/article.php?id=45251

Zoran

pre 16 godina

@ Zeka peka

E, pa ti posmatras fudbal bas pojednostavljeno.
Po tvojoj logici (posto navodis Kezmanov primer) ni Sevcenko nije neki fudbaler, jer se ni on nije snasao u Celziju?! Ili bi isto tako moglo da se kaze da ni Nistelroj ili Roben nisu neki igraci, jer oni su u holandskom fudbalu u trenutku kad je Kezman igrao za PSV njemu cistili cipele, odnosno on je bio znacajniji za klub od njih.
To da li ce se igrac snaci u jednom klubu, zavisi od mnogo faktora, i kvalitet ne mora da bude presudan.
A posto smatras da je Simonov kvalitet sporan (verovatno si Zvezdas) navescu ti primer Jankovica kojim se ponosite, a za koga je Simon iako 2 god. mladji, izmislio fudbal.
Uostalom on vec sad, sa 21.god. igra u jacem klubu nego Jankovic i Zigic.
Ako se poklope i drugi faktori, da njegov kvalitet dodje do izrazaja…male su sanse da se nece snaci, pre ce biti da ce on vrlo brzo zameniti i ovu sredinu boljom, jer ko je jednom gledao Simona, njegovu tehniku, uz njegovu borbenost, psihicku stabilnost, ne moze da kaze da mali nije igracina.

Milan

pre 16 godina

Objektivno, Vukcevic je vrlo talentovan fudbaler. E sad, dok je bio u Partizanu, nije u potpunosti iskoristio potencijal. Ne znam koliko je napredovao u Rusiji. Ne zaboravimo da je i Perica Ognjenovic bio ogroman potencijal, a nije napravio prakticno nikakvu karijeru (u svakom slucaju, na onakvu kakvu je mogao). Znaci Simon ima mogucnost da postane odlican igrac, mada je vec trebalo da ostvari dobar deo tog posla, od njega zavisi da li ce uspeti.

Blue_skin

pre 16 godina

@Vlad_King,
Bojan Krkic je Spanac (jos uvijek) i Zoran je rekao da je Vukcevic "najtalentovaniji igrac koji se pojavio u nasem fudbalu u zadnjih 10 odina", sto Krkic definitivno nije uradio, zato sto je do sada ugrao samo u mladjim selekcijama Barse i jednom u prvom timu!! Zato, razmisli dobro prije nego das komentar, Bojan Krkic nikad nije igrao na ovim prostorima, pa cak ni prijateljske meceve!!

horny.cg

pre 16 godina

sa 16 godina biti jedan od najboljih igraca mlade reprezentacije SRJ do 23g (!!!) i biti najbolji naredna 3 ciklusa, nije mala stvar. simon ima tek 21g i mnogo toga je vec prosao.veliki talenat koji ce,nadam se, izrasti u velikog igraca. rusku ligu pratim na RTR i mislim daje medju jacim u Evropi. Nisam mogao da vjerujem kad sam cuo ko sve igra tamo. jaka liga, bogati klubovi.
simonu sva sreca u sportingu.pokazao je kakav je igrac u Bugarskoj kada je zasijenio i jednog valerija bozinova, nevjerovatnom partijom i zrelom igrom...
p.s. basta je odlican igrac, vrhunski...imao je dugu pauzu zbog loma noge kada je i bio u zivotnoj formi..u cemu je problem?

Vlad_king_14

pre 16 godina

@ Zoran

Bojan Krkic iz Barselone je nas najtalentovaniji igrac ima samo 16 god a za mladu barsu dao je 889 golova u 4 godine,, 3.5 po utakmici

expert

pre 16 godina

Dok je igrao u Partizanu bio je moj omiljeni igrac voljenog kluba!!! Zelim mu svu srecu na svetu i veliku karijeru!!!

Daj gol Simone Simone Simone...

filip

pre 16 godina

da razjasnimo... gospodo simon je presao iz partizana u saturn za 7 miliona. Ali nije vise zelio da igra u rusiju pa je odlucio da ode po svaku cijenu.. saturn ga je prodao sportingu za 3 miliona e odnosno polovinu ugovora da bi dobili pola para od njegove iduce prodaje.nadam se da sam vam pojasnio.nema jeli ili nije.. ovako je.

Baca

pre 16 godina

Simone , ti si legenda Partizana. Uvek cemo pamtiti tvoje sjajne golove i razoran sut, veliku borbenost i profesionalan pristup igri. Zelimo ti sve najbolje u novom klubu i nek te uvek prati pesma tvojih grobara. Daj gol - Simone!

Dusan

pre 16 godina

@ZAPADNI

Covece ti si samo vredjao, Vukcevica si spomenuo samo jednom. Kakve veze ima Sloba sa njim? Zaboravio si da spomenes Srebrenicu i Ratka Mladica.
Elem, Vukcevic mozda ima odredjene kvalitete, zna da seva, u stanju je da prodje 2-3 igraca, gledao sam ga vise puta. Ali fudbal je timska igra. Fudbal se vise tako ne igra, a ni on nije Pele. Fudbal nije dzudo ili tenis, individualni sport, i zbog toga mislim da je svaki tim za koji je Simon nastupao ispastao jer decko je takva paljevina koji sve hoce sam, pre bi crkao nego da da asistenciju.
Evo sta o njemu pise na wikipedia-i.
"Saturn Ramenskoe

Despite criticism, his move to Russian side FC Saturn Moskovskaya Oblast in January 2006 came as somewhat of a shock. The transfer, said to have cost the Russian club about €7 million. In late July 2006, Vukčević was even demoted to Saturn's reserve squad with coach Vladimír Weiss publicly blasting him in the Russian press for displaying bad atittude in training and having a lack of manners".
A vi Crnogorci ne znam sto se lozite, neko kaze da je Vukcevic los igrac i vi se odmah busate u grudi. U Crnoj Gori ima i losih igraca(npr. Vukcevic), ali ima i dobrih(npr. Vucinic i moj mozda najdrazi igrac svih vremena Pedja Mijatovic, njegova slika je jos zalepljena na mom ormaricu). Da ste vi rekli da je Basta vezara, ja se ne bih primao nego bi rekao da ste apsolutno u pravu
Pozdrav,
Dusan

Nik

pre 16 godina

Jedva cekam da pocne sezona pa da vidim koliko ce da igra!?! Mislim da su ovi iz Sportinga ispali smesni! Decko se bas nije proslavio u Saturnu, iz koga su ga oterali pre pola godine, pa je presao bez obestecenja. A sto se tice 7mil, ne znam sta da kazem! Ko je to napisao, stvarno nije normalan...

[-_-]_513

pre 16 godina

Pa kada nam izvesni Nidzo kosta preko 20 miliona evra,kako neki kazu, sto ne bi i jedan Partizanov fudbaler kostao 7 ???

Daj gol Simone Simone Simone

Nono Manai Costa

pre 16 godina

Todos estadio a cantar, Forza Sporting ale,nana, sempre contigo ale, nana,...
Um abraco para Simon Vukcevic & todos os ultras de Juve Leo & Grobari (Juzni Front)!
Sempre Sporting & Partizan

http://www.youtube.com/watch?v=zjlQoYpM7tE&eurl

The Sima

pre 16 godina

Kazu da je Vukcevic zahtevao da nosi broj 1 na dresu u Partizanu. To dosta govori o njegovoj licnosti. Nekada je broj 1 bio rezervisan za GOLMANA !!!

Zeka peka

pre 16 godina

@zoran

O kakvom kvalitetu pricas? Decmo ima talenta ali kvalitet mu je diskutabilan. I Kezman je bio u Celsiju pa nije dao vise od 1 gola. Mozda je imao kvalitet za Holandsku ligu ali za Englesku sigurno nije. Sacekaj da prodje nova polusezona u Portugalu pa onda komentarisi...

ZAPADNI

pre 16 godina

Znam da ovdje lupetaju u komentarima "klinci" koji nemaju pojma o zivotu.Zato vam je i drzava takva.Niste kao "klinci" iz Njemacke,Engleske,USA.Simonu V.je Rusija bila samo prolazna-izlazna stanica u neki veliki klub.Uostalom kao i Vidicu i mnogim drugim.Da ne vrijedi nebi ga uzeo jedan Sporting.Ovi zlezdasi sto 'umiru" od srece sto Partizan ima probleme u rukovodstvu,neka se prisjete do pre par mjeseci dok je bio Zenga i Piksi htjeli su stadion preorati i sadit salatu.O pokradenim parama (Dzaja-Cvele),dugovima,prodaji igraca (golman,Bisevac,Jankovic)da ne govorim.Djecice,to je "tranzicija" i ona komunjarska mafija samo naperava kako da te klubove prevede u svoje vlasnistvo ili proda za dobru "narukvicu"nekom tajkunu ili strancu.Naravno po sto nizoj cijeni.Vi cete pjenit i dalje kako je Zligic "igracina hahahaha) i otisao u neki Santander a Simon nije jer igra u tamo nekom velikom Sportingu iz Lisabona.Ako niste propali (Zlezda) onda ste vi sledeci siguran sam sto posto.A vi naivni uzivajte u tramvaj-tituli.kao sto Srbija nije nikad ucestovala u nijednom ratu.I vjerovali ste to vasem Zloboleonu.

Zoran

pre 16 godina

E sad neka vide Zvezdasi koji su omalovazavali Simonov kvalitet posle odlaska u Saturn (iako su i sami bili svesni da je decko najtalentovaniji igrac koji se pojavio u nasem fudbalu zadnjih 10 god.) da je ipak napravio pravi potez odlaskom u Saturn. I Partizan i on su uzeli velike pare Rusima, a on sa samo 21 god. prelazi u veliki klub kakav je Sporting, i tek ce on pokazati svoje domete.

Za one koji se pitaju kako to da je Partizan uzeo tolike pare, a sad je u krizi-pa znate li vi koliko para treba Partizanu godisnje da bi normalno funkcionisao? Plus se cuvaju sredstva i za stadion.

Na kraju samo- VEEELIKI POZDRAV ZA SIMONA!
Za ovog grobara ces uvek biti BOG!

Miki

pre 16 godina

HA-HA!Da punknes od smeha,7 mil. kakvi su to volovi!Ko je uspeo tako da ih namagarci,pa Marinkovic N. Rukavina A. i jos par njih su umetnici za njega,hvala bogu sto Simon i co. nece igrati u nasoj repki,jos samo kad bi Basta(doduse iz drugog je tabora ali ista je poenta)bio Crnogorski drzavljanin puco´bi u vazduh od srece!!!Izvikane paljevine i preko veze u timu!Osim Mirka Vucinica,svaka mu dala,nema tamo fudbalera!

ZESTONE

pre 16 godina

Alo ljudi! O kakvih 7 miliona pricate. Otisao je u Saturn za 3 ili 3.5 miliona. 7 miliona... C, c, c, c, c... Boze me sacuvaj!

Lopez

pre 16 godina

Za 7 miliona evra?!!!

Partizan sad nema ni dinara,ne moze da dovede ni igrace za koje ne treba placati obestecenje!
GDE SU TE PARE?!!

Shvatam da na topcideru nisu postenjacine,ali sto bi reko velja ilic ovo nije kraduckanje nego neverovatno bezobrazni lopovluk!
Kad ce bre drzava da se umesa i da padnu neke ozbiljne zatvorske kazne,ko jos veruje u ove fiktivne ostavke i slicne gluposti!?

Lopez

pre 16 godina

Za 7 miliona evra?!!!

Partizan sad nema ni dinara,ne moze da dovede ni igrace za koje ne treba placati obestecenje!
GDE SU TE PARE?!!

Shvatam da na topcideru nisu postenjacine,ali sto bi reko velja ilic ovo nije kraduckanje nego neverovatno bezobrazni lopovluk!
Kad ce bre drzava da se umesa i da padnu neke ozbiljne zatvorske kazne,ko jos veruje u ove fiktivne ostavke i slicne gluposti!?

Dusan

pre 16 godina

@ZAPADNI

Covece ti si samo vredjao, Vukcevica si spomenuo samo jednom. Kakve veze ima Sloba sa njim? Zaboravio si da spomenes Srebrenicu i Ratka Mladica.
Elem, Vukcevic mozda ima odredjene kvalitete, zna da seva, u stanju je da prodje 2-3 igraca, gledao sam ga vise puta. Ali fudbal je timska igra. Fudbal se vise tako ne igra, a ni on nije Pele. Fudbal nije dzudo ili tenis, individualni sport, i zbog toga mislim da je svaki tim za koji je Simon nastupao ispastao jer decko je takva paljevina koji sve hoce sam, pre bi crkao nego da da asistenciju.
Evo sta o njemu pise na wikipedia-i.
"Saturn Ramenskoe

Despite criticism, his move to Russian side FC Saturn Moskovskaya Oblast in January 2006 came as somewhat of a shock. The transfer, said to have cost the Russian club about €7 million. In late July 2006, Vukčević was even demoted to Saturn's reserve squad with coach Vladimír Weiss publicly blasting him in the Russian press for displaying bad atittude in training and having a lack of manners".
A vi Crnogorci ne znam sto se lozite, neko kaze da je Vukcevic los igrac i vi se odmah busate u grudi. U Crnoj Gori ima i losih igraca(npr. Vukcevic), ali ima i dobrih(npr. Vucinic i moj mozda najdrazi igrac svih vremena Pedja Mijatovic, njegova slika je jos zalepljena na mom ormaricu). Da ste vi rekli da je Basta vezara, ja se ne bih primao nego bi rekao da ste apsolutno u pravu
Pozdrav,
Dusan

Miki

pre 16 godina

HA-HA!Da punknes od smeha,7 mil. kakvi su to volovi!Ko je uspeo tako da ih namagarci,pa Marinkovic N. Rukavina A. i jos par njih su umetnici za njega,hvala bogu sto Simon i co. nece igrati u nasoj repki,jos samo kad bi Basta(doduse iz drugog je tabora ali ista je poenta)bio Crnogorski drzavljanin puco´bi u vazduh od srece!!!Izvikane paljevine i preko veze u timu!Osim Mirka Vucinica,svaka mu dala,nema tamo fudbalera!

The Sima

pre 16 godina

Kazu da je Vukcevic zahtevao da nosi broj 1 na dresu u Partizanu. To dosta govori o njegovoj licnosti. Nekada je broj 1 bio rezervisan za GOLMANA !!!

Zoran

pre 16 godina

E sad neka vide Zvezdasi koji su omalovazavali Simonov kvalitet posle odlaska u Saturn (iako su i sami bili svesni da je decko najtalentovaniji igrac koji se pojavio u nasem fudbalu zadnjih 10 god.) da je ipak napravio pravi potez odlaskom u Saturn. I Partizan i on su uzeli velike pare Rusima, a on sa samo 21 god. prelazi u veliki klub kakav je Sporting, i tek ce on pokazati svoje domete.

Za one koji se pitaju kako to da je Partizan uzeo tolike pare, a sad je u krizi-pa znate li vi koliko para treba Partizanu godisnje da bi normalno funkcionisao? Plus se cuvaju sredstva i za stadion.

Na kraju samo- VEEELIKI POZDRAV ZA SIMONA!
Za ovog grobara ces uvek biti BOG!

ZAPADNI

pre 16 godina

Znam da ovdje lupetaju u komentarima "klinci" koji nemaju pojma o zivotu.Zato vam je i drzava takva.Niste kao "klinci" iz Njemacke,Engleske,USA.Simonu V.je Rusija bila samo prolazna-izlazna stanica u neki veliki klub.Uostalom kao i Vidicu i mnogim drugim.Da ne vrijedi nebi ga uzeo jedan Sporting.Ovi zlezdasi sto 'umiru" od srece sto Partizan ima probleme u rukovodstvu,neka se prisjete do pre par mjeseci dok je bio Zenga i Piksi htjeli su stadion preorati i sadit salatu.O pokradenim parama (Dzaja-Cvele),dugovima,prodaji igraca (golman,Bisevac,Jankovic)da ne govorim.Djecice,to je "tranzicija" i ona komunjarska mafija samo naperava kako da te klubove prevede u svoje vlasnistvo ili proda za dobru "narukvicu"nekom tajkunu ili strancu.Naravno po sto nizoj cijeni.Vi cete pjenit i dalje kako je Zligic "igracina hahahaha) i otisao u neki Santander a Simon nije jer igra u tamo nekom velikom Sportingu iz Lisabona.Ako niste propali (Zlezda) onda ste vi sledeci siguran sam sto posto.A vi naivni uzivajte u tramvaj-tituli.kao sto Srbija nije nikad ucestovala u nijednom ratu.I vjerovali ste to vasem Zloboleonu.

Vlad_king_14

pre 16 godina

@ Zoran

Bojan Krkic iz Barselone je nas najtalentovaniji igrac ima samo 16 god a za mladu barsu dao je 889 golova u 4 godine,, 3.5 po utakmici

Nik

pre 16 godina

Jedva cekam da pocne sezona pa da vidim koliko ce da igra!?! Mislim da su ovi iz Sportinga ispali smesni! Decko se bas nije proslavio u Saturnu, iz koga su ga oterali pre pola godine, pa je presao bez obestecenja. A sto se tice 7mil, ne znam sta da kazem! Ko je to napisao, stvarno nije normalan...

ZESTONE

pre 16 godina

Alo ljudi! O kakvih 7 miliona pricate. Otisao je u Saturn za 3 ili 3.5 miliona. 7 miliona... C, c, c, c, c... Boze me sacuvaj!

Zeka peka

pre 16 godina

@zoran

O kakvom kvalitetu pricas? Decmo ima talenta ali kvalitet mu je diskutabilan. I Kezman je bio u Celsiju pa nije dao vise od 1 gola. Mozda je imao kvalitet za Holandsku ligu ali za Englesku sigurno nije. Sacekaj da prodje nova polusezona u Portugalu pa onda komentarisi...

Baca

pre 16 godina

Simone , ti si legenda Partizana. Uvek cemo pamtiti tvoje sjajne golove i razoran sut, veliku borbenost i profesionalan pristup igri. Zelimo ti sve najbolje u novom klubu i nek te uvek prati pesma tvojih grobara. Daj gol - Simone!

Nono Manai Costa

pre 16 godina

Todos estadio a cantar, Forza Sporting ale,nana, sempre contigo ale, nana,...
Um abraco para Simon Vukcevic & todos os ultras de Juve Leo & Grobari (Juzni Front)!
Sempre Sporting & Partizan

http://www.youtube.com/watch?v=zjlQoYpM7tE&eurl

[-_-]_513

pre 16 godina

Pa kada nam izvesni Nidzo kosta preko 20 miliona evra,kako neki kazu, sto ne bi i jedan Partizanov fudbaler kostao 7 ???

Daj gol Simone Simone Simone

Milan

pre 16 godina

Objektivno, Vukcevic je vrlo talentovan fudbaler. E sad, dok je bio u Partizanu, nije u potpunosti iskoristio potencijal. Ne znam koliko je napredovao u Rusiji. Ne zaboravimo da je i Perica Ognjenovic bio ogroman potencijal, a nije napravio prakticno nikakvu karijeru (u svakom slucaju, na onakvu kakvu je mogao). Znaci Simon ima mogucnost da postane odlican igrac, mada je vec trebalo da ostvari dobar deo tog posla, od njega zavisi da li ce uspeti.

Zoran

pre 16 godina

@ Zeka peka

E, pa ti posmatras fudbal bas pojednostavljeno.
Po tvojoj logici (posto navodis Kezmanov primer) ni Sevcenko nije neki fudbaler, jer se ni on nije snasao u Celziju?! Ili bi isto tako moglo da se kaze da ni Nistelroj ili Roben nisu neki igraci, jer oni su u holandskom fudbalu u trenutku kad je Kezman igrao za PSV njemu cistili cipele, odnosno on je bio znacajniji za klub od njih.
To da li ce se igrac snaci u jednom klubu, zavisi od mnogo faktora, i kvalitet ne mora da bude presudan.
A posto smatras da je Simonov kvalitet sporan (verovatno si Zvezdas) navescu ti primer Jankovica kojim se ponosite, a za koga je Simon iako 2 god. mladji, izmislio fudbal.
Uostalom on vec sad, sa 21.god. igra u jacem klubu nego Jankovic i Zigic.
Ako se poklope i drugi faktori, da njegov kvalitet dodje do izrazaja…male su sanse da se nece snaci, pre ce biti da ce on vrlo brzo zameniti i ovu sredinu boljom, jer ko je jednom gledao Simona, njegovu tehniku, uz njegovu borbenost, psihicku stabilnost, ne moze da kaze da mali nije igracina.

filip

pre 16 godina

da razjasnimo... gospodo simon je presao iz partizana u saturn za 7 miliona. Ali nije vise zelio da igra u rusiju pa je odlucio da ode po svaku cijenu.. saturn ga je prodao sportingu za 3 miliona e odnosno polovinu ugovora da bi dobili pola para od njegove iduce prodaje.nadam se da sam vam pojasnio.nema jeli ili nije.. ovako je.

expert

pre 16 godina

Dok je igrao u Partizanu bio je moj omiljeni igrac voljenog kluba!!! Zelim mu svu srecu na svetu i veliku karijeru!!!

Daj gol Simone Simone Simone...

manager

pre 16 godina

Grobari ne lupajte gluposti... Deecko je 79 godiste i ima 28 godina. A oterali su ga u Saturn brze bolje jer je pretili da se otkrije ta afera...

horny.cg

pre 16 godina

sa 16 godina biti jedan od najboljih igraca mlade reprezentacije SRJ do 23g (!!!) i biti najbolji naredna 3 ciklusa, nije mala stvar. simon ima tek 21g i mnogo toga je vec prosao.veliki talenat koji ce,nadam se, izrasti u velikog igraca. rusku ligu pratim na RTR i mislim daje medju jacim u Evropi. Nisam mogao da vjerujem kad sam cuo ko sve igra tamo. jaka liga, bogati klubovi.
simonu sva sreca u sportingu.pokazao je kakav je igrac u Bugarskoj kada je zasijenio i jednog valerija bozinova, nevjerovatnom partijom i zrelom igrom...
p.s. basta je odlican igrac, vrhunski...imao je dugu pauzu zbog loma noge kada je i bio u zivotnoj formi..u cemu je problem?

Blue_skin

pre 16 godina

@Vlad_King,
Bojan Krkic je Spanac (jos uvijek) i Zoran je rekao da je Vukcevic "najtalentovaniji igrac koji se pojavio u nasem fudbalu u zadnjih 10 odina", sto Krkic definitivno nije uradio, zato sto je do sada ugrao samo u mladjim selekcijama Barse i jednom u prvom timu!! Zato, razmisli dobro prije nego das komentar, Bojan Krkic nikad nije igrao na ovim prostorima, pa cak ni prijateljske meceve!!

dragan - Čelsi

pre 16 godina

Vukčević je strašan igrač, nisamo ga gledo u poslednju godinu ipo u rusiji, ali je odigro dvije utakmice za reprezentaciju - igrač utakmice protiv mađarske i za mladu povređen daje prvi gol protiv bugarske. Za mene i ostale crnogorce to je više nego dovoljno! Želimo mu svu sreću u sportingu!

Imam jednu novost, ako koga interesuje, boško janković na meti čelsija!!

http://www.tribalfootball.com/article.php?id=45251

daywalker

pre 16 godina

(ZAPADNI, 26. jun 2007 21:48)
Alo bilDe svoje komplakse leci na nekom drugom mestu, po mogustvu u ustanovi za tesko-mentalno obolele osobe.
Takodje, sta rade moderatori sajta? Politicki komentari tamo gde im je i mesto-na delu sajta koji se bavi tom tematikom.

Dragan,BGD

pre 16 godina

Sta smeta moderatoru B92?To sto sam napisao da je Vukcevic ubrojan medju najbolje mlade igrace sveta,
pred SP 2006.u Nemackoj i to zajedno sa Ronaldom,Mesijem i drugima.Ako ne znate taj podatak,to nije moj problem,
poslacu vam evropske sportske magazine da se uverite.Da li je mozda problem sto apelujem da ne treba mrzeti Vukcevica, sto je igrao u Partizanu,a ti si Zvezdas,ili ga ne treba mrzeti sto je Crnogorac,a oni su nas jednostavno otkacili.
Da li je Simon uradio nesto lose da bi bilo ko imao razloga da ga potvenjuje ili jos gore da ga credja.

ZAPADNI

pre 16 godina

Znam da ovdje lupetaju u komentarima "klinci" koji nemaju pojma o zivotu.Zato vam je i drzava takva.Niste kao "klinci" iz Njemacke,Engleske,USA.Simonu V.je Rusija bila samo prolazna-izlazna stanica u neki veliki klub.Uostalom kao i Vidicu i mnogim drugim.Da ne vrijedi nebi ga uzeo jedan Sporting.Ovi zlezdasi sto 'umiru" od srece sto Partizan ima probleme u rukovodstvu,neka se prisjete do pre par mjeseci dok je bio Zenga i Piksi htjeli su stadion preorati i sadit salatu.O pokradenim parama (Dzaja-Cvele),dugovima,prodaji igraca (golman,Bisevac,Jankovic)da ne govorim.Djecice,to je "tranzicija" i ona komunjarska mafija samo naperava kako da te klubove prevede u svoje vlasnistvo ili proda za dobru "narukvicu"nekom tajkunu ili strancu.Naravno po sto nizoj cijeni.Vi cete pjenit i dalje kako je Zligic "igracina hahahaha) i otisao u neki Santander a Simon nije jer igra u tamo nekom velikom Sportingu iz Lisabona.Ako niste propali (Zlezda) onda ste vi sledeci siguran sam sto posto.A vi naivni uzivajte u tramvaj-tituli.kao sto Srbija nije nikad ucestovala u nijednom ratu.I vjerovali ste to vasem Zloboleonu.

Zoran

pre 16 godina

E sad neka vide Zvezdasi koji su omalovazavali Simonov kvalitet posle odlaska u Saturn (iako su i sami bili svesni da je decko najtalentovaniji igrac koji se pojavio u nasem fudbalu zadnjih 10 god.) da je ipak napravio pravi potez odlaskom u Saturn. I Partizan i on su uzeli velike pare Rusima, a on sa samo 21 god. prelazi u veliki klub kakav je Sporting, i tek ce on pokazati svoje domete.

Za one koji se pitaju kako to da je Partizan uzeo tolike pare, a sad je u krizi-pa znate li vi koliko para treba Partizanu godisnje da bi normalno funkcionisao? Plus se cuvaju sredstva i za stadion.

Na kraju samo- VEEELIKI POZDRAV ZA SIMONA!
Za ovog grobara ces uvek biti BOG!

Miki

pre 16 godina

HA-HA!Da punknes od smeha,7 mil. kakvi su to volovi!Ko je uspeo tako da ih namagarci,pa Marinkovic N. Rukavina A. i jos par njih su umetnici za njega,hvala bogu sto Simon i co. nece igrati u nasoj repki,jos samo kad bi Basta(doduse iz drugog je tabora ali ista je poenta)bio Crnogorski drzavljanin puco´bi u vazduh od srece!!!Izvikane paljevine i preko veze u timu!Osim Mirka Vucinica,svaka mu dala,nema tamo fudbalera!

ZESTONE

pre 16 godina

Alo ljudi! O kakvih 7 miliona pricate. Otisao je u Saturn za 3 ili 3.5 miliona. 7 miliona... C, c, c, c, c... Boze me sacuvaj!

manager

pre 16 godina

Grobari ne lupajte gluposti... Deecko je 79 godiste i ima 28 godina. A oterali su ga u Saturn brze bolje jer je pretili da se otkrije ta afera...

[-_-]_513

pre 16 godina

Pa kada nam izvesni Nidzo kosta preko 20 miliona evra,kako neki kazu, sto ne bi i jedan Partizanov fudbaler kostao 7 ???

Daj gol Simone Simone Simone

Dusan

pre 16 godina

@ZAPADNI

Covece ti si samo vredjao, Vukcevica si spomenuo samo jednom. Kakve veze ima Sloba sa njim? Zaboravio si da spomenes Srebrenicu i Ratka Mladica.
Elem, Vukcevic mozda ima odredjene kvalitete, zna da seva, u stanju je da prodje 2-3 igraca, gledao sam ga vise puta. Ali fudbal je timska igra. Fudbal se vise tako ne igra, a ni on nije Pele. Fudbal nije dzudo ili tenis, individualni sport, i zbog toga mislim da je svaki tim za koji je Simon nastupao ispastao jer decko je takva paljevina koji sve hoce sam, pre bi crkao nego da da asistenciju.
Evo sta o njemu pise na wikipedia-i.
"Saturn Ramenskoe

Despite criticism, his move to Russian side FC Saturn Moskovskaya Oblast in January 2006 came as somewhat of a shock. The transfer, said to have cost the Russian club about €7 million. In late July 2006, Vukčević was even demoted to Saturn's reserve squad with coach Vladimír Weiss publicly blasting him in the Russian press for displaying bad atittude in training and having a lack of manners".
A vi Crnogorci ne znam sto se lozite, neko kaze da je Vukcevic los igrac i vi se odmah busate u grudi. U Crnoj Gori ima i losih igraca(npr. Vukcevic), ali ima i dobrih(npr. Vucinic i moj mozda najdrazi igrac svih vremena Pedja Mijatovic, njegova slika je jos zalepljena na mom ormaricu). Da ste vi rekli da je Basta vezara, ja se ne bih primao nego bi rekao da ste apsolutno u pravu
Pozdrav,
Dusan

Zeka peka

pre 16 godina

@zoran

O kakvom kvalitetu pricas? Decmo ima talenta ali kvalitet mu je diskutabilan. I Kezman je bio u Celsiju pa nije dao vise od 1 gola. Mozda je imao kvalitet za Holandsku ligu ali za Englesku sigurno nije. Sacekaj da prodje nova polusezona u Portugalu pa onda komentarisi...

The Sima

pre 16 godina

Kazu da je Vukcevic zahtevao da nosi broj 1 na dresu u Partizanu. To dosta govori o njegovoj licnosti. Nekada je broj 1 bio rezervisan za GOLMANA !!!

Nik

pre 16 godina

Jedva cekam da pocne sezona pa da vidim koliko ce da igra!?! Mislim da su ovi iz Sportinga ispali smesni! Decko se bas nije proslavio u Saturnu, iz koga su ga oterali pre pola godine, pa je presao bez obestecenja. A sto se tice 7mil, ne znam sta da kazem! Ko je to napisao, stvarno nije normalan...

Nono Manai Costa

pre 16 godina

Todos estadio a cantar, Forza Sporting ale,nana, sempre contigo ale, nana,...
Um abraco para Simon Vukcevic & todos os ultras de Juve Leo & Grobari (Juzni Front)!
Sempre Sporting & Partizan

http://www.youtube.com/watch?v=zjlQoYpM7tE&eurl

filip

pre 16 godina

da razjasnimo... gospodo simon je presao iz partizana u saturn za 7 miliona. Ali nije vise zelio da igra u rusiju pa je odlucio da ode po svaku cijenu.. saturn ga je prodao sportingu za 3 miliona e odnosno polovinu ugovora da bi dobili pola para od njegove iduce prodaje.nadam se da sam vam pojasnio.nema jeli ili nije.. ovako je.

Vlad_king_14

pre 16 godina

@ Zoran

Bojan Krkic iz Barselone je nas najtalentovaniji igrac ima samo 16 god a za mladu barsu dao je 889 golova u 4 godine,, 3.5 po utakmici

Lopez

pre 16 godina

Za 7 miliona evra?!!!

Partizan sad nema ni dinara,ne moze da dovede ni igrace za koje ne treba placati obestecenje!
GDE SU TE PARE?!!

Shvatam da na topcideru nisu postenjacine,ali sto bi reko velja ilic ovo nije kraduckanje nego neverovatno bezobrazni lopovluk!
Kad ce bre drzava da se umesa i da padnu neke ozbiljne zatvorske kazne,ko jos veruje u ove fiktivne ostavke i slicne gluposti!?

Baca

pre 16 godina

Simone , ti si legenda Partizana. Uvek cemo pamtiti tvoje sjajne golove i razoran sut, veliku borbenost i profesionalan pristup igri. Zelimo ti sve najbolje u novom klubu i nek te uvek prati pesma tvojih grobara. Daj gol - Simone!

expert

pre 16 godina

Dok je igrao u Partizanu bio je moj omiljeni igrac voljenog kluba!!! Zelim mu svu srecu na svetu i veliku karijeru!!!

Daj gol Simone Simone Simone...

horny.cg

pre 16 godina

sa 16 godina biti jedan od najboljih igraca mlade reprezentacije SRJ do 23g (!!!) i biti najbolji naredna 3 ciklusa, nije mala stvar. simon ima tek 21g i mnogo toga je vec prosao.veliki talenat koji ce,nadam se, izrasti u velikog igraca. rusku ligu pratim na RTR i mislim daje medju jacim u Evropi. Nisam mogao da vjerujem kad sam cuo ko sve igra tamo. jaka liga, bogati klubovi.
simonu sva sreca u sportingu.pokazao je kakav je igrac u Bugarskoj kada je zasijenio i jednog valerija bozinova, nevjerovatnom partijom i zrelom igrom...
p.s. basta je odlican igrac, vrhunski...imao je dugu pauzu zbog loma noge kada je i bio u zivotnoj formi..u cemu je problem?

Milan

pre 16 godina

Objektivno, Vukcevic je vrlo talentovan fudbaler. E sad, dok je bio u Partizanu, nije u potpunosti iskoristio potencijal. Ne znam koliko je napredovao u Rusiji. Ne zaboravimo da je i Perica Ognjenovic bio ogroman potencijal, a nije napravio prakticno nikakvu karijeru (u svakom slucaju, na onakvu kakvu je mogao). Znaci Simon ima mogucnost da postane odlican igrac, mada je vec trebalo da ostvari dobar deo tog posla, od njega zavisi da li ce uspeti.

Blue_skin

pre 16 godina

@Vlad_King,
Bojan Krkic je Spanac (jos uvijek) i Zoran je rekao da je Vukcevic "najtalentovaniji igrac koji se pojavio u nasem fudbalu u zadnjih 10 odina", sto Krkic definitivno nije uradio, zato sto je do sada ugrao samo u mladjim selekcijama Barse i jednom u prvom timu!! Zato, razmisli dobro prije nego das komentar, Bojan Krkic nikad nije igrao na ovim prostorima, pa cak ni prijateljske meceve!!

dragan - Čelsi

pre 16 godina

Vukčević je strašan igrač, nisamo ga gledo u poslednju godinu ipo u rusiji, ali je odigro dvije utakmice za reprezentaciju - igrač utakmice protiv mađarske i za mladu povređen daje prvi gol protiv bugarske. Za mene i ostale crnogorce to je više nego dovoljno! Želimo mu svu sreću u sportingu!

Imam jednu novost, ako koga interesuje, boško janković na meti čelsija!!

http://www.tribalfootball.com/article.php?id=45251

Zoran

pre 16 godina

@ Zeka peka

E, pa ti posmatras fudbal bas pojednostavljeno.
Po tvojoj logici (posto navodis Kezmanov primer) ni Sevcenko nije neki fudbaler, jer se ni on nije snasao u Celziju?! Ili bi isto tako moglo da se kaze da ni Nistelroj ili Roben nisu neki igraci, jer oni su u holandskom fudbalu u trenutku kad je Kezman igrao za PSV njemu cistili cipele, odnosno on je bio znacajniji za klub od njih.
To da li ce se igrac snaci u jednom klubu, zavisi od mnogo faktora, i kvalitet ne mora da bude presudan.
A posto smatras da je Simonov kvalitet sporan (verovatno si Zvezdas) navescu ti primer Jankovica kojim se ponosite, a za koga je Simon iako 2 god. mladji, izmislio fudbal.
Uostalom on vec sad, sa 21.god. igra u jacem klubu nego Jankovic i Zigic.
Ako se poklope i drugi faktori, da njegov kvalitet dodje do izrazaja…male su sanse da se nece snaci, pre ce biti da ce on vrlo brzo zameniti i ovu sredinu boljom, jer ko je jednom gledao Simona, njegovu tehniku, uz njegovu borbenost, psihicku stabilnost, ne moze da kaze da mali nije igracina.

daywalker

pre 16 godina

(ZAPADNI, 26. jun 2007 21:48)
Alo bilDe svoje komplakse leci na nekom drugom mestu, po mogustvu u ustanovi za tesko-mentalno obolele osobe.
Takodje, sta rade moderatori sajta? Politicki komentari tamo gde im je i mesto-na delu sajta koji se bavi tom tematikom.

Dragan,BGD

pre 16 godina

Sta smeta moderatoru B92?To sto sam napisao da je Vukcevic ubrojan medju najbolje mlade igrace sveta,
pred SP 2006.u Nemackoj i to zajedno sa Ronaldom,Mesijem i drugima.Ako ne znate taj podatak,to nije moj problem,
poslacu vam evropske sportske magazine da se uverite.Da li je mozda problem sto apelujem da ne treba mrzeti Vukcevica, sto je igrao u Partizanu,a ti si Zvezdas,ili ga ne treba mrzeti sto je Crnogorac,a oni su nas jednostavno otkacili.
Da li je Simon uradio nesto lose da bi bilo ko imao razloga da ga potvenjuje ili jos gore da ga credja.