Utorak, 26.06.2007.

18:22

Moreira odbio Partizan?

Izvor: Ðorðe Lazareviæ

Moreira odbio Partizan? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

67 Komentari

Sortiraj po:

Joco Marceta -Mrkonjić Grad

pre 16 godina

Ma šta će na neki Moreira,imamo mi i domaćih napadača koji su bolji od stranaca. Uprava misli ako dovede stranca riješila je sve. Osvjestite se već jednom.

djole

pre 16 godina

ODGOVOR GANDIJU:
Nema nikakve veze sto smo sa "seniorima" osvojili drugo mesto,istina je da su nasi igraci vise na ceni od igraca kalibra tog Moreire koji je u Nemackoj za HSV odigrao mozda jedno poluvreme.To sto si ti napisao ja sam odavno zaboravio.Pozdrav.

sale

pre 16 godina

imaju grobari srece vise nego pameti.ovaj lik je "igrao" za hsv i bio jedan od najvecih promasaja.steta sto ne potpisa pa da se i srbija njemu smeje!!!

Gandi

pre 16 godina

@djole - citat:
"Dok se posle EM U 21,i drugog mesta nase selekcije,strani timovi fakticki tuku za nase igrace..."

Treba da znaš da je naš U21 tim sastavljen bio od seniora, da nisu igrali seniori ne bi naš "U21" tim ni došo do finala. Pogledaj Englesku, Holandiju... tamo su sve deca igrala.

Neko tvrdi pazar....he he

pre 16 godina

Opa bato :

Portugalac Alemani da Silva Moreira nije se u Beogradu zadržao
ni cela 24 časa. Posle dve runde pregovora sa čelnicima Partizana,

u društvu menadžera, spakovao se i otišao, iz čega je logičan zaključak da dogovor nije postignut.

- Tačno je, Moreira je otputovao. Problem je nastao oko uslova i ono što je bilo u opticaju pre nego što je Portugalac ušao u avion za Beograd, po dolasku u našu prestonicu više nije važilo sa njihove strane, naravno – kaže čelnik crno-belih Gordan Petrić.

Priča se da je Moreira dolaskom u Beograd samo odigrao igru, kako bi podigao cenu sebi kod jednog arapskog kluba, odnosno, da je došao da uporedi ponude?

- Šta je hteo, ne znam, znam šta smo mi bili spremni da ponudimo i šta smo još spremni da ponudimo.

Da li je to zatvorena knjiga?

- Sa naše strane nije zatvorena knjiga, jer zna šta mu nudimo, pa ako mu to odgovara – može da se vrati. Ali, nemamo mnogo vremena. Možda za dan-dva dovedemo novog igrača za tu poziciju - najavljuje Petrić.

nico

pre 16 godina

Pa i jesu duplo slabiji od kosarkasa, kosarkasi su prvaci, a ovi jadnici vice sampinjoni. Zamisli kad mu je u Gvineji bolje i tamo ima uslove...verovatno je saznao da je PFC vojni klub, pa je mislio da treba da sluzi i vojsku....

Baca

pre 16 godina

Ma jos bolje sto nije dosao, sta ce nam taj istroseni polu anonimus. Dajte neke istocno-evropljane, kao naprimer bivseg rep. Rumunije, veznjaka Catalin Munteanu-a iz Dinamo Buc. Covek je u zivotnoj formi,ima fantastican sut i cena mu nije veca od 250.000 EUR!

kiza

pre 16 godina

Informacija prezentovana na B92 nije bas najtacnija. Moreiri je upucena finansijska ponuda i on je dosao sa menadzerom u Beograd da pregovara. Medjutim, na sastanku sa Tomicem je (verujte, informacija je proverena)trazio para kojih se ne bi postideo ni Samjel Eto. Naravno, pozdravili su se i otisli. Znaci, nije on otisao odavde nezadovoljan organizacijom kluba i stanjem u klubu i slicno, vec zato sto Tomic i Petric nisu hteli da mu daju para koliko je trazio.
A da je rec o odlicnom fudbaleru, u to nema spora. E, sad, kvalitet treba da se plati, a problem je sto Tomic, Piksi i kompanija veruju da bez para mogu da dobiju dobre igrace. I dok je tako, u Srbiji ce da igraju nekave Zonse, Suzukiji, Eli, Kim iz Koreje, debeli Ailtoni i slicni (cast izuzecima Gaju, Kastilju i Taribo Vestu). Pozdrav svima

misa

pre 16 godina

Ljudi,navijam za Zvezdu i stvarno cu pokusati da budem realan, u vezi ovog komentara.
Nije ovaj "ciga" otisao zbog infrastrukture i uslova koje Partizan ima. Naprotiv, Partizan ima zaista kvalitetne uslove za rad. Svi stranci koji su dosli i otisli iz Beograda, bili su vise nego zadovoljni, a nas glavni grad bije dobar glas medju sportistima.
Ono sto je po meni glavni razlog, a to je KATASTROFALNA organizacija, uprava i rukovodstvo! Mada mislim da se neki vasi bivsi funkcioneri smeju iza coska, i da su potajno prizeljkivali ovakvu situaciju....
Jel vidite sada kako se kolo srece okrece?
A do pre neke godina Liga sampiona.....
E moji grobari.....

Zoran

pre 16 godina

Vidim dodjose sve neka poznata imena u Zvezdu, koliko vas je trenera odbilo mene bi bilo sramota da se javim a ne jos i da napadam nekog!!!

Darko

pre 16 godina

Loša vest... ali, tako nam i treba kada su nejasni odnosi u klubu...razumem čoveka... a vi gurbeti koji komentarišete ovu vest...šta tražite ovde?... jadni ste....

djole

pre 16 godina

Dok se posle EM U 21,i drugog mesta nase selekcije,strani timovi fakticki tuku za nase igrace,Partizan hoce da dovede nekog Moreiru,pitaj boga odakle i za koje pare.Ispada da su nama potrebni mladi,talentovani fudbaleri da bi smo mogli dobro zaraditi na njima prodajom istih.Asto cemo kupiti "ispusene mustikle";TO NEMA VEZE,pare su oprane,takodje i Zvezda se ubi za trenerom(stranim),i opet ce ih voditi Bosko Djurovski.Za mene je to cisto glupiranje pojedinaca u nasim vodecim klubovima(Piksi,Tomic,itd).

Zeka peka

pre 16 godina

To su price za malu decu da nije zadovoljan uslovima. Nesto je tu drugo po sredi. U Partizanu su igrala i veca imena od njega...

GROBAR

pre 16 godina

Ja ne znam sta jos trebe da se desi pa da drzava nesto preduzme...
Nemam reci , mislim da je stanje gore nego devedesetih.
NIKAD NECU DOCI NA STADION OK NE ODU SLOBINI LJUDI IZ PARTIZANA !!!

milos g

pre 16 godina

Kao sto lepo pise decko nije dosao samo Partizana radi vec i da vidi kakvi su uslovi za zivot ovde pre svega.Na stranu trenutno stanje u klubu ovo je pre svega sramota(mozda prej
aka rec,jer se radi o pojedincu ali...)zemlje Srbije i njenih tj nasih uslova za zivot.Mada moram i da pecnem malo,ovo se Zvezdi do sada desilo nije.

dusan

pre 16 godina

aman, manite se vise komentara tipa bez jakog partizana nema jake zvezde. u normalnom svetu, u vremenu bez krize i zla, PARTIZAN NE MOZE DA BUDE JAK. I zelim im sve najgore da bi zemlji bilo bolje. toliko...

bobanmkd

pre 16 godina

Tomicu,Direktore,vidis li da je duplo vise komentara o ovoj vesti nego o skupstini!!?Jel ti je sada jasno sta zele navijaci Partizana a sta ne...

carapan

pre 16 godina

a sta fali nasim uslovima za zivot? kod nas se bolje zivi nego u mnogim evropskim zemljama. problem je sto nas narod vecinom nema para. a kad imas love, mozes u beogradu da zivis kao grof. sigurno se bolje zivi nego u portugaliji, a gvineju i da ne spominjem. nije on sigurno zbog toga pobegao vec zbog partizana. poznajem svajcarca koji je ozenio srpkinju i covek dobrovoljno vise vremena provodi u srbiji nego u svajcarskoj. cak redovno odlazi u srbiji dok mu zena ostaje u CH. ali nas narod dole misli da na zapadu pare padaju sneba i da je sve tako lepo kao u filmovima

pfc

pre 16 godina

A sta ce vam taj tip kad imate Gulana kojega bi mogli lepo da promovisete u 10-tku ako vam vec ne odgovara Nebojsa ili BOSANCIC!? Mozda ipak da stanete iza Bosancica i date mu pravu sansu, on bi vam uzvratio sigurno uspesnim igrama, samo malo strpljenja.Pa imamo i Djokicu Lazica, ne vidim zasto on ne bi igrao na nivou kao je odigrao protiv CZ u prvom mecu na Marakani.Los igrac nikad ne moze dostici visok nivo igre makar i u jednom mecu. Dakle, to je njegov potencijal.
Nebojsa Marinkovic je ocigledno odredjen za prodaju, on je taj jelen "za odstrel" ali me cudi ta politika kad "nemamo" igraca za 10-tku.Ako je vec tako i ako se nema poverenja u raspolozive snage,
ja bih, ipak, pokusao naci nekog ko je vec izrastao u pristojnog skipera u Bosni, Makedoniji ili CG,Rumuniji, ma ne bih dozvolio da me svaka sorta ucenjuje, nema sansi. Uh, Srbijo, Partizane sta smo doziveli!
Mislim da je za Partizan kljucno da nadje resenja za stoperske pozicije. Treba nam sigurno jedan iskusan stoper, ne vidim zasto se ne ucini sve sa tim Ninom, koji mu je...? Drugo, neka se zadrzi Sljivancanin, Djuka bi od njega sigurno napravio sjajnog c-halfa.Rnic nije niti ce ikada biti za tu poziciju.
Dajte bar tog Dijaru ulovite, nece valjda on da razmislja o africkim uslovima u Beogradu>..!Kad je igrao u Sirokom, bilomu je dobro, mada je dole malo toplije, ali ni Beograd nije daleko od africke klime u poslednje vreme. Sala na stranu, treba raditi brze, nema se vremena na razbacivanje.

ja

pre 16 godina

ne verujem da je u pitanju beograd/srbija. neka onda neko lepo objasni kako to da kiev/ukrajina lako dovodi ovakve igrace (i bolje!)

avalon

pre 16 godina

Tomicu,hitno dugujes objasnjenje sta se u stvari desilo.Dali covek licitira,dali mu se ne svidja BG i sl.Ja nesto osecam da ovo nije zatvorena prica.A,vi gani,sto se palite???Do juce samo sto Kapela niste dovodili za trenera,koga sve niste pominjali,a na kraju osrade Boskic!!?

Zeljko

pre 16 godina

AJMo sad PIKSI majstore pokazi se ovo bi bilo najjace pojacanje momak je fenomenalan..

Ocete u po neku paru da ce ovog Piksi dovesti?

Vujevic Dragan

pre 16 godina

Mozda i nije u pitanju Partizan, nego je covek pobegao kad je video gde treba da zivi. Ja sam u Srbiji rodjen i navikao sam na sve, pa bih odmah pobegao, ali nemam gde. Dakle, potpuno ga razumem...

bobanmkd

pre 16 godina

Tomicu covece,sto nas brukas,pa ovo je gore od onog sto je radio Bjeka lane!Dovukli sre ga,slikali i on vam pobeze!!!Pa ko ce sada opet da trpi ciganske zajeb....

Nole

pre 16 godina

Ovo bi bilo za Grobare szper pojacanje, covek igra za nase uslove super i mogao bi da vodi ekipu, e moj Zeko gde ste sada bili !!! Sto ga Zvezda ne dovede, to bi super bilo za nas !!!

Kaca

pre 16 godina

Ne verujem! Sto nam je onda ulivao laznu nadu? "nezadovoljan trenutnim stanjem u klubu"..Ma, ...... (da ne psujem ovde)!
Nadam se da ce doci neko dobro pojacanje,ili ima da potonemo ko Titanik! :( Pozz svim Grobarima

Gandi

pre 16 godina

-citat: "Gvinejac sa portugalskim pasošem, nije došao samo da bi sa ljudima iz Partizana pregovarao o finansijskim detaljima, već je želeo da se upozna sa kompletnom infrastrukturom i uslovima za život i rad u Srbiji."
A posle svog uviđaja koji je napravio je naravno pobego odavde. Pa i treneri strani teško dolaze, a kamoli fudbaleri, neka napuste sanjarenje ovi naši što vode Partizan, a i Zvezdu.
Baš se pitam što nam nedaju vize za odlazak odavde.

JanePFC

pre 16 godina

C c c..Ne mogu da verujem koliko je nasa uprava nesposobna..Ovo bi bilo ubedljivo najjbolji igrac nase lige..Sstvarno,ne verujem...

tutanj_siti

pre 16 godina

Auuuuuuuuu....Ovi beze cim ih neko od Topalovica saceka na aerodromu...c.c.c.c.....Ko je to poredio partizan sa Titanikom? Pa na Titaniku je barem bilo i veselo dok je brod tonuo...A i spaslo se na srecu dosta ljudi...A ovde...Nego,vratite vi onog bugarskog Bebeta...

daca

pre 16 godina

Sta ce mo sad moji grobart????
Koga ce mo sad da dovedemo kad nas je Moreira odbio!!
Nadam se da ce da dodje bar jos jedan stranac.

Milutin

pre 16 godina

Nije covek lud da dodje u klub u kome je Gensek vecit a Skupstina menja predsednika bez njegovog prisustva. bez obzira ko je od njih dvojice u pravu.

Djordje

pre 16 godina

Iako sam zvezdas smatram da je ovo losa vest. Bilo kako bilo Zvezda ce tuci Partizan, dosao ovaj ili ne dosao. A da je dosao bar bi imali vise kvalitetnih igraca u ligi i bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde.

Vujevic Dragan

pre 16 godina

Mozda i nije u pitanju Partizan, nego je covek pobegao kad je video gde treba da zivi. Ja sam u Srbiji rodjen i navikao sam na sve, pa bih odmah pobegao, ali nemam gde. Dakle, potpuno ga razumem...

tutanj_siti

pre 16 godina

Auuuuuuuuu....Ovi beze cim ih neko od Topalovica saceka na aerodromu...c.c.c.c.....Ko je to poredio partizan sa Titanikom? Pa na Titaniku je barem bilo i veselo dok je brod tonuo...A i spaslo se na srecu dosta ljudi...A ovde...Nego,vratite vi onog bugarskog Bebeta...

Djordje

pre 16 godina

Iako sam zvezdas smatram da je ovo losa vest. Bilo kako bilo Zvezda ce tuci Partizan, dosao ovaj ili ne dosao. A da je dosao bar bi imali vise kvalitetnih igraca u ligi i bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde.

kiza

pre 16 godina

Informacija prezentovana na B92 nije bas najtacnija. Moreiri je upucena finansijska ponuda i on je dosao sa menadzerom u Beograd da pregovara. Medjutim, na sastanku sa Tomicem je (verujte, informacija je proverena)trazio para kojih se ne bi postideo ni Samjel Eto. Naravno, pozdravili su se i otisli. Znaci, nije on otisao odavde nezadovoljan organizacijom kluba i stanjem u klubu i slicno, vec zato sto Tomic i Petric nisu hteli da mu daju para koliko je trazio.
A da je rec o odlicnom fudbaleru, u to nema spora. E, sad, kvalitet treba da se plati, a problem je sto Tomic, Piksi i kompanija veruju da bez para mogu da dobiju dobre igrace. I dok je tako, u Srbiji ce da igraju nekave Zonse, Suzukiji, Eli, Kim iz Koreje, debeli Ailtoni i slicni (cast izuzecima Gaju, Kastilju i Taribo Vestu). Pozdrav svima

JanePFC

pre 16 godina

C c c..Ne mogu da verujem koliko je nasa uprava nesposobna..Ovo bi bilo ubedljivo najjbolji igrac nase lige..Sstvarno,ne verujem...

bobanmkd

pre 16 godina

Tomicu covece,sto nas brukas,pa ovo je gore od onog sto je radio Bjeka lane!Dovukli sre ga,slikali i on vam pobeze!!!Pa ko ce sada opet da trpi ciganske zajeb....

carapan

pre 16 godina

a sta fali nasim uslovima za zivot? kod nas se bolje zivi nego u mnogim evropskim zemljama. problem je sto nas narod vecinom nema para. a kad imas love, mozes u beogradu da zivis kao grof. sigurno se bolje zivi nego u portugaliji, a gvineju i da ne spominjem. nije on sigurno zbog toga pobegao vec zbog partizana. poznajem svajcarca koji je ozenio srpkinju i covek dobrovoljno vise vremena provodi u srbiji nego u svajcarskoj. cak redovno odlazi u srbiji dok mu zena ostaje u CH. ali nas narod dole misli da na zapadu pare padaju sneba i da je sve tako lepo kao u filmovima

Zeljko

pre 16 godina

AJMo sad PIKSI majstore pokazi se ovo bi bilo najjace pojacanje momak je fenomenalan..

Ocete u po neku paru da ce ovog Piksi dovesti?

dusan

pre 16 godina

aman, manite se vise komentara tipa bez jakog partizana nema jake zvezde. u normalnom svetu, u vremenu bez krize i zla, PARTIZAN NE MOZE DA BUDE JAK. I zelim im sve najgore da bi zemlji bilo bolje. toliko...

misa

pre 16 godina

Ljudi,navijam za Zvezdu i stvarno cu pokusati da budem realan, u vezi ovog komentara.
Nije ovaj "ciga" otisao zbog infrastrukture i uslova koje Partizan ima. Naprotiv, Partizan ima zaista kvalitetne uslove za rad. Svi stranci koji su dosli i otisli iz Beograda, bili su vise nego zadovoljni, a nas glavni grad bije dobar glas medju sportistima.
Ono sto je po meni glavni razlog, a to je KATASTROFALNA organizacija, uprava i rukovodstvo! Mada mislim da se neki vasi bivsi funkcioneri smeju iza coska, i da su potajno prizeljkivali ovakvu situaciju....
Jel vidite sada kako se kolo srece okrece?
A do pre neke godina Liga sampiona.....
E moji grobari.....

avalon

pre 16 godina

Tomicu,hitno dugujes objasnjenje sta se u stvari desilo.Dali covek licitira,dali mu se ne svidja BG i sl.Ja nesto osecam da ovo nije zatvorena prica.A,vi gani,sto se palite???Do juce samo sto Kapela niste dovodili za trenera,koga sve niste pominjali,a na kraju osrade Boskic!!?

Gandi

pre 16 godina

-citat: "Gvinejac sa portugalskim pasošem, nije došao samo da bi sa ljudima iz Partizana pregovarao o finansijskim detaljima, već je želeo da se upozna sa kompletnom infrastrukturom i uslovima za život i rad u Srbiji."
A posle svog uviđaja koji je napravio je naravno pobego odavde. Pa i treneri strani teško dolaze, a kamoli fudbaleri, neka napuste sanjarenje ovi naši što vode Partizan, a i Zvezdu.
Baš se pitam što nam nedaju vize za odlazak odavde.

Baca

pre 16 godina

Ma jos bolje sto nije dosao, sta ce nam taj istroseni polu anonimus. Dajte neke istocno-evropljane, kao naprimer bivseg rep. Rumunije, veznjaka Catalin Munteanu-a iz Dinamo Buc. Covek je u zivotnoj formi,ima fantastican sut i cena mu nije veca od 250.000 EUR!

Milutin

pre 16 godina

Nije covek lud da dodje u klub u kome je Gensek vecit a Skupstina menja predsednika bez njegovog prisustva. bez obzira ko je od njih dvojice u pravu.

Kaca

pre 16 godina

Ne verujem! Sto nam je onda ulivao laznu nadu? "nezadovoljan trenutnim stanjem u klubu"..Ma, ...... (da ne psujem ovde)!
Nadam se da ce doci neko dobro pojacanje,ili ima da potonemo ko Titanik! :( Pozz svim Grobarima

bobanmkd

pre 16 godina

Tomicu,Direktore,vidis li da je duplo vise komentara o ovoj vesti nego o skupstini!!?Jel ti je sada jasno sta zele navijaci Partizana a sta ne...

Zoran

pre 16 godina

Vidim dodjose sve neka poznata imena u Zvezdu, koliko vas je trenera odbilo mene bi bilo sramota da se javim a ne jos i da napadam nekog!!!

djole

pre 16 godina

Dok se posle EM U 21,i drugog mesta nase selekcije,strani timovi fakticki tuku za nase igrace,Partizan hoce da dovede nekog Moreiru,pitaj boga odakle i za koje pare.Ispada da su nama potrebni mladi,talentovani fudbaleri da bi smo mogli dobro zaraditi na njima prodajom istih.Asto cemo kupiti "ispusene mustikle";TO NEMA VEZE,pare su oprane,takodje i Zvezda se ubi za trenerom(stranim),i opet ce ih voditi Bosko Djurovski.Za mene je to cisto glupiranje pojedinaca u nasim vodecim klubovima(Piksi,Tomic,itd).

pfc

pre 16 godina

A sta ce vam taj tip kad imate Gulana kojega bi mogli lepo da promovisete u 10-tku ako vam vec ne odgovara Nebojsa ili BOSANCIC!? Mozda ipak da stanete iza Bosancica i date mu pravu sansu, on bi vam uzvratio sigurno uspesnim igrama, samo malo strpljenja.Pa imamo i Djokicu Lazica, ne vidim zasto on ne bi igrao na nivou kao je odigrao protiv CZ u prvom mecu na Marakani.Los igrac nikad ne moze dostici visok nivo igre makar i u jednom mecu. Dakle, to je njegov potencijal.
Nebojsa Marinkovic je ocigledno odredjen za prodaju, on je taj jelen "za odstrel" ali me cudi ta politika kad "nemamo" igraca za 10-tku.Ako je vec tako i ako se nema poverenja u raspolozive snage,
ja bih, ipak, pokusao naci nekog ko je vec izrastao u pristojnog skipera u Bosni, Makedoniji ili CG,Rumuniji, ma ne bih dozvolio da me svaka sorta ucenjuje, nema sansi. Uh, Srbijo, Partizane sta smo doziveli!
Mislim da je za Partizan kljucno da nadje resenja za stoperske pozicije. Treba nam sigurno jedan iskusan stoper, ne vidim zasto se ne ucini sve sa tim Ninom, koji mu je...? Drugo, neka se zadrzi Sljivancanin, Djuka bi od njega sigurno napravio sjajnog c-halfa.Rnic nije niti ce ikada biti za tu poziciju.
Dajte bar tog Dijaru ulovite, nece valjda on da razmislja o africkim uslovima u Beogradu>..!Kad je igrao u Sirokom, bilomu je dobro, mada je dole malo toplije, ali ni Beograd nije daleko od africke klime u poslednje vreme. Sala na stranu, treba raditi brze, nema se vremena na razbacivanje.

Darko

pre 16 godina

Loša vest... ali, tako nam i treba kada su nejasni odnosi u klubu...razumem čoveka... a vi gurbeti koji komentarišete ovu vest...šta tražite ovde?... jadni ste....

daca

pre 16 godina

Sta ce mo sad moji grobart????
Koga ce mo sad da dovedemo kad nas je Moreira odbio!!
Nadam se da ce da dodje bar jos jedan stranac.

milos g

pre 16 godina

Kao sto lepo pise decko nije dosao samo Partizana radi vec i da vidi kakvi su uslovi za zivot ovde pre svega.Na stranu trenutno stanje u klubu ovo je pre svega sramota(mozda prej
aka rec,jer se radi o pojedincu ali...)zemlje Srbije i njenih tj nasih uslova za zivot.Mada moram i da pecnem malo,ovo se Zvezdi do sada desilo nije.

ja

pre 16 godina

ne verujem da je u pitanju beograd/srbija. neka onda neko lepo objasni kako to da kiev/ukrajina lako dovodi ovakve igrace (i bolje!)

Neko tvrdi pazar....he he

pre 16 godina

Opa bato :

Portugalac Alemani da Silva Moreira nije se u Beogradu zadržao
ni cela 24 časa. Posle dve runde pregovora sa čelnicima Partizana,

u društvu menadžera, spakovao se i otišao, iz čega je logičan zaključak da dogovor nije postignut.

- Tačno je, Moreira je otputovao. Problem je nastao oko uslova i ono što je bilo u opticaju pre nego što je Portugalac ušao u avion za Beograd, po dolasku u našu prestonicu više nije važilo sa njihove strane, naravno – kaže čelnik crno-belih Gordan Petrić.

Priča se da je Moreira dolaskom u Beograd samo odigrao igru, kako bi podigao cenu sebi kod jednog arapskog kluba, odnosno, da je došao da uporedi ponude?

- Šta je hteo, ne znam, znam šta smo mi bili spremni da ponudimo i šta smo još spremni da ponudimo.

Da li je to zatvorena knjiga?

- Sa naše strane nije zatvorena knjiga, jer zna šta mu nudimo, pa ako mu to odgovara – može da se vrati. Ali, nemamo mnogo vremena. Možda za dan-dva dovedemo novog igrača za tu poziciju - najavljuje Petrić.

Nole

pre 16 godina

Ovo bi bilo za Grobare szper pojacanje, covek igra za nase uslove super i mogao bi da vodi ekipu, e moj Zeko gde ste sada bili !!! Sto ga Zvezda ne dovede, to bi super bilo za nas !!!

nico

pre 16 godina

Pa i jesu duplo slabiji od kosarkasa, kosarkasi su prvaci, a ovi jadnici vice sampinjoni. Zamisli kad mu je u Gvineji bolje i tamo ima uslove...verovatno je saznao da je PFC vojni klub, pa je mislio da treba da sluzi i vojsku....

GROBAR

pre 16 godina

Ja ne znam sta jos trebe da se desi pa da drzava nesto preduzme...
Nemam reci , mislim da je stanje gore nego devedesetih.
NIKAD NECU DOCI NA STADION OK NE ODU SLOBINI LJUDI IZ PARTIZANA !!!

Zeka peka

pre 16 godina

To su price za malu decu da nije zadovoljan uslovima. Nesto je tu drugo po sredi. U Partizanu su igrala i veca imena od njega...

Gandi

pre 16 godina

@djole - citat:
"Dok se posle EM U 21,i drugog mesta nase selekcije,strani timovi fakticki tuku za nase igrace..."

Treba da znaš da je naš U21 tim sastavljen bio od seniora, da nisu igrali seniori ne bi naš "U21" tim ni došo do finala. Pogledaj Englesku, Holandiju... tamo su sve deca igrala.

djole

pre 16 godina

ODGOVOR GANDIJU:
Nema nikakve veze sto smo sa "seniorima" osvojili drugo mesto,istina je da su nasi igraci vise na ceni od igraca kalibra tog Moreire koji je u Nemackoj za HSV odigrao mozda jedno poluvreme.To sto si ti napisao ja sam odavno zaboravio.Pozdrav.

sale

pre 16 godina

imaju grobari srece vise nego pameti.ovaj lik je "igrao" za hsv i bio jedan od najvecih promasaja.steta sto ne potpisa pa da se i srbija njemu smeje!!!

Joco Marceta -Mrkonjić Grad

pre 16 godina

Ma šta će na neki Moreira,imamo mi i domaćih napadača koji su bolji od stranaca. Uprava misli ako dovede stranca riješila je sve. Osvjestite se već jednom.

dusan

pre 16 godina

aman, manite se vise komentara tipa bez jakog partizana nema jake zvezde. u normalnom svetu, u vremenu bez krize i zla, PARTIZAN NE MOZE DA BUDE JAK. I zelim im sve najgore da bi zemlji bilo bolje. toliko...

Vujevic Dragan

pre 16 godina

Mozda i nije u pitanju Partizan, nego je covek pobegao kad je video gde treba da zivi. Ja sam u Srbiji rodjen i navikao sam na sve, pa bih odmah pobegao, ali nemam gde. Dakle, potpuno ga razumem...

Gandi

pre 16 godina

-citat: "Gvinejac sa portugalskim pasošem, nije došao samo da bi sa ljudima iz Partizana pregovarao o finansijskim detaljima, već je želeo da se upozna sa kompletnom infrastrukturom i uslovima za život i rad u Srbiji."
A posle svog uviđaja koji je napravio je naravno pobego odavde. Pa i treneri strani teško dolaze, a kamoli fudbaleri, neka napuste sanjarenje ovi naši što vode Partizan, a i Zvezdu.
Baš se pitam što nam nedaju vize za odlazak odavde.

Djordje

pre 16 godina

Iako sam zvezdas smatram da je ovo losa vest. Bilo kako bilo Zvezda ce tuci Partizan, dosao ovaj ili ne dosao. A da je dosao bar bi imali vise kvalitetnih igraca u ligi i bez jakog Partizana nema ni jake Zvezde.

carapan

pre 16 godina

a sta fali nasim uslovima za zivot? kod nas se bolje zivi nego u mnogim evropskim zemljama. problem je sto nas narod vecinom nema para. a kad imas love, mozes u beogradu da zivis kao grof. sigurno se bolje zivi nego u portugaliji, a gvineju i da ne spominjem. nije on sigurno zbog toga pobegao vec zbog partizana. poznajem svajcarca koji je ozenio srpkinju i covek dobrovoljno vise vremena provodi u srbiji nego u svajcarskoj. cak redovno odlazi u srbiji dok mu zena ostaje u CH. ali nas narod dole misli da na zapadu pare padaju sneba i da je sve tako lepo kao u filmovima

bobanmkd

pre 16 godina

Tomicu covece,sto nas brukas,pa ovo je gore od onog sto je radio Bjeka lane!Dovukli sre ga,slikali i on vam pobeze!!!Pa ko ce sada opet da trpi ciganske zajeb....

avalon

pre 16 godina

Tomicu,hitno dugujes objasnjenje sta se u stvari desilo.Dali covek licitira,dali mu se ne svidja BG i sl.Ja nesto osecam da ovo nije zatvorena prica.A,vi gani,sto se palite???Do juce samo sto Kapela niste dovodili za trenera,koga sve niste pominjali,a na kraju osrade Boskic!!?

Zoran

pre 16 godina

Vidim dodjose sve neka poznata imena u Zvezdu, koliko vas je trenera odbilo mene bi bilo sramota da se javim a ne jos i da napadam nekog!!!

JanePFC

pre 16 godina

C c c..Ne mogu da verujem koliko je nasa uprava nesposobna..Ovo bi bilo ubedljivo najjbolji igrac nase lige..Sstvarno,ne verujem...

daca

pre 16 godina

Sta ce mo sad moji grobart????
Koga ce mo sad da dovedemo kad nas je Moreira odbio!!
Nadam se da ce da dodje bar jos jedan stranac.

GROBAR

pre 16 godina

Ja ne znam sta jos trebe da se desi pa da drzava nesto preduzme...
Nemam reci , mislim da je stanje gore nego devedesetih.
NIKAD NECU DOCI NA STADION OK NE ODU SLOBINI LJUDI IZ PARTIZANA !!!

Zeka peka

pre 16 godina

To su price za malu decu da nije zadovoljan uslovima. Nesto je tu drugo po sredi. U Partizanu su igrala i veca imena od njega...

Darko

pre 16 godina

Loša vest... ali, tako nam i treba kada su nejasni odnosi u klubu...razumem čoveka... a vi gurbeti koji komentarišete ovu vest...šta tražite ovde?... jadni ste....

misa

pre 16 godina

Ljudi,navijam za Zvezdu i stvarno cu pokusati da budem realan, u vezi ovog komentara.
Nije ovaj "ciga" otisao zbog infrastrukture i uslova koje Partizan ima. Naprotiv, Partizan ima zaista kvalitetne uslove za rad. Svi stranci koji su dosli i otisli iz Beograda, bili su vise nego zadovoljni, a nas glavni grad bije dobar glas medju sportistima.
Ono sto je po meni glavni razlog, a to je KATASTROFALNA organizacija, uprava i rukovodstvo! Mada mislim da se neki vasi bivsi funkcioneri smeju iza coska, i da su potajno prizeljkivali ovakvu situaciju....
Jel vidite sada kako se kolo srece okrece?
A do pre neke godina Liga sampiona.....
E moji grobari.....

tutanj_siti

pre 16 godina

Auuuuuuuuu....Ovi beze cim ih neko od Topalovica saceka na aerodromu...c.c.c.c.....Ko je to poredio partizan sa Titanikom? Pa na Titaniku je barem bilo i veselo dok je brod tonuo...A i spaslo se na srecu dosta ljudi...A ovde...Nego,vratite vi onog bugarskog Bebeta...

Nole

pre 16 godina

Ovo bi bilo za Grobare szper pojacanje, covek igra za nase uslove super i mogao bi da vodi ekipu, e moj Zeko gde ste sada bili !!! Sto ga Zvezda ne dovede, to bi super bilo za nas !!!

Kaca

pre 16 godina

Ne verujem! Sto nam je onda ulivao laznu nadu? "nezadovoljan trenutnim stanjem u klubu"..Ma, ...... (da ne psujem ovde)!
Nadam se da ce doci neko dobro pojacanje,ili ima da potonemo ko Titanik! :( Pozz svim Grobarima

Zeljko

pre 16 godina

AJMo sad PIKSI majstore pokazi se ovo bi bilo najjace pojacanje momak je fenomenalan..

Ocete u po neku paru da ce ovog Piksi dovesti?

djole

pre 16 godina

Dok se posle EM U 21,i drugog mesta nase selekcije,strani timovi fakticki tuku za nase igrace,Partizan hoce da dovede nekog Moreiru,pitaj boga odakle i za koje pare.Ispada da su nama potrebni mladi,talentovani fudbaleri da bi smo mogli dobro zaraditi na njima prodajom istih.Asto cemo kupiti "ispusene mustikle";TO NEMA VEZE,pare su oprane,takodje i Zvezda se ubi za trenerom(stranim),i opet ce ih voditi Bosko Djurovski.Za mene je to cisto glupiranje pojedinaca u nasim vodecim klubovima(Piksi,Tomic,itd).

nico

pre 16 godina

Pa i jesu duplo slabiji od kosarkasa, kosarkasi su prvaci, a ovi jadnici vice sampinjoni. Zamisli kad mu je u Gvineji bolje i tamo ima uslove...verovatno je saznao da je PFC vojni klub, pa je mislio da treba da sluzi i vojsku....

Gandi

pre 16 godina

@djole - citat:
"Dok se posle EM U 21,i drugog mesta nase selekcije,strani timovi fakticki tuku za nase igrace..."

Treba da znaš da je naš U21 tim sastavljen bio od seniora, da nisu igrali seniori ne bi naš "U21" tim ni došo do finala. Pogledaj Englesku, Holandiju... tamo su sve deca igrala.

djole

pre 16 godina

ODGOVOR GANDIJU:
Nema nikakve veze sto smo sa "seniorima" osvojili drugo mesto,istina je da su nasi igraci vise na ceni od igraca kalibra tog Moreire koji je u Nemackoj za HSV odigrao mozda jedno poluvreme.To sto si ti napisao ja sam odavno zaboravio.Pozdrav.

Milutin

pre 16 godina

Nije covek lud da dodje u klub u kome je Gensek vecit a Skupstina menja predsednika bez njegovog prisustva. bez obzira ko je od njih dvojice u pravu.

milos g

pre 16 godina

Kao sto lepo pise decko nije dosao samo Partizana radi vec i da vidi kakvi su uslovi za zivot ovde pre svega.Na stranu trenutno stanje u klubu ovo je pre svega sramota(mozda prej
aka rec,jer se radi o pojedincu ali...)zemlje Srbije i njenih tj nasih uslova za zivot.Mada moram i da pecnem malo,ovo se Zvezdi do sada desilo nije.

bobanmkd

pre 16 godina

Tomicu,Direktore,vidis li da je duplo vise komentara o ovoj vesti nego o skupstini!!?Jel ti je sada jasno sta zele navijaci Partizana a sta ne...

ja

pre 16 godina

ne verujem da je u pitanju beograd/srbija. neka onda neko lepo objasni kako to da kiev/ukrajina lako dovodi ovakve igrace (i bolje!)

pfc

pre 16 godina

A sta ce vam taj tip kad imate Gulana kojega bi mogli lepo da promovisete u 10-tku ako vam vec ne odgovara Nebojsa ili BOSANCIC!? Mozda ipak da stanete iza Bosancica i date mu pravu sansu, on bi vam uzvratio sigurno uspesnim igrama, samo malo strpljenja.Pa imamo i Djokicu Lazica, ne vidim zasto on ne bi igrao na nivou kao je odigrao protiv CZ u prvom mecu na Marakani.Los igrac nikad ne moze dostici visok nivo igre makar i u jednom mecu. Dakle, to je njegov potencijal.
Nebojsa Marinkovic je ocigledno odredjen za prodaju, on je taj jelen "za odstrel" ali me cudi ta politika kad "nemamo" igraca za 10-tku.Ako je vec tako i ako se nema poverenja u raspolozive snage,
ja bih, ipak, pokusao naci nekog ko je vec izrastao u pristojnog skipera u Bosni, Makedoniji ili CG,Rumuniji, ma ne bih dozvolio da me svaka sorta ucenjuje, nema sansi. Uh, Srbijo, Partizane sta smo doziveli!
Mislim da je za Partizan kljucno da nadje resenja za stoperske pozicije. Treba nam sigurno jedan iskusan stoper, ne vidim zasto se ne ucini sve sa tim Ninom, koji mu je...? Drugo, neka se zadrzi Sljivancanin, Djuka bi od njega sigurno napravio sjajnog c-halfa.Rnic nije niti ce ikada biti za tu poziciju.
Dajte bar tog Dijaru ulovite, nece valjda on da razmislja o africkim uslovima u Beogradu>..!Kad je igrao u Sirokom, bilomu je dobro, mada je dole malo toplije, ali ni Beograd nije daleko od africke klime u poslednje vreme. Sala na stranu, treba raditi brze, nema se vremena na razbacivanje.

kiza

pre 16 godina

Informacija prezentovana na B92 nije bas najtacnija. Moreiri je upucena finansijska ponuda i on je dosao sa menadzerom u Beograd da pregovara. Medjutim, na sastanku sa Tomicem je (verujte, informacija je proverena)trazio para kojih se ne bi postideo ni Samjel Eto. Naravno, pozdravili su se i otisli. Znaci, nije on otisao odavde nezadovoljan organizacijom kluba i stanjem u klubu i slicno, vec zato sto Tomic i Petric nisu hteli da mu daju para koliko je trazio.
A da je rec o odlicnom fudbaleru, u to nema spora. E, sad, kvalitet treba da se plati, a problem je sto Tomic, Piksi i kompanija veruju da bez para mogu da dobiju dobre igrace. I dok je tako, u Srbiji ce da igraju nekave Zonse, Suzukiji, Eli, Kim iz Koreje, debeli Ailtoni i slicni (cast izuzecima Gaju, Kastilju i Taribo Vestu). Pozdrav svima

Baca

pre 16 godina

Ma jos bolje sto nije dosao, sta ce nam taj istroseni polu anonimus. Dajte neke istocno-evropljane, kao naprimer bivseg rep. Rumunije, veznjaka Catalin Munteanu-a iz Dinamo Buc. Covek je u zivotnoj formi,ima fantastican sut i cena mu nije veca od 250.000 EUR!

Neko tvrdi pazar....he he

pre 16 godina

Opa bato :

Portugalac Alemani da Silva Moreira nije se u Beogradu zadržao
ni cela 24 časa. Posle dve runde pregovora sa čelnicima Partizana,

u društvu menadžera, spakovao se i otišao, iz čega je logičan zaključak da dogovor nije postignut.

- Tačno je, Moreira je otputovao. Problem je nastao oko uslova i ono što je bilo u opticaju pre nego što je Portugalac ušao u avion za Beograd, po dolasku u našu prestonicu više nije važilo sa njihove strane, naravno – kaže čelnik crno-belih Gordan Petrić.

Priča se da je Moreira dolaskom u Beograd samo odigrao igru, kako bi podigao cenu sebi kod jednog arapskog kluba, odnosno, da je došao da uporedi ponude?

- Šta je hteo, ne znam, znam šta smo mi bili spremni da ponudimo i šta smo još spremni da ponudimo.

Da li je to zatvorena knjiga?

- Sa naše strane nije zatvorena knjiga, jer zna šta mu nudimo, pa ako mu to odgovara – može da se vrati. Ali, nemamo mnogo vremena. Možda za dan-dva dovedemo novog igrača za tu poziciju - najavljuje Petrić.

sale

pre 16 godina

imaju grobari srece vise nego pameti.ovaj lik je "igrao" za hsv i bio jedan od najvecih promasaja.steta sto ne potpisa pa da se i srbija njemu smeje!!!

Joco Marceta -Mrkonjić Grad

pre 16 godina

Ma šta će na neki Moreira,imamo mi i domaćih napadača koji su bolji od stranaca. Uprava misli ako dovede stranca riješila je sve. Osvjestite se već jednom.