Četvrtak, 14.06.2007.

10:47

Bojić: "Može se u svlačionice"

Izvor: Sport

Bojiæ: "Može se u svlaèionice" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

42 Komentari

Sortiraj po:

Realno

pre 16 godina

Pa ljudi, dajte malo budimo realni, kako to da za regularni deo sezone važe jedna pravila o ponašanju učesnika meča, a u finalu plej-of važe neka druga pravila :-? Mislim, ovo je toliko providno da je to neverovatno da se na takav način potura neko saopštenje čirokoj masi ljudi, kao da smo debili, ili da ne kažem nešto drugo. Jeste da su prošle godine članovi uprave kkcz pravili nerede, ali oni nisu niti jednog učesnika sa protivničke strane, a ni sudije takli, a ne tukli, sve ovo ide u prilog mom (a i većini ljubitelja košarke) mišljenja da je naše prvenstvo namešteno, i da se određenim ljudima stalno gleda kroz prste za svoje nesportsko ponašanje i divljanje kako na terenu tako i oko njega. Stalno im se popraštaju tehničke grečke (setite se da su Duletu izbrisali ako se ne varam 4 tehničke greške koje je dbio tokom finalne serije sa FMP-om), dakle vidi se ko je povlašćen kod sudija i od strane saveza. E moja košarkaška Srbijo, u kom smeru se krećeš...

Dacha Vozdovac

pre 16 godina

Finale je stav kvaliteta i inspiracije.Grobari su favoriti,ali... ko zna.Nada umire poslednja.
Sto se tice ponasanja Gospodina Duleta Vijosevica i prisustva u svlacionici,podsecam i njega i Bojica ( koji je definitivno promasen slucaj) da prisustvo i nesprecavanje izvrsenja krivicnog dela tretira kao saucesnistvo,a da ne govorim o davanju laznog iskaza.
Mislite o tome.Daleko smo mi od pravne drzave cak i sportu.
Placi Srbijo.
Dacha Vozdovac Veterani RS

boban_bg

pre 16 godina

Kakvo kretensko pravilo da sme da se ulazi u svlačionice sudija...Šta će treneri tamo? Da piju kafu sa njima u trenucima dokolice? Ma daaaj...
A ako je tako, zašto onda to zabranjivati pred play off?
Kao, "u toku prvenstva možete da se dogovarate i dajete instrukcije sudijama, ali u završnici nemojte..." Bruka

Jova

pre 16 godina

Moja podrška komentaru Vinka Lozića. Samo Vinko dokle ćete Vi u Vršcu da dozvoljavate da neke Badze, Mute,i slićni evroljupci, prave bu.....a sve vas Vrscane i narocito rukovodstvo Koncerna. Pa jel vi vidite ko vam sve dolazi u klub, a koga ce da isteraju ovih dana jer od njih nemaju licne evro-vajde

Zenga

pre 16 godina

@ PaNo
Svaka cast tebi, peji i ostalim besposlicarima koji imaju vremena da na svaku vest ostave komentar. Kapiram da ste klinci, a skola prakticno gotova pa mozete komentare da ostavljate ceo dan...
Vidim, cak si uspeo da pesmicu na vest o Golubovicu napises, svaka cast. Samo zelim da prokomentarisem tvoj odgovor izvesnom Igoru:
"Veliki klubovi kao sto je Partizan, veliki igraci kao sto je Danilovic i veliki treneri kao sto je Dule, moraju da budu zasticeni u nekim stvarima.
Ostali klubovi koje vode politicari, mafijasi i fabrikanti ne mogu da imaju isti tretman, ni ovde ni u Evropi."
Dodao bih da i "veliki navijaci" kao sto si ti ocigledno moraju da budu zasticeni od cenzure na ovom forumu, uprkos nevidjenoj kolicini gluposti koju napisu u svojim komentarima.

Blok_64

pre 16 godina

Bojicu ti si jedan kreten i dvolicna licnost.Kada te budem video na ulici pljunucu te u lice ne zbog Zvezde partizana ili nekog drugog vec zasto sto si ... znas ti i sma sta si.

miki

pre 16 godina

sta ovaj lupa? svi treba da slavimo sto se SADA moze uci u svlacionicu. Jel to mozda neka privremena mjera pa onda od nove sezone idemo ponovo na lupanje sudija. u trenutku odreze kaznu domacinu sto su gosti tukli sudije u svlacionici, a trenera oslobodi u fazonu on nije lupao sudije vec samo drzao strazu!!! A najjaca mu je da su sudije ugrozile regularnost takmicenja sto su demonstrativno pomjerili jedno kolo sa subote na nedjelju. Pa svaka ziva radna vrsta ima pravo na strajk. Koliko se sjecam i sudije u NBA su prije par godina strajkovale. sve u svemu najpametniji je kada cuti. Ono sto je najtuznije na ovom forumu je odnos mrznje prema drugom klubu prema ljubavi prema svome klubu (ako ovo drugo uopste postoji).
Ova prica vas igrac je uradio ovo..., ne vas trener je uradio ono ... je stvarno GLUPA i zamarajuca.

expert

pre 16 godina

Evo ovako....Po svim domaim i medjunarodnim zakonima, u bilo kom ustavnom poretku i bilo kom pravnom sistemu propis koji se donese ne moze delovati retroaktivno! U prevodu, ako se nesto zabrani danas, to znaci da je juce bilo dozvoljeno! Ako je danas stupio na snagu propis da ne moze da se ulazi u svlacionicu to znaci da je pre stupanja na snagu takav cin bio dozvoljen!!! Jel to toliko tesko da se shvati???

igor

pre 16 godina

Covek je pre samo dve nedelje izjavio da ni on ne sme da udje kod sudija,a sad prica nebuloze....A za grobare:Zasto liverpul i juventus nisu nastavili svoju utakmicu na hejselu??U trenutku kad se incident desio igraci nisu znali koja je njegova razmera,a za sve negativno sto se desi da jednoj utakmici,kriv je organizator,osim naravno u slucaju Partizana...

gazda Čeda

pre 16 godina

da, bio je u prostoriji, prisustvovao nemilom događaju, ali je samo gledao??!! i glupo je kazniti ga za gledanje!!! srbijo!!! gospodo iz saveza, sve dok ste vi koji ste nas i doveli na ove grane, na istim mestima, boljitka nam nema...

Nesa

pre 16 godina

Navijam za C.Z , Ali mislim da je Partizan apsolutni favorit i uzmece titulu sa te strane svaka cast , medjutim sta je bre ovo ,pa siguran sam da u pravilniku ne postiji stavka: NE UDARAJ , NE PLJUJ , NE VREDJAJ SUDIJU. A sta je on radio u svalcionici sa Danilovicem , da mu nije drzao svecu , ili sudiju dok ga ovaj bije ?:) I jos jedno pitanje , kaze se da nije prekrsaj ulazak u svacionicu , to znaci da bilo ko , pre , za vreme i posle utakmice MOZE da udje i da "poprica sa sudijama " nije nista zabanjeno , tj sve je dozvoljeno .

pravnik

pre 16 godina

Ovo je vise nego smesno.Molim da na utakmicama u finalnoj seriji udju vodje navijaca Zvezde i Partizana u svlacionice sudija i da im objasne kako treba da sude !Dule Vujosevic je u pravu...on kada je usao u svlacionicu nije vrsio pritisak'nije nikoga tukao,samo je posmatrao sta drugi rade.Bojic je to dobro sagledao jer je on verovatno pravnik po "struci" pa se ne moze kazniti "lazni svedok"...U pravu se delo moze ciniti i cinjenjem i necinjenjem..A VI BOJICU SVE ODLUKE DONOSITE NECINJENJEM..Nemam Komentar

Dobar je Dzontra...

pre 16 godina

Pa nigde ne pise ni da je zabranjeno nabosti sudiju u svlacionici, i udariti ga jos dva puta dok je na zemlji, al svako iole normalan zna da to nije dozvoljeno. E sad oni infatilni likovi, oni to izgleda ne znaju...

lion

pre 16 godina

Kada neko ćuti,imate dilemu da li je čovek glup ili je prepametan pa procenjuje da li je uputno da govori ili ne.Bojić UVEK kaze nešto i odagna dilemu!

ЛАКУ НОЋ КОШАРКО

pre 16 godina

Зато ја више не могу да гледам нашу кошарку. Све је то фарса, и свакоме нормалном је мука од тога. Ако овако наставе кошарка ће брзо од спорта бр. 1 пасти на дно.

realno

pre 16 godina

realno *w

za MARETA, IGORA i hiljade sličnih

Što se tiče prošlogodišjeg finala: Partizan je dobio Zvezdu u prvoj tekmi. U drugoj su "delije" gađali žandarmeriju sa kesama punim urina. Reakcija žandarmerije bila je očekivana i nikako nema veze sa Partizanom. Zanimljivo je da je i tu utakmicu Partizan vodio svo vreme (ne verujem da bi se to desilo da je Zvezda vodila). U trećoj utakmici indisponirani" igrači Zvezde nisu mogli da igraju protiv Partizana, čiji su igrači od prvog momenta radili samo ono što najbolje znaju - igrali košarku.

DOKLE će "delije" da se hvataju za najmanju stvar koja se desi i koja po pravilu nema veze sa košarkom. Ove godine opet preti čišćenje i samo čekam kako će nešto da se desi.

VOLIM PARTIZAN

toti

pre 16 godina

KS Srbije na celu sa ovim nesrecnikom je tuga,beda i jad.Sram ih bilo,upropastili su kosarku.I sad Duleta nije sramota da javno kaze da je bio u svlacionici!!Pa, neka, onda kaze sta je tamo i radio!!Samo neka lepo kaze,a ne da se tamo "beci"i pravi lud kao obicno sto radi,i optuzuje novinare da lazu!!

Mare

pre 16 godina

SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa dokle ce vise da vaze dvostruka pravila za partizan i sve ostale, danilovic prebije sudiju ma on je legenda daj da mu damo bazuku zato sto je legenda pa da nastavi da radi sta hoce, vujosevic upada u svlacionice i opet zasto bi ga kaznili dajte i njemu jednu bazuku!!!!
NESECAM SE DA JE U FINALU PROSLE GODINE DOMACIN BIO KAZNJEN ZBOG LOSE ORGANIZACIJE UTAKMICE I KOME JE ZABRANJENO BILO DA IGRA PRED SVOJOM PUBLIKOM....
DA DA SVA SRECA SVE REGULARNO I SVI SU PROTIV PARTIZANA...

PaNo

pre 16 godina

@ Igor
Veliki klubovi kao sto je Partizan, veliki igraci kao sto je Danilovic i veliki treneri kao sto je Dule, moraju da budu zasticeni u nekim stvarima.
Ostali klubovi koje vode politicari, mafijasi i fabrikanti ne mogu da imaju isti tretman, ni ovde ni u Evropi.
Partizan - sampion Evrope.

kica

pre 16 godina

sta mislite na sta bi licio kviz 'zelite li da postanete milioner' kada bi zeka voditelj imao diskreciono pravo da takmicarima/kama koje simpatise ponosti netacan odgovor, a ko mu se ne svidja da mu zameni pitanje na koje tacno odgovori, za istu sumu naravno?

???

pre 16 godina

@ igor
TI si lud...
jesi ti uopšte pročitao vest?
Bojić je rekao da "Nigde ne piše da je kažnjivo da se uđe u svlačionicu" znači da ne može BITI KAŽNJEN.
A incident u finalu plej-ofa ste "zakuvali" vi(zvezdaši)a igrači zvezde se NISU HTELE VRATITI NA PARKET i šta je TU ČUDNO jel si očekivao da če ih neko moliti da se vrate na PARKET ?!?

TITULA SE OPET SLAVI

Zoran

pre 16 godina

Sto se smarate vise sa trenerom, sudijama i ne znam vise cim? Kao da ce sve to odluciti prvaka, napalili ste se kao klinci od 7 godina! Odigrajte hrabro i posteno protiv Partizana i ne kukajte vise!
Partizan SAMPION!

Danijel

pre 16 godina

@ igor

Pa ko je pravio nered onda? Domacin ili Navijaci Zvezde?
A nebi bilo 20:0 za Partizan da bi Gosti vratili se na teren i nastavili da igraju dalje. Ali ne oni su mislili ako ne dodju na teren, igra cese ponovo utakmica od pocetka ili cak 20:0 za Zvezdu.

Hteli su na "zelenom stolu" da pobede a ne na terenu.

Gruja

pre 16 godina

Ja ne znam zasto se ovde ovoliko potencira da Partizanu uvek popustaju sudije kada na skoro svakoj vaznijoj utakmici igraci Partizana imaju vise faulova i Dule povremeno dobije neku tehnicku zbog svoje naravi. I ko je bio kaznjen prosle godine na plej-ofu. Kao onaj Ilic i ne znam kako se zvao onaj drugi (mada njegovo ime nije ni vredno pomena), iz Zvezdinog odbora dobiju po godinu-dve suspenzije bavljenja funkcijama pa preko noci im se kazna izbrise.Onaj lik sa tetovazom koji takodje ne zasluzuje da mu se spomene ime,a koga sam ranije cenio, nasrce na sudije, igrace, publiku i Divca u publici i njemu nista. Molim vas nemoj da ste smesni i da kukate kad znamo ko je povlasceni tim u nasem prvenstvu ali ne zna to da iskoristi. Toliko od mene. Pozdrav za sce prave ljubitelje kosarke!!!

Razočaran u domaću košarku!

pre 16 godina

Nemam nista da kazem u vezi ove izjave! A šta i reći?
Nego hoću da skrenem pažnju ljubiteljima košarke da zapamte ime i prezime ovog "čoveka" na slici, kao i imena svih onih iz sadašnjeg (skoropostavljenog), a naročito iz prethodnog rukovodstva KSS(CG) i borda YUBA lige, jer su to ljudi koji su uništili našu košarku! Ljudi koji nisu imali svoje ja (odnosno reproduktivni organ) ni u jednoj situaciji kada je trebalo stisnuti petlju i doneti odluku koja ide na štetu "velikih" klubova (čitaj Partizana i Zvezde).Od Zvezdinih incidenata sa Avodžobijem, tuče Partizana i Hemofarma, Gurovićevih kretenskih ispada, bruke u finalu prošlogodišnjeg play-offa, pa sve do kulminacije sa prebijanjem sudije (što je prevšilo svaku meru) što je označilo kraj postojanja normalne lige u Srbiji!
A kazne za sve to - NIKAKVE!
Zasto? Pa, zbog gore pomenute osobine ljudi čija imena treba da zapamtimo!

E, da! Hoću da im imena zapamtim (a siguran sam da im vek neće biti dug i da će ih većina zaboraviti) da bih svojoj deci i unucima sutra mogao da kažem ko je krivac što se u srbiji igra liga na nivou Češke i Mađarske, a imali smo jednu od najboljih!

@Igor

pre 16 godina

Ti OCITO nisi bio na utakmici prosle godine i ocito nisi video kako navijaci tvog tima bacaju mokracu na publiku i policiju, i OCITO nisi video kako se ponasaju funkcioneri tvog voljenog kluba (bacanje klupa,vredjanje Divca,...itd..) a OCITO si i prevideo ponasanje igraca "Najbolji sam na poziciji 3 u Evropi a mozda i sire" na par utakmica ove sezone...Tuca sa publikom, pljuvanje sudije i sutiranje sudije (doduse, promasio ga je) i to sve na ocigled publike....GDE SU KAZNE ZA NJEGA I RUKOVODSTVO?!?! Ovo ostalo sto vi navodite za Vujosevica i svlacionicu je sve rekla-kazala

Mornar Popaj

pre 16 godina

Jao bre ne mogu vise da vas slusam! Trosite drzavne pare ko blesavi i opet nista i i dalje samo se??te :-) A ako vec uzimate u ta vasa usta jedan takav klub kao sto je PARTIZAN trebalo bi prethodno da znate cinjenicu da je u zadnjih 16 godina PARTIZAN igrao 15 finala play-off-a, i da vas podsetim ako ste slucajno zaboravili, mada mislim da vas previse boli da bi zaboravili, prvaci smo i to bez problema 5 uzastopnih godina. Zato tisina i trenirajte, ULEB se igra svake godine.
Pozdrav!

Vojo

pre 16 godina

Naravno,nema kazne,ali za lazi se ionako ne kaznjava u nasoj zemlji.Pitam se samo sta je trazio tamo,ako vec nije tukao?Mozda smirivao strasti?Ima li neko hrabrosti da pita STA SE TRAZILO TAMO?

igor

pre 16 godina

Ovde ocigledno vaze razlicita pravila za Partizan i ostale klubove.Znaci,zabranjeno je da bilo ko udje u restriktivni prostor za sudije i to se zna,a onda kad Vujosevic udje nikom nista,ili jos gore kazni se domacin.A samo da se podsetimo prosle godine,kad se desio incident u finalu plej-ofa,da li je bio kaznjen domacin ili je on cak bio nagradjen pobedom od 20:0.KO JE OVDE LUD???

Dragan_Bijeljina

pre 16 godina

Pa naravno, bio je da pregovara oko rezultata i sudjenja, i da im da koju paru za dobro sudjenje (naravno, u korist Partizana) Tako je uvijek bilo, bruka!

zeki74

pre 16 godina

Pa naravno da je bliži KK "Sledeća sezona ". Izgleda da u ovaj klub idu jedino pohabani igrači, a oni koji valjaju će doći u Partizan, što je sasvim logično, zar ne?

Vinko Lozić

pre 16 godina

Bojiću, Slavniću i svi ostali zaposleni u KS neka vas je sramota! Promeniće i Vršac politiku, pa će to biti najgore gostovanje svim klubovima, a pogotovo službenim licima, pa ćemo i mi VRŠČANI onda moći da slavimo titule. Najlakše je biti đubre danas, tako da ćemo to lako da uradimo. Vi uživajte još ove godine, slavite titulu slobodno sa Partizanom ili Zvezdom, ali budite ubeđeni da će od naredne godine dolazak u Vršac biti isti kao dolazak u Podgoricu, pa ćete se u prtljažnicima vraćati za Beograd. Tražili ste - gledajte!!! Izvinjavaćete se vi i nama, što smo vas tukli!!!

6.TITULA

pre 16 godina

NIŠTA DRUGO SE NIJE NI OČEKIVALO

DULE LEGENDA

p.s.da li ste videli Duletovo ponašanje u 1/2 finalu proti FMP-ja - bez TEHNIČKE PARTIZAN sa POLA SNAGE BODILA
SAMO TAKO NAPRED i dobijamo zvezdu sa 3:0

igor

pre 16 godina

Ovde ocigledno vaze razlicita pravila za Partizan i ostale klubove.Znaci,zabranjeno je da bilo ko udje u restriktivni prostor za sudije i to se zna,a onda kad Vujosevic udje nikom nista,ili jos gore kazni se domacin.A samo da se podsetimo prosle godine,kad se desio incident u finalu plej-ofa,da li je bio kaznjen domacin ili je on cak bio nagradjen pobedom od 20:0.KO JE OVDE LUD???

Razočaran u domaću košarku!

pre 16 godina

Nemam nista da kazem u vezi ove izjave! A šta i reći?
Nego hoću da skrenem pažnju ljubiteljima košarke da zapamte ime i prezime ovog "čoveka" na slici, kao i imena svih onih iz sadašnjeg (skoropostavljenog), a naročito iz prethodnog rukovodstva KSS(CG) i borda YUBA lige, jer su to ljudi koji su uništili našu košarku! Ljudi koji nisu imali svoje ja (odnosno reproduktivni organ) ni u jednoj situaciji kada je trebalo stisnuti petlju i doneti odluku koja ide na štetu "velikih" klubova (čitaj Partizana i Zvezde).Od Zvezdinih incidenata sa Avodžobijem, tuče Partizana i Hemofarma, Gurovićevih kretenskih ispada, bruke u finalu prošlogodišnjeg play-offa, pa sve do kulminacije sa prebijanjem sudije (što je prevšilo svaku meru) što je označilo kraj postojanja normalne lige u Srbiji!
A kazne za sve to - NIKAKVE!
Zasto? Pa, zbog gore pomenute osobine ljudi čija imena treba da zapamtimo!

E, da! Hoću da im imena zapamtim (a siguran sam da im vek neće biti dug i da će ih većina zaboraviti) da bih svojoj deci i unucima sutra mogao da kažem ko je krivac što se u srbiji igra liga na nivou Češke i Mađarske, a imali smo jednu od najboljih!

6.TITULA

pre 16 godina

NIŠTA DRUGO SE NIJE NI OČEKIVALO

DULE LEGENDA

p.s.da li ste videli Duletovo ponašanje u 1/2 finalu proti FMP-ja - bez TEHNIČKE PARTIZAN sa POLA SNAGE BODILA
SAMO TAKO NAPRED i dobijamo zvezdu sa 3:0

Vinko Lozić

pre 16 godina

Bojiću, Slavniću i svi ostali zaposleni u KS neka vas je sramota! Promeniće i Vršac politiku, pa će to biti najgore gostovanje svim klubovima, a pogotovo službenim licima, pa ćemo i mi VRŠČANI onda moći da slavimo titule. Najlakše je biti đubre danas, tako da ćemo to lako da uradimo. Vi uživajte još ove godine, slavite titulu slobodno sa Partizanom ili Zvezdom, ali budite ubeđeni da će od naredne godine dolazak u Vršac biti isti kao dolazak u Podgoricu, pa ćete se u prtljažnicima vraćati za Beograd. Tražili ste - gledajte!!! Izvinjavaćete se vi i nama, što smo vas tukli!!!

Gruja

pre 16 godina

Ja ne znam zasto se ovde ovoliko potencira da Partizanu uvek popustaju sudije kada na skoro svakoj vaznijoj utakmici igraci Partizana imaju vise faulova i Dule povremeno dobije neku tehnicku zbog svoje naravi. I ko je bio kaznjen prosle godine na plej-ofu. Kao onaj Ilic i ne znam kako se zvao onaj drugi (mada njegovo ime nije ni vredno pomena), iz Zvezdinog odbora dobiju po godinu-dve suspenzije bavljenja funkcijama pa preko noci im se kazna izbrise.Onaj lik sa tetovazom koji takodje ne zasluzuje da mu se spomene ime,a koga sam ranije cenio, nasrce na sudije, igrace, publiku i Divca u publici i njemu nista. Molim vas nemoj da ste smesni i da kukate kad znamo ko je povlasceni tim u nasem prvenstvu ali ne zna to da iskoristi. Toliko od mene. Pozdrav za sce prave ljubitelje kosarke!!!

@Igor

pre 16 godina

Ti OCITO nisi bio na utakmici prosle godine i ocito nisi video kako navijaci tvog tima bacaju mokracu na publiku i policiju, i OCITO nisi video kako se ponasaju funkcioneri tvog voljenog kluba (bacanje klupa,vredjanje Divca,...itd..) a OCITO si i prevideo ponasanje igraca "Najbolji sam na poziciji 3 u Evropi a mozda i sire" na par utakmica ove sezone...Tuca sa publikom, pljuvanje sudije i sutiranje sudije (doduse, promasio ga je) i to sve na ocigled publike....GDE SU KAZNE ZA NJEGA I RUKOVODSTVO?!?! Ovo ostalo sto vi navodite za Vujosevica i svlacionicu je sve rekla-kazala

???

pre 16 godina

@ igor
TI si lud...
jesi ti uopšte pročitao vest?
Bojić je rekao da "Nigde ne piše da je kažnjivo da se uđe u svlačionicu" znači da ne može BITI KAŽNJEN.
A incident u finalu plej-ofa ste "zakuvali" vi(zvezdaši)a igrači zvezde se NISU HTELE VRATITI NA PARKET i šta je TU ČUDNO jel si očekivao da če ih neko moliti da se vrate na PARKET ?!?

TITULA SE OPET SLAVI

Dragan_Bijeljina

pre 16 godina

Pa naravno, bio je da pregovara oko rezultata i sudjenja, i da im da koju paru za dobro sudjenje (naravno, u korist Partizana) Tako je uvijek bilo, bruka!

Danijel

pre 16 godina

@ igor

Pa ko je pravio nered onda? Domacin ili Navijaci Zvezde?
A nebi bilo 20:0 za Partizan da bi Gosti vratili se na teren i nastavili da igraju dalje. Ali ne oni su mislili ako ne dodju na teren, igra cese ponovo utakmica od pocetka ili cak 20:0 za Zvezdu.

Hteli su na "zelenom stolu" da pobede a ne na terenu.

Mornar Popaj

pre 16 godina

Jao bre ne mogu vise da vas slusam! Trosite drzavne pare ko blesavi i opet nista i i dalje samo se??te :-) A ako vec uzimate u ta vasa usta jedan takav klub kao sto je PARTIZAN trebalo bi prethodno da znate cinjenicu da je u zadnjih 16 godina PARTIZAN igrao 15 finala play-off-a, i da vas podsetim ako ste slucajno zaboravili, mada mislim da vas previse boli da bi zaboravili, prvaci smo i to bez problema 5 uzastopnih godina. Zato tisina i trenirajte, ULEB se igra svake godine.
Pozdrav!

Zoran

pre 16 godina

Sto se smarate vise sa trenerom, sudijama i ne znam vise cim? Kao da ce sve to odluciti prvaka, napalili ste se kao klinci od 7 godina! Odigrajte hrabro i posteno protiv Partizana i ne kukajte vise!
Partizan SAMPION!

Mare

pre 16 godina

SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa dokle ce vise da vaze dvostruka pravila za partizan i sve ostale, danilovic prebije sudiju ma on je legenda daj da mu damo bazuku zato sto je legenda pa da nastavi da radi sta hoce, vujosevic upada u svlacionice i opet zasto bi ga kaznili dajte i njemu jednu bazuku!!!!
NESECAM SE DA JE U FINALU PROSLE GODINE DOMACIN BIO KAZNJEN ZBOG LOSE ORGANIZACIJE UTAKMICE I KOME JE ZABRANJENO BILO DA IGRA PRED SVOJOM PUBLIKOM....
DA DA SVA SRECA SVE REGULARNO I SVI SU PROTIV PARTIZANA...

zeki74

pre 16 godina

Pa naravno da je bliži KK "Sledeća sezona ". Izgleda da u ovaj klub idu jedino pohabani igrači, a oni koji valjaju će doći u Partizan, što je sasvim logično, zar ne?

PaNo

pre 16 godina

@ Igor
Veliki klubovi kao sto je Partizan, veliki igraci kao sto je Danilovic i veliki treneri kao sto je Dule, moraju da budu zasticeni u nekim stvarima.
Ostali klubovi koje vode politicari, mafijasi i fabrikanti ne mogu da imaju isti tretman, ni ovde ni u Evropi.
Partizan - sampion Evrope.

Zenga

pre 16 godina

@ PaNo
Svaka cast tebi, peji i ostalim besposlicarima koji imaju vremena da na svaku vest ostave komentar. Kapiram da ste klinci, a skola prakticno gotova pa mozete komentare da ostavljate ceo dan...
Vidim, cak si uspeo da pesmicu na vest o Golubovicu napises, svaka cast. Samo zelim da prokomentarisem tvoj odgovor izvesnom Igoru:
"Veliki klubovi kao sto je Partizan, veliki igraci kao sto je Danilovic i veliki treneri kao sto je Dule, moraju da budu zasticeni u nekim stvarima.
Ostali klubovi koje vode politicari, mafijasi i fabrikanti ne mogu da imaju isti tretman, ni ovde ni u Evropi."
Dodao bih da i "veliki navijaci" kao sto si ti ocigledno moraju da budu zasticeni od cenzure na ovom forumu, uprkos nevidjenoj kolicini gluposti koju napisu u svojim komentarima.

lion

pre 16 godina

Kada neko ćuti,imate dilemu da li je čovek glup ili je prepametan pa procenjuje da li je uputno da govori ili ne.Bojić UVEK kaze nešto i odagna dilemu!

realno

pre 16 godina

realno *w

za MARETA, IGORA i hiljade sličnih

Što se tiče prošlogodišjeg finala: Partizan je dobio Zvezdu u prvoj tekmi. U drugoj su "delije" gađali žandarmeriju sa kesama punim urina. Reakcija žandarmerije bila je očekivana i nikako nema veze sa Partizanom. Zanimljivo je da je i tu utakmicu Partizan vodio svo vreme (ne verujem da bi se to desilo da je Zvezda vodila). U trećoj utakmici indisponirani" igrači Zvezde nisu mogli da igraju protiv Partizana, čiji su igrači od prvog momenta radili samo ono što najbolje znaju - igrali košarku.

DOKLE će "delije" da se hvataju za najmanju stvar koja se desi i koja po pravilu nema veze sa košarkom. Ove godine opet preti čišćenje i samo čekam kako će nešto da se desi.

VOLIM PARTIZAN

Nesa

pre 16 godina

Navijam za C.Z , Ali mislim da je Partizan apsolutni favorit i uzmece titulu sa te strane svaka cast , medjutim sta je bre ovo ,pa siguran sam da u pravilniku ne postiji stavka: NE UDARAJ , NE PLJUJ , NE VREDJAJ SUDIJU. A sta je on radio u svalcionici sa Danilovicem , da mu nije drzao svecu , ili sudiju dok ga ovaj bije ?:) I jos jedno pitanje , kaze se da nije prekrsaj ulazak u svacionicu , to znaci da bilo ko , pre , za vreme i posle utakmice MOZE da udje i da "poprica sa sudijama " nije nista zabanjeno , tj sve je dozvoljeno .

Vojo

pre 16 godina

Naravno,nema kazne,ali za lazi se ionako ne kaznjava u nasoj zemlji.Pitam se samo sta je trazio tamo,ako vec nije tukao?Mozda smirivao strasti?Ima li neko hrabrosti da pita STA SE TRAZILO TAMO?

kica

pre 16 godina

sta mislite na sta bi licio kviz 'zelite li da postanete milioner' kada bi zeka voditelj imao diskreciono pravo da takmicarima/kama koje simpatise ponosti netacan odgovor, a ko mu se ne svidja da mu zameni pitanje na koje tacno odgovori, za istu sumu naravno?

toti

pre 16 godina

KS Srbije na celu sa ovim nesrecnikom je tuga,beda i jad.Sram ih bilo,upropastili su kosarku.I sad Duleta nije sramota da javno kaze da je bio u svlacionici!!Pa, neka, onda kaze sta je tamo i radio!!Samo neka lepo kaze,a ne da se tamo "beci"i pravi lud kao obicno sto radi,i optuzuje novinare da lazu!!

ЛАКУ НОЋ КОШАРКО

pre 16 godina

Зато ја више не могу да гледам нашу кошарку. Све је то фарса, и свакоме нормалном је мука од тога. Ако овако наставе кошарка ће брзо од спорта бр. 1 пасти на дно.

gazda Čeda

pre 16 godina

da, bio je u prostoriji, prisustvovao nemilom događaju, ali je samo gledao??!! i glupo je kazniti ga za gledanje!!! srbijo!!! gospodo iz saveza, sve dok ste vi koji ste nas i doveli na ove grane, na istim mestima, boljitka nam nema...

Dobar je Dzontra...

pre 16 godina

Pa nigde ne pise ni da je zabranjeno nabosti sudiju u svlacionici, i udariti ga jos dva puta dok je na zemlji, al svako iole normalan zna da to nije dozvoljeno. E sad oni infatilni likovi, oni to izgleda ne znaju...

igor

pre 16 godina

Covek je pre samo dve nedelje izjavio da ni on ne sme da udje kod sudija,a sad prica nebuloze....A za grobare:Zasto liverpul i juventus nisu nastavili svoju utakmicu na hejselu??U trenutku kad se incident desio igraci nisu znali koja je njegova razmera,a za sve negativno sto se desi da jednoj utakmici,kriv je organizator,osim naravno u slucaju Partizana...

Blok_64

pre 16 godina

Bojicu ti si jedan kreten i dvolicna licnost.Kada te budem video na ulici pljunucu te u lice ne zbog Zvezde partizana ili nekog drugog vec zasto sto si ... znas ti i sma sta si.

Dacha Vozdovac

pre 16 godina

Finale je stav kvaliteta i inspiracije.Grobari su favoriti,ali... ko zna.Nada umire poslednja.
Sto se tice ponasanja Gospodina Duleta Vijosevica i prisustva u svlacionici,podsecam i njega i Bojica ( koji je definitivno promasen slucaj) da prisustvo i nesprecavanje izvrsenja krivicnog dela tretira kao saucesnistvo,a da ne govorim o davanju laznog iskaza.
Mislite o tome.Daleko smo mi od pravne drzave cak i sportu.
Placi Srbijo.
Dacha Vozdovac Veterani RS

pravnik

pre 16 godina

Ovo je vise nego smesno.Molim da na utakmicama u finalnoj seriji udju vodje navijaca Zvezde i Partizana u svlacionice sudija i da im objasne kako treba da sude !Dule Vujosevic je u pravu...on kada je usao u svlacionicu nije vrsio pritisak'nije nikoga tukao,samo je posmatrao sta drugi rade.Bojic je to dobro sagledao jer je on verovatno pravnik po "struci" pa se ne moze kazniti "lazni svedok"...U pravu se delo moze ciniti i cinjenjem i necinjenjem..A VI BOJICU SVE ODLUKE DONOSITE NECINJENJEM..Nemam Komentar

expert

pre 16 godina

Evo ovako....Po svim domaim i medjunarodnim zakonima, u bilo kom ustavnom poretku i bilo kom pravnom sistemu propis koji se donese ne moze delovati retroaktivno! U prevodu, ako se nesto zabrani danas, to znaci da je juce bilo dozvoljeno! Ako je danas stupio na snagu propis da ne moze da se ulazi u svlacionicu to znaci da je pre stupanja na snagu takav cin bio dozvoljen!!! Jel to toliko tesko da se shvati???

miki

pre 16 godina

sta ovaj lupa? svi treba da slavimo sto se SADA moze uci u svlacionicu. Jel to mozda neka privremena mjera pa onda od nove sezone idemo ponovo na lupanje sudija. u trenutku odreze kaznu domacinu sto su gosti tukli sudije u svlacionici, a trenera oslobodi u fazonu on nije lupao sudije vec samo drzao strazu!!! A najjaca mu je da su sudije ugrozile regularnost takmicenja sto su demonstrativno pomjerili jedno kolo sa subote na nedjelju. Pa svaka ziva radna vrsta ima pravo na strajk. Koliko se sjecam i sudije u NBA su prije par godina strajkovale. sve u svemu najpametniji je kada cuti. Ono sto je najtuznije na ovom forumu je odnos mrznje prema drugom klubu prema ljubavi prema svome klubu (ako ovo drugo uopste postoji).
Ova prica vas igrac je uradio ovo..., ne vas trener je uradio ono ... je stvarno GLUPA i zamarajuca.

Jova

pre 16 godina

Moja podrška komentaru Vinka Lozića. Samo Vinko dokle ćete Vi u Vršcu da dozvoljavate da neke Badze, Mute,i slićni evroljupci, prave bu.....a sve vas Vrscane i narocito rukovodstvo Koncerna. Pa jel vi vidite ko vam sve dolazi u klub, a koga ce da isteraju ovih dana jer od njih nemaju licne evro-vajde

boban_bg

pre 16 godina

Kakvo kretensko pravilo da sme da se ulazi u svlačionice sudija...Šta će treneri tamo? Da piju kafu sa njima u trenucima dokolice? Ma daaaj...
A ako je tako, zašto onda to zabranjivati pred play off?
Kao, "u toku prvenstva možete da se dogovarate i dajete instrukcije sudijama, ali u završnici nemojte..." Bruka

Realno

pre 16 godina

Pa ljudi, dajte malo budimo realni, kako to da za regularni deo sezone važe jedna pravila o ponašanju učesnika meča, a u finalu plej-of važe neka druga pravila :-? Mislim, ovo je toliko providno da je to neverovatno da se na takav način potura neko saopštenje čirokoj masi ljudi, kao da smo debili, ili da ne kažem nešto drugo. Jeste da su prošle godine članovi uprave kkcz pravili nerede, ali oni nisu niti jednog učesnika sa protivničke strane, a ni sudije takli, a ne tukli, sve ovo ide u prilog mom (a i većini ljubitelja košarke) mišljenja da je naše prvenstvo namešteno, i da se određenim ljudima stalno gleda kroz prste za svoje nesportsko ponašanje i divljanje kako na terenu tako i oko njega. Stalno im se popraštaju tehničke grečke (setite se da su Duletu izbrisali ako se ne varam 4 tehničke greške koje je dbio tokom finalne serije sa FMP-om), dakle vidi se ko je povlašćen kod sudija i od strane saveza. E moja košarkaška Srbijo, u kom smeru se krećeš...

6.TITULA

pre 16 godina

NIŠTA DRUGO SE NIJE NI OČEKIVALO

DULE LEGENDA

p.s.da li ste videli Duletovo ponašanje u 1/2 finalu proti FMP-ja - bez TEHNIČKE PARTIZAN sa POLA SNAGE BODILA
SAMO TAKO NAPRED i dobijamo zvezdu sa 3:0

igor

pre 16 godina

Ovde ocigledno vaze razlicita pravila za Partizan i ostale klubove.Znaci,zabranjeno je da bilo ko udje u restriktivni prostor za sudije i to se zna,a onda kad Vujosevic udje nikom nista,ili jos gore kazni se domacin.A samo da se podsetimo prosle godine,kad se desio incident u finalu plej-ofa,da li je bio kaznjen domacin ili je on cak bio nagradjen pobedom od 20:0.KO JE OVDE LUD???

Dragan_Bijeljina

pre 16 godina

Pa naravno, bio je da pregovara oko rezultata i sudjenja, i da im da koju paru za dobro sudjenje (naravno, u korist Partizana) Tako je uvijek bilo, bruka!

Vinko Lozić

pre 16 godina

Bojiću, Slavniću i svi ostali zaposleni u KS neka vas je sramota! Promeniće i Vršac politiku, pa će to biti najgore gostovanje svim klubovima, a pogotovo službenim licima, pa ćemo i mi VRŠČANI onda moći da slavimo titule. Najlakše je biti đubre danas, tako da ćemo to lako da uradimo. Vi uživajte još ove godine, slavite titulu slobodno sa Partizanom ili Zvezdom, ali budite ubeđeni da će od naredne godine dolazak u Vršac biti isti kao dolazak u Podgoricu, pa ćete se u prtljažnicima vraćati za Beograd. Tražili ste - gledajte!!! Izvinjavaćete se vi i nama, što smo vas tukli!!!

Gruja

pre 16 godina

Ja ne znam zasto se ovde ovoliko potencira da Partizanu uvek popustaju sudije kada na skoro svakoj vaznijoj utakmici igraci Partizana imaju vise faulova i Dule povremeno dobije neku tehnicku zbog svoje naravi. I ko je bio kaznjen prosle godine na plej-ofu. Kao onaj Ilic i ne znam kako se zvao onaj drugi (mada njegovo ime nije ni vredno pomena), iz Zvezdinog odbora dobiju po godinu-dve suspenzije bavljenja funkcijama pa preko noci im se kazna izbrise.Onaj lik sa tetovazom koji takodje ne zasluzuje da mu se spomene ime,a koga sam ranije cenio, nasrce na sudije, igrace, publiku i Divca u publici i njemu nista. Molim vas nemoj da ste smesni i da kukate kad znamo ko je povlasceni tim u nasem prvenstvu ali ne zna to da iskoristi. Toliko od mene. Pozdrav za sce prave ljubitelje kosarke!!!

@Igor

pre 16 godina

Ti OCITO nisi bio na utakmici prosle godine i ocito nisi video kako navijaci tvog tima bacaju mokracu na publiku i policiju, i OCITO nisi video kako se ponasaju funkcioneri tvog voljenog kluba (bacanje klupa,vredjanje Divca,...itd..) a OCITO si i prevideo ponasanje igraca "Najbolji sam na poziciji 3 u Evropi a mozda i sire" na par utakmica ove sezone...Tuca sa publikom, pljuvanje sudije i sutiranje sudije (doduse, promasio ga je) i to sve na ocigled publike....GDE SU KAZNE ZA NJEGA I RUKOVODSTVO?!?! Ovo ostalo sto vi navodite za Vujosevica i svlacionicu je sve rekla-kazala

Danijel

pre 16 godina

@ igor

Pa ko je pravio nered onda? Domacin ili Navijaci Zvezde?
A nebi bilo 20:0 za Partizan da bi Gosti vratili se na teren i nastavili da igraju dalje. Ali ne oni su mislili ako ne dodju na teren, igra cese ponovo utakmica od pocetka ili cak 20:0 za Zvezdu.

Hteli su na "zelenom stolu" da pobede a ne na terenu.

Mare

pre 16 godina

SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!!!!
Pa dokle ce vise da vaze dvostruka pravila za partizan i sve ostale, danilovic prebije sudiju ma on je legenda daj da mu damo bazuku zato sto je legenda pa da nastavi da radi sta hoce, vujosevic upada u svlacionice i opet zasto bi ga kaznili dajte i njemu jednu bazuku!!!!
NESECAM SE DA JE U FINALU PROSLE GODINE DOMACIN BIO KAZNJEN ZBOG LOSE ORGANIZACIJE UTAKMICE I KOME JE ZABRANJENO BILO DA IGRA PRED SVOJOM PUBLIKOM....
DA DA SVA SRECA SVE REGULARNO I SVI SU PROTIV PARTIZANA...

???

pre 16 godina

@ igor
TI si lud...
jesi ti uopšte pročitao vest?
Bojić je rekao da "Nigde ne piše da je kažnjivo da se uđe u svlačionicu" znači da ne može BITI KAŽNJEN.
A incident u finalu plej-ofa ste "zakuvali" vi(zvezdaši)a igrači zvezde se NISU HTELE VRATITI NA PARKET i šta je TU ČUDNO jel si očekivao da če ih neko moliti da se vrate na PARKET ?!?

TITULA SE OPET SLAVI

PaNo

pre 16 godina

@ Igor
Veliki klubovi kao sto je Partizan, veliki igraci kao sto je Danilovic i veliki treneri kao sto je Dule, moraju da budu zasticeni u nekim stvarima.
Ostali klubovi koje vode politicari, mafijasi i fabrikanti ne mogu da imaju isti tretman, ni ovde ni u Evropi.
Partizan - sampion Evrope.

Mornar Popaj

pre 16 godina

Jao bre ne mogu vise da vas slusam! Trosite drzavne pare ko blesavi i opet nista i i dalje samo se??te :-) A ako vec uzimate u ta vasa usta jedan takav klub kao sto je PARTIZAN trebalo bi prethodno da znate cinjenicu da je u zadnjih 16 godina PARTIZAN igrao 15 finala play-off-a, i da vas podsetim ako ste slucajno zaboravili, mada mislim da vas previse boli da bi zaboravili, prvaci smo i to bez problema 5 uzastopnih godina. Zato tisina i trenirajte, ULEB se igra svake godine.
Pozdrav!

Zoran

pre 16 godina

Sto se smarate vise sa trenerom, sudijama i ne znam vise cim? Kao da ce sve to odluciti prvaka, napalili ste se kao klinci od 7 godina! Odigrajte hrabro i posteno protiv Partizana i ne kukajte vise!
Partizan SAMPION!

zeki74

pre 16 godina

Pa naravno da je bliži KK "Sledeća sezona ". Izgleda da u ovaj klub idu jedino pohabani igrači, a oni koji valjaju će doći u Partizan, što je sasvim logično, zar ne?

Razočaran u domaću košarku!

pre 16 godina

Nemam nista da kazem u vezi ove izjave! A šta i reći?
Nego hoću da skrenem pažnju ljubiteljima košarke da zapamte ime i prezime ovog "čoveka" na slici, kao i imena svih onih iz sadašnjeg (skoropostavljenog), a naročito iz prethodnog rukovodstva KSS(CG) i borda YUBA lige, jer su to ljudi koji su uništili našu košarku! Ljudi koji nisu imali svoje ja (odnosno reproduktivni organ) ni u jednoj situaciji kada je trebalo stisnuti petlju i doneti odluku koja ide na štetu "velikih" klubova (čitaj Partizana i Zvezde).Od Zvezdinih incidenata sa Avodžobijem, tuče Partizana i Hemofarma, Gurovićevih kretenskih ispada, bruke u finalu prošlogodišnjeg play-offa, pa sve do kulminacije sa prebijanjem sudije (što je prevšilo svaku meru) što je označilo kraj postojanja normalne lige u Srbiji!
A kazne za sve to - NIKAKVE!
Zasto? Pa, zbog gore pomenute osobine ljudi čija imena treba da zapamtimo!

E, da! Hoću da im imena zapamtim (a siguran sam da im vek neće biti dug i da će ih većina zaboraviti) da bih svojoj deci i unucima sutra mogao da kažem ko je krivac što se u srbiji igra liga na nivou Češke i Mađarske, a imali smo jednu od najboljih!

ЛАКУ НОЋ КОШАРКО

pre 16 godina

Зато ја више не могу да гледам нашу кошарку. Све је то фарса, и свакоме нормалном је мука од тога. Ако овако наставе кошарка ће брзо од спорта бр. 1 пасти на дно.

realno

pre 16 godina

realno *w

za MARETA, IGORA i hiljade sličnih

Što se tiče prošlogodišjeg finala: Partizan je dobio Zvezdu u prvoj tekmi. U drugoj su "delije" gađali žandarmeriju sa kesama punim urina. Reakcija žandarmerije bila je očekivana i nikako nema veze sa Partizanom. Zanimljivo je da je i tu utakmicu Partizan vodio svo vreme (ne verujem da bi se to desilo da je Zvezda vodila). U trećoj utakmici indisponirani" igrači Zvezde nisu mogli da igraju protiv Partizana, čiji su igrači od prvog momenta radili samo ono što najbolje znaju - igrali košarku.

DOKLE će "delije" da se hvataju za najmanju stvar koja se desi i koja po pravilu nema veze sa košarkom. Ove godine opet preti čišćenje i samo čekam kako će nešto da se desi.

VOLIM PARTIZAN

Zenga

pre 16 godina

@ PaNo
Svaka cast tebi, peji i ostalim besposlicarima koji imaju vremena da na svaku vest ostave komentar. Kapiram da ste klinci, a skola prakticno gotova pa mozete komentare da ostavljate ceo dan...
Vidim, cak si uspeo da pesmicu na vest o Golubovicu napises, svaka cast. Samo zelim da prokomentarisem tvoj odgovor izvesnom Igoru:
"Veliki klubovi kao sto je Partizan, veliki igraci kao sto je Danilovic i veliki treneri kao sto je Dule, moraju da budu zasticeni u nekim stvarima.
Ostali klubovi koje vode politicari, mafijasi i fabrikanti ne mogu da imaju isti tretman, ni ovde ni u Evropi."
Dodao bih da i "veliki navijaci" kao sto si ti ocigledno moraju da budu zasticeni od cenzure na ovom forumu, uprkos nevidjenoj kolicini gluposti koju napisu u svojim komentarima.

Vojo

pre 16 godina

Naravno,nema kazne,ali za lazi se ionako ne kaznjava u nasoj zemlji.Pitam se samo sta je trazio tamo,ako vec nije tukao?Mozda smirivao strasti?Ima li neko hrabrosti da pita STA SE TRAZILO TAMO?

kica

pre 16 godina

sta mislite na sta bi licio kviz 'zelite li da postanete milioner' kada bi zeka voditelj imao diskreciono pravo da takmicarima/kama koje simpatise ponosti netacan odgovor, a ko mu se ne svidja da mu zameni pitanje na koje tacno odgovori, za istu sumu naravno?

toti

pre 16 godina

KS Srbije na celu sa ovim nesrecnikom je tuga,beda i jad.Sram ih bilo,upropastili su kosarku.I sad Duleta nije sramota da javno kaze da je bio u svlacionici!!Pa, neka, onda kaze sta je tamo i radio!!Samo neka lepo kaze,a ne da se tamo "beci"i pravi lud kao obicno sto radi,i optuzuje novinare da lazu!!

lion

pre 16 godina

Kada neko ćuti,imate dilemu da li je čovek glup ili je prepametan pa procenjuje da li je uputno da govori ili ne.Bojić UVEK kaze nešto i odagna dilemu!

Nesa

pre 16 godina

Navijam za C.Z , Ali mislim da je Partizan apsolutni favorit i uzmece titulu sa te strane svaka cast , medjutim sta je bre ovo ,pa siguran sam da u pravilniku ne postiji stavka: NE UDARAJ , NE PLJUJ , NE VREDJAJ SUDIJU. A sta je on radio u svalcionici sa Danilovicem , da mu nije drzao svecu , ili sudiju dok ga ovaj bije ?:) I jos jedno pitanje , kaze se da nije prekrsaj ulazak u svacionicu , to znaci da bilo ko , pre , za vreme i posle utakmice MOZE da udje i da "poprica sa sudijama " nije nista zabanjeno , tj sve je dozvoljeno .

gazda Čeda

pre 16 godina

da, bio je u prostoriji, prisustvovao nemilom događaju, ali je samo gledao??!! i glupo je kazniti ga za gledanje!!! srbijo!!! gospodo iz saveza, sve dok ste vi koji ste nas i doveli na ove grane, na istim mestima, boljitka nam nema...

pravnik

pre 16 godina

Ovo je vise nego smesno.Molim da na utakmicama u finalnoj seriji udju vodje navijaca Zvezde i Partizana u svlacionice sudija i da im objasne kako treba da sude !Dule Vujosevic je u pravu...on kada je usao u svlacionicu nije vrsio pritisak'nije nikoga tukao,samo je posmatrao sta drugi rade.Bojic je to dobro sagledao jer je on verovatno pravnik po "struci" pa se ne moze kazniti "lazni svedok"...U pravu se delo moze ciniti i cinjenjem i necinjenjem..A VI BOJICU SVE ODLUKE DONOSITE NECINJENJEM..Nemam Komentar

Dobar je Dzontra...

pre 16 godina

Pa nigde ne pise ni da je zabranjeno nabosti sudiju u svlacionici, i udariti ga jos dva puta dok je na zemlji, al svako iole normalan zna da to nije dozvoljeno. E sad oni infatilni likovi, oni to izgleda ne znaju...

igor

pre 16 godina

Covek je pre samo dve nedelje izjavio da ni on ne sme da udje kod sudija,a sad prica nebuloze....A za grobare:Zasto liverpul i juventus nisu nastavili svoju utakmicu na hejselu??U trenutku kad se incident desio igraci nisu znali koja je njegova razmera,a za sve negativno sto se desi da jednoj utakmici,kriv je organizator,osim naravno u slucaju Partizana...

expert

pre 16 godina

Evo ovako....Po svim domaim i medjunarodnim zakonima, u bilo kom ustavnom poretku i bilo kom pravnom sistemu propis koji se donese ne moze delovati retroaktivno! U prevodu, ako se nesto zabrani danas, to znaci da je juce bilo dozvoljeno! Ako je danas stupio na snagu propis da ne moze da se ulazi u svlacionicu to znaci da je pre stupanja na snagu takav cin bio dozvoljen!!! Jel to toliko tesko da se shvati???

miki

pre 16 godina

sta ovaj lupa? svi treba da slavimo sto se SADA moze uci u svlacionicu. Jel to mozda neka privremena mjera pa onda od nove sezone idemo ponovo na lupanje sudija. u trenutku odreze kaznu domacinu sto su gosti tukli sudije u svlacionici, a trenera oslobodi u fazonu on nije lupao sudije vec samo drzao strazu!!! A najjaca mu je da su sudije ugrozile regularnost takmicenja sto su demonstrativno pomjerili jedno kolo sa subote na nedjelju. Pa svaka ziva radna vrsta ima pravo na strajk. Koliko se sjecam i sudije u NBA su prije par godina strajkovale. sve u svemu najpametniji je kada cuti. Ono sto je najtuznije na ovom forumu je odnos mrznje prema drugom klubu prema ljubavi prema svome klubu (ako ovo drugo uopste postoji).
Ova prica vas igrac je uradio ovo..., ne vas trener je uradio ono ... je stvarno GLUPA i zamarajuca.

Blok_64

pre 16 godina

Bojicu ti si jedan kreten i dvolicna licnost.Kada te budem video na ulici pljunucu te u lice ne zbog Zvezde partizana ili nekog drugog vec zasto sto si ... znas ti i sma sta si.

Jova

pre 16 godina

Moja podrška komentaru Vinka Lozića. Samo Vinko dokle ćete Vi u Vršcu da dozvoljavate da neke Badze, Mute,i slićni evroljupci, prave bu.....a sve vas Vrscane i narocito rukovodstvo Koncerna. Pa jel vi vidite ko vam sve dolazi u klub, a koga ce da isteraju ovih dana jer od njih nemaju licne evro-vajde

boban_bg

pre 16 godina

Kakvo kretensko pravilo da sme da se ulazi u svlačionice sudija...Šta će treneri tamo? Da piju kafu sa njima u trenucima dokolice? Ma daaaj...
A ako je tako, zašto onda to zabranjivati pred play off?
Kao, "u toku prvenstva možete da se dogovarate i dajete instrukcije sudijama, ali u završnici nemojte..." Bruka

Dacha Vozdovac

pre 16 godina

Finale je stav kvaliteta i inspiracije.Grobari su favoriti,ali... ko zna.Nada umire poslednja.
Sto se tice ponasanja Gospodina Duleta Vijosevica i prisustva u svlacionici,podsecam i njega i Bojica ( koji je definitivno promasen slucaj) da prisustvo i nesprecavanje izvrsenja krivicnog dela tretira kao saucesnistvo,a da ne govorim o davanju laznog iskaza.
Mislite o tome.Daleko smo mi od pravne drzave cak i sportu.
Placi Srbijo.
Dacha Vozdovac Veterani RS

Realno

pre 16 godina

Pa ljudi, dajte malo budimo realni, kako to da za regularni deo sezone važe jedna pravila o ponašanju učesnika meča, a u finalu plej-of važe neka druga pravila :-? Mislim, ovo je toliko providno da je to neverovatno da se na takav način potura neko saopštenje čirokoj masi ljudi, kao da smo debili, ili da ne kažem nešto drugo. Jeste da su prošle godine članovi uprave kkcz pravili nerede, ali oni nisu niti jednog učesnika sa protivničke strane, a ni sudije takli, a ne tukli, sve ovo ide u prilog mom (a i većini ljubitelja košarke) mišljenja da je naše prvenstvo namešteno, i da se određenim ljudima stalno gleda kroz prste za svoje nesportsko ponašanje i divljanje kako na terenu tako i oko njega. Stalno im se popraštaju tehničke grečke (setite se da su Duletu izbrisali ako se ne varam 4 tehničke greške koje je dbio tokom finalne serije sa FMP-om), dakle vidi se ko je povlašćen kod sudija i od strane saveza. E moja košarkaška Srbijo, u kom smeru se krećeš...