Petak, 08.06.2007.

12:44

"Srpski heroji sa Rolan Garosa"

Izvor: MT

"Srpski heroji sa Rolan Garosa" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

64 Komentari

Sortiraj po:

DDT

pre 16 godina

neverovatno koliko nas ima ovde koji se "ježimo", "plačemo"...
Pa se nešto mislim, a gde smo bili kada je Anu spasao jedan NEMAC, uloživši SVOJIH pola miliona eura ne bi li Anči nastavila da se bavi tenisom??? Gde smo bili kada su Jecini i Novakovi roditelji prodavali sve što su mogli da prodaju, samo da bi njihova decas mogla i dalje da napreduju?
Danas je tako lako srbovati, ali, budimo iskreni, ova zemlja nije ni dinara uložila u Anu, Jelenu, Novaka... OtkudA nam pravo da ih danas proglašavamo "našim ambasadorima"???

BANE

pre 16 godina

svaka im cast ponos svih nas koji volimo tenus,steta da niko ne spomnje Zimonjica,jedno polufinale i jedno finale a i to nije mala stvar svaka im cast SVIMA

Milana

pre 16 godina

Ne samo francuska stampa nego i svi strani TV kanali su prepuni najlepsih i najpozitivnijih epiteta za Anu, Jelenu Novaka i da ne zaboravim i Tipsarevica, veliku senzaciju na ovogodisnjem RG-u. Kralj, kraljica, zvezde, heroji i za devojke heroine, su samo oni najznacajniji i najcesce spominjani. Zasenili su sve izvestaje o ratovima i teroristickim organizacijama. Senzacionalisticki mediji su, koncano, dobili predivan materijal sa kojim bi da nahrane duse svih onih koji slave rad, lepotu i uspehe. Intervjui sa Anom i Jelenom se ovih nekoliko poslednjih dana vrte na stranim kanalima do besvesti. Nikad im dosta lepote, sarma, ljupkosti i prirodnosti ovih dveju devojaka. Ana je pobedila Sarapovu kao da je to najprirodnija stvar na ovom svetu. Onu, koja je na teniske terene unela fashion i ekskluzivitet modnih pisti i prakticnu odecu zamenila dizajniranim haljinicama a pamuk i platno zersejom, svilom i tilom. Nekako sam bila ocekivala da ce se u finalu , ako dodje tako daleko, pojaviti u haljini bez naramenica jos vrtoglavijeg dekoltea i sa dugackim rukavicama sve do iznad lakata, tek da podvuce razliku izmedju sebe i svih ostalih teniserki. No, jednu stvar nije predvidela: Anu Ivanovic i njenu igru. Bacila je Ana pod svoje noge igru Sarapove. A milion zvezdica srece u njenim ocima je zasenilo sve nas i ceo svet a ekskluzivnost pretvorilo u izbledelost i besmislenost. Tron ekskluzivnosti je rezervisan samo za Anu Ivanovic a danas cemo videti da li je za nju rezervisan i tron Rolan Garosa. A, i ako ne bude to nece umanjiti sve njene uspehe do sada i u nasim srcima ce, ipak, jedino ona biti na tom tronu.

iz daleka

pre 16 godina

Mislim da je dovoljno reci da mi je srce prepuno i da ovaj mali srpski dream team nas cini sve ponosnim na nasu zemlju i na nas najljbolji izvozni proizvod - ljude. Hvala Ani, Jeleni i Noletu, kao i Zimonjicu, Tipsarevicu i ostalim nasim velikim teniskim zvezdama! Cinite nas ponosnim i ne uskracujete nam ona mala zivotna zadovoljstva kojih nikad nije dosta. Ne znam da li ce ovo ikada doci do vasih ociju, usiju ili svesti, ali zato smo mi svesni vas! hvala! :)

hrvoje horvat

pre 16 godina

Ana vam je najveca srpska ljepotica koja je ikada igrala svjetski tenis. Ne treba niti pobjedjivati, samo neka se zadrzi u vrhu, da ne moram gledati cure tipa Mauresmo ili Henin ...
Hrvat

Evropljanin

pre 16 godina

Ana je prelepa i po izgledu i po vaspitanju. A Jelena zraci jednostavno sa toliko pozitivne energije tako da je pravo uzivanje gledati je, slusati je, pratiti je. Noletov izgled me ne interesuje ali je zadovoljstvo gledati njegovu igru. Svi nasi ostavljaju sjajan i prirodan utisak za vreme svih intervjua koje sam pratio. Ova nasa trojka je Srbiju stavila na sam vrh u Parizu. I na terenu i van njega. Svaka cast!

NB:
Cestitke i Nenadu Zimonjicu. Nazalost ovde nisu prikazivali dubl meceve ali ga se dobro secam sa prenosa iz Vimbldona. A sada mu je rejting jos veci. Ne treba zaboraviti ni Tipsarevic koji je takodje dobro igrao.

Sasa

pre 16 godina

Daniel Nestor je izjavio da ce prestati da igra sa svojim sadasnjim dubl partnerom (sa kojim je osvojio 2002 Australian Open i 2004 US open) Mark Knowles-om odmah posle ovogodisnjeg finala Roland Garros-a. Kaze da ce u buduce igrati u paru sa Nenadom Zimonjicem. Dakle, u buduce dva Beogradjanina zajedno a obojica su dobro rangirani u dublu.

boban,nis

pre 16 godina

Prelepo je sve ovo cuti ivideti.Samo mi nije jasno,kakvi su bre ljudi ovi Hrvati,sta smo im sada skrivili?Neverovatno,ubisese da nam umanje uspeh.

Stefan Nemanja

pre 16 godina

Simpaticni, kulturni, lepo vaspitani, odmereni, nasmejani,lepi, znaju svoj posao.

Uporedite ih sa nasim politicarima iz, na primer, Radikalne stranke.

A ova omladina sto gluvari bez perspektive, sljoka i drogira se, boljeg im uzora ne treba.

Iliya Pavlovich

pre 16 godina

Ana Ivanovic je neverovatna osoba, sa toliko smirenosti i sa tolikom dozom plemenitosti navaljuje cistim optimizmom a pobedjuje celicnom voljom i tehnikom kojom je igrala Navratulova - da se sad ne lazemo da li je Navratulova lepa ili nije. Pored toga Ana je zasigurno najlepsa zenska igracica na ovom turniru. Venus je postala kao tenk. Maurezno i Enan su neki zilavi kosturi, a ovo nase dete - PRELEPO, stampali, ne stampali isto vam se 'vata. Ja od navijanja za ovu vilu ne odustajem - stvarno je bajna vila.

Tennis*SometimeS

pre 16 godina

Amerika je toliko ljubomorna, da prosto ne mogu da poverujem sta sam sve cuo i procitao! Prosto im je krivo sto ne mogu da nas kupe sakom dolara kao Moniku i ostale koje su lepo pazarili...

Sasa

pre 16 godina

Svaka cast svim nasim igracima i singl i dubl. U Parizu trenutno ima 5 (pet) rodjenih Beogradjana koji su stigli do polu finala i/ili finala.
Jelena, Ana, Novak, Nenad, a nemojmo zaboraviti ni Daniela Nestora (Nestorovica) - koji igra za Kanadu, su svi rodjeni u Beogradu!!! Siguran sam da ni jedan drugi grad na svetu nema toliko svoje dece u vrhu nekog takmicenja. Doduse, od svih njih samo Zimonjic zivi u Beogradu, svi ostali zive u nekoj drugoj zemlji (Amerika, Svajcarska, Monaco, Kanada)

Iva , Goran i Davis

pre 16 godina

Polufinala niko ne pamti, pamte se samo pobjednici. Ana je simpatična djevojka, poželimo joj svaku sreću, trebaće joj.

Marko UK

pre 16 godina

Englezi na BBC-ju ponavljaju kako su nasi teniseri bili toliko siromasni da su trenirali u praznom bazenu.
Sta ti je ljubomora. Nije im lako, ima ih 60 miliona, bogati su, izmislili tenis, a ne znaju da igraju.

poziv

pre 16 godina

A ovo se moze procitati na BBC-ju.

http://www.bbc.co.uk/dna/606/A23616803?s_fromedit=1&s_typedarticle=edit

Pa, drugari iz Pariza, svi na tribine za finale.

milan-bgd

pre 16 godina

Sto se tice komentara br. 15, molim da se navede ko je ikada Anu nazvao "debelom krmacom" i neverovatno da ta bljuvotina dolazi iz usta jednog zenskog stvora. Dajte, ljudi, tenis je elitni sport, neka i nasi komentari budu na tom nivou. Da ne spomenem odvratne opaske o izgledu Zistin Enan - ona je MAJSTOR i igra SAVRSENO, a kako izgleda to je nebitno. Naravno da imam svoje misljenje o izgledu teniserki ali ga drzim za sebe.

Mus

pre 16 godina

Teniseri za svaku pohvalu na veliki trud, uspeh i pozrtvovanje. Problem je sledeci, kako sacuvati nasi dragulji...nase zlato...da ih neko sa strane ne otme ?

Profa, York University Toronto

pre 16 godina

Srbi su dobri sportisti zbog "zdrave hrane" i narvno "dobre genetske strukture"!
Mozda ovaj komentar izgleda smijesan ljudima u Srbiji, al' tako vam je to!

vlada

pre 16 godina

Ni jedna reklama na CNNu ili bilo kom kanalu ne vredi ovoliko...a kada bi se U BILO KOJI sport ulozile te pare, za izgradnju infrastrukture, napredak bi tek bio lud!!!
trebaju da razmisle politicari o tome,a ne samo da cestitaju i da budu prva vest na vestima...MUKA MI JE OD TOGA!!!

Alex

pre 16 godina

Lepo je procitati ovakve tekstove u svetskim medijima. Ani, Jeleni i Novaku svaka cast. Mladi su, uspesni i imaju buducnost. Hvala im sto nas predstavljaju na najbolji nacin. Nema bas puno stvari u ovoj zemlji koje coveka mogu da obraduju. Jos jednom, hvala vam.

Небојша

pre 16 godina

На истоку старе приче
На западу ништа ново!
А у Србији четверац шампиона!
САМО НАПРЕД СРБИЈА
НАПРЕД АНА И НОЛЕ! НАПРЕД ЈЕЛЕНА И НЕНАДЕ!

Igor

pre 16 godina

Svaka im čast svima!Sve su postigli sami i na tome im se divim.Što se mene lično tiče oni su već šampioni.I neka ovo bude samo početak uspeha.Nadam se da neće biti onog našeg tradicionalnog pljuvanja kada se ne bude prvi jer je to zaista odratno.
Naravno, jedino su naši bajni fudbaler izuzeti od toga svima ostalima se broji samo prvo mesto.

zg

pre 16 godina

evo ovako... svaka cast ani, ja sam iz hrvatske, al moram vam priznat da ste ove godine u tenisu odlicni... bas sam sad s frendovima komentirao kako ste odjednom dosli u svjetski tenis, ana igra odlicno, a LJEPOTICA je takva da je to prestrasno, za prste polizat...

jedino mi je glupo sto komentirate za ovaj docek, to ste i prosli put govorili za novaka pa nista nije bilo

ANA NAJLJEPSA SI

sabi79

pre 16 godina

Nikada ponosnija i srecnija u zivotu nisam bila,kad sam shvatila u jednom trenutku da su u plufinalu samo nasa imena!!!Pa to je stvarno,prelepo!Prvo evrovizija,sad ovo!!!Hvala im svima!!!

STEFA IZ ITALIJE

pre 16 godina

Ponosimo se i to je defakto istina koja nam podize svima moral i nadu da oni ovako nastave u buducnosti.
Zadovoljni smo jer uspeh je i utoliko veci kada znamo u kakvim su uslovima naucili da igraju tenis nasi sampioni....danas prkosno pokazujemo da smo jaka nacija kojoj samo malo srece fali da blista od zadovoljstva kad postigne ovakve uspehe kao minulih dana.

MilosRS

pre 16 godina

Heroji nego sta!!! Nadajmo se samo da ova zemlja moye promjeniti odnos prema svojim herojima koji kroz istoriju i nije bas sjajan! ALO GRADITE TU AKADEMIJU VEC JEDNOM

A n a

pre 16 godina

Citajuci ovaj tekst ni sama ne znam kolko sam se puta najezila.
Nemam sta da vam kazem osim jedno, veliko, najvece HVALA VAM STO STE NAS UCINILI PONOSNIM OVIH DANA!!!!! Sto ste uneli srecu u nase zivote.
VOLIMO VAS

Branko

pre 16 godina

Dragi nasi teniseri-
Hvala Va svima na ovako na radosti koju ste doneli u Sribiju i kod nas u dijaspori! Vas uspeh je nepobitan i doveo nasu malu ali prelepu Srbiju u sam vrh svetskog tenisa. Naravno bilo bi dobro da donesete neku titulu sa RG da mozemo da proslaviom Vas na trgu kod Skupstine. Na kraju krajeva i de ne donesete pobednicki trofej a siguran sam da ce doneti baren jedan ili dva, vi ste vec puno uradili da podignete ugled naseg tenisa i nase Srbije. Hvala Vanm na tome! U vermenu koje predstoji kada dobijete jos malo iskustva i rutine veliki broj pobeda/trofeja ce doci u Srbiju.
Zato samo junacki i napred da se zavrsi ovaj uspeh na RG pa se onda skoncentrisite na Wimbledon a malo kasnije i na US Open.
Branko (Teniser) iz Amerike

IvanaJ

pre 16 godina

Sinoc sam bila dirnuta dok sam slusala veliku Martinu Navratilovu kako duboko impresionirana prica o Ani.Da je cuvamo kao malo vode na dlanu!

zona

pre 16 godina

Najsladji komentar je ostavio CNN. Napustila je ratom razorenu zemlju da bi mogla da trenira. Kakvi licemeri, a oni su bili ti koji su pokrenuli rat lazima. Secam se dobro kako su mesecima pripremali javnost za rat sa Srbijom reportazama o srbima kao najvecima zlocincima. Svaka cast amirickom narodu druzim se sa njima znaju za ovakve perfidne lazi, ali to su samo ovi koji zive u urbanim sredinama.

Paracinac

pre 16 godina

Jezim se a oci su mi pune suza..Niste svesni koliko ste radosti doneli nasem narodu.Mnogo Vas volim,ma kakvi volim,OBOZAVAM VAS bas kao i cela Srbija!!!

Navijač 1

pre 16 godina

ANA, Song-MARIJA, JELENA, NOVAK, Mladost, lepota,ponos i BUDUĆNOST Srbije.

Ništa nisu koštali Srbiju, a uradili su za Srbiju više od svih, radikalnih i ostalih skupo plaćenih patriota.

Podržavamo ih i treba svi da UČIMO od njih, oni najbolje znaju kako se voli svoja zemlja i kako se može biti najbolji: Lepotom, radom i kulturom, a nikako zlom, mržnjom i prostaklukom.

doom

pre 16 godina

Izuzetno! Novak mrvi, igra sve bolje i bolje, Ana... pa jednostavno je izbezumila Sarapovu, naterala ju je da sama
sebe pobedi, naravno uz vozanje i odlican servis, steta za Jelenu, mislim da je mogla bolje ali nema veze, SVAKA VAM CAST!!!!!

Zo

pre 16 godina

Ne mogu a da ne odgovorim na ove silne komentare. Do juce je mnogima Ana bila debela krmaca koja ne ume da igra i od koje nista nece biti. Danas je uzdizu u nebesa i pritom srozavaju sav Jelenin dosadasnji uspeh. Preporucuju joj trenera, sparing partnere, cak joj i zameraju sto je rodjena dve godine pre nego sto mnogi misle da bi bilo dobro za njenu karijeru.
Drago mi je sto ipak vecina misli drugacije i shvata ovaj poraz kao nesto sto je sastavni deo sporta. Pruzili su mnogo u protekloj godini i ociglednoje da su nam svima apetiti porasli!
Nadam se da ce Novak danas pokazati da uistinu pripada svetskom vrhu (cak i ukoliko bude porazen).
Ani zelim mnogo srece u finalu i nadam se taktovima "Boze pravde"!
P.S. Ljuta sam na mog prijatelja D koji mi je rekao da ne treba da se brinem i da cemo imati srpsko finale! Gde si!!!???

Slobo

pre 16 godina

I ja se divim Ani, Jeleni i Novaku. Zaista odlican Marketing za Srbiju. Mozda bih medju njima i ubacio Zimonjica, ipak i on postavlja odredjene uspehe u tenisu, mozda ne tako poznate ali ipak i on zasluzuje da ga spomenemo!

neki

pre 16 godina

Očigledno, opaske nekih koji komentarišu ovde, da ovi klinci igraju samo za sebe, padaju u vodu. Pa taman da toga oni i nisu svesni. Marketing, gospodo. Mislim da i ovaj nastavak pregovora sa EU ima veze sa rolan garos-om :-)))

SHONE

pre 16 godina

Moj drug Pule i ja zelimo nasim teniserima mnogo uspeha,sada mogu da rade sta hoce.Igrajte srcem i glavom,nijedno neka ne bude izrazeno!!!PooZZzzz

Bojan Todorović

pre 16 godina

Pa da vidimo sa organizatorom da sledeći turnir... mislim, čisto tehnički - lakše je i jednostavnije da deca ne idu čak u Francusku ....
kad su skoro svi polufinalisti odavde....?

zsolt

pre 16 godina

Bravo Ana!Puno mi je srce zbog tebe,a i zbog Jelene i Noleta!Ma kakav bio dalji ishod,svaka čast svima Vama!To je borbenost i htenje!YNWA zauvek!!!

Dule

pre 16 godina

Hvala za sve,ovo je samo pocetak srpske vladavine i ne ce proci mnogo vremena kada cemo gledati srpsko finale,licno se nadam vec u Wimbledon-u!Samo tako nastavite! SRBIJO,CUVAJ SVOJE DRAGULJE!!!!!!!

DELIJAkg

pre 16 godina

I šta dodati?

Dokaz da nije ni malo čudno što se divimo našim junacima, našem ponisu ,Ani,Jeleni,Novaku...divi se ceo svet.

P.S. Od 12-te nisam zaplakao...trudim se i dalje ali jeza prolazi i oči suze na pomisao naših srpskih junaka.

Rade

pre 16 godina

Naši teniseri, u koje se toliko malo ulagalo, napravili tako tako veliku pozitvnu reklamu Srbiji.
Naši političari koji nas koštaju milijadre eura i hiljade ljudskih života su bar na trenutak u drugom planu.
Daj Bože da tako bude uvjek. To su pravi uzori kakav Srbin treba da bude.

DELIJAkg

pre 16 godina

I šta dodati?

Dokaz da nije ni malo čudno što se divimo našim junacima, našem ponisu ,Ani,Jeleni,Novaku...divi se ceo svet.

P.S. Od 12-te nisam zaplakao...trudim se i dalje ali jeza prolazi i oči suze na pomisao naših srpskih junaka.

Rade

pre 16 godina

Naši teniseri, u koje se toliko malo ulagalo, napravili tako tako veliku pozitvnu reklamu Srbiji.
Naši političari koji nas koštaju milijadre eura i hiljade ljudskih života su bar na trenutak u drugom planu.
Daj Bože da tako bude uvjek. To su pravi uzori kakav Srbin treba da bude.

Zo

pre 16 godina

Ne mogu a da ne odgovorim na ove silne komentare. Do juce je mnogima Ana bila debela krmaca koja ne ume da igra i od koje nista nece biti. Danas je uzdizu u nebesa i pritom srozavaju sav Jelenin dosadasnji uspeh. Preporucuju joj trenera, sparing partnere, cak joj i zameraju sto je rodjena dve godine pre nego sto mnogi misle da bi bilo dobro za njenu karijeru.
Drago mi je sto ipak vecina misli drugacije i shvata ovaj poraz kao nesto sto je sastavni deo sporta. Pruzili su mnogo u protekloj godini i ociglednoje da su nam svima apetiti porasli!
Nadam se da ce Novak danas pokazati da uistinu pripada svetskom vrhu (cak i ukoliko bude porazen).
Ani zelim mnogo srece u finalu i nadam se taktovima "Boze pravde"!
P.S. Ljuta sam na mog prijatelja D koji mi je rekao da ne treba da se brinem i da cemo imati srpsko finale! Gde si!!!???

neki

pre 16 godina

Očigledno, opaske nekih koji komentarišu ovde, da ovi klinci igraju samo za sebe, padaju u vodu. Pa taman da toga oni i nisu svesni. Marketing, gospodo. Mislim da i ovaj nastavak pregovora sa EU ima veze sa rolan garos-om :-)))

Navijač 1

pre 16 godina

ANA, Song-MARIJA, JELENA, NOVAK, Mladost, lepota,ponos i BUDUĆNOST Srbije.

Ništa nisu koštali Srbiju, a uradili su za Srbiju više od svih, radikalnih i ostalih skupo plaćenih patriota.

Podržavamo ih i treba svi da UČIMO od njih, oni najbolje znaju kako se voli svoja zemlja i kako se može biti najbolji: Lepotom, radom i kulturom, a nikako zlom, mržnjom i prostaklukom.

zona

pre 16 godina

Najsladji komentar je ostavio CNN. Napustila je ratom razorenu zemlju da bi mogla da trenira. Kakvi licemeri, a oni su bili ti koji su pokrenuli rat lazima. Secam se dobro kako su mesecima pripremali javnost za rat sa Srbijom reportazama o srbima kao najvecima zlocincima. Svaka cast amirickom narodu druzim se sa njima znaju za ovakve perfidne lazi, ali to su samo ovi koji zive u urbanim sredinama.

Bojan Todorović

pre 16 godina

Pa da vidimo sa organizatorom da sledeći turnir... mislim, čisto tehnički - lakše je i jednostavnije da deca ne idu čak u Francusku ....
kad su skoro svi polufinalisti odavde....?

zg

pre 16 godina

evo ovako... svaka cast ani, ja sam iz hrvatske, al moram vam priznat da ste ove godine u tenisu odlicni... bas sam sad s frendovima komentirao kako ste odjednom dosli u svjetski tenis, ana igra odlicno, a LJEPOTICA je takva da je to prestrasno, za prste polizat...

jedino mi je glupo sto komentirate za ovaj docek, to ste i prosli put govorili za novaka pa nista nije bilo

ANA NAJLJEPSA SI

Marko UK

pre 16 godina

Englezi na BBC-ju ponavljaju kako su nasi teniseri bili toliko siromasni da su trenirali u praznom bazenu.
Sta ti je ljubomora. Nije im lako, ima ih 60 miliona, bogati su, izmislili tenis, a ne znaju da igraju.

Dule

pre 16 godina

Hvala za sve,ovo je samo pocetak srpske vladavine i ne ce proci mnogo vremena kada cemo gledati srpsko finale,licno se nadam vec u Wimbledon-u!Samo tako nastavite! SRBIJO,CUVAJ SVOJE DRAGULJE!!!!!!!

IvanaJ

pre 16 godina

Sinoc sam bila dirnuta dok sam slusala veliku Martinu Navratilovu kako duboko impresionirana prica o Ani.Da je cuvamo kao malo vode na dlanu!

zsolt

pre 16 godina

Bravo Ana!Puno mi je srce zbog tebe,a i zbog Jelene i Noleta!Ma kakav bio dalji ishod,svaka čast svima Vama!To je borbenost i htenje!YNWA zauvek!!!

Slobo

pre 16 godina

I ja se divim Ani, Jeleni i Novaku. Zaista odlican Marketing za Srbiju. Mozda bih medju njima i ubacio Zimonjica, ipak i on postavlja odredjene uspehe u tenisu, mozda ne tako poznate ali ipak i on zasluzuje da ga spomenemo!

milan-bgd

pre 16 godina

Sto se tice komentara br. 15, molim da se navede ko je ikada Anu nazvao "debelom krmacom" i neverovatno da ta bljuvotina dolazi iz usta jednog zenskog stvora. Dajte, ljudi, tenis je elitni sport, neka i nasi komentari budu na tom nivou. Da ne spomenem odvratne opaske o izgledu Zistin Enan - ona je MAJSTOR i igra SAVRSENO, a kako izgleda to je nebitno. Naravno da imam svoje misljenje o izgledu teniserki ali ga drzim za sebe.

vlada

pre 16 godina

Ni jedna reklama na CNNu ili bilo kom kanalu ne vredi ovoliko...a kada bi se U BILO KOJI sport ulozile te pare, za izgradnju infrastrukture, napredak bi tek bio lud!!!
trebaju da razmisle politicari o tome,a ne samo da cestitaju i da budu prva vest na vestima...MUKA MI JE OD TOGA!!!

Небојша

pre 16 godina

На истоку старе приче
На западу ништа ново!
А у Србији четверац шампиона!
САМО НАПРЕД СРБИЈА
НАПРЕД АНА И НОЛЕ! НАПРЕД ЈЕЛЕНА И НЕНАДЕ!

Iliya Pavlovich

pre 16 godina

Ana Ivanovic je neverovatna osoba, sa toliko smirenosti i sa tolikom dozom plemenitosti navaljuje cistim optimizmom a pobedjuje celicnom voljom i tehnikom kojom je igrala Navratulova - da se sad ne lazemo da li je Navratulova lepa ili nije. Pored toga Ana je zasigurno najlepsa zenska igracica na ovom turniru. Venus je postala kao tenk. Maurezno i Enan su neki zilavi kosturi, a ovo nase dete - PRELEPO, stampali, ne stampali isto vam se 'vata. Ja od navijanja za ovu vilu ne odustajem - stvarno je bajna vila.

doom

pre 16 godina

Izuzetno! Novak mrvi, igra sve bolje i bolje, Ana... pa jednostavno je izbezumila Sarapovu, naterala ju je da sama
sebe pobedi, naravno uz vozanje i odlican servis, steta za Jelenu, mislim da je mogla bolje ali nema veze, SVAKA VAM CAST!!!!!

MilosRS

pre 16 godina

Heroji nego sta!!! Nadajmo se samo da ova zemlja moye promjeniti odnos prema svojim herojima koji kroz istoriju i nije bas sjajan! ALO GRADITE TU AKADEMIJU VEC JEDNOM

Igor

pre 16 godina

Svaka im čast svima!Sve su postigli sami i na tome im se divim.Što se mene lično tiče oni su već šampioni.I neka ovo bude samo početak uspeha.Nadam se da neće biti onog našeg tradicionalnog pljuvanja kada se ne bude prvi jer je to zaista odratno.
Naravno, jedino su naši bajni fudbaler izuzeti od toga svima ostalima se broji samo prvo mesto.

sabi79

pre 16 godina

Nikada ponosnija i srecnija u zivotu nisam bila,kad sam shvatila u jednom trenutku da su u plufinalu samo nasa imena!!!Pa to je stvarno,prelepo!Prvo evrovizija,sad ovo!!!Hvala im svima!!!

Alex

pre 16 godina

Lepo je procitati ovakve tekstove u svetskim medijima. Ani, Jeleni i Novaku svaka cast. Mladi su, uspesni i imaju buducnost. Hvala im sto nas predstavljaju na najbolji nacin. Nema bas puno stvari u ovoj zemlji koje coveka mogu da obraduju. Jos jednom, hvala vam.

Mus

pre 16 godina

Teniseri za svaku pohvalu na veliki trud, uspeh i pozrtvovanje. Problem je sledeci, kako sacuvati nasi dragulji...nase zlato...da ih neko sa strane ne otme ?

Sasa

pre 16 godina

Svaka cast svim nasim igracima i singl i dubl. U Parizu trenutno ima 5 (pet) rodjenih Beogradjana koji su stigli do polu finala i/ili finala.
Jelena, Ana, Novak, Nenad, a nemojmo zaboraviti ni Daniela Nestora (Nestorovica) - koji igra za Kanadu, su svi rodjeni u Beogradu!!! Siguran sam da ni jedan drugi grad na svetu nema toliko svoje dece u vrhu nekog takmicenja. Doduse, od svih njih samo Zimonjic zivi u Beogradu, svi ostali zive u nekoj drugoj zemlji (Amerika, Svajcarska, Monaco, Kanada)

Milana

pre 16 godina

Ne samo francuska stampa nego i svi strani TV kanali su prepuni najlepsih i najpozitivnijih epiteta za Anu, Jelenu Novaka i da ne zaboravim i Tipsarevica, veliku senzaciju na ovogodisnjem RG-u. Kralj, kraljica, zvezde, heroji i za devojke heroine, su samo oni najznacajniji i najcesce spominjani. Zasenili su sve izvestaje o ratovima i teroristickim organizacijama. Senzacionalisticki mediji su, koncano, dobili predivan materijal sa kojim bi da nahrane duse svih onih koji slave rad, lepotu i uspehe. Intervjui sa Anom i Jelenom se ovih nekoliko poslednjih dana vrte na stranim kanalima do besvesti. Nikad im dosta lepote, sarma, ljupkosti i prirodnosti ovih dveju devojaka. Ana je pobedila Sarapovu kao da je to najprirodnija stvar na ovom svetu. Onu, koja je na teniske terene unela fashion i ekskluzivitet modnih pisti i prakticnu odecu zamenila dizajniranim haljinicama a pamuk i platno zersejom, svilom i tilom. Nekako sam bila ocekivala da ce se u finalu , ako dodje tako daleko, pojaviti u haljini bez naramenica jos vrtoglavijeg dekoltea i sa dugackim rukavicama sve do iznad lakata, tek da podvuce razliku izmedju sebe i svih ostalih teniserki. No, jednu stvar nije predvidela: Anu Ivanovic i njenu igru. Bacila je Ana pod svoje noge igru Sarapove. A milion zvezdica srece u njenim ocima je zasenilo sve nas i ceo svet a ekskluzivnost pretvorilo u izbledelost i besmislenost. Tron ekskluzivnosti je rezervisan samo za Anu Ivanovic a danas cemo videti da li je za nju rezervisan i tron Rolan Garosa. A, i ako ne bude to nece umanjiti sve njene uspehe do sada i u nasim srcima ce, ipak, jedino ona biti na tom tronu.

STEFA IZ ITALIJE

pre 16 godina

Ponosimo se i to je defakto istina koja nam podize svima moral i nadu da oni ovako nastave u buducnosti.
Zadovoljni smo jer uspeh je i utoliko veci kada znamo u kakvim su uslovima naucili da igraju tenis nasi sampioni....danas prkosno pokazujemo da smo jaka nacija kojoj samo malo srece fali da blista od zadovoljstva kad postigne ovakve uspehe kao minulih dana.

A n a

pre 16 godina

Citajuci ovaj tekst ni sama ne znam kolko sam se puta najezila.
Nemam sta da vam kazem osim jedno, veliko, najvece HVALA VAM STO STE NAS UCINILI PONOSNIM OVIH DANA!!!!! Sto ste uneli srecu u nase zivote.
VOLIMO VAS

Paracinac

pre 16 godina

Jezim se a oci su mi pune suza..Niste svesni koliko ste radosti doneli nasem narodu.Mnogo Vas volim,ma kakvi volim,OBOZAVAM VAS bas kao i cela Srbija!!!

Profa, York University Toronto

pre 16 godina

Srbi su dobri sportisti zbog "zdrave hrane" i narvno "dobre genetske strukture"!
Mozda ovaj komentar izgleda smijesan ljudima u Srbiji, al' tako vam je to!

Iva , Goran i Davis

pre 16 godina

Polufinala niko ne pamti, pamte se samo pobjednici. Ana je simpatična djevojka, poželimo joj svaku sreću, trebaće joj.

Tennis*SometimeS

pre 16 godina

Amerika je toliko ljubomorna, da prosto ne mogu da poverujem sta sam sve cuo i procitao! Prosto im je krivo sto ne mogu da nas kupe sakom dolara kao Moniku i ostale koje su lepo pazarili...

boban,nis

pre 16 godina

Prelepo je sve ovo cuti ivideti.Samo mi nije jasno,kakvi su bre ljudi ovi Hrvati,sta smo im sada skrivili?Neverovatno,ubisese da nam umanje uspeh.

hrvoje horvat

pre 16 godina

Ana vam je najveca srpska ljepotica koja je ikada igrala svjetski tenis. Ne treba niti pobjedjivati, samo neka se zadrzi u vrhu, da ne moram gledati cure tipa Mauresmo ili Henin ...
Hrvat

DDT

pre 16 godina

neverovatno koliko nas ima ovde koji se "ježimo", "plačemo"...
Pa se nešto mislim, a gde smo bili kada je Anu spasao jedan NEMAC, uloživši SVOJIH pola miliona eura ne bi li Anči nastavila da se bavi tenisom??? Gde smo bili kada su Jecini i Novakovi roditelji prodavali sve što su mogli da prodaju, samo da bi njihova decas mogla i dalje da napreduju?
Danas je tako lako srbovati, ali, budimo iskreni, ova zemlja nije ni dinara uložila u Anu, Jelenu, Novaka... OtkudA nam pravo da ih danas proglašavamo "našim ambasadorima"???

SHONE

pre 16 godina

Moj drug Pule i ja zelimo nasim teniserima mnogo uspeha,sada mogu da rade sta hoce.Igrajte srcem i glavom,nijedno neka ne bude izrazeno!!!PooZZzzz

Branko

pre 16 godina

Dragi nasi teniseri-
Hvala Va svima na ovako na radosti koju ste doneli u Sribiju i kod nas u dijaspori! Vas uspeh je nepobitan i doveo nasu malu ali prelepu Srbiju u sam vrh svetskog tenisa. Naravno bilo bi dobro da donesete neku titulu sa RG da mozemo da proslaviom Vas na trgu kod Skupstine. Na kraju krajeva i de ne donesete pobednicki trofej a siguran sam da ce doneti baren jedan ili dva, vi ste vec puno uradili da podignete ugled naseg tenisa i nase Srbije. Hvala Vanm na tome! U vermenu koje predstoji kada dobijete jos malo iskustva i rutine veliki broj pobeda/trofeja ce doci u Srbiju.
Zato samo junacki i napred da se zavrsi ovaj uspeh na RG pa se onda skoncentrisite na Wimbledon a malo kasnije i na US Open.
Branko (Teniser) iz Amerike

poziv

pre 16 godina

A ovo se moze procitati na BBC-ju.

http://www.bbc.co.uk/dna/606/A23616803?s_fromedit=1&s_typedarticle=edit

Pa, drugari iz Pariza, svi na tribine za finale.

Stefan Nemanja

pre 16 godina

Simpaticni, kulturni, lepo vaspitani, odmereni, nasmejani,lepi, znaju svoj posao.

Uporedite ih sa nasim politicarima iz, na primer, Radikalne stranke.

A ova omladina sto gluvari bez perspektive, sljoka i drogira se, boljeg im uzora ne treba.

Sasa

pre 16 godina

Daniel Nestor je izjavio da ce prestati da igra sa svojim sadasnjim dubl partnerom (sa kojim je osvojio 2002 Australian Open i 2004 US open) Mark Knowles-om odmah posle ovogodisnjeg finala Roland Garros-a. Kaze da ce u buduce igrati u paru sa Nenadom Zimonjicem. Dakle, u buduce dva Beogradjanina zajedno a obojica su dobro rangirani u dublu.

Evropljanin

pre 16 godina

Ana je prelepa i po izgledu i po vaspitanju. A Jelena zraci jednostavno sa toliko pozitivne energije tako da je pravo uzivanje gledati je, slusati je, pratiti je. Noletov izgled me ne interesuje ali je zadovoljstvo gledati njegovu igru. Svi nasi ostavljaju sjajan i prirodan utisak za vreme svih intervjua koje sam pratio. Ova nasa trojka je Srbiju stavila na sam vrh u Parizu. I na terenu i van njega. Svaka cast!

NB:
Cestitke i Nenadu Zimonjicu. Nazalost ovde nisu prikazivali dubl meceve ali ga se dobro secam sa prenosa iz Vimbldona. A sada mu je rejting jos veci. Ne treba zaboraviti ni Tipsarevic koji je takodje dobro igrao.

iz daleka

pre 16 godina

Mislim da je dovoljno reci da mi je srce prepuno i da ovaj mali srpski dream team nas cini sve ponosnim na nasu zemlju i na nas najljbolji izvozni proizvod - ljude. Hvala Ani, Jeleni i Noletu, kao i Zimonjicu, Tipsarevicu i ostalim nasim velikim teniskim zvezdama! Cinite nas ponosnim i ne uskracujete nam ona mala zivotna zadovoljstva kojih nikad nije dosta. Ne znam da li ce ovo ikada doci do vasih ociju, usiju ili svesti, ali zato smo mi svesni vas! hvala! :)

BANE

pre 16 godina

svaka im cast ponos svih nas koji volimo tenus,steta da niko ne spomnje Zimonjica,jedno polufinale i jedno finale a i to nije mala stvar svaka im cast SVIMA

Bojan Todorović

pre 16 godina

Pa da vidimo sa organizatorom da sledeći turnir... mislim, čisto tehnički - lakše je i jednostavnije da deca ne idu čak u Francusku ....
kad su skoro svi polufinalisti odavde....?

neki

pre 16 godina

Očigledno, opaske nekih koji komentarišu ovde, da ovi klinci igraju samo za sebe, padaju u vodu. Pa taman da toga oni i nisu svesni. Marketing, gospodo. Mislim da i ovaj nastavak pregovora sa EU ima veze sa rolan garos-om :-)))

milan-bgd

pre 16 godina

Sto se tice komentara br. 15, molim da se navede ko je ikada Anu nazvao "debelom krmacom" i neverovatno da ta bljuvotina dolazi iz usta jednog zenskog stvora. Dajte, ljudi, tenis je elitni sport, neka i nasi komentari budu na tom nivou. Da ne spomenem odvratne opaske o izgledu Zistin Enan - ona je MAJSTOR i igra SAVRSENO, a kako izgleda to je nebitno. Naravno da imam svoje misljenje o izgledu teniserki ali ga drzim za sebe.

DELIJAkg

pre 16 godina

I šta dodati?

Dokaz da nije ni malo čudno što se divimo našim junacima, našem ponisu ,Ani,Jeleni,Novaku...divi se ceo svet.

P.S. Od 12-te nisam zaplakao...trudim se i dalje ali jeza prolazi i oči suze na pomisao naših srpskih junaka.

Zo

pre 16 godina

Ne mogu a da ne odgovorim na ove silne komentare. Do juce je mnogima Ana bila debela krmaca koja ne ume da igra i od koje nista nece biti. Danas je uzdizu u nebesa i pritom srozavaju sav Jelenin dosadasnji uspeh. Preporucuju joj trenera, sparing partnere, cak joj i zameraju sto je rodjena dve godine pre nego sto mnogi misle da bi bilo dobro za njenu karijeru.
Drago mi je sto ipak vecina misli drugacije i shvata ovaj poraz kao nesto sto je sastavni deo sporta. Pruzili su mnogo u protekloj godini i ociglednoje da su nam svima apetiti porasli!
Nadam se da ce Novak danas pokazati da uistinu pripada svetskom vrhu (cak i ukoliko bude porazen).
Ani zelim mnogo srece u finalu i nadam se taktovima "Boze pravde"!
P.S. Ljuta sam na mog prijatelja D koji mi je rekao da ne treba da se brinem i da cemo imati srpsko finale! Gde si!!!???

Tennis*SometimeS

pre 16 godina

Amerika je toliko ljubomorna, da prosto ne mogu da poverujem sta sam sve cuo i procitao! Prosto im je krivo sto ne mogu da nas kupe sakom dolara kao Moniku i ostale koje su lepo pazarili...

Milana

pre 16 godina

Ne samo francuska stampa nego i svi strani TV kanali su prepuni najlepsih i najpozitivnijih epiteta za Anu, Jelenu Novaka i da ne zaboravim i Tipsarevica, veliku senzaciju na ovogodisnjem RG-u. Kralj, kraljica, zvezde, heroji i za devojke heroine, su samo oni najznacajniji i najcesce spominjani. Zasenili su sve izvestaje o ratovima i teroristickim organizacijama. Senzacionalisticki mediji su, koncano, dobili predivan materijal sa kojim bi da nahrane duse svih onih koji slave rad, lepotu i uspehe. Intervjui sa Anom i Jelenom se ovih nekoliko poslednjih dana vrte na stranim kanalima do besvesti. Nikad im dosta lepote, sarma, ljupkosti i prirodnosti ovih dveju devojaka. Ana je pobedila Sarapovu kao da je to najprirodnija stvar na ovom svetu. Onu, koja je na teniske terene unela fashion i ekskluzivitet modnih pisti i prakticnu odecu zamenila dizajniranim haljinicama a pamuk i platno zersejom, svilom i tilom. Nekako sam bila ocekivala da ce se u finalu , ako dodje tako daleko, pojaviti u haljini bez naramenica jos vrtoglavijeg dekoltea i sa dugackim rukavicama sve do iznad lakata, tek da podvuce razliku izmedju sebe i svih ostalih teniserki. No, jednu stvar nije predvidela: Anu Ivanovic i njenu igru. Bacila je Ana pod svoje noge igru Sarapove. A milion zvezdica srece u njenim ocima je zasenilo sve nas i ceo svet a ekskluzivnost pretvorilo u izbledelost i besmislenost. Tron ekskluzivnosti je rezervisan samo za Anu Ivanovic a danas cemo videti da li je za nju rezervisan i tron Rolan Garosa. A, i ako ne bude to nece umanjiti sve njene uspehe do sada i u nasim srcima ce, ipak, jedino ona biti na tom tronu.

zsolt

pre 16 godina

Bravo Ana!Puno mi je srce zbog tebe,a i zbog Jelene i Noleta!Ma kakav bio dalji ishod,svaka čast svima Vama!To je borbenost i htenje!YNWA zauvek!!!

SHONE

pre 16 godina

Moj drug Pule i ja zelimo nasim teniserima mnogo uspeha,sada mogu da rade sta hoce.Igrajte srcem i glavom,nijedno neka ne bude izrazeno!!!PooZZzzz

Rade

pre 16 godina

Naši teniseri, u koje se toliko malo ulagalo, napravili tako tako veliku pozitvnu reklamu Srbiji.
Naši političari koji nas koštaju milijadre eura i hiljade ljudskih života su bar na trenutak u drugom planu.
Daj Bože da tako bude uvjek. To su pravi uzori kakav Srbin treba da bude.

Dule

pre 16 godina

Hvala za sve,ovo je samo pocetak srpske vladavine i ne ce proci mnogo vremena kada cemo gledati srpsko finale,licno se nadam vec u Wimbledon-u!Samo tako nastavite! SRBIJO,CUVAJ SVOJE DRAGULJE!!!!!!!

STEFA IZ ITALIJE

pre 16 godina

Ponosimo se i to je defakto istina koja nam podize svima moral i nadu da oni ovako nastave u buducnosti.
Zadovoljni smo jer uspeh je i utoliko veci kada znamo u kakvim su uslovima naucili da igraju tenis nasi sampioni....danas prkosno pokazujemo da smo jaka nacija kojoj samo malo srece fali da blista od zadovoljstva kad postigne ovakve uspehe kao minulih dana.

Branko

pre 16 godina

Dragi nasi teniseri-
Hvala Va svima na ovako na radosti koju ste doneli u Sribiju i kod nas u dijaspori! Vas uspeh je nepobitan i doveo nasu malu ali prelepu Srbiju u sam vrh svetskog tenisa. Naravno bilo bi dobro da donesete neku titulu sa RG da mozemo da proslaviom Vas na trgu kod Skupstine. Na kraju krajeva i de ne donesete pobednicki trofej a siguran sam da ce doneti baren jedan ili dva, vi ste vec puno uradili da podignete ugled naseg tenisa i nase Srbije. Hvala Vanm na tome! U vermenu koje predstoji kada dobijete jos malo iskustva i rutine veliki broj pobeda/trofeja ce doci u Srbiju.
Zato samo junacki i napred da se zavrsi ovaj uspeh na RG pa se onda skoncentrisite na Wimbledon a malo kasnije i na US Open.
Branko (Teniser) iz Amerike

doom

pre 16 godina

Izuzetno! Novak mrvi, igra sve bolje i bolje, Ana... pa jednostavno je izbezumila Sarapovu, naterala ju je da sama
sebe pobedi, naravno uz vozanje i odlican servis, steta za Jelenu, mislim da je mogla bolje ali nema veze, SVAKA VAM CAST!!!!!

IvanaJ

pre 16 godina

Sinoc sam bila dirnuta dok sam slusala veliku Martinu Navratilovu kako duboko impresionirana prica o Ani.Da je cuvamo kao malo vode na dlanu!

Navijač 1

pre 16 godina

ANA, Song-MARIJA, JELENA, NOVAK, Mladost, lepota,ponos i BUDUĆNOST Srbije.

Ništa nisu koštali Srbiju, a uradili su za Srbiju više od svih, radikalnih i ostalih skupo plaćenih patriota.

Podržavamo ih i treba svi da UČIMO od njih, oni najbolje znaju kako se voli svoja zemlja i kako se može biti najbolji: Lepotom, radom i kulturom, a nikako zlom, mržnjom i prostaklukom.

zona

pre 16 godina

Najsladji komentar je ostavio CNN. Napustila je ratom razorenu zemlju da bi mogla da trenira. Kakvi licemeri, a oni su bili ti koji su pokrenuli rat lazima. Secam se dobro kako su mesecima pripremali javnost za rat sa Srbijom reportazama o srbima kao najvecima zlocincima. Svaka cast amirickom narodu druzim se sa njima znaju za ovakve perfidne lazi, ali to su samo ovi koji zive u urbanim sredinama.

Slobo

pre 16 godina

I ja se divim Ani, Jeleni i Novaku. Zaista odlican Marketing za Srbiju. Mozda bih medju njima i ubacio Zimonjica, ipak i on postavlja odredjene uspehe u tenisu, mozda ne tako poznate ali ipak i on zasluzuje da ga spomenemo!

A n a

pre 16 godina

Citajuci ovaj tekst ni sama ne znam kolko sam se puta najezila.
Nemam sta da vam kazem osim jedno, veliko, najvece HVALA VAM STO STE NAS UCINILI PONOSNIM OVIH DANA!!!!! Sto ste uneli srecu u nase zivote.
VOLIMO VAS

MilosRS

pre 16 godina

Heroji nego sta!!! Nadajmo se samo da ova zemlja moye promjeniti odnos prema svojim herojima koji kroz istoriju i nije bas sjajan! ALO GRADITE TU AKADEMIJU VEC JEDNOM

Paracinac

pre 16 godina

Jezim se a oci su mi pune suza..Niste svesni koliko ste radosti doneli nasem narodu.Mnogo Vas volim,ma kakvi volim,OBOZAVAM VAS bas kao i cela Srbija!!!

sabi79

pre 16 godina

Nikada ponosnija i srecnija u zivotu nisam bila,kad sam shvatila u jednom trenutku da su u plufinalu samo nasa imena!!!Pa to je stvarno,prelepo!Prvo evrovizija,sad ovo!!!Hvala im svima!!!

Небојша

pre 16 godina

На истоку старе приче
На западу ништа ново!
А у Србији четверац шампиона!
САМО НАПРЕД СРБИЈА
НАПРЕД АНА И НОЛЕ! НАПРЕД ЈЕЛЕНА И НЕНАДЕ!

Igor

pre 16 godina

Svaka im čast svima!Sve su postigli sami i na tome im se divim.Što se mene lično tiče oni su već šampioni.I neka ovo bude samo početak uspeha.Nadam se da neće biti onog našeg tradicionalnog pljuvanja kada se ne bude prvi jer je to zaista odratno.
Naravno, jedino su naši bajni fudbaler izuzeti od toga svima ostalima se broji samo prvo mesto.

zg

pre 16 godina

evo ovako... svaka cast ani, ja sam iz hrvatske, al moram vam priznat da ste ove godine u tenisu odlicni... bas sam sad s frendovima komentirao kako ste odjednom dosli u svjetski tenis, ana igra odlicno, a LJEPOTICA je takva da je to prestrasno, za prste polizat...

jedino mi je glupo sto komentirate za ovaj docek, to ste i prosli put govorili za novaka pa nista nije bilo

ANA NAJLJEPSA SI

Alex

pre 16 godina

Lepo je procitati ovakve tekstove u svetskim medijima. Ani, Jeleni i Novaku svaka cast. Mladi su, uspesni i imaju buducnost. Hvala im sto nas predstavljaju na najbolji nacin. Nema bas puno stvari u ovoj zemlji koje coveka mogu da obraduju. Jos jednom, hvala vam.

vlada

pre 16 godina

Ni jedna reklama na CNNu ili bilo kom kanalu ne vredi ovoliko...a kada bi se U BILO KOJI sport ulozile te pare, za izgradnju infrastrukture, napredak bi tek bio lud!!!
trebaju da razmisle politicari o tome,a ne samo da cestitaju i da budu prva vest na vestima...MUKA MI JE OD TOGA!!!

Mus

pre 16 godina

Teniseri za svaku pohvalu na veliki trud, uspeh i pozrtvovanje. Problem je sledeci, kako sacuvati nasi dragulji...nase zlato...da ih neko sa strane ne otme ?

Profa, York University Toronto

pre 16 godina

Srbi su dobri sportisti zbog "zdrave hrane" i narvno "dobre genetske strukture"!
Mozda ovaj komentar izgleda smijesan ljudima u Srbiji, al' tako vam je to!

poziv

pre 16 godina

A ovo se moze procitati na BBC-ju.

http://www.bbc.co.uk/dna/606/A23616803?s_fromedit=1&s_typedarticle=edit

Pa, drugari iz Pariza, svi na tribine za finale.

Marko UK

pre 16 godina

Englezi na BBC-ju ponavljaju kako su nasi teniseri bili toliko siromasni da su trenirali u praznom bazenu.
Sta ti je ljubomora. Nije im lako, ima ih 60 miliona, bogati su, izmislili tenis, a ne znaju da igraju.

Sasa

pre 16 godina

Svaka cast svim nasim igracima i singl i dubl. U Parizu trenutno ima 5 (pet) rodjenih Beogradjana koji su stigli do polu finala i/ili finala.
Jelena, Ana, Novak, Nenad, a nemojmo zaboraviti ni Daniela Nestora (Nestorovica) - koji igra za Kanadu, su svi rodjeni u Beogradu!!! Siguran sam da ni jedan drugi grad na svetu nema toliko svoje dece u vrhu nekog takmicenja. Doduse, od svih njih samo Zimonjic zivi u Beogradu, svi ostali zive u nekoj drugoj zemlji (Amerika, Svajcarska, Monaco, Kanada)

Iva , Goran i Davis

pre 16 godina

Polufinala niko ne pamti, pamte se samo pobjednici. Ana je simpatična djevojka, poželimo joj svaku sreću, trebaće joj.

Iliya Pavlovich

pre 16 godina

Ana Ivanovic je neverovatna osoba, sa toliko smirenosti i sa tolikom dozom plemenitosti navaljuje cistim optimizmom a pobedjuje celicnom voljom i tehnikom kojom je igrala Navratulova - da se sad ne lazemo da li je Navratulova lepa ili nije. Pored toga Ana je zasigurno najlepsa zenska igracica na ovom turniru. Venus je postala kao tenk. Maurezno i Enan su neki zilavi kosturi, a ovo nase dete - PRELEPO, stampali, ne stampali isto vam se 'vata. Ja od navijanja za ovu vilu ne odustajem - stvarno je bajna vila.

Stefan Nemanja

pre 16 godina

Simpaticni, kulturni, lepo vaspitani, odmereni, nasmejani,lepi, znaju svoj posao.

Uporedite ih sa nasim politicarima iz, na primer, Radikalne stranke.

A ova omladina sto gluvari bez perspektive, sljoka i drogira se, boljeg im uzora ne treba.

boban,nis

pre 16 godina

Prelepo je sve ovo cuti ivideti.Samo mi nije jasno,kakvi su bre ljudi ovi Hrvati,sta smo im sada skrivili?Neverovatno,ubisese da nam umanje uspeh.

Sasa

pre 16 godina

Daniel Nestor je izjavio da ce prestati da igra sa svojim sadasnjim dubl partnerom (sa kojim je osvojio 2002 Australian Open i 2004 US open) Mark Knowles-om odmah posle ovogodisnjeg finala Roland Garros-a. Kaze da ce u buduce igrati u paru sa Nenadom Zimonjicem. Dakle, u buduce dva Beogradjanina zajedno a obojica su dobro rangirani u dublu.

Evropljanin

pre 16 godina

Ana je prelepa i po izgledu i po vaspitanju. A Jelena zraci jednostavno sa toliko pozitivne energije tako da je pravo uzivanje gledati je, slusati je, pratiti je. Noletov izgled me ne interesuje ali je zadovoljstvo gledati njegovu igru. Svi nasi ostavljaju sjajan i prirodan utisak za vreme svih intervjua koje sam pratio. Ova nasa trojka je Srbiju stavila na sam vrh u Parizu. I na terenu i van njega. Svaka cast!

NB:
Cestitke i Nenadu Zimonjicu. Nazalost ovde nisu prikazivali dubl meceve ali ga se dobro secam sa prenosa iz Vimbldona. A sada mu je rejting jos veci. Ne treba zaboraviti ni Tipsarevic koji je takodje dobro igrao.

iz daleka

pre 16 godina

Mislim da je dovoljno reci da mi je srce prepuno i da ovaj mali srpski dream team nas cini sve ponosnim na nasu zemlju i na nas najljbolji izvozni proizvod - ljude. Hvala Ani, Jeleni i Noletu, kao i Zimonjicu, Tipsarevicu i ostalim nasim velikim teniskim zvezdama! Cinite nas ponosnim i ne uskracujete nam ona mala zivotna zadovoljstva kojih nikad nije dosta. Ne znam da li ce ovo ikada doci do vasih ociju, usiju ili svesti, ali zato smo mi svesni vas! hvala! :)

hrvoje horvat

pre 16 godina

Ana vam je najveca srpska ljepotica koja je ikada igrala svjetski tenis. Ne treba niti pobjedjivati, samo neka se zadrzi u vrhu, da ne moram gledati cure tipa Mauresmo ili Henin ...
Hrvat

DDT

pre 16 godina

neverovatno koliko nas ima ovde koji se "ježimo", "plačemo"...
Pa se nešto mislim, a gde smo bili kada je Anu spasao jedan NEMAC, uloživši SVOJIH pola miliona eura ne bi li Anči nastavila da se bavi tenisom??? Gde smo bili kada su Jecini i Novakovi roditelji prodavali sve što su mogli da prodaju, samo da bi njihova decas mogla i dalje da napreduju?
Danas je tako lako srbovati, ali, budimo iskreni, ova zemlja nije ni dinara uložila u Anu, Jelenu, Novaka... OtkudA nam pravo da ih danas proglašavamo "našim ambasadorima"???

BANE

pre 16 godina

svaka im cast ponos svih nas koji volimo tenus,steta da niko ne spomnje Zimonjica,jedno polufinale i jedno finale a i to nije mala stvar svaka im cast SVIMA