Sreda, 30.05.2007.

16:03

Kralj: "Partizan liči na Titanik"

Izvor: B92

Kralj: "Partizan lièi na Titanik" IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

121 Komentari

Sortiraj po:

BOZA

pre 16 godina

Kralj i Nadj su kapiteni Partizana i za sve sto su dali nasem timu veliko hvala. Duguju nam objasnjenje kako su uspeli da nas izbace iz evropskih kupova (Nadj je davao vise puta izjavu da su igraci jedini krivci). Primiti gol od golmana u poslednjem minutu na onakav nacin u najmanju ruku zasluzuje da se Kralj izvine i navijacima i klubu. Budite iskreni i recite kako ste to igrali da bi Partizan ispao iz takmicenja.

nislija

pre 16 godina

Nisam navijac Partizana,prema Kralju kao golmanu sam ravnodusan (imao je i dobrih i losih dana)ali onima koji su anvijaci Partizana mnogi navodi iz njegove price treba da budu alarmantni.Ocigledno se radi o povredjenom i emotivnom coveku, ajde da ne zaboravimo da su on i Nadj medju onima koji su dugo pronosili ime PARTIZANA pa ako ovo pricaju,ljudi, zamislite se.Setite se hronicne nervoze igraca Partizana na utakmicama, sutiranja i udaranja Rnica,Smiljanica, pa i Nadja - samo to ponasanje je govorilo da nesto nije u redu. Sto se mene tice, pamticu Kralja kao dobrog linijasa a Nadja kao vrhunskog borca.Ovi koji ih sada pljuju neka se prisete svega u cemu su ova dvojica dala svoj doprinos (Partizan i reprezentacija)pa ako i dalje budu nepromenjenog misljenja neka gledaju kako ce tek Partizan da tone (cemu se ne radujem jer Zvezda mora da ima dobrog suparnika, i obrnuto)

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Puno pozdrava pravim partizanovcima iz Amerike !!! Nisam bio 2 dana na internetu i jako sam citao pre nekoliko dana da je Kralj spremao sastanak sa novinarima u Sava centar !!! Skoro 2 sata sam procitao izjave Kralja, Dukica i sve , sve vase izjave ! Cinjenica : ako volis Partizan, nemoj ..........ga pljuvati ........i to javno ! Voleo si ga.......bez svoje srce ! I ja cu zavoleti Zvezdu za pare ! Gosp.Popovic je uzeo ........skalper u ruke i sve sto ne valja......odbaci, kao tumor na telo ! Pa Partizan je imao 54 igraca pod ugovorom, Cirkovic skoro 200 000 godisnje, a Kralj je mozda imao i vise !!! Povreden, skoro 34 godine,......ali dosta je i dao Partizanu, to je istina !Ne mogu svi u Partizan dobiti funkciju ! Slavina je zatvorena i nema vise ugovor, pa kalje na Partizan.......to moze samo gnevan,sebican covek ! Lekari su rekli da ima hronicnu povredu. Zbog Kralja, danas Pantic brani u drugu ligu Nemacke i nikad nije dobio kontinuitet u Partizan ! Ni ja ne napadam ni ovu ni bivsu upravu (jer sam licno upoznao gosp.Tumbakovica,Curkovica, Zecevica, Bjekovica ....nikad !doslo je vreme za promene :Soskic dobio otkaz u Americi, dode i napada u Beograd predsednika Popovica; Kralj voli Partizan time sto ga napada preko novina..........nemoj ujesti ruku koja te hranila, tu su i vode ........koje sa Simom Srbijom ne treba vise da se vrate na stadion, jer ako ode gosp.Zecevic onda ce traziti i bojkovati i da ode Dukic, preds.Popovic ili neko treci ! Kraljeva karijera je TITANIK........ a Partizan je poceo stazom da se radi (citao sam da naplatnom spisku Partizana ima 250 osobe i bit ce skraceno na 150 ), ali verovatno samalom vecom platom ! Bog mrzi izdaijce.........Luc..er izdao Boga Jehovu i pobunio se protiv Njega u raj, Juda izdao Isusa za 30 srebnika .........a ti Ivice, stidi se, stidi se jer si izdao Partizan, ne nece on dole, vec na gore ,videt cete vec ove jeseni (Svevislji Bog je sa Partizanom)!

expert

pre 16 godina

@ (marko, 30. maj 2007 18:24)

Slazem se sa tobom u jednoj stvari....Ni oni nisu trebali da budu tako oterani....ali na moju velku zalost ni Savelja ni Cira nisu toliko prepoznatljiv simbol Partizana...Cira je i dosao da ne igra...Za Nishu stvarno ne znam sta se dogodilo....ali ako je i moglo da se nekako proguta njihovo teranje i ne davanje mesta u klubu, mislim da Ivicino ne sme!!! Moj licni utisak je da je ivica ipak vise dao klubu nego njih dvojica zajedno....a tu je jos jedna stvar...oni kad su odlazili videlo se da vise ne mogu da pomognu a Kralj itekako moze!!!

ssaale

pre 16 godina

Pa ovaj je stvarno lud. On misli da je još uvek neka golmanska veličina a nikad nije ni valjao! Upropastio je nekoliko golmana koji od njega u Partizanu nisu dobili šansu. Žao mi je samo što nije branio u Zvezdi svo ovo vreme. GROBAR

Bob Sent Kler

pre 16 godina

I Dudek je doneo titulu u LS a ne ucesce pa ce ga ove godine oterati iz Liverpool-a.
To je trziste. Siguran sam da ga nece zaboraviti na nijednoj svecanosti u klubu ali isto tako nece braniti k'o Piter Shilton do 50 godine u ovom klubu. Ivice bio si veliki, ali i Bobek je bio i Moca Vukotic pa sad ne igraju u PFC.

Milos

pre 16 godina

Ivice niko nece zaboraviti da si jedno vreme bio medju najboljim golmanima Evrope,
da si napravio jedan od najvecih golmanskih transfera u istoriji, da si branio za Porto, PSV…
ali ovako se po klubu ne pljuje. Pitas se zasto ti se nisu obratili predsednik i potpredsednik kluba?! Pa u svim normalnim klubovima sa igracima dogovore i razgovore vrse sportski direktor i trener (tako je bilo i u tvom slucaju) to je normalna procedura.
Koliko vecih legendi od tebe je otislo iz kluba normalno i kulturno, kad je to u interesu kluba.
Ljutis se zbog necega sto je u sportu neminovno- igraci odlaze i dolaze. Cinjenica je da si bio predugo povredjen.

Ovaj @ Grobar Pfc
Prica nesto o ljudima koji se ne potpisuju imenom i prezimenom, a radi isto.
Posle Artmedije smo pokazali da smo mali klub i da imamo male navijace.
Posle tog neuspeha je trebalo da Partizan odmah digne glavu i sad bi opet bili u LS, ali su se tu nasli navijaci da dodatno sahrane Partizan svojim bojkotom. Da nije bilo bojkota, pritiska na igrace, vredjanja istih , nego da su ih podrzali, danas bi igrali LS.
Vredjali su ti navijaci i Nadja i Kralja tada, a sad se ljube sa njima.

bane NS

pre 16 godina

Da, vrlo je kulturan i odmeren...PLJUJE I PSUJE PO NOVINARIMA! Jeste da ponekad mozda i zasluze, ali brate, je li to kulturan covek? Profesionalac? Sto se tice Kralja ne bih se bas slozio da folira da ima te zdravstvene probleme. Pa nije valjda bas tako los covek?

sasa

pre 16 godina

dali bi ti BANE NS mogao da vodis malo Kralja kod tebe kuci da ga masiras,lecis,on neka se izlezava i da ga placas jedno 300,000 ev.Ja nezelim vise da ga vidim da on pravi SVOM PARTIZANU ovakvu atmosferu(veleki mi je on partizanovac).A djukic je licemer?Pa Kralj je licemer , podmukao i los covek .Sto nije bio hrabar i rekao mu to u lice.A meni se Djukic licno svidja kad daje izjave kulturan,odmeren i posten covek.Ali mogu da te razumem mi smo ovde navikli na neke divljake kad daju izjave pa nemozemo da se priviknemo na Djukica koji je suprotno tome.Teraj Djukicu to iz Partizana.

Grobar Pfc

pre 16 godina

Alo bre komsije kako vam nije glupo da vodite nase probleme koji su tako dosadni i neverovatno smaraju. idite u svoje dvoriste pa tamo cistite ima dosta toga...A vi koji hocete da smenjujete vodje navijaca vi ste najsmesniji. bas bi voleo da pokazete kako se to radi, da necte mozda da sazovete skupstinu pa demokratskim putem to da sprovedete hahahahah...znate kako se to radi: odete na jug i oterateih...samo je veliko pitanje da li vi misevi to mozete, ili samo znate da piskarate po netu bez imena i prezimena. Svi ovi koj su napali mafiju u klubu su to uradili licno sa imenom i prezimenom...avi...boze sacuvaj kakav svet.
kralj je veliki grobar i zasluzio je lepsi rastanak. Do konacne pobede!!!

zoran

pre 16 godina

Pa nemogu da verujem da moze iko da opravda ovakve izjave ovog Kralja ,ama covece odsvirao si svoje povuci se kao covek pa ce doci i tvoja sansa.Pogledaj Petrica takvi i treba da se vrate.A ti si sebi sine zatvorio vrata ne samo u partizanu nego u mnogim klubovima.Pa nemozes ti da dajes takve izjave a leskaris i lecis se cele godine.Kakve bre inekcije su ti davali pa si branio.Bolje da si se lecio kako treba i da nisi ulazio ionako si rupa kao da si nesto pomogao klubu.U Zetu da se cistis videces kako ti je tamo lepo.

zoki

pre 16 godina

Pa Ivice jesi li ti video kako je otisao Bajevic.Jesi li ga cuo da je nekoga pljuvao posle svega sto je preziveo, otisao kao gospodin covek ati bez ikakvog prava trazis neka objasnjenja i novi ugovor SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!

krsta

pre 16 godina

Mislim Djukicu da si trebao da produzis ugovor Kralju nema veze ako neigra on voli partizan.Pa uzeces nekog iz teleoptika zasto Kralj da se muci najbolje dozivotni ugovor da mu se napravi i mislim da bi drugi golman trebao da bude Jovsic jer on je toliko postigao da nesmemo da dozvolimo da ode a kao treceg golmana trebalo bi dovesti Soskica ne ma veze sto ima 70 god on voli partizan i pravi je partizanovac.Savetujem ti Djukicu da dobro razmislis o tome jer onda ce oni sigurno da kazu da si ti dobar covek.A ti kako hoces.

grobar iz cg

pre 16 godina

ljudi kako mozete tako da pricte kralj je legenda partizana i sve je dao njemu.ligu sampiona nebi igrali da nije bilo njega ove godine nas je uveo u kup uefa odbranama protiv groningena u revansu.a vidjeli smo kako su branile njegove zamjene jahic i asprogenis.svako ko imalo zna o fudbalu bio bi za to da ostane u partizanu jer to svakako zasluzuje.a ako je tacno da iz kluba idu i asprogenis i jovsic tesko partizanu sa jahicem na golu mada i ako ostanu ova dvojica isto nam se pise

drago

pre 16 godina

Ivice brze na lecenje stvarno sam zabrinut za tebe.Od sportskih povreda pocelo da ti se desava nesto i sa glavom.Ili si izgubio pamcenje.Odigrao si 5 tekmi, i povredjen si celu god pa dokle vise hoces.A nemoze tata ZEka vise da vam produzava dosta ste muzli istu kravu. A zamajavate ovih 5 ludaka kako volite partizan

Ivo

pre 16 godina

Jedna nesrecna utakmica,jedan penal koji je zavrsio na stativi umesto u mrezi-okrenuo je istoriju partizana u kontra pravac... Artmedija nam je zapravo pokazala koliko smo mali klub! Umesto da progutamo sve i dignemo glavu,mi dve i kusur godine kukamo nad zlom sudbinom i tonemo... Kralj jeste u pravu za Titanik,samo svi su doprineli tome-od igraca do uprave. Neka nam je Bog u pomoc,ako i on vec nije digao ruke od nas. A bili smo nekad mnogo jaki,zar ne!?

adamworth

pre 16 godina

Kralj je dobro rekao - nikome nije zagarantovano mesto u klubu. Za razliku od Djukica koji je skoro dosao, stariji igraci Partizana ne mogu vise da nose igru jer nemaju vise kredita i snage. Partizan se mozda nece skoro povratiti, ali neophodno je da bude nov i svez i ja cu za njega navijati.Sto se plata tice smesno je da se Kralj zali navijacima kako su plate igraca male. On treba da se zali na njih(na navijace) a ne na upravu kluba. Neka proveri godisnji izvestaj o poseti na JNA... Zato je ceo ovaj nastup i besmislen. Nadj i Kralj bi trebalo da pogledaju malo kako danas igraju Klod Makelele i Sedorf i shvatili bi da svojim nastupima, nasuprot velikoj zelji koju ne sporim, nikako ne doprinose boljoj igri Partizana. Uvek se setim sta je Antic rekao o Nadju(nije vise u stanju da odgovori na fizicke zahteve) a od tada je proslo nekoliko godina. Ljudi, hajde da se uozbiljimo, zavrnemo rukave i napravimo nesto vredno.

cvetko

pre 16 godina

E morao sam da se javim jer nemogu da verujem da neko moze da kaze da treba da se da objasnjenje jednom golmanu koji je cele godine povredjen.Pa morao bi sam da uvidi da nije pruzio nista i da treba da se pokrije usima i da ide.Jos je ispao nevaspitan i nekulturan a pogotovo je pokazao koliko je los covek.Ivice brisi.

milos

pre 16 godina

ma nemojte,titanik,taj klub te je stvorio,od tebe napravio golmana,i kad su te isutirali iz svih klubova u njega si se uvek vracao,sad kada je doslo vreme da se po prirodi stvari nesto menja,najlakse je ispljuvati......
ipak smo mi srbi/crnogorci...
zelim ti svu srecu u daljoj karijeri,hvala ti za sve radosti koje si nam doneo,i za one petarde ti hvala,i za sve povrede posle 2,3-0 i tako.....
sto se tice nove uprave samo tako seci,mada sklonite bre ZECA ajde vise....

zidan

pre 16 godina

mislim da je djukic preterao zasto nije Ivici koji je branio celih 5 utakmica produzio ugovor pa to je dovoljno on je partizanovac.I nema veze ako iduce godine nebude branio on voli partizan.Pa ima partizan para na pretek zasto da se nepomogne coveku.

Kale

pre 16 godina

Ivice, brate, ja cam zvezdas, ali kao covek koji je igrao fudbal, nesto cu ti iz srca reci.
" Na kraju si karijere, stekao si ime, imas i rezultate, verovatnu i porodicu: Stegni srce i idi iz tog blata ponosan i uzdignuta cela. Ne dozvoli ma koliko si povredjen, da im dajes dusevnu hranu i izlivas svoj cemer i jad kome nisi sam doprineo. Reci im: Ja sam legenda, ako ne Vasa, onda sam svoja i svoje porodice i necu vam priustiti da krpite svoj truli organizam mojim zdravim tkivom.
Jedan iz te nove uprave mi je do skoro bio sef na poslu i on nema ni slovo " S " od sporta ( ni u Hrkljusu " , a kamoli u fudbalu.
Poenta : Zbog neznalica, peskirica i ljudi koji su umislili da sve mogu, smo i stigli dovde, gde smo sad.
Ne moze na hirurgiji voditi posao, suster. Tamo je mesto doktorima i hirurzima. Tako i u sportu, posebno fudbalu, mesto pod suncem treba da nadju ljudi od struke, i to nikako samoinicijativno, vec po preporuci opet nekih ljudi od struke, a nikako od sustera, ili masin-bravara.
Srecno Kralju, ostani Kralj i budi nam zdrav, jer bio si nekada poslednja barijera na golu repke, ulozio u to i ponos i zivot. Ja ti to necu i ne mogu zaboraviti!!!
Kazem igrao sam aktivno fudbal ( bio centarfor ) i znam i druge strane medalje osim slave i pobeda golmana, a to je najteze biti u fudbalu, mnogo teze nego golgeter ili maneken u kopackama. Ziveli!!!!

Novi Beograd je ceo crno - beo

pre 16 godina

Kakav god da je sportista bio , steta sto ce biti izmanipulisam onim huliganima koji jedva cekaju ovakve stvari.
Volim Partizan.

Kolina

pre 16 godina

Kralj bolje da cuti jer i ovako nije zasluzio dres Partizana jer nema kvalitet.Gde god je bio u inostranstvu je bio rezerva posle 1-2 utakmice koje je branio.To je dokaz njegovog KVALITETA!!!

josip

pre 16 godina

Ja licno zelim da pomognem Ivici.Imam jednu fabriku pa ako hoces posteno da radis izvoli.A da ti si rekao da volis partizan pa mogao bi malo stadion da odrzavas.A da da ti bi u fotelju ili cak mislim da bi opet da budes povredjeni golman

zlatko

pre 16 godina

Pa davidimo sta te boli Ivice?Boli te uvo za partizan vazno je da si ispljuvao Djukica koji vidi da bi bilo posteno smanjiti trosak klubu koji donosi igrac koji je cele godine povredjen.Dosao si u Hayat da kazes sta te boli pa znamo da te boli i da cele godine nebranis i jos hoces da produzis ugovor.

dusan

pre 16 godina

Pre svega Kralj je sportista i to veliki tokom čitave karijere.Pošto smo svedoci politike i raznih novih menadžera koji ne prave novac već uzimaju i Partizan je tu gde je.Čoveka su parkirali i ubacili kipranina koji nam je golove primao kao da sam ja branio.
Mi smo stvoreni da blatimo velike ljude i nebi me čudilo da počnemo sa Divcem, Kusturicom, Čolićem...Sve je to politika i nazovi biznis a isplivavaju face koje ništa nisu dale sem sebi.Tako se klub ne vodi.Toga je svestan i Kralj jer zna kakav je Partizan bio dok su ga vodili pravi.
Ovi što pljuju su dežurni komentatori bez imena i bez kupljene karte za utakmicu.Svoju frustriranost leče iz neke fotelje a Kralja "pljuju"oni koji i nisu bili u Portu, Ajndhovenu...a kamo li tamo igrali.Da svi smemo ovo da kažemokao Kralj.Svima bi bilo drugačije.Zavukli smo se u svoje rupe, ne primamo platu a lepo nam - prasetina jeftina.

Juve

pre 16 godina

Uopste nije bitno kakav je golman Ivica Kralj.Nije bitno ni da li je povrijedjen i koliko godina ima.Kada neko provede toliko godina u Partizanu najmanje sto je zasluzio je da se sa njim sjedne,porazgovara i kaze mu se otvoreno sta se ima reci.Takvi maniri prave razliku izmedju malih,provincijskih klubova i velikih klubova. Velicinu jednog kluba ne cine samo rezultati.U ovom trenutku Partizan niti ima rezultate,niti ima bilo sta sto jedan klub cini velikim,a sa ovom upravom nece ni imati.Nedopustivo je da u upravi sjede ljudi koji sa Partizanom,a ni sa sportom uopste,nemaju nikakve veze.U isto vrijeme,za legende kluba nema mjesta.Ne govorim ovdje o Ivici Kralju,Albertu Nadju...Zelim Partizan u kojem ce Moca Vukotic biti direktor omladinskih skola,Milutin Soskic bar neki savjetnik za rad sa golmanima,Jokan tehnicki direktor.Mora se vec sada traziti mjesto za Savu,a na klupi takvog Partizana najbolji trener u Srbiji tj. Vermez.Moramo se rijesiti likova kojima Partizan nista ne znaci.
PARTIZAN PARTIZANOVCIMA

Кадсибиодетемало

pre 16 godina

Овај ЈСД Партизан ко најбоља колумбијска (евентуално, венецуеланска) сапуница! Сваке недеље нов заплет, уз прегршт пљувања, подметања, оговарања, прозивања, вређања... И сви су ту - управа, играчи (бивши и садашњи), навијачи (одељење др. Лаза Лазаревић), "симпатизери", "агенти", "искрени навијачи", председник који није председник али зато саветује "председника"... једном речју, лудница! Ово да седиш сто година не би могао да смислиш. Свака част! Немојте случајно да престанете да нас увесељавате!

par'zan

pre 16 godina

Ovo je sramota.
Ti veliki umovi sto porede Partizan sa MU treba da se zamisle kako je Fergi uzeo titulu Celziju. Uzeo ju je na "ljudski faktor". MU je uporno produzavao ugovor sa Gunnar Solskjaerom iako je ovaj pokidao valjda sve sta se moze pokidati u nogama. Dalje, Fergi stalno podrzava Gigsa i ne osvrce se na njegove povrede. To su najblatantniji primjeri vrhunskog menadzerisanja. Poruka:"Ako smo u kapitalizmu, to ne znaci da smo prestali biti ljudi." I to je razlog zasto su igraci MU pojam srljanja na terenu. Bore se jer znaju da iza njih stoji Institucija. I tako MU uze titulu koja mu po kvalitetu ne pripada, ali po srcu apsolutno.
Gdje je tu moj nesretni Partizan? Ubjedjen sam da se Neni nikada ne bi desio takav "gaf". Nije li Bjekovic bio inicijator da se sa Cirkovicem produzi ugovor iako kuburi sa povredama zadnjih par sezona? Naravno da nismo humanitarna organizacija, ali sve ovo oko Kralja i Nadja je ne samo nemoralno i pogresno nego i kontraproduktivno. Neno je malo izgubio kompas i nagomilao 54 igraca, izgubio se u kombinacijama, ali nikada nije svjesno uradio nesta sto je Pogresno.
Ovim zelim da izrazim bas zaljenje i stid sto se tako postupa sa asovima koji su ostavljali SRCE na terenu, koji su bili nasa JEDINA VEZA SA MANCHESTER UNITED.
Sramota, sta drugo reci. Dole uprava! Hocu da Partizan vode ljudi koji ga vole kao tinejdzer svoju curicu. Jel' ziv taj JUG?

Miki NS

pre 16 godina

Ovakve stvari mogu sebi da dozvole samo nasi fudbaleri. Da li je Bekam pljuvao po Realu ili njihovoj upravi kad mu nisu produzili ugovor? Iza cele price krije se zelja za foteljom. Licemerstvo je i sa njegove strane sto to nije rekao na konferenciji za stampu. Bolje da je dostojanstveno otisao kad ga je vreme pregazilo nego sto je ovako nisko pao. Imao je Partizan i mnogo vece igrace od njega pa nisu trazili fotelju. Jadno je sve ovo!

vlada

pre 16 godina

Daj Boze, da nisam u pravu. Pravicete od blata sve one koje ste prozivali da odu.
U narednih 10 godina dobijacemo po guzi samo tako. Od cergara smo to i navikli, ali sada ce nam po guzi davati i svi ostali. BRAVO GROBARI, KONACNO STE DOSLI NA SAHRANU SVOM KLUBU.

RASHA

pre 16 godina

A sto zbog tebe prethodna uprava otera Pantica koji je protiv Reala odbranio ono sto ti nisi za sve vreme karijere u Partizanu, samo da bi ti mogao da branis jer su te i iz Porta i iz PSV-a oterali... Ajd' ti lepo kuci u Grbalj pa tamo brani

dida

pre 16 godina

sramota me bilo danas dok sam slusao izjave ovog coveka koji sebe naziva velikim partizanovcem.Pa da li je sedeo cele godine za dzabe u partizanu hteo bi jos malo da se nadrpa,pa da pljuje Djukica,coveka kojeg cene svud u svetu osim kod nas,zato kod nas valdaju sljamovi a posteni ljudi uspevaju u velikim zemljama zato se i Ivica vratio u srbiju gde moze da plati da se o njemu lepo prica.Da plati navijace da ga kao vole.To samo kod nas moze.Sramota me sto sam nekada cenio tog golmana ali pre ili posle svi se pokazu.

Frey

pre 16 godina

Tek sad se vidi koliko smrdi u nasem klubu. Pa kad nam cigan trenira igrace nista drugo me mozes ni da ocekujes. Kralj je zasluzio da bude bar drugi golman, ima manu centarsuteve, ali brani covek. Secate se penala protiv Lacia? Pa jel on treba da nam daje golove??? Bog nek nam pomogne...

ace-makedonija-tetovo

pre 16 godina

Ovde nesto mi sve smrdi
sigurno su moje carpe ali nema veza u vezi Kralja mislim sta reci Partizanova najveca legenda EVER and FOREVER to sto ce da ide i kako sam kaze ne znaci da nece se vratiti u Partizan i svi znamo kako se kaze BEZ KRALJA NE VALJA veliki pozdrav do sve grobare
moj sajt www.crnobeli-svet.piczo.com

Срки од Футога

pre 16 godina

...а тако сте се лепо смејали када смо релативно лако скинули Џају. Џаја је бар испао фаца. А ово овде... Више не могу ни да вам се смејем. Само замајавате јавност. Или се покријте ушима и реците да сте неспособни, или направите репризу "крвавог бадњака". Бар ћете знати ко је ко.


...ајд живели...

Gangula CA

pre 16 godina

Ivice Legendo, za Grobare si uvek broj 1!!!! Kakav Radosavljevic, Bozovic ako hoce plasman u 2 ligu onda neka ih dovedu...Ova uprava uporno iz kluba tera najvece Grobare( Nadj Karlj Cirkovic) mozda im smeta naklonost navijaca koju oni nemaju pa hoce da je pridobiju ali posle ovakvih poteza ZABORAVITE !!! I da uzme triplu krunu Djukic ce zauvek ostati PRODANA DUSA!!!! MOGU DA TI P>SE IVICE IVICE IVICE!!!

Siegfried

pre 16 godina

Onaj koji ga je savjetovao da na ovakav nacin iznese svoj stav o svom statusu u Partizanu sigurno mu nije prijatelj.Kralj je ovim gestom pokazao veliku dozu egoizma.Svaka cast za dosadasnjem ucinak ali od proslosti se ne zivi.Izuzetak su samo navijaci Zvezde koji su jos zive u 92' kad su postali prvaci evrope.U nedavno zavrsenoj sezoni izostao je u mnogim vaznim mecevima zbog povrede.Perspektiva nije nista bolja.Partizan ne treba igrace koji odigraju 10 ak utakmica po sezoni.Za svoj boravak u Partizanu bio je adekvatno nagradjen.Koji to klub moze za sve svoje bivse asove adekvatan posao u upravi naci ? Ne postoji takav klub.Za odgovarajuce polozaje u upravi potrebna je prije svega strucnost a ne broj meceva za Partizan.Mislim da bi to Kralj morao shvatiti.Isto se odnosi i za ostale igrace Partizana kao npr.Nadja koji ima slicnu situaciju pa je zbog toga i solidaran sa Kraljom.Ovo pljuvanje po klubu koji mu je mnogo dao je vise nego skandalozno.Stvarno neobican nacin zahvalnosti.
Pozdrav

d

pre 16 godina

Svi PRAVI GROBARI koji vole Partizan i koji zele odlazak i uprave i takozvanih vodja nas navijaca neka preporuce komentar. Dajte da vidimo koliko nas je i da oteramo i jedne i druge. Ista je to bagra.

lonca

pre 16 godina

Partizan nije Titanik,niti ce biti.Iz slabo iznesenih argumentacija Kralja,vidi se da je deprimiran,nervozan i da su mu svi krivi.Ne moze covjek da shvati,da Partizan nije socijalna sluzba,koja ce rjesavati,svakog ko dodje u njega,do kraja zivota.Jarane ugovor ti izasao,nece te vise i cao djaci.Partizan ukoliko nastavi sa praksom da drzi one igrace,koji se u njemu namlate para,pa onda ga pljuju-tek tada ce biti Titanik.Sto se tice Djukica nije ni on za trenera Partizana.Mlad je i neiskusan zato neka ga posalju u Teleoptik.

SHEARER

pre 16 godina

Ivice ako si ovo sam reko bez mesanja Zekobjekoslava svaka cast.Da je Djukic ne posten i i los trener videlo se nebrojeno puta.Dovoljno govori o njemu podatak da je tim koji je pobedio CZ 4:2 vise nikad nije zaigro do kraja prvenstva u tom sastavu.Toliko o njegovom poznavanju materije.
Ivice ti si legenda koja ce ostati u nasim srcima i kad ode ovaj Zvezdas na nasoj klupi.Hvala za LS ,za neverovatne odbrane ,zamerke imam samo za tvoju procenu centrasuteva al realno od svih koji su prosli kroz Partizan i nasu ligu bio si najbolji golman.Zelim ti dobar ugovor u Los Angeles Galax

Netzza

pre 16 godina

Pa da cim nema Bjekovica da ga stiti, mora i on da ode...

Sva sreca pa nam nece nedostajati. Mozda je Kralj nekada i bio talenat i kvalitet, ali godinama to vec nije...

blok 36

pre 16 godina

Ivice ne mozes 100god braniti u PARTIZANU.Pusti mladje a mozda i bolje da se dokazu!!Tvoje vreme je proslo,ne moze PARTIZAN svaku petu tekmu da ima golmana.HVALA TI NA SVEMU I IDI U PENZIJU

Capt. Acid

pre 16 godina

Čak i da je u pravu, mislim da ovo nikako nije način da se potpiše novi ugovor ili naplate zaostala primanja. Bez obzira na sve, on je ipak veliki igrač, Partizan je veliki klub i ovo nikako ne priliči ni jednom, ni drugom. Sličnog sam mišljenja i za Bajevićevo skandalozno napuštanje klupe nekoliko meseci pre. Ovo je samo odraz (jadnog i tužnog)stanja u našem fudbalu.

Gogi

pre 16 godina

Ovaj "stranac" je neko od VIP iz partizana,uprave ili igraca,tako mi deluje,lik sve zna,a lepo i govori...
Mislite o tome,nisam valjda jedini koji je ovo ovako protumacio...

Milan

pre 16 godina

Kakvi ste vi ljudi, svi vi koji dajete takve komentare o Kralju,ja jesam zvezdas,ali me boli kada se jednom sportisti,kakav je Ivica ma gde da je igrao,ovako zavrsava karijera u jednom nazovi elitnom srpskom klubu.Sramota za Partizan, da dozvoli da se tako ponasaju prema jednom profesionalcu, koji je dao srce za grobare i za svoj klub,sramota za sve vas koji ga sad tako pljujete,on to nije zasluzio i Bogu hvala sto navijate moj omrazeni klub,zasluzujete jedni druge.Ivice zelim ti mnogo zdravlja i uspeha i da zavrsis karijeru u nekom postenom kulubu,sretno ti bilo.

Zoki_PFC

pre 16 godina

Sramota je da ga ovako kukavicki oteraju,nije on los golman,imao je svoje trenutke protiv nukasla,ali imao je i zute minute npr.kroacija,holandija,pa bezbroj puta ga u vaznim utakmicama ''zaboli'' prepona i izadje.Ali Ivica je nas bez obzira dal' primao petice,branio odlucujuce penale,uvek ce biti legenda Partizana.

Haos

pre 16 godina

Rekao sam ja da cemo mi praviti Zeku i Bjekovica od blata, dok su oni imali podrsku navijaca Partizan je bio najaci i najstabilniji klub u zemlji.
Sad je Bjekovic otisao, Zeka se vise ne pita.
A ostali su oni navijaci koji su izazvali ovu krizu, najgori Grobari u istoriji Partizana.
Dok ne odu Sima & Co nema nama srece.

TOPCIDERSKO BRDO

pre 16 godina

Borba za vlast umesto borbe misljenja!
Da bas tako. U ovim burnim i teskim vremenima za Partizan postoje dva oblika borbe. Jedan je borba za vlast, a druga je borba za reformu i stabilizaciju Kluba. Borba za vlast mi se nikako ne svidja i te aktere bi razvlastio ne birajuci sredstva.
Ja znam sta bih preporucio, ali neznam sta ce pretegnuti na sceni. Kako stvari stoje, ovde je sve izmiksano i ne nazire se kraj zbrci.
Bjekovic je otisao nakon sest meseci od smene UO.
Smena UO je bila totalna i generalna. Znali smo one koji su otisli. Upoznajemo ove koji su stigli. Opredeljujemo se za neke, a neke ignorisemo, a jedan deo hoce da vidi ledja i Zecevicu. Jedino niko ne dira administraciju. Operativu, koja je alfa i omega svake organizacije. Da li ima tamo promasenih, nesposobnih i nepotrebni to neznamo, ali mozemo nagadjati. Nadskoceni smo u svakom pogledu i moglo bi se reci da je i tamo ruina, ali ne mora da znaci.
Vignjevic ne odaje utisak mudrog, sistematicnog i organizovanog coveka. Popovic pokazuje znake opreznosti u nastupu i nije jasan. Milanovic ne mislim da moze nesto znacajno pokrenuti. Zecevic se ponasa kao gazda i gleda na sve kao na deciji vrtic, ali i to moze biti prividjenje moje. Bjekovic zna sta su problemi kluba i sta ovi trebaju da rese, ali ne resavaju i ponavlja konstataciju da ovaj UO ne deluje. Ne pokazuju akciju u sredjivanju prilika. On nagovestava i zakulisne radnje pojedinaca. Proziva Vignjevica. Nije mi jasno zasto samo nagovestava. Bio bi pravi da otvori kopcu i kaze sve sto misli, ali precizno i jasno. Onda se mozemo opredeljivati za opcije, ali on to ne radi, jer nema snage da ponudi opciju. Bjekovic je i tvrdoglav i to i sad pokazuje. Valda je zato i pravio promasaje. Tvrdoglavi na dobronamerne savete i misljenja gledaju kao na neprijateljsku konkurenciju i odbacuju to. rezulta je poznat.
Legende Partizana i Pravi Navijaci-Simpatizeri(oni koji ne navijaju nego vole Partizan) su krajnje zabrinuti i nervozni, jer kao sto Ivica rece , sve lici na Titanik. To znaci potonuce i nema spasa. Ako je to Ivica, zrelo i ozbiljno izrekao, onda on ima i te informacije koje su ga navele da to izgovori. Mislim da nije samo nezadovoljstvo u pitanju.
Da se vratim na pocetak. Voleo bih kad bi se vodila borba misljenja oko ponudjenih koncepata-opcija, a ne borba klanova i demagoska nadmudrivanja(sa zlonamernom notom) i medju navijacima i medju Upravama(stari i novi) i funkcionerima.
Mislim da se blizi trenutak(ako ovako , nejasno, ostane naredna dva meseca) da Skupstina Partizana raspusti UO i sve sem tima i trenera i nuzne operative i raspise konkurs za mesto predsednika. Tada bi se pojavio jedan broj ljudi, koji bi znali zasto to zele i koji bi ponudili program. Mi bi onda dobili ulogu kriticara programa i mogli bi dati i doprinos u opredeljivanju Skupstine za jednog od njih. Glas navijaca bi se morao vrednovati. Meni nije bitno ko bi konkurisao, ali bi bilo bitno da se zahteva transparentno predstavljanje i razvoja i finansijske podrske.
Ivica napade Djukica. Djukic je nejasan! Posebno je nejasno na sta je mislio kad je rekao da je on na minus tri, a ne minus sedamnaest. U prolece je izgubljeno vise utakmica nego u jesen! To bi trebalo biti merilo i predmet za diskusiju i on bi to trebao da ima na umu kad prica o stanju.
Bice da je i Djukic u raljama sudara klanova i kofuzije i da ni sam nezna sta je zasto bilo i sta tek sledi. Ja sam u ovo i ubedjen.
Da zakljucim:
Borbe misljenja nece biti dok se ne otvori takvo polje(strpljivo, tolerantno slusanje drugih i slobodno iznosenje stava dok drugi slusaju). Ono ce se otvorito ako Predsednik izadje sa kompletnom analizom stanja ne zaobilazeci esencijalne stvari sadasnjeg haosa. Ako nije haos mora dati dokaze za to. Dokazi su da , transparentno, iznese i objasni sve afere i kikseve ovog proleca.
Ako to nije u stanju, skupstina mora da dejstvuje.
Ne sme se dozvoliti da Partizan postane talac Nenada Bjekovica, ali ni Vignjevica i onih koji guraju takav stav. Ja, licno, podrzavam ovaj UO, ali samo pod uslovom da radi transparentno i da nas oslobadja dilema. To se moze postici samo efikasnim potezima i konkretnim cinjenjem . U tom cinjenju mi moramo prepoznati napredak. Onda mozemo reci da je i Kralj na kraju srca i Bjekovic nezadovoljan i uvredjen i Vignjevic ostar... Reci to otvoreno i bez zestine u sebi, ali iz potrebe i za rad jasnih stavova o stanju kluba. Bez toga, mi nemamo orjentaciju i tumaracemo kako ko izmasta. Partizan nece biti na putu dok mi tumaramao to je jasno kao dan. Ustavri tunara i Partizan, jer je to uzrocno-posledicno. Oni koji hoce stabilan i jak Partizan, znaju kako to treba da izgleda, a i osecaju koji potezi vode ka tome.
Najmanje zelim slusati pricu da je Partizan stabilan i da je sve u redu, a ono frke na pretek, ali one koja uznemirava.

marko

pre 16 godina

expert, 30. maj 2007 16:43
sto se ne javiste da ovako branimo legendu kluba CIRICA i SAVLJEVICA koje je licno bjeka oterao a sad preko Kralja podmece novoj upravi .
Ivice hvala tako se ne govori o klubu koji ti je pruzio svu afirmaciju nista nije vecno pa ni biti golman partizana ,uostalom on adi su izbusili vermeza sa onih 2-5 to svi znaju ......

misko

pre 16 godina

ja sam u soku koliko sam iznenadjen ovakvom drskoscu,koliko on misli da se vuce po partizanu i to povredjen nisam video toliko loseg coveka posle onog Jovsica a da oni su prijatelji zajedno sa Zekom,mars napolje Ivice i ti nisi partizanovac samo kad se uplacuje u banku

vuk

pre 16 godina

pa ti si covece povredjen celu godinu,pa st ahoces da uzimas pare a da neigras,i tako da pljujes Djukica koji je za tebe gospodin covek,ti si lazov i licemer pa ako si povredjen dokle si hteo da se vuces po partizanu,nemogu da verujem da ovakvi ljudi izlaze na veliko dajuci tamo neke izjave pa proslo tvoje vreme i cao treba neko da ti crta

Zasto??

pre 16 godina

Sto taj Bjekin pulen nije drzao konferenciju zadnje DVE godine bez trofeja i dovodjenja 5o igraca od kojih nijedan pojma nema ??
Dilove sa Bjekovicem i zecevicem neka nastave u njihovim privatnim firmama , a Partizan neka ostave na miru . Nijedan od njih nije dosao dzaba vec za novac . Nijedan nije igrao ni dana dzaba.
Jedino ima pravo za Djukica ali on je Bikov pronalazak i savija se kako mu kazu.
Partizan je jaci od sviju pa i od Bika I Kralja!

R.I.P PFC

pre 16 godina

Stvarno mi je zao kad citam ove komentare. Kako pljuju po Ivici. Pa ljudi jel iko ikad bio iskreniji i posteniji od Ivice, Adija i Bate Mirkovica u Partizanu?

Dragi moji Grobari dobro dosli u eru amatera na kormilu Partizana. Popovic nikad nije vodio jedan fudbalski klub. Djukic ima pola godine trenerske karijere. Tomic nikad u zivotu nije kupio igraca. I vi se nadate da ce sad kad je satanizovani Bjekovic otisao i ovi amateri preuzeli kormilo, sve biti bolje?

Najlakse je zatvoriti oci i zviznuti glavom od zid. Ali takvi smo mi srbi, mrsko nam da mislimo.

Sledeca sezona ce da bude vesela, veoma veoma vesela.

Ivice i Adi zelim vam sve najbolje!

I slazem se sa Ivicom, ovo nije moj Partizan.

Popovic, Djukic i vodje navijaca nikad nece imati moje povjerenje. Vi vjecno ostajete amateri i luzeri.

R.I.P. PFC

SAJA

pre 16 godina

Ma sta ovde neki lupaju- treba mu dati mesto u upravi…
Pa bilo je mnogo zasluznijih igraca Partizana od Ivice Kralja u istoriji Partizana, pa nisu nikad imali mesto u upravi, niti ce imati. Ne moze u upravi da radi toliko ljudi, niti je svako sposoban za to.
IVICE SAD SI SE PRIDRUZIO NADJU-NAJVECEM ROVAROSU U PARTIZANU. MINIRAO JE SVE TRENERE DO SADA.
NADJ NEKI GROBARI TI NISU ZABORAVILI MAKABI, PRODAO SI VERMEZA I PARTIZAN.

nikola

pre 16 godina

Ivice nista ne brini uvek ces ostati u srcu pravih grobara,a ovi sto te pljuju ne verujem da su odgledali zajedno 10 partizanovih utakmica.Ti si posle Gorana Pandurovica najbolji golman i covek koga je Partizan imao.Nadam se da ces se uskoro vratiti u Partizan i sa jos par ljudi(Albert Nadj,Bata Mirkovic,Nisa Saveljic...)najuriti ovu bagru od rukovodstva i njihovih poltrona.Pozdrav majstore.

Delia Glingon

pre 16 godina

Kakav pArtizan kakvi bakraci, CZ je zakon, za CZ se zivi i tad se Srbinu divi i ustaj groblje na noge Sampionu sveta i Evrope "CZ-iiii"!

expert

pre 16 godina

A, jooooj pa ja se ovde nacitah kojekakvih losih komentara o Ivici Kralju???

Jel smo mi pratili karijeru istog coveka?

Kog to boljeg golmana smo imali(cela zemlja) u poslednjih 15 godina???

Pa ne budite smesni.....Partizan cine legende kluba a ne samozvani "novi" Grobari ili sumnjivi bojkot koji sam podrzavao a sad mi se gadi! Kako neko zme da tera igrace poput Ivice??? Pa ako mislite da mu nije mesto vise u timu,onda mu se ponudi mesto u omladinskoj skoli ili mesto trenera ili neko mesto u klubu!!! A ne ovako! Ma i ja sam lud! Sta sam pa drugo mogao da ocekujem kad je DSS usao u Partizan?

sasa

pre 16 godina

Ivica je legenda Partizana i srpskog fudbala. Dobar i posten covek. Pritom i bolji od Asprogenisa i Jahica.
Ivice, pozdrav i podrska od pravih Grobara!

grobar

pre 16 godina

Problem je u tome sto svako kaze istinu tek kada ga ona druga strana izigra. Znaju svi za realno stanje, ali se oglase onda kada osete na svojim ledjima teskocu.

Marko

pre 16 godina

OK. U politici, partiji koja dođe na vlast u državi treba dve godine otprilike da se etabilira, da rukovodeći ljudi upoznaju sve delove složene strukture sistema, da prepoznaju opoziciju u sistemu, da je zamene ljudima koji žele da rade, i da svoje projekte i zamisli u punoj meri ostvaruje. Zato se u početku ništa spektakularno ne dešava, da se ne bi ideje slomile i oštrica najavljenih promena otupila usled neadekvatnog sprovođenja poslova i aktivnosti.
Ovo govorim kao dipl. politikolog :)
To kad se prenese na FK Partizan jasno govori da je prerano suditi o rezultatima nove uprave, jer je tek faza upoznavanja stanja u Partizanu, upoznavanja kvaliteta ljudskih resursa kojim se raspolaže svim strukutrama kluba i najvažnije, obezbeđivanja realne vlasti i moći u klubu, tako što treba da se isprovociraju protivnici nove uprave u samom klubu da reaguju, da se pokažu, kako bi se shvatilo da li postoji potreban kapacitet unutar organizacije za predložene promene, ili treba menjati do k se ne dobije potrebna snaga. A da ne bi bilo praznog hoda na ostalim nivoima delatnosti, u ovo vreme je najbolje da ljudi koji čine stvarnu vlast u novoj upravi razviju neku dugoročniju strategiju koju će ukupno ljudstvo, nakon ovog preioda prebrajanja snaga i inkorporinja nove uprave (vlasti) morati u punoj meri, bez rezervi i oscilacija koje su očekivane, uz otpor ostataka prethodne vlasti koji ne žele da sarađuju(a koje treba očistiti da ne predstavljaju kočioni momenat kad se sve zahukta), ponavljam, u punoj meri sprovode zadatu strategiju, maksimalno motivisani izainteresovani, a uz to i dužni da odgovaraju za svoje rezultate.
Zato, ja ne bih odmah poverovao Kralju u izlivu kritike nove uprave kako se ništa nije promenilo, rano je za to. Više mislim da je njemu u emotivnom smislu, žao što više ne sarađuje sa Bjekovićem i Zečevićem jer je na njih navikao, a nove ne ume dovoljno da isprati još. A za odnos Đukića i Tomića prema njemu, to ćemo morati da sačekamo njihove izjave. Ne želim da stajem ni na čiju stranu, dok oni prvo, makar preko medija, ne objasne svoje postupke jedni drugima, a nadam se da ćemo mi onda imati bolji uvid u to što se događalo.
Toliko od mene...
Pozdrav svim Partizanovcima,
Marko

Dzoni

pre 16 godina

Ovakvo ponašanje je sramota za bilo kakvog sportistu, a kamoli kardinalnog golmana kao štoje kralj. Maslim da je on najgori golman u istoriji PARTIZANA, sva sreća te ga konačno išćeraše. Neka kuka kolko god oće samo da se više na gol ne vraća.
Slažem se da tzv. vođe navijača PARTIZANA treba krivično goniti i pohapsiti sve redom. To su HULIGANI I IZNUĐIVAČI para!!!!!!!

Vlada

pre 16 godina

mislim da je Ivica dao dosta toga partizanu i da je veliki deo sebe ulozio u partizan(penali protiv njukasla)definitivno ce ostati upamcen kao jedan od najvecih partizanovih igraca.da nisu fer postupili prema njemu nisu ali da je vreme za mladje vreme je pa prema tome najbolje je da mu se zahvali na saradnji i pozeli srecan put u Ameriku i to vec sta sve tu ide..

vuk

pre 16 godina

sad si pokazao koliko si los covek a o golmanu da nepricam nabroj samo koliko si primio prava si rupa i ti si licemer i lazov prvo pricas na konferenciji za stampu i hoces da tebi neko daje neka objasnjenja mars i ti i tvoji podkupljenji grobari pravi si smrad

sasa

pre 16 godina

Pa ljudi zar je toliko lose u nasem Partizanu,ili ce pre biti da nekima mnogo smeta odlazak Bjekovica i Zecevica(nadamo se) sa koijima su pravili ko zna kakve ugovore kad su se vracali u Partizan.Sad je cini mi se doslo vreme da se prekine sa tim mahinacijama pa mnogima to smeta,mozda gresim ali mi se cini da je ipak to u pitanju i trebalo bi jednom preseci i dovesti prave, ugledne,bivse partizanove velike asove na celne funkcije u klubu kojima ne bi smeo niko da se suprostavi i da uvedu pravi red u klubu ,i u organizaciji i u struci. VOLIM PARTIZAN !!!

mungos

pre 16 godina

A a a a... Pa zato je omiljena pesma Partizanovog tabora (broda) od Osmana Hadzica : "Kao Titanik...". To je to sto nase koke...

Zoran

pre 16 godina

Verujem da nisu čista posla i da u mom Partizanu mnogo toga škripi.
Tragično je da se klub lako odriče igrača koji su život posvetili Partizanu i posltigli velike rezltate sa njim, a da se forsiraju raznorazni likovi koji posle uknjiženja Partizana u svom CV-u završavaju u nekom Apatinu, Pirotu ili Bačkom jarku. Ne znam ko ima račune na Kipru, pa onu kreaturu forsira zbog viših interesa ili onog Jahića, koji se jedva kreće na golu.
U principu, dokle god su u klubu likovi, zbog kojih se mečevi Partizana skidaju sa kladionica želeću fudbalskoj ekipi sve najgore i jug me neće videti...
U svim drugim sportovima otpratiću svoj klub klub i navijati svim srcem...
Bojkot do pobede!!!

delija Pancevo

pre 16 godina

Neeeeeeeeeeeeeee nemoj da odes pa koga ce Zvezda da busi!! Kako ce da mi nedostaju tvoje odbrane kada samo pogledom ispratis loptu!! Ivice ostani,Ivice ostani,Ivice ostani... Sada ce tek da pevamo Ivice vrati se, ovce tvoje nemogu bez tebe... :)

Rambo84

pre 16 godina

Sta sad ovaj je poceo da tripuje da je Leonardo di Caprio?
Cekaj kad malo bolje razmislim i ima neke slicnosti obadvojca primaju 6komada za 30min. :)

Bojan

pre 16 godina

Mislim smesno, Bekam moze da sedi na klupi pola godine i nista, a ovi slepci puni sebe sazivaju konferenciju za stampu. Nisu mu ponudili novi ugovor, pa naravno kada ima 100 godina a i Djukic je rekao da pravi novi Partizan da li i bolji videcemo. Krivo mu je sto ne moze vise da zaradjuje lepo u partizanu (on da mu se ne svidja ne bi kukao na sav glas, a i da vredi vise ne bi igrao tu gde igra) i ne radi nista. Kamo srece da zbog slicnih razloga vise njih ne saziva KONFERENCIJU za stampu.

mirkonibg

pre 16 godina

Ivice,

hvala za sve. bez tebe, ne bi ostvarili fantasticne uspehe u poslednjih 5 godina.

Alberte i Milivoje, takodje.

Nadam se da ce uprava shvatiti koliko je znacaj ova tri igraca i odati im duznu cast i postovanje i izgladiti ovaj los, katastrofalan utisak.

Pozdrav najvecim grobarima!

davar

pre 16 godina

Tek sada, se vidi kako je lazan protest bio "Grobara", koji su pre nedelju dana govorili da je Bjekovicu dat jos bolji položaj,a da je na njegovo mesto doveden Tomić,koji je u "kumovskim vezama" sa porodicom Bjeković, a onda nakon 2 dana licemerno pozvali navijače da se vrate na stadion, sa obrazloženjem da su im ispunjeni zahtevi. Biće da su oni imali neke druge zahteve koji nisu izlazili u javnost. Samozvani Grobari govore kako se stanje u klubu poboljšava, a sami igrači, oni najiskusniji, pričaju sasvim suprotno, da je Partizan "brod koji tone". Izvinite, ali ja ipak više verujem fudbaleru koji je ceo svoj život posvetio Partizanu i kome je fudbal sve, nego nekom Simi (ucenjivaču) i njegovim pajtosima, koji su doneli više štete nego koristi klubu. Pravi Grobari, a među njima i ja nastavljamo protest i protiv uprave i protiv "Vođa navijača", sve dok se ne pohapse huligani i lopovi mene Jug neće videti.
D.A.P.F.C.

Sale Fk Grbalj

pre 16 godina

Sramota!!!Jedan veliki Kralj,bez ugovora.Koliko je doprineo zadnjih godina Partizanu,a oni mu ne produzuju ugovor,ni na godinu!Kralj je za klub igrao x-puta povredjen i davao uvek 110%.Ali danas ti to niko ne gleda.Sto ne sutose Asprogenisa i Jahica?Za mene je Kralj jos uvek evropska klasa!

vasa

pre 16 godina

sram te bilo Ivice koliko si utakmica se sklonio kad je bas bilo gisto.Kako te nije sramota da tako pricas povuci se kao covek a ne tako da pljujes

Matija Mirosavljevic

pre 16 godina

Ivice, majstore, uvek ces ostati u mom srcu kao legenda kluba, prava i iskrena licnost! Hvala ti za sve sto si ucinio za Partizan, zelim ti sve najbolje! Sramota je da se na ovakav nacin rastajemo od legende kluba!

mare

pre 16 godina

Xa xa xa!!!
Mislim da je pred nama era koja ce biti zapisana,kao era totalne dominacije crvene zvezde na nasim prostorima!
Nezavisno od tog da li cemo uci u ligu sampiona,odbrana duple krune sledece sezone je vec sada realna,jer ne postoji pravi rival,a pixi ce uvek drzati bar solidan tim..
NOVI SAMPION I TITULA,NASA ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA...

mILOS

pre 16 godina

Daj bre Ivice nemoj da smaras!
Sta bi ti hteo?
dozivotni ugovor u partizanu?
tvoje vreme je davno proslo!
pa sad kad nemas klub sad si nasao da pljujes po upravi!

GoRaN_SK

pre 16 godina

Na sta smo mi to spali! Da nam onaj Djukic tera golmana koji nam je doneo Ligu Sampiona. E moj Partizane i Popovicu. Lepo ste sve to resili.

stranac

pre 16 godina

Ne bih ulazio u detalje ko je kome sta rekao u lice a sta iza ledja ali cinjenica je da veliki igraci, treneri, direktori nikada ne iznose prljav ves na ulicu (zato i jesu veliki, Bajevic npr.). Majstore u profesionalnom fudbalu niko nikom nista ne duguje. Za to sto si sluzio Partizanu primao si platu i sada je dosao kraj te price. Treba biti veliki i u teskim trenutcima. To da li te je on lagao ili je on pricao (nevesto) jedno a ti shvatio (naivno) drugo, je problem izmedju vas a cisto sumnjam da nisi imao priliku da mu to kazes u lice i pred igracima (sto je opet greska). Takve stvari se zavrsavaju u 4 oka, jer klub je iznad svakog pojedinca. Tako je valjda bilo u Portu i PSV-u ili se mozda varam? Ovo samo pokazuje na kakvim je granama i kakvi odnosi vladaju u nasem fudbalu.

PFC zauvek

pre 16 godina

Ivice, ovim postupkom pokazao si da volis Partizan SAMO DOK IMAS MESTO U TIMU!
Kako mozes das izjavu tipa- kad se ovako odnose prema meni kako ce prema klincima, i pojacanjima?
Jel ti to miniras prelazni rok Partizanu? Jel hoces da vise niko ne dodje u klub, samo da bi ti imao mesto u timu? Pa povredjen si covece svaka 2 dana, a onda nam ulaze golmani koji su nespremni i van forme zato sto im se ne pruza sansa na vreme, jer si ti zacementirao mesto na golu.
Kazes da neki igraci nisu isplaceni u zadnji par meseci, pa to je zbog takvih kao sto si ti (povredjen celu godinu, a na platnom spisku)- Partizan placa milion fudbalera iako pola njih ne igra a sve iz sazaljenja, pa nije ni cudo da vise nema para.
Odrekni se ti plate u Partizanu, ionako imas milione, pa ce Partizan imati da plati nekog drugog fudbalera- posto vidim brines za druge igrace.
Ma, MARS iz Partizana.

marko

pre 16 godina

Covek misli da ce celog zivota biti prvi golman. I kada je bio u najboljoj formi i kada je branio za reprezentaciju, primao je 4 gola od Spanije i 6 od Holandije. Od Zvezde da ne pricam koliko.
E moj Ivice, da si ti golman onakav kakvim se reklamiras ti bi karijeru gradio u evropi, u nekom elitnom klubu, a ne bi tolike godine trunuo u Partizanu.
Idi u penziju moj Kralju, nisi vise za fudbal. Uostalom, po misljenju mnogih nisi ni bio.
Pozdrav...

Del Piero

pre 16 godina

Legendo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grobari su 100% uz tebe! Bio si i ostao jedan jedini i najveci - KRALJ!

Gde god da odes, znaj da nasa srca kucaju za tebe i da Grobari nikada nece zaboraviti kako si nas zaduzio sve ove godine.

cekicar

pre 16 godina

Za onog koji kazu da mu je jedina neostvarena zelja ta da nije igrao u necemu sto se zove C.Z. i koji dok izgovori jednu prosto prosirenu recenicu rec "znaci" upotrebi 63 puta, NEMA MESTA U SVETOM KLUBU.
PS.Njegovo ponasanje prema legendama kluba je logican sled onoga sto je napisano gore.

expert

pre 16 godina

Gospodo iz "nove" uprave, ovo nisu promene koje smo zeleli!!!

Ivica Kralj je legenda kluba a vi ste izgleda gori od onih za koje smo mislili da su najgori!!!

Gde mislite da nadjete boljeg ili bar priblizno dobrog golmana??? Ovo mi ne mirise na dobro...

stranac

pre 16 godina

Ne bih ulazio u detalje ko je kome sta rekao u lice a sta iza ledja ali cinjenica je da veliki igraci, treneri, direktori nikada ne iznose prljav ves na ulicu (zato i jesu veliki, Bajevic npr.). Majstore u profesionalnom fudbalu niko nikom nista ne duguje. Za to sto si sluzio Partizanu primao si platu i sada je dosao kraj te price. Treba biti veliki i u teskim trenutcima. To da li te je on lagao ili je on pricao (nevesto) jedno a ti shvatio (naivno) drugo, je problem izmedju vas a cisto sumnjam da nisi imao priliku da mu to kazes u lice i pred igracima (sto je opet greska). Takve stvari se zavrsavaju u 4 oka, jer klub je iznad svakog pojedinca. Tako je valjda bilo u Portu i PSV-u ili se mozda varam? Ovo samo pokazuje na kakvim je granama i kakvi odnosi vladaju u nasem fudbalu.

davar

pre 16 godina

Tek sada, se vidi kako je lazan protest bio "Grobara", koji su pre nedelju dana govorili da je Bjekovicu dat jos bolji položaj,a da je na njegovo mesto doveden Tomić,koji je u "kumovskim vezama" sa porodicom Bjeković, a onda nakon 2 dana licemerno pozvali navijače da se vrate na stadion, sa obrazloženjem da su im ispunjeni zahtevi. Biće da su oni imali neke druge zahteve koji nisu izlazili u javnost. Samozvani Grobari govore kako se stanje u klubu poboljšava, a sami igrači, oni najiskusniji, pričaju sasvim suprotno, da je Partizan "brod koji tone". Izvinite, ali ja ipak više verujem fudbaleru koji je ceo svoj život posvetio Partizanu i kome je fudbal sve, nego nekom Simi (ucenjivaču) i njegovim pajtosima, koji su doneli više štete nego koristi klubu. Pravi Grobari, a među njima i ja nastavljamo protest i protiv uprave i protiv "Vođa navijača", sve dok se ne pohapse huligani i lopovi mene Jug neće videti.
D.A.P.F.C.

mare

pre 16 godina

Xa xa xa!!!
Mislim da je pred nama era koja ce biti zapisana,kao era totalne dominacije crvene zvezde na nasim prostorima!
Nezavisno od tog da li cemo uci u ligu sampiona,odbrana duple krune sledece sezone je vec sada realna,jer ne postoji pravi rival,a pixi ce uvek drzati bar solidan tim..
NOVI SAMPION I TITULA,NASA ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA...

PFC zauvek

pre 16 godina

Ivice, ovim postupkom pokazao si da volis Partizan SAMO DOK IMAS MESTO U TIMU!
Kako mozes das izjavu tipa- kad se ovako odnose prema meni kako ce prema klincima, i pojacanjima?
Jel ti to miniras prelazni rok Partizanu? Jel hoces da vise niko ne dodje u klub, samo da bi ti imao mesto u timu? Pa povredjen si covece svaka 2 dana, a onda nam ulaze golmani koji su nespremni i van forme zato sto im se ne pruza sansa na vreme, jer si ti zacementirao mesto na golu.
Kazes da neki igraci nisu isplaceni u zadnji par meseci, pa to je zbog takvih kao sto si ti (povredjen celu godinu, a na platnom spisku)- Partizan placa milion fudbalera iako pola njih ne igra a sve iz sazaljenja, pa nije ni cudo da vise nema para.
Odrekni se ti plate u Partizanu, ionako imas milione, pa ce Partizan imati da plati nekog drugog fudbalera- posto vidim brines za druge igrace.
Ma, MARS iz Partizana.

mILOS

pre 16 godina

Daj bre Ivice nemoj da smaras!
Sta bi ti hteo?
dozivotni ugovor u partizanu?
tvoje vreme je davno proslo!
pa sad kad nemas klub sad si nasao da pljujes po upravi!

Bojan

pre 16 godina

Mislim smesno, Bekam moze da sedi na klupi pola godine i nista, a ovi slepci puni sebe sazivaju konferenciju za stampu. Nisu mu ponudili novi ugovor, pa naravno kada ima 100 godina a i Djukic je rekao da pravi novi Partizan da li i bolji videcemo. Krivo mu je sto ne moze vise da zaradjuje lepo u partizanu (on da mu se ne svidja ne bi kukao na sav glas, a i da vredi vise ne bi igrao tu gde igra) i ne radi nista. Kamo srece da zbog slicnih razloga vise njih ne saziva KONFERENCIJU za stampu.

marko

pre 16 godina

Covek misli da ce celog zivota biti prvi golman. I kada je bio u najboljoj formi i kada je branio za reprezentaciju, primao je 4 gola od Spanije i 6 od Holandije. Od Zvezde da ne pricam koliko.
E moj Ivice, da si ti golman onakav kakvim se reklamiras ti bi karijeru gradio u evropi, u nekom elitnom klubu, a ne bi tolike godine trunuo u Partizanu.
Idi u penziju moj Kralju, nisi vise za fudbal. Uostalom, po misljenju mnogih nisi ni bio.
Pozdrav...

Del Piero

pre 16 godina

Legendo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grobari su 100% uz tebe! Bio si i ostao jedan jedini i najveci - KRALJ!

Gde god da odes, znaj da nasa srca kucaju za tebe i da Grobari nikada nece zaboraviti kako si nas zaduzio sve ove godine.

grobar

pre 16 godina

Problem je u tome sto svako kaze istinu tek kada ga ona druga strana izigra. Znaju svi za realno stanje, ali se oglase onda kada osete na svojim ledjima teskocu.

mirkonibg

pre 16 godina

Ivice,

hvala za sve. bez tebe, ne bi ostvarili fantasticne uspehe u poslednjih 5 godina.

Alberte i Milivoje, takodje.

Nadam se da ce uprava shvatiti koliko je znacaj ova tri igraca i odati im duznu cast i postovanje i izgladiti ovaj los, katastrofalan utisak.

Pozdrav najvecim grobarima!

vasa

pre 16 godina

sram te bilo Ivice koliko si utakmica se sklonio kad je bas bilo gisto.Kako te nije sramota da tako pricas povuci se kao covek a ne tako da pljujes

Marko

pre 16 godina

OK. U politici, partiji koja dođe na vlast u državi treba dve godine otprilike da se etabilira, da rukovodeći ljudi upoznaju sve delove složene strukture sistema, da prepoznaju opoziciju u sistemu, da je zamene ljudima koji žele da rade, i da svoje projekte i zamisli u punoj meri ostvaruje. Zato se u početku ništa spektakularno ne dešava, da se ne bi ideje slomile i oštrica najavljenih promena otupila usled neadekvatnog sprovođenja poslova i aktivnosti.
Ovo govorim kao dipl. politikolog :)
To kad se prenese na FK Partizan jasno govori da je prerano suditi o rezultatima nove uprave, jer je tek faza upoznavanja stanja u Partizanu, upoznavanja kvaliteta ljudskih resursa kojim se raspolaže svim strukutrama kluba i najvažnije, obezbeđivanja realne vlasti i moći u klubu, tako što treba da se isprovociraju protivnici nove uprave u samom klubu da reaguju, da se pokažu, kako bi se shvatilo da li postoji potreban kapacitet unutar organizacije za predložene promene, ili treba menjati do k se ne dobije potrebna snaga. A da ne bi bilo praznog hoda na ostalim nivoima delatnosti, u ovo vreme je najbolje da ljudi koji čine stvarnu vlast u novoj upravi razviju neku dugoročniju strategiju koju će ukupno ljudstvo, nakon ovog preioda prebrajanja snaga i inkorporinja nove uprave (vlasti) morati u punoj meri, bez rezervi i oscilacija koje su očekivane, uz otpor ostataka prethodne vlasti koji ne žele da sarađuju(a koje treba očistiti da ne predstavljaju kočioni momenat kad se sve zahukta), ponavljam, u punoj meri sprovode zadatu strategiju, maksimalno motivisani izainteresovani, a uz to i dužni da odgovaraju za svoje rezultate.
Zato, ja ne bih odmah poverovao Kralju u izlivu kritike nove uprave kako se ništa nije promenilo, rano je za to. Više mislim da je njemu u emotivnom smislu, žao što više ne sarađuje sa Bjekovićem i Zečevićem jer je na njih navikao, a nove ne ume dovoljno da isprati još. A za odnos Đukića i Tomića prema njemu, to ćemo morati da sačekamo njihove izjave. Ne želim da stajem ni na čiju stranu, dok oni prvo, makar preko medija, ne objasne svoje postupke jedni drugima, a nadam se da ćemo mi onda imati bolji uvid u to što se događalo.
Toliko od mene...
Pozdrav svim Partizanovcima,
Marko

Haos

pre 16 godina

Rekao sam ja da cemo mi praviti Zeku i Bjekovica od blata, dok su oni imali podrsku navijaca Partizan je bio najaci i najstabilniji klub u zemlji.
Sad je Bjekovic otisao, Zeka se vise ne pita.
A ostali su oni navijaci koji su izazvali ovu krizu, najgori Grobari u istoriji Partizana.
Dok ne odu Sima & Co nema nama srece.

delija Pancevo

pre 16 godina

Neeeeeeeeeeeeeee nemoj da odes pa koga ce Zvezda da busi!! Kako ce da mi nedostaju tvoje odbrane kada samo pogledom ispratis loptu!! Ivice ostani,Ivice ostani,Ivice ostani... Sada ce tek da pevamo Ivice vrati se, ovce tvoje nemogu bez tebe... :)

R.I.P PFC

pre 16 godina

Stvarno mi je zao kad citam ove komentare. Kako pljuju po Ivici. Pa ljudi jel iko ikad bio iskreniji i posteniji od Ivice, Adija i Bate Mirkovica u Partizanu?

Dragi moji Grobari dobro dosli u eru amatera na kormilu Partizana. Popovic nikad nije vodio jedan fudbalski klub. Djukic ima pola godine trenerske karijere. Tomic nikad u zivotu nije kupio igraca. I vi se nadate da ce sad kad je satanizovani Bjekovic otisao i ovi amateri preuzeli kormilo, sve biti bolje?

Najlakse je zatvoriti oci i zviznuti glavom od zid. Ali takvi smo mi srbi, mrsko nam da mislimo.

Sledeca sezona ce da bude vesela, veoma veoma vesela.

Ivice i Adi zelim vam sve najbolje!

I slazem se sa Ivicom, ovo nije moj Partizan.

Popovic, Djukic i vodje navijaca nikad nece imati moje povjerenje. Vi vjecno ostajete amateri i luzeri.

R.I.P. PFC

Sale Fk Grbalj

pre 16 godina

Sramota!!!Jedan veliki Kralj,bez ugovora.Koliko je doprineo zadnjih godina Partizanu,a oni mu ne produzuju ugovor,ni na godinu!Kralj je za klub igrao x-puta povredjen i davao uvek 110%.Ali danas ti to niko ne gleda.Sto ne sutose Asprogenisa i Jahica?Za mene je Kralj jos uvek evropska klasa!

sasa

pre 16 godina

Pa ljudi zar je toliko lose u nasem Partizanu,ili ce pre biti da nekima mnogo smeta odlazak Bjekovica i Zecevica(nadamo se) sa koijima su pravili ko zna kakve ugovore kad su se vracali u Partizan.Sad je cini mi se doslo vreme da se prekine sa tim mahinacijama pa mnogima to smeta,mozda gresim ali mi se cini da je ipak to u pitanju i trebalo bi jednom preseci i dovesti prave, ugledne,bivse partizanove velike asove na celne funkcije u klubu kojima ne bi smeo niko da se suprostavi i da uvedu pravi red u klubu ,i u organizaciji i u struci. VOLIM PARTIZAN !!!

vuk

pre 16 godina

pa ti si covece povredjen celu godinu,pa st ahoces da uzimas pare a da neigras,i tako da pljujes Djukica koji je za tebe gospodin covek,ti si lazov i licemer pa ako si povredjen dokle si hteo da se vuces po partizanu,nemogu da verujem da ovakvi ljudi izlaze na veliko dajuci tamo neke izjave pa proslo tvoje vreme i cao treba neko da ti crta

d

pre 16 godina

Svi PRAVI GROBARI koji vole Partizan i koji zele odlazak i uprave i takozvanih vodja nas navijaca neka preporuce komentar. Dajte da vidimo koliko nas je i da oteramo i jedne i druge. Ista je to bagra.

Срки од Футога

pre 16 godina

...а тако сте се лепо смејали када смо релативно лако скинули Џају. Џаја је бар испао фаца. А ово овде... Више не могу ни да вам се смејем. Само замајавате јавност. Или се покријте ушима и реците да сте неспособни, или направите репризу "крвавог бадњака". Бар ћете знати ко је ко.


...ајд живели...

Rambo84

pre 16 godina

Sta sad ovaj je poceo da tripuje da je Leonardo di Caprio?
Cekaj kad malo bolje razmislim i ima neke slicnosti obadvojca primaju 6komada za 30min. :)

Vlada

pre 16 godina

mislim da je Ivica dao dosta toga partizanu i da je veliki deo sebe ulozio u partizan(penali protiv njukasla)definitivno ce ostati upamcen kao jedan od najvecih partizanovih igraca.da nisu fer postupili prema njemu nisu ali da je vreme za mladje vreme je pa prema tome najbolje je da mu se zahvali na saradnji i pozeli srecan put u Ameriku i to vec sta sve tu ide..

Dzoni

pre 16 godina

Ovakvo ponašanje je sramota za bilo kakvog sportistu, a kamoli kardinalnog golmana kao štoje kralj. Maslim da je on najgori golman u istoriji PARTIZANA, sva sreća te ga konačno išćeraše. Neka kuka kolko god oće samo da se više na gol ne vraća.
Slažem se da tzv. vođe navijača PARTIZANA treba krivično goniti i pohapsiti sve redom. To su HULIGANI I IZNUĐIVAČI para!!!!!!!

Zasto??

pre 16 godina

Sto taj Bjekin pulen nije drzao konferenciju zadnje DVE godine bez trofeja i dovodjenja 5o igraca od kojih nijedan pojma nema ??
Dilove sa Bjekovicem i zecevicem neka nastave u njihovim privatnim firmama , a Partizan neka ostave na miru . Nijedan od njih nije dosao dzaba vec za novac . Nijedan nije igrao ni dana dzaba.
Jedino ima pravo za Djukica ali on je Bikov pronalazak i savija se kako mu kazu.
Partizan je jaci od sviju pa i od Bika I Kralja!

Kale

pre 16 godina

Ivice, brate, ja cam zvezdas, ali kao covek koji je igrao fudbal, nesto cu ti iz srca reci.
" Na kraju si karijere, stekao si ime, imas i rezultate, verovatnu i porodicu: Stegni srce i idi iz tog blata ponosan i uzdignuta cela. Ne dozvoli ma koliko si povredjen, da im dajes dusevnu hranu i izlivas svoj cemer i jad kome nisi sam doprineo. Reci im: Ja sam legenda, ako ne Vasa, onda sam svoja i svoje porodice i necu vam priustiti da krpite svoj truli organizam mojim zdravim tkivom.
Jedan iz te nove uprave mi je do skoro bio sef na poslu i on nema ni slovo " S " od sporta ( ni u Hrkljusu " , a kamoli u fudbalu.
Poenta : Zbog neznalica, peskirica i ljudi koji su umislili da sve mogu, smo i stigli dovde, gde smo sad.
Ne moze na hirurgiji voditi posao, suster. Tamo je mesto doktorima i hirurzima. Tako i u sportu, posebno fudbalu, mesto pod suncem treba da nadju ljudi od struke, i to nikako samoinicijativno, vec po preporuci opet nekih ljudi od struke, a nikako od sustera, ili masin-bravara.
Srecno Kralju, ostani Kralj i budi nam zdrav, jer bio si nekada poslednja barijera na golu repke, ulozio u to i ponos i zivot. Ja ti to necu i ne mogu zaboraviti!!!
Kazem igrao sam aktivno fudbal ( bio centarfor ) i znam i druge strane medalje osim slave i pobeda golmana, a to je najteze biti u fudbalu, mnogo teze nego golgeter ili maneken u kopackama. Ziveli!!!!

expert

pre 16 godina

Gospodo iz "nove" uprave, ovo nisu promene koje smo zeleli!!!

Ivica Kralj je legenda kluba a vi ste izgleda gori od onih za koje smo mislili da su najgori!!!

Gde mislite da nadjete boljeg ili bar priblizno dobrog golmana??? Ovo mi ne mirise na dobro...

marko

pre 16 godina

expert, 30. maj 2007 16:43
sto se ne javiste da ovako branimo legendu kluba CIRICA i SAVLJEVICA koje je licno bjeka oterao a sad preko Kralja podmece novoj upravi .
Ivice hvala tako se ne govori o klubu koji ti je pruzio svu afirmaciju nista nije vecno pa ni biti golman partizana ,uostalom on adi su izbusili vermeza sa onih 2-5 to svi znaju ......

SAJA

pre 16 godina

Ma sta ovde neki lupaju- treba mu dati mesto u upravi…
Pa bilo je mnogo zasluznijih igraca Partizana od Ivice Kralja u istoriji Partizana, pa nisu nikad imali mesto u upravi, niti ce imati. Ne moze u upravi da radi toliko ljudi, niti je svako sposoban za to.
IVICE SAD SI SE PRIDRUZIO NADJU-NAJVECEM ROVAROSU U PARTIZANU. MINIRAO JE SVE TRENERE DO SADA.
NADJ NEKI GROBARI TI NISU ZABORAVILI MAKABI, PRODAO SI VERMEZA I PARTIZAN.

Miki NS

pre 16 godina

Ovakve stvari mogu sebi da dozvole samo nasi fudbaleri. Da li je Bekam pljuvao po Realu ili njihovoj upravi kad mu nisu produzili ugovor? Iza cele price krije se zelja za foteljom. Licemerstvo je i sa njegove strane sto to nije rekao na konferenciji za stampu. Bolje da je dostojanstveno otisao kad ga je vreme pregazilo nego sto je ovako nisko pao. Imao je Partizan i mnogo vece igrace od njega pa nisu trazili fotelju. Jadno je sve ovo!

Milos

pre 16 godina

Ivice niko nece zaboraviti da si jedno vreme bio medju najboljim golmanima Evrope,
da si napravio jedan od najvecih golmanskih transfera u istoriji, da si branio za Porto, PSV…
ali ovako se po klubu ne pljuje. Pitas se zasto ti se nisu obratili predsednik i potpredsednik kluba?! Pa u svim normalnim klubovima sa igracima dogovore i razgovore vrse sportski direktor i trener (tako je bilo i u tvom slucaju) to je normalna procedura.
Koliko vecih legendi od tebe je otislo iz kluba normalno i kulturno, kad je to u interesu kluba.
Ljutis se zbog necega sto je u sportu neminovno- igraci odlaze i dolaze. Cinjenica je da si bio predugo povredjen.

Ovaj @ Grobar Pfc
Prica nesto o ljudima koji se ne potpisuju imenom i prezimenom, a radi isto.
Posle Artmedije smo pokazali da smo mali klub i da imamo male navijace.
Posle tog neuspeha je trebalo da Partizan odmah digne glavu i sad bi opet bili u LS, ali su se tu nasli navijaci da dodatno sahrane Partizan svojim bojkotom. Da nije bilo bojkota, pritiska na igrace, vredjanja istih , nego da su ih podrzali, danas bi igrali LS.
Vredjali su ti navijaci i Nadja i Kralja tada, a sad se ljube sa njima.

GoRaN_SK

pre 16 godina

Na sta smo mi to spali! Da nam onaj Djukic tera golmana koji nam je doneo Ligu Sampiona. E moj Partizane i Popovicu. Lepo ste sve to resili.

cekicar

pre 16 godina

Za onog koji kazu da mu je jedina neostvarena zelja ta da nije igrao u necemu sto se zove C.Z. i koji dok izgovori jednu prosto prosirenu recenicu rec "znaci" upotrebi 63 puta, NEMA MESTA U SVETOM KLUBU.
PS.Njegovo ponasanje prema legendama kluba je logican sled onoga sto je napisano gore.

mungos

pre 16 godina

A a a a... Pa zato je omiljena pesma Partizanovog tabora (broda) od Osmana Hadzica : "Kao Titanik...". To je to sto nase koke...

Zoran

pre 16 godina

Verujem da nisu čista posla i da u mom Partizanu mnogo toga škripi.
Tragično je da se klub lako odriče igrača koji su život posvetili Partizanu i posltigli velike rezltate sa njim, a da se forsiraju raznorazni likovi koji posle uknjiženja Partizana u svom CV-u završavaju u nekom Apatinu, Pirotu ili Bačkom jarku. Ne znam ko ima račune na Kipru, pa onu kreaturu forsira zbog viših interesa ili onog Jahića, koji se jedva kreće na golu.
U principu, dokle god su u klubu likovi, zbog kojih se mečevi Partizana skidaju sa kladionica želeću fudbalskoj ekipi sve najgore i jug me neće videti...
U svim drugim sportovima otpratiću svoj klub klub i navijati svim srcem...
Bojkot do pobede!!!

expert

pre 16 godina

A, jooooj pa ja se ovde nacitah kojekakvih losih komentara o Ivici Kralju???

Jel smo mi pratili karijeru istog coveka?

Kog to boljeg golmana smo imali(cela zemlja) u poslednjih 15 godina???

Pa ne budite smesni.....Partizan cine legende kluba a ne samozvani "novi" Grobari ili sumnjivi bojkot koji sam podrzavao a sad mi se gadi! Kako neko zme da tera igrace poput Ivice??? Pa ako mislite da mu nije mesto vise u timu,onda mu se ponudi mesto u omladinskoj skoli ili mesto trenera ili neko mesto u klubu!!! A ne ovako! Ma i ja sam lud! Sta sam pa drugo mogao da ocekujem kad je DSS usao u Partizan?

misko

pre 16 godina

ja sam u soku koliko sam iznenadjen ovakvom drskoscu,koliko on misli da se vuce po partizanu i to povredjen nisam video toliko loseg coveka posle onog Jovsica a da oni su prijatelji zajedno sa Zekom,mars napolje Ivice i ti nisi partizanovac samo kad se uplacuje u banku

TOPCIDERSKO BRDO

pre 16 godina

Borba za vlast umesto borbe misljenja!
Da bas tako. U ovim burnim i teskim vremenima za Partizan postoje dva oblika borbe. Jedan je borba za vlast, a druga je borba za reformu i stabilizaciju Kluba. Borba za vlast mi se nikako ne svidja i te aktere bi razvlastio ne birajuci sredstva.
Ja znam sta bih preporucio, ali neznam sta ce pretegnuti na sceni. Kako stvari stoje, ovde je sve izmiksano i ne nazire se kraj zbrci.
Bjekovic je otisao nakon sest meseci od smene UO.
Smena UO je bila totalna i generalna. Znali smo one koji su otisli. Upoznajemo ove koji su stigli. Opredeljujemo se za neke, a neke ignorisemo, a jedan deo hoce da vidi ledja i Zecevicu. Jedino niko ne dira administraciju. Operativu, koja je alfa i omega svake organizacije. Da li ima tamo promasenih, nesposobnih i nepotrebni to neznamo, ali mozemo nagadjati. Nadskoceni smo u svakom pogledu i moglo bi se reci da je i tamo ruina, ali ne mora da znaci.
Vignjevic ne odaje utisak mudrog, sistematicnog i organizovanog coveka. Popovic pokazuje znake opreznosti u nastupu i nije jasan. Milanovic ne mislim da moze nesto znacajno pokrenuti. Zecevic se ponasa kao gazda i gleda na sve kao na deciji vrtic, ali i to moze biti prividjenje moje. Bjekovic zna sta su problemi kluba i sta ovi trebaju da rese, ali ne resavaju i ponavlja konstataciju da ovaj UO ne deluje. Ne pokazuju akciju u sredjivanju prilika. On nagovestava i zakulisne radnje pojedinaca. Proziva Vignjevica. Nije mi jasno zasto samo nagovestava. Bio bi pravi da otvori kopcu i kaze sve sto misli, ali precizno i jasno. Onda se mozemo opredeljivati za opcije, ali on to ne radi, jer nema snage da ponudi opciju. Bjekovic je i tvrdoglav i to i sad pokazuje. Valda je zato i pravio promasaje. Tvrdoglavi na dobronamerne savete i misljenja gledaju kao na neprijateljsku konkurenciju i odbacuju to. rezulta je poznat.
Legende Partizana i Pravi Navijaci-Simpatizeri(oni koji ne navijaju nego vole Partizan) su krajnje zabrinuti i nervozni, jer kao sto Ivica rece , sve lici na Titanik. To znaci potonuce i nema spasa. Ako je to Ivica, zrelo i ozbiljno izrekao, onda on ima i te informacije koje su ga navele da to izgovori. Mislim da nije samo nezadovoljstvo u pitanju.
Da se vratim na pocetak. Voleo bih kad bi se vodila borba misljenja oko ponudjenih koncepata-opcija, a ne borba klanova i demagoska nadmudrivanja(sa zlonamernom notom) i medju navijacima i medju Upravama(stari i novi) i funkcionerima.
Mislim da se blizi trenutak(ako ovako , nejasno, ostane naredna dva meseca) da Skupstina Partizana raspusti UO i sve sem tima i trenera i nuzne operative i raspise konkurs za mesto predsednika. Tada bi se pojavio jedan broj ljudi, koji bi znali zasto to zele i koji bi ponudili program. Mi bi onda dobili ulogu kriticara programa i mogli bi dati i doprinos u opredeljivanju Skupstine za jednog od njih. Glas navijaca bi se morao vrednovati. Meni nije bitno ko bi konkurisao, ali bi bilo bitno da se zahteva transparentno predstavljanje i razvoja i finansijske podrske.
Ivica napade Djukica. Djukic je nejasan! Posebno je nejasno na sta je mislio kad je rekao da je on na minus tri, a ne minus sedamnaest. U prolece je izgubljeno vise utakmica nego u jesen! To bi trebalo biti merilo i predmet za diskusiju i on bi to trebao da ima na umu kad prica o stanju.
Bice da je i Djukic u raljama sudara klanova i kofuzije i da ni sam nezna sta je zasto bilo i sta tek sledi. Ja sam u ovo i ubedjen.
Da zakljucim:
Borbe misljenja nece biti dok se ne otvori takvo polje(strpljivo, tolerantno slusanje drugih i slobodno iznosenje stava dok drugi slusaju). Ono ce se otvorito ako Predsednik izadje sa kompletnom analizom stanja ne zaobilazeci esencijalne stvari sadasnjeg haosa. Ako nije haos mora dati dokaze za to. Dokazi su da , transparentno, iznese i objasni sve afere i kikseve ovog proleca.
Ako to nije u stanju, skupstina mora da dejstvuje.
Ne sme se dozvoliti da Partizan postane talac Nenada Bjekovica, ali ni Vignjevica i onih koji guraju takav stav. Ja, licno, podrzavam ovaj UO, ali samo pod uslovom da radi transparentno i da nas oslobadja dilema. To se moze postici samo efikasnim potezima i konkretnim cinjenjem . U tom cinjenju mi moramo prepoznati napredak. Onda mozemo reci da je i Kralj na kraju srca i Bjekovic nezadovoljan i uvredjen i Vignjevic ostar... Reci to otvoreno i bez zestine u sebi, ali iz potrebe i za rad jasnih stavova o stanju kluba. Bez toga, mi nemamo orjentaciju i tumaracemo kako ko izmasta. Partizan nece biti na putu dok mi tumaramao to je jasno kao dan. Ustavri tunara i Partizan, jer je to uzrocno-posledicno. Oni koji hoce stabilan i jak Partizan, znaju kako to treba da izgleda, a i osecaju koji potezi vode ka tome.
Najmanje zelim slusati pricu da je Partizan stabilan i da je sve u redu, a ono frke na pretek, ali one koja uznemirava.

Capt. Acid

pre 16 godina

Čak i da je u pravu, mislim da ovo nikako nije način da se potpiše novi ugovor ili naplate zaostala primanja. Bez obzira na sve, on je ipak veliki igrač, Partizan je veliki klub i ovo nikako ne priliči ni jednom, ni drugom. Sličnog sam mišljenja i za Bajevićevo skandalozno napuštanje klupe nekoliko meseci pre. Ovo je samo odraz (jadnog i tužnog)stanja u našem fudbalu.

Zoki_PFC

pre 16 godina

Sramota je da ga ovako kukavicki oteraju,nije on los golman,imao je svoje trenutke protiv nukasla,ali imao je i zute minute npr.kroacija,holandija,pa bezbroj puta ga u vaznim utakmicama ''zaboli'' prepona i izadje.Ali Ivica je nas bez obzira dal' primao petice,branio odlucujuce penale,uvek ce biti legenda Partizana.

Milan

pre 16 godina

Kakvi ste vi ljudi, svi vi koji dajete takve komentare o Kralju,ja jesam zvezdas,ali me boli kada se jednom sportisti,kakav je Ivica ma gde da je igrao,ovako zavrsava karijera u jednom nazovi elitnom srpskom klubu.Sramota za Partizan, da dozvoli da se tako ponasaju prema jednom profesionalcu, koji je dao srce za grobare i za svoj klub,sramota za sve vas koji ga sad tako pljujete,on to nije zasluzio i Bogu hvala sto navijate moj omrazeni klub,zasluzujete jedni druge.Ivice zelim ti mnogo zdravlja i uspeha i da zavrsis karijeru u nekom postenom kulubu,sretno ti bilo.

Siegfried

pre 16 godina

Onaj koji ga je savjetovao da na ovakav nacin iznese svoj stav o svom statusu u Partizanu sigurno mu nije prijatelj.Kralj je ovim gestom pokazao veliku dozu egoizma.Svaka cast za dosadasnjem ucinak ali od proslosti se ne zivi.Izuzetak su samo navijaci Zvezde koji su jos zive u 92' kad su postali prvaci evrope.U nedavno zavrsenoj sezoni izostao je u mnogim vaznim mecevima zbog povrede.Perspektiva nije nista bolja.Partizan ne treba igrace koji odigraju 10 ak utakmica po sezoni.Za svoj boravak u Partizanu bio je adekvatno nagradjen.Koji to klub moze za sve svoje bivse asove adekvatan posao u upravi naci ? Ne postoji takav klub.Za odgovarajuce polozaje u upravi potrebna je prije svega strucnost a ne broj meceva za Partizan.Mislim da bi to Kralj morao shvatiti.Isto se odnosi i za ostale igrace Partizana kao npr.Nadja koji ima slicnu situaciju pa je zbog toga i solidaran sa Kraljom.Ovo pljuvanje po klubu koji mu je mnogo dao je vise nego skandalozno.Stvarno neobican nacin zahvalnosti.
Pozdrav

Gangula CA

pre 16 godina

Ivice Legendo, za Grobare si uvek broj 1!!!! Kakav Radosavljevic, Bozovic ako hoce plasman u 2 ligu onda neka ih dovedu...Ova uprava uporno iz kluba tera najvece Grobare( Nadj Karlj Cirkovic) mozda im smeta naklonost navijaca koju oni nemaju pa hoce da je pridobiju ali posle ovakvih poteza ZABORAVITE !!! I da uzme triplu krunu Djukic ce zauvek ostati PRODANA DUSA!!!! MOGU DA TI P>SE IVICE IVICE IVICE!!!

Frey

pre 16 godina

Tek sad se vidi koliko smrdi u nasem klubu. Pa kad nam cigan trenira igrace nista drugo me mozes ni da ocekujes. Kralj je zasluzio da bude bar drugi golman, ima manu centarsuteve, ali brani covek. Secate se penala protiv Lacia? Pa jel on treba da nam daje golove??? Bog nek nam pomogne...

Кадсибиодетемало

pre 16 godina

Овај ЈСД Партизан ко најбоља колумбијска (евентуално, венецуеланска) сапуница! Сваке недеље нов заплет, уз прегршт пљувања, подметања, оговарања, прозивања, вређања... И сви су ту - управа, играчи (бивши и садашњи), навијачи (одељење др. Лаза Лазаревић), "симпатизери", "агенти", "искрени навијачи", председник који није председник али зато саветује "председника"... једном речју, лудница! Ово да седиш сто година не би могао да смислиш. Свака част! Немојте случајно да престанете да нас увесељавате!

Kolina

pre 16 godina

Kralj bolje da cuti jer i ovako nije zasluzio dres Partizana jer nema kvalitet.Gde god je bio u inostranstvu je bio rezerva posle 1-2 utakmice koje je branio.To je dokaz njegovog KVALITETA!!!

zidan

pre 16 godina

mislim da je djukic preterao zasto nije Ivici koji je branio celih 5 utakmica produzio ugovor pa to je dovoljno on je partizanovac.I nema veze ako iduce godine nebude branio on voli partizan.Pa ima partizan para na pretek zasto da se nepomogne coveku.

Ivo

pre 16 godina

Jedna nesrecna utakmica,jedan penal koji je zavrsio na stativi umesto u mrezi-okrenuo je istoriju partizana u kontra pravac... Artmedija nam je zapravo pokazala koliko smo mali klub! Umesto da progutamo sve i dignemo glavu,mi dve i kusur godine kukamo nad zlom sudbinom i tonemo... Kralj jeste u pravu za Titanik,samo svi su doprineli tome-od igraca do uprave. Neka nam je Bog u pomoc,ako i on vec nije digao ruke od nas. A bili smo nekad mnogo jaki,zar ne!?

sasa

pre 16 godina

dali bi ti BANE NS mogao da vodis malo Kralja kod tebe kuci da ga masiras,lecis,on neka se izlezava i da ga placas jedno 300,000 ev.Ja nezelim vise da ga vidim da on pravi SVOM PARTIZANU ovakvu atmosferu(veleki mi je on partizanovac).A djukic je licemer?Pa Kralj je licemer , podmukao i los covek .Sto nije bio hrabar i rekao mu to u lice.A meni se Djukic licno svidja kad daje izjave kulturan,odmeren i posten covek.Ali mogu da te razumem mi smo ovde navikli na neke divljake kad daju izjave pa nemozemo da se priviknemo na Djukica koji je suprotno tome.Teraj Djukicu to iz Partizana.

vuk

pre 16 godina

sad si pokazao koliko si los covek a o golmanu da nepricam nabroj samo koliko si primio prava si rupa i ti si licemer i lazov prvo pricas na konferenciji za stampu i hoces da tebi neko daje neka objasnjenja mars i ti i tvoji podkupljenji grobari pravi si smrad

sasa

pre 16 godina

Ivica je legenda Partizana i srpskog fudbala. Dobar i posten covek. Pritom i bolji od Asprogenisa i Jahica.
Ivice, pozdrav i podrska od pravih Grobara!

Netzza

pre 16 godina

Pa da cim nema Bjekovica da ga stiti, mora i on da ode...

Sva sreca pa nam nece nedostajati. Mozda je Kralj nekada i bio talenat i kvalitet, ali godinama to vec nije...

blok 36

pre 16 godina

Ivice ne mozes 100god braniti u PARTIZANU.Pusti mladje a mozda i bolje da se dokazu!!Tvoje vreme je proslo,ne moze PARTIZAN svaku petu tekmu da ima golmana.HVALA TI NA SVEMU I IDI U PENZIJU

dida

pre 16 godina

sramota me bilo danas dok sam slusao izjave ovog coveka koji sebe naziva velikim partizanovcem.Pa da li je sedeo cele godine za dzabe u partizanu hteo bi jos malo da se nadrpa,pa da pljuje Djukica,coveka kojeg cene svud u svetu osim kod nas,zato kod nas valdaju sljamovi a posteni ljudi uspevaju u velikim zemljama zato se i Ivica vratio u srbiju gde moze da plati da se o njemu lepo prica.Da plati navijace da ga kao vole.To samo kod nas moze.Sramota me sto sam nekada cenio tog golmana ali pre ili posle svi se pokazu.

par'zan

pre 16 godina

Ovo je sramota.
Ti veliki umovi sto porede Partizan sa MU treba da se zamisle kako je Fergi uzeo titulu Celziju. Uzeo ju je na "ljudski faktor". MU je uporno produzavao ugovor sa Gunnar Solskjaerom iako je ovaj pokidao valjda sve sta se moze pokidati u nogama. Dalje, Fergi stalno podrzava Gigsa i ne osvrce se na njegove povrede. To su najblatantniji primjeri vrhunskog menadzerisanja. Poruka:"Ako smo u kapitalizmu, to ne znaci da smo prestali biti ljudi." I to je razlog zasto su igraci MU pojam srljanja na terenu. Bore se jer znaju da iza njih stoji Institucija. I tako MU uze titulu koja mu po kvalitetu ne pripada, ali po srcu apsolutno.
Gdje je tu moj nesretni Partizan? Ubjedjen sam da se Neni nikada ne bi desio takav "gaf". Nije li Bjekovic bio inicijator da se sa Cirkovicem produzi ugovor iako kuburi sa povredama zadnjih par sezona? Naravno da nismo humanitarna organizacija, ali sve ovo oko Kralja i Nadja je ne samo nemoralno i pogresno nego i kontraproduktivno. Neno je malo izgubio kompas i nagomilao 54 igraca, izgubio se u kombinacijama, ali nikada nije svjesno uradio nesta sto je Pogresno.
Ovim zelim da izrazim bas zaljenje i stid sto se tako postupa sa asovima koji su ostavljali SRCE na terenu, koji su bili nasa JEDINA VEZA SA MANCHESTER UNITED.
Sramota, sta drugo reci. Dole uprava! Hocu da Partizan vode ljudi koji ga vole kao tinejdzer svoju curicu. Jel' ziv taj JUG?

cvetko

pre 16 godina

E morao sam da se javim jer nemogu da verujem da neko moze da kaze da treba da se da objasnjenje jednom golmanu koji je cele godine povredjen.Pa morao bi sam da uvidi da nije pruzio nista i da treba da se pokrije usima i da ide.Jos je ispao nevaspitan i nekulturan a pogotovo je pokazao koliko je los covek.Ivice brisi.

milos

pre 16 godina

ma nemojte,titanik,taj klub te je stvorio,od tebe napravio golmana,i kad su te isutirali iz svih klubova u njega si se uvek vracao,sad kada je doslo vreme da se po prirodi stvari nesto menja,najlakse je ispljuvati......
ipak smo mi srbi/crnogorci...
zelim ti svu srecu u daljoj karijeri,hvala ti za sve radosti koje si nam doneo,i za one petarde ti hvala,i za sve povrede posle 2,3-0 i tako.....
sto se tice nove uprave samo tako seci,mada sklonite bre ZECA ajde vise....

josip

pre 16 godina

Ja licno zelim da pomognem Ivici.Imam jednu fabriku pa ako hoces posteno da radis izvoli.A da ti si rekao da volis partizan pa mogao bi malo stadion da odrzavas.A da da ti bi u fotelju ili cak mislim da bi opet da budes povredjeni golman

krsta

pre 16 godina

Mislim Djukicu da si trebao da produzis ugovor Kralju nema veze ako neigra on voli partizan.Pa uzeces nekog iz teleoptika zasto Kralj da se muci najbolje dozivotni ugovor da mu se napravi i mislim da bi drugi golman trebao da bude Jovsic jer on je toliko postigao da nesmemo da dozvolimo da ode a kao treceg golmana trebalo bi dovesti Soskica ne ma veze sto ima 70 god on voli partizan i pravi je partizanovac.Savetujem ti Djukicu da dobro razmislis o tome jer onda ce oni sigurno da kazu da si ti dobar covek.A ti kako hoces.

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Puno pozdrava pravim partizanovcima iz Amerike !!! Nisam bio 2 dana na internetu i jako sam citao pre nekoliko dana da je Kralj spremao sastanak sa novinarima u Sava centar !!! Skoro 2 sata sam procitao izjave Kralja, Dukica i sve , sve vase izjave ! Cinjenica : ako volis Partizan, nemoj ..........ga pljuvati ........i to javno ! Voleo si ga.......bez svoje srce ! I ja cu zavoleti Zvezdu za pare ! Gosp.Popovic je uzeo ........skalper u ruke i sve sto ne valja......odbaci, kao tumor na telo ! Pa Partizan je imao 54 igraca pod ugovorom, Cirkovic skoro 200 000 godisnje, a Kralj je mozda imao i vise !!! Povreden, skoro 34 godine,......ali dosta je i dao Partizanu, to je istina !Ne mogu svi u Partizan dobiti funkciju ! Slavina je zatvorena i nema vise ugovor, pa kalje na Partizan.......to moze samo gnevan,sebican covek ! Lekari su rekli da ima hronicnu povredu. Zbog Kralja, danas Pantic brani u drugu ligu Nemacke i nikad nije dobio kontinuitet u Partizan ! Ni ja ne napadam ni ovu ni bivsu upravu (jer sam licno upoznao gosp.Tumbakovica,Curkovica, Zecevica, Bjekovica ....nikad !doslo je vreme za promene :Soskic dobio otkaz u Americi, dode i napada u Beograd predsednika Popovica; Kralj voli Partizan time sto ga napada preko novina..........nemoj ujesti ruku koja te hranila, tu su i vode ........koje sa Simom Srbijom ne treba vise da se vrate na stadion, jer ako ode gosp.Zecevic onda ce traziti i bojkovati i da ode Dukic, preds.Popovic ili neko treci ! Kraljeva karijera je TITANIK........ a Partizan je poceo stazom da se radi (citao sam da naplatnom spisku Partizana ima 250 osobe i bit ce skraceno na 150 ), ali verovatno samalom vecom platom ! Bog mrzi izdaijce.........Luc..er izdao Boga Jehovu i pobunio se protiv Njega u raj, Juda izdao Isusa za 30 srebnika .........a ti Ivice, stidi se, stidi se jer si izdao Partizan, ne nece on dole, vec na gore ,videt cete vec ove jeseni (Svevislji Bog je sa Partizanom)!

Matija Mirosavljevic

pre 16 godina

Ivice, majstore, uvek ces ostati u mom srcu kao legenda kluba, prava i iskrena licnost! Hvala ti za sve sto si ucinio za Partizan, zelim ti sve najbolje! Sramota je da se na ovakav nacin rastajemo od legende kluba!

nikola

pre 16 godina

Ivice nista ne brini uvek ces ostati u srcu pravih grobara,a ovi sto te pljuju ne verujem da su odgledali zajedno 10 partizanovih utakmica.Ti si posle Gorana Pandurovica najbolji golman i covek koga je Partizan imao.Nadam se da ces se uskoro vratiti u Partizan i sa jos par ljudi(Albert Nadj,Bata Mirkovic,Nisa Saveljic...)najuriti ovu bagru od rukovodstva i njihovih poltrona.Pozdrav majstore.

SHEARER

pre 16 godina

Ivice ako si ovo sam reko bez mesanja Zekobjekoslava svaka cast.Da je Djukic ne posten i i los trener videlo se nebrojeno puta.Dovoljno govori o njemu podatak da je tim koji je pobedio CZ 4:2 vise nikad nije zaigro do kraja prvenstva u tom sastavu.Toliko o njegovom poznavanju materije.
Ivice ti si legenda koja ce ostati u nasim srcima i kad ode ovaj Zvezdas na nasoj klupi.Hvala za LS ,za neverovatne odbrane ,zamerke imam samo za tvoju procenu centrasuteva al realno od svih koji su prosli kroz Partizan i nasu ligu bio si najbolji golman.Zelim ti dobar ugovor u Los Angeles Galax

Gogi

pre 16 godina

Ovaj "stranac" je neko od VIP iz partizana,uprave ili igraca,tako mi deluje,lik sve zna,a lepo i govori...
Mislite o tome,nisam valjda jedini koji je ovo ovako protumacio...

RASHA

pre 16 godina

A sto zbog tebe prethodna uprava otera Pantica koji je protiv Reala odbranio ono sto ti nisi za sve vreme karijere u Partizanu, samo da bi ti mogao da branis jer su te i iz Porta i iz PSV-a oterali... Ajd' ti lepo kuci u Grbalj pa tamo brani

vlada

pre 16 godina

Daj Boze, da nisam u pravu. Pravicete od blata sve one koje ste prozivali da odu.
U narednih 10 godina dobijacemo po guzi samo tako. Od cergara smo to i navikli, ali sada ce nam po guzi davati i svi ostali. BRAVO GROBARI, KONACNO STE DOSLI NA SAHRANU SVOM KLUBU.

Juve

pre 16 godina

Uopste nije bitno kakav je golman Ivica Kralj.Nije bitno ni da li je povrijedjen i koliko godina ima.Kada neko provede toliko godina u Partizanu najmanje sto je zasluzio je da se sa njim sjedne,porazgovara i kaze mu se otvoreno sta se ima reci.Takvi maniri prave razliku izmedju malih,provincijskih klubova i velikih klubova. Velicinu jednog kluba ne cine samo rezultati.U ovom trenutku Partizan niti ima rezultate,niti ima bilo sta sto jedan klub cini velikim,a sa ovom upravom nece ni imati.Nedopustivo je da u upravi sjede ljudi koji sa Partizanom,a ni sa sportom uopste,nemaju nikakve veze.U isto vrijeme,za legende kluba nema mjesta.Ne govorim ovdje o Ivici Kralju,Albertu Nadju...Zelim Partizan u kojem ce Moca Vukotic biti direktor omladinskih skola,Milutin Soskic bar neki savjetnik za rad sa golmanima,Jokan tehnicki direktor.Mora se vec sada traziti mjesto za Savu,a na klupi takvog Partizana najbolji trener u Srbiji tj. Vermez.Moramo se rijesiti likova kojima Partizan nista ne znaci.
PARTIZAN PARTIZANOVCIMA

zlatko

pre 16 godina

Pa davidimo sta te boli Ivice?Boli te uvo za partizan vazno je da si ispljuvao Djukica koji vidi da bi bilo posteno smanjiti trosak klubu koji donosi igrac koji je cele godine povredjen.Dosao si u Hayat da kazes sta te boli pa znamo da te boli i da cele godine nebranis i jos hoces da produzis ugovor.

adamworth

pre 16 godina

Kralj je dobro rekao - nikome nije zagarantovano mesto u klubu. Za razliku od Djukica koji je skoro dosao, stariji igraci Partizana ne mogu vise da nose igru jer nemaju vise kredita i snage. Partizan se mozda nece skoro povratiti, ali neophodno je da bude nov i svez i ja cu za njega navijati.Sto se plata tice smesno je da se Kralj zali navijacima kako su plate igraca male. On treba da se zali na njih(na navijace) a ne na upravu kluba. Neka proveri godisnji izvestaj o poseti na JNA... Zato je ceo ovaj nastup i besmislen. Nadj i Kralj bi trebalo da pogledaju malo kako danas igraju Klod Makelele i Sedorf i shvatili bi da svojim nastupima, nasuprot velikoj zelji koju ne sporim, nikako ne doprinose boljoj igri Partizana. Uvek se setim sta je Antic rekao o Nadju(nije vise u stanju da odgovori na fizicke zahteve) a od tada je proslo nekoliko godina. Ljudi, hajde da se uozbiljimo, zavrnemo rukave i napravimo nesto vredno.

zoki

pre 16 godina

Pa Ivice jesi li ti video kako je otisao Bajevic.Jesi li ga cuo da je nekoga pljuvao posle svega sto je preziveo, otisao kao gospodin covek ati bez ikakvog prava trazis neka objasnjenja i novi ugovor SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!

drago

pre 16 godina

Ivice brze na lecenje stvarno sam zabrinut za tebe.Od sportskih povreda pocelo da ti se desava nesto i sa glavom.Ili si izgubio pamcenje.Odigrao si 5 tekmi, i povredjen si celu god pa dokle vise hoces.A nemoze tata ZEka vise da vam produzava dosta ste muzli istu kravu. A zamajavate ovih 5 ludaka kako volite partizan

zoran

pre 16 godina

Pa nemogu da verujem da moze iko da opravda ovakve izjave ovog Kralja ,ama covece odsvirao si svoje povuci se kao covek pa ce doci i tvoja sansa.Pogledaj Petrica takvi i treba da se vrate.A ti si sebi sine zatvorio vrata ne samo u partizanu nego u mnogim klubovima.Pa nemozes ti da dajes takve izjave a leskaris i lecis se cele godine.Kakve bre inekcije su ti davali pa si branio.Bolje da si se lecio kako treba i da nisi ulazio ionako si rupa kao da si nesto pomogao klubu.U Zetu da se cistis videces kako ti je tamo lepo.

Bob Sent Kler

pre 16 godina

I Dudek je doneo titulu u LS a ne ucesce pa ce ga ove godine oterati iz Liverpool-a.
To je trziste. Siguran sam da ga nece zaboraviti na nijednoj svecanosti u klubu ali isto tako nece braniti k'o Piter Shilton do 50 godine u ovom klubu. Ivice bio si veliki, ali i Bobek je bio i Moca Vukotic pa sad ne igraju u PFC.

BOZA

pre 16 godina

Kralj i Nadj su kapiteni Partizana i za sve sto su dali nasem timu veliko hvala. Duguju nam objasnjenje kako su uspeli da nas izbace iz evropskih kupova (Nadj je davao vise puta izjavu da su igraci jedini krivci). Primiti gol od golmana u poslednjem minutu na onakav nacin u najmanju ruku zasluzuje da se Kralj izvine i navijacima i klubu. Budite iskreni i recite kako ste to igrali da bi Partizan ispao iz takmicenja.

Delia Glingon

pre 16 godina

Kakav pArtizan kakvi bakraci, CZ je zakon, za CZ se zivi i tad se Srbinu divi i ustaj groblje na noge Sampionu sveta i Evrope "CZ-iiii"!

lonca

pre 16 godina

Partizan nije Titanik,niti ce biti.Iz slabo iznesenih argumentacija Kralja,vidi se da je deprimiran,nervozan i da su mu svi krivi.Ne moze covjek da shvati,da Partizan nije socijalna sluzba,koja ce rjesavati,svakog ko dodje u njega,do kraja zivota.Jarane ugovor ti izasao,nece te vise i cao djaci.Partizan ukoliko nastavi sa praksom da drzi one igrace,koji se u njemu namlate para,pa onda ga pljuju-tek tada ce biti Titanik.Sto se tice Djukica nije ni on za trenera Partizana.Mlad je i neiskusan zato neka ga posalju u Teleoptik.

dusan

pre 16 godina

Pre svega Kralj je sportista i to veliki tokom čitave karijere.Pošto smo svedoci politike i raznih novih menadžera koji ne prave novac već uzimaju i Partizan je tu gde je.Čoveka su parkirali i ubacili kipranina koji nam je golove primao kao da sam ja branio.
Mi smo stvoreni da blatimo velike ljude i nebi me čudilo da počnemo sa Divcem, Kusturicom, Čolićem...Sve je to politika i nazovi biznis a isplivavaju face koje ništa nisu dale sem sebi.Tako se klub ne vodi.Toga je svestan i Kralj jer zna kakav je Partizan bio dok su ga vodili pravi.
Ovi što pljuju su dežurni komentatori bez imena i bez kupljene karte za utakmicu.Svoju frustriranost leče iz neke fotelje a Kralja "pljuju"oni koji i nisu bili u Portu, Ajndhovenu...a kamo li tamo igrali.Da svi smemo ovo da kažemokao Kralj.Svima bi bilo drugačije.Zavukli smo se u svoje rupe, ne primamo platu a lepo nam - prasetina jeftina.

Grobar Pfc

pre 16 godina

Alo bre komsije kako vam nije glupo da vodite nase probleme koji su tako dosadni i neverovatno smaraju. idite u svoje dvoriste pa tamo cistite ima dosta toga...A vi koji hocete da smenjujete vodje navijaca vi ste najsmesniji. bas bi voleo da pokazete kako se to radi, da necte mozda da sazovete skupstinu pa demokratskim putem to da sprovedete hahahahah...znate kako se to radi: odete na jug i oterateih...samo je veliko pitanje da li vi misevi to mozete, ili samo znate da piskarate po netu bez imena i prezimena. Svi ovi koj su napali mafiju u klubu su to uradili licno sa imenom i prezimenom...avi...boze sacuvaj kakav svet.
kralj je veliki grobar i zasluzio je lepsi rastanak. Do konacne pobede!!!

ssaale

pre 16 godina

Pa ovaj je stvarno lud. On misli da je još uvek neka golmanska veličina a nikad nije ni valjao! Upropastio je nekoliko golmana koji od njega u Partizanu nisu dobili šansu. Žao mi je samo što nije branio u Zvezdi svo ovo vreme. GROBAR

ace-makedonija-tetovo

pre 16 godina

Ovde nesto mi sve smrdi
sigurno su moje carpe ali nema veza u vezi Kralja mislim sta reci Partizanova najveca legenda EVER and FOREVER to sto ce da ide i kako sam kaze ne znaci da nece se vratiti u Partizan i svi znamo kako se kaze BEZ KRALJA NE VALJA veliki pozdrav do sve grobare
moj sajt www.crnobeli-svet.piczo.com

grobar iz cg

pre 16 godina

ljudi kako mozete tako da pricte kralj je legenda partizana i sve je dao njemu.ligu sampiona nebi igrali da nije bilo njega ove godine nas je uveo u kup uefa odbranama protiv groningena u revansu.a vidjeli smo kako su branile njegove zamjene jahic i asprogenis.svako ko imalo zna o fudbalu bio bi za to da ostane u partizanu jer to svakako zasluzuje.a ako je tacno da iz kluba idu i asprogenis i jovsic tesko partizanu sa jahicem na golu mada i ako ostanu ova dvojica isto nam se pise

bane NS

pre 16 godina

Da, vrlo je kulturan i odmeren...PLJUJE I PSUJE PO NOVINARIMA! Jeste da ponekad mozda i zasluze, ali brate, je li to kulturan covek? Profesionalac? Sto se tice Kralja ne bih se bas slozio da folira da ima te zdravstvene probleme. Pa nije valjda bas tako los covek?

Novi Beograd je ceo crno - beo

pre 16 godina

Kakav god da je sportista bio , steta sto ce biti izmanipulisam onim huliganima koji jedva cekaju ovakve stvari.
Volim Partizan.

expert

pre 16 godina

@ (marko, 30. maj 2007 18:24)

Slazem se sa tobom u jednoj stvari....Ni oni nisu trebali da budu tako oterani....ali na moju velku zalost ni Savelja ni Cira nisu toliko prepoznatljiv simbol Partizana...Cira je i dosao da ne igra...Za Nishu stvarno ne znam sta se dogodilo....ali ako je i moglo da se nekako proguta njihovo teranje i ne davanje mesta u klubu, mislim da Ivicino ne sme!!! Moj licni utisak je da je ivica ipak vise dao klubu nego njih dvojica zajedno....a tu je jos jedna stvar...oni kad su odlazili videlo se da vise ne mogu da pomognu a Kralj itekako moze!!!

nislija

pre 16 godina

Nisam navijac Partizana,prema Kralju kao golmanu sam ravnodusan (imao je i dobrih i losih dana)ali onima koji su anvijaci Partizana mnogi navodi iz njegove price treba da budu alarmantni.Ocigledno se radi o povredjenom i emotivnom coveku, ajde da ne zaboravimo da su on i Nadj medju onima koji su dugo pronosili ime PARTIZANA pa ako ovo pricaju,ljudi, zamislite se.Setite se hronicne nervoze igraca Partizana na utakmicama, sutiranja i udaranja Rnica,Smiljanica, pa i Nadja - samo to ponasanje je govorilo da nesto nije u redu. Sto se mene tice, pamticu Kralja kao dobrog linijasa a Nadja kao vrhunskog borca.Ovi koji ih sada pljuju neka se prisete svega u cemu su ova dvojica dala svoj doprinos (Partizan i reprezentacija)pa ako i dalje budu nepromenjenog misljenja neka gledaju kako ce tek Partizan da tone (cemu se ne radujem jer Zvezda mora da ima dobrog suparnika, i obrnuto)

mILOS

pre 16 godina

Daj bre Ivice nemoj da smaras!
Sta bi ti hteo?
dozivotni ugovor u partizanu?
tvoje vreme je davno proslo!
pa sad kad nemas klub sad si nasao da pljujes po upravi!

mare

pre 16 godina

Xa xa xa!!!
Mislim da je pred nama era koja ce biti zapisana,kao era totalne dominacije crvene zvezde na nasim prostorima!
Nezavisno od tog da li cemo uci u ligu sampiona,odbrana duple krune sledece sezone je vec sada realna,jer ne postoji pravi rival,a pixi ce uvek drzati bar solidan tim..
NOVI SAMPION I TITULA,NASA ZVEZDA JE OPET NAJBOLJA...

PFC zauvek

pre 16 godina

Ivice, ovim postupkom pokazao si da volis Partizan SAMO DOK IMAS MESTO U TIMU!
Kako mozes das izjavu tipa- kad se ovako odnose prema meni kako ce prema klincima, i pojacanjima?
Jel ti to miniras prelazni rok Partizanu? Jel hoces da vise niko ne dodje u klub, samo da bi ti imao mesto u timu? Pa povredjen si covece svaka 2 dana, a onda nam ulaze golmani koji su nespremni i van forme zato sto im se ne pruza sansa na vreme, jer si ti zacementirao mesto na golu.
Kazes da neki igraci nisu isplaceni u zadnji par meseci, pa to je zbog takvih kao sto si ti (povredjen celu godinu, a na platnom spisku)- Partizan placa milion fudbalera iako pola njih ne igra a sve iz sazaljenja, pa nije ni cudo da vise nema para.
Odrekni se ti plate u Partizanu, ionako imas milione, pa ce Partizan imati da plati nekog drugog fudbalera- posto vidim brines za druge igrace.
Ma, MARS iz Partizana.

marko

pre 16 godina

Covek misli da ce celog zivota biti prvi golman. I kada je bio u najboljoj formi i kada je branio za reprezentaciju, primao je 4 gola od Spanije i 6 od Holandije. Od Zvezde da ne pricam koliko.
E moj Ivice, da si ti golman onakav kakvim se reklamiras ti bi karijeru gradio u evropi, u nekom elitnom klubu, a ne bi tolike godine trunuo u Partizanu.
Idi u penziju moj Kralju, nisi vise za fudbal. Uostalom, po misljenju mnogih nisi ni bio.
Pozdrav...

Delia Glingon

pre 16 godina

Kakav pArtizan kakvi bakraci, CZ je zakon, za CZ se zivi i tad se Srbinu divi i ustaj groblje na noge Sampionu sveta i Evrope "CZ-iiii"!

cekicar

pre 16 godina

Za onog koji kazu da mu je jedina neostvarena zelja ta da nije igrao u necemu sto se zove C.Z. i koji dok izgovori jednu prosto prosirenu recenicu rec "znaci" upotrebi 63 puta, NEMA MESTA U SVETOM KLUBU.
PS.Njegovo ponasanje prema legendama kluba je logican sled onoga sto je napisano gore.

stranac

pre 16 godina

Ne bih ulazio u detalje ko je kome sta rekao u lice a sta iza ledja ali cinjenica je da veliki igraci, treneri, direktori nikada ne iznose prljav ves na ulicu (zato i jesu veliki, Bajevic npr.). Majstore u profesionalnom fudbalu niko nikom nista ne duguje. Za to sto si sluzio Partizanu primao si platu i sada je dosao kraj te price. Treba biti veliki i u teskim trenutcima. To da li te je on lagao ili je on pricao (nevesto) jedno a ti shvatio (naivno) drugo, je problem izmedju vas a cisto sumnjam da nisi imao priliku da mu to kazes u lice i pred igracima (sto je opet greska). Takve stvari se zavrsavaju u 4 oka, jer klub je iznad svakog pojedinca. Tako je valjda bilo u Portu i PSV-u ili se mozda varam? Ovo samo pokazuje na kakvim je granama i kakvi odnosi vladaju u nasem fudbalu.

delija Pancevo

pre 16 godina

Neeeeeeeeeeeeeee nemoj da odes pa koga ce Zvezda da busi!! Kako ce da mi nedostaju tvoje odbrane kada samo pogledom ispratis loptu!! Ivice ostani,Ivice ostani,Ivice ostani... Sada ce tek da pevamo Ivice vrati se, ovce tvoje nemogu bez tebe... :)

Del Piero

pre 16 godina

Legendo!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Grobari su 100% uz tebe! Bio si i ostao jedan jedini i najveci - KRALJ!

Gde god da odes, znaj da nasa srca kucaju za tebe i da Grobari nikada nece zaboraviti kako si nas zaduzio sve ove godine.

GoRaN_SK

pre 16 godina

Na sta smo mi to spali! Da nam onaj Djukic tera golmana koji nam je doneo Ligu Sampiona. E moj Partizane i Popovicu. Lepo ste sve to resili.

Sale Fk Grbalj

pre 16 godina

Sramota!!!Jedan veliki Kralj,bez ugovora.Koliko je doprineo zadnjih godina Partizanu,a oni mu ne produzuju ugovor,ni na godinu!Kralj je za klub igrao x-puta povredjen i davao uvek 110%.Ali danas ti to niko ne gleda.Sto ne sutose Asprogenisa i Jahica?Za mene je Kralj jos uvek evropska klasa!

vuk

pre 16 godina

sad si pokazao koliko si los covek a o golmanu da nepricam nabroj samo koliko si primio prava si rupa i ti si licemer i lazov prvo pricas na konferenciji za stampu i hoces da tebi neko daje neka objasnjenja mars i ti i tvoji podkupljenji grobari pravi si smrad

Matija Mirosavljevic

pre 16 godina

Ivice, majstore, uvek ces ostati u mom srcu kao legenda kluba, prava i iskrena licnost! Hvala ti za sve sto si ucinio za Partizan, zelim ti sve najbolje! Sramota je da se na ovakav nacin rastajemo od legende kluba!

vasa

pre 16 godina

sram te bilo Ivice koliko si utakmica se sklonio kad je bas bilo gisto.Kako te nije sramota da tako pricas povuci se kao covek a ne tako da pljujes

Dzoni

pre 16 godina

Ovakvo ponašanje je sramota za bilo kakvog sportistu, a kamoli kardinalnog golmana kao štoje kralj. Maslim da je on najgori golman u istoriji PARTIZANA, sva sreća te ga konačno išćeraše. Neka kuka kolko god oće samo da se više na gol ne vraća.
Slažem se da tzv. vođe navijača PARTIZANA treba krivično goniti i pohapsiti sve redom. To su HULIGANI I IZNUĐIVAČI para!!!!!!!

expert

pre 16 godina

A, jooooj pa ja se ovde nacitah kojekakvih losih komentara o Ivici Kralju???

Jel smo mi pratili karijeru istog coveka?

Kog to boljeg golmana smo imali(cela zemlja) u poslednjih 15 godina???

Pa ne budite smesni.....Partizan cine legende kluba a ne samozvani "novi" Grobari ili sumnjivi bojkot koji sam podrzavao a sad mi se gadi! Kako neko zme da tera igrace poput Ivice??? Pa ako mislite da mu nije mesto vise u timu,onda mu se ponudi mesto u omladinskoj skoli ili mesto trenera ili neko mesto u klubu!!! A ne ovako! Ma i ja sam lud! Sta sam pa drugo mogao da ocekujem kad je DSS usao u Partizan?

misko

pre 16 godina

ja sam u soku koliko sam iznenadjen ovakvom drskoscu,koliko on misli da se vuce po partizanu i to povredjen nisam video toliko loseg coveka posle onog Jovsica a da oni su prijatelji zajedno sa Zekom,mars napolje Ivice i ti nisi partizanovac samo kad se uplacuje u banku

Milan

pre 16 godina

Kakvi ste vi ljudi, svi vi koji dajete takve komentare o Kralju,ja jesam zvezdas,ali me boli kada se jednom sportisti,kakav je Ivica ma gde da je igrao,ovako zavrsava karijera u jednom nazovi elitnom srpskom klubu.Sramota za Partizan, da dozvoli da se tako ponasaju prema jednom profesionalcu, koji je dao srce za grobare i za svoj klub,sramota za sve vas koji ga sad tako pljujete,on to nije zasluzio i Bogu hvala sto navijate moj omrazeni klub,zasluzujete jedni druge.Ivice zelim ti mnogo zdravlja i uspeha i da zavrsis karijeru u nekom postenom kulubu,sretno ti bilo.

expert

pre 16 godina

Gospodo iz "nove" uprave, ovo nisu promene koje smo zeleli!!!

Ivica Kralj je legenda kluba a vi ste izgleda gori od onih za koje smo mislili da su najgori!!!

Gde mislite da nadjete boljeg ili bar priblizno dobrog golmana??? Ovo mi ne mirise na dobro...

davar

pre 16 godina

Tek sada, se vidi kako je lazan protest bio "Grobara", koji su pre nedelju dana govorili da je Bjekovicu dat jos bolji položaj,a da je na njegovo mesto doveden Tomić,koji je u "kumovskim vezama" sa porodicom Bjeković, a onda nakon 2 dana licemerno pozvali navijače da se vrate na stadion, sa obrazloženjem da su im ispunjeni zahtevi. Biće da su oni imali neke druge zahteve koji nisu izlazili u javnost. Samozvani Grobari govore kako se stanje u klubu poboljšava, a sami igrači, oni najiskusniji, pričaju sasvim suprotno, da je Partizan "brod koji tone". Izvinite, ali ja ipak više verujem fudbaleru koji je ceo svoj život posvetio Partizanu i kome je fudbal sve, nego nekom Simi (ucenjivaču) i njegovim pajtosima, koji su doneli više štete nego koristi klubu. Pravi Grobari, a među njima i ja nastavljamo protest i protiv uprave i protiv "Vođa navijača", sve dok se ne pohapse huligani i lopovi mene Jug neće videti.
D.A.P.F.C.

mungos

pre 16 godina

A a a a... Pa zato je omiljena pesma Partizanovog tabora (broda) od Osmana Hadzica : "Kao Titanik...". To je to sto nase koke...

Rambo84

pre 16 godina

Sta sad ovaj je poceo da tripuje da je Leonardo di Caprio?
Cekaj kad malo bolje razmislim i ima neke slicnosti obadvojca primaju 6komada za 30min. :)

Zasto??

pre 16 godina

Sto taj Bjekin pulen nije drzao konferenciju zadnje DVE godine bez trofeja i dovodjenja 5o igraca od kojih nijedan pojma nema ??
Dilove sa Bjekovicem i zecevicem neka nastave u njihovim privatnim firmama , a Partizan neka ostave na miru . Nijedan od njih nije dosao dzaba vec za novac . Nijedan nije igrao ni dana dzaba.
Jedino ima pravo za Djukica ali on je Bikov pronalazak i savija se kako mu kazu.
Partizan je jaci od sviju pa i od Bika I Kralja!

TOPCIDERSKO BRDO

pre 16 godina

Borba za vlast umesto borbe misljenja!
Da bas tako. U ovim burnim i teskim vremenima za Partizan postoje dva oblika borbe. Jedan je borba za vlast, a druga je borba za reformu i stabilizaciju Kluba. Borba za vlast mi se nikako ne svidja i te aktere bi razvlastio ne birajuci sredstva.
Ja znam sta bih preporucio, ali neznam sta ce pretegnuti na sceni. Kako stvari stoje, ovde je sve izmiksano i ne nazire se kraj zbrci.
Bjekovic je otisao nakon sest meseci od smene UO.
Smena UO je bila totalna i generalna. Znali smo one koji su otisli. Upoznajemo ove koji su stigli. Opredeljujemo se za neke, a neke ignorisemo, a jedan deo hoce da vidi ledja i Zecevicu. Jedino niko ne dira administraciju. Operativu, koja je alfa i omega svake organizacije. Da li ima tamo promasenih, nesposobnih i nepotrebni to neznamo, ali mozemo nagadjati. Nadskoceni smo u svakom pogledu i moglo bi se reci da je i tamo ruina, ali ne mora da znaci.
Vignjevic ne odaje utisak mudrog, sistematicnog i organizovanog coveka. Popovic pokazuje znake opreznosti u nastupu i nije jasan. Milanovic ne mislim da moze nesto znacajno pokrenuti. Zecevic se ponasa kao gazda i gleda na sve kao na deciji vrtic, ali i to moze biti prividjenje moje. Bjekovic zna sta su problemi kluba i sta ovi trebaju da rese, ali ne resavaju i ponavlja konstataciju da ovaj UO ne deluje. Ne pokazuju akciju u sredjivanju prilika. On nagovestava i zakulisne radnje pojedinaca. Proziva Vignjevica. Nije mi jasno zasto samo nagovestava. Bio bi pravi da otvori kopcu i kaze sve sto misli, ali precizno i jasno. Onda se mozemo opredeljivati za opcije, ali on to ne radi, jer nema snage da ponudi opciju. Bjekovic je i tvrdoglav i to i sad pokazuje. Valda je zato i pravio promasaje. Tvrdoglavi na dobronamerne savete i misljenja gledaju kao na neprijateljsku konkurenciju i odbacuju to. rezulta je poznat.
Legende Partizana i Pravi Navijaci-Simpatizeri(oni koji ne navijaju nego vole Partizan) su krajnje zabrinuti i nervozni, jer kao sto Ivica rece , sve lici na Titanik. To znaci potonuce i nema spasa. Ako je to Ivica, zrelo i ozbiljno izrekao, onda on ima i te informacije koje su ga navele da to izgovori. Mislim da nije samo nezadovoljstvo u pitanju.
Da se vratim na pocetak. Voleo bih kad bi se vodila borba misljenja oko ponudjenih koncepata-opcija, a ne borba klanova i demagoska nadmudrivanja(sa zlonamernom notom) i medju navijacima i medju Upravama(stari i novi) i funkcionerima.
Mislim da se blizi trenutak(ako ovako , nejasno, ostane naredna dva meseca) da Skupstina Partizana raspusti UO i sve sem tima i trenera i nuzne operative i raspise konkurs za mesto predsednika. Tada bi se pojavio jedan broj ljudi, koji bi znali zasto to zele i koji bi ponudili program. Mi bi onda dobili ulogu kriticara programa i mogli bi dati i doprinos u opredeljivanju Skupstine za jednog od njih. Glas navijaca bi se morao vrednovati. Meni nije bitno ko bi konkurisao, ali bi bilo bitno da se zahteva transparentno predstavljanje i razvoja i finansijske podrske.
Ivica napade Djukica. Djukic je nejasan! Posebno je nejasno na sta je mislio kad je rekao da je on na minus tri, a ne minus sedamnaest. U prolece je izgubljeno vise utakmica nego u jesen! To bi trebalo biti merilo i predmet za diskusiju i on bi to trebao da ima na umu kad prica o stanju.
Bice da je i Djukic u raljama sudara klanova i kofuzije i da ni sam nezna sta je zasto bilo i sta tek sledi. Ja sam u ovo i ubedjen.
Da zakljucim:
Borbe misljenja nece biti dok se ne otvori takvo polje(strpljivo, tolerantno slusanje drugih i slobodno iznosenje stava dok drugi slusaju). Ono ce se otvorito ako Predsednik izadje sa kompletnom analizom stanja ne zaobilazeci esencijalne stvari sadasnjeg haosa. Ako nije haos mora dati dokaze za to. Dokazi su da , transparentno, iznese i objasni sve afere i kikseve ovog proleca.
Ako to nije u stanju, skupstina mora da dejstvuje.
Ne sme se dozvoliti da Partizan postane talac Nenada Bjekovica, ali ni Vignjevica i onih koji guraju takav stav. Ja, licno, podrzavam ovaj UO, ali samo pod uslovom da radi transparentno i da nas oslobadja dilema. To se moze postici samo efikasnim potezima i konkretnim cinjenjem . U tom cinjenju mi moramo prepoznati napredak. Onda mozemo reci da je i Kralj na kraju srca i Bjekovic nezadovoljan i uvredjen i Vignjevic ostar... Reci to otvoreno i bez zestine u sebi, ali iz potrebe i za rad jasnih stavova o stanju kluba. Bez toga, mi nemamo orjentaciju i tumaracemo kako ko izmasta. Partizan nece biti na putu dok mi tumaramao to je jasno kao dan. Ustavri tunara i Partizan, jer je to uzrocno-posledicno. Oni koji hoce stabilan i jak Partizan, znaju kako to treba da izgleda, a i osecaju koji potezi vode ka tome.
Najmanje zelim slusati pricu da je Partizan stabilan i da je sve u redu, a ono frke na pretek, ali one koja uznemirava.

lonca

pre 16 godina

Partizan nije Titanik,niti ce biti.Iz slabo iznesenih argumentacija Kralja,vidi se da je deprimiran,nervozan i da su mu svi krivi.Ne moze covjek da shvati,da Partizan nije socijalna sluzba,koja ce rjesavati,svakog ko dodje u njega,do kraja zivota.Jarane ugovor ti izasao,nece te vise i cao djaci.Partizan ukoliko nastavi sa praksom da drzi one igrace,koji se u njemu namlate para,pa onda ga pljuju-tek tada ce biti Titanik.Sto se tice Djukica nije ni on za trenera Partizana.Mlad je i neiskusan zato neka ga posalju u Teleoptik.

d

pre 16 godina

Svi PRAVI GROBARI koji vole Partizan i koji zele odlazak i uprave i takozvanih vodja nas navijaca neka preporuce komentar. Dajte da vidimo koliko nas je i da oteramo i jedne i druge. Ista je to bagra.

RASHA

pre 16 godina

A sto zbog tebe prethodna uprava otera Pantica koji je protiv Reala odbranio ono sto ti nisi za sve vreme karijere u Partizanu, samo da bi ti mogao da branis jer su te i iz Porta i iz PSV-a oterali... Ajd' ti lepo kuci u Grbalj pa tamo brani

Кадсибиодетемало

pre 16 godina

Овај ЈСД Партизан ко најбоља колумбијска (евентуално, венецуеланска) сапуница! Сваке недеље нов заплет, уз прегршт пљувања, подметања, оговарања, прозивања, вређања... И сви су ту - управа, играчи (бивши и садашњи), навијачи (одељење др. Лаза Лазаревић), "симпатизери", "агенти", "искрени навијачи", председник који није председник али зато саветује "председника"... једном речју, лудница! Ово да седиш сто година не би могао да смислиш. Свака част! Немојте случајно да престанете да нас увесељавате!

Grobar Pfc

pre 16 godina

Alo bre komsije kako vam nije glupo da vodite nase probleme koji su tako dosadni i neverovatno smaraju. idite u svoje dvoriste pa tamo cistite ima dosta toga...A vi koji hocete da smenjujete vodje navijaca vi ste najsmesniji. bas bi voleo da pokazete kako se to radi, da necte mozda da sazovete skupstinu pa demokratskim putem to da sprovedete hahahahah...znate kako se to radi: odete na jug i oterateih...samo je veliko pitanje da li vi misevi to mozete, ili samo znate da piskarate po netu bez imena i prezimena. Svi ovi koj su napali mafiju u klubu su to uradili licno sa imenom i prezimenom...avi...boze sacuvaj kakav svet.
kralj je veliki grobar i zasluzio je lepsi rastanak. Do konacne pobede!!!

mirkonibg

pre 16 godina

Ivice,

hvala za sve. bez tebe, ne bi ostvarili fantasticne uspehe u poslednjih 5 godina.

Alberte i Milivoje, takodje.

Nadam se da ce uprava shvatiti koliko je znacaj ova tri igraca i odati im duznu cast i postovanje i izgladiti ovaj los, katastrofalan utisak.

Pozdrav najvecim grobarima!

Bojan

pre 16 godina

Mislim smesno, Bekam moze da sedi na klupi pola godine i nista, a ovi slepci puni sebe sazivaju konferenciju za stampu. Nisu mu ponudili novi ugovor, pa naravno kada ima 100 godina a i Djukic je rekao da pravi novi Partizan da li i bolji videcemo. Krivo mu je sto ne moze vise da zaradjuje lepo u partizanu (on da mu se ne svidja ne bi kukao na sav glas, a i da vredi vise ne bi igrao tu gde igra) i ne radi nista. Kamo srece da zbog slicnih razloga vise njih ne saziva KONFERENCIJU za stampu.

Vlada

pre 16 godina

mislim da je Ivica dao dosta toga partizanu i da je veliki deo sebe ulozio u partizan(penali protiv njukasla)definitivno ce ostati upamcen kao jedan od najvecih partizanovih igraca.da nisu fer postupili prema njemu nisu ali da je vreme za mladje vreme je pa prema tome najbolje je da mu se zahvali na saradnji i pozeli srecan put u Ameriku i to vec sta sve tu ide..

vuk

pre 16 godina

pa ti si covece povredjen celu godinu,pa st ahoces da uzimas pare a da neigras,i tako da pljujes Djukica koji je za tebe gospodin covek,ti si lazov i licemer pa ako si povredjen dokle si hteo da se vuces po partizanu,nemogu da verujem da ovakvi ljudi izlaze na veliko dajuci tamo neke izjave pa proslo tvoje vreme i cao treba neko da ti crta

R.I.P PFC

pre 16 godina

Stvarno mi je zao kad citam ove komentare. Kako pljuju po Ivici. Pa ljudi jel iko ikad bio iskreniji i posteniji od Ivice, Adija i Bate Mirkovica u Partizanu?

Dragi moji Grobari dobro dosli u eru amatera na kormilu Partizana. Popovic nikad nije vodio jedan fudbalski klub. Djukic ima pola godine trenerske karijere. Tomic nikad u zivotu nije kupio igraca. I vi se nadate da ce sad kad je satanizovani Bjekovic otisao i ovi amateri preuzeli kormilo, sve biti bolje?

Najlakse je zatvoriti oci i zviznuti glavom od zid. Ali takvi smo mi srbi, mrsko nam da mislimo.

Sledeca sezona ce da bude vesela, veoma veoma vesela.

Ivice i Adi zelim vam sve najbolje!

I slazem se sa Ivicom, ovo nije moj Partizan.

Popovic, Djukic i vodje navijaca nikad nece imati moje povjerenje. Vi vjecno ostajete amateri i luzeri.

R.I.P. PFC

sasa

pre 16 godina

Ivica je legenda Partizana i srpskog fudbala. Dobar i posten covek. Pritom i bolji od Asprogenisa i Jahica.
Ivice, pozdrav i podrska od pravih Grobara!

nikola

pre 16 godina

Ivice nista ne brini uvek ces ostati u srcu pravih grobara,a ovi sto te pljuju ne verujem da su odgledali zajedno 10 partizanovih utakmica.Ti si posle Gorana Pandurovica najbolji golman i covek koga je Partizan imao.Nadam se da ces se uskoro vratiti u Partizan i sa jos par ljudi(Albert Nadj,Bata Mirkovic,Nisa Saveljic...)najuriti ovu bagru od rukovodstva i njihovih poltrona.Pozdrav majstore.

blok 36

pre 16 godina

Ivice ne mozes 100god braniti u PARTIZANU.Pusti mladje a mozda i bolje da se dokazu!!Tvoje vreme je proslo,ne moze PARTIZAN svaku petu tekmu da ima golmana.HVALA TI NA SVEMU I IDI U PENZIJU

SHEARER

pre 16 godina

Ivice ako si ovo sam reko bez mesanja Zekobjekoslava svaka cast.Da je Djukic ne posten i i los trener videlo se nebrojeno puta.Dovoljno govori o njemu podatak da je tim koji je pobedio CZ 4:2 vise nikad nije zaigro do kraja prvenstva u tom sastavu.Toliko o njegovom poznavanju materije.
Ivice ti si legenda koja ce ostati u nasim srcima i kad ode ovaj Zvezdas na nasoj klupi.Hvala za LS ,za neverovatne odbrane ,zamerke imam samo za tvoju procenu centrasuteva al realno od svih koji su prosli kroz Partizan i nasu ligu bio si najbolji golman.Zelim ti dobar ugovor u Los Angeles Galax

Zoki_PFC

pre 16 godina

Sramota je da ga ovako kukavicki oteraju,nije on los golman,imao je svoje trenutke protiv nukasla,ali imao je i zute minute npr.kroacija,holandija,pa bezbroj puta ga u vaznim utakmicama ''zaboli'' prepona i izadje.Ali Ivica je nas bez obzira dal' primao petice,branio odlucujuce penale,uvek ce biti legenda Partizana.

Haos

pre 16 godina

Rekao sam ja da cemo mi praviti Zeku i Bjekovica od blata, dok su oni imali podrsku navijaca Partizan je bio najaci i najstabilniji klub u zemlji.
Sad je Bjekovic otisao, Zeka se vise ne pita.
A ostali su oni navijaci koji su izazvali ovu krizu, najgori Grobari u istoriji Partizana.
Dok ne odu Sima & Co nema nama srece.

Gangula CA

pre 16 godina

Ivice Legendo, za Grobare si uvek broj 1!!!! Kakav Radosavljevic, Bozovic ako hoce plasman u 2 ligu onda neka ih dovedu...Ova uprava uporno iz kluba tera najvece Grobare( Nadj Karlj Cirkovic) mozda im smeta naklonost navijaca koju oni nemaju pa hoce da je pridobiju ali posle ovakvih poteza ZABORAVITE !!! I da uzme triplu krunu Djukic ce zauvek ostati PRODANA DUSA!!!! MOGU DA TI P>SE IVICE IVICE IVICE!!!

Juve

pre 16 godina

Uopste nije bitno kakav je golman Ivica Kralj.Nije bitno ni da li je povrijedjen i koliko godina ima.Kada neko provede toliko godina u Partizanu najmanje sto je zasluzio je da se sa njim sjedne,porazgovara i kaze mu se otvoreno sta se ima reci.Takvi maniri prave razliku izmedju malih,provincijskih klubova i velikih klubova. Velicinu jednog kluba ne cine samo rezultati.U ovom trenutku Partizan niti ima rezultate,niti ima bilo sta sto jedan klub cini velikim,a sa ovom upravom nece ni imati.Nedopustivo je da u upravi sjede ljudi koji sa Partizanom,a ni sa sportom uopste,nemaju nikakve veze.U isto vrijeme,za legende kluba nema mjesta.Ne govorim ovdje o Ivici Kralju,Albertu Nadju...Zelim Partizan u kojem ce Moca Vukotic biti direktor omladinskih skola,Milutin Soskic bar neki savjetnik za rad sa golmanima,Jokan tehnicki direktor.Mora se vec sada traziti mjesto za Savu,a na klupi takvog Partizana najbolji trener u Srbiji tj. Vermez.Moramo se rijesiti likova kojima Partizan nista ne znaci.
PARTIZAN PARTIZANOVCIMA

dusan

pre 16 godina

Pre svega Kralj je sportista i to veliki tokom čitave karijere.Pošto smo svedoci politike i raznih novih menadžera koji ne prave novac već uzimaju i Partizan je tu gde je.Čoveka su parkirali i ubacili kipranina koji nam je golove primao kao da sam ja branio.
Mi smo stvoreni da blatimo velike ljude i nebi me čudilo da počnemo sa Divcem, Kusturicom, Čolićem...Sve je to politika i nazovi biznis a isplivavaju face koje ništa nisu dale sem sebi.Tako se klub ne vodi.Toga je svestan i Kralj jer zna kakav je Partizan bio dok su ga vodili pravi.
Ovi što pljuju su dežurni komentatori bez imena i bez kupljene karte za utakmicu.Svoju frustriranost leče iz neke fotelje a Kralja "pljuju"oni koji i nisu bili u Portu, Ajndhovenu...a kamo li tamo igrali.Da svi smemo ovo da kažemokao Kralj.Svima bi bilo drugačije.Zavukli smo se u svoje rupe, ne primamo platu a lepo nam - prasetina jeftina.

grobar iz cg

pre 16 godina

ljudi kako mozete tako da pricte kralj je legenda partizana i sve je dao njemu.ligu sampiona nebi igrali da nije bilo njega ove godine nas je uveo u kup uefa odbranama protiv groningena u revansu.a vidjeli smo kako su branile njegove zamjene jahic i asprogenis.svako ko imalo zna o fudbalu bio bi za to da ostane u partizanu jer to svakako zasluzuje.a ako je tacno da iz kluba idu i asprogenis i jovsic tesko partizanu sa jahicem na golu mada i ako ostanu ova dvojica isto nam se pise

zoran

pre 16 godina

Pa nemogu da verujem da moze iko da opravda ovakve izjave ovog Kralja ,ama covece odsvirao si svoje povuci se kao covek pa ce doci i tvoja sansa.Pogledaj Petrica takvi i treba da se vrate.A ti si sebi sine zatvorio vrata ne samo u partizanu nego u mnogim klubovima.Pa nemozes ti da dajes takve izjave a leskaris i lecis se cele godine.Kakve bre inekcije su ti davali pa si branio.Bolje da si se lecio kako treba i da nisi ulazio ionako si rupa kao da si nesto pomogao klubu.U Zetu da se cistis videces kako ti je tamo lepo.

sasa

pre 16 godina

dali bi ti BANE NS mogao da vodis malo Kralja kod tebe kuci da ga masiras,lecis,on neka se izlezava i da ga placas jedno 300,000 ev.Ja nezelim vise da ga vidim da on pravi SVOM PARTIZANU ovakvu atmosferu(veleki mi je on partizanovac).A djukic je licemer?Pa Kralj je licemer , podmukao i los covek .Sto nije bio hrabar i rekao mu to u lice.A meni se Djukic licno svidja kad daje izjave kulturan,odmeren i posten covek.Ali mogu da te razumem mi smo ovde navikli na neke divljake kad daju izjave pa nemozemo da se priviknemo na Djukica koji je suprotno tome.Teraj Djukicu to iz Partizana.

nislija

pre 16 godina

Nisam navijac Partizana,prema Kralju kao golmanu sam ravnodusan (imao je i dobrih i losih dana)ali onima koji su anvijaci Partizana mnogi navodi iz njegove price treba da budu alarmantni.Ocigledno se radi o povredjenom i emotivnom coveku, ajde da ne zaboravimo da su on i Nadj medju onima koji su dugo pronosili ime PARTIZANA pa ako ovo pricaju,ljudi, zamislite se.Setite se hronicne nervoze igraca Partizana na utakmicama, sutiranja i udaranja Rnica,Smiljanica, pa i Nadja - samo to ponasanje je govorilo da nesto nije u redu. Sto se mene tice, pamticu Kralja kao dobrog linijasa a Nadja kao vrhunskog borca.Ovi koji ih sada pljuju neka se prisete svega u cemu su ova dvojica dala svoj doprinos (Partizan i reprezentacija)pa ako i dalje budu nepromenjenog misljenja neka gledaju kako ce tek Partizan da tone (cemu se ne radujem jer Zvezda mora da ima dobrog suparnika, i obrnuto)

BOZA

pre 16 godina

Kralj i Nadj su kapiteni Partizana i za sve sto su dali nasem timu veliko hvala. Duguju nam objasnjenje kako su uspeli da nas izbace iz evropskih kupova (Nadj je davao vise puta izjavu da su igraci jedini krivci). Primiti gol od golmana u poslednjem minutu na onakav nacin u najmanju ruku zasluzuje da se Kralj izvine i navijacima i klubu. Budite iskreni i recite kako ste to igrali da bi Partizan ispao iz takmicenja.

Marko

pre 16 godina

OK. U politici, partiji koja dođe na vlast u državi treba dve godine otprilike da se etabilira, da rukovodeći ljudi upoznaju sve delove složene strukture sistema, da prepoznaju opoziciju u sistemu, da je zamene ljudima koji žele da rade, i da svoje projekte i zamisli u punoj meri ostvaruje. Zato se u početku ništa spektakularno ne dešava, da se ne bi ideje slomile i oštrica najavljenih promena otupila usled neadekvatnog sprovođenja poslova i aktivnosti.
Ovo govorim kao dipl. politikolog :)
To kad se prenese na FK Partizan jasno govori da je prerano suditi o rezultatima nove uprave, jer je tek faza upoznavanja stanja u Partizanu, upoznavanja kvaliteta ljudskih resursa kojim se raspolaže svim strukutrama kluba i najvažnije, obezbeđivanja realne vlasti i moći u klubu, tako što treba da se isprovociraju protivnici nove uprave u samom klubu da reaguju, da se pokažu, kako bi se shvatilo da li postoji potreban kapacitet unutar organizacije za predložene promene, ili treba menjati do k se ne dobije potrebna snaga. A da ne bi bilo praznog hoda na ostalim nivoima delatnosti, u ovo vreme je najbolje da ljudi koji čine stvarnu vlast u novoj upravi razviju neku dugoročniju strategiju koju će ukupno ljudstvo, nakon ovog preioda prebrajanja snaga i inkorporinja nove uprave (vlasti) morati u punoj meri, bez rezervi i oscilacija koje su očekivane, uz otpor ostataka prethodne vlasti koji ne žele da sarađuju(a koje treba očistiti da ne predstavljaju kočioni momenat kad se sve zahukta), ponavljam, u punoj meri sprovode zadatu strategiju, maksimalno motivisani izainteresovani, a uz to i dužni da odgovaraju za svoje rezultate.
Zato, ja ne bih odmah poverovao Kralju u izlivu kritike nove uprave kako se ništa nije promenilo, rano je za to. Više mislim da je njemu u emotivnom smislu, žao što više ne sarađuje sa Bjekovićem i Zečevićem jer je na njih navikao, a nove ne ume dovoljno da isprati još. A za odnos Đukića i Tomića prema njemu, to ćemo morati da sačekamo njihove izjave. Ne želim da stajem ni na čiju stranu, dok oni prvo, makar preko medija, ne objasne svoje postupke jedni drugima, a nadam se da ćemo mi onda imati bolji uvid u to što se događalo.
Toliko od mene...
Pozdrav svim Partizanovcima,
Marko

sasa

pre 16 godina

Pa ljudi zar je toliko lose u nasem Partizanu,ili ce pre biti da nekima mnogo smeta odlazak Bjekovica i Zecevica(nadamo se) sa koijima su pravili ko zna kakve ugovore kad su se vracali u Partizan.Sad je cini mi se doslo vreme da se prekine sa tim mahinacijama pa mnogima to smeta,mozda gresim ali mi se cini da je ipak to u pitanju i trebalo bi jednom preseci i dovesti prave, ugledne,bivse partizanove velike asove na celne funkcije u klubu kojima ne bi smeo niko da se suprostavi i da uvedu pravi red u klubu ,i u organizaciji i u struci. VOLIM PARTIZAN !!!

grobar

pre 16 godina

Problem je u tome sto svako kaze istinu tek kada ga ona druga strana izigra. Znaju svi za realno stanje, ali se oglase onda kada osete na svojim ledjima teskocu.

Zoran

pre 16 godina

Verujem da nisu čista posla i da u mom Partizanu mnogo toga škripi.
Tragično je da se klub lako odriče igrača koji su život posvetili Partizanu i posltigli velike rezltate sa njim, a da se forsiraju raznorazni likovi koji posle uknjiženja Partizana u svom CV-u završavaju u nekom Apatinu, Pirotu ili Bačkom jarku. Ne znam ko ima račune na Kipru, pa onu kreaturu forsira zbog viših interesa ili onog Jahića, koji se jedva kreće na golu.
U principu, dokle god su u klubu likovi, zbog kojih se mečevi Partizana skidaju sa kladionica želeću fudbalskoj ekipi sve najgore i jug me neće videti...
U svim drugim sportovima otpratiću svoj klub klub i navijati svim srcem...
Bojkot do pobede!!!

marko

pre 16 godina

expert, 30. maj 2007 16:43
sto se ne javiste da ovako branimo legendu kluba CIRICA i SAVLJEVICA koje je licno bjeka oterao a sad preko Kralja podmece novoj upravi .
Ivice hvala tako se ne govori o klubu koji ti je pruzio svu afirmaciju nista nije vecno pa ni biti golman partizana ,uostalom on adi su izbusili vermeza sa onih 2-5 to svi znaju ......

SAJA

pre 16 godina

Ma sta ovde neki lupaju- treba mu dati mesto u upravi…
Pa bilo je mnogo zasluznijih igraca Partizana od Ivice Kralja u istoriji Partizana, pa nisu nikad imali mesto u upravi, niti ce imati. Ne moze u upravi da radi toliko ljudi, niti je svako sposoban za to.
IVICE SAD SI SE PRIDRUZIO NADJU-NAJVECEM ROVAROSU U PARTIZANU. MINIRAO JE SVE TRENERE DO SADA.
NADJ NEKI GROBARI TI NISU ZABORAVILI MAKABI, PRODAO SI VERMEZA I PARTIZAN.

Netzza

pre 16 godina

Pa da cim nema Bjekovica da ga stiti, mora i on da ode...

Sva sreca pa nam nece nedostajati. Mozda je Kralj nekada i bio talenat i kvalitet, ali godinama to vec nije...

Capt. Acid

pre 16 godina

Čak i da je u pravu, mislim da ovo nikako nije način da se potpiše novi ugovor ili naplate zaostala primanja. Bez obzira na sve, on je ipak veliki igrač, Partizan je veliki klub i ovo nikako ne priliči ni jednom, ni drugom. Sličnog sam mišljenja i za Bajevićevo skandalozno napuštanje klupe nekoliko meseci pre. Ovo je samo odraz (jadnog i tužnog)stanja u našem fudbalu.

Gogi

pre 16 godina

Ovaj "stranac" je neko od VIP iz partizana,uprave ili igraca,tako mi deluje,lik sve zna,a lepo i govori...
Mislite o tome,nisam valjda jedini koji je ovo ovako protumacio...

Siegfried

pre 16 godina

Onaj koji ga je savjetovao da na ovakav nacin iznese svoj stav o svom statusu u Partizanu sigurno mu nije prijatelj.Kralj je ovim gestom pokazao veliku dozu egoizma.Svaka cast za dosadasnjem ucinak ali od proslosti se ne zivi.Izuzetak su samo navijaci Zvezde koji su jos zive u 92' kad su postali prvaci evrope.U nedavno zavrsenoj sezoni izostao je u mnogim vaznim mecevima zbog povrede.Perspektiva nije nista bolja.Partizan ne treba igrace koji odigraju 10 ak utakmica po sezoni.Za svoj boravak u Partizanu bio je adekvatno nagradjen.Koji to klub moze za sve svoje bivse asove adekvatan posao u upravi naci ? Ne postoji takav klub.Za odgovarajuce polozaje u upravi potrebna je prije svega strucnost a ne broj meceva za Partizan.Mislim da bi to Kralj morao shvatiti.Isto se odnosi i za ostale igrace Partizana kao npr.Nadja koji ima slicnu situaciju pa je zbog toga i solidaran sa Kraljom.Ovo pljuvanje po klubu koji mu je mnogo dao je vise nego skandalozno.Stvarno neobican nacin zahvalnosti.
Pozdrav

Срки од Футога

pre 16 godina

...а тако сте се лепо смејали када смо релативно лако скинули Џају. Џаја је бар испао фаца. А ово овде... Више не могу ни да вам се смејем. Само замајавате јавност. Или се покријте ушима и реците да сте неспособни, или направите репризу "крвавог бадњака". Бар ћете знати ко је ко.


...ајд живели...

Frey

pre 16 godina

Tek sad se vidi koliko smrdi u nasem klubu. Pa kad nam cigan trenira igrace nista drugo me mozes ni da ocekujes. Kralj je zasluzio da bude bar drugi golman, ima manu centarsuteve, ali brani covek. Secate se penala protiv Lacia? Pa jel on treba da nam daje golove??? Bog nek nam pomogne...

ace-makedonija-tetovo

pre 16 godina

Ovde nesto mi sve smrdi
sigurno su moje carpe ali nema veza u vezi Kralja mislim sta reci Partizanova najveca legenda EVER and FOREVER to sto ce da ide i kako sam kaze ne znaci da nece se vratiti u Partizan i svi znamo kako se kaze BEZ KRALJA NE VALJA veliki pozdrav do sve grobare
moj sajt www.crnobeli-svet.piczo.com

dida

pre 16 godina

sramota me bilo danas dok sam slusao izjave ovog coveka koji sebe naziva velikim partizanovcem.Pa da li je sedeo cele godine za dzabe u partizanu hteo bi jos malo da se nadrpa,pa da pljuje Djukica,coveka kojeg cene svud u svetu osim kod nas,zato kod nas valdaju sljamovi a posteni ljudi uspevaju u velikim zemljama zato se i Ivica vratio u srbiju gde moze da plati da se o njemu lepo prica.Da plati navijace da ga kao vole.To samo kod nas moze.Sramota me sto sam nekada cenio tog golmana ali pre ili posle svi se pokazu.

vlada

pre 16 godina

Daj Boze, da nisam u pravu. Pravicete od blata sve one koje ste prozivali da odu.
U narednih 10 godina dobijacemo po guzi samo tako. Od cergara smo to i navikli, ali sada ce nam po guzi davati i svi ostali. BRAVO GROBARI, KONACNO STE DOSLI NA SAHRANU SVOM KLUBU.

Miki NS

pre 16 godina

Ovakve stvari mogu sebi da dozvole samo nasi fudbaleri. Da li je Bekam pljuvao po Realu ili njihovoj upravi kad mu nisu produzili ugovor? Iza cele price krije se zelja za foteljom. Licemerstvo je i sa njegove strane sto to nije rekao na konferenciji za stampu. Bolje da je dostojanstveno otisao kad ga je vreme pregazilo nego sto je ovako nisko pao. Imao je Partizan i mnogo vece igrace od njega pa nisu trazili fotelju. Jadno je sve ovo!

par'zan

pre 16 godina

Ovo je sramota.
Ti veliki umovi sto porede Partizan sa MU treba da se zamisle kako je Fergi uzeo titulu Celziju. Uzeo ju je na "ljudski faktor". MU je uporno produzavao ugovor sa Gunnar Solskjaerom iako je ovaj pokidao valjda sve sta se moze pokidati u nogama. Dalje, Fergi stalno podrzava Gigsa i ne osvrce se na njegove povrede. To su najblatantniji primjeri vrhunskog menadzerisanja. Poruka:"Ako smo u kapitalizmu, to ne znaci da smo prestali biti ljudi." I to je razlog zasto su igraci MU pojam srljanja na terenu. Bore se jer znaju da iza njih stoji Institucija. I tako MU uze titulu koja mu po kvalitetu ne pripada, ali po srcu apsolutno.
Gdje je tu moj nesretni Partizan? Ubjedjen sam da se Neni nikada ne bi desio takav "gaf". Nije li Bjekovic bio inicijator da se sa Cirkovicem produzi ugovor iako kuburi sa povredama zadnjih par sezona? Naravno da nismo humanitarna organizacija, ali sve ovo oko Kralja i Nadja je ne samo nemoralno i pogresno nego i kontraproduktivno. Neno je malo izgubio kompas i nagomilao 54 igraca, izgubio se u kombinacijama, ali nikada nije svjesno uradio nesta sto je Pogresno.
Ovim zelim da izrazim bas zaljenje i stid sto se tako postupa sa asovima koji su ostavljali SRCE na terenu, koji su bili nasa JEDINA VEZA SA MANCHESTER UNITED.
Sramota, sta drugo reci. Dole uprava! Hocu da Partizan vode ljudi koji ga vole kao tinejdzer svoju curicu. Jel' ziv taj JUG?

Kale

pre 16 godina

Ivice, brate, ja cam zvezdas, ali kao covek koji je igrao fudbal, nesto cu ti iz srca reci.
" Na kraju si karijere, stekao si ime, imas i rezultate, verovatnu i porodicu: Stegni srce i idi iz tog blata ponosan i uzdignuta cela. Ne dozvoli ma koliko si povredjen, da im dajes dusevnu hranu i izlivas svoj cemer i jad kome nisi sam doprineo. Reci im: Ja sam legenda, ako ne Vasa, onda sam svoja i svoje porodice i necu vam priustiti da krpite svoj truli organizam mojim zdravim tkivom.
Jedan iz te nove uprave mi je do skoro bio sef na poslu i on nema ni slovo " S " od sporta ( ni u Hrkljusu " , a kamoli u fudbalu.
Poenta : Zbog neznalica, peskirica i ljudi koji su umislili da sve mogu, smo i stigli dovde, gde smo sad.
Ne moze na hirurgiji voditi posao, suster. Tamo je mesto doktorima i hirurzima. Tako i u sportu, posebno fudbalu, mesto pod suncem treba da nadju ljudi od struke, i to nikako samoinicijativno, vec po preporuci opet nekih ljudi od struke, a nikako od sustera, ili masin-bravara.
Srecno Kralju, ostani Kralj i budi nam zdrav, jer bio si nekada poslednja barijera na golu repke, ulozio u to i ponos i zivot. Ja ti to necu i ne mogu zaboraviti!!!
Kazem igrao sam aktivno fudbal ( bio centarfor ) i znam i druge strane medalje osim slave i pobeda golmana, a to je najteze biti u fudbalu, mnogo teze nego golgeter ili maneken u kopackama. Ziveli!!!!

cvetko

pre 16 godina

E morao sam da se javim jer nemogu da verujem da neko moze da kaze da treba da se da objasnjenje jednom golmanu koji je cele godine povredjen.Pa morao bi sam da uvidi da nije pruzio nista i da treba da se pokrije usima i da ide.Jos je ispao nevaspitan i nekulturan a pogotovo je pokazao koliko je los covek.Ivice brisi.

milos

pre 16 godina

ma nemojte,titanik,taj klub te je stvorio,od tebe napravio golmana,i kad su te isutirali iz svih klubova u njega si se uvek vracao,sad kada je doslo vreme da se po prirodi stvari nesto menja,najlakse je ispljuvati......
ipak smo mi srbi/crnogorci...
zelim ti svu srecu u daljoj karijeri,hvala ti za sve radosti koje si nam doneo,i za one petarde ti hvala,i za sve povrede posle 2,3-0 i tako.....
sto se tice nove uprave samo tako seci,mada sklonite bre ZECA ajde vise....

Novi Beograd je ceo crno - beo

pre 16 godina

Kakav god da je sportista bio , steta sto ce biti izmanipulisam onim huliganima koji jedva cekaju ovakve stvari.
Volim Partizan.

Kolina

pre 16 godina

Kralj bolje da cuti jer i ovako nije zasluzio dres Partizana jer nema kvalitet.Gde god je bio u inostranstvu je bio rezerva posle 1-2 utakmice koje je branio.To je dokaz njegovog KVALITETA!!!

zidan

pre 16 godina

mislim da je djukic preterao zasto nije Ivici koji je branio celih 5 utakmica produzio ugovor pa to je dovoljno on je partizanovac.I nema veze ako iduce godine nebude branio on voli partizan.Pa ima partizan para na pretek zasto da se nepomogne coveku.

josip

pre 16 godina

Ja licno zelim da pomognem Ivici.Imam jednu fabriku pa ako hoces posteno da radis izvoli.A da ti si rekao da volis partizan pa mogao bi malo stadion da odrzavas.A da da ti bi u fotelju ili cak mislim da bi opet da budes povredjeni golman

zlatko

pre 16 godina

Pa davidimo sta te boli Ivice?Boli te uvo za partizan vazno je da si ispljuvao Djukica koji vidi da bi bilo posteno smanjiti trosak klubu koji donosi igrac koji je cele godine povredjen.Dosao si u Hayat da kazes sta te boli pa znamo da te boli i da cele godine nebranis i jos hoces da produzis ugovor.

Ivo

pre 16 godina

Jedna nesrecna utakmica,jedan penal koji je zavrsio na stativi umesto u mrezi-okrenuo je istoriju partizana u kontra pravac... Artmedija nam je zapravo pokazala koliko smo mali klub! Umesto da progutamo sve i dignemo glavu,mi dve i kusur godine kukamo nad zlom sudbinom i tonemo... Kralj jeste u pravu za Titanik,samo svi su doprineli tome-od igraca do uprave. Neka nam je Bog u pomoc,ako i on vec nije digao ruke od nas. A bili smo nekad mnogo jaki,zar ne!?

adamworth

pre 16 godina

Kralj je dobro rekao - nikome nije zagarantovano mesto u klubu. Za razliku od Djukica koji je skoro dosao, stariji igraci Partizana ne mogu vise da nose igru jer nemaju vise kredita i snage. Partizan se mozda nece skoro povratiti, ali neophodno je da bude nov i svez i ja cu za njega navijati.Sto se plata tice smesno je da se Kralj zali navijacima kako su plate igraca male. On treba da se zali na njih(na navijace) a ne na upravu kluba. Neka proveri godisnji izvestaj o poseti na JNA... Zato je ceo ovaj nastup i besmislen. Nadj i Kralj bi trebalo da pogledaju malo kako danas igraju Klod Makelele i Sedorf i shvatili bi da svojim nastupima, nasuprot velikoj zelji koju ne sporim, nikako ne doprinose boljoj igri Partizana. Uvek se setim sta je Antic rekao o Nadju(nije vise u stanju da odgovori na fizicke zahteve) a od tada je proslo nekoliko godina. Ljudi, hajde da se uozbiljimo, zavrnemo rukave i napravimo nesto vredno.

krsta

pre 16 godina

Mislim Djukicu da si trebao da produzis ugovor Kralju nema veze ako neigra on voli partizan.Pa uzeces nekog iz teleoptika zasto Kralj da se muci najbolje dozivotni ugovor da mu se napravi i mislim da bi drugi golman trebao da bude Jovsic jer on je toliko postigao da nesmemo da dozvolimo da ode a kao treceg golmana trebalo bi dovesti Soskica ne ma veze sto ima 70 god on voli partizan i pravi je partizanovac.Savetujem ti Djukicu da dobro razmislis o tome jer onda ce oni sigurno da kazu da si ti dobar covek.A ti kako hoces.

zoki

pre 16 godina

Pa Ivice jesi li ti video kako je otisao Bajevic.Jesi li ga cuo da je nekoga pljuvao posle svega sto je preziveo, otisao kao gospodin covek ati bez ikakvog prava trazis neka objasnjenja i novi ugovor SRAMOTA!!!!!!!!!!!!!

drago

pre 16 godina

Ivice brze na lecenje stvarno sam zabrinut za tebe.Od sportskih povreda pocelo da ti se desava nesto i sa glavom.Ili si izgubio pamcenje.Odigrao si 5 tekmi, i povredjen si celu god pa dokle vise hoces.A nemoze tata ZEka vise da vam produzava dosta ste muzli istu kravu. A zamajavate ovih 5 ludaka kako volite partizan

Milos

pre 16 godina

Ivice niko nece zaboraviti da si jedno vreme bio medju najboljim golmanima Evrope,
da si napravio jedan od najvecih golmanskih transfera u istoriji, da si branio za Porto, PSV…
ali ovako se po klubu ne pljuje. Pitas se zasto ti se nisu obratili predsednik i potpredsednik kluba?! Pa u svim normalnim klubovima sa igracima dogovore i razgovore vrse sportski direktor i trener (tako je bilo i u tvom slucaju) to je normalna procedura.
Koliko vecih legendi od tebe je otislo iz kluba normalno i kulturno, kad je to u interesu kluba.
Ljutis se zbog necega sto je u sportu neminovno- igraci odlaze i dolaze. Cinjenica je da si bio predugo povredjen.

Ovaj @ Grobar Pfc
Prica nesto o ljudima koji se ne potpisuju imenom i prezimenom, a radi isto.
Posle Artmedije smo pokazali da smo mali klub i da imamo male navijace.
Posle tog neuspeha je trebalo da Partizan odmah digne glavu i sad bi opet bili u LS, ali su se tu nasli navijaci da dodatno sahrane Partizan svojim bojkotom. Da nije bilo bojkota, pritiska na igrace, vredjanja istih , nego da su ih podrzali, danas bi igrali LS.
Vredjali su ti navijaci i Nadja i Kralja tada, a sad se ljube sa njima.

Bob Sent Kler

pre 16 godina

I Dudek je doneo titulu u LS a ne ucesce pa ce ga ove godine oterati iz Liverpool-a.
To je trziste. Siguran sam da ga nece zaboraviti na nijednoj svecanosti u klubu ali isto tako nece braniti k'o Piter Shilton do 50 godine u ovom klubu. Ivice bio si veliki, ali i Bobek je bio i Moca Vukotic pa sad ne igraju u PFC.

bane NS

pre 16 godina

Da, vrlo je kulturan i odmeren...PLJUJE I PSUJE PO NOVINARIMA! Jeste da ponekad mozda i zasluze, ali brate, je li to kulturan covek? Profesionalac? Sto se tice Kralja ne bih se bas slozio da folira da ima te zdravstvene probleme. Pa nije valjda bas tako los covek?

ssaale

pre 16 godina

Pa ovaj je stvarno lud. On misli da je još uvek neka golmanska veličina a nikad nije ni valjao! Upropastio je nekoliko golmana koji od njega u Partizanu nisu dobili šansu. Žao mi je samo što nije branio u Zvezdi svo ovo vreme. GROBAR

expert

pre 16 godina

@ (marko, 30. maj 2007 18:24)

Slazem se sa tobom u jednoj stvari....Ni oni nisu trebali da budu tako oterani....ali na moju velku zalost ni Savelja ni Cira nisu toliko prepoznatljiv simbol Partizana...Cira je i dosao da ne igra...Za Nishu stvarno ne znam sta se dogodilo....ali ako je i moglo da se nekako proguta njihovo teranje i ne davanje mesta u klubu, mislim da Ivicino ne sme!!! Moj licni utisak je da je ivica ipak vise dao klubu nego njih dvojica zajedno....a tu je jos jedna stvar...oni kad su odlazili videlo se da vise ne mogu da pomognu a Kralj itekako moze!!!

Bozji poslusnik i izvrsitelj-Trajan Krecu-Tigar

pre 16 godina

Puno pozdrava pravim partizanovcima iz Amerike !!! Nisam bio 2 dana na internetu i jako sam citao pre nekoliko dana da je Kralj spremao sastanak sa novinarima u Sava centar !!! Skoro 2 sata sam procitao izjave Kralja, Dukica i sve , sve vase izjave ! Cinjenica : ako volis Partizan, nemoj ..........ga pljuvati ........i to javno ! Voleo si ga.......bez svoje srce ! I ja cu zavoleti Zvezdu za pare ! Gosp.Popovic je uzeo ........skalper u ruke i sve sto ne valja......odbaci, kao tumor na telo ! Pa Partizan je imao 54 igraca pod ugovorom, Cirkovic skoro 200 000 godisnje, a Kralj je mozda imao i vise !!! Povreden, skoro 34 godine,......ali dosta je i dao Partizanu, to je istina !Ne mogu svi u Partizan dobiti funkciju ! Slavina je zatvorena i nema vise ugovor, pa kalje na Partizan.......to moze samo gnevan,sebican covek ! Lekari su rekli da ima hronicnu povredu. Zbog Kralja, danas Pantic brani u drugu ligu Nemacke i nikad nije dobio kontinuitet u Partizan ! Ni ja ne napadam ni ovu ni bivsu upravu (jer sam licno upoznao gosp.Tumbakovica,Curkovica, Zecevica, Bjekovica ....nikad !doslo je vreme za promene :Soskic dobio otkaz u Americi, dode i napada u Beograd predsednika Popovica; Kralj voli Partizan time sto ga napada preko novina..........nemoj ujesti ruku koja te hranila, tu su i vode ........koje sa Simom Srbijom ne treba vise da se vrate na stadion, jer ako ode gosp.Zecevic onda ce traziti i bojkovati i da ode Dukic, preds.Popovic ili neko treci ! Kraljeva karijera je TITANIK........ a Partizan je poceo stazom da se radi (citao sam da naplatnom spisku Partizana ima 250 osobe i bit ce skraceno na 150 ), ali verovatno samalom vecom platom ! Bog mrzi izdaijce.........Luc..er izdao Boga Jehovu i pobunio se protiv Njega u raj, Juda izdao Isusa za 30 srebnika .........a ti Ivice, stidi se, stidi se jer si izdao Partizan, ne nece on dole, vec na gore ,videt cete vec ove jeseni (Svevislji Bog je sa Partizanom)!