Sreda, 30.05.2007.

12:57

Đukić odredio spisak za EP

Izvor: Miloš Todoroviæ

Ðukiæ odredio spisak za EP IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

65 Komentari

Sortiraj po:

ICEMAN

pre 16 godina

Bas lepo Djuka od tebe sto si zvao samo 2 stopera i sto si Milijasa i Marinkovica ostavio kod kuce da odmaraju.....Momci su bili najbolji u svojim ekipama,tako da ne treba da se dokazuju na EP.....za Ninkovica se vec dosta toga zna,suvisno je bilo sta reci.....Po ko zna koji put nam na neko veliko takmicenje idu samo oni koji treba da se prodaju.....ljudi,ovo je sramota!!!!!

pfc

pre 16 godina

Korektan spisak. Nebojsu nije uzeo jer ima Krasica i Jankovica na njegovoj poziciji. Rnic je veoma zahvalan igrac, moze igrati levog spoljnjeg, centralnog beka i kao zadnji vezni cak. E, sad, on nije u formi u zadnjih dva-tri meca, ali ostaje da je veoma zahvalan za ekipu. Mora se racunati da ekipu ne cini samo 11 igraca, vec mora imati i kvalitetne zamene. Tacno da je mogao uzeti i Kuzmanovica ali i nekog od centarforova, mozda Borka.U celini, nema mesta kritici, dobar je ovo tim(jedino mu fali Gulan i Bojan Krkic, ahaha!).

milijas

pre 16 godina

Gledao sam sa kakvim igracima englezi idu na evropsko prvenstvo...ako primimo 3 komada bice dobro,ali ako igra rnic stopera,6 nam negine!!!

Gde si krenuo Rnicu?STOP!Stani tu,ne pomeraj se!

pre 16 godina

@delija Pancevo
Eeee.. ne mogu da verujem da je DOSHAO DAN da se slozim sa nekim ko navija za 'komshinicu'.
Shta ce taj nesrecnik (Rnic) u repki.Boze toliko mi je pokidao zivaca u Partizanu,toliko je greshaka napravio,za toliko poraza je bio jedan od glavnih krivaca...Bajic u odnosu na njega izgleda kao Bekenbauer(bez ikakvog preterivanja).Jel treba svi da dodjemo pred Jug i da kleknemo,ponizno molimo da ode ovaj nesrecnik iz nasheg Partizana.?

sale

pre 16 godina

Pa vi nemate pojma koga ce da pozove umesto Rnica. Pa da li se secate da moraju da imaju igraci do 21 god. A mi hvala bogu imamo koliko hocete igraca imamo ih u real madridu barseloni celziju liverpulu i da ne nabrajam. Izbor nam je ogroman. Dokle se varamo i mislimo da smo bogovi. Pogledajte gde igraju mladi igraci Portugalije Engleske Italije. A gde igraju nasi banat apatin bezanija smederevo......To vam dodje kao ostali evropski klubovi. Marinkovic pa on ide peske. Pa Djukic ga valda najbilje poznaje samo znate da se bunite.

stranputnik

pre 16 godina

Ko nije Terzin igrac - nema bato EP !!!!
Posle ovog spiska prepunog sadasnjih i bivsih igraca OFK Beograda zelim nam sve najgore, pa Terzi noga u guz..u, pa onda polako sve ispocetka...
Mali Ninkovic je postao standardan u Dinamu iz Kijeva, kazu da je mali izvanredan i da ima samo jednu manu - NIJE TERZIN, NEMA TERZA KORISTI OD NJEGA.
Ovo sve postaje odvratno

predrag

pre 16 godina

Ovaj Rnic ima nenormalno jaku vezu ,covek koji nezna nista da ga toliko guraju i u partizanu i u reprzentaciji SRAMOTA!! Djukicu poltroncino

johnny

pre 16 godina

alo bre pa za onog pavlovica marinkovic je izmislio fudbal pa sta bre ima protiv njega toliko,bio je najbolji pojedinac u partizanu ove sesozone,sta mama i tata nisu budze? a gde ti je inaj svajcarac iz firence pa taj je jos mali i moze da igra za mladu reprezentaciju a ako je dobar za A dobar je valjda i za ove.... a krasic je napadac isto ko i ja.....ma da....

MAS

pre 16 godina

Pa ljudi moji, da li je moguce da je ovaj Djukic pozvao onog Rnica????? Pa taj covek veze nema sa fudbalom...protiv Svedske u Ns je tri-cetiri puta. za samo nekoliko minuta, izlazio sa zajedno loptom u aut!?!?! ...i jos nesto, zasto idemo samo sa dvojicom napadaca??? Znaci bunker na sve tri utakmice...JADNI MI!

milos

pre 16 godina

1zato 3 golmana i samo 2 klasicna napadaca?
2 zasto rakic a nebojsa marinkovic?
3krkic nikada nece igrati za srbiju a i ne treba kada su ga se ovi nasi slepci setili tek kada je zaigrao u barsi a do tada nikom nista a igrao je sve kategorije spanske reprezentacije!!!!

SHEARER

pre 16 godina

Boze ovaj covek je resio da zakopa repku skroz kai i Partizan?
Ponovicu ono sto vecina misli i sto je javno izrekla
1.Zasto nema NEBOJSE MARINKOVICA???Sta taj decko treba da uradi da ga "poznavaoci" fudbala tipa Jesic i Djukic primete.
Da li su oni gledali meceve omladinske repke kada je Nebojsa uz Borka objasnjavo kako se igra moderan fudbal???
2.Od kad se Jankovic i Krasic racunaju kao napadaci?

Boze samo da ovom vidimo ledja i da nam svane ,covek je ocigledno zbog manjka iskustva totalno izgubio kompas i unistava samopouzdanja igraca u repki kao i u Partizanu.Posle ce se javno zaliti da je previse kombinovo al od toga nema nista
Greska je i Partizana sto je uzeo za trenera coveka koji je nakon sve vise se cini srece dobio Svedjane 5-0 i samo zbog te pobede dobio privilegiju da upravlja timom za koji cak i ne navija.
Obican Licemer

LOLa

pre 16 godina

Ninkovic, Djordjevic i Veselinovic su trebali biti u timu. Narocito kada ce Mrdja,Rakic i Rnic igrati. Ajde Rakic ali ova dvojica stvarno nemaju kvaliteta. Inace nije los izbor...

Markan

pre 16 godina

Vidim da je dosta komentara usmereno ka tome da nedostaju stoperi. Ne zaboravimo da u nasoj selekciji Ivanovic i Tosic igraju stopere (Basta desno, Kolarov levo), sto uz alternative Rnica i Rajkovica i ne deluje tako rdjavo.

Po pitanju spiceva: igramo klasicnih 4-2-3-1, tako da nam je jedan klasican centarfor dovoljan u formaciji.
Ipak brine nedostatak jos jednog "sidrasa" (realno i nemamo dovoljno kvalitetnog u ovoj generaciji), posto u slucaju povrede bar jednog klasicnog spica mozemo lako da upadnemo u problem vec vidjen na EP pretprosle godine, kada je u jednom mecu (cini mi se prvi mec protiv Italije) Jankovic morao da igra spica.

SRDJA

pre 16 godina

Nije los izbor igraca,samo mi nije jasno zasto je tu Rnic i zasto nema Filipa Djordjevica kad vec imamo problema u spicu,a ovo za Jankovica i Krasica u Napadu je smesno-uradjeno da bi izgledalo da ima dovoljno napadaca na spisku Djukicu ODLAZI
1.Kahriman 2.Basta 3.Tosic 4.Ivanovic 5.Rajkovic 6.Smiljanic 7.Milovanovic 8.Jankovic 9.Krasic 10.Babovic 11.Mrdja -Najboljih 11 iz ovog Spiska

Losmi

pre 16 godina

Koliko ja vidim mi ovde imamo sasvim dovoljno selektora da ih izvizimo u ceo svet. Sto se neko od vas ne javi Piksiju sa svojim predlozima za tim zvezde koji ce uci u ligu sampiona, sigurno dobijate posao.A skola za trenere kome to jos treba, vi ste svi prirodni talenti. A ako vam se ne svidja tim idite navijajte za Hrvate i ostalu "bracu". Nas koji smo uvek uz Srbiju i koji nismo selektori iz fotelje ima dovoljno. dovoljno

Ivan

pre 16 godina

E moj Djukicu,

Sta ti je trebala ova epizoda sa Partizanom. Ne znam ko te je nagovorio ili ko ti je podmetnuo ali zaista to ti je greska i mrlja karijere. Ta karijera ce ti pokopati autoritet i u javnosti i kod igraca. Sada ce ti trebati mnogo vremena da se vratis na poziciju sa koje si krenuo. Srbiji je trebala mlada trenerska zvezda i ti si to mogao biti ali si dopao kolektivu u raspadu (nadam se trenutno samo jer bi bilo lose za nas fudbal da to potraje). I sad jos ova ispiranja usta i medijske izjave. Nadam se da ovo nece uticati na rezultate na EP ali mi je tesko u to da poverujem. Neka vam je sa srecom ja cu uvek biti uz vas.

jadno

pre 16 godina

Jadni mi sa samo 6 igraca u veznom redu i Krasicem i Jankovicem kao napadacima! Ovaj je poveo ekipu za bunker...

p.s. gde nadjoste onu sliku!?

SPQR totti

pre 16 godina

@dex
Axa.Inace na za Italiju (i seniorsku i mladu).Nevezano za politiku,jednostavo gototovo ni jednog (osim Vucinica) igraca iz Srbije ili CG ne volim (a mnogi su mi mrzni).Navijacu i za Srbiju ali nije to ono pravo navijanje.
P.S.I molim lazne patriote da ovo ne komentarisu (ne znam je si li i ti dex medju njima).

stoofy

pre 16 godina

...imamo 10 odbrambenih a samo 6 veznih a ako racunamo Jankovica i Krasica, onda samo 2 napadaca sto ce reci da cemo igrati sa jednim klasicnim spicem celo EP!!!

Mislim da je moralo da bude mesta za jos dvojicu od sledecih: Marinkovic, Veselinovic, Djordjevic, Ninkovic...

A ovaj Rnic nikad fudbaler nece biti...

markos

pre 16 godina

mi stvarno treba da se zahvalimo nasim selektorima posto nam vec 2 dana za redom popravljaju raspolozenje. prvo moka sa gurovicem i tandemom mojih favorita (radmanovic & jaric) a sada djukic sa rnicem...gde su marinkovic i ninkovic? 100% su odbili djukica sa obrazlozenjem da su u junu planirali okopavanje vinograda...

Mozda

pre 16 godina

Kahriman
Kolarov-Tosic-Ivanovic-Rukavina(Basta)
Smiljanic-Milovanovic
Jankovic-Krasic-Babovic
Rakic
4-5(2+3)-1
Mislim da nam je ovo najbolja opcija, samo ne znam ko pre Rukavina ili Basta. Jedno je sigurno Rnic samo kao posmatrac(kad ga je vec izabrao).
Mozemo do Pekinga, makar i kroz baraz kao treci u grupi.

Dani

pre 16 godina

Bekova imamo "ohoho" ali onih centralnih nažalost premalo ... Vezna linija OK, napad tanak (kao u kvalifikacijama) ali su opet tu Janković, Krasić i Tošić. Mislim, da nam izbor igrača govori da ćemo da igramo 4-5-1. Znaći Janković desno, Krasić levo, Babović u centru, Rakić ili Mrđa u napadu. Ideja je sasvim na mestu, još da se sprovede u delo ...

dookie

pre 16 godina

Necu da ulazim mnogo u komentarisanje sastava ove mlade reprezentacije, dosta je to subjektivno. Ono sto je sigurno, Rnic ne zasluzuje ni da bude sparing partner na treninzima Teleoptika. Ja sam Grobar i smatram da smo mi sa juzne tribine najbolji svedoci koliko je ovo tacno. ne znam samo ko ga, dodjavola, gura kroz Partizan i reprezentaciju.

Pozz orlovi i srecno!!!

delija Pancevo

pre 16 godina

Ovaj vas Djukic stvarno ima nesto protiv Marinkovica!Mora da su se 100 posto nesto posvadjali!! Verovatno je samo njemu iz inata zvao RNICA da bi se Nebojsa osecao jos jadnije,taj Rnic je kriv za skoro sve partizanove poraze!! Sta ce nam on koji k.... !!!!!!!!

djole

pre 16 godina

Pa da li ti stvarno mislis da ce Perez-Krkic ikada zaigrati u nasoj reprezentaciji??? Decko da je pametan to nikad nece uraditi,jer sta je nasa zemlja uradila za njega? Nista...Neka fura on u Spaniji i zelim mu sve najbolje!!!

Ivica Kralj

pre 16 godina

Solidan tim, nista vise... Ne znam po kojoj teoriji velikog fudbalskog mislioca Djukica su Krasic i Jankovic napadaci, ali nije ni bitno. Mnogo vise bi trebalo da brine RNIC i po kom kriterijumu spada medju najbolje mlade fudbalere. Nemamo napadaca, to nas muci. Ovaj Rakic je panj a Mrdja prosek. CUdi me da nije zvao Filipa Djordjevica iz Rada(Zvezde), decko je izmislio fudbal za sve njih!

dex

pre 16 godina

Reci mi Toti,da li ces ti navijati za Italiju?
Drugo,od kada su zaista Jankovic,i Krasic napadaci? I nisam siguran da je Kacar bek,ali ajde...

Dejan

pre 16 godina

Nisam iznenadjen. Voditi Rnića a Jankovića i Krasića nazvati napadačima je blago rečeno, neukusno. Ne čudim se Antari kada je bio protiv izbora Djukića za trenera Partizana.
Mali Veselinović je pre dve godine bio najbolji napadač u Evropi a sada nema mesta u ovakvom napadu.

paolo sousa

pre 16 godina

Ne mogu da verujem!
Prvo,nije pozvan N.Marinkovic,drugo,pozvan je jedan Rnic koji znamo kakav je igrac,i trece sto odmah upada u oci svakog ko iole prati fudbal je to da Jankovic i Krasic idu kao napadaci!!!
To se objasnjava zvanjem u reprezentaciju nekih igraca sredine terena koji nisu zasluzili.Ovaj tim je slabiji od onog koji je igrao u Portugalu.
P.S. Pitanje za Djukica:Koji menadzeri su ti sastavljali spisak?

Zoran Radojević

pre 16 godina

Počeo sam da čitam spisak...
Kada sam pročitao Nemanja Rnić prestao sam da čitam...
Plašim se da je tu i Smiljanić...
Ili ja nisam Srbin ili ovo nije "moja" reprezentacija!

menager

pre 16 godina

Malo ti je los sastav,imas dva desna beka,mozda umesto baste rajkovic da zaigra i to je to...
kahriman
rukavina
kolarov
rajkovic
ivanovic
smiljanic
milovanovic
jankovic
krasic
rakic
mrdja
(4-4-2,mada je bolje da igramo 4-5-1)

gistro

pre 16 godina

Jedan od najjacih razloga Partiznovog posrnuca je sto nam stopera igra Rnić! Da je neko drugi selektor pa i da razumem, ali Djukić koji ga je pljuvao posle svake utakmice i koga Grobari ne mogu da smisle, e to NE RAZUMEM! Jako poštujem Djukića ali ovo mu je jedan veliki minus u mojim očima!
SAVET DJUKIĆU: BRIŠI GA DOK JOŠ MOŽEŠ!!!

Dufa

pre 16 godina

Dobra repka.
kontam da ce formacija biti 4-5-1 ili
4-2-3-1 bice svega!
Voleo bi da da malo vishe shansu Rakicu nego Mrdji ali Djuka je selektor ON ZNA!

Davis

pre 16 godina

@djpet
1. Kuzmanović je '87. godište, a ne '86.
2. On ima pravo da igra samo za A selekciju Srbije, s obzirom da je nastupao za mlađe selekcije Švice, uključujući i U21.

I dalje mi nije jasno ŠTA ĆE TU RNIĆ?!?!?!

SPQR totti

pre 16 godina

Dosta dobra ekipa.Sto nema Kuzmanovica?????Mozda mogu do srebra ili bronze jer tesko da mogu da urade nesto protiv Italije.

djpet

pre 16 godina

Nema Nebojše Marinkovića. Malo nelogično, zar ne? Zašto nema Kuzmanovića iz Fiorentine, ako je dobaar za A tim, (a 86 je godište)?

bojan

pre 16 godina

fale napadachi i odbrana, tj centralni bekovi fale. bitje gusto ali valjda tje ovi "vanserijski" igraci izvuci ekipu (citaj: jankovic, krasic)
:D

tito

pre 16 godina

Bojim se da je ova generacija losija od one iz Portugala, najvise ocekujem od prve zvezde Boska Jankovica i Milosa Krasica oni nas mogu izvuci jos da imamo boljeg centarfora od Mrdje i Rakica bilo bi ok. ali treba dati podrsku Djukicu,dobar je trener i valjda ce uraditi nesto,a sastavi ostalih timova su mnogo bolji od naseg,Englezi su favoriti imaju dobar tim i dobrog trenera ali oni su uvek u borbi za medalju pa nista ne urade valjda ce tako biti i ovaj put,sve u svemu NAPRED ORLOVI SRBIJA I REPUBLIKA SRPSKA ZAUVEK

tromix

pre 16 godina

Pitam se samo da li mozemo ici do samog kraja sa samo dva klasicna spica,a nijedan nije u najboljoj formi!?Dobro je da bar imamo kvalitetan vezni red,pa ce valjda nadomestiti nedostatak kvalitetnog napadaca.U svakom slucaju puno srece momcima,bice im potrebna!

Petar

pre 16 godina

Kahriman
tosic-rnic-ivanovic-basta
milovanovic-smiljanic
krasic-babovic-jankovic
mrdja
+ na bekovima rukavina,kolarov i u napadu rakic. Sasvim solidan tim. Ajmo orlovi!

Rick Hunter

pre 16 godina

ama ljudi,koj' vam je?! kakav kuzmanovic,ninkovic,krkic (kakvo prezime!!!) i ostali? pa tu je Lola Smiljanic !!!! :-))))))))

димитријус

pre 16 godina

Звезда је пре две године имала 6-7 младих репрезентативаца и 3-4 сениорска. Свака част Пиксију што је довео Тојоту, Сузукија и Тарзана, али мени играчки кадар раније много више допадао.

vicente

pre 16 godina

Pa lepo izgleda cini mi sesamo mi nije jasno kako uklopiti Bastu i Rukavinu u isti tim jer Cupavi ne zna da igra desno krilo! Sve dok se Jankovic malo smiri, ne sutira loptu posle zvizduka sudije, i ne folira se i dok se saigraci Milovanovic i Smiljanic ne pobiju na terenu bice dobro. Ne znam ko ce pored Ivanovica igrati stopera jer je vise nego jasno daRnic to ne moze da radi, sredina nam je najjaca a vodje tima MORAJU da budu Krasic i Babovic jer Jankovic to nije i nikad nece ni biti! Pozdrav i srecno Djuka MAJSTORE...

Miki Zvezdas

pre 16 godina

Ja i dalje ne razumem zasto je Djukic na celu mladih orlova.Mislim da je dovoljno pokazao u Partizanu koliko mu je trenersko umece.Mozda je preokrenuo rezultat protiv Svedjana ali to je jedino dobro koje je napraavio u svojoj trenerskoj karijeri......

piksi

pre 16 godina

Veoma dobro!
Ali sta Rnic trazi na spisku fudbalske reprezentacije. On treba da se javi dzudo savezu, tamo ce biti jedan od nasih najboljih reprezentativaca.

piksi

pre 16 godina

Veoma dobro!
Ali sta Rnic trazi na spisku fudbalske reprezentacije. On treba da se javi dzudo savezu, tamo ce biti jedan od nasih najboljih reprezentativaca.

Davis

pre 16 godina

@djpet
1. Kuzmanović je '87. godište, a ne '86.
2. On ima pravo da igra samo za A selekciju Srbije, s obzirom da je nastupao za mlađe selekcije Švice, uključujući i U21.

I dalje mi nije jasno ŠTA ĆE TU RNIĆ?!?!?!

Miki Zvezdas

pre 16 godina

Ja i dalje ne razumem zasto je Djukic na celu mladih orlova.Mislim da je dovoljno pokazao u Partizanu koliko mu je trenersko umece.Mozda je preokrenuo rezultat protiv Svedjana ali to je jedino dobro koje je napraavio u svojoj trenerskoj karijeri......

djpet

pre 16 godina

Nema Nebojše Marinkovića. Malo nelogično, zar ne? Zašto nema Kuzmanovića iz Fiorentine, ako je dobaar za A tim, (a 86 je godište)?

vicente

pre 16 godina

Pa lepo izgleda cini mi sesamo mi nije jasno kako uklopiti Bastu i Rukavinu u isti tim jer Cupavi ne zna da igra desno krilo! Sve dok se Jankovic malo smiri, ne sutira loptu posle zvizduka sudije, i ne folira se i dok se saigraci Milovanovic i Smiljanic ne pobiju na terenu bice dobro. Ne znam ko ce pored Ivanovica igrati stopera jer je vise nego jasno daRnic to ne moze da radi, sredina nam je najjaca a vodje tima MORAJU da budu Krasic i Babovic jer Jankovic to nije i nikad nece ni biti! Pozdrav i srecno Djuka MAJSTORE...

димитријус

pre 16 godina

Звезда је пре две године имала 6-7 младих репрезентативаца и 3-4 сениорска. Свака част Пиксију што је довео Тојоту, Сузукија и Тарзана, али мени играчки кадар раније много више допадао.

Rick Hunter

pre 16 godina

ama ljudi,koj' vam je?! kakav kuzmanovic,ninkovic,krkic (kakvo prezime!!!) i ostali? pa tu je Lola Smiljanic !!!! :-))))))))

Losmi

pre 16 godina

Koliko ja vidim mi ovde imamo sasvim dovoljno selektora da ih izvizimo u ceo svet. Sto se neko od vas ne javi Piksiju sa svojim predlozima za tim zvezde koji ce uci u ligu sampiona, sigurno dobijate posao.A skola za trenere kome to jos treba, vi ste svi prirodni talenti. A ako vam se ne svidja tim idite navijajte za Hrvate i ostalu "bracu". Nas koji smo uvek uz Srbiju i koji nismo selektori iz fotelje ima dovoljno. dovoljno

Zoran Radojević

pre 16 godina

Počeo sam da čitam spisak...
Kada sam pročitao Nemanja Rnić prestao sam da čitam...
Plašim se da je tu i Smiljanić...
Ili ja nisam Srbin ili ovo nije "moja" reprezentacija!

tito

pre 16 godina

Bojim se da je ova generacija losija od one iz Portugala, najvise ocekujem od prve zvezde Boska Jankovica i Milosa Krasica oni nas mogu izvuci jos da imamo boljeg centarfora od Mrdje i Rakica bilo bi ok. ali treba dati podrsku Djukicu,dobar je trener i valjda ce uraditi nesto,a sastavi ostalih timova su mnogo bolji od naseg,Englezi su favoriti imaju dobar tim i dobrog trenera ali oni su uvek u borbi za medalju pa nista ne urade valjda ce tako biti i ovaj put,sve u svemu NAPRED ORLOVI SRBIJA I REPUBLIKA SRPSKA ZAUVEK

Ivica Kralj

pre 16 godina

Solidan tim, nista vise... Ne znam po kojoj teoriji velikog fudbalskog mislioca Djukica su Krasic i Jankovic napadaci, ali nije ni bitno. Mnogo vise bi trebalo da brine RNIC i po kom kriterijumu spada medju najbolje mlade fudbalere. Nemamo napadaca, to nas muci. Ovaj Rakic je panj a Mrdja prosek. CUdi me da nije zvao Filipa Djordjevica iz Rada(Zvezde), decko je izmislio fudbal za sve njih!

paolo sousa

pre 16 godina

Ne mogu da verujem!
Prvo,nije pozvan N.Marinkovic,drugo,pozvan je jedan Rnic koji znamo kakav je igrac,i trece sto odmah upada u oci svakog ko iole prati fudbal je to da Jankovic i Krasic idu kao napadaci!!!
To se objasnjava zvanjem u reprezentaciju nekih igraca sredine terena koji nisu zasluzili.Ovaj tim je slabiji od onog koji je igrao u Portugalu.
P.S. Pitanje za Djukica:Koji menadzeri su ti sastavljali spisak?

Petar

pre 16 godina

Kahriman
tosic-rnic-ivanovic-basta
milovanovic-smiljanic
krasic-babovic-jankovic
mrdja
+ na bekovima rukavina,kolarov i u napadu rakic. Sasvim solidan tim. Ajmo orlovi!

gistro

pre 16 godina

Jedan od najjacih razloga Partiznovog posrnuca je sto nam stopera igra Rnić! Da je neko drugi selektor pa i da razumem, ali Djukić koji ga je pljuvao posle svake utakmice i koga Grobari ne mogu da smisle, e to NE RAZUMEM! Jako poštujem Djukića ali ovo mu je jedan veliki minus u mojim očima!
SAVET DJUKIĆU: BRIŠI GA DOK JOŠ MOŽEŠ!!!

Mozda

pre 16 godina

Kahriman
Kolarov-Tosic-Ivanovic-Rukavina(Basta)
Smiljanic-Milovanovic
Jankovic-Krasic-Babovic
Rakic
4-5(2+3)-1
Mislim da nam je ovo najbolja opcija, samo ne znam ko pre Rukavina ili Basta. Jedno je sigurno Rnic samo kao posmatrac(kad ga je vec izabrao).
Mozemo do Pekinga, makar i kroz baraz kao treci u grupi.

djole

pre 16 godina

Pa da li ti stvarno mislis da ce Perez-Krkic ikada zaigrati u nasoj reprezentaciji??? Decko da je pametan to nikad nece uraditi,jer sta je nasa zemlja uradila za njega? Nista...Neka fura on u Spaniji i zelim mu sve najbolje!!!

Markan

pre 16 godina

Vidim da je dosta komentara usmereno ka tome da nedostaju stoperi. Ne zaboravimo da u nasoj selekciji Ivanovic i Tosic igraju stopere (Basta desno, Kolarov levo), sto uz alternative Rnica i Rajkovica i ne deluje tako rdjavo.

Po pitanju spiceva: igramo klasicnih 4-2-3-1, tako da nam je jedan klasican centarfor dovoljan u formaciji.
Ipak brine nedostatak jos jednog "sidrasa" (realno i nemamo dovoljno kvalitetnog u ovoj generaciji), posto u slucaju povrede bar jednog klasicnog spica mozemo lako da upadnemo u problem vec vidjen na EP pretprosle godine, kada je u jednom mecu (cini mi se prvi mec protiv Italije) Jankovic morao da igra spica.

bojan

pre 16 godina

fale napadachi i odbrana, tj centralni bekovi fale. bitje gusto ali valjda tje ovi "vanserijski" igraci izvuci ekipu (citaj: jankovic, krasic)
:D

dookie

pre 16 godina

Necu da ulazim mnogo u komentarisanje sastava ove mlade reprezentacije, dosta je to subjektivno. Ono sto je sigurno, Rnic ne zasluzuje ni da bude sparing partner na treninzima Teleoptika. Ja sam Grobar i smatram da smo mi sa juzne tribine najbolji svedoci koliko je ovo tacno. ne znam samo ko ga, dodjavola, gura kroz Partizan i reprezentaciju.

Pozz orlovi i srecno!!!

markos

pre 16 godina

mi stvarno treba da se zahvalimo nasim selektorima posto nam vec 2 dana za redom popravljaju raspolozenje. prvo moka sa gurovicem i tandemom mojih favorita (radmanovic & jaric) a sada djukic sa rnicem...gde su marinkovic i ninkovic? 100% su odbili djukica sa obrazlozenjem da su u junu planirali okopavanje vinograda...

delija Pancevo

pre 16 godina

Ovaj vas Djukic stvarno ima nesto protiv Marinkovica!Mora da su se 100 posto nesto posvadjali!! Verovatno je samo njemu iz inata zvao RNICA da bi se Nebojsa osecao jos jadnije,taj Rnic je kriv za skoro sve partizanove poraze!! Sta ce nam on koji k.... !!!!!!!!

jadno

pre 16 godina

Jadni mi sa samo 6 igraca u veznom redu i Krasicem i Jankovicem kao napadacima! Ovaj je poveo ekipu za bunker...

p.s. gde nadjoste onu sliku!?

LOLa

pre 16 godina

Ninkovic, Djordjevic i Veselinovic su trebali biti u timu. Narocito kada ce Mrdja,Rakic i Rnic igrati. Ajde Rakic ali ova dvojica stvarno nemaju kvaliteta. Inace nije los izbor...

Gde si krenuo Rnicu?STOP!Stani tu,ne pomeraj se!

pre 16 godina

@delija Pancevo
Eeee.. ne mogu da verujem da je DOSHAO DAN da se slozim sa nekim ko navija za 'komshinicu'.
Shta ce taj nesrecnik (Rnic) u repki.Boze toliko mi je pokidao zivaca u Partizanu,toliko je greshaka napravio,za toliko poraza je bio jedan od glavnih krivaca...Bajic u odnosu na njega izgleda kao Bekenbauer(bez ikakvog preterivanja).Jel treba svi da dodjemo pred Jug i da kleknemo,ponizno molimo da ode ovaj nesrecnik iz nasheg Partizana.?

tromix

pre 16 godina

Pitam se samo da li mozemo ici do samog kraja sa samo dva klasicna spica,a nijedan nije u najboljoj formi!?Dobro je da bar imamo kvalitetan vezni red,pa ce valjda nadomestiti nedostatak kvalitetnog napadaca.U svakom slucaju puno srece momcima,bice im potrebna!

menager

pre 16 godina

Malo ti je los sastav,imas dva desna beka,mozda umesto baste rajkovic da zaigra i to je to...
kahriman
rukavina
kolarov
rajkovic
ivanovic
smiljanic
milovanovic
jankovic
krasic
rakic
mrdja
(4-4-2,mada je bolje da igramo 4-5-1)

Dufa

pre 16 godina

Dobra repka.
kontam da ce formacija biti 4-5-1 ili
4-2-3-1 bice svega!
Voleo bi da da malo vishe shansu Rakicu nego Mrdji ali Djuka je selektor ON ZNA!

Dejan

pre 16 godina

Nisam iznenadjen. Voditi Rnića a Jankovića i Krasića nazvati napadačima je blago rečeno, neukusno. Ne čudim se Antari kada je bio protiv izbora Djukića za trenera Partizana.
Mali Veselinović je pre dve godine bio najbolji napadač u Evropi a sada nema mesta u ovakvom napadu.

Dani

pre 16 godina

Bekova imamo "ohoho" ali onih centralnih nažalost premalo ... Vezna linija OK, napad tanak (kao u kvalifikacijama) ali su opet tu Janković, Krasić i Tošić. Mislim, da nam izbor igrača govori da ćemo da igramo 4-5-1. Znaći Janković desno, Krasić levo, Babović u centru, Rakić ili Mrđa u napadu. Ideja je sasvim na mestu, još da se sprovede u delo ...

stoofy

pre 16 godina

...imamo 10 odbrambenih a samo 6 veznih a ako racunamo Jankovica i Krasica, onda samo 2 napadaca sto ce reci da cemo igrati sa jednim klasicnim spicem celo EP!!!

Mislim da je moralo da bude mesta za jos dvojicu od sledecih: Marinkovic, Veselinovic, Djordjevic, Ninkovic...

A ovaj Rnic nikad fudbaler nece biti...

SPQR totti

pre 16 godina

@dex
Axa.Inace na za Italiju (i seniorsku i mladu).Nevezano za politiku,jednostavo gototovo ni jednog (osim Vucinica) igraca iz Srbije ili CG ne volim (a mnogi su mi mrzni).Navijacu i za Srbiju ali nije to ono pravo navijanje.
P.S.I molim lazne patriote da ovo ne komentarisu (ne znam je si li i ti dex medju njima).

SRDJA

pre 16 godina

Nije los izbor igraca,samo mi nije jasno zasto je tu Rnic i zasto nema Filipa Djordjevica kad vec imamo problema u spicu,a ovo za Jankovica i Krasica u Napadu je smesno-uradjeno da bi izgledalo da ima dovoljno napadaca na spisku Djukicu ODLAZI
1.Kahriman 2.Basta 3.Tosic 4.Ivanovic 5.Rajkovic 6.Smiljanic 7.Milovanovic 8.Jankovic 9.Krasic 10.Babovic 11.Mrdja -Najboljih 11 iz ovog Spiska

MAS

pre 16 godina

Pa ljudi moji, da li je moguce da je ovaj Djukic pozvao onog Rnica????? Pa taj covek veze nema sa fudbalom...protiv Svedske u Ns je tri-cetiri puta. za samo nekoliko minuta, izlazio sa zajedno loptom u aut!?!?! ...i jos nesto, zasto idemo samo sa dvojicom napadaca??? Znaci bunker na sve tri utakmice...JADNI MI!

johnny

pre 16 godina

alo bre pa za onog pavlovica marinkovic je izmislio fudbal pa sta bre ima protiv njega toliko,bio je najbolji pojedinac u partizanu ove sesozone,sta mama i tata nisu budze? a gde ti je inaj svajcarac iz firence pa taj je jos mali i moze da igra za mladu reprezentaciju a ako je dobar za A dobar je valjda i za ove.... a krasic je napadac isto ko i ja.....ma da....

predrag

pre 16 godina

Ovaj Rnic ima nenormalno jaku vezu ,covek koji nezna nista da ga toliko guraju i u partizanu i u reprzentaciji SRAMOTA!! Djukicu poltroncino

stranputnik

pre 16 godina

Ko nije Terzin igrac - nema bato EP !!!!
Posle ovog spiska prepunog sadasnjih i bivsih igraca OFK Beograda zelim nam sve najgore, pa Terzi noga u guz..u, pa onda polako sve ispocetka...
Mali Ninkovic je postao standardan u Dinamu iz Kijeva, kazu da je mali izvanredan i da ima samo jednu manu - NIJE TERZIN, NEMA TERZA KORISTI OD NJEGA.
Ovo sve postaje odvratno

SPQR totti

pre 16 godina

Dosta dobra ekipa.Sto nema Kuzmanovica?????Mozda mogu do srebra ili bronze jer tesko da mogu da urade nesto protiv Italije.

dex

pre 16 godina

Reci mi Toti,da li ces ti navijati za Italiju?
Drugo,od kada su zaista Jankovic,i Krasic napadaci? I nisam siguran da je Kacar bek,ali ajde...

Ivan

pre 16 godina

E moj Djukicu,

Sta ti je trebala ova epizoda sa Partizanom. Ne znam ko te je nagovorio ili ko ti je podmetnuo ali zaista to ti je greska i mrlja karijere. Ta karijera ce ti pokopati autoritet i u javnosti i kod igraca. Sada ce ti trebati mnogo vremena da se vratis na poziciju sa koje si krenuo. Srbiji je trebala mlada trenerska zvezda i ti si to mogao biti ali si dopao kolektivu u raspadu (nadam se trenutno samo jer bi bilo lose za nas fudbal da to potraje). I sad jos ova ispiranja usta i medijske izjave. Nadam se da ovo nece uticati na rezultate na EP ali mi je tesko u to da poverujem. Neka vam je sa srecom ja cu uvek biti uz vas.

SHEARER

pre 16 godina

Boze ovaj covek je resio da zakopa repku skroz kai i Partizan?
Ponovicu ono sto vecina misli i sto je javno izrekla
1.Zasto nema NEBOJSE MARINKOVICA???Sta taj decko treba da uradi da ga "poznavaoci" fudbala tipa Jesic i Djukic primete.
Da li su oni gledali meceve omladinske repke kada je Nebojsa uz Borka objasnjavo kako se igra moderan fudbal???
2.Od kad se Jankovic i Krasic racunaju kao napadaci?

Boze samo da ovom vidimo ledja i da nam svane ,covek je ocigledno zbog manjka iskustva totalno izgubio kompas i unistava samopouzdanja igraca u repki kao i u Partizanu.Posle ce se javno zaliti da je previse kombinovo al od toga nema nista
Greska je i Partizana sto je uzeo za trenera coveka koji je nakon sve vise se cini srece dobio Svedjane 5-0 i samo zbog te pobede dobio privilegiju da upravlja timom za koji cak i ne navija.
Obican Licemer

milos

pre 16 godina

1zato 3 golmana i samo 2 klasicna napadaca?
2 zasto rakic a nebojsa marinkovic?
3krkic nikada nece igrati za srbiju a i ne treba kada su ga se ovi nasi slepci setili tek kada je zaigrao u barsi a do tada nikom nista a igrao je sve kategorije spanske reprezentacije!!!!

sale

pre 16 godina

Pa vi nemate pojma koga ce da pozove umesto Rnica. Pa da li se secate da moraju da imaju igraci do 21 god. A mi hvala bogu imamo koliko hocete igraca imamo ih u real madridu barseloni celziju liverpulu i da ne nabrajam. Izbor nam je ogroman. Dokle se varamo i mislimo da smo bogovi. Pogledajte gde igraju mladi igraci Portugalije Engleske Italije. A gde igraju nasi banat apatin bezanija smederevo......To vam dodje kao ostali evropski klubovi. Marinkovic pa on ide peske. Pa Djukic ga valda najbilje poznaje samo znate da se bunite.

milijas

pre 16 godina

Gledao sam sa kakvim igracima englezi idu na evropsko prvenstvo...ako primimo 3 komada bice dobro,ali ako igra rnic stopera,6 nam negine!!!

pfc

pre 16 godina

Korektan spisak. Nebojsu nije uzeo jer ima Krasica i Jankovica na njegovoj poziciji. Rnic je veoma zahvalan igrac, moze igrati levog spoljnjeg, centralnog beka i kao zadnji vezni cak. E, sad, on nije u formi u zadnjih dva-tri meca, ali ostaje da je veoma zahvalan za ekipu. Mora se racunati da ekipu ne cini samo 11 igraca, vec mora imati i kvalitetne zamene. Tacno da je mogao uzeti i Kuzmanovica ali i nekog od centarforova, mozda Borka.U celini, nema mesta kritici, dobar je ovo tim(jedino mu fali Gulan i Bojan Krkic, ahaha!).

ICEMAN

pre 16 godina

Bas lepo Djuka od tebe sto si zvao samo 2 stopera i sto si Milijasa i Marinkovica ostavio kod kuce da odmaraju.....Momci su bili najbolji u svojim ekipama,tako da ne treba da se dokazuju na EP.....za Ninkovica se vec dosta toga zna,suvisno je bilo sta reci.....Po ko zna koji put nam na neko veliko takmicenje idu samo oni koji treba da se prodaju.....ljudi,ovo je sramota!!!!!

vicente

pre 16 godina

Pa lepo izgleda cini mi sesamo mi nije jasno kako uklopiti Bastu i Rukavinu u isti tim jer Cupavi ne zna da igra desno krilo! Sve dok se Jankovic malo smiri, ne sutira loptu posle zvizduka sudije, i ne folira se i dok se saigraci Milovanovic i Smiljanic ne pobiju na terenu bice dobro. Ne znam ko ce pored Ivanovica igrati stopera jer je vise nego jasno daRnic to ne moze da radi, sredina nam je najjaca a vodje tima MORAJU da budu Krasic i Babovic jer Jankovic to nije i nikad nece ni biti! Pozdrav i srecno Djuka MAJSTORE...

Miki Zvezdas

pre 16 godina

Ja i dalje ne razumem zasto je Djukic na celu mladih orlova.Mislim da je dovoljno pokazao u Partizanu koliko mu je trenersko umece.Mozda je preokrenuo rezultat protiv Svedjana ali to je jedino dobro koje je napraavio u svojoj trenerskoj karijeri......

piksi

pre 16 godina

Veoma dobro!
Ali sta Rnic trazi na spisku fudbalske reprezentacije. On treba da se javi dzudo savezu, tamo ce biti jedan od nasih najboljih reprezentativaca.

djpet

pre 16 godina

Nema Nebojše Marinkovića. Malo nelogično, zar ne? Zašto nema Kuzmanovića iz Fiorentine, ako je dobaar za A tim, (a 86 je godište)?

Rick Hunter

pre 16 godina

ama ljudi,koj' vam je?! kakav kuzmanovic,ninkovic,krkic (kakvo prezime!!!) i ostali? pa tu je Lola Smiljanic !!!! :-))))))))

Zoran Radojević

pre 16 godina

Počeo sam da čitam spisak...
Kada sam pročitao Nemanja Rnić prestao sam da čitam...
Plašim se da je tu i Smiljanić...
Ili ja nisam Srbin ili ovo nije "moja" reprezentacija!

Davis

pre 16 godina

@djpet
1. Kuzmanović je '87. godište, a ne '86.
2. On ima pravo da igra samo za A selekciju Srbije, s obzirom da je nastupao za mlađe selekcije Švice, uključujući i U21.

I dalje mi nije jasno ŠTA ĆE TU RNIĆ?!?!?!

SPQR totti

pre 16 godina

Dosta dobra ekipa.Sto nema Kuzmanovica?????Mozda mogu do srebra ili bronze jer tesko da mogu da urade nesto protiv Italije.

Ivan

pre 16 godina

E moj Djukicu,

Sta ti je trebala ova epizoda sa Partizanom. Ne znam ko te je nagovorio ili ko ti je podmetnuo ali zaista to ti je greska i mrlja karijere. Ta karijera ce ti pokopati autoritet i u javnosti i kod igraca. Sada ce ti trebati mnogo vremena da se vratis na poziciju sa koje si krenuo. Srbiji je trebala mlada trenerska zvezda i ti si to mogao biti ali si dopao kolektivu u raspadu (nadam se trenutno samo jer bi bilo lose za nas fudbal da to potraje). I sad jos ova ispiranja usta i medijske izjave. Nadam se da ovo nece uticati na rezultate na EP ali mi je tesko u to da poverujem. Neka vam je sa srecom ja cu uvek biti uz vas.

димитријус

pre 16 godina

Звезда је пре две године имала 6-7 младих репрезентативаца и 3-4 сениорска. Свака част Пиксију што је довео Тојоту, Сузукија и Тарзана, али мени играчки кадар раније много више допадао.

tito

pre 16 godina

Bojim se da je ova generacija losija od one iz Portugala, najvise ocekujem od prve zvezde Boska Jankovica i Milosa Krasica oni nas mogu izvuci jos da imamo boljeg centarfora od Mrdje i Rakica bilo bi ok. ali treba dati podrsku Djukicu,dobar je trener i valjda ce uraditi nesto,a sastavi ostalih timova su mnogo bolji od naseg,Englezi su favoriti imaju dobar tim i dobrog trenera ali oni su uvek u borbi za medalju pa nista ne urade valjda ce tako biti i ovaj put,sve u svemu NAPRED ORLOVI SRBIJA I REPUBLIKA SRPSKA ZAUVEK

Petar

pre 16 godina

Kahriman
tosic-rnic-ivanovic-basta
milovanovic-smiljanic
krasic-babovic-jankovic
mrdja
+ na bekovima rukavina,kolarov i u napadu rakic. Sasvim solidan tim. Ajmo orlovi!

paolo sousa

pre 16 godina

Ne mogu da verujem!
Prvo,nije pozvan N.Marinkovic,drugo,pozvan je jedan Rnic koji znamo kakav je igrac,i trece sto odmah upada u oci svakog ko iole prati fudbal je to da Jankovic i Krasic idu kao napadaci!!!
To se objasnjava zvanjem u reprezentaciju nekih igraca sredine terena koji nisu zasluzili.Ovaj tim je slabiji od onog koji je igrao u Portugalu.
P.S. Pitanje za Djukica:Koji menadzeri su ti sastavljali spisak?

gistro

pre 16 godina

Jedan od najjacih razloga Partiznovog posrnuca je sto nam stopera igra Rnić! Da je neko drugi selektor pa i da razumem, ali Djukić koji ga je pljuvao posle svake utakmice i koga Grobari ne mogu da smisle, e to NE RAZUMEM! Jako poštujem Djukića ali ovo mu je jedan veliki minus u mojim očima!
SAVET DJUKIĆU: BRIŠI GA DOK JOŠ MOŽEŠ!!!

Ivica Kralj

pre 16 godina

Solidan tim, nista vise... Ne znam po kojoj teoriji velikog fudbalskog mislioca Djukica su Krasic i Jankovic napadaci, ali nije ni bitno. Mnogo vise bi trebalo da brine RNIC i po kom kriterijumu spada medju najbolje mlade fudbalere. Nemamo napadaca, to nas muci. Ovaj Rakic je panj a Mrdja prosek. CUdi me da nije zvao Filipa Djordjevica iz Rada(Zvezde), decko je izmislio fudbal za sve njih!

Dejan

pre 16 godina

Nisam iznenadjen. Voditi Rnića a Jankovića i Krasića nazvati napadačima je blago rečeno, neukusno. Ne čudim se Antari kada je bio protiv izbora Djukića za trenera Partizana.
Mali Veselinović je pre dve godine bio najbolji napadač u Evropi a sada nema mesta u ovakvom napadu.

dookie

pre 16 godina

Necu da ulazim mnogo u komentarisanje sastava ove mlade reprezentacije, dosta je to subjektivno. Ono sto je sigurno, Rnic ne zasluzuje ni da bude sparing partner na treninzima Teleoptika. Ja sam Grobar i smatram da smo mi sa juzne tribine najbolji svedoci koliko je ovo tacno. ne znam samo ko ga, dodjavola, gura kroz Partizan i reprezentaciju.

Pozz orlovi i srecno!!!

SPQR totti

pre 16 godina

@dex
Axa.Inace na za Italiju (i seniorsku i mladu).Nevezano za politiku,jednostavo gototovo ni jednog (osim Vucinica) igraca iz Srbije ili CG ne volim (a mnogi su mi mrzni).Navijacu i za Srbiju ali nije to ono pravo navijanje.
P.S.I molim lazne patriote da ovo ne komentarisu (ne znam je si li i ti dex medju njima).

SRDJA

pre 16 godina

Nije los izbor igraca,samo mi nije jasno zasto je tu Rnic i zasto nema Filipa Djordjevica kad vec imamo problema u spicu,a ovo za Jankovica i Krasica u Napadu je smesno-uradjeno da bi izgledalo da ima dovoljno napadaca na spisku Djukicu ODLAZI
1.Kahriman 2.Basta 3.Tosic 4.Ivanovic 5.Rajkovic 6.Smiljanic 7.Milovanovic 8.Jankovic 9.Krasic 10.Babovic 11.Mrdja -Najboljih 11 iz ovog Spiska

SHEARER

pre 16 godina

Boze ovaj covek je resio da zakopa repku skroz kai i Partizan?
Ponovicu ono sto vecina misli i sto je javno izrekla
1.Zasto nema NEBOJSE MARINKOVICA???Sta taj decko treba da uradi da ga "poznavaoci" fudbala tipa Jesic i Djukic primete.
Da li su oni gledali meceve omladinske repke kada je Nebojsa uz Borka objasnjavo kako se igra moderan fudbal???
2.Od kad se Jankovic i Krasic racunaju kao napadaci?

Boze samo da ovom vidimo ledja i da nam svane ,covek je ocigledno zbog manjka iskustva totalno izgubio kompas i unistava samopouzdanja igraca u repki kao i u Partizanu.Posle ce se javno zaliti da je previse kombinovo al od toga nema nista
Greska je i Partizana sto je uzeo za trenera coveka koji je nakon sve vise se cini srece dobio Svedjane 5-0 i samo zbog te pobede dobio privilegiju da upravlja timom za koji cak i ne navija.
Obican Licemer

tromix

pre 16 godina

Pitam se samo da li mozemo ici do samog kraja sa samo dva klasicna spica,a nijedan nije u najboljoj formi!?Dobro je da bar imamo kvalitetan vezni red,pa ce valjda nadomestiti nedostatak kvalitetnog napadaca.U svakom slucaju puno srece momcima,bice im potrebna!

bojan

pre 16 godina

fale napadachi i odbrana, tj centralni bekovi fale. bitje gusto ali valjda tje ovi "vanserijski" igraci izvuci ekipu (citaj: jankovic, krasic)
:D

menager

pre 16 godina

Malo ti je los sastav,imas dva desna beka,mozda umesto baste rajkovic da zaigra i to je to...
kahriman
rukavina
kolarov
rajkovic
ivanovic
smiljanic
milovanovic
jankovic
krasic
rakic
mrdja
(4-4-2,mada je bolje da igramo 4-5-1)

Dufa

pre 16 godina

Dobra repka.
kontam da ce formacija biti 4-5-1 ili
4-2-3-1 bice svega!
Voleo bi da da malo vishe shansu Rakicu nego Mrdji ali Djuka je selektor ON ZNA!

dex

pre 16 godina

Reci mi Toti,da li ces ti navijati za Italiju?
Drugo,od kada su zaista Jankovic,i Krasic napadaci? I nisam siguran da je Kacar bek,ali ajde...

Mozda

pre 16 godina

Kahriman
Kolarov-Tosic-Ivanovic-Rukavina(Basta)
Smiljanic-Milovanovic
Jankovic-Krasic-Babovic
Rakic
4-5(2+3)-1
Mislim da nam je ovo najbolja opcija, samo ne znam ko pre Rukavina ili Basta. Jedno je sigurno Rnic samo kao posmatrac(kad ga je vec izabrao).
Mozemo do Pekinga, makar i kroz baraz kao treci u grupi.

djole

pre 16 godina

Pa da li ti stvarno mislis da ce Perez-Krkic ikada zaigrati u nasoj reprezentaciji??? Decko da je pametan to nikad nece uraditi,jer sta je nasa zemlja uradila za njega? Nista...Neka fura on u Spaniji i zelim mu sve najbolje!!!

markos

pre 16 godina

mi stvarno treba da se zahvalimo nasim selektorima posto nam vec 2 dana za redom popravljaju raspolozenje. prvo moka sa gurovicem i tandemom mojih favorita (radmanovic & jaric) a sada djukic sa rnicem...gde su marinkovic i ninkovic? 100% su odbili djukica sa obrazlozenjem da su u junu planirali okopavanje vinograda...

delija Pancevo

pre 16 godina

Ovaj vas Djukic stvarno ima nesto protiv Marinkovica!Mora da su se 100 posto nesto posvadjali!! Verovatno je samo njemu iz inata zvao RNICA da bi se Nebojsa osecao jos jadnije,taj Rnic je kriv za skoro sve partizanove poraze!! Sta ce nam on koji k.... !!!!!!!!

Dani

pre 16 godina

Bekova imamo "ohoho" ali onih centralnih nažalost premalo ... Vezna linija OK, napad tanak (kao u kvalifikacijama) ali su opet tu Janković, Krasić i Tošić. Mislim, da nam izbor igrača govori da ćemo da igramo 4-5-1. Znaći Janković desno, Krasić levo, Babović u centru, Rakić ili Mrđa u napadu. Ideja je sasvim na mestu, još da se sprovede u delo ...

stoofy

pre 16 godina

...imamo 10 odbrambenih a samo 6 veznih a ako racunamo Jankovica i Krasica, onda samo 2 napadaca sto ce reci da cemo igrati sa jednim klasicnim spicem celo EP!!!

Mislim da je moralo da bude mesta za jos dvojicu od sledecih: Marinkovic, Veselinovic, Djordjevic, Ninkovic...

A ovaj Rnic nikad fudbaler nece biti...

jadno

pre 16 godina

Jadni mi sa samo 6 igraca u veznom redu i Krasicem i Jankovicem kao napadacima! Ovaj je poveo ekipu za bunker...

p.s. gde nadjoste onu sliku!?

Losmi

pre 16 godina

Koliko ja vidim mi ovde imamo sasvim dovoljno selektora da ih izvizimo u ceo svet. Sto se neko od vas ne javi Piksiju sa svojim predlozima za tim zvezde koji ce uci u ligu sampiona, sigurno dobijate posao.A skola za trenere kome to jos treba, vi ste svi prirodni talenti. A ako vam se ne svidja tim idite navijajte za Hrvate i ostalu "bracu". Nas koji smo uvek uz Srbiju i koji nismo selektori iz fotelje ima dovoljno. dovoljno

LOLa

pre 16 godina

Ninkovic, Djordjevic i Veselinovic su trebali biti u timu. Narocito kada ce Mrdja,Rakic i Rnic igrati. Ajde Rakic ali ova dvojica stvarno nemaju kvaliteta. Inace nije los izbor...

Markan

pre 16 godina

Vidim da je dosta komentara usmereno ka tome da nedostaju stoperi. Ne zaboravimo da u nasoj selekciji Ivanovic i Tosic igraju stopere (Basta desno, Kolarov levo), sto uz alternative Rnica i Rajkovica i ne deluje tako rdjavo.

Po pitanju spiceva: igramo klasicnih 4-2-3-1, tako da nam je jedan klasican centarfor dovoljan u formaciji.
Ipak brine nedostatak jos jednog "sidrasa" (realno i nemamo dovoljno kvalitetnog u ovoj generaciji), posto u slucaju povrede bar jednog klasicnog spica mozemo lako da upadnemo u problem vec vidjen na EP pretprosle godine, kada je u jednom mecu (cini mi se prvi mec protiv Italije) Jankovic morao da igra spica.

milos

pre 16 godina

1zato 3 golmana i samo 2 klasicna napadaca?
2 zasto rakic a nebojsa marinkovic?
3krkic nikada nece igrati za srbiju a i ne treba kada su ga se ovi nasi slepci setili tek kada je zaigrao u barsi a do tada nikom nista a igrao je sve kategorije spanske reprezentacije!!!!

MAS

pre 16 godina

Pa ljudi moji, da li je moguce da je ovaj Djukic pozvao onog Rnica????? Pa taj covek veze nema sa fudbalom...protiv Svedske u Ns je tri-cetiri puta. za samo nekoliko minuta, izlazio sa zajedno loptom u aut!?!?! ...i jos nesto, zasto idemo samo sa dvojicom napadaca??? Znaci bunker na sve tri utakmice...JADNI MI!

johnny

pre 16 godina

alo bre pa za onog pavlovica marinkovic je izmislio fudbal pa sta bre ima protiv njega toliko,bio je najbolji pojedinac u partizanu ove sesozone,sta mama i tata nisu budze? a gde ti je inaj svajcarac iz firence pa taj je jos mali i moze da igra za mladu reprezentaciju a ako je dobar za A dobar je valjda i za ove.... a krasic je napadac isto ko i ja.....ma da....

predrag

pre 16 godina

Ovaj Rnic ima nenormalno jaku vezu ,covek koji nezna nista da ga toliko guraju i u partizanu i u reprzentaciji SRAMOTA!! Djukicu poltroncino

sale

pre 16 godina

Pa vi nemate pojma koga ce da pozove umesto Rnica. Pa da li se secate da moraju da imaju igraci do 21 god. A mi hvala bogu imamo koliko hocete igraca imamo ih u real madridu barseloni celziju liverpulu i da ne nabrajam. Izbor nam je ogroman. Dokle se varamo i mislimo da smo bogovi. Pogledajte gde igraju mladi igraci Portugalije Engleske Italije. A gde igraju nasi banat apatin bezanija smederevo......To vam dodje kao ostali evropski klubovi. Marinkovic pa on ide peske. Pa Djukic ga valda najbilje poznaje samo znate da se bunite.

stranputnik

pre 16 godina

Ko nije Terzin igrac - nema bato EP !!!!
Posle ovog spiska prepunog sadasnjih i bivsih igraca OFK Beograda zelim nam sve najgore, pa Terzi noga u guz..u, pa onda polako sve ispocetka...
Mali Ninkovic je postao standardan u Dinamu iz Kijeva, kazu da je mali izvanredan i da ima samo jednu manu - NIJE TERZIN, NEMA TERZA KORISTI OD NJEGA.
Ovo sve postaje odvratno

Gde si krenuo Rnicu?STOP!Stani tu,ne pomeraj se!

pre 16 godina

@delija Pancevo
Eeee.. ne mogu da verujem da je DOSHAO DAN da se slozim sa nekim ko navija za 'komshinicu'.
Shta ce taj nesrecnik (Rnic) u repki.Boze toliko mi je pokidao zivaca u Partizanu,toliko je greshaka napravio,za toliko poraza je bio jedan od glavnih krivaca...Bajic u odnosu na njega izgleda kao Bekenbauer(bez ikakvog preterivanja).Jel treba svi da dodjemo pred Jug i da kleknemo,ponizno molimo da ode ovaj nesrecnik iz nasheg Partizana.?

milijas

pre 16 godina

Gledao sam sa kakvim igracima englezi idu na evropsko prvenstvo...ako primimo 3 komada bice dobro,ali ako igra rnic stopera,6 nam negine!!!

pfc

pre 16 godina

Korektan spisak. Nebojsu nije uzeo jer ima Krasica i Jankovica na njegovoj poziciji. Rnic je veoma zahvalan igrac, moze igrati levog spoljnjeg, centralnog beka i kao zadnji vezni cak. E, sad, on nije u formi u zadnjih dva-tri meca, ali ostaje da je veoma zahvalan za ekipu. Mora se racunati da ekipu ne cini samo 11 igraca, vec mora imati i kvalitetne zamene. Tacno da je mogao uzeti i Kuzmanovica ali i nekog od centarforova, mozda Borka.U celini, nema mesta kritici, dobar je ovo tim(jedino mu fali Gulan i Bojan Krkic, ahaha!).

ICEMAN

pre 16 godina

Bas lepo Djuka od tebe sto si zvao samo 2 stopera i sto si Milijasa i Marinkovica ostavio kod kuce da odmaraju.....Momci su bili najbolji u svojim ekipama,tako da ne treba da se dokazuju na EP.....za Ninkovica se vec dosta toga zna,suvisno je bilo sta reci.....Po ko zna koji put nam na neko veliko takmicenje idu samo oni koji treba da se prodaju.....ljudi,ovo je sramota!!!!!