Sreda, 30.05.2007.

12:48

Anri ipak u Barseloni?

Izvor: Miloš Todoroviæ

Anri ipak u Barseloni? IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

mikelli

pre 16 godina

ma nece on tamo on ce u inter zvao ga je viera...ali meni se to ne svidja da predje u inter bolje u milan tamo ide i RONALDINHO,BUFFON,DE ROSSI I EMERSON

dragan - Čelsi

pre 16 godina

@bobinho
Gustavo Poyet, sa njim smo osvojili kup pobednika kupova ako se ne varam, izdajica, otišo u totenhem, nije mi jasno zašto to pitanje? To što smo još mali, neznam zašto smo pokupili najviše trofeja ove sezone od engleskih timova? Misli o tome...

@Ulixes
Da imaš pola posto veze o fudbalu nebi lupao toliko. Možda bi bilo bolje, da počneš da pratiš koji drugi sport.

DM

pre 16 godina

Cuj najjaca liga, mozda je Premier liga jaka u dizanju tegova, krajcericama ili nesto slicno. Mnogo bolji fudbal se ipak igra nesto juznije. Engleska liga je taman jaka koliko ima ne-Engleza, dakle upravo igraci tipa Anri, Drogba, Ronaldo ili Alonso cine da fudbal tamo lici na nesto. Cast za par izuzetaka kao Lampard koji bi mesto nasli u svakom timu, ali to ipak nije klasa nekog Maradone, Kake ili Ronaldinja. Za Anrija bi zaista bila prava stvar da predje u neki pismeniji klub, Arsenal je bojim se sa njim dosegao apsolutni maksimum jos onomad. Prosto bi steta bila da se takva igracina ne okiti nekim znamenjem u karijeri samo zato sto je zakucao karijeru u osrednjem timu, u popularnoj ali osrednjoj ligi.

Ulixes

pre 16 godina

Ja razumem sto se javljamo mi, navijaci Man Utd-a, Liverpula, Arsenala, to su najveci klubovi u Eng. Ali sta se javljaju navijaci Celzija? Komentarisite vesti o West Hemu, Blekburnu, Boltonu... to je vas rang.

bojic

pre 16 godina

Bas se nerviram stalno se neko potpisuje kao ja,neznam kako mogu meni SRBINU to da rade.I samo je BARSA vise od kluba,SAMO SAMPION BARSA,sad sto je svi drugi klubovi gaze nema veze.Samo BARSA

Berkamp

pre 16 godina

Ronaldinjo i Anri mogu igrati u istom timu samo ako Ronaldinjo potpise za Arsenal.
@dragan-Celsi
Covece, spusti se na zemlju. U istoriji engleskog fudbala ste uvek bili niko i nista(secam se vasih silnih titula i uspeha). Najveci uspeh pre Abramovica vam je bio pobeda nad Mancesterom od 5-0. Sada je dosao Rus, ulozio milijardu i kusur u tim, a vi ste uspeli da osvojite 2 titule prvaka drzave. Svaka vam cast. Za osvajanje LS je potrebna jos koja milijarda(kad je u pitanju klub tradicije kao Celsi).

vuk

pre 16 godina

Anri je za Barselono. Pruza fantasticne igre jer je brz,spretan,ali i sebican. Aner GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

bojic

pre 16 godina

Puknite dusmani od muke.Drim tim se stvara.A ti koji se potpisujes u moje ime.Znam da sam ti ja idol.Samo je BARSA VISE OD KLUBA

Strahinja

pre 16 godina

O cemu vi govorite,covek je lepo rekao da ce igrati u Arsenalu dok god bude mogao da trci.Ja nisam navijac Arsenala(vec manutd-a),ali koliko god Arsenal bio veliki rival ManUtd-u,Anri je igrac za svako postovanje i prilicno sam siguran da ce ostati u najjacoj ligi na svetu.

joske_kv

pre 16 godina

Nista, vreme je za plan B.
Uzme lepo majicu odstampa grbove svih ovih seljackih klubova: Barselona, Inter, Milan, Celzi, Mancester i ostali i napise:

Just you dream!!!

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Komentari kako ce napokon zaigrati u klubu sa tradicijom su prilicno nepotrebni posto on i sad igra u jednom takvom klubu i to klubu koji ima duzu tradiciju od Barselone. Iskreno je Arsenal klub koji najmanje volim u Engleskoj (da ne upotrebim neku tezu rec) ali je ipak klub od tradicije. Od svih klubova iz Londonu koji danas igraju u Premieru svakako je najvece ime u svetu fudbala. Tijeriju ocigledno treba promena sredine i u toj prici Barsa je idealno resenje. Nista nece izgubiti zato sto je i Barsa klub sa velikom tradicijom, stalno je u vrhu kako u Spaniji tako i u Evropi. Ima odlican budzet,stadion i navijace pa prema tome nema se sta mnogo izgubiti. Ako neko i bude na gubitku to ce biti Arsenal i niko vise. U svakom slucaju majstor je fudbala i gde god bude igrao ostavice trag za sobom.

Zeljko - Henry Fan

pre 16 godina

Ronaldinjo i Anri u istom timu!!!! WOW! Ne bih voleo da sam golman timova koji ce igrati protiv Barselone narednih godina

dragan - Čelsi

pre 16 godina

Ove godine u puno navrata je dokazo drogba da je trenutno najjači špic na svetu. U najtežoj ligi na svetu 20 golova(bez izvođenja penala), sve ukupno čini mi se 33, ako ne 33 onda sigurno 32, kolko je samo golova namestio. Anri jeste sve ukupno najbolji špic, to niko ne osporava, alo izuzmemo brazilskog ronalda, ali trenutno je drogba najjači. A to ko je novokomponavani navijač i ostala sr**a, to je neka druga tema, ja sam znam odkad navijam za čelsi i nikome nisam dužan da objašnjavam. Boli ostale Londonske timove jer je jedini tim u Londonu Čelsi! THERE'S ONLY ONE TEAM IN LONDON!!! CHELSEA FC - Pride of London!!

MILENA

pre 16 godina

*Ne verujem da ce BARSA trampiti Etoa za Henrya. Obojica su dugo bili izvan igre.Henry se nije proslavio ove sezone, a Eto je jos MNOGO duzan Barsi.

ronaldinho10

pre 16 godina

Ja licno, kao navijac Barse, bih jako voleo da vidim Henry-ja u dresu Barselone.Ocito, da je Eto'o vec jednim korakom napustio Barsu, i po svemu sudeci njegova destinacija je Liverpool, ali mislim da nista ne mora da znaci.Voleo bih da gledam, ali verujem i mnogi oni koji ne navijaju za Barsu, tandem Eto'o-Henry.Prelazni rok je dug, videcemo sta ce biti.Nadam se da mozemo do titule u preostale dve utakmice, pa onda renoviranje tima.Mislim da za koji dan Abidal potpisuje.Visca Barca!!!

Rick Hunter

pre 16 godina

i ja mislim da nece da predje.arsenal igra zaista lep fudbal,bez obzira sto je legija stranaca i to je jak klub,samo sto je anri bio dugo povredjen.nadam se da nece preci u barselonu,koja sve vise pocinje da lici na novi celzi,koji je opet bolja ekipa od nje...ipak anri nece otici!!!

ARSENAL

pre 16 godina

Navijačima Čelsija čiji tim za potroši 500 miliona funti, a ne može da se plasira ni u finale LŠ poručujem da se samo pokriju ušima i da tatu Anrija ne stavljaju u usta. Respect za sve navijače tog Londonskog kluba koji su navijali za isti još 90-ih kada je Čelsi bio smešan u takmičarskom smislu, ali ovi novokomponovani "navijači" treba samo da ćute.

Titi Anri je več milion puta ponovio da će ostati u Arsenalu. Zašto da ostane? Prvo, Titi je legenda Arsenala, najbolji strelac i najbolji igrač Tobdžija svih vremena. Bog među navijačima. Za menadžera ima jednog od najboljih trenera na svetu koji je od njega i napravio igrača i koji je posle njega samog i najzaslužniji zato što je danas najbolji napadač sveta. Novi stadion, koji će doneti gomilu novca, mlad tim koji je u nekoliko navrata potvrdio da će u budućnosti harati ostrvom i evropom. Kapiten je, ima ogromnu platu, žena mu je Britanka. A u avgustu već puni 30 godina, tako da nije više mlad, pa može da se ponovo seli ako se slučajno ne prilagodi u Španiji. Španiji, čija liga je fenomenalna, ali puna rasizma koji Titi ne podnosi i protiv koga se bori godinama. Zašto bi otišao u Barselonu? Zato što če osvojiti nešto više? Tako je mislio i Vijera kada je otišao u Juventus, pa ga je bivši klub razbucao u 1/4 finala LŠ prošle sezone.

Zaključak je jednostavan, Anri je čovek koji ne laže, što je pokazao bezbroj puta u proteklih 7, 8 godina, čovek koji igra u možda i najperspektivnijem timu u Evropi, na novom stadionu u najboljoj evropskoj ligi, čovek koji je legenda tog kluba. Čovek koji neće otići sa Emirejtsa.

A ostali, samo sanjajte...

Tijeri: "Možda treba da obučem majicu na kojoj piše da ostajem u Arsenalu i šetam po Londonu, to je jedino što još mogu da uradim."

Pozdrav za sve Tobdžije iz Srbije. Srpski arsenal fan sajt - www.arsenal-serbia.com

dragan - Čelsi

pre 16 godina

Bićeš ti nonstop četvrti, u stvari uvek iza čelsija pa i nije ti važno koja je to pozicija na tabeli. Jer se zna - THERE'S ONLY ONE TEAM IN LONDON!!CHELSEA FC - Pride of London!!

woo

pre 16 godina

Nece da predje!Samo mu je dosadilo da to stalno ponavlja.A to sto su tek cetvrti je zato sto im pola sezone nije igrao najbolji igrac,Anri.Mada bi za Arsenal dobro resenje bio i Eto.Ali bi
odlaskom Anrija doslo do rasula u ekipi.

Nikola

pre 16 godina

Ako već prenosite ovakve vesti, a sumnjam da imate izvore u klubu ili izvore bliske igraču trebalo bi da prenesete i vesti da je Barselona ponudelia Etoa+17 miliona funti za Anrija (http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=469273&CPID=8&clid=3&lid=&title=Gunners+'offered'+Eto'o+bait&channel=&), ali i da se Anri nada napretku Arsenal u narednoj sezoni (http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=469311&CPID=8&clid=3&lid=&title=Henry+hopes+for+progress), što jasno govori da ostaje na Emirejtsu. Ako već prenosite jednu stranu priče, prenesite i drugu. Znam da se trudite da budete objektivni, ali ovakve stvari ne bi trebalo da propuštate ako već informišete posetioce Vašeg sajta o ovoj priči.

Vlada

pre 16 godina

ja mislim da je tokom ovih godina ostavio srce Arsenalu da im je priredio milion lepih trenutaka ali isto mislim da je vreme za nesto novo.Barsa je veliki klub on jos veci igrac i zelim mu sve najbolje ma sta se odlucio.

Kaca

pre 16 godina

Jeste Barsa full klub,to stoji.Ali,ako vec oce da menja klub,nek predje u neki drugi engleski.Engleska liga je najbolja,definitivno.Ne bi trebao da napravi istu gresku ko Bekam & Co. kad su presli u Spaniju.

Nikola

pre 16 godina

Ako već prenosite ovakve vesti, a sumnjam da imate izvore u klubu ili izvore bliske igraču trebalo bi da prenesete i vesti da je Barselona ponudelia Etoa+17 miliona funti za Anrija (http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=469273&CPID=8&clid=3&lid=&title=Gunners+'offered'+Eto'o+bait&channel=&), ali i da se Anri nada napretku Arsenal u narednoj sezoni (http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=469311&CPID=8&clid=3&lid=&title=Henry+hopes+for+progress), što jasno govori da ostaje na Emirejtsu. Ako već prenosite jednu stranu priče, prenesite i drugu. Znam da se trudite da budete objektivni, ali ovakve stvari ne bi trebalo da propuštate ako već informišete posetioce Vašeg sajta o ovoj priči.

ARSENAL

pre 16 godina

Navijačima Čelsija čiji tim za potroši 500 miliona funti, a ne može da se plasira ni u finale LŠ poručujem da se samo pokriju ušima i da tatu Anrija ne stavljaju u usta. Respect za sve navijače tog Londonskog kluba koji su navijali za isti još 90-ih kada je Čelsi bio smešan u takmičarskom smislu, ali ovi novokomponovani "navijači" treba samo da ćute.

Titi Anri je več milion puta ponovio da će ostati u Arsenalu. Zašto da ostane? Prvo, Titi je legenda Arsenala, najbolji strelac i najbolji igrač Tobdžija svih vremena. Bog među navijačima. Za menadžera ima jednog od najboljih trenera na svetu koji je od njega i napravio igrača i koji je posle njega samog i najzaslužniji zato što je danas najbolji napadač sveta. Novi stadion, koji će doneti gomilu novca, mlad tim koji je u nekoliko navrata potvrdio da će u budućnosti harati ostrvom i evropom. Kapiten je, ima ogromnu platu, žena mu je Britanka. A u avgustu već puni 30 godina, tako da nije više mlad, pa može da se ponovo seli ako se slučajno ne prilagodi u Španiji. Španiji, čija liga je fenomenalna, ali puna rasizma koji Titi ne podnosi i protiv koga se bori godinama. Zašto bi otišao u Barselonu? Zato što če osvojiti nešto više? Tako je mislio i Vijera kada je otišao u Juventus, pa ga je bivši klub razbucao u 1/4 finala LŠ prošle sezone.

Zaključak je jednostavan, Anri je čovek koji ne laže, što je pokazao bezbroj puta u proteklih 7, 8 godina, čovek koji igra u možda i najperspektivnijem timu u Evropi, na novom stadionu u najboljoj evropskoj ligi, čovek koji je legenda tog kluba. Čovek koji neće otići sa Emirejtsa.

A ostali, samo sanjajte...

Tijeri: "Možda treba da obučem majicu na kojoj piše da ostajem u Arsenalu i šetam po Londonu, to je jedino što još mogu da uradim."

Pozdrav za sve Tobdžije iz Srbije. Srpski arsenal fan sajt - www.arsenal-serbia.com

woo

pre 16 godina

Nece da predje!Samo mu je dosadilo da to stalno ponavlja.A to sto su tek cetvrti je zato sto im pola sezone nije igrao najbolji igrac,Anri.Mada bi za Arsenal dobro resenje bio i Eto.Ali bi
odlaskom Anrija doslo do rasula u ekipi.

Vlada

pre 16 godina

ja mislim da je tokom ovih godina ostavio srce Arsenalu da im je priredio milion lepih trenutaka ali isto mislim da je vreme za nesto novo.Barsa je veliki klub on jos veci igrac i zelim mu sve najbolje ma sta se odlucio.

Rick Hunter

pre 16 godina

i ja mislim da nece da predje.arsenal igra zaista lep fudbal,bez obzira sto je legija stranaca i to je jak klub,samo sto je anri bio dugo povredjen.nadam se da nece preci u barselonu,koja sve vise pocinje da lici na novi celzi,koji je opet bolja ekipa od nje...ipak anri nece otici!!!

Strahinja

pre 16 godina

O cemu vi govorite,covek je lepo rekao da ce igrati u Arsenalu dok god bude mogao da trci.Ja nisam navijac Arsenala(vec manutd-a),ali koliko god Arsenal bio veliki rival ManUtd-u,Anri je igrac za svako postovanje i prilicno sam siguran da ce ostati u najjacoj ligi na svetu.

Berkamp

pre 16 godina

Ronaldinjo i Anri mogu igrati u istom timu samo ako Ronaldinjo potpise za Arsenal.
@dragan-Celsi
Covece, spusti se na zemlju. U istoriji engleskog fudbala ste uvek bili niko i nista(secam se vasih silnih titula i uspeha). Najveci uspeh pre Abramovica vam je bio pobeda nad Mancesterom od 5-0. Sada je dosao Rus, ulozio milijardu i kusur u tim, a vi ste uspeli da osvojite 2 titule prvaka drzave. Svaka vam cast. Za osvajanje LS je potrebna jos koja milijarda(kad je u pitanju klub tradicije kao Celsi).

Kaca

pre 16 godina

Jeste Barsa full klub,to stoji.Ali,ako vec oce da menja klub,nek predje u neki drugi engleski.Engleska liga je najbolja,definitivno.Ne bi trebao da napravi istu gresku ko Bekam & Co. kad su presli u Spaniju.

Ulixes

pre 16 godina

Ja razumem sto se javljamo mi, navijaci Man Utd-a, Liverpula, Arsenala, to su najveci klubovi u Eng. Ali sta se javljaju navijaci Celzija? Komentarisite vesti o West Hemu, Blekburnu, Boltonu... to je vas rang.

ronaldinho10

pre 16 godina

Ja licno, kao navijac Barse, bih jako voleo da vidim Henry-ja u dresu Barselone.Ocito, da je Eto'o vec jednim korakom napustio Barsu, i po svemu sudeci njegova destinacija je Liverpool, ali mislim da nista ne mora da znaci.Voleo bih da gledam, ali verujem i mnogi oni koji ne navijaju za Barsu, tandem Eto'o-Henry.Prelazni rok je dug, videcemo sta ce biti.Nadam se da mozemo do titule u preostale dve utakmice, pa onda renoviranje tima.Mislim da za koji dan Abidal potpisuje.Visca Barca!!!

MILENA

pre 16 godina

*Ne verujem da ce BARSA trampiti Etoa za Henrya. Obojica su dugo bili izvan igre.Henry se nije proslavio ove sezone, a Eto je jos MNOGO duzan Barsi.

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Komentari kako ce napokon zaigrati u klubu sa tradicijom su prilicno nepotrebni posto on i sad igra u jednom takvom klubu i to klubu koji ima duzu tradiciju od Barselone. Iskreno je Arsenal klub koji najmanje volim u Engleskoj (da ne upotrebim neku tezu rec) ali je ipak klub od tradicije. Od svih klubova iz Londonu koji danas igraju u Premieru svakako je najvece ime u svetu fudbala. Tijeriju ocigledno treba promena sredine i u toj prici Barsa je idealno resenje. Nista nece izgubiti zato sto je i Barsa klub sa velikom tradicijom, stalno je u vrhu kako u Spaniji tako i u Evropi. Ima odlican budzet,stadion i navijace pa prema tome nema se sta mnogo izgubiti. Ako neko i bude na gubitku to ce biti Arsenal i niko vise. U svakom slucaju majstor je fudbala i gde god bude igrao ostavice trag za sobom.

Zeljko - Henry Fan

pre 16 godina

Ronaldinjo i Anri u istom timu!!!! WOW! Ne bih voleo da sam golman timova koji ce igrati protiv Barselone narednih godina

dragan - Čelsi

pre 16 godina

Bićeš ti nonstop četvrti, u stvari uvek iza čelsija pa i nije ti važno koja je to pozicija na tabeli. Jer se zna - THERE'S ONLY ONE TEAM IN LONDON!!CHELSEA FC - Pride of London!!

joske_kv

pre 16 godina

Nista, vreme je za plan B.
Uzme lepo majicu odstampa grbove svih ovih seljackih klubova: Barselona, Inter, Milan, Celzi, Mancester i ostali i napise:

Just you dream!!!

dragan - Čelsi

pre 16 godina

@bobinho
Gustavo Poyet, sa njim smo osvojili kup pobednika kupova ako se ne varam, izdajica, otišo u totenhem, nije mi jasno zašto to pitanje? To što smo još mali, neznam zašto smo pokupili najviše trofeja ove sezone od engleskih timova? Misli o tome...

@Ulixes
Da imaš pola posto veze o fudbalu nebi lupao toliko. Možda bi bilo bolje, da počneš da pratiš koji drugi sport.

dragan - Čelsi

pre 16 godina

Ove godine u puno navrata je dokazo drogba da je trenutno najjači špic na svetu. U najtežoj ligi na svetu 20 golova(bez izvođenja penala), sve ukupno čini mi se 33, ako ne 33 onda sigurno 32, kolko je samo golova namestio. Anri jeste sve ukupno najbolji špic, to niko ne osporava, alo izuzmemo brazilskog ronalda, ali trenutno je drogba najjači. A to ko je novokomponavani navijač i ostala sr**a, to je neka druga tema, ja sam znam odkad navijam za čelsi i nikome nisam dužan da objašnjavam. Boli ostale Londonske timove jer je jedini tim u Londonu Čelsi! THERE'S ONLY ONE TEAM IN LONDON!!! CHELSEA FC - Pride of London!!

bojic

pre 16 godina

Puknite dusmani od muke.Drim tim se stvara.A ti koji se potpisujes u moje ime.Znam da sam ti ja idol.Samo je BARSA VISE OD KLUBA

DM

pre 16 godina

Cuj najjaca liga, mozda je Premier liga jaka u dizanju tegova, krajcericama ili nesto slicno. Mnogo bolji fudbal se ipak igra nesto juznije. Engleska liga je taman jaka koliko ima ne-Engleza, dakle upravo igraci tipa Anri, Drogba, Ronaldo ili Alonso cine da fudbal tamo lici na nesto. Cast za par izuzetaka kao Lampard koji bi mesto nasli u svakom timu, ali to ipak nije klasa nekog Maradone, Kake ili Ronaldinja. Za Anrija bi zaista bila prava stvar da predje u neki pismeniji klub, Arsenal je bojim se sa njim dosegao apsolutni maksimum jos onomad. Prosto bi steta bila da se takva igracina ne okiti nekim znamenjem u karijeri samo zato sto je zakucao karijeru u osrednjem timu, u popularnoj ali osrednjoj ligi.

mikelli

pre 16 godina

ma nece on tamo on ce u inter zvao ga je viera...ali meni se to ne svidja da predje u inter bolje u milan tamo ide i RONALDINHO,BUFFON,DE ROSSI I EMERSON

vuk

pre 16 godina

Anri je za Barselono. Pruza fantasticne igre jer je brz,spretan,ali i sebican. Aner GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

bojic

pre 16 godina

Bas se nerviram stalno se neko potpisuje kao ja,neznam kako mogu meni SRBINU to da rade.I samo je BARSA vise od kluba,SAMO SAMPION BARSA,sad sto je svi drugi klubovi gaze nema veze.Samo BARSA

dragan - Čelsi

pre 16 godina

Bićeš ti nonstop četvrti, u stvari uvek iza čelsija pa i nije ti važno koja je to pozicija na tabeli. Jer se zna - THERE'S ONLY ONE TEAM IN LONDON!!CHELSEA FC - Pride of London!!

ARSENAL

pre 16 godina

Navijačima Čelsija čiji tim za potroši 500 miliona funti, a ne može da se plasira ni u finale LŠ poručujem da se samo pokriju ušima i da tatu Anrija ne stavljaju u usta. Respect za sve navijače tog Londonskog kluba koji su navijali za isti još 90-ih kada je Čelsi bio smešan u takmičarskom smislu, ali ovi novokomponovani "navijači" treba samo da ćute.

Titi Anri je več milion puta ponovio da će ostati u Arsenalu. Zašto da ostane? Prvo, Titi je legenda Arsenala, najbolji strelac i najbolji igrač Tobdžija svih vremena. Bog među navijačima. Za menadžera ima jednog od najboljih trenera na svetu koji je od njega i napravio igrača i koji je posle njega samog i najzaslužniji zato što je danas najbolji napadač sveta. Novi stadion, koji će doneti gomilu novca, mlad tim koji je u nekoliko navrata potvrdio da će u budućnosti harati ostrvom i evropom. Kapiten je, ima ogromnu platu, žena mu je Britanka. A u avgustu već puni 30 godina, tako da nije više mlad, pa može da se ponovo seli ako se slučajno ne prilagodi u Španiji. Španiji, čija liga je fenomenalna, ali puna rasizma koji Titi ne podnosi i protiv koga se bori godinama. Zašto bi otišao u Barselonu? Zato što če osvojiti nešto više? Tako je mislio i Vijera kada je otišao u Juventus, pa ga je bivši klub razbucao u 1/4 finala LŠ prošle sezone.

Zaključak je jednostavan, Anri je čovek koji ne laže, što je pokazao bezbroj puta u proteklih 7, 8 godina, čovek koji igra u možda i najperspektivnijem timu u Evropi, na novom stadionu u najboljoj evropskoj ligi, čovek koji je legenda tog kluba. Čovek koji neće otići sa Emirejtsa.

A ostali, samo sanjajte...

Tijeri: "Možda treba da obučem majicu na kojoj piše da ostajem u Arsenalu i šetam po Londonu, to je jedino što još mogu da uradim."

Pozdrav za sve Tobdžije iz Srbije. Srpski arsenal fan sajt - www.arsenal-serbia.com

dragan - Čelsi

pre 16 godina

Ove godine u puno navrata je dokazo drogba da je trenutno najjači špic na svetu. U najtežoj ligi na svetu 20 golova(bez izvođenja penala), sve ukupno čini mi se 33, ako ne 33 onda sigurno 32, kolko je samo golova namestio. Anri jeste sve ukupno najbolji špic, to niko ne osporava, alo izuzmemo brazilskog ronalda, ali trenutno je drogba najjači. A to ko je novokomponavani navijač i ostala sr**a, to je neka druga tema, ja sam znam odkad navijam za čelsi i nikome nisam dužan da objašnjavam. Boli ostale Londonske timove jer je jedini tim u Londonu Čelsi! THERE'S ONLY ONE TEAM IN LONDON!!! CHELSEA FC - Pride of London!!

woo

pre 16 godina

Nece da predje!Samo mu je dosadilo da to stalno ponavlja.A to sto su tek cetvrti je zato sto im pola sezone nije igrao najbolji igrac,Anri.Mada bi za Arsenal dobro resenje bio i Eto.Ali bi
odlaskom Anrija doslo do rasula u ekipi.

Kaca

pre 16 godina

Jeste Barsa full klub,to stoji.Ali,ako vec oce da menja klub,nek predje u neki drugi engleski.Engleska liga je najbolja,definitivno.Ne bi trebao da napravi istu gresku ko Bekam & Co. kad su presli u Spaniju.

ronaldinho10

pre 16 godina

Ja licno, kao navijac Barse, bih jako voleo da vidim Henry-ja u dresu Barselone.Ocito, da je Eto'o vec jednim korakom napustio Barsu, i po svemu sudeci njegova destinacija je Liverpool, ali mislim da nista ne mora da znaci.Voleo bih da gledam, ali verujem i mnogi oni koji ne navijaju za Barsu, tandem Eto'o-Henry.Prelazni rok je dug, videcemo sta ce biti.Nadam se da mozemo do titule u preostale dve utakmice, pa onda renoviranje tima.Mislim da za koji dan Abidal potpisuje.Visca Barca!!!

Vlada

pre 16 godina

ja mislim da je tokom ovih godina ostavio srce Arsenalu da im je priredio milion lepih trenutaka ali isto mislim da je vreme za nesto novo.Barsa je veliki klub on jos veci igrac i zelim mu sve najbolje ma sta se odlucio.

Nikola

pre 16 godina

Ako već prenosite ovakve vesti, a sumnjam da imate izvore u klubu ili izvore bliske igraču trebalo bi da prenesete i vesti da je Barselona ponudelia Etoa+17 miliona funti za Anrija (http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=469273&CPID=8&clid=3&lid=&title=Gunners+'offered'+Eto'o+bait&channel=&), ali i da se Anri nada napretku Arsenal u narednoj sezoni (http://home.skysports.com/list.aspx?hlid=469311&CPID=8&clid=3&lid=&title=Henry+hopes+for+progress), što jasno govori da ostaje na Emirejtsu. Ako već prenosite jednu stranu priče, prenesite i drugu. Znam da se trudite da budete objektivni, ali ovakve stvari ne bi trebalo da propuštate ako već informišete posetioce Vašeg sajta o ovoj priči.

Rick Hunter

pre 16 godina

i ja mislim da nece da predje.arsenal igra zaista lep fudbal,bez obzira sto je legija stranaca i to je jak klub,samo sto je anri bio dugo povredjen.nadam se da nece preci u barselonu,koja sve vise pocinje da lici na novi celzi,koji je opet bolja ekipa od nje...ipak anri nece otici!!!

MILENA

pre 16 godina

*Ne verujem da ce BARSA trampiti Etoa za Henrya. Obojica su dugo bili izvan igre.Henry se nije proslavio ove sezone, a Eto je jos MNOGO duzan Barsi.

Zeljko - Henry Fan

pre 16 godina

Ronaldinjo i Anri u istom timu!!!! WOW! Ne bih voleo da sam golman timova koji ce igrati protiv Barselone narednih godina

bojic

pre 16 godina

Puknite dusmani od muke.Drim tim se stvara.A ti koji se potpisujes u moje ime.Znam da sam ti ja idol.Samo je BARSA VISE OD KLUBA

bojic

pre 16 godina

Bas se nerviram stalno se neko potpisuje kao ja,neznam kako mogu meni SRBINU to da rade.I samo je BARSA vise od kluba,SAMO SAMPION BARSA,sad sto je svi drugi klubovi gaze nema veze.Samo BARSA

DM

pre 16 godina

Cuj najjaca liga, mozda je Premier liga jaka u dizanju tegova, krajcericama ili nesto slicno. Mnogo bolji fudbal se ipak igra nesto juznije. Engleska liga je taman jaka koliko ima ne-Engleza, dakle upravo igraci tipa Anri, Drogba, Ronaldo ili Alonso cine da fudbal tamo lici na nesto. Cast za par izuzetaka kao Lampard koji bi mesto nasli u svakom timu, ali to ipak nije klasa nekog Maradone, Kake ili Ronaldinja. Za Anrija bi zaista bila prava stvar da predje u neki pismeniji klub, Arsenal je bojim se sa njim dosegao apsolutni maksimum jos onomad. Prosto bi steta bila da se takva igracina ne okiti nekim znamenjem u karijeri samo zato sto je zakucao karijeru u osrednjem timu, u popularnoj ali osrednjoj ligi.

mikelli

pre 16 godina

ma nece on tamo on ce u inter zvao ga je viera...ali meni se to ne svidja da predje u inter bolje u milan tamo ide i RONALDINHO,BUFFON,DE ROSSI I EMERSON

Ivan Liverpool

pre 16 godina

Komentari kako ce napokon zaigrati u klubu sa tradicijom su prilicno nepotrebni posto on i sad igra u jednom takvom klubu i to klubu koji ima duzu tradiciju od Barselone. Iskreno je Arsenal klub koji najmanje volim u Engleskoj (da ne upotrebim neku tezu rec) ali je ipak klub od tradicije. Od svih klubova iz Londonu koji danas igraju u Premieru svakako je najvece ime u svetu fudbala. Tijeriju ocigledno treba promena sredine i u toj prici Barsa je idealno resenje. Nista nece izgubiti zato sto je i Barsa klub sa velikom tradicijom, stalno je u vrhu kako u Spaniji tako i u Evropi. Ima odlican budzet,stadion i navijace pa prema tome nema se sta mnogo izgubiti. Ako neko i bude na gubitku to ce biti Arsenal i niko vise. U svakom slucaju majstor je fudbala i gde god bude igrao ostavice trag za sobom.

joske_kv

pre 16 godina

Nista, vreme je za plan B.
Uzme lepo majicu odstampa grbove svih ovih seljackih klubova: Barselona, Inter, Milan, Celzi, Mancester i ostali i napise:

Just you dream!!!

Strahinja

pre 16 godina

O cemu vi govorite,covek je lepo rekao da ce igrati u Arsenalu dok god bude mogao da trci.Ja nisam navijac Arsenala(vec manutd-a),ali koliko god Arsenal bio veliki rival ManUtd-u,Anri je igrac za svako postovanje i prilicno sam siguran da ce ostati u najjacoj ligi na svetu.

vuk

pre 16 godina

Anri je za Barselono. Pruza fantasticne igre jer je brz,spretan,ali i sebican. Aner GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOl

Berkamp

pre 16 godina

Ronaldinjo i Anri mogu igrati u istom timu samo ako Ronaldinjo potpise za Arsenal.
@dragan-Celsi
Covece, spusti se na zemlju. U istoriji engleskog fudbala ste uvek bili niko i nista(secam se vasih silnih titula i uspeha). Najveci uspeh pre Abramovica vam je bio pobeda nad Mancesterom od 5-0. Sada je dosao Rus, ulozio milijardu i kusur u tim, a vi ste uspeli da osvojite 2 titule prvaka drzave. Svaka vam cast. Za osvajanje LS je potrebna jos koja milijarda(kad je u pitanju klub tradicije kao Celsi).

Ulixes

pre 16 godina

Ja razumem sto se javljamo mi, navijaci Man Utd-a, Liverpula, Arsenala, to su najveci klubovi u Eng. Ali sta se javljaju navijaci Celzija? Komentarisite vesti o West Hemu, Blekburnu, Boltonu... to je vas rang.

dragan - Čelsi

pre 16 godina

@bobinho
Gustavo Poyet, sa njim smo osvojili kup pobednika kupova ako se ne varam, izdajica, otišo u totenhem, nije mi jasno zašto to pitanje? To što smo još mali, neznam zašto smo pokupili najviše trofeja ove sezone od engleskih timova? Misli o tome...

@Ulixes
Da imaš pola posto veze o fudbalu nebi lupao toliko. Možda bi bilo bolje, da počneš da pratiš koji drugi sport.