1. надам се и верујем у Борац. Његовим опстанком би фудбалска Србија "убила две муве". Испао би и други Бгд клуб и наредне сезоне би имали фудбал јужно од Бгд-а. (очекује се бараж меч Борац - Напредак)
  ("провинција", 26. maj 2007 22:16)

  # Link komentara

 2. Vozdovac treba da ispadne, Borac je bolji, a i samo da bude sto manje BG klubova, evo sad i Cukaricki ulazi, pa dokle bre vise, onda se cude sto nema gledalaca, pa ko hoce bre da gleda beogradske zonase u prvoj ligi.
  (Pucke NS, 26. maj 2007 22:26)

  # Link komentara

 3. Bravo za Smederevo! Moramo da ozivimo fudbalske centre a da smanjimo mafijaske klubove iz Beograda!!!!!!!
  (MILOSH, 27. maj 2007 00:08)

  # Link komentara

 4. Ja sam iz SD i navijam za Borac da uspe da obezbedi opstanak!!
  (sitna riba u ovom moru plavom, 27. maj 2007 00:47)

  # Link komentara

 5. Gledam ove like iz manjih gradova sto se mole bogu da beograd ima sto manje klubova, A dali ste se nekada zapitali sto beograd ima tolko klubova.
  (Danilo, 27. maj 2007 12:16)

  # Link komentara

 6. Napred(ak) Borac!!!
  (C-E-Z-A-R, 27. maj 2007 12:48)

  # Link komentara

 7. he he....Mafijaski klubovi iz Beograda....regularno takmicenje.....ozivimo provincijske centre.....jao jao!!! Pa ne moze provincija da se ozivi tako sto ce Beograd da im da pare a oni da budu glavni u svom selu!!! Zasucite malo rukave imate i vi vase lokalne dilere,krimose i ostale "postenjacine" samo sto ih predstavljate kao ugledne biznismene....Bez kuknjave iz provincije molicu!!! Ako niste za prvu ligu(kakva god da je ) razlog lezi u vasem selu a ne u BG!!!
  (expert, 27. maj 2007 23:00)

  # Link komentara

 8. @Danilo
  Naravno da Beograd treba da ima mamje klubova, a ne pola lige da bude iz glavnog grada. Od ove druge polovine četiri tima su iz Vojvodine ( što nije loše, samo još kada bi bili malo jači ) a iz ostatka Srbije samo Borac i Smederevo. Jedan od problema je što puno igrača iz manjih klubova ( mislim i na one koji ne igraju u prvoj ligi ) će pre otići u neki slabiji tim iz Beograda neg što će doći da igra u Smederevu, Nišu, Kruševcu, Čačku ... Skoro sam imao priliku da razgovaram sa jednim likom koji je trebao da dođe u SD ali se ipak odlučio za BG i to koliko se sećam u pitanju je Rad. A o tome da se mnogo više novca ulaže u BG ( ne mislim samo na fudbal ) e to je već druga priča.
  (SoaD, 27. maj 2007 23:15)

  # Link komentara

 9. овде има пра лјуди из Бгд, који тотално не разумеју причу. Проблем центарлизације се не огледа само у фудбалу, већ у сваком другом сегменту нашег друштва. Није проблем у нашем селу (ако су Крагујевац, Ниш, Крушевац, Чачак, Смедерво села...!?), већ у сливању новца у Бгд касу. ДЕЦЕНТРАЛИЗАЦИЈА; ДЕБЕОГРАДИЗАЦИЈА и свима ће нам бити боље. (погледајте пример Хрватске и броја њихових спортско-привредних центара)!?
  напред БОРАЦ
  ("провинција", 28. maj 2007 21:05)

  # Link komentara