Subota, 26.05.2007.

11:22

Dešamp napustio Juventus

Izvor: Miloš Todoroviæ

Dešamp napustio Juventus IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

37 Komentari

Sortiraj po:

JuveTS

pre 16 godina

Hvalla mu PUNO!!!
Lepo je bilo saradjivati sa njim u Seriji B.
Ostaje jos 2 kola i pakuje kofere srecno u drugom klubu (lyon).

MRZIM-INTER-MRZIM-MILAN Mrzecu ih dok sam ziv volim samo jedan klub i za njega cu umreti JUVENTUS!!!!

luka

pre 16 godina

U potpunosti se slazem sa juve siamo noi.Juventusova uprava se obrukala,Moggi je bio zakon,iskreno se nadam da ce se vratiti iako smo zbog njega zavrsili u drugoj ligi! IO ADORO JUVE!

solo juve

pre 16 godina

Izgleda da je ovaj Secco bas los covek!Taj covek je bio pion u eri Modjija,kojeg je ovaj pomerao kako je hteo,a sada je umislio da je Juve njegov i da moze da radi sta hoce!Porodica Anjeli bi trebala pod hitno da reaguje!

hvala didi

pre 16 godina

Sinoc je na Juveovom sajtu i zvanicno saopsteno da je Desamp podnio ostavku i da je uprava prihvatila.Italijanski sportski listovi "Tuttosport","La gazzeta dello sport" i "Corriere dello sport" danas tvrde da ce Marcelo Lippi biti novi trener Juventusa,a kao alternative se pominju Gianluca Viali i Delio Rossi!

Juve siamo noi

pre 16 godina

DD grazie za sve....bio si uz klub kad je bilo najteze...Ocigledno da postoji neslaganje sa upravom,on hoce Huntelaara oni dovedu Jakintu,on da se zadrzi Trez uprava mu ponudi manju platu...sramota!Lippi je jedino pravo resenje svi ostali bi bili korak unazad...tada bi sigurno ostali svi pa i Gigi...Juventini su uz DD!!!

juve per sempre

pre 16 godina

Za Mila pazzu-Nisam pogresio kad sam rekao da si objektivan,ali jednu stvar moras da znas:Massimo Morati pored toga sto je naftni magnat je takodje vlasnik monopola koji se zove italijanski telekom i on je licno naredio da se prisluskuju Moggievi telefoni i tako je poceo calciopoli.Ja licno nikad nisam pricao da je Inter gubitnicki tim jer ipak ima solidnih 15 titula(iako svi znamo kako je osvojio zadnja 2 naslova) i 2 kupa sampiona,isto tako nijedan tim ne pisem malim slovima! IO SOI JUVENTINO!!!

DrUnder

pre 16 godina

Mislim da Desamp ostaje na klupi i naredne sezone,covek za razliku od Kapela igra ovanzivnije sto mi se jako svidja,a sto se tice pojacanja siguran sam da ce doci jos 5-6 dobrih igraca!!!
FORZA JUVE!!!

Glini

pre 16 godina

Cestitke Juventusu sto je osvojio trofej Serie B,pa njegovi navijaci mogu da se hvale da imaju trofej koji Inter nikad nije osvojio.

P.S.Pozdrav svim istinskim navijacima Juventusa da su ostali da bodre klub iako je igrao u drogoj ligi.

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

@juve per sempre:
Ja se uvek trudim da budem objektivan,mozda neki put nisam,ali niko nije savrsen. Za Inter sam poceo da navijam spontano,a o klubu do pre 5 godina nisam znao gotovo nista jer sam bio mali i nisam toliko pratio fudbal. Sa Interom sam prosao neke veoma teske i neprijatne trenutke,ali i nekoliko ludih sezona(dolazak Mancinija),ludih meceva i volim Inter iz dana u dan sve vise i vise. Posle ovog skandala(koji je navodno Inter smestio juveu i ostalima)ja sam i PONOSAN na Inter. U ovom trenutku lepo je biti navijac Intera i uzivam u toj cinjenici. Za tvoj juve(pisem malim slovom timove umesane u skandal)mogu da kazem da su svakako najveci i najmocniji tim i najtrofejniji tim u Italiji,ima najvise navijaca u Italiji(koliko Inter i milan zajedno).I sta onda?Ja VOLIM I OBOZAVAM Inter koji je bio velika zrtva proteklih godina. Kada nesto volis to nije greska,ja nisam birao da zavolim Inter,to se jednostavno dogodilo,a rekoh ti da pre toga o klubu nisam znao nista. Ostao sam uz tim koga su svi nazivali(neki jos)gubitnickim timom i doziveo da oni koji su bili "najbolji" placaju za svoja nesportska dela i prljave radnje,a da Inter hara i pobedjuje sve redom.
Toliko od mene i pozdrav svim navijacima Intera,ali i svim onim istinskim navijacima Rome,milana,juvea,lacia itd.
Forza Inter!!!L'Inter e per sempre!!!Io sono Interista!!!

juve per sempre

pre 16 godina

Za Mila Pazzu-cini mi se da si dosta objektivan,moguce da je tvoja jedina greska sto navijas za Inter.JUVE JE BIO I OSTAO INSTITUCIJA U ITALIJI!

we simply the best

pre 16 godina

Juve je danasnjom pobedom osvojio titulu sampiona serije b!U kojoj god ligi nas stave,mi smo prvaci!BRAVO JUVE,NAJBOLJI SI!!!

Martinez

pre 16 godina

Netacan vest.
Juventus je vec objavio konferenciju za stampu gde su rekli da Deschamps ostaje.
A ako ne dovedu pojacanje,nijedan trener(cak i Lippi)nece moci da se bori za titulu narednu sezonu.
Cannavaro,Zambrotta,Thuram,
Emerson,Vieira,Ibrahimovic,Mutu...
Jbg,7 standardnih je previse.

Crni

pre 16 godina

Pa da, uveo ih u seriu A a sad šut karta, tipično italijansko razmišljanje "naći ćemo mi boljeg trenera".
A dobar vam je bio kad je trenirao Juve u drugoj ligi kad niko nije htio da se blamira(da se maltretira po drugoj ligi)on je to uradio.
Dođi u C Zvezdu pa da igramo u LŠ za promjenu a ne po Čukarici,Bežanijskoj kosi itd.
Aj zdravo

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

Iz juventusa demantuju da je Desamp podneo ostavku. Ipak sva je prilika da ce posle meca sa Mantovom juve ostati bez trenera. Desamp je preuzeo juve u najtezem trenutku u njegovoj istoriji kada su svi "bezali" iz juvea. Suocen sa ogromnim problemima on je ipak uspeo da lako izbori promociju u Seriju A. Klub mu za to vreme nijednom nije dao podrsku niti mu je obecao da ce ostati trener i u Seriji A. Za sav trud i pozrtvovanje Desamp nije dobio nista za uzvrat,mogao je samo da slusa ko ce voditi juventus od naredne sezone. On je nekoliko puta javno priznao da nema podrsku i poverenje uprave i da uprkos zelji da ostane u Torinu verovatno to ne zavisi od njega. Na kraju Desamp je olaksao nezahvalnoj upravi juvea i casno otisao sa klupe kao pobednik i na terenu i van terena-kao moralni pobednik. Svaka mu cast,a sa druge strane ovaj "novi" juventus nije nista bolji od prethodnog.
Forza Inter!!!L'Inter e per sempre!!!Io sono Interista!!!

milos

pre 16 godina

Zamolio bih navijace "sampiona za zelenim stolom" da cute i da se pokriju usima!Pojma vi nemate sta u Italiji znaci rec JUVENTUS!to je sportrska svetinja.U Bolonji,gde sam ziveo 4 godine pola grada navija za Juve,trecina Milana koji ima 2 velika kluba takodje navija za Juve,ali i trecina citave Italije!!!GRAZIE JUVE,VINCI PER NOI!

Baca

pre 16 godina

Kako mi je milo sto ove prodane duse koji igraju fudbal samo zbog para kao sto su Zambrotta i ostali nece osvojiti verovatno nista u svojim novim klubovima. Momci poput Bufona i Camoranesia, koji nisu otisi iz kluba kada je bio u nevolji, zasluzuju sve pohvale i respekt!

milos_montenegro

pre 16 godina

Ja sam vam fino rekao. Juve je dobio novog trenera (ULIJE). Samo nekoliko sati posto sam to rekao, stize ova vijest o Desampu. Mislim da je ocigledno. A Ulije je dobar trener a Juve ne moze da racuna na veca imena i trenera i fudbalera jer ne igra Evropu i malo koji fudbaler ce prihvatiti da propusti Ligu Sampiona. Mozda sledece godine ako se Juve plasira u ligu sampiona, onda ce sigurno biti vecih i boljih pojacanja. FORZA LAZIO!!!

misha

pre 16 godina

Izgleda da ne maju povernja u njega kada su u pitanju onih 100mil. verovatno je zato dao ostavku,steta bas on igra napadacki francuski fudbal ali sta je tu je.Nadam se da ce Lipi da dodje jer ipak je on najbolji.

димитријус д досадни

pre 16 godina

Улије је најгори на свету од свих `трофејних` тренера. Наша паралела њему би био Косановић. Улије је имао по квалитету можда најбољу генерацију Ливерпула (Мекманаман, Фаулер, Овен, Реднап, Бергер, Карагер...), са којом је освојио пар `утешних` купова и то тек кад је довео Мекалистера (?!?!), који му је био тата у екипи. С друге стране Дешамп је стварно добар тренер са визијом. Тренер који уме да извуче максимум из играча и чије екипе играју и одбрану и напад.

Marko

pre 16 godina

Hahahha,pa uspeo da uvede Juve u Seriju A,a zna da ce biti tesko da osvoji scudetto pored Intera + igrace samo u kupu Italije i prvenstvu.Sa druge strane otvaraju mu se vrata da sedi na klupi Liona koji igra ligu sampiona i najverovatnije ce sa njim i naredne godine osvojiti titulu Francuske,pa sto da ne...imace jos jedan trofej

expert

pre 16 godina

Didije HVALA!!! Uradio si veliki posao...mozda bi bilo bolje da si ostao a mozda ti je i ovako bolje...(ako preuzmes Lion)....Lippi je neko ko zna kako se osvajaju Serije A ( neki ce reci sa namestanjem ali...Lipija niko nije optuzio ni za sta a i ima trofeja ne zna im se broj) !!! Naravno...ovo su sve nagadjanja....mada je jasno da ce veliki Juve angazovati velikog i proverenog trenera...A takvih nema puno....Lippi,Kapelo,Mourinho.....Bog ce ga znati....Mozda i Ulije...mada mislim da je ipak Lippi sada pravo resenje! :)))

Forza Juve!

Spremni za povretak na put uspeha!!!

inter

pre 16 godina

Lepo je neko rekao da dolazi Ulije... dobar je trener Desamp...setite se Monaka one godine kad je Porto uzeo ligu sampiona
P.S.
inter je sampion!!!

ozren

pre 16 godina

razumljivo. dešam je fudbaler starog kova - sportsmen i idealista i normalno da nema šta da traži u mafijaškom okruženju u kome se vrte ogromne pare.

juve u srcu

pre 16 godina

ovo je mali peh za juve..ali sad ce oni dovesti nekog majstora..verujem im!!!
jakvinta je stigao,a stici ce jos 4-5 zvucnih imena!!
ajmo juve,s tobom zauvek!!

ozren

pre 16 godina

razumljivo. dešam je fudbaler starog kova - sportsmen i idealista i normalno da nema šta da traži u mafijaškom okruženju u kome se vrte ogromne pare.

juve u srcu

pre 16 godina

ovo je mali peh za juve..ali sad ce oni dovesti nekog majstora..verujem im!!!
jakvinta je stigao,a stici ce jos 4-5 zvucnih imena!!
ajmo juve,s tobom zauvek!!

expert

pre 16 godina

Didije HVALA!!! Uradio si veliki posao...mozda bi bilo bolje da si ostao a mozda ti je i ovako bolje...(ako preuzmes Lion)....Lippi je neko ko zna kako se osvajaju Serije A ( neki ce reci sa namestanjem ali...Lipija niko nije optuzio ni za sta a i ima trofeja ne zna im se broj) !!! Naravno...ovo su sve nagadjanja....mada je jasno da ce veliki Juve angazovati velikog i proverenog trenera...A takvih nema puno....Lippi,Kapelo,Mourinho.....Bog ce ga znati....Mozda i Ulije...mada mislim da je ipak Lippi sada pravo resenje! :)))

Forza Juve!

Spremni za povretak na put uspeha!!!

димитријус д досадни

pre 16 godina

Улије је најгори на свету од свих `трофејних` тренера. Наша паралела њему би био Косановић. Улије је имао по квалитету можда најбољу генерацију Ливерпула (Мекманаман, Фаулер, Овен, Реднап, Бергер, Карагер...), са којом је освојио пар `утешних` купова и то тек кад је довео Мекалистера (?!?!), који му је био тата у екипи. С друге стране Дешамп је стварно добар тренер са визијом. Тренер који уме да извуче максимум из играча и чије екипе играју и одбрану и напад.

Baca

pre 16 godina

Kako mi je milo sto ove prodane duse koji igraju fudbal samo zbog para kao sto su Zambrotta i ostali nece osvojiti verovatno nista u svojim novim klubovima. Momci poput Bufona i Camoranesia, koji nisu otisi iz kluba kada je bio u nevolji, zasluzuju sve pohvale i respekt!

inter

pre 16 godina

Lepo je neko rekao da dolazi Ulije... dobar je trener Desamp...setite se Monaka one godine kad je Porto uzeo ligu sampiona
P.S.
inter je sampion!!!

milos

pre 16 godina

Zamolio bih navijace "sampiona za zelenim stolom" da cute i da se pokriju usima!Pojma vi nemate sta u Italiji znaci rec JUVENTUS!to je sportrska svetinja.U Bolonji,gde sam ziveo 4 godine pola grada navija za Juve,trecina Milana koji ima 2 velika kluba takodje navija za Juve,ali i trecina citave Italije!!!GRAZIE JUVE,VINCI PER NOI!

JuveTS

pre 16 godina

Hvalla mu PUNO!!!
Lepo je bilo saradjivati sa njim u Seriji B.
Ostaje jos 2 kola i pakuje kofere srecno u drugom klubu (lyon).

MRZIM-INTER-MRZIM-MILAN Mrzecu ih dok sam ziv volim samo jedan klub i za njega cu umreti JUVENTUS!!!!

Marko

pre 16 godina

Hahahha,pa uspeo da uvede Juve u Seriju A,a zna da ce biti tesko da osvoji scudetto pored Intera + igrace samo u kupu Italije i prvenstvu.Sa druge strane otvaraju mu se vrata da sedi na klupi Liona koji igra ligu sampiona i najverovatnije ce sa njim i naredne godine osvojiti titulu Francuske,pa sto da ne...imace jos jedan trofej

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

Iz juventusa demantuju da je Desamp podneo ostavku. Ipak sva je prilika da ce posle meca sa Mantovom juve ostati bez trenera. Desamp je preuzeo juve u najtezem trenutku u njegovoj istoriji kada su svi "bezali" iz juvea. Suocen sa ogromnim problemima on je ipak uspeo da lako izbori promociju u Seriju A. Klub mu za to vreme nijednom nije dao podrsku niti mu je obecao da ce ostati trener i u Seriji A. Za sav trud i pozrtvovanje Desamp nije dobio nista za uzvrat,mogao je samo da slusa ko ce voditi juventus od naredne sezone. On je nekoliko puta javno priznao da nema podrsku i poverenje uprave i da uprkos zelji da ostane u Torinu verovatno to ne zavisi od njega. Na kraju Desamp je olaksao nezahvalnoj upravi juvea i casno otisao sa klupe kao pobednik i na terenu i van terena-kao moralni pobednik. Svaka mu cast,a sa druge strane ovaj "novi" juventus nije nista bolji od prethodnog.
Forza Inter!!!L'Inter e per sempre!!!Io sono Interista!!!

misha

pre 16 godina

Izgleda da ne maju povernja u njega kada su u pitanju onih 100mil. verovatno je zato dao ostavku,steta bas on igra napadacki francuski fudbal ali sta je tu je.Nadam se da ce Lipi da dodje jer ipak je on najbolji.

Crni

pre 16 godina

Pa da, uveo ih u seriu A a sad šut karta, tipično italijansko razmišljanje "naći ćemo mi boljeg trenera".
A dobar vam je bio kad je trenirao Juve u drugoj ligi kad niko nije htio da se blamira(da se maltretira po drugoj ligi)on je to uradio.
Dođi u C Zvezdu pa da igramo u LŠ za promjenu a ne po Čukarici,Bežanijskoj kosi itd.
Aj zdravo

we simply the best

pre 16 godina

Juve je danasnjom pobedom osvojio titulu sampiona serije b!U kojoj god ligi nas stave,mi smo prvaci!BRAVO JUVE,NAJBOLJI SI!!!

juve per sempre

pre 16 godina

Za Mila Pazzu-cini mi se da si dosta objektivan,moguce da je tvoja jedina greska sto navijas za Inter.JUVE JE BIO I OSTAO INSTITUCIJA U ITALIJI!

milos_montenegro

pre 16 godina

Ja sam vam fino rekao. Juve je dobio novog trenera (ULIJE). Samo nekoliko sati posto sam to rekao, stize ova vijest o Desampu. Mislim da je ocigledno. A Ulije je dobar trener a Juve ne moze da racuna na veca imena i trenera i fudbalera jer ne igra Evropu i malo koji fudbaler ce prihvatiti da propusti Ligu Sampiona. Mozda sledece godine ako se Juve plasira u ligu sampiona, onda ce sigurno biti vecih i boljih pojacanja. FORZA LAZIO!!!

Martinez

pre 16 godina

Netacan vest.
Juventus je vec objavio konferenciju za stampu gde su rekli da Deschamps ostaje.
A ako ne dovedu pojacanje,nijedan trener(cak i Lippi)nece moci da se bori za titulu narednu sezonu.
Cannavaro,Zambrotta,Thuram,
Emerson,Vieira,Ibrahimovic,Mutu...
Jbg,7 standardnih je previse.

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

@juve per sempre:
Ja se uvek trudim da budem objektivan,mozda neki put nisam,ali niko nije savrsen. Za Inter sam poceo da navijam spontano,a o klubu do pre 5 godina nisam znao gotovo nista jer sam bio mali i nisam toliko pratio fudbal. Sa Interom sam prosao neke veoma teske i neprijatne trenutke,ali i nekoliko ludih sezona(dolazak Mancinija),ludih meceva i volim Inter iz dana u dan sve vise i vise. Posle ovog skandala(koji je navodno Inter smestio juveu i ostalima)ja sam i PONOSAN na Inter. U ovom trenutku lepo je biti navijac Intera i uzivam u toj cinjenici. Za tvoj juve(pisem malim slovom timove umesane u skandal)mogu da kazem da su svakako najveci i najmocniji tim i najtrofejniji tim u Italiji,ima najvise navijaca u Italiji(koliko Inter i milan zajedno).I sta onda?Ja VOLIM I OBOZAVAM Inter koji je bio velika zrtva proteklih godina. Kada nesto volis to nije greska,ja nisam birao da zavolim Inter,to se jednostavno dogodilo,a rekoh ti da pre toga o klubu nisam znao nista. Ostao sam uz tim koga su svi nazivali(neki jos)gubitnickim timom i doziveo da oni koji su bili "najbolji" placaju za svoja nesportska dela i prljave radnje,a da Inter hara i pobedjuje sve redom.
Toliko od mene i pozdrav svim navijacima Intera,ali i svim onim istinskim navijacima Rome,milana,juvea,lacia itd.
Forza Inter!!!L'Inter e per sempre!!!Io sono Interista!!!

Glini

pre 16 godina

Cestitke Juventusu sto je osvojio trofej Serie B,pa njegovi navijaci mogu da se hvale da imaju trofej koji Inter nikad nije osvojio.

P.S.Pozdrav svim istinskim navijacima Juventusa da su ostali da bodre klub iako je igrao u drogoj ligi.

DrUnder

pre 16 godina

Mislim da Desamp ostaje na klupi i naredne sezone,covek za razliku od Kapela igra ovanzivnije sto mi se jako svidja,a sto se tice pojacanja siguran sam da ce doci jos 5-6 dobrih igraca!!!
FORZA JUVE!!!

juve per sempre

pre 16 godina

Za Mila pazzu-Nisam pogresio kad sam rekao da si objektivan,ali jednu stvar moras da znas:Massimo Morati pored toga sto je naftni magnat je takodje vlasnik monopola koji se zove italijanski telekom i on je licno naredio da se prisluskuju Moggievi telefoni i tako je poceo calciopoli.Ja licno nikad nisam pricao da je Inter gubitnicki tim jer ipak ima solidnih 15 titula(iako svi znamo kako je osvojio zadnja 2 naslova) i 2 kupa sampiona,isto tako nijedan tim ne pisem malim slovima! IO SOI JUVENTINO!!!

Juve siamo noi

pre 16 godina

DD grazie za sve....bio si uz klub kad je bilo najteze...Ocigledno da postoji neslaganje sa upravom,on hoce Huntelaara oni dovedu Jakintu,on da se zadrzi Trez uprava mu ponudi manju platu...sramota!Lippi je jedino pravo resenje svi ostali bi bili korak unazad...tada bi sigurno ostali svi pa i Gigi...Juventini su uz DD!!!

luka

pre 16 godina

U potpunosti se slazem sa juve siamo noi.Juventusova uprava se obrukala,Moggi je bio zakon,iskreno se nadam da ce se vratiti iako smo zbog njega zavrsili u drugoj ligi! IO ADORO JUVE!

solo juve

pre 16 godina

Izgleda da je ovaj Secco bas los covek!Taj covek je bio pion u eri Modjija,kojeg je ovaj pomerao kako je hteo,a sada je umislio da je Juve njegov i da moze da radi sta hoce!Porodica Anjeli bi trebala pod hitno da reaguje!

hvala didi

pre 16 godina

Sinoc je na Juveovom sajtu i zvanicno saopsteno da je Desamp podnio ostavku i da je uprava prihvatila.Italijanski sportski listovi "Tuttosport","La gazzeta dello sport" i "Corriere dello sport" danas tvrde da ce Marcelo Lippi biti novi trener Juventusa,a kao alternative se pominju Gianluca Viali i Delio Rossi!

ozren

pre 16 godina

razumljivo. dešam je fudbaler starog kova - sportsmen i idealista i normalno da nema šta da traži u mafijaškom okruženju u kome se vrte ogromne pare.

Marko

pre 16 godina

Hahahha,pa uspeo da uvede Juve u Seriju A,a zna da ce biti tesko da osvoji scudetto pored Intera + igrace samo u kupu Italije i prvenstvu.Sa druge strane otvaraju mu se vrata da sedi na klupi Liona koji igra ligu sampiona i najverovatnije ce sa njim i naredne godine osvojiti titulu Francuske,pa sto da ne...imace jos jedan trofej

inter

pre 16 godina

Lepo je neko rekao da dolazi Ulije... dobar je trener Desamp...setite se Monaka one godine kad je Porto uzeo ligu sampiona
P.S.
inter je sampion!!!

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

@juve per sempre:
Ja se uvek trudim da budem objektivan,mozda neki put nisam,ali niko nije savrsen. Za Inter sam poceo da navijam spontano,a o klubu do pre 5 godina nisam znao gotovo nista jer sam bio mali i nisam toliko pratio fudbal. Sa Interom sam prosao neke veoma teske i neprijatne trenutke,ali i nekoliko ludih sezona(dolazak Mancinija),ludih meceva i volim Inter iz dana u dan sve vise i vise. Posle ovog skandala(koji je navodno Inter smestio juveu i ostalima)ja sam i PONOSAN na Inter. U ovom trenutku lepo je biti navijac Intera i uzivam u toj cinjenici. Za tvoj juve(pisem malim slovom timove umesane u skandal)mogu da kazem da su svakako najveci i najmocniji tim i najtrofejniji tim u Italiji,ima najvise navijaca u Italiji(koliko Inter i milan zajedno).I sta onda?Ja VOLIM I OBOZAVAM Inter koji je bio velika zrtva proteklih godina. Kada nesto volis to nije greska,ja nisam birao da zavolim Inter,to se jednostavno dogodilo,a rekoh ti da pre toga o klubu nisam znao nista. Ostao sam uz tim koga su svi nazivali(neki jos)gubitnickim timom i doziveo da oni koji su bili "najbolji" placaju za svoja nesportska dela i prljave radnje,a da Inter hara i pobedjuje sve redom.
Toliko od mene i pozdrav svim navijacima Intera,ali i svim onim istinskim navijacima Rome,milana,juvea,lacia itd.
Forza Inter!!!L'Inter e per sempre!!!Io sono Interista!!!

Glini

pre 16 godina

Cestitke Juventusu sto je osvojio trofej Serie B,pa njegovi navijaci mogu da se hvale da imaju trofej koji Inter nikad nije osvojio.

P.S.Pozdrav svim istinskim navijacima Juventusa da su ostali da bodre klub iako je igrao u drogoj ligi.

juve u srcu

pre 16 godina

ovo je mali peh za juve..ali sad ce oni dovesti nekog majstora..verujem im!!!
jakvinta je stigao,a stici ce jos 4-5 zvucnih imena!!
ajmo juve,s tobom zauvek!!

expert

pre 16 godina

Didije HVALA!!! Uradio si veliki posao...mozda bi bilo bolje da si ostao a mozda ti je i ovako bolje...(ako preuzmes Lion)....Lippi je neko ko zna kako se osvajaju Serije A ( neki ce reci sa namestanjem ali...Lipija niko nije optuzio ni za sta a i ima trofeja ne zna im se broj) !!! Naravno...ovo su sve nagadjanja....mada je jasno da ce veliki Juve angazovati velikog i proverenog trenera...A takvih nema puno....Lippi,Kapelo,Mourinho.....Bog ce ga znati....Mozda i Ulije...mada mislim da je ipak Lippi sada pravo resenje! :)))

Forza Juve!

Spremni za povretak na put uspeha!!!

димитријус д досадни

pre 16 godina

Улије је најгори на свету од свих `трофејних` тренера. Наша паралела њему би био Косановић. Улије је имао по квалитету можда најбољу генерацију Ливерпула (Мекманаман, Фаулер, Овен, Реднап, Бергер, Карагер...), са којом је освојио пар `утешних` купова и то тек кад је довео Мекалистера (?!?!), који му је био тата у екипи. С друге стране Дешамп је стварно добар тренер са визијом. Тренер који уме да извуче максимум из играча и чије екипе играју и одбрану и напад.

misha

pre 16 godina

Izgleda da ne maju povernja u njega kada su u pitanju onih 100mil. verovatno je zato dao ostavku,steta bas on igra napadacki francuski fudbal ali sta je tu je.Nadam se da ce Lipi da dodje jer ipak je on najbolji.

milos_montenegro

pre 16 godina

Ja sam vam fino rekao. Juve je dobio novog trenera (ULIJE). Samo nekoliko sati posto sam to rekao, stize ova vijest o Desampu. Mislim da je ocigledno. A Ulije je dobar trener a Juve ne moze da racuna na veca imena i trenera i fudbalera jer ne igra Evropu i malo koji fudbaler ce prihvatiti da propusti Ligu Sampiona. Mozda sledece godine ako se Juve plasira u ligu sampiona, onda ce sigurno biti vecih i boljih pojacanja. FORZA LAZIO!!!

Baca

pre 16 godina

Kako mi je milo sto ove prodane duse koji igraju fudbal samo zbog para kao sto su Zambrotta i ostali nece osvojiti verovatno nista u svojim novim klubovima. Momci poput Bufona i Camoranesia, koji nisu otisi iz kluba kada je bio u nevolji, zasluzuju sve pohvale i respekt!

milos

pre 16 godina

Zamolio bih navijace "sampiona za zelenim stolom" da cute i da se pokriju usima!Pojma vi nemate sta u Italiji znaci rec JUVENTUS!to je sportrska svetinja.U Bolonji,gde sam ziveo 4 godine pola grada navija za Juve,trecina Milana koji ima 2 velika kluba takodje navija za Juve,ali i trecina citave Italije!!!GRAZIE JUVE,VINCI PER NOI!

Mile-Pazza Inter amala

pre 16 godina

Iz juventusa demantuju da je Desamp podneo ostavku. Ipak sva je prilika da ce posle meca sa Mantovom juve ostati bez trenera. Desamp je preuzeo juve u najtezem trenutku u njegovoj istoriji kada su svi "bezali" iz juvea. Suocen sa ogromnim problemima on je ipak uspeo da lako izbori promociju u Seriju A. Klub mu za to vreme nijednom nije dao podrsku niti mu je obecao da ce ostati trener i u Seriji A. Za sav trud i pozrtvovanje Desamp nije dobio nista za uzvrat,mogao je samo da slusa ko ce voditi juventus od naredne sezone. On je nekoliko puta javno priznao da nema podrsku i poverenje uprave i da uprkos zelji da ostane u Torinu verovatno to ne zavisi od njega. Na kraju Desamp je olaksao nezahvalnoj upravi juvea i casno otisao sa klupe kao pobednik i na terenu i van terena-kao moralni pobednik. Svaka mu cast,a sa druge strane ovaj "novi" juventus nije nista bolji od prethodnog.
Forza Inter!!!L'Inter e per sempre!!!Io sono Interista!!!

Crni

pre 16 godina

Pa da, uveo ih u seriu A a sad šut karta, tipično italijansko razmišljanje "naći ćemo mi boljeg trenera".
A dobar vam je bio kad je trenirao Juve u drugoj ligi kad niko nije htio da se blamira(da se maltretira po drugoj ligi)on je to uradio.
Dođi u C Zvezdu pa da igramo u LŠ za promjenu a ne po Čukarici,Bežanijskoj kosi itd.
Aj zdravo

Martinez

pre 16 godina

Netacan vest.
Juventus je vec objavio konferenciju za stampu gde su rekli da Deschamps ostaje.
A ako ne dovedu pojacanje,nijedan trener(cak i Lippi)nece moci da se bori za titulu narednu sezonu.
Cannavaro,Zambrotta,Thuram,
Emerson,Vieira,Ibrahimovic,Mutu...
Jbg,7 standardnih je previse.

we simply the best

pre 16 godina

Juve je danasnjom pobedom osvojio titulu sampiona serije b!U kojoj god ligi nas stave,mi smo prvaci!BRAVO JUVE,NAJBOLJI SI!!!

juve per sempre

pre 16 godina

Za Mila Pazzu-cini mi se da si dosta objektivan,moguce da je tvoja jedina greska sto navijas za Inter.JUVE JE BIO I OSTAO INSTITUCIJA U ITALIJI!

DrUnder

pre 16 godina

Mislim da Desamp ostaje na klupi i naredne sezone,covek za razliku od Kapela igra ovanzivnije sto mi se jako svidja,a sto se tice pojacanja siguran sam da ce doci jos 5-6 dobrih igraca!!!
FORZA JUVE!!!

juve per sempre

pre 16 godina

Za Mila pazzu-Nisam pogresio kad sam rekao da si objektivan,ali jednu stvar moras da znas:Massimo Morati pored toga sto je naftni magnat je takodje vlasnik monopola koji se zove italijanski telekom i on je licno naredio da se prisluskuju Moggievi telefoni i tako je poceo calciopoli.Ja licno nikad nisam pricao da je Inter gubitnicki tim jer ipak ima solidnih 15 titula(iako svi znamo kako je osvojio zadnja 2 naslova) i 2 kupa sampiona,isto tako nijedan tim ne pisem malim slovima! IO SOI JUVENTINO!!!

Juve siamo noi

pre 16 godina

DD grazie za sve....bio si uz klub kad je bilo najteze...Ocigledno da postoji neslaganje sa upravom,on hoce Huntelaara oni dovedu Jakintu,on da se zadrzi Trez uprava mu ponudi manju platu...sramota!Lippi je jedino pravo resenje svi ostali bi bili korak unazad...tada bi sigurno ostali svi pa i Gigi...Juventini su uz DD!!!

luka

pre 16 godina

U potpunosti se slazem sa juve siamo noi.Juventusova uprava se obrukala,Moggi je bio zakon,iskreno se nadam da ce se vratiti iako smo zbog njega zavrsili u drugoj ligi! IO ADORO JUVE!

solo juve

pre 16 godina

Izgleda da je ovaj Secco bas los covek!Taj covek je bio pion u eri Modjija,kojeg je ovaj pomerao kako je hteo,a sada je umislio da je Juve njegov i da moze da radi sta hoce!Porodica Anjeli bi trebala pod hitno da reaguje!

hvala didi

pre 16 godina

Sinoc je na Juveovom sajtu i zvanicno saopsteno da je Desamp podnio ostavku i da je uprava prihvatila.Italijanski sportski listovi "Tuttosport","La gazzeta dello sport" i "Corriere dello sport" danas tvrde da ce Marcelo Lippi biti novi trener Juventusa,a kao alternative se pominju Gianluca Viali i Delio Rossi!

JuveTS

pre 16 godina

Hvalla mu PUNO!!!
Lepo je bilo saradjivati sa njim u Seriji B.
Ostaje jos 2 kola i pakuje kofere srecno u drugom klubu (lyon).

MRZIM-INTER-MRZIM-MILAN Mrzecu ih dok sam ziv volim samo jedan klub i za njega cu umreti JUVENTUS!!!!