F1: Bahrein, asfaltna oaza

U Sepangu smo videli drugu stranu australijske medalje – ovog puta Meklaren je bio brži i neuhvatljiv, a Ferari je igrao ulogu neuspešnog gonioca. Alonso je doveden da pobeđuje i vrlo brzo je počeo da ispunjava taj zadatak, a za nastupe Luisa Hamiltona uskoro će nam ponestati reči pohvale. Skuderija je napustila Maleziju dobro natrljanih ušiju i crvenih obraza i sada će u pustinji tražiti priliku za revanš.

Pošaljite komentar
 1. tekst je solidan,informativno sadrzajan...but,nedostaje mi Dr.Veljko P. u direktnim prenosima.Mozda je to samo stvar navike,voleo bih da je samo to...
  (Vilneuve but G., 15. april 2007 00:25)

  # Link komentara

 2. Tekst je na visokom nivou! Čovek koji voli formulu iskreno se obraduje kad vidi kako neko lepo piše. I sad se ja pitam: da li oni koji se javljaju kao "komentatori", čitaju tekstove novinara od koji mogu nešto da nauče, ili misle da se i bez osnovne škole može ići u javnost. Ako se ne varam, ja sam sedmi koji se javio. Znači, da "raja" ovo ne čita. Ali će "raja" da se nadgornjava oko Kimija, Mase, Alonsa... Zašto vi, to nije nedemokratski, većinu tih gluposti ne tretirate kao "spamove", a postoje programi (filteri) koji ih tamane. Glupost zbilja treba tamaniti, kao gamad.
  (Bambi, 14. april 2007 12:09)

  # Link komentara

 3. hamilton = dokaz da je uloga vozaca u formuli 1 mala i da odlucuju mahine (ne sporim da je dobar, ali, hmmmm) = ne zamajavajte se komentarisanjem ko je bolji vozac = boooooring F1
  (mrki, 14. april 2007 08:52)

  # Link komentara

 4. Svaka cast nemam reci samo ovako nastavite.I molim vas da za one cetiri nedelje praznine u F1 napisete sto vise tekstova jer ce stvarno biti dosadno bez meni omiljenog sporta.
  Svaka cast,najbolji ste!
  (Nelson, 13. april 2007 14:47)

  # Link komentara

 5. "Bolid treba da bude dobro uravnotežen i izbegne nadupravljanje..."
  Samo mala ispravka - "oversteer" se na srpskom kaze preupravljanje, "understeer" podupravljanje, nadupravljanje ne postoji.

  Inace fin tekst, svaka cast i samo tako i dalje...
  (Rad-oh-yeah?, 13. april 2007 14:38)

  # Link komentara

 6. Lep tekst.

  Hteo sam da prokomentarisem cudan kalendar. Trka, pa tri nedelje pauze, pa trka pa nedelju dana pauze, trka i onda cetiri (!) nedelje pauze. Sta je falilo ideji o dve nedelje pauze izmedju trka?
  (T., 13. april 2007 13:36)

  # Link komentara

 7. Odlicna analiza i odmereni komentari. Sve u svemu BRAVO.
  (Zoran Perovic, 12. april 2007 22:40)

  # Link komentara

 8. Zaista lepo sročeno.
  Mislim da je vreme da B92 razmisli o uvodnoj emisiji koja bi prethodila samoj trci Formule 1, gde bi se pričalo na temu priloga koji je sročen na zaista interesantan način.
  Molim autora teksta da nastavi sa pisanjem tekstova, jer je ovo pravi način da se napravi uvod za pravu poslasticu (trka F1!).
  (Kristijan, 12. april 2007 12:09)

  # Link komentara

 9. Tekst, kao i obicno, za svaku pohvalu. Ja imam samo dve male primedbe.
  Klima u Bahreinu nije suva, naprotiv, vlaga je velika i vrucina se podnosi teze.
  A druga je vezana za deo teksta "posle mrsavog vikenda za Ferari oseca nedostatak Rosa Brauna". Prosle godine su bili tu i Ros i Mihael, a rezultat je bio gori nego ove godine, tako da razloge "mrsavog vikenda" ne bi trebalo traziti u odlasku Rosa (ili kako neki kazu i Sumahera).
  Pozdrav!
  (M Power, 12. april 2007 09:49)

  # Link komentara