Subota, 17.03.2007.

15:03

MSL: Pobeda Zvezde, Milijaš strelac

Izvor: Saša Ozmo

MSL: Pobeda Zvezde, Milijaš strelac IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

135 Komentari

Sortiraj po:

Robin

pre 17 godina

@Branx
Odakle ti pravo da nazivas navijace naseg najpopularnijeg kluba stoka?Ovim gestom samo si pokazao svoje lose manire.Da li si cuo za rjeci kao sto su pristojnost,respekt,tolerancija,sportski rivalitet itd..Ocigledno je da si sa dobrim manirima u deficitu.Nadam se samo da si mlad i da ces nauciti sa sportskim rivalima korektno komunicirati.
Pozdrav

Peter Tosh

pre 17 godina

@Siegfried
Дајем себи за право да коментаришем нечију неписменост јер сам, за разлику од писаца таквих коментара, у животу придавао значај и таквим стварима као што је похађање школе. Међутим, у једном си у праву, то НИЈЕ мој посао већ уредника овога сајта, а колико видим то су јасно и лепо ставили на почетак странице на којој се пишу коментари. Тако да коментари као шти су горе наведени не би ни требали да се овде налазе. Зашто је овакво стање то ће, опет, администратор најбоље знати. А за све вас који се и даље држите крилатице ПИСМЕНОС ЈЕ ОПАСНОС, пуно поздрава.

PSV Zenit

pre 17 godina

Joj cigani, al vi imate kompleks Smiljanica!
Pa naravno da je SRAMOTA DA ZVEZDA OSVOJI TITULU,
jer je Partizan na svim tekmama do sad (u nastavku prvenstva ) pokazao dobar, brz, moderan fudbal (osim protiv Hajduka), ali svako ima los dan…
Ali vi majstori nijednom niste odigrali kako treba.
Vama se ne zna ni ko igra, ni sta igrate!
Vi cige igru nemate 15 god. a necete je imati jos bar toliko.
Svi igraci Partizana su danas odigrali ispod nivoa…to se desava, pogotovo kad imas ekipu u stvaranju, i puno klinaca…ali koje je vase opravdanje? Cemu vi imate da se nadate?
Ekipa vam je 0! Sve rupa do rupe.
Sa kojim cete vi igrackim kadrom u Evropu?
Pa mrtva Zvezda da bi osvojila titulu treba da je reanimiraju i Savez, i sudije, i Terza…ah, da pa vi ste DRZAVNI PROJEKAT.
Ma majstori vidimo se mi u derbiju, kad cete se opet sagnuti Smiljanicu!
Ima ova crno-bela deca opet da pokazu onim vasim rupama kako se igra, da i vi nesto od fudbala vidite.
Braco cigani samo vam zelim da vam se zadnjih 15 god. ponovi! Sto ce znaciti da Partizan nastavi dominaciju u titulama, a da Evropu i dalje gledate samo u Humskoj!
Posebno ocekujem da vam se ponovi decenija u finansijskom smislu,posto je najveca investicija Zvezde u Dzajino vreme bilo renoviranje WC-a na Marakani,a od Pixija ocekujem bar duplo-eto,bar 2 WC-a!

PEDJA

pre 17 godina

Daće Bog sve da namestimo do kraja. A protiv grobara onako lošu igru nema šanse da ponovimo, tako da ćemo njih regularno do obrijemo obe utakmice...
Zvezda je život

Branx

pre 17 godina

@*MirzaPFC*, joj Mirza pa ti si pravi predstavnik stoke sa juga! Vi grobari pričate o nameštanju, strašno! 9 igrača, penal u 90.min, ne dosuđen penal za Hajduk u 45.min i opet 0-1. Ali osvojićete vi tituli, nekada!

Vesko

pre 17 godina

Utakmice se nameštaju da bi fudbalska mafija ostala na vlasti.Fudbal je ogledalo stvarnih (ne)promena u društvo.5-ooktobarac "demokratski ugroženi" ciganin odmah je protežirao Obrenovac iz Radničkog.

Robin

pre 17 godina

Dragi Zvezdasi,
Procitajte tekst koji su napisali Caja i Pravi plavi i sve ce vam biti jasno.Ne zanosite se iluzijama da ste velik tim.Sramota.Ko normalan moze da se prsi pobjedom poslije svega sto smo vidjeli.Mislim da bi na Karaburmi i lopta pocrvenila od stida.
Pozdrav

Stameni delija

pre 17 godina

Svaka cast Milijas.do sad si za mene bio jedan od najbojlih igraca u zvezdi,al posle ovakve partije NAJBOLJI SI,koji bre bugar.pzz svim delijama

DELIJE KRAGUJEVAC

pre 17 godina

partizan 0
HAJDUK 1
mozda da su im sudili jos 5 penala i iskljucili jos 2 igraca ponavljam mozda bi izvukli nereseno

ZVEZDA SAMPION !!!!!!!!!

Miki

pre 17 godina

Pa de ste sad grobarcici, cekam vas da se javite, sta cete sad da kazete, 2 igraca vise i penal dobijete...ma ne vredi vam nista, evo vam ga jovetic i ostali, vi cete da osvojite ligi....ma sigurno neka namestaljka, kupio pixi!

ЛиманФКВ

pre 17 godina

Пази Воша гази! Куп је наш! Да смо играли од почетка овако било би и првенство!

EKI_BvB

pre 17 godina

Samo napred Zvezdo ne dajte se bravo za durovskog i igrace pokazete jos vise truda i srce na terenu i evo nam titula opet na marakanu.Pozdrav svakom Deliju iz Dortmunda (jedva cekam da dodem u srbiju da bodrim Zvezdu nazalost nemogu cesto)

Pravi plavi

pre 17 godina

@da li se ovo danas dogodilo slucajno? @caja

Potpisujem sve ono sto su ovi ljud napisali. Ne navijam ni za jednog od velikih, vec za mali OFK. Urusavamo se iz godine u godinu i tako ce i nastaviti. Ako ovo danas nije sumnjivo ne znam sta je. Ne zato sto je Zvezda pobedila. Moguce je da Zvezda pobedi i ubedljivije. I ne samo OFK Beograd. Mejdutim, to sto smo danas videli: utakmicu bez ijednog suta na Zvezdin gol, dva cista i rekao bih namerna penala bivseg Zvezdinog igraca Lalatovica koja sudija nije svirao u korist Zvezde a niko se nije bunio (neobicno), nedostatak ambicije da se uopste krene ka golu Zvezde, neobicne, sumanute izmene koje je vrsio Dostanic (bas kada je barem izgledalo da je Rakicu prekipelo i da namerava da malo napadne). Moram reci da se sacica mojih istomisljenika krstila na Istoku. Ako je i od Terzica i od Piksija mnogo je. Sada se neki na forumu cude kakve su to tvrnje. Pa, da li su bili na utakmici? Pretpostavljam da nisu sasvim ozbiljni kada govore o tome da je Zvezda "zatvorila sve puteve ka svom golu". Zvezda je igrala katastrofalno (Djurrovski kaze da je nadmudrio Dostanica, a meni se cini da su on i Dostanic zajedno nadmudrili nas ostale), pa sada zamislite kako je igrao OFK Beograd. Svi kloji su igrali danas za OFK Beograd a posebno uprava i trener mogu da se stide. Za Zvezdu me nije briga. Ako se njima svidja da tako budu prvaci a ostalima to ne smeta, na celu sa Dostanicem, neka bude. Kakva zemlja takav i sampion. Hvala, Cajo, sto si izrazio misljenje ono nesto nas poslednjih Mohikanaca. Dodje mi da vise na idem na nasu Karaburmu ali cu verovatno i to prekrsiti, kao i uvek, ako nista drugo za inat ekipe koja sada cak i nas skoro skroz propali OFK Beograd dozivljava kao unosan biznis.

alen

pre 17 godina

Ma dajte Grobari stvarno ste smesni zar Zvezda po vame nemoze da pobedi nikog a da ne namesti ??? i setite se vase utakmice protiv Zemuna svirali su vam penal i jos jadnici dali sami sebi gol zar to ne mirise na namestaljku ??? stvarno ste jadni ZZZZVVVEEEZZZDDDDAAAA

caja

pre 17 godina

Evo opet sam prinudjen da pisem nicim izazvan. Kao ovejani OFK-ovac i covek od 50 godina normalno je da nas fudbal i OFK ne gledam jer ja nisam ostrasceni navijac, nego normalan mator covek se mnogo fudbalskog iskustva. U stvari nisam normalan jer sam ipak gledao, bilo lepo vreme. Na mogu da kazem da je utakmica namestena, ali mogu da je zalosna. Tim koji gubi ne sutne ni jednom, ali bukvalno ni jednom na gol onoga sto vodi. Pri tom nema neke razlike u klasi, naprotiv dve podjednako nemuste ekipe igraju, bez namere da uvredim aktere, niti velicam neke druge timove jer su svi isti. Bez obzira na nemanje kvaliteta, mislim da nema tima na svetu kome OFK ne bi sutnuo na gol 90 minuta. Dalje, ociti penal za Zvezdu se ne sudi, niko se ne buni, Kolarov pravi start za zatvor, nema drugog zutog, opet se niko ne buni, Dostanic gubi, a vadi spica pri tom najboljeg strelca i sve tako, sumnja mora da postoji, ali kazem ne znam iako mi neki drugari ojadise kladionice. Milijas je jedini delovao kao igrac sto i jeste ali sa nultim brzinskim svojstvima nece moci mnogo da napravi. I Kastiljo je ok, ostali smesni, recimo Purovic igra jedan na jedan ledjima, Milovanovic cupoka a ne trci, Basta skakuce itd. O OFKu ni jedna jedina dobra, prava bruka. Osim golmana, a kao epilog svega verovatno cemo ga uskoro videti u reprezentaciji kao dao dila, ili po zaslugama svejedno.
Deco bez obzira na ljubav prema fudbalu i navijanju manite ga se, navijajte za vaterpoliste, tenisere, neke druge, fudbal ostavite Piksimjima, Zekabjekama, Miljanovcima isl. Kada ga potpuno upropaste a namerili su, mozda nesto novo nikne, ali do tada ce mnogo vremena proci.
Nazalost, lepo kazem, ali ako bude lepo vreme eto i mene na stadionu. Fudbal je stvarno cudo.

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Crvena Zvezda je jedine dve dobre partije u ovom prvenstvu pruzila protiv OFK Beograda. U malo drugacijoj formaciji nego obicno, igra je bila znatno brza, nije se mnogo komplikovalo, tezilo se igri sa najvise dva dodira, a igraci su se sasvim solidno kretali bez lopte. Moglo bi da se kaze pravi preporod u odnosu na utkamice sa Cukarickim i Vojvodinom. Ali da se ne bi letelo previsoko, ipak je ovo predaleko od igre kakvu bi trebalo da krasi i kakvoj bi trebalo da tezi tim kao sto je Crvena Zvezda. Ostaje da se vidi da li je u pitanju samo dobar dan ili se nesto promenilo i u glavama igraca. Dve nedelje do utakmice sa Apatincima, bice dovoljan period da se jos neke stvari koriguju, a ova pobeda nije znacajna samo zbog tri boda koja su uknjizena, vec dosta znaci za ekipu i na psiholoskom planu.
Igra sa tri stopera i dva bocna koja su pokrivala celu stranu delovala je znatno brze od ranijih postavki. Agresivnija igra veznog reda doprinela je da se protivnickoj ekipi ne ostavi dosta mesta za manevar, a teznja ka jednostavnim resenjima doprinosila je znatno povezanijoj i sigurnijoj igri, nego sto je to bio slucaj u prethodnim mecevima. Kao najveci problem i dalje ostaje efikasnost, jer postaje ocigledno da je Purovicu potrebno jedno bar deset prilika da bi postigao gol. Doduse, razlika izmedju njega i Djokica je sto ovaj bar udje u sansu. Medjutim, protiv neke ozbiljne ekipe nemoguce je ocekivati da se napravi deset sansi, jer danasnji fudbal to jednostavno ne dopusta, zbog toga je nekad i polu-sansa sve do cega moze da se dodje za 90 minuta. A to prave ekipe znaju da iskoriste. Oslanjanje na pomoc veznog reda u realizaciji jeste opravdano, jer i Burzanovic, Milijas, Trsiovic, Kastiljo i Milovanovic mogu da ugroze protivnicki gol, ali moze da se desi da i oni nemaju dan kao sto je vec moglo da se vidi, a onda nastaje mucenje. Raskovic je uneo dodatnu agresivnost ulaskom i velika je nepravda sto ovaj igrac nema vecu minutazu. Postignut gol omogucio je igru bez grca, sto bi bilo pitanje da je kojim slucajem protivnik poveo. Koliko mi se cini Zvezda ove sezone ni jenu utakmicu na kojoj je gubila, nije uspela da preokrene u pobedu, najvise je stigla do izjednacenja. Za ovu sezonu je kasno, ali za sledecu Zvezda mora da nabavi druge napadace, jer ako se zeli bilo sta uraditi u kvalifikacijama za bilo koje takmicenje, sa sadasnjim napadackim izborom male su sanse za uspeh.
I dalje je pred Boskom neizvestan put, jer kako je ova ekipa uzletetla na ovoj utakmici, ne bi moglo da zacudi totalna suprotnost na drugoj. Dosta je vremena potrebno da se jedna ekipa stabilizuje. Bosko ima temperament i volju, a da li ce to da zadovolji ukuse celnih ljudi ostaje da se vidi.

Nelson Muntz

pre 17 godina

@pismen
@Nelson Muntz
"Ne upotrebiti" se pise odvojeno.Toliko o tvojoj pismenosti...
:))) Истина! Морам да престанем да читам ове коментаре док нисам и ја начисто пролупао! Знате оно: с' ким си, такав си...

Zika

pre 17 godina

IMAM RESENJE!!!!!!

1.Piksi dovedi MARADONU za trenera
2.Finansijski najbolja opcija
3.Ne verujem da ce traziti previse, pa njemu je u interesu da bude u centru paznje.
4.Ja cu ponovo krenuti na tekme, samo da gledam njega sta radi.
5.On je nula kao trener, ali ko da je to i bitno...titula ce biti i nece ih biti, ali ce uvek zlatnim slovima pisati DIJEGO ARMANDO MARRADONA BIO JE TRENER CRVENE ZVEZDE....VAUUU

Danijel

pre 17 godina

@ Nelson Muntz
ma bice bolje naucicu se i ja ima vreme a za tacke i to ma nemam vreme da to stavim a i da bi stavio bilo bi na pogresno mestu ali negde se i zeznem progutam slovo kad brzo pisem ali trudi cu se zbog tebe i za ostale da bez gresaka pisem

Siegfried

pre 17 godina

@Nelson Muntz,Petar Tosh itd.
Otkud vam pravo da ocjenjujete pismenost drugih ?Vi ste kao perfektni poznavaoci gramatike?Cisto sumnjam . Bilo bi bolje da se vise koncentrisete analizi igre vase bijedne Zvezde nego da komentarisete gramatiku drugih osoba.Partizan sampion !!!!
Pozdrav iz Münchena

Ektor

pre 17 godina

Da navijaci Partizana nemaju mere i da je realnost prilicno odsutna kada opisuju velicinu svog kluba, to se znalo. Ali, tolika kolicina licemerja na jednom mestu?

Gospodo, da li je Zvezda morala da izgubi ovu utakmicu pa da svi vi utvrdite kako je sampionat regularan. Neko rece, da li se secamo Bezanije sa starta? Da li se secamo kako je pobedjen Apatin u Humskoj, ili na koju taliju Smederevo. Dakle, dobiste jedan derbi posle 11 godina i odmah postajete mnogo pametni.

Znaci 0:3 sa Vojvodinom na Marakani nije namesteno ( a Vojvodini trebaju bodovi, plus je tu jedan iskusni gospodin Buturovic), 1:1 sa Bezanijom je ok (a taj bod im verovatno donosi ulaz u 6), ali je zato 0:1 sa OFK namestaljka svih vremena!A premije fudbalerima OFK pred ovaj mec 2 soma evra!

Ajmo malo realnosti i gledajte sebe. Znate kako je pokojni Zoran Djindjic opisivao takve situacij "10 godina gluposti - ne moze to besplatno". Sada bi neko da uzme titulu, a zaboravlja sve one blamaze iz prvog dela prvenstva, uostalom tek cete videti koliko ne znate.I vas ceka ta OFK-a, pa Vojvodina u Novom Sadu... Pa nismo Vam mi doveli Jesica. Uostalom, gledajte sebe, Zeka,Bjeka and co. su i dalje medju vama. Nas pustite da pokusamo da se vratimo u neki vrh evro fudbala, bar znamo kako je tamo biti!

Nelson Muntz

pre 17 godina

Ајааоооо, ево га сад и овај "иноземни" комплексаш из Сплита. Изгледа да ови ничим изазвани (под окриљем ноћи) комплексаши имају такву међународну, мултилатералну сарадњу да би им позавидели и највећи дипломати У.Нација. Чим Звезда неког победи почињу да се јављају комплексаши свих врста, па чак и они који желе да докажу да и од највећег комплексаша (гробара) постоји још већи (Хрват). Као да је комплекс нешто добро у чему се ваља такмичити. За такве је наш народ смислио пословицу : Чега се паметан стиди,...

Siegfried

pre 17 godina

Sramota.Vrabci su na granama znali da ce Zvezda da dobije ovaj Terzicev lokalni klub.Protiv Partizana ginu i sluze se svim mogucim trikovima a protiv ove katastrofalne Zvezde ni da ozbiljnije zaprijete.Nece Zvezdi ni to pomoci. Partizan je za klasu bolji tim.Titula i to dupla se seli u Humsku.Partizan sampion !!!!!
Pozdrav

vlada nancy

pre 17 godina

auh, danijele, ala si nepismen... rezija, molim kontrolisite gramaticko-leksicki neuravnotezene izlive gneva opet ojadjenih grobara, dosadni su i kad su polupismeni... samo ti u mom srcu si, jedna jedina, nepobediva, moja ljubavi...!!! pozdrav delijama koje su bile danas na karaburmi

Saša

pre 17 godina

Lopov misli da svi kradu. Grobari, navikli na lopovluke pomoću kojih su dolazili do titula, misle da svaka pobeda Zvezde znači nameštaljku. Ali vi to činite totalno očigledno. Vaše utakmice se igraju dok partizan ne pobedi, pa tako golovi padaju i u 106. i 112. minutu! Koliko ste vi opterećeni Zvezdom vidi se iz komentara Zvezdinih utakmica: njih više komentariše groblje nego Delije. To samo pokazuje koliko smo jači!

Nelson Muntz

pre 17 godina

@danijel
Браво царе! Ти си праааави представник своје (гробарске) врсте! Хвала ти што си нас све просветио, просветлио и развеселио својим коментарима. Да сам јуче умро не бих знао да у Српском језику постоје речи као што су: зазлузела (још увек не знам шта значи, али ми је већ омиљена), опед, ток, узне, ишо, пито... Не бих знао ни да је могуће написати читав један текст а неупотребити ни једну тачку, зарез, интерпункцијски знак или велико слово. Допало ми се и оно твоје Уфф у сред реченице. Поздрав!!!

b w a

pre 17 godina

do kraja prvenstva ce se pokazati da je PARTIZAN kvalitetnija ekipa i da je samo sticajem nesrecnih okolnosti sakupio manje bodova u prvom delu prvenstva.U zavrsnici koja sleduje mocicete da gledate mocni PARTIZAN i veoma zvezdu kakva i jeste sa losim igracima i jos losijim navijacima.

Peter Tosh

pre 17 godina

@b w a
"U zavrsnici koja sleduje mocicete da gledate mocni PARTIZAN i veoma zvezdu kakva i jeste sa losim igracima i jos losijim navijacima"
Ево га још један Данијел. . . Шта веома Звезду ?!?!?Друга ствар: Моћи ћете, дакле одвојено. Навијачи Партизана болују од хроничне неписмености.
П.С.- Замолио бих Данијела за још неки коментар.

Ivan

pre 17 godina

Ne mogu da verujem kakvi ste vi grobari. Kako vas nije sramota da se javite i pominjete namestanje utakmice!!! Pred Vojvodinu ste pisali kako su oni naš klub i kako će nas pustiti. Sad pričate kako je OFK Zvezdin klub i kako je tekma nameštena, Dostanić Zvezdin trener itd. On je došao u Zvezdu kao pomoćnik Muslina, pa kad je otišao u Obilić i uzimao nam bodove onda vam je bio dobar. Pa i Rajevac iz Voše je Zvezdin trener, bio je Ljupkov pomoćnik, pa nas je počistio prošli vikend. Vi se javljate, isti koje je Varga dok je bio trener OFK puštao da pobeđujete. Da ne spominjem vaše čuvene pobede nad Zetom. Uostalom , ne znam samo šta vaši komentari traže na vestima Zvezde. Možda zato što vas u vašem klubu niko ne zarezuej 2%. Smenjujete upravu 10 godina, pravite stadion 30 godina, Ješić je jedva otišao... Džaja i Bajević su gospoda za te vaše muljare. Povukli su se sami

sandin

pre 17 godina

Lijepo je sto su pobjedili.Sto se tice kompletnog rukovodstva ono bi moralo jako dugo da razmoslja o nacinu na koji bira inostrane fudbalere,a takodje i trenere.Mozda je Zvjezda klub koji moze da potrazi stranog trenera.Kad mozemo imati selektora,onda je trener jednog prvoligasa,u liku stranca,odavno bio potreban nasem veoma problematicnom i veoma sumnjivom fudbalskom,proligaskom zivotu.

Mihailo

pre 17 godina

Stvarno mislim da je bezveze da pustate komentare ljudi koji pisu samo o namestanju.Svi dobro znamo da "veciti rivali" to rade oduvek i nema potrebe da se raspravlja na tu temu.Treba da se prica o uzasnom kvalitetu fudbala koji se gleda kod nas i o tome kako da mi koji volimo da gledamo fudbal pokusamo da pomognemo da bude bolji.Pozdrav!!!

011

pre 17 godina

Ne bih zeleo da ulazim u polemiku sa nekima koji nadugacko i nasiroko pricaju o regularnosti, jer bih kao kontra argument mogao da napisem citav elaborat i da im osvezim njihovo selektivno pamcenje! Kao odgovor na sve to postavio bih samo jedno pitanje: Gde su zavrsavali igraci Partizana kao "REGULARNI " prvaci i naravno sluajni i nicim zasluzeni ucesnici Lige sampiona? Grcka druga, Turska prva.... i klupa u normalnim ligama!!!!! Pa kako to da od silne regularnosti Zvezda nije mogla da bude prva, ali su njeni igraci igrali u mnoga vecim klubovima za mnogo vece novce? I jos samo nesto: Ne secam se kada se neki igrac vratio u Zvezdu posto je propao!! A u Partizan? Da li je potrebno da nabrajam? Mozda je napolju potrebno malo vise od placenih novinara i namestenih titula da bi neko bio igrac!!!I zato grobari nemojte vise o postenju i kvalitetu molim vas!!! I posto znam da ne mogu da vas ubedim da je Zveda ipak malo bolja, pogledajte Inter Mancester,.....i sve one koji redovno daju golove u Spaniji, Nemackoj... umesto sto cekate gde ce bivsi Grobari kada i Turska i Grcka postanu velike za njih!!!!!!

Nenad

pre 17 godina

Svi timovi koji budu imali vise od 10 bodova zaostatka od, ovako jadnih, Partizana i Zvezde treba da idu u beton ligu! Bravo invalidi - jos malo pa vas ni clanovi porodica nece gledati!
Navijac Partizana i veliki postovalac nekadasnje Zvezde

James Bond 007

pre 17 godina

@ Cofi, 17. mart 2007 19:28

I zvezda igra dve sa Vojvodinom,tako da nemoj da pricas kad nisi informisan...Inace,kako vam stvarno dobro ide dobijanje OFK-a zadnjih...recimo sedam utakmica?Nije onaj Terzic zasluzan.Nikako.Pa covek se zove ZVEZDAN,a ne PARTIZAN TERZIC!!!...I kad pricas o tome ko je najvise pokazao u do sadasnjem delu prvenstva-ta ista Vojvodina i Partizan su vam na «neosvojivoj tvrdjavi» odrzali lekcije o modernom fudbalu.I ta tvrdjava je izgleda postala neosvojiva samo za vas same...Jadni ste i vi i FSS!!!NAPRED PARTIZAN!!!

Zagor

pre 17 godina

Ma sve smo zivo kupili! Dajemo golove u zadnjim minutima...A ne to rade grobari!
Nase prvenstvo je bilo regularno samo kada je Partizan osvajao titulu!
Tom logikom vise nikada nece biti regularno :)
Samo vi pucajte od muke niko vam ne brani!

Грокси

pre 17 godina

Изгледа да су се коначно задовољили гробари својом управом па дошли мало нашу игру да коментаришу.Феноменалан ударац Милијаша!Ја стварно незнам зашто не игра у стартној.Још се сећам његових прелепих голова кад је Зенга тренирао Звезду.

Danijel

pre 17 godina

@ Cofi

da jeste +9 ali samo do sutra a ajd sto je vojvodina zazluzela a sta je to zvezda zazluzela da dodje u finale ? zato sto je pobedila drugog ligasa jaoo a ste jaki uffff

a znas kad ce biti vojvodina ispred partizana to ce biti tada kada nebude vise partizana a mozda ni tada

vojvodjanin

pre 17 godina

Ljudi gledajte VOJVODINU odavno nisu ovako dobro igrali...ZVEZDA RAZBIJENA NA MARAKANi SA 3:0 a i partizan i ofk..sledece godine bicemo prvi ubedljivo... VOSA ALEE PS A DA KUP NJE NAS. JAOOO SAMO DA IZVUCEMO ZVEZDU IMA DA BUDE 6:0 ZA NAS U SRED NOVOG SADA..MISLITE O TOME..

ja

pre 17 godina

@Danijel
Одакле ли си ти изашао...па ни једну реч ниси правилно написао! Али добро, какав клуб, такви су му и навијачи

zveki

pre 17 godina

JA DEFINITIVNO MNOGE LJUDE KOJI SE JAVLJAJU OVDE NE-RAZUMEM.PA DA LI JE NEKO OD OVIH STO DAJU TAKO OPSIRNE KOMENTARE UOPSTE GLEDAO UTAKMICU.ZASTO NIKO NEKAZE DA JE ZVEZDA IGRALA DANAS NAJBOLJU UTAKMICU U PRVENSTVU,DA JE POLA EKIPE OFK IMALO PARNE KARTONE ALI IPAK IGRALI DANAS,DA SUDIJA DELEVIC NIJE SVIRAO DVA,ALI DVA CISTA PENALA ZA ZVEZDU VIDECETE NA SOSU.DOKLE VISE DA PLJUJETE PO TERZICU,GLEDAJTE U SVOJE DVORISTE.NIKO VAM NIJE KRIV STO STE BILI U MINUSU 14 BODOVA.ZATO GROBARI GLEDAJTE SEBE I ONOG VASEG CEVAPA OD PREDSEDNIKA I MOLITE BOGA DA VAM TERZA I UEFA NE ODUZMU ONE TITULE POD TUMBINIM VODSTVOM.A ZA DELIJE-EKTOR KUPER JE POTPISAO UGOVOR DO JUNA 2009.IMACE GODISNJA PRIMANJA 800.000 EVRA.POZDRAV....

Danijel

pre 17 godina

@ ja

vazno je da si ti sve korekno napiso ali nije ni tesko kad si toliko punooo napiso tesko je tu pogresiti sta cu kad zurim pa se zeznem malo u gramatici ali tesko je u inonstranstvo ziveti i tako nauciti dobro nas jezik nauciti kao ti koji si iso u Srpsku skolu pito bi tebe ja da bi moro nemacki pisati nebi te ni jedan rec razumeo ali vazno je da si bar razumeo ono sta sam ti napiso i ako ima dosta gresaka

marc

pre 17 godina

Vec k'o da vidim naslov u Sportu: "Zvezda gumicom izbrisala neuspeh protiv Vojvodine!". Smesno, OFK je filijala i uvek ce to i ostati.

zivot za Zvezdu

pre 17 godina

uvek se vade kako ZVEZDA namesta i kupuje utakmice,pa taj partizan drugacije i ne moze da osvoji titulu osim namestanjem!

Danijel

pre 17 godina

bolje je bilo da je OFK ovu utakmicu bez trenera igrali bilo bi bolji resultat to svako zna cim pola Srbija pre 3 dana znala da ce zvezda pobediti 1:0 onda sta se sada djabe bunimo ? sramota za srbiju sve namestaljka do namestaljke nigde to nema nego kod nas jedino mozda u Italiju ali nee cak se i tamo kaznjava to ali kod nas nikad tok lopovi se ne isteraju nece nikad drugi tim osim zvezda ili partizan da osvoji nase prvenstvo uff jest interesanto i onda se jos i lozimo kad pobedimo 1:0 ko se jos raduje kad uzne titulu on nezna sta je fudbal nasa liga je samo namestaljka i bedna ko vise da pare taj dobija titulu sledece ce oped partizan da osvoji zato sto je zvezda vec 2 puta uzastopci platila i kupice trenera pa nece imati dovoljno pare a partizan je ove sesone skupljavo da je sledeca nasa titula juhu Bravo Terzic u propastio si Srbiju nacisto

Trebali bi ostali klubovi da urade bojkot vec jednom sta cekaju ja neznam ? aja sada znam i oni dobivaju pare da cute izvinjavam se ja zaboravio haha

Cofi

pre 17 godina

I sad je plus devet.A sta ovi grobari pricaju?I jos su ostala dva derbija!E!A partizan treba jos da igra i sa Vojvodinom dve,a bese vec je dve izgubio.Jao crveno-beli zgazite sve!Navijam za Zvezdu i da Vojvodina bude druga,kao i da u medjusobnom duelu odlucimo o pobedniku kupa,jer su oba crveno-bela tima do sada najvise pokazala.BRAVO CRVENA ZVEZDO!!!

RoninsRedStar

pre 17 godina

A provalite ove likove koji su "bili na karaburmi" i ne svidja im se rezultat a ne navijaju ni za Ofk-u ni za Zvezdu.Tuzno brate tuzno, grobarska je tuga pregolema : )))))))))).Inace vrlo ali vrlo vazna pobeda protiv uvek neugodne Ofk-e(nije mi jasno zasto kad smo ih u poslednjih 7 duela dobili al dobro : )) i vazan korak ka novoj tituli i ako da Bog i novoj duploj kruni.Pozdrav za crveno-beli Sabac

sasa

pre 17 godina

sta je bilo?secate li se vasih prodaja obilicu, ne tako davno kada ste im davali da vam skidaju gace na vasem stadionu samo da bi vam zauzvrat dali kup,da izradite zvezdu,a bili ste pocepani od nas!!!zato TISINA!!!!!!!!!!!!hey,trebali ste da mislite o tituli u prvom delu sezone a ne sada,pa ne mozemo mi svaku utakmicu da izgubimo,i bas sam srecan sto vidim da racuna na sigurnih 6 bodova u dva derbija,vrlo smele izjave za nekoga ko do skora nije znao kako izgleda dati gol,znate kako kazu "i corava koka ubode poneko zrno",ko visoko leti, znajte da nisko i nize pada!NAPRED ZVEZDA

Grizzly

pre 17 godina

nadam se da ce Bosko unijeti zivosti u igru zvijezde, drago mi je da je milijas u prvom timu,steta je da momak grije klupu,a svi znamo da je za prvi tim...

milos

pre 17 godina

e ovi grobari se do pre dve nedelje nisu ni chuli ni videli. pobede u derbiju posle 11god i ko da su osvojili ligu sampiona.
non-stop chujem,chitam njihove komentare: zvezda kupila!
pa ja stvarno ne znam ko daje golove u 97minutu i ko pobedjuje kad gubi 2:0 na polu-vremenu!? toliko o kupovanju!!!
poz delijama!!!

Dusan

pre 17 godina

Bio sam na Karaburmi, Zvezda je odlicno odigrala,bez "baloniranja",sredina je odnela pobedu.Bili su agresivni, bez komplikovanja,iznenedjen sam. Bravo

hunteR

pre 17 godina

Maaa naravno!Kad Zvezda pobedi onda je to namesteno a kad izgubi onda je sve regularno!S druge strane sve pobede Partizana su ciste "ko suza" a kad izgube onda su sudije pod pritiskom Terze "igrale" za protivnika!Alo Topalovici promenite plocu jer ste jednostavno dosadni!!!Napred Zvezdo,samo napred!!!

petronije

pre 17 godina

Bog te vid'o! Dali u aApatinu 3 komada, posteno pobedili jedino Zvezdu. Smederevo dobili u 93', Mladost sa igracem vise a ponasaju se kao da su u najmanju ruku Manchester United ili Barcelona. U se i u svoje kljuse! Kad Zvazda pobedi namestaljka a kad oni pobede u 98' onda je sve regularno.

SLOBA

pre 17 godina

@Mirza

kakvi ste vi grobari ljudi.Cim Zvezda pobedi odmah namestaljka.Koliko ste vi utakmica namestili i koliko vam je puta sudija pomoga sa sviranjem penala.Uzmite stattistiku i vidite koliko je penala za Partizan svirano.Sto sada Krcmarevic ispade bolji trener.Zato sto je iz Partizana? I mislite da je on trener da bi OFK pobedio.Malo ste uzleteli ali treba jos da letite dok ne tresnete.Idite i lecite se od kompleksa zvani Zvzda.Danas je razlika +9

Bane

pre 17 godina

Sve je pijano,sve je gotovo.nasa ZVEZDA prvak ponovo!!!!Titula je nasa grobari....
mozete samo da sanjate!!!Ha,ha,ha
Napred Kuljani!!!

DELIJE BUDAPEST,Neba

Delija_sabac

pre 17 godina

Sta je bilo misevi?Sumnjiva vam utakmica!!!A nisu vam sumnjive vase utakmice u kojima dajete golove u poslednjem minutu,ili toboze odbrambeni igraci protivnicke ekipe slucajno daju gol u zadnjem minutu>pa tako ste i pobedili ofk prosle sezone.Svako dete zna,ceo grad to zna,da ste pi*ke vi,da su vam vodje sve murija...Idemo do duple krune.Bravo za Djurovskog.

Sale

pre 17 godina

marakana jos zvoni od golova vojvodine nemojte se loziti cigani !!! sta reci vosa sa 11 dosla do 4 mesta ! svaka cast momcima igraju najlepsi fudbal u zemlji

IGOR

pre 17 godina

NAPRED ZVEZDO SAMO GAZI... sta ste se ponadali glodari, pa namerno smo ucini prvenstvo zabavnijim koliko - toliko, i jos uvek je +6

misa

pre 17 godina

Cuo sam od ortaka koji je bio na tekmi, da je Zvezda jako dobro zatvorila OFK, i da je zasluzeno pobedila. E sad je druga stvar sto ce grobari da ospore zvezdinu pobedu, i umesaju Terzica u sve ovo. A za sve njih koji to budu uradili, replika je: grobarcici, secate li se prvog kola, neka pobeda 4-3.........Psssst. Bravo za Milijasa, a vas grobarcice, jedva cekam na sledecem derbiju. do tada, ziveli!

vlackoney

pre 17 godina

To cico!!!! Tako musa dere jarca. Bravo Bosko. Mozda nam Hektor Kuper i nece trebati ako ovako nastavis. Jedino mi smeta sto golove ne daju napadaci nego svi ostali. Gde su Purovic i Djokic??? Sve u svemu, dobro je da ste izasli iz krize, a sutra cemo videti Patlidzan. Sumnjam da ce lako da pobede.

MECKA KNJAZEVAC

pre 17 godina

BRAVO ZA NASE MOMKE!
KONSOLIDUJTE REDOVE SADA!
IMATE ZA TO DVE NEDELJE!
JOS JEDNOM... BRAVO ZVEZDO!
ZVEZDA JE NASA VERA!

ANTIROM

pre 17 godina

JAO CIGANI PA OPET STE SE PROVUKLI...
NEZABORAVIT IMA JOS DVA DERBIJA I 6 BODOVA PARTIZANA!
A USPUT CE JOS NEKO DA VAS NAPUNI NA MARAKANI.
RACUNICA JE ZNACI CISTA
"PARTIZAN SAMPION!

veske

pre 17 godina

Veliki POZADRAV ZVEZDANU TERZICU njegov brat mali mis PIXO !!!
SVAKA CAST ZA JEDNU CISTU DVOJKU SVI ZNALI VEC TRI DANA STO POSTO!!!
REGULARARNOST NA ZAVIDNOM NIVOU !!!!

Aljoša

pre 17 godina

Nikada mi nije bilo jasno zašto je Milijaš konstantno sedeo na klupi, a realno mesto mu je u startnoj postavi. Jedan od retkih igrača u Zvezdi koji nikada nije pravio problem što sedi na klupi, i evo dočekao je svojih pet minuta. Nadam se da će se ustaliti u prvoj postavi i kod novog trenera koji dođe na klupu Zvezde.

Dule

pre 17 godina

Konacno da zaigra jedan opd najmastovitijih veznih igraca u Srbiji,bravo, Nenade,pozlatila ti se levica!!!!!!!!!! Napred,Zvezdo!!!!!

marko-delija

pre 17 godina

Preziveli smo Karaburmu,idu bolji dani...
Bravo za Milijasa Perovica Purovica Burzanovica i ostale,Kuperu dovedi sa sobom i Rekobu i eto nas u LS ...

Zrenjeninac

pre 17 godina

Vojvodina ove godine osvaja kup,a sledece ce biti ozbiljan kandidat za osvajanje titule!Trenutno nas najbolji i najorganizovaniji fudbalski klub!

nikola-ch

pre 17 godina

Da vidimo gde su sada oni glodari sto su bili sigurni da ce OFK pobediti..!?!.. Mislim da se lako stabilizuje igra crvene zvezde i da ce pravo lice tek pokazati do kraja prvenstva..

pozdrav Delijama sirom sveta

FREEZE

pre 17 godina

E grobari sad ste stvarno gotovi, zvezda polako ali sigurno izlazi iz krize,a tek kad nam dodje kuper...ma sta reci, titula ostaje na MARI

zola FCRS

pre 17 godina

to je samo JOS JEDNA POBEDA I TITULA..... znam da ce grobari da kukaju i da se zale da je i ovo namesteno ali,nema vam pomoci.ZVEZDA SAMPION !!!

seki

pre 17 godina

Pa zar se drugo nesto ocekivalo pa OFK-a je vlasnistvo zvezde to se barem dobro zna.E Zvezdo nasta si ti spala pa Stojkovicu nece te ni dunav oprati a ne OFK-a jadni ste previse,SRAMOTA!!!!!

Da li se ovo danas desilo slucajno?

pre 17 godina

Cekajte, jedino pitanje posle ove utakmice je da li je nekog u OFK Beogradu bar malo sramota? Da li je slucajno ili ne da jedan klub iz vrha tabele jedini u Srbiji protiv nejake i slobodno se moze reci smesne Zvezde ne uputi ni jedan sut u gol za 90 minuta igre? Ne pamtim da jedna ekipa nije napravila ni jednu jedinu sansu na utakmici, cak ni kada je rec o nacionalim timovima San Marina i Farskih ostrva. Valjda su se igraci OFK Beograda uplasili da neka lopta slucajno ne udje u gol kluba sa "naseg najveceg stadiona".

Da li je normalno da predsednik kluba, Terzic, iako OFK Beograd nekako nije njegov privatni klub (ali se svakako ubedljivo ponasa kao da jeste, po svim paramtetrima osim potrosenog novca)bude navijac protivnickog kluba (bice, Zvezde), sa neskrivenim aspiracijama da jednog lepog dana, mozda tada kada vise trenere nece morati bukagijama da zadrzavaju na trenerskoj klupi, bude predsednik bas tog drugog, po definiciji konkurentskog kluba? Da se ne bi sekirao, njegove ambicije su privremeno zadovoljene dodeljivanjem druge korisne funkcije, predsednika FSS, naravno uz obilatu pomoc Zvezde? Tako OFK Beograd poslednjih godina zaboravi, osim kada je mec potpuno nevazan, da igra protiv Zvezde a izgara prtiv njenih konkurenata. Ako je, medjutim, mec sasvim sve oizgleda sasvim drugacije. Koincidencija? Sada Zvezda svoj kada regrutuje u FSS (danas Damjanovic, sutra Terzic) sto sigurno nema nikakve veze sa drugim uticajima na koje klub racuna. To je lukava politika jer Zvezdu ove sezone niko nije ostetio ni nu najmanjoj meri sto ne vazi ni za jedan drugi klub u Srbiji, osim (koincidencija) OFK Beograda.

Da li se ovo sto je danas vidjeno na Karaburmi zove regularno prvenstvo, "regularnije nego ikada"? Pa, prijatelj mi je pre pet minuta rekao da je licno slusao radio prenos na Radio Beogradu 1, komentatora Andjica, i kune se da je deset minuta pre kraja rekao da je Zvezda pobedila sa 1:0 (nekako vrlo siguran u sebe da domacin ne moze dati taj jedan gol), pa se ispravio uz glasan smeh i rekao, da Zvezda u stvari nije jos pobedila jer utakmica nije zavrsena ali ce sigurno pobediti (ili nesto slicno)!? kakva vidovitost. Kako sam bio na utakmici (na zalost) nisam (takodje na zalost) slusao prenos, ali verovatno je lako preslusati traku prenosa i videti je li istina da je tako receno.

Pitam se, na kraju (da ne gusim vise) i da li je normalno da bivsi trener Zvezde a sadasnji OFK Beograda, Ratko Dostanic, kod rezultata 1:0 za tu istu dragu mu Zvezdu, umesto svog centarfora i najboljeg strelca Rakica kluba (kakav god da je) uvodi beka? Ocekivao je da bek positgne gol? Naredio ofanzivu? Cekaj, zar to nije moglo malo vestije da se izvede?

Sada su mnogo jasniji koreni Piksijevog ubedjenja da ce Zvezda biti prvak. "Nista se ne sme prepustiti slucaju", uz dobar rad nezobilaznih figura iz jedne te iste kuhinje, koje zajednicki zare i pale u srpskom fudbalu (te srpskom fudbalu zato danas tako dobro ide). U ovom "nikad regularnijem prvenstvu" po svemu sudeci ce se i desiti da Zvezda ono sto mora: Zvezda ce ovako (kada ne moze onako) biti prvak. Piksi to, naravno, zna. Ili, mozda, gresim?

Brane

pre 17 godina

Ajmo grobari,kumovi ili sta ste vec.Raspalite komentare kako je Terzic sredio utakmicu.Sve u svemu ,Zvezda daleko bolja,izlazi se iz krize i na kraju opet...."jos jedna pobeda i titula...."...crknite dusmani

Sascha88

pre 17 godina

Jos jedna pobeda i titula,i opet ti si prva postala,svuda smo te pratili i verno bodrili,za tvoju slavu danas pevamo... Ole ole ole ole ole

I ako Kuper dodje,pisace se nove stranice evropskog fudbala...

FCRS u srcu!!!

Mexi

pre 17 godina

Bitna je pobeda.Drago mi je zbog ovih grobarcica da se malo spuste na zemlju,mnogo su brate poleteli.Opet ce biti Zvezdini prolece.Napred ZVEZDO....x

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Jos jedna pobeda i titula i opet ti si prvak postala svuda smo te pratili i verno bodrili za tvoju slavu danas pevamo ole ole ole ole ole
Pozz. za Delije iz Panceva

s

pre 17 godina

eto milijas kad zaigra on da gol.takvim igracima vise treba davati sansu.ne kazem da sam strucnjak,ali je ocigledno da ce takvi igraci da "poginu" za pobedu.purovica,kastilja,milijasa ne treba uopste da izbacuje.samo polako ka tituli!!!

Delije Svilajnac

pre 17 godina

Svuda grmi okolo nasha pesma ponovo sve je gotovo sve je pijano nasha ZVEZDA PRVAK PONOVO
Pozz. za delije iz Svilajnca

Balvan!

pre 17 godina

Hvala terezija zaradicu dzeparac. Rezultata je iz 2 u 2. Terezija ce pomoci Piksiju da osvoji titulu i zrtvovace Ofk radi koferceta .

MirzaPFC

pre 17 godina

Naravno namestena utakmica,jel moze zveda da dobije neku utakmicu regularno..Onu koju dobiju tu kupe uglavnom..Teric,Stojkovic,Dostanic hahahah,koja smejuirja od utakmice..A inace sad se vidi koliko je veliki trener bio Krcmarevic i koliko je dobro vodio ekipu bio je drugi sa Ofk-om,a sad ofk-a nece biti ni 6 ovaj Dostanic nista nezna...Moze Terzic da pomaze vama ali ne moze nas da spreci da vas opet razbijemo u 2 derbija...Pouu svim Grobarima

Zvezdasampionsveta

pre 17 godina

Stvarno ce mi biti zao Boska, pravi je Zvezdas i hvala mu.

PS Dobro se neko setio da je Milijas za prvih 11 i da je Basta krilo a ne bek.
Samo nepraed Bosko uz tebe smo.

Zvezdasampionsveta

pre 17 godina

Stvarno ce mi biti zao Boska, pravi je Zvezdas i hvala mu.

PS Dobro se neko setio da je Milijas za prvih 11 i da je Basta krilo a ne bek.
Samo nepraed Bosko uz tebe smo.

Balvan!

pre 17 godina

Hvala terezija zaradicu dzeparac. Rezultata je iz 2 u 2. Terezija ce pomoci Piksiju da osvoji titulu i zrtvovace Ofk radi koferceta .

MirzaPFC

pre 17 godina

Naravno namestena utakmica,jel moze zveda da dobije neku utakmicu regularno..Onu koju dobiju tu kupe uglavnom..Teric,Stojkovic,Dostanic hahahah,koja smejuirja od utakmice..A inace sad se vidi koliko je veliki trener bio Krcmarevic i koliko je dobro vodio ekipu bio je drugi sa Ofk-om,a sad ofk-a nece biti ni 6 ovaj Dostanic nista nezna...Moze Terzic da pomaze vama ali ne moze nas da spreci da vas opet razbijemo u 2 derbija...Pouu svim Grobarima

Delije Svilajnac

pre 17 godina

Svuda grmi okolo nasha pesma ponovo sve je gotovo sve je pijano nasha ZVEZDA PRVAK PONOVO
Pozz. za delije iz Svilajnca

seki

pre 17 godina

Pa zar se drugo nesto ocekivalo pa OFK-a je vlasnistvo zvezde to se barem dobro zna.E Zvezdo nasta si ti spala pa Stojkovicu nece te ni dunav oprati a ne OFK-a jadni ste previse,SRAMOTA!!!!!

nikola-ch

pre 17 godina

Da vidimo gde su sada oni glodari sto su bili sigurni da ce OFK pobediti..!?!.. Mislim da se lako stabilizuje igra crvene zvezde i da ce pravo lice tek pokazati do kraja prvenstva..

pozdrav Delijama sirom sveta

Sascha88

pre 17 godina

Jos jedna pobeda i titula,i opet ti si prva postala,svuda smo te pratili i verno bodrili,za tvoju slavu danas pevamo... Ole ole ole ole ole

I ako Kuper dodje,pisace se nove stranice evropskog fudbala...

FCRS u srcu!!!

Brane

pre 17 godina

Ajmo grobari,kumovi ili sta ste vec.Raspalite komentare kako je Terzic sredio utakmicu.Sve u svemu ,Zvezda daleko bolja,izlazi se iz krize i na kraju opet...."jos jedna pobeda i titula...."...crknite dusmani

s

pre 17 godina

eto milijas kad zaigra on da gol.takvim igracima vise treba davati sansu.ne kazem da sam strucnjak,ali je ocigledno da ce takvi igraci da "poginu" za pobedu.purovica,kastilja,milijasa ne treba uopste da izbacuje.samo polako ka tituli!!!

marko-delija

pre 17 godina

Preziveli smo Karaburmu,idu bolji dani...
Bravo za Milijasa Perovica Purovica Burzanovica i ostale,Kuperu dovedi sa sobom i Rekobu i eto nas u LS ...

Mexi

pre 17 godina

Bitna je pobeda.Drago mi je zbog ovih grobarcica da se malo spuste na zemlju,mnogo su brate poleteli.Opet ce biti Zvezdini prolece.Napred ZVEZDO....x

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Jos jedna pobeda i titula i opet ti si prvak postala svuda smo te pratili i verno bodrili za tvoju slavu danas pevamo ole ole ole ole ole
Pozz. za Delije iz Panceva

zola FCRS

pre 17 godina

to je samo JOS JEDNA POBEDA I TITULA..... znam da ce grobari da kukaju i da se zale da je i ovo namesteno ali,nema vam pomoci.ZVEZDA SAMPION !!!

Zrenjeninac

pre 17 godina

Vojvodina ove godine osvaja kup,a sledece ce biti ozbiljan kandidat za osvajanje titule!Trenutno nas najbolji i najorganizovaniji fudbalski klub!

Da li se ovo danas desilo slucajno?

pre 17 godina

Cekajte, jedino pitanje posle ove utakmice je da li je nekog u OFK Beogradu bar malo sramota? Da li je slucajno ili ne da jedan klub iz vrha tabele jedini u Srbiji protiv nejake i slobodno se moze reci smesne Zvezde ne uputi ni jedan sut u gol za 90 minuta igre? Ne pamtim da jedna ekipa nije napravila ni jednu jedinu sansu na utakmici, cak ni kada je rec o nacionalim timovima San Marina i Farskih ostrva. Valjda su se igraci OFK Beograda uplasili da neka lopta slucajno ne udje u gol kluba sa "naseg najveceg stadiona".

Da li je normalno da predsednik kluba, Terzic, iako OFK Beograd nekako nije njegov privatni klub (ali se svakako ubedljivo ponasa kao da jeste, po svim paramtetrima osim potrosenog novca)bude navijac protivnickog kluba (bice, Zvezde), sa neskrivenim aspiracijama da jednog lepog dana, mozda tada kada vise trenere nece morati bukagijama da zadrzavaju na trenerskoj klupi, bude predsednik bas tog drugog, po definiciji konkurentskog kluba? Da se ne bi sekirao, njegove ambicije su privremeno zadovoljene dodeljivanjem druge korisne funkcije, predsednika FSS, naravno uz obilatu pomoc Zvezde? Tako OFK Beograd poslednjih godina zaboravi, osim kada je mec potpuno nevazan, da igra protiv Zvezde a izgara prtiv njenih konkurenata. Ako je, medjutim, mec sasvim sve oizgleda sasvim drugacije. Koincidencija? Sada Zvezda svoj kada regrutuje u FSS (danas Damjanovic, sutra Terzic) sto sigurno nema nikakve veze sa drugim uticajima na koje klub racuna. To je lukava politika jer Zvezdu ove sezone niko nije ostetio ni nu najmanjoj meri sto ne vazi ni za jedan drugi klub u Srbiji, osim (koincidencija) OFK Beograda.

Da li se ovo sto je danas vidjeno na Karaburmi zove regularno prvenstvo, "regularnije nego ikada"? Pa, prijatelj mi je pre pet minuta rekao da je licno slusao radio prenos na Radio Beogradu 1, komentatora Andjica, i kune se da je deset minuta pre kraja rekao da je Zvezda pobedila sa 1:0 (nekako vrlo siguran u sebe da domacin ne moze dati taj jedan gol), pa se ispravio uz glasan smeh i rekao, da Zvezda u stvari nije jos pobedila jer utakmica nije zavrsena ali ce sigurno pobediti (ili nesto slicno)!? kakva vidovitost. Kako sam bio na utakmici (na zalost) nisam (takodje na zalost) slusao prenos, ali verovatno je lako preslusati traku prenosa i videti je li istina da je tako receno.

Pitam se, na kraju (da ne gusim vise) i da li je normalno da bivsi trener Zvezde a sadasnji OFK Beograda, Ratko Dostanic, kod rezultata 1:0 za tu istu dragu mu Zvezdu, umesto svog centarfora i najboljeg strelca Rakica kluba (kakav god da je) uvodi beka? Ocekivao je da bek positgne gol? Naredio ofanzivu? Cekaj, zar to nije moglo malo vestije da se izvede?

Sada su mnogo jasniji koreni Piksijevog ubedjenja da ce Zvezda biti prvak. "Nista se ne sme prepustiti slucaju", uz dobar rad nezobilaznih figura iz jedne te iste kuhinje, koje zajednicki zare i pale u srpskom fudbalu (te srpskom fudbalu zato danas tako dobro ide). U ovom "nikad regularnijem prvenstvu" po svemu sudeci ce se i desiti da Zvezda ono sto mora: Zvezda ce ovako (kada ne moze onako) biti prvak. Piksi to, naravno, zna. Ili, mozda, gresim?

FREEZE

pre 17 godina

E grobari sad ste stvarno gotovi, zvezda polako ali sigurno izlazi iz krize,a tek kad nam dodje kuper...ma sta reci, titula ostaje na MARI

vlackoney

pre 17 godina

To cico!!!! Tako musa dere jarca. Bravo Bosko. Mozda nam Hektor Kuper i nece trebati ako ovako nastavis. Jedino mi smeta sto golove ne daju napadaci nego svi ostali. Gde su Purovic i Djokic??? Sve u svemu, dobro je da ste izasli iz krize, a sutra cemo videti Patlidzan. Sumnjam da ce lako da pobede.

veske

pre 17 godina

Veliki POZADRAV ZVEZDANU TERZICU njegov brat mali mis PIXO !!!
SVAKA CAST ZA JEDNU CISTU DVOJKU SVI ZNALI VEC TRI DANA STO POSTO!!!
REGULARARNOST NA ZAVIDNOM NIVOU !!!!

misa

pre 17 godina

Cuo sam od ortaka koji je bio na tekmi, da je Zvezda jako dobro zatvorila OFK, i da je zasluzeno pobedila. E sad je druga stvar sto ce grobari da ospore zvezdinu pobedu, i umesaju Terzica u sve ovo. A za sve njih koji to budu uradili, replika je: grobarcici, secate li se prvog kola, neka pobeda 4-3.........Psssst. Bravo za Milijasa, a vas grobarcice, jedva cekam na sledecem derbiju. do tada, ziveli!

MECKA KNJAZEVAC

pre 17 godina

BRAVO ZA NASE MOMKE!
KONSOLIDUJTE REDOVE SADA!
IMATE ZA TO DVE NEDELJE!
JOS JEDNOM... BRAVO ZVEZDO!
ZVEZDA JE NASA VERA!

ANTIROM

pre 17 godina

JAO CIGANI PA OPET STE SE PROVUKLI...
NEZABORAVIT IMA JOS DVA DERBIJA I 6 BODOVA PARTIZANA!
A USPUT CE JOS NEKO DA VAS NAPUNI NA MARAKANI.
RACUNICA JE ZNACI CISTA
"PARTIZAN SAMPION!

Dule

pre 17 godina

Konacno da zaigra jedan opd najmastovitijih veznih igraca u Srbiji,bravo, Nenade,pozlatila ti se levica!!!!!!!!!! Napred,Zvezdo!!!!!

Aljoša

pre 17 godina

Nikada mi nije bilo jasno zašto je Milijaš konstantno sedeo na klupi, a realno mesto mu je u startnoj postavi. Jedan od retkih igrača u Zvezdi koji nikada nije pravio problem što sedi na klupi, i evo dočekao je svojih pet minuta. Nadam se da će se ustaliti u prvoj postavi i kod novog trenera koji dođe na klupu Zvezde.

IGOR

pre 17 godina

NAPRED ZVEZDO SAMO GAZI... sta ste se ponadali glodari, pa namerno smo ucini prvenstvo zabavnijim koliko - toliko, i jos uvek je +6

Delija_sabac

pre 17 godina

Sta je bilo misevi?Sumnjiva vam utakmica!!!A nisu vam sumnjive vase utakmice u kojima dajete golove u poslednjem minutu,ili toboze odbrambeni igraci protivnicke ekipe slucajno daju gol u zadnjem minutu>pa tako ste i pobedili ofk prosle sezone.Svako dete zna,ceo grad to zna,da ste pi*ke vi,da su vam vodje sve murija...Idemo do duple krune.Bravo za Djurovskog.

Bane

pre 17 godina

Sve je pijano,sve je gotovo.nasa ZVEZDA prvak ponovo!!!!Titula je nasa grobari....
mozete samo da sanjate!!!Ha,ha,ha
Napred Kuljani!!!

DELIJE BUDAPEST,Neba

Sale

pre 17 godina

marakana jos zvoni od golova vojvodine nemojte se loziti cigani !!! sta reci vosa sa 11 dosla do 4 mesta ! svaka cast momcima igraju najlepsi fudbal u zemlji

hunteR

pre 17 godina

Maaa naravno!Kad Zvezda pobedi onda je to namesteno a kad izgubi onda je sve regularno!S druge strane sve pobede Partizana su ciste "ko suza" a kad izgube onda su sudije pod pritiskom Terze "igrale" za protivnika!Alo Topalovici promenite plocu jer ste jednostavno dosadni!!!Napred Zvezdo,samo napred!!!

SLOBA

pre 17 godina

@Mirza

kakvi ste vi grobari ljudi.Cim Zvezda pobedi odmah namestaljka.Koliko ste vi utakmica namestili i koliko vam je puta sudija pomoga sa sviranjem penala.Uzmite stattistiku i vidite koliko je penala za Partizan svirano.Sto sada Krcmarevic ispade bolji trener.Zato sto je iz Partizana? I mislite da je on trener da bi OFK pobedio.Malo ste uzleteli ali treba jos da letite dok ne tresnete.Idite i lecite se od kompleksa zvani Zvzda.Danas je razlika +9

petronije

pre 17 godina

Bog te vid'o! Dali u aApatinu 3 komada, posteno pobedili jedino Zvezdu. Smederevo dobili u 93', Mladost sa igracem vise a ponasaju se kao da su u najmanju ruku Manchester United ili Barcelona. U se i u svoje kljuse! Kad Zvazda pobedi namestaljka a kad oni pobede u 98' onda je sve regularno.

Dusan

pre 17 godina

Bio sam na Karaburmi, Zvezda je odlicno odigrala,bez "baloniranja",sredina je odnela pobedu.Bili su agresivni, bez komplikovanja,iznenedjen sam. Bravo

milos

pre 17 godina

e ovi grobari se do pre dve nedelje nisu ni chuli ni videli. pobede u derbiju posle 11god i ko da su osvojili ligu sampiona.
non-stop chujem,chitam njihove komentare: zvezda kupila!
pa ja stvarno ne znam ko daje golove u 97minutu i ko pobedjuje kad gubi 2:0 na polu-vremenu!? toliko o kupovanju!!!
poz delijama!!!

Grizzly

pre 17 godina

nadam se da ce Bosko unijeti zivosti u igru zvijezde, drago mi je da je milijas u prvom timu,steta je da momak grije klupu,a svi znamo da je za prvi tim...

marc

pre 17 godina

Vec k'o da vidim naslov u Sportu: "Zvezda gumicom izbrisala neuspeh protiv Vojvodine!". Smesno, OFK je filijala i uvek ce to i ostati.

sasa

pre 17 godina

sta je bilo?secate li se vasih prodaja obilicu, ne tako davno kada ste im davali da vam skidaju gace na vasem stadionu samo da bi vam zauzvrat dali kup,da izradite zvezdu,a bili ste pocepani od nas!!!zato TISINA!!!!!!!!!!!!hey,trebali ste da mislite o tituli u prvom delu sezone a ne sada,pa ne mozemo mi svaku utakmicu da izgubimo,i bas sam srecan sto vidim da racuna na sigurnih 6 bodova u dva derbija,vrlo smele izjave za nekoga ko do skora nije znao kako izgleda dati gol,znate kako kazu "i corava koka ubode poneko zrno",ko visoko leti, znajte da nisko i nize pada!NAPRED ZVEZDA

Danijel

pre 17 godina

bolje je bilo da je OFK ovu utakmicu bez trenera igrali bilo bi bolji resultat to svako zna cim pola Srbija pre 3 dana znala da ce zvezda pobediti 1:0 onda sta se sada djabe bunimo ? sramota za srbiju sve namestaljka do namestaljke nigde to nema nego kod nas jedino mozda u Italiju ali nee cak se i tamo kaznjava to ali kod nas nikad tok lopovi se ne isteraju nece nikad drugi tim osim zvezda ili partizan da osvoji nase prvenstvo uff jest interesanto i onda se jos i lozimo kad pobedimo 1:0 ko se jos raduje kad uzne titulu on nezna sta je fudbal nasa liga je samo namestaljka i bedna ko vise da pare taj dobija titulu sledece ce oped partizan da osvoji zato sto je zvezda vec 2 puta uzastopci platila i kupice trenera pa nece imati dovoljno pare a partizan je ove sesone skupljavo da je sledeca nasa titula juhu Bravo Terzic u propastio si Srbiju nacisto

Trebali bi ostali klubovi da urade bojkot vec jednom sta cekaju ja neznam ? aja sada znam i oni dobivaju pare da cute izvinjavam se ja zaboravio haha

Cofi

pre 17 godina

I sad je plus devet.A sta ovi grobari pricaju?I jos su ostala dva derbija!E!A partizan treba jos da igra i sa Vojvodinom dve,a bese vec je dve izgubio.Jao crveno-beli zgazite sve!Navijam za Zvezdu i da Vojvodina bude druga,kao i da u medjusobnom duelu odlucimo o pobedniku kupa,jer su oba crveno-bela tima do sada najvise pokazala.BRAVO CRVENA ZVEZDO!!!

RoninsRedStar

pre 17 godina

A provalite ove likove koji su "bili na karaburmi" i ne svidja im se rezultat a ne navijaju ni za Ofk-u ni za Zvezdu.Tuzno brate tuzno, grobarska je tuga pregolema : )))))))))).Inace vrlo ali vrlo vazna pobeda protiv uvek neugodne Ofk-e(nije mi jasno zasto kad smo ih u poslednjih 7 duela dobili al dobro : )) i vazan korak ka novoj tituli i ako da Bog i novoj duploj kruni.Pozdrav za crveno-beli Sabac

zivot za Zvezdu

pre 17 godina

uvek se vade kako ZVEZDA namesta i kupuje utakmice,pa taj partizan drugacije i ne moze da osvoji titulu osim namestanjem!

zveki

pre 17 godina

JA DEFINITIVNO MNOGE LJUDE KOJI SE JAVLJAJU OVDE NE-RAZUMEM.PA DA LI JE NEKO OD OVIH STO DAJU TAKO OPSIRNE KOMENTARE UOPSTE GLEDAO UTAKMICU.ZASTO NIKO NEKAZE DA JE ZVEZDA IGRALA DANAS NAJBOLJU UTAKMICU U PRVENSTVU,DA JE POLA EKIPE OFK IMALO PARNE KARTONE ALI IPAK IGRALI DANAS,DA SUDIJA DELEVIC NIJE SVIRAO DVA,ALI DVA CISTA PENALA ZA ZVEZDU VIDECETE NA SOSU.DOKLE VISE DA PLJUJETE PO TERZICU,GLEDAJTE U SVOJE DVORISTE.NIKO VAM NIJE KRIV STO STE BILI U MINUSU 14 BODOVA.ZATO GROBARI GLEDAJTE SEBE I ONOG VASEG CEVAPA OD PREDSEDNIKA I MOLITE BOGA DA VAM TERZA I UEFA NE ODUZMU ONE TITULE POD TUMBINIM VODSTVOM.A ZA DELIJE-EKTOR KUPER JE POTPISAO UGOVOR DO JUNA 2009.IMACE GODISNJA PRIMANJA 800.000 EVRA.POZDRAV....

Danijel

pre 17 godina

@ Cofi

da jeste +9 ali samo do sutra a ajd sto je vojvodina zazluzela a sta je to zvezda zazluzela da dodje u finale ? zato sto je pobedila drugog ligasa jaoo a ste jaki uffff

a znas kad ce biti vojvodina ispred partizana to ce biti tada kada nebude vise partizana a mozda ni tada

Zagor

pre 17 godina

Ma sve smo zivo kupili! Dajemo golove u zadnjim minutima...A ne to rade grobari!
Nase prvenstvo je bilo regularno samo kada je Partizan osvajao titulu!
Tom logikom vise nikada nece biti regularno :)
Samo vi pucajte od muke niko vam ne brani!

ja

pre 17 godina

@Danijel
Одакле ли си ти изашао...па ни једну реч ниси правилно написао! Али добро, какав клуб, такви су му и навијачи

Грокси

pre 17 godina

Изгледа да су се коначно задовољили гробари својом управом па дошли мало нашу игру да коментаришу.Феноменалан ударац Милијаша!Ја стварно незнам зашто не игра у стартној.Још се сећам његових прелепих голова кад је Зенга тренирао Звезду.

vojvodjanin

pre 17 godina

Ljudi gledajte VOJVODINU odavno nisu ovako dobro igrali...ZVEZDA RAZBIJENA NA MARAKANi SA 3:0 a i partizan i ofk..sledece godine bicemo prvi ubedljivo... VOSA ALEE PS A DA KUP NJE NAS. JAOOO SAMO DA IZVUCEMO ZVEZDU IMA DA BUDE 6:0 ZA NAS U SRED NOVOG SADA..MISLITE O TOME..

Danijel

pre 17 godina

@ ja

vazno je da si ti sve korekno napiso ali nije ni tesko kad si toliko punooo napiso tesko je tu pogresiti sta cu kad zurim pa se zeznem malo u gramatici ali tesko je u inonstranstvo ziveti i tako nauciti dobro nas jezik nauciti kao ti koji si iso u Srpsku skolu pito bi tebe ja da bi moro nemacki pisati nebi te ni jedan rec razumeo ali vazno je da si bar razumeo ono sta sam ti napiso i ako ima dosta gresaka

Nenad

pre 17 godina

Svi timovi koji budu imali vise od 10 bodova zaostatka od, ovako jadnih, Partizana i Zvezde treba da idu u beton ligu! Bravo invalidi - jos malo pa vas ni clanovi porodica nece gledati!
Navijac Partizana i veliki postovalac nekadasnje Zvezde

011

pre 17 godina

Ne bih zeleo da ulazim u polemiku sa nekima koji nadugacko i nasiroko pricaju o regularnosti, jer bih kao kontra argument mogao da napisem citav elaborat i da im osvezim njihovo selektivno pamcenje! Kao odgovor na sve to postavio bih samo jedno pitanje: Gde su zavrsavali igraci Partizana kao "REGULARNI " prvaci i naravno sluajni i nicim zasluzeni ucesnici Lige sampiona? Grcka druga, Turska prva.... i klupa u normalnim ligama!!!!! Pa kako to da od silne regularnosti Zvezda nije mogla da bude prva, ali su njeni igraci igrali u mnoga vecim klubovima za mnogo vece novce? I jos samo nesto: Ne secam se kada se neki igrac vratio u Zvezdu posto je propao!! A u Partizan? Da li je potrebno da nabrajam? Mozda je napolju potrebno malo vise od placenih novinara i namestenih titula da bi neko bio igrac!!!I zato grobari nemojte vise o postenju i kvalitetu molim vas!!! I posto znam da ne mogu da vas ubedim da je Zveda ipak malo bolja, pogledajte Inter Mancester,.....i sve one koji redovno daju golove u Spaniji, Nemackoj... umesto sto cekate gde ce bivsi Grobari kada i Turska i Grcka postanu velike za njih!!!!!!

Mihailo

pre 17 godina

Stvarno mislim da je bezveze da pustate komentare ljudi koji pisu samo o namestanju.Svi dobro znamo da "veciti rivali" to rade oduvek i nema potrebe da se raspravlja na tu temu.Treba da se prica o uzasnom kvalitetu fudbala koji se gleda kod nas i o tome kako da mi koji volimo da gledamo fudbal pokusamo da pomognemo da bude bolji.Pozdrav!!!

James Bond 007

pre 17 godina

@ Cofi, 17. mart 2007 19:28

I zvezda igra dve sa Vojvodinom,tako da nemoj da pricas kad nisi informisan...Inace,kako vam stvarno dobro ide dobijanje OFK-a zadnjih...recimo sedam utakmica?Nije onaj Terzic zasluzan.Nikako.Pa covek se zove ZVEZDAN,a ne PARTIZAN TERZIC!!!...I kad pricas o tome ko je najvise pokazao u do sadasnjem delu prvenstva-ta ista Vojvodina i Partizan su vam na «neosvojivoj tvrdjavi» odrzali lekcije o modernom fudbalu.I ta tvrdjava je izgleda postala neosvojiva samo za vas same...Jadni ste i vi i FSS!!!NAPRED PARTIZAN!!!

sandin

pre 17 godina

Lijepo je sto su pobjedili.Sto se tice kompletnog rukovodstva ono bi moralo jako dugo da razmoslja o nacinu na koji bira inostrane fudbalere,a takodje i trenere.Mozda je Zvjezda klub koji moze da potrazi stranog trenera.Kad mozemo imati selektora,onda je trener jednog prvoligasa,u liku stranca,odavno bio potreban nasem veoma problematicnom i veoma sumnjivom fudbalskom,proligaskom zivotu.

Ivan

pre 17 godina

Ne mogu da verujem kakvi ste vi grobari. Kako vas nije sramota da se javite i pominjete namestanje utakmice!!! Pred Vojvodinu ste pisali kako su oni naš klub i kako će nas pustiti. Sad pričate kako je OFK Zvezdin klub i kako je tekma nameštena, Dostanić Zvezdin trener itd. On je došao u Zvezdu kao pomoćnik Muslina, pa kad je otišao u Obilić i uzimao nam bodove onda vam je bio dobar. Pa i Rajevac iz Voše je Zvezdin trener, bio je Ljupkov pomoćnik, pa nas je počistio prošli vikend. Vi se javljate, isti koje je Varga dok je bio trener OFK puštao da pobeđujete. Da ne spominjem vaše čuvene pobede nad Zetom. Uostalom , ne znam samo šta vaši komentari traže na vestima Zvezde. Možda zato što vas u vašem klubu niko ne zarezuej 2%. Smenjujete upravu 10 godina, pravite stadion 30 godina, Ješić je jedva otišao... Džaja i Bajević su gospoda za te vaše muljare. Povukli su se sami

b w a

pre 17 godina

do kraja prvenstva ce se pokazati da je PARTIZAN kvalitetnija ekipa i da je samo sticajem nesrecnih okolnosti sakupio manje bodova u prvom delu prvenstva.U zavrsnici koja sleduje mocicete da gledate mocni PARTIZAN i veoma zvezdu kakva i jeste sa losim igracima i jos losijim navijacima.

Nelson Muntz

pre 17 godina

@danijel
Браво царе! Ти си праааави представник своје (гробарске) врсте! Хвала ти што си нас све просветио, просветлио и развеселио својим коментарима. Да сам јуче умро не бих знао да у Српском језику постоје речи као што су: зазлузела (још увек не знам шта значи, али ми је већ омиљена), опед, ток, узне, ишо, пито... Не бих знао ни да је могуће написати читав један текст а неупотребити ни једну тачку, зарез, интерпункцијски знак или велико слово. Допало ми се и оно твоје Уфф у сред реченице. Поздрав!!!

Peter Tosh

pre 17 godina

@b w a
"U zavrsnici koja sleduje mocicete da gledate mocni PARTIZAN i veoma zvezdu kakva i jeste sa losim igracima i jos losijim navijacima"
Ево га још један Данијел. . . Шта веома Звезду ?!?!?Друга ствар: Моћи ћете, дакле одвојено. Навијачи Партизана болују од хроничне неписмености.
П.С.- Замолио бих Данијела за још неки коментар.

vlada nancy

pre 17 godina

auh, danijele, ala si nepismen... rezija, molim kontrolisite gramaticko-leksicki neuravnotezene izlive gneva opet ojadjenih grobara, dosadni su i kad su polupismeni... samo ti u mom srcu si, jedna jedina, nepobediva, moja ljubavi...!!! pozdrav delijama koje su bile danas na karaburmi

Siegfried

pre 17 godina

Sramota.Vrabci su na granama znali da ce Zvezda da dobije ovaj Terzicev lokalni klub.Protiv Partizana ginu i sluze se svim mogucim trikovima a protiv ove katastrofalne Zvezde ni da ozbiljnije zaprijete.Nece Zvezdi ni to pomoci. Partizan je za klasu bolji tim.Titula i to dupla se seli u Humsku.Partizan sampion !!!!!
Pozdrav

Saša

pre 17 godina

Lopov misli da svi kradu. Grobari, navikli na lopovluke pomoću kojih su dolazili do titula, misle da svaka pobeda Zvezde znači nameštaljku. Ali vi to činite totalno očigledno. Vaše utakmice se igraju dok partizan ne pobedi, pa tako golovi padaju i u 106. i 112. minutu! Koliko ste vi opterećeni Zvezdom vidi se iz komentara Zvezdinih utakmica: njih više komentariše groblje nego Delije. To samo pokazuje koliko smo jači!

Danijel

pre 17 godina

@ Nelson Muntz
ma bice bolje naucicu se i ja ima vreme a za tacke i to ma nemam vreme da to stavim a i da bi stavio bilo bi na pogresno mestu ali negde se i zeznem progutam slovo kad brzo pisem ali trudi cu se zbog tebe i za ostale da bez gresaka pisem

Siegfried

pre 17 godina

@Nelson Muntz,Petar Tosh itd.
Otkud vam pravo da ocjenjujete pismenost drugih ?Vi ste kao perfektni poznavaoci gramatike?Cisto sumnjam . Bilo bi bolje da se vise koncentrisete analizi igre vase bijedne Zvezde nego da komentarisete gramatiku drugih osoba.Partizan sampion !!!!
Pozdrav iz Münchena

Nelson Muntz

pre 17 godina

Ајааоооо, ево га сад и овај "иноземни" комплексаш из Сплита. Изгледа да ови ничим изазвани (под окриљем ноћи) комплексаши имају такву међународну, мултилатералну сарадњу да би им позавидели и највећи дипломати У.Нација. Чим Звезда неког победи почињу да се јављају комплексаши свих врста, па чак и они који желе да докажу да и од највећег комплексаша (гробара) постоји још већи (Хрват). Као да је комплекс нешто добро у чему се ваља такмичити. За такве је наш народ смислио пословицу : Чега се паметан стиди,...

Ektor

pre 17 godina

Da navijaci Partizana nemaju mere i da je realnost prilicno odsutna kada opisuju velicinu svog kluba, to se znalo. Ali, tolika kolicina licemerja na jednom mestu?

Gospodo, da li je Zvezda morala da izgubi ovu utakmicu pa da svi vi utvrdite kako je sampionat regularan. Neko rece, da li se secamo Bezanije sa starta? Da li se secamo kako je pobedjen Apatin u Humskoj, ili na koju taliju Smederevo. Dakle, dobiste jedan derbi posle 11 godina i odmah postajete mnogo pametni.

Znaci 0:3 sa Vojvodinom na Marakani nije namesteno ( a Vojvodini trebaju bodovi, plus je tu jedan iskusni gospodin Buturovic), 1:1 sa Bezanijom je ok (a taj bod im verovatno donosi ulaz u 6), ali je zato 0:1 sa OFK namestaljka svih vremena!A premije fudbalerima OFK pred ovaj mec 2 soma evra!

Ajmo malo realnosti i gledajte sebe. Znate kako je pokojni Zoran Djindjic opisivao takve situacij "10 godina gluposti - ne moze to besplatno". Sada bi neko da uzme titulu, a zaboravlja sve one blamaze iz prvog dela prvenstva, uostalom tek cete videti koliko ne znate.I vas ceka ta OFK-a, pa Vojvodina u Novom Sadu... Pa nismo Vam mi doveli Jesica. Uostalom, gledajte sebe, Zeka,Bjeka and co. su i dalje medju vama. Nas pustite da pokusamo da se vratimo u neki vrh evro fudbala, bar znamo kako je tamo biti!

Zika

pre 17 godina

IMAM RESENJE!!!!!!

1.Piksi dovedi MARADONU za trenera
2.Finansijski najbolja opcija
3.Ne verujem da ce traziti previse, pa njemu je u interesu da bude u centru paznje.
4.Ja cu ponovo krenuti na tekme, samo da gledam njega sta radi.
5.On je nula kao trener, ali ko da je to i bitno...titula ce biti i nece ih biti, ali ce uvek zlatnim slovima pisati DIJEGO ARMANDO MARRADONA BIO JE TRENER CRVENE ZVEZDE....VAUUU

Nelson Muntz

pre 17 godina

@pismen
@Nelson Muntz
"Ne upotrebiti" se pise odvojeno.Toliko o tvojoj pismenosti...
:))) Истина! Морам да престанем да читам ове коментаре док нисам и ја начисто пролупао! Знате оно: с' ким си, такав си...

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Crvena Zvezda je jedine dve dobre partije u ovom prvenstvu pruzila protiv OFK Beograda. U malo drugacijoj formaciji nego obicno, igra je bila znatno brza, nije se mnogo komplikovalo, tezilo se igri sa najvise dva dodira, a igraci su se sasvim solidno kretali bez lopte. Moglo bi da se kaze pravi preporod u odnosu na utkamice sa Cukarickim i Vojvodinom. Ali da se ne bi letelo previsoko, ipak je ovo predaleko od igre kakvu bi trebalo da krasi i kakvoj bi trebalo da tezi tim kao sto je Crvena Zvezda. Ostaje da se vidi da li je u pitanju samo dobar dan ili se nesto promenilo i u glavama igraca. Dve nedelje do utakmice sa Apatincima, bice dovoljan period da se jos neke stvari koriguju, a ova pobeda nije znacajna samo zbog tri boda koja su uknjizena, vec dosta znaci za ekipu i na psiholoskom planu.
Igra sa tri stopera i dva bocna koja su pokrivala celu stranu delovala je znatno brze od ranijih postavki. Agresivnija igra veznog reda doprinela je da se protivnickoj ekipi ne ostavi dosta mesta za manevar, a teznja ka jednostavnim resenjima doprinosila je znatno povezanijoj i sigurnijoj igri, nego sto je to bio slucaj u prethodnim mecevima. Kao najveci problem i dalje ostaje efikasnost, jer postaje ocigledno da je Purovicu potrebno jedno bar deset prilika da bi postigao gol. Doduse, razlika izmedju njega i Djokica je sto ovaj bar udje u sansu. Medjutim, protiv neke ozbiljne ekipe nemoguce je ocekivati da se napravi deset sansi, jer danasnji fudbal to jednostavno ne dopusta, zbog toga je nekad i polu-sansa sve do cega moze da se dodje za 90 minuta. A to prave ekipe znaju da iskoriste. Oslanjanje na pomoc veznog reda u realizaciji jeste opravdano, jer i Burzanovic, Milijas, Trsiovic, Kastiljo i Milovanovic mogu da ugroze protivnicki gol, ali moze da se desi da i oni nemaju dan kao sto je vec moglo da se vidi, a onda nastaje mucenje. Raskovic je uneo dodatnu agresivnost ulaskom i velika je nepravda sto ovaj igrac nema vecu minutazu. Postignut gol omogucio je igru bez grca, sto bi bilo pitanje da je kojim slucajem protivnik poveo. Koliko mi se cini Zvezda ove sezone ni jenu utakmicu na kojoj je gubila, nije uspela da preokrene u pobedu, najvise je stigla do izjednacenja. Za ovu sezonu je kasno, ali za sledecu Zvezda mora da nabavi druge napadace, jer ako se zeli bilo sta uraditi u kvalifikacijama za bilo koje takmicenje, sa sadasnjim napadackim izborom male su sanse za uspeh.
I dalje je pred Boskom neizvestan put, jer kako je ova ekipa uzletetla na ovoj utakmici, ne bi moglo da zacudi totalna suprotnost na drugoj. Dosta je vremena potrebno da se jedna ekipa stabilizuje. Bosko ima temperament i volju, a da li ce to da zadovolji ukuse celnih ljudi ostaje da se vidi.

caja

pre 17 godina

Evo opet sam prinudjen da pisem nicim izazvan. Kao ovejani OFK-ovac i covek od 50 godina normalno je da nas fudbal i OFK ne gledam jer ja nisam ostrasceni navijac, nego normalan mator covek se mnogo fudbalskog iskustva. U stvari nisam normalan jer sam ipak gledao, bilo lepo vreme. Na mogu da kazem da je utakmica namestena, ali mogu da je zalosna. Tim koji gubi ne sutne ni jednom, ali bukvalno ni jednom na gol onoga sto vodi. Pri tom nema neke razlike u klasi, naprotiv dve podjednako nemuste ekipe igraju, bez namere da uvredim aktere, niti velicam neke druge timove jer su svi isti. Bez obzira na nemanje kvaliteta, mislim da nema tima na svetu kome OFK ne bi sutnuo na gol 90 minuta. Dalje, ociti penal za Zvezdu se ne sudi, niko se ne buni, Kolarov pravi start za zatvor, nema drugog zutog, opet se niko ne buni, Dostanic gubi, a vadi spica pri tom najboljeg strelca i sve tako, sumnja mora da postoji, ali kazem ne znam iako mi neki drugari ojadise kladionice. Milijas je jedini delovao kao igrac sto i jeste ali sa nultim brzinskim svojstvima nece moci mnogo da napravi. I Kastiljo je ok, ostali smesni, recimo Purovic igra jedan na jedan ledjima, Milovanovic cupoka a ne trci, Basta skakuce itd. O OFKu ni jedna jedina dobra, prava bruka. Osim golmana, a kao epilog svega verovatno cemo ga uskoro videti u reprezentaciji kao dao dila, ili po zaslugama svejedno.
Deco bez obzira na ljubav prema fudbalu i navijanju manite ga se, navijajte za vaterpoliste, tenisere, neke druge, fudbal ostavite Piksimjima, Zekabjekama, Miljanovcima isl. Kada ga potpuno upropaste a namerili su, mozda nesto novo nikne, ali do tada ce mnogo vremena proci.
Nazalost, lepo kazem, ali ako bude lepo vreme eto i mene na stadionu. Fudbal je stvarno cudo.

alen

pre 17 godina

Ma dajte Grobari stvarno ste smesni zar Zvezda po vame nemoze da pobedi nikog a da ne namesti ??? i setite se vase utakmice protiv Zemuna svirali su vam penal i jos jadnici dali sami sebi gol zar to ne mirise na namestaljku ??? stvarno ste jadni ZZZZVVVEEEZZZDDDDAAAA

Pravi plavi

pre 17 godina

@da li se ovo danas dogodilo slucajno? @caja

Potpisujem sve ono sto su ovi ljud napisali. Ne navijam ni za jednog od velikih, vec za mali OFK. Urusavamo se iz godine u godinu i tako ce i nastaviti. Ako ovo danas nije sumnjivo ne znam sta je. Ne zato sto je Zvezda pobedila. Moguce je da Zvezda pobedi i ubedljivije. I ne samo OFK Beograd. Mejdutim, to sto smo danas videli: utakmicu bez ijednog suta na Zvezdin gol, dva cista i rekao bih namerna penala bivseg Zvezdinog igraca Lalatovica koja sudija nije svirao u korist Zvezde a niko se nije bunio (neobicno), nedostatak ambicije da se uopste krene ka golu Zvezde, neobicne, sumanute izmene koje je vrsio Dostanic (bas kada je barem izgledalo da je Rakicu prekipelo i da namerava da malo napadne). Moram reci da se sacica mojih istomisljenika krstila na Istoku. Ako je i od Terzica i od Piksija mnogo je. Sada se neki na forumu cude kakve su to tvrnje. Pa, da li su bili na utakmici? Pretpostavljam da nisu sasvim ozbiljni kada govore o tome da je Zvezda "zatvorila sve puteve ka svom golu". Zvezda je igrala katastrofalno (Djurrovski kaze da je nadmudrio Dostanica, a meni se cini da su on i Dostanic zajedno nadmudrili nas ostale), pa sada zamislite kako je igrao OFK Beograd. Svi kloji su igrali danas za OFK Beograd a posebno uprava i trener mogu da se stide. Za Zvezdu me nije briga. Ako se njima svidja da tako budu prvaci a ostalima to ne smeta, na celu sa Dostanicem, neka bude. Kakva zemlja takav i sampion. Hvala, Cajo, sto si izrazio misljenje ono nesto nas poslednjih Mohikanaca. Dodje mi da vise na idem na nasu Karaburmu ali cu verovatno i to prekrsiti, kao i uvek, ako nista drugo za inat ekipe koja sada cak i nas skoro skroz propali OFK Beograd dozivljava kao unosan biznis.

EKI_BvB

pre 17 godina

Samo napred Zvezdo ne dajte se bravo za durovskog i igrace pokazete jos vise truda i srce na terenu i evo nam titula opet na marakanu.Pozdrav svakom Deliju iz Dortmunda (jedva cekam da dodem u srbiju da bodrim Zvezdu nazalost nemogu cesto)

ЛиманФКВ

pre 17 godina

Пази Воша гази! Куп је наш! Да смо играли од почетка овако било би и првенство!

Miki

pre 17 godina

Pa de ste sad grobarcici, cekam vas da se javite, sta cete sad da kazete, 2 igraca vise i penal dobijete...ma ne vredi vam nista, evo vam ga jovetic i ostali, vi cete da osvojite ligi....ma sigurno neka namestaljka, kupio pixi!

DELIJE KRAGUJEVAC

pre 17 godina

partizan 0
HAJDUK 1
mozda da su im sudili jos 5 penala i iskljucili jos 2 igraca ponavljam mozda bi izvukli nereseno

ZVEZDA SAMPION !!!!!!!!!

Stameni delija

pre 17 godina

Svaka cast Milijas.do sad si za mene bio jedan od najbojlih igraca u zvezdi,al posle ovakve partije NAJBOLJI SI,koji bre bugar.pzz svim delijama

Robin

pre 17 godina

Dragi Zvezdasi,
Procitajte tekst koji su napisali Caja i Pravi plavi i sve ce vam biti jasno.Ne zanosite se iluzijama da ste velik tim.Sramota.Ko normalan moze da se prsi pobjedom poslije svega sto smo vidjeli.Mislim da bi na Karaburmi i lopta pocrvenila od stida.
Pozdrav

Vesko

pre 17 godina

Utakmice se nameštaju da bi fudbalska mafija ostala na vlasti.Fudbal je ogledalo stvarnih (ne)promena u društvo.5-ooktobarac "demokratski ugroženi" ciganin odmah je protežirao Obrenovac iz Radničkog.

Branx

pre 17 godina

@*MirzaPFC*, joj Mirza pa ti si pravi predstavnik stoke sa juga! Vi grobari pričate o nameštanju, strašno! 9 igrača, penal u 90.min, ne dosuđen penal za Hajduk u 45.min i opet 0-1. Ali osvojićete vi tituli, nekada!

PEDJA

pre 17 godina

Daće Bog sve da namestimo do kraja. A protiv grobara onako lošu igru nema šanse da ponovimo, tako da ćemo njih regularno do obrijemo obe utakmice...
Zvezda je život

PSV Zenit

pre 17 godina

Joj cigani, al vi imate kompleks Smiljanica!
Pa naravno da je SRAMOTA DA ZVEZDA OSVOJI TITULU,
jer je Partizan na svim tekmama do sad (u nastavku prvenstva ) pokazao dobar, brz, moderan fudbal (osim protiv Hajduka), ali svako ima los dan…
Ali vi majstori nijednom niste odigrali kako treba.
Vama se ne zna ni ko igra, ni sta igrate!
Vi cige igru nemate 15 god. a necete je imati jos bar toliko.
Svi igraci Partizana su danas odigrali ispod nivoa…to se desava, pogotovo kad imas ekipu u stvaranju, i puno klinaca…ali koje je vase opravdanje? Cemu vi imate da se nadate?
Ekipa vam je 0! Sve rupa do rupe.
Sa kojim cete vi igrackim kadrom u Evropu?
Pa mrtva Zvezda da bi osvojila titulu treba da je reanimiraju i Savez, i sudije, i Terza…ah, da pa vi ste DRZAVNI PROJEKAT.
Ma majstori vidimo se mi u derbiju, kad cete se opet sagnuti Smiljanicu!
Ima ova crno-bela deca opet da pokazu onim vasim rupama kako se igra, da i vi nesto od fudbala vidite.
Braco cigani samo vam zelim da vam se zadnjih 15 god. ponovi! Sto ce znaciti da Partizan nastavi dominaciju u titulama, a da Evropu i dalje gledate samo u Humskoj!
Posebno ocekujem da vam se ponovi decenija u finansijskom smislu,posto je najveca investicija Zvezde u Dzajino vreme bilo renoviranje WC-a na Marakani,a od Pixija ocekujem bar duplo-eto,bar 2 WC-a!

Peter Tosh

pre 17 godina

@Siegfried
Дајем себи за право да коментаришем нечију неписменост јер сам, за разлику од писаца таквих коментара, у животу придавао значај и таквим стварима као што је похађање школе. Међутим, у једном си у праву, то НИЈЕ мој посао већ уредника овога сајта, а колико видим то су јасно и лепо ставили на почетак странице на којој се пишу коментари. Тако да коментари као шти су горе наведени не би ни требали да се овде налазе. Зашто је овакво стање то ће, опет, администратор најбоље знати. А за све вас који се и даље држите крилатице ПИСМЕНОС ЈЕ ОПАСНОС, пуно поздрава.

Robin

pre 17 godina

@Branx
Odakle ti pravo da nazivas navijace naseg najpopularnijeg kluba stoka?Ovim gestom samo si pokazao svoje lose manire.Da li si cuo za rjeci kao sto su pristojnost,respekt,tolerancija,sportski rivalitet itd..Ocigledno je da si sa dobrim manirima u deficitu.Nadam se samo da si mlad i da ces nauciti sa sportskim rivalima korektno komunicirati.
Pozdrav

Zvezdasampionsveta

pre 17 godina

Stvarno ce mi biti zao Boska, pravi je Zvezdas i hvala mu.

PS Dobro se neko setio da je Milijas za prvih 11 i da je Basta krilo a ne bek.
Samo nepraed Bosko uz tebe smo.

Balvan!

pre 17 godina

Hvala terezija zaradicu dzeparac. Rezultata je iz 2 u 2. Terezija ce pomoci Piksiju da osvoji titulu i zrtvovace Ofk radi koferceta .

MirzaPFC

pre 17 godina

Naravno namestena utakmica,jel moze zveda da dobije neku utakmicu regularno..Onu koju dobiju tu kupe uglavnom..Teric,Stojkovic,Dostanic hahahah,koja smejuirja od utakmice..A inace sad se vidi koliko je veliki trener bio Krcmarevic i koliko je dobro vodio ekipu bio je drugi sa Ofk-om,a sad ofk-a nece biti ni 6 ovaj Dostanic nista nezna...Moze Terzic da pomaze vama ali ne moze nas da spreci da vas opet razbijemo u 2 derbija...Pouu svim Grobarima

Delije Svilajnac

pre 17 godina

Svuda grmi okolo nasha pesma ponovo sve je gotovo sve je pijano nasha ZVEZDA PRVAK PONOVO
Pozz. za delije iz Svilajnca

seki

pre 17 godina

Pa zar se drugo nesto ocekivalo pa OFK-a je vlasnistvo zvezde to se barem dobro zna.E Zvezdo nasta si ti spala pa Stojkovicu nece te ni dunav oprati a ne OFK-a jadni ste previse,SRAMOTA!!!!!

nikola-ch

pre 17 godina

Da vidimo gde su sada oni glodari sto su bili sigurni da ce OFK pobediti..!?!.. Mislim da se lako stabilizuje igra crvene zvezde i da ce pravo lice tek pokazati do kraja prvenstva..

pozdrav Delijama sirom sveta

Sascha88

pre 17 godina

Jos jedna pobeda i titula,i opet ti si prva postala,svuda smo te pratili i verno bodrili,za tvoju slavu danas pevamo... Ole ole ole ole ole

I ako Kuper dodje,pisace se nove stranice evropskog fudbala...

FCRS u srcu!!!

Brane

pre 17 godina

Ajmo grobari,kumovi ili sta ste vec.Raspalite komentare kako je Terzic sredio utakmicu.Sve u svemu ,Zvezda daleko bolja,izlazi se iz krize i na kraju opet...."jos jedna pobeda i titula...."...crknite dusmani

s

pre 17 godina

eto milijas kad zaigra on da gol.takvim igracima vise treba davati sansu.ne kazem da sam strucnjak,ali je ocigledno da ce takvi igraci da "poginu" za pobedu.purovica,kastilja,milijasa ne treba uopste da izbacuje.samo polako ka tituli!!!

marko-delija

pre 17 godina

Preziveli smo Karaburmu,idu bolji dani...
Bravo za Milijasa Perovica Purovica Burzanovica i ostale,Kuperu dovedi sa sobom i Rekobu i eto nas u LS ...

Mexi

pre 17 godina

Bitna je pobeda.Drago mi je zbog ovih grobarcica da se malo spuste na zemlju,mnogo su brate poleteli.Opet ce biti Zvezdini prolece.Napred ZVEZDO....x

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Jos jedna pobeda i titula i opet ti si prvak postala svuda smo te pratili i verno bodrili za tvoju slavu danas pevamo ole ole ole ole ole
Pozz. za Delije iz Panceva

zola FCRS

pre 17 godina

to je samo JOS JEDNA POBEDA I TITULA..... znam da ce grobari da kukaju i da se zale da je i ovo namesteno ali,nema vam pomoci.ZVEZDA SAMPION !!!

Zrenjeninac

pre 17 godina

Vojvodina ove godine osvaja kup,a sledece ce biti ozbiljan kandidat za osvajanje titule!Trenutno nas najbolji i najorganizovaniji fudbalski klub!

Da li se ovo danas desilo slucajno?

pre 17 godina

Cekajte, jedino pitanje posle ove utakmice je da li je nekog u OFK Beogradu bar malo sramota? Da li je slucajno ili ne da jedan klub iz vrha tabele jedini u Srbiji protiv nejake i slobodno se moze reci smesne Zvezde ne uputi ni jedan sut u gol za 90 minuta igre? Ne pamtim da jedna ekipa nije napravila ni jednu jedinu sansu na utakmici, cak ni kada je rec o nacionalim timovima San Marina i Farskih ostrva. Valjda su se igraci OFK Beograda uplasili da neka lopta slucajno ne udje u gol kluba sa "naseg najveceg stadiona".

Da li je normalno da predsednik kluba, Terzic, iako OFK Beograd nekako nije njegov privatni klub (ali se svakako ubedljivo ponasa kao da jeste, po svim paramtetrima osim potrosenog novca)bude navijac protivnickog kluba (bice, Zvezde), sa neskrivenim aspiracijama da jednog lepog dana, mozda tada kada vise trenere nece morati bukagijama da zadrzavaju na trenerskoj klupi, bude predsednik bas tog drugog, po definiciji konkurentskog kluba? Da se ne bi sekirao, njegove ambicije su privremeno zadovoljene dodeljivanjem druge korisne funkcije, predsednika FSS, naravno uz obilatu pomoc Zvezde? Tako OFK Beograd poslednjih godina zaboravi, osim kada je mec potpuno nevazan, da igra protiv Zvezde a izgara prtiv njenih konkurenata. Ako je, medjutim, mec sasvim sve oizgleda sasvim drugacije. Koincidencija? Sada Zvezda svoj kada regrutuje u FSS (danas Damjanovic, sutra Terzic) sto sigurno nema nikakve veze sa drugim uticajima na koje klub racuna. To je lukava politika jer Zvezdu ove sezone niko nije ostetio ni nu najmanjoj meri sto ne vazi ni za jedan drugi klub u Srbiji, osim (koincidencija) OFK Beograda.

Da li se ovo sto je danas vidjeno na Karaburmi zove regularno prvenstvo, "regularnije nego ikada"? Pa, prijatelj mi je pre pet minuta rekao da je licno slusao radio prenos na Radio Beogradu 1, komentatora Andjica, i kune se da je deset minuta pre kraja rekao da je Zvezda pobedila sa 1:0 (nekako vrlo siguran u sebe da domacin ne moze dati taj jedan gol), pa se ispravio uz glasan smeh i rekao, da Zvezda u stvari nije jos pobedila jer utakmica nije zavrsena ali ce sigurno pobediti (ili nesto slicno)!? kakva vidovitost. Kako sam bio na utakmici (na zalost) nisam (takodje na zalost) slusao prenos, ali verovatno je lako preslusati traku prenosa i videti je li istina da je tako receno.

Pitam se, na kraju (da ne gusim vise) i da li je normalno da bivsi trener Zvezde a sadasnji OFK Beograda, Ratko Dostanic, kod rezultata 1:0 za tu istu dragu mu Zvezdu, umesto svog centarfora i najboljeg strelca Rakica kluba (kakav god da je) uvodi beka? Ocekivao je da bek positgne gol? Naredio ofanzivu? Cekaj, zar to nije moglo malo vestije da se izvede?

Sada su mnogo jasniji koreni Piksijevog ubedjenja da ce Zvezda biti prvak. "Nista se ne sme prepustiti slucaju", uz dobar rad nezobilaznih figura iz jedne te iste kuhinje, koje zajednicki zare i pale u srpskom fudbalu (te srpskom fudbalu zato danas tako dobro ide). U ovom "nikad regularnijem prvenstvu" po svemu sudeci ce se i desiti da Zvezda ono sto mora: Zvezda ce ovako (kada ne moze onako) biti prvak. Piksi to, naravno, zna. Ili, mozda, gresim?

FREEZE

pre 17 godina

E grobari sad ste stvarno gotovi, zvezda polako ali sigurno izlazi iz krize,a tek kad nam dodje kuper...ma sta reci, titula ostaje na MARI

vlackoney

pre 17 godina

To cico!!!! Tako musa dere jarca. Bravo Bosko. Mozda nam Hektor Kuper i nece trebati ako ovako nastavis. Jedino mi smeta sto golove ne daju napadaci nego svi ostali. Gde su Purovic i Djokic??? Sve u svemu, dobro je da ste izasli iz krize, a sutra cemo videti Patlidzan. Sumnjam da ce lako da pobede.

veske

pre 17 godina

Veliki POZADRAV ZVEZDANU TERZICU njegov brat mali mis PIXO !!!
SVAKA CAST ZA JEDNU CISTU DVOJKU SVI ZNALI VEC TRI DANA STO POSTO!!!
REGULARARNOST NA ZAVIDNOM NIVOU !!!!

misa

pre 17 godina

Cuo sam od ortaka koji je bio na tekmi, da je Zvezda jako dobro zatvorila OFK, i da je zasluzeno pobedila. E sad je druga stvar sto ce grobari da ospore zvezdinu pobedu, i umesaju Terzica u sve ovo. A za sve njih koji to budu uradili, replika je: grobarcici, secate li se prvog kola, neka pobeda 4-3.........Psssst. Bravo za Milijasa, a vas grobarcice, jedva cekam na sledecem derbiju. do tada, ziveli!

MECKA KNJAZEVAC

pre 17 godina

BRAVO ZA NASE MOMKE!
KONSOLIDUJTE REDOVE SADA!
IMATE ZA TO DVE NEDELJE!
JOS JEDNOM... BRAVO ZVEZDO!
ZVEZDA JE NASA VERA!

ANTIROM

pre 17 godina

JAO CIGANI PA OPET STE SE PROVUKLI...
NEZABORAVIT IMA JOS DVA DERBIJA I 6 BODOVA PARTIZANA!
A USPUT CE JOS NEKO DA VAS NAPUNI NA MARAKANI.
RACUNICA JE ZNACI CISTA
"PARTIZAN SAMPION!

Dule

pre 17 godina

Konacno da zaigra jedan opd najmastovitijih veznih igraca u Srbiji,bravo, Nenade,pozlatila ti se levica!!!!!!!!!! Napred,Zvezdo!!!!!

Aljoša

pre 17 godina

Nikada mi nije bilo jasno zašto je Milijaš konstantno sedeo na klupi, a realno mesto mu je u startnoj postavi. Jedan od retkih igrača u Zvezdi koji nikada nije pravio problem što sedi na klupi, i evo dočekao je svojih pet minuta. Nadam se da će se ustaliti u prvoj postavi i kod novog trenera koji dođe na klupu Zvezde.

IGOR

pre 17 godina

NAPRED ZVEZDO SAMO GAZI... sta ste se ponadali glodari, pa namerno smo ucini prvenstvo zabavnijim koliko - toliko, i jos uvek je +6

Delija_sabac

pre 17 godina

Sta je bilo misevi?Sumnjiva vam utakmica!!!A nisu vam sumnjive vase utakmice u kojima dajete golove u poslednjem minutu,ili toboze odbrambeni igraci protivnicke ekipe slucajno daju gol u zadnjem minutu>pa tako ste i pobedili ofk prosle sezone.Svako dete zna,ceo grad to zna,da ste pi*ke vi,da su vam vodje sve murija...Idemo do duple krune.Bravo za Djurovskog.

Bane

pre 17 godina

Sve je pijano,sve je gotovo.nasa ZVEZDA prvak ponovo!!!!Titula je nasa grobari....
mozete samo da sanjate!!!Ha,ha,ha
Napred Kuljani!!!

DELIJE BUDAPEST,Neba

Sale

pre 17 godina

marakana jos zvoni od golova vojvodine nemojte se loziti cigani !!! sta reci vosa sa 11 dosla do 4 mesta ! svaka cast momcima igraju najlepsi fudbal u zemlji

hunteR

pre 17 godina

Maaa naravno!Kad Zvezda pobedi onda je to namesteno a kad izgubi onda je sve regularno!S druge strane sve pobede Partizana su ciste "ko suza" a kad izgube onda su sudije pod pritiskom Terze "igrale" za protivnika!Alo Topalovici promenite plocu jer ste jednostavno dosadni!!!Napred Zvezdo,samo napred!!!

SLOBA

pre 17 godina

@Mirza

kakvi ste vi grobari ljudi.Cim Zvezda pobedi odmah namestaljka.Koliko ste vi utakmica namestili i koliko vam je puta sudija pomoga sa sviranjem penala.Uzmite stattistiku i vidite koliko je penala za Partizan svirano.Sto sada Krcmarevic ispade bolji trener.Zato sto je iz Partizana? I mislite da je on trener da bi OFK pobedio.Malo ste uzleteli ali treba jos da letite dok ne tresnete.Idite i lecite se od kompleksa zvani Zvzda.Danas je razlika +9

petronije

pre 17 godina

Bog te vid'o! Dali u aApatinu 3 komada, posteno pobedili jedino Zvezdu. Smederevo dobili u 93', Mladost sa igracem vise a ponasaju se kao da su u najmanju ruku Manchester United ili Barcelona. U se i u svoje kljuse! Kad Zvazda pobedi namestaljka a kad oni pobede u 98' onda je sve regularno.

Dusan

pre 17 godina

Bio sam na Karaburmi, Zvezda je odlicno odigrala,bez "baloniranja",sredina je odnela pobedu.Bili su agresivni, bez komplikovanja,iznenedjen sam. Bravo

milos

pre 17 godina

e ovi grobari se do pre dve nedelje nisu ni chuli ni videli. pobede u derbiju posle 11god i ko da su osvojili ligu sampiona.
non-stop chujem,chitam njihove komentare: zvezda kupila!
pa ja stvarno ne znam ko daje golove u 97minutu i ko pobedjuje kad gubi 2:0 na polu-vremenu!? toliko o kupovanju!!!
poz delijama!!!

Grizzly

pre 17 godina

nadam se da ce Bosko unijeti zivosti u igru zvijezde, drago mi je da je milijas u prvom timu,steta je da momak grije klupu,a svi znamo da je za prvi tim...

marc

pre 17 godina

Vec k'o da vidim naslov u Sportu: "Zvezda gumicom izbrisala neuspeh protiv Vojvodine!". Smesno, OFK je filijala i uvek ce to i ostati.

sasa

pre 17 godina

sta je bilo?secate li se vasih prodaja obilicu, ne tako davno kada ste im davali da vam skidaju gace na vasem stadionu samo da bi vam zauzvrat dali kup,da izradite zvezdu,a bili ste pocepani od nas!!!zato TISINA!!!!!!!!!!!!hey,trebali ste da mislite o tituli u prvom delu sezone a ne sada,pa ne mozemo mi svaku utakmicu da izgubimo,i bas sam srecan sto vidim da racuna na sigurnih 6 bodova u dva derbija,vrlo smele izjave za nekoga ko do skora nije znao kako izgleda dati gol,znate kako kazu "i corava koka ubode poneko zrno",ko visoko leti, znajte da nisko i nize pada!NAPRED ZVEZDA

Danijel

pre 17 godina

bolje je bilo da je OFK ovu utakmicu bez trenera igrali bilo bi bolji resultat to svako zna cim pola Srbija pre 3 dana znala da ce zvezda pobediti 1:0 onda sta se sada djabe bunimo ? sramota za srbiju sve namestaljka do namestaljke nigde to nema nego kod nas jedino mozda u Italiju ali nee cak se i tamo kaznjava to ali kod nas nikad tok lopovi se ne isteraju nece nikad drugi tim osim zvezda ili partizan da osvoji nase prvenstvo uff jest interesanto i onda se jos i lozimo kad pobedimo 1:0 ko se jos raduje kad uzne titulu on nezna sta je fudbal nasa liga je samo namestaljka i bedna ko vise da pare taj dobija titulu sledece ce oped partizan da osvoji zato sto je zvezda vec 2 puta uzastopci platila i kupice trenera pa nece imati dovoljno pare a partizan je ove sesone skupljavo da je sledeca nasa titula juhu Bravo Terzic u propastio si Srbiju nacisto

Trebali bi ostali klubovi da urade bojkot vec jednom sta cekaju ja neznam ? aja sada znam i oni dobivaju pare da cute izvinjavam se ja zaboravio haha

Cofi

pre 17 godina

I sad je plus devet.A sta ovi grobari pricaju?I jos su ostala dva derbija!E!A partizan treba jos da igra i sa Vojvodinom dve,a bese vec je dve izgubio.Jao crveno-beli zgazite sve!Navijam za Zvezdu i da Vojvodina bude druga,kao i da u medjusobnom duelu odlucimo o pobedniku kupa,jer su oba crveno-bela tima do sada najvise pokazala.BRAVO CRVENA ZVEZDO!!!

RoninsRedStar

pre 17 godina

A provalite ove likove koji su "bili na karaburmi" i ne svidja im se rezultat a ne navijaju ni za Ofk-u ni za Zvezdu.Tuzno brate tuzno, grobarska je tuga pregolema : )))))))))).Inace vrlo ali vrlo vazna pobeda protiv uvek neugodne Ofk-e(nije mi jasno zasto kad smo ih u poslednjih 7 duela dobili al dobro : )) i vazan korak ka novoj tituli i ako da Bog i novoj duploj kruni.Pozdrav za crveno-beli Sabac

zivot za Zvezdu

pre 17 godina

uvek se vade kako ZVEZDA namesta i kupuje utakmice,pa taj partizan drugacije i ne moze da osvoji titulu osim namestanjem!

zveki

pre 17 godina

JA DEFINITIVNO MNOGE LJUDE KOJI SE JAVLJAJU OVDE NE-RAZUMEM.PA DA LI JE NEKO OD OVIH STO DAJU TAKO OPSIRNE KOMENTARE UOPSTE GLEDAO UTAKMICU.ZASTO NIKO NEKAZE DA JE ZVEZDA IGRALA DANAS NAJBOLJU UTAKMICU U PRVENSTVU,DA JE POLA EKIPE OFK IMALO PARNE KARTONE ALI IPAK IGRALI DANAS,DA SUDIJA DELEVIC NIJE SVIRAO DVA,ALI DVA CISTA PENALA ZA ZVEZDU VIDECETE NA SOSU.DOKLE VISE DA PLJUJETE PO TERZICU,GLEDAJTE U SVOJE DVORISTE.NIKO VAM NIJE KRIV STO STE BILI U MINUSU 14 BODOVA.ZATO GROBARI GLEDAJTE SEBE I ONOG VASEG CEVAPA OD PREDSEDNIKA I MOLITE BOGA DA VAM TERZA I UEFA NE ODUZMU ONE TITULE POD TUMBINIM VODSTVOM.A ZA DELIJE-EKTOR KUPER JE POTPISAO UGOVOR DO JUNA 2009.IMACE GODISNJA PRIMANJA 800.000 EVRA.POZDRAV....

Danijel

pre 17 godina

@ Cofi

da jeste +9 ali samo do sutra a ajd sto je vojvodina zazluzela a sta je to zvezda zazluzela da dodje u finale ? zato sto je pobedila drugog ligasa jaoo a ste jaki uffff

a znas kad ce biti vojvodina ispred partizana to ce biti tada kada nebude vise partizana a mozda ni tada

Zagor

pre 17 godina

Ma sve smo zivo kupili! Dajemo golove u zadnjim minutima...A ne to rade grobari!
Nase prvenstvo je bilo regularno samo kada je Partizan osvajao titulu!
Tom logikom vise nikada nece biti regularno :)
Samo vi pucajte od muke niko vam ne brani!

ja

pre 17 godina

@Danijel
Одакле ли си ти изашао...па ни једну реч ниси правилно написао! Али добро, какав клуб, такви су му и навијачи

Грокси

pre 17 godina

Изгледа да су се коначно задовољили гробари својом управом па дошли мало нашу игру да коментаришу.Феноменалан ударац Милијаша!Ја стварно незнам зашто не игра у стартној.Још се сећам његових прелепих голова кад је Зенга тренирао Звезду.

vojvodjanin

pre 17 godina

Ljudi gledajte VOJVODINU odavno nisu ovako dobro igrali...ZVEZDA RAZBIJENA NA MARAKANi SA 3:0 a i partizan i ofk..sledece godine bicemo prvi ubedljivo... VOSA ALEE PS A DA KUP NJE NAS. JAOOO SAMO DA IZVUCEMO ZVEZDU IMA DA BUDE 6:0 ZA NAS U SRED NOVOG SADA..MISLITE O TOME..

Danijel

pre 17 godina

@ ja

vazno je da si ti sve korekno napiso ali nije ni tesko kad si toliko punooo napiso tesko je tu pogresiti sta cu kad zurim pa se zeznem malo u gramatici ali tesko je u inonstranstvo ziveti i tako nauciti dobro nas jezik nauciti kao ti koji si iso u Srpsku skolu pito bi tebe ja da bi moro nemacki pisati nebi te ni jedan rec razumeo ali vazno je da si bar razumeo ono sta sam ti napiso i ako ima dosta gresaka

Nenad

pre 17 godina

Svi timovi koji budu imali vise od 10 bodova zaostatka od, ovako jadnih, Partizana i Zvezde treba da idu u beton ligu! Bravo invalidi - jos malo pa vas ni clanovi porodica nece gledati!
Navijac Partizana i veliki postovalac nekadasnje Zvezde

011

pre 17 godina

Ne bih zeleo da ulazim u polemiku sa nekima koji nadugacko i nasiroko pricaju o regularnosti, jer bih kao kontra argument mogao da napisem citav elaborat i da im osvezim njihovo selektivno pamcenje! Kao odgovor na sve to postavio bih samo jedno pitanje: Gde su zavrsavali igraci Partizana kao "REGULARNI " prvaci i naravno sluajni i nicim zasluzeni ucesnici Lige sampiona? Grcka druga, Turska prva.... i klupa u normalnim ligama!!!!! Pa kako to da od silne regularnosti Zvezda nije mogla da bude prva, ali su njeni igraci igrali u mnoga vecim klubovima za mnogo vece novce? I jos samo nesto: Ne secam se kada se neki igrac vratio u Zvezdu posto je propao!! A u Partizan? Da li je potrebno da nabrajam? Mozda je napolju potrebno malo vise od placenih novinara i namestenih titula da bi neko bio igrac!!!I zato grobari nemojte vise o postenju i kvalitetu molim vas!!! I posto znam da ne mogu da vas ubedim da je Zveda ipak malo bolja, pogledajte Inter Mancester,.....i sve one koji redovno daju golove u Spaniji, Nemackoj... umesto sto cekate gde ce bivsi Grobari kada i Turska i Grcka postanu velike za njih!!!!!!

Mihailo

pre 17 godina

Stvarno mislim da je bezveze da pustate komentare ljudi koji pisu samo o namestanju.Svi dobro znamo da "veciti rivali" to rade oduvek i nema potrebe da se raspravlja na tu temu.Treba da se prica o uzasnom kvalitetu fudbala koji se gleda kod nas i o tome kako da mi koji volimo da gledamo fudbal pokusamo da pomognemo da bude bolji.Pozdrav!!!

James Bond 007

pre 17 godina

@ Cofi, 17. mart 2007 19:28

I zvezda igra dve sa Vojvodinom,tako da nemoj da pricas kad nisi informisan...Inace,kako vam stvarno dobro ide dobijanje OFK-a zadnjih...recimo sedam utakmica?Nije onaj Terzic zasluzan.Nikako.Pa covek se zove ZVEZDAN,a ne PARTIZAN TERZIC!!!...I kad pricas o tome ko je najvise pokazao u do sadasnjem delu prvenstva-ta ista Vojvodina i Partizan su vam na «neosvojivoj tvrdjavi» odrzali lekcije o modernom fudbalu.I ta tvrdjava je izgleda postala neosvojiva samo za vas same...Jadni ste i vi i FSS!!!NAPRED PARTIZAN!!!

sandin

pre 17 godina

Lijepo je sto su pobjedili.Sto se tice kompletnog rukovodstva ono bi moralo jako dugo da razmoslja o nacinu na koji bira inostrane fudbalere,a takodje i trenere.Mozda je Zvjezda klub koji moze da potrazi stranog trenera.Kad mozemo imati selektora,onda je trener jednog prvoligasa,u liku stranca,odavno bio potreban nasem veoma problematicnom i veoma sumnjivom fudbalskom,proligaskom zivotu.

Ivan

pre 17 godina

Ne mogu da verujem kakvi ste vi grobari. Kako vas nije sramota da se javite i pominjete namestanje utakmice!!! Pred Vojvodinu ste pisali kako su oni naš klub i kako će nas pustiti. Sad pričate kako je OFK Zvezdin klub i kako je tekma nameštena, Dostanić Zvezdin trener itd. On je došao u Zvezdu kao pomoćnik Muslina, pa kad je otišao u Obilić i uzimao nam bodove onda vam je bio dobar. Pa i Rajevac iz Voše je Zvezdin trener, bio je Ljupkov pomoćnik, pa nas je počistio prošli vikend. Vi se javljate, isti koje je Varga dok je bio trener OFK puštao da pobeđujete. Da ne spominjem vaše čuvene pobede nad Zetom. Uostalom , ne znam samo šta vaši komentari traže na vestima Zvezde. Možda zato što vas u vašem klubu niko ne zarezuej 2%. Smenjujete upravu 10 godina, pravite stadion 30 godina, Ješić je jedva otišao... Džaja i Bajević su gospoda za te vaše muljare. Povukli su se sami

b w a

pre 17 godina

do kraja prvenstva ce se pokazati da je PARTIZAN kvalitetnija ekipa i da je samo sticajem nesrecnih okolnosti sakupio manje bodova u prvom delu prvenstva.U zavrsnici koja sleduje mocicete da gledate mocni PARTIZAN i veoma zvezdu kakva i jeste sa losim igracima i jos losijim navijacima.

Nelson Muntz

pre 17 godina

@danijel
Браво царе! Ти си праааави представник своје (гробарске) врсте! Хвала ти што си нас све просветио, просветлио и развеселио својим коментарима. Да сам јуче умро не бих знао да у Српском језику постоје речи као што су: зазлузела (још увек не знам шта значи, али ми је већ омиљена), опед, ток, узне, ишо, пито... Не бих знао ни да је могуће написати читав један текст а неупотребити ни једну тачку, зарез, интерпункцијски знак или велико слово. Допало ми се и оно твоје Уфф у сред реченице. Поздрав!!!

Peter Tosh

pre 17 godina

@b w a
"U zavrsnici koja sleduje mocicete da gledate mocni PARTIZAN i veoma zvezdu kakva i jeste sa losim igracima i jos losijim navijacima"
Ево га још један Данијел. . . Шта веома Звезду ?!?!?Друга ствар: Моћи ћете, дакле одвојено. Навијачи Партизана болују од хроничне неписмености.
П.С.- Замолио бих Данијела за још неки коментар.

vlada nancy

pre 17 godina

auh, danijele, ala si nepismen... rezija, molim kontrolisite gramaticko-leksicki neuravnotezene izlive gneva opet ojadjenih grobara, dosadni su i kad su polupismeni... samo ti u mom srcu si, jedna jedina, nepobediva, moja ljubavi...!!! pozdrav delijama koje su bile danas na karaburmi

Siegfried

pre 17 godina

Sramota.Vrabci su na granama znali da ce Zvezda da dobije ovaj Terzicev lokalni klub.Protiv Partizana ginu i sluze se svim mogucim trikovima a protiv ove katastrofalne Zvezde ni da ozbiljnije zaprijete.Nece Zvezdi ni to pomoci. Partizan je za klasu bolji tim.Titula i to dupla se seli u Humsku.Partizan sampion !!!!!
Pozdrav

Saša

pre 17 godina

Lopov misli da svi kradu. Grobari, navikli na lopovluke pomoću kojih su dolazili do titula, misle da svaka pobeda Zvezde znači nameštaljku. Ali vi to činite totalno očigledno. Vaše utakmice se igraju dok partizan ne pobedi, pa tako golovi padaju i u 106. i 112. minutu! Koliko ste vi opterećeni Zvezdom vidi se iz komentara Zvezdinih utakmica: njih više komentariše groblje nego Delije. To samo pokazuje koliko smo jači!

Danijel

pre 17 godina

@ Nelson Muntz
ma bice bolje naucicu se i ja ima vreme a za tacke i to ma nemam vreme da to stavim a i da bi stavio bilo bi na pogresno mestu ali negde se i zeznem progutam slovo kad brzo pisem ali trudi cu se zbog tebe i za ostale da bez gresaka pisem

Siegfried

pre 17 godina

@Nelson Muntz,Petar Tosh itd.
Otkud vam pravo da ocjenjujete pismenost drugih ?Vi ste kao perfektni poznavaoci gramatike?Cisto sumnjam . Bilo bi bolje da se vise koncentrisete analizi igre vase bijedne Zvezde nego da komentarisete gramatiku drugih osoba.Partizan sampion !!!!
Pozdrav iz Münchena

Nelson Muntz

pre 17 godina

Ајааоооо, ево га сад и овај "иноземни" комплексаш из Сплита. Изгледа да ови ничим изазвани (под окриљем ноћи) комплексаши имају такву међународну, мултилатералну сарадњу да би им позавидели и највећи дипломати У.Нација. Чим Звезда неког победи почињу да се јављају комплексаши свих врста, па чак и они који желе да докажу да и од највећег комплексаша (гробара) постоји још већи (Хрват). Као да је комплекс нешто добро у чему се ваља такмичити. За такве је наш народ смислио пословицу : Чега се паметан стиди,...

Ektor

pre 17 godina

Da navijaci Partizana nemaju mere i da je realnost prilicno odsutna kada opisuju velicinu svog kluba, to se znalo. Ali, tolika kolicina licemerja na jednom mestu?

Gospodo, da li je Zvezda morala da izgubi ovu utakmicu pa da svi vi utvrdite kako je sampionat regularan. Neko rece, da li se secamo Bezanije sa starta? Da li se secamo kako je pobedjen Apatin u Humskoj, ili na koju taliju Smederevo. Dakle, dobiste jedan derbi posle 11 godina i odmah postajete mnogo pametni.

Znaci 0:3 sa Vojvodinom na Marakani nije namesteno ( a Vojvodini trebaju bodovi, plus je tu jedan iskusni gospodin Buturovic), 1:1 sa Bezanijom je ok (a taj bod im verovatno donosi ulaz u 6), ali je zato 0:1 sa OFK namestaljka svih vremena!A premije fudbalerima OFK pred ovaj mec 2 soma evra!

Ajmo malo realnosti i gledajte sebe. Znate kako je pokojni Zoran Djindjic opisivao takve situacij "10 godina gluposti - ne moze to besplatno". Sada bi neko da uzme titulu, a zaboravlja sve one blamaze iz prvog dela prvenstva, uostalom tek cete videti koliko ne znate.I vas ceka ta OFK-a, pa Vojvodina u Novom Sadu... Pa nismo Vam mi doveli Jesica. Uostalom, gledajte sebe, Zeka,Bjeka and co. su i dalje medju vama. Nas pustite da pokusamo da se vratimo u neki vrh evro fudbala, bar znamo kako je tamo biti!

Zika

pre 17 godina

IMAM RESENJE!!!!!!

1.Piksi dovedi MARADONU za trenera
2.Finansijski najbolja opcija
3.Ne verujem da ce traziti previse, pa njemu je u interesu da bude u centru paznje.
4.Ja cu ponovo krenuti na tekme, samo da gledam njega sta radi.
5.On je nula kao trener, ali ko da je to i bitno...titula ce biti i nece ih biti, ali ce uvek zlatnim slovima pisati DIJEGO ARMANDO MARRADONA BIO JE TRENER CRVENE ZVEZDE....VAUUU

Nelson Muntz

pre 17 godina

@pismen
@Nelson Muntz
"Ne upotrebiti" se pise odvojeno.Toliko o tvojoj pismenosti...
:))) Истина! Морам да престанем да читам ове коментаре док нисам и ја начисто пролупао! Знате оно: с' ким си, такав си...

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Crvena Zvezda je jedine dve dobre partije u ovom prvenstvu pruzila protiv OFK Beograda. U malo drugacijoj formaciji nego obicno, igra je bila znatno brza, nije se mnogo komplikovalo, tezilo se igri sa najvise dva dodira, a igraci su se sasvim solidno kretali bez lopte. Moglo bi da se kaze pravi preporod u odnosu na utkamice sa Cukarickim i Vojvodinom. Ali da se ne bi letelo previsoko, ipak je ovo predaleko od igre kakvu bi trebalo da krasi i kakvoj bi trebalo da tezi tim kao sto je Crvena Zvezda. Ostaje da se vidi da li je u pitanju samo dobar dan ili se nesto promenilo i u glavama igraca. Dve nedelje do utakmice sa Apatincima, bice dovoljan period da se jos neke stvari koriguju, a ova pobeda nije znacajna samo zbog tri boda koja su uknjizena, vec dosta znaci za ekipu i na psiholoskom planu.
Igra sa tri stopera i dva bocna koja su pokrivala celu stranu delovala je znatno brze od ranijih postavki. Agresivnija igra veznog reda doprinela je da se protivnickoj ekipi ne ostavi dosta mesta za manevar, a teznja ka jednostavnim resenjima doprinosila je znatno povezanijoj i sigurnijoj igri, nego sto je to bio slucaj u prethodnim mecevima. Kao najveci problem i dalje ostaje efikasnost, jer postaje ocigledno da je Purovicu potrebno jedno bar deset prilika da bi postigao gol. Doduse, razlika izmedju njega i Djokica je sto ovaj bar udje u sansu. Medjutim, protiv neke ozbiljne ekipe nemoguce je ocekivati da se napravi deset sansi, jer danasnji fudbal to jednostavno ne dopusta, zbog toga je nekad i polu-sansa sve do cega moze da se dodje za 90 minuta. A to prave ekipe znaju da iskoriste. Oslanjanje na pomoc veznog reda u realizaciji jeste opravdano, jer i Burzanovic, Milijas, Trsiovic, Kastiljo i Milovanovic mogu da ugroze protivnicki gol, ali moze da se desi da i oni nemaju dan kao sto je vec moglo da se vidi, a onda nastaje mucenje. Raskovic je uneo dodatnu agresivnost ulaskom i velika je nepravda sto ovaj igrac nema vecu minutazu. Postignut gol omogucio je igru bez grca, sto bi bilo pitanje da je kojim slucajem protivnik poveo. Koliko mi se cini Zvezda ove sezone ni jenu utakmicu na kojoj je gubila, nije uspela da preokrene u pobedu, najvise je stigla do izjednacenja. Za ovu sezonu je kasno, ali za sledecu Zvezda mora da nabavi druge napadace, jer ako se zeli bilo sta uraditi u kvalifikacijama za bilo koje takmicenje, sa sadasnjim napadackim izborom male su sanse za uspeh.
I dalje je pred Boskom neizvestan put, jer kako je ova ekipa uzletetla na ovoj utakmici, ne bi moglo da zacudi totalna suprotnost na drugoj. Dosta je vremena potrebno da se jedna ekipa stabilizuje. Bosko ima temperament i volju, a da li ce to da zadovolji ukuse celnih ljudi ostaje da se vidi.

caja

pre 17 godina

Evo opet sam prinudjen da pisem nicim izazvan. Kao ovejani OFK-ovac i covek od 50 godina normalno je da nas fudbal i OFK ne gledam jer ja nisam ostrasceni navijac, nego normalan mator covek se mnogo fudbalskog iskustva. U stvari nisam normalan jer sam ipak gledao, bilo lepo vreme. Na mogu da kazem da je utakmica namestena, ali mogu da je zalosna. Tim koji gubi ne sutne ni jednom, ali bukvalno ni jednom na gol onoga sto vodi. Pri tom nema neke razlike u klasi, naprotiv dve podjednako nemuste ekipe igraju, bez namere da uvredim aktere, niti velicam neke druge timove jer su svi isti. Bez obzira na nemanje kvaliteta, mislim da nema tima na svetu kome OFK ne bi sutnuo na gol 90 minuta. Dalje, ociti penal za Zvezdu se ne sudi, niko se ne buni, Kolarov pravi start za zatvor, nema drugog zutog, opet se niko ne buni, Dostanic gubi, a vadi spica pri tom najboljeg strelca i sve tako, sumnja mora da postoji, ali kazem ne znam iako mi neki drugari ojadise kladionice. Milijas je jedini delovao kao igrac sto i jeste ali sa nultim brzinskim svojstvima nece moci mnogo da napravi. I Kastiljo je ok, ostali smesni, recimo Purovic igra jedan na jedan ledjima, Milovanovic cupoka a ne trci, Basta skakuce itd. O OFKu ni jedna jedina dobra, prava bruka. Osim golmana, a kao epilog svega verovatno cemo ga uskoro videti u reprezentaciji kao dao dila, ili po zaslugama svejedno.
Deco bez obzira na ljubav prema fudbalu i navijanju manite ga se, navijajte za vaterpoliste, tenisere, neke druge, fudbal ostavite Piksimjima, Zekabjekama, Miljanovcima isl. Kada ga potpuno upropaste a namerili su, mozda nesto novo nikne, ali do tada ce mnogo vremena proci.
Nazalost, lepo kazem, ali ako bude lepo vreme eto i mene na stadionu. Fudbal je stvarno cudo.

alen

pre 17 godina

Ma dajte Grobari stvarno ste smesni zar Zvezda po vame nemoze da pobedi nikog a da ne namesti ??? i setite se vase utakmice protiv Zemuna svirali su vam penal i jos jadnici dali sami sebi gol zar to ne mirise na namestaljku ??? stvarno ste jadni ZZZZVVVEEEZZZDDDDAAAA

Pravi plavi

pre 17 godina

@da li se ovo danas dogodilo slucajno? @caja

Potpisujem sve ono sto su ovi ljud napisali. Ne navijam ni za jednog od velikih, vec za mali OFK. Urusavamo se iz godine u godinu i tako ce i nastaviti. Ako ovo danas nije sumnjivo ne znam sta je. Ne zato sto je Zvezda pobedila. Moguce je da Zvezda pobedi i ubedljivije. I ne samo OFK Beograd. Mejdutim, to sto smo danas videli: utakmicu bez ijednog suta na Zvezdin gol, dva cista i rekao bih namerna penala bivseg Zvezdinog igraca Lalatovica koja sudija nije svirao u korist Zvezde a niko se nije bunio (neobicno), nedostatak ambicije da se uopste krene ka golu Zvezde, neobicne, sumanute izmene koje je vrsio Dostanic (bas kada je barem izgledalo da je Rakicu prekipelo i da namerava da malo napadne). Moram reci da se sacica mojih istomisljenika krstila na Istoku. Ako je i od Terzica i od Piksija mnogo je. Sada se neki na forumu cude kakve su to tvrnje. Pa, da li su bili na utakmici? Pretpostavljam da nisu sasvim ozbiljni kada govore o tome da je Zvezda "zatvorila sve puteve ka svom golu". Zvezda je igrala katastrofalno (Djurrovski kaze da je nadmudrio Dostanica, a meni se cini da su on i Dostanic zajedno nadmudrili nas ostale), pa sada zamislite kako je igrao OFK Beograd. Svi kloji su igrali danas za OFK Beograd a posebno uprava i trener mogu da se stide. Za Zvezdu me nije briga. Ako se njima svidja da tako budu prvaci a ostalima to ne smeta, na celu sa Dostanicem, neka bude. Kakva zemlja takav i sampion. Hvala, Cajo, sto si izrazio misljenje ono nesto nas poslednjih Mohikanaca. Dodje mi da vise na idem na nasu Karaburmu ali cu verovatno i to prekrsiti, kao i uvek, ako nista drugo za inat ekipe koja sada cak i nas skoro skroz propali OFK Beograd dozivljava kao unosan biznis.

EKI_BvB

pre 17 godina

Samo napred Zvezdo ne dajte se bravo za durovskog i igrace pokazete jos vise truda i srce na terenu i evo nam titula opet na marakanu.Pozdrav svakom Deliju iz Dortmunda (jedva cekam da dodem u srbiju da bodrim Zvezdu nazalost nemogu cesto)

ЛиманФКВ

pre 17 godina

Пази Воша гази! Куп је наш! Да смо играли од почетка овако било би и првенство!

Miki

pre 17 godina

Pa de ste sad grobarcici, cekam vas da se javite, sta cete sad da kazete, 2 igraca vise i penal dobijete...ma ne vredi vam nista, evo vam ga jovetic i ostali, vi cete da osvojite ligi....ma sigurno neka namestaljka, kupio pixi!

DELIJE KRAGUJEVAC

pre 17 godina

partizan 0
HAJDUK 1
mozda da su im sudili jos 5 penala i iskljucili jos 2 igraca ponavljam mozda bi izvukli nereseno

ZVEZDA SAMPION !!!!!!!!!

Stameni delija

pre 17 godina

Svaka cast Milijas.do sad si za mene bio jedan od najbojlih igraca u zvezdi,al posle ovakve partije NAJBOLJI SI,koji bre bugar.pzz svim delijama

Robin

pre 17 godina

Dragi Zvezdasi,
Procitajte tekst koji su napisali Caja i Pravi plavi i sve ce vam biti jasno.Ne zanosite se iluzijama da ste velik tim.Sramota.Ko normalan moze da se prsi pobjedom poslije svega sto smo vidjeli.Mislim da bi na Karaburmi i lopta pocrvenila od stida.
Pozdrav

Vesko

pre 17 godina

Utakmice se nameštaju da bi fudbalska mafija ostala na vlasti.Fudbal je ogledalo stvarnih (ne)promena u društvo.5-ooktobarac "demokratski ugroženi" ciganin odmah je protežirao Obrenovac iz Radničkog.

Branx

pre 17 godina

@*MirzaPFC*, joj Mirza pa ti si pravi predstavnik stoke sa juga! Vi grobari pričate o nameštanju, strašno! 9 igrača, penal u 90.min, ne dosuđen penal za Hajduk u 45.min i opet 0-1. Ali osvojićete vi tituli, nekada!

PEDJA

pre 17 godina

Daće Bog sve da namestimo do kraja. A protiv grobara onako lošu igru nema šanse da ponovimo, tako da ćemo njih regularno do obrijemo obe utakmice...
Zvezda je život

PSV Zenit

pre 17 godina

Joj cigani, al vi imate kompleks Smiljanica!
Pa naravno da je SRAMOTA DA ZVEZDA OSVOJI TITULU,
jer je Partizan na svim tekmama do sad (u nastavku prvenstva ) pokazao dobar, brz, moderan fudbal (osim protiv Hajduka), ali svako ima los dan…
Ali vi majstori nijednom niste odigrali kako treba.
Vama se ne zna ni ko igra, ni sta igrate!
Vi cige igru nemate 15 god. a necete je imati jos bar toliko.
Svi igraci Partizana su danas odigrali ispod nivoa…to se desava, pogotovo kad imas ekipu u stvaranju, i puno klinaca…ali koje je vase opravdanje? Cemu vi imate da se nadate?
Ekipa vam je 0! Sve rupa do rupe.
Sa kojim cete vi igrackim kadrom u Evropu?
Pa mrtva Zvezda da bi osvojila titulu treba da je reanimiraju i Savez, i sudije, i Terza…ah, da pa vi ste DRZAVNI PROJEKAT.
Ma majstori vidimo se mi u derbiju, kad cete se opet sagnuti Smiljanicu!
Ima ova crno-bela deca opet da pokazu onim vasim rupama kako se igra, da i vi nesto od fudbala vidite.
Braco cigani samo vam zelim da vam se zadnjih 15 god. ponovi! Sto ce znaciti da Partizan nastavi dominaciju u titulama, a da Evropu i dalje gledate samo u Humskoj!
Posebno ocekujem da vam se ponovi decenija u finansijskom smislu,posto je najveca investicija Zvezde u Dzajino vreme bilo renoviranje WC-a na Marakani,a od Pixija ocekujem bar duplo-eto,bar 2 WC-a!

Peter Tosh

pre 17 godina

@Siegfried
Дајем себи за право да коментаришем нечију неписменост јер сам, за разлику од писаца таквих коментара, у животу придавао значај и таквим стварима као што је похађање школе. Међутим, у једном си у праву, то НИЈЕ мој посао већ уредника овога сајта, а колико видим то су јасно и лепо ставили на почетак странице на којој се пишу коментари. Тако да коментари као шти су горе наведени не би ни требали да се овде налазе. Зашто је овакво стање то ће, опет, администратор најбоље знати. А за све вас који се и даље држите крилатице ПИСМЕНОС ЈЕ ОПАСНОС, пуно поздрава.

Robin

pre 17 godina

@Branx
Odakle ti pravo da nazivas navijace naseg najpopularnijeg kluba stoka?Ovim gestom samo si pokazao svoje lose manire.Da li si cuo za rjeci kao sto su pristojnost,respekt,tolerancija,sportski rivalitet itd..Ocigledno je da si sa dobrim manirima u deficitu.Nadam se samo da si mlad i da ces nauciti sa sportskim rivalima korektno komunicirati.
Pozdrav