Subota, 24.02.2007.

16:40

Partizan zasluženo dobio 128. derbi

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Partizan zasluženo dobio 128. derbi IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

381 Komentari

Sortiraj po:

Bosko

pre 17 godina

jos jednom su navijaci iz padinjaka pokazali koliko su dominantni na jugu!i ne samo na jugu...pozdrav grobarima i svima iz padinjaka

aca

pre 17 godina

bajevicu i ja bih mogao biti trener Olympiakosa kad njegov gazda drzi pola grcke i namesti svaku utakmicu, sad se pokazi.
Jadan je ovaj nas fudbal, mogu da igraju seosku ligu sampiona.

ACIKA

pre 17 godina

gde si ti bajevicu ucio skolu za trenera , verovatnO u kragujevcu na pravnom...A ZVEZDA 2 GODINE NE MOZE DA VIDI DA JOJ FALI DESNI BEK PA GA IGRA BASTA, KAKVA STRUCNOST TRENERA I UPRAVE

Gagi

pre 17 godina

Aj, aj, jadni mi ako nam profesori budu kao ovaj "surovi". Izmedju ostalog covek rece: "Djaba se raduju. Iapk mislim da je ovo i vicu siti i ovce na broju." hahaha
Ovakvo gazenje odavno nije vidjeno ali gledacemo reprizu na stadionu Partizana vrlo brzo. Bunkerica i viktorija pred golom Randjelovica. Samo se nadam da nasi nece bas ovoliko promasivati kao u 128. derbiju. Ajd` uzdravlje!

bozabaksuz

pre 17 godina

ovako zvezda nije bila izgazena josh od PSV-a, Zenita i ostale tadasnje druzine. Samo mi je krivo jer je trebalo da bude 6:1. Zajicu kako ti je to uspelo????

surovi

pre 17 godina

pa i bio je red posle 11 godina. Ja to ipak zovem statistickom greskom koja potvdjuje pravilo da se zna ko je profesor a ko ucenik. Djaba se raduju. Iapk mislim da je ovo i vicu siti i ovce na broju. Kad sam krenuo u kladionicu drugar koji radi u njoj inace okoreli delija, je rekao da je dogovoreno da Partizan dobije jer bi u suprotnom Zeka i Bjeka leteli 100%, poslusam ga i fala.... Alal im... Mafija je to moj vasicu, mafija...

Ulixes

pre 17 godina

@vlada hvala Bogu, evo neko se setio da problemi nisu reseni posle jedne (istina ubedljive pobede) nad nama. sada ce se to malo oduziti, gurati pod tepih, a smem da se kladim da ce se oba sledeca derbija zavrsiti nereseno osim kupa.
@tuga
zna se kako treba resiti stvari, izgleda da su ovi zaboravili kako su delije upale na trening pa primenili vaspitne mere protiv fudbalera. Nisam za nasilje, ali kad je mogao Pjanovic da proguta par samara, moci ce i samozvani reprezentativac.

tuga

pre 17 godina

LJudi moji ,ja sam zvezdas.Ali moram priznati da nas ovako niko nije ponizio(sem PSVa),igraci su tuzno izgledali a bogami i navijaci!Pa mi smo palili baklje i slavili Partizanove golove.Hteo sam da kukam od tuge.Da li je moguce da niko sa severa ,posle utakmice nije uputio ni jednu kritiku na racun uprave.Izgleda da je Piksi potplatio nase vodje,da navijaju i kada nas ponizavaju!Pozdrav za ulixesa,ali brate ne brinimo mi za njihov bojkot(oni su izgleda dobili sta su trazili)vec pokusajmo da Piksiju kazemo sta mislimo o ovoj sramoti(ako jos neko ima hrabrosti da kaze).I onog Koromana treba oterati,mene je sramota sto on igra za nas klub.Pa on je za neki seoski klub,onako primitivan i nekulturan.Pozdrav za sve prave DELIJE

пиксла

pre 17 godina

КО ЈЕ ГРМЕО ЦЕЛУ УТАКМИЦУ А НАРОЧИТО ПОСЛЕ ГОЛОВА? КАД НАУЧИТЕ ДА НАВИЈАТЕ, ОНДА ОСТАВЉАЈТЕ КОМЕНТАРЕ ПО ИНТЕРНЕТУ!
19дс89

Ulixes

pre 17 godina

300 i kusur komentara a ni jedan vise ne pominje bojkjot grobara. Samo gledam kako grobari sami sebi mazu oci. Do sledeceg poraza, a onda ce opet da kukaju na Zeku.

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

@BRKAJLIA
Ajde sad svima otvori oci i objasni sta je Zvezda prepisivala od partizana ?
Sta je bilo lose u dovodjenju Lazovica, dok se Vukic povredio na pripremama, a to ipak niko nije mogao da predvidi. Koliko mi se cini Lazovic ne igra lose u Holandiji, a sta je sa Vukicem pojam nemam.
Sta to Bajevica definise kao odlicnog trenera? Koji to rezultati stoje iza u njega u trenerskoj karijeri ?
Da citas pazljivo, video bi da sam nekoliko puta u ranijim komentarima napisao da Zvezda igra najjadniji fudbal u svojoj istoriji. I to je notorna cinjenica, a ako te zanima detaljnija analiza nije ni to problem. Ako je igra Zvezde u jesenjem delu i bila jadna, kakva je Brko bila igra partizana?
Kako objasnjavas da ocajan tim, jednom tako superiornom uvali da gola i to bez ikakve igre.
Ako me secanje ne vara, novi predsednik Popovic je kao jedan od prioriteta postavio izgladjivanje odnosa sa savezom, sta god to znacilo. Po postavljenju je vrlo brzo posetio Terzu i kako mi se cini sve izgladio.
Na zalost Brko, ti ne umes da se radujes pobedi. Tebi opet smetaju sudije, opet nesto nije dosudjeno i kao po obicaju samo je jedan tim ostecen. Malo prouci pravila, nije to toliko komplikovano. Mada, jednom Kalimero uvek Kalimero.

Grobari su Doktori

pre 17 godina

A stvarno sta se desilo sa pricom o dva nedosudjena penala,nepostojeci ofsajd i ponisten nam cist gol(cak je to priznao i Marko Markovic na pinku sto iskreno nisam mogao da poverujem) njihov 1 gol ... itd itd,ali dobro zna se ko je iz vase sportske redakcije u zvezdi pa ga razumem,nije mu lako!!!!

gile

pre 17 godina

Novinaru koji je napisao ovaj izvestaj sa derbija treba dozivitno zabraniti bavljenje ovom profesijom, a bogami i svakom drugom. Kako vas bre nije sramota gospodine novinaru da brukate svoju profesiju a ponajvise sebe i svoje dostojanstvo. koje crne zvezdine sanse, koja crna akcija kod prvog gola, kome je to gjokic dodao loptu. Koje crne zvezdine greske kod Partizanovih golova, pa radili su im sta su hteli, napisite bre da su ta deca razbili u paramparcad zvezdu, a ne zasluzeno pobedili. I na kraju napisite da je decko iz cecenije udario glavom partizanovog igraca, a to isto je ucinio i kapiten zvezde. Sram vas bilo.

Stanko

pre 17 godina

Komentatoru RTS-a bih zabranio da ubuduće komentarise bilo koju utakmicu Partizana! Covek je sve vreme govorio o nekvalitetnom fudbalu i utakmici! Sa svakim golom Partizana gubio je glas, samo sto nije zaplakao! Morao sam stalno da pojačavam ton na TV-u. Previše providno!

juve

pre 17 godina

Žao mi je što se pamti rezultat, a ne igra,jer ovakvo rasturanje još nije viđeno na derbijima.Partizan je održao čas iz modernog fudbala a zvezda nemoć iz koje ovi "igrači" nemogu izaći.Kao što jedan naslov iz novina kaže "došo je i taj dan .... vas Partizan..... vas ..... on će biti šampion.

Aleksandar Nikić

pre 17 godina

Iako kasnim moram samo jedan mali komentar da dodam : cigani ovo je bila čista demonstracije sile. spremite se za jednu drugu tradiciju: nikad više vi ne dobijate derbi. nikad

The Sima

pre 17 godina

357 znaci komentara , a ono posle znaci utakmice bilo je ono pravo ! Kamenica znaci na sve znaci strane sve do Slavije ( znaci ). Ej jadna Srbijo , pola stadiona prestupnici i maloletni
delikventi ! Hvala Bogu da se neko setio da je rat 1991 poceo na stadionu Dinama ! I to zovete najvaznija sporedna stvar , ZNACI nacijo !

vlada

pre 17 godina

BAJEVICU ODLAZI! Spasi obraz zvezdi! to bi bilo najbolje resenje za klub i navijace, samo tako ce zvezda krenuti mnogo bolje, a sto se tice "grobara" mnogo se raduju posle 11 godina, valda sto nisu skoro pobedili na marakani!neka cekaju sledeci derbi tada cemo doci mi na red! DELIJE GLAVU GORE!

nenad

pre 17 godina

prvo ispravka posto nije tacno da partizan u ovom veku nije pobedio zvezdu kako to stoji na vasem sajtu, bilo je 2-1, ilic i ilijev za partizan, drulic za zvezdu ,kao i 0-1 ilic, a kad se uzme u obzir da je u poslednjih 6 derbija 4 puta bilo nereseno, uz po jednu pobedu partizana i zvezde, kao i igre ova dva kluba u evropi u OVOM VEKU, ne vidim kako iko moze da tvrdi da je zvezda bas u ovom periodu nesto kvalitetnija od partizana. Zvezda je poslednji put dobila na JNA dok je u sastavu bio Nenad Lalatovic ( bas skoro ), dok je poslednji put pobedila partizan u oktobru 2005. godine.

Salle

pre 17 godina

Meni nije jasno....kako niko ne pominje dva nedosudjena penala za Partizan?
Pa i ako je bio ofsajd,a nije,jer sudija dize zastavicu tek posto je LAzetic uzeo loptu GAju,kako niko od novinara da ne pomene posle odgledanog snimka te penale.
PA sada vi saberite koji je rezultat trebao da bude sa neiskoriscene dve stopostotne sanse.U mojoj matematici to je 2:9

TijanaSRB

pre 17 godina

O PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM GDE GOD IGRAS TI TU SU TVOJI GROBARI SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI !!! Ne mogu da shvatim i necu ponasanje Ognjena Koromana koji je ipak reprezentativac Srbije , pa on udara klinca od 20 godina .SRAMOTA
Jedan je Miroslav Djukic ,
Svedska 0 - Srbija 5 ;
Zvezda 2 - Partizan 4

Kapiten?

pre 17 godina

Milovanovicu ti jesi kapiten ali te sada pitam ovim putem posto drugacije ne mogu, znas li ti nesreco sta uopste znaci nositi kapitensku traku? Evo ja cu ti reci ako nisi znao: Pa moras ginuti na terenu, moras biti vodja, moras davati primer ostalim igracima u ekipi primer koji ce ostali slediti... Sta ti radis od svega toga evo ja cu ti reci: Vuces se kao baba po terenu, svadjas se sa sudijama, pazis na stil(citaj Dejan Stankovic)... Pa kakav si ti kreator igre kad sa loptom kontakt imas samo na zagrevanju? E moj Milovanovicu ostavi tu kapitensku traku nemoj da je skrnavis vise molim te jer trake uopste nisi dostojan i idi vec jednom iz Zvezde penzionisaces se u ovoj nasoj ligi.

BRKAJLIA

pre 17 godina

****
@Veliki Zigic
@Bata Djora Sr.
Prepisivanje(uvek ste prepisivali od nas), vam je cesto donosilo uspeh, ali ne ide to bas uvek. Niste izvukli pouku iz dovodjenja Vukica i Lazovica ,prosle godine, kao pojacanja za prolece. Sad ste dobili samare za neizvlacenje pouka, a bice samaranja jos, jer vas tim je OCAJAN.
Bajevic je odlican trener, ali Piksi se suvise oslonio na FSS i gazda Terzu. Ne ide ni to, jer smo vas toliko zgazili da i nedosudjeni penali, nepriznati gol i priznati vas, nepostojeci, gol(sto je prevrsilo svaku meru delovanja gazda Terze)nisu mogli zakrpiti sve rupe kroz koje je duvala promaja u vasem, igracki, slabom sastavu.
UPOZORENJE!
Nista jos nije gotovo!
Zvezda ima jos dve utakmice sa Bezanijom.
Partizan ima jos dve utakmice sa Mladosti.
Partizan i Zvezda imaju, jos dva medjusobna duela.
U opticaju je tih 12 bodova. Zvezda ima tu prednost sto joj je obezbedio gazda Terza(Smederevo, Vozdovac...)i veliku sansu da dodje do naslova prvaka.
Djoro, sve analiziras, ali zaobilazis vasu igru u Jesenjem delu. Murinjo bi mogao samo plakati sa tim igracima. Bajevic tu nista ne moze sem da se on skine i igra, a za to je star.
Veliki Zigicu, ti se ljutis i vidi se da si dete. Naucices i da posmatras objektivno. Ne brini to je stvar vremena.

kristijanD

pre 17 godina

Ljudi ajde da se udruzimo svi i grobari i delije i da krenemo u protest protiv RTS-a. pa dokle bre derbije da gledamo u odlozenom snimku. Kad mogu i hrvati da gledaju svoje derbije direktno na hrt2 zasto ne bi mogli i mi. koji djavo onda placamo pretplatu.

bolje je da prenosi b92 i njima da placamo pretplatu nego ovim lopovima.

Veljko

pre 17 godina

PARTIZAN JESTE JUGOSLOVENSKI KLUB ALI I SRPSKI. A ZVEZDA PRVENSTVENO SRPSKI. I U ZVEZDI SU IGRALI IGRACI NESRPSKE NACIONALNOSTI POPUT HUSREFA MUSEMICA, REFIKA SABANADZOVICA, ROBERTA PROSINECKOG.
TREBA RECI DA JE JUGOSLAVIJA BILA IZRAZ NAJDUBLJIH TEZNJI SRPSKOG NARODA. ZEMLJA U KOJOJ SU OBJEDINJENI RAZNI NARODI POD OKRILJEM SRBIJE. ZATO JE SRBIJA I TEZILA DA SE JUGOSLAVIJA OCUVA DOK SU DRUGI ZELELI DA SE OTCEPE.

VOLIM PARTIZAN

D25

pre 17 godina

@sloba
Dragi ''čika'' Slobo,ti ''veliki'' poznavaoče fudbala u bivšoj Jugi,
fino ti nabroja sve Partizanove ''jugoslovenske'' igrače. Sve to stoji.
Ali, bruka je da, kao ''stari čiko'' navodiš ''klincima napaljenicima'' od 17-18 godina sve te činjenične stvari, a istovremeno ih još više ložiš...

Zar su u ''Srpskoj'' Zvezdi igrali samo Srbi???
Šta je loše u tome ako su u Zvezdi igrali Prosinečki, Najdoski, Kanatlarovski... ???

I otkud nekom pravo da kaže da je ''samo Zvezda samo Srpski klub''?

Svaka čast na iznesenim tačnim podacima, ali zašto nešto prećutati i zašto pretjerivati?

Najblaže rečeno - nepošteno!

Mafia RxS Cacak

pre 17 godina

Ljudi,sta se tripujete???
Sto je nesto vrucina napolju...+9C...
A tek za 20 dana kad bude +30C...
Manekeni napolje iz Zvezde...
Pozz svim DELIJMA!!!

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

@Krstic
Ja ne znam odakle tebi ta informcaija. Zamolio bih te da navedes sezonu u kojoj je Ciro Blazevic bio trener Zvezde. Mislim da ti to nece biti problem, kad vec baratas takvim informacijama.
I nauci da se ne pise izbornik Hrvatcke, vec izbornik Hrvatske.
Ja prihvatam navijacku zaslepljnost, ostrascenost i neobjektivnost. I moram da priznam da je zbog toga i zanimljivo citati ove komentare.
Medjutim, ovo sto si ti napisao je cisto neznanje i proizvoljno baratanje informacijama koje si ko zna gde cuo. A ako lepo pitas mozes i da saznas koji je Ciri Blazevicu neostvaren san. Da ti pomognem, isti je kao Djukicev iz igrackih dana.
Prvo proveri informacije pre nego sto ih napises.

Nelson Muntz

pre 17 godina

@krstic
Да ли си толико необавештен, или си само злобан и покварен? Пре неки дан си могао да погледаш интервју са Ћиром Блажевићем на СОС-у у коме он јасно каже: "Имао сам жељу да будем тренер Звезде, али ми они СРПСКИ националисти Џајић и Цветковић то нису дозволили!" И још нешто: не само да Ћиро Б. никада није био тренер Звезде, већ никада није био ни "изборник" Хрватцке. Та држава се зове Хрватска (са с, а не ц).
П.С. Можда би модератори овог сајта могли да унајме професора Српског језика и отворе тему НЕПИСМЕНОСТ СРПСКОГ НАРОДА. У овим коментарима има толико катастрофалних правописних грешака да су неки од коментара потпуно неразумљиви и без икаквог смисла. Никада ми неће бити јасно зашто неписмени људи немају жељу ни потребу да се описмене, али горе од жеље да купе компјутер(дефинитивно није за неписмене) и да своју неписменост (најчешће праћену и запањујућом глупошћу)поделе са читавим светом преко интернета.

trendsetter

pre 17 godina

Švedska 0 Srbija 5, Zvezda 2 Partizan 4.Đukiću svaka ti čast.
Delije očito imaju problema sa poteškoćama.
Pozdrav za predsednika Partizana dr.Nenada Popovića.

M@cke Grob@r

pre 17 godina

ajmo Trisovicu, ajmo Trisovicu i gooooool Crvena Zvezda je u Ligi Sampiona..........
Tata molim te iskljuci mi PLAY STATION

sih

pre 17 godina

Ko visoko leti nisko pada
Nije nam sramota da osvojimo titulu, 6 godina nas niste pobedili a sada umisljate da ste pokazali ko ste i sta ste. Osveta pada uskoro...

navijac

pre 17 godina

morate i vi malo da se radujete nakon 11 godina nepobedivosti zao nam je da ne znate sta je to radost kad pobedite i dali smo vam malo tu nadu da dozivite malo radosti mislim do sledeceg derbija kad cete opet da samo sanjate sta je to radost grobarcici.... pozdrav iz zemlje gde je svake subote derbi

PFC FOREVER

pre 17 godina

Ovu pobedu smo zasluzili jos pre nekoliko godina jer smo uvek nadigrali cigane! cigani al ste napravili bakljadu?!Bolje da ucite kako se to radi i kad se radi a ne kao vi svakih 20 minuta palite 5 baklji:sramota cigani

GROBARI_VRANJE

pre 17 godina

@Sloba
Kad ste osvojili titulu prvaka sveta vecana tima su cinili nesrbi, tako da Zvezda nije SRBSKI klub. Savicevic, Pancev, Prosinecki, Sabanadzivic itd.
NAPRED PARIZAN!!!

zeks70

pre 17 godina

za Krstica: ti si, zemljace, totalno fudbalski neinformisan! Odakle ti ideja da je Ciro Blazevic bio trener Zvezde?! Tako nesto ne bi lupio ni klinac koji je juce poceo da prati fudbal...

Aleksandar

pre 17 godina

Cestitam Partizanu na zasluzenoj pobedi,zaista su nas nadigrali.A Bajevicu i Stojkovicu porucujem da sto pre napuste nas klub jer nisu zaluzili da ga vode.Tako da imam par pitanja:
Bajevicu,zasto nemas m*da da krenes u napad kada imamo toliku bodovnu prednost?
Zasto dovodite igrace koje vise niko nece?
Gde su pare od transfera?
Stojkovicu,zasto si rasprodao 13 igraca a hoces evropsku zvezdu,to batice ne moze?
A ti Tijanicu samo se usudi da mi posaljes pretplatu!!!

Dzajo vrati se

pre 17 godina

Prvo-Zvezda je drzala casove Partizanu 6 godina (i duze) pa bih cak i ja koji sam od fudbala operisan znao da ga igram...
Drugo,vidi se da je Zvezda u velikoj agoniji,ja sam ovakav ishod derbija predvideo jer je u Zvezdi mnogo promasenih investicija!!!

Stefan

pre 17 godina

Super igra Partizana!!! Nisam ni sanjao da ce tako da bude em toliko golova na utakmici em smo pobedili neverovatno!!! Samo bih zeleo Partizanu da samo tako nastave tim tempom igre i kasnije ce da bude dobro i u evropi i u prvenstvu!!!

P.S jos jedna poruka Partizanu DA I DALJE I BOJKUTUJU ZECEVICA I BJEKOVICA DA IM SE TRAZI MOMENTALNI OTKAZ STO NEMORA DA ZNACI DA JE PARTIZAN POBEDIO PA DA ONI MOGU DALJE DA OSTANU, NESME DA SE NA TO ZABORAVI!!!

Boban

pre 17 godina

Ovaj derbi je mnogo toga doneo i pokazao. Ako se zeli uspeh covek ne moze da se opusti. Mora uvek da bude u tenziji, spreman, pozrtvovan. Pokazuje se da je mladost uvek u prednosti u odnosu na iskustvo. Mladi ljudi su zeljni dokazivanja, uspeha. Zato je izbor Djukica za trenera prava stvar i to mora biti ideja vodilja. Ja izuzetno cenim Duska Bajevica, njegove zasluge za jugoslovenski sport, njegovo sportsko drzanje ali ako nije spreman da punog sebe da u radu onda se prilicno kompromituje, bespotrebno. Ono sto me je silno razaocaralo je ponasanje dvojice aktera derbija Smiljanica i Koromana. Koroman, reprezentativac odnos prema igri NULA, ponasanje sramno. Provokacije na ternu, udaranje. Sta li je taj covek video i naucio u inostranstvu. Ako hocemo ozdravljenje naseg sporta pocnimo od odnosa prema igri, jer tu je uzrok svih nasih problema. Pa nije ni cudo sto se Smiljanic tako glupo i osiono ponasa kada se ugleda na vremesnog Koroman. To nije opravdanje. Sada bi gospodin Djukic i uprava Partizana trebala da reaguje i da se ogradi od u najmanju glupu izjavu Smiljanica. Treba ga pozvati u sluzbene prostorije, pustiti mu snimak da vidi sta je lupetarao i objasniti mu kako se ponasa u ophodjenju sa javnoscu, novinarima, dati mu neku knjigu da procita, obogati svoj recnik, nauciti ga lepom , kulturnom i dostojanstenom ponasanju. Jer i u tome se ogleda velicina kluba i pobede nad velikim rivalom. Pa svi problemi u odnosu navijaca poticu od ovako glupih, podstrekackih, govora. Na zalost mnogo toga ne valja. Duboko smo zaglavili. I put ka ozdravljenju naseg sporta, fudbala upravo polazi od toga da pocnemo da postujemo protivnike, viteski ulazimo u borbu i tako se odnosimo i prema pobedi i porazu. I izjave citalaca bi na kraju trebalo malo propustiti kroz reseto i ne pustati svasta.

Objektivni posmatrac

pre 17 godina

Zvezda je isto u krizi kao i Partizan,samo sto se o tome ne pise.Imaju srecu da se mnogo pise o krizi rukovodstva Partizana,pa ih mnogo ne diraju.Ali kada krene isplivace svasta.

edo

pre 17 godina

Ajmo CrNo BeLi!!!
Svaka cast mom partizanu a sad sto se tice utakmice moram reci da je bila dobra utakmica jedina losa tacka je sudjenje i Blago , ispostavilo se da svaki igrac na koga je Jesic(trener)|?)baci pik je ustvari los igrac .

Krstic

pre 17 godina

Prvo bih da odgovori slobi da je trener zvezde bio Ciro Blazevic,poznat po tome da je bio izbornik reprezentacije Hrvatcke.Sto se tice statistike ,koja kaze da nismo 11 godina pobedili na Marakani,to ne znaci da smo gubili 11 godina ,nego smo dve trecine utakmica odigrali nereseno,odnosno tri izgubili a sedam odigrali nereseno.jer prema nekim komentarima ispada da smo 11 godina samo gubili na Marakani.Radujem se pobedi i nadam se da cemo sresti i u kup takmicenju i jos jedamput da ih deklasiramo kao sto smo juce ucinili.
Pozdrav svim igracima i Djukicu i samo tako neka nastave.

Partizanovac

pre 17 godina

BRAVO za PARTIZAN,ulepsali ste mi dan ovde u Kanadi,daleko od otadjbine.
Samo napred KITCHENER je uz
vas
P.S.Grobari vratite se na JUG

Goxy Englez

pre 17 godina

Prvo, cestitam Partizanu sto su nas pobedili - stvarno su bili bolji. Dok su nasi, s druge strane bili ocajni.
Drugo, zelim sve grobare koji se pale kao da su osvojili ameriku da podsetim na razliku +9, i da ih pitam: Koji je po redu bio poslednji derbi koji ste nas pobedili na Marakani? 105. ili 106.? Davno bese, ni ja se ne secam bas najbolje....
E, pa drugovi moji, lopta je okrugla, mozda nas dobijete ponovo, ....hmmmm..... u 198. derbiju, za nekih 20 godina....

Nikada necete moci da nas preteknete! Nikada! ....Osim mozda ako Zeka i Bjeka, nekim cudom, pozive jos 150 godina, Pa skupe dovoljno novca pa kupe novog Maradonu... A, mozda vam ni to nece biti dovoljno, jer i mi imamo Pixija.....
Tako da bezte tamo gde vam je mesto, veciti drugi!!!

Pozdrav svim delijama!!!!

CRVENA ZVEZDA FOREVER AND EVER!!!

Nelson Muntz

pre 17 godina

Захваљујем се гробарима, а нарочито оном њиховом делу који се сам прозвао стоком, што су нам пре дербија (у "пријатељском сусрету") "поклонили" своје транспаренте и заставе. Не знам само зашто су нам поклањали и транспаренте ПАОК-а? Ваљда им понестало сопствених јер је већина завршила у нашим рукама! Мнооооого сте јаки! А пре дербија сте давали изјаве као Смиљанић након дербија. Зато ће и он проћи на следећем дербију као ви на данашњем!

cile

pre 17 godina

Pa ja nemogu da verujem gde zivim! Pa stvarno nas susrece sve zasluzeno nas SRBE.Toliko pokvaren narod valjda nema na planeti kao sto smo mi...Niko ne pita ovog Milovanovica "Sto si uhvatio za glavu decka (Smiljanica) posto ga je prethodno udario Koroman, nego neka kuknjava,tipa kako im je bilo tesko u derbiju i kako se sad oseca.
Dok covek ne pogleda iskreno sebe u ogledalu nema mu spasa.
Pomozi Boze ludom narodu...

Pablo Aimar

pre 17 godina

Ljudi , onaj takozvani prvi strelac lige ,Djokic , nema pojma i nije za Zvezdu . Veliki igraci se pokazuju u velikim utakmicama , a ne protiv Zeleznika , Bezanije ili Banata - razumes li to Bajevicu . Zato Purketa u napad uz Burzanovica .

Veljko

pre 17 godina

Bravo kakva pobeda! Cestitam Djukicu i igracima na pobedi i velikom zalaganju , steta sto nije jos ubedljivije! Sledecu pobedjujemo Smederevo i priblizavamo se 1. mestu!!!!

laza

pre 17 godina

Piksi i njegova Francuska. A smetao vam je dzaja koji je na Karaburmi skromno ziveo. Zvezda nema vise igru jer je nislija rasprodao sve. Samo slusam njegov prijatelj platini itd... Sa time sto ih zove prijateljima stavlja se u istu ligu legendi...sramota

Dertimot

pre 17 godina

Link za Dusana Bajevica, Pixija i sve kolege zvezdase
http://www.gcz.ch/index.php?id=114&tx_ttnews[tt_news]=2424&tx_ttnews[backPid]=116&cHash=00003c3115

FUTA

pre 17 godina

Pristalice Partizana su tokom većg dela utakmice, a pre svega u prvom poluvremenu, na rasnoj osnovi vredjali senegalskog odbrambenog fudbalera Crvene zvezde Ibrahima Gaja, koga medjutim nisu isprovocirali, pa im je samo rukom gestikulirao da ih ne čuje.

Navijači obe ekipe su na utakmicu poneli i mnogo pirotehnike, a 'grobari' su posle prvog gola njihove omiljene ekipe i velike bakljade polomili veliki broj stolica na južnoj tribini i bacili ih na atletsku stazu. KAKO VAS NIJE SRAMOTA? BRUKA..FUJ

grobari _jug

pre 17 godina

bravo crno beli i u proslom derbiju smo bili bolji ali nismo umeli da damo gol,ali mi dovodimo jeftina i prava pojacanja a vi dovodite_KOROMANA

Shoxy

pre 17 godina

Pozdrav svim grobarima.konacno i mi da ih dobijemo,ali za ovakvu ponbedu bvredelo je ovoliko dugo cekati,ali kad pogledamo od tog zadnjeg puta kada smo ih dobili,oni su dobili tri meca a cak sedam je zavrseno nereseno9,znaci ni oni nisu bili efikasni nesto.danas smo u svemu nadigrali zvezdu koja sansu nije stvorila,a senku na pobedu je bacio ocajni sudija.ponistio gol partizanu,i nije svirao penal,ja to sa Juga nisam mogao dobro da vidim ali sam malopre na SOS-u gledao izvestaj utakmice.i zelim da kazem ovim zvezdasima sto se tese da je namesteno i kupljeno,da se tese i dalje,jer se nigde u svetu derbi ne namesta pa makar dva brata vodila dva najljiuca rivala.Svaka Cast Djukicu za ovakvu igru kakvu je postavio i sabio zvezdu na njhihovu polovinu.Jos jednom potpuno zasluzeno idemo dalje,titula je jos uvek daleko,ali jos dva derbija do kraja,a zvezda ima nesto tezi raspored.POZDRAV SVIM GROBARIMA I NAPRAVILI SMO SJAJNU ATMOSFERU DANAS

zeks

pre 17 godina

Piksi, dosta je bilo! Odlazi, ali odmah!!! I ti i Bajevic!!! Napravio si trgovinsku firmu od Zvezde, uspeo si da rasprodas sve sto je valjalo, i to u sred sezone. Dovodis "extra" pojacanje, koja oteras posle par meseci, zato sto se nije snasao, zato sto je debeo i trom...Pa, zar nisi video da je debeo i trom pre nego sto je dosao...Bajevicu, zasto pojacanja greju klupu? Zasto se branimo? Ej, bre...

partizanovac i kad je tesko

pre 17 godina

64. min 1:3 mislim da je gotovo
83. min 1:4 pobeda je tu
88. min zamalo da Zajic ubode za 1:5, ali jedan je Zenit, PSV, Okser, Milan ... mozda nisam nabrojao sve koje su vas DRALI na "NEOSVOJIUVOJ TVRDJAVI"

helsinki

pre 17 godina

Ma daj smesni ste sa vasim komentarima to i nije derbi kada pogledas ko je dao golove u derbiju to su igraci koji su za tramvaj ligu a ne za derbi.
Ja ne znam dali ste svesni sta sta znaci dati gol u derbju to su bili igraci poput Duleta Savica,Dragana Mancea,i ostalih a ovi su trube obicne.

The Don

pre 17 godina

Basta kada bi se osisao i promenio prezime u neko obicno, ne bi mogao da igra ni srpsku ligu. Trisovic nikada ne bi ni video Marakanu da nije u dilu sa Terzicem koji ga je i dovukao iz nekog smesnog tima u privatnu reprezentaciju!!! Koroman koji nije igrao godinu dana, dosao da igra za Zvezdu iz ljubavi i tako odbio velike pare Hartsa!!! Da li moze to bednije i smesnije Stojkovicu? Mutavi Bajevic je napokon pokazao koliki je strucnjak. Pa nije bas sve u valjanju po pesku i besomucnom trcanju ima nesto i u taktici, razgovoru sa igracima, motivisanju.. Hitno dovesti mladog strucnjaka koji ce uvesti entuzijazma u ekipu, koji ce forsirati napadacki fudbal a ne neki seljacki katanaco.
Sto se tice Partizana napokon je shvatio da od isluzenih igraca, koji se zbog rekreacije vrate u maticni klub, i nekih pomocnih radnika na plantazama banana nema rezultata a ni igre.. Danas su klinci pokidali Zvezdu. Jedino je lose po njih zato sto ce da Zeka i Bjeka opet cvrsto da zajasu!!!
Smatram da je jedini spas naseg fudbala svih klubova lezi u oslanjanju na omladinske skole, velikog ulaganja u iste pa i po cenu losijih rezultata, jer se takav rad uvek isplacivao. Treba isterivati citavu generaciju a ne dovoditi debele Brazilce koje su i Turci oterali. Dok se bude forsirao rezultat od 1:0 i ubijanje igre zvana titula bice daleko i liga sampiona..

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Dusan Bajevic je uspeo da urusi tradiciju koja je pre njega postojala na Marakani. Pilicarsko-kukavicki mentalitet preneo je i na igrace, a sve dalje sto se dogodilo na terenu bio je samo neminovan tok dogadjaja. Kao sto sam uvek i pisao nije problem da se utakmica izgubi, a tradicije su tu da se ruse, jer da nije tako fudbal bi odavno prestao da interesuje ljude sirom planete, medjutim problem je u tome sto porazeni tim deluje kao da ga je neko prisilio da odigra utakmicu. Ako se Bajevicu, moze i mora prigovoriti zbog ziheraskog poimanja fudbala, prevazidjene takticke filosofije, stvaranja atmosfere koja je daleko od dobre, od njega se ne moze ocekivati da nauci svoje pulene da igraju fudbal. Sve osnovne fudbalske stvari koje oni nisu savladali u mladjim kategorijama, tesko da ce bas sad nauce, sve da im je i Murinjo trener. Treba biti iskren i priznati da u ovom prvenstvu crveno-beli nisu ni jednom uspeli da pobede u situacijama kada je protivnik poveo ( barem se meni cini ). Ono sve sto je nekad krasilo crno-bele u mnogim derbijima, grc, strah, nedostatak samopuzdanja, podleganje atmosferi prenelo se danas na tim iz Ljutice Bogdana.
Ono sto je razlikovalo dve ekipe na terenu je samo u jednom, partizan je bio tim, a Zvezda skup pojedinaca, od kojih se svako trudio da ostavi neki svoj pecat na ovom derbiju.
Ne moze se pricati da je Djukic takticki nadmudrio Bajevica, jer svako ko iole prati fudbal, mogao je da pretpostavi kako ce Djukic da postavi igru. Agresivna igra na samom pocetku, a smusenost protivnika samo je ukazivala kako ce se da se zavrsi. Odlicno kretanje igraca bez lopte, dobro pokrivanje prostora i postavljanje karakteristike su koje nisu posedovali crveno-beli. Zato su i popili cetiri komada, a mogli su i vise.
Partizan je odigrao jedan od najboljih derbija ikad koje sam ja gledao, i tesko da ce skoro da prikaze takvu igru. Ako se uporedi utakmica protiv Mladosti i danasnji derbi, tesko je poverovati da je moguc takav skok u formi. U svakomm slucaju vidi se da Djukic ima trenerskog stofa, i pitanje je samo da li ce u uslovima u kavim se odigravaju ovdasnja prvenstva, to da ima presudnog uticaja. Lepo je sto jedan mlad trener, kome su mnogi zamerali sto je bez iskustva postavljen na mesto selektora mlade reprezentacije, pokazuje da su price o preko potrebnim godinama i iskustvu, samo jevtina demagogija, koja treba da obezbedi istom krugu ljudi krstarenje od kluba do kluba, iz sezone u sezonu.
Za razliku od mnogih prethodnih derbija, na ovom je bar moglo da se vidi sest golova. Kad ima golova, utakmica se dugo pamti, a uzimajuci u obzir da ce biti jos najmanje dva derbija, ovo je bila odlicna pozivnica za gledaoce da dodju na sledeci okrsaj.
Na kraju, moze se reci da ovaj derbi sa rezultatske tacke moze da donese jednu dobru i jednu losu stvar. Dobra je sto bi Bajevicu mogla da se vide ledja posle ovog debakla, a da ima i malo morala sam bi podneo ostavku. Losa je u tome sto je ova pobeda cementirala pozicije Zeke i Bjeke u klubu.
Zvezda je mogla da resi prvenstvo, ovako je ostavila partizanu sansu da se nada. Stvarno je fudbal najbolji sport.

David

pre 17 godina

Vec vidim komentare kao necemo izgubiti nijedan derbi(smiljanic) i slicno. tipicno za grobare, uzivajte jer ko zna kad ce te sledeci put isto uciniti, mozda za nekih 10-15 godina. kad je meni cudno posle 11 godina mogu misliti kako je njima:). sve u svemu kladionice su se veceras obogatile posto je cela srbija igrala od 0 do 2! NASA ZVEZDA PRVAK PONOVO!!!

Danijel

pre 17 godina

jaoo ljudi nismo pobedili zvezdu nego smo i rasturili u sred Marakane jaooo nek smo toliko cekali samo da smo uspeli ovo sta ce ti pobeda sa 1:0 ili 2:0 kad vec udaris udri muski kao Partizan jaoo 4:2 bruka za zvezdu

i taj tim zamisla da igra u ligu sampiona ? hahaha

napravite mesto da vam Partizan pokaze kako se ulazi u Ligu Sampiona i kako se tamo igra


jaoo Ziveo PARTIZAN

Siegfried

pre 17 godina

Koja rasturacina.Ovo je bila igra macke i misa.Bravo majstori.Pokazali ste ovim segrtima ko je car u Srbiji.Ovo nije obicna pobjeda ovo je bilo demonstracija premoci u svim segmentima igre.Djukicu legendo osvojio si srce nas Grobara.Igraci su pokazali karakter.Partizan je igrao kao u transu bez previse respekta.Samo nastavite tako.Pred vama je blistava buducnost.Dragi navijaci Zvezde,ne zalostite se jer nije sramota izgubiti protiv ovog crno belog kolosa.Partizan je jednostavno prejak za vas.Nista vise nije nemoguce.Partizan sampion.
Pozdrav

srki.mo

pre 17 godina

Bice bruke kad Zvezda zaigra predkolo Lige Prvaka,ako ga uopste i zaigra.Kako su igrali danas bolje da sjede kuci od Zvezde je ostalo samo ime nema tu srca.Bravo Partizan a pozdrav svim GROBARIMA all over the world.Papci sa RTS-a su nam mogli pustiti bar snimak na satelitu, pa ja na tu utakmicu cekam pola godine...

Modricanin

pre 17 godina

E moja zvezdo.Bajevicu izbaci onog manekena od Georgieva i Djokica i pusti nek igra Tadeu i Purovic mada koji je veceras promasio dobru priliku.

Stevica

pre 17 godina

@Sloba

NARAVNO DA PARTIZAN NIJE BIO SRPSKI KLUB KAO STO NIJE BILA NI "CRVENA" ZVEZDA. DANAS SU NARAVNO SRPSKI KLUBOVI. AKO MISLIS DA SI SA TVOJOM IZJAVOM ISPAO DUHOVIT ZA...`O SI SE. ILI HOCES RECI DA SU SAMO SRBI U ZVEZDI OSVOJILI KUP EVROSPKIH SAMPIONA? NEMOJ JA DA POCENEM DA NABRAJAM KO JE SVE KOD VAS IGRAO. I ZAMOLIO BIH B92 DA NEPUSTAJU OVAKVE HUSKACKE KOMENTARE, U OVOM SLUCAJU OVOG "SLOBE". NASLUSALI SMO SE DOSTA TIH VASIH (SLOBINIH) KOMENTARA ZA VREME VASE VLADAVINE. ZNAM DA TE BOLI PORAZ ALI TO NIJE RAZLOG DA SE VRACAS U DALEKU PROSLOST,KAKO NASU TAKO I VASU(NA VASU ZALOST)

Ivan

pre 17 godina

NE MOZE SE DERBI DOBITI KADA U EKIPI IMATE 3 STRANCA KOJI NE ZNAJU KOLIKI ZNACAJ I DRAZ JEDNA TAKVA UTAKMICA IMA (KASTILJO I NE ZNA DA SE POSLE POSTIGNUTOG GOLA TRCI NA SEVER I GOL PROSLAVLJA SA DELIJAMA). PARTIZAN JE POSLE DUZEG VREMENA ODIGRAO BEZ STRANCA I SA 11 "NAPALJENIH" DOMACIH IGRACA RASTURIO ZVEZDU A DJUKIC ODRZAO CAS IZ SAVREMENOG FUDBALA BAJEVICU.NAVIJAM ZA ZVEZDU ALI SMO DANAS FUDBALSKI PONIZENI. (Ivan,Bor)

Partizan-Srbija

pre 17 godina

Samo da podsetim ovog lika,sto kaze da je zvezda jedini srpki klub,ko je sve igrao u njenom dresu:Sulejman Halilovic,Refik Sabanadzovic,Miralem Zjajo,Husref Musemic,Sanibal Orahovac,Milivoj Bracun,Robert Prosinecki,Esad Baljic...

"dete od 17-18 godina"

pre 17 godina

@sloba
jak si mi ti zvezdas kad znas sve Partizanove igrace u zadnjih 30 godina. Budi covek i priznaj da je bolji tim danas pobedio.

PARNI VALJAK OPET MELJE

radjenko

pre 17 godina

Na HRT-u veceras gledam Dinamo-Hajduk LIVE a na RTS-u Zvezda -Partizan snimak. Redovno placam pretplatu ali sve u nadi da cu jednog dana gledati direktan prenos derbija a ne zbog baba koje gledaju "Bolji zivot" po 100-put. Sto se tice tekme iako sam partizanovac mogu samo da kazem da sam prijatno iznenadjen i pobedom a i rezultatom. Svaka cast, Djukicu!!! Samo napred!!!

Lithium010

pre 17 godina

Bravo crno-beli !!!!
BRAVO BRAVO
To ti je fudbal trcish stvaras sanse ako promasis ides dalje i zgazish mrshu :)
Sad za ove skoro 11 godina bez tijumfa na marakani pa ni liverpul nije pobedio mancester na old trafordu 10 godina ali tad marfi dao gol
i nestadoshe tih 10 godina , a mi vama zabili 4 komada zgazili vas od igre a vas izgovor najslabija igra ove sezone e pa nije tako igras toliko koliko ti protivnik dozvoli a sad ako vam se golmani drugih ekipa sklanjaju sa gola sudije sviraju sumnjive penale itd..
pa danas ni to vam ne bi moglo pomoci prosto danas je bio samo jedan klub i to mocan previse jak za vas :)
POZDRAV ZA SVE GROBARE !!!!
ZALIJTE OVO KAKO VALJA :)

Vlada

pre 17 godina

Kako smo vas samo ODVALILI, to nije normalno! Naplatili smo vam sa kamatom sva vaša provlačenja, uključujući i ono od jesenas kad je takođe trebalo da popijete 4-5 komada! Ono čime nisam zadovoljan je JEDINO KRAJNJI REZULTAT! Danas ste ganferi bili zreli za 7-8 komada ali...polako, čuvamo municiju za naredna 2 derbija ove sezone! IGRAČIMA PARTIZANA SVE ČESTITKE NA BORBI, POŽRTVOVANJU, NA OGROMNOJ ŽELJI KOJU SU POKAZALI OD PRVOG DO POSLEDNJEG SKEUNDA! TAKO SE BORI ZA PARTIZAN I TAKO SE VOLI KLUB! ĐUKA, OVO JE VRRRRLLLLLO DOBRO (ocena 4, toliko koliko su i komada popili)!

desertfox

pre 17 godina

Pa smesno je da 11 godina ne pobedite, a onda kada se to i konacno desi mislite da ste u najmanju ruku pobednici kupa sampiona.

Milan

pre 17 godina

JA SAM bio NA DERBIJU I PONOSAN SAM Na ovaKvu fubBALSKU PREDSTAVU. NEBITNO DA LI JE POBEDIO PARTIZAN ILI ZVEZDA BITNO JE DA SMO POKAZALI SVETU KAKO SE IGRA PRAVI FUDBAL I KO IMA NAJBOLJE NAVIJACE!!! RTS- LOPOVI NE MOZE COVEK DA GLEDA PRENOS A PLACAMO STA, DA BI GLEDALI SERIJE"TREZOR" IZ 60 TIH I 70 TIH GOD STRASNO >:((((((((( LOPOVLUK

Moca Vukotic

pre 17 godina

Cestitke mom Partizanu. I ti sine Smiljanicu oladi malo sa tvojim izjavama!

A za gore potpisanog "slobu" sto deli lekcije nama klincima:
Jel su ti poznati ovi igraci?

Tomica Ivkovic
Milivoj Bracun
Mihalj Keri
Dragi Kanatlarovski
Marko Elsner
Ilija Najdovski
Robert Prosinecki
Miralem Zjajo
Husref Musemic
Elvir Bolic
Sulejman Halilovic

Mikiii

pre 17 godina

grobari sto se radujete toliko akd znate da imamo prednost od 9 bodaova samo se vi tesite opet dupla kruna dodlazi na marakanu pozz sa kosova delije iz mitrovice najaci smo

delija

pre 17 godina

Piksi otpustaj Bajevica odmah. Pa on fudbala nije video. Naviko da u Grckoj ima dobre igrace pa mu nije ni trebala taktika. A u Zvezdi je to drugacije. Jedino Burzanovic i Kastiljo nesto rade. Da je Koroman dobar on bi igrao u Engleskoj a ne u Zvezdi. Zvezda propada. Dok je Piksi ovde nema nama `leba. Nek se vrati Dzajic. Sve u svemu Partizan je bio bolji i pobedio. Cestitam Groblju.

partizanovac 067

pre 17 godina

Svaka čast Đukiću i momcima,ovakav pristuo igri doveo je do čiste pobede koja je mogla i trebala biti najubedljivija u istoriji derbija.Ovakav "školski čas" odavno nije viđen na ovim terenima, i dosta je bilo pobeda Zvezde a Partizan je imao loptu u posedu 66% utakmica.Dosta je bilo pobeda 1:0 u "produžecima",poništenih golova Zvezdinim protivnicima, ne može doveka na silu...Sram te bilo Koromane za onakvo kafansko udaranje glavom u dva navrata momka koji je duplo mlađi od tebe, nadam se da ćeš biti kažnjen na duže vreme, pa se vrati u Sibir gde si do sada igrao,pošto u Engleskoj nisi igrao ni minute!!!Takve talente kao što si ti i Trišović treba svećom tražiti, a pozdravite Klementea i Terzića koji vas forsiraju!!!

the kopite

pre 17 godina

ovo je sramota!!!
ja sam veliki navijac zvezde, ali ovo nije normalno! kako jedan trener koji je sve osvojio moze da dozvoli da sa ovakvim igracima izgubi uz NAJBOLJE NAVIJACE NA SVETU od ne slabog nego KATASTROFALNOG partizana? SRAMOTA! BAJO ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

djetic

pre 17 godina

BAJEVIĆU ODLAZI, pa ovaj lik nema pojma saa taktikom a kao psiholog je velika nula, pa groblje je gubilo sa ovim timom sve prošle jeseni a sad kad je Djuka dosao, inace sjajan covek i trener i kad je uspio da ih motivise i FIZIČKI SPREMI sad klinci kidaju,
Koroman je očajan lik, ne mogu da vjerujem da se tako ponaša i nije ni čudo što su ga ovi šutnuli,
Treba u napad crnogorce staviti Purovića i Burzanoviča, koji če biti najbolji igrač lige uskoro i biće golova kolko voliš.
za trenera nekog mladog a ne ovaj fudbal od prije 300 god ili bar vratiti Muslina koji je doktor za ovog mutavog Bajevića.
Djetiće u napad a iza njih Srbe i tu je liga šampiona i dupla kruna.
Pozzz

PANTA

pre 17 godina

Ovo je bruka.Igramo skoro celu tekmu sa jednim spicem.Danas prvi put u zivotu priznajem da je partizan bio bolji, ali nisu bili toliko dobri koliko je zvezda bila losa.Pokusavamo da igramo ko celsi,ali celsi ima lamparda,drogbu,sevcenka...
Ali ipak ZVEZDA JE SAMPION i bice ponovo. Svaka cast delijama koju su na 1:4 navijali i pokazali kako se voli svoj klup

siki pfc

pre 17 godina

Mislim šta reći. verovatno je vetar kriv za zvezdin poraz. kada je sudija ponoštio čist gool ne mogu da krive njega. NAPRED PARTIZAN

jeks(avanti stela rossa)

pre 17 godina

Mislim ovo je stvarno jadno Partizan odigra jednu pametnu utakmicu u deceniji i sad je do najbolji u citavom univerzumu.Ali istina je drugacija ne mozes jednom dobrom utakmicom ispraviti sve greske.TITULA JE ZVEZDINA I TO SVI ZNAJU.RED STAR FOREVER.MI SMO NAJJACI.GROBARI SAMO SANJAJTE I DALJE.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE!!!!!!

Petar

pre 17 godina

Bili smo bolji i to je to!
Shteta shto im nismo dali josh koji kad smo mogli!
Klemente,ako si slep i lud ti onda opet pozovi Trishovica i Koromana a ne Lomica, Rukavinu i druge prave igrache. NAPRED PARTIZAn

Gost

pre 17 godina

Ovo je samo prva pobeda a igra se jos dva derbija sto znaci Zvezda je samo 3 boda u prednosti. Ima sanse! Sad ce da im se tresu ne samo noge vec i gace ;))

Filipo

pre 17 godina

E DA MI JE DA SADA CUJEM PIKSIJA KAKO KAZE DA NECE PARTIZAN JOS DUGO DUGO POBEDITI NA MARAKANI! LOL!!! SJAJNI PARTIZAN, STVARNO NIKADA BOLJI! REALNO JE TREBALO DA BUDE 1:5 ili 2:6, MANJAK KONCENTRACIJE JE DOVEO DO DRUGOG GOLA ZVEZDE!
HOCU SAMO DA NAPOMENEM DA SU I JEDNI I DRUGI SUPER NAVIJALI, A POSEBNO SU ME IZNENADILE DELIJE KADA SU NASTAVILE DA NAVIJAJU I PORED DEBAKLA. IPAK POSLE TEKME NISU MOGLI DA SE SUZDRZE. TACNO SE VIDI DA CIM ZVEZDA IZGUBI = NEREDI, KADA JE PARTIZAN GUBIO NIJE BILO TUCHA POSLE UTAKMICA!!

GROBARKA NS

pre 17 godina

SAD NEMAM SRCA DA KAZHEM
- VERMEZE VRATI SE-
O PARTIZANE, TI NEPOBEDIV SI,
O PARTIZANE, CEO MOJ ZHIVOT SI,
O PARTIZANE NA SVETU NAJBOLJIIII SIIIII

John Terry

pre 17 godina

@goofy
Momche,daj malo oladi!!
Kakvih bre 7 komada.Da se razumemo,Partizan je zasluzheno pobedio ali sem prvog gola Partizana,svi ostali golovi na utakmici su chiste sluchajke i uzhasne greshke defanzivaca.Tako da se ne lozhite po mnogo,pobedu ste zasluzhili,ali samo zbog jadne Zvezde,nikako zbog kvaliteta!!
Bajevicu MARSH iz Zvezde
Pozdrav!
P.S Ne prichajte bre ljudi gluposti,ok je da se radujete zbog pobede,ali jedino shto je isvesno je da je liga jadna,jer ako OVAKVA ZVEZDA ima 9 bodova vishe od ostalih,mogu samo da zamislim kvalitet ostalih...

borko

pre 17 godina

znao sam da ce da pobedi partizan,i jako mi je drago sto je prekinuo post na marakani,i pozdravljam mog druga Duleta Djurkovica koji je danas jako tuzan sto je izgubila zvezda,napred partizan.

nz

pre 17 godina

Ajde sad ce delije sa nekim teorijama zavere.Kako to da aktuelni sampion Evrope izgubi
od jednog Partizana,jel tako.Uzas,cist uzas.

markic

pre 17 godina

Pa kad ti kapiten, najbolji strelac i zvezda prelaznog roka nemaju pojma, onda sta drugo da ocekujes. Kapiten se od adrenalina izgubio, Djokic svakako nije nikad bio za jake utakmice a o Kromanu ne treba pricati. Seljak je za njega gospodin. Ovaj Djordjevic niti je brz niti je borben, cista rupa. O Blagi i Trisovicu ni da govorimo. Samo su Gaj, Basta, Kastiljo i Burzanovic nesto pokusavali. Nema sta, Parizan je bio jaci. Ipak, samo jos nesto. Pri rezultatu 1:4 na severu haos, na jugu neko blejanje u vazduh. Stvarno ste cudni Grobari.

Alejandro

pre 17 godina

Pa sta je tu cudno? Zvezda nikako ne igra vec 2 godine, i kako su samo osvajali bodove ove sezone... Smesno. Svaka cast Partizanu i Grobarima

nenad

pre 17 godina

U ovako ocajnoj ligi prvog na tabeli nije problem rasturiti.
Pa i stojkovic je grobar, Sahranice i ime od nekadasnje mocne Zvezde. Bravo piksi! Ko je sledeci za prodaju?

Marko

pre 17 godina

Ma sta vam je ljudi?!?! Sta se bunite?!?! Nasa Zvezda je SAMPION a nas Pixi je uzo' dva milionceta evra od bjeke i zeke, da bi dozvolio da patlidzan pobedi. Tako zeka i bjeka zele da umire grobarcice.... Njima pobeda a nama milioncici za ostatak ZEKE I BJEKE VECNO U PATLIDZANU!!

sasa, Edmonton, Kanada

pre 17 godina

Malopre sam se probudio i ugledao prelepe vesti!!! Ljudi, pa dobili smo zvezdu, kakav dan! Ma koliko vidim nije bilo tesko, crno beli momci mnogo mogu, samo napred Grobari, verujte u sebe, mi smo uz vas!

nikola

pre 17 godina

Srce i mladost rasturiše Dom pozera i penzionera...P.S. Zajić je kladio 3-4 gola II poluvreme pa ga zato promaši...kakva država takva zvezda... basketaneri ugledajte se bar danas kako se igra srcem...

Sljiva

pre 17 godina

Konacno da i to docekam da osetim kako je to pobetiti protiv Zvezde posle x godina

Cestitam momci, bravo Djukicu, hvala Bogu za koliko-toliko pravicno sudjenje, sto se desava jednom u 5 utakmica protiv Crvene zvezde.

Posebno zelim da od srca cestitam svim navijacima Crvene zvezde koji su nam (Grobarima) na komentarima do sada cestitali na pobedi. Osim toga primetio sam na snimku da su cigosi bodrili svoj tim kako pri 1:3 tj. 1:4 tako i pri 2:4 sto me je zacudilo. Da su oni toliko verni Zvezdi i kad gubi, to mi je bilo sasvim nesto novo... Za to navijanje - cestitke severu. Tkvi su nekada u ´70-´80 znali da budu samo moji Grobari...
Eh, mladosti!

Nadam se da i mi (Grobari) imamo muda (jednom ponovo u buducnosti) da navijamo za svoj tim i onda kada se protivnik poigrava sa Partizanom. Mada nisam siguran jer mi je na primer Okser (t.j. ono "bodrenje") jos uvek u gorkom secanju.

Jos nesto za Partizanovce i za Grobare a i za ostale "simpatizere" mijih crno-belih:
U DOBRU SE NE IZDIGNI
A U ZLOM SE NE PONIZI

Nastavimo samo ovako i bice odlicno. Al nemojmo pljuvati po danasnjem klececem protivniku.

P.S.- Tomicu, brate, mnogo te cenim ali covece kako samo od tolikog praznog gola da pogodis Bastu u mamuzu??? Lele mene...
hajde svako dobro!

navijac

pre 17 godina

Moram da napomenem da u izvestaju nije spomenut ponisten gol Partizana u prvom poluvremenu i sansa na kraju utakmice kada je Zajic zaobisao Randjelovica i promasio prazan gol.

Ivan

pre 17 godina

Utakmicu necu komentarisati, nema potrebe sve je vidjeno, samo cu reci da Zvezda nikad u svojoj istoriji nije imala na klupi vece kukavice u fudbalu i klosarci - Bajevica i Sakotu, koji su direktni krivci za vecinu izgubljenih utakmica.Hitno smene!

Truli smo

pre 17 godina

Čestitam Grobarima za požrtvovanje ! Tako se bori, a ne kao ove naše primadone i umisljeni fudbaleri. Dok shvatimo kakav je Bajević trener, ode titula ! Zvezdina igra je katastrofa i to ne samo danas, već celu jesen. Tuga, jad i čemer ! Izbor igrača loš, svi su istog kalibra, spori, bezidejni i prosečni. Zrelo je za rezove, da se otreznimo pre nego bude kasno. Piksi, stavi prst na čelo !

kizony

pre 17 godina

Kuuukuuu, Radooooosaveeee!!!! Pregazimsmo ih ko plitak potok. Iskren da budem, nisam verovao, mada je po principu velikih brojeva bilo krajnje vreme da ih dobijemo. Ali ovako dranje nisam očekivao.

Kvalitet fudbala nije bio na visokom nivou, a kriminalno suđenje neću ni da komentarišem.

Sa druge strane, izgleda da je Miroslav znači Đukić uspeo da napravi tim od onoga što je zatekao u Partizanu. Igra nije bila lepa za oko, ali izuzetno borbena od strane igrača Partizana. Zvezda očajna. Toliko o regularnosti prvenstva gde je ovakva ekipa, koja igra na nivou tima iz Besnog Foka ili Jabučkog Rita, vodi sa 12, a sada već 9 bodova prednosti. Sve u svemu, smeši nam se titula. NAPRED PARTIZAN

aleksandar

pre 17 godina

Zvezda je potpuno razbijena, odlično je prošla mogla je da primi 7 komada, odavno nisam video da je Partizan ponizio ovako jedan klub, odlična igra ali nedovoljno propraćena od strane komentatora kome zamalo nisu krenule suze, Djukiću svaka čast, Jovetić će biti fenomenalan igrač,Koromana treba iszerati iz reprezentacije, i na kraju Zvezda je ponižena,vredelo je čekati sve ove godine

Boban

pre 17 godina

Alo bre ljudi, kako lako nasedate pa to je uzas... Dovoljna vam je jedna utakmica da zaboravite i Zeku i Bjeku i to da ni jedan ni drugi tim nisu za Evropu!!! Zvezdi ne znaci puno sto je uzgubila ali Partizanu tj. Zeki i Bjeki znaci da se skrene paznja na to, eto Partizan dobio posle puno godina, Djukic je pravo resenje, Partizan Evropski tim i td. Ja mogu da shvatim zasto je Milosevic svojevremeno uspeo penzionere da prevede zedne preko vode ali ne mogu da shvatim da mladi mozgovi koji ovde ostavljaju svoje komentare nasedaju na istu foru i ne kapiraju da se glavudze iz Partizana i Zvezde igraju sa vama.
Kako to da Partizan koji igra najuzasniju sezonu u istoriji kluba dobije Zvezdu posle 11 godina i to na marakani i to u trenutku kad se Zeki i Bjeki drma stolica?
Jako je providno.....

sloba

pre 17 godina

ALO DECO VI KOJI PISETE KOJI U PROSEKU IMATE 17-18 GODINA DA VAS NESTO CIKA NAUCI. ZVEZDA JE HARALA U BIVSOJ JUGOSLAVIJI KADA JE LIGA BILA JEDNA OD JACIH U EVROPI.POD DVA OVI STO VICU PARTIZAN SRBIJA. KADA JE PARTIZAN BIO SRPSKI KLUB. NIKADA BIO JE JUGOSLOVENSKI.U SVOM TIMU JE IMAO FAHRUDINA OMEROVICA, FAHRUDINA JUSUFIJA, DZEVADA PREKAZIJA, LJUANA PREKAZIJA,FADILJA VOKRIJA, RESADA KUNOVCA, BAJRU ZUPICA, STJEPANA BOBEKA, TRENER BIO DZINA SIMONOVSKI I FAHRUDIN JUSUFI I JOS MNOGO TAKVIH.ZVEZDA JE UVEK BILA SRPSKI KLUB.PA RASPAD JUGOSLAVIJE JE POCEO NA UTAKMICI DINAMO -ZVEZDA.NA STADIONU HAJDUKA U SPLITU NISI SME DA PROGOVORIS A KAMOLI DA IMAS NEKO OBELEZJE ZVEZDE DOK SU GROBARI SLOBODNO NAVIJALOI ZA SVOJ KLUB KAKO U SPLITU TAKO I U ZAGREBU.PREMA TOME NEMOJTE DA SE PALITE I LOZITE JEDNOM POBEDOM POSLE SEST GODINA. MOZDA CE PROCI JOS SEST DO SLEDECE POBEDE.DANAS STE BILI BOLJI.ZIVOT TECE DALJE.SUTRA JE NOVI DAN

KezMAN

pre 17 godina

Mislim da su svi videli koliko je Partizan bio bolji tako da utakmicu neću komentarisati. Ono što treba komentarisati je ponašanje ljudi iz RTS-a. NACIONALNA televizija(kako sebe od skora nazivaju) ne samo da nije bila u stanju da prenosi ovu utakmicu već je u isto vreme prenosila utakmicu ENGLESKOG NACIONALNOG prvenstva. U Srbiji ima od 2.000.000 do 2.500.000 pretplatnika, što iznosi između 700.000.000 i 875.000.000 dinara mesečno, prevedeno u eure to je između 8.500.000 i 11.000.000 eura. JAVNI servis dobija toliki novac mesečno a nisu u stanju da za ovu utakmicu izdvoje 50.000 eura
SRAMOTA

Pedja P.

pre 17 godina

OVO JE SRAMOTA!!!
PIKSI ODLAZI, uspeo si da upropastis tradiciju koja se gradila godinama. I Bajvevic! Pa, kakav je to trener kada je u stanju da izvede ovakav tim - defanzivan i kukavicki. Proslo je na groblju jesenas, mada smo i tada mogli da izgubimo, ali sada nije. KUKAVICKA IGRA! ODLAZITE IZ ZVEZDE!
RED STAR FOREVER!

goofy

pre 17 godina

Pazi kad nam je poništen čist gol, a i penal, a i ono što je Zajić promašio na kraju... pa to bi bilo 7 (sedam) lakih komada...
Al' braćo gobari, nemojte preterano da se nadate, sad će oni odmah početi da kupuju bodove (jer očigledno ne umeju da kupuju igrače)

Milance NS

pre 17 godina

BAJEVICU ODLAZI!!!!

Dosta se ZVEZDA provlacila u ligi kojekakvim 1:0 pobedama... Ovo je sramota,na Marakani nas pregaze klinci iz Partizana...A sta reci za gest velikog reprezentativca Ognjena Koromana...SRAMOTA!!!!

Sergio

pre 17 godina

Mora da su se zeznuli kada su na vremenskoj prognozi javili da će danas da duva košava, ono na marakani bio crno-beli tajfun. hehehehehe

ball F>C>R>S>

pre 17 godina

na severu je stvarno bilo vrh a sto se tice igre 0! ZA SLAVU NASU ZA POBEDU ZA SAMO NASU ZVEZDU CRVENU OVE NOCI SA SEVERA CUCE SE PESMA DO JUTRA!

Vukovarac

pre 17 godina

ZASLUŽENO- DA JE BILO 5-1 BILO BI REALNO!!!
DJUKIĆU KAPA DOLE PUSTIO JE OMLADINCE DA IGRAJU I OTERAO TATINE SINOVE I ETO REŠENJA!!
a CLEMENTE SAMO NEKA ZOVE KOROMANA I TRIŠOVIĆA PORED LOMIĆA I RUKAVINE...

Delija Ivanjica

pre 17 godina

E moj Bajeviću veze ti nemaš!!!!!Pa gde su ti bre igrači koji su dovedeni kao najbolji igrači ove naše šugave lige Milijaš i Trajković?!Šta je sa Purovićem i zašto dečko dobija šansu samo kad gubimo ili vodimo dva razlike?!Perović BEK???????Basta i Milovanović isfrustrirani što nisu otišli preko pa neče ni da igraju,Djokić je KATASTROFA koji ume da da gol samo Obiliću i Milanu gde gubimo 2-0...Šta je sa Bajalicom vidim da je onaj Djorjević zalutao u ovom sportu,golman opšti užas......Ma TOTALNI RASPAD SISTEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!BIĆE BATINA!!!!!!!!!

Grobari kg

pre 17 godina

MIROSLAV DJUKIC jedan je MIROSLAV DJUKIC-NALJBOLJA POSTAVKA IGRE U ZADNJE DVE GODINE,OVAKVU IGRU NISMO IMALI JOS OD VERMEZOVICA,OVI KLINCI CE NAPRAVITI CUDO
OSVAJAMO TITULU

Zarko

pre 17 godina

Onaj koroman je se ekstra lose poneo , ja mislo on je dosao iz neke gospodske lige , kad hoces namerno lupio glavom nekog klinca iz partizana, i to covek od 35-6 godina a ponasa se kao neki klinac. Sreca da ga je Bajevic izbacijo malo na hladjenje.

VLADA-AR

pre 17 godina

Ljudi meni ovo nije bas normalno da pobedite na Marakani prvi put posle `96 i da se ponasate kao da ste osvojili ko zna sta . Cinjenica je da ste bili bolji (kao u ostalom i prosli put) ali cinjenica je i 9 bodova i do ove utakmice 10 godina . Smirite se malo. Inace oni sto traze Bajevicevu ostavku moraju ponovo da pogledaju tabelu i da kazu kada su je poslednji put videli ovakvu??? Ja ne pamtim ovoliku razliku u Zvezdinu korist zato neka ostanu a dace dobri Bog srescemo se mi jos (u kupu) i naplaticemo sve ovo od danas.
Pozdrav za Delije.
(Danas nisam mogao da budem sa vama an utakmici ali bili ste odlicni kao i uvek uostalom)

par'zan

pre 17 godina

Svaka cast Partizanu, kakav je ovo bio proboj neprijateljske ofanzive (mislim na sveukupnu situaciju, ne na Zvezdu koja je bila u misjoj rupi svo vrijeme)!
Strpljivo cekam komentare posvecene pljuvanju Nene i Co. i velicanju Antica koji je htio da dovede...koga ono?...nekog bivseg Partizanovog golmana iz 70-tih koji usput nije ni bio neki trener ali je zato Antin prijatelj a Anta je, je li, faca sa zapada a svi ti pametnjakovici se pale kao mutavi na zapad...
Zao mi je Jese koji je pukao od silne ljubavi. Djuka ima sve, Partizan ima sve, samo treba vremena i strpljenja. Partizan ce pokazati da je svetionik za citavu Jugoslaviju u smislu kako se jedino mozemo izvuci iz bijede, radikala, mrznje, lopova sto jednom rukom kradu a drugom siju nacionalizam... Izvuci cemo se tako sto cemo raditi i vjerovati u sebe. Kad ovaj Partizan dosegne svoje pravo mjesto u Evropi, za godinu dvije, postace model, dokaz da Juga moze bolje.

Nostradamus

pre 17 godina

Ama kad je Bajevic dolazio na Marakanu i kada sam ga video kako muljavo prica znao sam da ovo nece izci na dobro.Pa od kada je on trener Zvezde ona nije odgrala nijednu kvalitetnu utakmicu!!!
P.S.Covek Zvezdu zove "Zvijezda"!

uvek zvezdaš

pre 17 godina

Ovi grobari se toliko napale, a ne vide da kako smo slabo igrali dali smo im 2 komada. Čekajte da se ovaj tim uigra kraj prvenstva dočekaće te na -16, a ako počnete da prodajete utakmice, kao onu MAKABIJU, i na više.

sakalmg.hotmail

pre 17 godina

Nije sramota izgubiti od boljih , spremnijih i jacih. Zelim zvezdi sve najbolje , i neka se plasiraju u Kup Uefa. Sramota bi bila da sa ovim timom mastaju o Ligi Sampiona, jer jedan sampion ne igra ovako . Pozdrav onima koji su vredni necije paznje i cije ce ime jos dugo kucati sa nasim srcima . PFC Zauvek

Nenad-Minhen

pre 17 godina

Razumem groblje,i toliku njihovu radost-ipak su pobedili najbolji,i najveci Srbski klub.Danas slavite,pa ponovo za 10-ak godina...Pozdrav svim Delijama iz zemlje dobrog piva,i ruznih zena....

Jaksa

pre 17 godina

Razocaran sam,ne rezultatom kolko igrom koju je zvezda prikazala!Posle ove sramote,ponizenja i nada sve nemoci,ocekujem da Bajevic podnese ostavku,a Stojkovic objasni svoje poteze kad su pojacanja u pitanju.Zvezda od kad je trenira Bajevic nije odigrala jednu utakmicu na visokom nivou,a Stojkovic nije doveo pojacanje da to i bude!Na kraju cestitam Djukicu na odlicnoj demonstraciji vrhunskog(top) fudbala,koji nemamo priliku da gledamo na srpskim terenima!

Ivan MKD

pre 17 godina

Derbi ko derbi.. mora se priznati bolji od nekolko prethodnih, al moze jos mnogo bolje.
Zasluzena pobeda Partizana..jos vise zasluzeniji poraz Zvezde..
Ali Koroman.. najvece razocarenje... ponasanje reprezentativca..KATASTROFA.
Nazad u Rusiju..nezasluzujes dres ni Zvezda... a jos manje SRBIJE

sakal

pre 17 godina

Ono o cemu se prica ovih dana dalo je svoj epilog . Zvezda se zalila na sudjenje protiv bezanije , plasirala pricu o nepravdi koja ih prati, Koromanu su bila puna usta price kako ce da napusti fudbal ako se nesto ne promeni. Promenilo se ali ne u njegovu korist . Bajevic je dobar strateg ali je i sada podbacio , prethodne meceve vadi trisovica pre poluvremena a sad mu daje sansu do kraja. Opustenost, nemotivisanost, bez zelje za borbu zvezda nije imala sansu . Mozda ce neki shvatiti koliko vam fali Bisevac,Kovacevic , Zigic. Steta za zvezdu ali osecam da je na pomolu velika kriza. Pozdrav svim ljubiteljima Partizana ,,PARNI VALJAK I DALJE MELJE"

DENIS

pre 17 godina

BRUKA I ZA zvezdu i za sudiju SVAKI PREKRŠAJ PARTIZANOV IGRAĆ DOBIJA KARTON a koroman UDARI GLAVOM SMILJANIĆA I NIŠTA NIJE DOBIJA,NESVIRAN PENAL,PONIŠTEN GOL(ako je bio OPSAJD aj)
svaka ĆAST PARTIZANU A I ĐUKIĆU(KAO ŠTO SAM I PRE GOVORIJO DA ĆE ON PA POBEDI cigane)
p.s.kako se igra DRUGI DEO PALI SE PRENOSE BODOVI ILI NE

sakali

pre 17 godina

Lepo se vratiti sa pobedom. Ovo sta se desilo zvezdi nije nista cudno , ovi momci su im to radili i ranije samo to niko nije pratio. Vreme je da se pokaze cija je skola druga u Evropi , ciji su decaci trn u oku mnogih koji sa njima igraju. Dobrodosli u eru Partizana. Nismo prepotentni kao nase komsije od sad smo realni.Cestitao bih svim igracima na ucinku , i da ne bude da smo liga sa najmanje golova u kolu.

Branko

pre 17 godina

ma jel neko sumnj*o? ziveo PARTIZAN i MAJKA SRBIJA.....bilo bi lepse da su svi udruzeno navijali za kosovo....KOSOVO JE SRCE SRBIJE...DJUKA SVAKA CAST

Ostoya

pre 17 godina

Moram da kazem da sam EXTRA razocaran, pustili smo zvezdu da se ovako provuce !
Svako ko je bio u`rupi` video je da bi i PETARDA da je bila, bilo malo!
I dokle bre cigani da nam krljaju fudbalere,pa vidite kako Kovacevic dobija crvene u Francuskoj. Ovde su ih Pixi i Terza zastitili kao BELE MEDVEDE !
Jos samo da odu zeka i bjeka...

Dusan

pre 17 godina

Pozdrav svim Zvezdinim navijacima sa Partizanovog Vracara, uz pesmu |Bijelog Dugmeta- "Padaju zvijezde".

"Padaju Zvijezde,
za nju,
Padaju Zvijezde,
tu na mome jastuku,
tiho, tiho,...

Boze cuvaj mi ovo pile,
ovu mrvu, zlata i svile,..."

SASA

pre 17 godina

Sramota je da ovako izgubimo na Marakani.Golove smo primali kao neka treceligaska ekipa.Kod prva dva gola akteri Gaj i Djokic koji nema kvalitet za Zvezdu.Kod prvog gola pusta svog igraca da neometano sutira glavom ,a kod drugog smeta Gaju i opet igrac pored kog je bio daje gol.Pojacanje kao sto je Djordjevic uopste nam nije trebalo jer je previse spor za mesto na kome igra.Georgijeva nazad u Bugarsku jer i ja bi bolje sutnuo onu loptu.Nema nikakve igre u srednjem redu ja nas srednji red nisam ni video osim kad je trebalo da se koskaju.Sve u svemu uzas jedan.Svak cast grobarima na onako agresivnoj i pametnoj igri.Ljudi su vise zeleli pobedu i treba im cestitati.Bajevicu mani se Georgijeva,Djokica i Djordjevica.Daj sansu Milijasu,Purovicu,Bajalici inace otopise i ova prednost.Ma ipak je najbolje da podneses ostavku jer nisi dobio nijednu veliku utakmicu.Jedan je Slavoljub Muslin.

Petar

pre 17 godina

Titula nam nije potrebna, pobeda(i to u gostima) nad Zvezdom je dovoljna. Mislim da je to najbolje merilo za to koje najbolji u drzavi.

P.S. Idite u fudbalsku arhivu na datum 28.12.2006 i procitajte komentare i vidite sta su neki "fudbalski strucnjaci" pisali o Djolu Lazicu. Voleo bih da sad cujem te "strucnjake". Decko ce biti jedan od najboljih ove sezone. Bravo Djole!

Grobarin sam,al najlepsi

pre 17 godina

Ovaj Djuka,izgleda,stvarno vredi i kao trener!Prvo ono cudo u Svedskoj sa mladima,a sad i ovo,mozda i vece cudo na Marakani.Ne pamtim kad smo dali toliko golova u gostima ni protiv fenjerasa,a ne u derbiju!Morala je biti i veca razlika,al dobro...Ocigledno sjajan strateg i psiholog,kao i nekada igrac...Svaka cast!

MILE

pre 17 godina

SVE ČESTITKE ĐUKIĆU I IGRAČIMA.DUGO PRATIM PARTIZAN I TVRDIM DA OVAKVU IGRU NIJE NAPRAVIO NIKO POSLE V E L I K O G MILOŠA MILUTINOVIĆA.AKCIJE JEDNOSTAVNE TEČNE GOL VISI U VAZDUHU TO JE ONO ŠTO JE ĐUKIĆ ZA KRATKO VREME URADIO.AKO OVAKO BUDE U NASTAVKU PRVENSTVA BIČE LEPO GLEDATI PARTIZAN.ŠTO SE KOMŠIJA TIČE NE BOJIM SE JE ZA NJIH SADA STUPAJU NA SCENU SUDIJE TERZIĆ I KO ZNA KO JOŠ.PO MENI OVOG SUDIJU TREBA UDALJITI IZ FUDBALA ZA SVA VREMENA.PENAL NAD TOMIĆEM SAMO ON NIJE VIDEO PA KOROMANOVO UDARANJE SMILJANIČA.LJUDI OBJASNITE MI KAKO OVAJ TRIŠOVIĆ IMA VIŠE UTAKMICA U REPREZENTACIJI NEGO U ZVEZDI,KO LI GA SAMO GURA?SVE U SVEMU LEP DERBI 6 GOLOVA,LEPA I KORISNA IGRA PARTIZANA I SREĆA ZA ZVEZDU ŠTO IMA KOD KUĆE OD KOGA UČI,NE MORA DA ZOVE NIKOGA SA STRANE TU SU KOMŠIJE I SVE ĆE IM POKAZATI AKO HOĆE DA SLUŠAJU I UČE.

File

pre 17 godina

Svaki derbi je sve ocajniji i ocajniji.Igra na obe strane katastrofa s tim sto su grobari ovaj put imali mnogo vise zelje i volje,mnogo su vise trcali i na kraju zasluzeno pobedili.A ako smemo da pogledamo istini u oci mozemo svi samo da pozelimo da se ni pod tackom razno ne kvalifikujemo ni za LS ni za kup UEFA.Ni Zvezda ni Partizan.To bi samo bila jos jedna bruka za srpski fudbal.

Jos jednom cestitke grobarima na zasluzenoj pobedi ali i savet...ne palite se mnogo...niste vi pokazali danas nista sem trcanja,a ovi nasi konji na celu sa Piksijem i Bajevicem nisu pokazali ni to.

Aleksandar B.

pre 17 godina

"Bravo" za Bajevica Zvezdinog princa na beleom konju, koji ce nas zaviti u crno. Skandalozno, sramotno i nedopustivo, ne zbog izgubljene utakmice vec zbog Zvezdine igre i ocajnog odnosa prema njoj. Punjena i naduvana ptica zvana Princ u tandemu sa elokventnim hohstaplerom Piksijem lagano ali strucno unostava sve ono sto su vrhunski treneri i stratezi stvarali 60 godina.
Falili im pripreme... Marbelja, Kipar. Falili im igraci... Koroman, Burzanovic. Pre pocetka prvenstva rekose nikad bolje i ... od 6 uzesmo samo 1.
Sad izjave za stampu daje Bosko Djurovski, Bajevicu vruca glava, alo bre koje ovde lud.
Delije su posebna prica, hor ludaka nema vremena da spusti pogled na teren i vidi bedu i cemer... vazno je biti na severu i pevati ode crveno-belom dresu... to sto ga nose klovnovi malo je bitno, kao sto je malo bitno i to da su trener i predsednik kluba sarlatani i ljudi bez ideja. Piksi obozava Pariz a Bajevic Atinu a ti Zveado Crvena mars u p... m... Alal vera Olivera, samo tako dok ne prorade motke!!!

SCHWIZA

pre 17 godina

Bravo!! Jos samo da nije bilo onih sumnjivih poraza (npr OFK na nasem stadionu) i pobeda (Smederevo u rupi) sada bi sve bilo mnogo neizvesnije.. Ali, mislim da je svakome imalo realnom jasno da Partizan ima daleko bolju igru i nesrazmerno perspektivniji tim. Pozdrav za sve Grobare!

Lala

pre 17 godina

@Sremac
Spavaj mirno. Težak je put do Lige šampiona. Nema ovakva "Crvena zvijezda" nikakve šanse da prođe kvalifikacije. Ona ne može da pobedi nikoga u Evropi. To je, dosad, pošlo samo jednom za nogom "Partizanu", ali bio je to jak tim na čelu sa Lotarom Mateusom. Ove što će biti prvaci, samo je čudo danas spaslo da ne prime šest-sedam komada.

Sremac

pre 17 godina

ovu zvezdu niko nemoze povezati.Em sto neznaju,em sto ni maste nemaju.Zali boze ako se oni plasiraju u ligu sampiona.Bruka i sramota!

Stefan

pre 17 godina

Delije mi ne treba da se javljamo.Ovo je bruka.Imamo po imenima znatno bolji tim ali su napadaci totalno zakazali.Kakva Evropska Zvezda!

RASHA

pre 17 godina

Igraci dovedeni iz BSK-A,Lucana i sl.razbishe gomilu reprezentativaca,koliko ja vidim prvenstvo josh nije gotovo.NAPRED PARTIZAN!!!

D.L.

pre 17 godina

zvezda baš si jadna nemožete nas niđe više da nas pobediti a mi vas LAGANICE U:
-KOŠARKI,
-VATERPOLU,
-HOKEJU,
-(PA SAD I U) NOGOMETU
hahahaha
2:4
svaka ćast CRNO-BELIM MOMCIMA I ĐUKIĆU(PRVI DERBI PA ODMAH POBEDA)

nikola novakovic

pre 17 godina

bruka-svaka cast na taktici bajevicu . Pa mi se na marakani branimo!Pa kad ce mo jednom da igramo ko ljudi sa dva spica a ne neki bunker od pocetka.Nekako igraju bez srca. dzaba im 9 bodova prednosti kad ovako igraju.treba nesto pod hitno da se menja i dogle ce mo da slusamo preko radija ko 1954 godine zasto placam pretplatu -dzoni ue i kada gubis aj ti pevam oooooo napred zvezdo

Nenan NS

pre 17 godina

Ijaooooo! Kakav mec, svaka cast boljima!! Rasturena je zvezda, konacno posle toliko godina!!! Jes jes jes, evo idem da okacim sal na prozor! Uradite to i vi, neka se pamti ovo vece!!! Pozdrav za sve partizanovce!

Nikola

pre 17 godina

Gospodjo,brate jel ovo pad neka recenzija ili shta......
Svaka chast semenkama,naprzice nas da budemo bolji do kraja prvenstva...Vidimo se u 3. kolu kvalifikacija...nadam se ne u Palermu:-)
Ultras R.S.F.C.
Auckland N.Z. crew

darko petrovic

pre 17 godina

U ovom veku ima jos 93 godine i mislim da je to sasvim dovoljno vremena da navijaci CZ postanu malo realniji i manje zlobni po karakteru. Jos 93 godine i puno nade da ce CZ igrati Evro ligu bilo u fudbalu bilo u kosarci. Momci srecno!

Miodrag

pre 17 godina

@Nik
Tebe je sramota "od koga ste izgubili"!? Bolje se stidi ove nepoznate grupe građana koju ste izveli protiv "Partizana" i stidi se svog jezika. Da li si video koliko je "Partizan" dominirao sve vreme?

sweet

pre 17 godina

OOOOOOOOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM, GDE GOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI, SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI!!!
Joj koja slatka pobeda...ulepsala mi je i dan i narednih nekoliko nedelja!

Sasa Boric

pre 17 godina

Uff provukose se i ovoga puta,pa sada su bili zreli za sesticu,da nije bilo sudija koji su drzali kakvu takvu ravnotezu na utakmici bilo bi svasta.A najvise mi zao komentatora Andrijasevica pa on je bio na ivici da zaplace,utanjio samo tako,te losa utakmica te ovo te ono slaba igra a u grlu knedla ko marakana.Ovo je ono sto Partizan stalno mora da igra znaci od starta muski na loptu na gol a ne u sirinu i jalovo ko do sada.Pa bre njima cim se lopta spusti na zemlju nastaje haos cure na sve strane,naucili da im se sklanjamo e pa zdravo vise.Ovi momci sto su dosli odlicni su (Lazetic,Lazic,Rukavina)pravi pogodak doneli su ono sto nam hvalilo,brzinu,drskost i prodornost.Ma sta reci osim puuunnniiii.

Silver

pre 17 godina

E sada kada se zavrsila utakmica da kazem svoju analizu zvezdine igre.NULA PREKRIZENA.Pa ljudi nije to sada poslje derbija nego i prije znalo se da bajevic forsira najdosadniju igru,samo se cekalo ko ce da razbije zvezdu,posto nije to islo rukom milanu poslo je partizanu.Ljudi pojma nisu imali,kosati ruzni bugarin nezna da sutne loptu,djokic celavac je dobro igrao dok je zigic bio tu i servirao mu lopte,vezni red kao da nije nikada lopte udario,svaka cast burzanovicu i gaju i basti,ljudi stvarno zasluzuj taj dres da nose,treba ocerati bajevica ovako ce ostati na klupi i zvezda ce od prvog tima u evropi dobiti 5 komada u mrezi

Veliki Zigic

pre 17 godina

Bajevicu zar te nije sramota?!
Nadam se da ces se pojaviti pred novinarima ovoga puta i objasniti zasto mislis da su Santrac i Zivadinovic treneri na koje treba da se ugledas!
Pod hitno Muslin da zameni ovog kvazi princa, inace nista od titule i Lige Sampiona!

mihajlo

pre 17 godina

Mozda se ja ne razumem u fudbal,ali cini mi se da je Bajevic najavio da ce od prvog minuta da napadne i da igra napadacki.Ako ce grobari da nas dobijaju na svakih pet godina onda neka,prebolecu ovaj poraz. Bajevicu daj otkaz molim te.

srki delija

pre 17 godina

Evo ih ovi izvirili iz rupe.Pogledajte tabelu pa se onda javite.
Zvezda je bila ocajna i ako neko ne bude leteo,bas me briga ko,samo ce dokazati da su neozbiljan tim i da cemo strepeti i za ovih 9 bodova.Taktika i pozrtvovanje 0.Treba da se zapitaju neke stvari i igraci i trener(covek se brani na Marakani sa 12 bodova prednosti!!??)i uprava.Za ovo moraju da "lete glave"

Parni valjak

pre 17 godina

Valjda nas neće optužiti za genocid, pa da plaćamo odštetu.
Konačno je Zvezda kažnjena za kukavičku igru koju praktikuje već desetak derbija. Čim smo se oslobodili raznih ograničenih Ješića, Boja, Radovića, rezultat je tu. Da im sudija nije opraštao penale bilo bi i ubedljivije.

Mareu

pre 17 godina

Ne da ste izgubili, nego ste pukli!!!!!! Ponizili smo vas na vasem stadionu!!!!Odvali su vas, svaka cast, malo je reci odvalili, rasformirali, bre!!!!!! To mora da boli!!!!

FUTA

pre 17 godina

NEMA VEZE DELIJE U SVAKOM SE DERBIJU GUBI ILI POBEDJUJE PA STO NE BI I MI ZVEZDASI SMIRITE STRASTI NISTA NIJE GOTOVO 9 BODA JE OGROMNA PREDNOST POLAKO STO SE LOZITE NA KOMENTARE OPET KAZEM CESTITAM PARTIZANU NA ZASLUZENOJ POBEDI MNOGO VISE SU POKAZALI U ODNOSU NA ZVEZDU SVAKA CAST MLAD TIP ALI IZGLEDALO DA SU ZAJEDNO VEC 10 GODINA TAKO SU BILI UIGRANI .I NARAVNO IMALU SU VELIKU ZELJU ZA POBEDU ...SVAKA CAST JOS JEDNOM.>ZVEZDAS.DELIJA

VLADA

pre 17 godina

Pa zvezdasi trebe da budete zadovoljni sto je bilo samo 4,kako rece reporter i da je bilo 6 ne bi bilo nazasluzeno,mada ja mislim da je bilo8 ne bi bilo nezasluzeno.NAPRED PARTIZAN, ZIVEO JUG. VLADA KG.

crvena zvezdica

pre 17 godina

Napred Zvezdo, tebe volim ja,
napred Zvezdo ti si najbolja
tebe volim ja, jer si najbolja,
jer si mom srcu najdraza
...
nana, nana...

I kada ne budes prva ti
i kada se cuju zvizduci
i tada, Crvena Zvezdo znaj
da te volim ja

Dusan

pre 17 godina

Kao navijac Crvene Zvezde, cestitao bih Partizanu na pobedi, svaka cast. Sa ne bas respektativnim timom pobediti Zvezdu posle toliko godina, je za svaku pohvalu.
Ali osvrnuo bih se na prenos utakmice, koga naravno nije bilo. Cemu pretplata, kad se ne prenosi derbi. A sta bi sa pravilom da se za vreme odigravanja naseg prvenstva ne prenosi nijedna utakmica stranih sampionata. Bas je RTS prekrsio pravilo i prenosio utakmicu, Liverpul- Sefild utd. Da li ce neko snositi posledice( cisto sumnjam).

Pera

pre 17 godina

Lose smo odigrali, od ovakve zvezde da primimo dva gola uopste mi se ne svidja dobro je sto smo skinuli jos 3 boda ali Partizan mora i moze mnogo bolje!

Gru-kv

pre 17 godina

Ekipi Partizana i Gospodinu Djukicu VELIKO HVALA na pobedi nad smesnom C.Zvezdom!!!
Zvezda i nije mogla bolje,jer MNOGO SMO JAKI!!!

Johnny Bravo

pre 17 godina

poceo je da nas drma "grčki sindrom" !!!!
i u basketu i u fudbalu nije dobro!!!izgleda da sto je skuplji trener,to je igra tima losija!!!
Pixi,vrati Zengu!!!

Dovla

pre 17 godina

Ovo je pocetak kraja velike Zvezde.Izgleda da ce nam biti potrebni novi, radikalni rezovi.
OK nije sramota izgubiti od Partizana ali na ovakav nacin, na svom terenu.Pa jbt. popasli smo skoro 5-cu.Piksi i Bajevic treba dobro da se zapitaju sta rade?

Predrag

pre 17 godina

Odkada su otisli Bisevac,Zigic i pola sredine terena, Zvezda totalno nema igru...
Partizanovci cestitamo na pobedi...Bolje ste igrali

NOVICA

pre 17 godina

Najpre veliki pozdrav svima navijacima zvezde iz makeodnije gde bez sumnje imaju veliku podrsku. o utakmicu..sta reci. zasluzeni poraz mog tima.konacno je partizan pobedio. 10 godina od marakane, a u tim deset godina samo jednu pobedu.zaista mnogo.heheh nek se malo poraduju partizanovci.bodovna razlika nam dozvoljava da se poigravamo sa njima.ali sta vredi kad je sve vec reseno ko ce da bude sampion.zvezda se jos zagrejava...tek ce da bude igre..:)zato grobari ne brinite necete ove godinu biti sampioni.
u ovom sastavu zvezde vidim novu zvezdu naseg tima.mladi partizanovci nek se raduju.nisu dorasli da igraju na marakani.normalno je da kad imas 12 bodova prednost da izgubis pa to bio i najlugji rival.nema motiva.:)hteli smo da im damo malo "vazduha".znas lose je kad ti ugje voda u usiju.:)
sta se tice zvezde, definitivno je gjokic opasniji kad je u paru sa purovicem.treba da vrati bajevic onu staru formaciju. na taj nacin bi uigravao tim za ligu sampiona.jer mu to prednost i dozvoljava. definitivno u zvezdi se ragja novi vogja megju igracima na terenu.Burzanovic.mali je zaista pravi magjionicar sa loptu.radi sta hoce.

ZVEZDO MAKEDONIJA JE SA TOBOM.NE BOJ SE. SHVATIMO SAMO OVAJ PORAZ KAO MALA OPOMENA DA SE MALO RAZBUDE I ODIGRAJU SEZONU KAO STO TREBA.

Dertimot

pre 17 godina

Bajevicu odlazi!!!! Nije stvar samo u katastrofalnom porazu od Partizana, vec u katastrofalnoj igri citave sezone. Na pocetku si se vadio "rasprodat tim, novi igraci nisu prosli pripreme..." pa su ti neki verovatno i poverovali. A sta sad?!? Imao si pripreme, stigla su ti pojacanja koja si trazio. Oterao si jedinog napadaca koji je nesto vredeo (istina nije bio u formi kada je stigao, ali i sam si rekao da se popravio). Za vreme omrazenog Zenge zvezda je razbijala koga je stigla, igrala solidno (a ne samo na Zigica, ko je dolazio na stadion, mogao je da vidi). Vreme je da odes Bajevicu i da dopustis nekom savremenom treneru da vodi Zvezdu, koja i sad ima dobru ekipu.

CAMPEONES

pre 17 godina

TOOOOOOOOOOOOOO CAREVI!!!!! 2:4!!! Znaci ne priznajem rezultat, pokradeni smo da ne bi bila bruka zvezde!!! Trebalo je da bude najmanje 5arda a ovako samo poker i jos 2 gola zvezde cisto da bruka bude manja!
Ajde sad da cujemo komentare zvezdasa o tome kakva je bila utakmica, kako smo kupili sudije, kako su nas pustili, itd...
PARTIZAN SAMPION!!!

ZikaBG

pre 17 godina

Potpuno zasluzena pobeda Partizana. Onakve pocetnicke greske ne pravi ni FK Maljurevac. Georgieva je 45 min napadala lopta, a o njegovoj zameni necu ni da govorim. Covek nije zalutao u Zvezdu, nego u fudbal. Pa sta reci kad je Bajic postigao gol?! Nije poraz toliko bolan, koliko ocajna igra, ali dobro, videcemo...

Dzora

pre 17 godina

E bato mis'im Partizan je Partizan!!!!!!!Bravo carevi i samo tako.Mislim da je Djukic konacno posle Mateusa pravi trener Partizana!!!!!ALe,ale,ale!!!!!!!!!!!!

zola FCRS

pre 17 godina

ma dajte sta se lozite.samo vas slusam.dobili ste derbi posle 6 godina pa mislite da ste neki.pogledajte tabelu,devet bodova prednosti.ovo smo vas pustili da nam ova tuzna liga bude bar malo zanimljivija.sampion se znao posle sedam kola.ZVEZDA MI JE SVE,ZVEZDA ZIVOT JE......

djole

pre 17 godina

Ovaj Bajevic nije normalan.Taktika mu je nula.Zvezda nikad nije imala gori tim,treba dovesti opet Filipovica naseg najboljeg trenera.Groblje neka se mnogo ne prima titula ostaje na marakani.NAPRED ZVEZDO!!!

sloba

pre 17 godina

Totalna nemoc i bezidejnost Zvezde.kako prosle nedelje protiv Bezanije tako i protiv Partizana.Meni nije jasno ko danas tako duge pripreme vrsi.Nemci su isto bili u toplim krajevima ali ne vise od 20 dana. Ali ono sto hocu da kazem vec vise od 10 godina posmatram divljastvo PARTIZANOVIH navijaca.Opet lomljenje stolica. Cemu to?Da je Zvezda pametna da ispostavi racun Partizanu.Taj kompleks koji grobari imaju to je za Lazu lazarevic da ima toliko mesta.Tolika radost napokon posle sest godina kao da su osvojili ligu sampiona i verovatno danas razmisljaju da su vec prvaci i da 9 bodova nije nista i da ce do kraja sve utakmice dobiti.Nadam se da je iovo trenutna kriza Zvezde i da ce od sledeceg kola sve krenuti kako treba

sloba

pre 17 godina

Zvezdo glavu gore jedna izgubljena utakmica nista ne znaci.Igace se jos desetine i desetine derbija izgubice te jos koju utakmicu ali ono sto je vazno broj titula broj osvojenih kupva i broj duplih kruna i medjusobni skor koji grobari da u narednih 10 godina dobiju sve derbije ne mogu da stignu Zvezdu.Danas ste bili losi. Ali Delije sledecu utakmicu na stadionu Partizana vratite istom merom i rezultatski i brojem polomljenih stolica

ivan

pre 17 godina

BAJEVIC JE KRIV
na pripremama
forsira igru na
trajkovicu i milijasu
a onda neigraju
smesno
OVAJ
TRISOVIC I ANDJELKOVIC
nisu ni zasta

dzoni

pre 17 godina

Mene je ljudi posle ove tekme stvarno sramota. Zasta ovi indijanci primaju platu, da gube od partizana na marakani. Ma odo ja da navijam za Arsenal iz MML-a.

darki001

pre 17 godina

Sramotna igra zvezde i zasluzena pobeda partizana. Prosto je neverovatno da tako iskusan trener bajevic nista nije poboljsao igru zvezde i nista novo nije doneo zvezdi. Igraci zvezde nisu na nivou zvezde. Moze se izgubiti mec ali ne na ovako sramotan nacin bez zelje i ideja u igri.

Kobac

pre 17 godina

EEEE... Ajde i mi da slavimo danas...napokon!!!
Uh...sad mi je lakse...
Sada na titulu...
Bravo PARTIZANE.
ZECEVIC i BJEKA iz kluba..

Stefke

pre 17 godina

Partizanu-svaka vam cast
Zvezdi-PAR ZAR SE TAKO IGRA NA VECITOM VI BRUKE JEDNE NAJGORE,VI PREPLACENI ...!?PA ZAR OVAKO DA SE BRUKAMO,DOKLE BRE VISE,ZAR MORAMO NEKOG DA LINCUJEMO DA KAZEMO DA NAM JE DOSTA OVOGA?

Milko Djurovski

pre 17 godina

Bravo CRNO-BELI vracamo se u igru.Toliko o dominantnoj Zvezdi,nasem nacionalnom brendu.Samo da se grobari konsoliduju,i da se lopovi oteraju.Djukicu samo nastavi tako.Milojko,vidimo se u Utorak,i mi smo po malo PRIJATELJI FUDBALA!

milan nisevic

pre 17 godina

ulazem 100 evra da zvezda nece biti sampion ove godine! koje zlo nas snadje iz grcke ove godine! bajevic je ime i nista vise! ali, nije bajevic kriv, ne igra on, a oni koji "igraju" nisu ni za beogradsku ligu! od kosarke sam digao ruke, a od danas me ni fudbal ne interesuje! dok georgijev mora igrati, najbolji prosle sezone - milijas, sedi na klupi! to je bajevic koji slepo slusa piksija, koji samo gleda koga da uvuce u pul da budu blize da lakse otkupe zvezdu! u partizanu napravise preokret dovodjenjem popovica i djukica! trebalo bi i da zvezdini navijaci, ali pravi zvezdasi, bojkotuju piksija i njegove poslusnike i zahtevaju smenu dok jos nije kasno, ali se plasim da jeste: zanosili smo se sa 14 bodova prednosti, a oni su bili proizvod loseg partizana, a ne zvezdine dobre igre! zbogom zvezdo i fudbalu!

danckann

pre 17 godina

dobicemo i prvenstvo ako bude posteno. i kad nas dobijete igrate kukavicki ali svemu dodje kraj. lepo je vermezovic onomad rekao da ce klinci da vas rasturaju. a sad svi na stadion da im damo podrsku to su samo deca i nisu oni zasluzili da ih ignorisemo. za sve se navija partizan se voli.

FUTA

pre 17 godina

ZASLUZENA POBEDA PARTIZANA STVARNO ZVEZDA NIJE NISTA POKAZALA A PARTIZAN SE STVARNO BORIO SVOM SNAGOM I ZASLUZENO DOBIO ZVEZDASI SU IGRALI KAO BALERINE ...CESTITAM NA POBEDI PARTIZANU...ZVEZDAS...

Milance

pre 17 godina

Ama ljudi ovo je neverovatno dobili smo ih na "MARAKANi" samo je steta sto smo im dozvolili drugi pogodak ali sve u svemu imamo i mi malo duse za nesrecne "cigane"ha ha ha....NAPRED CRNO BELI.

John Terry

pre 17 godina

Zheleo bih da chestitam Partizanu na pobedi,potpuno zasluzhenoj!!! Kad bi svaki put pobedjivao tim koji igra hrabrije,gde bi bio kraj nashem fudbalu.Moja zvezda je igrala TUZHNO,i mozhda 15 minuta dobro ovo ostalo je Partizanovo.Josh jednom svaka chast,a Zvezdini igrachi zasluzhuju malo discipline!!!
pozdrav svima
P.S. Molim moje drage Delije da ne shalju debilne komentare o nameshtanju ili o nekakvoj sudijskoj nepravdi kad je ochigledno da su susedi bili bolji danas.Ko zna zashto je to dobro,mozhda napokon krene Zvezda sa malo boljim fudbalu od ove SMARACHINE!!!
Bajevic struchnjak,HAHA!

delija momak

pre 17 godina

pazi ovog! od koga smo mi izgubili...ako smo mi tako losi zamisli kakvi ste vi.. a ovo je ponizavanje kakvo skoro nisam gledao..mogli su dati bar jos 2-3 gola.to su bile 100%sanse al nema veze.. hhahhahahaha monogo ste jaci hahaha

MRS_NAPOLJE_SVI

pre 17 godina

11 godina je proslo...koliko je samo igraca doslo i otislo od tad....i nikog nije taj ocajni Partizan pobedio na Marakani...jos 4:2....MEDJUTIM ONI SU DOSLI...I LAGANO P******I....SVAKA VAM CAST!!!

Zlaja RS

pre 17 godina

Tuzno i jadno. Bez ideje i od igraca (cast Burzanovicu) a sto je jos tuznije i od trenera. Vezni red nikakav a on drzi Milijasa na klupi a ubacuje Tripera!!! Zalosno je ovo bilo gledati. Za utjehu ostaje titula (mada...) i nada da je ovo dno dna, te da gore ne moze. Idemo dalje, idemo napred. Pozdrav svim Delijama.

Robin

pre 17 godina

Bravo majstori !!!
Napokon je ta neugodna tradicija prekinuta i to na kakav maestralan nacin.Zvezda je na sopstvenom bunjistu do nogu potucena i ponizena.Bravo momci ,skidam vam kapu za visok moral i fantasticnu igru.Hvala vam i za iskazanu humanost.Umjesto da im date 8 komada poklonili ste im drugi gol.Ova briljantna pobjeda znaci nam mnogo.Mislim da ono sto je juce na nemoguce licilo danas je postalo stvarnost.Mi mozemo cak i prvaci da budemo.Ovakvu smusenu,bez ideja,mrtvu Zvezdu dobicemo i u preostala dva meca.Ma sta da dalje pricam.Danas je festa,dan za slavlje,drustvo me ceka.Hvala ti Djukicu,hvala igracima Partizana i naravno hvala najboljim navijacima na svijetu Grobarima na podrzci.Svi ste mi vi podarili jedan predivan dan.Pozdrav za sve navijace Partizana.

munzekonza

pre 17 godina

konacno vise i ovo da docekamo :o)

onaj komoron me razocarao nacisto. jesam znao da je ganci, ali nisam znao da je onakva stoka od coveka..

Lazio

pre 17 godina

Svaka cast Partizanu.Zvezda je odigrala katastrofa lose.Bajevic je najveci krivac jer je skoro celu utakmicu igrao defanzivno iako Zvezda ima mnogo bolji tim od Partizana.RTS treba UKINUTI. samo pljackaju narod

Markoni

pre 17 godina

Zvezda igra lose, 3:1 i mislim da je gotovo. Grobari od srca vam cestitam, pa za 10-11 godina opet da nas pobedite. Mozda od ovoga i dobro nesto ispadne za moj tim... tipa da onaj Bugarin Tuta ode u )$^&%!!!

Veliki Zigic

pre 17 godina

Zvezdu je pobedio Dusan Bajevic!
Kakav je samo on promasaj... Placem za Slavoljubom Muslinom!
A kakvo je tek razocarenje Ognjen Koroman, covek ponasanjem podseca na Milana Gurovica. Uzas! On je veliki fudbaler, pa mu ne odgovara nasa liga, i toliko toga je uradio za reprezentaciju?!!
Joj pa on prvo treba da se izbori za mesto na klupi Crvene Zvezde!!!
p.s. I corava koka neko zrno kljucne!

Филип

pre 17 godina

Овај Бајевић је луд. Има 12 бодова предности и брани се! Не могу да верујем!

dex

pre 17 godina

To Bajevicu,bas smo ofanzivni,kakav sjajan rezultat...
Kakvo zlo nam je doslo iz grcke,Sakota+Bajevic! Nesto mi smrdi da mi necemo sacuvati ovih 9 bodova...

UnderT@ker

pre 17 godina

Samo napred crno beli imamo ih ovaj put. Delije oprostite ali evo ja na "odlozenom prenosu" vidim samo jednu ekipu. Ovi u crvenom se saplicu ne znaju gde je ko. Parni valjak opet meljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee he he he he he he

david

pre 17 godina

jaooo pobedaa....4:1 goooool. kakvo ponizenje.. danas nam je divan dan divan dan divan dan... kakvo ponizenje za zvezdu.. ima jos 9 min. moze da uleti jos koji.. :D..POZDRAV ZA SVE GROBARE.. BUDIMO PONOSNI DOSAO JE KONACNO OVAJ DAN.. a sada provokacije.. izvolite :D

Blackmore

pre 17 godina

Sramota! Veliki sam navijac Crvene Zvezde i sramota me je da slusam radio! Samo, moram reci da je voditelj navijac PArtizana, cisto da ne ispadne kako su svi protiv Grobara! Kada ej ponisten gol Partizana, on se prodrao, sto se culo na radiju, "Kakav bre sad, ofsajd!", da en pricam kako prica citavu utakmicu! Zvezda igra ocajno...

Bastard

pre 17 godina

Nema nekog takmicarskog znacaja, ali neka smo ih otkinuli...
Momci grizu svaka cast, davno to nisam vidio u crno belom dresu...

milos_seki

pre 17 godina

L0p0vi!!! Pravda ce pobediti!!! 2 gola nam ponistili do 50 min!!! Ne bi me cudilo da nas uskoro ne pokradu i za koji! Mozda im sudija ubaci rukom!!!

veske

pre 17 godina

STA JE SA KOROMANOM !
FRAJER UDARI GLAVOM SMILJANICA !
SMEKER KOJI IGRA U REPREZENTACIJI A ODIGRAO 25 MIN ZA PORTSMUT!
UMESTO DA DONESE KULTURU U NAS FUDBAL ON UNISTAVA.

Gost

pre 17 godina

Da li ce koromanu opet sudije biti krive? Za onako ponasanje bi dobio crveni tamo gde nije uspeo da igra. Pa je dosao ovde da popuje. Nadam se da ce savez ga propisno kazniti kada je sudija to propustio. Svaka cast momci.

D.L.

pre 17 godina

PARTIZAN vodi 1:3 Mihajlov u 39', Kastiljo u 53', Bajić u 57', Marinković u 66'
a @haha U PRAVU SI REPORTER NAVIJA ZA zvezdu
P.S. baš me zanima šta će biti još(nesviran PENAL,PONIŠTEN GOL...)

pedja

pre 17 godina

I zasto ja placam pretplatu, da bih na sajtu pratio prenos utakmice.Ovo isto sam hteo da otkucam i na sajtu RTS-a ali njima nesto stalno ne radi sajt, neverovatno.Kada ce da se uvede zakon da ako vec placam pretplatu da biram kojoj cu televiziji to da cinim.Koliko znam imamo 5 nacionalnih kanala.Mada u ovom slucaju mozda ovi lopovi nisu skroz krivi ipak cigani su to..

vlado pfc

pre 17 godina

Ne mogu da vjerujem,ne da ih dobijamo,nego ih...dovrsite sami.Bravo crno-beli,bravo Grobari za navijanje
@HA HA
vjeruj burazeru,ako su Pantic ili Andrijasevic,vjeruj

Grobar_Slovenija

pre 17 godina

bravo momci i naravno Đukiću!!!tako se igra bre,da se borite,ostavite život na stadionu ako treba!!!Pozdrav za sve Srbe i ŽIVELA SRBIJA.GROBARI NAJBOLJI NAVIJAČI

P@rtizan

pre 17 godina

Ljudi zasto mozemo da gledamo sve svetske derbije i iz Spanije, Engleske, Italije........Hrvatske na HRT-u itd. A nikako ne mozemo da gledamo nas praznik fudbala. Mislim da je krajnje vreme da se nesto ucini po tom pitanju. Izgleda da su u Srbiji samo beogradjani privilegovani a mi iz unutrasnjosti mozemo samo da sanjamo derbi ili da gledamo famozni "odlozeni prenos" kovanicu koju je smislio ne znam ko i ne znam kako ali smo svi ocigledno i to progutali.

Trebalo bi da im niko ne dodje na "njihov privatni" derbi pa bi onda valjda dali prenos. Ako nastavimo da gutamo ovo sto nam se servira gledacemo i reprezentaciju u odlozenom prenosu.

Uzgred TUCI PARTIZANE !!!!

djenaro

pre 17 godina

grobari nas odvalise.svaka im cast.mislimd a nam se vraca za perthodna 2-3 derbija kad smo se radovali kao mala djeca za nerijesene rezultate.

John Terry

pre 17 godina

Svaka chast Partizanu,igraju odlichno (naravno u odnosu ne zvezdu) a shto se nashih nazovi igracha tiche,mislim da zasluzhuju jedan upad na trening! shta mislite!
Delije Nish

MRS_NAPOLJE_SVI

pre 17 godina

11 godina je proslo...koliko je samo igraca doslo i otislo od tad....i nikog nije taj ocajni Partizan pobedio na Marakani...jos 4:2....MEDJUTIM ONI SU DOSLI...I LAGANO P******I....SVAKA VAM CAST!!!

pedja

pre 17 godina

I zasto ja placam pretplatu, da bih na sajtu pratio prenos utakmice.Ovo isto sam hteo da otkucam i na sajtu RTS-a ali njima nesto stalno ne radi sajt, neverovatno.Kada ce da se uvede zakon da ako vec placam pretplatu da biram kojoj cu televiziji to da cinim.Koliko znam imamo 5 nacionalnih kanala.Mada u ovom slucaju mozda ovi lopovi nisu skroz krivi ipak cigani su to..

P@rtizan

pre 17 godina

Ljudi zasto mozemo da gledamo sve svetske derbije i iz Spanije, Engleske, Italije........Hrvatske na HRT-u itd. A nikako ne mozemo da gledamo nas praznik fudbala. Mislim da je krajnje vreme da se nesto ucini po tom pitanju. Izgleda da su u Srbiji samo beogradjani privilegovani a mi iz unutrasnjosti mozemo samo da sanjamo derbi ili da gledamo famozni "odlozeni prenos" kovanicu koju je smislio ne znam ko i ne znam kako ali smo svi ocigledno i to progutali.

Trebalo bi da im niko ne dodje na "njihov privatni" derbi pa bi onda valjda dali prenos. Ako nastavimo da gutamo ovo sto nam se servira gledacemo i reprezentaciju u odlozenom prenosu.

Uzgred TUCI PARTIZANE !!!!

milos_seki

pre 17 godina

L0p0vi!!! Pravda ce pobediti!!! 2 gola nam ponistili do 50 min!!! Ne bi me cudilo da nas uskoro ne pokradu i za koji! Mozda im sudija ubaci rukom!!!

Филип

pre 17 godina

Овај Бајевић је луд. Има 12 бодова предности и брани се! Не могу да верујем!

UnderT@ker

pre 17 godina

Samo napred crno beli imamo ih ovaj put. Delije oprostite ali evo ja na "odlozenom prenosu" vidim samo jednu ekipu. Ovi u crvenom se saplicu ne znaju gde je ko. Parni valjak opet meljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee he he he he he he

John Terry

pre 17 godina

Svaka chast Partizanu,igraju odlichno (naravno u odnosu ne zvezdu) a shto se nashih nazovi igracha tiche,mislim da zasluzhuju jedan upad na trening! shta mislite!
Delije Nish

dex

pre 17 godina

To Bajevicu,bas smo ofanzivni,kakav sjajan rezultat...
Kakvo zlo nam je doslo iz grcke,Sakota+Bajevic! Nesto mi smrdi da mi necemo sacuvati ovih 9 bodova...

D.L.

pre 17 godina

PARTIZAN vodi 1:3 Mihajlov u 39', Kastiljo u 53', Bajić u 57', Marinković u 66'
a @haha U PRAVU SI REPORTER NAVIJA ZA zvezdu
P.S. baš me zanima šta će biti još(nesviran PENAL,PONIŠTEN GOL...)

Markoni

pre 17 godina

Zvezda igra lose, 3:1 i mislim da je gotovo. Grobari od srca vam cestitam, pa za 10-11 godina opet da nas pobedite. Mozda od ovoga i dobro nesto ispadne za moj tim... tipa da onaj Bugarin Tuta ode u )$^&%!!!

vlado pfc

pre 17 godina

Ne mogu da vjerujem,ne da ih dobijamo,nego ih...dovrsite sami.Bravo crno-beli,bravo Grobari za navijanje
@HA HA
vjeruj burazeru,ako su Pantic ili Andrijasevic,vjeruj

Bastard

pre 17 godina

Nema nekog takmicarskog znacaja, ali neka smo ih otkinuli...
Momci grizu svaka cast, davno to nisam vidio u crno belom dresu...

Grobar_Slovenija

pre 17 godina

bravo momci i naravno Đukiću!!!tako se igra bre,da se borite,ostavite život na stadionu ako treba!!!Pozdrav za sve Srbe i ŽIVELA SRBIJA.GROBARI NAJBOLJI NAVIJAČI

david

pre 17 godina

jaooo pobedaa....4:1 goooool. kakvo ponizenje.. danas nam je divan dan divan dan divan dan... kakvo ponizenje za zvezdu.. ima jos 9 min. moze da uleti jos koji.. :D..POZDRAV ZA SVE GROBARE.. BUDIMO PONOSNI DOSAO JE KONACNO OVAJ DAN.. a sada provokacije.. izvolite :D

Veliki Zigic

pre 17 godina

Zvezdu je pobedio Dusan Bajevic!
Kakav je samo on promasaj... Placem za Slavoljubom Muslinom!
A kakvo je tek razocarenje Ognjen Koroman, covek ponasanjem podseca na Milana Gurovica. Uzas! On je veliki fudbaler, pa mu ne odgovara nasa liga, i toliko toga je uradio za reprezentaciju?!!
Joj pa on prvo treba da se izbori za mesto na klupi Crvene Zvezde!!!
p.s. I corava koka neko zrno kljucne!

Gost

pre 17 godina

Da li ce koromanu opet sudije biti krive? Za onako ponasanje bi dobio crveni tamo gde nije uspeo da igra. Pa je dosao ovde da popuje. Nadam se da ce savez ga propisno kazniti kada je sudija to propustio. Svaka cast momci.

Blackmore

pre 17 godina

Sramota! Veliki sam navijac Crvene Zvezde i sramota me je da slusam radio! Samo, moram reci da je voditelj navijac PArtizana, cisto da ne ispadne kako su svi protiv Grobara! Kada ej ponisten gol Partizana, on se prodrao, sto se culo na radiju, "Kakav bre sad, ofsajd!", da en pricam kako prica citavu utakmicu! Zvezda igra ocajno...

veske

pre 17 godina

STA JE SA KOROMANOM !
FRAJER UDARI GLAVOM SMILJANICA !
SMEKER KOJI IGRA U REPREZENTACIJI A ODIGRAO 25 MIN ZA PORTSMUT!
UMESTO DA DONESE KULTURU U NAS FUDBAL ON UNISTAVA.

djenaro

pre 17 godina

grobari nas odvalise.svaka im cast.mislimd a nam se vraca za perthodna 2-3 derbija kad smo se radovali kao mala djeca za nerijesene rezultate.

Dertimot

pre 17 godina

Bajevicu odlazi!!!! Nije stvar samo u katastrofalnom porazu od Partizana, vec u katastrofalnoj igri citave sezone. Na pocetku si se vadio "rasprodat tim, novi igraci nisu prosli pripreme..." pa su ti neki verovatno i poverovali. A sta sad?!? Imao si pripreme, stigla su ti pojacanja koja si trazio. Oterao si jedinog napadaca koji je nesto vredeo (istina nije bio u formi kada je stigao, ali i sam si rekao da se popravio). Za vreme omrazenog Zenge zvezda je razbijala koga je stigla, igrala solidno (a ne samo na Zigica, ko je dolazio na stadion, mogao je da vidi). Vreme je da odes Bajevicu i da dopustis nekom savremenom treneru da vodi Zvezdu, koja i sad ima dobru ekipu.

Nenan NS

pre 17 godina

Ijaooooo! Kakav mec, svaka cast boljima!! Rasturena je zvezda, konacno posle toliko godina!!! Jes jes jes, evo idem da okacim sal na prozor! Uradite to i vi, neka se pamti ovo vece!!! Pozdrav za sve partizanovce!

John Terry

pre 17 godina

Zheleo bih da chestitam Partizanu na pobedi,potpuno zasluzhenoj!!! Kad bi svaki put pobedjivao tim koji igra hrabrije,gde bi bio kraj nashem fudbalu.Moja zvezda je igrala TUZHNO,i mozhda 15 minuta dobro ovo ostalo je Partizanovo.Josh jednom svaka chast,a Zvezdini igrachi zasluzhuju malo discipline!!!
pozdrav svima
P.S. Molim moje drage Delije da ne shalju debilne komentare o nameshtanju ili o nekakvoj sudijskoj nepravdi kad je ochigledno da su susedi bili bolji danas.Ko zna zashto je to dobro,mozhda napokon krene Zvezda sa malo boljim fudbalu od ove SMARACHINE!!!
Bajevic struchnjak,HAHA!

ivan

pre 17 godina

BAJEVIC JE KRIV
na pripremama
forsira igru na
trajkovicu i milijasu
a onda neigraju
smesno
OVAJ
TRISOVIC I ANDJELKOVIC
nisu ni zasta

darki001

pre 17 godina

Sramotna igra zvezde i zasluzena pobeda partizana. Prosto je neverovatno da tako iskusan trener bajevic nista nije poboljsao igru zvezde i nista novo nije doneo zvezdi. Igraci zvezde nisu na nivou zvezde. Moze se izgubiti mec ali ne na ovako sramotan nacin bez zelje i ideja u igri.

CAMPEONES

pre 17 godina

TOOOOOOOOOOOOOO CAREVI!!!!! 2:4!!! Znaci ne priznajem rezultat, pokradeni smo da ne bi bila bruka zvezde!!! Trebalo je da bude najmanje 5arda a ovako samo poker i jos 2 gola zvezde cisto da bruka bude manja!
Ajde sad da cujemo komentare zvezdasa o tome kakva je bila utakmica, kako smo kupili sudije, kako su nas pustili, itd...
PARTIZAN SAMPION!!!

Kobac

pre 17 godina

EEEE... Ajde i mi da slavimo danas...napokon!!!
Uh...sad mi je lakse...
Sada na titulu...
Bravo PARTIZANE.
ZECEVIC i BJEKA iz kluba..

D.L.

pre 17 godina

zvezda baš si jadna nemožete nas niđe više da nas pobediti a mi vas LAGANICE U:
-KOŠARKI,
-VATERPOLU,
-HOKEJU,
-(PA SAD I U) NOGOMETU
hahahaha
2:4
svaka ćast CRNO-BELIM MOMCIMA I ĐUKIĆU(PRVI DERBI PA ODMAH POBEDA)

crvena zvezdica

pre 17 godina

Napred Zvezdo, tebe volim ja,
napred Zvezdo ti si najbolja
tebe volim ja, jer si najbolja,
jer si mom srcu najdraza
...
nana, nana...

I kada ne budes prva ti
i kada se cuju zvizduci
i tada, Crvena Zvezdo znaj
da te volim ja

Lazio

pre 17 godina

Svaka cast Partizanu.Zvezda je odigrala katastrofa lose.Bajevic je najveci krivac jer je skoro celu utakmicu igrao defanzivno iako Zvezda ima mnogo bolji tim od Partizana.RTS treba UKINUTI. samo pljackaju narod

Dzora

pre 17 godina

E bato mis'im Partizan je Partizan!!!!!!!Bravo carevi i samo tako.Mislim da je Djukic konacno posle Mateusa pravi trener Partizana!!!!!ALe,ale,ale!!!!!!!!!!!!

Dusan

pre 17 godina

Kao navijac Crvene Zvezde, cestitao bih Partizanu na pobedi, svaka cast. Sa ne bas respektativnim timom pobediti Zvezdu posle toliko godina, je za svaku pohvalu.
Ali osvrnuo bih se na prenos utakmice, koga naravno nije bilo. Cemu pretplata, kad se ne prenosi derbi. A sta bi sa pravilom da se za vreme odigravanja naseg prvenstva ne prenosi nijedna utakmica stranih sampionata. Bas je RTS prekrsio pravilo i prenosio utakmicu, Liverpul- Sefild utd. Da li ce neko snositi posledice( cisto sumnjam).

mihajlo

pre 17 godina

Mozda se ja ne razumem u fudbal,ali cini mi se da je Bajevic najavio da ce od prvog minuta da napadne i da igra napadacki.Ako ce grobari da nas dobijaju na svakih pet godina onda neka,prebolecu ovaj poraz. Bajevicu daj otkaz molim te.

sweet

pre 17 godina

OOOOOOOOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM, GDE GOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI, SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI!!!
Joj koja slatka pobeda...ulepsala mi je i dan i narednih nekoliko nedelja!

Stefke

pre 17 godina

Partizanu-svaka vam cast
Zvezdi-PAR ZAR SE TAKO IGRA NA VECITOM VI BRUKE JEDNE NAJGORE,VI PREPLACENI ...!?PA ZAR OVAKO DA SE BRUKAMO,DOKLE BRE VISE,ZAR MORAMO NEKOG DA LINCUJEMO DA KAZEMO DA NAM JE DOSTA OVOGA?

Mareu

pre 17 godina

Ne da ste izgubili, nego ste pukli!!!!!! Ponizili smo vas na vasem stadionu!!!!Odvali su vas, svaka cast, malo je reci odvalili, rasformirali, bre!!!!!! To mora da boli!!!!

djole

pre 17 godina

Ovaj Bajevic nije normalan.Taktika mu je nula.Zvezda nikad nije imala gori tim,treba dovesti opet Filipovica naseg najboljeg trenera.Groblje neka se mnogo ne prima titula ostaje na marakani.NAPRED ZVEZDO!!!

Silver

pre 17 godina

E sada kada se zavrsila utakmica da kazem svoju analizu zvezdine igre.NULA PREKRIZENA.Pa ljudi nije to sada poslje derbija nego i prije znalo se da bajevic forsira najdosadniju igru,samo se cekalo ko ce da razbije zvezdu,posto nije to islo rukom milanu poslo je partizanu.Ljudi pojma nisu imali,kosati ruzni bugarin nezna da sutne loptu,djokic celavac je dobro igrao dok je zigic bio tu i servirao mu lopte,vezni red kao da nije nikada lopte udario,svaka cast burzanovicu i gaju i basti,ljudi stvarno zasluzuj taj dres da nose,treba ocerati bajevica ovako ce ostati na klupi i zvezda ce od prvog tima u evropi dobiti 5 komada u mrezi

ZikaBG

pre 17 godina

Potpuno zasluzena pobeda Partizana. Onakve pocetnicke greske ne pravi ni FK Maljurevac. Georgieva je 45 min napadala lopta, a o njegovoj zameni necu ni da govorim. Covek nije zalutao u Zvezdu, nego u fudbal. Pa sta reci kad je Bajic postigao gol?! Nije poraz toliko bolan, koliko ocajna igra, ali dobro, videcemo...

danckann

pre 17 godina

dobicemo i prvenstvo ako bude posteno. i kad nas dobijete igrate kukavicki ali svemu dodje kraj. lepo je vermezovic onomad rekao da ce klinci da vas rasturaju. a sad svi na stadion da im damo podrsku to su samo deca i nisu oni zasluzili da ih ignorisemo. za sve se navija partizan se voli.

Predrag

pre 17 godina

Odkada su otisli Bisevac,Zigic i pola sredine terena, Zvezda totalno nema igru...
Partizanovci cestitamo na pobedi...Bolje ste igrali

darko petrovic

pre 17 godina

U ovom veku ima jos 93 godine i mislim da je to sasvim dovoljno vremena da navijaci CZ postanu malo realniji i manje zlobni po karakteru. Jos 93 godine i puno nade da ce CZ igrati Evro ligu bilo u fudbalu bilo u kosarci. Momci srecno!

Nikola

pre 17 godina

Gospodjo,brate jel ovo pad neka recenzija ili shta......
Svaka chast semenkama,naprzice nas da budemo bolji do kraja prvenstva...Vidimo se u 3. kolu kvalifikacija...nadam se ne u Palermu:-)
Ultras R.S.F.C.
Auckland N.Z. crew

munzekonza

pre 17 godina

konacno vise i ovo da docekamo :o)

onaj komoron me razocarao nacisto. jesam znao da je ganci, ali nisam znao da je onakva stoka od coveka..

Milko Djurovski

pre 17 godina

Bravo CRNO-BELI vracamo se u igru.Toliko o dominantnoj Zvezdi,nasem nacionalnom brendu.Samo da se grobari konsoliduju,i da se lopovi oteraju.Djukicu samo nastavi tako.Milojko,vidimo se u Utorak,i mi smo po malo PRIJATELJI FUDBALA!

NOVICA

pre 17 godina

Najpre veliki pozdrav svima navijacima zvezde iz makeodnije gde bez sumnje imaju veliku podrsku. o utakmicu..sta reci. zasluzeni poraz mog tima.konacno je partizan pobedio. 10 godina od marakane, a u tim deset godina samo jednu pobedu.zaista mnogo.heheh nek se malo poraduju partizanovci.bodovna razlika nam dozvoljava da se poigravamo sa njima.ali sta vredi kad je sve vec reseno ko ce da bude sampion.zvezda se jos zagrejava...tek ce da bude igre..:)zato grobari ne brinite necete ove godinu biti sampioni.
u ovom sastavu zvezde vidim novu zvezdu naseg tima.mladi partizanovci nek se raduju.nisu dorasli da igraju na marakani.normalno je da kad imas 12 bodova prednost da izgubis pa to bio i najlugji rival.nema motiva.:)hteli smo da im damo malo "vazduha".znas lose je kad ti ugje voda u usiju.:)
sta se tice zvezde, definitivno je gjokic opasniji kad je u paru sa purovicem.treba da vrati bajevic onu staru formaciju. na taj nacin bi uigravao tim za ligu sampiona.jer mu to prednost i dozvoljava. definitivno u zvezdi se ragja novi vogja megju igracima na terenu.Burzanovic.mali je zaista pravi magjionicar sa loptu.radi sta hoce.

ZVEZDO MAKEDONIJA JE SA TOBOM.NE BOJ SE. SHVATIMO SAMO OVAJ PORAZ KAO MALA OPOMENA DA SE MALO RAZBUDE I ODIGRAJU SEZONU KAO STO TREBA.

Pera

pre 17 godina

Lose smo odigrali, od ovakve zvezde da primimo dva gola uopste mi se ne svidja dobro je sto smo skinuli jos 3 boda ali Partizan mora i moze mnogo bolje!

Miodrag

pre 17 godina

@Nik
Tebe je sramota "od koga ste izgubili"!? Bolje se stidi ove nepoznate grupe građana koju ste izveli protiv "Partizana" i stidi se svog jezika. Da li si video koliko je "Partizan" dominirao sve vreme?

Milance

pre 17 godina

Ama ljudi ovo je neverovatno dobili smo ih na "MARAKANi" samo je steta sto smo im dozvolili drugi pogodak ali sve u svemu imamo i mi malo duse za nesrecne "cigane"ha ha ha....NAPRED CRNO BELI.

sloba

pre 17 godina

Totalna nemoc i bezidejnost Zvezde.kako prosle nedelje protiv Bezanije tako i protiv Partizana.Meni nije jasno ko danas tako duge pripreme vrsi.Nemci su isto bili u toplim krajevima ali ne vise od 20 dana. Ali ono sto hocu da kazem vec vise od 10 godina posmatram divljastvo PARTIZANOVIH navijaca.Opet lomljenje stolica. Cemu to?Da je Zvezda pametna da ispostavi racun Partizanu.Taj kompleks koji grobari imaju to je za Lazu lazarevic da ima toliko mesta.Tolika radost napokon posle sest godina kao da su osvojili ligu sampiona i verovatno danas razmisljaju da su vec prvaci i da 9 bodova nije nista i da ce do kraja sve utakmice dobiti.Nadam se da je iovo trenutna kriza Zvezde i da ce od sledeceg kola sve krenuti kako treba

srki delija

pre 17 godina

Evo ih ovi izvirili iz rupe.Pogledajte tabelu pa se onda javite.
Zvezda je bila ocajna i ako neko ne bude leteo,bas me briga ko,samo ce dokazati da su neozbiljan tim i da cemo strepeti i za ovih 9 bodova.Taktika i pozrtvovanje 0.Treba da se zapitaju neke stvari i igraci i trener(covek se brani na Marakani sa 12 bodova prednosti!!??)i uprava.Za ovo moraju da "lete glave"

Parni valjak

pre 17 godina

Valjda nas neće optužiti za genocid, pa da plaćamo odštetu.
Konačno je Zvezda kažnjena za kukavičku igru koju praktikuje već desetak derbija. Čim smo se oslobodili raznih ograničenih Ješića, Boja, Radovića, rezultat je tu. Da im sudija nije opraštao penale bilo bi i ubedljivije.

Sasa Boric

pre 17 godina

Uff provukose se i ovoga puta,pa sada su bili zreli za sesticu,da nije bilo sudija koji su drzali kakvu takvu ravnotezu na utakmici bilo bi svasta.A najvise mi zao komentatora Andrijasevica pa on je bio na ivici da zaplace,utanjio samo tako,te losa utakmica te ovo te ono slaba igra a u grlu knedla ko marakana.Ovo je ono sto Partizan stalno mora da igra znaci od starta muski na loptu na gol a ne u sirinu i jalovo ko do sada.Pa bre njima cim se lopta spusti na zemlju nastaje haos cure na sve strane,naucili da im se sklanjamo e pa zdravo vise.Ovi momci sto su dosli odlicni su (Lazetic,Lazic,Rukavina)pravi pogodak doneli su ono sto nam hvalilo,brzinu,drskost i prodornost.Ma sta reci osim puuunnniiii.

milan nisevic

pre 17 godina

ulazem 100 evra da zvezda nece biti sampion ove godine! koje zlo nas snadje iz grcke ove godine! bajevic je ime i nista vise! ali, nije bajevic kriv, ne igra on, a oni koji "igraju" nisu ni za beogradsku ligu! od kosarke sam digao ruke, a od danas me ni fudbal ne interesuje! dok georgijev mora igrati, najbolji prosle sezone - milijas, sedi na klupi! to je bajevic koji slepo slusa piksija, koji samo gleda koga da uvuce u pul da budu blize da lakse otkupe zvezdu! u partizanu napravise preokret dovodjenjem popovica i djukica! trebalo bi i da zvezdini navijaci, ali pravi zvezdasi, bojkotuju piksija i njegove poslusnike i zahtevaju smenu dok jos nije kasno, ali se plasim da jeste: zanosili smo se sa 14 bodova prednosti, a oni su bili proizvod loseg partizana, a ne zvezdine dobre igre! zbogom zvezdo i fudbalu!

sloba

pre 17 godina

Zvezdo glavu gore jedna izgubljena utakmica nista ne znaci.Igace se jos desetine i desetine derbija izgubice te jos koju utakmicu ali ono sto je vazno broj titula broj osvojenih kupva i broj duplih kruna i medjusobni skor koji grobari da u narednih 10 godina dobiju sve derbije ne mogu da stignu Zvezdu.Danas ste bili losi. Ali Delije sledecu utakmicu na stadionu Partizana vratite istom merom i rezultatski i brojem polomljenih stolica

Robin

pre 17 godina

Bravo majstori !!!
Napokon je ta neugodna tradicija prekinuta i to na kakav maestralan nacin.Zvezda je na sopstvenom bunjistu do nogu potucena i ponizena.Bravo momci ,skidam vam kapu za visok moral i fantasticnu igru.Hvala vam i za iskazanu humanost.Umjesto da im date 8 komada poklonili ste im drugi gol.Ova briljantna pobjeda znaci nam mnogo.Mislim da ono sto je juce na nemoguce licilo danas je postalo stvarnost.Mi mozemo cak i prvaci da budemo.Ovakvu smusenu,bez ideja,mrtvu Zvezdu dobicemo i u preostala dva meca.Ma sta da dalje pricam.Danas je festa,dan za slavlje,drustvo me ceka.Hvala ti Djukicu,hvala igracima Partizana i naravno hvala najboljim navijacima na svijetu Grobarima na podrzci.Svi ste mi vi podarili jedan predivan dan.Pozdrav za sve navijace Partizana.

nikola novakovic

pre 17 godina

bruka-svaka cast na taktici bajevicu . Pa mi se na marakani branimo!Pa kad ce mo jednom da igramo ko ljudi sa dva spica a ne neki bunker od pocetka.Nekako igraju bez srca. dzaba im 9 bodova prednosti kad ovako igraju.treba nesto pod hitno da se menja i dogle ce mo da slusamo preko radija ko 1954 godine zasto placam pretplatu -dzoni ue i kada gubis aj ti pevam oooooo napred zvezdo

FUTA

pre 17 godina

ZASLUZENA POBEDA PARTIZANA STVARNO ZVEZDA NIJE NISTA POKAZALA A PARTIZAN SE STVARNO BORIO SVOM SNAGOM I ZASLUZENO DOBIO ZVEZDASI SU IGRALI KAO BALERINE ...CESTITAM NA POBEDI PARTIZANU...ZVEZDAS...

Johnny Bravo

pre 17 godina

poceo je da nas drma "grčki sindrom" !!!!
i u basketu i u fudbalu nije dobro!!!izgleda da sto je skuplji trener,to je igra tima losija!!!
Pixi,vrati Zengu!!!

delija momak

pre 17 godina

pazi ovog! od koga smo mi izgubili...ako smo mi tako losi zamisli kakvi ste vi.. a ovo je ponizavanje kakvo skoro nisam gledao..mogli su dati bar jos 2-3 gola.to su bile 100%sanse al nema veze.. hhahhahahaha monogo ste jaci hahaha

dzoni

pre 17 godina

Mene je ljudi posle ove tekme stvarno sramota. Zasta ovi indijanci primaju platu, da gube od partizana na marakani. Ma odo ja da navijam za Arsenal iz MML-a.

FUTA

pre 17 godina

NEMA VEZE DELIJE U SVAKOM SE DERBIJU GUBI ILI POBEDJUJE PA STO NE BI I MI ZVEZDASI SMIRITE STRASTI NISTA NIJE GOTOVO 9 BODA JE OGROMNA PREDNOST POLAKO STO SE LOZITE NA KOMENTARE OPET KAZEM CESTITAM PARTIZANU NA ZASLUZENOJ POBEDI MNOGO VISE SU POKAZALI U ODNOSU NA ZVEZDU SVAKA CAST MLAD TIP ALI IZGLEDALO DA SU ZAJEDNO VEC 10 GODINA TAKO SU BILI UIGRANI .I NARAVNO IMALU SU VELIKU ZELJU ZA POBEDU ...SVAKA CAST JOS JEDNOM.>ZVEZDAS.DELIJA

Gru-kv

pre 17 godina

Ekipi Partizana i Gospodinu Djukicu VELIKO HVALA na pobedi nad smesnom C.Zvezdom!!!
Zvezda i nije mogla bolje,jer MNOGO SMO JAKI!!!

Dovla

pre 17 godina

Ovo je pocetak kraja velike Zvezde.Izgleda da ce nam biti potrebni novi, radikalni rezovi.
OK nije sramota izgubiti od Partizana ali na ovakav nacin, na svom terenu.Pa jbt. popasli smo skoro 5-cu.Piksi i Bajevic treba dobro da se zapitaju sta rade?

VLADA

pre 17 godina

Pa zvezdasi trebe da budete zadovoljni sto je bilo samo 4,kako rece reporter i da je bilo 6 ne bi bilo nazasluzeno,mada ja mislim da je bilo8 ne bi bilo nezasluzeno.NAPRED PARTIZAN, ZIVEO JUG. VLADA KG.

Veliki Zigic

pre 17 godina

Bajevicu zar te nije sramota?!
Nadam se da ces se pojaviti pred novinarima ovoga puta i objasniti zasto mislis da su Santrac i Zivadinovic treneri na koje treba da se ugledas!
Pod hitno Muslin da zameni ovog kvazi princa, inace nista od titule i Lige Sampiona!

zola FCRS

pre 17 godina

ma dajte sta se lozite.samo vas slusam.dobili ste derbi posle 6 godina pa mislite da ste neki.pogledajte tabelu,devet bodova prednosti.ovo smo vas pustili da nam ova tuzna liga bude bar malo zanimljivija.sampion se znao posle sedam kola.ZVEZDA MI JE SVE,ZVEZDA ZIVOT JE......

Zlaja RS

pre 17 godina

Tuzno i jadno. Bez ideje i od igraca (cast Burzanovicu) a sto je jos tuznije i od trenera. Vezni red nikakav a on drzi Milijasa na klupi a ubacuje Tripera!!! Zalosno je ovo bilo gledati. Za utjehu ostaje titula (mada...) i nada da je ovo dno dna, te da gore ne moze. Idemo dalje, idemo napred. Pozdrav svim Delijama.

Delija Ivanjica

pre 17 godina

E moj Bajeviću veze ti nemaš!!!!!Pa gde su ti bre igrači koji su dovedeni kao najbolji igrači ove naše šugave lige Milijaš i Trajković?!Šta je sa Purovićem i zašto dečko dobija šansu samo kad gubimo ili vodimo dva razlike?!Perović BEK???????Basta i Milovanović isfrustrirani što nisu otišli preko pa neče ni da igraju,Djokić je KATASTROFA koji ume da da gol samo Obiliću i Milanu gde gubimo 2-0...Šta je sa Bajalicom vidim da je onaj Djorjević zalutao u ovom sportu,golman opšti užas......Ma TOTALNI RASPAD SISTEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!BIĆE BATINA!!!!!!!!!

Grobari kg

pre 17 godina

MIROSLAV DJUKIC jedan je MIROSLAV DJUKIC-NALJBOLJA POSTAVKA IGRE U ZADNJE DVE GODINE,OVAKVU IGRU NISMO IMALI JOS OD VERMEZOVICA,OVI KLINCI CE NAPRAVITI CUDO
OSVAJAMO TITULU

SCHWIZA

pre 17 godina

Bravo!! Jos samo da nije bilo onih sumnjivih poraza (npr OFK na nasem stadionu) i pobeda (Smederevo u rupi) sada bi sve bilo mnogo neizvesnije.. Ali, mislim da je svakome imalo realnom jasno da Partizan ima daleko bolju igru i nesrazmerno perspektivniji tim. Pozdrav za sve Grobare!

sasa, Edmonton, Kanada

pre 17 godina

Malopre sam se probudio i ugledao prelepe vesti!!! Ljudi, pa dobili smo zvezdu, kakav dan! Ma koliko vidim nije bilo tesko, crno beli momci mnogo mogu, samo napred Grobari, verujte u sebe, mi smo uz vas!

Sremac

pre 17 godina

ovu zvezdu niko nemoze povezati.Em sto neznaju,em sto ni maste nemaju.Zali boze ako se oni plasiraju u ligu sampiona.Bruka i sramota!

Stefan

pre 17 godina

Delije mi ne treba da se javljamo.Ovo je bruka.Imamo po imenima znatno bolji tim ali su napadaci totalno zakazali.Kakva Evropska Zvezda!

RASHA

pre 17 godina

Igraci dovedeni iz BSK-A,Lucana i sl.razbishe gomilu reprezentativaca,koliko ja vidim prvenstvo josh nije gotovo.NAPRED PARTIZAN!!!

Sergio

pre 17 godina

Mora da su se zeznuli kada su na vremenskoj prognozi javili da će danas da duva košava, ono na marakani bio crno-beli tajfun. hehehehehe

aleksandar

pre 17 godina

Zvezda je potpuno razbijena, odlično je prošla mogla je da primi 7 komada, odavno nisam video da je Partizan ponizio ovako jedan klub, odlična igra ali nedovoljno propraćena od strane komentatora kome zamalo nisu krenule suze, Djukiću svaka čast, Jovetić će biti fenomenalan igrač,Koromana treba iszerati iz reprezentacije, i na kraju Zvezda je ponižena,vredelo je čekati sve ove godine

SASA

pre 17 godina

Sramota je da ovako izgubimo na Marakani.Golove smo primali kao neka treceligaska ekipa.Kod prva dva gola akteri Gaj i Djokic koji nema kvalitet za Zvezdu.Kod prvog gola pusta svog igraca da neometano sutira glavom ,a kod drugog smeta Gaju i opet igrac pored kog je bio daje gol.Pojacanje kao sto je Djordjevic uopste nam nije trebalo jer je previse spor za mesto na kome igra.Georgijeva nazad u Bugarsku jer i ja bi bolje sutnuo onu loptu.Nema nikakve igre u srednjem redu ja nas srednji red nisam ni video osim kad je trebalo da se koskaju.Sve u svemu uzas jedan.Svak cast grobarima na onako agresivnoj i pametnoj igri.Ljudi su vise zeleli pobedu i treba im cestitati.Bajevicu mani se Georgijeva,Djokica i Djordjevica.Daj sansu Milijasu,Purovicu,Bajalici inace otopise i ova prednost.Ma ipak je najbolje da podneses ostavku jer nisi dobio nijednu veliku utakmicu.Jedan je Slavoljub Muslin.

Ivan

pre 17 godina

Utakmicu necu komentarisati, nema potrebe sve je vidjeno, samo cu reci da Zvezda nikad u svojoj istoriji nije imala na klupi vece kukavice u fudbalu i klosarci - Bajevica i Sakotu, koji su direktni krivci za vecinu izgubljenih utakmica.Hitno smene!

Branko

pre 17 godina

ma jel neko sumnj*o? ziveo PARTIZAN i MAJKA SRBIJA.....bilo bi lepse da su svi udruzeno navijali za kosovo....KOSOVO JE SRCE SRBIJE...DJUKA SVAKA CAST

Milance NS

pre 17 godina

BAJEVICU ODLAZI!!!!

Dosta se ZVEZDA provlacila u ligi kojekakvim 1:0 pobedama... Ovo je sramota,na Marakani nas pregaze klinci iz Partizana...A sta reci za gest velikog reprezentativca Ognjena Koromana...SRAMOTA!!!!

Dusan

pre 17 godina

Pozdrav svim Zvezdinim navijacima sa Partizanovog Vracara, uz pesmu |Bijelog Dugmeta- "Padaju zvijezde".

"Padaju Zvijezde,
za nju,
Padaju Zvijezde,
tu na mome jastuku,
tiho, tiho,...

Boze cuvaj mi ovo pile,
ovu mrvu, zlata i svile,..."

Pedja P.

pre 17 godina

OVO JE SRAMOTA!!!
PIKSI ODLAZI, uspeo si da upropastis tradiciju koja se gradila godinama. I Bajvevic! Pa, kakav je to trener kada je u stanju da izvede ovakav tim - defanzivan i kukavicki. Proslo je na groblju jesenas, mada smo i tada mogli da izgubimo, ali sada nije. KUKAVICKA IGRA! ODLAZITE IZ ZVEZDE!
RED STAR FOREVER!

nenad

pre 17 godina

U ovako ocajnoj ligi prvog na tabeli nije problem rasturiti.
Pa i stojkovic je grobar, Sahranice i ime od nekadasnje mocne Zvezde. Bravo piksi! Ko je sledeci za prodaju?

File

pre 17 godina

Svaki derbi je sve ocajniji i ocajniji.Igra na obe strane katastrofa s tim sto su grobari ovaj put imali mnogo vise zelje i volje,mnogo su vise trcali i na kraju zasluzeno pobedili.A ako smemo da pogledamo istini u oci mozemo svi samo da pozelimo da se ni pod tackom razno ne kvalifikujemo ni za LS ni za kup UEFA.Ni Zvezda ni Partizan.To bi samo bila jos jedna bruka za srpski fudbal.

Jos jednom cestitke grobarima na zasluzenoj pobedi ali i savet...ne palite se mnogo...niste vi pokazali danas nista sem trcanja,a ovi nasi konji na celu sa Piksijem i Bajevicem nisu pokazali ni to.

Petar

pre 17 godina

Titula nam nije potrebna, pobeda(i to u gostima) nad Zvezdom je dovoljna. Mislim da je to najbolje merilo za to koje najbolji u drzavi.

P.S. Idite u fudbalsku arhivu na datum 28.12.2006 i procitajte komentare i vidite sta su neki "fudbalski strucnjaci" pisali o Djolu Lazicu. Voleo bih da sad cujem te "strucnjake". Decko ce biti jedan od najboljih ove sezone. Bravo Djole!

Nostradamus

pre 17 godina

Ama kad je Bajevic dolazio na Marakanu i kada sam ga video kako muljavo prica znao sam da ovo nece izci na dobro.Pa od kada je on trener Zvezde ona nije odgrala nijednu kvalitetnu utakmicu!!!
P.S.Covek Zvezdu zove "Zvijezda"!

Zarko

pre 17 godina

Onaj koroman je se ekstra lose poneo , ja mislo on je dosao iz neke gospodske lige , kad hoces namerno lupio glavom nekog klinca iz partizana, i to covek od 35-6 godina a ponasa se kao neki klinac. Sreca da ga je Bajevic izbacijo malo na hladjenje.

goofy

pre 17 godina

Pazi kad nam je poništen čist gol, a i penal, a i ono što je Zajić promašio na kraju... pa to bi bilo 7 (sedam) lakih komada...
Al' braćo gobari, nemojte preterano da se nadate, sad će oni odmah početi da kupuju bodove (jer očigledno ne umeju da kupuju igrače)

Vukovarac

pre 17 godina

ZASLUŽENO- DA JE BILO 5-1 BILO BI REALNO!!!
DJUKIĆU KAPA DOLE PUSTIO JE OMLADINCE DA IGRAJU I OTERAO TATINE SINOVE I ETO REŠENJA!!
a CLEMENTE SAMO NEKA ZOVE KOROMANA I TRIŠOVIĆA PORED LOMIĆA I RUKAVINE...

DENIS

pre 17 godina

BRUKA I ZA zvezdu i za sudiju SVAKI PREKRŠAJ PARTIZANOV IGRAĆ DOBIJA KARTON a koroman UDARI GLAVOM SMILJANIĆA I NIŠTA NIJE DOBIJA,NESVIRAN PENAL,PONIŠTEN GOL(ako je bio OPSAJD aj)
svaka ĆAST PARTIZANU A I ĐUKIĆU(KAO ŠTO SAM I PRE GOVORIJO DA ĆE ON PA POBEDI cigane)
p.s.kako se igra DRUGI DEO PALI SE PRENOSE BODOVI ILI NE

Marko

pre 17 godina

Ma sta vam je ljudi?!?! Sta se bunite?!?! Nasa Zvezda je SAMPION a nas Pixi je uzo' dva milionceta evra od bjeke i zeke, da bi dozvolio da patlidzan pobedi. Tako zeka i bjeka zele da umire grobarcice.... Njima pobeda a nama milioncici za ostatak ZEKE I BJEKE VECNO U PATLIDZANU!!

KezMAN

pre 17 godina

Mislim da su svi videli koliko je Partizan bio bolji tako da utakmicu neću komentarisati. Ono što treba komentarisati je ponašanje ljudi iz RTS-a. NACIONALNA televizija(kako sebe od skora nazivaju) ne samo da nije bila u stanju da prenosi ovu utakmicu već je u isto vreme prenosila utakmicu ENGLESKOG NACIONALNOG prvenstva. U Srbiji ima od 2.000.000 do 2.500.000 pretplatnika, što iznosi između 700.000.000 i 875.000.000 dinara mesečno, prevedeno u eure to je između 8.500.000 i 11.000.000 eura. JAVNI servis dobija toliki novac mesečno a nisu u stanju da za ovu utakmicu izdvoje 50.000 eura
SRAMOTA

Boban

pre 17 godina

Alo bre ljudi, kako lako nasedate pa to je uzas... Dovoljna vam je jedna utakmica da zaboravite i Zeku i Bjeku i to da ni jedan ni drugi tim nisu za Evropu!!! Zvezdi ne znaci puno sto je uzgubila ali Partizanu tj. Zeki i Bjeki znaci da se skrene paznja na to, eto Partizan dobio posle puno godina, Djukic je pravo resenje, Partizan Evropski tim i td. Ja mogu da shvatim zasto je Milosevic svojevremeno uspeo penzionere da prevede zedne preko vode ali ne mogu da shvatim da mladi mozgovi koji ovde ostavljaju svoje komentare nasedaju na istu foru i ne kapiraju da se glavudze iz Partizana i Zvezde igraju sa vama.
Kako to da Partizan koji igra najuzasniju sezonu u istoriji kluba dobije Zvezdu posle 11 godina i to na marakani i to u trenutku kad se Zeki i Bjeki drma stolica?
Jako je providno.....

Truli smo

pre 17 godina

Čestitam Grobarima za požrtvovanje ! Tako se bori, a ne kao ove naše primadone i umisljeni fudbaleri. Dok shvatimo kakav je Bajević trener, ode titula ! Zvezdina igra je katastrofa i to ne samo danas, već celu jesen. Tuga, jad i čemer ! Izbor igrača loš, svi su istog kalibra, spori, bezidejni i prosečni. Zrelo je za rezove, da se otreznimo pre nego bude kasno. Piksi, stavi prst na čelo !

Jaksa

pre 17 godina

Razocaran sam,ne rezultatom kolko igrom koju je zvezda prikazala!Posle ove sramote,ponizenja i nada sve nemoci,ocekujem da Bajevic podnese ostavku,a Stojkovic objasni svoje poteze kad su pojacanja u pitanju.Zvezda od kad je trenira Bajevic nije odigrala jednu utakmicu na visokom nivou,a Stojkovic nije doveo pojacanje da to i bude!Na kraju cestitam Djukicu na odlicnoj demonstraciji vrhunskog(top) fudbala,koji nemamo priliku da gledamo na srpskim terenima!

navijac

pre 17 godina

Moram da napomenem da u izvestaju nije spomenut ponisten gol Partizana u prvom poluvremenu i sansa na kraju utakmice kada je Zajic zaobisao Randjelovica i promasio prazan gol.

sakal

pre 17 godina

Ono o cemu se prica ovih dana dalo je svoj epilog . Zvezda se zalila na sudjenje protiv bezanije , plasirala pricu o nepravdi koja ih prati, Koromanu su bila puna usta price kako ce da napusti fudbal ako se nesto ne promeni. Promenilo se ali ne u njegovu korist . Bajevic je dobar strateg ali je i sada podbacio , prethodne meceve vadi trisovica pre poluvremena a sad mu daje sansu do kraja. Opustenost, nemotivisanost, bez zelje za borbu zvezda nije imala sansu . Mozda ce neki shvatiti koliko vam fali Bisevac,Kovacevic , Zigic. Steta za zvezdu ali osecam da je na pomolu velika kriza. Pozdrav svim ljubiteljima Partizana ,,PARNI VALJAK I DALJE MELJE"

nikola

pre 17 godina

Srce i mladost rasturiše Dom pozera i penzionera...P.S. Zajić je kladio 3-4 gola II poluvreme pa ga zato promaši...kakva država takva zvezda... basketaneri ugledajte se bar danas kako se igra srcem...

Ivan MKD

pre 17 godina

Derbi ko derbi.. mora se priznati bolji od nekolko prethodnih, al moze jos mnogo bolje.
Zasluzena pobeda Partizana..jos vise zasluzeniji poraz Zvezde..
Ali Koroman.. najvece razocarenje... ponasanje reprezentativca..KATASTROFA.
Nazad u Rusiju..nezasluzujes dres ni Zvezda... a jos manje SRBIJE

Nenad-Minhen

pre 17 godina

Razumem groblje,i toliku njihovu radost-ipak su pobedili najbolji,i najveci Srbski klub.Danas slavite,pa ponovo za 10-ak godina...Pozdrav svim Delijama iz zemlje dobrog piva,i ruznih zena....

Grobarin sam,al najlepsi

pre 17 godina

Ovaj Djuka,izgleda,stvarno vredi i kao trener!Prvo ono cudo u Svedskoj sa mladima,a sad i ovo,mozda i vece cudo na Marakani.Ne pamtim kad smo dali toliko golova u gostima ni protiv fenjerasa,a ne u derbiju!Morala je biti i veca razlika,al dobro...Ocigledno sjajan strateg i psiholog,kao i nekada igrac...Svaka cast!

sloba

pre 17 godina

ALO DECO VI KOJI PISETE KOJI U PROSEKU IMATE 17-18 GODINA DA VAS NESTO CIKA NAUCI. ZVEZDA JE HARALA U BIVSOJ JUGOSLAVIJI KADA JE LIGA BILA JEDNA OD JACIH U EVROPI.POD DVA OVI STO VICU PARTIZAN SRBIJA. KADA JE PARTIZAN BIO SRPSKI KLUB. NIKADA BIO JE JUGOSLOVENSKI.U SVOM TIMU JE IMAO FAHRUDINA OMEROVICA, FAHRUDINA JUSUFIJA, DZEVADA PREKAZIJA, LJUANA PREKAZIJA,FADILJA VOKRIJA, RESADA KUNOVCA, BAJRU ZUPICA, STJEPANA BOBEKA, TRENER BIO DZINA SIMONOVSKI I FAHRUDIN JUSUFI I JOS MNOGO TAKVIH.ZVEZDA JE UVEK BILA SRPSKI KLUB.PA RASPAD JUGOSLAVIJE JE POCEO NA UTAKMICI DINAMO -ZVEZDA.NA STADIONU HAJDUKA U SPLITU NISI SME DA PROGOVORIS A KAMOLI DA IMAS NEKO OBELEZJE ZVEZDE DOK SU GROBARI SLOBODNO NAVIJALOI ZA SVOJ KLUB KAKO U SPLITU TAKO I U ZAGREBU.PREMA TOME NEMOJTE DA SE PALITE I LOZITE JEDNOM POBEDOM POSLE SEST GODINA. MOZDA CE PROCI JOS SEST DO SLEDECE POBEDE.DANAS STE BILI BOLJI.ZIVOT TECE DALJE.SUTRA JE NOVI DAN

Lala

pre 17 godina

@Sremac
Spavaj mirno. Težak je put do Lige šampiona. Nema ovakva "Crvena zvijezda" nikakve šanse da prođe kvalifikacije. Ona ne može da pobedi nikoga u Evropi. To je, dosad, pošlo samo jednom za nogom "Partizanu", ali bio je to jak tim na čelu sa Lotarom Mateusom. Ove što će biti prvaci, samo je čudo danas spaslo da ne prime šest-sedam komada.

ball F>C>R>S>

pre 17 godina

na severu je stvarno bilo vrh a sto se tice igre 0! ZA SLAVU NASU ZA POBEDU ZA SAMO NASU ZVEZDU CRVENU OVE NOCI SA SEVERA CUCE SE PESMA DO JUTRA!

kizony

pre 17 godina

Kuuukuuu, Radooooosaveeee!!!! Pregazimsmo ih ko plitak potok. Iskren da budem, nisam verovao, mada je po principu velikih brojeva bilo krajnje vreme da ih dobijemo. Ali ovako dranje nisam očekivao.

Kvalitet fudbala nije bio na visokom nivou, a kriminalno suđenje neću ni da komentarišem.

Sa druge strane, izgleda da je Miroslav znači Đukić uspeo da napravi tim od onoga što je zatekao u Partizanu. Igra nije bila lepa za oko, ali izuzetno borbena od strane igrača Partizana. Zvezda očajna. Toliko o regularnosti prvenstva gde je ovakva ekipa, koja igra na nivou tima iz Besnog Foka ili Jabučkog Rita, vodi sa 12, a sada već 9 bodova prednosti. Sve u svemu, smeši nam se titula. NAPRED PARTIZAN

sakalmg.hotmail

pre 17 godina

Nije sramota izgubiti od boljih , spremnijih i jacih. Zelim zvezdi sve najbolje , i neka se plasiraju u Kup Uefa. Sramota bi bila da sa ovim timom mastaju o Ligi Sampiona, jer jedan sampion ne igra ovako . Pozdrav onima koji su vredni necije paznje i cije ce ime jos dugo kucati sa nasim srcima . PFC Zauvek

MILE

pre 17 godina

SVE ČESTITKE ĐUKIĆU I IGRAČIMA.DUGO PRATIM PARTIZAN I TVRDIM DA OVAKVU IGRU NIJE NAPRAVIO NIKO POSLE V E L I K O G MILOŠA MILUTINOVIĆA.AKCIJE JEDNOSTAVNE TEČNE GOL VISI U VAZDUHU TO JE ONO ŠTO JE ĐUKIĆ ZA KRATKO VREME URADIO.AKO OVAKO BUDE U NASTAVKU PRVENSTVA BIČE LEPO GLEDATI PARTIZAN.ŠTO SE KOMŠIJA TIČE NE BOJIM SE JE ZA NJIH SADA STUPAJU NA SCENU SUDIJE TERZIĆ I KO ZNA KO JOŠ.PO MENI OVOG SUDIJU TREBA UDALJITI IZ FUDBALA ZA SVA VREMENA.PENAL NAD TOMIĆEM SAMO ON NIJE VIDEO PA KOROMANOVO UDARANJE SMILJANIČA.LJUDI OBJASNITE MI KAKO OVAJ TRIŠOVIĆ IMA VIŠE UTAKMICA U REPREZENTACIJI NEGO U ZVEZDI,KO LI GA SAMO GURA?SVE U SVEMU LEP DERBI 6 GOLOVA,LEPA I KORISNA IGRA PARTIZANA I SREĆA ZA ZVEZDU ŠTO IMA KOD KUĆE OD KOGA UČI,NE MORA DA ZOVE NIKOGA SA STRANE TU SU KOMŠIJE I SVE ĆE IM POKAZATI AKO HOĆE DA SLUŠAJU I UČE.

Ostoya

pre 17 godina

Moram da kazem da sam EXTRA razocaran, pustili smo zvezdu da se ovako provuce !
Svako ko je bio u`rupi` video je da bi i PETARDA da je bila, bilo malo!
I dokle bre cigani da nam krljaju fudbalere,pa vidite kako Kovacevic dobija crvene u Francuskoj. Ovde su ih Pixi i Terza zastitili kao BELE MEDVEDE !
Jos samo da odu zeka i bjeka...

VLADA-AR

pre 17 godina

Ljudi meni ovo nije bas normalno da pobedite na Marakani prvi put posle `96 i da se ponasate kao da ste osvojili ko zna sta . Cinjenica je da ste bili bolji (kao u ostalom i prosli put) ali cinjenica je i 9 bodova i do ove utakmice 10 godina . Smirite se malo. Inace oni sto traze Bajevicevu ostavku moraju ponovo da pogledaju tabelu i da kazu kada su je poslednji put videli ovakvu??? Ja ne pamtim ovoliku razliku u Zvezdinu korist zato neka ostanu a dace dobri Bog srescemo se mi jos (u kupu) i naplaticemo sve ovo od danas.
Pozdrav za Delije.
(Danas nisam mogao da budem sa vama an utakmici ali bili ste odlicni kao i uvek uostalom)

par'zan

pre 17 godina

Svaka cast Partizanu, kakav je ovo bio proboj neprijateljske ofanzive (mislim na sveukupnu situaciju, ne na Zvezdu koja je bila u misjoj rupi svo vrijeme)!
Strpljivo cekam komentare posvecene pljuvanju Nene i Co. i velicanju Antica koji je htio da dovede...koga ono?...nekog bivseg Partizanovog golmana iz 70-tih koji usput nije ni bio neki trener ali je zato Antin prijatelj a Anta je, je li, faca sa zapada a svi ti pametnjakovici se pale kao mutavi na zapad...
Zao mi je Jese koji je pukao od silne ljubavi. Djuka ima sve, Partizan ima sve, samo treba vremena i strpljenja. Partizan ce pokazati da je svetionik za citavu Jugoslaviju u smislu kako se jedino mozemo izvuci iz bijede, radikala, mrznje, lopova sto jednom rukom kradu a drugom siju nacionalizam... Izvuci cemo se tako sto cemo raditi i vjerovati u sebe. Kad ovaj Partizan dosegne svoje pravo mjesto u Evropi, za godinu dvije, postace model, dokaz da Juga moze bolje.

Sljiva

pre 17 godina

Konacno da i to docekam da osetim kako je to pobetiti protiv Zvezde posle x godina

Cestitam momci, bravo Djukicu, hvala Bogu za koliko-toliko pravicno sudjenje, sto se desava jednom u 5 utakmica protiv Crvene zvezde.

Posebno zelim da od srca cestitam svim navijacima Crvene zvezde koji su nam (Grobarima) na komentarima do sada cestitali na pobedi. Osim toga primetio sam na snimku da su cigosi bodrili svoj tim kako pri 1:3 tj. 1:4 tako i pri 2:4 sto me je zacudilo. Da su oni toliko verni Zvezdi i kad gubi, to mi je bilo sasvim nesto novo... Za to navijanje - cestitke severu. Tkvi su nekada u ´70-´80 znali da budu samo moji Grobari...
Eh, mladosti!

Nadam se da i mi (Grobari) imamo muda (jednom ponovo u buducnosti) da navijamo za svoj tim i onda kada se protivnik poigrava sa Partizanom. Mada nisam siguran jer mi je na primer Okser (t.j. ono "bodrenje") jos uvek u gorkom secanju.

Jos nesto za Partizanovce i za Grobare a i za ostale "simpatizere" mijih crno-belih:
U DOBRU SE NE IZDIGNI
A U ZLOM SE NE PONIZI

Nastavimo samo ovako i bice odlicno. Al nemojmo pljuvati po danasnjem klececem protivniku.

P.S.- Tomicu, brate, mnogo te cenim ali covece kako samo od tolikog praznog gola da pogodis Bastu u mamuzu??? Lele mene...
hajde svako dobro!

sakali

pre 17 godina

Lepo se vratiti sa pobedom. Ovo sta se desilo zvezdi nije nista cudno , ovi momci su im to radili i ranije samo to niko nije pratio. Vreme je da se pokaze cija je skola druga u Evropi , ciji su decaci trn u oku mnogih koji sa njima igraju. Dobrodosli u eru Partizana. Nismo prepotentni kao nase komsije od sad smo realni.Cestitao bih svim igracima na ucinku , i da ne bude da smo liga sa najmanje golova u kolu.

uvek zvezdaš

pre 17 godina

Ovi grobari se toliko napale, a ne vide da kako smo slabo igrali dali smo im 2 komada. Čekajte da se ovaj tim uigra kraj prvenstva dočekaće te na -16, a ako počnete da prodajete utakmice, kao onu MAKABIJU, i na više.

Aleksandar B.

pre 17 godina

"Bravo" za Bajevica Zvezdinog princa na beleom konju, koji ce nas zaviti u crno. Skandalozno, sramotno i nedopustivo, ne zbog izgubljene utakmice vec zbog Zvezdine igre i ocajnog odnosa prema njoj. Punjena i naduvana ptica zvana Princ u tandemu sa elokventnim hohstaplerom Piksijem lagano ali strucno unostava sve ono sto su vrhunski treneri i stratezi stvarali 60 godina.
Falili im pripreme... Marbelja, Kipar. Falili im igraci... Koroman, Burzanovic. Pre pocetka prvenstva rekose nikad bolje i ... od 6 uzesmo samo 1.
Sad izjave za stampu daje Bosko Djurovski, Bajevicu vruca glava, alo bre koje ovde lud.
Delije su posebna prica, hor ludaka nema vremena da spusti pogled na teren i vidi bedu i cemer... vazno je biti na severu i pevati ode crveno-belom dresu... to sto ga nose klovnovi malo je bitno, kao sto je malo bitno i to da su trener i predsednik kluba sarlatani i ljudi bez ideja. Piksi obozava Pariz a Bajevic Atinu a ti Zveado Crvena mars u p... m... Alal vera Olivera, samo tako dok ne prorade motke!!!

John Terry

pre 17 godina

@goofy
Momche,daj malo oladi!!
Kakvih bre 7 komada.Da se razumemo,Partizan je zasluzheno pobedio ali sem prvog gola Partizana,svi ostali golovi na utakmici su chiste sluchajke i uzhasne greshke defanzivaca.Tako da se ne lozhite po mnogo,pobedu ste zasluzhili,ali samo zbog jadne Zvezde,nikako zbog kvaliteta!!
Bajevicu MARSH iz Zvezde
Pozdrav!
P.S Ne prichajte bre ljudi gluposti,ok je da se radujete zbog pobede,ali jedino shto je isvesno je da je liga jadna,jer ako OVAKVA ZVEZDA ima 9 bodova vishe od ostalih,mogu samo da zamislim kvalitet ostalih...

Alejandro

pre 17 godina

Pa sta je tu cudno? Zvezda nikako ne igra vec 2 godine, i kako su samo osvajali bodove ove sezone... Smesno. Svaka cast Partizanu i Grobarima

jeks(avanti stela rossa)

pre 17 godina

Mislim ovo je stvarno jadno Partizan odigra jednu pametnu utakmicu u deceniji i sad je do najbolji u citavom univerzumu.Ali istina je drugacija ne mozes jednom dobrom utakmicom ispraviti sve greske.TITULA JE ZVEZDINA I TO SVI ZNAJU.RED STAR FOREVER.MI SMO NAJJACI.GROBARI SAMO SANJAJTE I DALJE.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE!!!!!!

markic

pre 17 godina

Pa kad ti kapiten, najbolji strelac i zvezda prelaznog roka nemaju pojma, onda sta drugo da ocekujes. Kapiten se od adrenalina izgubio, Djokic svakako nije nikad bio za jake utakmice a o Kromanu ne treba pricati. Seljak je za njega gospodin. Ovaj Djordjevic niti je brz niti je borben, cista rupa. O Blagi i Trisovicu ni da govorimo. Samo su Gaj, Basta, Kastiljo i Burzanovic nesto pokusavali. Nema sta, Parizan je bio jaci. Ipak, samo jos nesto. Pri rezultatu 1:4 na severu haos, na jugu neko blejanje u vazduh. Stvarno ste cudni Grobari.

siki pfc

pre 17 godina

Mislim šta reći. verovatno je vetar kriv za zvezdin poraz. kada je sudija ponoštio čist gool ne mogu da krive njega. NAPRED PARTIZAN

GROBARKA NS

pre 17 godina

SAD NEMAM SRCA DA KAZHEM
- VERMEZE VRATI SE-
O PARTIZANE, TI NEPOBEDIV SI,
O PARTIZANE, CEO MOJ ZHIVOT SI,
O PARTIZANE NA SVETU NAJBOLJIIII SIIIII

borko

pre 17 godina

znao sam da ce da pobedi partizan,i jako mi je drago sto je prekinuo post na marakani,i pozdravljam mog druga Duleta Djurkovica koji je danas jako tuzan sto je izgubila zvezda,napred partizan.

nz

pre 17 godina

Ajde sad ce delije sa nekim teorijama zavere.Kako to da aktuelni sampion Evrope izgubi
od jednog Partizana,jel tako.Uzas,cist uzas.

Filipo

pre 17 godina

E DA MI JE DA SADA CUJEM PIKSIJA KAKO KAZE DA NECE PARTIZAN JOS DUGO DUGO POBEDITI NA MARAKANI! LOL!!! SJAJNI PARTIZAN, STVARNO NIKADA BOLJI! REALNO JE TREBALO DA BUDE 1:5 ili 2:6, MANJAK KONCENTRACIJE JE DOVEO DO DRUGOG GOLA ZVEZDE!
HOCU SAMO DA NAPOMENEM DA SU I JEDNI I DRUGI SUPER NAVIJALI, A POSEBNO SU ME IZNENADILE DELIJE KADA SU NASTAVILE DA NAVIJAJU I PORED DEBAKLA. IPAK POSLE TEKME NISU MOGLI DA SE SUZDRZE. TACNO SE VIDI DA CIM ZVEZDA IZGUBI = NEREDI, KADA JE PARTIZAN GUBIO NIJE BILO TUCHA POSLE UTAKMICA!!

Gost

pre 17 godina

Ovo je samo prva pobeda a igra se jos dva derbija sto znaci Zvezda je samo 3 boda u prednosti. Ima sanse! Sad ce da im se tresu ne samo noge vec i gace ;))

Petar

pre 17 godina

Bili smo bolji i to je to!
Shteta shto im nismo dali josh koji kad smo mogli!
Klemente,ako si slep i lud ti onda opet pozovi Trishovica i Koromana a ne Lomica, Rukavinu i druge prave igrache. NAPRED PARTIZAn

PANTA

pre 17 godina

Ovo je bruka.Igramo skoro celu tekmu sa jednim spicem.Danas prvi put u zivotu priznajem da je partizan bio bolji, ali nisu bili toliko dobri koliko je zvezda bila losa.Pokusavamo da igramo ko celsi,ali celsi ima lamparda,drogbu,sevcenka...
Ali ipak ZVEZDA JE SAMPION i bice ponovo. Svaka cast delijama koju su na 1:4 navijali i pokazali kako se voli svoj klup

djetic

pre 17 godina

BAJEVIĆU ODLAZI, pa ovaj lik nema pojma saa taktikom a kao psiholog je velika nula, pa groblje je gubilo sa ovim timom sve prošle jeseni a sad kad je Djuka dosao, inace sjajan covek i trener i kad je uspio da ih motivise i FIZIČKI SPREMI sad klinci kidaju,
Koroman je očajan lik, ne mogu da vjerujem da se tako ponaša i nije ni čudo što su ga ovi šutnuli,
Treba u napad crnogorce staviti Purovića i Burzanoviča, koji če biti najbolji igrač lige uskoro i biće golova kolko voliš.
za trenera nekog mladog a ne ovaj fudbal od prije 300 god ili bar vratiti Muslina koji je doktor za ovog mutavog Bajevića.
Djetiće u napad a iza njih Srbe i tu je liga šampiona i dupla kruna.
Pozzz

the kopite

pre 17 godina

ovo je sramota!!!
ja sam veliki navijac zvezde, ali ovo nije normalno! kako jedan trener koji je sve osvojio moze da dozvoli da sa ovakvim igracima izgubi uz NAJBOLJE NAVIJACE NA SVETU od ne slabog nego KATASTROFALNOG partizana? SRAMOTA! BAJO ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

delija

pre 17 godina

Piksi otpustaj Bajevica odmah. Pa on fudbala nije video. Naviko da u Grckoj ima dobre igrace pa mu nije ni trebala taktika. A u Zvezdi je to drugacije. Jedino Burzanovic i Kastiljo nesto rade. Da je Koroman dobar on bi igrao u Engleskoj a ne u Zvezdi. Zvezda propada. Dok je Piksi ovde nema nama `leba. Nek se vrati Dzajic. Sve u svemu Partizan je bio bolji i pobedio. Cestitam Groblju.

desertfox

pre 17 godina

Pa smesno je da 11 godina ne pobedite, a onda kada se to i konacno desi mislite da ste u najmanju ruku pobednici kupa sampiona.

Mikiii

pre 17 godina

grobari sto se radujete toliko akd znate da imamo prednost od 9 bodaova samo se vi tesite opet dupla kruna dodlazi na marakanu pozz sa kosova delije iz mitrovice najaci smo

partizanovac 067

pre 17 godina

Svaka čast Đukiću i momcima,ovakav pristuo igri doveo je do čiste pobede koja je mogla i trebala biti najubedljivija u istoriji derbija.Ovakav "školski čas" odavno nije viđen na ovim terenima, i dosta je bilo pobeda Zvezde a Partizan je imao loptu u posedu 66% utakmica.Dosta je bilo pobeda 1:0 u "produžecima",poništenih golova Zvezdinim protivnicima, ne može doveka na silu...Sram te bilo Koromane za onakvo kafansko udaranje glavom u dva navrata momka koji je duplo mlađi od tebe, nadam se da ćeš biti kažnjen na duže vreme, pa se vrati u Sibir gde si do sada igrao,pošto u Engleskoj nisi igrao ni minute!!!Takve talente kao što si ti i Trišović treba svećom tražiti, a pozdravite Klementea i Terzića koji vas forsiraju!!!

Moca Vukotic

pre 17 godina

Cestitke mom Partizanu. I ti sine Smiljanicu oladi malo sa tvojim izjavama!

A za gore potpisanog "slobu" sto deli lekcije nama klincima:
Jel su ti poznati ovi igraci?

Tomica Ivkovic
Milivoj Bracun
Mihalj Keri
Dragi Kanatlarovski
Marko Elsner
Ilija Najdovski
Robert Prosinecki
Miralem Zjajo
Husref Musemic
Elvir Bolic
Sulejman Halilovic

Milan

pre 17 godina

JA SAM bio NA DERBIJU I PONOSAN SAM Na ovaKvu fubBALSKU PREDSTAVU. NEBITNO DA LI JE POBEDIO PARTIZAN ILI ZVEZDA BITNO JE DA SMO POKAZALI SVETU KAKO SE IGRA PRAVI FUDBAL I KO IMA NAJBOLJE NAVIJACE!!! RTS- LOPOVI NE MOZE COVEK DA GLEDA PRENOS A PLACAMO STA, DA BI GLEDALI SERIJE"TREZOR" IZ 60 TIH I 70 TIH GOD STRASNO >:((((((((( LOPOVLUK

Vlada

pre 17 godina

Kako smo vas samo ODVALILI, to nije normalno! Naplatili smo vam sa kamatom sva vaša provlačenja, uključujući i ono od jesenas kad je takođe trebalo da popijete 4-5 komada! Ono čime nisam zadovoljan je JEDINO KRAJNJI REZULTAT! Danas ste ganferi bili zreli za 7-8 komada ali...polako, čuvamo municiju za naredna 2 derbija ove sezone! IGRAČIMA PARTIZANA SVE ČESTITKE NA BORBI, POŽRTVOVANJU, NA OGROMNOJ ŽELJI KOJU SU POKAZALI OD PRVOG DO POSLEDNJEG SKEUNDA! TAKO SE BORI ZA PARTIZAN I TAKO SE VOLI KLUB! ĐUKA, OVO JE VRRRRLLLLLO DOBRO (ocena 4, toliko koliko su i komada popili)!

Lithium010

pre 17 godina

Bravo crno-beli !!!!
BRAVO BRAVO
To ti je fudbal trcish stvaras sanse ako promasis ides dalje i zgazish mrshu :)
Sad za ove skoro 11 godina bez tijumfa na marakani pa ni liverpul nije pobedio mancester na old trafordu 10 godina ali tad marfi dao gol
i nestadoshe tih 10 godina , a mi vama zabili 4 komada zgazili vas od igre a vas izgovor najslabija igra ove sezone e pa nije tako igras toliko koliko ti protivnik dozvoli a sad ako vam se golmani drugih ekipa sklanjaju sa gola sudije sviraju sumnjive penale itd..
pa danas ni to vam ne bi moglo pomoci prosto danas je bio samo jedan klub i to mocan previse jak za vas :)
POZDRAV ZA SVE GROBARE !!!!
ZALIJTE OVO KAKO VALJA :)

helsinki

pre 17 godina

Ma daj smesni ste sa vasim komentarima to i nije derbi kada pogledas ko je dao golove u derbiju to su igraci koji su za tramvaj ligu a ne za derbi.
Ja ne znam dali ste svesni sta sta znaci dati gol u derbju to su bili igraci poput Duleta Savica,Dragana Mancea,i ostalih a ovi su trube obicne.

radjenko

pre 17 godina

Na HRT-u veceras gledam Dinamo-Hajduk LIVE a na RTS-u Zvezda -Partizan snimak. Redovno placam pretplatu ali sve u nadi da cu jednog dana gledati direktan prenos derbija a ne zbog baba koje gledaju "Bolji zivot" po 100-put. Sto se tice tekme iako sam partizanovac mogu samo da kazem da sam prijatno iznenadjen i pobedom a i rezultatom. Svaka cast, Djukicu!!! Samo napred!!!

Partizan-Srbija

pre 17 godina

Samo da podsetim ovog lika,sto kaze da je zvezda jedini srpki klub,ko je sve igrao u njenom dresu:Sulejman Halilovic,Refik Sabanadzovic,Miralem Zjajo,Husref Musemic,Sanibal Orahovac,Milivoj Bracun,Robert Prosinecki,Esad Baljic...

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Dusan Bajevic je uspeo da urusi tradiciju koja je pre njega postojala na Marakani. Pilicarsko-kukavicki mentalitet preneo je i na igrace, a sve dalje sto se dogodilo na terenu bio je samo neminovan tok dogadjaja. Kao sto sam uvek i pisao nije problem da se utakmica izgubi, a tradicije su tu da se ruse, jer da nije tako fudbal bi odavno prestao da interesuje ljude sirom planete, medjutim problem je u tome sto porazeni tim deluje kao da ga je neko prisilio da odigra utakmicu. Ako se Bajevicu, moze i mora prigovoriti zbog ziheraskog poimanja fudbala, prevazidjene takticke filosofije, stvaranja atmosfere koja je daleko od dobre, od njega se ne moze ocekivati da nauci svoje pulene da igraju fudbal. Sve osnovne fudbalske stvari koje oni nisu savladali u mladjim kategorijama, tesko da ce bas sad nauce, sve da im je i Murinjo trener. Treba biti iskren i priznati da u ovom prvenstvu crveno-beli nisu ni jednom uspeli da pobede u situacijama kada je protivnik poveo ( barem se meni cini ). Ono sve sto je nekad krasilo crno-bele u mnogim derbijima, grc, strah, nedostatak samopuzdanja, podleganje atmosferi prenelo se danas na tim iz Ljutice Bogdana.
Ono sto je razlikovalo dve ekipe na terenu je samo u jednom, partizan je bio tim, a Zvezda skup pojedinaca, od kojih se svako trudio da ostavi neki svoj pecat na ovom derbiju.
Ne moze se pricati da je Djukic takticki nadmudrio Bajevica, jer svako ko iole prati fudbal, mogao je da pretpostavi kako ce Djukic da postavi igru. Agresivna igra na samom pocetku, a smusenost protivnika samo je ukazivala kako ce se da se zavrsi. Odlicno kretanje igraca bez lopte, dobro pokrivanje prostora i postavljanje karakteristike su koje nisu posedovali crveno-beli. Zato su i popili cetiri komada, a mogli su i vise.
Partizan je odigrao jedan od najboljih derbija ikad koje sam ja gledao, i tesko da ce skoro da prikaze takvu igru. Ako se uporedi utakmica protiv Mladosti i danasnji derbi, tesko je poverovati da je moguc takav skok u formi. U svakomm slucaju vidi se da Djukic ima trenerskog stofa, i pitanje je samo da li ce u uslovima u kavim se odigravaju ovdasnja prvenstva, to da ima presudnog uticaja. Lepo je sto jedan mlad trener, kome su mnogi zamerali sto je bez iskustva postavljen na mesto selektora mlade reprezentacije, pokazuje da su price o preko potrebnim godinama i iskustvu, samo jevtina demagogija, koja treba da obezbedi istom krugu ljudi krstarenje od kluba do kluba, iz sezone u sezonu.
Za razliku od mnogih prethodnih derbija, na ovom je bar moglo da se vidi sest golova. Kad ima golova, utakmica se dugo pamti, a uzimajuci u obzir da ce biti jos najmanje dva derbija, ovo je bila odlicna pozivnica za gledaoce da dodju na sledeci okrsaj.
Na kraju, moze se reci da ovaj derbi sa rezultatske tacke moze da donese jednu dobru i jednu losu stvar. Dobra je sto bi Bajevicu mogla da se vide ledja posle ovog debakla, a da ima i malo morala sam bi podneo ostavku. Losa je u tome sto je ova pobeda cementirala pozicije Zeke i Bjeke u klubu.
Zvezda je mogla da resi prvenstvo, ovako je ostavila partizanu sansu da se nada. Stvarno je fudbal najbolji sport.

Stevica

pre 17 godina

@Sloba

NARAVNO DA PARTIZAN NIJE BIO SRPSKI KLUB KAO STO NIJE BILA NI "CRVENA" ZVEZDA. DANAS SU NARAVNO SRPSKI KLUBOVI. AKO MISLIS DA SI SA TVOJOM IZJAVOM ISPAO DUHOVIT ZA...`O SI SE. ILI HOCES RECI DA SU SAMO SRBI U ZVEZDI OSVOJILI KUP EVROSPKIH SAMPIONA? NEMOJ JA DA POCENEM DA NABRAJAM KO JE SVE KOD VAS IGRAO. I ZAMOLIO BIH B92 DA NEPUSTAJU OVAKVE HUSKACKE KOMENTARE, U OVOM SLUCAJU OVOG "SLOBE". NASLUSALI SMO SE DOSTA TIH VASIH (SLOBINIH) KOMENTARA ZA VREME VASE VLADAVINE. ZNAM DA TE BOLI PORAZ ALI TO NIJE RAZLOG DA SE VRACAS U DALEKU PROSLOST,KAKO NASU TAKO I VASU(NA VASU ZALOST)

Siegfried

pre 17 godina

Koja rasturacina.Ovo je bila igra macke i misa.Bravo majstori.Pokazali ste ovim segrtima ko je car u Srbiji.Ovo nije obicna pobjeda ovo je bilo demonstracija premoci u svim segmentima igre.Djukicu legendo osvojio si srce nas Grobara.Igraci su pokazali karakter.Partizan je igrao kao u transu bez previse respekta.Samo nastavite tako.Pred vama je blistava buducnost.Dragi navijaci Zvezde,ne zalostite se jer nije sramota izgubiti protiv ovog crno belog kolosa.Partizan je jednostavno prejak za vas.Nista vise nije nemoguce.Partizan sampion.
Pozdrav

David

pre 17 godina

Vec vidim komentare kao necemo izgubiti nijedan derbi(smiljanic) i slicno. tipicno za grobare, uzivajte jer ko zna kad ce te sledeci put isto uciniti, mozda za nekih 10-15 godina. kad je meni cudno posle 11 godina mogu misliti kako je njima:). sve u svemu kladionice su se veceras obogatile posto je cela srbija igrala od 0 do 2! NASA ZVEZDA PRVAK PONOVO!!!

Ivan

pre 17 godina

NE MOZE SE DERBI DOBITI KADA U EKIPI IMATE 3 STRANCA KOJI NE ZNAJU KOLIKI ZNACAJ I DRAZ JEDNA TAKVA UTAKMICA IMA (KASTILJO I NE ZNA DA SE POSLE POSTIGNUTOG GOLA TRCI NA SEVER I GOL PROSLAVLJA SA DELIJAMA). PARTIZAN JE POSLE DUZEG VREMENA ODIGRAO BEZ STRANCA I SA 11 "NAPALJENIH" DOMACIH IGRACA RASTURIO ZVEZDU A DJUKIC ODRZAO CAS IZ SAVREMENOG FUDBALA BAJEVICU.NAVIJAM ZA ZVEZDU ALI SMO DANAS FUDBALSKI PONIZENI. (Ivan,Bor)

"dete od 17-18 godina"

pre 17 godina

@sloba
jak si mi ti zvezdas kad znas sve Partizanove igrace u zadnjih 30 godina. Budi covek i priznaj da je bolji tim danas pobedio.

PARNI VALJAK OPET MELJE

Modricanin

pre 17 godina

E moja zvezdo.Bajevicu izbaci onog manekena od Georgieva i Djokica i pusti nek igra Tadeu i Purovic mada koji je veceras promasio dobru priliku.

srki.mo

pre 17 godina

Bice bruke kad Zvezda zaigra predkolo Lige Prvaka,ako ga uopste i zaigra.Kako su igrali danas bolje da sjede kuci od Zvezde je ostalo samo ime nema tu srca.Bravo Partizan a pozdrav svim GROBARIMA all over the world.Papci sa RTS-a su nam mogli pustiti bar snimak na satelitu, pa ja na tu utakmicu cekam pola godine...

The Don

pre 17 godina

Basta kada bi se osisao i promenio prezime u neko obicno, ne bi mogao da igra ni srpsku ligu. Trisovic nikada ne bi ni video Marakanu da nije u dilu sa Terzicem koji ga je i dovukao iz nekog smesnog tima u privatnu reprezentaciju!!! Koroman koji nije igrao godinu dana, dosao da igra za Zvezdu iz ljubavi i tako odbio velike pare Hartsa!!! Da li moze to bednije i smesnije Stojkovicu? Mutavi Bajevic je napokon pokazao koliki je strucnjak. Pa nije bas sve u valjanju po pesku i besomucnom trcanju ima nesto i u taktici, razgovoru sa igracima, motivisanju.. Hitno dovesti mladog strucnjaka koji ce uvesti entuzijazma u ekipu, koji ce forsirati napadacki fudbal a ne neki seljacki katanaco.
Sto se tice Partizana napokon je shvatio da od isluzenih igraca, koji se zbog rekreacije vrate u maticni klub, i nekih pomocnih radnika na plantazama banana nema rezultata a ni igre.. Danas su klinci pokidali Zvezdu. Jedino je lose po njih zato sto ce da Zeka i Bjeka opet cvrsto da zajasu!!!
Smatram da je jedini spas naseg fudbala svih klubova lezi u oslanjanju na omladinske skole, velikog ulaganja u iste pa i po cenu losijih rezultata, jer se takav rad uvek isplacivao. Treba isterivati citavu generaciju a ne dovoditi debele Brazilce koje su i Turci oterali. Dok se bude forsirao rezultat od 1:0 i ubijanje igre zvana titula bice daleko i liga sampiona..

Danijel

pre 17 godina

jaoo ljudi nismo pobedili zvezdu nego smo i rasturili u sred Marakane jaooo nek smo toliko cekali samo da smo uspeli ovo sta ce ti pobeda sa 1:0 ili 2:0 kad vec udaris udri muski kao Partizan jaoo 4:2 bruka za zvezdu

i taj tim zamisla da igra u ligu sampiona ? hahaha

napravite mesto da vam Partizan pokaze kako se ulazi u Ligu Sampiona i kako se tamo igra


jaoo Ziveo PARTIZAN

grobari _jug

pre 17 godina

bravo crno beli i u proslom derbiju smo bili bolji ali nismo umeli da damo gol,ali mi dovodimo jeftina i prava pojacanja a vi dovodite_KOROMANA

laza

pre 17 godina

Piksi i njegova Francuska. A smetao vam je dzaja koji je na Karaburmi skromno ziveo. Zvezda nema vise igru jer je nislija rasprodao sve. Samo slusam njegov prijatelj platini itd... Sa time sto ih zove prijateljima stavlja se u istu ligu legendi...sramota

FUTA

pre 17 godina

Pristalice Partizana su tokom većg dela utakmice, a pre svega u prvom poluvremenu, na rasnoj osnovi vredjali senegalskog odbrambenog fudbalera Crvene zvezde Ibrahima Gaja, koga medjutim nisu isprovocirali, pa im je samo rukom gestikulirao da ih ne čuje.

Navijači obe ekipe su na utakmicu poneli i mnogo pirotehnike, a 'grobari' su posle prvog gola njihove omiljene ekipe i velike bakljade polomili veliki broj stolica na južnoj tribini i bacili ih na atletsku stazu. KAKO VAS NIJE SRAMOTA? BRUKA..FUJ

Shoxy

pre 17 godina

Pozdrav svim grobarima.konacno i mi da ih dobijemo,ali za ovakvu ponbedu bvredelo je ovoliko dugo cekati,ali kad pogledamo od tog zadnjeg puta kada smo ih dobili,oni su dobili tri meca a cak sedam je zavrseno nereseno9,znaci ni oni nisu bili efikasni nesto.danas smo u svemu nadigrali zvezdu koja sansu nije stvorila,a senku na pobedu je bacio ocajni sudija.ponistio gol partizanu,i nije svirao penal,ja to sa Juga nisam mogao dobro da vidim ali sam malopre na SOS-u gledao izvestaj utakmice.i zelim da kazem ovim zvezdasima sto se tese da je namesteno i kupljeno,da se tese i dalje,jer se nigde u svetu derbi ne namesta pa makar dva brata vodila dva najljiuca rivala.Svaka Cast Djukicu za ovakvu igru kakvu je postavio i sabio zvezdu na njhihovu polovinu.Jos jednom potpuno zasluzeno idemo dalje,titula je jos uvek daleko,ali jos dva derbija do kraja,a zvezda ima nesto tezi raspored.POZDRAV SVIM GROBARIMA I NAPRAVILI SMO SJAJNU ATMOSFERU DANAS

partizanovac i kad je tesko

pre 17 godina

64. min 1:3 mislim da je gotovo
83. min 1:4 pobeda je tu
88. min zamalo da Zajic ubode za 1:5, ali jedan je Zenit, PSV, Okser, Milan ... mozda nisam nabrojao sve koje su vas DRALI na "NEOSVOJIUVOJ TVRDJAVI"

zeks

pre 17 godina

Piksi, dosta je bilo! Odlazi, ali odmah!!! I ti i Bajevic!!! Napravio si trgovinsku firmu od Zvezde, uspeo si da rasprodas sve sto je valjalo, i to u sred sezone. Dovodis "extra" pojacanje, koja oteras posle par meseci, zato sto se nije snasao, zato sto je debeo i trom...Pa, zar nisi video da je debeo i trom pre nego sto je dosao...Bajevicu, zasto pojacanja greju klupu? Zasto se branimo? Ej, bre...

Dertimot

pre 17 godina

Link za Dusana Bajevica, Pixija i sve kolege zvezdase
http://www.gcz.ch/index.php?id=114&tx_ttnews[tt_news]=2424&tx_ttnews[backPid]=116&cHash=00003c3115

Pablo Aimar

pre 17 godina

Ljudi , onaj takozvani prvi strelac lige ,Djokic , nema pojma i nije za Zvezdu . Veliki igraci se pokazuju u velikim utakmicama , a ne protiv Zeleznika , Bezanije ili Banata - razumes li to Bajevicu . Zato Purketa u napad uz Burzanovica .

Veljko

pre 17 godina

Bravo kakva pobeda! Cestitam Djukicu i igracima na pobedi i velikom zalaganju , steta sto nije jos ubedljivije! Sledecu pobedjujemo Smederevo i priblizavamo se 1. mestu!!!!

cile

pre 17 godina

Pa ja nemogu da verujem gde zivim! Pa stvarno nas susrece sve zasluzeno nas SRBE.Toliko pokvaren narod valjda nema na planeti kao sto smo mi...Niko ne pita ovog Milovanovica "Sto si uhvatio za glavu decka (Smiljanica) posto ga je prethodno udario Koroman, nego neka kuknjava,tipa kako im je bilo tesko u derbiju i kako se sad oseca.
Dok covek ne pogleda iskreno sebe u ogledalu nema mu spasa.
Pomozi Boze ludom narodu...

Nelson Muntz

pre 17 godina

Захваљујем се гробарима, а нарочито оном њиховом делу који се сам прозвао стоком, што су нам пре дербија (у "пријатељском сусрету") "поклонили" своје транспаренте и заставе. Не знам само зашто су нам поклањали и транспаренте ПАОК-а? Ваљда им понестало сопствених јер је већина завршила у нашим рукама! Мнооооого сте јаки! А пре дербија сте давали изјаве као Смиљанић након дербија. Зато ће и он проћи на следећем дербију као ви на данашњем!

Goxy Englez

pre 17 godina

Prvo, cestitam Partizanu sto su nas pobedili - stvarno su bili bolji. Dok su nasi, s druge strane bili ocajni.
Drugo, zelim sve grobare koji se pale kao da su osvojili ameriku da podsetim na razliku +9, i da ih pitam: Koji je po redu bio poslednji derbi koji ste nas pobedili na Marakani? 105. ili 106.? Davno bese, ni ja se ne secam bas najbolje....
E, pa drugovi moji, lopta je okrugla, mozda nas dobijete ponovo, ....hmmmm..... u 198. derbiju, za nekih 20 godina....

Nikada necete moci da nas preteknete! Nikada! ....Osim mozda ako Zeka i Bjeka, nekim cudom, pozive jos 150 godina, Pa skupe dovoljno novca pa kupe novog Maradonu... A, mozda vam ni to nece biti dovoljno, jer i mi imamo Pixija.....
Tako da bezte tamo gde vam je mesto, veciti drugi!!!

Pozdrav svim delijama!!!!

CRVENA ZVEZDA FOREVER AND EVER!!!

Partizanovac

pre 17 godina

BRAVO za PARTIZAN,ulepsali ste mi dan ovde u Kanadi,daleko od otadjbine.
Samo napred KITCHENER je uz
vas
P.S.Grobari vratite se na JUG

Krstic

pre 17 godina

Prvo bih da odgovori slobi da je trener zvezde bio Ciro Blazevic,poznat po tome da je bio izbornik reprezentacije Hrvatcke.Sto se tice statistike ,koja kaze da nismo 11 godina pobedili na Marakani,to ne znaci da smo gubili 11 godina ,nego smo dve trecine utakmica odigrali nereseno,odnosno tri izgubili a sedam odigrali nereseno.jer prema nekim komentarima ispada da smo 11 godina samo gubili na Marakani.Radujem se pobedi i nadam se da cemo sresti i u kup takmicenju i jos jedamput da ih deklasiramo kao sto smo juce ucinili.
Pozdrav svim igracima i Djukicu i samo tako neka nastave.

edo

pre 17 godina

Ajmo CrNo BeLi!!!
Svaka cast mom partizanu a sad sto se tice utakmice moram reci da je bila dobra utakmica jedina losa tacka je sudjenje i Blago , ispostavilo se da svaki igrac na koga je Jesic(trener)|?)baci pik je ustvari los igrac .

Boban

pre 17 godina

Ovaj derbi je mnogo toga doneo i pokazao. Ako se zeli uspeh covek ne moze da se opusti. Mora uvek da bude u tenziji, spreman, pozrtvovan. Pokazuje se da je mladost uvek u prednosti u odnosu na iskustvo. Mladi ljudi su zeljni dokazivanja, uspeha. Zato je izbor Djukica za trenera prava stvar i to mora biti ideja vodilja. Ja izuzetno cenim Duska Bajevica, njegove zasluge za jugoslovenski sport, njegovo sportsko drzanje ali ako nije spreman da punog sebe da u radu onda se prilicno kompromituje, bespotrebno. Ono sto me je silno razaocaralo je ponasanje dvojice aktera derbija Smiljanica i Koromana. Koroman, reprezentativac odnos prema igri NULA, ponasanje sramno. Provokacije na ternu, udaranje. Sta li je taj covek video i naucio u inostranstvu. Ako hocemo ozdravljenje naseg sporta pocnimo od odnosa prema igri, jer tu je uzrok svih nasih problema. Pa nije ni cudo sto se Smiljanic tako glupo i osiono ponasa kada se ugleda na vremesnog Koroman. To nije opravdanje. Sada bi gospodin Djukic i uprava Partizana trebala da reaguje i da se ogradi od u najmanju glupu izjavu Smiljanica. Treba ga pozvati u sluzbene prostorije, pustiti mu snimak da vidi sta je lupetarao i objasniti mu kako se ponasa u ophodjenju sa javnoscu, novinarima, dati mu neku knjigu da procita, obogati svoj recnik, nauciti ga lepom , kulturnom i dostojanstenom ponasanju. Jer i u tome se ogleda velicina kluba i pobede nad velikim rivalom. Pa svi problemi u odnosu navijaca poticu od ovako glupih, podstrekackih, govora. Na zalost mnogo toga ne valja. Duboko smo zaglavili. I put ka ozdravljenju naseg sporta, fudbala upravo polazi od toga da pocnemo da postujemo protivnike, viteski ulazimo u borbu i tako se odnosimo i prema pobedi i porazu. I izjave citalaca bi na kraju trebalo malo propustiti kroz reseto i ne pustati svasta.

Objektivni posmatrac

pre 17 godina

Zvezda je isto u krizi kao i Partizan,samo sto se o tome ne pise.Imaju srecu da se mnogo pise o krizi rukovodstva Partizana,pa ih mnogo ne diraju.Ali kada krene isplivace svasta.

Stefan

pre 17 godina

Super igra Partizana!!! Nisam ni sanjao da ce tako da bude em toliko golova na utakmici em smo pobedili neverovatno!!! Samo bih zeleo Partizanu da samo tako nastave tim tempom igre i kasnije ce da bude dobro i u evropi i u prvenstvu!!!

P.S jos jedna poruka Partizanu DA I DALJE I BOJKUTUJU ZECEVICA I BJEKOVICA DA IM SE TRAZI MOMENTALNI OTKAZ STO NEMORA DA ZNACI DA JE PARTIZAN POBEDIO PA DA ONI MOGU DALJE DA OSTANU, NESME DA SE NA TO ZABORAVI!!!

Dzajo vrati se

pre 17 godina

Prvo-Zvezda je drzala casove Partizanu 6 godina (i duze) pa bih cak i ja koji sam od fudbala operisan znao da ga igram...
Drugo,vidi se da je Zvezda u velikoj agoniji,ja sam ovakav ishod derbija predvideo jer je u Zvezdi mnogo promasenih investicija!!!

zeks70

pre 17 godina

za Krstica: ti si, zemljace, totalno fudbalski neinformisan! Odakle ti ideja da je Ciro Blazevic bio trener Zvezde?! Tako nesto ne bi lupio ni klinac koji je juce poceo da prati fudbal...

GROBARI_VRANJE

pre 17 godina

@Sloba
Kad ste osvojili titulu prvaka sveta vecana tima su cinili nesrbi, tako da Zvezda nije SRBSKI klub. Savicevic, Pancev, Prosinecki, Sabanadzivic itd.
NAPRED PARIZAN!!!

Aleksandar

pre 17 godina

Cestitam Partizanu na zasluzenoj pobedi,zaista su nas nadigrali.A Bajevicu i Stojkovicu porucujem da sto pre napuste nas klub jer nisu zaluzili da ga vode.Tako da imam par pitanja:
Bajevicu,zasto nemas m*da da krenes u napad kada imamo toliku bodovnu prednost?
Zasto dovodite igrace koje vise niko nece?
Gde su pare od transfera?
Stojkovicu,zasto si rasprodao 13 igraca a hoces evropsku zvezdu,to batice ne moze?
A ti Tijanicu samo se usudi da mi posaljes pretplatu!!!

PFC FOREVER

pre 17 godina

Ovu pobedu smo zasluzili jos pre nekoliko godina jer smo uvek nadigrali cigane! cigani al ste napravili bakljadu?!Bolje da ucite kako se to radi i kad se radi a ne kao vi svakih 20 minuta palite 5 baklji:sramota cigani

navijac

pre 17 godina

morate i vi malo da se radujete nakon 11 godina nepobedivosti zao nam je da ne znate sta je to radost kad pobedite i dali smo vam malo tu nadu da dozivite malo radosti mislim do sledeceg derbija kad cete opet da samo sanjate sta je to radost grobarcici.... pozdrav iz zemlje gde je svake subote derbi

sih

pre 17 godina

Ko visoko leti nisko pada
Nije nam sramota da osvojimo titulu, 6 godina nas niste pobedili a sada umisljate da ste pokazali ko ste i sta ste. Osveta pada uskoro...

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

@Krstic
Ja ne znam odakle tebi ta informcaija. Zamolio bih te da navedes sezonu u kojoj je Ciro Blazevic bio trener Zvezde. Mislim da ti to nece biti problem, kad vec baratas takvim informacijama.
I nauci da se ne pise izbornik Hrvatcke, vec izbornik Hrvatske.
Ja prihvatam navijacku zaslepljnost, ostrascenost i neobjektivnost. I moram da priznam da je zbog toga i zanimljivo citati ove komentare.
Medjutim, ovo sto si ti napisao je cisto neznanje i proizvoljno baratanje informacijama koje si ko zna gde cuo. A ako lepo pitas mozes i da saznas koji je Ciri Blazevicu neostvaren san. Da ti pomognem, isti je kao Djukicev iz igrackih dana.
Prvo proveri informacije pre nego sto ih napises.

Nelson Muntz

pre 17 godina

@krstic
Да ли си толико необавештен, или си само злобан и покварен? Пре неки дан си могао да погледаш интервју са Ћиром Блажевићем на СОС-у у коме он јасно каже: "Имао сам жељу да будем тренер Звезде, али ми они СРПСКИ националисти Џајић и Цветковић то нису дозволили!" И још нешто: не само да Ћиро Б. никада није био тренер Звезде, већ никада није био ни "изборник" Хрватцке. Та држава се зове Хрватска (са с, а не ц).
П.С. Можда би модератори овог сајта могли да унајме професора Српског језика и отворе тему НЕПИСМЕНОСТ СРПСКОГ НАРОДА. У овим коментарима има толико катастрофалних правописних грешака да су неки од коментара потпуно неразумљиви и без икаквог смисла. Никада ми неће бити јасно зашто неписмени људи немају жељу ни потребу да се описмене, али горе од жеље да купе компјутер(дефинитивно није за неписмене) и да своју неписменост (најчешће праћену и запањујућом глупошћу)поделе са читавим светом преко интернета.

trendsetter

pre 17 godina

Švedska 0 Srbija 5, Zvezda 2 Partizan 4.Đukiću svaka ti čast.
Delije očito imaju problema sa poteškoćama.
Pozdrav za predsednika Partizana dr.Nenada Popovića.

M@cke Grob@r

pre 17 godina

ajmo Trisovicu, ajmo Trisovicu i gooooool Crvena Zvezda je u Ligi Sampiona..........
Tata molim te iskljuci mi PLAY STATION

Mafia RxS Cacak

pre 17 godina

Ljudi,sta se tripujete???
Sto je nesto vrucina napolju...+9C...
A tek za 20 dana kad bude +30C...
Manekeni napolje iz Zvezde...
Pozz svim DELIJMA!!!

D25

pre 17 godina

@sloba
Dragi ''čika'' Slobo,ti ''veliki'' poznavaoče fudbala u bivšoj Jugi,
fino ti nabroja sve Partizanove ''jugoslovenske'' igrače. Sve to stoji.
Ali, bruka je da, kao ''stari čiko'' navodiš ''klincima napaljenicima'' od 17-18 godina sve te činjenične stvari, a istovremeno ih još više ložiš...

Zar su u ''Srpskoj'' Zvezdi igrali samo Srbi???
Šta je loše u tome ako su u Zvezdi igrali Prosinečki, Najdoski, Kanatlarovski... ???

I otkud nekom pravo da kaže da je ''samo Zvezda samo Srpski klub''?

Svaka čast na iznesenim tačnim podacima, ali zašto nešto prećutati i zašto pretjerivati?

Najblaže rečeno - nepošteno!

Veljko

pre 17 godina

PARTIZAN JESTE JUGOSLOVENSKI KLUB ALI I SRPSKI. A ZVEZDA PRVENSTVENO SRPSKI. I U ZVEZDI SU IGRALI IGRACI NESRPSKE NACIONALNOSTI POPUT HUSREFA MUSEMICA, REFIKA SABANADZOVICA, ROBERTA PROSINECKOG.
TREBA RECI DA JE JUGOSLAVIJA BILA IZRAZ NAJDUBLJIH TEZNJI SRPSKOG NARODA. ZEMLJA U KOJOJ SU OBJEDINJENI RAZNI NARODI POD OKRILJEM SRBIJE. ZATO JE SRBIJA I TEZILA DA SE JUGOSLAVIJA OCUVA DOK SU DRUGI ZELELI DA SE OTCEPE.

VOLIM PARTIZAN

kristijanD

pre 17 godina

Ljudi ajde da se udruzimo svi i grobari i delije i da krenemo u protest protiv RTS-a. pa dokle bre derbije da gledamo u odlozenom snimku. Kad mogu i hrvati da gledaju svoje derbije direktno na hrt2 zasto ne bi mogli i mi. koji djavo onda placamo pretplatu.

bolje je da prenosi b92 i njima da placamo pretplatu nego ovim lopovima.

BRKAJLIA

pre 17 godina

****
@Veliki Zigic
@Bata Djora Sr.
Prepisivanje(uvek ste prepisivali od nas), vam je cesto donosilo uspeh, ali ne ide to bas uvek. Niste izvukli pouku iz dovodjenja Vukica i Lazovica ,prosle godine, kao pojacanja za prolece. Sad ste dobili samare za neizvlacenje pouka, a bice samaranja jos, jer vas tim je OCAJAN.
Bajevic je odlican trener, ali Piksi se suvise oslonio na FSS i gazda Terzu. Ne ide ni to, jer smo vas toliko zgazili da i nedosudjeni penali, nepriznati gol i priznati vas, nepostojeci, gol(sto je prevrsilo svaku meru delovanja gazda Terze)nisu mogli zakrpiti sve rupe kroz koje je duvala promaja u vasem, igracki, slabom sastavu.
UPOZORENJE!
Nista jos nije gotovo!
Zvezda ima jos dve utakmice sa Bezanijom.
Partizan ima jos dve utakmice sa Mladosti.
Partizan i Zvezda imaju, jos dva medjusobna duela.
U opticaju je tih 12 bodova. Zvezda ima tu prednost sto joj je obezbedio gazda Terza(Smederevo, Vozdovac...)i veliku sansu da dodje do naslova prvaka.
Djoro, sve analiziras, ali zaobilazis vasu igru u Jesenjem delu. Murinjo bi mogao samo plakati sa tim igracima. Bajevic tu nista ne moze sem da se on skine i igra, a za to je star.
Veliki Zigicu, ti se ljutis i vidi se da si dete. Naucices i da posmatras objektivno. Ne brini to je stvar vremena.

Kapiten?

pre 17 godina

Milovanovicu ti jesi kapiten ali te sada pitam ovim putem posto drugacije ne mogu, znas li ti nesreco sta uopste znaci nositi kapitensku traku? Evo ja cu ti reci ako nisi znao: Pa moras ginuti na terenu, moras biti vodja, moras davati primer ostalim igracima u ekipi primer koji ce ostali slediti... Sta ti radis od svega toga evo ja cu ti reci: Vuces se kao baba po terenu, svadjas se sa sudijama, pazis na stil(citaj Dejan Stankovic)... Pa kakav si ti kreator igre kad sa loptom kontakt imas samo na zagrevanju? E moj Milovanovicu ostavi tu kapitensku traku nemoj da je skrnavis vise molim te jer trake uopste nisi dostojan i idi vec jednom iz Zvezde penzionisaces se u ovoj nasoj ligi.

TijanaSRB

pre 17 godina

O PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM GDE GOD IGRAS TI TU SU TVOJI GROBARI SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI !!! Ne mogu da shvatim i necu ponasanje Ognjena Koromana koji je ipak reprezentativac Srbije , pa on udara klinca od 20 godina .SRAMOTA
Jedan je Miroslav Djukic ,
Svedska 0 - Srbija 5 ;
Zvezda 2 - Partizan 4

nenad

pre 17 godina

prvo ispravka posto nije tacno da partizan u ovom veku nije pobedio zvezdu kako to stoji na vasem sajtu, bilo je 2-1, ilic i ilijev za partizan, drulic za zvezdu ,kao i 0-1 ilic, a kad se uzme u obzir da je u poslednjih 6 derbija 4 puta bilo nereseno, uz po jednu pobedu partizana i zvezde, kao i igre ova dva kluba u evropi u OVOM VEKU, ne vidim kako iko moze da tvrdi da je zvezda bas u ovom periodu nesto kvalitetnija od partizana. Zvezda je poslednji put dobila na JNA dok je u sastavu bio Nenad Lalatovic ( bas skoro ), dok je poslednji put pobedila partizan u oktobru 2005. godine.

Salle

pre 17 godina

Meni nije jasno....kako niko ne pominje dva nedosudjena penala za Partizan?
Pa i ako je bio ofsajd,a nije,jer sudija dize zastavicu tek posto je LAzetic uzeo loptu GAju,kako niko od novinara da ne pomene posle odgledanog snimka te penale.
PA sada vi saberite koji je rezultat trebao da bude sa neiskoriscene dve stopostotne sanse.U mojoj matematici to je 2:9

vlada

pre 17 godina

BAJEVICU ODLAZI! Spasi obraz zvezdi! to bi bilo najbolje resenje za klub i navijace, samo tako ce zvezda krenuti mnogo bolje, a sto se tice "grobara" mnogo se raduju posle 11 godina, valda sto nisu skoro pobedili na marakani!neka cekaju sledeci derbi tada cemo doci mi na red! DELIJE GLAVU GORE!

The Sima

pre 17 godina

357 znaci komentara , a ono posle znaci utakmice bilo je ono pravo ! Kamenica znaci na sve znaci strane sve do Slavije ( znaci ). Ej jadna Srbijo , pola stadiona prestupnici i maloletni
delikventi ! Hvala Bogu da se neko setio da je rat 1991 poceo na stadionu Dinama ! I to zovete najvaznija sporedna stvar , ZNACI nacijo !

Aleksandar Nikić

pre 17 godina

Iako kasnim moram samo jedan mali komentar da dodam : cigani ovo je bila čista demonstracije sile. spremite se za jednu drugu tradiciju: nikad više vi ne dobijate derbi. nikad

juve

pre 17 godina

Žao mi je što se pamti rezultat, a ne igra,jer ovakvo rasturanje još nije viđeno na derbijima.Partizan je održao čas iz modernog fudbala a zvezda nemoć iz koje ovi "igrači" nemogu izaći.Kao što jedan naslov iz novina kaže "došo je i taj dan .... vas Partizan..... vas ..... on će biti šampion.

Stanko

pre 17 godina

Komentatoru RTS-a bih zabranio da ubuduće komentarise bilo koju utakmicu Partizana! Covek je sve vreme govorio o nekvalitetnom fudbalu i utakmici! Sa svakim golom Partizana gubio je glas, samo sto nije zaplakao! Morao sam stalno da pojačavam ton na TV-u. Previše providno!

gile

pre 17 godina

Novinaru koji je napisao ovaj izvestaj sa derbija treba dozivitno zabraniti bavljenje ovom profesijom, a bogami i svakom drugom. Kako vas bre nije sramota gospodine novinaru da brukate svoju profesiju a ponajvise sebe i svoje dostojanstvo. koje crne zvezdine sanse, koja crna akcija kod prvog gola, kome je to gjokic dodao loptu. Koje crne zvezdine greske kod Partizanovih golova, pa radili su im sta su hteli, napisite bre da su ta deca razbili u paramparcad zvezdu, a ne zasluzeno pobedili. I na kraju napisite da je decko iz cecenije udario glavom partizanovog igraca, a to isto je ucinio i kapiten zvezde. Sram vas bilo.

Grobari su Doktori

pre 17 godina

A stvarno sta se desilo sa pricom o dva nedosudjena penala,nepostojeci ofsajd i ponisten nam cist gol(cak je to priznao i Marko Markovic na pinku sto iskreno nisam mogao da poverujem) njihov 1 gol ... itd itd,ali dobro zna se ko je iz vase sportske redakcije u zvezdi pa ga razumem,nije mu lako!!!!

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

@BRKAJLIA
Ajde sad svima otvori oci i objasni sta je Zvezda prepisivala od partizana ?
Sta je bilo lose u dovodjenju Lazovica, dok se Vukic povredio na pripremama, a to ipak niko nije mogao da predvidi. Koliko mi se cini Lazovic ne igra lose u Holandiji, a sta je sa Vukicem pojam nemam.
Sta to Bajevica definise kao odlicnog trenera? Koji to rezultati stoje iza u njega u trenerskoj karijeri ?
Da citas pazljivo, video bi da sam nekoliko puta u ranijim komentarima napisao da Zvezda igra najjadniji fudbal u svojoj istoriji. I to je notorna cinjenica, a ako te zanima detaljnija analiza nije ni to problem. Ako je igra Zvezde u jesenjem delu i bila jadna, kakva je Brko bila igra partizana?
Kako objasnjavas da ocajan tim, jednom tako superiornom uvali da gola i to bez ikakve igre.
Ako me secanje ne vara, novi predsednik Popovic je kao jedan od prioriteta postavio izgladjivanje odnosa sa savezom, sta god to znacilo. Po postavljenju je vrlo brzo posetio Terzu i kako mi se cini sve izgladio.
Na zalost Brko, ti ne umes da se radujes pobedi. Tebi opet smetaju sudije, opet nesto nije dosudjeno i kao po obicaju samo je jedan tim ostecen. Malo prouci pravila, nije to toliko komplikovano. Mada, jednom Kalimero uvek Kalimero.

Ulixes

pre 17 godina

300 i kusur komentara a ni jedan vise ne pominje bojkjot grobara. Samo gledam kako grobari sami sebi mazu oci. Do sledeceg poraza, a onda ce opet da kukaju na Zeku.

пиксла

pre 17 godina

КО ЈЕ ГРМЕО ЦЕЛУ УТАКМИЦУ А НАРОЧИТО ПОСЛЕ ГОЛОВА? КАД НАУЧИТЕ ДА НАВИЈАТЕ, ОНДА ОСТАВЉАЈТЕ КОМЕНТАРЕ ПО ИНТЕРНЕТУ!
19дс89

tuga

pre 17 godina

LJudi moji ,ja sam zvezdas.Ali moram priznati da nas ovako niko nije ponizio(sem PSVa),igraci su tuzno izgledali a bogami i navijaci!Pa mi smo palili baklje i slavili Partizanove golove.Hteo sam da kukam od tuge.Da li je moguce da niko sa severa ,posle utakmice nije uputio ni jednu kritiku na racun uprave.Izgleda da je Piksi potplatio nase vodje,da navijaju i kada nas ponizavaju!Pozdrav za ulixesa,ali brate ne brinimo mi za njihov bojkot(oni su izgleda dobili sta su trazili)vec pokusajmo da Piksiju kazemo sta mislimo o ovoj sramoti(ako jos neko ima hrabrosti da kaze).I onog Koromana treba oterati,mene je sramota sto on igra za nas klub.Pa on je za neki seoski klub,onako primitivan i nekulturan.Pozdrav za sve prave DELIJE

Ulixes

pre 17 godina

@vlada hvala Bogu, evo neko se setio da problemi nisu reseni posle jedne (istina ubedljive pobede) nad nama. sada ce se to malo oduziti, gurati pod tepih, a smem da se kladim da ce se oba sledeca derbija zavrsiti nereseno osim kupa.
@tuga
zna se kako treba resiti stvari, izgleda da su ovi zaboravili kako su delije upale na trening pa primenili vaspitne mere protiv fudbalera. Nisam za nasilje, ali kad je mogao Pjanovic da proguta par samara, moci ce i samozvani reprezentativac.

surovi

pre 17 godina

pa i bio je red posle 11 godina. Ja to ipak zovem statistickom greskom koja potvdjuje pravilo da se zna ko je profesor a ko ucenik. Djaba se raduju. Iapk mislim da je ovo i vicu siti i ovce na broju. Kad sam krenuo u kladionicu drugar koji radi u njoj inace okoreli delija, je rekao da je dogovoreno da Partizan dobije jer bi u suprotnom Zeka i Bjeka leteli 100%, poslusam ga i fala.... Alal im... Mafija je to moj vasicu, mafija...

bozabaksuz

pre 17 godina

ovako zvezda nije bila izgazena josh od PSV-a, Zenita i ostale tadasnje druzine. Samo mi je krivo jer je trebalo da bude 6:1. Zajicu kako ti je to uspelo????

Gagi

pre 17 godina

Aj, aj, jadni mi ako nam profesori budu kao ovaj "surovi". Izmedju ostalog covek rece: "Djaba se raduju. Iapk mislim da je ovo i vicu siti i ovce na broju." hahaha
Ovakvo gazenje odavno nije vidjeno ali gledacemo reprizu na stadionu Partizana vrlo brzo. Bunkerica i viktorija pred golom Randjelovica. Samo se nadam da nasi nece bas ovoliko promasivati kao u 128. derbiju. Ajd` uzdravlje!

aca

pre 17 godina

bajevicu i ja bih mogao biti trener Olympiakosa kad njegov gazda drzi pola grcke i namesti svaku utakmicu, sad se pokazi.
Jadan je ovaj nas fudbal, mogu da igraju seosku ligu sampiona.

ACIKA

pre 17 godina

gde si ti bajevicu ucio skolu za trenera , verovatnO u kragujevcu na pravnom...A ZVEZDA 2 GODINE NE MOZE DA VIDI DA JOJ FALI DESNI BEK PA GA IGRA BASTA, KAKVA STRUCNOST TRENERA I UPRAVE

Bosko

pre 17 godina

jos jednom su navijaci iz padinjaka pokazali koliko su dominantni na jugu!i ne samo na jugu...pozdrav grobarima i svima iz padinjaka

pedja

pre 17 godina

I zasto ja placam pretplatu, da bih na sajtu pratio prenos utakmice.Ovo isto sam hteo da otkucam i na sajtu RTS-a ali njima nesto stalno ne radi sajt, neverovatno.Kada ce da se uvede zakon da ako vec placam pretplatu da biram kojoj cu televiziji to da cinim.Koliko znam imamo 5 nacionalnih kanala.Mada u ovom slucaju mozda ovi lopovi nisu skroz krivi ipak cigani su to..

P@rtizan

pre 17 godina

Ljudi zasto mozemo da gledamo sve svetske derbije i iz Spanije, Engleske, Italije........Hrvatske na HRT-u itd. A nikako ne mozemo da gledamo nas praznik fudbala. Mislim da je krajnje vreme da se nesto ucini po tom pitanju. Izgleda da su u Srbiji samo beogradjani privilegovani a mi iz unutrasnjosti mozemo samo da sanjamo derbi ili da gledamo famozni "odlozeni prenos" kovanicu koju je smislio ne znam ko i ne znam kako ali smo svi ocigledno i to progutali.

Trebalo bi da im niko ne dodje na "njihov privatni" derbi pa bi onda valjda dali prenos. Ako nastavimo da gutamo ovo sto nam se servira gledacemo i reprezentaciju u odlozenom prenosu.

Uzgred TUCI PARTIZANE !!!!

milos_seki

pre 17 godina

L0p0vi!!! Pravda ce pobediti!!! 2 gola nam ponistili do 50 min!!! Ne bi me cudilo da nas uskoro ne pokradu i za koji! Mozda im sudija ubaci rukom!!!

Филип

pre 17 godina

Овај Бајевић је луд. Има 12 бодова предности и брани се! Не могу да верујем!

UnderT@ker

pre 17 godina

Samo napred crno beli imamo ih ovaj put. Delije oprostite ali evo ja na "odlozenom prenosu" vidim samo jednu ekipu. Ovi u crvenom se saplicu ne znaju gde je ko. Parni valjak opet meljeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee he he he he he he

John Terry

pre 17 godina

Svaka chast Partizanu,igraju odlichno (naravno u odnosu ne zvezdu) a shto se nashih nazovi igracha tiche,mislim da zasluzhuju jedan upad na trening! shta mislite!
Delije Nish

dex

pre 17 godina

To Bajevicu,bas smo ofanzivni,kakav sjajan rezultat...
Kakvo zlo nam je doslo iz grcke,Sakota+Bajevic! Nesto mi smrdi da mi necemo sacuvati ovih 9 bodova...

D.L.

pre 17 godina

PARTIZAN vodi 1:3 Mihajlov u 39', Kastiljo u 53', Bajić u 57', Marinković u 66'
a @haha U PRAVU SI REPORTER NAVIJA ZA zvezdu
P.S. baš me zanima šta će biti još(nesviran PENAL,PONIŠTEN GOL...)

Markoni

pre 17 godina

Zvezda igra lose, 3:1 i mislim da je gotovo. Grobari od srca vam cestitam, pa za 10-11 godina opet da nas pobedite. Mozda od ovoga i dobro nesto ispadne za moj tim... tipa da onaj Bugarin Tuta ode u )$^&%!!!

vlado pfc

pre 17 godina

Ne mogu da vjerujem,ne da ih dobijamo,nego ih...dovrsite sami.Bravo crno-beli,bravo Grobari za navijanje
@HA HA
vjeruj burazeru,ako su Pantic ili Andrijasevic,vjeruj

Bastard

pre 17 godina

Nema nekog takmicarskog znacaja, ali neka smo ih otkinuli...
Momci grizu svaka cast, davno to nisam vidio u crno belom dresu...

Grobar_Slovenija

pre 17 godina

bravo momci i naravno Đukiću!!!tako se igra bre,da se borite,ostavite život na stadionu ako treba!!!Pozdrav za sve Srbe i ŽIVELA SRBIJA.GROBARI NAJBOLJI NAVIJAČI

david

pre 17 godina

jaooo pobedaa....4:1 goooool. kakvo ponizenje.. danas nam je divan dan divan dan divan dan... kakvo ponizenje za zvezdu.. ima jos 9 min. moze da uleti jos koji.. :D..POZDRAV ZA SVE GROBARE.. BUDIMO PONOSNI DOSAO JE KONACNO OVAJ DAN.. a sada provokacije.. izvolite :D

Veliki Zigic

pre 17 godina

Zvezdu je pobedio Dusan Bajevic!
Kakav je samo on promasaj... Placem za Slavoljubom Muslinom!
A kakvo je tek razocarenje Ognjen Koroman, covek ponasanjem podseca na Milana Gurovica. Uzas! On je veliki fudbaler, pa mu ne odgovara nasa liga, i toliko toga je uradio za reprezentaciju?!!
Joj pa on prvo treba da se izbori za mesto na klupi Crvene Zvezde!!!
p.s. I corava koka neko zrno kljucne!

Gost

pre 17 godina

Da li ce koromanu opet sudije biti krive? Za onako ponasanje bi dobio crveni tamo gde nije uspeo da igra. Pa je dosao ovde da popuje. Nadam se da ce savez ga propisno kazniti kada je sudija to propustio. Svaka cast momci.

Blackmore

pre 17 godina

Sramota! Veliki sam navijac Crvene Zvezde i sramota me je da slusam radio! Samo, moram reci da je voditelj navijac PArtizana, cisto da ne ispadne kako su svi protiv Grobara! Kada ej ponisten gol Partizana, on se prodrao, sto se culo na radiju, "Kakav bre sad, ofsajd!", da en pricam kako prica citavu utakmicu! Zvezda igra ocajno...

veske

pre 17 godina

STA JE SA KOROMANOM !
FRAJER UDARI GLAVOM SMILJANICA !
SMEKER KOJI IGRA U REPREZENTACIJI A ODIGRAO 25 MIN ZA PORTSMUT!
UMESTO DA DONESE KULTURU U NAS FUDBAL ON UNISTAVA.

djenaro

pre 17 godina

grobari nas odvalise.svaka im cast.mislimd a nam se vraca za perthodna 2-3 derbija kad smo se radovali kao mala djeca za nerijesene rezultate.

Dertimot

pre 17 godina

Bajevicu odlazi!!!! Nije stvar samo u katastrofalnom porazu od Partizana, vec u katastrofalnoj igri citave sezone. Na pocetku si se vadio "rasprodat tim, novi igraci nisu prosli pripreme..." pa su ti neki verovatno i poverovali. A sta sad?!? Imao si pripreme, stigla su ti pojacanja koja si trazio. Oterao si jedinog napadaca koji je nesto vredeo (istina nije bio u formi kada je stigao, ali i sam si rekao da se popravio). Za vreme omrazenog Zenge zvezda je razbijala koga je stigla, igrala solidno (a ne samo na Zigica, ko je dolazio na stadion, mogao je da vidi). Vreme je da odes Bajevicu i da dopustis nekom savremenom treneru da vodi Zvezdu, koja i sad ima dobru ekipu.

Nenan NS

pre 17 godina

Ijaooooo! Kakav mec, svaka cast boljima!! Rasturena je zvezda, konacno posle toliko godina!!! Jes jes jes, evo idem da okacim sal na prozor! Uradite to i vi, neka se pamti ovo vece!!! Pozdrav za sve partizanovce!

John Terry

pre 17 godina

Zheleo bih da chestitam Partizanu na pobedi,potpuno zasluzhenoj!!! Kad bi svaki put pobedjivao tim koji igra hrabrije,gde bi bio kraj nashem fudbalu.Moja zvezda je igrala TUZHNO,i mozhda 15 minuta dobro ovo ostalo je Partizanovo.Josh jednom svaka chast,a Zvezdini igrachi zasluzhuju malo discipline!!!
pozdrav svima
P.S. Molim moje drage Delije da ne shalju debilne komentare o nameshtanju ili o nekakvoj sudijskoj nepravdi kad je ochigledno da su susedi bili bolji danas.Ko zna zashto je to dobro,mozhda napokon krene Zvezda sa malo boljim fudbalu od ove SMARACHINE!!!
Bajevic struchnjak,HAHA!

ivan

pre 17 godina

BAJEVIC JE KRIV
na pripremama
forsira igru na
trajkovicu i milijasu
a onda neigraju
smesno
OVAJ
TRISOVIC I ANDJELKOVIC
nisu ni zasta

darki001

pre 17 godina

Sramotna igra zvezde i zasluzena pobeda partizana. Prosto je neverovatno da tako iskusan trener bajevic nista nije poboljsao igru zvezde i nista novo nije doneo zvezdi. Igraci zvezde nisu na nivou zvezde. Moze se izgubiti mec ali ne na ovako sramotan nacin bez zelje i ideja u igri.

CAMPEONES

pre 17 godina

TOOOOOOOOOOOOOO CAREVI!!!!! 2:4!!! Znaci ne priznajem rezultat, pokradeni smo da ne bi bila bruka zvezde!!! Trebalo je da bude najmanje 5arda a ovako samo poker i jos 2 gola zvezde cisto da bruka bude manja!
Ajde sad da cujemo komentare zvezdasa o tome kakva je bila utakmica, kako smo kupili sudije, kako su nas pustili, itd...
PARTIZAN SAMPION!!!

Kobac

pre 17 godina

EEEE... Ajde i mi da slavimo danas...napokon!!!
Uh...sad mi je lakse...
Sada na titulu...
Bravo PARTIZANE.
ZECEVIC i BJEKA iz kluba..

D.L.

pre 17 godina

zvezda baš si jadna nemožete nas niđe više da nas pobediti a mi vas LAGANICE U:
-KOŠARKI,
-VATERPOLU,
-HOKEJU,
-(PA SAD I U) NOGOMETU
hahahaha
2:4
svaka ćast CRNO-BELIM MOMCIMA I ĐUKIĆU(PRVI DERBI PA ODMAH POBEDA)

crvena zvezdica

pre 17 godina

Napred Zvezdo, tebe volim ja,
napred Zvezdo ti si najbolja
tebe volim ja, jer si najbolja,
jer si mom srcu najdraza
...
nana, nana...

I kada ne budes prva ti
i kada se cuju zvizduci
i tada, Crvena Zvezdo znaj
da te volim ja

Lazio

pre 17 godina

Svaka cast Partizanu.Zvezda je odigrala katastrofa lose.Bajevic je najveci krivac jer je skoro celu utakmicu igrao defanzivno iako Zvezda ima mnogo bolji tim od Partizana.RTS treba UKINUTI. samo pljackaju narod

Dzora

pre 17 godina

E bato mis'im Partizan je Partizan!!!!!!!Bravo carevi i samo tako.Mislim da je Djukic konacno posle Mateusa pravi trener Partizana!!!!!ALe,ale,ale!!!!!!!!!!!!

Dusan

pre 17 godina

Kao navijac Crvene Zvezde, cestitao bih Partizanu na pobedi, svaka cast. Sa ne bas respektativnim timom pobediti Zvezdu posle toliko godina, je za svaku pohvalu.
Ali osvrnuo bih se na prenos utakmice, koga naravno nije bilo. Cemu pretplata, kad se ne prenosi derbi. A sta bi sa pravilom da se za vreme odigravanja naseg prvenstva ne prenosi nijedna utakmica stranih sampionata. Bas je RTS prekrsio pravilo i prenosio utakmicu, Liverpul- Sefild utd. Da li ce neko snositi posledice( cisto sumnjam).

mihajlo

pre 17 godina

Mozda se ja ne razumem u fudbal,ali cini mi se da je Bajevic najavio da ce od prvog minuta da napadne i da igra napadacki.Ako ce grobari da nas dobijaju na svakih pet godina onda neka,prebolecu ovaj poraz. Bajevicu daj otkaz molim te.

sweet

pre 17 godina

OOOOOOOOO PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM, GDE GOD TI DA IGRAS TU SU TVOJI GROBARI, SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI!!!
Joj koja slatka pobeda...ulepsala mi je i dan i narednih nekoliko nedelja!

Stefke

pre 17 godina

Partizanu-svaka vam cast
Zvezdi-PAR ZAR SE TAKO IGRA NA VECITOM VI BRUKE JEDNE NAJGORE,VI PREPLACENI ...!?PA ZAR OVAKO DA SE BRUKAMO,DOKLE BRE VISE,ZAR MORAMO NEKOG DA LINCUJEMO DA KAZEMO DA NAM JE DOSTA OVOGA?

Mareu

pre 17 godina

Ne da ste izgubili, nego ste pukli!!!!!! Ponizili smo vas na vasem stadionu!!!!Odvali su vas, svaka cast, malo je reci odvalili, rasformirali, bre!!!!!! To mora da boli!!!!

djole

pre 17 godina

Ovaj Bajevic nije normalan.Taktika mu je nula.Zvezda nikad nije imala gori tim,treba dovesti opet Filipovica naseg najboljeg trenera.Groblje neka se mnogo ne prima titula ostaje na marakani.NAPRED ZVEZDO!!!

Silver

pre 17 godina

E sada kada se zavrsila utakmica da kazem svoju analizu zvezdine igre.NULA PREKRIZENA.Pa ljudi nije to sada poslje derbija nego i prije znalo se da bajevic forsira najdosadniju igru,samo se cekalo ko ce da razbije zvezdu,posto nije to islo rukom milanu poslo je partizanu.Ljudi pojma nisu imali,kosati ruzni bugarin nezna da sutne loptu,djokic celavac je dobro igrao dok je zigic bio tu i servirao mu lopte,vezni red kao da nije nikada lopte udario,svaka cast burzanovicu i gaju i basti,ljudi stvarno zasluzuj taj dres da nose,treba ocerati bajevica ovako ce ostati na klupi i zvezda ce od prvog tima u evropi dobiti 5 komada u mrezi

ZikaBG

pre 17 godina

Potpuno zasluzena pobeda Partizana. Onakve pocetnicke greske ne pravi ni FK Maljurevac. Georgieva je 45 min napadala lopta, a o njegovoj zameni necu ni da govorim. Covek nije zalutao u Zvezdu, nego u fudbal. Pa sta reci kad je Bajic postigao gol?! Nije poraz toliko bolan, koliko ocajna igra, ali dobro, videcemo...

danckann

pre 17 godina

dobicemo i prvenstvo ako bude posteno. i kad nas dobijete igrate kukavicki ali svemu dodje kraj. lepo je vermezovic onomad rekao da ce klinci da vas rasturaju. a sad svi na stadion da im damo podrsku to su samo deca i nisu oni zasluzili da ih ignorisemo. za sve se navija partizan se voli.

Predrag

pre 17 godina

Odkada su otisli Bisevac,Zigic i pola sredine terena, Zvezda totalno nema igru...
Partizanovci cestitamo na pobedi...Bolje ste igrali

darko petrovic

pre 17 godina

U ovom veku ima jos 93 godine i mislim da je to sasvim dovoljno vremena da navijaci CZ postanu malo realniji i manje zlobni po karakteru. Jos 93 godine i puno nade da ce CZ igrati Evro ligu bilo u fudbalu bilo u kosarci. Momci srecno!

Nikola

pre 17 godina

Gospodjo,brate jel ovo pad neka recenzija ili shta......
Svaka chast semenkama,naprzice nas da budemo bolji do kraja prvenstva...Vidimo se u 3. kolu kvalifikacija...nadam se ne u Palermu:-)
Ultras R.S.F.C.
Auckland N.Z. crew

munzekonza

pre 17 godina

konacno vise i ovo da docekamo :o)

onaj komoron me razocarao nacisto. jesam znao da je ganci, ali nisam znao da je onakva stoka od coveka..

Milko Djurovski

pre 17 godina

Bravo CRNO-BELI vracamo se u igru.Toliko o dominantnoj Zvezdi,nasem nacionalnom brendu.Samo da se grobari konsoliduju,i da se lopovi oteraju.Djukicu samo nastavi tako.Milojko,vidimo se u Utorak,i mi smo po malo PRIJATELJI FUDBALA!

NOVICA

pre 17 godina

Najpre veliki pozdrav svima navijacima zvezde iz makeodnije gde bez sumnje imaju veliku podrsku. o utakmicu..sta reci. zasluzeni poraz mog tima.konacno je partizan pobedio. 10 godina od marakane, a u tim deset godina samo jednu pobedu.zaista mnogo.heheh nek se malo poraduju partizanovci.bodovna razlika nam dozvoljava da se poigravamo sa njima.ali sta vredi kad je sve vec reseno ko ce da bude sampion.zvezda se jos zagrejava...tek ce da bude igre..:)zato grobari ne brinite necete ove godinu biti sampioni.
u ovom sastavu zvezde vidim novu zvezdu naseg tima.mladi partizanovci nek se raduju.nisu dorasli da igraju na marakani.normalno je da kad imas 12 bodova prednost da izgubis pa to bio i najlugji rival.nema motiva.:)hteli smo da im damo malo "vazduha".znas lose je kad ti ugje voda u usiju.:)
sta se tice zvezde, definitivno je gjokic opasniji kad je u paru sa purovicem.treba da vrati bajevic onu staru formaciju. na taj nacin bi uigravao tim za ligu sampiona.jer mu to prednost i dozvoljava. definitivno u zvezdi se ragja novi vogja megju igracima na terenu.Burzanovic.mali je zaista pravi magjionicar sa loptu.radi sta hoce.

ZVEZDO MAKEDONIJA JE SA TOBOM.NE BOJ SE. SHVATIMO SAMO OVAJ PORAZ KAO MALA OPOMENA DA SE MALO RAZBUDE I ODIGRAJU SEZONU KAO STO TREBA.

Pera

pre 17 godina

Lose smo odigrali, od ovakve zvezde da primimo dva gola uopste mi se ne svidja dobro je sto smo skinuli jos 3 boda ali Partizan mora i moze mnogo bolje!

Miodrag

pre 17 godina

@Nik
Tebe je sramota "od koga ste izgubili"!? Bolje se stidi ove nepoznate grupe građana koju ste izveli protiv "Partizana" i stidi se svog jezika. Da li si video koliko je "Partizan" dominirao sve vreme?

Milance

pre 17 godina

Ama ljudi ovo je neverovatno dobili smo ih na "MARAKANi" samo je steta sto smo im dozvolili drugi pogodak ali sve u svemu imamo i mi malo duse za nesrecne "cigane"ha ha ha....NAPRED CRNO BELI.

MRS_NAPOLJE_SVI

pre 17 godina

11 godina je proslo...koliko je samo igraca doslo i otislo od tad....i nikog nije taj ocajni Partizan pobedio na Marakani...jos 4:2....MEDJUTIM ONI SU DOSLI...I LAGANO P******I....SVAKA VAM CAST!!!

sloba

pre 17 godina

Totalna nemoc i bezidejnost Zvezde.kako prosle nedelje protiv Bezanije tako i protiv Partizana.Meni nije jasno ko danas tako duge pripreme vrsi.Nemci su isto bili u toplim krajevima ali ne vise od 20 dana. Ali ono sto hocu da kazem vec vise od 10 godina posmatram divljastvo PARTIZANOVIH navijaca.Opet lomljenje stolica. Cemu to?Da je Zvezda pametna da ispostavi racun Partizanu.Taj kompleks koji grobari imaju to je za Lazu lazarevic da ima toliko mesta.Tolika radost napokon posle sest godina kao da su osvojili ligu sampiona i verovatno danas razmisljaju da su vec prvaci i da 9 bodova nije nista i da ce do kraja sve utakmice dobiti.Nadam se da je iovo trenutna kriza Zvezde i da ce od sledeceg kola sve krenuti kako treba

srki delija

pre 17 godina

Evo ih ovi izvirili iz rupe.Pogledajte tabelu pa se onda javite.
Zvezda je bila ocajna i ako neko ne bude leteo,bas me briga ko,samo ce dokazati da su neozbiljan tim i da cemo strepeti i za ovih 9 bodova.Taktika i pozrtvovanje 0.Treba da se zapitaju neke stvari i igraci i trener(covek se brani na Marakani sa 12 bodova prednosti!!??)i uprava.Za ovo moraju da "lete glave"

Parni valjak

pre 17 godina

Valjda nas neće optužiti za genocid, pa da plaćamo odštetu.
Konačno je Zvezda kažnjena za kukavičku igru koju praktikuje već desetak derbija. Čim smo se oslobodili raznih ograničenih Ješića, Boja, Radovića, rezultat je tu. Da im sudija nije opraštao penale bilo bi i ubedljivije.

Sasa Boric

pre 17 godina

Uff provukose se i ovoga puta,pa sada su bili zreli za sesticu,da nije bilo sudija koji su drzali kakvu takvu ravnotezu na utakmici bilo bi svasta.A najvise mi zao komentatora Andrijasevica pa on je bio na ivici da zaplace,utanjio samo tako,te losa utakmica te ovo te ono slaba igra a u grlu knedla ko marakana.Ovo je ono sto Partizan stalno mora da igra znaci od starta muski na loptu na gol a ne u sirinu i jalovo ko do sada.Pa bre njima cim se lopta spusti na zemlju nastaje haos cure na sve strane,naucili da im se sklanjamo e pa zdravo vise.Ovi momci sto su dosli odlicni su (Lazetic,Lazic,Rukavina)pravi pogodak doneli su ono sto nam hvalilo,brzinu,drskost i prodornost.Ma sta reci osim puuunnniiii.

milan nisevic

pre 17 godina

ulazem 100 evra da zvezda nece biti sampion ove godine! koje zlo nas snadje iz grcke ove godine! bajevic je ime i nista vise! ali, nije bajevic kriv, ne igra on, a oni koji "igraju" nisu ni za beogradsku ligu! od kosarke sam digao ruke, a od danas me ni fudbal ne interesuje! dok georgijev mora igrati, najbolji prosle sezone - milijas, sedi na klupi! to je bajevic koji slepo slusa piksija, koji samo gleda koga da uvuce u pul da budu blize da lakse otkupe zvezdu! u partizanu napravise preokret dovodjenjem popovica i djukica! trebalo bi i da zvezdini navijaci, ali pravi zvezdasi, bojkotuju piksija i njegove poslusnike i zahtevaju smenu dok jos nije kasno, ali se plasim da jeste: zanosili smo se sa 14 bodova prednosti, a oni su bili proizvod loseg partizana, a ne zvezdine dobre igre! zbogom zvezdo i fudbalu!

sloba

pre 17 godina

Zvezdo glavu gore jedna izgubljena utakmica nista ne znaci.Igace se jos desetine i desetine derbija izgubice te jos koju utakmicu ali ono sto je vazno broj titula broj osvojenih kupva i broj duplih kruna i medjusobni skor koji grobari da u narednih 10 godina dobiju sve derbije ne mogu da stignu Zvezdu.Danas ste bili losi. Ali Delije sledecu utakmicu na stadionu Partizana vratite istom merom i rezultatski i brojem polomljenih stolica

Robin

pre 17 godina

Bravo majstori !!!
Napokon je ta neugodna tradicija prekinuta i to na kakav maestralan nacin.Zvezda je na sopstvenom bunjistu do nogu potucena i ponizena.Bravo momci ,skidam vam kapu za visok moral i fantasticnu igru.Hvala vam i za iskazanu humanost.Umjesto da im date 8 komada poklonili ste im drugi gol.Ova briljantna pobjeda znaci nam mnogo.Mislim da ono sto je juce na nemoguce licilo danas je postalo stvarnost.Mi mozemo cak i prvaci da budemo.Ovakvu smusenu,bez ideja,mrtvu Zvezdu dobicemo i u preostala dva meca.Ma sta da dalje pricam.Danas je festa,dan za slavlje,drustvo me ceka.Hvala ti Djukicu,hvala igracima Partizana i naravno hvala najboljim navijacima na svijetu Grobarima na podrzci.Svi ste mi vi podarili jedan predivan dan.Pozdrav za sve navijace Partizana.

nikola novakovic

pre 17 godina

bruka-svaka cast na taktici bajevicu . Pa mi se na marakani branimo!Pa kad ce mo jednom da igramo ko ljudi sa dva spica a ne neki bunker od pocetka.Nekako igraju bez srca. dzaba im 9 bodova prednosti kad ovako igraju.treba nesto pod hitno da se menja i dogle ce mo da slusamo preko radija ko 1954 godine zasto placam pretplatu -dzoni ue i kada gubis aj ti pevam oooooo napred zvezdo

FUTA

pre 17 godina

ZASLUZENA POBEDA PARTIZANA STVARNO ZVEZDA NIJE NISTA POKAZALA A PARTIZAN SE STVARNO BORIO SVOM SNAGOM I ZASLUZENO DOBIO ZVEZDASI SU IGRALI KAO BALERINE ...CESTITAM NA POBEDI PARTIZANU...ZVEZDAS...

Johnny Bravo

pre 17 godina

poceo je da nas drma "grčki sindrom" !!!!
i u basketu i u fudbalu nije dobro!!!izgleda da sto je skuplji trener,to je igra tima losija!!!
Pixi,vrati Zengu!!!

delija momak

pre 17 godina

pazi ovog! od koga smo mi izgubili...ako smo mi tako losi zamisli kakvi ste vi.. a ovo je ponizavanje kakvo skoro nisam gledao..mogli su dati bar jos 2-3 gola.to su bile 100%sanse al nema veze.. hhahhahahaha monogo ste jaci hahaha

dzoni

pre 17 godina

Mene je ljudi posle ove tekme stvarno sramota. Zasta ovi indijanci primaju platu, da gube od partizana na marakani. Ma odo ja da navijam za Arsenal iz MML-a.

FUTA

pre 17 godina

NEMA VEZE DELIJE U SVAKOM SE DERBIJU GUBI ILI POBEDJUJE PA STO NE BI I MI ZVEZDASI SMIRITE STRASTI NISTA NIJE GOTOVO 9 BODA JE OGROMNA PREDNOST POLAKO STO SE LOZITE NA KOMENTARE OPET KAZEM CESTITAM PARTIZANU NA ZASLUZENOJ POBEDI MNOGO VISE SU POKAZALI U ODNOSU NA ZVEZDU SVAKA CAST MLAD TIP ALI IZGLEDALO DA SU ZAJEDNO VEC 10 GODINA TAKO SU BILI UIGRANI .I NARAVNO IMALU SU VELIKU ZELJU ZA POBEDU ...SVAKA CAST JOS JEDNOM.>ZVEZDAS.DELIJA

Gru-kv

pre 17 godina

Ekipi Partizana i Gospodinu Djukicu VELIKO HVALA na pobedi nad smesnom C.Zvezdom!!!
Zvezda i nije mogla bolje,jer MNOGO SMO JAKI!!!

Dovla

pre 17 godina

Ovo je pocetak kraja velike Zvezde.Izgleda da ce nam biti potrebni novi, radikalni rezovi.
OK nije sramota izgubiti od Partizana ali na ovakav nacin, na svom terenu.Pa jbt. popasli smo skoro 5-cu.Piksi i Bajevic treba dobro da se zapitaju sta rade?

VLADA

pre 17 godina

Pa zvezdasi trebe da budete zadovoljni sto je bilo samo 4,kako rece reporter i da je bilo 6 ne bi bilo nazasluzeno,mada ja mislim da je bilo8 ne bi bilo nezasluzeno.NAPRED PARTIZAN, ZIVEO JUG. VLADA KG.

Veliki Zigic

pre 17 godina

Bajevicu zar te nije sramota?!
Nadam se da ces se pojaviti pred novinarima ovoga puta i objasniti zasto mislis da su Santrac i Zivadinovic treneri na koje treba da se ugledas!
Pod hitno Muslin da zameni ovog kvazi princa, inace nista od titule i Lige Sampiona!

zola FCRS

pre 17 godina

ma dajte sta se lozite.samo vas slusam.dobili ste derbi posle 6 godina pa mislite da ste neki.pogledajte tabelu,devet bodova prednosti.ovo smo vas pustili da nam ova tuzna liga bude bar malo zanimljivija.sampion se znao posle sedam kola.ZVEZDA MI JE SVE,ZVEZDA ZIVOT JE......

Zlaja RS

pre 17 godina

Tuzno i jadno. Bez ideje i od igraca (cast Burzanovicu) a sto je jos tuznije i od trenera. Vezni red nikakav a on drzi Milijasa na klupi a ubacuje Tripera!!! Zalosno je ovo bilo gledati. Za utjehu ostaje titula (mada...) i nada da je ovo dno dna, te da gore ne moze. Idemo dalje, idemo napred. Pozdrav svim Delijama.

Delija Ivanjica

pre 17 godina

E moj Bajeviću veze ti nemaš!!!!!Pa gde su ti bre igrači koji su dovedeni kao najbolji igrači ove naše šugave lige Milijaš i Trajković?!Šta je sa Purovićem i zašto dečko dobija šansu samo kad gubimo ili vodimo dva razlike?!Perović BEK???????Basta i Milovanović isfrustrirani što nisu otišli preko pa neče ni da igraju,Djokić je KATASTROFA koji ume da da gol samo Obiliću i Milanu gde gubimo 2-0...Šta je sa Bajalicom vidim da je onaj Djorjević zalutao u ovom sportu,golman opšti užas......Ma TOTALNI RASPAD SISTEMA!!!!!!!!!!!!!!!!!BIĆE BATINA!!!!!!!!!

Grobari kg

pre 17 godina

MIROSLAV DJUKIC jedan je MIROSLAV DJUKIC-NALJBOLJA POSTAVKA IGRE U ZADNJE DVE GODINE,OVAKVU IGRU NISMO IMALI JOS OD VERMEZOVICA,OVI KLINCI CE NAPRAVITI CUDO
OSVAJAMO TITULU

SCHWIZA

pre 17 godina

Bravo!! Jos samo da nije bilo onih sumnjivih poraza (npr OFK na nasem stadionu) i pobeda (Smederevo u rupi) sada bi sve bilo mnogo neizvesnije.. Ali, mislim da je svakome imalo realnom jasno da Partizan ima daleko bolju igru i nesrazmerno perspektivniji tim. Pozdrav za sve Grobare!

sasa, Edmonton, Kanada

pre 17 godina

Malopre sam se probudio i ugledao prelepe vesti!!! Ljudi, pa dobili smo zvezdu, kakav dan! Ma koliko vidim nije bilo tesko, crno beli momci mnogo mogu, samo napred Grobari, verujte u sebe, mi smo uz vas!

Sremac

pre 17 godina

ovu zvezdu niko nemoze povezati.Em sto neznaju,em sto ni maste nemaju.Zali boze ako se oni plasiraju u ligu sampiona.Bruka i sramota!

Stefan

pre 17 godina

Delije mi ne treba da se javljamo.Ovo je bruka.Imamo po imenima znatno bolji tim ali su napadaci totalno zakazali.Kakva Evropska Zvezda!

RASHA

pre 17 godina

Igraci dovedeni iz BSK-A,Lucana i sl.razbishe gomilu reprezentativaca,koliko ja vidim prvenstvo josh nije gotovo.NAPRED PARTIZAN!!!

Sergio

pre 17 godina

Mora da su se zeznuli kada su na vremenskoj prognozi javili da će danas da duva košava, ono na marakani bio crno-beli tajfun. hehehehehe

aleksandar

pre 17 godina

Zvezda je potpuno razbijena, odlično je prošla mogla je da primi 7 komada, odavno nisam video da je Partizan ponizio ovako jedan klub, odlična igra ali nedovoljno propraćena od strane komentatora kome zamalo nisu krenule suze, Djukiću svaka čast, Jovetić će biti fenomenalan igrač,Koromana treba iszerati iz reprezentacije, i na kraju Zvezda je ponižena,vredelo je čekati sve ove godine

SASA

pre 17 godina

Sramota je da ovako izgubimo na Marakani.Golove smo primali kao neka treceligaska ekipa.Kod prva dva gola akteri Gaj i Djokic koji nema kvalitet za Zvezdu.Kod prvog gola pusta svog igraca da neometano sutira glavom ,a kod drugog smeta Gaju i opet igrac pored kog je bio daje gol.Pojacanje kao sto je Djordjevic uopste nam nije trebalo jer je previse spor za mesto na kome igra.Georgijeva nazad u Bugarsku jer i ja bi bolje sutnuo onu loptu.Nema nikakve igre u srednjem redu ja nas srednji red nisam ni video osim kad je trebalo da se koskaju.Sve u svemu uzas jedan.Svak cast grobarima na onako agresivnoj i pametnoj igri.Ljudi su vise zeleli pobedu i treba im cestitati.Bajevicu mani se Georgijeva,Djokica i Djordjevica.Daj sansu Milijasu,Purovicu,Bajalici inace otopise i ova prednost.Ma ipak je najbolje da podneses ostavku jer nisi dobio nijednu veliku utakmicu.Jedan je Slavoljub Muslin.

Ivan

pre 17 godina

Utakmicu necu komentarisati, nema potrebe sve je vidjeno, samo cu reci da Zvezda nikad u svojoj istoriji nije imala na klupi vece kukavice u fudbalu i klosarci - Bajevica i Sakotu, koji su direktni krivci za vecinu izgubljenih utakmica.Hitno smene!

Branko

pre 17 godina

ma jel neko sumnj*o? ziveo PARTIZAN i MAJKA SRBIJA.....bilo bi lepse da su svi udruzeno navijali za kosovo....KOSOVO JE SRCE SRBIJE...DJUKA SVAKA CAST

Milance NS

pre 17 godina

BAJEVICU ODLAZI!!!!

Dosta se ZVEZDA provlacila u ligi kojekakvim 1:0 pobedama... Ovo je sramota,na Marakani nas pregaze klinci iz Partizana...A sta reci za gest velikog reprezentativca Ognjena Koromana...SRAMOTA!!!!

Dusan

pre 17 godina

Pozdrav svim Zvezdinim navijacima sa Partizanovog Vracara, uz pesmu |Bijelog Dugmeta- "Padaju zvijezde".

"Padaju Zvijezde,
za nju,
Padaju Zvijezde,
tu na mome jastuku,
tiho, tiho,...

Boze cuvaj mi ovo pile,
ovu mrvu, zlata i svile,..."

Pedja P.

pre 17 godina

OVO JE SRAMOTA!!!
PIKSI ODLAZI, uspeo si da upropastis tradiciju koja se gradila godinama. I Bajvevic! Pa, kakav je to trener kada je u stanju da izvede ovakav tim - defanzivan i kukavicki. Proslo je na groblju jesenas, mada smo i tada mogli da izgubimo, ali sada nije. KUKAVICKA IGRA! ODLAZITE IZ ZVEZDE!
RED STAR FOREVER!

nenad

pre 17 godina

U ovako ocajnoj ligi prvog na tabeli nije problem rasturiti.
Pa i stojkovic je grobar, Sahranice i ime od nekadasnje mocne Zvezde. Bravo piksi! Ko je sledeci za prodaju?

File

pre 17 godina

Svaki derbi je sve ocajniji i ocajniji.Igra na obe strane katastrofa s tim sto su grobari ovaj put imali mnogo vise zelje i volje,mnogo su vise trcali i na kraju zasluzeno pobedili.A ako smemo da pogledamo istini u oci mozemo svi samo da pozelimo da se ni pod tackom razno ne kvalifikujemo ni za LS ni za kup UEFA.Ni Zvezda ni Partizan.To bi samo bila jos jedna bruka za srpski fudbal.

Jos jednom cestitke grobarima na zasluzenoj pobedi ali i savet...ne palite se mnogo...niste vi pokazali danas nista sem trcanja,a ovi nasi konji na celu sa Piksijem i Bajevicem nisu pokazali ni to.

Petar

pre 17 godina

Titula nam nije potrebna, pobeda(i to u gostima) nad Zvezdom je dovoljna. Mislim da je to najbolje merilo za to koje najbolji u drzavi.

P.S. Idite u fudbalsku arhivu na datum 28.12.2006 i procitajte komentare i vidite sta su neki "fudbalski strucnjaci" pisali o Djolu Lazicu. Voleo bih da sad cujem te "strucnjake". Decko ce biti jedan od najboljih ove sezone. Bravo Djole!

Nostradamus

pre 17 godina

Ama kad je Bajevic dolazio na Marakanu i kada sam ga video kako muljavo prica znao sam da ovo nece izci na dobro.Pa od kada je on trener Zvezde ona nije odgrala nijednu kvalitetnu utakmicu!!!
P.S.Covek Zvezdu zove "Zvijezda"!

Zarko

pre 17 godina

Onaj koroman je se ekstra lose poneo , ja mislo on je dosao iz neke gospodske lige , kad hoces namerno lupio glavom nekog klinca iz partizana, i to covek od 35-6 godina a ponasa se kao neki klinac. Sreca da ga je Bajevic izbacijo malo na hladjenje.

goofy

pre 17 godina

Pazi kad nam je poništen čist gol, a i penal, a i ono što je Zajić promašio na kraju... pa to bi bilo 7 (sedam) lakih komada...
Al' braćo gobari, nemojte preterano da se nadate, sad će oni odmah početi da kupuju bodove (jer očigledno ne umeju da kupuju igrače)

Vukovarac

pre 17 godina

ZASLUŽENO- DA JE BILO 5-1 BILO BI REALNO!!!
DJUKIĆU KAPA DOLE PUSTIO JE OMLADINCE DA IGRAJU I OTERAO TATINE SINOVE I ETO REŠENJA!!
a CLEMENTE SAMO NEKA ZOVE KOROMANA I TRIŠOVIĆA PORED LOMIĆA I RUKAVINE...

DENIS

pre 17 godina

BRUKA I ZA zvezdu i za sudiju SVAKI PREKRŠAJ PARTIZANOV IGRAĆ DOBIJA KARTON a koroman UDARI GLAVOM SMILJANIĆA I NIŠTA NIJE DOBIJA,NESVIRAN PENAL,PONIŠTEN GOL(ako je bio OPSAJD aj)
svaka ĆAST PARTIZANU A I ĐUKIĆU(KAO ŠTO SAM I PRE GOVORIJO DA ĆE ON PA POBEDI cigane)
p.s.kako se igra DRUGI DEO PALI SE PRENOSE BODOVI ILI NE

Marko

pre 17 godina

Ma sta vam je ljudi?!?! Sta se bunite?!?! Nasa Zvezda je SAMPION a nas Pixi je uzo' dva milionceta evra od bjeke i zeke, da bi dozvolio da patlidzan pobedi. Tako zeka i bjeka zele da umire grobarcice.... Njima pobeda a nama milioncici za ostatak ZEKE I BJEKE VECNO U PATLIDZANU!!

KezMAN

pre 17 godina

Mislim da su svi videli koliko je Partizan bio bolji tako da utakmicu neću komentarisati. Ono što treba komentarisati je ponašanje ljudi iz RTS-a. NACIONALNA televizija(kako sebe od skora nazivaju) ne samo da nije bila u stanju da prenosi ovu utakmicu već je u isto vreme prenosila utakmicu ENGLESKOG NACIONALNOG prvenstva. U Srbiji ima od 2.000.000 do 2.500.000 pretplatnika, što iznosi između 700.000.000 i 875.000.000 dinara mesečno, prevedeno u eure to je između 8.500.000 i 11.000.000 eura. JAVNI servis dobija toliki novac mesečno a nisu u stanju da za ovu utakmicu izdvoje 50.000 eura
SRAMOTA

Boban

pre 17 godina

Alo bre ljudi, kako lako nasedate pa to je uzas... Dovoljna vam je jedna utakmica da zaboravite i Zeku i Bjeku i to da ni jedan ni drugi tim nisu za Evropu!!! Zvezdi ne znaci puno sto je uzgubila ali Partizanu tj. Zeki i Bjeki znaci da se skrene paznja na to, eto Partizan dobio posle puno godina, Djukic je pravo resenje, Partizan Evropski tim i td. Ja mogu da shvatim zasto je Milosevic svojevremeno uspeo penzionere da prevede zedne preko vode ali ne mogu da shvatim da mladi mozgovi koji ovde ostavljaju svoje komentare nasedaju na istu foru i ne kapiraju da se glavudze iz Partizana i Zvezde igraju sa vama.
Kako to da Partizan koji igra najuzasniju sezonu u istoriji kluba dobije Zvezdu posle 11 godina i to na marakani i to u trenutku kad se Zeki i Bjeki drma stolica?
Jako je providno.....

Truli smo

pre 17 godina

Čestitam Grobarima za požrtvovanje ! Tako se bori, a ne kao ove naše primadone i umisljeni fudbaleri. Dok shvatimo kakav je Bajević trener, ode titula ! Zvezdina igra je katastrofa i to ne samo danas, već celu jesen. Tuga, jad i čemer ! Izbor igrača loš, svi su istog kalibra, spori, bezidejni i prosečni. Zrelo je za rezove, da se otreznimo pre nego bude kasno. Piksi, stavi prst na čelo !

Jaksa

pre 17 godina

Razocaran sam,ne rezultatom kolko igrom koju je zvezda prikazala!Posle ove sramote,ponizenja i nada sve nemoci,ocekujem da Bajevic podnese ostavku,a Stojkovic objasni svoje poteze kad su pojacanja u pitanju.Zvezda od kad je trenira Bajevic nije odigrala jednu utakmicu na visokom nivou,a Stojkovic nije doveo pojacanje da to i bude!Na kraju cestitam Djukicu na odlicnoj demonstraciji vrhunskog(top) fudbala,koji nemamo priliku da gledamo na srpskim terenima!

navijac

pre 17 godina

Moram da napomenem da u izvestaju nije spomenut ponisten gol Partizana u prvom poluvremenu i sansa na kraju utakmice kada je Zajic zaobisao Randjelovica i promasio prazan gol.

sakal

pre 17 godina

Ono o cemu se prica ovih dana dalo je svoj epilog . Zvezda se zalila na sudjenje protiv bezanije , plasirala pricu o nepravdi koja ih prati, Koromanu su bila puna usta price kako ce da napusti fudbal ako se nesto ne promeni. Promenilo se ali ne u njegovu korist . Bajevic je dobar strateg ali je i sada podbacio , prethodne meceve vadi trisovica pre poluvremena a sad mu daje sansu do kraja. Opustenost, nemotivisanost, bez zelje za borbu zvezda nije imala sansu . Mozda ce neki shvatiti koliko vam fali Bisevac,Kovacevic , Zigic. Steta za zvezdu ali osecam da je na pomolu velika kriza. Pozdrav svim ljubiteljima Partizana ,,PARNI VALJAK I DALJE MELJE"

nikola

pre 17 godina

Srce i mladost rasturiše Dom pozera i penzionera...P.S. Zajić je kladio 3-4 gola II poluvreme pa ga zato promaši...kakva država takva zvezda... basketaneri ugledajte se bar danas kako se igra srcem...

Ivan MKD

pre 17 godina

Derbi ko derbi.. mora se priznati bolji od nekolko prethodnih, al moze jos mnogo bolje.
Zasluzena pobeda Partizana..jos vise zasluzeniji poraz Zvezde..
Ali Koroman.. najvece razocarenje... ponasanje reprezentativca..KATASTROFA.
Nazad u Rusiju..nezasluzujes dres ni Zvezda... a jos manje SRBIJE

Nenad-Minhen

pre 17 godina

Razumem groblje,i toliku njihovu radost-ipak su pobedili najbolji,i najveci Srbski klub.Danas slavite,pa ponovo za 10-ak godina...Pozdrav svim Delijama iz zemlje dobrog piva,i ruznih zena....

Grobarin sam,al najlepsi

pre 17 godina

Ovaj Djuka,izgleda,stvarno vredi i kao trener!Prvo ono cudo u Svedskoj sa mladima,a sad i ovo,mozda i vece cudo na Marakani.Ne pamtim kad smo dali toliko golova u gostima ni protiv fenjerasa,a ne u derbiju!Morala je biti i veca razlika,al dobro...Ocigledno sjajan strateg i psiholog,kao i nekada igrac...Svaka cast!

sloba

pre 17 godina

ALO DECO VI KOJI PISETE KOJI U PROSEKU IMATE 17-18 GODINA DA VAS NESTO CIKA NAUCI. ZVEZDA JE HARALA U BIVSOJ JUGOSLAVIJI KADA JE LIGA BILA JEDNA OD JACIH U EVROPI.POD DVA OVI STO VICU PARTIZAN SRBIJA. KADA JE PARTIZAN BIO SRPSKI KLUB. NIKADA BIO JE JUGOSLOVENSKI.U SVOM TIMU JE IMAO FAHRUDINA OMEROVICA, FAHRUDINA JUSUFIJA, DZEVADA PREKAZIJA, LJUANA PREKAZIJA,FADILJA VOKRIJA, RESADA KUNOVCA, BAJRU ZUPICA, STJEPANA BOBEKA, TRENER BIO DZINA SIMONOVSKI I FAHRUDIN JUSUFI I JOS MNOGO TAKVIH.ZVEZDA JE UVEK BILA SRPSKI KLUB.PA RASPAD JUGOSLAVIJE JE POCEO NA UTAKMICI DINAMO -ZVEZDA.NA STADIONU HAJDUKA U SPLITU NISI SME DA PROGOVORIS A KAMOLI DA IMAS NEKO OBELEZJE ZVEZDE DOK SU GROBARI SLOBODNO NAVIJALOI ZA SVOJ KLUB KAKO U SPLITU TAKO I U ZAGREBU.PREMA TOME NEMOJTE DA SE PALITE I LOZITE JEDNOM POBEDOM POSLE SEST GODINA. MOZDA CE PROCI JOS SEST DO SLEDECE POBEDE.DANAS STE BILI BOLJI.ZIVOT TECE DALJE.SUTRA JE NOVI DAN

Lala

pre 17 godina

@Sremac
Spavaj mirno. Težak je put do Lige šampiona. Nema ovakva "Crvena zvijezda" nikakve šanse da prođe kvalifikacije. Ona ne može da pobedi nikoga u Evropi. To je, dosad, pošlo samo jednom za nogom "Partizanu", ali bio je to jak tim na čelu sa Lotarom Mateusom. Ove što će biti prvaci, samo je čudo danas spaslo da ne prime šest-sedam komada.

ball F>C>R>S>

pre 17 godina

na severu je stvarno bilo vrh a sto se tice igre 0! ZA SLAVU NASU ZA POBEDU ZA SAMO NASU ZVEZDU CRVENU OVE NOCI SA SEVERA CUCE SE PESMA DO JUTRA!

kizony

pre 17 godina

Kuuukuuu, Radooooosaveeee!!!! Pregazimsmo ih ko plitak potok. Iskren da budem, nisam verovao, mada je po principu velikih brojeva bilo krajnje vreme da ih dobijemo. Ali ovako dranje nisam očekivao.

Kvalitet fudbala nije bio na visokom nivou, a kriminalno suđenje neću ni da komentarišem.

Sa druge strane, izgleda da je Miroslav znači Đukić uspeo da napravi tim od onoga što je zatekao u Partizanu. Igra nije bila lepa za oko, ali izuzetno borbena od strane igrača Partizana. Zvezda očajna. Toliko o regularnosti prvenstva gde je ovakva ekipa, koja igra na nivou tima iz Besnog Foka ili Jabučkog Rita, vodi sa 12, a sada već 9 bodova prednosti. Sve u svemu, smeši nam se titula. NAPRED PARTIZAN

sakalmg.hotmail

pre 17 godina

Nije sramota izgubiti od boljih , spremnijih i jacih. Zelim zvezdi sve najbolje , i neka se plasiraju u Kup Uefa. Sramota bi bila da sa ovim timom mastaju o Ligi Sampiona, jer jedan sampion ne igra ovako . Pozdrav onima koji su vredni necije paznje i cije ce ime jos dugo kucati sa nasim srcima . PFC Zauvek

MILE

pre 17 godina

SVE ČESTITKE ĐUKIĆU I IGRAČIMA.DUGO PRATIM PARTIZAN I TVRDIM DA OVAKVU IGRU NIJE NAPRAVIO NIKO POSLE V E L I K O G MILOŠA MILUTINOVIĆA.AKCIJE JEDNOSTAVNE TEČNE GOL VISI U VAZDUHU TO JE ONO ŠTO JE ĐUKIĆ ZA KRATKO VREME URADIO.AKO OVAKO BUDE U NASTAVKU PRVENSTVA BIČE LEPO GLEDATI PARTIZAN.ŠTO SE KOMŠIJA TIČE NE BOJIM SE JE ZA NJIH SADA STUPAJU NA SCENU SUDIJE TERZIĆ I KO ZNA KO JOŠ.PO MENI OVOG SUDIJU TREBA UDALJITI IZ FUDBALA ZA SVA VREMENA.PENAL NAD TOMIĆEM SAMO ON NIJE VIDEO PA KOROMANOVO UDARANJE SMILJANIČA.LJUDI OBJASNITE MI KAKO OVAJ TRIŠOVIĆ IMA VIŠE UTAKMICA U REPREZENTACIJI NEGO U ZVEZDI,KO LI GA SAMO GURA?SVE U SVEMU LEP DERBI 6 GOLOVA,LEPA I KORISNA IGRA PARTIZANA I SREĆA ZA ZVEZDU ŠTO IMA KOD KUĆE OD KOGA UČI,NE MORA DA ZOVE NIKOGA SA STRANE TU SU KOMŠIJE I SVE ĆE IM POKAZATI AKO HOĆE DA SLUŠAJU I UČE.

Ostoya

pre 17 godina

Moram da kazem da sam EXTRA razocaran, pustili smo zvezdu da se ovako provuce !
Svako ko je bio u`rupi` video je da bi i PETARDA da je bila, bilo malo!
I dokle bre cigani da nam krljaju fudbalere,pa vidite kako Kovacevic dobija crvene u Francuskoj. Ovde su ih Pixi i Terza zastitili kao BELE MEDVEDE !
Jos samo da odu zeka i bjeka...

VLADA-AR

pre 17 godina

Ljudi meni ovo nije bas normalno da pobedite na Marakani prvi put posle `96 i da se ponasate kao da ste osvojili ko zna sta . Cinjenica je da ste bili bolji (kao u ostalom i prosli put) ali cinjenica je i 9 bodova i do ove utakmice 10 godina . Smirite se malo. Inace oni sto traze Bajevicevu ostavku moraju ponovo da pogledaju tabelu i da kazu kada su je poslednji put videli ovakvu??? Ja ne pamtim ovoliku razliku u Zvezdinu korist zato neka ostanu a dace dobri Bog srescemo se mi jos (u kupu) i naplaticemo sve ovo od danas.
Pozdrav za Delije.
(Danas nisam mogao da budem sa vama an utakmici ali bili ste odlicni kao i uvek uostalom)

par'zan

pre 17 godina

Svaka cast Partizanu, kakav je ovo bio proboj neprijateljske ofanzive (mislim na sveukupnu situaciju, ne na Zvezdu koja je bila u misjoj rupi svo vrijeme)!
Strpljivo cekam komentare posvecene pljuvanju Nene i Co. i velicanju Antica koji je htio da dovede...koga ono?...nekog bivseg Partizanovog golmana iz 70-tih koji usput nije ni bio neki trener ali je zato Antin prijatelj a Anta je, je li, faca sa zapada a svi ti pametnjakovici se pale kao mutavi na zapad...
Zao mi je Jese koji je pukao od silne ljubavi. Djuka ima sve, Partizan ima sve, samo treba vremena i strpljenja. Partizan ce pokazati da je svetionik za citavu Jugoslaviju u smislu kako se jedino mozemo izvuci iz bijede, radikala, mrznje, lopova sto jednom rukom kradu a drugom siju nacionalizam... Izvuci cemo se tako sto cemo raditi i vjerovati u sebe. Kad ovaj Partizan dosegne svoje pravo mjesto u Evropi, za godinu dvije, postace model, dokaz da Juga moze bolje.

Sljiva

pre 17 godina

Konacno da i to docekam da osetim kako je to pobetiti protiv Zvezde posle x godina

Cestitam momci, bravo Djukicu, hvala Bogu za koliko-toliko pravicno sudjenje, sto se desava jednom u 5 utakmica protiv Crvene zvezde.

Posebno zelim da od srca cestitam svim navijacima Crvene zvezde koji su nam (Grobarima) na komentarima do sada cestitali na pobedi. Osim toga primetio sam na snimku da su cigosi bodrili svoj tim kako pri 1:3 tj. 1:4 tako i pri 2:4 sto me je zacudilo. Da su oni toliko verni Zvezdi i kad gubi, to mi je bilo sasvim nesto novo... Za to navijanje - cestitke severu. Tkvi su nekada u ´70-´80 znali da budu samo moji Grobari...
Eh, mladosti!

Nadam se da i mi (Grobari) imamo muda (jednom ponovo u buducnosti) da navijamo za svoj tim i onda kada se protivnik poigrava sa Partizanom. Mada nisam siguran jer mi je na primer Okser (t.j. ono "bodrenje") jos uvek u gorkom secanju.

Jos nesto za Partizanovce i za Grobare a i za ostale "simpatizere" mijih crno-belih:
U DOBRU SE NE IZDIGNI
A U ZLOM SE NE PONIZI

Nastavimo samo ovako i bice odlicno. Al nemojmo pljuvati po danasnjem klececem protivniku.

P.S.- Tomicu, brate, mnogo te cenim ali covece kako samo od tolikog praznog gola da pogodis Bastu u mamuzu??? Lele mene...
hajde svako dobro!

sakali

pre 17 godina

Lepo se vratiti sa pobedom. Ovo sta se desilo zvezdi nije nista cudno , ovi momci su im to radili i ranije samo to niko nije pratio. Vreme je da se pokaze cija je skola druga u Evropi , ciji su decaci trn u oku mnogih koji sa njima igraju. Dobrodosli u eru Partizana. Nismo prepotentni kao nase komsije od sad smo realni.Cestitao bih svim igracima na ucinku , i da ne bude da smo liga sa najmanje golova u kolu.

uvek zvezdaš

pre 17 godina

Ovi grobari se toliko napale, a ne vide da kako smo slabo igrali dali smo im 2 komada. Čekajte da se ovaj tim uigra kraj prvenstva dočekaće te na -16, a ako počnete da prodajete utakmice, kao onu MAKABIJU, i na više.

Aleksandar B.

pre 17 godina

"Bravo" za Bajevica Zvezdinog princa na beleom konju, koji ce nas zaviti u crno. Skandalozno, sramotno i nedopustivo, ne zbog izgubljene utakmice vec zbog Zvezdine igre i ocajnog odnosa prema njoj. Punjena i naduvana ptica zvana Princ u tandemu sa elokventnim hohstaplerom Piksijem lagano ali strucno unostava sve ono sto su vrhunski treneri i stratezi stvarali 60 godina.
Falili im pripreme... Marbelja, Kipar. Falili im igraci... Koroman, Burzanovic. Pre pocetka prvenstva rekose nikad bolje i ... od 6 uzesmo samo 1.
Sad izjave za stampu daje Bosko Djurovski, Bajevicu vruca glava, alo bre koje ovde lud.
Delije su posebna prica, hor ludaka nema vremena da spusti pogled na teren i vidi bedu i cemer... vazno je biti na severu i pevati ode crveno-belom dresu... to sto ga nose klovnovi malo je bitno, kao sto je malo bitno i to da su trener i predsednik kluba sarlatani i ljudi bez ideja. Piksi obozava Pariz a Bajevic Atinu a ti Zveado Crvena mars u p... m... Alal vera Olivera, samo tako dok ne prorade motke!!!

John Terry

pre 17 godina

@goofy
Momche,daj malo oladi!!
Kakvih bre 7 komada.Da se razumemo,Partizan je zasluzheno pobedio ali sem prvog gola Partizana,svi ostali golovi na utakmici su chiste sluchajke i uzhasne greshke defanzivaca.Tako da se ne lozhite po mnogo,pobedu ste zasluzhili,ali samo zbog jadne Zvezde,nikako zbog kvaliteta!!
Bajevicu MARSH iz Zvezde
Pozdrav!
P.S Ne prichajte bre ljudi gluposti,ok je da se radujete zbog pobede,ali jedino shto je isvesno je da je liga jadna,jer ako OVAKVA ZVEZDA ima 9 bodova vishe od ostalih,mogu samo da zamislim kvalitet ostalih...

Alejandro

pre 17 godina

Pa sta je tu cudno? Zvezda nikako ne igra vec 2 godine, i kako su samo osvajali bodove ove sezone... Smesno. Svaka cast Partizanu i Grobarima

jeks(avanti stela rossa)

pre 17 godina

Mislim ovo je stvarno jadno Partizan odigra jednu pametnu utakmicu u deceniji i sad je do najbolji u citavom univerzumu.Ali istina je drugacija ne mozes jednom dobrom utakmicom ispraviti sve greske.TITULA JE ZVEZDINA I TO SVI ZNAJU.RED STAR FOREVER.MI SMO NAJJACI.GROBARI SAMO SANJAJTE I DALJE.ZVEZDA JE ZIVOT SVE OSTALO SU SITNICE!!!!!!

markic

pre 17 godina

Pa kad ti kapiten, najbolji strelac i zvezda prelaznog roka nemaju pojma, onda sta drugo da ocekujes. Kapiten se od adrenalina izgubio, Djokic svakako nije nikad bio za jake utakmice a o Kromanu ne treba pricati. Seljak je za njega gospodin. Ovaj Djordjevic niti je brz niti je borben, cista rupa. O Blagi i Trisovicu ni da govorimo. Samo su Gaj, Basta, Kastiljo i Burzanovic nesto pokusavali. Nema sta, Parizan je bio jaci. Ipak, samo jos nesto. Pri rezultatu 1:4 na severu haos, na jugu neko blejanje u vazduh. Stvarno ste cudni Grobari.

siki pfc

pre 17 godina

Mislim šta reći. verovatno je vetar kriv za zvezdin poraz. kada je sudija ponoštio čist gool ne mogu da krive njega. NAPRED PARTIZAN

GROBARKA NS

pre 17 godina

SAD NEMAM SRCA DA KAZHEM
- VERMEZE VRATI SE-
O PARTIZANE, TI NEPOBEDIV SI,
O PARTIZANE, CEO MOJ ZHIVOT SI,
O PARTIZANE NA SVETU NAJBOLJIIII SIIIII

borko

pre 17 godina

znao sam da ce da pobedi partizan,i jako mi je drago sto je prekinuo post na marakani,i pozdravljam mog druga Duleta Djurkovica koji je danas jako tuzan sto je izgubila zvezda,napred partizan.

nz

pre 17 godina

Ajde sad ce delije sa nekim teorijama zavere.Kako to da aktuelni sampion Evrope izgubi
od jednog Partizana,jel tako.Uzas,cist uzas.

Filipo

pre 17 godina

E DA MI JE DA SADA CUJEM PIKSIJA KAKO KAZE DA NECE PARTIZAN JOS DUGO DUGO POBEDITI NA MARAKANI! LOL!!! SJAJNI PARTIZAN, STVARNO NIKADA BOLJI! REALNO JE TREBALO DA BUDE 1:5 ili 2:6, MANJAK KONCENTRACIJE JE DOVEO DO DRUGOG GOLA ZVEZDE!
HOCU SAMO DA NAPOMENEM DA SU I JEDNI I DRUGI SUPER NAVIJALI, A POSEBNO SU ME IZNENADILE DELIJE KADA SU NASTAVILE DA NAVIJAJU I PORED DEBAKLA. IPAK POSLE TEKME NISU MOGLI DA SE SUZDRZE. TACNO SE VIDI DA CIM ZVEZDA IZGUBI = NEREDI, KADA JE PARTIZAN GUBIO NIJE BILO TUCHA POSLE UTAKMICA!!

Gost

pre 17 godina

Ovo je samo prva pobeda a igra se jos dva derbija sto znaci Zvezda je samo 3 boda u prednosti. Ima sanse! Sad ce da im se tresu ne samo noge vec i gace ;))

Petar

pre 17 godina

Bili smo bolji i to je to!
Shteta shto im nismo dali josh koji kad smo mogli!
Klemente,ako si slep i lud ti onda opet pozovi Trishovica i Koromana a ne Lomica, Rukavinu i druge prave igrache. NAPRED PARTIZAn

PANTA

pre 17 godina

Ovo je bruka.Igramo skoro celu tekmu sa jednim spicem.Danas prvi put u zivotu priznajem da je partizan bio bolji, ali nisu bili toliko dobri koliko je zvezda bila losa.Pokusavamo da igramo ko celsi,ali celsi ima lamparda,drogbu,sevcenka...
Ali ipak ZVEZDA JE SAMPION i bice ponovo. Svaka cast delijama koju su na 1:4 navijali i pokazali kako se voli svoj klup

djetic

pre 17 godina

BAJEVIĆU ODLAZI, pa ovaj lik nema pojma saa taktikom a kao psiholog je velika nula, pa groblje je gubilo sa ovim timom sve prošle jeseni a sad kad je Djuka dosao, inace sjajan covek i trener i kad je uspio da ih motivise i FIZIČKI SPREMI sad klinci kidaju,
Koroman je očajan lik, ne mogu da vjerujem da se tako ponaša i nije ni čudo što su ga ovi šutnuli,
Treba u napad crnogorce staviti Purovića i Burzanoviča, koji če biti najbolji igrač lige uskoro i biće golova kolko voliš.
za trenera nekog mladog a ne ovaj fudbal od prije 300 god ili bar vratiti Muslina koji je doktor za ovog mutavog Bajevića.
Djetiće u napad a iza njih Srbe i tu je liga šampiona i dupla kruna.
Pozzz

the kopite

pre 17 godina

ovo je sramota!!!
ja sam veliki navijac zvezde, ali ovo nije normalno! kako jedan trener koji je sve osvojio moze da dozvoli da sa ovakvim igracima izgubi uz NAJBOLJE NAVIJACE NA SVETU od ne slabog nego KATASTROFALNOG partizana? SRAMOTA! BAJO ODLAZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

delija

pre 17 godina

Piksi otpustaj Bajevica odmah. Pa on fudbala nije video. Naviko da u Grckoj ima dobre igrace pa mu nije ni trebala taktika. A u Zvezdi je to drugacije. Jedino Burzanovic i Kastiljo nesto rade. Da je Koroman dobar on bi igrao u Engleskoj a ne u Zvezdi. Zvezda propada. Dok je Piksi ovde nema nama `leba. Nek se vrati Dzajic. Sve u svemu Partizan je bio bolji i pobedio. Cestitam Groblju.

desertfox

pre 17 godina

Pa smesno je da 11 godina ne pobedite, a onda kada se to i konacno desi mislite da ste u najmanju ruku pobednici kupa sampiona.

Mikiii

pre 17 godina

grobari sto se radujete toliko akd znate da imamo prednost od 9 bodaova samo se vi tesite opet dupla kruna dodlazi na marakanu pozz sa kosova delije iz mitrovice najaci smo

partizanovac 067

pre 17 godina

Svaka čast Đukiću i momcima,ovakav pristuo igri doveo je do čiste pobede koja je mogla i trebala biti najubedljivija u istoriji derbija.Ovakav "školski čas" odavno nije viđen na ovim terenima, i dosta je bilo pobeda Zvezde a Partizan je imao loptu u posedu 66% utakmica.Dosta je bilo pobeda 1:0 u "produžecima",poništenih golova Zvezdinim protivnicima, ne može doveka na silu...Sram te bilo Koromane za onakvo kafansko udaranje glavom u dva navrata momka koji je duplo mlađi od tebe, nadam se da ćeš biti kažnjen na duže vreme, pa se vrati u Sibir gde si do sada igrao,pošto u Engleskoj nisi igrao ni minute!!!Takve talente kao što si ti i Trišović treba svećom tražiti, a pozdravite Klementea i Terzića koji vas forsiraju!!!

Moca Vukotic

pre 17 godina

Cestitke mom Partizanu. I ti sine Smiljanicu oladi malo sa tvojim izjavama!

A za gore potpisanog "slobu" sto deli lekcije nama klincima:
Jel su ti poznati ovi igraci?

Tomica Ivkovic
Milivoj Bracun
Mihalj Keri
Dragi Kanatlarovski
Marko Elsner
Ilija Najdovski
Robert Prosinecki
Miralem Zjajo
Husref Musemic
Elvir Bolic
Sulejman Halilovic

Milan

pre 17 godina

JA SAM bio NA DERBIJU I PONOSAN SAM Na ovaKvu fubBALSKU PREDSTAVU. NEBITNO DA LI JE POBEDIO PARTIZAN ILI ZVEZDA BITNO JE DA SMO POKAZALI SVETU KAKO SE IGRA PRAVI FUDBAL I KO IMA NAJBOLJE NAVIJACE!!! RTS- LOPOVI NE MOZE COVEK DA GLEDA PRENOS A PLACAMO STA, DA BI GLEDALI SERIJE"TREZOR" IZ 60 TIH I 70 TIH GOD STRASNO >:((((((((( LOPOVLUK

Vlada

pre 17 godina

Kako smo vas samo ODVALILI, to nije normalno! Naplatili smo vam sa kamatom sva vaša provlačenja, uključujući i ono od jesenas kad je takođe trebalo da popijete 4-5 komada! Ono čime nisam zadovoljan je JEDINO KRAJNJI REZULTAT! Danas ste ganferi bili zreli za 7-8 komada ali...polako, čuvamo municiju za naredna 2 derbija ove sezone! IGRAČIMA PARTIZANA SVE ČESTITKE NA BORBI, POŽRTVOVANJU, NA OGROMNOJ ŽELJI KOJU SU POKAZALI OD PRVOG DO POSLEDNJEG SKEUNDA! TAKO SE BORI ZA PARTIZAN I TAKO SE VOLI KLUB! ĐUKA, OVO JE VRRRRLLLLLO DOBRO (ocena 4, toliko koliko su i komada popili)!

Lithium010

pre 17 godina

Bravo crno-beli !!!!
BRAVO BRAVO
To ti je fudbal trcish stvaras sanse ako promasis ides dalje i zgazish mrshu :)
Sad za ove skoro 11 godina bez tijumfa na marakani pa ni liverpul nije pobedio mancester na old trafordu 10 godina ali tad marfi dao gol
i nestadoshe tih 10 godina , a mi vama zabili 4 komada zgazili vas od igre a vas izgovor najslabija igra ove sezone e pa nije tako igras toliko koliko ti protivnik dozvoli a sad ako vam se golmani drugih ekipa sklanjaju sa gola sudije sviraju sumnjive penale itd..
pa danas ni to vam ne bi moglo pomoci prosto danas je bio samo jedan klub i to mocan previse jak za vas :)
POZDRAV ZA SVE GROBARE !!!!
ZALIJTE OVO KAKO VALJA :)

helsinki

pre 17 godina

Ma daj smesni ste sa vasim komentarima to i nije derbi kada pogledas ko je dao golove u derbiju to su igraci koji su za tramvaj ligu a ne za derbi.
Ja ne znam dali ste svesni sta sta znaci dati gol u derbju to su bili igraci poput Duleta Savica,Dragana Mancea,i ostalih a ovi su trube obicne.

radjenko

pre 17 godina

Na HRT-u veceras gledam Dinamo-Hajduk LIVE a na RTS-u Zvezda -Partizan snimak. Redovno placam pretplatu ali sve u nadi da cu jednog dana gledati direktan prenos derbija a ne zbog baba koje gledaju "Bolji zivot" po 100-put. Sto se tice tekme iako sam partizanovac mogu samo da kazem da sam prijatno iznenadjen i pobedom a i rezultatom. Svaka cast, Djukicu!!! Samo napred!!!

Partizan-Srbija

pre 17 godina

Samo da podsetim ovog lika,sto kaze da je zvezda jedini srpki klub,ko je sve igrao u njenom dresu:Sulejman Halilovic,Refik Sabanadzovic,Miralem Zjajo,Husref Musemic,Sanibal Orahovac,Milivoj Bracun,Robert Prosinecki,Esad Baljic...

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

Dusan Bajevic je uspeo da urusi tradiciju koja je pre njega postojala na Marakani. Pilicarsko-kukavicki mentalitet preneo je i na igrace, a sve dalje sto se dogodilo na terenu bio je samo neminovan tok dogadjaja. Kao sto sam uvek i pisao nije problem da se utakmica izgubi, a tradicije su tu da se ruse, jer da nije tako fudbal bi odavno prestao da interesuje ljude sirom planete, medjutim problem je u tome sto porazeni tim deluje kao da ga je neko prisilio da odigra utakmicu. Ako se Bajevicu, moze i mora prigovoriti zbog ziheraskog poimanja fudbala, prevazidjene takticke filosofije, stvaranja atmosfere koja je daleko od dobre, od njega se ne moze ocekivati da nauci svoje pulene da igraju fudbal. Sve osnovne fudbalske stvari koje oni nisu savladali u mladjim kategorijama, tesko da ce bas sad nauce, sve da im je i Murinjo trener. Treba biti iskren i priznati da u ovom prvenstvu crveno-beli nisu ni jednom uspeli da pobede u situacijama kada je protivnik poveo ( barem se meni cini ). Ono sve sto je nekad krasilo crno-bele u mnogim derbijima, grc, strah, nedostatak samopuzdanja, podleganje atmosferi prenelo se danas na tim iz Ljutice Bogdana.
Ono sto je razlikovalo dve ekipe na terenu je samo u jednom, partizan je bio tim, a Zvezda skup pojedinaca, od kojih se svako trudio da ostavi neki svoj pecat na ovom derbiju.
Ne moze se pricati da je Djukic takticki nadmudrio Bajevica, jer svako ko iole prati fudbal, mogao je da pretpostavi kako ce Djukic da postavi igru. Agresivna igra na samom pocetku, a smusenost protivnika samo je ukazivala kako ce se da se zavrsi. Odlicno kretanje igraca bez lopte, dobro pokrivanje prostora i postavljanje karakteristike su koje nisu posedovali crveno-beli. Zato su i popili cetiri komada, a mogli su i vise.
Partizan je odigrao jedan od najboljih derbija ikad koje sam ja gledao, i tesko da ce skoro da prikaze takvu igru. Ako se uporedi utakmica protiv Mladosti i danasnji derbi, tesko je poverovati da je moguc takav skok u formi. U svakomm slucaju vidi se da Djukic ima trenerskog stofa, i pitanje je samo da li ce u uslovima u kavim se odigravaju ovdasnja prvenstva, to da ima presudnog uticaja. Lepo je sto jedan mlad trener, kome su mnogi zamerali sto je bez iskustva postavljen na mesto selektora mlade reprezentacije, pokazuje da su price o preko potrebnim godinama i iskustvu, samo jevtina demagogija, koja treba da obezbedi istom krugu ljudi krstarenje od kluba do kluba, iz sezone u sezonu.
Za razliku od mnogih prethodnih derbija, na ovom je bar moglo da se vidi sest golova. Kad ima golova, utakmica se dugo pamti, a uzimajuci u obzir da ce biti jos najmanje dva derbija, ovo je bila odlicna pozivnica za gledaoce da dodju na sledeci okrsaj.
Na kraju, moze se reci da ovaj derbi sa rezultatske tacke moze da donese jednu dobru i jednu losu stvar. Dobra je sto bi Bajevicu mogla da se vide ledja posle ovog debakla, a da ima i malo morala sam bi podneo ostavku. Losa je u tome sto je ova pobeda cementirala pozicije Zeke i Bjeke u klubu.
Zvezda je mogla da resi prvenstvo, ovako je ostavila partizanu sansu da se nada. Stvarno je fudbal najbolji sport.

Stevica

pre 17 godina

@Sloba

NARAVNO DA PARTIZAN NIJE BIO SRPSKI KLUB KAO STO NIJE BILA NI "CRVENA" ZVEZDA. DANAS SU NARAVNO SRPSKI KLUBOVI. AKO MISLIS DA SI SA TVOJOM IZJAVOM ISPAO DUHOVIT ZA...`O SI SE. ILI HOCES RECI DA SU SAMO SRBI U ZVEZDI OSVOJILI KUP EVROSPKIH SAMPIONA? NEMOJ JA DA POCENEM DA NABRAJAM KO JE SVE KOD VAS IGRAO. I ZAMOLIO BIH B92 DA NEPUSTAJU OVAKVE HUSKACKE KOMENTARE, U OVOM SLUCAJU OVOG "SLOBE". NASLUSALI SMO SE DOSTA TIH VASIH (SLOBINIH) KOMENTARA ZA VREME VASE VLADAVINE. ZNAM DA TE BOLI PORAZ ALI TO NIJE RAZLOG DA SE VRACAS U DALEKU PROSLOST,KAKO NASU TAKO I VASU(NA VASU ZALOST)

Siegfried

pre 17 godina

Koja rasturacina.Ovo je bila igra macke i misa.Bravo majstori.Pokazali ste ovim segrtima ko je car u Srbiji.Ovo nije obicna pobjeda ovo je bilo demonstracija premoci u svim segmentima igre.Djukicu legendo osvojio si srce nas Grobara.Igraci su pokazali karakter.Partizan je igrao kao u transu bez previse respekta.Samo nastavite tako.Pred vama je blistava buducnost.Dragi navijaci Zvezde,ne zalostite se jer nije sramota izgubiti protiv ovog crno belog kolosa.Partizan je jednostavno prejak za vas.Nista vise nije nemoguce.Partizan sampion.
Pozdrav

David

pre 17 godina

Vec vidim komentare kao necemo izgubiti nijedan derbi(smiljanic) i slicno. tipicno za grobare, uzivajte jer ko zna kad ce te sledeci put isto uciniti, mozda za nekih 10-15 godina. kad je meni cudno posle 11 godina mogu misliti kako je njima:). sve u svemu kladionice su se veceras obogatile posto je cela srbija igrala od 0 do 2! NASA ZVEZDA PRVAK PONOVO!!!

Ivan

pre 17 godina

NE MOZE SE DERBI DOBITI KADA U EKIPI IMATE 3 STRANCA KOJI NE ZNAJU KOLIKI ZNACAJ I DRAZ JEDNA TAKVA UTAKMICA IMA (KASTILJO I NE ZNA DA SE POSLE POSTIGNUTOG GOLA TRCI NA SEVER I GOL PROSLAVLJA SA DELIJAMA). PARTIZAN JE POSLE DUZEG VREMENA ODIGRAO BEZ STRANCA I SA 11 "NAPALJENIH" DOMACIH IGRACA RASTURIO ZVEZDU A DJUKIC ODRZAO CAS IZ SAVREMENOG FUDBALA BAJEVICU.NAVIJAM ZA ZVEZDU ALI SMO DANAS FUDBALSKI PONIZENI. (Ivan,Bor)

"dete od 17-18 godina"

pre 17 godina

@sloba
jak si mi ti zvezdas kad znas sve Partizanove igrace u zadnjih 30 godina. Budi covek i priznaj da je bolji tim danas pobedio.

PARNI VALJAK OPET MELJE

Modricanin

pre 17 godina

E moja zvezdo.Bajevicu izbaci onog manekena od Georgieva i Djokica i pusti nek igra Tadeu i Purovic mada koji je veceras promasio dobru priliku.

srki.mo

pre 17 godina

Bice bruke kad Zvezda zaigra predkolo Lige Prvaka,ako ga uopste i zaigra.Kako su igrali danas bolje da sjede kuci od Zvezde je ostalo samo ime nema tu srca.Bravo Partizan a pozdrav svim GROBARIMA all over the world.Papci sa RTS-a su nam mogli pustiti bar snimak na satelitu, pa ja na tu utakmicu cekam pola godine...

The Don

pre 17 godina

Basta kada bi se osisao i promenio prezime u neko obicno, ne bi mogao da igra ni srpsku ligu. Trisovic nikada ne bi ni video Marakanu da nije u dilu sa Terzicem koji ga je i dovukao iz nekog smesnog tima u privatnu reprezentaciju!!! Koroman koji nije igrao godinu dana, dosao da igra za Zvezdu iz ljubavi i tako odbio velike pare Hartsa!!! Da li moze to bednije i smesnije Stojkovicu? Mutavi Bajevic je napokon pokazao koliki je strucnjak. Pa nije bas sve u valjanju po pesku i besomucnom trcanju ima nesto i u taktici, razgovoru sa igracima, motivisanju.. Hitno dovesti mladog strucnjaka koji ce uvesti entuzijazma u ekipu, koji ce forsirati napadacki fudbal a ne neki seljacki katanaco.
Sto se tice Partizana napokon je shvatio da od isluzenih igraca, koji se zbog rekreacije vrate u maticni klub, i nekih pomocnih radnika na plantazama banana nema rezultata a ni igre.. Danas su klinci pokidali Zvezdu. Jedino je lose po njih zato sto ce da Zeka i Bjeka opet cvrsto da zajasu!!!
Smatram da je jedini spas naseg fudbala svih klubova lezi u oslanjanju na omladinske skole, velikog ulaganja u iste pa i po cenu losijih rezultata, jer se takav rad uvek isplacivao. Treba isterivati citavu generaciju a ne dovoditi debele Brazilce koje su i Turci oterali. Dok se bude forsirao rezultat od 1:0 i ubijanje igre zvana titula bice daleko i liga sampiona..

Danijel

pre 17 godina

jaoo ljudi nismo pobedili zvezdu nego smo i rasturili u sred Marakane jaooo nek smo toliko cekali samo da smo uspeli ovo sta ce ti pobeda sa 1:0 ili 2:0 kad vec udaris udri muski kao Partizan jaoo 4:2 bruka za zvezdu

i taj tim zamisla da igra u ligu sampiona ? hahaha

napravite mesto da vam Partizan pokaze kako se ulazi u Ligu Sampiona i kako se tamo igra


jaoo Ziveo PARTIZAN

grobari _jug

pre 17 godina

bravo crno beli i u proslom derbiju smo bili bolji ali nismo umeli da damo gol,ali mi dovodimo jeftina i prava pojacanja a vi dovodite_KOROMANA

laza

pre 17 godina

Piksi i njegova Francuska. A smetao vam je dzaja koji je na Karaburmi skromno ziveo. Zvezda nema vise igru jer je nislija rasprodao sve. Samo slusam njegov prijatelj platini itd... Sa time sto ih zove prijateljima stavlja se u istu ligu legendi...sramota

FUTA

pre 17 godina

Pristalice Partizana su tokom većg dela utakmice, a pre svega u prvom poluvremenu, na rasnoj osnovi vredjali senegalskog odbrambenog fudbalera Crvene zvezde Ibrahima Gaja, koga medjutim nisu isprovocirali, pa im je samo rukom gestikulirao da ih ne čuje.

Navijači obe ekipe su na utakmicu poneli i mnogo pirotehnike, a 'grobari' su posle prvog gola njihove omiljene ekipe i velike bakljade polomili veliki broj stolica na južnoj tribini i bacili ih na atletsku stazu. KAKO VAS NIJE SRAMOTA? BRUKA..FUJ

Shoxy

pre 17 godina

Pozdrav svim grobarima.konacno i mi da ih dobijemo,ali za ovakvu ponbedu bvredelo je ovoliko dugo cekati,ali kad pogledamo od tog zadnjeg puta kada smo ih dobili,oni su dobili tri meca a cak sedam je zavrseno nereseno9,znaci ni oni nisu bili efikasni nesto.danas smo u svemu nadigrali zvezdu koja sansu nije stvorila,a senku na pobedu je bacio ocajni sudija.ponistio gol partizanu,i nije svirao penal,ja to sa Juga nisam mogao dobro da vidim ali sam malopre na SOS-u gledao izvestaj utakmice.i zelim da kazem ovim zvezdasima sto se tese da je namesteno i kupljeno,da se tese i dalje,jer se nigde u svetu derbi ne namesta pa makar dva brata vodila dva najljiuca rivala.Svaka Cast Djukicu za ovakvu igru kakvu je postavio i sabio zvezdu na njhihovu polovinu.Jos jednom potpuno zasluzeno idemo dalje,titula je jos uvek daleko,ali jos dva derbija do kraja,a zvezda ima nesto tezi raspored.POZDRAV SVIM GROBARIMA I NAPRAVILI SMO SJAJNU ATMOSFERU DANAS

partizanovac i kad je tesko

pre 17 godina

64. min 1:3 mislim da je gotovo
83. min 1:4 pobeda je tu
88. min zamalo da Zajic ubode za 1:5, ali jedan je Zenit, PSV, Okser, Milan ... mozda nisam nabrojao sve koje su vas DRALI na "NEOSVOJIUVOJ TVRDJAVI"

zeks

pre 17 godina

Piksi, dosta je bilo! Odlazi, ali odmah!!! I ti i Bajevic!!! Napravio si trgovinsku firmu od Zvezde, uspeo si da rasprodas sve sto je valjalo, i to u sred sezone. Dovodis "extra" pojacanje, koja oteras posle par meseci, zato sto se nije snasao, zato sto je debeo i trom...Pa, zar nisi video da je debeo i trom pre nego sto je dosao...Bajevicu, zasto pojacanja greju klupu? Zasto se branimo? Ej, bre...

Dertimot

pre 17 godina

Link za Dusana Bajevica, Pixija i sve kolege zvezdase
http://www.gcz.ch/index.php?id=114&tx_ttnews[tt_news]=2424&tx_ttnews[backPid]=116&cHash=00003c3115

Pablo Aimar

pre 17 godina

Ljudi , onaj takozvani prvi strelac lige ,Djokic , nema pojma i nije za Zvezdu . Veliki igraci se pokazuju u velikim utakmicama , a ne protiv Zeleznika , Bezanije ili Banata - razumes li to Bajevicu . Zato Purketa u napad uz Burzanovica .

Veljko

pre 17 godina

Bravo kakva pobeda! Cestitam Djukicu i igracima na pobedi i velikom zalaganju , steta sto nije jos ubedljivije! Sledecu pobedjujemo Smederevo i priblizavamo se 1. mestu!!!!

cile

pre 17 godina

Pa ja nemogu da verujem gde zivim! Pa stvarno nas susrece sve zasluzeno nas SRBE.Toliko pokvaren narod valjda nema na planeti kao sto smo mi...Niko ne pita ovog Milovanovica "Sto si uhvatio za glavu decka (Smiljanica) posto ga je prethodno udario Koroman, nego neka kuknjava,tipa kako im je bilo tesko u derbiju i kako se sad oseca.
Dok covek ne pogleda iskreno sebe u ogledalu nema mu spasa.
Pomozi Boze ludom narodu...

Nelson Muntz

pre 17 godina

Захваљујем се гробарима, а нарочито оном њиховом делу који се сам прозвао стоком, што су нам пре дербија (у "пријатељском сусрету") "поклонили" своје транспаренте и заставе. Не знам само зашто су нам поклањали и транспаренте ПАОК-а? Ваљда им понестало сопствених јер је већина завршила у нашим рукама! Мнооооого сте јаки! А пре дербија сте давали изјаве као Смиљанић након дербија. Зато ће и он проћи на следећем дербију као ви на данашњем!

Goxy Englez

pre 17 godina

Prvo, cestitam Partizanu sto su nas pobedili - stvarno su bili bolji. Dok su nasi, s druge strane bili ocajni.
Drugo, zelim sve grobare koji se pale kao da su osvojili ameriku da podsetim na razliku +9, i da ih pitam: Koji je po redu bio poslednji derbi koji ste nas pobedili na Marakani? 105. ili 106.? Davno bese, ni ja se ne secam bas najbolje....
E, pa drugovi moji, lopta je okrugla, mozda nas dobijete ponovo, ....hmmmm..... u 198. derbiju, za nekih 20 godina....

Nikada necete moci da nas preteknete! Nikada! ....Osim mozda ako Zeka i Bjeka, nekim cudom, pozive jos 150 godina, Pa skupe dovoljno novca pa kupe novog Maradonu... A, mozda vam ni to nece biti dovoljno, jer i mi imamo Pixija.....
Tako da bezte tamo gde vam je mesto, veciti drugi!!!

Pozdrav svim delijama!!!!

CRVENA ZVEZDA FOREVER AND EVER!!!

Partizanovac

pre 17 godina

BRAVO za PARTIZAN,ulepsali ste mi dan ovde u Kanadi,daleko od otadjbine.
Samo napred KITCHENER je uz
vas
P.S.Grobari vratite se na JUG

Krstic

pre 17 godina

Prvo bih da odgovori slobi da je trener zvezde bio Ciro Blazevic,poznat po tome da je bio izbornik reprezentacije Hrvatcke.Sto se tice statistike ,koja kaze da nismo 11 godina pobedili na Marakani,to ne znaci da smo gubili 11 godina ,nego smo dve trecine utakmica odigrali nereseno,odnosno tri izgubili a sedam odigrali nereseno.jer prema nekim komentarima ispada da smo 11 godina samo gubili na Marakani.Radujem se pobedi i nadam se da cemo sresti i u kup takmicenju i jos jedamput da ih deklasiramo kao sto smo juce ucinili.
Pozdrav svim igracima i Djukicu i samo tako neka nastave.

edo

pre 17 godina

Ajmo CrNo BeLi!!!
Svaka cast mom partizanu a sad sto se tice utakmice moram reci da je bila dobra utakmica jedina losa tacka je sudjenje i Blago , ispostavilo se da svaki igrac na koga je Jesic(trener)|?)baci pik je ustvari los igrac .

Boban

pre 17 godina

Ovaj derbi je mnogo toga doneo i pokazao. Ako se zeli uspeh covek ne moze da se opusti. Mora uvek da bude u tenziji, spreman, pozrtvovan. Pokazuje se da je mladost uvek u prednosti u odnosu na iskustvo. Mladi ljudi su zeljni dokazivanja, uspeha. Zato je izbor Djukica za trenera prava stvar i to mora biti ideja vodilja. Ja izuzetno cenim Duska Bajevica, njegove zasluge za jugoslovenski sport, njegovo sportsko drzanje ali ako nije spreman da punog sebe da u radu onda se prilicno kompromituje, bespotrebno. Ono sto me je silno razaocaralo je ponasanje dvojice aktera derbija Smiljanica i Koromana. Koroman, reprezentativac odnos prema igri NULA, ponasanje sramno. Provokacije na ternu, udaranje. Sta li je taj covek video i naucio u inostranstvu. Ako hocemo ozdravljenje naseg sporta pocnimo od odnosa prema igri, jer tu je uzrok svih nasih problema. Pa nije ni cudo sto se Smiljanic tako glupo i osiono ponasa kada se ugleda na vremesnog Koroman. To nije opravdanje. Sada bi gospodin Djukic i uprava Partizana trebala da reaguje i da se ogradi od u najmanju glupu izjavu Smiljanica. Treba ga pozvati u sluzbene prostorije, pustiti mu snimak da vidi sta je lupetarao i objasniti mu kako se ponasa u ophodjenju sa javnoscu, novinarima, dati mu neku knjigu da procita, obogati svoj recnik, nauciti ga lepom , kulturnom i dostojanstenom ponasanju. Jer i u tome se ogleda velicina kluba i pobede nad velikim rivalom. Pa svi problemi u odnosu navijaca poticu od ovako glupih, podstrekackih, govora. Na zalost mnogo toga ne valja. Duboko smo zaglavili. I put ka ozdravljenju naseg sporta, fudbala upravo polazi od toga da pocnemo da postujemo protivnike, viteski ulazimo u borbu i tako se odnosimo i prema pobedi i porazu. I izjave citalaca bi na kraju trebalo malo propustiti kroz reseto i ne pustati svasta.

Objektivni posmatrac

pre 17 godina

Zvezda je isto u krizi kao i Partizan,samo sto se o tome ne pise.Imaju srecu da se mnogo pise o krizi rukovodstva Partizana,pa ih mnogo ne diraju.Ali kada krene isplivace svasta.

Stefan

pre 17 godina

Super igra Partizana!!! Nisam ni sanjao da ce tako da bude em toliko golova na utakmici em smo pobedili neverovatno!!! Samo bih zeleo Partizanu da samo tako nastave tim tempom igre i kasnije ce da bude dobro i u evropi i u prvenstvu!!!

P.S jos jedna poruka Partizanu DA I DALJE I BOJKUTUJU ZECEVICA I BJEKOVICA DA IM SE TRAZI MOMENTALNI OTKAZ STO NEMORA DA ZNACI DA JE PARTIZAN POBEDIO PA DA ONI MOGU DALJE DA OSTANU, NESME DA SE NA TO ZABORAVI!!!

Dzajo vrati se

pre 17 godina

Prvo-Zvezda je drzala casove Partizanu 6 godina (i duze) pa bih cak i ja koji sam od fudbala operisan znao da ga igram...
Drugo,vidi se da je Zvezda u velikoj agoniji,ja sam ovakav ishod derbija predvideo jer je u Zvezdi mnogo promasenih investicija!!!

zeks70

pre 17 godina

za Krstica: ti si, zemljace, totalno fudbalski neinformisan! Odakle ti ideja da je Ciro Blazevic bio trener Zvezde?! Tako nesto ne bi lupio ni klinac koji je juce poceo da prati fudbal...

GROBARI_VRANJE

pre 17 godina

@Sloba
Kad ste osvojili titulu prvaka sveta vecana tima su cinili nesrbi, tako da Zvezda nije SRBSKI klub. Savicevic, Pancev, Prosinecki, Sabanadzivic itd.
NAPRED PARIZAN!!!

Aleksandar

pre 17 godina

Cestitam Partizanu na zasluzenoj pobedi,zaista su nas nadigrali.A Bajevicu i Stojkovicu porucujem da sto pre napuste nas klub jer nisu zaluzili da ga vode.Tako da imam par pitanja:
Bajevicu,zasto nemas m*da da krenes u napad kada imamo toliku bodovnu prednost?
Zasto dovodite igrace koje vise niko nece?
Gde su pare od transfera?
Stojkovicu,zasto si rasprodao 13 igraca a hoces evropsku zvezdu,to batice ne moze?
A ti Tijanicu samo se usudi da mi posaljes pretplatu!!!

PFC FOREVER

pre 17 godina

Ovu pobedu smo zasluzili jos pre nekoliko godina jer smo uvek nadigrali cigane! cigani al ste napravili bakljadu?!Bolje da ucite kako se to radi i kad se radi a ne kao vi svakih 20 minuta palite 5 baklji:sramota cigani

navijac

pre 17 godina

morate i vi malo da se radujete nakon 11 godina nepobedivosti zao nam je da ne znate sta je to radost kad pobedite i dali smo vam malo tu nadu da dozivite malo radosti mislim do sledeceg derbija kad cete opet da samo sanjate sta je to radost grobarcici.... pozdrav iz zemlje gde je svake subote derbi

sih

pre 17 godina

Ko visoko leti nisko pada
Nije nam sramota da osvojimo titulu, 6 godina nas niste pobedili a sada umisljate da ste pokazali ko ste i sta ste. Osveta pada uskoro...

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

@Krstic
Ja ne znam odakle tebi ta informcaija. Zamolio bih te da navedes sezonu u kojoj je Ciro Blazevic bio trener Zvezde. Mislim da ti to nece biti problem, kad vec baratas takvim informacijama.
I nauci da se ne pise izbornik Hrvatcke, vec izbornik Hrvatske.
Ja prihvatam navijacku zaslepljnost, ostrascenost i neobjektivnost. I moram da priznam da je zbog toga i zanimljivo citati ove komentare.
Medjutim, ovo sto si ti napisao je cisto neznanje i proizvoljno baratanje informacijama koje si ko zna gde cuo. A ako lepo pitas mozes i da saznas koji je Ciri Blazevicu neostvaren san. Da ti pomognem, isti je kao Djukicev iz igrackih dana.
Prvo proveri informacije pre nego sto ih napises.

Nelson Muntz

pre 17 godina

@krstic
Да ли си толико необавештен, или си само злобан и покварен? Пре неки дан си могао да погледаш интервју са Ћиром Блажевићем на СОС-у у коме он јасно каже: "Имао сам жељу да будем тренер Звезде, али ми они СРПСКИ националисти Џајић и Цветковић то нису дозволили!" И још нешто: не само да Ћиро Б. никада није био тренер Звезде, већ никада није био ни "изборник" Хрватцке. Та држава се зове Хрватска (са с, а не ц).
П.С. Можда би модератори овог сајта могли да унајме професора Српског језика и отворе тему НЕПИСМЕНОСТ СРПСКОГ НАРОДА. У овим коментарима има толико катастрофалних правописних грешака да су неки од коментара потпуно неразумљиви и без икаквог смисла. Никада ми неће бити јасно зашто неписмени људи немају жељу ни потребу да се описмене, али горе од жеље да купе компјутер(дефинитивно није за неписмене) и да своју неписменост (најчешће праћену и запањујућом глупошћу)поделе са читавим светом преко интернета.

trendsetter

pre 17 godina

Švedska 0 Srbija 5, Zvezda 2 Partizan 4.Đukiću svaka ti čast.
Delije očito imaju problema sa poteškoćama.
Pozdrav za predsednika Partizana dr.Nenada Popovića.

M@cke Grob@r

pre 17 godina

ajmo Trisovicu, ajmo Trisovicu i gooooool Crvena Zvezda je u Ligi Sampiona..........
Tata molim te iskljuci mi PLAY STATION

Mafia RxS Cacak

pre 17 godina

Ljudi,sta se tripujete???
Sto je nesto vrucina napolju...+9C...
A tek za 20 dana kad bude +30C...
Manekeni napolje iz Zvezde...
Pozz svim DELIJMA!!!

D25

pre 17 godina

@sloba
Dragi ''čika'' Slobo,ti ''veliki'' poznavaoče fudbala u bivšoj Jugi,
fino ti nabroja sve Partizanove ''jugoslovenske'' igrače. Sve to stoji.
Ali, bruka je da, kao ''stari čiko'' navodiš ''klincima napaljenicima'' od 17-18 godina sve te činjenične stvari, a istovremeno ih još više ložiš...

Zar su u ''Srpskoj'' Zvezdi igrali samo Srbi???
Šta je loše u tome ako su u Zvezdi igrali Prosinečki, Najdoski, Kanatlarovski... ???

I otkud nekom pravo da kaže da je ''samo Zvezda samo Srpski klub''?

Svaka čast na iznesenim tačnim podacima, ali zašto nešto prećutati i zašto pretjerivati?

Najblaže rečeno - nepošteno!

Veljko

pre 17 godina

PARTIZAN JESTE JUGOSLOVENSKI KLUB ALI I SRPSKI. A ZVEZDA PRVENSTVENO SRPSKI. I U ZVEZDI SU IGRALI IGRACI NESRPSKE NACIONALNOSTI POPUT HUSREFA MUSEMICA, REFIKA SABANADZOVICA, ROBERTA PROSINECKOG.
TREBA RECI DA JE JUGOSLAVIJA BILA IZRAZ NAJDUBLJIH TEZNJI SRPSKOG NARODA. ZEMLJA U KOJOJ SU OBJEDINJENI RAZNI NARODI POD OKRILJEM SRBIJE. ZATO JE SRBIJA I TEZILA DA SE JUGOSLAVIJA OCUVA DOK SU DRUGI ZELELI DA SE OTCEPE.

VOLIM PARTIZAN

kristijanD

pre 17 godina

Ljudi ajde da se udruzimo svi i grobari i delije i da krenemo u protest protiv RTS-a. pa dokle bre derbije da gledamo u odlozenom snimku. Kad mogu i hrvati da gledaju svoje derbije direktno na hrt2 zasto ne bi mogli i mi. koji djavo onda placamo pretplatu.

bolje je da prenosi b92 i njima da placamo pretplatu nego ovim lopovima.

BRKAJLIA

pre 17 godina

****
@Veliki Zigic
@Bata Djora Sr.
Prepisivanje(uvek ste prepisivali od nas), vam je cesto donosilo uspeh, ali ne ide to bas uvek. Niste izvukli pouku iz dovodjenja Vukica i Lazovica ,prosle godine, kao pojacanja za prolece. Sad ste dobili samare za neizvlacenje pouka, a bice samaranja jos, jer vas tim je OCAJAN.
Bajevic je odlican trener, ali Piksi se suvise oslonio na FSS i gazda Terzu. Ne ide ni to, jer smo vas toliko zgazili da i nedosudjeni penali, nepriznati gol i priznati vas, nepostojeci, gol(sto je prevrsilo svaku meru delovanja gazda Terze)nisu mogli zakrpiti sve rupe kroz koje je duvala promaja u vasem, igracki, slabom sastavu.
UPOZORENJE!
Nista jos nije gotovo!
Zvezda ima jos dve utakmice sa Bezanijom.
Partizan ima jos dve utakmice sa Mladosti.
Partizan i Zvezda imaju, jos dva medjusobna duela.
U opticaju je tih 12 bodova. Zvezda ima tu prednost sto joj je obezbedio gazda Terza(Smederevo, Vozdovac...)i veliku sansu da dodje do naslova prvaka.
Djoro, sve analiziras, ali zaobilazis vasu igru u Jesenjem delu. Murinjo bi mogao samo plakati sa tim igracima. Bajevic tu nista ne moze sem da se on skine i igra, a za to je star.
Veliki Zigicu, ti se ljutis i vidi se da si dete. Naucices i da posmatras objektivno. Ne brini to je stvar vremena.

Kapiten?

pre 17 godina

Milovanovicu ti jesi kapiten ali te sada pitam ovim putem posto drugacije ne mogu, znas li ti nesreco sta uopste znaci nositi kapitensku traku? Evo ja cu ti reci ako nisi znao: Pa moras ginuti na terenu, moras biti vodja, moras davati primer ostalim igracima u ekipi primer koji ce ostali slediti... Sta ti radis od svega toga evo ja cu ti reci: Vuces se kao baba po terenu, svadjas se sa sudijama, pazis na stil(citaj Dejan Stankovic)... Pa kakav si ti kreator igre kad sa loptom kontakt imas samo na zagrevanju? E moj Milovanovicu ostavi tu kapitensku traku nemoj da je skrnavis vise molim te jer trake uopste nisi dostojan i idi vec jednom iz Zvezde penzionisaces se u ovoj nasoj ligi.

TijanaSRB

pre 17 godina

O PARTIZANE VOLIMO TE SRCEM SVIM GDE GOD IGRAS TI TU SU TVOJI GROBARI SAMO TEBI VERNI SAMO TEBI ODANI !!! Ne mogu da shvatim i necu ponasanje Ognjena Koromana koji je ipak reprezentativac Srbije , pa on udara klinca od 20 godina .SRAMOTA
Jedan je Miroslav Djukic ,
Svedska 0 - Srbija 5 ;
Zvezda 2 - Partizan 4

nenad

pre 17 godina

prvo ispravka posto nije tacno da partizan u ovom veku nije pobedio zvezdu kako to stoji na vasem sajtu, bilo je 2-1, ilic i ilijev za partizan, drulic za zvezdu ,kao i 0-1 ilic, a kad se uzme u obzir da je u poslednjih 6 derbija 4 puta bilo nereseno, uz po jednu pobedu partizana i zvezde, kao i igre ova dva kluba u evropi u OVOM VEKU, ne vidim kako iko moze da tvrdi da je zvezda bas u ovom periodu nesto kvalitetnija od partizana. Zvezda je poslednji put dobila na JNA dok je u sastavu bio Nenad Lalatovic ( bas skoro ), dok je poslednji put pobedila partizan u oktobru 2005. godine.

Salle

pre 17 godina

Meni nije jasno....kako niko ne pominje dva nedosudjena penala za Partizan?
Pa i ako je bio ofsajd,a nije,jer sudija dize zastavicu tek posto je LAzetic uzeo loptu GAju,kako niko od novinara da ne pomene posle odgledanog snimka te penale.
PA sada vi saberite koji je rezultat trebao da bude sa neiskoriscene dve stopostotne sanse.U mojoj matematici to je 2:9

vlada

pre 17 godina

BAJEVICU ODLAZI! Spasi obraz zvezdi! to bi bilo najbolje resenje za klub i navijace, samo tako ce zvezda krenuti mnogo bolje, a sto se tice "grobara" mnogo se raduju posle 11 godina, valda sto nisu skoro pobedili na marakani!neka cekaju sledeci derbi tada cemo doci mi na red! DELIJE GLAVU GORE!

The Sima

pre 17 godina

357 znaci komentara , a ono posle znaci utakmice bilo je ono pravo ! Kamenica znaci na sve znaci strane sve do Slavije ( znaci ). Ej jadna Srbijo , pola stadiona prestupnici i maloletni
delikventi ! Hvala Bogu da se neko setio da je rat 1991 poceo na stadionu Dinama ! I to zovete najvaznija sporedna stvar , ZNACI nacijo !

Aleksandar Nikić

pre 17 godina

Iako kasnim moram samo jedan mali komentar da dodam : cigani ovo je bila čista demonstracije sile. spremite se za jednu drugu tradiciju: nikad više vi ne dobijate derbi. nikad

juve

pre 17 godina

Žao mi je što se pamti rezultat, a ne igra,jer ovakvo rasturanje još nije viđeno na derbijima.Partizan je održao čas iz modernog fudbala a zvezda nemoć iz koje ovi "igrači" nemogu izaći.Kao što jedan naslov iz novina kaže "došo je i taj dan .... vas Partizan..... vas ..... on će biti šampion.

Stanko

pre 17 godina

Komentatoru RTS-a bih zabranio da ubuduće komentarise bilo koju utakmicu Partizana! Covek je sve vreme govorio o nekvalitetnom fudbalu i utakmici! Sa svakim golom Partizana gubio je glas, samo sto nije zaplakao! Morao sam stalno da pojačavam ton na TV-u. Previše providno!

gile

pre 17 godina

Novinaru koji je napisao ovaj izvestaj sa derbija treba dozivitno zabraniti bavljenje ovom profesijom, a bogami i svakom drugom. Kako vas bre nije sramota gospodine novinaru da brukate svoju profesiju a ponajvise sebe i svoje dostojanstvo. koje crne zvezdine sanse, koja crna akcija kod prvog gola, kome je to gjokic dodao loptu. Koje crne zvezdine greske kod Partizanovih golova, pa radili su im sta su hteli, napisite bre da su ta deca razbili u paramparcad zvezdu, a ne zasluzeno pobedili. I na kraju napisite da je decko iz cecenije udario glavom partizanovog igraca, a to isto je ucinio i kapiten zvezde. Sram vas bilo.

Grobari su Doktori

pre 17 godina

A stvarno sta se desilo sa pricom o dva nedosudjena penala,nepostojeci ofsajd i ponisten nam cist gol(cak je to priznao i Marko Markovic na pinku sto iskreno nisam mogao da poverujem) njihov 1 gol ... itd itd,ali dobro zna se ko je iz vase sportske redakcije u zvezdi pa ga razumem,nije mu lako!!!!

Bata Djora Sr.

pre 17 godina

@BRKAJLIA
Ajde sad svima otvori oci i objasni sta je Zvezda prepisivala od partizana ?
Sta je bilo lose u dovodjenju Lazovica, dok se Vukic povredio na pripremama, a to ipak niko nije mogao da predvidi. Koliko mi se cini Lazovic ne igra lose u Holandiji, a sta je sa Vukicem pojam nemam.
Sta to Bajevica definise kao odlicnog trenera? Koji to rezultati stoje iza u njega u trenerskoj karijeri ?
Da citas pazljivo, video bi da sam nekoliko puta u ranijim komentarima napisao da Zvezda igra najjadniji fudbal u svojoj istoriji. I to je notorna cinjenica, a ako te zanima detaljnija analiza nije ni to problem. Ako je igra Zvezde u jesenjem delu i bila jadna, kakva je Brko bila igra partizana?
Kako objasnjavas da ocajan tim, jednom tako superiornom uvali da gola i to bez ikakve igre.
Ako me secanje ne vara, novi predsednik Popovic je kao jedan od prioriteta postavio izgladjivanje odnosa sa savezom, sta god to znacilo. Po postavljenju je vrlo brzo posetio Terzu i kako mi se cini sve izgladio.
Na zalost Brko, ti ne umes da se radujes pobedi. Tebi opet smetaju sudije, opet nesto nije dosudjeno i kao po obicaju samo je jedan tim ostecen. Malo prouci pravila, nije to toliko komplikovano. Mada, jednom Kalimero uvek Kalimero.

Ulixes

pre 17 godina

300 i kusur komentara a ni jedan vise ne pominje bojkjot grobara. Samo gledam kako grobari sami sebi mazu oci. Do sledeceg poraza, a onda ce opet da kukaju na Zeku.

пиксла

pre 17 godina

КО ЈЕ ГРМЕО ЦЕЛУ УТАКМИЦУ А НАРОЧИТО ПОСЛЕ ГОЛОВА? КАД НАУЧИТЕ ДА НАВИЈАТЕ, ОНДА ОСТАВЉАЈТЕ КОМЕНТАРЕ ПО ИНТЕРНЕТУ!
19дс89

tuga

pre 17 godina

LJudi moji ,ja sam zvezdas.Ali moram priznati da nas ovako niko nije ponizio(sem PSVa),igraci su tuzno izgledali a bogami i navijaci!Pa mi smo palili baklje i slavili Partizanove golove.Hteo sam da kukam od tuge.Da li je moguce da niko sa severa ,posle utakmice nije uputio ni jednu kritiku na racun uprave.Izgleda da je Piksi potplatio nase vodje,da navijaju i kada nas ponizavaju!Pozdrav za ulixesa,ali brate ne brinimo mi za njihov bojkot(oni su izgleda dobili sta su trazili)vec pokusajmo da Piksiju kazemo sta mislimo o ovoj sramoti(ako jos neko ima hrabrosti da kaze).I onog Koromana treba oterati,mene je sramota sto on igra za nas klub.Pa on je za neki seoski klub,onako primitivan i nekulturan.Pozdrav za sve prave DELIJE

Ulixes

pre 17 godina

@vlada hvala Bogu, evo neko se setio da problemi nisu reseni posle jedne (istina ubedljive pobede) nad nama. sada ce se to malo oduziti, gurati pod tepih, a smem da se kladim da ce se oba sledeca derbija zavrsiti nereseno osim kupa.
@tuga
zna se kako treba resiti stvari, izgleda da su ovi zaboravili kako su delije upale na trening pa primenili vaspitne mere protiv fudbalera. Nisam za nasilje, ali kad je mogao Pjanovic da proguta par samara, moci ce i samozvani reprezentativac.

surovi

pre 17 godina

pa i bio je red posle 11 godina. Ja to ipak zovem statistickom greskom koja potvdjuje pravilo da se zna ko je profesor a ko ucenik. Djaba se raduju. Iapk mislim da je ovo i vicu siti i ovce na broju. Kad sam krenuo u kladionicu drugar koji radi u njoj inace okoreli delija, je rekao da je dogovoreno da Partizan dobije jer bi u suprotnom Zeka i Bjeka leteli 100%, poslusam ga i fala.... Alal im... Mafija je to moj vasicu, mafija...

bozabaksuz

pre 17 godina

ovako zvezda nije bila izgazena josh od PSV-a, Zenita i ostale tadasnje druzine. Samo mi je krivo jer je trebalo da bude 6:1. Zajicu kako ti je to uspelo????

Gagi

pre 17 godina

Aj, aj, jadni mi ako nam profesori budu kao ovaj "surovi". Izmedju ostalog covek rece: "Djaba se raduju. Iapk mislim da je ovo i vicu siti i ovce na broju." hahaha
Ovakvo gazenje odavno nije vidjeno ali gledacemo reprizu na stadionu Partizana vrlo brzo. Bunkerica i viktorija pred golom Randjelovica. Samo se nadam da nasi nece bas ovoliko promasivati kao u 128. derbiju. Ajd` uzdravlje!

aca

pre 17 godina

bajevicu i ja bih mogao biti trener Olympiakosa kad njegov gazda drzi pola grcke i namesti svaku utakmicu, sad se pokazi.
Jadan je ovaj nas fudbal, mogu da igraju seosku ligu sampiona.

ACIKA

pre 17 godina

gde si ti bajevicu ucio skolu za trenera , verovatnO u kragujevcu na pravnom...A ZVEZDA 2 GODINE NE MOZE DA VIDI DA JOJ FALI DESNI BEK PA GA IGRA BASTA, KAKVA STRUCNOST TRENERA I UPRAVE

Bosko

pre 17 godina

jos jednom su navijaci iz padinjaka pokazali koliko su dominantni na jugu!i ne samo na jugu...pozdrav grobarima i svima iz padinjaka