Četvrtak, 08.02.2007.

21:40

Partizan lako u polufinale Kupa

Izvor: I K

Partizan lako u polufinale Kupa IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

32 Komentari

Sortiraj po:

MILOJE CARRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!

pre 17 godina

SVAKA CAST IGRACIMA PARTIZANA NA ZASLUZENOJ POBEDI,IAKO SU ONI MOGLI TO MNOGO BOLJE DA ODIGRAJU ALI NEMA VEZE BITNO JE DA SMO MI POBEDILI-ZAR NE?VELIKI POZDRAV DEJANU MILOJEVICU MOM JEDINOM IDOLU I SRECAN RODJENDAN LUKI BOGDANOVICU NEKA MU SE SVE ZELJE ISPUNE I NEKA POSLE PARTIZANA ODE U NBA JER ON TO ZASLUZUJE.VELIKI POZDRAV SVIM GROBARIMA OD MILICE IZ VRBASA!!!!!!!!!!!

miki

pre 17 godina

@Bojan KG
Bojane, šta se pržiš toliko?
Kao prvo, čime se ti to dičiš? Možda time što ste administrativnim putem ušli u Prvu ligu, pa misliš da je to vredno hvale?
Ili možda time što ste u Kragujevcu, svom rodnom gradu nadjačali gostujuće navijače, koji, kako ti reče, ''nisu došli do izražaja'' zbog Crvenih đavola?
E pa, da bi shvatio neke stvari, budi iskren pa reci koliko bi ti bio motivisan protivnikom kao što je Radnički, pa da doputuješ u Kg radnim danom (četvrtak) do 18h kada je utakmica počela. Pogotovo kada se zna da je sledeća utakmica u subotu sa (bez uvrede) daleko ozbiljnijim protivnikom, i kada se realno očekuje ulaz u finale. A s druge strane, ne moram ni da ti objašnjavam kolika je vama inspiracija bilo koji klub iz jadranske lige, a pogotovo Partizan, da ne pričam što vam je to i jedna od retkih prilika da se sastanete s nama. Plus što ste, kako si i sam priznao, znali da vam je to prva i poslednja utakmica u završnici Kupa.
Taman da se igralo i u Pioniru i da nas nadjačate, ne bi bilo mnogo mesta vašoj euforiji.
A drugo, što se tvog komentarisanja suđenja tiče, jel' ti stvarno veruješ u ono što pričaš? Ispade još da ste i zbog sudija izgubili. Ne znam samo ko će da ti poveruje, sudije su na +20 ili +30 navlačile za Partizan, verovatno se plašeći preokreta?
Ali naravno, može ti se i da lupetaš, jer znaš da nije bilo TV prenosa. Toliko o tome. Pozdrav svim objektivnim navijačima bez obzira čije pristalice bile.

bogdan

pre 17 godina

'Ajde djavoli ne primajte se...Grobari mozda jesu slabo navijali u prvom poluvremenu, medjutim u drugom je bilo bolje...O kakvom vi casu u navijanju pricate?Pa kad god smo krenuli neku pesmu, vi ste nas onim dobosem (u koji je inace lupao bivsi Grobar)presecali.Koreo vam je bio dobar, tu nema sta da se kaze...Zanima me samo da li biste se vi uopste culi u Pioniru?

Milan

pre 17 godina

za Branka
a kakvu ste vi koreografiju uradili za Unikahu,kartoni(cak nisu svi ni imali.Bruka.Ipak vi ste jedna od glavnih grupa.Ocigledno je da nisi bio na tekmi,pa ovde lupas .Za ovu tekmu uradjena je setalica od 40m kaoi nova RD zastava od 23m

BojanKG

pre 17 godina

Za Dzordana:
Vidi se da nisi nijednu utakmicu u zivotu odgledao uzivo vec samo preko TV-a!
Partizan je tim koji je trenutno u prvim 16 u Evropi! Radnicki je administrativnim putem usao u Prvu ligu nedelju dana pred pocetak prvenstva iako je ekipa spremana za takmicenje u Prvoj B ligi!
Pitanje pobednika se nije uopste postavljalo niti je bilo ko od Kragujevcana ocekivao ne samo pobedu nego i poraz ispod 20 razlike!
Ali ako vec imate sampionski tim, treba da imate i takve navijace!
Oni juce nisu dosli do izrazaja zbog Crvenih Djavola:
http://img218.imageshack.us/img218/3349/extraludilolv8.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/4599/koreo2jd6.jpg
Mada, verovatno bi rezultat glasio na kraju 20 razlike za Partizan, ali kada je u 35.minutu trener Radnickog izveo prvu petorku i uveo klince koji i u prvenstvu slabo igraju, tada je cuveni Dule Vujosevic na parket vratio Drobnjaka, Perovica i Tripkovica! Sto? Verovatno kompleksi! Ko zna!
I jos nesto, sudjenje je bilo ocajno, nije se znalo ko ce vise od sudija da se udvori Vujosevicu koji je i na +30 za svoj tim vredjao sudije jer su dosudile korake Pekovicu!

Branka

pre 17 godina

@Bojan KG
PRVO:Vi bacite par papirica,podignete zastavu i odma mislite"mi napravili spektakl".Pogledaj slike sa utakmice Partizan-Unikaha pa ces da vidis sta je spektakl,TO MOGU DA NAPRAVE SAMO GROBARI!!!. DRUGO:Koji je rezultat bio do 35 minuta dok je za Radnicki igrala prva petorka,a u Partizanu nisu igrali Drobnjak,Perovic i Tripkovic?

Milanm

pre 17 godina

E,pa ovako,za mnoge neupucene,Partizan je veci deo meca odigrao sa najjacom petorkom,a ne rezervama, Camings,Pekovic,Perovic,Drobnjak,Tripkovic i Tepic igrali su vise od svih,tako da ne pricate gluposti!
Sa druge strane,Radincki jeste losa ekipa,ali Partizan je bas los! Ono je bilo smesno kako su igrali,zar onaj tim da bude prvak! Jadni ste da nema gde! Da je samo Radnicki malo iskusniji i bolji bilo bi cipavo! I takodje Hemofarm ima da vas bije sutra barem 10 razlike! Izvolite dodjite u Kg i uverite se! Pozzz

boki Jagodina

pre 17 godina

Možda je Boki mali i imao je 5 ali ne godina nego 5 iz poznavanja trenutnog stanja u basketu.Ponavljam komentarišem samo basket i trudim se da budem maksimalno objektivan a naravno neko mora da bude i uvređen u tom slučaju.Šta reći na kraju osim da takve ljude treba žaliti jer pokušavaju da opravdavaju lopove i kriminalce koji pokušavaju da nam unište i ovo malo kvaliteta što nam je preostalo od basketa.Ja bih se postideo da sam na vašem mestu.
Ako vam je za utehu zvezda je evidentno bolja u fudbalu jer Partizan u upravi gaji kukolj umesto kvalitetnog i stručnog kadra.Malo mi je neprijatno što nas stalno prozivate,kako nam sudije stalno pomažu,kako vam je duvao vetar u grudi pa niste mogli da skočite pod košem i slične nebuloze koje vam padaju na ono malo pameti što vam je ostalo nekorumpirano.Pogledajte malo bolje u svoj košarkaški tabor,sa kakvim igračkim kadrom raspolažete pa tek onda dajte konačnu ocenu o kvalitetu drugih klubova a Partizan zaobiđite u maksimalnom mogućem luku jer je on bio,ostao i još dugo će biti misaona imenica a verovatno i noćna mora mnogima od vas.Pozdravljam vas puno i želim vam puno sreće i uspeha u nastavku takmičenja.Vidimo se možda u finalu na snimanju još jednog pornića.Moram vam priznati da sa nestrpljenjem očekujem svršetak ovog takmičenja u srcu ŠUMADIJE.

REALNO *W

pre 17 godina

Sjajna predstava u dvorani "Jezero", i sjajna uvertira pred nastavak takmičenja. Partizan je uradio ovo na najvolji moguću način, bilo je mnogo lepih poteza, a igrali su svi igrači, imali posle derbija par dana za odmor i jednu laganu utakmicu za početak turnira. Mislim da ni Hemofarm u ovom oslabljenom sastavu neće moći da se suprostavi Partizanu, pravo uzbuđenje očekuje se u finalu sa FMP-om ili Zvezdom.
PS. Tužno je što se mora konstatovati da je ekipa Radničkog koja veoma uspešno igra u prvoj ligi, bila i više nego lak zalogaj za Partizan. Da nije Partizan odmarao glavne igrače bilo bi 50 razlike, i to pred sjajnom publikom koja je navijala za Radnički. Šta bi bilo u Beogradu, bolje ne razmišljati. Tako se postavlja pitanje Jadranske lige.
Koliko god mi voleli našu ligu, liga u kojoj bi jedine interesantne utakmice bile one između Partizana, FMP-a, CZV i Hemofarma ne bi bila nimalo interesatna. Ovako tu imamo Cibonu, Olimpiju, Budućnost, Zadar... Mada možda bi i ove ekipe (iz naše lige) bile jače da u njoj igraju svi najjači KLUBOVI, ALI TO JE VELIKO PITANJE.
Sve u svemu čestitke Partizanu i kragujevačkoj publici.
NAPRED PARTIZAN

dexon

pre 17 godina

Samo mogu da kazem da je ambijent u hali bio sjajan,i da u finalu sigurno nece biti ovakav ambijent.Steta sto nije bilo direktnog tv prenosa.

Džordan

pre 17 godina

Bojan KG
Tvoji đavoli ponizili "Partizan". Kako? Navijanjem. Valjda je poniženje kad te neko, sa rezervnim timom, odere sa trideset razlike. Kakvu ti logiku imaš, mi redovno ponižavamo sve u svetu, zato što redovno od svih gubimo. Jedino košarkaši "Partizana", vaterpolisti "Partizana" i Srbije, pa i odbojkaši, nešto mogu da urade. Kako tako olako želiš da ispadneš smešan?

bbrs

pre 17 godina

"grobari",jedan savet:zadržite se samo na košarci i na informacije u vezi sa košarkom.Ovo ostalo ne gledajte nije baš povoljno za vas

Bojsha

pre 17 godina

Opet smo pokazali da smo najbolji,vreme je da sve srpske ekipe istupe iz gumene lige,dobro neka KK Sledeca Sezona ostane oni su ionako osnivaci te smesne tvorevine pa neka se i dalje muce sa Sirokim ,Bosnom,Heliosom,Splitom a mi cemo da vratimo srpsku ligu u vrh evrope.

djidja

pre 17 godina

ko je dao za pravo kosarkaskim neznalicama da komentarisu utakmice partizana.da nesto znaju o kosarci nebi navijali za c..... zvgezdu.

anti Z&B company

pre 17 godina

Rutinska pobeda i sto je najvaznije vecinom su igrali klinci,a stariji su se odmarali za gane iz grcke!ako iole ozbiljno shvatimo ovo takmicenje osvajamo sigurno!

p.s.U polufinalu i finalu ocekujem mnogo bolje navijanje!!!

ISTINA BOLI

pre 17 godina

STA JE MILOSE,ISTINA BOLI?????NIJE MI SAMO JASNO KAKO IMAS OBRAZA DA SE JAVIS POSLE ONAKVOG PONIZAVANJA OD PRE SAMO 5 DANA!!!!!UOSTALOM,O KAKVIM TI SUDIJAMA PRICAS KAD SE DOBRO ZNA KO MUTI VODU U NASOJ KOSARCI,NE TREBA BITI MNOGO PAMETAN PA ZAKLJUCITI KO TROSI DRZAVNE PARE NA PROPALE PROJEKTE!!!!PRVO POGLEDAJ KOLIKO VAM JE EKIPA KVALITETNA PA DAJ SUD O TOME DA LI JE ZADNJIH 5 TITULA PARTIZANA REALNOST ILI SE RADI O NEKIM ZAKULISNIM RADNJAMA OD KOJIH STE VI KAO OPERISANI(PODVLACIM KAO)!!!AKO SI DOVOLJNO ISKREN SAM PREMA SEBI PRIZNACES DA JE PARTIZAN IAKO SA MANJIM BUDZETOM OD VASEG ZNATNO ORGANIZOVANIJI I IMA BOLJU STRATEGIJU DOVODJENJA IGRACA!DA IMATE NA TERENU 7 IGRACA OPET BI VAS GAZILI 15 RAZLIKE JER SMO ZA VAS KLASA,INSTITUCIJA!!!OSTALO VAM JE SAMO DA NAS UKINETE PA ONDA MOZDA I OSVOJITE NESTO I ZAIGRATE U TOJ EVROLIGI KOJU ZARKO ZELITE!OVAKO,VRATI SE U REALNOST I BOLJE RAZMISLJAJ O TOME KAKO CETE PRODJI VACERAS I MOZDA ALI MOZDA DOBIJETE SANSU DA ZAIGRATE PROTIV SAMPIONA!

Grobari Vracar

pre 17 godina

@
E, Milose, Milose!!! Poslednje je vreme doslo. Zvezda se ocigledno skroz uneredila. Pa gde se, pobogu, Milose javljas komentarima na rezultat utakmice Partizana i Radnickog Kragujevac? Zar navijaci Zvezde nemaju pametnija posla? Gde covece u toj utakmici nadje povod za "svakodnevne jadikovke": te nam sudije pomazu da osvajamo titule, te smo ovakvi-onakvi a sve u svemu nikakvi, te u Evropi nismo nista jer i kad prodjemo u TOP16 slucajno smo prosli, i drugi nam to dadose, bla, bla. bla... Pa, gledas li ti uopste, Milose, kosarku? Cak ni igraci i trener Zvezde znaju pred kim da skinu kapu, iako to nevoljno rade. Gde poredis sto se porediti ne moze? Kakve, covece, sudije sad nadje? Mi smo kao niko i nista a Zvezda je evropska? Kako da ne! Mora da se salis? Razumemo da nije lako ali, dajte, zadrzite bar minimum samodostojanstva. I svi odmah da se prebacite na vest sa Sakotinom izjavom da sa Vojovidnom nece biti lako. Mi tamo necemo pisati komentare ako se ne budete bavili nama (kao sto se mi ne bavimo vama), nego cemo samo citati sa uzivanjem (sta god da pisete). Mora se priznati da su poslednjih godina vasi komentari o kosarci neopisivo zabavni.

Vanderlei

pre 17 godina

Neznam ali imamo sam 4 "donekle" jake ekipe za Evropu.
To je zalosno posto ako pogledamo u Spaniju ili Italiju onda imaju te lige 10tak jako snaznih ekipa koje bi rasturili nase ekipe iz Sinalko lige. Ova NLB liga nece biti spas nase kosarke posto trebamo imati vise od 4 jakih ekipa. Liga sa 10 ili 12 ekipa u prvoj ligi bi bila dosta jaka tako da i u drugim ekipama osim FMP, Partizan, Hemofarm i Cr. Zvezda se stvaruju dobri igraci i da opet proizvodimo jake igrace i dobijemo jaku reprezentaciju.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

schavija

pre 17 godina

@Boki
Ako imas nesto pametno da kazes kazi a nemoj kao dete od pet godina da nam prosipas fore, posto uopste nisi zanimljiv. Da si na nekom forumu ovo tvoje bi sigurno islo u topic budalastine. Kompleksima nikad kraja,ali dobro... Partizan je rutinski odradio utakmicu i pokazao koliko nam je slaba liga(domaca). A te price da bi hale po Srbiji bile pune bi pale u vodu posle mesec dana igranja , a ovako kada partizan stigne u Kg POSLE 3 godine naravno da je hala puna. Stvarno sramota sto RTS nije prenosio ovu a po svemu sudeci nece ni ostale utakmice,ali valjda to tako mora posto su pare od pretplate ovog meseca utrosene na 48 sati svadbu.

Miloš, Pirot

pre 17 godina

E Boki, Boki !!! Parizan je toliko jak da mu svake godine u domaćem play off-u treba ogromna pomoć sudija da bi osvojio titulu. I posle? Partizan služi za popravljanje koš razlike u Evropi! ove godine ste ušli u top 16 zahvaljujući tuđim rezultatima, a ne svojim!!!

IGOR_PFC

pre 17 godina

OVO KUP TAKMICENJE JE SAMO TOPOVSKA HRANA ZA NAS GROBARE PRED TOP 16 EVROLIGE!!!PARTIZAN CE LAGANO OSVOJITI OVAJ KUP.POZDRAV SVIM GROBARIMA

Raška

pre 17 godina

BRUKA I SRAMOTA!
To je razvoj sporta u manjim sredinama-pa mogao je neko prenos bar da obezbedi. Mogu samo da zamislim kakva je atmosfera bila, sigurno bolja nego u derbiju. ma, u stvari, bolje je da se prenosi Domžale

boki Jagodina

pre 17 godina

Smešno je komentarisati sinoćnu utakmicu.Bruka Srbije i celog košarkaškog saveza.Pre nego što oformiše jadransku ligu imali smo jaku prvu ligu u kojoj su hale bile stalno pune.Sada imamo jakog Partizana koji je deceniju unazad jak kao zemlja,par ekipa srednjeg kvaliteta Hemofarm i FMP,a ostali su sastavljani na principu SMUTI PA PROSPI.Radnički će verovatno ući u plej of,da se bori za titulu.Smešno zar ne,al takva nam je liga,STRAŠNO!
NAPRED PARTIZAN,SAMLEĆE PARNI VALJAK I PILULICE IZ VRŠCA A ONDA VELIKO FINALE I TITULA.Žao mi je samo što CZ neće stići do finala da ih pregazimo još jednom.Zabranili im ovi iz RTSa da dođu do finala jer ne žele da prikazuju porno filmove u udarnom terminu za razliku od B92 koji je prošle nedelje u 19h pustio pornić uživo.Baš je bio dobar,poučan i zanimljiv,odavno bolji nisam gledao.

jovica-backi jarak

pre 17 godina

polako al sigurno guramo ka osvajanju kupa!!! samo tako crno-beli!!! ila li lepse uvertire za top 16 od osvajanja kupa!!! nevidim ko bi nas mogao spreciti u tom cilju!!! mozda bude malo muke sa fmp-om u finalu al otom potom!!!

BojanKG

pre 17 godina

Trener Radnickog se preziva Cvetanovic!
Partizan je zasluzeno pobedio ali su zato DJAVOLI ponizili Grobare! Bio je to javni cas navijanja i podrske timu i na -30!
I gde su bile kamere RTS-a?

boki Jagodina

pre 17 godina

Smešno je komentarisati sinoćnu utakmicu.Bruka Srbije i celog košarkaškog saveza.Pre nego što oformiše jadransku ligu imali smo jaku prvu ligu u kojoj su hale bile stalno pune.Sada imamo jakog Partizana koji je deceniju unazad jak kao zemlja,par ekipa srednjeg kvaliteta Hemofarm i FMP,a ostali su sastavljani na principu SMUTI PA PROSPI.Radnički će verovatno ući u plej of,da se bori za titulu.Smešno zar ne,al takva nam je liga,STRAŠNO!
NAPRED PARTIZAN,SAMLEĆE PARNI VALJAK I PILULICE IZ VRŠCA A ONDA VELIKO FINALE I TITULA.Žao mi je samo što CZ neće stići do finala da ih pregazimo još jednom.Zabranili im ovi iz RTSa da dođu do finala jer ne žele da prikazuju porno filmove u udarnom terminu za razliku od B92 koji je prošle nedelje u 19h pustio pornić uživo.Baš je bio dobar,poučan i zanimljiv,odavno bolji nisam gledao.

BojanKG

pre 17 godina

Trener Radnickog se preziva Cvetanovic!
Partizan je zasluzeno pobedio ali su zato DJAVOLI ponizili Grobare! Bio je to javni cas navijanja i podrske timu i na -30!
I gde su bile kamere RTS-a?

jovica-backi jarak

pre 17 godina

polako al sigurno guramo ka osvajanju kupa!!! samo tako crno-beli!!! ila li lepse uvertire za top 16 od osvajanja kupa!!! nevidim ko bi nas mogao spreciti u tom cilju!!! mozda bude malo muke sa fmp-om u finalu al otom potom!!!

Raška

pre 17 godina

BRUKA I SRAMOTA!
To je razvoj sporta u manjim sredinama-pa mogao je neko prenos bar da obezbedi. Mogu samo da zamislim kakva je atmosfera bila, sigurno bolja nego u derbiju. ma, u stvari, bolje je da se prenosi Domžale

IGOR_PFC

pre 17 godina

OVO KUP TAKMICENJE JE SAMO TOPOVSKA HRANA ZA NAS GROBARE PRED TOP 16 EVROLIGE!!!PARTIZAN CE LAGANO OSVOJITI OVAJ KUP.POZDRAV SVIM GROBARIMA

Miloš, Pirot

pre 17 godina

E Boki, Boki !!! Parizan je toliko jak da mu svake godine u domaćem play off-u treba ogromna pomoć sudija da bi osvojio titulu. I posle? Partizan služi za popravljanje koš razlike u Evropi! ove godine ste ušli u top 16 zahvaljujući tuđim rezultatima, a ne svojim!!!

schavija

pre 17 godina

@Boki
Ako imas nesto pametno da kazes kazi a nemoj kao dete od pet godina da nam prosipas fore, posto uopste nisi zanimljiv. Da si na nekom forumu ovo tvoje bi sigurno islo u topic budalastine. Kompleksima nikad kraja,ali dobro... Partizan je rutinski odradio utakmicu i pokazao koliko nam je slaba liga(domaca). A te price da bi hale po Srbiji bile pune bi pale u vodu posle mesec dana igranja , a ovako kada partizan stigne u Kg POSLE 3 godine naravno da je hala puna. Stvarno sramota sto RTS nije prenosio ovu a po svemu sudeci nece ni ostale utakmice,ali valjda to tako mora posto su pare od pretplate ovog meseca utrosene na 48 sati svadbu.

Vanderlei

pre 17 godina

Neznam ali imamo sam 4 "donekle" jake ekipe za Evropu.
To je zalosno posto ako pogledamo u Spaniju ili Italiju onda imaju te lige 10tak jako snaznih ekipa koje bi rasturili nase ekipe iz Sinalko lige. Ova NLB liga nece biti spas nase kosarke posto trebamo imati vise od 4 jakih ekipa. Liga sa 10 ili 12 ekipa u prvoj ligi bi bila dosta jaka tako da i u drugim ekipama osim FMP, Partizan, Hemofarm i Cr. Zvezda se stvaruju dobri igraci i da opet proizvodimo jake igrace i dobijemo jaku reprezentaciju.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

ISTINA BOLI

pre 17 godina

STA JE MILOSE,ISTINA BOLI?????NIJE MI SAMO JASNO KAKO IMAS OBRAZA DA SE JAVIS POSLE ONAKVOG PONIZAVANJA OD PRE SAMO 5 DANA!!!!!UOSTALOM,O KAKVIM TI SUDIJAMA PRICAS KAD SE DOBRO ZNA KO MUTI VODU U NASOJ KOSARCI,NE TREBA BITI MNOGO PAMETAN PA ZAKLJUCITI KO TROSI DRZAVNE PARE NA PROPALE PROJEKTE!!!!PRVO POGLEDAJ KOLIKO VAM JE EKIPA KVALITETNA PA DAJ SUD O TOME DA LI JE ZADNJIH 5 TITULA PARTIZANA REALNOST ILI SE RADI O NEKIM ZAKULISNIM RADNJAMA OD KOJIH STE VI KAO OPERISANI(PODVLACIM KAO)!!!AKO SI DOVOLJNO ISKREN SAM PREMA SEBI PRIZNACES DA JE PARTIZAN IAKO SA MANJIM BUDZETOM OD VASEG ZNATNO ORGANIZOVANIJI I IMA BOLJU STRATEGIJU DOVODJENJA IGRACA!DA IMATE NA TERENU 7 IGRACA OPET BI VAS GAZILI 15 RAZLIKE JER SMO ZA VAS KLASA,INSTITUCIJA!!!OSTALO VAM JE SAMO DA NAS UKINETE PA ONDA MOZDA I OSVOJITE NESTO I ZAIGRATE U TOJ EVROLIGI KOJU ZARKO ZELITE!OVAKO,VRATI SE U REALNOST I BOLJE RAZMISLJAJ O TOME KAKO CETE PRODJI VACERAS I MOZDA ALI MOZDA DOBIJETE SANSU DA ZAIGRATE PROTIV SAMPIONA!

djidja

pre 17 godina

ko je dao za pravo kosarkaskim neznalicama da komentarisu utakmice partizana.da nesto znaju o kosarci nebi navijali za c..... zvgezdu.

anti Z&B company

pre 17 godina

Rutinska pobeda i sto je najvaznije vecinom su igrali klinci,a stariji su se odmarali za gane iz grcke!ako iole ozbiljno shvatimo ovo takmicenje osvajamo sigurno!

p.s.U polufinalu i finalu ocekujem mnogo bolje navijanje!!!

Grobari Vracar

pre 17 godina

@
E, Milose, Milose!!! Poslednje je vreme doslo. Zvezda se ocigledno skroz uneredila. Pa gde se, pobogu, Milose javljas komentarima na rezultat utakmice Partizana i Radnickog Kragujevac? Zar navijaci Zvezde nemaju pametnija posla? Gde covece u toj utakmici nadje povod za "svakodnevne jadikovke": te nam sudije pomazu da osvajamo titule, te smo ovakvi-onakvi a sve u svemu nikakvi, te u Evropi nismo nista jer i kad prodjemo u TOP16 slucajno smo prosli, i drugi nam to dadose, bla, bla. bla... Pa, gledas li ti uopste, Milose, kosarku? Cak ni igraci i trener Zvezde znaju pred kim da skinu kapu, iako to nevoljno rade. Gde poredis sto se porediti ne moze? Kakve, covece, sudije sad nadje? Mi smo kao niko i nista a Zvezda je evropska? Kako da ne! Mora da se salis? Razumemo da nije lako ali, dajte, zadrzite bar minimum samodostojanstva. I svi odmah da se prebacite na vest sa Sakotinom izjavom da sa Vojovidnom nece biti lako. Mi tamo necemo pisati komentare ako se ne budete bavili nama (kao sto se mi ne bavimo vama), nego cemo samo citati sa uzivanjem (sta god da pisete). Mora se priznati da su poslednjih godina vasi komentari o kosarci neopisivo zabavni.

Bojsha

pre 17 godina

Opet smo pokazali da smo najbolji,vreme je da sve srpske ekipe istupe iz gumene lige,dobro neka KK Sledeca Sezona ostane oni su ionako osnivaci te smesne tvorevine pa neka se i dalje muce sa Sirokim ,Bosnom,Heliosom,Splitom a mi cemo da vratimo srpsku ligu u vrh evrope.

Džordan

pre 17 godina

Bojan KG
Tvoji đavoli ponizili "Partizan". Kako? Navijanjem. Valjda je poniženje kad te neko, sa rezervnim timom, odere sa trideset razlike. Kakvu ti logiku imaš, mi redovno ponižavamo sve u svetu, zato što redovno od svih gubimo. Jedino košarkaši "Partizana", vaterpolisti "Partizana" i Srbije, pa i odbojkaši, nešto mogu da urade. Kako tako olako želiš da ispadneš smešan?

bbrs

pre 17 godina

"grobari",jedan savet:zadržite se samo na košarci i na informacije u vezi sa košarkom.Ovo ostalo ne gledajte nije baš povoljno za vas

dexon

pre 17 godina

Samo mogu da kazem da je ambijent u hali bio sjajan,i da u finalu sigurno nece biti ovakav ambijent.Steta sto nije bilo direktnog tv prenosa.

REALNO *W

pre 17 godina

Sjajna predstava u dvorani "Jezero", i sjajna uvertira pred nastavak takmičenja. Partizan je uradio ovo na najvolji moguću način, bilo je mnogo lepih poteza, a igrali su svi igrači, imali posle derbija par dana za odmor i jednu laganu utakmicu za početak turnira. Mislim da ni Hemofarm u ovom oslabljenom sastavu neće moći da se suprostavi Partizanu, pravo uzbuđenje očekuje se u finalu sa FMP-om ili Zvezdom.
PS. Tužno je što se mora konstatovati da je ekipa Radničkog koja veoma uspešno igra u prvoj ligi, bila i više nego lak zalogaj za Partizan. Da nije Partizan odmarao glavne igrače bilo bi 50 razlike, i to pred sjajnom publikom koja je navijala za Radnički. Šta bi bilo u Beogradu, bolje ne razmišljati. Tako se postavlja pitanje Jadranske lige.
Koliko god mi voleli našu ligu, liga u kojoj bi jedine interesantne utakmice bile one između Partizana, FMP-a, CZV i Hemofarma ne bi bila nimalo interesatna. Ovako tu imamo Cibonu, Olimpiju, Budućnost, Zadar... Mada možda bi i ove ekipe (iz naše lige) bile jače da u njoj igraju svi najjači KLUBOVI, ALI TO JE VELIKO PITANJE.
Sve u svemu čestitke Partizanu i kragujevačkoj publici.
NAPRED PARTIZAN

Milanm

pre 17 godina

E,pa ovako,za mnoge neupucene,Partizan je veci deo meca odigrao sa najjacom petorkom,a ne rezervama, Camings,Pekovic,Perovic,Drobnjak,Tripkovic i Tepic igrali su vise od svih,tako da ne pricate gluposti!
Sa druge strane,Radincki jeste losa ekipa,ali Partizan je bas los! Ono je bilo smesno kako su igrali,zar onaj tim da bude prvak! Jadni ste da nema gde! Da je samo Radnicki malo iskusniji i bolji bilo bi cipavo! I takodje Hemofarm ima da vas bije sutra barem 10 razlike! Izvolite dodjite u Kg i uverite se! Pozzz

boki Jagodina

pre 17 godina

Možda je Boki mali i imao je 5 ali ne godina nego 5 iz poznavanja trenutnog stanja u basketu.Ponavljam komentarišem samo basket i trudim se da budem maksimalno objektivan a naravno neko mora da bude i uvređen u tom slučaju.Šta reći na kraju osim da takve ljude treba žaliti jer pokušavaju da opravdavaju lopove i kriminalce koji pokušavaju da nam unište i ovo malo kvaliteta što nam je preostalo od basketa.Ja bih se postideo da sam na vašem mestu.
Ako vam je za utehu zvezda je evidentno bolja u fudbalu jer Partizan u upravi gaji kukolj umesto kvalitetnog i stručnog kadra.Malo mi je neprijatno što nas stalno prozivate,kako nam sudije stalno pomažu,kako vam je duvao vetar u grudi pa niste mogli da skočite pod košem i slične nebuloze koje vam padaju na ono malo pameti što vam je ostalo nekorumpirano.Pogledajte malo bolje u svoj košarkaški tabor,sa kakvim igračkim kadrom raspolažete pa tek onda dajte konačnu ocenu o kvalitetu drugih klubova a Partizan zaobiđite u maksimalnom mogućem luku jer je on bio,ostao i još dugo će biti misaona imenica a verovatno i noćna mora mnogima od vas.Pozdravljam vas puno i želim vam puno sreće i uspeha u nastavku takmičenja.Vidimo se možda u finalu na snimanju još jednog pornića.Moram vam priznati da sa nestrpljenjem očekujem svršetak ovog takmičenja u srcu ŠUMADIJE.

BojanKG

pre 17 godina

Za Dzordana:
Vidi se da nisi nijednu utakmicu u zivotu odgledao uzivo vec samo preko TV-a!
Partizan je tim koji je trenutno u prvim 16 u Evropi! Radnicki je administrativnim putem usao u Prvu ligu nedelju dana pred pocetak prvenstva iako je ekipa spremana za takmicenje u Prvoj B ligi!
Pitanje pobednika se nije uopste postavljalo niti je bilo ko od Kragujevcana ocekivao ne samo pobedu nego i poraz ispod 20 razlike!
Ali ako vec imate sampionski tim, treba da imate i takve navijace!
Oni juce nisu dosli do izrazaja zbog Crvenih Djavola:
http://img218.imageshack.us/img218/3349/extraludilolv8.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/4599/koreo2jd6.jpg
Mada, verovatno bi rezultat glasio na kraju 20 razlike za Partizan, ali kada je u 35.minutu trener Radnickog izveo prvu petorku i uveo klince koji i u prvenstvu slabo igraju, tada je cuveni Dule Vujosevic na parket vratio Drobnjaka, Perovica i Tripkovica! Sto? Verovatno kompleksi! Ko zna!
I jos nesto, sudjenje je bilo ocajno, nije se znalo ko ce vise od sudija da se udvori Vujosevicu koji je i na +30 za svoj tim vredjao sudije jer su dosudile korake Pekovicu!

Branka

pre 17 godina

@Bojan KG
PRVO:Vi bacite par papirica,podignete zastavu i odma mislite"mi napravili spektakl".Pogledaj slike sa utakmice Partizan-Unikaha pa ces da vidis sta je spektakl,TO MOGU DA NAPRAVE SAMO GROBARI!!!. DRUGO:Koji je rezultat bio do 35 minuta dok je za Radnicki igrala prva petorka,a u Partizanu nisu igrali Drobnjak,Perovic i Tripkovic?

Milan

pre 17 godina

za Branka
a kakvu ste vi koreografiju uradili za Unikahu,kartoni(cak nisu svi ni imali.Bruka.Ipak vi ste jedna od glavnih grupa.Ocigledno je da nisi bio na tekmi,pa ovde lupas .Za ovu tekmu uradjena je setalica od 40m kaoi nova RD zastava od 23m

bogdan

pre 17 godina

'Ajde djavoli ne primajte se...Grobari mozda jesu slabo navijali u prvom poluvremenu, medjutim u drugom je bilo bolje...O kakvom vi casu u navijanju pricate?Pa kad god smo krenuli neku pesmu, vi ste nas onim dobosem (u koji je inace lupao bivsi Grobar)presecali.Koreo vam je bio dobar, tu nema sta da se kaze...Zanima me samo da li biste se vi uopste culi u Pioniru?

miki

pre 17 godina

@Bojan KG
Bojane, šta se pržiš toliko?
Kao prvo, čime se ti to dičiš? Možda time što ste administrativnim putem ušli u Prvu ligu, pa misliš da je to vredno hvale?
Ili možda time što ste u Kragujevcu, svom rodnom gradu nadjačali gostujuće navijače, koji, kako ti reče, ''nisu došli do izražaja'' zbog Crvenih đavola?
E pa, da bi shvatio neke stvari, budi iskren pa reci koliko bi ti bio motivisan protivnikom kao što je Radnički, pa da doputuješ u Kg radnim danom (četvrtak) do 18h kada je utakmica počela. Pogotovo kada se zna da je sledeća utakmica u subotu sa (bez uvrede) daleko ozbiljnijim protivnikom, i kada se realno očekuje ulaz u finale. A s druge strane, ne moram ni da ti objašnjavam kolika je vama inspiracija bilo koji klub iz jadranske lige, a pogotovo Partizan, da ne pričam što vam je to i jedna od retkih prilika da se sastanete s nama. Plus što ste, kako si i sam priznao, znali da vam je to prva i poslednja utakmica u završnici Kupa.
Taman da se igralo i u Pioniru i da nas nadjačate, ne bi bilo mnogo mesta vašoj euforiji.
A drugo, što se tvog komentarisanja suđenja tiče, jel' ti stvarno veruješ u ono što pričaš? Ispade još da ste i zbog sudija izgubili. Ne znam samo ko će da ti poveruje, sudije su na +20 ili +30 navlačile za Partizan, verovatno se plašeći preokreta?
Ali naravno, može ti se i da lupetaš, jer znaš da nije bilo TV prenosa. Toliko o tome. Pozdrav svim objektivnim navijačima bez obzira čije pristalice bile.

MILOJE CARRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!

pre 17 godina

SVAKA CAST IGRACIMA PARTIZANA NA ZASLUZENOJ POBEDI,IAKO SU ONI MOGLI TO MNOGO BOLJE DA ODIGRAJU ALI NEMA VEZE BITNO JE DA SMO MI POBEDILI-ZAR NE?VELIKI POZDRAV DEJANU MILOJEVICU MOM JEDINOM IDOLU I SRECAN RODJENDAN LUKI BOGDANOVICU NEKA MU SE SVE ZELJE ISPUNE I NEKA POSLE PARTIZANA ODE U NBA JER ON TO ZASLUZUJE.VELIKI POZDRAV SVIM GROBARIMA OD MILICE IZ VRBASA!!!!!!!!!!!

BojanKG

pre 17 godina

Trener Radnickog se preziva Cvetanovic!
Partizan je zasluzeno pobedio ali su zato DJAVOLI ponizili Grobare! Bio je to javni cas navijanja i podrske timu i na -30!
I gde su bile kamere RTS-a?

jovica-backi jarak

pre 17 godina

polako al sigurno guramo ka osvajanju kupa!!! samo tako crno-beli!!! ila li lepse uvertire za top 16 od osvajanja kupa!!! nevidim ko bi nas mogao spreciti u tom cilju!!! mozda bude malo muke sa fmp-om u finalu al otom potom!!!

boki Jagodina

pre 17 godina

Smešno je komentarisati sinoćnu utakmicu.Bruka Srbije i celog košarkaškog saveza.Pre nego što oformiše jadransku ligu imali smo jaku prvu ligu u kojoj su hale bile stalno pune.Sada imamo jakog Partizana koji je deceniju unazad jak kao zemlja,par ekipa srednjeg kvaliteta Hemofarm i FMP,a ostali su sastavljani na principu SMUTI PA PROSPI.Radnički će verovatno ući u plej of,da se bori za titulu.Smešno zar ne,al takva nam je liga,STRAŠNO!
NAPRED PARTIZAN,SAMLEĆE PARNI VALJAK I PILULICE IZ VRŠCA A ONDA VELIKO FINALE I TITULA.Žao mi je samo što CZ neće stići do finala da ih pregazimo još jednom.Zabranili im ovi iz RTSa da dođu do finala jer ne žele da prikazuju porno filmove u udarnom terminu za razliku od B92 koji je prošle nedelje u 19h pustio pornić uživo.Baš je bio dobar,poučan i zanimljiv,odavno bolji nisam gledao.

Raška

pre 17 godina

BRUKA I SRAMOTA!
To je razvoj sporta u manjim sredinama-pa mogao je neko prenos bar da obezbedi. Mogu samo da zamislim kakva je atmosfera bila, sigurno bolja nego u derbiju. ma, u stvari, bolje je da se prenosi Domžale

IGOR_PFC

pre 17 godina

OVO KUP TAKMICENJE JE SAMO TOPOVSKA HRANA ZA NAS GROBARE PRED TOP 16 EVROLIGE!!!PARTIZAN CE LAGANO OSVOJITI OVAJ KUP.POZDRAV SVIM GROBARIMA

Miloš, Pirot

pre 17 godina

E Boki, Boki !!! Parizan je toliko jak da mu svake godine u domaćem play off-u treba ogromna pomoć sudija da bi osvojio titulu. I posle? Partizan služi za popravljanje koš razlike u Evropi! ove godine ste ušli u top 16 zahvaljujući tuđim rezultatima, a ne svojim!!!

schavija

pre 17 godina

@Boki
Ako imas nesto pametno da kazes kazi a nemoj kao dete od pet godina da nam prosipas fore, posto uopste nisi zanimljiv. Da si na nekom forumu ovo tvoje bi sigurno islo u topic budalastine. Kompleksima nikad kraja,ali dobro... Partizan je rutinski odradio utakmicu i pokazao koliko nam je slaba liga(domaca). A te price da bi hale po Srbiji bile pune bi pale u vodu posle mesec dana igranja , a ovako kada partizan stigne u Kg POSLE 3 godine naravno da je hala puna. Stvarno sramota sto RTS nije prenosio ovu a po svemu sudeci nece ni ostale utakmice,ali valjda to tako mora posto su pare od pretplate ovog meseca utrosene na 48 sati svadbu.

Vanderlei

pre 17 godina

Neznam ali imamo sam 4 "donekle" jake ekipe za Evropu.
To je zalosno posto ako pogledamo u Spaniju ili Italiju onda imaju te lige 10tak jako snaznih ekipa koje bi rasturili nase ekipe iz Sinalko lige. Ova NLB liga nece biti spas nase kosarke posto trebamo imati vise od 4 jakih ekipa. Liga sa 10 ili 12 ekipa u prvoj ligi bi bila dosta jaka tako da i u drugim ekipama osim FMP, Partizan, Hemofarm i Cr. Zvezda se stvaruju dobri igraci i da opet proizvodimo jake igrace i dobijemo jaku reprezentaciju.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

ISTINA BOLI

pre 17 godina

STA JE MILOSE,ISTINA BOLI?????NIJE MI SAMO JASNO KAKO IMAS OBRAZA DA SE JAVIS POSLE ONAKVOG PONIZAVANJA OD PRE SAMO 5 DANA!!!!!UOSTALOM,O KAKVIM TI SUDIJAMA PRICAS KAD SE DOBRO ZNA KO MUTI VODU U NASOJ KOSARCI,NE TREBA BITI MNOGO PAMETAN PA ZAKLJUCITI KO TROSI DRZAVNE PARE NA PROPALE PROJEKTE!!!!PRVO POGLEDAJ KOLIKO VAM JE EKIPA KVALITETNA PA DAJ SUD O TOME DA LI JE ZADNJIH 5 TITULA PARTIZANA REALNOST ILI SE RADI O NEKIM ZAKULISNIM RADNJAMA OD KOJIH STE VI KAO OPERISANI(PODVLACIM KAO)!!!AKO SI DOVOLJNO ISKREN SAM PREMA SEBI PRIZNACES DA JE PARTIZAN IAKO SA MANJIM BUDZETOM OD VASEG ZNATNO ORGANIZOVANIJI I IMA BOLJU STRATEGIJU DOVODJENJA IGRACA!DA IMATE NA TERENU 7 IGRACA OPET BI VAS GAZILI 15 RAZLIKE JER SMO ZA VAS KLASA,INSTITUCIJA!!!OSTALO VAM JE SAMO DA NAS UKINETE PA ONDA MOZDA I OSVOJITE NESTO I ZAIGRATE U TOJ EVROLIGI KOJU ZARKO ZELITE!OVAKO,VRATI SE U REALNOST I BOLJE RAZMISLJAJ O TOME KAKO CETE PRODJI VACERAS I MOZDA ALI MOZDA DOBIJETE SANSU DA ZAIGRATE PROTIV SAMPIONA!

djidja

pre 17 godina

ko je dao za pravo kosarkaskim neznalicama da komentarisu utakmice partizana.da nesto znaju o kosarci nebi navijali za c..... zvgezdu.

anti Z&B company

pre 17 godina

Rutinska pobeda i sto je najvaznije vecinom su igrali klinci,a stariji su se odmarali za gane iz grcke!ako iole ozbiljno shvatimo ovo takmicenje osvajamo sigurno!

p.s.U polufinalu i finalu ocekujem mnogo bolje navijanje!!!

Grobari Vracar

pre 17 godina

@
E, Milose, Milose!!! Poslednje je vreme doslo. Zvezda se ocigledno skroz uneredila. Pa gde se, pobogu, Milose javljas komentarima na rezultat utakmice Partizana i Radnickog Kragujevac? Zar navijaci Zvezde nemaju pametnija posla? Gde covece u toj utakmici nadje povod za "svakodnevne jadikovke": te nam sudije pomazu da osvajamo titule, te smo ovakvi-onakvi a sve u svemu nikakvi, te u Evropi nismo nista jer i kad prodjemo u TOP16 slucajno smo prosli, i drugi nam to dadose, bla, bla. bla... Pa, gledas li ti uopste, Milose, kosarku? Cak ni igraci i trener Zvezde znaju pred kim da skinu kapu, iako to nevoljno rade. Gde poredis sto se porediti ne moze? Kakve, covece, sudije sad nadje? Mi smo kao niko i nista a Zvezda je evropska? Kako da ne! Mora da se salis? Razumemo da nije lako ali, dajte, zadrzite bar minimum samodostojanstva. I svi odmah da se prebacite na vest sa Sakotinom izjavom da sa Vojovidnom nece biti lako. Mi tamo necemo pisati komentare ako se ne budete bavili nama (kao sto se mi ne bavimo vama), nego cemo samo citati sa uzivanjem (sta god da pisete). Mora se priznati da su poslednjih godina vasi komentari o kosarci neopisivo zabavni.

Bojsha

pre 17 godina

Opet smo pokazali da smo najbolji,vreme je da sve srpske ekipe istupe iz gumene lige,dobro neka KK Sledeca Sezona ostane oni su ionako osnivaci te smesne tvorevine pa neka se i dalje muce sa Sirokim ,Bosnom,Heliosom,Splitom a mi cemo da vratimo srpsku ligu u vrh evrope.

Džordan

pre 17 godina

Bojan KG
Tvoji đavoli ponizili "Partizan". Kako? Navijanjem. Valjda je poniženje kad te neko, sa rezervnim timom, odere sa trideset razlike. Kakvu ti logiku imaš, mi redovno ponižavamo sve u svetu, zato što redovno od svih gubimo. Jedino košarkaši "Partizana", vaterpolisti "Partizana" i Srbije, pa i odbojkaši, nešto mogu da urade. Kako tako olako želiš da ispadneš smešan?

bbrs

pre 17 godina

"grobari",jedan savet:zadržite se samo na košarci i na informacije u vezi sa košarkom.Ovo ostalo ne gledajte nije baš povoljno za vas

dexon

pre 17 godina

Samo mogu da kazem da je ambijent u hali bio sjajan,i da u finalu sigurno nece biti ovakav ambijent.Steta sto nije bilo direktnog tv prenosa.

REALNO *W

pre 17 godina

Sjajna predstava u dvorani "Jezero", i sjajna uvertira pred nastavak takmičenja. Partizan je uradio ovo na najvolji moguću način, bilo je mnogo lepih poteza, a igrali su svi igrači, imali posle derbija par dana za odmor i jednu laganu utakmicu za početak turnira. Mislim da ni Hemofarm u ovom oslabljenom sastavu neće moći da se suprostavi Partizanu, pravo uzbuđenje očekuje se u finalu sa FMP-om ili Zvezdom.
PS. Tužno je što se mora konstatovati da je ekipa Radničkog koja veoma uspešno igra u prvoj ligi, bila i više nego lak zalogaj za Partizan. Da nije Partizan odmarao glavne igrače bilo bi 50 razlike, i to pred sjajnom publikom koja je navijala za Radnički. Šta bi bilo u Beogradu, bolje ne razmišljati. Tako se postavlja pitanje Jadranske lige.
Koliko god mi voleli našu ligu, liga u kojoj bi jedine interesantne utakmice bile one između Partizana, FMP-a, CZV i Hemofarma ne bi bila nimalo interesatna. Ovako tu imamo Cibonu, Olimpiju, Budućnost, Zadar... Mada možda bi i ove ekipe (iz naše lige) bile jače da u njoj igraju svi najjači KLUBOVI, ALI TO JE VELIKO PITANJE.
Sve u svemu čestitke Partizanu i kragujevačkoj publici.
NAPRED PARTIZAN

Milanm

pre 17 godina

E,pa ovako,za mnoge neupucene,Partizan je veci deo meca odigrao sa najjacom petorkom,a ne rezervama, Camings,Pekovic,Perovic,Drobnjak,Tripkovic i Tepic igrali su vise od svih,tako da ne pricate gluposti!
Sa druge strane,Radincki jeste losa ekipa,ali Partizan je bas los! Ono je bilo smesno kako su igrali,zar onaj tim da bude prvak! Jadni ste da nema gde! Da je samo Radnicki malo iskusniji i bolji bilo bi cipavo! I takodje Hemofarm ima da vas bije sutra barem 10 razlike! Izvolite dodjite u Kg i uverite se! Pozzz

boki Jagodina

pre 17 godina

Možda je Boki mali i imao je 5 ali ne godina nego 5 iz poznavanja trenutnog stanja u basketu.Ponavljam komentarišem samo basket i trudim se da budem maksimalno objektivan a naravno neko mora da bude i uvređen u tom slučaju.Šta reći na kraju osim da takve ljude treba žaliti jer pokušavaju da opravdavaju lopove i kriminalce koji pokušavaju da nam unište i ovo malo kvaliteta što nam je preostalo od basketa.Ja bih se postideo da sam na vašem mestu.
Ako vam je za utehu zvezda je evidentno bolja u fudbalu jer Partizan u upravi gaji kukolj umesto kvalitetnog i stručnog kadra.Malo mi je neprijatno što nas stalno prozivate,kako nam sudije stalno pomažu,kako vam je duvao vetar u grudi pa niste mogli da skočite pod košem i slične nebuloze koje vam padaju na ono malo pameti što vam je ostalo nekorumpirano.Pogledajte malo bolje u svoj košarkaški tabor,sa kakvim igračkim kadrom raspolažete pa tek onda dajte konačnu ocenu o kvalitetu drugih klubova a Partizan zaobiđite u maksimalnom mogućem luku jer je on bio,ostao i još dugo će biti misaona imenica a verovatno i noćna mora mnogima od vas.Pozdravljam vas puno i želim vam puno sreće i uspeha u nastavku takmičenja.Vidimo se možda u finalu na snimanju još jednog pornića.Moram vam priznati da sa nestrpljenjem očekujem svršetak ovog takmičenja u srcu ŠUMADIJE.

BojanKG

pre 17 godina

Za Dzordana:
Vidi se da nisi nijednu utakmicu u zivotu odgledao uzivo vec samo preko TV-a!
Partizan je tim koji je trenutno u prvim 16 u Evropi! Radnicki je administrativnim putem usao u Prvu ligu nedelju dana pred pocetak prvenstva iako je ekipa spremana za takmicenje u Prvoj B ligi!
Pitanje pobednika se nije uopste postavljalo niti je bilo ko od Kragujevcana ocekivao ne samo pobedu nego i poraz ispod 20 razlike!
Ali ako vec imate sampionski tim, treba da imate i takve navijace!
Oni juce nisu dosli do izrazaja zbog Crvenih Djavola:
http://img218.imageshack.us/img218/3349/extraludilolv8.jpg
http://img214.imageshack.us/img214/4599/koreo2jd6.jpg
Mada, verovatno bi rezultat glasio na kraju 20 razlike za Partizan, ali kada je u 35.minutu trener Radnickog izveo prvu petorku i uveo klince koji i u prvenstvu slabo igraju, tada je cuveni Dule Vujosevic na parket vratio Drobnjaka, Perovica i Tripkovica! Sto? Verovatno kompleksi! Ko zna!
I jos nesto, sudjenje je bilo ocajno, nije se znalo ko ce vise od sudija da se udvori Vujosevicu koji je i na +30 za svoj tim vredjao sudije jer su dosudile korake Pekovicu!

Branka

pre 17 godina

@Bojan KG
PRVO:Vi bacite par papirica,podignete zastavu i odma mislite"mi napravili spektakl".Pogledaj slike sa utakmice Partizan-Unikaha pa ces da vidis sta je spektakl,TO MOGU DA NAPRAVE SAMO GROBARI!!!. DRUGO:Koji je rezultat bio do 35 minuta dok je za Radnicki igrala prva petorka,a u Partizanu nisu igrali Drobnjak,Perovic i Tripkovic?

Milan

pre 17 godina

za Branka
a kakvu ste vi koreografiju uradili za Unikahu,kartoni(cak nisu svi ni imali.Bruka.Ipak vi ste jedna od glavnih grupa.Ocigledno je da nisi bio na tekmi,pa ovde lupas .Za ovu tekmu uradjena je setalica od 40m kaoi nova RD zastava od 23m

bogdan

pre 17 godina

'Ajde djavoli ne primajte se...Grobari mozda jesu slabo navijali u prvom poluvremenu, medjutim u drugom je bilo bolje...O kakvom vi casu u navijanju pricate?Pa kad god smo krenuli neku pesmu, vi ste nas onim dobosem (u koji je inace lupao bivsi Grobar)presecali.Koreo vam je bio dobar, tu nema sta da se kaze...Zanima me samo da li biste se vi uopste culi u Pioniru?

miki

pre 17 godina

@Bojan KG
Bojane, šta se pržiš toliko?
Kao prvo, čime se ti to dičiš? Možda time što ste administrativnim putem ušli u Prvu ligu, pa misliš da je to vredno hvale?
Ili možda time što ste u Kragujevcu, svom rodnom gradu nadjačali gostujuće navijače, koji, kako ti reče, ''nisu došli do izražaja'' zbog Crvenih đavola?
E pa, da bi shvatio neke stvari, budi iskren pa reci koliko bi ti bio motivisan protivnikom kao što je Radnički, pa da doputuješ u Kg radnim danom (četvrtak) do 18h kada je utakmica počela. Pogotovo kada se zna da je sledeća utakmica u subotu sa (bez uvrede) daleko ozbiljnijim protivnikom, i kada se realno očekuje ulaz u finale. A s druge strane, ne moram ni da ti objašnjavam kolika je vama inspiracija bilo koji klub iz jadranske lige, a pogotovo Partizan, da ne pričam što vam je to i jedna od retkih prilika da se sastanete s nama. Plus što ste, kako si i sam priznao, znali da vam je to prva i poslednja utakmica u završnici Kupa.
Taman da se igralo i u Pioniru i da nas nadjačate, ne bi bilo mnogo mesta vašoj euforiji.
A drugo, što se tvog komentarisanja suđenja tiče, jel' ti stvarno veruješ u ono što pričaš? Ispade još da ste i zbog sudija izgubili. Ne znam samo ko će da ti poveruje, sudije su na +20 ili +30 navlačile za Partizan, verovatno se plašeći preokreta?
Ali naravno, može ti se i da lupetaš, jer znaš da nije bilo TV prenosa. Toliko o tome. Pozdrav svim objektivnim navijačima bez obzira čije pristalice bile.

MILOJE CARRRRRRRRRRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!

pre 17 godina

SVAKA CAST IGRACIMA PARTIZANA NA ZASLUZENOJ POBEDI,IAKO SU ONI MOGLI TO MNOGO BOLJE DA ODIGRAJU ALI NEMA VEZE BITNO JE DA SMO MI POBEDILI-ZAR NE?VELIKI POZDRAV DEJANU MILOJEVICU MOM JEDINOM IDOLU I SRECAN RODJENDAN LUKI BOGDANOVICU NEKA MU SE SVE ZELJE ISPUNE I NEKA POSLE PARTIZANA ODE U NBA JER ON TO ZASLUZUJE.VELIKI POZDRAV SVIM GROBARIMA OD MILICE IZ VRBASA!!!!!!!!!!!