1. "Kupovina Finiksa je novi rekord NBA lige, jer je prethodno najviše novca pre nekoliko godina dao Džo Ca, koji je Bruklin netse platio 2,35 milijardi dolara. Server je kupio Sanse 2004. godine za 401 milion dolara."

  Ovo odlicno ilustruje kolika je stvarna inflacija u poslednjih 20 godina. Nije vrednost kluba zaista porasla desetostruko (u najboljem slucaju je duplirana), vec je vrednost dolara opala.
  (kardigan, 8. februar 2023 10:53)

  # Link komentara

 2. Auuu, ostade mu samo 1,1 milijarda - jadničak.
  (MarkoNi, 8. februar 2023 09:26)

  # Link komentara

 3. Ovaj i klivlenda gazda uzdrzAn na glasanju posto su jedan drugom konkurencija u pislu i plus se ne podnose
  (jlolo, 7. februar 2023 18:52)

  # Link komentara

 4. Covek je kupio tim i vlasnik je. On jeste bio novcano kaznjen za stetu koju je ucinio ugledu asocijacije (samo to se broji) i tu se prica zavrsava. Po tvom rezonu mogli bi setati okolo i uzimati kako se kome sta dopadne ili ne dopadne...ah da, to su neki zvali nacionalizacija. To se u Americi nece dogoditi, jer je prvobitna akumulacija kapitala odavno zavrsena. E sad ako dodje do revolucije...
  (@ Siuuu, 7. februar 2023 17:31)

  # Link komentara

 5. Pa nije ni Romanu oduzet Celzi vec je isforsirana prodaja. I on je prodao za vise nego sto je platio pri kupovini. Isto sto se desilo i Serveru. A znas kad ce kapitalisticki zapad da krene da oduzima privatnu imovinu? Nikad, to donosi mnogo vise problema nego koristi. Kapitalizam je daleko od dobrog sistema ali je najmanje los.
  (Jole, 7. februar 2023 15:34)

  # Link komentara

 6. koliko hiljada robova radi za gazdu da bi ovaj mogao da kupi nba klub?
  (ajduk, 7. februar 2023 12:59)

  # Link komentara

 7. Ovaj Sarver je po navodima bio rasista, napadao ljude i zene na radnom mjestu, bio najgori vlasnik kluba jos od Donalda Sterlinga. I na kraju prodao klub za 4 milijarde, 10 puta od onoga za sta ga je kupio. Covjek je fakticki nagradjen za sve to sto je radio. NBA mora da uvede neki pravilnik po kojem ima pravo da oduzme klub vlasniku u slucaju slicnih prekrsaja. Nesto poput Romana i Celzija, sa razlikom naravno sto Roman tu nije imao direktnu odgovornost za rat u Ukrajini. Naravno, lako je meni o tome da pricam, ali su jako male sanse da do nekih konkretnih promjena i dodje
  (Siuuuuuuuuuu, 7. februar 2023 12:55)

  # Link komentara