Subota, 23.12.2006.

19:47

Kraj sezone za Krstića!

Izvor: Vladimir Novakoviæ

Kraj sezone za Krstiæa! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

59 Komentari

Sortiraj po:

NBA freak

pre 17 godina

Ostadosmo izgleda bez jedina dva igraca koja vrede, posto Jarica budi Boze ne mozemo svrstati ni u profesionalce, a kamoli vrhunske sportiste.

DrGonzo

pre 17 godina

Da se uključim povodom priče o Duletu Vujoševiću i njegovoj odgovornosti za povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena. Prednji ukršteni ligament obično strada kada mišići prednje i zadnje lože natkolenice, odnosno njihove tetive koje kao kapsula zaključavaju koleno, nisu dovoljno jaki. Prednji ukršteni ligament povezuje natkolenicu i potkolenicu i kada je razlabavljen koleno gubi stabilnost. Bol prilikom povrede je užasan a strah od povređivanja ostaje. Koliko se stabilnost kolena vraća operativnim zahvatom, to ne znam. Btw i ja čekam operaciju prednjeg ukrštenog ligamenta. Kod mene nije skroz pokidan, recimo da je istegnut ili istrzan. Da se vratimo na Vujoševića: u kojoj meri je trener odgovoran za rad svojih igrača u teretani? Nisam obratio pažnju na Krstića, ali Vujanić je bio poznat po "skakavičijim" nogama. I da dodam, za sve ove što pišu "tako mu i treba što nije igrao za reprezentaciju", želim Vam da doživite takvu povredu na basketu (ili bilo kom sportu) pa da vidimo posle dal ćete da se radujete nesreći drugih. Krle, želim ti sve najbolje, al da je frka- frka je... šteta.

Delija KG

pre 17 godina

Neverovatno korektan covek. Cuti i igra. To je pravi idol. Svaka cast za sve sto je pruzio do sada. Zelim mu da se sto pre oporavi.

dr

pre 17 godina

@ Storm
Oba igraca koja si naveo su se povredila dosta posle odlaska iz Partizana. Komentar ti je zlonameran i glup sa akcentom na ovo drugo. Kad nemas nesto pametno da napises onda i ne pises.

Uf!?

pre 17 godina

Bedak za Krleta, a taman ju ušao u kontinuitet odličnih partija... Ovde ima dosta komentara tipa odbio je da igra za reprezentaciju pa onda ako se povredio, i treba... Ljudi ti komentari su zlonamerni, umobolni i van svake pameti. Jedno pitanje za sve vas koji ste u tom fazonu: ŠTA STE VI, velike srpske patriote,PAMETNO URADILI ZA SVOJU ZEMLJU???? Odakle vam bre onda pravo da prozivate nekoga, šta zamišljate ko ste...
Zapitajte se malo zašto skoro svi mladi potencijali i talenti (ne samo u sportu)gledaju kako će da pobegnu odavde...

Djidja Ivosevic

pre 17 godina

Nenade, znam da je smorno. Ako ti "nasi" nisu dosadili - evo ja te pozivam na palacinke- dodji kod nas u posetu... Middletown NJ 07748...Javi se na sandraisrdjan@juno.com

heineken04

pre 17 godina

samo hoću da se ispravi rečenica da je krstić reprezentativac srbije,on je prestao boti član reprezentacije scg kada se nije odazavo za sp,a ne da je ikada igaro i za srbiju pa da ga se tako naziva

Storm

pre 17 godina

@Darko
Uopste nije zlonameran komentar, jako cenim Duleta kao trenera. Nista ne tvrdim, samo konstatujem da veliki broj igraca partizana ima istu povredu, mozda je to slucajnost, mozda nije, nisam kompetentan toliko da o tome pricam nasiroko. Cinjenica je da kod nas treneri uopste previse forsiraju mlade, bioloski nezrele igrace da rade previse u teretani, sto moze kasnije dovesti do problema sa povredama. Aleksandrov je slican primer, ali van Partizana

Darko

pre 17 godina

@ Storm
komentar ti uopste nije na mestu i sto je jos gore ZLONAMERAN je!!! Ne mogu da verujem da si pomislio da Dule ima veze sa ovim!!! Pa sta covek treba da radi? A bilo bi glupo da ti na tako nesto dajem kontra argumente!!

pravnik velicanstveni

pre 17 godina

Jos jedan dokaz kako je zivot promenjiv, preko noci sve moze da se okrene. Jos dve napomene. Najpre vredi se zapitati gde je kraj surovom iskoriscavanju ljudskog tela koje se vec decenijama upraznjava u Nba ligi. Osim toga kao da je neko hteo da oteza malo stvari momcima koji nisu hteli da se odazovu i stave se pod boje otadzbine. Mada ih ja razumem, posle napora kojima su izlozeni, ni ja to ne bih uradio.

kuli

pre 17 godina

Zao mi je Krleta, bas je dobar momak i super igra. Nije neki nabedjeni baja.
Za NBA kosarku treba biti bas fizicki jak i izdrzljiv. Svi najbolji kosarkasi se povrdjuju.
Krle, Pedja, Jao Ming, Dirk, Pol Pirs, Luis, Ron Artest, Lamar Odom, Kris Bos, Trejsi, Rej Alen, Bobi Dzekson, Sek, Vest... Svi su oni trenutno povredjeni

filip

pre 17 godina

Krle brate, navijam za Zvezdu, ako je to uopšte bitno, al hoću da te podržim, car si najveći i želim ti svu sreću u karijeri. Jbeš EP, veruj mi da je zdravlje IPAK najvažnije, iako će mi se mnogi smejati dok budu čitali, znam iz sopstvenog iskustva. Želim ti svu sreću, hvala ti za svu želju sa kojom želiš da igraš za Srbiju, Srbija će uvek biti uz tebe i čekati te. Krle, majstore, srećno brate, Srbija je uz tebe!

pfc

pre 17 godina

Zelim mu brz oporavak, ali ne sme da se vraca dok ne bude 100% spreman ili ce ugroziti karijeru (nesto slicno se desilo Vujanicu).
P.S. Oni koji se raduju bilo cijoj povredi su umno bolesni.
P.P.S. E, ako je u KURIRU objavljeno da navija za Zvezdu, onda MORA da je tacno. KURIR je ipak sinonim za istinu.

kovach

pre 17 godina

kako neko moze da pise da mu je drago ili tako neke slicne stvari!?!?
pa i ne treba da igra za ovu nasu reprezentaciju kad i ovako u njoj vlada anarhija i svako svakom radi iza ledja.
ako je tako odlucio prosle godine sad treba ceo zivot da ga pljujemo.
ako ne moze da pomogne, bolje da ne odmaze...
to je posteno, a ne kao nekolicina koja dodje pa se vuce po terenu ko ker s vasara.
i onda posle ide prica kako su se oni odazvali a on nije...
sramota
Nedaj se Krle, tek ti je 23 god....
samo polako...

vlado o.

pre 17 godina

BRATE KRLE NE DAJ SE!!!!!!!!!LEPO JE REKAO MIRE U VIKENDICI BAZEN I TERETANA I CELO LETO RAD I RAD A SLEDECE GOD. 20 POENA 10 SKOKOVA!!!!
BRZ OPORAVAK

FH

pre 17 godina

@D
Ovo je rekao:
"Iskreno jesam. Bilo je to kada sam bio mladji. Tada su fudbaleri Zvezde osvojili Kup šampiona i svi su navijali za njih. Sada je situacija obrnuta - 100 posto sam Partizanov"
Kakve veze ima njegova povreda sa tim sta je rekao za koga navija.

Ortopedija

pre 17 godina

Isto mi se desilo pre par godina.
On je mlad i oporavice se, ali strah od ponovnog povredjivanja ostaje zauvek. Velika steta.

nikolos

pre 17 godina

E sada mislim
da su Krle i Bata Stojko letos vredno radili i vezbali sada bi bili dovoljno u formiu razbigljeni i svega ovoga ne bi bilo
ali odlucise se za odmor od naporne sezone tako da na manje od pola ove sezone imaju odlicnu situuaciju ne rade a primaju pare Americki san

Pod obalu

pre 17 godina

Ja cu se samo pomoliti za Neshino zdravlje, a i za to da karma proradi na onima koji su ovde pominjali da je povredu zasluzio neigranjem za reprezentaciju. Oj, Srbijo, zemljo bolesnih umova.

Dragan

pre 17 godina

Ne mogu da verujem!Sanjao sam nocas da je Krstic polomio nogu.Ne znam ni kako ni zasto,ali bas to sam sanjao.Ustanem jutros i imam sta i da vidim.Zasto mi se samo losi snovi ostvaruju?

Baghdatis

pre 17 godina

Meni se isto desilo u avgustu na basketu. Puklo, svi su culi. Operisan u oktobru, sad je vec OK, ali sport tek u junu!!! Okvirno, 6 meseci je pauza u vrhunskom sportu.

Vojkan

pre 17 godina

Bez zelje da bude zao i pokvaren ali to je zakon KARME!Nije htio da igra za svoju zemlju da se ne bi povredio i da mu ta povreda ne smanji mogucnost za velikim ugovorom(koji objektivno zasluzuje).I sta se desi?Zakon KARME obavi svoje i on se zaista "unakazi" ali dok je igrao za klub.Da vidimo sada kakav ce ugovor dobiti.

Storm

pre 17 godina

Ovo je stvrano jako razocaravajuca vest, decko je sjajno igrao do povrede. Ono sto je interesantno je cinjenica da bar 40% igraca ,koji su trenirali ili treniraju kod D.Vujosevica, dozivljavaju apsolutno identicnu povredu: pucanje prednjih ukrstenih ligamenata. Mozda je i slucajnost, ali to prosto tera na razmisljanje o tome da li g. Vujosevic radi sve ispravno sa igracima na treningu.

Mouais...

pre 17 godina

Ovo je veoma glupa povreda, covek nije igrao na SP bas da ne bi se povredio...

Ma bice sve ok za njega, i ako se povredio, dobice svoje pare, Nene se bas tako tesko povredio prosle godine pa je ipak podpisao ugovor koji vredi 60 milliona $.

Krle enjoy your dollars, dok mi se mucimo sa reprezentacijom :(

joca

pre 17 godina

dvaput sam uradio istu stvar na istom kolenu... s(ebana povreda, potrebna i operacija... BOLI DA OCI ISPADNU

zelim mu oporavak i povratak u reprezentaciju

nele

pre 17 godina

Ovo je neverovatno.
Pa jel taj Pionir imao radioaktivan parket?
Ili su ovi nasi kosarkasi fanatici koji ne znaju kad je dosta sa teretanom, treningom ili cime vec?
Reprezentativni tandem iz snova.
Krstic i Vujanic
Mlada nada Aleksandrov

Ovo je vec neka vradzbina i prokletstvo.
Prati nas jos od one Stojakoviceve povrede u Svedskoj.

Ovi iz saveza najpre treba da angazuju bele magove, vudua, vracare
Oni Rumuni, mislim iz Steaue, su osvestali stadion..

superhik

pre 17 godina

Ne mogu da verujem kakav maler je ovaj decko.Da nije povreda vec sad bi bio najbolji centar na svetu,ali njega povrede muce jos iz vremena dok je igrao u Partizanu.I tad je retko sastavljao celu sezonu.Zar sad da mu se desi u najboljoj sezoni u zivotu i kad mu se smesio ugovor zivota.Da li sad likuju oni sto su ga otpisali za sva vremena i sto su ga ovako izmalerisali.Nenade, stisni zube i izdrzi!Sve najbolje i brz oporavak ti zele pravi navijaci i ljubitekji kosarke.

Miki

pre 17 godina

Pa ovo je strasno, a decko je tako dobro poceo sezonu....greota, sta reci, ne vredi, stisni zube i samo napred, bices jos bolji....

urbanBG/Portland

pre 17 godina

Bedak! Pre godinu dana sam pokidao prednji ukrsteni ligament i, na zalost, znam koliko je to smorno.
Krle zelimo ti sve najbolje i jedva cekamo da se vratis na parket!

PS: Jos kad bi Krle ovo citao... :)

Djenka

pre 17 godina

Greota, najbolja sezona do sada. Placa se cena nehumanom sportu. Srecno Krle, sto pre da se vratis u formu i da pokazes kako Srbi lepe.

Zoki

pre 17 godina

Sta da se radi ovo je povreda koja se teeeesko leci ali gleda onaj odozgo kad neko sa 20 i kusur nije hteo da igra za reprezentaciju i tad kad nam je bilo najznacajnije okrenuo je ledja,dok je neki Dzordan pun svega u 30 moga da igra za USA...Daleko od toga da mi je drago ali ovo je realnost...Sorry Krle...

stawwross

pre 17 godina

pa to je bilo to od nasih,jbg seta decko je izgleda stvarno dobar,sada ostaju samo ove nase buranije da nas brukaju po nba i da mole boga da odigraju koji minut

Djenka

pre 17 godina

Greota, najbolja sezona do sada. Placa se cena nehumanom sportu. Srecno Krle, sto pre da se vratis u formu i da pokazes kako Srbi lepe.

joca

pre 17 godina

dvaput sam uradio istu stvar na istom kolenu... s(ebana povreda, potrebna i operacija... BOLI DA OCI ISPADNU

zelim mu oporavak i povratak u reprezentaciju

Miki

pre 17 godina

Pa ovo je strasno, a decko je tako dobro poceo sezonu....greota, sta reci, ne vredi, stisni zube i samo napred, bices jos bolji....

superhik

pre 17 godina

Ne mogu da verujem kakav maler je ovaj decko.Da nije povreda vec sad bi bio najbolji centar na svetu,ali njega povrede muce jos iz vremena dok je igrao u Partizanu.I tad je retko sastavljao celu sezonu.Zar sad da mu se desi u najboljoj sezoni u zivotu i kad mu se smesio ugovor zivota.Da li sad likuju oni sto su ga otpisali za sva vremena i sto su ga ovako izmalerisali.Nenade, stisni zube i izdrzi!Sve najbolje i brz oporavak ti zele pravi navijaci i ljubitekji kosarke.

nele

pre 17 godina

Ovo je neverovatno.
Pa jel taj Pionir imao radioaktivan parket?
Ili su ovi nasi kosarkasi fanatici koji ne znaju kad je dosta sa teretanom, treningom ili cime vec?
Reprezentativni tandem iz snova.
Krstic i Vujanic
Mlada nada Aleksandrov

Ovo je vec neka vradzbina i prokletstvo.
Prati nas jos od one Stojakoviceve povrede u Svedskoj.

Ovi iz saveza najpre treba da angazuju bele magove, vudua, vracare
Oni Rumuni, mislim iz Steaue, su osvestali stadion..

stawwross

pre 17 godina

pa to je bilo to od nasih,jbg seta decko je izgleda stvarno dobar,sada ostaju samo ove nase buranije da nas brukaju po nba i da mole boga da odigraju koji minut

Zoki

pre 17 godina

Sta da se radi ovo je povreda koja se teeeesko leci ali gleda onaj odozgo kad neko sa 20 i kusur nije hteo da igra za reprezentaciju i tad kad nam je bilo najznacajnije okrenuo je ledja,dok je neki Dzordan pun svega u 30 moga da igra za USA...Daleko od toga da mi je drago ali ovo je realnost...Sorry Krle...

urbanBG/Portland

pre 17 godina

Bedak! Pre godinu dana sam pokidao prednji ukrsteni ligament i, na zalost, znam koliko je to smorno.
Krle zelimo ti sve najbolje i jedva cekamo da se vratis na parket!

PS: Jos kad bi Krle ovo citao... :)

Mouais...

pre 17 godina

Ovo je veoma glupa povreda, covek nije igrao na SP bas da ne bi se povredio...

Ma bice sve ok za njega, i ako se povredio, dobice svoje pare, Nene se bas tako tesko povredio prosle godine pa je ipak podpisao ugovor koji vredi 60 milliona $.

Krle enjoy your dollars, dok mi se mucimo sa reprezentacijom :(

Vojkan

pre 17 godina

Bez zelje da bude zao i pokvaren ali to je zakon KARME!Nije htio da igra za svoju zemlju da se ne bi povredio i da mu ta povreda ne smanji mogucnost za velikim ugovorom(koji objektivno zasluzuje).I sta se desi?Zakon KARME obavi svoje i on se zaista "unakazi" ali dok je igrao za klub.Da vidimo sada kakav ce ugovor dobiti.

Storm

pre 17 godina

Ovo je stvrano jako razocaravajuca vest, decko je sjajno igrao do povrede. Ono sto je interesantno je cinjenica da bar 40% igraca ,koji su trenirali ili treniraju kod D.Vujosevica, dozivljavaju apsolutno identicnu povredu: pucanje prednjih ukrstenih ligamenata. Mozda je i slucajnost, ali to prosto tera na razmisljanje o tome da li g. Vujosevic radi sve ispravno sa igracima na treningu.

Dragan

pre 17 godina

Ne mogu da verujem!Sanjao sam nocas da je Krstic polomio nogu.Ne znam ni kako ni zasto,ali bas to sam sanjao.Ustanem jutros i imam sta i da vidim.Zasto mi se samo losi snovi ostvaruju?

Baghdatis

pre 17 godina

Meni se isto desilo u avgustu na basketu. Puklo, svi su culi. Operisan u oktobru, sad je vec OK, ali sport tek u junu!!! Okvirno, 6 meseci je pauza u vrhunskom sportu.

nikolos

pre 17 godina

E sada mislim
da su Krle i Bata Stojko letos vredno radili i vezbali sada bi bili dovoljno u formiu razbigljeni i svega ovoga ne bi bilo
ali odlucise se za odmor od naporne sezone tako da na manje od pola ove sezone imaju odlicnu situuaciju ne rade a primaju pare Americki san

Ortopedija

pre 17 godina

Isto mi se desilo pre par godina.
On je mlad i oporavice se, ali strah od ponovnog povredjivanja ostaje zauvek. Velika steta.

Pod obalu

pre 17 godina

Ja cu se samo pomoliti za Neshino zdravlje, a i za to da karma proradi na onima koji su ovde pominjali da je povredu zasluzio neigranjem za reprezentaciju. Oj, Srbijo, zemljo bolesnih umova.

FH

pre 17 godina

@D
Ovo je rekao:
"Iskreno jesam. Bilo je to kada sam bio mladji. Tada su fudbaleri Zvezde osvojili Kup šampiona i svi su navijali za njih. Sada je situacija obrnuta - 100 posto sam Partizanov"
Kakve veze ima njegova povreda sa tim sta je rekao za koga navija.

vlado o.

pre 17 godina

BRATE KRLE NE DAJ SE!!!!!!!!!LEPO JE REKAO MIRE U VIKENDICI BAZEN I TERETANA I CELO LETO RAD I RAD A SLEDECE GOD. 20 POENA 10 SKOKOVA!!!!
BRZ OPORAVAK

kovach

pre 17 godina

kako neko moze da pise da mu je drago ili tako neke slicne stvari!?!?
pa i ne treba da igra za ovu nasu reprezentaciju kad i ovako u njoj vlada anarhija i svako svakom radi iza ledja.
ako je tako odlucio prosle godine sad treba ceo zivot da ga pljujemo.
ako ne moze da pomogne, bolje da ne odmaze...
to je posteno, a ne kao nekolicina koja dodje pa se vuce po terenu ko ker s vasara.
i onda posle ide prica kako su se oni odazvali a on nije...
sramota
Nedaj se Krle, tek ti je 23 god....
samo polako...

pfc

pre 17 godina

Zelim mu brz oporavak, ali ne sme da se vraca dok ne bude 100% spreman ili ce ugroziti karijeru (nesto slicno se desilo Vujanicu).
P.S. Oni koji se raduju bilo cijoj povredi su umno bolesni.
P.P.S. E, ako je u KURIRU objavljeno da navija za Zvezdu, onda MORA da je tacno. KURIR je ipak sinonim za istinu.

filip

pre 17 godina

Krle brate, navijam za Zvezdu, ako je to uopšte bitno, al hoću da te podržim, car si najveći i želim ti svu sreću u karijeri. Jbeš EP, veruj mi da je zdravlje IPAK najvažnije, iako će mi se mnogi smejati dok budu čitali, znam iz sopstvenog iskustva. Želim ti svu sreću, hvala ti za svu želju sa kojom želiš da igraš za Srbiju, Srbija će uvek biti uz tebe i čekati te. Krle, majstore, srećno brate, Srbija je uz tebe!

kuli

pre 17 godina

Zao mi je Krleta, bas je dobar momak i super igra. Nije neki nabedjeni baja.
Za NBA kosarku treba biti bas fizicki jak i izdrzljiv. Svi najbolji kosarkasi se povrdjuju.
Krle, Pedja, Jao Ming, Dirk, Pol Pirs, Luis, Ron Artest, Lamar Odom, Kris Bos, Trejsi, Rej Alen, Bobi Dzekson, Sek, Vest... Svi su oni trenutno povredjeni

pravnik velicanstveni

pre 17 godina

Jos jedan dokaz kako je zivot promenjiv, preko noci sve moze da se okrene. Jos dve napomene. Najpre vredi se zapitati gde je kraj surovom iskoriscavanju ljudskog tela koje se vec decenijama upraznjava u Nba ligi. Osim toga kao da je neko hteo da oteza malo stvari momcima koji nisu hteli da se odazovu i stave se pod boje otadzbine. Mada ih ja razumem, posle napora kojima su izlozeni, ni ja to ne bih uradio.

Darko

pre 17 godina

@ Storm
komentar ti uopste nije na mestu i sto je jos gore ZLONAMERAN je!!! Ne mogu da verujem da si pomislio da Dule ima veze sa ovim!!! Pa sta covek treba da radi? A bilo bi glupo da ti na tako nesto dajem kontra argumente!!

Storm

pre 17 godina

@Darko
Uopste nije zlonameran komentar, jako cenim Duleta kao trenera. Nista ne tvrdim, samo konstatujem da veliki broj igraca partizana ima istu povredu, mozda je to slucajnost, mozda nije, nisam kompetentan toliko da o tome pricam nasiroko. Cinjenica je da kod nas treneri uopste previse forsiraju mlade, bioloski nezrele igrace da rade previse u teretani, sto moze kasnije dovesti do problema sa povredama. Aleksandrov je slican primer, ali van Partizana

heineken04

pre 17 godina

samo hoću da se ispravi rečenica da je krstić reprezentativac srbije,on je prestao boti član reprezentacije scg kada se nije odazavo za sp,a ne da je ikada igaro i za srbiju pa da ga se tako naziva

Djidja Ivosevic

pre 17 godina

Nenade, znam da je smorno. Ako ti "nasi" nisu dosadili - evo ja te pozivam na palacinke- dodji kod nas u posetu... Middletown NJ 07748...Javi se na sandraisrdjan@juno.com

dr

pre 17 godina

@ Storm
Oba igraca koja si naveo su se povredila dosta posle odlaska iz Partizana. Komentar ti je zlonameran i glup sa akcentom na ovo drugo. Kad nemas nesto pametno da napises onda i ne pises.

Uf!?

pre 17 godina

Bedak za Krleta, a taman ju ušao u kontinuitet odličnih partija... Ovde ima dosta komentara tipa odbio je da igra za reprezentaciju pa onda ako se povredio, i treba... Ljudi ti komentari su zlonamerni, umobolni i van svake pameti. Jedno pitanje za sve vas koji ste u tom fazonu: ŠTA STE VI, velike srpske patriote,PAMETNO URADILI ZA SVOJU ZEMLJU???? Odakle vam bre onda pravo da prozivate nekoga, šta zamišljate ko ste...
Zapitajte se malo zašto skoro svi mladi potencijali i talenti (ne samo u sportu)gledaju kako će da pobegnu odavde...

Delija KG

pre 17 godina

Neverovatno korektan covek. Cuti i igra. To je pravi idol. Svaka cast za sve sto je pruzio do sada. Zelim mu da se sto pre oporavi.

DrGonzo

pre 17 godina

Da se uključim povodom priče o Duletu Vujoševiću i njegovoj odgovornosti za povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena. Prednji ukršteni ligament obično strada kada mišići prednje i zadnje lože natkolenice, odnosno njihove tetive koje kao kapsula zaključavaju koleno, nisu dovoljno jaki. Prednji ukršteni ligament povezuje natkolenicu i potkolenicu i kada je razlabavljen koleno gubi stabilnost. Bol prilikom povrede je užasan a strah od povređivanja ostaje. Koliko se stabilnost kolena vraća operativnim zahvatom, to ne znam. Btw i ja čekam operaciju prednjeg ukrštenog ligamenta. Kod mene nije skroz pokidan, recimo da je istegnut ili istrzan. Da se vratimo na Vujoševića: u kojoj meri je trener odgovoran za rad svojih igrača u teretani? Nisam obratio pažnju na Krstića, ali Vujanić je bio poznat po "skakavičijim" nogama. I da dodam, za sve ove što pišu "tako mu i treba što nije igrao za reprezentaciju", želim Vam da doživite takvu povredu na basketu (ili bilo kom sportu) pa da vidimo posle dal ćete da se radujete nesreći drugih. Krle, želim ti sve najbolje, al da je frka- frka je... šteta.

NBA freak

pre 17 godina

Ostadosmo izgleda bez jedina dva igraca koja vrede, posto Jarica budi Boze ne mozemo svrstati ni u profesionalce, a kamoli vrhunske sportiste.

Djenka

pre 17 godina

Greota, najbolja sezona do sada. Placa se cena nehumanom sportu. Srecno Krle, sto pre da se vratis u formu i da pokazes kako Srbi lepe.

joca

pre 17 godina

dvaput sam uradio istu stvar na istom kolenu... s(ebana povreda, potrebna i operacija... BOLI DA OCI ISPADNU

zelim mu oporavak i povratak u reprezentaciju

Miki

pre 17 godina

Pa ovo je strasno, a decko je tako dobro poceo sezonu....greota, sta reci, ne vredi, stisni zube i samo napred, bices jos bolji....

superhik

pre 17 godina

Ne mogu da verujem kakav maler je ovaj decko.Da nije povreda vec sad bi bio najbolji centar na svetu,ali njega povrede muce jos iz vremena dok je igrao u Partizanu.I tad je retko sastavljao celu sezonu.Zar sad da mu se desi u najboljoj sezoni u zivotu i kad mu se smesio ugovor zivota.Da li sad likuju oni sto su ga otpisali za sva vremena i sto su ga ovako izmalerisali.Nenade, stisni zube i izdrzi!Sve najbolje i brz oporavak ti zele pravi navijaci i ljubitekji kosarke.

nele

pre 17 godina

Ovo je neverovatno.
Pa jel taj Pionir imao radioaktivan parket?
Ili su ovi nasi kosarkasi fanatici koji ne znaju kad je dosta sa teretanom, treningom ili cime vec?
Reprezentativni tandem iz snova.
Krstic i Vujanic
Mlada nada Aleksandrov

Ovo je vec neka vradzbina i prokletstvo.
Prati nas jos od one Stojakoviceve povrede u Svedskoj.

Ovi iz saveza najpre treba da angazuju bele magove, vudua, vracare
Oni Rumuni, mislim iz Steaue, su osvestali stadion..

stawwross

pre 17 godina

pa to je bilo to od nasih,jbg seta decko je izgleda stvarno dobar,sada ostaju samo ove nase buranije da nas brukaju po nba i da mole boga da odigraju koji minut

Zoki

pre 17 godina

Sta da se radi ovo je povreda koja se teeeesko leci ali gleda onaj odozgo kad neko sa 20 i kusur nije hteo da igra za reprezentaciju i tad kad nam je bilo najznacajnije okrenuo je ledja,dok je neki Dzordan pun svega u 30 moga da igra za USA...Daleko od toga da mi je drago ali ovo je realnost...Sorry Krle...

urbanBG/Portland

pre 17 godina

Bedak! Pre godinu dana sam pokidao prednji ukrsteni ligament i, na zalost, znam koliko je to smorno.
Krle zelimo ti sve najbolje i jedva cekamo da se vratis na parket!

PS: Jos kad bi Krle ovo citao... :)

Mouais...

pre 17 godina

Ovo je veoma glupa povreda, covek nije igrao na SP bas da ne bi se povredio...

Ma bice sve ok za njega, i ako se povredio, dobice svoje pare, Nene se bas tako tesko povredio prosle godine pa je ipak podpisao ugovor koji vredi 60 milliona $.

Krle enjoy your dollars, dok mi se mucimo sa reprezentacijom :(

Vojkan

pre 17 godina

Bez zelje da bude zao i pokvaren ali to je zakon KARME!Nije htio da igra za svoju zemlju da se ne bi povredio i da mu ta povreda ne smanji mogucnost za velikim ugovorom(koji objektivno zasluzuje).I sta se desi?Zakon KARME obavi svoje i on se zaista "unakazi" ali dok je igrao za klub.Da vidimo sada kakav ce ugovor dobiti.

Storm

pre 17 godina

Ovo je stvrano jako razocaravajuca vest, decko je sjajno igrao do povrede. Ono sto je interesantno je cinjenica da bar 40% igraca ,koji su trenirali ili treniraju kod D.Vujosevica, dozivljavaju apsolutno identicnu povredu: pucanje prednjih ukrstenih ligamenata. Mozda je i slucajnost, ali to prosto tera na razmisljanje o tome da li g. Vujosevic radi sve ispravno sa igracima na treningu.

Dragan

pre 17 godina

Ne mogu da verujem!Sanjao sam nocas da je Krstic polomio nogu.Ne znam ni kako ni zasto,ali bas to sam sanjao.Ustanem jutros i imam sta i da vidim.Zasto mi se samo losi snovi ostvaruju?

Baghdatis

pre 17 godina

Meni se isto desilo u avgustu na basketu. Puklo, svi su culi. Operisan u oktobru, sad je vec OK, ali sport tek u junu!!! Okvirno, 6 meseci je pauza u vrhunskom sportu.

nikolos

pre 17 godina

E sada mislim
da su Krle i Bata Stojko letos vredno radili i vezbali sada bi bili dovoljno u formiu razbigljeni i svega ovoga ne bi bilo
ali odlucise se za odmor od naporne sezone tako da na manje od pola ove sezone imaju odlicnu situuaciju ne rade a primaju pare Americki san

Ortopedija

pre 17 godina

Isto mi se desilo pre par godina.
On je mlad i oporavice se, ali strah od ponovnog povredjivanja ostaje zauvek. Velika steta.

Pod obalu

pre 17 godina

Ja cu se samo pomoliti za Neshino zdravlje, a i za to da karma proradi na onima koji su ovde pominjali da je povredu zasluzio neigranjem za reprezentaciju. Oj, Srbijo, zemljo bolesnih umova.

FH

pre 17 godina

@D
Ovo je rekao:
"Iskreno jesam. Bilo je to kada sam bio mladji. Tada su fudbaleri Zvezde osvojili Kup šampiona i svi su navijali za njih. Sada je situacija obrnuta - 100 posto sam Partizanov"
Kakve veze ima njegova povreda sa tim sta je rekao za koga navija.

vlado o.

pre 17 godina

BRATE KRLE NE DAJ SE!!!!!!!!!LEPO JE REKAO MIRE U VIKENDICI BAZEN I TERETANA I CELO LETO RAD I RAD A SLEDECE GOD. 20 POENA 10 SKOKOVA!!!!
BRZ OPORAVAK

kovach

pre 17 godina

kako neko moze da pise da mu je drago ili tako neke slicne stvari!?!?
pa i ne treba da igra za ovu nasu reprezentaciju kad i ovako u njoj vlada anarhija i svako svakom radi iza ledja.
ako je tako odlucio prosle godine sad treba ceo zivot da ga pljujemo.
ako ne moze da pomogne, bolje da ne odmaze...
to je posteno, a ne kao nekolicina koja dodje pa se vuce po terenu ko ker s vasara.
i onda posle ide prica kako su se oni odazvali a on nije...
sramota
Nedaj se Krle, tek ti je 23 god....
samo polako...

pfc

pre 17 godina

Zelim mu brz oporavak, ali ne sme da se vraca dok ne bude 100% spreman ili ce ugroziti karijeru (nesto slicno se desilo Vujanicu).
P.S. Oni koji se raduju bilo cijoj povredi su umno bolesni.
P.P.S. E, ako je u KURIRU objavljeno da navija za Zvezdu, onda MORA da je tacno. KURIR je ipak sinonim za istinu.

filip

pre 17 godina

Krle brate, navijam za Zvezdu, ako je to uopšte bitno, al hoću da te podržim, car si najveći i želim ti svu sreću u karijeri. Jbeš EP, veruj mi da je zdravlje IPAK najvažnije, iako će mi se mnogi smejati dok budu čitali, znam iz sopstvenog iskustva. Želim ti svu sreću, hvala ti za svu želju sa kojom želiš da igraš za Srbiju, Srbija će uvek biti uz tebe i čekati te. Krle, majstore, srećno brate, Srbija je uz tebe!

kuli

pre 17 godina

Zao mi je Krleta, bas je dobar momak i super igra. Nije neki nabedjeni baja.
Za NBA kosarku treba biti bas fizicki jak i izdrzljiv. Svi najbolji kosarkasi se povrdjuju.
Krle, Pedja, Jao Ming, Dirk, Pol Pirs, Luis, Ron Artest, Lamar Odom, Kris Bos, Trejsi, Rej Alen, Bobi Dzekson, Sek, Vest... Svi su oni trenutno povredjeni

pravnik velicanstveni

pre 17 godina

Jos jedan dokaz kako je zivot promenjiv, preko noci sve moze da se okrene. Jos dve napomene. Najpre vredi se zapitati gde je kraj surovom iskoriscavanju ljudskog tela koje se vec decenijama upraznjava u Nba ligi. Osim toga kao da je neko hteo da oteza malo stvari momcima koji nisu hteli da se odazovu i stave se pod boje otadzbine. Mada ih ja razumem, posle napora kojima su izlozeni, ni ja to ne bih uradio.

Darko

pre 17 godina

@ Storm
komentar ti uopste nije na mestu i sto je jos gore ZLONAMERAN je!!! Ne mogu da verujem da si pomislio da Dule ima veze sa ovim!!! Pa sta covek treba da radi? A bilo bi glupo da ti na tako nesto dajem kontra argumente!!

Storm

pre 17 godina

@Darko
Uopste nije zlonameran komentar, jako cenim Duleta kao trenera. Nista ne tvrdim, samo konstatujem da veliki broj igraca partizana ima istu povredu, mozda je to slucajnost, mozda nije, nisam kompetentan toliko da o tome pricam nasiroko. Cinjenica je da kod nas treneri uopste previse forsiraju mlade, bioloski nezrele igrace da rade previse u teretani, sto moze kasnije dovesti do problema sa povredama. Aleksandrov je slican primer, ali van Partizana

heineken04

pre 17 godina

samo hoću da se ispravi rečenica da je krstić reprezentativac srbije,on je prestao boti član reprezentacije scg kada se nije odazavo za sp,a ne da je ikada igaro i za srbiju pa da ga se tako naziva

Djidja Ivosevic

pre 17 godina

Nenade, znam da je smorno. Ako ti "nasi" nisu dosadili - evo ja te pozivam na palacinke- dodji kod nas u posetu... Middletown NJ 07748...Javi se na sandraisrdjan@juno.com

dr

pre 17 godina

@ Storm
Oba igraca koja si naveo su se povredila dosta posle odlaska iz Partizana. Komentar ti je zlonameran i glup sa akcentom na ovo drugo. Kad nemas nesto pametno da napises onda i ne pises.

Uf!?

pre 17 godina

Bedak za Krleta, a taman ju ušao u kontinuitet odličnih partija... Ovde ima dosta komentara tipa odbio je da igra za reprezentaciju pa onda ako se povredio, i treba... Ljudi ti komentari su zlonamerni, umobolni i van svake pameti. Jedno pitanje za sve vas koji ste u tom fazonu: ŠTA STE VI, velike srpske patriote,PAMETNO URADILI ZA SVOJU ZEMLJU???? Odakle vam bre onda pravo da prozivate nekoga, šta zamišljate ko ste...
Zapitajte se malo zašto skoro svi mladi potencijali i talenti (ne samo u sportu)gledaju kako će da pobegnu odavde...

Delija KG

pre 17 godina

Neverovatno korektan covek. Cuti i igra. To je pravi idol. Svaka cast za sve sto je pruzio do sada. Zelim mu da se sto pre oporavi.

DrGonzo

pre 17 godina

Da se uključim povodom priče o Duletu Vujoševiću i njegovoj odgovornosti za povrede prednjih ukrštenih ligamenata kolena. Prednji ukršteni ligament obično strada kada mišići prednje i zadnje lože natkolenice, odnosno njihove tetive koje kao kapsula zaključavaju koleno, nisu dovoljno jaki. Prednji ukršteni ligament povezuje natkolenicu i potkolenicu i kada je razlabavljen koleno gubi stabilnost. Bol prilikom povrede je užasan a strah od povređivanja ostaje. Koliko se stabilnost kolena vraća operativnim zahvatom, to ne znam. Btw i ja čekam operaciju prednjeg ukrštenog ligamenta. Kod mene nije skroz pokidan, recimo da je istegnut ili istrzan. Da se vratimo na Vujoševića: u kojoj meri je trener odgovoran za rad svojih igrača u teretani? Nisam obratio pažnju na Krstića, ali Vujanić je bio poznat po "skakavičijim" nogama. I da dodam, za sve ove što pišu "tako mu i treba što nije igrao za reprezentaciju", želim Vam da doživite takvu povredu na basketu (ili bilo kom sportu) pa da vidimo posle dal ćete da se radujete nesreći drugih. Krle, želim ti sve najbolje, al da je frka- frka je... šteta.

NBA freak

pre 17 godina

Ostadosmo izgleda bez jedina dva igraca koja vrede, posto Jarica budi Boze ne mozemo svrstati ni u profesionalce, a kamoli vrhunske sportiste.