Nedelja, 02.10.2022.

18:00

Partizan razbio Vojvodinu u Humskoj

Fudbaleri Partizana ubedljivo su savladali Vojvodinu 4:1, u derbiju 13. kola Mozzart Bet Superlige Srbije.

Izvor: B92

Partizan razbio Vojvodinu u Humskoj IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Ljubisa Tumbakovic

pre 1 godinu

Penal i crveni su sramota!!! Jos veca je komentator na Areni koji se pravi blesav i tvrdi kako je sve cisto! Ne znam ko je vece zlo - Blizanci ili mediji!!

misko

pre 1 godinu

Partizan sa sudijom i lažiranjem pojedinih igrača ,18-tim penalom ,rekord u Evropi,bar nešto da osvoji,masakrilari Vojvodinu.Od ovakvih pobeda nema sreće.Na Zvezdinim utakmicama kartoni,povrede Milunovića grubi start nad Kangom,sto dana sudija razmišlja da svira penal i gleda WAR a od događaja udaljen 2m. svojim očima ne veruje.Partizanu sudija sa puno autoriteta i odvažno svira ne postojeći penal.

Марко

pre 1 godinu

Nešto će ozbiljno da se desi, Natho dao gol iz igre..
(Enrico Pallazzo
Pa dao i vama,i to sa 25 metra,nesto si zaboravio,a?More,batalite se vi Partizana,gledajte kako ce te u cetvrtak sa Ferncvarosom,oni su jaci i od preslavnog Makabija.Ako i tu puknete ,ili izadje"x"-necete ni u L.konferencija.
(Irfan,navijac zvezde., 2. oktobar 2022 22:57)

Ма нема фрке за Ференцварош. Само да не играмо против Флоре.

Нс бој

pre 1 godinu

@ земунски кеј у праву си 100%.Од Бате ми само пропадамо,данас клинац ако ваља одма иде преко за смешну лову,а у његово време су Тадић,Качар,Радоја,Полетановић,Гаћиновић и остали, играли пар сезона.Док је Бата био у клубу већини нам је сметало што је такав човек на челу клуба,тек сад видимо да је био велики господин за све после њега,а и многе пређашње.Ово данас не личи на фудбал,какво црно намештање то је наша реалност и мене као навијача Војводине је срамота оваквих издања,какво црно суђење,по мени скроз ок,а како играмо мене је срамота спомињати било шта сем тога.То што у везном реду имамо само играче који враћају лопту назад,што немамо пас игру од почетка првенства,резултат тога су оне грешке из којих је партизан дао голове.Погледајте претходне текме Траоре је често грешио,ал није он крив што нема коме да дода,што организацију напада остављају њему који није везни играч.

stefan beograd

pre 1 godinu

Reko da vidim pregled na youtubu, posle 2 minuta i crvenog sam prekinuo gledanje. Nit penal, nit crveni, ona greska kao namerna da je ali ajde svi gesimo to je nebitno. Sudija, domacinski. Nevezano i za zvezdu, 2 penala danas. Ja ne znam kakav je to fudbal i domacinsko sudjenje za ova dva kluba. Kome je ovo zanimljivo da gleda? Posle posecenost mala i iz manjih mesta navijaju za zvezdu i partizan. Pa kako da navijaju za Vojvodinu ili Radnicki kad se unapred zna da gube sve i svaku nadu...Meni je ovo skroz jadno..

HeliodoroSofis

pre 1 godinu

Daj datum kada ste nas poslednji put PREGAZILI na Marakani...

Nemoj da se mucis, evo ja cu da ti kazem.. pre 7 godina, bilo je 3:1. 2 godine nakon toga smo mi vas pregazili na toj istoj Marakani, istim rezultatom.
(Prle, 2. oktobar 2022 20:31)

Zasto je 3-1 gore od 2-0, koliko vas je Stankovic nasamarao ove godine?

Irfan,navijac zvezde.

pre 1 godinu

Nešto će ozbiljno da se desi, Natho dao gol iz igre..
(Enrico Pallazzo
Pa dao i vama,i to sa 25 metra,nesto si zaboravio,a?More,batalite se vi Partizana,gledajte kako ce te u cetvrtak sa Ferncvarosom,oni su jaci i od preslavnog Makabija.Ako i tu puknete ,ili izadje"x"-necete ni u L.konferencija.

iz kornera

pre 1 godinu

Partizan - Keln 0:2
(claudio12, 2. oktobar 2022 20:50)

Potpisao bih i 0:10, samo da odu ovi vaši iz našeg kluba. Jako se razlikujemo, dva sveta bukvalno.
(Dikan, 2. oktobar 2022 21:42)

Naravno da se razlikujemo, mi to znamo, nema potrebe da naglasavamo. Vecna razlika davno napravljena.

Ratluk sa lukom

pre 1 godinu

Koje godine? Bio VAR tada?
(Miloš,
Nje bio Smiljanic u pitanju,nego Rnic,i jeste ga lopta pogodila u butinu,a dali sa VRom ili bez,sudije su vam direktno donele bar jedno 10tak sumnjivih pobeda i barem toliko remija u derbijima ,ako bas hoces mogu i da ti nabrojim koji,nece ti biti lako.Egal u derbijima je najrelniji,70%nasih sudija su po pravilu bili vasi,kada su stranci sudili bilo je nereseno oba puta,to je bio pravi putokaz ,ali dzaba sada to,kad znamo svi da vi NISTE HTELI NI VAR ,godinama ste se borili da ga nema u nasem fudbalu.Koga to lazete?Sami sebe?

Sablast

pre 1 godinu

Mislim da je to bio Rnic i to ti nijedan navijac Zvezde nece osporiti a jos nisam cuo da neki grobar prizna gresku,na svaku losu odluku sudija u vasu korist vase opravdanje je da i mi krademo.
(pedja
Ma jeste,kko ne,pa vi ste posteni znalci fudba;ske igre,pravi vitezi iste.Da se ne lazemo,neki od nas ima previse godina da ne zna sta se desavalo pre 15..220 30 pa i 40 godina,ako ne i vise...Pa vi ste o onom golu posle pasivnog ofsajda(kojinje jos bio tada na snazi) Milijasa za kup-pisali deset godina za redom !!!I jos traje...A,od tada nama su sudije direktno uzele bar jedno 5 pobeda,i volsebno u recimo jos toliko vas doveli do remija.Sta je bilo tek pre tog meca decenijama-to je za +18.Postenjacine priznali butinu :)))))

Zoran

pre 1 godinu

Ne mogu pobediti drugoligasa a tri dana kasnije "razbijaju" jednu od boljih ekipa u ligi, ako mi neko kaze da je to normalno........
(Cubaka, 2. oktobar 2022 20:46)

Svim normalnim ljudima je jasno da je kup utakmica za UEFA organizaciju i njihovu komisiju koja se bavi namestanjem meceva. No UEFA odavno nema kredibilitet inace bi Partizan bio drakonski kaznjen za tu utakmicu, bas kao i Zvezda za mec protiv OFK Beograda 2:6.
No, pravde nema, pa cemo se i dalje praviti ludi kako je Partizan imao los dan, a OFK Beogradu ponestalo snage u 2. poluvremenu...i.t.d..Pizona zaboleo stomak , pa napustio klupu OFK-a.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!
(Antidervis, 02. oktobar 2022 19:20)

Zanimljivo, sada "vidis" namestaljku a nisi je video proslih 10-tak godina(izuzimajuci proslu) kada vam se Vosa sklanjala kada god ste igrali.Vrlo selektivno vidis crveni.
(Dzeronimo, 2. oktobar 2022 20:05)

Ма ја сам видео намештаљку и против Красноодара, Келна, Салцбурга, Ливерпула, Копенхагена, Јанг бојса, Олимпијакоса, Гента, Лудогореца, Браге...
(Марко, 02. oktobar 2022 20:33)

Odgovori ti, a mozes pitati i vaseg Lalata kako ste dobijali Vojv.,Radnicki...nikakve to veze nema sa ovim tvoji nabrajanjem.Ako nisi primetio, nisam pisao o zasluzenosti titula tih gidina nego o konkretnim stvarima.Moras nauciti to da razlikujes.

zemunski kej

pre 1 godinu

Osvrnuo bih se malo na Vojvodinu. Ovo sto igraju je nikakav fudbal. Takav mlitav fudbal se ne ocekuje od nekadasnjeg prvaka stare drzab
ve. Od Bate Kan Kana taj klub ne lici ni na sta ,nemaju ni dobre fudbalere niti imaju igru ,povremeno izbace nekog klinca i prodaju ga za male pare da prezive. Sto se tice mladog Bazdara nemojte previse da ga hvalite jer ima 18 godina ,pokvarice se i proci ce kao i ostali neostvareni talenti,citaju oni ove komentare.

pedja

pre 1 godinu

Svirali su se i gori. Npr. Kad je lopta pogodila Smiljanića u butinu...
(ona stvar, 02. oktobar 2022 21:10)

Mislim da je to bio Rnic i to ti nijedan navijac Zvezde nece osporiti a jos nisam cuo da neki grobar prizna gresku,na svaku losu odluku sudija u vasu korist vase opravdanje je da i mi krademo.

šarke RS

pre 1 godinu

Komentarišem kao navijač Zvezde! 1979 sam godište i pratim aktivno fudbal od kraja 80 tih pa na dalje! Meni je jasno a i svima koji prate,Voša je imala nekih dobrih sezona,kao sezona 94/95 kad su bili jesenji prvaci! Dali po direktivi ili po nečemu drugom,Voša je bila pratilac Bg blizanaca,i po rezultatu i po pojačanjima što je slala njima! To je malo zaustavljeno dok je pokojni Butorović bio na vlasti! I poslije njega nema nekih transfera u blizance,ali su zato rezultati više nego očajni. Grad kao NS bi trebao imati kandidata u borbi za titulu! Što je još gore,kad gostuju blizanci,više njihovih navijača nego domaćih! Više nego žalosno!!!!

Prle

pre 1 godinu

Kako su sudije pozurile da sviraju penal dok je jos "penalko" u igri.
(Papilon, 2. oktobar 2022 20:42) 

Penalko je igrao 80 minuta, ne vidim razlog da svira penal na pocetku meca. Nego jesi li video kada je Zvezdi sviran penal?

zdravko

pre 1 godinu

Браво, Војводина лепо сте одрадили утакмицу затворена. Зар могуће да је Раднички из Срема и то ослабљен победијо партизан. Одма фсс да место Војводине убаци Раднички у супер лигу.

Gradimir

pre 1 godinu

Када се игра намештен меч, играч Војводине добије два жута картона за четири минута, у то играч кога је тренер ставио у тим са задатком да то у раном делу меча реши све.

nenad

pre 1 godinu

Vojvodina dobila Zvezdu u 20 godina 1 ....nas su drali redovno ..izvinite ..i mi mozemo neku da dobijemo ...nemoj samo o moralu licemeri ...oscilacije u igri postoje ali to je normalno jer nismo real ...samo vi nemate u evropi oscilacije ( nemoguce) u prcenstvu ..ali evropa vas postavi gde treaba da budete ...nemate kvalitet a imate plus 5 ...prvo svima cudno kad gubimo bodove a sad cudno kad dobijamo ...kod vas nista nije cudno ...ma vi ste takve moralne gromade i lazni moralisti da nema dalje

ona stvar

pre 1 godinu

Zamislite da za Zvezdu se dosudi ovakav penal i crveni protiv Partizana, pa vristali bi partizanovci mesec dana na sva zvona. Bruka
(Slanina, 02. oktobar 2022 20:07)

Svirali su se i gori. Npr. Kad je lopta pogodila Smiljanića u butinu...

nemanja

pre 1 godinu

Usao da vidim komentare... Reko' ajde fina igra posle one bruke u kupu, stabilan Partizan Petric bas digao formu ekipi. A ono 10.komentara zvezdinih klinaca. dal ste realni ljudi? jel imate privatan zivot? nije penal? znaci i var duva za nas. ono se zove pritisak na zadnjoj liniji zato su i pala dva gola. Ljudi dajte budite realni...... Inace bas je lepo gledati Partizan kako je dosao Petric. akcije, dosta trcanja, ubacivanja... Stabilizovao ekipu... Sportski pozdrav za sve prave navijace ;)

nenad

pre 1 godinu

Браво, Војводина лепо сте одрадили утакмицу затворена. Зар могуће да је Раднички из Срема и то ослабљен победијо партизан. Одма фсс да место Војводине убаци Раднички у супер лигу.
(zdravko, 02. oktobar 2022 21:20)
Ma da partizan je u stvari po kvalitetu beton liga ...to smo pokazali i u derbiju gde smo bili dominantni 60 a vi 30 minuta ...a vi imate 5 plus bodova ...po tvojoj logici vi bi od radnickog trebali glat 3: 0 da izgubite ...ajde bezi ..6 godina sve zatvarate nema dalje ..bod gubite 2 puta godisnje a onda dodju makabiji ..i Real izgubi od drugoligasa pa niko ne kaze sledecu da je zatvorio utakmicu ...ne znam zasto kucam ovo uopste kad se obracam najlicemernijim ljudima koji su hodali ovom zemljom ..isit ste ko amerikanci ..maltretirate 100 puta a druge optuzujete...pih...

Dikan

pre 1 godinu

Partizan - Keln 0:2
(claudio12, 2. oktobar 2022 20:50)

Potpisao bih i 0:10, samo da odu ovi vaši iz našeg kluba. Jako se razlikujemo, dva sveta bukvalno.

6,50

pre 1 godinu

@Ovaj komentator na areni je očigledno slep. Kaže Rikardo došao prvi do lopte a na snimku se vidi da igrač Vojvodine prvi udara loptu a igrač partizana je već padao. A i lepo se vidi u kom smeru odlazi lopta.
(Kosta, 02. oktobar 2022 20:11)
Lik je navijac partizana i to uopste ne krije u prenosu domace lige, nije iznenadjenje to radi vec nekoliko godina, moze mu se…

Dzeronimo

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!
(Antidervis, 02. oktobar 2022 19:20)

Zanimljivo, sada "vidis" namestaljku a nisi je video proslih 10-tak godina(izuzimajuci proslu) kada vam se Vosa sklanjala kada god ste igrali.Vrlo selektivno vidis crveni.

Prle

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!
(Antidervis, 2. oktobar 2022 19:20) 

Daj datum kada ste nas poslednji put PREGAZILI na Marakani...

Nemoj da se mucis, evo ja cu da ti kazem.. pre 7 godina, bilo je 3:1. 2 godine nakon toga smo mi vas pregazili na toj istoj Marakani, istim rezultatom.

lol

pre 1 godinu

Smejurija kako ovaj grobarski komentator potpuno sniženim tonom govori kako je vojvodina dala gol, kao kad nama stranci daju gol u nekoj međunarodnoj utakmici.
Da bi onda povisio ton na partizanov gol u 84.min.
Zar nije mogla Arena da nađe neke profesionalnije komentatore koji će se bar malo potruditi da sakriju svoju pristrasnost?

Стари гробар

pre 1 godinu

Нема потребе причати о било каквој намештаљки или склањалици, ова Војводина је толики распад, они се не склањају, они НЕ ЗНАЈУ...Звезда и Партизан какви год били, ово једноставно и са лакоћом рутинирају...

Part

pre 1 godinu

Da ne kazete da smo svi navijaca Partizana isti, doduse ja sam simpatizer, kazem sramota me ovakvog penala pa i kartona. Zelim pobedu, ne ovakvu

Kosta

pre 1 godinu

Ovaj komentator na areni je očigledno slep. Kaže Rikardo došao prvi do lopte a na snimku se vidi da igrač Vojvodine prvi udara loptu a igrač partizana je već padao. A i lepo se vidi u kom smeru odlazi lopta.

Марко

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!
(Antidervis, 02. oktobar 2022 19:20)

Zanimljivo, sada "vidis" namestaljku a nisi je video proslih 10-tak godina(izuzimajuci proslu) kada vam se Vosa sklanjala kada god ste igrali.Vrlo selektivno vidis crveni.
(Dzeronimo, 2. oktobar 2022 20:05)

Ма ја сам видео намештаљку и против Красноодара, Келна, Салцбурга, Ливерпула, Копенхагена, Јанг бојса, Олимпијакоса, Гента, Лудогореца, Браге...

Antidervis

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!

veliki

pre 1 godinu

Јасно се на снимку види да дечко скида лопту, да она потпуно мења правац, ВАР потврђује да је пенал. Можда га је пипнуо, aли да је ово пенал - скандалозно! Јубиларни стоти у сезони. Ах шта ћеш, 2 практично аутогола Војводине да врате Партизану за ону војвођанску срамоту у Сремској Митровици од пре 3 дана…

VOSAK

pre 1 godinu

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH
Ovo je jedna od najsramotnijih utakmica i najprovodnijih koje sam pogledao nakon dugo vremena!!!
Sram bilo FK Vojvodina !!!

НССланинар

pre 1 godinu

Класика, коментатор на Арени каже "нема пенала" и у истом тренутку иде слика где играч стартује на лопту, након пар секунди судија "слуша" коментатора. Руку на срце, играчи Воше срамотно играју, петарда у најави нажалост...

deda

pre 1 godinu

Gle penal??Kakvo cudo.Znaci da kada ugrac pre igraca Partizsna dotakne loptu a igrac Partizana ,po obicaju padne,normalno da je penal za Partizan.

VOSAK

pre 1 godinu

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH
Ovo je jedna od najsramotnijih utakmica i najprovodnijih koje sam pogledao nakon dugo vremena!!!
Sram bilo FK Vojvodina !!!

Antidervis

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!

Kosta

pre 1 godinu

Ovaj komentator na areni je očigledno slep. Kaže Rikardo došao prvi do lopte a na snimku se vidi da igrač Vojvodine prvi udara loptu a igrač partizana je već padao. A i lepo se vidi u kom smeru odlazi lopta.

deda

pre 1 godinu

Gle penal??Kakvo cudo.Znaci da kada ugrac pre igraca Partizsna dotakne loptu a igrac Partizana ,po obicaju padne,normalno da je penal za Partizan.

lol

pre 1 godinu

Smejurija kako ovaj grobarski komentator potpuno sniženim tonom govori kako je vojvodina dala gol, kao kad nama stranci daju gol u nekoj međunarodnoj utakmici.
Da bi onda povisio ton na partizanov gol u 84.min.
Zar nije mogla Arena da nađe neke profesionalnije komentatore koji će se bar malo potruditi da sakriju svoju pristrasnost?

veliki

pre 1 godinu

Јасно се на снимку види да дечко скида лопту, да она потпуно мења правац, ВАР потврђује да је пенал. Можда га је пипнуо, aли да је ово пенал - скандалозно! Јубиларни стоти у сезони. Ах шта ћеш, 2 практично аутогола Војводине да врате Партизану за ону војвођанску срамоту у Сремској Митровици од пре 3 дана…

Dzeronimo

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!
(Antidervis, 02. oktobar 2022 19:20)

Zanimljivo, sada "vidis" namestaljku a nisi je video proslih 10-tak godina(izuzimajuci proslu) kada vam se Vosa sklanjala kada god ste igrali.Vrlo selektivno vidis crveni.

Part

pre 1 godinu

Da ne kazete da smo svi navijaca Partizana isti, doduse ja sam simpatizer, kazem sramota me ovakvog penala pa i kartona. Zelim pobedu, ne ovakvu

НССланинар

pre 1 godinu

Класика, коментатор на Арени каже "нема пенала" и у истом тренутку иде слика где играч стартује на лопту, након пар секунди судија "слуша" коментатора. Руку на срце, играчи Воше срамотно играју, петарда у најави нажалост...

šarke RS

pre 1 godinu

Komentarišem kao navijač Zvezde! 1979 sam godište i pratim aktivno fudbal od kraja 80 tih pa na dalje! Meni je jasno a i svima koji prate,Voša je imala nekih dobrih sezona,kao sezona 94/95 kad su bili jesenji prvaci! Dali po direktivi ili po nečemu drugom,Voša je bila pratilac Bg blizanaca,i po rezultatu i po pojačanjima što je slala njima! To je malo zaustavljeno dok je pokojni Butorović bio na vlasti! I poslije njega nema nekih transfera u blizance,ali su zato rezultati više nego očajni. Grad kao NS bi trebao imati kandidata u borbi za titulu! Što je još gore,kad gostuju blizanci,više njihovih navijača nego domaćih! Više nego žalosno!!!!

ona stvar

pre 1 godinu

Zamislite da za Zvezdu se dosudi ovakav penal i crveni protiv Partizana, pa vristali bi partizanovci mesec dana na sva zvona. Bruka
(Slanina, 02. oktobar 2022 20:07)

Svirali su se i gori. Npr. Kad je lopta pogodila Smiljanića u butinu...

zemunski kej

pre 1 godinu

Osvrnuo bih se malo na Vojvodinu. Ovo sto igraju je nikakav fudbal. Takav mlitav fudbal se ne ocekuje od nekadasnjeg prvaka stare drzab
ve. Od Bate Kan Kana taj klub ne lici ni na sta ,nemaju ni dobre fudbalere niti imaju igru ,povremeno izbace nekog klinca i prodaju ga za male pare da prezive. Sto se tice mladog Bazdara nemojte previse da ga hvalite jer ima 18 godina ,pokvarice se i proci ce kao i ostali neostvareni talenti,citaju oni ove komentare.

Prle

pre 1 godinu

Kako su sudije pozurile da sviraju penal dok je jos "penalko" u igri.
(Papilon, 2. oktobar 2022 20:42) 

Penalko je igrao 80 minuta, ne vidim razlog da svira penal na pocetku meca. Nego jesi li video kada je Zvezdi sviran penal?

Марко

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!
(Antidervis, 02. oktobar 2022 19:20)

Zanimljivo, sada "vidis" namestaljku a nisi je video proslih 10-tak godina(izuzimajuci proslu) kada vam se Vosa sklanjala kada god ste igrali.Vrlo selektivno vidis crveni.
(Dzeronimo, 2. oktobar 2022 20:05)

Ма ја сам видео намештаљку и против Красноодара, Келна, Салцбурга, Ливерпула, Копенхагена, Јанг бојса, Олимпијакоса, Гента, Лудогореца, Браге...

6,50

pre 1 godinu

@Ovaj komentator na areni je očigledno slep. Kaže Rikardo došao prvi do lopte a na snimku se vidi da igrač Vojvodine prvi udara loptu a igrač partizana je već padao. A i lepo se vidi u kom smeru odlazi lopta.
(Kosta, 02. oktobar 2022 20:11)
Lik je navijac partizana i to uopste ne krije u prenosu domace lige, nije iznenadjenje to radi vec nekoliko godina, moze mu se…

iz kornera

pre 1 godinu

Partizan - Keln 0:2
(claudio12, 2. oktobar 2022 20:50)

Potpisao bih i 0:10, samo da odu ovi vaši iz našeg kluba. Jako se razlikujemo, dva sveta bukvalno.
(Dikan, 2. oktobar 2022 21:42)

Naravno da se razlikujemo, mi to znamo, nema potrebe da naglasavamo. Vecna razlika davno napravljena.

stefan beograd

pre 1 godinu

Reko da vidim pregled na youtubu, posle 2 minuta i crvenog sam prekinuo gledanje. Nit penal, nit crveni, ona greska kao namerna da je ali ajde svi gesimo to je nebitno. Sudija, domacinski. Nevezano i za zvezdu, 2 penala danas. Ja ne znam kakav je to fudbal i domacinsko sudjenje za ova dva kluba. Kome je ovo zanimljivo da gleda? Posle posecenost mala i iz manjih mesta navijaju za zvezdu i partizan. Pa kako da navijaju za Vojvodinu ili Radnicki kad se unapred zna da gube sve i svaku nadu...Meni je ovo skroz jadno..

nenad

pre 1 godinu

Vojvodina dobila Zvezdu u 20 godina 1 ....nas su drali redovno ..izvinite ..i mi mozemo neku da dobijemo ...nemoj samo o moralu licemeri ...oscilacije u igri postoje ali to je normalno jer nismo real ...samo vi nemate u evropi oscilacije ( nemoguce) u prcenstvu ..ali evropa vas postavi gde treaba da budete ...nemate kvalitet a imate plus 5 ...prvo svima cudno kad gubimo bodove a sad cudno kad dobijamo ...kod vas nista nije cudno ...ma vi ste takve moralne gromade i lazni moralisti da nema dalje

Irfan,navijac zvezde.

pre 1 godinu

Nešto će ozbiljno da se desi, Natho dao gol iz igre..
(Enrico Pallazzo
Pa dao i vama,i to sa 25 metra,nesto si zaboravio,a?More,batalite se vi Partizana,gledajte kako ce te u cetvrtak sa Ferncvarosom,oni su jaci i od preslavnog Makabija.Ako i tu puknete ,ili izadje"x"-necete ni u L.konferencija.

Стари гробар

pre 1 godinu

Нема потребе причати о било каквој намештаљки или склањалици, ова Војводина је толики распад, они се не склањају, они НЕ ЗНАЈУ...Звезда и Партизан какви год били, ово једноставно и са лакоћом рутинирају...

nemanja

pre 1 godinu

Usao da vidim komentare... Reko' ajde fina igra posle one bruke u kupu, stabilan Partizan Petric bas digao formu ekipi. A ono 10.komentara zvezdinih klinaca. dal ste realni ljudi? jel imate privatan zivot? nije penal? znaci i var duva za nas. ono se zove pritisak na zadnjoj liniji zato su i pala dva gola. Ljudi dajte budite realni...... Inace bas je lepo gledati Partizan kako je dosao Petric. akcije, dosta trcanja, ubacivanja... Stabilizovao ekipu... Sportski pozdrav za sve prave navijace ;)

nenad

pre 1 godinu

Браво, Војводина лепо сте одрадили утакмицу затворена. Зар могуће да је Раднички из Срема и то ослабљен победијо партизан. Одма фсс да место Војводине убаци Раднички у супер лигу.
(zdravko, 02. oktobar 2022 21:20)
Ma da partizan je u stvari po kvalitetu beton liga ...to smo pokazali i u derbiju gde smo bili dominantni 60 a vi 30 minuta ...a vi imate 5 plus bodova ...po tvojoj logici vi bi od radnickog trebali glat 3: 0 da izgubite ...ajde bezi ..6 godina sve zatvarate nema dalje ..bod gubite 2 puta godisnje a onda dodju makabiji ..i Real izgubi od drugoligasa pa niko ne kaze sledecu da je zatvorio utakmicu ...ne znam zasto kucam ovo uopste kad se obracam najlicemernijim ljudima koji su hodali ovom zemljom ..isit ste ko amerikanci ..maltretirate 100 puta a druge optuzujete...pih...

Zoran

pre 1 godinu

Ne mogu pobediti drugoligasa a tri dana kasnije "razbijaju" jednu od boljih ekipa u ligi, ako mi neko kaze da je to normalno........
(Cubaka, 2. oktobar 2022 20:46)

Svim normalnim ljudima je jasno da je kup utakmica za UEFA organizaciju i njihovu komisiju koja se bavi namestanjem meceva. No UEFA odavno nema kredibilitet inace bi Partizan bio drakonski kaznjen za tu utakmicu, bas kao i Zvezda za mec protiv OFK Beograda 2:6.
No, pravde nema, pa cemo se i dalje praviti ludi kako je Partizan imao los dan, a OFK Beogradu ponestalo snage u 2. poluvremenu...i.t.d..Pizona zaboleo stomak , pa napustio klupu OFK-a.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!
(Antidervis, 02. oktobar 2022 19:20)

Zanimljivo, sada "vidis" namestaljku a nisi je video proslih 10-tak godina(izuzimajuci proslu) kada vam se Vosa sklanjala kada god ste igrali.Vrlo selektivno vidis crveni.
(Dzeronimo, 2. oktobar 2022 20:05)

Ма ја сам видео намештаљку и против Красноодара, Келна, Салцбурга, Ливерпула, Копенхагена, Јанг бојса, Олимпијакоса, Гента, Лудогореца, Браге...
(Марко, 02. oktobar 2022 20:33)

Odgovori ti, a mozes pitati i vaseg Lalata kako ste dobijali Vojv.,Radnicki...nikakve to veze nema sa ovim tvoji nabrajanjem.Ako nisi primetio, nisam pisao o zasluzenosti titula tih gidina nego o konkretnim stvarima.Moras nauciti to da razlikujes.

Ratluk sa lukom

pre 1 godinu

Koje godine? Bio VAR tada?
(Miloš,
Nje bio Smiljanic u pitanju,nego Rnic,i jeste ga lopta pogodila u butinu,a dali sa VRom ili bez,sudije su vam direktno donele bar jedno 10tak sumnjivih pobeda i barem toliko remija u derbijima ,ako bas hoces mogu i da ti nabrojim koji,nece ti biti lako.Egal u derbijima je najrelniji,70%nasih sudija su po pravilu bili vasi,kada su stranci sudili bilo je nereseno oba puta,to je bio pravi putokaz ,ali dzaba sada to,kad znamo svi da vi NISTE HTELI NI VAR ,godinama ste se borili da ga nema u nasem fudbalu.Koga to lazete?Sami sebe?

Нс бој

pre 1 godinu

@ земунски кеј у праву си 100%.Од Бате ми само пропадамо,данас клинац ако ваља одма иде преко за смешну лову,а у његово време су Тадић,Качар,Радоја,Полетановић,Гаћиновић и остали, играли пар сезона.Док је Бата био у клубу већини нам је сметало што је такав човек на челу клуба,тек сад видимо да је био велики господин за све после њега,а и многе пређашње.Ово данас не личи на фудбал,какво црно намештање то је наша реалност и мене као навијача Војводине је срамота оваквих издања,какво црно суђење,по мени скроз ок,а како играмо мене је срамота спомињати било шта сем тога.То што у везном реду имамо само играче који враћају лопту назад,што немамо пас игру од почетка првенства,резултат тога су оне грешке из којих је партизан дао голове.Погледајте претходне текме Траоре је често грешио,ал није он крив што нема коме да дода,што организацију напада остављају њему који није везни играч.

zdravko

pre 1 godinu

Браво, Војводина лепо сте одрадили утакмицу затворена. Зар могуће да је Раднички из Срема и то ослабљен победијо партизан. Одма фсс да место Војводине убаци Раднички у супер лигу.

HeliodoroSofis

pre 1 godinu

Daj datum kada ste nas poslednji put PREGAZILI na Marakani...

Nemoj da se mucis, evo ja cu da ti kazem.. pre 7 godina, bilo je 3:1. 2 godine nakon toga smo mi vas pregazili na toj istoj Marakani, istim rezultatom.
(Prle, 2. oktobar 2022 20:31)

Zasto je 3-1 gore od 2-0, koliko vas je Stankovic nasamarao ove godine?

Sablast

pre 1 godinu

Mislim da je to bio Rnic i to ti nijedan navijac Zvezde nece osporiti a jos nisam cuo da neki grobar prizna gresku,na svaku losu odluku sudija u vasu korist vase opravdanje je da i mi krademo.
(pedja
Ma jeste,kko ne,pa vi ste posteni znalci fudba;ske igre,pravi vitezi iste.Da se ne lazemo,neki od nas ima previse godina da ne zna sta se desavalo pre 15..220 30 pa i 40 godina,ako ne i vise...Pa vi ste o onom golu posle pasivnog ofsajda(kojinje jos bio tada na snazi) Milijasa za kup-pisali deset godina za redom !!!I jos traje...A,od tada nama su sudije direktno uzele bar jedno 5 pobeda,i volsebno u recimo jos toliko vas doveli do remija.Sta je bilo tek pre tog meca decenijama-to je za +18.Postenjacine priznali butinu :)))))

Марко

pre 1 godinu

Nešto će ozbiljno da se desi, Natho dao gol iz igre..
(Enrico Pallazzo
Pa dao i vama,i to sa 25 metra,nesto si zaboravio,a?More,batalite se vi Partizana,gledajte kako ce te u cetvrtak sa Ferncvarosom,oni su jaci i od preslavnog Makabija.Ako i tu puknete ,ili izadje"x"-necete ni u L.konferencija.
(Irfan,navijac zvezde., 2. oktobar 2022 22:57)

Ма нема фрке за Ференцварош. Само да не играмо против Флоре.

Gradimir

pre 1 godinu

Када се игра намештен меч, играч Војводине добије два жута картона за четири минута, у то играч кога је тренер ставио у тим са задатком да то у раном делу меча реши све.

Dikan

pre 1 godinu

Partizan - Keln 0:2
(claudio12, 2. oktobar 2022 20:50)

Potpisao bih i 0:10, samo da odu ovi vaši iz našeg kluba. Jako se razlikujemo, dva sveta bukvalno.

pedja

pre 1 godinu

Svirali su se i gori. Npr. Kad je lopta pogodila Smiljanića u butinu...
(ona stvar, 02. oktobar 2022 21:10)

Mislim da je to bio Rnic i to ti nijedan navijac Zvezde nece osporiti a jos nisam cuo da neki grobar prizna gresku,na svaku losu odluku sudija u vasu korist vase opravdanje je da i mi krademo.

Prle

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!
(Antidervis, 2. oktobar 2022 19:20) 

Daj datum kada ste nas poslednji put PREGAZILI na Marakani...

Nemoj da se mucis, evo ja cu da ti kazem.. pre 7 godina, bilo je 3:1. 2 godine nakon toga smo mi vas pregazili na toj istoj Marakani, istim rezultatom.

misko

pre 1 godinu

Partizan sa sudijom i lažiranjem pojedinih igrača ,18-tim penalom ,rekord u Evropi,bar nešto da osvoji,masakrilari Vojvodinu.Od ovakvih pobeda nema sreće.Na Zvezdinim utakmicama kartoni,povrede Milunovića grubi start nad Kangom,sto dana sudija razmišlja da svira penal i gleda WAR a od događaja udaljen 2m. svojim očima ne veruje.Partizanu sudija sa puno autoriteta i odvažno svira ne postojeći penal.

Ljubisa Tumbakovic

pre 1 godinu

Penal i crveni su sramota!!! Jos veca je komentator na Areni koji se pravi blesav i tvrdi kako je sve cisto! Ne znam ko je vece zlo - Blizanci ili mediji!!

Antidervis

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!

VOSAK

pre 1 godinu

HAHAHAHAHHAHAHAHAHHAH
Ovo je jedna od najsramotnijih utakmica i najprovodnijih koje sam pogledao nakon dugo vremena!!!
Sram bilo FK Vojvodina !!!

Dzeronimo

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!
(Antidervis, 02. oktobar 2022 19:20)

Zanimljivo, sada "vidis" namestaljku a nisi je video proslih 10-tak godina(izuzimajuci proslu) kada vam se Vosa sklanjala kada god ste igrali.Vrlo selektivno vidis crveni.

ona stvar

pre 1 godinu

Zamislite da za Zvezdu se dosudi ovakav penal i crveni protiv Partizana, pa vristali bi partizanovci mesec dana na sva zvona. Bruka
(Slanina, 02. oktobar 2022 20:07)

Svirali su se i gori. Npr. Kad je lopta pogodila Smiljanića u butinu...

Kosta

pre 1 godinu

Ovaj komentator na areni je očigledno slep. Kaže Rikardo došao prvi do lopte a na snimku se vidi da igrač Vojvodine prvi udara loptu a igrač partizana je već padao. A i lepo se vidi u kom smeru odlazi lopta.

Sablast

pre 1 godinu

Mislim da je to bio Rnic i to ti nijedan navijac Zvezde nece osporiti a jos nisam cuo da neki grobar prizna gresku,na svaku losu odluku sudija u vasu korist vase opravdanje je da i mi krademo.
(pedja
Ma jeste,kko ne,pa vi ste posteni znalci fudba;ske igre,pravi vitezi iste.Da se ne lazemo,neki od nas ima previse godina da ne zna sta se desavalo pre 15..220 30 pa i 40 godina,ako ne i vise...Pa vi ste o onom golu posle pasivnog ofsajda(kojinje jos bio tada na snazi) Milijasa za kup-pisali deset godina za redom !!!I jos traje...A,od tada nama su sudije direktno uzele bar jedno 5 pobeda,i volsebno u recimo jos toliko vas doveli do remija.Sta je bilo tek pre tog meca decenijama-to je za +18.Postenjacine priznali butinu :)))))

Part

pre 1 godinu

Da ne kazete da smo svi navijaca Partizana isti, doduse ja sam simpatizer, kazem sramota me ovakvog penala pa i kartona. Zelim pobedu, ne ovakvu

nenad

pre 1 godinu

Vojvodina dobila Zvezdu u 20 godina 1 ....nas su drali redovno ..izvinite ..i mi mozemo neku da dobijemo ...nemoj samo o moralu licemeri ...oscilacije u igri postoje ali to je normalno jer nismo real ...samo vi nemate u evropi oscilacije ( nemoguce) u prcenstvu ..ali evropa vas postavi gde treaba da budete ...nemate kvalitet a imate plus 5 ...prvo svima cudno kad gubimo bodove a sad cudno kad dobijamo ...kod vas nista nije cudno ...ma vi ste takve moralne gromade i lazni moralisti da nema dalje

stefan beograd

pre 1 godinu

Reko da vidim pregled na youtubu, posle 2 minuta i crvenog sam prekinuo gledanje. Nit penal, nit crveni, ona greska kao namerna da je ali ajde svi gesimo to je nebitno. Sudija, domacinski. Nevezano i za zvezdu, 2 penala danas. Ja ne znam kakav je to fudbal i domacinsko sudjenje za ova dva kluba. Kome je ovo zanimljivo da gleda? Posle posecenost mala i iz manjih mesta navijaju za zvezdu i partizan. Pa kako da navijaju za Vojvodinu ili Radnicki kad se unapred zna da gube sve i svaku nadu...Meni je ovo skroz jadno..

nemanja

pre 1 godinu

Usao da vidim komentare... Reko' ajde fina igra posle one bruke u kupu, stabilan Partizan Petric bas digao formu ekipi. A ono 10.komentara zvezdinih klinaca. dal ste realni ljudi? jel imate privatan zivot? nije penal? znaci i var duva za nas. ono se zove pritisak na zadnjoj liniji zato su i pala dva gola. Ljudi dajte budite realni...... Inace bas je lepo gledati Partizan kako je dosao Petric. akcije, dosta trcanja, ubacivanja... Stabilizovao ekipu... Sportski pozdrav za sve prave navijace ;)

veliki

pre 1 godinu

Јасно се на снимку види да дечко скида лопту, да она потпуно мења правац, ВАР потврђује да је пенал. Можда га је пипнуо, aли да је ово пенал - скандалозно! Јубиларни стоти у сезони. Ах шта ћеш, 2 практично аутогола Војводине да врате Партизану за ону војвођанску срамоту у Сремској Митровици од пре 3 дана…

deda

pre 1 godinu

Gle penal??Kakvo cudo.Znaci da kada ugrac pre igraca Partizsna dotakne loptu a igrac Partizana ,po obicaju padne,normalno da je penal za Partizan.

nenad

pre 1 godinu

Браво, Војводина лепо сте одрадили утакмицу затворена. Зар могуће да је Раднички из Срема и то ослабљен победијо партизан. Одма фсс да место Војводине убаци Раднички у супер лигу.
(zdravko, 02. oktobar 2022 21:20)
Ma da partizan je u stvari po kvalitetu beton liga ...to smo pokazali i u derbiju gde smo bili dominantni 60 a vi 30 minuta ...a vi imate 5 plus bodova ...po tvojoj logici vi bi od radnickog trebali glat 3: 0 da izgubite ...ajde bezi ..6 godina sve zatvarate nema dalje ..bod gubite 2 puta godisnje a onda dodju makabiji ..i Real izgubi od drugoligasa pa niko ne kaze sledecu da je zatvorio utakmicu ...ne znam zasto kucam ovo uopste kad se obracam najlicemernijim ljudima koji su hodali ovom zemljom ..isit ste ko amerikanci ..maltretirate 100 puta a druge optuzujete...pih...

Марко

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!
(Antidervis, 02. oktobar 2022 19:20)

Zanimljivo, sada "vidis" namestaljku a nisi je video proslih 10-tak godina(izuzimajuci proslu) kada vam se Vosa sklanjala kada god ste igrali.Vrlo selektivno vidis crveni.
(Dzeronimo, 2. oktobar 2022 20:05)

Ма ја сам видео намештаљку и против Красноодара, Келна, Салцбурга, Ливерпула, Копенхагена, Јанг бојса, Олимпијакоса, Гента, Лудогореца, Браге...

zdravko

pre 1 godinu

Браво, Војводина лепо сте одрадили утакмицу затворена. Зар могуће да је Раднички из Срема и то ослабљен победијо партизан. Одма фсс да место Војводине убаци Раднички у супер лигу.

Prle

pre 1 godinu

Kako su sudije pozurile da sviraju penal dok je jos "penalko" u igri.
(Papilon, 2. oktobar 2022 20:42) 

Penalko je igrao 80 minuta, ne vidim razlog da svira penal na pocetku meca. Nego jesi li video kada je Zvezdi sviran penal?

lol

pre 1 godinu

Smejurija kako ovaj grobarski komentator potpuno sniženim tonom govori kako je vojvodina dala gol, kao kad nama stranci daju gol u nekoj međunarodnoj utakmici.
Da bi onda povisio ton na partizanov gol u 84.min.
Zar nije mogla Arena da nađe neke profesionalnije komentatore koji će se bar malo potruditi da sakriju svoju pristrasnost?

Марко

pre 1 godinu

Nešto će ozbiljno da se desi, Natho dao gol iz igre..
(Enrico Pallazzo
Pa dao i vama,i to sa 25 metra,nesto si zaboravio,a?More,batalite se vi Partizana,gledajte kako ce te u cetvrtak sa Ferncvarosom,oni su jaci i od preslavnog Makabija.Ako i tu puknete ,ili izadje"x"-necete ni u L.konferencija.
(Irfan,navijac zvezde., 2. oktobar 2022 22:57)

Ма нема фрке за Ференцварош. Само да не играмо против Флоре.

Ratluk sa lukom

pre 1 godinu

Koje godine? Bio VAR tada?
(Miloš,
Nje bio Smiljanic u pitanju,nego Rnic,i jeste ga lopta pogodila u butinu,a dali sa VRom ili bez,sudije su vam direktno donele bar jedno 10tak sumnjivih pobeda i barem toliko remija u derbijima ,ako bas hoces mogu i da ti nabrojim koji,nece ti biti lako.Egal u derbijima je najrelniji,70%nasih sudija su po pravilu bili vasi,kada su stranci sudili bilo je nereseno oba puta,to je bio pravi putokaz ,ali dzaba sada to,kad znamo svi da vi NISTE HTELI NI VAR ,godinama ste se borili da ga nema u nasem fudbalu.Koga to lazete?Sami sebe?

Irfan,navijac zvezde.

pre 1 godinu

Nešto će ozbiljno da se desi, Natho dao gol iz igre..
(Enrico Pallazzo
Pa dao i vama,i to sa 25 metra,nesto si zaboravio,a?More,batalite se vi Partizana,gledajte kako ce te u cetvrtak sa Ferncvarosom,oni su jaci i od preslavnog Makabija.Ako i tu puknete ,ili izadje"x"-necete ni u L.konferencija.

Dzeronimo

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!
(Antidervis, 02. oktobar 2022 19:20)

Zanimljivo, sada "vidis" namestaljku a nisi je video proslih 10-tak godina(izuzimajuci proslu) kada vam se Vosa sklanjala kada god ste igrali.Vrlo selektivno vidis crveni.
(Dzeronimo, 2. oktobar 2022 20:05)

Ма ја сам видео намештаљку и против Красноодара, Келна, Салцбурга, Ливерпула, Копенхагена, Јанг бојса, Олимпијакоса, Гента, Лудогореца, Браге...
(Марко, 02. oktobar 2022 20:33)

Odgovori ti, a mozes pitati i vaseg Lalata kako ste dobijali Vojv.,Radnicki...nikakve to veze nema sa ovim tvoji nabrajanjem.Ako nisi primetio, nisam pisao o zasluzenosti titula tih gidina nego o konkretnim stvarima.Moras nauciti to da razlikujes.

iz kornera

pre 1 godinu

Partizan - Keln 0:2
(claudio12, 2. oktobar 2022 20:50)

Potpisao bih i 0:10, samo da odu ovi vaši iz našeg kluba. Jako se razlikujemo, dva sveta bukvalno.
(Dikan, 2. oktobar 2022 21:42)

Naravno da se razlikujemo, mi to znamo, nema potrebe da naglasavamo. Vecna razlika davno napravljena.

6,50

pre 1 godinu

@Ovaj komentator na areni je očigledno slep. Kaže Rikardo došao prvi do lopte a na snimku se vidi da igrač Vojvodine prvi udara loptu a igrač partizana je već padao. A i lepo se vidi u kom smeru odlazi lopta.
(Kosta, 02. oktobar 2022 20:11)
Lik je navijac partizana i to uopste ne krije u prenosu domace lige, nije iznenadjenje to radi vec nekoliko godina, moze mu se…

Dikan

pre 1 godinu

Partizan - Keln 0:2
(claudio12, 2. oktobar 2022 20:50)

Potpisao bih i 0:10, samo da odu ovi vaši iz našeg kluba. Jako se razlikujemo, dva sveta bukvalno.

Prle

pre 1 godinu

Koja namestaljka! Satro greska kod prvog gola, ne znam koga bi to trebalo da prevari...

Ali uzalud trud, bicete, po navici, pregazeni na Marakani, titula ostaje kod kuce, LS igra najveci klub!
(Antidervis, 2. oktobar 2022 19:20) 

Daj datum kada ste nas poslednji put PREGAZILI na Marakani...

Nemoj da se mucis, evo ja cu da ti kazem.. pre 7 godina, bilo je 3:1. 2 godine nakon toga smo mi vas pregazili na toj istoj Marakani, istim rezultatom.

pedja

pre 1 godinu

Svirali su se i gori. Npr. Kad je lopta pogodila Smiljanića u butinu...
(ona stvar, 02. oktobar 2022 21:10)

Mislim da je to bio Rnic i to ti nijedan navijac Zvezde nece osporiti a jos nisam cuo da neki grobar prizna gresku,na svaku losu odluku sudija u vasu korist vase opravdanje je da i mi krademo.

HeliodoroSofis

pre 1 godinu

Daj datum kada ste nas poslednji put PREGAZILI na Marakani...

Nemoj da se mucis, evo ja cu da ti kazem.. pre 7 godina, bilo je 3:1. 2 godine nakon toga smo mi vas pregazili na toj istoj Marakani, istim rezultatom.
(Prle, 2. oktobar 2022 20:31)

Zasto je 3-1 gore od 2-0, koliko vas je Stankovic nasamarao ove godine?

Стари гробар

pre 1 godinu

Нема потребе причати о било каквој намештаљки или склањалици, ова Војводина је толики распад, они се не склањају, они НЕ ЗНАЈУ...Звезда и Партизан какви год били, ово једноставно и са лакоћом рутинирају...

Gradimir

pre 1 godinu

Када се игра намештен меч, играч Војводине добије два жута картона за четири минута, у то играч кога је тренер ставио у тим са задатком да то у раном делу меча реши све.

Zoran

pre 1 godinu

Ne mogu pobediti drugoligasa a tri dana kasnije "razbijaju" jednu od boljih ekipa u ligi, ako mi neko kaze da je to normalno........
(Cubaka, 2. oktobar 2022 20:46)

Svim normalnim ljudima je jasno da je kup utakmica za UEFA organizaciju i njihovu komisiju koja se bavi namestanjem meceva. No UEFA odavno nema kredibilitet inace bi Partizan bio drakonski kaznjen za tu utakmicu, bas kao i Zvezda za mec protiv OFK Beograda 2:6.
No, pravde nema, pa cemo se i dalje praviti ludi kako je Partizan imao los dan, a OFK Beogradu ponestalo snage u 2. poluvremenu...i.t.d..Pizona zaboleo stomak , pa napustio klupu OFK-a.

šarke RS

pre 1 godinu

Komentarišem kao navijač Zvezde! 1979 sam godište i pratim aktivno fudbal od kraja 80 tih pa na dalje! Meni je jasno a i svima koji prate,Voša je imala nekih dobrih sezona,kao sezona 94/95 kad su bili jesenji prvaci! Dali po direktivi ili po nečemu drugom,Voša je bila pratilac Bg blizanaca,i po rezultatu i po pojačanjima što je slala njima! To je malo zaustavljeno dok je pokojni Butorović bio na vlasti! I poslije njega nema nekih transfera u blizance,ali su zato rezultati više nego očajni. Grad kao NS bi trebao imati kandidata u borbi za titulu! Što je još gore,kad gostuju blizanci,više njihovih navijača nego domaćih! Više nego žalosno!!!!

НССланинар

pre 1 godinu

Класика, коментатор на Арени каже "нема пенала" и у истом тренутку иде слика где играч стартује на лопту, након пар секунди судија "слуша" коментатора. Руку на срце, играчи Воше срамотно играју, петарда у најави нажалост...

misko

pre 1 godinu

Partizan sa sudijom i lažiranjem pojedinih igrača ,18-tim penalom ,rekord u Evropi,bar nešto da osvoji,masakrilari Vojvodinu.Od ovakvih pobeda nema sreće.Na Zvezdinim utakmicama kartoni,povrede Milunovića grubi start nad Kangom,sto dana sudija razmišlja da svira penal i gleda WAR a od događaja udaljen 2m. svojim očima ne veruje.Partizanu sudija sa puno autoriteta i odvažno svira ne postojeći penal.

zemunski kej

pre 1 godinu

Osvrnuo bih se malo na Vojvodinu. Ovo sto igraju je nikakav fudbal. Takav mlitav fudbal se ne ocekuje od nekadasnjeg prvaka stare drzab
ve. Od Bate Kan Kana taj klub ne lici ni na sta ,nemaju ni dobre fudbalere niti imaju igru ,povremeno izbace nekog klinca i prodaju ga za male pare da prezive. Sto se tice mladog Bazdara nemojte previse da ga hvalite jer ima 18 godina ,pokvarice se i proci ce kao i ostali neostvareni talenti,citaju oni ove komentare.

Нс бој

pre 1 godinu

@ земунски кеј у праву си 100%.Од Бате ми само пропадамо,данас клинац ако ваља одма иде преко за смешну лову,а у његово време су Тадић,Качар,Радоја,Полетановић,Гаћиновић и остали, играли пар сезона.Док је Бата био у клубу већини нам је сметало што је такав човек на челу клуба,тек сад видимо да је био велики господин за све после њега,а и многе пређашње.Ово данас не личи на фудбал,какво црно намештање то је наша реалност и мене као навијача Војводине је срамота оваквих издања,какво црно суђење,по мени скроз ок,а како играмо мене је срамота спомињати било шта сем тога.То што у везном реду имамо само играче који враћају лопту назад,што немамо пас игру од почетка првенства,резултат тога су оне грешке из којих је партизан дао голове.Погледајте претходне текме Траоре је често грешио,ал није он крив што нема коме да дода,што организацију напада остављају њему који није везни играч.

Ljubisa Tumbakovic

pre 1 godinu

Penal i crveni su sramota!!! Jos veca je komentator na Areni koji se pravi blesav i tvrdi kako je sve cisto! Ne znam ko je vece zlo - Blizanci ili mediji!!