Sreda, 22.11.2006.

22:47

Kecman za infarkt pobedu Partizana

Izvor: B92

Kecman za infarkt pobedu Partizana IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

157 Komentari

Sortiraj po:

delija glingon

pre 17 godina

jes i tesko savladati jednog makabija, olimpiju i cibonu sa prvim sastavom i to u beogradu i to u desetom produzetku uz pomoc sudija. pa tog makabija rasturila jedna cibona, zamisli te da je CZ savladala jedan najaci klub u evropi svih vremene i to rasturili "SSSSilnog REALA."
Olimpija, Split, Bosna i ostali seoski klubovi (cast Ciboni, Buducnosti i Zadru)su veliki autsajderi i oni bi bili u dnu druge Srpske lige.
Pozdrav zasve grobare i nek se slade sa neznacajnim pobedama, a kad vam dodje CSK i Real, gubite sa 60 razlike i to u Pioniru.
Napred Sakota majstore, ocemo tri trofeja, LIGU; KUP I JADRANSKU.

Mayers

pre 17 godina

Želim samo da kažem da jedan Klimamio ima 5-0 u lakšoj grupi od Partizanove. Ko pobedi Partizan može da komentariše njegove igre. Napred Tripe...

ISKRENO

pre 17 godina

Zvezdas sam ali u Evropskim takmicenjima navijam za sve nase klubove.Utakmica je bila na losem nivou i stvarno je neverovatno da Partizan jedva moze da pobedi u gostima jedan od najslabijih timova u EL.
Rekao bih nesto onima koji svakodnevno pljuju
Tripkovica a to je:Pricate kako kad Tripkovic izadje iz igre,Partizan ne belezi pad u igri.Pa kako ste onda umalo izgubili utakmicu a imali ste +9,50 sekundi pre kraja i dosli ste u situaciju da sutem u zadnjim sekundama spasavate mec iako nije igrao Tripkovic.Ja se bas nesto ne secam da je neki tim za 47 sekundi dao 10 poena vise u odnosu na protivnika,a pogotovo u zavrsnici.
Mislim da decku treba stvarno jos da se uigra i pad u formi je normalan za svakog sportistu i to stvarno treba da zna svaki covek koji imalo prati sport,setite se samo da jos od one povrede sa SP nije u pravoj formi ali nema sumnje da je on jedan od najvecih talenata nase zemlje.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

zoki pfc

pre 17 godina

Stvarno je loša statitistika evro-lige , mnogo propusta ... dobro su i izgurala ona dvojca što su prenosili ...sada puna koncentracija za PAO , utakmica je u 18h u sredu...AJMO GROBARI!!!!!!

Peđa

pre 17 godina

Svaka čast košarkašima na pobedi.Bitno je da su pobedili,svaka pobeda nam je potrebna bez obzira igrali loše ili dobro bitno je da su pobedili,ako Bog da idemo dalje.

janki

pre 17 godina

Statistika na euroleague site-u je ocajna...koliko se secam Cummings je imao 1 blokadu(tad je komentator rekao da je valjda najviseg coveka u zivotu izblokirao Cummings), ali zasto nepise tamo u koloni "block" to neznam...

Nikola,Zemun

pre 17 godina

I jos ponesto :
Mogu da razumem da su reakcije na ovu pobedu medju Partizanovim navijacima pomesane . Zaista smo pruzili jednu losu partiju , ali , ipak , je pobeda najvaznija . Kljucna stvar u svemu tome je psiholoski momenat , a svako ko se bavi ili se bavio sportom zna koliko je taj faktor bitan . I jednima i drugima ovaj mec je bio presudan , odnosno odredjivao je dalju sudbinu . Pobedom je Olimpija i definitivno iskljucena iz grupe konkurenata za finalnih 16 ( ako se uopste tu i nalazila ) .
Po nekim procenama , za sledeci krug ce nam trebati jos tri ili cetiri pobede . Racunam da u Pioniru mozemo da pobedimo svakog , izuzev mozda PAO – a . Olimpiju i Rim , da kazem pod obavezno , ali i dva Spanska tima . Ukoliko je Zvezda , pred 4 000 fudbalskih navijaca mogla da razbije Real , ne vidim zasto mi pred 7 000 najboljih kosarkaskih navijaca u Evropi ne bih mogli da porazimo Huventud i Unikahu . Uz to , vazno bi bilo ostvariti sto ubedljiviju pobedu protiv Italijana , posto bi oni , kao sto sam vec napisao , mogli da nam budu direktni konkurenti . Ja sam nepopravljivi optimista i verujem i u pobedu u Zagrebu . Zaista smatram da smo kvalitetniji sastav od Cibone . . .
Sto se tice Panatanaikosa , moramo biti svesni cinjenice da je to jedan od najjacih sastava koji se pojavio u poslednjih , pa recimo , desetak godina . Sjajno su pokriveni na svim pozicijima i imaju ne 12 , nego 14 igraca od kojih bi svako bio nosilac igre u bilo kom drugom Evroligasu . Tesko je reci da li su jaci spolja ( Toni Delk , Becirovic , Hadzivretas , Dijamantidis , Vujanic ) ili pod kosem ( Batiste , Dikudis , Carcaris , Tomasevic , Javtokas ) . Ipak , zvucace kao fraza , ali u Pioniru nikome nece biti prijatno . Uz navijace , hrabru i pozrtvovanu igru , pametnu u prvom redu , dobro sutersko vece , malo srece , probudjenog Tripkovica , Luku kao protiv Makabija i pod uslovom da se greske svedu na minimum – mogli bih da iznenadimo . A i red bi bio da im vratimo za onaj i onakav poraz u Pioniru prosle godine . . .
Ovaj tim Partizana ima jos dosta rezerve , tu naravno u prvom redu mislim na Tripkovica za koga verujem da ce se uskoro „ probuditi “ ( mozda bas protiv zelenih ) , Tepic igra sasvim zadovoljavajuce a moguc je i njegov znacajniji doprinos kada su poeni u pitanju , ista stvar je i sa Kecmanom i Perom . Od Luke mozemo da ocekujemo da nastavi da pruza dobre partije u kontinuitetu i da konacno predje onu granicu koja odvaja talente od „ talenata “ ili talente od velikih igraca . Pod kosem , Drobnjak i Perovic igraju konstantno dobro , a mali Novica korektno koristi minute koje dobija . Rezerve ima jos kod Pekovica , gde je , posle sjajne debitantske sezone u Partizanu , usao u neku vrstu stagnacije . Ipak , ja licno od njega ocekujem bolja izdanja u nastavku . Problem je plej , treba nam jos jedan igrac na ovoj poziciji , ali smo to zaista vec mnogo puta apostrofirali , tako da se ne bih ponavljao .

@ Aleksandra,Grobari-Kumodraz
1979 .
Ovoga puta poseban pozdrav za tebe . Zaista mi je drago da i pripadnice lepseg pola toliko vole i prate kosarku i , naravno , Partizan .

Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke , a posebno navijacima Partizana !

cika

pre 17 godina

Dobro je!Proslih godina smo ovakve utakmice gubili a sad ih dobijamo i to dve uzastopno.Ipak sazrevamo u ozbiljnu evropsku ekipu!

no name

pre 17 godina

hahahaa..za infarkt je bilo,ali od smjeha infarkt!!ko je gledao mogao je pući od smjeha!!neki tip(vjerovatno običan gledaoc 100%)nosio je dres olimpije i na dresu pisalo arslan,al tip stvarno umislio da je košarkaš,pa ko fol nešto hoće da igra,baca asistencije sa pola terena,ili je to gađanje table,niko živ ne zna šta?ili čovjek i ne zna da lopta u košarci mora da prođe kroz obruč,i tako X puta u X napada,dok ga nisu istjerali sa terena,a isto tako i sa partizan strane,asistiranje tačno na stolice navijača u prva 3 reda,gađalo se sve,semafori,tabla,aut linija,koraci,izgubljene lopte,na momenat misliš da to nije zvanično vrjeme utakmice,već onako zagrijavanje pa bacaju ljudi loptu svuda!a još i najboljši strelec olimpije,marko milič,ni jedno slobodno ni blizu koša da ubode,hahaha...evroliga...haha,to nebi moglo proći nigdje,već samo na"ma nemoj"site-u,kao primjer kakvu "žestoku"košarku igraju dva lijeva tima!

Dragan

pre 17 godina

@kara te klub
Ta vest iz Sporta nije tacna,i ja san je procitao,pa proverio,Partizan je juce imao 6 asistencija
@staya
ok je da smo se razumeli,a Tripko ima ugovor do 2010.Kosta ide sigurno,tu se slazemo!Pozdravljam te!

staya

pre 17 godina

@ dragan
govorimo o istoj stvari. podigli smo kredit, a zalog je tripovo obestecenje. ako ga ne prodamo za dobre pare, necemo moci da pokrijemo kredu. a sto se godina ugvora tice, videcemo na kraju sezone ko je u pravu :) iako bi voleo da trip ostane jos neku godinu, partizan smatra da je sad pravo vreme da se od njegovog i kostinog obestecenja uzme novac. tako da obojica idu 95%.

kara te klub

pre 17 godina

Siguran sam da je trener Cibone, Anzulovic, bolji poznavalac kosarke od svakoga ko se javlja na ovom forumu. A covek je rekao da Tripkovic spada u PRVIH PET SUTERA Evrope! Siguran sam da bi Tripko to i bio da kojim slucajem igra kosarku kod Anzulovica. Ako u Vujosevicevoj viziji ili koncepciji sut za tri poena NIJE RAVNOPRAVAN sa ostalim elementima igre vec je NUZNO ZLO koje odstupa od OPSTE ZAKONITOSTI nabijanja lopte pod protivnicki kos gde se us "porodjajne muke" Kosta i Drobisa bore da pogode zicer, onda je prirodno da Tripko sutira sa strahom od svog ucitelja-patrijarha! Kad se jedan mlad igrac kao on digne na sut za tri u glavi vec ima predstavu da RADI NESTO GRESNO i ako kojim slucajem ne pogodi dogadja mu se - najmanje klupa, a obaska psovke i besni pogledi strogog ucitelja. A slazem sa svima koji misle da je Kosta napredovao kod gospodina "PATRIJARHA SRPSKE KOSARKE". Nekad je imao 17 a sad ima 21 godinu. Napredak je ocigledan!

REALNO *W

pre 17 godina

REALNO *W

PLJUVAČI IDITE KUĆI!!!!!!!
Do skoro Partizan nije mogao da se pomeri u Evroligi. Do juče smo pljuvali kada se gubilo sa 25 razlike..OK.. ali gledati bilo kakvoj pobedi u GOSTIMA u Evroligi je prava GLUPOST. Naravno očekujem 15-20 razlike protiv Olimpije u Pioniru. Koliko je samo Partizan puta izgubio dobijene utakmice, pa normalno je da se desi ovakvo nešto.
Utakmica tvrda - Olimpija i pored loše igre je dala 10 trojki, što na ovako malom rezultatu nije uopšte naivno. Još kad se uzme u obzir da su većina bile u veoma važnim momentima, to dobija na težini..
Igra stvarno nije bilo na nivou, ali Partizan je po prvi put poslednjih godina išao u goste kao favorit, to breme kao i bučni Dragonsi učinili su svoje.. Posle -9 na kraju treće četvrtine, da je neko rekao +1 na kraju svi bi bili prezadovoljni, a ovako svi pljuju i kritikuju..
Ipak nije smelo onako..
MORAMO biti zadovoljni, skor 3-2 posle 5 kola, a još čekamo kući Romu, Olimpiju, Huventud,Unikahu... idemo Ciboni, Unikahi.. Ako se bude dobijalo kući na svako gostovanje ići će se max rasterećeno.. a to je šansa..
Pa trebaju nam samo još 3-4 pobede, Partizan to može..
Što se tiče igrača, pokazuje se koliko teško igraju Kosta i Drobiša protiv nižih igrača, ali biće i to bolje. Za Tripka stvarno ne znam šta da kažem, stvarno je jako LOŠ, treba ga poslati na neki odmor dve tri nedelje pa ispočetka pripreme i sve.. Pod hitno veća minutaža Luki, i ako ne odigra kako treba u januaru CRNAC na krilo!!!!

VELIKI POZDRAV SVIM GROBARIMA
NAROČITO NIKOLI IZ ZEMUNA

REALNO *W

Niko

pre 17 godina

Neko je napisao "Vi koji kritikujete Tripkovica nemojte da se javljate kad decko OPET pocne da daje po 20 koseva"

Ljudi, kako ne kapirate da ce on i kada budeo dao 20 koseva (svaku 5u utakmicu) imati index u najbolje slucaju 7!!! Tih 20 poena ce postici (uz los procenat suta, gomilu izgubljenih lopti...) jer ga Debeli forsira i jer se akcije prave za njega, jer moze da sutira kad hoce i odakle hoce (za razliku od Luke)...a on sem suta nema nista!!

Darko

pre 17 godina

PARTIZAN ima tim na koji mozemo da budemo ponosni! To pre svega kazem zbog mladog tima koji imamo. Tu je 7-8 momaka od po 20 god koji nose igru Partizana i koji ce u buducnosti biti oslonci SRPSKE reprezentacije! Ovom timu treba pruziti podrsku sta god da urade ove sezone!!!
Pored naseg tima treba izdvojiti FMP i Hemofarm koji daju pravu sansu mladima!

Pozdrav svim GROBARIMA!!! Mozda nismo najbrojniji ali smo NAJVERNIJI!!!

kara te klub

pre 17 godina

Neverovatno ali istinito! Danasnji SPORT pise: "Podatak za anale.Partizan je slavio u Tivoliju, iako je za 40 minuta nas sampion imao samo DVE ASISTENCIJE (!!!!????), Kecman i Drobnjak po JEDNU!" Da li neko od Grobara zna da li je mozda ovo svetski neslavni rekord?

zeki74

pre 17 godina

mislim da je poredjenje pobede Zvezde nad Olimpijom i naše pobede nad istim, blago rečeno nepotrebno. Jednog lepog dana kada zaigrate u EL, možda ćemo i moći da pravimo neka poredjenja, a do tada za vas cigane i dalje postoji kabare koji uvek možete pogledati : " PUTUJ EVROPO ", koji se odnosi na sva vaša učešća u evrokupovima i u svim sportovima.

Zeks

pre 17 godina

Jos jednom ja. Ljudi sto ste se okomili na Tripkovica? Kao prvo kriv nije Tripko nego Dule sto ga nonstop toliko forsira. Nije valjda da ocekujete od Tripkovica da kaze Duletu da nece da igra? Pa tek to bi mu bio kraj zauvek. Decka su s razlogom prozvali talentovanim ali iz nekog nama nepoznatog razloga, nece ga sreca nikako. Ne mrzim Duleta jer nemam razloga ali stvarno mi se cini da ga se igraci strasno plase i zbog toga su totalno ukruceni i cak ponekad deluju kao da se plase da sutnu na kos ili da pokrenu neku dobru akciju. Ja mislim da bi (ne samo) Tripko strasno dobro proradio pod nekim drugim okolnostima (i Trenerom). Dajte tom mladicu sansu da se sabere. Pogledajte prosle godine Vuka R. u Zvezdi. Zamalo da pojedini navijaci ne pokrenu lincovanje i svi su se pitali, zasto ga Sakota forsira. Ali vidite sta se u medjuvremenu dogodilo sa tim momkom. On je u ovoj sezoni jedan od najvaznijih igraca. Daje dosta poena a uz to je strasan u odbrani. Sportski pozdrav svima.

Zeks

pre 17 godina

Da se razumemo: Navijam za Zvezdu i to iz petnih zila ALI na internacionalnoj sceni cu uvek podrzavati srpske klubove a pogotovo Partizan, jer kao sto su vec mnogi pre mene konstatovali, BEZ JAKOG PARTIZANA, nema ni jake Zvezde. E sada: Jako, jako, jako sam zabrinut posle ovokvog rezultata protiv jedne (sorry slovenci) ocajne Olimpije. Ne osporavam sposobnosti nijednog igraca Partizana, jer sam ubedjen da mogu bolje ali sam stvarno ubedjen da je doslo vreme da se oterasite Duleta. Najbolje bi bilo, da Vujosevic sam dodje do tog zakljucka i lepo spakuje stvari. Plasim se samo za Partizan, da ce Dule da se jos dugo drzi na toj funkciji, jer ga nijedan drugi klub nece. U inostranstvo ne moze, jer ne govori ni jedan strani jezik. Ostaje vam nada, da ce se konacno opredeliti za mesto selektora u CG. Mada zelim braci Crnogorcima od sveg srca mnogo boljeg selektora. Dule ima svoje kvalitete koji su itekako vazni, ali ne na njegovoj trenutnoj funkciji. Zelim Partizanu puno srece u Evroligi i nadam se mnogo boljim partijama. Ako ovako budete igrali protiv Zvezde...blago nama :-)

I.K

pre 17 godina

Za mene je ovo najlepsi rezultat koji se moze napraviti u jednoj kosarkaskoj utakmici(70-71)...Istanbul 1992,secanja ne blede... A za sve pljuvace Tripka:Ako ste se ikada u zivotu, barem malo bavili sportom profesionalno,znali biste sta je to kriza i ne bi vam palo na pamet da ga ovako napadate.A jos se to i ne odrazava na rezultate ekipe!TRIPKO GLAVU GORE,TRENIRAJ DO IZNEMOGLOSTI,I SVE CE SE BRZO VRATITI!

VLAJCHE

pre 17 godina

Cestitam na pobedi zasluzeeno ,medjutim nesto se desava sa tripkom van terena i to je cinjenica,mislim da mu treba pruziti podrsku da se vrati i bude onaj stari.Setite se samo kako je igrao prosle sezone a protiv zvezde igra uvek smireno i ODUVA IH i opet ce protiv zvezde odigrati maximalno siguran sam u to.Zvezdasi nemaju pravo glasa oni ne igraju ligu sampiona,tako da nema potrebe da komentarisu uopste,tek kada budu igrali evroligu onda nek se jave a sada tisnoca.

Space Jam

pre 17 godina

Od ove utakmice će se pamtiti samo rezultat. Ako ovaj tim Partizana ima kvalitet za "Final four", kako je to izjavio trener Vujošević pre početka ove sezone, onda je on zaista počeo da gubi kontakt sa realnošću. Stalno se ponavlja loša igra u napadu i ogroman broj izgubljenih lopti. Momci se zaista trude, ali je primetno loše baratanje loptom (osim Kamingsa i donekle Tepića), kao i očajna igra 1 na 1 spoljnih igrača Partizana. Kada ih ne krene šut za tri poena, oni uporno guraju loptu pod koš svojim centrima da sami rešavaju situacije pod košem, tako da Perović i Drobnjak imaju ogromnu odgovornost i pritisak protivničkih igrača. Da nema izgradjenih akcija u napadu govori i mali broj asistancija. Skauting igrača je loš. Setimo se samo promašaja iz prošle sezone sa Edvardsom, Braunom, Smiljanićem i Lončarom, a šta tek reći o proceni mogućnosti Milana Gurovića. Temu Ranniko je, na primer, bolji od svih plejmejkera Partizana još od doba Vujanića. Kada se samo setim koliko je NBA skauta pored Perovića, dolazilo da gleda Tripkovića i Bogdanovića poslednjih par godina, a kakav je njhov status danas. Ovakva igra Parizana je pravo mučenje i za igrače i za navijače i nije čudo što na svakoj utakmici u EL Partizan doživljava prave "porodjajne muke" bez obzira na rezultat.

POSLINAHUJ

pre 17 godina

Zivim u inostranstvu tako da nisam mogao da gledam tekmu. Vi redaktori iz b92. pod hitno uzmite "Nikulu Zemun" za glavnog kosarkaskog urednika stranice.
bravo majstore od danas citam samo tvoje izvestaje tekme.

ICO PFC

pre 17 godina

STRAŠNO SU SE UPLAŠILI, ALI JE BOG SINOĆ BIO NA NAŠOJ STRANI, BITNA JE POBEDA IGRA SE BRZO ZABORAVLJA, IDEMO DALJE,
NAPRED PARTIZAN

panta

pre 17 godina

Pa ti Slovenci su stvarno ljigavi,pokusali su da nam otmu pobedu.Kada smo mi domacini nema pritiska na sudije jer navijaci kao ovce pevaju sta im je volja a utakmicU i ne gledaju.Treba kod svake odluke koja je na nasu stetu napravi TAKVA BUKA DA SE SUDIJAMA SLEDI KRV U VENAMA.Od kada je otisao Bora svi silje .... na nama.

nenad

pre 17 godina

OVO JE STVARNO SRAMOTA. VI SEBE NAZIVATE "NAVIJACIMA" STO SE BRE LJUDI NE PRIJAVITE ZA TRENERA PARTIZANA (PEJA I KOMPANIJA) ILI ZA IGRACE UMESTO TRIPKA (KOJI JE AKTUELAN U PLJUVANJU ) BOGDANOVICA ( KOGA STE PLJUVALI DO PRE PAR NEDELJA A SAD ODJEDNOM DECKO NAUCIO DA IGRA ) PROVICA (SLICNO KO BOGDANOVICA ) PA DA POKAZETE KAKO IMATE SRCA HRABROSTI A POSEBNO KVALITETA ILI CE VAS OPET TRENER MRZETI. LECITE BRE LJUDI KOMPLEKSE NA DRUGOM MESTU OSTAVITE PARTIZAN NA MIRU JER ON NE ZASLUZUJE TAKVE "NAVIJACE" KAO STO STE VI.
SKUPITE SE LEPO ISPRED NEKOG PODRUMA PICA PA UZ PIVCE PLJUJTE I PRICAJTE KAKO STE VI BILI EXTRA TALENTI AL VAS TRENERI NISU VOLELI.
I DALJE OD PARTIZANA

PDP

pre 17 godina

Bez SRCA! Dobri su momci ali im fali srce ili bar jedan koji to ima, najgore je što od mladih igrača u Srbiji takav i ne postoji, ali to je posledica stanja u celokupnom društvu, svi smo se predali, možda i dobijemo nešto na sreću kao ovu utakmicu ali ne dugo.

Le Andro Brande

pre 17 godina

ALO LJUDI!!!
TO JE NAS PARTIZAN I ON JE POBEDIO NAKON TRI GODINE U GOSTIMA!NE PLJUJTE PO TRIPKOVICU,DECKO IMA LOSU FORMU I PITANJE JE DANA KADA CE DATI 30 POENA U NEKOJ EVROPSKOJ TEKMI.BOLJEG TRENERA OD DULETA NE MOZEMO TRENUTNO DA IMAMO(MOZDA DIVAC...DJORDJEVIC...)ALI IPAK SPANCI I ZABARI IMAJU JACE BUDZETE TAKO DA...TREBA OBRATITI POSEBNU PAZNJU NA PRENOSENJE LOPTE NA PROTIVNICKU POLOVINU I IGRU PROTIV UDVAJANJA.KECMAN JE DAO POBEDNICKI KOS I TO MU JE SASVIM DOVOLJNO DA GA NE OSPORAVATE.GLEDAM KOMENTARE I NE MOGU DA VERUJEM.ALO BRE, DROBNJAK JE LEGENDA I PRAVI GROBARI GA VOLE, I KAO COVEKA I KAO IGRACA.NEMOJTE VI KOJI STE JUCE ILI PREKJUCE POCELI DA PRATITE BASKET DA PRICATE O KVALITETIMA KECMANA, DROBNJAKA, BOZICA.NAPRAVLJEN JE NAJJACI TIM JOS OD VESE, BERICA I TOMASEVICA.KAMINGS JE PRAVI VODJA I SAMO KLUBOVI POPUT HEMOFARMA MOGU DA GA PUSTE DA ODE.KOSTA JE DOSTA NAPREDOVAO JER IMA DOBROG TRENERA A TO JE DULE.PA ZAMISLITE DA JE SAKOTA NA KLUPI!!!TEPIC CE BITI SVE BOLJI, PEKOVIC TAKODJE.NAPRED MOMCI,IDEMO DALJE,SLEDECI JE PANATINAIKOS.KAD JE MOGAO MAKABI MOGU I GRCI!!!

Nenad

pre 17 godina

Velika je stvar dobiti ovako bitnu utakmicu sa nikakvom igrom.I posto smo sve ovakve utakmice opusteno gubili godinama,ovo je vec vidan napredak.Konacno se isplatilo sestogodisnje besomucno i mnogo puta besmisleno i na silu a opet na ustrb nasih nerava forsiranje zadnjeg napada.Sva sreca da je Tripkovic na vreme izasao pa nije morao da preuzme odgovornost.A najjaca od svega je Duletova izjava da namerno nije trazio tajmaut posle onih izgubljenih lopti.

Dragan

pre 17 godina

@Staya
Nije tacno da Tripku istice ugovor!On je potpisao ugovor na 8(i slovima osam)godina dok je tako nesto bilo moguce.Ovo mu je 4(mozda i 5 sezona).Nismo uzimali kredit od banke,vec smo njegov ugovor,odnosno planirano obestecenje koje cemo od njega dobiti,ponudili kao garanciju za uzimanje kredita pre dve godine.I slazem se sa tobom da ga treba podrzati!Pozdrav!

Nikola Bar CG

pre 17 godina

'baranin' ti imas veliki zaostatak u mentalnom sklopu! al ebi ga nisam ti kriv sto si *iptarcina ili neznam ni ja koje *govno u pitanju!

srdjan

pre 17 godina

Da li zna neko kako je prošao centar Olimpije (mislim da je Šveđanin u pitanju) koga su izneli sa terena-izgledalo je da mu je ozbiljno stradala kičma,bio je sav nepokretan...sve u svemu blesava utakmica

XXX

pre 17 godina

Steta je sto ovde, vecinu komentara salju klinci koje ne shvataju sustinu igre pa zbog toga umesto da se procita neka PAMETNA ANALIZA citamo gomilu gluposit!!!!

paja

pre 17 godina

Zamolih sve kvazi navijače da se ne javljaju više i ne ostavljaju svoje genijalne komentare, gde pogotovu mislim na voju i Pch, šta god to značilo. Svi koji nemaju nikakvce veze sa basketom, osim gledanja na TV, nikad ništa nisu uradili za Partizan i iz razloga sopstvene frustracije ostavljaju ovde stručne psihoanalize igrača. Tripko je naš najtalentovaniji igrač što je pokazao, postaće među najboljima. To znaju svi normalni ljudi. Za razliku od vas genijalaca, dečko trenira mazohistički i trudi se maksimalno, što će kad-tad doći na svoje. Pa vi koji nećete da ga podržite kad mu ne ide, navijajte za neki drugi klub, čiji su ciljevi jedino trenutni rezultati sa igračima u najboljim životnim formama. Za pobedu svaka čast, Napred PARTIZAN.

peja

pre 17 godina

POBEDA:)))!!!!! kecman ”the clutch”:)))!!! covece, kakva zavrsnica za infarkt! koliki pacijent moras da budes da bi izgubio 3 LOPTE(!?!?) u tri uzastopna napada? bre, i amaterima da se tako nesto dogodi, pa je sramota! ipak, ovo je PARTIZAN…
sa samo 3 beka (cummings, tripko, pera) od kojih jedan pojma nema (srecom decko napravi 5. licnu, inace bi sigurno izgubili…), a drugi je klasican drvoseca (kapiten), sva odgovornost u organizaciji igre pada na vonteego- a. srecom, amer za sada blista i sigurno je medju 5 najboljih plejmejkera u el. velika je steta sto tepic trosi svoj ekstrapotencijal igrajuci (prinudnog) drugog pleja…
sto se tice same utakmice, nismo uspeli da iskontrolisemo nase dve najvece mane- sut za dva (ipak, za nas solidnih 50%) i, naravno, IZGUBLJENE LOPTE(“samo” 17…). bez mnogo pametovanja, mec smo dobili na taktiku iz prosle 2 sezone, cuveno “guzenje”… trio cummings- drobisa- kosta standardno najbolji u PARTIZANU, luka ponovo (presudni) faktor iznenadjenja. inace, decko dobija daleko vise minuta nego pre par nedelja. novi ugovor, mozda? takodje, da ne izostavim solidne epizode pekovica (verovatno najproduktivniji igrac el po minutu) i, naravno, kecmana:)… tripko? ko ga proglasi za “novog danilovica”, stvarno je “strucnjak”! preterah i ja kada ga stavih u istu recenicu sa micom bericem, LEGENDOM…
sledece nedelje nam dolazi pao, siguran ucesnik ovosezonskog f4. zeleni su jedna od retkih ekipa koja, na papiru, ima prednost u reketu u odnosu na nas. dovoljno je reci: batiste, dikoudis, tsartsaris, javtokas, tomasevic… pobeda? naravno, nema imperativa, ali sto da ne? nismo mi ti koji treba da se plase. vec se polako formira misljenje da ce srecni biti oni koji iz pionira ne budu ispraceni stotkom…

p.s. ocekujem lep docek za obradovica i, posebno, dejana tomasevica. kada sledece srede budete u pioniru, ne zaboravite da je tomas vrlo blizu odluke da se vrati kod nas. samo zamislite, cenarski duet tomasevic- drobnjak, kao u stara, dobra vremena…

POZDRAV SVIMA!

Dragan

pre 17 godina

Ne mogu da verujem da ima ovoliko negativnih komentara!Sreca da u hali kada igramo,ima mnogo vise ljudi koji timu daju bezrezervnu podrsku i kada dobija i kada gubi!Lepo je Nikola rekao da je u prethodnim sezonama bilo dosta utakmica u kojima smo igrali dobro,a na kraju smo gubili!Sada DOBIJAMO!Cinjenica je da ne blistamo,daleko od toga,ali je i cinjenica da tim ima rezerve!Mogu i moraju bolje,pre svih Tripkovic(u velikoj krizi,ali prebrodice je,a to je onda jos 10,15 poena),zatim Tepic,Bozic(od koga ocekujem da na utakmici bored agresivne odbrane ubaci i jednu,dve trojke),i Pekovic(ali za koga me brine da uopste ne povecava repetoar svojih suteva u napadu).P.S.Kecmane,hvala ti!

karate klub

pre 17 godina

Neka me demantuje ko hoce ali je ocigledno: u viziji kosarkaske igre g.Vujosevica sut za tri poena je STETNA POJAVA, NEPOTREBNI INCIDENT, NUZNO ZLO kome treba pribeci u krajnjoj nuzdi. Za njega su sutevi sa distance isto ono sto i SEKS PRE BRAKA za katolicku crkvu. Svakome ko se usudi da odstupi od osnovne i jedine ideje - DOTURITI KOSTI, nabija se kompleks krivice. Pokusavam da shvatim i opravdam Tripka za koga je Anzulovic izjavio da je medju prvih pet sutera Evrope. Ako sutira spolja za tri a veruje da je to sto radi pogresno - onda je normalno da ce promasiti!!!

staya

pre 17 godina

da sam sinoc pisao komentar, sumnjam da bi prosao `cenzuru`. kako je jutro pametnije, prvo sto mi pada na pamet je da treba tripkovica ostaviti na miru. psovao sam ga sinoc kao nikad (kao i vujosevica), ali decko je u velikoj krizi. nece mu pomoci to sto cemo pljuvati po njemu. stekao je izvestan kredit (ima samo 20 godina i tri lepe sezone iza sebe) i zato ga treba istrpeti i nadati se da ce se vratiti sto pre. da ne govorim o tome da je partizan za njegov ugovor uzeo kredit iz banke. uslov da se isti vrati (a rec je o ozbiljnim parama) jeste da se tripkovic unosno proda. ovo mu je treca sezona od cetiri u ugovoru. ako ga na kraju godine ne utopimo, bicemo u velikom finansijskom problemu (dug prema banci). zato je toliko bitno da se decko sto pre vrati u igru... pozdrav za luku, koji bi morao da dobije jos malo prostora. ono sto me najvise nervira sto cemo vujosevica gledati jos dugo godina. vreme je da se provetri klub. dosadio je i bogu i narodu. mislim, `ebes pet titula kad zivci odose dodjavola...

Velja

pre 17 godina

Protiv Zvezde nije igralo 5 igraca koji su juce igrali,od toga su trojica nosioci igre....oni i koriste NLB Ligu da bi se uigrali.

A sto se tice Tripkovica ima vremena, treba mu davati priliku u NLB ligi da se oslobodi malo pritiska, jer ako ovako nastavi da igra, pocece ljudi da mu zvizde, covek ima 20 godina i normalno je da ima oscilacije u formi, do kraja godine ima da ga dizete u nebesa. ZIVELI!!!:)

Partizan je institucija

pre 17 godina

@KEZ ... Citiram: "Oni se uvek utronjaju u gostima. Ja ne znam sta je sa tim timom ma da ne mogu da se otmem ustisku da bi drugi trener to bolje odradio. Zvezda je prosto rasturila ovu jadnu Olimpiju a Partizan je mogao ladno i da izgubi. Izgleda je doslo vreme da Partizan pukne i u prvenstvu, mozda bi se tada nesto zaista promenilo.
(Kez, 23. novembar 2006 09:45)"

Lose ti pratis kosarku izgleda.
Ako si uopste gledao utakmicu Zvezda (domacin) - Olimpija (gost!), mogao si da vidis da li su igrali sa najboljim timom. Olimpija ima zagarantovano mesto u Evroligi, razumes? Ne zanima ih Jadranska Liga.
Ako vec ne pratis dobro kosarku, mogao si bar da procitas ove komentare, neko je vec napisao to o utakmici Zvezda - Olimpija i o greskama sudija, nedosudjenim faulovima.. o menjaju odluka itd.
Znas li koliko vredi bilo koja pobeda u Evroligi? Bodovi su vazni, mani se igre, molim te. Da ne govorim koliko je Olimpiji bilo vazno da pobede.
Sto se prvenstva tice, kako mislis ako bi puko Partizan nesto bi se promenilo.. sta to?
Sad moze i da pukne ako hoce, koliko bese godina vec vlada?
Partizan je institucija.
Ima najvise titula u Evropi i svetu ako bi se sabrali trofeji u svim sportovima.
I posle ove vredne pobede ne zasluzuje da ga ti neprimereno spustas, on je GORE. Partizan igra u Evroligi. Gde je Zvezda? Partizan je i u fudbalu (ne samo ove godine) jedini nas preostali predstavnik u Evropskim takmicenjima..
Zato, molim te, pazi sta pricas, probudi se & edukuj se. Hvala.

Klaudinho

pre 17 godina

Sjajno , borbeno do kraja . Novi kvalitet je izasao na videlo . Nismo gubil glavu posle +10 za Olimpiju , ali isto tako dramaticna zavrsnica nam nije trebala. BOG nas je pogledao napokon jednom da i mi dobijemo poslednji napad. Losa organizovanost pogotovu u fazi napada. Odbrana odlicna opet i postaje sve jasnije da Partizan moze da igra dobru odbranu . Dule je odlicno postavio igru , vidim neki mu zameraju sto gura loptu pod kos .Pa valjda treba da iskoristi svoj kvalitet a slabost protivnika ???!!? Mnogi ga kritikuju
DULE MAJSTORE ! Dok si ti u Partizanu ne brinem za buducnost . Kako vas nije sramota ovako da omalovazavate Tripkovica . Pa decko nije u formi a ne treba zaboraviti da nije prosao pripreme , da je igrao POVREDJEN !!?
On ce doci na svoje polako , ove godine imamo sjajnu klupu tacnije ceo tim je odlicno selektovan . Promenili smo filozofiju igre igramo brze modernije , tako da izgubljene lopte su posledica i toga , ali i mladosti nasih igraca . Ko je video sinoc perspektivnog igraca u Olimpiji ???? Samo "mali" Lorbek i niko vise .... Ostalo sve matori igraci koji su igrali vec duze vreme epiozdne uloge u prosecnim evropskim klubovima . Zato mi naseg Kostu kad prodamo uzecemo milionce okruglo , Kole je ove godine izrastao u pravog vodju ovog tima . Uz Drobnjaka je dobio sirinu , a igra i cvrsce . Drobnjak je iskusan igrac i pre svega jako dobra licnost . Takav nam igrac treba koji ce biti i na parketu zamena za Duleta . Camings se iskupio na kraju onim pasom do Kecmana . Luka bi morao vise da igra , nas najbolji suter trenutno , mada i Pera Bozic ima odlican sut iako ga retko koristi . Nadam se ce Luka produziti ugovor na kraju sezone jer se vidi da je ovo njegova sezona i da bi trebalo da eksplodira . Sad bez pritiska odigragi protiv PAO , valjda ce i Zeljko malo da odmori igrace protiv nas ,bilo bi potrebno
vidim razbijaju sve ... :))) Danas ukoliko Makabi pobedi u ZG realnost TOP 16 je velika .

Nitogen city

pre 17 godina

Sada mozete samo da likujete nista vise.Pokazali smo i dokazali da vredimo.Malo iskusnije poznavaoce molim samo da mi kazu da li je partizan u poslednjih 7-8 god. dobio neku tekmu kad je bilo gusto u finisu--nije!!!! E to smo pokazali prvo ciboni a sada i zmajevima tako da mi uopste nije jasno dokle vise samo neko pljuvanje i zgrazavanje,neka vas je sramota....
top16 zivi bili pa videli

Nesa delija

pre 17 godina

Cestitam na pobedi. Bilo je i vreme da Partizan zaigra bolje u Evroligi.
Zelim navijacima Partizana da Partizan prodje u Top 16.Isto, puno uspeha zelim i Zvezdi, FMP-u i Hemofarmu u ULEB kupu.

Tigar

pre 17 godina

Ovde je neko ranije izjavio da ce pojesti godisnju proizvodnju tigar gumenih lopti ako Tripkovic postane igrac!E, predlazem mu da polako pocne da navikava zeludac na gumu!Ja cu da se izbacim za kecap i majonez, da olaksam coveku, a mozda i ja pojedem neku!Decko je TIHA JEZA BLAGI UZAS!!!!I ja se slazem da bi malo trebao da igra za Partizan II!
Inace,AMA BRE!!!MORA LI SA KIDANJEM ZIVACA! Dobro je da smo konacno dobili na strani!Igra nije bila dobra, ali pobedi se u zube ne gleda!Ova popeda ima veliki znacaj iz dva razloga: prvi, sada je TOP16 na vidiku(pu,pu,pu da ne ureknem, sto bi rekle babe!),drugi je psiholoske prirode,valjda ce sada hrabrije igrati u gostima!Ako PAO bude PAO u Pioniru to je to! Pozdrav svima kojima je skocio pritisak!!!

veske

pre 17 godina

DEFINITIVNO NESTO SA TRIPKOVICEM NIJE U REDU,
KADA JE MAJSTOR NAPRAVIO 5 FAUL USLEDILA JE SERIJA 17-3 ZA PARTIZAN !!
KADA JE ON U TIMU GUBIMO LOPTE, RAZLIKA SE PRAVI NA STRANU PROTIVNIKA (HUVENTUD,CIBONA,OLIMPIJA) SUT U EVROPI OVE SEZONE JE 2P 5/25 3P 3/18 A ON JE NAS
"NAJBOLJI SUTER"!!!!!!
DULE DAJ SANSU LUKI OPET JE IMAO 50% STO JE NJEGOV MINIMUM . A IGRAO JE 18 MIN!!
SVI OSTALI IGRAJU NA SVOM NIVOU!!!
TRIPKOVICU PROBUDI SE FALE NAM TVOJIH 15 POENA PO TEKMI !!!!!!!!!!!!

Dragan

pre 17 godina

Uh!!!!Koliko vazna pobeda!Necu sad nista ni analizirati,iako je ocigledno da nismo igrali dobro.Samo molim sve ljude da ne pljuju Tripka,cinjenica je da igra jako,jako slabo,ali ne treba da ga lomimo i mi navijaci!Ovu pobedu, zlata vrednu,treba lepo da proslavimo!Zato svi dodjimo protiv Bosne!A za PAO niko ne mora da se zove..

sbbkbb

pre 17 godina

STA RECI KADA PRVI BEK SHUTER IMA 5 FAULOVA I 00 POENA?VERUJEM DA JOS JEDINO TEGELTIJA MISLI DA JE TRIPKOVIC NADA SRPSKE KOSHARKE I DA CE POSTATI VELIKI IGRACH?A DECHKO OSIM PROSECHNOG SHUTA NEMA AMA BASH NISHTA,POCHEVSHI OD KATASTROFALNE ODBRANE PA DO GLAVNE STVARI ZBOG KOJE SE POSTAJE VELIKI IGRACH,A TO JE HRABROST!!!SVE U SVEMU DOK MALO NE NABILDUJEMO M..A I NE POKAZEMO ZUBE NECEMO NISHTA ZNACHAJNO NI URADITI U EVROPI!!!

zlatko

pre 17 godina

Pratim košarku 35 godina i nikad nisam video da se netalentovaniji košarkaš od Tripkovića toliko forsira.I još ga stave u reprezentaciju?!I tamo naravno ništa nije odigrao.Bilo je i boljih igrača koji su imali samo šut pa nisu napravili nikakve karijere.A i od tog šuta nismo dugo videli...

Kez

pre 17 godina

Oni se uvek utronjaju u gostima. Ja ne znam sta je sa tim timom ma da ne mogu da se otmem ustisku da bi drugi trener to bolje odradio. Zvezda je prosto rasturila ovu jadnu Olimpiju a Partizan je mogao ladno i da izgubi. Izgleda je doslo vreme da Partizan pukne i u prvenstvu, mozda bi se tada nesto zaista promenilo.

Aca_Maler

pre 17 godina

Nema potrebe da se toliko pljuje Tripkovic, jer se vidi da je decko premoren, da je postao zrtva ogromnog broja tekmi odigranih u zadnjih 2-3 godine. Decko je bio nosioc igre Partizan pre par sezona, a imao je tada samo 18 godina. Ko misli da je to lako i nek proba, pa tek nek onda komentarise. Decko je van serijski talenat i treba ga cekati da se ponovo vrati u formu. Sto se utakmice tice, puno nasih gresaka, dosta ne dosudjenih faulova u bitnim trenucima i na kraju srecna pobeda koja mnogo znaci.

divac

pre 17 godina

Mnogo smo jaki!
I prestanimo vec jednom da pljujemo po nasim timovima! Igraci su ljudi od krvi i od mesa isto!
Svaka cast Kecmane!!
Napred Partizan! Jos veceras Makabi da iznenadimo i ludilo!!!

voja

pre 17 godina

Ma da, nisu igraci krivi za ovakvu bruku od kosarke, iskljucivi krivac je trener vujosevic i njegova filozofija igre, nabijanja pod kos. Pa bre ne sme niko ni da sutne sa 3 metra a kamoli sa trojke. Nabijanje pod kos i onda tamo banane. Daj ljudima malo slobode Dule. Pa nemoze sve da se igra sa sablonom. Zar nisu sutevi sa vana doneli najbolje rezultate, setite se utakmice sa Makabijem. Pa i sinoc sa Olimpijom, kada su Bogdanovic (i Kamings) imali hrabrosti da sutnu za 3 poena, to je donelo preokret. Na ovaj nacin ubija igrace u pojam, narocito bekove. Zato i nemamo bekove kao sto smo nekada imali Djordjevic, Danilovic i slicno. Sramota od kosarke.

Dušan

pre 17 godina

Od svega vidjenog,najvaznija je pobeda.Takav smo narod da bi Partizan iz ovog infarkt meca,mogao sada izaci snazniji nego ikada.
Ne znam zasto je sramota reci "poklonjene lopte",ili to mozda nije "u trendu".

doox

pre 17 godina

Ne bih se slozio da je ono bila rasprodaja lopti, pre bih rekao izuzetno tendenciozno sudjenje kakvo odavno nisam video. Najmanje 2 od tri oduzete lopte su klasicni faulovi koji jednostavno moraju da se sviraju. Da ne pricamo da je u toku utakmice na nevidjeno sudija nagurao 6-8 poena zmajcekima (da ne komentarisem ono kada se Milic izdrao na sudiju, a on umesto da mu da tehnicku promenio odluku?!). ALi dobro. Pobedili smo. Hvala Dule. Legendo. Svi koji nas ne vole mogu samo da....
Ajmo Grobare!

kosarka ne stanuje ovde

pre 17 godina

samo neka neko proba da kaze nesto protiv jadranske lige... ne bi onaj poslednji sut usao da je u pitanju neka ne ex-yu ekipa bila protivnik. ovako protiv ekipe koja je prakticno poznat "domaci" protivnik ruke se manje tresu.
i pored zadovoljstva rezultatom, mislim da bi bilo u najmanju ruku nekorektno precutati da je ono sto su juce prikazali prvaci scg i slovenije najmanje licilo na kosarku

fz2

pre 17 godina

Bravooo Tepiću!!! Bićeš sila. Bitna je pobeda, ali Dule mnogo greši. Kako daje dečku da završi prvu četvrtinu?- ako pogodi biće napaljen , ako promaši(što je najverovatnije) ode mu samopouzdanje i šansa pa uopšte igrati takav napad je GLUPOST. Misli malo Dule o pravim stvarima za prave ljude u pravom trenutku. A Tripko nam je reprezentativac!?!

Peca

pre 17 godina

Vujošević-najgori trener u istoriji Partizana. Ova ekipa bez njega bila bi sigurni putnik u 16. Nadam se da ni Danilović nije svemoćan i da će se naći neko da mu kaže do viđenja. I neka povede Tripkovića, mislim da je sve šanse prokockao. Nema Partizan više vremena da trpi večite talente. Ima još puno mladih igrača kojima treba dati šansu.

voja

pre 17 godina

Vazna pobeda u borbi za drugi krug, u koji cemo tesko sa onakvom igrom od juce.Da li je potrebno dati neki komentar za Tripkovicevu partiju-strahota!A najgore od svega je sto je covek totalno izgubljen. Tepic koji ima mnogo gori sut od njega bar pokazje znake mentalne stabilnosti i hrabrosti. Ama bas svaki put kad je Tripkovic u igri mi belezimo negativan skor na terenu.Sad je jasno: partizan mora dovesti beka sutera, nije u redu da rizikujemo celu sezonu i cekamo psihicki deprimiranog igraca da se vrati.Sa solidnim suterom ulazimo u drugi krug 100%, a i uzeli bi titulu u domacoj ligi.A ovako sanse su nam mnogo,mnogo manje...

djanikeda

pre 17 godina

samo citam i krstim se.neka vas je sve sramota.kao da je sam dzaja usao u vas.vi ste svi bili sigurno veliki potencijali nego vas treneri nisu voleli,ili nisu shvatali vasu sjajnu ideju?i ostavite se vise partizana.NE DAM.

desa

pre 17 godina

Ma dobro ,ovo je prva pobeda posle ne znam koliko utakmica u gostima.I to je nesto
Da li neko zna sta je sa njihovim centrom ,ono mi je izgledalo jako ozbiljno

Karadjordje

pre 17 godina

Za onih 50 sekundi pakla,NEMOZEMO osuditi ni Kamingsa,Tepica niti Kecmana vec trenera,njegovim tvrdoglavim nedovodjenjem drugog play-a.Zamislite samo da je Olimpija forsirala igru sa 2 play-a 20-tak minuta?Ako ovako nastavi,ubice onog jadnog Kamingsa,sigurno se povredjuje uskoro,garant!Da li mu to "vraca" zbog one svadje koje su imali,ne znam..ali..JOSH 1 PLAY POD HIIIITNNOOOOOO!!!!!
Inache,ovakve gluposti ce biti uchestale.Ne treba Dule da se "vadi" na pobedu posle 3 godine,vec da uzme dvogled u ruke i da trazi nekog da pomogne onom mucheniku(na Bakica,ne treba rachunati,naravno!),inache nam nishta nece vredeti shto imamo 4 dobra centra.

Arsa

pre 17 godina

Nisam grobar, ali ljudi, imajte mozga i oterajte Tripka! Cifre ne lažu. Nemoj neko da mi spomene da statistika služi za mazanje očiju, jer statistika kaže da sam na tekućem u minusu i to tako jeste.
Ta ista egzaktna nauka kaže da Vujketovo detence ima prosečno u EL index -3.6 na prethodnih 5 utakmica. Samo protiv Makabija ima +8. Ko ne veruje - http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BFB (izbrišite prazna mesta iz linka).
A opet, postoji i drugi način uveravanja u ovo što pričam i važi za one koji su se odrekli matematike, ali je mnogo bolniji - pogledajte neku utakmicu partizana u EL.
Sve najbolje.

REDMAN

pre 17 godina

OK,NEMA VISE SALETOVIH TROJKI,NEMA DANILOVICEVOG KUCANJA PREKO SABONISA ALI ZAR NI JEDAN NAS KOSARKAS VISE NEMA ONO STO JE POTREBNO ?. DZABA TI SAV TALENAT KADA MU.A NEMAS. SLOVENCE SU TREBALI SA LAGANIH DESETAK RAZLIKE DA POBEDE A NI DA SE OZNOJE . JA GORU EKIPU OD NJIH NISAM VIDEO , NARAVNO OSIM NASE .PRICAJU MI TU O PROLAZU U DRUGI KRUG,SAMO TITULA PRVAKA EVROPE ILI NISTA TAJ STAV HOCU,HOCU BORBU NA TERENU DO POSLEDNJEG ATOMA SNAGE PA STA URADE, JEDINO STO NASI KOSARKASKI KLUBOVI IMAJU TRENUTNO BOLJE OD OSTALIH TO SU NAVIJACI.

manojla

pre 17 godina

A sta ste vi u zivotu uradili pa da tako nekog kritikujete! Pa ljudi pobedili smo, raduj mo se, konacno pobedjujemo! Kakav smo mi narod, da nam je drzava makar kakva nam je kosarka, verujem da niko ne bi zalio!

Ivan

pre 17 godina

Ja ne navijam za partizan ali ovo ova prica je svuda ista sa svim sportovima sa svim ekipama. Igraci su dobri/losi od utakmice do utakmice. Kad ce neko da bude dobar i kada odigra jednu utakmicu lose, ili los ga je proken**a jedna tekma? Kazem isto svuda, sve ekipe, svi sportovi svi navijaci. Daj navijajte jednom za ekipu i kada nije najbolja. Btw Dule sux.

NIKOLA

pre 17 godina

Sto se tice igre nisam zadovoljan, mislim da je Olimpija daleko najslabija u grupi i da je moralo mnogo lakse, ali valjda smo zasluzili malo srece. Moramo da nastavimo sa pobedama kod kuce i da cekamo svoju sansu za prolaz, mada moram da priznam da bi ja izmedju titule i prolaza u top 16 izabrao titulu. Kada budemo imali tim za vise od toga to ce biti uspeh, top 16 iako smo mi na granici da li cemo uci ili ne i nije neko ostvarenje, druga stvar je sto mi nemamo tim za vise i sto talenti nisu ko nekad. Ne volim da kritikujem Tripkovica, ali njegova igra je ispod svakog nivoa i mora mu se pruziti odgovarajuca pomoc jer moze bolje, Bogdanovic pokazuje pomak na bolje, ali ni to nije dovoljno. Kosta nije los, ali nije ni za F4(nije igrac koji ce nas tamo dovesti), tako da je krajnje vreme da se jos pojaca rad sa mladima. Ostaje nam samo da se nadamo da ce ekipa proraditi jer u svakom slucaju potencijala i za titulu i za top 16 imamo. Pozdrav!!

milos

pre 17 godina

jedva cekam komentare navijaca bc.next year.
mi nismo nikad gore igrali a pobedili,ja zadovoljan.zato molim vas kriticari ostavite duleta na miru da covek moze da tempira formu za top16. :P

martini

pre 17 godina

Ljudi, molim Vas nemojte vise gledati Partizan. Pustite nas da bar malo uzivamo i nekoj pobedi. Ne valja kad se izgubi, ne valja kad se pobedi... Pa jel moze neko da pohvali ove momke koji su pobedili utakmicu.
Predrag suter Materic, i njegovi sledbenici, kao ovaj PCH, nemojte se nervirati i gledati kako Partizan pobedjuje. Vise je nego ocigledno da mnogo vise volite kada izgubimo da biste mogli da dodjete ovde i da pljujete.
Po meni, Partizan je igrao tragicno, ali to je vec neki psiholoski problem ove ekipe, na kome treba raditi. Dalje, napravili smo seriju 17-3 u poslednjoj cetvrini, sto je velika zasluga upravo coveka koga toliko mrzite, Duleta, jer je vodio strpljivo i bio svestan snage protivnika. Sledece, mozda je tacno da je Olimpija najslabiji tim u EL, ali je totalna glupost da ovde neko objasni kako oni ne bi odigrali nikad losije (bez promasaja za 3 u 3/4, 100% bacanja u zavrsnici). Zatim, neko kaze da nije video trenera koji je izgubio 7 razlike za minut, ali ja nisam video Duleta da baca lopte u ruke igraca Olimpije. Ona "glupa" uzjava komentatora da je Tepic napravio pametan faul je recena jer je trebalo da bude faul na Milicu, ali je sudija pokazao drugacije. I poslednje, bar malo objektivno sagledajte ciste faule nad Kecmanom i Perovicem u poslednjem minutu. I jos jednom, za ovakam kos, posle ovako prokockane prednosti, trebalo je imati........ a to ovde niko ne pominje, nego svi zgrozeni Duletovim vodjenjem i nezalaganjem igraca.
I oni koji sada pljuju Tripka, neka cute kad krene da daje po 20 poena!!!!!!!
Inace, utakmica je od strane trenera vodjena odlicno, na centre, smireno, dug napad, kao i protiv Cibone, kada je igrano brzo, sa mnogo pasa, protiv mrtve igre Cibosa, kao i protiv Makabija, kada se pucalo spolja, jer oni daju mnogo poena. Kada trener to primeti, sprovede i onda i dobije te utakmice, onda je on dobar trener, a ovaj je slucajno NAJBOLJI!

grobar_brisel

pre 17 godina

TO CAREVI IDEMO DALJE SAD JE NA REDU PANATENAIKOS !!! olèèèèèèèè olèèèèèèèèè oleeeeeeeeee do FINALA GROBARI !!!

Marko Petrovic

pre 17 godina

Nemoj da je neko vise kritikovao Urosa Tripkovica.
Decko je usao u formu i veceras je pokazao da su sve kritike na racun njegove igre bile zlonamerne.
Dule, Tripko mora da ima ubuduce vecu minutazu ako mislis da postigne i on neki poen. Ovako je popio 2-3 rampe i izgubio samo nekoliko lopti a mogao je jos.
Objektivno

urbanbg73

pre 17 godina

Dule Kecman je kralj!
Nadam se da ce NBA TV preneti makar 20 sekundi i dve recenice o tekmi (kao sto obicno rade), voleo bih da vidim poslednju akciju...
Da li neko snima ove tekme? Ima valjda bar jedna pametna osoba koja ima tv karticu na kompu i trebaju mu pare...

Toshke

pre 17 godina

ovo je smesna kosarka.....ja stvarno ne mogu da verujem da cak ni ovakav partizan zvezda ne moze da pobedi...uporedite samo utakmicu zvezde protiv reala ili uniksa sa ovom ili onom sa cibonom....Ocigledno je u pitanju komplex,problem u glavi kod igraca Zvezde...mislim da smo mnogo igracki kvalitetniji od Partizana....malo o samoj utakmici:ne zna se ko je gori bio...pre nego sto grobari krenu da me napadaju odmah da kazem da u evropi navijam za sve nase timove...KATASTROFA od utakmice!!!od 20 izgubljenih lopti partizana 15 je izgubljeno na cistim POCETNICKIM greskama....greskama koje prave petlici i pioniri...od igraca partizana NIKO nema tehniku driblinga...Ne znam sta se sa Tripkovicem desava...Decku je ocigledno potreban psihijatar...On sto je stariji sve je gori i gori...Lopta se uzasno sporo prenosi i tu se vec izgubi 8-9 sekundi napada jer toliko treba Kamingsu da predje pola terena...Forsira se ubacivanje lopte u reket gde se pravi mnogo gresaka i izgubljenih lopti sto zbog nedostatka centarske tehnike sto zbog nedostatka tehnike dodavanja...Mislim kada bi Partizan promenio trenera da bi igrao bolje bar za 30-40%...svaka cast Vujosevicu na titulama(u polemiku da li su zasluzene necu da ulazim)ali Partizanu je potrebna potreba...Zelim vam Grobljani srecu ali cini mi se da cete maximum dobiti jos 1-2 utakmici ove sezone....Nadam se da cete proci u drugi krug i da ce igra naglo napredovati ali iskreno sumnjam...U svakom slucaju ako i ove sezone osvojite sa ovakvim timom i ovakvom igrom titulu onda Zvezda stvarno i treba da se raspadne!Jos jednom srecno....Trebace vam

Predrag (bek suter) Materic

pre 17 godina

Nakon -9 u trecoj cetvrtini, tim je pokazao karakter i odlucnost da napravi preokret. Sve pohvale za Kamingsa, Luku i Drobishu za igru u tom periodu. Onda opet neshvatljiv pad u poslednjem minutu i pacerska rasprodaja lopti, Vujosevic naravno ne pravi tajmaut da smiri ekipu i saseche zahuktalu Olimpiju,kao i obicno unosi nervozu u ekipu, zamalo da sve upropastimo! Na kraju treba cestitati Kecmanu na prisebnosti i nadahnucu, pokazao je da ima petlju i srce! Sve u svemu, jos jedna katastrofalno vodjena utakmica sa klupe-ali to je vec uobicajeno kada je Homer u pitanju! Zanimljivo je da Partizanov preokret ponovo koincidira sa izlaskom Urosha Tripkovica. Ovaj Duletov ljubimac ponovo je demonstrirao svu raskos i raznovrsnost svoga NBA talenta: izgubljene lopte, airball-ovi, popijene banane, bezidejni "kao muva bez glave" ulazi, kriminalna igra u odbrani, nepotrebni prekrsaji...dovoljno za jos jedan spektakularan negativni index u Evroligi. Dok se ovakvi invalidi slave kao spasioci nase kosarke i pozivaju u reprezentaciju, bojim se da nema spasa nasoj kosarci, sunovrat ce se samo nastaviti. Bojkot Pionira do odlaska Velikog Demagoga i njegovog pulena Tripkovica!

vukelja

pre 17 godina

Ovo veceras je najveca sramota za Partizan u njegovoj istoriji.Danilovic i kompletan strucni stab da podnesu ostavke i da zauvjek nestanu iz kluba,jer ovo je kriminal.Nemoj da se sad nadju neki pametnjakovici sa pricom da je najvaznija pobjeda,jer svaki normalan covjek bi se stidio ovoga.Volim Partizan najvise na svijetu,ali dok ih vode ovi nesposobni,a uz to sad i drski i bezobrazni likovi,ja bojkotujem,isto kao i fudbal.
Jedan je DJORDJEVIC SASA,pod hitno da se vrati i da mu se daju sva ovlascenja oko selekcije igraca i treniranja. To nam je jedina sansa da se vratimo na nekadasnje staze uspjeha,jer nam trebaju rodjeni pobjednici,a ne homer,covjek za domace titule.Covjece shvati,PARTIZAN JE KLUB KOJI MORA SVAKE GODINE DA UDJE MEDJU 16 I DA NAPADA FINAL FOUR.Ako to nisi u stanju da ispunis,a vidimo da nisi,ODLAZI!!!!!!

LUKAS UE

pre 17 godina

KAKVA BRUKA ...PA DOKLE BRE DULE DA NAS MALTRETIRASH VISHE...SMORIO SI BASKET DO JAJA ....PA TOLIKA RAZLIKA A GUBIMO 3 LOPTE ZA REDOM ...KRETENSKI ...SETITE SE LOTOMATIKE 4MIN PRE KRAJA LJUDI GUBE CISTIH 8 LOPTI A MI NE MOZEMO KOS DA DAMO ...PUSTAJU NAS A MI NE ZNAMO PA TO TI JE...UZAS......DA IMAMO PARA PRVO BI DULE LETEO PA ONDA IGRACI DOLAZILI

zeljko

pre 17 godina

Utakmica za cirkus!Pobedio je ipak za nijansu manje losiji tim,ali utisak je da su obe ekipe zalutale u Evroligu!Ono sto upada u oci je igra Tripkovica,5 faulova 0 poena,indeks uspesnosti minus beskonacno:))))

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 17 godina

Vazna je pobeda, kako god se doslo do nje. I ako je ocigledno da samo dosta bolji od Olimpije ipak sam se plasila ovog duela, ako i predpostavljam mnogo Grobari. Ipak je za nas gostujuci teren mnogo tezak, ali vazno je da smo konacno dobili. Ono sto smo uradili u poslednjih 50s je uzas, nisam mogla da verujem rodjenim ocima. Kada sam videla da ce Kecman sutirati, kroz glavu mi je proslo to da smo dosta puta imali takve situacije i da smo na kraju bili tuzni, ali onda sam i pomislila da moramo i jednom mi da se radujemo i tako je i bilo. Svasta veceras nije valjalo u igri, ali bilo je i dobrih strana. Stalno citam kako kritikuju Urosa, po neko kaze da ce se ti posle kajati sto su tako pricali, ja niti sam kritikovala niti hvalila, ali veceras je bilo strasno, bez poena, bez vidljivig truda, bez motiva, bez zelje, cini mi se pocetkom poslednje cetvrtine i peti faul, a nicemu ni jedan nije sluzio, cesto blokiran na ulazu, mesto da sutira kada mi je otvoren sut, on tada ceka da igrac legne na njega da bi uputio sut... Ma, strano, ali i dalje imam nadu da ce se popraviti. Videli smo prosle sezone da Panatinaikos moze da se pobedi, nismo ih tada dobili, ali mozemo sada. Samo da imamo srece, to je mnogo potrebno, motiv do neba, cvrstu i agresivnu odbranu, da nas sut posluzi, da sudije budu ravnopravne... a Pionir ce sigurno biti pun i navijanje odlicno, tako da se mozemo nadati pobedi.
Hocu jos da kazem da mi se mnogo dopadaju komentari Nikole iz Zemuna, i da ih sa zadovoljstvom citam, i pitala bih ga samo ako nije problem da mi kaze koje je godiste. Hvala unapred na odgovoru. Pozdrav za njega i sve Grobare!!

Srle

pre 17 godina

Dobro su rekli phc i darko, ali kad se pogleda dublje (posto je ocigledno da je njih V. ubio u pojam) da su to sve mladi igraci koje on formira, dodje se do logicnog zakljucka, da se oni izvedu na normalan put je jednako nemogucem. Dugo sam u kosarci, i tesko se igrac leci tudjih kompleksa. On stvarno jeste dobar individualni radnik i tera te da radis do iznemoglosti, sto izvede igrace na dobar put da gledamo taj tim kao sjajnu perspektivu. Ali onda dolazi onaj blago reci retardirani pogled na kosarku gde koci igraca da ide u onom pravcu gde treba, jel svi igraju u grcu, i oni tako kreativnost nikad dobiti nece. I onda dolazi do frustracija koje normalan navijac ima...kako kad je talentovan a nista ne radi, zasto nam je reprezentacija nije ok kad su tako talentovani, a oni u glavi ostaju u vecitom grcu. Zato nemojte mnogo da se nadate.

janki

pre 17 godina

Svaka cast za poslednju cetvrtinu(bolje receno 9 min i nekih 15 sekundi).Igrali su katastrofalno.Olimpiju dok su kenj*li trojke vodili su.U poslednjoj cetvrtini je ih stigao umor(ocekivano) i tad je Partizan dominirao(naravno izostavimo poslednji minut).Sada je lakse igrati protiv PAO kod kuce.Mozda mozemo da ih iznenadimo kao Macabi...a videcemo ...srecno sa PAO

Mladen, Kragujevac

pre 17 godina

Prvo, kad se posle pobede osecam ovako, ne znam kako bih se osecao da onaj nesrecni Kecman nije ubacio onaj kos na kraju. Oduzeli su mi jedno dve godine zivota otprilike.
Voleo bih da Dule makar vidi ova pitanja:
1. Da li je moguce da protiv Partizana svaka ekipa u Evropi igra presing preko celog terena?
2. Da li je moguce da od tri plejmejkera (Bozic, Kamings, Tepic) nijedan ne moze da pored takvog presinga prenese loptu na drugu polovinu, a da onima koji to gledaju ne presedne zivot i da, kao posledica toga, imamo u proseku iznad 20 izgubljenih lopti po mecu?
3. Da li je moguce da Tripkovic i dalje, i pored svega, ima minutazu kao da postize po 20 poena po mecu? Da li Dule ima snage da prizna da je decko njegov promasaj i to najveci?
4. Da li je moguce da Tepic, jedan od najperspektivnijih igraca Evrope, pri organizovanju napada (mada sa koliko muke on to radi ove dve reci bi opusteno trebalo da se nadju pod navodnicima) UOPSTE I NE POGLEDA U KOS,NIJEDNOM, iako plej treba sve vreme da ima kos u fokusu i bude opasan po njega? Koja je tu uloga trenera?
5. Koja je uloga Kecmana sem izgubljenih 5-6 lopti po mecu? Hvatanje za glavu i kiseli smesak nakon svake izgubljene lopte?
Da ne duzim, ovako bi moglo jos. Da je Partizan izgubio, opet bih se u sredu nasao u Pioniru, kao i uvek. Da nema nijednu pobedu i dalje bih to cinio. Ali kada Vujosevic postane za kk ono sto je zarko zecevic za fk (sto polako postaje), vise ni to necu ciniti. Na fudbal ionako ne idem jos od serifa.

CeGevara

pre 17 godina

Nisam strucan i zato necu da pametujem u vezi taktike,igre itd , ali ne mogu da verujem da ste svi spremni da filozofirate i ispravljate krive drine a niko da spomene Kecmana koji je resio utakmicu!
Ccccccccccc(onomatopeja za negodovanje).

ticca

pre 17 godina

Procitah ovaj prvi komentar i prepoznah se. Po prvi put cu i ja nesto da napisem. Ocajan sam. Jednostavno nista nije na nivou koji bi nas zadovoljio.
Uprava ocigledno nije sposobna da obezbedi druge izvore finansiranja osim prodaje igraca.
Trener, sakriven pod konstantnom obavezom stvaranja igraca realno i nema materijal za velika dela. Veliko je pitanje i to tzv. stvaranje. Rezultata osim donekle Krstica vec dugo dugo nema. A talenti propadaju i postaju samo dobri klupki igraci. Mislim na Urosa, Luku, Kostu... Nadam se da ista sudbina nece zadesiti i Tepica.
Igraci su posebna prica.
Kamings, vrlo solidan sa obzirom na veiku minutazu, diskutabilnu poziciju i centre ciji su blokovi nedovoljno snazni.
Tepic, talenat koji se mora pretvoriti u novog Bodirogu a ne forsirati ga na kecu gde realno ima najmanje mesta za improvizacije i greske.
Bozic, dobar suter, u partizanu je pretvoren u masinu za "povecavanje agresije"
Luka. Sta je sa prodorima, promenama pravca i skovima u napadu koje je doneo iz Zvezde. Imam utisak da je preterano iskolovan. A steta sa tavim sutem....
Tripko. Ubijen u pojam. Bez slobode u igri, kao i ostali. Totalno se izgubio. Mora da radi na eksplozivnosti kako nogu, tako i suta.
Kecman. Prindno resenjje. Koristan ali limitiran igrac. Pored ostalih i on je poceo da gresi pa time i korisnost doveo u pitanje.
Novica. Sve je tvrdji i tvdji. To mi se nesvidja....
Drobnjak.Hmmm. Pretvara se u laznu cetvorku. To i nebi bilo lose da pasove iz pik end rola ne dobija u predelu nogu, glave.itd. I on je ponekad tanak sa kontrolom driblinga.
Kosta. Sjajan mladic ali na zalost toliko je trapav da me sve vise podseca na Duenjasa.
Pekovic. Sjajan atleta. Mislim da moze da posluzi za cuvanje snaznih centara, ali i napadu u igri sa probojnim bekovima,(koje mi nemamo) jer izuzetno koristi lakse pozicije.
Sve u svemu, i ja sve vise sumljm u Duletov nacin rada. Nasa igra je spora, sematska naizgled disciplinovana a u stvari najcesce iznudjena. Broj izgubljenih lopti je nedopustiv a to su stvari koje se tesko ispravljaju jer osim tehnike zavise i od samopouzdanja i urodjenog pregleda igre. Bodiroga i Danilovic su i sa devetnaest bili gotovo bez izgubljenih lopti.
Jos samo nesto. Siguran sdam da nije mali broj nas koji bi bili spremni da na racun kluba uplate koju hiljadu dinara koji bi posluzili za angayovanje igraca (ali ne talenata vec zrelih igraca pojacanja, poput ovog finca)Imam utisak da svake srede sebi toliko kidam zivce da bih sigurno podrzao takvu inicijativu kluba.
P.S. Nemam nista protiv najveceg rivala ali nase utamice moraju da prenese partizanovci

Opet PaNo

pre 17 godina

Smesni ste Gani, javljate se ovde kao navijaci Partizana i drukate, bas kao i komentatori u prenosu. I nasi navijaci pljuju po ovim momcima pa cak i kad dobijaju. Kao Olimpija najgora ekipa, pa dobili su kuci Romu. Ostvarene su tri pobede sto ranije nije moglo dase ostvari ni za 14 utakmica. Svaka cast ekipi, Tripkovic je u velikoj krizi, ali sam siguran da ce da proradi. Ako nista, terorisace Sledecu sezonu kad bude trebalo. Napred Partizan!

DeshaPG

pre 17 godina

Sto vam je ljudi sto kukate,pa ovoliko pobjeda zadnjih nekoliko godina nismo imali na kraju grupe,a da ne pominjem da nekoga dobijemo u goste.Sta ocekujete kao da drugi ne igraju kosarku,na mjestu su sve kritike za ono na kraju i slazem se ali zar nije ovako sladje.Mnogo su mladi i neke stvari su normalne po tom pitanju.Svako od igraca ima i pozitivnih i negativih stvari,ali posebno bi se osvrnuo na Tripkovica,opet se ispostavilo da bi izgubili sigurno sa njim u igri,ali nisam sa to da se on pljuje,vec da se bas sad podrzi i pomogne da izadje iz tog sivila,nadam se da ce ga sto prije povesti kod psihologa,jer znate svi da on zna da igra kosarku.Sa pravim Tripkom svi cemo se jos vise radovati.I na kraju rezultat 70:71,svi pravi grobari ce se sjetiti necega,tako da to ne moram pominjat,samo da osjecam da ce ova godina uz boziju pomoc biti odlicna.Srecno Crno Beli

peja

pre 17 godina

POBEDA:)))!!!!! kecman ”the clutch”! kecman “moodo:)!... covece, kakva zavrsnica za infarkt! koliki pacijent moras da budes da bi izgubio 3 LOPTE(!?!?) za manje od deset sekundi? bre, i amaterima da se tako nesto dogodi, pa je sramota! ipak, ovo je PARTIZAN…
sa samo 3 beka (cummings, tripko, pera) od kojih jedan pojma nema (srecom decko napravi 5. licnu, inace bi sigurno izgubili…), a drugi je klasican drvoseca (kapiten), sva odgovornost u organizaciji igre pada na vonteego- a. srecom, amer za sada blista i sigurno je medju 5 najboljih plejmejkera u el. velika je steta sto tepic trosi svoj ekstrapotencijal igrajuci (prinudnog) drugog pleja…
sto se tice same utakmice, nismo uspeli da iskontrolisemo nase dve najvece mane- sut za dva (ipak, za nas solidnih 50%) i, naravno, IZGUBLJENE LOPTE(“samo” 17…). bez mnogo pametovanja, mec smo dobili na taktiku iz prosle 2 sezone, cuveno “guzenje”… trio cummings- drobisa- kosta standardno najbolji u PARTIZANU, luka ponovo (presudni) faktor iznenadjenja. inace, decko dobija daleko vise minuta nego pre par nedelja. novi ugovor, mozda? takodje, da ne izostavim solidne epizode pekovica (verovatno najproduktivniji igrac el po minutu) i, naravno, kecmana:)… tripko? ko ga proglasi za “novog danilovica”, stvarno nije normalan! preterah i ja kada ga stavih u istu recenicu sa micom bericem, LEGENDOM…
sledece nedelje nam dolazi pao, siguran ucesnik ovosezonskog f4. zeleni su jedna od retkih ekipa koja, na papiru, ima prednost u reketu u odnosu na nas. dovoljno je reci: batiste, dikoudis, tsartsaris, javtokas, tomasevic… pobeda? naravno, nema imperativa, ali sto da ne? nismo mi ti koji treba da se plase. mnogi se vec slazu da ce srecni biti oni koji iz pionira ne budu ispraceni stotkom…
p.s. ocekujem lep docek za obradovica i, posebno, dejana tomasevica. kada sledece srede budete u pioniru, ne zaboravite da je tomas vrlo blizu odluke da se vrati kod nas. samo zamislite, cenarski duet tomasevic- drobnjak, kao u stara, dobra vremena…

listopad

pre 17 godina

vujosevicu, ti brate nemas pojma
iskido si mi zivce jedno 100 puta
Bogdanovic ti grije klupu zadnje dve godine.
PUSTI COVEKA DA IGRA.
Ako on nije za prve petorke onda je bar sesti igrac, a Tepic ne ove godine mozda na godinu.

Slobodan Simovic

pre 17 godina

O Partizane ti dobro znas......Samo sto se nisam oduzeo. Ja ne znam koji problem ima Dule pa ima toliko poverenje u Tripkovica. Covek je skolovan igrac, ali ako vidis da mu ne ide klupa je najbolje resenje. To je vec postalo hronicno, sta je sa Lukom? Taj covek zna da igra i koristi svaku sansu na pravi nacin, zasto je dobija na kasicicu? Kecman odlucio i konacno potvrdio da je dobra investicija samo da se jos malo opusti (to se inace stalno svadjam sa drugarima a tice se njega. Da zakljucim, vazna pobeda i psiholoski ali i bodovno, volim Partizan!

aleksandar pet

pre 17 godina

Sad kada mi srce nije otkazalo nece nikada.Za pola minuta ispustiti +7 pa to je neverovatno.Ali jedino vazno je to sto nas sko 3-2.Jos da padnu u Pioniru Olimpija,Lotomatika i Huventud i eto nam top16.Cinjenica je da neki igraci imaju srce vrapca

Cule pfc

pre 17 godina

Bravo grobari,svaka cast na borbi i bravo za Kecmana...ljudi mi imamo tim za osvajanje evrolige,verujte mi,samo da tripkovic i tepic odigraju dobro do kraja....bice super!POZ GROBARIMA

LAV

pre 17 godina

pobediti nikad slabiju olimpiju na ovakav nacin je za svagu osudu najvece razocarenje za mene je TRIPKOVIC taj covek ne zna da igra KOSARKU ito je valjda svima jasno zasto nebi na sledecoj utakmici istakli jedan transparent u pioniru NA kome bi apelovali na vujosevica da nam ne kida vise zivce i ne uvodi u igru tripkovica drugi igrac koji me je veceras razocarao je DROBNJAK IGRAC KOJI IMA toliko iskustvo jedan nb igrac nezna da odigra protiv 14 cm nizeg igraca od sebe pod kos nego se celu utakmicu izvlaci i sutira trojke sto je neoprostivo koje tu kriv VUJOSEVIC ili on neznam i na kraju KECMAN on nije igrac za partizan i mislim da je u velikoj silaznoj putanji toliko od mene ako gresim neka me ispravi PEJA CAO

No1

pre 17 godina

Sramota,ljudi koji ne znaju da igarju levom rukom,osnovne tehnicke stvari u kosarci ne znaju.Zatim strah i za 10 sekundi izgubiti +5 je sramota.Lose,mnogo lose

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Ovako ocajnog protivnika u Evroligi nikada nismo imali i siguran sam da ga nikad necemo ni imati. Tuzno je bilo gledati ovu utakmicu.
Naravno, velika radost zbog pobede je primaran osecaj. Sada nam za prolaz nedostaju 3 pobede iz 9 utakmica, od cega 5 igramo kod kuce. Olimpija i Roma se podrazumevaju, i valjda cemo minimum jos jednom pobediti...
Iznenadjen sam sto smo uspeli da iskoristimo poslednji napad. Ne secam kada smo poslednji put dali kos u poslednjim sekundama. Bravo za Kecmana i Kamnigsa!
I sve kriticare Tripkovica podsecanje da je decko tek napunio 20 godina i da u poslednje tri godine maltene nije imao pauzu zbog reprezanticije i Partizana, i da je normalno da upada u krize. Krenuce njemu za 2-3 utakmice u to sam siguran, i tada ce Partizan biti dosta opasniji u napadu. Samo malo strpljenja. Slicno sam pisao i za Luku. Nadam se da njegove dobre igre u poslednjih par utakmica nisu slucajnost...

Grobari su Doktori

pre 17 godina

OSEDECU ZBOG NJIH,ALI NEVEROVETNIH 40 sec. ZBOG NJIH TREBA DA IH UPRAVA KAZNI CELU MESECNU PLATU NA CELU SA VUJOSEVICEM PA OD TIH PARA KUPITI PLEJA DA ZNA DA PRENESE LOPTU U TAKVIM SITUACIJAMA!!!!!!!!OGREJACE OBASJACE . . .

nikola

pre 17 godina

ej bre ljudi sta vam je???
pa vi ste prvi koji su pisali hvalospeve poele pobede nad makabijem, zar je moguce da ste svi, ali svi toliko nedosledni? stp se igre tice nista nov, tuzna kao i uvek, no to je manje bitn.
jedino je bitno da je PARTIZAN SAMPION i da kad god stigne gazi musave

Bole!

pre 17 godina

Sve je to Kosarka :)0 Infrakt sport!! Pa setite se Saletove trojke u Istanbulu :))
Cestitke Partizanu. Tim je mlad i zelen za Evropu ali ima pobednicki duh. Steta sto ekonomija nije u Srbiji jaka da bi se zadrzali ovi igraci. Kada bi ostali dve-tri godine zajedno pkorili bi Evropu.
Pozdrav!

Limeni

pre 17 godina

Ljudi ko boga vas molim bez teskih reci i glupih komentara.Alo bre pobedili smo i bice bolje.Pogledaj bre jos samo 4 utakmice i idemo dalje.EJ BRE.Setite se samo prosle godine i one sramote.Zadnji u celoj evropi.Idemo ka necemu.Kod kuce dobijamo olimpiju,unikahu i lokomatiku(70% huventud,ali nije sigurno) a u gostima isto unikahu i mozda cibonu.Puno srece i puno pozdrava svim grobarima.

SAMO TRI BODA

pre 17 godina

...e vala...jest' da smo ubeležili konačno podove na strani...ali živci?!?!...neshvatljivo...neverovatno je koliko ti momci nemaju vere u sebe...oni definitivno potcenjuju svoje sposobnosti...mislim...stvarno mi je nelogično da Zvezdu presvlačimo sa pola snage i kad stignemo...a oni opet oderu zmajčeke kad hoću...a eto mi se kao mučimo... dobro...svaka čast...napokon među šesnaest...ali momci...nema stajanja!!

Milos,Zemun

pre 17 godina

Dobro se zavrsilo na kraju kako je moglo da bude.Strasno vazna pobeda za nastavak bez koje ne bi imali sta da trazimo u daljem togu EL.Ali,onaj zadnji minut je sramota za Partizan i pored pobede.Dozvoliti onako nesto ocajnom timu kao sto je Olimpija(bez sumnje najslabija u Evroligi),Vujosevic a i svi drugi bi stvarno trebali da se zamisle.Minut pre kraja,7 razlike i lopta jos,sta bi bilo da smo izgubili,neiskustvo?!?I dokle vise forsiranje onog Tripkovica?Sta je on Vujosevicu da ga toliko forsira?Ko da mu je sin.I najvecem kosarkaskom laiku je jasno da taj decko veze nema!Ljudi,pa on ima minus indeks u proseku!?!Dao je u 5 utakmica 24 poena iz skoro 50 suteva!?!Jel to veliki talenat srpske kosarke?Zasto na njega idu tolke lopte ne ide mi zaista u glavu?!?Jos jednom se pokazalo da Partizan igra mnogo bolje bez njega,a ne smem ni da pomislim kako bi igrali da umesto njega imamo nekog Micu Berica ili slicno jer svaki normalan bek bi davao po 20 poena za njegove minute i suteve. Mogao bi Vujosevic da ubaci nekog treceligaskog igraca umesto njega,ne bi bilo nikakve razlike.STRASNO!!!Vec 3 sezone rezultati Partziana trpe zbog "velikog talenta Tripkovica".Dokle vise???

Darko

pre 17 godina

Plus 9 za olimpiju na pocetku 4 cetvrtine i onda nas je BOG pogledao – Tripko 5 LICNA!!!
OSTALO JE ISTORIJA!!!

P.S. Komentatori su 0 ( i slovima NULA )!!! SRAMOTA JE DA SE ONAKO PRENOSI UTAKMICA PARTIZANA (bez imalo zari)!!!

Pch

pre 17 godina

Kakva sramota. Tokom cele utakmice razmisljam kakav sam mazohista, zasto mi je bog dao da toliko volim Partizan, a gledam ljude bez srca u njegovim dresovima. Da li postoji gora ekipa od Olimpije u EL? Da li takva Olimpija moze da odigra gore nego sto je odigrala? A moj Partizan igra tako kako je igrao i pobedjuje na takav nacin. Steta sto ce se pisati samo krajnji rezultat. Ovo je po meni za istoriju kukavicluka.
Ko je kriv?
Prosli put sam kritikovao Tripkovica i rekao da je i za njega i za nas i za Vujosevica bolje da sto pre ode. Ne bre! Greska! U pravu su oni koji vec dugo na ovom forumu kritikuju Vujosevica. On je kriv! Partizan mozda nema ekipu ni za top 16, ali ovako igrati mogu samo ljudi kod trenera koji ih je UBIO U POJAM, koji potpuno providnu taktiku igre dva na dva i nabijanja pod kos (koja ne daje rezultate) nije u stanju da promeni 3/4 utakmice. To je bila potpuna dekadencija kosarke u kojoj niko ne sme da sutne na kos ni sa 4-5 metara jer mora da da loptu centru na cijim je ledjima trojica igraca. I mozda ce neko reci da su njihovi centri izasli zbog licnih. Pa Drobnjaka i Kostu su mnogo bolje cuvali Marko Milic i drugi, nizi, noname igraci.
Da ne davim vise, samo par reci o komentatorima. To je tek prica za sebe. Dobrosav Gajic je makar sam prenosio utakmicu. Ova dvojica: CUDO! Ne izgleda bas da nemaju pojma kao Dobrosav, kao pogledali neku statistiku na internetu. Ali toliko lupati, nevidjeno. Tri minuta pred kraj vodimo samo tri razlike a oni ce - Partizan ce sada igrati da potrosi vreme. Oko dva minuta pred kraj, vodimo 5 razlike, potpuno bezopasna situacija i genijalni komentar koji bi se verovatno svideo jedino Vujosevicu - Veoma pametan faul Tepica!!! I jos nebrojeno toga.

jovan

pre 17 godina

svaka cast momcima koji su dosli u ljubljanu da navijaju za ovako los partizan koji je trebalo da izgubi ovu utakmicu. na svu srecu tripkovic je dobio 5 penal na vreme tako da je moglo da se igra.
ne znam koliko se videlo u prenosu, ali finac i gruzijac su pakleni igraci. nadam se da ce partizan poceti malo bolje da radi skauting i dovodi igrace kao sto su njih dvojica.
ako se ne varam, zvezda je isprasila olimpiju u beogradu (oslabljenu, doduse) i niko se nije setio da malo pogleda tu utakmicu i vidi da olimpija ne moze da igra sa ekipom koja dajepuno koseva. nazalost, partizan to nije i pod hitno mu treba jos jedna opcija u napadu. ovako ne ide. svaka cast kecmanu, on i bogdanovic bi, uz tepica, trebalo da dobiju vise prostora...
pozdrav svima

Laik

pre 17 godina

Mislim,ne kontam ovu igru.Tek sam odgledao 2-3 utakmice.Ne znam ni pravila ali sam skontao ko ne valja u ekipi koja se zove Partizan.To je onaj što ih kao trenira i onaj mali,krhki Trimpkofich ili tako nešto.

PaNo

pre 17 godina

Igramo interesantne utakmice! Marko, ukljuci telefon da brat moze da ti kaze ko ce da pobedi u Ljubljani! Vazna pobeda, idemo dalje!

Nikola,Zemun

pre 17 godina

Pa ovako . . .
Ostvarenom pobedom mozemo biti zadovoljni , prikazanom igrom definitivno ne . Ipak , u globalu ja sam zadovoljan , jer broje se pobede . Mislim da smo prethodnih sezona dosta puta igrali dobro , jako dobro , a gubili na slican nacin .
Utakmica je bila dosta „ tvrda “ i mozda pomalo ruzna za gledanje . Bila je jasna taktika Olimpije da „ odsece “ centre Partizana agresivnom odbranom na bekove , ali i pokusaji da se Perovic i Drobnjak odguraju sto dalje od kosa . Takva agresivna igra je rezultovala time da centri Olimpije u ranoj fazi meca udju u probleme sa penalima sto ipak nije iskorisceno koliko je trebalo .
Timovi su igrali u serijama i koliko se cinilo da Partizan ne moze da se vrati posle – 9 , toliko se isto cinilo da Olimpija ne moze da se vrati posle Partizanovog vodstva u poslednjem minutu . Ali , to je kosarka . . . Kamings je definitivno od junaka mogao da postane tragicar , gde je posle vracene trojke Jurkovicu ( po meni kljucnog trenutka utakmice ) i sigurno realizovanih penala sa par gresaka doprineo horor zavrsnici .
Podatak koji upada u oci je taj da su od 70 poena Olimpije , igraci sa klupe postigli svega tri ! Ubedljivo najefikasniji bio je Raniko sa 26 poena ( ispao sam mnogo naivan misleci da on nece igrati , bravo za „ Ja sam iz Popovica “ ) , uz ocekivano dvocifrenog Markoisvilija , glave je mogao da nas kosta Jurkovic sa cetiri trojke . Marko Milic je , takodje bio solidan sa po 9 poena i skokova , ali i katastrofalan sut sa penala . Interesantan je bio njegov duel sa Drobnjakom na cetvorci gde je Milic u napadu uporno forsirao igru licem , a Drobnjak , imajuci u vidu prednost u visini , ali nedostatak u brzini , igru ledjima . Sa druge strane , na Kosti je igrana veoma agresivna igra u odbrani na granici faula , gde mu centri Olimpije nisu dozvoljavali da se „ razmase “ , sto su i platili brzim penalima .
Dule Kecman bio je nesto ispod svog proseka ( 6 poena i 5 skokova ) i da ne bese onog pogodka . . .
Kamings je odigrao dobro na polju organizacije , preuzeo odgovornost u svoje ruke u finisu i , kao sto sam vec napisao , od junaka mogao da postane tragicar . Na kraju 18 poena i 3 skoka .
Perovic i Drobnjak bili su manje – vise na nekom svom nivou , barem koliko su im to ( previse ) agresivni centri Olimpije dozvoljavali : Kosta sa 13 poena i 6 skokova , a Drobnjak sa 14 poena i 10 skokova .
Tepic je ostao bez poena , ali mislim da je znacajno doprineo pobedi agresivnom odbranom nad Ranikoom u finisu utamice .
Nagradu za najbolju epizodnu ulogu zasluzuje Luka Bogdanovic sa 10 poena ( dve vrlo vazne trojke u razlicitim deonicama meca ) i 3 skoka . Pekovic ( 6 poena ) i Bozic ( 2 poena ) mislim da mogu da pruze znacajniju podrsku ( ovde ne mislim , naravno , samo na ovaj mec ) . Velickovic me je iznervirao sa onom namernom , ali je to posle „ vratio “ ukradenom loptom i poenima .
I na kraju , kao posebna prica – Uros Tripkovic : 0 poena ( 0 od 3 za dva , 0 od 1 za tri ) , 1 skok , 1 ukradena lopta i 5 penala za 16 minuta igre . Zaista ne znam sta se dogadja sa njim . . . Deluje potpuno izgubljeno , kao da nikada nije igrao kosarku . Prakticno , od onog meca sa Zvezdom nema ga nigde . Ipak , ja i dalje mislim da mu treba pruziti podrsku , njegovi poeni su nam potrebni .
Olimpija je sutirala dobro jedino van linije za tri poena , dok su u sutu za dva ( 39 % ) i sa penala ( 54 % ) bili veoma losi . Doduse , ni Partizan nije bio nesto mnogo bolji u sutu iz igre , gde su ipak trojke Bogdanovica i Kamingsa iz ugla doprinele osetnijoj prednosti u finisu meca . Ocekivano , Partizan je dominirao u skoku , ali se izgubljene lopte ( 17 ) ponovo javljaju kao veliki problem koji je mogao skupo da nas kosta . I nisu tu cak neki veliki problem one izgubljene lopte , na primer Drobnjaka ( 3 ) ili Perovica ( 4 ) u reketu protivnika , vec lopte koje se gube na svojoj polovini ( setite se meca u Rimu ) , gde nema igraca da zatvori kontru i gde je prakticno nemoguce spreciti poene , vec mozes samo da napravis ili nesportsku ili da bude kos plus faul .
Sve u svemu , mislim da mozemo biti zadovoljni posle pet odigranih kola . Koliko god zalili za porazom u Rimu , gde je uz samo malo bolju igru lako mogla da bude pobeda , treba imati u vidu da smo od Lotomatike izgubili sa par koseva razlike , sto bi lako mogli da nadoknadimo u Pioniru , posto se lako moze desiti da nam upravo oni budu direktni konkurenti za plasman u narednu rundu .
Evidentno je da ovaj tim Partizana moze mnogo bolje , ali je dobro poznato kada Partizan ulazi u pravu formu ( nadam se da ce se to ove sezone poklopiti sa TOP16 fazom ) , za razliku od drugih koji vrhunac dostizu u novembru , pa im je posle zandarmerija kriva kada ostanu bez titule . . .
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke , a posebno navijacima Partizana !

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Kao prvo Delija sam ali moram jednu stvar reci a to je da su Olimpija i Partizan dve najgore ekipe u Evroligi Uzas i katastrofa kako je ovo bila nekvalitetna utakmica.Nema partizan sanse da prodje dalje ako ovako igra

Ana

pre 17 godina

Ne znam koja je ekipa bila lošija. Ustvari, znam. Bio je Partizan, ali je presudilo to što je Olimpija u očajnoj kondiciji.
U dvorani je bilo ludilo. Ljudi su već počeli napuštati dvoranu u posljednjoj minuti zbog "sigurne" pobjede Partizana. A onda... Kako samo izgubiše te lopte... Kao da su vodili 27 razlike, pa da nije bilo bitno. U sekundi je polumrtvo gledalište bilo na nogama - grotlo! I ponovo hladan tuš, ali "zmajčekima" :)
Ipak, hvala crno-bijelima za ovu pobjedu. Baš kao što ste rekli - infarkt pobjedu. Hvala u ime nas, pojedinaca na tribinama. Pozdrav Grobarima, koji su napunili dio istočne tribine, među kojima su mnogi došli i iz Austrije, da se ipak obraduju na kraju odbrojavanja.

Mihailo, Berlin

pre 17 godina

Posto ovde nemam prenos utakmice, pratio sam je preko net-a. Vidim da je rasprodaja loopti bila nemoguca, a rasplet slican onom sa SP u Spaniji (tamo je bilo: 50 sek. +9)! Upravu su ljudi koji kritikuju Vujosevica. Prvo, mene najvise nervira njego "drzanje volana dok vozi auto" (tako on kaze za cuvene faulove na kraju cetvrtina)! A drugo, Tripkovica trpi dok nenepravi pet faulova (sto je danas bila sreca, vrlo rano), a Luki k... za svaku gresku.
Pozdrav za sve GROBARE!!!

Upali svetlo

pre 17 godina

Ma momci sta to radite????Ovakav tim ste trebali da odvalite sa dvadeset poena...FINAC?!
Ajmo se malo uozbiljite i sa malo vise samopouzdanja.Niste pokazali ni trunku svog kvaliteta...

sale

pre 17 godina

znaci kad se sad ne slogirah nikad necu. Zasluzena pobeda koja nam je toliko bila potrebna. Ali opet mi nije jasno - sa cibonom i olimpijom igraju opushteno u guma ligi a ovde moraju da se kidaju zajedno sa nashim zivcima. Velika partija Pedje Drobnjaka koji je opet preuzeo odgovornost na sebe kad je bilo najteze i omogucio preokret. Sta se sa onim Tripkovicem desava nije mi jasno ali mali igra katastrofalno ako se uopste moze reci da igra. Onolike izgubljene lopte su nas lako mogle kostati pobeda da je bilo jos nekog raspolozenog igraca olimpije sem onog finca. Jer realno jedino veliko igracko ime u Olimpiji je Zdovc , pa se onda zakljucuje da je ova utakmica morala biti mnogo bolje odigrana.. Sve u svemu kad se sumira, hvala Bogu da smo pobedili, sad idemo da nazdravimo pa do tekme sa pao i novog domacinstva u pioniru mozemo samo da uzivamo...

Quasimodo

pre 17 godina

Sta reci nego bruka. Gde god da ih posaljes oni nas sramote. Pa koji jos trener u Evropi ima sposobnost da +7 na 50 sekundi do kraja pretvori u -1 na 15 sekundi do kraja?

O Tripu ne vredi trositi reci, tu je vec potreban psihijatar. Ostatak ekipe kriminalan, sa delimicnim izuzetkom Drobishe, Luke i ponekad Koste.

Drago mi je zbog pobede, ali s' takvom igrom se ne stize daleko. Mi mozemo mnogo, MNOOOOOOOGO bolje. Napred grobari!

srdjan

pre 17 godina

tesko je igracima da posle 3 godina "neuspesnog prelaska pruge" skinu mrak i pobede na gostovanju.Sto sad traziti dlaku u jajetu.Voleo bih ja da igra Zvezda,FMP i Hemofarm ili neko peti u Evroligi ali ne ide to lako.
Nije ni njima svejedno igrati sa pritiskom iako je profesionalizam surov.
Sta nam je ciniti da nam klupska kosarka stane na noge?Prestati se medjusobno prepuccavati i poceti ponovo u velikim klubovima(sem FMP-a) raditi strucno sa mladima.Slazem se da je vecerasnja tekma bila jako losa,Olimpija na nivou letnje lige a partizan izgubljen bez tecne igre unapadu.Odbrana kako tako..
Pozdrav svim istinskim ljubiteljima kosarke i navijajom za nase klubove u Evroligi i ULEB kupu.Ove nedelje 4 pobede ja se ne secam toga jako dugo,ako se nako seca neka mi napise kada je to bilo!

Grof

pre 17 godina

Kakva je ovo igra bila bez srca pa oni se plase ko da ce ih neko obesiti posle utakmice. I da se dozvoli ovakva zavrsnica je katastrofa za evriligasa. Sve u svemu vecera je pobedio manje gori tim.
Ipak i posle svega cestitam na pobedi i puno srece mome PARTIZANU da udje U TOP16.
Molim Vas kupite jos jednog plejaaaa

Boki

pre 17 godina

Ranking tj index Urosa Tripkovica na ovoj utakmici je MINUS SEDAM!!!! Ukupan index na 5 utakmica mu je MINUS 18 !!!????
Do sada je (na 5 utakmica) za dva poena sutirao 5/25 a za tri 3/18 a igra 24 minuta. Sa druge strane, Luka Bogdanovic igra 4 minuta manje od Tripkovica (o tome kako mu posle prvog promasaja sledi klupa necu ni da pricam) a na dosadasnjih 5 utakmica ima idnex +12 tj 30 ( i slovima TRIDESET indexnih poena vise od Tripkovica..)?!
toliko od mene... :))

Pch

pre 17 godina

Kakva sramota. Tokom cele utakmice razmisljam kakav sam mazohista, zasto mi je bog dao da toliko volim Partizan, a gledam ljude bez srca u njegovim dresovima. Da li postoji gora ekipa od Olimpije u EL? Da li takva Olimpija moze da odigra gore nego sto je odigrala? A moj Partizan igra tako kako je igrao i pobedjuje na takav nacin. Steta sto ce se pisati samo krajnji rezultat. Ovo je po meni za istoriju kukavicluka.
Ko je kriv?
Prosli put sam kritikovao Tripkovica i rekao da je i za njega i za nas i za Vujosevica bolje da sto pre ode. Ne bre! Greska! U pravu su oni koji vec dugo na ovom forumu kritikuju Vujosevica. On je kriv! Partizan mozda nema ekipu ni za top 16, ali ovako igrati mogu samo ljudi kod trenera koji ih je UBIO U POJAM, koji potpuno providnu taktiku igre dva na dva i nabijanja pod kos (koja ne daje rezultate) nije u stanju da promeni 3/4 utakmice. To je bila potpuna dekadencija kosarke u kojoj niko ne sme da sutne na kos ni sa 4-5 metara jer mora da da loptu centru na cijim je ledjima trojica igraca. I mozda ce neko reci da su njihovi centri izasli zbog licnih. Pa Drobnjaka i Kostu su mnogo bolje cuvali Marko Milic i drugi, nizi, noname igraci.
Da ne davim vise, samo par reci o komentatorima. To je tek prica za sebe. Dobrosav Gajic je makar sam prenosio utakmicu. Ova dvojica: CUDO! Ne izgleda bas da nemaju pojma kao Dobrosav, kao pogledali neku statistiku na internetu. Ali toliko lupati, nevidjeno. Tri minuta pred kraj vodimo samo tri razlike a oni ce - Partizan ce sada igrati da potrosi vreme. Oko dva minuta pred kraj, vodimo 5 razlike, potpuno bezopasna situacija i genijalni komentar koji bi se verovatno svideo jedino Vujosevicu - Veoma pametan faul Tepica!!! I jos nebrojeno toga.

Darko

pre 17 godina

Plus 9 za olimpiju na pocetku 4 cetvrtine i onda nas je BOG pogledao – Tripko 5 LICNA!!!
OSTALO JE ISTORIJA!!!

P.S. Komentatori su 0 ( i slovima NULA )!!! SRAMOTA JE DA SE ONAKO PRENOSI UTAKMICA PARTIZANA (bez imalo zari)!!!

Bole!

pre 17 godina

Sve je to Kosarka :)0 Infrakt sport!! Pa setite se Saletove trojke u Istanbulu :))
Cestitke Partizanu. Tim je mlad i zelen za Evropu ali ima pobednicki duh. Steta sto ekonomija nije u Srbiji jaka da bi se zadrzali ovi igraci. Kada bi ostali dve-tri godine zajedno pkorili bi Evropu.
Pozdrav!

PaNo

pre 17 godina

Igramo interesantne utakmice! Marko, ukljuci telefon da brat moze da ti kaze ko ce da pobedi u Ljubljani! Vazna pobeda, idemo dalje!

Quasimodo

pre 17 godina

Sta reci nego bruka. Gde god da ih posaljes oni nas sramote. Pa koji jos trener u Evropi ima sposobnost da +7 na 50 sekundi do kraja pretvori u -1 na 15 sekundi do kraja?

O Tripu ne vredi trositi reci, tu je vec potreban psihijatar. Ostatak ekipe kriminalan, sa delimicnim izuzetkom Drobishe, Luke i ponekad Koste.

Drago mi je zbog pobede, ali s' takvom igrom se ne stize daleko. Mi mozemo mnogo, MNOOOOOOOGO bolje. Napred grobari!

SAMO TRI BODA

pre 17 godina

...e vala...jest' da smo ubeležili konačno podove na strani...ali živci?!?!...neshvatljivo...neverovatno je koliko ti momci nemaju vere u sebe...oni definitivno potcenjuju svoje sposobnosti...mislim...stvarno mi je nelogično da Zvezdu presvlačimo sa pola snage i kad stignemo...a oni opet oderu zmajčeke kad hoću...a eto mi se kao mučimo... dobro...svaka čast...napokon među šesnaest...ali momci...nema stajanja!!

jovan

pre 17 godina

svaka cast momcima koji su dosli u ljubljanu da navijaju za ovako los partizan koji je trebalo da izgubi ovu utakmicu. na svu srecu tripkovic je dobio 5 penal na vreme tako da je moglo da se igra.
ne znam koliko se videlo u prenosu, ali finac i gruzijac su pakleni igraci. nadam se da ce partizan poceti malo bolje da radi skauting i dovodi igrace kao sto su njih dvojica.
ako se ne varam, zvezda je isprasila olimpiju u beogradu (oslabljenu, doduse) i niko se nije setio da malo pogleda tu utakmicu i vidi da olimpija ne moze da igra sa ekipom koja dajepuno koseva. nazalost, partizan to nije i pod hitno mu treba jos jedna opcija u napadu. ovako ne ide. svaka cast kecmanu, on i bogdanovic bi, uz tepica, trebalo da dobiju vise prostora...
pozdrav svima

LAV

pre 17 godina

pobediti nikad slabiju olimpiju na ovakav nacin je za svagu osudu najvece razocarenje za mene je TRIPKOVIC taj covek ne zna da igra KOSARKU ito je valjda svima jasno zasto nebi na sledecoj utakmici istakli jedan transparent u pioniru NA kome bi apelovali na vujosevica da nam ne kida vise zivce i ne uvodi u igru tripkovica drugi igrac koji me je veceras razocarao je DROBNJAK IGRAC KOJI IMA toliko iskustvo jedan nb igrac nezna da odigra protiv 14 cm nizeg igraca od sebe pod kos nego se celu utakmicu izvlaci i sutira trojke sto je neoprostivo koje tu kriv VUJOSEVIC ili on neznam i na kraju KECMAN on nije igrac za partizan i mislim da je u velikoj silaznoj putanji toliko od mene ako gresim neka me ispravi PEJA CAO

sale

pre 17 godina

znaci kad se sad ne slogirah nikad necu. Zasluzena pobeda koja nam je toliko bila potrebna. Ali opet mi nije jasno - sa cibonom i olimpijom igraju opushteno u guma ligi a ovde moraju da se kidaju zajedno sa nashim zivcima. Velika partija Pedje Drobnjaka koji je opet preuzeo odgovornost na sebe kad je bilo najteze i omogucio preokret. Sta se sa onim Tripkovicem desava nije mi jasno ali mali igra katastrofalno ako se uopste moze reci da igra. Onolike izgubljene lopte su nas lako mogle kostati pobeda da je bilo jos nekog raspolozenog igraca olimpije sem onog finca. Jer realno jedino veliko igracko ime u Olimpiji je Zdovc , pa se onda zakljucuje da je ova utakmica morala biti mnogo bolje odigrana.. Sve u svemu kad se sumira, hvala Bogu da smo pobedili, sad idemo da nazdravimo pa do tekme sa pao i novog domacinstva u pioniru mozemo samo da uzivamo...

Mihailo, Berlin

pre 17 godina

Posto ovde nemam prenos utakmice, pratio sam je preko net-a. Vidim da je rasprodaja loopti bila nemoguca, a rasplet slican onom sa SP u Spaniji (tamo je bilo: 50 sek. +9)! Upravu su ljudi koji kritikuju Vujosevica. Prvo, mene najvise nervira njego "drzanje volana dok vozi auto" (tako on kaze za cuvene faulove na kraju cetvrtina)! A drugo, Tripkovica trpi dok nenepravi pet faulova (sto je danas bila sreca, vrlo rano), a Luki k... za svaku gresku.
Pozdrav za sve GROBARE!!!

Upali svetlo

pre 17 godina

Ma momci sta to radite????Ovakav tim ste trebali da odvalite sa dvadeset poena...FINAC?!
Ajmo se malo uozbiljite i sa malo vise samopouzdanja.Niste pokazali ni trunku svog kvaliteta...

Cule pfc

pre 17 godina

Bravo grobari,svaka cast na borbi i bravo za Kecmana...ljudi mi imamo tim za osvajanje evrolige,verujte mi,samo da tripkovic i tepic odigraju dobro do kraja....bice super!POZ GROBARIMA

Limeni

pre 17 godina

Ljudi ko boga vas molim bez teskih reci i glupih komentara.Alo bre pobedili smo i bice bolje.Pogledaj bre jos samo 4 utakmice i idemo dalje.EJ BRE.Setite se samo prosle godine i one sramote.Zadnji u celoj evropi.Idemo ka necemu.Kod kuce dobijamo olimpiju,unikahu i lokomatiku(70% huventud,ali nije sigurno) a u gostima isto unikahu i mozda cibonu.Puno srece i puno pozdrava svim grobarima.

No1

pre 17 godina

Sramota,ljudi koji ne znaju da igarju levom rukom,osnovne tehnicke stvari u kosarci ne znaju.Zatim strah i za 10 sekundi izgubiti +5 je sramota.Lose,mnogo lose

Grof

pre 17 godina

Kakva je ovo igra bila bez srca pa oni se plase ko da ce ih neko obesiti posle utakmice. I da se dozvoli ovakva zavrsnica je katastrofa za evriligasa. Sve u svemu vecera je pobedio manje gori tim.
Ipak i posle svega cestitam na pobedi i puno srece mome PARTIZANU da udje U TOP16.
Molim Vas kupite jos jednog plejaaaa

Ana

pre 17 godina

Ne znam koja je ekipa bila lošija. Ustvari, znam. Bio je Partizan, ali je presudilo to što je Olimpija u očajnoj kondiciji.
U dvorani je bilo ludilo. Ljudi su već počeli napuštati dvoranu u posljednjoj minuti zbog "sigurne" pobjede Partizana. A onda... Kako samo izgubiše te lopte... Kao da su vodili 27 razlike, pa da nije bilo bitno. U sekundi je polumrtvo gledalište bilo na nogama - grotlo! I ponovo hladan tuš, ali "zmajčekima" :)
Ipak, hvala crno-bijelima za ovu pobjedu. Baš kao što ste rekli - infarkt pobjedu. Hvala u ime nas, pojedinaca na tribinama. Pozdrav Grobarima, koji su napunili dio istočne tribine, među kojima su mnogi došli i iz Austrije, da se ipak obraduju na kraju odbrojavanja.

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Kao prvo Delija sam ali moram jednu stvar reci a to je da su Olimpija i Partizan dve najgore ekipe u Evroligi Uzas i katastrofa kako je ovo bila nekvalitetna utakmica.Nema partizan sanse da prodje dalje ako ovako igra

Nikola,Zemun

pre 17 godina

Pa ovako . . .
Ostvarenom pobedom mozemo biti zadovoljni , prikazanom igrom definitivno ne . Ipak , u globalu ja sam zadovoljan , jer broje se pobede . Mislim da smo prethodnih sezona dosta puta igrali dobro , jako dobro , a gubili na slican nacin .
Utakmica je bila dosta „ tvrda “ i mozda pomalo ruzna za gledanje . Bila je jasna taktika Olimpije da „ odsece “ centre Partizana agresivnom odbranom na bekove , ali i pokusaji da se Perovic i Drobnjak odguraju sto dalje od kosa . Takva agresivna igra je rezultovala time da centri Olimpije u ranoj fazi meca udju u probleme sa penalima sto ipak nije iskorisceno koliko je trebalo .
Timovi su igrali u serijama i koliko se cinilo da Partizan ne moze da se vrati posle – 9 , toliko se isto cinilo da Olimpija ne moze da se vrati posle Partizanovog vodstva u poslednjem minutu . Ali , to je kosarka . . . Kamings je definitivno od junaka mogao da postane tragicar , gde je posle vracene trojke Jurkovicu ( po meni kljucnog trenutka utakmice ) i sigurno realizovanih penala sa par gresaka doprineo horor zavrsnici .
Podatak koji upada u oci je taj da su od 70 poena Olimpije , igraci sa klupe postigli svega tri ! Ubedljivo najefikasniji bio je Raniko sa 26 poena ( ispao sam mnogo naivan misleci da on nece igrati , bravo za „ Ja sam iz Popovica “ ) , uz ocekivano dvocifrenog Markoisvilija , glave je mogao da nas kosta Jurkovic sa cetiri trojke . Marko Milic je , takodje bio solidan sa po 9 poena i skokova , ali i katastrofalan sut sa penala . Interesantan je bio njegov duel sa Drobnjakom na cetvorci gde je Milic u napadu uporno forsirao igru licem , a Drobnjak , imajuci u vidu prednost u visini , ali nedostatak u brzini , igru ledjima . Sa druge strane , na Kosti je igrana veoma agresivna igra u odbrani na granici faula , gde mu centri Olimpije nisu dozvoljavali da se „ razmase “ , sto su i platili brzim penalima .
Dule Kecman bio je nesto ispod svog proseka ( 6 poena i 5 skokova ) i da ne bese onog pogodka . . .
Kamings je odigrao dobro na polju organizacije , preuzeo odgovornost u svoje ruke u finisu i , kao sto sam vec napisao , od junaka mogao da postane tragicar . Na kraju 18 poena i 3 skoka .
Perovic i Drobnjak bili su manje – vise na nekom svom nivou , barem koliko su im to ( previse ) agresivni centri Olimpije dozvoljavali : Kosta sa 13 poena i 6 skokova , a Drobnjak sa 14 poena i 10 skokova .
Tepic je ostao bez poena , ali mislim da je znacajno doprineo pobedi agresivnom odbranom nad Ranikoom u finisu utamice .
Nagradu za najbolju epizodnu ulogu zasluzuje Luka Bogdanovic sa 10 poena ( dve vrlo vazne trojke u razlicitim deonicama meca ) i 3 skoka . Pekovic ( 6 poena ) i Bozic ( 2 poena ) mislim da mogu da pruze znacajniju podrsku ( ovde ne mislim , naravno , samo na ovaj mec ) . Velickovic me je iznervirao sa onom namernom , ali je to posle „ vratio “ ukradenom loptom i poenima .
I na kraju , kao posebna prica – Uros Tripkovic : 0 poena ( 0 od 3 za dva , 0 od 1 za tri ) , 1 skok , 1 ukradena lopta i 5 penala za 16 minuta igre . Zaista ne znam sta se dogadja sa njim . . . Deluje potpuno izgubljeno , kao da nikada nije igrao kosarku . Prakticno , od onog meca sa Zvezdom nema ga nigde . Ipak , ja i dalje mislim da mu treba pruziti podrsku , njegovi poeni su nam potrebni .
Olimpija je sutirala dobro jedino van linije za tri poena , dok su u sutu za dva ( 39 % ) i sa penala ( 54 % ) bili veoma losi . Doduse , ni Partizan nije bio nesto mnogo bolji u sutu iz igre , gde su ipak trojke Bogdanovica i Kamingsa iz ugla doprinele osetnijoj prednosti u finisu meca . Ocekivano , Partizan je dominirao u skoku , ali se izgubljene lopte ( 17 ) ponovo javljaju kao veliki problem koji je mogao skupo da nas kosta . I nisu tu cak neki veliki problem one izgubljene lopte , na primer Drobnjaka ( 3 ) ili Perovica ( 4 ) u reketu protivnika , vec lopte koje se gube na svojoj polovini ( setite se meca u Rimu ) , gde nema igraca da zatvori kontru i gde je prakticno nemoguce spreciti poene , vec mozes samo da napravis ili nesportsku ili da bude kos plus faul .
Sve u svemu , mislim da mozemo biti zadovoljni posle pet odigranih kola . Koliko god zalili za porazom u Rimu , gde je uz samo malo bolju igru lako mogla da bude pobeda , treba imati u vidu da smo od Lotomatike izgubili sa par koseva razlike , sto bi lako mogli da nadoknadimo u Pioniru , posto se lako moze desiti da nam upravo oni budu direktni konkurenti za plasman u narednu rundu .
Evidentno je da ovaj tim Partizana moze mnogo bolje , ali je dobro poznato kada Partizan ulazi u pravu formu ( nadam se da ce se to ove sezone poklopiti sa TOP16 fazom ) , za razliku od drugih koji vrhunac dostizu u novembru , pa im je posle zandarmerija kriva kada ostanu bez titule . . .
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke , a posebno navijacima Partizana !

Grobari su Doktori

pre 17 godina

OSEDECU ZBOG NJIH,ALI NEVEROVETNIH 40 sec. ZBOG NJIH TREBA DA IH UPRAVA KAZNI CELU MESECNU PLATU NA CELU SA VUJOSEVICEM PA OD TIH PARA KUPITI PLEJA DA ZNA DA PRENESE LOPTU U TAKVIM SITUACIJAMA!!!!!!!!OGREJACE OBASJACE . . .

Milos,Zemun

pre 17 godina

Dobro se zavrsilo na kraju kako je moglo da bude.Strasno vazna pobeda za nastavak bez koje ne bi imali sta da trazimo u daljem togu EL.Ali,onaj zadnji minut je sramota za Partizan i pored pobede.Dozvoliti onako nesto ocajnom timu kao sto je Olimpija(bez sumnje najslabija u Evroligi),Vujosevic a i svi drugi bi stvarno trebali da se zamisle.Minut pre kraja,7 razlike i lopta jos,sta bi bilo da smo izgubili,neiskustvo?!?I dokle vise forsiranje onog Tripkovica?Sta je on Vujosevicu da ga toliko forsira?Ko da mu je sin.I najvecem kosarkaskom laiku je jasno da taj decko veze nema!Ljudi,pa on ima minus indeks u proseku!?!Dao je u 5 utakmica 24 poena iz skoro 50 suteva!?!Jel to veliki talenat srpske kosarke?Zasto na njega idu tolke lopte ne ide mi zaista u glavu?!?Jos jednom se pokazalo da Partizan igra mnogo bolje bez njega,a ne smem ni da pomislim kako bi igrali da umesto njega imamo nekog Micu Berica ili slicno jer svaki normalan bek bi davao po 20 poena za njegove minute i suteve. Mogao bi Vujosevic da ubaci nekog treceligaskog igraca umesto njega,ne bi bilo nikakve razlike.STRASNO!!!Vec 3 sezone rezultati Partziana trpe zbog "velikog talenta Tripkovica".Dokle vise???

nikola

pre 17 godina

ej bre ljudi sta vam je???
pa vi ste prvi koji su pisali hvalospeve poele pobede nad makabijem, zar je moguce da ste svi, ali svi toliko nedosledni? stp se igre tice nista nov, tuzna kao i uvek, no to je manje bitn.
jedino je bitno da je PARTIZAN SAMPION i da kad god stigne gazi musave

aleksandar pet

pre 17 godina

Sad kada mi srce nije otkazalo nece nikada.Za pola minuta ispustiti +7 pa to je neverovatno.Ali jedino vazno je to sto nas sko 3-2.Jos da padnu u Pioniru Olimpija,Lotomatika i Huventud i eto nam top16.Cinjenica je da neki igraci imaju srce vrapca

Laik

pre 17 godina

Mislim,ne kontam ovu igru.Tek sam odgledao 2-3 utakmice.Ne znam ni pravila ali sam skontao ko ne valja u ekipi koja se zove Partizan.To je onaj što ih kao trenira i onaj mali,krhki Trimpkofich ili tako nešto.

srdjan

pre 17 godina

tesko je igracima da posle 3 godina "neuspesnog prelaska pruge" skinu mrak i pobede na gostovanju.Sto sad traziti dlaku u jajetu.Voleo bih ja da igra Zvezda,FMP i Hemofarm ili neko peti u Evroligi ali ne ide to lako.
Nije ni njima svejedno igrati sa pritiskom iako je profesionalizam surov.
Sta nam je ciniti da nam klupska kosarka stane na noge?Prestati se medjusobno prepuccavati i poceti ponovo u velikim klubovima(sem FMP-a) raditi strucno sa mladima.Slazem se da je vecerasnja tekma bila jako losa,Olimpija na nivou letnje lige a partizan izgubljen bez tecne igre unapadu.Odbrana kako tako..
Pozdrav svim istinskim ljubiteljima kosarke i navijajom za nase klubove u Evroligi i ULEB kupu.Ove nedelje 4 pobede ja se ne secam toga jako dugo,ako se nako seca neka mi napise kada je to bilo!

Boki

pre 17 godina

Ranking tj index Urosa Tripkovica na ovoj utakmici je MINUS SEDAM!!!! Ukupan index na 5 utakmica mu je MINUS 18 !!!????
Do sada je (na 5 utakmica) za dva poena sutirao 5/25 a za tri 3/18 a igra 24 minuta. Sa druge strane, Luka Bogdanovic igra 4 minuta manje od Tripkovica (o tome kako mu posle prvog promasaja sledi klupa necu ni da pricam) a na dosadasnjih 5 utakmica ima idnex +12 tj 30 ( i slovima TRIDESET indexnih poena vise od Tripkovica..)?!
toliko od mene... :))

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Ovako ocajnog protivnika u Evroligi nikada nismo imali i siguran sam da ga nikad necemo ni imati. Tuzno je bilo gledati ovu utakmicu.
Naravno, velika radost zbog pobede je primaran osecaj. Sada nam za prolaz nedostaju 3 pobede iz 9 utakmica, od cega 5 igramo kod kuce. Olimpija i Roma se podrazumevaju, i valjda cemo minimum jos jednom pobediti...
Iznenadjen sam sto smo uspeli da iskoristimo poslednji napad. Ne secam kada smo poslednji put dali kos u poslednjim sekundama. Bravo za Kecmana i Kamnigsa!
I sve kriticare Tripkovica podsecanje da je decko tek napunio 20 godina i da u poslednje tri godine maltene nije imao pauzu zbog reprezanticije i Partizana, i da je normalno da upada u krize. Krenuce njemu za 2-3 utakmice u to sam siguran, i tada ce Partizan biti dosta opasniji u napadu. Samo malo strpljenja. Slicno sam pisao i za Luku. Nadam se da njegove dobre igre u poslednjih par utakmica nisu slucajnost...

Marko Petrovic

pre 17 godina

Nemoj da je neko vise kritikovao Urosa Tripkovica.
Decko je usao u formu i veceras je pokazao da su sve kritike na racun njegove igre bile zlonamerne.
Dule, Tripko mora da ima ubuduce vecu minutazu ako mislis da postigne i on neki poen. Ovako je popio 2-3 rampe i izgubio samo nekoliko lopti a mogao je jos.
Objektivno

Opet PaNo

pre 17 godina

Smesni ste Gani, javljate se ovde kao navijaci Partizana i drukate, bas kao i komentatori u prenosu. I nasi navijaci pljuju po ovim momcima pa cak i kad dobijaju. Kao Olimpija najgora ekipa, pa dobili su kuci Romu. Ostvarene su tri pobede sto ranije nije moglo dase ostvari ni za 14 utakmica. Svaka cast ekipi, Tripkovic je u velikoj krizi, ali sam siguran da ce da proradi. Ako nista, terorisace Sledecu sezonu kad bude trebalo. Napred Partizan!

Toshke

pre 17 godina

ovo je smesna kosarka.....ja stvarno ne mogu da verujem da cak ni ovakav partizan zvezda ne moze da pobedi...uporedite samo utakmicu zvezde protiv reala ili uniksa sa ovom ili onom sa cibonom....Ocigledno je u pitanju komplex,problem u glavi kod igraca Zvezde...mislim da smo mnogo igracki kvalitetniji od Partizana....malo o samoj utakmici:ne zna se ko je gori bio...pre nego sto grobari krenu da me napadaju odmah da kazem da u evropi navijam za sve nase timove...KATASTROFA od utakmice!!!od 20 izgubljenih lopti partizana 15 je izgubljeno na cistim POCETNICKIM greskama....greskama koje prave petlici i pioniri...od igraca partizana NIKO nema tehniku driblinga...Ne znam sta se sa Tripkovicem desava...Decku je ocigledno potreban psihijatar...On sto je stariji sve je gori i gori...Lopta se uzasno sporo prenosi i tu se vec izgubi 8-9 sekundi napada jer toliko treba Kamingsu da predje pola terena...Forsira se ubacivanje lopte u reket gde se pravi mnogo gresaka i izgubljenih lopti sto zbog nedostatka centarske tehnike sto zbog nedostatka tehnike dodavanja...Mislim kada bi Partizan promenio trenera da bi igrao bolje bar za 30-40%...svaka cast Vujosevicu na titulama(u polemiku da li su zasluzene necu da ulazim)ali Partizanu je potrebna potreba...Zelim vam Grobljani srecu ali cini mi se da cete maximum dobiti jos 1-2 utakmici ove sezone....Nadam se da cete proci u drugi krug i da ce igra naglo napredovati ali iskreno sumnjam...U svakom slucaju ako i ove sezone osvojite sa ovakvim timom i ovakvom igrom titulu onda Zvezda stvarno i treba da se raspadne!Jos jednom srecno....Trebace vam

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 17 godina

Vazna je pobeda, kako god se doslo do nje. I ako je ocigledno da samo dosta bolji od Olimpije ipak sam se plasila ovog duela, ako i predpostavljam mnogo Grobari. Ipak je za nas gostujuci teren mnogo tezak, ali vazno je da smo konacno dobili. Ono sto smo uradili u poslednjih 50s je uzas, nisam mogla da verujem rodjenim ocima. Kada sam videla da ce Kecman sutirati, kroz glavu mi je proslo to da smo dosta puta imali takve situacije i da smo na kraju bili tuzni, ali onda sam i pomislila da moramo i jednom mi da se radujemo i tako je i bilo. Svasta veceras nije valjalo u igri, ali bilo je i dobrih strana. Stalno citam kako kritikuju Urosa, po neko kaze da ce se ti posle kajati sto su tako pricali, ja niti sam kritikovala niti hvalila, ali veceras je bilo strasno, bez poena, bez vidljivig truda, bez motiva, bez zelje, cini mi se pocetkom poslednje cetvrtine i peti faul, a nicemu ni jedan nije sluzio, cesto blokiran na ulazu, mesto da sutira kada mi je otvoren sut, on tada ceka da igrac legne na njega da bi uputio sut... Ma, strano, ali i dalje imam nadu da ce se popraviti. Videli smo prosle sezone da Panatinaikos moze da se pobedi, nismo ih tada dobili, ali mozemo sada. Samo da imamo srece, to je mnogo potrebno, motiv do neba, cvrstu i agresivnu odbranu, da nas sut posluzi, da sudije budu ravnopravne... a Pionir ce sigurno biti pun i navijanje odlicno, tako da se mozemo nadati pobedi.
Hocu jos da kazem da mi se mnogo dopadaju komentari Nikole iz Zemuna, i da ih sa zadovoljstvom citam, i pitala bih ga samo ako nije problem da mi kaze koje je godiste. Hvala unapred na odgovoru. Pozdrav za njega i sve Grobare!!

listopad

pre 17 godina

vujosevicu, ti brate nemas pojma
iskido si mi zivce jedno 100 puta
Bogdanovic ti grije klupu zadnje dve godine.
PUSTI COVEKA DA IGRA.
Ako on nije za prve petorke onda je bar sesti igrac, a Tepic ne ove godine mozda na godinu.

peja

pre 17 godina

POBEDA:)))!!!!! kecman ”the clutch”! kecman “moodo:)!... covece, kakva zavrsnica za infarkt! koliki pacijent moras da budes da bi izgubio 3 LOPTE(!?!?) za manje od deset sekundi? bre, i amaterima da se tako nesto dogodi, pa je sramota! ipak, ovo je PARTIZAN…
sa samo 3 beka (cummings, tripko, pera) od kojih jedan pojma nema (srecom decko napravi 5. licnu, inace bi sigurno izgubili…), a drugi je klasican drvoseca (kapiten), sva odgovornost u organizaciji igre pada na vonteego- a. srecom, amer za sada blista i sigurno je medju 5 najboljih plejmejkera u el. velika je steta sto tepic trosi svoj ekstrapotencijal igrajuci (prinudnog) drugog pleja…
sto se tice same utakmice, nismo uspeli da iskontrolisemo nase dve najvece mane- sut za dva (ipak, za nas solidnih 50%) i, naravno, IZGUBLJENE LOPTE(“samo” 17…). bez mnogo pametovanja, mec smo dobili na taktiku iz prosle 2 sezone, cuveno “guzenje”… trio cummings- drobisa- kosta standardno najbolji u PARTIZANU, luka ponovo (presudni) faktor iznenadjenja. inace, decko dobija daleko vise minuta nego pre par nedelja. novi ugovor, mozda? takodje, da ne izostavim solidne epizode pekovica (verovatno najproduktivniji igrac el po minutu) i, naravno, kecmana:)… tripko? ko ga proglasi za “novog danilovica”, stvarno nije normalan! preterah i ja kada ga stavih u istu recenicu sa micom bericem, LEGENDOM…
sledece nedelje nam dolazi pao, siguran ucesnik ovosezonskog f4. zeleni su jedna od retkih ekipa koja, na papiru, ima prednost u reketu u odnosu na nas. dovoljno je reci: batiste, dikoudis, tsartsaris, javtokas, tomasevic… pobeda? naravno, nema imperativa, ali sto da ne? nismo mi ti koji treba da se plase. mnogi se vec slazu da ce srecni biti oni koji iz pionira ne budu ispraceni stotkom…
p.s. ocekujem lep docek za obradovica i, posebno, dejana tomasevica. kada sledece srede budete u pioniru, ne zaboravite da je tomas vrlo blizu odluke da se vrati kod nas. samo zamislite, cenarski duet tomasevic- drobnjak, kao u stara, dobra vremena…

CeGevara

pre 17 godina

Nisam strucan i zato necu da pametujem u vezi taktike,igre itd , ali ne mogu da verujem da ste svi spremni da filozofirate i ispravljate krive drine a niko da spomene Kecmana koji je resio utakmicu!
Ccccccccccc(onomatopeja za negodovanje).

Mladen, Kragujevac

pre 17 godina

Prvo, kad se posle pobede osecam ovako, ne znam kako bih se osecao da onaj nesrecni Kecman nije ubacio onaj kos na kraju. Oduzeli su mi jedno dve godine zivota otprilike.
Voleo bih da Dule makar vidi ova pitanja:
1. Da li je moguce da protiv Partizana svaka ekipa u Evropi igra presing preko celog terena?
2. Da li je moguce da od tri plejmejkera (Bozic, Kamings, Tepic) nijedan ne moze da pored takvog presinga prenese loptu na drugu polovinu, a da onima koji to gledaju ne presedne zivot i da, kao posledica toga, imamo u proseku iznad 20 izgubljenih lopti po mecu?
3. Da li je moguce da Tripkovic i dalje, i pored svega, ima minutazu kao da postize po 20 poena po mecu? Da li Dule ima snage da prizna da je decko njegov promasaj i to najveci?
4. Da li je moguce da Tepic, jedan od najperspektivnijih igraca Evrope, pri organizovanju napada (mada sa koliko muke on to radi ove dve reci bi opusteno trebalo da se nadju pod navodnicima) UOPSTE I NE POGLEDA U KOS,NIJEDNOM, iako plej treba sve vreme da ima kos u fokusu i bude opasan po njega? Koja je tu uloga trenera?
5. Koja je uloga Kecmana sem izgubljenih 5-6 lopti po mecu? Hvatanje za glavu i kiseli smesak nakon svake izgubljene lopte?
Da ne duzim, ovako bi moglo jos. Da je Partizan izgubio, opet bih se u sredu nasao u Pioniru, kao i uvek. Da nema nijednu pobedu i dalje bih to cinio. Ali kada Vujosevic postane za kk ono sto je zarko zecevic za fk (sto polako postaje), vise ni to necu ciniti. Na fudbal ionako ne idem jos od serifa.

zeljko

pre 17 godina

Utakmica za cirkus!Pobedio je ipak za nijansu manje losiji tim,ali utisak je da su obe ekipe zalutale u Evroligu!Ono sto upada u oci je igra Tripkovica,5 faulova 0 poena,indeks uspesnosti minus beskonacno:))))

janki

pre 17 godina

Svaka cast za poslednju cetvrtinu(bolje receno 9 min i nekih 15 sekundi).Igrali su katastrofalno.Olimpiju dok su kenj*li trojke vodili su.U poslednjoj cetvrtini je ih stigao umor(ocekivano) i tad je Partizan dominirao(naravno izostavimo poslednji minut).Sada je lakse igrati protiv PAO kod kuce.Mozda mozemo da ih iznenadimo kao Macabi...a videcemo ...srecno sa PAO

Predrag (bek suter) Materic

pre 17 godina

Nakon -9 u trecoj cetvrtini, tim je pokazao karakter i odlucnost da napravi preokret. Sve pohvale za Kamingsa, Luku i Drobishu za igru u tom periodu. Onda opet neshvatljiv pad u poslednjem minutu i pacerska rasprodaja lopti, Vujosevic naravno ne pravi tajmaut da smiri ekipu i saseche zahuktalu Olimpiju,kao i obicno unosi nervozu u ekipu, zamalo da sve upropastimo! Na kraju treba cestitati Kecmanu na prisebnosti i nadahnucu, pokazao je da ima petlju i srce! Sve u svemu, jos jedna katastrofalno vodjena utakmica sa klupe-ali to je vec uobicajeno kada je Homer u pitanju! Zanimljivo je da Partizanov preokret ponovo koincidira sa izlaskom Urosha Tripkovica. Ovaj Duletov ljubimac ponovo je demonstrirao svu raskos i raznovrsnost svoga NBA talenta: izgubljene lopte, airball-ovi, popijene banane, bezidejni "kao muva bez glave" ulazi, kriminalna igra u odbrani, nepotrebni prekrsaji...dovoljno za jos jedan spektakularan negativni index u Evroligi. Dok se ovakvi invalidi slave kao spasioci nase kosarke i pozivaju u reprezentaciju, bojim se da nema spasa nasoj kosarci, sunovrat ce se samo nastaviti. Bojkot Pionira do odlaska Velikog Demagoga i njegovog pulena Tripkovica!

Srle

pre 17 godina

Dobro su rekli phc i darko, ali kad se pogleda dublje (posto je ocigledno da je njih V. ubio u pojam) da su to sve mladi igraci koje on formira, dodje se do logicnog zakljucka, da se oni izvedu na normalan put je jednako nemogucem. Dugo sam u kosarci, i tesko se igrac leci tudjih kompleksa. On stvarno jeste dobar individualni radnik i tera te da radis do iznemoglosti, sto izvede igrace na dobar put da gledamo taj tim kao sjajnu perspektivu. Ali onda dolazi onaj blago reci retardirani pogled na kosarku gde koci igraca da ide u onom pravcu gde treba, jel svi igraju u grcu, i oni tako kreativnost nikad dobiti nece. I onda dolazi do frustracija koje normalan navijac ima...kako kad je talentovan a nista ne radi, zasto nam je reprezentacija nije ok kad su tako talentovani, a oni u glavi ostaju u vecitom grcu. Zato nemojte mnogo da se nadate.

ticca

pre 17 godina

Procitah ovaj prvi komentar i prepoznah se. Po prvi put cu i ja nesto da napisem. Ocajan sam. Jednostavno nista nije na nivou koji bi nas zadovoljio.
Uprava ocigledno nije sposobna da obezbedi druge izvore finansiranja osim prodaje igraca.
Trener, sakriven pod konstantnom obavezom stvaranja igraca realno i nema materijal za velika dela. Veliko je pitanje i to tzv. stvaranje. Rezultata osim donekle Krstica vec dugo dugo nema. A talenti propadaju i postaju samo dobri klupki igraci. Mislim na Urosa, Luku, Kostu... Nadam se da ista sudbina nece zadesiti i Tepica.
Igraci su posebna prica.
Kamings, vrlo solidan sa obzirom na veiku minutazu, diskutabilnu poziciju i centre ciji su blokovi nedovoljno snazni.
Tepic, talenat koji se mora pretvoriti u novog Bodirogu a ne forsirati ga na kecu gde realno ima najmanje mesta za improvizacije i greske.
Bozic, dobar suter, u partizanu je pretvoren u masinu za "povecavanje agresije"
Luka. Sta je sa prodorima, promenama pravca i skovima u napadu koje je doneo iz Zvezde. Imam utisak da je preterano iskolovan. A steta sa tavim sutem....
Tripko. Ubijen u pojam. Bez slobode u igri, kao i ostali. Totalno se izgubio. Mora da radi na eksplozivnosti kako nogu, tako i suta.
Kecman. Prindno resenjje. Koristan ali limitiran igrac. Pored ostalih i on je poceo da gresi pa time i korisnost doveo u pitanje.
Novica. Sve je tvrdji i tvdji. To mi se nesvidja....
Drobnjak.Hmmm. Pretvara se u laznu cetvorku. To i nebi bilo lose da pasove iz pik end rola ne dobija u predelu nogu, glave.itd. I on je ponekad tanak sa kontrolom driblinga.
Kosta. Sjajan mladic ali na zalost toliko je trapav da me sve vise podseca na Duenjasa.
Pekovic. Sjajan atleta. Mislim da moze da posluzi za cuvanje snaznih centara, ali i napadu u igri sa probojnim bekovima,(koje mi nemamo) jer izuzetno koristi lakse pozicije.
Sve u svemu, i ja sve vise sumljm u Duletov nacin rada. Nasa igra je spora, sematska naizgled disciplinovana a u stvari najcesce iznudjena. Broj izgubljenih lopti je nedopustiv a to su stvari koje se tesko ispravljaju jer osim tehnike zavise i od samopouzdanja i urodjenog pregleda igre. Bodiroga i Danilovic su i sa devetnaest bili gotovo bez izgubljenih lopti.
Jos samo nesto. Siguran sdam da nije mali broj nas koji bi bili spremni da na racun kluba uplate koju hiljadu dinara koji bi posluzili za angayovanje igraca (ali ne talenata vec zrelih igraca pojacanja, poput ovog finca)Imam utisak da svake srede sebi toliko kidam zivce da bih sigurno podrzao takvu inicijativu kluba.
P.S. Nemam nista protiv najveceg rivala ali nase utamice moraju da prenese partizanovci

urbanbg73

pre 17 godina

Dule Kecman je kralj!
Nadam se da ce NBA TV preneti makar 20 sekundi i dve recenice o tekmi (kao sto obicno rade), voleo bih da vidim poslednju akciju...
Da li neko snima ove tekme? Ima valjda bar jedna pametna osoba koja ima tv karticu na kompu i trebaju mu pare...

Slobodan Simovic

pre 17 godina

O Partizane ti dobro znas......Samo sto se nisam oduzeo. Ja ne znam koji problem ima Dule pa ima toliko poverenje u Tripkovica. Covek je skolovan igrac, ali ako vidis da mu ne ide klupa je najbolje resenje. To je vec postalo hronicno, sta je sa Lukom? Taj covek zna da igra i koristi svaku sansu na pravi nacin, zasto je dobija na kasicicu? Kecman odlucio i konacno potvrdio da je dobra investicija samo da se jos malo opusti (to se inace stalno svadjam sa drugarima a tice se njega. Da zakljucim, vazna pobeda i psiholoski ali i bodovno, volim Partizan!

LUKAS UE

pre 17 godina

KAKVA BRUKA ...PA DOKLE BRE DULE DA NAS MALTRETIRASH VISHE...SMORIO SI BASKET DO JAJA ....PA TOLIKA RAZLIKA A GUBIMO 3 LOPTE ZA REDOM ...KRETENSKI ...SETITE SE LOTOMATIKE 4MIN PRE KRAJA LJUDI GUBE CISTIH 8 LOPTI A MI NE MOZEMO KOS DA DAMO ...PUSTAJU NAS A MI NE ZNAMO PA TO TI JE...UZAS......DA IMAMO PARA PRVO BI DULE LETEO PA ONDA IGRACI DOLAZILI

DeshaPG

pre 17 godina

Sto vam je ljudi sto kukate,pa ovoliko pobjeda zadnjih nekoliko godina nismo imali na kraju grupe,a da ne pominjem da nekoga dobijemo u goste.Sta ocekujete kao da drugi ne igraju kosarku,na mjestu su sve kritike za ono na kraju i slazem se ali zar nije ovako sladje.Mnogo su mladi i neke stvari su normalne po tom pitanju.Svako od igraca ima i pozitivnih i negativih stvari,ali posebno bi se osvrnuo na Tripkovica,opet se ispostavilo da bi izgubili sigurno sa njim u igri,ali nisam sa to da se on pljuje,vec da se bas sad podrzi i pomogne da izadje iz tog sivila,nadam se da ce ga sto prije povesti kod psihologa,jer znate svi da on zna da igra kosarku.Sa pravim Tripkom svi cemo se jos vise radovati.I na kraju rezultat 70:71,svi pravi grobari ce se sjetiti necega,tako da to ne moram pominjat,samo da osjecam da ce ova godina uz boziju pomoc biti odlicna.Srecno Crno Beli

vukelja

pre 17 godina

Ovo veceras je najveca sramota za Partizan u njegovoj istoriji.Danilovic i kompletan strucni stab da podnesu ostavke i da zauvjek nestanu iz kluba,jer ovo je kriminal.Nemoj da se sad nadju neki pametnjakovici sa pricom da je najvaznija pobjeda,jer svaki normalan covjek bi se stidio ovoga.Volim Partizan najvise na svijetu,ali dok ih vode ovi nesposobni,a uz to sad i drski i bezobrazni likovi,ja bojkotujem,isto kao i fudbal.
Jedan je DJORDJEVIC SASA,pod hitno da se vrati i da mu se daju sva ovlascenja oko selekcije igraca i treniranja. To nam je jedina sansa da se vratimo na nekadasnje staze uspjeha,jer nam trebaju rodjeni pobjednici,a ne homer,covjek za domace titule.Covjece shvati,PARTIZAN JE KLUB KOJI MORA SVAKE GODINE DA UDJE MEDJU 16 I DA NAPADA FINAL FOUR.Ako to nisi u stanju da ispunis,a vidimo da nisi,ODLAZI!!!!!!

martini

pre 17 godina

Ljudi, molim Vas nemojte vise gledati Partizan. Pustite nas da bar malo uzivamo i nekoj pobedi. Ne valja kad se izgubi, ne valja kad se pobedi... Pa jel moze neko da pohvali ove momke koji su pobedili utakmicu.
Predrag suter Materic, i njegovi sledbenici, kao ovaj PCH, nemojte se nervirati i gledati kako Partizan pobedjuje. Vise je nego ocigledno da mnogo vise volite kada izgubimo da biste mogli da dodjete ovde i da pljujete.
Po meni, Partizan je igrao tragicno, ali to je vec neki psiholoski problem ove ekipe, na kome treba raditi. Dalje, napravili smo seriju 17-3 u poslednjoj cetvrini, sto je velika zasluga upravo coveka koga toliko mrzite, Duleta, jer je vodio strpljivo i bio svestan snage protivnika. Sledece, mozda je tacno da je Olimpija najslabiji tim u EL, ali je totalna glupost da ovde neko objasni kako oni ne bi odigrali nikad losije (bez promasaja za 3 u 3/4, 100% bacanja u zavrsnici). Zatim, neko kaze da nije video trenera koji je izgubio 7 razlike za minut, ali ja nisam video Duleta da baca lopte u ruke igraca Olimpije. Ona "glupa" uzjava komentatora da je Tepic napravio pametan faul je recena jer je trebalo da bude faul na Milicu, ali je sudija pokazao drugacije. I poslednje, bar malo objektivno sagledajte ciste faule nad Kecmanom i Perovicem u poslednjem minutu. I jos jednom, za ovakam kos, posle ovako prokockane prednosti, trebalo je imati........ a to ovde niko ne pominje, nego svi zgrozeni Duletovim vodjenjem i nezalaganjem igraca.
I oni koji sada pljuju Tripka, neka cute kad krene da daje po 20 poena!!!!!!!
Inace, utakmica je od strane trenera vodjena odlicno, na centre, smireno, dug napad, kao i protiv Cibone, kada je igrano brzo, sa mnogo pasa, protiv mrtve igre Cibosa, kao i protiv Makabija, kada se pucalo spolja, jer oni daju mnogo poena. Kada trener to primeti, sprovede i onda i dobije te utakmice, onda je on dobar trener, a ovaj je slucajno NAJBOLJI!

grobar_brisel

pre 17 godina

TO CAREVI IDEMO DALJE SAD JE NA REDU PANATENAIKOS !!! olèèèèèèèè olèèèèèèèèè oleeeeeeeeee do FINALA GROBARI !!!

milos

pre 17 godina

jedva cekam komentare navijaca bc.next year.
mi nismo nikad gore igrali a pobedili,ja zadovoljan.zato molim vas kriticari ostavite duleta na miru da covek moze da tempira formu za top16. :P

NIKOLA

pre 17 godina

Sto se tice igre nisam zadovoljan, mislim da je Olimpija daleko najslabija u grupi i da je moralo mnogo lakse, ali valjda smo zasluzili malo srece. Moramo da nastavimo sa pobedama kod kuce i da cekamo svoju sansu za prolaz, mada moram da priznam da bi ja izmedju titule i prolaza u top 16 izabrao titulu. Kada budemo imali tim za vise od toga to ce biti uspeh, top 16 iako smo mi na granici da li cemo uci ili ne i nije neko ostvarenje, druga stvar je sto mi nemamo tim za vise i sto talenti nisu ko nekad. Ne volim da kritikujem Tripkovica, ali njegova igra je ispod svakog nivoa i mora mu se pruziti odgovarajuca pomoc jer moze bolje, Bogdanovic pokazuje pomak na bolje, ali ni to nije dovoljno. Kosta nije los, ali nije ni za F4(nije igrac koji ce nas tamo dovesti), tako da je krajnje vreme da se jos pojaca rad sa mladima. Ostaje nam samo da se nadamo da ce ekipa proraditi jer u svakom slucaju potencijala i za titulu i za top 16 imamo. Pozdrav!!

Ivan

pre 17 godina

Ja ne navijam za partizan ali ovo ova prica je svuda ista sa svim sportovima sa svim ekipama. Igraci su dobri/losi od utakmice do utakmice. Kad ce neko da bude dobar i kada odigra jednu utakmicu lose, ili los ga je proken**a jedna tekma? Kazem isto svuda, sve ekipe, svi sportovi svi navijaci. Daj navijajte jednom za ekipu i kada nije najbolja. Btw Dule sux.

manojla

pre 17 godina

A sta ste vi u zivotu uradili pa da tako nekog kritikujete! Pa ljudi pobedili smo, raduj mo se, konacno pobedjujemo! Kakav smo mi narod, da nam je drzava makar kakva nam je kosarka, verujem da niko ne bi zalio!

REDMAN

pre 17 godina

OK,NEMA VISE SALETOVIH TROJKI,NEMA DANILOVICEVOG KUCANJA PREKO SABONISA ALI ZAR NI JEDAN NAS KOSARKAS VISE NEMA ONO STO JE POTREBNO ?. DZABA TI SAV TALENAT KADA MU.A NEMAS. SLOVENCE SU TREBALI SA LAGANIH DESETAK RAZLIKE DA POBEDE A NI DA SE OZNOJE . JA GORU EKIPU OD NJIH NISAM VIDEO , NARAVNO OSIM NASE .PRICAJU MI TU O PROLAZU U DRUGI KRUG,SAMO TITULA PRVAKA EVROPE ILI NISTA TAJ STAV HOCU,HOCU BORBU NA TERENU DO POSLEDNJEG ATOMA SNAGE PA STA URADE, JEDINO STO NASI KOSARKASKI KLUBOVI IMAJU TRENUTNO BOLJE OD OSTALIH TO SU NAVIJACI.

Arsa

pre 17 godina

Nisam grobar, ali ljudi, imajte mozga i oterajte Tripka! Cifre ne lažu. Nemoj neko da mi spomene da statistika služi za mazanje očiju, jer statistika kaže da sam na tekućem u minusu i to tako jeste.
Ta ista egzaktna nauka kaže da Vujketovo detence ima prosečno u EL index -3.6 na prethodnih 5 utakmica. Samo protiv Makabija ima +8. Ko ne veruje - http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BFB (izbrišite prazna mesta iz linka).
A opet, postoji i drugi način uveravanja u ovo što pričam i važi za one koji su se odrekli matematike, ali je mnogo bolniji - pogledajte neku utakmicu partizana u EL.
Sve najbolje.

djanikeda

pre 17 godina

samo citam i krstim se.neka vas je sve sramota.kao da je sam dzaja usao u vas.vi ste svi bili sigurno veliki potencijali nego vas treneri nisu voleli,ili nisu shvatali vasu sjajnu ideju?i ostavite se vise partizana.NE DAM.

desa

pre 17 godina

Ma dobro ,ovo je prva pobeda posle ne znam koliko utakmica u gostima.I to je nesto
Da li neko zna sta je sa njihovim centrom ,ono mi je izgledalo jako ozbiljno

Karadjordje

pre 17 godina

Za onih 50 sekundi pakla,NEMOZEMO osuditi ni Kamingsa,Tepica niti Kecmana vec trenera,njegovim tvrdoglavim nedovodjenjem drugog play-a.Zamislite samo da je Olimpija forsirala igru sa 2 play-a 20-tak minuta?Ako ovako nastavi,ubice onog jadnog Kamingsa,sigurno se povredjuje uskoro,garant!Da li mu to "vraca" zbog one svadje koje su imali,ne znam..ali..JOSH 1 PLAY POD HIIIITNNOOOOOO!!!!!
Inache,ovakve gluposti ce biti uchestale.Ne treba Dule da se "vadi" na pobedu posle 3 godine,vec da uzme dvogled u ruke i da trazi nekog da pomogne onom mucheniku(na Bakica,ne treba rachunati,naravno!),inache nam nishta nece vredeti shto imamo 4 dobra centra.

kosarka ne stanuje ovde

pre 17 godina

samo neka neko proba da kaze nesto protiv jadranske lige... ne bi onaj poslednji sut usao da je u pitanju neka ne ex-yu ekipa bila protivnik. ovako protiv ekipe koja je prakticno poznat "domaci" protivnik ruke se manje tresu.
i pored zadovoljstva rezultatom, mislim da bi bilo u najmanju ruku nekorektno precutati da je ono sto su juce prikazali prvaci scg i slovenije najmanje licilo na kosarku

doox

pre 17 godina

Ne bih se slozio da je ono bila rasprodaja lopti, pre bih rekao izuzetno tendenciozno sudjenje kakvo odavno nisam video. Najmanje 2 od tri oduzete lopte su klasicni faulovi koji jednostavno moraju da se sviraju. Da ne pricamo da je u toku utakmice na nevidjeno sudija nagurao 6-8 poena zmajcekima (da ne komentarisem ono kada se Milic izdrao na sudiju, a on umesto da mu da tehnicku promenio odluku?!). ALi dobro. Pobedili smo. Hvala Dule. Legendo. Svi koji nas ne vole mogu samo da....
Ajmo Grobare!

fz2

pre 17 godina

Bravooo Tepiću!!! Bićeš sila. Bitna je pobeda, ali Dule mnogo greši. Kako daje dečku da završi prvu četvrtinu?- ako pogodi biće napaljen , ako promaši(što je najverovatnije) ode mu samopouzdanje i šansa pa uopšte igrati takav napad je GLUPOST. Misli malo Dule o pravim stvarima za prave ljude u pravom trenutku. A Tripko nam je reprezentativac!?!

Peca

pre 17 godina

Vujošević-najgori trener u istoriji Partizana. Ova ekipa bez njega bila bi sigurni putnik u 16. Nadam se da ni Danilović nije svemoćan i da će se naći neko da mu kaže do viđenja. I neka povede Tripkovića, mislim da je sve šanse prokockao. Nema Partizan više vremena da trpi večite talente. Ima još puno mladih igrača kojima treba dati šansu.

voja

pre 17 godina

Vazna pobeda u borbi za drugi krug, u koji cemo tesko sa onakvom igrom od juce.Da li je potrebno dati neki komentar za Tripkovicevu partiju-strahota!A najgore od svega je sto je covek totalno izgubljen. Tepic koji ima mnogo gori sut od njega bar pokazje znake mentalne stabilnosti i hrabrosti. Ama bas svaki put kad je Tripkovic u igri mi belezimo negativan skor na terenu.Sad je jasno: partizan mora dovesti beka sutera, nije u redu da rizikujemo celu sezonu i cekamo psihicki deprimiranog igraca da se vrati.Sa solidnim suterom ulazimo u drugi krug 100%, a i uzeli bi titulu u domacoj ligi.A ovako sanse su nam mnogo,mnogo manje...

divac

pre 17 godina

Mnogo smo jaki!
I prestanimo vec jednom da pljujemo po nasim timovima! Igraci su ljudi od krvi i od mesa isto!
Svaka cast Kecmane!!
Napred Partizan! Jos veceras Makabi da iznenadimo i ludilo!!!

voja

pre 17 godina

Ma da, nisu igraci krivi za ovakvu bruku od kosarke, iskljucivi krivac je trener vujosevic i njegova filozofija igre, nabijanja pod kos. Pa bre ne sme niko ni da sutne sa 3 metra a kamoli sa trojke. Nabijanje pod kos i onda tamo banane. Daj ljudima malo slobode Dule. Pa nemoze sve da se igra sa sablonom. Zar nisu sutevi sa vana doneli najbolje rezultate, setite se utakmice sa Makabijem. Pa i sinoc sa Olimpijom, kada su Bogdanovic (i Kamings) imali hrabrosti da sutnu za 3 poena, to je donelo preokret. Na ovaj nacin ubija igrace u pojam, narocito bekove. Zato i nemamo bekove kao sto smo nekada imali Djordjevic, Danilovic i slicno. Sramota od kosarke.

Dušan

pre 17 godina

Od svega vidjenog,najvaznija je pobeda.Takav smo narod da bi Partizan iz ovog infarkt meca,mogao sada izaci snazniji nego ikada.
Ne znam zasto je sramota reci "poklonjene lopte",ili to mozda nije "u trendu".

Kez

pre 17 godina

Oni se uvek utronjaju u gostima. Ja ne znam sta je sa tim timom ma da ne mogu da se otmem ustisku da bi drugi trener to bolje odradio. Zvezda je prosto rasturila ovu jadnu Olimpiju a Partizan je mogao ladno i da izgubi. Izgleda je doslo vreme da Partizan pukne i u prvenstvu, mozda bi se tada nesto zaista promenilo.

Aca_Maler

pre 17 godina

Nema potrebe da se toliko pljuje Tripkovic, jer se vidi da je decko premoren, da je postao zrtva ogromnog broja tekmi odigranih u zadnjih 2-3 godine. Decko je bio nosioc igre Partizan pre par sezona, a imao je tada samo 18 godina. Ko misli da je to lako i nek proba, pa tek nek onda komentarise. Decko je van serijski talenat i treba ga cekati da se ponovo vrati u formu. Sto se utakmice tice, puno nasih gresaka, dosta ne dosudjenih faulova u bitnim trenucima i na kraju srecna pobeda koja mnogo znaci.

veske

pre 17 godina

DEFINITIVNO NESTO SA TRIPKOVICEM NIJE U REDU,
KADA JE MAJSTOR NAPRAVIO 5 FAUL USLEDILA JE SERIJA 17-3 ZA PARTIZAN !!
KADA JE ON U TIMU GUBIMO LOPTE, RAZLIKA SE PRAVI NA STRANU PROTIVNIKA (HUVENTUD,CIBONA,OLIMPIJA) SUT U EVROPI OVE SEZONE JE 2P 5/25 3P 3/18 A ON JE NAS
"NAJBOLJI SUTER"!!!!!!
DULE DAJ SANSU LUKI OPET JE IMAO 50% STO JE NJEGOV MINIMUM . A IGRAO JE 18 MIN!!
SVI OSTALI IGRAJU NA SVOM NIVOU!!!
TRIPKOVICU PROBUDI SE FALE NAM TVOJIH 15 POENA PO TEKMI !!!!!!!!!!!!

Nitogen city

pre 17 godina

Sada mozete samo da likujete nista vise.Pokazali smo i dokazali da vredimo.Malo iskusnije poznavaoce molim samo da mi kazu da li je partizan u poslednjih 7-8 god. dobio neku tekmu kad je bilo gusto u finisu--nije!!!! E to smo pokazali prvo ciboni a sada i zmajevima tako da mi uopste nije jasno dokle vise samo neko pljuvanje i zgrazavanje,neka vas je sramota....
top16 zivi bili pa videli

sbbkbb

pre 17 godina

STA RECI KADA PRVI BEK SHUTER IMA 5 FAULOVA I 00 POENA?VERUJEM DA JOS JEDINO TEGELTIJA MISLI DA JE TRIPKOVIC NADA SRPSKE KOSHARKE I DA CE POSTATI VELIKI IGRACH?A DECHKO OSIM PROSECHNOG SHUTA NEMA AMA BASH NISHTA,POCHEVSHI OD KATASTROFALNE ODBRANE PA DO GLAVNE STVARI ZBOG KOJE SE POSTAJE VELIKI IGRACH,A TO JE HRABROST!!!SVE U SVEMU DOK MALO NE NABILDUJEMO M..A I NE POKAZEMO ZUBE NECEMO NISHTA ZNACHAJNO NI URADITI U EVROPI!!!

Dragan

pre 17 godina

Uh!!!!Koliko vazna pobeda!Necu sad nista ni analizirati,iako je ocigledno da nismo igrali dobro.Samo molim sve ljude da ne pljuju Tripka,cinjenica je da igra jako,jako slabo,ali ne treba da ga lomimo i mi navijaci!Ovu pobedu, zlata vrednu,treba lepo da proslavimo!Zato svi dodjimo protiv Bosne!A za PAO niko ne mora da se zove..

Nesa delija

pre 17 godina

Cestitam na pobedi. Bilo je i vreme da Partizan zaigra bolje u Evroligi.
Zelim navijacima Partizana da Partizan prodje u Top 16.Isto, puno uspeha zelim i Zvezdi, FMP-u i Hemofarmu u ULEB kupu.

zlatko

pre 17 godina

Pratim košarku 35 godina i nikad nisam video da se netalentovaniji košarkaš od Tripkovića toliko forsira.I još ga stave u reprezentaciju?!I tamo naravno ništa nije odigrao.Bilo je i boljih igrača koji su imali samo šut pa nisu napravili nikakve karijere.A i od tog šuta nismo dugo videli...

Tigar

pre 17 godina

Ovde je neko ranije izjavio da ce pojesti godisnju proizvodnju tigar gumenih lopti ako Tripkovic postane igrac!E, predlazem mu da polako pocne da navikava zeludac na gumu!Ja cu da se izbacim za kecap i majonez, da olaksam coveku, a mozda i ja pojedem neku!Decko je TIHA JEZA BLAGI UZAS!!!!I ja se slazem da bi malo trebao da igra za Partizan II!
Inace,AMA BRE!!!MORA LI SA KIDANJEM ZIVACA! Dobro je da smo konacno dobili na strani!Igra nije bila dobra, ali pobedi se u zube ne gleda!Ova popeda ima veliki znacaj iz dva razloga: prvi, sada je TOP16 na vidiku(pu,pu,pu da ne ureknem, sto bi rekle babe!),drugi je psiholoske prirode,valjda ce sada hrabrije igrati u gostima!Ako PAO bude PAO u Pioniru to je to! Pozdrav svima kojima je skocio pritisak!!!

XXX

pre 17 godina

Steta je sto ovde, vecinu komentara salju klinci koje ne shvataju sustinu igre pa zbog toga umesto da se procita neka PAMETNA ANALIZA citamo gomilu gluposit!!!!

peja

pre 17 godina

POBEDA:)))!!!!! kecman ”the clutch”:)))!!! covece, kakva zavrsnica za infarkt! koliki pacijent moras da budes da bi izgubio 3 LOPTE(!?!?) u tri uzastopna napada? bre, i amaterima da se tako nesto dogodi, pa je sramota! ipak, ovo je PARTIZAN…
sa samo 3 beka (cummings, tripko, pera) od kojih jedan pojma nema (srecom decko napravi 5. licnu, inace bi sigurno izgubili…), a drugi je klasican drvoseca (kapiten), sva odgovornost u organizaciji igre pada na vonteego- a. srecom, amer za sada blista i sigurno je medju 5 najboljih plejmejkera u el. velika je steta sto tepic trosi svoj ekstrapotencijal igrajuci (prinudnog) drugog pleja…
sto se tice same utakmice, nismo uspeli da iskontrolisemo nase dve najvece mane- sut za dva (ipak, za nas solidnih 50%) i, naravno, IZGUBLJENE LOPTE(“samo” 17…). bez mnogo pametovanja, mec smo dobili na taktiku iz prosle 2 sezone, cuveno “guzenje”… trio cummings- drobisa- kosta standardno najbolji u PARTIZANU, luka ponovo (presudni) faktor iznenadjenja. inace, decko dobija daleko vise minuta nego pre par nedelja. novi ugovor, mozda? takodje, da ne izostavim solidne epizode pekovica (verovatno najproduktivniji igrac el po minutu) i, naravno, kecmana:)… tripko? ko ga proglasi za “novog danilovica”, stvarno je “strucnjak”! preterah i ja kada ga stavih u istu recenicu sa micom bericem, LEGENDOM…
sledece nedelje nam dolazi pao, siguran ucesnik ovosezonskog f4. zeleni su jedna od retkih ekipa koja, na papiru, ima prednost u reketu u odnosu na nas. dovoljno je reci: batiste, dikoudis, tsartsaris, javtokas, tomasevic… pobeda? naravno, nema imperativa, ali sto da ne? nismo mi ti koji treba da se plase. vec se polako formira misljenje da ce srecni biti oni koji iz pionira ne budu ispraceni stotkom…

p.s. ocekujem lep docek za obradovica i, posebno, dejana tomasevica. kada sledece srede budete u pioniru, ne zaboravite da je tomas vrlo blizu odluke da se vrati kod nas. samo zamislite, cenarski duet tomasevic- drobnjak, kao u stara, dobra vremena…

POZDRAV SVIMA!

Velja

pre 17 godina

Protiv Zvezde nije igralo 5 igraca koji su juce igrali,od toga su trojica nosioci igre....oni i koriste NLB Ligu da bi se uigrali.

A sto se tice Tripkovica ima vremena, treba mu davati priliku u NLB ligi da se oslobodi malo pritiska, jer ako ovako nastavi da igra, pocece ljudi da mu zvizde, covek ima 20 godina i normalno je da ima oscilacije u formi, do kraja godine ima da ga dizete u nebesa. ZIVELI!!!:)

Dragan

pre 17 godina

Ne mogu da verujem da ima ovoliko negativnih komentara!Sreca da u hali kada igramo,ima mnogo vise ljudi koji timu daju bezrezervnu podrsku i kada dobija i kada gubi!Lepo je Nikola rekao da je u prethodnim sezonama bilo dosta utakmica u kojima smo igrali dobro,a na kraju smo gubili!Sada DOBIJAMO!Cinjenica je da ne blistamo,daleko od toga,ali je i cinjenica da tim ima rezerve!Mogu i moraju bolje,pre svih Tripkovic(u velikoj krizi,ali prebrodice je,a to je onda jos 10,15 poena),zatim Tepic,Bozic(od koga ocekujem da na utakmici bored agresivne odbrane ubaci i jednu,dve trojke),i Pekovic(ali za koga me brine da uopste ne povecava repetoar svojih suteva u napadu).P.S.Kecmane,hvala ti!

Klaudinho

pre 17 godina

Sjajno , borbeno do kraja . Novi kvalitet je izasao na videlo . Nismo gubil glavu posle +10 za Olimpiju , ali isto tako dramaticna zavrsnica nam nije trebala. BOG nas je pogledao napokon jednom da i mi dobijemo poslednji napad. Losa organizovanost pogotovu u fazi napada. Odbrana odlicna opet i postaje sve jasnije da Partizan moze da igra dobru odbranu . Dule je odlicno postavio igru , vidim neki mu zameraju sto gura loptu pod kos .Pa valjda treba da iskoristi svoj kvalitet a slabost protivnika ???!!? Mnogi ga kritikuju
DULE MAJSTORE ! Dok si ti u Partizanu ne brinem za buducnost . Kako vas nije sramota ovako da omalovazavate Tripkovica . Pa decko nije u formi a ne treba zaboraviti da nije prosao pripreme , da je igrao POVREDJEN !!?
On ce doci na svoje polako , ove godine imamo sjajnu klupu tacnije ceo tim je odlicno selektovan . Promenili smo filozofiju igre igramo brze modernije , tako da izgubljene lopte su posledica i toga , ali i mladosti nasih igraca . Ko je video sinoc perspektivnog igraca u Olimpiji ???? Samo "mali" Lorbek i niko vise .... Ostalo sve matori igraci koji su igrali vec duze vreme epiozdne uloge u prosecnim evropskim klubovima . Zato mi naseg Kostu kad prodamo uzecemo milionce okruglo , Kole je ove godine izrastao u pravog vodju ovog tima . Uz Drobnjaka je dobio sirinu , a igra i cvrsce . Drobnjak je iskusan igrac i pre svega jako dobra licnost . Takav nam igrac treba koji ce biti i na parketu zamena za Duleta . Camings se iskupio na kraju onim pasom do Kecmana . Luka bi morao vise da igra , nas najbolji suter trenutno , mada i Pera Bozic ima odlican sut iako ga retko koristi . Nadam se ce Luka produziti ugovor na kraju sezone jer se vidi da je ovo njegova sezona i da bi trebalo da eksplodira . Sad bez pritiska odigragi protiv PAO , valjda ce i Zeljko malo da odmori igrace protiv nas ,bilo bi potrebno
vidim razbijaju sve ... :))) Danas ukoliko Makabi pobedi u ZG realnost TOP 16 je velika .

paja

pre 17 godina

Zamolih sve kvazi navijače da se ne javljaju više i ne ostavljaju svoje genijalne komentare, gde pogotovu mislim na voju i Pch, šta god to značilo. Svi koji nemaju nikakvce veze sa basketom, osim gledanja na TV, nikad ništa nisu uradili za Partizan i iz razloga sopstvene frustracije ostavljaju ovde stručne psihoanalize igrača. Tripko je naš najtalentovaniji igrač što je pokazao, postaće među najboljima. To znaju svi normalni ljudi. Za razliku od vas genijalaca, dečko trenira mazohistički i trudi se maksimalno, što će kad-tad doći na svoje. Pa vi koji nećete da ga podržite kad mu ne ide, navijajte za neki drugi klub, čiji su ciljevi jedino trenutni rezultati sa igračima u najboljim životnim formama. Za pobedu svaka čast, Napred PARTIZAN.

Partizan je institucija

pre 17 godina

@KEZ ... Citiram: "Oni se uvek utronjaju u gostima. Ja ne znam sta je sa tim timom ma da ne mogu da se otmem ustisku da bi drugi trener to bolje odradio. Zvezda je prosto rasturila ovu jadnu Olimpiju a Partizan je mogao ladno i da izgubi. Izgleda je doslo vreme da Partizan pukne i u prvenstvu, mozda bi se tada nesto zaista promenilo.
(Kez, 23. novembar 2006 09:45)"

Lose ti pratis kosarku izgleda.
Ako si uopste gledao utakmicu Zvezda (domacin) - Olimpija (gost!), mogao si da vidis da li su igrali sa najboljim timom. Olimpija ima zagarantovano mesto u Evroligi, razumes? Ne zanima ih Jadranska Liga.
Ako vec ne pratis dobro kosarku, mogao si bar da procitas ove komentare, neko je vec napisao to o utakmici Zvezda - Olimpija i o greskama sudija, nedosudjenim faulovima.. o menjaju odluka itd.
Znas li koliko vredi bilo koja pobeda u Evroligi? Bodovi su vazni, mani se igre, molim te. Da ne govorim koliko je Olimpiji bilo vazno da pobede.
Sto se prvenstva tice, kako mislis ako bi puko Partizan nesto bi se promenilo.. sta to?
Sad moze i da pukne ako hoce, koliko bese godina vec vlada?
Partizan je institucija.
Ima najvise titula u Evropi i svetu ako bi se sabrali trofeji u svim sportovima.
I posle ove vredne pobede ne zasluzuje da ga ti neprimereno spustas, on je GORE. Partizan igra u Evroligi. Gde je Zvezda? Partizan je i u fudbalu (ne samo ove godine) jedini nas preostali predstavnik u Evropskim takmicenjima..
Zato, molim te, pazi sta pricas, probudi se & edukuj se. Hvala.

karate klub

pre 17 godina

Neka me demantuje ko hoce ali je ocigledno: u viziji kosarkaske igre g.Vujosevica sut za tri poena je STETNA POJAVA, NEPOTREBNI INCIDENT, NUZNO ZLO kome treba pribeci u krajnjoj nuzdi. Za njega su sutevi sa distance isto ono sto i SEKS PRE BRAKA za katolicku crkvu. Svakome ko se usudi da odstupi od osnovne i jedine ideje - DOTURITI KOSTI, nabija se kompleks krivice. Pokusavam da shvatim i opravdam Tripka za koga je Anzulovic izjavio da je medju prvih pet sutera Evrope. Ako sutira spolja za tri a veruje da je to sto radi pogresno - onda je normalno da ce promasiti!!!

staya

pre 17 godina

da sam sinoc pisao komentar, sumnjam da bi prosao `cenzuru`. kako je jutro pametnije, prvo sto mi pada na pamet je da treba tripkovica ostaviti na miru. psovao sam ga sinoc kao nikad (kao i vujosevica), ali decko je u velikoj krizi. nece mu pomoci to sto cemo pljuvati po njemu. stekao je izvestan kredit (ima samo 20 godina i tri lepe sezone iza sebe) i zato ga treba istrpeti i nadati se da ce se vratiti sto pre. da ne govorim o tome da je partizan za njegov ugovor uzeo kredit iz banke. uslov da se isti vrati (a rec je o ozbiljnim parama) jeste da se tripkovic unosno proda. ovo mu je treca sezona od cetiri u ugovoru. ako ga na kraju godine ne utopimo, bicemo u velikom finansijskom problemu (dug prema banci). zato je toliko bitno da se decko sto pre vrati u igru... pozdrav za luku, koji bi morao da dobije jos malo prostora. ono sto me najvise nervira sto cemo vujosevica gledati jos dugo godina. vreme je da se provetri klub. dosadio je i bogu i narodu. mislim, `ebes pet titula kad zivci odose dodjavola...

srdjan

pre 17 godina

Da li zna neko kako je prošao centar Olimpije (mislim da je Šveđanin u pitanju) koga su izneli sa terena-izgledalo je da mu je ozbiljno stradala kičma,bio je sav nepokretan...sve u svemu blesava utakmica

Nikola Bar CG

pre 17 godina

'baranin' ti imas veliki zaostatak u mentalnom sklopu! al ebi ga nisam ti kriv sto si *iptarcina ili neznam ni ja koje *govno u pitanju!

Dragan

pre 17 godina

@Staya
Nije tacno da Tripku istice ugovor!On je potpisao ugovor na 8(i slovima osam)godina dok je tako nesto bilo moguce.Ovo mu je 4(mozda i 5 sezona).Nismo uzimali kredit od banke,vec smo njegov ugovor,odnosno planirano obestecenje koje cemo od njega dobiti,ponudili kao garanciju za uzimanje kredita pre dve godine.I slazem se sa tobom da ga treba podrzati!Pozdrav!

PDP

pre 17 godina

Bez SRCA! Dobri su momci ali im fali srce ili bar jedan koji to ima, najgore je što od mladih igrača u Srbiji takav i ne postoji, ali to je posledica stanja u celokupnom društvu, svi smo se predali, možda i dobijemo nešto na sreću kao ovu utakmicu ali ne dugo.

Space Jam

pre 17 godina

Od ove utakmice će se pamtiti samo rezultat. Ako ovaj tim Partizana ima kvalitet za "Final four", kako je to izjavio trener Vujošević pre početka ove sezone, onda je on zaista počeo da gubi kontakt sa realnošću. Stalno se ponavlja loša igra u napadu i ogroman broj izgubljenih lopti. Momci se zaista trude, ali je primetno loše baratanje loptom (osim Kamingsa i donekle Tepića), kao i očajna igra 1 na 1 spoljnih igrača Partizana. Kada ih ne krene šut za tri poena, oni uporno guraju loptu pod koš svojim centrima da sami rešavaju situacije pod košem, tako da Perović i Drobnjak imaju ogromnu odgovornost i pritisak protivničkih igrača. Da nema izgradjenih akcija u napadu govori i mali broj asistancija. Skauting igrača je loš. Setimo se samo promašaja iz prošle sezone sa Edvardsom, Braunom, Smiljanićem i Lončarom, a šta tek reći o proceni mogućnosti Milana Gurovića. Temu Ranniko je, na primer, bolji od svih plejmejkera Partizana još od doba Vujanića. Kada se samo setim koliko je NBA skauta pored Perovića, dolazilo da gleda Tripkovića i Bogdanovića poslednjih par godina, a kakav je njhov status danas. Ovakva igra Parizana je pravo mučenje i za igrače i za navijače i nije čudo što na svakoj utakmici u EL Partizan doživljava prave "porodjajne muke" bez obzira na rezultat.

I.K

pre 17 godina

Za mene je ovo najlepsi rezultat koji se moze napraviti u jednoj kosarkaskoj utakmici(70-71)...Istanbul 1992,secanja ne blede... A za sve pljuvace Tripka:Ako ste se ikada u zivotu, barem malo bavili sportom profesionalno,znali biste sta je to kriza i ne bi vam palo na pamet da ga ovako napadate.A jos se to i ne odrazava na rezultate ekipe!TRIPKO GLAVU GORE,TRENIRAJ DO IZNEMOGLOSTI,I SVE CE SE BRZO VRATITI!

ICO PFC

pre 17 godina

STRAŠNO SU SE UPLAŠILI, ALI JE BOG SINOĆ BIO NA NAŠOJ STRANI, BITNA JE POBEDA IGRA SE BRZO ZABORAVLJA, IDEMO DALJE,
NAPRED PARTIZAN

Nenad

pre 17 godina

Velika je stvar dobiti ovako bitnu utakmicu sa nikakvom igrom.I posto smo sve ovakve utakmice opusteno gubili godinama,ovo je vec vidan napredak.Konacno se isplatilo sestogodisnje besomucno i mnogo puta besmisleno i na silu a opet na ustrb nasih nerava forsiranje zadnjeg napada.Sva sreca da je Tripkovic na vreme izasao pa nije morao da preuzme odgovornost.A najjaca od svega je Duletova izjava da namerno nije trazio tajmaut posle onih izgubljenih lopti.

panta

pre 17 godina

Pa ti Slovenci su stvarno ljigavi,pokusali su da nam otmu pobedu.Kada smo mi domacini nema pritiska na sudije jer navijaci kao ovce pevaju sta im je volja a utakmicU i ne gledaju.Treba kod svake odluke koja je na nasu stetu napravi TAKVA BUKA DA SE SUDIJAMA SLEDI KRV U VENAMA.Od kada je otisao Bora svi silje .... na nama.

VLAJCHE

pre 17 godina

Cestitam na pobedi zasluzeeno ,medjutim nesto se desava sa tripkom van terena i to je cinjenica,mislim da mu treba pruziti podrsku da se vrati i bude onaj stari.Setite se samo kako je igrao prosle sezone a protiv zvezde igra uvek smireno i ODUVA IH i opet ce protiv zvezde odigrati maximalno siguran sam u to.Zvezdasi nemaju pravo glasa oni ne igraju ligu sampiona,tako da nema potrebe da komentarisu uopste,tek kada budu igrali evroligu onda nek se jave a sada tisnoca.

nenad

pre 17 godina

OVO JE STVARNO SRAMOTA. VI SEBE NAZIVATE "NAVIJACIMA" STO SE BRE LJUDI NE PRIJAVITE ZA TRENERA PARTIZANA (PEJA I KOMPANIJA) ILI ZA IGRACE UMESTO TRIPKA (KOJI JE AKTUELAN U PLJUVANJU ) BOGDANOVICA ( KOGA STE PLJUVALI DO PRE PAR NEDELJA A SAD ODJEDNOM DECKO NAUCIO DA IGRA ) PROVICA (SLICNO KO BOGDANOVICA ) PA DA POKAZETE KAKO IMATE SRCA HRABROSTI A POSEBNO KVALITETA ILI CE VAS OPET TRENER MRZETI. LECITE BRE LJUDI KOMPLEKSE NA DRUGOM MESTU OSTAVITE PARTIZAN NA MIRU JER ON NE ZASLUZUJE TAKVE "NAVIJACE" KAO STO STE VI.
SKUPITE SE LEPO ISPRED NEKOG PODRUMA PICA PA UZ PIVCE PLJUJTE I PRICAJTE KAKO STE VI BILI EXTRA TALENTI AL VAS TRENERI NISU VOLELI.
I DALJE OD PARTIZANA

POSLINAHUJ

pre 17 godina

Zivim u inostranstvu tako da nisam mogao da gledam tekmu. Vi redaktori iz b92. pod hitno uzmite "Nikulu Zemun" za glavnog kosarkaskog urednika stranice.
bravo majstore od danas citam samo tvoje izvestaje tekme.

Le Andro Brande

pre 17 godina

ALO LJUDI!!!
TO JE NAS PARTIZAN I ON JE POBEDIO NAKON TRI GODINE U GOSTIMA!NE PLJUJTE PO TRIPKOVICU,DECKO IMA LOSU FORMU I PITANJE JE DANA KADA CE DATI 30 POENA U NEKOJ EVROPSKOJ TEKMI.BOLJEG TRENERA OD DULETA NE MOZEMO TRENUTNO DA IMAMO(MOZDA DIVAC...DJORDJEVIC...)ALI IPAK SPANCI I ZABARI IMAJU JACE BUDZETE TAKO DA...TREBA OBRATITI POSEBNU PAZNJU NA PRENOSENJE LOPTE NA PROTIVNICKU POLOVINU I IGRU PROTIV UDVAJANJA.KECMAN JE DAO POBEDNICKI KOS I TO MU JE SASVIM DOVOLJNO DA GA NE OSPORAVATE.GLEDAM KOMENTARE I NE MOGU DA VERUJEM.ALO BRE, DROBNJAK JE LEGENDA I PRAVI GROBARI GA VOLE, I KAO COVEKA I KAO IGRACA.NEMOJTE VI KOJI STE JUCE ILI PREKJUCE POCELI DA PRATITE BASKET DA PRICATE O KVALITETIMA KECMANA, DROBNJAKA, BOZICA.NAPRAVLJEN JE NAJJACI TIM JOS OD VESE, BERICA I TOMASEVICA.KAMINGS JE PRAVI VODJA I SAMO KLUBOVI POPUT HEMOFARMA MOGU DA GA PUSTE DA ODE.KOSTA JE DOSTA NAPREDOVAO JER IMA DOBROG TRENERA A TO JE DULE.PA ZAMISLITE DA JE SAKOTA NA KLUPI!!!TEPIC CE BITI SVE BOLJI, PEKOVIC TAKODJE.NAPRED MOMCI,IDEMO DALJE,SLEDECI JE PANATINAIKOS.KAD JE MOGAO MAKABI MOGU I GRCI!!!

kara te klub

pre 17 godina

Neverovatno ali istinito! Danasnji SPORT pise: "Podatak za anale.Partizan je slavio u Tivoliju, iako je za 40 minuta nas sampion imao samo DVE ASISTENCIJE (!!!!????), Kecman i Drobnjak po JEDNU!" Da li neko od Grobara zna da li je mozda ovo svetski neslavni rekord?

Darko

pre 17 godina

PARTIZAN ima tim na koji mozemo da budemo ponosni! To pre svega kazem zbog mladog tima koji imamo. Tu je 7-8 momaka od po 20 god koji nose igru Partizana i koji ce u buducnosti biti oslonci SRPSKE reprezentacije! Ovom timu treba pruziti podrsku sta god da urade ove sezone!!!
Pored naseg tima treba izdvojiti FMP i Hemofarm koji daju pravu sansu mladima!

Pozdrav svim GROBARIMA!!! Mozda nismo najbrojniji ali smo NAJVERNIJI!!!

Zeks

pre 17 godina

Da se razumemo: Navijam za Zvezdu i to iz petnih zila ALI na internacionalnoj sceni cu uvek podrzavati srpske klubove a pogotovo Partizan, jer kao sto su vec mnogi pre mene konstatovali, BEZ JAKOG PARTIZANA, nema ni jake Zvezde. E sada: Jako, jako, jako sam zabrinut posle ovokvog rezultata protiv jedne (sorry slovenci) ocajne Olimpije. Ne osporavam sposobnosti nijednog igraca Partizana, jer sam ubedjen da mogu bolje ali sam stvarno ubedjen da je doslo vreme da se oterasite Duleta. Najbolje bi bilo, da Vujosevic sam dodje do tog zakljucka i lepo spakuje stvari. Plasim se samo za Partizan, da ce Dule da se jos dugo drzi na toj funkciji, jer ga nijedan drugi klub nece. U inostranstvo ne moze, jer ne govori ni jedan strani jezik. Ostaje vam nada, da ce se konacno opredeliti za mesto selektora u CG. Mada zelim braci Crnogorcima od sveg srca mnogo boljeg selektora. Dule ima svoje kvalitete koji su itekako vazni, ali ne na njegovoj trenutnoj funkciji. Zelim Partizanu puno srece u Evroligi i nadam se mnogo boljim partijama. Ako ovako budete igrali protiv Zvezde...blago nama :-)

Niko

pre 17 godina

Neko je napisao "Vi koji kritikujete Tripkovica nemojte da se javljate kad decko OPET pocne da daje po 20 koseva"

Ljudi, kako ne kapirate da ce on i kada budeo dao 20 koseva (svaku 5u utakmicu) imati index u najbolje slucaju 7!!! Tih 20 poena ce postici (uz los procenat suta, gomilu izgubljenih lopti...) jer ga Debeli forsira i jer se akcije prave za njega, jer moze da sutira kad hoce i odakle hoce (za razliku od Luke)...a on sem suta nema nista!!

zeki74

pre 17 godina

mislim da je poredjenje pobede Zvezde nad Olimpijom i naše pobede nad istim, blago rečeno nepotrebno. Jednog lepog dana kada zaigrate u EL, možda ćemo i moći da pravimo neka poredjenja, a do tada za vas cigane i dalje postoji kabare koji uvek možete pogledati : " PUTUJ EVROPO ", koji se odnosi na sva vaša učešća u evrokupovima i u svim sportovima.

Zeks

pre 17 godina

Jos jednom ja. Ljudi sto ste se okomili na Tripkovica? Kao prvo kriv nije Tripko nego Dule sto ga nonstop toliko forsira. Nije valjda da ocekujete od Tripkovica da kaze Duletu da nece da igra? Pa tek to bi mu bio kraj zauvek. Decka su s razlogom prozvali talentovanim ali iz nekog nama nepoznatog razloga, nece ga sreca nikako. Ne mrzim Duleta jer nemam razloga ali stvarno mi se cini da ga se igraci strasno plase i zbog toga su totalno ukruceni i cak ponekad deluju kao da se plase da sutnu na kos ili da pokrenu neku dobru akciju. Ja mislim da bi (ne samo) Tripko strasno dobro proradio pod nekim drugim okolnostima (i Trenerom). Dajte tom mladicu sansu da se sabere. Pogledajte prosle godine Vuka R. u Zvezdi. Zamalo da pojedini navijaci ne pokrenu lincovanje i svi su se pitali, zasto ga Sakota forsira. Ali vidite sta se u medjuvremenu dogodilo sa tim momkom. On je u ovoj sezoni jedan od najvaznijih igraca. Daje dosta poena a uz to je strasan u odbrani. Sportski pozdrav svima.

REALNO *W

pre 17 godina

REALNO *W

PLJUVAČI IDITE KUĆI!!!!!!!
Do skoro Partizan nije mogao da se pomeri u Evroligi. Do juče smo pljuvali kada se gubilo sa 25 razlike..OK.. ali gledati bilo kakvoj pobedi u GOSTIMA u Evroligi je prava GLUPOST. Naravno očekujem 15-20 razlike protiv Olimpije u Pioniru. Koliko je samo Partizan puta izgubio dobijene utakmice, pa normalno je da se desi ovakvo nešto.
Utakmica tvrda - Olimpija i pored loše igre je dala 10 trojki, što na ovako malom rezultatu nije uopšte naivno. Još kad se uzme u obzir da su većina bile u veoma važnim momentima, to dobija na težini..
Igra stvarno nije bilo na nivou, ali Partizan je po prvi put poslednjih godina išao u goste kao favorit, to breme kao i bučni Dragonsi učinili su svoje.. Posle -9 na kraju treće četvrtine, da je neko rekao +1 na kraju svi bi bili prezadovoljni, a ovako svi pljuju i kritikuju..
Ipak nije smelo onako..
MORAMO biti zadovoljni, skor 3-2 posle 5 kola, a još čekamo kući Romu, Olimpiju, Huventud,Unikahu... idemo Ciboni, Unikahi.. Ako se bude dobijalo kući na svako gostovanje ići će se max rasterećeno.. a to je šansa..
Pa trebaju nam samo još 3-4 pobede, Partizan to može..
Što se tiče igrača, pokazuje se koliko teško igraju Kosta i Drobiša protiv nižih igrača, ali biće i to bolje. Za Tripka stvarno ne znam šta da kažem, stvarno je jako LOŠ, treba ga poslati na neki odmor dve tri nedelje pa ispočetka pripreme i sve.. Pod hitno veća minutaža Luki, i ako ne odigra kako treba u januaru CRNAC na krilo!!!!

VELIKI POZDRAV SVIM GROBARIMA
NAROČITO NIKOLI IZ ZEMUNA

REALNO *W

kara te klub

pre 17 godina

Siguran sam da je trener Cibone, Anzulovic, bolji poznavalac kosarke od svakoga ko se javlja na ovom forumu. A covek je rekao da Tripkovic spada u PRVIH PET SUTERA Evrope! Siguran sam da bi Tripko to i bio da kojim slucajem igra kosarku kod Anzulovica. Ako u Vujosevicevoj viziji ili koncepciji sut za tri poena NIJE RAVNOPRAVAN sa ostalim elementima igre vec je NUZNO ZLO koje odstupa od OPSTE ZAKONITOSTI nabijanja lopte pod protivnicki kos gde se us "porodjajne muke" Kosta i Drobisa bore da pogode zicer, onda je prirodno da Tripko sutira sa strahom od svog ucitelja-patrijarha! Kad se jedan mlad igrac kao on digne na sut za tri u glavi vec ima predstavu da RADI NESTO GRESNO i ako kojim slucajem ne pogodi dogadja mu se - najmanje klupa, a obaska psovke i besni pogledi strogog ucitelja. A slazem sa svima koji misle da je Kosta napredovao kod gospodina "PATRIJARHA SRPSKE KOSARKE". Nekad je imao 17 a sad ima 21 godinu. Napredak je ocigledan!

staya

pre 17 godina

@ dragan
govorimo o istoj stvari. podigli smo kredit, a zalog je tripovo obestecenje. ako ga ne prodamo za dobre pare, necemo moci da pokrijemo kredu. a sto se godina ugvora tice, videcemo na kraju sezone ko je u pravu :) iako bi voleo da trip ostane jos neku godinu, partizan smatra da je sad pravo vreme da se od njegovog i kostinog obestecenja uzme novac. tako da obojica idu 95%.

no name

pre 17 godina

hahahaa..za infarkt je bilo,ali od smjeha infarkt!!ko je gledao mogao je pući od smjeha!!neki tip(vjerovatno običan gledaoc 100%)nosio je dres olimpije i na dresu pisalo arslan,al tip stvarno umislio da je košarkaš,pa ko fol nešto hoće da igra,baca asistencije sa pola terena,ili je to gađanje table,niko živ ne zna šta?ili čovjek i ne zna da lopta u košarci mora da prođe kroz obruč,i tako X puta u X napada,dok ga nisu istjerali sa terena,a isto tako i sa partizan strane,asistiranje tačno na stolice navijača u prva 3 reda,gađalo se sve,semafori,tabla,aut linija,koraci,izgubljene lopte,na momenat misliš da to nije zvanično vrjeme utakmice,već onako zagrijavanje pa bacaju ljudi loptu svuda!a još i najboljši strelec olimpije,marko milič,ni jedno slobodno ni blizu koša da ubode,hahaha...evroliga...haha,to nebi moglo proći nigdje,već samo na"ma nemoj"site-u,kao primjer kakvu "žestoku"košarku igraju dva lijeva tima!

Dragan

pre 17 godina

@kara te klub
Ta vest iz Sporta nije tacna,i ja san je procitao,pa proverio,Partizan je juce imao 6 asistencija
@staya
ok je da smo se razumeli,a Tripko ima ugovor do 2010.Kosta ide sigurno,tu se slazemo!Pozdravljam te!

cika

pre 17 godina

Dobro je!Proslih godina smo ovakve utakmice gubili a sad ih dobijamo i to dve uzastopno.Ipak sazrevamo u ozbiljnu evropsku ekipu!

Nikola,Zemun

pre 17 godina

I jos ponesto :
Mogu da razumem da su reakcije na ovu pobedu medju Partizanovim navijacima pomesane . Zaista smo pruzili jednu losu partiju , ali , ipak , je pobeda najvaznija . Kljucna stvar u svemu tome je psiholoski momenat , a svako ko se bavi ili se bavio sportom zna koliko je taj faktor bitan . I jednima i drugima ovaj mec je bio presudan , odnosno odredjivao je dalju sudbinu . Pobedom je Olimpija i definitivno iskljucena iz grupe konkurenata za finalnih 16 ( ako se uopste tu i nalazila ) .
Po nekim procenama , za sledeci krug ce nam trebati jos tri ili cetiri pobede . Racunam da u Pioniru mozemo da pobedimo svakog , izuzev mozda PAO – a . Olimpiju i Rim , da kazem pod obavezno , ali i dva Spanska tima . Ukoliko je Zvezda , pred 4 000 fudbalskih navijaca mogla da razbije Real , ne vidim zasto mi pred 7 000 najboljih kosarkaskih navijaca u Evropi ne bih mogli da porazimo Huventud i Unikahu . Uz to , vazno bi bilo ostvariti sto ubedljiviju pobedu protiv Italijana , posto bi oni , kao sto sam vec napisao , mogli da nam budu direktni konkurenti . Ja sam nepopravljivi optimista i verujem i u pobedu u Zagrebu . Zaista smatram da smo kvalitetniji sastav od Cibone . . .
Sto se tice Panatanaikosa , moramo biti svesni cinjenice da je to jedan od najjacih sastava koji se pojavio u poslednjih , pa recimo , desetak godina . Sjajno su pokriveni na svim pozicijima i imaju ne 12 , nego 14 igraca od kojih bi svako bio nosilac igre u bilo kom drugom Evroligasu . Tesko je reci da li su jaci spolja ( Toni Delk , Becirovic , Hadzivretas , Dijamantidis , Vujanic ) ili pod kosem ( Batiste , Dikudis , Carcaris , Tomasevic , Javtokas ) . Ipak , zvucace kao fraza , ali u Pioniru nikome nece biti prijatno . Uz navijace , hrabru i pozrtvovanu igru , pametnu u prvom redu , dobro sutersko vece , malo srece , probudjenog Tripkovica , Luku kao protiv Makabija i pod uslovom da se greske svedu na minimum – mogli bih da iznenadimo . A i red bi bio da im vratimo za onaj i onakav poraz u Pioniru prosle godine . . .
Ovaj tim Partizana ima jos dosta rezerve , tu naravno u prvom redu mislim na Tripkovica za koga verujem da ce se uskoro „ probuditi “ ( mozda bas protiv zelenih ) , Tepic igra sasvim zadovoljavajuce a moguc je i njegov znacajniji doprinos kada su poeni u pitanju , ista stvar je i sa Kecmanom i Perom . Od Luke mozemo da ocekujemo da nastavi da pruza dobre partije u kontinuitetu i da konacno predje onu granicu koja odvaja talente od „ talenata “ ili talente od velikih igraca . Pod kosem , Drobnjak i Perovic igraju konstantno dobro , a mali Novica korektno koristi minute koje dobija . Rezerve ima jos kod Pekovica , gde je , posle sjajne debitantske sezone u Partizanu , usao u neku vrstu stagnacije . Ipak , ja licno od njega ocekujem bolja izdanja u nastavku . Problem je plej , treba nam jos jedan igrac na ovoj poziciji , ali smo to zaista vec mnogo puta apostrofirali , tako da se ne bih ponavljao .

@ Aleksandra,Grobari-Kumodraz
1979 .
Ovoga puta poseban pozdrav za tebe . Zaista mi je drago da i pripadnice lepseg pola toliko vole i prate kosarku i , naravno , Partizan .

Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke , a posebno navijacima Partizana !

janki

pre 17 godina

Statistika na euroleague site-u je ocajna...koliko se secam Cummings je imao 1 blokadu(tad je komentator rekao da je valjda najviseg coveka u zivotu izblokirao Cummings), ali zasto nepise tamo u koloni "block" to neznam...

zoki pfc

pre 17 godina

Stvarno je loša statitistika evro-lige , mnogo propusta ... dobro su i izgurala ona dvojca što su prenosili ...sada puna koncentracija za PAO , utakmica je u 18h u sredu...AJMO GROBARI!!!!!!

Peđa

pre 17 godina

Svaka čast košarkašima na pobedi.Bitno je da su pobedili,svaka pobeda nam je potrebna bez obzira igrali loše ili dobro bitno je da su pobedili,ako Bog da idemo dalje.

ISKRENO

pre 17 godina

Zvezdas sam ali u Evropskim takmicenjima navijam za sve nase klubove.Utakmica je bila na losem nivou i stvarno je neverovatno da Partizan jedva moze da pobedi u gostima jedan od najslabijih timova u EL.
Rekao bih nesto onima koji svakodnevno pljuju
Tripkovica a to je:Pricate kako kad Tripkovic izadje iz igre,Partizan ne belezi pad u igri.Pa kako ste onda umalo izgubili utakmicu a imali ste +9,50 sekundi pre kraja i dosli ste u situaciju da sutem u zadnjim sekundama spasavate mec iako nije igrao Tripkovic.Ja se bas nesto ne secam da je neki tim za 47 sekundi dao 10 poena vise u odnosu na protivnika,a pogotovo u zavrsnici.
Mislim da decku treba stvarno jos da se uigra i pad u formi je normalan za svakog sportistu i to stvarno treba da zna svaki covek koji imalo prati sport,setite se samo da jos od one povrede sa SP nije u pravoj formi ali nema sumnje da je on jedan od najvecih talenata nase zemlje.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Mayers

pre 17 godina

Želim samo da kažem da jedan Klimamio ima 5-0 u lakšoj grupi od Partizanove. Ko pobedi Partizan može da komentariše njegove igre. Napred Tripe...

delija glingon

pre 17 godina

jes i tesko savladati jednog makabija, olimpiju i cibonu sa prvim sastavom i to u beogradu i to u desetom produzetku uz pomoc sudija. pa tog makabija rasturila jedna cibona, zamisli te da je CZ savladala jedan najaci klub u evropi svih vremene i to rasturili "SSSSilnog REALA."
Olimpija, Split, Bosna i ostali seoski klubovi (cast Ciboni, Buducnosti i Zadru)su veliki autsajderi i oni bi bili u dnu druge Srpske lige.
Pozdrav zasve grobare i nek se slade sa neznacajnim pobedama, a kad vam dodje CSK i Real, gubite sa 60 razlike i to u Pioniru.
Napred Sakota majstore, ocemo tri trofeja, LIGU; KUP I JADRANSKU.

Pch

pre 17 godina

Kakva sramota. Tokom cele utakmice razmisljam kakav sam mazohista, zasto mi je bog dao da toliko volim Partizan, a gledam ljude bez srca u njegovim dresovima. Da li postoji gora ekipa od Olimpije u EL? Da li takva Olimpija moze da odigra gore nego sto je odigrala? A moj Partizan igra tako kako je igrao i pobedjuje na takav nacin. Steta sto ce se pisati samo krajnji rezultat. Ovo je po meni za istoriju kukavicluka.
Ko je kriv?
Prosli put sam kritikovao Tripkovica i rekao da je i za njega i za nas i za Vujosevica bolje da sto pre ode. Ne bre! Greska! U pravu su oni koji vec dugo na ovom forumu kritikuju Vujosevica. On je kriv! Partizan mozda nema ekipu ni za top 16, ali ovako igrati mogu samo ljudi kod trenera koji ih je UBIO U POJAM, koji potpuno providnu taktiku igre dva na dva i nabijanja pod kos (koja ne daje rezultate) nije u stanju da promeni 3/4 utakmice. To je bila potpuna dekadencija kosarke u kojoj niko ne sme da sutne na kos ni sa 4-5 metara jer mora da da loptu centru na cijim je ledjima trojica igraca. I mozda ce neko reci da su njihovi centri izasli zbog licnih. Pa Drobnjaka i Kostu su mnogo bolje cuvali Marko Milic i drugi, nizi, noname igraci.
Da ne davim vise, samo par reci o komentatorima. To je tek prica za sebe. Dobrosav Gajic je makar sam prenosio utakmicu. Ova dvojica: CUDO! Ne izgleda bas da nemaju pojma kao Dobrosav, kao pogledali neku statistiku na internetu. Ali toliko lupati, nevidjeno. Tri minuta pred kraj vodimo samo tri razlike a oni ce - Partizan ce sada igrati da potrosi vreme. Oko dva minuta pred kraj, vodimo 5 razlike, potpuno bezopasna situacija i genijalni komentar koji bi se verovatno svideo jedino Vujosevicu - Veoma pametan faul Tepica!!! I jos nebrojeno toga.

Darko

pre 17 godina

Plus 9 za olimpiju na pocetku 4 cetvrtine i onda nas je BOG pogledao – Tripko 5 LICNA!!!
OSTALO JE ISTORIJA!!!

P.S. Komentatori su 0 ( i slovima NULA )!!! SRAMOTA JE DA SE ONAKO PRENOSI UTAKMICA PARTIZANA (bez imalo zari)!!!

Bole!

pre 17 godina

Sve je to Kosarka :)0 Infrakt sport!! Pa setite se Saletove trojke u Istanbulu :))
Cestitke Partizanu. Tim je mlad i zelen za Evropu ali ima pobednicki duh. Steta sto ekonomija nije u Srbiji jaka da bi se zadrzali ovi igraci. Kada bi ostali dve-tri godine zajedno pkorili bi Evropu.
Pozdrav!

PaNo

pre 17 godina

Igramo interesantne utakmice! Marko, ukljuci telefon da brat moze da ti kaze ko ce da pobedi u Ljubljani! Vazna pobeda, idemo dalje!

Quasimodo

pre 17 godina

Sta reci nego bruka. Gde god da ih posaljes oni nas sramote. Pa koji jos trener u Evropi ima sposobnost da +7 na 50 sekundi do kraja pretvori u -1 na 15 sekundi do kraja?

O Tripu ne vredi trositi reci, tu je vec potreban psihijatar. Ostatak ekipe kriminalan, sa delimicnim izuzetkom Drobishe, Luke i ponekad Koste.

Drago mi je zbog pobede, ali s' takvom igrom se ne stize daleko. Mi mozemo mnogo, MNOOOOOOOGO bolje. Napred grobari!

SAMO TRI BODA

pre 17 godina

...e vala...jest' da smo ubeležili konačno podove na strani...ali živci?!?!...neshvatljivo...neverovatno je koliko ti momci nemaju vere u sebe...oni definitivno potcenjuju svoje sposobnosti...mislim...stvarno mi je nelogično da Zvezdu presvlačimo sa pola snage i kad stignemo...a oni opet oderu zmajčeke kad hoću...a eto mi se kao mučimo... dobro...svaka čast...napokon među šesnaest...ali momci...nema stajanja!!

jovan

pre 17 godina

svaka cast momcima koji su dosli u ljubljanu da navijaju za ovako los partizan koji je trebalo da izgubi ovu utakmicu. na svu srecu tripkovic je dobio 5 penal na vreme tako da je moglo da se igra.
ne znam koliko se videlo u prenosu, ali finac i gruzijac su pakleni igraci. nadam se da ce partizan poceti malo bolje da radi skauting i dovodi igrace kao sto su njih dvojica.
ako se ne varam, zvezda je isprasila olimpiju u beogradu (oslabljenu, doduse) i niko se nije setio da malo pogleda tu utakmicu i vidi da olimpija ne moze da igra sa ekipom koja dajepuno koseva. nazalost, partizan to nije i pod hitno mu treba jos jedna opcija u napadu. ovako ne ide. svaka cast kecmanu, on i bogdanovic bi, uz tepica, trebalo da dobiju vise prostora...
pozdrav svima

LAV

pre 17 godina

pobediti nikad slabiju olimpiju na ovakav nacin je za svagu osudu najvece razocarenje za mene je TRIPKOVIC taj covek ne zna da igra KOSARKU ito je valjda svima jasno zasto nebi na sledecoj utakmici istakli jedan transparent u pioniru NA kome bi apelovali na vujosevica da nam ne kida vise zivce i ne uvodi u igru tripkovica drugi igrac koji me je veceras razocarao je DROBNJAK IGRAC KOJI IMA toliko iskustvo jedan nb igrac nezna da odigra protiv 14 cm nizeg igraca od sebe pod kos nego se celu utakmicu izvlaci i sutira trojke sto je neoprostivo koje tu kriv VUJOSEVIC ili on neznam i na kraju KECMAN on nije igrac za partizan i mislim da je u velikoj silaznoj putanji toliko od mene ako gresim neka me ispravi PEJA CAO

sale

pre 17 godina

znaci kad se sad ne slogirah nikad necu. Zasluzena pobeda koja nam je toliko bila potrebna. Ali opet mi nije jasno - sa cibonom i olimpijom igraju opushteno u guma ligi a ovde moraju da se kidaju zajedno sa nashim zivcima. Velika partija Pedje Drobnjaka koji je opet preuzeo odgovornost na sebe kad je bilo najteze i omogucio preokret. Sta se sa onim Tripkovicem desava nije mi jasno ali mali igra katastrofalno ako se uopste moze reci da igra. Onolike izgubljene lopte su nas lako mogle kostati pobeda da je bilo jos nekog raspolozenog igraca olimpije sem onog finca. Jer realno jedino veliko igracko ime u Olimpiji je Zdovc , pa se onda zakljucuje da je ova utakmica morala biti mnogo bolje odigrana.. Sve u svemu kad se sumira, hvala Bogu da smo pobedili, sad idemo da nazdravimo pa do tekme sa pao i novog domacinstva u pioniru mozemo samo da uzivamo...

Mihailo, Berlin

pre 17 godina

Posto ovde nemam prenos utakmice, pratio sam je preko net-a. Vidim da je rasprodaja loopti bila nemoguca, a rasplet slican onom sa SP u Spaniji (tamo je bilo: 50 sek. +9)! Upravu su ljudi koji kritikuju Vujosevica. Prvo, mene najvise nervira njego "drzanje volana dok vozi auto" (tako on kaze za cuvene faulove na kraju cetvrtina)! A drugo, Tripkovica trpi dok nenepravi pet faulova (sto je danas bila sreca, vrlo rano), a Luki k... za svaku gresku.
Pozdrav za sve GROBARE!!!

Upali svetlo

pre 17 godina

Ma momci sta to radite????Ovakav tim ste trebali da odvalite sa dvadeset poena...FINAC?!
Ajmo se malo uozbiljite i sa malo vise samopouzdanja.Niste pokazali ni trunku svog kvaliteta...

Cule pfc

pre 17 godina

Bravo grobari,svaka cast na borbi i bravo za Kecmana...ljudi mi imamo tim za osvajanje evrolige,verujte mi,samo da tripkovic i tepic odigraju dobro do kraja....bice super!POZ GROBARIMA

Limeni

pre 17 godina

Ljudi ko boga vas molim bez teskih reci i glupih komentara.Alo bre pobedili smo i bice bolje.Pogledaj bre jos samo 4 utakmice i idemo dalje.EJ BRE.Setite se samo prosle godine i one sramote.Zadnji u celoj evropi.Idemo ka necemu.Kod kuce dobijamo olimpiju,unikahu i lokomatiku(70% huventud,ali nije sigurno) a u gostima isto unikahu i mozda cibonu.Puno srece i puno pozdrava svim grobarima.

No1

pre 17 godina

Sramota,ljudi koji ne znaju da igarju levom rukom,osnovne tehnicke stvari u kosarci ne znaju.Zatim strah i za 10 sekundi izgubiti +5 je sramota.Lose,mnogo lose

Grof

pre 17 godina

Kakva je ovo igra bila bez srca pa oni se plase ko da ce ih neko obesiti posle utakmice. I da se dozvoli ovakva zavrsnica je katastrofa za evriligasa. Sve u svemu vecera je pobedio manje gori tim.
Ipak i posle svega cestitam na pobedi i puno srece mome PARTIZANU da udje U TOP16.
Molim Vas kupite jos jednog plejaaaa

Ana

pre 17 godina

Ne znam koja je ekipa bila lošija. Ustvari, znam. Bio je Partizan, ali je presudilo to što je Olimpija u očajnoj kondiciji.
U dvorani je bilo ludilo. Ljudi su već počeli napuštati dvoranu u posljednjoj minuti zbog "sigurne" pobjede Partizana. A onda... Kako samo izgubiše te lopte... Kao da su vodili 27 razlike, pa da nije bilo bitno. U sekundi je polumrtvo gledalište bilo na nogama - grotlo! I ponovo hladan tuš, ali "zmajčekima" :)
Ipak, hvala crno-bijelima za ovu pobjedu. Baš kao što ste rekli - infarkt pobjedu. Hvala u ime nas, pojedinaca na tribinama. Pozdrav Grobarima, koji su napunili dio istočne tribine, među kojima su mnogi došli i iz Austrije, da se ipak obraduju na kraju odbrojavanja.

Dupla kruna ole

pre 17 godina

Kao prvo Delija sam ali moram jednu stvar reci a to je da su Olimpija i Partizan dve najgore ekipe u Evroligi Uzas i katastrofa kako je ovo bila nekvalitetna utakmica.Nema partizan sanse da prodje dalje ako ovako igra

Nikola,Zemun

pre 17 godina

Pa ovako . . .
Ostvarenom pobedom mozemo biti zadovoljni , prikazanom igrom definitivno ne . Ipak , u globalu ja sam zadovoljan , jer broje se pobede . Mislim da smo prethodnih sezona dosta puta igrali dobro , jako dobro , a gubili na slican nacin .
Utakmica je bila dosta „ tvrda “ i mozda pomalo ruzna za gledanje . Bila je jasna taktika Olimpije da „ odsece “ centre Partizana agresivnom odbranom na bekove , ali i pokusaji da se Perovic i Drobnjak odguraju sto dalje od kosa . Takva agresivna igra je rezultovala time da centri Olimpije u ranoj fazi meca udju u probleme sa penalima sto ipak nije iskorisceno koliko je trebalo .
Timovi su igrali u serijama i koliko se cinilo da Partizan ne moze da se vrati posle – 9 , toliko se isto cinilo da Olimpija ne moze da se vrati posle Partizanovog vodstva u poslednjem minutu . Ali , to je kosarka . . . Kamings je definitivno od junaka mogao da postane tragicar , gde je posle vracene trojke Jurkovicu ( po meni kljucnog trenutka utakmice ) i sigurno realizovanih penala sa par gresaka doprineo horor zavrsnici .
Podatak koji upada u oci je taj da su od 70 poena Olimpije , igraci sa klupe postigli svega tri ! Ubedljivo najefikasniji bio je Raniko sa 26 poena ( ispao sam mnogo naivan misleci da on nece igrati , bravo za „ Ja sam iz Popovica “ ) , uz ocekivano dvocifrenog Markoisvilija , glave je mogao da nas kosta Jurkovic sa cetiri trojke . Marko Milic je , takodje bio solidan sa po 9 poena i skokova , ali i katastrofalan sut sa penala . Interesantan je bio njegov duel sa Drobnjakom na cetvorci gde je Milic u napadu uporno forsirao igru licem , a Drobnjak , imajuci u vidu prednost u visini , ali nedostatak u brzini , igru ledjima . Sa druge strane , na Kosti je igrana veoma agresivna igra u odbrani na granici faula , gde mu centri Olimpije nisu dozvoljavali da se „ razmase “ , sto su i platili brzim penalima .
Dule Kecman bio je nesto ispod svog proseka ( 6 poena i 5 skokova ) i da ne bese onog pogodka . . .
Kamings je odigrao dobro na polju organizacije , preuzeo odgovornost u svoje ruke u finisu i , kao sto sam vec napisao , od junaka mogao da postane tragicar . Na kraju 18 poena i 3 skoka .
Perovic i Drobnjak bili su manje – vise na nekom svom nivou , barem koliko su im to ( previse ) agresivni centri Olimpije dozvoljavali : Kosta sa 13 poena i 6 skokova , a Drobnjak sa 14 poena i 10 skokova .
Tepic je ostao bez poena , ali mislim da je znacajno doprineo pobedi agresivnom odbranom nad Ranikoom u finisu utamice .
Nagradu za najbolju epizodnu ulogu zasluzuje Luka Bogdanovic sa 10 poena ( dve vrlo vazne trojke u razlicitim deonicama meca ) i 3 skoka . Pekovic ( 6 poena ) i Bozic ( 2 poena ) mislim da mogu da pruze znacajniju podrsku ( ovde ne mislim , naravno , samo na ovaj mec ) . Velickovic me je iznervirao sa onom namernom , ali je to posle „ vratio “ ukradenom loptom i poenima .
I na kraju , kao posebna prica – Uros Tripkovic : 0 poena ( 0 od 3 za dva , 0 od 1 za tri ) , 1 skok , 1 ukradena lopta i 5 penala za 16 minuta igre . Zaista ne znam sta se dogadja sa njim . . . Deluje potpuno izgubljeno , kao da nikada nije igrao kosarku . Prakticno , od onog meca sa Zvezdom nema ga nigde . Ipak , ja i dalje mislim da mu treba pruziti podrsku , njegovi poeni su nam potrebni .
Olimpija je sutirala dobro jedino van linije za tri poena , dok su u sutu za dva ( 39 % ) i sa penala ( 54 % ) bili veoma losi . Doduse , ni Partizan nije bio nesto mnogo bolji u sutu iz igre , gde su ipak trojke Bogdanovica i Kamingsa iz ugla doprinele osetnijoj prednosti u finisu meca . Ocekivano , Partizan je dominirao u skoku , ali se izgubljene lopte ( 17 ) ponovo javljaju kao veliki problem koji je mogao skupo da nas kosta . I nisu tu cak neki veliki problem one izgubljene lopte , na primer Drobnjaka ( 3 ) ili Perovica ( 4 ) u reketu protivnika , vec lopte koje se gube na svojoj polovini ( setite se meca u Rimu ) , gde nema igraca da zatvori kontru i gde je prakticno nemoguce spreciti poene , vec mozes samo da napravis ili nesportsku ili da bude kos plus faul .
Sve u svemu , mislim da mozemo biti zadovoljni posle pet odigranih kola . Koliko god zalili za porazom u Rimu , gde je uz samo malo bolju igru lako mogla da bude pobeda , treba imati u vidu da smo od Lotomatike izgubili sa par koseva razlike , sto bi lako mogli da nadoknadimo u Pioniru , posto se lako moze desiti da nam upravo oni budu direktni konkurenti za plasman u narednu rundu .
Evidentno je da ovaj tim Partizana moze mnogo bolje , ali je dobro poznato kada Partizan ulazi u pravu formu ( nadam se da ce se to ove sezone poklopiti sa TOP16 fazom ) , za razliku od drugih koji vrhunac dostizu u novembru , pa im je posle zandarmerija kriva kada ostanu bez titule . . .
Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke , a posebno navijacima Partizana !

Grobari su Doktori

pre 17 godina

OSEDECU ZBOG NJIH,ALI NEVEROVETNIH 40 sec. ZBOG NJIH TREBA DA IH UPRAVA KAZNI CELU MESECNU PLATU NA CELU SA VUJOSEVICEM PA OD TIH PARA KUPITI PLEJA DA ZNA DA PRENESE LOPTU U TAKVIM SITUACIJAMA!!!!!!!!OGREJACE OBASJACE . . .

Milos,Zemun

pre 17 godina

Dobro se zavrsilo na kraju kako je moglo da bude.Strasno vazna pobeda za nastavak bez koje ne bi imali sta da trazimo u daljem togu EL.Ali,onaj zadnji minut je sramota za Partizan i pored pobede.Dozvoliti onako nesto ocajnom timu kao sto je Olimpija(bez sumnje najslabija u Evroligi),Vujosevic a i svi drugi bi stvarno trebali da se zamisle.Minut pre kraja,7 razlike i lopta jos,sta bi bilo da smo izgubili,neiskustvo?!?I dokle vise forsiranje onog Tripkovica?Sta je on Vujosevicu da ga toliko forsira?Ko da mu je sin.I najvecem kosarkaskom laiku je jasno da taj decko veze nema!Ljudi,pa on ima minus indeks u proseku!?!Dao je u 5 utakmica 24 poena iz skoro 50 suteva!?!Jel to veliki talenat srpske kosarke?Zasto na njega idu tolke lopte ne ide mi zaista u glavu?!?Jos jednom se pokazalo da Partizan igra mnogo bolje bez njega,a ne smem ni da pomislim kako bi igrali da umesto njega imamo nekog Micu Berica ili slicno jer svaki normalan bek bi davao po 20 poena za njegove minute i suteve. Mogao bi Vujosevic da ubaci nekog treceligaskog igraca umesto njega,ne bi bilo nikakve razlike.STRASNO!!!Vec 3 sezone rezultati Partziana trpe zbog "velikog talenta Tripkovica".Dokle vise???

nikola

pre 17 godina

ej bre ljudi sta vam je???
pa vi ste prvi koji su pisali hvalospeve poele pobede nad makabijem, zar je moguce da ste svi, ali svi toliko nedosledni? stp se igre tice nista nov, tuzna kao i uvek, no to je manje bitn.
jedino je bitno da je PARTIZAN SAMPION i da kad god stigne gazi musave

aleksandar pet

pre 17 godina

Sad kada mi srce nije otkazalo nece nikada.Za pola minuta ispustiti +7 pa to je neverovatno.Ali jedino vazno je to sto nas sko 3-2.Jos da padnu u Pioniru Olimpija,Lotomatika i Huventud i eto nam top16.Cinjenica je da neki igraci imaju srce vrapca

Laik

pre 17 godina

Mislim,ne kontam ovu igru.Tek sam odgledao 2-3 utakmice.Ne znam ni pravila ali sam skontao ko ne valja u ekipi koja se zove Partizan.To je onaj što ih kao trenira i onaj mali,krhki Trimpkofich ili tako nešto.

srdjan

pre 17 godina

tesko je igracima da posle 3 godina "neuspesnog prelaska pruge" skinu mrak i pobede na gostovanju.Sto sad traziti dlaku u jajetu.Voleo bih ja da igra Zvezda,FMP i Hemofarm ili neko peti u Evroligi ali ne ide to lako.
Nije ni njima svejedno igrati sa pritiskom iako je profesionalizam surov.
Sta nam je ciniti da nam klupska kosarka stane na noge?Prestati se medjusobno prepuccavati i poceti ponovo u velikim klubovima(sem FMP-a) raditi strucno sa mladima.Slazem se da je vecerasnja tekma bila jako losa,Olimpija na nivou letnje lige a partizan izgubljen bez tecne igre unapadu.Odbrana kako tako..
Pozdrav svim istinskim ljubiteljima kosarke i navijajom za nase klubove u Evroligi i ULEB kupu.Ove nedelje 4 pobede ja se ne secam toga jako dugo,ako se nako seca neka mi napise kada je to bilo!

Boki

pre 17 godina

Ranking tj index Urosa Tripkovica na ovoj utakmici je MINUS SEDAM!!!! Ukupan index na 5 utakmica mu je MINUS 18 !!!????
Do sada je (na 5 utakmica) za dva poena sutirao 5/25 a za tri 3/18 a igra 24 minuta. Sa druge strane, Luka Bogdanovic igra 4 minuta manje od Tripkovica (o tome kako mu posle prvog promasaja sledi klupa necu ni da pricam) a na dosadasnjih 5 utakmica ima idnex +12 tj 30 ( i slovima TRIDESET indexnih poena vise od Tripkovica..)?!
toliko od mene... :))

V.Radosavljevic

pre 17 godina

Ovako ocajnog protivnika u Evroligi nikada nismo imali i siguran sam da ga nikad necemo ni imati. Tuzno je bilo gledati ovu utakmicu.
Naravno, velika radost zbog pobede je primaran osecaj. Sada nam za prolaz nedostaju 3 pobede iz 9 utakmica, od cega 5 igramo kod kuce. Olimpija i Roma se podrazumevaju, i valjda cemo minimum jos jednom pobediti...
Iznenadjen sam sto smo uspeli da iskoristimo poslednji napad. Ne secam kada smo poslednji put dali kos u poslednjim sekundama. Bravo za Kecmana i Kamnigsa!
I sve kriticare Tripkovica podsecanje da je decko tek napunio 20 godina i da u poslednje tri godine maltene nije imao pauzu zbog reprezanticije i Partizana, i da je normalno da upada u krize. Krenuce njemu za 2-3 utakmice u to sam siguran, i tada ce Partizan biti dosta opasniji u napadu. Samo malo strpljenja. Slicno sam pisao i za Luku. Nadam se da njegove dobre igre u poslednjih par utakmica nisu slucajnost...

Marko Petrovic

pre 17 godina

Nemoj da je neko vise kritikovao Urosa Tripkovica.
Decko je usao u formu i veceras je pokazao da su sve kritike na racun njegove igre bile zlonamerne.
Dule, Tripko mora da ima ubuduce vecu minutazu ako mislis da postigne i on neki poen. Ovako je popio 2-3 rampe i izgubio samo nekoliko lopti a mogao je jos.
Objektivno

Opet PaNo

pre 17 godina

Smesni ste Gani, javljate se ovde kao navijaci Partizana i drukate, bas kao i komentatori u prenosu. I nasi navijaci pljuju po ovim momcima pa cak i kad dobijaju. Kao Olimpija najgora ekipa, pa dobili su kuci Romu. Ostvarene su tri pobede sto ranije nije moglo dase ostvari ni za 14 utakmica. Svaka cast ekipi, Tripkovic je u velikoj krizi, ali sam siguran da ce da proradi. Ako nista, terorisace Sledecu sezonu kad bude trebalo. Napred Partizan!

Toshke

pre 17 godina

ovo je smesna kosarka.....ja stvarno ne mogu da verujem da cak ni ovakav partizan zvezda ne moze da pobedi...uporedite samo utakmicu zvezde protiv reala ili uniksa sa ovom ili onom sa cibonom....Ocigledno je u pitanju komplex,problem u glavi kod igraca Zvezde...mislim da smo mnogo igracki kvalitetniji od Partizana....malo o samoj utakmici:ne zna se ko je gori bio...pre nego sto grobari krenu da me napadaju odmah da kazem da u evropi navijam za sve nase timove...KATASTROFA od utakmice!!!od 20 izgubljenih lopti partizana 15 je izgubljeno na cistim POCETNICKIM greskama....greskama koje prave petlici i pioniri...od igraca partizana NIKO nema tehniku driblinga...Ne znam sta se sa Tripkovicem desava...Decku je ocigledno potreban psihijatar...On sto je stariji sve je gori i gori...Lopta se uzasno sporo prenosi i tu se vec izgubi 8-9 sekundi napada jer toliko treba Kamingsu da predje pola terena...Forsira se ubacivanje lopte u reket gde se pravi mnogo gresaka i izgubljenih lopti sto zbog nedostatka centarske tehnike sto zbog nedostatka tehnike dodavanja...Mislim kada bi Partizan promenio trenera da bi igrao bolje bar za 30-40%...svaka cast Vujosevicu na titulama(u polemiku da li su zasluzene necu da ulazim)ali Partizanu je potrebna potreba...Zelim vam Grobljani srecu ali cini mi se da cete maximum dobiti jos 1-2 utakmici ove sezone....Nadam se da cete proci u drugi krug i da ce igra naglo napredovati ali iskreno sumnjam...U svakom slucaju ako i ove sezone osvojite sa ovakvim timom i ovakvom igrom titulu onda Zvezda stvarno i treba da se raspadne!Jos jednom srecno....Trebace vam

Aleksandra, Grobari - Kumodraz

pre 17 godina

Vazna je pobeda, kako god se doslo do nje. I ako je ocigledno da samo dosta bolji od Olimpije ipak sam se plasila ovog duela, ako i predpostavljam mnogo Grobari. Ipak je za nas gostujuci teren mnogo tezak, ali vazno je da smo konacno dobili. Ono sto smo uradili u poslednjih 50s je uzas, nisam mogla da verujem rodjenim ocima. Kada sam videla da ce Kecman sutirati, kroz glavu mi je proslo to da smo dosta puta imali takve situacije i da smo na kraju bili tuzni, ali onda sam i pomislila da moramo i jednom mi da se radujemo i tako je i bilo. Svasta veceras nije valjalo u igri, ali bilo je i dobrih strana. Stalno citam kako kritikuju Urosa, po neko kaze da ce se ti posle kajati sto su tako pricali, ja niti sam kritikovala niti hvalila, ali veceras je bilo strasno, bez poena, bez vidljivig truda, bez motiva, bez zelje, cini mi se pocetkom poslednje cetvrtine i peti faul, a nicemu ni jedan nije sluzio, cesto blokiran na ulazu, mesto da sutira kada mi je otvoren sut, on tada ceka da igrac legne na njega da bi uputio sut... Ma, strano, ali i dalje imam nadu da ce se popraviti. Videli smo prosle sezone da Panatinaikos moze da se pobedi, nismo ih tada dobili, ali mozemo sada. Samo da imamo srece, to je mnogo potrebno, motiv do neba, cvrstu i agresivnu odbranu, da nas sut posluzi, da sudije budu ravnopravne... a Pionir ce sigurno biti pun i navijanje odlicno, tako da se mozemo nadati pobedi.
Hocu jos da kazem da mi se mnogo dopadaju komentari Nikole iz Zemuna, i da ih sa zadovoljstvom citam, i pitala bih ga samo ako nije problem da mi kaze koje je godiste. Hvala unapred na odgovoru. Pozdrav za njega i sve Grobare!!

listopad

pre 17 godina

vujosevicu, ti brate nemas pojma
iskido si mi zivce jedno 100 puta
Bogdanovic ti grije klupu zadnje dve godine.
PUSTI COVEKA DA IGRA.
Ako on nije za prve petorke onda je bar sesti igrac, a Tepic ne ove godine mozda na godinu.

peja

pre 17 godina

POBEDA:)))!!!!! kecman ”the clutch”! kecman “moodo:)!... covece, kakva zavrsnica za infarkt! koliki pacijent moras da budes da bi izgubio 3 LOPTE(!?!?) za manje od deset sekundi? bre, i amaterima da se tako nesto dogodi, pa je sramota! ipak, ovo je PARTIZAN…
sa samo 3 beka (cummings, tripko, pera) od kojih jedan pojma nema (srecom decko napravi 5. licnu, inace bi sigurno izgubili…), a drugi je klasican drvoseca (kapiten), sva odgovornost u organizaciji igre pada na vonteego- a. srecom, amer za sada blista i sigurno je medju 5 najboljih plejmejkera u el. velika je steta sto tepic trosi svoj ekstrapotencijal igrajuci (prinudnog) drugog pleja…
sto se tice same utakmice, nismo uspeli da iskontrolisemo nase dve najvece mane- sut za dva (ipak, za nas solidnih 50%) i, naravno, IZGUBLJENE LOPTE(“samo” 17…). bez mnogo pametovanja, mec smo dobili na taktiku iz prosle 2 sezone, cuveno “guzenje”… trio cummings- drobisa- kosta standardno najbolji u PARTIZANU, luka ponovo (presudni) faktor iznenadjenja. inace, decko dobija daleko vise minuta nego pre par nedelja. novi ugovor, mozda? takodje, da ne izostavim solidne epizode pekovica (verovatno najproduktivniji igrac el po minutu) i, naravno, kecmana:)… tripko? ko ga proglasi za “novog danilovica”, stvarno nije normalan! preterah i ja kada ga stavih u istu recenicu sa micom bericem, LEGENDOM…
sledece nedelje nam dolazi pao, siguran ucesnik ovosezonskog f4. zeleni su jedna od retkih ekipa koja, na papiru, ima prednost u reketu u odnosu na nas. dovoljno je reci: batiste, dikoudis, tsartsaris, javtokas, tomasevic… pobeda? naravno, nema imperativa, ali sto da ne? nismo mi ti koji treba da se plase. mnogi se vec slazu da ce srecni biti oni koji iz pionira ne budu ispraceni stotkom…
p.s. ocekujem lep docek za obradovica i, posebno, dejana tomasevica. kada sledece srede budete u pioniru, ne zaboravite da je tomas vrlo blizu odluke da se vrati kod nas. samo zamislite, cenarski duet tomasevic- drobnjak, kao u stara, dobra vremena…

CeGevara

pre 17 godina

Nisam strucan i zato necu da pametujem u vezi taktike,igre itd , ali ne mogu da verujem da ste svi spremni da filozofirate i ispravljate krive drine a niko da spomene Kecmana koji je resio utakmicu!
Ccccccccccc(onomatopeja za negodovanje).

Mladen, Kragujevac

pre 17 godina

Prvo, kad se posle pobede osecam ovako, ne znam kako bih se osecao da onaj nesrecni Kecman nije ubacio onaj kos na kraju. Oduzeli su mi jedno dve godine zivota otprilike.
Voleo bih da Dule makar vidi ova pitanja:
1. Da li je moguce da protiv Partizana svaka ekipa u Evropi igra presing preko celog terena?
2. Da li je moguce da od tri plejmejkera (Bozic, Kamings, Tepic) nijedan ne moze da pored takvog presinga prenese loptu na drugu polovinu, a da onima koji to gledaju ne presedne zivot i da, kao posledica toga, imamo u proseku iznad 20 izgubljenih lopti po mecu?
3. Da li je moguce da Tripkovic i dalje, i pored svega, ima minutazu kao da postize po 20 poena po mecu? Da li Dule ima snage da prizna da je decko njegov promasaj i to najveci?
4. Da li je moguce da Tepic, jedan od najperspektivnijih igraca Evrope, pri organizovanju napada (mada sa koliko muke on to radi ove dve reci bi opusteno trebalo da se nadju pod navodnicima) UOPSTE I NE POGLEDA U KOS,NIJEDNOM, iako plej treba sve vreme da ima kos u fokusu i bude opasan po njega? Koja je tu uloga trenera?
5. Koja je uloga Kecmana sem izgubljenih 5-6 lopti po mecu? Hvatanje za glavu i kiseli smesak nakon svake izgubljene lopte?
Da ne duzim, ovako bi moglo jos. Da je Partizan izgubio, opet bih se u sredu nasao u Pioniru, kao i uvek. Da nema nijednu pobedu i dalje bih to cinio. Ali kada Vujosevic postane za kk ono sto je zarko zecevic za fk (sto polako postaje), vise ni to necu ciniti. Na fudbal ionako ne idem jos od serifa.

zeljko

pre 17 godina

Utakmica za cirkus!Pobedio je ipak za nijansu manje losiji tim,ali utisak je da su obe ekipe zalutale u Evroligu!Ono sto upada u oci je igra Tripkovica,5 faulova 0 poena,indeks uspesnosti minus beskonacno:))))

janki

pre 17 godina

Svaka cast za poslednju cetvrtinu(bolje receno 9 min i nekih 15 sekundi).Igrali su katastrofalno.Olimpiju dok su kenj*li trojke vodili su.U poslednjoj cetvrtini je ih stigao umor(ocekivano) i tad je Partizan dominirao(naravno izostavimo poslednji minut).Sada je lakse igrati protiv PAO kod kuce.Mozda mozemo da ih iznenadimo kao Macabi...a videcemo ...srecno sa PAO

Predrag (bek suter) Materic

pre 17 godina

Nakon -9 u trecoj cetvrtini, tim je pokazao karakter i odlucnost da napravi preokret. Sve pohvale za Kamingsa, Luku i Drobishu za igru u tom periodu. Onda opet neshvatljiv pad u poslednjem minutu i pacerska rasprodaja lopti, Vujosevic naravno ne pravi tajmaut da smiri ekipu i saseche zahuktalu Olimpiju,kao i obicno unosi nervozu u ekipu, zamalo da sve upropastimo! Na kraju treba cestitati Kecmanu na prisebnosti i nadahnucu, pokazao je da ima petlju i srce! Sve u svemu, jos jedna katastrofalno vodjena utakmica sa klupe-ali to je vec uobicajeno kada je Homer u pitanju! Zanimljivo je da Partizanov preokret ponovo koincidira sa izlaskom Urosha Tripkovica. Ovaj Duletov ljubimac ponovo je demonstrirao svu raskos i raznovrsnost svoga NBA talenta: izgubljene lopte, airball-ovi, popijene banane, bezidejni "kao muva bez glave" ulazi, kriminalna igra u odbrani, nepotrebni prekrsaji...dovoljno za jos jedan spektakularan negativni index u Evroligi. Dok se ovakvi invalidi slave kao spasioci nase kosarke i pozivaju u reprezentaciju, bojim se da nema spasa nasoj kosarci, sunovrat ce se samo nastaviti. Bojkot Pionira do odlaska Velikog Demagoga i njegovog pulena Tripkovica!

Srle

pre 17 godina

Dobro su rekli phc i darko, ali kad se pogleda dublje (posto je ocigledno da je njih V. ubio u pojam) da su to sve mladi igraci koje on formira, dodje se do logicnog zakljucka, da se oni izvedu na normalan put je jednako nemogucem. Dugo sam u kosarci, i tesko se igrac leci tudjih kompleksa. On stvarno jeste dobar individualni radnik i tera te da radis do iznemoglosti, sto izvede igrace na dobar put da gledamo taj tim kao sjajnu perspektivu. Ali onda dolazi onaj blago reci retardirani pogled na kosarku gde koci igraca da ide u onom pravcu gde treba, jel svi igraju u grcu, i oni tako kreativnost nikad dobiti nece. I onda dolazi do frustracija koje normalan navijac ima...kako kad je talentovan a nista ne radi, zasto nam je reprezentacija nije ok kad su tako talentovani, a oni u glavi ostaju u vecitom grcu. Zato nemojte mnogo da se nadate.

ticca

pre 17 godina

Procitah ovaj prvi komentar i prepoznah se. Po prvi put cu i ja nesto da napisem. Ocajan sam. Jednostavno nista nije na nivou koji bi nas zadovoljio.
Uprava ocigledno nije sposobna da obezbedi druge izvore finansiranja osim prodaje igraca.
Trener, sakriven pod konstantnom obavezom stvaranja igraca realno i nema materijal za velika dela. Veliko je pitanje i to tzv. stvaranje. Rezultata osim donekle Krstica vec dugo dugo nema. A talenti propadaju i postaju samo dobri klupki igraci. Mislim na Urosa, Luku, Kostu... Nadam se da ista sudbina nece zadesiti i Tepica.
Igraci su posebna prica.
Kamings, vrlo solidan sa obzirom na veiku minutazu, diskutabilnu poziciju i centre ciji su blokovi nedovoljno snazni.
Tepic, talenat koji se mora pretvoriti u novog Bodirogu a ne forsirati ga na kecu gde realno ima najmanje mesta za improvizacije i greske.
Bozic, dobar suter, u partizanu je pretvoren u masinu za "povecavanje agresije"
Luka. Sta je sa prodorima, promenama pravca i skovima u napadu koje je doneo iz Zvezde. Imam utisak da je preterano iskolovan. A steta sa tavim sutem....
Tripko. Ubijen u pojam. Bez slobode u igri, kao i ostali. Totalno se izgubio. Mora da radi na eksplozivnosti kako nogu, tako i suta.
Kecman. Prindno resenjje. Koristan ali limitiran igrac. Pored ostalih i on je poceo da gresi pa time i korisnost doveo u pitanje.
Novica. Sve je tvrdji i tvdji. To mi se nesvidja....
Drobnjak.Hmmm. Pretvara se u laznu cetvorku. To i nebi bilo lose da pasove iz pik end rola ne dobija u predelu nogu, glave.itd. I on je ponekad tanak sa kontrolom driblinga.
Kosta. Sjajan mladic ali na zalost toliko je trapav da me sve vise podseca na Duenjasa.
Pekovic. Sjajan atleta. Mislim da moze da posluzi za cuvanje snaznih centara, ali i napadu u igri sa probojnim bekovima,(koje mi nemamo) jer izuzetno koristi lakse pozicije.
Sve u svemu, i ja sve vise sumljm u Duletov nacin rada. Nasa igra je spora, sematska naizgled disciplinovana a u stvari najcesce iznudjena. Broj izgubljenih lopti je nedopustiv a to su stvari koje se tesko ispravljaju jer osim tehnike zavise i od samopouzdanja i urodjenog pregleda igre. Bodiroga i Danilovic su i sa devetnaest bili gotovo bez izgubljenih lopti.
Jos samo nesto. Siguran sdam da nije mali broj nas koji bi bili spremni da na racun kluba uplate koju hiljadu dinara koji bi posluzili za angayovanje igraca (ali ne talenata vec zrelih igraca pojacanja, poput ovog finca)Imam utisak da svake srede sebi toliko kidam zivce da bih sigurno podrzao takvu inicijativu kluba.
P.S. Nemam nista protiv najveceg rivala ali nase utamice moraju da prenese partizanovci

urbanbg73

pre 17 godina

Dule Kecman je kralj!
Nadam se da ce NBA TV preneti makar 20 sekundi i dve recenice o tekmi (kao sto obicno rade), voleo bih da vidim poslednju akciju...
Da li neko snima ove tekme? Ima valjda bar jedna pametna osoba koja ima tv karticu na kompu i trebaju mu pare...

Slobodan Simovic

pre 17 godina

O Partizane ti dobro znas......Samo sto se nisam oduzeo. Ja ne znam koji problem ima Dule pa ima toliko poverenje u Tripkovica. Covek je skolovan igrac, ali ako vidis da mu ne ide klupa je najbolje resenje. To je vec postalo hronicno, sta je sa Lukom? Taj covek zna da igra i koristi svaku sansu na pravi nacin, zasto je dobija na kasicicu? Kecman odlucio i konacno potvrdio da je dobra investicija samo da se jos malo opusti (to se inace stalno svadjam sa drugarima a tice se njega. Da zakljucim, vazna pobeda i psiholoski ali i bodovno, volim Partizan!

LUKAS UE

pre 17 godina

KAKVA BRUKA ...PA DOKLE BRE DULE DA NAS MALTRETIRASH VISHE...SMORIO SI BASKET DO JAJA ....PA TOLIKA RAZLIKA A GUBIMO 3 LOPTE ZA REDOM ...KRETENSKI ...SETITE SE LOTOMATIKE 4MIN PRE KRAJA LJUDI GUBE CISTIH 8 LOPTI A MI NE MOZEMO KOS DA DAMO ...PUSTAJU NAS A MI NE ZNAMO PA TO TI JE...UZAS......DA IMAMO PARA PRVO BI DULE LETEO PA ONDA IGRACI DOLAZILI

DeshaPG

pre 17 godina

Sto vam je ljudi sto kukate,pa ovoliko pobjeda zadnjih nekoliko godina nismo imali na kraju grupe,a da ne pominjem da nekoga dobijemo u goste.Sta ocekujete kao da drugi ne igraju kosarku,na mjestu su sve kritike za ono na kraju i slazem se ali zar nije ovako sladje.Mnogo su mladi i neke stvari su normalne po tom pitanju.Svako od igraca ima i pozitivnih i negativih stvari,ali posebno bi se osvrnuo na Tripkovica,opet se ispostavilo da bi izgubili sigurno sa njim u igri,ali nisam sa to da se on pljuje,vec da se bas sad podrzi i pomogne da izadje iz tog sivila,nadam se da ce ga sto prije povesti kod psihologa,jer znate svi da on zna da igra kosarku.Sa pravim Tripkom svi cemo se jos vise radovati.I na kraju rezultat 70:71,svi pravi grobari ce se sjetiti necega,tako da to ne moram pominjat,samo da osjecam da ce ova godina uz boziju pomoc biti odlicna.Srecno Crno Beli

vukelja

pre 17 godina

Ovo veceras je najveca sramota za Partizan u njegovoj istoriji.Danilovic i kompletan strucni stab da podnesu ostavke i da zauvjek nestanu iz kluba,jer ovo je kriminal.Nemoj da se sad nadju neki pametnjakovici sa pricom da je najvaznija pobjeda,jer svaki normalan covjek bi se stidio ovoga.Volim Partizan najvise na svijetu,ali dok ih vode ovi nesposobni,a uz to sad i drski i bezobrazni likovi,ja bojkotujem,isto kao i fudbal.
Jedan je DJORDJEVIC SASA,pod hitno da se vrati i da mu se daju sva ovlascenja oko selekcije igraca i treniranja. To nam je jedina sansa da se vratimo na nekadasnje staze uspjeha,jer nam trebaju rodjeni pobjednici,a ne homer,covjek za domace titule.Covjece shvati,PARTIZAN JE KLUB KOJI MORA SVAKE GODINE DA UDJE MEDJU 16 I DA NAPADA FINAL FOUR.Ako to nisi u stanju da ispunis,a vidimo da nisi,ODLAZI!!!!!!

martini

pre 17 godina

Ljudi, molim Vas nemojte vise gledati Partizan. Pustite nas da bar malo uzivamo i nekoj pobedi. Ne valja kad se izgubi, ne valja kad se pobedi... Pa jel moze neko da pohvali ove momke koji su pobedili utakmicu.
Predrag suter Materic, i njegovi sledbenici, kao ovaj PCH, nemojte se nervirati i gledati kako Partizan pobedjuje. Vise je nego ocigledno da mnogo vise volite kada izgubimo da biste mogli da dodjete ovde i da pljujete.
Po meni, Partizan je igrao tragicno, ali to je vec neki psiholoski problem ove ekipe, na kome treba raditi. Dalje, napravili smo seriju 17-3 u poslednjoj cetvrini, sto je velika zasluga upravo coveka koga toliko mrzite, Duleta, jer je vodio strpljivo i bio svestan snage protivnika. Sledece, mozda je tacno da je Olimpija najslabiji tim u EL, ali je totalna glupost da ovde neko objasni kako oni ne bi odigrali nikad losije (bez promasaja za 3 u 3/4, 100% bacanja u zavrsnici). Zatim, neko kaze da nije video trenera koji je izgubio 7 razlike za minut, ali ja nisam video Duleta da baca lopte u ruke igraca Olimpije. Ona "glupa" uzjava komentatora da je Tepic napravio pametan faul je recena jer je trebalo da bude faul na Milicu, ali je sudija pokazao drugacije. I poslednje, bar malo objektivno sagledajte ciste faule nad Kecmanom i Perovicem u poslednjem minutu. I jos jednom, za ovakam kos, posle ovako prokockane prednosti, trebalo je imati........ a to ovde niko ne pominje, nego svi zgrozeni Duletovim vodjenjem i nezalaganjem igraca.
I oni koji sada pljuju Tripka, neka cute kad krene da daje po 20 poena!!!!!!!
Inace, utakmica je od strane trenera vodjena odlicno, na centre, smireno, dug napad, kao i protiv Cibone, kada je igrano brzo, sa mnogo pasa, protiv mrtve igre Cibosa, kao i protiv Makabija, kada se pucalo spolja, jer oni daju mnogo poena. Kada trener to primeti, sprovede i onda i dobije te utakmice, onda je on dobar trener, a ovaj je slucajno NAJBOLJI!

grobar_brisel

pre 17 godina

TO CAREVI IDEMO DALJE SAD JE NA REDU PANATENAIKOS !!! olèèèèèèèè olèèèèèèèèè oleeeeeeeeee do FINALA GROBARI !!!

milos

pre 17 godina

jedva cekam komentare navijaca bc.next year.
mi nismo nikad gore igrali a pobedili,ja zadovoljan.zato molim vas kriticari ostavite duleta na miru da covek moze da tempira formu za top16. :P

NIKOLA

pre 17 godina

Sto se tice igre nisam zadovoljan, mislim da je Olimpija daleko najslabija u grupi i da je moralo mnogo lakse, ali valjda smo zasluzili malo srece. Moramo da nastavimo sa pobedama kod kuce i da cekamo svoju sansu za prolaz, mada moram da priznam da bi ja izmedju titule i prolaza u top 16 izabrao titulu. Kada budemo imali tim za vise od toga to ce biti uspeh, top 16 iako smo mi na granici da li cemo uci ili ne i nije neko ostvarenje, druga stvar je sto mi nemamo tim za vise i sto talenti nisu ko nekad. Ne volim da kritikujem Tripkovica, ali njegova igra je ispod svakog nivoa i mora mu se pruziti odgovarajuca pomoc jer moze bolje, Bogdanovic pokazuje pomak na bolje, ali ni to nije dovoljno. Kosta nije los, ali nije ni za F4(nije igrac koji ce nas tamo dovesti), tako da je krajnje vreme da se jos pojaca rad sa mladima. Ostaje nam samo da se nadamo da ce ekipa proraditi jer u svakom slucaju potencijala i za titulu i za top 16 imamo. Pozdrav!!

Ivan

pre 17 godina

Ja ne navijam za partizan ali ovo ova prica je svuda ista sa svim sportovima sa svim ekipama. Igraci su dobri/losi od utakmice do utakmice. Kad ce neko da bude dobar i kada odigra jednu utakmicu lose, ili los ga je proken**a jedna tekma? Kazem isto svuda, sve ekipe, svi sportovi svi navijaci. Daj navijajte jednom za ekipu i kada nije najbolja. Btw Dule sux.

manojla

pre 17 godina

A sta ste vi u zivotu uradili pa da tako nekog kritikujete! Pa ljudi pobedili smo, raduj mo se, konacno pobedjujemo! Kakav smo mi narod, da nam je drzava makar kakva nam je kosarka, verujem da niko ne bi zalio!

REDMAN

pre 17 godina

OK,NEMA VISE SALETOVIH TROJKI,NEMA DANILOVICEVOG KUCANJA PREKO SABONISA ALI ZAR NI JEDAN NAS KOSARKAS VISE NEMA ONO STO JE POTREBNO ?. DZABA TI SAV TALENAT KADA MU.A NEMAS. SLOVENCE SU TREBALI SA LAGANIH DESETAK RAZLIKE DA POBEDE A NI DA SE OZNOJE . JA GORU EKIPU OD NJIH NISAM VIDEO , NARAVNO OSIM NASE .PRICAJU MI TU O PROLAZU U DRUGI KRUG,SAMO TITULA PRVAKA EVROPE ILI NISTA TAJ STAV HOCU,HOCU BORBU NA TERENU DO POSLEDNJEG ATOMA SNAGE PA STA URADE, JEDINO STO NASI KOSARKASKI KLUBOVI IMAJU TRENUTNO BOLJE OD OSTALIH TO SU NAVIJACI.

Arsa

pre 17 godina

Nisam grobar, ali ljudi, imajte mozga i oterajte Tripka! Cifre ne lažu. Nemoj neko da mi spomene da statistika služi za mazanje očiju, jer statistika kaže da sam na tekućem u minusu i to tako jeste.
Ta ista egzaktna nauka kaže da Vujketovo detence ima prosečno u EL index -3.6 na prethodnih 5 utakmica. Samo protiv Makabija ima +8. Ko ne veruje - http://www.euroleague.net/competition/players/showplayer?clubcode=par&pcode=BFB (izbrišite prazna mesta iz linka).
A opet, postoji i drugi način uveravanja u ovo što pričam i važi za one koji su se odrekli matematike, ali je mnogo bolniji - pogledajte neku utakmicu partizana u EL.
Sve najbolje.

djanikeda

pre 17 godina

samo citam i krstim se.neka vas je sve sramota.kao da je sam dzaja usao u vas.vi ste svi bili sigurno veliki potencijali nego vas treneri nisu voleli,ili nisu shvatali vasu sjajnu ideju?i ostavite se vise partizana.NE DAM.

desa

pre 17 godina

Ma dobro ,ovo je prva pobeda posle ne znam koliko utakmica u gostima.I to je nesto
Da li neko zna sta je sa njihovim centrom ,ono mi je izgledalo jako ozbiljno

Karadjordje

pre 17 godina

Za onih 50 sekundi pakla,NEMOZEMO osuditi ni Kamingsa,Tepica niti Kecmana vec trenera,njegovim tvrdoglavim nedovodjenjem drugog play-a.Zamislite samo da je Olimpija forsirala igru sa 2 play-a 20-tak minuta?Ako ovako nastavi,ubice onog jadnog Kamingsa,sigurno se povredjuje uskoro,garant!Da li mu to "vraca" zbog one svadje koje su imali,ne znam..ali..JOSH 1 PLAY POD HIIIITNNOOOOOO!!!!!
Inache,ovakve gluposti ce biti uchestale.Ne treba Dule da se "vadi" na pobedu posle 3 godine,vec da uzme dvogled u ruke i da trazi nekog da pomogne onom mucheniku(na Bakica,ne treba rachunati,naravno!),inache nam nishta nece vredeti shto imamo 4 dobra centra.

kosarka ne stanuje ovde

pre 17 godina

samo neka neko proba da kaze nesto protiv jadranske lige... ne bi onaj poslednji sut usao da je u pitanju neka ne ex-yu ekipa bila protivnik. ovako protiv ekipe koja je prakticno poznat "domaci" protivnik ruke se manje tresu.
i pored zadovoljstva rezultatom, mislim da bi bilo u najmanju ruku nekorektno precutati da je ono sto su juce prikazali prvaci scg i slovenije najmanje licilo na kosarku

doox

pre 17 godina

Ne bih se slozio da je ono bila rasprodaja lopti, pre bih rekao izuzetno tendenciozno sudjenje kakvo odavno nisam video. Najmanje 2 od tri oduzete lopte su klasicni faulovi koji jednostavno moraju da se sviraju. Da ne pricamo da je u toku utakmice na nevidjeno sudija nagurao 6-8 poena zmajcekima (da ne komentarisem ono kada se Milic izdrao na sudiju, a on umesto da mu da tehnicku promenio odluku?!). ALi dobro. Pobedili smo. Hvala Dule. Legendo. Svi koji nas ne vole mogu samo da....
Ajmo Grobare!

fz2

pre 17 godina

Bravooo Tepiću!!! Bićeš sila. Bitna je pobeda, ali Dule mnogo greši. Kako daje dečku da završi prvu četvrtinu?- ako pogodi biće napaljen , ako promaši(što je najverovatnije) ode mu samopouzdanje i šansa pa uopšte igrati takav napad je GLUPOST. Misli malo Dule o pravim stvarima za prave ljude u pravom trenutku. A Tripko nam je reprezentativac!?!

Peca

pre 17 godina

Vujošević-najgori trener u istoriji Partizana. Ova ekipa bez njega bila bi sigurni putnik u 16. Nadam se da ni Danilović nije svemoćan i da će se naći neko da mu kaže do viđenja. I neka povede Tripkovića, mislim da je sve šanse prokockao. Nema Partizan više vremena da trpi večite talente. Ima još puno mladih igrača kojima treba dati šansu.

voja

pre 17 godina

Vazna pobeda u borbi za drugi krug, u koji cemo tesko sa onakvom igrom od juce.Da li je potrebno dati neki komentar za Tripkovicevu partiju-strahota!A najgore od svega je sto je covek totalno izgubljen. Tepic koji ima mnogo gori sut od njega bar pokazje znake mentalne stabilnosti i hrabrosti. Ama bas svaki put kad je Tripkovic u igri mi belezimo negativan skor na terenu.Sad je jasno: partizan mora dovesti beka sutera, nije u redu da rizikujemo celu sezonu i cekamo psihicki deprimiranog igraca da se vrati.Sa solidnim suterom ulazimo u drugi krug 100%, a i uzeli bi titulu u domacoj ligi.A ovako sanse su nam mnogo,mnogo manje...

divac

pre 17 godina

Mnogo smo jaki!
I prestanimo vec jednom da pljujemo po nasim timovima! Igraci su ljudi od krvi i od mesa isto!
Svaka cast Kecmane!!
Napred Partizan! Jos veceras Makabi da iznenadimo i ludilo!!!

voja

pre 17 godina

Ma da, nisu igraci krivi za ovakvu bruku od kosarke, iskljucivi krivac je trener vujosevic i njegova filozofija igre, nabijanja pod kos. Pa bre ne sme niko ni da sutne sa 3 metra a kamoli sa trojke. Nabijanje pod kos i onda tamo banane. Daj ljudima malo slobode Dule. Pa nemoze sve da se igra sa sablonom. Zar nisu sutevi sa vana doneli najbolje rezultate, setite se utakmice sa Makabijem. Pa i sinoc sa Olimpijom, kada su Bogdanovic (i Kamings) imali hrabrosti da sutnu za 3 poena, to je donelo preokret. Na ovaj nacin ubija igrace u pojam, narocito bekove. Zato i nemamo bekove kao sto smo nekada imali Djordjevic, Danilovic i slicno. Sramota od kosarke.

Dušan

pre 17 godina

Od svega vidjenog,najvaznija je pobeda.Takav smo narod da bi Partizan iz ovog infarkt meca,mogao sada izaci snazniji nego ikada.
Ne znam zasto je sramota reci "poklonjene lopte",ili to mozda nije "u trendu".

Kez

pre 17 godina

Oni se uvek utronjaju u gostima. Ja ne znam sta je sa tim timom ma da ne mogu da se otmem ustisku da bi drugi trener to bolje odradio. Zvezda je prosto rasturila ovu jadnu Olimpiju a Partizan je mogao ladno i da izgubi. Izgleda je doslo vreme da Partizan pukne i u prvenstvu, mozda bi se tada nesto zaista promenilo.

Aca_Maler

pre 17 godina

Nema potrebe da se toliko pljuje Tripkovic, jer se vidi da je decko premoren, da je postao zrtva ogromnog broja tekmi odigranih u zadnjih 2-3 godine. Decko je bio nosioc igre Partizan pre par sezona, a imao je tada samo 18 godina. Ko misli da je to lako i nek proba, pa tek nek onda komentarise. Decko je van serijski talenat i treba ga cekati da se ponovo vrati u formu. Sto se utakmice tice, puno nasih gresaka, dosta ne dosudjenih faulova u bitnim trenucima i na kraju srecna pobeda koja mnogo znaci.

veske

pre 17 godina

DEFINITIVNO NESTO SA TRIPKOVICEM NIJE U REDU,
KADA JE MAJSTOR NAPRAVIO 5 FAUL USLEDILA JE SERIJA 17-3 ZA PARTIZAN !!
KADA JE ON U TIMU GUBIMO LOPTE, RAZLIKA SE PRAVI NA STRANU PROTIVNIKA (HUVENTUD,CIBONA,OLIMPIJA) SUT U EVROPI OVE SEZONE JE 2P 5/25 3P 3/18 A ON JE NAS
"NAJBOLJI SUTER"!!!!!!
DULE DAJ SANSU LUKI OPET JE IMAO 50% STO JE NJEGOV MINIMUM . A IGRAO JE 18 MIN!!
SVI OSTALI IGRAJU NA SVOM NIVOU!!!
TRIPKOVICU PROBUDI SE FALE NAM TVOJIH 15 POENA PO TEKMI !!!!!!!!!!!!

Nitogen city

pre 17 godina

Sada mozete samo da likujete nista vise.Pokazali smo i dokazali da vredimo.Malo iskusnije poznavaoce molim samo da mi kazu da li je partizan u poslednjih 7-8 god. dobio neku tekmu kad je bilo gusto u finisu--nije!!!! E to smo pokazali prvo ciboni a sada i zmajevima tako da mi uopste nije jasno dokle vise samo neko pljuvanje i zgrazavanje,neka vas je sramota....
top16 zivi bili pa videli

sbbkbb

pre 17 godina

STA RECI KADA PRVI BEK SHUTER IMA 5 FAULOVA I 00 POENA?VERUJEM DA JOS JEDINO TEGELTIJA MISLI DA JE TRIPKOVIC NADA SRPSKE KOSHARKE I DA CE POSTATI VELIKI IGRACH?A DECHKO OSIM PROSECHNOG SHUTA NEMA AMA BASH NISHTA,POCHEVSHI OD KATASTROFALNE ODBRANE PA DO GLAVNE STVARI ZBOG KOJE SE POSTAJE VELIKI IGRACH,A TO JE HRABROST!!!SVE U SVEMU DOK MALO NE NABILDUJEMO M..A I NE POKAZEMO ZUBE NECEMO NISHTA ZNACHAJNO NI URADITI U EVROPI!!!

Dragan

pre 17 godina

Uh!!!!Koliko vazna pobeda!Necu sad nista ni analizirati,iako je ocigledno da nismo igrali dobro.Samo molim sve ljude da ne pljuju Tripka,cinjenica je da igra jako,jako slabo,ali ne treba da ga lomimo i mi navijaci!Ovu pobedu, zlata vrednu,treba lepo da proslavimo!Zato svi dodjimo protiv Bosne!A za PAO niko ne mora da se zove..

Nesa delija

pre 17 godina

Cestitam na pobedi. Bilo je i vreme da Partizan zaigra bolje u Evroligi.
Zelim navijacima Partizana da Partizan prodje u Top 16.Isto, puno uspeha zelim i Zvezdi, FMP-u i Hemofarmu u ULEB kupu.

zlatko

pre 17 godina

Pratim košarku 35 godina i nikad nisam video da se netalentovaniji košarkaš od Tripkovića toliko forsira.I još ga stave u reprezentaciju?!I tamo naravno ništa nije odigrao.Bilo je i boljih igrača koji su imali samo šut pa nisu napravili nikakve karijere.A i od tog šuta nismo dugo videli...

Tigar

pre 17 godina

Ovde je neko ranije izjavio da ce pojesti godisnju proizvodnju tigar gumenih lopti ako Tripkovic postane igrac!E, predlazem mu da polako pocne da navikava zeludac na gumu!Ja cu da se izbacim za kecap i majonez, da olaksam coveku, a mozda i ja pojedem neku!Decko je TIHA JEZA BLAGI UZAS!!!!I ja se slazem da bi malo trebao da igra za Partizan II!
Inace,AMA BRE!!!MORA LI SA KIDANJEM ZIVACA! Dobro je da smo konacno dobili na strani!Igra nije bila dobra, ali pobedi se u zube ne gleda!Ova popeda ima veliki znacaj iz dva razloga: prvi, sada je TOP16 na vidiku(pu,pu,pu da ne ureknem, sto bi rekle babe!),drugi je psiholoske prirode,valjda ce sada hrabrije igrati u gostima!Ako PAO bude PAO u Pioniru to je to! Pozdrav svima kojima je skocio pritisak!!!

XXX

pre 17 godina

Steta je sto ovde, vecinu komentara salju klinci koje ne shvataju sustinu igre pa zbog toga umesto da se procita neka PAMETNA ANALIZA citamo gomilu gluposit!!!!

peja

pre 17 godina

POBEDA:)))!!!!! kecman ”the clutch”:)))!!! covece, kakva zavrsnica za infarkt! koliki pacijent moras da budes da bi izgubio 3 LOPTE(!?!?) u tri uzastopna napada? bre, i amaterima da se tako nesto dogodi, pa je sramota! ipak, ovo je PARTIZAN…
sa samo 3 beka (cummings, tripko, pera) od kojih jedan pojma nema (srecom decko napravi 5. licnu, inace bi sigurno izgubili…), a drugi je klasican drvoseca (kapiten), sva odgovornost u organizaciji igre pada na vonteego- a. srecom, amer za sada blista i sigurno je medju 5 najboljih plejmejkera u el. velika je steta sto tepic trosi svoj ekstrapotencijal igrajuci (prinudnog) drugog pleja…
sto se tice same utakmice, nismo uspeli da iskontrolisemo nase dve najvece mane- sut za dva (ipak, za nas solidnih 50%) i, naravno, IZGUBLJENE LOPTE(“samo” 17…). bez mnogo pametovanja, mec smo dobili na taktiku iz prosle 2 sezone, cuveno “guzenje”… trio cummings- drobisa- kosta standardno najbolji u PARTIZANU, luka ponovo (presudni) faktor iznenadjenja. inace, decko dobija daleko vise minuta nego pre par nedelja. novi ugovor, mozda? takodje, da ne izostavim solidne epizode pekovica (verovatno najproduktivniji igrac el po minutu) i, naravno, kecmana:)… tripko? ko ga proglasi za “novog danilovica”, stvarno je “strucnjak”! preterah i ja kada ga stavih u istu recenicu sa micom bericem, LEGENDOM…
sledece nedelje nam dolazi pao, siguran ucesnik ovosezonskog f4. zeleni su jedna od retkih ekipa koja, na papiru, ima prednost u reketu u odnosu na nas. dovoljno je reci: batiste, dikoudis, tsartsaris, javtokas, tomasevic… pobeda? naravno, nema imperativa, ali sto da ne? nismo mi ti koji treba da se plase. vec se polako formira misljenje da ce srecni biti oni koji iz pionira ne budu ispraceni stotkom…

p.s. ocekujem lep docek za obradovica i, posebno, dejana tomasevica. kada sledece srede budete u pioniru, ne zaboravite da je tomas vrlo blizu odluke da se vrati kod nas. samo zamislite, cenarski duet tomasevic- drobnjak, kao u stara, dobra vremena…

POZDRAV SVIMA!

Velja

pre 17 godina

Protiv Zvezde nije igralo 5 igraca koji su juce igrali,od toga su trojica nosioci igre....oni i koriste NLB Ligu da bi se uigrali.

A sto se tice Tripkovica ima vremena, treba mu davati priliku u NLB ligi da se oslobodi malo pritiska, jer ako ovako nastavi da igra, pocece ljudi da mu zvizde, covek ima 20 godina i normalno je da ima oscilacije u formi, do kraja godine ima da ga dizete u nebesa. ZIVELI!!!:)

Dragan

pre 17 godina

Ne mogu da verujem da ima ovoliko negativnih komentara!Sreca da u hali kada igramo,ima mnogo vise ljudi koji timu daju bezrezervnu podrsku i kada dobija i kada gubi!Lepo je Nikola rekao da je u prethodnim sezonama bilo dosta utakmica u kojima smo igrali dobro,a na kraju smo gubili!Sada DOBIJAMO!Cinjenica je da ne blistamo,daleko od toga,ali je i cinjenica da tim ima rezerve!Mogu i moraju bolje,pre svih Tripkovic(u velikoj krizi,ali prebrodice je,a to je onda jos 10,15 poena),zatim Tepic,Bozic(od koga ocekujem da na utakmici bored agresivne odbrane ubaci i jednu,dve trojke),i Pekovic(ali za koga me brine da uopste ne povecava repetoar svojih suteva u napadu).P.S.Kecmane,hvala ti!

Klaudinho

pre 17 godina

Sjajno , borbeno do kraja . Novi kvalitet je izasao na videlo . Nismo gubil glavu posle +10 za Olimpiju , ali isto tako dramaticna zavrsnica nam nije trebala. BOG nas je pogledao napokon jednom da i mi dobijemo poslednji napad. Losa organizovanost pogotovu u fazi napada. Odbrana odlicna opet i postaje sve jasnije da Partizan moze da igra dobru odbranu . Dule je odlicno postavio igru , vidim neki mu zameraju sto gura loptu pod kos .Pa valjda treba da iskoristi svoj kvalitet a slabost protivnika ???!!? Mnogi ga kritikuju
DULE MAJSTORE ! Dok si ti u Partizanu ne brinem za buducnost . Kako vas nije sramota ovako da omalovazavate Tripkovica . Pa decko nije u formi a ne treba zaboraviti da nije prosao pripreme , da je igrao POVREDJEN !!?
On ce doci na svoje polako , ove godine imamo sjajnu klupu tacnije ceo tim je odlicno selektovan . Promenili smo filozofiju igre igramo brze modernije , tako da izgubljene lopte su posledica i toga , ali i mladosti nasih igraca . Ko je video sinoc perspektivnog igraca u Olimpiji ???? Samo "mali" Lorbek i niko vise .... Ostalo sve matori igraci koji su igrali vec duze vreme epiozdne uloge u prosecnim evropskim klubovima . Zato mi naseg Kostu kad prodamo uzecemo milionce okruglo , Kole je ove godine izrastao u pravog vodju ovog tima . Uz Drobnjaka je dobio sirinu , a igra i cvrsce . Drobnjak je iskusan igrac i pre svega jako dobra licnost . Takav nam igrac treba koji ce biti i na parketu zamena za Duleta . Camings se iskupio na kraju onim pasom do Kecmana . Luka bi morao vise da igra , nas najbolji suter trenutno , mada i Pera Bozic ima odlican sut iako ga retko koristi . Nadam se ce Luka produziti ugovor na kraju sezone jer se vidi da je ovo njegova sezona i da bi trebalo da eksplodira . Sad bez pritiska odigragi protiv PAO , valjda ce i Zeljko malo da odmori igrace protiv nas ,bilo bi potrebno
vidim razbijaju sve ... :))) Danas ukoliko Makabi pobedi u ZG realnost TOP 16 je velika .

paja

pre 17 godina

Zamolih sve kvazi navijače da se ne javljaju više i ne ostavljaju svoje genijalne komentare, gde pogotovu mislim na voju i Pch, šta god to značilo. Svi koji nemaju nikakvce veze sa basketom, osim gledanja na TV, nikad ništa nisu uradili za Partizan i iz razloga sopstvene frustracije ostavljaju ovde stručne psihoanalize igrača. Tripko je naš najtalentovaniji igrač što je pokazao, postaće među najboljima. To znaju svi normalni ljudi. Za razliku od vas genijalaca, dečko trenira mazohistički i trudi se maksimalno, što će kad-tad doći na svoje. Pa vi koji nećete da ga podržite kad mu ne ide, navijajte za neki drugi klub, čiji su ciljevi jedino trenutni rezultati sa igračima u najboljim životnim formama. Za pobedu svaka čast, Napred PARTIZAN.

Partizan je institucija

pre 17 godina

@KEZ ... Citiram: "Oni se uvek utronjaju u gostima. Ja ne znam sta je sa tim timom ma da ne mogu da se otmem ustisku da bi drugi trener to bolje odradio. Zvezda je prosto rasturila ovu jadnu Olimpiju a Partizan je mogao ladno i da izgubi. Izgleda je doslo vreme da Partizan pukne i u prvenstvu, mozda bi se tada nesto zaista promenilo.
(Kez, 23. novembar 2006 09:45)"

Lose ti pratis kosarku izgleda.
Ako si uopste gledao utakmicu Zvezda (domacin) - Olimpija (gost!), mogao si da vidis da li su igrali sa najboljim timom. Olimpija ima zagarantovano mesto u Evroligi, razumes? Ne zanima ih Jadranska Liga.
Ako vec ne pratis dobro kosarku, mogao si bar da procitas ove komentare, neko je vec napisao to o utakmici Zvezda - Olimpija i o greskama sudija, nedosudjenim faulovima.. o menjaju odluka itd.
Znas li koliko vredi bilo koja pobeda u Evroligi? Bodovi su vazni, mani se igre, molim te. Da ne govorim koliko je Olimpiji bilo vazno da pobede.
Sto se prvenstva tice, kako mislis ako bi puko Partizan nesto bi se promenilo.. sta to?
Sad moze i da pukne ako hoce, koliko bese godina vec vlada?
Partizan je institucija.
Ima najvise titula u Evropi i svetu ako bi se sabrali trofeji u svim sportovima.
I posle ove vredne pobede ne zasluzuje da ga ti neprimereno spustas, on je GORE. Partizan igra u Evroligi. Gde je Zvezda? Partizan je i u fudbalu (ne samo ove godine) jedini nas preostali predstavnik u Evropskim takmicenjima..
Zato, molim te, pazi sta pricas, probudi se & edukuj se. Hvala.

karate klub

pre 17 godina

Neka me demantuje ko hoce ali je ocigledno: u viziji kosarkaske igre g.Vujosevica sut za tri poena je STETNA POJAVA, NEPOTREBNI INCIDENT, NUZNO ZLO kome treba pribeci u krajnjoj nuzdi. Za njega su sutevi sa distance isto ono sto i SEKS PRE BRAKA za katolicku crkvu. Svakome ko se usudi da odstupi od osnovne i jedine ideje - DOTURITI KOSTI, nabija se kompleks krivice. Pokusavam da shvatim i opravdam Tripka za koga je Anzulovic izjavio da je medju prvih pet sutera Evrope. Ako sutira spolja za tri a veruje da je to sto radi pogresno - onda je normalno da ce promasiti!!!

staya

pre 17 godina

da sam sinoc pisao komentar, sumnjam da bi prosao `cenzuru`. kako je jutro pametnije, prvo sto mi pada na pamet je da treba tripkovica ostaviti na miru. psovao sam ga sinoc kao nikad (kao i vujosevica), ali decko je u velikoj krizi. nece mu pomoci to sto cemo pljuvati po njemu. stekao je izvestan kredit (ima samo 20 godina i tri lepe sezone iza sebe) i zato ga treba istrpeti i nadati se da ce se vratiti sto pre. da ne govorim o tome da je partizan za njegov ugovor uzeo kredit iz banke. uslov da se isti vrati (a rec je o ozbiljnim parama) jeste da se tripkovic unosno proda. ovo mu je treca sezona od cetiri u ugovoru. ako ga na kraju godine ne utopimo, bicemo u velikom finansijskom problemu (dug prema banci). zato je toliko bitno da se decko sto pre vrati u igru... pozdrav za luku, koji bi morao da dobije jos malo prostora. ono sto me najvise nervira sto cemo vujosevica gledati jos dugo godina. vreme je da se provetri klub. dosadio je i bogu i narodu. mislim, `ebes pet titula kad zivci odose dodjavola...

srdjan

pre 17 godina

Da li zna neko kako je prošao centar Olimpije (mislim da je Šveđanin u pitanju) koga su izneli sa terena-izgledalo je da mu je ozbiljno stradala kičma,bio je sav nepokretan...sve u svemu blesava utakmica

Nikola Bar CG

pre 17 godina

'baranin' ti imas veliki zaostatak u mentalnom sklopu! al ebi ga nisam ti kriv sto si *iptarcina ili neznam ni ja koje *govno u pitanju!

Dragan

pre 17 godina

@Staya
Nije tacno da Tripku istice ugovor!On je potpisao ugovor na 8(i slovima osam)godina dok je tako nesto bilo moguce.Ovo mu je 4(mozda i 5 sezona).Nismo uzimali kredit od banke,vec smo njegov ugovor,odnosno planirano obestecenje koje cemo od njega dobiti,ponudili kao garanciju za uzimanje kredita pre dve godine.I slazem se sa tobom da ga treba podrzati!Pozdrav!

PDP

pre 17 godina

Bez SRCA! Dobri su momci ali im fali srce ili bar jedan koji to ima, najgore je što od mladih igrača u Srbiji takav i ne postoji, ali to je posledica stanja u celokupnom društvu, svi smo se predali, možda i dobijemo nešto na sreću kao ovu utakmicu ali ne dugo.

Space Jam

pre 17 godina

Od ove utakmice će se pamtiti samo rezultat. Ako ovaj tim Partizana ima kvalitet za "Final four", kako je to izjavio trener Vujošević pre početka ove sezone, onda je on zaista počeo da gubi kontakt sa realnošću. Stalno se ponavlja loša igra u napadu i ogroman broj izgubljenih lopti. Momci se zaista trude, ali je primetno loše baratanje loptom (osim Kamingsa i donekle Tepića), kao i očajna igra 1 na 1 spoljnih igrača Partizana. Kada ih ne krene šut za tri poena, oni uporno guraju loptu pod koš svojim centrima da sami rešavaju situacije pod košem, tako da Perović i Drobnjak imaju ogromnu odgovornost i pritisak protivničkih igrača. Da nema izgradjenih akcija u napadu govori i mali broj asistancija. Skauting igrača je loš. Setimo se samo promašaja iz prošle sezone sa Edvardsom, Braunom, Smiljanićem i Lončarom, a šta tek reći o proceni mogućnosti Milana Gurovića. Temu Ranniko je, na primer, bolji od svih plejmejkera Partizana još od doba Vujanića. Kada se samo setim koliko je NBA skauta pored Perovića, dolazilo da gleda Tripkovića i Bogdanovića poslednjih par godina, a kakav je njhov status danas. Ovakva igra Parizana je pravo mučenje i za igrače i za navijače i nije čudo što na svakoj utakmici u EL Partizan doživljava prave "porodjajne muke" bez obzira na rezultat.

I.K

pre 17 godina

Za mene je ovo najlepsi rezultat koji se moze napraviti u jednoj kosarkaskoj utakmici(70-71)...Istanbul 1992,secanja ne blede... A za sve pljuvace Tripka:Ako ste se ikada u zivotu, barem malo bavili sportom profesionalno,znali biste sta je to kriza i ne bi vam palo na pamet da ga ovako napadate.A jos se to i ne odrazava na rezultate ekipe!TRIPKO GLAVU GORE,TRENIRAJ DO IZNEMOGLOSTI,I SVE CE SE BRZO VRATITI!

ICO PFC

pre 17 godina

STRAŠNO SU SE UPLAŠILI, ALI JE BOG SINOĆ BIO NA NAŠOJ STRANI, BITNA JE POBEDA IGRA SE BRZO ZABORAVLJA, IDEMO DALJE,
NAPRED PARTIZAN

Nenad

pre 17 godina

Velika je stvar dobiti ovako bitnu utakmicu sa nikakvom igrom.I posto smo sve ovakve utakmice opusteno gubili godinama,ovo je vec vidan napredak.Konacno se isplatilo sestogodisnje besomucno i mnogo puta besmisleno i na silu a opet na ustrb nasih nerava forsiranje zadnjeg napada.Sva sreca da je Tripkovic na vreme izasao pa nije morao da preuzme odgovornost.A najjaca od svega je Duletova izjava da namerno nije trazio tajmaut posle onih izgubljenih lopti.

panta

pre 17 godina

Pa ti Slovenci su stvarno ljigavi,pokusali su da nam otmu pobedu.Kada smo mi domacini nema pritiska na sudije jer navijaci kao ovce pevaju sta im je volja a utakmicU i ne gledaju.Treba kod svake odluke koja je na nasu stetu napravi TAKVA BUKA DA SE SUDIJAMA SLEDI KRV U VENAMA.Od kada je otisao Bora svi silje .... na nama.

VLAJCHE

pre 17 godina

Cestitam na pobedi zasluzeeno ,medjutim nesto se desava sa tripkom van terena i to je cinjenica,mislim da mu treba pruziti podrsku da se vrati i bude onaj stari.Setite se samo kako je igrao prosle sezone a protiv zvezde igra uvek smireno i ODUVA IH i opet ce protiv zvezde odigrati maximalno siguran sam u to.Zvezdasi nemaju pravo glasa oni ne igraju ligu sampiona,tako da nema potrebe da komentarisu uopste,tek kada budu igrali evroligu onda nek se jave a sada tisnoca.

nenad

pre 17 godina

OVO JE STVARNO SRAMOTA. VI SEBE NAZIVATE "NAVIJACIMA" STO SE BRE LJUDI NE PRIJAVITE ZA TRENERA PARTIZANA (PEJA I KOMPANIJA) ILI ZA IGRACE UMESTO TRIPKA (KOJI JE AKTUELAN U PLJUVANJU ) BOGDANOVICA ( KOGA STE PLJUVALI DO PRE PAR NEDELJA A SAD ODJEDNOM DECKO NAUCIO DA IGRA ) PROVICA (SLICNO KO BOGDANOVICA ) PA DA POKAZETE KAKO IMATE SRCA HRABROSTI A POSEBNO KVALITETA ILI CE VAS OPET TRENER MRZETI. LECITE BRE LJUDI KOMPLEKSE NA DRUGOM MESTU OSTAVITE PARTIZAN NA MIRU JER ON NE ZASLUZUJE TAKVE "NAVIJACE" KAO STO STE VI.
SKUPITE SE LEPO ISPRED NEKOG PODRUMA PICA PA UZ PIVCE PLJUJTE I PRICAJTE KAKO STE VI BILI EXTRA TALENTI AL VAS TRENERI NISU VOLELI.
I DALJE OD PARTIZANA

POSLINAHUJ

pre 17 godina

Zivim u inostranstvu tako da nisam mogao da gledam tekmu. Vi redaktori iz b92. pod hitno uzmite "Nikulu Zemun" za glavnog kosarkaskog urednika stranice.
bravo majstore od danas citam samo tvoje izvestaje tekme.

Le Andro Brande

pre 17 godina

ALO LJUDI!!!
TO JE NAS PARTIZAN I ON JE POBEDIO NAKON TRI GODINE U GOSTIMA!NE PLJUJTE PO TRIPKOVICU,DECKO IMA LOSU FORMU I PITANJE JE DANA KADA CE DATI 30 POENA U NEKOJ EVROPSKOJ TEKMI.BOLJEG TRENERA OD DULETA NE MOZEMO TRENUTNO DA IMAMO(MOZDA DIVAC...DJORDJEVIC...)ALI IPAK SPANCI I ZABARI IMAJU JACE BUDZETE TAKO DA...TREBA OBRATITI POSEBNU PAZNJU NA PRENOSENJE LOPTE NA PROTIVNICKU POLOVINU I IGRU PROTIV UDVAJANJA.KECMAN JE DAO POBEDNICKI KOS I TO MU JE SASVIM DOVOLJNO DA GA NE OSPORAVATE.GLEDAM KOMENTARE I NE MOGU DA VERUJEM.ALO BRE, DROBNJAK JE LEGENDA I PRAVI GROBARI GA VOLE, I KAO COVEKA I KAO IGRACA.NEMOJTE VI KOJI STE JUCE ILI PREKJUCE POCELI DA PRATITE BASKET DA PRICATE O KVALITETIMA KECMANA, DROBNJAKA, BOZICA.NAPRAVLJEN JE NAJJACI TIM JOS OD VESE, BERICA I TOMASEVICA.KAMINGS JE PRAVI VODJA I SAMO KLUBOVI POPUT HEMOFARMA MOGU DA GA PUSTE DA ODE.KOSTA JE DOSTA NAPREDOVAO JER IMA DOBROG TRENERA A TO JE DULE.PA ZAMISLITE DA JE SAKOTA NA KLUPI!!!TEPIC CE BITI SVE BOLJI, PEKOVIC TAKODJE.NAPRED MOMCI,IDEMO DALJE,SLEDECI JE PANATINAIKOS.KAD JE MOGAO MAKABI MOGU I GRCI!!!

kara te klub

pre 17 godina

Neverovatno ali istinito! Danasnji SPORT pise: "Podatak za anale.Partizan je slavio u Tivoliju, iako je za 40 minuta nas sampion imao samo DVE ASISTENCIJE (!!!!????), Kecman i Drobnjak po JEDNU!" Da li neko od Grobara zna da li je mozda ovo svetski neslavni rekord?

Darko

pre 17 godina

PARTIZAN ima tim na koji mozemo da budemo ponosni! To pre svega kazem zbog mladog tima koji imamo. Tu je 7-8 momaka od po 20 god koji nose igru Partizana i koji ce u buducnosti biti oslonci SRPSKE reprezentacije! Ovom timu treba pruziti podrsku sta god da urade ove sezone!!!
Pored naseg tima treba izdvojiti FMP i Hemofarm koji daju pravu sansu mladima!

Pozdrav svim GROBARIMA!!! Mozda nismo najbrojniji ali smo NAJVERNIJI!!!

Zeks

pre 17 godina

Da se razumemo: Navijam za Zvezdu i to iz petnih zila ALI na internacionalnoj sceni cu uvek podrzavati srpske klubove a pogotovo Partizan, jer kao sto su vec mnogi pre mene konstatovali, BEZ JAKOG PARTIZANA, nema ni jake Zvezde. E sada: Jako, jako, jako sam zabrinut posle ovokvog rezultata protiv jedne (sorry slovenci) ocajne Olimpije. Ne osporavam sposobnosti nijednog igraca Partizana, jer sam ubedjen da mogu bolje ali sam stvarno ubedjen da je doslo vreme da se oterasite Duleta. Najbolje bi bilo, da Vujosevic sam dodje do tog zakljucka i lepo spakuje stvari. Plasim se samo za Partizan, da ce Dule da se jos dugo drzi na toj funkciji, jer ga nijedan drugi klub nece. U inostranstvo ne moze, jer ne govori ni jedan strani jezik. Ostaje vam nada, da ce se konacno opredeliti za mesto selektora u CG. Mada zelim braci Crnogorcima od sveg srca mnogo boljeg selektora. Dule ima svoje kvalitete koji su itekako vazni, ali ne na njegovoj trenutnoj funkciji. Zelim Partizanu puno srece u Evroligi i nadam se mnogo boljim partijama. Ako ovako budete igrali protiv Zvezde...blago nama :-)

Niko

pre 17 godina

Neko je napisao "Vi koji kritikujete Tripkovica nemojte da se javljate kad decko OPET pocne da daje po 20 koseva"

Ljudi, kako ne kapirate da ce on i kada budeo dao 20 koseva (svaku 5u utakmicu) imati index u najbolje slucaju 7!!! Tih 20 poena ce postici (uz los procenat suta, gomilu izgubljenih lopti...) jer ga Debeli forsira i jer se akcije prave za njega, jer moze da sutira kad hoce i odakle hoce (za razliku od Luke)...a on sem suta nema nista!!

zeki74

pre 17 godina

mislim da je poredjenje pobede Zvezde nad Olimpijom i naše pobede nad istim, blago rečeno nepotrebno. Jednog lepog dana kada zaigrate u EL, možda ćemo i moći da pravimo neka poredjenja, a do tada za vas cigane i dalje postoji kabare koji uvek možete pogledati : " PUTUJ EVROPO ", koji se odnosi na sva vaša učešća u evrokupovima i u svim sportovima.

Zeks

pre 17 godina

Jos jednom ja. Ljudi sto ste se okomili na Tripkovica? Kao prvo kriv nije Tripko nego Dule sto ga nonstop toliko forsira. Nije valjda da ocekujete od Tripkovica da kaze Duletu da nece da igra? Pa tek to bi mu bio kraj zauvek. Decka su s razlogom prozvali talentovanim ali iz nekog nama nepoznatog razloga, nece ga sreca nikako. Ne mrzim Duleta jer nemam razloga ali stvarno mi se cini da ga se igraci strasno plase i zbog toga su totalno ukruceni i cak ponekad deluju kao da se plase da sutnu na kos ili da pokrenu neku dobru akciju. Ja mislim da bi (ne samo) Tripko strasno dobro proradio pod nekim drugim okolnostima (i Trenerom). Dajte tom mladicu sansu da se sabere. Pogledajte prosle godine Vuka R. u Zvezdi. Zamalo da pojedini navijaci ne pokrenu lincovanje i svi su se pitali, zasto ga Sakota forsira. Ali vidite sta se u medjuvremenu dogodilo sa tim momkom. On je u ovoj sezoni jedan od najvaznijih igraca. Daje dosta poena a uz to je strasan u odbrani. Sportski pozdrav svima.

REALNO *W

pre 17 godina

REALNO *W

PLJUVAČI IDITE KUĆI!!!!!!!
Do skoro Partizan nije mogao da se pomeri u Evroligi. Do juče smo pljuvali kada se gubilo sa 25 razlike..OK.. ali gledati bilo kakvoj pobedi u GOSTIMA u Evroligi je prava GLUPOST. Naravno očekujem 15-20 razlike protiv Olimpije u Pioniru. Koliko je samo Partizan puta izgubio dobijene utakmice, pa normalno je da se desi ovakvo nešto.
Utakmica tvrda - Olimpija i pored loše igre je dala 10 trojki, što na ovako malom rezultatu nije uopšte naivno. Još kad se uzme u obzir da su većina bile u veoma važnim momentima, to dobija na težini..
Igra stvarno nije bilo na nivou, ali Partizan je po prvi put poslednjih godina išao u goste kao favorit, to breme kao i bučni Dragonsi učinili su svoje.. Posle -9 na kraju treće četvrtine, da je neko rekao +1 na kraju svi bi bili prezadovoljni, a ovako svi pljuju i kritikuju..
Ipak nije smelo onako..
MORAMO biti zadovoljni, skor 3-2 posle 5 kola, a još čekamo kući Romu, Olimpiju, Huventud,Unikahu... idemo Ciboni, Unikahi.. Ako se bude dobijalo kući na svako gostovanje ići će se max rasterećeno.. a to je šansa..
Pa trebaju nam samo još 3-4 pobede, Partizan to može..
Što se tiče igrača, pokazuje se koliko teško igraju Kosta i Drobiša protiv nižih igrača, ali biće i to bolje. Za Tripka stvarno ne znam šta da kažem, stvarno je jako LOŠ, treba ga poslati na neki odmor dve tri nedelje pa ispočetka pripreme i sve.. Pod hitno veća minutaža Luki, i ako ne odigra kako treba u januaru CRNAC na krilo!!!!

VELIKI POZDRAV SVIM GROBARIMA
NAROČITO NIKOLI IZ ZEMUNA

REALNO *W

kara te klub

pre 17 godina

Siguran sam da je trener Cibone, Anzulovic, bolji poznavalac kosarke od svakoga ko se javlja na ovom forumu. A covek je rekao da Tripkovic spada u PRVIH PET SUTERA Evrope! Siguran sam da bi Tripko to i bio da kojim slucajem igra kosarku kod Anzulovica. Ako u Vujosevicevoj viziji ili koncepciji sut za tri poena NIJE RAVNOPRAVAN sa ostalim elementima igre vec je NUZNO ZLO koje odstupa od OPSTE ZAKONITOSTI nabijanja lopte pod protivnicki kos gde se us "porodjajne muke" Kosta i Drobisa bore da pogode zicer, onda je prirodno da Tripko sutira sa strahom od svog ucitelja-patrijarha! Kad se jedan mlad igrac kao on digne na sut za tri u glavi vec ima predstavu da RADI NESTO GRESNO i ako kojim slucajem ne pogodi dogadja mu se - najmanje klupa, a obaska psovke i besni pogledi strogog ucitelja. A slazem sa svima koji misle da je Kosta napredovao kod gospodina "PATRIJARHA SRPSKE KOSARKE". Nekad je imao 17 a sad ima 21 godinu. Napredak je ocigledan!

staya

pre 17 godina

@ dragan
govorimo o istoj stvari. podigli smo kredit, a zalog je tripovo obestecenje. ako ga ne prodamo za dobre pare, necemo moci da pokrijemo kredu. a sto se godina ugvora tice, videcemo na kraju sezone ko je u pravu :) iako bi voleo da trip ostane jos neku godinu, partizan smatra da je sad pravo vreme da se od njegovog i kostinog obestecenja uzme novac. tako da obojica idu 95%.

no name

pre 17 godina

hahahaa..za infarkt je bilo,ali od smjeha infarkt!!ko je gledao mogao je pući od smjeha!!neki tip(vjerovatno običan gledaoc 100%)nosio je dres olimpije i na dresu pisalo arslan,al tip stvarno umislio da je košarkaš,pa ko fol nešto hoće da igra,baca asistencije sa pola terena,ili je to gađanje table,niko živ ne zna šta?ili čovjek i ne zna da lopta u košarci mora da prođe kroz obruč,i tako X puta u X napada,dok ga nisu istjerali sa terena,a isto tako i sa partizan strane,asistiranje tačno na stolice navijača u prva 3 reda,gađalo se sve,semafori,tabla,aut linija,koraci,izgubljene lopte,na momenat misliš da to nije zvanično vrjeme utakmice,već onako zagrijavanje pa bacaju ljudi loptu svuda!a još i najboljši strelec olimpije,marko milič,ni jedno slobodno ni blizu koša da ubode,hahaha...evroliga...haha,to nebi moglo proći nigdje,već samo na"ma nemoj"site-u,kao primjer kakvu "žestoku"košarku igraju dva lijeva tima!

Dragan

pre 17 godina

@kara te klub
Ta vest iz Sporta nije tacna,i ja san je procitao,pa proverio,Partizan je juce imao 6 asistencija
@staya
ok je da smo se razumeli,a Tripko ima ugovor do 2010.Kosta ide sigurno,tu se slazemo!Pozdravljam te!

cika

pre 17 godina

Dobro je!Proslih godina smo ovakve utakmice gubili a sad ih dobijamo i to dve uzastopno.Ipak sazrevamo u ozbiljnu evropsku ekipu!

Nikola,Zemun

pre 17 godina

I jos ponesto :
Mogu da razumem da su reakcije na ovu pobedu medju Partizanovim navijacima pomesane . Zaista smo pruzili jednu losu partiju , ali , ipak , je pobeda najvaznija . Kljucna stvar u svemu tome je psiholoski momenat , a svako ko se bavi ili se bavio sportom zna koliko je taj faktor bitan . I jednima i drugima ovaj mec je bio presudan , odnosno odredjivao je dalju sudbinu . Pobedom je Olimpija i definitivno iskljucena iz grupe konkurenata za finalnih 16 ( ako se uopste tu i nalazila ) .
Po nekim procenama , za sledeci krug ce nam trebati jos tri ili cetiri pobede . Racunam da u Pioniru mozemo da pobedimo svakog , izuzev mozda PAO – a . Olimpiju i Rim , da kazem pod obavezno , ali i dva Spanska tima . Ukoliko je Zvezda , pred 4 000 fudbalskih navijaca mogla da razbije Real , ne vidim zasto mi pred 7 000 najboljih kosarkaskih navijaca u Evropi ne bih mogli da porazimo Huventud i Unikahu . Uz to , vazno bi bilo ostvariti sto ubedljiviju pobedu protiv Italijana , posto bi oni , kao sto sam vec napisao , mogli da nam budu direktni konkurenti . Ja sam nepopravljivi optimista i verujem i u pobedu u Zagrebu . Zaista smatram da smo kvalitetniji sastav od Cibone . . .
Sto se tice Panatanaikosa , moramo biti svesni cinjenice da je to jedan od najjacih sastava koji se pojavio u poslednjih , pa recimo , desetak godina . Sjajno su pokriveni na svim pozicijima i imaju ne 12 , nego 14 igraca od kojih bi svako bio nosilac igre u bilo kom drugom Evroligasu . Tesko je reci da li su jaci spolja ( Toni Delk , Becirovic , Hadzivretas , Dijamantidis , Vujanic ) ili pod kosem ( Batiste , Dikudis , Carcaris , Tomasevic , Javtokas ) . Ipak , zvucace kao fraza , ali u Pioniru nikome nece biti prijatno . Uz navijace , hrabru i pozrtvovanu igru , pametnu u prvom redu , dobro sutersko vece , malo srece , probudjenog Tripkovica , Luku kao protiv Makabija i pod uslovom da se greske svedu na minimum – mogli bih da iznenadimo . A i red bi bio da im vratimo za onaj i onakav poraz u Pioniru prosle godine . . .
Ovaj tim Partizana ima jos dosta rezerve , tu naravno u prvom redu mislim na Tripkovica za koga verujem da ce se uskoro „ probuditi “ ( mozda bas protiv zelenih ) , Tepic igra sasvim zadovoljavajuce a moguc je i njegov znacajniji doprinos kada su poeni u pitanju , ista stvar je i sa Kecmanom i Perom . Od Luke mozemo da ocekujemo da nastavi da pruza dobre partije u kontinuitetu i da konacno predje onu granicu koja odvaja talente od „ talenata “ ili talente od velikih igraca . Pod kosem , Drobnjak i Perovic igraju konstantno dobro , a mali Novica korektno koristi minute koje dobija . Rezerve ima jos kod Pekovica , gde je , posle sjajne debitantske sezone u Partizanu , usao u neku vrstu stagnacije . Ipak , ja licno od njega ocekujem bolja izdanja u nastavku . Problem je plej , treba nam jos jedan igrac na ovoj poziciji , ali smo to zaista vec mnogo puta apostrofirali , tako da se ne bih ponavljao .

@ Aleksandra,Grobari-Kumodraz
1979 .
Ovoga puta poseban pozdrav za tebe . Zaista mi je drago da i pripadnice lepseg pola toliko vole i prate kosarku i , naravno , Partizan .

Veliki pozdrav svim ljubiteljima kosarke , a posebno navijacima Partizana !

janki

pre 17 godina

Statistika na euroleague site-u je ocajna...koliko se secam Cummings je imao 1 blokadu(tad je komentator rekao da je valjda najviseg coveka u zivotu izblokirao Cummings), ali zasto nepise tamo u koloni "block" to neznam...

zoki pfc

pre 17 godina

Stvarno je loša statitistika evro-lige , mnogo propusta ... dobro su i izgurala ona dvojca što su prenosili ...sada puna koncentracija za PAO , utakmica je u 18h u sredu...AJMO GROBARI!!!!!!

Peđa

pre 17 godina

Svaka čast košarkašima na pobedi.Bitno je da su pobedili,svaka pobeda nam je potrebna bez obzira igrali loše ili dobro bitno je da su pobedili,ako Bog da idemo dalje.

ISKRENO

pre 17 godina

Zvezdas sam ali u Evropskim takmicenjima navijam za sve nase klubove.Utakmica je bila na losem nivou i stvarno je neverovatno da Partizan jedva moze da pobedi u gostima jedan od najslabijih timova u EL.
Rekao bih nesto onima koji svakodnevno pljuju
Tripkovica a to je:Pricate kako kad Tripkovic izadje iz igre,Partizan ne belezi pad u igri.Pa kako ste onda umalo izgubili utakmicu a imali ste +9,50 sekundi pre kraja i dosli ste u situaciju da sutem u zadnjim sekundama spasavate mec iako nije igrao Tripkovic.Ja se bas nesto ne secam da je neki tim za 47 sekundi dao 10 poena vise u odnosu na protivnika,a pogotovo u zavrsnici.
Mislim da decku treba stvarno jos da se uigra i pad u formi je normalan za svakog sportistu i to stvarno treba da zna svaki covek koji imalo prati sport,setite se samo da jos od one povrede sa SP nije u pravoj formi ali nema sumnje da je on jedan od najvecih talenata nase zemlje.
Pozdrav svim ljubiteljima kosarke.

Mayers

pre 17 godina

Želim samo da kažem da jedan Klimamio ima 5-0 u lakšoj grupi od Partizanove. Ko pobedi Partizan može da komentariše njegove igre. Napred Tripe...

delija glingon

pre 17 godina

jes i tesko savladati jednog makabija, olimpiju i cibonu sa prvim sastavom i to u beogradu i to u desetom produzetku uz pomoc sudija. pa tog makabija rasturila jedna cibona, zamisli te da je CZ savladala jedan najaci klub u evropi svih vremene i to rasturili "SSSSilnog REALA."
Olimpija, Split, Bosna i ostali seoski klubovi (cast Ciboni, Buducnosti i Zadru)su veliki autsajderi i oni bi bili u dnu druge Srpske lige.
Pozdrav zasve grobare i nek se slade sa neznacajnim pobedama, a kad vam dodje CSK i Real, gubite sa 60 razlike i to u Pioniru.
Napred Sakota majstore, ocemo tri trofeja, LIGU; KUP I JADRANSKU.