Petak, 19.08.2022.

13:50

Srbija jedno mesto niže na listi favorita za Evrobasket

FIBA je objavila novu rang-listu favorita za osvajanje Evrobasketa.

Izvor: B92

Srbija jedno mesto niže na listi favorita za Evrobasket IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

88 Komentari

Sortiraj po:

Dragic

pre 1 godinu

Svi govorite kako sudije pokrale srbiju protiv Slovenije mislim da su i srbi imali blizu 40slobodnih bacanja. Svi govorite kako Slovenija ne uzima medalju na evrobasketu da su bolji Litva pa turška pa nemacka pa grcka ma ok da se ne zaboravi Slovenija pobedila litvu usred Litve i pred punom dvoranom koji su Svi bili protiv Slovenije, pa pobedili Slovenci i Turke u Istanbulu, pa igrali Slovenci na olimpijadi za kos izgubili od francuske i nije igrao Dragič a franzuci imali bolji Tim nego danas pa Slovenci pobedili nemacku mislim da vise ko za 20poena pa isto pobedili spanjolsku na olimpijadi i Španija imala bolji Tim nego sada. Dragič dao izjavo da ne igra 100posto na prijateljskim utakmicama Slovenci imajo slab procent suta za tri i dva i ko to če je dnom da ulazi mislim da Slovenija sa ovakvom energijom sva kako može do medalje i zlate

Markobg

pre 1 godinu

Prili;no realno ali kao sto rece Sarenac 7 ekipa konkurise za medalje podjednako i cetvrtfinale je presudno da li ides u borbu za medalju ili u razigravanje.

Mynx

pre 1 godinu

Ovo me cak podseca na vaterpolo OI u Tokiju kad stave Madjare kao prvog favorita a mi na svakoj poziciji bolji od njih i onda dodje oi i kradu nas rade svasta i opet uzmemo zlato a Madjari ispali od Grka koje mi oderemo u finalu 4 razlike s 75 posto snage.
Ova fiba nema pojma znaju oni ko je favorit koliko im je i federacija dobra.Realno i bez Bogdana i bez Bobija i bez Teodosica i cak i Bjelica da nam ne bude igrao ako ne bude vise povreda mi smo prvi favoriti nismo ubedljivo prvi favoriti kao kada bi neki od navedenih igrali ali prvi favoriti smo i ne vidim ko moze biti prvi favorit pre nas e sad da li ce se ovo desiti videcemo.
Slovenci su mnogo uigraniji bili od nas mi tek prvi mec dobili nas jedva i uz pomoc sudija i srece,Jokic promasio mozda najvise bacanja u karijeri,Lucic izbacen vec u prvoj cetvrtini,Milutinov i Gudura nisu ni igrali a jako su bitni u rotaciji,Petrusev nije igrao minut,Nedovic odigrao mozda i najslabiju utakmicu u karijeri bilo da li je igrao reprezentativnu i klubsku kosarku.i opet smo mogli da dobijemo.to je o ovoj utakmici a ovako ako gledamo igrace i dalje imamo ubedljivo najbolje....

Locutus

pre 1 godinu

Po kladiinicama smo treci sto je merodavnije
(Padaju mi kapci, 19. avgust 2022 15:12)

Kladionice takođe nisu nikakvo merilo. One pokazuju raspoloženje onih koji se klade, a ne realne domete.

diplinž

pre 1 godinu

Nekad se nismo pitali kako kotiramo na kladionicama - prašili smo redom! Man'te se ćorava posla, samo podrška ekipi, selektoru, nema potrebe da im javnost stvara dodatni pritisak... Ajmo Srbijo!

Ja robot

pre 1 godinu

Ovde gledajte ova kladionica najbolje rangira. Posmatram godinama kvote na istoj pa znam šta pričam
https://sports.bwin.com/en/sports/basketball-7/betting/europe-7/eurobasket-men-51331

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Slovenija glavni favorit? Da li me neko zajebava? Pa osim Doncica, niko drugi tu nista ne radi posebno. Luka proigrava, probija, pogadja, asistira. On je dao 30 koseva plus je doprineo da se ubaci jos toliko sigurno. Luka je vanserijski igrac, ali sam primetio da ima kratak fitilj i lako moze da se iznervira. Kad se za njega zalepe 2 igraca u rotaciji i igraju ostrije, nece on bas sa osmehom igrati svaku utakmicu. Lako je smeskati se kad igras prijateljsku kod kuce i jos su sudije vase. Slovenija nece videti medalje ove godine.

C i n i k

pre 1 godinu

nace je l se meni ucinilo ili su Luki priznali kos kada ga je Kalinic faulirao, njemu lopta pobegla iz ruku on je odmah uhvatio i ubacio u kos?
(BojanNS, 19. avgust 2022 14:47)


Nije ti se ucinilo, priznali su mu poene sto je nadrealno pa iako su sudije bili slovenci malo je komicno da bas toliko ocigledno kradu, ali ok..

ljuba

pre 1 godinu

Da Pešić nije oterao Teodosića Srbija bi bila favorit smatraju mnogi, jer u ekipi nema vođe. Posle neuspeha krivac za mnoge će biti Pešić. Ali on će vratiti sve novce koje je dobio po ugovoru i tako će im zapušiti usta.

C i n i k

pre 1 godinu

Mi imamo kompleks sto se Slovenije tice. Zadnjih pet godina (mozda i deset) nismo ih dobili.
(Vasilije, 19. avgust 2022 14:51)


Odakle ti to?!
Izgubili smo samo 1 zvanicnu utakmicu od SLO u finalu EP gde nam se Bogdanovic povredio posle 15 min i gde nismo imali fer sudjenje, i izgubili smo u takvom sastavu finale sa 6 ili 7 razlike kolko se secam..
Nmj da pises budalastine ngo odi na nki sajt pa pogledaj medjusobni skor..
malo je degute da ja sad ovde pisem o respectu i minulom radu nase reprezentacije i SLO koji uz pomoc 1 igraca, amerikanca i Dragica koji ima 37 godina, pokusavaju da naprave sad famu..
Samo polako, svi vi mrzitelji bicete neprijatno iznenadjeni na EP..

Realna lista

pre 1 godinu

Mislim da su nas svrstili na pravu poziciju, nemamo mi ekipu za zlato. Slovenci i Francuzi su znatno jači ali i Litvanija je bolja od nas.!

Zvezda

pre 1 godinu

Slovenija neće uzeti. Košarka run and gun ne prolazi u Evropi. Dončić i Dragić nisu dovoljni. Slovenija je isto što i Litvanija. Pistolerosi za tri. Španiju ne treba opisivati a Adetekumbo nije dovoljan Grčkoj. Biće tu svašta.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Nisam upoznat sa kriterijumima ovog rangiranja, ali jasno je da smo mi medju prva 4 favorita - Slov, Fran, Grcka i mi, a medju njima su podjednake sanse. Takodje, Spanija, iako oslabljena i podmladjena, odmah je tu iza kao peti favorit, ako se uzme u obzir iskustvo i necin na koji Spanija pod Skariolom igra. Litvanija je tek negde sesta itd.

Covek

pre 1 godinu

Slovenija neće uzeti. Košarka run and gun ne prolazi u Evropi. Dončić i Dragić nisu dovoljni. Slovenija je isto što i Litvanija. Pistolerosi za tri. Španiju ne treba opisivati a Adetekumbo nije dovoljan Grčkoj. Biće tu svašta.
(Zvezda, 19. avgust 2022 15:17)

Adetekumbo nije dovoljan Grčkoj, ali 4...?

Acamar

pre 1 godinu

Po mom skromnom mišljenju, Slovenci do neke od medalja mogu doći samo pukom srećom. Ako bih se kladio, stavio bih Francuze kao prve favorite, a nas izuzimam zbog subjektivnosti :-)

Majstor Ringo

pre 1 godinu

Slovenci su na pol poziciji, prosto imaju Luku Dončića, pa ako gledamo tako, samo jedno ime tj. igraca, mi bismo trebali da budemo na pol pol poziciji, imamo Nikolu Jokića, dvostrukog MVP NBa lige!

Zuja

pre 1 godinu

Ajde da se ne lazemo, Slovenci su protiv nas igrali sa pola snage i bez Dragica. Doncic igra na najbitnijoj poziciji pleja i ima mnogo veci uticaj na igru nego Jokic. Nalaze se u grupi smrti - Slovenija, Litvanija, Francuska i domacin Nemacka - sve ekipe medju prvih osam favorita.
(Bogoljub, 19. avgust 2022 14:36)

Ne znam šta si ti gledao? Igrali su punom parom, bili napaljeni, imali sudije uz sebe i igrali oštro. I imali smo ih iako smo neuigrani. Toliko promašenih slobodnih bacanja, otvorenih šuteva za tri (Nedović 0/8). Dva igrača još tu dodati Blažiča i Prepeliča to nije tim. Suviše izvikani. Nemaju centre. Kada šut za tri stane nema skakača

C i n i k

pre 1 godinu

Ok nama i odgovara da u tisini kujemo planove za zlato, neka drugi budu favoriti, a ako nko naivno misi da je SLO bolja od SRB, sacekajte, bicete neprijatno iznenadjeni..

Analiticar

pre 1 godinu

Realno mi imamo Jokica. Ostalo prosek. Videlo se kako Vasa nije kljuc igrac, jeste ok ali nista spektakularno. Dragic u godinama mnogo je bolji igrac od Micica a i Doncic je bolji od Jokica. Zaboravite te neke mvp titule.
Zbog toga Slovenci jesu a mi nismo prvi favoriti.

VOJIN

pre 1 godinu

Pa 95' nismo bili favoriti a samo da dodam nismo nikad imali back to back NBA MVP igrača u našim redovima a sada imamo.Ako mi ne osvojimo ovo Evropsko ja ne znam kada ćemo.

UnrealEngine

pre 1 godinu

Biće to dobar turnir, iščekujem ga baš s nestrpljenjem, od dečačkih dana nisam imao taj osećaj. Neka najbolji pobedi, a liste kao liste...

stole

pre 1 godinu

ovi power rankingsi su neke nba fore u odnosu na trenutnu formu, momentum ekipe i sl
jedino su naravno merodavne kladionice gde smo sve vreme prvi favorit ali su minimalne razlike u kvotama za prvih nekoliko (srbija 4.6 slo 5.2 grcka 5.3 fra 6.1). opet ni to ne znaci nista vise nego i ova lista. u ovom trenutku samo razmisljam da budemo zdravi i bez povreda bilo kog od 12 planiranih igraca. video sam zelju, video sam nove vodje, video sam ideju igre, video sam dobru rotaciju ekipe. siguran sam da ce biti pravi kada bude trebalo i dobiti sve sto mogu da dobiju. srecno momci

Marko

pre 1 godinu

Bože sta je kosarka doživela da Slovenija bude favorit prvi a nije ih bilo ni na mapi. Kad im igraju Srbi u budućnosti i Nemci zbog nas imaju da budu najbolji
To je sudbina siromašnih država da im gradjani igraju i rade za druge

pejafan

pre 1 godinu

Ako bude pravo FIBA sudjenje,Doncic ce biti vrlo lako zaustavljen kao Janis na svetskom prvenstvu 2019.Ako bude sudjenje kao pre neki dan,Donca lqgano 30+ svaka tekma...Taknes ga malo odmah 2 poena plus slobodno haha

Bogoljub

pre 1 godinu

Ajde da se ne lazemo, Slovenci su protiv nas igrali sa pola snage i bez Dragica. Doncic igra na najbitnijoj poziciji pleja i ima mnogo veci uticaj na igru nego Jokic. Nalaze se u grupi smrti - Slovenija, Litvanija, Francuska i domacin Nemacka - sve ekipe medju prvih osam favorita.

BojanNS

pre 1 godinu

Lista je bezvezna kada su Slovenci na prvom mestu, a Spanija na sedmom.
Inace je l se meni ucinilo ili su Luki priznali kos kada ga je Kalinic faulirao, njemu lopta pobegla iz ruku on je odmah uhvatio i ubacio u kos?

mihajlo

pre 1 godinu

zamolio bih komentatore da se nekako suzdrze od komentara tipa eh da je tu Bogdan, eh da je tu Teo, da je zdrav Avram... jos nije ni pocelo a vec su postali naporni i besmisleni. svi smo svesni koliko ce nam faliti svi (narocito Bogdan) ali shvatite da nisu tu i da je to gotova prica. išli smo nedavno sa ful B reprezentacijom i igrali finale.
momci koji su tu su izuzetna ekipa i najbolje su sto imamo u ovom trenutku. ostale analize treba vrsiti kada se zavrsi prvenstvo a do tada samo podrska za ekipu.

Миле

pre 1 godinu

Француска бр. 1, како ће проћи са осталима не знам али са нама ће Словенци изгубити најмање десет разлике, наравно ако се сретнемо.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Pre 3 godine bila priča finale SAD - Srbija, a mi se mlatili od 5-8 mesta. Samo polako i bez gledanja u brojke. Uostalom put odozdo-nagore je uvek mnogo slađi i lepši nego kad sa visine tresneš o ledinu. Ček prvo da propitamo 'Talijane.

Che

pre 1 godinu

Da se kojim slučaj povredi Luka Dončić Slovenija nebi prošla verovatno ni svoju grupu. Sve druge ekipe u TOP na ovoj listi mogu da budu na kraju 1. i bez 2 svoja najbolja igrača.

goran

pre 1 godinu

Nestvarno je kako nas potcenjuju...Ove Slovence bi pre neki dan rutinski dobili, samo da se igralo na neutralnom terenu.Litvanija osim Valačiunasa i precenjenog Sabonisa nema ništa,nema šanse da uzmu medalju.Atamanova Turska, sa Larkinom je daleko ozbiljniji tim od njih.Videćemo kako će Itudis uklopiti Janisa u tim,jer šta ti vredi on koga će non stop udvajati kad Kalates i slični "okean ne mogu da pogode",videli smo na prošlom SP kako su užasno izgledali.Ali ako Grčka bude u stanju da šutira trojke preko nekih 35 posto biće jako opasni.Ne treba potceniti Nemačku. I da, mnogo će zavisiti od kriterijuma suđenja.Ako se pusti da se igra sa puno kontakta,ako napadači ne budu zaštićeni kao u NBA mogao bi da se kladim da će finale igrati Srbija - Francuska.

Brankoni84

pre 1 godinu

Kladionice kazu da smo mi Favorit
(tipico, 19. avgust 2022 13:59)




kladionice kazu sledece:

Highest odds Lowest odds
Serbia 4.75 4.00
Slovenia 5.50 4.00
Spain 4.50 5.00
Greece 6.00 5.00
Spain 10.00 8.00
Lithuania 13.00 11.00
Italy 31.00 15.00
Turkey 41.00 17.00
Germany 51.00 21.00
Croatia 51.00 26.00

Globtroter

pre 1 godinu

Slovenci prvi favoriti? Jedino ako suđenje bude kao pre neki dan. Ako dišeš dok Luka prolazi pored tebe - faul. Uticaj NBA-ja na košarku je katastrofalan! Obesmišljavaju jednu savršenu igru.

JimBeam

pre 1 godinu

Slovenija ne može biti ispred Francuske. Ekipa koja ima jednog vrhunskog igrača i još jednog koji je na zalasku karijere (Dragić je drugi igrač u odnosu na onog od pre 3-4 godine) nije favorit. Može da dobije svakog, ali i da izgubi od svakog ako Dončić bude imao loš dan. Kao takvi ne mogu biti favorit broj jedan u kup sistemu.

Dr. Andjus

pre 1 godinu

Iskreno, mnogo me plasi raspored. Prelaka nam je grupa a onda verovatno ako sve prodje kako treba ukrstamo se sa trecim iz grupa gde su francuska litvanija i slovenija.
Plasi me da ne bude kao na svetskom gde nismo imali nijednu jaku tekmu do 1/4 finala a onda nas argentinci oducili od kosarke. Uvek je bolje u grupi imati makar jednog jakog protivnika. Sve u svemu definitivno nismo prvi favoriti tako da bilo koja medalja je uspeh, pogotovu ako ne odemo na SP.

mihajlo

pre 1 godinu

@ Najnebitnija i najgluplja rang lista ikada u sportu. Nije to fudbal pa da imaš 20+ dobrih reprezentacija, računaš silne mečeve i koeficijente. Čemu ovo služi i kome? Košarka bukvalno ima 5-6 reprezentacija koji se rotiraju 40 god

u cemu je tu razlika u odnosu na fudbal?
okrecu se u fudbalu tu neke reprezentacije oko polufinala ili finala ponekad, sto se kaze cini im se nesto, ali sve istih 5-6 ekipa osvajaju sve vec 20+ godina. spanija, francuska, nemacka, brazil, italija. svetska prvenstva naročito tu su jos argentina i engleska jedini osvajaci jos od 50-ih godina

lista jeste glupa inace

CovekOdPoverenja

pre 1 godinu

Ono sto čini ovaj Evrobasket uzbudljivim jeste cinjenica da ga svako od navedenih u Top 5 moze da osvoji, plus naravno i Spanija koja je oslabljena. Tako da ova lista nema nekog ni znacaja ni smisla. U tom nekom krugu favorita svidja mi se i to sto svaki tim ima svoj 'anti-tim' odnosno ekipu koja im nikako ne odgovara. Uzmite Sloveniju na primer. Ja mislim da su im Francuzi match-up iz nocne more. Oni, osim Doncica, nisu u stanju da izadju na kraj atleticizmom Francuza.

basketaš

pre 1 godinu

Najnebitnija i najgluplja rang lista ikada u sportu. Nije to fudbal pa da imaš 20+ dobrih reprezentacija, računaš silne mečeve i koeficijente. Čemu ovo služi i kome? Košarka bukvalno ima 5-6 reprezentacija koji se rotiraju 40 god. Sad uskočila Slovenija a krizira Rusija, Hrvatska i to ti cela promena.

Globtroter

pre 1 godinu

Slovenci prvi favoriti? Jedino ako suđenje bude kao pre neki dan. Ako dišeš dok Luka prolazi pored tebe - faul. Uticaj NBA-ja na košarku je katastrofalan! Obesmišljavaju jednu savršenu igru.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Pre 3 godine bila priča finale SAD - Srbija, a mi se mlatili od 5-8 mesta. Samo polako i bez gledanja u brojke. Uostalom put odozdo-nagore je uvek mnogo slađi i lepši nego kad sa visine tresneš o ledinu. Ček prvo da propitamo 'Talijane.

Миле

pre 1 godinu

Француска бр. 1, како ће проћи са осталима не знам али са нама ће Словенци изгубити најмање десет разлике, наравно ако се сретнемо.

pejafan

pre 1 godinu

Ako bude pravo FIBA sudjenje,Doncic ce biti vrlo lako zaustavljen kao Janis na svetskom prvenstvu 2019.Ako bude sudjenje kao pre neki dan,Donca lqgano 30+ svaka tekma...Taknes ga malo odmah 2 poena plus slobodno haha

JimBeam

pre 1 godinu

Slovenija ne može biti ispred Francuske. Ekipa koja ima jednog vrhunskog igrača i još jednog koji je na zalasku karijere (Dragić je drugi igrač u odnosu na onog od pre 3-4 godine) nije favorit. Može da dobije svakog, ali i da izgubi od svakog ako Dončić bude imao loš dan. Kao takvi ne mogu biti favorit broj jedan u kup sistemu.

basketaš

pre 1 godinu

Najnebitnija i najgluplja rang lista ikada u sportu. Nije to fudbal pa da imaš 20+ dobrih reprezentacija, računaš silne mečeve i koeficijente. Čemu ovo služi i kome? Košarka bukvalno ima 5-6 reprezentacija koji se rotiraju 40 god. Sad uskočila Slovenija a krizira Rusija, Hrvatska i to ti cela promena.

UnrealEngine

pre 1 godinu

Biće to dobar turnir, iščekujem ga baš s nestrpljenjem, od dečačkih dana nisam imao taj osećaj. Neka najbolji pobedi, a liste kao liste...

VOJIN

pre 1 godinu

Pa 95' nismo bili favoriti a samo da dodam nismo nikad imali back to back NBA MVP igrača u našim redovima a sada imamo.Ako mi ne osvojimo ovo Evropsko ja ne znam kada ćemo.

stole

pre 1 godinu

ovi power rankingsi su neke nba fore u odnosu na trenutnu formu, momentum ekipe i sl
jedino su naravno merodavne kladionice gde smo sve vreme prvi favorit ali su minimalne razlike u kvotama za prvih nekoliko (srbija 4.6 slo 5.2 grcka 5.3 fra 6.1). opet ni to ne znaci nista vise nego i ova lista. u ovom trenutku samo razmisljam da budemo zdravi i bez povreda bilo kog od 12 planiranih igraca. video sam zelju, video sam nove vodje, video sam ideju igre, video sam dobru rotaciju ekipe. siguran sam da ce biti pravi kada bude trebalo i dobiti sve sto mogu da dobiju. srecno momci

Marko

pre 1 godinu

Bože sta je kosarka doživela da Slovenija bude favorit prvi a nije ih bilo ni na mapi. Kad im igraju Srbi u budućnosti i Nemci zbog nas imaju da budu najbolji
To je sudbina siromašnih država da im gradjani igraju i rade za druge

C i n i k

pre 1 godinu

Mi imamo kompleks sto se Slovenije tice. Zadnjih pet godina (mozda i deset) nismo ih dobili.
(Vasilije, 19. avgust 2022 14:51)


Odakle ti to?!
Izgubili smo samo 1 zvanicnu utakmicu od SLO u finalu EP gde nam se Bogdanovic povredio posle 15 min i gde nismo imali fer sudjenje, i izgubili smo u takvom sastavu finale sa 6 ili 7 razlike kolko se secam..
Nmj da pises budalastine ngo odi na nki sajt pa pogledaj medjusobni skor..
malo je degute da ja sad ovde pisem o respectu i minulom radu nase reprezentacije i SLO koji uz pomoc 1 igraca, amerikanca i Dragica koji ima 37 godina, pokusavaju da naprave sad famu..
Samo polako, svi vi mrzitelji bicete neprijatno iznenadjeni na EP..

Che

pre 1 godinu

Da se kojim slučaj povredi Luka Dončić Slovenija nebi prošla verovatno ni svoju grupu. Sve druge ekipe u TOP na ovoj listi mogu da budu na kraju 1. i bez 2 svoja najbolja igrača.

Zuja

pre 1 godinu

Ajde da se ne lazemo, Slovenci su protiv nas igrali sa pola snage i bez Dragica. Doncic igra na najbitnijoj poziciji pleja i ima mnogo veci uticaj na igru nego Jokic. Nalaze se u grupi smrti - Slovenija, Litvanija, Francuska i domacin Nemacka - sve ekipe medju prvih osam favorita.
(Bogoljub, 19. avgust 2022 14:36)

Ne znam šta si ti gledao? Igrali su punom parom, bili napaljeni, imali sudije uz sebe i igrali oštro. I imali smo ih iako smo neuigrani. Toliko promašenih slobodnih bacanja, otvorenih šuteva za tri (Nedović 0/8). Dva igrača još tu dodati Blažiča i Prepeliča to nije tim. Suviše izvikani. Nemaju centre. Kada šut za tri stane nema skakača

CovekOdPoverenja

pre 1 godinu

Ono sto čini ovaj Evrobasket uzbudljivim jeste cinjenica da ga svako od navedenih u Top 5 moze da osvoji, plus naravno i Spanija koja je oslabljena. Tako da ova lista nema nekog ni znacaja ni smisla. U tom nekom krugu favorita svidja mi se i to sto svaki tim ima svoj 'anti-tim' odnosno ekipu koja im nikako ne odgovara. Uzmite Sloveniju na primer. Ja mislim da su im Francuzi match-up iz nocne more. Oni, osim Doncica, nisu u stanju da izadju na kraj atleticizmom Francuza.

Zvezda

pre 1 godinu

Slovenija neće uzeti. Košarka run and gun ne prolazi u Evropi. Dončić i Dragić nisu dovoljni. Slovenija je isto što i Litvanija. Pistolerosi za tri. Španiju ne treba opisivati a Adetekumbo nije dovoljan Grčkoj. Biće tu svašta.

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Slovenija glavni favorit? Da li me neko zajebava? Pa osim Doncica, niko drugi tu nista ne radi posebno. Luka proigrava, probija, pogadja, asistira. On je dao 30 koseva plus je doprineo da se ubaci jos toliko sigurno. Luka je vanserijski igrac, ali sam primetio da ima kratak fitilj i lako moze da se iznervira. Kad se za njega zalepe 2 igraca u rotaciji i igraju ostrije, nece on bas sa osmehom igrati svaku utakmicu. Lako je smeskati se kad igras prijateljsku kod kuce i jos su sudije vase. Slovenija nece videti medalje ove godine.

Acamar

pre 1 godinu

Po mom skromnom mišljenju, Slovenci do neke od medalja mogu doći samo pukom srećom. Ako bih se kladio, stavio bih Francuze kao prve favorite, a nas izuzimam zbog subjektivnosti :-)

Analiticar

pre 1 godinu

Realno mi imamo Jokica. Ostalo prosek. Videlo se kako Vasa nije kljuc igrac, jeste ok ali nista spektakularno. Dragic u godinama mnogo je bolji igrac od Micica a i Doncic je bolji od Jokica. Zaboravite te neke mvp titule.
Zbog toga Slovenci jesu a mi nismo prvi favoriti.

diplinž

pre 1 godinu

Nekad se nismo pitali kako kotiramo na kladionicama - prašili smo redom! Man'te se ćorava posla, samo podrška ekipi, selektoru, nema potrebe da im javnost stvara dodatni pritisak... Ajmo Srbijo!

C i n i k

pre 1 godinu

Ok nama i odgovara da u tisini kujemo planove za zlato, neka drugi budu favoriti, a ako nko naivno misi da je SLO bolja od SRB, sacekajte, bicete neprijatno iznenadjeni..

C i n i k

pre 1 godinu

nace je l se meni ucinilo ili su Luki priznali kos kada ga je Kalinic faulirao, njemu lopta pobegla iz ruku on je odmah uhvatio i ubacio u kos?
(BojanNS, 19. avgust 2022 14:47)


Nije ti se ucinilo, priznali su mu poene sto je nadrealno pa iako su sudije bili slovenci malo je komicno da bas toliko ocigledno kradu, ali ok..

Dr. Andjus

pre 1 godinu

Iskreno, mnogo me plasi raspored. Prelaka nam je grupa a onda verovatno ako sve prodje kako treba ukrstamo se sa trecim iz grupa gde su francuska litvanija i slovenija.
Plasi me da ne bude kao na svetskom gde nismo imali nijednu jaku tekmu do 1/4 finala a onda nas argentinci oducili od kosarke. Uvek je bolje u grupi imati makar jednog jakog protivnika. Sve u svemu definitivno nismo prvi favoriti tako da bilo koja medalja je uspeh, pogotovu ako ne odemo na SP.

Majstor Ringo

pre 1 godinu

Slovenci su na pol poziciji, prosto imaju Luku Dončića, pa ako gledamo tako, samo jedno ime tj. igraca, mi bismo trebali da budemo na pol pol poziciji, imamo Nikolu Jokića, dvostrukog MVP NBa lige!

BojanNS

pre 1 godinu

Lista je bezvezna kada su Slovenci na prvom mestu, a Spanija na sedmom.
Inace je l se meni ucinilo ili su Luki priznali kos kada ga je Kalinic faulirao, njemu lopta pobegla iz ruku on je odmah uhvatio i ubacio u kos?

mihajlo

pre 1 godinu

zamolio bih komentatore da se nekako suzdrze od komentara tipa eh da je tu Bogdan, eh da je tu Teo, da je zdrav Avram... jos nije ni pocelo a vec su postali naporni i besmisleni. svi smo svesni koliko ce nam faliti svi (narocito Bogdan) ali shvatite da nisu tu i da je to gotova prica. išli smo nedavno sa ful B reprezentacijom i igrali finale.
momci koji su tu su izuzetna ekipa i najbolje su sto imamo u ovom trenutku. ostale analize treba vrsiti kada se zavrsi prvenstvo a do tada samo podrska za ekipu.

Mynx

pre 1 godinu

Ovo me cak podseca na vaterpolo OI u Tokiju kad stave Madjare kao prvog favorita a mi na svakoj poziciji bolji od njih i onda dodje oi i kradu nas rade svasta i opet uzmemo zlato a Madjari ispali od Grka koje mi oderemo u finalu 4 razlike s 75 posto snage.
Ova fiba nema pojma znaju oni ko je favorit koliko im je i federacija dobra.Realno i bez Bogdana i bez Bobija i bez Teodosica i cak i Bjelica da nam ne bude igrao ako ne bude vise povreda mi smo prvi favoriti nismo ubedljivo prvi favoriti kao kada bi neki od navedenih igrali ali prvi favoriti smo i ne vidim ko moze biti prvi favorit pre nas e sad da li ce se ovo desiti videcemo.
Slovenci su mnogo uigraniji bili od nas mi tek prvi mec dobili nas jedva i uz pomoc sudija i srece,Jokic promasio mozda najvise bacanja u karijeri,Lucic izbacen vec u prvoj cetvrtini,Milutinov i Gudura nisu ni igrali a jako su bitni u rotaciji,Petrusev nije igrao minut,Nedovic odigrao mozda i najslabiju utakmicu u karijeri bilo da li je igrao reprezentativnu i klubsku kosarku.i opet smo mogli da dobijemo.to je o ovoj utakmici a ovako ako gledamo igrace i dalje imamo ubedljivo najbolje....

Realna lista

pre 1 godinu

Mislim da su nas svrstili na pravu poziciju, nemamo mi ekipu za zlato. Slovenci i Francuzi su znatno jači ali i Litvanija je bolja od nas.!

goran

pre 1 godinu

Nestvarno je kako nas potcenjuju...Ove Slovence bi pre neki dan rutinski dobili, samo da se igralo na neutralnom terenu.Litvanija osim Valačiunasa i precenjenog Sabonisa nema ništa,nema šanse da uzmu medalju.Atamanova Turska, sa Larkinom je daleko ozbiljniji tim od njih.Videćemo kako će Itudis uklopiti Janisa u tim,jer šta ti vredi on koga će non stop udvajati kad Kalates i slični "okean ne mogu da pogode",videli smo na prošlom SP kako su užasno izgledali.Ali ako Grčka bude u stanju da šutira trojke preko nekih 35 posto biće jako opasni.Ne treba potceniti Nemačku. I da, mnogo će zavisiti od kriterijuma suđenja.Ako se pusti da se igra sa puno kontakta,ako napadači ne budu zaštićeni kao u NBA mogao bi da se kladim da će finale igrati Srbija - Francuska.

Bogoljub

pre 1 godinu

Ajde da se ne lazemo, Slovenci su protiv nas igrali sa pola snage i bez Dragica. Doncic igra na najbitnijoj poziciji pleja i ima mnogo veci uticaj na igru nego Jokic. Nalaze se u grupi smrti - Slovenija, Litvanija, Francuska i domacin Nemacka - sve ekipe medju prvih osam favorita.

Covek

pre 1 godinu

Slovenija neće uzeti. Košarka run and gun ne prolazi u Evropi. Dončić i Dragić nisu dovoljni. Slovenija je isto što i Litvanija. Pistolerosi za tri. Španiju ne treba opisivati a Adetekumbo nije dovoljan Grčkoj. Biće tu svašta.
(Zvezda, 19. avgust 2022 15:17)

Adetekumbo nije dovoljan Grčkoj, ali 4...?

Locutus

pre 1 godinu

Po kladiinicama smo treci sto je merodavnije
(Padaju mi kapci, 19. avgust 2022 15:12)

Kladionice takođe nisu nikakvo merilo. One pokazuju raspoloženje onih koji se klade, a ne realne domete.

mihajlo

pre 1 godinu

@ Najnebitnija i najgluplja rang lista ikada u sportu. Nije to fudbal pa da imaš 20+ dobrih reprezentacija, računaš silne mečeve i koeficijente. Čemu ovo služi i kome? Košarka bukvalno ima 5-6 reprezentacija koji se rotiraju 40 god

u cemu je tu razlika u odnosu na fudbal?
okrecu se u fudbalu tu neke reprezentacije oko polufinala ili finala ponekad, sto se kaze cini im se nesto, ali sve istih 5-6 ekipa osvajaju sve vec 20+ godina. spanija, francuska, nemacka, brazil, italija. svetska prvenstva naročito tu su jos argentina i engleska jedini osvajaci jos od 50-ih godina

lista jeste glupa inace

Demar Derozan

pre 1 godinu

Nisam upoznat sa kriterijumima ovog rangiranja, ali jasno je da smo mi medju prva 4 favorita - Slov, Fran, Grcka i mi, a medju njima su podjednake sanse. Takodje, Spanija, iako oslabljena i podmladjena, odmah je tu iza kao peti favorit, ako se uzme u obzir iskustvo i necin na koji Spanija pod Skariolom igra. Litvanija je tek negde sesta itd.

ljuba

pre 1 godinu

Da Pešić nije oterao Teodosića Srbija bi bila favorit smatraju mnogi, jer u ekipi nema vođe. Posle neuspeha krivac za mnoge će biti Pešić. Ali on će vratiti sve novce koje je dobio po ugovoru i tako će im zapušiti usta.

Ja robot

pre 1 godinu

Ovde gledajte ova kladionica najbolje rangira. Posmatram godinama kvote na istoj pa znam šta pričam
https://sports.bwin.com/en/sports/basketball-7/betting/europe-7/eurobasket-men-51331

Brankoni84

pre 1 godinu

Kladionice kazu da smo mi Favorit
(tipico, 19. avgust 2022 13:59)




kladionice kazu sledece:

Highest odds Lowest odds
Serbia 4.75 4.00
Slovenia 5.50 4.00
Spain 4.50 5.00
Greece 6.00 5.00
Spain 10.00 8.00
Lithuania 13.00 11.00
Italy 31.00 15.00
Turkey 41.00 17.00
Germany 51.00 21.00
Croatia 51.00 26.00

Markobg

pre 1 godinu

Prili;no realno ali kao sto rece Sarenac 7 ekipa konkurise za medalje podjednako i cetvrtfinale je presudno da li ides u borbu za medalju ili u razigravanje.

Dragic

pre 1 godinu

Svi govorite kako sudije pokrale srbiju protiv Slovenije mislim da su i srbi imali blizu 40slobodnih bacanja. Svi govorite kako Slovenija ne uzima medalju na evrobasketu da su bolji Litva pa turška pa nemacka pa grcka ma ok da se ne zaboravi Slovenija pobedila litvu usred Litve i pred punom dvoranom koji su Svi bili protiv Slovenije, pa pobedili Slovenci i Turke u Istanbulu, pa igrali Slovenci na olimpijadi za kos izgubili od francuske i nije igrao Dragič a franzuci imali bolji Tim nego danas pa Slovenci pobedili nemacku mislim da vise ko za 20poena pa isto pobedili spanjolsku na olimpijadi i Španija imala bolji Tim nego sada. Dragič dao izjavo da ne igra 100posto na prijateljskim utakmicama Slovenci imajo slab procent suta za tri i dva i ko to če je dnom da ulazi mislim da Slovenija sa ovakvom energijom sva kako može do medalje i zlate

Analiticar

pre 1 godinu

Realno mi imamo Jokica. Ostalo prosek. Videlo se kako Vasa nije kljuc igrac, jeste ok ali nista spektakularno. Dragic u godinama mnogo je bolji igrac od Micica a i Doncic je bolji od Jokica. Zaboravite te neke mvp titule.
Zbog toga Slovenci jesu a mi nismo prvi favoriti.

Globtroter

pre 1 godinu

Slovenci prvi favoriti? Jedino ako suđenje bude kao pre neki dan. Ako dišeš dok Luka prolazi pored tebe - faul. Uticaj NBA-ja na košarku je katastrofalan! Obesmišljavaju jednu savršenu igru.

Realna lista

pre 1 godinu

Mislim da su nas svrstili na pravu poziciju, nemamo mi ekipu za zlato. Slovenci i Francuzi su znatno jači ali i Litvanija je bolja od nas.!

Marko

pre 1 godinu

Bože sta je kosarka doživela da Slovenija bude favorit prvi a nije ih bilo ni na mapi. Kad im igraju Srbi u budućnosti i Nemci zbog nas imaju da budu najbolji
To je sudbina siromašnih država da im gradjani igraju i rade za druge

basketaš

pre 1 godinu

Najnebitnija i najgluplja rang lista ikada u sportu. Nije to fudbal pa da imaš 20+ dobrih reprezentacija, računaš silne mečeve i koeficijente. Čemu ovo služi i kome? Košarka bukvalno ima 5-6 reprezentacija koji se rotiraju 40 god. Sad uskočila Slovenija a krizira Rusija, Hrvatska i to ti cela promena.

pejafan

pre 1 godinu

Ako bude pravo FIBA sudjenje,Doncic ce biti vrlo lako zaustavljen kao Janis na svetskom prvenstvu 2019.Ako bude sudjenje kao pre neki dan,Donca lqgano 30+ svaka tekma...Taknes ga malo odmah 2 poena plus slobodno haha

Bogoljub

pre 1 godinu

Ajde da se ne lazemo, Slovenci su protiv nas igrali sa pola snage i bez Dragica. Doncic igra na najbitnijoj poziciji pleja i ima mnogo veci uticaj na igru nego Jokic. Nalaze se u grupi smrti - Slovenija, Litvanija, Francuska i domacin Nemacka - sve ekipe medju prvih osam favorita.

Миле

pre 1 godinu

Француска бр. 1, како ће проћи са осталима не знам али са нама ће Словенци изгубити најмање десет разлике, наравно ако се сретнемо.

Che

pre 1 godinu

Da se kojim slučaj povredi Luka Dončić Slovenija nebi prošla verovatno ni svoju grupu. Sve druge ekipe u TOP na ovoj listi mogu da budu na kraju 1. i bez 2 svoja najbolja igrača.

VOJIN

pre 1 godinu

Pa 95' nismo bili favoriti a samo da dodam nismo nikad imali back to back NBA MVP igrača u našim redovima a sada imamo.Ako mi ne osvojimo ovo Evropsko ja ne znam kada ćemo.

ljuba

pre 1 godinu

Da Pešić nije oterao Teodosića Srbija bi bila favorit smatraju mnogi, jer u ekipi nema vođe. Posle neuspeha krivac za mnoge će biti Pešić. Ali on će vratiti sve novce koje je dobio po ugovoru i tako će im zapušiti usta.

Dr. Andjus

pre 1 godinu

Iskreno, mnogo me plasi raspored. Prelaka nam je grupa a onda verovatno ako sve prodje kako treba ukrstamo se sa trecim iz grupa gde su francuska litvanija i slovenija.
Plasi me da ne bude kao na svetskom gde nismo imali nijednu jaku tekmu do 1/4 finala a onda nas argentinci oducili od kosarke. Uvek je bolje u grupi imati makar jednog jakog protivnika. Sve u svemu definitivno nismo prvi favoriti tako da bilo koja medalja je uspeh, pogotovu ako ne odemo na SP.

Mynx

pre 1 godinu

Ovo me cak podseca na vaterpolo OI u Tokiju kad stave Madjare kao prvog favorita a mi na svakoj poziciji bolji od njih i onda dodje oi i kradu nas rade svasta i opet uzmemo zlato a Madjari ispali od Grka koje mi oderemo u finalu 4 razlike s 75 posto snage.
Ova fiba nema pojma znaju oni ko je favorit koliko im je i federacija dobra.Realno i bez Bogdana i bez Bobija i bez Teodosica i cak i Bjelica da nam ne bude igrao ako ne bude vise povreda mi smo prvi favoriti nismo ubedljivo prvi favoriti kao kada bi neki od navedenih igrali ali prvi favoriti smo i ne vidim ko moze biti prvi favorit pre nas e sad da li ce se ovo desiti videcemo.
Slovenci su mnogo uigraniji bili od nas mi tek prvi mec dobili nas jedva i uz pomoc sudija i srece,Jokic promasio mozda najvise bacanja u karijeri,Lucic izbacen vec u prvoj cetvrtini,Milutinov i Gudura nisu ni igrali a jako su bitni u rotaciji,Petrusev nije igrao minut,Nedovic odigrao mozda i najslabiju utakmicu u karijeri bilo da li je igrao reprezentativnu i klubsku kosarku.i opet smo mogli da dobijemo.to je o ovoj utakmici a ovako ako gledamo igrace i dalje imamo ubedljivo najbolje....

Locutus

pre 1 godinu

Po kladiinicama smo treci sto je merodavnije
(Padaju mi kapci, 19. avgust 2022 15:12)

Kladionice takođe nisu nikakvo merilo. One pokazuju raspoloženje onih koji se klade, a ne realne domete.

JimBeam

pre 1 godinu

Slovenija ne može biti ispred Francuske. Ekipa koja ima jednog vrhunskog igrača i još jednog koji je na zalasku karijere (Dragić je drugi igrač u odnosu na onog od pre 3-4 godine) nije favorit. Može da dobije svakog, ali i da izgubi od svakog ako Dončić bude imao loš dan. Kao takvi ne mogu biti favorit broj jedan u kup sistemu.

goran

pre 1 godinu

Nestvarno je kako nas potcenjuju...Ove Slovence bi pre neki dan rutinski dobili, samo da se igralo na neutralnom terenu.Litvanija osim Valačiunasa i precenjenog Sabonisa nema ništa,nema šanse da uzmu medalju.Atamanova Turska, sa Larkinom je daleko ozbiljniji tim od njih.Videćemo kako će Itudis uklopiti Janisa u tim,jer šta ti vredi on koga će non stop udvajati kad Kalates i slični "okean ne mogu da pogode",videli smo na prošlom SP kako su užasno izgledali.Ali ako Grčka bude u stanju da šutira trojke preko nekih 35 posto biće jako opasni.Ne treba potceniti Nemačku. I da, mnogo će zavisiti od kriterijuma suđenja.Ako se pusti da se igra sa puno kontakta,ako napadači ne budu zaštićeni kao u NBA mogao bi da se kladim da će finale igrati Srbija - Francuska.

Acamar

pre 1 godinu

Po mom skromnom mišljenju, Slovenci do neke od medalja mogu doći samo pukom srećom. Ako bih se kladio, stavio bih Francuze kao prve favorite, a nas izuzimam zbog subjektivnosti :-)

Pljuvac Svih Stilova

pre 1 godinu

Slovenija glavni favorit? Da li me neko zajebava? Pa osim Doncica, niko drugi tu nista ne radi posebno. Luka proigrava, probija, pogadja, asistira. On je dao 30 koseva plus je doprineo da se ubaci jos toliko sigurno. Luka je vanserijski igrac, ali sam primetio da ima kratak fitilj i lako moze da se iznervira. Kad se za njega zalepe 2 igraca u rotaciji i igraju ostrije, nece on bas sa osmehom igrati svaku utakmicu. Lako je smeskati se kad igras prijateljsku kod kuce i jos su sudije vase. Slovenija nece videti medalje ove godine.

mihajlo

pre 1 godinu

zamolio bih komentatore da se nekako suzdrze od komentara tipa eh da je tu Bogdan, eh da je tu Teo, da je zdrav Avram... jos nije ni pocelo a vec su postali naporni i besmisleni. svi smo svesni koliko ce nam faliti svi (narocito Bogdan) ali shvatite da nisu tu i da je to gotova prica. išli smo nedavno sa ful B reprezentacijom i igrali finale.
momci koji su tu su izuzetna ekipa i najbolje su sto imamo u ovom trenutku. ostale analize treba vrsiti kada se zavrsi prvenstvo a do tada samo podrska za ekipu.

Demar Derozan

pre 1 godinu

Nisam upoznat sa kriterijumima ovog rangiranja, ali jasno je da smo mi medju prva 4 favorita - Slov, Fran, Grcka i mi, a medju njima su podjednake sanse. Takodje, Spanija, iako oslabljena i podmladjena, odmah je tu iza kao peti favorit, ako se uzme u obzir iskustvo i necin na koji Spanija pod Skariolom igra. Litvanija je tek negde sesta itd.

Zuja

pre 1 godinu

Ajde da se ne lazemo, Slovenci su protiv nas igrali sa pola snage i bez Dragica. Doncic igra na najbitnijoj poziciji pleja i ima mnogo veci uticaj na igru nego Jokic. Nalaze se u grupi smrti - Slovenija, Litvanija, Francuska i domacin Nemacka - sve ekipe medju prvih osam favorita.
(Bogoljub, 19. avgust 2022 14:36)

Ne znam šta si ti gledao? Igrali su punom parom, bili napaljeni, imali sudije uz sebe i igrali oštro. I imali smo ih iako smo neuigrani. Toliko promašenih slobodnih bacanja, otvorenih šuteva za tri (Nedović 0/8). Dva igrača još tu dodati Blažiča i Prepeliča to nije tim. Suviše izvikani. Nemaju centre. Kada šut za tri stane nema skakača

Majstor Ringo

pre 1 godinu

Slovenci su na pol poziciji, prosto imaju Luku Dončića, pa ako gledamo tako, samo jedno ime tj. igraca, mi bismo trebali da budemo na pol pol poziciji, imamo Nikolu Jokića, dvostrukog MVP NBa lige!

UnrealEngine

pre 1 godinu

Biće to dobar turnir, iščekujem ga baš s nestrpljenjem, od dečačkih dana nisam imao taj osećaj. Neka najbolji pobedi, a liste kao liste...

stole

pre 1 godinu

ovi power rankingsi su neke nba fore u odnosu na trenutnu formu, momentum ekipe i sl
jedino su naravno merodavne kladionice gde smo sve vreme prvi favorit ali su minimalne razlike u kvotama za prvih nekoliko (srbija 4.6 slo 5.2 grcka 5.3 fra 6.1). opet ni to ne znaci nista vise nego i ova lista. u ovom trenutku samo razmisljam da budemo zdravi i bez povreda bilo kog od 12 planiranih igraca. video sam zelju, video sam nove vodje, video sam ideju igre, video sam dobru rotaciju ekipe. siguran sam da ce biti pravi kada bude trebalo i dobiti sve sto mogu da dobiju. srecno momci

BojanNS

pre 1 godinu

Lista je bezvezna kada su Slovenci na prvom mestu, a Spanija na sedmom.
Inace je l se meni ucinilo ili su Luki priznali kos kada ga je Kalinic faulirao, njemu lopta pobegla iz ruku on je odmah uhvatio i ubacio u kos?

CovekOdPoverenja

pre 1 godinu

Ono sto čini ovaj Evrobasket uzbudljivim jeste cinjenica da ga svako od navedenih u Top 5 moze da osvoji, plus naravno i Spanija koja je oslabljena. Tako da ova lista nema nekog ni znacaja ni smisla. U tom nekom krugu favorita svidja mi se i to sto svaki tim ima svoj 'anti-tim' odnosno ekipu koja im nikako ne odgovara. Uzmite Sloveniju na primer. Ja mislim da su im Francuzi match-up iz nocne more. Oni, osim Doncica, nisu u stanju da izadju na kraj atleticizmom Francuza.

Gde ja živim

pre 1 godinu

Pre 3 godine bila priča finale SAD - Srbija, a mi se mlatili od 5-8 mesta. Samo polako i bez gledanja u brojke. Uostalom put odozdo-nagore je uvek mnogo slađi i lepši nego kad sa visine tresneš o ledinu. Ček prvo da propitamo 'Talijane.

Brankoni84

pre 1 godinu

Kladionice kazu da smo mi Favorit
(tipico, 19. avgust 2022 13:59)




kladionice kazu sledece:

Highest odds Lowest odds
Serbia 4.75 4.00
Slovenia 5.50 4.00
Spain 4.50 5.00
Greece 6.00 5.00
Spain 10.00 8.00
Lithuania 13.00 11.00
Italy 31.00 15.00
Turkey 41.00 17.00
Germany 51.00 21.00
Croatia 51.00 26.00

C i n i k

pre 1 godinu

Ok nama i odgovara da u tisini kujemo planove za zlato, neka drugi budu favoriti, a ako nko naivno misi da je SLO bolja od SRB, sacekajte, bicete neprijatno iznenadjeni..

Covek

pre 1 godinu

Slovenija neće uzeti. Košarka run and gun ne prolazi u Evropi. Dončić i Dragić nisu dovoljni. Slovenija je isto što i Litvanija. Pistolerosi za tri. Španiju ne treba opisivati a Adetekumbo nije dovoljan Grčkoj. Biće tu svašta.
(Zvezda, 19. avgust 2022 15:17)

Adetekumbo nije dovoljan Grčkoj, ali 4...?

Zvezda

pre 1 godinu

Slovenija neće uzeti. Košarka run and gun ne prolazi u Evropi. Dončić i Dragić nisu dovoljni. Slovenija je isto što i Litvanija. Pistolerosi za tri. Španiju ne treba opisivati a Adetekumbo nije dovoljan Grčkoj. Biće tu svašta.

C i n i k

pre 1 godinu

Mi imamo kompleks sto se Slovenije tice. Zadnjih pet godina (mozda i deset) nismo ih dobili.
(Vasilije, 19. avgust 2022 14:51)


Odakle ti to?!
Izgubili smo samo 1 zvanicnu utakmicu od SLO u finalu EP gde nam se Bogdanovic povredio posle 15 min i gde nismo imali fer sudjenje, i izgubili smo u takvom sastavu finale sa 6 ili 7 razlike kolko se secam..
Nmj da pises budalastine ngo odi na nki sajt pa pogledaj medjusobni skor..
malo je degute da ja sad ovde pisem o respectu i minulom radu nase reprezentacije i SLO koji uz pomoc 1 igraca, amerikanca i Dragica koji ima 37 godina, pokusavaju da naprave sad famu..
Samo polako, svi vi mrzitelji bicete neprijatno iznenadjeni na EP..

C i n i k

pre 1 godinu

nace je l se meni ucinilo ili su Luki priznali kos kada ga je Kalinic faulirao, njemu lopta pobegla iz ruku on je odmah uhvatio i ubacio u kos?
(BojanNS, 19. avgust 2022 14:47)


Nije ti se ucinilo, priznali su mu poene sto je nadrealno pa iako su sudije bili slovenci malo je komicno da bas toliko ocigledno kradu, ali ok..

diplinž

pre 1 godinu

Nekad se nismo pitali kako kotiramo na kladionicama - prašili smo redom! Man'te se ćorava posla, samo podrška ekipi, selektoru, nema potrebe da im javnost stvara dodatni pritisak... Ajmo Srbijo!

Ja robot

pre 1 godinu

Ovde gledajte ova kladionica najbolje rangira. Posmatram godinama kvote na istoj pa znam šta pričam
https://sports.bwin.com/en/sports/basketball-7/betting/europe-7/eurobasket-men-51331

mihajlo

pre 1 godinu

@ Najnebitnija i najgluplja rang lista ikada u sportu. Nije to fudbal pa da imaš 20+ dobrih reprezentacija, računaš silne mečeve i koeficijente. Čemu ovo služi i kome? Košarka bukvalno ima 5-6 reprezentacija koji se rotiraju 40 god

u cemu je tu razlika u odnosu na fudbal?
okrecu se u fudbalu tu neke reprezentacije oko polufinala ili finala ponekad, sto se kaze cini im se nesto, ali sve istih 5-6 ekipa osvajaju sve vec 20+ godina. spanija, francuska, nemacka, brazil, italija. svetska prvenstva naročito tu su jos argentina i engleska jedini osvajaci jos od 50-ih godina

lista jeste glupa inace

Markobg

pre 1 godinu

Prili;no realno ali kao sto rece Sarenac 7 ekipa konkurise za medalje podjednako i cetvrtfinale je presudno da li ides u borbu za medalju ili u razigravanje.

Dragic

pre 1 godinu

Svi govorite kako sudije pokrale srbiju protiv Slovenije mislim da su i srbi imali blizu 40slobodnih bacanja. Svi govorite kako Slovenija ne uzima medalju na evrobasketu da su bolji Litva pa turška pa nemacka pa grcka ma ok da se ne zaboravi Slovenija pobedila litvu usred Litve i pred punom dvoranom koji su Svi bili protiv Slovenije, pa pobedili Slovenci i Turke u Istanbulu, pa igrali Slovenci na olimpijadi za kos izgubili od francuske i nije igrao Dragič a franzuci imali bolji Tim nego danas pa Slovenci pobedili nemacku mislim da vise ko za 20poena pa isto pobedili spanjolsku na olimpijadi i Španija imala bolji Tim nego sada. Dragič dao izjavo da ne igra 100posto na prijateljskim utakmicama Slovenci imajo slab procent suta za tri i dva i ko to če je dnom da ulazi mislim da Slovenija sa ovakvom energijom sva kako može do medalje i zlate