Četvrtak, 18.08.2022.

19:21

Nedović povređen, ne igra protiv Italije – vraćaju se Milutinov i Gudurić

Košarkaški savez Srbije objavio je medicinski izveštaj u četvrtak popodne.

Izvor: SN

Nedoviæ povreðen, ne igra protiv Italije – vraæaju se Milutinov i Guduriæ IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

52 Komentari

Sortiraj po:

Groblje

pre 1 godinu

Andjusic umesto Vanje, Avramovic umesto Simanica, Micic, Jokic, DeDa, Guduric, Milutinov, Nedovic, Jaramaz, Lucic, Kalinic, Dobric. To je po meni najjaci trenutni roster bez Bogdanovica.

niko kao ja

pre 1 godinu

Nedovicu nije glavni problem povreda, nego timing kretanja po terenu. I u ovoj utakmici, kada je imao loptu u ruci, bilo je makar dve tri situacije gde je mogao da prodje oko odbrane za kucanje ili kick-out, ali on to uopste nije video. Umesto, igra kao robot. Izgleda kao kosarkas, ali nemoze da izadje iz trening rutine. Zato se uvek cini da su svi njegovi jedan na jedan potezi 'teski'.
Susta suprotnost je Davidovac. Sa brzinom kretanja ko radnicki strajk, nekako uvek nadje pravo mesto, u pravo vreme - Evro Joe Ingles. Zato se i konta sa Jokicem. Ja bih ga stavio i u prvu postavu, pogotovo ako Lucicu ne ide sut.

DuckDodgers

pre 1 godinu

Žao mi je što se Nedović povredio, ali uvek je imao tu krhkost koja ga prati kroz karijeru. Ali morate da shvatite vi koji ga kritikujete, da svaki trener ima nekog koga pomalo protežira i kome više veruje, a to je Pešiću Nedović. Nije nekoristan igrač, ali ne igra dovoljno dobro u oba pravca da bi zaslužio prednost u odnosu na Teodosića(da mi je neko rekao da između njih bira kao drugog pleja ne bih mu verovao) jer ga forsira Pešić na jedinici koju prethodne dve godine uopšte nije igrao. Od plejeva imamo Micića i Jokića, plus Jaramaza koji je kod Trinkija igrao 90 posto vremena na pleju, naravno ponekad iz taktičkih razloga, a ponekad jer nije imao ko drugi. Ako i njega koji je 1/2 smatramo plejem imao 2,4 pleja, a ako se računa na Avramovića (koji je više dva nego jedan, ali je Obradović ga gotovo sve vreme držao na pleju) u šta sumnjam, to su tri pleja. ;D
Mi prosto moramo da igramo još agresivnije u odbrani, znači i grublje od onoga što smo videli od Lučića, Kalinića i Marinkovića na prošloj, ili da svi budu na tom njihovom nivou, a nije da nemamo fizički dominantnu ekipu koja sada to i može.

Mladen

pre 1 godinu

Nedovic je Igor Rakocevic za siromasne. Ko se seca zna sta mislim. Obojica privatnici, fizikalije oduvek tu ali u glavi slabo razumevanje kosarke. Obojica isto dvojke u telu keca. Mogao bi Nedovic da bude jedan od najboljih bekova u evropi da ima bar malo kosarkaske inteligencije i koristi svoje potencijale i predonosti ali...ali sto bi reko Nadal "there is no IF".

Aaaaa

pre 1 godinu

Недовић има лош шут? Једно вече катастрофа шутира и одмах је лош? Немојте ни да гледате кошарку онда. Како може човјек без шута да да 30 поена у Евролиги? Чињеница је да нема тренутно бољих од њега на тој позицији која нам треба. Никад га нисам готивио као играча, јер је губитник. Даће 40 поена а изгубиће. Што се тиче играчких квалитета, заслужује да буде у 12. Свидјело ми се како је репрезентација играла. Надам се да ће Симанић напокон узети неки шут, јер је момак можда и најбољи шутер за три у екипи... Али једноставно момак има неки чудан однос према игри, могао је лагано да закуца преко Тобија на улазу... Углавном очекује нас медаља на првенству, надајмо се златна!

neistina

pre 1 godinu

Nikad bolja Srbija...zna se ko sta radi...imamo najjacu odbranu...Micic,Kalinic,Lucic kidaju o odbrani...lopta se spusta na Jokica,koji ce 70% resiti sve protivnike,ili vratiti na trojku i ostavljati same igrace.Mnogo smo jaki.
(Strelac, 18. avgust 2022 19:29)
kidamo u odbrani i dobijemo 97 komada..
ajde lepo..

tata

pre 1 godinu

Kakav bre plej...
Imamo Jokića, najboljeg pleja na svetu i to dvostruko najboljeg.
Ostali ima da zuje oko njega dok organizuje napad i da kidaju u odbrani.
To je jedina šansa da nešto napravimo.
Teodosić, svaka čast ali se tu debelo ne uklapa.
Fali će mnogo Bogdan, koji bi se odlično uklopio u gore pomenuto.
Aj sad, sutra RTS1 18:00

kris

pre 1 godinu

Zakleti sam zvezdas,mada je to najmanje vazno kad igra reprezentacija,ali sam misljenja da Nedovic nikad nista nije dao reprezentaciji,niti ce dati.Imao sam priliku gledati ga uzivo i fasciniralo me koliko je brz,munjevit,poput NBA bekova,i mislio sam da za njega nece biti granice sta ce napraviti u karijeri,ali nekako mu se nije dalo.Bljesne ponekad,pa ga nema dva mjeseca,ili se povrijedi,posebno kad igra reprezentacija.Ako bude isao na EP ocekujem da ispadne iz stroja vec u toku grupne faze,ako ne i ranije.Inace,prezadovoljan sam sinocnjim izdanjem ekipe protiv Slovenije.Teo ne fali niti bi sta donio,ali Bogdan strasno fali i kao suter i kao plej dok Micic odmara.Milutinov ako bude zdrav i Guduric ali ne onaj zbunjeni i preplaseni,donose dodatni kvalitet i cvrstinu,koja je potrebna da se utakmice poput sinocnje lako prelome u nasu korist.Po meni je jako tesko prognozirati nase domete na EP,mozemo i do zlata,ali i ne uci u polufinale.Najgori scenario su povrede,npr. povredi se Jokic ili Micic i mi vise nismo ni blizu favorita.Kako bilo svim srcem sam uz ovu ekipu jer znam da ce dati sve od sebe,pa ako je neko bolji,neka je.

Dragče

pre 1 godinu

Nedovic ima potrebne fizičke predispozicije ali to nije dovoljno. Mora da poradi vise na sutu, da ne sutira odmah iz prve nego da gradi poziciju za sut. Da poradi na koncentraciji.Ipak mislim da je njegova najveca snaga u brzom ulazu i da to treba vise da koristi.

haos

pre 1 godinu

Nadam se da ce Avramovic igrati na kraju, ne toliko sto znaci poenterski koliko jer je lozana i to mislim da je jedini u ovom timu, a mislim da nam takav neki i treba da malo razdrma kad potonemo. Covek bi posle svakog polaganja drao se i busao u grudi, trcao ka publici, trazio galamu od navijaca, pa on i kad slobodna sutira ljubi loptu, ljubi ruku,cudan je ali kolko smesno zvuci takav neki lik treba ovom timu..

Sabre

pre 1 godinu

Nedovic trecinu ubica trecinu kamen sa ramena trecinu povredjen. Losa prica skroz, nadam se nekako da ce se taj balans van svih ocekivanja popraviti i na EP i ove sezone u Zvezdi, inace silne bacene pare u etar.

djape17

pre 1 godinu

Vi svi koji samo pisete fali nam teo, njegova dodavanja , kosevi itd! Pa ljudi sta mislite koliko bi mi vise koseva sinoc primili sa njim u odbrani! Ko se seca utakmice prosle godine protiv italije u kvali. za olim. sve vreme kad je na terenu radili su nam italijani sta su hteli, primis preko njega vise koseva nego sto on da ili namesti , sta je on to pomogao protiv belgije npr

Utakmica sinoc je bila super, slovenci u punoj snazi, 5 odigranih prijateljskih utakmica oni u fulu, mi na nekih 60% , ova ekipa ce da bude na vrhu kad bude trebalo pesicev sistem, iskreno nisam siguran dal cemo dobijemo grcku i tursku pre rano dolaze utakmice, ali kad pocne EP uzimamo zlato, ova ekipa na 100% sve ce da dere,

Imamo najjace petice jokic milutinov, najboljeg pleja micica njemu jos neke 3 utakmice da se skroz opusti i lucic ovi ostali po zadacima ,pesicev sistem kosarke,

sinoc vise koseva sa klupe , vise brzih poena, najmanje 10 otvorenih suteva koji nisu usli, ovi momci su sve brzo ukapirali ,

Sutra dobijamo italijane najmanje 10 razlike

kentaur

pre 1 godinu

Kad je bila polemika oko Tea, moj razlog za Tea je bio upravo Nedovićevo klimavo stanje u vezi sa povredama.
Možda će Jokić igrati pleja, a Milutinov centra :)

C i n i k

pre 1 godinu

Pa kako je sutirao protiv SLO mozda je i najbolje da se oporavlja...
Misim 15 / 0 za 2 poena i 9/1 za 3?!
Nznm sta da mislim ali ja bih pogodio vise od njega da sutnem 15 x...
Ali ok, dobra nam je reprezentacija generalno..

EU

pre 1 godinu

Nedović je imao 5 asistencija sinoć za 18, 19 minuta. Ne vidim čemu kritike za njegovu igru kao pleja, to što nije pogađao šuteve nema veze sa pozicijom koju igra, poenta je da je odlično odigrao kao rezervni plej

Danilo

pre 1 godinu

Ekipa je odlicna , imamo i igrae koji su sjajni fizicki , a imamo i ko da misli na terenu .Sa Guduricem i Milutinovom u 12 i nadam we oporavku Avramovicu ovo je zaista ekipa za zlato .Mada super je sto nismo smatrani za prvr favorite nego ovako negdr 3,4 taman .

Vlada

pre 1 godinu

Bice ovo sve bolje i bolje, nadam se da cemo vec protiv Italije biti mnogo bolji. Izgleda da se tim iskristalisao, i da je jedino pitanje koja ce dvojica od ova 3 igraca na bekovskim pozicijama biti u 12 (Jaramaz, Avramovic, Marinkovic), naravno ako se Avramovic oporavi. Ako ne, ni tu nema dileme.Da mogu da biram, Marinkovic bi tu bio visak. Eh da je tu Bogi...

Davidovac je jedan od nasih najiteligentnijih kosarkasa i uklopice se sjajno sa Jokicem. Dobric igrac koji igra jaku odbranu i ima odlicnu igru u tranziciji. Siguran sam da ce oni ici na EP.

Micic, Jaramaz
Guduric, Nedovic, Avramovic (Marinkovic)
Dobric, Kalinic, Lucic
Bjelica, Davidovac
Jokic, Milutinov

Vraneš

pre 1 godinu

Staklen igrač... Odigra 3 tekme pa 2 odmara... Takav je kroz celu karijeru. Ne kažem da nema kvalitet, ima... i to kakav kvalitet, ali...

moro

pre 1 godinu

Uvek mekan sklon povredama, zna da bljesne pa potone i nema ga mesecima. Velika vrlina mu je brzina. Sinoc šut 15/1 da je pogodio jos tri suta pobedili bi, ali da bi zaslusio mesto u reprezentaciji treba mu ozbiljan rudarski trening i rad na sebi.

zare

pre 1 godinu

Samo da neki od igrača ne okreću leđa Jokiću kada ima lopta a protivnici ga udvoje i utroje. Što se dešavalo protiv Slovenije. Davidovac je inteligencija, treba mu dati slobodu da utrčava kada je lopta kod Jokića, time će njih dvojca povući celu odbranu.

VOSAK

pre 1 godinu

Brate on je od stakla čovek.....
Najjači su stručnjaci koji ga pljuju kao da imamo boljeg tipa igrača od njega, uz Gudurića, na toj poziciji?
Problem sinoć je bio što je igrao ono što nije igrao skoro nikad, PLEJA, čovek to nije JER NE ZNA organizovati napad, pobogu

sv sava

pre 1 godinu

Mi moramo da se resimo Simanica i pogotovo Vanje. On je neupotrebljiv u oba pravca tj ne moramo njega da cekamo da proradi. Cast svima ali oni na ovom nivou nemaju sta da traze. Imamo 2 vrhunske trojke, 2 odlicna centra, pleja na vrhuncu i uz Belog, Dedu, Jareta i mozda Avrama bice to sve dobro!

Kukatilo

pre 1 godinu

Brate on je od stakla čovek.....
Najjači su stručnjaci koji ga pljuju kao da imamo boljeg tipa igrača od njega, uz Gudurića, na toj poziciji?
Problem sinoć je bio što je igrao ono što nije igrao skoro nikad, PLEJA, čovek to nije JER NE ZNA organizovati napad, pobogu
(VOSAK, 18. avgust 2022 19:25)

Slazem se. Davidovac je mnogo bolji plejmejker od Nedovica. Za one koji ce opet da pominju Teodosica, covek nije hteo da bude bekap plej, hteo je da ima glavnu ulogu u timu, a to nije realno.

Strelac

pre 1 godinu

Nikad bolja Srbija...zna se ko sta radi...imamo najjacu odbranu...Micic,Kalinic,Lucic kidaju o odbrani...lopta se spusta na Jokica,koji ce 70% resiti sve protivnike,ili vratiti na trojku i ostavljati same igrace.Mnogo smo jaki.

VOSAK

pre 1 godinu

Brate on je od stakla čovek.....
Najjači su stručnjaci koji ga pljuju kao da imamo boljeg tipa igrača od njega, uz Gudurića, na toj poziciji?
Problem sinoć je bio što je igrao ono što nije igrao skoro nikad, PLEJA, čovek to nije JER NE ZNA organizovati napad, pobogu

Strelac

pre 1 godinu

Nikad bolja Srbija...zna se ko sta radi...imamo najjacu odbranu...Micic,Kalinic,Lucic kidaju o odbrani...lopta se spusta na Jokica,koji ce 70% resiti sve protivnike,ili vratiti na trojku i ostavljati same igrace.Mnogo smo jaki.

Kukatilo

pre 1 godinu

Brate on je od stakla čovek.....
Najjači su stručnjaci koji ga pljuju kao da imamo boljeg tipa igrača od njega, uz Gudurića, na toj poziciji?
Problem sinoć je bio što je igrao ono što nije igrao skoro nikad, PLEJA, čovek to nije JER NE ZNA organizovati napad, pobogu
(VOSAK, 18. avgust 2022 19:25)

Slazem se. Davidovac je mnogo bolji plejmejker od Nedovica. Za one koji ce opet da pominju Teodosica, covek nije hteo da bude bekap plej, hteo je da ima glavnu ulogu u timu, a to nije realno.

kris

pre 1 godinu

Zakleti sam zvezdas,mada je to najmanje vazno kad igra reprezentacija,ali sam misljenja da Nedovic nikad nista nije dao reprezentaciji,niti ce dati.Imao sam priliku gledati ga uzivo i fasciniralo me koliko je brz,munjevit,poput NBA bekova,i mislio sam da za njega nece biti granice sta ce napraviti u karijeri,ali nekako mu se nije dalo.Bljesne ponekad,pa ga nema dva mjeseca,ili se povrijedi,posebno kad igra reprezentacija.Ako bude isao na EP ocekujem da ispadne iz stroja vec u toku grupne faze,ako ne i ranije.Inace,prezadovoljan sam sinocnjim izdanjem ekipe protiv Slovenije.Teo ne fali niti bi sta donio,ali Bogdan strasno fali i kao suter i kao plej dok Micic odmara.Milutinov ako bude zdrav i Guduric ali ne onaj zbunjeni i preplaseni,donose dodatni kvalitet i cvrstinu,koja je potrebna da se utakmice poput sinocnje lako prelome u nasu korist.Po meni je jako tesko prognozirati nase domete na EP,mozemo i do zlata,ali i ne uci u polufinale.Najgori scenario su povrede,npr. povredi se Jokic ili Micic i mi vise nismo ni blizu favorita.Kako bilo svim srcem sam uz ovu ekipu jer znam da ce dati sve od sebe,pa ako je neko bolji,neka je.

zare

pre 1 godinu

Samo da neki od igrača ne okreću leđa Jokiću kada ima lopta a protivnici ga udvoje i utroje. Što se dešavalo protiv Slovenije. Davidovac je inteligencija, treba mu dati slobodu da utrčava kada je lopta kod Jokića, time će njih dvojca povući celu odbranu.

haos

pre 1 godinu

Nadam se da ce Avramovic igrati na kraju, ne toliko sto znaci poenterski koliko jer je lozana i to mislim da je jedini u ovom timu, a mislim da nam takav neki i treba da malo razdrma kad potonemo. Covek bi posle svakog polaganja drao se i busao u grudi, trcao ka publici, trazio galamu od navijaca, pa on i kad slobodna sutira ljubi loptu, ljubi ruku,cudan je ali kolko smesno zvuci takav neki lik treba ovom timu..

moro

pre 1 godinu

Uvek mekan sklon povredama, zna da bljesne pa potone i nema ga mesecima. Velika vrlina mu je brzina. Sinoc šut 15/1 da je pogodio jos tri suta pobedili bi, ali da bi zaslusio mesto u reprezentaciji treba mu ozbiljan rudarski trening i rad na sebi.

Vlada

pre 1 godinu

Bice ovo sve bolje i bolje, nadam se da cemo vec protiv Italije biti mnogo bolji. Izgleda da se tim iskristalisao, i da je jedino pitanje koja ce dvojica od ova 3 igraca na bekovskim pozicijama biti u 12 (Jaramaz, Avramovic, Marinkovic), naravno ako se Avramovic oporavi. Ako ne, ni tu nema dileme.Da mogu da biram, Marinkovic bi tu bio visak. Eh da je tu Bogi...

Davidovac je jedan od nasih najiteligentnijih kosarkasa i uklopice se sjajno sa Jokicem. Dobric igrac koji igra jaku odbranu i ima odlicnu igru u tranziciji. Siguran sam da ce oni ici na EP.

Micic, Jaramaz
Guduric, Nedovic, Avramovic (Marinkovic)
Dobric, Kalinic, Lucic
Bjelica, Davidovac
Jokic, Milutinov

djape17

pre 1 godinu

Vi svi koji samo pisete fali nam teo, njegova dodavanja , kosevi itd! Pa ljudi sta mislite koliko bi mi vise koseva sinoc primili sa njim u odbrani! Ko se seca utakmice prosle godine protiv italije u kvali. za olim. sve vreme kad je na terenu radili su nam italijani sta su hteli, primis preko njega vise koseva nego sto on da ili namesti , sta je on to pomogao protiv belgije npr

Utakmica sinoc je bila super, slovenci u punoj snazi, 5 odigranih prijateljskih utakmica oni u fulu, mi na nekih 60% , ova ekipa ce da bude na vrhu kad bude trebalo pesicev sistem, iskreno nisam siguran dal cemo dobijemo grcku i tursku pre rano dolaze utakmice, ali kad pocne EP uzimamo zlato, ova ekipa na 100% sve ce da dere,

Imamo najjace petice jokic milutinov, najboljeg pleja micica njemu jos neke 3 utakmice da se skroz opusti i lucic ovi ostali po zadacima ,pesicev sistem kosarke,

sinoc vise koseva sa klupe , vise brzih poena, najmanje 10 otvorenih suteva koji nisu usli, ovi momci su sve brzo ukapirali ,

Sutra dobijamo italijane najmanje 10 razlike

EU

pre 1 godinu

Nedović je imao 5 asistencija sinoć za 18, 19 minuta. Ne vidim čemu kritike za njegovu igru kao pleja, to što nije pogađao šuteve nema veze sa pozicijom koju igra, poenta je da je odlično odigrao kao rezervni plej

sv sava

pre 1 godinu

Mi moramo da se resimo Simanica i pogotovo Vanje. On je neupotrebljiv u oba pravca tj ne moramo njega da cekamo da proradi. Cast svima ali oni na ovom nivou nemaju sta da traze. Imamo 2 vrhunske trojke, 2 odlicna centra, pleja na vrhuncu i uz Belog, Dedu, Jareta i mozda Avrama bice to sve dobro!

Vraneš

pre 1 godinu

Staklen igrač... Odigra 3 tekme pa 2 odmara... Takav je kroz celu karijeru. Ne kažem da nema kvalitet, ima... i to kakav kvalitet, ali...

tata

pre 1 godinu

Kakav bre plej...
Imamo Jokića, najboljeg pleja na svetu i to dvostruko najboljeg.
Ostali ima da zuje oko njega dok organizuje napad i da kidaju u odbrani.
To je jedina šansa da nešto napravimo.
Teodosić, svaka čast ali se tu debelo ne uklapa.
Fali će mnogo Bogdan, koji bi se odlično uklopio u gore pomenuto.
Aj sad, sutra RTS1 18:00

C i n i k

pre 1 godinu

Pa kako je sutirao protiv SLO mozda je i najbolje da se oporavlja...
Misim 15 / 0 za 2 poena i 9/1 za 3?!
Nznm sta da mislim ali ja bih pogodio vise od njega da sutnem 15 x...
Ali ok, dobra nam je reprezentacija generalno..

Dragče

pre 1 godinu

Nedovic ima potrebne fizičke predispozicije ali to nije dovoljno. Mora da poradi vise na sutu, da ne sutira odmah iz prve nego da gradi poziciju za sut. Da poradi na koncentraciji.Ipak mislim da je njegova najveca snaga u brzom ulazu i da to treba vise da koristi.

Aaaaa

pre 1 godinu

Недовић има лош шут? Једно вече катастрофа шутира и одмах је лош? Немојте ни да гледате кошарку онда. Како може човјек без шута да да 30 поена у Евролиги? Чињеница је да нема тренутно бољих од њега на тој позицији која нам треба. Никад га нисам готивио као играча, јер је губитник. Даће 40 поена а изгубиће. Што се тиче играчких квалитета, заслужује да буде у 12. Свидјело ми се како је репрезентација играла. Надам се да ће Симанић напокон узети неки шут, јер је момак можда и најбољи шутер за три у екипи... Али једноставно момак има неки чудан однос према игри, могао је лагано да закуца преко Тобија на улазу... Углавном очекује нас медаља на првенству, надајмо се златна!

Danilo

pre 1 godinu

Ekipa je odlicna , imamo i igrae koji su sjajni fizicki , a imamo i ko da misli na terenu .Sa Guduricem i Milutinovom u 12 i nadam we oporavku Avramovicu ovo je zaista ekipa za zlato .Mada super je sto nismo smatrani za prvr favorite nego ovako negdr 3,4 taman .

kentaur

pre 1 godinu

Kad je bila polemika oko Tea, moj razlog za Tea je bio upravo Nedovićevo klimavo stanje u vezi sa povredama.
Možda će Jokić igrati pleja, a Milutinov centra :)

Sabre

pre 1 godinu

Nedovic trecinu ubica trecinu kamen sa ramena trecinu povredjen. Losa prica skroz, nadam se nekako da ce se taj balans van svih ocekivanja popraviti i na EP i ove sezone u Zvezdi, inace silne bacene pare u etar.

neistina

pre 1 godinu

Nikad bolja Srbija...zna se ko sta radi...imamo najjacu odbranu...Micic,Kalinic,Lucic kidaju o odbrani...lopta se spusta na Jokica,koji ce 70% resiti sve protivnike,ili vratiti na trojku i ostavljati same igrace.Mnogo smo jaki.
(Strelac, 18. avgust 2022 19:29)
kidamo u odbrani i dobijemo 97 komada..
ajde lepo..

Mladen

pre 1 godinu

Nedovic je Igor Rakocevic za siromasne. Ko se seca zna sta mislim. Obojica privatnici, fizikalije oduvek tu ali u glavi slabo razumevanje kosarke. Obojica isto dvojke u telu keca. Mogao bi Nedovic da bude jedan od najboljih bekova u evropi da ima bar malo kosarkaske inteligencije i koristi svoje potencijale i predonosti ali...ali sto bi reko Nadal "there is no IF".

niko kao ja

pre 1 godinu

Nedovicu nije glavni problem povreda, nego timing kretanja po terenu. I u ovoj utakmici, kada je imao loptu u ruci, bilo je makar dve tri situacije gde je mogao da prodje oko odbrane za kucanje ili kick-out, ali on to uopste nije video. Umesto, igra kao robot. Izgleda kao kosarkas, ali nemoze da izadje iz trening rutine. Zato se uvek cini da su svi njegovi jedan na jedan potezi 'teski'.
Susta suprotnost je Davidovac. Sa brzinom kretanja ko radnicki strajk, nekako uvek nadje pravo mesto, u pravo vreme - Evro Joe Ingles. Zato se i konta sa Jokicem. Ja bih ga stavio i u prvu postavu, pogotovo ako Lucicu ne ide sut.

DuckDodgers

pre 1 godinu

Žao mi je što se Nedović povredio, ali uvek je imao tu krhkost koja ga prati kroz karijeru. Ali morate da shvatite vi koji ga kritikujete, da svaki trener ima nekog koga pomalo protežira i kome više veruje, a to je Pešiću Nedović. Nije nekoristan igrač, ali ne igra dovoljno dobro u oba pravca da bi zaslužio prednost u odnosu na Teodosića(da mi je neko rekao da između njih bira kao drugog pleja ne bih mu verovao) jer ga forsira Pešić na jedinici koju prethodne dve godine uopšte nije igrao. Od plejeva imamo Micića i Jokića, plus Jaramaza koji je kod Trinkija igrao 90 posto vremena na pleju, naravno ponekad iz taktičkih razloga, a ponekad jer nije imao ko drugi. Ako i njega koji je 1/2 smatramo plejem imao 2,4 pleja, a ako se računa na Avramovića (koji je više dva nego jedan, ali je Obradović ga gotovo sve vreme držao na pleju) u šta sumnjam, to su tri pleja. ;D
Mi prosto moramo da igramo još agresivnije u odbrani, znači i grublje od onoga što smo videli od Lučića, Kalinića i Marinkovića na prošloj, ili da svi budu na tom njihovom nivou, a nije da nemamo fizički dominantnu ekipu koja sada to i može.

Groblje

pre 1 godinu

Andjusic umesto Vanje, Avramovic umesto Simanica, Micic, Jokic, DeDa, Guduric, Milutinov, Nedovic, Jaramaz, Lucic, Kalinic, Dobric. To je po meni najjaci trenutni roster bez Bogdanovica.

VOSAK

pre 1 godinu

Brate on je od stakla čovek.....
Najjači su stručnjaci koji ga pljuju kao da imamo boljeg tipa igrača od njega, uz Gudurića, na toj poziciji?
Problem sinoć je bio što je igrao ono što nije igrao skoro nikad, PLEJA, čovek to nije JER NE ZNA organizovati napad, pobogu

C i n i k

pre 1 godinu

Pa kako je sutirao protiv SLO mozda je i najbolje da se oporavlja...
Misim 15 / 0 za 2 poena i 9/1 za 3?!
Nznm sta da mislim ali ja bih pogodio vise od njega da sutnem 15 x...
Ali ok, dobra nam je reprezentacija generalno..

neistina

pre 1 godinu

Nikad bolja Srbija...zna se ko sta radi...imamo najjacu odbranu...Micic,Kalinic,Lucic kidaju o odbrani...lopta se spusta na Jokica,koji ce 70% resiti sve protivnike,ili vratiti na trojku i ostavljati same igrace.Mnogo smo jaki.
(Strelac, 18. avgust 2022 19:29)
kidamo u odbrani i dobijemo 97 komada..
ajde lepo..

Strelac

pre 1 godinu

Nikad bolja Srbija...zna se ko sta radi...imamo najjacu odbranu...Micic,Kalinic,Lucic kidaju o odbrani...lopta se spusta na Jokica,koji ce 70% resiti sve protivnike,ili vratiti na trojku i ostavljati same igrace.Mnogo smo jaki.

Kukatilo

pre 1 godinu

Brate on je od stakla čovek.....
Najjači su stručnjaci koji ga pljuju kao da imamo boljeg tipa igrača od njega, uz Gudurića, na toj poziciji?
Problem sinoć je bio što je igrao ono što nije igrao skoro nikad, PLEJA, čovek to nije JER NE ZNA organizovati napad, pobogu
(VOSAK, 18. avgust 2022 19:25)

Slazem se. Davidovac je mnogo bolji plejmejker od Nedovica. Za one koji ce opet da pominju Teodosica, covek nije hteo da bude bekap plej, hteo je da ima glavnu ulogu u timu, a to nije realno.

EU

pre 1 godinu

Nedović je imao 5 asistencija sinoć za 18, 19 minuta. Ne vidim čemu kritike za njegovu igru kao pleja, to što nije pogađao šuteve nema veze sa pozicijom koju igra, poenta je da je odlično odigrao kao rezervni plej

Aaaaa

pre 1 godinu

Недовић има лош шут? Једно вече катастрофа шутира и одмах је лош? Немојте ни да гледате кошарку онда. Како може човјек без шута да да 30 поена у Евролиги? Чињеница је да нема тренутно бољих од њега на тој позицији која нам треба. Никад га нисам готивио као играча, јер је губитник. Даће 40 поена а изгубиће. Што се тиче играчких квалитета, заслужује да буде у 12. Свидјело ми се како је репрезентација играла. Надам се да ће Симанић напокон узети неки шут, јер је момак можда и најбољи шутер за три у екипи... Али једноставно момак има неки чудан однос према игри, могао је лагано да закуца преко Тобија на улазу... Углавном очекује нас медаља на првенству, надајмо се златна!

sv sava

pre 1 godinu

Mi moramo da se resimo Simanica i pogotovo Vanje. On je neupotrebljiv u oba pravca tj ne moramo njega da cekamo da proradi. Cast svima ali oni na ovom nivou nemaju sta da traze. Imamo 2 vrhunske trojke, 2 odlicna centra, pleja na vrhuncu i uz Belog, Dedu, Jareta i mozda Avrama bice to sve dobro!

tata

pre 1 godinu

Kakav bre plej...
Imamo Jokića, najboljeg pleja na svetu i to dvostruko najboljeg.
Ostali ima da zuje oko njega dok organizuje napad i da kidaju u odbrani.
To je jedina šansa da nešto napravimo.
Teodosić, svaka čast ali se tu debelo ne uklapa.
Fali će mnogo Bogdan, koji bi se odlično uklopio u gore pomenuto.
Aj sad, sutra RTS1 18:00

kris

pre 1 godinu

Zakleti sam zvezdas,mada je to najmanje vazno kad igra reprezentacija,ali sam misljenja da Nedovic nikad nista nije dao reprezentaciji,niti ce dati.Imao sam priliku gledati ga uzivo i fasciniralo me koliko je brz,munjevit,poput NBA bekova,i mislio sam da za njega nece biti granice sta ce napraviti u karijeri,ali nekako mu se nije dalo.Bljesne ponekad,pa ga nema dva mjeseca,ili se povrijedi,posebno kad igra reprezentacija.Ako bude isao na EP ocekujem da ispadne iz stroja vec u toku grupne faze,ako ne i ranije.Inace,prezadovoljan sam sinocnjim izdanjem ekipe protiv Slovenije.Teo ne fali niti bi sta donio,ali Bogdan strasno fali i kao suter i kao plej dok Micic odmara.Milutinov ako bude zdrav i Guduric ali ne onaj zbunjeni i preplaseni,donose dodatni kvalitet i cvrstinu,koja je potrebna da se utakmice poput sinocnje lako prelome u nasu korist.Po meni je jako tesko prognozirati nase domete na EP,mozemo i do zlata,ali i ne uci u polufinale.Najgori scenario su povrede,npr. povredi se Jokic ili Micic i mi vise nismo ni blizu favorita.Kako bilo svim srcem sam uz ovu ekipu jer znam da ce dati sve od sebe,pa ako je neko bolji,neka je.

Vlada

pre 1 godinu

Bice ovo sve bolje i bolje, nadam se da cemo vec protiv Italije biti mnogo bolji. Izgleda da se tim iskristalisao, i da je jedino pitanje koja ce dvojica od ova 3 igraca na bekovskim pozicijama biti u 12 (Jaramaz, Avramovic, Marinkovic), naravno ako se Avramovic oporavi. Ako ne, ni tu nema dileme.Da mogu da biram, Marinkovic bi tu bio visak. Eh da je tu Bogi...

Davidovac je jedan od nasih najiteligentnijih kosarkasa i uklopice se sjajno sa Jokicem. Dobric igrac koji igra jaku odbranu i ima odlicnu igru u tranziciji. Siguran sam da ce oni ici na EP.

Micic, Jaramaz
Guduric, Nedovic, Avramovic (Marinkovic)
Dobric, Kalinic, Lucic
Bjelica, Davidovac
Jokic, Milutinov

kentaur

pre 1 godinu

Kad je bila polemika oko Tea, moj razlog za Tea je bio upravo Nedovićevo klimavo stanje u vezi sa povredama.
Možda će Jokić igrati pleja, a Milutinov centra :)

haos

pre 1 godinu

Nadam se da ce Avramovic igrati na kraju, ne toliko sto znaci poenterski koliko jer je lozana i to mislim da je jedini u ovom timu, a mislim da nam takav neki i treba da malo razdrma kad potonemo. Covek bi posle svakog polaganja drao se i busao u grudi, trcao ka publici, trazio galamu od navijaca, pa on i kad slobodna sutira ljubi loptu, ljubi ruku,cudan je ali kolko smesno zvuci takav neki lik treba ovom timu..

Mladen

pre 1 godinu

Nedovic je Igor Rakocevic za siromasne. Ko se seca zna sta mislim. Obojica privatnici, fizikalije oduvek tu ali u glavi slabo razumevanje kosarke. Obojica isto dvojke u telu keca. Mogao bi Nedovic da bude jedan od najboljih bekova u evropi da ima bar malo kosarkaske inteligencije i koristi svoje potencijale i predonosti ali...ali sto bi reko Nadal "there is no IF".

djape17

pre 1 godinu

Vi svi koji samo pisete fali nam teo, njegova dodavanja , kosevi itd! Pa ljudi sta mislite koliko bi mi vise koseva sinoc primili sa njim u odbrani! Ko se seca utakmice prosle godine protiv italije u kvali. za olim. sve vreme kad je na terenu radili su nam italijani sta su hteli, primis preko njega vise koseva nego sto on da ili namesti , sta je on to pomogao protiv belgije npr

Utakmica sinoc je bila super, slovenci u punoj snazi, 5 odigranih prijateljskih utakmica oni u fulu, mi na nekih 60% , ova ekipa ce da bude na vrhu kad bude trebalo pesicev sistem, iskreno nisam siguran dal cemo dobijemo grcku i tursku pre rano dolaze utakmice, ali kad pocne EP uzimamo zlato, ova ekipa na 100% sve ce da dere,

Imamo najjace petice jokic milutinov, najboljeg pleja micica njemu jos neke 3 utakmice da se skroz opusti i lucic ovi ostali po zadacima ,pesicev sistem kosarke,

sinoc vise koseva sa klupe , vise brzih poena, najmanje 10 otvorenih suteva koji nisu usli, ovi momci su sve brzo ukapirali ,

Sutra dobijamo italijane najmanje 10 razlike

Dragče

pre 1 godinu

Nedovic ima potrebne fizičke predispozicije ali to nije dovoljno. Mora da poradi vise na sutu, da ne sutira odmah iz prve nego da gradi poziciju za sut. Da poradi na koncentraciji.Ipak mislim da je njegova najveca snaga u brzom ulazu i da to treba vise da koristi.

moro

pre 1 godinu

Uvek mekan sklon povredama, zna da bljesne pa potone i nema ga mesecima. Velika vrlina mu je brzina. Sinoc šut 15/1 da je pogodio jos tri suta pobedili bi, ali da bi zaslusio mesto u reprezentaciji treba mu ozbiljan rudarski trening i rad na sebi.

zare

pre 1 godinu

Samo da neki od igrača ne okreću leđa Jokiću kada ima lopta a protivnici ga udvoje i utroje. Što se dešavalo protiv Slovenije. Davidovac je inteligencija, treba mu dati slobodu da utrčava kada je lopta kod Jokića, time će njih dvojca povući celu odbranu.

Vraneš

pre 1 godinu

Staklen igrač... Odigra 3 tekme pa 2 odmara... Takav je kroz celu karijeru. Ne kažem da nema kvalitet, ima... i to kakav kvalitet, ali...

Sabre

pre 1 godinu

Nedovic trecinu ubica trecinu kamen sa ramena trecinu povredjen. Losa prica skroz, nadam se nekako da ce se taj balans van svih ocekivanja popraviti i na EP i ove sezone u Zvezdi, inace silne bacene pare u etar.

Danilo

pre 1 godinu

Ekipa je odlicna , imamo i igrae koji su sjajni fizicki , a imamo i ko da misli na terenu .Sa Guduricem i Milutinovom u 12 i nadam we oporavku Avramovicu ovo je zaista ekipa za zlato .Mada super je sto nismo smatrani za prvr favorite nego ovako negdr 3,4 taman .

DuckDodgers

pre 1 godinu

Žao mi je što se Nedović povredio, ali uvek je imao tu krhkost koja ga prati kroz karijeru. Ali morate da shvatite vi koji ga kritikujete, da svaki trener ima nekog koga pomalo protežira i kome više veruje, a to je Pešiću Nedović. Nije nekoristan igrač, ali ne igra dovoljno dobro u oba pravca da bi zaslužio prednost u odnosu na Teodosića(da mi je neko rekao da između njih bira kao drugog pleja ne bih mu verovao) jer ga forsira Pešić na jedinici koju prethodne dve godine uopšte nije igrao. Od plejeva imamo Micića i Jokića, plus Jaramaza koji je kod Trinkija igrao 90 posto vremena na pleju, naravno ponekad iz taktičkih razloga, a ponekad jer nije imao ko drugi. Ako i njega koji je 1/2 smatramo plejem imao 2,4 pleja, a ako se računa na Avramovića (koji je više dva nego jedan, ali je Obradović ga gotovo sve vreme držao na pleju) u šta sumnjam, to su tri pleja. ;D
Mi prosto moramo da igramo još agresivnije u odbrani, znači i grublje od onoga što smo videli od Lučića, Kalinića i Marinkovića na prošloj, ili da svi budu na tom njihovom nivou, a nije da nemamo fizički dominantnu ekipu koja sada to i može.

niko kao ja

pre 1 godinu

Nedovicu nije glavni problem povreda, nego timing kretanja po terenu. I u ovoj utakmici, kada je imao loptu u ruci, bilo je makar dve tri situacije gde je mogao da prodje oko odbrane za kucanje ili kick-out, ali on to uopste nije video. Umesto, igra kao robot. Izgleda kao kosarkas, ali nemoze da izadje iz trening rutine. Zato se uvek cini da su svi njegovi jedan na jedan potezi 'teski'.
Susta suprotnost je Davidovac. Sa brzinom kretanja ko radnicki strajk, nekako uvek nadje pravo mesto, u pravo vreme - Evro Joe Ingles. Zato se i konta sa Jokicem. Ja bih ga stavio i u prvu postavu, pogotovo ako Lucicu ne ide sut.

Groblje

pre 1 godinu

Andjusic umesto Vanje, Avramovic umesto Simanica, Micic, Jokic, DeDa, Guduric, Milutinov, Nedovic, Jaramaz, Lucic, Kalinic, Dobric. To je po meni najjaci trenutni roster bez Bogdanovica.