Sreda, 17.08.2022.

19:30

Haićanin održao čas Zvezdi – poraz u Izraelu nakon duplog preokreta

Fudbaleri Crvene zvezde poraženi su u prvom meču plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Makabija iz Haife rezultatom 3:2 (1:2).

Izvor:

Haiæanin održao èas Zvezdi – poraz u Izraelu nakon duplog preokreta IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

561 Komentari

Sortiraj po:

vasilije

pre 1 godinu

Nadam se da je Ben odigrao svoju poslednju utakmicu u Zvezdi, u nasim klubovima ne treba da se igra po prethodnim zaslugama, da je igrao Mustafa bilo bi mnogo bolje. Secam se juce ispred sesnaesterca prima loptu i salje povratnu u aut na centru igralista, pogotovo kao napadac je skoro beskorisan.

Grga

pre 1 godinu

Ljudi, opušteno, mi ćemo ovima na Mari da uvalimo 3 komada do poluvremena.
(Pseudoharms, 18. avgust 2022 08:51) Ono jes. A oni nama 4 u drugom. Jer sine CZV, Steaua i sl je nekad nesto znacilo. Vec decenijama i decenijama ne znaci ama bas nista.

Zastava101specijal

pre 1 godinu

Mi smo isto tako autsajderi, prijatelju.
(Optimista pripravnik, 18. avgust 2022 14:28)
U jednoj rečenici sve objašnjeno.

slobinator

pre 1 godinu

pošto su mi se slegli utisci mislim da je zvezda sinoć morala ono da dobije,a što nije pitajte dekija.prvo do poluvremena je po šansama trebalo biti 4-2 za zvezdu.onakva dva zicera koje je zvezda promašila su nedopustivi u utakmici ovakvog ranga.izmene koje je stanković napravio u nastavku su bile katastrofalne.srnić? dokle bre više? mitrović? još je zelen za ovakve utakmice.drugo ovde pominju makabijevog centarfora.pa on je isti ohi.takvog imamo,a pavkov je još bolji.kad bi dečko radio više na sebi bio bi barem kao žigić.pešić je katastrofalan.njegov promašaj protiv cska nas je jednom već koštao prolaska dalje.nadam se da nas sinošnji promašaj neće ponovo koštati ispadanja.najzad sinoć se poklopilo da ni borjan nije imao svoj dan.prva 2 gola su delimično na njegovu dušu.sa potpuno neupotrebljivim kataijem i ivanićem ovo je još dobar rezultat.mora to u beogradu mnogo bolje

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

Ako Zvezda ne prodje dalje, Stankovic treba da dobije otkaz. Ovo bi bila treca godina u nizu kako ostajemo bez LS zato sto on ispada od autsajdera.
(ProkopijeElGrande, 18. avgust 2022 12:56)

Mi smo isto tako autsajderi, prijatelju.

Dosta vise mitova

pre 1 godinu

ne zaboravis da je Crvena Zvezda prvak Evrope, a takodje i prvak sveta.

Bila, 1991, tu" sitnicu" stalno preskačete. Bila je i Steaua, šta sad mislite o njoj? Saf je cz 5- razredni klub sa istrosnim africkim igracima koja se forsira u današnjoj Srbiji slicno kao u Caušeskuovoj Ru, nekada.

ProkopijeElGrande

pre 1 godinu

Ako Zvezda ne prodje dalje, Stankovic treba da dobije otkaz. Ovo bi bila treca godina u nizu kako ostajemo bez LS zato sto on ispada od autsajdera.

Iggy

pre 1 godinu

Pošto kladionice upravljaju sportom uopšte, naročito fudbalom, kvota za prelaz iz 2 u 1 bila je veoma solidna...
(kritikcinik, 18. avgust 2022 08:14)

A inače je kvota za prelaze mala?

nista o nicemu

pre 1 godinu

We are Maccabi...ostalo znate i sami :-)
(markod, 18. avgust 2022 09:20) # Link komentara

Ako se pozivas na kosarku onda treba da ti bude jasno da ovo nije Makabi iz Tel Aviva vec iz Haife.

Dakle 2 razlicita grada, nemaju veze osim sto slicno zovu klubovi( Makabi Haifa ima Haifa u imenu).

Ocekivalo bi se od poznavaoca kosarke da znate barem odakle je Makabi na koji se toliko cesto pozivate.

Sto se tice toga ko je ko u evropskom fudbalu vrlo je bitno da nikad (pod nikad bas mislim nikad do kraja zivota kao sto insistiras da navijaci Zvezde nikad ne zaborave uspeke KK Partizan u Evropi) ne zaboravis da je Crvena Zvezda prvak Evrope, a takodje i prvak sveta.

Pozdrav i prijatan dan.

DELIJA bosanceros

pre 1 godinu

Ali serete svi. Realno dva jaka tima. Dobra utakmica.
Uzivao sam gledajuci. Na markani sve je moguce, pesic je super odigro. Ali hvalio je pavkov da imamo jaceg momka kao pivot u napadu.
Onaj piero je zivotinja, jak je bas bas fizicki
(Lazar, 18. avgust 2022 07:34)

Hvaljen bio Pavkov!

Макарије

pre 1 godinu

Овакав центарфор нам треба. По Трансфермаркту цијена му је 1,8М. Магистре реагуј!
Још десни бек и онда кради колико хоћеш!

Realno

pre 1 godinu

Nismo imali odgovor na njihovu agresivnu igru. Niti se branimo kako treba niti napadamo. Kod odbrane gola stojimo daleko od protivnika pri iznošenju lopte opet naši slabo otkriveni i dobro pokriveni ne znaju šta ce sa loptom.

vladan

pre 1 godinu

Da li bi se neko pridruzio mojoj peticiji da komentator RTS , valjda se preziva Albijanic, ne prenosi vise fudbal, jer njegovi kometari tipa "katastrofalno", veoma los potez, uzasan potez, stvarno smetaju i nisu primereni jednoj obicnoj sportskoj igri!!!

vladan

pre 1 godinu

Zvezda je toliko losa bila u odbrani, toliko prostora za protivnika, po meni je to osnovna greska.
Nemam nista protiv Milunovica ali od kako se on vratio, Dragovic je nekako izgubljen, nesiguran.
Nisam lovac na greske ali kod prvog gola,Milunovicu je prosle lopta pored noge a to je jedino mesto gde je i mogla da prodje.Kod drugog, nije dobro markirao protivnika. Kod treceg, bio je najblizi da markira sut a nije stigao.
Voleo bih da nisam u pravu ali Dragovic pre mesec dana i sada, kao nebo i zemlja.

Elem

pre 1 godinu

Ko poznaje fudbal zna da je od prvog do poslednjeg minuta ubedljivo najgori igrac na terenu bio Dragovic...treba da ga bude sramota za ono sto je pokazao ili nije pokazao na terenu...ako ima osecaj za sramotu...da covek kao odbrambeni igrac okrece dupe na sut ka golu...

pedja

pre 1 godinu

Ako je Makabi koji je napadao vecim delom utakmice Zvezdin bunker kao 3 gola,ne smem ni da zamislim sta ce biti kad se Zvezda otvori u revanšu…

Vera

pre 1 godinu

A juče jadnici stavili naslov gde se vesele pprazu Dinama u Norveškoj od samo 1-0. Na kraju Dinamo 100% ulazi u LP a zvezdaši će ga gledat na TV.

dexim

pre 1 godinu

Makabi 3 komada lagano
Odbrana smejurija
I to sa 3 puta vecim budzetom
(moralni gmizavac, 18. avgust 2022 00:08)
.
ime ti bas odgovara, a ti si inace ekspert za budzet pa znaš? koliko olimpijakos ima budzet???

Krcun

pre 1 godinu

@Ne daj boze da igramo sa Realom! Sampioni Srbije, uzas!
(Dim, 17. avgust 2022 21:24)
Gubio je i Real na našoj Marakani.
Ajde sedi dole i uživaj, vodimo 2-1.
(Redar, 17. avgust 2022
Uživam ali za malo

vođa

pre 1 godinu

bilo bi lepo da zvezda ipak uđe u ligu šampiona da gledamo utakmice sa puno golova.. kad im ovi dali 3 komada koliko bi primala od neke malo jače ekipe??

Aksiom

pre 1 godinu

Alo ljudi sta vam je, em je Makabi bas visoko moralisan kao i njihove prepune tribine, em su dobra ekipa, bolja su ekipa od vecine drugih koji nam nisu zapali u zrebu. Msm, Olimpijakosu su dali 4 gola a nisu primili ni jedan.

Aluvial

pre 1 godinu

Slaba odbrana bez agresije, momci nisu bili koncentrisani u odbrani. Sva tri gola Zvezda je primila na istu foru. Tesko ce se to ispraviti, jer osim Dragovica u odbrani nema zaista dobrog igraca. Erakovic je smeh od igraca. Milunovic nesto bolji, ali koncentracija na nivou vinske musice.
A izmene su ludilo, izvede Kataia, koji ocigledno nema snage, a i inace je fizicki slab, a minut kasnije se javi Bukari da ga zameni, pa msm sto se ne javi pre minut. Stankovic je krenuo previse ofanzivno i tu je problem, defanzivni vezni bi morao da pocne u Beogradu. Manje zaletanja, a mnogo vise koncentracije i mozda se i prodje u LS. Makabi je veoma dobra ekipa, tu su negde po kvalitetu kao i Zvezda.

vuk

pre 1 godinu

Ne može ni njih sreća toliko da služi. Baš baš su imali sreće, nisu bolji. Zvezda u defanzivi klimava ... ovo nije tim koji je bolji od Zvezde, ali eto...primila je Zvezda jeftine golove... posebno prvi.

Utisak je da je Zvezda igrala na nerešeno, a nije trebalo tako... ispuštene šanse govore o tome.... Opet aktivan rezultat pred revanš ....
(Rebus, 18. avgust 2022 00:25)
oni imali sreće a prvi gol zvezde katai šutira, lopta pogađa drvo i ulazi u gol?? uvek ste bili realni :)

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

Звезда има играче за ЛШ али на жалост тренер је лимитиран за ЛЕ.
Колико год је у првом полувремену увидео где шкрипи и променио поставку и донео преокрет и вођство толико је забрљао у 2.полувремену. ОД првог минута кренуо је са намером да се брани и повукао се а то се у савременом фудбалу не ради последње две деценије сем Италијана који су ту мајстори и једино способни да дефанзивом сачувају резултат.
У БГ оставио два висока нападача што нико не би урадио, увео Бена који је техничар али је спорији од пужа. Истина заказао је и Иванић који је јуче остао у свлачионици.
Све у свему Деки није тренер за ЛШ а ако прођемо то ће бити чиста срећа.

Belogradjanin

pre 1 godinu

Utakmica u BG bice potpuno drugačija...Paralela utakmice Krasnodar- Zvezda slicna,Krasnodar odigrao slicno kao Makabi i svi strepeli nakon prve utakmice kako su odigrali..U BG Zvezda ga razbila,videli se nisu.
Utakmica moze ici tim momentumom...Rezultat sasvim aktivan koji ide u korist Zvezde.Grotlo Marakane je posebna prica gde protivniku ulazi voda u usi...Zvezda ima tim koji ce ispratiti tu atmosferu
(Dejan CZ, 17. avgust 2022 23:59)



Zar stvarno mislis da ce atmosfera nesto preterano da promeni. Da li si video sinoc kako se navija? Istok, Zapad, Sever i Jug, svi stoje i navijaju, komplet stadion. Ti to na Marakani nemas, osim Severa svi ostali sede i ustanu kad ih sefovi sa Severa prozovu na raport da se jave i to je to. Za mene licno, ono sinoc je bilo fantasticno navijanje, daleko bolje od Zvezde i Partizana, mogu da zamislim da imaju bar duplo veci stadion

zoran

pre 1 godinu

Zvezda loša... Razarali nas ljudi. Sreća da su stali na 3.
Pešić pogodila lopta i srećno gol.
Inače Pešić u duelu 1 na 1 sa golmanom obavezno maši.
-Sale Katai lepo kaze Stojić ne može se nespreman biti na tom nivou.
Katai glumi neku zvezdu a fizički totalno imperioran svaki duel izgubio. Postao je bezobrazno nonšalantan.
Stanković katastrofalne izmene i utupeo napad.
-Evropa trazi fizički spremne ekipe agresivne na loptu. Kad gledam Makabi ko da gledam Rendzers agresivni na loptu sa munjevitim kontrama na prepad. Takve ekipe ostavljaju prostora nama da ih ugrozimo zestoko.... Ne znam zasto kod 2 - 1 stanković ne uvede Sanoga, Pankova.
-svi naši klubovi razočarenje u evropi... Najveće Zvezda najviše uložila.
Igra se na trk, tempo.... Stankoviću se ponavlja Omonija, pa Serif
sad Makabi.
-ni Kangva ništa, slabasno to.
-previse su lako dolazili do zvezdinih 16 m

Zvezdas

pre 1 godinu

Ako mi sa Srnicem hocemo u ligu sampiona onda smo u velikom problem Deki nemoj nas vise zajebavati sa svojim glupostima kod izmena.Izvini Deki ali ovu utakmicu si ti licno izgubio.

zex

pre 1 godinu

maratonac, 18. avgust 2022 00:
Neznalico, Ohi je bio rovit a i Ben je iskusniji igrac za ovakve utakmice.
Pisete nebuloze, nije zatvorio utakmicu? Kako? Bunkerom? Pa posle kukate kako se povukao posle 2-1 a svi znamo da drugacije nije moglo. Samo budala je ocekivala pobedu ovde, druga stvar, Sanogo je prespor za ovaj nivo fudbala, otud ideja da odigra Srnic koji je mnogo brzi ali vi svi znate sta je trebalo. Na poluvremenu Deki je car a na kraju nema pojma.

Boby

pre 1 godinu

Naš fudbal je smejurija a planira se ulaganje enormnih sredstava u nacionalni stadion. Malo, ali samo malo, jači protivnik i poraz. Šta bi bilo da nalete na neki prosečan a tek jači tim iz Evrope.

pedja

pre 1 godinu

Ono kad ti tim koji vredi duplo manje novca izgleda kao da imas 1-2 igrača manje na terenu.Ivanic,Katai,ne ide u istu recenicu sa modernim fudbalom…

Milan

pre 1 godinu

Da on ima prednost u odnosu na Ohia koji je za njega Ronaldo licno nisu cista posla. Raspitajte se zasto je Srnic u zvezdi i koliko je plata kome ide 80% njegove plate. Objavite hvala
(Bankar

Napraviste od Ohija Van Nistelroja lično, a dečko realno ne zna da primi loptu, barem ono što sam uspeo da vidim jako skromna tehnika za jednog napadača. Veći je problem onaj koji ga je doveo da nam bude prvi napadač za Evropu.

more su koke

pre 1 godinu

Пуна Маракана је нешто што комшије мале пљувачи никад неће доживети! Запамтите то! Таман на ноу кампу да играју они 50 сома навијача неће доживети! Нико Звездо нема то што имаш ти!

more su koke

pre 1 godinu

Немој да се лажемо, наша лига нема тим за ЛШ. Може да се деси и да Звезда прође даље али мале су шансе да тамо имамо с ким да се надигравамо. ЛЕ је за нашу лигу пуна капа. Знам да су комшије навијале за пјуник па сад за макаби...шта ће друго кад за свој клуб не могу. Само храбро Звездо, шта год да буде цигани су уз тебе! Ускоро опет на врху Европе!

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Za sve Zvezdine uspehe u poslednjih 5 sezona najzaslužnija je osovina Milojević-Ben-Borjan, sve pohvale i sjajnim navijačima na istoku i zapadu. Pogodite koje su najlošije karike, obe počinju sa istim slovom.

Grobar

pre 1 godinu

Ovo ide na Stankovicevu dusu. Bukvalno je sve pogresio. Ima zver u timu Sanogoa. U ovakoj tekmi Sanogo mora da bude starter. Zver, zivotinja... Srnic totalni promasaj, Ben umesto Pesica - jos veci promasaj je Ben nije napadac. Stanovicevr greske ...

CiraPixi

pre 1 godinu

Pakao Marakane odavno ne postoji više, sem na mahove od 2-3 minuta na početku utakmice, i kad padne gol.Ocajno navijanje.Znaci sve je na treneru i igračima i toga moraju biti svesni svi u klubu.Ako neko mora napolje u 30 minutu (Katai), neka i izadje.Prisetiti se Kanginog crvenog u 46.minutu (Ludogorec).
Imam osećaj da će zaigrati Gobeljic od početka, posebno se pozabaviti njegovom psihološkom pripremom, u tandemu sa Rodićem. Izvesti najbolji tim, valjda ga zna Stanković, i razmontitati ih u prvih pola sata.Sve ostalo je kalkulacija i namerno ostajanje u Ligi Evrope, zato i ovakve izmene u Izraelu.Hocemo Ligu Šampiona, pa makar ne osvojili ni jedan bod za Srpski fudbal, i tamo nas demolirali. A neće, samo kupiti brže bekove i nema punjenja.
Rešiti ovo sa 4:1, makar i oni poveli, prilika za doktorski rad trenera i nadam se navijača.koji jednostavnim i svima pevljivim pesmama treba da ih povedu.

mile

pre 1 godinu

Ekipe kao da su preslikAne, odličan napad i ofanzivna igra, odbrana šuplja. Sličan je i Rendžers. Nadam se da će Marakana presuditi da Zvezda udje u LŠ.

No name prvi

pre 1 godinu

Stanković je nabedjeni, tvrdoglavi amater. Uporan u forsiranju nečega što ne valja i što većina lepo govore i argumentuju da ne valja. Milunović kao prvi izbor na stoperu, guranje Erakovića na beka, igra bez zadnjeg veznog, Pešić, ignorisanje Ohija itd.

sasa

pre 1 godinu

Onaj Pešić ne zna loptu da primi, šutne itd. Ali zato zna da "popuje" Bukariju koji je za njega izmislio fudbal! I nije postigao gol, već ga lopta slučajno pogodila pa se go pripisuje onom ko je šutnuo!

Bimbo

pre 1 godinu

Kad je ubacio Srnica bilo je jasno koliko je sati ... došli da ne izgube. Ili bar da ne izgube sa većim rezultatom. Ziheraški. Zvezda puno bolji tim....dami su 3 gola iz 3 šanse...od čega 1.gol ne bih ni komentarisao.... dešava se. Očekujem prolaz na Marakani.

Rebus

pre 1 godinu

Ne može ni njih sreća toliko da služi. Baš baš su imali sreće, nisu bolji. Zvezda u defanzivi klimava ... ovo nije tim koji je bolji od Zvezde, ali eto...primila je Zvezda jeftine golove... posebno prvi.

Utisak je da je Zvezda igrala na nerešeno, a nije trebalo tako... ispuštene šanse govore o tome.... Opet aktivan rezultat pred revanš ....

Dex

pre 1 godinu

Ovaj Stankovic pojma nema. Sve, ali sve pogresno. Ne mogu da verujem da ima toliku dozu neznanja o fudbalu. Za koji ce ti onakva glavudja kada je ne znas koristiti. Taktika, igraci na pozicijama, izmene...sve pogresno. Skloni se neznalico i daj nekom drugom treneru da vodi ovaj tim. Ispao si od Omonije,Serifa i sada od Sitija..ups Haife. Ide bre tamo kukicaj nesto a trenerskog zanata se kani.

POPE

pre 1 godinu

Ne mogu u ekipi igrati zajedno Dragovic, Milunovic i Erakovic.
Ne moze igrati Pesic pre Ohija i Pavkova.
Ne moze Sanogo sedeti na klupi vec igrati.
Ne gurati vise Mitrovica ne zasluzuje. Ako treba gurati nekog od mladjih guraj Motiku.
Zahvaliti se Benu za sve dosad ucinjeno ali nije vise za ovaj nivo takmicenja kao ni Srnic.
Ako ovo Stankovic ne vidi ne treba ni da trenira Zvezdu. A njegova taktika bez zadnjeg veznog ce nas skupo kostati. Voleo bi da prodjemo u LS zbog para ali realno nismo za LS uostslom kao ni Makabi.

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

gagi

pre 1 godinu

Najvise sam se bojao Stankovica u ovim kvalifikacijama i to se veceras pokazalo tacnim. Najslabija karika je on. Vec je izgubio 2 LS, Omonija i Serif. I ovo ce biti mnogo tesko a ima najbolji i najskuplji tim od 1991godine.More gresaka njegivih gresaka. Kakav Pesic, prevara. Ohi je bog za njega. Ivanic ocaj, on ga ne mijenja i td. Nevidjena prevara od trenera. Obozavao sam ga kao igraca, a ovo kao trener, bruka... Jednostavno covjek nije za ovu profesiju, trece kvalifikacije on nista nije naucio a dobio je sve... Totalno razocarenje...

delija

pre 1 godinu

Ej ljudi, nasa Zvezda nemaaa trenera , ja to ponavljam godinama od kada je Mister dosao , i onada sve pada u vodu , jako teska situacija !!!

Xxx

pre 1 godinu

Blago zemlji koja ima toliko pameti što se može videti po komentarima. Žao mi je što Osmanlije nisu vladale još koju godinu. (hoće Aca).

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

Mister Proper

pre 1 godinu

Odlična igra Makabija, i svakako najveće zasluge za to idu njihovom treneru, Misteru Properu Stankoviću. Kad je trebao da napravi ključne izmene kako bi Makabi zatvorio utakmicu to je pravovremeno i učinio. U revanšu Mister da bude opet na visini zadatka sa svojim fantastičnim izmenama.

Grizlor

pre 1 godinu

Ako si uradio skauting onda znas da moras da igras sa Sanogom od pocetka koji bi igrao flastera na ceriju u fazi odbrane.Kanga i Kangva guse jedan drugog na sredini,Ivanic i Katai guse jedan drugog na levoj strani.Najbolji igrac bukari odsecen na desnoj strani jer nemamo desnog beka pa se i ne igra desno.Kanga,Kangva,Ivanic i Katai nikada ne smeju biti u istom trenutku na terenu.Maksimum troje navedenih a idealno dvoje.Ako si vec zapeo da Kanga bude zadnji vezni onda Ivanic mora biti u sredini a ne na levoj strani da se sudara sa Kataijem.

Merkurijanac

pre 1 godinu

Bukari je vanserijski igrač, ide na dribling, osvaja prostor, ima pregled igre, pas, strašan igrač! Da budemo srećni da ga imamo ove sezone, jer će se odlično prodati vrlo brzo. Koliko on vredi videlo se kad je izašao. Krenulo je tromo, sporo, mučenje, bez šuta na gol u drugom poluvremenu. Ivanić, Pešić, Kangva, Katai kriminal...Od samog početka drugog poluvremena se očekivalo da će Makabi da krene na sve ili ništa, Deki ne uvodi Sanogoa, odbrana rotirana, neusklađena, morao je da stane na loptu, pa bar sačuvati nerešen rezultat, a on uvodi odbrambene kad već gubimo 3:2, očajna taktika. Kanga ajde da kažem solidan jedna od radilica u timu, Milun i Eraković dobri u odbrani, mada glavni propust je što dva njihova glavna igrača nisu bolje markirali, udvajali, Mitrović zelen, slab u duelu, klinac od 19 god, primamo treći gol bez bloka.....revanš - ocekujem da će Bukarija da zatvaraju i udvajaju, tako da ako njega pokriju ne znam ko bi mogao da stvori napad i da gol, biće teško mučenje doći do produžetaka...

Ohi

pre 1 godinu

Dobijamo 4:0 na Marakani

Svi koji pišu da Zvezda nije za Ligu Šampiona greše u vezi 2 stvari

1) Pišete loša odbrana, nema desnog beka i napadača, pa znate i sami koliko će Zvezda zaraditi od Lige Šampiona.

Doveden je još Ado, i dovešće se desni bek i još 1 napadač, za to izdvojiti od 4 do 6 miliona.

2) Benfica, Porto, Sporting, Levercusen, Šahtjor, Salzburg, Briž, Celtic, da ne nabrajam više svi oni bi prošli isto kao Zvezda protiv recimo

PSG-a, Bayerna, Citija, Liverpoola, Reala, Sa 5:0 ili 6:0.

Zato su i hteli da osnuju Super Ligu, jer realno najbolji klubovi Lige Petice su svet za sebe.

maratonac

pre 1 godinu

Meni samo jedno nije jasno, zašto umesto Pešića šansu nije dobio Ohi nego je ušao Ben na poziciju napadača a i vrapci već znaju da on tu ne može da igra.

Prle

pre 1 godinu

Prvi pravi protivnik i 3 primljena gola. Lepo sam rekao da dosadasnji Zvezdini protivnici nisu nikakvo merilo. Ligu Sampiona su upisali pre utakmice a lako moze da se desi da je ne bude. A sto je najgore, upisali su je i za sledecu sezonu, sto takodje moze da im se obije o glavu.

Rocky

pre 1 godinu

Gubiš i izvedeš sve igrače koji mogu da daju gol. Ok sačuvao si aktivan rezultat ali ovo je smešna ekipa... toliko su ih najvolili a oni se branili zadnjih pola sata ... pali su fizički totalno a pri tom Zvezda i nije među fizički najspremnijim ekipama.

Jeftini golovi. Videćemo na Marakani.

Блеки7

pre 1 godinu

Свака Част Звезди на приказаној Игри и Залагању!
Пропустили смо 2 колосалне Шансе у 1 али..
али..
али нешто непрепознатљиво,саСВИМ НОВО ЗА НАШ фудбал је да ти чак
и на гостојућем Терену доминираш у последњим минутима Утакмице,
признаћете,
то одавно нисмо видели!

Low

pre 1 godinu

Ni oni sami valjda nisu očekivali ovaj rezultat...zadnjih pola sata se branili

A Stanković im je pomogao u tome. Na svom su terenu na onoj temperaturi ini ostali bez snage ... ali Zvezda bez napadača u nastavku.

Doći će oni i na Marakanu Uskoro.

paraparara

pre 1 godinu

ja nisam video veliki problem u odbrani, vec u veznom redu. ovu utakmicu je sanogo morao poceti.
borjan je mogao bolje kod svih golova, ali sta je tu je. mogli su da nam spakuju jos jedan.
3 0 na marakani!

Zoran

pre 1 godinu

Kangva, Kanga, Katai, Ivanic, pa ko ce tu da trci ? Ko e da se vraca u odbranu ? Ko e da markira njihove napadace ? Nema snase da ako svi nabrojani igraju mi idemo dalje. suvise je tu rupa.
Bukari ne uliva bas neko poverenje, a Mitrovic je druga liga igrac. Moze po nasim livadama da juri loptu; koja crna Evropa.

Grizlor

pre 1 godinu

U kom univerzumu Srnic ulazi u igru na poziciji zadnjeg veznog pre Sanoga ili Krsticica.U kom univerzumu tim koji hoce da se plasira u ligu sampiona igra bez desnog beka.Da li je moguce da na krilnim pozicijama imamo 6 igraca a utakmicu zavrsava kangva na desnom krilu.Da li je moguce da imamo 3 spica a utakmicu zavrsava ben kao spic.U kom univerzumu jedan trener dopusta sebi ovakve propuste.U kom univerzmu uprava jednog kluba pravi ovakve greske kod dovodjenja igraca.

Nebojša

pre 1 godinu

Sa igrom iz drugog poluvremena bolje i da se ne plasiramo u Ligu šampiona... E može to tako... Igraju na mahove, 15 minuta loše pa onda 10 minuta malo bolje... To može da prođe protiv Surdulice ili Pazara... A ne u borbi za ligu šampiona... Sa ovakvom igrom i ne zaslužujemo da se tamo plasiramo... Voleo bih da me u revanšu na Marakani ubede u suprotno

zzzzz

pre 1 godinu

Stanković je večeras promašio sve što je mogao da promaši, Kanga i Kangva su i protiv Pjunika bili veoma klimavi a protiv ozbiljne ekipe kao što je Haifa se to i videlo, ne znam odakle ikome ideja da njih dvojica mogu da igraju DEFANZIVNE vezne. Za Kataija nemam komentar, čovek igra vidljivo preko one stvari. Ali ubedljivo vrhunac večerašnje gluposti našeg trenera je to što nam na klupi sedi jedan Ohi a on ubacuje Bena kao lažnu devetku da jurimo rezultat... Ispali smo od Omonije, dobro je idemo dalje nema veze, ispali smo od Šerifa, dobro je idemo dalje nema veze, e pa sada i te kako ima veze ako ispadnemo. Mogu ljudi da se ljute koliko hoće ali Milojević je Ferguson lično za Stankovića, sa kakvim je on igračima dva puta ušao u LŠ i kakve je sve timove izbacivao.

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

Flora od Šamroka

pre 1 godinu

Treba samo pogledati komentare iz 1. i 2. poluvremena, stvarno čovek da se zapita šta je sa ovim narodom. Dinamo izgubi u gostima, redom pišu i naši i njihovi navijači "opušteno, dobiće ih kod kuće", mi izgubimo takođe golom razlike, uz 2 postignuta gola, kreće kukanje, komšije dolaze da nam objasne da smo gotovi, a dali smo više golova Makabiju nego što su oni stvorili šansi Bodo Glimtu. Da je bilo obrnuto, redom bi se ovde pisalo kako su oni bar dali 2 gola iako su izgubili, a mi kukavički igrali bez postigutog gola.

Svima je jasno kakvi likovi nam vode klub, ni o Stankoviću nemam neko visoko mišljenje kao treneru, ali ovo se mora istaći:

Kukate kako je Katai slab, a kad ga izvede, zašto ga izvodi. Posle bolesti to više nije isti igrač.

Zašto kukate na malog Mitrovića? Jeste li hteli šansu mladim prospektima? Negde mora da se uči, neće se učiti godinama po ling long njivama.

Najsmešnije mi je ovo za Kangvu, eto gubi lopte nema ga u odbrani. Jeste li hteli ofanzivu? Ovo su posledice, kad igramo u ovoj formaciji pozadi duva promaja. Da je stavio Sanoga umesto Kangve garantujem da bi pola komentara bilo da je kukavički uveo zadnjeg veznog umesto da igramo ofanzivu pa šta bude.

Ako već kritikujete, kritkujte uvođenje Srnića, a ne zašto nam je sredina slaba u odbrani. Slaba je jer su to sve ofanzivni igrači, a odbrana nije nivo LŠ.

Odlućite se šta hoćete, ofanzivu ili dobru odbranu. Ako je ovo drugo, onda sleduje Milojev bunker.

domaci pogled

pre 1 godinu

kladionica sponzor i odma namestaljka iz dvojke u keca. sramno ponasanje kangve, ivanica, rodica, ali i takticki izleti, igranje bez spica i "jugoslovenka" formacija 4-4-2... uzas... sramno vece i sibicarsko ponasanje.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

ZaphodBeeblebrox, 17. avgust 2022
Nije makabi bas boranija pa da se samelju! Minimalan poraz je dobar rezultat, ne znam cemu otpisivanje Zvezde! dace im 4komada u beogradu.
(zex, 17. avgust 2022 22:55)

"Samleti" mislio sam na 1:3 i 1:4.

Ali, "Nije Makabi baš boranija" i "daće im Zvezda 4 komada" su sušta suprotnost.

Walldorf

pre 1 godinu

Utakmicu smo mogli zatvoriti do kraja prvog poluvremena.Bukari i Pešić su jednostavno morali iskoristiti "mrtve" šanse,pa bi smo na poluvreme otišli sa tri gola razlike.Pošto to nismo uradili,protivnik je oberučke prihvatio poklone koje smo mu velikodušno darivali.Sve je krenulo nizbrdo povredom Bukaria.Taj momak je vezivao dva igrača uz sebe i tako pravio prostora ostalima u napadu.Pročitao sam nekoliko smislenih komentara.Slažem se sa ljudima koji primećuju nedostatak brzine u sredini terena.Takodje,jedan ozbiljan tim mora imati čvrstinu,brzinu i znanje u igračima ispred zadnje linije.Bez toga se ne može!Sve u svemu,protivnik je ozbiljna ekipa u sredini i napadu.Odbrana im nije na nivou sredine i napada.To se u grotlu Marakane MORA iskoristiti.Prvih petnaest-dvadeset minuta na Marakani moramo maksimalno iskoristiti.No,da bi se to desilo,ponoviću,moramo imati sigurnost ispred naše zadnje linije i,brate,moramo koristiti stopostotne šanse u visokom procentu.Slušam analizu Stojića na Areni i čovek zbori istinu.Favoriti smo,no,da bi smo dokazali,Stanković mora prelomiti. Kanga ili Kangva.Obojica mogu igrati istovremeno domaću ligu.Evropu ne mogu a da tim ne trpi.Kanga,Kangva,Ivanić,Katai su fantastični tehničari i majstori.No,suviše je to finih igrača,majstora u prvih jedanaest.Neko mora i besomučno trčati,razbijati postavku protivnika i tako praviti prostora brzim napadačima.Ukoliko Stanković postavi ekipu kako treba,a kvaliteta za to imamo,proći ćemo u LŠ.Sportski pozdrav!

Red Z

pre 1 godinu

Stankela greši što nije izveo Kangvu i drugo poluvreme počeo sa Sanogom. Vodiš 2-1 i trebalo je stati na loptu. Ne može, bre, bez klasičnog zadnjeg veznog na teškom gostovanju!

Simić

pre 1 godinu

U protekle 2-3 nedelje imali smo priliku da na raznim portalima čitamo veliki broj komentara koji su upućivali na to da se u dvomeč vrednom 30 miliona evra ne ulazi bez kvalitetnog desnog beka. Da tu poziciju ne može da pokrije štoper. Da Sanogo mora biti u timu bar dok se ne dovede neki drugi igrač na poziciji zadnjeg veznog. Da Srnić ne bi smeo da bude ni u protokolu, a ne prva izmena na ovako važnoj utakmici. Da se Kataiju ne sme tolerisati nezainteresovanost, letargija, nespremnost i šetkanje po terenu. Da Ohi jednostavno mora igrati, da je sramota kakav odnos Stanković ima prema njemu, a da se Benu treba zahvaliti za sve što je učinio u dresu našeg kluba. Da se u LŠ ne ulazi sa igračima kojima se daje kredit zbog prethodnih zasluga, već isključivo sa onima koji su najspremniji i najkvalitetniji u ovom trenutku. Valjda je svima ova utakmica pokazala koliko su oni, koji su to pisali, bili u pravu.

sasa

pre 1 godinu

Na poluvremenu je morao da udje Sanogo umesto Ivanića. Em Ivanić petlja bez rezultata, em nam je jedan defanzivni vezni apsolutno bio potreban. Čim je Sanogo ušao vezni red se stabilizivao, ali bilo je kasno. Kanga mora da igra na Ivanićevom mestu i tu je rešenje.
(Jeremija, 17. avgust 2022 23:15)

Ne slazem se s tobom za Ivanica. Sanogo mora igrati i to je nesporno. Danas kako je igrao meni Kangva vise ne bi usao. Ali opet on je bio do danasnje utakmice najbolji nas igrac. Sumnjiv mi je i Bukari sa snagom posto prvo poluvreme dominira , a u drugom ga nigde nema. I tako je svaku utakmicu.

Kangwa

pre 1 godinu

Biće 4:0 na Marakani, ne znaju šta ih čeka.

Glavna greška je igrati utakmicu na ovakvom gostovanju, a zna se šta je ulog, bez klasičnog zadnjeg veznog, protiv tima, koji ima ovako brze igrače, mnogooo ofanzivna postava nam je bila, Sanogo je trebalo da počne utakmicu.

Ali to je samo moje skromno mišljenje, naravno, samo Stanković zna šta radi i zašto radi, ali takav nam je mentalitet, da vređamo i najmanje greške, ako se tako mogu nazvati.

Flora od Šamroka

pre 1 godinu

Treba samo pogledati komentare iz 1. i 2. poluvremena, stvarno čovek da se zapita šta je sa ovim narodom. Dinamo izgubi u gostima, redom pišu i naši i njihovi navijači "opušteno, dobiće ih kod kuće", mi izgubimo takođe golom razlike, uz 2 postignuta gola, kreće kukanje, komšije dolaze da nam objasne da smo gotovi, a dali smo više golova Makabiju nego što su oni stvorili šansi Bodo Glimtu. Da je bilo obrnuto, redom bi se ovde pisalo kako su oni bar dali 2 gola iako su izgubili, a mi kukavički igrali bez postigutog gola.

Svima je jasno kakvi likovi nam vode klub, ni o Stankoviću nemam neko visoko mišljenje kao treneru, ali ovo se mora istaći:

Kukate kako je Katai slab, a kad ga izvede, zašto ga izvodi. Posle bolesti to više nije isti igrač.

Zašto kukate na malog Mitrovića? Jeste li hteli šansu mladim prospektima? Negde mora da se uči, neće se učiti godinama po ling long njivama.

Najsmešnije mi je ovo za Kangvu, eto gubi lopte nema ga u odbrani. Jeste li hteli ofanzivu? Ovo su posledice, kad igramo u ovoj formaciji pozadi duva promaja. Da je stavio Sanoga umesto Kangve garantujem da bi pola komentara bilo da je kukavički uveo zadnjeg veznog umesto da igramo ofanzivu pa šta bude.

Ako već kritikujete, kritkujte uvođenje Srnića, a ne zašto nam je sredina slaba u odbrani. Slaba je jer su to sve ofanzivni igrači, a odbrana nije nivo LŠ.

Odlućite se šta hoćete, ofanzivu ili dobru odbranu. Ako je ovo drugo, onda sleduje Milojev bunker.

mandrak

pre 1 godinu

bez ikalve zelje da pravdam bilo koga,pogotovo stankovica koji je u usao sa nekom sumanutom postavkom i na poluvremenu vec trebao da menja...ali...paklena vrucina,kao na kipru,vlaznost 70%,disali su na skrge...u bgde,marakana je progutala i mnogo vece ekipe pa ce i ove,samo pametno i strpljivo i idemo dalje

covek objasnio

pre 1 godinu

Mnogi se pitaju zasto toliko gresaka u dodavanju , greske u dodavanjima su posledica fizicke nespremnosti. Svi oni naravno znaju da dodaju precizni su ali kada igrac izgubi snagu pada koncentracija i dolaze greske cak i u tako obicnim stvarima kao sto je dodavanje. Tako da ostaje nasa stara boljka a to je fizicka nespremnost.
Pa kod nas se utakmice odlazu kad timovi igraju evropsku utakmicu a to je velika sramota a evo kako nam se takav odnos vrati. Jedan Makabi nas nadtrči , nadskoči i svaki duel dobije . Katai ima foru ima vic u nogama ali u 10 min ne moze da diše
(Cisse 9, 17. avgust 2022 23:17)

Sve krece od kondicije iliti fizicke spremnosti, spreme sto bi rekli. Pa Djokovic je izgubio dobrano meceva jerbo fizike - kad imas u NOGAMA i PLUCIMA, a pritom si "tata", pa nema ti ravnog.

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

Luka SRJ

pre 1 godinu

Ako ne mozemo da u BG pobedimo 1-0 i dostignemo egal i posle sta bude, onda i ne zaslužujemo Ligu Sampiona. Liga Evrope je sasvim okej takmicenje, nego mi smo sada dostigli neki nivo, da je Liga Evrope neuspeh, sto nije istina.

deki

pre 1 godinu

Tacno sam znao da cemo u drugom poluvremenu da padnemo. Makabi sasvim solidna ekipa koja fizicki deluje dobro s obzirom da jos nemaju ligu. Ovaj momak Pieri, dade nam 2 gola, doveden iz druge lige Francuske. Sta rade Mrkela i Terzic osim sto se ugradjuju u sve zivo? Sta glumi Stankovic sa Ohijem? Koja je vajda od Kataija koji ne moze da igra evropski fudbal jer nema snage ni za poluvreme?Nas pobeda od 1 razlike koju cemo tesko ostvariti vodi u produzetak , da li ce nasi momci moci da stoje .Mogu misliti na sta bi nase utakmice u LS licile protiv vrhunskih ekipa sada kada je UEFA dizvolila 5 izmena sto pogoduje jakim ekipama koje imaju veliki roster. Sudjenje za 10

FourSeasons

pre 1 godinu

Zvezda haoticna i bezidejna u drugom poluvremenu. Izraelci su bili puno agresivniji i brzi od Zvezdinih igraca.. Nase izmene pun promasaj.
Milunovic, Pesic, Srnic jednostavno nisu za tim koji hoce da igra LS. Zasto ne igra Ohi, to izgleda vise nikom nije jasno.
Mnogo toga mora da se menja u revansu. Opet nadam se pobedi Zvezde i prolasku dalje

Zoran

pre 1 godinu

Ovo je divlja ekipa. Jasno mi je kako su to odigrali nereseno protiv Grka, na domacem terenu, a u Grckoj ih pocepali ko svinja masan dzak. To je karateristika ovakvih divljih ekipa. Imaju individualni kvalitet, kakvu takvu fizicku spremu, ali takticka disciplina slaba, narocito u odbrani, a i golman im nije jaca strana. Tako da u revansu je sve moguce; mozda ih razbijemo, ali mozda nas oni razbiju. Sigurno je da oni nece odustajati od ovog "divljeg" fudbala. Atmosfera na ove utice, to je jasno ko dan.

Kod nas , treba pogledati istini u oci, a to da se Kataiu zahvale. On podseca na Sasu Ilica u njegove 2 poslednje godine. Igra na potez, a u odbrani i presingu nema ga ni od korova. To nije ozbiljno za jak fudbal. Rodic i Milovanovic rupe.Mitrovic igrac za Radnicki i eventualno nasu ligu, ali daleko je to od necega ozbiljnog. Stankovic nije trener za ovako nesto.

garda

pre 1 godinu

Svi nesto kukaju i kritikuju, a rezultat je potpuno aktivan. Vlaznost vazduha je stvar koja uvek pravi probleme ekipama koje nisu na to navikle, nije alibi. Hazizi je covek od cije igre zavise svi u Makabiju i stvarno je odlican, ali kao da su na ovoj utakmici igraci Zvezde vise vodili racuna o nekim
drugim igracima, a ni njih nisu sacuvali sto je najgore. Niko nije siguran sta moze da ocekuje na Marakani, ali je svakako moguce i da ih Zvezda pregazi. Ako se ne desi, onda kritikujte.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@НОСТАЛГИЈА - Па зар не видиш да Ераковића поставља на више позиција само да би овај играо и да би га продали. Тешко форсирање. Ни мени се то не свиђа ал шта да радимо.

Master Yoda

pre 1 godinu

Glavu gore, dobicemo u revansu na Marakani, treba nekad i izgubiti da bi pobedio, da bi se suocio sa realnoscu i krenuo dalje.
Idemo dalje!!!!!!

Cisse 9

pre 1 godinu

Mnogi se pitaju zasto toliko gresaka u dodavanju , greske u dodavanjima su posledica fizicke nespremnosti. Svi oni naravno znaju da dodaju precizni su ali kada igrac izgubi snagu pada koncentracija i dolaze greske cak i u tako obicnim stvarima kao sto je dodavanje. Tako da ostaje nasa stara boljka a to je fizicka nespremnost.
Pa kod nas se utakmice odlazu kad timovi igraju evropsku utakmicu a to je velika sramota a evo kako nam se takav odnos vrati. Jedan Makabi nas nadtrči , nadskoči i svaki duel dobije . Katai ima foru ima vic u nogama ali u 10 min ne moze da diše

pravoslavni kelt

pre 1 godinu

ovde pljuvanje po Milunovicu a Dragovic bio tri puta gori od njega veceras.Realno imamo ekipu za Ligu Evrope,cak i ovi Izraelci su brzi od nas.

Zvezda

pre 1 godinu

Mene jako zanima šta se desi domaćim klubovima kad odu u Evropu? Razumem ako je protivnik jači pa se izgubi meč, ali ovde je Zvezda dva i po puta skuplji klub, mnogo iskusniji i ne uspeva da dobije meč. Ne mogu da razumem da tim kojem u domaćoj ligi (kakva god da je) daju samo jedan gol na 5 mečeva, primi 3 gola ovde od tima malo skupljeg od Vojvodine
(Nenad, 17. avgust 2022 22:55)
Ne igraju pare nego igrači. Da su samo pare u pitanju Zvezda nikada ne bi mogla da dobije Liverpul i Olimpijakos, izbaci Salzburg, odigra nerešeno sa Milanom... Makabi je ozbiljan tim, njihov trener je napravio kompaktnu ekipu sa smislenom igrom. Ako ovako nastave skočiće im vrednost na tržištu. Oni su razlupali Olimpijakos 4:0. Nema veze to što trenutno koštaju malo više od Vojvodine kada imaju trenera koji je napravio igru i skaute sposobne da dovedu jeftine a dobre igrače.

hypatija

pre 1 godinu

Što se mene tiče (a ja sam sam sebi jedini merodavan), izvanredna igra moje Crvene Zvezde.
Mislim da je ovo maksimum veoma dobrih Izraelaca, a neka sredina moje Crvene Zvezde.
U Beogradu prolazimo dalje.
trebalo bi da se pobratimimo sa ovim klubom, kao i sa Rendžersom. Izvanredni navijači.
Gazi Zvezdo moja Crvenaaaaaaa !!!

Bankar

pre 1 godinu

Kad vidite Stankovica jasno vam.je o kakvom tipu coveka se radi. Kolkko je ovde u Zvezdi jednom se nije upristojio da se obuce bar pristojno na utakmici da ne izgleda kao lokalni seoski diler. Pokazi malo elementarne kulture. Druga stvar Pesic igra jer je menadzerski igrac i u talu je sa znate vec sa kim de se daje odredjeni deo plate. Da on ima prednost u odnosu na Ohia koji je za njega Ronaldo licno nisu cista posla. Raspitajte se zasto je Srnic u zvezdi i koliko je plata kome ide 80% njegove plate. Objavite hvala

Boki

pre 1 godinu

Makabi igra dobar fudbal. Nisu slucajno dali Olimpijakosu 4 gola u Grckoj. Plasi me njihova brza i jednostavna igra. Nece biti lako. Zvezda na momente dobra. Ostatak vremena konfuzno. Stankovic je izveo ofanzivnu postavku, mada je cini se taktickim egzibicijama napravio pometnju u igri. Sad je lako biti pametan..Katai je van forme,Ivanic takodje.. Kangva u blagom padu. Utakmica je izgubljena na sredini terena.Nije mi jasno zasto Ohi ne igra.Kao navijaci zasluzujemo bar neko objasnjenje. Covek daje golove kada igra.Inace, mislim da ne treba sada da vredjamo ekipu. Sigurno je bilo mnogo tesko igrati po visokoj temperaturi i vlaznosti.Protivnik je ozbiljna ekipa sto je na povrsinu izbacilo slabosti Zvezde. Sve u svemu, moglo je da se zavrsi bolje, ali i gore. Zvezda moze da prodje Makabi, samo ce biti tesko. Voleo bih,zbog finansija da udjemo u LS,ali realno je LE domet Zvezde. I to ne zbog snage Makabija. I oni su taj rang.LS je liga prebogatih i,za Zvezdu, prejakih ekipa.

Šta reći....

pre 1 godinu

Zašto ovoliko pesimizma u komentarima. Zbog poraza? Slažem se nije funkcionisalo kako smo navikli. Verovatno je Stanković kriv za postavku igre posebno u drugom poluvremenu. Ne vidim da su nas hvatali grčevi. Oni su jedva završili utakmicu. Mislim da će na Rajku biti druga priča. I mislim da prolazimo. Ne lagano, ali je rezultat i dalje dobar za revanš.

Zar ne?

pre 1 godinu

@ Jeremija. Sve si lepo objasnio,stabilizovao se srednji red sa Sanogom pa se još bolje stabilizovao sa Srnićem.Ali prijatelju njih dvojica su igrači za 0-0,apsolutno neupotrebljivi u napadu.Pa jesi li video kad posle besomučnog vraćanja lopte u nazad,i kad im se otvori prostor oni krenu napred sa takvom panikom i razmišljanjem "majko mila šta sad sa loptom"

Admiral

pre 1 godinu

Nema veze sad ce u domacoj ligi da padne nekih 5-6 komada da se igracima povrati samopouzdanje kako su najbolji na svetu, cirkus bez granica

Jeremija

pre 1 godinu

Na poluvremenu je morao da udje Sanogo umesto Ivanića. Em Ivanić petlja bez rezultata, em nam je jedan defanzivni vezni apsolutno bio potreban. Čim je Sanogo ušao vezni red se stabilizivao, ali bilo je kasno. Kanga mora da igra na Ivanićevom mestu i tu je rešenje.

cyborg

pre 1 godinu

Kad smo kod Rendzersa izgubili, igrali smo borbeno, ali ovo sad je bilo najgore drugo poluvrijeme u proteklih par godina.
Toliko smo loši bili i razočarali da se ne bi mogao ni radovati da smo igrom slučaja dali 3:3. Ostadoh bez teksta.

Djorgo nišlija

pre 1 godinu

Mislim da Kanga ne može da igra zadnjeg veznog. I da Zvezda ne može da ihra bez ijednog defamzivnog veznog. Srećno u Beogradu

sto mu gromova

pre 1 godinu

Zadovoljan skroz. Nije jasno samo sto je Katai zamenjen u 55', on se ne izvodi kako god da igra jer moze da izmisli gol. I naravno, Srnic misterija kakobje uopste u Zvezdiva kamoli da ulazi u igru. Idemo dalje, kuci iz gazimo.

To bi bilo to

pre 1 godinu

Lep povratak u realnost.Videli smo gde škripi,videli smo da kad pritisnemo Makabi se pogubi.Videli smo da koliko god loši na terenu bili bez Kataija i Ivanića organizacija napada je misaona imenica.Čekamo Marakanu.

Car Dušan

pre 1 godinu

Jedna od najlošijih Dragovićevih utakmica, od kako je došao... Sanogo, svojom snagom i silinom - mora od početka, da igra u revanšu! Nažalost, Pešić je izgleda zabetonirao ( ne znam na osnovu čega?!) svoje mjesto, kao da je Levandovski lično. Ipak, kvalitet je ubedljivo na NAŠOJ strani! Uz pun stadion i poznati huk sa tribina - IDEMO DALJE!

PrincNaZrnuGraska

pre 1 godinu

Nikakva "lekcija" nije odrzana, to je gubitnicki mentalitet! Zvezda bolja za klasu, Makabi iz 3 sanse dao 3 gola, u revansu matematicki ne mogu toliko da pogadjaju tako da je Zvezdin prolazak siguran, i apsolutno zasluzen!

Walldorf

pre 1 godinu

Utakmicu smo mogli zatvoriti do kraja prvog poluvremena.Bukari i Pešić su jednostavno morali iskoristiti "mrtve" šanse,pa bi smo na poluvreme otišli sa tri gola razlike.Pošto to nismo uradili,protivnik je oberučke prihvatio poklone koje smo mu velikodušno darivali.Sve je krenulo nizbrdo povredom Bukaria.Taj momak je vezivao dva igrača uz sebe i tako pravio prostora ostalima u napadu.Pročitao sam nekoliko smislenih komentara.Slažem se sa ljudima koji primećuju nedostatak brzine u sredini terena.Takodje,jedan ozbiljan tim mora imati čvrstinu,brzinu i znanje u igračima ispred zadnje linije.Bez toga se ne može!Sve u svemu,protivnik je ozbiljna ekipa u sredini i napadu.Odbrana im nije na nivou sredine i napada.To se u grotlu Marakane MORA iskoristiti.Prvih petnaest-dvadeset minuta na Marakani moramo maksimalno iskoristiti.No,da bi se to desilo,ponoviću,moramo imati sigurnost ispred naše zadnje linije i,brate,moramo koristiti stopostotne šanse u visokom procentu.Slušam analizu Stojića na Areni i čovek zbori istinu.Favoriti smo,no,da bi smo dokazali,Stanković mora prelomiti. Kanga ili Kangva.Obojica mogu igrati istovremeno domaću ligu.Evropu ne mogu a da tim ne trpi.Kanga,Kangva,Ivanić,Katai su fantastični tehničari i majstori.No,suviše je to finih igrača,majstora u prvih jedanaest.Neko mora i besomučno trčati,razbijati postavku protivnika i tako praviti prostora brzim napadačima.Ukoliko Stanković postavi ekipu kako treba,a kvaliteta za to imamo,proći ćemo u LŠ.Sportski pozdrav!

Boki

pre 1 godinu

Makabi igra dobar fudbal. Nisu slucajno dali Olimpijakosu 4 gola u Grckoj. Plasi me njihova brza i jednostavna igra. Nece biti lako. Zvezda na momente dobra. Ostatak vremena konfuzno. Stankovic je izveo ofanzivnu postavku, mada je cini se taktickim egzibicijama napravio pometnju u igri. Sad je lako biti pametan..Katai je van forme,Ivanic takodje.. Kangva u blagom padu. Utakmica je izgubljena na sredini terena.Nije mi jasno zasto Ohi ne igra.Kao navijaci zasluzujemo bar neko objasnjenje. Covek daje golove kada igra.Inace, mislim da ne treba sada da vredjamo ekipu. Sigurno je bilo mnogo tesko igrati po visokoj temperaturi i vlaznosti.Protivnik je ozbiljna ekipa sto je na povrsinu izbacilo slabosti Zvezde. Sve u svemu, moglo je da se zavrsi bolje, ali i gore. Zvezda moze da prodje Makabi, samo ce biti tesko. Voleo bih,zbog finansija da udjemo u LS,ali realno je LE domet Zvezde. I to ne zbog snage Makabija. I oni su taj rang.LS je liga prebogatih i,za Zvezdu, prejakih ekupa.

čarobnjak iz voza

pre 1 godinu

Deki, tvoj poraz. Bruka i sramota drugo poluvreme. Bolje da su samo izlazili nego što si menjao. Ben protiv ovako tvrdih štopera bez ikoga ko bi mu dao loptu u noge. Ivanić indisponiran igra, mali.Mitrović u igri a juriš rezultat... Strašno, nek nam je Bog u pomoći u Beogradu.

vld

pre 1 godinu

Evo odmah pljuvacina sad svi ne valjaju a do juce svi majstori. Pa ovo nam je do sada najozbiljnija utakmica sa sampionom Izraela koji je odlicna ekipa. Na ovoj utakmici se upravo pokazalo koliko nam je slaba liga Kanga ili Kangva cim malo zakasne sa brzim pasom gube loptu a u nasoj ligi se setaju po sredini. Upravo treci gol Makabija je pokazao rupu u prestoru gde treba biti nas zadnji vezni i zbog toga minus Stankovicu na kasnom uvodjenju Sanoga. Na marakani igramo nasu igru na sve il nista pa kako bude a imamo vece sanse od njih

Vlada

pre 1 godinu

Stanković je sve omašio. I startetre i zamene. Čoveče, pri zaostatku od jednog gola ti igraš završnicu sa Kangom, Sanogom, Kangvom i Srnićem??? Ohi ti na klupi, ubiće te sujeta, tako se ne postaje trener. U završnici ti pet igrača ne igraju na prirodnim pozicijama??? Ubacuješ Mitrovića a dečko zelen ko grašak??? Ovaj rezultat mnogo zavarava, ništa to nije dobro. Okani se eksperimenata, nije ti ovo Intertoto kup.

mighty banana

pre 1 godinu

Aman ljudi sport je to, izgubi se utakmica, nije kraj sveta. Bilo je loše, pa dobro, pa opet loše, biće bolje u Beogradu. Lako možemo da prođemo kod kuće, nije ništa gotovo.
Za sve pljuvače da li možete da razumete da svaki naš igrač ima neku manu? Zato i jeste u Zvezdi a ne u Realu ili Bajernu. Imaju i kvalitet naravno ali daleko od toga da su najbolji na svojim pozicijama na svetu. Prestanite da precenjujete naše igrače i da očekujete da osvojimo LŠ.
Sportski pozdrav.

Scrat

pre 1 godinu

Deki je pre utakmice izjavio da je upoznao ekipu Makabija. Da je stvarno bilo tako, poceo bi sa Sanogom umesto Kangve. Izraelci su nas ubili na sredini terena. A slazem se sa vecinom komentara oko Ohija. Ne vidim ni jedan razlog zbog koga bas on ne bi menjao Pesica. Dekijev poraz, ali... Tu je revans, pa da vidimo od cega su momci napravljeni

C i n i k

pre 1 godinu

Macabi je bio bolji, misim i da ce u Bgd biti bolji jer se na terenu vidi da su im igraci i brzi i tehnicki jaci, to je to.
Po meni, Milunovic, Rodic, kao i nekoliko crnaca su veliki promasaj.
Milunovic je strahovito los igrac, direktan krivac za 1 gol, ne snalazi se s loptom u odbrani i vrlo plasljiv igrac, nema fudbalaku motoriku i nzna s loptom, on je tip igraca kao Gobeljic, s tim da Gobeljic ponekad deluje hrabro i uputi nki tacan pas, Milunovic nista od toga nema, vise je za nki drugi sport a ne za fudbal, gde je pored trcanja bitno da znas s loptom i da se ne plasis duela ili da ne panicis kad protivnicki igrac trci ka tebi..
Generalno CZ je slaba ekipa ili ajde, prosecna, sa par odlicnih igraca ( Katai, Borjan, Dragovic, ali to je sve) i kapiram da je cilj LS i novac ali misim da je realno,daleko LŠ..

Milan

pre 1 godinu

Samo me interesuje, koje uloge obavljaju Ivanić i Kataji u ovoj postavki, ser Stankovića. Ovoliko tumbanja u postavci niko ne razume.

Горан

pre 1 godinu

Много простора смо им дали. Канга и Кангва могу заједно само у лаганом домаћем првенству. Мора неко дефанзивнији на пр. Адо са Кангом или Кангвом.
Милун ме разочарао, то су кикс додавања, лопте без снаге и разбио га овај црнац.
Ајмо у реваншу паметније и да их покидамо.
Напред Звездо! Идемо у ЛШ.

Dušan R.

pre 1 godinu

Svakako jedna od zvezdinih najlosijih utakmica u proteklih par godina.
Borbenost nije bila dobra, mozda nisu fizicki pripremljeni.

Erakovic je toliko u manjku kondicije da nije mogao se kretati.

Mladi decko Mitrovic slabo igra. Dragovic bio los danas, malo i Borjan slabiji. Kangva ispod proseka
Kanga najbolji pa Katai (iako fizicki nije jos na 100%), zatim Ivanic solidan, Milunovic solidan, Bukari solidan (ali ga je trebalo uporebljavati drugacije i vise pasovima u prostor), Srnic solidno, Ben (vise vremna mu treba dati), Rodic solidno

Pesic zaista ne igra dobro i tu imaju daleko bolje opcije.

sve u svemu slabo, ali pomesto se moze popraviti

Sabre

pre 1 godinu

Napisem da je katastrofa da je zadnji vezni Kanga (covek je vrhunski igrac ali NIJE DEFANZIVAC) ali jos gore od toga Milunovic, i da je bolje i Gobelja desno a Erakovic sa Dragovicem na stopera. Kazem, bice pakao i moramo vise golova da damo nego sto primimo, a primicemo makar 2-3. Dobijem BOG OTAC MINUSA i hejta. A nije da se nesto hvalim ovde, najtuznije je u prici sto ja, neki random lik sa neta koji je malo igrao fudbal za zivota i jos malo na PES-u razume to ali Stankovic ne. E TO je problem.

Ipak, pozitivno ljudi.. sabicemo ove pacere u revansu, bice skroz druga prica.. samo da se odigra pametno i da ne bude opet identican ovakav tim, iance nam ne gine jos glupo primljenih golova.

Луиђи

pre 1 godinu

Не бих био у кожи Израелцима на Маракани. Ово је њихов максимум, пред крај су једва ходали. Сви на стадион!

slobinator

pre 1 godinu

Haićanin k'o da je pivot rukometaš.
(Teškaš na crti, 17. avgust 2022 23:10)
da ali on je tako glavom dao dva gola i olimpijakosu.makabi je jako nezgodna ekipa.stanković uopšte nije snimio protivnika kako treba.moralo je ovo da se dobije u izraelu.oni ziceri kangve i pešića mogu skupo koštati.uopšte mi nije jasno šta se htelo postići sa dovođenjem pešića.bolje da su kupljena dva krštena beka.pavkov i ohi su mogli odigrati sigurno bolje nego pešić.mislim da ove godine zvezda ipak deluje moćno na marakani,pa se nadam da bi makabi mogao biti otpravljen sa više komada u mreži.važno je dobro krenuti,pa da u grotlu rajka mitića malo i protivniku uđe voda u uši

ne razumem

pre 1 godinu

Ovi Izraelci u zeleno-beloj opremi.
Zar nije logičnije/lepše/bolje/zvezdaški, da je Zvezda ovaj meč odigrala u čisto crvenoj opremi?
Čisto crvenu opremu smo imali i u sezoni ‘79 kad smo igrali finale kupa uefa.
Plavih dresova se iskreno pre devedesetih ne sećam.
Svako dobro

Đole031.

pre 1 godinu

Čitam ove komentare jer ne gledam utakmicu, pa se pitam da li vi navijači zvezde možeze da sem pobeda prihvatite i po neki poraz.?

Lala iz Banata

pre 1 godinu

Zvezda moze uz punu Marakanu na "silu" proci u Ligu sampiona.Ali igra brine..Jednostavno ne vidi se taj neki pecat ove ekipe,obrisi na koji nacin se tim brani ili napada..Pavkov od pocetka u revansu

xd

pre 1 godinu

Bicu iskren, vise sam nade imao pred revans sa Rendzersima (3:0) i Milanom nego nakon solidnog rezultata protiv Makabija. Mora to bolje. Haziz nam salje igraca po burek kod prvog gola, a kod drugog niko da mu izadje na centarsut? Ovaj Pierrot kako vec, jak ko zemlja, ako dodje do njega lopta on moze da je ugura, zato ne treba dopustati lako centarsut. Drugo poluvreme su poceli uzasno, a imali su momentum. A na kraju kad se Makabi povukao, ovi nasi nisu znali sta da rade, ko da su zaboravili sta je pozicioni napad jer su celu utakmicu igrali pod presingom. A ima tu i umora i kako kaze vlage. Bukari je definitivno probusio odbranu njihovu u nekoliko navrata, ali nije imao kome da da zavrsni pas. E bre, pa to se prati. Ne znam, nisam optimista pred sledeci mec, bila je ovo zlatna sansa nakon 1:2, na njima je da isprave greske

Lex

pre 1 godinu

Realno Liga Evrope i više nego dovoljno.
Ako bude sreće da udjemo u LŠ pa da makar uprava dovede jedno ali odlično pojačanje ako ne sada onda u drugom roku, ali sve u svemu, Liga Evrope je naš realan domet.

Dalibor

pre 1 godinu

Dok su imali kondicije i jedni i drugi, bilo je dobrog fudbala. Od 65-og minuta vrlo loša utakmica. Možda je bilo jako vlažno u Haifi večeras,ali ko bude fizički spremniji u revanšu ići će dalje.Zvezdina prva postava( bez Pešića) jača nego kod Makabija. Zvezdina klupa je potanka,mali Mitrović nije za ove utakmice..

Jaca

pre 1 godinu

Ima li neko da nije kriv? Od Dekija, Milunovića, Ivanića, Kataija, Srnića, Rodića... Ajde ohladite malo. Šta je problem što je Zvezda izgubila? Izgubila sa golom razlike. Makabi je na Kipru za 15 min primio 2 gola. Ja ni jednog trenutka ne sumnjam u prolaz Zvezde. Kaže mi drug koji je na utakmici u Haifi da je neverovatna vlaga. Znoj lije. Teško kako kaže sedeti a nne trčati. Sve je ovo OK. Nije ovo naša liga

ivan

pre 1 godinu

Malo optimizma majko sveta,šteta za ovo drugo poluvrijeme,trebao je odmah na poluvremenu Sanoga da ubači ako ne i od početka utamice ali kad vec nije počeo sa njim morao ga je ubačiti. Nije dobro ali biće dobro nadam se,važna lekcija naučena. Definitivno možemo da postignemo usudit ću se i reć 4,5 golova ali moramo naći balans neki,ne možemo jednostavno igrati sa 5 ofanzivnih igrača i Kangom koji i nije prirodni defanzivni vezni,biće to dobro,vjerujem u momke i prolaz.

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

Dejan CZ

pre 1 godinu

Utakmica u BG bice potpuno drugačija...Paralela utakmice Krasnodar- Zvezda slicna,Krasnodar odigrao slicno kao Makabi i svi strepeli nakon prve utakmice kako su odigrali..U BG Zvezda ga razbila,videli se nisu.
Utakmica moze ici tim momentumom...Rezultat sasvim aktivan koji ide u korist Zvezde.Grotlo Marakane je posebna prica gde protivniku ulazi voda u usi...Zvezda ima tim koji ce ispratiti tu atmosferu.Protiv AEKA su brzo primili dva gola,samo jako bez kalkulacija kao protiv Reala nekad kad smo ih ponizili sa 3-0 na poluvremenu...Nikako drugačije.Kvalitet posedujemo i treba im pokazati pravu snagu.
Idemo u LS.

обс

pre 1 godinu

Гледао сам само прво полувреме. Пребацио сам се на кошарку. Звезда је далеко квалитетнија од Макабија и не би требало да буде проблема у реваншу. Нисам навијач Звезде али Звезда није играла у најјачем саставу. Крију се карте. Победа Звезде од три разлике у Београду. Невезано за утакмицу, Звезда има врло капацитативан тим који и у Лиги шампиона може да направи резултат. Потребно је тактичко цементирање екипе (костур тима од 6-7 играча треба да игра континуирано с јасном шемом покривања и одговорних решења). Техничка писменост играча је врло добра и тактичко дотеривање је оно што недостаје (фактор време за уигравање) па се отуда јављају падови у игри. Једноставно, Звезду треба гледати, дати јој подршку а Станковић има све што му треба (па и два "виц" играча који могу да креацијом помере сваког противника: Иванића и Катаија) за одличне резултате. Најбоља Звезда у последње две деценије.

nesa80

pre 1 godinu

kao navijac partizana kazem da je zvezda odlicna ekipa ali nekako su traljavo odigrali drugo poluvreme,nebo i zemlja prvo i drugo poluvreme,ko je sad taj pesic,nije igrao ranije,po meni nikakav igrac,greska i stankovica je izbacivanje katai i uvodjenje srnica.ima zvezda mnogo dobrih igraca i mozda se tu pogubio stankovic,resice ovo zvezda u bg.partizan da je igrao ovako lose drugo poluvreme popio bi petardu od ove ekipe,makabi iznenadjajuce dobar ali to je ekipa koja u gostima nece igrati dobro

markoni

pre 1 godinu

Video si u prvom poluvremenu da kad počneš da igraš lako ulazis u šanse i da si bolja ekipa. U drugom se moliš da Deki ne izmeni najbolje igrače i uvede igrače koji su do sad grejali klupu i to se desi i to nije prvi put. Samo kad se setim Omonije i izvodjenje Ivanica oko 60og minuta, a to se dešava redovno. Šta navede čoveka da izvrši izmenu Katai Srnic, a onda i Sanogo Ivanic. Umesto da si nastavio ti si izveo najbolje igrače koji znaju sa loptom i uveo sve defanzivce koje si imao.
Ne sumnjam da možemo da ih pobedimo, ali se plašim drugog poluvremena gde će opet izbacivati Kataija, Ivanica i ubacivati Srnica i ne znam koga već.
I da, druže ubaci Mustafija jer dečko kida.

Ime nebitno

pre 1 godinu

Ljudi dajte malo optimizma, kukate ko babe. Deki malo eksperimentisao i pogrešio, vidi valjda i on sam. Ako ništa bar je bila dinamična utakmica sa dosta golova i preokreta. Šanse su 50/50 za prolaz, kao optimista verujem u prolaz Zvezde. Biće to sasvim drugačija utakmica u Beogradu. Pa i da ne prođemo nije smak sveta, aman! Samo nek se trude, nek se bore i daju sve od sebe o prvog do poslednjeg minuta pa ako ne ide - pruže ruku protivniku i čestitaju. Ulazak u elitu se mora zaslužiti velikom borbom!

Delija sa severa

pre 1 godinu

Sanogo mora obavezno u revansu, covek je zver, setite se samo kako je rasturao Milanove prebrze igrace u tom dvomecu, niko nije mogao da prodje a da ne dobije po nogama ili da ne poljubi patos, Kangva koliko god da je dobar do sad bio trema mu vezala noge sto se jasno i vidi. Nadam se da ce Stankovic mnogo bolje organizovati ekipu za revans, mora jednostavno. I nemojte da ih pljujete, dajte im podrsku kad je najpotrebnije, jer tacno znam ako udjemo u utorak u LS ovakve greske ce da se zaborave i opet ce Milunovic, Katai, Srnic (i ako je mnogo los) da se velicaju i bice ono dajte Real da se igramo. Podrska za Dekija i ekupi!!!

Stefan

pre 1 godinu

Gledao sam od 60. min tj bas kada su ovi dali gol za 3:2. Mislio sam da cu da se radujem ali nisam osecao nista...moj utisak kao navijaca Partizana je da je fizicka sprema bas losa, nema neke akcije sve neki pokusaji pojedinaca. Citam komentare svi su ovo shvatili kao tragediju jer su navikli da svi padnu sa 5 gola razlike u nasoj ligi. Nasa liga osim Zvezde i Partizana zadnjih par godina je u nivou Finske lige, znaci nas treceplasirani tim je u rangu PK-35, a neki iz sredine tabele na nivou KuPS-a. Ove godine je i Partizan blizu tog nivoa sto nije nista sramota-jednostavno smo losi. Nas problem je sto nipodastavamo sve i svakog jer smo mi kao iznad svih u svemu, a realno smo bedni, u sportu se jos nekako i drzimo.

milovan

pre 1 godinu

Ali zvezdina odbrana je humoristicki program. Dva fudbalera u bloku i ni jedan ne prilazi suteru da mu smanji ugao u kome moze da dejstvuje po golu. I jos kad naprave one piruetice da ih lopta slucajno ne udari po nozicama, da se zacenis od smeha.

Batko

pre 1 godinu

Stanković uvodi defanzivne igrače pri rezultatu 2:3 ??? Šta je hteo, da čuva rezulat??
(Nebojša, 17. avgust 2022 23:09)

Naravno. Prolazili su kroz sredinu kao kroz sir. Knagva apsolutno nije blokirao svoju stranu, mučeni Eraković sve vreme ostajao "2 na 1".

Nego, ima i revanš, ako nisi znao. Možda je bolje ipak da juriš 1 gol na 3:2,nego 2 gola na 4:2 ili koliko već ?! Stručnjak

Ivan

pre 1 godinu

Ajde malo realnosti. Komentarišete svi kao da navijate za Real,i čim se ne uđe u finale lige šampiona,odmah ništa ne valja i propast.

Pilak89

pre 1 godinu

Na poluvremenu je trebao da izađe Kangwa. Mnogo je gubio lopte i komplikovao. Pešić je za ovu zvezdu baš dobar. Prvi dao, kod drugog gola krenulo od njega. Moglo je da bude 3-1 za nas, a moglo je i 4-2 za njih...tako da je ovo ok. Protiv Rendžersa je bilo možda nerealno da prodjemo, ali ovde je sve otvoreno. Samo da ne primimo neki glup gol, pa da se uđe u njihovu mašinu u revanšu.

PC,Niš.

pre 1 godinu

Ne boli toliko poraz koliko loša igra,bledo, bez zalaganja i želje za pobedom.Imam utisak da je Zvezda smatrala da samo treba da izađe na teren i overi pobedu.Biće teško u Beogradi,sreća je da nismo lošije prošli.Za neutralnog,ni golovi nisu nešto posebno lepi.

boki

pre 1 godinu

stankovic brani 2:1 I izgubi 3:2 nije mi jasan uopste zasto..zvezda u prvom mogla jos dva gola da da a u drugom jedva sutnula dva puta..tezak put zvezde sada treba da pobedi za dva razlike za dalje ili na penale ali mislim u bg da ce biti nereseno..

vasilije

pre 1 godinu

Nijedan igrac sa klupe ne moze nista Zvezdi da donese, Ben kako igra napadaca bolje i da ne ulazi. Ivanic je motor tima, ako njega nema igra se gasi. Sanogo i Milunovic prespori zamamlo nismo primili i cetvrti gol kroz sredinu. Mitrovic preslab, Srnic i kad je bio mladji nije znao. Katai bez snage. Ponovo zapeti u revansu, mada po meri ove ekipe je Liga Evrope.

zemunski kej

pre 1 godinu

Vidim neko pita zasto je uveden Srnic ? Da zatvori rupu izmedju odbrane i sredine. Kangva ,Kanga su dobri igraci vise ofanzivno orijentisani ali defanziva je tanja. Meni je Milunovic bio dobar pozadi iako nije mogao da skroz zatvori njihovog napadaca, Rodic je kiksirao kod prvog gola. Naravno da je ovaj tim iz Haife bolji nego sto smo mislili i bice ga tesko proci. Pesic je neubedljiv ,dosta mekan valjda ce kuci biti bolji. Ali sad kad sam cuo da su Olimpijakos razmontirali u Piraju sa 4:0 ne znam sta da kazem.

ner0n

pre 1 godinu

Ја не верујем која парада песимизма у коментарима..ви неки навијачи, брука..
Идемо звездооо, лаганих 2:0 реванш

nostalgija

pre 1 godinu

Malo je neozbiljno da se plej of Lige sampiona igra sa stoperom na mestu desnog beka. Mora se igrati sa desnim bekom, pa taman to bio i Gobeljic, a Erakovic da se vrati na mesto stopera.
Kako god, u Bg ce da bude druga prica, verujem da smo jos uvek favoriti za prolaz.

Gi

pre 1 godinu

Pa sta ste vi očekivali da zvezda pobedi 4-0?alo bre tastatura navijači, polako bre pa nije Zvezda ispala pa da tako pišete,igra se revanš I u Beogradu. Pa tu će zvezda da razvali najmanje 2 gola razlike. Ipak smo im dali dva gola.
Zvezda ce igrati grupnu fazu LŠ zapamtite!

purger

pre 1 godinu

Zvezda prosječna, namučiti ćete se da prođete u LP, imajući na umu kako ovi igraju u gostima. Mislim da će presuditi 1 pol u BG gdje če obje strane biti puni snage, tko će više prilika iskoristiti . Ne mogu se oteti dojmu da već dugo Zvezda sliči na Francusku nogometnu reprezentaciju, za razliku kod mojih modrih bluza gdje su glavni domaći igrači, vi imate odlične strance a mi odlične domaće igrače ali to je več druga tema i razlika između naših reprezentacija.

Zivota

pre 1 godinu

Stankovicev poraz! Imas pozitivan rezultat u prvom polu-vremenu, pocinjes drugo bez ikakve ideje, sa postavom da se ne branis, ne krenes da ih dokrajcis....Na negativan rezultat odradis izmene koje su za branjenje rezultata, konacno sa pravim defanzivnim veznim koji mora da igra (Sanogo), bez spica....Voleo bi da Deki na konferenciji za novinare dobije pitanje koja je bila ideja na pocetku drugog polu-vremena, a koja na 2:3.

Ling Long Blues

pre 1 godinu

Fudbaleri C.Zvezde nisu navikli na takmičarske utakmice. Ne mogu da drže jak ritam 90 minuta. Mogu biti ubedljivi samo u domaćem prvenstvu.

2CRAZY

pre 1 godinu

Ovo je neverovatno brutalan tempo u kojem se igra i to pri ovakvim teskim vremenskim uslovima, ocigledno je da je to i ideja Makabija, da sto vise ubrzaju igru i tako nas sto vise izmore.
Videcemo ih na Marakani.

Walldorf

pre 1 godinu

Poluvreme je. Vodimo na izuzetno teškom gostovanju i, da je bilo malo više prisebnosti, imali bi smo makar dva razlike. No, dobro. Ono što je očito je da nam nedostaje trkač u sredini terena. Moramo imati tog "osigurača" ispred zadnje linije. Kreće drugi deo utakmice. Pomozi Bože. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

dzoni15

pre 1 godinu

Umesto da pare za koje si doveo Milunovica, ulozis u Gajica, das mu vecu platu da ostane, ti razbijas uigranu odbranu Dragovic-Erakovic i eto ti posledica 3 gola kakva...

zex

pre 1 godinu

ZaphodBeeblebrox, 17. avgust 2022
Nije makabi bas boranija pa da se samelju! Minimalan poraz je dobar rezultat, ne znam cemu otpisivanje Zvezde! dace im 4komada u beogradu.

m

pre 1 godinu

Ovaj poraz ide na dušu Stankoviću, da vidimo da li ima hrabrosti i inteligenciju, i da nije u vlasti lažnog ega, to je normalno za mladog neiskusnog trenera, ipak ono što je važno to je reakcija, da priznaš sopstvene greške i učiš na njima.

Doc. dr

pre 1 godinu

Ova ekipa Zvezde ne ume da igra defanzivan fudbal, nadam se da je to sada i Stankovicu jasno. Doduse, Makabi je dobra ekipa, ali stice se utisak da je moglo bolje. U svakom slucaju, aktivan rezultat, Zvezda je kvalitetnija ekipa i realno je ocekivati da odigra bolje u Beogradu.

Aster Blistok

pre 1 godinu

To je to kad mi odlazemo utakmice, igrali bi meni na svaka 3 dana samo tako. Bukari nije povredjen to je bitno, fali nam spic koji ce da daje golove i normalni bekovi, uporediti centarsuteve njihovih bekova i nasih i sve je jasno.

Rastko

pre 1 godinu

Problem su defanzivni igrači koji nisu uigrani, napad je dobar samo promašujemo šanse. Kad bi se samo sredina malo konsolidovala pa da navalimo do kraja

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Можда је било поштено да је завршило без побједника ал нема се шта приговорити побједи Макабија. Пораз никад није добар ал идемо запети у реваншу што јаче и на терену и на трибинама па да се радујемо још једној лиги шампиона наше Звезде.

dovlajoe

pre 1 godinu

Stanković opet pokazuje da nema osećaja i talenta za posao trenera. U drugom poluvremenu kod rezultata 1:2 ne trebaju i Kanga i Kangva (koji je od početka van utakmice) na poziciji zadnjih veznih. Sanogo je ranije morao u igru, pogotovu što je današnji Dragovićev doprinos kao da je ostao u Beogradu. Srnić i Ben nisu za ovaj nivo fudbala.

Sasa

pre 1 godinu

Kangva je direktni krivac za oba gola u drugom poluvremenu. Pogledajte sta on radi kod tih golova. Bukvalno kao posmatrač. Ovoliku neodgovornost nisam video odavno. Sve sto je dobro igrao ove sezone je upropastio danasnjom igrom. Nije mi jasan Stanković koji da ne menja ili bar da ga stavi na prednjeg veznog da ne smeta pozadi.

iznogud

pre 1 godinu

Svaka “nicija” lopta, svaki odbitak je njihova lopta. Svaki duel njihov, svaki skok njihov. Da li je moguce da toliko vise trce, da su toliko jaci, da vise skacu, neverovatno potpuno!

Jovan Stošić

pre 1 godinu

Ja ne znam zašto posle svake utakmice neko ne uzme snimak i ne pokaže igračima kikseve koje su pravili na sredini terena i u odbrani i da ih pita lepo čovek zašto bre to? Mislim sramota da toliko treniraju i bave se ovim sportom a takve greške, a koje se tu pare okreću... Tuga.

Previse defanzivno Deki

pre 1 godinu

Zvezda generalno spora i bez energije. Ako izadje Bukari bicemo jos tromiji. Kao igramo neke kontre a kad krenemo u napad to presporo izgleda i sa premalo igraca. Totalno pogresno postavljena odbrana na ovom Periotu.

The_Dejan

pre 1 godinu

Neverovatno koliko amaterske greške mi pravimo. Koliko ispadamo, haos. Dosta oscilacije. I sad se ostavlja Čeriju prostor i lik lagano daje gol.
Ali, šta se dešava sa Ivanićem?

Walldorf

pre 1 godinu

Poluvreme je. Vodimo na izuzetno teškom gostovanju i, da je bilo malo više prisebnosti, imali bi smo makar dva razlike. No, dobro. Ono što je očito je da nam nedostaje trkač u sredini terena. Moramo imati tog "osigurača" ispred zadnje linije. Kreće drugi deo utakmice. Pomozi Bože. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

srle

pre 1 godinu

Makabi je ozbiljna ekipa i igra ozbiljan fudbal, imaju snage za ovakve takmičarske utakmice i vrlo su opasni u napadu. Mislim da je Crvena zvezda malo potcenila ovu ekipu, ako treba da se čupaju na Marakani, biće dobro da ostane 2-3. Jedan razlike nije nedostižno. Ali velika opomena za sve koji su poleteli u Crvenoj zvezdi. Nema slabih protivnika. Srećno u revanšu.

Džoni

pre 1 godinu

Kako smo igrali ovo je super rezultat. Ni sanjao nisam da ću na 3:2 za Makabi priželjkivati da se bar tim rezultatom završi. Daleko smo mi igrom od LŠ.

vlajko

pre 1 godinu

Kako je sve izgledalo, posebno u odbrani, rezultat je izuzetno povoljan i ostavlja sanse da kuci izborimo Ls, za koju realno nismo. Nemamo bekove, Milunovic nije taj nivo, napad bez Bukarija 90% slabiji. Ocekujem i pored svega toga drugaciju i bolju Zvezdu kuci, gde to uvek drugacije izgleda nego u gostima, i verujem u prolaz. LE bi bila mnogo zanimljivija u borbi za prilece u Evropi, a jedina (ne bas mala) prednost LS su pare koje bi mogle da omoguce bekove, Adoa, a leglo bi u Maksimovic i zglavan spic

djuka_pg

pre 1 godinu

Ima li jedan igrač naše Zvezde da po ovim fotelja navijačima valja. Najbolja ekipa u zadnjih 20-tak godina i opet niko ne zna da igra fudbal. Interesantno!
Utakmica je bila dobra, uslovi dosta teški za igru, protivnik nimalo naivan. Čini mi se da u Beogradu Zvezda prolazi jer ima bolju ekipu i naravno imaće pakao Marakane uz sebe. Srećno i manje mračite, biće to sve kako treba siguran sam.

sasa

pre 1 godinu

Kangva ocajan. Dobro prati u odbrani, ali stalno imaju kontre zbog njegovih pasova.
(ja, 17. avgust 2022 21:46)

Ne znam zasto dobijas minuse , jer si potpuno u pravu. Ja se ne slazem da prati u odbrani. I tu je ocajan. Mislim da ce prvi napolje. Na zalost Deki ima nesto sa Sanogom pa pretpostavljam da ce Srnic u igru.

Pedja J7

pre 1 godinu

Pešić - ako ne računamo slučajan gol, igrač manje!
Uopšte nije pojačanje za ovaj tim.
Izbio ispred golmana i sa 4 metra pogodi u njega - nije kalibar za LŠ!
Ako su Bukari i Katai povređeni biće pakleno teško u BG!

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Videvši Kataija da igra desno kao drugi "špic" pomislio sam da je Deki poludeo sa postavom. Kangva i Kanga se sudaraju na sredini, Bukari u odbrani, gledam i ne verujem šta vidim. Primimo gol, Katai se vrati na levu i sa uobičajenom postavom damo dva gola. Drugo poluvreme, opet ista situacija - gomila igrača ne igra na svojim pozicijama nego na neklim izmišljenim gde se ne zna ko pije i ko plaća. A onda izmene sa kojima se povlačiš u totalnu defanzivu, sa neznalicama na terenu...

Nema veze, LE je merilo za Zvezdu koja i nije toliko loša koliko Dejan izvodi neke sulude ekperimente. Umesto da igraju svoju igru on se "prilagođava" Makabiju i, naravno, umesto da ih sameljemo mi izgubimo. Ubedljivo najgora Dejanova taktička utakmica.

The_Dejan

pre 1 godinu

Pitam se šta bi bilo da smo igrali utakmice u našoj ligi, pa onda sa Makabijem.. Mi čoveče nemamo snage za jedno poluvreme, daleko ga bilo.
Umesto ovih poslednjih 5 minuta da napadnemo kao ludi, naši pocrkali, rastaju se sa životom.

Republika Srpska

pre 1 godinu

aMAN LJUDI TESKOG SRCA DA VAM KAZEM LJUTILI SE NE LJUTILI ZVEZDA NIJE ZA LIGU SAMPIONA SAMO LIGA EVROPE VERUJTE MI OVO KO DA IGRA ZVEZDA I NEKI TIM U LS PAMETNIJE LIGA EVROPE NEGO NAPUCAVANJE I BITI KANTA RADI KOEFICIENTA

Toza

pre 1 godinu

Povratnici u zadnjih par godina u Zvezdi:
Pavkov, Kataji, Kanga, Pešić, Milunović, Srnić.

Da ovi ljudi imaju LŠ kvalitet, ne bi se vraćali.

Suludo je pkušavati uporno na isti način, a ne ide.

076 sasa

pre 1 godinu

Na stranu sto Makabi nije uopste losa ekipa sa nekoliko igraca koje bi voleo da ih vidim kod nas, elem prava tekma da nas spusti na zemlju koja je otkrila sve nase slabosti prvo stankovic koji svojim skakanjem i gestikulacijama iritira najveca greska pustanje gajica i lepo je enko napisao povratak milunovica i davanje prednosti u tandemu sa dragovicem u odnosu na erakovica...

Mladen CG

pre 1 godinu

Vjerovatno najbolje poluvrijeme u dosadašnjem toku kvalifikacija za sva evropska takmičenja: sjajan povratak i preokret fudbalera Crvene Zvezde, u meču koji će biti dugo vremena analiziran i upisan u fudbalske anale: posebno postupak Stankovića da meč igra bez zadnjeg veznog, odnosno, da se opredijeli za ,, totalni" fudbal, poput nekada, čuvenog trenera Zdenjeka . Zemana!

2CRAZY

pre 1 godinu

Ima Zvezda aktivan rezultar, ali bice veoma tesko i na Marakani, Makabi je veoma kvalitetna i opasna ekipa, mozda budu cak i penali.

Зума

pre 1 godinu

Звездаш сам 30 година, али некако ми драго да губимо кад видим како освајају лигу и ко их води у управи... Није то моја звезда...

dzoni15

pre 1 godinu

Imas uigranu odbranu Rodic-Dragovic-Erakovic-Gajic... Ti ne produzis Gajica zbog 200 000 evra vise, i dovodis Milinovica za platu koju bi imao Gajic... I rasturas uigran tandem u kvalifikacijama i Erakovica stavljas na beka i nameces Milunovica koji bi i uigran sa Dragovicem kiksao... I uvek zbog ovoh stvari bude corak

Zarije

pre 1 godinu

Stanković je isključivi krivac za poraz.Sve je uradio kako ne treba.Od početka pa sve do kraja.Plus skauting urađen loše, nisu pripremili dobro utakmicu.

Nikola

pre 1 godinu

Stankovicu,jel bas nista nisi naucio na zapadu??.Samo napadom se mozes odbraniti,imas gol prednosti i umesto da pametno igras samo kontru i da ih punis jer moraju da napadnu,ti prepusti inicijativu i normalno da daju golove.Toliko kostate ovaj narod a u glavi promaja

Lapapa

pre 1 godinu

Maccabi Haifa bolji u svim segmentima igre. Statistika totalno na strani Maccabia, posjed lopte, udarci, udarci u ram gola, korneri, preciznost dodavanja, brj dodavanja, broj golova. Zvezda jača samo u broju prekršaja. Gotova je Zvezda.

Beobrad

pre 1 godinu

Dacemo im tri komada u prvom na Marakani, ako Bukari bude mogao da igra.
Bolja smo ekipa!
Nismo dali bar jos jedan u prvom poluvremenu od onih sansi, zatim nepredvidjena povreda Bukarija i eto problema.

Aca Pantljičara

pre 1 godinu

Mnogo slaba odbrana za LS. Bolje da se opet igra LE, i u medjuvremenu sredi odbrana.
Punice nas Bajern opet 7:0 sa ovakvom odbranom!

The_Dejan

pre 1 godinu

Niko ne spominje Rodića koji je kriv za dva gola
(Jaca, 17. avgust 2022 22:30)

Ne pominjemo ga mila moja Jacika zato što više nema potrebe da se pomene, jer se zna da je iz meča u meč sve gori. Ne znam na osnovu čega on dobija platu i kako može da bude on profesionalni fudbaler.
Sramota da naši bekovi nemaju centaršut za 90 min.

Nenad

pre 1 godinu

Mene jako zanima šta se desi domaćim klubovima kad odu u Evropu? Razumem ako je protivnik jači pa se izgubi meč, ali ovde je Zvezda dva i po puta skuplji klub, mnogo iskusniji i ne uspeva da dobije meč. Ne mogu da razumem da tim kojem u domaćoj ligi (kakva god da je) daju samo jedan gol na 5 mečeva, primi 3 gola ovde od tima malo skupljeg od Vojvodine

Unuk Toma iz Svedske

pre 1 godinu

Moram laički da primetim neke stvari, a to su:
- Svako ispucavanje Borjana promaši naše igrače i automatski je lopta za protivnika i tako već godinama
- Ekipa koja nema bekove ne može d aigra ozbiljan fudbal i ne zaslužuje ligu šampiona, do večeras sam koliko toliko imao razumevanje za Rodića, još u autobusu mu se treba zahvaliti jer igral koji nema centaršut i koga onako može da polomi protivničko krilo kao kod prvog gola nrma šta da traži kod nas
- Pešić je tragikomičan centarfor, ne može da doboje nijedan duel, Pavkov sa svojim manama i vrlinama mnogo bolji jer je jači i otvara pristor za ostale jer konstantno na sebe navlači dva igrača.
-Dokle više igrači kao što su Srnić i Ben, Benu svaka čast za sve do sada ali jednostavno on vieš nije igral za Zvezdu.
- Stanković pokazao još jednom da ne zna šta radi, rotirao mesta Kataiju i Ivaniću po ko zna koji put i koa i uvek kad rotira njihov doprinos ne postoji. Svi treneri prave izmene da pojačaju ekipu, dok on konstantno oslabljuje ekipu izmenama. Još jednom je pokazao da ne zna šta radi...

Aristos

pre 1 godinu

Liga evrope je po nasoj meri! To ce biti izgovor posle ovog dvomeca. Promenili odbranu, Pavkov krenuo kao zmaj na pocetku sezone - vrati Pesica. Odbrana - vrati Milunovica, prebaci Erakovica na poziciju koja mu nije prirodna. Stankovicu - sta si skautirao, sramotna igra. Dokle je Srnic igrac aman.

Mrgud

pre 1 godinu

Samo da docekam da jedan nas igrac ptedribla nekoga. Evo ne mora dati gol ali samo da jednom vidim da je neko nekoga predriblao. Je li cuo iko od nasih za dribling? Najvise sto mogu je da sutnu loptu i eventualno pretrce igraca. Nek im pustaju 5 sati dnevno da gledaju Ronaldinja i mozda za 10 godina neko nauci jedan dribling u nasem fudbalu.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Gledam drugo poluvreme, ovo je sramotno sta igra CZ, definitivno ne zasluzujemo ni 1% LS.
Moram da priznam da me je dvomec u prethodnoj rundi malo zavarao i da sam bio optimista. Ali ovih 20 min je SRAMOTA!!!!
Pa ovako nas nije rastavio ni PSG

Шид у срцу.

pre 1 godinu

83. минут, 3:2.
Људи, да ли неко зна зашто је Охи на леду ?
Мислим да је заслужио шансу, а нин стоп је на клупи. Само висином и конституцијом би одвлачио 2 противничка играча

Ognjen

pre 1 godinu

Videvši Kataija da igra desno kao drugi "špic" pomislio sam da je Deki poludeo sa postavom. Kangva i Kanga se sudaraju na sredini, Bukari u odbrani, gledam i ne verujem šta vidim. Primimo gol, Katai se vrati na levu i sa uobičajenom postavom damo dva gola. Drugo poluvreme, opet ista situacija - gomila igrača ne igra na svojim pozicijama nego na neklim izmišljenim gde se ne zna ko pije i ko plaća. A onda izmene sa kojima se povlačiš u totalnu defanzivu, sa neznalicama na terenu...

Nema veze, LE je merilo za Zvezdu koja i nije toliko loša koliko Dejan izvodi neke sulude ekperimente. Umesto da igraju svoju igru on se "prilagođava" Makabiju i, naravno, umesto da ih sameljemo mi izgubimo. Ubedljivo najgora Dejanova taktička utakmica.
(ZaphodBeeblebrox, 17. avgust 2022 22:39)

Covek je umislio da je trener…. poceo da pravi takticke zamke da prevari protivnika…. I nazalost tu je kraj.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Dobijamo ovo lagano u Bg-u. Nista posebno ekipa Makabij, borbena, ima par dobrih igraca ali nemaju oni sta da traze na Marakani.

komentari

pre 1 godinu

Nonsalantno u momentu kada smo trebali da ih dokrajcimo. Golovi ni iz cega. Bukari je cini se pola tima. Jos kada je izveo i Kataija nula. Kangva nadam se da ne moze losije. Steta, Makabi nista posebno, na sta li je licio Olimijakos? Nadam se da je Bukari ok za revans i ne bi trebalo da bude problema iako sigurno otezava ovaj poraz. Ajmo!!

Гиле шампион изразити фаворит.

pre 1 godinu

Колико само немамо кондиције...Катаи на шкрге почео дисати од седмог минута првог полувремена.

Rothmans

pre 1 godinu

Mi se uvek preplašimo kad je ovako bučna i napeta atmosfera sa tribina u gostima. Setite se Rendžersa i kako smo tamo prelako i naivno primali golove kao od šale u takvoj atmosferi. Totalna konfuzija i strah u odbrani, svi statični i nepokretni, previše smo šuplji za LŠ nažalost, LE je naša mera i realnost koliko god mi želeli LŠ. Makabi nije ništa posebno, čak je i slabiji od Rendžersa naročito u odbrani, ali nas će koštati to što samo na mahove igramo dobro a na mahove ne postojimo, previše crnih minuta, fizički nas nema u većem delu meča, i naravno ziceri i mrtve šanse koje promašujemo kada treba prelomiti meč a to se na ovom nivou ne prašta, nadam se da ćemo bar u revanšu biti inspirativni kao protiv Pjunika pa da preokrenemo nekako.

dendza74

pre 1 godinu

Drugo poluvreme ni za ligu konferencija. Stankovic katastrofa u taktičkoj postavci igre, a još gore sa izmenama. Povratak u surovu realnost.

Betonka

pre 1 godinu

Ovi iz Haife imaju snage za 15 minuta u prvom i 15 u drugom, posle toga ne postoje... I od takvog tima mi primimo 3 gola, o čemu dalje pričati?

Krajišnik

pre 1 godinu

Više vazdušnih duela dobio maleni Ben za 15 minuta,nego Pešić za 70.
Loša utakmica Zvezde , prvenstveno taktički loše postavljena.

Walldorf

pre 1 godinu

Poluvreme je. Vodimo na izuzetno teškom gostovanju i, da je bilo malo više prisebnosti, imali bi smo makar dva razlike. No, dobro. Ono što je očito je da nam nedostaje trkač u sredini terena. Moramo imati tog "osigurača" ispred zadnje linije. Kreće drugi deo utakmice. Pomozi Bože. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Nikola

pre 1 godinu

U 50om minutu nasi igraci pokusavaju da dodju do daha kao da je drugi produzetak u toku. Dok ne budu nasi igraci imali snage kao i igraci u vrhunakim klubovima dotle ce nam uspeh biti i sam ulazak u LS.

Bax

pre 1 godinu

E moj Stankovicu,samo ti 8zvodi Kataia i uvodi Srnica i branis rezultat 3:2 za protivnika,stvarno mi nisi jasan bio danas,svega mi,gotivim te mnogo,ali tvoje zamijene danas izgleda su samo tebi jasne

Sportiello

pre 1 godinu

E sad bih stvarno hteo da izgubimo, i to ubedljivo. Rezultat 2:2 i braniš se, izbacuješ Kataija i ubacuješ nesposobnog Srnića. Deki, nisi ti za Zvezdu. Idi u Frosinone i slične egzotike.

Rajko

pre 1 godinu

Zasto je bio na klupi najjaci igrac Zvezde prosle sezone u odbrani Sanogo ???Koja je fora sa Mitrovicem sto udje u igru u ovakvoj utakmici ? Za Srnica da ne pricam..ne znam sta Stankovic vidi u njemu.Jako su ofanzivni a mi smo na 1:2 krenuli da se branimo iste sekunde kad smo poveli.

sale

pre 1 godinu

Crni moj "misteru" , oni u 50 minutu jedva stoje. Bolje da ne ulaze u ligu sampiona tu ce biti sve klasika 4.0,5.0 sa ovakvom odbranom. Ovo je nivo druge Sfrj lige, kakva tragedija. Pa zar nisi mogao za mesec i po da ih osposobis da trce 90 minuta, da li je ovo realno? Imas li obraza "misteru"?

2CRAZY

pre 1 godinu

Ima Zvezda aktivan rezultar, ali bice veoma tesko i na Marakani, Makabi je veoma kvalitetna i opasna ekipa, mozda budu cak i penali.

Zvezdi generalno fali bolja i brza odbrana, fali im bolja fizicka priprema, kao i rad u teretani, suvise su slabi u duelima.

Bellator

pre 1 godinu

Мистеру незналице шта сте ви и твоји помоћни мистери анализирали??! Утакмица као створена за Охија, брзог нападача да отвара одбрану за Букарија и опасне Иванића, Катаија и Кангу који вребају са ивице шеснаестерца. Евентуално Павков да уђе у 70. минуту да игра своју игру када се већина играча умори и опадне темпо. Тада се тражи агресиван нападач, свеж и добар у игри главом. Једноставно је била утакмица да се Пешић одмори. Упркос срећном голу веома слаба партија, није дечко тај ниво, лимитиран на јелен супер лигу и то је то.

varga stevan

pre 1 godinu

loša pojačanja.... za evropu.....MRKELA POJMA NEMA O ODABIRU IGRACA...AKO SE NESTO HOCE ...TREBA UZETI 3 SKUPA IGRACA KVALITETNA ...A I TRENER TREBA ISKUSNIJI I BOLJI

Srx

pre 1 godinu

Deki ispustio utakmicu. Na poluvremenu trebao da uvede Sanoga i Bena i da se zatvori. Igrao bez zadnjeg veznog i kaznili nas. Bas glupo, nije imao slifa da oseti.

Miskandzec

pre 1 godinu

Igra katastrofa totalna,odavno nisam video ovakvu bezidejnost,odbrana rupa da veca ne moze biti,bolje i da se ne plasiramo pa da nas troaju tamo real i kompanija i onako od tog plasmana koristi ce imati samo terza i ekipa oko njega

sinke

pre 1 godinu

Za oba gola zasluzan Bukhari,koliko ga se plase, bukvalno niko se ne usudjuje snjim jedan na jedan jer znaju sta ih ceka.Totalno se izdvaja znaci meni on izgleda isto ko Mane u najbolje dane ,cak je brzi od njega.Mora sredina da se malo konsoliduje i da udje bolji zadnji vezni, nije to za kangu, ne sme svaki njihov napad da krece od zvezdinog sesnaesterca.

pfcc

pre 1 godinu

Sad stankovic veze nema cim gube…a kad prodju onda je maestro…dok su ovi gore on ce da vodi zvezdu nikad taj nece biti trener al nikad

Ludilo

pre 1 godinu

Nasi igraci su toliko spori da je to strasno,i onda zamisli u LS koliko bi komada primali?Pesic?Jel neko stvarno verovao da ce taj momak nesto da uradi dobro u Zvezdi.

Ciklon

pre 1 godinu

Milinković i Ivanić su katastrofa danas. Prvi gol slucajno smo dali, drugi lepa akcija. Igre nema, previše jeftinih grešaka koje mogu skupo da nas koštaju. Nema pas igre. Odbrana konfuzija, sredina mora mnogo stalozenije da igra. Ivanić gubim loptu cim je primim Mirko, nije mi i dalje jasno ko ga gura. Od kad je došao u Zvezdu odigrao je jednu dobru tekmu, protiv Milana u gostima, sve ostalo za zaborav.

cccc

pre 1 godinu

Kakve tetkice komentarišu fudbal, ej. Ajde što nemaju pojma o igri nego i nariču.
Fantastična utakmica, Zvezda izdržala nalet i sada ih gazi do čepa. Biće tri komada.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Ne postoji klub na svetu koji ovoliko sreće ima već godinama u evropi,ali ne postoji!!!
(UltraKop MileniumTeam, 17. avgust 2022 21:33)

Sreca prati hrabre !!!

nista o nicemu

pre 1 godinu

Ne pisite gluposti zvezda je sjajna dala je vec 2 gola tamo! Sjajna zvezda bravo
(Kaziragi, 17. avgust 2022 21:49)

Ne vazi gol u gostima strucnjace.

mile

pre 1 godinu

Nije mi jasno zasto se forsiraju Erakovic i Milunovic, dve najslabije karike, ne zasluzuju da budu ni rezerve a kamoli u prvoj postavi, teske kiksare...
(Belogradjanin, 17. avgust 2022 21:20)

Zato sto srecom tebe niko nista ne pita. A analize su ti na nivou deteta od 4 godine. I da, pojima ti nemas sta gledas. Taj Erakovic jedini u odbrani koji koloko toliko moze da isprati njihove igrace po brzini. Par puta sprecio opasne suteve ispred samog gola

ivan

pre 1 godinu

Što je ovo ljudi,ne pamtim kad sam imao ovakav osecaj sto imam kao kad gledam naše kad pređu centar i napadaju,znači bukvalno svaki napad ja očekujem šansu,gol,od Barse iz 2009-2011 nisam takav osećaj imao. Da me ne shvatite pogrešno,da poredim timove,samo kažem ovakav osecaj nisam imao znači 10 godina,samo jako do kraja. Tek je Avgust,samo zdravlja jer ako ovako u Avgust igramo,kako cemo tek kasnije.

samo da dodam

pre 1 godinu

Ne daj boze da igramo sa Realom! Sampioni Srbije, uzas!
(Dim, 17. avgust 2022 21:24)
Daj boze da imamo barem 50% od budzeta koji ima Real, šampion Španije i najtrofejniji klub na svetu !
Da li je moguce da si toliko licemeran?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Lepo sam rekao, kada igras ofanzivno onda te i sreca pogleda. Pored dva gola imali smo jos dve mrtvr 100% sanse, i sve zato sto igramo fudbal. Makabi nas pritisnuo prvih 25 minuta ali osim gola i iedne polusanse nista nije pokazao. Ajmo sada jako u drugom momci da resimo LS vec veceras.

palop

pre 1 godinu

Stankovic inovator jedini koji igra bez zadnjeg veznog u evropi
(ZvezdasSrb, 17. avgust 2022 20:58)

Nije tacno, Junajted isto igra bez zadnjeg veznog.

Miskandzec

pre 1 godinu

@Rodić, Eraković, Gobeljić do pre neku deceniju ne bi bili konkurentni ni za bilo koju zonsku ligu SFRJ.


Druze moj pre mozda 15 godina oni ne bi mogli da budu skupljaci lopti,a kamoli zonu da igraju u zoni se igra ozbiljan fudbal.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

6 stranaca u timu zvezde
(ja, 17. avgust 2022 19:58)

Ja dao plus. Mislim da je to kompliment. Liga šampiona nam je dakle na izvolte.

Djordje

pre 1 godinu

Pesicu treba 5 stopostotnih prilika za jedan gol
(RSK, 17. avgust 2022 21:39)

ali sam ih i napravi, Pavkov je sjajan lik ali on ne ume da se ušeta u šesnaesterac sa loptom i šutira na gol...

reci nam

pre 1 godinu

Ne postoji klub na svetu koji ovoliko sreće ima već godinama u evropi,ali ne postoji!!!
(UltraKop MileniumTeam, 17. avgust 2022 21:33)

Jel su dve zvezdine 100% promašene sanse sreca???

zvezdas-rajvoSa

pre 1 godinu

Zvezda vodi - beogradska Marakana ce tek da gori !!!
Prvo poluvreme posle gola Haife odlicno. Steta za jos 2 zicera Pesica i Bukarija. Moglo je 1:3 da bude nakon poluvremena. Nema opustanja. Mozemo do 1:3. Bez gluposti samo i nekon poklon penala ili crvenog.

Cisse 9

pre 1 godinu

Jel vam sad jasno zasto Kataija ne kupuje nijedan drugi evropski klub i zasto ga Piksi ne zove u reprezentaciju ? Ja ga zaista volim ima vic u igri ali evo 20 min je i on ne moze da dise i to protiv Makabija .

Aragorn

pre 1 godinu

To je Evropa, napaljen domacin ti izdrziš i hrabro odigraš nakon loženja domaćina.
Zvezda pojednostavila stvari sa Bukarijem,ima pakleno krilo koje decenijama nije kročilo na Marakanu!!
Granice su podignute na mnogoooo viši nivo sa njim u timu.
Prva prava tekma u sezoni, ima grešaka, normalno je i oni žele LŠ, ali dobro je sve u svemu ne samo zbog rezultata, vidi se i iskustvo Zvezde, lako je nama da kritikujemo iz fotelja, soba kafića.
Bice vremenom još bolje, ubeđen sam u to.

pingvin

pre 1 godinu

Prednost stadiona gde su tribine do terena, imas osecaj da ce sve srusiti, a ono 35 hiljada ljudi. Dok ne dodje remont bekova, slaba vajda od lige sampiona.

Belogradjanin

pre 1 godinu

Nije mi jasno zasto se forsiraju Erakovic i Milunovic, dve najslabije karike, ne zasluzuju da budu ni rezerve a kamoli u prvoj postavi, teske kiksare...

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Stankovic inovator jedini koji igra bez zadnjeg veznog u evropi, Što je najgore ima podršku navijača koji su zaludjeni nekom napadackom igrom pa im je bio dobar i poraz od Glazgovu 3:0 ali eto Stankela igrao Hrabro nema veze ... to je nekima bitnije od prolaska .
(ZvezdasSrb, 17. avgust 2022 20:58)

Normalno da je bolje 3:0 za Glazgov ali mi sa 10 šansi, nego 1:0 za Glazgov a mi bez šanse.

Evo 2:1 na poluvremenu. Kome se ne svidja neka predje na jug...

Milan

pre 1 godinu

je l moguće da mu je Pavkov u Bg?
(realno, 17. avgust 2022 21:1
Druze slabo ti pratis Zvezdu, Pavkov je bolestan i zato je ostao u Beogradu.

zoran

pre 1 godinu

Pisem ovo u 45.minutu. Makabi je pokazao da nije naivan protivnik i da nisu bezveze onako dominantno izbacili Olimpijakos. Zvezda je imala na trenutke svoju igru i na suvi kvalitet smo dali 2 gola, ali ne znaci da ce biti lako. Mislim da je Dejan Stankovic ozbiljno skautirao protivnika, a promena igre pred kraj prvog poluvremena je posledica promena taktike koju je sproveo. Ne razumem ljude koji ga kritikuju, mislim da se on u Zvezdi dokazao i po meni je sjajan trener, za nase uslove. Imamo ofanizvan sastav, mozda neki misle da bi sa Sanogom zatvorili ovu povremenu promaju, ali hajde da sacekamo kraj dvomeca, pa da sudimo da li je tako trebalo ili ne.
Sta god bilo veceras, ostaje Marakana, verujem da se tu bez problema moze stici i 1-2 gola razlike, ali bi bilo dobro da veceras ne izgubimo.

panadol

pre 1 godinu

Sve mogu da razumem, ali da neko kuka za Pavkovom, e to je glupost koju nisam u stanju da razumem. On je verovatno najgori prvotimac Zvezde od kako ja pratim Zvezdu, a to je vise od 40 godina. Kao klinac, prva koju me je cale vodio, bila je protiv Slobode, i Borovnicinih 5 komada...
Covek nema ni jedan element fudbalske igre ni na nivou beton lige.

Miskandzec

pre 1 godinu

E ovo je navijanje,ovo na marakani nije vidjeno godinama,svaka cas istoku i zapadu ali sever odavno vise ne postoji i mi uopste necemo imati neku prednost sto se navijaca tice u revansu.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.
(Gossa placa Zeljko 89, 17. avgust 2022 19:50)

Reci nam ko to u evropi igra bez zadnjeg veznog pa da je tebi ovo normalno?
(aloo, 17. avgust 2022 20:14)

Zvezda igra totalno drugačije od drugih.

gvozdje79

pre 1 godinu

Da:Rodic,Katai,i jos par njih imaju snage za celu utakmicu bar jednu utakmicu.....
Neka mi samo neko pomene uslove,neka pogleda ostale igrace,mogu jos 120min

Mirjana

pre 1 godinu

Milunovic besprekoran...prodje ga ovaj kod gola kao da ga nema i minut kasnije zamalo penal...STRASNO!
(AZagor, 17. avgust 2022 21:23)

Izgleda da se tebi Milunović javlja na svakom delu terena?

John

pre 1 godinu

Odma pljujete,ne valja vam ništa.Sačekate lepo poluvreme i vidite preokret.Cim su oni potrosili snagu pocetnim naletima,satrli smo ih.Mogli smo još dva komada.

Nenad

pre 1 godinu

Zvezdin glavni problem je slaba liga i nedostatak jakih utakmica. Treba im malo vremena da skapiraju da ne igraju domacu ligu, ali polako sve dolazi na svoje mesto.

djuka_pg

pre 1 godinu

Sve sami stručnjaci komentarišu, zašto nije ovo zaštno nije ono!
(BrckoRS, 17. avgust 2022 21:44)

A od sporta bave se stonim fudbalom ako i to igraju. Napred ZVEZDO, samo gazi!!!

ko o čemu

pre 1 godinu

Dobri smo, sve je ok. Međutim tačno sam bio zaboravio kako nam je Pešić u prvom mandatu vadio nerve na slamčicu i evo opet će tako ljudi moji, taj lik se nađe u 5 100% šansi za jednu utakmicu i nešto i uvalja ali više promaši ?. Ja bi malo probao Ohija ali vidjećemo šta Stanković ima u planu.

Redar

pre 1 godinu

@Ne daj boze da igramo sa Realom! Sampioni Srbije, uzas!
(Dim, 17. avgust 2022 21:24)
Gubio je i Real na našoj Marakani.
Ajde sedi dole i uživaj, vodimo 2-1.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Milunović rupetina i kikser!!!
Eraković rupetina i kikser!!!!
Pešić???? Zašto on igra uopšte?
Gde je Ohi???
Zašto je Pavkov u Beogradu?!!
Šta je ovo?!! Na šta obo liči???!

Zoran

pre 1 godinu

Koja su ovo dva mucenika , reportera, na Arena sportu ..?
Onaj momak izlomio kicmu, a ovaj ce - Erakovic se oliznuo...ha,ha,ha...dotle gotovo epovi o Erakovicu...a, evo gola i upravo Erakovic opet oduvan, a pre toga onaj panj Rodic...Slaba igra...povuceni suvisno...ako ovako nastave, najmanje tri komada slede,,,

Sića

pre 1 godinu

Bravo moja Zvezdo, u odnosu na sve okolnosti, maestralno prvo poluvreme!!!
Bukari i Pešić još dve 100% šanse.
Adaptacija na atmosferu i uslove za igru, kao i taktiku protivnika na početku jedina zamerka.

Mozes ti to Zvezdo

pre 1 godinu

Presudan izjednacujuci gol, odmah skocio adrenalin i srpski inat, poraslo sampouzdanje, efekat publike anuliran u trenu. Moze ovo jos bolje u nastavku, porasla su krila.

Volej bajo moj

pre 1 godinu

Smarate više sa kritikama!! Trenutno je 1:1, mogli smo i da vodimo, i to sa 3:1. Veliki ulog, gostujući teren, verujem makar u nerešeno, možda i pobeda. Podržite nekada momke, manite se prozivke i pametovanja. Ajmo Zvezdo!!!!

Jah

pre 1 godinu

Nama treba neko ko ovaj njihov napadač. Brz , jak, svi oko njega padaju
Ne znam šta mi igramo, ali ovaj je ovaj.
Ko da igraju sa Man Citijem a ne neki izraelski tim.
Jako loše za sada
Eraković samo pada
Pešić je jako los
Milunović nije za zvezdu
Katai ni na 20% od prošle godine

p4thetic

pre 1 godinu

Ali što se naljutili Katai i Pešić na Bukarija što im nije dobacio loptu... phahaha tuga.
Ajd i Katai nešto i može da uradi ali Pešić... Dva puta promašio 100% šansu i hoće još... Žao mi Bukarija. Ne zna s kakvim babama ima posla.

mile

pre 1 godinu

Milunovic besprekoran...prodje ga ovaj kod gola kao da ga nema i minut kasnije zamalo penal...STRASNO!
(AZagor, 17. avgust 2022 21:23)

Nije Milunovica prosao nego Rodica i Kangu. Milunovic bio ispred njega prilikom centarsuta

lal

pre 1 godinu

Samo mi, a uskoro pocinju da nas kopiraju
(Hando, 17. avgust 2022 20:35)
pazi... nije bas 100% troll...
secas se kada su se divili gvardioli u barsi i tika taka fudbalu... a on samo pronasao VHS kasetu na kojoj je zvezda iz 90. :D

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

JBL, a sta ces ti da kazes ako pobedimo? Sto da igra sa zadnjim veznim ziheraski ako vec Sanogo nije u formi i ne moze da izdri ovako jaku utakmicu. Neka makar pocne ovako, pa posle moze da ubacuje sta hoce

Hando

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.
(Gossa placa Zeljko 89, 17. avgust 2022 19:50)

Reci nam ko to u evropi igra bez zadnjeg veznog pa da je tebi ovo normalno?
(aloo, 17. avgust 2022 20:14)

Samo mi, a uskoro pocinju da nas kopiraju

aloo

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.
(Gossa placa Zeljko 89, 17. avgust 2022 19:50)

Reci nam ko to u evropi igra bez zadnjeg veznog pa da je tebi ovo normalno?

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Stankovic inovator jedini koji igra bez zadnjeg veznog u evropi, Što je najgore ima podršku navijača koji su zaludjeni nekom napadackom igrom pa im je bio dobar i poraz od Glazgovu 3:0 ali eto Stankela igrao Hrabro nema veze ... to je nekima bitnije od prolaska .

zmajognjeni

pre 1 godinu

Aman više sa tom plavom bojom. Ceo dan o tome.
I ako je zbog partije, mnogo je.
(Duka, 17. avgust 2022 19:17)

jesi li ti ikad video zastavu Srbije ? vasi kompleksi su zaista neizlecivi... zvezda je uvek imala plavi dres
(zoki, 17. avgust 2022 19:31)

Zastava Srbije??? Grb FK Crvena Zvezda je imao plavu boju ranije. Otada imamo i plavu kombinaciju.

777

pre 1 godinu

Ne moze Kanga u ovakvoj utakmicu da igra zadnjeg veznog... Ovo je ludost ,prolazice nam do odbrane kao od šale.. Unistio je odnos sa Sanogom i sada nemamo zadnjeg veznog.

zoki

pre 1 godinu

Aman više sa tom plavom bojom. Ceo dan o tome.
I ako je zbog partije, mnogo je.
(Duka, 17. avgust 2022 19:17)

jesi li ti ikad video zastavu Srbije ? vasi kompleksi su zaista neizlecivi... zvezda je uvek imala plavi dres

Bukari

pre 1 godinu

SAMO HRABRO ZVEZDOOOO !!!

Bilo koji nerešen rezultat, ili poraz od 1 gola razlike, i na korak smo od Grupne faze !

Ali verujem da će biti
0:1 ili 1:2 !

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.

JBL

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.
(Gossa placa Zeljko 89, 17. avgust 2022 19:50)

A sta ces da kažeš ako zbog toga izgubimo 3:0, oces i tad da pricas o hrabrosti?

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Videvši Kataija da igra desno kao drugi "špic" pomislio sam da je Deki poludeo sa postavom. Kangva i Kanga se sudaraju na sredini, Bukari u odbrani, gledam i ne verujem šta vidim. Primimo gol, Katai se vrati na levu i sa uobičajenom postavom damo dva gola. Drugo poluvreme, opet ista situacija - gomila igrača ne igra na svojim pozicijama nego na neklim izmišljenim gde se ne zna ko pije i ko plaća. A onda izmene sa kojima se povlačiš u totalnu defanzivu, sa neznalicama na terenu...

Nema veze, LE je merilo za Zvezdu koja i nije toliko loša koliko Dejan izvodi neke sulude ekperimente. Umesto da igraju svoju igru on se "prilagođava" Makabiju i, naravno, umesto da ih sameljemo mi izgubimo. Ubedljivo najgora Dejanova taktička utakmica.

Bankar

pre 1 godinu

Kad vidite Stankovica jasno vam.je o kakvom tipu coveka se radi. Kolkko je ovde u Zvezdi jednom se nije upristojio da se obuce bar pristojno na utakmici da ne izgleda kao lokalni seoski diler. Pokazi malo elementarne kulture. Druga stvar Pesic igra jer je menadzerski igrac i u talu je sa znate vec sa kim de se daje odredjeni deo plate. Da on ima prednost u odnosu na Ohia koji je za njega Ronaldo licno nisu cista posla. Raspitajte se zasto je Srnic u zvezdi i koliko je plata kome ide 80% njegove plate. Objavite hvala

Betonka

pre 1 godinu

Ovi iz Haife imaju snage za 15 minuta u prvom i 15 u drugom, posle toga ne postoje... I od takvog tima mi primimo 3 gola, o čemu dalje pričati?

Шид у срцу.

pre 1 godinu

83. минут, 3:2.
Људи, да ли неко зна зашто је Охи на леду ?
Мислим да је заслужио шансу, а нин стоп је на клупи. Само висином и конституцијом би одвлачио 2 противничка играча

maratonac

pre 1 godinu

Meni samo jedno nije jasno, zašto umesto Pešića šansu nije dobio Ohi nego je ušao Ben na poziciju napadača a i vrapci već znaju da on tu ne može da igra.

dzoni15

pre 1 godinu

Imas uigranu odbranu Rodic-Dragovic-Erakovic-Gajic... Ti ne produzis Gajica zbog 200 000 evra vise, i dovodis Milinovica za platu koju bi imao Gajic... I rasturas uigran tandem u kvalifikacijama i Erakovica stavljas na beka i nameces Milunovica koji bi i uigran sa Dragovicem kiksao... I uvek zbog ovoh stvari bude corak

Volej bajo moj

pre 1 godinu

Smarate više sa kritikama!! Trenutno je 1:1, mogli smo i da vodimo, i to sa 3:1. Veliki ulog, gostujući teren, verujem makar u nerešeno, možda i pobeda. Podržite nekada momke, manite se prozivke i pametovanja. Ajmo Zvezdo!!!!

Pedja J7

pre 1 godinu

Pešić - ako ne računamo slučajan gol, igrač manje!
Uopšte nije pojačanje za ovaj tim.
Izbio ispred golmana i sa 4 metra pogodi u njega - nije kalibar za LŠ!
Ako su Bukari i Katai povređeni biće pakleno teško u BG!

Srx

pre 1 godinu

Deki ispustio utakmicu. Na poluvremenu trebao da uvede Sanoga i Bena i da se zatvori. Igrao bez zadnjeg veznog i kaznili nas. Bas glupo, nije imao slifa da oseti.

Mister Proper

pre 1 godinu

Odlična igra Makabija, i svakako najveće zasluge za to idu njihovom treneru, Misteru Properu Stankoviću. Kad je trebao da napravi ključne izmene kako bi Makabi zatvorio utakmicu to je pravovremeno i učinio. U revanšu Mister da bude opet na visini zadatka sa svojim fantastičnim izmenama.

Nikola

pre 1 godinu

Stankovicu,jel bas nista nisi naucio na zapadu??.Samo napadom se mozes odbraniti,imas gol prednosti i umesto da pametno igras samo kontru i da ih punis jer moraju da napadnu,ti prepusti inicijativu i normalno da daju golove.Toliko kostate ovaj narod a u glavi promaja

sale

pre 1 godinu

Crni moj "misteru" , oni u 50 minutu jedva stoje. Bolje da ne ulaze u ligu sampiona tu ce biti sve klasika 4.0,5.0 sa ovakvom odbranom. Ovo je nivo druge Sfrj lige, kakva tragedija. Pa zar nisi mogao za mesec i po da ih osposobis da trce 90 minuta, da li je ovo realno? Imas li obraza "misteru"?

Prle

pre 1 godinu

Prvi pravi protivnik i 3 primljena gola. Lepo sam rekao da dosadasnji Zvezdini protivnici nisu nikakvo merilo. Ligu Sampiona su upisali pre utakmice a lako moze da se desi da je ne bude. A sto je najgore, upisali su je i za sledecu sezonu, sto takodje moze da im se obije o glavu.

iznogud

pre 1 godinu

Svaka “nicija” lopta, svaki odbitak je njihova lopta. Svaki duel njihov, svaki skok njihov. Da li je moguce da toliko vise trce, da su toliko jaci, da vise skacu, neverovatno potpuno!

Dex

pre 1 godinu

Ovaj Stankovic pojma nema. Sve, ali sve pogresno. Ne mogu da verujem da ima toliku dozu neznanja o fudbalu. Za koji ce ti onakva glavudja kada je ne znas koristiti. Taktika, igraci na pozicijama, izmene...sve pogresno. Skloni se neznalico i daj nekom drugom treneru da vodi ovaj tim. Ispao si od Omonije,Serifa i sada od Sitija..ups Haife. Ide bre tamo kukicaj nesto a trenerskog zanata se kani.

Rajko

pre 1 godinu

Zasto je bio na klupi najjaci igrac Zvezde prosle sezone u odbrani Sanogo ???Koja je fora sa Mitrovicem sto udje u igru u ovakvoj utakmici ? Za Srnica da ne pricam..ne znam sta Stankovic vidi u njemu.Jako su ofanzivni a mi smo na 1:2 krenuli da se branimo iste sekunde kad smo poveli.

Flora od Šamroka

pre 1 godinu

Treba samo pogledati komentare iz 1. i 2. poluvremena, stvarno čovek da se zapita šta je sa ovim narodom. Dinamo izgubi u gostima, redom pišu i naši i njihovi navijači "opušteno, dobiće ih kod kuće", mi izgubimo takođe golom razlike, uz 2 postignuta gola, kreće kukanje, komšije dolaze da nam objasne da smo gotovi, a dali smo više golova Makabiju nego što su oni stvorili šansi Bodo Glimtu. Da je bilo obrnuto, redom bi se ovde pisalo kako su oni bar dali 2 gola iako su izgubili, a mi kukavički igrali bez postigutog gola.

Svima je jasno kakvi likovi nam vode klub, ni o Stankoviću nemam neko visoko mišljenje kao treneru, ali ovo se mora istaći:

Kukate kako je Katai slab, a kad ga izvede, zašto ga izvodi. Posle bolesti to više nije isti igrač.

Zašto kukate na malog Mitrovića? Jeste li hteli šansu mladim prospektima? Negde mora da se uči, neće se učiti godinama po ling long njivama.

Najsmešnije mi je ovo za Kangvu, eto gubi lopte nema ga u odbrani. Jeste li hteli ofanzivu? Ovo su posledice, kad igramo u ovoj formaciji pozadi duva promaja. Da je stavio Sanoga umesto Kangve garantujem da bi pola komentara bilo da je kukavički uveo zadnjeg veznog umesto da igramo ofanzivu pa šta bude.

Ako već kritikujete, kritkujte uvođenje Srnića, a ne zašto nam je sredina slaba u odbrani. Slaba je jer su to sve ofanzivni igrači, a odbrana nije nivo LŠ.

Odlućite se šta hoćete, ofanzivu ili dobru odbranu. Ako je ovo drugo, onda sleduje Milojev bunker.

i to vam je tako

pre 1 godinu

Ne postoji klub na svetu koji ovoliko sreće ima već godinama u evropi,ali ne postoji!!!
(UltraKop MileniumTeam, 17. avgust 2022 21:33)

Sreca prati hrabre !!!

Aca Pantljičara

pre 1 godinu

Mnogo slaba odbrana za LS. Bolje da se opet igra LE, i u medjuvremenu sredi odbrana.
Punice nas Bajern opet 7:0 sa ovakvom odbranom!

Mrgud

pre 1 godinu

Samo da docekam da jedan nas igrac ptedribla nekoga. Evo ne mora dati gol ali samo da jednom vidim da je neko nekoga predriblao. Je li cuo iko od nasih za dribling? Najvise sto mogu je da sutnu loptu i eventualno pretrce igraca. Nek im pustaju 5 sati dnevno da gledaju Ronaldinja i mozda za 10 godina neko nauci jedan dribling u nasem fudbalu.

Grizlor

pre 1 godinu

Ako si uradio skauting onda znas da moras da igras sa Sanogom od pocetka koji bi igrao flastera na ceriju u fazi odbrane.Kanga i Kangva guse jedan drugog na sredini,Ivanic i Katai guse jedan drugog na levoj strani.Najbolji igrac bukari odsecen na desnoj strani jer nemamo desnog beka pa se i ne igra desno.Kanga,Kangva,Ivanic i Katai nikada ne smeju biti u istom trenutku na terenu.Maksimum troje navedenih a idealno dvoje.Ako si vec zapeo da Kanga bude zadnji vezni onda Ivanic mora biti u sredini a ne na levoj strani da se sudara sa Kataijem.

Vlada

pre 1 godinu

Stanković je sve omašio. I startetre i zamene. Čoveče, pri zaostatku od jednog gola ti igraš završnicu sa Kangom, Sanogom, Kangvom i Srnićem??? Ohi ti na klupi, ubiće te sujeta, tako se ne postaje trener. U završnici ti pet igrača ne igraju na prirodnim pozicijama??? Ubacuješ Mitrovića a dečko zelen ko grašak??? Ovaj rezultat mnogo zavarava, ništa to nije dobro. Okani se eksperimenata, nije ti ovo Intertoto kup.

Ling Long Blues

pre 1 godinu

Fudbaleri C.Zvezde nisu navikli na takmičarske utakmice. Ne mogu da drže jak ritam 90 minuta. Mogu biti ubedljivi samo u domaćem prvenstvu.

deki

pre 1 godinu

Tacno sam znao da cemo u drugom poluvremenu da padnemo. Makabi sasvim solidna ekipa koja fizicki deluje dobro s obzirom da jos nemaju ligu. Ovaj momak Pieri, dade nam 2 gola, doveden iz druge lige Francuske. Sta rade Mrkela i Terzic osim sto se ugradjuju u sve zivo? Sta glumi Stankovic sa Ohijem? Koja je vajda od Kataija koji ne moze da igra evropski fudbal jer nema snage ni za poluvreme?Nas pobeda od 1 razlike koju cemo tesko ostvariti vodi u produzetak , da li ce nasi momci moci da stoje .Mogu misliti na sta bi nase utakmice u LS licile protiv vrhunskih ekipa sada kada je UEFA dizvolila 5 izmena sto pogoduje jakim ekipama koje imaju veliki roster. Sudjenje za 10

zoki

pre 1 godinu

Aman više sa tom plavom bojom. Ceo dan o tome.
I ako je zbog partije, mnogo je.
(Duka, 17. avgust 2022 19:17)

jesi li ti ikad video zastavu Srbije ? vasi kompleksi su zaista neizlecivi... zvezda je uvek imala plavi dres

The_Dejan

pre 1 godinu

Niko ne spominje Rodića koji je kriv za dva gola
(Jaca, 17. avgust 2022 22:30)

Ne pominjemo ga mila moja Jacika zato što više nema potrebe da se pomene, jer se zna da je iz meča u meč sve gori. Ne znam na osnovu čega on dobija platu i kako može da bude on profesionalni fudbaler.
Sramota da naši bekovi nemaju centaršut za 90 min.

samo da dodam

pre 1 godinu

Ne daj boze da igramo sa Realom! Sampioni Srbije, uzas!
(Dim, 17. avgust 2022 21:24)
Daj boze da imamo barem 50% od budzeta koji ima Real, šampion Španije i najtrofejniji klub na svetu !
Da li je moguce da si toliko licemeran?

Bukari

pre 1 godinu

SAMO HRABRO ZVEZDOOOO !!!

Bilo koji nerešen rezultat, ili poraz od 1 gola razlike, i na korak smo od Grupne faze !

Ali verujem da će biti
0:1 ili 1:2 !

Nikola

pre 1 godinu

U 50om minutu nasi igraci pokusavaju da dodju do daha kao da je drugi produzetak u toku. Dok ne budu nasi igraci imali snage kao i igraci u vrhunakim klubovima dotle ce nam uspeh biti i sam ulazak u LS.

Republika Srpska

pre 1 godinu

aMAN LJUDI TESKOG SRCA DA VAM KAZEM LJUTILI SE NE LJUTILI ZVEZDA NIJE ZA LIGU SAMPIONA SAMO LIGA EVROPE VERUJTE MI OVO KO DA IGRA ZVEZDA I NEKI TIM U LS PAMETNIJE LIGA EVROPE NEGO NAPUCAVANJE I BITI KANTA RADI KOEFICIENTA

Hando

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.
(Gossa placa Zeljko 89, 17. avgust 2022 19:50)

Reci nam ko to u evropi igra bez zadnjeg veznog pa da je tebi ovo normalno?
(aloo, 17. avgust 2022 20:14)

Samo mi, a uskoro pocinju da nas kopiraju

dzoni15

pre 1 godinu

Umesto da pare za koje si doveo Milunovica, ulozis u Gajica, das mu vecu platu da ostane, ti razbijas uigranu odbranu Dragovic-Erakovic i eto ti posledica 3 gola kakva...

Aristos

pre 1 godinu

Liga evrope je po nasoj meri! To ce biti izgovor posle ovog dvomeca. Promenili odbranu, Pavkov krenuo kao zmaj na pocetku sezone - vrati Pesica. Odbrana - vrati Milunovica, prebaci Erakovica na poziciju koja mu nije prirodna. Stankovicu - sta si skautirao, sramotna igra. Dokle je Srnic igrac aman.

Zvezda

pre 1 godinu

Mene jako zanima šta se desi domaćim klubovima kad odu u Evropu? Razumem ako je protivnik jači pa se izgubi meč, ali ovde je Zvezda dva i po puta skuplji klub, mnogo iskusniji i ne uspeva da dobije meč. Ne mogu da razumem da tim kojem u domaćoj ligi (kakva god da je) daju samo jedan gol na 5 mečeva, primi 3 gola ovde od tima malo skupljeg od Vojvodine
(Nenad, 17. avgust 2022 22:55)
Ne igraju pare nego igrači. Da su samo pare u pitanju Zvezda nikada ne bi mogla da dobije Liverpul i Olimpijakos, izbaci Salzburg, odigra nerešeno sa Milanom... Makabi je ozbiljan tim, njihov trener je napravio kompaktnu ekipu sa smislenom igrom. Ako ovako nastave skočiće im vrednost na tržištu. Oni su razlupali Olimpijakos 4:0. Nema veze to što trenutno koštaju malo više od Vojvodine kada imaju trenera koji je napravio igru i skaute sposobne da dovedu jeftine a dobre igrače.

zzzzz

pre 1 godinu

Stanković je večeras promašio sve što je mogao da promaši, Kanga i Kangva su i protiv Pjunika bili veoma klimavi a protiv ozbiljne ekipe kao što je Haifa se to i videlo, ne znam odakle ikome ideja da njih dvojica mogu da igraju DEFANZIVNE vezne. Za Kataija nemam komentar, čovek igra vidljivo preko one stvari. Ali ubedljivo vrhunac večerašnje gluposti našeg trenera je to što nam na klupi sedi jedan Ohi a on ubacuje Bena kao lažnu devetku da jurimo rezultat... Ispali smo od Omonije, dobro je idemo dalje nema veze, ispali smo od Šerifa, dobro je idemo dalje nema veze, e pa sada i te kako ima veze ako ispadnemo. Mogu ljudi da se ljute koliko hoće ali Milojević je Ferguson lično za Stankovića, sa kakvim je on igračima dva puta ušao u LŠ i kakve je sve timove izbacivao.

Bellator

pre 1 godinu

Мистеру незналице шта сте ви и твоји помоћни мистери анализирали??! Утакмица као створена за Охија, брзог нападача да отвара одбрану за Букарија и опасне Иванића, Катаија и Кангу који вребају са ивице шеснаестерца. Евентуално Павков да уђе у 70. минуту да игра своју игру када се већина играча умори и опадне темпо. Тада се тражи агресиван нападач, свеж и добар у игри главом. Једноставно је била утакмица да се Пешић одмори. Упркос срећном голу веома слаба партија, није дечко тај ниво, лимитиран на јелен супер лигу и то је то.

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

Sportiello

pre 1 godinu

E sad bih stvarno hteo da izgubimo, i to ubedljivo. Rezultat 2:2 i braniš se, izbacuješ Kataija i ubacuješ nesposobnog Srnića. Deki, nisi ti za Zvezdu. Idi u Frosinone i slične egzotike.

Jovan Stošić

pre 1 godinu

Ja ne znam zašto posle svake utakmice neko ne uzme snimak i ne pokaže igračima kikseve koje su pravili na sredini terena i u odbrani i da ih pita lepo čovek zašto bre to? Mislim sramota da toliko treniraju i bave se ovim sportom a takve greške, a koje se tu pare okreću... Tuga.

srle

pre 1 godinu

Makabi je ozbiljna ekipa i igra ozbiljan fudbal, imaju snage za ovakve takmičarske utakmice i vrlo su opasni u napadu. Mislim da je Crvena zvezda malo potcenila ovu ekipu, ako treba da se čupaju na Marakani, biće dobro da ostane 2-3. Jedan razlike nije nedostižno. Ali velika opomena za sve koji su poleteli u Crvenoj zvezdi. Nema slabih protivnika. Srećno u revanšu.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Gledam drugo poluvreme, ovo je sramotno sta igra CZ, definitivno ne zasluzujemo ni 1% LS.
Moram da priznam da me je dvomec u prethodnoj rundi malo zavarao i da sam bio optimista. Ali ovih 20 min je SRAMOTA!!!!
Pa ovako nas nije rastavio ni PSG

Scrat

pre 1 godinu

Deki je pre utakmice izjavio da je upoznao ekipu Makabija. Da je stvarno bilo tako, poceo bi sa Sanogom umesto Kangve. Izraelci su nas ubili na sredini terena. A slazem se sa vecinom komentara oko Ohija. Ne vidim ni jedan razlog zbog koga bas on ne bi menjao Pesica. Dekijev poraz, ali... Tu je revans, pa da vidimo od cega su momci napravljeni

ne razumem

pre 1 godinu

Ovi Izraelci u zeleno-beloj opremi.
Zar nije logičnije/lepše/bolje/zvezdaški, da je Zvezda ovaj meč odigrala u čisto crvenoj opremi?
Čisto crvenu opremu smo imali i u sezoni ‘79 kad smo igrali finale kupa uefa.
Plavih dresova se iskreno pre devedesetih ne sećam.
Svako dobro

Aster Blistok

pre 1 godinu

To je to kad mi odlazemo utakmice, igrali bi meni na svaka 3 dana samo tako. Bukari nije povredjen to je bitno, fali nam spic koji ce da daje golove i normalni bekovi, uporediti centarsuteve njihovih bekova i nasih i sve je jasno.

Lex

pre 1 godinu

Realno Liga Evrope i više nego dovoljno.
Ako bude sreće da udjemo u LŠ pa da makar uprava dovede jedno ali odlično pojačanje ako ne sada onda u drugom roku, ali sve u svemu, Liga Evrope je naš realan domet.

Гиле шампион изразити фаворит.

pre 1 godinu

Колико само немамо кондиције...Катаи на шкрге почео дисати од седмог минута првог полувремена.

mighty banana

pre 1 godinu

Aman ljudi sport je to, izgubi se utakmica, nije kraj sveta. Bilo je loše, pa dobro, pa opet loše, biće bolje u Beogradu. Lako možemo da prođemo kod kuće, nije ništa gotovo.
Za sve pljuvače da li možete da razumete da svaki naš igrač ima neku manu? Zato i jeste u Zvezdi a ne u Realu ili Bajernu. Imaju i kvalitet naravno ali daleko od toga da su najbolji na svojim pozicijama na svetu. Prestanite da precenjujete naše igrače i da očekujete da osvojimo LŠ.
Sportski pozdrav.

076 sasa

pre 1 godinu

Na stranu sto Makabi nije uopste losa ekipa sa nekoliko igraca koje bi voleo da ih vidim kod nas, elem prava tekma da nas spusti na zemlju koja je otkrila sve nase slabosti prvo stankovic koji svojim skakanjem i gestikulacijama iritira najveca greska pustanje gajica i lepo je enko napisao povratak milunovica i davanje prednosti u tandemu sa dragovicem u odnosu na erakovica...

To bi bilo to

pre 1 godinu

Lep povratak u realnost.Videli smo gde škripi,videli smo da kad pritisnemo Makabi se pogubi.Videli smo da koliko god loši na terenu bili bez Kataija i Ivanića organizacija napada je misaona imenica.Čekamo Marakanu.

xd

pre 1 godinu

Bicu iskren, vise sam nade imao pred revans sa Rendzersima (3:0) i Milanom nego nakon solidnog rezultata protiv Makabija. Mora to bolje. Haziz nam salje igraca po burek kod prvog gola, a kod drugog niko da mu izadje na centarsut? Ovaj Pierrot kako vec, jak ko zemlja, ako dodje do njega lopta on moze da je ugura, zato ne treba dopustati lako centarsut. Drugo poluvreme su poceli uzasno, a imali su momentum. A na kraju kad se Makabi povukao, ovi nasi nisu znali sta da rade, ko da su zaboravili sta je pozicioni napad jer su celu utakmicu igrali pod presingom. A ima tu i umora i kako kaze vlage. Bukari je definitivno probusio odbranu njihovu u nekoliko navrata, ali nije imao kome da da zavrsni pas. E bre, pa to se prati. Ne znam, nisam optimista pred sledeci mec, bila je ovo zlatna sansa nakon 1:2, na njima je da isprave greske

Delija sa severa

pre 1 godinu

Sanogo mora obavezno u revansu, covek je zver, setite se samo kako je rasturao Milanove prebrze igrace u tom dvomecu, niko nije mogao da prodje a da ne dobije po nogama ili da ne poljubi patos, Kangva koliko god da je dobar do sad bio trema mu vezala noge sto se jasno i vidi. Nadam se da ce Stankovic mnogo bolje organizovati ekipu za revans, mora jednostavno. I nemojte da ih pljujete, dajte im podrsku kad je najpotrebnije, jer tacno znam ako udjemo u utorak u LS ovakve greske ce da se zaborave i opet ce Milunovic, Katai, Srnic (i ako je mnogo los) da se velicaju i bice ono dajte Real da se igramo. Podrska za Dekija i ekupi!!!

dendza74

pre 1 godinu

Drugo poluvreme ni za ligu konferencija. Stankovic katastrofa u taktičkoj postavci igre, a još gore sa izmenama. Povratak u surovu realnost.

Ognjen

pre 1 godinu

Videvši Kataija da igra desno kao drugi "špic" pomislio sam da je Deki poludeo sa postavom. Kangva i Kanga se sudaraju na sredini, Bukari u odbrani, gledam i ne verujem šta vidim. Primimo gol, Katai se vrati na levu i sa uobičajenom postavom damo dva gola. Drugo poluvreme, opet ista situacija - gomila igrača ne igra na svojim pozicijama nego na neklim izmišljenim gde se ne zna ko pije i ko plaća. A onda izmene sa kojima se povlačiš u totalnu defanzivu, sa neznalicama na terenu...

Nema veze, LE je merilo za Zvezdu koja i nije toliko loša koliko Dejan izvodi neke sulude ekperimente. Umesto da igraju svoju igru on se "prilagođava" Makabiju i, naravno, umesto da ih sameljemo mi izgubimo. Ubedljivo najgora Dejanova taktička utakmica.
(ZaphodBeeblebrox, 17. avgust 2022 22:39)

Covek je umislio da je trener…. poceo da pravi takticke zamke da prevari protivnika…. I nazalost tu je kraj.

Dejan CZ

pre 1 godinu

Utakmica u BG bice potpuno drugačija...Paralela utakmice Krasnodar- Zvezda slicna,Krasnodar odigrao slicno kao Makabi i svi strepeli nakon prve utakmice kako su odigrali..U BG Zvezda ga razbila,videli se nisu.
Utakmica moze ici tim momentumom...Rezultat sasvim aktivan koji ide u korist Zvezde.Grotlo Marakane je posebna prica gde protivniku ulazi voda u usi...Zvezda ima tim koji ce ispratiti tu atmosferu.Protiv AEKA su brzo primili dva gola,samo jako bez kalkulacija kao protiv Reala nekad kad smo ih ponizili sa 3-0 na poluvremenu...Nikako drugačije.Kvalitet posedujemo i treba im pokazati pravu snagu.
Idemo u LS.

ivan

pre 1 godinu

Što je ovo ljudi,ne pamtim kad sam imao ovakav osecaj sto imam kao kad gledam naše kad pređu centar i napadaju,znači bukvalno svaki napad ja očekujem šansu,gol,od Barse iz 2009-2011 nisam takav osećaj imao. Da me ne shvatite pogrešno,da poredim timove,samo kažem ovakav osecaj nisam imao znači 10 godina,samo jako do kraja. Tek je Avgust,samo zdravlja jer ako ovako u Avgust igramo,kako cemo tek kasnije.

Pilak89

pre 1 godinu

Na poluvremenu je trebao da izađe Kangwa. Mnogo je gubio lopte i komplikovao. Pešić je za ovu zvezdu baš dobar. Prvi dao, kod drugog gola krenulo od njega. Moglo je da bude 3-1 za nas, a moglo je i 4-2 za njih...tako da je ovo ok. Protiv Rendžersa je bilo možda nerealno da prodjemo, ali ovde je sve otvoreno. Samo da ne primimo neki glup gol, pa da se uđe u njihovu mašinu u revanšu.

Dalibor

pre 1 godinu

Dok su imali kondicije i jedni i drugi, bilo je dobrog fudbala. Od 65-og minuta vrlo loša utakmica. Možda je bilo jako vlažno u Haifi večeras,ali ko bude fizički spremniji u revanšu ići će dalje.Zvezdina prva postava( bez Pešića) jača nego kod Makabija. Zvezdina klupa je potanka,mali Mitrović nije za ove utakmice..

Блеки7

pre 1 godinu

Свака Част Звезди на приказаној Игри и Залагању!
Пропустили смо 2 колосалне Шансе у 1 али..
али..
али нешто непрепознатљиво,саСВИМ НОВО ЗА НАШ фудбал је да ти чак
и на гостојућем Терену доминираш у последњим минутима Утакмице,
признаћете,
то одавно нисмо видели!

Simić

pre 1 godinu

U protekle 2-3 nedelje imali smo priliku da na raznim portalima čitamo veliki broj komentara koji su upućivali na to da se u dvomeč vrednom 30 miliona evra ne ulazi bez kvalitetnog desnog beka. Da tu poziciju ne može da pokrije štoper. Da Sanogo mora biti u timu bar dok se ne dovede neki drugi igrač na poziciji zadnjeg veznog. Da Srnić ne bi smeo da bude ni u protokolu, a ne prva izmena na ovako važnoj utakmici. Da se Kataiju ne sme tolerisati nezainteresovanost, letargija, nespremnost i šetkanje po terenu. Da Ohi jednostavno mora igrati, da je sramota kakav odnos Stanković ima prema njemu, a da se Benu treba zahvaliti za sve što je učinio u dresu našeg kluba. Da se u LŠ ne ulazi sa igračima kojima se daje kredit zbog prethodnih zasluga, već isključivo sa onima koji su najspremniji i najkvalitetniji u ovom trenutku. Valjda je svima ova utakmica pokazala koliko su oni, koji su to pisali, bili u pravu.

cccc

pre 1 godinu

Kakve tetkice komentarišu fudbal, ej. Ajde što nemaju pojma o igri nego i nariču.
Fantastična utakmica, Zvezda izdržala nalet i sada ih gazi do čepa. Biće tri komada.

Stefan

pre 1 godinu

Gledao sam od 60. min tj bas kada su ovi dali gol za 3:2. Mislio sam da cu da se radujem ali nisam osecao nista...moj utisak kao navijaca Partizana je da je fizicka sprema bas losa, nema neke akcije sve neki pokusaji pojedinaca. Citam komentare svi su ovo shvatili kao tragediju jer su navikli da svi padnu sa 5 gola razlike u nasoj ligi. Nasa liga osim Zvezde i Partizana zadnjih par godina je u nivou Finske lige, znaci nas treceplasirani tim je u rangu PK-35, a neki iz sredine tabele na nivou KuPS-a. Ove godine je i Partizan blizu tog nivoa sto nije nista sramota-jednostavno smo losi. Nas problem je sto nipodastavamo sve i svakog jer smo mi kao iznad svih u svemu, a realno smo bedni, u sportu se jos nekako i drzimo.

Boki

pre 1 godinu

Makabi igra dobar fudbal. Nisu slucajno dali Olimpijakosu 4 gola u Grckoj. Plasi me njihova brza i jednostavna igra. Nece biti lako. Zvezda na momente dobra. Ostatak vremena konfuzno. Stankovic je izveo ofanzivnu postavku, mada je cini se taktickim egzibicijama napravio pometnju u igri. Sad je lako biti pametan..Katai je van forme,Ivanic takodje.. Kangva u blagom padu. Utakmica je izgubljena na sredini terena.Nije mi jasno zasto Ohi ne igra.Kao navijaci zasluzujemo bar neko objasnjenje. Covek daje golove kada igra.Inace, mislim da ne treba sada da vredjamo ekipu. Sigurno je bilo mnogo tesko igrati po visokoj temperaturi i vlaznosti.Protivnik je ozbiljna ekipa sto je na povrsinu izbacilo slabosti Zvezde. Sve u svemu, moglo je da se zavrsi bolje, ali i gore. Zvezda moze da prodje Makabi, samo ce biti tesko. Voleo bih,zbog finansija da udjemo u LS,ali realno je LE domet Zvezde. I to ne zbog snage Makabija. I oni su taj rang.LS je liga prebogatih i,za Zvezdu, prejakih ekipa.

Зума

pre 1 godinu

Звездаш сам 30 година, али некако ми драго да губимо кад видим како освајају лигу и ко их води у управи... Није то моја звезда...

Zarije

pre 1 godinu

Stanković je isključivi krivac za poraz.Sve je uradio kako ne treba.Od početka pa sve do kraja.Plus skauting urađen loše, nisu pripremili dobro utakmicu.

mile

pre 1 godinu

Nije mi jasno zasto se forsiraju Erakovic i Milunovic, dve najslabije karike, ne zasluzuju da budu ni rezerve a kamoli u prvoj postavi, teske kiksare...
(Belogradjanin, 17. avgust 2022 21:20)

Zato sto srecom tebe niko nista ne pita. A analize su ti na nivou deteta od 4 godine. I da, pojima ti nemas sta gledas. Taj Erakovic jedini u odbrani koji koloko toliko moze da isprati njihove igrace po brzini. Par puta sprecio opasne suteve ispred samog gola

dovlajoe

pre 1 godinu

Stanković opet pokazuje da nema osećaja i talenta za posao trenera. U drugom poluvremenu kod rezultata 1:2 ne trebaju i Kanga i Kangva (koji je od početka van utakmice) na poziciji zadnjih veznih. Sanogo je ranije morao u igru, pogotovu što je današnji Dragovićev doprinos kao da je ostao u Beogradu. Srnić i Ben nisu za ovaj nivo fudbala.

Lapapa

pre 1 godinu

Maccabi Haifa bolji u svim segmentima igre. Statistika totalno na strani Maccabia, posjed lopte, udarci, udarci u ram gola, korneri, preciznost dodavanja, brj dodavanja, broj golova. Zvezda jača samo u broju prekršaja. Gotova je Zvezda.

vuk

pre 1 godinu

Ne može ni njih sreća toliko da služi. Baš baš su imali sreće, nisu bolji. Zvezda u defanzivi klimava ... ovo nije tim koji je bolji od Zvezde, ali eto...primila je Zvezda jeftine golove... posebno prvi.

Utisak je da je Zvezda igrala na nerešeno, a nije trebalo tako... ispuštene šanse govore o tome.... Opet aktivan rezultat pred revanš ....
(Rebus, 18. avgust 2022 00:25)
oni imali sreće a prvi gol zvezde katai šutira, lopta pogađa drvo i ulazi u gol?? uvek ste bili realni :)

Rastko

pre 1 godinu

Problem su defanzivni igrači koji nisu uigrani, napad je dobar samo promašujemo šanse. Kad bi se samo sredina malo konsolidovala pa da navalimo do kraja

Miskandzec

pre 1 godinu

Igra katastrofa totalna,odavno nisam video ovakvu bezidejnost,odbrana rupa da veca ne moze biti,bolje i da se ne plasiramo pa da nas troaju tamo real i kompanija i onako od tog plasmana koristi ce imati samo terza i ekipa oko njega

cyborg

pre 1 godinu

Kad smo kod Rendzersa izgubili, igrali smo borbeno, ali ovo sad je bilo najgore drugo poluvrijeme u proteklih par godina.
Toliko smo loši bili i razočarali da se ne bi mogao ni radovati da smo igrom slučaja dali 3:3. Ostadoh bez teksta.

Луиђи

pre 1 godinu

Не бих био у кожи Израелцима на Маракани. Ово је њихов максимум, пред крај су једва ходали. Сви на стадион!

pravoslavni kelt

pre 1 godinu

ovde pljuvanje po Milunovicu a Dragovic bio tri puta gori od njega veceras.Realno imamo ekipu za Ligu Evrope,cak i ovi Izraelci su brzi od nas.

Milan

pre 1 godinu

Samo me interesuje, koje uloge obavljaju Ivanić i Kataji u ovoj postavki, ser Stankovića. Ovoliko tumbanja u postavci niko ne razume.

sto mu gromova

pre 1 godinu

Zadovoljan skroz. Nije jasno samo sto je Katai zamenjen u 55', on se ne izvodi kako god da igra jer moze da izmisli gol. I naravno, Srnic misterija kakobje uopste u Zvezdiva kamoli da ulazi u igru. Idemo dalje, kuci iz gazimo.

Bax

pre 1 godinu

E moj Stankovicu,samo ti 8zvodi Kataia i uvodi Srnica i branis rezultat 3:2 za protivnika,stvarno mi nisi jasan bio danas,svega mi,gotivim te mnogo,ali tvoje zamijene danas izgleda su samo tebi jasne

Unuk Toma iz Svedske

pre 1 godinu

Moram laički da primetim neke stvari, a to su:
- Svako ispucavanje Borjana promaši naše igrače i automatski je lopta za protivnika i tako već godinama
- Ekipa koja nema bekove ne može d aigra ozbiljan fudbal i ne zaslužuje ligu šampiona, do večeras sam koliko toliko imao razumevanje za Rodića, još u autobusu mu se treba zahvaliti jer igral koji nema centaršut i koga onako može da polomi protivničko krilo kao kod prvog gola nrma šta da traži kod nas
- Pešić je tragikomičan centarfor, ne može da doboje nijedan duel, Pavkov sa svojim manama i vrlinama mnogo bolji jer je jači i otvara pristor za ostale jer konstantno na sebe navlači dva igrača.
-Dokle više igrači kao što su Srnić i Ben, Benu svaka čast za sve do sada ali jednostavno on vieš nije igral za Zvezdu.
- Stanković pokazao još jednom da ne zna šta radi, rotirao mesta Kataiju i Ivaniću po ko zna koji put i koa i uvek kad rotira njihov doprinos ne postoji. Svi treneri prave izmene da pojačaju ekipu, dok on konstantno oslabljuje ekipu izmenama. Još jednom je pokazao da ne zna šta radi...

Jeremija

pre 1 godinu

Na poluvremenu je morao da udje Sanogo umesto Ivanića. Em Ivanić petlja bez rezultata, em nam je jedan defanzivni vezni apsolutno bio potreban. Čim je Sanogo ušao vezni red se stabilizivao, ali bilo je kasno. Kanga mora da igra na Ivanićevom mestu i tu je rešenje.

Car Dušan

pre 1 godinu

Jedna od najlošijih Dragovićevih utakmica, od kako je došao... Sanogo, svojom snagom i silinom - mora od početka, da igra u revanšu! Nažalost, Pešić je izgleda zabetonirao ( ne znam na osnovu čega?!) svoje mjesto, kao da je Levandovski lično. Ipak, kvalitet je ubedljivo na NAŠOJ strani! Uz pun stadion i poznati huk sa tribina - IDEMO DALJE!

Iggy

pre 1 godinu

Pošto kladionice upravljaju sportom uopšte, naročito fudbalom, kvota za prelaz iz 2 u 1 bila je veoma solidna...
(kritikcinik, 18. avgust 2022 08:14)

A inače je kvota za prelaze mala?

Red Z

pre 1 godinu

Stankela greši što nije izveo Kangvu i drugo poluvreme počeo sa Sanogom. Vodiš 2-1 i trebalo je stati na loptu. Ne može, bre, bez klasičnog zadnjeg veznog na teškom gostovanju!

FourSeasons

pre 1 godinu

Zvezda haoticna i bezidejna u drugom poluvremenu. Izraelci su bili puno agresivniji i brzi od Zvezdinih igraca.. Nase izmene pun promasaj.
Milunovic, Pesic, Srnic jednostavno nisu za tim koji hoce da igra LS. Zasto ne igra Ohi, to izgleda vise nikom nije jasno.
Mnogo toga mora da se menja u revansu. Opet nadam se pobedi Zvezde i prolasku dalje

Belogradjanin

pre 1 godinu

Utakmica u BG bice potpuno drugačija...Paralela utakmice Krasnodar- Zvezda slicna,Krasnodar odigrao slicno kao Makabi i svi strepeli nakon prve utakmice kako su odigrali..U BG Zvezda ga razbila,videli se nisu.
Utakmica moze ici tim momentumom...Rezultat sasvim aktivan koji ide u korist Zvezde.Grotlo Marakane je posebna prica gde protivniku ulazi voda u usi...Zvezda ima tim koji ce ispratiti tu atmosferu
(Dejan CZ, 17. avgust 2022 23:59)



Zar stvarno mislis da ce atmosfera nesto preterano da promeni. Da li si video sinoc kako se navija? Istok, Zapad, Sever i Jug, svi stoje i navijaju, komplet stadion. Ti to na Marakani nemas, osim Severa svi ostali sede i ustanu kad ih sefovi sa Severa prozovu na raport da se jave i to je to. Za mene licno, ono sinoc je bilo fantasticno navijanje, daleko bolje od Zvezde i Partizana, mogu da zamislim da imaju bar duplo veci stadion

Sasa

pre 1 godinu

Kangva je direktni krivac za oba gola u drugom poluvremenu. Pogledajte sta on radi kod tih golova. Bukvalno kao posmatrač. Ovoliku neodgovornost nisam video odavno. Sve sto je dobro igrao ove sezone je upropastio danasnjom igrom. Nije mi jasan Stanković koji da ne menja ili bar da ga stavi na prednjeg veznog da ne smeta pozadi.

ivan

pre 1 godinu

Malo optimizma majko sveta,šteta za ovo drugo poluvrijeme,trebao je odmah na poluvremenu Sanoga da ubači ako ne i od početka utamice ali kad vec nije počeo sa njim morao ga je ubačiti. Nije dobro ali biće dobro nadam se,važna lekcija naučena. Definitivno možemo da postignemo usudit ću se i reć 4,5 golova ali moramo naći balans neki,ne možemo jednostavno igrati sa 5 ofanzivnih igrača i Kangom koji i nije prirodni defanzivni vezni,biće to dobro,vjerujem u momke i prolaz.

vladan

pre 1 godinu

Da li bi se neko pridruzio mojoj peticiji da komentator RTS , valjda se preziva Albijanic, ne prenosi vise fudbal, jer njegovi kometari tipa "katastrofalno", veoma los potez, uzasan potez, stvarno smetaju i nisu primereni jednoj obicnoj sportskoj igri!!!

Milan

pre 1 godinu

je l moguće da mu je Pavkov u Bg?
(realno, 17. avgust 2022 21:1
Druze slabo ti pratis Zvezdu, Pavkov je bolestan i zato je ostao u Beogradu.

varga stevan

pre 1 godinu

loša pojačanja.... za evropu.....MRKELA POJMA NEMA O ODABIRU IGRACA...AKO SE NESTO HOCE ...TREBA UZETI 3 SKUPA IGRACA KVALITETNA ...A I TRENER TREBA ISKUSNIJI I BOLJI

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Lepo sam rekao, kada igras ofanzivno onda te i sreca pogleda. Pored dva gola imali smo jos dve mrtvr 100% sanse, i sve zato sto igramo fudbal. Makabi nas pritisnuo prvih 25 minuta ali osim gola i iedne polusanse nista nije pokazao. Ajmo sada jako u drugom momci da resimo LS vec veceras.

vođa

pre 1 godinu

bilo bi lepo da zvezda ipak uđe u ligu šampiona da gledamo utakmice sa puno golova.. kad im ovi dali 3 komada koliko bi primala od neke malo jače ekipe??

vladan

pre 1 godinu

Zvezda je toliko losa bila u odbrani, toliko prostora za protivnika, po meni je to osnovna greska.
Nemam nista protiv Milunovica ali od kako se on vratio, Dragovic je nekako izgubljen, nesiguran.
Nisam lovac na greske ali kod prvog gola,Milunovicu je prosle lopta pored noge a to je jedino mesto gde je i mogla da prodje.Kod drugog, nije dobro markirao protivnika. Kod treceg, bio je najblizi da markira sut a nije stigao.
Voleo bih da nisam u pravu ali Dragovic pre mesec dana i sada, kao nebo i zemlja.

mile

pre 1 godinu

Milunovic besprekoran...prodje ga ovaj kod gola kao da ga nema i minut kasnije zamalo penal...STRASNO!
(AZagor, 17. avgust 2022 21:23)

Nije Milunovica prosao nego Rodica i Kangu. Milunovic bio ispred njega prilikom centarsuta

Previse defanzivno Deki

pre 1 godinu

Zvezda generalno spora i bez energije. Ako izadje Bukari bicemo jos tromiji. Kao igramo neke kontre a kad krenemo u napad to presporo izgleda i sa premalo igraca. Totalno pogresno postavljena odbrana na ovom Periotu.

Walldorf

pre 1 godinu

Utakmicu smo mogli zatvoriti do kraja prvog poluvremena.Bukari i Pešić su jednostavno morali iskoristiti "mrtve" šanse,pa bi smo na poluvreme otišli sa tri gola razlike.Pošto to nismo uradili,protivnik je oberučke prihvatio poklone koje smo mu velikodušno darivali.Sve je krenulo nizbrdo povredom Bukaria.Taj momak je vezivao dva igrača uz sebe i tako pravio prostora ostalima u napadu.Pročitao sam nekoliko smislenih komentara.Slažem se sa ljudima koji primećuju nedostatak brzine u sredini terena.Takodje,jedan ozbiljan tim mora imati čvrstinu,brzinu i znanje u igračima ispred zadnje linije.Bez toga se ne može!Sve u svemu,protivnik je ozbiljna ekipa u sredini i napadu.Odbrana im nije na nivou sredine i napada.To se u grotlu Marakane MORA iskoristiti.Prvih petnaest-dvadeset minuta na Marakani moramo maksimalno iskoristiti.No,da bi se to desilo,ponoviću,moramo imati sigurnost ispred naše zadnje linije i,brate,moramo koristiti stopostotne šanse u visokom procentu.Slušam analizu Stojića na Areni i čovek zbori istinu.Favoriti smo,no,da bi smo dokazali,Stanković mora prelomiti. Kanga ili Kangva.Obojica mogu igrati istovremeno domaću ligu.Evropu ne mogu a da tim ne trpi.Kanga,Kangva,Ivanić,Katai su fantastični tehničari i majstori.No,suviše je to finih igrača,majstora u prvih jedanaest.Neko mora i besomučno trčati,razbijati postavku protivnika i tako praviti prostora brzim napadačima.Ukoliko Stanković postavi ekipu kako treba,a kvaliteta za to imamo,proći ćemo u LŠ.Sportski pozdrav!

Zoran

pre 1 godinu

Ovo je divlja ekipa. Jasno mi je kako su to odigrali nereseno protiv Grka, na domacem terenu, a u Grckoj ih pocepali ko svinja masan dzak. To je karateristika ovakvih divljih ekipa. Imaju individualni kvalitet, kakvu takvu fizicku spremu, ali takticka disciplina slaba, narocito u odbrani, a i golman im nije jaca strana. Tako da u revansu je sve moguce; mozda ih razbijemo, ali mozda nas oni razbiju. Sigurno je da oni nece odustajati od ovog "divljeg" fudbala. Atmosfera na ove utice, to je jasno ko dan.

Kod nas , treba pogledati istini u oci, a to da se Kataiu zahvale. On podseca na Sasu Ilica u njegove 2 poslednje godine. Igra na potez, a u odbrani i presingu nema ga ni od korova. To nije ozbiljno za jak fudbal. Rodic i Milovanovic rupe.Mitrovic igrac za Radnicki i eventualno nasu ligu, ali daleko je to od necega ozbiljnog. Stankovic nije trener za ovako nesto.

The_Dejan

pre 1 godinu

Neverovatno koliko amaterske greške mi pravimo. Koliko ispadamo, haos. Dosta oscilacije. I sad se ostavlja Čeriju prostor i lik lagano daje gol.
Ali, šta se dešava sa Ivanićem?

nostalgija

pre 1 godinu

Malo je neozbiljno da se plej of Lige sampiona igra sa stoperom na mestu desnog beka. Mora se igrati sa desnim bekom, pa taman to bio i Gobeljic, a Erakovic da se vrati na mesto stopera.
Kako god, u Bg ce da bude druga prica, verujem da smo jos uvek favoriti za prolaz.

Krajišnik

pre 1 godinu

Više vazdušnih duela dobio maleni Ben za 15 minuta,nego Pešić za 70.
Loša utakmica Zvezde , prvenstveno taktički loše postavljena.

Luka SRJ

pre 1 godinu

Ako ne mozemo da u BG pobedimo 1-0 i dostignemo egal i posle sta bude, onda i ne zaslužujemo Ligu Sampiona. Liga Evrope je sasvim okej takmicenje, nego mi smo sada dostigli neki nivo, da je Liga Evrope neuspeh, sto nije istina.

milovan

pre 1 godinu

Ali zvezdina odbrana je humoristicki program. Dva fudbalera u bloku i ni jedan ne prilazi suteru da mu smanji ugao u kome moze da dejstvuje po golu. I jos kad naprave one piruetice da ih lopta slucajno ne udari po nozicama, da se zacenis od smeha.

čarobnjak iz voza

pre 1 godinu

Deki, tvoj poraz. Bruka i sramota drugo poluvreme. Bolje da su samo izlazili nego što si menjao. Ben protiv ovako tvrdih štopera bez ikoga ko bi mu dao loptu u noge. Ivanić indisponiran igra, mali.Mitrović u igri a juriš rezultat... Strašno, nek nam je Bog u pomoći u Beogradu.

Nebojša

pre 1 godinu

Sa igrom iz drugog poluvremena bolje i da se ne plasiramo u Ligu šampiona... E može to tako... Igraju na mahove, 15 minuta loše pa onda 10 minuta malo bolje... To može da prođe protiv Surdulice ili Pazara... A ne u borbi za ligu šampiona... Sa ovakvom igrom i ne zaslužujemo da se tamo plasiramo... Voleo bih da me u revanšu na Marakani ubede u suprotno

Master Yoda

pre 1 godinu

Glavu gore, dobicemo u revansu na Marakani, treba nekad i izgubiti da bi pobedio, da bi se suocio sa realnoscu i krenuo dalje.
Idemo dalje!!!!!!

Zivota

pre 1 godinu

Stankovicev poraz! Imas pozitivan rezultat u prvom polu-vremenu, pocinjes drugo bez ikakve ideje, sa postavom da se ne branis, ne krenes da ih dokrajcis....Na negativan rezultat odradis izmene koje su za branjenje rezultata, konacno sa pravim defanzivnim veznim koji mora da igra (Sanogo), bez spica....Voleo bi da Deki na konferenciji za novinare dobije pitanje koja je bila ideja na pocetku drugog polu-vremena, a koja na 2:3.

mandrak

pre 1 godinu

bez ikalve zelje da pravdam bilo koga,pogotovo stankovica koji je u usao sa nekom sumanutom postavkom i na poluvremenu vec trebao da menja...ali...paklena vrucina,kao na kipru,vlaznost 70%,disali su na skrge...u bgde,marakana je progutala i mnogo vece ekipe pa ce i ove,samo pametno i strpljivo i idemo dalje

Sabre

pre 1 godinu

Napisem da je katastrofa da je zadnji vezni Kanga (covek je vrhunski igrac ali NIJE DEFANZIVAC) ali jos gore od toga Milunovic, i da je bolje i Gobelja desno a Erakovic sa Dragovicem na stopera. Kazem, bice pakao i moramo vise golova da damo nego sto primimo, a primicemo makar 2-3. Dobijem BOG OTAC MINUSA i hejta. A nije da se nesto hvalim ovde, najtuznije je u prici sto ja, neki random lik sa neta koji je malo igrao fudbal za zivota i jos malo na PES-u razume to ali Stankovic ne. E TO je problem.

Ipak, pozitivno ljudi.. sabicemo ove pacere u revansu, bice skroz druga prica.. samo da se odigra pametno i da ne bude opet identican ovakav tim, iance nam ne gine jos glupo primljenih golova.

Lala iz Banata

pre 1 godinu

Zvezda moze uz punu Marakanu na "silu" proci u Ligu sampiona.Ali igra brine..Jednostavno ne vidi se taj neki pecat ove ekipe,obrisi na koji nacin se tim brani ili napada..Pavkov od pocetka u revansu

garda

pre 1 godinu

Svi nesto kukaju i kritikuju, a rezultat je potpuno aktivan. Vlaznost vazduha je stvar koja uvek pravi probleme ekipama koje nisu na to navikle, nije alibi. Hazizi je covek od cije igre zavise svi u Makabiju i stvarno je odlican, ali kao da su na ovoj utakmici igraci Zvezde vise vodili racuna o nekim
drugim igracima, a ni njih nisu sacuvali sto je najgore. Niko nije siguran sta moze da ocekuje na Marakani, ali je svakako moguce i da ih Zvezda pregazi. Ako se ne desi, onda kritikujte.

Batko

pre 1 godinu

Stanković uvodi defanzivne igrače pri rezultatu 2:3 ??? Šta je hteo, da čuva rezulat??
(Nebojša, 17. avgust 2022 23:09)

Naravno. Prolazili su kroz sredinu kao kroz sir. Knagva apsolutno nije blokirao svoju stranu, mučeni Eraković sve vreme ostajao "2 na 1".

Nego, ima i revanš, ako nisi znao. Možda je bolje ipak da juriš 1 gol na 3:2,nego 2 gola na 4:2 ili koliko već ?! Stručnjak

gagi

pre 1 godinu

Najvise sam se bojao Stankovica u ovim kvalifikacijama i to se veceras pokazalo tacnim. Najslabija karika je on. Vec je izgubio 2 LS, Omonija i Serif. I ovo ce biti mnogo tesko a ima najbolji i najskuplji tim od 1991godine.More gresaka njegivih gresaka. Kakav Pesic, prevara. Ohi je bog za njega. Ivanic ocaj, on ga ne mijenja i td. Nevidjena prevara od trenera. Obozavao sam ga kao igraca, a ovo kao trener, bruka... Jednostavno covjek nije za ovu profesiju, trece kvalifikacije on nista nije naucio a dobio je sve... Totalno razocarenje...

zmajognjeni

pre 1 godinu

Aman više sa tom plavom bojom. Ceo dan o tome.
I ako je zbog partije, mnogo je.
(Duka, 17. avgust 2022 19:17)

jesi li ti ikad video zastavu Srbije ? vasi kompleksi su zaista neizlecivi... zvezda je uvek imala plavi dres
(zoki, 17. avgust 2022 19:31)

Zastava Srbije??? Grb FK Crvena Zvezda je imao plavu boju ranije. Otada imamo i plavu kombinaciju.

ner0n

pre 1 godinu

Ја не верујем која парада песимизма у коментарима..ви неки навијачи, брука..
Идемо звездооо, лаганих 2:0 реванш

markoni

pre 1 godinu

Video si u prvom poluvremenu da kad počneš da igraš lako ulazis u šanse i da si bolja ekipa. U drugom se moliš da Deki ne izmeni najbolje igrače i uvede igrače koji su do sad grejali klupu i to se desi i to nije prvi put. Samo kad se setim Omonije i izvodjenje Ivanica oko 60og minuta, a to se dešava redovno. Šta navede čoveka da izvrši izmenu Katai Srnic, a onda i Sanogo Ivanic. Umesto da si nastavio ti si izveo najbolje igrače koji znaju sa loptom i uveo sve defanzivce koje si imao.
Ne sumnjam da možemo da ih pobedimo, ali se plašim drugog poluvremena gde će opet izbacivati Kataija, Ivanica i ubacivati Srnica i ne znam koga već.
I da, druže ubaci Mustafija jer dečko kida.

Cisse 9

pre 1 godinu

Mnogi se pitaju zasto toliko gresaka u dodavanju , greske u dodavanjima su posledica fizicke nespremnosti. Svi oni naravno znaju da dodaju precizni su ali kada igrac izgubi snagu pada koncentracija i dolaze greske cak i u tako obicnim stvarima kao sto je dodavanje. Tako da ostaje nasa stara boljka a to je fizicka nespremnost.
Pa kod nas se utakmice odlazu kad timovi igraju evropsku utakmicu a to je velika sramota a evo kako nam se takav odnos vrati. Jedan Makabi nas nadtrči , nadskoči i svaki duel dobije . Katai ima foru ima vic u nogama ali u 10 min ne moze da diše

Ime nebitno

pre 1 godinu

Ljudi dajte malo optimizma, kukate ko babe. Deki malo eksperimentisao i pogrešio, vidi valjda i on sam. Ako ništa bar je bila dinamična utakmica sa dosta golova i preokreta. Šanse su 50/50 za prolaz, kao optimista verujem u prolaz Zvezde. Biće to sasvim drugačija utakmica u Beogradu. Pa i da ne prođemo nije smak sveta, aman! Samo nek se trude, nek se bore i daju sve od sebe o prvog do poslednjeg minuta pa ako ne ide - pruže ruku protivniku i čestitaju. Ulazak u elitu se mora zaslužiti velikom borbom!

vld

pre 1 godinu

Evo odmah pljuvacina sad svi ne valjaju a do juce svi majstori. Pa ovo nam je do sada najozbiljnija utakmica sa sampionom Izraela koji je odlicna ekipa. Na ovoj utakmici se upravo pokazalo koliko nam je slaba liga Kanga ili Kangva cim malo zakasne sa brzim pasom gube loptu a u nasoj ligi se setaju po sredini. Upravo treci gol Makabija je pokazao rupu u prestoru gde treba biti nas zadnji vezni i zbog toga minus Stankovicu na kasnom uvodjenju Sanoga. Na marakani igramo nasu igru na sve il nista pa kako bude a imamo vece sanse od njih

Макарије

pre 1 godinu

Овакав центарфор нам треба. По Трансфермаркту цијена му је 1,8М. Магистре реагуј!
Још десни бек и онда кради колико хоћеш!

reci nam

pre 1 godinu

Ne postoji klub na svetu koji ovoliko sreće ima već godinama u evropi,ali ne postoji!!!
(UltraKop MileniumTeam, 17. avgust 2022 21:33)

Jel su dve zvezdine 100% promašene sanse sreca???

m

pre 1 godinu

Ovaj poraz ide na dušu Stankoviću, da vidimo da li ima hrabrosti i inteligenciju, i da nije u vlasti lažnog ega, to je normalno za mladog neiskusnog trenera, ipak ono što je važno to je reakcija, da priznaš sopstvene greške i učiš na njima.

The_Dejan

pre 1 godinu

Pitam se šta bi bilo da smo igrali utakmice u našoj ligi, pa onda sa Makabijem.. Mi čoveče nemamo snage za jedno poluvreme, daleko ga bilo.
Umesto ovih poslednjih 5 minuta da napadnemo kao ludi, naši pocrkali, rastaju se sa životom.

Džoni

pre 1 godinu

Kako smo igrali ovo je super rezultat. Ni sanjao nisam da ću na 3:2 za Makabi priželjkivati da se bar tim rezultatom završi. Daleko smo mi igrom od LŠ.

Miskandzec

pre 1 godinu

@Rodić, Eraković, Gobeljić do pre neku deceniju ne bi bili konkurentni ni za bilo koju zonsku ligu SFRJ.


Druze moj pre mozda 15 godina oni ne bi mogli da budu skupljaci lopti,a kamoli zonu da igraju u zoni se igra ozbiljan fudbal.

Rothmans

pre 1 godinu

Mi se uvek preplašimo kad je ovako bučna i napeta atmosfera sa tribina u gostima. Setite se Rendžersa i kako smo tamo prelako i naivno primali golove kao od šale u takvoj atmosferi. Totalna konfuzija i strah u odbrani, svi statični i nepokretni, previše smo šuplji za LŠ nažalost, LE je naša mera i realnost koliko god mi želeli LŠ. Makabi nije ništa posebno, čak je i slabiji od Rendžersa naročito u odbrani, ali nas će koštati to što samo na mahove igramo dobro a na mahove ne postojimo, previše crnih minuta, fizički nas nema u većem delu meča, i naravno ziceri i mrtve šanse koje promašujemo kada treba prelomiti meč a to se na ovom nivou ne prašta, nadam se da ćemo bar u revanšu biti inspirativni kao protiv Pjunika pa da preokrenemo nekako.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.

sinke

pre 1 godinu

Za oba gola zasluzan Bukhari,koliko ga se plase, bukvalno niko se ne usudjuje snjim jedan na jedan jer znaju sta ih ceka.Totalno se izdvaja znaci meni on izgleda isto ko Mane u najbolje dane ,cak je brzi od njega.Mora sredina da se malo konsoliduje i da udje bolji zadnji vezni, nije to za kangu, ne sme svaki njihov napad da krece od zvezdinog sesnaesterca.

Jaca

pre 1 godinu

Ima li neko da nije kriv? Od Dekija, Milunovića, Ivanića, Kataija, Srnića, Rodića... Ajde ohladite malo. Šta je problem što je Zvezda izgubila? Izgubila sa golom razlike. Makabi je na Kipru za 15 min primio 2 gola. Ja ni jednog trenutka ne sumnjam u prolaz Zvezde. Kaže mi drug koji je na utakmici u Haifi da je neverovatna vlaga. Znoj lije. Teško kako kaže sedeti a nne trčati. Sve je ovo OK. Nije ovo naša liga

DELIJA bosanceros

pre 1 godinu

Ali serete svi. Realno dva jaka tima. Dobra utakmica.
Uzivao sam gledajuci. Na markani sve je moguce, pesic je super odigro. Ali hvalio je pavkov da imamo jaceg momka kao pivot u napadu.
Onaj piero je zivotinja, jak je bas bas fizicki
(Lazar, 18. avgust 2022 07:34)

Hvaljen bio Pavkov!

nista o nicemu

pre 1 godinu

We are Maccabi...ostalo znate i sami :-)
(markod, 18. avgust 2022 09:20) # Link komentara

Ako se pozivas na kosarku onda treba da ti bude jasno da ovo nije Makabi iz Tel Aviva vec iz Haife.

Dakle 2 razlicita grada, nemaju veze osim sto slicno zovu klubovi( Makabi Haifa ima Haifa u imenu).

Ocekivalo bi se od poznavaoca kosarke da znate barem odakle je Makabi na koji se toliko cesto pozivate.

Sto se tice toga ko je ko u evropskom fudbalu vrlo je bitno da nikad (pod nikad bas mislim nikad do kraja zivota kao sto insistiras da navijaci Zvezde nikad ne zaborave uspeke KK Partizan u Evropi) ne zaboravis da je Crvena Zvezda prvak Evrope, a takodje i prvak sveta.

Pozdrav i prijatan dan.

palop

pre 1 godinu

Stankovic inovator jedini koji igra bez zadnjeg veznog u evropi
(ZvezdasSrb, 17. avgust 2022 20:58)

Nije tacno, Junajted isto igra bez zadnjeg veznog.

Gi

pre 1 godinu

Pa sta ste vi očekivali da zvezda pobedi 4-0?alo bre tastatura navijači, polako bre pa nije Zvezda ispala pa da tako pišete,igra se revanš I u Beogradu. Pa tu će zvezda da razvali najmanje 2 gola razlike. Ipak smo im dali dva gola.
Zvezda ce igrati grupnu fazu LŠ zapamtite!

Šta reći....

pre 1 godinu

Zašto ovoliko pesimizma u komentarima. Zbog poraza? Slažem se nije funkcionisalo kako smo navikli. Verovatno je Stanković kriv za postavku igre posebno u drugom poluvremenu. Ne vidim da su nas hvatali grčevi. Oni su jedva završili utakmicu. Mislim da će na Rajku biti druga priča. I mislim da prolazimo. Ne lagano, ali je rezultat i dalje dobar za revanš.

PC,Niš.

pre 1 godinu

Ne boli toliko poraz koliko loša igra,bledo, bez zalaganja i želje za pobedom.Imam utisak da je Zvezda smatrala da samo treba da izađe na teren i overi pobedu.Biće teško u Beogradi,sreća je da nismo lošije prošli.Za neutralnog,ni golovi nisu nešto posebno lepi.

Aster Blistok

pre 1 godinu

Milunović rupetina i kikser!!!
Eraković rupetina i kikser!!!!
Pešić???? Zašto on igra uopšte?
Gde je Ohi???
Zašto je Pavkov u Beogradu?!!
Šta je ovo?!! Na šta obo liči???!

John

pre 1 godinu

Odma pljujete,ne valja vam ništa.Sačekate lepo poluvreme i vidite preokret.Cim su oni potrosili snagu pocetnim naletima,satrli smo ih.Mogli smo još dva komada.

обс

pre 1 godinu

Гледао сам само прво полувреме. Пребацио сам се на кошарку. Звезда је далеко квалитетнија од Макабија и не би требало да буде проблема у реваншу. Нисам навијач Звезде али Звезда није играла у најјачем саставу. Крију се карте. Победа Звезде од три разлике у Београду. Невезано за утакмицу, Звезда има врло капацитативан тим који и у Лиги шампиона може да направи резултат. Потребно је тактичко цементирање екипе (костур тима од 6-7 играча треба да игра континуирано с јасном шемом покривања и одговорних решења). Техничка писменост играча је врло добра и тактичко дотеривање је оно што недостаје (фактор време за уигравање) па се отуда јављају падови у игри. Једноставно, Звезду треба гледати, дати јој подршку а Станковић има све што му треба (па и два "виц" играча који могу да креацијом помере сваког противника: Иванића и Катаија) за одличне резултате. Најбоља Звезда у последње две деценије.

Vera

pre 1 godinu

A juče jadnici stavili naslov gde se vesele pprazu Dinama u Norveškoj od samo 1-0. Na kraju Dinamo 100% ulazi u LP a zvezdaši će ga gledat na TV.

Flora od Šamroka

pre 1 godinu

Treba samo pogledati komentare iz 1. i 2. poluvremena, stvarno čovek da se zapita šta je sa ovim narodom. Dinamo izgubi u gostima, redom pišu i naši i njihovi navijači "opušteno, dobiće ih kod kuće", mi izgubimo takođe golom razlike, uz 2 postignuta gola, kreće kukanje, komšije dolaze da nam objasne da smo gotovi, a dali smo više golova Makabiju nego što su oni stvorili šansi Bodo Glimtu. Da je bilo obrnuto, redom bi se ovde pisalo kako su oni bar dali 2 gola iako su izgubili, a mi kukavički igrali bez postigutog gola.

Svima je jasno kakvi likovi nam vode klub, ni o Stankoviću nemam neko visoko mišljenje kao treneru, ali ovo se mora istaći:

Kukate kako je Katai slab, a kad ga izvede, zašto ga izvodi. Posle bolesti to više nije isti igrač.

Zašto kukate na malog Mitrovića? Jeste li hteli šansu mladim prospektima? Negde mora da se uči, neće se učiti godinama po ling long njivama.

Najsmešnije mi je ovo za Kangvu, eto gubi lopte nema ga u odbrani. Jeste li hteli ofanzivu? Ovo su posledice, kad igramo u ovoj formaciji pozadi duva promaja. Da je stavio Sanoga umesto Kangve garantujem da bi pola komentara bilo da je kukavički uveo zadnjeg veznog umesto da igramo ofanzivu pa šta bude.

Ako već kritikujete, kritkujte uvođenje Srnića, a ne zašto nam je sredina slaba u odbrani. Slaba je jer su to sve ofanzivni igrači, a odbrana nije nivo LŠ.

Odlućite se šta hoćete, ofanzivu ili dobru odbranu. Ako je ovo drugo, onda sleduje Milojev bunker.

p4thetic

pre 1 godinu

Ali što se naljutili Katai i Pešić na Bukarija što im nije dobacio loptu... phahaha tuga.
Ajd i Katai nešto i može da uradi ali Pešić... Dva puta promašio 100% šansu i hoće još... Žao mi Bukarija. Ne zna s kakvim babama ima posla.

zvezdas-rajvoSa

pre 1 godinu

Zvezda vodi - beogradska Marakana ce tek da gori !!!
Prvo poluvreme posle gola Haife odlicno. Steta za jos 2 zicera Pesica i Bukarija. Moglo je 1:3 da bude nakon poluvremena. Nema opustanja. Mozemo do 1:3. Bez gluposti samo i nekon poklon penala ili crvenog.

vasilije

pre 1 godinu

Nijedan igrac sa klupe ne moze nista Zvezdi da donese, Ben kako igra napadaca bolje i da ne ulazi. Ivanic je motor tima, ako njega nema igra se gasi. Sanogo i Milunovic prespori zamamlo nismo primili i cetvrti gol kroz sredinu. Mitrovic preslab, Srnic i kad je bio mladji nije znao. Katai bez snage. Ponovo zapeti u revansu, mada po meri ove ekipe je Liga Evrope.

djuka_pg

pre 1 godinu

Sve sami stručnjaci komentarišu, zašto nije ovo zaštno nije ono!
(BrckoRS, 17. avgust 2022 21:44)

A od sporta bave se stonim fudbalom ako i to igraju. Napred ZVEZDO, samo gazi!!!

Admiral

pre 1 godinu

Nema veze sad ce u domacoj ligi da padne nekih 5-6 komada da se igracima povrati samopouzdanje kako su najbolji na svetu, cirkus bez granica

POPE

pre 1 godinu

Ne mogu u ekipi igrati zajedno Dragovic, Milunovic i Erakovic.
Ne moze igrati Pesic pre Ohija i Pavkova.
Ne moze Sanogo sedeti na klupi vec igrati.
Ne gurati vise Mitrovica ne zasluzuje. Ako treba gurati nekog od mladjih guraj Motiku.
Zahvaliti se Benu za sve dosad ucinjeno ali nije vise za ovaj nivo takmicenja kao ni Srnic.
Ako ovo Stankovic ne vidi ne treba ni da trenira Zvezdu. A njegova taktika bez zadnjeg veznog ce nas skupo kostati. Voleo bi da prodjemo u LS zbog para ali realno nismo za LS uostslom kao ni Makabi.

Redar

pre 1 godinu

@Ne daj boze da igramo sa Realom! Sampioni Srbije, uzas!
(Dim, 17. avgust 2022 21:24)
Gubio je i Real na našoj Marakani.
Ajde sedi dole i uživaj, vodimo 2-1.

sasa

pre 1 godinu

Kangva ocajan. Dobro prati u odbrani, ali stalno imaju kontre zbog njegovih pasova.
(ja, 17. avgust 2022 21:46)

Ne znam zasto dobijas minuse , jer si potpuno u pravu. Ja se ne slazem da prati u odbrani. I tu je ocajan. Mislim da ce prvi napolje. Na zalost Deki ima nesto sa Sanogom pa pretpostavljam da ce Srnic u igru.

2CRAZY

pre 1 godinu

Ima Zvezda aktivan rezultar, ali bice veoma tesko i na Marakani, Makabi je veoma kvalitetna i opasna ekipa, mozda budu cak i penali.

PrincNaZrnuGraska

pre 1 godinu

Nikakva "lekcija" nije odrzana, to je gubitnicki mentalitet! Zvezda bolja za klasu, Makabi iz 3 sanse dao 3 gola, u revansu matematicki ne mogu toliko da pogadjaju tako da je Zvezdin prolazak siguran, i apsolutno zasluzen!

Zar ne?

pre 1 godinu

@ Jeremija. Sve si lepo objasnio,stabilizovao se srednji red sa Sanogom pa se još bolje stabilizovao sa Srnićem.Ali prijatelju njih dvojica su igrači za 0-0,apsolutno neupotrebljivi u napadu.Pa jesi li video kad posle besomučnog vraćanja lopte u nazad,i kad im se otvori prostor oni krenu napred sa takvom panikom i razmišljanjem "majko mila šta sad sa loptom"

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

Aragorn

pre 1 godinu

To je Evropa, napaljen domacin ti izdrziš i hrabro odigraš nakon loženja domaćina.
Zvezda pojednostavila stvari sa Bukarijem,ima pakleno krilo koje decenijama nije kročilo na Marakanu!!
Granice su podignute na mnogoooo viši nivo sa njim u timu.
Prva prava tekma u sezoni, ima grešaka, normalno je i oni žele LŠ, ali dobro je sve u svemu ne samo zbog rezultata, vidi se i iskustvo Zvezde, lako je nama da kritikujemo iz fotelja, soba kafića.
Bice vremenom još bolje, ubeđen sam u to.

Nenad

pre 1 godinu

Zvezdin glavni problem je slaba liga i nedostatak jakih utakmica. Treba im malo vremena da skapiraju da ne igraju domacu ligu, ali polako sve dolazi na svoje mesto.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Можда је било поштено да је завршило без побједника ал нема се шта приговорити побједи Макабија. Пораз никад није добар ал идемо запети у реваншу што јаче и на терену и на трибинама па да се радујемо још једној лиги шампиона наше Звезде.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@НОСТАЛГИЈА - Па зар не видиш да Ераковића поставља на више позиција само да би овај играо и да би га продали. Тешко форсирање. Ни мени се то не свиђа ал шта да радимо.

Realno

pre 1 godinu

Nismo imali odgovor na njihovu agresivnu igru. Niti se branimo kako treba niti napadamo. Kod odbrane gola stojimo daleko od protivnika pri iznošenju lopte opet naši slabo otkriveni i dobro pokriveni ne znaju šta ce sa loptom.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Stankovic inovator jedini koji igra bez zadnjeg veznog u evropi, Što je najgore ima podršku navijača koji su zaludjeni nekom napadackom igrom pa im je bio dobar i poraz od Glazgovu 3:0 ali eto Stankela igrao Hrabro nema veze ... to je nekima bitnije od prolaska .

Sića

pre 1 godinu

Bravo moja Zvezdo, u odnosu na sve okolnosti, maestralno prvo poluvreme!!!
Bukari i Pešić još dve 100% šanse.
Adaptacija na atmosferu i uslove za igru, kao i taktiku protivnika na početku jedina zamerka.

Merkurijanac

pre 1 godinu

Bukari je vanserijski igrač, ide na dribling, osvaja prostor, ima pregled igre, pas, strašan igrač! Da budemo srećni da ga imamo ove sezone, jer će se odlično prodati vrlo brzo. Koliko on vredi videlo se kad je izašao. Krenulo je tromo, sporo, mučenje, bez šuta na gol u drugom poluvremenu. Ivanić, Pešić, Kangva, Katai kriminal...Od samog početka drugog poluvremena se očekivalo da će Makabi da krene na sve ili ništa, Deki ne uvodi Sanogoa, odbrana rotirana, neusklađena, morao je da stane na loptu, pa bar sačuvati nerešen rezultat, a on uvodi odbrambene kad već gubimo 3:2, očajna taktika. Kanga ajde da kažem solidan jedna od radilica u timu, Milun i Eraković dobri u odbrani, mada glavni propust je što dva njihova glavna igrača nisu bolje markirali, udvajali, Mitrović zelen, slab u duelu, klinac od 19 god, primamo treći gol bez bloka.....revanš - ocekujem da će Bukarija da zatvaraju i udvajaju, tako da ako njega pokriju ne znam ko bi mogao da stvori napad i da gol, biće teško mučenje doći do produžetaka...

ProkopijeElGrande

pre 1 godinu

Ako Zvezda ne prodje dalje, Stankovic treba da dobije otkaz. Ovo bi bila treca godina u nizu kako ostajemo bez LS zato sto on ispada od autsajdera.

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

Ako Zvezda ne prodje dalje, Stankovic treba da dobije otkaz. Ovo bi bila treca godina u nizu kako ostajemo bez LS zato sto on ispada od autsajdera.
(ProkopijeElGrande, 18. avgust 2022 12:56)

Mi smo isto tako autsajderi, prijatelju.

Djordje

pre 1 godinu

Pesicu treba 5 stopostotnih prilika za jedan gol
(RSK, 17. avgust 2022 21:39)

ali sam ih i napravi, Pavkov je sjajan lik ali on ne ume da se ušeta u šesnaesterac sa loptom i šutira na gol...

Toza

pre 1 godinu

Povratnici u zadnjih par godina u Zvezdi:
Pavkov, Kataji, Kanga, Pešić, Milunović, Srnić.

Da ovi ljudi imaju LŠ kvalitet, ne bi se vraćali.

Suludo je pkušavati uporno na isti način, a ne ide.

nista o nicemu

pre 1 godinu

Ne pisite gluposti zvezda je sjajna dala je vec 2 gola tamo! Sjajna zvezda bravo
(Kaziragi, 17. avgust 2022 21:49)

Ne vazi gol u gostima strucnjace.

2CRAZY

pre 1 godinu

Ima Zvezda aktivan rezultar, ali bice veoma tesko i na Marakani, Makabi je veoma kvalitetna i opasna ekipa, mozda budu cak i penali.

Zvezdi generalno fali bolja i brza odbrana, fali im bolja fizicka priprema, kao i rad u teretani, suvise su slabi u duelima.

djuka_pg

pre 1 godinu

Ima li jedan igrač naše Zvezde da po ovim fotelja navijačima valja. Najbolja ekipa u zadnjih 20-tak godina i opet niko ne zna da igra fudbal. Interesantno!
Utakmica je bila dobra, uslovi dosta teški za igru, protivnik nimalo naivan. Čini mi se da u Beogradu Zvezda prolazi jer ima bolju ekipu i naravno imaće pakao Marakane uz sebe. Srećno i manje mračite, biće to sve kako treba siguran sam.

komentari

pre 1 godinu

Nonsalantno u momentu kada smo trebali da ih dokrajcimo. Golovi ni iz cega. Bukari je cini se pola tima. Jos kada je izveo i Kataija nula. Kangva nadam se da ne moze losije. Steta, Makabi nista posebno, na sta li je licio Olimijakos? Nadam se da je Bukari ok za revans i ne bi trebalo da bude problema iako sigurno otezava ovaj poraz. Ajmo!!

Nenad

pre 1 godinu

Mene jako zanima šta se desi domaćim klubovima kad odu u Evropu? Razumem ako je protivnik jači pa se izgubi meč, ali ovde je Zvezda dva i po puta skuplji klub, mnogo iskusniji i ne uspeva da dobije meč. Ne mogu da razumem da tim kojem u domaćoj ligi (kakva god da je) daju samo jedan gol na 5 mečeva, primi 3 gola ovde od tima malo skupljeg od Vojvodine

purger

pre 1 godinu

Zvezda prosječna, namučiti ćete se da prođete u LP, imajući na umu kako ovi igraju u gostima. Mislim da će presuditi 1 pol u BG gdje če obje strane biti puni snage, tko će više prilika iskoristiti . Ne mogu se oteti dojmu da već dugo Zvezda sliči na Francusku nogometnu reprezentaciju, za razliku kod mojih modrih bluza gdje su glavni domaći igrači, vi imate odlične strance a mi odlične domaće igrače ali to je več druga tema i razlika između naših reprezentacija.

Горан

pre 1 godinu

Много простора смо им дали. Канга и Кангва могу заједно само у лаганом домаћем првенству. Мора неко дефанзивнији на пр. Адо са Кангом или Кангвом.
Милун ме разочарао, то су кикс додавања, лопте без снаге и разбио га овај црнац.
Ајмо у реваншу паметније и да их покидамо.
Напред Звездо! Идемо у ЛШ.

slobinator

pre 1 godinu

Haićanin k'o da je pivot rukometaš.
(Teškaš na crti, 17. avgust 2022 23:10)
da ali on je tako glavom dao dva gola i olimpijakosu.makabi je jako nezgodna ekipa.stanković uopšte nije snimio protivnika kako treba.moralo je ovo da se dobije u izraelu.oni ziceri kangve i pešića mogu skupo koštati.uopšte mi nije jasno šta se htelo postići sa dovođenjem pešića.bolje da su kupljena dva krštena beka.pavkov i ohi su mogli odigrati sigurno bolje nego pešić.mislim da ove godine zvezda ipak deluje moćno na marakani,pa se nadam da bi makabi mogao biti otpravljen sa više komada u mreži.važno je dobro krenuti,pa da u grotlu rajka mitića malo i protivniku uđe voda u uši

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

6 stranaca u timu zvezde
(ja, 17. avgust 2022 19:58)

Ja dao plus. Mislim da je to kompliment. Liga šampiona nam je dakle na izvolte.

hypatija

pre 1 godinu

Što se mene tiče (a ja sam sam sebi jedini merodavan), izvanredna igra moje Crvene Zvezde.
Mislim da je ovo maksimum veoma dobrih Izraelaca, a neka sredina moje Crvene Zvezde.
U Beogradu prolazimo dalje.
trebalo bi da se pobratimimo sa ovim klubom, kao i sa Rendžersom. Izvanredni navijači.
Gazi Zvezdo moja Crvenaaaaaaa !!!

pingvin

pre 1 godinu

Prednost stadiona gde su tribine do terena, imas osecaj da ce sve srusiti, a ono 35 hiljada ljudi. Dok ne dodje remont bekova, slaba vajda od lige sampiona.

Doc. dr

pre 1 godinu

Ova ekipa Zvezde ne ume da igra defanzivan fudbal, nadam se da je to sada i Stankovicu jasno. Doduse, Makabi je dobra ekipa, ali stice se utisak da je moglo bolje. U svakom slucaju, aktivan rezultat, Zvezda je kvalitetnija ekipa i realno je ocekivati da odigra bolje u Beogradu.

nesa80

pre 1 godinu

kao navijac partizana kazem da je zvezda odlicna ekipa ali nekako su traljavo odigrali drugo poluvreme,nebo i zemlja prvo i drugo poluvreme,ko je sad taj pesic,nije igrao ranije,po meni nikakav igrac,greska i stankovica je izbacivanje katai i uvodjenje srnica.ima zvezda mnogo dobrih igraca i mozda se tu pogubio stankovic,resice ovo zvezda u bg.partizan da je igrao ovako lose drugo poluvreme popio bi petardu od ove ekipe,makabi iznenadjajuce dobar ali to je ekipa koja u gostima nece igrati dobro

boki

pre 1 godinu

stankovic brani 2:1 I izgubi 3:2 nije mi jasan uopste zasto..zvezda u prvom mogla jos dva gola da da a u drugom jedva sutnula dva puta..tezak put zvezde sada treba da pobedi za dva razlike za dalje ili na penale ali mislim u bg da ce biti nereseno..

Djorgo nišlija

pre 1 godinu

Mislim da Kanga ne može da igra zadnjeg veznog. I da Zvezda ne može da ihra bez ijednog defamzivnog veznog. Srećno u Beogradu

Ivan

pre 1 godinu

Ajde malo realnosti. Komentarišete svi kao da navijate za Real,i čim se ne uđe u finale lige šampiona,odmah ništa ne valja i propast.

Dosta vise mitova

pre 1 godinu

ne zaboravis da je Crvena Zvezda prvak Evrope, a takodje i prvak sveta.

Bila, 1991, tu" sitnicu" stalno preskačete. Bila je i Steaua, šta sad mislite o njoj? Saf je cz 5- razredni klub sa istrosnim africkim igracima koja se forsira u današnjoj Srbiji slicno kao u Caušeskuovoj Ru, nekada.

pfcc

pre 1 godinu

Sad stankovic veze nema cim gube…a kad prodju onda je maestro…dok su ovi gore on ce da vodi zvezdu nikad taj nece biti trener al nikad

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.
(Gossa placa Zeljko 89, 17. avgust 2022 19:50)

Reci nam ko to u evropi igra bez zadnjeg veznog pa da je tebi ovo normalno?
(aloo, 17. avgust 2022 20:14)

Zvezda igra totalno drugačije od drugih.

Kangwa

pre 1 godinu

Biće 4:0 na Marakani, ne znaju šta ih čeka.

Glavna greška je igrati utakmicu na ovakvom gostovanju, a zna se šta je ulog, bez klasičnog zadnjeg veznog, protiv tima, koji ima ovako brze igrače, mnogooo ofanzivna postava nam je bila, Sanogo je trebalo da počne utakmicu.

Ali to je samo moje skromno mišljenje, naravno, samo Stanković zna šta radi i zašto radi, ali takav nam je mentalitet, da vređamo i najmanje greške, ako se tako mogu nazvati.

Mirjana

pre 1 godinu

Milunovic besprekoran...prodje ga ovaj kod gola kao da ga nema i minut kasnije zamalo penal...STRASNO!
(AZagor, 17. avgust 2022 21:23)

Izgleda da se tebi Milunović javlja na svakom delu terena?

zoran

pre 1 godinu

Zvezda loša... Razarali nas ljudi. Sreća da su stali na 3.
Pešić pogodila lopta i srećno gol.
Inače Pešić u duelu 1 na 1 sa golmanom obavezno maši.
-Sale Katai lepo kaze Stojić ne može se nespreman biti na tom nivou.
Katai glumi neku zvezdu a fizički totalno imperioran svaki duel izgubio. Postao je bezobrazno nonšalantan.
Stanković katastrofalne izmene i utupeo napad.
-Evropa trazi fizički spremne ekipe agresivne na loptu. Kad gledam Makabi ko da gledam Rendzers agresivni na loptu sa munjevitim kontrama na prepad. Takve ekipe ostavljaju prostora nama da ih ugrozimo zestoko.... Ne znam zasto kod 2 - 1 stanković ne uvede Sanoga, Pankova.
-svi naši klubovi razočarenje u evropi... Najveće Zvezda najviše uložila.
Igra se na trk, tempo.... Stankoviću se ponavlja Omonija, pa Serif
sad Makabi.
-ni Kangva ništa, slabasno to.
-previse su lako dolazili do zvezdinih 16 m

lal

pre 1 godinu

Samo mi, a uskoro pocinju da nas kopiraju
(Hando, 17. avgust 2022 20:35)
pazi... nije bas 100% troll...
secas se kada su se divili gvardioli u barsi i tika taka fudbalu... a on samo pronasao VHS kasetu na kojoj je zvezda iz 90. :D

domaci pogled

pre 1 godinu

kladionica sponzor i odma namestaljka iz dvojke u keca. sramno ponasanje kangve, ivanica, rodica, ali i takticki izleti, igranje bez spica i "jugoslovenka" formacija 4-4-2... uzas... sramno vece i sibicarsko ponasanje.

covek objasnio

pre 1 godinu

Mnogi se pitaju zasto toliko gresaka u dodavanju , greske u dodavanjima su posledica fizicke nespremnosti. Svi oni naravno znaju da dodaju precizni su ali kada igrac izgubi snagu pada koncentracija i dolaze greske cak i u tako obicnim stvarima kao sto je dodavanje. Tako da ostaje nasa stara boljka a to je fizicka nespremnost.
Pa kod nas se utakmice odlazu kad timovi igraju evropsku utakmicu a to je velika sramota a evo kako nam se takav odnos vrati. Jedan Makabi nas nadtrči , nadskoči i svaki duel dobije . Katai ima foru ima vic u nogama ali u 10 min ne moze da diše
(Cisse 9, 17. avgust 2022 23:17)

Sve krece od kondicije iliti fizicke spremnosti, spreme sto bi rekli. Pa Djokovic je izgubio dobrano meceva jerbo fizike - kad imas u NOGAMA i PLUCIMA, a pritom si "tata", pa nema ti ravnog.

dexim

pre 1 godinu

Makabi 3 komada lagano
Odbrana smejurija
I to sa 3 puta vecim budzetom
(moralni gmizavac, 18. avgust 2022 00:08)
.
ime ti bas odgovara, a ti si inace ekspert za budzet pa znaš? koliko olimpijakos ima budzet???

zemunski kej

pre 1 godinu

Vidim neko pita zasto je uveden Srnic ? Da zatvori rupu izmedju odbrane i sredine. Kangva ,Kanga su dobri igraci vise ofanzivno orijentisani ali defanziva je tanja. Meni je Milunovic bio dobar pozadi iako nije mogao da skroz zatvori njihovog napadaca, Rodic je kiksirao kod prvog gola. Naravno da je ovaj tim iz Haife bolji nego sto smo mislili i bice ga tesko proci. Pesic je neubedljiv ,dosta mekan valjda ce kuci biti bolji. Ali sad kad sam cuo da su Olimpijakos razmontirali u Piraju sa 4:0 ne znam sta da kazem.

Zvezdas

pre 1 godinu

Ako mi sa Srnicem hocemo u ligu sampiona onda smo u velikom problem Deki nemoj nas vise zajebavati sa svojim glupostima kod izmena.Izvini Deki ali ovu utakmicu si ti licno izgubio.

Aluvial

pre 1 godinu

Slaba odbrana bez agresije, momci nisu bili koncentrisani u odbrani. Sva tri gola Zvezda je primila na istu foru. Tesko ce se to ispraviti, jer osim Dragovica u odbrani nema zaista dobrog igraca. Erakovic je smeh od igraca. Milunovic nesto bolji, ali koncentracija na nivou vinske musice.
A izmene su ludilo, izvede Kataia, koji ocigledno nema snage, a i inace je fizicki slab, a minut kasnije se javi Bukari da ga zameni, pa msm sto se ne javi pre minut. Stankovic je krenuo previse ofanzivno i tu je problem, defanzivni vezni bi morao da pocne u Beogradu. Manje zaletanja, a mnogo vise koncentracije i mozda se i prodje u LS. Makabi je veoma dobra ekipa, tu su negde po kvalitetu kao i Zvezda.

Cisse 9

pre 1 godinu

Jel vam sad jasno zasto Kataija ne kupuje nijedan drugi evropski klub i zasto ga Piksi ne zove u reprezentaciju ? Ja ga zaista volim ima vic u igri ali evo 20 min je i on ne moze da dise i to protiv Makabija .

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

ZaphodBeeblebrox, 17. avgust 2022
Nije makabi bas boranija pa da se samelju! Minimalan poraz je dobar rezultat, ne znam cemu otpisivanje Zvezde! dace im 4komada u beogradu.
(zex, 17. avgust 2022 22:55)

"Samleti" mislio sam na 1:3 i 1:4.

Ali, "Nije Makabi baš boranija" i "daće im Zvezda 4 komada" su sušta suprotnost.

paraparara

pre 1 godinu

ja nisam video veliki problem u odbrani, vec u veznom redu. ovu utakmicu je sanogo morao poceti.
borjan je mogao bolje kod svih golova, ali sta je tu je. mogli su da nam spakuju jos jedan.
3 0 na marakani!

Jah

pre 1 godinu

Nama treba neko ko ovaj njihov napadač. Brz , jak, svi oko njega padaju
Ne znam šta mi igramo, ali ovaj je ovaj.
Ko da igraju sa Man Citijem a ne neki izraelski tim.
Jako loše za sada
Eraković samo pada
Pešić je jako los
Milunović nije za zvezdu
Katai ni na 20% od prošle godine

2CRAZY

pre 1 godinu

Ovo je neverovatno brutalan tempo u kojem se igra i to pri ovakvim teskim vremenskim uslovima, ocigledno je da je to i ideja Makabija, da sto vise ubrzaju igru i tako nas sto vise izmore.
Videcemo ih na Marakani.

Đole031.

pre 1 godinu

Čitam ove komentare jer ne gledam utakmicu, pa se pitam da li vi navijači zvezde možeze da sem pobeda prihvatite i po neki poraz.?

sasa

pre 1 godinu

Na poluvremenu je morao da udje Sanogo umesto Ivanića. Em Ivanić petlja bez rezultata, em nam je jedan defanzivni vezni apsolutno bio potreban. Čim je Sanogo ušao vezni red se stabilizivao, ali bilo je kasno. Kanga mora da igra na Ivanićevom mestu i tu je rešenje.
(Jeremija, 17. avgust 2022 23:15)

Ne slazem se s tobom za Ivanica. Sanogo mora igrati i to je nesporno. Danas kako je igrao meni Kangva vise ne bi usao. Ali opet on je bio do danasnje utakmice najbolji nas igrac. Sumnjiv mi je i Bukari sa snagom posto prvo poluvreme dominira , a u drugom ga nigde nema. I tako je svaku utakmicu.

vlajko

pre 1 godinu

Kako je sve izgledalo, posebno u odbrani, rezultat je izuzetno povoljan i ostavlja sanse da kuci izborimo Ls, za koju realno nismo. Nemamo bekove, Milunovic nije taj nivo, napad bez Bukarija 90% slabiji. Ocekujem i pored svega toga drugaciju i bolju Zvezdu kuci, gde to uvek drugacije izgleda nego u gostima, i verujem u prolaz. LE bi bila mnogo zanimljivija u borbi za prilece u Evropi, a jedina (ne bas mala) prednost LS su pare koje bi mogle da omoguce bekove, Adoa, a leglo bi u Maksimovic i zglavan spic

Grobar

pre 1 godinu

Ovo ide na Stankovicevu dusu. Bukvalno je sve pogresio. Ima zver u timu Sanogoa. U ovakoj tekmi Sanogo mora da bude starter. Zver, zivotinja... Srnic totalni promasaj, Ben umesto Pesica - jos veci promasaj je Ben nije napadac. Stanovicevr greske ...

777

pre 1 godinu

Ne moze Kanga u ovakvoj utakmicu da igra zadnjeg veznog... Ovo je ludost ,prolazice nam do odbrane kao od šale.. Unistio je odnos sa Sanogom i sada nemamo zadnjeg veznog.

CiraPixi

pre 1 godinu

Pakao Marakane odavno ne postoji više, sem na mahove od 2-3 minuta na početku utakmice, i kad padne gol.Ocajno navijanje.Znaci sve je na treneru i igračima i toga moraju biti svesni svi u klubu.Ako neko mora napolje u 30 minutu (Katai), neka i izadje.Prisetiti se Kanginog crvenog u 46.minutu (Ludogorec).
Imam osećaj da će zaigrati Gobeljic od početka, posebno se pozabaviti njegovom psihološkom pripremom, u tandemu sa Rodićem. Izvesti najbolji tim, valjda ga zna Stanković, i razmontitati ih u prvih pola sata.Sve ostalo je kalkulacija i namerno ostajanje u Ligi Evrope, zato i ovakve izmene u Izraelu.Hocemo Ligu Šampiona, pa makar ne osvojili ni jedan bod za Srpski fudbal, i tamo nas demolirali. A neće, samo kupiti brže bekove i nema punjenja.
Rešiti ovo sa 4:1, makar i oni poveli, prilika za doktorski rad trenera i nadam se navijača.koji jednostavnim i svima pevljivim pesmama treba da ih povedu.

Boki

pre 1 godinu

Makabi igra dobar fudbal. Nisu slucajno dali Olimpijakosu 4 gola u Grckoj. Plasi me njihova brza i jednostavna igra. Nece biti lako. Zvezda na momente dobra. Ostatak vremena konfuzno. Stankovic je izveo ofanzivnu postavku, mada je cini se taktickim egzibicijama napravio pometnju u igri. Sad je lako biti pametan..Katai je van forme,Ivanic takodje.. Kangva u blagom padu. Utakmica je izgubljena na sredini terena.Nije mi jasno zasto Ohi ne igra.Kao navijaci zasluzujemo bar neko objasnjenje. Covek daje golove kada igra.Inace, mislim da ne treba sada da vredjamo ekipu. Sigurno je bilo mnogo tesko igrati po visokoj temperaturi i vlaznosti.Protivnik je ozbiljna ekipa sto je na povrsinu izbacilo slabosti Zvezde. Sve u svemu, moglo je da se zavrsi bolje, ali i gore. Zvezda moze da prodje Makabi, samo ce biti tesko. Voleo bih,zbog finansija da udjemo u LS,ali realno je LE domet Zvezde. I to ne zbog snage Makabija. I oni su taj rang.LS je liga prebogatih i,za Zvezdu, prejakih ekupa.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Stankovic inovator jedini koji igra bez zadnjeg veznog u evropi, Što je najgore ima podršku navijača koji su zaludjeni nekom napadackom igrom pa im je bio dobar i poraz od Glazgovu 3:0 ali eto Stankela igrao Hrabro nema veze ... to je nekima bitnije od prolaska .
(ZvezdasSrb, 17. avgust 2022 20:58)

Normalno da je bolje 3:0 za Glazgov ali mi sa 10 šansi, nego 1:0 za Glazgov a mi bez šanse.

Evo 2:1 na poluvremenu. Kome se ne svidja neka predje na jug...

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Dobijamo ovo lagano u Bg-u. Nista posebno ekipa Makabij, borbena, ima par dobrih igraca ali nemaju oni sta da traze na Marakani.

Grizlor

pre 1 godinu

U kom univerzumu Srnic ulazi u igru na poziciji zadnjeg veznog pre Sanoga ili Krsticica.U kom univerzumu tim koji hoce da se plasira u ligu sampiona igra bez desnog beka.Da li je moguce da na krilnim pozicijama imamo 6 igraca a utakmicu zavrsava kangva na desnom krilu.Da li je moguce da imamo 3 spica a utakmicu zavrsava ben kao spic.U kom univerzumu jedan trener dopusta sebi ovakve propuste.U kom univerzmu uprava jednog kluba pravi ovakve greske kod dovodjenja igraca.

more su koke

pre 1 godinu

Немој да се лажемо, наша лига нема тим за ЛШ. Може да се деси и да Звезда прође даље али мале су шансе да тамо имамо с ким да се надигравамо. ЛЕ је за нашу лигу пуна капа. Знам да су комшије навијале за пјуник па сад за макаби...шта ће друго кад за свој клуб не могу. Само храбро Звездо, шта год да буде цигани су уз тебе! Ускоро опет на врху Европе!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

JBL, a sta ces ti da kazes ako pobedimo? Sto da igra sa zadnjim veznim ziheraski ako vec Sanogo nije u formi i ne moze da izdri ovako jaku utakmicu. Neka makar pocne ovako, pa posle moze da ubacuje sta hoce

Zoran

pre 1 godinu

Koja su ovo dva mucenika , reportera, na Arena sportu ..?
Onaj momak izlomio kicmu, a ovaj ce - Erakovic se oliznuo...ha,ha,ha...dotle gotovo epovi o Erakovicu...a, evo gola i upravo Erakovic opet oduvan, a pre toga onaj panj Rodic...Slaba igra...povuceni suvisno...ako ovako nastave, najmanje tri komada slede,,,

Mladen CG

pre 1 godinu

Vjerovatno najbolje poluvrijeme u dosadašnjem toku kvalifikacija za sva evropska takmičenja: sjajan povratak i preokret fudbalera Crvene Zvezde, u meču koji će biti dugo vremena analiziran i upisan u fudbalske anale: posebno postupak Stankovića da meč igra bez zadnjeg veznog, odnosno, da se opredijeli za ,, totalni" fudbal, poput nekada, čuvenog trenera Zdenjeka . Zemana!

C i n i k

pre 1 godinu

Macabi je bio bolji, misim i da ce u Bgd biti bolji jer se na terenu vidi da su im igraci i brzi i tehnicki jaci, to je to.
Po meni, Milunovic, Rodic, kao i nekoliko crnaca su veliki promasaj.
Milunovic je strahovito los igrac, direktan krivac za 1 gol, ne snalazi se s loptom u odbrani i vrlo plasljiv igrac, nema fudbalaku motoriku i nzna s loptom, on je tip igraca kao Gobeljic, s tim da Gobeljic ponekad deluje hrabro i uputi nki tacan pas, Milunovic nista od toga nema, vise je za nki drugi sport a ne za fudbal, gde je pored trcanja bitno da znas s loptom i da se ne plasis duela ili da ne panicis kad protivnicki igrac trci ka tebi..
Generalno CZ je slaba ekipa ili ajde, prosecna, sa par odlicnih igraca ( Katai, Borjan, Dragovic, ali to je sve) i kapiram da je cilj LS i novac ali misim da je realno,daleko LŠ..

JBL

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.
(Gossa placa Zeljko 89, 17. avgust 2022 19:50)

A sta ces da kažeš ako zbog toga izgubimo 3:0, oces i tad da pricas o hrabrosti?

Ohi

pre 1 godinu

Dobijamo 4:0 na Marakani

Svi koji pišu da Zvezda nije za Ligu Šampiona greše u vezi 2 stvari

1) Pišete loša odbrana, nema desnog beka i napadača, pa znate i sami koliko će Zvezda zaraditi od Lige Šampiona.

Doveden je još Ado, i dovešće se desni bek i još 1 napadač, za to izdvojiti od 4 do 6 miliona.

2) Benfica, Porto, Sporting, Levercusen, Šahtjor, Salzburg, Briž, Celtic, da ne nabrajam više svi oni bi prošli isto kao Zvezda protiv recimo

PSG-a, Bayerna, Citija, Liverpoola, Reala, Sa 5:0 ili 6:0.

Zato su i hteli da osnuju Super Ligu, jer realno najbolji klubovi Lige Petice su svet za sebe.

sasa

pre 1 godinu

Onaj Pešić ne zna loptu da primi, šutne itd. Ali zato zna da "popuje" Bukariju koji je za njega izmislio fudbal! I nije postigao gol, već ga lopta slučajno pogodila pa se go pripisuje onom ko je šutnuo!

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

Звезда има играче за ЛШ али на жалост тренер је лимитиран за ЛЕ.
Колико год је у првом полувремену увидео где шкрипи и променио поставку и донео преокрет и вођство толико је забрљао у 2.полувремену. ОД првог минута кренуо је са намером да се брани и повукао се а то се у савременом фудбалу не ради последње две деценије сем Италијана који су ту мајстори и једино способни да дефанзивом сачувају резултат.
У БГ оставио два висока нападача што нико не би урадио, увео Бена који је техничар али је спорији од пужа. Истина заказао је и Иванић који је јуче остао у свлачионици.
Све у свему Деки није тренер за ЛШ а ако прођемо то ће бити чиста срећа.

aloo

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.
(Gossa placa Zeljko 89, 17. avgust 2022 19:50)

Reci nam ko to u evropi igra bez zadnjeg veznog pa da je tebi ovo normalno?

Miskandzec

pre 1 godinu

E ovo je navijanje,ovo na marakani nije vidjeno godinama,svaka cas istoku i zapadu ali sever odavno vise ne postoji i mi uopste necemo imati neku prednost sto se navijaca tice u revansu.

zoran

pre 1 godinu

Pisem ovo u 45.minutu. Makabi je pokazao da nije naivan protivnik i da nisu bezveze onako dominantno izbacili Olimpijakos. Zvezda je imala na trenutke svoju igru i na suvi kvalitet smo dali 2 gola, ali ne znaci da ce biti lako. Mislim da je Dejan Stankovic ozbiljno skautirao protivnika, a promena igre pred kraj prvog poluvremena je posledica promena taktike koju je sproveo. Ne razumem ljude koji ga kritikuju, mislim da se on u Zvezdi dokazao i po meni je sjajan trener, za nase uslove. Imamo ofanizvan sastav, mozda neki misle da bi sa Sanogom zatvorili ovu povremenu promaju, ali hajde da sacekamo kraj dvomeca, pa da sudimo da li je tako trebalo ili ne.
Sta god bilo veceras, ostaje Marakana, verujem da se tu bez problema moze stici i 1-2 gola razlike, ali bi bilo dobro da veceras ne izgubimo.

No name prvi

pre 1 godinu

Stanković je nabedjeni, tvrdoglavi amater. Uporan u forsiranju nečega što ne valja i što većina lepo govore i argumentuju da ne valja. Milunović kao prvi izbor na stoperu, guranje Erakovića na beka, igra bez zadnjeg veznog, Pešić, ignorisanje Ohija itd.

Aksiom

pre 1 godinu

Alo ljudi sta vam je, em je Makabi bas visoko moralisan kao i njihove prepune tribine, em su dobra ekipa, bolja su ekipa od vecine drugih koji nam nisu zapali u zrebu. Msm, Olimpijakosu su dali 4 gola a nisu primili ni jedan.

Walldorf

pre 1 godinu

Poluvreme je. Vodimo na izuzetno teškom gostovanju i, da je bilo malo više prisebnosti, imali bi smo makar dva razlike. No, dobro. Ono što je očito je da nam nedostaje trkač u sredini terena. Moramo imati tog "osigurača" ispred zadnje linije. Kreće drugi deo utakmice. Pomozi Bože. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

Rebus

pre 1 godinu

Ne može ni njih sreća toliko da služi. Baš baš su imali sreće, nisu bolji. Zvezda u defanzivi klimava ... ovo nije tim koji je bolji od Zvezde, ali eto...primila je Zvezda jeftine golove... posebno prvi.

Utisak je da je Zvezda igrala na nerešeno, a nije trebalo tako... ispuštene šanse govore o tome.... Opet aktivan rezultat pred revanš ....

pedja

pre 1 godinu

Ono kad ti tim koji vredi duplo manje novca izgleda kao da imas 1-2 igrača manje na terenu.Ivanic,Katai,ne ide u istu recenicu sa modernim fudbalom…

pedja

pre 1 godinu

Ako je Makabi koji je napadao vecim delom utakmice Zvezdin bunker kao 3 gola,ne smem ni da zamislim sta ce biti kad se Zvezda otvori u revanšu…

panadol

pre 1 godinu

Sve mogu da razumem, ali da neko kuka za Pavkovom, e to je glupost koju nisam u stanju da razumem. On je verovatno najgori prvotimac Zvezde od kako ja pratim Zvezdu, a to je vise od 40 godina. Kao klinac, prva koju me je cale vodio, bila je protiv Slobode, i Borovnicinih 5 komada...
Covek nema ni jedan element fudbalske igre ni na nivou beton lige.

zex

pre 1 godinu

ZaphodBeeblebrox, 17. avgust 2022
Nije makabi bas boranija pa da se samelju! Minimalan poraz je dobar rezultat, ne znam cemu otpisivanje Zvezde! dace im 4komada u beogradu.

Walldorf

pre 1 godinu

Utakmicu smo mogli zatvoriti do kraja prvog poluvremena.Bukari i Pešić su jednostavno morali iskoristiti "mrtve" šanse,pa bi smo na poluvreme otišli sa tri gola razlike.Pošto to nismo uradili,protivnik je oberučke prihvatio poklone koje smo mu velikodušno darivali.Sve je krenulo nizbrdo povredom Bukaria.Taj momak je vezivao dva igrača uz sebe i tako pravio prostora ostalima u napadu.Pročitao sam nekoliko smislenih komentara.Slažem se sa ljudima koji primećuju nedostatak brzine u sredini terena.Takodje,jedan ozbiljan tim mora imati čvrstinu,brzinu i znanje u igračima ispred zadnje linije.Bez toga se ne može!Sve u svemu,protivnik je ozbiljna ekipa u sredini i napadu.Odbrana im nije na nivou sredine i napada.To se u grotlu Marakane MORA iskoristiti.Prvih petnaest-dvadeset minuta na Marakani moramo maksimalno iskoristiti.No,da bi se to desilo,ponoviću,moramo imati sigurnost ispred naše zadnje linije i,brate,moramo koristiti stopostotne šanse u visokom procentu.Slušam analizu Stojića na Areni i čovek zbori istinu.Favoriti smo,no,da bi smo dokazali,Stanković mora prelomiti. Kanga ili Kangva.Obojica mogu igrati istovremeno domaću ligu.Evropu ne mogu a da tim ne trpi.Kanga,Kangva,Ivanić,Katai su fantastični tehničari i majstori.No,suviše je to finih igrača,majstora u prvih jedanaest.Neko mora i besomučno trčati,razbijati postavku protivnika i tako praviti prostora brzim napadačima.Ukoliko Stanković postavi ekipu kako treba,a kvaliteta za to imamo,proći ćemo u LŠ.Sportski pozdrav!

Elem

pre 1 godinu

Ko poznaje fudbal zna da je od prvog do poslednjeg minuta ubedljivo najgori igrac na terenu bio Dragovic...treba da ga bude sramota za ono sto je pokazao ili nije pokazao na terenu...ako ima osecaj za sramotu...da covek kao odbrambeni igrac okrece dupe na sut ka golu...

Ciklon

pre 1 godinu

Milinković i Ivanić su katastrofa danas. Prvi gol slucajno smo dali, drugi lepa akcija. Igre nema, previše jeftinih grešaka koje mogu skupo da nas koštaju. Nema pas igre. Odbrana konfuzija, sredina mora mnogo stalozenije da igra. Ivanić gubim loptu cim je primim Mirko, nije mi i dalje jasno ko ga gura. Od kad je došao u Zvezdu odigrao je jednu dobru tekmu, protiv Milana u gostima, sve ostalo za zaborav.

Ludilo

pre 1 godinu

Nasi igraci su toliko spori da je to strasno,i onda zamisli u LS koliko bi komada primali?Pesic?Jel neko stvarno verovao da ce taj momak nesto da uradi dobro u Zvezdi.

gvozdje79

pre 1 godinu

Da:Rodic,Katai,i jos par njih imaju snage za celu utakmicu bar jednu utakmicu.....
Neka mi samo neko pomene uslove,neka pogleda ostale igrace,mogu jos 120min

Boby

pre 1 godinu

Naš fudbal je smejurija a planira se ulaganje enormnih sredstava u nacionalni stadion. Malo, ali samo malo, jači protivnik i poraz. Šta bi bilo da nalete na neki prosečan a tek jači tim iz Evrope.

Krcun

pre 1 godinu

@Ne daj boze da igramo sa Realom! Sampioni Srbije, uzas!
(Dim, 17. avgust 2022 21:24)
Gubio je i Real na našoj Marakani.
Ajde sedi dole i uživaj, vodimo 2-1.
(Redar, 17. avgust 2022
Uživam ali za malo

Beobrad

pre 1 godinu

Dacemo im tri komada u prvom na Marakani, ako Bukari bude mogao da igra.
Bolja smo ekipa!
Nismo dali bar jos jedan u prvom poluvremenu od onih sansi, zatim nepredvidjena povreda Bukarija i eto problema.

mile

pre 1 godinu

Ekipe kao da su preslikAne, odličan napad i ofanzivna igra, odbrana šuplja. Sličan je i Rendžers. Nadam se da će Marakana presuditi da Zvezda udje u LŠ.

more su koke

pre 1 godinu

Пуна Маракана је нешто што комшије мале пљувачи никад неће доживети! Запамтите то! Таман на ноу кампу да играју они 50 сома навијача неће доживети! Нико Звездо нема то што имаш ти!

Belogradjanin

pre 1 godinu

Nije mi jasno zasto se forsiraju Erakovic i Milunovic, dve najslabije karike, ne zasluzuju da budu ni rezerve a kamoli u prvoj postavi, teske kiksare...

ko o čemu

pre 1 godinu

Dobri smo, sve je ok. Međutim tačno sam bio zaboravio kako nam je Pešić u prvom mandatu vadio nerve na slamčicu i evo opet će tako ljudi moji, taj lik se nađe u 5 100% šansi za jednu utakmicu i nešto i uvalja ali više promaši ?. Ja bi malo probao Ohija ali vidjećemo šta Stanković ima u planu.

Mozes ti to Zvezdo

pre 1 godinu

Presudan izjednacujuci gol, odmah skocio adrenalin i srpski inat, poraslo sampouzdanje, efekat publike anuliran u trenu. Moze ovo jos bolje u nastavku, porasla su krila.

Low

pre 1 godinu

Ni oni sami valjda nisu očekivali ovaj rezultat...zadnjih pola sata se branili

A Stanković im je pomogao u tome. Na svom su terenu na onoj temperaturi ini ostali bez snage ... ali Zvezda bez napadača u nastavku.

Doći će oni i na Marakanu Uskoro.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Za sve Zvezdine uspehe u poslednjih 5 sezona najzaslužnija je osovina Milojević-Ben-Borjan, sve pohvale i sjajnim navijačima na istoku i zapadu. Pogodite koje su najlošije karike, obe počinju sa istim slovom.

slobinator

pre 1 godinu

pošto su mi se slegli utisci mislim da je zvezda sinoć morala ono da dobije,a što nije pitajte dekija.prvo do poluvremena je po šansama trebalo biti 4-2 za zvezdu.onakva dva zicera koje je zvezda promašila su nedopustivi u utakmici ovakvog ranga.izmene koje je stanković napravio u nastavku su bile katastrofalne.srnić? dokle bre više? mitrović? još je zelen za ovakve utakmice.drugo ovde pominju makabijevog centarfora.pa on je isti ohi.takvog imamo,a pavkov je još bolji.kad bi dečko radio više na sebi bio bi barem kao žigić.pešić je katastrofalan.njegov promašaj protiv cska nas je jednom već koštao prolaska dalje.nadam se da nas sinošnji promašaj neće ponovo koštati ispadanja.najzad sinoć se poklopilo da ni borjan nije imao svoj dan.prva 2 gola su delimično na njegovu dušu.sa potpuno neupotrebljivim kataijem i ivanićem ovo je još dobar rezultat.mora to u beogradu mnogo bolje

Bimbo

pre 1 godinu

Kad je ubacio Srnica bilo je jasno koliko je sati ... došli da ne izgube. Ili bar da ne izgube sa većim rezultatom. Ziheraški. Zvezda puno bolji tim....dami su 3 gola iz 3 šanse...od čega 1.gol ne bih ni komentarisao.... dešava se. Očekujem prolaz na Marakani.

Rocky

pre 1 godinu

Gubiš i izvedeš sve igrače koji mogu da daju gol. Ok sačuvao si aktivan rezultat ali ovo je smešna ekipa... toliko su ih najvolili a oni se branili zadnjih pola sata ... pali su fizički totalno a pri tom Zvezda i nije među fizički najspremnijim ekipama.

Jeftini golovi. Videćemo na Marakani.

Zoran

pre 1 godinu

Kangva, Kanga, Katai, Ivanic, pa ko ce tu da trci ? Ko e da se vraca u odbranu ? Ko e da markira njihove napadace ? Nema snase da ako svi nabrojani igraju mi idemo dalje. suvise je tu rupa.
Bukari ne uliva bas neko poverenje, a Mitrovic je druga liga igrac. Moze po nasim livadama da juri loptu; koja crna Evropa.

Milan

pre 1 godinu

Da on ima prednost u odnosu na Ohia koji je za njega Ronaldo licno nisu cista posla. Raspitajte se zasto je Srnic u zvezdi i koliko je plata kome ide 80% njegove plate. Objavite hvala
(Bankar

Napraviste od Ohija Van Nistelroja lično, a dečko realno ne zna da primi loptu, barem ono što sam uspeo da vidim jako skromna tehnika za jednog napadača. Veći je problem onaj koji ga je doveo da nam bude prvi napadač za Evropu.

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

Xxx

pre 1 godinu

Blago zemlji koja ima toliko pameti što se može videti po komentarima. Žao mi je što Osmanlije nisu vladale još koju godinu. (hoće Aca).

Grga

pre 1 godinu

Ljudi, opušteno, mi ćemo ovima na Mari da uvalimo 3 komada do poluvremena.
(Pseudoharms, 18. avgust 2022 08:51) Ono jes. A oni nama 4 u drugom. Jer sine CZV, Steaua i sl je nekad nesto znacilo. Vec decenijama i decenijama ne znaci ama bas nista.

Dušan R.

pre 1 godinu

Svakako jedna od zvezdinih najlosijih utakmica u proteklih par godina.
Borbenost nije bila dobra, mozda nisu fizicki pripremljeni.

Erakovic je toliko u manjku kondicije da nije mogao se kretati.

Mladi decko Mitrovic slabo igra. Dragovic bio los danas, malo i Borjan slabiji. Kangva ispod proseka
Kanga najbolji pa Katai (iako fizicki nije jos na 100%), zatim Ivanic solidan, Milunovic solidan, Bukari solidan (ali ga je trebalo uporebljavati drugacije i vise pasovima u prostor), Srnic solidno, Ben (vise vremna mu treba dati), Rodic solidno

Pesic zaista ne igra dobro i tu imaju daleko bolje opcije.

sve u svemu slabo, ali pomesto se moze popraviti

delija

pre 1 godinu

Ej ljudi, nasa Zvezda nemaaa trenera , ja to ponavljam godinama od kada je Mister dosao , i onada sve pada u vodu , jako teska situacija !!!

zex

pre 1 godinu

maratonac, 18. avgust 2022 00:
Neznalico, Ohi je bio rovit a i Ben je iskusniji igrac za ovakve utakmice.
Pisete nebuloze, nije zatvorio utakmicu? Kako? Bunkerom? Pa posle kukate kako se povukao posle 2-1 a svi znamo da drugacije nije moglo. Samo budala je ocekivala pobedu ovde, druga stvar, Sanogo je prespor za ovaj nivo fudbala, otud ideja da odigra Srnic koji je mnogo brzi ali vi svi znate sta je trebalo. Na poluvremenu Deki je car a na kraju nema pojma.

Walldorf

pre 1 godinu

Poluvreme je. Vodimo na izuzetno teškom gostovanju i, da je bilo malo više prisebnosti, imali bi smo makar dva razlike. No, dobro. Ono što je očito je da nam nedostaje trkač u sredini terena. Moramo imati tog "osigurača" ispred zadnje linije. Kreće drugi deo utakmice. Pomozi Bože. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Walldorf

pre 1 godinu

Poluvreme je. Vodimo na izuzetno teškom gostovanju i, da je bilo malo više prisebnosti, imali bi smo makar dva razlike. No, dobro. Ono što je očito je da nam nedostaje trkač u sredini terena. Moramo imati tog "osigurača" ispred zadnje linije. Kreće drugi deo utakmice. Pomozi Bože. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

Zastava101specijal

pre 1 godinu

Mi smo isto tako autsajderi, prijatelju.
(Optimista pripravnik, 18. avgust 2022 14:28)
U jednoj rečenici sve objašnjeno.

vasilije

pre 1 godinu

Nadam se da je Ben odigrao svoju poslednju utakmicu u Zvezdi, u nasim klubovima ne treba da se igra po prethodnim zaslugama, da je igrao Mustafa bilo bi mnogo bolje. Secam se juce ispred sesnaesterca prima loptu i salje povratnu u aut na centru igralista, pogotovo kao napadac je skoro beskorisan.

Блеки7

pre 1 godinu

Свака Част Звезди на приказаној Игри и Залагању!
Пропустили смо 2 колосалне Шансе у 1 али..
али..
али нешто непрепознатљиво,саСВИМ НОВО ЗА НАШ фудбал је да ти чак
и на гостојућем Терену доминираш у последњим минутима Утакмице,
признаћете,
то одавно нисмо видели!

Aster Blistok

pre 1 godinu

Milunović rupetina i kikser!!!
Eraković rupetina i kikser!!!!
Pešić???? Zašto on igra uopšte?
Gde je Ohi???
Zašto je Pavkov u Beogradu?!!
Šta je ovo?!! Na šta obo liči???!

Dex

pre 1 godinu

Ovaj Stankovic pojma nema. Sve, ali sve pogresno. Ne mogu da verujem da ima toliku dozu neznanja o fudbalu. Za koji ce ti onakva glavudja kada je ne znas koristiti. Taktika, igraci na pozicijama, izmene...sve pogresno. Skloni se neznalico i daj nekom drugom treneru da vodi ovaj tim. Ispao si od Omonije,Serifa i sada od Sitija..ups Haife. Ide bre tamo kukicaj nesto a trenerskog zanata se kani.

Dejan CZ

pre 1 godinu

Utakmica u BG bice potpuno drugačija...Paralela utakmice Krasnodar- Zvezda slicna,Krasnodar odigrao slicno kao Makabi i svi strepeli nakon prve utakmice kako su odigrali..U BG Zvezda ga razbila,videli se nisu.
Utakmica moze ici tim momentumom...Rezultat sasvim aktivan koji ide u korist Zvezde.Grotlo Marakane je posebna prica gde protivniku ulazi voda u usi...Zvezda ima tim koji ce ispratiti tu atmosferu.Protiv AEKA su brzo primili dva gola,samo jako bez kalkulacija kao protiv Reala nekad kad smo ih ponizili sa 3-0 na poluvremenu...Nikako drugačije.Kvalitet posedujemo i treba im pokazati pravu snagu.
Idemo u LS.

Prle

pre 1 godinu

Prvi pravi protivnik i 3 primljena gola. Lepo sam rekao da dosadasnji Zvezdini protivnici nisu nikakvo merilo. Ligu Sampiona su upisali pre utakmice a lako moze da se desi da je ne bude. A sto je najgore, upisali su je i za sledecu sezonu, sto takodje moze da im se obije o glavu.

Lapapa

pre 1 godinu

Maccabi Haifa bolji u svim segmentima igre. Statistika totalno na strani Maccabia, posjed lopte, udarci, udarci u ram gola, korneri, preciznost dodavanja, brj dodavanja, broj golova. Zvezda jača samo u broju prekršaja. Gotova je Zvezda.

Зума

pre 1 godinu

Звездаш сам 30 година, али некако ми драго да губимо кад видим како освајају лигу и ко их води у управи... Није то моја звезда...

Bankar

pre 1 godinu

Kad vidite Stankovica jasno vam.je o kakvom tipu coveka se radi. Kolkko je ovde u Zvezdi jednom se nije upristojio da se obuce bar pristojno na utakmici da ne izgleda kao lokalni seoski diler. Pokazi malo elementarne kulture. Druga stvar Pesic igra jer je menadzerski igrac i u talu je sa znate vec sa kim de se daje odredjeni deo plate. Da on ima prednost u odnosu na Ohia koji je za njega Ronaldo licno nisu cista posla. Raspitajte se zasto je Srnic u zvezdi i koliko je plata kome ide 80% njegove plate. Objavite hvala

Volej bajo moj

pre 1 godinu

Smarate više sa kritikama!! Trenutno je 1:1, mogli smo i da vodimo, i to sa 3:1. Veliki ulog, gostujući teren, verujem makar u nerešeno, možda i pobeda. Podržite nekada momke, manite se prozivke i pametovanja. Ajmo Zvezdo!!!!

Mister Proper

pre 1 godinu

Odlična igra Makabija, i svakako najveće zasluge za to idu njihovom treneru, Misteru Properu Stankoviću. Kad je trebao da napravi ključne izmene kako bi Makabi zatvorio utakmicu to je pravovremeno i učinio. U revanšu Mister da bude opet na visini zadatka sa svojim fantastičnim izmenama.

pfcc

pre 1 godinu

Sad stankovic veze nema cim gube…a kad prodju onda je maestro…dok su ovi gore on ce da vodi zvezdu nikad taj nece biti trener al nikad

Vera

pre 1 godinu

A juče jadnici stavili naslov gde se vesele pprazu Dinama u Norveškoj od samo 1-0. Na kraju Dinamo 100% ulazi u LP a zvezdaši će ga gledat na TV.

C i n i k

pre 1 godinu

Macabi je bio bolji, misim i da ce u Bgd biti bolji jer se na terenu vidi da su im igraci i brzi i tehnicki jaci, to je to.
Po meni, Milunovic, Rodic, kao i nekoliko crnaca su veliki promasaj.
Milunovic je strahovito los igrac, direktan krivac za 1 gol, ne snalazi se s loptom u odbrani i vrlo plasljiv igrac, nema fudbalaku motoriku i nzna s loptom, on je tip igraca kao Gobeljic, s tim da Gobeljic ponekad deluje hrabro i uputi nki tacan pas, Milunovic nista od toga nema, vise je za nki drugi sport a ne za fudbal, gde je pored trcanja bitno da znas s loptom i da se ne plasis duela ili da ne panicis kad protivnicki igrac trci ka tebi..
Generalno CZ je slaba ekipa ili ajde, prosecna, sa par odlicnih igraca ( Katai, Borjan, Dragovic, ali to je sve) i kapiram da je cilj LS i novac ali misim da je realno,daleko LŠ..

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

sale

pre 1 godinu

Crni moj "misteru" , oni u 50 minutu jedva stoje. Bolje da ne ulaze u ligu sampiona tu ce biti sve klasika 4.0,5.0 sa ovakvom odbranom. Ovo je nivo druge Sfrj lige, kakva tragedija. Pa zar nisi mogao za mesec i po da ih osposobis da trce 90 minuta, da li je ovo realno? Imas li obraza "misteru"?

zoki

pre 1 godinu

Aman više sa tom plavom bojom. Ceo dan o tome.
I ako je zbog partije, mnogo je.
(Duka, 17. avgust 2022 19:17)

jesi li ti ikad video zastavu Srbije ? vasi kompleksi su zaista neizlecivi... zvezda je uvek imala plavi dres

777

pre 1 godinu

Ne moze Kanga u ovakvoj utakmicu da igra zadnjeg veznog... Ovo je ludost ,prolazice nam do odbrane kao od šale.. Unistio je odnos sa Sanogom i sada nemamo zadnjeg veznog.

hypatija

pre 1 godinu

Što se mene tiče (a ja sam sam sebi jedini merodavan), izvanredna igra moje Crvene Zvezde.
Mislim da je ovo maksimum veoma dobrih Izraelaca, a neka sredina moje Crvene Zvezde.
U Beogradu prolazimo dalje.
trebalo bi da se pobratimimo sa ovim klubom, kao i sa Rendžersom. Izvanredni navijači.
Gazi Zvezdo moja Crvenaaaaaaa !!!

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

varga stevan

pre 1 godinu

loša pojačanja.... za evropu.....MRKELA POJMA NEMA O ODABIRU IGRACA...AKO SE NESTO HOCE ...TREBA UZETI 3 SKUPA IGRACA KVALITETNA ...A I TRENER TREBA ISKUSNIJI I BOLJI

i to vam je tako

pre 1 godinu

Ne postoji klub na svetu koji ovoliko sreće ima već godinama u evropi,ali ne postoji!!!
(UltraKop MileniumTeam, 17. avgust 2022 21:33)

Sreca prati hrabre !!!

JBL

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.
(Gossa placa Zeljko 89, 17. avgust 2022 19:50)

A sta ces da kažeš ako zbog toga izgubimo 3:0, oces i tad da pricas o hrabrosti?

Redar

pre 1 godinu

@Ne daj boze da igramo sa Realom! Sampioni Srbije, uzas!
(Dim, 17. avgust 2022 21:24)
Gubio je i Real na našoj Marakani.
Ajde sedi dole i uživaj, vodimo 2-1.

PrincNaZrnuGraska

pre 1 godinu

Nikakva "lekcija" nije odrzana, to je gubitnicki mentalitet! Zvezda bolja za klasu, Makabi iz 3 sanse dao 3 gola, u revansu matematicki ne mogu toliko da pogadjaju tako da je Zvezdin prolazak siguran, i apsolutno zasluzen!

vladan

pre 1 godinu

Da li bi se neko pridruzio mojoj peticiji da komentator RTS , valjda se preziva Albijanic, ne prenosi vise fudbal, jer njegovi kometari tipa "katastrofalno", veoma los potez, uzasan potez, stvarno smetaju i nisu primereni jednoj obicnoj sportskoj igri!!!

Gi

pre 1 godinu

Pa sta ste vi očekivali da zvezda pobedi 4-0?alo bre tastatura navijači, polako bre pa nije Zvezda ispala pa da tako pišete,igra se revanš I u Beogradu. Pa tu će zvezda da razvali najmanje 2 gola razlike. Ipak smo im dali dva gola.
Zvezda ce igrati grupnu fazu LŠ zapamtite!

Луиђи

pre 1 godinu

Не бих био у кожи Израелцима на Маракани. Ово је њихов максимум, пред крај су једва ходали. Сви на стадион!

обс

pre 1 godinu

Гледао сам само прво полувреме. Пребацио сам се на кошарку. Звезда је далеко квалитетнија од Макабија и не би требало да буде проблема у реваншу. Нисам навијач Звезде али Звезда није играла у најјачем саставу. Крију се карте. Победа Звезде од три разлике у Београду. Невезано за утакмицу, Звезда има врло капацитативан тим који и у Лиги шампиона може да направи резултат. Потребно је тактичко цементирање екипе (костур тима од 6-7 играча треба да игра континуирано с јасном шемом покривања и одговорних решења). Техничка писменост играча је врло добра и тактичко дотеривање је оно што недостаје (фактор време за уигравање) па се отуда јављају падови у игри. Једноставно, Звезду треба гледати, дати јој подршку а Станковић има све што му треба (па и два "виц" играча који могу да креацијом помере сваког противника: Иванића и Катаија) за одличне резултате. Најбоља Звезда у последње две деценије.

ZvezdasSrb

pre 1 godinu

Stankovic inovator jedini koji igra bez zadnjeg veznog u evropi, Što je najgore ima podršku navijača koji su zaludjeni nekom napadackom igrom pa im je bio dobar i poraz od Glazgovu 3:0 ali eto Stankela igrao Hrabro nema veze ... to je nekima bitnije od prolaska .

Miskandzec

pre 1 godinu

E ovo je navijanje,ovo na marakani nije vidjeno godinama,svaka cas istoku i zapadu ali sever odavno vise ne postoji i mi uopste necemo imati neku prednost sto se navijaca tice u revansu.

dzoni15

pre 1 godinu

Imas uigranu odbranu Rodic-Dragovic-Erakovic-Gajic... Ti ne produzis Gajica zbog 200 000 evra vise, i dovodis Milinovica za platu koju bi imao Gajic... I rasturas uigran tandem u kvalifikacijama i Erakovica stavljas na beka i nameces Milunovica koji bi i uigran sa Dragovicem kiksao... I uvek zbog ovoh stvari bude corak

Srx

pre 1 godinu

Deki ispustio utakmicu. Na poluvremenu trebao da uvede Sanoga i Bena i da se zatvori. Igrao bez zadnjeg veznog i kaznili nas. Bas glupo, nije imao slifa da oseti.

pedja

pre 1 godinu

Ako je Makabi koji je napadao vecim delom utakmice Zvezdin bunker kao 3 gola,ne smem ni da zamislim sta ce biti kad se Zvezda otvori u revanšu…

ne razumem

pre 1 godinu

Ovi Izraelci u zeleno-beloj opremi.
Zar nije logičnije/lepše/bolje/zvezdaški, da je Zvezda ovaj meč odigrala u čisto crvenoj opremi?
Čisto crvenu opremu smo imali i u sezoni ‘79 kad smo igrali finale kupa uefa.
Plavih dresova se iskreno pre devedesetih ne sećam.
Svako dobro

Mladen CG

pre 1 godinu

Vjerovatno najbolje poluvrijeme u dosadašnjem toku kvalifikacija za sva evropska takmičenja: sjajan povratak i preokret fudbalera Crvene Zvezde, u meču koji će biti dugo vremena analiziran i upisan u fudbalske anale: posebno postupak Stankovića da meč igra bez zadnjeg veznog, odnosno, da se opredijeli za ,, totalni" fudbal, poput nekada, čuvenog trenera Zdenjeka . Zemana!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.

Jah

pre 1 godinu

Nama treba neko ko ovaj njihov napadač. Brz , jak, svi oko njega padaju
Ne znam šta mi igramo, ali ovaj je ovaj.
Ko da igraju sa Man Citijem a ne neki izraelski tim.
Jako loše za sada
Eraković samo pada
Pešić je jako los
Milunović nije za zvezdu
Katai ni na 20% od prošle godine

p4thetic

pre 1 godinu

Ali što se naljutili Katai i Pešić na Bukarija što im nije dobacio loptu... phahaha tuga.
Ajd i Katai nešto i može da uradi ali Pešić... Dva puta promašio 100% šansu i hoće još... Žao mi Bukarija. Ne zna s kakvim babama ima posla.

Betonka

pre 1 godinu

Ovi iz Haife imaju snage za 15 minuta u prvom i 15 u drugom, posle toga ne postoje... I od takvog tima mi primimo 3 gola, o čemu dalje pričati?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Dobijamo ovo lagano u Bg-u. Nista posebno ekipa Makabij, borbena, ima par dobrih igraca ali nemaju oni sta da traze na Marakani.

domaci pogled

pre 1 godinu

kladionica sponzor i odma namestaljka iz dvojke u keca. sramno ponasanje kangve, ivanica, rodica, ali i takticki izleti, igranje bez spica i "jugoslovenka" formacija 4-4-2... uzas... sramno vece i sibicarsko ponasanje.

Ohi

pre 1 godinu

Dobijamo 4:0 na Marakani

Svi koji pišu da Zvezda nije za Ligu Šampiona greše u vezi 2 stvari

1) Pišete loša odbrana, nema desnog beka i napadača, pa znate i sami koliko će Zvezda zaraditi od Lige Šampiona.

Doveden je još Ado, i dovešće se desni bek i još 1 napadač, za to izdvojiti od 4 do 6 miliona.

2) Benfica, Porto, Sporting, Levercusen, Šahtjor, Salzburg, Briž, Celtic, da ne nabrajam više svi oni bi prošli isto kao Zvezda protiv recimo

PSG-a, Bayerna, Citija, Liverpoola, Reala, Sa 5:0 ili 6:0.

Zato su i hteli da osnuju Super Ligu, jer realno najbolji klubovi Lige Petice su svet za sebe.

Bukari

pre 1 godinu

SAMO HRABRO ZVEZDOOOO !!!

Bilo koji nerešen rezultat, ili poraz od 1 gola razlike, i na korak smo od Grupne faze !

Ali verujem da će biti
0:1 ili 1:2 !

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

Videvši Kataija da igra desno kao drugi "špic" pomislio sam da je Deki poludeo sa postavom. Kangva i Kanga se sudaraju na sredini, Bukari u odbrani, gledam i ne verujem šta vidim. Primimo gol, Katai se vrati na levu i sa uobičajenom postavom damo dva gola. Drugo poluvreme, opet ista situacija - gomila igrača ne igra na svojim pozicijama nego na neklim izmišljenim gde se ne zna ko pije i ko plaća. A onda izmene sa kojima se povlačiš u totalnu defanzivu, sa neznalicama na terenu...

Nema veze, LE je merilo za Zvezdu koja i nije toliko loša koliko Dejan izvodi neke sulude ekperimente. Umesto da igraju svoju igru on se "prilagođava" Makabiju i, naravno, umesto da ih sameljemo mi izgubimo. Ubedljivo najgora Dejanova taktička utakmica.

Jaca

pre 1 godinu

Ima li neko da nije kriv? Od Dekija, Milunovića, Ivanića, Kataija, Srnića, Rodića... Ajde ohladite malo. Šta je problem što je Zvezda izgubila? Izgubila sa golom razlike. Makabi je na Kipru za 15 min primio 2 gola. Ja ni jednog trenutka ne sumnjam u prolaz Zvezde. Kaže mi drug koji je na utakmici u Haifi da je neverovatna vlaga. Znoj lije. Teško kako kaže sedeti a nne trčati. Sve je ovo OK. Nije ovo naša liga

vuk

pre 1 godinu

Ne može ni njih sreća toliko da služi. Baš baš su imali sreće, nisu bolji. Zvezda u defanzivi klimava ... ovo nije tim koji je bolji od Zvezde, ali eto...primila je Zvezda jeftine golove... posebno prvi.

Utisak je da je Zvezda igrala na nerešeno, a nije trebalo tako... ispuštene šanse govore o tome.... Opet aktivan rezultat pred revanš ....
(Rebus, 18. avgust 2022 00:25)
oni imali sreće a prvi gol zvezde katai šutira, lopta pogađa drvo i ulazi u gol?? uvek ste bili realni :)

Grizlor

pre 1 godinu

Ako si uradio skauting onda znas da moras da igras sa Sanogom od pocetka koji bi igrao flastera na ceriju u fazi odbrane.Kanga i Kangva guse jedan drugog na sredini,Ivanic i Katai guse jedan drugog na levoj strani.Najbolji igrac bukari odsecen na desnoj strani jer nemamo desnog beka pa se i ne igra desno.Kanga,Kangva,Ivanic i Katai nikada ne smeju biti u istom trenutku na terenu.Maksimum troje navedenih a idealno dvoje.Ako si vec zapeo da Kanga bude zadnji vezni onda Ivanic mora biti u sredini a ne na levoj strani da se sudara sa Kataijem.

nista o nicemu

pre 1 godinu

Ne pisite gluposti zvezda je sjajna dala je vec 2 gola tamo! Sjajna zvezda bravo
(Kaziragi, 17. avgust 2022 21:49)

Ne vazi gol u gostima strucnjace.

Nikola

pre 1 godinu

Stankovicu,jel bas nista nisi naucio na zapadu??.Samo napadom se mozes odbraniti,imas gol prednosti i umesto da pametno igras samo kontru i da ih punis jer moraju da napadnu,ti prepusti inicijativu i normalno da daju golove.Toliko kostate ovaj narod a u glavi promaja

maratonac

pre 1 godinu

Meni samo jedno nije jasno, zašto umesto Pešića šansu nije dobio Ohi nego je ušao Ben na poziciju napadača a i vrapci već znaju da on tu ne može da igra.

Elem

pre 1 godinu

Ko poznaje fudbal zna da je od prvog do poslednjeg minuta ubedljivo najgori igrac na terenu bio Dragovic...treba da ga bude sramota za ono sto je pokazao ili nije pokazao na terenu...ako ima osecaj za sramotu...da covek kao odbrambeni igrac okrece dupe na sut ka golu...

Dosta vise mitova

pre 1 godinu

ne zaboravis da je Crvena Zvezda prvak Evrope, a takodje i prvak sveta.

Bila, 1991, tu" sitnicu" stalno preskačete. Bila je i Steaua, šta sad mislite o njoj? Saf je cz 5- razredni klub sa istrosnim africkim igracima koja se forsira u današnjoj Srbiji slicno kao u Caušeskuovoj Ru, nekada.

Flora od Šamroka

pre 1 godinu

Treba samo pogledati komentare iz 1. i 2. poluvremena, stvarno čovek da se zapita šta je sa ovim narodom. Dinamo izgubi u gostima, redom pišu i naši i njihovi navijači "opušteno, dobiće ih kod kuće", mi izgubimo takođe golom razlike, uz 2 postignuta gola, kreće kukanje, komšije dolaze da nam objasne da smo gotovi, a dali smo više golova Makabiju nego što su oni stvorili šansi Bodo Glimtu. Da je bilo obrnuto, redom bi se ovde pisalo kako su oni bar dali 2 gola iako su izgubili, a mi kukavički igrali bez postigutog gola.

Svima je jasno kakvi likovi nam vode klub, ni o Stankoviću nemam neko visoko mišljenje kao treneru, ali ovo se mora istaći:

Kukate kako je Katai slab, a kad ga izvede, zašto ga izvodi. Posle bolesti to više nije isti igrač.

Zašto kukate na malog Mitrovića? Jeste li hteli šansu mladim prospektima? Negde mora da se uči, neće se učiti godinama po ling long njivama.

Najsmešnije mi je ovo za Kangvu, eto gubi lopte nema ga u odbrani. Jeste li hteli ofanzivu? Ovo su posledice, kad igramo u ovoj formaciji pozadi duva promaja. Da je stavio Sanoga umesto Kangve garantujem da bi pola komentara bilo da je kukavički uveo zadnjeg veznog umesto da igramo ofanzivu pa šta bude.

Ako već kritikujete, kritkujte uvođenje Srnića, a ne zašto nam je sredina slaba u odbrani. Slaba je jer su to sve ofanzivni igrači, a odbrana nije nivo LŠ.

Odlućite se šta hoćete, ofanzivu ili dobru odbranu. Ako je ovo drugo, onda sleduje Milojev bunker.

vođa

pre 1 godinu

bilo bi lepo da zvezda ipak uđe u ligu šampiona da gledamo utakmice sa puno golova.. kad im ovi dali 3 komada koliko bi primala od neke malo jače ekipe??

samo da dodam

pre 1 godinu

Ne daj boze da igramo sa Realom! Sampioni Srbije, uzas!
(Dim, 17. avgust 2022 21:24)
Daj boze da imamo barem 50% od budzeta koji ima Real, šampion Španije i najtrofejniji klub na svetu !
Da li je moguce da si toliko licemeran?

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Stankovic inovator jedini koji igra bez zadnjeg veznog u evropi, Što je najgore ima podršku navijača koji su zaludjeni nekom napadackom igrom pa im je bio dobar i poraz od Glazgovu 3:0 ali eto Stankela igrao Hrabro nema veze ... to je nekima bitnije od prolaska .
(ZvezdasSrb, 17. avgust 2022 20:58)

Normalno da je bolje 3:0 za Glazgov ali mi sa 10 šansi, nego 1:0 za Glazgov a mi bez šanse.

Evo 2:1 na poluvremenu. Kome se ne svidja neka predje na jug...

pravoslavni kelt

pre 1 godinu

ovde pljuvanje po Milunovicu a Dragovic bio tri puta gori od njega veceras.Realno imamo ekipu za Ligu Evrope,cak i ovi Izraelci su brzi od nas.

Pedja J7

pre 1 godinu

Pešić - ako ne računamo slučajan gol, igrač manje!
Uopšte nije pojačanje za ovaj tim.
Izbio ispred golmana i sa 4 metra pogodi u njega - nije kalibar za LŠ!
Ako su Bukari i Katai povređeni biće pakleno teško u BG!

more su koke

pre 1 godinu

Пуна Маракана је нешто што комшије мале пљувачи никад неће доживети! Запамтите то! Таман на ноу кампу да играју они 50 сома навијача неће доживети! Нико Звездо нема то што имаш ти!

Miskandzec

pre 1 godinu

@Rodić, Eraković, Gobeljić do pre neku deceniju ne bi bili konkurentni ni za bilo koju zonsku ligu SFRJ.


Druze moj pre mozda 15 godina oni ne bi mogli da budu skupljaci lopti,a kamoli zonu da igraju u zoni se igra ozbiljan fudbal.

Republika Srpska

pre 1 godinu

aMAN LJUDI TESKOG SRCA DA VAM KAZEM LJUTILI SE NE LJUTILI ZVEZDA NIJE ZA LIGU SAMPIONA SAMO LIGA EVROPE VERUJTE MI OVO KO DA IGRA ZVEZDA I NEKI TIM U LS PAMETNIJE LIGA EVROPE NEGO NAPUCAVANJE I BITI KANTA RADI KOEFICIENTA

Шид у срцу.

pre 1 godinu

83. минут, 3:2.
Људи, да ли неко зна зашто је Охи на леду ?
Мислим да је заслужио шансу, а нин стоп је на клупи. Само висином и конституцијом би одвлачио 2 противничка играча

ner0n

pre 1 godinu

Ја не верујем која парада песимизма у коментарима..ви неки навијачи, брука..
Идемо звездооо, лаганих 2:0 реванш

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Можда је било поштено да је завршило без побједника ал нема се шта приговорити побједи Макабија. Пораз никад није добар ал идемо запети у реваншу што јаче и на терену и на трибинама па да се радујемо још једној лиги шампиона наше Звезде.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

@НОСТАЛГИЈА - Па зар не видиш да Ераковића поставља на више позиција само да би овај играо и да би га продали. Тешко форсирање. Ни мени се то не свиђа ал шта да радимо.

Kangwa

pre 1 godinu

Biće 4:0 na Marakani, ne znaju šta ih čeka.

Glavna greška je igrati utakmicu na ovakvom gostovanju, a zna se šta je ulog, bez klasičnog zadnjeg veznog, protiv tima, koji ima ovako brze igrače, mnogooo ofanzivna postava nam je bila, Sanogo je trebalo da počne utakmicu.

Ali to je samo moje skromno mišljenje, naravno, samo Stanković zna šta radi i zašto radi, ali takav nam je mentalitet, da vređamo i najmanje greške, ako se tako mogu nazvati.

Ling Long Blues

pre 1 godinu

Fudbaleri C.Zvezde nisu navikli na takmičarske utakmice. Ne mogu da drže jak ritam 90 minuta. Mogu biti ubedljivi samo u domaćem prvenstvu.

Admiral

pre 1 godinu

Nema veze sad ce u domacoj ligi da padne nekih 5-6 komada da se igracima povrati samopouzdanje kako su najbolji na svetu, cirkus bez granica

Belogradjanin

pre 1 godinu

Utakmica u BG bice potpuno drugačija...Paralela utakmice Krasnodar- Zvezda slicna,Krasnodar odigrao slicno kao Makabi i svi strepeli nakon prve utakmice kako su odigrali..U BG Zvezda ga razbila,videli se nisu.
Utakmica moze ici tim momentumom...Rezultat sasvim aktivan koji ide u korist Zvezde.Grotlo Marakane je posebna prica gde protivniku ulazi voda u usi...Zvezda ima tim koji ce ispratiti tu atmosferu
(Dejan CZ, 17. avgust 2022 23:59)



Zar stvarno mislis da ce atmosfera nesto preterano da promeni. Da li si video sinoc kako se navija? Istok, Zapad, Sever i Jug, svi stoje i navijaju, komplet stadion. Ti to na Marakani nemas, osim Severa svi ostali sede i ustanu kad ih sefovi sa Severa prozovu na raport da se jave i to je to. Za mene licno, ono sinoc je bilo fantasticno navijanje, daleko bolje od Zvezde i Partizana, mogu da zamislim da imaju bar duplo veci stadion

Макарије

pre 1 godinu

Овакав центарфор нам треба. По Трансфермаркту цијена му је 1,8М. Магистре реагуј!
Још десни бек и онда кради колико хоћеш!

nista o nicemu

pre 1 godinu

We are Maccabi...ostalo znate i sami :-)
(markod, 18. avgust 2022 09:20) # Link komentara

Ako se pozivas na kosarku onda treba da ti bude jasno da ovo nije Makabi iz Tel Aviva vec iz Haife.

Dakle 2 razlicita grada, nemaju veze osim sto slicno zovu klubovi( Makabi Haifa ima Haifa u imenu).

Ocekivalo bi se od poznavaoca kosarke da znate barem odakle je Makabi na koji se toliko cesto pozivate.

Sto se tice toga ko je ko u evropskom fudbalu vrlo je bitno da nikad (pod nikad bas mislim nikad do kraja zivota kao sto insistiras da navijaci Zvezde nikad ne zaborave uspeke KK Partizan u Evropi) ne zaboravis da je Crvena Zvezda prvak Evrope, a takodje i prvak sveta.

Pozdrav i prijatan dan.

aloo

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.
(Gossa placa Zeljko 89, 17. avgust 2022 19:50)

Reci nam ko to u evropi igra bez zadnjeg veznog pa da je tebi ovo normalno?

ivan

pre 1 godinu

Što je ovo ljudi,ne pamtim kad sam imao ovakav osecaj sto imam kao kad gledam naše kad pređu centar i napadaju,znači bukvalno svaki napad ja očekujem šansu,gol,od Barse iz 2009-2011 nisam takav osećaj imao. Da me ne shvatite pogrešno,da poredim timove,samo kažem ovakav osecaj nisam imao znači 10 godina,samo jako do kraja. Tek je Avgust,samo zdravlja jer ako ovako u Avgust igramo,kako cemo tek kasnije.

Ciklon

pre 1 godinu

Milinković i Ivanić su katastrofa danas. Prvi gol slucajno smo dali, drugi lepa akcija. Igre nema, previše jeftinih grešaka koje mogu skupo da nas koštaju. Nema pas igre. Odbrana konfuzija, sredina mora mnogo stalozenije da igra. Ivanić gubim loptu cim je primim Mirko, nije mi i dalje jasno ko ga gura. Od kad je došao u Zvezdu odigrao je jednu dobru tekmu, protiv Milana u gostima, sve ostalo za zaborav.

milovan

pre 1 godinu

Ali zvezdina odbrana je humoristicki program. Dva fudbalera u bloku i ni jedan ne prilazi suteru da mu smanji ugao u kome moze da dejstvuje po golu. I jos kad naprave one piruetice da ih lopta slucajno ne udari po nozicama, da se zacenis od smeha.

Delija sa severa

pre 1 godinu

Sanogo mora obavezno u revansu, covek je zver, setite se samo kako je rasturao Milanove prebrze igrace u tom dvomecu, niko nije mogao da prodje a da ne dobije po nogama ili da ne poljubi patos, Kangva koliko god da je dobar do sad bio trema mu vezala noge sto se jasno i vidi. Nadam se da ce Stankovic mnogo bolje organizovati ekipu za revans, mora jednostavno. I nemojte da ih pljujete, dajte im podrsku kad je najpotrebnije, jer tacno znam ako udjemo u utorak u LS ovakve greske ce da se zaborave i opet ce Milunovic, Katai, Srnic (i ako je mnogo los) da se velicaju i bice ono dajte Real da se igramo. Podrska za Dekija i ekupi!!!

panadol

pre 1 godinu

Sve mogu da razumem, ali da neko kuka za Pavkovom, e to je glupost koju nisam u stanju da razumem. On je verovatno najgori prvotimac Zvezde od kako ja pratim Zvezdu, a to je vise od 40 godina. Kao klinac, prva koju me je cale vodio, bila je protiv Slobode, i Borovnicinih 5 komada...
Covek nema ni jedan element fudbalske igre ni na nivou beton lige.

Sportiello

pre 1 godinu

E sad bih stvarno hteo da izgubimo, i to ubedljivo. Rezultat 2:2 i braniš se, izbacuješ Kataija i ubacuješ nesposobnog Srnića. Deki, nisi ti za Zvezdu. Idi u Frosinone i slične egzotike.

vasilije

pre 1 godinu

Nijedan igrac sa klupe ne moze nista Zvezdi da donese, Ben kako igra napadaca bolje i da ne ulazi. Ivanic je motor tima, ako njega nema igra se gasi. Sanogo i Milunovic prespori zamamlo nismo primili i cetvrti gol kroz sredinu. Mitrovic preslab, Srnic i kad je bio mladji nije znao. Katai bez snage. Ponovo zapeti u revansu, mada po meri ove ekipe je Liga Evrope.

sto mu gromova

pre 1 godinu

Zadovoljan skroz. Nije jasno samo sto je Katai zamenjen u 55', on se ne izvodi kako god da igra jer moze da izmisli gol. I naravno, Srnic misterija kakobje uopste u Zvezdiva kamoli da ulazi u igru. Idemo dalje, kuci iz gazimo.

Lala iz Banata

pre 1 godinu

Zvezda moze uz punu Marakanu na "silu" proci u Ligu sampiona.Ali igra brine..Jednostavno ne vidi se taj neki pecat ove ekipe,obrisi na koji nacin se tim brani ili napada..Pavkov od pocetka u revansu

Dušan R.

pre 1 godinu

Svakako jedna od zvezdinih najlosijih utakmica u proteklih par godina.
Borbenost nije bila dobra, mozda nisu fizicki pripremljeni.

Erakovic je toliko u manjku kondicije da nije mogao se kretati.

Mladi decko Mitrovic slabo igra. Dragovic bio los danas, malo i Borjan slabiji. Kangva ispod proseka
Kanga najbolji pa Katai (iako fizicki nije jos na 100%), zatim Ivanic solidan, Milunovic solidan, Bukari solidan (ali ga je trebalo uporebljavati drugacije i vise pasovima u prostor), Srnic solidno, Ben (vise vremna mu treba dati), Rodic solidno

Pesic zaista ne igra dobro i tu imaju daleko bolje opcije.

sve u svemu slabo, ali pomesto se moze popraviti

Sabre

pre 1 godinu

Napisem da je katastrofa da je zadnji vezni Kanga (covek je vrhunski igrac ali NIJE DEFANZIVAC) ali jos gore od toga Milunovic, i da je bolje i Gobelja desno a Erakovic sa Dragovicem na stopera. Kazem, bice pakao i moramo vise golova da damo nego sto primimo, a primicemo makar 2-3. Dobijem BOG OTAC MINUSA i hejta. A nije da se nesto hvalim ovde, najtuznije je u prici sto ja, neki random lik sa neta koji je malo igrao fudbal za zivota i jos malo na PES-u razume to ali Stankovic ne. E TO je problem.

Ipak, pozitivno ljudi.. sabicemo ove pacere u revansu, bice skroz druga prica.. samo da se odigra pametno i da ne bude opet identican ovakav tim, iance nam ne gine jos glupo primljenih golova.

zex

pre 1 godinu

maratonac, 18. avgust 2022 00:
Neznalico, Ohi je bio rovit a i Ben je iskusniji igrac za ovakve utakmice.
Pisete nebuloze, nije zatvorio utakmicu? Kako? Bunkerom? Pa posle kukate kako se povukao posle 2-1 a svi znamo da drugacije nije moglo. Samo budala je ocekivala pobedu ovde, druga stvar, Sanogo je prespor za ovaj nivo fudbala, otud ideja da odigra Srnic koji je mnogo brzi ali vi svi znate sta je trebalo. Na poluvremenu Deki je car a na kraju nema pojma.

dzoni15

pre 1 godinu

Umesto da pare za koje si doveo Milunovica, ulozis u Gajica, das mu vecu platu da ostane, ti razbijas uigranu odbranu Dragovic-Erakovic i eto ti posledica 3 gola kakva...

Bellator

pre 1 godinu

Мистеру незналице шта сте ви и твоји помоћни мистери анализирали??! Утакмица као створена за Охија, брзог нападача да отвара одбрану за Букарија и опасне Иванића, Катаија и Кангу који вребају са ивице шеснаестерца. Евентуално Павков да уђе у 70. минуту да игра своју игру када се већина играча умори и опадне темпо. Тада се тражи агресиван нападач, свеж и добар у игри главом. Једноставно је била утакмица да се Пешић одмори. Упркос срећном голу веома слаба партија, није дечко тај ниво, лимитиран на јелен супер лигу и то је то.

Straight Outta München

pre 1 godinu

Gledam drugo poluvreme, ovo je sramotno sta igra CZ, definitivno ne zasluzujemo ni 1% LS.
Moram da priznam da me je dvomec u prethodnoj rundi malo zavarao i da sam bio optimista. Ali ovih 20 min je SRAMOTA!!!!
Pa ovako nas nije rastavio ni PSG

zex

pre 1 godinu

ZaphodBeeblebrox, 17. avgust 2022
Nije makabi bas boranija pa da se samelju! Minimalan poraz je dobar rezultat, ne znam cemu otpisivanje Zvezde! dace im 4komada u beogradu.

Master Yoda

pre 1 godinu

Glavu gore, dobicemo u revansu na Marakani, treba nekad i izgubiti da bi pobedio, da bi se suocio sa realnoscu i krenuo dalje.
Idemo dalje!!!!!!

Grga

pre 1 godinu

Ljudi, opušteno, mi ćemo ovima na Mari da uvalimo 3 komada do poluvremena.
(Pseudoharms, 18. avgust 2022 08:51) Ono jes. A oni nama 4 u drugom. Jer sine CZV, Steaua i sl je nekad nesto znacilo. Vec decenijama i decenijama ne znaci ama bas nista.

cccc

pre 1 godinu

Kakve tetkice komentarišu fudbal, ej. Ajde što nemaju pojma o igri nego i nariču.
Fantastična utakmica, Zvezda izdržala nalet i sada ih gazi do čepa. Biće tri komada.

Mrgud

pre 1 godinu

Samo da docekam da jedan nas igrac ptedribla nekoga. Evo ne mora dati gol ali samo da jednom vidim da je neko nekoga predriblao. Je li cuo iko od nasih za dribling? Najvise sto mogu je da sutnu loptu i eventualno pretrce igraca. Nek im pustaju 5 sati dnevno da gledaju Ronaldinja i mozda za 10 godina neko nauci jedan dribling u nasem fudbalu.

djuka_pg

pre 1 godinu

Ima li jedan igrač naše Zvezde da po ovim fotelja navijačima valja. Najbolja ekipa u zadnjih 20-tak godina i opet niko ne zna da igra fudbal. Interesantno!
Utakmica je bila dobra, uslovi dosta teški za igru, protivnik nimalo naivan. Čini mi se da u Beogradu Zvezda prolazi jer ima bolju ekipu i naravno imaće pakao Marakane uz sebe. Srećno i manje mračite, biće to sve kako treba siguran sam.

Batko

pre 1 godinu

Stanković uvodi defanzivne igrače pri rezultatu 2:3 ??? Šta je hteo, da čuva rezulat??
(Nebojša, 17. avgust 2022 23:09)

Naravno. Prolazili su kroz sredinu kao kroz sir. Knagva apsolutno nije blokirao svoju stranu, mučeni Eraković sve vreme ostajao "2 na 1".

Nego, ima i revanš, ako nisi znao. Možda je bolje ipak da juriš 1 gol na 3:2,nego 2 gola na 4:2 ili koliko već ?! Stručnjak

dexim

pre 1 godinu

Makabi 3 komada lagano
Odbrana smejurija
I to sa 3 puta vecim budzetom
(moralni gmizavac, 18. avgust 2022 00:08)
.
ime ti bas odgovara, a ti si inace ekspert za budzet pa znaš? koliko olimpijakos ima budzet???

Džoni

pre 1 godinu

Kako smo igrali ovo je super rezultat. Ni sanjao nisam da ću na 3:2 za Makabi priželjkivati da se bar tim rezultatom završi. Daleko smo mi igrom od LŠ.

Nebojša

pre 1 godinu

Sa igrom iz drugog poluvremena bolje i da se ne plasiramo u Ligu šampiona... E može to tako... Igraju na mahove, 15 minuta loše pa onda 10 minuta malo bolje... To može da prođe protiv Surdulice ili Pazara... A ne u borbi za ligu šampiona... Sa ovakvom igrom i ne zaslužujemo da se tamo plasiramo... Voleo bih da me u revanšu na Marakani ubede u suprotno

Ivan

pre 1 godinu

Ajde malo realnosti. Komentarišete svi kao da navijate za Real,i čim se ne uđe u finale lige šampiona,odmah ništa ne valja i propast.

xd

pre 1 godinu

Bicu iskren, vise sam nade imao pred revans sa Rendzersima (3:0) i Milanom nego nakon solidnog rezultata protiv Makabija. Mora to bolje. Haziz nam salje igraca po burek kod prvog gola, a kod drugog niko da mu izadje na centarsut? Ovaj Pierrot kako vec, jak ko zemlja, ako dodje do njega lopta on moze da je ugura, zato ne treba dopustati lako centarsut. Drugo poluvreme su poceli uzasno, a imali su momentum. A na kraju kad se Makabi povukao, ovi nasi nisu znali sta da rade, ko da su zaboravili sta je pozicioni napad jer su celu utakmicu igrali pod presingom. A ima tu i umora i kako kaze vlage. Bukari je definitivno probusio odbranu njihovu u nekoliko navrata, ali nije imao kome da da zavrsni pas. E bre, pa to se prati. Ne znam, nisam optimista pred sledeci mec, bila je ovo zlatna sansa nakon 1:2, na njima je da isprave greske

gvozdje79

pre 1 godinu

Da:Rodic,Katai,i jos par njih imaju snage za celu utakmicu bar jednu utakmicu.....
Neka mi samo neko pomene uslove,neka pogleda ostale igrace,mogu jos 120min

Ognjen

pre 1 godinu

Videvši Kataija da igra desno kao drugi "špic" pomislio sam da je Deki poludeo sa postavom. Kangva i Kanga se sudaraju na sredini, Bukari u odbrani, gledam i ne verujem šta vidim. Primimo gol, Katai se vrati na levu i sa uobičajenom postavom damo dva gola. Drugo poluvreme, opet ista situacija - gomila igrača ne igra na svojim pozicijama nego na neklim izmišljenim gde se ne zna ko pije i ko plaća. A onda izmene sa kojima se povlačiš u totalnu defanzivu, sa neznalicama na terenu...

Nema veze, LE je merilo za Zvezdu koja i nije toliko loša koliko Dejan izvodi neke sulude ekperimente. Umesto da igraju svoju igru on se "prilagođava" Makabiju i, naravno, umesto da ih sameljemo mi izgubimo. Ubedljivo najgora Dejanova taktička utakmica.
(ZaphodBeeblebrox, 17. avgust 2022 22:39)

Covek je umislio da je trener…. poceo da pravi takticke zamke da prevari protivnika…. I nazalost tu je kraj.

mighty banana

pre 1 godinu

Aman ljudi sport je to, izgubi se utakmica, nije kraj sveta. Bilo je loše, pa dobro, pa opet loše, biće bolje u Beogradu. Lako možemo da prođemo kod kuće, nije ništa gotovo.
Za sve pljuvače da li možete da razumete da svaki naš igrač ima neku manu? Zato i jeste u Zvezdi a ne u Realu ili Bajernu. Imaju i kvalitet naravno ali daleko od toga da su najbolji na svojim pozicijama na svetu. Prestanite da precenjujete naše igrače i da očekujete da osvojimo LŠ.
Sportski pozdrav.

Car Dušan

pre 1 godinu

Jedna od najlošijih Dragovićevih utakmica, od kako je došao... Sanogo, svojom snagom i silinom - mora od početka, da igra u revanšu! Nažalost, Pešić je izgleda zabetonirao ( ne znam na osnovu čega?!) svoje mjesto, kao da je Levandovski lično. Ipak, kvalitet je ubedljivo na NAŠOJ strani! Uz pun stadion i poznati huk sa tribina - IDEMO DALJE!

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

Pilak89

pre 1 godinu

Na poluvremenu je trebao da izađe Kangwa. Mnogo je gubio lopte i komplikovao. Pešić je za ovu zvezdu baš dobar. Prvi dao, kod drugog gola krenulo od njega. Moglo je da bude 3-1 za nas, a moglo je i 4-2 za njih...tako da je ovo ok. Protiv Rendžersa je bilo možda nerealno da prodjemo, ali ovde je sve otvoreno. Samo da ne primimo neki glup gol, pa da se uđe u njihovu mašinu u revanšu.

ProkopijeElGrande

pre 1 godinu

Ako Zvezda ne prodje dalje, Stankovic treba da dobije otkaz. Ovo bi bila treca godina u nizu kako ostajemo bez LS zato sto on ispada od autsajdera.

Hando

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.
(Gossa placa Zeljko 89, 17. avgust 2022 19:50)

Reci nam ko to u evropi igra bez zadnjeg veznog pa da je tebi ovo normalno?
(aloo, 17. avgust 2022 20:14)

Samo mi, a uskoro pocinju da nas kopiraju

Aristos

pre 1 godinu

Liga evrope je po nasoj meri! To ce biti izgovor posle ovog dvomeca. Promenili odbranu, Pavkov krenuo kao zmaj na pocetku sezone - vrati Pesica. Odbrana - vrati Milunovica, prebaci Erakovica na poziciju koja mu nije prirodna. Stankovicu - sta si skautirao, sramotna igra. Dokle je Srnic igrac aman.

The_Dejan

pre 1 godinu

Niko ne spominje Rodića koji je kriv za dva gola
(Jaca, 17. avgust 2022 22:30)

Ne pominjemo ga mila moja Jacika zato što više nema potrebe da se pomene, jer se zna da je iz meča u meč sve gori. Ne znam na osnovu čega on dobija platu i kako može da bude on profesionalni fudbaler.
Sramota da naši bekovi nemaju centaršut za 90 min.

Beobrad

pre 1 godinu

Dacemo im tri komada u prvom na Marakani, ako Bukari bude mogao da igra.
Bolja smo ekipa!
Nismo dali bar jos jedan u prvom poluvremenu od onih sansi, zatim nepredvidjena povreda Bukarija i eto problema.

purger

pre 1 godinu

Zvezda prosječna, namučiti ćete se da prođete u LP, imajući na umu kako ovi igraju u gostima. Mislim da će presuditi 1 pol u BG gdje če obje strane biti puni snage, tko će više prilika iskoristiti . Ne mogu se oteti dojmu da već dugo Zvezda sliči na Francusku nogometnu reprezentaciju, za razliku kod mojih modrih bluza gdje su glavni domaći igrači, vi imate odlične strance a mi odlične domaće igrače ali to je več druga tema i razlika između naših reprezentacija.

Ime nebitno

pre 1 godinu

Ljudi dajte malo optimizma, kukate ko babe. Deki malo eksperimentisao i pogrešio, vidi valjda i on sam. Ako ništa bar je bila dinamična utakmica sa dosta golova i preokreta. Šanse su 50/50 za prolaz, kao optimista verujem u prolaz Zvezde. Biće to sasvim drugačija utakmica u Beogradu. Pa i da ne prođemo nije smak sveta, aman! Samo nek se trude, nek se bore i daju sve od sebe o prvog do poslednjeg minuta pa ako ne ide - pruže ruku protivniku i čestitaju. Ulazak u elitu se mora zaslužiti velikom borbom!

Walldorf

pre 1 godinu

Utakmicu smo mogli zatvoriti do kraja prvog poluvremena.Bukari i Pešić su jednostavno morali iskoristiti "mrtve" šanse,pa bi smo na poluvreme otišli sa tri gola razlike.Pošto to nismo uradili,protivnik je oberučke prihvatio poklone koje smo mu velikodušno darivali.Sve je krenulo nizbrdo povredom Bukaria.Taj momak je vezivao dva igrača uz sebe i tako pravio prostora ostalima u napadu.Pročitao sam nekoliko smislenih komentara.Slažem se sa ljudima koji primećuju nedostatak brzine u sredini terena.Takodje,jedan ozbiljan tim mora imati čvrstinu,brzinu i znanje u igračima ispred zadnje linije.Bez toga se ne može!Sve u svemu,protivnik je ozbiljna ekipa u sredini i napadu.Odbrana im nije na nivou sredine i napada.To se u grotlu Marakane MORA iskoristiti.Prvih petnaest-dvadeset minuta na Marakani moramo maksimalno iskoristiti.No,da bi se to desilo,ponoviću,moramo imati sigurnost ispred naše zadnje linije i,brate,moramo koristiti stopostotne šanse u visokom procentu.Slušam analizu Stojića na Areni i čovek zbori istinu.Favoriti smo,no,da bi smo dokazali,Stanković mora prelomiti. Kanga ili Kangva.Obojica mogu igrati istovremeno domaću ligu.Evropu ne mogu a da tim ne trpi.Kanga,Kangva,Ivanić,Katai su fantastični tehničari i majstori.No,suviše je to finih igrača,majstora u prvih jedanaest.Neko mora i besomučno trčati,razbijati postavku protivnika i tako praviti prostora brzim napadačima.Ukoliko Stanković postavi ekipu kako treba,a kvaliteta za to imamo,proći ćemo u LŠ.Sportski pozdrav!

POPE

pre 1 godinu

Ne mogu u ekipi igrati zajedno Dragovic, Milunovic i Erakovic.
Ne moze igrati Pesic pre Ohija i Pavkova.
Ne moze Sanogo sedeti na klupi vec igrati.
Ne gurati vise Mitrovica ne zasluzuje. Ako treba gurati nekog od mladjih guraj Motiku.
Zahvaliti se Benu za sve dosad ucinjeno ali nije vise za ovaj nivo takmicenja kao ni Srnic.
Ako ovo Stankovic ne vidi ne treba ni da trenira Zvezdu. A njegova taktika bez zadnjeg veznog ce nas skupo kostati. Voleo bi da prodjemo u LS zbog para ali realno nismo za LS uostslom kao ni Makabi.

more su koke

pre 1 godinu

Немој да се лажемо, наша лига нема тим за ЛШ. Може да се деси и да Звезда прође даље али мале су шансе да тамо имамо с ким да се надигравамо. ЛЕ је за нашу лигу пуна капа. Знам да су комшије навијале за пјуник па сад за макаби...шта ће друго кад за свој клуб не могу. Само храбро Звездо, шта год да буде цигани су уз тебе! Ускоро опет на врху Европе!

Zoran

pre 1 godinu

Koja su ovo dva mucenika , reportera, na Arena sportu ..?
Onaj momak izlomio kicmu, a ovaj ce - Erakovic se oliznuo...ha,ha,ha...dotle gotovo epovi o Erakovicu...a, evo gola i upravo Erakovic opet oduvan, a pre toga onaj panj Rodic...Slaba igra...povuceni suvisno...ako ovako nastave, najmanje tri komada slede,,,

pingvin

pre 1 godinu

Prednost stadiona gde su tribine do terena, imas osecaj da ce sve srusiti, a ono 35 hiljada ljudi. Dok ne dodje remont bekova, slaba vajda od lige sampiona.

Walldorf

pre 1 godinu

Poluvreme je. Vodimo na izuzetno teškom gostovanju i, da je bilo malo više prisebnosti, imali bi smo makar dva razlike. No, dobro. Ono što je očito je da nam nedostaje trkač u sredini terena. Moramo imati tog "osigurača" ispred zadnje linije. Kreće drugi deo utakmice. Pomozi Bože. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Walldorf

pre 1 godinu

Poluvreme je. Vodimo na izuzetno teškom gostovanju i, da je bilo malo više prisebnosti, imali bi smo makar dva razlike. No, dobro. Ono što je očito je da nam nedostaje trkač u sredini terena. Moramo imati tog "osigurača" ispred zadnje linije. Kreće drugi deo utakmice. Pomozi Bože. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Aca Pantljičara

pre 1 godinu

Mnogo slaba odbrana za LS. Bolje da se opet igra LE, i u medjuvremenu sredi odbrana.
Punice nas Bajern opet 7:0 sa ovakvom odbranom!

Miskandzec

pre 1 godinu

Igra katastrofa totalna,odavno nisam video ovakvu bezidejnost,odbrana rupa da veca ne moze biti,bolje i da se ne plasiramo pa da nas troaju tamo real i kompanija i onako od tog plasmana koristi ce imati samo terza i ekipa oko njega

Zoran

pre 1 godinu

Ovo je divlja ekipa. Jasno mi je kako su to odigrali nereseno protiv Grka, na domacem terenu, a u Grckoj ih pocepali ko svinja masan dzak. To je karateristika ovakvih divljih ekipa. Imaju individualni kvalitet, kakvu takvu fizicku spremu, ali takticka disciplina slaba, narocito u odbrani, a i golman im nije jaca strana. Tako da u revansu je sve moguce; mozda ih razbijemo, ali mozda nas oni razbiju. Sigurno je da oni nece odustajati od ovog "divljeg" fudbala. Atmosfera na ove utice, to je jasno ko dan.

Kod nas , treba pogledati istini u oci, a to da se Kataiu zahvale. On podseca na Sasu Ilica u njegove 2 poslednje godine. Igra na potez, a u odbrani i presingu nema ga ni od korova. To nije ozbiljno za jak fudbal. Rodic i Milovanovic rupe.Mitrovic igrac za Radnicki i eventualno nasu ligu, ali daleko je to od necega ozbiljnog. Stankovic nije trener za ovako nesto.

Lex

pre 1 godinu

Realno Liga Evrope i više nego dovoljno.
Ako bude sreće da udjemo u LŠ pa da makar uprava dovede jedno ali odlično pojačanje ako ne sada onda u drugom roku, ali sve u svemu, Liga Evrope je naš realan domet.

FourSeasons

pre 1 godinu

Zvezda haoticna i bezidejna u drugom poluvremenu. Izraelci su bili puno agresivniji i brzi od Zvezdinih igraca.. Nase izmene pun promasaj.
Milunovic, Pesic, Srnic jednostavno nisu za tim koji hoce da igra LS. Zasto ne igra Ohi, to izgleda vise nikom nije jasno.
Mnogo toga mora da se menja u revansu. Opet nadam se pobedi Zvezde i prolasku dalje

garda

pre 1 godinu

Svi nesto kukaju i kritikuju, a rezultat je potpuno aktivan. Vlaznost vazduha je stvar koja uvek pravi probleme ekipama koje nisu na to navikle, nije alibi. Hazizi je covek od cije igre zavise svi u Makabiju i stvarno je odlican, ali kao da su na ovoj utakmici igraci Zvezde vise vodili racuna o nekim
drugim igracima, a ni njih nisu sacuvali sto je najgore. Niko nije siguran sta moze da ocekuje na Marakani, ali je svakako moguce i da ih Zvezda pregazi. Ako se ne desi, onda kritikujte.

Flora od Šamroka

pre 1 godinu

Treba samo pogledati komentare iz 1. i 2. poluvremena, stvarno čovek da se zapita šta je sa ovim narodom. Dinamo izgubi u gostima, redom pišu i naši i njihovi navijači "opušteno, dobiće ih kod kuće", mi izgubimo takođe golom razlike, uz 2 postignuta gola, kreće kukanje, komšije dolaze da nam objasne da smo gotovi, a dali smo više golova Makabiju nego što su oni stvorili šansi Bodo Glimtu. Da je bilo obrnuto, redom bi se ovde pisalo kako su oni bar dali 2 gola iako su izgubili, a mi kukavički igrali bez postigutog gola.

Svima je jasno kakvi likovi nam vode klub, ni o Stankoviću nemam neko visoko mišljenje kao treneru, ali ovo se mora istaći:

Kukate kako je Katai slab, a kad ga izvede, zašto ga izvodi. Posle bolesti to više nije isti igrač.

Zašto kukate na malog Mitrovića? Jeste li hteli šansu mladim prospektima? Negde mora da se uči, neće se učiti godinama po ling long njivama.

Najsmešnije mi je ovo za Kangvu, eto gubi lopte nema ga u odbrani. Jeste li hteli ofanzivu? Ovo su posledice, kad igramo u ovoj formaciji pozadi duva promaja. Da je stavio Sanoga umesto Kangve garantujem da bi pola komentara bilo da je kukavički uveo zadnjeg veznog umesto da igramo ofanzivu pa šta bude.

Ako već kritikujete, kritkujte uvođenje Srnića, a ne zašto nam je sredina slaba u odbrani. Slaba je jer su to sve ofanzivni igrači, a odbrana nije nivo LŠ.

Odlućite se šta hoćete, ofanzivu ili dobru odbranu. Ako je ovo drugo, onda sleduje Milojev bunker.

Milan

pre 1 godinu

Da on ima prednost u odnosu na Ohia koji je za njega Ronaldo licno nisu cista posla. Raspitajte se zasto je Srnic u zvezdi i koliko je plata kome ide 80% njegove plate. Objavite hvala
(Bankar

Napraviste od Ohija Van Nistelroja lično, a dečko realno ne zna da primi loptu, barem ono što sam uspeo da vidim jako skromna tehnika za jednog napadača. Veći je problem onaj koji ga je doveo da nam bude prvi napadač za Evropu.

mile

pre 1 godinu

Nije mi jasno zasto se forsiraju Erakovic i Milunovic, dve najslabije karike, ne zasluzuju da budu ni rezerve a kamoli u prvoj postavi, teske kiksare...
(Belogradjanin, 17. avgust 2022 21:20)

Zato sto srecom tebe niko nista ne pita. A analize su ti na nivou deteta od 4 godine. I da, pojima ti nemas sta gledas. Taj Erakovic jedini u odbrani koji koloko toliko moze da isprati njihove igrace po brzini. Par puta sprecio opasne suteve ispred samog gola

076 sasa

pre 1 godinu

Na stranu sto Makabi nije uopste losa ekipa sa nekoliko igraca koje bi voleo da ih vidim kod nas, elem prava tekma da nas spusti na zemlju koja je otkrila sve nase slabosti prvo stankovic koji svojim skakanjem i gestikulacijama iritira najveca greska pustanje gajica i lepo je enko napisao povratak milunovica i davanje prednosti u tandemu sa dragovicem u odnosu na erakovica...

Toza

pre 1 godinu

Povratnici u zadnjih par godina u Zvezdi:
Pavkov, Kataji, Kanga, Pešić, Milunović, Srnić.

Da ovi ljudi imaju LŠ kvalitet, ne bi se vraćali.

Suludo je pkušavati uporno na isti način, a ne ide.

mandrak

pre 1 godinu

bez ikalve zelje da pravdam bilo koga,pogotovo stankovica koji je u usao sa nekom sumanutom postavkom i na poluvremenu vec trebao da menja...ali...paklena vrucina,kao na kipru,vlaznost 70%,disali su na skrge...u bgde,marakana je progutala i mnogo vece ekipe pa ce i ove,samo pametno i strpljivo i idemo dalje

To bi bilo to

pre 1 godinu

Lep povratak u realnost.Videli smo gde škripi,videli smo da kad pritisnemo Makabi se pogubi.Videli smo da koliko god loši na terenu bili bez Kataija i Ivanića organizacija napada je misaona imenica.Čekamo Marakanu.

sasa

pre 1 godinu

Na poluvremenu je morao da udje Sanogo umesto Ivanića. Em Ivanić petlja bez rezultata, em nam je jedan defanzivni vezni apsolutno bio potreban. Čim je Sanogo ušao vezni red se stabilizivao, ali bilo je kasno. Kanga mora da igra na Ivanićevom mestu i tu je rešenje.
(Jeremija, 17. avgust 2022 23:15)

Ne slazem se s tobom za Ivanica. Sanogo mora igrati i to je nesporno. Danas kako je igrao meni Kangva vise ne bi usao. Ali opet on je bio do danasnje utakmice najbolji nas igrac. Sumnjiv mi je i Bukari sa snagom posto prvo poluvreme dominira , a u drugom ga nigde nema. I tako je svaku utakmicu.

gagi

pre 1 godinu

Najvise sam se bojao Stankovica u ovim kvalifikacijama i to se veceras pokazalo tacnim. Najslabija karika je on. Vec je izgubio 2 LS, Omonija i Serif. I ovo ce biti mnogo tesko a ima najbolji i najskuplji tim od 1991godine.More gresaka njegivih gresaka. Kakav Pesic, prevara. Ohi je bog za njega. Ivanic ocaj, on ga ne mijenja i td. Nevidjena prevara od trenera. Obozavao sam ga kao igraca, a ovo kao trener, bruka... Jednostavno covjek nije za ovu profesiju, trece kvalifikacije on nista nije naucio a dobio je sve... Totalno razocarenje...

Walldorf

pre 1 godinu

Poluvreme je. Vodimo na izuzetno teškom gostovanju i, da je bilo malo više prisebnosti, imali bi smo makar dva razlike. No, dobro. Ono što je očito je da nam nedostaje trkač u sredini terena. Moramo imati tog "osigurača" ispred zadnje linije. Kreće drugi deo utakmice. Pomozi Bože. Napred ZVEZDA!!! Sportski pozdrav!

Sasa

pre 1 godinu

Kangva je direktni krivac za oba gola u drugom poluvremenu. Pogledajte sta on radi kod tih golova. Bukvalno kao posmatrač. Ovoliku neodgovornost nisam video odavno. Sve sto je dobro igrao ove sezone je upropastio danasnjom igrom. Nije mi jasan Stanković koji da ne menja ili bar da ga stavi na prednjeg veznog da ne smeta pozadi.

Горан

pre 1 godinu

Много простора смо им дали. Канга и Кангва могу заједно само у лаганом домаћем првенству. Мора неко дефанзивнији на пр. Адо са Кангом или Кангвом.
Милун ме разочарао, то су кикс додавања, лопте без снаге и разбио га овај црнац.
Ајмо у реваншу паметније и да их покидамо.
Напред Звездо! Идемо у ЛШ.

boki

pre 1 godinu

stankovic brani 2:1 I izgubi 3:2 nije mi jasan uopste zasto..zvezda u prvom mogla jos dva gola da da a u drugom jedva sutnula dva puta..tezak put zvezde sada treba da pobedi za dva razlike za dalje ili na penale ali mislim u bg da ce biti nereseno..

PC,Niš.

pre 1 godinu

Ne boli toliko poraz koliko loša igra,bledo, bez zalaganja i želje za pobedom.Imam utisak da je Zvezda smatrala da samo treba da izađe na teren i overi pobedu.Biće teško u Beogradi,sreća je da nismo lošije prošli.Za neutralnog,ni golovi nisu nešto posebno lepi.

CiraPixi

pre 1 godinu

Pakao Marakane odavno ne postoji više, sem na mahove od 2-3 minuta na početku utakmice, i kad padne gol.Ocajno navijanje.Znaci sve je na treneru i igračima i toga moraju biti svesni svi u klubu.Ako neko mora napolje u 30 minutu (Katai), neka i izadje.Prisetiti se Kanginog crvenog u 46.minutu (Ludogorec).
Imam osećaj da će zaigrati Gobeljic od početka, posebno se pozabaviti njegovom psihološkom pripremom, u tandemu sa Rodićem. Izvesti najbolji tim, valjda ga zna Stanković, i razmontitati ih u prvih pola sata.Sve ostalo je kalkulacija i namerno ostajanje u Ligi Evrope, zato i ovakve izmene u Izraelu.Hocemo Ligu Šampiona, pa makar ne osvojili ni jedan bod za Srpski fudbal, i tamo nas demolirali. A neće, samo kupiti brže bekove i nema punjenja.
Rešiti ovo sa 4:1, makar i oni poveli, prilika za doktorski rad trenera i nadam se navijača.koji jednostavnim i svima pevljivim pesmama treba da ih povedu.

sinke

pre 1 godinu

Za oba gola zasluzan Bukhari,koliko ga se plase, bukvalno niko se ne usudjuje snjim jedan na jedan jer znaju sta ih ceka.Totalno se izdvaja znaci meni on izgleda isto ko Mane u najbolje dane ,cak je brzi od njega.Mora sredina da se malo konsoliduje i da udje bolji zadnji vezni, nije to za kangu, ne sme svaki njihov napad da krece od zvezdinog sesnaesterca.

nostalgija

pre 1 godinu

Malo je neozbiljno da se plej of Lige sampiona igra sa stoperom na mestu desnog beka. Mora se igrati sa desnim bekom, pa taman to bio i Gobeljic, a Erakovic da se vrati na mesto stopera.
Kako god, u Bg ce da bude druga prica, verujem da smo jos uvek favoriti za prolaz.

Đole031.

pre 1 godinu

Čitam ove komentare jer ne gledam utakmicu, pa se pitam da li vi navijači zvezde možeze da sem pobeda prihvatite i po neki poraz.?

deki

pre 1 godinu

Tacno sam znao da cemo u drugom poluvremenu da padnemo. Makabi sasvim solidna ekipa koja fizicki deluje dobro s obzirom da jos nemaju ligu. Ovaj momak Pieri, dade nam 2 gola, doveden iz druge lige Francuske. Sta rade Mrkela i Terzic osim sto se ugradjuju u sve zivo? Sta glumi Stankovic sa Ohijem? Koja je vajda od Kataija koji ne moze da igra evropski fudbal jer nema snage ni za poluvreme?Nas pobeda od 1 razlike koju cemo tesko ostvariti vodi u produzetak , da li ce nasi momci moci da stoje .Mogu misliti na sta bi nase utakmice u LS licile protiv vrhunskih ekipa sada kada je UEFA dizvolila 5 izmena sto pogoduje jakim ekipama koje imaju veliki roster. Sudjenje za 10

Jeremija

pre 1 godinu

Na poluvremenu je morao da udje Sanogo umesto Ivanića. Em Ivanić petlja bez rezultata, em nam je jedan defanzivni vezni apsolutno bio potreban. Čim je Sanogo ušao vezni red se stabilizivao, ali bilo je kasno. Kanga mora da igra na Ivanićevom mestu i tu je rešenje.

zemunski kej

pre 1 godinu

Vidim neko pita zasto je uveden Srnic ? Da zatvori rupu izmedju odbrane i sredine. Kangva ,Kanga su dobri igraci vise ofanzivno orijentisani ali defanziva je tanja. Meni je Milunovic bio dobar pozadi iako nije mogao da skroz zatvori njihovog napadaca, Rodic je kiksirao kod prvog gola. Naravno da je ovaj tim iz Haife bolji nego sto smo mislili i bice ga tesko proci. Pesic je neubedljiv ,dosta mekan valjda ce kuci biti bolji. Ali sad kad sam cuo da su Olimpijakos razmontirali u Piraju sa 4:0 ne znam sta da kazem.

Optimista pripravnik

pre 1 godinu

Ako Zvezda ne prodje dalje, Stankovic treba da dobije otkaz. Ovo bi bila treca godina u nizu kako ostajemo bez LS zato sto on ispada od autsajdera.
(ProkopijeElGrande, 18. avgust 2022 12:56)

Mi smo isto tako autsajderi, prijatelju.

Belogradjanin

pre 1 godinu

Nije mi jasno zasto se forsiraju Erakovic i Milunovic, dve najslabije karike, ne zasluzuju da budu ni rezerve a kamoli u prvoj postavi, teske kiksare...

Ludilo

pre 1 godinu

Nasi igraci su toliko spori da je to strasno,i onda zamisli u LS koliko bi komada primali?Pesic?Jel neko stvarno verovao da ce taj momak nesto da uradi dobro u Zvezdi.

Mirjana

pre 1 godinu

Milunovic besprekoran...prodje ga ovaj kod gola kao da ga nema i minut kasnije zamalo penal...STRASNO!
(AZagor, 17. avgust 2022 21:23)

Izgleda da se tebi Milunović javlja na svakom delu terena?

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Lepo sam rekao, kada igras ofanzivno onda te i sreca pogleda. Pored dva gola imali smo jos dve mrtvr 100% sanse, i sve zato sto igramo fudbal. Makabi nas pritisnuo prvih 25 minuta ali osim gola i iedne polusanse nista nije pokazao. Ajmo sada jako u drugom momci da resimo LS vec veceras.

Mozes ti to Zvezdo

pre 1 godinu

Presudan izjednacujuci gol, odmah skocio adrenalin i srpski inat, poraslo sampouzdanje, efekat publike anuliran u trenu. Moze ovo jos bolje u nastavku, porasla su krila.

Jovan Stošić

pre 1 godinu

Ja ne znam zašto posle svake utakmice neko ne uzme snimak i ne pokaže igračima kikseve koje su pravili na sredini terena i u odbrani i da ih pita lepo čovek zašto bre to? Mislim sramota da toliko treniraju i bave se ovim sportom a takve greške, a koje se tu pare okreću... Tuga.

iznogud

pre 1 godinu

Svaka “nicija” lopta, svaki odbitak je njihova lopta. Svaki duel njihov, svaki skok njihov. Da li je moguce da toliko vise trce, da su toliko jaci, da vise skacu, neverovatno potpuno!

Bax

pre 1 godinu

E moj Stankovicu,samo ti 8zvodi Kataia i uvodi Srnica i branis rezultat 3:2 za protivnika,stvarno mi nisi jasan bio danas,svega mi,gotivim te mnogo,ali tvoje zamijene danas izgleda su samo tebi jasne

Nenad

pre 1 godinu

Mene jako zanima šta se desi domaćim klubovima kad odu u Evropu? Razumem ako je protivnik jači pa se izgubi meč, ali ovde je Zvezda dva i po puta skuplji klub, mnogo iskusniji i ne uspeva da dobije meč. Ne mogu da razumem da tim kojem u domaćoj ligi (kakva god da je) daju samo jedan gol na 5 mečeva, primi 3 gola ovde od tima malo skupljeg od Vojvodine

Šta reći....

pre 1 godinu

Zašto ovoliko pesimizma u komentarima. Zbog poraza? Slažem se nije funkcionisalo kako smo navikli. Verovatno je Stanković kriv za postavku igre posebno u drugom poluvremenu. Ne vidim da su nas hvatali grčevi. Oni su jedva završili utakmicu. Mislim da će na Rajku biti druga priča. I mislim da prolazimo. Ne lagano, ali je rezultat i dalje dobar za revanš.

cyborg

pre 1 godinu

Kad smo kod Rendzersa izgubili, igrali smo borbeno, ali ovo sad je bilo najgore drugo poluvrijeme u proteklih par godina.
Toliko smo loši bili i razočarali da se ne bi mogao ni radovati da smo igrom slučaja dali 3:3. Ostadoh bez teksta.

Dalibor

pre 1 godinu

Dok su imali kondicije i jedni i drugi, bilo je dobrog fudbala. Od 65-og minuta vrlo loša utakmica. Možda je bilo jako vlažno u Haifi večeras,ali ko bude fizički spremniji u revanšu ići će dalje.Zvezdina prva postava( bez Pešića) jača nego kod Makabija. Zvezdina klupa je potanka,mali Mitrović nije za ove utakmice..

Red Z

pre 1 godinu

Stankela greši što nije izveo Kangvu i drugo poluvreme počeo sa Sanogom. Vodiš 2-1 i trebalo je stati na loptu. Ne može, bre, bez klasičnog zadnjeg veznog na teškom gostovanju!

Cisse 9

pre 1 godinu

Mnogi se pitaju zasto toliko gresaka u dodavanju , greske u dodavanjima su posledica fizicke nespremnosti. Svi oni naravno znaju da dodaju precizni su ali kada igrac izgubi snagu pada koncentracija i dolaze greske cak i u tako obicnim stvarima kao sto je dodavanje. Tako da ostaje nasa stara boljka a to je fizicka nespremnost.
Pa kod nas se utakmice odlazu kad timovi igraju evropsku utakmicu a to je velika sramota a evo kako nam se takav odnos vrati. Jedan Makabi nas nadtrči , nadskoči i svaki duel dobije . Katai ima foru ima vic u nogama ali u 10 min ne moze da diše

Zvezda

pre 1 godinu

Mene jako zanima šta se desi domaćim klubovima kad odu u Evropu? Razumem ako je protivnik jači pa se izgubi meč, ali ovde je Zvezda dva i po puta skuplji klub, mnogo iskusniji i ne uspeva da dobije meč. Ne mogu da razumem da tim kojem u domaćoj ligi (kakva god da je) daju samo jedan gol na 5 mečeva, primi 3 gola ovde od tima malo skupljeg od Vojvodine
(Nenad, 17. avgust 2022 22:55)
Ne igraju pare nego igrači. Da su samo pare u pitanju Zvezda nikada ne bi mogla da dobije Liverpul i Olimpijakos, izbaci Salzburg, odigra nerešeno sa Milanom... Makabi je ozbiljan tim, njihov trener je napravio kompaktnu ekipu sa smislenom igrom. Ako ovako nastave skočiće im vrednost na tržištu. Oni su razlupali Olimpijakos 4:0. Nema veze to što trenutno koštaju malo više od Vojvodine kada imaju trenera koji je napravio igru i skaute sposobne da dovedu jeftine a dobre igrače.

ivan

pre 1 godinu

Malo optimizma majko sveta,šteta za ovo drugo poluvrijeme,trebao je odmah na poluvremenu Sanoga da ubači ako ne i od početka utamice ali kad vec nije počeo sa njim morao ga je ubačiti. Nije dobro ali biće dobro nadam se,važna lekcija naučena. Definitivno možemo da postignemo usudit ću se i reć 4,5 golova ali moramo naći balans neki,ne možemo jednostavno igrati sa 5 ofanzivnih igrača i Kangom koji i nije prirodni defanzivni vezni,biće to dobro,vjerujem u momke i prolaz.

Walldorf

pre 1 godinu

Utakmicu smo mogli zatvoriti do kraja prvog poluvremena.Bukari i Pešić su jednostavno morali iskoristiti "mrtve" šanse,pa bi smo na poluvreme otišli sa tri gola razlike.Pošto to nismo uradili,protivnik je oberučke prihvatio poklone koje smo mu velikodušno darivali.Sve je krenulo nizbrdo povredom Bukaria.Taj momak je vezivao dva igrača uz sebe i tako pravio prostora ostalima u napadu.Pročitao sam nekoliko smislenih komentara.Slažem se sa ljudima koji primećuju nedostatak brzine u sredini terena.Takodje,jedan ozbiljan tim mora imati čvrstinu,brzinu i znanje u igračima ispred zadnje linije.Bez toga se ne može!Sve u svemu,protivnik je ozbiljna ekipa u sredini i napadu.Odbrana im nije na nivou sredine i napada.To se u grotlu Marakane MORA iskoristiti.Prvih petnaest-dvadeset minuta na Marakani moramo maksimalno iskoristiti.No,da bi se to desilo,ponoviću,moramo imati sigurnost ispred naše zadnje linije i,brate,moramo koristiti stopostotne šanse u visokom procentu.Slušam analizu Stojića na Areni i čovek zbori istinu.Favoriti smo,no,da bi smo dokazali,Stanković mora prelomiti. Kanga ili Kangva.Obojica mogu igrati istovremeno domaću ligu.Evropu ne mogu a da tim ne trpi.Kanga,Kangva,Ivanić,Katai su fantastični tehničari i majstori.No,suviše je to finih igrača,majstora u prvih jedanaest.Neko mora i besomučno trčati,razbijati postavku protivnika i tako praviti prostora brzim napadačima.Ukoliko Stanković postavi ekipu kako treba,a kvaliteta za to imamo,proći ćemo u LŠ.Sportski pozdrav!

Rebus

pre 1 godinu

Ne može ni njih sreća toliko da služi. Baš baš su imali sreće, nisu bolji. Zvezda u defanzivi klimava ... ovo nije tim koji je bolji od Zvezde, ali eto...primila je Zvezda jeftine golove... posebno prvi.

Utisak je da je Zvezda igrala na nerešeno, a nije trebalo tako... ispuštene šanse govore o tome.... Opet aktivan rezultat pred revanš ....

Zoran

pre 1 godinu

Kangva, Kanga, Katai, Ivanic, pa ko ce tu da trci ? Ko e da se vraca u odbranu ? Ko e da markira njihove napadace ? Nema snase da ako svi nabrojani igraju mi idemo dalje. suvise je tu rupa.
Bukari ne uliva bas neko poverenje, a Mitrovic je druga liga igrac. Moze po nasim livadama da juri loptu; koja crna Evropa.

pedja

pre 1 godinu

Ono kad ti tim koji vredi duplo manje novca izgleda kao da imas 1-2 igrača manje na terenu.Ivanic,Katai,ne ide u istu recenicu sa modernim fudbalom…

DELIJA bosanceros

pre 1 godinu

Ali serete svi. Realno dva jaka tima. Dobra utakmica.
Uzivao sam gledajuci. Na markani sve je moguce, pesic je super odigro. Ali hvalio je pavkov da imamo jaceg momka kao pivot u napadu.
Onaj piero je zivotinja, jak je bas bas fizicki
(Lazar, 18. avgust 2022 07:34)

Hvaljen bio Pavkov!

vasilije

pre 1 godinu

Nadam se da je Ben odigrao svoju poslednju utakmicu u Zvezdi, u nasim klubovima ne treba da se igra po prethodnim zaslugama, da je igrao Mustafa bilo bi mnogo bolje. Secam se juce ispred sesnaesterca prima loptu i salje povratnu u aut na centru igralista, pogotovo kao napadac je skoro beskorisan.

zmajognjeni

pre 1 godinu

Aman više sa tom plavom bojom. Ceo dan o tome.
I ako je zbog partije, mnogo je.
(Duka, 17. avgust 2022 19:17)

jesi li ti ikad video zastavu Srbije ? vasi kompleksi su zaista neizlecivi... zvezda je uvek imala plavi dres
(zoki, 17. avgust 2022 19:31)

Zastava Srbije??? Grb FK Crvena Zvezda je imao plavu boju ranije. Otada imamo i plavu kombinaciju.

Cisse 9

pre 1 godinu

Jel vam sad jasno zasto Kataija ne kupuje nijedan drugi evropski klub i zasto ga Piksi ne zove u reprezentaciju ? Ja ga zaista volim ima vic u igri ali evo 20 min je i on ne moze da dise i to protiv Makabija .

zoran

pre 1 godinu

Pisem ovo u 45.minutu. Makabi je pokazao da nije naivan protivnik i da nisu bezveze onako dominantno izbacili Olimpijakos. Zvezda je imala na trenutke svoju igru i na suvi kvalitet smo dali 2 gola, ali ne znaci da ce biti lako. Mislim da je Dejan Stankovic ozbiljno skautirao protivnika, a promena igre pred kraj prvog poluvremena je posledica promena taktike koju je sproveo. Ne razumem ljude koji ga kritikuju, mislim da se on u Zvezdi dokazao i po meni je sjajan trener, za nase uslove. Imamo ofanizvan sastav, mozda neki misle da bi sa Sanogom zatvorili ovu povremenu promaju, ali hajde da sacekamo kraj dvomeca, pa da sudimo da li je tako trebalo ili ne.
Sta god bilo veceras, ostaje Marakana, verujem da se tu bez problema moze stici i 1-2 gola razlike, ali bi bilo dobro da veceras ne izgubimo.

Aragorn

pre 1 godinu

To je Evropa, napaljen domacin ti izdrziš i hrabro odigraš nakon loženja domaćina.
Zvezda pojednostavila stvari sa Bukarijem,ima pakleno krilo koje decenijama nije kročilo na Marakanu!!
Granice su podignute na mnogoooo viši nivo sa njim u timu.
Prva prava tekma u sezoni, ima grešaka, normalno je i oni žele LŠ, ali dobro je sve u svemu ne samo zbog rezultata, vidi se i iskustvo Zvezde, lako je nama da kritikujemo iz fotelja, soba kafića.
Bice vremenom još bolje, ubeđen sam u to.

Vlada

pre 1 godinu

Stanković je sve omašio. I startetre i zamene. Čoveče, pri zaostatku od jednog gola ti igraš završnicu sa Kangom, Sanogom, Kangvom i Srnićem??? Ohi ti na klupi, ubiće te sujeta, tako se ne postaje trener. U završnici ti pet igrača ne igraju na prirodnim pozicijama??? Ubacuješ Mitrovića a dečko zelen ko grašak??? Ovaj rezultat mnogo zavarava, ništa to nije dobro. Okani se eksperimenata, nije ti ovo Intertoto kup.

Stefan

pre 1 godinu

Gledao sam od 60. min tj bas kada su ovi dali gol za 3:2. Mislio sam da cu da se radujem ali nisam osecao nista...moj utisak kao navijaca Partizana je da je fizicka sprema bas losa, nema neke akcije sve neki pokusaji pojedinaca. Citam komentare svi su ovo shvatili kao tragediju jer su navikli da svi padnu sa 5 gola razlike u nasoj ligi. Nasa liga osim Zvezde i Partizana zadnjih par godina je u nivou Finske lige, znaci nas treceplasirani tim je u rangu PK-35, a neki iz sredine tabele na nivou KuPS-a. Ove godine je i Partizan blizu tog nivoa sto nije nista sramota-jednostavno smo losi. Nas problem je sto nipodastavamo sve i svakog jer smo mi kao iznad svih u svemu, a realno smo bedni, u sportu se jos nekako i drzimo.

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

Звезда има играче за ЛШ али на жалост тренер је лимитиран за ЛЕ.
Колико год је у првом полувремену увидео где шкрипи и променио поставку и донео преокрет и вођство толико је забрљао у 2.полувремену. ОД првог минута кренуо је са намером да се брани и повукао се а то се у савременом фудбалу не ради последње две деценије сем Италијана који су ту мајстори и једино способни да дефанзивом сачувају резултат.
У БГ оставио два висока нападача што нико не би урадио, увео Бена који је техничар али је спорији од пужа. Истина заказао је и Иванић који је јуче остао у свлачионици.
Све у свему Деки није тренер за ЛШ а ако прођемо то ће бити чиста срећа.

Krcun

pre 1 godinu

@Ne daj boze da igramo sa Realom! Sampioni Srbije, uzas!
(Dim, 17. avgust 2022 21:24)
Gubio je i Real na našoj Marakani.
Ajde sedi dole i uživaj, vodimo 2-1.
(Redar, 17. avgust 2022
Uživam ali za malo

Aluvial

pre 1 godinu

Slaba odbrana bez agresije, momci nisu bili koncentrisani u odbrani. Sva tri gola Zvezda je primila na istu foru. Tesko ce se to ispraviti, jer osim Dragovica u odbrani nema zaista dobrog igraca. Erakovic je smeh od igraca. Milunovic nesto bolji, ali koncentracija na nivou vinske musice.
A izmene su ludilo, izvede Kataia, koji ocigledno nema snage, a i inace je fizicki slab, a minut kasnije se javi Bukari da ga zameni, pa msm sto se ne javi pre minut. Stankovic je krenuo previse ofanzivno i tu je problem, defanzivni vezni bi morao da pocne u Beogradu. Manje zaletanja, a mnogo vise koncentracije i mozda se i prodje u LS. Makabi je veoma dobra ekipa, tu su negde po kvalitetu kao i Zvezda.

lal

pre 1 godinu

Samo mi, a uskoro pocinju da nas kopiraju
(Hando, 17. avgust 2022 20:35)
pazi... nije bas 100% troll...
secas se kada su se divili gvardioli u barsi i tika taka fudbalu... a on samo pronasao VHS kasetu na kojoj je zvezda iz 90. :D

zvezdas-rajvoSa

pre 1 godinu

Zvezda vodi - beogradska Marakana ce tek da gori !!!
Prvo poluvreme posle gola Haife odlicno. Steta za jos 2 zicera Pesica i Bukarija. Moglo je 1:3 da bude nakon poluvremena. Nema opustanja. Mozemo do 1:3. Bez gluposti samo i nekon poklon penala ili crvenog.

djuka_pg

pre 1 godinu

Sve sami stručnjaci komentarišu, zašto nije ovo zaštno nije ono!
(BrckoRS, 17. avgust 2022 21:44)

A od sporta bave se stonim fudbalom ako i to igraju. Napred ZVEZDO, samo gazi!!!

Rajko

pre 1 godinu

Zasto je bio na klupi najjaci igrac Zvezde prosle sezone u odbrani Sanogo ???Koja je fora sa Mitrovicem sto udje u igru u ovakvoj utakmici ? Za Srnica da ne pricam..ne znam sta Stankovic vidi u njemu.Jako su ofanzivni a mi smo na 1:2 krenuli da se branimo iste sekunde kad smo poveli.

markoni

pre 1 godinu

Video si u prvom poluvremenu da kad počneš da igraš lako ulazis u šanse i da si bolja ekipa. U drugom se moliš da Deki ne izmeni najbolje igrače i uvede igrače koji su do sad grejali klupu i to se desi i to nije prvi put. Samo kad se setim Omonije i izvodjenje Ivanica oko 60og minuta, a to se dešava redovno. Šta navede čoveka da izvrši izmenu Katai Srnic, a onda i Sanogo Ivanic. Umesto da si nastavio ti si izveo najbolje igrače koji znaju sa loptom i uveo sve defanzivce koje si imao.
Ne sumnjam da možemo da ih pobedimo, ali se plašim drugog poluvremena gde će opet izbacivati Kataija, Ivanica i ubacivati Srnica i ne znam koga već.
I da, druže ubaci Mustafija jer dečko kida.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

ZaphodBeeblebrox, 17. avgust 2022
Nije makabi bas boranija pa da se samelju! Minimalan poraz je dobar rezultat, ne znam cemu otpisivanje Zvezde! dace im 4komada u beogradu.
(zex, 17. avgust 2022 22:55)

"Samleti" mislio sam na 1:3 i 1:4.

Ali, "Nije Makabi baš boranija" i "daće im Zvezda 4 komada" su sušta suprotnost.

Simić

pre 1 godinu

U protekle 2-3 nedelje imali smo priliku da na raznim portalima čitamo veliki broj komentara koji su upućivali na to da se u dvomeč vrednom 30 miliona evra ne ulazi bez kvalitetnog desnog beka. Da tu poziciju ne može da pokrije štoper. Da Sanogo mora biti u timu bar dok se ne dovede neki drugi igrač na poziciji zadnjeg veznog. Da Srnić ne bi smeo da bude ni u protokolu, a ne prva izmena na ovako važnoj utakmici. Da se Kataiju ne sme tolerisati nezainteresovanost, letargija, nespremnost i šetkanje po terenu. Da Ohi jednostavno mora igrati, da je sramota kakav odnos Stanković ima prema njemu, a da se Benu treba zahvaliti za sve što je učinio u dresu našeg kluba. Da se u LŠ ne ulazi sa igračima kojima se daje kredit zbog prethodnih zasluga, već isključivo sa onima koji su najspremniji i najkvalitetniji u ovom trenutku. Valjda je svima ova utakmica pokazala koliko su oni, koji su to pisali, bili u pravu.

vld

pre 1 godinu

Evo odmah pljuvacina sad svi ne valjaju a do juce svi majstori. Pa ovo nam je do sada najozbiljnija utakmica sa sampionom Izraela koji je odlicna ekipa. Na ovoj utakmici se upravo pokazalo koliko nam je slaba liga Kanga ili Kangva cim malo zakasne sa brzim pasom gube loptu a u nasoj ligi se setaju po sredini. Upravo treci gol Makabija je pokazao rupu u prestoru gde treba biti nas zadnji vezni i zbog toga minus Stankovicu na kasnom uvodjenju Sanoga. Na marakani igramo nasu igru na sve il nista pa kako bude a imamo vece sanse od njih

slobinator

pre 1 godinu

Haićanin k'o da je pivot rukometaš.
(Teškaš na crti, 17. avgust 2022 23:10)
da ali on je tako glavom dao dva gola i olimpijakosu.makabi je jako nezgodna ekipa.stanković uopšte nije snimio protivnika kako treba.moralo je ovo da se dobije u izraelu.oni ziceri kangve i pešića mogu skupo koštati.uopšte mi nije jasno šta se htelo postići sa dovođenjem pešića.bolje da su kupljena dva krštena beka.pavkov i ohi su mogli odigrati sigurno bolje nego pešić.mislim da ove godine zvezda ipak deluje moćno na marakani,pa se nadam da bi makabi mogao biti otpravljen sa više komada u mreži.važno je dobro krenuti,pa da u grotlu rajka mitića malo i protivniku uđe voda u uši

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

zzzzz

pre 1 godinu

Stanković je večeras promašio sve što je mogao da promaši, Kanga i Kangva su i protiv Pjunika bili veoma klimavi a protiv ozbiljne ekipe kao što je Haifa se to i videlo, ne znam odakle ikome ideja da njih dvojica mogu da igraju DEFANZIVNE vezne. Za Kataija nemam komentar, čovek igra vidljivo preko one stvari. Ali ubedljivo vrhunac večerašnje gluposti našeg trenera je to što nam na klupi sedi jedan Ohi a on ubacuje Bena kao lažnu devetku da jurimo rezultat... Ispali smo od Omonije, dobro je idemo dalje nema veze, ispali smo od Šerifa, dobro je idemo dalje nema veze, e pa sada i te kako ima veze ako ispadnemo. Mogu ljudi da se ljute koliko hoće ali Milojević je Ferguson lično za Stankovića, sa kakvim je on igračima dva puta ušao u LŠ i kakve je sve timove izbacivao.

Xxx

pre 1 godinu

Blago zemlji koja ima toliko pameti što se može videti po komentarima. Žao mi je što Osmanlije nisu vladale još koju godinu. (hoće Aca).

vladan

pre 1 godinu

Zvezda je toliko losa bila u odbrani, toliko prostora za protivnika, po meni je to osnovna greska.
Nemam nista protiv Milunovica ali od kako se on vratio, Dragovic je nekako izgubljen, nesiguran.
Nisam lovac na greske ali kod prvog gola,Milunovicu je prosle lopta pored noge a to je jedino mesto gde je i mogla da prodje.Kod drugog, nije dobro markirao protivnika. Kod treceg, bio je najblizi da markira sut a nije stigao.
Voleo bih da nisam u pravu ali Dragovic pre mesec dana i sada, kao nebo i zemlja.

palop

pre 1 godinu

Stankovic inovator jedini koji igra bez zadnjeg veznog u evropi
(ZvezdasSrb, 17. avgust 2022 20:58)

Nije tacno, Junajted isto igra bez zadnjeg veznog.

John

pre 1 godinu

Odma pljujete,ne valja vam ništa.Sačekate lepo poluvreme i vidite preokret.Cim su oni potrosili snagu pocetnim naletima,satrli smo ih.Mogli smo još dva komada.

Nikola

pre 1 godinu

U 50om minutu nasi igraci pokusavaju da dodju do daha kao da je drugi produzetak u toku. Dok ne budu nasi igraci imali snage kao i igraci u vrhunakim klubovima dotle ce nam uspeh biti i sam ulazak u LS.

Rastko

pre 1 godinu

Problem su defanzivni igrači koji nisu uigrani, napad je dobar samo promašujemo šanse. Kad bi se samo sredina malo konsolidovala pa da navalimo do kraja

srle

pre 1 godinu

Makabi je ozbiljna ekipa i igra ozbiljan fudbal, imaju snage za ovakve takmičarske utakmice i vrlo su opasni u napadu. Mislim da je Crvena zvezda malo potcenila ovu ekipu, ako treba da se čupaju na Marakani, biće dobro da ostane 2-3. Jedan razlike nije nedostižno. Ali velika opomena za sve koji su poleteli u Crvenoj zvezdi. Nema slabih protivnika. Srećno u revanšu.

dovlajoe

pre 1 godinu

Stanković opet pokazuje da nema osećaja i talenta za posao trenera. U drugom poluvremenu kod rezultata 1:2 ne trebaju i Kanga i Kangva (koji je od početka van utakmice) na poziciji zadnjih veznih. Sanogo je ranije morao u igru, pogotovu što je današnji Dragovićev doprinos kao da je ostao u Beogradu. Srnić i Ben nisu za ovaj nivo fudbala.

Krajišnik

pre 1 godinu

Više vazdušnih duela dobio maleni Ben za 15 minuta,nego Pešić za 70.
Loša utakmica Zvezde , prvenstveno taktički loše postavljena.

Milan

pre 1 godinu

Samo me interesuje, koje uloge obavljaju Ivanić i Kataji u ovoj postavki, ser Stankovića. Ovoliko tumbanja u postavci niko ne razume.

no name

pre 1 godinu

Is teze staze Benfica i Psv, mada ni Rengers nije mačiji kašalja. Oba tima će se boriti za prolaz dalje u grupama Lige sampiona.

Gledam stazu šampiona Kopehangen, Trabozn koji je bas razocarenje kao šampion Turske. Bodo i Dinamo z i sta reci za Plzen i Qarabac 0:0. Nista nisu pokazali da zasluzuju ligu šampiona.

Ubedljivo 2 najbolja tim su Zvezda i Maccabi Haifa. To kažem kao navijac Partizana.
Sreca i nesreca kvalifikacija.

Zvezdina najveci problem sto nema napadača, i to vec godinama.
Kanga iako mator i gresi uvek uradi nesto dobar na utakmici. Imenjak mladji je čudan.

Boki

pre 1 godinu

Makabi igra dobar fudbal. Nisu slucajno dali Olimpijakosu 4 gola u Grckoj. Plasi me njihova brza i jednostavna igra. Nece biti lako. Zvezda na momente dobra. Ostatak vremena konfuzno. Stankovic je izveo ofanzivnu postavku, mada je cini se taktickim egzibicijama napravio pometnju u igri. Sad je lako biti pametan..Katai je van forme,Ivanic takodje.. Kangva u blagom padu. Utakmica je izgubljena na sredini terena.Nije mi jasno zasto Ohi ne igra.Kao navijaci zasluzujemo bar neko objasnjenje. Covek daje golove kada igra.Inace, mislim da ne treba sada da vredjamo ekipu. Sigurno je bilo mnogo tesko igrati po visokoj temperaturi i vlaznosti.Protivnik je ozbiljna ekipa sto je na povrsinu izbacilo slabosti Zvezde. Sve u svemu, moglo je da se zavrsi bolje, ali i gore. Zvezda moze da prodje Makabi, samo ce biti tesko. Voleo bih,zbog finansija da udjemo u LS,ali realno je LE domet Zvezde. I to ne zbog snage Makabija. I oni su taj rang.LS je liga prebogatih i,za Zvezdu, prejakih ekipa.

paraparara

pre 1 godinu

ja nisam video veliki problem u odbrani, vec u veznom redu. ovu utakmicu je sanogo morao poceti.
borjan je mogao bolje kod svih golova, ali sta je tu je. mogli su da nam spakuju jos jedan.
3 0 na marakani!

Merkurijanac

pre 1 godinu

Bukari je vanserijski igrač, ide na dribling, osvaja prostor, ima pregled igre, pas, strašan igrač! Da budemo srećni da ga imamo ove sezone, jer će se odlično prodati vrlo brzo. Koliko on vredi videlo se kad je izašao. Krenulo je tromo, sporo, mučenje, bez šuta na gol u drugom poluvremenu. Ivanić, Pešić, Kangva, Katai kriminal...Od samog početka drugog poluvremena se očekivalo da će Makabi da krene na sve ili ništa, Deki ne uvodi Sanogoa, odbrana rotirana, neusklađena, morao je da stane na loptu, pa bar sačuvati nerešen rezultat, a on uvodi odbrambene kad već gubimo 3:2, očajna taktika. Kanga ajde da kažem solidan jedna od radilica u timu, Milun i Eraković dobri u odbrani, mada glavni propust je što dva njihova glavna igrača nisu bolje markirali, udvajali, Mitrović zelen, slab u duelu, klinac od 19 god, primamo treći gol bez bloka.....revanš - ocekujem da će Bukarija da zatvaraju i udvajaju, tako da ako njega pokriju ne znam ko bi mogao da stvori napad i da gol, biće teško mučenje doći do produžetaka...

Bimbo

pre 1 godinu

Kad je ubacio Srnica bilo je jasno koliko je sati ... došli da ne izgube. Ili bar da ne izgube sa većim rezultatom. Ziheraški. Zvezda puno bolji tim....dami su 3 gola iz 3 šanse...od čega 1.gol ne bih ni komentarisao.... dešava se. Očekujem prolaz na Marakani.

zoran

pre 1 godinu

Zvezda loša... Razarali nas ljudi. Sreća da su stali na 3.
Pešić pogodila lopta i srećno gol.
Inače Pešić u duelu 1 na 1 sa golmanom obavezno maši.
-Sale Katai lepo kaze Stojić ne može se nespreman biti na tom nivou.
Katai glumi neku zvezdu a fizički totalno imperioran svaki duel izgubio. Postao je bezobrazno nonšalantan.
Stanković katastrofalne izmene i utupeo napad.
-Evropa trazi fizički spremne ekipe agresivne na loptu. Kad gledam Makabi ko da gledam Rendzers agresivni na loptu sa munjevitim kontrama na prepad. Takve ekipe ostavljaju prostora nama da ih ugrozimo zestoko.... Ne znam zasto kod 2 - 1 stanković ne uvede Sanoga, Pankova.
-svi naši klubovi razočarenje u evropi... Najveće Zvezda najviše uložila.
Igra se na trk, tempo.... Stankoviću se ponavlja Omonija, pa Serif
sad Makabi.
-ni Kangva ništa, slabasno to.
-previse su lako dolazili do zvezdinih 16 m

Zastava101specijal

pre 1 godinu

Mi smo isto tako autsajderi, prijatelju.
(Optimista pripravnik, 18. avgust 2022 14:28)
U jednoj rečenici sve objašnjeno.

Milan

pre 1 godinu

je l moguće da mu je Pavkov u Bg?
(realno, 17. avgust 2022 21:1
Druze slabo ti pratis Zvezdu, Pavkov je bolestan i zato je ostao u Beogradu.

Djordje

pre 1 godinu

Pesicu treba 5 stopostotnih prilika za jedan gol
(RSK, 17. avgust 2022 21:39)

ali sam ih i napravi, Pavkov je sjajan lik ali on ne ume da se ušeta u šesnaesterac sa loptom i šutira na gol...

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

6 stranaca u timu zvezde
(ja, 17. avgust 2022 19:58)

Ja dao plus. Mislim da je to kompliment. Liga šampiona nam je dakle na izvolte.

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Tako je. Bez zadnjeg veznog, na gol vise, sa malo povucenim Ivanicem i to je to. A ne sa Sanogom da jurimo 0:0. Bravo Deki majstore za hrabrost.
(Gossa placa Zeljko 89, 17. avgust 2022 19:50)

Reci nam ko to u evropi igra bez zadnjeg veznog pa da je tebi ovo normalno?
(aloo, 17. avgust 2022 20:14)

Zvezda igra totalno drugačije od drugih.

The_Dejan

pre 1 godinu

Pitam se šta bi bilo da smo igrali utakmice u našoj ligi, pa onda sa Makabijem.. Mi čoveče nemamo snage za jedno poluvreme, daleko ga bilo.
Umesto ovih poslednjih 5 minuta da napadnemo kao ludi, naši pocrkali, rastaju se sa životom.

Doc. dr

pre 1 godinu

Ova ekipa Zvezde ne ume da igra defanzivan fudbal, nadam se da je to sada i Stankovicu jasno. Doduse, Makabi je dobra ekipa, ali stice se utisak da je moglo bolje. U svakom slucaju, aktivan rezultat, Zvezda je kvalitetnija ekipa i realno je ocekivati da odigra bolje u Beogradu.

dendza74

pre 1 godinu

Drugo poluvreme ni za ligu konferencija. Stankovic katastrofa u taktičkoj postavci igre, a još gore sa izmenama. Povratak u surovu realnost.

2CRAZY

pre 1 godinu

Ima Zvezda aktivan rezultar, ali bice veoma tesko i na Marakani, Makabi je veoma kvalitetna i opasna ekipa, mozda budu cak i penali.

Zvezdi generalno fali bolja i brza odbrana, fali im bolja fizicka priprema, kao i rad u teretani, suvise su slabi u duelima.

Rothmans

pre 1 godinu

Mi se uvek preplašimo kad je ovako bučna i napeta atmosfera sa tribina u gostima. Setite se Rendžersa i kako smo tamo prelako i naivno primali golove kao od šale u takvoj atmosferi. Totalna konfuzija i strah u odbrani, svi statični i nepokretni, previše smo šuplji za LŠ nažalost, LE je naša mera i realnost koliko god mi želeli LŠ. Makabi nije ništa posebno, čak je i slabiji od Rendžersa naročito u odbrani, ali nas će koštati to što samo na mahove igramo dobro a na mahove ne postojimo, previše crnih minuta, fizički nas nema u većem delu meča, i naravno ziceri i mrtve šanse koje promašujemo kada treba prelomiti meč a to se na ovom nivou ne prašta, nadam se da ćemo bar u revanšu biti inspirativni kao protiv Pjunika pa da preokrenemo nekako.

2CRAZY

pre 1 godinu

Ima Zvezda aktivan rezultar, ali bice veoma tesko i na Marakani, Makabi je veoma kvalitetna i opasna ekipa, mozda budu cak i penali.

Unuk Toma iz Svedske

pre 1 godinu

Moram laički da primetim neke stvari, a to su:
- Svako ispucavanje Borjana promaši naše igrače i automatski je lopta za protivnika i tako već godinama
- Ekipa koja nema bekove ne može d aigra ozbiljan fudbal i ne zaslužuje ligu šampiona, do večeras sam koliko toliko imao razumevanje za Rodića, još u autobusu mu se treba zahvaliti jer igral koji nema centaršut i koga onako može da polomi protivničko krilo kao kod prvog gola nrma šta da traži kod nas
- Pešić je tragikomičan centarfor, ne može da doboje nijedan duel, Pavkov sa svojim manama i vrlinama mnogo bolji jer je jači i otvara pristor za ostale jer konstantno na sebe navlači dva igrača.
-Dokle više igrači kao što su Srnić i Ben, Benu svaka čast za sve do sada ali jednostavno on vieš nije igral za Zvezdu.
- Stanković pokazao još jednom da ne zna šta radi, rotirao mesta Kataiju i Ivaniću po ko zna koji put i koa i uvek kad rotira njihov doprinos ne postoji. Svi treneri prave izmene da pojačaju ekipu, dok on konstantno oslabljuje ekipu izmenama. Još jednom je pokazao da ne zna šta radi...

nesa80

pre 1 godinu

kao navijac partizana kazem da je zvezda odlicna ekipa ali nekako su traljavo odigrali drugo poluvreme,nebo i zemlja prvo i drugo poluvreme,ko je sad taj pesic,nije igrao ranije,po meni nikakav igrac,greska i stankovica je izbacivanje katai i uvodjenje srnica.ima zvezda mnogo dobrih igraca i mozda se tu pogubio stankovic,resice ovo zvezda u bg.partizan da je igrao ovako lose drugo poluvreme popio bi petardu od ove ekipe,makabi iznenadjajuce dobar ali to je ekipa koja u gostima nece igrati dobro

covek objasnio

pre 1 godinu

Mnogi se pitaju zasto toliko gresaka u dodavanju , greske u dodavanjima su posledica fizicke nespremnosti. Svi oni naravno znaju da dodaju precizni su ali kada igrac izgubi snagu pada koncentracija i dolaze greske cak i u tako obicnim stvarima kao sto je dodavanje. Tako da ostaje nasa stara boljka a to je fizicka nespremnost.
Pa kod nas se utakmice odlazu kad timovi igraju evropsku utakmicu a to je velika sramota a evo kako nam se takav odnos vrati. Jedan Makabi nas nadtrči , nadskoči i svaki duel dobije . Katai ima foru ima vic u nogama ali u 10 min ne moze da diše
(Cisse 9, 17. avgust 2022 23:17)

Sve krece od kondicije iliti fizicke spremnosti, spreme sto bi rekli. Pa Djokovic je izgubio dobrano meceva jerbo fizike - kad imas u NOGAMA i PLUCIMA, a pritom si "tata", pa nema ti ravnog.

delija

pre 1 godinu

Ej ljudi, nasa Zvezda nemaaa trenera , ja to ponavljam godinama od kada je Mister dosao , i onada sve pada u vodu , jako teska situacija !!!

Boby

pre 1 godinu

Naš fudbal je smejurija a planira se ulaganje enormnih sredstava u nacionalni stadion. Malo, ali samo malo, jači protivnik i poraz. Šta bi bilo da nalete na neki prosečan a tek jači tim iz Evrope.

Zvezdas

pre 1 godinu

Ako mi sa Srnicem hocemo u ligu sampiona onda smo u velikom problem Deki nemoj nas vise zajebavati sa svojim glupostima kod izmena.Izvini Deki ali ovu utakmicu si ti licno izgubio.

Aksiom

pre 1 godinu

Alo ljudi sta vam je, em je Makabi bas visoko moralisan kao i njihove prepune tribine, em su dobra ekipa, bolja su ekipa od vecine drugih koji nam nisu zapali u zrebu. Msm, Olimpijakosu su dali 4 gola a nisu primili ni jedan.

Iggy

pre 1 godinu

Pošto kladionice upravljaju sportom uopšte, naročito fudbalom, kvota za prelaz iz 2 u 1 bila je veoma solidna...
(kritikcinik, 18. avgust 2022 08:14)

A inače je kvota za prelaze mala?

slobinator

pre 1 godinu

pošto su mi se slegli utisci mislim da je zvezda sinoć morala ono da dobije,a što nije pitajte dekija.prvo do poluvremena je po šansama trebalo biti 4-2 za zvezdu.onakva dva zicera koje je zvezda promašila su nedopustivi u utakmici ovakvog ranga.izmene koje je stanković napravio u nastavku su bile katastrofalne.srnić? dokle bre više? mitrović? još je zelen za ovakve utakmice.drugo ovde pominju makabijevog centarfora.pa on je isti ohi.takvog imamo,a pavkov je još bolji.kad bi dečko radio više na sebi bio bi barem kao žigić.pešić je katastrofalan.njegov promašaj protiv cska nas je jednom već koštao prolaska dalje.nadam se da nas sinošnji promašaj neće ponovo koštati ispadanja.najzad sinoć se poklopilo da ni borjan nije imao svoj dan.prva 2 gola su delimično na njegovu dušu.sa potpuno neupotrebljivim kataijem i ivanićem ovo je još dobar rezultat.mora to u beogradu mnogo bolje

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

JBL, a sta ces ti da kazes ako pobedimo? Sto da igra sa zadnjim veznim ziheraski ako vec Sanogo nije u formi i ne moze da izdri ovako jaku utakmicu. Neka makar pocne ovako, pa posle moze da ubacuje sta hoce

mile

pre 1 godinu

Milunovic besprekoran...prodje ga ovaj kod gola kao da ga nema i minut kasnije zamalo penal...STRASNO!
(AZagor, 17. avgust 2022 21:23)

Nije Milunovica prosao nego Rodica i Kangu. Milunovic bio ispred njega prilikom centarsuta

reci nam

pre 1 godinu

Ne postoji klub na svetu koji ovoliko sreće ima već godinama u evropi,ali ne postoji!!!
(UltraKop MileniumTeam, 17. avgust 2022 21:33)

Jel su dve zvezdine 100% promašene sanse sreca???

Aster Blistok

pre 1 godinu

To je to kad mi odlazemo utakmice, igrali bi meni na svaka 3 dana samo tako. Bukari nije povredjen to je bitno, fali nam spic koji ce da daje golove i normalni bekovi, uporediti centarsuteve njihovih bekova i nasih i sve je jasno.

Zarije

pre 1 godinu

Stanković je isključivi krivac za poraz.Sve je uradio kako ne treba.Od početka pa sve do kraja.Plus skauting urađen loše, nisu pripremili dobro utakmicu.

čarobnjak iz voza

pre 1 godinu

Deki, tvoj poraz. Bruka i sramota drugo poluvreme. Bolje da su samo izlazili nego što si menjao. Ben protiv ovako tvrdih štopera bez ikoga ko bi mu dao loptu u noge. Ivanić indisponiran igra, mali.Mitrović u igri a juriš rezultat... Strašno, nek nam je Bog u pomoći u Beogradu.

Scrat

pre 1 godinu

Deki je pre utakmice izjavio da je upoznao ekipu Makabija. Da je stvarno bilo tako, poceo bi sa Sanogom umesto Kangve. Izraelci su nas ubili na sredini terena. A slazem se sa vecinom komentara oko Ohija. Ne vidim ni jedan razlog zbog koga bas on ne bi menjao Pesica. Dekijev poraz, ali... Tu je revans, pa da vidimo od cega su momci napravljeni

Djorgo nišlija

pre 1 godinu

Mislim da Kanga ne može da igra zadnjeg veznog. I da Zvezda ne može da ihra bez ijednog defamzivnog veznog. Srećno u Beogradu

Zar ne?

pre 1 godinu

@ Jeremija. Sve si lepo objasnio,stabilizovao se srednji red sa Sanogom pa se još bolje stabilizovao sa Srnićem.Ali prijatelju njih dvojica su igrači za 0-0,apsolutno neupotrebljivi u napadu.Pa jesi li video kad posle besomučnog vraćanja lopte u nazad,i kad im se otvori prostor oni krenu napred sa takvom panikom i razmišljanjem "majko mila šta sad sa loptom"

Sića

pre 1 godinu

Bravo moja Zvezdo, u odnosu na sve okolnosti, maestralno prvo poluvreme!!!
Bukari i Pešić još dve 100% šanse.
Adaptacija na atmosferu i uslove za igru, kao i taktiku protivnika na početku jedina zamerka.

Nenad

pre 1 godinu

Zvezdin glavni problem je slaba liga i nedostatak jakih utakmica. Treba im malo vremena da skapiraju da ne igraju domacu ligu, ali polako sve dolazi na svoje mesto.

2CRAZY

pre 1 godinu

Ovo je neverovatno brutalan tempo u kojem se igra i to pri ovakvim teskim vremenskim uslovima, ocigledno je da je to i ideja Makabija, da sto vise ubrzaju igru i tako nas sto vise izmore.
Videcemo ih na Marakani.

The_Dejan

pre 1 godinu

Neverovatno koliko amaterske greške mi pravimo. Koliko ispadamo, haos. Dosta oscilacije. I sad se ostavlja Čeriju prostor i lik lagano daje gol.
Ali, šta se dešava sa Ivanićem?

Previse defanzivno Deki

pre 1 godinu

Zvezda generalno spora i bez energije. Ako izadje Bukari bicemo jos tromiji. Kao igramo neke kontre a kad krenemo u napad to presporo izgleda i sa premalo igraca. Totalno pogresno postavljena odbrana na ovom Periotu.

Гиле шампион изразити фаворит.

pre 1 godinu

Колико само немамо кондиције...Катаи на шкрге почео дисати од седмог минута првог полувремена.

m

pre 1 godinu

Ovaj poraz ide na dušu Stankoviću, da vidimo da li ima hrabrosti i inteligenciju, i da nije u vlasti lažnog ega, to je normalno za mladog neiskusnog trenera, ipak ono što je važno to je reakcija, da priznaš sopstvene greške i učiš na njima.

Zivota

pre 1 godinu

Stankovicev poraz! Imas pozitivan rezultat u prvom polu-vremenu, pocinjes drugo bez ikakve ideje, sa postavom da se ne branis, ne krenes da ih dokrajcis....Na negativan rezultat odradis izmene koje su za branjenje rezultata, konacno sa pravim defanzivnim veznim koji mora da igra (Sanogo), bez spica....Voleo bi da Deki na konferenciji za novinare dobije pitanje koja je bila ideja na pocetku drugog polu-vremena, a koja na 2:3.

komentari

pre 1 godinu

Nonsalantno u momentu kada smo trebali da ih dokrajcimo. Golovi ni iz cega. Bukari je cini se pola tima. Jos kada je izveo i Kataija nula. Kangva nadam se da ne moze losije. Steta, Makabi nista posebno, na sta li je licio Olimijakos? Nadam se da je Bukari ok za revans i ne bi trebalo da bude problema iako sigurno otezava ovaj poraz. Ajmo!!

Luka SRJ

pre 1 godinu

Ako ne mozemo da u BG pobedimo 1-0 i dostignemo egal i posle sta bude, onda i ne zaslužujemo Ligu Sampiona. Liga Evrope je sasvim okej takmicenje, nego mi smo sada dostigli neki nivo, da je Liga Evrope neuspeh, sto nije istina.

Boki

pre 1 godinu

Makabi igra dobar fudbal. Nisu slucajno dali Olimpijakosu 4 gola u Grckoj. Plasi me njihova brza i jednostavna igra. Nece biti lako. Zvezda na momente dobra. Ostatak vremena konfuzno. Stankovic je izveo ofanzivnu postavku, mada je cini se taktickim egzibicijama napravio pometnju u igri. Sad je lako biti pametan..Katai je van forme,Ivanic takodje.. Kangva u blagom padu. Utakmica je izgubljena na sredini terena.Nije mi jasno zasto Ohi ne igra.Kao navijaci zasluzujemo bar neko objasnjenje. Covek daje golove kada igra.Inace, mislim da ne treba sada da vredjamo ekipu. Sigurno je bilo mnogo tesko igrati po visokoj temperaturi i vlaznosti.Protivnik je ozbiljna ekipa sto je na povrsinu izbacilo slabosti Zvezde. Sve u svemu, moglo je da se zavrsi bolje, ali i gore. Zvezda moze da prodje Makabi, samo ce biti tesko. Voleo bih,zbog finansija da udjemo u LS,ali realno je LE domet Zvezde. I to ne zbog snage Makabija. I oni su taj rang.LS je liga prebogatih i,za Zvezdu, prejakih ekupa.

Grizlor

pre 1 godinu

U kom univerzumu Srnic ulazi u igru na poziciji zadnjeg veznog pre Sanoga ili Krsticica.U kom univerzumu tim koji hoce da se plasira u ligu sampiona igra bez desnog beka.Da li je moguce da na krilnim pozicijama imamo 6 igraca a utakmicu zavrsava kangva na desnom krilu.Da li je moguce da imamo 3 spica a utakmicu zavrsava ben kao spic.U kom univerzumu jedan trener dopusta sebi ovakve propuste.U kom univerzmu uprava jednog kluba pravi ovakve greske kod dovodjenja igraca.

sasa

pre 1 godinu

Onaj Pešić ne zna loptu da primi, šutne itd. Ali zato zna da "popuje" Bukariju koji je za njega izmislio fudbal! I nije postigao gol, već ga lopta slučajno pogodila pa se go pripisuje onom ko je šutnuo!

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Za sve Zvezdine uspehe u poslednjih 5 sezona najzaslužnija je osovina Milojević-Ben-Borjan, sve pohvale i sjajnim navijačima na istoku i zapadu. Pogodite koje su najlošije karike, obe počinju sa istim slovom.

sasa

pre 1 godinu

Kangva ocajan. Dobro prati u odbrani, ali stalno imaju kontre zbog njegovih pasova.
(ja, 17. avgust 2022 21:46)

Ne znam zasto dobijas minuse , jer si potpuno u pravu. Ja se ne slazem da prati u odbrani. I tu je ocajan. Mislim da ce prvi napolje. Na zalost Deki ima nesto sa Sanogom pa pretpostavljam da ce Srnic u igru.

vlajko

pre 1 godinu

Kako je sve izgledalo, posebno u odbrani, rezultat je izuzetno povoljan i ostavlja sanse da kuci izborimo Ls, za koju realno nismo. Nemamo bekove, Milunovic nije taj nivo, napad bez Bukarija 90% slabiji. Ocekujem i pored svega toga drugaciju i bolju Zvezdu kuci, gde to uvek drugacije izgleda nego u gostima, i verujem u prolaz. LE bi bila mnogo zanimljivija u borbi za prilece u Evropi, a jedina (ne bas mala) prednost LS su pare koje bi mogle da omoguce bekove, Adoa, a leglo bi u Maksimovic i zglavan spic

No name prvi

pre 1 godinu

Stanković je nabedjeni, tvrdoglavi amater. Uporan u forsiranju nečega što ne valja i što većina lepo govore i argumentuju da ne valja. Milunović kao prvi izbor na stoperu, guranje Erakovića na beka, igra bez zadnjeg veznog, Pešić, ignorisanje Ohija itd.

mile

pre 1 godinu

Ekipe kao da su preslikAne, odličan napad i ofanzivna igra, odbrana šuplja. Sličan je i Rendžers. Nadam se da će Marakana presuditi da Zvezda udje u LŠ.

Grobar

pre 1 godinu

Ovo ide na Stankovicevu dusu. Bukvalno je sve pogresio. Ima zver u timu Sanogoa. U ovakoj tekmi Sanogo mora da bude starter. Zver, zivotinja... Srnic totalni promasaj, Ben umesto Pesica - jos veci promasaj je Ben nije napadac. Stanovicevr greske ...

Realno

pre 1 godinu

Nismo imali odgovor na njihovu agresivnu igru. Niti se branimo kako treba niti napadamo. Kod odbrane gola stojimo daleko od protivnika pri iznošenju lopte opet naši slabo otkriveni i dobro pokriveni ne znaju šta ce sa loptom.

ko o čemu

pre 1 godinu

Dobri smo, sve je ok. Međutim tačno sam bio zaboravio kako nam je Pešić u prvom mandatu vadio nerve na slamčicu i evo opet će tako ljudi moji, taj lik se nađe u 5 100% šansi za jednu utakmicu i nešto i uvalja ali više promaši ?. Ja bi malo probao Ohija ali vidjećemo šta Stanković ima u planu.

Low

pre 1 godinu

Ni oni sami valjda nisu očekivali ovaj rezultat...zadnjih pola sata se branili

A Stanković im je pomogao u tome. Na svom su terenu na onoj temperaturi ini ostali bez snage ... ali Zvezda bez napadača u nastavku.

Doći će oni i na Marakanu Uskoro.

Rocky

pre 1 godinu

Gubiš i izvedeš sve igrače koji mogu da daju gol. Ok sačuvao si aktivan rezultat ali ovo je smešna ekipa... toliko su ih najvolili a oni se branili zadnjih pola sata ... pali su fizički totalno a pri tom Zvezda i nije među fizički najspremnijim ekipama.

Jeftini golovi. Videćemo na Marakani.