Remi Kragujevčana i Čukaričkog

Fudbaleri Radničkog 1923 i Čukaričkog odigrali su nerešeno, 1:1 (1:0) u utakmici šestog kola Superlige Srbije.

Izvor: B92
Pošaljite komentar
 1. Nikad gori Partizan i nikad veća šansa za evropom. Ej da Čukarički ili Vojvodina idu u kvalifikacije za Ligu Šampiona? Pitanje je vremena kad će se Partizan dignuti, teško da će biti ovakvi čitavu sezonu. A to ostali klubovi koji se smatraju ozbiljnim klubovima koliko toliko moraju koristiti. Ne znam tačno od kojeg kola 2plasirani kreće u kvalifikacije za Lš ? Kapiram da bi konferencija trebala biti u džepu.
  (Crni96, 15. avgust 2022 19:27)

  # Link komentara
  Preporučujem (+7)

  A što da Čukarički ili Vojvodina ne igraju kvalifikacije za LŠ? Jel' ima neko bolji možda trenutno? Hoćeš da se Čuka odrekne tog mesta pa da igra Partizan? I mi malo da vidimo sveta.
  (Brdjanin, 15. avgust 2022 22:38)

  # Link komentara

 2. @Šumadinac

  Bolje vi u KG da ste se pozabavili time ko vam je vodio taj Radnički u prošlosti i kako se trošio novac...pusti te priče da sve ide u Bg. A što se tiče posete na stadionu, pišeš kao da je prosek 10.000 na utakmicama Radničkog, kad ono zapravo 950 prosek.
  (B.Legal, 15. avgust 2022 20:56)

  # Link komentara

 3. @B.Legal

  Bravo analitičar, stadion je oronuo jer se sve pare slivaju u BG, a nema publike zbog kazne FSS-a tako da manje sma(t)raj i analiziraj.
  (Šumadinac, 15. avgust 2022 20:28)

  # Link komentara

 4. Evo da prokomentarišem i odlaganje mečeva u našoj ligi...to dovodi do neregularnosti celog takmičenja...npr Vojvodina Zvezda odloženo...umesto da se odigra kada su obe ekipe bile u sjajnoj formi, pravi derbi, to se odloži da bi se igrači Zvezde odmarali (umesto umorni da igraju kao u svakoj ozbiljnoj ligi), onda Zvezda održava lagano formu protiv Pjunik, a Vojvodina dve nedelje pauze i padne im forma pa kiksnu ovo kolo... Sada se odlaže opet derbi Čukarički Zvezda. Partizan sada odlaze zbog meča protiv Maltežana?!
  (B.Legal, 15. avgust 2022 20:22)

  # Link komentara

 5. Gledao sam utakmicu...kvalitet očajan, stadion očajan i prazan, dosadno, depresivno...kao neka amaterska liga na oronulom stadionu iz istočnog bloka (što u suštini i jeste). Sticajem nekih srećnih okolnosti liga nam je na pragu top 10 u Evropi po koeficijentu, ali kvalitet lige je poražavajuć. Prva liga 12 ekipa, druga liga sever i jug po 12 ekipa...prvu ligu da mogu da igraju samo ekipe čiji stadioni zaista to i jesu (dobra podloga, reflektori, četiri tribine koje se ne raspadaju), naći sponzore i pojačati finansijske nagrade... Mi sve suprotno, proširujemo ligu jer timovi lobiraju da igraju prvu ligu po svaku cenu, glavni sponzor kladionica, a sponzori ekipama nižerazredne kladionice...
  (B.Legal, 15. avgust 2022 20:12)

  # Link komentara

 6. Nikad gori Partizan i nikad veća šansa za evropom. Ej da Čukarički ili Vojvodina idu u kvalifikacije za Ligu Šampiona? Pitanje je vremena kad će se Partizan dignuti, teško da će biti ovakvi čitavu sezonu. A to ostali klubovi koji se smatraju ozbiljnim klubovima koliko toliko moraju koristiti. Ne znam tačno od kojeg kola 2plasirani kreće u kvalifikacije za Lš ? Kapiram da bi konferencija trebala biti u džepu.
  (Crni96, 15. avgust 2022 19:27)

  # Link komentara