Petak, 05.08.2022.

10:30

Vidić među velikanima – ko je najbolji igrač u istoriji Premijer lige? ANKETA

Ovosezonsko izdanje Premijer lige biće 30. po redu od najveće reforme engleskog fudbala 1992. godine.

Izvor: MT

Vidiæ meðu velikanima – ko je najbolji igraè u istoriji Premijer lige? ANKETA IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

116 Komentari

Sortiraj po:

FUJ...!

pre 1 godinu

Lista vam je skroz bezvezna - nema nekih od najvećih imena engleskog fudbala, ali se Pol Skols pojavljuje dva puta...
Gde nestadoše Pit Best, Džek i Bobi Čarlton, Nobi Stajls, i mnogi drugi?

Knedle

pre 1 godinu

Kao i većina glasao sam za Vidića ali jedan je Anri. Opet gledao sam sve ove igrače pa me čudi da je Bekam tako nisko na listi. Ali o ukusima ne vredi raspravljati.

Knedle

pre 1 godinu

Kao i većina glasao sam za Vidića ali jedan je Anri. Opet gledao sam sve ove igrače pa me čudi da je Bekam tako nisko na listi. Ali o ukusima ne vredi raspravljati.

croata

pre 1 godinu

(Psihomodo pop, 05. avgust 2022 20:01

Vlahovic folira, glumata, pada, svadja se sa sucima, napirlitan je, pun sebe, ima sve karakteristike narcisa umjesto da posteno radi svoj posao. Kad se vec sad tako ponasa kakav ce tek biti kasnije. A nicim jos nije zavrijedio taj uzdignut nos osim visinom transfera. Jos puno mora griza pojest da bi bio pravi igrac.
Mitrovic je susta suprotnost i mozete biti ponosni na njega.

Psihomodo pop

pre 1 godinu

@ A za mitrovica rijec nisam losu rekao. Postujem ga puno vise nego recimo vlahovica. Decko ostavlja srce na terenu, to se mora cijeniti.


Svaka čast za ovo.
Inače zanima me zašto postujes Mitrovica više?
Nisam primetio do sada da je Vlahović kao npr. Jovic da neće da trci, da se bori i slično.

štraus sa grbavice

pre 1 godinu

A kralja (King Kenny) Keni Dalglisa niko ni da pomene, a pominju najveceg sminkera Bekama. Taj sto stavi u izbor Bekama, a ne stavi Dalglisa bolje da ne pise. Ja sam mislio da se bira najbolji prema fudbalskom umecu a ne po marketiskom udelu i zgrtanju love.
Da se razumemo, Dalglis nije ni za mene najbolji u istoriji PL (Anri, Best, Bobi Carlton), ali je u grupi odabranih, samo nekolicine njih koji je dobio titulu Sera (viteza) od njenog velicanstva, kraljice licno. Ne dodeljuje se to reda radi vec za izuzetne zasluge. Mislite o tome. Slabo se pominje i ogromni Dzordz Best. Takav talenat Englezi (Irci) nece vise videti.
Pri izboru za najboljeg igraca bih iskljucio defanzivce jer je to jednostavno tako. Ni sam nisam pristalica toga, ali je definitivno da su veznjaci i napadaci tu u velikoj prednosti.

Men Behaving Badly

pre 1 godinu

Malo o onima koji se toliko ne spominju,nisu najbolji ali su ostavili veliki trag u PL i može da se kaže da su legende.
Kris Saton,Mat Le Tisijer,Pol Gaskojn,Ludak Paulo Di Kanio,Gari Spid,David Žinola,Jurgen Klinsman,Geret Beri,El Hadji Diuf,Joe Barton, ludaka broj 2 zvani Danakan Ferguson,Robi Savage,Kevin Nolan itd,itd.

H94

pre 1 godinu

Након читања коментара се питам јесу ови људи гледали ПЛ уопште. Нико Рунија не спомиње. Човек други стрелац и трећи асистент у историји лиге. И то је често мењао позиције, био тимски играч и није гурао личну статистику. Поред огромног талента био је и велики радник на терену. Наравно, гледа се и број титула, Руни их има 5 и дао је огроман допринос у освајању сваке од њих. И где може Џерард испред Сколса? Свака част Џерарду ал никад није освојио ПЛ, Сколс има 11 титула. Није их освајао као резерва него је био најбољи везњак у Јунајтеду и у лиги свих тих година.

croata

pre 1 godinu

Hrvatska matematika 34 > 51, 05. avgust 2022 17:41

Prije 20 i vise godina serie a je bila apsolutno najjaca liga svijeta. Danas na zalost nije ni blizu. Da se danas skupi najbolji tim talijanske lige, jedna parma iz onog vremena bi se sprdala s njim. Da ne pricam o laziu ili sampdoriji. A jos nesto, kad je Boksic igrao, u italiji su smjela igrati samo tri stranca. Mislis da bi Vlahovic igrao u juventusu da i danas vazi to pravilo? Isto mislim i za Modrica, da ne bi bio ni blizu realu. Danasnji klinci ne shvacaju da si morao biti bas brutalan igrac da mozes igrati u top klubu. Npr u milanu su igrali trio van basten, gulit i rajkard. Nakon tog dolaze savicevic, boban i laudrup. Boban mora na kaljenje u bari jer nema mjesta, alo boban! Tek nakon dvije godine se vraca i pravi cudesnu karijeru.
Pusti me usporedbi danas i prije 20+ godina. A i taj Boksic je igrao dva puta finale lige prvaka s dva razlicira kluba, zabio gol, jednom osvojio i tako.. za pocetak domaci zadatak za Vlahovica da bi mogao uci uopce u istu recenicu s njim.

smeh

pre 1 godinu

Ako bi se pravio najbolji tim svih vremena Engleske lige tu bi pre svih moralo da ima mesta za Bergkampa, Šmajhela, Anrija, Skolsa a Vidić bi definitivno morao da bude jedan od igrača u odbrani.

BRE

pre 1 godinu

A pazi ovog strucnjaka sto je napisao da Anri nije osvojio LS sa Arsenalom. Aloo, majstore, ne bira se najbolji igrac Lige sampiona, vec PL! Najjace kada su poceli da rade "Kucu slavnih PL" i Anri pocepao sve da dobije prvi tu nagradu, a papreni englezi ugurase jos i Sirera, da ne bude neki tamnoputi francuz koji ce prvi uci u Kucu slavnih.

croata

pre 1 godinu

Vi ste susedi uvek bili objektivni.
Boksic za 3 sezone 22 gola u Premijer ligi i odmah najbolji u istoriji. Sa prosekom 7 golova po sezoni. Pa to je sramota za napadača da daje 7 golova po sezoni. A rugate se Mitrovicu. Koja licemernost
(Psihomodo pop, 05. avgust 2022 17:51

Boksic je bio sklon ozljedama zato su slabe brojke. A i nije bio sebicnjak ko vecina centarfora. Skroman kao sto je i dan danas. Vecina u hrvatskoj puno vise postuje boksica nego sukera iako je suker puno vise dao za reprezentaciju, bio zlatna lopta i slicno. Osim igrackih bitne su i ljudske kvalitete.
A za mitrovica rijec nisam losu rekao. Postujem ga puno vise nego recimo vlahovica. Decko ostavlja srce na terenu, to se mora cijeniti.

Naked truth

pre 1 godinu

veliki veliki igrac


U premijer ligi za 3 sezone 22 gola Boksic.
U premijer ligi za 3 sezone 24 gola Mitrovic.
Čisto da se vidi koliko je rasan napadac bio Boksic.

Psihomodo pop

pre 1 godinu

Moj izbor:
1.Eric Cantona
2.Alen Boksic
3.Paul Gascoigne
(croata, 5. avgust 2022 15:01)


Vi ste susedi uvek bili objektivni.
Boksic za 3 sezone 22 gola u Premijer ligi i odmah najbolji u istoriji. Sa prosekom 7 golova po sezoni. Pa to je sramota za napadača da daje 7 golova po sezoni. A rugate se Mitrovicu. Koja licemernost

Chodex

pre 1 godinu

(Chodex, 05. avgust 2022 15:35)

Boksic je osvojio sve, zabijao u finalu lige prvaka, u svoje vrijeme najskuplji transfer svih vremena, veliki veliki igrac. Jedino sto je i za euro 96 i mundial 98 bio povrijedjen iako nam je oba prvenstva donio presudnim golom u zadnjoj utakmici doigravanja. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da nam je on bio. Ima ona anegdota dok je pohađao akademiju Hrvatskog nogometnog saveza za dobivanje trenerske licence. Svi polaznici moraju se prvog dana predstaviti, a Bokšić je tom prigodom rekao;
- Ja sam Alen Bokšić. Igrao sam u Hajduku i nekim manjim klubovima.
Boka kralj.
(croata, 5. avgust 2022 16:11)

Znas koliko minusa sam dobio od verovatno klinaca koji pojma nemaju ko je Boksic, ili ovih sto se loze Srbija-Hrvatska i zive u 90-tim, ali nema veze...Sve sto si rekao potpisujem, taj transfer je bio kada je dosao u Lazio koji je tada bio kao danas Siti, Barsa, Bayern... Uvek je vazio za jednog od najboljih spiceva sa neverovatnom tehnikom i driblingo, koji je u jedno vreme uz Ronalda pravog Ronalda, bio najbolji spic na svetu... da je imao malo precizniji sut(i mislim da mu je to jedina mana) dao bi neverovatno vise golova... Koliko je samo puta nanizao po petoricu i taman kada treba da plasira u cosak, sutne punom preko gola... daleko od toga da je imao los sut, umao je odlican, ali za nijansu slabiji od Zube recimo... Uglavnom, legenda svetskog fudbala...

croata

pre 1 godinu

(Chodex, 05. avgust 2022 17:07

Imao je boka dobar sut, lijevu i desnu nogu, kompletan napadac.
Jedina ogromna mana su bila staklena koljena, nisu mogla izdrzati tu silu od nacina njegove igre. To mu je rak rana, zato se dovoljno i ne pamti. Svojevremeno zaista uz ronalda i vieria najbolji napadac svijeta

Dominik

pre 1 godinu

Zbog cega se glasa za Ronalda? Covek je samo jednom dao 20+ golova u Engleskoj ligi. Salah je to npr. ucinio cak 4 puta.
(Muha, 5. avgust 2022 15:49)

Pa kada glasaju deca. Gotov svi ovi sa liste su napravili vise od Ronalda u Engleskoj ligi. Po anketi je Ronaldo ispred jednog Aguera koji je 7x davao 20+ golova. A Ronaldo? Smehotres.

Hrvatska matematika 34 > 51

pre 1 godinu

@ Boksic je osvojio sve, zabijao


Nešto je Boksic slabo zabijao. Vlahović ga već prestigao po broju golova u seriji A.
Vlahović 113 utakmica 51 gol.
Boksic 137 utakmica 34 gola.
Po vašoj mitomaniji ispada bolji od Ronalda a njega Vlahović sa 22 godine već debelo nadmašio u kalču.

(ко)лектор

pre 1 godinu

Ako ste se nekad zapitali sta je funkcionalna nepismenost i kako se ona manifestuje u praksi, ili ako svojoj deci zelite da objasnite kako to covek moze da bude nepismen i pored toga sto ume da cita i pise, ovaj komentar je skolski primer.
(Stevan Vasic, 5. avgust 2022 15:39)

Поштовани господине Васицу...
Надао сам се да ћете употребити фудбалске аргументе у жељи да ме демантујете. Овако сте само изашли из контекста, злобно констатујући моју неписменост. И најбољем се понекада догоди грешка али ви то сигурно никада нећете приметити јер писменост није ваша специјалност. То се најлакше примети у случају када употребљавате зарез испред везника ИЛИ. Овлаш прегледавши ваш текст, констатовао сам да не умете тачно одредити место на коме се пише зарез или тачка.
Искрено се надам да немате и неку говорну ману, мада се и она може исправити редовном вежбом. Како другачије протумачити речи: "Ста", "зелите", "цовек", "цита", "писе", "сколски"?
Ако је то последица невичности руковања телефоном или рачунаром, замолите неко десетогодишње дете да вам помогне и објасни.

vince carter

pre 1 godinu

Nepopravljivi pojmasi na ovom sajtu. Vidic na svakoj utakmici bio bolji od Ferdinanda i on je taj koji je Ferdinanda cinio boljim nego sto jeste,uostalom Ferguson je jednom strancu dao kapitensku traku sa razlogom i to sto je dosao kasnije i igrao daleko manje od svih legendi koji su igrali za Junajted. Mancester je bio busan kao sir sa Ferdinandom a bez Vidica,kao sto sam rekao titule su osvajali Celzi,Arsenal a Junajted je ispadao u osmini finala i grupnoj fazi lige sampiona. Sta je taj isti Ferdinand uradio sa reprezentacijom Engleske?? Ovaj jedan pojmas pise da je onaj pikavac Hazard veci majstor od Tijeri Anrija koji je mogao da ga preskoci i pretrci sa sve loptom. Hazard koji ne moze da se sastavi ni za Belgiju ni za Real.

croata

pre 1 godinu

(Chodex, 05. avgust 2022 15:35)

Boksic je osvojio sve, zabijao u finalu lige prvaka, u svoje vrijeme najskuplji transfer svih vremena, veliki veliki igrac. Jedino sto je i za euro 96 i mundial 98 bio povrijedjen iako nam je oba prvenstva donio presudnim golom u zadnjoj utakmici doigravanja. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da nam je on bio. Ima ona anegdota dok je pohađao akademiju Hrvatskog nogometnog saveza za dobivanje trenerske licence. Svi polaznici moraju se prvog dana predstaviti, a Bokšić je tom prigodom rekao;
- Ja sam Alen Bokšić. Igrao sam u Hajduku i nekim manjim klubovima.
Boka kralj.

Chodex

pre 1 godinu

Ali zašto Pol Skols pre Lamparda ?
To je kao Iniesta pre Zidana , ali bukvalno.

Pogledajte barem Lampardovu statistiku ...
(hoćeš iskreno ?!, 5. avgust 2022 15:30)


Zato sto je Skols bolji znatno od Lamparda, kao i od Dzerarda... I jos jedna stvar, statistika nikada ne pokazuje najvaznije stvari u fudbalu, nego moze samo da te zavara... Statistika je za kosarku, za procenat suta itd... Statistika ti ne moze pokazati koliko je neki igrac dobar, kakvu tehniku, pas igru, dribling, viziju i razumevanje igre ima, kreativnost, sut, kakav je u odbrani, kapiras??? Po statistici Haland je dao 155 golova u godinama kada je mesi dao mislim 54 gola, sta sada, treba da mislimo da je haland bolji igrac od Messia ili Bolji napadac??? Od Messia koji je davao 50 gholova po sezoni kao veznjak koji trci i u napad??? Kapiras sada o cemu ti pricam...

Chodex

pre 1 godinu

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca
(Zokara, 5. avgust 2022 14:41)

Potpuno se slazem sa tobom, 100%, ja sam samo nabrojao jos majstora koji su obelezili ovih 30 godina PL i ne znam na kog tacno igraca mislis...... Anri je bez premca najbolji i po kvalitetu, i po raznovrsnosti i uticaju na igru i po ludackim idejama i nacinima na koje je davao golove... Takodje, davao je golove i igrao sa nevidjenom lakocom, kako u PL, tako i kasnije u Barsi gde je isto davao 25+ golova ili cak 30+... Anri najbolji, Berkamp najveci umetnik, veznjak Skols...

Chodex

pre 1 godinu

Puno velikih igraca, ali da nema mjesta za jednog gazzu je sramota. Moj izbor:
1.Eric Cantona
2.Alen Boksic
3.Paul Gascoigne
(croata, 5. avgust 2022 15:01)

Bravo za Boksica, iako je igrao u Midlsbrou na samom kraju karijere, u svom prajmu je bio jedan od najboljih igraca Evrope, strasan igrac...

Chodex

pre 1 godinu

Chodex, 5. avgust 2022 13:59

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca
(Zokara, 5. avgust 2022 14:41)

Aha, sada sam shvatio na koj moj komentar si mislio, a to je da Anri nije poslednji romanticar sa loptom, nije poslednji romanticar... jeste po meni najbolji igrac PL, uz Skolsa i Berkampa, ali ispred njih, ali poslednji romanticar nikako... Romanticar je kao st sam rekao i David Silva i njegov sitan vez kroz petoricu oko protivnickog sesnaesterca, a onda bum, pas po zemlj, u prostor, kroz celu odbranu i izbacuje svog saigraca i na jedan sa golmanom... On je isto bio nenadmasan umetnik, sa i ponajboljom tehnikom od svih nabrojanih...

Stevan Vasic

pre 1 godinu

Мене уопште не занима Видићева клупска каријера. Што се тиче његових репрезентативних наступа, он Јокану и Сави није ни до листова, а да није оних глупих пенала, нико га се не би ни сећао. Не може бре обичан месар да буде најбољи играч ПЛ. Пази, каријера... Па Пижон, Пикси, а посебно Џаја, нису имали запажене иностране каријере алу су велемајстори фудбала за разлику од овог ВК касапина.
(1913-1829, 5. avgust 2022 14:48)

Ako ste se nekad zapitali sta je funkcionalna nepismenost i kako se ona manifestuje u praksi, ili ako svojoj deci zelite da objasnite kako to covek moze da bude nepismen i pored toga sto ume da cita i pise, ovaj komentar je skolski primer.

Gandalf

pre 1 godinu

bio je neki video 100 najboljih golova za 20 godina premijer lige. to treba pogledati da bi se neki podsetili a neki da bi videli kakvih je majstora tu bilo ranije. sto se malo mladjih tice njih se svi secaju ili znaju. recimo rajan gigs je celu karijeru igrao premijer ligu naosvajao se trofeja i uvek bio jedan od glavnih igraca mancestera. onda j j okoca je bio sjajan. ili jedan od mojih omiljnih iraca mat le tissier koji je bio fantastican a nikada nije hteo da ode iz sauthemptona. ginola je isto imao dosta dobrih godina, a fauler i mekmanaman su legende liverpula.
(bla, 5. avgust 2022 14:17)

Le Tisije i njegovo dizanje lopte samom sebi na volej. Covek je bio genijalan na terenu.

Chodex

pre 1 godinu

Postoji ona zanimljiva anegdota, koju je i Gigs potvrdio... kada je Ronaldo dosao u United i posle tri sezone, kada je vec stekao ime i veliko postovanje, posle treninga, sini mi se, hteo je da zada Skolsu zadatak koji Skols ne moze da ispuni... I bila je situacija da je Ronaldo sa velike udaljenosti sutnuo loptu, plasirao i pogodio onaj mali ngolic, kazem sa ogromne udaljenosti... Posle toga je sutnuo loptu sa dvadesetak metara i pogodio precku na obisnom golu... nasmejao se onako takmicarski, izazivao Skolsa... Skols, ga je pogledao, uzeo loptu, pokazao kristijanu drvo koje je bilo iza ne nihovog nego iza sledeceg terena, poprecno, ne po duzini... Uzeo je loptu, sutnuo je punom iz sve snage i pogodio drvo na preko 100 metara, koje se zatreslo, kristijano je zinuo, Gigs nije ni reagovao jer je znao za sta je Skols sposoban, Skols je odmah uzeo drugu loptu, opet udario punom iz sve snage i pogodio iso drvo, okrenuo se i otisao... Kristijano ga vise nikada nije izazivao na dvoboje... Ovo je pored Gigsa potvrdio i Evra kada je gostovao u nekom studiju povodom neke utakmice...

Chodex

pre 1 godinu

Chodex, 5. avgust 2022 13:59

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca
(Zokara, 5. avgust 2022 14:41)

Aha, sada sam shvatio na koj moj komentar si mislio, a to je da Anri nije poslednji romanticar sa loptom, nije poslednji romanticar... jeste po meni najbolji igrac PL, uz Skolsa i Berkampa, ali ispred njih, ali poslednji romanticar nikako... Romanticar je kao st sam rekao i David Silva i njegov sitan vez kroz petoricu oko protivnickog sesnaesterca, a onda bum, pas po zemlj, u prostor, kroz celu odbranu i izbacuje svog saigraca i na jedan sa golmanom... On je isto bio nenadmasan umetnik, sa i ponajboljom tehnikom od svih nabrojanih...

Chodex

pre 1 godinu

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca
(Zokara, 5. avgust 2022 14:41)

Potpuno se slazem sa tobom, 100%, ja sam samo nabrojao jos majstora koji su obelezili ovih 30 godina PL i ne znam na kog tacno igraca mislis...... Anri je bez premca najbolji i po kvalitetu, i po raznovrsnosti i uticaju na igru i po ludackim idejama i nacinima na koje je davao golove... Takodje, davao je golove i igrao sa nevidjenom lakocom, kako u PL, tako i kasnije u Barsi gde je isto davao 25+ golova ili cak 30+... Anri najbolji, Berkamp najveci umetnik, veznjak Skols...

hoćeš iskreno ?!

pre 1 godinu

Ali zašto Pol Skols pre Lamparda ?
To je kao Iniesta pre Zidana , ali bukvalno.

Pogledajte barem Lampardovu statistiku ...

Chodex

pre 1 godinu

Ljudi se usudili da stave na istu listu Denisa Irvina hahahahahahaah, ali place mi se i na istu listu Anrija, berkampa, davida Silvu i Skolsa... Pa to mogu samo glupi englezi(englezi namerno i uvek malim slovom)... A ovo je inace i pravi dokaz da su sve tvrdnje da neki igrac nece uspeti u PL, zamislite engleska liga, liga najnetalentovanijeg naroda za sve sportove ikada, a i za fudbal posebno, da su sve te tvrdnje da neki stranac koji briljira u nekoj drugoj ligi nece uspeti u PL.... hahahahahah... pa svi najbolji igraci ikada, a i trenutno, svi stranci... Posle ovoga samo idiot bez mozga moze da se javi i da komentarise da neki igrac necde uspeti u Engleskoj... A ako i ne uspe, to sigurno nije zbog fudbala, nego zbog odvratnih i ruznih ljudi, zlih i nabedjenih, zbog odvratne klime i jako ruznih gradova, depresivnih i ruznog nacina zivota...

bla

pre 1 godinu

bio je neki video 100 najboljih golova za 20 godina premijer lige. to treba pogledati da bi se neki podsetili a neki da bi videli kakvih je majstora tu bilo ranije. sto se malo mladjih tice njih se svi secaju ili znaju. recimo rajan gigs je celu karijeru igrao premijer ligu naosvajao se trofeja i uvek bio jedan od glavnih igraca mancestera. onda j j okoca je bio sjajan. ili jedan od mojih omiljnih iraca mat le tissier koji je bio fantastican a nikada nije hteo da ode iz sauthemptona. ginola je isto imao dosta dobrih godina, a fauler i mekmanaman su legende liverpula.

vince carter

pre 1 godinu

Najveci napadac a po meni i igrac u istoriji Premier lige je Tijeri Anri. Najveci veznjak Pol Skols! Golmani Smajhel i Ceh. Najveci majstor Denis Bergkamp! Najunikatniji Erik Cantona,pa Paolo Di Canio. Najbolji defanzivac Nemanja Vidic,ne pristrasno! Da podsetim da je Junajted bez Vidica a sa Ferdinandom ispao u grupi Lige Sampiona,ispadali su u osmini finala dva puta i cetvrtfinu,04,05,06 titule su osvajali Arsenal i Celzi. Sa Vidicem u full sezoni su osvojili titulu pa jos dve uzastopne,igrali polufinale ls pa osvojili sledece sezone!! Dzon Terry,Rio Ferdinand,Sol Kembel..po ukusu potom!

Chodex

pre 1 godinu

tesko je u ovakvoj konkurenciji izabrati štopera.da se gledaju samo defanzivci sigurno bi vidic bio u samom vrhu sa ferdinandom, terijem.. a ovako kao najbolji igrac PL po dugovečnosti, tj najduzeg perioda dobrih igara, rezultata, uspeha imao bih uzi izbor između Anrija, Širera, Berkampa i Aguera.. sportski pozdrav
(klaas-jan huntelaar, 5. avgust 2022 13:55)

Ne zaboravi na Skolsa u toj grupi najdugovecnijih i najboljih...

Red devil 7

pre 1 godinu

Bilo je toliko fantasticnih igraca ali ako se gleda koliko dugo je igrao, koliko je dao timu, koliko je trofeja osvojio onda je to Rajan Gigs. Na stranu sto je los covjek ali mislim da malo ko moze da se poredi sa njim. Odmah je tu Anri, elegantan, brz, skoro pa savrsen igrac i krug bi zavrsio sa Skolsom. Ako jedan Zidan za njega kaze da je najbolji veznjak onda tu nema se sta dodati. Bilo je jos velikana odmah su tu i Dzerard, Drogba, Erik itd. Tuzno je vidjeti da ljudi ismijavaju igraca kakav je Irvin, mozda ne znaju, mozda nisu gledali ali reci za njega da je buzdovan je neozbiljno.

Bocko

pre 1 godinu

Po meni, Vidić svakako ima mesta u svakom izboru za idealan tim premijer lige. Ali ipak mislim da je Anri jedno pet sezona bukvalno dominirao ligom.

1913-1829

pre 1 godinu

Јокановић, Кежман и Саво Милошевић. Видим да Видић води на листи, па да допринесем апсолутној нереалности коју у сваки спорт уноси црвена секта из Рупе.
(Црвена Звезда 1913 и Железник 1829,

Hahaha jesi to upravo poistovetio karijere Jokanovica, Kezmana i Milosevica sa karijerom Fergusonovog kapitena? Meni je zao sto nikad niste imali ni priblizno dobrog igraca kao sto je Vidic, niti cete, ali nema razloga da pokazujes komplekse zbog toga. Vidim da te boli sto je svake godine bio u idealnom timu PL i sto je nekoliko puta bio proglasavan za najboljeg igraca iste, ali ne od nas, jednom od trenera, jednom od igraca, jednom od publike... Treba da budes ponosan sto je jedan Srbin jedan od najboljih u istoriji Mancestera i PL, a ne da cmizdris tu ko neka...
(Sub013, 5. avgust 2022 13:03)

Мене уопште не занима Видићева клупска каријера. Што се тиче његових репрезентативних наступа, он Јокану и Сави није ни до листова, а да није оних глупих пенала, нико га се не би ни сећао. Не може бре обичан месар да буде најбољи играч ПЛ. Пази, каријера... Па Пижон, Пикси, а посебно Џаја, нису имали запажене иностране каријере алу су велемајстори фудбала за разлику од овог ВК касапина.

Chodex

pre 1 godinu

Kakav crni Vidic, da mu nije Rio Ferdinand cistio sve kikseve bio bi ko Heri Megvaja balvan
(Marko Mitic, 5. avgust 2022 13:48)

da li ti kapiras koliko se blamiras ovakvim izjavama??? Sigurno ne, nemas kapacitet da to shvatis i da te bude sramota... I da li shvatas koliko se svima nama "normalnima" povraca od provlacenja tog odnosa Zvezda-Partizan na svakoj vesti koja nije uopste i nicim vezana za njih... J...li te i Zvezda i Partizan i svi njihovi navijaci...

Gandalf

pre 1 godinu

Da li mene neko zeza.....Ko ovo glasa Kristijana Ronalda za najboljeg igraca Premijer Lige.....Prvi i najjvazniji parametar,Ronaldo je otisao iz Engleske 2009 godine,tako da on uopste i ne moze uci u bilo kalvu pricu za najboljeg igraca Lige...Mnogo veci trag je ostavio Aguero koji je bio u Sitiju 10 godina,kao i jos mnogo igraca.
(Asteriks, 5. avgust 2022 11:54)

Ronaldo je dok je bio u Mancesteru, uz Mesija, bio najbolji igrac na svetu.

Zokara

pre 1 godinu

Chodex, 5. avgust 2022 13:59

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca

Never Mind

pre 1 godinu

Evo, na prvu, bez citanja teksta, a procitacu odmah posle, sigurno, to je Vidic. Jel ste zadovoljni Vi, vecina. Ne zelim da vam kvarim dozivljaj i pominjem da je prvi stoper u MUN bio Rio Derdinand. Vidic je bio fantastican, ostavio je traga u Engleskom i svetskom fudbalu, ali sav taj hajp oko njega. Recimo, Jap Stamu bi bio dobar tek toliko da bude korektna zamena i da ekipa ne pati. Budimo realni iako smo Srbi.
Ono sve sto je radio Vidic sav u ranama i zavojima sada radi i V. Van Dajk i to bez faula i zutih kartona. Crveni ne verujem da ce ikada i dobiti.

taktika

pre 1 godinu

Cini mi se da je dosta potcenjen Denis Bergkamp. Mozda je samo za dlaku ispod Anrija jer nije bio klasican gol igrac, ali po znanju i tehnici su bili na istom (najvisem) nivou. U nekim stvarima Denis i bolji.

Sub013

pre 1 godinu

Јокановић, Кежман и Саво Милошевић. Видим да Видић води на листи, па да допринесем апсолутној нереалности коју у сваки спорт уноси црвена секта из Рупе.
(Црвена Звезда 1913 и Железник 1829,

Hahaha jesi to upravo poistovetio karijere Jokanovica, Kezmana i Milosevica sa karijerom Fergusonovog kapitena? Meni je zao sto nikad niste imali ni priblizno dobrog igraca kao sto je Vidic, niti cete, ali nema razloga da pokazujes komplekse zbog toga. Vidim da te boli sto je svake godine bio u idealnom timu PL i sto je nekoliko puta bio proglasavan za najboljeg igraca iste, ali ne od nas, jednom od trenera, jednom od igraca, jednom od publike... Treba da budes ponosan sto je jedan Srbin jedan od najboljih u istoriji Mancestera i PL, a ne da cmizdris tu ko neka...

Chodex

pre 1 godinu

Ali Denis Irvin hahahahaaha, jedan takav buzdovan i fudbalski mediokritet, da je to neverovatno... Sta su englezi, stavili ga u izbor samo zato sto je Britanac... Inace ne postoji jedan, ali moze pet... Po umecu David Silva, Denis Berkamp, Pires, Anri, Casorla, Aguero, Skols, Yaya Toure... Po tragu koji su ostavili i kvalitetu u defanzivi Vidic, Ferdinand, Teri... Golmani Smajhel, Ljoris Van der Sar...

Chodex

pre 1 godinu

Jes da je Vidara naš al brate “Henry-14” po meni poslednji romanticar sa loptom
(Zokara, 5. avgust 2022 13:20)

Slazem se da je Anri bio fantastican u svakom pogledau... Ali, da li mislis da David Silva, sa svojih 170 cm i 67kg koji je bio godinama najdominantniji veznjak u Pl i koji je igrao i sa Yaya tureom i cinio najbolji duo na sredini, a posle i sa De Brujneom nije pravi, istinski umetnik i romanticar sa loptom??? Ili na primer Santi Casorla, isto 170 sm, koji je bio majstor slobodnjaka i neverovatan tehnicar i kreativac, igrao sa obe noge i dominirao uvek, diktirajuci tempo svake utakmice Arsenala???... Bilo je jos carobnjaka posle Anrija... Da ne pominjem da je David Silva u najjacoj reprezentaciji svih vremena(uz Francusku 98-me)igrao pored Xavia, Inieste, Fabregasa, Busquetsa, Marcosa Senne, Xabia Alonsa, Casorle, Mate, rejesa itd. I to igrao redovno i nagurao, ja mislim , 125 ili 130 utakmica i dao 35 golova i 30 asistencija... On je maestro takodje, kao i Anri, Berkamp, Pires, Casorla, David Silva, Fabregas...

mladići borovi, devojke jele

pre 1 godinu

Da li mene neko zeza.....
(Asteriks, 5. avgust 2022 11:54)



:)))))
odahnuli smo, danima smo mozgali kako da te zeznemo i - ipak nam je uspelo!
sportska redakcija.....

HulaHop

pre 1 godinu

Nije baš lako porediti jer nisu svi igrali u isto vreme, različite su pozicije itd. Ali ako bi već morao da biram, po meni je Pol Skols najbolji.

klaas-jan huntelaar

pre 1 godinu

tesko je u ovakvoj konkurenciji izabrati štopera.da se gledaju samo defanzivci sigurno bi vidic bio u samom vrhu sa ferdinandom, terijem.. a ovako kao najbolji igrac PL po dugovečnosti, tj najduzeg perioda dobrih igara, rezultata, uspeha imao bih uzi izbor između Anrija, Širera, Berkampa i Aguera.. sportski pozdrav

SAF

pre 1 godinu

@Asteriks, Ronaldo je igrao 6 godina u Utd u prvom mandatu. Malo pogledaj te sezone pa ce ti biti jasno zasto je Ronaldo u ovoj konkurenciji. Da je samo sezona 07/08 pa bi bilo dovoljno da udje u pricu a kamoli jos ovih 5 preko i ova prosla. Dobro je neko objasnio, gleda se ucinak u PL i zbog toga postoji dilema, inace ne bi je ni bilo da je Ronaldo igrao u svom prajmu u PL.

Znakce

pre 1 godinu

Skols, bez trunke sumnje.

Čovek se sa skoro 40 godina vratio i dominirao u vezi. Klasa.

Anri u tim godinama, pa i ranije u Barsi nije znao gde udara.

Faustino Asprilja

pre 1 godinu

Tjeri Anri bez dileme, bar od onih što sam ja gledao. Vidim ovde se patriotski glasa za Vidića koji jeste bio dobar štoper ali pre svega deo jedne od najboljih generacija Junajteda u istoriji, sa Ferndinandom, Runijem, Tevezom, Ronaldom, Skolsom...Koliki je njegov domet bez tih igrača videli smo u reprezentaciji. Doduše nije baš ni moguće da jedan štoper nosi svoj tim, makar isti bio i Vidić.

Црвена Звезда 1913 и Железник 1829

pre 1 godinu

Јокановић, Кежман и Саво Милошевић. Видим да Видић води на листи, па да допринесем апсолутној нереалности коју у сваки спорт уноси црвена секта из Рупе.

Pol Skols

pre 1 godinu

Da Pol Skols nije nabolji (za koga sam inače glasao) ne bi bio dva puta na listi! Posle njega Anri i to je to na racionalnoj bazi dok se ostali igrači glasaju na emocionalnoj.

Beck

pre 1 godinu

Ne postoji najbolji, mnogo igraca su bili izuzetni ali se nijedan ne moze izdvojiti. Svako od njih je bio poseban i imao jedinstven kvalitet.

Neba

pre 1 godinu

Anri ili Drogba. Bili su dominantni i činili svoj tim boljim. U njihovoj eri ti timovi su uzimali titule, posle njih samo sivilo. To naprimer nedostaje Dzerardu.

Gale

pre 1 godinu

Meni je prosto neverovatno koliko je Pol Skols potcenjen u ocima obicnih gledalaca. Verovatno zato sto nikad nije bilo medijske pompe oko njega ni hajpa.
Zanimljiva su mi ta misljenja medija i gledalaca sa misljenjima fudbalskih strucnjaka, a posebno trenera i igraca koji su igrali sa njim ili protiv njega.
Posebno kad se Skols uporedi sa recimo Dzerardom, pa i Lampardom.
https://www.youtube.com/watch?v=VXLAz3ixoLU

Sinke

pre 1 godinu

Tijenri Anri,bez ikakve dileme,100%....Ko prati fudbal godinama zna o cemu pricam...Legendarni mali stadion Hajberi,lopta dolazi na sredini terena do Anrija,on krece on svojim prepoznatljivim dugim korakom,elegantno prolazi protivnicke igrace,odigrava pas sa Piresom ili Berkampom,dodje do ivice sesnesterca,i onda onom svojom cuvenom umutrasnjom plasira loptu u malu mrezu...To je bila legendarna generacija Arsenala,neprevazidjena.....Anri je najbolji fudbale u Primjer Lgi ikada.

SAF

pre 1 godinu

Vidic je jedan od najboljih igraca u PL ali sto se tice najboljeg to zvanje pripada ili Ronaldu ili Anriju. Jednostavno klasa od igraca i pored svihvelicina koje su igrali u PL. Dilema je jedino sto je svoj prajm Ronaldo imao u Primeri inace se ovo pitanje ne bi postavljalo. Svakako da je bilo mnogo vrhunskih igraca i stvarno ih je bila milina gledati

Logika

pre 1 godinu

Ne razumem ljude, ako je Ronaldo uz Mesija GOAT, onda je valjda i najbolji ikada u PL?
(6,50, 5. avgust 2022 11:29)

Ne razumes, ali ne ljude, nego logiku. Za ovo glasanje se gleda ono sto je igrac ucinio dok je igrao u PL. Znaci nema veze sta je Kristijano uradio u Realu. Iako je ono sto je uradio u PL vise nego dovoljno da bude u top3 PL ikad, realno nije dovoljno da bude ispred Anrija. Isto kao sto ternutno Mesi nije ni blizu najboljem igracu ikad u Francuskoj ligi, nema veze sta je radio u Spaniji, ze najboljeg u Francuskoj ligi se gleda ucinak u Francuskoj.

Olckul Ganfer

pre 1 godinu

Ako izuzmemo Vidaru, zbog kog smo svi pristrasni, glasanje, uglavnom objektivno. Mada, da se ne lažemo, biramo najkuljeg, a ne najboljeg: Anri, Erik, Berkamp, Drogba, Beks, Širer i za nas matore, nrv, Kevin Kigen

Aragorn

pre 1 godinu

Drogba Berkamp De Brujne nezaboravni Kantona i Anri.
Kidali su i Runi Aguero.
Ma zaista mnogo mnogo kvaliteta je tu bilo.
Skols Šeringen sada Virdzil van Dajk Salah.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Najveći igrači koji su igrali Premijer ligu su Ronaldo, Anri i Robi. A najbolji igrač 30 godina Premijer lige je Anri. Sramota je RK staviti na listu.

Asteriks

pre 1 godinu

Da li mene neko zeza.....Ko ovo glasa Kristijana Ronalda za najboljeg igraca Premijer Lige.....Prvi i najjvazniji parametar,Ronaldo je otisao iz Engleske 2009 godine,tako da on uopste i ne moze uci u bilo kalvu pricu za najboljeg igraca Lige...Mnogo veci trag je ostavio Aguero koji je bio u Sitiju 10 godina,kao i jos mnogo igraca.

hoćeš iskreno ?!

pre 1 godinu

Dobar spisak imena .
Glasao sam za De Brujnea.
Mada je malo falilo za Lamparda.

Uzeo sam obzir uticaj igrača na ceo tim.
Teri , Lampard , Drogba ... možda najača trojka.
Gospodar odbrane , najbolji igrač sredine terena i verovatno uz Anrija i Širera najbolji napadač lige Drogba.

Sinke

pre 1 godinu

Tijenri Anri,bez ikakve dileme,100%....Ko prati fudbal godinama zna o cemu pricam...Legendarni mali stadion Hajberi,lopta dolazi na sredini terena do Anrija,on krece on svojim prepoznatljivim dugim korakom,elegantno prolazi protivnicke igrace,odigrava pas sa Piresom ili Berkampom,dodje do ivice sesnesterca,i onda onom svojom cuvenom umutrasnjom plasira loptu u malu mrezu...To je bila legendarna generacija Arsenala,neprevazidjena.....Anri je najbolji fudbale u Primjer Lgi ikada.

Neba

pre 1 godinu

Anri ili Drogba. Bili su dominantni i činili svoj tim boljim. U njihovoj eri ti timovi su uzimali titule, posle njih samo sivilo. To naprimer nedostaje Dzerardu.

Gale

pre 1 godinu

Meni je prosto neverovatno koliko je Pol Skols potcenjen u ocima obicnih gledalaca. Verovatno zato sto nikad nije bilo medijske pompe oko njega ni hajpa.
Zanimljiva su mi ta misljenja medija i gledalaca sa misljenjima fudbalskih strucnjaka, a posebno trenera i igraca koji su igrali sa njim ili protiv njega.
Posebno kad se Skols uporedi sa recimo Dzerardom, pa i Lampardom.
https://www.youtube.com/watch?v=VXLAz3ixoLU

Asteriks

pre 1 godinu

Da li mene neko zeza.....Ko ovo glasa Kristijana Ronalda za najboljeg igraca Premijer Lige.....Prvi i najjvazniji parametar,Ronaldo je otisao iz Engleske 2009 godine,tako da on uopste i ne moze uci u bilo kalvu pricu za najboljeg igraca Lige...Mnogo veci trag je ostavio Aguero koji je bio u Sitiju 10 godina,kao i jos mnogo igraca.

Chodex

pre 1 godinu

Postoji ona zanimljiva anegdota, koju je i Gigs potvrdio... kada je Ronaldo dosao u United i posle tri sezone, kada je vec stekao ime i veliko postovanje, posle treninga, sini mi se, hteo je da zada Skolsu zadatak koji Skols ne moze da ispuni... I bila je situacija da je Ronaldo sa velike udaljenosti sutnuo loptu, plasirao i pogodio onaj mali ngolic, kazem sa ogromne udaljenosti... Posle toga je sutnuo loptu sa dvadesetak metara i pogodio precku na obisnom golu... nasmejao se onako takmicarski, izazivao Skolsa... Skols, ga je pogledao, uzeo loptu, pokazao kristijanu drvo koje je bilo iza ne nihovog nego iza sledeceg terena, poprecno, ne po duzini... Uzeo je loptu, sutnuo je punom iz sve snage i pogodio drvo na preko 100 metara, koje se zatreslo, kristijano je zinuo, Gigs nije ni reagovao jer je znao za sta je Skols sposoban, Skols je odmah uzeo drugu loptu, opet udario punom iz sve snage i pogodio iso drvo, okrenuo se i otisao... Kristijano ga vise nikada nije izazivao na dvoboje... Ovo je pored Gigsa potvrdio i Evra kada je gostovao u nekom studiju povodom neke utakmice...

Logika

pre 1 godinu

Ne razumem ljude, ako je Ronaldo uz Mesija GOAT, onda je valjda i najbolji ikada u PL?
(6,50, 5. avgust 2022 11:29)

Ne razumes, ali ne ljude, nego logiku. Za ovo glasanje se gleda ono sto je igrac ucinio dok je igrao u PL. Znaci nema veze sta je Kristijano uradio u Realu. Iako je ono sto je uradio u PL vise nego dovoljno da bude u top3 PL ikad, realno nije dovoljno da bude ispred Anrija. Isto kao sto ternutno Mesi nije ni blizu najboljem igracu ikad u Francuskoj ligi, nema veze sta je radio u Spaniji, ze najboljeg u Francuskoj ligi se gleda ucinak u Francuskoj.

SAF

pre 1 godinu

@Asteriks, Ronaldo je igrao 6 godina u Utd u prvom mandatu. Malo pogledaj te sezone pa ce ti biti jasno zasto je Ronaldo u ovoj konkurenciji. Da je samo sezona 07/08 pa bi bilo dovoljno da udje u pricu a kamoli jos ovih 5 preko i ova prosla. Dobro je neko objasnio, gleda se ucinak u PL i zbog toga postoji dilema, inace ne bi je ni bilo da je Ronaldo igrao u svom prajmu u PL.

Olckul Ganfer

pre 1 godinu

Ako izuzmemo Vidaru, zbog kog smo svi pristrasni, glasanje, uglavnom objektivno. Mada, da se ne lažemo, biramo najkuljeg, a ne najboljeg: Anri, Erik, Berkamp, Drogba, Beks, Širer i za nas matore, nrv, Kevin Kigen

Gandalf

pre 1 godinu

bio je neki video 100 najboljih golova za 20 godina premijer lige. to treba pogledati da bi se neki podsetili a neki da bi videli kakvih je majstora tu bilo ranije. sto se malo mladjih tice njih se svi secaju ili znaju. recimo rajan gigs je celu karijeru igrao premijer ligu naosvajao se trofeja i uvek bio jedan od glavnih igraca mancestera. onda j j okoca je bio sjajan. ili jedan od mojih omiljnih iraca mat le tissier koji je bio fantastican a nikada nije hteo da ode iz sauthemptona. ginola je isto imao dosta dobrih godina, a fauler i mekmanaman su legende liverpula.
(bla, 5. avgust 2022 14:17)

Le Tisije i njegovo dizanje lopte samom sebi na volej. Covek je bio genijalan na terenu.

Faustino Asprilja

pre 1 godinu

Tjeri Anri bez dileme, bar od onih što sam ja gledao. Vidim ovde se patriotski glasa za Vidića koji jeste bio dobar štoper ali pre svega deo jedne od najboljih generacija Junajteda u istoriji, sa Ferndinandom, Runijem, Tevezom, Ronaldom, Skolsom...Koliki je njegov domet bez tih igrača videli smo u reprezentaciji. Doduše nije baš ni moguće da jedan štoper nosi svoj tim, makar isti bio i Vidić.

vince carter

pre 1 godinu

Nepopravljivi pojmasi na ovom sajtu. Vidic na svakoj utakmici bio bolji od Ferdinanda i on je taj koji je Ferdinanda cinio boljim nego sto jeste,uostalom Ferguson je jednom strancu dao kapitensku traku sa razlogom i to sto je dosao kasnije i igrao daleko manje od svih legendi koji su igrali za Junajted. Mancester je bio busan kao sir sa Ferdinandom a bez Vidica,kao sto sam rekao titule su osvajali Celzi,Arsenal a Junajted je ispadao u osmini finala i grupnoj fazi lige sampiona. Sta je taj isti Ferdinand uradio sa reprezentacijom Engleske?? Ovaj jedan pojmas pise da je onaj pikavac Hazard veci majstor od Tijeri Anrija koji je mogao da ga preskoci i pretrci sa sve loptom. Hazard koji ne moze da se sastavi ni za Belgiju ni za Real.

taktika

pre 1 godinu

Cini mi se da je dosta potcenjen Denis Bergkamp. Mozda je samo za dlaku ispod Anrija jer nije bio klasican gol igrac, ali po znanju i tehnici su bili na istom (najvisem) nivou. U nekim stvarima Denis i bolji.

Црвена Звезда 1913 и Железник 1829

pre 1 godinu

Јокановић, Кежман и Саво Милошевић. Видим да Видић води на листи, па да допринесем апсолутној нереалности коју у сваки спорт уноси црвена секта из Рупе.

Chodex

pre 1 godinu

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca
(Zokara, 5. avgust 2022 14:41)

Potpuno se slazem sa tobom, 100%, ja sam samo nabrojao jos majstora koji su obelezili ovih 30 godina PL i ne znam na kog tacno igraca mislis...... Anri je bez premca najbolji i po kvalitetu, i po raznovrsnosti i uticaju na igru i po ludackim idejama i nacinima na koje je davao golove... Takodje, davao je golove i igrao sa nevidjenom lakocom, kako u PL, tako i kasnije u Barsi gde je isto davao 25+ golova ili cak 30+... Anri najbolji, Berkamp najveci umetnik, veznjak Skols...

vince carter

pre 1 godinu

Najveci napadac a po meni i igrac u istoriji Premier lige je Tijeri Anri. Najveci veznjak Pol Skols! Golmani Smajhel i Ceh. Najveci majstor Denis Bergkamp! Najunikatniji Erik Cantona,pa Paolo Di Canio. Najbolji defanzivac Nemanja Vidic,ne pristrasno! Da podsetim da je Junajted bez Vidica a sa Ferdinandom ispao u grupi Lige Sampiona,ispadali su u osmini finala dva puta i cetvrtfinu,04,05,06 titule su osvajali Arsenal i Celzi. Sa Vidicem u full sezoni su osvojili titulu pa jos dve uzastopne,igrali polufinale ls pa osvojili sledece sezone!! Dzon Terry,Rio Ferdinand,Sol Kembel..po ukusu potom!

Stevan Vasic

pre 1 godinu

Мене уопште не занима Видићева клупска каријера. Што се тиче његових репрезентативних наступа, он Јокану и Сави није ни до листова, а да није оних глупих пенала, нико га се не би ни сећао. Не може бре обичан месар да буде најбољи играч ПЛ. Пази, каријера... Па Пижон, Пикси, а посебно Џаја, нису имали запажене иностране каријере алу су велемајстори фудбала за разлику од овог ВК касапина.
(1913-1829, 5. avgust 2022 14:48)

Ako ste se nekad zapitali sta je funkcionalna nepismenost i kako se ona manifestuje u praksi, ili ako svojoj deci zelite da objasnite kako to covek moze da bude nepismen i pored toga sto ume da cita i pise, ovaj komentar je skolski primer.

Aragorn

pre 1 godinu

Drogba Berkamp De Brujne nezaboravni Kantona i Anri.
Kidali su i Runi Aguero.
Ma zaista mnogo mnogo kvaliteta je tu bilo.
Skols Šeringen sada Virdzil van Dajk Salah.

SAF

pre 1 godinu

Vidic je jedan od najboljih igraca u PL ali sto se tice najboljeg to zvanje pripada ili Ronaldu ili Anriju. Jednostavno klasa od igraca i pored svihvelicina koje su igrali u PL. Dilema je jedino sto je svoj prajm Ronaldo imao u Primeri inace se ovo pitanje ne bi postavljalo. Svakako da je bilo mnogo vrhunskih igraca i stvarno ih je bila milina gledati

mladići borovi, devojke jele

pre 1 godinu

Da li mene neko zeza.....
(Asteriks, 5. avgust 2022 11:54)



:)))))
odahnuli smo, danima smo mozgali kako da te zeznemo i - ipak nam je uspelo!
sportska redakcija.....

Chodex

pre 1 godinu

tesko je u ovakvoj konkurenciji izabrati štopera.da se gledaju samo defanzivci sigurno bi vidic bio u samom vrhu sa ferdinandom, terijem.. a ovako kao najbolji igrac PL po dugovečnosti, tj najduzeg perioda dobrih igara, rezultata, uspeha imao bih uzi izbor između Anrija, Širera, Berkampa i Aguera.. sportski pozdrav
(klaas-jan huntelaar, 5. avgust 2022 13:55)

Ne zaboravi na Skolsa u toj grupi najdugovecnijih i najboljih...

Chodex

pre 1 godinu

Kakav crni Vidic, da mu nije Rio Ferdinand cistio sve kikseve bio bi ko Heri Megvaja balvan
(Marko Mitic, 5. avgust 2022 13:48)

da li ti kapiras koliko se blamiras ovakvim izjavama??? Sigurno ne, nemas kapacitet da to shvatis i da te bude sramota... I da li shvatas koliko se svima nama "normalnima" povraca od provlacenja tog odnosa Zvezda-Partizan na svakoj vesti koja nije uopste i nicim vezana za njih... J...li te i Zvezda i Partizan i svi njihovi navijaci...

Chodex

pre 1 godinu

(Chodex, 05. avgust 2022 15:35)

Boksic je osvojio sve, zabijao u finalu lige prvaka, u svoje vrijeme najskuplji transfer svih vremena, veliki veliki igrac. Jedino sto je i za euro 96 i mundial 98 bio povrijedjen iako nam je oba prvenstva donio presudnim golom u zadnjoj utakmici doigravanja. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da nam je on bio. Ima ona anegdota dok je pohađao akademiju Hrvatskog nogometnog saveza za dobivanje trenerske licence. Svi polaznici moraju se prvog dana predstaviti, a Bokšić je tom prigodom rekao;
- Ja sam Alen Bokšić. Igrao sam u Hajduku i nekim manjim klubovima.
Boka kralj.
(croata, 5. avgust 2022 16:11)

Znas koliko minusa sam dobio od verovatno klinaca koji pojma nemaju ko je Boksic, ili ovih sto se loze Srbija-Hrvatska i zive u 90-tim, ali nema veze...Sve sto si rekao potpisujem, taj transfer je bio kada je dosao u Lazio koji je tada bio kao danas Siti, Barsa, Bayern... Uvek je vazio za jednog od najboljih spiceva sa neverovatnom tehnikom i driblingo, koji je u jedno vreme uz Ronalda pravog Ronalda, bio najbolji spic na svetu... da je imao malo precizniji sut(i mislim da mu je to jedina mana) dao bi neverovatno vise golova... Koliko je samo puta nanizao po petoricu i taman kada treba da plasira u cosak, sutne punom preko gola... daleko od toga da je imao los sut, umao je odlican, ali za nijansu slabiji od Zube recimo... Uglavnom, legenda svetskog fudbala...

Sub013

pre 1 godinu

Јокановић, Кежман и Саво Милошевић. Видим да Видић води на листи, па да допринесем апсолутној нереалности коју у сваки спорт уноси црвена секта из Рупе.
(Црвена Звезда 1913 и Железник 1829,

Hahaha jesi to upravo poistovetio karijere Jokanovica, Kezmana i Milosevica sa karijerom Fergusonovog kapitena? Meni je zao sto nikad niste imali ni priblizno dobrog igraca kao sto je Vidic, niti cete, ali nema razloga da pokazujes komplekse zbog toga. Vidim da te boli sto je svake godine bio u idealnom timu PL i sto je nekoliko puta bio proglasavan za najboljeg igraca iste, ali ne od nas, jednom od trenera, jednom od igraca, jednom od publike... Treba da budes ponosan sto je jedan Srbin jedan od najboljih u istoriji Mancestera i PL, a ne da cmizdris tu ko neka...

Hrvatska matematika 34 > 51

pre 1 godinu

@ Boksic je osvojio sve, zabijao


Nešto je Boksic slabo zabijao. Vlahović ga već prestigao po broju golova u seriji A.
Vlahović 113 utakmica 51 gol.
Boksic 137 utakmica 34 gola.
Po vašoj mitomaniji ispada bolji od Ronalda a njega Vlahović sa 22 godine već debelo nadmašio u kalču.

Red devil 7

pre 1 godinu

Bilo je toliko fantasticnih igraca ali ako se gleda koliko dugo je igrao, koliko je dao timu, koliko je trofeja osvojio onda je to Rajan Gigs. Na stranu sto je los covjek ali mislim da malo ko moze da se poredi sa njim. Odmah je tu Anri, elegantan, brz, skoro pa savrsen igrac i krug bi zavrsio sa Skolsom. Ako jedan Zidan za njega kaze da je najbolji veznjak onda tu nema se sta dodati. Bilo je jos velikana odmah su tu i Dzerard, Drogba, Erik itd. Tuzno je vidjeti da ljudi ismijavaju igraca kakav je Irvin, mozda ne znaju, mozda nisu gledali ali reci za njega da je buzdovan je neozbiljno.

Chodex

pre 1 godinu

Ali zašto Pol Skols pre Lamparda ?
To je kao Iniesta pre Zidana , ali bukvalno.

Pogledajte barem Lampardovu statistiku ...
(hoćeš iskreno ?!, 5. avgust 2022 15:30)


Zato sto je Skols bolji znatno od Lamparda, kao i od Dzerarda... I jos jedna stvar, statistika nikada ne pokazuje najvaznije stvari u fudbalu, nego moze samo da te zavara... Statistika je za kosarku, za procenat suta itd... Statistika ti ne moze pokazati koliko je neki igrac dobar, kakvu tehniku, pas igru, dribling, viziju i razumevanje igre ima, kreativnost, sut, kakav je u odbrani, kapiras??? Po statistici Haland je dao 155 golova u godinama kada je mesi dao mislim 54 gola, sta sada, treba da mislimo da je haland bolji igrac od Messia ili Bolji napadac??? Od Messia koji je davao 50 gholova po sezoni kao veznjak koji trci i u napad??? Kapiras sada o cemu ti pricam...

Psihomodo pop

pre 1 godinu

Moj izbor:
1.Eric Cantona
2.Alen Boksic
3.Paul Gascoigne
(croata, 5. avgust 2022 15:01)


Vi ste susedi uvek bili objektivni.
Boksic za 3 sezone 22 gola u Premijer ligi i odmah najbolji u istoriji. Sa prosekom 7 golova po sezoni. Pa to je sramota za napadača da daje 7 golova po sezoni. A rugate se Mitrovicu. Koja licemernost

Chodex

pre 1 godinu

Jes da je Vidara naš al brate “Henry-14” po meni poslednji romanticar sa loptom
(Zokara, 5. avgust 2022 13:20)

Slazem se da je Anri bio fantastican u svakom pogledau... Ali, da li mislis da David Silva, sa svojih 170 cm i 67kg koji je bio godinama najdominantniji veznjak u Pl i koji je igrao i sa Yaya tureom i cinio najbolji duo na sredini, a posle i sa De Brujneom nije pravi, istinski umetnik i romanticar sa loptom??? Ili na primer Santi Casorla, isto 170 sm, koji je bio majstor slobodnjaka i neverovatan tehnicar i kreativac, igrao sa obe noge i dominirao uvek, diktirajuci tempo svake utakmice Arsenala???... Bilo je jos carobnjaka posle Anrija... Da ne pominjem da je David Silva u najjacoj reprezentaciji svih vremena(uz Francusku 98-me)igrao pored Xavia, Inieste, Fabregasa, Busquetsa, Marcosa Senne, Xabia Alonsa, Casorle, Mate, rejesa itd. I to igrao redovno i nagurao, ja mislim , 125 ili 130 utakmica i dao 35 golova i 30 asistencija... On je maestro takodje, kao i Anri, Berkamp, Pires, Casorla, David Silva, Fabregas...

Chodex

pre 1 godinu

Puno velikih igraca, ali da nema mjesta za jednog gazzu je sramota. Moj izbor:
1.Eric Cantona
2.Alen Boksic
3.Paul Gascoigne
(croata, 5. avgust 2022 15:01)

Bravo za Boksica, iako je igrao u Midlsbrou na samom kraju karijere, u svom prajmu je bio jedan od najboljih igraca Evrope, strasan igrac...

Chodex

pre 1 godinu

Chodex, 5. avgust 2022 13:59

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca
(Zokara, 5. avgust 2022 14:41)

Aha, sada sam shvatio na koj moj komentar si mislio, a to je da Anri nije poslednji romanticar sa loptom, nije poslednji romanticar... jeste po meni najbolji igrac PL, uz Skolsa i Berkampa, ali ispred njih, ali poslednji romanticar nikako... Romanticar je kao st sam rekao i David Silva i njegov sitan vez kroz petoricu oko protivnickog sesnaesterca, a onda bum, pas po zemlj, u prostor, kroz celu odbranu i izbacuje svog saigraca i na jedan sa golmanom... On je isto bio nenadmasan umetnik, sa i ponajboljom tehnikom od svih nabrojanih...

Dominik

pre 1 godinu

Zbog cega se glasa za Ronalda? Covek je samo jednom dao 20+ golova u Engleskoj ligi. Salah je to npr. ucinio cak 4 puta.
(Muha, 5. avgust 2022 15:49)

Pa kada glasaju deca. Gotov svi ovi sa liste su napravili vise od Ronalda u Engleskoj ligi. Po anketi je Ronaldo ispred jednog Aguera koji je 7x davao 20+ golova. A Ronaldo? Smehotres.

Znakce

pre 1 godinu

Skols, bez trunke sumnje.

Čovek se sa skoro 40 godina vratio i dominirao u vezi. Klasa.

Anri u tim godinama, pa i ranije u Barsi nije znao gde udara.

Chodex

pre 1 godinu

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca
(Zokara, 5. avgust 2022 14:41)

Potpuno se slazem sa tobom, 100%, ja sam samo nabrojao jos majstora koji su obelezili ovih 30 godina PL i ne znam na kog tacno igraca mislis...... Anri je bez premca najbolji i po kvalitetu, i po raznovrsnosti i uticaju na igru i po ludackim idejama i nacinima na koje je davao golove... Takodje, davao je golove i igrao sa nevidjenom lakocom, kako u PL, tako i kasnije u Barsi gde je isto davao 25+ golova ili cak 30+... Anri najbolji, Berkamp najveci umetnik, veznjak Skols...

H94

pre 1 godinu

Након читања коментара се питам јесу ови људи гледали ПЛ уопште. Нико Рунија не спомиње. Човек други стрелац и трећи асистент у историји лиге. И то је често мењао позиције, био тимски играч и није гурао личну статистику. Поред огромног талента био је и велики радник на терену. Наравно, гледа се и број титула, Руни их има 5 и дао је огроман допринос у освајању сваке од њих. И где може Џерард испред Сколса? Свака част Џерарду ал никад није освојио ПЛ, Сколс има 11 титула. Није их освајао као резерва него је био најбољи везњак у Јунајтеду и у лиги свих тих година.

HulaHop

pre 1 godinu

Nije baš lako porediti jer nisu svi igrali u isto vreme, različite su pozicije itd. Ali ako bi već morao da biram, po meni je Pol Skols najbolji.

klaas-jan huntelaar

pre 1 godinu

tesko je u ovakvoj konkurenciji izabrati štopera.da se gledaju samo defanzivci sigurno bi vidic bio u samom vrhu sa ferdinandom, terijem.. a ovako kao najbolji igrac PL po dugovečnosti, tj najduzeg perioda dobrih igara, rezultata, uspeha imao bih uzi izbor između Anrija, Širera, Berkampa i Aguera.. sportski pozdrav

Never Mind

pre 1 godinu

Evo, na prvu, bez citanja teksta, a procitacu odmah posle, sigurno, to je Vidic. Jel ste zadovoljni Vi, vecina. Ne zelim da vam kvarim dozivljaj i pominjem da je prvi stoper u MUN bio Rio Derdinand. Vidic je bio fantastican, ostavio je traga u Engleskom i svetskom fudbalu, ali sav taj hajp oko njega. Recimo, Jap Stamu bi bio dobar tek toliko da bude korektna zamena i da ekipa ne pati. Budimo realni iako smo Srbi.
Ono sve sto je radio Vidic sav u ranama i zavojima sada radi i V. Van Dajk i to bez faula i zutih kartona. Crveni ne verujem da ce ikada i dobiti.

hoćeš iskreno ?!

pre 1 godinu

Dobar spisak imena .
Glasao sam za De Brujnea.
Mada je malo falilo za Lamparda.

Uzeo sam obzir uticaj igrača na ceo tim.
Teri , Lampard , Drogba ... možda najača trojka.
Gospodar odbrane , najbolji igrač sredine terena i verovatno uz Anrija i Širera najbolji napadač lige Drogba.

Pol Skols

pre 1 godinu

Da Pol Skols nije nabolji (za koga sam inače glasao) ne bi bio dva puta na listi! Posle njega Anri i to je to na racionalnoj bazi dok se ostali igrači glasaju na emocionalnoj.

Bocko

pre 1 godinu

Po meni, Vidić svakako ima mesta u svakom izboru za idealan tim premijer lige. Ali ipak mislim da je Anri jedno pet sezona bukvalno dominirao ligom.

Chodex

pre 1 godinu

Ljudi se usudili da stave na istu listu Denisa Irvina hahahahahahaah, ali place mi se i na istu listu Anrija, berkampa, davida Silvu i Skolsa... Pa to mogu samo glupi englezi(englezi namerno i uvek malim slovom)... A ovo je inace i pravi dokaz da su sve tvrdnje da neki igrac nece uspeti u PL, zamislite engleska liga, liga najnetalentovanijeg naroda za sve sportove ikada, a i za fudbal posebno, da su sve te tvrdnje da neki stranac koji briljira u nekoj drugoj ligi nece uspeti u PL.... hahahahahah... pa svi najbolji igraci ikada, a i trenutno, svi stranci... Posle ovoga samo idiot bez mozga moze da se javi i da komentarise da neki igrac necde uspeti u Engleskoj... A ako i ne uspe, to sigurno nije zbog fudbala, nego zbog odvratnih i ruznih ljudi, zlih i nabedjenih, zbog odvratne klime i jako ruznih gradova, depresivnih i ruznog nacina zivota...

bla

pre 1 godinu

bio je neki video 100 najboljih golova za 20 godina premijer lige. to treba pogledati da bi se neki podsetili a neki da bi videli kakvih je majstora tu bilo ranije. sto se malo mladjih tice njih se svi secaju ili znaju. recimo rajan gigs je celu karijeru igrao premijer ligu naosvajao se trofeja i uvek bio jedan od glavnih igraca mancestera. onda j j okoca je bio sjajan. ili jedan od mojih omiljnih iraca mat le tissier koji je bio fantastican a nikada nije hteo da ode iz sauthemptona. ginola je isto imao dosta dobrih godina, a fauler i mekmanaman su legende liverpula.

croata

pre 1 godinu

(Chodex, 05. avgust 2022 15:35)

Boksic je osvojio sve, zabijao u finalu lige prvaka, u svoje vrijeme najskuplji transfer svih vremena, veliki veliki igrac. Jedino sto je i za euro 96 i mundial 98 bio povrijedjen iako nam je oba prvenstva donio presudnim golom u zadnjoj utakmici doigravanja. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da nam je on bio. Ima ona anegdota dok je pohađao akademiju Hrvatskog nogometnog saveza za dobivanje trenerske licence. Svi polaznici moraju se prvog dana predstaviti, a Bokšić je tom prigodom rekao;
- Ja sam Alen Bokšić. Igrao sam u Hajduku i nekim manjim klubovima.
Boka kralj.

Beck

pre 1 godinu

Ne postoji najbolji, mnogo igraca su bili izuzetni ali se nijedan ne moze izdvojiti. Svako od njih je bio poseban i imao jedinstven kvalitet.

Gandalf

pre 1 godinu

Da li mene neko zeza.....Ko ovo glasa Kristijana Ronalda za najboljeg igraca Premijer Lige.....Prvi i najjvazniji parametar,Ronaldo je otisao iz Engleske 2009 godine,tako da on uopste i ne moze uci u bilo kalvu pricu za najboljeg igraca Lige...Mnogo veci trag je ostavio Aguero koji je bio u Sitiju 10 godina,kao i jos mnogo igraca.
(Asteriks, 5. avgust 2022 11:54)

Ronaldo je dok je bio u Mancesteru, uz Mesija, bio najbolji igrac na svetu.

1913-1829

pre 1 godinu

Јокановић, Кежман и Саво Милошевић. Видим да Видић води на листи, па да допринесем апсолутној нереалности коју у сваки спорт уноси црвена секта из Рупе.
(Црвена Звезда 1913 и Железник 1829,

Hahaha jesi to upravo poistovetio karijere Jokanovica, Kezmana i Milosevica sa karijerom Fergusonovog kapitena? Meni je zao sto nikad niste imali ni priblizno dobrog igraca kao sto je Vidic, niti cete, ali nema razloga da pokazujes komplekse zbog toga. Vidim da te boli sto je svake godine bio u idealnom timu PL i sto je nekoliko puta bio proglasavan za najboljeg igraca iste, ali ne od nas, jednom od trenera, jednom od igraca, jednom od publike... Treba da budes ponosan sto je jedan Srbin jedan od najboljih u istoriji Mancestera i PL, a ne da cmizdris tu ko neka...
(Sub013, 5. avgust 2022 13:03)

Мене уопште не занима Видићева клупска каријера. Што се тиче његових репрезентативних наступа, он Јокану и Сави није ни до листова, а да није оних глупих пенала, нико га се не би ни сећао. Не може бре обичан месар да буде најбољи играч ПЛ. Пази, каријера... Па Пижон, Пикси, а посебно Џаја, нису имали запажене иностране каријере алу су велемајстори фудбала за разлику од овог ВК касапина.

Chodex

pre 1 godinu

Chodex, 5. avgust 2022 13:59

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca
(Zokara, 5. avgust 2022 14:41)

Aha, sada sam shvatio na koj moj komentar si mislio, a to je da Anri nije poslednji romanticar sa loptom, nije poslednji romanticar... jeste po meni najbolji igrac PL, uz Skolsa i Berkampa, ali ispred njih, ali poslednji romanticar nikako... Romanticar je kao st sam rekao i David Silva i njegov sitan vez kroz petoricu oko protivnickog sesnaesterca, a onda bum, pas po zemlj, u prostor, kroz celu odbranu i izbacuje svog saigraca i na jedan sa golmanom... On je isto bio nenadmasan umetnik, sa i ponajboljom tehnikom od svih nabrojanih...

(ко)лектор

pre 1 godinu

Ako ste se nekad zapitali sta je funkcionalna nepismenost i kako se ona manifestuje u praksi, ili ako svojoj deci zelite da objasnite kako to covek moze da bude nepismen i pored toga sto ume da cita i pise, ovaj komentar je skolski primer.
(Stevan Vasic, 5. avgust 2022 15:39)

Поштовани господине Васицу...
Надао сам се да ћете употребити фудбалске аргументе у жељи да ме демантујете. Овако сте само изашли из контекста, злобно констатујући моју неписменост. И најбољем се понекада догоди грешка али ви то сигурно никада нећете приметити јер писменост није ваша специјалност. То се најлакше примети у случају када употребљавате зарез испред везника ИЛИ. Овлаш прегледавши ваш текст, констатовао сам да не умете тачно одредити место на коме се пише зарез или тачка.
Искрено се надам да немате и неку говорну ману, мада се и она може исправити редовном вежбом. Како другачије протумачити речи: "Ста", "зелите", "цовек", "цита", "писе", "сколски"?
Ако је то последица невичности руковања телефоном или рачунаром, замолите неко десетогодишње дете да вам помогне и објасни.

Naked truth

pre 1 godinu

veliki veliki igrac


U premijer ligi za 3 sezone 22 gola Boksic.
U premijer ligi za 3 sezone 24 gola Mitrovic.
Čisto da se vidi koliko je rasan napadac bio Boksic.

Men Behaving Badly

pre 1 godinu

Malo o onima koji se toliko ne spominju,nisu najbolji ali su ostavili veliki trag u PL i može da se kaže da su legende.
Kris Saton,Mat Le Tisijer,Pol Gaskojn,Ludak Paulo Di Kanio,Gari Spid,David Žinola,Jurgen Klinsman,Geret Beri,El Hadji Diuf,Joe Barton, ludaka broj 2 zvani Danakan Ferguson,Robi Savage,Kevin Nolan itd,itd.

Chodex

pre 1 godinu

Ali Denis Irvin hahahahaaha, jedan takav buzdovan i fudbalski mediokritet, da je to neverovatno... Sta su englezi, stavili ga u izbor samo zato sto je Britanac... Inace ne postoji jedan, ali moze pet... Po umecu David Silva, Denis Berkamp, Pires, Anri, Casorla, Aguero, Skols, Yaya Toure... Po tragu koji su ostavili i kvalitetu u defanzivi Vidic, Ferdinand, Teri... Golmani Smajhel, Ljoris Van der Sar...

Zokara

pre 1 godinu

Chodex, 5. avgust 2022 13:59

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca

smeh

pre 1 godinu

Ako bi se pravio najbolji tim svih vremena Engleske lige tu bi pre svih moralo da ima mesta za Bergkampa, Šmajhela, Anrija, Skolsa a Vidić bi definitivno morao da bude jedan od igrača u odbrani.

BRE

pre 1 godinu

A pazi ovog strucnjaka sto je napisao da Anri nije osvojio LS sa Arsenalom. Aloo, majstore, ne bira se najbolji igrac Lige sampiona, vec PL! Najjace kada su poceli da rade "Kucu slavnih PL" i Anri pocepao sve da dobije prvi tu nagradu, a papreni englezi ugurase jos i Sirera, da ne bude neki tamnoputi francuz koji ce prvi uci u Kucu slavnih.

Knedle

pre 1 godinu

Kao i većina glasao sam za Vidića ali jedan je Anri. Opet gledao sam sve ove igrače pa me čudi da je Bekam tako nisko na listi. Ali o ukusima ne vredi raspravljati.

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Najveći igrači koji su igrali Premijer ligu su Ronaldo, Anri i Robi. A najbolji igrač 30 godina Premijer lige je Anri. Sramota je RK staviti na listu.

hoćeš iskreno ?!

pre 1 godinu

Ali zašto Pol Skols pre Lamparda ?
To je kao Iniesta pre Zidana , ali bukvalno.

Pogledajte barem Lampardovu statistiku ...

croata

pre 1 godinu

Hrvatska matematika 34 > 51, 05. avgust 2022 17:41

Prije 20 i vise godina serie a je bila apsolutno najjaca liga svijeta. Danas na zalost nije ni blizu. Da se danas skupi najbolji tim talijanske lige, jedna parma iz onog vremena bi se sprdala s njim. Da ne pricam o laziu ili sampdoriji. A jos nesto, kad je Boksic igrao, u italiji su smjela igrati samo tri stranca. Mislis da bi Vlahovic igrao u juventusu da i danas vazi to pravilo? Isto mislim i za Modrica, da ne bi bio ni blizu realu. Danasnji klinci ne shvacaju da si morao biti bas brutalan igrac da mozes igrati u top klubu. Npr u milanu su igrali trio van basten, gulit i rajkard. Nakon tog dolaze savicevic, boban i laudrup. Boban mora na kaljenje u bari jer nema mjesta, alo boban! Tek nakon dvije godine se vraca i pravi cudesnu karijeru.
Pusti me usporedbi danas i prije 20+ godina. A i taj Boksic je igrao dva puta finale lige prvaka s dva razlicira kluba, zabio gol, jednom osvojio i tako.. za pocetak domaci zadatak za Vlahovica da bi mogao uci uopce u istu recenicu s njim.

croata

pre 1 godinu

Vi ste susedi uvek bili objektivni.
Boksic za 3 sezone 22 gola u Premijer ligi i odmah najbolji u istoriji. Sa prosekom 7 golova po sezoni. Pa to je sramota za napadača da daje 7 golova po sezoni. A rugate se Mitrovicu. Koja licemernost
(Psihomodo pop, 05. avgust 2022 17:51

Boksic je bio sklon ozljedama zato su slabe brojke. A i nije bio sebicnjak ko vecina centarfora. Skroman kao sto je i dan danas. Vecina u hrvatskoj puno vise postuje boksica nego sukera iako je suker puno vise dao za reprezentaciju, bio zlatna lopta i slicno. Osim igrackih bitne su i ljudske kvalitete.
A za mitrovica rijec nisam losu rekao. Postujem ga puno vise nego recimo vlahovica. Decko ostavlja srce na terenu, to se mora cijeniti.

Knedle

pre 1 godinu

Kao i većina glasao sam za Vidića ali jedan je Anri. Opet gledao sam sve ove igrače pa me čudi da je Bekam tako nisko na listi. Ali o ukusima ne vredi raspravljati.

croata

pre 1 godinu

(Chodex, 05. avgust 2022 17:07

Imao je boka dobar sut, lijevu i desnu nogu, kompletan napadac.
Jedina ogromna mana su bila staklena koljena, nisu mogla izdrzati tu silu od nacina njegove igre. To mu je rak rana, zato se dovoljno i ne pamti. Svojevremeno zaista uz ronalda i vieria najbolji napadac svijeta

Psihomodo pop

pre 1 godinu

@ A za mitrovica rijec nisam losu rekao. Postujem ga puno vise nego recimo vlahovica. Decko ostavlja srce na terenu, to se mora cijeniti.


Svaka čast za ovo.
Inače zanima me zašto postujes Mitrovica više?
Nisam primetio do sada da je Vlahović kao npr. Jovic da neće da trci, da se bori i slično.

štraus sa grbavice

pre 1 godinu

A kralja (King Kenny) Keni Dalglisa niko ni da pomene, a pominju najveceg sminkera Bekama. Taj sto stavi u izbor Bekama, a ne stavi Dalglisa bolje da ne pise. Ja sam mislio da se bira najbolji prema fudbalskom umecu a ne po marketiskom udelu i zgrtanju love.
Da se razumemo, Dalglis nije ni za mene najbolji u istoriji PL (Anri, Best, Bobi Carlton), ali je u grupi odabranih, samo nekolicine njih koji je dobio titulu Sera (viteza) od njenog velicanstva, kraljice licno. Ne dodeljuje se to reda radi vec za izuzetne zasluge. Mislite o tome. Slabo se pominje i ogromni Dzordz Best. Takav talenat Englezi (Irci) nece vise videti.
Pri izboru za najboljeg igraca bih iskljucio defanzivce jer je to jednostavno tako. Ni sam nisam pristalica toga, ali je definitivno da su veznjaci i napadaci tu u velikoj prednosti.

croata

pre 1 godinu

(Psihomodo pop, 05. avgust 2022 20:01

Vlahovic folira, glumata, pada, svadja se sa sucima, napirlitan je, pun sebe, ima sve karakteristike narcisa umjesto da posteno radi svoj posao. Kad se vec sad tako ponasa kakav ce tek biti kasnije. A nicim jos nije zavrijedio taj uzdignut nos osim visinom transfera. Jos puno mora griza pojest da bi bio pravi igrac.
Mitrovic je susta suprotnost i mozete biti ponosni na njega.

FUJ...!

pre 1 godinu

Lista vam je skroz bezvezna - nema nekih od najvećih imena engleskog fudbala, ali se Pol Skols pojavljuje dva puta...
Gde nestadoše Pit Best, Džek i Bobi Čarlton, Nobi Stajls, i mnogi drugi?

Asteriks

pre 1 godinu

Da li mene neko zeza.....Ko ovo glasa Kristijana Ronalda za najboljeg igraca Premijer Lige.....Prvi i najjvazniji parametar,Ronaldo je otisao iz Engleske 2009 godine,tako da on uopste i ne moze uci u bilo kalvu pricu za najboljeg igraca Lige...Mnogo veci trag je ostavio Aguero koji je bio u Sitiju 10 godina,kao i jos mnogo igraca.

hoćeš iskreno ?!

pre 1 godinu

Ali zašto Pol Skols pre Lamparda ?
To je kao Iniesta pre Zidana , ali bukvalno.

Pogledajte barem Lampardovu statistiku ...

hoćeš iskreno ?!

pre 1 godinu

Dobar spisak imena .
Glasao sam za De Brujnea.
Mada je malo falilo za Lamparda.

Uzeo sam obzir uticaj igrača na ceo tim.
Teri , Lampard , Drogba ... možda najača trojka.
Gospodar odbrane , najbolji igrač sredine terena i verovatno uz Anrija i Širera najbolji napadač lige Drogba.

Црвена Звезда 1913 и Железник 1829

pre 1 godinu

Јокановић, Кежман и Саво Милошевић. Видим да Видић води на листи, па да допринесем апсолутној нереалности коју у сваки спорт уноси црвена секта из Рупе.

Never Mind

pre 1 godinu

Evo, na prvu, bez citanja teksta, a procitacu odmah posle, sigurno, to je Vidic. Jel ste zadovoljni Vi, vecina. Ne zelim da vam kvarim dozivljaj i pominjem da je prvi stoper u MUN bio Rio Derdinand. Vidic je bio fantastican, ostavio je traga u Engleskom i svetskom fudbalu, ali sav taj hajp oko njega. Recimo, Jap Stamu bi bio dobar tek toliko da bude korektna zamena i da ekipa ne pati. Budimo realni iako smo Srbi.
Ono sve sto je radio Vidic sav u ranama i zavojima sada radi i V. Van Dajk i to bez faula i zutih kartona. Crveni ne verujem da ce ikada i dobiti.

Znakce

pre 1 godinu

Skols, bez trunke sumnje.

Čovek se sa skoro 40 godina vratio i dominirao u vezi. Klasa.

Anri u tim godinama, pa i ranije u Barsi nije znao gde udara.

Faustino Asprilja

pre 1 godinu

Tjeri Anri bez dileme, bar od onih što sam ja gledao. Vidim ovde se patriotski glasa za Vidića koji jeste bio dobar štoper ali pre svega deo jedne od najboljih generacija Junajteda u istoriji, sa Ferndinandom, Runijem, Tevezom, Ronaldom, Skolsom...Koliki je njegov domet bez tih igrača videli smo u reprezentaciji. Doduše nije baš ni moguće da jedan štoper nosi svoj tim, makar isti bio i Vidić.

Sinke

pre 1 godinu

Tijenri Anri,bez ikakve dileme,100%....Ko prati fudbal godinama zna o cemu pricam...Legendarni mali stadion Hajberi,lopta dolazi na sredini terena do Anrija,on krece on svojim prepoznatljivim dugim korakom,elegantno prolazi protivnicke igrace,odigrava pas sa Piresom ili Berkampom,dodje do ivice sesnesterca,i onda onom svojom cuvenom umutrasnjom plasira loptu u malu mrezu...To je bila legendarna generacija Arsenala,neprevazidjena.....Anri je najbolji fudbale u Primjer Lgi ikada.

1913-1829

pre 1 godinu

Јокановић, Кежман и Саво Милошевић. Видим да Видић води на листи, па да допринесем апсолутној нереалности коју у сваки спорт уноси црвена секта из Рупе.
(Црвена Звезда 1913 и Железник 1829,

Hahaha jesi to upravo poistovetio karijere Jokanovica, Kezmana i Milosevica sa karijerom Fergusonovog kapitena? Meni je zao sto nikad niste imali ni priblizno dobrog igraca kao sto je Vidic, niti cete, ali nema razloga da pokazujes komplekse zbog toga. Vidim da te boli sto je svake godine bio u idealnom timu PL i sto je nekoliko puta bio proglasavan za najboljeg igraca iste, ali ne od nas, jednom od trenera, jednom od igraca, jednom od publike... Treba da budes ponosan sto je jedan Srbin jedan od najboljih u istoriji Mancestera i PL, a ne da cmizdris tu ko neka...
(Sub013, 5. avgust 2022 13:03)

Мене уопште не занима Видићева клупска каријера. Што се тиче његових репрезентативних наступа, он Јокану и Сави није ни до листова, а да није оних глупих пенала, нико га се не би ни сећао. Не може бре обичан месар да буде најбољи играч ПЛ. Пази, каријера... Па Пижон, Пикси, а посебно Џаја, нису имали запажене иностране каријере алу су велемајстори фудбала за разлику од овог ВК касапина.

Chodex

pre 1 godinu

Puno velikih igraca, ali da nema mjesta za jednog gazzu je sramota. Moj izbor:
1.Eric Cantona
2.Alen Boksic
3.Paul Gascoigne
(croata, 5. avgust 2022 15:01)

Bravo za Boksica, iako je igrao u Midlsbrou na samom kraju karijere, u svom prajmu je bio jedan od najboljih igraca Evrope, strasan igrac...

Stevan Vasic

pre 1 godinu

Мене уопште не занима Видићева клупска каријера. Што се тиче његових репрезентативних наступа, он Јокану и Сави није ни до листова, а да није оних глупих пенала, нико га се не би ни сећао. Не може бре обичан месар да буде најбољи играч ПЛ. Пази, каријера... Па Пижон, Пикси, а посебно Џаја, нису имали запажене иностране каријере алу су велемајстори фудбала за разлику од овог ВК касапина.
(1913-1829, 5. avgust 2022 14:48)

Ako ste se nekad zapitali sta je funkcionalna nepismenost i kako se ona manifestuje u praksi, ili ako svojoj deci zelite da objasnite kako to covek moze da bude nepismen i pored toga sto ume da cita i pise, ovaj komentar je skolski primer.

Gandalf

pre 1 godinu

Da li mene neko zeza.....Ko ovo glasa Kristijana Ronalda za najboljeg igraca Premijer Lige.....Prvi i najjvazniji parametar,Ronaldo je otisao iz Engleske 2009 godine,tako da on uopste i ne moze uci u bilo kalvu pricu za najboljeg igraca Lige...Mnogo veci trag je ostavio Aguero koji je bio u Sitiju 10 godina,kao i jos mnogo igraca.
(Asteriks, 5. avgust 2022 11:54)

Ronaldo je dok je bio u Mancesteru, uz Mesija, bio najbolji igrac na svetu.

croata

pre 1 godinu

(Chodex, 05. avgust 2022 15:35)

Boksic je osvojio sve, zabijao u finalu lige prvaka, u svoje vrijeme najskuplji transfer svih vremena, veliki veliki igrac. Jedino sto je i za euro 96 i mundial 98 bio povrijedjen iako nam je oba prvenstva donio presudnim golom u zadnjoj utakmici doigravanja. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da nam je on bio. Ima ona anegdota dok je pohađao akademiju Hrvatskog nogometnog saveza za dobivanje trenerske licence. Svi polaznici moraju se prvog dana predstaviti, a Bokšić je tom prigodom rekao;
- Ja sam Alen Bokšić. Igrao sam u Hajduku i nekim manjim klubovima.
Boka kralj.

Sub013

pre 1 godinu

Јокановић, Кежман и Саво Милошевић. Видим да Видић води на листи, па да допринесем апсолутној нереалности коју у сваки спорт уноси црвена секта из Рупе.
(Црвена Звезда 1913 и Железник 1829,

Hahaha jesi to upravo poistovetio karijere Jokanovica, Kezmana i Milosevica sa karijerom Fergusonovog kapitena? Meni je zao sto nikad niste imali ni priblizno dobrog igraca kao sto je Vidic, niti cete, ali nema razloga da pokazujes komplekse zbog toga. Vidim da te boli sto je svake godine bio u idealnom timu PL i sto je nekoliko puta bio proglasavan za najboljeg igraca iste, ali ne od nas, jednom od trenera, jednom od igraca, jednom od publike... Treba da budes ponosan sto je jedan Srbin jedan od najboljih u istoriji Mancestera i PL, a ne da cmizdris tu ko neka...

Chodex

pre 1 godinu

Jes da je Vidara naš al brate “Henry-14” po meni poslednji romanticar sa loptom
(Zokara, 5. avgust 2022 13:20)

Slazem se da je Anri bio fantastican u svakom pogledau... Ali, da li mislis da David Silva, sa svojih 170 cm i 67kg koji je bio godinama najdominantniji veznjak u Pl i koji je igrao i sa Yaya tureom i cinio najbolji duo na sredini, a posle i sa De Brujneom nije pravi, istinski umetnik i romanticar sa loptom??? Ili na primer Santi Casorla, isto 170 sm, koji je bio majstor slobodnjaka i neverovatan tehnicar i kreativac, igrao sa obe noge i dominirao uvek, diktirajuci tempo svake utakmice Arsenala???... Bilo je jos carobnjaka posle Anrija... Da ne pominjem da je David Silva u najjacoj reprezentaciji svih vremena(uz Francusku 98-me)igrao pored Xavia, Inieste, Fabregasa, Busquetsa, Marcosa Senne, Xabia Alonsa, Casorle, Mate, rejesa itd. I to igrao redovno i nagurao, ja mislim , 125 ili 130 utakmica i dao 35 golova i 30 asistencija... On je maestro takodje, kao i Anri, Berkamp, Pires, Casorla, David Silva, Fabregas...

Chodex

pre 1 godinu

(Chodex, 05. avgust 2022 15:35)

Boksic je osvojio sve, zabijao u finalu lige prvaka, u svoje vrijeme najskuplji transfer svih vremena, veliki veliki igrac. Jedino sto je i za euro 96 i mundial 98 bio povrijedjen iako nam je oba prvenstva donio presudnim golom u zadnjoj utakmici doigravanja. Ne smijem ni pomisliti sta bi bilo da nam je on bio. Ima ona anegdota dok je pohađao akademiju Hrvatskog nogometnog saveza za dobivanje trenerske licence. Svi polaznici moraju se prvog dana predstaviti, a Bokšić je tom prigodom rekao;
- Ja sam Alen Bokšić. Igrao sam u Hajduku i nekim manjim klubovima.
Boka kralj.
(croata, 5. avgust 2022 16:11)

Znas koliko minusa sam dobio od verovatno klinaca koji pojma nemaju ko je Boksic, ili ovih sto se loze Srbija-Hrvatska i zive u 90-tim, ali nema veze...Sve sto si rekao potpisujem, taj transfer je bio kada je dosao u Lazio koji je tada bio kao danas Siti, Barsa, Bayern... Uvek je vazio za jednog od najboljih spiceva sa neverovatnom tehnikom i driblingo, koji je u jedno vreme uz Ronalda pravog Ronalda, bio najbolji spic na svetu... da je imao malo precizniji sut(i mislim da mu je to jedina mana) dao bi neverovatno vise golova... Koliko je samo puta nanizao po petoricu i taman kada treba da plasira u cosak, sutne punom preko gola... daleko od toga da je imao los sut, umao je odlican, ali za nijansu slabiji od Zube recimo... Uglavnom, legenda svetskog fudbala...

Slobodan Penezić

pre 1 godinu

Najveći igrači koji su igrali Premijer ligu su Ronaldo, Anri i Robi. A najbolji igrač 30 godina Premijer lige je Anri. Sramota je RK staviti na listu.

SAF

pre 1 godinu

@Asteriks, Ronaldo je igrao 6 godina u Utd u prvom mandatu. Malo pogledaj te sezone pa ce ti biti jasno zasto je Ronaldo u ovoj konkurenciji. Da je samo sezona 07/08 pa bi bilo dovoljno da udje u pricu a kamoli jos ovih 5 preko i ova prosla. Dobro je neko objasnio, gleda se ucinak u PL i zbog toga postoji dilema, inace ne bi je ni bilo da je Ronaldo igrao u svom prajmu u PL.

Chodex

pre 1 godinu

Ali Denis Irvin hahahahaaha, jedan takav buzdovan i fudbalski mediokritet, da je to neverovatno... Sta su englezi, stavili ga u izbor samo zato sto je Britanac... Inace ne postoji jedan, ali moze pet... Po umecu David Silva, Denis Berkamp, Pires, Anri, Casorla, Aguero, Skols, Yaya Toure... Po tragu koji su ostavili i kvalitetu u defanzivi Vidic, Ferdinand, Teri... Golmani Smajhel, Ljoris Van der Sar...

Chodex

pre 1 godinu

Ljudi se usudili da stave na istu listu Denisa Irvina hahahahahahaah, ali place mi se i na istu listu Anrija, berkampa, davida Silvu i Skolsa... Pa to mogu samo glupi englezi(englezi namerno i uvek malim slovom)... A ovo je inace i pravi dokaz da su sve tvrdnje da neki igrac nece uspeti u PL, zamislite engleska liga, liga najnetalentovanijeg naroda za sve sportove ikada, a i za fudbal posebno, da su sve te tvrdnje da neki stranac koji briljira u nekoj drugoj ligi nece uspeti u PL.... hahahahahah... pa svi najbolji igraci ikada, a i trenutno, svi stranci... Posle ovoga samo idiot bez mozga moze da se javi i da komentarise da neki igrac necde uspeti u Engleskoj... A ako i ne uspe, to sigurno nije zbog fudbala, nego zbog odvratnih i ruznih ljudi, zlih i nabedjenih, zbog odvratne klime i jako ruznih gradova, depresivnih i ruznog nacina zivota...

vince carter

pre 1 godinu

Najveci napadac a po meni i igrac u istoriji Premier lige je Tijeri Anri. Najveci veznjak Pol Skols! Golmani Smajhel i Ceh. Najveci majstor Denis Bergkamp! Najunikatniji Erik Cantona,pa Paolo Di Canio. Najbolji defanzivac Nemanja Vidic,ne pristrasno! Da podsetim da je Junajted bez Vidica a sa Ferdinandom ispao u grupi Lige Sampiona,ispadali su u osmini finala dva puta i cetvrtfinu,04,05,06 titule su osvajali Arsenal i Celzi. Sa Vidicem u full sezoni su osvojili titulu pa jos dve uzastopne,igrali polufinale ls pa osvojili sledece sezone!! Dzon Terry,Rio Ferdinand,Sol Kembel..po ukusu potom!

(ко)лектор

pre 1 godinu

Ako ste se nekad zapitali sta je funkcionalna nepismenost i kako se ona manifestuje u praksi, ili ako svojoj deci zelite da objasnite kako to covek moze da bude nepismen i pored toga sto ume da cita i pise, ovaj komentar je skolski primer.
(Stevan Vasic, 5. avgust 2022 15:39)

Поштовани господине Васицу...
Надао сам се да ћете употребити фудбалске аргументе у жељи да ме демантујете. Овако сте само изашли из контекста, злобно констатујући моју неписменост. И најбољем се понекада догоди грешка али ви то сигурно никада нећете приметити јер писменост није ваша специјалност. То се најлакше примети у случају када употребљавате зарез испред везника ИЛИ. Овлаш прегледавши ваш текст, констатовао сам да не умете тачно одредити место на коме се пише зарез или тачка.
Искрено се надам да немате и неку говорну ману, мада се и она може исправити редовном вежбом. Како другачије протумачити речи: "Ста", "зелите", "цовек", "цита", "писе", "сколски"?
Ако је то последица невичности руковања телефоном или рачунаром, замолите неко десетогодишње дете да вам помогне и објасни.

Neba

pre 1 godinu

Anri ili Drogba. Bili su dominantni i činili svoj tim boljim. U njihovoj eri ti timovi su uzimali titule, posle njih samo sivilo. To naprimer nedostaje Dzerardu.

SAF

pre 1 godinu

Vidic je jedan od najboljih igraca u PL ali sto se tice najboljeg to zvanje pripada ili Ronaldu ili Anriju. Jednostavno klasa od igraca i pored svihvelicina koje su igrali u PL. Dilema je jedino sto je svoj prajm Ronaldo imao u Primeri inace se ovo pitanje ne bi postavljalo. Svakako da je bilo mnogo vrhunskih igraca i stvarno ih je bila milina gledati

Gale

pre 1 godinu

Meni je prosto neverovatno koliko je Pol Skols potcenjen u ocima obicnih gledalaca. Verovatno zato sto nikad nije bilo medijske pompe oko njega ni hajpa.
Zanimljiva su mi ta misljenja medija i gledalaca sa misljenjima fudbalskih strucnjaka, a posebno trenera i igraca koji su igrali sa njim ili protiv njega.
Posebno kad se Skols uporedi sa recimo Dzerardom, pa i Lampardom.
https://www.youtube.com/watch?v=VXLAz3ixoLU

Chodex

pre 1 godinu

Kakav crni Vidic, da mu nije Rio Ferdinand cistio sve kikseve bio bi ko Heri Megvaja balvan
(Marko Mitic, 5. avgust 2022 13:48)

da li ti kapiras koliko se blamiras ovakvim izjavama??? Sigurno ne, nemas kapacitet da to shvatis i da te bude sramota... I da li shvatas koliko se svima nama "normalnima" povraca od provlacenja tog odnosa Zvezda-Partizan na svakoj vesti koja nije uopste i nicim vezana za njih... J...li te i Zvezda i Partizan i svi njihovi navijaci...

Chodex

pre 1 godinu

Postoji ona zanimljiva anegdota, koju je i Gigs potvrdio... kada je Ronaldo dosao u United i posle tri sezone, kada je vec stekao ime i veliko postovanje, posle treninga, sini mi se, hteo je da zada Skolsu zadatak koji Skols ne moze da ispuni... I bila je situacija da je Ronaldo sa velike udaljenosti sutnuo loptu, plasirao i pogodio onaj mali ngolic, kazem sa ogromne udaljenosti... Posle toga je sutnuo loptu sa dvadesetak metara i pogodio precku na obisnom golu... nasmejao se onako takmicarski, izazivao Skolsa... Skols, ga je pogledao, uzeo loptu, pokazao kristijanu drvo koje je bilo iza ne nihovog nego iza sledeceg terena, poprecno, ne po duzini... Uzeo je loptu, sutnuo je punom iz sve snage i pogodio drvo na preko 100 metara, koje se zatreslo, kristijano je zinuo, Gigs nije ni reagovao jer je znao za sta je Skols sposoban, Skols je odmah uzeo drugu loptu, opet udario punom iz sve snage i pogodio iso drvo, okrenuo se i otisao... Kristijano ga vise nikada nije izazivao na dvoboje... Ovo je pored Gigsa potvrdio i Evra kada je gostovao u nekom studiju povodom neke utakmice...

štraus sa grbavice

pre 1 godinu

A kralja (King Kenny) Keni Dalglisa niko ni da pomene, a pominju najveceg sminkera Bekama. Taj sto stavi u izbor Bekama, a ne stavi Dalglisa bolje da ne pise. Ja sam mislio da se bira najbolji prema fudbalskom umecu a ne po marketiskom udelu i zgrtanju love.
Da se razumemo, Dalglis nije ni za mene najbolji u istoriji PL (Anri, Best, Bobi Carlton), ali je u grupi odabranih, samo nekolicine njih koji je dobio titulu Sera (viteza) od njenog velicanstva, kraljice licno. Ne dodeljuje se to reda radi vec za izuzetne zasluge. Mislite o tome. Slabo se pominje i ogromni Dzordz Best. Takav talenat Englezi (Irci) nece vise videti.
Pri izboru za najboljeg igraca bih iskljucio defanzivce jer je to jednostavno tako. Ni sam nisam pristalica toga, ali je definitivno da su veznjaci i napadaci tu u velikoj prednosti.

FUJ...!

pre 1 godinu

Lista vam je skroz bezvezna - nema nekih od najvećih imena engleskog fudbala, ali se Pol Skols pojavljuje dva puta...
Gde nestadoše Pit Best, Džek i Bobi Čarlton, Nobi Stajls, i mnogi drugi?

Aragorn

pre 1 godinu

Drogba Berkamp De Brujne nezaboravni Kantona i Anri.
Kidali su i Runi Aguero.
Ma zaista mnogo mnogo kvaliteta je tu bilo.
Skols Šeringen sada Virdzil van Dajk Salah.

Chodex

pre 1 godinu

Chodex, 5. avgust 2022 13:59

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca
(Zokara, 5. avgust 2022 14:41)

Aha, sada sam shvatio na koj moj komentar si mislio, a to je da Anri nije poslednji romanticar sa loptom, nije poslednji romanticar... jeste po meni najbolji igrac PL, uz Skolsa i Berkampa, ali ispred njih, ali poslednji romanticar nikako... Romanticar je kao st sam rekao i David Silva i njegov sitan vez kroz petoricu oko protivnickog sesnaesterca, a onda bum, pas po zemlj, u prostor, kroz celu odbranu i izbacuje svog saigraca i na jedan sa golmanom... On je isto bio nenadmasan umetnik, sa i ponajboljom tehnikom od svih nabrojanih...

vince carter

pre 1 godinu

Nepopravljivi pojmasi na ovom sajtu. Vidic na svakoj utakmici bio bolji od Ferdinanda i on je taj koji je Ferdinanda cinio boljim nego sto jeste,uostalom Ferguson je jednom strancu dao kapitensku traku sa razlogom i to sto je dosao kasnije i igrao daleko manje od svih legendi koji su igrali za Junajted. Mancester je bio busan kao sir sa Ferdinandom a bez Vidica,kao sto sam rekao titule su osvajali Celzi,Arsenal a Junajted je ispadao u osmini finala i grupnoj fazi lige sampiona. Sta je taj isti Ferdinand uradio sa reprezentacijom Engleske?? Ovaj jedan pojmas pise da je onaj pikavac Hazard veci majstor od Tijeri Anrija koji je mogao da ga preskoci i pretrci sa sve loptom. Hazard koji ne moze da se sastavi ni za Belgiju ni za Real.

croata

pre 1 godinu

Vi ste susedi uvek bili objektivni.
Boksic za 3 sezone 22 gola u Premijer ligi i odmah najbolji u istoriji. Sa prosekom 7 golova po sezoni. Pa to je sramota za napadača da daje 7 golova po sezoni. A rugate se Mitrovicu. Koja licemernost
(Psihomodo pop, 05. avgust 2022 17:51

Boksic je bio sklon ozljedama zato su slabe brojke. A i nije bio sebicnjak ko vecina centarfora. Skroman kao sto je i dan danas. Vecina u hrvatskoj puno vise postuje boksica nego sukera iako je suker puno vise dao za reprezentaciju, bio zlatna lopta i slicno. Osim igrackih bitne su i ljudske kvalitete.
A za mitrovica rijec nisam losu rekao. Postujem ga puno vise nego recimo vlahovica. Decko ostavlja srce na terenu, to se mora cijeniti.

croata

pre 1 godinu

(Psihomodo pop, 05. avgust 2022 20:01

Vlahovic folira, glumata, pada, svadja se sa sucima, napirlitan je, pun sebe, ima sve karakteristike narcisa umjesto da posteno radi svoj posao. Kad se vec sad tako ponasa kakav ce tek biti kasnije. A nicim jos nije zavrijedio taj uzdignut nos osim visinom transfera. Jos puno mora griza pojest da bi bio pravi igrac.
Mitrovic je susta suprotnost i mozete biti ponosni na njega.

Logika

pre 1 godinu

Ne razumem ljude, ako je Ronaldo uz Mesija GOAT, onda je valjda i najbolji ikada u PL?
(6,50, 5. avgust 2022 11:29)

Ne razumes, ali ne ljude, nego logiku. Za ovo glasanje se gleda ono sto je igrac ucinio dok je igrao u PL. Znaci nema veze sta je Kristijano uradio u Realu. Iako je ono sto je uradio u PL vise nego dovoljno da bude u top3 PL ikad, realno nije dovoljno da bude ispred Anrija. Isto kao sto ternutno Mesi nije ni blizu najboljem igracu ikad u Francuskoj ligi, nema veze sta je radio u Spaniji, ze najboljeg u Francuskoj ligi se gleda ucinak u Francuskoj.

Pol Skols

pre 1 godinu

Da Pol Skols nije nabolji (za koga sam inače glasao) ne bi bio dva puta na listi! Posle njega Anri i to je to na racionalnoj bazi dok se ostali igrači glasaju na emocionalnoj.

HulaHop

pre 1 godinu

Nije baš lako porediti jer nisu svi igrali u isto vreme, različite su pozicije itd. Ali ako bi već morao da biram, po meni je Pol Skols najbolji.

Chodex

pre 1 godinu

Ali zašto Pol Skols pre Lamparda ?
To je kao Iniesta pre Zidana , ali bukvalno.

Pogledajte barem Lampardovu statistiku ...
(hoćeš iskreno ?!, 5. avgust 2022 15:30)


Zato sto je Skols bolji znatno od Lamparda, kao i od Dzerarda... I jos jedna stvar, statistika nikada ne pokazuje najvaznije stvari u fudbalu, nego moze samo da te zavara... Statistika je za kosarku, za procenat suta itd... Statistika ti ne moze pokazati koliko je neki igrac dobar, kakvu tehniku, pas igru, dribling, viziju i razumevanje igre ima, kreativnost, sut, kakav je u odbrani, kapiras??? Po statistici Haland je dao 155 golova u godinama kada je mesi dao mislim 54 gola, sta sada, treba da mislimo da je haland bolji igrac od Messia ili Bolji napadac??? Od Messia koji je davao 50 gholova po sezoni kao veznjak koji trci i u napad??? Kapiras sada o cemu ti pricam...

Dominik

pre 1 godinu

Zbog cega se glasa za Ronalda? Covek je samo jednom dao 20+ golova u Engleskoj ligi. Salah je to npr. ucinio cak 4 puta.
(Muha, 5. avgust 2022 15:49)

Pa kada glasaju deca. Gotov svi ovi sa liste su napravili vise od Ronalda u Engleskoj ligi. Po anketi je Ronaldo ispred jednog Aguera koji je 7x davao 20+ golova. A Ronaldo? Smehotres.

croata

pre 1 godinu

Hrvatska matematika 34 > 51, 05. avgust 2022 17:41

Prije 20 i vise godina serie a je bila apsolutno najjaca liga svijeta. Danas na zalost nije ni blizu. Da se danas skupi najbolji tim talijanske lige, jedna parma iz onog vremena bi se sprdala s njim. Da ne pricam o laziu ili sampdoriji. A jos nesto, kad je Boksic igrao, u italiji su smjela igrati samo tri stranca. Mislis da bi Vlahovic igrao u juventusu da i danas vazi to pravilo? Isto mislim i za Modrica, da ne bi bio ni blizu realu. Danasnji klinci ne shvacaju da si morao biti bas brutalan igrac da mozes igrati u top klubu. Npr u milanu su igrali trio van basten, gulit i rajkard. Nakon tog dolaze savicevic, boban i laudrup. Boban mora na kaljenje u bari jer nema mjesta, alo boban! Tek nakon dvije godine se vraca i pravi cudesnu karijeru.
Pusti me usporedbi danas i prije 20+ godina. A i taj Boksic je igrao dva puta finale lige prvaka s dva razlicira kluba, zabio gol, jednom osvojio i tako.. za pocetak domaci zadatak za Vlahovica da bi mogao uci uopce u istu recenicu s njim.

H94

pre 1 godinu

Након читања коментара се питам јесу ови људи гледали ПЛ уопште. Нико Рунија не спомиње. Човек други стрелац и трећи асистент у историји лиге. И то је често мењао позиције, био тимски играч и није гурао личну статистику. Поред огромног талента био је и велики радник на терену. Наравно, гледа се и број титула, Руни их има 5 и дао је огроман допринос у освајању сваке од њих. И где може Џерард испред Сколса? Свака част Џерарду ал никад није освојио ПЛ, Сколс има 11 титула. Није их освајао као резерва него је био најбољи везњак у Јунајтеду и у лиги свих тих година.

Olckul Ganfer

pre 1 godinu

Ako izuzmemo Vidaru, zbog kog smo svi pristrasni, glasanje, uglavnom objektivno. Mada, da se ne lažemo, biramo najkuljeg, a ne najboljeg: Anri, Erik, Berkamp, Drogba, Beks, Širer i za nas matore, nrv, Kevin Kigen

mladići borovi, devojke jele

pre 1 godinu

Da li mene neko zeza.....
(Asteriks, 5. avgust 2022 11:54)



:)))))
odahnuli smo, danima smo mozgali kako da te zeznemo i - ipak nam je uspelo!
sportska redakcija.....

Zokara

pre 1 godinu

Chodex, 5. avgust 2022 13:59

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca

Chodex

pre 1 godinu

Chodex, 5. avgust 2022 13:59

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca
(Zokara, 5. avgust 2022 14:41)

Aha, sada sam shvatio na koj moj komentar si mislio, a to je da Anri nije poslednji romanticar sa loptom, nije poslednji romanticar... jeste po meni najbolji igrac PL, uz Skolsa i Berkampa, ali ispred njih, ali poslednji romanticar nikako... Romanticar je kao st sam rekao i David Silva i njegov sitan vez kroz petoricu oko protivnickog sesnaesterca, a onda bum, pas po zemlj, u prostor, kroz celu odbranu i izbacuje svog saigraca i na jedan sa golmanom... On je isto bio nenadmasan umetnik, sa i ponajboljom tehnikom od svih nabrojanih...

croata

pre 1 godinu

(Chodex, 05. avgust 2022 17:07

Imao je boka dobar sut, lijevu i desnu nogu, kompletan napadac.
Jedina ogromna mana su bila staklena koljena, nisu mogla izdrzati tu silu od nacina njegove igre. To mu je rak rana, zato se dovoljno i ne pamti. Svojevremeno zaista uz ronalda i vieria najbolji napadac svijeta

Knedle

pre 1 godinu

Kao i većina glasao sam za Vidića ali jedan je Anri. Opet gledao sam sve ove igrače pa me čudi da je Bekam tako nisko na listi. Ali o ukusima ne vredi raspravljati.

taktika

pre 1 godinu

Cini mi se da je dosta potcenjen Denis Bergkamp. Mozda je samo za dlaku ispod Anrija jer nije bio klasican gol igrac, ali po znanju i tehnici su bili na istom (najvisem) nivou. U nekim stvarima Denis i bolji.

Chodex

pre 1 godinu

tesko je u ovakvoj konkurenciji izabrati štopera.da se gledaju samo defanzivci sigurno bi vidic bio u samom vrhu sa ferdinandom, terijem.. a ovako kao najbolji igrac PL po dugovečnosti, tj najduzeg perioda dobrih igara, rezultata, uspeha imao bih uzi izbor između Anrija, Širera, Berkampa i Aguera.. sportski pozdrav
(klaas-jan huntelaar, 5. avgust 2022 13:55)

Ne zaboravi na Skolsa u toj grupi najdugovecnijih i najboljih...

Chodex

pre 1 godinu

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca
(Zokara, 5. avgust 2022 14:41)

Potpuno se slazem sa tobom, 100%, ja sam samo nabrojao jos majstora koji su obelezili ovih 30 godina PL i ne znam na kog tacno igraca mislis...... Anri je bez premca najbolji i po kvalitetu, i po raznovrsnosti i uticaju na igru i po ludackim idejama i nacinima na koje je davao golove... Takodje, davao je golove i igrao sa nevidjenom lakocom, kako u PL, tako i kasnije u Barsi gde je isto davao 25+ golova ili cak 30+... Anri najbolji, Berkamp najveci umetnik, veznjak Skols...

Hrvatska matematika 34 > 51

pre 1 godinu

@ Boksic je osvojio sve, zabijao


Nešto je Boksic slabo zabijao. Vlahović ga već prestigao po broju golova u seriji A.
Vlahović 113 utakmica 51 gol.
Boksic 137 utakmica 34 gola.
Po vašoj mitomaniji ispada bolji od Ronalda a njega Vlahović sa 22 godine već debelo nadmašio u kalču.

Psihomodo pop

pre 1 godinu

Moj izbor:
1.Eric Cantona
2.Alen Boksic
3.Paul Gascoigne
(croata, 5. avgust 2022 15:01)


Vi ste susedi uvek bili objektivni.
Boksic za 3 sezone 22 gola u Premijer ligi i odmah najbolji u istoriji. Sa prosekom 7 golova po sezoni. Pa to je sramota za napadača da daje 7 golova po sezoni. A rugate se Mitrovicu. Koja licemernost

Naked truth

pre 1 godinu

veliki veliki igrac


U premijer ligi za 3 sezone 22 gola Boksic.
U premijer ligi za 3 sezone 24 gola Mitrovic.
Čisto da se vidi koliko je rasan napadac bio Boksic.

smeh

pre 1 godinu

Ako bi se pravio najbolji tim svih vremena Engleske lige tu bi pre svih moralo da ima mesta za Bergkampa, Šmajhela, Anrija, Skolsa a Vidić bi definitivno morao da bude jedan od igrača u odbrani.

Psihomodo pop

pre 1 godinu

@ A za mitrovica rijec nisam losu rekao. Postujem ga puno vise nego recimo vlahovica. Decko ostavlja srce na terenu, to se mora cijeniti.


Svaka čast za ovo.
Inače zanima me zašto postujes Mitrovica više?
Nisam primetio do sada da je Vlahović kao npr. Jovic da neće da trci, da se bori i slično.

Beck

pre 1 godinu

Ne postoji najbolji, mnogo igraca su bili izuzetni ali se nijedan ne moze izdvojiti. Svako od njih je bio poseban i imao jedinstven kvalitet.

klaas-jan huntelaar

pre 1 godinu

tesko je u ovakvoj konkurenciji izabrati štopera.da se gledaju samo defanzivci sigurno bi vidic bio u samom vrhu sa ferdinandom, terijem.. a ovako kao najbolji igrac PL po dugovečnosti, tj najduzeg perioda dobrih igara, rezultata, uspeha imao bih uzi izbor između Anrija, Širera, Berkampa i Aguera.. sportski pozdrav

Red devil 7

pre 1 godinu

Bilo je toliko fantasticnih igraca ali ako se gleda koliko dugo je igrao, koliko je dao timu, koliko je trofeja osvojio onda je to Rajan Gigs. Na stranu sto je los covjek ali mislim da malo ko moze da se poredi sa njim. Odmah je tu Anri, elegantan, brz, skoro pa savrsen igrac i krug bi zavrsio sa Skolsom. Ako jedan Zidan za njega kaze da je najbolji veznjak onda tu nema se sta dodati. Bilo je jos velikana odmah su tu i Dzerard, Drogba, Erik itd. Tuzno je vidjeti da ljudi ismijavaju igraca kakav je Irvin, mozda ne znaju, mozda nisu gledali ali reci za njega da je buzdovan je neozbiljno.

Bocko

pre 1 godinu

Po meni, Vidić svakako ima mesta u svakom izboru za idealan tim premijer lige. Ali ipak mislim da je Anri jedno pet sezona bukvalno dominirao ligom.

bla

pre 1 godinu

bio je neki video 100 najboljih golova za 20 godina premijer lige. to treba pogledati da bi se neki podsetili a neki da bi videli kakvih je majstora tu bilo ranije. sto se malo mladjih tice njih se svi secaju ili znaju. recimo rajan gigs je celu karijeru igrao premijer ligu naosvajao se trofeja i uvek bio jedan od glavnih igraca mancestera. onda j j okoca je bio sjajan. ili jedan od mojih omiljnih iraca mat le tissier koji je bio fantastican a nikada nije hteo da ode iz sauthemptona. ginola je isto imao dosta dobrih godina, a fauler i mekmanaman su legende liverpula.

Gandalf

pre 1 godinu

bio je neki video 100 najboljih golova za 20 godina premijer lige. to treba pogledati da bi se neki podsetili a neki da bi videli kakvih je majstora tu bilo ranije. sto se malo mladjih tice njih se svi secaju ili znaju. recimo rajan gigs je celu karijeru igrao premijer ligu naosvajao se trofeja i uvek bio jedan od glavnih igraca mancestera. onda j j okoca je bio sjajan. ili jedan od mojih omiljnih iraca mat le tissier koji je bio fantastican a nikada nije hteo da ode iz sauthemptona. ginola je isto imao dosta dobrih godina, a fauler i mekmanaman su legende liverpula.
(bla, 5. avgust 2022 14:17)

Le Tisije i njegovo dizanje lopte samom sebi na volej. Covek je bio genijalan na terenu.

Chodex

pre 1 godinu

Nije. Onaj “fine touch” koji je imao Henry, tukao levom desnom slobodnjake u prodoru pa jos kad dodas visinu, pozicije koje je mogao pokriti…bez premca
(Zokara, 5. avgust 2022 14:41)

Potpuno se slazem sa tobom, 100%, ja sam samo nabrojao jos majstora koji su obelezili ovih 30 godina PL i ne znam na kog tacno igraca mislis...... Anri je bez premca najbolji i po kvalitetu, i po raznovrsnosti i uticaju na igru i po ludackim idejama i nacinima na koje je davao golove... Takodje, davao je golove i igrao sa nevidjenom lakocom, kako u PL, tako i kasnije u Barsi gde je isto davao 25+ golova ili cak 30+... Anri najbolji, Berkamp najveci umetnik, veznjak Skols...

BRE

pre 1 godinu

A pazi ovog strucnjaka sto je napisao da Anri nije osvojio LS sa Arsenalom. Aloo, majstore, ne bira se najbolji igrac Lige sampiona, vec PL! Najjace kada su poceli da rade "Kucu slavnih PL" i Anri pocepao sve da dobije prvi tu nagradu, a papreni englezi ugurase jos i Sirera, da ne bude neki tamnoputi francuz koji ce prvi uci u Kucu slavnih.

Men Behaving Badly

pre 1 godinu

Malo o onima koji se toliko ne spominju,nisu najbolji ali su ostavili veliki trag u PL i može da se kaže da su legende.
Kris Saton,Mat Le Tisijer,Pol Gaskojn,Ludak Paulo Di Kanio,Gari Spid,David Žinola,Jurgen Klinsman,Geret Beri,El Hadji Diuf,Joe Barton, ludaka broj 2 zvani Danakan Ferguson,Robi Savage,Kevin Nolan itd,itd.

Knedle

pre 1 godinu

Kao i većina glasao sam za Vidića ali jedan je Anri. Opet gledao sam sve ove igrače pa me čudi da je Bekam tako nisko na listi. Ali o ukusima ne vredi raspravljati.