Nedelja, 31.07.2022.

10:50

Vanredan sastanak u Partizanu – tema je Ilija Stolica

Čelnici Partizana ovog nedeljnog popodneva sastaće se na stadionu u Humskoj ulici sa namerom da raspravljaju o sudbini trenera Ilije Stolice.

Izvor: SS

Vanredan sastanak u Partizanu – tema je Ilija Stolica IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

243 Komentari

Sortiraj po:

Nikola

pre 1 godinu

Zamislite kakvo je naše prvenstvo kad posle 5 kola i par kikseva Partizana pišete da je prvenstvo izgubljeno. Ja sam navijač Zvezde ali ta činjenica pokazuje da stanje nije katastrofalno već žalosno. A žalosno je i da država daje tolike pare za ova dva kluba a skoro ništa ostalima

KasnoJe

pre 1 godinu

Oni hoce smenu i JSD odgovornih,a legenda Dulo tu predsednik,koliko znam ili je zamrznuo funkciju. Znaci i na Dula se ide. Mislim da Partizan treba da vrati one generale,ako su jos zivi i cili,tad su bar licili na nesto.Ono Bjeka i Zeka,je bilo kukanje,kukanje od Bjeke narocito i taj sindrom se drzao do danasnjeg dana i prenosio na gro ljudi iz Humske,pocev od navijaca,trenera itd. Zvezda i kad je bila slabija nije izgledala ovako lose cak je losa znala i titulu da osvoji kao 2014te npr.,titule je gubila u prva tri kola kad gubila od Rada,Radnickog,pa posle ne stize se Partizan iako su medjusobnim susretima i tad bili egal najmanje,ako ne i skor bolji Zvezde. Tad je Partizan imao najmanje sest filijala u ligi,a ciji neki bili predsednici klubova drugih,Metalac GM Vukadinovic,Banat Vucurovic,primer,a ujedno i potpredsednici Partizna. To grobari nikad ne pomenu,o postenim titulama.
Drugo,igracki kadar Partizana je toliko los,da tu obnova trajaće i da se otvori neka kasa dugo,dugo. Primer Patizan je promenio za ovih 5-6 godina minimu,ali minimumduplo vise igraca od Zvezde,golmana 3-4,halfove 11-14tak,srednji red igrace olala tek i napadace. Za to vreme Zvezda drzi sve igrace koje vrede dugo ili posle 5-6 dodina ih pusti,a neki se i vrate. Menja se max 2-3 igraca,ali max, po sezoni iz prvog tima.
Trece Zvezda i kad je da kazemo bila druga imala je 25 000 - 30 000 na utakmicama,Prosinecki trener kad bio,a u Humskoj cak prosle tj.ove godine nije bilo 3000 kad se bilo prvo cak.

Smesno

pre 1 godinu

Lako je oterati upravu I oni ce da odu uskoro a ko ce da vodi klub da nece mozda "grobari" sa istoka koji sve sto znaju je da pljuju igrace, trenera upravu .Ko God da dodje bice ista prica I isto skandiranje.Navijaci da se promene pa tek onda ostali.

Mita Pankov

pre 1 godinu

rE:Da li se završio sastanak?
(mm, 31. jul 2022 18:34)

Strpljenja malo molim.

Saopštenje s druge strane brda samo što nije stiglo.

crni

pre 1 godinu

U situaciji kakva je danas Partizan nema nikakve sanse za normalno funkcionisanje. Nije to mogao pre Stolice nece moci ni posle njega. Partizan ce veoma tesko opstati kao klub. O nekakvim uspesima i rezultatima nema ni govora to je u sadasnjoj situaciji potpuno nemoguce. Veliko je pitanje da li uopste imaju sanse za opstanak trenutno deluje da nemaju.
(Samo crno bez belog, 31. jul 2022 17:04)
Hvala vam na glasu.

Situacija je ozbiljnija nego što mislimo. Ima neko ko umesto da voli svoj Klub on mrzi drugi i dok je to tako mi nemamo šansi da prezivimo. Bojim se da je za naš Partizan prekasno !!!!

zdravko

pre 1 godinu

Онај гробар што пише о кошарци и звезди, човек прати кошарку од 1976 године када је његов партизан прву титулу освојио после 40 година и те лаже да Звезда није освојила титулу само једну седамдесетих а оно ти година освојила две титуле првака и три купа Југославије била нај трофенија звезда. Се Звезда имала 1976 12 титула а његов партизан једну титулу. Такође пише глупости звезда у кошарци испала у првом колу него звезда тим годинама имала два полу финала купа шампиона три финала купа купова и један освојила. Звезда је први трофеј европски донела у бившој Југославији. Звезда жене такође су прве донеле титулу првака Европе у бившој Југославији. Звезда је нај више имала своју играча који су поникли у звезди постали легенде звезде,/ Поповић Аца Николић Геца Станковић шапер Жеравица карабег срајиновић Цветковић Симоновић Славнић Капичић Ракочевић Живковић стојаковић Радмановић Вучинић Илић Обрадовић Јанковић Томашевић Вујанић Богосављев Милићевић Сретеновић Јовановић Дабић видачић. Док партизан можда има скроз мало оно што рачунају у легенде све су то дошљаци почев Кићановић обрадовић Далипагић Ђорђевић Паспаљ Даниловић Дивац Пековић Павловић све с?у то дошљаци. Зато гробари капу доле кад се изговарају Звездине легенде и асови.

Pedja D Boj

pre 1 godinu

Milojko Pantic je pre 10 godina najvernije opisao "jugoslovene", ko su, sta su, kako i zasto su nastali, kako otimali titule, osvajali medije, uzurpirali zemljiste u Zemunu, placali sudije,...dacu link ako treba.

prosecan zvezdas

pre 1 godinu

Milojko Pantic je pre 10 godina najvernije opisao "jugoslovene", ko su, sta su, kako i zasto su nastali, kako otimali titule, osvajali medije, uzurpirali zemljiste u Zemunu, placali sudije,...dacu link ako treba.
(Pedja D Boj, 31. jul 2022 20:15)
A kako je Zvezda nastala, dok je rat jos trajao, sigurno je tada osnovao Draza, i poslao u prvu prijateljsku u aprilu u Tiranu... a stadion i terene oko njega su joj doneli navijaci kupujuci ciglice. A o sudijama i otimanju titula dovoljno govore termini iz Juge "zvezdino prolece" a i nadimak koji su vam dali ti koji su vas upoznali...

NoName

pre 1 godinu

Tako da porediti fk Partizan sa kk czv cija se istorija zavrsila 55' godine je smesno.
Fk Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.
(mateja kezman, 31. jul 2022 16:38)

FK Partizan nema još jedno polufinale, to što ti računaš polufinale iz sezone kad ste igrali finale - jbg, to se tako ne računa.

ispijač piva ispred dragstora

pre 1 godinu

@Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)
A 1979 su vas minuti delili da ispadnete u drugu ligu istok !

Master Yoda

pre 1 godinu

Citam komentare i ovi grobari uvek traze krivca u Zvezdi, u vlasti, pa onda zvezdini navijaci preuzeli tribinu, pa onda sudije, pa onda neko im brani da igraju najbolji igraci i kojekakvi glupi komentari, pogledajte u svom dvoristu, vi ste sami krivi, para imate, sami ste krivi za ostalo.
Drugo, mozda je stvarno ovo vas maksimum u ovom momentu, Zvezda je ubacila u visu brzinu i igra svoju igru, a vi ste stvarno to sto vam se desava.

Dzaba_i_titula_trista

pre 1 godinu

Zna se gde treba da se odrzi vanredni sastanak i na koja vrata treba da se zakuca..Da se tu popuste stvari od strane vrha, kao u kosarci, onda ce stvari sami od sebe da se razviju...

Da se dozvoli da dodje neko od nasih uglednih trenera Ivic, Jokan, Paunovic, za savetnika za sportska pitanja da se angazuje Predrag Mijatovic. Krenuci sponzori, prodaja karata... Da imamo dozvolu da derbi igramo sa najboljim igracima a ne da se izvodi oslabljen sastav (Natho sedi na klupi, Stevanovic, Suma, Asano dok su bili), da mozemo da vrsimo slobodno transfere i prodajemo igrace.. Jer mi kao klub nikada nismo imali drzavnu pomoc, ili smo imalo nesto mizerno, oduvek smo ziveli od transfera ali smo imali slobodu da funkcionisemo normalno, nikada nismo bili pod ovakvom kontrolom.
Uprava je tu sekundarna stvar, kada se dobije odobrenje od vrha, pojavice se i uprava koja ce da radi u interesu Partizana. I ova je uprava tako radila do leta kada je samaran i najuren Savo Milosevic i najureni posle najbolji igraci, i tada je krenuo brodolom. Pre toga je pobedjivana zveda u derbijima, igrana evropa i igracu su vredeli vise destetina miliona evra..

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

Pusti link da pogledam tu utakmicu?
(Mladići skotovi devojke kuku lele, 31. jul 2022 18:11)
Poenta je otići na stadion, dvoranu,
pusti net, prošetaj, plati kartu za muzej i videćeš najznačajnije klupske trofeje u Evropi i Svetu. Izvini ako nisi iz Beograda, pa ti je daleko i JNA.

Sića

pre 1 godinu

Partizanima je uvek kriv neko drugi. Dok tako bude neće im biti bolje. Al' ko ih....
Njihov problem.
Mada, glupo je ne pomoći ljudima da potpuno nestanu živeći u zabludi.
Dakle, imate iste pare sa Zvezdom, a od Novog Pazara npr. 10 puta više, kupujete isto na tržištu, igraju vam 11 igrača na terenu, trenirate kao i ostali, pa pobedite.

One night in May

pre 1 godinu

Tako da porediti fk Partizan sa kk czv cija se istorija zavrsila 55' godine je smesno.
Fk Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.
(mateja kezman, 31. jul 2022 16:38)

Koliko medjunarodnih trofeja ima FK Partizan?

Vecno lokalni klub, nikad nista u Evropi...bez izgleda da se to ikad promeni.
Nije Evropa za vas.

Wllaxy

pre 1 godinu

Lupas ko otvoreni prozor.
Imate u basketu 10 titula sa roland garosa od 45-55, tad se kup sampiona u basketu nije ni igrao, jer cela evropa nihe imala 5 kosarkaskih klubova.
Za 60-e ne baronisi, vasa istorija je zavrsena te 55'.
Imate jos jednu titulu 70e ali ispali u evropi prvo kolo odmah.
Tako da porediti fk Partizan sa kk czv cija se istorija zavrsila 55' godine je smesno.
Fk Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.
(mateja kezman, 31. jul 2022 16:38)

Ccccccc, znao sam da si glup ali nisam znao da si baš toliko, međutim čim si progovorio otklonio si svaku sumnju!

Zoran

pre 1 godinu

komplet uprava napolje i trener i krenuti ispocetka.Ne moramo biti ni prv ni drugi , ni peti krenuti od nule.Pa Stanojevic je sa onom ekipom imo titulu u djepu bez ijednog kvalitetnog igraca da odskace a i ovde sad treba jedan stranac koji odskace ali kad uprava nema veze sa vezom,pa nam je kriv Vucic sto ih je napunio parama a oni ne znaju.Savo je vec bio u toj kombinacij pa videli smo sta je uradio ,nista kao i u Olimpiji.Samo komplet uprava napolje da nam se vise ne smeju

realno je

pre 1 godinu

finale keš dok se igralo krpenjačom.
posle su uveli kožne lopte.
zvezda ima prvi srpski trofej u košarci.
kup kupova.
(realno je, 31. jul 2022 17:36)

Pusti link da pogledam tu utakmicu?
(Mladići skotovi devojke kuku lele, 3

evo
https://youtu.be/T9Fu8DVMas0

a za partizan nemam.to je bilo pre televizije.

Mladići skotovi devojke kuku lele

pre 1 godinu

finale keš dok se igralo krpenjačom.
posle su uveli kožne lopte.
zvezda ima prvi srpski trofej u košarci.
kup kupova.
(realno je, 31. jul 2022 17:36)

Pusti link da pogledam tu utakmicu?

Макс

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Jeste, tako je, Partizan inace dobija Zvezdu redovno u medjusobnim duelima, nego ovi "manji" klubovi prave pometnju

Па то је и био главни проблем док су били Сума, Асано, Тошић, Садик, Стевановић... Није могла Звезда да шутне у оквир гола на 3 дербија, а узела титулу, знамо како. Зато је тај тим и уништен, сведен на ову банду коју сад и Графичар може да добије. А знамо сви у Србији ко стоји иза тога.

Samo crno bez belog

pre 1 godinu

U situaciji kakva je danas Partizan nema nikakve sanse za normalno funkcionisanje. Nije to mogao pre Stolice nece moci ni posle njega. Partizan ce veoma tesko opstati kao klub. O nekakvim uspesima i rezultatima nema ni govora to je u sadasnjoj situaciji potpuno nemoguce. Veliko je pitanje da li uopste imaju sanse za opstanak trenutno deluje da nemaju.

realno je

pre 1 godinu

Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.
(mateja kezman

finale keš dok se igralo krpenjačom.
posle su uveli kožne lopte.
zvezda ima prvi srpski trofej u košarci.
kup kupova.

Слуцки

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!

(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Сине, то што мало фали, то девојци срећу квари...

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Kako god, niko nikada neće moći da ponovi nedostižni uspeh Partizana, kada su prvo poluvreme vodili protiv Reala.
(Pera, 31. jul 2022 17:02)

Ono kad je bilo 0:0?

Zvezda - Real 4:2

Марко

pre 1 godinu

Sta citam ne verujem. Partizanovci pricaju kako im Zvezda preuzela tribine, kako im je Zvezda preuzela upravu i kako im Zvezda namesti derbi da izgube.
Znaci, vama je rival, suparnicki klub sve to uradio, i jos se vi hvalite sa tim na sva usta?
Au rodjaci hahahaha
(KK, 31. jul 2022 15:40)

0

nije zvezda,ali je on preuzeo sve u državi,i radi tačno šta treba...ako ti nije jasno žalim slučaj,umi se ladnom vodom
(tompus, 31. jul 2022 16:11)

Па и да је тако, Партизан је сада 71. на ранг листи УЕФА и у последњих пет година има два пролећа у Европи. До пре пет година, Партизан је скоро читаву деценију заједно са Звездом провео испод 100. места на ранг листи клубова УЕФА и за све то време српски клупски фудбал није имао ниједно пролеће у Европи, а имао је само једно учешће у Лиги шампиона са свих шест пораза у групи. Испадали су тада Звезда и Партизан РЕДОВНО од АЕЛ-а, Слована, Черномореца, Апоела, Лудогореца, Туна, Генка, Шамрока, Заглебја... Сада се деси можда понеки кикс као против Омоније, Шерифа или Шарлроа, али сада годишње и Звезда и Партизан одиграју на десетине утакмица у Европи и скоро увек учествују у групним фазама европских такмичења. Чак се два пута догодило у последњих пет сезона да и Црвена звезда и Партизан у истој сезони дочекају пролеће у Европи (2017/18 и 2021/22). Врхунац је да смо стигли до тога да нам шампион иде директно у групну фазу Лиге шампиона, јер се Србија са 25. места на ранг листи асоцијација УЕФА попела на 11. место.

Batko

pre 1 godinu

Pali sad.
(mateja kezman, 31. jul 2022 16:38)

Jesam li ti lepo rekao da više ne pišeš komentare , da ti se ljudi ne smeju,a ti opet ?
Pa još kao to "pali sad" ?
Sine, aj po vrbov prutić...sad će "onaj" komšija"...

Djed Nidža

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva. 
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Jeste, tako je, Partizan inace dobija Zvezdu redovno u medjusobnim duelima, nego ovi "manji" klubovi prave pometnju

prosečan grobar

pre 1 godinu

stativa protiv Reala?
zamalo.
(prosečan grobar, 31. jul 2022 14:30)

A sansa Marina?(zavrseno u dvomecu 9:0 za Bajern)
Hrabra Zvezda (PSG-CZ 6:1)
A da je sudija pustio korner(Milan-CZ nereseno)
Amnezija(Totenhem-Zvezda 9:0 dvomec)
(prosecan zvezdas, 31. jul 2022 15:16)

ja se tuđim klubovima ne bavim.
ružno je da se lažno predstavljaš
zbog toga nam i kažu da smo p.... i da se plašimo.
činjenica je da nikad nismo nikoga pobedili u gostima u keš i lš.

tompus

pre 1 godinu

Sta citam ne verujem. Partizanovci pricaju kako im Zvezda preuzela tribine, kako im je Zvezda preuzela upravu i kako im Zvezda namesti derbi da izgube. 
Znaci, vama je rival, suparnicki klub sve to uradio, i jos se vi hvalite sa tim na sva usta? 
Au rodjaci hahahaha
(KK, 31. jul 2022 15:40)

0

nije zvezda,ali je on preuzeo sve u državi,i radi tačno šta treba...ako ti nije jasno žalim slučaj,umi se ladnom vodom

mateja kezman

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Tako je Kežmane, slažem se.
Objasni ovim tvojim glodarima (tako ih zove čuveni partizanovac Željko Pantić) da je KK Zvezda Zvezda dominirala 50-ih, pa i 60-ih godina u košarci. 10 uzastopnih titula, među najboljim klubovima Evrope. Dominira i evo poslednjih deset godina.
(Sića, 31. jul 2022 15:01) 




Lupas ko otvoreni prozor.
Imate u basketu 10 titula sa roland garosa od 45-55, tad se kup sampiona u basketu nije ni igrao, jer cela evropa nihe imala 5 kosarkaskih klubova.
Za 60-e ne baronisi, vasa istorija je zavrsena te 55'.
Imate jos jednu titulu 70e ali ispali u evropi prvo kolo odmah.
Tako da porediti fk Partizan sa kk czv cija se istorija zavrsila 55' godine je smesno.
Fk Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.

Radisa

pre 1 godinu

Ne treba pomerati Stolicu u ovom trenutku, kada Evropa na pragu! Sve ce to da legne u narednim utakmicama. Pa ne mora se stalno boriti za titulu vec iskoristiti godinu i stabilizovati klub i otici sto dalje u Evropi!

Pedja

pre 1 godinu

@Zed. Toliko me strah,toliko sam se uplasio da ti opisati ne mogu.....Evo jos uvek drhcem dok treci put sipam paprikas....Ma koji vampiri,koji bre drakula....ovo se zove strah!!!!

Funky

pre 1 godinu

Ovo je potpuno legalna i legitimna uprava kluba. Predložena i izabrana od proverenih Partizanovaca. Apsolutno.

Ostavite se vi Vučića ... dok je prošle godine partizan do kraja sezone bio prvi i sve redom pobeđivao pod Stanojevićem, nije vam smetala ni ova uprava ni Vučić. A i tad i sad su VVV bili isti kao i danas. O njima samo najgore mislim.ali su dovedeni od Partizanovaca i godinama hvaljeni i podržavani.

Pogledajte se u oči, ne može uvek neko drugi da bude kriv.

Lord

pre 1 godinu

Kriv vam Vucic?

A da onda vratite vojsni stadion koji vam (ova vlast) poklonio?
Da vratite sve milione koje vam je dao?
Da vratite lovu drzavnim sponzorima?

Da, uvek je kriv neko drugi. Verovatno je Vucic svirao penal za Pazar, dao gol za Floru, pravio strategiju u derbijima koje ne mozete da dobijete jer nemate krsten sut u okvir gola....

KomeNdija sa vama.

Jeste kriv je.
Poslao je ljude sa sjevera da tuku ljude na jugu koji i pomisle da spomenu njegovo ime.
Koji je interes ljudi da tuku navijace istog kluba na tribini?
Novac.
Ko daje taj novac?
Orban?
Putin?
Bajden?
Ili neko ko ne silazi sa TVa?

NoName

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)


Još jedna grobarska laž. Nikakvi minuti vas nisu delili od titule. Poveli ste u 55, Real izjednačio u 70, pa poveo u 76. Drugo, samo jedne godine ste bili peti u Evropi, ti napisa da ste bili dve decenije. Objasni ti meni kako je moguće da tim koji je, po tvom, dvadeset godina bio u top pet u Evropi, skupio ukupno šest proleća za celu istoriju? Prestanite da lažete sami sebe

Mandjup

pre 1 godinu

Uprava mora da ode ovolike godine
bez ijedinog trofeja je skandalozno čak i za korumpiranu Srbiju gde kad jedan od dva najtrofejnija kluba (Zvezda I Partizan) dominira u fudbalu ta dominacija je i u košarci .. To nije normalno

Stojan

pre 1 godinu

Au kako navijaci fk drzavnog projekta prate Partizan, kako se nasladjuju.
Ako ako, samo pokazuju koliko ih strah, kolko se plase.
Strah u njima izmice kontroli, ne znaju gde biju.
Vratice se Partizan jos jaci kada ode ovaj vas, a onda vam stavljamo katanac i na fk i na kk.
Trebali smo jos 2011.
E zbog ovakvih navijaca uopste mi vas nije zao.

Lord

pre 1 godinu

Sta kaze 17 frakcija navijaca?
(Liberty, 31. jul 2022 11:24)

Nista, ceka se da se prvo oglasi ona glavna, ona koja bije ljude koji spomenu jedno ime.

Ovo nije sport vec 8-9 godina.
Skidajte sape!!!

Batko

pre 1 godinu

Au kako navijaci fk drzavnog projekta prate Partizan, kako se nasladjuju.
Ako ako, samo pokazuju koliko ih strah, kolko se plase.
Strah u njima izmice kontroli, ne znaju gde biju.
Vratice se Partizan jos jaci kada ode ovaj vas, a onda vam stavljamo katanac i na fk i na kk.
Trebali smo jos 2011.
(Zed, 31. jul 2022 14:17)

Ali "strah izmiče kontroli, ne znaju gde biju" , a njih nije **** ko stigne .
E,Zede,Zede...menjaj terapijicu ništa to ne valja

liga bez briga

pre 1 godinu

ha, ha,alo grobari,u poslednjih 7 godina Zvezda je osvojila 6 titula i u sezonama kada je uzimala titule od 16 prvenstvenih derbija partizan je dobio samo jedan,i mi vam oteli titulu
(DžejAr65, 31. jul 2022 14:12)
Pa to je taj derbi iz sezone 19/20, u prvenstvu su se igrala 2 derbija zbog korone, Partizan je dobio jedan, a drugi je zavrsen nereseno. U kupu je Partizan takodje pobedio Zvezdu te sezone...Te sezone Zvezda je izgubila u dvomecevima po 9:0 od Bajerna i Totenhema, a PFC igrao egal sa Mancesterom. tu su bili Suma, Sadik, Asano, Natko, Strahinja Pavlovic, Filip Stevanovic...

prosecan zvezdas

pre 1 godinu

a stativa protiv Reala?
zamalo.
(prosečan grobar, 31. jul 2022 14:30)

A sansa Marina?(zavrseno u dvomecu 9:0 za Bajern)
Hrabra Zvezda (PSG-CZ 6:1)
A da je sudija pustio korner(Milan-CZ nereseno)
Amnezija(Totenhem-Zvezda 9:0 dvomec)

KK

pre 1 godinu

Sta citam ne verujem. Partizanovci pricaju kako im Zvezda preuzela tribine, kako im je Zvezda preuzela upravu i kako im Zvezda namesti derbi da izgube.
Znaci, vama je rival, suparnicki klub sve to uradio, i jos se vi hvalite sa tim na sva usta?
Au rodjaci hahahaha

Lord

pre 1 godinu

Uprava i oni koji komanduju istoj NAPOLJE!!!
Ajde grobari saberite se vec jednom, to je nas klub!

Pustite komentar obojeni moderatori.

Sića

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Tako je Kežmane, slažem se.
Objasni ovim tvojim glodarima (tako ih zove čuveni partizanovac Željko Pantić) da je KK Zvezda Zvezda dominirala 50-ih, pa i 60-ih godina u košarci. 10 uzastopnih titula, među najboljim klubovima Evrope. Dominira i evo poslednjih deset godina.

Davor

pre 1 godinu

Grobari i kad im ide i kad im ne ide pričaju o nekim zaverama protiv njih. Svovremeno je Vujošević osvajao titule i vikao kako su se svi zaverili protiv Partizana. I drzava i Vatikan i CIA i... Posle je bila priča da je Ostoja doveden da u isti Partizan. Sad grobari traže da taj isti Ostoja preuzme FK jer su u njemu ljudi za koje grobari pricaju isto ono što su pričali za Ostoju pre dve godine.... Ajde dogovorite se šta hoćete.

kralj

pre 1 godinu

Uprava napolje,vi ste bruka za fudbal,za Partizan,sramota za klub,bicete upisani crnim slovima u istoriji Partizana,ruzna proslost i nadam da ce da cam se sudi za urusavanje,kradju i sistemsko unistavanje kluba.

prosečan grobar

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59

a stativa protiv Reala?
zamalo.

Neca

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59

Upravo ti minuti dele velike od malih klubova,bili su i Valensija,Atletiko Madrid,Dortmund i jos mnogi na par sekundi od osvajanja LS ali bas te sekunde ih danas razdvajaju od Bajerna,Reala,Man Junajteda i Zvezde….

Svasta...

pre 1 godinu

Au kako navijaci fk drzavnog projekta prate Partizan, kako se nasladjuju.
Ako ako, samo pokazuju koliko ih strah, kolko se plase.
Strah u njima izmice kontroli, ne znaju gde biju.
Vratice se Partizan jos jaci kada ode ovaj vas, a onda vam stavljamo katanac i na fk i na kk.
Trebali smo jos 2011.
(Zed, 31. jul 2022 14:17)

Ne znam kako da ti saopstim ali ako nesto smrdi, ali bas smrdi na strah to je ovaj tvoj komentar, od prve do poslednje recenice.

Lord of the Flies

pre 1 godinu

za ovu garnituru u Partizanu su kombinacija Ratko Dostanic, Vladan Lukic i Goran Vesic cisto fudbalsko umece... Tuga na koje grane je spao Partizan u poslednjih par godina (ovo pricam kao okoreli zvezdas). Kad nema titula i ozbiljnog igranja Evrope, nema ni transfera, samo dovodjenje polovnjaka kako na klupi tako i na terenu

ccc?

pre 1 godinu

Bitno je da se u rukovodstvu nista ne menja? A ko je doveo Stolicu? Ko vodi klub i kako ga vodi? Samo vi sedite u svojim foteljama, nesposobne neznalice i bitno je da je vama dobro.

Tex Willer

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali. (mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)
Tako je ali to vraćanje u prošlost, gde je čak i Bari istorija,važi samo za FUDBAL ili se može primeniti i na košarku. Čisto inforamtivno i principijelno me zanima.

Sir Oliver

pre 1 godinu

Prosinečki je u svoje vreme kao trener Zvezde dobio obe utakmice u kupu i jednu u prventstvu, drugu u prvenstvu remizirao. Pa je Partizan sa Avramom Grantom na čelu osvojio titulu sa 17 bodova prednosti ispred Zvezde (bilo je i 23 boda prednosti, ali je Partizan svojim filijalama poklanjao bodove u poslednjih 7 kola

Zulu

pre 1 godinu

@ cika Toni

Ja ne verujem sta si ti napisao.
Pa jel ti znas koliki su budzeti fudbalskih klubova? To je mnoogo para.
Nije lud Ostoja da ulaze dok ovi ne odu.
Ostojic nije u dobrim odnosima sa fudbalskom upravom.
Oni da odu pa ja verujem da bi Ostoja pomogao na neki nacin sigurno.

A Zvezdasi su brzo zaboravili da 10 godina nisu igrali Evropu..kad vec spustate Partizan a velicate Zvezdu..
Zaboravljate koliko godina je Partizan odrzavao srpski koeficijent.
I to kad su Ls i liga Uefa bili daleko slozenija takmicenja nego sad.
Vase zadnjih 2-3 god i nase kvalifikacije onda nisu za poređenje.
Mi smo Njukastl sa Sirerom izbacivali 2 puta iz kvalifikacija..
Da ne pricamo koliko je vas Milojevic sa svojom smesnom igrom imao srece na par bitnih utakmica gde ste imali povoljan rezultat a protivnik ga razbio..koliko je imao srece vidi se po trenerskoj karijeri posle odlaska iz Zvezde.

DžejAr65

pre 1 godinu

Treba vratiti Sava Milosevica, a ako on ne zeli u ovoj situaciji u nasem fudbal koji je napustio 2020. posto su mu sezone 19/20 oteli titulu kad je imao bolji skor u derbijima od Zvezde a eliminisao ju je i u kupu, onda dovesti Milana Đumija Đuričića u Partizan za prvog trenera koji je bio Savin pomocnik sezone 19/20 kad je Partizan kidao, kazu da je to dobrano bila njegova zasluga. Ako nije i sada zdrastveno dobro staviti ga u strucni stab kao savetnika!
(liga bez briga, 31. jul 2022 13:34)
ha, ha,alo grobari,u poslednjih 7 godina Zvezda je osvojila 6 titula i u sezonama kada je uzimala titule od 16 prvenstvenih derbija partizan je dobio samo jedan,i mi vam oteli titulu

bddnn

pre 1 godinu

Znaci realno, dobijem ja dva miliona evra i dobijes ti dva miliona evra. Ja dovedem 3-4 vrhunska pojacanja a ti za iste pare dovedes 3-4 "krsa". To sto ti pojma nemas i imas pileci mozak sam ja kriv, naravno po tvojoj logici.
(Cubaka, 31. jul 2022 13:59)

Realno vi dobijete 50 miliona evra od Gasproma mi dobijemo 0 € jer nam država nije namestila sponzora kao vama. Dovodite igrace kao na traci, koliko je stranih igrača proslo kroz Zvezdu u proteklih par sezona koji su kasnije proglašeni za promašaje i skartirani?

piši srpski

pre 1 godinu

To ti rekli u Železniku ili si čitao Excel tabele?
(Dusan, 31. jul 2022 11:33)

Pisalo na latinskom na tabli iskopanoj na jednom arheološkom nalazištu.

Veli

pre 1 godinu

Posle tri kola, gotova borba za titulu…to samo kod nas ima…bravo za zapazanje…
Stanojevic kralj, sve vam je prosle godine u lice rekao…

momo brko

pre 1 godinu

Trenera treba ostaviti da složi sve kockice kako on misli pa na kraju ako budu i drugi u prvenstvu to je sasvim super!A sad ga vešati je greška nema trenera sa mađioničarskom štapićem sve što radite na silu je greška!

Pravda

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Legendo (zato što živiš ne koristeći osnovnu funkciju mozga - razmišljanje) objasni ovu svoju tezu, činjenicama, validnim dokazima.
Ajde ti, ali mi nije jasno, ranije Tegeltija za KK, sada onaj Željko Pantić za FK, iznose konstantno u javnosti određene spinovane laži (kao svoja lična mišljenja), bez ijednog zvaničnog dokaza, očigledno time nekome dobro ispiraju mozak i za sve to ne dobijaju krivične prijave ili ih dobijaju, a kazne im neko drugi plaća. Jer za ovo što rade prethodnih godina je zrelo za ogromnu odštetu ili godine zatvora.

Zoran

pre 1 godinu

Pa molim vas ko je Vučelić i Vazura da drže Partizan navijače kao taoce već godinama, a trofeja ni na vidiku.Kome to odgovara.Promene odmah na svim nivoima.

prosečan grobar

pre 1 godinu

Odlučuju oni koji ni prema kome nemaju odgovornost ?

Odlučuju oni koje niko ne bira nego su "samopozvani" direktivom "elite".

Sramna situacija.

Ali : Kakvi smo - tako nam je a biće bolje kad mi budemo bolji !

Znači : Ne tako skoro !
(Zoran, 31. jul 2022 11:49)

Imaju odgovornost.
Izabrala ih je skupštuna kluba.
Predsednik je bio Žarko Zečević.
Predložio ih je predsednik JSD Partizan.
Duško Vujošević.
Sve piše u dokumentaciji.

Zed

pre 1 godinu

Au kako navijaci fk drzavnog projekta prate Partizan, kako se nasladjuju.
Ako ako, samo pokazuju koliko ih strah, kolko se plase.
Strah u njima izmice kontroli, ne znaju gde biju.
Vratice se Partizan jos jaci kada ode ovaj vas, a onda vam stavljamo katanac i na fk i na kk.
Trebali smo jos 2011.

Miskec

pre 1 godinu

".........Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope......
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)"
A onda je UEFA zahtevala da pocne da se igra sa koznim loptama umesto krpenjacama!

Forest

pre 1 godinu

Probacu da budem realan kao navijac Partizana. Još pre dve godine se povela priča da su u tesnoj sprezi FK CZ i KK Partizan i da će biti znatno veća ulaganja u ta dva kluba. Tada nisam verovao ali sada verujem. Naravno da je u to upletena država i neki "moćni" ljudi u njoj. Sve sa ciljem da bude "mirna Bačka " i za jedne i druge. A narodu samo hleba i igara. Naravno veći deo kolača ide FK CZ jer su mnogo veće pare u LŠ. U prevodu ko j..e narod što se loše živi, što decu lečimo SMS porukama , dajte im zabavu i skrenite misli sa drugih bitnijih tema.. Pozdrav

Grobar

pre 1 godinu

Ovde samo jedan covek kroji kapu u svemu u celoj drzavi, zato bi ja voleo da moja gromada igra u HN ligi a ne u Srpskoj ligi ! Istupite odmah !

Ivan

pre 1 godinu

pitanje za navijače psrtizana. u prošlom kolu je bio transparent "poslednja opomena" na nerešen rezultat, u zadnjem kolu partizan je izgubio od novog Pazara.
sta ce se desiti sada?

Mali Hijavata

pre 1 godinu

.........Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope......
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Bio je odličan, ali ni u prvih 10.
Ni u jednom balkanskom klubu nisi imao toliko kvaliteta kao u Zvezdi '91. Savićević, Prosinečki, Pančev, Mihajlović, Jugović, Belodedić. Svaki od ovih igrača je bio u top pet na svetu na svojoj poziciji.
Šta god vi mislili, Bari' 91. nije došao slučajno.

Snaga je u razumu

pre 1 godinu

Nesto je trulo u drzavi Srbiji..... pa se reflektuje na sve pore drustva... Fudbal i sport u celini odavno je izgubio smisao za mene, jer je obojen politikom i interesima menadzerima i odredjenih grupacija.... a mi se koljemo komentarima toboze znamo nesto A SAMO GINEMO ZA IDEALE ...BOŽE KAKVE SMO MI BUDALE !!!!!

Batko

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Ti baš voliš da ti se ljudi ovde smeju ?!

MilanB

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)
Period 1945-1970 Zvezda 10 titula, Partizan 6 titula.

Lalos

pre 1 godinu

Ne zamarajte gradjane Srbije sa pricama o Beogradskim klubovima, u ovom slucaju Zvezde i Partizana...niko ne pise o stanju u drugim klubovima...

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Ilija Stolica je jedini realan čovek u nogometnom klubu iz Humske. On zna da bez ogromne pomoći sudija, saveza, države i okolnih zemalja ne može da parira Zvezdi i daje realne izjave.Ali oni koji su naučili na pomoć sa svih strana oni nisu zadovoljni njime. Kroz celokupnu svoju povijest Partizan je osvajao titule na nepošten način ali toga više nema! Pustite Stolicu da radi i pomirite se da ste daleko daleko iza Zvezde po svemu. Nije loš rezultat ni plasman među prva 4 u domaćem prvenstvu.

Koliko nemaš mozga

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Znači prvaci evrope za malo ? mhahahahahhaah....idi bre dete radi nesto pametno, batali komentare.

Realan

pre 1 godinu

Kako kaze Stolica “dobro igraju i lepo, samo ne daju golove”…znacice im ovi bodovi u borbi za opstanak, jedina utakmica u kojoj im sudije nisu pomogle je ta protiv Pazara gde su trebali pazarci da ih nakantaju 4:0…i ova 5 boda su im poklon od saveza i sudija. Stolica da ostane pa za 5, najvise 6 godina da se vide rezultati. Isto kao i u stranci koja ih drzi, vlast ih odrzava u zivotu, sluze drzavi kao narko kartel, odavno nisu nogometni klub

Markos

pre 1 godinu

Realno
Bas realno,Partizan sa tako mocnim sastavom trebao je da se proseta ove godine do titule.Verovatno ce i ove Kiprane da samelje a Zvezda se trebala boriti za opstanak sa ovako losom ekipom al eto namestaju im sve pobede.Cak im i u Evropi namestaju zadnjih 5 godina i zato im se koeficijent digao toliko da su nosioci u trecem kolu i da sledece godine imamo direktno mesto u ligi sampiona.Zaista smo mocni da tako namestamo i u Evropi.Jel to u tvojoj glavi,ovako nesto slicno sto sam napisao?

tajna limarove livade

pre 1 godinu

Mislim da ne realno da jedan od sledecih velikana FK Partizan sedne na klupu umesto Stolice. Jesic, Vermezovic, Kiza Milenkovic, Stevanovic plavi ili Avram Grant.

Micko

pre 1 godinu

ja sam ocekivao, da u skladu s imenom sefa , partizan igra tvrd fudbal ove sezone
(Kure, 31. jul 2022 12:38) # Link komentara
Pa i mekani fudbal je u skladu sa prezimenom šefa.

View

pre 1 godinu

Da su pamenti, a ne žele i ne smeju, da prvenstvo nastave sa omladinskim timom plus par igrača koji iole vrede. Bili bi tu negde u sredini tabele, napravili bi neke nove igrače. Derbije bojkotovati i bez opterećenja čekati da ovo ludilo i okupacija kluba prođu.

ford

pre 1 godinu

Da'l je moguće da skoro pola grobarskih postova fura opet istu maniru!?Pa i mi smo prošle godine od početka bili u minusu, pa šta!?Vučić vam kriv!?Tako ste do juče kidali Ostoju,SNS kadar, tu je da uništi K.K. ...A sad!?Morate se baviti sobom,ne da je uvek neko drugi kriv!!Da nemate i ovo malo filijala i sudija bila bi druga liga u najavi!Saberite se ljudi, terajte tu bandu koja zna samo da uzima pare a rezultata nigde i svake godine sve gore i gore!!!

Cubaka

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Znaci realno, dobijem ja dva miliona evra i dobijes ti dva miliona evra. Ja dovedem 3-4 vrhunska pojacanja a ti za iste pare dovedes 3-4 "krsa". To sto ti pojma nemas i imas pileci mozak sam ja kriv, naravno po tvojoj logici.

nostalgija

pre 1 godinu

Imao sam jednom priliku da budem na svadbi gde je bio Vazura. ( namerno samo ime ,bez gospodin ) ono sto sam video na samoj svadbi i u toaletu,kad bi rekao ne bi mi kometar objavili ( objavite i ovaj ako smete) a zaista nemam potrebe da lazem pa barem da kazem ono sto sme da se objavi.. 3 telohranitelja , jedan daje samo pare za muziku i drzi mu nivcanik. ova ostala dvojica ko zna za sta sluze ( sluze za wc ako me dobro neko razume) Elem.. sutra da se raspadne klub i da ispadne u poslednju ligu ( od srca to zelim) prvi bi kupio sezonsku kartu i gledao svaku utakmicu samo da ne vidim tu glavu
(Online, 31. jul 2022 11:06)

Nije da me preterano zanima situacija kod vas, vas klub vasi problemi, nego se obracam direktno tebi.
Kakva crna svadba i ti da si video Vazuru, jer ovde se jasno vidi uticaj Zeljka Pantica na tebe. Lepo si ti to upakovao, sa par opaska da bi zvucao uverljivije, ali naravno da izmisljas.

liga bez briga

pre 1 godinu

Treba vratiti Sava Milosevica, a ako on ne zeli u ovoj situaciji u nasem fudbal koji je napustio 2020. posto su mu sezone 19/20 oteli titulu kad je imao bolji skor u derbijima od Zvezde a eliminisao ju je i u kupu, onda dovesti Milana Đumija Đuričića u Partizan za prvog trenera koji je bio Savin pomocnik sezone 19/20 kad je Partizan kidao, kazu da je to dobrano bila njegova zasluga. Ako nije i sada zdrastveno dobro staviti ga u strucni stab kao savetnika!

Boris Banović

pre 1 godinu

Realno, ove sezone, tim je personalno oslabljen ! Potrebno je osmisliti timsku igru s postejećim igračkim kadrom, a za to treba vremena, takmičarskih utakmica, pobeda i poraza ! Takođe, poraz od Novog Pazara je kiks, a nerešeno sa Radničkim u Nišu i TSC u Beogradu, nisu iznenađenje !

tajna limarove livade

pre 1 godinu

mateja kezman, ma sta je Zvezdina titula prvaka Evrope i sveta, jos 3 polufinala najveceg evropskog klupskog takmicenja, jos 5 cetvrtfinala, finale kupa UEFA sa tim jednim jedinim finalom FK Partizan? Mali ste, ali bas mali klub u odnosu na velikana FK Crvena Zvezda.

Cika toni

pre 1 godinu

U Evropi veliki i bogati fudbalski klubovi finansiraju kosarkaske sekcije. Zasto ovde kk Partizan ne pomogne fudbalskoj sekciji sa par miliona. Mnogo bi znacilo a kk ne bi ni osetio.

Jole

pre 1 godinu

Tako je to kada trenera bira covek koji sa fubalom nema nikakve veze. On je postavljen nelehalno da pazi na Vaziru i pare. Vazura je kao sekretar mladih SNS a doveden sa 26 godina sto je nezapamceno u istoriji Partizana pa su i rezulzat takvi. Povika je na Ilijeva ali on je jedini koji je nesto radio, nije ni on mogao da :pogodi" svakog igraca ali su ugovori lose sklapani bez uslova koji stite Klub. Pomenutu dvojku samo Vucic moze da smeni.

Max Von Sidow

pre 1 godinu

Okliznuce se Stolica, ali FKP svakako vec juri velikom brzinom niz ledenu padinu. Bojim se da to moze zaustaviti samo cvrsta stena. Pogodite sta ce u tom slucaju biti s Partizanom?

Dart Vejder

pre 1 godinu

Imao sam jednom priliku da budem na svadbi gde je bio Vazura. ( namerno samo ime ,bez gospodin ) ono sto sam video na samoj svadbi i u toaletu,kad bi rekao ne bi mi kometar objavili ( objavite i ovaj ako smete) a zaista nemam potrebe da lazem pa barem da kazem ono sto sme da se objavi.. 3 telohranitelja , jedan daje samo pare za muziku i drzi mu novcanik. ova ostala dvojica ko zna za sta sluze ( sluze za wc ako me dobro neko razume) Elem.. sutra da se raspadne klub i da ispadne u poslednju ligu ( od srca to zelim) prvi bi kupio sezonsku kartu i gledao svaku utakmicu samo da ne vidim tu glavu
(Online, 31. jul 2022 11:06)

Brate moj, taj sport u WC-u je nažalost postao opšte popularan i na još veću žalost je najmanje sporan u celoj priči. Kapiram tvoje gnušanje, i ja bih se zgrozio, ali iskreno, meni je najstrašnije to što ima telohranitelje. Pazi, direktor jednog sportskog kluba... Šta će mu to? Baš se pitam o čemu se radi. Teška vremena generalno prijatelju a svetlo na kraju tunela baš se i ne nazire.

RadeRS

pre 1 godinu

Imao sam jednom priliku da budem na svadbi gde je bio Vazura. ( namerno samo ime ,bez gospodin ) ono sto sam video na samoj svadbi i u toaletu,kad bi rekao ne bi mi kometar objavili ( objavite i ovaj ako smete) a zaista nemam potrebe da lazem pa barem da kazem ono sto sme da se objavi.. 3 telohranitelja , jedan daje samo pare za muziku i drzi mu nivcanik. ova ostala dvojica ko zna za sta sluze ( sluze za wc ako me dobro neko razume) Elem.. sutra da se raspadne klub i da ispadne u poslednju ligu ( od srca to zelim) prvi bi kupio sezonsku kartu i gledao svaku utakmicu samo da ne vidim tu glavu
(Online, 31. jul 2022 11:06)


Zašto ti ne bismo verovali, prijatelju? Isto razmišljam i kad su glavonje u Zvezdi u pitanju. A tek kad čujem da ova balavurdija hvali "Vučelu", a ne zna šta je radio i kakvo zlo je doneo ovom narodu, tu mi baš pozli.
(Toto-ko-tunjo, 31. jul 2022 11:46)


Ti si lazan Zvezdas.Pravi nikad nebi ovako nesto napisao.

JPR24

pre 1 godinu

Covek pojma nema, ništa sporno, ai i igraci su ovde krivi ! Ko je pa doveo te balvane a ? Stopica nije, onaj je pobegao, sad još samo ovi sto pijuckaju kafice..

Skorpion

pre 1 godinu

Iskreno navijam da smene Stolicu, ne zato sto je on kriv za lose rezultate, vec zato da postave Alberta Nadja, koja bi tek to sprdacina bila. Zabavljali bi se bolje nego da postave Limenog.

Gostivar

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Samo se vi tesite. Trenutno Vosa, Cuka i TSC imaju bolju ekipu od partizana i to ti je ono sto je Realno. Sto znaci da ste Realno trenutno na tabeli na mestu na kom i pripadate. Takodje nemate ni jednog jedinog igraca u ekipi koji bi mogao da konkurise makar za klupu u Zvezdi,to je Realno. I Realno je da Zvezda osvoji titulu sa ekipom, strucnim stabom i igrom koju ima, a partizan sa svojom ekipom, strucnim stabom i igrom borice se za cetvrto ili peto mesto ove sezone, to je Realno.

TužniGrobar

pre 1 godinu

Posle samo mesec dana ste već izgubili titulu. I tek sad tražite krivca, umesto da ste posle 1. utakmice seli i zaključili da je rukovodstvo glavni krivac. Nije naravno među plebsom. Zna se odakle riba smrdi. Nikakvog plana ni strategije, sve na o-ruk i samo da se zadrže fotelje. A Partizan svake godine, svakog meseca, svakog dana sve gori i gori. Ako želite promene, morate podhitno da sve rasturite, fino osmislite i sastavite, pa da od sledeće sezone parni valjak počne ponovo da melje, a ne da stoji ko prokuvala kanta u njivi kraj puta. Tuga i bruka.

qantas

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Prošle godine je bilo naredjenje da se prvenstvo resi odmah na početku ali u vašu korist.
Vi ne bi bili to što jeste da niste i to izgubili. Tako je i bilo...

JPR24

pre 1 godinu

Covek pojma nema, ništa sporno, ai i igraci su ovde krivi ! Ko je pa doveo te balvane a ? Stopica nije, onaj je pobegao, sad još samo ovi sto pijuckaju kafice..

Red Star

pre 1 godinu

Ukoliko je otkaz Stolici cena da se zadrže Vazura i Vučelić onda to treba uraditi po svaku cenu. Njihov opstanak je ključan za dobrobit našeg kluba. Takvi stručnjaci se retko nalaze pogotovo Vazura. Ovih sa tompusom ima nešto više, jedan je i u FSS.

NijeBitno

pre 1 godinu

Da se ne smirimo dok celu upravu ne izbacimo napolje,od sl utakmice dokle god se ti ne desi,i da se posle toga ne opustamo,jer je vrlo verovatno da će slični muzači kase i metuzalemi da dodju.
Nažalost ,u ovakvim okolnostima nemamo upravu u kojoj je predsednik npr Mijatović ,gde su Paun,Jokanović itd…

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Оставите човјека да ради свој посао. Не могу одмах резултати да се виде. 😉

kali the greek

pre 1 godinu

realno, jedina sezona koja vodi u ls, je izgubljena u julu....bruka, ova uprava je ispraznila kasu, nema para za dug svajcarcima pa fss pozajmljuje 250.000, a kamoli pare za ozbiljna pojacanja.....dok se zvezda pojacala milionskim ulaganjima, mi ni dinara, pa para nema ni za plate...tek ce biti problema u klubu....di drugo mesto nije sigurno...
(borivoje surdilovic, 31. jul 2022 11:53)

nemate para
pa kod zoca 30 miliona evra

Jaaa

pre 1 godinu

Ovaj fantomski dvojac VV bi smenio i druga Tita samo da oni ostanu. Da ne bude zabune, o Stolici najtacnije govori njegovo prezime. Nomen est omen. Ime je znak.
(Goks, 31. jul 2022 11:54)

To mu je prezime...

Dominacija

pre 1 godinu

Partizan je drzavni projekat
(da se zna, 31. jul 2022 11:02)

Obično u državama koje imaju državni projekat, on ne može da osvoji titulu ni u boćanju godinama.

Najparadoksalnija priča na planeti. Opozicioni napušteni klub obara svetske rekorde u dominaciji, a uništen klub je državni projekat. Hahaha presmešno ste.

Lord

pre 1 godinu

Uprava moze itekako da se najuri.
Samo manje lupajte u tastature, vise u dlanove.
Znamo mi svi dobro ko drzi sapu nad FK i ko vuce sve konce.

Dragan

pre 1 godinu

Iskreno navijam da smene Stolicu, ne zato sto je on kriv za lose rezultate, vec zato da postave Alberta Nadja, koja bi tek to sprdacina bila. Zabavljali bi se bolje nego da postave Limenog.
(Skorpion, 31. jul 2022 12:20)

Hahahahahahahahahahahaha!!!

Pionir

pre 1 godinu

Nadj trenira Teleoptik,Duljaj bio pomoćnik u Šahtjoru.Ipak imaju nekog iskustva,zbog toga ih treba eliminisati i dovesti apsolutnog amatera kako bi Vučela i Vazura mogli da vedre i oblače,mozda čak i da budu treneri u duetu,kao što je Švedska imala tandem selektora

lule

pre 1 godinu

Nije do trenera, nije on dovodio igrače, ni Klop sa ovom ekipom ne bi ništa uradio. Šta god neko (i ja sa njima) mislio o Terzicu čovek je preporodio Zvezdu, uz dosta sreće doduše, jer smo uspeli da udjemo u LŠ i finansijski da se konsolidujemo. Partizan ima tj bar je imao odličnu školu fudbala i to su upropastili. Opšte je poznato da se placa mesto u timu i zato jesu tu gde jesu. Kao zvezdaš želim Partizanu da se digne a pre svega Vojvodina i Niš da se vrate u borbu za titulu(i da je osvoje) jer tek tada ćemo imati ligu koje se ne stidimo.
Još nešto, nema ozbiljnog tima ako nema kontinuiteta na klupi, ovo menjanje trener ništa ne postiže- možda dva tri kola bude bolje ali se brzo vrati na isto.

Sportski pozdrav

Nikos

pre 1 godinu

Kriv vam Vucic?

A da onda vratite vojsni stadion koji vam (ova vlast) poklonio?
Da vratite sve milione koje vam je dao?
Da vratite lovu drzavnim sponzorima?

Da, uvek je kriv neko drugi. Verovatno je Vucic svirao penal za Pazar, dao gol za Floru, pravio strategiju u derbijima koje ne mozete da dobijete jer nemate krsten sut u okvir gola....

KomeNdija sa vama.

Sima

pre 1 godinu

Partizan je stvarno raspad, nije to više ni stvar navijačkih strasti i opredeljenja nego je zaista sramotno kako momci igraju.
Sa ovim igračima bolje ne može biti ko kod da dođe za trenera jer su namerno birani limitirani nekvalitetni nazovi fudbaleri koji ni ispred zgrade na male ne bi imali mesta.
Najviše je kriv onaj ko je doveo strukturu u upravu, jer to urađeno smišljeno da se godinama malo po malo Partizan uruši. A Vučelić i ekipa samo sprovode dogovoreno. Vučelić je potrošio svoj život nečasnim delovanjem u političkom životu tako da mu uništavanje Partizana dođe kao hobi pred kraj života da zaokruži svoje delo.

Realno

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.

mateja kezman

pre 1 godinu

Puna podrska za Stolicu!! Od komsija sa druge strane brda.

Ozbiljno: Najveci problem FK PA je da misle da su veliki klub. A nikada to nisu bili. Bez ikakvog znacaja u Evropi. KK PA je naravno druga prica...
(nenad, 31. jul 2022 11:51) 




Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.

Какогод

pre 1 godinu

Читам свакакве коментаре ,од људи који тугују преко оних који ликују распад Партизана до оних који спортски схватају да то није добро за наш спорт у целини. Међутим оно што већини промиче је разумевање како наш спорт функционише и зашто је на тако ниским гранама,а биће на још нижим.
Проблем је политика , која се меша у све поре друштва па тако и у спорт још од 50тих то је случај .
Клубови не би требало да буду на државним јаслам ,јер нормална држава има пречих ствари да ради с тим новцем који се проспе сваке године у ненормалним количинама за овако малу државу .
Као што је случај у свим нормалним државама , клубове би требало приватизовати или угасити ако не могу сами себе да финансирају ,и то је крај приче.
Сваки еуро који оде у ова два клуба , а у задњих 20 година отишло је ко зна колико милиона еура , је уствари еуро мање , за магнетне резонанце ( на чији се преглед чека по 6 месци )за мамограф ( за чији се преглед чека више од 3 месеца ) за ултразвук ( за чији се преглед чека преко месец дана) или за било шта друго далеко практичније и корисније за овај тужни народ.
Да туга буде већа камо пусте среће да тај новац заиста иде у те спортске клубове , већ се већина прелива у џепове корумпираних политичара , “контраверзних” бизнисмена , менаџера , навијача .Па сходно томе једино у нашој земљи имате занимање навијач које доноси масну зараду и страхопоштовање у друштву . НПР Сале Мутави 26г. убијен у свом аудију А6 , занимање навијач. Шта даље говорити о било чему.

Stojan Mutikaša

pre 1 godinu

Psihoska igra.Vucela Za a Vazura protiv Stolice,zasto,zato da bi se polemika prebacila na Stolicu a ne na njih dvojicu koji godinama unistavaju klub a tema smene je trener Stolica koji je tu 30 dana.Kao da problemi datiraju od zadnjih mesec dana.

Piro

pre 1 godinu

@yo_dorro, Igor mozda cak i moze dok Adi sigurno ne moze bar ne na neke duze staze, zna se kako je (krajnje ocajno je to bilo) vodio Teleoptik. Naravno, ne treba nijedan od njih da bude postavljen.

Neko

pre 1 godinu

Pa ovaj tzv trener nije ni naucio nigde duze da se zadrzava. Odmah jasno i zasto. Covek voli ali pojma nema. Mozda bi bio solidan na nekoj rukovodecoj poziciji u Partizanu.

zivot je lep

pre 1 godinu

rukovodstvo kluba od 2 clana koji su jedini krivci za stanje u nasem voljenom klubu razmatraju smenu trenera?! Gde je njihova odgovornost za sva zlodela sto su napravili u klubu??? TUZNO I RUZNO...

cubrilo

pre 1 godinu

Menjajte stolicu odmah inace propade sezona.
Ja glasam za djukica ali samo ako se obaveze da ce igrati sa Partizanom ultra ofanzivno kao u onom prvom mandatu 2007.
Ono u drugom kad je vodio 2017 bilo katastrofa.

Goks

pre 1 godinu

Ovaj fantomski dvojac VV bi smenio i druga Tita samo da oni ostanu. Da ne bude zabune, o Stolici najtacnije govori njegovo prezime. Nomen est omen. Ime je znak.

zoran

pre 1 godinu

Promeniće sto trenera ali uzeti fotelju Vucelicu i Vazuri je nemoguće.Zna li neko uopšte ko je taj Vazura I odakle on zabetoniran u Partizanu

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Po strani taj Ilija ali, Vazura i Vučelić, sinonimi fudbalske igre, odlučuju o ostanku trenera, ili dovođenju novog!? Naravno, zalepljeni za fotelje. Koja li se tu kinta vrti, ljudi moji, kad im se ne napušta funkcija ni po koju cenu? Koja kinta ide vođama svih tih frakcija, da ćute na sve ovo, uz neko bedno tra-la-la saopšenje, reda radi, ko prosvetni sindikat? Taj Vučelić bi se sigurno već uglavio negde, kad bi dao ostavku u Partizanu, ali izgleda teško da bilo gde ovako teče kinta. Još skorije crkveno "ordenovan", skontao da je zaista "dostojan", pa ga ti sad ubedi u suprotno. Daleko bilo, da ne poželiš ni Partizanu.

Ivan

pre 1 godinu

jonas-druze oni su ovo zasluzili upravo zato sto su se ponasali i pricali u stilu tvog komentara. Kakav katanac? Mi nismo oni, nismo ni slicni, niti su nam klubovi slicni. Ogromna vecina zvezdasa im ne zeli katanac, zasto bi? Od osnivanja smo veci, vazniji, i bolji klub od njih, i nemamo problem sa njima. Malo ima klubova dobrih u ovoj nasoj ligi, poboljsava se to polako, ali takav rival je potreban svakako. Tako da neka njih, nek postoje. Zanimljivije je kad su oni tu i pokusavaju da budu kao mi)))

RmBrm

pre 1 godinu

Da li će trener napraviti pitu od go..na. Sad je problem zvezdaša u upravi da su previše dobri u njihovoj misiji, Partizan mora da se raspada, al mora i da izigrava nekakvog protivnika mezimici.

Dusan

pre 1 godinu

Već godinama je država zvezdi majka a Partizanu i ostalim klubovima u Srbiji maćeha. Pre par meseci se, na osnovu podataka koje je izneo predsednik, u fk i kk zvezdu dalo oko 50 miliona e više nego u Partizan i ostale klubove u Srbiji. Sramota. Sport ne postoji u Srbiji. Postoji samo jedan državni projekat tj. czv gasprom idea Zagreb

Borkes

pre 1 godinu

Opsti sou kod nas! Jedno je sigurno. Niko nece da dodje u ovakav Partizan. Zato predlazu Nadja koji vec radi kod nas ili Milosevica koji samo u Partizanu moze da radi

Zoran

pre 1 godinu

ne mogu se kola slomiti samo na Stolici,mora cela uprava napolje ai skupstina koja je ukrala pobedu Bjekovicu.U Partizanu nikad vise na celu politicar,.Klub sportistima ,politiku politicarima.Celo sportsko drustvo Parizan je u krizi.

Zoran

pre 1 godinu

Mozes misliti; Vazura i Vucela, nedostaje im Kralj.
Vazura , pre Partizana, niti dan radnog staza. Sada ubacuje u klub Kurtu i Murtu da odnose unosne plate,a bez pojavljivanja na posao.
Vucela, vojnik svake vodece partije u poslednjih 40 godina. Kicma je za njega nepoznat pojam.
Kralj, unistio Macvu, pa ga eto u Partizanu kao kordinator za otvaranje vrata, prozora i pravljenja promaje. Plata svakog prvog, redovna.
Stolica, mucenik, niti sam zna kojim poslom se bavi, ali navedeni "genijalci" ga doveli , pa je ovaj sada u cudu. Video na TV-u kako Barselona igra , pa hajde da kopira.
U pozadini se spremaju dve trenerske "gromade", Nadj i Duljaj.
Moj predlog je da dovedete Limenog, pa bar da se ludo zabavljamo, a ne nadja i Duljaja, pa da placemo.

Nikola

pre 1 godinu

@neumorni ispravljac krive drine

Ti bas kazes malo ali..znas kultnu recenicu iz filma..
Albert Nađ fantasticno radi u Teleoptiku,ali fantasticno svi su odusevljeni njegovim radom, znam pouzdano. Ili si stvoren za trenera ili nisi, on jeste.
Zato i ne bih voleo da ga "ovi potrose"..
Kad dodje treba da to bude pravi trenutak.
Vazura i Vucelicu zelimo vase ostavke!

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

realno, jedina sezona koja vodi u ls, je izgubljena u julu....bruka, ova uprava je ispraznila kasu, nema para za dug svajcarcima pa fss pozajmljuje 250.000, a kamoli pare za ozbiljna pojacanja.....dok se zvezda pojacala milionskim ulaganjima, mi ni dinara, pa para nema ni za plate...tek ce biti problema u klubu....di drugo mesto nije sigurno...

nenad

pre 1 godinu

Puna podrska za Stolicu!! Od komsija sa druge strane brda.

Ozbiljno: Najveci problem FK PA je da misle da su veliki klub. A nikada to nisu bili. Bez ikakvog znacaja u Evropi. KK PA je naravno druga prica...

Mige

pre 1 godinu

Duzni i bogu i narodu!!! Gasite vise taj klub zajedno sa sestrom bliznakinjom parazitima ove drzave. Ostavite malo ostale klubove da disu!!!

Frank Underwood

pre 1 godinu

Ovo što se radi sa FK Partizan sada, radilo se sa KK Crvena Zvezda početkom 2000-ih.

Unižavanje kluba, ispumpavanje i pranje para i manipulacija masama, za šta Titovi blizanci i služe.

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

Ovi ne znaju gde biju čim se sastaju svaki treći dan. Ovo je tužno na šta je spao partizan, ne sviđa mi se uopšte. Na stranu Stanojeve epizode ali sam znao da taj čovek izvlači maximum iz jednog krajnje prosečnog tima, pre svega motivacijom. A sada, posle prelaznog roka koji je bio jadan, i bez Stanoja, šta očekivati? Ovi iz uprave su prešli igricu, nema šta.

Ombre

pre 1 godinu

„Šampionska trka je već praktično izgubljena, ali je potrebno što pre se trgnuti i krenuti makar ka drugoj poziciji, koja bi sledećeg leta garantovala kvalifikacije za Ligu šampiona.”
Hahahahaha kako im ga spusti

Какогод

pre 1 godinu

Читам свакакве коментаре , од људи који тугују преко оних који ликују распад Партизана до оних који спортски схватају да то није добро за наш спорт у целини.Међутим оно што већини промиче је разумевање како наш спорт функционише и зашто је на тако ниским гранама, а биће на још нижим .
Проблем је политика , која се меша у све поре друштва па тако и у спорт још од 50тих то је случај .
Клубови не би требало да буду на државним јаслама ,јер нормална држава има пречих ствари да ради с тим новцем који се проспе сваке године у ненормалним количинама за овако малу држав .
Као што је случај у свим нормалним државама, клубове би требало приватизовати или угасити ако не могу сами себе да финансирају , и то је крај приче .Сваки еуро који оде у ова два клуба , а у задњих 20 година отишло је ко зна колико милиона еура , је уствари еуро мање , за магнетне резонанце ( на чији се преглед чека по 6 месци ) за мамограф ( за чији се преглед чека више од 3 месеца ) за ултразвук ( за чији се преглед чека преко месец дана) или за било шта друго далеко практичније и корисније за овај тужни народ . Да туга буде већа камо пусте среће да тај новац заиста иде у те спортске клубове , већ се већина прелива у џепове корумпираних политичара , “контраверзних” бизнисмена , менаџера , навијача . Па сходно томе једино у нашој земљи имате занимање навијач које доноси масну зараду и страхопоштовање у друштву . НПР Сале Мутави 26г. убијен у свом аудију А6 , занимање навијач. Шта даље говорити о било чему .

Zoran

pre 1 godinu

Paradoksalna situacija !

Odlučuju oni koji ni prema kome nemaju odgovornost ?

Odlučuju oni koje niko ne bira nego su "samopozvani" direktivom "elite".

Sramna situacija.

Ali : Kakvi smo - tako nam je a biće bolje kad mi budemo bolji !

Znači : Ne tako skoro !

dr Dragan

pre 1 godinu

Tri V / Vučelić-Vizura-Vuletić/ upropastili su Partizan za naredbih trideset godina i nikada više se neće oporaviti.Fudbalom ne mogu da se bave " polunapaljeni", političari, profesori, pravnici bez radnog iskustva, taksisti, keramičari.... već biviši sportisti, ali samo oni dokazani i pošteni.Kako je ti propušteno, gotovo je...Isto je sa Zvezdom....

navijac radnickog iz nis

pre 1 godinu

Ja bi sazvao vanrednu sednicu svih klubova osim kluba fudbalsog maga dr Terzica u cilju bojkota utakmica protiv njih.Njima jedino tako moze da se stane na put,pa nek se igraju sa Graficarem!

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Imao sam jednom priliku da budem na svadbi gde je bio Vazura. ( namerno samo ime ,bez gospodin ) ono sto sam video na samoj svadbi i u toaletu,kad bi rekao ne bi mi kometar objavili ( objavite i ovaj ako smete) a zaista nemam potrebe da lazem pa barem da kazem ono sto sme da se objavi.. 3 telohranitelja , jedan daje samo pare za muziku i drzi mu nivcanik. ova ostala dvojica ko zna za sta sluze ( sluze za wc ako me dobro neko razume) Elem.. sutra da se raspadne klub i da ispadne u poslednju ligu ( od srca to zelim) prvi bi kupio sezonsku kartu i gledao svaku utakmicu samo da ne vidim tu glavu
(Online, 31. jul 2022 11:06)


Zašto ti ne bismo verovali, prijatelju? Isto razmišljam i kad su glavonje u Zvezdi u pitanju. A tek kad čujem da ova balavurdija hvali "Vučelu", a ne zna šta je radio i kakvo zlo je doneo ovom narodu, tu mi baš pozli.

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

ДА БИ ЗАДРЖАЛИ ФОТЕЉЕ ЖРТВОВАЋЕ СТОЛИЦУ.
КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД!

zoran

pre 1 godinu

Promeniće sto trenera ali uzeti fotelju Vucelicu i Vazuri je nemoguće.Zna li neko uopšte ko je taj Vazura I odakle on zabetoniran u Partizanu

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Imao sam jednom priliku da budem na svadbi gde je bio Vazura. ( namerno samo ime ,bez gospodin ) ono sto sam video na samoj svadbi i u toaletu,kad bi rekao ne bi mi kometar objavili ( objavite i ovaj ako smete) a zaista nemam potrebe da lazem pa barem da kazem ono sto sme da se objavi.. 3 telohranitelja , jedan daje samo pare za muziku i drzi mu nivcanik. ova ostala dvojica ko zna za sta sluze ( sluze za wc ako me dobro neko razume) Elem.. sutra da se raspadne klub i da ispadne u poslednju ligu ( od srca to zelim) prvi bi kupio sezonsku kartu i gledao svaku utakmicu samo da ne vidim tu glavu
(Online, 31. jul 2022 11:06)


Zašto ti ne bismo verovali, prijatelju? Isto razmišljam i kad su glavonje u Zvezdi u pitanju. A tek kad čujem da ova balavurdija hvali "Vučelu", a ne zna šta je radio i kakvo zlo je doneo ovom narodu, tu mi baš pozli.

zivot je lep

pre 1 godinu

rukovodstvo kluba od 2 clana koji su jedini krivci za stanje u nasem voljenom klubu razmatraju smenu trenera?! Gde je njihova odgovornost za sva zlodela sto su napravili u klubu??? TUZNO I RUZNO...

Какогод

pre 1 godinu

Читам свакакве коментаре ,од људи који тугују преко оних који ликују распад Партизана до оних који спортски схватају да то није добро за наш спорт у целини. Међутим оно што већини промиче је разумевање како наш спорт функционише и зашто је на тако ниским гранама,а биће на још нижим.
Проблем је политика , која се меша у све поре друштва па тако и у спорт још од 50тих то је случај .
Клубови не би требало да буду на државним јаслам ,јер нормална држава има пречих ствари да ради с тим новцем који се проспе сваке године у ненормалним количинама за овако малу државу .
Као што је случај у свим нормалним државама , клубове би требало приватизовати или угасити ако не могу сами себе да финансирају ,и то је крај приче.
Сваки еуро који оде у ова два клуба , а у задњих 20 година отишло је ко зна колико милиона еура , је уствари еуро мање , за магнетне резонанце ( на чији се преглед чека по 6 месци )за мамограф ( за чији се преглед чека више од 3 месеца ) за ултразвук ( за чији се преглед чека преко месец дана) или за било шта друго далеко практичније и корисније за овај тужни народ.
Да туга буде већа камо пусте среће да тај новац заиста иде у те спортске клубове , већ се већина прелива у џепове корумпираних политичара , “контраверзних” бизнисмена , менаџера , навијача .Па сходно томе једино у нашој земљи имате занимање навијач које доноси масну зараду и страхопоштовање у друштву . НПР Сале Мутави 26г. убијен у свом аудију А6 , занимање навијач. Шта даље говорити о било чему.

Red Star

pre 1 godinu

Ukoliko je otkaz Stolici cena da se zadrže Vazura i Vučelić onda to treba uraditi po svaku cenu. Njihov opstanak je ključan za dobrobit našeg kluba. Takvi stručnjaci se retko nalaze pogotovo Vazura. Ovih sa tompusom ima nešto više, jedan je i u FSS.

Stojan Mutikaša

pre 1 godinu

Psihoska igra.Vucela Za a Vazura protiv Stolice,zasto,zato da bi se polemika prebacila na Stolicu a ne na njih dvojicu koji godinama unistavaju klub a tema smene je trener Stolica koji je tu 30 dana.Kao da problemi datiraju od zadnjih mesec dana.

NoName

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)


Još jedna grobarska laž. Nikakvi minuti vas nisu delili od titule. Poveli ste u 55, Real izjednačio u 70, pa poveo u 76. Drugo, samo jedne godine ste bili peti u Evropi, ti napisa da ste bili dve decenije. Objasni ti meni kako je moguće da tim koji je, po tvom, dvadeset godina bio u top pet u Evropi, skupio ukupno šest proleća za celu istoriju? Prestanite da lažete sami sebe

Goks

pre 1 godinu

Ovaj fantomski dvojac VV bi smenio i druga Tita samo da oni ostanu. Da ne bude zabune, o Stolici najtacnije govori njegovo prezime. Nomen est omen. Ime je znak.

Какогод

pre 1 godinu

Читам свакакве коментаре , од људи који тугују преко оних који ликују распад Партизана до оних који спортски схватају да то није добро за наш спорт у целини.Међутим оно што већини промиче је разумевање како наш спорт функционише и зашто је на тако ниским гранама, а биће на још нижим .
Проблем је политика , која се меша у све поре друштва па тако и у спорт још од 50тих то је случај .
Клубови не би требало да буду на државним јаслама ,јер нормална држава има пречих ствари да ради с тим новцем који се проспе сваке године у ненормалним количинама за овако малу држав .
Као што је случај у свим нормалним државама, клубове би требало приватизовати или угасити ако не могу сами себе да финансирају , и то је крај приче .Сваки еуро који оде у ова два клуба , а у задњих 20 година отишло је ко зна колико милиона еура , је уствари еуро мање , за магнетне резонанце ( на чији се преглед чека по 6 месци ) за мамограф ( за чији се преглед чека више од 3 месеца ) за ултразвук ( за чији се преглед чека преко месец дана) или за било шта друго далеко практичније и корисније за овај тужни народ . Да туга буде већа камо пусте среће да тај новац заиста иде у те спортске клубове , већ се већина прелива у џепове корумпираних политичара , “контраверзних” бизнисмена , менаџера , навијача . Па сходно томе једино у нашој земљи имате занимање навијач које доноси масну зараду и страхопоштовање у друштву . НПР Сале Мутави 26г. убијен у свом аудију А6 , занимање навијач. Шта даље говорити о било чему .

Mali Hijavata

pre 1 godinu

.........Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope......
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Bio je odličan, ali ni u prvih 10.
Ni u jednom balkanskom klubu nisi imao toliko kvaliteta kao u Zvezdi '91. Savićević, Prosinečki, Pančev, Mihajlović, Jugović, Belodedić. Svaki od ovih igrača je bio u top pet na svetu na svojoj poziciji.
Šta god vi mislili, Bari' 91. nije došao slučajno.

Davor

pre 1 godinu

Grobari i kad im ide i kad im ne ide pričaju o nekim zaverama protiv njih. Svovremeno je Vujošević osvajao titule i vikao kako su se svi zaverili protiv Partizana. I drzava i Vatikan i CIA i... Posle je bila priča da je Ostoja doveden da u isti Partizan. Sad grobari traže da taj isti Ostoja preuzme FK jer su u njemu ljudi za koje grobari pricaju isto ono što su pričali za Ostoju pre dve godine.... Ajde dogovorite se šta hoćete.

Skorpion

pre 1 godinu

Iskreno navijam da smene Stolicu, ne zato sto je on kriv za lose rezultate, vec zato da postave Alberta Nadja, koja bi tek to sprdacina bila. Zabavljali bi se bolje nego da postave Limenog.

Слуцки

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!

(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Сине, то што мало фали, то девојци срећу квари...

Dragan

pre 1 godinu

Iskreno navijam da smene Stolicu, ne zato sto je on kriv za lose rezultate, vec zato da postave Alberta Nadja, koja bi tek to sprdacina bila. Zabavljali bi se bolje nego da postave Limenog.
(Skorpion, 31. jul 2022 12:20)

Hahahahahahahahahahahaha!!!

Funky

pre 1 godinu

Ovo je potpuno legalna i legitimna uprava kluba. Predložena i izabrana od proverenih Partizanovaca. Apsolutno.

Ostavite se vi Vučića ... dok je prošle godine partizan do kraja sezone bio prvi i sve redom pobeđivao pod Stanojevićem, nije vam smetala ni ova uprava ni Vučić. A i tad i sad su VVV bili isti kao i danas. O njima samo najgore mislim.ali su dovedeni od Partizanovaca i godinama hvaljeni i podržavani.

Pogledajte se u oči, ne može uvek neko drugi da bude kriv.

Ivan

pre 1 godinu

jonas-druze oni su ovo zasluzili upravo zato sto su se ponasali i pricali u stilu tvog komentara. Kakav katanac? Mi nismo oni, nismo ni slicni, niti su nam klubovi slicni. Ogromna vecina zvezdasa im ne zeli katanac, zasto bi? Od osnivanja smo veci, vazniji, i bolji klub od njih, i nemamo problem sa njima. Malo ima klubova dobrih u ovoj nasoj ligi, poboljsava se to polako, ali takav rival je potreban svakako. Tako da neka njih, nek postoje. Zanimljivije je kad su oni tu i pokusavaju da budu kao mi)))

prosečan grobar

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59

a stativa protiv Reala?
zamalo.

tajna limarove livade

pre 1 godinu

mateja kezman, ma sta je Zvezdina titula prvaka Evrope i sveta, jos 3 polufinala najveceg evropskog klupskog takmicenja, jos 5 cetvrtfinala, finale kupa UEFA sa tim jednim jedinim finalom FK Partizan? Mali ste, ali bas mali klub u odnosu na velikana FK Crvena Zvezda.

kali the greek

pre 1 godinu

realno, jedina sezona koja vodi u ls, je izgubljena u julu....bruka, ova uprava je ispraznila kasu, nema para za dug svajcarcima pa fss pozajmljuje 250.000, a kamoli pare za ozbiljna pojacanja.....dok se zvezda pojacala milionskim ulaganjima, mi ni dinara, pa para nema ni za plate...tek ce biti problema u klubu....di drugo mesto nije sigurno...
(borivoje surdilovic, 31. jul 2022 11:53)

nemate para
pa kod zoca 30 miliona evra

Batko

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Ti baš voliš da ti se ljudi ovde smeju ?!

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Kako god, niko nikada neće moći da ponovi nedostižni uspeh Partizana, kada su prvo poluvreme vodili protiv Reala.
(Pera, 31. jul 2022 17:02)

Ono kad je bilo 0:0?

Zvezda - Real 4:2

lule

pre 1 godinu

Nije do trenera, nije on dovodio igrače, ni Klop sa ovom ekipom ne bi ništa uradio. Šta god neko (i ja sa njima) mislio o Terzicu čovek je preporodio Zvezdu, uz dosta sreće doduše, jer smo uspeli da udjemo u LŠ i finansijski da se konsolidujemo. Partizan ima tj bar je imao odličnu školu fudbala i to su upropastili. Opšte je poznato da se placa mesto u timu i zato jesu tu gde jesu. Kao zvezdaš želim Partizanu da se digne a pre svega Vojvodina i Niš da se vrate u borbu za titulu(i da je osvoje) jer tek tada ćemo imati ligu koje se ne stidimo.
Još nešto, nema ozbiljnog tima ako nema kontinuiteta na klupi, ovo menjanje trener ništa ne postiže- možda dva tri kola bude bolje ali se brzo vrati na isto.

Sportski pozdrav

Gostivar

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Samo se vi tesite. Trenutno Vosa, Cuka i TSC imaju bolju ekipu od partizana i to ti je ono sto je Realno. Sto znaci da ste Realno trenutno na tabeli na mestu na kom i pripadate. Takodje nemate ni jednog jedinog igraca u ekipi koji bi mogao da konkurise makar za klupu u Zvezdi,to je Realno. I Realno je da Zvezda osvoji titulu sa ekipom, strucnim stabom i igrom koju ima, a partizan sa svojom ekipom, strucnim stabom i igrom borice se za cetvrto ili peto mesto ove sezone, to je Realno.

Realan

pre 1 godinu

Kako kaze Stolica “dobro igraju i lepo, samo ne daju golove”…znacice im ovi bodovi u borbi za opstanak, jedina utakmica u kojoj im sudije nisu pomogle je ta protiv Pazara gde su trebali pazarci da ih nakantaju 4:0…i ova 5 boda su im poklon od saveza i sudija. Stolica da ostane pa za 5, najvise 6 godina da se vide rezultati. Isto kao i u stranci koja ih drzi, vlast ih odrzava u zivotu, sluze drzavi kao narko kartel, odavno nisu nogometni klub

Djed Nidža

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva. 
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Jeste, tako je, Partizan inace dobija Zvezdu redovno u medjusobnim duelima, nego ovi "manji" klubovi prave pometnju

Zoran

pre 1 godinu

Mozes misliti; Vazura i Vucela, nedostaje im Kralj.
Vazura , pre Partizana, niti dan radnog staza. Sada ubacuje u klub Kurtu i Murtu da odnose unosne plate,a bez pojavljivanja na posao.
Vucela, vojnik svake vodece partije u poslednjih 40 godina. Kicma je za njega nepoznat pojam.
Kralj, unistio Macvu, pa ga eto u Partizanu kao kordinator za otvaranje vrata, prozora i pravljenja promaje. Plata svakog prvog, redovna.
Stolica, mucenik, niti sam zna kojim poslom se bavi, ali navedeni "genijalci" ga doveli , pa je ovaj sada u cudu. Video na TV-u kako Barselona igra , pa hajde da kopira.
U pozadini se spremaju dve trenerske "gromade", Nadj i Duljaj.
Moj predlog je da dovedete Limenog, pa bar da se ludo zabavljamo, a ne nadja i Duljaja, pa da placemo.

prosečan grobar

pre 1 godinu

stativa protiv Reala?
zamalo.
(prosečan grobar, 31. jul 2022 14:30)

A sansa Marina?(zavrseno u dvomecu 9:0 za Bajern)
Hrabra Zvezda (PSG-CZ 6:1)
A da je sudija pustio korner(Milan-CZ nereseno)
Amnezija(Totenhem-Zvezda 9:0 dvomec)
(prosecan zvezdas, 31. jul 2022 15:16)

ja se tuđim klubovima ne bavim.
ružno je da se lažno predstavljaš
zbog toga nam i kažu da smo p.... i da se plašimo.
činjenica je da nikad nismo nikoga pobedili u gostima u keš i lš.

Nikos

pre 1 godinu

Kriv vam Vucic?

A da onda vratite vojsni stadion koji vam (ova vlast) poklonio?
Da vratite sve milione koje vam je dao?
Da vratite lovu drzavnim sponzorima?

Da, uvek je kriv neko drugi. Verovatno je Vucic svirao penal za Pazar, dao gol za Floru, pravio strategiju u derbijima koje ne mozete da dobijete jer nemate krsten sut u okvir gola....

KomeNdija sa vama.

Jole

pre 1 godinu

Tako je to kada trenera bira covek koji sa fubalom nema nikakve veze. On je postavljen nelehalno da pazi na Vaziru i pare. Vazura je kao sekretar mladih SNS a doveden sa 26 godina sto je nezapamceno u istoriji Partizana pa su i rezulzat takvi. Povika je na Ilijeva ali on je jedini koji je nesto radio, nije ni on mogao da :pogodi" svakog igraca ali su ugovori lose sklapani bez uslova koji stite Klub. Pomenutu dvojku samo Vucic moze da smeni.

Neca

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59

Upravo ti minuti dele velike od malih klubova,bili su i Valensija,Atletiko Madrid,Dortmund i jos mnogi na par sekundi od osvajanja LS ali bas te sekunde ih danas razdvajaju od Bajerna,Reala,Man Junajteda i Zvezde….

Batko

pre 1 godinu

Au kako navijaci fk drzavnog projekta prate Partizan, kako se nasladjuju.
Ako ako, samo pokazuju koliko ih strah, kolko se plase.
Strah u njima izmice kontroli, ne znaju gde biju.
Vratice se Partizan jos jaci kada ode ovaj vas, a onda vam stavljamo katanac i na fk i na kk.
Trebali smo jos 2011.
(Zed, 31. jul 2022 14:17)

Ali "strah izmiče kontroli, ne znaju gde biju" , a njih nije **** ko stigne .
E,Zede,Zede...menjaj terapijicu ništa to ne valja

nenad

pre 1 godinu

Puna podrska za Stolicu!! Od komsija sa druge strane brda.

Ozbiljno: Najveci problem FK PA je da misle da su veliki klub. A nikada to nisu bili. Bez ikakvog znacaja u Evropi. KK PA je naravno druga prica...

Cika toni

pre 1 godinu

U Evropi veliki i bogati fudbalski klubovi finansiraju kosarkaske sekcije. Zasto ovde kk Partizan ne pomogne fudbalskoj sekciji sa par miliona. Mnogo bi znacilo a kk ne bi ni osetio.

Wllaxy

pre 1 godinu

Lupas ko otvoreni prozor.
Imate u basketu 10 titula sa roland garosa od 45-55, tad se kup sampiona u basketu nije ni igrao, jer cela evropa nihe imala 5 kosarkaskih klubova.
Za 60-e ne baronisi, vasa istorija je zavrsena te 55'.
Imate jos jednu titulu 70e ali ispali u evropi prvo kolo odmah.
Tako da porediti fk Partizan sa kk czv cija se istorija zavrsila 55' godine je smesno.
Fk Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.
(mateja kezman, 31. jul 2022 16:38)

Ccccccc, znao sam da si glup ali nisam znao da si baš toliko, međutim čim si progovorio otklonio si svaku sumnju!

Batko

pre 1 godinu

Pali sad.
(mateja kezman, 31. jul 2022 16:38)

Jesam li ti lepo rekao da više ne pišeš komentare , da ti se ljudi ne smeju,a ti opet ?
Pa još kao to "pali sad" ?
Sine, aj po vrbov prutić...sad će "onaj" komšija"...

Koliko nemaš mozga

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Znači prvaci evrope za malo ? mhahahahahhaah....idi bre dete radi nesto pametno, batali komentare.

Dominacija

pre 1 godinu

Partizan je drzavni projekat
(da se zna, 31. jul 2022 11:02)

Obično u državama koje imaju državni projekat, on ne može da osvoji titulu ni u boćanju godinama.

Najparadoksalnija priča na planeti. Opozicioni napušteni klub obara svetske rekorde u dominaciji, a uništen klub je državni projekat. Hahaha presmešno ste.

Svasta...

pre 1 godinu

Au kako navijaci fk drzavnog projekta prate Partizan, kako se nasladjuju.
Ako ako, samo pokazuju koliko ih strah, kolko se plase.
Strah u njima izmice kontroli, ne znaju gde biju.
Vratice se Partizan jos jaci kada ode ovaj vas, a onda vam stavljamo katanac i na fk i na kk.
Trebali smo jos 2011.
(Zed, 31. jul 2022 14:17)

Ne znam kako da ti saopstim ali ako nesto smrdi, ali bas smrdi na strah to je ovaj tvoj komentar, od prve do poslednje recenice.

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

realno, jedina sezona koja vodi u ls, je izgubljena u julu....bruka, ova uprava je ispraznila kasu, nema para za dug svajcarcima pa fss pozajmljuje 250.000, a kamoli pare za ozbiljna pojacanja.....dok se zvezda pojacala milionskim ulaganjima, mi ni dinara, pa para nema ni za plate...tek ce biti problema u klubu....di drugo mesto nije sigurno...

Марко

pre 1 godinu

Sta citam ne verujem. Partizanovci pricaju kako im Zvezda preuzela tribine, kako im je Zvezda preuzela upravu i kako im Zvezda namesti derbi da izgube.
Znaci, vama je rival, suparnicki klub sve to uradio, i jos se vi hvalite sa tim na sva usta?
Au rodjaci hahahaha
(KK, 31. jul 2022 15:40)

0

nije zvezda,ali je on preuzeo sve u državi,i radi tačno šta treba...ako ti nije jasno žalim slučaj,umi se ladnom vodom
(tompus, 31. jul 2022 16:11)

Па и да је тако, Партизан је сада 71. на ранг листи УЕФА и у последњих пет година има два пролећа у Европи. До пре пет година, Партизан је скоро читаву деценију заједно са Звездом провео испод 100. места на ранг листи клубова УЕФА и за све то време српски клупски фудбал није имао ниједно пролеће у Европи, а имао је само једно учешће у Лиги шампиона са свих шест пораза у групи. Испадали су тада Звезда и Партизан РЕДОВНО од АЕЛ-а, Слована, Черномореца, Апоела, Лудогореца, Туна, Генка, Шамрока, Заглебја... Сада се деси можда понеки кикс као против Омоније, Шерифа или Шарлроа, али сада годишње и Звезда и Партизан одиграју на десетине утакмица у Европи и скоро увек учествују у групним фазама европских такмичења. Чак се два пута догодило у последњих пет сезона да и Црвена звезда и Партизан у истој сезони дочекају пролеће у Европи (2017/18 и 2021/22). Врхунац је да смо стигли до тога да нам шампион иде директно у групну фазу Лиге шампиона, јер се Србија са 25. места на ранг листи асоцијација УЕФА попела на 11. место.

Sića

pre 1 godinu

Partizanima je uvek kriv neko drugi. Dok tako bude neće im biti bolje. Al' ko ih....
Njihov problem.
Mada, glupo je ne pomoći ljudima da potpuno nestanu živeći u zabludi.
Dakle, imate iste pare sa Zvezdom, a od Novog Pazara npr. 10 puta više, kupujete isto na tržištu, igraju vam 11 igrača na terenu, trenirate kao i ostali, pa pobedite.

ispijač piva ispred dragstora

pre 1 godinu

@Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)
A 1979 su vas minuti delili da ispadnete u drugu ligu istok !

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

ДА БИ ЗАДРЖАЛИ ФОТЕЉЕ ЖРТВОВАЋЕ СТОЛИЦУ.
КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД!

Sima

pre 1 godinu

Partizan je stvarno raspad, nije to više ni stvar navijačkih strasti i opredeljenja nego je zaista sramotno kako momci igraju.
Sa ovim igračima bolje ne može biti ko kod da dođe za trenera jer su namerno birani limitirani nekvalitetni nazovi fudbaleri koji ni ispred zgrade na male ne bi imali mesta.
Najviše je kriv onaj ko je doveo strukturu u upravu, jer to urađeno smišljeno da se godinama malo po malo Partizan uruši. A Vučelić i ekipa samo sprovode dogovoreno. Vučelić je potrošio svoj život nečasnim delovanjem u političkom životu tako da mu uništavanje Partizana dođe kao hobi pred kraj života da zaokruži svoje delo.

tompus

pre 1 godinu

Sta citam ne verujem. Partizanovci pricaju kako im Zvezda preuzela tribine, kako im je Zvezda preuzela upravu i kako im Zvezda namesti derbi da izgube. 
Znaci, vama je rival, suparnicki klub sve to uradio, i jos se vi hvalite sa tim na sva usta? 
Au rodjaci hahahaha
(KK, 31. jul 2022 15:40)

0

nije zvezda,ali je on preuzeo sve u državi,i radi tačno šta treba...ako ti nije jasno žalim slučaj,umi se ladnom vodom

One night in May

pre 1 godinu

Tako da porediti fk Partizan sa kk czv cija se istorija zavrsila 55' godine je smesno.
Fk Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.
(mateja kezman, 31. jul 2022 16:38)

Koliko medjunarodnih trofeja ima FK Partizan?

Vecno lokalni klub, nikad nista u Evropi...bez izgleda da se to ikad promeni.
Nije Evropa za vas.

Markos

pre 1 godinu

Realno
Bas realno,Partizan sa tako mocnim sastavom trebao je da se proseta ove godine do titule.Verovatno ce i ove Kiprane da samelje a Zvezda se trebala boriti za opstanak sa ovako losom ekipom al eto namestaju im sve pobede.Cak im i u Evropi namestaju zadnjih 5 godina i zato im se koeficijent digao toliko da su nosioci u trecem kolu i da sledece godine imamo direktno mesto u ligi sampiona.Zaista smo mocni da tako namestamo i u Evropi.Jel to u tvojoj glavi,ovako nesto slicno sto sam napisao?

Micko

pre 1 godinu

ja sam ocekivao, da u skladu s imenom sefa , partizan igra tvrd fudbal ove sezone
(Kure, 31. jul 2022 12:38) # Link komentara
Pa i mekani fudbal je u skladu sa prezimenom šefa.

KK

pre 1 godinu

Sta citam ne verujem. Partizanovci pricaju kako im Zvezda preuzela tribine, kako im je Zvezda preuzela upravu i kako im Zvezda namesti derbi da izgube.
Znaci, vama je rival, suparnicki klub sve to uradio, i jos se vi hvalite sa tim na sva usta?
Au rodjaci hahahaha

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Po strani taj Ilija ali, Vazura i Vučelić, sinonimi fudbalske igre, odlučuju o ostanku trenera, ili dovođenju novog!? Naravno, zalepljeni za fotelje. Koja li se tu kinta vrti, ljudi moji, kad im se ne napušta funkcija ni po koju cenu? Koja kinta ide vođama svih tih frakcija, da ćute na sve ovo, uz neko bedno tra-la-la saopšenje, reda radi, ko prosvetni sindikat? Taj Vučelić bi se sigurno već uglavio negde, kad bi dao ostavku u Partizanu, ali izgleda teško da bilo gde ovako teče kinta. Još skorije crkveno "ordenovan", skontao da je zaista "dostojan", pa ga ti sad ubedi u suprotno. Daleko bilo, da ne poželiš ni Partizanu.

realno je

pre 1 godinu

Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.
(mateja kezman

finale keš dok se igralo krpenjačom.
posle su uveli kožne lopte.
zvezda ima prvi srpski trofej u košarci.
kup kupova.

Realno

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.

Master Yoda

pre 1 godinu

Citam komentare i ovi grobari uvek traze krivca u Zvezdi, u vlasti, pa onda zvezdini navijaci preuzeli tribinu, pa onda sudije, pa onda neko im brani da igraju najbolji igraci i kojekakvi glupi komentari, pogledajte u svom dvoristu, vi ste sami krivi, para imate, sami ste krivi za ostalo.
Drugo, mozda je stvarno ovo vas maksimum u ovom momentu, Zvezda je ubacila u visu brzinu i igra svoju igru, a vi ste stvarno to sto vam se desava.

Zoran

pre 1 godinu

Paradoksalna situacija !

Odlučuju oni koji ni prema kome nemaju odgovornost ?

Odlučuju oni koje niko ne bira nego su "samopozvani" direktivom "elite".

Sramna situacija.

Ali : Kakvi smo - tako nam je a biće bolje kad mi budemo bolji !

Znači : Ne tako skoro !

Pravda

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Legendo (zato što živiš ne koristeći osnovnu funkciju mozga - razmišljanje) objasni ovu svoju tezu, činjenicama, validnim dokazima.
Ajde ti, ali mi nije jasno, ranije Tegeltija za KK, sada onaj Željko Pantić za FK, iznose konstantno u javnosti određene spinovane laži (kao svoja lična mišljenja), bez ijednog zvaničnog dokaza, očigledno time nekome dobro ispiraju mozak i za sve to ne dobijaju krivične prijave ili ih dobijaju, a kazne im neko drugi plaća. Jer za ovo što rade prethodnih godina je zrelo za ogromnu odštetu ili godine zatvora.

realno je

pre 1 godinu

finale keš dok se igralo krpenjačom.
posle su uveli kožne lopte.
zvezda ima prvi srpski trofej u košarci.
kup kupova.
(realno je, 31. jul 2022 17:36)

Pusti link da pogledam tu utakmicu?
(Mladići skotovi devojke kuku lele, 3

evo
https://youtu.be/T9Fu8DVMas0

a za partizan nemam.to je bilo pre televizije.

Dart Vejder

pre 1 godinu

Imao sam jednom priliku da budem na svadbi gde je bio Vazura. ( namerno samo ime ,bez gospodin ) ono sto sam video na samoj svadbi i u toaletu,kad bi rekao ne bi mi kometar objavili ( objavite i ovaj ako smete) a zaista nemam potrebe da lazem pa barem da kazem ono sto sme da se objavi.. 3 telohranitelja , jedan daje samo pare za muziku i drzi mu novcanik. ova ostala dvojica ko zna za sta sluze ( sluze za wc ako me dobro neko razume) Elem.. sutra da se raspadne klub i da ispadne u poslednju ligu ( od srca to zelim) prvi bi kupio sezonsku kartu i gledao svaku utakmicu samo da ne vidim tu glavu
(Online, 31. jul 2022 11:06)

Brate moj, taj sport u WC-u je nažalost postao opšte popularan i na još veću žalost je najmanje sporan u celoj priči. Kapiram tvoje gnušanje, i ja bih se zgrozio, ali iskreno, meni je najstrašnije to što ima telohranitelje. Pazi, direktor jednog sportskog kluba... Šta će mu to? Baš se pitam o čemu se radi. Teška vremena generalno prijatelju a svetlo na kraju tunela baš se i ne nazire.

Jaaa

pre 1 godinu

Ovaj fantomski dvojac VV bi smenio i druga Tita samo da oni ostanu. Da ne bude zabune, o Stolici najtacnije govori njegovo prezime. Nomen est omen. Ime je znak.
(Goks, 31. jul 2022 11:54)

To mu je prezime...

qantas

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Prošle godine je bilo naredjenje da se prvenstvo resi odmah na početku ali u vašu korist.
Vi ne bi bili to što jeste da niste i to izgubili. Tako je i bilo...

ford

pre 1 godinu

Da'l je moguće da skoro pola grobarskih postova fura opet istu maniru!?Pa i mi smo prošle godine od početka bili u minusu, pa šta!?Vučić vam kriv!?Tako ste do juče kidali Ostoju,SNS kadar, tu je da uništi K.K. ...A sad!?Morate se baviti sobom,ne da je uvek neko drugi kriv!!Da nemate i ovo malo filijala i sudija bila bi druga liga u najavi!Saberite se ljudi, terajte tu bandu koja zna samo da uzima pare a rezultata nigde i svake godine sve gore i gore!!!

NoName

pre 1 godinu

Tako da porediti fk Partizan sa kk czv cija se istorija zavrsila 55' godine je smesno.
Fk Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.
(mateja kezman, 31. jul 2022 16:38)

FK Partizan nema još jedno polufinale, to što ti računaš polufinale iz sezone kad ste igrali finale - jbg, to se tako ne računa.

Lalos

pre 1 godinu

Ne zamarajte gradjane Srbije sa pricama o Beogradskim klubovima, u ovom slucaju Zvezde i Partizana...niko ne pise o stanju u drugim klubovima...

dr Dragan

pre 1 godinu

Tri V / Vučelić-Vizura-Vuletić/ upropastili su Partizan za naredbih trideset godina i nikada više se neće oporaviti.Fudbalom ne mogu da se bave " polunapaljeni", političari, profesori, pravnici bez radnog iskustva, taksisti, keramičari.... već biviši sportisti, ali samo oni dokazani i pošteni.Kako je ti propušteno, gotovo je...Isto je sa Zvezdom....

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Ilija Stolica je jedini realan čovek u nogometnom klubu iz Humske. On zna da bez ogromne pomoći sudija, saveza, države i okolnih zemalja ne može da parira Zvezdi i daje realne izjave.Ali oni koji su naučili na pomoć sa svih strana oni nisu zadovoljni njime. Kroz celokupnu svoju povijest Partizan je osvajao titule na nepošten način ali toga više nema! Pustite Stolicu da radi i pomirite se da ste daleko daleko iza Zvezde po svemu. Nije loš rezultat ni plasman među prva 4 u domaćem prvenstvu.

tajna limarove livade

pre 1 godinu

Mislim da ne realno da jedan od sledecih velikana FK Partizan sedne na klupu umesto Stolice. Jesic, Vermezovic, Kiza Milenkovic, Stevanovic plavi ili Avram Grant.

Ivan

pre 1 godinu

pitanje za navijače psrtizana. u prošlom kolu je bio transparent "poslednja opomena" na nerešen rezultat, u zadnjem kolu partizan je izgubio od novog Pazara.
sta ce se desiti sada?

Sića

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Tako je Kežmane, slažem se.
Objasni ovim tvojim glodarima (tako ih zove čuveni partizanovac Željko Pantić) da je KK Zvezda Zvezda dominirala 50-ih, pa i 60-ih godina u košarci. 10 uzastopnih titula, među najboljim klubovima Evrope. Dominira i evo poslednjih deset godina.

DžejAr65

pre 1 godinu

Treba vratiti Sava Milosevica, a ako on ne zeli u ovoj situaciji u nasem fudbal koji je napustio 2020. posto su mu sezone 19/20 oteli titulu kad je imao bolji skor u derbijima od Zvezde a eliminisao ju je i u kupu, onda dovesti Milana Đumija Đuričića u Partizan za prvog trenera koji je bio Savin pomocnik sezone 19/20 kad je Partizan kidao, kazu da je to dobrano bila njegova zasluga. Ako nije i sada zdrastveno dobro staviti ga u strucni stab kao savetnika!
(liga bez briga, 31. jul 2022 13:34)
ha, ha,alo grobari,u poslednjih 7 godina Zvezda je osvojila 6 titula i u sezonama kada je uzimala titule od 16 prvenstvenih derbija partizan je dobio samo jedan,i mi vam oteli titulu

prosečan grobar

pre 1 godinu

Odlučuju oni koji ni prema kome nemaju odgovornost ?

Odlučuju oni koje niko ne bira nego su "samopozvani" direktivom "elite".

Sramna situacija.

Ali : Kakvi smo - tako nam je a biće bolje kad mi budemo bolji !

Znači : Ne tako skoro !
(Zoran, 31. jul 2022 11:49)

Imaju odgovornost.
Izabrala ih je skupštuna kluba.
Predsednik je bio Žarko Zečević.
Predložio ih je predsednik JSD Partizan.
Duško Vujošević.
Sve piše u dokumentaciji.

Lord

pre 1 godinu

Uprava moze itekako da se najuri.
Samo manje lupajte u tastature, vise u dlanove.
Znamo mi svi dobro ko drzi sapu nad FK i ko vuce sve konce.

zdravko

pre 1 godinu

Онај гробар што пише о кошарци и звезди, човек прати кошарку од 1976 године када је његов партизан прву титулу освојио после 40 година и те лаже да Звезда није освојила титулу само једну седамдесетих а оно ти година освојила две титуле првака и три купа Југославије била нај трофенија звезда. Се Звезда имала 1976 12 титула а његов партизан једну титулу. Такође пише глупости звезда у кошарци испала у првом колу него звезда тим годинама имала два полу финала купа шампиона три финала купа купова и један освојила. Звезда је први трофеј европски донела у бившој Југославији. Звезда жене такође су прве донеле титулу првака Европе у бившој Југославији. Звезда је нај више имала своју играча који су поникли у звезди постали легенде звезде,/ Поповић Аца Николић Геца Станковић шапер Жеравица карабег срајиновић Цветковић Симоновић Славнић Капичић Ракочевић Живковић стојаковић Радмановић Вучинић Илић Обрадовић Јанковић Томашевић Вујанић Богосављев Милићевић Сретеновић Јовановић Дабић видачић. Док партизан можда има скроз мало оно што рачунају у легенде све су то дошљаци почев Кићановић обрадовић Далипагић Ђорђевић Паспаљ Даниловић Дивац Пековић Павловић све с?у то дошљаци. Зато гробари капу доле кад се изговарају Звездине легенде и асови.

Grobar

pre 1 godinu

Ovde samo jedan covek kroji kapu u svemu u celoj drzavi, zato bi ja voleo da moja gromada igra u HN ligi a ne u Srpskoj ligi ! Istupite odmah !

Pedja D Boj

pre 1 godinu

Milojko Pantic je pre 10 godina najvernije opisao "jugoslovene", ko su, sta su, kako i zasto su nastali, kako otimali titule, osvajali medije, uzurpirali zemljiste u Zemunu, placali sudije,...dacu link ako treba.

Borkes

pre 1 godinu

Opsti sou kod nas! Jedno je sigurno. Niko nece da dodje u ovakav Partizan. Zato predlazu Nadja koji vec radi kod nas ili Milosevica koji samo u Partizanu moze da radi

Lord

pre 1 godinu

Kriv vam Vucic?

A da onda vratite vojsni stadion koji vam (ova vlast) poklonio?
Da vratite sve milione koje vam je dao?
Da vratite lovu drzavnim sponzorima?

Da, uvek je kriv neko drugi. Verovatno je Vucic svirao penal za Pazar, dao gol za Floru, pravio strategiju u derbijima koje ne mozete da dobijete jer nemate krsten sut u okvir gola....

KomeNdija sa vama.

Jeste kriv je.
Poslao je ljude sa sjevera da tuku ljude na jugu koji i pomisle da spomenu njegovo ime.
Koji je interes ljudi da tuku navijace istog kluba na tribini?
Novac.
Ko daje taj novac?
Orban?
Putin?
Bajden?
Ili neko ko ne silazi sa TVa?

Ombre

pre 1 godinu

„Šampionska trka je već praktično izgubljena, ali je potrebno što pre se trgnuti i krenuti makar ka drugoj poziciji, koja bi sledećeg leta garantovala kvalifikacije za Ligu šampiona.”
Hahahahaha kako im ga spusti

Frank Underwood

pre 1 godinu

Ovo što se radi sa FK Partizan sada, radilo se sa KK Crvena Zvezda početkom 2000-ih.

Unižavanje kluba, ispumpavanje i pranje para i manipulacija masama, za šta Titovi blizanci i služe.

mateja kezman

pre 1 godinu

Puna podrska za Stolicu!! Od komsija sa druge strane brda.

Ozbiljno: Najveci problem FK PA je da misle da su veliki klub. A nikada to nisu bili. Bez ikakvog znacaja u Evropi. KK PA je naravno druga prica...
(nenad, 31. jul 2022 11:51) 




Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.

Mige

pre 1 godinu

Duzni i bogu i narodu!!! Gasite vise taj klub zajedno sa sestrom bliznakinjom parazitima ove drzave. Ostavite malo ostale klubove da disu!!!

TužniGrobar

pre 1 godinu

Posle samo mesec dana ste već izgubili titulu. I tek sad tražite krivca, umesto da ste posle 1. utakmice seli i zaključili da je rukovodstvo glavni krivac. Nije naravno među plebsom. Zna se odakle riba smrdi. Nikakvog plana ni strategije, sve na o-ruk i samo da se zadrže fotelje. A Partizan svake godine, svakog meseca, svakog dana sve gori i gori. Ako želite promene, morate podhitno da sve rasturite, fino osmislite i sastavite, pa da od sledeće sezone parni valjak počne ponovo da melje, a ne da stoji ko prokuvala kanta u njivi kraj puta. Tuga i bruka.

MilanB

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)
Period 1945-1970 Zvezda 10 titula, Partizan 6 titula.

Tex Willer

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali. (mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)
Tako je ali to vraćanje u prošlost, gde je čak i Bari istorija,važi samo za FUDBAL ili se može primeniti i na košarku. Čisto inforamtivno i principijelno me zanima.

Sir Oliver

pre 1 godinu

Prosinečki je u svoje vreme kao trener Zvezde dobio obe utakmice u kupu i jednu u prventstvu, drugu u prvenstvu remizirao. Pa je Partizan sa Avramom Grantom na čelu osvojio titulu sa 17 bodova prednosti ispred Zvezde (bilo je i 23 boda prednosti, ali je Partizan svojim filijalama poklanjao bodove u poslednjih 7 kola

Radisa

pre 1 godinu

Ne treba pomerati Stolicu u ovom trenutku, kada Evropa na pragu! Sve ce to da legne u narednim utakmicama. Pa ne mora se stalno boriti za titulu vec iskoristiti godinu i stabilizovati klub i otici sto dalje u Evropi!

Samo crno bez belog

pre 1 godinu

U situaciji kakva je danas Partizan nema nikakve sanse za normalno funkcionisanje. Nije to mogao pre Stolice nece moci ni posle njega. Partizan ce veoma tesko opstati kao klub. O nekakvim uspesima i rezultatima nema ni govora to je u sadasnjoj situaciji potpuno nemoguce. Veliko je pitanje da li uopste imaju sanse za opstanak trenutno deluje da nemaju.

Forest

pre 1 godinu

Probacu da budem realan kao navijac Partizana. Još pre dve godine se povela priča da su u tesnoj sprezi FK CZ i KK Partizan i da će biti znatno veća ulaganja u ta dva kluba. Tada nisam verovao ali sada verujem. Naravno da je u to upletena država i neki "moćni" ljudi u njoj. Sve sa ciljem da bude "mirna Bačka " i za jedne i druge. A narodu samo hleba i igara. Naravno veći deo kolača ide FK CZ jer su mnogo veće pare u LŠ. U prevodu ko j..e narod što se loše živi, što decu lečimo SMS porukama , dajte im zabavu i skrenite misli sa drugih bitnijih tema.. Pozdrav

Макс

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Jeste, tako je, Partizan inace dobija Zvezdu redovno u medjusobnim duelima, nego ovi "manji" klubovi prave pometnju

Па то је и био главни проблем док су били Сума, Асано, Тошић, Садик, Стевановић... Није могла Звезда да шутне у оквир гола на 3 дербија, а узела титулу, знамо како. Зато је тај тим и уништен, сведен на ову банду коју сад и Графичар може да добије. А знамо сви у Србији ко стоји иза тога.

prosecan zvezdas

pre 1 godinu

Milojko Pantic je pre 10 godina najvernije opisao "jugoslovene", ko su, sta su, kako i zasto su nastali, kako otimali titule, osvajali medije, uzurpirali zemljiste u Zemunu, placali sudije,...dacu link ako treba.
(Pedja D Boj, 31. jul 2022 20:15)
A kako je Zvezda nastala, dok je rat jos trajao, sigurno je tada osnovao Draza, i poslao u prvu prijateljsku u aprilu u Tiranu... a stadion i terene oko njega su joj doneli navijaci kupujuci ciglice. A o sudijama i otimanju titula dovoljno govore termini iz Juge "zvezdino prolece" a i nadimak koji su vam dali ti koji su vas upoznali...

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

Ovi ne znaju gde biju čim se sastaju svaki treći dan. Ovo je tužno na šta je spao partizan, ne sviđa mi se uopšte. Na stranu Stanojeve epizode ali sam znao da taj čovek izvlači maximum iz jednog krajnje prosečnog tima, pre svega motivacijom. A sada, posle prelaznog roka koji je bio jadan, i bez Stanoja, šta očekivati? Ovi iz uprave su prešli igricu, nema šta.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Оставите човјека да ради свој посао. Не могу одмах резултати да се виде. 😉

Cubaka

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Znaci realno, dobijem ja dva miliona evra i dobijes ti dva miliona evra. Ja dovedem 3-4 vrhunska pojacanja a ti za iste pare dovedes 3-4 "krsa". To sto ti pojma nemas i imas pileci mozak sam ja kriv, naravno po tvojoj logici.

Pedja

pre 1 godinu

@Zed. Toliko me strah,toliko sam se uplasio da ti opisati ne mogu.....Evo jos uvek drhcem dok treci put sipam paprikas....Ma koji vampiri,koji bre drakula....ovo se zove strah!!!!

Piro

pre 1 godinu

@yo_dorro, Igor mozda cak i moze dok Adi sigurno ne moze bar ne na neke duze staze, zna se kako je (krajnje ocajno je to bilo) vodio Teleoptik. Naravno, ne treba nijedan od njih da bude postavljen.

nostalgija

pre 1 godinu

Imao sam jednom priliku da budem na svadbi gde je bio Vazura. ( namerno samo ime ,bez gospodin ) ono sto sam video na samoj svadbi i u toaletu,kad bi rekao ne bi mi kometar objavili ( objavite i ovaj ako smete) a zaista nemam potrebe da lazem pa barem da kazem ono sto sme da se objavi.. 3 telohranitelja , jedan daje samo pare za muziku i drzi mu nivcanik. ova ostala dvojica ko zna za sta sluze ( sluze za wc ako me dobro neko razume) Elem.. sutra da se raspadne klub i da ispadne u poslednju ligu ( od srca to zelim) prvi bi kupio sezonsku kartu i gledao svaku utakmicu samo da ne vidim tu glavu
(Online, 31. jul 2022 11:06)

Nije da me preterano zanima situacija kod vas, vas klub vasi problemi, nego se obracam direktno tebi.
Kakva crna svadba i ti da si video Vazuru, jer ovde se jasno vidi uticaj Zeljka Pantica na tebe. Lepo si ti to upakovao, sa par opaska da bi zvucao uverljivije, ali naravno da izmisljas.

momo brko

pre 1 godinu

Trenera treba ostaviti da složi sve kockice kako on misli pa na kraju ako budu i drugi u prvenstvu to je sasvim super!A sad ga vešati je greška nema trenera sa mađioničarskom štapićem sve što radite na silu je greška!

prosecan zvezdas

pre 1 godinu

a stativa protiv Reala?
zamalo.
(prosečan grobar, 31. jul 2022 14:30)

A sansa Marina?(zavrseno u dvomecu 9:0 za Bajern)
Hrabra Zvezda (PSG-CZ 6:1)
A da je sudija pustio korner(Milan-CZ nereseno)
Amnezija(Totenhem-Zvezda 9:0 dvomec)

Nikola

pre 1 godinu

Zamislite kakvo je naše prvenstvo kad posle 5 kola i par kikseva Partizana pišete da je prvenstvo izgubljeno. Ja sam navijač Zvezde ali ta činjenica pokazuje da stanje nije katastrofalno već žalosno. A žalosno je i da država daje tolike pare za ova dva kluba a skoro ništa ostalima

piši srpski

pre 1 godinu

To ti rekli u Železniku ili si čitao Excel tabele?
(Dusan, 31. jul 2022 11:33)

Pisalo na latinskom na tabli iskopanoj na jednom arheološkom nalazištu.

Miskec

pre 1 godinu

".........Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope......
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)"
A onda je UEFA zahtevala da pocne da se igra sa koznim loptama umesto krpenjacama!

Neko

pre 1 godinu

Pa ovaj tzv trener nije ni naucio nigde duze da se zadrzava. Odmah jasno i zasto. Covek voli ali pojma nema. Mozda bi bio solidan na nekoj rukovodecoj poziciji u Partizanu.

Zoran

pre 1 godinu

Pa molim vas ko je Vučelić i Vazura da drže Partizan navijače kao taoce već godinama, a trofeja ni na vidiku.Kome to odgovara.Promene odmah na svim nivoima.

Lord

pre 1 godinu

Sta kaze 17 frakcija navijaca?
(Liberty, 31. jul 2022 11:24)

Nista, ceka se da se prvo oglasi ona glavna, ona koja bije ljude koji spomenu jedno ime.

Ovo nije sport vec 8-9 godina.
Skidajte sape!!!

KasnoJe

pre 1 godinu

Oni hoce smenu i JSD odgovornih,a legenda Dulo tu predsednik,koliko znam ili je zamrznuo funkciju. Znaci i na Dula se ide. Mislim da Partizan treba da vrati one generale,ako su jos zivi i cili,tad su bar licili na nesto.Ono Bjeka i Zeka,je bilo kukanje,kukanje od Bjeke narocito i taj sindrom se drzao do danasnjeg dana i prenosio na gro ljudi iz Humske,pocev od navijaca,trenera itd. Zvezda i kad je bila slabija nije izgledala ovako lose cak je losa znala i titulu da osvoji kao 2014te npr.,titule je gubila u prva tri kola kad gubila od Rada,Radnickog,pa posle ne stize se Partizan iako su medjusobnim susretima i tad bili egal najmanje,ako ne i skor bolji Zvezde. Tad je Partizan imao najmanje sest filijala u ligi,a ciji neki bili predsednici klubova drugih,Metalac GM Vukadinovic,Banat Vucurovic,primer,a ujedno i potpredsednici Partizna. To grobari nikad ne pomenu,o postenim titulama.
Drugo,igracki kadar Partizana je toliko los,da tu obnova trajaće i da se otvori neka kasa dugo,dugo. Primer Patizan je promenio za ovih 5-6 godina minimu,ali minimumduplo vise igraca od Zvezde,golmana 3-4,halfove 11-14tak,srednji red igrace olala tek i napadace. Za to vreme Zvezda drzi sve igrace koje vrede dugo ili posle 5-6 dodina ih pusti,a neki se i vrate. Menja se max 2-3 igraca,ali max, po sezoni iz prvog tima.
Trece Zvezda i kad je da kazemo bila druga imala je 25 000 - 30 000 na utakmicama,Prosinecki trener kad bio,a u Humskoj cak prosle tj.ove godine nije bilo 3000 kad se bilo prvo cak.

Pionir

pre 1 godinu

Nadj trenira Teleoptik,Duljaj bio pomoćnik u Šahtjoru.Ipak imaju nekog iskustva,zbog toga ih treba eliminisati i dovesti apsolutnog amatera kako bi Vučela i Vazura mogli da vedre i oblače,mozda čak i da budu treneri u duetu,kao što je Švedska imala tandem selektora

Lord of the Flies

pre 1 godinu

za ovu garnituru u Partizanu su kombinacija Ratko Dostanic, Vladan Lukic i Goran Vesic cisto fudbalsko umece... Tuga na koje grane je spao Partizan u poslednjih par godina (ovo pricam kao okoreli zvezdas). Kad nema titula i ozbiljnog igranja Evrope, nema ni transfera, samo dovodjenje polovnjaka kako na klupi tako i na terenu

Zoran

pre 1 godinu

komplet uprava napolje i trener i krenuti ispocetka.Ne moramo biti ni prv ni drugi , ni peti krenuti od nule.Pa Stanojevic je sa onom ekipom imo titulu u djepu bez ijednog kvalitetnog igraca da odskace a i ovde sad treba jedan stranac koji odskace ali kad uprava nema veze sa vezom,pa nam je kriv Vucic sto ih je napunio parama a oni ne znaju.Savo je vec bio u toj kombinacij pa videli smo sta je uradio ,nista kao i u Olimpiji.Samo komplet uprava napolje da nam se vise ne smeju

RmBrm

pre 1 godinu

Da li će trener napraviti pitu od go..na. Sad je problem zvezdaša u upravi da su previše dobri u njihovoj misiji, Partizan mora da se raspada, al mora i da izigrava nekakvog protivnika mezimici.

Dusan

pre 1 godinu

Već godinama je država zvezdi majka a Partizanu i ostalim klubovima u Srbiji maćeha. Pre par meseci se, na osnovu podataka koje je izneo predsednik, u fk i kk zvezdu dalo oko 50 miliona e više nego u Partizan i ostale klubove u Srbiji. Sramota. Sport ne postoji u Srbiji. Postoji samo jedan državni projekat tj. czv gasprom idea Zagreb

NijeBitno

pre 1 godinu

Da se ne smirimo dok celu upravu ne izbacimo napolje,od sl utakmice dokle god se ti ne desi,i da se posle toga ne opustamo,jer je vrlo verovatno da će slični muzači kase i metuzalemi da dodju.
Nažalost ,u ovakvim okolnostima nemamo upravu u kojoj je predsednik npr Mijatović ,gde su Paun,Jokanović itd…

Snaga je u razumu

pre 1 godinu

Nesto je trulo u drzavi Srbiji..... pa se reflektuje na sve pore drustva... Fudbal i sport u celini odavno je izgubio smisao za mene, jer je obojen politikom i interesima menadzerima i odredjenih grupacija.... a mi se koljemo komentarima toboze znamo nesto A SAMO GINEMO ZA IDEALE ...BOŽE KAKVE SMO MI BUDALE !!!!!

Zoran

pre 1 godinu

ne mogu se kola slomiti samo na Stolici,mora cela uprava napolje ai skupstina koja je ukrala pobedu Bjekovicu.U Partizanu nikad vise na celu politicar,.Klub sportistima ,politiku politicarima.Celo sportsko drustvo Parizan je u krizi.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

Pusti link da pogledam tu utakmicu?
(Mladići skotovi devojke kuku lele, 31. jul 2022 18:11)
Poenta je otići na stadion, dvoranu,
pusti net, prošetaj, plati kartu za muzej i videćeš najznačajnije klupske trofeje u Evropi i Svetu. Izvini ako nisi iz Beograda, pa ti je daleko i JNA.

JPR24

pre 1 godinu

Covek pojma nema, ništa sporno, ai i igraci su ovde krivi ! Ko je pa doveo te balvane a ? Stopica nije, onaj je pobegao, sad još samo ovi sto pijuckaju kafice..

Mandjup

pre 1 godinu

Uprava mora da ode ovolike godine
bez ijedinog trofeja je skandalozno čak i za korumpiranu Srbiju gde kad jedan od dva najtrofejnija kluba (Zvezda I Partizan) dominira u fudbalu ta dominacija je i u košarci .. To nije normalno

mateja kezman

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Tako je Kežmane, slažem se.
Objasni ovim tvojim glodarima (tako ih zove čuveni partizanovac Željko Pantić) da je KK Zvezda Zvezda dominirala 50-ih, pa i 60-ih godina u košarci. 10 uzastopnih titula, među najboljim klubovima Evrope. Dominira i evo poslednjih deset godina.
(Sića, 31. jul 2022 15:01) 




Lupas ko otvoreni prozor.
Imate u basketu 10 titula sa roland garosa od 45-55, tad se kup sampiona u basketu nije ni igrao, jer cela evropa nihe imala 5 kosarkaskih klubova.
Za 60-e ne baronisi, vasa istorija je zavrsena te 55'.
Imate jos jednu titulu 70e ali ispali u evropi prvo kolo odmah.
Tako da porediti fk Partizan sa kk czv cija se istorija zavrsila 55' godine je smesno.
Fk Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.

navijac radnickog iz nis

pre 1 godinu

Ja bi sazvao vanrednu sednicu svih klubova osim kluba fudbalsog maga dr Terzica u cilju bojkota utakmica protiv njih.Njima jedino tako moze da se stane na put,pa nek se igraju sa Graficarem!

Nikola

pre 1 godinu

@neumorni ispravljac krive drine

Ti bas kazes malo ali..znas kultnu recenicu iz filma..
Albert Nađ fantasticno radi u Teleoptiku,ali fantasticno svi su odusevljeni njegovim radom, znam pouzdano. Ili si stvoren za trenera ili nisi, on jeste.
Zato i ne bih voleo da ga "ovi potrose"..
Kad dodje treba da to bude pravi trenutak.
Vazura i Vucelicu zelimo vase ostavke!

View

pre 1 godinu

Da su pamenti, a ne žele i ne smeju, da prvenstvo nastave sa omladinskim timom plus par igrača koji iole vrede. Bili bi tu negde u sredini tabele, napravili bi neke nove igrače. Derbije bojkotovati i bez opterećenja čekati da ovo ludilo i okupacija kluba prođu.

RadeRS

pre 1 godinu

Imao sam jednom priliku da budem na svadbi gde je bio Vazura. ( namerno samo ime ,bez gospodin ) ono sto sam video na samoj svadbi i u toaletu,kad bi rekao ne bi mi kometar objavili ( objavite i ovaj ako smete) a zaista nemam potrebe da lazem pa barem da kazem ono sto sme da se objavi.. 3 telohranitelja , jedan daje samo pare za muziku i drzi mu nivcanik. ova ostala dvojica ko zna za sta sluze ( sluze za wc ako me dobro neko razume) Elem.. sutra da se raspadne klub i da ispadne u poslednju ligu ( od srca to zelim) prvi bi kupio sezonsku kartu i gledao svaku utakmicu samo da ne vidim tu glavu
(Online, 31. jul 2022 11:06)


Zašto ti ne bismo verovali, prijatelju? Isto razmišljam i kad su glavonje u Zvezdi u pitanju. A tek kad čujem da ova balavurdija hvali "Vučelu", a ne zna šta je radio i kakvo zlo je doneo ovom narodu, tu mi baš pozli.
(Toto-ko-tunjo, 31. jul 2022 11:46)


Ti si lazan Zvezdas.Pravi nikad nebi ovako nesto napisao.

Lord

pre 1 godinu

Uprava i oni koji komanduju istoj NAPOLJE!!!
Ajde grobari saberite se vec jednom, to je nas klub!

Pustite komentar obojeni moderatori.

Mita Pankov

pre 1 godinu

rE:Da li se završio sastanak?
(mm, 31. jul 2022 18:34)

Strpljenja malo molim.

Saopštenje s druge strane brda samo što nije stiglo.

Zulu

pre 1 godinu

@ cika Toni

Ja ne verujem sta si ti napisao.
Pa jel ti znas koliki su budzeti fudbalskih klubova? To je mnoogo para.
Nije lud Ostoja da ulaze dok ovi ne odu.
Ostojic nije u dobrim odnosima sa fudbalskom upravom.
Oni da odu pa ja verujem da bi Ostoja pomogao na neki nacin sigurno.

A Zvezdasi su brzo zaboravili da 10 godina nisu igrali Evropu..kad vec spustate Partizan a velicate Zvezdu..
Zaboravljate koliko godina je Partizan odrzavao srpski koeficijent.
I to kad su Ls i liga Uefa bili daleko slozenija takmicenja nego sad.
Vase zadnjih 2-3 god i nase kvalifikacije onda nisu za poređenje.
Mi smo Njukastl sa Sirerom izbacivali 2 puta iz kvalifikacija..
Da ne pricamo koliko je vas Milojevic sa svojom smesnom igrom imao srece na par bitnih utakmica gde ste imali povoljan rezultat a protivnik ga razbio..koliko je imao srece vidi se po trenerskoj karijeri posle odlaska iz Zvezde.

Zed

pre 1 godinu

Au kako navijaci fk drzavnog projekta prate Partizan, kako se nasladjuju.
Ako ako, samo pokazuju koliko ih strah, kolko se plase.
Strah u njima izmice kontroli, ne znaju gde biju.
Vratice se Partizan jos jaci kada ode ovaj vas, a onda vam stavljamo katanac i na fk i na kk.
Trebali smo jos 2011.

JPR24

pre 1 godinu

Covek pojma nema, ništa sporno, ai i igraci su ovde krivi ! Ko je pa doveo te balvane a ? Stopica nije, onaj je pobegao, sad još samo ovi sto pijuckaju kafice..

Max Von Sidow

pre 1 godinu

Okliznuce se Stolica, ali FKP svakako vec juri velikom brzinom niz ledenu padinu. Bojim se da to moze zaustaviti samo cvrsta stena. Pogodite sta ce u tom slucaju biti s Partizanom?

kralj

pre 1 godinu

Uprava napolje,vi ste bruka za fudbal,za Partizan,sramota za klub,bicete upisani crnim slovima u istoriji Partizana,ruzna proslost i nadam da ce da cam se sudi za urusavanje,kradju i sistemsko unistavanje kluba.

bddnn

pre 1 godinu

Znaci realno, dobijem ja dva miliona evra i dobijes ti dva miliona evra. Ja dovedem 3-4 vrhunska pojacanja a ti za iste pare dovedes 3-4 "krsa". To sto ti pojma nemas i imas pileci mozak sam ja kriv, naravno po tvojoj logici.
(Cubaka, 31. jul 2022 13:59)

Realno vi dobijete 50 miliona evra od Gasproma mi dobijemo 0 € jer nam država nije namestila sponzora kao vama. Dovodite igrace kao na traci, koliko je stranih igrača proslo kroz Zvezdu u proteklih par sezona koji su kasnije proglašeni za promašaje i skartirani?

Stojan

pre 1 godinu

Au kako navijaci fk drzavnog projekta prate Partizan, kako se nasladjuju.
Ako ako, samo pokazuju koliko ih strah, kolko se plase.
Strah u njima izmice kontroli, ne znaju gde biju.
Vratice se Partizan jos jaci kada ode ovaj vas, a onda vam stavljamo katanac i na fk i na kk.
Trebali smo jos 2011.
E zbog ovakvih navijaca uopste mi vas nije zao.

Smesno

pre 1 godinu

Lako je oterati upravu I oni ce da odu uskoro a ko ce da vodi klub da nece mozda "grobari" sa istoka koji sve sto znaju je da pljuju igrace, trenera upravu .Ko God da dodje bice ista prica I isto skandiranje.Navijaci da se promene pa tek onda ostali.

ccc?

pre 1 godinu

Bitno je da se u rukovodstvu nista ne menja? A ko je doveo Stolicu? Ko vodi klub i kako ga vodi? Samo vi sedite u svojim foteljama, nesposobne neznalice i bitno je da je vama dobro.

Veli

pre 1 godinu

Posle tri kola, gotova borba za titulu…to samo kod nas ima…bravo za zapazanje…
Stanojevic kralj, sve vam je prosle godine u lice rekao…

Boris Banović

pre 1 godinu

Realno, ove sezone, tim je personalno oslabljen ! Potrebno je osmisliti timsku igru s postejećim igračkim kadrom, a za to treba vremena, takmičarskih utakmica, pobeda i poraza ! Takođe, poraz od Novog Pazara je kiks, a nerešeno sa Radničkim u Nišu i TSC u Beogradu, nisu iznenađenje !

crni

pre 1 godinu

U situaciji kakva je danas Partizan nema nikakve sanse za normalno funkcionisanje. Nije to mogao pre Stolice nece moci ni posle njega. Partizan ce veoma tesko opstati kao klub. O nekakvim uspesima i rezultatima nema ni govora to je u sadasnjoj situaciji potpuno nemoguce. Veliko je pitanje da li uopste imaju sanse za opstanak trenutno deluje da nemaju.
(Samo crno bez belog, 31. jul 2022 17:04)
Hvala vam na glasu.

Situacija je ozbiljnija nego što mislimo. Ima neko ko umesto da voli svoj Klub on mrzi drugi i dok je to tako mi nemamo šansi da prezivimo. Bojim se da je za naš Partizan prekasno !!!!

liga bez briga

pre 1 godinu

ha, ha,alo grobari,u poslednjih 7 godina Zvezda je osvojila 6 titula i u sezonama kada je uzimala titule od 16 prvenstvenih derbija partizan je dobio samo jedan,i mi vam oteli titulu
(DžejAr65, 31. jul 2022 14:12)
Pa to je taj derbi iz sezone 19/20, u prvenstvu su se igrala 2 derbija zbog korone, Partizan je dobio jedan, a drugi je zavrsen nereseno. U kupu je Partizan takodje pobedio Zvezdu te sezone...Te sezone Zvezda je izgubila u dvomecevima po 9:0 od Bajerna i Totenhema, a PFC igrao egal sa Mancesterom. tu su bili Suma, Sadik, Asano, Natko, Strahinja Pavlovic, Filip Stevanovic...

cubrilo

pre 1 godinu

Menjajte stolicu odmah inace propade sezona.
Ja glasam za djukica ali samo ako se obaveze da ce igrati sa Partizanom ultra ofanzivno kao u onom prvom mandatu 2007.
Ono u drugom kad je vodio 2017 bilo katastrofa.

Mladići skotovi devojke kuku lele

pre 1 godinu

finale keš dok se igralo krpenjačom.
posle su uveli kožne lopte.
zvezda ima prvi srpski trofej u košarci.
kup kupova.
(realno je, 31. jul 2022 17:36)

Pusti link da pogledam tu utakmicu?

Dzaba_i_titula_trista

pre 1 godinu

Zna se gde treba da se odrzi vanredni sastanak i na koja vrata treba da se zakuca..Da se tu popuste stvari od strane vrha, kao u kosarci, onda ce stvari sami od sebe da se razviju...

Da se dozvoli da dodje neko od nasih uglednih trenera Ivic, Jokan, Paunovic, za savetnika za sportska pitanja da se angazuje Predrag Mijatovic. Krenuci sponzori, prodaja karata... Da imamo dozvolu da derbi igramo sa najboljim igracima a ne da se izvodi oslabljen sastav (Natho sedi na klupi, Stevanovic, Suma, Asano dok su bili), da mozemo da vrsimo slobodno transfere i prodajemo igrace.. Jer mi kao klub nikada nismo imali drzavnu pomoc, ili smo imalo nesto mizerno, oduvek smo ziveli od transfera ali smo imali slobodu da funkcionisemo normalno, nikada nismo bili pod ovakvom kontrolom.
Uprava je tu sekundarna stvar, kada se dobije odobrenje od vrha, pojavice se i uprava koja ce da radi u interesu Partizana. I ova je uprava tako radila do leta kada je samaran i najuren Savo Milosevic i najureni posle najbolji igraci, i tada je krenuo brodolom. Pre toga je pobedjivana zveda u derbijima, igrana evropa i igracu su vredeli vise destetina miliona evra..

liga bez briga

pre 1 godinu

Treba vratiti Sava Milosevica, a ako on ne zeli u ovoj situaciji u nasem fudbal koji je napustio 2020. posto su mu sezone 19/20 oteli titulu kad je imao bolji skor u derbijima od Zvezde a eliminisao ju je i u kupu, onda dovesti Milana Đumija Đuričića u Partizan za prvog trenera koji je bio Savin pomocnik sezone 19/20 kad je Partizan kidao, kazu da je to dobrano bila njegova zasluga. Ako nije i sada zdrastveno dobro staviti ga u strucni stab kao savetnika!

Realno

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.

RadeRS

pre 1 godinu

Imao sam jednom priliku da budem na svadbi gde je bio Vazura. ( namerno samo ime ,bez gospodin ) ono sto sam video na samoj svadbi i u toaletu,kad bi rekao ne bi mi kometar objavili ( objavite i ovaj ako smete) a zaista nemam potrebe da lazem pa barem da kazem ono sto sme da se objavi.. 3 telohranitelja , jedan daje samo pare za muziku i drzi mu nivcanik. ova ostala dvojica ko zna za sta sluze ( sluze za wc ako me dobro neko razume) Elem.. sutra da se raspadne klub i da ispadne u poslednju ligu ( od srca to zelim) prvi bi kupio sezonsku kartu i gledao svaku utakmicu samo da ne vidim tu glavu
(Online, 31. jul 2022 11:06)


Zašto ti ne bismo verovali, prijatelju? Isto razmišljam i kad su glavonje u Zvezdi u pitanju. A tek kad čujem da ova balavurdija hvali "Vučelu", a ne zna šta je radio i kakvo zlo je doneo ovom narodu, tu mi baš pozli.
(Toto-ko-tunjo, 31. jul 2022 11:46)


Ti si lazan Zvezdas.Pravi nikad nebi ovako nesto napisao.

mateja kezman

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Tako je Kežmane, slažem se.
Objasni ovim tvojim glodarima (tako ih zove čuveni partizanovac Željko Pantić) da je KK Zvezda Zvezda dominirala 50-ih, pa i 60-ih godina u košarci. 10 uzastopnih titula, među najboljim klubovima Evrope. Dominira i evo poslednjih deset godina.
(Sića, 31. jul 2022 15:01) 




Lupas ko otvoreni prozor.
Imate u basketu 10 titula sa roland garosa od 45-55, tad se kup sampiona u basketu nije ni igrao, jer cela evropa nihe imala 5 kosarkaskih klubova.
Za 60-e ne baronisi, vasa istorija je zavrsena te 55'.
Imate jos jednu titulu 70e ali ispali u evropi prvo kolo odmah.
Tako da porediti fk Partizan sa kk czv cija se istorija zavrsila 55' godine je smesno.
Fk Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.

Макс

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Jeste, tako je, Partizan inace dobija Zvezdu redovno u medjusobnim duelima, nego ovi "manji" klubovi prave pometnju

Па то је и био главни проблем док су били Сума, Асано, Тошић, Садик, Стевановић... Није могла Звезда да шутне у оквир гола на 3 дербија, а узела титулу, знамо како. Зато је тај тим и уништен, сведен на ову банду коју сад и Графичар може да добије. А знамо сви у Србији ко стоји иза тога.

Dusan

pre 1 godinu

Već godinama je država zvezdi majka a Partizanu i ostalim klubovima u Srbiji maćeha. Pre par meseci se, na osnovu podataka koje je izneo predsednik, u fk i kk zvezdu dalo oko 50 miliona e više nego u Partizan i ostale klubove u Srbiji. Sramota. Sport ne postoji u Srbiji. Postoji samo jedan državni projekat tj. czv gasprom idea Zagreb

Zed

pre 1 godinu

Au kako navijaci fk drzavnog projekta prate Partizan, kako se nasladjuju.
Ako ako, samo pokazuju koliko ih strah, kolko se plase.
Strah u njima izmice kontroli, ne znaju gde biju.
Vratice se Partizan jos jaci kada ode ovaj vas, a onda vam stavljamo katanac i na fk i na kk.
Trebali smo jos 2011.

mateja kezman

pre 1 godinu

Puna podrska za Stolicu!! Od komsija sa druge strane brda.

Ozbiljno: Najveci problem FK PA je da misle da su veliki klub. A nikada to nisu bili. Bez ikakvog znacaja u Evropi. KK PA je naravno druga prica...
(nenad, 31. jul 2022 11:51) 




Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.

prosecan zvezdas

pre 1 godinu

a stativa protiv Reala?
zamalo.
(prosečan grobar, 31. jul 2022 14:30)

A sansa Marina?(zavrseno u dvomecu 9:0 za Bajern)
Hrabra Zvezda (PSG-CZ 6:1)
A da je sudija pustio korner(Milan-CZ nereseno)
Amnezija(Totenhem-Zvezda 9:0 dvomec)

Zulu

pre 1 godinu

@ cika Toni

Ja ne verujem sta si ti napisao.
Pa jel ti znas koliki su budzeti fudbalskih klubova? To je mnoogo para.
Nije lud Ostoja da ulaze dok ovi ne odu.
Ostojic nije u dobrim odnosima sa fudbalskom upravom.
Oni da odu pa ja verujem da bi Ostoja pomogao na neki nacin sigurno.

A Zvezdasi su brzo zaboravili da 10 godina nisu igrali Evropu..kad vec spustate Partizan a velicate Zvezdu..
Zaboravljate koliko godina je Partizan odrzavao srpski koeficijent.
I to kad su Ls i liga Uefa bili daleko slozenija takmicenja nego sad.
Vase zadnjih 2-3 god i nase kvalifikacije onda nisu za poređenje.
Mi smo Njukastl sa Sirerom izbacivali 2 puta iz kvalifikacija..
Da ne pricamo koliko je vas Milojevic sa svojom smesnom igrom imao srece na par bitnih utakmica gde ste imali povoljan rezultat a protivnik ga razbio..koliko je imao srece vidi se po trenerskoj karijeri posle odlaska iz Zvezde.

tompus

pre 1 godinu

Sta citam ne verujem. Partizanovci pricaju kako im Zvezda preuzela tribine, kako im je Zvezda preuzela upravu i kako im Zvezda namesti derbi da izgube. 
Znaci, vama je rival, suparnicki klub sve to uradio, i jos se vi hvalite sa tim na sva usta? 
Au rodjaci hahahaha
(KK, 31. jul 2022 15:40)

0

nije zvezda,ali je on preuzeo sve u državi,i radi tačno šta treba...ako ti nije jasno žalim slučaj,umi se ladnom vodom

Dzaba_i_titula_trista

pre 1 godinu

Zna se gde treba da se odrzi vanredni sastanak i na koja vrata treba da se zakuca..Da se tu popuste stvari od strane vrha, kao u kosarci, onda ce stvari sami od sebe da se razviju...

Da se dozvoli da dodje neko od nasih uglednih trenera Ivic, Jokan, Paunovic, za savetnika za sportska pitanja da se angazuje Predrag Mijatovic. Krenuci sponzori, prodaja karata... Da imamo dozvolu da derbi igramo sa najboljim igracima a ne da se izvodi oslabljen sastav (Natho sedi na klupi, Stevanovic, Suma, Asano dok su bili), da mozemo da vrsimo slobodno transfere i prodajemo igrace.. Jer mi kao klub nikada nismo imali drzavnu pomoc, ili smo imalo nesto mizerno, oduvek smo ziveli od transfera ali smo imali slobodu da funkcionisemo normalno, nikada nismo bili pod ovakvom kontrolom.
Uprava je tu sekundarna stvar, kada se dobije odobrenje od vrha, pojavice se i uprava koja ce da radi u interesu Partizana. I ova je uprava tako radila do leta kada je samaran i najuren Savo Milosevic i najureni posle najbolji igraci, i tada je krenuo brodolom. Pre toga je pobedjivana zveda u derbijima, igrana evropa i igracu su vredeli vise destetina miliona evra..

nostalgija

pre 1 godinu

Imao sam jednom priliku da budem na svadbi gde je bio Vazura. ( namerno samo ime ,bez gospodin ) ono sto sam video na samoj svadbi i u toaletu,kad bi rekao ne bi mi kometar objavili ( objavite i ovaj ako smete) a zaista nemam potrebe da lazem pa barem da kazem ono sto sme da se objavi.. 3 telohranitelja , jedan daje samo pare za muziku i drzi mu nivcanik. ova ostala dvojica ko zna za sta sluze ( sluze za wc ako me dobro neko razume) Elem.. sutra da se raspadne klub i da ispadne u poslednju ligu ( od srca to zelim) prvi bi kupio sezonsku kartu i gledao svaku utakmicu samo da ne vidim tu glavu
(Online, 31. jul 2022 11:06)

Nije da me preterano zanima situacija kod vas, vas klub vasi problemi, nego se obracam direktno tebi.
Kakva crna svadba i ti da si video Vazuru, jer ovde se jasno vidi uticaj Zeljka Pantica na tebe. Lepo si ti to upakovao, sa par opaska da bi zvucao uverljivije, ali naravno da izmisljas.

liga bez briga

pre 1 godinu

ha, ha,alo grobari,u poslednjih 7 godina Zvezda je osvojila 6 titula i u sezonama kada je uzimala titule od 16 prvenstvenih derbija partizan je dobio samo jedan,i mi vam oteli titulu
(DžejAr65, 31. jul 2022 14:12)
Pa to je taj derbi iz sezone 19/20, u prvenstvu su se igrala 2 derbija zbog korone, Partizan je dobio jedan, a drugi je zavrsen nereseno. U kupu je Partizan takodje pobedio Zvezdu te sezone...Te sezone Zvezda je izgubila u dvomecevima po 9:0 od Bajerna i Totenhema, a PFC igrao egal sa Mancesterom. tu su bili Suma, Sadik, Asano, Natko, Strahinja Pavlovic, Filip Stevanovic...

Nikos

pre 1 godinu

Kriv vam Vucic?

A da onda vratite vojsni stadion koji vam (ova vlast) poklonio?
Da vratite sve milione koje vam je dao?
Da vratite lovu drzavnim sponzorima?

Da, uvek je kriv neko drugi. Verovatno je Vucic svirao penal za Pazar, dao gol za Floru, pravio strategiju u derbijima koje ne mozete da dobijete jer nemate krsten sut u okvir gola....

KomeNdija sa vama.

bddnn

pre 1 godinu

Znaci realno, dobijem ja dva miliona evra i dobijes ti dva miliona evra. Ja dovedem 3-4 vrhunska pojacanja a ti za iste pare dovedes 3-4 "krsa". To sto ti pojma nemas i imas pileci mozak sam ja kriv, naravno po tvojoj logici.
(Cubaka, 31. jul 2022 13:59)

Realno vi dobijete 50 miliona evra od Gasproma mi dobijemo 0 € jer nam država nije namestila sponzora kao vama. Dovodite igrace kao na traci, koliko je stranih igrača proslo kroz Zvezdu u proteklih par sezona koji su kasnije proglašeni za promašaje i skartirani?

navijac radnickog iz nis

pre 1 godinu

Ja bi sazvao vanrednu sednicu svih klubova osim kluba fudbalsog maga dr Terzica u cilju bojkota utakmica protiv njih.Njima jedino tako moze da se stane na put,pa nek se igraju sa Graficarem!

Lord

pre 1 godinu

Kriv vam Vucic?

A da onda vratite vojsni stadion koji vam (ova vlast) poklonio?
Da vratite sve milione koje vam je dao?
Da vratite lovu drzavnim sponzorima?

Da, uvek je kriv neko drugi. Verovatno je Vucic svirao penal za Pazar, dao gol za Floru, pravio strategiju u derbijima koje ne mozete da dobijete jer nemate krsten sut u okvir gola....

KomeNdija sa vama.

Jeste kriv je.
Poslao je ljude sa sjevera da tuku ljude na jugu koji i pomisle da spomenu njegovo ime.
Koji je interes ljudi da tuku navijace istog kluba na tribini?
Novac.
Ko daje taj novac?
Orban?
Putin?
Bajden?
Ili neko ko ne silazi sa TVa?

nenad

pre 1 godinu

Puna podrska za Stolicu!! Od komsija sa druge strane brda.

Ozbiljno: Najveci problem FK PA je da misle da su veliki klub. A nikada to nisu bili. Bez ikakvog znacaja u Evropi. KK PA je naravno druga prica...

Stojan

pre 1 godinu

Au kako navijaci fk drzavnog projekta prate Partizan, kako se nasladjuju.
Ako ako, samo pokazuju koliko ih strah, kolko se plase.
Strah u njima izmice kontroli, ne znaju gde biju.
Vratice se Partizan jos jaci kada ode ovaj vas, a onda vam stavljamo katanac i na fk i na kk.
Trebali smo jos 2011.
E zbog ovakvih navijaca uopste mi vas nije zao.

prosecan zvezdas

pre 1 godinu

Milojko Pantic je pre 10 godina najvernije opisao "jugoslovene", ko su, sta su, kako i zasto su nastali, kako otimali titule, osvajali medije, uzurpirali zemljiste u Zemunu, placali sudije,...dacu link ako treba.
(Pedja D Boj, 31. jul 2022 20:15)
A kako je Zvezda nastala, dok je rat jos trajao, sigurno je tada osnovao Draza, i poslao u prvu prijateljsku u aprilu u Tiranu... a stadion i terene oko njega su joj doneli navijaci kupujuci ciglice. A o sudijama i otimanju titula dovoljno govore termini iz Juge "zvezdino prolece" a i nadimak koji su vam dali ti koji su vas upoznali...

Ivan

pre 1 godinu

jonas-druze oni su ovo zasluzili upravo zato sto su se ponasali i pricali u stilu tvog komentara. Kakav katanac? Mi nismo oni, nismo ni slicni, niti su nam klubovi slicni. Ogromna vecina zvezdasa im ne zeli katanac, zasto bi? Od osnivanja smo veci, vazniji, i bolji klub od njih, i nemamo problem sa njima. Malo ima klubova dobrih u ovoj nasoj ligi, poboljsava se to polako, ali takav rival je potreban svakako. Tako da neka njih, nek postoje. Zanimljivije je kad su oni tu i pokusavaju da budu kao mi)))

Mladići skotovi devojke kuku lele

pre 1 godinu

finale keš dok se igralo krpenjačom.
posle su uveli kožne lopte.
zvezda ima prvi srpski trofej u košarci.
kup kupova.
(realno je, 31. jul 2022 17:36)

Pusti link da pogledam tu utakmicu?

Batko

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Ti baš voliš da ti se ljudi ovde smeju ?!

Funky

pre 1 godinu

Ovo je potpuno legalna i legitimna uprava kluba. Predložena i izabrana od proverenih Partizanovaca. Apsolutno.

Ostavite se vi Vučića ... dok je prošle godine partizan do kraja sezone bio prvi i sve redom pobeđivao pod Stanojevićem, nije vam smetala ni ova uprava ni Vučić. A i tad i sad su VVV bili isti kao i danas. O njima samo najgore mislim.ali su dovedeni od Partizanovaca i godinama hvaljeni i podržavani.

Pogledajte se u oči, ne može uvek neko drugi da bude kriv.

kali the greek

pre 1 godinu

realno, jedina sezona koja vodi u ls, je izgubljena u julu....bruka, ova uprava je ispraznila kasu, nema para za dug svajcarcima pa fss pozajmljuje 250.000, a kamoli pare za ozbiljna pojacanja.....dok se zvezda pojacala milionskim ulaganjima, mi ni dinara, pa para nema ni za plate...tek ce biti problema u klubu....di drugo mesto nije sigurno...
(borivoje surdilovic, 31. jul 2022 11:53)

nemate para
pa kod zoca 30 miliona evra

tajna limarove livade

pre 1 godinu

mateja kezman, ma sta je Zvezdina titula prvaka Evrope i sveta, jos 3 polufinala najveceg evropskog klupskog takmicenja, jos 5 cetvrtfinala, finale kupa UEFA sa tim jednim jedinim finalom FK Partizan? Mali ste, ali bas mali klub u odnosu na velikana FK Crvena Zvezda.

Dominacija

pre 1 godinu

Partizan je drzavni projekat
(da se zna, 31. jul 2022 11:02)

Obično u državama koje imaju državni projekat, on ne može da osvoji titulu ni u boćanju godinama.

Najparadoksalnija priča na planeti. Opozicioni napušteni klub obara svetske rekorde u dominaciji, a uništen klub je državni projekat. Hahaha presmešno ste.

Veli

pre 1 godinu

Posle tri kola, gotova borba za titulu…to samo kod nas ima…bravo za zapazanje…
Stanojevic kralj, sve vam je prosle godine u lice rekao…

View

pre 1 godinu

Da su pamenti, a ne žele i ne smeju, da prvenstvo nastave sa omladinskim timom plus par igrača koji iole vrede. Bili bi tu negde u sredini tabele, napravili bi neke nove igrače. Derbije bojkotovati i bez opterećenja čekati da ovo ludilo i okupacija kluba prođu.

Realan

pre 1 godinu

Kako kaze Stolica “dobro igraju i lepo, samo ne daju golove”…znacice im ovi bodovi u borbi za opstanak, jedina utakmica u kojoj im sudije nisu pomogle je ta protiv Pazara gde su trebali pazarci da ih nakantaju 4:0…i ova 5 boda su im poklon od saveza i sudija. Stolica da ostane pa za 5, najvise 6 godina da se vide rezultati. Isto kao i u stranci koja ih drzi, vlast ih odrzava u zivotu, sluze drzavi kao narko kartel, odavno nisu nogometni klub

cubrilo

pre 1 godinu

Menjajte stolicu odmah inace propade sezona.
Ja glasam za djukica ali samo ako se obaveze da ce igrati sa Partizanom ultra ofanzivno kao u onom prvom mandatu 2007.
Ono u drugom kad je vodio 2017 bilo katastrofa.

Malo vas je grobari!

pre 1 godinu

Ilija Stolica je jedini realan čovek u nogometnom klubu iz Humske. On zna da bez ogromne pomoći sudija, saveza, države i okolnih zemalja ne može da parira Zvezdi i daje realne izjave.Ali oni koji su naučili na pomoć sa svih strana oni nisu zadovoljni njime. Kroz celokupnu svoju povijest Partizan je osvajao titule na nepošten način ali toga više nema! Pustite Stolicu da radi i pomirite se da ste daleko daleko iza Zvezde po svemu. Nije loš rezultat ni plasman među prva 4 u domaćem prvenstvu.

Pedja D Boj

pre 1 godinu

Milojko Pantic je pre 10 godina najvernije opisao "jugoslovene", ko su, sta su, kako i zasto su nastali, kako otimali titule, osvajali medije, uzurpirali zemljiste u Zemunu, placali sudije,...dacu link ako treba.

zdravko

pre 1 godinu

Онај гробар што пише о кошарци и звезди, човек прати кошарку од 1976 године када је његов партизан прву титулу освојио после 40 година и те лаже да Звезда није освојила титулу само једну седамдесетих а оно ти година освојила две титуле првака и три купа Југославије била нај трофенија звезда. Се Звезда имала 1976 12 титула а његов партизан једну титулу. Такође пише глупости звезда у кошарци испала у првом колу него звезда тим годинама имала два полу финала купа шампиона три финала купа купова и један освојила. Звезда је први трофеј европски донела у бившој Југославији. Звезда жене такође су прве донеле титулу првака Европе у бившој Југославији. Звезда је нај више имала своју играча који су поникли у звезди постали легенде звезде,/ Поповић Аца Николић Геца Станковић шапер Жеравица карабег срајиновић Цветковић Симоновић Славнић Капичић Ракочевић Живковић стојаковић Радмановић Вучинић Илић Обрадовић Јанковић Томашевић Вујанић Богосављев Милићевић Сретеновић Јовановић Дабић видачић. Док партизан можда има скроз мало оно што рачунају у легенде све су то дошљаци почев Кићановић обрадовић Далипагић Ђорђевић Паспаљ Даниловић Дивац Пековић Павловић све с?у то дошљаци. Зато гробари капу доле кад се изговарају Звездине легенде и асови.

Gostivar

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Samo se vi tesite. Trenutno Vosa, Cuka i TSC imaju bolju ekipu od partizana i to ti je ono sto je Realno. Sto znaci da ste Realno trenutno na tabeli na mestu na kom i pripadate. Takodje nemate ni jednog jedinog igraca u ekipi koji bi mogao da konkurise makar za klupu u Zvezdi,to je Realno. I Realno je da Zvezda osvoji titulu sa ekipom, strucnim stabom i igrom koju ima, a partizan sa svojom ekipom, strucnim stabom i igrom borice se za cetvrto ili peto mesto ove sezone, to je Realno.

Davor

pre 1 godinu

Grobari i kad im ide i kad im ne ide pričaju o nekim zaverama protiv njih. Svovremeno je Vujošević osvajao titule i vikao kako su se svi zaverili protiv Partizana. I drzava i Vatikan i CIA i... Posle je bila priča da je Ostoja doveden da u isti Partizan. Sad grobari traže da taj isti Ostoja preuzme FK jer su u njemu ljudi za koje grobari pricaju isto ono što su pričali za Ostoju pre dve godine.... Ajde dogovorite se šta hoćete.

RmBrm

pre 1 godinu

Da li će trener napraviti pitu od go..na. Sad je problem zvezdaša u upravi da su previše dobri u njihovoj misiji, Partizan mora da se raspada, al mora i da izigrava nekakvog protivnika mezimici.

Djed Nidža

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva. 
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Jeste, tako je, Partizan inace dobija Zvezdu redovno u medjusobnim duelima, nego ovi "manji" klubovi prave pometnju

liga bez briga

pre 1 godinu

Treba vratiti Sava Milosevica, a ako on ne zeli u ovoj situaciji u nasem fudbal koji je napustio 2020. posto su mu sezone 19/20 oteli titulu kad je imao bolji skor u derbijima od Zvezde a eliminisao ju je i u kupu, onda dovesti Milana Đumija Đuričića u Partizan za prvog trenera koji je bio Savin pomocnik sezone 19/20 kad je Partizan kidao, kazu da je to dobrano bila njegova zasluga. Ako nije i sada zdrastveno dobro staviti ga u strucni stab kao savetnika!

prosečan grobar

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59

a stativa protiv Reala?
zamalo.

NoName

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)


Još jedna grobarska laž. Nikakvi minuti vas nisu delili od titule. Poveli ste u 55, Real izjednačio u 70, pa poveo u 76. Drugo, samo jedne godine ste bili peti u Evropi, ti napisa da ste bili dve decenije. Objasni ti meni kako je moguće da tim koji je, po tvom, dvadeset godina bio u top pet u Evropi, skupio ukupno šest proleća za celu istoriju? Prestanite da lažete sami sebe

KK

pre 1 godinu

Sta citam ne verujem. Partizanovci pricaju kako im Zvezda preuzela tribine, kako im je Zvezda preuzela upravu i kako im Zvezda namesti derbi da izgube.
Znaci, vama je rival, suparnicki klub sve to uradio, i jos se vi hvalite sa tim na sva usta?
Au rodjaci hahahaha

Jaaa

pre 1 godinu

Ovaj fantomski dvojac VV bi smenio i druga Tita samo da oni ostanu. Da ne bude zabune, o Stolici najtacnije govori njegovo prezime. Nomen est omen. Ime je znak.
(Goks, 31. jul 2022 11:54)

To mu je prezime...

qantas

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Prošle godine je bilo naredjenje da se prvenstvo resi odmah na početku ali u vašu korist.
Vi ne bi bili to što jeste da niste i to izgubili. Tako je i bilo...

Mali Hijavata

pre 1 godinu

.........Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope......
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Bio je odličan, ali ni u prvih 10.
Ni u jednom balkanskom klubu nisi imao toliko kvaliteta kao u Zvezdi '91. Savićević, Prosinečki, Pančev, Mihajlović, Jugović, Belodedić. Svaki od ovih igrača je bio u top pet na svetu na svojoj poziciji.
Šta god vi mislili, Bari' 91. nije došao slučajno.

Mandjup

pre 1 godinu

Uprava mora da ode ovolike godine
bez ijedinog trofeja je skandalozno čak i za korumpiranu Srbiju gde kad jedan od dva najtrofejnija kluba (Zvezda I Partizan) dominira u fudbalu ta dominacija je i u košarci .. To nije normalno

lule

pre 1 godinu

Nije do trenera, nije on dovodio igrače, ni Klop sa ovom ekipom ne bi ništa uradio. Šta god neko (i ja sa njima) mislio o Terzicu čovek je preporodio Zvezdu, uz dosta sreće doduše, jer smo uspeli da udjemo u LŠ i finansijski da se konsolidujemo. Partizan ima tj bar je imao odličnu školu fudbala i to su upropastili. Opšte je poznato da se placa mesto u timu i zato jesu tu gde jesu. Kao zvezdaš želim Partizanu da se digne a pre svega Vojvodina i Niš da se vrate u borbu za titulu(i da je osvoje) jer tek tada ćemo imati ligu koje se ne stidimo.
Još nešto, nema ozbiljnog tima ako nema kontinuiteta na klupi, ovo menjanje trener ništa ne postiže- možda dva tri kola bude bolje ali se brzo vrati na isto.

Sportski pozdrav

prosečan grobar

pre 1 godinu

stativa protiv Reala?
zamalo.
(prosečan grobar, 31. jul 2022 14:30)

A sansa Marina?(zavrseno u dvomecu 9:0 za Bajern)
Hrabra Zvezda (PSG-CZ 6:1)
A da je sudija pustio korner(Milan-CZ nereseno)
Amnezija(Totenhem-Zvezda 9:0 dvomec)
(prosecan zvezdas, 31. jul 2022 15:16)

ja se tuđim klubovima ne bavim.
ružno je da se lažno predstavljaš
zbog toga nam i kažu da smo p.... i da se plašimo.
činjenica je da nikad nismo nikoga pobedili u gostima u keš i lš.

Mige

pre 1 godinu

Duzni i bogu i narodu!!! Gasite vise taj klub zajedno sa sestrom bliznakinjom parazitima ove drzave. Ostavite malo ostale klubove da disu!!!

Frank Underwood

pre 1 godinu

Ovo što se radi sa FK Partizan sada, radilo se sa KK Crvena Zvezda početkom 2000-ih.

Unižavanje kluba, ispumpavanje i pranje para i manipulacija masama, za šta Titovi blizanci i služe.

Nikola

pre 1 godinu

Zamislite kakvo je naše prvenstvo kad posle 5 kola i par kikseva Partizana pišete da je prvenstvo izgubljeno. Ja sam navijač Zvezde ali ta činjenica pokazuje da stanje nije katastrofalno već žalosno. A žalosno je i da država daje tolike pare za ova dva kluba a skoro ništa ostalima

Sima

pre 1 godinu

Partizan je stvarno raspad, nije to više ni stvar navijačkih strasti i opredeljenja nego je zaista sramotno kako momci igraju.
Sa ovim igračima bolje ne može biti ko kod da dođe za trenera jer su namerno birani limitirani nekvalitetni nazovi fudbaleri koji ni ispred zgrade na male ne bi imali mesta.
Najviše je kriv onaj ko je doveo strukturu u upravu, jer to urađeno smišljeno da se godinama malo po malo Partizan uruši. A Vučelić i ekipa samo sprovode dogovoreno. Vučelić je potrošio svoj život nečasnim delovanjem u političkom životu tako da mu uništavanje Partizana dođe kao hobi pred kraj života da zaokruži svoje delo.

Koliko nemaš mozga

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Znači prvaci evrope za malo ? mhahahahahhaah....idi bre dete radi nesto pametno, batali komentare.

Forest

pre 1 godinu

Probacu da budem realan kao navijac Partizana. Još pre dve godine se povela priča da su u tesnoj sprezi FK CZ i KK Partizan i da će biti znatno veća ulaganja u ta dva kluba. Tada nisam verovao ali sada verujem. Naravno da je u to upletena država i neki "moćni" ljudi u njoj. Sve sa ciljem da bude "mirna Bačka " i za jedne i druge. A narodu samo hleba i igara. Naravno veći deo kolača ide FK CZ jer su mnogo veće pare u LŠ. U prevodu ko j..e narod što se loše živi, što decu lečimo SMS porukama , dajte im zabavu i skrenite misli sa drugih bitnijih tema.. Pozdrav

Radisa

pre 1 godinu

Ne treba pomerati Stolicu u ovom trenutku, kada Evropa na pragu! Sve ce to da legne u narednim utakmicama. Pa ne mora se stalno boriti za titulu vec iskoristiti godinu i stabilizovati klub i otici sto dalje u Evropi!

Марко

pre 1 godinu

Sta citam ne verujem. Partizanovci pricaju kako im Zvezda preuzela tribine, kako im je Zvezda preuzela upravu i kako im Zvezda namesti derbi da izgube.
Znaci, vama je rival, suparnicki klub sve to uradio, i jos se vi hvalite sa tim na sva usta?
Au rodjaci hahahaha
(KK, 31. jul 2022 15:40)

0

nije zvezda,ali je on preuzeo sve u državi,i radi tačno šta treba...ako ti nije jasno žalim slučaj,umi se ladnom vodom
(tompus, 31. jul 2022 16:11)

Па и да је тако, Партизан је сада 71. на ранг листи УЕФА и у последњих пет година има два пролећа у Европи. До пре пет година, Партизан је скоро читаву деценију заједно са Звездом провео испод 100. места на ранг листи клубова УЕФА и за све то време српски клупски фудбал није имао ниједно пролеће у Европи, а имао је само једно учешће у Лиги шампиона са свих шест пораза у групи. Испадали су тада Звезда и Партизан РЕДОВНО од АЕЛ-а, Слована, Черномореца, Апоела, Лудогореца, Туна, Генка, Шамрока, Заглебја... Сада се деси можда понеки кикс као против Омоније, Шерифа или Шарлроа, али сада годишње и Звезда и Партизан одиграју на десетине утакмица у Европи и скоро увек учествују у групним фазама европских такмичења. Чак се два пута догодило у последњих пет сезона да и Црвена звезда и Партизан у истој сезони дочекају пролеће у Европи (2017/18 и 2021/22). Врхунац је да смо стигли до тога да нам шампион иде директно у групну фазу Лиге шампиона, јер се Србија са 25. места на ранг листи асоцијација УЕФА попела на 11. место.

crni

pre 1 godinu

U situaciji kakva je danas Partizan nema nikakve sanse za normalno funkcionisanje. Nije to mogao pre Stolice nece moci ni posle njega. Partizan ce veoma tesko opstati kao klub. O nekakvim uspesima i rezultatima nema ni govora to je u sadasnjoj situaciji potpuno nemoguce. Veliko je pitanje da li uopste imaju sanse za opstanak trenutno deluje da nemaju.
(Samo crno bez belog, 31. jul 2022 17:04)
Hvala vam na glasu.

Situacija je ozbiljnija nego što mislimo. Ima neko ko umesto da voli svoj Klub on mrzi drugi i dok je to tako mi nemamo šansi da prezivimo. Bojim se da je za naš Partizan prekasno !!!!

Какогод

pre 1 godinu

Читам свакакве коментаре ,од људи који тугују преко оних који ликују распад Партизана до оних који спортски схватају да то није добро за наш спорт у целини. Међутим оно што већини промиче је разумевање како наш спорт функционише и зашто је на тако ниским гранама,а биће на још нижим.
Проблем је политика , која се меша у све поре друштва па тако и у спорт још од 50тих то је случај .
Клубови не би требало да буду на државним јаслам ,јер нормална држава има пречих ствари да ради с тим новцем који се проспе сваке године у ненормалним количинама за овако малу државу .
Као што је случај у свим нормалним државама , клубове би требало приватизовати или угасити ако не могу сами себе да финансирају ,и то је крај приче.
Сваки еуро који оде у ова два клуба , а у задњих 20 година отишло је ко зна колико милиона еура , је уствари еуро мање , за магнетне резонанце ( на чији се преглед чека по 6 месци )за мамограф ( за чији се преглед чека више од 3 месеца ) за ултразвук ( за чији се преглед чека преко месец дана) или за било шта друго далеко практичније и корисније за овај тужни народ.
Да туга буде већа камо пусте среће да тај новац заиста иде у те спортске клубове , већ се већина прелива у џепове корумпираних политичара , “контраверзних” бизнисмена , менаџера , навијача .Па сходно томе једино у нашој земљи имате занимање навијач које доноси масну зараду и страхопоштовање у друштву . НПР Сале Мутави 26г. убијен у свом аудију А6 , занимање навијач. Шта даље говорити о било чему.

Markos

pre 1 godinu

Realno
Bas realno,Partizan sa tako mocnim sastavom trebao je da se proseta ove godine do titule.Verovatno ce i ove Kiprane da samelje a Zvezda se trebala boriti za opstanak sa ovako losom ekipom al eto namestaju im sve pobede.Cak im i u Evropi namestaju zadnjih 5 godina i zato im se koeficijent digao toliko da su nosioci u trecem kolu i da sledece godine imamo direktno mesto u ligi sampiona.Zaista smo mocni da tako namestamo i u Evropi.Jel to u tvojoj glavi,ovako nesto slicno sto sam napisao?

Jole

pre 1 godinu

Tako je to kada trenera bira covek koji sa fubalom nema nikakve veze. On je postavljen nelehalno da pazi na Vaziru i pare. Vazura je kao sekretar mladih SNS a doveden sa 26 godina sto je nezapamceno u istoriji Partizana pa su i rezulzat takvi. Povika je na Ilijeva ali on je jedini koji je nesto radio, nije ni on mogao da :pogodi" svakog igraca ali su ugovori lose sklapani bez uslova koji stite Klub. Pomenutu dvojku samo Vucic moze da smeni.

Lalos

pre 1 godinu

Ne zamarajte gradjane Srbije sa pricama o Beogradskim klubovima, u ovom slucaju Zvezde i Partizana...niko ne pise o stanju u drugim klubovima...

Snaga je u razumu

pre 1 godinu

Nesto je trulo u drzavi Srbiji..... pa se reflektuje na sve pore drustva... Fudbal i sport u celini odavno je izgubio smisao za mene, jer je obojen politikom i interesima menadzerima i odredjenih grupacija.... a mi se koljemo komentarima toboze znamo nesto A SAMO GINEMO ZA IDEALE ...BOŽE KAKVE SMO MI BUDALE !!!!!

Master Yoda

pre 1 godinu

Citam komentare i ovi grobari uvek traze krivca u Zvezdi, u vlasti, pa onda zvezdini navijaci preuzeli tribinu, pa onda sudije, pa onda neko im brani da igraju najbolji igraci i kojekakvi glupi komentari, pogledajte u svom dvoristu, vi ste sami krivi, para imate, sami ste krivi za ostalo.
Drugo, mozda je stvarno ovo vas maksimum u ovom momentu, Zvezda je ubacila u visu brzinu i igra svoju igru, a vi ste stvarno to sto vam se desava.

Cika toni

pre 1 godinu

U Evropi veliki i bogati fudbalski klubovi finansiraju kosarkaske sekcije. Zasto ovde kk Partizan ne pomogne fudbalskoj sekciji sa par miliona. Mnogo bi znacilo a kk ne bi ni osetio.

ford

pre 1 godinu

Da'l je moguće da skoro pola grobarskih postova fura opet istu maniru!?Pa i mi smo prošle godine od početka bili u minusu, pa šta!?Vučić vam kriv!?Tako ste do juče kidali Ostoju,SNS kadar, tu je da uništi K.K. ...A sad!?Morate se baviti sobom,ne da je uvek neko drugi kriv!!Da nemate i ovo malo filijala i sudija bila bi druga liga u najavi!Saberite se ljudi, terajte tu bandu koja zna samo da uzima pare a rezultata nigde i svake godine sve gore i gore!!!

Lord

pre 1 godinu

Sta kaze 17 frakcija navijaca?
(Liberty, 31. jul 2022 11:24)

Nista, ceka se da se prvo oglasi ona glavna, ona koja bije ljude koji spomenu jedno ime.

Ovo nije sport vec 8-9 godina.
Skidajte sape!!!

realno je

pre 1 godinu

Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.
(mateja kezman

finale keš dok se igralo krpenjačom.
posle su uveli kožne lopte.
zvezda ima prvi srpski trofej u košarci.
kup kupova.

Sića

pre 1 godinu

Partizanima je uvek kriv neko drugi. Dok tako bude neće im biti bolje. Al' ko ih....
Njihov problem.
Mada, glupo je ne pomoći ljudima da potpuno nestanu živeći u zabludi.
Dakle, imate iste pare sa Zvezdom, a od Novog Pazara npr. 10 puta više, kupujete isto na tržištu, igraju vam 11 igrača na terenu, trenirate kao i ostali, pa pobedite.

zivot je lep

pre 1 godinu

rukovodstvo kluba od 2 clana koji su jedini krivci za stanje u nasem voljenom klubu razmatraju smenu trenera?! Gde je njihova odgovornost za sva zlodela sto su napravili u klubu??? TUZNO I RUZNO...

zoran

pre 1 godinu

Promeniće sto trenera ali uzeti fotelju Vucelicu i Vazuri je nemoguće.Zna li neko uopšte ko je taj Vazura I odakle on zabetoniran u Partizanu

Nikola

pre 1 godinu

@neumorni ispravljac krive drine

Ti bas kazes malo ali..znas kultnu recenicu iz filma..
Albert Nađ fantasticno radi u Teleoptiku,ali fantasticno svi su odusevljeni njegovim radom, znam pouzdano. Ili si stvoren za trenera ili nisi, on jeste.
Zato i ne bih voleo da ga "ovi potrose"..
Kad dodje treba da to bude pravi trenutak.
Vazura i Vucelicu zelimo vase ostavke!

Red Star

pre 1 godinu

Ukoliko je otkaz Stolici cena da se zadrže Vazura i Vučelić onda to treba uraditi po svaku cenu. Njihov opstanak je ključan za dobrobit našeg kluba. Takvi stručnjaci se retko nalaze pogotovo Vazura. Ovih sa tompusom ima nešto više, jedan je i u FSS.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Оставите човјека да ради свој посао. Не могу одмах резултати да се виде. 😉

Lord

pre 1 godinu

Uprava moze itekako da se najuri.
Samo manje lupajte u tastature, vise u dlanove.
Znamo mi svi dobro ko drzi sapu nad FK i ko vuce sve konce.

momo brko

pre 1 godinu

Trenera treba ostaviti da složi sve kockice kako on misli pa na kraju ako budu i drugi u prvenstvu to je sasvim super!A sad ga vešati je greška nema trenera sa mađioničarskom štapićem sve što radite na silu je greška!

Zoran

pre 1 godinu

Pa molim vas ko je Vučelić i Vazura da drže Partizan navijače kao taoce već godinama, a trofeja ni na vidiku.Kome to odgovara.Promene odmah na svim nivoima.

Neca

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59

Upravo ti minuti dele velike od malih klubova,bili su i Valensija,Atletiko Madrid,Dortmund i jos mnogi na par sekundi od osvajanja LS ali bas te sekunde ih danas razdvajaju od Bajerna,Reala,Man Junajteda i Zvezde….

Pravda

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Legendo (zato što živiš ne koristeći osnovnu funkciju mozga - razmišljanje) objasni ovu svoju tezu, činjenicama, validnim dokazima.
Ajde ti, ali mi nije jasno, ranije Tegeltija za KK, sada onaj Željko Pantić za FK, iznose konstantno u javnosti određene spinovane laži (kao svoja lična mišljenja), bez ijednog zvaničnog dokaza, očigledno time nekome dobro ispiraju mozak i za sve to ne dobijaju krivične prijave ili ih dobijaju, a kazne im neko drugi plaća. Jer za ovo što rade prethodnih godina je zrelo za ogromnu odštetu ili godine zatvora.

Batko

pre 1 godinu

Au kako navijaci fk drzavnog projekta prate Partizan, kako se nasladjuju.
Ako ako, samo pokazuju koliko ih strah, kolko se plase.
Strah u njima izmice kontroli, ne znaju gde biju.
Vratice se Partizan jos jaci kada ode ovaj vas, a onda vam stavljamo katanac i na fk i na kk.
Trebali smo jos 2011.
(Zed, 31. jul 2022 14:17)

Ali "strah izmiče kontroli, ne znaju gde biju" , a njih nije **** ko stigne .
E,Zede,Zede...menjaj terapijicu ništa to ne valja

Dusanovo carstvo!

pre 1 godinu

Kako god, niko nikada neće moći da ponovi nedostižni uspeh Partizana, kada su prvo poluvreme vodili protiv Reala.
(Pera, 31. jul 2022 17:02)

Ono kad je bilo 0:0?

Zvezda - Real 4:2

NoName

pre 1 godinu

Tako da porediti fk Partizan sa kk czv cija se istorija zavrsila 55' godine je smesno.
Fk Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.
(mateja kezman, 31. jul 2022 16:38)

FK Partizan nema još jedno polufinale, to što ti računaš polufinale iz sezone kad ste igrali finale - jbg, to se tako ne računa.

ispijač piva ispred dragstora

pre 1 godinu

@Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)
A 1979 su vas minuti delili da ispadnete u drugu ligu istok !

Smesno

pre 1 godinu

Lako je oterati upravu I oni ce da odu uskoro a ko ce da vodi klub da nece mozda "grobari" sa istoka koji sve sto znaju je da pljuju igrace, trenera upravu .Ko God da dodje bice ista prica I isto skandiranje.Navijaci da se promene pa tek onda ostali.

Ombre

pre 1 godinu

„Šampionska trka je već praktično izgubljena, ali je potrebno što pre se trgnuti i krenuti makar ka drugoj poziciji, koja bi sledećeg leta garantovala kvalifikacije za Ligu šampiona.”
Hahahahaha kako im ga spusti

Zoran

pre 1 godinu

ne mogu se kola slomiti samo na Stolici,mora cela uprava napolje ai skupstina koja je ukrala pobedu Bjekovicu.U Partizanu nikad vise na celu politicar,.Klub sportistima ,politiku politicarima.Celo sportsko drustvo Parizan je u krizi.

Amaterska expertiza

pre 1 godinu

Ovi ne znaju gde biju čim se sastaju svaki treći dan. Ovo je tužno na šta je spao partizan, ne sviđa mi se uopšte. Na stranu Stanojeve epizode ali sam znao da taj čovek izvlači maximum iz jednog krajnje prosečnog tima, pre svega motivacijom. A sada, posle prelaznog roka koji je bio jadan, i bez Stanoja, šta očekivati? Ovi iz uprave su prešli igricu, nema šta.

borivoje surdilovic

pre 1 godinu

realno, jedina sezona koja vodi u ls, je izgubljena u julu....bruka, ova uprava je ispraznila kasu, nema para za dug svajcarcima pa fss pozajmljuje 250.000, a kamoli pare za ozbiljna pojacanja.....dok se zvezda pojacala milionskim ulaganjima, mi ni dinara, pa para nema ni za plate...tek ce biti problema u klubu....di drugo mesto nije sigurno...

NijeBitno

pre 1 godinu

Da se ne smirimo dok celu upravu ne izbacimo napolje,od sl utakmice dokle god se ti ne desi,i da se posle toga ne opustamo,jer je vrlo verovatno da će slični muzači kase i metuzalemi da dodju.
Nažalost ,u ovakvim okolnostima nemamo upravu u kojoj je predsednik npr Mijatović ,gde su Paun,Jokanović itd…

Cubaka

pre 1 godinu

Dobili naređenje da se prvenstvo reši na početku sezone pa sad tu nešto glumataju, ma dajte molim vas. Pa zna se ko mora direktno u LŠ. Ove godine se prvak znao i pre početka prvenstva.
(Realno, 31. jul 2022 12:23)

Znaci realno, dobijem ja dva miliona evra i dobijes ti dva miliona evra. Ja dovedem 3-4 vrhunska pojacanja a ti za iste pare dovedes 3-4 "krsa". To sto ti pojma nemas i imas pileci mozak sam ja kriv, naravno po tvojoj logici.

DžejAr65

pre 1 godinu

Treba vratiti Sava Milosevica, a ako on ne zeli u ovoj situaciji u nasem fudbal koji je napustio 2020. posto su mu sezone 19/20 oteli titulu kad je imao bolji skor u derbijima od Zvezde a eliminisao ju je i u kupu, onda dovesti Milana Đumija Đuričića u Partizan za prvog trenera koji je bio Savin pomocnik sezone 19/20 kad je Partizan kidao, kazu da je to dobrano bila njegova zasluga. Ako nije i sada zdrastveno dobro staviti ga u strucni stab kao savetnika!
(liga bez briga, 31. jul 2022 13:34)
ha, ha,alo grobari,u poslednjih 7 godina Zvezda je osvojila 6 titula i u sezonama kada je uzimala titule od 16 prvenstvenih derbija partizan je dobio samo jedan,i mi vam oteli titulu

Sića

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Tako je Kežmane, slažem se.
Objasni ovim tvojim glodarima (tako ih zove čuveni partizanovac Željko Pantić) da je KK Zvezda Zvezda dominirala 50-ih, pa i 60-ih godina u košarci. 10 uzastopnih titula, među najboljim klubovima Evrope. Dominira i evo poslednjih deset godina.

One night in May

pre 1 godinu

Tako da porediti fk Partizan sa kk czv cija se istorija zavrsila 55' godine je smesno.
Fk Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.
(mateja kezman, 31. jul 2022 16:38)

Koliko medjunarodnih trofeja ima FK Partizan?

Vecno lokalni klub, nikad nista u Evropi...bez izgleda da se to ikad promeni.
Nije Evropa za vas.

KasnoJe

pre 1 godinu

Oni hoce smenu i JSD odgovornih,a legenda Dulo tu predsednik,koliko znam ili je zamrznuo funkciju. Znaci i na Dula se ide. Mislim da Partizan treba da vrati one generale,ako su jos zivi i cili,tad su bar licili na nesto.Ono Bjeka i Zeka,je bilo kukanje,kukanje od Bjeke narocito i taj sindrom se drzao do danasnjeg dana i prenosio na gro ljudi iz Humske,pocev od navijaca,trenera itd. Zvezda i kad je bila slabija nije izgledala ovako lose cak je losa znala i titulu da osvoji kao 2014te npr.,titule je gubila u prva tri kola kad gubila od Rada,Radnickog,pa posle ne stize se Partizan iako su medjusobnim susretima i tad bili egal najmanje,ako ne i skor bolji Zvezde. Tad je Partizan imao najmanje sest filijala u ligi,a ciji neki bili predsednici klubova drugih,Metalac GM Vukadinovic,Banat Vucurovic,primer,a ujedno i potpredsednici Partizna. To grobari nikad ne pomenu,o postenim titulama.
Drugo,igracki kadar Partizana je toliko los,da tu obnova trajaće i da se otvori neka kasa dugo,dugo. Primer Patizan je promenio za ovih 5-6 godina minimu,ali minimumduplo vise igraca od Zvezde,golmana 3-4,halfove 11-14tak,srednji red igrace olala tek i napadace. Za to vreme Zvezda drzi sve igrace koje vrede dugo ili posle 5-6 dodina ih pusti,a neki se i vrate. Menja se max 2-3 igraca,ali max, po sezoni iz prvog tima.
Trece Zvezda i kad je da kazemo bila druga imala je 25 000 - 30 000 na utakmicama,Prosinecki trener kad bio,a u Humskoj cak prosle tj.ove godine nije bilo 3000 kad se bilo prvo cak.

Neko

pre 1 godinu

Pa ovaj tzv trener nije ni naucio nigde duze da se zadrzava. Odmah jasno i zasto. Covek voli ali pojma nema. Mozda bi bio solidan na nekoj rukovodecoj poziciji u Partizanu.

dr Dragan

pre 1 godinu

Tri V / Vučelić-Vizura-Vuletić/ upropastili su Partizan za naredbih trideset godina i nikada više se neće oporaviti.Fudbalom ne mogu da se bave " polunapaljeni", političari, profesori, pravnici bez radnog iskustva, taksisti, keramičari.... već biviši sportisti, ali samo oni dokazani i pošteni.Kako je ti propušteno, gotovo je...Isto je sa Zvezdom....

Рајко Четник Z армија

pre 1 godinu

ДА БИ ЗАДРЖАЛИ ФОТЕЉЕ ЖРТВОВАЋЕ СТОЛИЦУ.
КО ЈЕ ОВДЕ ЛУД!

Skorpion

pre 1 godinu

Iskreno navijam da smene Stolicu, ne zato sto je on kriv za lose rezultate, vec zato da postave Alberta Nadja, koja bi tek to sprdacina bila. Zabavljali bi se bolje nego da postave Limenog.

Pionir

pre 1 godinu

Nadj trenira Teleoptik,Duljaj bio pomoćnik u Šahtjoru.Ipak imaju nekog iskustva,zbog toga ih treba eliminisati i dovesti apsolutnog amatera kako bi Vučela i Vazura mogli da vedre i oblače,mozda čak i da budu treneri u duetu,kao što je Švedska imala tandem selektora

Sir Oliver

pre 1 godinu

Prosinečki je u svoje vreme kao trener Zvezde dobio obe utakmice u kupu i jednu u prventstvu, drugu u prvenstvu remizirao. Pa je Partizan sa Avramom Grantom na čelu osvojio titulu sa 17 bodova prednosti ispred Zvezde (bilo je i 23 boda prednosti, ali je Partizan svojim filijalama poklanjao bodove u poslednjih 7 kola

kralj

pre 1 godinu

Uprava napolje,vi ste bruka za fudbal,za Partizan,sramota za klub,bicete upisani crnim slovima u istoriji Partizana,ruzna proslost i nadam da ce da cam se sudi za urusavanje,kradju i sistemsko unistavanje kluba.

Grobar

pre 1 godinu

Ovde samo jedan covek kroji kapu u svemu u celoj drzavi, zato bi ja voleo da moja gromada igra u HN ligi a ne u Srpskoj ligi ! Istupite odmah !

Svasta...

pre 1 godinu

Au kako navijaci fk drzavnog projekta prate Partizan, kako se nasladjuju.
Ako ako, samo pokazuju koliko ih strah, kolko se plase.
Strah u njima izmice kontroli, ne znaju gde biju.
Vratice se Partizan jos jaci kada ode ovaj vas, a onda vam stavljamo katanac i na fk i na kk.
Trebali smo jos 2011.
(Zed, 31. jul 2022 14:17)

Ne znam kako da ti saopstim ali ako nesto smrdi, ali bas smrdi na strah to je ovaj tvoj komentar, od prve do poslednje recenice.

Lord

pre 1 godinu

Uprava i oni koji komanduju istoj NAPOLJE!!!
Ajde grobari saberite se vec jednom, to je nas klub!

Pustite komentar obojeni moderatori.

Слуцки

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!

(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)

Сине, то што мало фали, то девојци срећу квари...

Piro

pre 1 godinu

@yo_dorro, Igor mozda cak i moze dok Adi sigurno ne moze bar ne na neke duze staze, zna se kako je (krajnje ocajno je to bilo) vodio Teleoptik. Naravno, ne treba nijedan od njih da bude postavljen.

Zoran

pre 1 godinu

Mozes misliti; Vazura i Vucela, nedostaje im Kralj.
Vazura , pre Partizana, niti dan radnog staza. Sada ubacuje u klub Kurtu i Murtu da odnose unosne plate,a bez pojavljivanja na posao.
Vucela, vojnik svake vodece partije u poslednjih 40 godina. Kicma je za njega nepoznat pojam.
Kralj, unistio Macvu, pa ga eto u Partizanu kao kordinator za otvaranje vrata, prozora i pravljenja promaje. Plata svakog prvog, redovna.
Stolica, mucenik, niti sam zna kojim poslom se bavi, ali navedeni "genijalci" ga doveli , pa je ovaj sada u cudu. Video na TV-u kako Barselona igra , pa hajde da kopira.
U pozadini se spremaju dve trenerske "gromade", Nadj i Duljaj.
Moj predlog je da dovedete Limenog, pa bar da se ludo zabavljamo, a ne nadja i Duljaja, pa da placemo.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Po strani taj Ilija ali, Vazura i Vučelić, sinonimi fudbalske igre, odlučuju o ostanku trenera, ili dovođenju novog!? Naravno, zalepljeni za fotelje. Koja li se tu kinta vrti, ljudi moji, kad im se ne napušta funkcija ni po koju cenu? Koja kinta ide vođama svih tih frakcija, da ćute na sve ovo, uz neko bedno tra-la-la saopšenje, reda radi, ko prosvetni sindikat? Taj Vučelić bi se sigurno već uglavio negde, kad bi dao ostavku u Partizanu, ali izgleda teško da bilo gde ovako teče kinta. Još skorije crkveno "ordenovan", skontao da je zaista "dostojan", pa ga ti sad ubedi u suprotno. Daleko bilo, da ne poželiš ni Partizanu.

Toto-ko-tunjo

pre 1 godinu

Imao sam jednom priliku da budem na svadbi gde je bio Vazura. ( namerno samo ime ,bez gospodin ) ono sto sam video na samoj svadbi i u toaletu,kad bi rekao ne bi mi kometar objavili ( objavite i ovaj ako smete) a zaista nemam potrebe da lazem pa barem da kazem ono sto sme da se objavi.. 3 telohranitelja , jedan daje samo pare za muziku i drzi mu nivcanik. ova ostala dvojica ko zna za sta sluze ( sluze za wc ako me dobro neko razume) Elem.. sutra da se raspadne klub i da ispadne u poslednju ligu ( od srca to zelim) prvi bi kupio sezonsku kartu i gledao svaku utakmicu samo da ne vidim tu glavu
(Online, 31. jul 2022 11:06)


Zašto ti ne bismo verovali, prijatelju? Isto razmišljam i kad su glavonje u Zvezdi u pitanju. A tek kad čujem da ova balavurdija hvali "Vučelu", a ne zna šta je radio i kakvo zlo je doneo ovom narodu, tu mi baš pozli.

Goks

pre 1 godinu

Ovaj fantomski dvojac VV bi smenio i druga Tita samo da oni ostanu. Da ne bude zabune, o Stolici najtacnije govori njegovo prezime. Nomen est omen. Ime je znak.

JPR24

pre 1 godinu

Covek pojma nema, ništa sporno, ai i igraci su ovde krivi ! Ko je pa doveo te balvane a ? Stopica nije, onaj je pobegao, sad još samo ovi sto pijuckaju kafice..

tajna limarove livade

pre 1 godinu

Mislim da ne realno da jedan od sledecih velikana FK Partizan sedne na klupu umesto Stolice. Jesic, Vermezovic, Kiza Milenkovic, Stevanovic plavi ili Avram Grant.

ccc?

pre 1 godinu

Bitno je da se u rukovodstvu nista ne menja? A ko je doveo Stolicu? Ko vodi klub i kako ga vodi? Samo vi sedite u svojim foteljama, nesposobne neznalice i bitno je da je vama dobro.

Samo crno bez belog

pre 1 godinu

U situaciji kakva je danas Partizan nema nikakve sanse za normalno funkcionisanje. Nije to mogao pre Stolice nece moci ni posle njega. Partizan ce veoma tesko opstati kao klub. O nekakvim uspesima i rezultatima nema ni govora to je u sadasnjoj situaciji potpuno nemoguce. Veliko je pitanje da li uopste imaju sanse za opstanak trenutno deluje da nemaju.

Zoran

pre 1 godinu

komplet uprava napolje i trener i krenuti ispocetka.Ne moramo biti ni prv ni drugi , ni peti krenuti od nule.Pa Stanojevic je sa onom ekipom imo titulu u djepu bez ijednog kvalitetnog igraca da odskace a i ovde sad treba jedan stranac koji odskace ali kad uprava nema veze sa vezom,pa nam je kriv Vucic sto ih je napunio parama a oni ne znaju.Savo je vec bio u toj kombinacij pa videli smo sta je uradio ,nista kao i u Olimpiji.Samo komplet uprava napolje da nam se vise ne smeju

Borkes

pre 1 godinu

Opsti sou kod nas! Jedno je sigurno. Niko nece da dodje u ovakav Partizan. Zato predlazu Nadja koji vec radi kod nas ili Milosevica koji samo u Partizanu moze da radi

Какогод

pre 1 godinu

Читам свакакве коментаре , од људи који тугују преко оних који ликују распад Партизана до оних који спортски схватају да то није добро за наш спорт у целини.Међутим оно што већини промиче је разумевање како наш спорт функционише и зашто је на тако ниским гранама, а биће на још нижим .
Проблем је политика , која се меша у све поре друштва па тако и у спорт још од 50тих то је случај .
Клубови не би требало да буду на државним јаслама ,јер нормална држава има пречих ствари да ради с тим новцем који се проспе сваке године у ненормалним количинама за овако малу држав .
Као што је случај у свим нормалним државама, клубове би требало приватизовати или угасити ако не могу сами себе да финансирају , и то је крај приче .Сваки еуро који оде у ова два клуба , а у задњих 20 година отишло је ко зна колико милиона еура , је уствари еуро мање , за магнетне резонанце ( на чији се преглед чека по 6 месци ) за мамограф ( за чији се преглед чека више од 3 месеца ) за ултразвук ( за чији се преглед чека преко месец дана) или за било шта друго далеко практичније и корисније за овај тужни народ . Да туга буде већа камо пусте среће да тај новац заиста иде у те спортске клубове , већ се већина прелива у џепове корумпираних политичара , “контраверзних” бизнисмена , менаџера , навијача . Па сходно томе једино у нашој земљи имате занимање навијач које доноси масну зараду и страхопоштовање у друштву . НПР Сале Мутави 26г. убијен у свом аудију А6 , занимање навијач. Шта даље говорити о било чему .

JPR24

pre 1 godinu

Covek pojma nema, ništa sporno, ai i igraci su ovde krivi ! Ko je pa doveo te balvane a ? Stopica nije, onaj je pobegao, sad još samo ovi sto pijuckaju kafice..

Stojan Mutikaša

pre 1 godinu

Psihoska igra.Vucela Za a Vazura protiv Stolice,zasto,zato da bi se polemika prebacila na Stolicu a ne na njih dvojicu koji godinama unistavaju klub a tema smene je trener Stolica koji je tu 30 dana.Kao da problemi datiraju od zadnjih mesec dana.

MilanB

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali.
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)
Period 1945-1970 Zvezda 10 titula, Partizan 6 titula.

Lord of the Flies

pre 1 godinu

za ovu garnituru u Partizanu su kombinacija Ratko Dostanic, Vladan Lukic i Goran Vesic cisto fudbalsko umece... Tuga na koje grane je spao Partizan u poslednjih par godina (ovo pricam kao okoreli zvezdas). Kad nema titula i ozbiljnog igranja Evrope, nema ni transfera, samo dovodjenje polovnjaka kako na klupi tako i na terenu

Miskec

pre 1 godinu

".........Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope......
(mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)"
A onda je UEFA zahtevala da pocne da se igra sa koznim loptama umesto krpenjacama!

Pedja

pre 1 godinu

@Zed. Toliko me strah,toliko sam se uplasio da ti opisati ne mogu.....Evo jos uvek drhcem dok treci put sipam paprikas....Ma koji vampiri,koji bre drakula....ovo se zove strah!!!!

Wllaxy

pre 1 godinu

Lupas ko otvoreni prozor.
Imate u basketu 10 titula sa roland garosa od 45-55, tad se kup sampiona u basketu nije ni igrao, jer cela evropa nihe imala 5 kosarkaskih klubova.
Za 60-e ne baronisi, vasa istorija je zavrsena te 55'.
Imate jos jednu titulu 70e ali ispali u evropi prvo kolo odmah.
Tako da porediti fk Partizan sa kk czv cija se istorija zavrsila 55' godine je smesno.
Fk Partizan ima jedno finale KES-a i jedno polufinale, dok kk czv od evrope ima jedno ispadanje u prvom kolu i jedan top 17.
Pali sad.
(mateja kezman, 31. jul 2022 16:38)

Ccccccc, znao sam da si glup ali nisam znao da si baš toliko, međutim čim si progovorio otklonio si svaku sumnju!

Zoran

pre 1 godinu

Paradoksalna situacija !

Odlučuju oni koji ni prema kome nemaju odgovornost ?

Odlučuju oni koje niko ne bira nego su "samopozvani" direktivom "elite".

Sramna situacija.

Ali : Kakvi smo - tako nam je a biće bolje kad mi budemo bolji !

Znači : Ne tako skoro !

TužniGrobar

pre 1 godinu

Posle samo mesec dana ste već izgubili titulu. I tek sad tražite krivca, umesto da ste posle 1. utakmice seli i zaključili da je rukovodstvo glavni krivac. Nije naravno među plebsom. Zna se odakle riba smrdi. Nikakvog plana ni strategije, sve na o-ruk i samo da se zadrže fotelje. A Partizan svake godine, svakog meseca, svakog dana sve gori i gori. Ako želite promene, morate podhitno da sve rasturite, fino osmislite i sastavite, pa da od sledeće sezone parni valjak počne ponovo da melje, a ne da stoji ko prokuvala kanta u njivi kraj puta. Tuga i bruka.

Dragan

pre 1 godinu

Iskreno navijam da smene Stolicu, ne zato sto je on kriv za lose rezultate, vec zato da postave Alberta Nadja, koja bi tek to sprdacina bila. Zabavljali bi se bolje nego da postave Limenog.
(Skorpion, 31. jul 2022 12:20)

Hahahahahahahahahahahaha!!!

Dart Vejder

pre 1 godinu

Imao sam jednom priliku da budem na svadbi gde je bio Vazura. ( namerno samo ime ,bez gospodin ) ono sto sam video na samoj svadbi i u toaletu,kad bi rekao ne bi mi kometar objavili ( objavite i ovaj ako smete) a zaista nemam potrebe da lazem pa barem da kazem ono sto sme da se objavi.. 3 telohranitelja , jedan daje samo pare za muziku i drzi mu novcanik. ova ostala dvojica ko zna za sta sluze ( sluze za wc ako me dobro neko razume) Elem.. sutra da se raspadne klub i da ispadne u poslednju ligu ( od srca to zelim) prvi bi kupio sezonsku kartu i gledao svaku utakmicu samo da ne vidim tu glavu
(Online, 31. jul 2022 11:06)

Brate moj, taj sport u WC-u je nažalost postao opšte popularan i na još veću žalost je najmanje sporan u celoj priči. Kapiram tvoje gnušanje, i ja bih se zgrozio, ali iskreno, meni je najstrašnije to što ima telohranitelje. Pazi, direktor jednog sportskog kluba... Šta će mu to? Baš se pitam o čemu se radi. Teška vremena generalno prijatelju a svetlo na kraju tunela baš se i ne nazire.

Max Von Sidow

pre 1 godinu

Okliznuce se Stolica, ali FKP svakako vec juri velikom brzinom niz ledenu padinu. Bojim se da to moze zaustaviti samo cvrsta stena. Pogodite sta ce u tom slucaju biti s Partizanom?

piši srpski

pre 1 godinu

To ti rekli u Železniku ili si čitao Excel tabele?
(Dusan, 31. jul 2022 11:33)

Pisalo na latinskom na tabli iskopanoj na jednom arheološkom nalazištu.

UŠATI i stoka

pre 1 godinu

Pusti link da pogledam tu utakmicu?
(Mladići skotovi devojke kuku lele, 31. jul 2022 18:11)
Poenta je otići na stadion, dvoranu,
pusti net, prošetaj, plati kartu za muzej i videćeš najznačajnije klupske trofeje u Evropi i Svetu. Izvini ako nisi iz Beograda, pa ti je daleko i JNA.

realno je

pre 1 godinu

finale keš dok se igralo krpenjačom.
posle su uveli kožne lopte.
zvezda ima prvi srpski trofej u košarci.
kup kupova.
(realno je, 31. jul 2022 17:36)

Pusti link da pogledam tu utakmicu?
(Mladići skotovi devojke kuku lele, 3

evo
https://youtu.be/T9Fu8DVMas0

a za partizan nemam.to je bilo pre televizije.

Mita Pankov

pre 1 godinu

rE:Da li se završio sastanak?
(mm, 31. jul 2022 18:34)

Strpljenja malo molim.

Saopštenje s druge strane brda samo što nije stiglo.

Boris Banović

pre 1 godinu

Realno, ove sezone, tim je personalno oslabljen ! Potrebno je osmisliti timsku igru s postejećim igračkim kadrom, a za to treba vremena, takmičarskih utakmica, pobeda i poraza ! Takođe, poraz od Novog Pazara je kiks, a nerešeno sa Radničkim u Nišu i TSC u Beogradu, nisu iznenađenje !

Tex Willer

pre 1 godinu

Sine finale kes-a 66', minuti nas delili da postanemo prvaci evrope!
I imas obraza da nazivas Partizan malim klubom?!
Partizan je 50-ih i 60-ih bio u top 5 klubova evrope.
Ajde pali. (mateja kezman, 31. jul 2022 12:59)
Tako je ali to vraćanje u prošlost, gde je čak i Bari istorija,važi samo za FUDBAL ili se može primeniti i na košarku. Čisto inforamtivno i principijelno me zanima.

Ivan

pre 1 godinu

pitanje za navijače psrtizana. u prošlom kolu je bio transparent "poslednja opomena" na nerešen rezultat, u zadnjem kolu partizan je izgubio od novog Pazara.
sta ce se desiti sada?

prosečan grobar

pre 1 godinu

Odlučuju oni koji ni prema kome nemaju odgovornost ?

Odlučuju oni koje niko ne bira nego su "samopozvani" direktivom "elite".

Sramna situacija.

Ali : Kakvi smo - tako nam je a biće bolje kad mi budemo bolji !

Znači : Ne tako skoro !
(Zoran, 31. jul 2022 11:49)

Imaju odgovornost.
Izabrala ih je skupštuna kluba.
Predsednik je bio Žarko Zečević.
Predložio ih je predsednik JSD Partizan.
Duško Vujošević.
Sve piše u dokumentaciji.

Batko

pre 1 godinu

Pali sad.
(mateja kezman, 31. jul 2022 16:38)

Jesam li ti lepo rekao da više ne pišeš komentare , da ti se ljudi ne smeju,a ti opet ?
Pa još kao to "pali sad" ?
Sine, aj po vrbov prutić...sad će "onaj" komšija"...

Micko

pre 1 godinu

ja sam ocekivao, da u skladu s imenom sefa , partizan igra tvrd fudbal ove sezone
(Kure, 31. jul 2022 12:38) # Link komentara
Pa i mekani fudbal je u skladu sa prezimenom šefa.