Sreda, 13.07.2022.

20:15

Zvanično: Naneli u Partizanu

Džejms Naneli, američki košarkaš, novi je košarkaš Partizana, ppotvrdio je klub.

Izvor:

Zvanièno: Naneli u Partizanu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

182 Komentari

Sortiraj po:

Kratko pamćenje..

pre 1 godinu

To zahvali Miškoviću i Nisi inače dobro prebrojao. Partizan za sad ima 6 domaćih igrača, Aleksu, Koprivicu, Smailagića, Tristana, Trifunovića, Anđušiča, verovatno za par dana i sedmog, Milutinova. Koprivica, Smailagić i Tristan su jako mladi i budući reprezentativci. Malo li je napraviti tri reprezentativna igrača? Sa druge strane, Zvezda jeste problematična, jer nema nijednog domaćeg igrača sa reprezentativnim potencijalom i za sve ove godine igranja Evrolige nije ih napravila osim Gudurića.
(Subotica, 14. jul 2022 08:30)
zapravo su partizan i vujosevic najveci krivci za propast nase kosarke i njima nikada nije bio cilj razvoj igraca vec kradja istih i instant rezultat. cak su i ove godine odbili da igraju domace prvenstvo i pokazali da im srpska kosarka nista ne znaci samo pare da se maznu i ako moze neka pobeda u el.
(bla, 14. jul 2022 09:09)
Vujosevic je napravio igraca od Bogdanovica, a kod Jovanovica je sedeo na klupi.
Tu su jos Lucic, Milutinov, Andjusic, Macvan, Marinković, Musli, Gagic, Maric, Lovernj, Veseli, Rasic, Kecman, Raduljica...
Macvan, Musli, Rasic, Kecman, Raduljica, Bogdanovic- igraci koji nisu potekli u Partizanu, ali im je Vujosevic vratio karijeru na pravi put.
Da ne navodim strance koji su napravili dobre karijere..
Maric, Pekovic, Gordon,veseli..
Gordon propao od kada je napustio Partizan kao i Gagic.
Rasic i Kecman bili izgubljeni igraci posle efesa, a Raduljica posle efesa igrao u u Krajni za azovmas
Nemas pojma!

Zhol

pre 1 godinu

Mislim da je i Egzumu i Panteru i Naneliju obecano da budu prve violine na svojoj poziciji. Tako da kontam da je mnogo realnije da je Egzum doveden da bude prvi plej (sto cele karijere zeli da igra), nego da su grunute ogromne pare da se dovedu i Egzum i Naneli na trojku. Ja ocekujem da dodje jos jedan visoki igrac (mozda bas Petrusev, jer moze da pokrije i 4 i 5), i mozda jedna back up trojka, malo snaznija i malo boljeg kvaliteta, jer Trifa nije ni blizu kvaliteta za EL, ni kao drugi izbor za tu poziciju, moze da bude treci izbor. Za Tristana nisam siguran sta da mislim, ni sta ume, ni da li je planiran da pomaze na trojci ili na cetvorci. Ja mislim da je pre vidjen na 4. U tom slucaju, uz ova pojacanja, imamo po tri igraca na svakoj poziciji:

1 - Egzum, Madar, Avram kao ispomoc
2 - Panter, Andjusic, Glas
3 - Naneli, pojacanje, Trifa
4 - Ledej, Smajli, Tristan
5 - pojacanje, Lesor, Balsa

Ovde na nizim pozicijama naravno moze doci do mesanja, Avram, Panter, Andjusic i Glas su dvojke po difoltu, ali poneko tu moze pomoci na kecu i trojci, i Naneli i Trifa mogu da se "spuste" na beka, Egzum moze sve od 1 do 3 da pokrije... Sto se tice visih pozicija i Ledej i Smajli mogu pomoci na petici, ali mislim da je tu potrebno na 4/5 jedno top pojacanje da bismo bili kokurentni za neke vise domete u EL. Slazem se da nemamo klasicnog pleja sem Madara, koji nije za prvog EL pleja jos uvek, ali s obzirom na igrace koje smo uzeli do sad, mislim da nije realno ocekivati jos jednog pleja, pre ce biti da nece biti ni forsirana igra sa klasicnim plejom.

Sasa

pre 1 godinu

Partizan 2022/23
1.Madar,NOVi PLEJ(Gos?)
2.Panter,Avramović,Anđušić
3.Egzum,Naneli
4.Smajlagić,Ledej
5.Koprivica,Lesor,NOVI CENTAR(Milutinov/Petrušev?)
Tu su još Trifunović,Glas i Vukčević
Bio bi to Partizan za F8 Evrolige!
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 14. jul 2022 06:13)

Mislim da će Egzum na 1-2 a Tristan na 3.
Moguće je da će samo još pleja ili centra dovesti.

нек' сам рекао...

pre 1 godinu

Невезано за навијачки табор, ово што раде и звезде и партизан је издаја српске кошарке!Искључиво странци се доводе, где су наши клинци, развој наше кошарке? Срамота
(мерак, 14. jul 2022 08:24)

То о гашењу кошаркашких центара је мит који одавно не пије воду и о томе пишу само они који површно прате кошарку. Чак и наша трећа лига има Амере у саставу. О КЛС, да не причам. Ко њима брани да стварају играче? Концепција стварања играча, еволутивно се мењала протеклих деценија, а основни разлог је НОВАЦ!
Ево неколико доказа. Родитељи су почели да продају своју четрнаестогодишњу децу страним клубовима и менаџерима. Родитељи гурају своју неталентовану децу, трошећи паре, да ви евентуално зарадили више. Уништено је домаће такмичење због недостатка јаких спонзора. Деца више не "висе" на кошаркашким теренима, као некада. Фале константни успеси репрезентације, да би се улични терени напунили. Ако би отерали странце, интерес за кошарком би потпуно пао и личили би на Хрватску, а нисмо далеко. Прво шпанска и италијанска, а касније грчка и турска кошарка су се афирмисале и издигле искључиво због наших тренера и играча из ех-Ју и Амера. До тада су на европској кошаркашкој мапи постојали само СССР и Југославија. Није ствар у странцима, већ нама. Нико више не почиње да тренира кошарку због љубави према игри, него да би можда, једном, зарадио паре. Зато људи који овде на порталу промовишу само материјалне вредности, нису у праву, а ми идемо све ниже.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Ako su ruze, odakle ti to da nece doci jos jedan centar? Da li si uopste svestan koliko meceva cemo igrati samo u Evroligi, to je 34 kola, covece Boziji, a to je samo u regularnom delu! I 1 i 5 nam trebaju, bez dileme.

bvb

pre 1 godinu

i da dodam,partizan je prosle godine od vrhunskih igraca imao samo dva igraca,sve ostalo je bilo srednja zalost.Dosta vise price navijaca zvezde,koji su tad kukali a posle doveli 4 evroligaska pojacanja uzbpostojeci roster solidan tim
I sta se desava kad se igrao derbi oni udvoje ladeya i pantera i partixan se muci.(sad,sad ce biti mnogo drugacije)Uzgred ZLJKO nije osvojio samo 9 evroliganego je i bio sa reprezentacijom(prvak sveta,prvak evrope,i osvojio olimpisko srebro)
(ica, 14. jul 2022 08:47)

Cuj, "samo dva vrhunska igrača". Pored njih Obradovica. Tu su onda Lesor kao osvajac EK, pa Avramovic kao najbolji strelac spanske lige. Onda imamo Kuruca koji je u NBA igrao prosecno 16 minuta. Smailagica iz NBA, Mura i Madara kao jednog od najtalentovanijih plejeva. Bas skromno... I sad na sve to posle fijaska od sezone dodajete Nanelija, Exuma, Andjusica i verovatno Gosa.

bla

pre 1 godinu

To zahvali Miškoviću i sličnim šibicarima koji izimaju mlade igrače i od njih ne prave takmičarske igrače nego im samo nabijaju statistiku. Nisi inače dobro prebrojao. Partizan za sad ima 6 domaćih igrača, Aleksu, Koprivicu, Smailagića, Tristana, Trifunovića, Anđušiča, verovatno za par dana i sedmog, Milutinova. Koprivica, Smailagić i Tristan su jako mladi i budući reprezentativci. Malo li je napraviti tri reprezentativna igrača? Sa druge strane, Zvezda jeste problematična, jer nema nijednog domaćeg igrača sa reprezentativnim potencijalom i za sve ove godine igranja Evrolige nije ih napravila osim Gudurića.
(Subotica, 14. jul 2022 08:30)
zapravo su partizan i vujosevic najveci krivci za propast nase kosarke i njima nikada nije bio cilj razvoj igraca vec kradja istih i instant rezultat. cak su i ove godine odbili da igraju domace prvenstvo i pokazali da im srpska kosarka nista ne znaci samo pare da se maznu i ako moze neka pobeda u el.

zigi

pre 1 godinu

bravo! sa srecom!
a moja keva (i mnogi mnogi drugi) ce da ceka na operaciju 6 godina. SEST GODINA!
sta da kazem. ko nam je kriv sto smo uplacivali porez po 10, 20, 30... godina. trebalo je da budemo crnci iz amerike. onda bi "drzava" srbija imala da izdvoji za nas.
vazno je da se znaju prioriteti i da se nase zajednicke pare logicno i korisno usmeravaju. koga briga za obrazovanje, zdravstvo, sudstvo. vazno da imamo za profesionalne sportiste. i to strane. tooooo lutkooooo!!!
sad daj zvezdi jednog, da se ne uvrede.
jedina kazna za covica, obradovica, ministre i ostale, kada se oni i njihovi razbole, da idu kod drzavnog doktora i da cekaju na red kao i sav posten svet. pa da vide onda sta su napravili.
lako je biti gazda kad zavlacis ruku u tudji dzep. a "drzava" srbija samo tome i sluzi. sredstvo da tzv. politicari otimaju nase.
p.s. celokupan budzet za nauku r. srbije je manji nego budzet sd zvezda i sd partizan.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

ako ostane lesor, centar se ne dovodi, jedino mozda jos jedan na poziciji 4.
smajli je imao problema sa povredama i tu je kriticno.
pleja nece dovoditi, mada nam realno treba pravi plej, ali ne vidim mesto za njega u rotaciji.

ica

pre 1 godinu

i da dodam,partizan je prosle godine od vrhunskih igraca imao samo dva igraca,sve ostalo je bilo srednja zalost.Dosta vise price navijaca zvezde,koji su tad kukali a posle doveli 4 evroligaska pojacanja uzbpostojeci roster solidan tim
I sta se desava kad se igrao derbi oni udvoje ladeya i pantera i partixan se muci.(sad,sad ce biti mnogo drugacije)Uzgred ZLJKO nije osvojio samo 9 evroliganego je i bio sa reprezentacijom(prvak sveta,prvak evrope,i osvojio olimpisko srebro)

resto

pre 1 godinu

Jednaki? Tim gde igraju Panter (F4 Armani), Ledej (F4 Armani), Lesor (Top 8 Makabi), Egzum (F4 Barselona), Naneli (Top 8 Makabi), jednak timu gde igraju Martin (F4 Olimpijakos), Mitrović (evrokup Budućnost), Holand (evrokup Bursa), Dobrić, Nedović (PAO)? Nekome je ovo jednako???
Željko je samo pokazao da je trener kome treba F4 petorka igrača da bi nešto postigao. I prošle sezone je imao moćniji tim, doveo Pantera i Ledeja a Radonjić ih ugasio Holinsom i Davidovcem i uzeo im sve.
(Exe, 14. jul 2022 07:32)

Samo pokazuješ koliko ne znaš. Da, imao je Željko dva igrača prošle sezone. Ostalo je imao potpuno novu ekipu, neuigranu, sa gomilom klinaca od 20 godina. Nasuprot sebe je imao ekipu koja godinama igra zajedno, ima debelo iskustvo igranja Evrolige, najmladji igrac 26 godina. I na kraju se došlo da je presudila jedna lopta koja je mogla da udje i u drugi obruč. Ove sezone će biti drugačije. Slažem se sa tobom da Zvezda nema šta da traži protiv mašinerije koja se formira.

Subotica

pre 1 godinu

Da li se neko pita kuda ide srpska košarka sa ovakvom politikom koju vode Zvezda i Partizan. Kakvi su to srpski klubovi gde u sastavu ima dva do tri domaća igrača. A onda se vidimo što gubimo tamo od neke Letonije ili Belgije. U Zvezdi su ostala ako sam dobro nabrojao četiri, a u Partizanu samo tri domaća igrača. Vodi se politika da se uzme titula po svaku cenu, a ta cena je veoma skupa. Pogrešno je reći da navijam za srpski klub u kome nema domaćih igrača. To su legije stranaca što je velika sramota za uprave tih klubova. Više srpskih igrača ima u nekim evropskim klubovima nego u Zvezdi i Partizanu. Ta dva kluba nisu samo izgubila kvalitet već su izgubili i identitet. Žalosno.
(Fenomen, 14. jul 2022 08:00)

To zahvali Miškoviću i sličnim šibicarima koji izimaju mlade igrače i od njih ne prave takmičarske igrače nego im samo nabijaju statistiku. Nisi inače dobro prebrojao. Partizan za sad ima 6 domaćih igrača, Aleksu, Koprivicu, Smailagića, Tristana, Trifunovića, Anđušiča, verovatno za par dana i sedmog, Milutinova. Koprivica, Smailagić i Tristan su jako mladi i budući reprezentativci. Malo li je napraviti tri reprezentativna igrača? Sa druge strane, Zvezda jeste problematična, jer nema nijednog domaćeg igrača sa reprezentativnim potencijalom i za sve ove godine igranja Evrolige nije ih napravila osim Gudurića.

Dezurni smarac

pre 1 godinu

@Dzoni-1970, dao sam ti plus, ali, zasto mislis da bi to bilo previse igraca? Jos dvojica bi morala da dodju, a Egzum je verovatno planiran da igra na 3-ci. Sva logika govori da ce doci jos plejmejker i teski centar, a bilo bi sjajno kada bi to bili upravo Gos i Milutinov. Ako pak Egzum bude plej, onda nam treba jos jedna trojka uz Nanelija i Trifunovica, a to moze da bude Hezonja, a mogao bi i njegov imenjak Nakic, sto da ne:-D

Fenomen

pre 1 godinu

Da li se neko pita kuda ide srpska košarka sa ovakvom politikom koju vode Zvezda i Partizan. Kakvi su to srpski klubovi gde u sastavu ima dva do tri domaća igrača. A onda se vidimo što gubimo tamo od neke Letonije ili Belgije. U Zvezdi su ostala ako sam dobro nabrojao četiri, a u Partizanu samo tri domaća igrača. Vodi se politika da se uzme titula po svaku cenu, a ta cena je veoma skupa. Pogrešno je reći da navijam za srpski klub u kome nema domaćih igrača. To su legije stranaca što je velika sramota za uprave tih klubova. Više srpskih igrača ima u nekim evropskim klubovima nego u Zvezdi i Partizanu. Ta dva kluba nisu samo izgubila kvalitet već su izgubili i identitet. Žalosno.

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Partizan 2022/23
1.Madar,NOVi PLEJ(Gos?)
2.Panter,Avramović,Anđušić
3.Egzum,Naneli
4.Smajlagić,Ledej
5.Koprivica,Lesor,NOVI CENTAR(Milutinov/Petrušev?)
Tu su još Trifunović,Glas i Vukčević
Bio bi to Partizan za F8 Evrolige!
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 14. jul 2022 06:13)

To je to, brate, kao da sam ja pisao...

Sofronije

pre 1 godinu

Pretprošle godine su pitali koliko koševa su dali domaći igrači, a prošle su razigravali mlade. Baš me interesuje šta će ove ove godine @kkpartizan da izmisli?

мерак

pre 1 godinu

Невезано за навијачки табор, ово што раде и звезде и партизан је издаја српске кошарке! Једина два клуба која имају константну и бесконачну помоћ државе, гасе остале центре по Србији! Искључиво странци се доводе, где су наши клинци, развој наше кошарке? Срамота

Leka

pre 1 godinu

Pa dobro trebaće im 5 lopti da se igraju... em loši u odbrani em sebični.... ko li dovodi ove igrače....
(mikac357, 13. jul 2022 22:16)

Auuuu momce, pa sta ti gledas, ako uopste gledas Evroligu? Oba momka, a pre svega Egzum su defanzivne masine.

ja

pre 1 godinu

navijač zvezde, 13. jul 2022 22:28)

Smajlagic je četvorka, a ne petica.
Vidi se da si navijač CZV Beograd.
(Radijator, 13. jul 2022 23:52)

vidim sve je cetvorku igrao u partizanu. kako je lesor došao nema ga ni u protokolu, udje po par minuta i to što udje bolje da ne ulazi. jesam li ja nešto loše rekao kao navijac zvezde?
(navijač zvezde, 14. jul 2022 00:25)

Smailagić je drugu polovinu sezone dugo bio povređen pa je totalno ispao iz forme. To ne znači da ga je Željko otpisao i da se neće vratiti jači sledeće sezone. On je projektovan kao druga četvorka, a protiv Zvezde je igrao drugu peticu kao iznuđeno rešenje jer se Koprivica nije snalazio.

Exe

pre 1 godinu

Ne podrzavam ovakvo razbacivanje parama ni jednih ni drugih, ali eto makar smo posle 10 godina konacno jednaki.
(navijac, 13. jul 2022 21:36)

Jednaki? Tim gde igraju Panter (F4 Armani), Ledej (F4 Armani), Lesor (Top 8 Makabi), Egzum (F4 Barselona), Naneli (Top 8 Makabi), jednak timu gde igraju Martin (F4 Olimpijakos), Mitrović (evrokup Budućnost), Holand (evrokup Bursa), Dobrić, Nedović (PAO)? Nekome je ovo jednako???
Željko je samo pokazao da je trener kome treba F4 petorka igrača da bi nešto postigao. I prošle sezone je imao moćniji tim, doveo Pantera i Ledeja a Radonjić ih ugasio Holinsom i Davidovcem i uzeo im sve.

Maza

pre 1 godinu

Smajlagic je četvorka, a ne petica.
Vidi se da si navijač CZV Beograd.
(Radijator, 13. jul 2022 23:52)

vidim sve je cetvorku igrao u partizanu. kako je lesor došao nema ga ni u protokolu, udje po par minuta i to što udje bolje da ne ulazi. jesam li ja nešto loše rekao kao navijac zvezde?
(navijač zvezde, 14. jul 2022 00:25)

Nisi nista lose rekao, samo malo kosarku da popravis. Smailagic je klasicna cetvorka. On moze da odradi peticu, ali je primarna cetvorka. Pocetkom sezone je bio najbolji igrac Partizana, posle povrede se nikako nije vratio u ritam. Inace je jedan od omiljenijih Zeljkovih igrava, koji smatra da Smailagicev potencijal nema granicu.

Exe

pre 1 godinu

Нанели, Пантер, Анђушић... бојим се да ће сваком требати по једна лопта!
(никии08, 13. jul 2022 22:44)

Ma ajde to nego što će Egzumu samo trebati dve. A pod koš za Lesora, a Ledej, a Avramović... a naši talenti, Trifunović, a veliki talenat iz Reala došao da ima ulogu Vukčević? Molten korporacija ima da oživi i proradi samo za ovaj tim.

Velika sramota

pre 1 godinu

Drzava je do sada dala 9,5M evra (6,5M poreski dug plus 3M evra wc evrolige)! A ovo su plate igraca: Panter 2M, Naneli 1,5M, exum 1M, ledej 1,4M, lesor, andjusic i avramovic po 600000 evra. smajlagici je isto tu negde, ostali su jeftinini od pola miliona. Kad se na to sve doda zeljko i njegov strucni stab, a bice i jos pojacanja, vidi se da budzet itekako prelazi 20M evra, a mozda ce preci i 25M

Laki

pre 1 godinu

Ajde više sa smaranjem domaći, strani, ovo ono. Čitava Evropa već decenijama igra sa strancima u svim sportovima. Jel navijače Arsenala zanima sto nema Engleza u timu? Ne. Pun stadion, navijanje i pesma. Večito samo mi zaostajemo decenijama iza Evrope s konzervom umesto mozga. Ko je bolji igra, nema tu više domaći i strani. Treniraj, budi bolji od stranca i igraćeš. Nekad devetnaestogodišnjaci bili glavni igrači u košarci, a sad kukaju što greju klupe koju minutu. Svi glume zvezde. Sport je odricanje. Ako misliš biti bolji od drugih treniraj brale, nema izlazaka do ujutro i lokanja i voli sport kojim se baviš inače stižu stranci. To je to, navijači žele titule, pobede, slavu za svoj tim, a ne gubljenje decenija u prosečnosti. Žele pobede nad Barsom, Realom i ostalima. Ne žele pobede nad KK Motokultivator iz Vrelog Kazana.

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 1 godinu

Partizan 2022/23
1.Madar,NOVi PLEJ(Gos?)
2.Panter,Avramović,Anđušić
3.Egzum,Naneli
4.Smajlagić,Ledej
5.Koprivica,Lesor,NOVI CENTAR(Milutinov/Petrušev?)
Tu su još Trifunović,Glas i Vukčević
Bio bi to Partizan za F8 Evrolige!

srbija

pre 1 godinu

Prvo, Partizan i Zvezda ne trpe razvoj igraca, traze odmah rezultate. Nasi igraci su u Megi i odmah odu preko. Drugo, juce predvece sedim u skolskom sa svojim klinkama i gledam teren za basket. Prazan. Trava raste iz sitnih pukotina po terenu. Vidi se da lopta nije prosla preko terena danima. Nema klinaca koji tapkaju, nema klinaca koji odbrojavaju 3, 2, 1, pa sutnu u zadnjoj sekundi. Kakvi, bre, domaci igraci. Jedini spas je da neko napravi veliki rezultat, da osvoji nesto. Svejedno ko, Partizan, Zvezda, reprezentacija.

sima

pre 1 godinu

Auuuu koje zlobe ima medju vama i zavisnosti, gledajte svoj život i svoj klub. Svi rade ono im se može, zato manite se ćorava posla i gledajte svoj život. Unesite malo pozitivizma u svoj život i za klub za koji navijate. Neka bolji pobedi,a zna se ko je bolji :)

Cryptograf

pre 1 godinu

Nunnaly je jedan od najboljih igrača u Evropi. Mislim da ništa ispod f4 ne bi bio uspeh ove sezone s obzirom da je zeljko napravio vrhunski tim

navijač zvezde

pre 1 godinu

navijač zvezde, 13. jul 2022 22:28)

Smajlagic je četvorka, a ne petica.
Vidi se da si navijač CZV Beograd.
(Radijator, 13. jul 2022 23:52)

vidim sve je cetvorku igrao u partizanu. kako je lesor došao nema ga ni u protokolu, udje po par minuta i to što udje bolje da ne ulazi. jesam li ja nešto loše rekao kao navijac zvezde?

wolwerine

pre 1 godinu

Strasan tim već sada, nikada nije imala jača ekipa po imenima u Srbiji, dokazani igrači, odlični.. Zvezda pravi dobar tim takođe.. I pfc i zvezda da osvoje, ok ali dje su tu naši talenti, igrači?? Jasno je da se el ne može osvojiti bez stranaca, svi veliki klubovi to rade.. Zvezda sigurno nikada ovih godina i nije računala da osvoji, terala f4 bi bio dovoljan, pfc očigledno ide na titulu skorije, i realno je ako se ovako nastavi još par sezona.. A naša Srpska kosarka ide u propast zbog obe ekipe, nažalost.. Osim Smajlija u obe ekipe nema ozbiljnog Talenta, on bi mogao imati ozbiljnu karijeru, Koprivica takodje možda.. U zvezdi niko apsolutno nema, nema mladog talenta.. U obe ekipe godinama se ne daje šansa klincima, kosarka nam je uništena, tražiti alternativu neku, klinci što dalje od obje ekipe, Mega ma pljuju mnogi, jedino oni nešto rade za reprezentaciju.. Pleja nemamo ni na vidiku posle Micica da se pojavio neki klinac.. Lošeee

drvobradi

pre 1 godinu

@Ogi
Zapravo nije. U fudbalu se ogromne pare vrte, ulazak u LŠ, prolazak dalje u LE i prodaja igrača donosi desetine miliona eura. Druga je stvar što to nekako završi u privatnim džepovima.
U košarci je bilo kakvo ulaganje preko 5m u EL tim bacanje para u vetar. Postoje 3 klase EL timova: državni projekti, timovi koje sponzoriše bogati FK i oni sa superbogatim vlasnicima.

Gazda Dojkan

pre 1 godinu

Ozbiljno pojacanje. Imamo strasnu bekovsku liniju. Na 4 i 5 smo ispod EL proseka, za sad. Jod jedna cetvorka ili petica ne bi smetala.

gornjim

pre 1 godinu

Petorka Egzum-Panter-Naneli-Ledej-Lesor.

Svaka čast najvećem Srbinu na ovom projektu vraćanja srpske košarke i igrača. Nivo laži i demagogije kao i onog što ga je doveo i najavio na Pinku. Sličan karakter.

Pućiće ovo kao mehur od sapunice.
Kamen na kamenu neće ostati.
(ccc, 13. jul 2022 20:41)


Mnogo tebe zabole i za mehur i za kamen...
Bio jedan čovek, kome su petorci igrali Bogdanović, Milosavljević, Milutinov... i zvali ste ga grobarom srpske košarke.
Tako da, obidji me glupim forama

Belgija

pre 1 godinu

Samo napredno Partizane u duhu Ostoje Mijailovica. Navijaci JSD jos jednom pokazuju koliko su dvolicni , mada to nista ne cudi ko prati njihov rad.

malo znanja ,nije na odmet

pre 1 godinu

Lako je njima. Imaju rezultate. Zaradili lovu...
(Faruk Hadžibegić, 13. jul 2022 20:32)

Isto kao i vi onomad, pre te istorijske 2011...
(iskreno, 13. jul 2022 22:22)

onomad?
ti si tad bio u pelenama.

Realan

pre 1 godinu

Šta, ko, kako, odakle ? Zar nije kupljena premijer liga državnim parama ? Sta je ovih tricavih 20 mil spram 600 ? Šta kome nije jasno ?

chupavi

pre 1 godinu

Ne znam cemu prepucavanja navijaca vecitih, sve je jasno odakle pare i jednima i drugima. Cinjenica je da se oba kluba pojacavaju drzavnim parama a reprezentacija belezi nikad gore rezultate.

Ko se na kraju bavi razvojom mladih talenta i kome pada teret razvoja srpske kosarke?

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

nekle, samo jos da nam kazes odakle silni milioni za sva ta pojacanja i sve ok.
(Ivan NS, 13. jul 2022 21:28)

Sa istog mesta odakle vec 10 godina- curi ka kk CRVENA ZVEZDA, Medjutim to ti tad nije smetalo, cak si bio medju prvima koji je izigravao Bezbradicu,Djumica,Vrapca, Wilsona itd. Sta mislis, da Nedovic,Holand i li Vajt, Martin igraju za kikiriki.Zvezdi ce biti dovedena jos najmanje 3 a verovatno i 4 igraca. Hoces li se onda pitati odakle pare

neko

pre 1 godinu

institucija se ne odbija,pogotovo sa najboljim trenerom u evropi... koga god da pozovu dolazi u velikana evropske košarke,a ne u neku kvazi-Zvezdu-padalicu!

Vlada

pre 1 godinu

Pa dobro trebaće im 5 lopti da se igraju... em loši u odbrani em sebični.... ko li dovodi ove igrače....
(mikac357, 13. jul 2022 22:16)
Pošto sigurno nisi trenirao ja te pitam da li si ikad u životu gledao košarku i da li znaš bilo šta o njoj. Pretpostavljam da nisi pošto niko ko je gledao košarku i ko zna bilo šta o ovoj igri ne može da kaže da su Naneli i posebno Egzum loši u odbrani. Naprotiv, u pitanju su VRHUNSKI odbrambeni igrači koji sa Avramovićem čine paklenu odbranu na spoljnim pozicijama. Ne postoji igrač u Euroligi koji pored njih trojice može da se naigra. Pre nego što daješ svoje mišljenje, molim te konsultuj učitelja ili nastavnika fizičkog pa onda nešto pričaj.

statuskan

pre 1 godinu

Džaba vam glodari sve opet će biti Kalemegdan u junu
(Вук, 13. jul 2022 21:23)

Vaše je završeno, sada se košarka vraća kući, tamo gde je to prirodno. Jer košarka to je Partizan!

Jaaa

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!
(Nije tesko biti fin, 13. jul 2022 21:48)

Željko je sa Partizanom bio prvak Evrope bez i jednog stranca....

Zvezda

pre 1 godinu

Nemam ništa protiv što Partizan dovodi skupe igrače. Može i Jokića, Lebrona, Karija itd ali ajde Ostoja da izadje pred javnost i pokaže finansijski izveštaj. Koliko ko od sponzora daje, koliko država, koliko njegov British motors. To valjda nije poslovna tajna. Neće biti da Bel medic, NS plakat, Tesla i ostali daju po milion evra. Nikada u poslednjih 30 godina niko i nikada nije izašao sa detaljnim finansijskim izveštajem

Dr. Laso

pre 1 godinu

Avangarda, opozicija...Odakle pare?
Ostoje vam, recite da niste drzavni projekat.
Prva petorka vam vredi bar 6 miliona.
(Roki, 13. jul 2022 21:49)
Pa doktor je na jutarnjem rekao da je vas budzet za narednu sezonu 12 miliona, a za proslu da je bio 9. Ako se vratis godinu dana u nazad za proslu je rekao da je 5. Znaci slagao je za cela 4 miliona. Pretpostavimo da i sad laze, tako da vam je budzet oko 15-16 miliona. Nasih 6 za prvu petorku je nista.

Loznica

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!
(Nije tesko biti fin, 13. jul 2022 21:48)

Željko je sa Partizanom bio prvak Evrope bez i jednog stranca....
(Jaaa, 13. jul 2022 22:06)

Ma nijeeeeeeee!!! Možda i jeste, ali to tada nije bila košarka. Ovo je košarka, kada sa najvecim budzetom u istoriji srpske kosarke ne možeš ni među 15 da budeš. Isto bez stranaca!!!

roten

pre 1 godinu

"NBA budžeti" za oba kluba.Navijam za Zvezdu i ako se dovede u klub ono što se pominje mislim da će Zvezda opet biti za nijansu jača.Ali ako Partizan dovede Milutinova to je već druga priča.Ovo je sve samo skretanje pažnje sa onog što je ipak važnije, a to je da pobednik fudbalskog prvenstva ide direktno u LŠ, a Zvezda će pregaziti ligu,onako u miru.Što se tiče košarke, Partizan i Zvezda će biti kao i prošle sezone,sličnog kvaliteta,pa ko bude bolji na terenu.Partizan je i prošle sezone imao sve u svojim rukama, ljudi zaboravljaju da je Obradović izgubio prednost domaćeg terena u direktnom duelu sa Zvezdom, na neverovatan način...Verujem da će se Rusi za godinu dana vratiti u EL, pa će ABA liga opet imati samo jedno mesto u EL.Finale ABA lige Zvezda - Partizan(100 posto), ulog će biti strašan, verovatno opet 5 utakmica, pa ko preživi...

Dzoni-1970-

pre 1 godinu

Naneli dolazi na trojku verovatno, tako da nema sanse za Hezonju, Lucica i te sto pominjete, eventualno neki slabiji igrac kao zamena Naneliju. Plej zavisi od toga za koju poziciju planiraju Egzuma, Gos bi legao bas, ali je to mozda vec previse igraca, tako da ako bi dosao Milutinov(teza opcija) ili Petrusev(realnije), uz ostanak Lesora, to bi bilo to verovatno...

Pećko Pivo

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!
(Nije tesko biti fin, 13. jul 2022 21:48)

Sa kolikim budžetom je osvojio prvu i drugu evro titulu?

iskreno

pre 1 godinu

Lako je njima. Imaju rezultate. Zaradili lovu...
(Faruk Hadžibegić, 13. jul 2022 20:32)

Isto kao i vi onomad, pre te istorijske 2011...

Kk partizan drugoligaš

pre 1 godinu

Ostoja plati porez ,duguješ 5 ipo miliona € !
Znamo da je mlada partizanka nastala na narodnoj grbači ali to je davno prošlo vreme.
Vrlo brzo sledi povratak u realnost , druga liga vaše prirodno stanište.

navijač zvezde

pre 1 godinu

Naneli dolazi na trojku verovatno, tako da nema sanse za Hezonju, Lucica i te sto pominjete, eventualno neki slabiji igrac kao zamena Naneliju. Plej zavisi od toga za koju poziciju planiraju Egzuma, Gos bi legao bas, ali je to mozda vec previse igraca, tako da ako bi dosao Milutinov(teza opcija) ili Petrusev(realnije), uz ostanak Lesora, to bi bilo to verovatno...
(Dzoni-1970-, 13. jul 2022 22:15)
aj sve, dolazi petrusev, ili milutinov. sta je sa smajilagicem? navijam za zvezdu, iskreno, vrlo bih rado voleo njega da vidim u dresu zvezde. ok milutinov je već posebna priča, klasa iznad, ali uz dobar rad, smajilagic bi bio zver bolja i od njega, a zapostavljen je zbog lesora i ostalih centara

Nenad

pre 1 godinu

Треба да нас је срамота, нико да честита Бајрам Обрадоглу...
(Црвена звезда 1913, 13. jul 2022 21:07)

Hahahah samo placi kako kiptis od muke :)))

Ljubisa Livac

pre 1 godinu

Hahaha... pa odakle vise sipate? 10 godina bez titule i EL, otkud para za najskuplja pojacanja? Pa ni Barsa nema za Pantera, Nanelija, Lesora... Odakle crpite kad rezultata nemate? No da vam otkrijem tajnu, opet dzaba krecite.

321

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!
(Nije tesko biti fin, 13. jul 2022 21:48)


Koliki je budzet Partizana kada je osvojio prvu EL?? Godinama se menjaju stvari i nemoguce je poarirati timovima CSKA, Barsa, Real, turski klubovi koji imaju ozbiljan budzet i dovode ozbiljne igrace. Prema tome, ne znam da li ti je barem nesto jasnije? A Zeljko nikada nije imao u EL najveci budzet. Malo proguglaj. Uvek je veci budzet imao CSKA, Real ili Barsa..Na kraju znas sta je Zeljko ostvarivao u EL sa ipak NE najvecim budzetom.

Trancer

pre 1 godinu

Avangarda, opozicija...Odakle pare?
Ostoje vam, recite da niste drzavni projekat.
Prva petorka vam vredi bar 6 miliona.
(Roki, 13. jul 2022 21:49)
Pa doktor je na jutarnjem rekao da je vas budzet za narednu sezonu 12 miliona, a za proslu da je bio 9. Ako se vratis godinu dana u nazad za proslu je rekao da je 5. Znaci slagao je za cela 4 miliona. Pretpostavimo da i sad laze, tako da vam je budzet oko 15-16 miliona. Nasih 6 za prvu petorku je nista.
(Dr. Laso, 13. jul 2022 22:17)

Ako znaš i malo o tržištu u kosarci I koliko igraci kostaju znao bi da partizan dovodi daleko skuplje igrace od Zvezde za barem 50% skuplje na svakoj poziciji, sad ti razmisli koliki je budžet partizana.
A budzet zvezdin za sve igrace je oko 3 do 4 miliona a budzet za ceo klub možda dodje do 8 miliona

pedja

pre 1 godinu

"NBA budžeti" za oba kluba.Navijam za Zvezdu i ako se dovede u klub ono što se pominje mislim da će Zvezda opet biti za nijansu jača.Ali ako Partizan dovede Milutinova to je već druga priča.Ovo je sve samo skretanje pažnje sa onog što je ipak važnije, a to je da pobednik fudbalskog prvenstva ide direktno u LŠ, a Zvezda će pregaziti ligu,onako u miru.Što se tiče košarke, Partizan i Zvezda će biti kao i prošle sezone,sličnog kvaliteta,pa ko bude bolji na terenu.Partizan je i prošle sezone imao sve u svojim rukama, ljudi zaboravljaju da je Obradović izgubio prednost domaćeg terena u direktnom duelu sa Zvezdom, na neverovatan način...Verujem da će se Rusi za godinu dana vratiti u EL, pa će ABA liga opet imati samo jedno mesto u EL.Finale ABA lige Zvezda - Partizan(100 posto), ulog će biti strašan, verovatno opet 5 utakmica, pa ko preživi...
(roten, 13. jul 2022 22:18)
Rusi ce se vratiti u evroligu?!?
Gde ti zivis rodjace,na Marsu?

Zvezda

pre 1 godinu

Koje naše ? Epizodiste. Nisu ni za D ekipu. A mlade igrače nemamo ? Da se malo mozak upali na godinu dve ? Teško izgleda, bolje dovesti par stranaca, bacati pare na tipove kao Lesor koji nemaju pojma o kosarci, vama Lazić i dalje visi u rosteru, čovek ima manje poena u karijeri od trenera maltene, Ajde bre, dokle cirkus sa svih strana !!!
(JPR24, 13. jul 2022 21:31)

Lazić nije igrač koji će da trpa. Već drugu godinu u prvoj petorci ABA. Koliko su davali Zdovc, Saša Obradović? Ne znaš jer si klinac koji se pali iz fotelje

Zanimljivo

pre 1 godinu

Otišli su Zagorac, Dangubić, Mur…otvara se prostor u rosteru za Durenta i Irvinga…

Partizan konkurentniji za plate igrača od Armanija i Makabija??!

Odakle ovolike pare Zvezdi i Partizanu preko noći…potrebno je 7.5 miliona € za učestvovanje u EL, za dva Bg tima to je minimum 15 miliona €…a do juče je Zvezda imala “jedva” 4-6 godišnje…

Partizan dužan 5.5 miliona €, Zvezda 0.5 m€. Najmanje 21 milion € je Bg KK klubovima poklonjeno, oprošteno, “donirano” itd. Za tekuću godinu. Ej, Kristiano Ronaldo sad košta toliko. Malo da se još kasa otvori, pa da napadnemo Levandovskog.

Šta bi tek radili da nisu dužni..?

shone

pre 1 godinu

Ja sam samo ovde da uživam u kmekanju delija ???
P. S. Lova nije samo od države ima tu doooosta privatnog novca, od ljudi koji ga daju iz ljubavi ?

webber

pre 1 godinu

Od država hoce da nas ugasi, Poslali Ostoju sa specijalnim zadatkom da nas ugasi ,do Bacaj bombe Ostoja kratak je put, licemerstvu groblja nema kraja

Zic

pre 1 godinu

Partizan polako i bez pompe dovodi igrace i polako slaze tim. Za sada petorka Exum,Punter,Nunally,Leday,Lessor. Jako dobro. Uz to Aleksa,Smajli,Balsa,Andjusa od domacih.Idealno.Jos dobra trojka i petica i da zaplesemo.

super

pre 1 godinu

Petorka Egzum-Panter-Naneli-Ledej-Lesor.
klupa: Glas,Madar a biće još 2-3 strana igrača
domaći: Anđušić, Koprivica,Smajli,Vukčević, Avramović Trifunović..teško će ovde naši igrači dobijati šansu biće koševi 80-90 %strani naspram 10-20%domaći...

pedja

pre 1 godinu

Naneli milion evra. Egzum milion evra. Panter 1.5 miliona evra. Ledej milion evra. Lesor, Andjusic i Avramovic po 600 hiljada evra. Smajlagic 500 hiljada evra. Trener milion evra. Licenca za Evroligu 3 miliona evra. Pa ovi ljudi imaju budzet od 20 miliona evra i to sve dok duguju drzavi za porez.
(cinjenice, 13. jul 2022 21:08)
Pazi kad je to nista koliko se nakrao miliona od nejači sa Kosova znate vec ko.Nekimod nas pamte malo duze od desetak godina…

cinjenice

pre 1 godinu

Naneli milion evra. Egzum milion evra. Panter 1.5 miliona evra. Ledej milion evra. Lesor, Andjusic i Avramovic po 600 hiljada evra. Smajlagic 500 hiljada evra. Trener milion evra. Licenca za Evroligu 3 miliona evra. Pa ovi ljudi imaju budzet od 20 miliona evra i to sve dok duguju drzavi za porez.

SV1214

pre 1 godinu

Ovakve vesti uvece nisu uopste dobre I korektne, zamislite koli ljudi nocas nece moci mirno da spavam ???
Sklapamo paklen Tim, mislim da ce biti izuzetno zanimljivo u EL dok ABA Liga zna se Partizan i Zvezda a ostali samo za tamburanje!
ABA nece biti zanimljiva velika je razlika u kvalitetu i moci dva velika kluba!

Sub013

pre 1 godinu

F4
(Armagedon, 13. jul 2022 20:40)

Kako sad to, zar Ostoja nije postavljen od strane države da bi uništio Partizan? Premeniki ste priču, sad to više ne važi? Vidi, sa ovakvim budžetom i ovolikim ulaganjem države u osvajača 0 trofeja, bila bi sramota da ne odete na F4, otimate Barseloni igrače, ovakvo besumučno sipanje države u svoj projekat nikada nije viđeno. Penzioneri, ne morate više da bušite nove rupe na kaišu, slobodno skinite kaiš.

JPR24

pre 1 godinu

I jedni i drugi : pojačanja Stranci. Buve…
(JPR24, 13. jul 2022 20:38)


Videli smo nase u reprezentaciji? Za EL to su smesni igraci.Posebno ako se tezi da se nesto uradi ozbiljnije osim 15. mesta..
(321, 13. jul 2022 20:45)


Koje naše ? Epizodiste. Nisu ni za D ekipu. A mlade igrače nemamo ? Da se malo mozak upali na godinu dve ? Teško izgleda, bolje dovesti par stranaca, bacati pare na tipove kao Lesor koji nemaju pojma o kosarci, vama Lazić i dalje visi u rosteru, čovek ima manje poena u karijeri od trenera maltene, Ajde bre, dokle cirkus sa svih strana !!!

Hold your horses

pre 1 godinu

Bogdanovic, Kalinic, Veseli, Dikson, Judo... na klupi Datome, Slukas, Antic, Naneli i pokoji Turcin. E s TAKVOM postavom je Fener osvojio EL. Partizan s ovim sastavom moze samo do Top 8, budite realni.

Nemanja Cukarica

pre 1 godinu

Još Milutinov i Lučić i kraj prelaznog. Uzmi Željko evrotitulu.
(Vlada, 13. jul 2022 21:19)

Milutinov je vec tu. Na kapitena Lucica cemo ipak cekati jednu godinu. A na evrotitulu cemo cekati jos dve-tri, taman kad se Bogdan vrati. I onda kad zaokruzi pricu, Zeljko moze u penziju.

pedja

pre 1 godinu

Džaba vam glodari sve opet će biti Kalemegdan u junu
(Вук, 13. jul 2022 21:23)
Za bolje od šaha na Kališu realno i niste.Klub penzosa.

Čiki

pre 1 godinu

Još Milutinov i Lučić i kraj prelaznog. Uzmi Željko evrotitulu.
(Vlada, 13. jul 2022 21:19

Uzeće onda kada naprave drveni šporet. A onda kada dugovi dostignu astronomske visine sledi katanac. Željko da bi došao u Partizan tražio je garancije. Ali niko ne reče kakve su. Da bi se odmah slikao sa Ivicom Dačićem. Sve jasno

Nije tesko biti fin

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!

Marko

pre 1 godinu

I posle se cudimo sto smo zemlja bez kosarke! Unistitelji sa splavova, kozmetickih koso ugradnih salona, klinko disko klubova vratite ona srecna domaca kosarkaska vremena!!!
(Kron, 13. jul 2022 21:19)

Bilo bi idealno kada bi moglo. Nazalost cim se pojavi talentovani kosarkas, roditelji jure da ga uvale menadzeru, koji mu u svom klubu napumpa statistiku, decko igra utakmice bez rezultatskog znacaja i tu ne moze da napreduje. Zvezda za osam godina igranja Evrolige nije izbacila nijednog kvalitetnog klinca. Sada im najmladji igrac ima 27 godina. Partizan takodje za sve ove godine nije izbacio nijednog kvalitetnog igraca. Ajde sada ima Vukcevica, Koprivica i Smailagica koji ce postati top igraci i reprezentativci, ali i to je malo. Nema kosarkaskih centara, sve je na privatnim skolama kosarke i bojim se da ne prodjemo kao sa vaterpolom.

Pravo pitanje

pre 1 godinu

Ovaj nema platu ispod 1.5 miliona evra, računate jos platu Exuma Pantera Lideja , stvarno razmisljas gde mi ustvari zivimo...Da li u Spaniji ili Turskoj? Sta se to promenilo preko noći?

nekle

pre 1 godinu

Sledeci je viliams-gos, to je zavrsen posao.
Pregovara se i sa Milutinovim.
Petrusev bi takodje trebao da potpise za Partizan.
Sta da vam kazem, pravimo mocan tim,ne za f4, nego za titulu.
Bice ludnica ove sezone i naravno plac nejaci u zelezniku.
Njima savetujem onu jasarovu isplaci se bice ti lakse hehe...
A sada i fudbalski klub da prati poteze kosarkaskog, pa da sledece sezone jurimo i na titulu lige sampiona.
Mi smo Partizan bre, gazi sve!

Milos

pre 1 godinu

Bravo. Posle Egzuma, Ledeja i Pantera jos jedan koji ce da uzme preko milion evra iz budzeta gradjana Srbije. A posle njih imamo i ove od preko 500-600 hiljada evra poput Lesora, Andjusica, Avramovica, Smajlagica i ostalih stipendista.

Ogi

pre 1 godinu

Uopšte mi nije žao kad se daju pare košarkaškim klubovima, pošto oni barem igraju ravnopravno sa najvećim evropskim klubovima, ali ulaganje u fudbalske klubove je apsolutno bacanje para.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Jbg, zaradili ljudi pošteno za vrhunska Evroligaška pojačanja, rezultati govore svoje.
(Sabre, 13. jul 2022 20:42)

Vi ste gašenjem 2011. pošteno zaradili 100+ miliona kojima ste do danas ostvarili legendarni top 9, najveći uspeh kluba!

Hedonista

pre 1 godinu

I to je to otprilike. NWG nece doci jer ce Dante biti na kecu, Petrusev takodje, jer dolazi Milutinov i prica je zaokruzena, sa danasnjim odlaskom Zagorca i ostankom Lesora. Vidim da neki spominju Lucica. On ima lep ugovor sa Bajernom, sledece sezone je slobodan i onda se vraca. Ovaj tim sada komotno moze da udje u ravnopravnu borbu za TOP 8.

navijac

pre 1 godinu

@Ovaj nema platu ispod 1.5 miliona evra, računate jos platu Exuma Pantera Lideja , stvarno razmisljas gde mi ustvari zivimo...Da li u Spaniji ili Turskoj? Sta se to promenilo preko noći?
(Pravo pitanje, 13. jul 2022 21:20)

A sto se to nisi pitao zadnjih 10 godina!? Nije ovo krenulo preko noci, nego je krenulo pre 10 godina kada je proglasen UPPR, kada ste poceli da dovodite igrace iz Evrolige (Vilijams i ostali). Sada su se samo stvari izjednacile, mislis li da je Nedovic jeftiniji od ovoga? Ne podrzavam ovakvo razbacivanje parama ni jednih ni drugih, ali eto makar smo posle 10 godina konacno jednaki.

Kron

pre 1 godinu

I posle se cudimo sto smo zemlja bez kosarke! Unistitelji sa splavova, kozmetickih koso ugradnih salona, klinko disko klubova vratite ona srecna domaca kosarkaska vremena!!!

i to vam je tako

pre 1 godinu

Ovakvo ponasanje Partizana i Zvezde je prst u oko postenom narodu. Trecina plate mi je proslog meseca otisla na gorivo i hranu, i to hranu dok sam na poslu. I to imam platu koja je na nivou republickog proseka. Sta onda da govorimo o grupi ljudi koja radi za minimalnu zaradu, a ona je mozda i najveca. Za to vreme isprdjavanje i rat dve strane unutar vladajuce strukture i silni baceni milioni za ove nepotrebne i istrosene strance. A skolski sport nam ne postoji. Meni je ovo jezivo, a vi kako hocete, svadjajte se, zbog toga se ovo ocigledno i radi.
(Dokle vise, 13. jul 2022 20:35)

Nemate na vestima Zvezdinih "pojacanja" da pravis egal na ovu situaciju.

Nego kao sad i Zvezda kupuje neka velika imena.

kikiriki

pre 1 godinu

Ajmo 3,2,1...kme, odakle pare, kmee lako je njima osvajali EL, kmee la ponove sve u krug i kmeee i dalje.... Treba da vas zezamo kao sto vi nas zezate u fudbal a drzava vam daje vise nego nama ali to ne priznajete.

Ekspertiza na nivou podruma

pre 1 godinu

Petorka Egzum-Panter-Naneli-Ledej-Lesor.

Svaka čast najvećem Srbinu na ovom projektu vraćanja srpske košarke i igrača. Nivo laži i demagogije kao i onog što ga je doveo i najavio na Pinku. Sličan karakter.

Pućiće ovo kao mehur od sapunice.
Kamen na kamenu neće ostati.
(ccc, 13. jul 2022 20:41)

Važi. Kad ti kažeš sigurno je tako.

ccc

pre 1 godinu

Petorka Egzum-Panter-Naneli-Ledej-Lesor.

Svaka čast najvećem Srbinu na ovom projektu vraćanja srpske košarke i igrača. Nivo laži i demagogije kao i onog što ga je doveo i najavio na Pinku. Sličan karakter.

Pućiće ovo kao mehur od sapunice.
Kamen na kamenu neće ostati.

raxx

pre 1 godinu

zasto ovi sto tesko zive ovde kukaju kako tesko zive.. zasto ovde placu ako neko zaradjuje 10 puta vise od njih? ima tema gde mogu da pricaju o tome, ima dogadjaja gde sistem mogu da menjaju... ajde da diskutujemo na sporstkom odeljku o sportu, a nase tuzne zivote da resavamo negde drugde..

pgpg

pre 1 godinu

Za ovu srpsku Darušafaku će trebati 4 lopte da se svi egomanijaci dokažu. Egzum, Panter, Lesor, Ledej, Naneli, Avramović, pa to će biti tuča na terenu, kamoli van. Sa uživanjem ću gledati raspad ove sklepotine.

321

pre 1 godinu

I jedni i drugi : pojačanja Stranci. Buve…
(JPR24, 13. jul 2022 20:38)


Videli smo nase u reprezentaciji? Za EL to su smesni igraci.Posebno ako se tezi da se nesto uradi ozbiljnije osim 15. mesta..

ccc

pre 1 godinu

Petorka Egzum-Panter-Naneli-Ledej-Lesor.

Svaka čast najvećem Srbinu na ovom projektu vraćanja srpske košarke i igrača. Nivo laži i demagogije kao i onog što ga je doveo i najavio na Pinku. Sličan karakter.

Pućiće ovo kao mehur od sapunice.
Kamen na kamenu neće ostati.

pgpg

pre 1 godinu

Za ovu srpsku Darušafaku će trebati 4 lopte da se svi egomanijaci dokažu. Egzum, Panter, Lesor, Ledej, Naneli, Avramović, pa to će biti tuča na terenu, kamoli van. Sa uživanjem ću gledati raspad ove sklepotine.

gornjim

pre 1 godinu

Petorka Egzum-Panter-Naneli-Ledej-Lesor.

Svaka čast najvećem Srbinu na ovom projektu vraćanja srpske košarke i igrača. Nivo laži i demagogije kao i onog što ga je doveo i najavio na Pinku. Sličan karakter.

Pućiće ovo kao mehur od sapunice.
Kamen na kamenu neće ostati.
(ccc, 13. jul 2022 20:41)


Mnogo tebe zabole i za mehur i za kamen...
Bio jedan čovek, kome su petorci igrali Bogdanović, Milosavljević, Milutinov... i zvali ste ga grobarom srpske košarke.
Tako da, obidji me glupim forama

nekle

pre 1 godinu

Sledeci je viliams-gos, to je zavrsen posao.
Pregovara se i sa Milutinovim.
Petrusev bi takodje trebao da potpise za Partizan.
Sta da vam kazem, pravimo mocan tim,ne za f4, nego za titulu.
Bice ludnica ove sezone i naravno plac nejaci u zelezniku.
Njima savetujem onu jasarovu isplaci se bice ti lakse hehe...
A sada i fudbalski klub da prati poteze kosarkaskog, pa da sledece sezone jurimo i na titulu lige sampiona.
Mi smo Partizan bre, gazi sve!

cinjenice

pre 1 godinu

Naneli milion evra. Egzum milion evra. Panter 1.5 miliona evra. Ledej milion evra. Lesor, Andjusic i Avramovic po 600 hiljada evra. Smajlagic 500 hiljada evra. Trener milion evra. Licenca za Evroligu 3 miliona evra. Pa ovi ljudi imaju budzet od 20 miliona evra i to sve dok duguju drzavi za porez.

Vlada

pre 1 godinu

Pa dobro trebaće im 5 lopti da se igraju... em loši u odbrani em sebični.... ko li dovodi ove igrače....
(mikac357, 13. jul 2022 22:16)
Pošto sigurno nisi trenirao ja te pitam da li si ikad u životu gledao košarku i da li znaš bilo šta o njoj. Pretpostavljam da nisi pošto niko ko je gledao košarku i ko zna bilo šta o ovoj igri ne može da kaže da su Naneli i posebno Egzum loši u odbrani. Naprotiv, u pitanju su VRHUNSKI odbrambeni igrači koji sa Avramovićem čine paklenu odbranu na spoljnim pozicijama. Ne postoji igrač u Euroligi koji pored njih trojice može da se naigra. Pre nego što daješ svoje mišljenje, molim te konsultuj učitelja ili nastavnika fizičkog pa onda nešto pričaj.

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Jbg, zaradili ljudi pošteno za vrhunska Evroligaška pojačanja, rezultati govore svoje.
(Sabre, 13. jul 2022 20:42)

Vi ste gašenjem 2011. pošteno zaradili 100+ miliona kojima ste do danas ostvarili legendarni top 9, najveći uspeh kluba!

i to vam je tako

pre 1 godinu

Ovakvo ponasanje Partizana i Zvezde je prst u oko postenom narodu. Trecina plate mi je proslog meseca otisla na gorivo i hranu, i to hranu dok sam na poslu. I to imam platu koja je na nivou republickog proseka. Sta onda da govorimo o grupi ljudi koja radi za minimalnu zaradu, a ona je mozda i najveca. Za to vreme isprdjavanje i rat dve strane unutar vladajuce strukture i silni baceni milioni za ove nepotrebne i istrosene strance. A skolski sport nam ne postoji. Meni je ovo jezivo, a vi kako hocete, svadjajte se, zbog toga se ovo ocigledno i radi.
(Dokle vise, 13. jul 2022 20:35)

Nemate na vestima Zvezdinih "pojacanja" da pravis egal na ovu situaciju.

Nego kao sad i Zvezda kupuje neka velika imena.

statuskan

pre 1 godinu

Džaba vam glodari sve opet će biti Kalemegdan u junu
(Вук, 13. jul 2022 21:23)

Vaše je završeno, sada se košarka vraća kući, tamo gde je to prirodno. Jer košarka to je Partizan!

Jaaa

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!
(Nije tesko biti fin, 13. jul 2022 21:48)

Željko je sa Partizanom bio prvak Evrope bez i jednog stranca....

Nenad

pre 1 godinu

Треба да нас је срамота, нико да честита Бајрам Обрадоглу...
(Црвена звезда 1913, 13. jul 2022 21:07)

Hahahah samo placi kako kiptis od muke :)))

pedja

pre 1 godinu

Naneli milion evra. Egzum milion evra. Panter 1.5 miliona evra. Ledej milion evra. Lesor, Andjusic i Avramovic po 600 hiljada evra. Smajlagic 500 hiljada evra. Trener milion evra. Licenca za Evroligu 3 miliona evra. Pa ovi ljudi imaju budzet od 20 miliona evra i to sve dok duguju drzavi za porez.
(cinjenice, 13. jul 2022 21:08)
Pazi kad je to nista koliko se nakrao miliona od nejači sa Kosova znate vec ko.Nekimod nas pamte malo duze od desetak godina…

Ogi

pre 1 godinu

Uopšte mi nije žao kad se daju pare košarkaškim klubovima, pošto oni barem igraju ravnopravno sa najvećim evropskim klubovima, ali ulaganje u fudbalske klubove je apsolutno bacanje para.

Pećko Pivo

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!
(Nije tesko biti fin, 13. jul 2022 21:48)

Sa kolikim budžetom je osvojio prvu i drugu evro titulu?

Nije tesko biti fin

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!

navijac

pre 1 godinu

@Ovaj nema platu ispod 1.5 miliona evra, računate jos platu Exuma Pantera Lideja , stvarno razmisljas gde mi ustvari zivimo...Da li u Spaniji ili Turskoj? Sta se to promenilo preko noći?
(Pravo pitanje, 13. jul 2022 21:20)

A sto se to nisi pitao zadnjih 10 godina!? Nije ovo krenulo preko noci, nego je krenulo pre 10 godina kada je proglasen UPPR, kada ste poceli da dovodite igrace iz Evrolige (Vilijams i ostali). Sada su se samo stvari izjednacile, mislis li da je Nedovic jeftiniji od ovoga? Ne podrzavam ovakvo razbacivanje parama ni jednih ni drugih, ali eto makar smo posle 10 godina konacno jednaki.

Dr. Laso

pre 1 godinu

Avangarda, opozicija...Odakle pare?
Ostoje vam, recite da niste drzavni projekat.
Prva petorka vam vredi bar 6 miliona.
(Roki, 13. jul 2022 21:49)
Pa doktor je na jutarnjem rekao da je vas budzet za narednu sezonu 12 miliona, a za proslu da je bio 9. Ako se vratis godinu dana u nazad za proslu je rekao da je 5. Znaci slagao je za cela 4 miliona. Pretpostavimo da i sad laze, tako da vam je budzet oko 15-16 miliona. Nasih 6 za prvu petorku je nista.

Milos

pre 1 godinu

Bravo. Posle Egzuma, Ledeja i Pantera jos jedan koji ce da uzme preko milion evra iz budzeta gradjana Srbije. A posle njih imamo i ove od preko 500-600 hiljada evra poput Lesora, Andjusica, Avramovica, Smajlagica i ostalih stipendista.

Ekspertiza na nivou podruma

pre 1 godinu

Petorka Egzum-Panter-Naneli-Ledej-Lesor.

Svaka čast najvećem Srbinu na ovom projektu vraćanja srpske košarke i igrača. Nivo laži i demagogije kao i onog što ga je doveo i najavio na Pinku. Sličan karakter.

Pućiće ovo kao mehur od sapunice.
Kamen na kamenu neće ostati.
(ccc, 13. jul 2022 20:41)

Važi. Kad ti kažeš sigurno je tako.

neko

pre 1 godinu

institucija se ne odbija,pogotovo sa najboljim trenerom u evropi... koga god da pozovu dolazi u velikana evropske košarke,a ne u neku kvazi-Zvezdu-padalicu!

chupavi

pre 1 godinu

Ne znam cemu prepucavanja navijaca vecitih, sve je jasno odakle pare i jednima i drugima. Cinjenica je da se oba kluba pojacavaju drzavnim parama a reprezentacija belezi nikad gore rezultate.

Ko se na kraju bavi razvojom mladih talenta i kome pada teret razvoja srpske kosarke?

pedja

pre 1 godinu

Džaba vam glodari sve opet će biti Kalemegdan u junu
(Вук, 13. jul 2022 21:23)
Za bolje od šaha na Kališu realno i niste.Klub penzosa.

321

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!
(Nije tesko biti fin, 13. jul 2022 21:48)


Koliki je budzet Partizana kada je osvojio prvu EL?? Godinama se menjaju stvari i nemoguce je poarirati timovima CSKA, Barsa, Real, turski klubovi koji imaju ozbiljan budzet i dovode ozbiljne igrace. Prema tome, ne znam da li ti je barem nesto jasnije? A Zeljko nikada nije imao u EL najveci budzet. Malo proguglaj. Uvek je veci budzet imao CSKA, Real ili Barsa..Na kraju znas sta je Zeljko ostvarivao u EL sa ipak NE najvecim budzetom.

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

nekle, samo jos da nam kazes odakle silni milioni za sva ta pojacanja i sve ok.
(Ivan NS, 13. jul 2022 21:28)

Sa istog mesta odakle vec 10 godina- curi ka kk CRVENA ZVEZDA, Medjutim to ti tad nije smetalo, cak si bio medju prvima koji je izigravao Bezbradicu,Djumica,Vrapca, Wilsona itd. Sta mislis, da Nedovic,Holand i li Vajt, Martin igraju za kikiriki.Zvezdi ce biti dovedena jos najmanje 3 a verovatno i 4 igraca. Hoces li se onda pitati odakle pare

Pravo pitanje

pre 1 godinu

Ovaj nema platu ispod 1.5 miliona evra, računate jos platu Exuma Pantera Lideja , stvarno razmisljas gde mi ustvari zivimo...Da li u Spaniji ili Turskoj? Sta se to promenilo preko noći?

Ljubisa Livac

pre 1 godinu

Hahaha... pa odakle vise sipate? 10 godina bez titule i EL, otkud para za najskuplja pojacanja? Pa ni Barsa nema za Pantera, Nanelija, Lesora... Odakle crpite kad rezultata nemate? No da vam otkrijem tajnu, opet dzaba krecite.

iskreno

pre 1 godinu

Lako je njima. Imaju rezultate. Zaradili lovu...
(Faruk Hadžibegić, 13. jul 2022 20:32)

Isto kao i vi onomad, pre te istorijske 2011...

Realan

pre 1 godinu

Šta, ko, kako, odakle ? Zar nije kupljena premijer liga državnim parama ? Sta je ovih tricavih 20 mil spram 600 ? Šta kome nije jasno ?

Gazda Dojkan

pre 1 godinu

Ozbiljno pojacanje. Imamo strasnu bekovsku liniju. Na 4 i 5 smo ispod EL proseka, za sad. Jod jedna cetvorka ili petica ne bi smetala.

Belgija

pre 1 godinu

Samo napredno Partizane u duhu Ostoje Mijailovica. Navijaci JSD jos jednom pokazuju koliko su dvolicni , mada to nista ne cudi ko prati njihov rad.

wolwerine

pre 1 godinu

Strasan tim već sada, nikada nije imala jača ekipa po imenima u Srbiji, dokazani igrači, odlični.. Zvezda pravi dobar tim takođe.. I pfc i zvezda da osvoje, ok ali dje su tu naši talenti, igrači?? Jasno je da se el ne može osvojiti bez stranaca, svi veliki klubovi to rade.. Zvezda sigurno nikada ovih godina i nije računala da osvoji, terala f4 bi bio dovoljan, pfc očigledno ide na titulu skorije, i realno je ako se ovako nastavi još par sezona.. A naša Srpska kosarka ide u propast zbog obe ekipe, nažalost.. Osim Smajlija u obe ekipe nema ozbiljnog Talenta, on bi mogao imati ozbiljnu karijeru, Koprivica takodje možda.. U zvezdi niko apsolutno nema, nema mladog talenta.. U obe ekipe godinama se ne daje šansa klincima, kosarka nam je uništena, tražiti alternativu neku, klinci što dalje od obje ekipe, Mega ma pljuju mnogi, jedino oni nešto rade za reprezentaciju.. Pleja nemamo ni na vidiku posle Micica da se pojavio neki klinac.. Lošeee

raxx

pre 1 godinu

zasto ovi sto tesko zive ovde kukaju kako tesko zive.. zasto ovde placu ako neko zaradjuje 10 puta vise od njih? ima tema gde mogu da pricaju o tome, ima dogadjaja gde sistem mogu da menjaju... ajde da diskutujemo na sporstkom odeljku o sportu, a nase tuzne zivote da resavamo negde drugde..

Sub013

pre 1 godinu

F4
(Armagedon, 13. jul 2022 20:40)

Kako sad to, zar Ostoja nije postavljen od strane države da bi uništio Partizan? Premeniki ste priču, sad to više ne važi? Vidi, sa ovakvim budžetom i ovolikim ulaganjem države u osvajača 0 trofeja, bila bi sramota da ne odete na F4, otimate Barseloni igrače, ovakvo besumučno sipanje države u svoj projekat nikada nije viđeno. Penzioneri, ne morate više da bušite nove rupe na kaišu, slobodno skinite kaiš.

shone

pre 1 godinu

Ja sam samo ovde da uživam u kmekanju delija ???
P. S. Lova nije samo od države ima tu doooosta privatnog novca, od ljudi koji ga daju iz ljubavi ?

navijač zvezde

pre 1 godinu

navijač zvezde, 13. jul 2022 22:28)

Smajlagic je četvorka, a ne petica.
Vidi se da si navijač CZV Beograd.
(Radijator, 13. jul 2022 23:52)

vidim sve je cetvorku igrao u partizanu. kako je lesor došao nema ga ni u protokolu, udje po par minuta i to što udje bolje da ne ulazi. jesam li ja nešto loše rekao kao navijac zvezde?

kikiriki

pre 1 godinu

Ajmo 3,2,1...kme, odakle pare, kmee lako je njima osvajali EL, kmee la ponove sve u krug i kmeee i dalje.... Treba da vas zezamo kao sto vi nas zezate u fudbal a drzava vam daje vise nego nama ali to ne priznajete.

Nemanja Cukarica

pre 1 godinu

Još Milutinov i Lučić i kraj prelaznog. Uzmi Željko evrotitulu.
(Vlada, 13. jul 2022 21:19)

Milutinov je vec tu. Na kapitena Lucica cemo ipak cekati jednu godinu. A na evrotitulu cemo cekati jos dve-tri, taman kad se Bogdan vrati. I onda kad zaokruzi pricu, Zeljko moze u penziju.

321

pre 1 godinu

I jedni i drugi : pojačanja Stranci. Buve…
(JPR24, 13. jul 2022 20:38)


Videli smo nase u reprezentaciji? Za EL to su smesni igraci.Posebno ako se tezi da se nesto uradi ozbiljnije osim 15. mesta..

pedja

pre 1 godinu

"NBA budžeti" za oba kluba.Navijam za Zvezdu i ako se dovede u klub ono što se pominje mislim da će Zvezda opet biti za nijansu jača.Ali ako Partizan dovede Milutinova to je već druga priča.Ovo je sve samo skretanje pažnje sa onog što je ipak važnije, a to je da pobednik fudbalskog prvenstva ide direktno u LŠ, a Zvezda će pregaziti ligu,onako u miru.Što se tiče košarke, Partizan i Zvezda će biti kao i prošle sezone,sličnog kvaliteta,pa ko bude bolji na terenu.Partizan je i prošle sezone imao sve u svojim rukama, ljudi zaboravljaju da je Obradović izgubio prednost domaćeg terena u direktnom duelu sa Zvezdom, na neverovatan način...Verujem da će se Rusi za godinu dana vratiti u EL, pa će ABA liga opet imati samo jedno mesto u EL.Finale ABA lige Zvezda - Partizan(100 posto), ulog će biti strašan, verovatno opet 5 utakmica, pa ko preživi...
(roten, 13. jul 2022 22:18)
Rusi ce se vratiti u evroligu?!?
Gde ti zivis rodjace,na Marsu?

resto

pre 1 godinu

Jednaki? Tim gde igraju Panter (F4 Armani), Ledej (F4 Armani), Lesor (Top 8 Makabi), Egzum (F4 Barselona), Naneli (Top 8 Makabi), jednak timu gde igraju Martin (F4 Olimpijakos), Mitrović (evrokup Budućnost), Holand (evrokup Bursa), Dobrić, Nedović (PAO)? Nekome je ovo jednako???
Željko je samo pokazao da je trener kome treba F4 petorka igrača da bi nešto postigao. I prošle sezone je imao moćniji tim, doveo Pantera i Ledeja a Radonjić ih ugasio Holinsom i Davidovcem i uzeo im sve.
(Exe, 14. jul 2022 07:32)

Samo pokazuješ koliko ne znaš. Da, imao je Željko dva igrača prošle sezone. Ostalo je imao potpuno novu ekipu, neuigranu, sa gomilom klinaca od 20 godina. Nasuprot sebe je imao ekipu koja godinama igra zajedno, ima debelo iskustvo igranja Evrolige, najmladji igrac 26 godina. I na kraju se došlo da je presudila jedna lopta koja je mogla da udje i u drugi obruč. Ove sezone će biti drugačije. Slažem se sa tobom da Zvezda nema šta da traži protiv mašinerije koja se formira.

Loznica

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!
(Nije tesko biti fin, 13. jul 2022 21:48)

Željko je sa Partizanom bio prvak Evrope bez i jednog stranca....
(Jaaa, 13. jul 2022 22:06)

Ma nijeeeeeeee!!! Možda i jeste, ali to tada nije bila košarka. Ovo je košarka, kada sa najvecim budzetom u istoriji srpske kosarke ne možeš ni među 15 da budeš. Isto bez stranaca!!!

super

pre 1 godinu

Petorka Egzum-Panter-Naneli-Ledej-Lesor.
klupa: Glas,Madar a biće još 2-3 strana igrača
domaći: Anđušić, Koprivica,Smajli,Vukčević, Avramović Trifunović..teško će ovde naši igrači dobijati šansu biće koševi 80-90 %strani naspram 10-20%domaći...

Zic

pre 1 godinu

Partizan polako i bez pompe dovodi igrace i polako slaze tim. Za sada petorka Exum,Punter,Nunally,Leday,Lessor. Jako dobro. Uz to Aleksa,Smajli,Balsa,Andjusa od domacih.Idealno.Jos dobra trojka i petica i da zaplesemo.

drvobradi

pre 1 godinu

@Ogi
Zapravo nije. U fudbalu se ogromne pare vrte, ulazak u LŠ, prolazak dalje u LE i prodaja igrača donosi desetine miliona eura. Druga je stvar što to nekako završi u privatnim džepovima.
U košarci je bilo kakvo ulaganje preko 5m u EL tim bacanje para u vetar. Postoje 3 klase EL timova: državni projekti, timovi koje sponzoriše bogati FK i oni sa superbogatim vlasnicima.

Zanimljivo

pre 1 godinu

Otišli su Zagorac, Dangubić, Mur…otvara se prostor u rosteru za Durenta i Irvinga…

Partizan konkurentniji za plate igrača od Armanija i Makabija??!

Odakle ovolike pare Zvezdi i Partizanu preko noći…potrebno je 7.5 miliona € za učestvovanje u EL, za dva Bg tima to je minimum 15 miliona €…a do juče je Zvezda imala “jedva” 4-6 godišnje…

Partizan dužan 5.5 miliona €, Zvezda 0.5 m€. Najmanje 21 milion € je Bg KK klubovima poklonjeno, oprošteno, “donirano” itd. Za tekuću godinu. Ej, Kristiano Ronaldo sad košta toliko. Malo da se još kasa otvori, pa da napadnemo Levandovskog.

Šta bi tek radili da nisu dužni..?

SV1214

pre 1 godinu

Ovakve vesti uvece nisu uopste dobre I korektne, zamislite koli ljudi nocas nece moci mirno da spavam ???
Sklapamo paklen Tim, mislim da ce biti izuzetno zanimljivo u EL dok ABA Liga zna se Partizan i Zvezda a ostali samo za tamburanje!
ABA nece biti zanimljiva velika je razlika u kvalitetu i moci dva velika kluba!

navijač zvezde

pre 1 godinu

Naneli dolazi na trojku verovatno, tako da nema sanse za Hezonju, Lucica i te sto pominjete, eventualno neki slabiji igrac kao zamena Naneliju. Plej zavisi od toga za koju poziciju planiraju Egzuma, Gos bi legao bas, ali je to mozda vec previse igraca, tako da ako bi dosao Milutinov(teza opcija) ili Petrusev(realnije), uz ostanak Lesora, to bi bilo to verovatno...
(Dzoni-1970-, 13. jul 2022 22:15)
aj sve, dolazi petrusev, ili milutinov. sta je sa smajilagicem? navijam za zvezdu, iskreno, vrlo bih rado voleo njega da vidim u dresu zvezde. ok milutinov je već posebna priča, klasa iznad, ali uz dobar rad, smajilagic bi bio zver bolja i od njega, a zapostavljen je zbog lesora i ostalih centara

malo znanja ,nije na odmet

pre 1 godinu

Lako je njima. Imaju rezultate. Zaradili lovu...
(Faruk Hadžibegić, 13. jul 2022 20:32)

Isto kao i vi onomad, pre te istorijske 2011...
(iskreno, 13. jul 2022 22:22)

onomad?
ti si tad bio u pelenama.

нек' сам рекао...

pre 1 godinu

Невезано за навијачки табор, ово што раде и звезде и партизан је издаја српске кошарке!Искључиво странци се доводе, где су наши клинци, развој наше кошарке? Срамота
(мерак, 14. jul 2022 08:24)

То о гашењу кошаркашких центара је мит који одавно не пије воду и о томе пишу само они који површно прате кошарку. Чак и наша трећа лига има Амере у саставу. О КЛС, да не причам. Ко њима брани да стварају играче? Концепција стварања играча, еволутивно се мењала протеклих деценија, а основни разлог је НОВАЦ!
Ево неколико доказа. Родитељи су почели да продају своју четрнаестогодишњу децу страним клубовима и менаџерима. Родитељи гурају своју неталентовану децу, трошећи паре, да ви евентуално зарадили више. Уништено је домаће такмичење због недостатка јаких спонзора. Деца више не "висе" на кошаркашким теренима, као некада. Фале константни успеси репрезентације, да би се улични терени напунили. Ако би отерали странце, интерес за кошарком би потпуно пао и личили би на Хрватску, а нисмо далеко. Прво шпанска и италијанска, а касније грчка и турска кошарка су се афирмисале и издигле искључиво због наших тренера и играча из ех-Ју и Амера. До тада су на европској кошаркашкој мапи постојали само СССР и Југославија. Није ствар у странцима, већ нама. Нико више не почиње да тренира кошарку због љубави према игри, него да би можда, једном, зарадио паре. Зато људи који овде на порталу промовишу само материјалне вредности, нису у праву, а ми идемо све ниже.

Hedonista

pre 1 godinu

I to je to otprilike. NWG nece doci jer ce Dante biti na kecu, Petrusev takodje, jer dolazi Milutinov i prica je zaokruzena, sa danasnjim odlaskom Zagorca i ostankom Lesora. Vidim da neki spominju Lucica. On ima lep ugovor sa Bajernom, sledece sezone je slobodan i onda se vraca. Ovaj tim sada komotno moze da udje u ravnopravnu borbu za TOP 8.

Fenomen

pre 1 godinu

Da li se neko pita kuda ide srpska košarka sa ovakvom politikom koju vode Zvezda i Partizan. Kakvi su to srpski klubovi gde u sastavu ima dva do tri domaća igrača. A onda se vidimo što gubimo tamo od neke Letonije ili Belgije. U Zvezdi su ostala ako sam dobro nabrojao četiri, a u Partizanu samo tri domaća igrača. Vodi se politika da se uzme titula po svaku cenu, a ta cena je veoma skupa. Pogrešno je reći da navijam za srpski klub u kome nema domaćih igrača. To su legije stranaca što je velika sramota za uprave tih klubova. Više srpskih igrača ima u nekim evropskim klubovima nego u Zvezdi i Partizanu. Ta dva kluba nisu samo izgubila kvalitet već su izgubili i identitet. Žalosno.

Čiki

pre 1 godinu

Još Milutinov i Lučić i kraj prelaznog. Uzmi Željko evrotitulu.
(Vlada, 13. jul 2022 21:19

Uzeće onda kada naprave drveni šporet. A onda kada dugovi dostignu astronomske visine sledi katanac. Željko da bi došao u Partizan tražio je garancije. Ali niko ne reče kakve su. Da bi se odmah slikao sa Ivicom Dačićem. Sve jasno

Leka

pre 1 godinu

Pa dobro trebaće im 5 lopti da se igraju... em loši u odbrani em sebični.... ko li dovodi ove igrače....
(mikac357, 13. jul 2022 22:16)

Auuuu momce, pa sta ti gledas, ako uopste gledas Evroligu? Oba momka, a pre svega Egzum su defanzivne masine.

Subotica

pre 1 godinu

Da li se neko pita kuda ide srpska košarka sa ovakvom politikom koju vode Zvezda i Partizan. Kakvi su to srpski klubovi gde u sastavu ima dva do tri domaća igrača. A onda se vidimo što gubimo tamo od neke Letonije ili Belgije. U Zvezdi su ostala ako sam dobro nabrojao četiri, a u Partizanu samo tri domaća igrača. Vodi se politika da se uzme titula po svaku cenu, a ta cena je veoma skupa. Pogrešno je reći da navijam za srpski klub u kome nema domaćih igrača. To su legije stranaca što je velika sramota za uprave tih klubova. Više srpskih igrača ima u nekim evropskim klubovima nego u Zvezdi i Partizanu. Ta dva kluba nisu samo izgubila kvalitet već su izgubili i identitet. Žalosno.
(Fenomen, 14. jul 2022 08:00)

To zahvali Miškoviću i sličnim šibicarima koji izimaju mlade igrače i od njih ne prave takmičarske igrače nego im samo nabijaju statistiku. Nisi inače dobro prebrojao. Partizan za sad ima 6 domaćih igrača, Aleksu, Koprivicu, Smailagića, Tristana, Trifunovića, Anđušiča, verovatno za par dana i sedmog, Milutinova. Koprivica, Smailagić i Tristan su jako mladi i budući reprezentativci. Malo li je napraviti tri reprezentativna igrača? Sa druge strane, Zvezda jeste problematična, jer nema nijednog domaćeg igrača sa reprezentativnim potencijalom i za sve ove godine igranja Evrolige nije ih napravila osim Gudurića.

Kron

pre 1 godinu

I posle se cudimo sto smo zemlja bez kosarke! Unistitelji sa splavova, kozmetickih koso ugradnih salona, klinko disko klubova vratite ona srecna domaca kosarkaska vremena!!!

roten

pre 1 godinu

"NBA budžeti" za oba kluba.Navijam za Zvezdu i ako se dovede u klub ono što se pominje mislim da će Zvezda opet biti za nijansu jača.Ali ako Partizan dovede Milutinova to je već druga priča.Ovo je sve samo skretanje pažnje sa onog što je ipak važnije, a to je da pobednik fudbalskog prvenstva ide direktno u LŠ, a Zvezda će pregaziti ligu,onako u miru.Što se tiče košarke, Partizan i Zvezda će biti kao i prošle sezone,sličnog kvaliteta,pa ko bude bolji na terenu.Partizan je i prošle sezone imao sve u svojim rukama, ljudi zaboravljaju da je Obradović izgubio prednost domaćeg terena u direktnom duelu sa Zvezdom, na neverovatan način...Verujem da će se Rusi za godinu dana vratiti u EL, pa će ABA liga opet imati samo jedno mesto u EL.Finale ABA lige Zvezda - Partizan(100 posto), ulog će biti strašan, verovatno opet 5 utakmica, pa ko preživi...

Laki

pre 1 godinu

Ajde više sa smaranjem domaći, strani, ovo ono. Čitava Evropa već decenijama igra sa strancima u svim sportovima. Jel navijače Arsenala zanima sto nema Engleza u timu? Ne. Pun stadion, navijanje i pesma. Večito samo mi zaostajemo decenijama iza Evrope s konzervom umesto mozga. Ko je bolji igra, nema tu više domaći i strani. Treniraj, budi bolji od stranca i igraćeš. Nekad devetnaestogodišnjaci bili glavni igrači u košarci, a sad kukaju što greju klupe koju minutu. Svi glume zvezde. Sport je odricanje. Ako misliš biti bolji od drugih treniraj brale, nema izlazaka do ujutro i lokanja i voli sport kojim se baviš inače stižu stranci. To je to, navijači žele titule, pobede, slavu za svoj tim, a ne gubljenje decenija u prosečnosti. Žele pobede nad Barsom, Realom i ostalima. Ne žele pobede nad KK Motokultivator iz Vrelog Kazana.

Zvezda

pre 1 godinu

Nemam ništa protiv što Partizan dovodi skupe igrače. Može i Jokića, Lebrona, Karija itd ali ajde Ostoja da izadje pred javnost i pokaže finansijski izveštaj. Koliko ko od sponzora daje, koliko država, koliko njegov British motors. To valjda nije poslovna tajna. Neće biti da Bel medic, NS plakat, Tesla i ostali daju po milion evra. Nikada u poslednjih 30 godina niko i nikada nije izašao sa detaljnim finansijskim izveštajem

Exe

pre 1 godinu

Ne podrzavam ovakvo razbacivanje parama ni jednih ni drugih, ali eto makar smo posle 10 godina konacno jednaki.
(navijac, 13. jul 2022 21:36)

Jednaki? Tim gde igraju Panter (F4 Armani), Ledej (F4 Armani), Lesor (Top 8 Makabi), Egzum (F4 Barselona), Naneli (Top 8 Makabi), jednak timu gde igraju Martin (F4 Olimpijakos), Mitrović (evrokup Budućnost), Holand (evrokup Bursa), Dobrić, Nedović (PAO)? Nekome je ovo jednako???
Željko je samo pokazao da je trener kome treba F4 petorka igrača da bi nešto postigao. I prošle sezone je imao moćniji tim, doveo Pantera i Ledeja a Radonjić ih ugasio Holinsom i Davidovcem i uzeo im sve.

Velika sramota

pre 1 godinu

Drzava je do sada dala 9,5M evra (6,5M poreski dug plus 3M evra wc evrolige)! A ovo su plate igraca: Panter 2M, Naneli 1,5M, exum 1M, ledej 1,4M, lesor, andjusic i avramovic po 600000 evra. smajlagici je isto tu negde, ostali su jeftinini od pola miliona. Kad se na to sve doda zeljko i njegov strucni stab, a bice i jos pojacanja, vidi se da budzet itekako prelazi 20M evra, a mozda ce preci i 25M

Maza

pre 1 godinu

Smajlagic je četvorka, a ne petica.
Vidi se da si navijač CZV Beograd.
(Radijator, 13. jul 2022 23:52)

vidim sve je cetvorku igrao u partizanu. kako je lesor došao nema ga ni u protokolu, udje po par minuta i to što udje bolje da ne ulazi. jesam li ja nešto loše rekao kao navijac zvezde?
(navijač zvezde, 14. jul 2022 00:25)

Nisi nista lose rekao, samo malo kosarku da popravis. Smailagic je klasicna cetvorka. On moze da odradi peticu, ali je primarna cetvorka. Pocetkom sezone je bio najbolji igrac Partizana, posle povrede se nikako nije vratio u ritam. Inace je jedan od omiljenijih Zeljkovih igrava, koji smatra da Smailagicev potencijal nema granicu.

Marko

pre 1 godinu

I posle se cudimo sto smo zemlja bez kosarke! Unistitelji sa splavova, kozmetickih koso ugradnih salona, klinko disko klubova vratite ona srecna domaca kosarkaska vremena!!!
(Kron, 13. jul 2022 21:19)

Bilo bi idealno kada bi moglo. Nazalost cim se pojavi talentovani kosarkas, roditelji jure da ga uvale menadzeru, koji mu u svom klubu napumpa statistiku, decko igra utakmice bez rezultatskog znacaja i tu ne moze da napreduje. Zvezda za osam godina igranja Evrolige nije izbacila nijednog kvalitetnog klinca. Sada im najmladji igrac ima 27 godina. Partizan takodje za sve ove godine nije izbacio nijednog kvalitetnog igraca. Ajde sada ima Vukcevica, Koprivica i Smailagica koji ce postati top igraci i reprezentativci, ali i to je malo. Nema kosarkaskih centara, sve je na privatnim skolama kosarke i bojim se da ne prodjemo kao sa vaterpolom.

zigi

pre 1 godinu

bravo! sa srecom!
a moja keva (i mnogi mnogi drugi) ce da ceka na operaciju 6 godina. SEST GODINA!
sta da kazem. ko nam je kriv sto smo uplacivali porez po 10, 20, 30... godina. trebalo je da budemo crnci iz amerike. onda bi "drzava" srbija imala da izdvoji za nas.
vazno je da se znaju prioriteti i da se nase zajednicke pare logicno i korisno usmeravaju. koga briga za obrazovanje, zdravstvo, sudstvo. vazno da imamo za profesionalne sportiste. i to strane. tooooo lutkooooo!!!
sad daj zvezdi jednog, da se ne uvrede.
jedina kazna za covica, obradovica, ministre i ostale, kada se oni i njihovi razbole, da idu kod drzavnog doktora i da cekaju na red kao i sav posten svet. pa da vide onda sta su napravili.
lako je biti gazda kad zavlacis ruku u tudji dzep. a "drzava" srbija samo tome i sluzi. sredstvo da tzv. politicari otimaju nase.
p.s. celokupan budzet za nauku r. srbije je manji nego budzet sd zvezda i sd partizan.

Hold your horses

pre 1 godinu

Bogdanovic, Kalinic, Veseli, Dikson, Judo... na klupi Datome, Slukas, Antic, Naneli i pokoji Turcin. E s TAKVOM postavom je Fener osvojio EL. Partizan s ovim sastavom moze samo do Top 8, budite realni.

Zvezda

pre 1 godinu

Koje naše ? Epizodiste. Nisu ni za D ekipu. A mlade igrače nemamo ? Da se malo mozak upali na godinu dve ? Teško izgleda, bolje dovesti par stranaca, bacati pare na tipove kao Lesor koji nemaju pojma o kosarci, vama Lazić i dalje visi u rosteru, čovek ima manje poena u karijeri od trenera maltene, Ajde bre, dokle cirkus sa svih strana !!!
(JPR24, 13. jul 2022 21:31)

Lazić nije igrač koji će da trpa. Već drugu godinu u prvoj petorci ABA. Koliko su davali Zdovc, Saša Obradović? Ne znaš jer si klinac koji se pali iz fotelje

webber

pre 1 godinu

Od država hoce da nas ugasi, Poslali Ostoju sa specijalnim zadatkom da nas ugasi ,do Bacaj bombe Ostoja kratak je put, licemerstvu groblja nema kraja

Dzoni-1970-

pre 1 godinu

Naneli dolazi na trojku verovatno, tako da nema sanse za Hezonju, Lucica i te sto pominjete, eventualno neki slabiji igrac kao zamena Naneliju. Plej zavisi od toga za koju poziciju planiraju Egzuma, Gos bi legao bas, ali je to mozda vec previse igraca, tako da ako bi dosao Milutinov(teza opcija) ili Petrusev(realnije), uz ostanak Lesora, to bi bilo to verovatno...

Trancer

pre 1 godinu

Avangarda, opozicija...Odakle pare?
Ostoje vam, recite da niste drzavni projekat.
Prva petorka vam vredi bar 6 miliona.
(Roki, 13. jul 2022 21:49)
Pa doktor je na jutarnjem rekao da je vas budzet za narednu sezonu 12 miliona, a za proslu da je bio 9. Ako se vratis godinu dana u nazad za proslu je rekao da je 5. Znaci slagao je za cela 4 miliona. Pretpostavimo da i sad laze, tako da vam je budzet oko 15-16 miliona. Nasih 6 za prvu petorku je nista.
(Dr. Laso, 13. jul 2022 22:17)

Ako znaš i malo o tržištu u kosarci I koliko igraci kostaju znao bi da partizan dovodi daleko skuplje igrace od Zvezde za barem 50% skuplje na svakoj poziciji, sad ti razmisli koliki je budžet partizana.
A budzet zvezdin za sve igrace je oko 3 do 4 miliona a budzet za ceo klub možda dodje do 8 miliona

Kk partizan drugoligaš

pre 1 godinu

Ostoja plati porez ,duguješ 5 ipo miliona € !
Znamo da je mlada partizanka nastala na narodnoj grbači ali to je davno prošlo vreme.
Vrlo brzo sledi povratak u realnost , druga liga vaše prirodno stanište.

ica

pre 1 godinu

i da dodam,partizan je prosle godine od vrhunskih igraca imao samo dva igraca,sve ostalo je bilo srednja zalost.Dosta vise price navijaca zvezde,koji su tad kukali a posle doveli 4 evroligaska pojacanja uzbpostojeci roster solidan tim
I sta se desava kad se igrao derbi oni udvoje ladeya i pantera i partixan se muci.(sad,sad ce biti mnogo drugacije)Uzgred ZLJKO nije osvojio samo 9 evroliganego je i bio sa reprezentacijom(prvak sveta,prvak evrope,i osvojio olimpisko srebro)

Sofronije

pre 1 godinu

Pretprošle godine su pitali koliko koševa su dali domaći igrači, a prošle su razigravali mlade. Baš me interesuje šta će ove ove godine @kkpartizan da izmisli?

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 1 godinu

Partizan 2022/23
1.Madar,NOVi PLEJ(Gos?)
2.Panter,Avramović,Anđušić
3.Egzum,Naneli
4.Smajlagić,Ledej
5.Koprivica,Lesor,NOVI CENTAR(Milutinov/Petrušev?)
Tu su još Trifunović,Glas i Vukčević
Bio bi to Partizan za F8 Evrolige!

Kratko pamćenje..

pre 1 godinu

To zahvali Miškoviću i Nisi inače dobro prebrojao. Partizan za sad ima 6 domaćih igrača, Aleksu, Koprivicu, Smailagića, Tristana, Trifunovića, Anđušiča, verovatno za par dana i sedmog, Milutinova. Koprivica, Smailagić i Tristan su jako mladi i budući reprezentativci. Malo li je napraviti tri reprezentativna igrača? Sa druge strane, Zvezda jeste problematična, jer nema nijednog domaćeg igrača sa reprezentativnim potencijalom i za sve ove godine igranja Evrolige nije ih napravila osim Gudurića.
(Subotica, 14. jul 2022 08:30)
zapravo su partizan i vujosevic najveci krivci za propast nase kosarke i njima nikada nije bio cilj razvoj igraca vec kradja istih i instant rezultat. cak su i ove godine odbili da igraju domace prvenstvo i pokazali da im srpska kosarka nista ne znaci samo pare da se maznu i ako moze neka pobeda u el.
(bla, 14. jul 2022 09:09)
Vujosevic je napravio igraca od Bogdanovica, a kod Jovanovica je sedeo na klupi.
Tu su jos Lucic, Milutinov, Andjusic, Macvan, Marinković, Musli, Gagic, Maric, Lovernj, Veseli, Rasic, Kecman, Raduljica...
Macvan, Musli, Rasic, Kecman, Raduljica, Bogdanovic- igraci koji nisu potekli u Partizanu, ali im je Vujosevic vratio karijeru na pravi put.
Da ne navodim strance koji su napravili dobre karijere..
Maric, Pekovic, Gordon,veseli..
Gordon propao od kada je napustio Partizan kao i Gagic.
Rasic i Kecman bili izgubljeni igraci posle efesa, a Raduljica posle efesa igrao u u Krajni za azovmas
Nemas pojma!

srbija

pre 1 godinu

Prvo, Partizan i Zvezda ne trpe razvoj igraca, traze odmah rezultate. Nasi igraci su u Megi i odmah odu preko. Drugo, juce predvece sedim u skolskom sa svojim klinkama i gledam teren za basket. Prazan. Trava raste iz sitnih pukotina po terenu. Vidi se da lopta nije prosla preko terena danima. Nema klinaca koji tapkaju, nema klinaca koji odbrojavaju 3, 2, 1, pa sutnu u zadnjoj sekundi. Kakvi, bre, domaci igraci. Jedini spas je da neko napravi veliki rezultat, da osvoji nesto. Svejedno ko, Partizan, Zvezda, reprezentacija.

bla

pre 1 godinu

To zahvali Miškoviću i sličnim šibicarima koji izimaju mlade igrače i od njih ne prave takmičarske igrače nego im samo nabijaju statistiku. Nisi inače dobro prebrojao. Partizan za sad ima 6 domaćih igrača, Aleksu, Koprivicu, Smailagića, Tristana, Trifunovića, Anđušiča, verovatno za par dana i sedmog, Milutinova. Koprivica, Smailagić i Tristan su jako mladi i budući reprezentativci. Malo li je napraviti tri reprezentativna igrača? Sa druge strane, Zvezda jeste problematična, jer nema nijednog domaćeg igrača sa reprezentativnim potencijalom i za sve ove godine igranja Evrolige nije ih napravila osim Gudurića.
(Subotica, 14. jul 2022 08:30)
zapravo su partizan i vujosevic najveci krivci za propast nase kosarke i njima nikada nije bio cilj razvoj igraca vec kradja istih i instant rezultat. cak su i ove godine odbili da igraju domace prvenstvo i pokazali da im srpska kosarka nista ne znaci samo pare da se maznu i ako moze neka pobeda u el.

мерак

pre 1 godinu

Невезано за навијачки табор, ово што раде и звезде и партизан је издаја српске кошарке! Једина два клуба која имају константну и бесконачну помоћ државе, гасе остале центре по Србији! Искључиво странци се доводе, где су наши клинци, развој наше кошарке? Срамота

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Partizan 2022/23
1.Madar,NOVi PLEJ(Gos?)
2.Panter,Avramović,Anđušić
3.Egzum,Naneli
4.Smajlagić,Ledej
5.Koprivica,Lesor,NOVI CENTAR(Milutinov/Petrušev?)
Tu su još Trifunović,Glas i Vukčević
Bio bi to Partizan za F8 Evrolige!
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 14. jul 2022 06:13)

To je to, brate, kao da sam ja pisao...

JPR24

pre 1 godinu

I jedni i drugi : pojačanja Stranci. Buve…
(JPR24, 13. jul 2022 20:38)


Videli smo nase u reprezentaciji? Za EL to su smesni igraci.Posebno ako se tezi da se nesto uradi ozbiljnije osim 15. mesta..
(321, 13. jul 2022 20:45)


Koje naše ? Epizodiste. Nisu ni za D ekipu. A mlade igrače nemamo ? Da se malo mozak upali na godinu dve ? Teško izgleda, bolje dovesti par stranaca, bacati pare na tipove kao Lesor koji nemaju pojma o kosarci, vama Lazić i dalje visi u rosteru, čovek ima manje poena u karijeri od trenera maltene, Ajde bre, dokle cirkus sa svih strana !!!

Zhol

pre 1 godinu

Mislim da je i Egzumu i Panteru i Naneliju obecano da budu prve violine na svojoj poziciji. Tako da kontam da je mnogo realnije da je Egzum doveden da bude prvi plej (sto cele karijere zeli da igra), nego da su grunute ogromne pare da se dovedu i Egzum i Naneli na trojku. Ja ocekujem da dodje jos jedan visoki igrac (mozda bas Petrusev, jer moze da pokrije i 4 i 5), i mozda jedna back up trojka, malo snaznija i malo boljeg kvaliteta, jer Trifa nije ni blizu kvaliteta za EL, ni kao drugi izbor za tu poziciju, moze da bude treci izbor. Za Tristana nisam siguran sta da mislim, ni sta ume, ni da li je planiran da pomaze na trojci ili na cetvorci. Ja mislim da je pre vidjen na 4. U tom slucaju, uz ova pojacanja, imamo po tri igraca na svakoj poziciji:

1 - Egzum, Madar, Avram kao ispomoc
2 - Panter, Andjusic, Glas
3 - Naneli, pojacanje, Trifa
4 - Ledej, Smajli, Tristan
5 - pojacanje, Lesor, Balsa

Ovde na nizim pozicijama naravno moze doci do mesanja, Avram, Panter, Andjusic i Glas su dvojke po difoltu, ali poneko tu moze pomoci na kecu i trojci, i Naneli i Trifa mogu da se "spuste" na beka, Egzum moze sve od 1 do 3 da pokrije... Sto se tice visih pozicija i Ledej i Smajli mogu pomoci na petici, ali mislim da je tu potrebno na 4/5 jedno top pojacanje da bismo bili kokurentni za neke vise domete u EL. Slazem se da nemamo klasicnog pleja sem Madara, koji nije za prvog EL pleja jos uvek, ali s obzirom na igrace koje smo uzeli do sad, mislim da nije realno ocekivati jos jednog pleja, pre ce biti da nece biti ni forsirana igra sa klasicnim plejom.

Exe

pre 1 godinu

Нанели, Пантер, Анђушић... бојим се да ће сваком требати по једна лопта!
(никии08, 13. jul 2022 22:44)

Ma ajde to nego što će Egzumu samo trebati dve. A pod koš za Lesora, a Ledej, a Avramović... a naši talenti, Trifunović, a veliki talenat iz Reala došao da ima ulogu Vukčević? Molten korporacija ima da oživi i proradi samo za ovaj tim.

ja

pre 1 godinu

navijač zvezde, 13. jul 2022 22:28)

Smajlagic je četvorka, a ne petica.
Vidi se da si navijač CZV Beograd.
(Radijator, 13. jul 2022 23:52)

vidim sve je cetvorku igrao u partizanu. kako je lesor došao nema ga ni u protokolu, udje po par minuta i to što udje bolje da ne ulazi. jesam li ja nešto loše rekao kao navijac zvezde?
(navijač zvezde, 14. jul 2022 00:25)

Smailagić je drugu polovinu sezone dugo bio povređen pa je totalno ispao iz forme. To ne znači da ga je Željko otpisao i da se neće vratiti jači sledeće sezone. On je projektovan kao druga četvorka, a protiv Zvezde je igrao drugu peticu kao iznuđeno rešenje jer se Koprivica nije snalazio.

bvb

pre 1 godinu

i da dodam,partizan je prosle godine od vrhunskih igraca imao samo dva igraca,sve ostalo je bilo srednja zalost.Dosta vise price navijaca zvezde,koji su tad kukali a posle doveli 4 evroligaska pojacanja uzbpostojeci roster solidan tim
I sta se desava kad se igrao derbi oni udvoje ladeya i pantera i partixan se muci.(sad,sad ce biti mnogo drugacije)Uzgred ZLJKO nije osvojio samo 9 evroliganego je i bio sa reprezentacijom(prvak sveta,prvak evrope,i osvojio olimpisko srebro)
(ica, 14. jul 2022 08:47)

Cuj, "samo dva vrhunska igrača". Pored njih Obradovica. Tu su onda Lesor kao osvajac EK, pa Avramovic kao najbolji strelac spanske lige. Onda imamo Kuruca koji je u NBA igrao prosecno 16 minuta. Smailagica iz NBA, Mura i Madara kao jednog od najtalentovanijih plejeva. Bas skromno... I sad na sve to posle fijaska od sezone dodajete Nanelija, Exuma, Andjusica i verovatno Gosa.

Cryptograf

pre 1 godinu

Nunnaly je jedan od najboljih igrača u Evropi. Mislim da ništa ispod f4 ne bi bio uspeh ove sezone s obzirom da je zeljko napravio vrhunski tim

sima

pre 1 godinu

Auuuu koje zlobe ima medju vama i zavisnosti, gledajte svoj život i svoj klub. Svi rade ono im se može, zato manite se ćorava posla i gledajte svoj život. Unesite malo pozitivizma u svoj život i za klub za koji navijate. Neka bolji pobedi,a zna se ko je bolji :)

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Ako su ruze, odakle ti to da nece doci jos jedan centar? Da li si uopste svestan koliko meceva cemo igrati samo u Evroligi, to je 34 kola, covece Boziji, a to je samo u regularnom delu! I 1 i 5 nam trebaju, bez dileme.

Dezurni smarac

pre 1 godinu

@Dzoni-1970, dao sam ti plus, ali, zasto mislis da bi to bilo previse igraca? Jos dvojica bi morala da dodju, a Egzum je verovatno planiran da igra na 3-ci. Sva logika govori da ce doci jos plejmejker i teski centar, a bilo bi sjajno kada bi to bili upravo Gos i Milutinov. Ako pak Egzum bude plej, onda nam treba jos jedna trojka uz Nanelija i Trifunovica, a to moze da bude Hezonja, a mogao bi i njegov imenjak Nakic, sto da ne:-D

Sasa

pre 1 godinu

Partizan 2022/23
1.Madar,NOVi PLEJ(Gos?)
2.Panter,Avramović,Anđušić
3.Egzum,Naneli
4.Smajlagić,Ledej
5.Koprivica,Lesor,NOVI CENTAR(Milutinov/Petrušev?)
Tu su još Trifunović,Glas i Vukčević
Bio bi to Partizan za F8 Evrolige!
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 14. jul 2022 06:13)

Mislim da će Egzum na 1-2 a Tristan na 3.
Moguće je da će samo još pleja ili centra dovesti.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

ako ostane lesor, centar se ne dovodi, jedino mozda jos jedan na poziciji 4.
smajli je imao problema sa povredama i tu je kriticno.
pleja nece dovoditi, mada nam realno treba pravi plej, ali ne vidim mesto za njega u rotaciji.

ccc

pre 1 godinu

Petorka Egzum-Panter-Naneli-Ledej-Lesor.

Svaka čast najvećem Srbinu na ovom projektu vraćanja srpske košarke i igrača. Nivo laži i demagogije kao i onog što ga je doveo i najavio na Pinku. Sličan karakter.

Pućiće ovo kao mehur od sapunice.
Kamen na kamenu neće ostati.

pgpg

pre 1 godinu

Za ovu srpsku Darušafaku će trebati 4 lopte da se svi egomanijaci dokažu. Egzum, Panter, Lesor, Ledej, Naneli, Avramović, pa to će biti tuča na terenu, kamoli van. Sa uživanjem ću gledati raspad ove sklepotine.

nekle

pre 1 godinu

Sledeci je viliams-gos, to je zavrsen posao.
Pregovara se i sa Milutinovim.
Petrusev bi takodje trebao da potpise za Partizan.
Sta da vam kazem, pravimo mocan tim,ne za f4, nego za titulu.
Bice ludnica ove sezone i naravno plac nejaci u zelezniku.
Njima savetujem onu jasarovu isplaci se bice ti lakse hehe...
A sada i fudbalski klub da prati poteze kosarkaskog, pa da sledece sezone jurimo i na titulu lige sampiona.
Mi smo Partizan bre, gazi sve!

i to vam je tako

pre 1 godinu

Ovakvo ponasanje Partizana i Zvezde je prst u oko postenom narodu. Trecina plate mi je proslog meseca otisla na gorivo i hranu, i to hranu dok sam na poslu. I to imam platu koja je na nivou republickog proseka. Sta onda da govorimo o grupi ljudi koja radi za minimalnu zaradu, a ona je mozda i najveca. Za to vreme isprdjavanje i rat dve strane unutar vladajuce strukture i silni baceni milioni za ove nepotrebne i istrosene strance. A skolski sport nam ne postoji. Meni je ovo jezivo, a vi kako hocete, svadjajte se, zbog toga se ovo ocigledno i radi.
(Dokle vise, 13. jul 2022 20:35)

Nemate na vestima Zvezdinih "pojacanja" da pravis egal na ovu situaciju.

Nego kao sad i Zvezda kupuje neka velika imena.

cinjenice

pre 1 godinu

Naneli milion evra. Egzum milion evra. Panter 1.5 miliona evra. Ledej milion evra. Lesor, Andjusic i Avramovic po 600 hiljada evra. Smajlagic 500 hiljada evra. Trener milion evra. Licenca za Evroligu 3 miliona evra. Pa ovi ljudi imaju budzet od 20 miliona evra i to sve dok duguju drzavi za porez.

Ljubisa Livac

pre 1 godinu

Hahaha... pa odakle vise sipate? 10 godina bez titule i EL, otkud para za najskuplja pojacanja? Pa ni Barsa nema za Pantera, Nanelija, Lesora... Odakle crpite kad rezultata nemate? No da vam otkrijem tajnu, opet dzaba krecite.

Belgija

pre 1 godinu

Samo napredno Partizane u duhu Ostoje Mijailovica. Navijaci JSD jos jednom pokazuju koliko su dvolicni , mada to nista ne cudi ko prati njihov rad.

Loznica

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!
(Nije tesko biti fin, 13. jul 2022 21:48)

Željko je sa Partizanom bio prvak Evrope bez i jednog stranca....
(Jaaa, 13. jul 2022 22:06)

Ma nijeeeeeeee!!! Možda i jeste, ali to tada nije bila košarka. Ovo je košarka, kada sa najvecim budzetom u istoriji srpske kosarke ne možeš ni među 15 da budeš. Isto bez stranaca!!!

Nije tesko biti fin

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!

statuskan

pre 1 godinu

Džaba vam glodari sve opet će biti Kalemegdan u junu
(Вук, 13. jul 2022 21:23)

Vaše je završeno, sada se košarka vraća kući, tamo gde je to prirodno. Jer košarka to je Partizan!

PredragDrobnjak

pre 1 godinu

Jbg, zaradili ljudi pošteno za vrhunska Evroligaška pojačanja, rezultati govore svoje.
(Sabre, 13. jul 2022 20:42)

Vi ste gašenjem 2011. pošteno zaradili 100+ miliona kojima ste do danas ostvarili legendarni top 9, najveći uspeh kluba!

Trancer

pre 1 godinu

Avangarda, opozicija...Odakle pare?
Ostoje vam, recite da niste drzavni projekat.
Prva petorka vam vredi bar 6 miliona.
(Roki, 13. jul 2022 21:49)
Pa doktor je na jutarnjem rekao da je vas budzet za narednu sezonu 12 miliona, a za proslu da je bio 9. Ako se vratis godinu dana u nazad za proslu je rekao da je 5. Znaci slagao je za cela 4 miliona. Pretpostavimo da i sad laze, tako da vam je budzet oko 15-16 miliona. Nasih 6 za prvu petorku je nista.
(Dr. Laso, 13. jul 2022 22:17)

Ako znaš i malo o tržištu u kosarci I koliko igraci kostaju znao bi da partizan dovodi daleko skuplje igrace od Zvezde za barem 50% skuplje na svakoj poziciji, sad ti razmisli koliki je budžet partizana.
A budzet zvezdin za sve igrace je oko 3 do 4 miliona a budzet za ceo klub možda dodje do 8 miliona

Ekspertiza na nivou podruma

pre 1 godinu

Petorka Egzum-Panter-Naneli-Ledej-Lesor.

Svaka čast najvećem Srbinu na ovom projektu vraćanja srpske košarke i igrača. Nivo laži i demagogije kao i onog što ga je doveo i najavio na Pinku. Sličan karakter.

Pućiće ovo kao mehur od sapunice.
Kamen na kamenu neće ostati.
(ccc, 13. jul 2022 20:41)

Važi. Kad ti kažeš sigurno je tako.

Milos

pre 1 godinu

Bravo. Posle Egzuma, Ledeja i Pantera jos jedan koji ce da uzme preko milion evra iz budzeta gradjana Srbije. A posle njih imamo i ove od preko 500-600 hiljada evra poput Lesora, Andjusica, Avramovica, Smajlagica i ostalih stipendista.

gornjim

pre 1 godinu

Petorka Egzum-Panter-Naneli-Ledej-Lesor.

Svaka čast najvećem Srbinu na ovom projektu vraćanja srpske košarke i igrača. Nivo laži i demagogije kao i onog što ga je doveo i najavio na Pinku. Sličan karakter.

Pućiće ovo kao mehur od sapunice.
Kamen na kamenu neće ostati.
(ccc, 13. jul 2022 20:41)


Mnogo tebe zabole i za mehur i za kamen...
Bio jedan čovek, kome su petorci igrali Bogdanović, Milosavljević, Milutinov... i zvali ste ga grobarom srpske košarke.
Tako da, obidji me glupim forama

Vlada

pre 1 godinu

Pa dobro trebaće im 5 lopti da se igraju... em loši u odbrani em sebični.... ko li dovodi ove igrače....
(mikac357, 13. jul 2022 22:16)
Pošto sigurno nisi trenirao ja te pitam da li si ikad u životu gledao košarku i da li znaš bilo šta o njoj. Pretpostavljam da nisi pošto niko ko je gledao košarku i ko zna bilo šta o ovoj igri ne može da kaže da su Naneli i posebno Egzum loši u odbrani. Naprotiv, u pitanju su VRHUNSKI odbrambeni igrači koji sa Avramovićem čine paklenu odbranu na spoljnim pozicijama. Ne postoji igrač u Euroligi koji pored njih trojice može da se naigra. Pre nego što daješ svoje mišljenje, molim te konsultuj učitelja ili nastavnika fizičkog pa onda nešto pričaj.

malo znanja ,nije na odmet

pre 1 godinu

Lako je njima. Imaju rezultate. Zaradili lovu...
(Faruk Hadžibegić, 13. jul 2022 20:32)

Isto kao i vi onomad, pre te istorijske 2011...
(iskreno, 13. jul 2022 22:22)

onomad?
ti si tad bio u pelenama.

Kk partizan drugoligaš

pre 1 godinu

Ostoja plati porez ,duguješ 5 ipo miliona € !
Znamo da je mlada partizanka nastala na narodnoj grbači ali to je davno prošlo vreme.
Vrlo brzo sledi povratak u realnost , druga liga vaše prirodno stanište.

Zvezda

pre 1 godinu

Nemam ništa protiv što Partizan dovodi skupe igrače. Može i Jokića, Lebrona, Karija itd ali ajde Ostoja da izadje pred javnost i pokaže finansijski izveštaj. Koliko ko od sponzora daje, koliko država, koliko njegov British motors. To valjda nije poslovna tajna. Neće biti da Bel medic, NS plakat, Tesla i ostali daju po milion evra. Nikada u poslednjih 30 godina niko i nikada nije izašao sa detaljnim finansijskim izveštajem

Nenad

pre 1 godinu

Треба да нас је срамота, нико да честита Бајрам Обрадоглу...
(Црвена звезда 1913, 13. jul 2022 21:07)

Hahahah samo placi kako kiptis od muke :)))

pedja

pre 1 godinu

"NBA budžeti" za oba kluba.Navijam za Zvezdu i ako se dovede u klub ono što se pominje mislim da će Zvezda opet biti za nijansu jača.Ali ako Partizan dovede Milutinova to je već druga priča.Ovo je sve samo skretanje pažnje sa onog što je ipak važnije, a to je da pobednik fudbalskog prvenstva ide direktno u LŠ, a Zvezda će pregaziti ligu,onako u miru.Što se tiče košarke, Partizan i Zvezda će biti kao i prošle sezone,sličnog kvaliteta,pa ko bude bolji na terenu.Partizan je i prošle sezone imao sve u svojim rukama, ljudi zaboravljaju da je Obradović izgubio prednost domaćeg terena u direktnom duelu sa Zvezdom, na neverovatan način...Verujem da će se Rusi za godinu dana vratiti u EL, pa će ABA liga opet imati samo jedno mesto u EL.Finale ABA lige Zvezda - Partizan(100 posto), ulog će biti strašan, verovatno opet 5 utakmica, pa ko preživi...
(roten, 13. jul 2022 22:18)
Rusi ce se vratiti u evroligu?!?
Gde ti zivis rodjace,na Marsu?

shone

pre 1 godinu

Ja sam samo ovde da uživam u kmekanju delija ???
P. S. Lova nije samo od države ima tu doooosta privatnog novca, od ljudi koji ga daju iz ljubavi ?

Pravo pitanje

pre 1 godinu

Ovaj nema platu ispod 1.5 miliona evra, računate jos platu Exuma Pantera Lideja , stvarno razmisljas gde mi ustvari zivimo...Da li u Spaniji ili Turskoj? Sta se to promenilo preko noći?

Velika sramota

pre 1 godinu

Drzava je do sada dala 9,5M evra (6,5M poreski dug plus 3M evra wc evrolige)! A ovo su plate igraca: Panter 2M, Naneli 1,5M, exum 1M, ledej 1,4M, lesor, andjusic i avramovic po 600000 evra. smajlagici je isto tu negde, ostali su jeftinini od pola miliona. Kad se na to sve doda zeljko i njegov strucni stab, a bice i jos pojacanja, vidi se da budzet itekako prelazi 20M evra, a mozda ce preci i 25M

pedja

pre 1 godinu

Naneli milion evra. Egzum milion evra. Panter 1.5 miliona evra. Ledej milion evra. Lesor, Andjusic i Avramovic po 600 hiljada evra. Smajlagic 500 hiljada evra. Trener milion evra. Licenca za Evroligu 3 miliona evra. Pa ovi ljudi imaju budzet od 20 miliona evra i to sve dok duguju drzavi za porez.
(cinjenice, 13. jul 2022 21:08)
Pazi kad je to nista koliko se nakrao miliona od nejači sa Kosova znate vec ko.Nekimod nas pamte malo duze od desetak godina…

kikiriki

pre 1 godinu

Ajmo 3,2,1...kme, odakle pare, kmee lako je njima osvajali EL, kmee la ponove sve u krug i kmeee i dalje.... Treba da vas zezamo kao sto vi nas zezate u fudbal a drzava vam daje vise nego nama ali to ne priznajete.

Nemanja Cukarica

pre 1 godinu

Još Milutinov i Lučić i kraj prelaznog. Uzmi Željko evrotitulu.
(Vlada, 13. jul 2022 21:19)

Milutinov je vec tu. Na kapitena Lucica cemo ipak cekati jednu godinu. A na evrotitulu cemo cekati jos dve-tri, taman kad se Bogdan vrati. I onda kad zaokruzi pricu, Zeljko moze u penziju.

bla

pre 1 godinu

To zahvali Miškoviću i sličnim šibicarima koji izimaju mlade igrače i od njih ne prave takmičarske igrače nego im samo nabijaju statistiku. Nisi inače dobro prebrojao. Partizan za sad ima 6 domaćih igrača, Aleksu, Koprivicu, Smailagića, Tristana, Trifunovića, Anđušiča, verovatno za par dana i sedmog, Milutinova. Koprivica, Smailagić i Tristan su jako mladi i budući reprezentativci. Malo li je napraviti tri reprezentativna igrača? Sa druge strane, Zvezda jeste problematična, jer nema nijednog domaćeg igrača sa reprezentativnim potencijalom i za sve ove godine igranja Evrolige nije ih napravila osim Gudurića.
(Subotica, 14. jul 2022 08:30)
zapravo su partizan i vujosevic najveci krivci za propast nase kosarke i njima nikada nije bio cilj razvoj igraca vec kradja istih i instant rezultat. cak su i ove godine odbili da igraju domace prvenstvo i pokazali da im srpska kosarka nista ne znaci samo pare da se maznu i ako moze neka pobeda u el.

Exe

pre 1 godinu

Ne podrzavam ovakvo razbacivanje parama ni jednih ni drugih, ali eto makar smo posle 10 godina konacno jednaki.
(navijac, 13. jul 2022 21:36)

Jednaki? Tim gde igraju Panter (F4 Armani), Ledej (F4 Armani), Lesor (Top 8 Makabi), Egzum (F4 Barselona), Naneli (Top 8 Makabi), jednak timu gde igraju Martin (F4 Olimpijakos), Mitrović (evrokup Budućnost), Holand (evrokup Bursa), Dobrić, Nedović (PAO)? Nekome je ovo jednako???
Željko je samo pokazao da je trener kome treba F4 petorka igrača da bi nešto postigao. I prošle sezone je imao moćniji tim, doveo Pantera i Ledeja a Radonjić ih ugasio Holinsom i Davidovcem i uzeo im sve.

Zvezda

pre 1 godinu

Koje naše ? Epizodiste. Nisu ni za D ekipu. A mlade igrače nemamo ? Da se malo mozak upali na godinu dve ? Teško izgleda, bolje dovesti par stranaca, bacati pare na tipove kao Lesor koji nemaju pojma o kosarci, vama Lazić i dalje visi u rosteru, čovek ima manje poena u karijeri od trenera maltene, Ajde bre, dokle cirkus sa svih strana !!!
(JPR24, 13. jul 2022 21:31)

Lazić nije igrač koji će da trpa. Već drugu godinu u prvoj petorci ABA. Koliko su davali Zdovc, Saša Obradović? Ne znaš jer si klinac koji se pali iz fotelje

Dr. Laso

pre 1 godinu

Avangarda, opozicija...Odakle pare?
Ostoje vam, recite da niste drzavni projekat.
Prva petorka vam vredi bar 6 miliona.
(Roki, 13. jul 2022 21:49)
Pa doktor je na jutarnjem rekao da je vas budzet za narednu sezonu 12 miliona, a za proslu da je bio 9. Ako se vratis godinu dana u nazad za proslu je rekao da je 5. Znaci slagao je za cela 4 miliona. Pretpostavimo da i sad laze, tako da vam je budzet oko 15-16 miliona. Nasih 6 za prvu petorku je nista.

Sub013

pre 1 godinu

F4
(Armagedon, 13. jul 2022 20:40)

Kako sad to, zar Ostoja nije postavljen od strane države da bi uništio Partizan? Premeniki ste priču, sad to više ne važi? Vidi, sa ovakvim budžetom i ovolikim ulaganjem države u osvajača 0 trofeja, bila bi sramota da ne odete na F4, otimate Barseloni igrače, ovakvo besumučno sipanje države u svoj projekat nikada nije viđeno. Penzioneri, ne morate više da bušite nove rupe na kaišu, slobodno skinite kaiš.

pedja

pre 1 godinu

Džaba vam glodari sve opet će biti Kalemegdan u junu
(Вук, 13. jul 2022 21:23)
Za bolje od šaha na Kališu realno i niste.Klub penzosa.

navijač zvezde

pre 1 godinu

navijač zvezde, 13. jul 2022 22:28)

Smajlagic je četvorka, a ne petica.
Vidi se da si navijač CZV Beograd.
(Radijator, 13. jul 2022 23:52)

vidim sve je cetvorku igrao u partizanu. kako je lesor došao nema ga ni u protokolu, udje po par minuta i to što udje bolje da ne ulazi. jesam li ja nešto loše rekao kao navijac zvezde?

Čiki

pre 1 godinu

Još Milutinov i Lučić i kraj prelaznog. Uzmi Željko evrotitulu.
(Vlada, 13. jul 2022 21:19

Uzeće onda kada naprave drveni šporet. A onda kada dugovi dostignu astronomske visine sledi katanac. Željko da bi došao u Partizan tražio je garancije. Ali niko ne reče kakve su. Da bi se odmah slikao sa Ivicom Dačićem. Sve jasno

navijac

pre 1 godinu

@Ovaj nema platu ispod 1.5 miliona evra, računate jos platu Exuma Pantera Lideja , stvarno razmisljas gde mi ustvari zivimo...Da li u Spaniji ili Turskoj? Sta se to promenilo preko noći?
(Pravo pitanje, 13. jul 2022 21:20)

A sto se to nisi pitao zadnjih 10 godina!? Nije ovo krenulo preko noci, nego je krenulo pre 10 godina kada je proglasen UPPR, kada ste poceli da dovodite igrace iz Evrolige (Vilijams i ostali). Sada su se samo stvari izjednacile, mislis li da je Nedovic jeftiniji od ovoga? Ne podrzavam ovakvo razbacivanje parama ni jednih ni drugih, ali eto makar smo posle 10 godina konacno jednaki.

webber

pre 1 godinu

Od država hoce da nas ugasi, Poslali Ostoju sa specijalnim zadatkom da nas ugasi ,do Bacaj bombe Ostoja kratak je put, licemerstvu groblja nema kraja

neko

pre 1 godinu

institucija se ne odbija,pogotovo sa najboljim trenerom u evropi... koga god da pozovu dolazi u velikana evropske košarke,a ne u neku kvazi-Zvezdu-padalicu!

Jaaa

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!
(Nije tesko biti fin, 13. jul 2022 21:48)

Željko je sa Partizanom bio prvak Evrope bez i jednog stranca....

iskreno

pre 1 godinu

Lako je njima. Imaju rezultate. Zaradili lovu...
(Faruk Hadžibegić, 13. jul 2022 20:32)

Isto kao i vi onomad, pre te istorijske 2011...

321

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!
(Nije tesko biti fin, 13. jul 2022 21:48)


Koliki je budzet Partizana kada je osvojio prvu EL?? Godinama se menjaju stvari i nemoguce je poarirati timovima CSKA, Barsa, Real, turski klubovi koji imaju ozbiljan budzet i dovode ozbiljne igrace. Prema tome, ne znam da li ti je barem nesto jasnije? A Zeljko nikada nije imao u EL najveci budzet. Malo proguglaj. Uvek je veci budzet imao CSKA, Real ili Barsa..Na kraju znas sta je Zeljko ostvarivao u EL sa ipak NE najvecim budzetom.

Pećko Pivo

pre 1 godinu

Zeljko Obradovic je dokazao da ne moze sa solidnim timom nista osvojiti,uostalom titule je i osvajao sa ogromnim budzetima pa sad mora tako i u Partizanu,nisi ni Kup uzeo....opet ce biti corak!
(Nije tesko biti fin, 13. jul 2022 21:48)

Sa kolikim budžetom je osvojio prvu i drugu evro titulu?

Kron

pre 1 godinu

I posle se cudimo sto smo zemlja bez kosarke! Unistitelji sa splavova, kozmetickih koso ugradnih salona, klinko disko klubova vratite ona srecna domaca kosarkaska vremena!!!

Zic

pre 1 godinu

Partizan polako i bez pompe dovodi igrace i polako slaze tim. Za sada petorka Exum,Punter,Nunally,Leday,Lessor. Jako dobro. Uz to Aleksa,Smajli,Balsa,Andjusa od domacih.Idealno.Jos dobra trojka i petica i da zaplesemo.

Hold your horses

pre 1 godinu

Bogdanovic, Kalinic, Veseli, Dikson, Judo... na klupi Datome, Slukas, Antic, Naneli i pokoji Turcin. E s TAKVOM postavom je Fener osvojio EL. Partizan s ovim sastavom moze samo do Top 8, budite realni.

resto

pre 1 godinu

Jednaki? Tim gde igraju Panter (F4 Armani), Ledej (F4 Armani), Lesor (Top 8 Makabi), Egzum (F4 Barselona), Naneli (Top 8 Makabi), jednak timu gde igraju Martin (F4 Olimpijakos), Mitrović (evrokup Budućnost), Holand (evrokup Bursa), Dobrić, Nedović (PAO)? Nekome je ovo jednako???
Željko je samo pokazao da je trener kome treba F4 petorka igrača da bi nešto postigao. I prošle sezone je imao moćniji tim, doveo Pantera i Ledeja a Radonjić ih ugasio Holinsom i Davidovcem i uzeo im sve.
(Exe, 14. jul 2022 07:32)

Samo pokazuješ koliko ne znaš. Da, imao je Željko dva igrača prošle sezone. Ostalo je imao potpuno novu ekipu, neuigranu, sa gomilom klinaca od 20 godina. Nasuprot sebe je imao ekipu koja godinama igra zajedno, ima debelo iskustvo igranja Evrolige, najmladji igrac 26 godina. I na kraju se došlo da je presudila jedna lopta koja je mogla da udje i u drugi obruč. Ove sezone će biti drugačije. Slažem se sa tobom da Zvezda nema šta da traži protiv mašinerije koja se formira.

raxx

pre 1 godinu

zasto ovi sto tesko zive ovde kukaju kako tesko zive.. zasto ovde placu ako neko zaradjuje 10 puta vise od njih? ima tema gde mogu da pricaju o tome, ima dogadjaja gde sistem mogu da menjaju... ajde da diskutujemo na sporstkom odeljku o sportu, a nase tuzne zivote da resavamo negde drugde..

Subotica

pre 1 godinu

Da li se neko pita kuda ide srpska košarka sa ovakvom politikom koju vode Zvezda i Partizan. Kakvi su to srpski klubovi gde u sastavu ima dva do tri domaća igrača. A onda se vidimo što gubimo tamo od neke Letonije ili Belgije. U Zvezdi su ostala ako sam dobro nabrojao četiri, a u Partizanu samo tri domaća igrača. Vodi se politika da se uzme titula po svaku cenu, a ta cena je veoma skupa. Pogrešno je reći da navijam za srpski klub u kome nema domaćih igrača. To su legije stranaca što je velika sramota za uprave tih klubova. Više srpskih igrača ima u nekim evropskim klubovima nego u Zvezdi i Partizanu. Ta dva kluba nisu samo izgubila kvalitet već su izgubili i identitet. Žalosno.
(Fenomen, 14. jul 2022 08:00)

To zahvali Miškoviću i sličnim šibicarima koji izimaju mlade igrače i od njih ne prave takmičarske igrače nego im samo nabijaju statistiku. Nisi inače dobro prebrojao. Partizan za sad ima 6 domaćih igrača, Aleksu, Koprivicu, Smailagića, Tristana, Trifunovića, Anđušiča, verovatno za par dana i sedmog, Milutinova. Koprivica, Smailagić i Tristan su jako mladi i budući reprezentativci. Malo li je napraviti tri reprezentativna igrača? Sa druge strane, Zvezda jeste problematična, jer nema nijednog domaćeg igrača sa reprezentativnim potencijalom i za sve ove godine igranja Evrolige nije ih napravila osim Gudurića.

super

pre 1 godinu

Petorka Egzum-Panter-Naneli-Ledej-Lesor.
klupa: Glas,Madar a biće još 2-3 strana igrača
domaći: Anđušić, Koprivica,Smajli,Vukčević, Avramović Trifunović..teško će ovde naši igrači dobijati šansu biće koševi 80-90 %strani naspram 10-20%domaći...

"Dijagnosticar" Nis

pre 1 godinu

nekle, samo jos da nam kazes odakle silni milioni za sva ta pojacanja i sve ok.
(Ivan NS, 13. jul 2022 21:28)

Sa istog mesta odakle vec 10 godina- curi ka kk CRVENA ZVEZDA, Medjutim to ti tad nije smetalo, cak si bio medju prvima koji je izigravao Bezbradicu,Djumica,Vrapca, Wilsona itd. Sta mislis, da Nedovic,Holand i li Vajt, Martin igraju za kikiriki.Zvezdi ce biti dovedena jos najmanje 3 a verovatno i 4 igraca. Hoces li se onda pitati odakle pare

Zanimljivo

pre 1 godinu

Otišli su Zagorac, Dangubić, Mur…otvara se prostor u rosteru za Durenta i Irvinga…

Partizan konkurentniji za plate igrača od Armanija i Makabija??!

Odakle ovolike pare Zvezdi i Partizanu preko noći…potrebno je 7.5 miliona € za učestvovanje u EL, za dva Bg tima to je minimum 15 miliona €…a do juče je Zvezda imala “jedva” 4-6 godišnje…

Partizan dužan 5.5 miliona €, Zvezda 0.5 m€. Najmanje 21 milion € je Bg KK klubovima poklonjeno, oprošteno, “donirano” itd. Za tekuću godinu. Ej, Kristiano Ronaldo sad košta toliko. Malo da se još kasa otvori, pa da napadnemo Levandovskog.

Šta bi tek radili da nisu dužni..?

Gazda Dojkan

pre 1 godinu

Ozbiljno pojacanje. Imamo strasnu bekovsku liniju. Na 4 i 5 smo ispod EL proseka, za sad. Jod jedna cetvorka ili petica ne bi smetala.

Hedonista

pre 1 godinu

I to je to otprilike. NWG nece doci jer ce Dante biti na kecu, Petrusev takodje, jer dolazi Milutinov i prica je zaokruzena, sa danasnjim odlaskom Zagorca i ostankom Lesora. Vidim da neki spominju Lucica. On ima lep ugovor sa Bajernom, sledece sezone je slobodan i onda se vraca. Ovaj tim sada komotno moze da udje u ravnopravnu borbu za TOP 8.

JPR24

pre 1 godinu

I jedni i drugi : pojačanja Stranci. Buve…
(JPR24, 13. jul 2022 20:38)


Videli smo nase u reprezentaciji? Za EL to su smesni igraci.Posebno ako se tezi da se nesto uradi ozbiljnije osim 15. mesta..
(321, 13. jul 2022 20:45)


Koje naše ? Epizodiste. Nisu ni za D ekipu. A mlade igrače nemamo ? Da se malo mozak upali na godinu dve ? Teško izgleda, bolje dovesti par stranaca, bacati pare na tipove kao Lesor koji nemaju pojma o kosarci, vama Lazić i dalje visi u rosteru, čovek ima manje poena u karijeri od trenera maltene, Ajde bre, dokle cirkus sa svih strana !!!

wolwerine

pre 1 godinu

Strasan tim već sada, nikada nije imala jača ekipa po imenima u Srbiji, dokazani igrači, odlični.. Zvezda pravi dobar tim takođe.. I pfc i zvezda da osvoje, ok ali dje su tu naši talenti, igrači?? Jasno je da se el ne može osvojiti bez stranaca, svi veliki klubovi to rade.. Zvezda sigurno nikada ovih godina i nije računala da osvoji, terala f4 bi bio dovoljan, pfc očigledno ide na titulu skorije, i realno je ako se ovako nastavi još par sezona.. A naša Srpska kosarka ide u propast zbog obe ekipe, nažalost.. Osim Smajlija u obe ekipe nema ozbiljnog Talenta, on bi mogao imati ozbiljnu karijeru, Koprivica takodje možda.. U zvezdi niko apsolutno nema, nema mladog talenta.. U obe ekipe godinama se ne daje šansa klincima, kosarka nam je uništena, tražiti alternativu neku, klinci što dalje od obje ekipe, Mega ma pljuju mnogi, jedino oni nešto rade za reprezentaciju.. Pleja nemamo ni na vidiku posle Micica da se pojavio neki klinac.. Lošeee

321

pre 1 godinu

I jedni i drugi : pojačanja Stranci. Buve…
(JPR24, 13. jul 2022 20:38)


Videli smo nase u reprezentaciji? Za EL to su smesni igraci.Posebno ako se tezi da se nesto uradi ozbiljnije osim 15. mesta..

Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?

pre 1 godinu

Partizan 2022/23
1.Madar,NOVi PLEJ(Gos?)
2.Panter,Avramović,Anđušić
3.Egzum,Naneli
4.Smajlagić,Ledej
5.Koprivica,Lesor,NOVI CENTAR(Milutinov/Petrušev?)
Tu su još Trifunović,Glas i Vukčević
Bio bi to Partizan za F8 Evrolige!

SV1214

pre 1 godinu

Ovakve vesti uvece nisu uopste dobre I korektne, zamislite koli ljudi nocas nece moci mirno da spavam ???
Sklapamo paklen Tim, mislim da ce biti izuzetno zanimljivo u EL dok ABA Liga zna se Partizan i Zvezda a ostali samo za tamburanje!
ABA nece biti zanimljiva velika je razlika u kvalitetu i moci dva velika kluba!

roten

pre 1 godinu

"NBA budžeti" za oba kluba.Navijam za Zvezdu i ako se dovede u klub ono što se pominje mislim da će Zvezda opet biti za nijansu jača.Ali ako Partizan dovede Milutinova to je već druga priča.Ovo je sve samo skretanje pažnje sa onog što je ipak važnije, a to je da pobednik fudbalskog prvenstva ide direktno u LŠ, a Zvezda će pregaziti ligu,onako u miru.Što se tiče košarke, Partizan i Zvezda će biti kao i prošle sezone,sličnog kvaliteta,pa ko bude bolji na terenu.Partizan je i prošle sezone imao sve u svojim rukama, ljudi zaboravljaju da je Obradović izgubio prednost domaćeg terena u direktnom duelu sa Zvezdom, na neverovatan način...Verujem da će se Rusi za godinu dana vratiti u EL, pa će ABA liga opet imati samo jedno mesto u EL.Finale ABA lige Zvezda - Partizan(100 posto), ulog će biti strašan, verovatno opet 5 utakmica, pa ko preživi...

Marko

pre 1 godinu

I posle se cudimo sto smo zemlja bez kosarke! Unistitelji sa splavova, kozmetickih koso ugradnih salona, klinko disko klubova vratite ona srecna domaca kosarkaska vremena!!!
(Kron, 13. jul 2022 21:19)

Bilo bi idealno kada bi moglo. Nazalost cim se pojavi talentovani kosarkas, roditelji jure da ga uvale menadzeru, koji mu u svom klubu napumpa statistiku, decko igra utakmice bez rezultatskog znacaja i tu ne moze da napreduje. Zvezda za osam godina igranja Evrolige nije izbacila nijednog kvalitetnog klinca. Sada im najmladji igrac ima 27 godina. Partizan takodje za sve ove godine nije izbacio nijednog kvalitetnog igraca. Ajde sada ima Vukcevica, Koprivica i Smailagica koji ce postati top igraci i reprezentativci, ali i to je malo. Nema kosarkaskih centara, sve je na privatnim skolama kosarke i bojim se da ne prodjemo kao sa vaterpolom.

navijač zvezde

pre 1 godinu

Naneli dolazi na trojku verovatno, tako da nema sanse za Hezonju, Lucica i te sto pominjete, eventualno neki slabiji igrac kao zamena Naneliju. Plej zavisi od toga za koju poziciju planiraju Egzuma, Gos bi legao bas, ali je to mozda vec previse igraca, tako da ako bi dosao Milutinov(teza opcija) ili Petrusev(realnije), uz ostanak Lesora, to bi bilo to verovatno...
(Dzoni-1970-, 13. jul 2022 22:15)
aj sve, dolazi petrusev, ili milutinov. sta je sa smajilagicem? navijam za zvezdu, iskreno, vrlo bih rado voleo njega da vidim u dresu zvezde. ok milutinov je već posebna priča, klasa iznad, ali uz dobar rad, smajilagic bi bio zver bolja i od njega, a zapostavljen je zbog lesora i ostalih centara

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Partizan 2022/23
1.Madar,NOVi PLEJ(Gos?)
2.Panter,Avramović,Anđušić
3.Egzum,Naneli
4.Smajlagić,Ledej
5.Koprivica,Lesor,NOVI CENTAR(Milutinov/Petrušev?)
Tu su još Trifunović,Glas i Vukčević
Bio bi to Partizan za F8 Evrolige!
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 14. jul 2022 06:13)

To je to, brate, kao da sam ja pisao...

bvb

pre 1 godinu

i da dodam,partizan je prosle godine od vrhunskih igraca imao samo dva igraca,sve ostalo je bilo srednja zalost.Dosta vise price navijaca zvezde,koji su tad kukali a posle doveli 4 evroligaska pojacanja uzbpostojeci roster solidan tim
I sta se desava kad se igrao derbi oni udvoje ladeya i pantera i partixan se muci.(sad,sad ce biti mnogo drugacije)Uzgred ZLJKO nije osvojio samo 9 evroliganego je i bio sa reprezentacijom(prvak sveta,prvak evrope,i osvojio olimpisko srebro)
(ica, 14. jul 2022 08:47)

Cuj, "samo dva vrhunska igrača". Pored njih Obradovica. Tu su onda Lesor kao osvajac EK, pa Avramovic kao najbolji strelac spanske lige. Onda imamo Kuruca koji je u NBA igrao prosecno 16 minuta. Smailagica iz NBA, Mura i Madara kao jednog od najtalentovanijih plejeva. Bas skromno... I sad na sve to posle fijaska od sezone dodajete Nanelija, Exuma, Andjusica i verovatno Gosa.

Laki

pre 1 godinu

Ajde više sa smaranjem domaći, strani, ovo ono. Čitava Evropa već decenijama igra sa strancima u svim sportovima. Jel navijače Arsenala zanima sto nema Engleza u timu? Ne. Pun stadion, navijanje i pesma. Večito samo mi zaostajemo decenijama iza Evrope s konzervom umesto mozga. Ko je bolji igra, nema tu više domaći i strani. Treniraj, budi bolji od stranca i igraćeš. Nekad devetnaestogodišnjaci bili glavni igrači u košarci, a sad kukaju što greju klupe koju minutu. Svi glume zvezde. Sport je odricanje. Ako misliš biti bolji od drugih treniraj brale, nema izlazaka do ujutro i lokanja i voli sport kojim se baviš inače stižu stranci. To je to, navijači žele titule, pobede, slavu za svoj tim, a ne gubljenje decenija u prosečnosti. Žele pobede nad Barsom, Realom i ostalima. Ne žele pobede nad KK Motokultivator iz Vrelog Kazana.

Sofronije

pre 1 godinu

Pretprošle godine su pitali koliko koševa su dali domaći igrači, a prošle su razigravali mlade. Baš me interesuje šta će ove ove godine @kkpartizan da izmisli?

Cryptograf

pre 1 godinu

Nunnaly je jedan od najboljih igrača u Evropi. Mislim da ništa ispod f4 ne bi bio uspeh ove sezone s obzirom da je zeljko napravio vrhunski tim

Maza

pre 1 godinu

Smajlagic je četvorka, a ne petica.
Vidi se da si navijač CZV Beograd.
(Radijator, 13. jul 2022 23:52)

vidim sve je cetvorku igrao u partizanu. kako je lesor došao nema ga ni u protokolu, udje po par minuta i to što udje bolje da ne ulazi. jesam li ja nešto loše rekao kao navijac zvezde?
(navijač zvezde, 14. jul 2022 00:25)

Nisi nista lose rekao, samo malo kosarku da popravis. Smailagic je klasicna cetvorka. On moze da odradi peticu, ali je primarna cetvorka. Pocetkom sezone je bio najbolji igrac Partizana, posle povrede se nikako nije vratio u ritam. Inace je jedan od omiljenijih Zeljkovih igrava, koji smatra da Smailagicev potencijal nema granicu.

Fenomen

pre 1 godinu

Da li se neko pita kuda ide srpska košarka sa ovakvom politikom koju vode Zvezda i Partizan. Kakvi su to srpski klubovi gde u sastavu ima dva do tri domaća igrača. A onda se vidimo što gubimo tamo od neke Letonije ili Belgije. U Zvezdi su ostala ako sam dobro nabrojao četiri, a u Partizanu samo tri domaća igrača. Vodi se politika da se uzme titula po svaku cenu, a ta cena je veoma skupa. Pogrešno je reći da navijam za srpski klub u kome nema domaćih igrača. To su legije stranaca što je velika sramota za uprave tih klubova. Više srpskih igrača ima u nekim evropskim klubovima nego u Zvezdi i Partizanu. Ta dva kluba nisu samo izgubila kvalitet već su izgubili i identitet. Žalosno.

zigi

pre 1 godinu

bravo! sa srecom!
a moja keva (i mnogi mnogi drugi) ce da ceka na operaciju 6 godina. SEST GODINA!
sta da kazem. ko nam je kriv sto smo uplacivali porez po 10, 20, 30... godina. trebalo je da budemo crnci iz amerike. onda bi "drzava" srbija imala da izdvoji za nas.
vazno je da se znaju prioriteti i da se nase zajednicke pare logicno i korisno usmeravaju. koga briga za obrazovanje, zdravstvo, sudstvo. vazno da imamo za profesionalne sportiste. i to strane. tooooo lutkooooo!!!
sad daj zvezdi jednog, da se ne uvrede.
jedina kazna za covica, obradovica, ministre i ostale, kada se oni i njihovi razbole, da idu kod drzavnog doktora i da cekaju na red kao i sav posten svet. pa da vide onda sta su napravili.
lako je biti gazda kad zavlacis ruku u tudji dzep. a "drzava" srbija samo tome i sluzi. sredstvo da tzv. politicari otimaju nase.
p.s. celokupan budzet za nauku r. srbije je manji nego budzet sd zvezda i sd partizan.

Ogi

pre 1 godinu

Uopšte mi nije žao kad se daju pare košarkaškim klubovima, pošto oni barem igraju ravnopravno sa najvećim evropskim klubovima, ali ulaganje u fudbalske klubove je apsolutno bacanje para.

мерак

pre 1 godinu

Невезано за навијачки табор, ово што раде и звезде и партизан је издаја српске кошарке! Једина два клуба која имају константну и бесконачну помоћ државе, гасе остале центре по Србији! Искључиво странци се доводе, где су наши клинци, развој наше кошарке? Срамота

Exe

pre 1 godinu

Нанели, Пантер, Анђушић... бојим се да ће сваком требати по једна лопта!
(никии08, 13. jul 2022 22:44)

Ma ajde to nego što će Egzumu samo trebati dve. A pod koš za Lesora, a Ledej, a Avramović... a naši talenti, Trifunović, a veliki talenat iz Reala došao da ima ulogu Vukčević? Molten korporacija ima da oživi i proradi samo za ovaj tim.

ica

pre 1 godinu

i da dodam,partizan je prosle godine od vrhunskih igraca imao samo dva igraca,sve ostalo je bilo srednja zalost.Dosta vise price navijaca zvezde,koji su tad kukali a posle doveli 4 evroligaska pojacanja uzbpostojeci roster solidan tim
I sta se desava kad se igrao derbi oni udvoje ladeya i pantera i partixan se muci.(sad,sad ce biti mnogo drugacije)Uzgred ZLJKO nije osvojio samo 9 evroliganego je i bio sa reprezentacijom(prvak sveta,prvak evrope,i osvojio olimpisko srebro)

Leka

pre 1 godinu

Pa dobro trebaće im 5 lopti da se igraju... em loši u odbrani em sebični.... ko li dovodi ove igrače....
(mikac357, 13. jul 2022 22:16)

Auuuu momce, pa sta ti gledas, ako uopste gledas Evroligu? Oba momka, a pre svega Egzum su defanzivne masine.

Ako su ruze, procvetace...

pre 1 godinu

ako ostane lesor, centar se ne dovodi, jedino mozda jos jedan na poziciji 4.
smajli je imao problema sa povredama i tu je kriticno.
pleja nece dovoditi, mada nam realno treba pravi plej, ali ne vidim mesto za njega u rotaciji.

Realan

pre 1 godinu

Šta, ko, kako, odakle ? Zar nije kupljena premijer liga državnim parama ? Sta je ovih tricavih 20 mil spram 600 ? Šta kome nije jasno ?

drvobradi

pre 1 godinu

@Ogi
Zapravo nije. U fudbalu se ogromne pare vrte, ulazak u LŠ, prolazak dalje u LE i prodaja igrača donosi desetine miliona eura. Druga je stvar što to nekako završi u privatnim džepovima.
U košarci je bilo kakvo ulaganje preko 5m u EL tim bacanje para u vetar. Postoje 3 klase EL timova: državni projekti, timovi koje sponzoriše bogati FK i oni sa superbogatim vlasnicima.

Sasa

pre 1 godinu

Partizan 2022/23
1.Madar,NOVi PLEJ(Gos?)
2.Panter,Avramović,Anđušić
3.Egzum,Naneli
4.Smajlagić,Ledej
5.Koprivica,Lesor,NOVI CENTAR(Milutinov/Petrušev?)
Tu su još Trifunović,Glas i Vukčević
Bio bi to Partizan za F8 Evrolige!
(Mi smo PARTIZAN,a ko ste vi?, 14. jul 2022 06:13)

Mislim da će Egzum na 1-2 a Tristan na 3.
Moguće je da će samo još pleja ili centra dovesti.

chupavi

pre 1 godinu

Ne znam cemu prepucavanja navijaca vecitih, sve je jasno odakle pare i jednima i drugima. Cinjenica je da se oba kluba pojacavaju drzavnim parama a reprezentacija belezi nikad gore rezultate.

Ko se na kraju bavi razvojom mladih talenta i kome pada teret razvoja srpske kosarke?

ja

pre 1 godinu

navijač zvezde, 13. jul 2022 22:28)

Smajlagic je četvorka, a ne petica.
Vidi se da si navijač CZV Beograd.
(Radijator, 13. jul 2022 23:52)

vidim sve je cetvorku igrao u partizanu. kako je lesor došao nema ga ni u protokolu, udje po par minuta i to što udje bolje da ne ulazi. jesam li ja nešto loše rekao kao navijac zvezde?
(navijač zvezde, 14. jul 2022 00:25)

Smailagić je drugu polovinu sezone dugo bio povređen pa je totalno ispao iz forme. To ne znači da ga je Željko otpisao i da se neće vratiti jači sledeće sezone. On je projektovan kao druga četvorka, a protiv Zvezde je igrao drugu peticu kao iznuđeno rešenje jer se Koprivica nije snalazio.

Dzoni-1970-

pre 1 godinu

Naneli dolazi na trojku verovatno, tako da nema sanse za Hezonju, Lucica i te sto pominjete, eventualno neki slabiji igrac kao zamena Naneliju. Plej zavisi od toga za koju poziciju planiraju Egzuma, Gos bi legao bas, ali je to mozda vec previse igraca, tako da ako bi dosao Milutinov(teza opcija) ili Petrusev(realnije), uz ostanak Lesora, to bi bilo to verovatno...

Dezurni smarac

pre 1 godinu

@Dzoni-1970, dao sam ti plus, ali, zasto mislis da bi to bilo previse igraca? Jos dvojica bi morala da dodju, a Egzum je verovatno planiran da igra na 3-ci. Sva logika govori da ce doci jos plejmejker i teski centar, a bilo bi sjajno kada bi to bili upravo Gos i Milutinov. Ako pak Egzum bude plej, onda nam treba jos jedna trojka uz Nanelija i Trifunovica, a to moze da bude Hezonja, a mogao bi i njegov imenjak Nakic, sto da ne:-D

sima

pre 1 godinu

Auuuu koje zlobe ima medju vama i zavisnosti, gledajte svoj život i svoj klub. Svi rade ono im se može, zato manite se ćorava posla i gledajte svoj život. Unesite malo pozitivizma u svoj život i za klub za koji navijate. Neka bolji pobedi,a zna se ko je bolji :)

Pirotehnicar

pre 1 godinu

Ako su ruze, odakle ti to da nece doci jos jedan centar? Da li si uopste svestan koliko meceva cemo igrati samo u Evroligi, to je 34 kola, covece Boziji, a to je samo u regularnom delu! I 1 i 5 nam trebaju, bez dileme.

нек' сам рекао...

pre 1 godinu

Невезано за навијачки табор, ово што раде и звезде и партизан је издаја српске кошарке!Искључиво странци се доводе, где су наши клинци, развој наше кошарке? Срамота
(мерак, 14. jul 2022 08:24)

То о гашењу кошаркашких центара је мит који одавно не пије воду и о томе пишу само они који површно прате кошарку. Чак и наша трећа лига има Амере у саставу. О КЛС, да не причам. Ко њима брани да стварају играче? Концепција стварања играча, еволутивно се мењала протеклих деценија, а основни разлог је НОВАЦ!
Ево неколико доказа. Родитељи су почели да продају своју четрнаестогодишњу децу страним клубовима и менаџерима. Родитељи гурају своју неталентовану децу, трошећи паре, да ви евентуално зарадили више. Уништено је домаће такмичење због недостатка јаких спонзора. Деца више не "висе" на кошаркашким теренима, као некада. Фале константни успеси репрезентације, да би се улични терени напунили. Ако би отерали странце, интерес за кошарком би потпуно пао и личили би на Хрватску, а нисмо далеко. Прво шпанска и италијанска, а касније грчка и турска кошарка су се афирмисале и издигле искључиво због наших тренера и играча из ех-Ју и Амера. До тада су на европској кошаркашкој мапи постојали само СССР и Југославија. Није ствар у странцима, већ нама. Нико више не почиње да тренира кошарку због љубави према игри, него да би можда, једном, зарадио паре. Зато људи који овде на порталу промовишу само материјалне вредности, нису у праву, а ми идемо све ниже.

srbija

pre 1 godinu

Prvo, Partizan i Zvezda ne trpe razvoj igraca, traze odmah rezultate. Nasi igraci su u Megi i odmah odu preko. Drugo, juce predvece sedim u skolskom sa svojim klinkama i gledam teren za basket. Prazan. Trava raste iz sitnih pukotina po terenu. Vidi se da lopta nije prosla preko terena danima. Nema klinaca koji tapkaju, nema klinaca koji odbrojavaju 3, 2, 1, pa sutnu u zadnjoj sekundi. Kakvi, bre, domaci igraci. Jedini spas je da neko napravi veliki rezultat, da osvoji nesto. Svejedno ko, Partizan, Zvezda, reprezentacija.

Zhol

pre 1 godinu

Mislim da je i Egzumu i Panteru i Naneliju obecano da budu prve violine na svojoj poziciji. Tako da kontam da je mnogo realnije da je Egzum doveden da bude prvi plej (sto cele karijere zeli da igra), nego da su grunute ogromne pare da se dovedu i Egzum i Naneli na trojku. Ja ocekujem da dodje jos jedan visoki igrac (mozda bas Petrusev, jer moze da pokrije i 4 i 5), i mozda jedna back up trojka, malo snaznija i malo boljeg kvaliteta, jer Trifa nije ni blizu kvaliteta za EL, ni kao drugi izbor za tu poziciju, moze da bude treci izbor. Za Tristana nisam siguran sta da mislim, ni sta ume, ni da li je planiran da pomaze na trojci ili na cetvorci. Ja mislim da je pre vidjen na 4. U tom slucaju, uz ova pojacanja, imamo po tri igraca na svakoj poziciji:

1 - Egzum, Madar, Avram kao ispomoc
2 - Panter, Andjusic, Glas
3 - Naneli, pojacanje, Trifa
4 - Ledej, Smajli, Tristan
5 - pojacanje, Lesor, Balsa

Ovde na nizim pozicijama naravno moze doci do mesanja, Avram, Panter, Andjusic i Glas su dvojke po difoltu, ali poneko tu moze pomoci na kecu i trojci, i Naneli i Trifa mogu da se "spuste" na beka, Egzum moze sve od 1 do 3 da pokrije... Sto se tice visih pozicija i Ledej i Smajli mogu pomoci na petici, ali mislim da je tu potrebno na 4/5 jedno top pojacanje da bismo bili kokurentni za neke vise domete u EL. Slazem se da nemamo klasicnog pleja sem Madara, koji nije za prvog EL pleja jos uvek, ali s obzirom na igrace koje smo uzeli do sad, mislim da nije realno ocekivati jos jednog pleja, pre ce biti da nece biti ni forsirana igra sa klasicnim plejom.

Kratko pamćenje..

pre 1 godinu

To zahvali Miškoviću i Nisi inače dobro prebrojao. Partizan za sad ima 6 domaćih igrača, Aleksu, Koprivicu, Smailagića, Tristana, Trifunovića, Anđušiča, verovatno za par dana i sedmog, Milutinova. Koprivica, Smailagić i Tristan su jako mladi i budući reprezentativci. Malo li je napraviti tri reprezentativna igrača? Sa druge strane, Zvezda jeste problematična, jer nema nijednog domaćeg igrača sa reprezentativnim potencijalom i za sve ove godine igranja Evrolige nije ih napravila osim Gudurića.
(Subotica, 14. jul 2022 08:30)
zapravo su partizan i vujosevic najveci krivci za propast nase kosarke i njima nikada nije bio cilj razvoj igraca vec kradja istih i instant rezultat. cak su i ove godine odbili da igraju domace prvenstvo i pokazali da im srpska kosarka nista ne znaci samo pare da se maznu i ako moze neka pobeda u el.
(bla, 14. jul 2022 09:09)
Vujosevic je napravio igraca od Bogdanovica, a kod Jovanovica je sedeo na klupi.
Tu su jos Lucic, Milutinov, Andjusic, Macvan, Marinković, Musli, Gagic, Maric, Lovernj, Veseli, Rasic, Kecman, Raduljica...
Macvan, Musli, Rasic, Kecman, Raduljica, Bogdanovic- igraci koji nisu potekli u Partizanu, ali im je Vujosevic vratio karijeru na pravi put.
Da ne navodim strance koji su napravili dobre karijere..
Maric, Pekovic, Gordon,veseli..
Gordon propao od kada je napustio Partizan kao i Gagic.
Rasic i Kecman bili izgubljeni igraci posle efesa, a Raduljica posle efesa igrao u u Krajni za azovmas
Nemas pojma!