1. Ljudska prava ili lova; izbor je prelak...
  (Dali Bocek, 6. jul 2022 21:36)

  # Link komentara

 2. @b oni su stvarno kao i japanci odbacili nacizam, u ogromnoj vecini. veci su nacisti austrijanci. ovde narod, tj navijaci nece da igraju zbog plemenitog cilja, da se ne daje podrska ljudima koji zamotavaju zene, oduzimaju im prava, finansiraju ko zna sta i bahate se po svetu svojim islamskim tradicijama. kao i ovaj zeleni dres.
  (werod, 6. jul 2022 06:44)
  To je kultura i tradicija tog podnevlja, ne mozes ti njima uvoditi neki drugi rezim i terati ih da nose mini suknje. Tu se tako zivelo preko milenijuma.
  (222, 6. jul 2022 08:19)

  # Link komentara

 3. @River Plate
  Uloga navijača jeste da bodri klub, a ne da se meša u to sa kim će da igra prijateljske utakmice i koga će da stavi trener u tim. To što se dešava tako kod nas jeste zbog toga što su navijačke grupe prerasle klub i sada klubovi rade ono šta im se kaže od strane mafije. U suprotnom dobiju kašikaru u dvorište kao upozorenje... neki znaju da se to već dešavalo.
  (Srele, 6. jul 2022 07:19)

  # Link komentara

 4. @b oni su stvarno kao i japanci odbacili nacizam, u ogromnoj vecini. veci su nacisti austrijanci. ovde narod, tj navijaci nece da igraju zbog plemenitog cilja, da se ne daje podrska ljudima koji zamotavaju zene, oduzimaju im prava, finansiraju ko zna sta i bahate se po svetu svojim islamskim tradicijama. kao i ovaj zeleni dres.
  (werod, 6. jul 2022 06:44)

  # Link komentara

 5. Još jedan dokaz da se fudbal ne igra zbog navijača.
  (RiverPlate, 5. jul 2022 23:25)

  # Link komentara

 6. Nemci pričaju o popravljanju imidža putem sporta. Ljudi koji su organizovali Olimpijadu u Minhenu 1936.
  Koji tom logikom još ne bi trebali da nastupaju nigde nakon Drugog Svetskog rata.
  Licemerje na top nivou.
  I da smatram da su sve u pravu što se tiče arapskih para.
  (b, 5. jul 2022 22:06)

  # Link komentara