Petak, 10.06.2022.

11:35

Piksi o Joviću: Ili će Karlo mene da zove ili ću ja njega

Selektor Srbije Dragan Stojković Piksi prokomentarisao je formu Luke Jovića posle meča sa Švedskom.

Izvor: B92

Piksi o Joviæu: Ili æe Karlo mene da zove ili æu ja njega IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

57 Komentari

Sortiraj po:

Jaybee

pre 1 godinu

Ljudi,pa da li ponovo izvlacite iz konteksta reci i samo vredjate??? To sto je rekao Piksi ,sve je u pravu. I covek je jedan od retkih ljudi . Zvao je toliko igraca i dao je svima sansu. Svi su igrali bar malo. Sto se tice Jovica,decko je potencijal(ja ga licno ne volim kao igraca), ali decko dobro koristi prostor i daje golove. Pa ne bi ga Real kupio da ne valja. Igra manje jer je sistem Reala takav da je Benzema u spicu i po krilima brzi igraci( sto Jovic nije). Pokazalo se kako i u reprezentaciji ,tako i u Ajntrahtu da Jovic zna da igra i ima osecaj da udje u sansu i da daje golove. Svakako je u najvecem svetskom klubu i makar bio poslednji igrac u Real Madridu,ali on je tamo i igra koliko igra. Nemojmo da pljujemo i omalazavamo talentovanog fudbalera koji kad dobije sansu igra najbolje sto zna,a to je da daje sve od sebe i postize golove,pa makar i samo za ovu nasu Srbiju.

Bane

pre 1 godinu

Ma Karlo nema pojma, i te lige šampiona i titule i kupove sto osvaja je na cistu srecu.
Dok Jovic nije dosao u Real, to mu je sve bilo nepoznato.

Rojalista

pre 1 godinu

Nemoj Piksi da ga zoveš, svega ti, biće još gore! Anćeloti čim te čuje, odmah se seti ukusa sveže trave zbog ona tri puta kad si ga izvodio na pašu, onomad!

VoJa

pre 1 godinu

Alo alo Pikse, se cujemo? Da, molim, izvolte? Karlo ovde, Anći! Oooooo de si bata Anći fukaro stara, sta ti sad treba? Ma nista onako zovem. Nego, reko da vidim kako si natero ovog mog pevca da zabija golove ko na traci, i jos se osmehuje? Sta ste mu radili? Eeee bre Anći Anći, moras da mu namestiš jedan lepi moderni splav pored stadiona. Kakve bre splav? Pa lepo, splav, mora covek u blizini Santiago Bernabeu da ima splav. I da ga napunite silikonima, i samo cepaj neki dobar turbofolk, i eto ti recept. Ima da se preporodi ko u Ajtrahtu kad su mu splav doneli. Ajde!!? I u Ajntarhtu je splav imao? Naravno. Sta mislis bre Anći, da se on nadavao onoliko golova sam od sebe? Ma idi bre Pixe u peršun, kakve moderne metode vi Srbi imate, zaista ste druga planeta za sve nas ostale. Ajd idem do Pereza da vidim za taj splav, sredicemo valjda nesto. Ma pusti izlapelog Pereza, cimni odma Mijatovica da ti to sredi, i uzmi zezaj ga malo za prečku. Kakvu sad prečku Pikse? Ma znaće on, samo ga ti bocni. E hoću, majke mi. E aj ciao Karlo, idem po paprike neke sad za čorbu. Ćao brate i hvala ti mnogo, opet si me izvuko. Mnogo si lukav Pikse bre, mnogo. Nema bre problema matori, tu sam, šta god ti zatreba.

Matermatika je Nauka, nisi ti za to, to tebi ne treba u životu!!

pre 1 godinu

Jović je u Realu zato što bi u nekoj drugoj ekipi bio preopasan za Real Madrid.

Isto tako, SMS je doveden u Lacio jer bi u Barseloni bio brutalan.

Ustvari, ne nije tako, gkupi su u upravi Lacija, šta oni znaju kako se zarađuje novac...

Todor

pre 1 godinu

Treba mu naći mesto... Upravo mesto mu je na klupi! Momak se ne kreće ... Radijus mu je pet, šest metara! Spor je, težak i to se ne može popraviti. Može da ubode gol, ali samo ovako iz gužve, ili ako ga neki saigrač pogodi ... Taj luksuz nije dozvoljen ni Suarezu... Zato je izgubio mesto kod Čola. Jović takoreći ne učestvuje u akcijama, a to je nedopustivo. Nemam nipta protiv momka, ali teško da može da se promeni.

Todor

pre 1 godinu

Ne sjecam se kad sam gledao Srbiju da trci svih 95 minuta !?? Piksi, kralju !
(Tuzlak, 10. jun 2022 13:08)

A jel i Piksi trčao...? Nisam gledao utakmicu.

realno

pre 1 godinu

Za Real je dao 3 gola. Znači košta ih čovek 20 milki po golu. Glupo im da ga prodaju, a jos gluplje da mu daju da šeta po terenu i smeta ostatku ekipe. Piksi da je pametan, uvalio bi ga Japancima. Tamo ce bar da bude hit golgeter i lokalna zvezda.
(....., 10. jun 2022 16:01)

Teško se uklopiti u tim sebičnjaka i spletkaroša u Real Madridu. On je tu bio crna ovca. U takvim uslovima propao bi taman da je bio drugi Mesi iz najboljih dana. Kad je imao normalne saigrače Jović je davao golove Interu, Benfici, Čelziju...Pa nisu valjda Sosiedad i Granada jači od njih. Jović bi briljirao u svakom timu gde trener zna kako da ga uklopi u tim, gde ima normalne saigrače i minutažu. Ne mora da bude povlašćen kao Mitrović u reprezentaciji Srbije ili Benzema u Realu. Dovoljna su samo tri nabrojana uslova. Neuki srpski besposličari znaju da se narugaju u komentarima , ali da sagledaju činjenice realno ne umeju.

Zika Pauk

pre 1 godinu

Alo Karlo ,vidi stavi onog naseg malog malo da igra....Kako koga ?Pa Benzema ti je zreo za klupu ,mada mozda bi mogao da ga stavis na desnog beka da igraju o obojica....Ipak je Luka dao par strasnih golovana trrningu....

K

pre 1 godinu

Moje je misljenje da mozda ne treba da smrša, nego samo da poveća telesnu masu. Zbog svoje visine kilaža će mu pomoći da moze da bude dobar u duelima (tj. da protivničkim igračima bude teže da ga izguraju), a mišići da moze da nosi težinu.
(Ekspert, 10. jun 2022 14:51)

Svako ima misljenje danas. Moje je misljenje da Sofija treba da se ugoji, a on da se vise kreće bez lopte pa će prirodno da smrša.

.....

pre 1 godinu

Brate u Španiji je od juče vanredno stanje zbog renesanse Luke Jovića. Zvaće te Karlo sigurno, ali sutra. Oni na te utakmice tamo neke Srbije sa tamo nekom Slovenijom ili Svedskom gledaju kao na malo slabiji trening. Za Real je dao 3 gola. Znači košta ih čovek 20 milki po golu. Glupo im da ga prodaju, a jos gluplje da mu daju da šeta po terenu i smeta ostatku ekipe. Piksi da je pametan, uvalio bi ga Japancima. Tamo ce bar da bude hit golgeter i lokalna zvezda.

jojufff

pre 1 godinu

Piksi mnogo visoko poleteo.Pad će biti veoma bolan.
(Tomo, 10. jun 2022 15:32)

Najlakse je ne letiti, nemas straha od pada.
Razmisli malo o tome.

Covjek ima dobar stav, da nikako ne igraju opet je zbog toga bolji od nekih prethodnih selekotra!
Ide na pobjedu, nadigravanje pa sta bude!
one cicije prije njega su respektovali Azerbajdžan, Kazahstan i ostale.
Sta su dobijali time? Po tamburi!

ako ne ides da se nadigravas, ako ne ides na pobjedu budi siguran da neces pobjediti!

MAKSIM i DIVIZIJA

pre 1 godinu

Je l neko od vas euforicnih primetio da su nam rezerve rezervi Švedske reprezentacije šutnule 11 puta na gol, od toga 7-8 puta iz vrlo izgledne situacije, gde su podjednake šanse da bude gol i da ne bude gol? Meni je to alarmantno. Brazil bi nam, sa ovakvom igrom u odbrani, šutnuo onda 20 puta, a ne bi prebacivali gol kao ovi sinoć. Ja slutim katastrofalan debakl u prvoj utakmici SP. Vrlo sam zabrinut, iskreno .

Masariko

pre 1 godinu

Treba ga probuditi ako nemaš nekoga drugog. Ali ako imaš najbolje napadače na svetu, zašto bi se cimao oko buđenja jednog prosečnog igrača?

Realno

pre 1 godinu

Sjajna borba naših igrača. Sviđa mi se stil kako igramo i tehnički smo bili iznad Šveđana. Oni su dali dvesta odsto ali sjajnom tehnikom smo ih nadigrali. Ono što mi deluje da može bolje je upravo to mesto špica i sama završnica gde se ne koriste šanse i polušanse. Luka Jovic nije u najboljoj formi, slabo se oslobođa čuvara sve pokušava da reši iz prve šutem kako je i postigao gol. Ali ima vremena da se podigne forma pa kako nam Bog i Piksi daju. Nema takvog majstora kao Piksi protiv Španije da potezom izbaci dva igrača odbrane i matira golmana

Ekspert

pre 1 godinu

Moje je misljenje da mozda ne treba da smrša, nego samo da poveća telesnu masu. Zbog svoje visine kilaža će mu pomoći da moze da bude dobar u duelima (tj. da protivničkim igračima bude teže da ga izguraju), a mišići da moze da nosi težinu.

Dušan R.

pre 1 godinu

Zove Karlo Piksija.

Koja je tajna dobre igre Luke Jovića? Koja je tajna?

Piksi: Kažu da... treba mu dati da igra.
(pronicljiv, 10. jun 2022 14:21)

Karlo: I šta ćemo sad?

Obrad

pre 1 godinu

Trenutno igramo najatraktivniji fudbal na Starom kontinentu. Što se prognoza za SP tiče, plasman u drugu fazu se nameće kao imperativ.

Миле

pre 1 godinu

Свим сам срцем са репрезентацијом, радују ме победе, али не одобравам еуфорију. Не знам шта каже статистика, по мојој процени смо у првом полувремену имали најмање 20% већи посед лопте, а до гола који је постигнут у додатном времену нисмо имали ни једну шансу.
Лазовић активан, али учинак танак, мислим да је Живковић боље решење,
Костић неубедљи, не може ме ни Бог ни Пикси убедити да један други који није, а по свој прилици и неће бити позван, не би био кориснији и од Лазовића и Костића.

Mamer N'goj

pre 1 godinu

Luka od kad je u Realu, odigrao 58 utakmice od kojih 18 puta je bio od prve minute i sve na sve za tri godine dao samo 3 gola.
Problem nije samo u klubu nego i do njega.

boban

pre 1 godinu

Svima kojima su dva najveća srpska kluba važnija i omiljenija od reprezentacije neka nađu neko drugo mesto za komentare pogotovo negativne komentare.

DM32

pre 1 godinu

Ova ekipa mi nije dala ovoliko zelje jos od Antica. Neka Piksi izabere 40 ljudi, strucnog staba i igraca i apsolutno se izoluje do svetskog, bicemo 100% u top 8 ekipa.

Noksler

pre 1 godinu

Pixi najveci Yugoslovenski fudbaler svih vremena, a verovatno i najveci covek u srpskom fidbalu. Hvala ti Pixi!
Sve ostalo su price za decu.

Ivan

pre 1 godinu

Oni ni ne gledaju utakmice Srbije i ne interesuje ih kako Jovic igra za reprezentaciju. Secam se kada smo pobedili Rusiju 5:0 kada je Jovic odigrao najbolju utakmicu od kada je u reprezentaciji, dao 2 gola, u Realu i dalje nije igrao.

Mihailo NS

pre 1 godinu

"Odavno nismo izgledali ovako na terenu kao reprezentacija. Sazreli su neki igrači, preuzimaju na sebe teret (Tadić, SMS, Milenković), jeste da i dalje ne štima sve kako treba u odbrani, Pavlović jeste srčan ali srlja i ispada strahovito često (mada je i najenergičniji u odbrani), ali to je najbolje što imamo i treba stati 100% iza momaka, pa i kada greše. Svi od nas prave greške svakodnevno na poslu, a ovi momci nisu plaćeni da igraju za svoju zemlju - umesto da odmaraju, oni se troše i igraju za Srbiju, to svako mora da ima na umu, ako išta ima u glavi.
(Igor78, 10. jun 2022 12:15)"

Razumniji komentar na ovom sajtu nisam skoro pročitao....Sve stoji, bravo!

rajaram

pre 1 godinu

Moyda je odlayak u Real preveliki yalogaj bio ya Jovica, npr.Mitrovic je gol masina, pa je doao do Anderlehta, Njukasla, Fulama...Ono sto je cinjenica je da da je Luka gol igra;, definistivno...yna da se nadje na pavom mjestu, oce ga takvi golovi iy peterca, kao Pipo nekad..bravo ya Piksija, strpljiv do krajnjih granica smiren, napravio je pravu grupu igraca, rad i reyultati su tu...

ssss

pre 1 godinu

Ja takodje vjerujem u Jovica, ali moj mu je savjet da smrsa bar tri kg.
Benzema je silan fudbaler, tesko je i bilo nametnuti se pored njega.

Dorotej

pre 1 godinu

Mi navijači imamo kratko pamćenje. Već smo zaboravili kako smo igrali za vreme Krstajića i Tumbakovića. A i u našem mentalitetu je da tražimo počesto dlaku u jajetu. Normalno je da svi, koji volimo fudnal, navijamo za reprezentaciju, nije nam svejedno, imamo svoje želje i sugestije.
Gledam većinu tih utakmica u Ligi naroda i mi smo sasvim u redu. Nijedna reprezentacija posebno be odskače (možda Danska, biće zanimljiva njihova današnja utakmica sa Hrvatskom). Greške su sastavni deo igre. Kod našeg selektora mi se dopada optimizam, autoritet je i po svom neospornom fudbalskom znanju, a ima i odličan osećaj za zamene. Menja tako da novi igrači uvek unesu boljitak u igri. Sećam se zamena nekih bivših selektora da sam se bukvalmo krstio kad sam video kako menjaju.
Razveselilo me selektorovo poverenje u Luku Jovića. Već neko vreme na ovom portalu tvrdim da je naš napadač sa najboljom tehnikom pa sam nagrađivan sa gomilom minusa. Važno je da ga saigrači podržavaju. Baš mi je bilo toplo oko srca kad sam video kako se svi vesele i čestitaju mu. Luka Jović je vrlo emotivna osoba premda odaje utisak kako mu je svejedno. To mu je samo odbrambeni mehanizam. Inače mi se čini da nama ne odgovara igra sa 2 napadača. To su slatke muke za sektora da ima takva 3 špica.
Na kraju "muzička želja", voleo bih da selektor pozove Kataia za utakmice u septembru. Ubeđen sam da Aleksandar može da donese dodatan kvalitet kao zamena (zbog problema sa zdravljem on može da odigra jedno poluvreme).

Timmy

pre 1 godinu

Donekle razumem Piksija što hoće da da svima šansu. Ali treba imati u vidu da je nama ostalo još ukupno 3 utakmmice do SP, pa kad će da se uigrava najbolji tim ako ne sada...

Igor78

pre 1 godinu

Odavno nismo izgledali ovako na terenu kao reprezentacija. Sazreli su neki igrači, preuzimaju na sebe teret (Tadić, SMS, Milenković), jeste da i dalje ne štima sve kako treba u odbrani, Pavlović jeste srčan ali srlja i ispada strahovito često (mada je i najenergičniji u odbrani), ali to je najbolje što imamo i treba stati 100% iza momaka, pa i kada greše. Svi od nas prave greške svakodnevno na poslu, a ovi momci nisu plaćeni da igraju za svoju zemlju - umesto da odmaraju, oni se troše i igraju za Srbiju, to svako mora da ima na umu, ako išta ima u glavi.

Rale

pre 1 godinu

Ne kažem da momku ne treba dati podršku, ali posle teške sezone u realu gde je sedeo ili na klupi ili na tribinama priznaćete smešno je...

JPR24

pre 1 godinu

Jovic mora da mrdne i to je to ! U Realu je upao u rupu, a nije da ne zna, već ponekad moraš i biti bezobrazan, i igrati za sebe, pogotovo kad si u ekipi sa takvim konkurencijom !

JPR24

pre 1 godinu

Jovic mora da mrdne i to je to ! U Realu je upao u rupu, a nije da ne zna, već ponekad moraš i biti bezobrazan, i igrati za sebe, pogotovo kad si u ekipi sa takvim konkurencijom !

Igor78

pre 1 godinu

Odavno nismo izgledali ovako na terenu kao reprezentacija. Sazreli su neki igrači, preuzimaju na sebe teret (Tadić, SMS, Milenković), jeste da i dalje ne štima sve kako treba u odbrani, Pavlović jeste srčan ali srlja i ispada strahovito često (mada je i najenergičniji u odbrani), ali to je najbolje što imamo i treba stati 100% iza momaka, pa i kada greše. Svi od nas prave greške svakodnevno na poslu, a ovi momci nisu plaćeni da igraju za svoju zemlju - umesto da odmaraju, oni se troše i igraju za Srbiju, to svako mora da ima na umu, ako išta ima u glavi.

ssss

pre 1 godinu

Ja takodje vjerujem u Jovica, ali moj mu je savjet da smrsa bar tri kg.
Benzema je silan fudbaler, tesko je i bilo nametnuti se pored njega.

Mihailo NS

pre 1 godinu

"Odavno nismo izgledali ovako na terenu kao reprezentacija. Sazreli su neki igrači, preuzimaju na sebe teret (Tadić, SMS, Milenković), jeste da i dalje ne štima sve kako treba u odbrani, Pavlović jeste srčan ali srlja i ispada strahovito često (mada je i najenergičniji u odbrani), ali to je najbolje što imamo i treba stati 100% iza momaka, pa i kada greše. Svi od nas prave greške svakodnevno na poslu, a ovi momci nisu plaćeni da igraju za svoju zemlju - umesto da odmaraju, oni se troše i igraju za Srbiju, to svako mora da ima na umu, ako išta ima u glavi.
(Igor78, 10. jun 2022 12:15)"

Razumniji komentar na ovom sajtu nisam skoro pročitao....Sve stoji, bravo!

Mamer N'goj

pre 1 godinu

Luka od kad je u Realu, odigrao 58 utakmice od kojih 18 puta je bio od prve minute i sve na sve za tri godine dao samo 3 gola.
Problem nije samo u klubu nego i do njega.

DM32

pre 1 godinu

Ova ekipa mi nije dala ovoliko zelje jos od Antica. Neka Piksi izabere 40 ljudi, strucnog staba i igraca i apsolutno se izoluje do svetskog, bicemo 100% u top 8 ekipa.

Ivan

pre 1 godinu

Oni ni ne gledaju utakmice Srbije i ne interesuje ih kako Jovic igra za reprezentaciju. Secam se kada smo pobedili Rusiju 5:0 kada je Jovic odigrao najbolju utakmicu od kada je u reprezentaciji, dao 2 gola, u Realu i dalje nije igrao.

boban

pre 1 godinu

Svima kojima su dva najveća srpska kluba važnija i omiljenija od reprezentacije neka nađu neko drugo mesto za komentare pogotovo negativne komentare.

Dušan R.

pre 1 godinu

Zove Karlo Piksija.

Koja je tajna dobre igre Luke Jovića? Koja je tajna?

Piksi: Kažu da... treba mu dati da igra.
(pronicljiv, 10. jun 2022 14:21)

Karlo: I šta ćemo sad?

Noksler

pre 1 godinu

Pixi najveci Yugoslovenski fudbaler svih vremena, a verovatno i najveci covek u srpskom fidbalu. Hvala ti Pixi!
Sve ostalo su price za decu.

Dorotej

pre 1 godinu

Mi navijači imamo kratko pamćenje. Već smo zaboravili kako smo igrali za vreme Krstajića i Tumbakovića. A i u našem mentalitetu je da tražimo počesto dlaku u jajetu. Normalno je da svi, koji volimo fudnal, navijamo za reprezentaciju, nije nam svejedno, imamo svoje želje i sugestije.
Gledam većinu tih utakmica u Ligi naroda i mi smo sasvim u redu. Nijedna reprezentacija posebno be odskače (možda Danska, biće zanimljiva njihova današnja utakmica sa Hrvatskom). Greške su sastavni deo igre. Kod našeg selektora mi se dopada optimizam, autoritet je i po svom neospornom fudbalskom znanju, a ima i odličan osećaj za zamene. Menja tako da novi igrači uvek unesu boljitak u igri. Sećam se zamena nekih bivših selektora da sam se bukvalmo krstio kad sam video kako menjaju.
Razveselilo me selektorovo poverenje u Luku Jovića. Već neko vreme na ovom portalu tvrdim da je naš napadač sa najboljom tehnikom pa sam nagrađivan sa gomilom minusa. Važno je da ga saigrači podržavaju. Baš mi je bilo toplo oko srca kad sam video kako se svi vesele i čestitaju mu. Luka Jović je vrlo emotivna osoba premda odaje utisak kako mu je svejedno. To mu je samo odbrambeni mehanizam. Inače mi se čini da nama ne odgovara igra sa 2 napadača. To su slatke muke za sektora da ima takva 3 špica.
Na kraju "muzička želja", voleo bih da selektor pozove Kataia za utakmice u septembru. Ubeđen sam da Aleksandar može da donese dodatan kvalitet kao zamena (zbog problema sa zdravljem on može da odigra jedno poluvreme).

jojufff

pre 1 godinu

Piksi mnogo visoko poleteo.Pad će biti veoma bolan.
(Tomo, 10. jun 2022 15:32)

Najlakse je ne letiti, nemas straha od pada.
Razmisli malo o tome.

Covjek ima dobar stav, da nikako ne igraju opet je zbog toga bolji od nekih prethodnih selekotra!
Ide na pobjedu, nadigravanje pa sta bude!
one cicije prije njega su respektovali Azerbajdžan, Kazahstan i ostale.
Sta su dobijali time? Po tamburi!

ako ne ides da se nadigravas, ako ne ides na pobjedu budi siguran da neces pobjediti!

rajaram

pre 1 godinu

Moyda je odlayak u Real preveliki yalogaj bio ya Jovica, npr.Mitrovic je gol masina, pa je doao do Anderlehta, Njukasla, Fulama...Ono sto je cinjenica je da da je Luka gol igra;, definistivno...yna da se nadje na pavom mjestu, oce ga takvi golovi iy peterca, kao Pipo nekad..bravo ya Piksija, strpljiv do krajnjih granica smiren, napravio je pravu grupu igraca, rad i reyultati su tu...

Миле

pre 1 godinu

Свим сам срцем са репрезентацијом, радују ме победе, али не одобравам еуфорију. Не знам шта каже статистика, по мојој процени смо у првом полувремену имали најмање 20% већи посед лопте, а до гола који је постигнут у додатном времену нисмо имали ни једну шансу.
Лазовић активан, али учинак танак, мислим да је Живковић боље решење,
Костић неубедљи, не може ме ни Бог ни Пикси убедити да један други који није, а по свој прилици и неће бити позван, не би био кориснији и од Лазовића и Костића.

Realno

pre 1 godinu

Sjajna borba naših igrača. Sviđa mi se stil kako igramo i tehnički smo bili iznad Šveđana. Oni su dali dvesta odsto ali sjajnom tehnikom smo ih nadigrali. Ono što mi deluje da može bolje je upravo to mesto špica i sama završnica gde se ne koriste šanse i polušanse. Luka Jovic nije u najboljoj formi, slabo se oslobođa čuvara sve pokušava da reši iz prve šutem kako je i postigao gol. Ali ima vremena da se podigne forma pa kako nam Bog i Piksi daju. Nema takvog majstora kao Piksi protiv Španije da potezom izbaci dva igrača odbrane i matira golmana

Timmy

pre 1 godinu

Donekle razumem Piksija što hoće da da svima šansu. Ali treba imati u vidu da je nama ostalo još ukupno 3 utakmmice do SP, pa kad će da se uigrava najbolji tim ako ne sada...

realno

pre 1 godinu

Za Real je dao 3 gola. Znači košta ih čovek 20 milki po golu. Glupo im da ga prodaju, a jos gluplje da mu daju da šeta po terenu i smeta ostatku ekipe. Piksi da je pametan, uvalio bi ga Japancima. Tamo ce bar da bude hit golgeter i lokalna zvezda.
(....., 10. jun 2022 16:01)

Teško se uklopiti u tim sebičnjaka i spletkaroša u Real Madridu. On je tu bio crna ovca. U takvim uslovima propao bi taman da je bio drugi Mesi iz najboljih dana. Kad je imao normalne saigrače Jović je davao golove Interu, Benfici, Čelziju...Pa nisu valjda Sosiedad i Granada jači od njih. Jović bi briljirao u svakom timu gde trener zna kako da ga uklopi u tim, gde ima normalne saigrače i minutažu. Ne mora da bude povlašćen kao Mitrović u reprezentaciji Srbije ili Benzema u Realu. Dovoljna su samo tri nabrojana uslova. Neuki srpski besposličari znaju da se narugaju u komentarima , ali da sagledaju činjenice realno ne umeju.

Rale

pre 1 godinu

Ne kažem da momku ne treba dati podršku, ali posle teške sezone u realu gde je sedeo ili na klupi ili na tribinama priznaćete smešno je...

Obrad

pre 1 godinu

Trenutno igramo najatraktivniji fudbal na Starom kontinentu. Što se prognoza za SP tiče, plasman u drugu fazu se nameće kao imperativ.

Masariko

pre 1 godinu

Treba ga probuditi ako nemaš nekoga drugog. Ali ako imaš najbolje napadače na svetu, zašto bi se cimao oko buđenja jednog prosečnog igrača?

MAKSIM i DIVIZIJA

pre 1 godinu

Je l neko od vas euforicnih primetio da su nam rezerve rezervi Švedske reprezentacije šutnule 11 puta na gol, od toga 7-8 puta iz vrlo izgledne situacije, gde su podjednake šanse da bude gol i da ne bude gol? Meni je to alarmantno. Brazil bi nam, sa ovakvom igrom u odbrani, šutnuo onda 20 puta, a ne bi prebacivali gol kao ovi sinoć. Ja slutim katastrofalan debakl u prvoj utakmici SP. Vrlo sam zabrinut, iskreno .

VoJa

pre 1 godinu

Alo alo Pikse, se cujemo? Da, molim, izvolte? Karlo ovde, Anći! Oooooo de si bata Anći fukaro stara, sta ti sad treba? Ma nista onako zovem. Nego, reko da vidim kako si natero ovog mog pevca da zabija golove ko na traci, i jos se osmehuje? Sta ste mu radili? Eeee bre Anći Anći, moras da mu namestiš jedan lepi moderni splav pored stadiona. Kakve bre splav? Pa lepo, splav, mora covek u blizini Santiago Bernabeu da ima splav. I da ga napunite silikonima, i samo cepaj neki dobar turbofolk, i eto ti recept. Ima da se preporodi ko u Ajtrahtu kad su mu splav doneli. Ajde!!? I u Ajntarhtu je splav imao? Naravno. Sta mislis bre Anći, da se on nadavao onoliko golova sam od sebe? Ma idi bre Pixe u peršun, kakve moderne metode vi Srbi imate, zaista ste druga planeta za sve nas ostale. Ajd idem do Pereza da vidim za taj splav, sredicemo valjda nesto. Ma pusti izlapelog Pereza, cimni odma Mijatovica da ti to sredi, i uzmi zezaj ga malo za prečku. Kakvu sad prečku Pikse? Ma znaće on, samo ga ti bocni. E hoću, majke mi. E aj ciao Karlo, idem po paprike neke sad za čorbu. Ćao brate i hvala ti mnogo, opet si me izvuko. Mnogo si lukav Pikse bre, mnogo. Nema bre problema matori, tu sam, šta god ti zatreba.

Todor

pre 1 godinu

Treba mu naći mesto... Upravo mesto mu je na klupi! Momak se ne kreće ... Radijus mu je pet, šest metara! Spor je, težak i to se ne može popraviti. Može da ubode gol, ali samo ovako iz gužve, ili ako ga neki saigrač pogodi ... Taj luksuz nije dozvoljen ni Suarezu... Zato je izgubio mesto kod Čola. Jović takoreći ne učestvuje u akcijama, a to je nedopustivo. Nemam nipta protiv momka, ali teško da može da se promeni.

K

pre 1 godinu

Moje je misljenje da mozda ne treba da smrša, nego samo da poveća telesnu masu. Zbog svoje visine kilaža će mu pomoći da moze da bude dobar u duelima (tj. da protivničkim igračima bude teže da ga izguraju), a mišići da moze da nosi težinu.
(Ekspert, 10. jun 2022 14:51)

Svako ima misljenje danas. Moje je misljenje da Sofija treba da se ugoji, a on da se vise kreće bez lopte pa će prirodno da smrša.

Rojalista

pre 1 godinu

Nemoj Piksi da ga zoveš, svega ti, biće još gore! Anćeloti čim te čuje, odmah se seti ukusa sveže trave zbog ona tri puta kad si ga izvodio na pašu, onomad!

.....

pre 1 godinu

Brate u Španiji je od juče vanredno stanje zbog renesanse Luke Jovića. Zvaće te Karlo sigurno, ali sutra. Oni na te utakmice tamo neke Srbije sa tamo nekom Slovenijom ili Svedskom gledaju kao na malo slabiji trening. Za Real je dao 3 gola. Znači košta ih čovek 20 milki po golu. Glupo im da ga prodaju, a jos gluplje da mu daju da šeta po terenu i smeta ostatku ekipe. Piksi da je pametan, uvalio bi ga Japancima. Tamo ce bar da bude hit golgeter i lokalna zvezda.

Todor

pre 1 godinu

Ne sjecam se kad sam gledao Srbiju da trci svih 95 minuta !?? Piksi, kralju !
(Tuzlak, 10. jun 2022 13:08)

A jel i Piksi trčao...? Nisam gledao utakmicu.

Bane

pre 1 godinu

Ma Karlo nema pojma, i te lige šampiona i titule i kupove sto osvaja je na cistu srecu.
Dok Jovic nije dosao u Real, to mu je sve bilo nepoznato.

Zika Pauk

pre 1 godinu

Alo Karlo ,vidi stavi onog naseg malog malo da igra....Kako koga ?Pa Benzema ti je zreo za klupu ,mada mozda bi mogao da ga stavis na desnog beka da igraju o obojica....Ipak je Luka dao par strasnih golovana trrningu....

Ekspert

pre 1 godinu

Moje je misljenje da mozda ne treba da smrša, nego samo da poveća telesnu masu. Zbog svoje visine kilaža će mu pomoći da moze da bude dobar u duelima (tj. da protivničkim igračima bude teže da ga izguraju), a mišići da moze da nosi težinu.

Matermatika je Nauka, nisi ti za to, to tebi ne treba u životu!!

pre 1 godinu

Jović je u Realu zato što bi u nekoj drugoj ekipi bio preopasan za Real Madrid.

Isto tako, SMS je doveden u Lacio jer bi u Barseloni bio brutalan.

Ustvari, ne nije tako, gkupi su u upravi Lacija, šta oni znaju kako se zarađuje novac...

Jaybee

pre 1 godinu

Ljudi,pa da li ponovo izvlacite iz konteksta reci i samo vredjate??? To sto je rekao Piksi ,sve je u pravu. I covek je jedan od retkih ljudi . Zvao je toliko igraca i dao je svima sansu. Svi su igrali bar malo. Sto se tice Jovica,decko je potencijal(ja ga licno ne volim kao igraca), ali decko dobro koristi prostor i daje golove. Pa ne bi ga Real kupio da ne valja. Igra manje jer je sistem Reala takav da je Benzema u spicu i po krilima brzi igraci( sto Jovic nije). Pokazalo se kako i u reprezentaciji ,tako i u Ajntrahtu da Jovic zna da igra i ima osecaj da udje u sansu i da daje golove. Svakako je u najvecem svetskom klubu i makar bio poslednji igrac u Real Madridu,ali on je tamo i igra koliko igra. Nemojmo da pljujemo i omalazavamo talentovanog fudbalera koji kad dobije sansu igra najbolje sto zna,a to je da daje sve od sebe i postize golove,pa makar i samo za ovu nasu Srbiju.

Masariko

pre 1 godinu

Treba ga probuditi ako nemaš nekoga drugog. Ali ako imaš najbolje napadače na svetu, zašto bi se cimao oko buđenja jednog prosečnog igrača?

Timmy

pre 1 godinu

Donekle razumem Piksija što hoće da da svima šansu. Ali treba imati u vidu da je nama ostalo još ukupno 3 utakmmice do SP, pa kad će da se uigrava najbolji tim ako ne sada...

Rale

pre 1 godinu

Ne kažem da momku ne treba dati podršku, ali posle teške sezone u realu gde je sedeo ili na klupi ili na tribinama priznaćete smešno je...

Mamer N'goj

pre 1 godinu

Luka od kad je u Realu, odigrao 58 utakmice od kojih 18 puta je bio od prve minute i sve na sve za tri godine dao samo 3 gola.
Problem nije samo u klubu nego i do njega.

Dorotej

pre 1 godinu

Mi navijači imamo kratko pamćenje. Već smo zaboravili kako smo igrali za vreme Krstajića i Tumbakovića. A i u našem mentalitetu je da tražimo počesto dlaku u jajetu. Normalno je da svi, koji volimo fudnal, navijamo za reprezentaciju, nije nam svejedno, imamo svoje želje i sugestije.
Gledam većinu tih utakmica u Ligi naroda i mi smo sasvim u redu. Nijedna reprezentacija posebno be odskače (možda Danska, biće zanimljiva njihova današnja utakmica sa Hrvatskom). Greške su sastavni deo igre. Kod našeg selektora mi se dopada optimizam, autoritet je i po svom neospornom fudbalskom znanju, a ima i odličan osećaj za zamene. Menja tako da novi igrači uvek unesu boljitak u igri. Sećam se zamena nekih bivših selektora da sam se bukvalmo krstio kad sam video kako menjaju.
Razveselilo me selektorovo poverenje u Luku Jovića. Već neko vreme na ovom portalu tvrdim da je naš napadač sa najboljom tehnikom pa sam nagrađivan sa gomilom minusa. Važno je da ga saigrači podržavaju. Baš mi je bilo toplo oko srca kad sam video kako se svi vesele i čestitaju mu. Luka Jović je vrlo emotivna osoba premda odaje utisak kako mu je svejedno. To mu je samo odbrambeni mehanizam. Inače mi se čini da nama ne odgovara igra sa 2 napadača. To su slatke muke za sektora da ima takva 3 špica.
Na kraju "muzička želja", voleo bih da selektor pozove Kataia za utakmice u septembru. Ubeđen sam da Aleksandar može da donese dodatan kvalitet kao zamena (zbog problema sa zdravljem on može da odigra jedno poluvreme).

.....

pre 1 godinu

Brate u Španiji je od juče vanredno stanje zbog renesanse Luke Jovića. Zvaće te Karlo sigurno, ali sutra. Oni na te utakmice tamo neke Srbije sa tamo nekom Slovenijom ili Svedskom gledaju kao na malo slabiji trening. Za Real je dao 3 gola. Znači košta ih čovek 20 milki po golu. Glupo im da ga prodaju, a jos gluplje da mu daju da šeta po terenu i smeta ostatku ekipe. Piksi da je pametan, uvalio bi ga Japancima. Tamo ce bar da bude hit golgeter i lokalna zvezda.

Noksler

pre 1 godinu

Pixi najveci Yugoslovenski fudbaler svih vremena, a verovatno i najveci covek u srpskom fidbalu. Hvala ti Pixi!
Sve ostalo su price za decu.

Obrad

pre 1 godinu

Trenutno igramo najatraktivniji fudbal na Starom kontinentu. Što se prognoza za SP tiče, plasman u drugu fazu se nameće kao imperativ.

rajaram

pre 1 godinu

Moyda je odlayak u Real preveliki yalogaj bio ya Jovica, npr.Mitrovic je gol masina, pa je doao do Anderlehta, Njukasla, Fulama...Ono sto je cinjenica je da da je Luka gol igra;, definistivno...yna da se nadje na pavom mjestu, oce ga takvi golovi iy peterca, kao Pipo nekad..bravo ya Piksija, strpljiv do krajnjih granica smiren, napravio je pravu grupu igraca, rad i reyultati su tu...

Ekspert

pre 1 godinu

Moje je misljenje da mozda ne treba da smrša, nego samo da poveća telesnu masu. Zbog svoje visine kilaža će mu pomoći da moze da bude dobar u duelima (tj. da protivničkim igračima bude teže da ga izguraju), a mišići da moze da nosi težinu.

Миле

pre 1 godinu

Свим сам срцем са репрезентацијом, радују ме победе, али не одобравам еуфорију. Не знам шта каже статистика, по мојој процени смо у првом полувремену имали најмање 20% већи посед лопте, а до гола који је постигнут у додатном времену нисмо имали ни једну шансу.
Лазовић активан, али учинак танак, мислим да је Живковић боље решење,
Костић неубедљи, не може ме ни Бог ни Пикси убедити да један други који није, а по свој прилици и неће бити позван, не би био кориснији и од Лазовића и Костића.

DM32

pre 1 godinu

Ova ekipa mi nije dala ovoliko zelje jos od Antica. Neka Piksi izabere 40 ljudi, strucnog staba i igraca i apsolutno se izoluje do svetskog, bicemo 100% u top 8 ekipa.

VoJa

pre 1 godinu

Alo alo Pikse, se cujemo? Da, molim, izvolte? Karlo ovde, Anći! Oooooo de si bata Anći fukaro stara, sta ti sad treba? Ma nista onako zovem. Nego, reko da vidim kako si natero ovog mog pevca da zabija golove ko na traci, i jos se osmehuje? Sta ste mu radili? Eeee bre Anći Anći, moras da mu namestiš jedan lepi moderni splav pored stadiona. Kakve bre splav? Pa lepo, splav, mora covek u blizini Santiago Bernabeu da ima splav. I da ga napunite silikonima, i samo cepaj neki dobar turbofolk, i eto ti recept. Ima da se preporodi ko u Ajtrahtu kad su mu splav doneli. Ajde!!? I u Ajntarhtu je splav imao? Naravno. Sta mislis bre Anći, da se on nadavao onoliko golova sam od sebe? Ma idi bre Pixe u peršun, kakve moderne metode vi Srbi imate, zaista ste druga planeta za sve nas ostale. Ajd idem do Pereza da vidim za taj splav, sredicemo valjda nesto. Ma pusti izlapelog Pereza, cimni odma Mijatovica da ti to sredi, i uzmi zezaj ga malo za prečku. Kakvu sad prečku Pikse? Ma znaće on, samo ga ti bocni. E hoću, majke mi. E aj ciao Karlo, idem po paprike neke sad za čorbu. Ćao brate i hvala ti mnogo, opet si me izvuko. Mnogo si lukav Pikse bre, mnogo. Nema bre problema matori, tu sam, šta god ti zatreba.

Igor78

pre 1 godinu

Odavno nismo izgledali ovako na terenu kao reprezentacija. Sazreli su neki igrači, preuzimaju na sebe teret (Tadić, SMS, Milenković), jeste da i dalje ne štima sve kako treba u odbrani, Pavlović jeste srčan ali srlja i ispada strahovito često (mada je i najenergičniji u odbrani), ali to je najbolje što imamo i treba stati 100% iza momaka, pa i kada greše. Svi od nas prave greške svakodnevno na poslu, a ovi momci nisu plaćeni da igraju za svoju zemlju - umesto da odmaraju, oni se troše i igraju za Srbiju, to svako mora da ima na umu, ako išta ima u glavi.

Mihailo NS

pre 1 godinu

"Odavno nismo izgledali ovako na terenu kao reprezentacija. Sazreli su neki igrači, preuzimaju na sebe teret (Tadić, SMS, Milenković), jeste da i dalje ne štima sve kako treba u odbrani, Pavlović jeste srčan ali srlja i ispada strahovito često (mada je i najenergičniji u odbrani), ali to je najbolje što imamo i treba stati 100% iza momaka, pa i kada greše. Svi od nas prave greške svakodnevno na poslu, a ovi momci nisu plaćeni da igraju za svoju zemlju - umesto da odmaraju, oni se troše i igraju za Srbiju, to svako mora da ima na umu, ako išta ima u glavi.
(Igor78, 10. jun 2022 12:15)"

Razumniji komentar na ovom sajtu nisam skoro pročitao....Sve stoji, bravo!

Dušan R.

pre 1 godinu

Zove Karlo Piksija.

Koja je tajna dobre igre Luke Jovića? Koja je tajna?

Piksi: Kažu da... treba mu dati da igra.
(pronicljiv, 10. jun 2022 14:21)

Karlo: I šta ćemo sad?

Zika Pauk

pre 1 godinu

Alo Karlo ,vidi stavi onog naseg malog malo da igra....Kako koga ?Pa Benzema ti je zreo za klupu ,mada mozda bi mogao da ga stavis na desnog beka da igraju o obojica....Ipak je Luka dao par strasnih golovana trrningu....

JPR24

pre 1 godinu

Jovic mora da mrdne i to je to ! U Realu je upao u rupu, a nije da ne zna, već ponekad moraš i biti bezobrazan, i igrati za sebe, pogotovo kad si u ekipi sa takvim konkurencijom !

Ivan

pre 1 godinu

Oni ni ne gledaju utakmice Srbije i ne interesuje ih kako Jovic igra za reprezentaciju. Secam se kada smo pobedili Rusiju 5:0 kada je Jovic odigrao najbolju utakmicu od kada je u reprezentaciji, dao 2 gola, u Realu i dalje nije igrao.

Realno

pre 1 godinu

Sjajna borba naših igrača. Sviđa mi se stil kako igramo i tehnički smo bili iznad Šveđana. Oni su dali dvesta odsto ali sjajnom tehnikom smo ih nadigrali. Ono što mi deluje da može bolje je upravo to mesto špica i sama završnica gde se ne koriste šanse i polušanse. Luka Jovic nije u najboljoj formi, slabo se oslobođa čuvara sve pokušava da reši iz prve šutem kako je i postigao gol. Ali ima vremena da se podigne forma pa kako nam Bog i Piksi daju. Nema takvog majstora kao Piksi protiv Španije da potezom izbaci dva igrača odbrane i matira golmana

MAKSIM i DIVIZIJA

pre 1 godinu

Je l neko od vas euforicnih primetio da su nam rezerve rezervi Švedske reprezentacije šutnule 11 puta na gol, od toga 7-8 puta iz vrlo izgledne situacije, gde su podjednake šanse da bude gol i da ne bude gol? Meni je to alarmantno. Brazil bi nam, sa ovakvom igrom u odbrani, šutnuo onda 20 puta, a ne bi prebacivali gol kao ovi sinoć. Ja slutim katastrofalan debakl u prvoj utakmici SP. Vrlo sam zabrinut, iskreno .

Todor

pre 1 godinu

Ne sjecam se kad sam gledao Srbiju da trci svih 95 minuta !?? Piksi, kralju !
(Tuzlak, 10. jun 2022 13:08)

A jel i Piksi trčao...? Nisam gledao utakmicu.

realno

pre 1 godinu

Za Real je dao 3 gola. Znači košta ih čovek 20 milki po golu. Glupo im da ga prodaju, a jos gluplje da mu daju da šeta po terenu i smeta ostatku ekipe. Piksi da je pametan, uvalio bi ga Japancima. Tamo ce bar da bude hit golgeter i lokalna zvezda.
(....., 10. jun 2022 16:01)

Teško se uklopiti u tim sebičnjaka i spletkaroša u Real Madridu. On je tu bio crna ovca. U takvim uslovima propao bi taman da je bio drugi Mesi iz najboljih dana. Kad je imao normalne saigrače Jović je davao golove Interu, Benfici, Čelziju...Pa nisu valjda Sosiedad i Granada jači od njih. Jović bi briljirao u svakom timu gde trener zna kako da ga uklopi u tim, gde ima normalne saigrače i minutažu. Ne mora da bude povlašćen kao Mitrović u reprezentaciji Srbije ili Benzema u Realu. Dovoljna su samo tri nabrojana uslova. Neuki srpski besposličari znaju da se narugaju u komentarima , ali da sagledaju činjenice realno ne umeju.

boban

pre 1 godinu

Svima kojima su dva najveća srpska kluba važnija i omiljenija od reprezentacije neka nađu neko drugo mesto za komentare pogotovo negativne komentare.

Matermatika je Nauka, nisi ti za to, to tebi ne treba u životu!!

pre 1 godinu

Jović je u Realu zato što bi u nekoj drugoj ekipi bio preopasan za Real Madrid.

Isto tako, SMS je doveden u Lacio jer bi u Barseloni bio brutalan.

Ustvari, ne nije tako, gkupi su u upravi Lacija, šta oni znaju kako se zarađuje novac...

ssss

pre 1 godinu

Ja takodje vjerujem u Jovica, ali moj mu je savjet da smrsa bar tri kg.
Benzema je silan fudbaler, tesko je i bilo nametnuti se pored njega.

Todor

pre 1 godinu

Treba mu naći mesto... Upravo mesto mu je na klupi! Momak se ne kreće ... Radijus mu je pet, šest metara! Spor je, težak i to se ne može popraviti. Može da ubode gol, ali samo ovako iz gužve, ili ako ga neki saigrač pogodi ... Taj luksuz nije dozvoljen ni Suarezu... Zato je izgubio mesto kod Čola. Jović takoreći ne učestvuje u akcijama, a to je nedopustivo. Nemam nipta protiv momka, ali teško da može da se promeni.

Rojalista

pre 1 godinu

Nemoj Piksi da ga zoveš, svega ti, biće još gore! Anćeloti čim te čuje, odmah se seti ukusa sveže trave zbog ona tri puta kad si ga izvodio na pašu, onomad!

jojufff

pre 1 godinu

Piksi mnogo visoko poleteo.Pad će biti veoma bolan.
(Tomo, 10. jun 2022 15:32)

Najlakse je ne letiti, nemas straha od pada.
Razmisli malo o tome.

Covjek ima dobar stav, da nikako ne igraju opet je zbog toga bolji od nekih prethodnih selekotra!
Ide na pobjedu, nadigravanje pa sta bude!
one cicije prije njega su respektovali Azerbajdžan, Kazahstan i ostale.
Sta su dobijali time? Po tamburi!

ako ne ides da se nadigravas, ako ne ides na pobjedu budi siguran da neces pobjediti!

K

pre 1 godinu

Moje je misljenje da mozda ne treba da smrša, nego samo da poveća telesnu masu. Zbog svoje visine kilaža će mu pomoći da moze da bude dobar u duelima (tj. da protivničkim igračima bude teže da ga izguraju), a mišići da moze da nosi težinu.
(Ekspert, 10. jun 2022 14:51)

Svako ima misljenje danas. Moje je misljenje da Sofija treba da se ugoji, a on da se vise kreće bez lopte pa će prirodno da smrša.

Bane

pre 1 godinu

Ma Karlo nema pojma, i te lige šampiona i titule i kupove sto osvaja je na cistu srecu.
Dok Jovic nije dosao u Real, to mu je sve bilo nepoznato.

Jaybee

pre 1 godinu

Ljudi,pa da li ponovo izvlacite iz konteksta reci i samo vredjate??? To sto je rekao Piksi ,sve je u pravu. I covek je jedan od retkih ljudi . Zvao je toliko igraca i dao je svima sansu. Svi su igrali bar malo. Sto se tice Jovica,decko je potencijal(ja ga licno ne volim kao igraca), ali decko dobro koristi prostor i daje golove. Pa ne bi ga Real kupio da ne valja. Igra manje jer je sistem Reala takav da je Benzema u spicu i po krilima brzi igraci( sto Jovic nije). Pokazalo se kako i u reprezentaciji ,tako i u Ajntrahtu da Jovic zna da igra i ima osecaj da udje u sansu i da daje golove. Svakako je u najvecem svetskom klubu i makar bio poslednji igrac u Real Madridu,ali on je tamo i igra koliko igra. Nemojmo da pljujemo i omalazavamo talentovanog fudbalera koji kad dobije sansu igra najbolje sto zna,a to je da daje sve od sebe i postize golove,pa makar i samo za ovu nasu Srbiju.