Četvrtak, 09.06.2022.

19:35

Jović doneo Srbiji pobedu protiv Švedske!

Fudbaleri Srbije pobedili su Švedsku na gostovanju rezultatom 1:0 u trećem kolu Grupe 4 Lige B Lige nacija.

Izvor: LN

Joviæ doneo Srbiji pobedu protiv Švedske! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

259 Komentari

Sortiraj po:

Veskocaca

pre 1 godinu

Sto se tice nase igre ne povlacimo se posle datog gola nasi orlovi igraju lep I dopadljiv fudbal nema previse soliranja Piksi zna svoj posao treba ostaviti Piksija sto duze na klupi reprezentacije,nismo imali ranijih godina srece sa skandinavskim ekipama,evo jedna francuska poslednja u svojoj grupi sad igraju 1:1sa austrijom I ako ostane ovako t o ce im biti drugibod u grupi I Hrvati jure prvu pobedu u grupi.Mi smo stvarno odlicni u nasoj grupi puna podrska nasim fudbalerima

Brick in the wall

pre 1 godinu

@ Ваља напоменути да је Шведска играла без 10 првотимаца и без 5 стандардних штопера и бекова.


Treba uvek biti iskren do kraja.
Švedska je igrala bez 13 standardnih prvotimaca i bez 4 standardna centarfora i 2 standardna golmana.

etoTako

pre 1 godinu

Gledao sam zadnjih pola sata i mnogo je promaje u odbrani,a svedjani igrali bez par igraca plus i da je neka ozbiljnija selekcija od francuza,engleza,spanaca,nemaca ili danci koji su nam stavili do znanja to vec,bilo bi svasta. Panika neka kao da je i uvek neka dogadjanja kod naseg gola,kao da nema ko da umrtvi igru sa vise poigravanja smiri. Luka Modric tip igraca je za tako nesto ili jedan Tadic mozga,ali kao zadnji vezni.

tata

pre 1 godinu

račić je fenomenalan. ni po jednom parametru fascinantan ali ubedljivo najbolje čita igru, neverovatna predikcija kretanja lopte i akcija protivnika. oduševio me je.

Nebojsa

pre 1 godinu

Kad se prodje preko komentara, covek moze doci do zakljucka da mi nemamo ni selektora ni tim.
Tu se kritikuju pojedini igraci, traze se neki novi.
Mislim da odavno nije postojala ozbiljna generacija, koja je moze da uradi velike stvari na SP u Kataru.
Ne postoji igrac koji ce izostati da nemas ozbiljnu alternativu za njega.
Kriticari moraju da se malo udalje klupskih boja i vide da ovaj sekektor i ova skupina igraca rade nesto lepo za srpski fudbal.

tesla

pre 1 godinu

Joj što volim sve ove znalce, Đuričić loš, nema snage i sl. Pa čovjek nije igrao 7 mjeseci (imao puknut mišić ili sl.) i počeo prije mjesec dana. Pa jel vi znate šta se događa s mišićima koji 7 mjeseci nisu radili punom brzinom. Počeo prije mjesec dana i sada bi svi da je odmah brži od Ronalda. On je 3 tehničar nakon Tadića i Sergeja i treba ga uigravati za Katar, šta ako se Tadić npr. (daleko bilo) povrijedi u prvoj utakmici? Imao je oduzetih lopti, jedna za onu kontru koju nije izdržao, dobrih dodavanja. Pa nakon gripe ti treba neko vrijeme da dođeš u formu, a da neće nakon 7 mjeseci povrede.

Вук

pre 1 godinu

Ваља напоменути да је Шведска играла без 10 првотимаца и без 5 стандардних штопера и бекова.

Ratko

pre 1 godinu

Sreća po nas da Švedska nije realizovala one dvije velike šanse inače mrka kapa. Mi smo bili bolji i zaslužili pobedu. Piksi mora sreditu našu sporu odbranu. Terzić loš. Račić mora igrati.

sifra piralen i male veverice

pre 1 godinu

gledao utakmici na SK hr , voditelj u uvodu kaze" svedskoj nedostaje 19 igraca !!! ,selektor je pozvao sa odmora vecinu igraca da igraju " ..sve pohvale nasima , ali treba se malo na zemlju spustiti ..gnjavimo loptu i letimo napred ko muva bez glave . Brza reprezentacija bih nam dala iz kontre dva komada bez problema ..p.s bravo momci , nasi ste :)

znamteznasme

pre 1 godinu

ljudi dobri igrati nadigrati I pobediti svede kod kuce uz apsolutnu kontrolu uz sjajan pristup igri nije mala stvar bravo pixi I momci

4k4.Dex

pre 1 godinu

Pavlović ne sme, ali ne sme da igra na svetskom inače grupu nikada nećemo proći. Evo sad potpisujem da će ga razvlačiti pp terenu i pretrčavati ka keglu.

Pala je i Švedska

pre 1 godinu

Čitam komentare i zaista toliko kritika na račun Đuričića. Solidno se kretao, pas igra dobra, dobar dribling, svuda ga je bilo, kvario igru protvnika, ako niste obratili pažnju kada je izlazio iz igre, onaj momak iz Švedske reprezentacije, veznjak koji je bio jedan među najboljima mu je dobacio " Very good" ili nešto slično.

Sad, nije dao gol u onoj odličnoj šansi, nije izdržao duel, ali Bože moj, dešava se, biće još prilika. I drugi su promašivali iz još boljih situacija.

Mene je razočarao Lazović . Jednostavno, veoma tanko. Centaršut, onaj šut ispred gola, kad mu je lopta prešla preko noge, par puta prijem lopte, loš. To su osnovne stvari u fudbalu i ne bi trebale biti problem na tom reprezentativnom nivou.

Baš tako

pre 1 godinu

Sinoć smo mogli da uživamo i stvarno smo ličili evropske Brazilce.Ta kratka dodavanja na petoparcu,maštovitost i improvizacija Tadića i Sergeja,ma bilo je milina gledati.Skinuti kapu Piksiju i ponuditi mu blanko ugovor.Treba da se radujemo,jer konačno reprezentacija igra moderan fudbal.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Друго полувријеме смо доста боље одиграли, чак је било прилике и за још који гол ал добро је и овако. Драго ми је због Јовића што даје голове и тако стиче самопоуздање. Битно је да имамо што шири избор играча у наредним утакмицама, прије свега на свјетском. БРАВО "ОРЛОВИ"! 🇷🇸👏👏👏

Ćulijev Dimnjak

pre 1 godinu

Švedski štoperi nisu nijednom vratili loptu golmanu. Indikativno. Pa da. Ova druga ekipa Švedjana je naučena da nema vraćanja lopte golmanu jer od odbranaške filozofije nema ljeba.

GSBOUT

pre 1 godinu

Bravo momci!!Do Katara ima baš puno vremena.Što bi rekli da nije u Kataru Svetko bi počelo sutra po najavi. Ako je uigravanje naš glavni problem je Golman( menjaš troje za tri meča) i ako vec igramo sa tri igrača nazad onda svaku utakmicu treba da budu ista trojica da se nauče u dušu gde ko i sta stoji u svakom trenutku...Za napad i nije frka pored genijalnog Tadica i Sergeja koji mogu da proteraju potez ka napadaču nije bitno ko je napred Mitro,Luka itd...Bitno zategnuti poslednju liniju

Ivan ZG

pre 1 godinu

Anćeloti je zaslužio da mu pošaljete jednu tortu.
Čovjek cijelu godinu trenira Jovića da bi na kraju kada su svi umorni eksplodirao. Dao vam igrača u formi, gladnog igre i golova.
Jel' može bolje?

NijeBitno

pre 1 godinu

Kao neko ko pre svega prati reprezentaciju,navijač sam nekog Partizana koji je igrao pre više 15 god. Izostaviti Kataija i Erakovica za ovaj ciklus je bilo greota,stavise i Katai umesto Djuricica bi mi počeo meč i Erakovic umesto Veljkovića. Terzić nije ispunio očekivanja ,ne bih duže o njemu. A za Pavlovića ,koji ima greske ,istovremeno ima i sigurnost i jako dobru stvar radi je sto zna da povuče loptu skroz do poslednje trecine ako treba,to mi se svidja kod njega,negujemo ga.

pedja

pre 1 godinu

Dobra igra sa obzirom na umor.Ovo igranje na 3 dana ,je samo idiot mogao da smisli,pa da ne igras uopste.i da na svaka 3 dana moras na aerodrom previse.Koliko vidim od fudbala hoce da naprave kosarku,utakmice ce jos malo na drugi dan,broj izmjena se povecava sve vise,sad hoce da stopaju vrijeme onda utakmica traje 60 min,tajm auti.Ocito da je preko okeana stigla direktiva da se postepeno unisti smisao fudbala Naravno europudlice pokorno slusaju.Fudbal je mrtav.Nasa djeca ce biti primorana da gledaju i loze se na glupi Americki fudbal i bejzbol ,koji lice na seoski hrkljus.

lule

pre 1 godinu

Njima falili Isak i Kulusevski a nama Vlahovic i Mitrović. Da mi nismo mešali karte sa Terzićem i Đuričićem bila bi još ubedljivija pobeda. Grujić i Kostić su falili umesto pomenutih. 3-4 pozicije su nam bile iz B tima i ja se bar nadam da Piksi vidi da su Terzić i Đuričić debelo u ofsajdu što se tiče spremnosti za reprezentaciju na najvišem nivou.
Mi odbranu bolju nemamo. Bekove klasične ni za lek. Tako da ova trojica plus Mašović i Eraković kao dopuna i to je to, samo uigravanje maksimalno.

Macak

pre 1 godinu

Ajde bar je rezultat povoljan kad je ostalo obeshrabrujuce.
Mi smo sporiji od svih ekipa koje sam gledao. U 30 min ide kontra, dobar pas i nas tip ima prednost i pre je krenuo u sprint, i stignu ga prestignu i ladno mu pokupeloptu. Kao da on trci uzbrdo. Par momaka zna da igea fudbal, par donekle a ostali gledaju da smetaju protivniku. To moze pored ekipe panjeva kao sto su ovi stosu izasli za Swe veceras. Iole ozbiljnija ekipa bi nas izbusila zbog nesigurne odbrane, ocajnog pregleda igre i elementarnog loseg kon trolisanja lopte.
Mnogo bolje biti ne moze, jer ne moze se od poluigraca stvoriti igrac za par meseci, tacnije nikada. To nije samo problem fizicke kondicije, to je nedostatak znanja i talenta, a mi imamo jedno 5 takvih u ekipi.

AZagor

pre 1 godinu

Pre samo par godina strepeo sam od Kazahstana...evo lep je osecaj da smo egal sa Skandinavcima. Ima tu jos dosta da se poradi ali i pored toga... osecaj je lep.

zvezdaš 75

pre 1 godinu

Kakav je Sergej klikeraš na terenu to je fantastično. Sve na prvu, uvek glava gore, nudi se za dupli pas, traži pukotine između linija da odmah raseče odbranu. To sam poslednji put gledao samo kod Prosinečkog.

Još kad bi prešao iz tog Lacija u neki vrhunski klub koji gaji pas igru iz sredine, iha milina.

O Tadiću može knjiga se da napiše koliko to jedan predivan igrač. Šteta što nema nekih 27 godina da još 5 godina gledamo magiju.

Sve čestitke momcima, Luka razigran i srećan konačno! Piksiju večna podrška!

SaleDrNikolić

pre 1 godinu

Стварно смо лоши, само 1 0... нисмо нападали целу утакмицу ...пласирали се на сп јес први у групи ал игра никаква..., пола ових нема појма,... можда двојица нешто вреде... е овакви су коментари овде, зашто смо тако зли и наопаки постали....СВАКА ЧАСТ МОМЦИМА И ПИКСИЈУ, СРЕЋНО СРБЕНДЕ

Mihajlo

pre 1 godinu

Ne razumem kritike na racun Djuricica,sasvim solidno je odigrao,brzina,pas siguran unapred,nije dao gol iz kontre jer ga je u duelu odneo Svedjanin,izbacio ga iz ravnoteze,uvek je bio slab u duel igri. Za mene je posle Tadica Djuricic nas najkreativniji i najopasniji igrac,momak ume da dribla u trku,ima ideju sta ce s loptom u svakom trenutku,mana je ta duel igra ali niko nije savrsen igrac,imamo tim sto je najvaznije. Cestitke na velikoj borbenosti pa i dobroj igri.

mr

pre 1 godinu

Dobili Švedsku u gostima, opet većina nezadovoljna... Znači da nas nema, trebalo bi nas izmisliti.
(cyborg, 9. jun 2022 22:48)

Мислим да треба бити позитиван по том питању, јер сва срећа је ту интернет и тако наши суграђани, као и наше комшије бивши земљаци, могу мало да избаце своје животне фрустрације. Увек можемо срести ликове које мање више добро познајемо, и који увек виде мане код других, и том им је нека сатисфакција за неке њихове грешке и промшаје. Тако је и овде. Данас смо победили, у Катар идемо, и то је то, а овима нека интернета и ових страна да себи дају мало одушка.

misko

pre 1 godinu

Pavlović je pokazao sve svoje kvalitete u prvom minutu,kod prekršaja na ivici š,i drugog koji sudija nije svirao penal. Majstor Tadić ga pogodi posred lica,kao u bilijaru,i odbio se do Luke.Mirno sam posmatrao samo posle izmene .

Beni Hil

pre 1 godinu

Lazovic i Djuricic nisu inace fudbaleri. Oni su ustopali bus reprezentacije na putu ka stadionu, pa ih Piksi iz zezanja pustio da se malo muvaju po terenu i izvode kerefeke.

C i n i k

pre 1 godinu

Cestitam!
Teska utakmica pre svega jer su igraci vidno iscrpljeni, ali odigrali su hrabro, imali veliki posed, tacne pasove i mnogo prilika,i zasluzili su pobedu.

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Odlična utakmica naših večeras u Švedskoj! Opet su me prijatno iznenadili dobrom igrom, odličnom organizacijom kojom je dirigovao fenomenalni kapiten Tadić i odličnom realizacijom Jovića kod tog jedinog gola sa kojim smo pobedili Švedsku na gostovanju i najavili borbu za vrh tabele i plasman u viši rang Lige Nacija. Večeras smo delovali izuzetno, sve linije tima veoma povezane i precizne, dodavanja odlična, napadački pasovi, centaršutevi, sve je bilo odlično. Ne smemo smetnuti s uma da je Švedska četvrtfinalista prošlog Svetskog prvenstva i da je jedna zaista veoma ozbiljna reprezentacija. Na gostovanjima u Švedskoj i mnoge svetske fudbalske velesile su imale problema da ne izgube, mnoge su i gubile a mnoge teškom borbom izvlačile remije. Retko ko ih je pobedio tamo. Mi smo večeras uspeli u tome. Ovom igrom kao večeras Piksijevi Orlovi zaista ističu ozbiljnu kandidaturu za visok plasman i na Svetskom prvenstvu u Kataru. Zna Piksi sve alal mu vera. Bravo Orlovi za ovu veliku pobedu večeras i za odličnu igru!

Dalibor79

pre 1 godinu

Zgslavac za tebe, kao sto nije ista francuska bez benzema,mbappe i jos 5-6 igraca koji nisu igrali protiv vas. Sto se tice nase igre bila je ok. Vazna je pobeda a svedjani retko gube kuci. Djuricic po meni nije nikada bio igrac za rep. Lazovic ne zna posteno da centrira. Norvezani su maltene pustali lazovica da uputi centarsut,jer im je bilo jasno da nemoze pogoditi saigraca. Mislim da je zivkovic na toj poziciji bolja opcija. Steta samo sto se zivkovic nije razvio u onog igraca kakav je potencijal imao. Gudelj je danas odigrao stvarno odlicno. Pavlovic napravi nekada gresku,ali ima i mnogo dobrih stvari u igri. Uz to zaista se bori. Milenkovic,kostic,milinkovic-savic,tadic,vlahovic i mitrovic su odlicni igraci. Videcemo kako ce u novoj sezoni igrati racic,lukic,ilic,grujic,jovic. Pogotovo za grujica koji se na kraju sezone ustalio u prvih 11 u portu, da ako bude standardan i sledece sezone u portu da je onda moguce da predje i u neki jos jaci Klub.

Nišlija

pre 1 godinu

Dobra igra naših.pogotovo ta dodavanja na petoparcu koja nisam video kod reprezentacije ne pamtim kad. Dodavanja tačna i sigurna pre svega. Tranzicija iz odbrane u napad nije loša , čak i dosta dobra po krilima. Ima tu još da se brusi odbrana ali ima vremena do Katara da se poboljša. Jedino ne mogu da shvatim da pojedini igrači nemaju snage da istrče 90 min. a profesionalni sportisti...ali akde kraj sezone pa možda je i umor učinio svoje. Sve u svemu zadovoljan sam kako je Piksi to utegao i kako vodi tim.

bogy

pre 1 godinu

piksi, gospodin strucnjak.
naklon do poda.

navijaci pokazali kako treba da se navija i bodri svoja zemlja i svoj tim.

beograd je dobio domaci.

Avaya

pre 1 godinu

Шта је занимљиво? Па дали смо гол у надокнади првог полувремена! Нисмо примили - као што наша репрезентација или још боље клубови имају навику да чекају крај полувремена/утакмице, него дали

Kostarikanac

pre 1 godinu

Srbija sa Vlahovicem je 30% jaca ekipa, jednostavno 1 vrhunski napadac toliko pravi razliku zbog prijema, kontrole i otkrivanja i tu se mnogo dobija.

Nisbe

pre 1 godinu

delije,vi bi trebalo da se malo smirite, godinama unistavate reprezentaciju ,ovo vam pricam kao navijac kluba a koji nije.partizan

ali ovo sto radite godinama je kriminal

Komsija

pre 1 godinu

Cuj ovo srbija dominira hehehe...pa svedi vam igraju sa D timom...nema kulusevskog isaka forsberga ibre lindelofa jaooo...i opet ce da uvale...videli smo kako dominira protiv norveske i danske...a posebno na eurima zadnjih 30 godina...a lepi je i rekord sa sestardama..jedini tim koji je uspeo popiti sestardu i na euru i na svetskom i olimpiskim...nema sta dominacija

gari

pre 1 godinu

Daj bre,efikasnost NULA !!!!!!!
Treba da stvorimo HILJADU ŠANSI da bi postigli gol ili dva... Nije ni ludo što Luka ne igra u Realu. Da je Benzema na njegovom mestu večeras, postigao bi bar 4 komada. Alo Piksi, gde je brzina u ugri,sve se svodi na individualne akcije, ništa ovo nevalja...

Giga Moravac

pre 1 godinu

Veliko bravo za igrače i Piksija. Sad možemo da nalazimo loše stvari u igri, ali do pre par godina ne bi pobedili nijednu reprezentaciju u gostima, a kamo li jednu Švedsku. Ali veliko bravo i navijačima koji su dali primer kako se bodri svoja ekipa,za razliku od beograd jana.

Marko

pre 1 godinu

Eee moji stručnjaci što pljujete. Pixi nas odveo na svetsko kao prve u grupi ispred jednog Portugala i sad ste vi pametniji od njega. Pa normalno da će u ligi nacija da isprobava igrače i formacije. Bravo za Jovića!

ikac klisa

pre 1 godinu

Terzic beskoristan a ni Lazovic ne zaostaje. Krila bezopasna u potpunosti.
Daj bre Kostica sa Jovarom ili ako je vec povredjen ili umoran Radonju.
Kakav bre Terzic?! Opet mafijate nesto i ugradjujete se u ugovore?

Iggy

pre 1 godinu

Ukoliko reprezentacija ne može da igra u drugim mestima u Srbiji zbog loše sportske infrastrukture, a gde bi sve bilo dupke puno, onda Austrija, Nemačka ili Švedska moraju biti sledeći izbor jer za razliku od Beograda tamo smo na domaćem terenu.
(BB, 9. jun 2022 21:59)

Zaboravio si Švicu. Cirih, Bazel, Sent Galen...tamo bi došlo bar 10000 naših navijača

lule

pre 1 godinu

prodori po krilima su nam ogroman problem. Jedino da forsiramo wing bekove. Desno živković lazovic i radonjic. Levo Kostić i Ristić ili radonjić. Da ih drži po 45 minuta. Pa da se isforsiraju maksimalno i špartaju sve vreme. Štoperi nema šanse da pokrivaju jer imaju i lateralne kretnje kad ih je 3 u zadnjoj liniji. Ne pomaže ni što se gudelj ubacuje kao 4. u zadnjoj liniji kad i dalje niko od njih ni bez lopte nije ni blizu brz kao jedan vinisijus ili mbape sa loptom.

Prefinjeni tehnicar

pre 1 godinu

Za sve pljuvace Djurichica, decko je tek pre mesec dana poceo da igra nakon teske povrede zbog koje je pauzirao 7 meseci, prakticno celu sezonu.

Dr Dr

pre 1 godinu

spoooooora igra...takva igra može da prođe kod sporih ekipa kao što je i Švedska, ali...
zato kad naletimo na neku ekipu koja igra mnogo brži fudbal, Danska na primer, totalno se pogubimo i prodjemo ko bosi po trnju.

iz prvog poluvremena pamtiću 2 dobre šanse Šveđana, gde smo imali mnogo sreće i dobar skok Pavlovića kad smo dali gol. Izgleda da najzad imamo igrača koji može i da skoči kad treba...

Salex

pre 1 godinu

Ja zaista ne vidim baš ni jedan razlog za negativne komentare, pa kakvi smo to ljudi, zaista igramo dobro, vodimo u gostima protiv Švedske, još u kombinovanom sastavu, nije mi bilo jasno ni onoliko negativnih komentara posle Norveške u kojem jednostavno nismo imali sreće, šta se ovo dešava sa nama, što smo toliko zli da navijamo protiv svojih samo da bi pljuvali, zaista neverovatno.

Kataklizma

pre 1 godinu

pljujete Djuricica, on je jos u procesu posle teske povrede..a tek poredjenje Terzica i Kataia- defanzivac i ofanzivni igrac! ali svakako bolje znate od Piksija, nema sta..

bmiles

pre 1 godinu

Naslov sve govori! Sad se i Anceloti ceska po glavi!Srbija ima 3 vrsna golgetera a jedan uvek zasija! Red je dosao i na rezervistu Lukica,sto mi je posebno drago.Pohvale i selektoru Dominirali smo vise od 3/4 utakmice i normalno je bilo da vec kad nam je vrabac u dzepu ne treba juriti pred kraj goluba na grani! Ovo takmicenje jeste uigravanje za Katar ali mora se voditi racuna da se osvoje bodovi nakon onog peha protiv Norvezana! Raduje ne sto igramo napadacki sto svi kandidati daju doprinos u ovim utakmicama.Ajmo orlovi!!!!!

Fudbalski znalci

pre 1 godinu

Evo nekoliko stvari koje sam video kod online komentatora ovde na portalu: svi bi bolje selektirali od Piksija, Švedsku ne bi pobedili “samo” 1-0, imali smo sreće je Švedska igra sa Đ timom, a inače smo mi izasli u najjačem sastavu, Kostić i Tadić nemaju snage, jer su nebitni igrači u svojim klubovima, pa nisu odigrali XY utakmica u sezoni

Sasa_prekookeanski

pre 1 godinu

Posle duzeg vremena gledam utakmicu naseg tima, i mogu da konstatujem da se sve menja, sem:
- naseg vracanja lopte unazad
- bezidejnosti i nemoci da povedemo loptu napred. Cim nas iole pritisnu: frka, spasavaj se ko moze!!!
- jedina smo reprezentacija na svetu koja lagodno protivnika pusta da izvede aut.
- vec 3o+ godina gledam kako protivnik bez po muke dolazi do naseg gola, gde nase sjajne baje k'o da vele: "E tu(j) vas cekamo!"

zoza

pre 1 godinu

stručnjaci koji su se do sad pitali: kako to da Pavlović igra u reprezentaciji a ne igra u klubu, su dobili nikad jasniji odgovor na pitanje. strahinja pokidao..

lule

pre 1 godinu

Svaka čast timu. Bilo je greškica, ali pre svega se videlo zalaganje kod svih iako je poluprijateljska utakmica.
Zato, nema se šta kome zameriti. Đuričić i Terzić jednostavno nisu u formi, i daleko su od reprezentativnog fudbala. Oni su se trudili maksimalno ali je to daleko od dovoljnog. To je to.

Шид у срцу.

pre 1 godinu

Крај 0:1.
Браво Пикси, браво Србија !!!
Срби моји, ујединимо се.
Маните се клубаштва, навијајмо за Србију кад игра Србија. На страну клубаштво. Данас је дао Јовић гол, следећу утакмицу ће Митровић нпр ... Битна ја наша мајка Србија.
Живела Србија !!!

Moca

pre 1 godinu

Ne treba da budemo prestrogi prema pojedinim igračima, jasno je da nisu prvi izbor selektora i da će naša prva postava biti jača od ove večeras.

Vilingrađanin

pre 1 godinu

Saša Lukić postaje novi Radoslav Petrović. Koji god da je rezultat i protivnik on mora da igra. Ne razumem toliko njegovo forsiranje i forsiranje Račića ispred Marka Grujića. Terzić zalutao u reprezentaciju dok je Đuričić totalno van forme.

Bravo momci

pre 1 godinu

Ovi što pljuju i sve im smeta ustvari pojma nemaju o fudbalu.Mi sjajno igramo i valjda svako normalan uviđa da je najvažnija stvar Piksijeva filozofija igre,napad i samo napad.Kad Piksi isproba sve igrače na kraju će se iskristalisati tim.Lično uživam.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Prestanite da prozivate Pavlovića .Igrao je savršeno protiv Portugala i cijele kvalifikacije .Evo sad i asistencija , mnogo je mlad momak i treba mu malo vremena ali nije los uopšte .Napred Srbija .

Nikola

pre 1 godinu

Necu da izigravam selektora nego se pitam koja logika je vodila Stojlovics da na levo krilo stavi Djuricica umesto Kostica kada centarfora igra Jovic? Kostic i Jovic se odlicno poznaju i slazu jos od Frankfurta kada je Jovic zahvaljujuci asistencijama Kostica bio jedan od najboljih napadaca Bundeslige? Logika? Nema je.

Realno

pre 1 godinu

ipak nema nista bez vlahovica i mitrovica
(rikoees, 9. jun 2022 21:27)

Ima,ima,itekako...konacno igra jedan bolji od njih dvojice,kome je samo trebala minutaza da to i dokaze pojedincima.

Malosutra

pre 1 godinu

"Tadić uživa respekt sudije..." To mora da je neki poznavatelj Southamptona ili?

A kad se sjetim kako su se Barca i Real tukli oko njega a on ih sve odbijao buahahaha

Toliko

pre 1 godinu

0-0 ili 0-1 večeras, nema pravih napadača i strelaca u obe ekipe, mislim da remi svima odgovara večeras
(Boki, 9. jun 2022 19:43)

Mozda nema u Svedskoj ali kod nas je najbolji strelac po kvalitetu u startnoj postavi.
(Toliko, 9. jun 2022 20:54)

Neko ko mnogo poznaje fudbal i kvalitet igraca. Luka Jovic je strelac a neznalice neka stavljaju minuse.

Predo

pre 1 godinu

Piksi hoće da isproba šta ima na raspolaganju. Naravno da je Kostić prvi izbor, ali treba znati ko ga menja. Očigledno ga Piksi odmara. Sviđa mi se zalaganje Jovića. U Realu je uglavnom trčkarao kao rekreativac.

Boka

pre 1 godinu

Šta je vama ljudi, o čemu pričate, momci igraju za 10, šta je sad je i Švedska treća liga, kad god dobijemo, igrali smo sa lošom ekipom, kad izgubimo - ubila nas loša ekipa, daj spustimo se na zemlju malo, ja ostah bez jezika i prstiju pričajući i kucajući da mi niti smo Brazil, niti zemlja od 30 miliona ljudi, niti smo ikad u tom fudbalu bili klasa sa bismo sad ovakvu igru smatrali neuspehom. Momcima svaka čast, Piksiju takodje, samo napred momci!!!

Dragan

pre 1 godinu

Samo mi nije jasno zašto toliko promena oko golmana.Kakav bre Dmitrovic,ili Rajkovic. Naš najbolji Golman je Vanja Milankovic. Dečko ima visinu,jak šut. Nije linijas. Unosi nam sigurnost u timu. Nadam se da u budućnosti neće praviti nas selektor toliko promena oko golmana,jer dugo nismo imali tako dobrog golmana ko Vanju. A,koga zanima,može da pogleda na netu kako brani,a i statistiku primljenih golova po sezoni. Stocse tiče sastava,kao sto rekoh,igramo sa 3 postavom,a opet dominirao. Bolje nismo izgledali ,čak i sa rezervama u poslednjih 30 godina. Pozdrav.

zgslavac

pre 1 godinu

Jučer govorili da se traži karta više a stadion pun 30%

Ovi Švedski igrači su C klasa. Zašto Švedska odmara protiv najjačeg suparnika u grupi?

zigi

pre 1 godinu

sta god. konacno igramo fudbal. sad nisam opterecen ni rezultatom veceras ni sa sp jer znam da cemo igrati fudbal i da ce imati sta da se gleda pa kakav god rezultat bude. samo bih zeleo da piksi bude selektor kao lev nemcima. da ostane jos 10 godina.

mirela

pre 1 godinu

Skoro gledali zena i ja finale LS i kaze ona meni kako je top bila utakmica, puna dinamike,sansi itd...Sad gledamo ove nase, kaze ona meni da joj je mnogo dosadan nacin na koji nasi igraju...a iskreno ja se skoro pa uvek uspavam kad nasi igraju...kad zensko ovo izjavi a par puta je gledala fudbal, onda je sve savrseno jasno...ne znam dal se vama spava gledajuci nase fudbalere ili gresim...

Zex

pre 1 godinu

Rutina Jovica, izgleda tako jednistavno, decko mora igrati utakmice da bi pokazao kvalitet, mora imati odredjenu minutazu.Imamo tri vrhunska napadaca, samo skripi u odbrani, mnogo kikseva, Veljkovic nije za startera.

Mihajlo

pre 1 godinu

Bravo Jovicu,uvek sam verovao u njega,ubedjen sam da je to nas najbolji napadac,bez obzira sto jako cenim Mitrovica koji je slican tip napadaca samo sto Jovic ima bolju tehniku i startnu brzinu.
Samo utakmice trebaju Jovicu,ako ode iz ovog Reala u dobar klub,citam Vest Hem da se raspituje, bice jedan od najboljih napadaca u Evropi,strasan njuh za gol ima,ume i da odigra,predribla,sve zna,samo mu volje falilo,psihicki ga Real ubio.

Lakše se diše

pre 1 godinu

@ Ovi Švedski igrači su C klasa. Zašto Švedska odmara protiv najjačeg suparnika


Ti Švedski igraci su prošle godine u LN dobili “velesilu” Hrvatsku.
Zašto je Francuska odmarala protiv najjačeg protivnika Hrvatske i igrala sa C timom?

обс

pre 1 godinu

Терзић има 22 године. Момак дебитује. Ђуричић је у процесу рехабилитације. Страшан играч. Ово је припремна утакмица за СП. Зашто је Лука Јовић битан фудбалер? Герд Милер је био исте грађе, неучесник у утакмици али голгетер. Кад Тадић шаље балоне у шеснаестерац треба главом дати гол! Кад Митро'с и Влаховић не играју онда Јовићу треба помоћ и Сергеј да буде други центарфор. Гудељ због жутог ван а Лукић и Рачић да покрију везну улогу Сергеја. Ово је утакмица без тензије и прерани и осуђујући закључци су непотребни.

Mare

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 9. jun 2022 21:22)

Mi igramo sa wing bekovima a ne sa krilima a Katai je klasicno krilo i on ne moze da igra wing beka zato sto je defanzivno los. Kada bi igrali sa krilima Katai bi bio bolje resenje.

MV

pre 1 godinu

Mnogo mi je drago zbog Luke, svi ga potcenjuju u poslednje vreme. Moje misljenje je da ce on imati veliki uticaj na mundijalu, mnogo je željan dokazivanja.

Moravac

pre 1 godinu

Terzić Nula,Djuricic Nula,Gudelj Nula.

valjda će da ih menja Piksi na poluvreme,sa Kostićem,
Ilićem, i Ristićem

nemamo drugih,kada Piksi izostavio Kataia, kako bi nam sada dobro došao.
(Vladimir, 09. jun 2022 21:27)

Za prvi deo komentara sam hteo da ti dam plus, ali čim si spomenuo Kataia odmah si dobio minus.

Chodex

pre 1 godinu

Koliko mi je drago da ponovo vidim Djuricica u reprezentaciji... Obozavam ga... On je medju tri najbolja tehnicara, najjaca igraca na lopti i najkreativnija u reprezentaciji... Kada su u isto vreme i Djuricic i Tadic i SMS na terenu, to je napadacki totalno druga ekipa... Plus Vlahovic(Mitrovis, Jovic) ispred... E tada stvarno imamo potencijal za tecnu i smislenu kreativnu igru...

Mihajlo

pre 1 godinu

Druze ja posle one utakmice kad je Ajaks dobio Real na Bernabeu a Tadic odigrao kao da je Mesi ili Ronaldinjo,sa decom dobio Real sa sve Modricem,mogu samo da skinem kapu Tadicu,malo je igraca uspelo tako da odigra utakmicu na Bernabeu.

lule

pre 1 godinu

Đuričić garantujem nije brži od 13 sekundi na 100 metara ako uopšte može da istrči 100 metara.
Terzić garantujem ima slabiji šut od prosečnog srednješkolca.

Svaka im čast, ali trenutno potpuno van forme za ozbiljan fudbal.
Ostali svi jako dobri.

gogo

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 09. jun 2022 21:22)
bolje da ne gledaš ni ti ni ovi što ti daju pluseve. porediš dva igrača koja igraju na skroz različitim pozicijama. kao da si napisao : ako mi neko dokaže da je Rajković bolji od Mitrovića prestajem da gledam fudbal..

H94

pre 1 godinu

"Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal"

Не знам зашто поредиш бека и офанзивног везног. Терзић јесте лош ал би Катаи на тој позицији био још гори. Да си рекао Катаи уместо Ђуричића то би имало смисла.

pronicljiv

pre 1 godinu

Za mene je misterija kako je Terzić zaslužio da bude u reprezentaciji.
(B, 09. jun 2022 21:15)

A Pavlovic?
(Sremacicar, 09. jun 2022 21:29)

Evo odgovorio ti je kod gola.

Inače, požrtvovan je baš u odbrani.

nesa80

pre 1 godinu

taman mislis ne moze gore od jovanovica a onda u sastav sevnu terzic,djuricic,jovic,...koji jalov napad,stojkovic opasno pocinje da me zabrinjava ko sve igra u reprezentaciju,sve vise licimo ko nekad,ko je taj terzic

Zvezdaš ljubitelj opojnog mita

pre 1 godinu

Ala dominiramo protiv nekadašnjeg svetskog prvaka. Isto to kažu navijači nekih boranija klubova koji u zadnjih 20 godina deru Zvezdu.

Moravac

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 09. jun 2022 21:22)

Ako mi neko dokaže da Katai može u ovom ritmu trči napred - nazad više od 15 minuta nikad više neću gledati fudbal.

beogradski

pre 1 godinu

Skoro gledali zena i ja finale LS i kaze ona meni kako je top bila utakmica, puna dinamike,sansi itd...Sad gledamo ove nase, kaze ona meni da joj je mnogo dosadan nacin na koji nasi igraju...a iskreno ja se skoro pa uvek uspavam kad nasi igraju...kad zensko ovo izjavi a par puta je gledala fudbal, onda je sve savrseno jasno...ne znam dal se vama spava gledajuci nase fudbalere ili gresim...
(mirela, 9. jun 2022 21:09)

Ono jes', uvek je bilo da se onaj ko ne poznaje materiju, najvise u istu razume. Alo bre ljudi, igraci tek zavrsili sezone, umorni, istroseni, povredjeni, jedva cekaju odmor.

mrki

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 09. jun 2022 21:22)

Bek i krilni igrač nisu za upoređivanje plus Kataji u ovakvoj formaciji nemože da šparta non stop uz aut liniju.

Mire

pre 1 godinu

Ne znam da li primećujete čvrstinu i brzinu Šveđana a mi u tome ravnopravno pariramo. E sad molio bih dežurne kataiologe da zamisle kako ovaj pretrčava uz dribling Šveđane kad je u našem linglongu jedan od najsporijih? Ah da, oni će stajati kad on ima loptu

Jer zivot nije loto...

pre 1 godinu

Napravimo za 3 min nekoliko vrhunskih akcija za sansu za gol al Terzic i Lazovic po ko zna koji put potvrdjuju koliko "znaju" da zavrnu loptu ili sutnu na gol!

HanSolo

pre 1 godinu

Svaki put kod našeg šesnajsterca uvek blizu samouništenja.. Sreća pa smo dali gol.. Jović ni kriv ni dužan.. Elanga mu dodaje..

Dragan

pre 1 godinu

Igramo sa trećom postavom. Souu. U drugom poluvremenu da ubaci Kostica,Radionjica,Erakovica, biće top. Daćemo im još 3 komada. Srećno Srbija.

Kontras

pre 1 godinu

Gde ste hejteri? Dominiramo i nad Svedskom na njihovom terenu.

Samo ova odbrana da se nekako dovede u red.

Ali, da sacekamo i drugo poluvreme

HanSolo

pre 1 godinu

Katai umesto Terzica.
(Samo kazem, 09. jun 2022 21:17)

Ljudi ne razumu fudbal.. Katai je spor a i bez energije za 90m..pa ako bi on dobio onu kontru kao Đurišić on bi stao i čekao suigraća da bi nekom dodao.. On nije za internacionalan brz fudbal.. Nije skoro niko za to u našem timu sem Tadića.. Jedini pravi fudbaler u našem timu.. Vidi se pi tom da je on non stop u pokretu.. Retko on samo stoji na jedno mesto i bez lopte.. I onda uporedite njega sa svakim našim igračem i onda se odma vidi razlika u kvalitetnom treniranju(Ajaxu) i našem prosećnom igranju.. Gudelj u spaniji isto puno trći.. A svi ostali stoje u mestu ćim nemaju loptu..

ivann27

pre 1 godinu

Necu da izigravam selektora nego se pitam koja logika je vodila Stojlovics da na levo krilo stavi Djuricica umesto Kostica kada centarfora igra Jovic? Kostic i Jovic se odlicno poznaju i slazu jos od Frankfurta kada je Jovic zahvaljujuci asistencijama Kostica bio jedan od najboljih napadaca Bundeslige? Logika? Nema je.
(Nikola, 9. jun 2022 21:14)

Naravno da je ima. Igrace treba odmarati, a ne da igraju tri utakmice u 7 dana.

Dusan

pre 1 godinu

Imamo nekoliko momaka kojima, bas se vidi, fale utakmice, dobri fudbaleri ali fali osecaja, samopouzdanja. Pavlovic, Terzic, Djuricic, Jovic.. Nadam se da će ovog leta izabrati klubove u kojima će igrati. Svakako, napred nasi. Srećno braćo!

...

pre 1 godinu

odakle ovaj terzic, covjek ni jednu cjelu utakmicu u klubu nije odigrao
(mm, 9. jun 2022 21:11)

To sto ne igra u klubu mu naglo spustilo cenu, pa ga dižu putem reprezentacije.

Vladimir

pre 1 godinu

Terzić Nula,Djuricic Nula,Gudelj Nula.

valjda će da ih menja Piksi na poluvreme,sa Kostićem,
Ilićem, i Ristićem

nemamo drugih,kada Piksi izostavio Kataia, kako bi nam sada dobro došao.

Slavko

pre 1 godinu

Gudelj rupetina ispred busne odbrane. Dmitrovic najbolje igra nogama od svih nasih golmana. Nismo losi sa loptom. Ajde Piksi rokaj izmene.

Pogba

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 9. jun 2022 21:22)

Kao kombo bek/levi bek lagano, kao levo krilo NE.

Srbija igra sa kombo bekovima tako da..

duledudule

pre 1 godinu

Piksi kombinuje, menja igrace non stop, me ja formacije, a mi ga igramo dobro i to me raduje. Bravo Luka, samo koristi svoje sanse, bice prilike i za 4 4 2 sa Lukom i Mitrom zajedno opet.

bradina

pre 1 godinu

Raduju me golovi Luke Jovica.Momak je toliko nepravde doziveo u Realu,igrajuci na kasicice,da je pravo cudo da nije zaboravio da daje golove!Uostalom c-for je zaduzen za golove,sto vec drugu utakmicu kad ima pristojnu minutazu Luka koristi! Niko nije postao igrac sa klupe,jhedino da ima djavols.Spanske klubove bi nasi igraci trebalo da zaobilaze,pogotovo ovi mladji!

srgrdg

pre 1 godinu

Koliko me samo nervira ovo Tadicevo davljenje lopte,majstore znamo da znas ajde dodaj iz prve...
(Jer zivot nije loto..., 09

. jun 2022 20:53
ma decko ti si bolji..reci svima

Malosutra

pre 1 godinu

"Tadić uživa respekt sudije..." To mora da je neki poznavatelj Southamptona ili?

A kad se sjetim kako su se Barca i Real tukli oko njega a on ih sve odbijao buahahaha

Austrija nogometna velesila

pre 1 godinu

A kad se sjetim kako su se Barca i Real tukli oko njega a on ih sve odbijao buahahaha


Sad se tuku oko Orsica, Livaja i Majera ali sva trojica odbijaju

Milanche

pre 1 godinu

Sve sami selektori ovde, neverovatni smo. Pa pustite coveka da proba, da nadje najboljih 11 za Katar.

Kad pozove ne valja, kad ne pozove jos gore. Kad ubaci u igru problem, kad ne ubaci skandal. Aman bre vise, selektor se bira za ciklus, kada se ciklus zavrsi, onda se ocenjuje uspesnost. Imajte malo poverenja, nije bas da nista ne zna.

Svašta

pre 1 godinu

Necu da izigravam selektora nego se pitam koja logika je vodila Stojlovics da na levo krilo stavi Djuricica umesto Kostica kada centarfora igra Jovic? Kostic i Jovic se odlicno poznaju i slazu jos od Frankfurta kada je Jovic zahvaljujuci asistencijama Kostica bio jedan od najboljih napadaca Bundeslige? Logika? Nema je.
(Nikola, 9. jun 2022 21:14)

Koju si ti utakmicu gledao? Terzić igra umesto Kostića na poziciji levog krilnog beka.

BB

pre 1 godinu

Ukoliko reprezentacija ne može da igra u drugim mestima u Srbiji zbog loše sportske infrastrukture, a gde bi sve bilo dupke puno, onda Austrija, Nemačka ili Švedska moraju biti sledeći izbor jer za razliku od Beograda tamo smo na domaćem terenu.

beograd_92

pre 1 godinu

Srbija je u prva dva kola osvojila četiri boda, pošto je prvo izgubila od Norveške (1:0), a onda pobedila Sloveniju (4:1).

4 boda?!

rrr

pre 1 godinu

Sviđa mi se Sergej u sredini sa Gudeljom, a Đuričić ponovo u vrhu napada sa Tadićem. Napad i presing u patos, ništa mrljavo.
Još ako Terzić i Lazović probiju po stranama biće golova više i raspucanog Jovića. Ajmo!

Dorotej

pre 1 godinu

Zašto je selektor "promešao karte"? Mi još uvek ne znamo koji nam je najbolji sastav. Zato mi je v redu da testira pozvane igrače (nije ih pozvao na izlet, da sede na klupi). Mi nemamo kvalitet za 2 napadača. Sastav mi se dopada zbog Đuričića i Jovića (pa neka se sada rastrči, nije vrućina koja mu smeta zbog slabe kondicije). Ja bih samo Veljkovića zamenio sa Erakovićem i Gudelja (njegova alibi igra, dodavanje najbližem ili nazad stoperu iritira) sa Račićem. Terzića treba probati, Ristić je za mene bio razočarenje protiv Slovenije (puno sam očekivao od njega). U drugom poluvremenu će doći do zamena. Zanimljivo će biti šta će selektor da testira. Nadam se dobrom rezultatu premda su te ekipe sa severa za nas vrlo neprijatne, jer puno trče i forsiraju duel igru.

Žigara

pre 1 godinu

Dobri su Šveđani,klasično uvek neugodni Skandinavci, ali nije to više ona ekipa od pre par godina sa Ibrahimovićem. Doduše nismo ni mi u najjačem sastavu. Đene đene što bi rekao naš narod, ali ajde da prevagne na našu stranu. Napred Srbija 🇷🇸

Toliko

pre 1 godinu

0-0 ili 0-1 večeras, nema pravih napadača i strelaca u obe ekipe, mislim da remi svima odgovara večeras
(Boki, 9. jun 2022 19:43)

Mozda nema u Svedskoj ali kod nas je najbolji strelac po kvalitetu u startnoj postavi.

iDroid

pre 1 godinu

Ponovo ubedljivo najslabiji i najgori triling stopera u startnoj postavi...
(Zapazanje, 09. jun 2022 20:48)

Rekao bih da je pomenuti triling trenutno prvi Piksijev izbor. Sad da li je najgori ili najbolji, pokazaće vreme.

beograd_92

pre 1 godinu

rbija je u prva dva kola osvojila četiri boda, pošto je prvo izgubila od Norveške (1:0), a onda pobedila Sloveniju (4:1).

bravo majstore, za svaki gol po jeadn bod
(djak prvak, 09. jun 2022 19:47)

Cirkus! :)

mare care sad je startuj

pre 1 godinu

Tanak sastav Šveda, mora da se nagazi.
A i nismo dugo dobili jednu jaku u gostima.
(fudbaloman, 9. jun 2022 19:59)

Nismo, samo smo odučili Portugalce na njihovom terenu pre par meseci. Nakon toga su jedine utakmice gde smo igrali u gostima bile protiv Mađarske i Danske, tako da ne znam šta podrazumevaš pod ovim "dugo nismo dobili jednu jaku u gostima".

djak prvak

pre 1 godinu

rbija je u prva dva kola osvojila četiri boda, pošto je prvo izgubila od Norveške (1:0), a onda pobedila Sloveniju (4:1).

bravo majstore, za svaki gol po jeadn bod

Salex

pre 1 godinu

Ja zaista ne vidim baš ni jedan razlog za negativne komentare, pa kakvi smo to ljudi, zaista igramo dobro, vodimo u gostima protiv Švedske, još u kombinovanom sastavu, nije mi bilo jasno ni onoliko negativnih komentara posle Norveške u kojem jednostavno nismo imali sreće, šta se ovo dešava sa nama, što smo toliko zli da navijamo protiv svojih samo da bi pljuvali, zaista neverovatno.

zvezdaš 75

pre 1 godinu

Kakav je Sergej klikeraš na terenu to je fantastično. Sve na prvu, uvek glava gore, nudi se za dupli pas, traži pukotine između linija da odmah raseče odbranu. To sam poslednji put gledao samo kod Prosinečkog.

Još kad bi prešao iz tog Lacija u neki vrhunski klub koji gaji pas igru iz sredine, iha milina.

O Tadiću može knjiga se da napiše koliko to jedan predivan igrač. Šteta što nema nekih 27 godina da još 5 godina gledamo magiju.

Sve čestitke momcima, Luka razigran i srećan konačno! Piksiju večna podrška!

Marko

pre 1 godinu

Eee moji stručnjaci što pljujete. Pixi nas odveo na svetsko kao prve u grupi ispred jednog Portugala i sad ste vi pametniji od njega. Pa normalno da će u ligi nacija da isprobava igrače i formacije. Bravo za Jovića!

Prefinjeni tehnicar

pre 1 godinu

Za sve pljuvace Djurichica, decko je tek pre mesec dana poceo da igra nakon teske povrede zbog koje je pauzirao 7 meseci, prakticno celu sezonu.

Dusan

pre 1 godinu

Imamo nekoliko momaka kojima, bas se vidi, fale utakmice, dobri fudbaleri ali fali osecaja, samopouzdanja. Pavlovic, Terzic, Djuricic, Jovic.. Nadam se da će ovog leta izabrati klubove u kojima će igrati. Svakako, napred nasi. Srećno braćo!

AZagor

pre 1 godinu

Pre samo par godina strepeo sam od Kazahstana...evo lep je osecaj da smo egal sa Skandinavcima. Ima tu jos dosta da se poradi ali i pored toga... osecaj je lep.

Kostarikanac

pre 1 godinu

Srbija sa Vlahovicem je 30% jaca ekipa, jednostavno 1 vrhunski napadac toliko pravi razliku zbog prijema, kontrole i otkrivanja i tu se mnogo dobija.

SaleDrNikolić

pre 1 godinu

Стварно смо лоши, само 1 0... нисмо нападали целу утакмицу ...пласирали се на сп јес први у групи ал игра никаква..., пола ових нема појма,... можда двојица нешто вреде... е овакви су коментари овде, зашто смо тако зли и наопаки постали....СВАКА ЧАСТ МОМЦИМА И ПИКСИЈУ, СРЕЋНО СРБЕНДЕ

bogy

pre 1 godinu

piksi, gospodin strucnjak.
naklon do poda.

navijaci pokazali kako treba da se navija i bodri svoja zemlja i svoj tim.

beograd je dobio domaci.

zoza

pre 1 godinu

stručnjaci koji su se do sad pitali: kako to da Pavlović igra u reprezentaciji a ne igra u klubu, su dobili nikad jasniji odgovor na pitanje. strahinja pokidao..

Iggy

pre 1 godinu

Ukoliko reprezentacija ne može da igra u drugim mestima u Srbiji zbog loše sportske infrastrukture, a gde bi sve bilo dupke puno, onda Austrija, Nemačka ili Švedska moraju biti sledeći izbor jer za razliku od Beograda tamo smo na domaćem terenu.
(BB, 9. jun 2022 21:59)

Zaboravio si Švicu. Cirih, Bazel, Sent Galen...tamo bi došlo bar 10000 naših navijača

Giga Moravac

pre 1 godinu

Veliko bravo za igrače i Piksija. Sad možemo da nalazimo loše stvari u igri, ali do pre par godina ne bi pobedili nijednu reprezentaciju u gostima, a kamo li jednu Švedsku. Ali veliko bravo i navijačima koji su dali primer kako se bodri svoja ekipa,za razliku od beograd jana.

mr

pre 1 godinu

Dobili Švedsku u gostima, opet većina nezadovoljna... Znači da nas nema, trebalo bi nas izmisliti.
(cyborg, 9. jun 2022 22:48)

Мислим да треба бити позитиван по том питању, јер сва срећа је ту интернет и тако наши суграђани, као и наше комшије бивши земљаци, могу мало да избаце своје животне фрустрације. Увек можемо срести ликове које мање више добро познајемо, и који увек виде мане код других, и том им је нека сатисфакција за неке њихове грешке и промшаје. Тако је и овде. Данас смо победили, у Катар идемо, и то је то, а овима нека интернета и ових страна да себи дају мало одушка.

Шид у срцу.

pre 1 godinu

Крај 0:1.
Браво Пикси, браво Србија !!!
Срби моји, ујединимо се.
Маните се клубаштва, навијајмо за Србију кад игра Србија. На страну клубаштво. Данас је дао Јовић гол, следећу утакмицу ће Митровић нпр ... Битна ја наша мајка Србија.
Живела Србија !!!

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Odlična utakmica naših večeras u Švedskoj! Opet su me prijatno iznenadili dobrom igrom, odličnom organizacijom kojom je dirigovao fenomenalni kapiten Tadić i odličnom realizacijom Jovića kod tog jedinog gola sa kojim smo pobedili Švedsku na gostovanju i najavili borbu za vrh tabele i plasman u viši rang Lige Nacija. Večeras smo delovali izuzetno, sve linije tima veoma povezane i precizne, dodavanja odlična, napadački pasovi, centaršutevi, sve je bilo odlično. Ne smemo smetnuti s uma da je Švedska četvrtfinalista prošlog Svetskog prvenstva i da je jedna zaista veoma ozbiljna reprezentacija. Na gostovanjima u Švedskoj i mnoge svetske fudbalske velesile su imale problema da ne izgube, mnoge su i gubile a mnoge teškom borbom izvlačile remije. Retko ko ih je pobedio tamo. Mi smo večeras uspeli u tome. Ovom igrom kao večeras Piksijevi Orlovi zaista ističu ozbiljnu kandidaturu za visok plasman i na Svetskom prvenstvu u Kataru. Zna Piksi sve alal mu vera. Bravo Orlovi za ovu veliku pobedu večeras i za odličnu igru!

lule

pre 1 godinu

Đuričić garantujem nije brži od 13 sekundi na 100 metara ako uopšte može da istrči 100 metara.
Terzić garantujem ima slabiji šut od prosečnog srednješkolca.

Svaka im čast, ali trenutno potpuno van forme za ozbiljan fudbal.
Ostali svi jako dobri.

Mihajlo

pre 1 godinu

Ne razumem kritike na racun Djuricica,sasvim solidno je odigrao,brzina,pas siguran unapred,nije dao gol iz kontre jer ga je u duelu odneo Svedjanin,izbacio ga iz ravnoteze,uvek je bio slab u duel igri. Za mene je posle Tadica Djuricic nas najkreativniji i najopasniji igrac,momak ume da dribla u trku,ima ideju sta ce s loptom u svakom trenutku,mana je ta duel igra ali niko nije savrsen igrac,imamo tim sto je najvaznije. Cestitke na velikoj borbenosti pa i dobroj igri.

Avaya

pre 1 godinu

Шта је занимљиво? Па дали смо гол у надокнади првог полувремена! Нисмо примили - као што наша репрезентација или још боље клубови имају навику да чекају крај полувремена/утакмице, него дали

djak prvak

pre 1 godinu

rbija je u prva dva kola osvojila četiri boda, pošto je prvo izgubila od Norveške (1:0), a onda pobedila Sloveniju (4:1).

bravo majstore, za svaki gol po jeadn bod

Baš tako

pre 1 godinu

Sinoć smo mogli da uživamo i stvarno smo ličili evropske Brazilce.Ta kratka dodavanja na petoparcu,maštovitost i improvizacija Tadića i Sergeja,ma bilo je milina gledati.Skinuti kapu Piksiju i ponuditi mu blanko ugovor.Treba da se radujemo,jer konačno reprezentacija igra moderan fudbal.

Fudbalski znalci

pre 1 godinu

Evo nekoliko stvari koje sam video kod online komentatora ovde na portalu: svi bi bolje selektirali od Piksija, Švedsku ne bi pobedili “samo” 1-0, imali smo sreće je Švedska igra sa Đ timom, a inače smo mi izasli u najjačem sastavu, Kostić i Tadić nemaju snage, jer su nebitni igrači u svojim klubovima, pa nisu odigrali XY utakmica u sezoni

Nišlija

pre 1 godinu

Dobra igra naših.pogotovo ta dodavanja na petoparcu koja nisam video kod reprezentacije ne pamtim kad. Dodavanja tačna i sigurna pre svega. Tranzicija iz odbrane u napad nije loša , čak i dosta dobra po krilima. Ima tu još da se brusi odbrana ali ima vremena do Katara da se poboljša. Jedino ne mogu da shvatim da pojedini igrači nemaju snage da istrče 90 min. a profesionalni sportisti...ali akde kraj sezone pa možda je i umor učinio svoje. Sve u svemu zadovoljan sam kako je Piksi to utegao i kako vodi tim.

Žigara

pre 1 godinu

Dobri su Šveđani,klasično uvek neugodni Skandinavci, ali nije to više ona ekipa od pre par godina sa Ibrahimovićem. Doduše nismo ni mi u najjačem sastavu. Đene đene što bi rekao naš narod, ali ajde da prevagne na našu stranu. Napred Srbija 🇷🇸

Bravo momci

pre 1 godinu

Ovi što pljuju i sve im smeta ustvari pojma nemaju o fudbalu.Mi sjajno igramo i valjda svako normalan uviđa da je najvažnija stvar Piksijeva filozofija igre,napad i samo napad.Kad Piksi isproba sve igrače na kraju će se iskristalisati tim.Lično uživam.

C i n i k

pre 1 godinu

Cestitam!
Teska utakmica pre svega jer su igraci vidno iscrpljeni, ali odigrali su hrabro, imali veliki posed, tacne pasove i mnogo prilika,i zasluzili su pobedu.

zigi

pre 1 godinu

sta god. konacno igramo fudbal. sad nisam opterecen ni rezultatom veceras ni sa sp jer znam da cemo igrati fudbal i da ce imati sta da se gleda pa kakav god rezultat bude. samo bih zeleo da piksi bude selektor kao lev nemcima. da ostane jos 10 godina.

bmiles

pre 1 godinu

Naslov sve govori! Sad se i Anceloti ceska po glavi!Srbija ima 3 vrsna golgetera a jedan uvek zasija! Red je dosao i na rezervistu Lukica,sto mi je posebno drago.Pohvale i selektoru Dominirali smo vise od 3/4 utakmice i normalno je bilo da vec kad nam je vrabac u dzepu ne treba juriti pred kraj goluba na grani! Ovo takmicenje jeste uigravanje za Katar ali mora se voditi racuna da se osvoje bodovi nakon onog peha protiv Norvezana! Raduje ne sto igramo napadacki sto svi kandidati daju doprinos u ovim utakmicama.Ajmo orlovi!!!!!

Kataklizma

pre 1 godinu

pljujete Djuricica, on je jos u procesu posle teske povrede..a tek poredjenje Terzica i Kataia- defanzivac i ofanzivni igrac! ali svakako bolje znate od Piksija, nema sta..

BB

pre 1 godinu

Ukoliko reprezentacija ne može da igra u drugim mestima u Srbiji zbog loše sportske infrastrukture, a gde bi sve bilo dupke puno, onda Austrija, Nemačka ili Švedska moraju biti sledeći izbor jer za razliku od Beograda tamo smo na domaćem terenu.

lule

pre 1 godinu

Svaka čast timu. Bilo je greškica, ali pre svega se videlo zalaganje kod svih iako je poluprijateljska utakmica.
Zato, nema se šta kome zameriti. Đuričić i Terzić jednostavno nisu u formi, i daleko su od reprezentativnog fudbala. Oni su se trudili maksimalno ali je to daleko od dovoljnog. To je to.

Nikola

pre 1 godinu

Necu da izigravam selektora nego se pitam koja logika je vodila Stojlovics da na levo krilo stavi Djuricica umesto Kostica kada centarfora igra Jovic? Kostic i Jovic se odlicno poznaju i slazu jos od Frankfurta kada je Jovic zahvaljujuci asistencijama Kostica bio jedan od najboljih napadaca Bundeslige? Logika? Nema je.

Sasa_prekookeanski

pre 1 godinu

Posle duzeg vremena gledam utakmicu naseg tima, i mogu da konstatujem da se sve menja, sem:
- naseg vracanja lopte unazad
- bezidejnosti i nemoci da povedemo loptu napred. Cim nas iole pritisnu: frka, spasavaj se ko moze!!!
- jedina smo reprezentacija na svetu koja lagodno protivnika pusta da izvede aut.
- vec 3o+ godina gledam kako protivnik bez po muke dolazi do naseg gola, gde nase sjajne baje k'o da vele: "E tu(j) vas cekamo!"

Dalibor79

pre 1 godinu

Zgslavac za tebe, kao sto nije ista francuska bez benzema,mbappe i jos 5-6 igraca koji nisu igrali protiv vas. Sto se tice nase igre bila je ok. Vazna je pobeda a svedjani retko gube kuci. Djuricic po meni nije nikada bio igrac za rep. Lazovic ne zna posteno da centrira. Norvezani su maltene pustali lazovica da uputi centarsut,jer im je bilo jasno da nemoze pogoditi saigraca. Mislim da je zivkovic na toj poziciji bolja opcija. Steta samo sto se zivkovic nije razvio u onog igraca kakav je potencijal imao. Gudelj je danas odigrao stvarno odlicno. Pavlovic napravi nekada gresku,ali ima i mnogo dobrih stvari u igri. Uz to zaista se bori. Milenkovic,kostic,milinkovic-savic,tadic,vlahovic i mitrovic su odlicni igraci. Videcemo kako ce u novoj sezoni igrati racic,lukic,ilic,grujic,jovic. Pogotovo za grujica koji se na kraju sezone ustalio u prvih 11 u portu, da ako bude standardan i sledece sezone u portu da je onda moguce da predje i u neki jos jaci Klub.

Mihajlo

pre 1 godinu

Druze ja posle one utakmice kad je Ajaks dobio Real na Bernabeu a Tadic odigrao kao da je Mesi ili Ronaldinjo,sa decom dobio Real sa sve Modricem,mogu samo da skinem kapu Tadicu,malo je igraca uspelo tako da odigra utakmicu na Bernabeu.

Nisbe

pre 1 godinu

delije,vi bi trebalo da se malo smirite, godinama unistavate reprezentaciju ,ovo vam pricam kao navijac kluba a koji nije.partizan

ali ovo sto radite godinama je kriminal

Moravac

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 09. jun 2022 21:22)

Ako mi neko dokaže da Katai može u ovom ritmu trči napred - nazad više od 15 minuta nikad više neću gledati fudbal.

Macak

pre 1 godinu

Ajde bar je rezultat povoljan kad je ostalo obeshrabrujuce.
Mi smo sporiji od svih ekipa koje sam gledao. U 30 min ide kontra, dobar pas i nas tip ima prednost i pre je krenuo u sprint, i stignu ga prestignu i ladno mu pokupeloptu. Kao da on trci uzbrdo. Par momaka zna da igea fudbal, par donekle a ostali gledaju da smetaju protivniku. To moze pored ekipe panjeva kao sto su ovi stosu izasli za Swe veceras. Iole ozbiljnija ekipa bi nas izbusila zbog nesigurne odbrane, ocajnog pregleda igre i elementarnog loseg kon trolisanja lopte.
Mnogo bolje biti ne moze, jer ne moze se od poluigraca stvoriti igrac za par meseci, tacnije nikada. To nije samo problem fizicke kondicije, to je nedostatak znanja i talenta, a mi imamo jedno 5 takvih u ekipi.

mare care sad je startuj

pre 1 godinu

Tanak sastav Šveda, mora da se nagazi.
A i nismo dugo dobili jednu jaku u gostima.
(fudbaloman, 9. jun 2022 19:59)

Nismo, samo smo odučili Portugalce na njihovom terenu pre par meseci. Nakon toga su jedine utakmice gde smo igrali u gostima bile protiv Mađarske i Danske, tako da ne znam šta podrazumevaš pod ovim "dugo nismo dobili jednu jaku u gostima".

Ivan ZG

pre 1 godinu

Anćeloti je zaslužio da mu pošaljete jednu tortu.
Čovjek cijelu godinu trenira Jovića da bi na kraju kada su svi umorni eksplodirao. Dao vam igrača u formi, gladnog igre i golova.
Jel' može bolje?

znamteznasme

pre 1 godinu

ljudi dobri igrati nadigrati I pobediti svede kod kuce uz apsolutnu kontrolu uz sjajan pristup igri nije mala stvar bravo pixi I momci

tesla

pre 1 godinu

Joj što volim sve ove znalce, Đuričić loš, nema snage i sl. Pa čovjek nije igrao 7 mjeseci (imao puknut mišić ili sl.) i počeo prije mjesec dana. Pa jel vi znate šta se događa s mišićima koji 7 mjeseci nisu radili punom brzinom. Počeo prije mjesec dana i sada bi svi da je odmah brži od Ronalda. On je 3 tehničar nakon Tadića i Sergeja i treba ga uigravati za Katar, šta ako se Tadić npr. (daleko bilo) povrijedi u prvoj utakmici? Imao je oduzetih lopti, jedna za onu kontru koju nije izdržao, dobrih dodavanja. Pa nakon gripe ti treba neko vrijeme da dođeš u formu, a da neće nakon 7 mjeseci povrede.

Nebojsa

pre 1 godinu

Kad se prodje preko komentara, covek moze doci do zakljucka da mi nemamo ni selektora ni tim.
Tu se kritikuju pojedini igraci, traze se neki novi.
Mislim da odavno nije postojala ozbiljna generacija, koja je moze da uradi velike stvari na SP u Kataru.
Ne postoji igrac koji ce izostati da nemas ozbiljnu alternativu za njega.
Kriticari moraju da se malo udalje klupskih boja i vide da ovaj sekektor i ova skupina igraca rade nesto lepo za srpski fudbal.

bradina

pre 1 godinu

Raduju me golovi Luke Jovica.Momak je toliko nepravde doziveo u Realu,igrajuci na kasicice,da je pravo cudo da nije zaboravio da daje golove!Uostalom c-for je zaduzen za golove,sto vec drugu utakmicu kad ima pristojnu minutazu Luka koristi! Niko nije postao igrac sa klupe,jhedino da ima djavols.Spanske klubove bi nasi igraci trebalo da zaobilaze,pogotovo ovi mladji!

ikac klisa

pre 1 godinu

Terzic beskoristan a ni Lazovic ne zaostaje. Krila bezopasna u potpunosti.
Daj bre Kostica sa Jovarom ili ako je vec povredjen ili umoran Radonju.
Kakav bre Terzic?! Opet mafijate nesto i ugradjujete se u ugovore?

Jer zivot nije loto...

pre 1 godinu

Napravimo za 3 min nekoliko vrhunskih akcija za sansu za gol al Terzic i Lazovic po ko zna koji put potvrdjuju koliko "znaju" da zavrnu loptu ili sutnu na gol!

Pala je i Švedska

pre 1 godinu

Čitam komentare i zaista toliko kritika na račun Đuričića. Solidno se kretao, pas igra dobra, dobar dribling, svuda ga je bilo, kvario igru protvnika, ako niste obratili pažnju kada je izlazio iz igre, onaj momak iz Švedske reprezentacije, veznjak koji je bio jedan među najboljima mu je dobacio " Very good" ili nešto slično.

Sad, nije dao gol u onoj odličnoj šansi, nije izdržao duel, ali Bože moj, dešava se, biće još prilika. I drugi su promašivali iz još boljih situacija.

Mene je razočarao Lazović . Jednostavno, veoma tanko. Centaršut, onaj šut ispred gola, kad mu je lopta prešla preko noge, par puta prijem lopte, loš. To su osnovne stvari u fudbalu i ne bi trebale biti problem na tom reprezentativnom nivou.

Chodex

pre 1 godinu

Koliko mi je drago da ponovo vidim Djuricica u reprezentaciji... Obozavam ga... On je medju tri najbolja tehnicara, najjaca igraca na lopti i najkreativnija u reprezentaciji... Kada su u isto vreme i Djuricic i Tadic i SMS na terenu, to je napadacki totalno druga ekipa... Plus Vlahovic(Mitrovis, Jovic) ispred... E tada stvarno imamo potencijal za tecnu i smislenu kreativnu igru...

pedja

pre 1 godinu

Dobra igra sa obzirom na umor.Ovo igranje na 3 dana ,je samo idiot mogao da smisli,pa da ne igras uopste.i da na svaka 3 dana moras na aerodrom previse.Koliko vidim od fudbala hoce da naprave kosarku,utakmice ce jos malo na drugi dan,broj izmjena se povecava sve vise,sad hoce da stopaju vrijeme onda utakmica traje 60 min,tajm auti.Ocito da je preko okeana stigla direktiva da se postepeno unisti smisao fudbala Naravno europudlice pokorno slusaju.Fudbal je mrtav.Nasa djeca ce biti primorana da gledaju i loze se na glupi Americki fudbal i bejzbol ,koji lice na seoski hrkljus.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Друго полувријеме смо доста боље одиграли, чак је било прилике и за још који гол ал добро је и овако. Драго ми је због Јовића што даје голове и тако стиче самопоуздање. Битно је да имамо што шири избор играча у наредним утакмицама, прије свега на свјетском. БРАВО "ОРЛОВИ"! 🇷🇸👏👏👏

Moca

pre 1 godinu

Ne treba da budemo prestrogi prema pojedinim igračima, jasno je da nisu prvi izbor selektora i da će naša prva postava biti jača od ove večeras.

Beni Hil

pre 1 godinu

Lazovic i Djuricic nisu inace fudbaleri. Oni su ustopali bus reprezentacije na putu ka stadionu, pa ih Piksi iz zezanja pustio da se malo muvaju po terenu i izvode kerefeke.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Prestanite da prozivate Pavlovića .Igrao je savršeno protiv Portugala i cijele kvalifikacije .Evo sad i asistencija , mnogo je mlad momak i treba mu malo vremena ali nije los uopšte .Napred Srbija .

обс

pre 1 godinu

Терзић има 22 године. Момак дебитује. Ђуричић је у процесу рехабилитације. Страшан играч. Ово је припремна утакмица за СП. Зашто је Лука Јовић битан фудбалер? Герд Милер је био исте грађе, неучесник у утакмици али голгетер. Кад Тадић шаље балоне у шеснаестерац треба главом дати гол! Кад Митро'с и Влаховић не играју онда Јовићу треба помоћ и Сергеј да буде други центарфор. Гудељ због жутог ван а Лукић и Рачић да покрију везну улогу Сергеја. Ово је утакмица без тензије и прерани и осуђујући закључци су непотребни.

GSBOUT

pre 1 godinu

Bravo momci!!Do Katara ima baš puno vremena.Što bi rekli da nije u Kataru Svetko bi počelo sutra po najavi. Ako je uigravanje naš glavni problem je Golman( menjaš troje za tri meča) i ako vec igramo sa tri igrača nazad onda svaku utakmicu treba da budu ista trojica da se nauče u dušu gde ko i sta stoji u svakom trenutku...Za napad i nije frka pored genijalnog Tadica i Sergeja koji mogu da proteraju potez ka napadaču nije bitno ko je napred Mitro,Luka itd...Bitno zategnuti poslednju liniju

MV

pre 1 godinu

Mnogo mi je drago zbog Luke, svi ga potcenjuju u poslednje vreme. Moje misljenje je da ce on imati veliki uticaj na mundijalu, mnogo je željan dokazivanja.

Vladimir

pre 1 godinu

Terzić Nula,Djuricic Nula,Gudelj Nula.

valjda će da ih menja Piksi na poluvreme,sa Kostićem,
Ilićem, i Ristićem

nemamo drugih,kada Piksi izostavio Kataia, kako bi nam sada dobro došao.

Milanche

pre 1 godinu

Sve sami selektori ovde, neverovatni smo. Pa pustite coveka da proba, da nadje najboljih 11 za Katar.

Kad pozove ne valja, kad ne pozove jos gore. Kad ubaci u igru problem, kad ne ubaci skandal. Aman bre vise, selektor se bira za ciklus, kada se ciklus zavrsi, onda se ocenjuje uspesnost. Imajte malo poverenja, nije bas da nista ne zna.

mirela

pre 1 godinu

Skoro gledali zena i ja finale LS i kaze ona meni kako je top bila utakmica, puna dinamike,sansi itd...Sad gledamo ove nase, kaze ona meni da joj je mnogo dosadan nacin na koji nasi igraju...a iskreno ja se skoro pa uvek uspavam kad nasi igraju...kad zensko ovo izjavi a par puta je gledala fudbal, onda je sve savrseno jasno...ne znam dal se vama spava gledajuci nase fudbalere ili gresim...

Realno

pre 1 godinu

ipak nema nista bez vlahovica i mitrovica
(rikoees, 9. jun 2022 21:27)

Ima,ima,itekako...konacno igra jedan bolji od njih dvojice,kome je samo trebala minutaza da to i dokaze pojedincima.

Vilingrađanin

pre 1 godinu

Saša Lukić postaje novi Radoslav Petrović. Koji god da je rezultat i protivnik on mora da igra. Ne razumem toliko njegovo forsiranje i forsiranje Račića ispred Marka Grujića. Terzić zalutao u reprezentaciju dok je Đuričić totalno van forme.

tata

pre 1 godinu

račić je fenomenalan. ni po jednom parametru fascinantan ali ubedljivo najbolje čita igru, neverovatna predikcija kretanja lopte i akcija protivnika. oduševio me je.

Predo

pre 1 godinu

Piksi hoće da isproba šta ima na raspolaganju. Naravno da je Kostić prvi izbor, ali treba znati ko ga menja. Očigledno ga Piksi odmara. Sviđa mi se zalaganje Jovića. U Realu je uglavnom trčkarao kao rekreativac.

Moravac

pre 1 godinu

Terzić Nula,Djuricic Nula,Gudelj Nula.

valjda će da ih menja Piksi na poluvreme,sa Kostićem,
Ilićem, i Ristićem

nemamo drugih,kada Piksi izostavio Kataia, kako bi nam sada dobro došao.
(Vladimir, 09. jun 2022 21:27)

Za prvi deo komentara sam hteo da ti dam plus, ali čim si spomenuo Kataia odmah si dobio minus.

Pogba

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 9. jun 2022 21:22)

Kao kombo bek/levi bek lagano, kao levo krilo NE.

Srbija igra sa kombo bekovima tako da..

lule

pre 1 godinu

prodori po krilima su nam ogroman problem. Jedino da forsiramo wing bekove. Desno živković lazovic i radonjic. Levo Kostić i Ristić ili radonjić. Da ih drži po 45 minuta. Pa da se isforsiraju maksimalno i špartaju sve vreme. Štoperi nema šanse da pokrivaju jer imaju i lateralne kretnje kad ih je 3 u zadnjoj liniji. Ne pomaže ni što se gudelj ubacuje kao 4. u zadnjoj liniji kad i dalje niko od njih ni bez lopte nije ni blizu brz kao jedan vinisijus ili mbape sa loptom.

sifra piralen i male veverice

pre 1 godinu

gledao utakmici na SK hr , voditelj u uvodu kaze" svedskoj nedostaje 19 igraca !!! ,selektor je pozvao sa odmora vecinu igraca da igraju " ..sve pohvale nasima , ali treba se malo na zemlju spustiti ..gnjavimo loptu i letimo napred ko muva bez glave . Brza reprezentacija bih nam dala iz kontre dva komada bez problema ..p.s bravo momci , nasi ste :)

iDroid

pre 1 godinu

Ponovo ubedljivo najslabiji i najgori triling stopera u startnoj postavi...
(Zapazanje, 09. jun 2022 20:48)

Rekao bih da je pomenuti triling trenutno prvi Piksijev izbor. Sad da li je najgori ili najbolji, pokazaće vreme.

H94

pre 1 godinu

"Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal"

Не знам зашто поредиш бека и офанзивног везног. Терзић јесте лош ал би Катаи на тој позицији био још гори. Да си рекао Катаи уместо Ђуричића то би имало смисла.

Boka

pre 1 godinu

Šta je vama ljudi, o čemu pričate, momci igraju za 10, šta je sad je i Švedska treća liga, kad god dobijemo, igrali smo sa lošom ekipom, kad izgubimo - ubila nas loša ekipa, daj spustimo se na zemlju malo, ja ostah bez jezika i prstiju pričajući i kucajući da mi niti smo Brazil, niti zemlja od 30 miliona ljudi, niti smo ikad u tom fudbalu bili klasa sa bismo sad ovakvu igru smatrali neuspehom. Momcima svaka čast, Piksiju takodje, samo napred momci!!!

gari

pre 1 godinu

Daj bre,efikasnost NULA !!!!!!!
Treba da stvorimo HILJADU ŠANSI da bi postigli gol ili dva... Nije ni ludo što Luka ne igra u Realu. Da je Benzema na njegovom mestu večeras, postigao bi bar 4 komada. Alo Piksi, gde je brzina u ugri,sve se svodi na individualne akcije, ništa ovo nevalja...

NijeBitno

pre 1 godinu

Kao neko ko pre svega prati reprezentaciju,navijač sam nekog Partizana koji je igrao pre više 15 god. Izostaviti Kataija i Erakovica za ovaj ciklus je bilo greota,stavise i Katai umesto Djuricica bi mi počeo meč i Erakovic umesto Veljkovića. Terzić nije ispunio očekivanja ,ne bih duže o njemu. A za Pavlovića ,koji ima greske ,istovremeno ima i sigurnost i jako dobru stvar radi je sto zna da povuče loptu skroz do poslednje trecine ako treba,to mi se svidja kod njega,negujemo ga.

ivann27

pre 1 godinu

Necu da izigravam selektora nego se pitam koja logika je vodila Stojlovics da na levo krilo stavi Djuricica umesto Kostica kada centarfora igra Jovic? Kostic i Jovic se odlicno poznaju i slazu jos od Frankfurta kada je Jovic zahvaljujuci asistencijama Kostica bio jedan od najboljih napadaca Bundeslige? Logika? Nema je.
(Nikola, 9. jun 2022 21:14)

Naravno da je ima. Igrace treba odmarati, a ne da igraju tri utakmice u 7 dana.

...

pre 1 godinu

odakle ovaj terzic, covjek ni jednu cjelu utakmicu u klubu nije odigrao
(mm, 9. jun 2022 21:11)

To sto ne igra u klubu mu naglo spustilo cenu, pa ga dižu putem reprezentacije.

zgslavac

pre 1 godinu

Jučer govorili da se traži karta više a stadion pun 30%

Ovi Švedski igrači su C klasa. Zašto Švedska odmara protiv najjačeg suparnika u grupi?

rrr

pre 1 godinu

Sviđa mi se Sergej u sredini sa Gudeljom, a Đuričić ponovo u vrhu napada sa Tadićem. Napad i presing u patos, ništa mrljavo.
Još ako Terzić i Lazović probiju po stranama biće golova više i raspucanog Jovića. Ajmo!

misko

pre 1 godinu

Pavlović je pokazao sve svoje kvalitete u prvom minutu,kod prekršaja na ivici š,i drugog koji sudija nije svirao penal. Majstor Tadić ga pogodi posred lica,kao u bilijaru,i odbio se do Luke.Mirno sam posmatrao samo posle izmene .

Svašta

pre 1 godinu

Necu da izigravam selektora nego se pitam koja logika je vodila Stojlovics da na levo krilo stavi Djuricica umesto Kostica kada centarfora igra Jovic? Kostic i Jovic se odlicno poznaju i slazu jos od Frankfurta kada je Jovic zahvaljujuci asistencijama Kostica bio jedan od najboljih napadaca Bundeslige? Logika? Nema je.
(Nikola, 9. jun 2022 21:14)

Koju si ti utakmicu gledao? Terzić igra umesto Kostića na poziciji levog krilnog beka.

Dr Dr

pre 1 godinu

spoooooora igra...takva igra može da prođe kod sporih ekipa kao što je i Švedska, ali...
zato kad naletimo na neku ekipu koja igra mnogo brži fudbal, Danska na primer, totalno se pogubimo i prodjemo ko bosi po trnju.

iz prvog poluvremena pamtiću 2 dobre šanse Šveđana, gde smo imali mnogo sreće i dobar skok Pavlovića kad smo dali gol. Izgleda da najzad imamo igrača koji može i da skoči kad treba...

beograd_92

pre 1 godinu

Srbija je u prva dva kola osvojila četiri boda, pošto je prvo izgubila od Norveške (1:0), a onda pobedila Sloveniju (4:1).

4 boda?!

duledudule

pre 1 godinu

Piksi kombinuje, menja igrace non stop, me ja formacije, a mi ga igramo dobro i to me raduje. Bravo Luka, samo koristi svoje sanse, bice prilike i za 4 4 2 sa Lukom i Mitrom zajedno opet.

mrki

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 09. jun 2022 21:22)

Bek i krilni igrač nisu za upoređivanje plus Kataji u ovakvoj formaciji nemože da šparta non stop uz aut liniju.

Mire

pre 1 godinu

Ne znam da li primećujete čvrstinu i brzinu Šveđana a mi u tome ravnopravno pariramo. E sad molio bih dežurne kataiologe da zamisle kako ovaj pretrčava uz dribling Šveđane kad je u našem linglongu jedan od najsporijih? Ah da, oni će stajati kad on ima loptu

Toliko

pre 1 godinu

0-0 ili 0-1 večeras, nema pravih napadača i strelaca u obe ekipe, mislim da remi svima odgovara večeras
(Boki, 9. jun 2022 19:43)

Mozda nema u Svedskoj ali kod nas je najbolji strelac po kvalitetu u startnoj postavi.
(Toliko, 9. jun 2022 20:54)

Neko ko mnogo poznaje fudbal i kvalitet igraca. Luka Jovic je strelac a neznalice neka stavljaju minuse.

Zex

pre 1 godinu

Rutina Jovica, izgleda tako jednistavno, decko mora igrati utakmice da bi pokazao kvalitet, mora imati odredjenu minutazu.Imamo tri vrhunska napadaca, samo skripi u odbrani, mnogo kikseva, Veljkovic nije za startera.

beogradski

pre 1 godinu

Skoro gledali zena i ja finale LS i kaze ona meni kako je top bila utakmica, puna dinamike,sansi itd...Sad gledamo ove nase, kaze ona meni da joj je mnogo dosadan nacin na koji nasi igraju...a iskreno ja se skoro pa uvek uspavam kad nasi igraju...kad zensko ovo izjavi a par puta je gledala fudbal, onda je sve savrseno jasno...ne znam dal se vama spava gledajuci nase fudbalere ili gresim...
(mirela, 9. jun 2022 21:09)

Ono jes', uvek je bilo da se onaj ko ne poznaje materiju, najvise u istu razume. Alo bre ljudi, igraci tek zavrsili sezone, umorni, istroseni, povredjeni, jedva cekaju odmor.

Ratko

pre 1 godinu

Sreća po nas da Švedska nije realizovala one dvije velike šanse inače mrka kapa. Mi smo bili bolji i zaslužili pobedu. Piksi mora sreditu našu sporu odbranu. Terzić loš. Račić mora igrati.

srgrdg

pre 1 godinu

Koliko me samo nervira ovo Tadicevo davljenje lopte,majstore znamo da znas ajde dodaj iz prve...
(Jer zivot nije loto..., 09

. jun 2022 20:53
ma decko ti si bolji..reci svima

Mare

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 9. jun 2022 21:22)

Mi igramo sa wing bekovima a ne sa krilima a Katai je klasicno krilo i on ne moze da igra wing beka zato sto je defanzivno los. Kada bi igrali sa krilima Katai bi bio bolje resenje.

pronicljiv

pre 1 godinu

Za mene je misterija kako je Terzić zaslužio da bude u reprezentaciji.
(B, 09. jun 2022 21:15)

A Pavlovic?
(Sremacicar, 09. jun 2022 21:29)

Evo odgovorio ti je kod gola.

Inače, požrtvovan je baš u odbrani.

Lakše se diše

pre 1 godinu

@ Ovi Švedski igrači su C klasa. Zašto Švedska odmara protiv najjačeg suparnika


Ti Švedski igraci su prošle godine u LN dobili “velesilu” Hrvatsku.
Zašto je Francuska odmarala protiv najjačeg protivnika Hrvatske i igrala sa C timom?

Kontras

pre 1 godinu

Gde ste hejteri? Dominiramo i nad Svedskom na njihovom terenu.

Samo ova odbrana da se nekako dovede u red.

Ali, da sacekamo i drugo poluvreme

Dragan

pre 1 godinu

Igramo sa trećom postavom. Souu. U drugom poluvremenu da ubaci Kostica,Radionjica,Erakovica, biće top. Daćemo im još 3 komada. Srećno Srbija.

Mihajlo

pre 1 godinu

Bravo Jovicu,uvek sam verovao u njega,ubedjen sam da je to nas najbolji napadac,bez obzira sto jako cenim Mitrovica koji je slican tip napadaca samo sto Jovic ima bolju tehniku i startnu brzinu.
Samo utakmice trebaju Jovicu,ako ode iz ovog Reala u dobar klub,citam Vest Hem da se raspituje, bice jedan od najboljih napadaca u Evropi,strasan njuh za gol ima,ume i da odigra,predribla,sve zna,samo mu volje falilo,psihicki ga Real ubio.

gogo

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 09. jun 2022 21:22)
bolje da ne gledaš ni ti ni ovi što ti daju pluseve. porediš dva igrača koja igraju na skroz različitim pozicijama. kao da si napisao : ako mi neko dokaže da je Rajković bolji od Mitrovića prestajem da gledam fudbal..

Brick in the wall

pre 1 godinu

@ Ваља напоменути да је Шведска играла без 10 првотимаца и без 5 стандардних штопера и бекова.


Treba uvek biti iskren do kraja.
Švedska je igrala bez 13 standardnih prvotimaca i bez 4 standardna centarfora i 2 standardna golmana.

beograd_92

pre 1 godinu

rbija je u prva dva kola osvojila četiri boda, pošto je prvo izgubila od Norveške (1:0), a onda pobedila Sloveniju (4:1).

bravo majstore, za svaki gol po jeadn bod
(djak prvak, 09. jun 2022 19:47)

Cirkus! :)

Komsija

pre 1 godinu

Cuj ovo srbija dominira hehehe...pa svedi vam igraju sa D timom...nema kulusevskog isaka forsberga ibre lindelofa jaooo...i opet ce da uvale...videli smo kako dominira protiv norveske i danske...a posebno na eurima zadnjih 30 godina...a lepi je i rekord sa sestardama..jedini tim koji je uspeo popiti sestardu i na euru i na svetskom i olimpiskim...nema sta dominacija

Dragan

pre 1 godinu

Samo mi nije jasno zašto toliko promena oko golmana.Kakav bre Dmitrovic,ili Rajkovic. Naš najbolji Golman je Vanja Milankovic. Dečko ima visinu,jak šut. Nije linijas. Unosi nam sigurnost u timu. Nadam se da u budućnosti neće praviti nas selektor toliko promena oko golmana,jer dugo nismo imali tako dobrog golmana ko Vanju. A,koga zanima,može da pogleda na netu kako brani,a i statistiku primljenih golova po sezoni. Stocse tiče sastava,kao sto rekoh,igramo sa 3 postavom,a opet dominirao. Bolje nismo izgledali ,čak i sa rezervama u poslednjih 30 godina. Pozdrav.

lule

pre 1 godinu

Njima falili Isak i Kulusevski a nama Vlahovic i Mitrović. Da mi nismo mešali karte sa Terzićem i Đuričićem bila bi još ubedljivija pobeda. Grujić i Kostić su falili umesto pomenutih. 3-4 pozicije su nam bile iz B tima i ja se bar nadam da Piksi vidi da su Terzić i Đuričić debelo u ofsajdu što se tiče spremnosti za reprezentaciju na najvišem nivou.
Mi odbranu bolju nemamo. Bekove klasične ni za lek. Tako da ova trojica plus Mašović i Eraković kao dopuna i to je to, samo uigravanje maksimalno.

Dorotej

pre 1 godinu

Zašto je selektor "promešao karte"? Mi još uvek ne znamo koji nam je najbolji sastav. Zato mi je v redu da testira pozvane igrače (nije ih pozvao na izlet, da sede na klupi). Mi nemamo kvalitet za 2 napadača. Sastav mi se dopada zbog Đuričića i Jovića (pa neka se sada rastrči, nije vrućina koja mu smeta zbog slabe kondicije). Ja bih samo Veljkovića zamenio sa Erakovićem i Gudelja (njegova alibi igra, dodavanje najbližem ili nazad stoperu iritira) sa Račićem. Terzića treba probati, Ristić je za mene bio razočarenje protiv Slovenije (puno sam očekivao od njega). U drugom poluvremenu će doći do zamena. Zanimljivo će biti šta će selektor da testira. Nadam se dobrom rezultatu premda su te ekipe sa severa za nas vrlo neprijatne, jer puno trče i forsiraju duel igru.

Toliko

pre 1 godinu

0-0 ili 0-1 večeras, nema pravih napadača i strelaca u obe ekipe, mislim da remi svima odgovara večeras
(Boki, 9. jun 2022 19:43)

Mozda nema u Svedskoj ali kod nas je najbolji strelac po kvalitetu u startnoj postavi.

Ćulijev Dimnjak

pre 1 godinu

Švedski štoperi nisu nijednom vratili loptu golmanu. Indikativno. Pa da. Ova druga ekipa Švedjana je naučena da nema vraćanja lopte golmanu jer od odbranaške filozofije nema ljeba.

Malosutra

pre 1 godinu

"Tadić uživa respekt sudije..." To mora da je neki poznavatelj Southamptona ili?

A kad se sjetim kako su se Barca i Real tukli oko njega a on ih sve odbijao buahahaha

HanSolo

pre 1 godinu

Katai umesto Terzica.
(Samo kazem, 09. jun 2022 21:17)

Ljudi ne razumu fudbal.. Katai je spor a i bez energije za 90m..pa ako bi on dobio onu kontru kao Đurišić on bi stao i čekao suigraća da bi nekom dodao.. On nije za internacionalan brz fudbal.. Nije skoro niko za to u našem timu sem Tadića.. Jedini pravi fudbaler u našem timu.. Vidi se pi tom da je on non stop u pokretu.. Retko on samo stoji na jedno mesto i bez lopte.. I onda uporedite njega sa svakim našim igračem i onda se odma vidi razlika u kvalitetnom treniranju(Ajaxu) i našem prosećnom igranju.. Gudelj u spaniji isto puno trći.. A svi ostali stoje u mestu ćim nemaju loptu..

Austrija nogometna velesila

pre 1 godinu

A kad se sjetim kako su se Barca i Real tukli oko njega a on ih sve odbijao buahahaha


Sad se tuku oko Orsica, Livaja i Majera ali sva trojica odbijaju

Slavko

pre 1 godinu

Gudelj rupetina ispred busne odbrane. Dmitrovic najbolje igra nogama od svih nasih golmana. Nismo losi sa loptom. Ajde Piksi rokaj izmene.

4k4.Dex

pre 1 godinu

Pavlović ne sme, ali ne sme da igra na svetskom inače grupu nikada nećemo proći. Evo sad potpisujem da će ga razvlačiti pp terenu i pretrčavati ka keglu.

Veskocaca

pre 1 godinu

Sto se tice nase igre ne povlacimo se posle datog gola nasi orlovi igraju lep I dopadljiv fudbal nema previse soliranja Piksi zna svoj posao treba ostaviti Piksija sto duze na klupi reprezentacije,nismo imali ranijih godina srece sa skandinavskim ekipama,evo jedna francuska poslednja u svojoj grupi sad igraju 1:1sa austrijom I ako ostane ovako t o ce im biti drugibod u grupi I Hrvati jure prvu pobedu u grupi.Mi smo stvarno odlicni u nasoj grupi puna podrska nasim fudbalerima

Malosutra

pre 1 godinu

"Tadić uživa respekt sudije..." To mora da je neki poznavatelj Southamptona ili?

A kad se sjetim kako su se Barca i Real tukli oko njega a on ih sve odbijao buahahaha

etoTako

pre 1 godinu

Gledao sam zadnjih pola sata i mnogo je promaje u odbrani,a svedjani igrali bez par igraca plus i da je neka ozbiljnija selekcija od francuza,engleza,spanaca,nemaca ili danci koji su nam stavili do znanja to vec,bilo bi svasta. Panika neka kao da je i uvek neka dogadjanja kod naseg gola,kao da nema ko da umrtvi igru sa vise poigravanja smiri. Luka Modric tip igraca je za tako nesto ili jedan Tadic mozga,ali kao zadnji vezni.

Вук

pre 1 godinu

Ваља напоменути да је Шведска играла без 10 првотимаца и без 5 стандардних штопера и бекова.

Zvezdaš ljubitelj opojnog mita

pre 1 godinu

Ala dominiramo protiv nekadašnjeg svetskog prvaka. Isto to kažu navijači nekih boranija klubova koji u zadnjih 20 godina deru Zvezdu.

nesa80

pre 1 godinu

taman mislis ne moze gore od jovanovica a onda u sastav sevnu terzic,djuricic,jovic,...koji jalov napad,stojkovic opasno pocinje da me zabrinjava ko sve igra u reprezentaciju,sve vise licimo ko nekad,ko je taj terzic

HanSolo

pre 1 godinu

Svaki put kod našeg šesnajsterca uvek blizu samouništenja.. Sreća pa smo dali gol.. Jović ni kriv ni dužan.. Elanga mu dodaje..

Macak

pre 1 godinu

Ajde bar je rezultat povoljan kad je ostalo obeshrabrujuce.
Mi smo sporiji od svih ekipa koje sam gledao. U 30 min ide kontra, dobar pas i nas tip ima prednost i pre je krenuo u sprint, i stignu ga prestignu i ladno mu pokupeloptu. Kao da on trci uzbrdo. Par momaka zna da igea fudbal, par donekle a ostali gledaju da smetaju protivniku. To moze pored ekipe panjeva kao sto su ovi stosu izasli za Swe veceras. Iole ozbiljnija ekipa bi nas izbusila zbog nesigurne odbrane, ocajnog pregleda igre i elementarnog loseg kon trolisanja lopte.
Mnogo bolje biti ne moze, jer ne moze se od poluigraca stvoriti igrac za par meseci, tacnije nikada. To nije samo problem fizicke kondicije, to je nedostatak znanja i talenta, a mi imamo jedno 5 takvih u ekipi.

Sasa_prekookeanski

pre 1 godinu

Posle duzeg vremena gledam utakmicu naseg tima, i mogu da konstatujem da se sve menja, sem:
- naseg vracanja lopte unazad
- bezidejnosti i nemoci da povedemo loptu napred. Cim nas iole pritisnu: frka, spasavaj se ko moze!!!
- jedina smo reprezentacija na svetu koja lagodno protivnika pusta da izvede aut.
- vec 3o+ godina gledam kako protivnik bez po muke dolazi do naseg gola, gde nase sjajne baje k'o da vele: "E tu(j) vas cekamo!"

Komsija

pre 1 godinu

Cuj ovo srbija dominira hehehe...pa svedi vam igraju sa D timom...nema kulusevskog isaka forsberga ibre lindelofa jaooo...i opet ce da uvale...videli smo kako dominira protiv norveske i danske...a posebno na eurima zadnjih 30 godina...a lepi je i rekord sa sestardama..jedini tim koji je uspeo popiti sestardu i na euru i na svetskom i olimpiskim...nema sta dominacija

gari

pre 1 godinu

Daj bre,efikasnost NULA !!!!!!!
Treba da stvorimo HILJADU ŠANSI da bi postigli gol ili dva... Nije ni ludo što Luka ne igra u Realu. Da je Benzema na njegovom mestu večeras, postigao bi bar 4 komada. Alo Piksi, gde je brzina u ugri,sve se svodi na individualne akcije, ništa ovo nevalja...

Beni Hil

pre 1 godinu

Lazovic i Djuricic nisu inace fudbaleri. Oni su ustopali bus reprezentacije na putu ka stadionu, pa ih Piksi iz zezanja pustio da se malo muvaju po terenu i izvode kerefeke.

misko

pre 1 godinu

Pavlović je pokazao sve svoje kvalitete u prvom minutu,kod prekršaja na ivici š,i drugog koji sudija nije svirao penal. Majstor Tadić ga pogodi posred lica,kao u bilijaru,i odbio se do Luke.Mirno sam posmatrao samo posle izmene .

Vilingrađanin

pre 1 godinu

Saša Lukić postaje novi Radoslav Petrović. Koji god da je rezultat i protivnik on mora da igra. Ne razumem toliko njegovo forsiranje i forsiranje Račića ispred Marka Grujića. Terzić zalutao u reprezentaciju dok je Đuričić totalno van forme.

sifra piralen i male veverice

pre 1 godinu

gledao utakmici na SK hr , voditelj u uvodu kaze" svedskoj nedostaje 19 igraca !!! ,selektor je pozvao sa odmora vecinu igraca da igraju " ..sve pohvale nasima , ali treba se malo na zemlju spustiti ..gnjavimo loptu i letimo napred ko muva bez glave . Brza reprezentacija bih nam dala iz kontre dva komada bez problema ..p.s bravo momci , nasi ste :)

Vladimir

pre 1 godinu

Terzić Nula,Djuricic Nula,Gudelj Nula.

valjda će da ih menja Piksi na poluvreme,sa Kostićem,
Ilićem, i Ristićem

nemamo drugih,kada Piksi izostavio Kataia, kako bi nam sada dobro došao.

Вук

pre 1 godinu

Ваља напоменути да је Шведска играла без 10 првотимаца и без 5 стандардних штопера и бекова.

Malosutra

pre 1 godinu

"Tadić uživa respekt sudije..." To mora da je neki poznavatelj Southamptona ili?

A kad se sjetim kako su se Barca i Real tukli oko njega a on ih sve odbijao buahahaha

Malosutra

pre 1 godinu

"Tadić uživa respekt sudije..." To mora da je neki poznavatelj Southamptona ili?

A kad se sjetim kako su se Barca i Real tukli oko njega a on ih sve odbijao buahahaha

lule

pre 1 godinu

Đuričić garantujem nije brži od 13 sekundi na 100 metara ako uopšte može da istrči 100 metara.
Terzić garantujem ima slabiji šut od prosečnog srednješkolca.

Svaka im čast, ali trenutno potpuno van forme za ozbiljan fudbal.
Ostali svi jako dobri.

Zvezdaš ljubitelj opojnog mita

pre 1 godinu

Ala dominiramo protiv nekadašnjeg svetskog prvaka. Isto to kažu navijači nekih boranija klubova koji u zadnjih 20 godina deru Zvezdu.

Nisbe

pre 1 godinu

delije,vi bi trebalo da se malo smirite, godinama unistavate reprezentaciju ,ovo vam pricam kao navijac kluba a koji nije.partizan

ali ovo sto radite godinama je kriminal

4k4.Dex

pre 1 godinu

Pavlović ne sme, ali ne sme da igra na svetskom inače grupu nikada nećemo proći. Evo sad potpisujem da će ga razvlačiti pp terenu i pretrčavati ka keglu.

Dr Dr

pre 1 godinu

spoooooora igra...takva igra može da prođe kod sporih ekipa kao što je i Švedska, ali...
zato kad naletimo na neku ekipu koja igra mnogo brži fudbal, Danska na primer, totalno se pogubimo i prodjemo ko bosi po trnju.

iz prvog poluvremena pamtiću 2 dobre šanse Šveđana, gde smo imali mnogo sreće i dobar skok Pavlovića kad smo dali gol. Izgleda da najzad imamo igrača koji može i da skoči kad treba...

Nikola

pre 1 godinu

Necu da izigravam selektora nego se pitam koja logika je vodila Stojlovics da na levo krilo stavi Djuricica umesto Kostica kada centarfora igra Jovic? Kostic i Jovic se odlicno poznaju i slazu jos od Frankfurta kada je Jovic zahvaljujuci asistencijama Kostica bio jedan od najboljih napadaca Bundeslige? Logika? Nema je.

zoza

pre 1 godinu

stručnjaci koji su se do sad pitali: kako to da Pavlović igra u reprezentaciji a ne igra u klubu, su dobili nikad jasniji odgovor na pitanje. strahinja pokidao..

mirela

pre 1 godinu

Skoro gledali zena i ja finale LS i kaze ona meni kako je top bila utakmica, puna dinamike,sansi itd...Sad gledamo ove nase, kaze ona meni da joj je mnogo dosadan nacin na koji nasi igraju...a iskreno ja se skoro pa uvek uspavam kad nasi igraju...kad zensko ovo izjavi a par puta je gledala fudbal, onda je sve savrseno jasno...ne znam dal se vama spava gledajuci nase fudbalere ili gresim...

Realno

pre 1 godinu

ipak nema nista bez vlahovica i mitrovica
(rikoees, 9. jun 2022 21:27)

Ima,ima,itekako...konacno igra jedan bolji od njih dvojice,kome je samo trebala minutaza da to i dokaze pojedincima.

SaleDrNikolić

pre 1 godinu

Стварно смо лоши, само 1 0... нисмо нападали целу утакмицу ...пласирали се на сп јес први у групи ал игра никаква..., пола ових нема појма,... можда двојица нешто вреде... е овакви су коментари овде, зашто смо тако зли и наопаки постали....СВАКА ЧАСТ МОМЦИМА И ПИКСИЈУ, СРЕЋНО СРБЕНДЕ

Toliko

pre 1 godinu

0-0 ili 0-1 večeras, nema pravih napadača i strelaca u obe ekipe, mislim da remi svima odgovara večeras
(Boki, 9. jun 2022 19:43)

Mozda nema u Svedskoj ali kod nas je najbolji strelac po kvalitetu u startnoj postavi.

Dalibor79

pre 1 godinu

Zgslavac za tebe, kao sto nije ista francuska bez benzema,mbappe i jos 5-6 igraca koji nisu igrali protiv vas. Sto se tice nase igre bila je ok. Vazna je pobeda a svedjani retko gube kuci. Djuricic po meni nije nikada bio igrac za rep. Lazovic ne zna posteno da centrira. Norvezani su maltene pustali lazovica da uputi centarsut,jer im je bilo jasno da nemoze pogoditi saigraca. Mislim da je zivkovic na toj poziciji bolja opcija. Steta samo sto se zivkovic nije razvio u onog igraca kakav je potencijal imao. Gudelj je danas odigrao stvarno odlicno. Pavlovic napravi nekada gresku,ali ima i mnogo dobrih stvari u igri. Uz to zaista se bori. Milenkovic,kostic,milinkovic-savic,tadic,vlahovic i mitrovic su odlicni igraci. Videcemo kako ce u novoj sezoni igrati racic,lukic,ilic,grujic,jovic. Pogotovo za grujica koji se na kraju sezone ustalio u prvih 11 u portu, da ako bude standardan i sledece sezone u portu da je onda moguce da predje i u neki jos jaci Klub.

etoTako

pre 1 godinu

Gledao sam zadnjih pola sata i mnogo je promaje u odbrani,a svedjani igrali bez par igraca plus i da je neka ozbiljnija selekcija od francuza,engleza,spanaca,nemaca ili danci koji su nam stavili do znanja to vec,bilo bi svasta. Panika neka kao da je i uvek neka dogadjanja kod naseg gola,kao da nema ko da umrtvi igru sa vise poigravanja smiri. Luka Modric tip igraca je za tako nesto ili jedan Tadic mozga,ali kao zadnji vezni.

ikac klisa

pre 1 godinu

Terzic beskoristan a ni Lazovic ne zaostaje. Krila bezopasna u potpunosti.
Daj bre Kostica sa Jovarom ili ako je vec povredjen ili umoran Radonju.
Kakav bre Terzic?! Opet mafijate nesto i ugradjujete se u ugovore?

Kostarikanac

pre 1 godinu

Srbija sa Vlahovicem je 30% jaca ekipa, jednostavno 1 vrhunski napadac toliko pravi razliku zbog prijema, kontrole i otkrivanja i tu se mnogo dobija.

Chodex

pre 1 godinu

Koliko mi je drago da ponovo vidim Djuricica u reprezentaciji... Obozavam ga... On je medju tri najbolja tehnicara, najjaca igraca na lopti i najkreativnija u reprezentaciji... Kada su u isto vreme i Djuricic i Tadic i SMS na terenu, to je napadacki totalno druga ekipa... Plus Vlahovic(Mitrovis, Jovic) ispred... E tada stvarno imamo potencijal za tecnu i smislenu kreativnu igru...

Salex

pre 1 godinu

Ja zaista ne vidim baš ni jedan razlog za negativne komentare, pa kakvi smo to ljudi, zaista igramo dobro, vodimo u gostima protiv Švedske, još u kombinovanom sastavu, nije mi bilo jasno ni onoliko negativnih komentara posle Norveške u kojem jednostavno nismo imali sreće, šta se ovo dešava sa nama, što smo toliko zli da navijamo protiv svojih samo da bi pljuvali, zaista neverovatno.

Oposum, divna životinjica

pre 1 godinu

Odlična utakmica naših večeras u Švedskoj! Opet su me prijatno iznenadili dobrom igrom, odličnom organizacijom kojom je dirigovao fenomenalni kapiten Tadić i odličnom realizacijom Jovića kod tog jedinog gola sa kojim smo pobedili Švedsku na gostovanju i najavili borbu za vrh tabele i plasman u viši rang Lige Nacija. Večeras smo delovali izuzetno, sve linije tima veoma povezane i precizne, dodavanja odlična, napadački pasovi, centaršutevi, sve je bilo odlično. Ne smemo smetnuti s uma da je Švedska četvrtfinalista prošlog Svetskog prvenstva i da je jedna zaista veoma ozbiljna reprezentacija. Na gostovanjima u Švedskoj i mnoge svetske fudbalske velesile su imale problema da ne izgube, mnoge su i gubile a mnoge teškom borbom izvlačile remije. Retko ko ih je pobedio tamo. Mi smo večeras uspeli u tome. Ovom igrom kao večeras Piksijevi Orlovi zaista ističu ozbiljnu kandidaturu za visok plasman i na Svetskom prvenstvu u Kataru. Zna Piksi sve alal mu vera. Bravo Orlovi za ovu veliku pobedu večeras i za odličnu igru!

zvezdaš 75

pre 1 godinu

Kakav je Sergej klikeraš na terenu to je fantastično. Sve na prvu, uvek glava gore, nudi se za dupli pas, traži pukotine između linija da odmah raseče odbranu. To sam poslednji put gledao samo kod Prosinečkog.

Još kad bi prešao iz tog Lacija u neki vrhunski klub koji gaji pas igru iz sredine, iha milina.

O Tadiću može knjiga se da napiše koliko to jedan predivan igrač. Šteta što nema nekih 27 godina da još 5 godina gledamo magiju.

Sve čestitke momcima, Luka razigran i srećan konačno! Piksiju večna podrška!

nesa80

pre 1 godinu

taman mislis ne moze gore od jovanovica a onda u sastav sevnu terzic,djuricic,jovic,...koji jalov napad,stojkovic opasno pocinje da me zabrinjava ko sve igra u reprezentaciju,sve vise licimo ko nekad,ko je taj terzic

Baš tako

pre 1 godinu

Sinoć smo mogli da uživamo i stvarno smo ličili evropske Brazilce.Ta kratka dodavanja na petoparcu,maštovitost i improvizacija Tadića i Sergeja,ma bilo je milina gledati.Skinuti kapu Piksiju i ponuditi mu blanko ugovor.Treba da se radujemo,jer konačno reprezentacija igra moderan fudbal.

Dorotej

pre 1 godinu

Zašto je selektor "promešao karte"? Mi još uvek ne znamo koji nam je najbolji sastav. Zato mi je v redu da testira pozvane igrače (nije ih pozvao na izlet, da sede na klupi). Mi nemamo kvalitet za 2 napadača. Sastav mi se dopada zbog Đuričića i Jovića (pa neka se sada rastrči, nije vrućina koja mu smeta zbog slabe kondicije). Ja bih samo Veljkovića zamenio sa Erakovićem i Gudelja (njegova alibi igra, dodavanje najbližem ili nazad stoperu iritira) sa Račićem. Terzića treba probati, Ristić je za mene bio razočarenje protiv Slovenije (puno sam očekivao od njega). U drugom poluvremenu će doći do zamena. Zanimljivo će biti šta će selektor da testira. Nadam se dobrom rezultatu premda su te ekipe sa severa za nas vrlo neprijatne, jer puno trče i forsiraju duel igru.

zgslavac

pre 1 godinu

Jučer govorili da se traži karta više a stadion pun 30%

Ovi Švedski igrači su C klasa. Zašto Švedska odmara protiv najjačeg suparnika u grupi?

Шид у срцу.

pre 1 godinu

Крај 0:1.
Браво Пикси, браво Србија !!!
Срби моји, ујединимо се.
Маните се клубаштва, навијајмо за Србију кад игра Србија. На страну клубаштво. Данас је дао Јовић гол, следећу утакмицу ће Митровић нпр ... Битна ја наша мајка Србија.
Живела Србија !!!

lule

pre 1 godinu

prodori po krilima su nam ogroman problem. Jedino da forsiramo wing bekove. Desno živković lazovic i radonjic. Levo Kostić i Ristić ili radonjić. Da ih drži po 45 minuta. Pa da se isforsiraju maksimalno i špartaju sve vreme. Štoperi nema šanse da pokrivaju jer imaju i lateralne kretnje kad ih je 3 u zadnjoj liniji. Ne pomaže ni što se gudelj ubacuje kao 4. u zadnjoj liniji kad i dalje niko od njih ni bez lopte nije ni blizu brz kao jedan vinisijus ili mbape sa loptom.

Ćulijev Dimnjak

pre 1 godinu

Švedski štoperi nisu nijednom vratili loptu golmanu. Indikativno. Pa da. Ova druga ekipa Švedjana je naučena da nema vraćanja lopte golmanu jer od odbranaške filozofije nema ljeba.

Prefinjeni tehnicar

pre 1 godinu

Za sve pljuvace Djurichica, decko je tek pre mesec dana poceo da igra nakon teske povrede zbog koje je pauzirao 7 meseci, prakticno celu sezonu.

Mihajlo

pre 1 godinu

Ne razumem kritike na racun Djuricica,sasvim solidno je odigrao,brzina,pas siguran unapred,nije dao gol iz kontre jer ga je u duelu odneo Svedjanin,izbacio ga iz ravnoteze,uvek je bio slab u duel igri. Za mene je posle Tadica Djuricic nas najkreativniji i najopasniji igrac,momak ume da dribla u trku,ima ideju sta ce s loptom u svakom trenutku,mana je ta duel igra ali niko nije savrsen igrac,imamo tim sto je najvaznije. Cestitke na velikoj borbenosti pa i dobroj igri.

HanSolo

pre 1 godinu

Svaki put kod našeg šesnajsterca uvek blizu samouništenja.. Sreća pa smo dali gol.. Jović ni kriv ni dužan.. Elanga mu dodaje..

Iggy

pre 1 godinu

Ukoliko reprezentacija ne može da igra u drugim mestima u Srbiji zbog loše sportske infrastrukture, a gde bi sve bilo dupke puno, onda Austrija, Nemačka ili Švedska moraju biti sledeći izbor jer za razliku od Beograda tamo smo na domaćem terenu.
(BB, 9. jun 2022 21:59)

Zaboravio si Švicu. Cirih, Bazel, Sent Galen...tamo bi došlo bar 10000 naših navijača

AZagor

pre 1 godinu

Pre samo par godina strepeo sam od Kazahstana...evo lep je osecaj da smo egal sa Skandinavcima. Ima tu jos dosta da se poradi ali i pored toga... osecaj je lep.

pedja

pre 1 godinu

Dobra igra sa obzirom na umor.Ovo igranje na 3 dana ,je samo idiot mogao da smisli,pa da ne igras uopste.i da na svaka 3 dana moras na aerodrom previse.Koliko vidim od fudbala hoce da naprave kosarku,utakmice ce jos malo na drugi dan,broj izmjena se povecava sve vise,sad hoce da stopaju vrijeme onda utakmica traje 60 min,tajm auti.Ocito da je preko okeana stigla direktiva da se postepeno unisti smisao fudbala Naravno europudlice pokorno slusaju.Fudbal je mrtav.Nasa djeca ce biti primorana da gledaju i loze se na glupi Americki fudbal i bejzbol ,koji lice na seoski hrkljus.

mare care sad je startuj

pre 1 godinu

Tanak sastav Šveda, mora da se nagazi.
A i nismo dugo dobili jednu jaku u gostima.
(fudbaloman, 9. jun 2022 19:59)

Nismo, samo smo odučili Portugalce na njihovom terenu pre par meseci. Nakon toga su jedine utakmice gde smo igrali u gostima bile protiv Mađarske i Danske, tako da ne znam šta podrazumevaš pod ovim "dugo nismo dobili jednu jaku u gostima".

Moravac

pre 1 godinu

Terzić Nula,Djuricic Nula,Gudelj Nula.

valjda će da ih menja Piksi na poluvreme,sa Kostićem,
Ilićem, i Ristićem

nemamo drugih,kada Piksi izostavio Kataia, kako bi nam sada dobro došao.
(Vladimir, 09. jun 2022 21:27)

Za prvi deo komentara sam hteo da ti dam plus, ali čim si spomenuo Kataia odmah si dobio minus.

HanSolo

pre 1 godinu

Katai umesto Terzica.
(Samo kazem, 09. jun 2022 21:17)

Ljudi ne razumu fudbal.. Katai je spor a i bez energije za 90m..pa ako bi on dobio onu kontru kao Đurišić on bi stao i čekao suigraća da bi nekom dodao.. On nije za internacionalan brz fudbal.. Nije skoro niko za to u našem timu sem Tadića.. Jedini pravi fudbaler u našem timu.. Vidi se pi tom da je on non stop u pokretu.. Retko on samo stoji na jedno mesto i bez lopte.. I onda uporedite njega sa svakim našim igračem i onda se odma vidi razlika u kvalitetnom treniranju(Ajaxu) i našem prosećnom igranju.. Gudelj u spaniji isto puno trći.. A svi ostali stoje u mestu ćim nemaju loptu..

lule

pre 1 godinu

Svaka čast timu. Bilo je greškica, ali pre svega se videlo zalaganje kod svih iako je poluprijateljska utakmica.
Zato, nema se šta kome zameriti. Đuričić i Terzić jednostavno nisu u formi, i daleko su od reprezentativnog fudbala. Oni su se trudili maksimalno ali je to daleko od dovoljnog. To je to.

Ratko

pre 1 godinu

Sreća po nas da Švedska nije realizovala one dvije velike šanse inače mrka kapa. Mi smo bili bolji i zaslužili pobedu. Piksi mora sreditu našu sporu odbranu. Terzić loš. Račić mora igrati.

Mihajlo

pre 1 godinu

Bravo Jovicu,uvek sam verovao u njega,ubedjen sam da je to nas najbolji napadac,bez obzira sto jako cenim Mitrovica koji je slican tip napadaca samo sto Jovic ima bolju tehniku i startnu brzinu.
Samo utakmice trebaju Jovicu,ako ode iz ovog Reala u dobar klub,citam Vest Hem da se raspituje, bice jedan od najboljih napadaca u Evropi,strasan njuh za gol ima,ume i da odigra,predribla,sve zna,samo mu volje falilo,psihicki ga Real ubio.

Slavko

pre 1 godinu

Gudelj rupetina ispred busne odbrane. Dmitrovic najbolje igra nogama od svih nasih golmana. Nismo losi sa loptom. Ajde Piksi rokaj izmene.

Dragan

pre 1 godinu

Samo mi nije jasno zašto toliko promena oko golmana.Kakav bre Dmitrovic,ili Rajkovic. Naš najbolji Golman je Vanja Milankovic. Dečko ima visinu,jak šut. Nije linijas. Unosi nam sigurnost u timu. Nadam se da u budućnosti neće praviti nas selektor toliko promena oko golmana,jer dugo nismo imali tako dobrog golmana ko Vanju. A,koga zanima,može da pogleda na netu kako brani,a i statistiku primljenih golova po sezoni. Stocse tiče sastava,kao sto rekoh,igramo sa 3 postavom,a opet dominirao. Bolje nismo izgledali ,čak i sa rezervama u poslednjih 30 godina. Pozdrav.

Mire

pre 1 godinu

Ne znam da li primećujete čvrstinu i brzinu Šveđana a mi u tome ravnopravno pariramo. E sad molio bih dežurne kataiologe da zamisle kako ovaj pretrčava uz dribling Šveđane kad je u našem linglongu jedan od najsporijih? Ah da, oni će stajati kad on ima loptu

mr

pre 1 godinu

Dobili Švedsku u gostima, opet većina nezadovoljna... Znači da nas nema, trebalo bi nas izmisliti.
(cyborg, 9. jun 2022 22:48)

Мислим да треба бити позитиван по том питању, јер сва срећа је ту интернет и тако наши суграђани, као и наше комшије бивши земљаци, могу мало да избаце своје животне фрустрације. Увек можемо срести ликове које мање више добро познајемо, и који увек виде мане код других, и том им је нека сатисфакција за неке њихове грешке и промшаје. Тако је и овде. Данас смо победили, у Катар идемо, и то је то, а овима нека интернета и ових страна да себи дају мало одушка.

NijeBitno

pre 1 godinu

Kao neko ko pre svega prati reprezentaciju,navijač sam nekog Partizana koji je igrao pre više 15 god. Izostaviti Kataija i Erakovica za ovaj ciklus je bilo greota,stavise i Katai umesto Djuricica bi mi počeo meč i Erakovic umesto Veljkovića. Terzić nije ispunio očekivanja ,ne bih duže o njemu. A za Pavlovića ,koji ima greske ,istovremeno ima i sigurnost i jako dobru stvar radi je sto zna da povuče loptu skroz do poslednje trecine ako treba,to mi se svidja kod njega,negujemo ga.

djak prvak

pre 1 godinu

rbija je u prva dva kola osvojila četiri boda, pošto je prvo izgubila od Norveške (1:0), a onda pobedila Sloveniju (4:1).

bravo majstore, za svaki gol po jeadn bod

Kataklizma

pre 1 godinu

pljujete Djuricica, on je jos u procesu posle teske povrede..a tek poredjenje Terzica i Kataia- defanzivac i ofanzivni igrac! ali svakako bolje znate od Piksija, nema sta..

Žigara

pre 1 godinu

Dobri su Šveđani,klasično uvek neugodni Skandinavci, ali nije to više ona ekipa od pre par godina sa Ibrahimovićem. Doduše nismo ni mi u najjačem sastavu. Đene đene što bi rekao naš narod, ali ajde da prevagne na našu stranu. Napred Srbija 🇷🇸

Dusan

pre 1 godinu

Imamo nekoliko momaka kojima, bas se vidi, fale utakmice, dobri fudbaleri ali fali osecaja, samopouzdanja. Pavlovic, Terzic, Djuricic, Jovic.. Nadam se da će ovog leta izabrati klubove u kojima će igrati. Svakako, napred nasi. Srećno braćo!

Moravac

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 09. jun 2022 21:22)

Ako mi neko dokaže da Katai može u ovom ritmu trči napred - nazad više od 15 minuta nikad više neću gledati fudbal.

bradina

pre 1 godinu

Raduju me golovi Luke Jovica.Momak je toliko nepravde doziveo u Realu,igrajuci na kasicice,da je pravo cudo da nije zaboravio da daje golove!Uostalom c-for je zaduzen za golove,sto vec drugu utakmicu kad ima pristojnu minutazu Luka koristi! Niko nije postao igrac sa klupe,jhedino da ima djavols.Spanske klubove bi nasi igraci trebalo da zaobilaze,pogotovo ovi mladji!

srgrdg

pre 1 godinu

Koliko me samo nervira ovo Tadicevo davljenje lopte,majstore znamo da znas ajde dodaj iz prve...
(Jer zivot nije loto..., 09

. jun 2022 20:53
ma decko ti si bolji..reci svima

Jer zivot nije loto...

pre 1 godinu

Napravimo za 3 min nekoliko vrhunskih akcija za sansu za gol al Terzic i Lazovic po ko zna koji put potvrdjuju koliko "znaju" da zavrnu loptu ili sutnu na gol!

Marko

pre 1 godinu

Eee moji stručnjaci što pljujete. Pixi nas odveo na svetsko kao prve u grupi ispred jednog Portugala i sad ste vi pametniji od njega. Pa normalno da će u ligi nacija da isprobava igrače i formacije. Bravo za Jovića!

Bravo momci

pre 1 godinu

Ovi što pljuju i sve im smeta ustvari pojma nemaju o fudbalu.Mi sjajno igramo i valjda svako normalan uviđa da je najvažnija stvar Piksijeva filozofija igre,napad i samo napad.Kad Piksi isproba sve igrače na kraju će se iskristalisati tim.Lično uživam.

bmiles

pre 1 godinu

Naslov sve govori! Sad se i Anceloti ceska po glavi!Srbija ima 3 vrsna golgetera a jedan uvek zasija! Red je dosao i na rezervistu Lukica,sto mi je posebno drago.Pohvale i selektoru Dominirali smo vise od 3/4 utakmice i normalno je bilo da vec kad nam je vrabac u dzepu ne treba juriti pred kraj goluba na grani! Ovo takmicenje jeste uigravanje za Katar ali mora se voditi racuna da se osvoje bodovi nakon onog peha protiv Norvezana! Raduje ne sto igramo napadacki sto svi kandidati daju doprinos u ovim utakmicama.Ajmo orlovi!!!!!

Nišlija

pre 1 godinu

Dobra igra naših.pogotovo ta dodavanja na petoparcu koja nisam video kod reprezentacije ne pamtim kad. Dodavanja tačna i sigurna pre svega. Tranzicija iz odbrane u napad nije loša , čak i dosta dobra po krilima. Ima tu još da se brusi odbrana ali ima vremena do Katara da se poboljša. Jedino ne mogu da shvatim da pojedini igrači nemaju snage da istrče 90 min. a profesionalni sportisti...ali akde kraj sezone pa možda je i umor učinio svoje. Sve u svemu zadovoljan sam kako je Piksi to utegao i kako vodi tim.

bogy

pre 1 godinu

piksi, gospodin strucnjak.
naklon do poda.

navijaci pokazali kako treba da se navija i bodri svoja zemlja i svoj tim.

beograd je dobio domaci.

Ivan ZG

pre 1 godinu

Anćeloti je zaslužio da mu pošaljete jednu tortu.
Čovjek cijelu godinu trenira Jovića da bi na kraju kada su svi umorni eksplodirao. Dao vam igrača u formi, gladnog igre i golova.
Jel' može bolje?

MV

pre 1 godinu

Mnogo mi je drago zbog Luke, svi ga potcenjuju u poslednje vreme. Moje misljenje je da ce on imati veliki uticaj na mundijalu, mnogo je željan dokazivanja.

zigi

pre 1 godinu

sta god. konacno igramo fudbal. sad nisam opterecen ni rezultatom veceras ni sa sp jer znam da cemo igrati fudbal i da ce imati sta da se gleda pa kakav god rezultat bude. samo bih zeleo da piksi bude selektor kao lev nemcima. da ostane jos 10 godina.

Fudbalski znalci

pre 1 godinu

Evo nekoliko stvari koje sam video kod online komentatora ovde na portalu: svi bi bolje selektirali od Piksija, Švedsku ne bi pobedili “samo” 1-0, imali smo sreće je Švedska igra sa Đ timom, a inače smo mi izasli u najjačem sastavu, Kostić i Tadić nemaju snage, jer su nebitni igrači u svojim klubovima, pa nisu odigrali XY utakmica u sezoni

Giga Moravac

pre 1 godinu

Veliko bravo za igrače i Piksija. Sad možemo da nalazimo loše stvari u igri, ali do pre par godina ne bi pobedili nijednu reprezentaciju u gostima, a kamo li jednu Švedsku. Ali veliko bravo i navijačima koji su dali primer kako se bodri svoja ekipa,za razliku od beograd jana.

C i n i k

pre 1 godinu

Cestitam!
Teska utakmica pre svega jer su igraci vidno iscrpljeni, ali odigrali su hrabro, imali veliki posed, tacne pasove i mnogo prilika,i zasluzili su pobedu.

lule

pre 1 godinu

Njima falili Isak i Kulusevski a nama Vlahovic i Mitrović. Da mi nismo mešali karte sa Terzićem i Đuričićem bila bi još ubedljivija pobeda. Grujić i Kostić su falili umesto pomenutih. 3-4 pozicije su nam bile iz B tima i ja se bar nadam da Piksi vidi da su Terzić i Đuričić debelo u ofsajdu što se tiče spremnosti za reprezentaciju na najvišem nivou.
Mi odbranu bolju nemamo. Bekove klasične ni za lek. Tako da ova trojica plus Mašović i Eraković kao dopuna i to je to, samo uigravanje maksimalno.

rrr

pre 1 godinu

Sviđa mi se Sergej u sredini sa Gudeljom, a Đuričić ponovo u vrhu napada sa Tadićem. Napad i presing u patos, ništa mrljavo.
Još ako Terzić i Lazović probiju po stranama biće golova više i raspucanog Jovića. Ajmo!

обс

pre 1 godinu

Терзић има 22 године. Момак дебитује. Ђуричић је у процесу рехабилитације. Страшан играч. Ово је припремна утакмица за СП. Зашто је Лука Јовић битан фудбалер? Герд Милер је био исте грађе, неучесник у утакмици али голгетер. Кад Тадић шаље балоне у шеснаестерац треба главом дати гол! Кад Митро'с и Влаховић не играју онда Јовићу треба помоћ и Сергеј да буде други центарфор. Гудељ због жутог ван а Лукић и Рачић да покрију везну улогу Сергеја. Ово је утакмица без тензије и прерани и осуђујући закључци су непотребни.

BB

pre 1 godinu

Ukoliko reprezentacija ne može da igra u drugim mestima u Srbiji zbog loše sportske infrastrukture, a gde bi sve bilo dupke puno, onda Austrija, Nemačka ili Švedska moraju biti sledeći izbor jer za razliku od Beograda tamo smo na domaćem terenu.

tesla

pre 1 godinu

Joj što volim sve ove znalce, Đuričić loš, nema snage i sl. Pa čovjek nije igrao 7 mjeseci (imao puknut mišić ili sl.) i počeo prije mjesec dana. Pa jel vi znate šta se događa s mišićima koji 7 mjeseci nisu radili punom brzinom. Počeo prije mjesec dana i sada bi svi da je odmah brži od Ronalda. On je 3 tehničar nakon Tadića i Sergeja i treba ga uigravati za Katar, šta ako se Tadić npr. (daleko bilo) povrijedi u prvoj utakmici? Imao je oduzetih lopti, jedna za onu kontru koju nije izdržao, dobrih dodavanja. Pa nakon gripe ti treba neko vrijeme da dođeš u formu, a da neće nakon 7 mjeseci povrede.

Dragan

pre 1 godinu

Igramo sa trećom postavom. Souu. U drugom poluvremenu da ubaci Kostica,Radionjica,Erakovica, biće top. Daćemo im još 3 komada. Srećno Srbija.

...

pre 1 godinu

odakle ovaj terzic, covjek ni jednu cjelu utakmicu u klubu nije odigrao
(mm, 9. jun 2022 21:11)

To sto ne igra u klubu mu naglo spustilo cenu, pa ga dižu putem reprezentacije.

H94

pre 1 godinu

"Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal"

Не знам зашто поредиш бека и офанзивног везног. Терзић јесте лош ал би Катаи на тој позицији био још гори. Да си рекао Катаи уместо Ђуричића то би имало смисла.

Moca

pre 1 godinu

Ne treba da budemo prestrogi prema pojedinim igračima, jasno je da nisu prvi izbor selektora i da će naša prva postava biti jača od ove večeras.

Avaya

pre 1 godinu

Шта је занимљиво? Па дали смо гол у надокнади првог полувремена! Нисмо примили - као што наша репрезентација или још боље клубови имају навику да чекају крај полувремена/утакмице, него дали

beograd_92

pre 1 godinu

rbija je u prva dva kola osvojila četiri boda, pošto je prvo izgubila od Norveške (1:0), a onda pobedila Sloveniju (4:1).

bravo majstore, za svaki gol po jeadn bod
(djak prvak, 09. jun 2022 19:47)

Cirkus! :)

iDroid

pre 1 godinu

Ponovo ubedljivo najslabiji i najgori triling stopera u startnoj postavi...
(Zapazanje, 09. jun 2022 20:48)

Rekao bih da je pomenuti triling trenutno prvi Piksijev izbor. Sad da li je najgori ili najbolji, pokazaće vreme.

Toliko

pre 1 godinu

0-0 ili 0-1 večeras, nema pravih napadača i strelaca u obe ekipe, mislim da remi svima odgovara večeras
(Boki, 9. jun 2022 19:43)

Mozda nema u Svedskoj ali kod nas je najbolji strelac po kvalitetu u startnoj postavi.
(Toliko, 9. jun 2022 20:54)

Neko ko mnogo poznaje fudbal i kvalitet igraca. Luka Jovic je strelac a neznalice neka stavljaju minuse.

Slavko Vrekic

pre 1 godinu

Prestanite da prozivate Pavlovića .Igrao je savršeno protiv Portugala i cijele kvalifikacije .Evo sad i asistencija , mnogo je mlad momak i treba mu malo vremena ali nije los uopšte .Napred Srbija .

Mihajlo

pre 1 godinu

Druze ja posle one utakmice kad je Ajaks dobio Real na Bernabeu a Tadic odigrao kao da je Mesi ili Ronaldinjo,sa decom dobio Real sa sve Modricem,mogu samo da skinem kapu Tadicu,malo je igraca uspelo tako da odigra utakmicu na Bernabeu.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Друго полувријеме смо доста боље одиграли, чак је било прилике и за још који гол ал добро је и овако. Драго ми је због Јовића што даје голове и тако стиче самопоуздање. Битно је да имамо што шири избор играча у наредним утакмицама, прије свега на свјетском. БРАВО "ОРЛОВИ"! 🇷🇸👏👏👏

Pala je i Švedska

pre 1 godinu

Čitam komentare i zaista toliko kritika na račun Đuričića. Solidno se kretao, pas igra dobra, dobar dribling, svuda ga je bilo, kvario igru protvnika, ako niste obratili pažnju kada je izlazio iz igre, onaj momak iz Švedske reprezentacije, veznjak koji je bio jedan među najboljima mu je dobacio " Very good" ili nešto slično.

Sad, nije dao gol u onoj odličnoj šansi, nije izdržao duel, ali Bože moj, dešava se, biće još prilika. I drugi su promašivali iz još boljih situacija.

Mene je razočarao Lazović . Jednostavno, veoma tanko. Centaršut, onaj šut ispred gola, kad mu je lopta prešla preko noge, par puta prijem lopte, loš. To su osnovne stvari u fudbalu i ne bi trebale biti problem na tom reprezentativnom nivou.

Nebojsa

pre 1 godinu

Kad se prodje preko komentara, covek moze doci do zakljucka da mi nemamo ni selektora ni tim.
Tu se kritikuju pojedini igraci, traze se neki novi.
Mislim da odavno nije postojala ozbiljna generacija, koja je moze da uradi velike stvari na SP u Kataru.
Ne postoji igrac koji ce izostati da nemas ozbiljnu alternativu za njega.
Kriticari moraju da se malo udalje klupskih boja i vide da ovaj sekektor i ova skupina igraca rade nesto lepo za srpski fudbal.

tata

pre 1 godinu

račić je fenomenalan. ni po jednom parametru fascinantan ali ubedljivo najbolje čita igru, neverovatna predikcija kretanja lopte i akcija protivnika. oduševio me je.

duledudule

pre 1 godinu

Piksi kombinuje, menja igrace non stop, me ja formacije, a mi ga igramo dobro i to me raduje. Bravo Luka, samo koristi svoje sanse, bice prilike i za 4 4 2 sa Lukom i Mitrom zajedno opet.

Zex

pre 1 godinu

Rutina Jovica, izgleda tako jednistavno, decko mora igrati utakmice da bi pokazao kvalitet, mora imati odredjenu minutazu.Imamo tri vrhunska napadaca, samo skripi u odbrani, mnogo kikseva, Veljkovic nije za startera.

Lakše se diše

pre 1 godinu

@ Ovi Švedski igrači su C klasa. Zašto Švedska odmara protiv najjačeg suparnika


Ti Švedski igraci su prošle godine u LN dobili “velesilu” Hrvatsku.
Zašto je Francuska odmarala protiv najjačeg protivnika Hrvatske i igrala sa C timom?

GSBOUT

pre 1 godinu

Bravo momci!!Do Katara ima baš puno vremena.Što bi rekli da nije u Kataru Svetko bi počelo sutra po najavi. Ako je uigravanje naš glavni problem je Golman( menjaš troje za tri meča) i ako vec igramo sa tri igrača nazad onda svaku utakmicu treba da budu ista trojica da se nauče u dušu gde ko i sta stoji u svakom trenutku...Za napad i nije frka pored genijalnog Tadica i Sergeja koji mogu da proteraju potez ka napadaču nije bitno ko je napred Mitro,Luka itd...Bitno zategnuti poslednju liniju

beograd_92

pre 1 godinu

Srbija je u prva dva kola osvojila četiri boda, pošto je prvo izgubila od Norveške (1:0), a onda pobedila Sloveniju (4:1).

4 boda?!

Predo

pre 1 godinu

Piksi hoće da isproba šta ima na raspolaganju. Naravno da je Kostić prvi izbor, ali treba znati ko ga menja. Očigledno ga Piksi odmara. Sviđa mi se zalaganje Jovića. U Realu je uglavnom trčkarao kao rekreativac.

Brick in the wall

pre 1 godinu

@ Ваља напоменути да је Шведска играла без 10 првотимаца и без 5 стандардних штопера и бекова.


Treba uvek biti iskren do kraja.
Švedska je igrala bez 13 standardnih prvotimaca i bez 4 standardna centarfora i 2 standardna golmana.

Boka

pre 1 godinu

Šta je vama ljudi, o čemu pričate, momci igraju za 10, šta je sad je i Švedska treća liga, kad god dobijemo, igrali smo sa lošom ekipom, kad izgubimo - ubila nas loša ekipa, daj spustimo se na zemlju malo, ja ostah bez jezika i prstiju pričajući i kucajući da mi niti smo Brazil, niti zemlja od 30 miliona ljudi, niti smo ikad u tom fudbalu bili klasa sa bismo sad ovakvu igru smatrali neuspehom. Momcima svaka čast, Piksiju takodje, samo napred momci!!!

gogo

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 09. jun 2022 21:22)
bolje da ne gledaš ni ti ni ovi što ti daju pluseve. porediš dva igrača koja igraju na skroz različitim pozicijama. kao da si napisao : ako mi neko dokaže da je Rajković bolji od Mitrovića prestajem da gledam fudbal..

pronicljiv

pre 1 godinu

Za mene je misterija kako je Terzić zaslužio da bude u reprezentaciji.
(B, 09. jun 2022 21:15)

A Pavlovic?
(Sremacicar, 09. jun 2022 21:29)

Evo odgovorio ti je kod gola.

Inače, požrtvovan je baš u odbrani.

mrki

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 09. jun 2022 21:22)

Bek i krilni igrač nisu za upoređivanje plus Kataji u ovakvoj formaciji nemože da šparta non stop uz aut liniju.

beogradski

pre 1 godinu

Skoro gledali zena i ja finale LS i kaze ona meni kako je top bila utakmica, puna dinamike,sansi itd...Sad gledamo ove nase, kaze ona meni da joj je mnogo dosadan nacin na koji nasi igraju...a iskreno ja se skoro pa uvek uspavam kad nasi igraju...kad zensko ovo izjavi a par puta je gledala fudbal, onda je sve savrseno jasno...ne znam dal se vama spava gledajuci nase fudbalere ili gresim...
(mirela, 9. jun 2022 21:09)

Ono jes', uvek je bilo da se onaj ko ne poznaje materiju, najvise u istu razume. Alo bre ljudi, igraci tek zavrsili sezone, umorni, istroseni, povredjeni, jedva cekaju odmor.

Mare

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 9. jun 2022 21:22)

Mi igramo sa wing bekovima a ne sa krilima a Katai je klasicno krilo i on ne moze da igra wing beka zato sto je defanzivno los. Kada bi igrali sa krilima Katai bi bio bolje resenje.

Austrija nogometna velesila

pre 1 godinu

A kad se sjetim kako su se Barca i Real tukli oko njega a on ih sve odbijao buahahaha


Sad se tuku oko Orsica, Livaja i Majera ali sva trojica odbijaju

Pogba

pre 1 godinu

Ako mi neko dokaze da je Terzic bolji od Kataia nikad vise necu gledati fudbal
(Telal, 9. jun 2022 21:22)

Kao kombo bek/levi bek lagano, kao levo krilo NE.

Srbija igra sa kombo bekovima tako da..

znamteznasme

pre 1 godinu

ljudi dobri igrati nadigrati I pobediti svede kod kuce uz apsolutnu kontrolu uz sjajan pristup igri nije mala stvar bravo pixi I momci

ivann27

pre 1 godinu

Necu da izigravam selektora nego se pitam koja logika je vodila Stojlovics da na levo krilo stavi Djuricica umesto Kostica kada centarfora igra Jovic? Kostic i Jovic se odlicno poznaju i slazu jos od Frankfurta kada je Jovic zahvaljujuci asistencijama Kostica bio jedan od najboljih napadaca Bundeslige? Logika? Nema je.
(Nikola, 9. jun 2022 21:14)

Naravno da je ima. Igrace treba odmarati, a ne da igraju tri utakmice u 7 dana.

Kontras

pre 1 godinu

Gde ste hejteri? Dominiramo i nad Svedskom na njihovom terenu.

Samo ova odbrana da se nekako dovede u red.

Ali, da sacekamo i drugo poluvreme

Svašta

pre 1 godinu

Necu da izigravam selektora nego se pitam koja logika je vodila Stojlovics da na levo krilo stavi Djuricica umesto Kostica kada centarfora igra Jovic? Kostic i Jovic se odlicno poznaju i slazu jos od Frankfurta kada je Jovic zahvaljujuci asistencijama Kostica bio jedan od najboljih napadaca Bundeslige? Logika? Nema je.
(Nikola, 9. jun 2022 21:14)

Koju si ti utakmicu gledao? Terzić igra umesto Kostića na poziciji levog krilnog beka.

Milanche

pre 1 godinu

Sve sami selektori ovde, neverovatni smo. Pa pustite coveka da proba, da nadje najboljih 11 za Katar.

Kad pozove ne valja, kad ne pozove jos gore. Kad ubaci u igru problem, kad ne ubaci skandal. Aman bre vise, selektor se bira za ciklus, kada se ciklus zavrsi, onda se ocenjuje uspesnost. Imajte malo poverenja, nije bas da nista ne zna.

Veskocaca

pre 1 godinu

Sto se tice nase igre ne povlacimo se posle datog gola nasi orlovi igraju lep I dopadljiv fudbal nema previse soliranja Piksi zna svoj posao treba ostaviti Piksija sto duze na klupi reprezentacije,nismo imali ranijih godina srece sa skandinavskim ekipama,evo jedna francuska poslednja u svojoj grupi sad igraju 1:1sa austrijom I ako ostane ovako t o ce im biti drugibod u grupi I Hrvati jure prvu pobedu u grupi.Mi smo stvarno odlicni u nasoj grupi puna podrska nasim fudbalerima