Petak, 27.05.2022.

22:50

Obradović posle poraza: Počeću od sebe

Željko Obradović, trener košarkaša Partizana, govorio je na konferenciji za medije nakon poraza u "večitom" derbiju.

Izvor: B92

Obradoviæ posle poraza: Poèeæu od sebe IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

43 Komentari

Sortiraj po:

nickchange

pre 1 godinu

(Marex, 28. maj 2022 01:41)
Da se trener drugačije zove naravno da bi odavno zasluženo leteo jer se ovakva Zvezda igra ovim Partizanom. To da je zvezdin budžet mnoooogooo veči je verovanje u Deda Mraza jer i naš, pošto sam partizanovac, nimalo ne zaostaje, tu su negde.
Drugo, nas ne pobeđuju skupi zvezdini stranci već Dobrić, Davidovac i Mitrovič, tako da tvoj alibi poraza nije na mestu.
Treće: koliko je činjenica o trojanskom konju u fudbalu "baljezganje", govore rezultati i razvoj situacije jer se bulvalno sve ali doslovce sve odigralo tako. Baljezganje je ipak preraslo u činjenicu.
Da se vratimo na košarku i traženja alibija poraza:olako smo se odrekli usluge Pejdža pa i Mozlija, odbrana kao da ne postoji čim protivnik veže nekoliko kontri i malo se odlepi. Mi smo tim koji najlakše i najapsurdnije ispusti prednost, i po meni najbitnije - mi nemamo pleja! Nemamo igru,lucidnost, kreativnost i raznolikost u napadu. U gro napada dođemo u poziciju za šut ne izborenom ili izrađenom akcijom, već zato što ističe vreme ili zato što Panter šutem preko igrača sa 8m leči frustracije zbog prethodnih promašaja. Partizan nikada tako nije igrao. Niko ne sumnja u kvalitet trenera, bio bi apsurd ali sa druge strane je čonjenica da šta god da se uradi ili ne uradi ove sezone - niko se neće buniti. A možda u tom grmu leži zec, možda...

roarrr

pre 1 godinu

Glavu gore majstore, nisi ti kriv što Zvezda mora da osvaja titule u svim sportovima, jer je tako naređeno.

Što je najgore, zvezdini navijači se ponose poklonjenim titulama!?

MILAN

pre 1 godinu

Dok ne pređe preko svoje tvrdoglavosti i ne vrati Dangubića (Kurucsa nemože jer netrenira više sa ekipom samo se o tome ćuti) u tim i time pojača odbranu i rotaciju igrača u timu neće se ništa osvojiti ove sezone.Dangubić je korisniji za ekipu od Zagorca,Trife i Glasa zajedno a to Željko zna a nekoristi iz samo njemu znanih razloga.Šteta ???

coach

pre 1 godinu

Kao zvezdas kazem da je zeljko najbolji trener u evropi, ali on zna da radi sa odlicnim igracima koji znaju sta on hoce i kako da igraju njegove akcije. I u partizanu je 1992 imao gotov tim sa igracima koji su vec bili spremni da igraju na najvisem nivou, i ako su su bili mladi. Ovo sad su igraci ispod proseka. Radonjic i Trinkijeri su treneri koji su krenuli odmah sa prosecnim timovima i naucili da rade sa tim sto imaju u tom trenutku

nenad

pre 1 godinu

Nema igre gospodine Obradovicu. Lici na NBA sistem, jedan protiv svih. Masu akcija odigra igrac sam. Osim naravno fantasticnog protoka lopte i odlicnih sutera. Pa kada se to procita onda je problem. Pa ste ipak postigli 80 Zvezdi sto nije malo. Dosta utakmica je Zvezda gubila kada primi 80+ poena. Znaci i odbrana ne stima.
Procenat trojki je mozda stvar raspolozenje ali ja mislim i odbrane.... Ajd nastavite da trenirate komsije...

iz kornera direkt u gol

pre 1 godinu

Uz sav respekt i postovanje prema velikom treneru, kvalitet i ucinak ekipe partizana su porazavajuci.
Bez motivacije igraca i njegove licne motivisanosti, sve izgleda upravo onako kako izgleda.
Obradovicevo vreme je proslo, u svakom sportskom pogledu, pitanje je samo vremena kada to priznati.

molina

pre 1 godinu

Zvezdas sam i u cudu sam sto tako iskusan trener forsira igru 1 na 1, uglavnom divljanjem za sut spolja, pa ako udje. Jasno je da Panter ne moze da da 50 poena.
Zvezda ima jednog centra i Mitrovica koji to i nije, ali inteligencijom moze da posluzi. Nije mi jasno da ne napada Zvezdu u reketu. Uostalom, samo neka nastavi ovako, Radonja se ne buni.

Невен

pre 1 godinu

Проблем је само што ми немамо играча... а то је опет само твоја кровица јел си их такве бирао или их оваквима направио...

BGD

pre 1 godinu

igraš protiv tima koji nema centra, igraš većinu utakmice sa dva visoka i nijednu jedinu akciju za njih nemaš??? pa koj će ti onda na parketu. šta radite na treningu??? alo ej alo šta radite na treningu???
(neko, 27. maj 2022 23:51)
Pazi lika, on govori Zeljku Obradovicu kako bi trebao da prema taktiku ??? Alo,ej alo ?

Veliki brat

pre 1 godinu

Dovoljno je pogledati koliko svaki od timova ima izgubljenih lopti, praktično je razlika kod konačnog rezultata direktno proporcionalna razlici u broju izgubljnih lopti.

Marex

pre 1 godinu

da se trener zove bilo kako osim Željko Obradović, bio bi smenjen bar triput tokom sad već završene sezone..
(Spale, 28. maj 2022 00:14)

Da se trener zove bilo kako drugacije, slusali bi baljezganje ludog Zeksa i kompanije kako je on u stvari Trojanski konj postavljen u Instalaciju od strane Vucica, Terzica, Covica, BIE, CIE, Vatikana i ostalih...

Ovako, instalacija samo ima ima "mlad" tim i mnooogo "manji" budzet od Zvezde, pa ni najbolji trener univerzuma, i sire, ne moze bolje...

Bojan

pre 1 godinu

Htedoh reći da je Željko kao Murinjo jer mu trebaju vrhunski igraci za vrhunski rezultat, međutim ovaj drugi nesto i osvoji na kraju sezone. Željko realno nikad nije vodio slabiju ekipu od kad je trener, a i da hoće ne moze on od netalentovanih igraca stvoriti Danilovice i Djordjevice. Koji bi trener sa ovom ekipom pobedio Zvezdu? Neko ce reći Dule Vujošević, a iz Duletovog Partizana pola tima zavrsilo u NBA, a iz ovog nisu ni za razvojnu ligu.

Stevan

pre 1 godinu

Bože kakvi komentari, kao da sve komšije pišu. Šta vi mislite da možemo da dobijemo lagano Zvezdu koja ima praktično 3 reprezentativca? Skup tim i realno najboljeg igrača na parketu? Ovo što je Željko napravio je odlično. Prošli smo u finale pa sad treba da se kida. A priče da Željko ne zna sa igračima su sama glupost, pa nije čovek pre 15 godina osvojio EL. Uvek i u najjačim timovima je izbacivao po nekog mladog igrača. Samo ćemo biti još jači dogodine ako uprava ne zasere.

mr

pre 1 godinu

Мислим да је највећи промашај Обрадовића у приступу играчима. Ови његови помоћници, или барем ја мислим да јесу, тек су катастрофа. Мени се чини да су играчи незадовољни. Сваки играч који уђе са клупе, уместо да крене и гризе, он убијен у појам. Немам појма, али ми нешто гадно шкрипи. Крај сезоне а сви ко да се други пут виде.

Milanče

pre 1 godinu

Nazalost Trinki je za Zeljka izmislio ovaj sport,zao mi je sto to kazem,ali istina je surova ...bezidejno,bezidejno,bezidejno i jos jednom...BEZIDEJNO

Jb

pre 1 godinu

Posto pocinjete od sebe evo par predloga...kako je moguce da pravite ekipu bez prvog pleja ako kazemo ajd da je madar drugi, mozda. Drugo, ima li ko da vidi da je mur kakav takav igrac suter a ne plej. Zlostavljate ga bez ikakve ideje, akciju niko ziv ne zove i uvalite mu da prenosi luptu. U sportu minulog rada nema i to vazi i za nekog tako velikog kao sto si ti jer ovo sto partizan igra je nula. Avramovic nije to sto bi Vi zeleli da bude i potpuno je nejasno kako je to iko mogao da pomisli. Niti razume, niti cita, niti zna niti ce znati i do sad je igrao upravo i samo ono sto je mogao i sto zna. Sezona je za partizan zavrsena i probaj da budete bar malo pametniji ako je ikako moguce

pfc

pre 1 godinu

Osim boljeg početka opet ništa od napretka i čuvenog podizanja forme. Sledeći poraz je doviđenja prijatno za ovu sezonu, jer će Zvezda pre dobiti jednu kod nas nego mi petu majstoricu. Malo ko je video da ovo ne valja koncepcijski, da Panter i Lidej gule 40 minuta, da se uzdaš u pamet Avramovića i Zagorca, da ne veruješ 1% u te mlade igrače koje si doveo. Tristan Vukčević je igrao EL sa 17 godina kod Lasa, sa 19 ne može Aba? Na sve to minute su izgubili Smajli i Koprivica jer je Lesor dobio minute kao da je Šakil.

Izgledamo kao Darušafaka i lajt Makabi, najodvratnija košarka na izolacije i divlje prangijanje. Sve u svemu, zaslužen poraz. Čestitke.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Čestitam CZ titulu u ABA ligi i odlazak u evroligu. Realno najkvalitetniji klub na prostorima exYu sa najboljim trenerom na klupi. Partizan ako nešto ne promeni ni narednih 10 godina neće osvojiti ni jedan trofej. Ako ne dovede ozbiljnog trenera i ne bude se fokusirao na domaće igrače koji vole klub a ne ove strane žabe koje gledaju kako da otaljaju posao neće videti trofeja još dugo, dugo godina…

Goks

pre 1 godinu

Počeće od sebe. Problem je što mu to ne pada napamet. Umesto što baljezga o motivaciji i koncentraciji, bilo bi bolje da objasni zašto mu ekipa ima 8 asistencija za ceo meč, zašto mu je sve jedan igrač gori nego na početku sezone, zašto nema jedne smislene akcije nego samo divljanje, zašto odbrana ne postoji, zašto je u svakog igrača uneo nesigurnost i grč....etc etc, još milion pitanja.

DrN

pre 1 godinu

Dangubić? Pa i Kuruc. A loša odbrana, nedovoljna borbenost. Plus slaba rotacija, koja ubija tempo. To je do trenera. A do igrača je da shvate za koga i za šta igraju. Nema trenera koji to može da im usadi ako to nešto nemaju. Naravno, ništa nije gotovo ali mora drugačiji pristup. I trenera i igrača.

neko

pre 1 godinu

igraš protiv tima koji nema centra, igraš većinu utakmice sa dva visoka i nijednu jedinu akciju za njih nemaš??? pa koj će ti onda na parketu. šta radite na treningu??? alo ej alo šta radite na treningu???

Pall Mall

pre 1 godinu

Dajete Rumenom jos malo para povećajte budzet inace ni sledeće sezone ne moze uraditi nista. Navikao covek na budžet 25 do 30 milki pa to ti je.Trebace mu jos koji stranac da stane na crtu Zvezdi.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Ovaj ako ostane na klupi i sledeće 2-3 sezone Partizan neće videti apsolutno ni jedan jedini trofej. Čovek nema jednu jedinu akciju za igrače. Da Panteru loptu i ovaj sili do iznemoglosti. Avramović ne zna kud bije. Smajlagić je sramota košarke. Osim Ledeja ostali nisu košarkaši. Ovaj Obradović od Partizana napravi amaterski klub. To nije uspelo ni Čanku a ni Šćepanoviću. Pa Partizan je bolje i organizovanije igrao sa Božom Đumićem, Vrapcem, Birčevićem i sl. igračima. Ovo čisti plaćenici koji otaljavaju utakmice. Svi skupa sa Obradovićem… Upamtite ovaj komentar…

nevski

pre 1 godinu

Jel sme neko da pita Željka kako to da lesor igra 15 minuta u kontinuitetu bez izmene i srlja iz greške u grešku a Koprivica sedi na klupi sve vreme?

pfc

pre 1 godinu

Osim boljeg početka opet ništa od napretka i čuvenog podizanja forme. Sledeći poraz je doviđenja prijatno za ovu sezonu, jer će Zvezda pre dobiti jednu kod nas nego mi petu majstoricu. Malo ko je video da ovo ne valja koncepcijski, da Panter i Lidej gule 40 minuta, da se uzdaš u pamet Avramovića i Zagorca, da ne veruješ 1% u te mlade igrače koje si doveo. Tristan Vukčević je igrao EL sa 17 godina kod Lasa, sa 19 ne može Aba? Na sve to minute su izgubili Smajli i Koprivica jer je Lesor dobio minute kao da je Šakil.

Izgledamo kao Darušafaka i lajt Makabi, najodvratnija košarka na izolacije i divlje prangijanje. Sve u svemu, zaslužen poraz. Čestitke.

nevski

pre 1 godinu

Jel sme neko da pita Željka kako to da lesor igra 15 minuta u kontinuitetu bez izmene i srlja iz greške u grešku a Koprivica sedi na klupi sve vreme?

mr

pre 1 godinu

Мислим да је највећи промашај Обрадовића у приступу играчима. Ови његови помоћници, или барем ја мислим да јесу, тек су катастрофа. Мени се чини да су играчи незадовољни. Сваки играч који уђе са клупе, уместо да крене и гризе, он убијен у појам. Немам појма, али ми нешто гадно шкрипи. Крај сезоне а сви ко да се други пут виде.

neko

pre 1 godinu

igraš protiv tima koji nema centra, igraš većinu utakmice sa dva visoka i nijednu jedinu akciju za njih nemaš??? pa koj će ti onda na parketu. šta radite na treningu??? alo ej alo šta radite na treningu???

Goks

pre 1 godinu

Počeće od sebe. Problem je što mu to ne pada napamet. Umesto što baljezga o motivaciji i koncentraciji, bilo bi bolje da objasni zašto mu ekipa ima 8 asistencija za ceo meč, zašto mu je sve jedan igrač gori nego na početku sezone, zašto nema jedne smislene akcije nego samo divljanje, zašto odbrana ne postoji, zašto je u svakog igrača uneo nesigurnost i grč....etc etc, još milion pitanja.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Čestitam CZ titulu u ABA ligi i odlazak u evroligu. Realno najkvalitetniji klub na prostorima exYu sa najboljim trenerom na klupi. Partizan ako nešto ne promeni ni narednih 10 godina neće osvojiti ni jedan trofej. Ako ne dovede ozbiljnog trenera i ne bude se fokusirao na domaće igrače koji vole klub a ne ove strane žabe koje gledaju kako da otaljaju posao neće videti trofeja još dugo, dugo godina…

Pall Mall

pre 1 godinu

Dajete Rumenom jos malo para povećajte budzet inace ni sledeće sezone ne moze uraditi nista. Navikao covek na budžet 25 do 30 milki pa to ti je.Trebace mu jos koji stranac da stane na crtu Zvezdi.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Ovaj ako ostane na klupi i sledeće 2-3 sezone Partizan neće videti apsolutno ni jedan jedini trofej. Čovek nema jednu jedinu akciju za igrače. Da Panteru loptu i ovaj sili do iznemoglosti. Avramović ne zna kud bije. Smajlagić je sramota košarke. Osim Ledeja ostali nisu košarkaši. Ovaj Obradović od Partizana napravi amaterski klub. To nije uspelo ni Čanku a ni Šćepanoviću. Pa Partizan je bolje i organizovanije igrao sa Božom Đumićem, Vrapcem, Birčevićem i sl. igračima. Ovo čisti plaćenici koji otaljavaju utakmice. Svi skupa sa Obradovićem… Upamtite ovaj komentar…

Jb

pre 1 godinu

Posto pocinjete od sebe evo par predloga...kako je moguce da pravite ekipu bez prvog pleja ako kazemo ajd da je madar drugi, mozda. Drugo, ima li ko da vidi da je mur kakav takav igrac suter a ne plej. Zlostavljate ga bez ikakve ideje, akciju niko ziv ne zove i uvalite mu da prenosi luptu. U sportu minulog rada nema i to vazi i za nekog tako velikog kao sto si ti jer ovo sto partizan igra je nula. Avramovic nije to sto bi Vi zeleli da bude i potpuno je nejasno kako je to iko mogao da pomisli. Niti razume, niti cita, niti zna niti ce znati i do sad je igrao upravo i samo ono sto je mogao i sto zna. Sezona je za partizan zavrsena i probaj da budete bar malo pametniji ako je ikako moguce

DrN

pre 1 godinu

Dangubić? Pa i Kuruc. A loša odbrana, nedovoljna borbenost. Plus slaba rotacija, koja ubija tempo. To je do trenera. A do igrača je da shvate za koga i za šta igraju. Nema trenera koji to može da im usadi ako to nešto nemaju. Naravno, ništa nije gotovo ali mora drugačiji pristup. I trenera i igrača.

molina

pre 1 godinu

Zvezdas sam i u cudu sam sto tako iskusan trener forsira igru 1 na 1, uglavnom divljanjem za sut spolja, pa ako udje. Jasno je da Panter ne moze da da 50 poena.
Zvezda ima jednog centra i Mitrovica koji to i nije, ali inteligencijom moze da posluzi. Nije mi jasno da ne napada Zvezdu u reketu. Uostalom, samo neka nastavi ovako, Radonja se ne buni.

Marex

pre 1 godinu

da se trener zove bilo kako osim Željko Obradović, bio bi smenjen bar triput tokom sad već završene sezone..
(Spale, 28. maj 2022 00:14)

Da se trener zove bilo kako drugacije, slusali bi baljezganje ludog Zeksa i kompanije kako je on u stvari Trojanski konj postavljen u Instalaciju od strane Vucica, Terzica, Covica, BIE, CIE, Vatikana i ostalih...

Ovako, instalacija samo ima ima "mlad" tim i mnooogo "manji" budzet od Zvezde, pa ni najbolji trener univerzuma, i sire, ne moze bolje...

Невен

pre 1 godinu

Проблем је само што ми немамо играча... а то је опет само твоја кровица јел си их такве бирао или их оваквима направио...

Milanče

pre 1 godinu

Nazalost Trinki je za Zeljka izmislio ovaj sport,zao mi je sto to kazem,ali istina je surova ...bezidejno,bezidejno,bezidejno i jos jednom...BEZIDEJNO

Bojan

pre 1 godinu

Htedoh reći da je Željko kao Murinjo jer mu trebaju vrhunski igraci za vrhunski rezultat, međutim ovaj drugi nesto i osvoji na kraju sezone. Željko realno nikad nije vodio slabiju ekipu od kad je trener, a i da hoće ne moze on od netalentovanih igraca stvoriti Danilovice i Djordjevice. Koji bi trener sa ovom ekipom pobedio Zvezdu? Neko ce reći Dule Vujošević, a iz Duletovog Partizana pola tima zavrsilo u NBA, a iz ovog nisu ni za razvojnu ligu.

iz kornera direkt u gol

pre 1 godinu

Uz sav respekt i postovanje prema velikom treneru, kvalitet i ucinak ekipe partizana su porazavajuci.
Bez motivacije igraca i njegove licne motivisanosti, sve izgleda upravo onako kako izgleda.
Obradovicevo vreme je proslo, u svakom sportskom pogledu, pitanje je samo vremena kada to priznati.

nenad

pre 1 godinu

Nema igre gospodine Obradovicu. Lici na NBA sistem, jedan protiv svih. Masu akcija odigra igrac sam. Osim naravno fantasticnog protoka lopte i odlicnih sutera. Pa kada se to procita onda je problem. Pa ste ipak postigli 80 Zvezdi sto nije malo. Dosta utakmica je Zvezda gubila kada primi 80+ poena. Znaci i odbrana ne stima.
Procenat trojki je mozda stvar raspolozenje ali ja mislim i odbrane.... Ajd nastavite da trenirate komsije...

coach

pre 1 godinu

Kao zvezdas kazem da je zeljko najbolji trener u evropi, ali on zna da radi sa odlicnim igracima koji znaju sta on hoce i kako da igraju njegove akcije. I u partizanu je 1992 imao gotov tim sa igracima koji su vec bili spremni da igraju na najvisem nivou, i ako su su bili mladi. Ovo sad su igraci ispod proseka. Radonjic i Trinkijeri su treneri koji su krenuli odmah sa prosecnim timovima i naucili da rade sa tim sto imaju u tom trenutku

Veliki brat

pre 1 godinu

Dovoljno je pogledati koliko svaki od timova ima izgubljenih lopti, praktično je razlika kod konačnog rezultata direktno proporcionalna razlici u broju izgubljnih lopti.

MILAN

pre 1 godinu

Dok ne pređe preko svoje tvrdoglavosti i ne vrati Dangubića (Kurucsa nemože jer netrenira više sa ekipom samo se o tome ćuti) u tim i time pojača odbranu i rotaciju igrača u timu neće se ništa osvojiti ove sezone.Dangubić je korisniji za ekipu od Zagorca,Trife i Glasa zajedno a to Željko zna a nekoristi iz samo njemu znanih razloga.Šteta ???

BGD

pre 1 godinu

igraš protiv tima koji nema centra, igraš većinu utakmice sa dva visoka i nijednu jedinu akciju za njih nemaš??? pa koj će ti onda na parketu. šta radite na treningu??? alo ej alo šta radite na treningu???
(neko, 27. maj 2022 23:51)
Pazi lika, on govori Zeljku Obradovicu kako bi trebao da prema taktiku ??? Alo,ej alo ?

Stevan

pre 1 godinu

Bože kakvi komentari, kao da sve komšije pišu. Šta vi mislite da možemo da dobijemo lagano Zvezdu koja ima praktično 3 reprezentativca? Skup tim i realno najboljeg igrača na parketu? Ovo što je Željko napravio je odlično. Prošli smo u finale pa sad treba da se kida. A priče da Željko ne zna sa igračima su sama glupost, pa nije čovek pre 15 godina osvojio EL. Uvek i u najjačim timovima je izbacivao po nekog mladog igrača. Samo ćemo biti još jači dogodine ako uprava ne zasere.

nickchange

pre 1 godinu

(Marex, 28. maj 2022 01:41)
Da se trener drugačije zove naravno da bi odavno zasluženo leteo jer se ovakva Zvezda igra ovim Partizanom. To da je zvezdin budžet mnoooogooo veči je verovanje u Deda Mraza jer i naš, pošto sam partizanovac, nimalo ne zaostaje, tu su negde.
Drugo, nas ne pobeđuju skupi zvezdini stranci već Dobrić, Davidovac i Mitrovič, tako da tvoj alibi poraza nije na mestu.
Treće: koliko je činjenica o trojanskom konju u fudbalu "baljezganje", govore rezultati i razvoj situacije jer se bulvalno sve ali doslovce sve odigralo tako. Baljezganje je ipak preraslo u činjenicu.
Da se vratimo na košarku i traženja alibija poraza:olako smo se odrekli usluge Pejdža pa i Mozlija, odbrana kao da ne postoji čim protivnik veže nekoliko kontri i malo se odlepi. Mi smo tim koji najlakše i najapsurdnije ispusti prednost, i po meni najbitnije - mi nemamo pleja! Nemamo igru,lucidnost, kreativnost i raznolikost u napadu. U gro napada dođemo u poziciju za šut ne izborenom ili izrađenom akcijom, već zato što ističe vreme ili zato što Panter šutem preko igrača sa 8m leči frustracije zbog prethodnih promašaja. Partizan nikada tako nije igrao. Niko ne sumnja u kvalitet trenera, bio bi apsurd ali sa druge strane je čonjenica da šta god da se uradi ili ne uradi ove sezone - niko se neće buniti. A možda u tom grmu leži zec, možda...

roarrr

pre 1 godinu

Glavu gore majstore, nisi ti kriv što Zvezda mora da osvaja titule u svim sportovima, jer je tako naređeno.

Što je najgore, zvezdini navijači se ponose poklonjenim titulama!?

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Ovaj ako ostane na klupi i sledeće 2-3 sezone Partizan neće videti apsolutno ni jedan jedini trofej. Čovek nema jednu jedinu akciju za igrače. Da Panteru loptu i ovaj sili do iznemoglosti. Avramović ne zna kud bije. Smajlagić je sramota košarke. Osim Ledeja ostali nisu košarkaši. Ovaj Obradović od Partizana napravi amaterski klub. To nije uspelo ni Čanku a ni Šćepanoviću. Pa Partizan je bolje i organizovanije igrao sa Božom Đumićem, Vrapcem, Birčevićem i sl. igračima. Ovo čisti plaćenici koji otaljavaju utakmice. Svi skupa sa Obradovićem… Upamtite ovaj komentar…

Pall Mall

pre 1 godinu

Dajete Rumenom jos malo para povećajte budzet inace ni sledeće sezone ne moze uraditi nista. Navikao covek na budžet 25 do 30 milki pa to ti je.Trebace mu jos koji stranac da stane na crtu Zvezdi.

Loznica, Gučevo, Cer…

pre 1 godinu

Čestitam CZ titulu u ABA ligi i odlazak u evroligu. Realno najkvalitetniji klub na prostorima exYu sa najboljim trenerom na klupi. Partizan ako nešto ne promeni ni narednih 10 godina neće osvojiti ni jedan trofej. Ako ne dovede ozbiljnog trenera i ne bude se fokusirao na domaće igrače koji vole klub a ne ove strane žabe koje gledaju kako da otaljaju posao neće videti trofeja još dugo, dugo godina…

BGD

pre 1 godinu

igraš protiv tima koji nema centra, igraš većinu utakmice sa dva visoka i nijednu jedinu akciju za njih nemaš??? pa koj će ti onda na parketu. šta radite na treningu??? alo ej alo šta radite na treningu???
(neko, 27. maj 2022 23:51)
Pazi lika, on govori Zeljku Obradovicu kako bi trebao da prema taktiku ??? Alo,ej alo ?

Stevan

pre 1 godinu

Bože kakvi komentari, kao da sve komšije pišu. Šta vi mislite da možemo da dobijemo lagano Zvezdu koja ima praktično 3 reprezentativca? Skup tim i realno najboljeg igrača na parketu? Ovo što je Željko napravio je odlično. Prošli smo u finale pa sad treba da se kida. A priče da Željko ne zna sa igračima su sama glupost, pa nije čovek pre 15 godina osvojio EL. Uvek i u najjačim timovima je izbacivao po nekog mladog igrača. Samo ćemo biti još jači dogodine ako uprava ne zasere.

roarrr

pre 1 godinu

Glavu gore majstore, nisi ti kriv što Zvezda mora da osvaja titule u svim sportovima, jer je tako naređeno.

Što je najgore, zvezdini navijači se ponose poklonjenim titulama!?

pfc

pre 1 godinu

Osim boljeg početka opet ništa od napretka i čuvenog podizanja forme. Sledeći poraz je doviđenja prijatno za ovu sezonu, jer će Zvezda pre dobiti jednu kod nas nego mi petu majstoricu. Malo ko je video da ovo ne valja koncepcijski, da Panter i Lidej gule 40 minuta, da se uzdaš u pamet Avramovića i Zagorca, da ne veruješ 1% u te mlade igrače koje si doveo. Tristan Vukčević je igrao EL sa 17 godina kod Lasa, sa 19 ne može Aba? Na sve to minute su izgubili Smajli i Koprivica jer je Lesor dobio minute kao da je Šakil.

Izgledamo kao Darušafaka i lajt Makabi, najodvratnija košarka na izolacije i divlje prangijanje. Sve u svemu, zaslužen poraz. Čestitke.

mr

pre 1 godinu

Мислим да је највећи промашај Обрадовића у приступу играчима. Ови његови помоћници, или барем ја мислим да јесу, тек су катастрофа. Мени се чини да су играчи незадовољни. Сваки играч који уђе са клупе, уместо да крене и гризе, он убијен у појам. Немам појма, али ми нешто гадно шкрипи. Крај сезоне а сви ко да се други пут виде.

Goks

pre 1 godinu

Počeće od sebe. Problem je što mu to ne pada napamet. Umesto što baljezga o motivaciji i koncentraciji, bilo bi bolje da objasni zašto mu ekipa ima 8 asistencija za ceo meč, zašto mu je sve jedan igrač gori nego na početku sezone, zašto nema jedne smislene akcije nego samo divljanje, zašto odbrana ne postoji, zašto je u svakog igrača uneo nesigurnost i grč....etc etc, još milion pitanja.

neko

pre 1 godinu

igraš protiv tima koji nema centra, igraš većinu utakmice sa dva visoka i nijednu jedinu akciju za njih nemaš??? pa koj će ti onda na parketu. šta radite na treningu??? alo ej alo šta radite na treningu???

nevski

pre 1 godinu

Jel sme neko da pita Željka kako to da lesor igra 15 minuta u kontinuitetu bez izmene i srlja iz greške u grešku a Koprivica sedi na klupi sve vreme?

Jb

pre 1 godinu

Posto pocinjete od sebe evo par predloga...kako je moguce da pravite ekipu bez prvog pleja ako kazemo ajd da je madar drugi, mozda. Drugo, ima li ko da vidi da je mur kakav takav igrac suter a ne plej. Zlostavljate ga bez ikakve ideje, akciju niko ziv ne zove i uvalite mu da prenosi luptu. U sportu minulog rada nema i to vazi i za nekog tako velikog kao sto si ti jer ovo sto partizan igra je nula. Avramovic nije to sto bi Vi zeleli da bude i potpuno je nejasno kako je to iko mogao da pomisli. Niti razume, niti cita, niti zna niti ce znati i do sad je igrao upravo i samo ono sto je mogao i sto zna. Sezona je za partizan zavrsena i probaj da budete bar malo pametniji ako je ikako moguce

Marex

pre 1 godinu

da se trener zove bilo kako osim Željko Obradović, bio bi smenjen bar triput tokom sad već završene sezone..
(Spale, 28. maj 2022 00:14)

Da se trener zove bilo kako drugacije, slusali bi baljezganje ludog Zeksa i kompanije kako je on u stvari Trojanski konj postavljen u Instalaciju od strane Vucica, Terzica, Covica, BIE, CIE, Vatikana i ostalih...

Ovako, instalacija samo ima ima "mlad" tim i mnooogo "manji" budzet od Zvezde, pa ni najbolji trener univerzuma, i sire, ne moze bolje...

DrN

pre 1 godinu

Dangubić? Pa i Kuruc. A loša odbrana, nedovoljna borbenost. Plus slaba rotacija, koja ubija tempo. To je do trenera. A do igrača je da shvate za koga i za šta igraju. Nema trenera koji to može da im usadi ako to nešto nemaju. Naravno, ništa nije gotovo ali mora drugačiji pristup. I trenera i igrača.

iz kornera direkt u gol

pre 1 godinu

Uz sav respekt i postovanje prema velikom treneru, kvalitet i ucinak ekipe partizana su porazavajuci.
Bez motivacije igraca i njegove licne motivisanosti, sve izgleda upravo onako kako izgleda.
Obradovicevo vreme je proslo, u svakom sportskom pogledu, pitanje je samo vremena kada to priznati.

Bojan

pre 1 godinu

Htedoh reći da je Željko kao Murinjo jer mu trebaju vrhunski igraci za vrhunski rezultat, međutim ovaj drugi nesto i osvoji na kraju sezone. Željko realno nikad nije vodio slabiju ekipu od kad je trener, a i da hoće ne moze on od netalentovanih igraca stvoriti Danilovice i Djordjevice. Koji bi trener sa ovom ekipom pobedio Zvezdu? Neko ce reći Dule Vujošević, a iz Duletovog Partizana pola tima zavrsilo u NBA, a iz ovog nisu ni za razvojnu ligu.

Milanče

pre 1 godinu

Nazalost Trinki je za Zeljka izmislio ovaj sport,zao mi je sto to kazem,ali istina je surova ...bezidejno,bezidejno,bezidejno i jos jednom...BEZIDEJNO

nenad

pre 1 godinu

Nema igre gospodine Obradovicu. Lici na NBA sistem, jedan protiv svih. Masu akcija odigra igrac sam. Osim naravno fantasticnog protoka lopte i odlicnih sutera. Pa kada se to procita onda je problem. Pa ste ipak postigli 80 Zvezdi sto nije malo. Dosta utakmica je Zvezda gubila kada primi 80+ poena. Znaci i odbrana ne stima.
Procenat trojki je mozda stvar raspolozenje ali ja mislim i odbrane.... Ajd nastavite da trenirate komsije...

MILAN

pre 1 godinu

Dok ne pređe preko svoje tvrdoglavosti i ne vrati Dangubića (Kurucsa nemože jer netrenira više sa ekipom samo se o tome ćuti) u tim i time pojača odbranu i rotaciju igrača u timu neće se ništa osvojiti ove sezone.Dangubić je korisniji za ekipu od Zagorca,Trife i Glasa zajedno a to Željko zna a nekoristi iz samo njemu znanih razloga.Šteta ???

Невен

pre 1 godinu

Проблем је само што ми немамо играча... а то је опет само твоја кровица јел си их такве бирао или их оваквима направио...

molina

pre 1 godinu

Zvezdas sam i u cudu sam sto tako iskusan trener forsira igru 1 na 1, uglavnom divljanjem za sut spolja, pa ako udje. Jasno je da Panter ne moze da da 50 poena.
Zvezda ima jednog centra i Mitrovica koji to i nije, ali inteligencijom moze da posluzi. Nije mi jasno da ne napada Zvezdu u reketu. Uostalom, samo neka nastavi ovako, Radonja se ne buni.

coach

pre 1 godinu

Kao zvezdas kazem da je zeljko najbolji trener u evropi, ali on zna da radi sa odlicnim igracima koji znaju sta on hoce i kako da igraju njegove akcije. I u partizanu je 1992 imao gotov tim sa igracima koji su vec bili spremni da igraju na najvisem nivou, i ako su su bili mladi. Ovo sad su igraci ispod proseka. Radonjic i Trinkijeri su treneri koji su krenuli odmah sa prosecnim timovima i naucili da rade sa tim sto imaju u tom trenutku

Veliki brat

pre 1 godinu

Dovoljno je pogledati koliko svaki od timova ima izgubljenih lopti, praktično je razlika kod konačnog rezultata direktno proporcionalna razlici u broju izgubljnih lopti.

nickchange

pre 1 godinu

(Marex, 28. maj 2022 01:41)
Da se trener drugačije zove naravno da bi odavno zasluženo leteo jer se ovakva Zvezda igra ovim Partizanom. To da je zvezdin budžet mnoooogooo veči je verovanje u Deda Mraza jer i naš, pošto sam partizanovac, nimalo ne zaostaje, tu su negde.
Drugo, nas ne pobeđuju skupi zvezdini stranci već Dobrić, Davidovac i Mitrovič, tako da tvoj alibi poraza nije na mestu.
Treće: koliko je činjenica o trojanskom konju u fudbalu "baljezganje", govore rezultati i razvoj situacije jer se bulvalno sve ali doslovce sve odigralo tako. Baljezganje je ipak preraslo u činjenicu.
Da se vratimo na košarku i traženja alibija poraza:olako smo se odrekli usluge Pejdža pa i Mozlija, odbrana kao da ne postoji čim protivnik veže nekoliko kontri i malo se odlepi. Mi smo tim koji najlakše i najapsurdnije ispusti prednost, i po meni najbitnije - mi nemamo pleja! Nemamo igru,lucidnost, kreativnost i raznolikost u napadu. U gro napada dođemo u poziciju za šut ne izborenom ili izrađenom akcijom, već zato što ističe vreme ili zato što Panter šutem preko igrača sa 8m leči frustracije zbog prethodnih promašaja. Partizan nikada tako nije igrao. Niko ne sumnja u kvalitet trenera, bio bi apsurd ali sa druge strane je čonjenica da šta god da se uradi ili ne uradi ove sezone - niko se neće buniti. A možda u tom grmu leži zec, možda...