Ponedeljak, 23.05.2022.

17:22

Dva isključenja i umalo tuča – Zvezda zakazala ABA finale sa Partizanom!

Košarkaši Crvene zvezde plasirali su se u finale ABA lige pobedom nad Cedevita Olimpijom u "majstorici" rezultatom 88:78.

Izvor: RM

Dva iskljuèenja i umalo tuèa – Zvezda zakazala ABA finale sa Partizanom! IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

118 Komentari

Sortiraj po:

Idiokratija

pre 1 godinu

Pogledajte snimak pažljivije, prvo Kalinić udara Murića laktom leve ruke, pa mu ovaj vraća pesnicom!
Ne branim Murića, ružno je to što je uradio, ali nije ni Kalinić cvećka uopšte!
(Nikša, 24. maj 2022 07:56)
Pogledaj snimak još pažljivije, pa ćeš videti da pre tog lakta Kalinića, Murić ga udara sa leđa.

pfc

pre 1 godinu

Iako Kalinić itekako ume da bude prgav i da provocira,ovaj put ni jedan posto nije kriv,Murić nasrće na njega udara ga ,a tek onda Kalinić "uzvraća"

aleksaczv

pre 1 godinu

vidim prica se o dovodjenju igraca... kazu ferel? za sta? el? nikako!
markovic out dragic in
simonovic out dalibor ilic in
cirbes out willie reed in

jeftino, bolje od postojeceg, kostur ostao, uigranost ostala.

p.s. mnogo mi je zao ristica!

Nikša

pre 1 godinu

Pogledajte snimak pažljivije, prvo Kalinić udara Murića laktom leve ruke, pa mu ovaj vraća pesnicom!
Ne branim Murića, ružno je to što je uradio, ali nije ni Kalinić cvećka uopšte!

SAŠA FRANKFURT

pre 1 godinu

Mitro: ti ili nisi gledao utakmicu, ili se praviš Englez!! Nisi "slučajno" video ono udaranje laktom u prsa Edžima, ili pesničenje u leđa Murića!? I onda je Kalinić prgav igrač!?

Mohikanac

pre 1 godinu

Prvo čestitke Zvezdi...bravo momci uvek ste najbolji.

Drugo, svaki put prasnem u smeh od komentara "daj Pulena, daj Perija, može Kol, uh ovaj Farel..." i tako redom po ABA ligi godinama unazad.

Zajedničko im je što nikada nisu pobedili Zvezdu u bitnim utakmicama ama baš nikad, takođe Zvezda godinama to rešava u hodu, da daće večeras Farel 25 pts ali će promašiti nekoliko bitnih poseda, primiće nekoliko bitnih pts preko njega i kraj priče.
Ti igrači prave Zvezdi određenu nervozu što je normalno, rekoh daće svoje tim će izgubiti, uzimaju vagone i vagone teških šuteva od kojih neke ali samo neke pogode. Zvezda kada je spremna igra zversku odbranu.
Po pravilu svi oni imaju "sjajan" karakter...obične basketare koje privatizuju utakmicu i kad ih hoće i kada ih neće. Potrošnja lopti enormna, zalaganje u odbrani nesrazmerno toj potrošnji.

Imala je u 2000tim Zvezda Skuni Pena, Rakoča, Omar Kuka, prvi mi padoše na pamet...jel uradila nešto?

Ložite se bezveze...može košarka da se igra na X Y načina ne mora uvek 1 na 1...ipak je ovo kolektivni sport.

srbija

pre 1 godinu

Sve cestitke od grobara. A sad spektakl.
Puno mi je srce sto cu gledati Kalinica, Avramovica, Kuzmica, Koprivicu, Smailagica, Davidovca, Lazica, Trifunovica...ajde, i strance. Navijacu za moj Partizan, ali ko god da pobedi, pobedice kosarka! Naravno, peckacu drugare Zvezdase ako uzmemo titulu, a ocekujem i obrnuto. Jos jednom cestitke i sportski pozdrav!

Stole grobar

pre 1 godinu

Iskreno nadao sam se pobedi Cedevita Olimpije, jer bi u finalu imali mnogo više šansi da osvojimo titulu i odemo u Evroligu. Protiv Zvezde će biti mnogo teško. Njihovi igrači uigraniji i navikli na takve mečevi. Naši igrači kad je najpotrebnije zakažu, jedino ako ih šut krene pa da ne izgube. Šanse u finalu 80:20 u korist Zvezde.

Dosta vise.

pre 1 godinu

Sramotno je ovo prozivanje Kalinica, Upravo je on bio zrtva udaraca nesportskih a sudija je naemrno bio slep na sve to, Na kraju utakmice Kalinica Muric udara sakom u ledja i oba dobijaju Tehnicku, i onda vi pricate kako se Kalinic bacaka, folira flopuje.

Nikola Nikolić

pre 1 godinu

za evro-kup na jesen zvezda da dovede ovog ferela,ako može da vrati berona,još jednog moćnog centa i to je to.nosioci igre da ostanu.

kris

pre 1 godinu

Po meni Nikola Ivanovic igrac utakmice,ali i izuzetne role Lazica i Vajta u napadu kod prelamanja utakmice.Kuzmic bolji nego inace,ostali tu i tamo,Volters podbacio.I najvaznije za istaci,veoma problematicno ponasanje Nikole Kalinica na terenu.Kao sto neko napisa,jedan kos pa pet gluposti,o glumi,prenemaganju i bezobrazluku da ne pricamo.Ocigledno da on nije za lidera ekipe.On je strasno dobar igrac,ali je za igraca zadatka,koji donosi cvrstocu i kod kojeg lopta ne smije dugo biti.Problem je sto ovaj tim nema nekog drugog lidera,pa sticajem okolnosti on mora biti.Sve u svemu,dobra serija,Cedevita jako dobar tim i bez prednosti domaceg terena i odlicne publike ih nebi prosli.Cak mislim da su prosli da bi bili veci favorit protiv Partizana,nego sto smo mi.U finalu ocekujem da svako dobija na svom terenu uz veliku borbu,puno vatre,a pocesto i takmicenje ko ce vise gluposti napraviti,jer su obe ekipe tome sklone.

rke koke

pre 1 godinu

Ovo je pravo polufinale i šibanje, za razliku od klanjanja i izvinjavanja sa 30 razlike.
Bravo za momke i Radonju!
Svaka čast Cedeviti na borbi, igrački su i bolji od Zvezde ali timski i odbrambeno slabiji.

Zvezda u finalu neće izgubiti domaći teren. Sasvim dovoljno.

Leo Getz

pre 1 godinu

Najbitnija je pobeda,koja je mogla i ranije da se osigura.Nedopustivo je da se ozbiljna prednost gubi u 2-3 minuta.Radonjić mora da se postara da se ovakve oscilacije i prazan hod u igri što manje dešavaju.Finalna serija biće veoma naporna,jer se utakmice igraju gotovo svakog drugog dana-predviđeno je da se maksimalnih 5 mečeva odigraju za 11 dana.Finale se igra po sistemu 2-2-1.

Mitro

pre 1 godinu

Izbegavam da govorim loše o srpskim igračima ali ponašanje Kalinića je baš ružno. Jeste dobar igrč ali toliko flopovanje, kukanje na svaku odluku a pritom je sam dosta “tvrd” igrač mi je neshvatljivo. Igraj prljavo ali onda bar muški nemoj da očekuješ da se tebi sve svira. Baš onako iritantno i umišljeni ponašanje kao da je bio mvp finala nba lige 5 puta…

zoran

pre 1 godinu

-Sve u svemu dva najbolja tima u finalu.
-Zasluzena pobeda Zvezde, imala je Zvezda veću igračku širinu.
-očekuje nas večiti derbi pun tenzija i pritiska jer jw ulog ogroman plasman u evroligu.
-Cedevita da je usla u finale protuv Partizana nebi imala sta da trazi.
-sto se tiče finala ono sto mogu reći negde Partizan ima prednost a negde Zvezda.... Partizan će biti motivisaniji svakako.... Željko je veoma ambicijozan.

deki27

pre 1 godinu

Velika pobeda Zvezde, tim se dva puta vracao u igru velikim serijama sto znaci da imaju karakter. Cedevita izuzetno dobra ekipa, lose su poceli sezonu ali se vratili. Odlicna igra Dzonija i Vajta, Lazic nepravedno najosporavaniji igrac dao bitne trojke, Kalinic iako fauliran nepotrebno ulazi u frku sa dokazano prgavim Edzimom i Muricem. Odlucila 12 skokova vise Zvezde, ovo drugo sve tu negde, mi 12 trojki oni 10 ,na kraju 4 bacanja Zvezde vise.Bice opako finale, prednost domaceg terena evidentan ali obe ekipe mogu da dobiju u gostima. Postujem Partizan i glupo bi bilo da kazem da se ne plasim ali vise se plasim pritiska Zeljka koji ce da da' sve od sebe da spasi sezonu

Samo kažem

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo dobro odigrana utakmica. Ovi što komentarišu suđenje bilo je uravnoteženo koliko sumnjivih odluka na jednoj toliko i na drugoj strani. Sada protiv Partizana isto ovako ili još bolje da se odigra i da dogodine gledamo dva predstavnika Srbije u evroligi.

slobinator

pre 1 godinu

za evro-ligu na jesen zvezda da dovede ovog ferela,ako može da vrati berona,još jednog moćnog centa i to je to.nosioci igre da ostanu.

Ivan

pre 1 godinu

ovo je bilo finale pre finala, dve najbolje ekipe Aba lige. odlična utakmica, malo je pokvario utisak muric sa pesnicom u ledja kalinicu ali tenzija i nervoza su bile na velikom nivou.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Све вријеме смо били у вођству у неким дијеловима утакмице имали и већу предност. Ал било је и великих падова на којима морамо радити да се не дешавају у финалу. Олимпија баш јака ове сезоне. Мислим да ће нам против Партизана за нијансу бити лакше. А свакако нам следи још занимљиве кошарке и нервирања нама који навијамо. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

Nikola

pre 1 godinu

Kao prvo, želeo bih da čestitam i Zvezdi i Partizanu na plasmanu u finale. Neka pobedi bolji, uz želju da nam se otvori mogućnost da oba tima nastupaju u EL sledeće sezone.
Zvezda bi mogla da uzme u razmatranje dovođenje Kevina Duane "Yogi" Ferrell Jr.-a, kako glasi njegovo puno ime i prezime. Ne verujem da će se zadržati i naredne sezone u COL. Formiran, "clutch" igrač, koji se ne boji da preuzme odgovornost i koji uzima i teške šuteve po potrebi. Hladnokrvan, odličan dribler, preiskusan (5 NBA timova + PAO), 29 godina ima, jedina mana mu je visina (178cm) i malo lošija igra u odbrani zbog slabijih fizikalija.

todor

pre 1 godinu

Sudije sa Marsa, Zvezdin plej svaki put kad primi loptu kreće sa dvokorakom ,pa onda lopta na parket,nažalost suđenja plej Cedevite isto uporno radi-američka pravila u Evropi, na Jadranu

Rajko

pre 1 godinu

Finale prije finala!Zvezda cim malo se opusti slijedi reakcija Cedevite!Cedevita odlicna ekipa!Steta sto se ove dvije ekipe nisi srele u finalu ..partizan ni blizu ovog kvaliteta ove dvije ekipe..zivi bili pa vidjeli..u finalu ako jednu dobiju nekog od ova dva protivnika bice im puna kapa,hrkljus ekipa! Ajmo Zvezdo do titule!

ivan

pre 1 godinu

Xaxaxaxaax kakvih komentara sve ima,nevjerovatno. Znači razbijamo,znači deru nas sudije,sudije su na našoj strani,gubimo,užasni smo,loš je ovaj a ovaj kako još igra ili onaj bolje da nije ulazio,pa majko mila,svega se čovjek načita.

fontana

pre 1 godinu

Nikad nisam video da neko odigra ovako kao ovaj Omic. Ovo je neverovatno covek je bukvalno igrac manje. Olimpija ima realno igracki bolji tim i od Partizana i Zvezde ali dzabe kad su grupa gradjana

istina i samo istina

pre 1 godinu

Više volim Zvezdu da dobijemo nego Cedevitu...
Sa Zvezdom i u takvim utakmicama se kale ovi mladići iz Partizana.
Tako se dobije Srbija 4-5 reprezentativac za koju godinu i budućnost.

basketaš

pre 1 godinu

Domagoj Pancirov najjači komentor u regiji. Kakav gospodin i šmekerčina, svaka čast.
Na slavu da ga pozoveš i gostiš sva tri dana.

Džoni

pre 1 godinu

Šta mi radimo? Po ko zna koji put ove sezone? Jednostavno kad povedemo ubedljivo stanemo i sa napadom i sa odbranom. Za tri minuta ti skinu sve što si ti 15 minuta gradio??? Ovo je nedopustivo. Još sad ako se ovi rastrče posle ovakvog povratka, do kraja će biti povuci potegni.

Exe

pre 1 godinu

dajte neki dobar link, molim vas
(Baki, 23. maj 2022 18:52)

pokusaj ovaj http://cdn.livetv544.me/webplayer2.php?t=ifr&c=1861947&lang=ru&eid=57154557&lid=1861947&ci=583&si=3

ludo burazeru

pre 1 godinu

Kalinic je možda i najveca zvezda Aba lige ali tolika nonšalancija i pomalo i podcenjivanje protivnika ne vodi ka dobrom.Dok je Lazarevic bio u igri odbrana je donela razliku nakon toga za 3-4min potop.

zvonko

pre 1 godinu

Zvezdin najveći pad u igri dešava se kada Volters uzme loptu u ruke i gnjavi loptu jedno 15-17 sekundi i onda ako ništa ne uradi, a često ne uradi, da loptu recimo Kaliniću koji ima neke skroz nerezonske poteze.

Igra je mnogo spora i statična.

Ako lopta nije kod Voltersa, onda Kalinić misli da je Lebrona lično.

Retko ko od igrača zna neku kretnju, Mitrović i Kuzmić kao da su juče počeli da igraju košarku. Statični, bez želje da da učestvuju u akciji.

Dobrić nedovoljno iskorišćen, kao i Ivanović i Davidovac.

Antihepi

pre 1 godinu

Kako ogavno izgleda ova Kalinićeva igra, flopinzi i mahanje rukama, priča sa sudijama... ko neka seka-persa... ne znam šta je umislio lik, da ne sme niko da ga čuva il šta... sa ovakvim ponašanjem može komotno u Realu da igra...

Tragikomedija

pre 1 godinu

Koliko je Cedevita Olimpija dobra napadačka ekipa kada uhvate ritam. Ferel i Dragić obojica neverovatno brzi sa dobrim šutom, Blažić takođe samo što ga neće za sad, Pulen je najbolji ofanzivni igrač lige bio sa Mornarom, Omić je za Zvezdine centre Oladžuvon lično u napadu itd. U odbrani umeju da zakažu, ali kad ih krene ofanzivno stvarno mogu da deluju nezaustavljivo.

veliki strumf

pre 1 godinu

СРАМНА ИГРА У 2/4!!! Допустити серију 15-0 кући против Цедевите - како је то јадно! Калинић продао 5 лопти за полувреме! Који краљ… Од 6 продатих лопти он сам изгубио 5! Одбрана се потпуно распала средином 2/4, нико ништа играо није. Ивановић потпуни промашај, дечко не зна шта игра, а и Волтерс данас врло лош. Имали смо добијен меч и просусмо огромну предност…

kris

pre 1 godinu

Kalinićevo ponašanje na terenu je sramotno.Osim što srlja,grijesi,stalno se nešto buni,glumi... Najzaslužniji je za povratak Cedevite u utakmicu.

veliki

pre 1 godinu

Праве нам серију 15-0! Спуштају са 19 разлике уз масу Калинићевих глупости и продатих лопти! Недопустиво шта ради човек, НЕДОПУСТИВО!!! Одбрана кардинално лоша, тотално расуло!

Fenomen

pre 1 godinu

Kalinića i njegovu košarku me mogu da smislim. Nakon svakog dobrog poteza napravi bar tri štetočinska...strašno iritira svojim greškama na amaterskom nivou.

Realno

pre 1 godinu

Realno ne vidim kako Cedevida moze da dobije Zvezdu, Zvezda ce kuci imati domacinsko sudjenje, znaci bice dozvoljeno sve na granici faula, a Cedevita nije tim koji moze da se suprostavi takvoj igri

srbija

pre 1 godinu

Sve cestitke od grobara. A sad spektakl.
Puno mi je srce sto cu gledati Kalinica, Avramovica, Kuzmica, Koprivicu, Smailagica, Davidovca, Lazica, Trifunovica...ajde, i strance. Navijacu za moj Partizan, ali ko god da pobedi, pobedice kosarka! Naravno, peckacu drugare Zvezdase ako uzmemo titulu, a ocekujem i obrnuto. Jos jednom cestitke i sportski pozdrav!

Mitro

pre 1 godinu

Izbegavam da govorim loše o srpskim igračima ali ponašanje Kalinića je baš ružno. Jeste dobar igrč ali toliko flopovanje, kukanje na svaku odluku a pritom je sam dosta “tvrd” igrač mi je neshvatljivo. Igraj prljavo ali onda bar muški nemoj da očekuješ da se tebi sve svira. Baš onako iritantno i umišljeni ponašanje kao da je bio mvp finala nba lige 5 puta…

Dosta vise.

pre 1 godinu

Sramotno je ovo prozivanje Kalinica, Upravo je on bio zrtva udaraca nesportskih a sudija je naemrno bio slep na sve to, Na kraju utakmice Kalinica Muric udara sakom u ledja i oba dobijaju Tehnicku, i onda vi pricate kako se Kalinic bacaka, folira flopuje.

Rajko

pre 1 godinu

Finale prije finala!Zvezda cim malo se opusti slijedi reakcija Cedevite!Cedevita odlicna ekipa!Steta sto se ove dvije ekipe nisi srele u finalu ..partizan ni blizu ovog kvaliteta ove dvije ekipe..zivi bili pa vidjeli..u finalu ako jednu dobiju nekog od ova dva protivnika bice im puna kapa,hrkljus ekipa! Ajmo Zvezdo do titule!

rke koke

pre 1 godinu

Ovo je pravo polufinale i šibanje, za razliku od klanjanja i izvinjavanja sa 30 razlike.
Bravo za momke i Radonju!
Svaka čast Cedeviti na borbi, igrački su i bolji od Zvezde ali timski i odbrambeno slabiji.

Zvezda u finalu neće izgubiti domaći teren. Sasvim dovoljno.

deki27

pre 1 godinu

Velika pobeda Zvezde, tim se dva puta vracao u igru velikim serijama sto znaci da imaju karakter. Cedevita izuzetno dobra ekipa, lose su poceli sezonu ali se vratili. Odlicna igra Dzonija i Vajta, Lazic nepravedno najosporavaniji igrac dao bitne trojke, Kalinic iako fauliran nepotrebno ulazi u frku sa dokazano prgavim Edzimom i Muricem. Odlucila 12 skokova vise Zvezde, ovo drugo sve tu negde, mi 12 trojki oni 10 ,na kraju 4 bacanja Zvezde vise.Bice opako finale, prednost domaceg terena evidentan ali obe ekipe mogu da dobiju u gostima. Postujem Partizan i glupo bi bilo da kazem da se ne plasim ali vise se plasim pritiska Zeljka koji ce da da' sve od sebe da spasi sezonu

Ivan

pre 1 godinu

ovo je bilo finale pre finala, dve najbolje ekipe Aba lige. odlična utakmica, malo je pokvario utisak muric sa pesnicom u ledja kalinicu ali tenzija i nervoza su bile na velikom nivou.

Stole grobar

pre 1 godinu

Iskreno nadao sam se pobedi Cedevita Olimpije, jer bi u finalu imali mnogo više šansi da osvojimo titulu i odemo u Evroligu. Protiv Zvezde će biti mnogo teško. Njihovi igrači uigraniji i navikli na takve mečevi. Naši igrači kad je najpotrebnije zakažu, jedino ako ih šut krene pa da ne izgube. Šanse u finalu 80:20 u korist Zvezde.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Све вријеме смо били у вођству у неким дијеловима утакмице имали и већу предност. Ал било је и великих падова на којима морамо радити да се не дешавају у финалу. Олимпија баш јака ове сезоне. Мислим да ће нам против Партизана за нијансу бити лакше. А свакако нам следи још занимљиве кошарке и нервирања нама који навијамо. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

kris

pre 1 godinu

Po meni Nikola Ivanovic igrac utakmice,ali i izuzetne role Lazica i Vajta u napadu kod prelamanja utakmice.Kuzmic bolji nego inace,ostali tu i tamo,Volters podbacio.I najvaznije za istaci,veoma problematicno ponasanje Nikole Kalinica na terenu.Kao sto neko napisa,jedan kos pa pet gluposti,o glumi,prenemaganju i bezobrazluku da ne pricamo.Ocigledno da on nije za lidera ekipe.On je strasno dobar igrac,ali je za igraca zadatka,koji donosi cvrstocu i kod kojeg lopta ne smije dugo biti.Problem je sto ovaj tim nema nekog drugog lidera,pa sticajem okolnosti on mora biti.Sve u svemu,dobra serija,Cedevita jako dobar tim i bez prednosti domaceg terena i odlicne publike ih nebi prosli.Cak mislim da su prosli da bi bili veci favorit protiv Partizana,nego sto smo mi.U finalu ocekujem da svako dobija na svom terenu uz veliku borbu,puno vatre,a pocesto i takmicenje ko ce vise gluposti napraviti,jer su obe ekipe tome sklone.

Mohikanac

pre 1 godinu

Prvo čestitke Zvezdi...bravo momci uvek ste najbolji.

Drugo, svaki put prasnem u smeh od komentara "daj Pulena, daj Perija, može Kol, uh ovaj Farel..." i tako redom po ABA ligi godinama unazad.

Zajedničko im je što nikada nisu pobedili Zvezdu u bitnim utakmicama ama baš nikad, takođe Zvezda godinama to rešava u hodu, da daće večeras Farel 25 pts ali će promašiti nekoliko bitnih poseda, primiće nekoliko bitnih pts preko njega i kraj priče.
Ti igrači prave Zvezdi određenu nervozu što je normalno, rekoh daće svoje tim će izgubiti, uzimaju vagone i vagone teških šuteva od kojih neke ali samo neke pogode. Zvezda kada je spremna igra zversku odbranu.
Po pravilu svi oni imaju "sjajan" karakter...obične basketare koje privatizuju utakmicu i kad ih hoće i kada ih neće. Potrošnja lopti enormna, zalaganje u odbrani nesrazmerno toj potrošnji.

Imala je u 2000tim Zvezda Skuni Pena, Rakoča, Omar Kuka, prvi mi padoše na pamet...jel uradila nešto?

Ložite se bezveze...može košarka da se igra na X Y načina ne mora uvek 1 na 1...ipak je ovo kolektivni sport.

Fenomen

pre 1 godinu

Kalinića i njegovu košarku me mogu da smislim. Nakon svakog dobrog poteza napravi bar tri štetočinska...strašno iritira svojim greškama na amaterskom nivou.

Antihepi

pre 1 godinu

Kako ogavno izgleda ova Kalinićeva igra, flopinzi i mahanje rukama, priča sa sudijama... ko neka seka-persa... ne znam šta je umislio lik, da ne sme niko da ga čuva il šta... sa ovakvim ponašanjem može komotno u Realu da igra...

Leo Getz

pre 1 godinu

Najbitnija je pobeda,koja je mogla i ranije da se osigura.Nedopustivo je da se ozbiljna prednost gubi u 2-3 minuta.Radonjić mora da se postara da se ovakve oscilacije i prazan hod u igri što manje dešavaju.Finalna serija biće veoma naporna,jer se utakmice igraju gotovo svakog drugog dana-predviđeno je da se maksimalnih 5 mečeva odigraju za 11 dana.Finale se igra po sistemu 2-2-1.

slobinator

pre 1 godinu

za evro-ligu na jesen zvezda da dovede ovog ferela,ako može da vrati berona,još jednog moćnog centa i to je to.nosioci igre da ostanu.

Nikola

pre 1 godinu

Kao prvo, želeo bih da čestitam i Zvezdi i Partizanu na plasmanu u finale. Neka pobedi bolji, uz želju da nam se otvori mogućnost da oba tima nastupaju u EL sledeće sezone.
Zvezda bi mogla da uzme u razmatranje dovođenje Kevina Duane "Yogi" Ferrell Jr.-a, kako glasi njegovo puno ime i prezime. Ne verujem da će se zadržati i naredne sezone u COL. Formiran, "clutch" igrač, koji se ne boji da preuzme odgovornost i koji uzima i teške šuteve po potrebi. Hladnokrvan, odličan dribler, preiskusan (5 NBA timova + PAO), 29 godina ima, jedina mana mu je visina (178cm) i malo lošija igra u odbrani zbog slabijih fizikalija.

ivan

pre 1 godinu

Xaxaxaxaax kakvih komentara sve ima,nevjerovatno. Znači razbijamo,znači deru nas sudije,sudije su na našoj strani,gubimo,užasni smo,loš je ovaj a ovaj kako još igra ili onaj bolje da nije ulazio,pa majko mila,svega se čovjek načita.

kris

pre 1 godinu

Kalinićevo ponašanje na terenu je sramotno.Osim što srlja,grijesi,stalno se nešto buni,glumi... Najzaslužniji je za povratak Cedevite u utakmicu.

veliki strumf

pre 1 godinu

СРАМНА ИГРА У 2/4!!! Допустити серију 15-0 кући против Цедевите - како је то јадно! Калинић продао 5 лопти за полувреме! Који краљ… Од 6 продатих лопти он сам изгубио 5! Одбрана се потпуно распала средином 2/4, нико ништа играо није. Ивановић потпуни промашај, дечко не зна шта игра, а и Волтерс данас врло лош. Имали смо добијен меч и просусмо огромну предност…

ludo burazeru

pre 1 godinu

Kalinic je možda i najveca zvezda Aba lige ali tolika nonšalancija i pomalo i podcenjivanje protivnika ne vodi ka dobrom.Dok je Lazarevic bio u igri odbrana je donela razliku nakon toga za 3-4min potop.

SAŠA FRANKFURT

pre 1 godinu

Mitro: ti ili nisi gledao utakmicu, ili se praviš Englez!! Nisi "slučajno" video ono udaranje laktom u prsa Edžima, ili pesničenje u leđa Murića!? I onda je Kalinić prgav igrač!?

Samo kažem

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo dobro odigrana utakmica. Ovi što komentarišu suđenje bilo je uravnoteženo koliko sumnjivih odluka na jednoj toliko i na drugoj strani. Sada protiv Partizana isto ovako ili još bolje da se odigra i da dogodine gledamo dva predstavnika Srbije u evroligi.

zoran

pre 1 godinu

-Sve u svemu dva najbolja tima u finalu.
-Zasluzena pobeda Zvezde, imala je Zvezda veću igračku širinu.
-očekuje nas večiti derbi pun tenzija i pritiska jer jw ulog ogroman plasman u evroligu.
-Cedevita da je usla u finale protuv Partizana nebi imala sta da trazi.
-sto se tiče finala ono sto mogu reći negde Partizan ima prednost a negde Zvezda.... Partizan će biti motivisaniji svakako.... Željko je veoma ambicijozan.

istina i samo istina

pre 1 godinu

Više volim Zvezdu da dobijemo nego Cedevitu...
Sa Zvezdom i u takvim utakmicama se kale ovi mladići iz Partizana.
Tako se dobije Srbija 4-5 reprezentativac za koju godinu i budućnost.

pfc

pre 1 godinu

Iako Kalinić itekako ume da bude prgav i da provocira,ovaj put ni jedan posto nije kriv,Murić nasrće na njega udara ga ,a tek onda Kalinić "uzvraća"

veliki

pre 1 godinu

Праве нам серију 15-0! Спуштају са 19 разлике уз масу Калинићевих глупости и продатих лопти! Недопустиво шта ради човек, НЕДОПУСТИВО!!! Одбрана кардинално лоша, тотално расуло!

Idiokratija

pre 1 godinu

Pogledajte snimak pažljivije, prvo Kalinić udara Murića laktom leve ruke, pa mu ovaj vraća pesnicom!
Ne branim Murića, ružno je to što je uradio, ali nije ni Kalinić cvećka uopšte!
(Nikša, 24. maj 2022 07:56)
Pogledaj snimak još pažljivije, pa ćeš videti da pre tog lakta Kalinića, Murić ga udara sa leđa.

fontana

pre 1 godinu

Nikad nisam video da neko odigra ovako kao ovaj Omic. Ovo je neverovatno covek je bukvalno igrac manje. Olimpija ima realno igracki bolji tim i od Partizana i Zvezde ali dzabe kad su grupa gradjana

todor

pre 1 godinu

Sudije sa Marsa, Zvezdin plej svaki put kad primi loptu kreće sa dvokorakom ,pa onda lopta na parket,nažalost suđenja plej Cedevite isto uporno radi-američka pravila u Evropi, na Jadranu

Nikola Nikolić

pre 1 godinu

za evro-kup na jesen zvezda da dovede ovog ferela,ako može da vrati berona,još jednog moćnog centa i to je to.nosioci igre da ostanu.

aleksaczv

pre 1 godinu

vidim prica se o dovodjenju igraca... kazu ferel? za sta? el? nikako!
markovic out dragic in
simonovic out dalibor ilic in
cirbes out willie reed in

jeftino, bolje od postojeceg, kostur ostao, uigranost ostala.

p.s. mnogo mi je zao ristica!

Nikša

pre 1 godinu

Pogledajte snimak pažljivije, prvo Kalinić udara Murića laktom leve ruke, pa mu ovaj vraća pesnicom!
Ne branim Murića, ružno je to što je uradio, ali nije ni Kalinić cvećka uopšte!

Realno

pre 1 godinu

Realno ne vidim kako Cedevida moze da dobije Zvezdu, Zvezda ce kuci imati domacinsko sudjenje, znaci bice dozvoljeno sve na granici faula, a Cedevita nije tim koji moze da se suprostavi takvoj igri

Tragikomedija

pre 1 godinu

Koliko je Cedevita Olimpija dobra napadačka ekipa kada uhvate ritam. Ferel i Dragić obojica neverovatno brzi sa dobrim šutom, Blažić takođe samo što ga neće za sad, Pulen je najbolji ofanzivni igrač lige bio sa Mornarom, Omić je za Zvezdine centre Oladžuvon lično u napadu itd. U odbrani umeju da zakažu, ali kad ih krene ofanzivno stvarno mogu da deluju nezaustavljivo.

Džoni

pre 1 godinu

Šta mi radimo? Po ko zna koji put ove sezone? Jednostavno kad povedemo ubedljivo stanemo i sa napadom i sa odbranom. Za tri minuta ti skinu sve što si ti 15 minuta gradio??? Ovo je nedopustivo. Još sad ako se ovi rastrče posle ovakvog povratka, do kraja će biti povuci potegni.

basketaš

pre 1 godinu

Domagoj Pancirov najjači komentor u regiji. Kakav gospodin i šmekerčina, svaka čast.
Na slavu da ga pozoveš i gostiš sva tri dana.

zvonko

pre 1 godinu

Zvezdin najveći pad u igri dešava se kada Volters uzme loptu u ruke i gnjavi loptu jedno 15-17 sekundi i onda ako ništa ne uradi, a često ne uradi, da loptu recimo Kaliniću koji ima neke skroz nerezonske poteze.

Igra je mnogo spora i statična.

Ako lopta nije kod Voltersa, onda Kalinić misli da je Lebrona lično.

Retko ko od igrača zna neku kretnju, Mitrović i Kuzmić kao da su juče počeli da igraju košarku. Statični, bez želje da da učestvuju u akciji.

Dobrić nedovoljno iskorišćen, kao i Ivanović i Davidovac.

Exe

pre 1 godinu

dajte neki dobar link, molim vas
(Baki, 23. maj 2022 18:52)

pokusaj ovaj http://cdn.livetv544.me/webplayer2.php?t=ifr&c=1861947&lang=ru&eid=57154557&lid=1861947&ci=583&si=3

Mitro

pre 1 godinu

Izbegavam da govorim loše o srpskim igračima ali ponašanje Kalinića je baš ružno. Jeste dobar igrč ali toliko flopovanje, kukanje na svaku odluku a pritom je sam dosta “tvrd” igrač mi je neshvatljivo. Igraj prljavo ali onda bar muški nemoj da očekuješ da se tebi sve svira. Baš onako iritantno i umišljeni ponašanje kao da je bio mvp finala nba lige 5 puta…

Nikola Nikolić

pre 1 godinu

za evro-kup na jesen zvezda da dovede ovog ferela,ako može da vrati berona,još jednog moćnog centa i to je to.nosioci igre da ostanu.

Rajko

pre 1 godinu

Finale prije finala!Zvezda cim malo se opusti slijedi reakcija Cedevite!Cedevita odlicna ekipa!Steta sto se ove dvije ekipe nisi srele u finalu ..partizan ni blizu ovog kvaliteta ove dvije ekipe..zivi bili pa vidjeli..u finalu ako jednu dobiju nekog od ova dva protivnika bice im puna kapa,hrkljus ekipa! Ajmo Zvezdo do titule!

zoran

pre 1 godinu

-Sve u svemu dva najbolja tima u finalu.
-Zasluzena pobeda Zvezde, imala je Zvezda veću igračku širinu.
-očekuje nas večiti derbi pun tenzija i pritiska jer jw ulog ogroman plasman u evroligu.
-Cedevita da je usla u finale protuv Partizana nebi imala sta da trazi.
-sto se tiče finala ono sto mogu reći negde Partizan ima prednost a negde Zvezda.... Partizan će biti motivisaniji svakako.... Željko je veoma ambicijozan.

istina i samo istina

pre 1 godinu

Više volim Zvezdu da dobijemo nego Cedevitu...
Sa Zvezdom i u takvim utakmicama se kale ovi mladići iz Partizana.
Tako se dobije Srbija 4-5 reprezentativac za koju godinu i budućnost.

todor

pre 1 godinu

Sudije sa Marsa, Zvezdin plej svaki put kad primi loptu kreće sa dvokorakom ,pa onda lopta na parket,nažalost suđenja plej Cedevite isto uporno radi-američka pravila u Evropi, na Jadranu

Dosta vise.

pre 1 godinu

Sramotno je ovo prozivanje Kalinica, Upravo je on bio zrtva udaraca nesportskih a sudija je naemrno bio slep na sve to, Na kraju utakmice Kalinica Muric udara sakom u ledja i oba dobijaju Tehnicku, i onda vi pricate kako se Kalinic bacaka, folira flopuje.

Fenomen

pre 1 godinu

Kalinića i njegovu košarku me mogu da smislim. Nakon svakog dobrog poteza napravi bar tri štetočinska...strašno iritira svojim greškama na amaterskom nivou.

Ivan

pre 1 godinu

ovo je bilo finale pre finala, dve najbolje ekipe Aba lige. odlična utakmica, malo je pokvario utisak muric sa pesnicom u ledja kalinicu ali tenzija i nervoza su bile na velikom nivou.

rke koke

pre 1 godinu

Ovo je pravo polufinale i šibanje, za razliku od klanjanja i izvinjavanja sa 30 razlike.
Bravo za momke i Radonju!
Svaka čast Cedeviti na borbi, igrački su i bolji od Zvezde ali timski i odbrambeno slabiji.

Zvezda u finalu neće izgubiti domaći teren. Sasvim dovoljno.

Antihepi

pre 1 godinu

Kako ogavno izgleda ova Kalinićeva igra, flopinzi i mahanje rukama, priča sa sudijama... ko neka seka-persa... ne znam šta je umislio lik, da ne sme niko da ga čuva il šta... sa ovakvim ponašanjem može komotno u Realu da igra...

slobinator

pre 1 godinu

za evro-ligu na jesen zvezda da dovede ovog ferela,ako može da vrati berona,još jednog moćnog centa i to je to.nosioci igre da ostanu.

Nikša

pre 1 godinu

Pogledajte snimak pažljivije, prvo Kalinić udara Murića laktom leve ruke, pa mu ovaj vraća pesnicom!
Ne branim Murića, ružno je to što je uradio, ali nije ni Kalinić cvećka uopšte!

fontana

pre 1 godinu

Nikad nisam video da neko odigra ovako kao ovaj Omic. Ovo je neverovatno covek je bukvalno igrac manje. Olimpija ima realno igracki bolji tim i od Partizana i Zvezde ali dzabe kad su grupa gradjana

Realno

pre 1 godinu

Realno ne vidim kako Cedevida moze da dobije Zvezdu, Zvezda ce kuci imati domacinsko sudjenje, znaci bice dozvoljeno sve na granici faula, a Cedevita nije tim koji moze da se suprostavi takvoj igri

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Све вријеме смо били у вођству у неким дијеловима утакмице имали и већу предност. Ал било је и великих падова на којима морамо радити да се не дешавају у финалу. Олимпија баш јака ове сезоне. Мислим да ће нам против Партизана за нијансу бити лакше. А свакако нам следи још занимљиве кошарке и нервирања нама који навијамо. БРАВО ЗВЕЗДО! 👏👏👏

kris

pre 1 godinu

Po meni Nikola Ivanovic igrac utakmice,ali i izuzetne role Lazica i Vajta u napadu kod prelamanja utakmice.Kuzmic bolji nego inace,ostali tu i tamo,Volters podbacio.I najvaznije za istaci,veoma problematicno ponasanje Nikole Kalinica na terenu.Kao sto neko napisa,jedan kos pa pet gluposti,o glumi,prenemaganju i bezobrazluku da ne pricamo.Ocigledno da on nije za lidera ekipe.On je strasno dobar igrac,ali je za igraca zadatka,koji donosi cvrstocu i kod kojeg lopta ne smije dugo biti.Problem je sto ovaj tim nema nekog drugog lidera,pa sticajem okolnosti on mora biti.Sve u svemu,dobra serija,Cedevita jako dobar tim i bez prednosti domaceg terena i odlicne publike ih nebi prosli.Cak mislim da su prosli da bi bili veci favorit protiv Partizana,nego sto smo mi.U finalu ocekujem da svako dobija na svom terenu uz veliku borbu,puno vatre,a pocesto i takmicenje ko ce vise gluposti napraviti,jer su obe ekipe tome sklone.

Stole grobar

pre 1 godinu

Iskreno nadao sam se pobedi Cedevita Olimpije, jer bi u finalu imali mnogo više šansi da osvojimo titulu i odemo u Evroligu. Protiv Zvezde će biti mnogo teško. Njihovi igrači uigraniji i navikli na takve mečevi. Naši igrači kad je najpotrebnije zakažu, jedino ako ih šut krene pa da ne izgube. Šanse u finalu 80:20 u korist Zvezde.

veliki strumf

pre 1 godinu

СРАМНА ИГРА У 2/4!!! Допустити серију 15-0 кући против Цедевите - како је то јадно! Калинић продао 5 лопти за полувреме! Који краљ… Од 6 продатих лопти он сам изгубио 5! Одбрана се потпуно распала средином 2/4, нико ништа играо није. Ивановић потпуни промашај, дечко не зна шта игра, а и Волтерс данас врло лош. Имали смо добијен меч и просусмо огромну предност…

srbija

pre 1 godinu

Sve cestitke od grobara. A sad spektakl.
Puno mi je srce sto cu gledati Kalinica, Avramovica, Kuzmica, Koprivicu, Smailagica, Davidovca, Lazica, Trifunovica...ajde, i strance. Navijacu za moj Partizan, ali ko god da pobedi, pobedice kosarka! Naravno, peckacu drugare Zvezdase ako uzmemo titulu, a ocekujem i obrnuto. Jos jednom cestitke i sportski pozdrav!

zvonko

pre 1 godinu

Zvezdin najveći pad u igri dešava se kada Volters uzme loptu u ruke i gnjavi loptu jedno 15-17 sekundi i onda ako ništa ne uradi, a često ne uradi, da loptu recimo Kaliniću koji ima neke skroz nerezonske poteze.

Igra je mnogo spora i statična.

Ako lopta nije kod Voltersa, onda Kalinić misli da je Lebrona lično.

Retko ko od igrača zna neku kretnju, Mitrović i Kuzmić kao da su juče počeli da igraju košarku. Statični, bez želje da da učestvuju u akciji.

Dobrić nedovoljno iskorišćen, kao i Ivanović i Davidovac.

Samo kažem

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo dobro odigrana utakmica. Ovi što komentarišu suđenje bilo je uravnoteženo koliko sumnjivih odluka na jednoj toliko i na drugoj strani. Sada protiv Partizana isto ovako ili još bolje da se odigra i da dogodine gledamo dva predstavnika Srbije u evroligi.

Tragikomedija

pre 1 godinu

Koliko je Cedevita Olimpija dobra napadačka ekipa kada uhvate ritam. Ferel i Dragić obojica neverovatno brzi sa dobrim šutom, Blažić takođe samo što ga neće za sad, Pulen je najbolji ofanzivni igrač lige bio sa Mornarom, Omić je za Zvezdine centre Oladžuvon lično u napadu itd. U odbrani umeju da zakažu, ali kad ih krene ofanzivno stvarno mogu da deluju nezaustavljivo.

kris

pre 1 godinu

Kalinićevo ponašanje na terenu je sramotno.Osim što srlja,grijesi,stalno se nešto buni,glumi... Najzaslužniji je za povratak Cedevite u utakmicu.

deki27

pre 1 godinu

Velika pobeda Zvezde, tim se dva puta vracao u igru velikim serijama sto znaci da imaju karakter. Cedevita izuzetno dobra ekipa, lose su poceli sezonu ali se vratili. Odlicna igra Dzonija i Vajta, Lazic nepravedno najosporavaniji igrac dao bitne trojke, Kalinic iako fauliran nepotrebno ulazi u frku sa dokazano prgavim Edzimom i Muricem. Odlucila 12 skokova vise Zvezde, ovo drugo sve tu negde, mi 12 trojki oni 10 ,na kraju 4 bacanja Zvezde vise.Bice opako finale, prednost domaceg terena evidentan ali obe ekipe mogu da dobiju u gostima. Postujem Partizan i glupo bi bilo da kazem da se ne plasim ali vise se plasim pritiska Zeljka koji ce da da' sve od sebe da spasi sezonu

Nikola

pre 1 godinu

Kao prvo, želeo bih da čestitam i Zvezdi i Partizanu na plasmanu u finale. Neka pobedi bolji, uz želju da nam se otvori mogućnost da oba tima nastupaju u EL sledeće sezone.
Zvezda bi mogla da uzme u razmatranje dovođenje Kevina Duane "Yogi" Ferrell Jr.-a, kako glasi njegovo puno ime i prezime. Ne verujem da će se zadržati i naredne sezone u COL. Formiran, "clutch" igrač, koji se ne boji da preuzme odgovornost i koji uzima i teške šuteve po potrebi. Hladnokrvan, odličan dribler, preiskusan (5 NBA timova + PAO), 29 godina ima, jedina mana mu je visina (178cm) i malo lošija igra u odbrani zbog slabijih fizikalija.

ivan

pre 1 godinu

Xaxaxaxaax kakvih komentara sve ima,nevjerovatno. Znači razbijamo,znači deru nas sudije,sudije su na našoj strani,gubimo,užasni smo,loš je ovaj a ovaj kako još igra ili onaj bolje da nije ulazio,pa majko mila,svega se čovjek načita.

SAŠA FRANKFURT

pre 1 godinu

Mitro: ti ili nisi gledao utakmicu, ili se praviš Englez!! Nisi "slučajno" video ono udaranje laktom u prsa Edžima, ili pesničenje u leđa Murića!? I onda je Kalinić prgav igrač!?

Mohikanac

pre 1 godinu

Prvo čestitke Zvezdi...bravo momci uvek ste najbolji.

Drugo, svaki put prasnem u smeh od komentara "daj Pulena, daj Perija, može Kol, uh ovaj Farel..." i tako redom po ABA ligi godinama unazad.

Zajedničko im je što nikada nisu pobedili Zvezdu u bitnim utakmicama ama baš nikad, takođe Zvezda godinama to rešava u hodu, da daće večeras Farel 25 pts ali će promašiti nekoliko bitnih poseda, primiće nekoliko bitnih pts preko njega i kraj priče.
Ti igrači prave Zvezdi određenu nervozu što je normalno, rekoh daće svoje tim će izgubiti, uzimaju vagone i vagone teških šuteva od kojih neke ali samo neke pogode. Zvezda kada je spremna igra zversku odbranu.
Po pravilu svi oni imaju "sjajan" karakter...obične basketare koje privatizuju utakmicu i kad ih hoće i kada ih neće. Potrošnja lopti enormna, zalaganje u odbrani nesrazmerno toj potrošnji.

Imala je u 2000tim Zvezda Skuni Pena, Rakoča, Omar Kuka, prvi mi padoše na pamet...jel uradila nešto?

Ložite se bezveze...može košarka da se igra na X Y načina ne mora uvek 1 na 1...ipak je ovo kolektivni sport.

Leo Getz

pre 1 godinu

Najbitnija je pobeda,koja je mogla i ranije da se osigura.Nedopustivo je da se ozbiljna prednost gubi u 2-3 minuta.Radonjić mora da se postara da se ovakve oscilacije i prazan hod u igri što manje dešavaju.Finalna serija biće veoma naporna,jer se utakmice igraju gotovo svakog drugog dana-predviđeno je da se maksimalnih 5 mečeva odigraju za 11 dana.Finale se igra po sistemu 2-2-1.

Idiokratija

pre 1 godinu

Pogledajte snimak pažljivije, prvo Kalinić udara Murića laktom leve ruke, pa mu ovaj vraća pesnicom!
Ne branim Murića, ružno je to što je uradio, ali nije ni Kalinić cvećka uopšte!
(Nikša, 24. maj 2022 07:56)
Pogledaj snimak još pažljivije, pa ćeš videti da pre tog lakta Kalinića, Murić ga udara sa leđa.

veliki

pre 1 godinu

Праве нам серију 15-0! Спуштају са 19 разлике уз масу Калинићевих глупости и продатих лопти! Недопустиво шта ради човек, НЕДОПУСТИВО!!! Одбрана кардинално лоша, тотално расуло!

pfc

pre 1 godinu

Iako Kalinić itekako ume da bude prgav i da provocira,ovaj put ni jedan posto nije kriv,Murić nasrće na njega udara ga ,a tek onda Kalinić "uzvraća"

basketaš

pre 1 godinu

Domagoj Pancirov najjači komentor u regiji. Kakav gospodin i šmekerčina, svaka čast.
Na slavu da ga pozoveš i gostiš sva tri dana.

ludo burazeru

pre 1 godinu

Kalinic je možda i najveca zvezda Aba lige ali tolika nonšalancija i pomalo i podcenjivanje protivnika ne vodi ka dobrom.Dok je Lazarevic bio u igri odbrana je donela razliku nakon toga za 3-4min potop.

aleksaczv

pre 1 godinu

vidim prica se o dovodjenju igraca... kazu ferel? za sta? el? nikako!
markovic out dragic in
simonovic out dalibor ilic in
cirbes out willie reed in

jeftino, bolje od postojeceg, kostur ostao, uigranost ostala.

p.s. mnogo mi je zao ristica!

Exe

pre 1 godinu

dajte neki dobar link, molim vas
(Baki, 23. maj 2022 18:52)

pokusaj ovaj http://cdn.livetv544.me/webplayer2.php?t=ifr&c=1861947&lang=ru&eid=57154557&lid=1861947&ci=583&si=3

Džoni

pre 1 godinu

Šta mi radimo? Po ko zna koji put ove sezone? Jednostavno kad povedemo ubedljivo stanemo i sa napadom i sa odbranom. Za tri minuta ti skinu sve što si ti 15 minuta gradio??? Ovo je nedopustivo. Još sad ako se ovi rastrče posle ovakvog povratka, do kraja će biti povuci potegni.