1. Dovedite ga u Zvezdu...
  (Moje ime, 23. maj 2022 22:14)

  # Link komentara

 2. Sećam se 2004-e,fudbala, pojavio se Zlatan iz Ajaksa,ja sam Zlatan, svi me gledaju belo, kakav on, koliko je visok, nije nikakav igrač itd..
  Nakon izdaje Juventusa odlazi u Inter i pokazuje sav svoj talenat, kasnije Barsa,pa izdaja Intera i prelazak u Milan,ostale klubove ne treba nabrajati.. Lik sa svojih oko 194, sa takvom tehnikom će se retko kad više roditi,golovi i driblinzi za prepričavanje,još Balkanac, pravi Juda je uvek bio i plaćenik, ali vreme je za penziju definitivno, ima Ligu Evrope i to je to!
  (M., 23. maj 2022 17:07)

  # Link komentara

 3. Ibrakadarbra mađija per sempre, veliki nosonja svaka mu čast kakp je odigrao uprkos povredama ovo je za Ginisa. Nemjerljiv uticaj na ekipu, daje im pobjednicki duh i mentalitet koji ne bi mogao ni Pele. Jedan je Zlatan!
  (Oliver bavarski moler, 23. maj 2022 13:46)

  # Link komentara

 4. Nisam za to, ovo je stvarno savrsen trenutak za njega da se oprosti od igranja- da imamo neke sanse u LS sledece sezone pa i da razumem, ali, i onda bi morao da pristane na znatno smanjenje plate jer mu minutaza ne bi bila velika, naprotiv, bio bi tek treci-cetvrti napadac sto nije dostojno njegovog renomea, a i remeti tj. komplikuje koncepciju kluba.

  Botman-Romanjoli (steta za Kalulua jer ce se preseliti na klupu kada SB dodje), Parizi/Kambiaso-Balo-Ture, Sancez-Kesi, Berardi-Kastiljeho, Bernardeski/Deulofeu-Mesias/Selemekers, ???-Diaz, Origi-Lazetic, ???-Ibrahimovic.

  Menjo (Tatarusanu, *Plizari)- **Florenci (Kalabria), Tomori (Kalulu, Gabia), ***Botman (Kjer), Ernandez (***Parizi/Kambiaso)- Tonali (Krunic), ***Sancez (Benaser, *Pobega)- ***Berardi (***Deulofeu/***Bernardeski, Selemekers/Mesias), ***Nkunku (???) (*Adli, Maldini), Leao (Rebic)- ***Nunjez (???) (***Origi, Ziru). Nazalost, (vise) nije realno razmisljati o Nkunkuu i Nunjezu jer nas ipak nece (pre)uzeti Investkorp, a treba nam i jedan klasicni zadnji vezni umesto Krunica ili Pobege jer ostajemo bez (Kesija i) Bakajoka.
  (Revolt aka Pirotehnicar, 23. maj 2022 12:47)

  # Link komentara

 5. Prvi bih voleo da Ibra igra još 10 godina, ali mislim da ako postoji "savršen" trenutak za odlazak u penziju onda je to sad. Svi su mu se smejali kada je u januaru 2020 rekao "došao sam da osvojim titulu sa Milanom", a par nedelja pre toga ih je Atalanta odučila od fudbala sa petardom. Koliko god Ibra da ima želju/volju da igra, ipak se ne može protiv godina, može on biti koristan za 20-30min po utakmici, ali je pitanje da li želi da prihvati takvu ulogu tokom cele sezone. Svakako je bio i ostao majstor fudbala, golovi i titule idu u prilog tome, za njegovu visinu tehnički jedan od najboljih igrača svih vremena i zaslužio je da se titulom oprosti od fudbala i ode u penziju.
  (Kole, 23. maj 2022 12:23)

  # Link komentara

 6. Verovatno cu da dobijem brdo minusa ali moram reci.
  Ibrahimovic je fudbalska legenda,ikona, jedan unikatan igrac ali da se on nije povredio sada bi Inter slavio titulu.
  Jer zbog njegove povrede Olivije Žiru i Leao su se rodili.
  Jednostavno Ibru su stigle godine a i on je veoma težak za saradnju jer uvek traži da lopta ide njemu.
  Na kraju da zaklljucim da je Milan mnogo bolje igrao bez njega.
  Aj sk udrite.
  (Back in Black, 23. maj 2022 11:10)

  # Link komentara

 7. Dirljiva priča o vezanosti pripadnika romske manjine i lokalnog pizza- majstora ...

  Gde je Kusta da ovekoveči ovo filmom?
  (Čeki opinionista del cazzo, 23. maj 2022 11:04)

  # Link komentara