Ponedeljak, 16.05.2022.

22:53

Još jedan "šamar" – Arsenal ostaje bez Lige šampiona VIDEO

Njukasl je u okviru 37. kola Premijer lige pobedio Arsenal rezultatom 2:0.

Izvor: B92

Još jedan "šamar" – Arsenal ostaje bez Lige šampiona VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

40 Komentari

Sortiraj po:

mladen heleta

pre 1 godinu

Kakve pametne kupovine Njukasla zimus. Baš lepa ekipa za gledanje. Ovaj Gimaraeš je otkrovenje. Njegovo adaptiranje na Premijer ligu je neverovatno. Što se može reći i za Luisa Dijaza iz Liverpula. Mediji pišu da će Edi Hau i sad da dovede igrače takvog profila, tipa Lukas Paketa i slični... Bez megalomanije.

mr

pre 1 godinu

Najveca ironija od svega jeste sto su produzili ugovor Arteti nakon onih pobeda protiv Celsija i Junajteda.
(BRE!, 17. maj 2022 00:13)

Има и горе, после оне бруке и срамоте тзв капинета против целог стадиона, они истог и дан данас држе у клубу. Фудбалера који је толико штете нанео клубу, и који има скандал какав се не памти, је требало иззбацити из клуба и пре тога, а они му дали да буде капитен, па тек онда почео да прави глупости. Ужас. Мислим да ће он у историји Арсенала бити забележен као играч са највише жутих и црвених картона, и то оних најбесмисленијих.

boban

pre 1 godinu

Arteta nema "slifa"da vodi ekipe koje se bore za sam vrh.Ubacuje Pepea koji ne igra nista od kada je dosao,Martineli klasican cirkuzan,Lakazet odavno rekreativas,Sedrik ne moze nigde da igra,Autogol igraca koji daje izjavu da o fudbalu ne razmislja kada nije u klubu i jos makar 3-4 limitirana igraca.Imao je 80%posto vise sansi od Totenhema ali bilo koja takmicarska ekipa bi ga stigla.Covek nema petlju da se prilagodi protivniku.

нс бој

pre 1 godinu

Арсенал је шоу од екипе,кренули су у првенству јако лоше,сви им предвиђали борбу за опстанак,онда су експлодирали,поново личили на славни клуб и сад кад тешку сезону треба да изваде и направе неки резултат све проспу,штета.

mr

pre 1 godinu

У клубу никако да схвате да је Венгер у клуб уградио такав губитнички менталитет, и да ће се то променити оног тренутка када избаце и последњег човека који је на било који начин сарађивао са њим. Артета је само још један пример тога. Стручни штаб мора прво да се реновира, комплет сви који су имали било какве везе са Венгером. Играча нема још пуно који су са њим сарађивали, тако да њих треба шутнути и по цену губитака. Арсенал мора да се врати ономе што је некад био када је Венгер дошао. Венгер је онда то временом мењао и мењао и на крају је ситерао све своје и то је ово што видимо данас и гледамо још од пре чувеног финала ЛШ. То финале је био инцидент захваљујући Анрију, а на њему је Венгер живео још охохо година. Све то мора жестоко да се истумба да би клуб кренуо да игра фудбал и да буду тим.

aca čikaška faca

pre 1 godinu

Nije Arsenal spreman sa ovakvim timom da igra LŠ. Čak bi ih i dosta slabiji timovi tukli u ovakvom stanju. Slaba odbrana, vezni red katastrofalan i neiskusan, u napadu Nketija izvadjen iz naftalina jer ova druga dvojica (Lakazet i Pepe) nisu ni za potapanje kupusa.
Sve u svemu, LE im je puna kapa.

Milan

pre 1 godinu

Pratim Arsenal skoro 20 godina i ne mogu da shvatim njihov skauting. Ne vidim koja je logika u tom stalnom dovođenju igrača na nivou Osasune i Alkmara i čekanja po 5 g. da "prorade" ti njihovi "veliki talenti" koje prave i koji nikad ne prorade, pa onda u panici pokupuju one "krštene igrače" koji ostanu na kraju prelaznog roka. Kad vidiš da ne ide - menjaj...

hvala Bogu te nisam englez

pre 1 godinu

Pa gospodo, liga se zove "Liga šampiona". To što je UEFA dozvolila da igraju ekipe, i najstrašnije da pobede, koje ne mogu da primitišu tituli u domaćem prvenstvu, je samo stvar para - velikih para. Doduše, nije sve u parama, nešto je i u lovi.

Silvio

pre 1 godinu

Dres jedan, drugi, dve majice i duks su spakovani i vakumirani, gurnuti u krevet i necu da vas gledam sledece sezone.
E nek sam vam rekao!

Aron

pre 1 godinu

Zaslužena pobeda Njukasla, da nije bilo Ramzdejla trebalo je da bude pet, šest prema nula. Hau je pokazao klasu kao trener. Od defanzivnog 5-4-1 kod Stiv Brusa do ofanzivnog 4-4-2 kod Haua. Potpuno je promenio odbranu zadržavajuci u odbrani samo Sara, a dovodeći Targeta, Burnsa i Tripijera u prvi tim. Sa druge strane potpuno je aktivirao Zoeiltona koji od propalog pojačanja ove godine bio fenomenalan i proglašen od strane navijača za najboljeg igrača. Još dva, tri pojačanja i Njukasl može da igra i izazove Arsenal, Mančester i Totenhem za LS. Sa druge strane Arsenal ima vrlo mlad i talentovan tim sa igračima gde su većina oko 22,23 godine i nisu mogli da se nose sa pritiskom.

Mišel Zubenica

pre 1 godinu

Nazalost tobdzije su se pretvorile u one timove koji stalno pre i tokom sezone prete, maskiraju svoje lose rezultate navodnom ,,lepom’’ igrom, sarlatane od igraca predstavljaju ,,talentima”. Čak i uspeju da pridju blizu uspeha, ali su toliko nesposobni da sve na kraju uprskaju. I onda se opet samozavaravaju do sledece sezone. Podsecaju me na pojedine opozicione partije u jednoj drzavi na Balkanskom poluostrvu - prete od izbora do izbora, a na izborima ispod cenzusa.

toon army

pre 1 godinu

bice zanimljivo gledati njukasl sledece sezone.
arsenal rasturen totalno
remsdejl ih spasio od ubedljivijeg poraza.
samo da nastave sa dovodjenjem ovakvih igraca kao bruno i den burn.

Ntopa

pre 1 godinu

Neka su oni Arteti dali novi Ugovor. Čovek sa negativnim karakterom, negativnim stavom i ogromnom sujetom. Ekipa mu celo prvenstvo diše na škrge a igraju samo jedno takmičenje. A najmlađi u ligi. Metiljavi, mlaki u duelima, naivni, loše postavljeni u većini situacija, često i neinteligentni. Nema plana igre. Konstantno povređeni ključni igrači... Cela Artetina trenerska ekipa je za otkaz po meni.
Uprkos svemu izgleda da je jedini nedodirljiv...

REKOS

pre 1 godinu

Opet cu reci Kao vatreni navijac Arsenala da jedna ekipa kao Arsenal kao prvo nema Trenera i pola ekipa nije Za Sampionsku Ligu, Veceras zasluzeno je Porazen , Najslabi igraci u ova 4-5 Zadnje Utakmice su bili Martineli,Saka,Odegard i Odbrana Katasrofalna. Arteta mora da ode sa svim tim koje sam izabrao i doveo.

Tiksi14

pre 1 godinu

Realno najbolja partija Njukasla u sezoni, koja zelja, borba za svaku loptu, pobedili bi bukvalno bilo koga veceras. Strasna, strasna partija, svaka cast. Takticki unisten Arteta, u Arsenalovom napadu su sve jako niski igraci i Njukasl ih je stalno terao da ispucavaju loptu, svaka ispucana lopta Arsenala bila je osvojena lopta Njukasla. I jos nesto, mene kao laika niko ne moze da ubedi da Arteta zna sta radi. Navescu jedan primer, besmisleniju stvar dugo nisam video. Ako je neko primetio desni bek Sedrik ide na levu stranu da izvede korner, da bi odigrao kratak pas prvom do sebe. Znaci cela formacija se tumba, desni bek ti menja stranu da bi izveo korner i dodao prvom do sebe. I to ne jednom nego 3 puta. Tako primaju i prvi gol, Sedrik se nije vratio na desnog beka jer je izvodio korner na drugoj strani, posle Elneni ostaje prinudno desno na Zoelintonu i pada gol. I posle toga Sedrik ide jos 2 puta na suprotnu stranu sa izvede korner da igra kratki pas. Neobjasnjivo. To vidim ja kao laik, a 5 "strucnjaka" na klupi Arsenala ne vide da je malo nelogicno. Samo jedan od primera koliko pojma nemaju.

kupujte iz prve ruke

pre 1 godinu

Ovaj Arsenal blage veze nema kako su oni 5. na tabeli meni nije jasno ......sem golmana nijednog krštenog igrača u timu nemaju , ovi ostali ni Ling Long ligu ne bi mogli da igraju .....

REKOS

pre 1 godinu

Izvinite jos ovo da dodam Jedna ekipa koja u zadnji 10 Utakmica Dobije 5 pobede i 5 Poraza Nije za Sampionsku Ligu. Arteta nek glumi Trenera koliko hoce

Kiza

pre 1 godinu

‘’..ostaje bez Lige šampiona’’ ?? Slobodno napišite ‘’Ostao bez LS’’, Totenhemu u zadnjem kolu dovoljano i nereseno protiv davnog prežaljenog Norvica.

bili

pre 1 godinu

Tottenhemu je dovoljan i bod protiv vec ispalog Noriča. Sanse da kiksnu minimalne, ali nista me od njih ne bi iznenadilo.
Ajmo Konte po LS...

Rade Kornjaca

pre 1 godinu

Navijac sam Liverpoola, ali zbog tradicije kluba i napadackog stila, vise od svega sam navijao da se Arsenal kvalifikuje u Ligu Sampiona.

Ali ...

Celu utakmicu igraci Arsenala kao da nisu imali nikakav motiv, ne samo sto im pasovi nisu isli od noge (dogadja se to svim timovima), nego sto su nekako bezvoljno izgledali ceo mec.

Sa druge strane, Svrake kidale kao da se oni bore za Ligu Sampiona, a ne Arsenal.

Lakazet je odavno igrac manje na terenu za Arsenal, koji pod hitno mora da nadje krstenog golmana i dobrog napadaca. Nadam se da ne ocekuju previse od onog Klinca iz Sao Paola da ce ih taj usreciti naredne sezone.

Vladalac

pre 1 godinu

Trka Junajteda i Arsenala za LŠ. Pobjednik Totenhem. Arsenal da je mogao i da priušti 4 gola da primi, oni bi opet pukli 5:0. To je takav tim.

Dirty

pre 1 godinu

Arsenal nema klub, trenera i igrače za LŠ, čak je i peto mesto sticaj okolnosti a ne realnog stanja. MU i ovako skrljan je jači od Arsenala. Šteta, upropašćen je elitni klub i nema izgleda da će skoro da se oporavi. Od sadašnjih igrača samo dvojica bi mogla da nastupaju u ozbiljnim, trofejnim ekipama, ostali nisu ni za rezerve. Nažalost, to mučenje će se nastaviti i u prelaznom roku a i tokom sledeće sezone, dok ne zamene trenera, za početak???

bijel

pre 1 godinu

Arsenal je oduvjek bio i zauvjek će biti sinonim za luzerstvo. Totenhemu u zadnjem kolu dovoljno i neriješeno za LS. I tako, bio jednom jedan Arsenal..

Vladalac

pre 1 godinu

Trka Junajteda i Arsenala za LŠ. Pobjednik Totenhem. Arsenal da je mogao i da priušti 4 gola da primi, oni bi opet pukli 5:0. To je takav tim.

Tiksi14

pre 1 godinu

Realno najbolja partija Njukasla u sezoni, koja zelja, borba za svaku loptu, pobedili bi bukvalno bilo koga veceras. Strasna, strasna partija, svaka cast. Takticki unisten Arteta, u Arsenalovom napadu su sve jako niski igraci i Njukasl ih je stalno terao da ispucavaju loptu, svaka ispucana lopta Arsenala bila je osvojena lopta Njukasla. I jos nesto, mene kao laika niko ne moze da ubedi da Arteta zna sta radi. Navescu jedan primer, besmisleniju stvar dugo nisam video. Ako je neko primetio desni bek Sedrik ide na levu stranu da izvede korner, da bi odigrao kratak pas prvom do sebe. Znaci cela formacija se tumba, desni bek ti menja stranu da bi izveo korner i dodao prvom do sebe. I to ne jednom nego 3 puta. Tako primaju i prvi gol, Sedrik se nije vratio na desnog beka jer je izvodio korner na drugoj strani, posle Elneni ostaje prinudno desno na Zoelintonu i pada gol. I posle toga Sedrik ide jos 2 puta na suprotnu stranu sa izvede korner da igra kratki pas. Neobjasnjivo. To vidim ja kao laik, a 5 "strucnjaka" na klupi Arsenala ne vide da je malo nelogicno. Samo jedan od primera koliko pojma nemaju.

Milan

pre 1 godinu

Pratim Arsenal skoro 20 godina i ne mogu da shvatim njihov skauting. Ne vidim koja je logika u tom stalnom dovođenju igrača na nivou Osasune i Alkmara i čekanja po 5 g. da "prorade" ti njihovi "veliki talenti" koje prave i koji nikad ne prorade, pa onda u panici pokupuju one "krštene igrače" koji ostanu na kraju prelaznog roka. Kad vidiš da ne ide - menjaj...

Kiza

pre 1 godinu

‘’..ostaje bez Lige šampiona’’ ?? Slobodno napišite ‘’Ostao bez LS’’, Totenhemu u zadnjem kolu dovoljano i nereseno protiv davnog prežaljenog Norvica.

bijel

pre 1 godinu

Arsenal je oduvjek bio i zauvjek će biti sinonim za luzerstvo. Totenhemu u zadnjem kolu dovoljno i neriješeno za LS. I tako, bio jednom jedan Arsenal..

REKOS

pre 1 godinu

Izvinite jos ovo da dodam Jedna ekipa koja u zadnji 10 Utakmica Dobije 5 pobede i 5 Poraza Nije za Sampionsku Ligu. Arteta nek glumi Trenera koliko hoce

bili

pre 1 godinu

Tottenhemu je dovoljan i bod protiv vec ispalog Noriča. Sanse da kiksnu minimalne, ali nista me od njih ne bi iznenadilo.
Ajmo Konte po LS...

hvala Bogu te nisam englez

pre 1 godinu

Pa gospodo, liga se zove "Liga šampiona". To što je UEFA dozvolila da igraju ekipe, i najstrašnije da pobede, koje ne mogu da primitišu tituli u domaćem prvenstvu, je samo stvar para - velikih para. Doduše, nije sve u parama, nešto je i u lovi.

Ntopa

pre 1 godinu

Neka su oni Arteti dali novi Ugovor. Čovek sa negativnim karakterom, negativnim stavom i ogromnom sujetom. Ekipa mu celo prvenstvo diše na škrge a igraju samo jedno takmičenje. A najmlađi u ligi. Metiljavi, mlaki u duelima, naivni, loše postavljeni u većini situacija, često i neinteligentni. Nema plana igre. Konstantno povređeni ključni igrači... Cela Artetina trenerska ekipa je za otkaz po meni.
Uprkos svemu izgleda da je jedini nedodirljiv...

Mišel Zubenica

pre 1 godinu

Nazalost tobdzije su se pretvorile u one timove koji stalno pre i tokom sezone prete, maskiraju svoje lose rezultate navodnom ,,lepom’’ igrom, sarlatane od igraca predstavljaju ,,talentima”. Čak i uspeju da pridju blizu uspeha, ali su toliko nesposobni da sve na kraju uprskaju. I onda se opet samozavaravaju do sledece sezone. Podsecaju me na pojedine opozicione partije u jednoj drzavi na Balkanskom poluostrvu - prete od izbora do izbora, a na izborima ispod cenzusa.

toon army

pre 1 godinu

bice zanimljivo gledati njukasl sledece sezone.
arsenal rasturen totalno
remsdejl ih spasio od ubedljivijeg poraza.
samo da nastave sa dovodjenjem ovakvih igraca kao bruno i den burn.

Silvio

pre 1 godinu

Dres jedan, drugi, dve majice i duks su spakovani i vakumirani, gurnuti u krevet i necu da vas gledam sledece sezone.
E nek sam vam rekao!

REKOS

pre 1 godinu

Opet cu reci Kao vatreni navijac Arsenala da jedna ekipa kao Arsenal kao prvo nema Trenera i pola ekipa nije Za Sampionsku Ligu, Veceras zasluzeno je Porazen , Najslabi igraci u ova 4-5 Zadnje Utakmice su bili Martineli,Saka,Odegard i Odbrana Katasrofalna. Arteta mora da ode sa svim tim koje sam izabrao i doveo.

Aron

pre 1 godinu

Zaslužena pobeda Njukasla, da nije bilo Ramzdejla trebalo je da bude pet, šest prema nula. Hau je pokazao klasu kao trener. Od defanzivnog 5-4-1 kod Stiv Brusa do ofanzivnog 4-4-2 kod Haua. Potpuno je promenio odbranu zadržavajuci u odbrani samo Sara, a dovodeći Targeta, Burnsa i Tripijera u prvi tim. Sa druge strane potpuno je aktivirao Zoeiltona koji od propalog pojačanja ove godine bio fenomenalan i proglašen od strane navijača za najboljeg igrača. Još dva, tri pojačanja i Njukasl može da igra i izazove Arsenal, Mančester i Totenhem za LS. Sa druge strane Arsenal ima vrlo mlad i talentovan tim sa igračima gde su većina oko 22,23 godine i nisu mogli da se nose sa pritiskom.

kupujte iz prve ruke

pre 1 godinu

Ovaj Arsenal blage veze nema kako su oni 5. na tabeli meni nije jasno ......sem golmana nijednog krštenog igrača u timu nemaju , ovi ostali ni Ling Long ligu ne bi mogli da igraju .....

Rade Kornjaca

pre 1 godinu

Navijac sam Liverpoola, ali zbog tradicije kluba i napadackog stila, vise od svega sam navijao da se Arsenal kvalifikuje u Ligu Sampiona.

Ali ...

Celu utakmicu igraci Arsenala kao da nisu imali nikakav motiv, ne samo sto im pasovi nisu isli od noge (dogadja se to svim timovima), nego sto su nekako bezvoljno izgledali ceo mec.

Sa druge strane, Svrake kidale kao da se oni bore za Ligu Sampiona, a ne Arsenal.

Lakazet je odavno igrac manje na terenu za Arsenal, koji pod hitno mora da nadje krstenog golmana i dobrog napadaca. Nadam se da ne ocekuju previse od onog Klinca iz Sao Paola da ce ih taj usreciti naredne sezone.

Dirty

pre 1 godinu

Arsenal nema klub, trenera i igrače za LŠ, čak je i peto mesto sticaj okolnosti a ne realnog stanja. MU i ovako skrljan je jači od Arsenala. Šteta, upropašćen je elitni klub i nema izgleda da će skoro da se oporavi. Od sadašnjih igrača samo dvojica bi mogla da nastupaju u ozbiljnim, trofejnim ekipama, ostali nisu ni za rezerve. Nažalost, to mučenje će se nastaviti i u prelaznom roku a i tokom sledeće sezone, dok ne zamene trenera, za početak???

mr

pre 1 godinu

Najveca ironija od svega jeste sto su produzili ugovor Arteti nakon onih pobeda protiv Celsija i Junajteda.
(BRE!, 17. maj 2022 00:13)

Има и горе, после оне бруке и срамоте тзв капинета против целог стадиона, они истог и дан данас држе у клубу. Фудбалера који је толико штете нанео клубу, и који има скандал какав се не памти, је требало иззбацити из клуба и пре тога, а они му дали да буде капитен, па тек онда почео да прави глупости. Ужас. Мислим да ће он у историји Арсенала бити забележен као играч са највише жутих и црвених картона, и то оних најбесмисленијих.

aca čikaška faca

pre 1 godinu

Nije Arsenal spreman sa ovakvim timom da igra LŠ. Čak bi ih i dosta slabiji timovi tukli u ovakvom stanju. Slaba odbrana, vezni red katastrofalan i neiskusan, u napadu Nketija izvadjen iz naftalina jer ova druga dvojica (Lakazet i Pepe) nisu ni za potapanje kupusa.
Sve u svemu, LE im je puna kapa.

нс бој

pre 1 godinu

Арсенал је шоу од екипе,кренули су у првенству јако лоше,сви им предвиђали борбу за опстанак,онда су експлодирали,поново личили на славни клуб и сад кад тешку сезону треба да изваде и направе неки резултат све проспу,штета.

mladen heleta

pre 1 godinu

Kakve pametne kupovine Njukasla zimus. Baš lepa ekipa za gledanje. Ovaj Gimaraeš je otkrovenje. Njegovo adaptiranje na Premijer ligu je neverovatno. Što se može reći i za Luisa Dijaza iz Liverpula. Mediji pišu da će Edi Hau i sad da dovede igrače takvog profila, tipa Lukas Paketa i slični... Bez megalomanije.

boban

pre 1 godinu

Arteta nema "slifa"da vodi ekipe koje se bore za sam vrh.Ubacuje Pepea koji ne igra nista od kada je dosao,Martineli klasican cirkuzan,Lakazet odavno rekreativas,Sedrik ne moze nigde da igra,Autogol igraca koji daje izjavu da o fudbalu ne razmislja kada nije u klubu i jos makar 3-4 limitirana igraca.Imao je 80%posto vise sansi od Totenhema ali bilo koja takmicarska ekipa bi ga stigla.Covek nema petlju da se prilagodi protivniku.

mr

pre 1 godinu

У клубу никако да схвате да је Венгер у клуб уградио такав губитнички менталитет, и да ће се то променити оног тренутка када избаце и последњег човека који је на било који начин сарађивао са њим. Артета је само још један пример тога. Стручни штаб мора прво да се реновира, комплет сви који су имали било какве везе са Венгером. Играча нема још пуно који су са њим сарађивали, тако да њих треба шутнути и по цену губитака. Арсенал мора да се врати ономе што је некад био када је Венгер дошао. Венгер је онда то временом мењао и мењао и на крају је ситерао све своје и то је ово што видимо данас и гледамо још од пре чувеног финала ЛШ. То финале је био инцидент захваљујући Анрију, а на њему је Венгер живео још охохо година. Све то мора жестоко да се истумба да би клуб кренуо да игра фудбал и да буду тим.

mr

pre 1 godinu

У клубу никако да схвате да је Венгер у клуб уградио такав губитнички менталитет, и да ће се то променити оног тренутка када избаце и последњег човека који је на било који начин сарађивао са њим. Артета је само још један пример тога. Стручни штаб мора прво да се реновира, комплет сви који су имали било какве везе са Венгером. Играча нема још пуно који су са њим сарађивали, тако да њих треба шутнути и по цену губитака. Арсенал мора да се врати ономе што је некад био када је Венгер дошао. Венгер је онда то временом мењао и мењао и на крају је ситерао све своје и то је ово што видимо данас и гледамо још од пре чувеног финала ЛШ. То финале је био инцидент захваљујући Анрију, а на њему је Венгер живео још охохо година. Све то мора жестоко да се истумба да би клуб кренуо да игра фудбал и да буду тим.

bijel

pre 1 godinu

Arsenal je oduvjek bio i zauvjek će biti sinonim za luzerstvo. Totenhemu u zadnjem kolu dovoljno i neriješeno za LS. I tako, bio jednom jedan Arsenal..

hvala Bogu te nisam englez

pre 1 godinu

Pa gospodo, liga se zove "Liga šampiona". To što je UEFA dozvolila da igraju ekipe, i najstrašnije da pobede, koje ne mogu da primitišu tituli u domaćem prvenstvu, je samo stvar para - velikih para. Doduše, nije sve u parama, nešto je i u lovi.

Rade Kornjaca

pre 1 godinu

Navijac sam Liverpoola, ali zbog tradicije kluba i napadackog stila, vise od svega sam navijao da se Arsenal kvalifikuje u Ligu Sampiona.

Ali ...

Celu utakmicu igraci Arsenala kao da nisu imali nikakav motiv, ne samo sto im pasovi nisu isli od noge (dogadja se to svim timovima), nego sto su nekako bezvoljno izgledali ceo mec.

Sa druge strane, Svrake kidale kao da se oni bore za Ligu Sampiona, a ne Arsenal.

Lakazet je odavno igrac manje na terenu za Arsenal, koji pod hitno mora da nadje krstenog golmana i dobrog napadaca. Nadam se da ne ocekuju previse od onog Klinca iz Sao Paola da ce ih taj usreciti naredne sezone.

kupujte iz prve ruke

pre 1 godinu

Ovaj Arsenal blage veze nema kako su oni 5. na tabeli meni nije jasno ......sem golmana nijednog krštenog igrača u timu nemaju , ovi ostali ni Ling Long ligu ne bi mogli da igraju .....

Mišel Zubenica

pre 1 godinu

Nazalost tobdzije su se pretvorile u one timove koji stalno pre i tokom sezone prete, maskiraju svoje lose rezultate navodnom ,,lepom’’ igrom, sarlatane od igraca predstavljaju ,,talentima”. Čak i uspeju da pridju blizu uspeha, ali su toliko nesposobni da sve na kraju uprskaju. I onda se opet samozavaravaju do sledece sezone. Podsecaju me na pojedine opozicione partije u jednoj drzavi na Balkanskom poluostrvu - prete od izbora do izbora, a na izborima ispod cenzusa.

REKOS

pre 1 godinu

Opet cu reci Kao vatreni navijac Arsenala da jedna ekipa kao Arsenal kao prvo nema Trenera i pola ekipa nije Za Sampionsku Ligu, Veceras zasluzeno je Porazen , Najslabi igraci u ova 4-5 Zadnje Utakmice su bili Martineli,Saka,Odegard i Odbrana Katasrofalna. Arteta mora da ode sa svim tim koje sam izabrao i doveo.

REKOS

pre 1 godinu

Izvinite jos ovo da dodam Jedna ekipa koja u zadnji 10 Utakmica Dobije 5 pobede i 5 Poraza Nije za Sampionsku Ligu. Arteta nek glumi Trenera koliko hoce

bili

pre 1 godinu

Tottenhemu je dovoljan i bod protiv vec ispalog Noriča. Sanse da kiksnu minimalne, ali nista me od njih ne bi iznenadilo.
Ajmo Konte po LS...

Aron

pre 1 godinu

Zaslužena pobeda Njukasla, da nije bilo Ramzdejla trebalo je da bude pet, šest prema nula. Hau je pokazao klasu kao trener. Od defanzivnog 5-4-1 kod Stiv Brusa do ofanzivnog 4-4-2 kod Haua. Potpuno je promenio odbranu zadržavajuci u odbrani samo Sara, a dovodeći Targeta, Burnsa i Tripijera u prvi tim. Sa druge strane potpuno je aktivirao Zoeiltona koji od propalog pojačanja ove godine bio fenomenalan i proglašen od strane navijača za najboljeg igrača. Još dva, tri pojačanja i Njukasl može da igra i izazove Arsenal, Mančester i Totenhem za LS. Sa druge strane Arsenal ima vrlo mlad i talentovan tim sa igračima gde su većina oko 22,23 godine i nisu mogli da se nose sa pritiskom.

Milan

pre 1 godinu

Pratim Arsenal skoro 20 godina i ne mogu da shvatim njihov skauting. Ne vidim koja je logika u tom stalnom dovođenju igrača na nivou Osasune i Alkmara i čekanja po 5 g. da "prorade" ti njihovi "veliki talenti" koje prave i koji nikad ne prorade, pa onda u panici pokupuju one "krštene igrače" koji ostanu na kraju prelaznog roka. Kad vidiš da ne ide - menjaj...

Dirty

pre 1 godinu

Arsenal nema klub, trenera i igrače za LŠ, čak je i peto mesto sticaj okolnosti a ne realnog stanja. MU i ovako skrljan je jači od Arsenala. Šteta, upropašćen je elitni klub i nema izgleda da će skoro da se oporavi. Od sadašnjih igrača samo dvojica bi mogla da nastupaju u ozbiljnim, trofejnim ekipama, ostali nisu ni za rezerve. Nažalost, to mučenje će se nastaviti i u prelaznom roku a i tokom sledeće sezone, dok ne zamene trenera, za početak???

Silvio

pre 1 godinu

Dres jedan, drugi, dve majice i duks su spakovani i vakumirani, gurnuti u krevet i necu da vas gledam sledece sezone.
E nek sam vam rekao!

Vladalac

pre 1 godinu

Trka Junajteda i Arsenala za LŠ. Pobjednik Totenhem. Arsenal da je mogao i da priušti 4 gola da primi, oni bi opet pukli 5:0. To je takav tim.

Kiza

pre 1 godinu

‘’..ostaje bez Lige šampiona’’ ?? Slobodno napišite ‘’Ostao bez LS’’, Totenhemu u zadnjem kolu dovoljano i nereseno protiv davnog prežaljenog Norvica.

нс бој

pre 1 godinu

Арсенал је шоу од екипе,кренули су у првенству јако лоше,сви им предвиђали борбу за опстанак,онда су експлодирали,поново личили на славни клуб и сад кад тешку сезону треба да изваде и направе неки резултат све проспу,штета.

Ntopa

pre 1 godinu

Neka su oni Arteti dali novi Ugovor. Čovek sa negativnim karakterom, negativnim stavom i ogromnom sujetom. Ekipa mu celo prvenstvo diše na škrge a igraju samo jedno takmičenje. A najmlađi u ligi. Metiljavi, mlaki u duelima, naivni, loše postavljeni u većini situacija, često i neinteligentni. Nema plana igre. Konstantno povređeni ključni igrači... Cela Artetina trenerska ekipa je za otkaz po meni.
Uprkos svemu izgleda da je jedini nedodirljiv...

toon army

pre 1 godinu

bice zanimljivo gledati njukasl sledece sezone.
arsenal rasturen totalno
remsdejl ih spasio od ubedljivijeg poraza.
samo da nastave sa dovodjenjem ovakvih igraca kao bruno i den burn.

Tiksi14

pre 1 godinu

Realno najbolja partija Njukasla u sezoni, koja zelja, borba za svaku loptu, pobedili bi bukvalno bilo koga veceras. Strasna, strasna partija, svaka cast. Takticki unisten Arteta, u Arsenalovom napadu su sve jako niski igraci i Njukasl ih je stalno terao da ispucavaju loptu, svaka ispucana lopta Arsenala bila je osvojena lopta Njukasla. I jos nesto, mene kao laika niko ne moze da ubedi da Arteta zna sta radi. Navescu jedan primer, besmisleniju stvar dugo nisam video. Ako je neko primetio desni bek Sedrik ide na levu stranu da izvede korner, da bi odigrao kratak pas prvom do sebe. Znaci cela formacija se tumba, desni bek ti menja stranu da bi izveo korner i dodao prvom do sebe. I to ne jednom nego 3 puta. Tako primaju i prvi gol, Sedrik se nije vratio na desnog beka jer je izvodio korner na drugoj strani, posle Elneni ostaje prinudno desno na Zoelintonu i pada gol. I posle toga Sedrik ide jos 2 puta na suprotnu stranu sa izvede korner da igra kratki pas. Neobjasnjivo. To vidim ja kao laik, a 5 "strucnjaka" na klupi Arsenala ne vide da je malo nelogicno. Samo jedan od primera koliko pojma nemaju.

boban

pre 1 godinu

Arteta nema "slifa"da vodi ekipe koje se bore za sam vrh.Ubacuje Pepea koji ne igra nista od kada je dosao,Martineli klasican cirkuzan,Lakazet odavno rekreativas,Sedrik ne moze nigde da igra,Autogol igraca koji daje izjavu da o fudbalu ne razmislja kada nije u klubu i jos makar 3-4 limitirana igraca.Imao je 80%posto vise sansi od Totenhema ali bilo koja takmicarska ekipa bi ga stigla.Covek nema petlju da se prilagodi protivniku.

mr

pre 1 godinu

Najveca ironija od svega jeste sto su produzili ugovor Arteti nakon onih pobeda protiv Celsija i Junajteda.
(BRE!, 17. maj 2022 00:13)

Има и горе, после оне бруке и срамоте тзв капинета против целог стадиона, они истог и дан данас држе у клубу. Фудбалера који је толико штете нанео клубу, и који има скандал какав се не памти, је требало иззбацити из клуба и пре тога, а они му дали да буде капитен, па тек онда почео да прави глупости. Ужас. Мислим да ће он у историји Арсенала бити забележен као играч са највише жутих и црвених картона, и то оних најбесмисленијих.

mladen heleta

pre 1 godinu

Kakve pametne kupovine Njukasla zimus. Baš lepa ekipa za gledanje. Ovaj Gimaraeš je otkrovenje. Njegovo adaptiranje na Premijer ligu je neverovatno. Što se može reći i za Luisa Dijaza iz Liverpula. Mediji pišu da će Edi Hau i sad da dovede igrače takvog profila, tipa Lukas Paketa i slični... Bez megalomanije.

aca čikaška faca

pre 1 godinu

Nije Arsenal spreman sa ovakvim timom da igra LŠ. Čak bi ih i dosta slabiji timovi tukli u ovakvom stanju. Slaba odbrana, vezni red katastrofalan i neiskusan, u napadu Nketija izvadjen iz naftalina jer ova druga dvojica (Lakazet i Pepe) nisu ni za potapanje kupusa.
Sve u svemu, LE im je puna kapa.