Četvrtak, 12.05.2022.

18:00

Zvezda korak bliža finalu – Cedevita Olimpija pala u Beogradu

Košarkaši Crvene zvezde pobedili su Cedevita Olimpiju rezultatom 93:82 u prvom meču polufinala ABA lige.

Izvor: SN

Zvezda korak bliža finalu – Cedevita Olimpija pala u Beogradu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

135 Komentari

Sortiraj po:

slobinator

pre 1 godinu

Не отварамо вести о Партизану....нити коментаришемо, то се ви сами дописујете између себе...
(Алекса, 13. maj 2022 07:45)
Ja priznajem da otvaram.ne mogu da izdržim da ih ne zezam

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 1 godinu

Cek zar onda nisu zasluzili da hala bude puna, a Partizanu da bude prazna ili neki navijaci dolaze samo kada se pobedjuje a neki dolaze i kad se pobedjuje i kda se gubi?
(Solarnaut, 13. maj 2022 09:44)
Cek, a jel to vazi i kad je skor 1-9 u EK, ili tih 560 navijaca na utakmici tada neki izdajnici?

Solarnaut

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Ček ovi, dva puta pobedili Olimpijakos učesnika fajnal fora, a Partizan izgubio od sedmoplasirane ekipe jedne od grupa Evrokupa?
(Sofronije, 12. maj 2022 21:18)

Cek zar onda nisu zasluzili da hala bude puna, a Partizanu da bude prazna ili neki navijaci dolaze samo kada se pobedjuje a neki dolaze i kad se pobedjuje i kda se gubi?

DžejAr65

pre 1 godinu

Kako ima da pršti u finalu Partizan-Zvezda... ko god pobedi, bice zasluzeno.
(yo.dorro, 12. maj 2022 22:38)
u finalu može da bude samo Zvezda Partizan nikako obrnuto ,ipak se mora poštovati ko je prvi

Batko

pre 1 godinu

Kad je najvažnije oni mogu da se oslone na svoje legende- Jaku i Alena!
(matori, 13. maj 2022 07:41)

Ne deluješ mi baš nešto bistro ovako izjutra...Ovo je bilo kao nešto ironično ?

ja

pre 1 godinu

nevidjena kradja sudija na steru cedevite,kriterikum dosudjivanja faula uzasan,mitrovicu dva puta faul kos igrac stoji pored njega.tesko bi i golden stejt dobio sa ovakvim sudjenjem .
(g.k, 12. maj 2022 22:02)
Lakat Mitovicu u lice, priznat kos centru sokica, bez faula u napadu. Kako volim vas "objektivne" grobare...
(EUFORIJA, 12. maj 2022 22:15)

Aman, kakav bre lakat Mitroviću u lice, Ogast je načinio poznatu košarkašku fintu, nije ga namerno udario. To što je Mitrović smotan i ne zna da se izmakne je druga stvar. Slažem se da je trebalo da bude faul, ali očigledno da sudije nisu primetile da ga je zakačio. Ne primetiti i namerno dosuditi faul su dve različite stvari. S druge strane setimo se svih laktova u lica Bobija Marjanovića dok je igrao u Zvezdi, koji su prolazili nesankcionisano.

Dule

pre 1 godinu

Ladno spominjes Bobija, pa tog Bobija su vukli drzali za dres udarali mu sekire, tri faula naprave nad njim pa tek onda sviraju. Cudili ste se coveku kako sutira jednom rukom, a to sto ga drze za drugu ruku to je nista ipak je on visok 2.25. Samo udri to je ta Duletova skola.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Jasno je ko ima više para

Алекса

pre 1 godinu

Navijači Partizana pzljivije gledaju Zvezdine nego Partizanove utakmice. Strah je veliki, mrznja jos veca.
(Iber, 12. maj 2022 20:05)

Otvori par vesti o Partizanu i videces da vecinski samo zvezdasi komentarisu, negativno naravno.
(2CRAZY, 13. maj 2022 00:47)

Не отварамо вести о Партизану....нити коментаришемо, то се ви сами дописујете између себе...

Peđa 71

pre 1 godinu

Sto se utakmice tice, uglavnom ocekivano, bez drame, skoro rutinski. Pisem komentar zbog sramote koju Sam osetio gledajuci mec na tv-u. Stidim se u ime svih normalnih ljudi jer ne mogu da shvatim prostakluk I mrznju ne malog broja "navijaca" I to Prema momku Koji je nosio nas dres I Davao sve od sebe za pobedu Zvezde. Svaka cast Omicu Koji je sve to stoicki izdrzao I Nije ni jednim gestom odreagovao.
(Cika toni, 12. maj 2022 22:43)

Potpisujem.
Bio sam na utakmici, živ me sram pojeo.
Sedeo sam na tribini iznad klupe i mogu ti reći da je dobar deo tribine tapšao kad je Omić izašao zbog izmene.

2CRAZY

pre 1 godinu

Navijači Partizana pzljivije gledaju Zvezdine nego Partizanove utakmice. Strah je veliki, mrznja jos veca.
(Iber, 12. maj 2022 20:05)

Otvori par vesti o Partizanu i videces da vecinski samo zvezdasi komentarisu, negativno naravno.

super

pre 1 godinu

Žao mi je Partizanovaca koji su se ponadali da će imati prednost u finalnoj seriji.
P.S. Zvezda pobedi 11 razlike i na korak je bliže finalu, a Partizan pobedi 16 i on nije dao ni promil šanse protivniku... Hvalospevi se nastavljaju, Bursovanje je zaboravljeno.
(Sofronije, 12. maj 2022 21:08)Džaba im pričamo da ove godine.nema ništa od trofeja... Zvezda pobedila mnogo bolju ekipu Cedevita (podsetimo se da je ta Cedevita pobedila Partizan u Beogradu i prošla je u korak više u Evrokupu od Partizana i Budućnosti) sa 11 a Partizan jako slabu Budućnost sa 16???Meni se mnogo više dopada što mi ovako "teže" meljemo protivnike nego Partizan jer će opet u finalu biti na 1 loptu,neće biti toliko lepršavo kao sa Budućnošću...

slobinator

pre 1 godinu

(ДЕЛИЈА🔴⚪, 12. maj 2022 22:27)
nisi pažljivo gledao.ovo je zvezda dobila sa 30 posto snage.uopšte nisu zapinjali u odbrani.vežbao se napad gde su dominirali u skoku i mnogo puta imali ekstra posed lopte

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta je Evroliga! Ocekivao sam veci otpor Cedevite Ol. narocito od Jogi Farela . Jaka Zvezda ,mislim da ce biti prvaci,uostalom to kaze i tabela. Eventualno mogu da izgube jednu zbog publike ,zato je vazno biti prvi u regularnom prvenstvu.

deki27

pre 1 godinu

Velika pobeda Zvezde,dali smo samo 6 trojki a ubacili 93 poena,odnos skokova neverovatan 48-25,pet dvocifrenih igraca Zvezde od kojih su Mitrovic pre svega a onda i Kalina izdominirali.Cedevita sa 4 izuzetna sutera od kojih je samo Blazic vredan pomena( nadam se da ce greska biti ispravljena i da se Jaka vraca kuci da igra EL),ostali neprimetni,narocito Ferel i Dragic.Sve u svemu,raduje ovakav pristup,pauza je bila duga ali vidi se da su igraci maksimalno spremni i zeljni igre.Raduje i igra Nikole Ivanovica,nadam se da ulazi u formu sada kada je najbitnije

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Petar P, odusevljen sam igrom veceras jer je sasvim realno da ce biti jos bolja. 1. Minutaza Vajta je bila sasvim dobra kao i njegova igra veceras, Cedevita je spustila petorku, pa je Davidiovac to bolje pokrivao. Mislim da su obojica lepo odigrali veceras ako gledamo oba kraja terena. 2. Minutaza Ivanovica je u skladu sa igrom koju Radonja forsira. On voli da menja ritam izmenama na pleju, i tako oteza protivniku da se navikne na igru u napadu. Volters promeni ritam sa floterima, Markovic asistenicijama i Ivanovic poenima i enrgijom koju donosi. Ne moze Ivanovic da igra u tom ritmu 30 minuta, a na klupu je otisao kada je izgubio par lopti. Volters je usao da to rutinski privede kraju. 3. Holins, Lazic i Dobric, mozda napadacki samo van ritma veceras, ali zato odbrana na dobrom nivou. 4. Primili smo previse koseva protiv ekipe koja je napadacki izuzetno kvalitetna, ali tu se slazem da treba da obratimo paznju.

Petar P

pre 1 godinu

Sjajna pobeda, jednostavno smo bili ocekivano dobri. Pricao sam dosta i pre pocetka serije da kada igramo kuci kada nametnemo nas ritam, tesko tu neko moze da nas iznenadi. Vidi se po govoru tela igraca koliko zele trofej. Bacaju se za svaku loptu, uvek se ide na skok, zagradjivanje, kretnja je maksimalna, asistencije neverovatne. Mislim da smo asistencija imali preko 25. Sjajno je kao i uvek Radonja spremio ekipu. Kalina odlican, Mitat isto. Svi su dali svoj doprinos. Raduje povratak Dobrica i Lazica. Verujem da cemo biti jos bolji kako play off odmice. Nema opsutanja, idemo dalje.
(Gossa placa Zeljko 89, 12. maj 2022 21:28)
Ne delim sa tobom toliko oduševljenje našom večerašnjom igrom. Kažu, pobedi se u zube ne gleda ali ako baš hoćemo da pogledamo videćemo i ove stvari:
1. Odlična igra Arona Whitea nije bila propraćena i očekivano većom minutažom koju je i više nego zaslužio
2. Isto važi i za izvanrednu igru Nikole Ivanovića i umesto da ga pusti da igra, šalje ga na vrhuncu razigranosti na klupu. To Radonja radi cele sezone i direktan je krivac što ovaj dečko ne daje po 20 poena na svakoj utakmici jer to ima u rukama. Zbog čega ga seče redovno ne znam i nemam odgovor ali ovo je ozbiljna zamerka na Radonjin račun.
3. Neki igrači su potpuno van forme: Hollins, Lazić i Dobrić. Kuzmića više ni ne pominjem, odavno sam napisao da ne doprinosi dovoljno našoj igri i to već jako dugo.
4. Primili smo previše koševa što nama nije svojstveno i govori o lošijoj koncentraciji u odbrani.
Radujem se ovoj pobedi kao i ti ali treba biti oprezan i raditi još više na podizanju forme ovih igrača jer nas tek očekuju teške utakmice. Nema još mesta za oduševljenje jer nam igra još nije na tom nivou, što je i razumljivo zbog velike pauze. Ono što mene oduševljava je da timska igra ne posustaje i da dobijamo i kada ne igramo baš kako treba, ponekad i sa velikom razlikom. To samo govori koliko smo jači od svih ostalih ekipa. Zato samo napred po još jednu titulu.

Džoni

pre 1 godinu

Stekao sam utisak da je Cedevita izgubila dah nakon prvog poluvremena. Zapeli su bili u prvom i ostali bez snage jer ne igraju ovakve uakmice sto se i videlo na skoku u nastavku. Zvezda je pokupila sve pod kosem gde gosti nisu ni poklusavali da uhvae loptu.
(bvb, 12. maj 2022 20:59)

Dobro zapažanje. Zvezda ima dužu klupu i praktično 12 podjednako važnih igrača. Kako ko uđe drži ritam a to ekipe sa kraćom klupom ne mogu do kraja da izdrže. Ove godine smo po pravilu u drugom poluvremenu pojačavali odbranu i tako dolazili do pobeda. Mislim da u ABA nema ekipe koja može Zvezdu da dobije na dve, a kamo li na tri dobijene? Može se desiti da izgubimo, ali kad treba onda se dodatno zapne i to je to.

super

pre 1 godinu

nevidjena kradja sudija na steru cedevite,kriterikum dosudjivanja faula uzasan,mitrovicu dva puta faul kos igrac stoji pored njega.tesko bi i golden stejt dobio sa ovakvim sudjenjem .
(g.k, 12. maj 2022 22:02) izgleda bio gledali istu utakmicu ili ne razumeš se u pravila...kada te neko udari laktom i raskrvari oko to mora biti faul i da se poništi koš,svaka sumnjiva situacija je bila na Zvezdinu štetu ali dobro to smo očekivali od Pukla i kompanije i zato Zvezda mora biti od svakog jača za 20 poena da vi dobila utakmicu gde utakmicu igra sa jednim centrom koji nije u formi (10min) a menja ga Mitrović koji je 4/5... Zvezda ima 3 stranca a Partizan 7???

g.k

pre 1 godinu

nevidjena kradja sudija na steru cedevite,kriterikum dosudjivanja faula uzasan,mitrovicu dva puta faul kos igrac stoji pored njega.tesko bi i golden stejt dobio sa ovakvim sudjenjem .

EUFORIJA

pre 1 godinu

nevidjena kradja sudija na steru cedevite,kriterikum dosudjivanja faula uzasan,mitrovicu dva puta faul kos igrac stoji pored njega.tesko bi i golden stejt dobio sa ovakvim sudjenjem .
(g.k, 12. maj 2022 22:02)
Lakat Mitovicu u lice, priznat kos centru sokica, bez faula u napadu. Kako volim vas "objektivne" grobare...

Stojan

pre 1 godinu

Mozda sam subjektivan ali meni je ovo mnogo bolja utakmica od druge polufinalne serije.
Mnogo je bolje za Zvezdu sto ima takmaca sad, kao i prednost domaceg terena,a i kednostavno bolja ekipa. Bez obzira na sve to ima i partizan svojih sansi, jesu male al ih ima. Jedva cekam dalje..

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Очекивана побједа иако није било лако. Ал гдје да буде лако па доигравање је, најбољи су остали. Очекујем побједу и у Љубљани. БРАВО ЗВЕЗДО! ✊

Стари Звездаш

pre 1 godinu

Солидна тимска игра Звезде.Цедевита-Олимпија није безопасна (нарочито ако имају помоћ Јавора и сличних).Али,ЦОЛ нема толико широк избор искусних и прекаљених играча,који су одиграли велики број тешких утакмица као Звезда у Евролиги.Негативни утисак утакмице-ударање лактом Оугуста Митровића у пределу носа,аркаде.И то је косио у круг лактом,Митровићу раскрвавио аркаду,и уместо искључења Оугуста или бар неспортски фаул у нападу,Пукл и компанија признају кош ЦОЛ после тога.очито да Митровића су узеле не само судије на зуб (ничим заслужено) него и прљави играчи.Подсећам тако је и Пантер ишао руком раширених прстију у лице Митровићу и повредио му био око.Врло вероватно да су то радили по налогу својих тренера,да га силом избаце из игре.А судије неме,нормално почашћене пре утакмица.Зашто је Митровић некима трн у оку?То нису били поступци у жару борбе,него циљани поступци да се онемогући вид за шутеве и слободна бацања.

Cika toni

pre 1 godinu

Sto se utakmice tice, uglavnom ocekivano, bez drame, skoro rutinski. Pisem komentar zbog sramote koju Sam osetio gledajuci mec na tv-u. Stidim se u ime svih normalnih ljudi jer ne mogu da shvatim prostakluk I mrznju ne malog broja "navijaca" I to Prema momku Koji je nosio nas dres I Davao sve od sebe za pobedu Zvezde. Svaka cast Omicu Koji je sve to stoicki izdrzao I Nije ni jednim gestom odreagovao.

Mile

pre 1 godinu

Jednostavno, Cedevita ima snage samo za prvo poluvreme, posle mnogo padaju.Zvedza sporija nego sto bi trebalo,mnogi nisu u formi ali dovoljno za Olimpiju.

Pilot bespilotne letelice

pre 1 godinu

Zvezda i Partizan su prejaki za ostatak aba lige koja dokazuje da nihe uopšte kvalitetno takmičenje.U obe polufinalne utakmice nema nikakve neizvesnosti,Zvezda 8gra na 60% a protivnici nisu zspeli da iskoriste što naši klubovi nudu skoro mesec dana igrali takmičarske utakmice!
(Pilot bespilotne letelice, 12. maj 2022 20:30)

Buducnost je u Evrokupu oba puta dobila Virtus i oba puta Bursu. Kasnije su imali dosta povreda, nikad nisu bili kompletni i na kraju su potonuli. Partizan je lako mogao fo finala Evrokupa, ali izgubili su dobijeno jer su slavili prije vremena. Zvezda bi onaj Virtus samljela.
(kaokakao, 12. maj 2022 20:52)

E kad bi i lako je mogao.A i ovo za Virtus sa Šengelijom ,Teo,Heketom je vrlo lako moglo biti a tako nam je malo trebalo i da smo bili kompletni.

Gledalac

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Ne piši budalaštine. Evo sada dodjoh sa utakmice. Dvorana bila puna. I cena ulaznice nije bila 500 dinara

Fenomen

pre 1 godinu

Radujem se pobedi moje Zvezde, ali nešto drugo je na mene ostavilo poseban utisak. Trener i igrači Cedevita su svojim ponašanjem pokazali da se radi o jednoj gospodskoj ekipi. Nadam se da će to biti i u Ljubljani. To ne važi samo za Farela...demonstrirao je previše prepotencije što nije čudo kad su Ameri u pitanju.

Retro

pre 1 godinu

Zvezda ih je pojela energijom. Naročito drugo poluvreme gde je izdominirala skokom i lakim poenima na obruču.

Za dežurne pljuvače neka pogledaju Radonjićevu pripremu utakmice i kako se u oba pravca igra.
Stalno kreiranje za fizički dominantne igrače posle preuzimanja, stalno napadanje protivnikovih najuboitijih igrača u napadu...
malo je igrača koji mogu da fizički izdrže dobru odbranu da igraju a i u napadu da budu na svom nivou.

Murić, Blažič, Pulen... konstantno ih napada Zvezda u svojim napadima, kretnje, dribling, skok, blok... sve moraju da brane.

Ovako je Virtus dobio Bursu, jednostavno ih opteretio previše preko granica mogućnosti.

Koliba

pre 1 godinu

Ne znam zasto mislite da ce Partizani lako sa Bud.

U Pg nemaju sansu, a u Bg je sve moguce

Kako god okrenes, nijedan tim nema snage da dobije Zvezdu na 3 tekme

Cubaka

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Narocito se to videlo i cetvrtfinalu, polufinalu i finalu Evrocupa, bilo vas je toliko da je to bilo "nevidjeno".

Sofronije

pre 1 godinu

Žao mi je Partizanovaca koji su se ponadali da će imati prednost u finalnoj seriji.
P.S. Zvezda pobedi 11 razlike i na korak je bliže finalu, a Partizan pobedi 16 i on nije dao ni promil šanse protivniku... Hvalospevi se nastavljaju, Bursovanje je zaboravljeno.

Aca

pre 1 godinu

Dokle vise ovaj Pukl sudi Zvezdi, i gotovo svaki put nas osakati! Neverovatno
(zzbz, 12. maj 2022 19:34)

Ti si navijač Cedevita Olimpije?
(ja, 12. maj 2022 19:41)

Ti očigledno jesi. A sledeće godine navijačeš za Barsu, Real, Efes, Ili...

Sofronije

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Ček ovi, dva puta pobedili Olimpijakos učesnika fajnal fora, a Partizan izgubio od sedmoplasirane ekipe jedne od grupa Evrokupa?

Leo Getz

pre 1 godinu

Dobra igra CZ i zaslužena pobeda.Večeras smo imali petoricu dvocifrenih košarkaša i odličan napadački repertoar.Ivanović 16 poena za 13 minuta,indeks korisnosti 22.Jogi Ferel 4 poena za 28 minuta,indeks korisnosti -1.Po ozbiljnosti na terenu Jogi podseća na (svog prezimenjaka) komičara Vila Ferela.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Sjajna pobeda, jednostavno smo bili ocekivano dobri. Pricao sam dosta i pre pocetka serije da kada igramo kuci kada nametnemo nas ritam, tesko tu neko moze da nas iznenadi. Vidi se po govoru tela igraca koliko zele trofej. Bacaju se za svaku loptu, uvek se ide na skok, zagradjivanje, kretnja je maksimalna, asistencije neverovatne. Mislim da smo asistencija imali preko 25. Sjajno je kao i uvek Radonja spremio ekipu. Kalina odlican, Mitat isto. Svi su dali svoj doprinos. Raduje povratak Dobrica i Lazica. Verujem da cemo biti jos bolji kako play off odmice. Nema opsutanja, idemo dalje.

deki27

pre 1 godinu

Grobarski hejtere oladite, ova je pobeda cista kao suza, dibili sve 4 cetvrtine uz nas los sut za 3 ali odlican za 2. Luka izdominirao, decko dao 21 kos sa pozicije 5 koja igra silom prilika, Kalinic onim skoksutevima pokazao kosarkasku inteligenciju, on,Dzoni, Vajt i Holins, 5 igraca dvocifrenih-sta hocete vise .Raduje Dzoni koga cekamo cele sezone. Jasno je da je ovde vidjeno finale Zvezda- Partizan i mene utakmica sa njima manje plasi od cinjenice da ce biti neverovatan pritisak iz Humske da spasu sezonu-samo toga se plasim

onako

pre 1 godinu

Ja zadovoljan, normalno pobeda je najvažnija ali pristup, energija čak i pristojni procenti za pauzu od 20tak dana odlično.

Timska igra koju zbog rostera nema ni Cedevita ni Partizan bi trebalo da pobedi individualizam.
Teško je ovim Cipiripi ekipama da izdrže 40 minuta visok ritam sa Zvezdom, prosto se vidi kako ih Zvezda samelje.

Hooligan

pre 1 godinu

Sto ove sudije ne obuku dres CZ… svaki napad koji cz ne zna sto ce oni im poklone bacanja
(ABAligas, 12. maj 2022 19:45

Nadao si se i zato ti je teško

Radonja car

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo! Idemo korak po korak, biće potrebno da svi igrači daju doprinos za ostvarenje konačnog cilja. Puna podrška u borbi u kojoj svi žele da nas pobede koristeći sva moguća sredstva.

ja

pre 1 godinu

Ja ne znam kako ove sto botuju kako ustvari sudije guraju zvezdu nije sramota? Mada znamo za koga oni navijaju
(678, 12. maj 2022 19:57)

Suđeno jedno pet nepostojećih faulova u korist Zvezde u prvom poluvremenu. Pogotovo na početku, da Olimpija ni ne pomisli da igra čvrstu odbranu. Posledica: 53 poena za poluvreme, dobar posao sudija.

Pilot bespilotne letelice

pre 1 godinu

Poluvreme
Odlična utakmica,bilo je svega .Želim da ostavim komentar o Pulenu.
Koji majstor kosarke ,pravi kosgeter .Koliko pratim Aba ligu ,nema šanse da lik nije odigrao sjajno ,jeste malo diskutabilan odabir suteva i pozicija ali kad ubacuje ,što da ne .Odlicna kontrola lopte, losija odbrana ali sjajan napadač.Nznm kakvi su ostali mišljenja o njemu.
(Nole, 12. maj 2022 19:57)

Čekaj da se uđe u finiš pa da vidiš koliko je dobar.Najveća štetočina na terenima aba lige, ako hoćete da izgubite dobijenu utakmicu dajte Pulenu loptu u ruke!

Nebojša

pre 1 godinu

Sasvim korektna igra pogotovo kad se uzme u obzir da oko 20 dana nisu odigrali ni jednu utakmicu... Zaslužena pobeda, bravo momci, idemo dalje!

kaokakao

pre 1 godinu

Zvezda i Partizan su prejaki za ostatak aba lige koja dokazuje da nihe uopšte kvalitetno takmičenje.U obe polufinalne utakmice nema nikakve neizvesnosti,Zvezda 8gra na 60% a protivnici nisu zspeli da iskoriste što naši klubovi nudu skoro mesec dana igrali takmičarske utakmice!
(Pilot bespilotne letelice, 12. maj 2022 20:30)

Buducnost je u Evrokupu oba puta dobila Virtus i oba puta Bursu. Kasnije su imali dosta povreda, nikad nisu bili kompletni i na kraju su potonuli. Partizan je lako mogao fo finala Evrokupa, ali izgubili su dobijeno jer su slavili prije vremena. Zvezda bi onaj Virtus samljela.

6,50

pre 1 godinu

@Cedevita nikad nije imala sansu protiv nas.. nece ni sada. Problem je Partizan.. oni se tolko napale da je bas teško.
(Samo kazem, 12. maj 2022 20:37)
Bio bi problem da imaju prednost domaceg terena, ovako je vece sanse imala Cedevita od njih, nemoguce je dobiti derbi u Pioniru kao gost u finalu ABA.

bvb

pre 1 godinu

Stekao sam utisak da je Cedevita izgubila dah nakon prvog poluvremena. Zapeli su bili u prvom i ostali bez snage jer ne igraju ovakve uakmice sto se i videlo na skoku u nastavku. Zvezda je pokupila sve pod kosem gde gosti nisu ni poklusavali da uhvae loptu.

Car Dušan

pre 1 godinu

Ivanović bi trebalo, po mom skromnom mišljenju - da ima veću minutažu... NE bih da, ne daj Bože da nešto baksuziram utakmicu! Samo kažem...

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 1 godinu

Poluvreme
Odlična utakmica,bilo je svega .Želim da ostavim komentar o Pulenu.
Koji majstor kosarke ,pravi kosgeter .Koliko pratim Aba ligu ,nema šanse da lik nije odigrao sjajno ,jeste malo diskutabilan odabir suteva i pozicija ali kad ubacuje ,što da ne .Odlicna kontrola lopte, losija odbrana ali sjajan napadač.Nznm kakvi su ostali mišljenja o njemu.
(Nole,
A u odbrani nula. Bitan element igre. Zato nikad i nije igrao u nekom ozbiljnom timu.

Mohikanac

pre 1 godinu

Zvezda je razbila u paramparčad Cedevitu... igra mačke i miša.
Skok i asistirani koševi su presudili.

Mismeč, izolacija i što šta još iz kuhinje Radonjića.

Niti jednog trenutka se nije dovodio u pitanje pobednik.

Jedina mrlja faul Ougusta nad Mitrovićem...da ne objašnjavam ponovo a pogotovo ne ovima koji "prate 40 godina" a ne znaju pravila.

Bravo Zvezdo.

Batko

pre 1 godinu

Kradja za fmp!
(gigantic mega car, 12. maj 2022 20:23) # Link komentara

Ovi gađaju sudije koje im pomažu...
(ja, 12. maj 2022 20:18)

Znači nije nameštaljka, nije sklanjalica, nije VAR nego sudije ?!

Bio penal za Cedevitu ?

Pilot bespilotne letelice

pre 1 godinu

Zvezda i Partizan su prejaki za ostatak aba lige koja dokazuje da nihe uopšte kvalitetno takmičenje.U obe polufinalne utakmice nema nikakve neizvesnosti,Zvezda 8gra na 60% a protivnici nisu zspeli da iskoriste što naši klubovi nudu skoro mesec dana igrali takmičarske utakmice!

Petar

pre 1 godinu

Finale pre finala.Susret dve najbolje ekipe Aba lige.Napred Zvezdo!
(Realno, 12. maj 2022 19:01)
Najjaca fora godinama, s kim god da igrate finale je pre finala. Hahah.

Džoni

pre 1 godinu

Previše primljenih poena i to u nastavku mora da se stegne maksimalno. Ovo nije ritam koji nama odgovara i ako ovima dozvoliš da se razmašu eto problema. Svaka čast Partizanu, ali ovo su dve trenutno najbolje ekipe u ABA. Ko sa Cedevitom igra na sto poena neće se dobro provesti.

ds1989

pre 1 godinu

Три фаула у нападу заредом не свирају, Митру крвари капак, прекидају напад Звезде и умјесто да се оставе 14 секунди за напад, они показују 3??? Докле више, и то усред Београда!!!??

ja

pre 1 godinu

Ovo nema smisla igrati. Omić šutira bacanje, ovi ne da su prestupili, nego kampuju u reketu, a sudija ne svira prestup i ponovljeno bacanje?! Neviđeno...

ja

pre 1 godinu

Ovo za sada što se dešava u prvoj četvrtini, suđenje u korist Zvezde je gore nego suđenje u korist Turske protiv Srbije u onoj utakmici. Trudim se da budem maksimalno objektivan. Ovo za sada je katastrofa. Verovatno će sudije posle vraćati da se stekne utisak izbalansiranog kriterijuma, ali će Cedevita tada već biti u nokdaunu...

Nole

pre 1 godinu

Poluvreme
Odlična utakmica,bilo je svega .Želim da ostavim komentar o Pulenu.
Koji majstor kosarke ,pravi kosgeter .Koliko pratim Aba ligu ,nema šanse da lik nije odigrao sjajno ,jeste malo diskutabilan odabir suteva i pozicija ali kad ubacuje ,što da ne .Odlicna kontrola lopte, losija odbrana ali sjajan napadač.Nznm kakvi su ostali mišljenja o njemu.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

...suđenje u korist Zvezde je gore nego suđenje u korist Turske protiv Srbije u onoj utakmici.
(ja, 12. maj 2022 19:17)

Ja ne znam gledamo li istu utakmicu. Lakat u lice i posekotina ispod oka Mitrovića nisu ni faul, plus priznat koš. Šut Markovića, promašaj, lopta dodirne obruč i umesto novog napada samo dve sekunde za nastavak. Dragić uleće u Kuzmića, baca ga dva metra od sebe i ni traga faulu.

Mada ti si samo običan provokator, svako ko prati ABA ligu zna koliko Pukl, Javor i Boltauzer "vole" Zvezdu i kako im "pošteno" sude.

Mohikanac

pre 1 godinu

Ako nije isključujući faul Ougusta a ima elemenata mora biti namerna lična.
Znači koš ne važi, dva bacanja i lopta za Zvezdu.

To je trenutno najveći propust na utakmici a bilo ih još... bacanja Omića i ulazak gomile igrača... faul nad Pulenom a bacanja Omiću... koraci Ougusta... možda i faul Jaki ono polaganje Mitrovića mada nisam video da li je ispred polukruga bio...

Inače dobra utakmica.

covek

pre 1 godinu

Alen Omic izvodi bacanje i radi fintu, Kalinic metar ulece i sudija ne ponavlja bacanje...tad nisu kukali, a posle toga odmah skacu Radonjic i ekipa.

Hooly

pre 1 godinu

E moji cigani ja sa 50 iz Zemuna dolazim a dvorana skoro prazna.
(Stari cigan, 12. maj 2022 18:36)

Došao si pola sata pre početka. Dvorana dupke puna

Vlada

pre 1 godinu

Perfektna utakmica!
Odbrana odlicna a obe ekipe efikasne.
Ako ovo gledaju grobari mogu da zamislim kako im je!?
Ili varvari, sve jedno jedno je...

zilijen

pre 1 godinu

Mnogo teza utakmica nego sto mnogi misle.
Ako Zvezda kiksne ovde moze lako da ostane bez finala, posto ih ceka puna hala sledecu itakmicu

Fikio

pre 1 godinu

Ovo je definitivno finale pre finala jer Cedevita em sto ima odlican tim, em sto nemaju komplekse, ili barem ne teske.... Pobednik ove serije laganica osvaja ABA ligu!

Hooligan

pre 1 godinu

Sto ove sudije ne obuku dres CZ… svaki napad koji cz ne zna sto ce oni im poklone bacanja
(ABAligas, 12. maj 2022 19:45

Nadao si se i zato ti je teško

Cika toni

pre 1 godinu

Sto se utakmice tice, uglavnom ocekivano, bez drame, skoro rutinski. Pisem komentar zbog sramote koju Sam osetio gledajuci mec na tv-u. Stidim se u ime svih normalnih ljudi jer ne mogu da shvatim prostakluk I mrznju ne malog broja "navijaca" I to Prema momku Koji je nosio nas dres I Davao sve od sebe za pobedu Zvezde. Svaka cast Omicu Koji je sve to stoicki izdrzao I Nije ni jednim gestom odreagovao.

Sofronije

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Ček ovi, dva puta pobedili Olimpijakos učesnika fajnal fora, a Partizan izgubio od sedmoplasirane ekipe jedne od grupa Evrokupa?

Cubaka

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Narocito se to videlo i cetvrtfinalu, polufinalu i finalu Evrocupa, bilo vas je toliko da je to bilo "nevidjeno".

ds1989

pre 1 godinu

Три фаула у нападу заредом не свирају, Митру крвари капак, прекидају напад Звезде и умјесто да се оставе 14 секунди за напад, они показују 3??? Докле више, и то усред Београда!!!??

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

...suđenje u korist Zvezde je gore nego suđenje u korist Turske protiv Srbije u onoj utakmici.
(ja, 12. maj 2022 19:17)

Ja ne znam gledamo li istu utakmicu. Lakat u lice i posekotina ispod oka Mitrovića nisu ni faul, plus priznat koš. Šut Markovića, promašaj, lopta dodirne obruč i umesto novog napada samo dve sekunde za nastavak. Dragić uleće u Kuzmića, baca ga dva metra od sebe i ni traga faulu.

Mada ti si samo običan provokator, svako ko prati ABA ligu zna koliko Pukl, Javor i Boltauzer "vole" Zvezdu i kako im "pošteno" sude.

Fikio

pre 1 godinu

Ovo je definitivno finale pre finala jer Cedevita em sto ima odlican tim, em sto nemaju komplekse, ili barem ne teske.... Pobednik ove serije laganica osvaja ABA ligu!

Sofronije

pre 1 godinu

Žao mi je Partizanovaca koji su se ponadali da će imati prednost u finalnoj seriji.
P.S. Zvezda pobedi 11 razlike i na korak je bliže finalu, a Partizan pobedi 16 i on nije dao ni promil šanse protivniku... Hvalospevi se nastavljaju, Bursovanje je zaboravljeno.

Gledalac

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Ne piši budalaštine. Evo sada dodjoh sa utakmice. Dvorana bila puna. I cena ulaznice nije bila 500 dinara

Fenomen

pre 1 godinu

Radujem se pobedi moje Zvezde, ali nešto drugo je na mene ostavilo poseban utisak. Trener i igrači Cedevita su svojim ponašanjem pokazali da se radi o jednoj gospodskoj ekipi. Nadam se da će to biti i u Ljubljani. To ne važi samo za Farela...demonstrirao je previše prepotencije što nije čudo kad su Ameri u pitanju.

Pilot bespilotne letelice

pre 1 godinu

Poluvreme
Odlična utakmica,bilo je svega .Želim da ostavim komentar o Pulenu.
Koji majstor kosarke ,pravi kosgeter .Koliko pratim Aba ligu ,nema šanse da lik nije odigrao sjajno ,jeste malo diskutabilan odabir suteva i pozicija ali kad ubacuje ,što da ne .Odlicna kontrola lopte, losija odbrana ali sjajan napadač.Nznm kakvi su ostali mišljenja o njemu.
(Nole, 12. maj 2022 19:57)

Čekaj da se uđe u finiš pa da vidiš koliko je dobar.Najveća štetočina na terenima aba lige, ako hoćete da izgubite dobijenu utakmicu dajte Pulenu loptu u ruke!

Aca

pre 1 godinu

Dokle vise ovaj Pukl sudi Zvezdi, i gotovo svaki put nas osakati! Neverovatno
(zzbz, 12. maj 2022 19:34)

Ti si navijač Cedevita Olimpije?
(ja, 12. maj 2022 19:41)

Ti očigledno jesi. A sledeće godine navijačeš za Barsu, Real, Efes, Ili...

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 1 godinu

Poluvreme
Odlična utakmica,bilo je svega .Želim da ostavim komentar o Pulenu.
Koji majstor kosarke ,pravi kosgeter .Koliko pratim Aba ligu ,nema šanse da lik nije odigrao sjajno ,jeste malo diskutabilan odabir suteva i pozicija ali kad ubacuje ,što da ne .Odlicna kontrola lopte, losija odbrana ali sjajan napadač.Nznm kakvi su ostali mišljenja o njemu.
(Nole,
A u odbrani nula. Bitan element igre. Zato nikad i nije igrao u nekom ozbiljnom timu.

deki27

pre 1 godinu

Velika pobeda Zvezde,dali smo samo 6 trojki a ubacili 93 poena,odnos skokova neverovatan 48-25,pet dvocifrenih igraca Zvezde od kojih su Mitrovic pre svega a onda i Kalina izdominirali.Cedevita sa 4 izuzetna sutera od kojih je samo Blazic vredan pomena( nadam se da ce greska biti ispravljena i da se Jaka vraca kuci da igra EL),ostali neprimetni,narocito Ferel i Dragic.Sve u svemu,raduje ovakav pristup,pauza je bila duga ali vidi se da su igraci maksimalno spremni i zeljni igre.Raduje i igra Nikole Ivanovica,nadam se da ulazi u formu sada kada je najbitnije

Retro

pre 1 godinu

Zvezda ih je pojela energijom. Naročito drugo poluvreme gde je izdominirala skokom i lakim poenima na obruču.

Za dežurne pljuvače neka pogledaju Radonjićevu pripremu utakmice i kako se u oba pravca igra.
Stalno kreiranje za fizički dominantne igrače posle preuzimanja, stalno napadanje protivnikovih najuboitijih igrača u napadu...
malo je igrača koji mogu da fizički izdrže dobru odbranu da igraju a i u napadu da budu na svom nivou.

Murić, Blažič, Pulen... konstantno ih napada Zvezda u svojim napadima, kretnje, dribling, skok, blok... sve moraju da brane.

Ovako je Virtus dobio Bursu, jednostavno ih opteretio previše preko granica mogućnosti.

Mohikanac

pre 1 godinu

Zvezda je razbila u paramparčad Cedevitu... igra mačke i miša.
Skok i asistirani koševi su presudili.

Mismeč, izolacija i što šta još iz kuhinje Radonjića.

Niti jednog trenutka se nije dovodio u pitanje pobednik.

Jedina mrlja faul Ougusta nad Mitrovićem...da ne objašnjavam ponovo a pogotovo ne ovima koji "prate 40 godina" a ne znaju pravila.

Bravo Zvezdo.

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta je Evroliga! Ocekivao sam veci otpor Cedevite Ol. narocito od Jogi Farela . Jaka Zvezda ,mislim da ce biti prvaci,uostalom to kaze i tabela. Eventualno mogu da izgube jednu zbog publike ,zato je vazno biti prvi u regularnom prvenstvu.

Batko

pre 1 godinu

Kradja za fmp!
(gigantic mega car, 12. maj 2022 20:23) # Link komentara

Ovi gađaju sudije koje im pomažu...
(ja, 12. maj 2022 20:18)

Znači nije nameštaljka, nije sklanjalica, nije VAR nego sudije ?!

Bio penal za Cedevitu ?

Džoni

pre 1 godinu

Stekao sam utisak da je Cedevita izgubila dah nakon prvog poluvremena. Zapeli su bili u prvom i ostali bez snage jer ne igraju ovakve uakmice sto se i videlo na skoku u nastavku. Zvezda je pokupila sve pod kosem gde gosti nisu ni poklusavali da uhvae loptu.
(bvb, 12. maj 2022 20:59)

Dobro zapažanje. Zvezda ima dužu klupu i praktično 12 podjednako važnih igrača. Kako ko uđe drži ritam a to ekipe sa kraćom klupom ne mogu do kraja da izdrže. Ove godine smo po pravilu u drugom poluvremenu pojačavali odbranu i tako dolazili do pobeda. Mislim da u ABA nema ekipe koja može Zvezdu da dobije na dve, a kamo li na tri dobijene? Može se desiti da izgubimo, ali kad treba onda se dodatno zapne i to je to.

Nebojša

pre 1 godinu

Sasvim korektna igra pogotovo kad se uzme u obzir da oko 20 dana nisu odigrali ni jednu utakmicu... Zaslužena pobeda, bravo momci, idemo dalje!

EUFORIJA

pre 1 godinu

nevidjena kradja sudija na steru cedevite,kriterikum dosudjivanja faula uzasan,mitrovicu dva puta faul kos igrac stoji pored njega.tesko bi i golden stejt dobio sa ovakvim sudjenjem .
(g.k, 12. maj 2022 22:02)
Lakat Mitovicu u lice, priznat kos centru sokica, bez faula u napadu. Kako volim vas "objektivne" grobare...

super

pre 1 godinu

nevidjena kradja sudija na steru cedevite,kriterikum dosudjivanja faula uzasan,mitrovicu dva puta faul kos igrac stoji pored njega.tesko bi i golden stejt dobio sa ovakvim sudjenjem .
(g.k, 12. maj 2022 22:02) izgleda bio gledali istu utakmicu ili ne razumeš se u pravila...kada te neko udari laktom i raskrvari oko to mora biti faul i da se poništi koš,svaka sumnjiva situacija je bila na Zvezdinu štetu ali dobro to smo očekivali od Pukla i kompanije i zato Zvezda mora biti od svakog jača za 20 poena da vi dobila utakmicu gde utakmicu igra sa jednim centrom koji nije u formi (10min) a menja ga Mitrović koji je 4/5... Zvezda ima 3 stranca a Partizan 7???

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Petar P, odusevljen sam igrom veceras jer je sasvim realno da ce biti jos bolja. 1. Minutaza Vajta je bila sasvim dobra kao i njegova igra veceras, Cedevita je spustila petorku, pa je Davidiovac to bolje pokrivao. Mislim da su obojica lepo odigrali veceras ako gledamo oba kraja terena. 2. Minutaza Ivanovica je u skladu sa igrom koju Radonja forsira. On voli da menja ritam izmenama na pleju, i tako oteza protivniku da se navikne na igru u napadu. Volters promeni ritam sa floterima, Markovic asistenicijama i Ivanovic poenima i enrgijom koju donosi. Ne moze Ivanovic da igra u tom ritmu 30 minuta, a na klupu je otisao kada je izgubio par lopti. Volters je usao da to rutinski privede kraju. 3. Holins, Lazic i Dobric, mozda napadacki samo van ritma veceras, ali zato odbrana na dobrom nivou. 4. Primili smo previse koseva protiv ekipe koja je napadacki izuzetno kvalitetna, ali tu se slazem da treba da obratimo paznju.

onako

pre 1 godinu

Ja zadovoljan, normalno pobeda je najvažnija ali pristup, energija čak i pristojni procenti za pauzu od 20tak dana odlično.

Timska igra koju zbog rostera nema ni Cedevita ni Partizan bi trebalo da pobedi individualizam.
Teško je ovim Cipiripi ekipama da izdrže 40 minuta visok ritam sa Zvezdom, prosto se vidi kako ih Zvezda samelje.

bvb

pre 1 godinu

Stekao sam utisak da je Cedevita izgubila dah nakon prvog poluvremena. Zapeli su bili u prvom i ostali bez snage jer ne igraju ovakve uakmice sto se i videlo na skoku u nastavku. Zvezda je pokupila sve pod kosem gde gosti nisu ni poklusavali da uhvae loptu.

Radonja car

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo! Idemo korak po korak, biće potrebno da svi igrači daju doprinos za ostvarenje konačnog cilja. Puna podrška u borbi u kojoj svi žele da nas pobede koristeći sva moguća sredstva.

Koliba

pre 1 godinu

Ne znam zasto mislite da ce Partizani lako sa Bud.

U Pg nemaju sansu, a u Bg je sve moguce

Kako god okrenes, nijedan tim nema snage da dobije Zvezdu na 3 tekme

deki27

pre 1 godinu

Grobarski hejtere oladite, ova je pobeda cista kao suza, dibili sve 4 cetvrtine uz nas los sut za 3 ali odlican za 2. Luka izdominirao, decko dao 21 kos sa pozicije 5 koja igra silom prilika, Kalinic onim skoksutevima pokazao kosarkasku inteligenciju, on,Dzoni, Vajt i Holins, 5 igraca dvocifrenih-sta hocete vise .Raduje Dzoni koga cekamo cele sezone. Jasno je da je ovde vidjeno finale Zvezda- Partizan i mene utakmica sa njima manje plasi od cinjenice da ce biti neverovatan pritisak iz Humske da spasu sezonu-samo toga se plasim

Peđa 71

pre 1 godinu

Sto se utakmice tice, uglavnom ocekivano, bez drame, skoro rutinski. Pisem komentar zbog sramote koju Sam osetio gledajuci mec na tv-u. Stidim se u ime svih normalnih ljudi jer ne mogu da shvatim prostakluk I mrznju ne malog broja "navijaca" I to Prema momku Koji je nosio nas dres I Davao sve od sebe za pobedu Zvezde. Svaka cast Omicu Koji je sve to stoicki izdrzao I Nije ni jednim gestom odreagovao.
(Cika toni, 12. maj 2022 22:43)

Potpisujem.
Bio sam na utakmici, živ me sram pojeo.
Sedeo sam na tribini iznad klupe i mogu ti reći da je dobar deo tribine tapšao kad je Omić izašao zbog izmene.

Dule

pre 1 godinu

Ladno spominjes Bobija, pa tog Bobija su vukli drzali za dres udarali mu sekire, tri faula naprave nad njim pa tek onda sviraju. Cudili ste se coveku kako sutira jednom rukom, a to sto ga drze za drugu ruku to je nista ipak je on visok 2.25. Samo udri to je ta Duletova skola.

DžejAr65

pre 1 godinu

Kako ima da pršti u finalu Partizan-Zvezda... ko god pobedi, bice zasluzeno.
(yo.dorro, 12. maj 2022 22:38)
u finalu može da bude samo Zvezda Partizan nikako obrnuto ,ipak se mora poštovati ko je prvi

Džoni

pre 1 godinu

Previše primljenih poena i to u nastavku mora da se stegne maksimalno. Ovo nije ritam koji nama odgovara i ako ovima dozvoliš da se razmašu eto problema. Svaka čast Partizanu, ali ovo su dve trenutno najbolje ekipe u ABA. Ko sa Cedevitom igra na sto poena neće se dobro provesti.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Sjajna pobeda, jednostavno smo bili ocekivano dobri. Pricao sam dosta i pre pocetka serije da kada igramo kuci kada nametnemo nas ritam, tesko tu neko moze da nas iznenadi. Vidi se po govoru tela igraca koliko zele trofej. Bacaju se za svaku loptu, uvek se ide na skok, zagradjivanje, kretnja je maksimalna, asistencije neverovatne. Mislim da smo asistencija imali preko 25. Sjajno je kao i uvek Radonja spremio ekipu. Kalina odlican, Mitat isto. Svi su dali svoj doprinos. Raduje povratak Dobrica i Lazica. Verujem da cemo biti jos bolji kako play off odmice. Nema opsutanja, idemo dalje.

Алекса

pre 1 godinu

Navijači Partizana pzljivije gledaju Zvezdine nego Partizanove utakmice. Strah je veliki, mrznja jos veca.
(Iber, 12. maj 2022 20:05)

Otvori par vesti o Partizanu i videces da vecinski samo zvezdasi komentarisu, negativno naravno.
(2CRAZY, 13. maj 2022 00:47)

Не отварамо вести о Партизану....нити коментаришемо, то се ви сами дописујете између себе...

Стари Звездаш

pre 1 godinu

Солидна тимска игра Звезде.Цедевита-Олимпија није безопасна (нарочито ако имају помоћ Јавора и сличних).Али,ЦОЛ нема толико широк избор искусних и прекаљених играча,који су одиграли велики број тешких утакмица као Звезда у Евролиги.Негативни утисак утакмице-ударање лактом Оугуста Митровића у пределу носа,аркаде.И то је косио у круг лактом,Митровићу раскрвавио аркаду,и уместо искључења Оугуста или бар неспортски фаул у нападу,Пукл и компанија признају кош ЦОЛ после тога.очито да Митровића су узеле не само судије на зуб (ничим заслужено) него и прљави играчи.Подсећам тако је и Пантер ишао руком раширених прстију у лице Митровићу и повредио му био око.Врло вероватно да су то радили по налогу својих тренера,да га силом избаце из игре.А судије неме,нормално почашћене пре утакмица.Зашто је Митровић некима трн у оку?То нису били поступци у жару борбе,него циљани поступци да се онемогући вид за шутеве и слободна бацања.

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Очекивана побједа иако није било лако. Ал гдје да буде лако па доигравање је, најбољи су остали. Очекујем побједу и у Љубљани. БРАВО ЗВЕЗДО! ✊

kaokakao

pre 1 godinu

Zvezda i Partizan su prejaki za ostatak aba lige koja dokazuje da nihe uopšte kvalitetno takmičenje.U obe polufinalne utakmice nema nikakve neizvesnosti,Zvezda 8gra na 60% a protivnici nisu zspeli da iskoriste što naši klubovi nudu skoro mesec dana igrali takmičarske utakmice!
(Pilot bespilotne letelice, 12. maj 2022 20:30)

Buducnost je u Evrokupu oba puta dobila Virtus i oba puta Bursu. Kasnije su imali dosta povreda, nikad nisu bili kompletni i na kraju su potonuli. Partizan je lako mogao fo finala Evrokupa, ali izgubili su dobijeno jer su slavili prije vremena. Zvezda bi onaj Virtus samljela.

Stojan

pre 1 godinu

Mozda sam subjektivan ali meni je ovo mnogo bolja utakmica od druge polufinalne serije.
Mnogo je bolje za Zvezdu sto ima takmaca sad, kao i prednost domaceg terena,a i kednostavno bolja ekipa. Bez obzira na sve to ima i partizan svojih sansi, jesu male al ih ima. Jedva cekam dalje..

Mile

pre 1 godinu

Jednostavno, Cedevita ima snage samo za prvo poluvreme, posle mnogo padaju.Zvedza sporija nego sto bi trebalo,mnogi nisu u formi ali dovoljno za Olimpiju.

super

pre 1 godinu

Žao mi je Partizanovaca koji su se ponadali da će imati prednost u finalnoj seriji.
P.S. Zvezda pobedi 11 razlike i na korak je bliže finalu, a Partizan pobedi 16 i on nije dao ni promil šanse protivniku... Hvalospevi se nastavljaju, Bursovanje je zaboravljeno.
(Sofronije, 12. maj 2022 21:08)Džaba im pričamo da ove godine.nema ništa od trofeja... Zvezda pobedila mnogo bolju ekipu Cedevita (podsetimo se da je ta Cedevita pobedila Partizan u Beogradu i prošla je u korak više u Evrokupu od Partizana i Budućnosti) sa 11 a Partizan jako slabu Budućnost sa 16???Meni se mnogo više dopada što mi ovako "teže" meljemo protivnike nego Partizan jer će opet u finalu biti na 1 loptu,neće biti toliko lepršavo kao sa Budućnošću...

Batko

pre 1 godinu

Kad je najvažnije oni mogu da se oslone na svoje legende- Jaku i Alena!
(matori, 13. maj 2022 07:41)

Ne deluješ mi baš nešto bistro ovako izjutra...Ovo je bilo kao nešto ironično ?

6,50

pre 1 godinu

@Cedevita nikad nije imala sansu protiv nas.. nece ni sada. Problem je Partizan.. oni se tolko napale da je bas teško.
(Samo kazem, 12. maj 2022 20:37)
Bio bi problem da imaju prednost domaceg terena, ovako je vece sanse imala Cedevita od njih, nemoguce je dobiti derbi u Pioniru kao gost u finalu ABA.

slobinator

pre 1 godinu

(ДЕЛИЈА🔴⚪, 12. maj 2022 22:27)
nisi pažljivo gledao.ovo je zvezda dobila sa 30 posto snage.uopšte nisu zapinjali u odbrani.vežbao se napad gde su dominirali u skoku i mnogo puta imali ekstra posed lopte

Leo Getz

pre 1 godinu

Dobra igra CZ i zaslužena pobeda.Večeras smo imali petoricu dvocifrenih košarkaša i odličan napadački repertoar.Ivanović 16 poena za 13 minuta,indeks korisnosti 22.Jogi Ferel 4 poena za 28 minuta,indeks korisnosti -1.Po ozbiljnosti na terenu Jogi podseća na (svog prezimenjaka) komičara Vila Ferela.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Jasno je ko ima više para

Vlada

pre 1 godinu

Perfektna utakmica!
Odbrana odlicna a obe ekipe efikasne.
Ako ovo gledaju grobari mogu da zamislim kako im je!?
Ili varvari, sve jedno jedno je...

Car Dušan

pre 1 godinu

Ivanović bi trebalo, po mom skromnom mišljenju - da ima veću minutažu... NE bih da, ne daj Bože da nešto baksuziram utakmicu! Samo kažem...

Petar P

pre 1 godinu

Sjajna pobeda, jednostavno smo bili ocekivano dobri. Pricao sam dosta i pre pocetka serije da kada igramo kuci kada nametnemo nas ritam, tesko tu neko moze da nas iznenadi. Vidi se po govoru tela igraca koliko zele trofej. Bacaju se za svaku loptu, uvek se ide na skok, zagradjivanje, kretnja je maksimalna, asistencije neverovatne. Mislim da smo asistencija imali preko 25. Sjajno je kao i uvek Radonja spremio ekipu. Kalina odlican, Mitat isto. Svi su dali svoj doprinos. Raduje povratak Dobrica i Lazica. Verujem da cemo biti jos bolji kako play off odmice. Nema opsutanja, idemo dalje.
(Gossa placa Zeljko 89, 12. maj 2022 21:28)
Ne delim sa tobom toliko oduševljenje našom večerašnjom igrom. Kažu, pobedi se u zube ne gleda ali ako baš hoćemo da pogledamo videćemo i ove stvari:
1. Odlična igra Arona Whitea nije bila propraćena i očekivano većom minutažom koju je i više nego zaslužio
2. Isto važi i za izvanrednu igru Nikole Ivanovića i umesto da ga pusti da igra, šalje ga na vrhuncu razigranosti na klupu. To Radonja radi cele sezone i direktan je krivac što ovaj dečko ne daje po 20 poena na svakoj utakmici jer to ima u rukama. Zbog čega ga seče redovno ne znam i nemam odgovor ali ovo je ozbiljna zamerka na Radonjin račun.
3. Neki igrači su potpuno van forme: Hollins, Lazić i Dobrić. Kuzmića više ni ne pominjem, odavno sam napisao da ne doprinosi dovoljno našoj igri i to već jako dugo.
4. Primili smo previše koševa što nama nije svojstveno i govori o lošijoj koncentraciji u odbrani.
Radujem se ovoj pobedi kao i ti ali treba biti oprezan i raditi još više na podizanju forme ovih igrača jer nas tek očekuju teške utakmice. Nema još mesta za oduševljenje jer nam igra još nije na tom nivou, što je i razumljivo zbog velike pauze. Ono što mene oduševljava je da timska igra ne posustaje i da dobijamo i kada ne igramo baš kako treba, ponekad i sa velikom razlikom. To samo govori koliko smo jači od svih ostalih ekipa. Zato samo napred po još jednu titulu.

Pilot bespilotne letelice

pre 1 godinu

Zvezda i Partizan su prejaki za ostatak aba lige koja dokazuje da nihe uopšte kvalitetno takmičenje.U obe polufinalne utakmice nema nikakve neizvesnosti,Zvezda 8gra na 60% a protivnici nisu zspeli da iskoriste što naši klubovi nudu skoro mesec dana igrali takmičarske utakmice!

Mohikanac

pre 1 godinu

Ako nije isključujući faul Ougusta a ima elemenata mora biti namerna lična.
Znači koš ne važi, dva bacanja i lopta za Zvezdu.

To je trenutno najveći propust na utakmici a bilo ih još... bacanja Omića i ulazak gomile igrača... faul nad Pulenom a bacanja Omiću... koraci Ougusta... možda i faul Jaki ono polaganje Mitrovića mada nisam video da li je ispred polukruga bio...

Inače dobra utakmica.

ja

pre 1 godinu

Ovo za sada što se dešava u prvoj četvrtini, suđenje u korist Zvezde je gore nego suđenje u korist Turske protiv Srbije u onoj utakmici. Trudim se da budem maksimalno objektivan. Ovo za sada je katastrofa. Verovatno će sudije posle vraćati da se stekne utisak izbalansiranog kriterijuma, ali će Cedevita tada već biti u nokdaunu...

ja

pre 1 godinu

Ja ne znam kako ove sto botuju kako ustvari sudije guraju zvezdu nije sramota? Mada znamo za koga oni navijaju
(678, 12. maj 2022 19:57)

Suđeno jedno pet nepostojećih faulova u korist Zvezde u prvom poluvremenu. Pogotovo na početku, da Olimpija ni ne pomisli da igra čvrstu odbranu. Posledica: 53 poena za poluvreme, dobar posao sudija.

Hooly

pre 1 godinu

E moji cigani ja sa 50 iz Zemuna dolazim a dvorana skoro prazna.
(Stari cigan, 12. maj 2022 18:36)

Došao si pola sata pre početka. Dvorana dupke puna

covek

pre 1 godinu

Alen Omic izvodi bacanje i radi fintu, Kalinic metar ulece i sudija ne ponavlja bacanje...tad nisu kukali, a posle toga odmah skacu Radonjic i ekipa.

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 1 godinu

Cek zar onda nisu zasluzili da hala bude puna, a Partizanu da bude prazna ili neki navijaci dolaze samo kada se pobedjuje a neki dolaze i kad se pobedjuje i kda se gubi?
(Solarnaut, 13. maj 2022 09:44)
Cek, a jel to vazi i kad je skor 1-9 u EK, ili tih 560 navijaca na utakmici tada neki izdajnici?

Pilot bespilotne letelice

pre 1 godinu

Zvezda i Partizan su prejaki za ostatak aba lige koja dokazuje da nihe uopšte kvalitetno takmičenje.U obe polufinalne utakmice nema nikakve neizvesnosti,Zvezda 8gra na 60% a protivnici nisu zspeli da iskoriste što naši klubovi nudu skoro mesec dana igrali takmičarske utakmice!
(Pilot bespilotne letelice, 12. maj 2022 20:30)

Buducnost je u Evrokupu oba puta dobila Virtus i oba puta Bursu. Kasnije su imali dosta povreda, nikad nisu bili kompletni i na kraju su potonuli. Partizan je lako mogao fo finala Evrokupa, ali izgubili su dobijeno jer su slavili prije vremena. Zvezda bi onaj Virtus samljela.
(kaokakao, 12. maj 2022 20:52)

E kad bi i lako je mogao.A i ovo za Virtus sa Šengelijom ,Teo,Heketom je vrlo lako moglo biti a tako nam je malo trebalo i da smo bili kompletni.

zilijen

pre 1 godinu

Mnogo teza utakmica nego sto mnogi misle.
Ako Zvezda kiksne ovde moze lako da ostane bez finala, posto ih ceka puna hala sledecu itakmicu

ja

pre 1 godinu

Ovo nema smisla igrati. Omić šutira bacanje, ovi ne da su prestupili, nego kampuju u reketu, a sudija ne svira prestup i ponovljeno bacanje?! Neviđeno...

2CRAZY

pre 1 godinu

Navijači Partizana pzljivije gledaju Zvezdine nego Partizanove utakmice. Strah je veliki, mrznja jos veca.
(Iber, 12. maj 2022 20:05)

Otvori par vesti o Partizanu i videces da vecinski samo zvezdasi komentarisu, negativno naravno.

Nole

pre 1 godinu

Poluvreme
Odlična utakmica,bilo je svega .Želim da ostavim komentar o Pulenu.
Koji majstor kosarke ,pravi kosgeter .Koliko pratim Aba ligu ,nema šanse da lik nije odigrao sjajno ,jeste malo diskutabilan odabir suteva i pozicija ali kad ubacuje ,što da ne .Odlicna kontrola lopte, losija odbrana ali sjajan napadač.Nznm kakvi su ostali mišljenja o njemu.

Petar

pre 1 godinu

Finale pre finala.Susret dve najbolje ekipe Aba lige.Napred Zvezdo!
(Realno, 12. maj 2022 19:01)
Najjaca fora godinama, s kim god da igrate finale je pre finala. Hahah.

g.k

pre 1 godinu

nevidjena kradja sudija na steru cedevite,kriterikum dosudjivanja faula uzasan,mitrovicu dva puta faul kos igrac stoji pored njega.tesko bi i golden stejt dobio sa ovakvim sudjenjem .

Solarnaut

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Ček ovi, dva puta pobedili Olimpijakos učesnika fajnal fora, a Partizan izgubio od sedmoplasirane ekipe jedne od grupa Evrokupa?
(Sofronije, 12. maj 2022 21:18)

Cek zar onda nisu zasluzili da hala bude puna, a Partizanu da bude prazna ili neki navijaci dolaze samo kada se pobedjuje a neki dolaze i kad se pobedjuje i kda se gubi?

ja

pre 1 godinu

nevidjena kradja sudija na steru cedevite,kriterikum dosudjivanja faula uzasan,mitrovicu dva puta faul kos igrac stoji pored njega.tesko bi i golden stejt dobio sa ovakvim sudjenjem .
(g.k, 12. maj 2022 22:02)
Lakat Mitovicu u lice, priznat kos centru sokica, bez faula u napadu. Kako volim vas "objektivne" grobare...
(EUFORIJA, 12. maj 2022 22:15)

Aman, kakav bre lakat Mitroviću u lice, Ogast je načinio poznatu košarkašku fintu, nije ga namerno udario. To što je Mitrović smotan i ne zna da se izmakne je druga stvar. Slažem se da je trebalo da bude faul, ali očigledno da sudije nisu primetile da ga je zakačio. Ne primetiti i namerno dosuditi faul su dve različite stvari. S druge strane setimo se svih laktova u lica Bobija Marjanovića dok je igrao u Zvezdi, koji su prolazili nesankcionisano.

slobinator

pre 1 godinu

Не отварамо вести о Партизану....нити коментаришемо, то се ви сами дописујете између себе...
(Алекса, 13. maj 2022 07:45)
Ja priznajem da otvaram.ne mogu da izdržim da ih ne zezam

ja

pre 1 godinu

Ja ne znam kako ove sto botuju kako ustvari sudije guraju zvezdu nije sramota? Mada znamo za koga oni navijaju
(678, 12. maj 2022 19:57)

Suđeno jedno pet nepostojećih faulova u korist Zvezde u prvom poluvremenu. Pogotovo na početku, da Olimpija ni ne pomisli da igra čvrstu odbranu. Posledica: 53 poena za poluvreme, dobar posao sudija.

g.k

pre 1 godinu

nevidjena kradja sudija na steru cedevite,kriterikum dosudjivanja faula uzasan,mitrovicu dva puta faul kos igrac stoji pored njega.tesko bi i golden stejt dobio sa ovakvim sudjenjem .

ja

pre 1 godinu

Ovo za sada što se dešava u prvoj četvrtini, suđenje u korist Zvezde je gore nego suđenje u korist Turske protiv Srbije u onoj utakmici. Trudim se da budem maksimalno objektivan. Ovo za sada je katastrofa. Verovatno će sudije posle vraćati da se stekne utisak izbalansiranog kriterijuma, ali će Cedevita tada već biti u nokdaunu...

Fikio

pre 1 godinu

Ovo je definitivno finale pre finala jer Cedevita em sto ima odlican tim, em sto nemaju komplekse, ili barem ne teske.... Pobednik ove serije laganica osvaja ABA ligu!

Petar

pre 1 godinu

Finale pre finala.Susret dve najbolje ekipe Aba lige.Napred Zvezdo!
(Realno, 12. maj 2022 19:01)
Najjaca fora godinama, s kim god da igrate finale je pre finala. Hahah.

ja

pre 1 godinu

nevidjena kradja sudija na steru cedevite,kriterikum dosudjivanja faula uzasan,mitrovicu dva puta faul kos igrac stoji pored njega.tesko bi i golden stejt dobio sa ovakvim sudjenjem .
(g.k, 12. maj 2022 22:02)
Lakat Mitovicu u lice, priznat kos centru sokica, bez faula u napadu. Kako volim vas "objektivne" grobare...
(EUFORIJA, 12. maj 2022 22:15)

Aman, kakav bre lakat Mitroviću u lice, Ogast je načinio poznatu košarkašku fintu, nije ga namerno udario. To što je Mitrović smotan i ne zna da se izmakne je druga stvar. Slažem se da je trebalo da bude faul, ali očigledno da sudije nisu primetile da ga je zakačio. Ne primetiti i namerno dosuditi faul su dve različite stvari. S druge strane setimo se svih laktova u lica Bobija Marjanovića dok je igrao u Zvezdi, koji su prolazili nesankcionisano.

covek

pre 1 godinu

Alen Omic izvodi bacanje i radi fintu, Kalinic metar ulece i sudija ne ponavlja bacanje...tad nisu kukali, a posle toga odmah skacu Radonjic i ekipa.

2CRAZY

pre 1 godinu

Navijači Partizana pzljivije gledaju Zvezdine nego Partizanove utakmice. Strah je veliki, mrznja jos veca.
(Iber, 12. maj 2022 20:05)

Otvori par vesti o Partizanu i videces da vecinski samo zvezdasi komentarisu, negativno naravno.

ja

pre 1 godinu

Ovo nema smisla igrati. Omić šutira bacanje, ovi ne da su prestupili, nego kampuju u reketu, a sudija ne svira prestup i ponovljeno bacanje?! Neviđeno...

ds1989

pre 1 godinu

Три фаула у нападу заредом не свирају, Митру крвари капак, прекидају напад Звезде и умјесто да се оставе 14 секунди за напад, они показују 3??? Докле више, и то усред Београда!!!??

Sofronije

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Ček ovi, dva puta pobedili Olimpijakos učesnika fajnal fora, a Partizan izgubio od sedmoplasirane ekipe jedne od grupa Evrokupa?

Solarnaut

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Ček ovi, dva puta pobedili Olimpijakos učesnika fajnal fora, a Partizan izgubio od sedmoplasirane ekipe jedne od grupa Evrokupa?
(Sofronije, 12. maj 2022 21:18)

Cek zar onda nisu zasluzili da hala bude puna, a Partizanu da bude prazna ili neki navijaci dolaze samo kada se pobedjuje a neki dolaze i kad se pobedjuje i kda se gubi?

Hooly

pre 1 godinu

E moji cigani ja sa 50 iz Zemuna dolazim a dvorana skoro prazna.
(Stari cigan, 12. maj 2022 18:36)

Došao si pola sata pre početka. Dvorana dupke puna

Sofronije

pre 1 godinu

Žao mi je Partizanovaca koji su se ponadali da će imati prednost u finalnoj seriji.
P.S. Zvezda pobedi 11 razlike i na korak je bliže finalu, a Partizan pobedi 16 i on nije dao ni promil šanse protivniku... Hvalospevi se nastavljaju, Bursovanje je zaboravljeno.

ZaphodBeeblebrox

pre 1 godinu

...suđenje u korist Zvezde je gore nego suđenje u korist Turske protiv Srbije u onoj utakmici.
(ja, 12. maj 2022 19:17)

Ja ne znam gledamo li istu utakmicu. Lakat u lice i posekotina ispod oka Mitrovića nisu ni faul, plus priznat koš. Šut Markovića, promašaj, lopta dodirne obruč i umesto novog napada samo dve sekunde za nastavak. Dragić uleće u Kuzmića, baca ga dva metra od sebe i ni traga faulu.

Mada ti si samo običan provokator, svako ko prati ABA ligu zna koliko Pukl, Javor i Boltauzer "vole" Zvezdu i kako im "pošteno" sude.

Hooligan

pre 1 godinu

Sto ove sudije ne obuku dres CZ… svaki napad koji cz ne zna sto ce oni im poklone bacanja
(ABAligas, 12. maj 2022 19:45

Nadao si se i zato ti je teško

Koliba

pre 1 godinu

Ne znam zasto mislite da ce Partizani lako sa Bud.

U Pg nemaju sansu, a u Bg je sve moguce

Kako god okrenes, nijedan tim nema snage da dobije Zvezdu na 3 tekme

Petar P

pre 1 godinu

Sjajna pobeda, jednostavno smo bili ocekivano dobri. Pricao sam dosta i pre pocetka serije da kada igramo kuci kada nametnemo nas ritam, tesko tu neko moze da nas iznenadi. Vidi se po govoru tela igraca koliko zele trofej. Bacaju se za svaku loptu, uvek se ide na skok, zagradjivanje, kretnja je maksimalna, asistencije neverovatne. Mislim da smo asistencija imali preko 25. Sjajno je kao i uvek Radonja spremio ekipu. Kalina odlican, Mitat isto. Svi su dali svoj doprinos. Raduje povratak Dobrica i Lazica. Verujem da cemo biti jos bolji kako play off odmice. Nema opsutanja, idemo dalje.
(Gossa placa Zeljko 89, 12. maj 2022 21:28)
Ne delim sa tobom toliko oduševljenje našom večerašnjom igrom. Kažu, pobedi se u zube ne gleda ali ako baš hoćemo da pogledamo videćemo i ove stvari:
1. Odlična igra Arona Whitea nije bila propraćena i očekivano većom minutažom koju je i više nego zaslužio
2. Isto važi i za izvanrednu igru Nikole Ivanovića i umesto da ga pusti da igra, šalje ga na vrhuncu razigranosti na klupu. To Radonja radi cele sezone i direktan je krivac što ovaj dečko ne daje po 20 poena na svakoj utakmici jer to ima u rukama. Zbog čega ga seče redovno ne znam i nemam odgovor ali ovo je ozbiljna zamerka na Radonjin račun.
3. Neki igrači su potpuno van forme: Hollins, Lazić i Dobrić. Kuzmića više ni ne pominjem, odavno sam napisao da ne doprinosi dovoljno našoj igri i to već jako dugo.
4. Primili smo previše koševa što nama nije svojstveno i govori o lošijoj koncentraciji u odbrani.
Radujem se ovoj pobedi kao i ti ali treba biti oprezan i raditi još više na podizanju forme ovih igrača jer nas tek očekuju teške utakmice. Nema još mesta za oduševljenje jer nam igra još nije na tom nivou, što je i razumljivo zbog velike pauze. Ono što mene oduševljava je da timska igra ne posustaje i da dobijamo i kada ne igramo baš kako treba, ponekad i sa velikom razlikom. To samo govori koliko smo jači od svih ostalih ekipa. Zato samo napred po još jednu titulu.

Cubaka

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Narocito se to videlo i cetvrtfinalu, polufinalu i finalu Evrocupa, bilo vas je toliko da je to bilo "nevidjeno".

Nole

pre 1 godinu

Poluvreme
Odlična utakmica,bilo je svega .Želim da ostavim komentar o Pulenu.
Koji majstor kosarke ,pravi kosgeter .Koliko pratim Aba ligu ,nema šanse da lik nije odigrao sjajno ,jeste malo diskutabilan odabir suteva i pozicija ali kad ubacuje ,što da ne .Odlicna kontrola lopte, losija odbrana ali sjajan napadač.Nznm kakvi su ostali mišljenja o njemu.

zilijen

pre 1 godinu

Mnogo teza utakmica nego sto mnogi misle.
Ako Zvezda kiksne ovde moze lako da ostane bez finala, posto ih ceka puna hala sledecu itakmicu

EUFORIJA

pre 1 godinu

nevidjena kradja sudija na steru cedevite,kriterikum dosudjivanja faula uzasan,mitrovicu dva puta faul kos igrac stoji pored njega.tesko bi i golden stejt dobio sa ovakvim sudjenjem .
(g.k, 12. maj 2022 22:02)
Lakat Mitovicu u lice, priznat kos centru sokica, bez faula u napadu. Kako volim vas "objektivne" grobare...

Стари Звездаш

pre 1 godinu

Солидна тимска игра Звезде.Цедевита-Олимпија није безопасна (нарочито ако имају помоћ Јавора и сличних).Али,ЦОЛ нема толико широк избор искусних и прекаљених играча,који су одиграли велики број тешких утакмица као Звезда у Евролиги.Негативни утисак утакмице-ударање лактом Оугуста Митровића у пределу носа,аркаде.И то је косио у круг лактом,Митровићу раскрвавио аркаду,и уместо искључења Оугуста или бар неспортски фаул у нападу,Пукл и компанија признају кош ЦОЛ после тога.очито да Митровића су узеле не само судије на зуб (ничим заслужено) него и прљави играчи.Подсећам тако је и Пантер ишао руком раширених прстију у лице Митровићу и повредио му био око.Врло вероватно да су то радили по налогу својих тренера,да га силом избаце из игре.А судије неме,нормално почашћене пре утакмица.Зашто је Митровић некима трн у оку?То нису били поступци у жару борбе,него циљани поступци да се онемогући вид за шутеве и слободна бацања.

super

pre 1 godinu

nevidjena kradja sudija na steru cedevite,kriterikum dosudjivanja faula uzasan,mitrovicu dva puta faul kos igrac stoji pored njega.tesko bi i golden stejt dobio sa ovakvim sudjenjem .
(g.k, 12. maj 2022 22:02) izgleda bio gledali istu utakmicu ili ne razumeš se u pravila...kada te neko udari laktom i raskrvari oko to mora biti faul i da se poništi koš,svaka sumnjiva situacija je bila na Zvezdinu štetu ali dobro to smo očekivali od Pukla i kompanije i zato Zvezda mora biti od svakog jača za 20 poena da vi dobila utakmicu gde utakmicu igra sa jednim centrom koji nije u formi (10min) a menja ga Mitrović koji je 4/5... Zvezda ima 3 stranca a Partizan 7???

Алекса

pre 1 godinu

Navijači Partizana pzljivije gledaju Zvezdine nego Partizanove utakmice. Strah je veliki, mrznja jos veca.
(Iber, 12. maj 2022 20:05)

Otvori par vesti o Partizanu i videces da vecinski samo zvezdasi komentarisu, negativno naravno.
(2CRAZY, 13. maj 2022 00:47)

Не отварамо вести о Партизану....нити коментаришемо, то се ви сами дописујете између себе...

Mohikanac

pre 1 godinu

Zvezda je razbila u paramparčad Cedevitu... igra mačke i miša.
Skok i asistirani koševi su presudili.

Mismeč, izolacija i što šta još iz kuhinje Radonjića.

Niti jednog trenutka se nije dovodio u pitanje pobednik.

Jedina mrlja faul Ougusta nad Mitrovićem...da ne objašnjavam ponovo a pogotovo ne ovima koji "prate 40 godina" a ne znaju pravila.

Bravo Zvezdo.

Aca

pre 1 godinu

Dokle vise ovaj Pukl sudi Zvezdi, i gotovo svaki put nas osakati! Neverovatno
(zzbz, 12. maj 2022 19:34)

Ti si navijač Cedevita Olimpije?
(ja, 12. maj 2022 19:41)

Ti očigledno jesi. A sledeće godine navijačeš za Barsu, Real, Efes, Ili...

Gledalac

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Ne piši budalaštine. Evo sada dodjoh sa utakmice. Dvorana bila puna. I cena ulaznice nije bila 500 dinara

kaokakao

pre 1 godinu

Zvezda i Partizan su prejaki za ostatak aba lige koja dokazuje da nihe uopšte kvalitetno takmičenje.U obe polufinalne utakmice nema nikakve neizvesnosti,Zvezda 8gra na 60% a protivnici nisu zspeli da iskoriste što naši klubovi nudu skoro mesec dana igrali takmičarske utakmice!
(Pilot bespilotne letelice, 12. maj 2022 20:30)

Buducnost je u Evrokupu oba puta dobila Virtus i oba puta Bursu. Kasnije su imali dosta povreda, nikad nisu bili kompletni i na kraju su potonuli. Partizan je lako mogao fo finala Evrokupa, ali izgubili su dobijeno jer su slavili prije vremena. Zvezda bi onaj Virtus samljela.

Radonja car

pre 1 godinu

Bravo Zvezdo! Idemo korak po korak, biće potrebno da svi igrači daju doprinos za ostvarenje konačnog cilja. Puna podrška u borbi u kojoj svi žele da nas pobede koristeći sva moguća sredstva.

super

pre 1 godinu

Žao mi je Partizanovaca koji su se ponadali da će imati prednost u finalnoj seriji.
P.S. Zvezda pobedi 11 razlike i na korak je bliže finalu, a Partizan pobedi 16 i on nije dao ni promil šanse protivniku... Hvalospevi se nastavljaju, Bursovanje je zaboravljeno.
(Sofronije, 12. maj 2022 21:08)Džaba im pričamo da ove godine.nema ništa od trofeja... Zvezda pobedila mnogo bolju ekipu Cedevita (podsetimo se da je ta Cedevita pobedila Partizan u Beogradu i prošla je u korak više u Evrokupu od Partizana i Budućnosti) sa 11 a Partizan jako slabu Budućnost sa 16???Meni se mnogo više dopada što mi ovako "teže" meljemo protivnike nego Partizan jer će opet u finalu biti na 1 loptu,neće biti toliko lepršavo kao sa Budućnošću...

Batko

pre 1 godinu

Kradja za fmp!
(gigantic mega car, 12. maj 2022 20:23) # Link komentara

Ovi gađaju sudije koje im pomažu...
(ja, 12. maj 2022 20:18)

Znači nije nameštaljka, nije sklanjalica, nije VAR nego sudije ?!

Bio penal za Cedevitu ?

6,50

pre 1 godinu

@Cedevita nikad nije imala sansu protiv nas.. nece ni sada. Problem je Partizan.. oni se tolko napale da je bas teško.
(Samo kazem, 12. maj 2022 20:37)
Bio bi problem da imaju prednost domaceg terena, ovako je vece sanse imala Cedevita od njih, nemoguce je dobiti derbi u Pioniru kao gost u finalu ABA.

Cika toni

pre 1 godinu

Sto se utakmice tice, uglavnom ocekivano, bez drame, skoro rutinski. Pisem komentar zbog sramote koju Sam osetio gledajuci mec na tv-u. Stidim se u ime svih normalnih ljudi jer ne mogu da shvatim prostakluk I mrznju ne malog broja "navijaca" I to Prema momku Koji je nosio nas dres I Davao sve od sebe za pobedu Zvezde. Svaka cast Omicu Koji je sve to stoicki izdrzao I Nije ni jednim gestom odreagovao.

slobinator

pre 1 godinu

(ДЕЛИЈА🔴⚪, 12. maj 2022 22:27)
nisi pažljivo gledao.ovo je zvezda dobila sa 30 posto snage.uopšte nisu zapinjali u odbrani.vežbao se napad gde su dominirali u skoku i mnogo puta imali ekstra posed lopte

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 1 godinu

Poluvreme
Odlična utakmica,bilo je svega .Želim da ostavim komentar o Pulenu.
Koji majstor kosarke ,pravi kosgeter .Koliko pratim Aba ligu ,nema šanse da lik nije odigrao sjajno ,jeste malo diskutabilan odabir suteva i pozicija ali kad ubacuje ,što da ne .Odlicna kontrola lopte, losija odbrana ali sjajan napadač.Nznm kakvi su ostali mišljenja o njemu.
(Nole,
A u odbrani nula. Bitan element igre. Zato nikad i nije igrao u nekom ozbiljnom timu.

Vlada

pre 1 godinu

Perfektna utakmica!
Odbrana odlicna a obe ekipe efikasne.
Ako ovo gledaju grobari mogu da zamislim kako im je!?
Ili varvari, sve jedno jedno je...

Mohikanac

pre 1 godinu

Ako nije isključujući faul Ougusta a ima elemenata mora biti namerna lična.
Znači koš ne važi, dva bacanja i lopta za Zvezdu.

To je trenutno najveći propust na utakmici a bilo ih još... bacanja Omića i ulazak gomile igrača... faul nad Pulenom a bacanja Omiću... koraci Ougusta... možda i faul Jaki ono polaganje Mitrovića mada nisam video da li je ispred polukruga bio...

Inače dobra utakmica.

Džoni

pre 1 godinu

Previše primljenih poena i to u nastavku mora da se stegne maksimalno. Ovo nije ritam koji nama odgovara i ako ovima dozvoliš da se razmašu eto problema. Svaka čast Partizanu, ali ovo su dve trenutno najbolje ekipe u ABA. Ko sa Cedevitom igra na sto poena neće se dobro provesti.

Fenomen

pre 1 godinu

Radujem se pobedi moje Zvezde, ali nešto drugo je na mene ostavilo poseban utisak. Trener i igrači Cedevita su svojim ponašanjem pokazali da se radi o jednoj gospodskoj ekipi. Nadam se da će to biti i u Ljubljani. To ne važi samo za Farela...demonstrirao je previše prepotencije što nije čudo kad su Ameri u pitanju.

deki27

pre 1 godinu

Grobarski hejtere oladite, ova je pobeda cista kao suza, dibili sve 4 cetvrtine uz nas los sut za 3 ali odlican za 2. Luka izdominirao, decko dao 21 kos sa pozicije 5 koja igra silom prilika, Kalinic onim skoksutevima pokazao kosarkasku inteligenciju, on,Dzoni, Vajt i Holins, 5 igraca dvocifrenih-sta hocete vise .Raduje Dzoni koga cekamo cele sezone. Jasno je da je ovde vidjeno finale Zvezda- Partizan i mene utakmica sa njima manje plasi od cinjenice da ce biti neverovatan pritisak iz Humske da spasu sezonu-samo toga se plasim

Pilot bespilotne letelice

pre 1 godinu

Zvezda i Partizan su prejaki za ostatak aba lige koja dokazuje da nihe uopšte kvalitetno takmičenje.U obe polufinalne utakmice nema nikakve neizvesnosti,Zvezda 8gra na 60% a protivnici nisu zspeli da iskoriste što naši klubovi nudu skoro mesec dana igrali takmičarske utakmice!
(Pilot bespilotne letelice, 12. maj 2022 20:30)

Buducnost je u Evrokupu oba puta dobila Virtus i oba puta Bursu. Kasnije su imali dosta povreda, nikad nisu bili kompletni i na kraju su potonuli. Partizan je lako mogao fo finala Evrokupa, ali izgubili su dobijeno jer su slavili prije vremena. Zvezda bi onaj Virtus samljela.
(kaokakao, 12. maj 2022 20:52)

E kad bi i lako je mogao.A i ovo za Virtus sa Šengelijom ,Teo,Heketom je vrlo lako moglo biti a tako nam je malo trebalo i da smo bili kompletni.

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Petar P, odusevljen sam igrom veceras jer je sasvim realno da ce biti jos bolja. 1. Minutaza Vajta je bila sasvim dobra kao i njegova igra veceras, Cedevita je spustila petorku, pa je Davidiovac to bolje pokrivao. Mislim da su obojica lepo odigrali veceras ako gledamo oba kraja terena. 2. Minutaza Ivanovica je u skladu sa igrom koju Radonja forsira. On voli da menja ritam izmenama na pleju, i tako oteza protivniku da se navikne na igru u napadu. Volters promeni ritam sa floterima, Markovic asistenicijama i Ivanovic poenima i enrgijom koju donosi. Ne moze Ivanovic da igra u tom ritmu 30 minuta, a na klupu je otisao kada je izgubio par lopti. Volters je usao da to rutinski privede kraju. 3. Holins, Lazic i Dobric, mozda napadacki samo van ritma veceras, ali zato odbrana na dobrom nivou. 4. Primili smo previse koseva protiv ekipe koja je napadacki izuzetno kvalitetna, ali tu se slazem da treba da obratimo paznju.

Dule

pre 1 godinu

Ladno spominjes Bobija, pa tog Bobija su vukli drzali za dres udarali mu sekire, tri faula naprave nad njim pa tek onda sviraju. Cudili ste se coveku kako sutira jednom rukom, a to sto ga drze za drugu ruku to je nista ipak je on visok 2.25. Samo udri to je ta Duletova skola.

Pilot bespilotne letelice

pre 1 godinu

Zvezda i Partizan su prejaki za ostatak aba lige koja dokazuje da nihe uopšte kvalitetno takmičenje.U obe polufinalne utakmice nema nikakve neizvesnosti,Zvezda 8gra na 60% a protivnici nisu zspeli da iskoriste što naši klubovi nudu skoro mesec dana igrali takmičarske utakmice!

Pilot bespilotne letelice

pre 1 godinu

Poluvreme
Odlična utakmica,bilo je svega .Želim da ostavim komentar o Pulenu.
Koji majstor kosarke ,pravi kosgeter .Koliko pratim Aba ligu ,nema šanse da lik nije odigrao sjajno ,jeste malo diskutabilan odabir suteva i pozicija ali kad ubacuje ,što da ne .Odlicna kontrola lopte, losija odbrana ali sjajan napadač.Nznm kakvi su ostali mišljenja o njemu.
(Nole, 12. maj 2022 19:57)

Čekaj da se uđe u finiš pa da vidiš koliko je dobar.Najveća štetočina na terenima aba lige, ako hoćete da izgubite dobijenu utakmicu dajte Pulenu loptu u ruke!

onako

pre 1 godinu

Ja zadovoljan, normalno pobeda je najvažnija ali pristup, energija čak i pristojni procenti za pauzu od 20tak dana odlično.

Timska igra koju zbog rostera nema ni Cedevita ni Partizan bi trebalo da pobedi individualizam.
Teško je ovim Cipiripi ekipama da izdrže 40 minuta visok ritam sa Zvezdom, prosto se vidi kako ih Zvezda samelje.

zemunski kej

pre 1 godinu

Sta je Evroliga! Ocekivao sam veci otpor Cedevite Ol. narocito od Jogi Farela . Jaka Zvezda ,mislim da ce biti prvaci,uostalom to kaze i tabela. Eventualno mogu da izgube jednu zbog publike ,zato je vazno biti prvi u regularnom prvenstvu.

Nebojša

pre 1 godinu

Sasvim korektna igra pogotovo kad se uzme u obzir da oko 20 dana nisu odigrali ni jednu utakmicu... Zaslužena pobeda, bravo momci, idemo dalje!

Gossa placa Zeljko 89

pre 1 godinu

Sjajna pobeda, jednostavno smo bili ocekivano dobri. Pricao sam dosta i pre pocetka serije da kada igramo kuci kada nametnemo nas ritam, tesko tu neko moze da nas iznenadi. Vidi se po govoru tela igraca koliko zele trofej. Bacaju se za svaku loptu, uvek se ide na skok, zagradjivanje, kretnja je maksimalna, asistencije neverovatne. Mislim da smo asistencija imali preko 25. Sjajno je kao i uvek Radonja spremio ekipu. Kalina odlican, Mitat isto. Svi su dali svoj doprinos. Raduje povratak Dobrica i Lazica. Verujem da cemo biti jos bolji kako play off odmice. Nema opsutanja, idemo dalje.

deki27

pre 1 godinu

Velika pobeda Zvezde,dali smo samo 6 trojki a ubacili 93 poena,odnos skokova neverovatan 48-25,pet dvocifrenih igraca Zvezde od kojih su Mitrovic pre svega a onda i Kalina izdominirali.Cedevita sa 4 izuzetna sutera od kojih je samo Blazic vredan pomena( nadam se da ce greska biti ispravljena i da se Jaka vraca kuci da igra EL),ostali neprimetni,narocito Ferel i Dragic.Sve u svemu,raduje ovakav pristup,pauza je bila duga ali vidi se da su igraci maksimalno spremni i zeljni igre.Raduje i igra Nikole Ivanovica,nadam se da ulazi u formu sada kada je najbitnije

bvb

pre 1 godinu

Stekao sam utisak da je Cedevita izgubila dah nakon prvog poluvremena. Zapeli su bili u prvom i ostali bez snage jer ne igraju ovakve uakmice sto se i videlo na skoku u nastavku. Zvezda je pokupila sve pod kosem gde gosti nisu ni poklusavali da uhvae loptu.

Džoni

pre 1 godinu

Stekao sam utisak da je Cedevita izgubila dah nakon prvog poluvremena. Zapeli su bili u prvom i ostali bez snage jer ne igraju ovakve uakmice sto se i videlo na skoku u nastavku. Zvezda je pokupila sve pod kosem gde gosti nisu ni poklusavali da uhvae loptu.
(bvb, 12. maj 2022 20:59)

Dobro zapažanje. Zvezda ima dužu klupu i praktično 12 podjednako važnih igrača. Kako ko uđe drži ritam a to ekipe sa kraćom klupom ne mogu do kraja da izdrže. Ove godine smo po pravilu u drugom poluvremenu pojačavali odbranu i tako dolazili do pobeda. Mislim da u ABA nema ekipe koja može Zvezdu da dobije na dve, a kamo li na tri dobijene? Može se desiti da izgubimo, ali kad treba onda se dodatno zapne i to je to.

Batko

pre 1 godinu

Kad je najvažnije oni mogu da se oslone na svoje legende- Jaku i Alena!
(matori, 13. maj 2022 07:41)

Ne deluješ mi baš nešto bistro ovako izjutra...Ovo je bilo kao nešto ironično ?

DžejAr65

pre 1 godinu

Kako ima da pršti u finalu Partizan-Zvezda... ko god pobedi, bice zasluzeno.
(yo.dorro, 12. maj 2022 22:38)
u finalu može da bude samo Zvezda Partizan nikako obrnuto ,ipak se mora poštovati ko je prvi

ДЕЛИЈА🔴⚪

pre 1 godinu

Очекивана побједа иако није било лако. Ал гдје да буде лако па доигравање је, најбољи су остали. Очекујем побједу и у Љубљани. БРАВО ЗВЕЗДО! ✊

Stojan

pre 1 godinu

Mozda sam subjektivan ali meni je ovo mnogo bolja utakmica od druge polufinalne serije.
Mnogo je bolje za Zvezdu sto ima takmaca sad, kao i prednost domaceg terena,a i kednostavno bolja ekipa. Bez obzira na sve to ima i partizan svojih sansi, jesu male al ih ima. Jedva cekam dalje..

Car Dušan

pre 1 godinu

Ivanović bi trebalo, po mom skromnom mišljenju - da ima veću minutažu... NE bih da, ne daj Bože da nešto baksuziram utakmicu! Samo kažem...

Leo Getz

pre 1 godinu

Dobra igra CZ i zaslužena pobeda.Večeras smo imali petoricu dvocifrenih košarkaša i odličan napadački repertoar.Ivanović 16 poena za 13 minuta,indeks korisnosti 22.Jogi Ferel 4 poena za 28 minuta,indeks korisnosti -1.Po ozbiljnosti na terenu Jogi podseća na (svog prezimenjaka) komičara Vila Ferela.

Retro

pre 1 godinu

Zvezda ih je pojela energijom. Naročito drugo poluvreme gde je izdominirala skokom i lakim poenima na obruču.

Za dežurne pljuvače neka pogledaju Radonjićevu pripremu utakmice i kako se u oba pravca igra.
Stalno kreiranje za fizički dominantne igrače posle preuzimanja, stalno napadanje protivnikovih najuboitijih igrača u napadu...
malo je igrača koji mogu da fizički izdrže dobru odbranu da igraju a i u napadu da budu na svom nivou.

Murić, Blažič, Pulen... konstantno ih napada Zvezda u svojim napadima, kretnje, dribling, skok, blok... sve moraju da brane.

Ovako je Virtus dobio Bursu, jednostavno ih opteretio previše preko granica mogućnosti.

Mile

pre 1 godinu

Jednostavno, Cedevita ima snage samo za prvo poluvreme, posle mnogo padaju.Zvedza sporija nego sto bi trebalo,mnogi nisu u formi ali dovoljno za Olimpiju.

UjkaŽitko

pre 1 godinu

Cek ovi nisu napunili Pionir sa cenom ulaznice od 500 dinara a Partizan napunio sa cenom od 1500?
(Prle, 12. maj 2022 20:52)

Jasno je ko ima više para

slobinator

pre 1 godinu

Не отварамо вести о Партизану....нити коментаришемо, то се ви сами дописујете између себе...
(Алекса, 13. maj 2022 07:45)
Ja priznajem da otvaram.ne mogu da izdržim da ih ne zezam

evropo ne okreci nam ledja, nismo mi buzeranti

pre 1 godinu

Cek zar onda nisu zasluzili da hala bude puna, a Partizanu da bude prazna ili neki navijaci dolaze samo kada se pobedjuje a neki dolaze i kad se pobedjuje i kda se gubi?
(Solarnaut, 13. maj 2022 09:44)
Cek, a jel to vazi i kad je skor 1-9 u EK, ili tih 560 navijaca na utakmici tada neki izdajnici?

Peđa 71

pre 1 godinu

Sto se utakmice tice, uglavnom ocekivano, bez drame, skoro rutinski. Pisem komentar zbog sramote koju Sam osetio gledajuci mec na tv-u. Stidim se u ime svih normalnih ljudi jer ne mogu da shvatim prostakluk I mrznju ne malog broja "navijaca" I to Prema momku Koji je nosio nas dres I Davao sve od sebe za pobedu Zvezde. Svaka cast Omicu Koji je sve to stoicki izdrzao I Nije ni jednim gestom odreagovao.
(Cika toni, 12. maj 2022 22:43)

Potpisujem.
Bio sam na utakmici, živ me sram pojeo.
Sedeo sam na tribini iznad klupe i mogu ti reći da je dobar deo tribine tapšao kad je Omić izašao zbog izmene.