Utorak, 26.04.2022.

08:00

"Metla" Bostona u Bruklinu

Košarkaši Boston Seltiksa prošli su u polufinale istočne konferencije pošto su u četvrtoj utakmici savladali Bruklin Netse rezultatom 116:112.

Izvor: RM

"Metla" Bostona u Bruklinu IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

29 Komentari

Sortiraj po:

goran

pre 1 godinu

ovo kad vidim i čujem netsi bili vidjeni finalista? kome, kome normalnom? pa da kad bi plej of dobijala imena, a ne odbrana. durent mator a i nikad nije ni igrao odbranu, irving isto, set kari, dragić mils penzos oldridz, grifin dzordan, bukvalno svi nule defanzivno. dodje boston i pojede ih za doručak. isto takl bi bili pometlani i od Milvokija, Toronta, Majamija, verovatno i File.

WillyWonka

pre 1 godinu

Drago mi je da isforsirani projekt Bruklin nije prošao, Boston ih je totalno pročitao. Kako su pametno zatvorili Duranta, a opet, nije on Jokić da će na udvajanje dati neki genijalan pas. Očekujem njegov sljedeći bijeg, odnosno peišlepavanje.
Sve u svemu, prošla je bolja ekipa, koja se slaže već godinama i možda je vrijeme za neki iskorak. Šteta što je odmah duel sa Milvokijem, ali biće užitak gledati.

Gambeeet

pre 1 godinu

Ne pomogoše ni sudije na kraju koje su htele da meč pa potencijalno i seriju učine malo zanimljivijom smešnim izbacivanjem Tejtuma na nešto ispod 3 minuta do kraja. Sigurno jedno 10-ak situacija u meču gde Netsi doću na 4-5 razlike i onda Tejtum bam - trojka, bam - trojka, bam - trojka o tablu, Horford trojka, Smart trojka, Braun koš i faul i tako iznova i iznova, ne znam da li su do početka 4/4 kada su imali seriju 9-0 i imali šanse da izjednače u par navrata, u celom ostatku meča sprečili košarkaše Bostona da u 2 ili 3 napada uzastopno ne daju koš ili poene sa slobodnih bacanja, Neša pod hitno moraju smeniti, pa njemu su igrale petorke atletski inferiornije i niže možda i od nekih koledž timova, takav plej bio, pa je l' on normalan, omaleni Kari i Brus Braun stalno na Tejtumu i Džejlenu, pogubljeni Irving sinoć u odbrani neretko na Horfordu, trebalo još i Kema Tomasa da uvede i da ga stavi na 4, a Durenta na 5, Kajri 3-4 puta se gubi, ne zna šta da radi i ostavlja onog buldožera Grenta Vilijamsa da veže trojke gotovo bez promašaja u jednom trenutku. Klekston super energija na obe strane, ali bacanja da se i Šek ne postidi, skoro sva kao navođena u "drugi obruč", 0/10 u jednom momentu. Da se vratim na Stiva, kaže u nekoj od pauza četvrtina da je prinuđen da igra sa malom postavom zbog "boljeg" protoka lopte i spejsinga, o čemu on priča, zakasali Durent mora da forsira ceo meč, jer i dalje nema nikakve akcije ili te njegove zamišljene nisu mogle da prođu jer su lako pročitane, uglavnom 1 na 1 igra i teški šutevi, dobro su i ulazili kako je moglo biti, Irving opet kao na basketu u napadu, samo improvizacija, kao da su se pre 5 dana okupili, bez ikakve šeme i logičnog kretanja, struje i zuje jedan oko drugog. Stekao sam utisak da krenu 5 na 0 u kontri i svi se sruče na koš na recimo 1 razlike za Seltikse, da bi opet našli način da izgube loptu i ne realizuju jedan takav napad za preokret, jednostavno, sve što su mogli su uprskali, većim delom i zbog nesposobnog trenera (Oldridža je po mom mišljenju morao da koristi, jer je on uvek odlična i raznovrsna opcija u napadu, a ima gabarite da se makar lepo postavi u odbrani, Grifinu svaka čast na ogromnom trudu u to malo vremena u oba ova meča), a Boston uvek kad je iole bilo bitno pogodio, bilo da je najčešće trojka ili poeni iz napada posle ofanzivnog skoka (drugog napada). Svi jedva čekamo seriju BOS-MIL, atletski dve ubedljivo najbolje ekipe u ligi, sa mnogo opcija i živo me interesuje kakve će specijale spremiti da zaustave Janisa i s druge strane kako će Milvoki postaviti svoju odbranu. Tu prosto mora biti spektakla i bar 6 teških mečeva, šansa za Grka da pokaže možda i da je najbolji košarkaš trenutno na svetu i da se Tejtum takođe isprofiliše kao jedan od najboljih i kroči u to visoko društvo, creme de la creme onih pravih superstarova lige.

Milisav Vokri

pre 1 godinu

Sta se moglo ocekivati od ekipe koja je dovela pokojne Aldrigea i Grifina i drvo Dramonda a dala Allena i LaVerta koji mogu mnogo toga da pokazu. Koja je dala Hardena za Simonsa koji je psihički popustio i penzija prevremena je. Durant i Irving koji ne igraju odbranu nego samo napad da pobede utegnuti kao grom odbrambeno jaki Boston??? Teorije nije bilo. 0-4 je jedino moguće bilo.
Još da je bostonu bio zdrav centar R.Wilijams treći to bi bilo gaženje +20 svaku ali i ovako je očekivano.

igor

pre 1 godinu

Ako mi je ista drago to je da su Netsi I Lakersi ispali iz trke za prsten, dva kluba koja su napumpana jakim igračima... Miami do kraja!

Jagodić.kistanje

pre 1 godinu

Kad se sklopi ovako jak tim sa zvezdama ne uzima se trener koji se uči poslu. Irving,Harden, trener, uprava....ne zna se ko krivlji od koga

JPR24

pre 1 godinu

Bruklin i instant projekt propao. Doduše bas me briga. Boston ih je je odradio i zasluženo su pobedili 4-0, bili su bolji u svakom segmentu, igrali su timski, branili, i na svaki nalet Bruklina su imali odgovor ! U ove dve zadnje partije, Bruklin je vodio svega 4 i kusur minuta, nica ni sekund !! Ocekuje se Boston-Milvoki, to će biti daleko interesantnije za svakog ljubitelja košarke.

mba

pre 1 godinu

Nije mi jasno samo zasto sto je Bruklin trejdovao Hardena? Mislim nije da je to onaj stari Harden, ali zar nije bolje imati Hardena u ekipi mego Simonsa na tribinama

Slon

pre 1 godinu

Gledajući ova meč i mnoge pre u završnicama gde je igrao Durant (i sa GSW) čovek dođe da se pita da li je on ikad pogodio neki šut kad se lomi minut pred kraj (iako konstanto uzima te šuteve). Realno, u rangu sa Pippenom što se tiče koševa u završnici a kroz celu utakmicu odličan.
Nema on to nešto.

Dag Kristi

pre 1 godinu

Ako misli Bruklin da uradi nešto više dogodine, mora da menja trenera. Stičem utisak da bi i Meloun i Rivers sa ovom ekipom ostvarili po dve pobede protiv Bostona. Nijedna krštena akcija, neki igrači totalno neiskorišćeni, a ne da nisu mogli da doprinesu...

Неко123

pre 1 godinu

Није фер, они су вакцинисани! Да је било обрнуто, не би могло да се живи од антиваксера :)

ivan

pre 1 godinu

ĐOLE-Sve se slažem sa tobom,Neš je užasan ali užasan trener. Prošle godine protiv Milvokija su zamalo prošli zahvaljujući Durantu a ove godine ovi iz Bostona konstantno udvajali Duranta,agresivno i jako na njega jer znali su da od ostalih leba nema i tako je i bilo. Što se tiče Kajrija,kakva šteta,greota što momak nije načisto sa samim sobom jer je magija od igrača ali je i magija u glavu konstantno.

Dachazvezda

pre 1 godinu

ufffff..

Da se od muke, Kajri ne baci sa ivice zemlje sad??
Gori je od inkvizicije. Gde god je došao, "pokvario" je taj tim, nebitno kakav kvalitet tim ima.
Ubica svlačionice...

Djole

pre 1 godinu

Stiv Nes treba da dobije otkaz momentalno,on je najveći krivac za poraze! Igra Bruklina blago rečeno je katastrofa,sve se svodi na igru 1 na 1 Durenta ili Irvinga! Ni jedna izradjena akcija za šut,a da nemaju igrača ispred sebe! Odbrana katastrofa...forsira neku igru sa 3 pleja,koji ne mogu da sačuvaju nikoga! Rotacija igrača katastrofa Dramond,Grifin,Oldridz ne iskorišćeni! Oldridz u sezoni skoro 15 poena u proseku u plej ofu ni minut,a bilo je prostora! Boston ih je prebio,na svakoj poziciji su bili fizički jači i visi od Bruklina,zahvaljujući Nešu,koji forsira nize igrače!
Durent dečko celu seriju 2 igrača na sebi,a da ostali ne iskoriste to! Svaka čast igračima Bostona,svaki put su koristili priliku da umore Durenta,da mu ne daju da prodje kroz blokove,da ga udaraju ili povuku na ulazu,svaki put na granici faula! Taktički su nadigrali Netse,zaustaviti Durenta po svaku cenu,a drugi sta pogode,pogode i na kraju je donelo rezultat...ako ovako nastave,doći će do finala! Za sledeću sezonu Brukin ako hoće nešto više,mora da nadje ozbiljnijeg trenera

phrm

pre 1 godinu

Kakva sezona u NBA!?!
Pre pocetka sezone nekako vidjeno finale LAL:Bruklin.
A ono, lal ni playoff a Bruklin metla od Bostona koji se mucio pola sezone sa formom.
Ne pamtim da je ovoliko timova bilo egal za titulu, nijanse odlucuju.
Povrede i psihicka sprema ce biti te nijanse, svi timovi koji ce proci manje-vise imaju sampionski tim.

frajko

pre 1 godinu

Metlaaaaa... koliko mi je drago zbog Bostona. Kakva osveta Kajriju. On bolje da se nije ni vracao ove sezone da igra. Mogao je fino da bude kod kuce covjek i radi nesto pametnije, npr trazi ivicu zemlje

Aleksandar

pre 1 godinu

Ovaj Bruklinov projekat je propao i jasno je da sa ovim timom ništa neće uraditi.Ne bi me iznenadilo da se Durent prišljamči u Boston da uzme jos neki prsten.

Role

pre 1 godinu

Boston:Milvoki finale pre finala(čak i velikog). Obe ekipe umeju da se nadgradnju, ne žive od spoljnog suta.
Bas šteta što nije veliko finale.

frajko

pre 1 godinu

Metlaaaaa... koliko mi je drago zbog Bostona. Kakva osveta Kajriju. On bolje da se nije ni vracao ove sezone da igra. Mogao je fino da bude kod kuce covjek i radi nesto pametnije, npr trazi ivicu zemlje

phrm

pre 1 godinu

Kakva sezona u NBA!?!
Pre pocetka sezone nekako vidjeno finale LAL:Bruklin.
A ono, lal ni playoff a Bruklin metla od Bostona koji se mucio pola sezone sa formom.
Ne pamtim da je ovoliko timova bilo egal za titulu, nijanse odlucuju.
Povrede i psihicka sprema ce biti te nijanse, svi timovi koji ce proci manje-vise imaju sampionski tim.

Aleksandar

pre 1 godinu

Ovaj Bruklinov projekat je propao i jasno je da sa ovim timom ništa neće uraditi.Ne bi me iznenadilo da se Durent prišljamči u Boston da uzme jos neki prsten.

Djole

pre 1 godinu

Stiv Nes treba da dobije otkaz momentalno,on je najveći krivac za poraze! Igra Bruklina blago rečeno je katastrofa,sve se svodi na igru 1 na 1 Durenta ili Irvinga! Ni jedna izradjena akcija za šut,a da nemaju igrača ispred sebe! Odbrana katastrofa...forsira neku igru sa 3 pleja,koji ne mogu da sačuvaju nikoga! Rotacija igrača katastrofa Dramond,Grifin,Oldridz ne iskorišćeni! Oldridz u sezoni skoro 15 poena u proseku u plej ofu ni minut,a bilo je prostora! Boston ih je prebio,na svakoj poziciji su bili fizički jači i visi od Bruklina,zahvaljujući Nešu,koji forsira nize igrače!
Durent dečko celu seriju 2 igrača na sebi,a da ostali ne iskoriste to! Svaka čast igračima Bostona,svaki put su koristili priliku da umore Durenta,da mu ne daju da prodje kroz blokove,da ga udaraju ili povuku na ulazu,svaki put na granici faula! Taktički su nadigrali Netse,zaustaviti Durenta po svaku cenu,a drugi sta pogode,pogode i na kraju je donelo rezultat...ako ovako nastave,doći će do finala! Za sledeću sezonu Brukin ako hoće nešto više,mora da nadje ozbiljnijeg trenera

Dachazvezda

pre 1 godinu

ufffff..

Da se od muke, Kajri ne baci sa ivice zemlje sad??
Gori je od inkvizicije. Gde god je došao, "pokvario" je taj tim, nebitno kakav kvalitet tim ima.
Ubica svlačionice...

Role

pre 1 godinu

Boston:Milvoki finale pre finala(čak i velikog). Obe ekipe umeju da se nadgradnju, ne žive od spoljnog suta.
Bas šteta što nije veliko finale.

ivan

pre 1 godinu

ĐOLE-Sve se slažem sa tobom,Neš je užasan ali užasan trener. Prošle godine protiv Milvokija su zamalo prošli zahvaljujući Durantu a ove godine ovi iz Bostona konstantno udvajali Duranta,agresivno i jako na njega jer znali su da od ostalih leba nema i tako je i bilo. Što se tiče Kajrija,kakva šteta,greota što momak nije načisto sa samim sobom jer je magija od igrača ali je i magija u glavu konstantno.

mba

pre 1 godinu

Nije mi jasno samo zasto sto je Bruklin trejdovao Hardena? Mislim nije da je to onaj stari Harden, ali zar nije bolje imati Hardena u ekipi mego Simonsa na tribinama

JPR24

pre 1 godinu

Bruklin i instant projekt propao. Doduše bas me briga. Boston ih je je odradio i zasluženo su pobedili 4-0, bili su bolji u svakom segmentu, igrali su timski, branili, i na svaki nalet Bruklina su imali odgovor ! U ove dve zadnje partije, Bruklin je vodio svega 4 i kusur minuta, nica ni sekund !! Ocekuje se Boston-Milvoki, to će biti daleko interesantnije za svakog ljubitelja košarke.

igor

pre 1 godinu

Ako mi je ista drago to je da su Netsi I Lakersi ispali iz trke za prsten, dva kluba koja su napumpana jakim igračima... Miami do kraja!

Jagodić.kistanje

pre 1 godinu

Kad se sklopi ovako jak tim sa zvezdama ne uzima se trener koji se uči poslu. Irving,Harden, trener, uprava....ne zna se ko krivlji od koga

Dag Kristi

pre 1 godinu

Ako misli Bruklin da uradi nešto više dogodine, mora da menja trenera. Stičem utisak da bi i Meloun i Rivers sa ovom ekipom ostvarili po dve pobede protiv Bostona. Nijedna krštena akcija, neki igrači totalno neiskorišćeni, a ne da nisu mogli da doprinesu...

Slon

pre 1 godinu

Gledajući ova meč i mnoge pre u završnicama gde je igrao Durant (i sa GSW) čovek dođe da se pita da li je on ikad pogodio neki šut kad se lomi minut pred kraj (iako konstanto uzima te šuteve). Realno, u rangu sa Pippenom što se tiče koševa u završnici a kroz celu utakmicu odličan.
Nema on to nešto.

Gambeeet

pre 1 godinu

Ne pomogoše ni sudije na kraju koje su htele da meč pa potencijalno i seriju učine malo zanimljivijom smešnim izbacivanjem Tejtuma na nešto ispod 3 minuta do kraja. Sigurno jedno 10-ak situacija u meču gde Netsi doću na 4-5 razlike i onda Tejtum bam - trojka, bam - trojka, bam - trojka o tablu, Horford trojka, Smart trojka, Braun koš i faul i tako iznova i iznova, ne znam da li su do početka 4/4 kada su imali seriju 9-0 i imali šanse da izjednače u par navrata, u celom ostatku meča sprečili košarkaše Bostona da u 2 ili 3 napada uzastopno ne daju koš ili poene sa slobodnih bacanja, Neša pod hitno moraju smeniti, pa njemu su igrale petorke atletski inferiornije i niže možda i od nekih koledž timova, takav plej bio, pa je l' on normalan, omaleni Kari i Brus Braun stalno na Tejtumu i Džejlenu, pogubljeni Irving sinoć u odbrani neretko na Horfordu, trebalo još i Kema Tomasa da uvede i da ga stavi na 4, a Durenta na 5, Kajri 3-4 puta se gubi, ne zna šta da radi i ostavlja onog buldožera Grenta Vilijamsa da veže trojke gotovo bez promašaja u jednom trenutku. Klekston super energija na obe strane, ali bacanja da se i Šek ne postidi, skoro sva kao navođena u "drugi obruč", 0/10 u jednom momentu. Da se vratim na Stiva, kaže u nekoj od pauza četvrtina da je prinuđen da igra sa malom postavom zbog "boljeg" protoka lopte i spejsinga, o čemu on priča, zakasali Durent mora da forsira ceo meč, jer i dalje nema nikakve akcije ili te njegove zamišljene nisu mogle da prođu jer su lako pročitane, uglavnom 1 na 1 igra i teški šutevi, dobro su i ulazili kako je moglo biti, Irving opet kao na basketu u napadu, samo improvizacija, kao da su se pre 5 dana okupili, bez ikakve šeme i logičnog kretanja, struje i zuje jedan oko drugog. Stekao sam utisak da krenu 5 na 0 u kontri i svi se sruče na koš na recimo 1 razlike za Seltikse, da bi opet našli način da izgube loptu i ne realizuju jedan takav napad za preokret, jednostavno, sve što su mogli su uprskali, većim delom i zbog nesposobnog trenera (Oldridža je po mom mišljenju morao da koristi, jer je on uvek odlična i raznovrsna opcija u napadu, a ima gabarite da se makar lepo postavi u odbrani, Grifinu svaka čast na ogromnom trudu u to malo vremena u oba ova meča), a Boston uvek kad je iole bilo bitno pogodio, bilo da je najčešće trojka ili poeni iz napada posle ofanzivnog skoka (drugog napada). Svi jedva čekamo seriju BOS-MIL, atletski dve ubedljivo najbolje ekipe u ligi, sa mnogo opcija i živo me interesuje kakve će specijale spremiti da zaustave Janisa i s druge strane kako će Milvoki postaviti svoju odbranu. Tu prosto mora biti spektakla i bar 6 teških mečeva, šansa za Grka da pokaže možda i da je najbolji košarkaš trenutno na svetu i da se Tejtum takođe isprofiliše kao jedan od najboljih i kroči u to visoko društvo, creme de la creme onih pravih superstarova lige.

WillyWonka

pre 1 godinu

Drago mi je da isforsirani projekt Bruklin nije prošao, Boston ih je totalno pročitao. Kako su pametno zatvorili Duranta, a opet, nije on Jokić da će na udvajanje dati neki genijalan pas. Očekujem njegov sljedeći bijeg, odnosno peišlepavanje.
Sve u svemu, prošla je bolja ekipa, koja se slaže već godinama i možda je vrijeme za neki iskorak. Šteta što je odmah duel sa Milvokijem, ali biće užitak gledati.

Milisav Vokri

pre 1 godinu

Sta se moglo ocekivati od ekipe koja je dovela pokojne Aldrigea i Grifina i drvo Dramonda a dala Allena i LaVerta koji mogu mnogo toga da pokazu. Koja je dala Hardena za Simonsa koji je psihički popustio i penzija prevremena je. Durant i Irving koji ne igraju odbranu nego samo napad da pobede utegnuti kao grom odbrambeno jaki Boston??? Teorije nije bilo. 0-4 je jedino moguće bilo.
Još da je bostonu bio zdrav centar R.Wilijams treći to bi bilo gaženje +20 svaku ali i ovako je očekivano.

Неко123

pre 1 godinu

Није фер, они су вакцинисани! Да је било обрнуто, не би могло да се живи од антиваксера :)

goran

pre 1 godinu

ovo kad vidim i čujem netsi bili vidjeni finalista? kome, kome normalnom? pa da kad bi plej of dobijala imena, a ne odbrana. durent mator a i nikad nije ni igrao odbranu, irving isto, set kari, dragić mils penzos oldridz, grifin dzordan, bukvalno svi nule defanzivno. dodje boston i pojede ih za doručak. isto takl bi bili pometlani i od Milvokija, Toronta, Majamija, verovatno i File.

frajko

pre 1 godinu

Metlaaaaa... koliko mi je drago zbog Bostona. Kakva osveta Kajriju. On bolje da se nije ni vracao ove sezone da igra. Mogao je fino da bude kod kuce covjek i radi nesto pametnije, npr trazi ivicu zemlje

Dachazvezda

pre 1 godinu

ufffff..

Da se od muke, Kajri ne baci sa ivice zemlje sad??
Gori je od inkvizicije. Gde god je došao, "pokvario" je taj tim, nebitno kakav kvalitet tim ima.
Ubica svlačionice...

Slon

pre 1 godinu

Gledajući ova meč i mnoge pre u završnicama gde je igrao Durant (i sa GSW) čovek dođe da se pita da li je on ikad pogodio neki šut kad se lomi minut pred kraj (iako konstanto uzima te šuteve). Realno, u rangu sa Pippenom što se tiče koševa u završnici a kroz celu utakmicu odličan.
Nema on to nešto.

Aleksandar

pre 1 godinu

Ovaj Bruklinov projekat je propao i jasno je da sa ovim timom ništa neće uraditi.Ne bi me iznenadilo da se Durent prišljamči u Boston da uzme jos neki prsten.

Неко123

pre 1 godinu

Није фер, они су вакцинисани! Да је било обрнуто, не би могло да се живи од антиваксера :)

Djole

pre 1 godinu

Stiv Nes treba da dobije otkaz momentalno,on je najveći krivac za poraze! Igra Bruklina blago rečeno je katastrofa,sve se svodi na igru 1 na 1 Durenta ili Irvinga! Ni jedna izradjena akcija za šut,a da nemaju igrača ispred sebe! Odbrana katastrofa...forsira neku igru sa 3 pleja,koji ne mogu da sačuvaju nikoga! Rotacija igrača katastrofa Dramond,Grifin,Oldridz ne iskorišćeni! Oldridz u sezoni skoro 15 poena u proseku u plej ofu ni minut,a bilo je prostora! Boston ih je prebio,na svakoj poziciji su bili fizički jači i visi od Bruklina,zahvaljujući Nešu,koji forsira nize igrače!
Durent dečko celu seriju 2 igrača na sebi,a da ostali ne iskoriste to! Svaka čast igračima Bostona,svaki put su koristili priliku da umore Durenta,da mu ne daju da prodje kroz blokove,da ga udaraju ili povuku na ulazu,svaki put na granici faula! Taktički su nadigrali Netse,zaustaviti Durenta po svaku cenu,a drugi sta pogode,pogode i na kraju je donelo rezultat...ako ovako nastave,doći će do finala! Za sledeću sezonu Brukin ako hoće nešto više,mora da nadje ozbiljnijeg trenera

Role

pre 1 godinu

Boston:Milvoki finale pre finala(čak i velikog). Obe ekipe umeju da se nadgradnju, ne žive od spoljnog suta.
Bas šteta što nije veliko finale.

mba

pre 1 godinu

Nije mi jasno samo zasto sto je Bruklin trejdovao Hardena? Mislim nije da je to onaj stari Harden, ali zar nije bolje imati Hardena u ekipi mego Simonsa na tribinama

Milisav Vokri

pre 1 godinu

Sta se moglo ocekivati od ekipe koja je dovela pokojne Aldrigea i Grifina i drvo Dramonda a dala Allena i LaVerta koji mogu mnogo toga da pokazu. Koja je dala Hardena za Simonsa koji je psihički popustio i penzija prevremena je. Durant i Irving koji ne igraju odbranu nego samo napad da pobede utegnuti kao grom odbrambeno jaki Boston??? Teorije nije bilo. 0-4 je jedino moguće bilo.
Još da je bostonu bio zdrav centar R.Wilijams treći to bi bilo gaženje +20 svaku ali i ovako je očekivano.

Dag Kristi

pre 1 godinu

Ako misli Bruklin da uradi nešto više dogodine, mora da menja trenera. Stičem utisak da bi i Meloun i Rivers sa ovom ekipom ostvarili po dve pobede protiv Bostona. Nijedna krštena akcija, neki igrači totalno neiskorišćeni, a ne da nisu mogli da doprinesu...

Jagodić.kistanje

pre 1 godinu

Kad se sklopi ovako jak tim sa zvezdama ne uzima se trener koji se uči poslu. Irving,Harden, trener, uprava....ne zna se ko krivlji od koga

igor

pre 1 godinu

Ako mi je ista drago to je da su Netsi I Lakersi ispali iz trke za prsten, dva kluba koja su napumpana jakim igračima... Miami do kraja!

WillyWonka

pre 1 godinu

Drago mi je da isforsirani projekt Bruklin nije prošao, Boston ih je totalno pročitao. Kako su pametno zatvorili Duranta, a opet, nije on Jokić da će na udvajanje dati neki genijalan pas. Očekujem njegov sljedeći bijeg, odnosno peišlepavanje.
Sve u svemu, prošla je bolja ekipa, koja se slaže već godinama i možda je vrijeme za neki iskorak. Šteta što je odmah duel sa Milvokijem, ali biće užitak gledati.

Gambeeet

pre 1 godinu

Ne pomogoše ni sudije na kraju koje su htele da meč pa potencijalno i seriju učine malo zanimljivijom smešnim izbacivanjem Tejtuma na nešto ispod 3 minuta do kraja. Sigurno jedno 10-ak situacija u meču gde Netsi doću na 4-5 razlike i onda Tejtum bam - trojka, bam - trojka, bam - trojka o tablu, Horford trojka, Smart trojka, Braun koš i faul i tako iznova i iznova, ne znam da li su do početka 4/4 kada su imali seriju 9-0 i imali šanse da izjednače u par navrata, u celom ostatku meča sprečili košarkaše Bostona da u 2 ili 3 napada uzastopno ne daju koš ili poene sa slobodnih bacanja, Neša pod hitno moraju smeniti, pa njemu su igrale petorke atletski inferiornije i niže možda i od nekih koledž timova, takav plej bio, pa je l' on normalan, omaleni Kari i Brus Braun stalno na Tejtumu i Džejlenu, pogubljeni Irving sinoć u odbrani neretko na Horfordu, trebalo još i Kema Tomasa da uvede i da ga stavi na 4, a Durenta na 5, Kajri 3-4 puta se gubi, ne zna šta da radi i ostavlja onog buldožera Grenta Vilijamsa da veže trojke gotovo bez promašaja u jednom trenutku. Klekston super energija na obe strane, ali bacanja da se i Šek ne postidi, skoro sva kao navođena u "drugi obruč", 0/10 u jednom momentu. Da se vratim na Stiva, kaže u nekoj od pauza četvrtina da je prinuđen da igra sa malom postavom zbog "boljeg" protoka lopte i spejsinga, o čemu on priča, zakasali Durent mora da forsira ceo meč, jer i dalje nema nikakve akcije ili te njegove zamišljene nisu mogle da prođu jer su lako pročitane, uglavnom 1 na 1 igra i teški šutevi, dobro su i ulazili kako je moglo biti, Irving opet kao na basketu u napadu, samo improvizacija, kao da su se pre 5 dana okupili, bez ikakve šeme i logičnog kretanja, struje i zuje jedan oko drugog. Stekao sam utisak da krenu 5 na 0 u kontri i svi se sruče na koš na recimo 1 razlike za Seltikse, da bi opet našli način da izgube loptu i ne realizuju jedan takav napad za preokret, jednostavno, sve što su mogli su uprskali, većim delom i zbog nesposobnog trenera (Oldridža je po mom mišljenju morao da koristi, jer je on uvek odlična i raznovrsna opcija u napadu, a ima gabarite da se makar lepo postavi u odbrani, Grifinu svaka čast na ogromnom trudu u to malo vremena u oba ova meča), a Boston uvek kad je iole bilo bitno pogodio, bilo da je najčešće trojka ili poeni iz napada posle ofanzivnog skoka (drugog napada). Svi jedva čekamo seriju BOS-MIL, atletski dve ubedljivo najbolje ekipe u ligi, sa mnogo opcija i živo me interesuje kakve će specijale spremiti da zaustave Janisa i s druge strane kako će Milvoki postaviti svoju odbranu. Tu prosto mora biti spektakla i bar 6 teških mečeva, šansa za Grka da pokaže možda i da je najbolji košarkaš trenutno na svetu i da se Tejtum takođe isprofiliše kao jedan od najboljih i kroči u to visoko društvo, creme de la creme onih pravih superstarova lige.

goran

pre 1 godinu

ovo kad vidim i čujem netsi bili vidjeni finalista? kome, kome normalnom? pa da kad bi plej of dobijala imena, a ne odbrana. durent mator a i nikad nije ni igrao odbranu, irving isto, set kari, dragić mils penzos oldridz, grifin dzordan, bukvalno svi nule defanzivno. dodje boston i pojede ih za doručak. isto takl bi bili pometlani i od Milvokija, Toronta, Majamija, verovatno i File.

phrm

pre 1 godinu

Kakva sezona u NBA!?!
Pre pocetka sezone nekako vidjeno finale LAL:Bruklin.
A ono, lal ni playoff a Bruklin metla od Bostona koji se mucio pola sezone sa formom.
Ne pamtim da je ovoliko timova bilo egal za titulu, nijanse odlucuju.
Povrede i psihicka sprema ce biti te nijanse, svi timovi koji ce proci manje-vise imaju sampionski tim.

JPR24

pre 1 godinu

Bruklin i instant projekt propao. Doduše bas me briga. Boston ih je je odradio i zasluženo su pobedili 4-0, bili su bolji u svakom segmentu, igrali su timski, branili, i na svaki nalet Bruklina su imali odgovor ! U ove dve zadnje partije, Bruklin je vodio svega 4 i kusur minuta, nica ni sekund !! Ocekuje se Boston-Milvoki, to će biti daleko interesantnije za svakog ljubitelja košarke.

ivan

pre 1 godinu

ĐOLE-Sve se slažem sa tobom,Neš je užasan ali užasan trener. Prošle godine protiv Milvokija su zamalo prošli zahvaljujući Durantu a ove godine ovi iz Bostona konstantno udvajali Duranta,agresivno i jako na njega jer znali su da od ostalih leba nema i tako je i bilo. Što se tiče Kajrija,kakva šteta,greota što momak nije načisto sa samim sobom jer je magija od igrača ali je i magija u glavu konstantno.