1. Morant ih remeti totlano, razbija im igru. Bez obzira sto je odlican igrac. Da su u Memfisu pametni da menjaju Moranta za Jokica glavu za glavu, i eto dinastije.
  (Vaše ime, 24. april 2022 12:02)

  # Link komentara

 2. Lako je mogao Memfis ovo opet da okrene. Minesota je dosta grešila u završnici, ali bekovi Memfisa nisu mogli ključne koševe da ubodu. Morant mora da smanji nerezonske ulaze i soliranja. To se uopšte ne uklapa u filozofiju igre čitavog tima.
  (Cicero, 24. april 2022 10:43)

  # Link komentara

 3. Auuu kakva situacija na odlucujucoj lopti. Edvarda izbija loptu igracu Memfisa (tj. Udara ga po ruci pa ovaj tom udarenom rukom skrece loptu u aut) sudije dosudjujj loptu za MEM, Edvards nagovara trenera da uzmu celendz, odluka se preinacuje, lopta je za Minesotu. Na snimku se jasno vidi da je udaren u ruku igrac Memfisa pa je zbog toga od njegove ruke lopta otisla u aut, ali sudije to ne smeju da preinace u faul, nego u aut za Minesotu.nakon toga trojka KAT.
  (Sima, 24. april 2022 09:53)

  # Link komentara

 4. Ova Minesota jaca od Denvera, nikad ne bih rekao da su u regularnoj sezoni imali i vise poraza od njih..
  (Darth Plegueis, 24. april 2022 08:54)

  # Link komentara

 5. Da sam trener Dalasa imao bih 1. postavu koju vodi Branson, pa neka je samo egal. A onda druga postava, ko što je nekad Lu bio adut Klipersa za punjenje drugih postava protivnika, druga bi radila za Luku. I onda ako ga ide, nek završava utakmice... Tajna uspeha Jute zadnjih par sezona je Džordan Klarkson. Svi su u Juti bili loši - i Gober i Bogdanović, Mičel je silovao, Konli je u opadanju... ali su manje gubili nego 2. postava Dalasa.
  Memfis i Minesota naravno tuča od početka do kraja. Na sve to početkom 2. poluvremena nešto se desilo ali nisam shvatio... Kao da je neko uleteo (uletela?) sa tribina a obezbeđenje se bacilo na njega kao kečeri. Jel zna neko ko je to uleteo i zašto?
  Pošto Morant vuče povredu a evo i Adams realno je da zaista Minesota nije inferiorna. Mladi Edvards je postao i trojkaš, sada je već realna zvezda. Ovamo "nebitni" igrači kao Bane samo pune... Gledam gledam i mislim se gde je jedan, ali jedan još u Denveru osim Jokića da preuzme teret?
  Ko god bio MVP ovog proleća najbolji košarkaš na svetu je Džejson Tejtum.
  Da li je budućnost košarke, nova optimalna struktura postave kao Bostona i Toronta? Nema pravog centra, još manje ti treba "plej". Nego imaš 3 krilna beka i 2 krilna centra, pa svako može da preuzme svakoga. Centar i plej su prevaziđeni, atavizmi i target su u napadu, jedan kao prenizak drugi kao prespor.
  Kako bilo kraj je veteranskim ekipama Lejkersa i Bruklina. Samo neko bez mozga je mogao pomisliti da od njih nešto može da bude.
  (znanje-imanje, 24. april 2022 08:53)

  # Link komentara