Nedelja, 17.04.2022.

08:00

Ista meta, isto odstojanje

Izvor: Milan Tomiæ

Ista meta, isto odstojanje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

36 Komentari

Sortiraj po:

doktor

pre 2 godine

Čitam i jedne i druge kako pričaju o namestanju utakmica sa domaćim klubovima. Kakva količina gluposti. Pa Zvazda i Partuzan igraju sa evropskim klubovima,,dobijaju ,udju u prolece i neko ocekuje da će gubiti od Surdulice, Meralca ili slično

ki

pre 2 godine

Racunajuci sve utakmice u prvenstvu osim tri derbija Partizan je osvojio za jedan bod vise od Zvezde. Sta li to znaci prema tvojoj logici?
(chupavi, 17. april 2022 11:10)

Da je Zvezda izgubila više bodova od partizana protiv "manjih" ekipa?

Metodije

pre 2 godine

Imam 53 godine i pamtim derbije iz sedamdesetih i osamdesetih. To su bili derbiji, ovo sad ne sme ni da se zove derbi već revija ili rijaliti istetoviranih balerina.Kad se setim igraca Pižona, Moce Vukotića, Klinčarskog, Šestića, braće Đurovski, Mance, Borote, Šestića, Dule Savić... plače mi se od muke zbog sadašnjih. Onda nisu igrali stranci koji ne mogu da igraju u Evropi pa dolaze kod nas. Treneri su bili kulturni i odmereni ljudi. Mladinić, Vasović, Branko Stanković....Sad Stanković ne ume da sastavi dve reči bez poštapalica, Stanojeviću svi krivi samo kod sebe ne zna da nađe razlog. Uprava kriminal. Strašno. Navijači posebna priča nije bilo ovakvih napaljenih klinaca koji su se tek ispilili.

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Kukavicka igra moje Zvezde sinoc. U prvom poluvremenu totalno nadigrani. Mali Terzic je trebao da dâ onaj gol,pa da sa vidi prava slika stvari.
Sinoc mi je bilo interesenatnije da gledam one frizidere u kafiću nego utakmicu.

cowboy

pre 2 godine

Nek objasni neko Stanojevicu da smo mi, ove sezone, vise bodova sa strane prosuli nego oni. Tako da, ceka se jos jedan kiks Partizana.

Gagi

pre 2 godine

Mislim da je derbi bio namesten, da su se dogovorili da igraju nereseno. U sledecim kolima ce se videti ko je kako dogovorio sa protivnikom.

čovek

pre 2 godine

Bio sam na derbiju i kao Partizanovac moram reći...
Zvezda ima veći fond kvalitetnijih igrača i košarkaški rečeno, dužu klupu.
Ima potencijal da stane na loptu i drži sredinu terena.
S druge strane, Partizan nema organizatora igre i kad se izgubi lopta na centru, trpi odbrana pa su Miletić i Vujačić posle ovog derbija verovatno na poštedi bar dva dana.
Ovo je moj zapažanje kao navijača i fudbalskog amatera ali dovoljno se uživo vidi nijansa čvrstine i organizovanosti koja je na strani Zvezde.
Svakako, zadovoljstvo je gledati dva naša najbolja kluba.
Srećno i jednima i drugima!

Mohikanac

pre 2 godine

"Idemo meč po meč i nadamo se da Zvezda neće dobiti sve utakmice do kraja", izjavio je Zdjelar."
"Znamo kako njihovi mediji funkcionišu. Kako spinuju i prave sve te priče." Zdjelar.

A Partizan će dobiti sve mečeve do kraja?

Kakav cirkus pravi JSD od sporta u Srbiji...lepo neko napisa niže...

Sem 3 Derbija Partizan osvojio 1 bod više od Zvezde...ali sporna je Zvezda koja igra Evropu i 34ti tim je UEFA rang liste....

Egal smo....da važi, kada spinuju mediji onda smo egal i nikome nije sporan Partizanov niz u prvenstvu a dobio nije iole ozbiljan tim.

Neo@

pre 2 godine

Oduzeti i jednima i drugima pravo na titulu, zabraniti im izlazak u Evropu na dve godine, jer ono što su odigrali juče je sramota neviđena.
Ljudi su toliko besni što su imali prilike da gledaju užas od tz. fudbala koje su nam priredile te neznalice od igrača i trenera i to se jasno vidi po komentarima koji god portal da otvorite.
Nećemo im ovo zaboraviti, barem ne dok se ne promene strukture uprava, igrači i treneri sa njima. Sledeći derbi će jasno pokazati šta navijači o njima misle!

KioPeloto

pre 2 godine

Cinjenica je da do kraja Partizan ima (mnogo) laksi raspored - zato je Zvezda propustila da materijalizuje prednost domaceg terena, koju je izborila u 30 kola.
Sada je ta prednost na strani Partizana.
Pritisak ostaje i jednima i drugima - sta ce Partizanu znaciti neki poraz Zvezde, ako i on kiksne?
Zvezda triput ide van Beograda, to je, svakako, prednost Partizana.
Naravno, tu je +2 - ali je Zvezda prethodnih (sampionskih) godina gubila i u Krusevcu i u Backoj Topoli. A Vojvodina joj je vec skinula dva boda ove sezone i to u Beogradu.

NizW

pre 2 godine

Partizan je 2x dobio Spartu i izbacio Soci.
Zdjelar je rekao nadam se da nece dobiti sve, uostalom u 2 meca sa super opasnom Surdulicom uzeli ste 1 bod.

chupavi

pre 2 godine

ggggggggg, 17. april 2022 10:49

Racunajuci sve utakmice u prvenstvu osim tri derbija Partizan je osvojio za jedan bod vise od Zvezde. Sta li to znaci prema tvojoj logici?

Pera Magic Mitic

pre 2 godine

C.Zvezda sa Stankovicem nema perspektivu, dosta zatvoreno igraju.
Otkad je dosao ni jedna utakmica ozbiljnija nije odigrana, defanziva i samo dezanziva.
(Nebojsa, 17. april 2022 10:02)
Ja bih mogao da se potpisem da su oni, sa istim tim Stankovicem, prosli grupnu fazu LE kao prvoplasirani, da su odigrali u polju egal i ispadali od Milana i Rendzersa, a da nisu uopste igrali bunker. Prosli derbi odigrali odlicno, tako da se ne slazem uopste sa tvojim misljenjem o defanzivi...sem sinoc, kada su odigrali uzasno.

Јабучило

pre 2 godine

Плеј оф је овако прилично бесмислен. Можда би имало смисла да лига има 12 клубова, да се прво игра двокружно свако са сваким, па после 6 најбољих да иде у плеј оф и да исто играју двокружно. То би укупно биле 32 утакмице. Али, све док је изненађење да Звезда и Партизан с неким одиграју нерешено, а шок ако изгубе, нема од наше лиге баш ништа.

Aster Blistok

pre 2 godine

Većina partizanovaca kritikuje Zvezdinu igru, a skoro niko partizanovu. I svi se slažu oko toga da je derbi bio loš. Ja bih rekao to ovako. Zvezda nije kriva što je derbi bio takav kakav je bio i da je za to kriv partizan. Zašto? Pa očekivano je bilo da će Zvezda igrati rezervisano jer ima dva boda prednosti i sa tom situacijom mnogo povoljniji položaj od partizana. Kao primer ću navesti predhodni derbi. Kada je Zvezdi trebala pobeda ne bi li se približila partizanu, ona je odigrala otvoreno, napadački i pobedila. Sa druge strane, partizan je taj koji je zbog svoje nepovoljne situacije trebao da da sve od sebe ne bi li pobedio. partizan je bio taj koji je morao da igra na sve ili ništa. partizan je taj koji nije trebao da igra kao da čuva rezultat. Da je tako igrao, ja verujem da bi smo imali dobar derbi.

ggggggggg

pre 2 godine

Sad je manipulacija što čovek otvoreno kaže da zvezda neće kiksnuti narednih 6 kola ????pa to čovek koji ima IQ u minusu može da skapira,da niste možda mislii da će da puknu usput neku a Partizan dobije sve .......

Nebojsa

pre 2 godine

C.Zvezda sa Stankovicem nema perspektivu, dosta zatvoreno igraju.
Otkad je dosao ni jedna utakmica ozbiljnija nije odigrana, defanziva i samo dezanziva.
Sa ovakim igracima oni da nemogu da sutnu na gol, da udju u sansu.
Steta sto je dosao veliki broj publike, a nista nije video.

Master Yoda

pre 2 godine

I u komentarima juce a vidim i ovde mnogi su nezadovoljni igrom, sansama, ulog ovog derbija jebtitula koja vodi u Ligu sampiona i jasno je da lepe igre nece biti, da se igralo na rezultat, bar Zvezda. Stankovic i Zvezda se dokazuju iz sezone u sezonu igrama u Evropi i pobedom u derbiju kada smo jurili -5. Porede svi ovaj derbi i derbi MC-Liverpool, dva najbolja tima na svetu, dva najbolja trenera i najbolja liga. Nasa Zvezda prva ponovo!

dzo

pre 2 godine

vi niste profesionalci nego neznalice u bivsoj jugoslaviji vi ne bi igrali ni zonu sram vas bilo sta radite na treningu istrosene mustikle sut na go niste imali za 90 minuta od 22 igraca na terenu jedino je mali Erakovic pokazao malo igre na nekom visem nivou

Zoran

pre 2 godine

Na konferenciji za medije, posle utakmice, niti jedan novinar ne sme da postavi pitanje o Natkhu i njegovom izostanku sa najvaznije utakmice. Pa, jos i danas niko da napise jednu rec o tom ociglednom sabotiranju tima. Zapitajte se zasto je tako ?
Zamislite da je Deajn Stankovic poceo bez Katajia i Ivanica. Mozete li to zamisliti ? Jasno da ne mozete , jer bi to bilo ekstremno glupo i svako normalan bi posmunjao da covek sabotira tim. No, u slucaju Natkha, tisina. Niko ni da zucne. Niko nije zucnu ni kada je Stanoje lagao za Sumu i kada su ga svi provalili.
Slika drustva u kome se normalan covek davi.

Bradilic

pre 2 godine

C.Zvezda sa Stankovicem nema perspektivu, dosta zatvoreno igraju.
Otkad je dosao ni jedna utakmica ozbiljnija nije odigrana, defanziva i samo dezanziva.
Sa ovakim igracima oni da nemogu da sutnu na gol, da udju u sansu.
Steta sto je dosao veliki broj publike, a nista nije video.
(Nebojsa, 17. april 2022 10:02)

Aj sto si nepismen, to i da razumem, ovde je svaki drugi nepismen. Ali da toliko lupas, to vec ne mogu da razumem. Za razliku od Milojevica, koji je uvek igrao izuzetno defanzivno, Stankovic skoro uvek igra ofanzivno. Prosli derbi je igrao ofanzivno, a u Evropi da ne pricam. Napao je Rendzers tamo, a ovde ih unistio, trebao je polufinalistu Lige Evrope odvaliti bar 2-3 razlike. A za jucerasnji derbi ne znam sta se ocekivali, pa Zvezda ima prednost, valjda je logicno da ne mora da napada? Ali nama se ne moze ugoditi. Da je napao i primio gol iz kontre onda bi svi rekli da je glup sto se otvorio dok ima prednost na tabeli.

Exe

pre 2 godine

 Imali smo više situacija, jednu stopostotnu šansu koja rešava prvenstvo - rekao je stanojevic

Nije mu se svidelo pitanje u vezi sa tim da li je prvenstvo gotovo.
"Eto vidite gde mi živimo i kako funkcionišemo kad vi kažete sedam kola pred plej-of kažete da je gotovo prvenstvo.


Evo vam ko ustvari spinuje i ko manipuliše...

Kralj Ibi

pre 2 godine

Odvratan debi, možda najgori u novijoj istoriji... neverovatno. Za zaborav.
To je ta Stankelina žabarska filozofija igre na 0.

Sramota je ono... a Rendžers naduli i nabili u misiju rupu, jedva su se provukli dalje uprkos porazu u BG.... a ovde kalkulacija, da se ne primi gol od raspalog Partizana koji nikom ni ne može da da gol ni inače bez lažnog penala. Stanković se obrukao.

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Zvezda bez šanse i kukavički, Partizan sa jednom šansom Terzića i bez igrača koji može da podeli jedan pas kako treba, a Natko što je ušao u 87 minutu to je posebna tema.

MarkoSimpson

pre 2 godine

Ali treneri oba kluba su fascinantni, nedostatak fudbalskog znanja kompenzuju agresijom, psovkama i napadom na sudije ,isto vazi i za igrace. Niko da spusti loptu, da odigra u prostor, napravi neki potez .. sve nabijanje i vracanje pozadi . I upotrebu pirotehnike bi zabranio za sva vremena, ne moze normalno utakmica da se odgleda od onolikog dima

Back in Black

pre 2 godine

Ja uopšte ne krivim igrace.
Jednostavno dok se uprave i treneri ovako ponašaju pre utakmice.
Dokle god posticu mržnju,gde ispada kao da ti fudbaleri idu u rat dotle nema ništa od fudbala.

Sta reci...

pre 2 godine

Kažu Miletić da očekuje fer utakmice i da zvezda negde kiksne ,ako po njihovom oni ne bi izgubili nigde bodove osim u derbiju, jer su ih "pokrale" sudije protiv Cuke i Napredka, znaci partizan osim derbija ne bi izgubio nigde bodove?
Ima li većih licemera i spinera nego fudbalera i celog fudbalskog kluba partizan?

Legolas

pre 2 godine

Ne radi se o poređenju sa vrhunskim timovima
Ni Viljareal ni Lajpcig nisu vrhunski pa ljudi igraju fudbal.
Ni West Hem takođe, ali ajde i oni imaju sistem, novac.
Ali ni sa njima da ih ne poredimo.
Ali mi prosto osnovne stvari ne znamo!
Primanje lopte, šut, dobar solidan pas, protrčavanja otvaranja.
Ono što znamo, a to se doktorira i uči na treninzima, fauliraj, krljaj, guraj vuci, laktaj.
NI t od truda ni f od fudbala, u najlepšoj i najsvečanijoj utakmici odigraš kao zonaš.
Kome su takvi igrači potrebni, nikom.
Ali Srbiji jesu, zato je primorana da gleda stalne povratnike koje niko neće, ni dzabe da im se daju.

Sta reci...

pre 2 godine

Kažu Miletić da očekuje fer utakmice i da zvezda negde kiksne ,ako po njihovom oni ne bi izgubili nigde bodove osim u derbiju, jer su ih "pokrale" sudije protiv Cuke i Napredka, znaci partizan osim derbija ne bi izgubio nigde bodove?
Ima li većih licemera i spinera nego fudbalera i celog fudbalskog kluba partizan?

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Zvezda bez šanse i kukavički, Partizan sa jednom šansom Terzića i bez igrača koji može da podeli jedan pas kako treba, a Natko što je ušao u 87 minutu to je posebna tema.

Legolas

pre 2 godine

Ne radi se o poređenju sa vrhunskim timovima
Ni Viljareal ni Lajpcig nisu vrhunski pa ljudi igraju fudbal.
Ni West Hem takođe, ali ajde i oni imaju sistem, novac.
Ali ni sa njima da ih ne poredimo.
Ali mi prosto osnovne stvari ne znamo!
Primanje lopte, šut, dobar solidan pas, protrčavanja otvaranja.
Ono što znamo, a to se doktorira i uči na treninzima, fauliraj, krljaj, guraj vuci, laktaj.
NI t od truda ni f od fudbala, u najlepšoj i najsvečanijoj utakmici odigraš kao zonaš.
Kome su takvi igrači potrebni, nikom.
Ali Srbiji jesu, zato je primorana da gleda stalne povratnike koje niko neće, ni dzabe da im se daju.

MarkoSimpson

pre 2 godine

Ali treneri oba kluba su fascinantni, nedostatak fudbalskog znanja kompenzuju agresijom, psovkama i napadom na sudije ,isto vazi i za igrace. Niko da spusti loptu, da odigra u prostor, napravi neki potez .. sve nabijanje i vracanje pozadi . I upotrebu pirotehnike bi zabranio za sva vremena, ne moze normalno utakmica da se odgleda od onolikog dima

Exe

pre 2 godine

 Imali smo više situacija, jednu stopostotnu šansu koja rešava prvenstvo - rekao je stanojevic

Nije mu se svidelo pitanje u vezi sa tim da li je prvenstvo gotovo.
"Eto vidite gde mi živimo i kako funkcionišemo kad vi kažete sedam kola pred plej-of kažete da je gotovo prvenstvo.


Evo vam ko ustvari spinuje i ko manipuliše...

Aster Blistok

pre 2 godine

Većina partizanovaca kritikuje Zvezdinu igru, a skoro niko partizanovu. I svi se slažu oko toga da je derbi bio loš. Ja bih rekao to ovako. Zvezda nije kriva što je derbi bio takav kakav je bio i da je za to kriv partizan. Zašto? Pa očekivano je bilo da će Zvezda igrati rezervisano jer ima dva boda prednosti i sa tom situacijom mnogo povoljniji položaj od partizana. Kao primer ću navesti predhodni derbi. Kada je Zvezdi trebala pobeda ne bi li se približila partizanu, ona je odigrala otvoreno, napadački i pobedila. Sa druge strane, partizan je taj koji je zbog svoje nepovoljne situacije trebao da da sve od sebe ne bi li pobedio. partizan je bio taj koji je morao da igra na sve ili ništa. partizan je taj koji nije trebao da igra kao da čuva rezultat. Da je tako igrao, ja verujem da bi smo imali dobar derbi.

Bradilic

pre 2 godine

C.Zvezda sa Stankovicem nema perspektivu, dosta zatvoreno igraju.
Otkad je dosao ni jedna utakmica ozbiljnija nije odigrana, defanziva i samo dezanziva.
Sa ovakim igracima oni da nemogu da sutnu na gol, da udju u sansu.
Steta sto je dosao veliki broj publike, a nista nije video.
(Nebojsa, 17. april 2022 10:02)

Aj sto si nepismen, to i da razumem, ovde je svaki drugi nepismen. Ali da toliko lupas, to vec ne mogu da razumem. Za razliku od Milojevica, koji je uvek igrao izuzetno defanzivno, Stankovic skoro uvek igra ofanzivno. Prosli derbi je igrao ofanzivno, a u Evropi da ne pricam. Napao je Rendzers tamo, a ovde ih unistio, trebao je polufinalistu Lige Evrope odvaliti bar 2-3 razlike. A za jucerasnji derbi ne znam sta se ocekivali, pa Zvezda ima prednost, valjda je logicno da ne mora da napada? Ali nama se ne moze ugoditi. Da je napao i primio gol iz kontre onda bi svi rekli da je glup sto se otvorio dok ima prednost na tabeli.

Back in Black

pre 2 godine

Ja uopšte ne krivim igrace.
Jednostavno dok se uprave i treneri ovako ponašaju pre utakmice.
Dokle god posticu mržnju,gde ispada kao da ti fudbaleri idu u rat dotle nema ništa od fudbala.

Mohikanac

pre 2 godine

"Idemo meč po meč i nadamo se da Zvezda neće dobiti sve utakmice do kraja", izjavio je Zdjelar."
"Znamo kako njihovi mediji funkcionišu. Kako spinuju i prave sve te priče." Zdjelar.

A Partizan će dobiti sve mečeve do kraja?

Kakav cirkus pravi JSD od sporta u Srbiji...lepo neko napisa niže...

Sem 3 Derbija Partizan osvojio 1 bod više od Zvezde...ali sporna je Zvezda koja igra Evropu i 34ti tim je UEFA rang liste....

Egal smo....da važi, kada spinuju mediji onda smo egal i nikome nije sporan Partizanov niz u prvenstvu a dobio nije iole ozbiljan tim.

Master Yoda

pre 2 godine

I u komentarima juce a vidim i ovde mnogi su nezadovoljni igrom, sansama, ulog ovog derbija jebtitula koja vodi u Ligu sampiona i jasno je da lepe igre nece biti, da se igralo na rezultat, bar Zvezda. Stankovic i Zvezda se dokazuju iz sezone u sezonu igrama u Evropi i pobedom u derbiju kada smo jurili -5. Porede svi ovaj derbi i derbi MC-Liverpool, dva najbolja tima na svetu, dva najbolja trenera i najbolja liga. Nasa Zvezda prva ponovo!

Nebojsa

pre 2 godine

C.Zvezda sa Stankovicem nema perspektivu, dosta zatvoreno igraju.
Otkad je dosao ni jedna utakmica ozbiljnija nije odigrana, defanziva i samo dezanziva.
Sa ovakim igracima oni da nemogu da sutnu na gol, da udju u sansu.
Steta sto je dosao veliki broj publike, a nista nije video.

Pera Magic Mitic

pre 2 godine

C.Zvezda sa Stankovicem nema perspektivu, dosta zatvoreno igraju.
Otkad je dosao ni jedna utakmica ozbiljnija nije odigrana, defanziva i samo dezanziva.
(Nebojsa, 17. april 2022 10:02)
Ja bih mogao da se potpisem da su oni, sa istim tim Stankovicem, prosli grupnu fazu LE kao prvoplasirani, da su odigrali u polju egal i ispadali od Milana i Rendzersa, a da nisu uopste igrali bunker. Prosli derbi odigrali odlicno, tako da se ne slazem uopste sa tvojim misljenjem o defanzivi...sem sinoc, kada su odigrali uzasno.

dzo

pre 2 godine

vi niste profesionalci nego neznalice u bivsoj jugoslaviji vi ne bi igrali ni zonu sram vas bilo sta radite na treningu istrosene mustikle sut na go niste imali za 90 minuta od 22 igraca na terenu jedino je mali Erakovic pokazao malo igre na nekom visem nivou

Metodije

pre 2 godine

Imam 53 godine i pamtim derbije iz sedamdesetih i osamdesetih. To su bili derbiji, ovo sad ne sme ni da se zove derbi već revija ili rijaliti istetoviranih balerina.Kad se setim igraca Pižona, Moce Vukotića, Klinčarskog, Šestića, braće Đurovski, Mance, Borote, Šestića, Dule Savić... plače mi se od muke zbog sadašnjih. Onda nisu igrali stranci koji ne mogu da igraju u Evropi pa dolaze kod nas. Treneri su bili kulturni i odmereni ljudi. Mladinić, Vasović, Branko Stanković....Sad Stanković ne ume da sastavi dve reči bez poštapalica, Stanojeviću svi krivi samo kod sebe ne zna da nađe razlog. Uprava kriminal. Strašno. Navijači posebna priča nije bilo ovakvih napaljenih klinaca koji su se tek ispilili.

Zoran

pre 2 godine

Na konferenciji za medije, posle utakmice, niti jedan novinar ne sme da postavi pitanje o Natkhu i njegovom izostanku sa najvaznije utakmice. Pa, jos i danas niko da napise jednu rec o tom ociglednom sabotiranju tima. Zapitajte se zasto je tako ?
Zamislite da je Deajn Stankovic poceo bez Katajia i Ivanica. Mozete li to zamisliti ? Jasno da ne mozete , jer bi to bilo ekstremno glupo i svako normalan bi posmunjao da covek sabotira tim. No, u slucaju Natkha, tisina. Niko ni da zucne. Niko nije zucnu ni kada je Stanoje lagao za Sumu i kada su ga svi provalili.
Slika drustva u kome se normalan covek davi.

čovek

pre 2 godine

Bio sam na derbiju i kao Partizanovac moram reći...
Zvezda ima veći fond kvalitetnijih igrača i košarkaški rečeno, dužu klupu.
Ima potencijal da stane na loptu i drži sredinu terena.
S druge strane, Partizan nema organizatora igre i kad se izgubi lopta na centru, trpi odbrana pa su Miletić i Vujačić posle ovog derbija verovatno na poštedi bar dva dana.
Ovo je moj zapažanje kao navijača i fudbalskog amatera ali dovoljno se uživo vidi nijansa čvrstine i organizovanosti koja je na strani Zvezde.
Svakako, zadovoljstvo je gledati dva naša najbolja kluba.
Srećno i jednima i drugima!

Kralj Ibi

pre 2 godine

Odvratan debi, možda najgori u novijoj istoriji... neverovatno. Za zaborav.
To je ta Stankelina žabarska filozofija igre na 0.

Sramota je ono... a Rendžers naduli i nabili u misiju rupu, jedva su se provukli dalje uprkos porazu u BG.... a ovde kalkulacija, da se ne primi gol od raspalog Partizana koji nikom ni ne može da da gol ni inače bez lažnog penala. Stanković se obrukao.

Јабучило

pre 2 godine

Плеј оф је овако прилично бесмислен. Можда би имало смисла да лига има 12 клубова, да се прво игра двокружно свако са сваким, па после 6 најбољих да иде у плеј оф и да исто играју двокружно. То би укупно биле 32 утакмице. Али, све док је изненађење да Звезда и Партизан с неким одиграју нерешено, а шок ако изгубе, нема од наше лиге баш ништа.

cowboy

pre 2 godine

Nek objasni neko Stanojevicu da smo mi, ove sezone, vise bodova sa strane prosuli nego oni. Tako da, ceka se jos jedan kiks Partizana.

chupavi

pre 2 godine

ggggggggg, 17. april 2022 10:49

Racunajuci sve utakmice u prvenstvu osim tri derbija Partizan je osvojio za jedan bod vise od Zvezde. Sta li to znaci prema tvojoj logici?

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Kukavicka igra moje Zvezde sinoc. U prvom poluvremenu totalno nadigrani. Mali Terzic je trebao da dâ onaj gol,pa da sa vidi prava slika stvari.
Sinoc mi je bilo interesenatnije da gledam one frizidere u kafiću nego utakmicu.

ggggggggg

pre 2 godine

Sad je manipulacija što čovek otvoreno kaže da zvezda neće kiksnuti narednih 6 kola ????pa to čovek koji ima IQ u minusu može da skapira,da niste možda mislii da će da puknu usput neku a Partizan dobije sve .......

Gagi

pre 2 godine

Mislim da je derbi bio namesten, da su se dogovorili da igraju nereseno. U sledecim kolima ce se videti ko je kako dogovorio sa protivnikom.

Neo@

pre 2 godine

Oduzeti i jednima i drugima pravo na titulu, zabraniti im izlazak u Evropu na dve godine, jer ono što su odigrali juče je sramota neviđena.
Ljudi su toliko besni što su imali prilike da gledaju užas od tz. fudbala koje su nam priredile te neznalice od igrača i trenera i to se jasno vidi po komentarima koji god portal da otvorite.
Nećemo im ovo zaboraviti, barem ne dok se ne promene strukture uprava, igrači i treneri sa njima. Sledeći derbi će jasno pokazati šta navijači o njima misle!

ki

pre 2 godine

Racunajuci sve utakmice u prvenstvu osim tri derbija Partizan je osvojio za jedan bod vise od Zvezde. Sta li to znaci prema tvojoj logici?
(chupavi, 17. april 2022 11:10)

Da je Zvezda izgubila više bodova od partizana protiv "manjih" ekipa?

NizW

pre 2 godine

Partizan je 2x dobio Spartu i izbacio Soci.
Zdjelar je rekao nadam se da nece dobiti sve, uostalom u 2 meca sa super opasnom Surdulicom uzeli ste 1 bod.

doktor

pre 2 godine

Čitam i jedne i druge kako pričaju o namestanju utakmica sa domaćim klubovima. Kakva količina gluposti. Pa Zvazda i Partuzan igraju sa evropskim klubovima,,dobijaju ,udju u prolece i neko ocekuje da će gubiti od Surdulice, Meralca ili slično

KioPeloto

pre 2 godine

Cinjenica je da do kraja Partizan ima (mnogo) laksi raspored - zato je Zvezda propustila da materijalizuje prednost domaceg terena, koju je izborila u 30 kola.
Sada je ta prednost na strani Partizana.
Pritisak ostaje i jednima i drugima - sta ce Partizanu znaciti neki poraz Zvezde, ako i on kiksne?
Zvezda triput ide van Beograda, to je, svakako, prednost Partizana.
Naravno, tu je +2 - ali je Zvezda prethodnih (sampionskih) godina gubila i u Krusevcu i u Backoj Topoli. A Vojvodina joj je vec skinula dva boda ove sezone i to u Beogradu.

Nebojsa

pre 2 godine

C.Zvezda sa Stankovicem nema perspektivu, dosta zatvoreno igraju.
Otkad je dosao ni jedna utakmica ozbiljnija nije odigrana, defanziva i samo dezanziva.
Sa ovakim igracima oni da nemogu da sutnu na gol, da udju u sansu.
Steta sto je dosao veliki broj publike, a nista nije video.

Neo@

pre 2 godine

Oduzeti i jednima i drugima pravo na titulu, zabraniti im izlazak u Evropu na dve godine, jer ono što su odigrali juče je sramota neviđena.
Ljudi su toliko besni što su imali prilike da gledaju užas od tz. fudbala koje su nam priredile te neznalice od igrača i trenera i to se jasno vidi po komentarima koji god portal da otvorite.
Nećemo im ovo zaboraviti, barem ne dok se ne promene strukture uprava, igrači i treneri sa njima. Sledeći derbi će jasno pokazati šta navijači o njima misle!

Sta reci...

pre 2 godine

Kažu Miletić da očekuje fer utakmice i da zvezda negde kiksne ,ako po njihovom oni ne bi izgubili nigde bodove osim u derbiju, jer su ih "pokrale" sudije protiv Cuke i Napredka, znaci partizan osim derbija ne bi izgubio nigde bodove?
Ima li većih licemera i spinera nego fudbalera i celog fudbalskog kluba partizan?

NizW

pre 2 godine

Partizan je 2x dobio Spartu i izbacio Soci.
Zdjelar je rekao nadam se da nece dobiti sve, uostalom u 2 meca sa super opasnom Surdulicom uzeli ste 1 bod.

KioPeloto

pre 2 godine

Cinjenica je da do kraja Partizan ima (mnogo) laksi raspored - zato je Zvezda propustila da materijalizuje prednost domaceg terena, koju je izborila u 30 kola.
Sada je ta prednost na strani Partizana.
Pritisak ostaje i jednima i drugima - sta ce Partizanu znaciti neki poraz Zvezde, ako i on kiksne?
Zvezda triput ide van Beograda, to je, svakako, prednost Partizana.
Naravno, tu je +2 - ali je Zvezda prethodnih (sampionskih) godina gubila i u Krusevcu i u Backoj Topoli. A Vojvodina joj je vec skinula dva boda ove sezone i to u Beogradu.

Master Yoda

pre 2 godine

I u komentarima juce a vidim i ovde mnogi su nezadovoljni igrom, sansama, ulog ovog derbija jebtitula koja vodi u Ligu sampiona i jasno je da lepe igre nece biti, da se igralo na rezultat, bar Zvezda. Stankovic i Zvezda se dokazuju iz sezone u sezonu igrama u Evropi i pobedom u derbiju kada smo jurili -5. Porede svi ovaj derbi i derbi MC-Liverpool, dva najbolja tima na svetu, dva najbolja trenera i najbolja liga. Nasa Zvezda prva ponovo!

ggggggggg

pre 2 godine

Sad je manipulacija što čovek otvoreno kaže da zvezda neće kiksnuti narednih 6 kola ????pa to čovek koji ima IQ u minusu može da skapira,da niste možda mislii da će da puknu usput neku a Partizan dobije sve .......

MarkoSimpson

pre 2 godine

Ali treneri oba kluba su fascinantni, nedostatak fudbalskog znanja kompenzuju agresijom, psovkama i napadom na sudije ,isto vazi i za igrace. Niko da spusti loptu, da odigra u prostor, napravi neki potez .. sve nabijanje i vracanje pozadi . I upotrebu pirotehnike bi zabranio za sva vremena, ne moze normalno utakmica da se odgleda od onolikog dima

Kralj Ibi

pre 2 godine

Odvratan debi, možda najgori u novijoj istoriji... neverovatno. Za zaborav.
To je ta Stankelina žabarska filozofija igre na 0.

Sramota je ono... a Rendžers naduli i nabili u misiju rupu, jedva su se provukli dalje uprkos porazu u BG.... a ovde kalkulacija, da se ne primi gol od raspalog Partizana koji nikom ni ne može da da gol ni inače bez lažnog penala. Stanković se obrukao.

Gagi

pre 2 godine

Mislim da je derbi bio namesten, da su se dogovorili da igraju nereseno. U sledecim kolima ce se videti ko je kako dogovorio sa protivnikom.

Legolas

pre 2 godine

Ne radi se o poređenju sa vrhunskim timovima
Ni Viljareal ni Lajpcig nisu vrhunski pa ljudi igraju fudbal.
Ni West Hem takođe, ali ajde i oni imaju sistem, novac.
Ali ni sa njima da ih ne poredimo.
Ali mi prosto osnovne stvari ne znamo!
Primanje lopte, šut, dobar solidan pas, protrčavanja otvaranja.
Ono što znamo, a to se doktorira i uči na treninzima, fauliraj, krljaj, guraj vuci, laktaj.
NI t od truda ni f od fudbala, u najlepšoj i najsvečanijoj utakmici odigraš kao zonaš.
Kome su takvi igrači potrebni, nikom.
Ali Srbiji jesu, zato je primorana da gleda stalne povratnike koje niko neće, ni dzabe da im se daju.

Zoran

pre 2 godine

Na konferenciji za medije, posle utakmice, niti jedan novinar ne sme da postavi pitanje o Natkhu i njegovom izostanku sa najvaznije utakmice. Pa, jos i danas niko da napise jednu rec o tom ociglednom sabotiranju tima. Zapitajte se zasto je tako ?
Zamislite da je Deajn Stankovic poceo bez Katajia i Ivanica. Mozete li to zamisliti ? Jasno da ne mozete , jer bi to bilo ekstremno glupo i svako normalan bi posmunjao da covek sabotira tim. No, u slucaju Natkha, tisina. Niko ni da zucne. Niko nije zucnu ni kada je Stanoje lagao za Sumu i kada su ga svi provalili.
Slika drustva u kome se normalan covek davi.

Mohikanac

pre 2 godine

"Idemo meč po meč i nadamo se da Zvezda neće dobiti sve utakmice do kraja", izjavio je Zdjelar."
"Znamo kako njihovi mediji funkcionišu. Kako spinuju i prave sve te priče." Zdjelar.

A Partizan će dobiti sve mečeve do kraja?

Kakav cirkus pravi JSD od sporta u Srbiji...lepo neko napisa niže...

Sem 3 Derbija Partizan osvojio 1 bod više od Zvezde...ali sporna je Zvezda koja igra Evropu i 34ti tim je UEFA rang liste....

Egal smo....da važi, kada spinuju mediji onda smo egal i nikome nije sporan Partizanov niz u prvenstvu a dobio nije iole ozbiljan tim.

Aster Blistok

pre 2 godine

Većina partizanovaca kritikuje Zvezdinu igru, a skoro niko partizanovu. I svi se slažu oko toga da je derbi bio loš. Ja bih rekao to ovako. Zvezda nije kriva što je derbi bio takav kakav je bio i da je za to kriv partizan. Zašto? Pa očekivano je bilo da će Zvezda igrati rezervisano jer ima dva boda prednosti i sa tom situacijom mnogo povoljniji položaj od partizana. Kao primer ću navesti predhodni derbi. Kada je Zvezdi trebala pobeda ne bi li se približila partizanu, ona je odigrala otvoreno, napadački i pobedila. Sa druge strane, partizan je taj koji je zbog svoje nepovoljne situacije trebao da da sve od sebe ne bi li pobedio. partizan je bio taj koji je morao da igra na sve ili ništa. partizan je taj koji nije trebao da igra kao da čuva rezultat. Da je tako igrao, ja verujem da bi smo imali dobar derbi.

cowboy

pre 2 godine

Nek objasni neko Stanojevicu da smo mi, ove sezone, vise bodova sa strane prosuli nego oni. Tako da, ceka se jos jedan kiks Partizana.

Exe

pre 2 godine

 Imali smo više situacija, jednu stopostotnu šansu koja rešava prvenstvo - rekao je stanojevic

Nije mu se svidelo pitanje u vezi sa tim da li je prvenstvo gotovo.
"Eto vidite gde mi živimo i kako funkcionišemo kad vi kažete sedam kola pred plej-of kažete da je gotovo prvenstvo.


Evo vam ko ustvari spinuje i ko manipuliše...

čovek

pre 2 godine

Bio sam na derbiju i kao Partizanovac moram reći...
Zvezda ima veći fond kvalitetnijih igrača i košarkaški rečeno, dužu klupu.
Ima potencijal da stane na loptu i drži sredinu terena.
S druge strane, Partizan nema organizatora igre i kad se izgubi lopta na centru, trpi odbrana pa su Miletić i Vujačić posle ovog derbija verovatno na poštedi bar dva dana.
Ovo je moj zapažanje kao navijača i fudbalskog amatera ali dovoljno se uživo vidi nijansa čvrstine i organizovanosti koja je na strani Zvezde.
Svakako, zadovoljstvo je gledati dva naša najbolja kluba.
Srećno i jednima i drugima!

Hrundi Bakshi

pre 2 godine

Kukavicka igra moje Zvezde sinoc. U prvom poluvremenu totalno nadigrani. Mali Terzic je trebao da dâ onaj gol,pa da sa vidi prava slika stvari.
Sinoc mi je bilo interesenatnije da gledam one frizidere u kafiću nego utakmicu.

Back in Black

pre 2 godine

Ja uopšte ne krivim igrace.
Jednostavno dok se uprave i treneri ovako ponašaju pre utakmice.
Dokle god posticu mržnju,gde ispada kao da ti fudbaleri idu u rat dotle nema ništa od fudbala.

Bradilic

pre 2 godine

C.Zvezda sa Stankovicem nema perspektivu, dosta zatvoreno igraju.
Otkad je dosao ni jedna utakmica ozbiljnija nije odigrana, defanziva i samo dezanziva.
Sa ovakim igracima oni da nemogu da sutnu na gol, da udju u sansu.
Steta sto je dosao veliki broj publike, a nista nije video.
(Nebojsa, 17. april 2022 10:02)

Aj sto si nepismen, to i da razumem, ovde je svaki drugi nepismen. Ali da toliko lupas, to vec ne mogu da razumem. Za razliku od Milojevica, koji je uvek igrao izuzetno defanzivno, Stankovic skoro uvek igra ofanzivno. Prosli derbi je igrao ofanzivno, a u Evropi da ne pricam. Napao je Rendzers tamo, a ovde ih unistio, trebao je polufinalistu Lige Evrope odvaliti bar 2-3 razlike. A za jucerasnji derbi ne znam sta se ocekivali, pa Zvezda ima prednost, valjda je logicno da ne mora da napada? Ali nama se ne moze ugoditi. Da je napao i primio gol iz kontre onda bi svi rekli da je glup sto se otvorio dok ima prednost na tabeli.

Lester Bo McCaleb

pre 2 godine

Zvezda bez šanse i kukavički, Partizan sa jednom šansom Terzića i bez igrača koji može da podeli jedan pas kako treba, a Natko što je ušao u 87 minutu to je posebna tema.

dzo

pre 2 godine

vi niste profesionalci nego neznalice u bivsoj jugoslaviji vi ne bi igrali ni zonu sram vas bilo sta radite na treningu istrosene mustikle sut na go niste imali za 90 minuta od 22 igraca na terenu jedino je mali Erakovic pokazao malo igre na nekom visem nivou

Јабучило

pre 2 godine

Плеј оф је овако прилично бесмислен. Можда би имало смисла да лига има 12 клубова, да се прво игра двокружно свако са сваким, па после 6 најбољих да иде у плеј оф и да исто играју двокружно. То би укупно биле 32 утакмице. Али, све док је изненађење да Звезда и Партизан с неким одиграју нерешено, а шок ако изгубе, нема од наше лиге баш ништа.

Pera Magic Mitic

pre 2 godine

C.Zvezda sa Stankovicem nema perspektivu, dosta zatvoreno igraju.
Otkad je dosao ni jedna utakmica ozbiljnija nije odigrana, defanziva i samo dezanziva.
(Nebojsa, 17. april 2022 10:02)
Ja bih mogao da se potpisem da su oni, sa istim tim Stankovicem, prosli grupnu fazu LE kao prvoplasirani, da su odigrali u polju egal i ispadali od Milana i Rendzersa, a da nisu uopste igrali bunker. Prosli derbi odigrali odlicno, tako da se ne slazem uopste sa tvojim misljenjem o defanzivi...sem sinoc, kada su odigrali uzasno.

Metodije

pre 2 godine

Imam 53 godine i pamtim derbije iz sedamdesetih i osamdesetih. To su bili derbiji, ovo sad ne sme ni da se zove derbi već revija ili rijaliti istetoviranih balerina.Kad se setim igraca Pižona, Moce Vukotića, Klinčarskog, Šestića, braće Đurovski, Mance, Borote, Šestića, Dule Savić... plače mi se od muke zbog sadašnjih. Onda nisu igrali stranci koji ne mogu da igraju u Evropi pa dolaze kod nas. Treneri su bili kulturni i odmereni ljudi. Mladinić, Vasović, Branko Stanković....Sad Stanković ne ume da sastavi dve reči bez poštapalica, Stanojeviću svi krivi samo kod sebe ne zna da nađe razlog. Uprava kriminal. Strašno. Navijači posebna priča nije bilo ovakvih napaljenih klinaca koji su se tek ispilili.

ki

pre 2 godine

Racunajuci sve utakmice u prvenstvu osim tri derbija Partizan je osvojio za jedan bod vise od Zvezde. Sta li to znaci prema tvojoj logici?
(chupavi, 17. april 2022 11:10)

Da je Zvezda izgubila više bodova od partizana protiv "manjih" ekipa?

doktor

pre 2 godine

Čitam i jedne i druge kako pričaju o namestanju utakmica sa domaćim klubovima. Kakva količina gluposti. Pa Zvazda i Partuzan igraju sa evropskim klubovima,,dobijaju ,udju u prolece i neko ocekuje da će gubiti od Surdulice, Meralca ili slično

chupavi

pre 2 godine

ggggggggg, 17. april 2022 10:49

Racunajuci sve utakmice u prvenstvu osim tri derbija Partizan je osvojio za jedan bod vise od Zvezde. Sta li to znaci prema tvojoj logici?