Četvrtak, 17.03.2022.

07:30

Jokić je nezaustavljiv, Avdija najbolji "čarobnjak" VIDEO

Nikola Jokić nastavio je sa briljantnim partijama u NBA ligi.

Izvor: B92

Jokiæ je nezaustavljiv, Avdija najbolji "èarobnjak" VIDEO IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

60 Komentari

Sortiraj po:

Njegos

pre 2 godine

@vince carter. Paul Gasol je jedan od najboljih centara, bio je nevjerovatan igrac. I imao je dosta vjestina, ali budi druze realan, on je daleko od Embida po vjestinu. Pa njega je Gober zaustavio ko klinac kad su osvojili Evropsko. A Embid i Jokic prave malu decu Goberu.

vince carter

pre 2 godine

@Njegos zasto komentarises kad nemas pojma o nijednoj karakteristici bilo kog od tih igraca? Pa Pau Gasol ima vise skilla i bolje pokrete neko Embid 300 puta,Gobera je unistio sa 36 godina,tebi je skill izgleda sut za 3,sut kaze iz driblinga,taj Tauns nikad u zivotu nije igrao playoff,jedan Dzimi Batler ih je sprdao dok je igrao u Minesoti. Tebi je izgleda Maxi Kleber vise "skilled" nego Chris Webber ili Dankan. Stvarno treba takvima da se zabrani komentarisanje,pa Garnet je za Taunsa pojam skilla i zestoke igre.

Max Payne

pre 2 godine

Stavi li to neko od silnih statističara ovde Jordana i Jokića u istu rečenicu!? Jedino što im je zajedničko su prva dva slova prezimena!

Njegos

pre 2 godine

@penny hardaway. Decko aj malo budi objektivan, za sve nabrojane igrace koje si rekao Jokic, Embid, Kat su majstori košarke. Ono sto rade Jokic i Embid ovi prethodni nisu mogli ni da sanjaju. Embid sinoc, pogadja trojku iz driblinga iz okreta. Per je i te kako bitan, svi znaju da Dejvis je imao plafon kao Dankan, druga stvar sto nema sreće s povredama. On u najboljem izdanju realno ne moze da se nosi ni sa Jokicem ni Embidom. Jedan Kat ima bolji PER nego svi tvoji nabrojani centri. Ne računaj centre koji igraju Hrkljus q ne kosarku. Aj da se rekao Drim ili Robinson. Nego nabrajas neke balvane tamo.

Grdoje

pre 2 godine

Svo vole Jokića, ali ga ima tolika da mora da se pojave oportunisti tj. lovci na minuse🙂.
I ne, ne može Nikola u istu rečenicu sa Šakilom, LBJ, MJ, Kobijem... On je igrač tipa Tima Dankana, radi sve što ekipi treba da pobedi iz večeri u veče, bez busanja i hajpa. Da bi dostigao Tima, neophodni su mu Toni, Manu, Kawai. Kada ih Meloun nadje, ne sme da ih pušta,tako da svake godine su druga lica oko Nikole. Ima još 5.godina za takvo nešto. Ako i ne bude prsten, šta da se radi, bar nam je ulepšao vreme u dokolici.

mr

pre 2 godine

Испада по коментарима, да Јокића више цене у НБА и читавом свету од Срба! Заиста смо благо речено, чудо од нације...
(Милош Радунковић, 17. mart 2022 10:58)

Па наравно да смо чудо када нас има 7 милиона а наш језик говори 28 милиона људи.

Trollhunter

pre 2 godine

Kad udjes da citas komentare o Jokicu,kao da si usao na primer u sns stranku gde svi moraju da hvale gospodara,a najgori su ovi klanjaci sa "nismo svesni sta imamo" cega bre ti nisi svestan rodjace? Washington nema ni centra ni ekipu a oni se odusevljavaju sta im je Jokic uradio,pre par dana Lebron im je strpao 50 a Dzos Hart legenda 44? Da igra ovoliko ima bi 30+ i svako vece tripl dabl u proseku,da sutira ovoliko imao bi 40 u proseku,a kad je sutirao 34 puta protiv Orlanda imao 13-34 i tad gomila izgovora,on da igra vise minuta svaki mec potonuo bi od umora,ali vi znate bolje od strucnjaka i trenera iz Denvera. Interesantno mi je koliko se per ucinak koji se nikada ranije nije pominjao sada pominje od kako je neko to "izmislio" u komentarima,samo cu vas podsetiti koliko je na ovom sajtu spustan covek koji ima treci per svih vremena Anthony Davis..tad je nebitan per a? I za ove koje zanima kako je Cemberlen imao 48,5 minuta u proseku..pa zato sto su igrali brojne produzetke te sezone!
(vince carter, 17. mart 2022 10:49)
Možda što je Srbin i što je još uvek vladajući MVP...prc

penny hardaway

pre 2 godine

Sta igraju ovi u NBA, totalno odsustvo odbrana?
Jokic prolazi kao na losem basketu, niko nista. Tri puta sam na trojci kao duh, pravi korake, gura i probija ne bi li skupio poene.
Nula gracioznosti, kao pokretan sifonjer pod kosem.

U ligi svega jedan odlican krilni centar (Davis, a vecito povredjen),
Embid, Jokic, Tauns kao jedina tri malo bolja centra.

Pre 15-20god u NBA Garnet, Duncan, Novicki, A.Stodemire, P.Gasol, R.Wallace, Ben Wallace, Jermaine O'Neal, Shaquille O'Neal, Ming, Morning, Z.Randolf, Howard, konkurencija pod kosem daleko jaca, ovo danas smesno. Jokica i Embida cuvaju krila, cak i bekovi.
M.Gasol je jednog sveo na 12p, drugog u playoffu rasplakao.
M.Gasol koji je bio vrlodobar centar, ali ne i vrhunski, niti bolji od brata Pau-a. I sada kada u ligi nema vise ni Marka Gasola, Embid i Jokic postizu poene, jure MVP nagrade, dominiraju samo zato jer nema kvaliteta pod kosevima. Oni su dobri kosarkasi, ali daleko precenjeni.
Ni Embid, ni Jokic, Tauns nemaju sampionsko u sebi, i u ligi koja nikada nije bila slabija ne mogu u playoffu da urade nista znacajno, a imaju solidne timove. Denver ima najbolji mladi tim u ligi, najbolju timsku igru, ali kod nas to je grupa gradjana koji nista ne znaju, i koji su tu gde jesu zahvaljujuci laznom MVP-u.

Back in Black

pre 2 godine

Ako neki igrac trune u nekom klubu to je Deni Avdija.
Decko je veoma talentovan ali na žalost u Vasingtonu ce teško da napreduje.

Lord

pre 2 godine

Podcjenjuju Jokiceve asistencija, evo polovinu tih situacija neka sutira, to je 5 situacija, i polovinu neka pogodi, to su 2.5 suta x 2poena, jos 5 poena u njegovom prosjeku.
Brojke su jasne, indeks je realan pokazatelj jer uzima i sve negativne stvari za vrijeme utakmice.
Jokic indeks je fantastican.

novica

pre 2 godine

Prvo vidi se da ne pratiš NBA nego samo Jokića i statistiku. Drugo, pa nisu Šek i Vilt jedini dominantni centri u istoriji. Imaš neke koji su beležili i kvadrapl dablove. I smešno je porediti bilo kog centra danas sa tim legendama. Treće, neće da bude najbolji Evropski igrač dok ne napravi nešto sa reprezentacijom, a po svemu sudeći mrka kapa što se toga tiče, jer pogledaj recimo Gasola koji je 20 godina ginuo za Španiju i njegove uspehe. Što bre morate ovoliko da se ložite i pišete ovakve stvari. Gledaj i ćuti. Ogadiste većini Jokića zbog takvih stvari. Istu stvar ste i sa Đokovićem radili onomad pa se smučio ljudima.
(Game, 17. mart 2022 10:26)

sve potpisujem.

Милош Радунковић

pre 2 godine

Испада по коментарима, да Јокића више цене у НБА и читавом свету од Срба! Заиста смо благо речено, чудо од нације...

Momcilovac

pre 2 godine

Gledajte NBA tv. izađu samo poeni Embid, Janis, Buker, Dončić... Jokića nigde. Nedostaje mu tih 4-5 minuta u proseku za još 4-5 poena i koji skok ili asistencija. Malone ga štedi, ali ga žrtvuje u MVP trci. Niko ne gleda koliko minuta je igrao. Gledaju pre svega poene, pa ostalo. Konkurenti igraju i garbage time. Treba da igra malo više.

vince carter

pre 2 godine

Kad udjes da citas komentare o Jokicu,kao da si usao na primer u sns stranku gde svi moraju da hvale gospodara,a najgori su ovi klanjaci sa "nismo svesni sta imamo" cega bre ti nisi svestan rodjace😅 Washington nema ni centra ni ekipu a oni se odusevljavaju sta im je Jokic uradio,pre par dana Lebron im je strpao 50 a Dzos Hart legenda 44🤣 Da igra ovoliko ima bi 30+ i svako vece tripl dabl u proseku,da sutira ovoliko imao bi 40 u proseku,a kad je sutirao 34 puta protiv Orlanda imao 13-34 i tad gomila izgovora,on da igra vise minuta svaki mec potonuo bi od umora,ali vi znate bolje od strucnjaka i trenera iz Denvera. Interesantno mi je koliko se per ucinak koji se nikada ranije nije pominjao sada pominje od kako je neko to "izmislio" u komentarima,samo cu vas podsetiti koliko je na ovom sajtu spustan covek koji ima treci per svih vremena Anthony Davis..tad je nebitan per a? I za ove koje zanima kako je Cemberlen imao 48,5 minuta u proseku..pa zato sto su igrali brojne produzetke te sezone!

Game

pre 2 godine

Embid je igračina.. Objektivnosti malo! Prvo Jokić igra manje minuta od Embida, manje slobodnih, manje šutira.. Procenti bolji, tek od Dončica, Janisa, I dr. Koji su igračine.. Jedno 30 mečeva mu je falilo 1 skok, ili as. Za tripl dabl.. Znao je da ne igra po cijelu zadnju četvrtinu, pa nek bi i 20 od toga ostvario na kraju, ne juri ni poene, ni td... Realna statistika da je divlja k jedno 32 pp, 13 sk. I 9/10 as.. Verovatno bi bio igrač jedini u istoriji sa td sezonom u statistici.. Tako da dečko je lagan.. Da uzme barem jednu titulu i biće najbolji Evropski igrač ikada, centar takodje jedan od najboljih u istoriji, ima tu legendi, ali unikatan je i to se do sada nije vidjelo u košarci.. O neal je dominirao, Wilt takodje, Jokara dominira, nema snagu i visinu Ova dva igrača, a opet se izdvaja kao njih dva.. Legenda Naša!!!
(wolwerine, 17. mart 2022 08:28)

Prvo vidi se da ne pratiš NBA nego samo Jokića i statistiku. Drugo, pa nisu Šek i Vilt jedini dominantni centri u istoriji. Imaš neke koji su beležili i kvadrapl dablove. I smešno je porediti bilo kog centra danas sa tim legendama. Treće, neće da bude najbolji Evropski igrač dok ne napravi nešto sa reprezentacijom, a po svemu sudeći mrka kapa što se toga tiče, jer pogledaj recimo Gasola koji je 20 godina ginuo za Španiju i njegove uspehe. Što bre morate ovoliko da se ložite i pišete ovakve stvari. Gledaj i ćuti. Ogadiste većini Jokića zbog takvih stvari. Istu stvar ste i sa Đokovićem radili onomad pa se smučio ljudima.

Gde ja živim

pre 2 godine

Ili je moj mozak značajno usporio u poslednjih mesec dana ili je Debeljko sve brži. Rešio čovek da nabifla kolone i što pre da ode na klupu :) Svaka čast. Idemo dalje.

It's ove TEN THOUSAAAAAAAND!!!

jone

pre 2 godine

Neverovatno je da Minesota, Denver i Dalas ne gube skoro nijednu utakmicu u poslednje vreme a svi se bore zajedno sa Jutom oko 7-4 mesta. Svako od njih moze biti na cetvrtom mestu a takodje i na sedmom koji vodi u play-in ako samo malo popuste ili im se glavni igrac povredi.

Grdoje

pre 2 godine

Nikola je general ove ekipe. Udje, postavi stvari na svoje mesto, odradjivanje prepusti običnim vojnicima.
Ne mislim da će mu opasti uticaj sa povratkom JM, to je još jedan visoki oficir koji će mu omogućiti manju potrošnju i preuzeti deo obaveza od Morisa, Bartona i ostalih niskih igrača.
Biće više prostora na terenu za Nikolu, teško da će stići da ga udvajaju i utrajaju, kao do sada.
Dok se to ne dedi, osnovni zadatak je da se otresu MIN i sačuvaju br.6 a sve više od toga je premija.

Lala iz Banata

pre 2 godine

Nikola bukvalno celu sezonu nosi ovaj tim na svojim ledjima.I treba sto vise da odmara.Da nece sad da ulazi na plus 20 u zadnjoj cetvrtini da bi jurio novi tripl-dabl,da bi se dokazao u trci za MVP-ja.Om covek igra kosarku jer voli,igra za svoj tim a ne juri za kojekakvim titulama

Lord

pre 2 godine

Pera Ždera, da sjećam se toga, strašni poznavaoci košarke.
Tako isto trpaju u isti koš Bogdana i Gudurića.
Niti je Bogdan Stojaković, a bogami nije ni Gudurić blizu Bogdana.

Dragan Borca

pre 2 godine

Nemanja@

Care prosle godine je bio premoren protiv Finiksa na kraju, mora ga sto vise odmarati...bas zato da bi i u sledecim utakmicama bio svez

Marej se vraca verovatno za 5 a Porter za 10 dana, potvrdjeno 😎

Lord

pre 2 godine

Jokić je nešto što za 50 godina nećemo imati.
Lijepo neko reče, da hoće da nabija statistiku i da igra više imao bi oko 35p, 15s i 10ak asis.,
dakle imao bi tripl dabl u prosjeku sa fantasticnim procentima.
Uostalom čovjek ima veći index korisnosti od Dzordana.
More u rupe neostavreni, zajedljivi paćenici.

vrg

pre 2 godine

Maloun mu opet krati minute...neverovatno koliko ga nepostuje...pa covece ako je blow out i ne planiras da ga vratis u igru u zadnjoj cetvrtini onda ga ostavi da odigra celu trecu cetvrtinu, a ne on ga vadi jos i ranije, zove tajmaut 8 cqdi ga 3 minuta pre kraja cetvrtine...neverovatno kakav lik.
Ja sam vec ovde pricao, Jokicu je najveci protivnik za MVP titulu ne Embiid, nego sopstveni trener...
(Nemanja, 17. mart 2022 08:50)

svaki minut vise na terenu je nepotrebni rizik da se desi neka povreda, a ljudi koji se bave izborom mvp-ja valjda imaju dovoljno mozga da uzmu u obzir i to sto je nikola tonu cetvrtih cetvrtina presedeo bas zato sto je bio dovoljno dobar da obezbedi nedostiznu prednost svom timu.
sto se tice same triple double trke, jokic svakako do kraja ove sezone postaje centar sa navijse TD u istoriji, a da juri vestbruka koji ih ima preko 200 nema smisla. za to bi morao da se pretvori u vestbruka i gleda samo statistiku, sto niko ne bi voleo.

A selekcija

pre 2 godine

Srbija 2022-24:

C Jokić, Milutinov, Marjanović
F Bjelica, Smailagić
F Lučić, Pokuševski
G Bogdanović, Nedović, Gudurić
G Micić, Teodosić

Nakon toga pretpostavljam:

OUT: Marjanović, Bjelica, Lučić, Teodosić,
IN: Koprivica/Petrušev, Vukčević, Ilić i Petrović/Milijašević.

Sibirac

pre 2 godine

Gledam malopre tabelu sa najvišim PER rejtingom po sezonama. Nikola se još drži, valjda će oboriti rerkord. A ladno je Čemberlen u sezoni 61-62 imao minutažu 48,5 minuta po utakmici. Nije presedeo ni minut na klupi izgleda.

jerko

pre 2 godine

Sanse nema da ce biti mvp.Sta god on uradi , Embid i Janis svaku noc vise urade.Ali bukvalno svaku noc.Nece biti ni u top 3.Cak i Doncic ima bolje brojke.
(Mr_Melbourne, 17. mart 2022 08:02)

Definitivno će biti gusta trka. Svi su u formi. Giannis pogotovo nimalo ne oscilira cijelu sezonu. Mislim da bi Nikola morao pojačati ukoliko želi opet nagradu jer je očito da su ova dvojica rijetko ispod 30 koševa dok je Nikola rijetko iznad toga. Razloga može biti mnogo ali činjenica je da su im ekipe tu negdje, te da onaj koji trpa 35-40 koševa više upada u oko nego onaj koji se većinom vrti oko 25.

Mare

pre 2 godine

Ali kao da je prokleo loptu kad je doda nekome. Imao bi 18 asistencija da su pogadjali potpuno otvorene suteve. Mislim da je samo Bartonu i Gordonu dao 6-7 pasova gde ovi stoje potpuno sami i promasuju. A inace je sut cele ekipe bio sasvim pristojan.

Nemanja

pre 2 godine

Maloun mu opet krati minute...neverovatno koliko ga nepostuje...pa covece ako je blow out i ne planiras da ga vratis u igru u zadnjoj cetvrtini onda ga ostavi da odigra celu trecu cetvrtinu, a ne on ga vadi jos i ranije, zove tajmaut 8 cqdi ga 3 minuta pre kraja cetvrtine...neverovatno kakav lik.
Ja sam vec ovde pricao, Jokicu je najveci protivnik za MVP titulu ne Embiid, nego sopstveni trener...

xd

pre 2 godine

Kolko bi Jokic imao bolju statistiku da igra 3, 4 minuta vise u proseku. Uvek mu fali po skok ili najcesce asistencija za TD, a da ne pricam da bi redovno prebacivao 30.Nadam se da uzimaju njegovu minutazu u obzir za MVP, jer tu se vidi njegova efikasnost

Mr_Melbourne

pre 2 godine

Sanse nema da ce biti mvp.Sta god on uradi , Embid i Janis svaku noc vise urade.Ali bukvalno svaku noc.Nece biti ni u top 3.Cak i Doncic ima bolje brojke.

Trollhunter

pre 2 godine

Sanse nema da ce biti mvp.Sta god on uradi , Embid i Janis svaku noc vise urade.Ali bukvalno svaku noc.Nece biti ni u top 3.Cak i Doncic ima bolje brojke.
(Mr_Melbourne, 17. mart 2022 08:02)
Vidim da nisi popio lekiće od jutros, ajd na terapiju...

Joka

pre 2 godine

Sanse nema da ce biti mvp.Sta god on uradi , Embid i Janis svaku noc vise urade.Ali bukvalno svaku noc.Nece biti ni u top 3.Cak i Doncic ima bolje brojke.
(Mr_Melbourne, 17. mart 2022 08:02)

Aauuu pa zavist pršti iz tebe, dovoljno je pogledati sve emisije posle utakmice Denver - Phila. Jokić ove brojke lagano za 26 minuta, da je igrao četvrtu lagano 35+P i TD. Jedino gde zaostaje su PPG ali da je sebičniji za njega bi standard bio 30+ a i skoro sve ostalo je na strani Jokića. Lik poredi Dončića koji se nije video u prvom delu sezone sa konstantnim Jokićem... Zavist naših suseda je čudo! Čekamo još naših komšija sa negativnim komentarima.

brm

pre 2 godine

A nekada davno se vodila zustra rasprava kako je Porzingis bolji igrac sa vecim potencijalom i boljom biducnoscu...
(Pera Ždera, 17. mart 2022 08:17)

I KAT isto.

Нико

pre 2 godine

Знам да је смешно поредити различите епохе, али Никола је данас стигао до клуба 10.000 поена, 5.000 скокова и 3.000 асистенција и то брже од једног Оскара Робертсона и ‘званично’ једну утакмицу касније од једног Лери Бирда а у ствари му је било потребно 4.000 минута мање него Лерију, што ако кажемо да је 30 минута по утакмици, дође око 134 утакмице брже?! Нисмо ни свесни да присуствујемо писању историје из дана у дан од стране овог дерана из Сомбора. Браво дечко, па ускоро да дође и круна каријере и тај прстен, а надамо се и неко злато са репрезентацијом.

MPP

pre 2 godine

NIKOLA

prošle godine je bio najosporovaniji MVP u istoriji. Nije igrao za Božić , tim jednog MVP -a je preskočen verovatno prvi put u istoriji lige u najgledanijoj večeri godine BOŽIĆNOJ VEČERI.
A on ih ove godine RASTURA igrajući još bolje nego prošle godine. NEMA SUMLJE ko je i ove god MVP .Uspeo je da ubaci RUTINU u svoj neverovatan koncept košarke. I Ma šta ko ovde pisao Meloun je strašan trener , večito sa različitim postavama svake godine , a čini mi se da ove god.Denver igra bolje nego prošle. Gordon je veliki dobitak a evo i Bugija koji odavno nije ovako dobro igrao. Izgleda da dobijaju još jednog igrača a to je Hilard . A TO je i trenerova zasluga …npr odustao je od Kanpaca jer ovaj prosto nije napredovao nikuda.

Doki

pre 2 godine

Da je Jokicu i Denveru cilj da opet bude MVP drugacije bi postavili minute i igru Jokica i celog tima . I pored toga što im to nije cilj on je u samom vrhu kandidata za MVP nagradu.

wolwerine

pre 2 godine

Embid je igračina.. Objektivnosti malo! Prvo Jokić igra manje minuta od Embida, manje slobodnih, manje šutira.. Procenti bolji, tek od Dončica, Janisa, I dr. Koji su igračine.. Jedno 30 mečeva mu je falilo 1 skok, ili as. Za tripl dabl.. Znao je da ne igra po cijelu zadnju četvrtinu, pa nek bi i 20 od toga ostvario na kraju, ne juri ni poene, ni td... Realna statistika da je divlja k jedno 32 pp, 13 sk. I 9/10 as.. Verovatno bi bio igrač jedini u istoriji sa td sezonom u statistici.. Tako da dečko je lagan.. Da uzme barem jednu titulu i biće najbolji Evropski igrač ikada, centar takodje jedan od najboljih u istoriji, ima tu legendi, ali unikatan je i to se do sada nije vidjelo u košarci.. O neal je dominirao, Wilt takodje, Jokara dominira, nema snagu i visinu Ova dva igrača, a opet se izdvaja kao njih dva.. Legenda Naša!!!

Odusevljen

pre 2 godine

Ljudi ali on bukvalno igra pleja i centra. Nije da se samo tako kaze jer ima puno asistencija vec on prenosi loptu, igra pikenrol kao plej, organizuje igru, igra jedan na jedan licem prema kosu, utrcava, sutira za 3 sa perimetra... Neverovatno!

wlado

pre 2 godine

@Mr_Melbourne

takve brojke sa 57% preciznosti, nadji to u istoriji NBA lige. Oneal je bio blizu 2000. ali je imao 1 asistenciju po mecu...

djapica

pre 2 godine

Neverovatno da Pesic još ne reaguje.
Mesto rezervnog centra u reprezentaciji mu mora biti garantovano sa ovakvim igrama.
Realno, zaslužio je.

Pravda za Jokica.

Živela Srbija.

Trollhunter

pre 2 godine

Sanse nema da ce biti mvp.Sta god on uradi , Embid i Janis svaku noc vise urade.Ali bukvalno svaku noc.Nece biti ni u top 3.Cak i Doncic ima bolje brojke.
(Mr_Melbourne, 17. mart 2022 08:02)
Vidim da nisi popio lekiće od jutros, ajd na terapiju...

Odusevljen

pre 2 godine

Ljudi ali on bukvalno igra pleja i centra. Nije da se samo tako kaze jer ima puno asistencija vec on prenosi loptu, igra pikenrol kao plej, organizuje igru, igra jedan na jedan licem prema kosu, utrcava, sutira za 3 sa perimetra... Neverovatno!

Нико

pre 2 godine

Знам да је смешно поредити различите епохе, али Никола је данас стигао до клуба 10.000 поена, 5.000 скокова и 3.000 асистенција и то брже од једног Оскара Робертсона и ‘званично’ једну утакмицу касније од једног Лери Бирда а у ствари му је било потребно 4.000 минута мање него Лерију, што ако кажемо да је 30 минута по утакмици, дође око 134 утакмице брже?! Нисмо ни свесни да присуствујемо писању историје из дана у дан од стране овог дерана из Сомбора. Браво дечко, па ускоро да дође и круна каријере и тај прстен, а надамо се и неко злато са репрезентацијом.

wlado

pre 2 godine

@Mr_Melbourne

takve brojke sa 57% preciznosti, nadji to u istoriji NBA lige. Oneal je bio blizu 2000. ali je imao 1 asistenciju po mecu...

wolwerine

pre 2 godine

Embid je igračina.. Objektivnosti malo! Prvo Jokić igra manje minuta od Embida, manje slobodnih, manje šutira.. Procenti bolji, tek od Dončica, Janisa, I dr. Koji su igračine.. Jedno 30 mečeva mu je falilo 1 skok, ili as. Za tripl dabl.. Znao je da ne igra po cijelu zadnju četvrtinu, pa nek bi i 20 od toga ostvario na kraju, ne juri ni poene, ni td... Realna statistika da je divlja k jedno 32 pp, 13 sk. I 9/10 as.. Verovatno bi bio igrač jedini u istoriji sa td sezonom u statistici.. Tako da dečko je lagan.. Da uzme barem jednu titulu i biće najbolji Evropski igrač ikada, centar takodje jedan od najboljih u istoriji, ima tu legendi, ali unikatan je i to se do sada nije vidjelo u košarci.. O neal je dominirao, Wilt takodje, Jokara dominira, nema snagu i visinu Ova dva igrača, a opet se izdvaja kao njih dva.. Legenda Naša!!!

vrg

pre 2 godine

Maloun mu opet krati minute...neverovatno koliko ga nepostuje...pa covece ako je blow out i ne planiras da ga vratis u igru u zadnjoj cetvrtini onda ga ostavi da odigra celu trecu cetvrtinu, a ne on ga vadi jos i ranije, zove tajmaut 8 cqdi ga 3 minuta pre kraja cetvrtine...neverovatno kakav lik.
Ja sam vec ovde pricao, Jokicu je najveci protivnik za MVP titulu ne Embiid, nego sopstveni trener...
(Nemanja, 17. mart 2022 08:50)

svaki minut vise na terenu je nepotrebni rizik da se desi neka povreda, a ljudi koji se bave izborom mvp-ja valjda imaju dovoljno mozga da uzmu u obzir i to sto je nikola tonu cetvrtih cetvrtina presedeo bas zato sto je bio dovoljno dobar da obezbedi nedostiznu prednost svom timu.
sto se tice same triple double trke, jokic svakako do kraja ove sezone postaje centar sa navijse TD u istoriji, a da juri vestbruka koji ih ima preko 200 nema smisla. za to bi morao da se pretvori u vestbruka i gleda samo statistiku, sto niko ne bi voleo.

Joka

pre 2 godine

Sanse nema da ce biti mvp.Sta god on uradi , Embid i Janis svaku noc vise urade.Ali bukvalno svaku noc.Nece biti ni u top 3.Cak i Doncic ima bolje brojke.
(Mr_Melbourne, 17. mart 2022 08:02)

Aauuu pa zavist pršti iz tebe, dovoljno je pogledati sve emisije posle utakmice Denver - Phila. Jokić ove brojke lagano za 26 minuta, da je igrao četvrtu lagano 35+P i TD. Jedino gde zaostaje su PPG ali da je sebičniji za njega bi standard bio 30+ a i skoro sve ostalo je na strani Jokića. Lik poredi Dončića koji se nije video u prvom delu sezone sa konstantnim Jokićem... Zavist naših suseda je čudo! Čekamo još naših komšija sa negativnim komentarima.

djapica

pre 2 godine

Neverovatno da Pesic još ne reaguje.
Mesto rezervnog centra u reprezentaciji mu mora biti garantovano sa ovakvim igrama.
Realno, zaslužio je.

Pravda za Jokica.

Živela Srbija.

Doki

pre 2 godine

Da je Jokicu i Denveru cilj da opet bude MVP drugacije bi postavili minute i igru Jokica i celog tima . I pored toga što im to nije cilj on je u samom vrhu kandidata za MVP nagradu.

brm

pre 2 godine

A nekada davno se vodila zustra rasprava kako je Porzingis bolji igrac sa vecim potencijalom i boljom biducnoscu...
(Pera Ždera, 17. mart 2022 08:17)

I KAT isto.

xd

pre 2 godine

Kolko bi Jokic imao bolju statistiku da igra 3, 4 minuta vise u proseku. Uvek mu fali po skok ili najcesce asistencija za TD, a da ne pricam da bi redovno prebacivao 30.Nadam se da uzimaju njegovu minutazu u obzir za MVP, jer tu se vidi njegova efikasnost

Lala iz Banata

pre 2 godine

Nikola bukvalno celu sezonu nosi ovaj tim na svojim ledjima.I treba sto vise da odmara.Da nece sad da ulazi na plus 20 u zadnjoj cetvrtini da bi jurio novi tripl-dabl,da bi se dokazao u trci za MVP-ja.Om covek igra kosarku jer voli,igra za svoj tim a ne juri za kojekakvim titulama

Mare

pre 2 godine

Ali kao da je prokleo loptu kad je doda nekome. Imao bi 18 asistencija da su pogadjali potpuno otvorene suteve. Mislim da je samo Bartonu i Gordonu dao 6-7 pasova gde ovi stoje potpuno sami i promasuju. A inace je sut cele ekipe bio sasvim pristojan.

Lord

pre 2 godine

Jokić je nešto što za 50 godina nećemo imati.
Lijepo neko reče, da hoće da nabija statistiku i da igra više imao bi oko 35p, 15s i 10ak asis.,
dakle imao bi tripl dabl u prosjeku sa fantasticnim procentima.
Uostalom čovjek ima veći index korisnosti od Dzordana.
More u rupe neostavreni, zajedljivi paćenici.

MPP

pre 2 godine

NIKOLA

prošle godine je bio najosporovaniji MVP u istoriji. Nije igrao za Božić , tim jednog MVP -a je preskočen verovatno prvi put u istoriji lige u najgledanijoj večeri godine BOŽIĆNOJ VEČERI.
A on ih ove godine RASTURA igrajući još bolje nego prošle godine. NEMA SUMLJE ko je i ove god MVP .Uspeo je da ubaci RUTINU u svoj neverovatan koncept košarke. I Ma šta ko ovde pisao Meloun je strašan trener , večito sa različitim postavama svake godine , a čini mi se da ove god.Denver igra bolje nego prošle. Gordon je veliki dobitak a evo i Bugija koji odavno nije ovako dobro igrao. Izgleda da dobijaju još jednog igrača a to je Hilard . A TO je i trenerova zasluga …npr odustao je od Kanpaca jer ovaj prosto nije napredovao nikuda.

Lord

pre 2 godine

Pera Ždera, da sjećam se toga, strašni poznavaoci košarke.
Tako isto trpaju u isti koš Bogdana i Gudurića.
Niti je Bogdan Stojaković, a bogami nije ni Gudurić blizu Bogdana.

Dragan Borca

pre 2 godine

Nemanja@

Care prosle godine je bio premoren protiv Finiksa na kraju, mora ga sto vise odmarati...bas zato da bi i u sledecim utakmicama bio svez

Marej se vraca verovatno za 5 a Porter za 10 dana, potvrdjeno 😎

jerko

pre 2 godine

Sanse nema da ce biti mvp.Sta god on uradi , Embid i Janis svaku noc vise urade.Ali bukvalno svaku noc.Nece biti ni u top 3.Cak i Doncic ima bolje brojke.
(Mr_Melbourne, 17. mart 2022 08:02)

Definitivno će biti gusta trka. Svi su u formi. Giannis pogotovo nimalo ne oscilira cijelu sezonu. Mislim da bi Nikola morao pojačati ukoliko želi opet nagradu jer je očito da su ova dvojica rijetko ispod 30 koševa dok je Nikola rijetko iznad toga. Razloga može biti mnogo ali činjenica je da su im ekipe tu negdje, te da onaj koji trpa 35-40 koševa više upada u oko nego onaj koji se većinom vrti oko 25.

jone

pre 2 godine

Neverovatno je da Minesota, Denver i Dalas ne gube skoro nijednu utakmicu u poslednje vreme a svi se bore zajedno sa Jutom oko 7-4 mesta. Svako od njih moze biti na cetvrtom mestu a takodje i na sedmom koji vodi u play-in ako samo malo popuste ili im se glavni igrac povredi.

Sibirac

pre 2 godine

Gledam malopre tabelu sa najvišim PER rejtingom po sezonama. Nikola se još drži, valjda će oboriti rerkord. A ladno je Čemberlen u sezoni 61-62 imao minutažu 48,5 minuta po utakmici. Nije presedeo ni minut na klupi izgleda.

Gde ja živim

pre 2 godine

Ili je moj mozak značajno usporio u poslednjih mesec dana ili je Debeljko sve brži. Rešio čovek da nabifla kolone i što pre da ode na klupu :) Svaka čast. Idemo dalje.

It's ove TEN THOUSAAAAAAAND!!!

Grdoje

pre 2 godine

Nikola je general ove ekipe. Udje, postavi stvari na svoje mesto, odradjivanje prepusti običnim vojnicima.
Ne mislim da će mu opasti uticaj sa povratkom JM, to je još jedan visoki oficir koji će mu omogućiti manju potrošnju i preuzeti deo obaveza od Morisa, Bartona i ostalih niskih igrača.
Biće više prostora na terenu za Nikolu, teško da će stići da ga udvajaju i utrajaju, kao do sada.
Dok se to ne dedi, osnovni zadatak je da se otresu MIN i sačuvaju br.6 a sve više od toga je premija.

Nemanja

pre 2 godine

Maloun mu opet krati minute...neverovatno koliko ga nepostuje...pa covece ako je blow out i ne planiras da ga vratis u igru u zadnjoj cetvrtini onda ga ostavi da odigra celu trecu cetvrtinu, a ne on ga vadi jos i ranije, zove tajmaut 8 cqdi ga 3 minuta pre kraja cetvrtine...neverovatno kakav lik.
Ja sam vec ovde pricao, Jokicu je najveci protivnik za MVP titulu ne Embiid, nego sopstveni trener...

Grdoje

pre 2 godine

Svo vole Jokića, ali ga ima tolika da mora da se pojave oportunisti tj. lovci na minuse🙂.
I ne, ne može Nikola u istu rečenicu sa Šakilom, LBJ, MJ, Kobijem... On je igrač tipa Tima Dankana, radi sve što ekipi treba da pobedi iz večeri u veče, bez busanja i hajpa. Da bi dostigao Tima, neophodni su mu Toni, Manu, Kawai. Kada ih Meloun nadje, ne sme da ih pušta,tako da svake godine su druga lica oko Nikole. Ima još 5.godina za takvo nešto. Ako i ne bude prsten, šta da se radi, bar nam je ulepšao vreme u dokolici.

Милош Радунковић

pre 2 godine

Испада по коментарима, да Јокића више цене у НБА и читавом свету од Срба! Заиста смо благо речено, чудо од нације...

Lord

pre 2 godine

Podcjenjuju Jokiceve asistencija, evo polovinu tih situacija neka sutira, to je 5 situacija, i polovinu neka pogodi, to su 2.5 suta x 2poena, jos 5 poena u njegovom prosjeku.
Brojke su jasne, indeks je realan pokazatelj jer uzima i sve negativne stvari za vrijeme utakmice.
Jokic indeks je fantastican.

mr

pre 2 godine

Испада по коментарима, да Јокића више цене у НБА и читавом свету од Срба! Заиста смо благо речено, чудо од нације...
(Милош Радунковић, 17. mart 2022 10:58)

Па наравно да смо чудо када нас има 7 милиона а наш језик говори 28 милиона људи.

Back in Black

pre 2 godine

Ako neki igrac trune u nekom klubu to je Deni Avdija.
Decko je veoma talentovan ali na žalost u Vasingtonu ce teško da napreduje.

Momcilovac

pre 2 godine

Gledajte NBA tv. izađu samo poeni Embid, Janis, Buker, Dončić... Jokića nigde. Nedostaje mu tih 4-5 minuta u proseku za još 4-5 poena i koji skok ili asistencija. Malone ga štedi, ali ga žrtvuje u MVP trci. Niko ne gleda koliko minuta je igrao. Gledaju pre svega poene, pa ostalo. Konkurenti igraju i garbage time. Treba da igra malo više.

Trollhunter

pre 2 godine

Kad udjes da citas komentare o Jokicu,kao da si usao na primer u sns stranku gde svi moraju da hvale gospodara,a najgori su ovi klanjaci sa "nismo svesni sta imamo" cega bre ti nisi svestan rodjace? Washington nema ni centra ni ekipu a oni se odusevljavaju sta im je Jokic uradio,pre par dana Lebron im je strpao 50 a Dzos Hart legenda 44? Da igra ovoliko ima bi 30+ i svako vece tripl dabl u proseku,da sutira ovoliko imao bi 40 u proseku,a kad je sutirao 34 puta protiv Orlanda imao 13-34 i tad gomila izgovora,on da igra vise minuta svaki mec potonuo bi od umora,ali vi znate bolje od strucnjaka i trenera iz Denvera. Interesantno mi je koliko se per ucinak koji se nikada ranije nije pominjao sada pominje od kako je neko to "izmislio" u komentarima,samo cu vas podsetiti koliko je na ovom sajtu spustan covek koji ima treci per svih vremena Anthony Davis..tad je nebitan per a? I za ove koje zanima kako je Cemberlen imao 48,5 minuta u proseku..pa zato sto su igrali brojne produzetke te sezone!
(vince carter, 17. mart 2022 10:49)
Možda što je Srbin i što je još uvek vladajući MVP...prc

novica

pre 2 godine

Prvo vidi se da ne pratiš NBA nego samo Jokića i statistiku. Drugo, pa nisu Šek i Vilt jedini dominantni centri u istoriji. Imaš neke koji su beležili i kvadrapl dablove. I smešno je porediti bilo kog centra danas sa tim legendama. Treće, neće da bude najbolji Evropski igrač dok ne napravi nešto sa reprezentacijom, a po svemu sudeći mrka kapa što se toga tiče, jer pogledaj recimo Gasola koji je 20 godina ginuo za Španiju i njegove uspehe. Što bre morate ovoliko da se ložite i pišete ovakve stvari. Gledaj i ćuti. Ogadiste većini Jokića zbog takvih stvari. Istu stvar ste i sa Đokovićem radili onomad pa se smučio ljudima.
(Game, 17. mart 2022 10:26)

sve potpisujem.

vince carter

pre 2 godine

Kad udjes da citas komentare o Jokicu,kao da si usao na primer u sns stranku gde svi moraju da hvale gospodara,a najgori su ovi klanjaci sa "nismo svesni sta imamo" cega bre ti nisi svestan rodjace😅 Washington nema ni centra ni ekipu a oni se odusevljavaju sta im je Jokic uradio,pre par dana Lebron im je strpao 50 a Dzos Hart legenda 44🤣 Da igra ovoliko ima bi 30+ i svako vece tripl dabl u proseku,da sutira ovoliko imao bi 40 u proseku,a kad je sutirao 34 puta protiv Orlanda imao 13-34 i tad gomila izgovora,on da igra vise minuta svaki mec potonuo bi od umora,ali vi znate bolje od strucnjaka i trenera iz Denvera. Interesantno mi je koliko se per ucinak koji se nikada ranije nije pominjao sada pominje od kako je neko to "izmislio" u komentarima,samo cu vas podsetiti koliko je na ovom sajtu spustan covek koji ima treci per svih vremena Anthony Davis..tad je nebitan per a? I za ove koje zanima kako je Cemberlen imao 48,5 minuta u proseku..pa zato sto su igrali brojne produzetke te sezone!

Mr_Melbourne

pre 2 godine

Sanse nema da ce biti mvp.Sta god on uradi , Embid i Janis svaku noc vise urade.Ali bukvalno svaku noc.Nece biti ni u top 3.Cak i Doncic ima bolje brojke.

Njegos

pre 2 godine

@penny hardaway. Decko aj malo budi objektivan, za sve nabrojane igrace koje si rekao Jokic, Embid, Kat su majstori košarke. Ono sto rade Jokic i Embid ovi prethodni nisu mogli ni da sanjaju. Embid sinoc, pogadja trojku iz driblinga iz okreta. Per je i te kako bitan, svi znaju da Dejvis je imao plafon kao Dankan, druga stvar sto nema sreće s povredama. On u najboljem izdanju realno ne moze da se nosi ni sa Jokicem ni Embidom. Jedan Kat ima bolji PER nego svi tvoji nabrojani centri. Ne računaj centre koji igraju Hrkljus q ne kosarku. Aj da se rekao Drim ili Robinson. Nego nabrajas neke balvane tamo.

Game

pre 2 godine

Embid je igračina.. Objektivnosti malo! Prvo Jokić igra manje minuta od Embida, manje slobodnih, manje šutira.. Procenti bolji, tek od Dončica, Janisa, I dr. Koji su igračine.. Jedno 30 mečeva mu je falilo 1 skok, ili as. Za tripl dabl.. Znao je da ne igra po cijelu zadnju četvrtinu, pa nek bi i 20 od toga ostvario na kraju, ne juri ni poene, ni td... Realna statistika da je divlja k jedno 32 pp, 13 sk. I 9/10 as.. Verovatno bi bio igrač jedini u istoriji sa td sezonom u statistici.. Tako da dečko je lagan.. Da uzme barem jednu titulu i biće najbolji Evropski igrač ikada, centar takodje jedan od najboljih u istoriji, ima tu legendi, ali unikatan je i to se do sada nije vidjelo u košarci.. O neal je dominirao, Wilt takodje, Jokara dominira, nema snagu i visinu Ova dva igrača, a opet se izdvaja kao njih dva.. Legenda Naša!!!
(wolwerine, 17. mart 2022 08:28)

Prvo vidi se da ne pratiš NBA nego samo Jokića i statistiku. Drugo, pa nisu Šek i Vilt jedini dominantni centri u istoriji. Imaš neke koji su beležili i kvadrapl dablove. I smešno je porediti bilo kog centra danas sa tim legendama. Treće, neće da bude najbolji Evropski igrač dok ne napravi nešto sa reprezentacijom, a po svemu sudeći mrka kapa što se toga tiče, jer pogledaj recimo Gasola koji je 20 godina ginuo za Španiju i njegove uspehe. Što bre morate ovoliko da se ložite i pišete ovakve stvari. Gledaj i ćuti. Ogadiste većini Jokića zbog takvih stvari. Istu stvar ste i sa Đokovićem radili onomad pa se smučio ljudima.

A selekcija

pre 2 godine

Srbija 2022-24:

C Jokić, Milutinov, Marjanović
F Bjelica, Smailagić
F Lučić, Pokuševski
G Bogdanović, Nedović, Gudurić
G Micić, Teodosić

Nakon toga pretpostavljam:

OUT: Marjanović, Bjelica, Lučić, Teodosić,
IN: Koprivica/Petrušev, Vukčević, Ilić i Petrović/Milijašević.

penny hardaway

pre 2 godine

Sta igraju ovi u NBA, totalno odsustvo odbrana?
Jokic prolazi kao na losem basketu, niko nista. Tri puta sam na trojci kao duh, pravi korake, gura i probija ne bi li skupio poene.
Nula gracioznosti, kao pokretan sifonjer pod kosem.

U ligi svega jedan odlican krilni centar (Davis, a vecito povredjen),
Embid, Jokic, Tauns kao jedina tri malo bolja centra.

Pre 15-20god u NBA Garnet, Duncan, Novicki, A.Stodemire, P.Gasol, R.Wallace, Ben Wallace, Jermaine O'Neal, Shaquille O'Neal, Ming, Morning, Z.Randolf, Howard, konkurencija pod kosem daleko jaca, ovo danas smesno. Jokica i Embida cuvaju krila, cak i bekovi.
M.Gasol je jednog sveo na 12p, drugog u playoffu rasplakao.
M.Gasol koji je bio vrlodobar centar, ali ne i vrhunski, niti bolji od brata Pau-a. I sada kada u ligi nema vise ni Marka Gasola, Embid i Jokic postizu poene, jure MVP nagrade, dominiraju samo zato jer nema kvaliteta pod kosevima. Oni su dobri kosarkasi, ali daleko precenjeni.
Ni Embid, ni Jokic, Tauns nemaju sampionsko u sebi, i u ligi koja nikada nije bila slabija ne mogu u playoffu da urade nista znacajno, a imaju solidne timove. Denver ima najbolji mladi tim u ligi, najbolju timsku igru, ali kod nas to je grupa gradjana koji nista ne znaju, i koji su tu gde jesu zahvaljujuci laznom MVP-u.

Max Payne

pre 2 godine

Stavi li to neko od silnih statističara ovde Jordana i Jokića u istu rečenicu!? Jedino što im je zajedničko su prva dva slova prezimena!

vince carter

pre 2 godine

@Njegos zasto komentarises kad nemas pojma o nijednoj karakteristici bilo kog od tih igraca? Pa Pau Gasol ima vise skilla i bolje pokrete neko Embid 300 puta,Gobera je unistio sa 36 godina,tebi je skill izgleda sut za 3,sut kaze iz driblinga,taj Tauns nikad u zivotu nije igrao playoff,jedan Dzimi Batler ih je sprdao dok je igrao u Minesoti. Tebi je izgleda Maxi Kleber vise "skilled" nego Chris Webber ili Dankan. Stvarno treba takvima da se zabrani komentarisanje,pa Garnet je za Taunsa pojam skilla i zestoke igre.

Njegos

pre 2 godine

@vince carter. Paul Gasol je jedan od najboljih centara, bio je nevjerovatan igrac. I imao je dosta vjestina, ali budi druze realan, on je daleko od Embida po vjestinu. Pa njega je Gober zaustavio ko klinac kad su osvojili Evropsko. A Embid i Jokic prave malu decu Goberu.

Mr_Melbourne

pre 2 godine

Sanse nema da ce biti mvp.Sta god on uradi , Embid i Janis svaku noc vise urade.Ali bukvalno svaku noc.Nece biti ni u top 3.Cak i Doncic ima bolje brojke.

Nemanja

pre 2 godine

Maloun mu opet krati minute...neverovatno koliko ga nepostuje...pa covece ako je blow out i ne planiras da ga vratis u igru u zadnjoj cetvrtini onda ga ostavi da odigra celu trecu cetvrtinu, a ne on ga vadi jos i ranije, zove tajmaut 8 cqdi ga 3 minuta pre kraja cetvrtine...neverovatno kakav lik.
Ja sam vec ovde pricao, Jokicu je najveci protivnik za MVP titulu ne Embiid, nego sopstveni trener...

djapica

pre 2 godine

Neverovatno da Pesic još ne reaguje.
Mesto rezervnog centra u reprezentaciji mu mora biti garantovano sa ovakvim igrama.
Realno, zaslužio je.

Pravda za Jokica.

Živela Srbija.

vince carter

pre 2 godine

Kad udjes da citas komentare o Jokicu,kao da si usao na primer u sns stranku gde svi moraju da hvale gospodara,a najgori su ovi klanjaci sa "nismo svesni sta imamo" cega bre ti nisi svestan rodjace😅 Washington nema ni centra ni ekipu a oni se odusevljavaju sta im je Jokic uradio,pre par dana Lebron im je strpao 50 a Dzos Hart legenda 44🤣 Da igra ovoliko ima bi 30+ i svako vece tripl dabl u proseku,da sutira ovoliko imao bi 40 u proseku,a kad je sutirao 34 puta protiv Orlanda imao 13-34 i tad gomila izgovora,on da igra vise minuta svaki mec potonuo bi od umora,ali vi znate bolje od strucnjaka i trenera iz Denvera. Interesantno mi je koliko se per ucinak koji se nikada ranije nije pominjao sada pominje od kako je neko to "izmislio" u komentarima,samo cu vas podsetiti koliko je na ovom sajtu spustan covek koji ima treci per svih vremena Anthony Davis..tad je nebitan per a? I za ove koje zanima kako je Cemberlen imao 48,5 minuta u proseku..pa zato sto su igrali brojne produzetke te sezone!

penny hardaway

pre 2 godine

Sta igraju ovi u NBA, totalno odsustvo odbrana?
Jokic prolazi kao na losem basketu, niko nista. Tri puta sam na trojci kao duh, pravi korake, gura i probija ne bi li skupio poene.
Nula gracioznosti, kao pokretan sifonjer pod kosem.

U ligi svega jedan odlican krilni centar (Davis, a vecito povredjen),
Embid, Jokic, Tauns kao jedina tri malo bolja centra.

Pre 15-20god u NBA Garnet, Duncan, Novicki, A.Stodemire, P.Gasol, R.Wallace, Ben Wallace, Jermaine O'Neal, Shaquille O'Neal, Ming, Morning, Z.Randolf, Howard, konkurencija pod kosem daleko jaca, ovo danas smesno. Jokica i Embida cuvaju krila, cak i bekovi.
M.Gasol je jednog sveo na 12p, drugog u playoffu rasplakao.
M.Gasol koji je bio vrlodobar centar, ali ne i vrhunski, niti bolji od brata Pau-a. I sada kada u ligi nema vise ni Marka Gasola, Embid i Jokic postizu poene, jure MVP nagrade, dominiraju samo zato jer nema kvaliteta pod kosevima. Oni su dobri kosarkasi, ali daleko precenjeni.
Ni Embid, ni Jokic, Tauns nemaju sampionsko u sebi, i u ligi koja nikada nije bila slabija ne mogu u playoffu da urade nista znacajno, a imaju solidne timove. Denver ima najbolji mladi tim u ligi, najbolju timsku igru, ali kod nas to je grupa gradjana koji nista ne znaju, i koji su tu gde jesu zahvaljujuci laznom MVP-u.

Game

pre 2 godine

Embid je igračina.. Objektivnosti malo! Prvo Jokić igra manje minuta od Embida, manje slobodnih, manje šutira.. Procenti bolji, tek od Dončica, Janisa, I dr. Koji su igračine.. Jedno 30 mečeva mu je falilo 1 skok, ili as. Za tripl dabl.. Znao je da ne igra po cijelu zadnju četvrtinu, pa nek bi i 20 od toga ostvario na kraju, ne juri ni poene, ni td... Realna statistika da je divlja k jedno 32 pp, 13 sk. I 9/10 as.. Verovatno bi bio igrač jedini u istoriji sa td sezonom u statistici.. Tako da dečko je lagan.. Da uzme barem jednu titulu i biće najbolji Evropski igrač ikada, centar takodje jedan od najboljih u istoriji, ima tu legendi, ali unikatan je i to se do sada nije vidjelo u košarci.. O neal je dominirao, Wilt takodje, Jokara dominira, nema snagu i visinu Ova dva igrača, a opet se izdvaja kao njih dva.. Legenda Naša!!!
(wolwerine, 17. mart 2022 08:28)

Prvo vidi se da ne pratiš NBA nego samo Jokića i statistiku. Drugo, pa nisu Šek i Vilt jedini dominantni centri u istoriji. Imaš neke koji su beležili i kvadrapl dablove. I smešno je porediti bilo kog centra danas sa tim legendama. Treće, neće da bude najbolji Evropski igrač dok ne napravi nešto sa reprezentacijom, a po svemu sudeći mrka kapa što se toga tiče, jer pogledaj recimo Gasola koji je 20 godina ginuo za Španiju i njegove uspehe. Što bre morate ovoliko da se ložite i pišete ovakve stvari. Gledaj i ćuti. Ogadiste većini Jokića zbog takvih stvari. Istu stvar ste i sa Đokovićem radili onomad pa se smučio ljudima.

novica

pre 2 godine

Prvo vidi se da ne pratiš NBA nego samo Jokića i statistiku. Drugo, pa nisu Šek i Vilt jedini dominantni centri u istoriji. Imaš neke koji su beležili i kvadrapl dablove. I smešno je porediti bilo kog centra danas sa tim legendama. Treće, neće da bude najbolji Evropski igrač dok ne napravi nešto sa reprezentacijom, a po svemu sudeći mrka kapa što se toga tiče, jer pogledaj recimo Gasola koji je 20 godina ginuo za Španiju i njegove uspehe. Što bre morate ovoliko da se ložite i pišete ovakve stvari. Gledaj i ćuti. Ogadiste većini Jokića zbog takvih stvari. Istu stvar ste i sa Đokovićem radili onomad pa se smučio ljudima.
(Game, 17. mart 2022 10:26)

sve potpisujem.

MPP

pre 2 godine

NIKOLA

prošle godine je bio najosporovaniji MVP u istoriji. Nije igrao za Božić , tim jednog MVP -a je preskočen verovatno prvi put u istoriji lige u najgledanijoj večeri godine BOŽIĆNOJ VEČERI.
A on ih ove godine RASTURA igrajući još bolje nego prošle godine. NEMA SUMLJE ko je i ove god MVP .Uspeo je da ubaci RUTINU u svoj neverovatan koncept košarke. I Ma šta ko ovde pisao Meloun je strašan trener , večito sa različitim postavama svake godine , a čini mi se da ove god.Denver igra bolje nego prošle. Gordon je veliki dobitak a evo i Bugija koji odavno nije ovako dobro igrao. Izgleda da dobijaju još jednog igrača a to je Hilard . A TO je i trenerova zasluga …npr odustao je od Kanpaca jer ovaj prosto nije napredovao nikuda.

Trollhunter

pre 2 godine

Sanse nema da ce biti mvp.Sta god on uradi , Embid i Janis svaku noc vise urade.Ali bukvalno svaku noc.Nece biti ni u top 3.Cak i Doncic ima bolje brojke.
(Mr_Melbourne, 17. mart 2022 08:02)
Vidim da nisi popio lekiće od jutros, ajd na terapiju...

wolwerine

pre 2 godine

Embid je igračina.. Objektivnosti malo! Prvo Jokić igra manje minuta od Embida, manje slobodnih, manje šutira.. Procenti bolji, tek od Dončica, Janisa, I dr. Koji su igračine.. Jedno 30 mečeva mu je falilo 1 skok, ili as. Za tripl dabl.. Znao je da ne igra po cijelu zadnju četvrtinu, pa nek bi i 20 od toga ostvario na kraju, ne juri ni poene, ni td... Realna statistika da je divlja k jedno 32 pp, 13 sk. I 9/10 as.. Verovatno bi bio igrač jedini u istoriji sa td sezonom u statistici.. Tako da dečko je lagan.. Da uzme barem jednu titulu i biće najbolji Evropski igrač ikada, centar takodje jedan od najboljih u istoriji, ima tu legendi, ali unikatan je i to se do sada nije vidjelo u košarci.. O neal je dominirao, Wilt takodje, Jokara dominira, nema snagu i visinu Ova dva igrača, a opet se izdvaja kao njih dva.. Legenda Naša!!!

A selekcija

pre 2 godine

Srbija 2022-24:

C Jokić, Milutinov, Marjanović
F Bjelica, Smailagić
F Lučić, Pokuševski
G Bogdanović, Nedović, Gudurić
G Micić, Teodosić

Nakon toga pretpostavljam:

OUT: Marjanović, Bjelica, Lučić, Teodosić,
IN: Koprivica/Petrušev, Vukčević, Ilić i Petrović/Milijašević.

jerko

pre 2 godine

Sanse nema da ce biti mvp.Sta god on uradi , Embid i Janis svaku noc vise urade.Ali bukvalno svaku noc.Nece biti ni u top 3.Cak i Doncic ima bolje brojke.
(Mr_Melbourne, 17. mart 2022 08:02)

Definitivno će biti gusta trka. Svi su u formi. Giannis pogotovo nimalo ne oscilira cijelu sezonu. Mislim da bi Nikola morao pojačati ukoliko želi opet nagradu jer je očito da su ova dvojica rijetko ispod 30 koševa dok je Nikola rijetko iznad toga. Razloga može biti mnogo ali činjenica je da su im ekipe tu negdje, te da onaj koji trpa 35-40 koševa više upada u oko nego onaj koji se većinom vrti oko 25.

Trollhunter

pre 2 godine

Kad udjes da citas komentare o Jokicu,kao da si usao na primer u sns stranku gde svi moraju da hvale gospodara,a najgori su ovi klanjaci sa "nismo svesni sta imamo" cega bre ti nisi svestan rodjace? Washington nema ni centra ni ekipu a oni se odusevljavaju sta im je Jokic uradio,pre par dana Lebron im je strpao 50 a Dzos Hart legenda 44? Da igra ovoliko ima bi 30+ i svako vece tripl dabl u proseku,da sutira ovoliko imao bi 40 u proseku,a kad je sutirao 34 puta protiv Orlanda imao 13-34 i tad gomila izgovora,on da igra vise minuta svaki mec potonuo bi od umora,ali vi znate bolje od strucnjaka i trenera iz Denvera. Interesantno mi je koliko se per ucinak koji se nikada ranije nije pominjao sada pominje od kako je neko to "izmislio" u komentarima,samo cu vas podsetiti koliko je na ovom sajtu spustan covek koji ima treci per svih vremena Anthony Davis..tad je nebitan per a? I za ove koje zanima kako je Cemberlen imao 48,5 minuta u proseku..pa zato sto su igrali brojne produzetke te sezone!
(vince carter, 17. mart 2022 10:49)
Možda što je Srbin i što je još uvek vladajući MVP...prc

Momcilovac

pre 2 godine

Gledajte NBA tv. izađu samo poeni Embid, Janis, Buker, Dončić... Jokića nigde. Nedostaje mu tih 4-5 minuta u proseku za još 4-5 poena i koji skok ili asistencija. Malone ga štedi, ali ga žrtvuje u MVP trci. Niko ne gleda koliko minuta je igrao. Gledaju pre svega poene, pa ostalo. Konkurenti igraju i garbage time. Treba da igra malo više.

xd

pre 2 godine

Kolko bi Jokic imao bolju statistiku da igra 3, 4 minuta vise u proseku. Uvek mu fali po skok ili najcesce asistencija za TD, a da ne pricam da bi redovno prebacivao 30.Nadam se da uzimaju njegovu minutazu u obzir za MVP, jer tu se vidi njegova efikasnost

Mare

pre 2 godine

Ali kao da je prokleo loptu kad je doda nekome. Imao bi 18 asistencija da su pogadjali potpuno otvorene suteve. Mislim da je samo Bartonu i Gordonu dao 6-7 pasova gde ovi stoje potpuno sami i promasuju. A inace je sut cele ekipe bio sasvim pristojan.

Lord

pre 2 godine

Jokić je nešto što za 50 godina nećemo imati.
Lijepo neko reče, da hoće da nabija statistiku i da igra više imao bi oko 35p, 15s i 10ak asis.,
dakle imao bi tripl dabl u prosjeku sa fantasticnim procentima.
Uostalom čovjek ima veći index korisnosti od Dzordana.
More u rupe neostavreni, zajedljivi paćenici.

Odusevljen

pre 2 godine

Ljudi ali on bukvalno igra pleja i centra. Nije da se samo tako kaze jer ima puno asistencija vec on prenosi loptu, igra pikenrol kao plej, organizuje igru, igra jedan na jedan licem prema kosu, utrcava, sutira za 3 sa perimetra... Neverovatno!

Joka

pre 2 godine

Sanse nema da ce biti mvp.Sta god on uradi , Embid i Janis svaku noc vise urade.Ali bukvalno svaku noc.Nece biti ni u top 3.Cak i Doncic ima bolje brojke.
(Mr_Melbourne, 17. mart 2022 08:02)

Aauuu pa zavist pršti iz tebe, dovoljno je pogledati sve emisije posle utakmice Denver - Phila. Jokić ove brojke lagano za 26 minuta, da je igrao četvrtu lagano 35+P i TD. Jedino gde zaostaje su PPG ali da je sebičniji za njega bi standard bio 30+ a i skoro sve ostalo je na strani Jokića. Lik poredi Dončića koji se nije video u prvom delu sezone sa konstantnim Jokićem... Zavist naših suseda je čudo! Čekamo još naših komšija sa negativnim komentarima.

vrg

pre 2 godine

Maloun mu opet krati minute...neverovatno koliko ga nepostuje...pa covece ako je blow out i ne planiras da ga vratis u igru u zadnjoj cetvrtini onda ga ostavi da odigra celu trecu cetvrtinu, a ne on ga vadi jos i ranije, zove tajmaut 8 cqdi ga 3 minuta pre kraja cetvrtine...neverovatno kakav lik.
Ja sam vec ovde pricao, Jokicu je najveci protivnik za MVP titulu ne Embiid, nego sopstveni trener...
(Nemanja, 17. mart 2022 08:50)

svaki minut vise na terenu je nepotrebni rizik da se desi neka povreda, a ljudi koji se bave izborom mvp-ja valjda imaju dovoljno mozga da uzmu u obzir i to sto je nikola tonu cetvrtih cetvrtina presedeo bas zato sto je bio dovoljno dobar da obezbedi nedostiznu prednost svom timu.
sto se tice same triple double trke, jokic svakako do kraja ove sezone postaje centar sa navijse TD u istoriji, a da juri vestbruka koji ih ima preko 200 nema smisla. za to bi morao da se pretvori u vestbruka i gleda samo statistiku, sto niko ne bi voleo.

Max Payne

pre 2 godine

Stavi li to neko od silnih statističara ovde Jordana i Jokića u istu rečenicu!? Jedino što im je zajedničko su prva dva slova prezimena!

Нико

pre 2 godine

Знам да је смешно поредити различите епохе, али Никола је данас стигао до клуба 10.000 поена, 5.000 скокова и 3.000 асистенција и то брже од једног Оскара Робертсона и ‘званично’ једну утакмицу касније од једног Лери Бирда а у ствари му је било потребно 4.000 минута мање него Лерију, што ако кажемо да је 30 минута по утакмици, дође око 134 утакмице брже?! Нисмо ни свесни да присуствујемо писању историје из дана у дан од стране овог дерана из Сомбора. Браво дечко, па ускоро да дође и круна каријере и тај прстен, а надамо се и неко злато са репрезентацијом.

Lord

pre 2 godine

Pera Ždera, da sjećam se toga, strašni poznavaoci košarke.
Tako isto trpaju u isti koš Bogdana i Gudurića.
Niti je Bogdan Stojaković, a bogami nije ni Gudurić blizu Bogdana.

Doki

pre 2 godine

Da je Jokicu i Denveru cilj da opet bude MVP drugacije bi postavili minute i igru Jokica i celog tima . I pored toga što im to nije cilj on je u samom vrhu kandidata za MVP nagradu.

wlado

pre 2 godine

@Mr_Melbourne

takve brojke sa 57% preciznosti, nadji to u istoriji NBA lige. Oneal je bio blizu 2000. ali je imao 1 asistenciju po mecu...

brm

pre 2 godine

A nekada davno se vodila zustra rasprava kako je Porzingis bolji igrac sa vecim potencijalom i boljom biducnoscu...
(Pera Ždera, 17. mart 2022 08:17)

I KAT isto.

Sibirac

pre 2 godine

Gledam malopre tabelu sa najvišim PER rejtingom po sezonama. Nikola se još drži, valjda će oboriti rerkord. A ladno je Čemberlen u sezoni 61-62 imao minutažu 48,5 minuta po utakmici. Nije presedeo ni minut na klupi izgleda.

Njegos

pre 2 godine

@penny hardaway. Decko aj malo budi objektivan, za sve nabrojane igrace koje si rekao Jokic, Embid, Kat su majstori košarke. Ono sto rade Jokic i Embid ovi prethodni nisu mogli ni da sanjaju. Embid sinoc, pogadja trojku iz driblinga iz okreta. Per je i te kako bitan, svi znaju da Dejvis je imao plafon kao Dankan, druga stvar sto nema sreće s povredama. On u najboljem izdanju realno ne moze da se nosi ni sa Jokicem ni Embidom. Jedan Kat ima bolji PER nego svi tvoji nabrojani centri. Ne računaj centre koji igraju Hrkljus q ne kosarku. Aj da se rekao Drim ili Robinson. Nego nabrajas neke balvane tamo.

Lala iz Banata

pre 2 godine

Nikola bukvalno celu sezonu nosi ovaj tim na svojim ledjima.I treba sto vise da odmara.Da nece sad da ulazi na plus 20 u zadnjoj cetvrtini da bi jurio novi tripl-dabl,da bi se dokazao u trci za MVP-ja.Om covek igra kosarku jer voli,igra za svoj tim a ne juri za kojekakvim titulama

Gde ja živim

pre 2 godine

Ili je moj mozak značajno usporio u poslednjih mesec dana ili je Debeljko sve brži. Rešio čovek da nabifla kolone i što pre da ode na klupu :) Svaka čast. Idemo dalje.

It's ove TEN THOUSAAAAAAAND!!!

Милош Радунковић

pre 2 godine

Испада по коментарима, да Јокића више цене у НБА и читавом свету од Срба! Заиста смо благо речено, чудо од нације...

mr

pre 2 godine

Испада по коментарима, да Јокића више цене у НБА и читавом свету од Срба! Заиста смо благо речено, чудо од нације...
(Милош Радунковић, 17. mart 2022 10:58)

Па наравно да смо чудо када нас има 7 милиона а наш језик говори 28 милиона људи.

Grdoje

pre 2 godine

Svo vole Jokića, ali ga ima tolika da mora da se pojave oportunisti tj. lovci na minuse🙂.
I ne, ne može Nikola u istu rečenicu sa Šakilom, LBJ, MJ, Kobijem... On je igrač tipa Tima Dankana, radi sve što ekipi treba da pobedi iz večeri u veče, bez busanja i hajpa. Da bi dostigao Tima, neophodni su mu Toni, Manu, Kawai. Kada ih Meloun nadje, ne sme da ih pušta,tako da svake godine su druga lica oko Nikole. Ima još 5.godina za takvo nešto. Ako i ne bude prsten, šta da se radi, bar nam je ulepšao vreme u dokolici.

Njegos

pre 2 godine

@vince carter. Paul Gasol je jedan od najboljih centara, bio je nevjerovatan igrac. I imao je dosta vjestina, ali budi druze realan, on je daleko od Embida po vjestinu. Pa njega je Gober zaustavio ko klinac kad su osvojili Evropsko. A Embid i Jokic prave malu decu Goberu.

Lord

pre 2 godine

Podcjenjuju Jokiceve asistencija, evo polovinu tih situacija neka sutira, to je 5 situacija, i polovinu neka pogodi, to su 2.5 suta x 2poena, jos 5 poena u njegovom prosjeku.
Brojke su jasne, indeks je realan pokazatelj jer uzima i sve negativne stvari za vrijeme utakmice.
Jokic indeks je fantastican.

Dragan Borca

pre 2 godine

Nemanja@

Care prosle godine je bio premoren protiv Finiksa na kraju, mora ga sto vise odmarati...bas zato da bi i u sledecim utakmicama bio svez

Marej se vraca verovatno za 5 a Porter za 10 dana, potvrdjeno 😎

jone

pre 2 godine

Neverovatno je da Minesota, Denver i Dalas ne gube skoro nijednu utakmicu u poslednje vreme a svi se bore zajedno sa Jutom oko 7-4 mesta. Svako od njih moze biti na cetvrtom mestu a takodje i na sedmom koji vodi u play-in ako samo malo popuste ili im se glavni igrac povredi.

Grdoje

pre 2 godine

Nikola je general ove ekipe. Udje, postavi stvari na svoje mesto, odradjivanje prepusti običnim vojnicima.
Ne mislim da će mu opasti uticaj sa povratkom JM, to je još jedan visoki oficir koji će mu omogućiti manju potrošnju i preuzeti deo obaveza od Morisa, Bartona i ostalih niskih igrača.
Biće više prostora na terenu za Nikolu, teško da će stići da ga udvajaju i utrajaju, kao do sada.
Dok se to ne dedi, osnovni zadatak je da se otresu MIN i sačuvaju br.6 a sve više od toga je premija.

vince carter

pre 2 godine

@Njegos zasto komentarises kad nemas pojma o nijednoj karakteristici bilo kog od tih igraca? Pa Pau Gasol ima vise skilla i bolje pokrete neko Embid 300 puta,Gobera je unistio sa 36 godina,tebi je skill izgleda sut za 3,sut kaze iz driblinga,taj Tauns nikad u zivotu nije igrao playoff,jedan Dzimi Batler ih je sprdao dok je igrao u Minesoti. Tebi je izgleda Maxi Kleber vise "skilled" nego Chris Webber ili Dankan. Stvarno treba takvima da se zabrani komentarisanje,pa Garnet je za Taunsa pojam skilla i zestoke igre.

Back in Black

pre 2 godine

Ako neki igrac trune u nekom klubu to je Deni Avdija.
Decko je veoma talentovan ali na žalost u Vasingtonu ce teško da napreduje.