Četvrtak, 10.03.2022.

21:15

Partizan na skeneru B92.net: Umesto istorije – sramota i poniženje

Izvor: B92

Partizan na skeneru B92.net: Umesto istorije – sramota i poniženje IMAGE SOURCE
IMAGE DESCRIPTION

78 Komentari

Sortiraj po:

Zika Pauk

pre 2 godine

Утакмицу је преломио недосуђен пенал на 2:3. Партизан јесте био слабији, али се како-тако држао.
(Јабучило, 11. mart 2022 09:03)
Evo Da ti kazem da sam prvu utakmicu gledao protiv Hajduka (ona najteža) i da sam igrao fudbal čak i kod jednog bivšeg trenera Partizana.Utakmicu je prelomilo naše rukovodstvo koje godinama ne dovodi igrače koji nisu interesna sfera za ugradnju ili dovodi povratnike i igrače za nula plaćenog obeštećenja.Na drugu stranu odlaze Mitrovići i Vlahovići za sitniš klubu i krupniš nekome sa strane.Fejenord ima tim duplo skuplji od komšinice i u istom rangu sa Rendzerima(iako je za njih oboje pojam trenutno),izuzetno mlad i perspektivan tim (sem golmana i možda par starijih) prosek manje od 24 godine i ako ih zadrže sledeće godine će biti svašta.Izuzetno fizički spremni ,daleko ispred oba naša kluba i taktički i tehnički.Nema tu druže držanja kad na sredini imaš Jojića,Natcha Zdjelara i Markeca gde najviše zna Natcho,najmanje Zdjelar koji može jedini da nosi u zubima ostale a Joja i Markec ni u najboljim danima nisu bili za nešto na tim pozicijama.

Bocko

pre 2 godine

Zvezda je igrala fudbal i spletom nesrećnih okolnosti izgubila tri razlike. Partizan je jednostavno naleteo na dosta jačeg. Ali neko tvrdi da je Vujačić najbolji half u istoriji Partizana ! Ja sam upamtio bar 10 boljih: Paunović,vStojković, Hatunić, Radanović, Kaličanin, Spasić, Petrić, Milanič, Vest,Marković, Milenković, Paunović. Da ne govorim o Vasović, Rašoviću ( otac ) i ostalima. Doduše, Vujačić će ostati zapamćen. Kao jedini igrač koga Katai redovno nadskače.

021

pre 2 godine

Momci bili ste odlicni. Ono sto stucnjaci ne zele da shvate je da se moze sa Proletera, Radnika i Cukarickog na Fajenord ali nije casno ocekivati rezultat.

Obrad

pre 2 godine

Vidljiva je razlika između zapadnoevropskih i istočnoevropskih klubova. Mentalitet, disciplina, pripreme, pristup igri, odsustvo splavova... Rezultat je da holandski igrači trče kao ludi i ostavljaju naše za tri glave.

Јабучило

pre 2 godine

Утакмицу је преломио недосуђен пенал на 2:3. Партизан јесте био слабији, али се како-тако држао.

tom pus

pre 2 godine

fenord baba roga tim i igra
partizan pun nepotizovanih i korumpiranih polufudbalera koji su pritom netalentovani do bola...evo recimo zdjelar kako je igrao juče,dečko smešan,spor sporo misli loši pasovi,a mi ga i novinari kao veličamo,a on realno ništa,nula,kad se igra pravi brzi fudbal...uzeh njega za primer samo

Mordor

pre 2 godine

Došli smo u fazu gde se svaki poraz pravda jednim te istim frazama.Tipa oni su skuplji tim, naša liga ne može da se meri sa njihovom.Što je u biti istina, ali igrao je ovaj klub i sa većim, skupljim timovima na domaćem terenu pa se nismo ovako blamirali i statirali jer su oni Feynord, Lazio ili Real? Bilo je bitno da se istrči i pokaže maksimum od svakog igrača, od prve postavke do rezervi na klupi.A i poraz bi nam lakše pao kada bi videli zalaganje i trud, ono sinoć je bila jurnjava mačke i miša.

petar markovic

pre 2 godine

Da li je moguce da skener kaze čistka za Igora Vujačića. Dečko jedini pravi igrač u Super ligi. Sigurno će se prodati dobro na leto, a Partizan zamenu neće naći.
(Milinko, 10. mart 2022 22:09)

od pocetka sezone pisem a b92 ne objavljuje da je u pitanju menadzerska tranja i folirant koji je toboz borben a u stvari ne zna nista i daleko vise stete donosi nego koristi. ali kada on onako namrsteno i sav u naboju trci ko muva bez glave takvi poput tebe se prime da on nesto zna

jagodinac

pre 2 godine

Veliki je uspeh i što su stigli domove faze. Partizan je trenutno u krizi igre. Ne igraju kao u prvom delu. Slaba energija i loše se snalaze u fazi odbrane,naročito u sredini.

S1pac

pre 2 godine

Poniženje kada te pobedi tim koji vredi preko 120 miliona evra??
(M4R3, 10. mart 2022 23:12)

Ovaj Fejenord sigurno ne vredi toliko a vi ste smejali Zvezdi kad je primala toliko od Bajerna ili PSŽ a oni vrede blizu milijardu evra.Njihove sastave znaju napamet svi u Evropi a za ove iz Fejenorda smo prvi put čuli večeras,nijedan poznat.
(Istina, 11. mart 2022 00:19)

Da pratiš fudbal onda bi znao i za ove vrlo dobre igrače,a ne samo za one iz Bajerna i PSG.

Posmatrac

pre 2 godine

Gledajte, vodili smo dva puta i izgubili 3 razlike. Pa bicemo u nekoj knjizi ili barem clanku. I komsinica je isto izgubila 3 razlike, ali to niko nece spominjati.....

Zoran

pre 2 godine

fejnord je prosecan klub.dobicemo ih u Roterdamu.Golman katastrofa kao i srednji red.Mislim da je vreme da na celo Partizana dodju neki novi ljudi.

Kralj mača

pre 2 godine

Аух, три класе испред. А колико је класа Ренџерс испред Звезде који је исто са три гола разлике славио? О томе нешто не пишете.

fazan

pre 2 godine

Ti se očigledno nimalo ne razumeš u fudbal.Dete,koga ti veličaš? Dečko nema pojma sa fudbalom i prve dve sezone nije ni igrao,koliko je dobar.Samo u našoj ligi ima bar 10-tak štopera sličnih njemu a nijedan nije ni do članka Dragoviću.Koja crna Evropa,pa on tamo ne bi mogao kopačke da čisti njihovim štoperima.Ne zna se ko je veća kiksara od njega,Miletića i Seničanina.Momak ima volju i želju ali znanje je krhko i jako spor igrač.
(..., 11. mart 2022 00:37)

@...
video si Vucicev spot "pogledajte semafor"? pogledaj broj golova koji je Dragovic primio, a broj koji je Vujačić. Decko nije igrao kod Save zato sto su Savu krimosi sa Terzom kontrolisali. To i vrapci znaju. Svi najbolji su mu sedeli na klupi. Medjuostalom Vujačića ni juce nije napravio jedan kiks. Svi golovi su bili majstorije. A videli smo kako su Rendzeri juce nadskakivali tvog Dragovića kao malo dete.

Marginalci

pre 2 godine

Oni ocigledno vole da se ponizavaju cim su toliko puta bivali ponzavani. Kao da imaju neki psiholoski problem, mazohizam, kompleks.... Normalni ljudi bi odavno ugasili klub koji ne moze nista da postigne osim redovnog primanja petardi.

realno

pre 2 godine

Blag i kurtoazan tekst...

Ovi "igrači" (lol profesionalci - primaju platu ?!? ) su na nivou amatera/rekreativaca. Kao oni ribarsko/konobarski timovi...

Ali njih je neko "zaposlio" !!! A taj neko je - zna se ko je.

Dakle - suma sumarum - dok politika (a ne privatno vlasnistvo) upravlja fudbalom u srbistanu, prosto treba ignorisati njihovo postojanje.

Lakrdiju od domaće dogovorne/nameštica lige prepustiti ovom polusvetu - pa nek uživaju.

Srpska Dalmacija

pre 2 godine

@ a tek kad dode katar
(marko dalmatinac46

Ja se samo bojim da ne prodjemo kao vi na EP.
4 utakmice: 2 poraza, 1 remi, 1 pobeda.
Plus ono poniženje od Španaca sa 5 komada u mreži.
Dali vam jedan gol kao poklon ali ni to nije pomoglo.

stevo

pre 2 godine

Na žalost ispisao je neslavno, ali realno ekipa ima očajne igrače. Zvezda djeluje kao Barsa u odnosu na Partizan.
A volim ga kao oka dva, mamu im ...

jugguja

pre 2 godine

Ti se očigledno nimalo ne razumeš u fudbal.Dete,koga ti veličaš? Dečko nema pojma sa fudbalom i prve dve sezone nije ni igrao,koliko je dobar.Samo u našoj ligi ima bar 10-tak štopera sličnih njemu a nijedan nije ni do članka Dragoviću.Koja crna Evropa,pa on tamo ne bi mogao kopačke da čisti njihovim štoperima.Ne zna se ko je veća kiksara od njega,Miletića i Seničanina.Momak ima volju i želju ali znanje je krhko i jako spor igrač.
(..., 11. mart 2022 00:37)

Ja imam obicaj da kazem ovo isto sto si ti rekao za Vujacica, ali...mislim da svojim pristupom i tim srcem koje ostavlja uprkos mnogim limitima koje ima kao fudbaler, utice da svi oko njega daju mnogo vise nego sto mogu. Zbog toga je on bitan i zato cu ga se vazda sjetiti lijepo kada.

miško

pre 2 godine

Viktore, vama sole pamet PIKSI, Bjeka, Tole, sudije, Arena, B92 pričom ala "da ste najbolji lagao vas neko" ovim stihovima. Upropasti vas" nijregularnije prvenstvo i lopovski Srđanov WAR.

jugguja

pre 2 godine

Ja nikada nisam procitao ruzniji elaborat utakmice koji je vise maliciozan nego sto ima za volju da prenese utisak utakmice.
Ako krenemo od Popovica, NE MOZEMO istrgnuti ovu utakmicu iz kompletne sezone i napisati ovako nesto. Treba imati na umu koilko decko ima godina i podrzati ga. Dug je put pred njim i ogromna perspektiva.
Sa druge strane, skener pominje Zvezdu mnogo puta, sto ce reci da je novinar Zvezdas kome je bitniji derbi i samo dva boda manje u odnosu na Partizan, od bilo cega drugog. Njegov pristup igrcima koji su usli u 75-om minutu i recenica nije dovoljno igrao da bi bio ocenjen 3 puta svjedoci o samozadovoljstvu do tada postignutim bljuvotinama. Jer ako nisu, a nisu nista dobro uradili, niti su podigli na bilo koji nacin ekipu, to treba i predstaviti tako.
Uglavnom, jako losa partija Partizana, na celu sa trenerom koji je morao da zna da Holandjani igraju za gol vise, pa je igra trebala u mnogome da trazi da neutralise to. To se ne radi sa Jojicem ni Markovicem, vec je potrebno igrati sa jos jednim defanzivnim veznim. Ako je za neko dobro, Partizan je igrao svoju igru, a spospobnost da se prilagodi mora biti prisutna kada su jace utakmice u pitanju. Pad posle primljenog treceg gola je zabrinjavajuci, ne zbog primljenih golova, vec zbog reakcije ekipe koje nije bilo.
Za kraj, je li moguce da samo navijaci komsinice lajkuju ili dislajkuju i zive za momenat kada to mogu da urade???? Teski kompleksi!

Drnch

pre 2 godine

Mislim da ce tesko Partizan dati cetiri gola Fejenordu jer se igra u gostima. Pogotovo ako bude kisa, koja tamo zna cesto da pada. Nikada se ne zna, ali obicno sam dobar u prognozama.

100%

pre 2 godine

@Istina Upravu si ne vrede igraci Fejnorda 120.miliona, vrede zvanicno po transfer marketu 124.4 miliona, uz cetri igraca preko 10+ miliona i jednim od 19 miliona. https://www.transfermarkt.com/feyenoord-rotterdam/startseite/verein/234

100%

pre 2 godine

Sramota i ponizenje? Izgubiti od tima koji vredi 160.miliona evra, u kome igraju igraci koji su prosli sve Lige petice, i tima koji je treci u Holandskom prvenstvu (Liga koja je bar svetlosnu godinu ispred nase)! Sta je autor teksta ocekivao, pobedu Partizan od tri nula? Budimo realni!

...

pre 2 godine

@gg3
brate Vandajk je napravio 3 kiksa protiv intera i sta sad. to znaci da nije najbolji odbrambeni igrac premijer lige? bolje racunaj koliko je puta otklonio opasnost, a ne koliko puta nije uspeo da zatvori rupe koje je napadacki tim ostavljao. inace ako gledas statistiku onda izbroj golove koje je partizan primio sa Vujacicem ove i prethodne sezone!!!! Ubedljivo najmanje u istoriji Partizana. Partizan nikad u istoriji nije imao takvog stopera. Ako pogledas i sa rwprezentacijom CrneGore je igrao fantasticno. Definitivno top 10 odbrambeni igrac u Evropi.
(glup sam, ali ovo, 10. mart 2022 23:02)

Ti se očigledno nimalo ne razumeš u fudbal.Dete,koga ti veličaš? Dečko nema pojma sa fudbalom i prve dve sezone nije ni igrao,koliko je dobar.Samo u našoj ligi ima bar 10-tak štopera sličnih njemu a nijedan nije ni do članka Dragoviću.Koja crna Evropa,pa on tamo ne bi mogao kopačke da čisti njihovim štoperima.Ne zna se ko je veća kiksara od njega,Miletića i Seničanina.Momak ima volju i želju ali znanje je krhko i jako spor igrač.

Istina

pre 2 godine

Poniženje kada te pobedi tim koji vredi preko 120 miliona evra??
(M4R3, 10. mart 2022 23:12)

Ovaj Fejenord sigurno ne vredi toliko a vi ste smejali Zvezdi kad je primala toliko od Bajerna ili PSŽ a oni vrede blizu milijardu evra.Njihove sastave znaju napamet svi u Evropi a za ove iz Fejenorda smo prvi put čuli večeras,nijedan poznat.

denis

pre 2 godine

Ja mislim da su namerno izgubili, ovako nesto kao npr da jojic jedva dise je velika sramota… nacin na koj su izgubili je veoma diskutabilan. Daj boze da je namerno inace su to 4-5 klase izmedju partizana i skroz prosecene evropske ekipe

Zoran

pre 2 godine

Zar Fejsa nije odigrao ni minut..? Ah, da, zaboravih - on je u Vrnjackoj banji na rehabilitaciji...Lola preko DB-a usao u Partizan..Jojic, Markovic, Jevtovic, direktno iz starackog doma..Urosevic, Vujacic, Senicanin, nivo opstinska liga...Trener je "genije"...oterao Sumu, Sadika, Stevanovica, Asana...njegov IQ tesko da prelazi 70. podeok..u upravi komunjara za predsednika, a njegova desna ruka ljubitelj kuca sa crvenim fenjerima..Pa , ovo kao da je Alan Ford iz najboljih dana..

Batko

pre 2 godine

Poniženje kada te pobedi tim koji vredi preko 120 miliona evra??
(M4R3, 10. mart 2022 23:12)

Način na koji ste poraženi je ponižavajući.
Poraz očekivan

glup sam, ali ovo

pre 2 godine

Da li je moguce da skener kaze čistka za Igora Vujačića. Dečko jedini pravi igrač u Super ligi. Sigurno će se prodati dobro na leto, a Partizan zamenu neće naći.
(Milinko, 10. mart 2022 22:09)

Samo u kvalifikaicjama ovog takmičenja je direktno kriv za 2 gola protiv Sočija i jedan protiv Santa Klare direktnim kiksevima, fderbi isto loš, grupne faze ne mogu da se setim ali mislim i da je jedan gol protiov Belgijanaca njegov. Sve u svemu kiks igrač koji se trudi ali nije bez razloga došao za džaba iz Zete pre 3 godin9e (sa svojih 25). Sada mu je cena napumpana na oko 3.5 miliona, imaće 28 godina na leto i da ode za 2 miliona opet je ogromna para za takvog igrača a kompletniji i 6 godina mlađo Sveta Marković može da se dovede na njegovo mesto za džaba ili neku siću od Olimpijakosa, gde ni ne igra.
(gg3+, 10. mart 2022 22:48)

@gg3
brate Vandajk je napravio 3 kiksa protiv intera i sta sad. to znaci da nije najbolji odbrambeni igrac premijer lige? bolje racunaj koliko je puta otklonio opasnost, a ne koliko puta nije uspeo da zatvori rupe koje je napadacki tim ostavljao. inace ako gledas statistiku onda izbroj golove koje je partizan primio sa Vujacicem ove i prethodne sezone!!!! Ubedljivo najmanje u istoriji Partizana. Partizan nikad u istoriji nije imao takvog stopera. Ako pogledas i sa rwprezentacijom CrneGore je igrao fantasticno. Definitivno top 10 odbrambeni igrac u Evropi.

ju ju

pre 2 godine

@Ovo je samo popunjena kolekcija petardi.
Normalna stvar za minoran klub u Evropi.
(cccc, 10. mart 2022 21:36)

Heheh mislis zvezda? Pa ona ima lepu kolekciju petardi i sestardi, nemojd a se brines. TO je za vas kao dobar dan. Sve je to normalno!

+41

pre 2 godine

Partizan se sistemski urušava već nekoliko godina...odlaze dobri a vraćaju amateri, penzioneri. To je sad tako očigledno da je svim navijačima jasno valjda

darko

pre 2 godine

Malo prestrogo....ipak su ovo limitirani igrači, klub sa kratkom klupom, klub bez para, realno, ovo je fenomenalan uspeh za Partizan i treba im čestitati. Problem je konstantan pad posle 60. minuta, ako ne znaju fudbala, kako ne mogu da trče?! Žao mi je što Stanojević nije kroz sezonu promovisao mlađe igrače. Žao mi što forsira fudbalski škart. Nije to način.

Hudini

pre 2 godine

Bruka i sramota to se moglo i očekivati posle Genta i Zvezde jednostavno nešto ne štima a ja bi rekao da u klubu nešto vredi samo Rikardo JER UME DA DA GOL i to he to ostali su čemer i had posebno Jojic i celokupna odbrana spori traljavi i nepovezani

Pppp

pre 2 godine

Bruka, i posle kazu Savo ne valja, pa nije Savo primio 5komada od Mancestera a ovaj primio od Fejnorda i kaze to je realnost. Epa nije. Partizan je igrao i protiv jacih kao sto je real pa nije primio 5 komada.

JNA

pre 2 godine

@Navikli su oni na poniženja...
(Zvezdas, 10. mart 2022 21:22)

Ju ju ju ko nam kaze. Zvezdasi sestarde. Nije punio samo ko je zurio na autobus.

наполеон

pre 2 godine

Партизан је одиграо шта зна и како зна. Друга је ствар домаће првенство где су све утакмице затворене. Ту не мора ни да игра. Уз наравно велико спиновање маестра лажи Вучеле.

gg3+

pre 2 godine

Da li je moguce da skener kaze čistka za Igora Vujačića. Dečko jedini pravi igrač u Super ligi. Sigurno će se prodati dobro na leto, a Partizan zamenu neće naći.
(Milinko, 10. mart 2022 22:09)

Samo u kvalifikaicjama ovog takmičenja je direktno kriv za 2 gola protiv Sočija i jedan protiv Santa Klare direktnim kiksevima, fderbi isto loš, grupne faze ne mogu da se setim ali mislim i da je jedan gol protiov Belgijanaca njegov. Sve u svemu kiks igrač koji se trudi ali nije bez razloga došao za džaba iz Zete pre 3 godine (sa svojih 25). Sada mu je cena napumpana na oko 3.5 miliona, imaće 28 godina na leto i da ode za 2 miliona opet je ogromna para za takvog igrača a kompletniji i 6 godina mlađo Sveta Marković može da se dovede na njegovo mesto za džaba ili neku siću od Olimpijakosa, gde ni ne igra.

Milinko

pre 2 godine

Da li je moguce da skener kaze čistka za Igora Vujačića. Dečko jedini pravi igrač u Super ligi. Sigurno će se prodati dobro na leto, a Partizan zamenu neće naći.

Raucher

pre 2 godine

Ovo šro su prikazali je pakao. Sad bi moralo uslediti čistilište. Očistiti klub od nesposobne uprave, još nesposobnijeg trenera i krajnje nesposobnih, isluženih fudbalera i kojekakvih lažnih talenata.

moralni gmizavac

pre 2 godine

Nije bila potrebna ova bruka da bi se videlo koliko los tim ima partizan, ko zna fudbal. Ne dovodis ozbiljne igrace a pustas iz kluba jedine koji vrede. Odbrana godinama ocajna. Dok sa druge strane neko sipa milione bez pokrica. Zbog cega se jedni urusavaju dok se drugi kite pojacanjima. Cuce se mozda nekada.

Putuj Evropo i nemoj misliti na nas

pre 2 godine

Šta očekivati kad je Vučelić na čelu kluba .
Tu je i veliki fudbalski znalac Vazura sa platom od 5000 evra.
Bankrot i gašenje kluba su nažalost realnost.

Tragikomedija

pre 2 godine

Koliko glupa ocena za Uroševića. Čovek odigrao maestralno. Jedini koji je odigrao na nivou. Zaključao svoju stranu, ulazio jako u svaki duel, ginuo pozadi i radio koliko je mogao u napadu. Svi ostali ne zaslužuju prolazne ocene, polazeći od Jojića i Popovića.

Srba Sumadinac

pre 2 godine

AZ Alkmar je 2019 u trenutku kada je igrao protiv Partizana bio prvi u Holandiji, dva puta dobio Ajaks i jednom Fejnord, bez primljenog gola. Svaki izgovor za danasnju bruku je smesan.

Lord of the Flies

pre 2 godine

Eno i vaši se brukaju u Glazgovu.
(Ghoul, 10. mart 2022 21:21)

Daleko je ovo od brukanja - ovo je razlika izmedju srpskog i evropskog fudbala na ovom nivou najboljih 30-40 ekipa u Evropi. Neko ni iz cega da 2 gola, nekom treba gomila sansi da uradi nesto.

Zoran

pre 2 godine

Zar Fejsa nije odigrao ni minut..? Ah, da, zaboravih - on je u Vrnjackoj banji na rehabilitaciji...Lola preko DB-a usao u Partizan..Jojic, Markovic, Jevtovic, direktno iz starackog doma..Urosevic, Vujacic, Senicanin, nivo opstinska liga...Trener je "genije"...oterao Sumu, Sadika, Stevanovica, Asana...njegov IQ tesko da prelazi 70. podeok..u upravi komunjara za predsednika, a njegova desna ruka ljubitelj kuca sa crvenim fenjerima..Pa , ovo kao da je Alan Ford iz najboljih dana..

Raucher

pre 2 godine

Ovo šro su prikazali je pakao. Sad bi moralo uslediti čistilište. Očistiti klub od nesposobne uprave, još nesposobnijeg trenera i krajnje nesposobnih, isluženih fudbalera i kojekakvih lažnih talenata.

+41

pre 2 godine

Partizan se sistemski urušava već nekoliko godina...odlaze dobri a vraćaju amateri, penzioneri. To je sad tako očigledno da je svim navijačima jasno valjda

Srba Sumadinac

pre 2 godine

AZ Alkmar je 2019 u trenutku kada je igrao protiv Partizana bio prvi u Holandiji, dva puta dobio Ajaks i jednom Fejnord, bez primljenog gola. Svaki izgovor za danasnju bruku je smesan.

Putuj Evropo i nemoj misliti na nas

pre 2 godine

Šta očekivati kad je Vučelić na čelu kluba .
Tu je i veliki fudbalski znalac Vazura sa platom od 5000 evra.
Bankrot i gašenje kluba su nažalost realnost.

darko

pre 2 godine

Malo prestrogo....ipak su ovo limitirani igrači, klub sa kratkom klupom, klub bez para, realno, ovo je fenomenalan uspeh za Partizan i treba im čestitati. Problem je konstantan pad posle 60. minuta, ako ne znaju fudbala, kako ne mogu da trče?! Žao mi je što Stanojević nije kroz sezonu promovisao mlađe igrače. Žao mi što forsira fudbalski škart. Nije to način.

Batko

pre 2 godine

Poniženje kada te pobedi tim koji vredi preko 120 miliona evra??
(M4R3, 10. mart 2022 23:12)

Način na koji ste poraženi je ponižavajući.
Poraz očekivan

Hudini

pre 2 godine

Bruka i sramota to se moglo i očekivati posle Genta i Zvezde jednostavno nešto ne štima a ja bi rekao da u klubu nešto vredi samo Rikardo JER UME DA DA GOL i to he to ostali su čemer i had posebno Jojic i celokupna odbrana spori traljavi i nepovezani

Pppp

pre 2 godine

Bruka, i posle kazu Savo ne valja, pa nije Savo primio 5komada od Mancestera a ovaj primio od Fejnorda i kaze to je realnost. Epa nije. Partizan je igrao i protiv jacih kao sto je real pa nije primio 5 komada.

наполеон

pre 2 godine

Партизан је одиграо шта зна и како зна. Друга је ствар домаће првенство где су све утакмице затворене. Ту не мора ни да игра. Уз наравно велико спиновање маестра лажи Вучеле.

Istina

pre 2 godine

Poniženje kada te pobedi tim koji vredi preko 120 miliona evra??
(M4R3, 10. mart 2022 23:12)

Ovaj Fejenord sigurno ne vredi toliko a vi ste smejali Zvezdi kad je primala toliko od Bajerna ili PSŽ a oni vrede blizu milijardu evra.Njihove sastave znaju napamet svi u Evropi a za ove iz Fejenorda smo prvi put čuli večeras,nijedan poznat.

moralni gmizavac

pre 2 godine

Nije bila potrebna ova bruka da bi se videlo koliko los tim ima partizan, ko zna fudbal. Ne dovodis ozbiljne igrace a pustas iz kluba jedine koji vrede. Odbrana godinama ocajna. Dok sa druge strane neko sipa milione bez pokrica. Zbog cega se jedni urusavaju dok se drugi kite pojacanjima. Cuce se mozda nekada.

Lord of the Flies

pre 2 godine

Eno i vaši se brukaju u Glazgovu.
(Ghoul, 10. mart 2022 21:21)

Daleko je ovo od brukanja - ovo je razlika izmedju srpskog i evropskog fudbala na ovom nivou najboljih 30-40 ekipa u Evropi. Neko ni iz cega da 2 gola, nekom treba gomila sansi da uradi nesto.

Tragikomedija

pre 2 godine

Koliko glupa ocena za Uroševića. Čovek odigrao maestralno. Jedini koji je odigrao na nivou. Zaključao svoju stranu, ulazio jako u svaki duel, ginuo pozadi i radio koliko je mogao u napadu. Svi ostali ne zaslužuju prolazne ocene, polazeći od Jojića i Popovića.

...

pre 2 godine

@gg3
brate Vandajk je napravio 3 kiksa protiv intera i sta sad. to znaci da nije najbolji odbrambeni igrac premijer lige? bolje racunaj koliko je puta otklonio opasnost, a ne koliko puta nije uspeo da zatvori rupe koje je napadacki tim ostavljao. inace ako gledas statistiku onda izbroj golove koje je partizan primio sa Vujacicem ove i prethodne sezone!!!! Ubedljivo najmanje u istoriji Partizana. Partizan nikad u istoriji nije imao takvog stopera. Ako pogledas i sa rwprezentacijom CrneGore je igrao fantasticno. Definitivno top 10 odbrambeni igrac u Evropi.
(glup sam, ali ovo, 10. mart 2022 23:02)

Ti se očigledno nimalo ne razumeš u fudbal.Dete,koga ti veličaš? Dečko nema pojma sa fudbalom i prve dve sezone nije ni igrao,koliko je dobar.Samo u našoj ligi ima bar 10-tak štopera sličnih njemu a nijedan nije ni do članka Dragoviću.Koja crna Evropa,pa on tamo ne bi mogao kopačke da čisti njihovim štoperima.Ne zna se ko je veća kiksara od njega,Miletića i Seničanina.Momak ima volju i želju ali znanje je krhko i jako spor igrač.

ju ju

pre 2 godine

@Ovo je samo popunjena kolekcija petardi.
Normalna stvar za minoran klub u Evropi.
(cccc, 10. mart 2022 21:36)

Heheh mislis zvezda? Pa ona ima lepu kolekciju petardi i sestardi, nemojd a se brines. TO je za vas kao dobar dan. Sve je to normalno!

gg3+

pre 2 godine

Da li je moguce da skener kaze čistka za Igora Vujačića. Dečko jedini pravi igrač u Super ligi. Sigurno će se prodati dobro na leto, a Partizan zamenu neće naći.
(Milinko, 10. mart 2022 22:09)

Samo u kvalifikaicjama ovog takmičenja je direktno kriv za 2 gola protiv Sočija i jedan protiv Santa Klare direktnim kiksevima, fderbi isto loš, grupne faze ne mogu da se setim ali mislim i da je jedan gol protiov Belgijanaca njegov. Sve u svemu kiks igrač koji se trudi ali nije bez razloga došao za džaba iz Zete pre 3 godine (sa svojih 25). Sada mu je cena napumpana na oko 3.5 miliona, imaće 28 godina na leto i da ode za 2 miliona opet je ogromna para za takvog igrača a kompletniji i 6 godina mlađo Sveta Marković može da se dovede na njegovo mesto za džaba ili neku siću od Olimpijakosa, gde ni ne igra.

JNA

pre 2 godine

@Navikli su oni na poniženja...
(Zvezdas, 10. mart 2022 21:22)

Ju ju ju ko nam kaze. Zvezdasi sestarde. Nije punio samo ko je zurio na autobus.

denis

pre 2 godine

Ja mislim da su namerno izgubili, ovako nesto kao npr da jojic jedva dise je velika sramota… nacin na koj su izgubili je veoma diskutabilan. Daj boze da je namerno inace su to 4-5 klase izmedju partizana i skroz prosecene evropske ekipe

Milinko

pre 2 godine

Da li je moguce da skener kaze čistka za Igora Vujačića. Dečko jedini pravi igrač u Super ligi. Sigurno će se prodati dobro na leto, a Partizan zamenu neće naći.

petar markovic

pre 2 godine

Da li je moguce da skener kaze čistka za Igora Vujačića. Dečko jedini pravi igrač u Super ligi. Sigurno će se prodati dobro na leto, a Partizan zamenu neće naći.
(Milinko, 10. mart 2022 22:09)

od pocetka sezone pisem a b92 ne objavljuje da je u pitanju menadzerska tranja i folirant koji je toboz borben a u stvari ne zna nista i daleko vise stete donosi nego koristi. ali kada on onako namrsteno i sav u naboju trci ko muva bez glave takvi poput tebe se prime da on nesto zna

Obrad

pre 2 godine

Vidljiva je razlika između zapadnoevropskih i istočnoevropskih klubova. Mentalitet, disciplina, pripreme, pristup igri, odsustvo splavova... Rezultat je da holandski igrači trče kao ludi i ostavljaju naše za tri glave.

Mordor

pre 2 godine

Došli smo u fazu gde se svaki poraz pravda jednim te istim frazama.Tipa oni su skuplji tim, naša liga ne može da se meri sa njihovom.Što je u biti istina, ali igrao je ovaj klub i sa većim, skupljim timovima na domaćem terenu pa se nismo ovako blamirali i statirali jer su oni Feynord, Lazio ili Real? Bilo je bitno da se istrči i pokaže maksimum od svakog igrača, od prve postavke do rezervi na klupi.A i poraz bi nam lakše pao kada bi videli zalaganje i trud, ono sinoć je bila jurnjava mačke i miša.

tom pus

pre 2 godine

fenord baba roga tim i igra
partizan pun nepotizovanih i korumpiranih polufudbalera koji su pritom netalentovani do bola...evo recimo zdjelar kako je igrao juče,dečko smešan,spor sporo misli loši pasovi,a mi ga i novinari kao veličamo,a on realno ništa,nula,kad se igra pravi brzi fudbal...uzeh njega za primer samo

jagodinac

pre 2 godine

Veliki je uspeh i što su stigli domove faze. Partizan je trenutno u krizi igre. Ne igraju kao u prvom delu. Slaba energija i loše se snalaze u fazi odbrane,naročito u sredini.

stevo

pre 2 godine

Na žalost ispisao je neslavno, ali realno ekipa ima očajne igrače. Zvezda djeluje kao Barsa u odnosu na Partizan.
A volim ga kao oka dva, mamu im ...

jugguja

pre 2 godine

Ja nikada nisam procitao ruzniji elaborat utakmice koji je vise maliciozan nego sto ima za volju da prenese utisak utakmice.
Ako krenemo od Popovica, NE MOZEMO istrgnuti ovu utakmicu iz kompletne sezone i napisati ovako nesto. Treba imati na umu koilko decko ima godina i podrzati ga. Dug je put pred njim i ogromna perspektiva.
Sa druge strane, skener pominje Zvezdu mnogo puta, sto ce reci da je novinar Zvezdas kome je bitniji derbi i samo dva boda manje u odnosu na Partizan, od bilo cega drugog. Njegov pristup igrcima koji su usli u 75-om minutu i recenica nije dovoljno igrao da bi bio ocenjen 3 puta svjedoci o samozadovoljstvu do tada postignutim bljuvotinama. Jer ako nisu, a nisu nista dobro uradili, niti su podigli na bilo koji nacin ekipu, to treba i predstaviti tako.
Uglavnom, jako losa partija Partizana, na celu sa trenerom koji je morao da zna da Holandjani igraju za gol vise, pa je igra trebala u mnogome da trazi da neutralise to. To se ne radi sa Jojicem ni Markovicem, vec je potrebno igrati sa jos jednim defanzivnim veznim. Ako je za neko dobro, Partizan je igrao svoju igru, a spospobnost da se prilagodi mora biti prisutna kada su jace utakmice u pitanju. Pad posle primljenog treceg gola je zabrinjavajuci, ne zbog primljenih golova, vec zbog reakcije ekipe koje nije bilo.
Za kraj, je li moguce da samo navijaci komsinice lajkuju ili dislajkuju i zive za momenat kada to mogu da urade???? Teski kompleksi!

S1pac

pre 2 godine

Poniženje kada te pobedi tim koji vredi preko 120 miliona evra??
(M4R3, 10. mart 2022 23:12)

Ovaj Fejenord sigurno ne vredi toliko a vi ste smejali Zvezdi kad je primala toliko od Bajerna ili PSŽ a oni vrede blizu milijardu evra.Njihove sastave znaju napamet svi u Evropi a za ove iz Fejenorda smo prvi put čuli večeras,nijedan poznat.
(Istina, 11. mart 2022 00:19)

Da pratiš fudbal onda bi znao i za ove vrlo dobre igrače,a ne samo za one iz Bajerna i PSG.

glup sam, ali ovo

pre 2 godine

Da li je moguce da skener kaze čistka za Igora Vujačića. Dečko jedini pravi igrač u Super ligi. Sigurno će se prodati dobro na leto, a Partizan zamenu neće naći.
(Milinko, 10. mart 2022 22:09)

Samo u kvalifikaicjama ovog takmičenja je direktno kriv za 2 gola protiv Sočija i jedan protiv Santa Klare direktnim kiksevima, fderbi isto loš, grupne faze ne mogu da se setim ali mislim i da je jedan gol protiov Belgijanaca njegov. Sve u svemu kiks igrač koji se trudi ali nije bez razloga došao za džaba iz Zete pre 3 godin9e (sa svojih 25). Sada mu je cena napumpana na oko 3.5 miliona, imaće 28 godina na leto i da ode za 2 miliona opet je ogromna para za takvog igrača a kompletniji i 6 godina mlađo Sveta Marković može da se dovede na njegovo mesto za džaba ili neku siću od Olimpijakosa, gde ni ne igra.
(gg3+, 10. mart 2022 22:48)

@gg3
brate Vandajk je napravio 3 kiksa protiv intera i sta sad. to znaci da nije najbolji odbrambeni igrac premijer lige? bolje racunaj koliko je puta otklonio opasnost, a ne koliko puta nije uspeo da zatvori rupe koje je napadacki tim ostavljao. inace ako gledas statistiku onda izbroj golove koje je partizan primio sa Vujacicem ove i prethodne sezone!!!! Ubedljivo najmanje u istoriji Partizana. Partizan nikad u istoriji nije imao takvog stopera. Ako pogledas i sa rwprezentacijom CrneGore je igrao fantasticno. Definitivno top 10 odbrambeni igrac u Evropi.

realno

pre 2 godine

Blag i kurtoazan tekst...

Ovi "igrači" (lol profesionalci - primaju platu ?!? ) su na nivou amatera/rekreativaca. Kao oni ribarsko/konobarski timovi...

Ali njih je neko "zaposlio" !!! A taj neko je - zna se ko je.

Dakle - suma sumarum - dok politika (a ne privatno vlasnistvo) upravlja fudbalom u srbistanu, prosto treba ignorisati njihovo postojanje.

Lakrdiju od domaće dogovorne/nameštica lige prepustiti ovom polusvetu - pa nek uživaju.

100%

pre 2 godine

Sramota i ponizenje? Izgubiti od tima koji vredi 160.miliona evra, u kome igraju igraci koji su prosli sve Lige petice, i tima koji je treci u Holandskom prvenstvu (Liga koja je bar svetlosnu godinu ispred nase)! Sta je autor teksta ocekivao, pobedu Partizan od tri nula? Budimo realni!

Srpska Dalmacija

pre 2 godine

@ a tek kad dode katar
(marko dalmatinac46

Ja se samo bojim da ne prodjemo kao vi na EP.
4 utakmice: 2 poraza, 1 remi, 1 pobeda.
Plus ono poniženje od Španaca sa 5 komada u mreži.
Dali vam jedan gol kao poklon ali ni to nije pomoglo.

Zika Pauk

pre 2 godine

Утакмицу је преломио недосуђен пенал на 2:3. Партизан јесте био слабији, али се како-тако држао.
(Јабучило, 11. mart 2022 09:03)
Evo Da ti kazem da sam prvu utakmicu gledao protiv Hajduka (ona najteža) i da sam igrao fudbal čak i kod jednog bivšeg trenera Partizana.Utakmicu je prelomilo naše rukovodstvo koje godinama ne dovodi igrače koji nisu interesna sfera za ugradnju ili dovodi povratnike i igrače za nula plaćenog obeštećenja.Na drugu stranu odlaze Mitrovići i Vlahovići za sitniš klubu i krupniš nekome sa strane.Fejenord ima tim duplo skuplji od komšinice i u istom rangu sa Rendzerima(iako je za njih oboje pojam trenutno),izuzetno mlad i perspektivan tim (sem golmana i možda par starijih) prosek manje od 24 godine i ako ih zadrže sledeće godine će biti svašta.Izuzetno fizički spremni ,daleko ispred oba naša kluba i taktički i tehnički.Nema tu druže držanja kad na sredini imaš Jojića,Natcha Zdjelara i Markeca gde najviše zna Natcho,najmanje Zdjelar koji može jedini da nosi u zubima ostale a Joja i Markec ni u najboljim danima nisu bili za nešto na tim pozicijama.

Kralj mača

pre 2 godine

Аух, три класе испред. А колико је класа Ренџерс испред Звезде који је исто са три гола разлике славио? О томе нешто не пишете.

Bocko

pre 2 godine

Zvezda je igrala fudbal i spletom nesrećnih okolnosti izgubila tri razlike. Partizan je jednostavno naleteo na dosta jačeg. Ali neko tvrdi da je Vujačić najbolji half u istoriji Partizana ! Ja sam upamtio bar 10 boljih: Paunović,vStojković, Hatunić, Radanović, Kaličanin, Spasić, Petrić, Milanič, Vest,Marković, Milenković, Paunović. Da ne govorim o Vasović, Rašoviću ( otac ) i ostalima. Doduše, Vujačić će ostati zapamćen. Kao jedini igrač koga Katai redovno nadskače.

100%

pre 2 godine

@Istina Upravu si ne vrede igraci Fejnorda 120.miliona, vrede zvanicno po transfer marketu 124.4 miliona, uz cetri igraca preko 10+ miliona i jednim od 19 miliona. https://www.transfermarkt.com/feyenoord-rotterdam/startseite/verein/234

Zoran

pre 2 godine

fejnord je prosecan klub.dobicemo ih u Roterdamu.Golman katastrofa kao i srednji red.Mislim da je vreme da na celo Partizana dodju neki novi ljudi.

fazan

pre 2 godine

Ti se očigledno nimalo ne razumeš u fudbal.Dete,koga ti veličaš? Dečko nema pojma sa fudbalom i prve dve sezone nije ni igrao,koliko je dobar.Samo u našoj ligi ima bar 10-tak štopera sličnih njemu a nijedan nije ni do članka Dragoviću.Koja crna Evropa,pa on tamo ne bi mogao kopačke da čisti njihovim štoperima.Ne zna se ko je veća kiksara od njega,Miletića i Seničanina.Momak ima volju i želju ali znanje je krhko i jako spor igrač.
(..., 11. mart 2022 00:37)

@...
video si Vucicev spot "pogledajte semafor"? pogledaj broj golova koji je Dragovic primio, a broj koji je Vujačić. Decko nije igrao kod Save zato sto su Savu krimosi sa Terzom kontrolisali. To i vrapci znaju. Svi najbolji su mu sedeli na klupi. Medjuostalom Vujačića ni juce nije napravio jedan kiks. Svi golovi su bili majstorije. A videli smo kako su Rendzeri juce nadskakivali tvog Dragovića kao malo dete.

Posmatrac

pre 2 godine

Gledajte, vodili smo dva puta i izgubili 3 razlike. Pa bicemo u nekoj knjizi ili barem clanku. I komsinica je isto izgubila 3 razlike, ali to niko nece spominjati.....

jugguja

pre 2 godine

Ti se očigledno nimalo ne razumeš u fudbal.Dete,koga ti veličaš? Dečko nema pojma sa fudbalom i prve dve sezone nije ni igrao,koliko je dobar.Samo u našoj ligi ima bar 10-tak štopera sličnih njemu a nijedan nije ni do članka Dragoviću.Koja crna Evropa,pa on tamo ne bi mogao kopačke da čisti njihovim štoperima.Ne zna se ko je veća kiksara od njega,Miletića i Seničanina.Momak ima volju i želju ali znanje je krhko i jako spor igrač.
(..., 11. mart 2022 00:37)

Ja imam obicaj da kazem ovo isto sto si ti rekao za Vujacica, ali...mislim da svojim pristupom i tim srcem koje ostavlja uprkos mnogim limitima koje ima kao fudbaler, utice da svi oko njega daju mnogo vise nego sto mogu. Zbog toga je on bitan i zato cu ga se vazda sjetiti lijepo kada.

Marginalci

pre 2 godine

Oni ocigledno vole da se ponizavaju cim su toliko puta bivali ponzavani. Kao da imaju neki psiholoski problem, mazohizam, kompleks.... Normalni ljudi bi odavno ugasili klub koji ne moze nista da postigne osim redovnog primanja petardi.

Јабучило

pre 2 godine

Утакмицу је преломио недосуђен пенал на 2:3. Партизан јесте био слабији, али се како-тако држао.

021

pre 2 godine

Momci bili ste odlicni. Ono sto stucnjaci ne zele da shvate je da se moze sa Proletera, Radnika i Cukarickog na Fajenord ali nije casno ocekivati rezultat.

Drnch

pre 2 godine

Mislim da ce tesko Partizan dati cetiri gola Fejenordu jer se igra u gostima. Pogotovo ako bude kisa, koja tamo zna cesto da pada. Nikada se ne zna, ali obicno sam dobar u prognozama.

miško

pre 2 godine

Viktore, vama sole pamet PIKSI, Bjeka, Tole, sudije, Arena, B92 pričom ala "da ste najbolji lagao vas neko" ovim stihovima. Upropasti vas" nijregularnije prvenstvo i lopovski Srđanov WAR.

glup sam, ali ovo

pre 2 godine

Da li je moguce da skener kaze čistka za Igora Vujačića. Dečko jedini pravi igrač u Super ligi. Sigurno će se prodati dobro na leto, a Partizan zamenu neće naći.
(Milinko, 10. mart 2022 22:09)

Samo u kvalifikaicjama ovog takmičenja je direktno kriv za 2 gola protiv Sočija i jedan protiv Santa Klare direktnim kiksevima, fderbi isto loš, grupne faze ne mogu da se setim ali mislim i da je jedan gol protiov Belgijanaca njegov. Sve u svemu kiks igrač koji se trudi ali nije bez razloga došao za džaba iz Zete pre 3 godin9e (sa svojih 25). Sada mu je cena napumpana na oko 3.5 miliona, imaće 28 godina na leto i da ode za 2 miliona opet je ogromna para za takvog igrača a kompletniji i 6 godina mlađo Sveta Marković može da se dovede na njegovo mesto za džaba ili neku siću od Olimpijakosa, gde ni ne igra.
(gg3+, 10. mart 2022 22:48)

@gg3
brate Vandajk je napravio 3 kiksa protiv intera i sta sad. to znaci da nije najbolji odbrambeni igrac premijer lige? bolje racunaj koliko je puta otklonio opasnost, a ne koliko puta nije uspeo da zatvori rupe koje je napadacki tim ostavljao. inace ako gledas statistiku onda izbroj golove koje je partizan primio sa Vujacicem ove i prethodne sezone!!!! Ubedljivo najmanje u istoriji Partizana. Partizan nikad u istoriji nije imao takvog stopera. Ako pogledas i sa rwprezentacijom CrneGore je igrao fantasticno. Definitivno top 10 odbrambeni igrac u Evropi.

Milinko

pre 2 godine

Da li je moguce da skener kaze čistka za Igora Vujačića. Dečko jedini pravi igrač u Super ligi. Sigurno će se prodati dobro na leto, a Partizan zamenu neće naći.

ju ju

pre 2 godine

@Ovo je samo popunjena kolekcija petardi.
Normalna stvar za minoran klub u Evropi.
(cccc, 10. mart 2022 21:36)

Heheh mislis zvezda? Pa ona ima lepu kolekciju petardi i sestardi, nemojd a se brines. TO je za vas kao dobar dan. Sve je to normalno!

JNA

pre 2 godine

@Navikli su oni na poniženja...
(Zvezdas, 10. mart 2022 21:22)

Ju ju ju ko nam kaze. Zvezdasi sestarde. Nije punio samo ko je zurio na autobus.

moralni gmizavac

pre 2 godine

Nije bila potrebna ova bruka da bi se videlo koliko los tim ima partizan, ko zna fudbal. Ne dovodis ozbiljne igrace a pustas iz kluba jedine koji vrede. Odbrana godinama ocajna. Dok sa druge strane neko sipa milione bez pokrica. Zbog cega se jedni urusavaju dok se drugi kite pojacanjima. Cuce se mozda nekada.

Istina

pre 2 godine

Poniženje kada te pobedi tim koji vredi preko 120 miliona evra??
(M4R3, 10. mart 2022 23:12)

Ovaj Fejenord sigurno ne vredi toliko a vi ste smejali Zvezdi kad je primala toliko od Bajerna ili PSŽ a oni vrede blizu milijardu evra.Njihove sastave znaju napamet svi u Evropi a za ove iz Fejenorda smo prvi put čuli večeras,nijedan poznat.

+41

pre 2 godine

Partizan se sistemski urušava već nekoliko godina...odlaze dobri a vraćaju amateri, penzioneri. To je sad tako očigledno da je svim navijačima jasno valjda

наполеон

pre 2 godine

Партизан је одиграо шта зна и како зна. Друга је ствар домаће првенство где су све утакмице затворене. Ту не мора ни да игра. Уз наравно велико спиновање маестра лажи Вучеле.

Tragikomedija

pre 2 godine

Koliko glupa ocena za Uroševića. Čovek odigrao maestralno. Jedini koji je odigrao na nivou. Zaključao svoju stranu, ulazio jako u svaki duel, ginuo pozadi i radio koliko je mogao u napadu. Svi ostali ne zaslužuju prolazne ocene, polazeći od Jojića i Popovića.

fazan

pre 2 godine

Ti se očigledno nimalo ne razumeš u fudbal.Dete,koga ti veličaš? Dečko nema pojma sa fudbalom i prve dve sezone nije ni igrao,koliko je dobar.Samo u našoj ligi ima bar 10-tak štopera sličnih njemu a nijedan nije ni do članka Dragoviću.Koja crna Evropa,pa on tamo ne bi mogao kopačke da čisti njihovim štoperima.Ne zna se ko je veća kiksara od njega,Miletića i Seničanina.Momak ima volju i želju ali znanje je krhko i jako spor igrač.
(..., 11. mart 2022 00:37)

@...
video si Vucicev spot "pogledajte semafor"? pogledaj broj golova koji je Dragovic primio, a broj koji je Vujačić. Decko nije igrao kod Save zato sto su Savu krimosi sa Terzom kontrolisali. To i vrapci znaju. Svi najbolji su mu sedeli na klupi. Medjuostalom Vujačića ni juce nije napravio jedan kiks. Svi golovi su bili majstorije. A videli smo kako su Rendzeri juce nadskakivali tvog Dragovića kao malo dete.

Batko

pre 2 godine

Poniženje kada te pobedi tim koji vredi preko 120 miliona evra??
(M4R3, 10. mart 2022 23:12)

Način na koji ste poraženi je ponižavajući.
Poraz očekivan

S1pac

pre 2 godine

Poniženje kada te pobedi tim koji vredi preko 120 miliona evra??
(M4R3, 10. mart 2022 23:12)

Ovaj Fejenord sigurno ne vredi toliko a vi ste smejali Zvezdi kad je primala toliko od Bajerna ili PSŽ a oni vrede blizu milijardu evra.Njihove sastave znaju napamet svi u Evropi a za ove iz Fejenorda smo prvi put čuli večeras,nijedan poznat.
(Istina, 11. mart 2022 00:19)

Da pratiš fudbal onda bi znao i za ove vrlo dobre igrače,a ne samo za one iz Bajerna i PSG.

Lord of the Flies

pre 2 godine

Eno i vaši se brukaju u Glazgovu.
(Ghoul, 10. mart 2022 21:21)

Daleko je ovo od brukanja - ovo je razlika izmedju srpskog i evropskog fudbala na ovom nivou najboljih 30-40 ekipa u Evropi. Neko ni iz cega da 2 gola, nekom treba gomila sansi da uradi nesto.

denis

pre 2 godine

Ja mislim da su namerno izgubili, ovako nesto kao npr da jojic jedva dise je velika sramota… nacin na koj su izgubili je veoma diskutabilan. Daj boze da je namerno inace su to 4-5 klase izmedju partizana i skroz prosecene evropske ekipe

Putuj Evropo i nemoj misliti na nas

pre 2 godine

Šta očekivati kad je Vučelić na čelu kluba .
Tu je i veliki fudbalski znalac Vazura sa platom od 5000 evra.
Bankrot i gašenje kluba su nažalost realnost.

darko

pre 2 godine

Malo prestrogo....ipak su ovo limitirani igrači, klub sa kratkom klupom, klub bez para, realno, ovo je fenomenalan uspeh za Partizan i treba im čestitati. Problem je konstantan pad posle 60. minuta, ako ne znaju fudbala, kako ne mogu da trče?! Žao mi je što Stanojević nije kroz sezonu promovisao mlađe igrače. Žao mi što forsira fudbalski škart. Nije to način.

Pppp

pre 2 godine

Bruka, i posle kazu Savo ne valja, pa nije Savo primio 5komada od Mancestera a ovaj primio od Fejnorda i kaze to je realnost. Epa nije. Partizan je igrao i protiv jacih kao sto je real pa nije primio 5 komada.

Zoran

pre 2 godine

Zar Fejsa nije odigrao ni minut..? Ah, da, zaboravih - on je u Vrnjackoj banji na rehabilitaciji...Lola preko DB-a usao u Partizan..Jojic, Markovic, Jevtovic, direktno iz starackog doma..Urosevic, Vujacic, Senicanin, nivo opstinska liga...Trener je "genije"...oterao Sumu, Sadika, Stevanovica, Asana...njegov IQ tesko da prelazi 70. podeok..u upravi komunjara za predsednika, a njegova desna ruka ljubitelj kuca sa crvenim fenjerima..Pa , ovo kao da je Alan Ford iz najboljih dana..

Raucher

pre 2 godine

Ovo šro su prikazali je pakao. Sad bi moralo uslediti čistilište. Očistiti klub od nesposobne uprave, još nesposobnijeg trenera i krajnje nesposobnih, isluženih fudbalera i kojekakvih lažnih talenata.

Kralj mača

pre 2 godine

Аух, три класе испред. А колико је класа Ренџерс испред Звезде који је исто са три гола разлике славио? О томе нешто не пишете.

Posmatrac

pre 2 godine

Gledajte, vodili smo dva puta i izgubili 3 razlike. Pa bicemo u nekoj knjizi ili barem clanku. I komsinica je isto izgubila 3 razlike, ali to niko nece spominjati.....

...

pre 2 godine

@gg3
brate Vandajk je napravio 3 kiksa protiv intera i sta sad. to znaci da nije najbolji odbrambeni igrac premijer lige? bolje racunaj koliko je puta otklonio opasnost, a ne koliko puta nije uspeo da zatvori rupe koje je napadacki tim ostavljao. inace ako gledas statistiku onda izbroj golove koje je partizan primio sa Vujacicem ove i prethodne sezone!!!! Ubedljivo najmanje u istoriji Partizana. Partizan nikad u istoriji nije imao takvog stopera. Ako pogledas i sa rwprezentacijom CrneGore je igrao fantasticno. Definitivno top 10 odbrambeni igrac u Evropi.
(glup sam, ali ovo, 10. mart 2022 23:02)

Ti se očigledno nimalo ne razumeš u fudbal.Dete,koga ti veličaš? Dečko nema pojma sa fudbalom i prve dve sezone nije ni igrao,koliko je dobar.Samo u našoj ligi ima bar 10-tak štopera sličnih njemu a nijedan nije ni do članka Dragoviću.Koja crna Evropa,pa on tamo ne bi mogao kopačke da čisti njihovim štoperima.Ne zna se ko je veća kiksara od njega,Miletića i Seničanina.Momak ima volju i želju ali znanje je krhko i jako spor igrač.

Marginalci

pre 2 godine

Oni ocigledno vole da se ponizavaju cim su toliko puta bivali ponzavani. Kao da imaju neki psiholoski problem, mazohizam, kompleks.... Normalni ljudi bi odavno ugasili klub koji ne moze nista da postigne osim redovnog primanja petardi.

Јабучило

pre 2 godine

Утакмицу је преломио недосуђен пенал на 2:3. Партизан јесте био слабији, али се како-тако држао.

Srba Sumadinac

pre 2 godine

AZ Alkmar je 2019 u trenutku kada je igrao protiv Partizana bio prvi u Holandiji, dva puta dobio Ajaks i jednom Fejnord, bez primljenog gola. Svaki izgovor za danasnju bruku je smesan.

gg3+

pre 2 godine

Da li je moguce da skener kaze čistka za Igora Vujačića. Dečko jedini pravi igrač u Super ligi. Sigurno će se prodati dobro na leto, a Partizan zamenu neće naći.
(Milinko, 10. mart 2022 22:09)

Samo u kvalifikaicjama ovog takmičenja je direktno kriv za 2 gola protiv Sočija i jedan protiv Santa Klare direktnim kiksevima, fderbi isto loš, grupne faze ne mogu da se setim ali mislim i da je jedan gol protiov Belgijanaca njegov. Sve u svemu kiks igrač koji se trudi ali nije bez razloga došao za džaba iz Zete pre 3 godine (sa svojih 25). Sada mu je cena napumpana na oko 3.5 miliona, imaće 28 godina na leto i da ode za 2 miliona opet je ogromna para za takvog igrača a kompletniji i 6 godina mlađo Sveta Marković može da se dovede na njegovo mesto za džaba ili neku siću od Olimpijakosa, gde ni ne igra.

100%

pre 2 godine

Sramota i ponizenje? Izgubiti od tima koji vredi 160.miliona evra, u kome igraju igraci koji su prosli sve Lige petice, i tima koji je treci u Holandskom prvenstvu (Liga koja je bar svetlosnu godinu ispred nase)! Sta je autor teksta ocekivao, pobedu Partizan od tri nula? Budimo realni!

jugguja

pre 2 godine

Ja nikada nisam procitao ruzniji elaborat utakmice koji je vise maliciozan nego sto ima za volju da prenese utisak utakmice.
Ako krenemo od Popovica, NE MOZEMO istrgnuti ovu utakmicu iz kompletne sezone i napisati ovako nesto. Treba imati na umu koilko decko ima godina i podrzati ga. Dug je put pred njim i ogromna perspektiva.
Sa druge strane, skener pominje Zvezdu mnogo puta, sto ce reci da je novinar Zvezdas kome je bitniji derbi i samo dva boda manje u odnosu na Partizan, od bilo cega drugog. Njegov pristup igrcima koji su usli u 75-om minutu i recenica nije dovoljno igrao da bi bio ocenjen 3 puta svjedoci o samozadovoljstvu do tada postignutim bljuvotinama. Jer ako nisu, a nisu nista dobro uradili, niti su podigli na bilo koji nacin ekipu, to treba i predstaviti tako.
Uglavnom, jako losa partija Partizana, na celu sa trenerom koji je morao da zna da Holandjani igraju za gol vise, pa je igra trebala u mnogome da trazi da neutralise to. To se ne radi sa Jojicem ni Markovicem, vec je potrebno igrati sa jos jednim defanzivnim veznim. Ako je za neko dobro, Partizan je igrao svoju igru, a spospobnost da se prilagodi mora biti prisutna kada su jace utakmice u pitanju. Pad posle primljenog treceg gola je zabrinjavajuci, ne zbog primljenih golova, vec zbog reakcije ekipe koje nije bilo.
Za kraj, je li moguce da samo navijaci komsinice lajkuju ili dislajkuju i zive za momenat kada to mogu da urade???? Teski kompleksi!

miško

pre 2 godine

Viktore, vama sole pamet PIKSI, Bjeka, Tole, sudije, Arena, B92 pričom ala "da ste najbolji lagao vas neko" ovim stihovima. Upropasti vas" nijregularnije prvenstvo i lopovski Srđanov WAR.

Zoran

pre 2 godine

fejnord je prosecan klub.dobicemo ih u Roterdamu.Golman katastrofa kao i srednji red.Mislim da je vreme da na celo Partizana dodju neki novi ljudi.

realno

pre 2 godine

Blag i kurtoazan tekst...

Ovi "igrači" (lol profesionalci - primaju platu ?!? ) su na nivou amatera/rekreativaca. Kao oni ribarsko/konobarski timovi...

Ali njih je neko "zaposlio" !!! A taj neko je - zna se ko je.

Dakle - suma sumarum - dok politika (a ne privatno vlasnistvo) upravlja fudbalom u srbistanu, prosto treba ignorisati njihovo postojanje.

Lakrdiju od domaće dogovorne/nameštica lige prepustiti ovom polusvetu - pa nek uživaju.

stevo

pre 2 godine

Na žalost ispisao je neslavno, ali realno ekipa ima očajne igrače. Zvezda djeluje kao Barsa u odnosu na Partizan.
A volim ga kao oka dva, mamu im ...

Bocko

pre 2 godine

Zvezda je igrala fudbal i spletom nesrećnih okolnosti izgubila tri razlike. Partizan je jednostavno naleteo na dosta jačeg. Ali neko tvrdi da je Vujačić najbolji half u istoriji Partizana ! Ja sam upamtio bar 10 boljih: Paunović,vStojković, Hatunić, Radanović, Kaličanin, Spasić, Petrić, Milanič, Vest,Marković, Milenković, Paunović. Da ne govorim o Vasović, Rašoviću ( otac ) i ostalima. Doduše, Vujačić će ostati zapamćen. Kao jedini igrač koga Katai redovno nadskače.

petar markovic

pre 2 godine

Da li je moguce da skener kaze čistka za Igora Vujačića. Dečko jedini pravi igrač u Super ligi. Sigurno će se prodati dobro na leto, a Partizan zamenu neće naći.
(Milinko, 10. mart 2022 22:09)

od pocetka sezone pisem a b92 ne objavljuje da je u pitanju menadzerska tranja i folirant koji je toboz borben a u stvari ne zna nista i daleko vise stete donosi nego koristi. ali kada on onako namrsteno i sav u naboju trci ko muva bez glave takvi poput tebe se prime da on nesto zna

tom pus

pre 2 godine

fenord baba roga tim i igra
partizan pun nepotizovanih i korumpiranih polufudbalera koji su pritom netalentovani do bola...evo recimo zdjelar kako je igrao juče,dečko smešan,spor sporo misli loši pasovi,a mi ga i novinari kao veličamo,a on realno ništa,nula,kad se igra pravi brzi fudbal...uzeh njega za primer samo

021

pre 2 godine

Momci bili ste odlicni. Ono sto stucnjaci ne zele da shvate je da se moze sa Proletera, Radnika i Cukarickog na Fajenord ali nije casno ocekivati rezultat.

Hudini

pre 2 godine

Bruka i sramota to se moglo i očekivati posle Genta i Zvezde jednostavno nešto ne štima a ja bi rekao da u klubu nešto vredi samo Rikardo JER UME DA DA GOL i to he to ostali su čemer i had posebno Jojic i celokupna odbrana spori traljavi i nepovezani

Drnch

pre 2 godine

Mislim da ce tesko Partizan dati cetiri gola Fejenordu jer se igra u gostima. Pogotovo ako bude kisa, koja tamo zna cesto da pada. Nikada se ne zna, ali obicno sam dobar u prognozama.

jagodinac

pre 2 godine

Veliki je uspeh i što su stigli domove faze. Partizan je trenutno u krizi igre. Ne igraju kao u prvom delu. Slaba energija i loše se snalaze u fazi odbrane,naročito u sredini.

100%

pre 2 godine

@Istina Upravu si ne vrede igraci Fejnorda 120.miliona, vrede zvanicno po transfer marketu 124.4 miliona, uz cetri igraca preko 10+ miliona i jednim od 19 miliona. https://www.transfermarkt.com/feyenoord-rotterdam/startseite/verein/234

jugguja

pre 2 godine

Ti se očigledno nimalo ne razumeš u fudbal.Dete,koga ti veličaš? Dečko nema pojma sa fudbalom i prve dve sezone nije ni igrao,koliko je dobar.Samo u našoj ligi ima bar 10-tak štopera sličnih njemu a nijedan nije ni do članka Dragoviću.Koja crna Evropa,pa on tamo ne bi mogao kopačke da čisti njihovim štoperima.Ne zna se ko je veća kiksara od njega,Miletića i Seničanina.Momak ima volju i želju ali znanje je krhko i jako spor igrač.
(..., 11. mart 2022 00:37)

Ja imam obicaj da kazem ovo isto sto si ti rekao za Vujacica, ali...mislim da svojim pristupom i tim srcem koje ostavlja uprkos mnogim limitima koje ima kao fudbaler, utice da svi oko njega daju mnogo vise nego sto mogu. Zbog toga je on bitan i zato cu ga se vazda sjetiti lijepo kada.

Srpska Dalmacija

pre 2 godine

@ a tek kad dode katar
(marko dalmatinac46

Ja se samo bojim da ne prodjemo kao vi na EP.
4 utakmice: 2 poraza, 1 remi, 1 pobeda.
Plus ono poniženje od Španaca sa 5 komada u mreži.
Dali vam jedan gol kao poklon ali ni to nije pomoglo.

Mordor

pre 2 godine

Došli smo u fazu gde se svaki poraz pravda jednim te istim frazama.Tipa oni su skuplji tim, naša liga ne može da se meri sa njihovom.Što je u biti istina, ali igrao je ovaj klub i sa većim, skupljim timovima na domaćem terenu pa se nismo ovako blamirali i statirali jer su oni Feynord, Lazio ili Real? Bilo je bitno da se istrči i pokaže maksimum od svakog igrača, od prve postavke do rezervi na klupi.A i poraz bi nam lakše pao kada bi videli zalaganje i trud, ono sinoć je bila jurnjava mačke i miša.

Obrad

pre 2 godine

Vidljiva je razlika između zapadnoevropskih i istočnoevropskih klubova. Mentalitet, disciplina, pripreme, pristup igri, odsustvo splavova... Rezultat je da holandski igrači trče kao ludi i ostavljaju naše za tri glave.

Zika Pauk

pre 2 godine

Утакмицу је преломио недосуђен пенал на 2:3. Партизан јесте био слабији, али се како-тако држао.
(Јабучило, 11. mart 2022 09:03)
Evo Da ti kazem da sam prvu utakmicu gledao protiv Hajduka (ona najteža) i da sam igrao fudbal čak i kod jednog bivšeg trenera Partizana.Utakmicu je prelomilo naše rukovodstvo koje godinama ne dovodi igrače koji nisu interesna sfera za ugradnju ili dovodi povratnike i igrače za nula plaćenog obeštećenja.Na drugu stranu odlaze Mitrovići i Vlahovići za sitniš klubu i krupniš nekome sa strane.Fejenord ima tim duplo skuplji od komšinice i u istom rangu sa Rendzerima(iako je za njih oboje pojam trenutno),izuzetno mlad i perspektivan tim (sem golmana i možda par starijih) prosek manje od 24 godine i ako ih zadrže sledeće godine će biti svašta.Izuzetno fizički spremni ,daleko ispred oba naša kluba i taktički i tehnički.Nema tu druže držanja kad na sredini imaš Jojića,Natcha Zdjelara i Markeca gde najviše zna Natcho,najmanje Zdjelar koji može jedini da nosi u zubima ostale a Joja i Markec ni u najboljim danima nisu bili za nešto na tim pozicijama.