1. Vise vesti o snukeru.Veoma zanimljiv sport gde nema praznog hoda i taktiziranja.U fudbalu npr moze da se ne desi ama bas nista za celu utakmicu dok ovde sve puca od atraktivnih poteza,preokreta,neizvesnosti,uzbuđenja.
  (Aleksandar

  Da li si ti "ironičan" ili misliš ozbiljno?
  U snukeru nema "praznog hoda" i taktiziranja"?!?!!! Pa snuker je poznat po tome što se puno taktizira i što puno ima praznog hoda. I to od samog razbijanja klastera, počinje se sa taktiziranjem. Svaki igrač igra oprezno i čeka grešku onog drugog!!!! Šta više, sama reč "snooker" znači ovo: ""riječ snooker znači "postaviti prepreku""!!! Što znači da igrač koji je na potezu "skriva belu kuglu" iza neke obojene kugle da protivnik ne bi mogao da gadja crvenu kuglu, i da na taj način iznudi poene za sebe i da dobije faul.
  Bože, kakvih sve gluposti neće čovek pročitati ovde!!!?
  (Aster Blistok, 8. mart 2022 12:05)

  # Link komentara

 2. Ovaj Peri mi je uvek bio nekako srušen, preskroman, skoro uplašen, medju asovima snukera. Skoro redovan gubitnik... Baš mi je bilo drago što je na kraju karijere uspeo da osvoji trofej. Posebno što je u finalni imao Trampa... Dobio je i Voldena, koji je igrao izvanredno na turniru, čak je i Ronija eliminisao!
  (Todor, 8. mart 2022 10:48)

  # Link komentara

 3. Vise vesti o snukeru.Veoma zanimljiv sport gde nema praznog hoda i taktiziranja.U fudbalu npr moze da se ne desi ama bas nista za celu utakmicu dok ovde sve puca od atraktivnih poteza,preokreta,neizvesnosti,uzbuđenja.
  (Aleksandar, 8. mart 2022 00:27)

  # Link komentara